Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X44

2011. október 26. 16:35 - Hódos Hajnalka

Hát kérem szépen, lehet, hogy eddig Frank Sinatra volt A Hang, ám a tegnapi öfi után kijelenthetjük, jogtalanul és érdemtelenül bitorolta ez az elnevezést. Aki hallotta tegnap Seherezádét, az érti, és tudja, miért mondom mindezt. Én gyakorlatilag a torokpárbaj óta nem hallok. A torkom meg rögtön az első pillanatokban összeszorult, baljóslatúan kezdünk, Attila gondterhelten ébredt. Ez az ő esetében egyenértékű azzal, hogy Gergő kisollójával élveboncolja a társait, ezért feszülten figyelek. Akkor még hallottam. A halántékomon lüktető ér dobolását is. Meg azt is, hogy kattogott az agya. A saját dolgán. Hogy miért jött ide. Jó kérdés, bennem is megfogalmazódott már párszor. Hogy mit csinált eddig. Ha most kimenne, hogy zárná a dolgot. Én pezsgővel, de nyilván ez most nem fontos. A hajnali meditáció végén tudott nyomni az agyában egy rezet gombot és most közelebb van ahhoz az állapothoz, amivel bejött. Tudatilag is. (Felhívom a T. Olvasók és Kommentelők figyelmét, hogy a lenti képen Attila mögött nem Csaba látható a narancssárga büdögében.)

Fecót, akit gyerekkorában valószínűleg nyújtófával kergettek az asztal körül, ha nem a húszas évekbeli ezüst evőeszközzel étkezett és nem ólomkristály pohárból itta a kakanyót, bántja ez az Attilás dolog, ezért kereste a társaságát. Ez néma ücsörgést jelent a szaunában, majd némi magyarázkodást arról, nem érti, miért gondolja Attila azt, hogy hátbaszúrta. Akkor szúrta volna hátba, ha nem mondja meg, mit fog tenni. De megmondta. Két hete. Attila leszarja, ő a maga ura, ha ennek az az ára, hogy egyedül van, akkor az az ára. De hozzáteszi, ami most van, azt Kinga meg Fecó csinálták. Fecó sóhajtozik és a gallérját igazgatja, ami úgy meredezik, hogy fallikus szimbólumnak is beillene.

A következő napok a csapatszellemről és a küzdelemről szólnak, első feladatként alakítsanak két csapatot úgy, hogy figyelembe veszik a szimpátiát és azt, ki kivel van jó viszonyban. Kingának rögtön van javaslata, nem akar Attilával egy csoportban lenni. Rövid vita Fecó hovatartozásáról. Kinga ne mondja meg, hogy Attila mit mondjon meg. Megszületik a döntés, legyenek ők ketten a csapatkapitányok, a többiek felsorakoznak mögéjük. A maradék Attilához megy: Fecó, Gergő, Péter és Veronika. Az lett, amit amúgy is szerettem volna, vigyorog Attila. Na, ismét győzött a gonosz! Bezzeg náluk az igazság és egy igazi bajnok. Segítek, Shadi Csabára gondolt. A csapatok megalakulása után eljött a pillanat, hogy Kiszopné és drEszter tisztázzák a tisztáznivalót, előkerült az Igazmondó Szőnyeg. A lányok pedig ráültek.

Veronika először nem hitte el. Azt hitte, Krisz hülyéskedik. A véleménye Eszterről? Kétszínű, ő lett volna az utolsó, akiből ezt kinézte volna és hányingere van tőle. Kinézi belőle azt is, hogy lefeküdt volna Krisszel titokban. A kapcsolatot lezártnak tekinti. Eszter magyarázza a bizonyítványát, aznemúgyvót. Elgondolkodom, bennem Krisz ébresztene-e bármikor szexuális gerjedelmet és használnám-e nagy nyilvánosság előtt ezt a kifejezést. A válaszom nem. Eszter semmiféle aktust nem akart létrehozni vele, mert Veronika itt van, nem, titokban sem és igen, kimondta, hogy cáfolom. BTA szerint ami foglalt az foglalt, arról nem is álmodozunk. Csak remélni tudom, nem egy toi toi vécére gondolt, jelzem Angus és Denis is foglaltak, én azért álmodozom róluk, ha nem túl nagy gond. Shadi nem látja Eszteren a megbánást. Gergő nem érti, mit kéne csinálnia, verje a fejét a falba? Kinga elgondolkodott volna ötig. Azt nem mondta, délután, vagy hajnali ötig. Már az is full gáz, hogy Eszter ilyet kijelentett. Esztertől rázogathatja a kis szőke fejét. Ja, ha személyeskedünk, akkor Kinga lenagyseggűzi Esztert és kiosztja, ha kell, az orrát fogja turkálni. Kicsit fülelek, hátha a fiúk már kilopakodtak az udvarra és meghallom a kopogást, amint a bitót ácsolják, vagy legalább meglátom, ahogy kúszik be a füst, valahol csak meg kell forrósítani a billogot, amivel Eszter mellkasára égetik a büdös ribanc feliratot, de semmi ilyen nem történik, Eszter kimegy bőgni a kerti asztalhoz, visszaforgatná az időkereket, mert most szívja a levét ennek az egésznek. Én meg örülök, hogy micsoda feddhetetlen jellemek és erkölcsi lángoszlopok között éli az életét ez a szörnyű perszóna, aki remélem, példát vesz lakótársairól és önként kezdi viselni a skarlátbetűt.

Kedves Csaba a párbajon odafutott a rokonokhoz, a stáb reméli, jól megnézte őket, mert amíg a játék tart, sem üzenet, sem látogatás. Még a Jézuska sem fog semmit hozni karira, lesz itt rend mosmá, a szencségit a hülyegyerekébe bele, majd megtanulja! Kezdetét veszi a Csíkosok és a Kockások harca. A Villa egy zöld vonallal felosztásra került, megjegyzem, ezt Dya autópályának nézte. Dya is büntiben van egyébként, cipeli a katonai rádiót a hátán, mert sokszor sugdolózik. Nézzük, melyik csapat tud húsz perc alatt többet csapni az evezőgépen. Péter három és fél darab evezőhúzást adott a feladathoz. Az hagyján, hogy Veronika milyen fejet vág hozzá, a lányok vehemens mozgásáról legyen elég annyi, egy perc alatt három komment született a témában, mindhárom szóról-szóra ugyanazzal a tartalommal. Mindhárom férfitől, hogyne. Idézem: „a csajoknál ez az evezős mozgás….hmmmmm!”

