Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X46

2011. október 29. 18:00 - Hódos Hajnalka

A világ legjobb rakott krumplija után – természetesen én, ki más - csak pupillareflexre vagyok képes, hogy posztot sikerül-e írnom, rövidesen kiderül. A többi inszomniásnak szeretettel üzenem, ma óraállítás, számunkra örömünnep, egy órával többet nem alszunk ma. Dya bezzeg tudna, nem hiszi el. A legmélyebb álmából! Dya büntiben van, a katonai rádiót cipeli a hátán és meghatározott időközönként jelentenie kell. Végigcsattog a Villán, Dyatizedes jelenti a főhadiszállásnak, hogy még mindenki nagyon álmos. A fiúk a kertben röhögnek rajta, Gergő szerint, ha Dya katona lenne, őt lőnék le először, de nem az ellenség, hanem a saját felettese. A tizedes viszont úgy gondolja, ő egy hisztis, de kitartó katona lenne, és egyszerűen kivolt már attól a hülye rádiótól. Tényleg. Juj, lejárt a bünti, Dya annyira örül, hogy még a jelentés szövegét is elfelejti, hogy kinek a negyvennégyes papucsát húzta fel félálomban, rejtély. Ja még az történt, hogy az összes ágyat lehúzták, reggeliztek Kingán és most éppen játszottak a szavakkal. Rámeredek az órára, fertályóra ezzel el is telt.

Nem sokkal később tébolyult sikolt hallattok, mától a Villában is lesz Busifa, hogy Veronika az elmúlt napokban átélt lelki kínokat könnyebben tudja feldolgozni. Mivel a Lakóknak halványlila segédfogalma nincs arról, mi az a Busifa, mesélje el neki. Veron elmeséli, a Busifán nőtt fel. Ja, nem, az utcában, ahol a Busifa állt. Ha szomorú, vagy megbántja egy fiú, felmászik rá és gondolkodik. Ahogy most is, pink köntösben, Zizi lenyúzott bőréből készült kiscocás szobamamuszkában, jó, nekem volt macis meg nyuszis is. A rózsaszín masnisat kidobtam, abban estem akkorát a fürdőben, mint az ólajtó. Veronika nagyon akarja utálni Kriszt és kattog. Tudja, hogy néha hülye volt a Kubai, de hiányzik neki nagyon. Veronika, nekem is.

Eddig tartott a nyugi, komoly változás áll be a csapatok életében, egy embert át kell küldeni az ellenséges vonalak mögé. Természetesen sírás lett a vége. Dya nem megy, mert a másik csapatból mindenkit utál. Gergő hülyét kap, ha a pöcsfej Shadit küldik át hozzájuk, Péter megint kombinál, ez egy lehetőség arra, hogy szabotőrt küldjenek a másik társasághoz. Rövid gondolkodás után Verára esik a választás. Fecót semmiképpen, Veronika labilis érzelmileg, a többi luvnya gondolkodás nélkül kicsinálná, ezt Attila nem akarja. Vera viszont simán elküldi őket a halál faszára. A másik csapatból hárman Esztert, hárman Shadit küldenik. Kinga próbál logikusan gondolkodni, ha erőnléti feladatok lesznek, egy fiúval esélytelenek. Eszter, kalap-kabát. Eszter bőg, a fasza kivan, őt minden nap támadások érik és senkivel nem tud beszélni. A bőgést meghallják a Csíkosok is. Eszter még bőg egy kicsit a kanapén, na azért nem kell ilyen mélyen felfogni, nem a Zéletbe vagyunk. Még a fű is mű. A tagcsere után közvetlenül össze is csapnak a felbolygatott csapatok, az első feladat elrejteni hat medált, ami kicsit kisebb csak, mint a bolha pöcsén a pattanás. Ezekből kell minél többet időre megtalálni a másik csapat egy tagjának, vetkőztetni nem ér. Shadi nem akarja a seggébe rakni, megértem. Veronika bevállalós, jut a zsinórtangára is, aztán jön a meglepődés, mert Csabi egyáltalán nem volt szégyenlős keresés közben. Veronika kicsit meg is bánta, mert utoljára ennyire Krisz motozta őt meg. Csabi egyet, Péter Shadin egyet sem talál meg, nyertek a Kockák.