A második feladat, a kert egyik végéből a másikba eljutni úgy, hogy minden csapattag egy rongyszőnyegen tartózkodik. Péterék alig várták, hogy a szedett-vedett csapat ellen győzzenek, ezért, mikor Attila látta, hogy gyorsulnak és közelednek, félelmében rájuk esett. Így, elbűvölő sportszerűtlenséggel nyertek. Az utolsó feladat egy logikai feladvány, ennek eredményét kell az asztalon levő széfbe beütni, ami a jutalmat rejti. Attila azt sem tudja, mi az a matematika. Még életében nem látta és nem is ült mellette. Csaba megoldja a feladatot, nagy az öröm, azért volt jó nyerni, mert pont a másik csapatban vannak olyan emberek, akik olyan szinten el vannak szállva maguktól, hogy öt kilométerre járnak a földtől.

A versengésnek ezzel nincs vége, levezető feladatnak énekverseny. A csapatok kasztingot tartottak, ki képviselje őket, belőlem már Dyánál kiszakadt az aztakurva, pedig ő volt az első. Fecó aranyeső, alap. Attila nyavalyog, aztán Hupikék törpikék, de az igazi csapás most jön, Serivel ezt meg tudják nyerni, úgyhogy Puszi nyuszi. A másik csapat Gergőt indítja a torokpárbajon. Hogy igazságos legyen, mindketten a Szóljon hangosan az ének c. örökzöldet éneklik, a látottakról és hallotakról beszéljenek helyettem a kommentek: ’estét, arra kell jönnöm, hogy Seri kavirnyázik.” „Atyaúristen, vagy ezt már írtam?” „ Sheri fellépését végtelenített felvételen AKAROM!!!” „hubasszameg, ezt 5-től 10 évig terjedő szigorítottal kellene büntetni.” „iszonyat” „Az RTL fizet nekünk valamit a halláskárosodásért? „Jajjj….füleimbe forró ólmot öntsetek!” „Seri éneklését bevehetnék büntetésként a büntető törvénykönyvbe!” „És kettőt énekel. Most már hivatalos. Az ertéel utál mindenkit.” „Asszem ezután, büszke leszek arra, amikor a Szigeten előadtam a Do you really want to hurt me című számot Boy Georgetól. És megdobáltak. Van nálam rosszabb is, megnyugtató.” „Hátborzongató. Tömegoszlató fegyver.” A vesztes csapat konzervet és almát kap vacsorára. Attila ironizál a riportban: a Kockások tomboló örömmel fogadták a luxustálnak nevezett egyszerű zsíros ételekből álló hidegtálat és tömték magukba, pedig hát az ajándék itt a szűk vacsora, hiszen mindenki el van hízva. Szűk élelmiszereket kaptunk, hogy fittek maradjunk.

A szűk és a tág vacsora után a Lakók elbúcsúzhatnak Cristofeltől. Hozzák ki a raktárból a bábut, ami Krisz ruháiba van öltöztetve, majd egyenként menjenek be a nyugiba és mondják el a véleményüket a párbajról, a kiesésről és a levélbombáról. Attila örül, mert Krisz végre nem pofázik vissza, aztán ad neki két pofont, mert megalázta azt a lányt, aki életében először szerette őt és leszarfejezi. Péter csak szavakkal üt, hát barátom, te egy akkor barom vagy, amilyet még nem hordott a hátán a föld, minek írtad meg azt a levelet? Azért bírta a hülyegyereket. Veronika higgadtan belép, kicsit arrébb állítja a bábut, majd lendít és bal lábbal tökön rúgja, mert ez abszolút kijárna neki. Krisz búcsúestjén egy dologról nem esik szó, Kriszről, azért tök gáz, hogy nem tudnak róla beszélgetni, ezért úgy emlékeznek rá, hogy a seggüket verik és óbégatják, namivanöccsém? Veronika egy üveg bor társaságában beül a nyugiba. Na, itt vagyunk ketten, már csak a dématrac hiányzik. Aztán mereng, de miért pont az Eszti, aki töltött galamb, kétszínű és nem normális? Meg úgy amúgy is. Aztán azt teszi, amit minden jóérzésű, megcsalatott szerelmes: meghúzza az üveget.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

A mai képeket Sigismunduson kívül köszönöm sogeking és Albino Vernyul kommentelőknek, puszi fijjug, szerivan!!! :)

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüzitündér 2011.10.26. 17:06:22

Húúú, de szemfüles vagyok! :):)

Tjuca 2011.10.26. 17:14:01

na ha jól látom 10 ember látható a képeken, és egyiken sincs kendő. bár ugye a lányok ülnek, nekik lehet a fenekükön, de nem hiszem. www.valovilag.hu/cikk/505691 akik hiányoznak, azok valamelyikén lehet a kendő.

Akármi Áron 2011.10.26. 17:15:42

"erkölcsi lángoszlopok között éli az életét ez a szörnyű perszóna" :)))nagyon pipec.
Hajni a fedhetetlen nem egy d....
mintha?!

huncut 2011.10.26. 17:16:40

(Felhívom a T. Olvasók és Kommentelők figyelmét, hogy a lenti képen Attila mögött nem Csaba látható a narancssárga büdögében.) :DDDD

Akármi Áron 2011.10.26. 17:18:02

@gyvy: Cápa05 fineszességére alapozva, akarod, hogy tartsam az örökös helyedet?:)))))) Egy szavadba kerül öcsém:DDD

Hurri Kán 2011.10.26. 17:18:48

Na most máá el is olvasom. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 17:22:29

@Akármi Áron: nem, kettő, megnéztem a szabályzatban :)

Akármi Áron 2011.10.26. 17:28:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ok, biztosan, ízlelgettem én is, az zavart meg, hogy örökké kijavít a javító program.

A képek (is)szuper jók, gratu!

MegLepke 2011.10.26. 17:32:23

Hát bizony a sok szűzlány között, akik nem ötforintosak, meg elég az apucizás, nehéz lesz egy RibEszternek!

Ancilla 2011.10.26. 17:33:04

Üdv mindenkinek! Régi és új kommentelőknek s mindenekelőtt Hajnainak! Természetesen nem lettem hűtlen, mindig elolvasom és végignevetem a napi postot és a kommentek egy részét is, de idén nem akartam elkezdeni a kommentelést, mert nagyon odaragasztja az embert a géphez.
Most azonban mégis szeretném erről a kialakult helyzetről és néhány villalakóról elmondani a véleményemet.

Én nem Cristofelnek drukkoltam. Alapvetően aranyos gyerek, nem rosszindulatú, még nevetni is lehetett végtelen tudatlanságán, katasztrofális szóhasználatain, önimádatán, megjátszott (vagy valódi?) önelégültségén, de nekem nem volt jó érzés azt nézni, hogyan alázza meg, csinál belőle bohócot Péter és Attila. Olyan volt, mint amikor a falu bolondját körbeállják az emberek, mindenféle megalázó dolgokat műveltetnek vele, az meg azt hiszi, hogy a körülötte röhögők szeretik őt, és mindent megcsinál, amit mondanak neki. Cristofel remek idomítható alanya volt ennek két érzéketlen embernek. Vagy, mert annyira együgyű, hogy nem vette észre, vagy mert annyira szerette volna megnyerni a játékot, hogy azért még az emberi méltóságát is feláldozta. Ezért örültem, hogy kikerült onnan. Remélem, rájön, ha visszanézi az öfiket, hogy aljas játékot űztek vele Péterék.