A második versenyszámot a Csíkosok nyerik, Attila szerint azért, mert azokban a feladatokban jók, amikhez elég butának lenni. A paradicsomleves nyelvvel lefetyelése azon gusztustalan feladatok egyike, amit én is meggondoltam volna, pedig ettem már kutyakonzervet is. A vízgyűjtő feladathoz Eszter a logikus választás, saját mag szerint azért, hogy könnyebben beilleszkedjen a csapatba. Veronika szerint azért, mert Eszter testén van a legnagyobb felület. Ráadnak 19 réteg ruhát, aztán Csabával együtt beállnak a medencébe. Eszter összehúzza a seggén is, és csorgat, ezzel megnyeri a Csíkosoknak a versenyszámot. Nekik jár a luxus is, ma ők voltak jobbak. Megtudják azt is, mi lesz a jutalom a végső győztesnek: egy kirándulás. Nagy lesz az izgalom, a csámcsogás még nagyobb. Kinga Élő Asztal Eszteren sajnálkozik, ők állnak nyerésre, sokat letett az asztalra, Vera meg, az új csapattag nem csinált semmit. Jahhát, ha innen fúj a szél, akkor jogos a felvetés. És hát szegény Esztert a másik csapatban nem is szeretik. Miért, itt igen, kérdezi ártatlanul Vera, ezzel kezdetét veszi a veszekedés közte és Dya között, rövid úton eljutva az úgy eszel, mint egy disznótól a ne szólj hozzám, ribancig, Verát idegesíti ez a nő, már rég kibaszta nála a biztosítékot. Ne is menjen bele a veszekedésbe, mert sírni fog. BTA leoltja Verát, itt most nincs helye személyeskedésnek, és ez egyébként sem a másik csapat, hogy ilyeneket mondjon.

Vera teátrálisan kivonul, majd akkor szóljanak neki, ha a feladatokkal kapcsolatban van mondanivalójuk. Leveti magát a kanapéra és mivel szokott magában beszélni, elmondja a Csíkosoknak, összeveszett Dyával, összeveszett mindenkivel, utálják, nem bírják elviselni, nem bírja a nőket, segítség! Veronika most kajak sajnálja. BTA nem, mert a viselkedése alapján ide való, nem a Kockákhoz. Öfi végén móka és kacagás, mert Annamari beveti Attila ellen a legdurvább fegyvert a földön: a saját testét. Ezt egy zuhanyzás keretében teszi, kihasználva azt, hogy Attila a haját samponozza. A kegyetlen bosszú büntetés Attilának az összes bűnért, amit a lányok ellen elkövetett. Attila hiába könyörög kegyelemért és hiába ismételgeti, hogy kiég a retinája, Annamari tetézi mindezt azzal, hogy kiáltozik, és azt ismételgeti, de jó vagy, hát soha nem volt még ilyen jó! Dya hihije azért szerintem durvább büntetés volt nekünk, mint Annamari bosszúja Attila ellen. Mivel BTA a szobában sem hagyta békén Attilát, elszabadult a pokol, ez egymás háton cipelgetését és konstans visítást jelent.