Attila: Sérült lelkű ember nagyrészt sérüléseket képes okozni. Ezt érzi rajta Kinga, ezért menekül tőle. S ezt én meg is értem. Külön pszichológiai tanulmányt érdemelne az értékrendjének, a világlátásának, az emberekhez való viszonyának (illetve e viszony hiányának) az elemzése. De főleg annak az útnak a vizsgálata, ami idáig vezetett. Ezért nem ítélkezem fölötte, de nagyon messzire elkerülném, ha a közelembe kerülne.

Péter: A legellenszenvesebb minden eddigi VV-szereplőnél. Nem is vesztegetek rá több szót, egyetlen pozitív megnyilvánulása sem volt eddig. Még a szerencsétlenVeronika vigasztalása is a hideg fejjel eltervezett taktika része volt. Nem akarom elfogadni, hogy egy ilyen játékot csak könyörtelenül lehet játszani.

Fecó: Meglátásom szerint az a viselkedés, amit mutat, nem megjátszás. Ő ilyen. Én elsősorban a metakommunikációjából olvasok (ami, tudjuk, nem hazudik). Túl jó lélek ő abba a környezetbe (sőt még ebbe a világba is). Azt hiszi, végig lehet csinálni egy életet úgy, hogy mindenkit szeretünk, és minket mindenki szeret. De nagyon tisztelem pl. amiatt, hogy még Attila barátja kedvéért sem volt hajlandó Csabára tenni a jelet (jellemző, hogy ezt Attila hátba szúrásnak minősítette).

Csaba: Szerintem nem csupán azért szavazták vissza a nézők, mert megsajnálták, hanem, mert minden jóérzésű embernek undorító volt az a gusztustalan taktika, amit a két főguru csinált. Ezzel nekik is üzentek a nézők (Péter talán fel is fogta), hogy lám, így fordulhat ellenük saját taktikájuk. Lehet, hogy unalmasnak tartják sokan Csabát, én nem tartom annak. Sőt, inkább sokoldalúnak. Fizikai, ügyességi és szellemi játékokban egyaránt jól teljesít (egyébként a számokkal kapcsolatos feladat nem a műveltséget, hanem az intelligenciát tette próbára, hiszen a logikát kellett fölismerni minél gyorsabban a számok egymásutániságában – s ezt nem Eszter, hanem Csaba oldotta meg). Erkölcsileg pedig magasan veri a „főszereplőket”, akikkel ráadásul szembe is mer szállni (úgy, hogy közben nem kell kifütyülni minden második szavát, mint Kingának). Miért meglepő az, ha az emberek örömmel látnak egy normális erkölcsi érzékű, kulturáltan viselkedő embert, aki volt bátor kivinni a benn legnépszerűbbnek tartott bohócot, s ezt respektálva a visszaszavazták? (Én azért is örültem, mert arra is jó példa volt az ő esete, hogy nem csupán ármánykodással, másoknak való aláfűtéssel, intrikálással érhet el az ember valamit.)

Hajnalka! Gratulálok az írásaidhoz! Elképesztően jól ábrázolod ennek az egész játéknak helyenként tragikomikus, helyenként tényleg humoros, helyenként pedig döbbenetesen groteszk voltát.

Hát ennyit szerettem volna elmondani. Elnézést a terjedelemért, több mint egy hónapot pótoltam be. S legközelebb is csak akkor írok, ha valami nagyon kikívánkozik belőlem.
További szép estét!

Hurri Kán 2011.10.26. 17:33:39

Hát ez fájt... :DDD

capa05 2011.10.26. 17:37:18

@Akármi Áron:
tegnap má Haynyra akart hatni, hogy mindenkit "tiltson" ki, mert későn ér ér haza.Inkább stopiztam neki egy helyet, mert mi van ha túlórázik????

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 17:37:35

@Ancilla: szia Ancilla, annyira hiányoztál! :)

MegLepke 2011.10.26. 17:42:26

@Ancilla: ha kevésszer írsz, akkor is egyetértek veled sok mindenben megint.:) Üdv!

capa05 2011.10.26. 17:44:10

@Ancilla: Azért kíváncsi lennék a folyamatában elhangzott 10 mondatára!(Csabának)Ennyit max egy nap alatt különböző időpontokban.
Aki nem beszél, vagy nem halljuk azt nehéz kifütyülni.

Dragonair 2011.10.26. 17:47:09

Na mivan öcsém?Cristofel szerint guszustalanul viselkedtek a többiek..:D
newsee.hu/tartalom/vv-cristofel-gusztustalanul-viselkedtek-t%C3%B6bbiek

mézescsók 2011.10.26. 17:48:57

@Ancilla: Csaba jellemzéséért gratula.A másik kettő is ült, bár én Kriszt nem érzem ennyire áldozatnak. Pétert és Attilát a bentiek is kezdik egyre jobban kiismerni és a többség nagyívben tesz rájuk. Szerintem.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.26. 17:50:06

@MegLepke: Nála már csak te írsz kevesebbszer, Lepke. :P

Akármi Áron 2011.10.26. 17:53:02

@capa05: ej de becsülendő ez a nemes lélek:) és mibe kerülhet ez Fkanginak, kérd meg az árát rendesen:))))))
Én még nem tudom, hogy az ajánlatomra mit lép Gyvy, pedig, ha tudná, milyen szemtelenül olcsón lehetne a magaslaton:D

MegLepke 2011.10.26. 17:53:23

@Gem121: ez igaz, de én is az események ütőerén tartom a mutatóujjam Hajni segítségével. Az öfiket ugyanis nagyrészt átalszom:)

Hurri Kán 2011.10.26. 18:00:42

@Akármi Áron:
Hát kérem... Nem akarok én mindenhol első lenni. ;-)

nathalie 2011.10.26. 18:09:52

khmm... Sztem ez egy kicsit túlzás:"Csaba megoldja a feladatot".
Nem kérek helyreigazítást a poszt írójától,mert nem tudom bizonyítani (meg egyébként se mernék), de szerintem ott Eszter is közreműködött.
köszönöm. :)

tena_lady 2011.10.26. 18:11:29

Attila minden bizonnyal a diétás sóletre gondolt. Amúgy kezdem szánni azért, mert minden esetben, amikor szarul jár, akkor előadja, hogy ez volt az eredeti terve és naná, hogy a másik - jelen esetben másik csapat - járt rosszul.
Cristofel és Veronika pedig álompár. Igaz, Cristofel a tükörképével is az lenne.

fran7 2011.10.26. 18:13:55

@nathalie: Ez kicsit hajaz a maratoni csata utáni hadi értekezletre. Minden görög hadvezér magát tette az első helyre teljesítményileg. Miltiádész mindenkinél a második lett, aki a legtöbbet tett a győzelemért versenyben.
Ha nálad egyszer Csaba a második lesz, akkor már tényleg valamit tett.

nathalie 2011.10.26. 18:15:13

@fran7:
csak úgy vagyok ezzel, ahogy mások attilával :D

capa05 2011.10.26. 18:15:32

@tena_lady: azért fokozzuk inkább lidérces álompár

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 18:19:02

@nathalie: mikor Shadi kifelé rohant (volna) rászóltak, hogy "nyugi, Csaba megy, ő oldotta meg".
megfelel magyarázatnak? :)

beacska 2011.10.26. 18:24:08

@Ancilla: semmiben nem értek veled egyet. ez lehetséges volna,??

NONSZENSZ! ;D

csicserierika 2011.10.26. 18:25:50

@tena_lady: nem hallod az iróniát Atis szavaiból ?:)

Swinger Betti 2011.10.26. 18:26:50

@nathalie: ha figyeltél volna, akkor hallod, hogy Eszter csak beszélt, járt a szája, de nem tőle jött a megoldás, tudod, Csaba oldotta meg a feladatot egyedül, saját ötletéből.

Amikor Shadi szaladt volna beütni a kódot, akkor még Eszter szólt rá, hogy várjon már, mert Csaba oldotta meg, ő menjen.

Az evezésnél pont az a csapat győzött, ahol két fiú van, abból is az egyik Shadi, aki nem egy izomember.

Veronika nagyon jól járt, hogy Cris kiesett:
1. bűnbánattól vezérelve Cris kampányol majd a villán kívül Veronikáért
2. nem kell a hülyével egy képen szerepelni
3. játszhatja a magányossá vált szerelmes nőt
4. nem kell másik férfivel összeállnia, hiszen most ő gyászban van
5. játszhatja a megcsalt nőt is, aki most nagyon támogatásra szorul
6. most senki nem tenné rá a jelet, nem emberbarátságból, együttérzésből, hanem mert tudják, hogy Veronika most kint nagyon sok műsoridőt kap
7. mindenki nyalja a seggét, keresi a kegyeit, még az a Péter is, aki Crist ösztönözte, hogy nagy móka lenne, ha megcsinálná Esztert
8. Eszterben egy nagyon gyenge ellenfelet talált magának, akit kicsinálhat taktikával, ez a győzelem tovább erősítheti őt
8.

Veronika igazi esélyessé vált a szememben

Robina 2011.10.26. 18:28:12

@tena_lady: Ha az álompárnak gyerekei lesznek, remélem abból is műsort csinálniak, NatGeo jeligére. Hayny pedig posztolhatja! :D

csicserierika 2011.10.26. 18:29:27

@Akármi Áron: jó estét :)
Na, mit szólsz ? :)

sandokan 2011.10.26. 18:31:14

@tena_lady: könyörögve esedezem, irónia volt.

sandokan 2011.10.26. 18:34:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nati ezt nem vitatta, csak azt mondta, hogy "Eszter is közreműködött", amikor a lehetséges képletet elmondta. aztán valóban a giliszta vitte tovább és fejezte be a történetet.

Akármi Áron 2011.10.26. 18:36:02

@csicserierika: szija Cserke, ippeg most értem haza:)
Nagyon csecse vagy:D (ha az avatarodra gondolsz)
Ez itt egy takarítónő..... ez egy jó nóta, nem jut eszembe kinek a száma, de biSztos tudod. Kapkodom magam össze-vissza, csak kiTanálom:)

nathalie 2011.10.26. 18:37:52

@Swinger Betti:
ne haragudj. bevallom őszintén a példát sem oldottam meg itthon, szóval nehezen követhettem volna eszter gondolatmenetét és csaba megvilágosodását. de rendben: Csabesz oldotta meg a feladatot. Már érdemes volt visszamennie, különben megrohadt volna a kaja. :D

nathalie 2011.10.26. 18:38:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
azt hittem hogy csabának azért kellett mennie, hogy valamit csináljon végre :)
de újra leírom, hogy rendben: csaba oldotta meg a feladatot :)

Valakinek még leírjam? :D

capa05 2011.10.26. 18:39:19

@Swinger Betti: Neked esetleg el tudja játszani, de (egy borg aki nélkül már nem is nagyon lehetne realityt rendezni Alekosz után) sokaknak nem.
Ő már kihozta magából ami volt és kész.1-2 jó mondata lehet (a kacsás dologhoz hasonló)maximum.
Jobban járna ha Kiszoppal a villán kívül hülyítenék egymást. A szerelmesek legyenek egymáséi.

Akármi Áron 2011.10.26. 18:40:45

@capa05: DDD átgondolom az ajánlatot, ezt tudom ígérni:)))még a lizingelést se vetném el:))

@gyvy: D nem is arra gondoltam:DD az örökös másodikra, vagy hogy foglalod nekem az elsőt, ha késnék:)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 18:41:32

@sandokan: eszternek volt egy ötlete. azt nem láthattuk/hallhattuk, hogy ez rossz vagy jó megoldáshoz vezetett, elkezdte magyarázni csabának. akkor már csaba is gondolkodott valamin, és egyszer csak megszólalt, "megvan". és elmagyarázta, amiből szintén nem sokat láttunk.
amit tisztán hallhattunk, az, hogy csaba oldotta meg, ő üti be a kódot.
oszt így.

nem tudom, nati provokálja-e a jónépet, űdóga, de nehogymá ezen vitatkozni kezdjünk, mert tökön szúrom magam a signettával.

Anselmo 2011.10.26. 18:41:47

@beacska: az helyesen NONSZESZ, hát ennyit se tanultál? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 18:42:23

@capa05: először azt hittem, hergelni akarsz, utánaláttam,milyen cukinyuszi vagy :DDDDD
@Akármi Áron: Animal Cannibals??