Az á&sz jegyében nem hagyhatják, hogy a Villa szerelmespárja elhidegüljenek egymástól, ezért kaptak húsz percet a nyugiban, hogy megbeszéljék, van-e szerivan még. Sehere szerint Geri nagyon megváltozott az elmúlt két napban, a piti játék miatt. És már nem is úgy beszél! Mert van egy-két faszfej Seri csapatában, akik ezt érdemlik. A kockák magas lovon fel vannak háborodva, hogy Geriék csaltak! Sehere nyissa ki a szemét, legalább annyira, mint mikor Gergő a dekoltázsába bámult és lásson be a játék mögé! Seggpaskolás és ölelkezés után mindketten értékelik a beszélgetést, Geri szerint pozitívan zártak, gondolom a seggrepacsi miatt, Seri szerint egysíkú volt a beszélgetés, gondolom, azért, mert Geri szóhoz jutott. De azért szerivan, na az a lényeg, bár Seri teljesen tanácstalan és na tessék. Geri külsőre se jön be neki, nem is érti, mi ez a vonzalom. Veronika citromba harapott fejet vág, ezért már nemcsak Nyuszika, hanem Mukika is. Már megint pityog? Tudhatta, hogy ez a játék nagyokat fog rajta tekerni. Péter, ne Mukikázzál, hanem indíts megborotválkozni, most! Mukikát szereti a Kubai, de nem jól, és nyugodjon meg, lehet hogy még itt ez a nő, de ő lesz a következő, akit ki fognak rakni. Veronika hüppög, de akkor kinn össze fognak jönni. Nem is rak rá, nyifi.

A következő feladatból is sértődés lesz, bizonyítványt állítanak ki egymásról a csapatok. Kinga őszinteségből kettes kap, mert egy koszos pohár miatt elküld bárkit, de ugyanúgy mosolyog arra, akivel kapcsolatban rosszabb gondolatai vannak. Kétszínűségből csillagos ötös járt neki. Dya kiakad, mert intelligenciából kettes kap. Péter szerint semmi baj, ez nem fog javulni, az Elvarázsolt Csipkerózsika nagymama koráig megmarad. Eszter szerint ez a játék egészséges kétszínűség nélkül nem játszható, a jeles érdemjegyet betudja az elmúlt napok történéseinek. Veronika a taktika érdemjegy magyarázatán akad ki: a tantestület szerint a Krisszal való kapcsolata nem volt őszinte és alig tette ki a lábát, máris olyan emberekhez kezdett húzni, akik megvédhetik, ha kell. Ezen is kiakad, meg azon is, hogy intelligenciából bevéstek neki egy elégségest. Bizonyítvány osztás után kicsit összeugat Eszterrel, a kardinális kérdés, hogy ki nem érti? Eszter szerint Veronika, mert ő csak mondott valamit Krisznek, nem fogdosta, nem molesztálta. Veronikának legalább legyen annyi öröme, hogy leugassa Esztikét. Esztike nem Esztike, ez lesz a vita másik fő témája, jó, akkor direkt Esztikének fogja hívni Esztikét. Esztike viszont van annyira intelligens, hogy erre nem fog ugrani, mert majd átállítja az agyát. Máskor is átállíthatná, azért ezen röhögtem. Veronika dühösen cigizik, Péternek kifakad, ő annyit nyált, de annyit nyált, ez a nő a Szörnyella de Frász!

Gergő balfaszsága miatt a pókfoci bajnokságot a Kockák nyerik, 1-0-ra, ezek a percek kizárólag Péter kommentátorkodása miatt voltak nézhetőek. A Villa első Heti hetesét a Csíkosok produkálják, a Kockások a közönség. A Csodamalac távozása óta BTA letargiában szenved, de lehet, hogy nem is Zizi, hanem a malackodás hiányzik neki. Kingának kerekebb a világ. Annyira kerekedik, hogy nemsokára osztódni fog. De nincs gond, Attila kifejezetten szereti az ilyen kövér lányokat. BTA kitárulkozott. Attila nem akarta tudni ezt a képi információt. Mint egy botsáska. Kicsit röhögnek azon, a Villa Szerelmespárja közül az egyik tag már nagyon nyitna, de a másik nem nyílik, aztán azt találgatják, miért hisztis Dya? Talán azért, mert egy baszatlan picsa? Ezt természetesen Attila mondta. Dya megsértődik, Serivel és Kingával megbeszélik, micsoda durva dolog volt ez már. Ja, meg az is, hogy Gergő azt mondta az osztódásra, pedig Kingából neki egy is elég. Attila és Kinga is eltávolodtak egymástól, ezért bókversenyt rendeztek neki. Shadi a mediátor, meg is kapja Attilától, hogy fogja a száját és hallgasson. A bókverseny enyhe sértésekkel kezdődik, ha így hízol, Kinguci nemsokára osztódsz, de legalább akkor két vékony Kingánk lesz. Attila, a lány, aki a feleséged lesz, a legjobb férfitestet fogja megkapni. Attila imádja Kinguci narancsos seggét. Kingának nagyon tetszik Attila elferdült orra.

Attila szerint Kinga a leghűségesebb barát. Kina azt szereti Attilában a legjobban, hogy nem kavarja a szart. Kinga, szeretem, hogy Veronikával mindig őszinte vagy, láttam, milyen nemes vagy, mikor Dya a barátnőd lett és leribancoztátok együtt Serit. Az egyre kínosabb jelenetnek gong vet véget, a Kockák a fürdőben örülnek, mert 5-2-re ők nyerték a versenyt. Kingát hajszál választotta el az idegbajtól, Shadi szeretgeti, az a lényeg, hogy felül tudott emelkedni magán! Attila a nappaliban azért elégedett, mert még nem folytatott ilyen hosszú beszélgetést Kingával anélkül, hogy a végén bőgött volna, aztán Gerinek dicsekszik, azért pár csajban most ott a feladat, hogy ez miért volt, igaz volt-e és ha nem, miért? Öfi végén Seri és Dya hajba kapnak, sajnos csak verbálisan, mert Seri szerint Dya hisztis, Dya szerint Dya nem hisztis. BTA szerint is az, jó, akkor Dya az. Hogy miért táncolgat Shadi egy szál klottban a nappali ablaknál és miért mutogatja a seggét Péternek és Veronikának, nem is akarom tudni, azok nevetgélnek egymás közt, mintha a produkción vihognának, közben Péter reméli, hogy ez a hülyegyerek minél előbb elhúz ebből a játékból. Veronika is jóindulatúan integet neki, ha tudnád, hány jelet fogsz kapni! Ezzel a kedves jelenettel véget is ér az öfi, nem is bántam.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1008 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 15:35:08

@gyvy: Nem szociopata, csak pszichopata.

Hurri Kán 2011.10.30. 15:35:46

@capa05:
Szerencsére nem láttam, mit csinált vele hajnalban. :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 15:49:18

@gyvy: Én meg sajnos nem láttam. Mindig hajnalban történnek a jó dolgok...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 15:49:39

@Cristofel a kubai macsó: még tán az sem..de nem százas...
@gyvy: pedig lehet, hogy nem sokat ártott volna :P:D

Hurri Kán 2011.10.30. 16:05:56

@Cristofel a kubai macsó:
Így van ez. Ezért emlékszem rájuk másnap ritkán. :D

@fkangi:
Tegnap igazából már semmi nem ártott volna. :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.30. 16:09:27

Ha csak erről a zombiestről fog szólni a mai öfi, akkor minden idők legunalmasabb része elé nézünk. A végén még meg se nézem.
Ez az AH-CES románc egyre fárasztóbb, +10 egyre idegesítőbb, BTA AAT BP egyre szürkébb, Csabcsi fél tízre álmosabb. Utóbbi legalább jól nézett ki mint éjjel kísértő henteslegény. PÁ és GT soso, Fecó Busifa DRE sk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 16:17:29

@gyvy: eleinte meg voltam győződve róla, hogy nem is iszol, csak kamuzod...:DD
@Binbir gece: téged nem könnyű olvasni..:D

kemény keleti kommentelő 2011.10.30. 16:21:39

@fkangi: Melyik nem megy? Az AAH? Allah adj türelmet. Shadi. Azt hittem könnyű.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 16:23:56

@Binbir gece: kellett volna idő, míg rájövök,mi oldja fel az AAT-t.. mondjuk, az örökkévalóságig tartó..:D:P