Anselmo 2011.10.26. 18:43:43

Egyébként mi lehetett a számsor?

csicserierika 2011.10.26. 18:43:44

@Akármi Áron: animal canibalsé :)
ESzt szerettem volna először is, csak nem sikerült. Tegnap, ahogy cápának én is keresgettem avatárt, hát kedvet kaptam :)
Teljességgel kompatibilizálok vele :)

capa05 2011.10.26. 18:43:52

@Swinger Betti:
Mégegy dolog a logikádat követve... dreszter van a legjobb pozicióban, nehogymá kiszavázzák és aztán Kiszop kint dugdossa!

kékdelfin 2011.10.26. 18:44:46

@Swinger Betti: Ha figyeltél volna, akkor hallottad volna, hogy ki mondta először, hogy miként alakulnak ki a számok, és mi értelme a háromszögnek, és négyszögnek. És ez bizony eszter volt. Persze nem ő számolta ki az egészet, ő csak a 26-ig ment el, ráadásul utána ő rosszul számolt volna. De ha nem teszi ama felismerést, akkor lehet, hogy még most is azt találgatnák, hogy mi a megoldás.
Én visszanéztem, mert meg akartam oldani. Aztán meg is hallgattam, hogy mi hangzik el.

nathalie 2011.10.26. 18:45:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
logikusan tehát annyit hallunk: csaba azt mondja: megvan. majd magyaráz valamit (nem tudjuk, hogy a jó megoldást-e). aztán vágás. aztán azt mondják, hogy csaba mondja meg. én még mindig nem vagyok biztos benne hogy csaba oldotta meg :D:D:D

na jó, befejeztem. többet nem hozom fel a feladato, amit csaba oldott meg :D

capa05 2011.10.26. 18:46:09

@fkangi: soha nem tennék ilyet!Mármint hergelést, nem olyan családból származok.

haruka 2011.10.26. 18:46:25

namivanöcséim? :)
tegnap Seri odavert! szegénynek annyira nincs énekhangja, hogy az már művészi. de az se volt semmi, amit a Puszinyuszi alatt összehozott. és még csodálkozik, ha Gergőben feléled a párzóösztön.

capa05 2011.10.26. 18:47:52

@nathalie: Miéééért! Ha nem is szerepel legalább olvasunk róla!

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 18:49:25

@nathalie: pont leszarom, egyébként, csak hihetetlen, hogy ezen lovagoltok. mint ahogy az is, hogy a "vissza cristofelt a villába" fb oldalnak majd 70 ezer lájkolója van, de hát ... ez van.

@haruka: az eltorzult arckifejezésre gondolsz, ami szexis akart lenni az eredeti szándék szerint?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 18:50:24

@capa05: én nem tudom, miért sajnáljátok Esztertől..:P:D
/aztat bárki mondhassa...sohase lehessen tudni ezeknél a méheknél:P:D/
@haruka: ettől???? hááááát.... a szerelem vak, de nem világtalan! :D

Hurri Kán 2011.10.26. 18:50:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
És ez mind semmi ahhoz képest, hogy készülünk megalapítani a Justice For Attila! klubot! :DDD

kékdelfin 2011.10.26. 18:50:41

@nathalie: Olyan megoldás volt ez, mint amikor van egy labirintus sok bejárattal, és egy kijárattal. Aztán valaki mondja, hogy ez a helyes út, a másik valaki meg végigmegy rajta.

Hurri Kán 2011.10.26. 18:51:12

@fkangi:
A szerelem nem, de Gergő? :D

capa05 2011.10.26. 18:53:37

@gyvy:
ennyi ideig tartó "tanfolyam" után csak darázs ne legyen benne.

nathalie 2011.10.26. 18:53:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
jóvan Hajni, bevallom: én is pont leszarom :D
70 ezer??? olyan sokan vannak fent az fb-n? nekem is reggelnem kellene lassan :D

VaLaky 2011.10.26. 18:53:59

@gyvy: Feltétlenül csatlakozom!
Már csak a kutya miatt is!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 18:54:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: besegítettem neked FB-n:)
@gyvy: ő még lehet, süket is szegénykém...:D
@Akármi Áron: korrupt bartellezők! :P:D

Akármi Áron 2011.10.26. 18:55:20

@fkangi: hát persze, közben már agyaltam rajta,kösz távoli kollegina:)

@csicserierika: ez most tetszik nekem is, illik hozzád:) a glóriásat meg majd visszaszerezzük a későbbiek során:D

capa05 2011.10.26. 18:55:31

@fkangi: tévedés, én dreszterrel vagyok az ügyben!

csicserierika 2011.10.26. 18:56:40

@capa05: köszi :) Tiéd is , végre újra mosolyogsz :)

sandokan 2011.10.26. 18:56:55

@nathalie: én sem, sőt, de azért azt el kell ismerni, hogy abban a csapatban rajtuk kívül, más nem igen lett volna képes rá.

közben megfejtettem, nem volt valami bonyolult. egymás ellen ... c videóban, 08.20-nál van a tábla.

9-ből indul, ami megduplázódik és levon belőle 3-at, mert az éppen háromszögben áll, így lesz a 18 helyett 15, aztán így tovább.

Akármi Áron 2011.10.26. 18:57:10

@fkangi: én ilyet sosenem, adok a tisztességemre, meg muszáj is:))))
*elképedős szmájli*:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 18:57:17

@Akármi Áron: ja, tudom, én gyorsabban írok, mint gondolkodom, vagy emlékszem..:DD
@capa05: jó, hogy nem a vízilovakkal :P:DD

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 18:58:37

@fkangi: most olvasom, nagyon tetszik, köszönöm! :)

tena_lady 2011.10.26. 19:00:07

@sandokan: Én nem tartom ennyire intelligensnek, vagyis inkább érzelemmentesnek Attilát. Lehet, hogy neki vannak a legironikusabb beszólásai, illetve hideg fejjel próbál taktikázni, de ő is csak ember. Továbbá szerintem nem született színész, vagyis bármit mond is, a verbális kommunikációján kívül millió meg egy jel van, amiből nekem más jön le, mint neked. Nekem az is sokat mond, hogy jelentéktelen dolgoknál is képes leblokkolni, rengetegszer hárítja a direkt kérdéseket, illetve, hogy a saját (rossz) tulajdonságait vetíti ki másokra. Nem vagyok pszichológus, de némi közöm azért van a dologhoz. Egyébként remélem, hogy ezért senki se küld el melegebb éghajlatra, hisz ez csak az én véleményem, tehát nem jelent semmit, és nem is vitatkozom senkivel. :)

capa05 2011.10.26. 19:00:29

@sandokan: tőlem kifuthatsz a széfhez!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:01:14

@Akármi Áron: nem ajánlom fel a kebelemet, hogy ráborulva kisírd magad, ha nem haragszol.::DDDD:P
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nagyon szívesen.:) nagyon nagy kedvencem:)

sandokan 2011.10.26. 19:01:34

és igen most néztem meg a videót, ott van benne, hogy ezt a helyes megfejtést mondja el eszter. bizony ő jött rá. jár natinak a piros pont.