Hurri Kán 2011.10.30. 16:27:22

@fkangi:
Vannak dolgok, amikkel nem viccelek. :D

kékdelfin 2011.10.30. 16:53:22

Nézegettem a tegnapi onlányt. Kinga Attilával gyakorlatilag megbeszélte, hogy mindkettőjüknek jó volt ez a hét, hogy nem szólhattak egymáshoz. Nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak. Megbeszélték, hogy akkor ennyi. Persze nem tudták teljesen végigbeszélni, mert mindig bejött valaki a szobába. De Kinga arcát érdemes megnézni. 2:11 vége felé kezdődik a kettejük beszélgetése. 2:25-nél meg a csabarajongók sasolhatják a popóját:)

liberaliskonzervativ 2011.10.30. 17:07:28

megnéztem én is az online-t. kétszínűekvagytokmertmárszeretitekacsíkosokat kinga petikével puszikált és attilát szereti megint nagyon. hmm.
kingának egy esélye lehetne, h nagyot dobbantson, h elkezd attila ellen menni. de mindig elbassza.

capa05 2011.10.30. 17:12:56

@liberaliskonzervativ: mit érezhet nati és Csicseri... ?

mocskosmacska 2011.10.30. 17:31:20

@liberaliskonzervativ: Tényleg nagyon unalmas, hogy senki sem mert attila ellen menni. Miért hiszik erősnek? A csabás terve is nagyon bukott.

mocskosmacska 2011.10.30. 17:33:59

@liberaliskonzervativ: Mondjuk, ha kinga és attila egymást ölnék, akkor én már csak egy kávét kérek.

capa05 2011.10.30. 17:36:14

@fkangi: lángosgyáros szitakötő?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 17:44:06

@capa05: nem látod, hogy tündééééér????:P:D
még sütöm, hogy a ^~°ˇ~ˇ°^°˘<#&><&<>&<!!!! :D

mószer aranka 2011.10.30. 18:03:26

Valaki meg tudná mondani nekem, mi annak a számnak a címe, ami a tegnap esti összefoglalóban akkor szólt, mikor Kinga fejvesztve ordítva rohant a csótánnyal?? Plííííííz help míííí...

capa05 2011.10.30. 18:10:14

@fkangi: a hangulat végével tudtál meglepetést szerezni! mondjuk részemre nem nehéz!ha megfejtettem majd jövök.

beacska 2011.10.30. 18:11:23

cáápaaa! mivel 2 napot vagyok lemaradva, gyorsan belenézek. volt vmi ÉRDEKES tegnap előtt és tegnap(ma hajnalban)?

avanivi 2011.10.30. 18:12:18

@fkangi: sejtettem ,unod a lángost:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:24:38

@capa05: meglepetésszerzésben bajnok vagyok..:D
@avanivi: marhára..:S a felénél be is szüntettem a sztrájkot, mondtam, hogy legyen elég 12, betettem a többi tésztát a hűtőbe és majd holnap kisütöm..nekem kettő is elég volt, hogy kivágja az epémet..

zoxó 2011.10.30. 18:25:02

Khömm... nem akarok nagyon beleoffolni a lángossütő topik közepébe, de ... MA SEM LESZ POSZT?????

liberaliskonzervativ 2011.10.30. 18:27:27

@mocskosmacska: mert buták. nagyon. shadi gyerek próbálkozik, de meglehetősen lagymatagon...
az uncsi, ha ölik egymást, de kinga, ha mást nem is, de hangolni tudna attila ellen, és tőle még hitelesen is fogadnák. és beállnának mellé sztem. dia, sehere, seherével talán gergő, shadi, vera, ha látná, h mennyien vannak, simán ő is, és így tovább.
bár az se jó, ha attilára teszik a jelet, olyat kéne választani, aki őt viszi ki, és aki erős. gergő pl.
talán shadi is kint hagyja ezt a szerencsétlent. remélem, nem shadi eszter párbaj lesz, én attilát akarom kint látni, de nagyon. amellett, h utálom, unom is már.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 18:27:28

nem elég, hogy tegnap volt? :-)