7.40-nél van a videón, egyébként meg tényleg kurva mindegy. világbéke és messi nem lufi.

haruka 2011.10.26. 19:02:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem, a csípőtekergetésre meg a pucsításra. a fejét hagyjuk. :D bár én Gergő helyében kérnék azért egy doboz viagrát a villanővértől a szóljon hangosan után.

sandokan 2011.10.26. 19:02:50

@capa05: nekem most még tuti helyem van bent, jóban vagyok natival, szóval mehetsz te is.

csicserierika 2011.10.26. 19:03:27

@sandokan: azért egy halk juhééé megengedett ? :)

sandokan 2011.10.26. 19:05:14

@csicserierika: persze, persze. ööö, a megfejtésért vagy a nyomozásért, esetleg mindkettő?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 19:05:23

@csicserierika: baszki, ne már, hogy a te józan eszed is elmegy, és hergeled bele a többieket a hülyeségbe, mert behalok.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:06:18

@gyvy: A rádió háromórás hallgatás után megszólal:
- Kedves hallgatóink! A süketnémáknak szóló adásunk ezennel véget ért.

capa05 2011.10.26. 19:07:18

@sandokan: lusta voltam visszanézni, de Natiban megbíztam!

capa05 2011.10.26. 19:08:41

@sandokan: igazából én ma kedveltem meg!

kékdelfin 2011.10.26. 19:10:18

@sandokan: Na, ezt mondtam én is már délelőtt is, meg itt fentebb.

sandokan 2011.10.26. 19:10:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kösz. csak várjuk a kreatív anyagot az ügynökségtől, gondoltam elütöm az időt, de ezek szerint hiba volt.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 19:11:33

@Kékdelfin: úristen, már délelőtt is ez volt a téma?
most már biztos, hogy rendszeresen olvasni fogom a kommenteket, nemcsak az újonnan érkezetteket.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 19:12:52

@sandokan: nem gondoltam, hogy ekkora jelentősége lesz annak, ki oldotta meg a feladatot :DD

sandokan 2011.10.26. 19:13:09

@Kékdelfin: a 18.50-esre gondolsz? ja.

@capa05: jó szöveg, főleg a kiválasztás előtt.

csicserierika 2011.10.26. 19:13:12

@sandokan: csakis a nyomozásért :) Nem ismersz még ? :)

Hurri Kán 2011.10.26. 19:13:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ez télleg a vég. :DDD

@fkangi:
Nem hallom, mert zörög a sárhányó! :DDD

Akármi Áron 2011.10.26. 19:13:50

@fkangi: hát látod, ezt teszi a zsenge kor:D
Megértem:)))

sandokan 2011.10.26. 19:15:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a fejek alapján azt hittem, hogy bonyolultabb feladvány volt. kíváncsi voltam. meg aztán a gilisztából se csináljuk keszeget, ha másé az érdem.

csicserierika 2011.10.26. 19:15:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem venném a szívemre, de mikor voltam normális ? Nem volt rá egy egész nyár a másik poszton, hogy bizonyítsam ?
Amúgy meg, nem szeretnék baljós árnyakat előrevetíteni, de ugye akinek én drukkolok.... :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:17:09

@gyvy: a deszkád az, csak szólok..:P:DDDD
@Akármi Áron: végtelenül empatikus vagy..:P:D
@sandokan: kreatív anyaggal innen járnál a legjobban..:D

capa05 2011.10.26. 19:17:45

@sandokan: jut fejembe tegnap valaki már rám tette a jelet..

Hurri Kán 2011.10.26. 19:18:26

@fkangi:
Deszka? Milyen deszka? Túl sokat ittál. Vagy keveset? :DDD

csicserierika 2011.10.26. 19:19:30

@sandokan: nem baj :) Én csak arra értettem, hogy én is Nati pártját gyarapítom :)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 19:19:41

@sandokan: biztos bennem van a hiba, de fel nem foghatom és meg nem érthetem, miért fontos ilyen nagyon, hogy NEM CSABA oldotta meg a feladatot.
de ha elmagyarázod, megköszönöm. :)
tényleg nem értem.

@csicserierika: jahh. megint a deviánsnak :DDDDD

Akármi Áron 2011.10.26. 19:19:43

@fkangi: DDD ebből élek, igen régóta:)))

sandokan 2011.10.26. 19:20:19

@capa05: biztos valamelyik szilikon volt

csicserierika 2011.10.26. 19:20:34

@gyvy: khm... nem veszel észre rajtam semmit ? :)

Tüzitündér 2011.10.26. 19:20:38

@Kékdelfin: Ez nagyon találó szerintem!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:22:26

@gyvy: amelyik lóg, teee..:P:DD ki kell ábrándítsalak: nekem nem kell tudatmódosítanom az Élethez :P:P:DD
@Akármi Áron: szoc. vagy gyv., vagy közig??:)

whale 2011.10.26. 19:23:11

@Akármi Áron: Van fedhetetlen is. Ha nem bírod lefedni a pöcegödröt pl...
(engem egydével javít ki ez a xar)

Hurri Kán 2011.10.26. 19:23:18

@csicserierika:
Tök jól néz ki a szolgálati seprűd! :DDD

Igazából előbb már akartam reagálni a glória visszaszerzésével kapcsolatban, de inkább ráültem a kezemre! :DDD

sandokan 2011.10.26. 19:25:06

@csicserierika: és milyen jól teszed. lassan elérjük a bejutási küszöböt.

csicserierika 2011.10.26. 19:25:10

@gyvy: :P a seprű csak díszlet :)

Akármi Áron 2011.10.26. 19:25:18

@csicserierika: szintén, mint azonos régiósok:)))))Még szép!

sandokan 2011.10.26. 19:28:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az előbb már válaszoltam erre, az utolsó mondattal.

de nem a giliszta kérdésen volt/van a lényeg, hanem, hogy amikor ebédnél megnéztem a videót, akkor már elsőre úgy tűnt eszternél van a pont.

csicserierika 2011.10.26. 19:28:51

@Akármi Áron: igen, ugyanazt a poros levegőt szívtuk magunkba :) Ez már csak jelent valamit ? :)

Tüzitündér 2011.10.26. 19:29:19

@fkangi A rádió háromórás hallgatás után megszólal:
- Kedves hallgatóink! A süketnémáknak szóló adásunk ezennel véget ért.

a padlizsánkrémes pirítós a monitorom....ja és közben fuldoklpm a röhögéstől! :):):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:31:14

@Tüzitündér: :DD elég vizuális típus vagyok, úgyhogy most meg én röhögök..:D

Akármi Áron 2011.10.26. 19:31:50

@whale: engem is az zavart meg, hogy egy d-vel javított, de gyanús volt, mert tudom hogy két d-vel kell írni. Viszont mittudomén az új helyesírási szabály mit talált ki mostanság erre gondolván, kételkedőbe estem.
Egyébként nem nagyon használom a javító programot, mert eléggé beleívódik az emberbe a szép magyar helyesírás az én koromba pláne:) a változásra kevésbé vagyok fogékony, sok esetben nem is jobb, ésszerűbb sajnos.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:33:42

@capa05:aóaóaóóóóóóaóóóóó!!!.. most megyek és sírok fél-egy órát..:D

Akármi Áron 2011.10.26. 19:36:31

@csicserierika: jól megalapozott bennünket + és - is, mint bármelyik rész-régió az övéit, nincs ezzel nagy gond:)

@fkangi: belátható közig:)

sandokan 2011.10.26. 19:36:43

@capa05: hatalmas, nem rossz kis gerilla marketing a retektől.