capa05 2011.10.30. 18:29:00

@beacska: A kockások nyerték a heti vetélkedőt,Attila és Kinga alázták egymást,majd a verseny vége után egymásra találni látszanak.
Kis duzzogás után Geri újra nyálat cserélt Sehivel.
Volt még zombi jelmezverseny kritikát kellett mondani egymásról (lányok-fiúk)
Attilát azt nézni és hallgatni kell mert az frenetikus.Kezdődtek a faggatózások a jelöléssel kapcsolatban.
Csabi kedveli Petit...
Ez csak dióhéjban - máskor szólj előre hogy milyen összefoglalóval készüljek.:´-)

beacska 2011.10.30. 18:30:16

@liberaliskonzervativ: pedig ebben most nincs igazad. vette, hogy az RTL-nek nem az kell, hogy napi cirkuszok legyenek (mert ezt hajtogatta mindig Kingának-hogy benne leszünk), így visszavett magából. alkalmazkodott az új helyzethez, pedig senki sem nézte ki belőle.

capa05 2011.10.30. 18:31:20

@fkangi: ez olyan mintha Sándor Mátyás rossz helyen kivágott sablont kapott volna!:/

beacska 2011.10.30. 18:32:34

@capa05: már elkezdtem. nem is írtál, hogy engedélyt kell kérni beszélőre. EZ pl. érdekes, hogy ki kivel akar beszélni (Csabi-Péter, Vera-Péter, Eszter-Vera). Még nem tartok a beszélgetéseknél, de remélem, majd mutatják. De Kinga már értetlenkedett, és duzzogott, hála az égnek...

zoxó 2011.10.30. 18:32:55

@Cristofel a kubai macsó: végülishaígynézzük, akkor ... NEEEEM!:)

capa05 2011.10.30. 18:33:41

@beacska: csak gerit és sehit mutatták

Hurri Kán 2011.10.30. 18:33:48

@zoxó:
Nincs még vége a napnak. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:34:35

@capa05: á, a sablon jó, csak forgasd egy kicsit! :DD;)

beacska 2011.10.30. 18:35:20

@capa05: jaaa, látom...francbaaaa...és ezt kit érdekel???

beacska 2011.10.30. 18:36:18

@capa05: Péter-Annamari nem lesz?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:37:49

@gyvy: napi két hsz-ben még vicceskedni is? :P:D tényleg nehéz lenne..:P:P:D

capa05 2011.10.30. 18:38:01

@fkangi: már átnéztem a google kereső összes címét mire megtaláltam. Tudom ott kellett volna kezdeni...:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:39:47

@capa05: meg amúgy egy telepatikus kommunikáció tanfolyamot igazán elvégezhettél volna már, hogy sablon nélkül is tudd,mire gondolok..:P:D

beacska 2011.10.30. 18:40:13

@capa05: mi volt ez? Péter becsörtetett a riportba? csak úgy lehet audenciát kérni???

beacska 2011.10.30. 18:41:06

@capa05: Péter nem kért senkit. legalábbis nem láttam. Most mondják rá, hogy szarkeverő ganajtúró ;D

capa05 2011.10.30. 18:42:24

@beacska: mindig lehetett én úgy emlékszem

capa05 2011.10.30. 18:43:01

@beacska: úgy tudom Csaba kérte

liberaliskonzervativ 2011.10.30. 18:45:10

@beacska: igen, már nincs cirkusz, de sztem csak azér, mer mindenki legyint a faszságaira egyet...
nem tudom, h mennyire vett vissza magából, nekem ez a viselkedés se tetszik.

beacska 2011.10.30. 18:45:36

@capa05: igen. Annamarival beszélgetett. nem tudom, melyik kérte

Hurri Kán 2011.10.30. 18:47:12

@fkangi:
Nekem ennyi is elég hozzá. :P :D

capa05 2011.10.30. 18:49:16

@fkangi: voltam már életemben egy két tanfolyamon továbbképzésen kiképzésen, sajnos a humánpolitika a telepatikust kihagyta!:D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:50:37