Akármi Áron 2011.10.26. 19:42:32

@csicserierika: díszlet csak??? azt hittem szolgálati jármű...:DDD

mocskosmacska 2011.10.26. 19:44:29

Emlékeztek az első arénára? Amikor csaba és vera lett védett. Aztán azt feladatot kapták, hogy mondjanak véleményt a többiekről.
Csaba akkor annyit mondott attiláról, hogy ha olyan emberek vannak kint, mint ő, aki attila kiesik. Attila meg utána beszólt, hogy csak ennyi, semmi bunkó vagy barom (valami ilyesmi nem emlékszem pontosan).
ATtilán akkor látszott, hogy csaba komolyan megbántotta. ATtila azt akarta, hogy a srác mondja el őt mindennek, hogy láthassa, hogy csaba dühös rá, hogy érezze a hatalmát, hogy meg tudta bántani csabát. Attilát úgy lehet megbántani, ha nem bántódik meg rajta az embert. EGybként ez hogyan ment át a pszichológiai teszten? Szerintem direkt konfliktusforrásnak tették be.

mocskosmacska 2011.10.26. 19:45:24

Egyébként én is örülök, hogy a villában mindenki olyan erkölcsi magaslatokon jár, hogy onnan nyugodtan lenézhetik esztert.

capa05 2011.10.26. 19:46:24

@mocskosmacska: kiszoppal egymásról másolták a tesztet,

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 19:46:29

@Akármi Áron: majd biztos a homlokomra csapok, de most azt hiszem, szükségem van két nap gondolkodásra, mert értetlen vagyok.. az eleje az istennek sem akar semmiféle asszociációt kiváltani belőlem..a'sszem, tényleg megyek egy kört..:D

Akármi Áron 2011.10.26. 19:49:55

@fkangi: DDD azt mindenképp jót tesz:)))

mocskosmacska 2011.10.26. 19:53:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát csak ami két perc után eszembejut:
Van bent egy fecó, aki megcsalta a gyerekei anyját, egy vera, aki pornózott, egy gergő, aki drogot árult.
Ők tisztában lehetnének vele, hogy az ember esendő és hibázik.

2011.10.26. 19:53:49

@mocskosmacska: én is így látom Attilát, biztos, hogy azért ragaszkodik annyira Kingához, mert őt mindig ki tudja akasztani. Kinga nyilvánvaló önértékelési zavarával kiváló áldozattípus az ilyen pszichoterroristáknak, mint Attila.
Csak úgy lehet védekezni ellene, ha látványosan lepattannak rólad a kis mérgezett nyilacskái. Van is erre egy technika, én sikerrel alkalmaztam már.

capa05 2011.10.26. 19:55:08

@mocskosmacska: Gergő nem basztatta dresztit

csicserierika 2011.10.26. 19:55:23

@Akármi Áron: :P a szarkazmust hagyjuk meg gyvy gumicsontjának, nem illik a kis piros pofikádhoz :) :)

playoff szakáll 2011.10.26. 19:56:32

@tena_lady: Az ilyenre egy nagyon jó megoldás a levegőnek nézése mellett, hogy biztatjuk. "Ez az, igazad van!" "Mondjad, nagyon jó!"
ezekkel kihozhatók a sodrukból, és megnyílnak, azaz dühöngenek.

Albino Vernyul 2011.10.26. 19:57:27

VV Anikó hivatalos oldala
Azt hiszem a NekedValó nem az én műsorom... Legközelebb kötök egy életbiztosítást ha oda hínak vendégnek... Szegény Tordasnak elgurult a gyógyszere az adás végén és nem tudta megemberelni magát. Ezúton üdvözlöm és várom az ismerőseit szeretettel ahogy ígérte....:))))!

mocskosmacska 2011.10.26. 19:57:41

@beebeer: Ez így lehet.

@capa05: Tényleg nem, sőt rá is szólt a többiekre. Akkor volt először szimpi.

inkorrekt 2011.10.26. 20:02:19

Nem tudjátok jól.Én megnéztem a videót Attila és Peti oldotta meg a feladatot csak hangosan mondták ki a számot és az Eszter meghallotta.Sajnos ők előbb odaértek a széfhez. Ez az igazság. Na bummm !

Akármi Áron 2011.10.26. 20:03:17

@csicserierika: Kontrasztnak sem jó?:)))
Most ráutalásos magatartással aSztat vízionálod, hogy időszerű az avatar cseréje, de őszintén?:DDD

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:05:47

Így látom Veronika teljesítményét Kliszofel tükrében:

- Veronika, vigyázz, mert házhoz mész a lófüttyért, ha a Kliszofellel kezdesz!
- Tééééényleeeeeg? (butafejjel kamerába nézés) Kopp-kopp!
- LÓFÜTTY!

:D:D:D

Hurri Kán 2011.10.26. 20:06:44

@Akármi Áron:
Hát arra próbáltam szokott visszafogottságommal utalni, igen. :DDD

fran7 2011.10.26. 20:07:54

velveten van szavazás arról ki a legjobb pasi a villában. Péter nem is szerepel a listán.

2011.10.26. 20:09:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Aha! Szóval álmodozunk, álmodozunk.... :) Nem mondom, hogy én nem, de Angussal még soha (még álom szintjén is bizarr páros lennénk, szerintem egyszerűen agyonnyomnám)de... drEszter azért csak nyíltan felajánlkozott egy foglalt pasinak, hogy az milyen arról ne is beszéljünk! Szerintem ez nagyon ciki. Jó, skarlát betű ne legyen, de te mit éreznél, ha egy ismerősöd csak úgy spontán felkínálkozna a párodnak, úgy, hogy tudja, hogy együtt vagytok. ócska kis kurvák csinálnak csak ilyet, valahogy egy tanult 29 éves nőtől nem ezt vártam.

Hurri Kán 2011.10.26. 20:09:05

@fran7:
Én azt csodálom, hogy bármelyik rajta van. :D

Talpig Jimmy 2011.10.26. 20:09:06

Attila és az irónia? Ő az önmagába fordult irónia.

mocskosmacska 2011.10.26. 20:12:28

@beebeer: Igazból én akkor sem csodálkoznék, ha esztnek ez feladatba lett volna kiadva. A 4-ben sok ilyen megalázás volt. (lábmasszás, anikó levele k.l.norbinak)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:14:09

@beebeer:

Mi köze a diplomának az érzelmi intelligenciához?
VAGY: mi köze a diplomának a realityben szerepléshez és az ott taktikázáshoz?