@capa05: ilyenek ezek a HR-esek, sajnálják a tudást..:D pedig lehet, hogy nagy hasznát vennéd..:DD

capa05 2011.10.30. 18:52:53

@fkangi: igen, már én is érzem!:D

capa05 2011.10.30. 18:55:06

@beacska: kezdődik a kiválasztás!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:57:37

@capa05: na,valamit már tanultál tőlem! :P:DD megvolt a mai jó cselekedetem..:D
de neked is: megtarthattál egy teljeskörű felvilágosítást VV-ügyben:)

capa05 2011.10.30. 19:00:38

@fkangi: Miben volt oly nagy lemaradásom?:-[

dr. gernika 2011.10.30. 19:02:17

AMúgy ez a kép most egész jó lett Veronikáról, ami a posztban van.

capa05 2011.10.30. 19:02:59

ez gumicsizma Lilu lábán?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:03:28

@capa05: semmiben, csak eddig nem érezted a gondolatátvitellel történő kommunikáció hiányát..:D de most, hogy ráébredtél,ugye, hogy sokkal jobb??:DDDD

Albino Vernyul 2011.10.30. 19:03:38

Lilu kanadai favagonak lett oltoztetve....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:04:25

azért ezt a virslis jelenetet Esztertől...:D

capa05 2011.10.30. 19:05:23

@fkangi: igen jó adottságokkal rendelkezik!

foxglove (törölt) 2011.10.30. 19:06:16

lilu a kockásokkal van. mi is legyünk velük.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:06:53

@capa05: tudtam..:DD
pont akartam írni, hogy gyenge idegzetű férfiak ne nézzék..:D

capa05 2011.10.30. 19:07:13

Ilyen szájjal rúzsozva kell aludni?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:08:35

@foxglove: oké:) csíkosokkal ne beszéljünk??:D
@Peter_Cs: ugye,hogy gáz a haja??:S

foxglove (törölt) 2011.10.30. 19:09:37

@fkangi: nem, mert lilu azt szeretné. ha holnap balázs csíkosban lesz, na akkor gondban leszünk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:10:53

@foxglove: én most jelzem: abban a pillanatban áruló leszek és átállok..:D Balázs valahogy jobban bejön:D

capa05 2011.10.30. 19:16:37

@Peter_Cs: kérdezd meg légyszives fkangi t hogy végülis hol csapattag és csíkos vagyok:-P

foxglove (törölt) 2011.10.30. 19:16:53

@fkangi: közben eszembe jutott, hogy a buci már egy ideje csíkosban van, úgyhogy ő is egy opció

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:19:44

@foxglove: :DDD ez tíz pont :D

ha Balázs csíkos, akkor én csíkos vagyok! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:22:33

@Peter_Cs: én tudom tolerálni, ha valakinek más az ízlése :D

kérdezd már meg, hogy nem beszélünk???:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:23:34

@fkangi: akkor is..:D nehogy már egy ilyen elbaltázott hajú Lilu mondja meg, hogy kivel legyek..:DD

capa05 2011.10.30. 19:26:48

ennek is csak azért van lába, hogy magasabb legyen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.30. 19:31:06

@fkangi: Miután már ezelőtt is kommunikáltunk ... :):):):):)

capa05 2011.10.30. 19:32:11

van új post CSÍKOSOK!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.30. 19:32:12

@fkangi: Csak azt nem értem, sok nő minek lövet ilyen ocsmány hajzatot magának?!!!

Hódos Hajnalka 2011.10.30. 19:34:21

@zoxó: általában szólok, ha nem lesz.

sogeking 2011.10.30. 19:44:42

@Albino Vernyul: a sztájliszt Balázsra készült :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:44:55

@Peter_Cs: nem tudom, de abba a fodrászatba sem mennék be, amit Lilu nyitott (mint élete nagy álmát)..:S
@capa05: kösz :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.30. 21:27:05

Szerintem "érzékeny" Vera ellen (aki annyira érzékeny kábé, mint egy betoinfal) simán nyerne Eszter, csak sajnos nem tudja.
süti beállítások módosítása