Még nem láttatok pinabubus-ámbátor NŐS cégvezetőt, hm?:D

_most_ 2011.10.26. 20:14:55

Story:
"Cristofel tisztában volt vele, hogy a szilikonszájú lány nem fogja tudni elviselni a hiányát, és követni akarja őt a villa falain kívülre. Cristofel pontosan tudta, hogy a lány csak akkor gondolja meg magát, ha azt hiszi, végig játszott vele és átverte. Mi más jöhetett volna jobban kapóra, mint az a beszélgetés, amikor Eszterrel flörtölt? Vagyis inkább vállalta, hogy Veronika szakít vele és meggyűlöli őt, mint hogy feladja miatta a játékot. Így legalább Veronikának esélye van a győzelemre, és arra, hogy ha a játék után kibékülnek, együtt élhetnek boldogan a nyereménylakásban, együtt költhetik el a milliókat, és a luxusutazást is közösen élvezhetik..."

mocskosmacska 2011.10.26. 20:17:14

@lami83: Crisben imádom, hogy ilyen önzetlen.

Akármi Áron 2011.10.26. 20:17:40

@gyvy: DDDDDDDDD
mostmán látom, visszaolvastam, de én gyorsolvasok, ráadásul összefüggésben még nem látom, mert szaladok egy kört (dolog van) és válaszolok, ha besárgultam.
Így esett, hogy megesett:)))
T. Bíróság! Én nem csináltam semmit, csak a saját kútfőmből merítettem,tessenek ejteni a vádat:)))

capa05 2011.10.26. 20:17:48

@beebeer: ne haragudj énbeismeren, hogy nem vagyok a topon de mi vagy ki az az Angus

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:20:07

@lami83:

Ez azt feltétezNÉ, hogy Klisztofelnek van agya. Hát kétlem. Annak csak pöcse van, mer' úgy született.:D Max tévés utasításra cselekedett, hogy tudjanak csavarni a sztorin.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 20:21:14

@beebeer: én nem arról beszéltem, hogy ciki vagy nem ciki... úgy éreztem, mintha pellengérre állították volna, már csak a nyilvános leköpködés hiányzott.

capa05 2011.10.26. 20:22:03

@beebeer: ilyen alapon nézd már meg kishazánk válási statisztikáját!Szerinted hány százalék amikor a hölgyek csábítják el a házas férjeket.
Ez amit dreszter csinált tényleg a valóság,

2011.10.26. 20:22:42

@Lotyóbridzsida: mondjuk ebben igazad van...... drEszter talán még vagánynak és szexisnek is gondolta a dolgot, pedig minden volt az, csak nem flört. Valahol tényleg komoly gondjai lehetnek, ha a "megcsinállak" kifejezést nem érzi megalázónak.

morgo1229 2011.10.26. 20:23:02

Ez a dr Eszter szerintem nem is jogasz. Egy jogasz ettol sokkal pontosabban fogalmaz. Figyeljetek meg barmely eddigi ofi-beli megnyilvanulasat. Spongyan fogalmazza a mondatait, sok hibat ejt es sokszor fogalomzavarban van. Pontantlan. Remelem, ha visszaall a kommunikacio Attila vagy Peter helyreigazitja amint hibakat vet.

csicserierika 2011.10.26. 20:23:18

@Akármi Áron: hát, néha eléggé unnaturális a szöveg a képpel, na meg a nickkel, de ki ne cseréld :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 20:23:58

@Akármi Áron: finom célzásodat értettem: leléptem :P:DD
@gyvy: csak irigy vagy..most bevallhatod :P:P:D
@Talpig Jimmy: ez jó duma..:)
@capa05: terhességit???:DD

Hurri Kán 2011.10.26. 20:26:35

@Akármi Áron:
Ez kérem így van. :DDD

@fkangi:
Egyébként igen... Persze én bajom, nem jelentkeztem a kásztingra, így be se nem válogathattak.
DE a következő kiírásnál okvetlen nekisántikálok! :DDD

2011.10.26. 20:27:51

@capa05: nem, nem a valóság. Úgy látszik nem tudom jól kifejezni magam, nem igazán azzal van bajom, hogy belekeveredett egy szerelmi háromszögbe, az vesse rá az első követ ugye.... a felajánlkozás módja, a dialóg igénytelensége ami igazán kiakasztott. A kocsisoron ehhez képes komoly szerelmi vallomások hangoznak el.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 20:28:34

@gyvy: tuti benn leszel...:P:DD mi meg majd itt röhögünk rajtad..:P:D

Akármi Áron 2011.10.26. 20:28:50

@csicserierika: DD Gondolod, hogy más is abba a hibába esik, akaratomon kívül mint te Áron-Áronka:DDD

@fkangi: DDD Hogyvolt? Beszéljük meg?:))))

capa05 2011.10.26. 20:29:20

@morgo1229: te csak tényleg nagyon művelt jogászokkal találkozhattál.. Nekem már volt szerencsém olyannal is aki megnyilvánulásai alapján inkább fogatosnak tűnt.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 20:31:04

@beebeer: de hát krisz volt az egyik résztvevő, könyörgöm, mit vársz?
"két napja érzek irántad valamit, baszki!"
"be-jössz!"

nahh. :DD

2011.10.26. 20:31:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igen, a nyilvános élveboncolás kifejezetten megalázó volt.
Képzeld, sokszor emlegetett utolsó munkahelyemen is szokás volt, csak nem adtak hozzá hintát. Vagy szőnyeget.
Engem még a pontozás is irritál, ahogy az áldozat kint várakozik, míg bent a "sorsáról" döntenek. És milyen alapon? Csak mert pár nappal előbb mentek be a villába?

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:32:00

@beebeer:

Akkor kiábrándítalak a véres valósággal: a nők 95%-a észre sem veszi, ha méltatlanul bánik velük a férfinép. Sajnos ehhez vannak szokva. Hogy ez normális. Főleg, ha bújtatott "pozitív" visszaigazolás is van a képletben, ami a "nőiességüket" illeti.
Szóval dreszternek tetszett, hogy a kubaicukikuki rákattant, és az adott sziutációban bármilyen alázást bevállalt volna, hogy ez igazolódjék. Sajna.

Azért én beleüvöltöttem vón' a kamerába tegnap a szembesítés közben, hogy DEHÁT SEMMI SEM TÖRTÉNT, JÓ REGGELT!!!:D

2011.10.26. 20:33:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "de hát krisz volt " - igen, tőle nem várható más, éppen ezért vagyok kiakadva drEszterre, akinek ez kell, az meglehetősen igénytelen, nem?

mocskosmacska 2011.10.26. 20:35:21

@gyvy: Nem lenne hülyeség jelentkezni, aztán a fórumon röhögni rajta, hogy milyen volt, illetve mindenki megpróbálhatná minél jobban kiakasztani a castingolókat.

csicserierika 2011.10.26. 20:36:17

@Akármi Áron: igen, ha nem látnálak, mindÉg zavart okoznál a szoftveremben :)

tíz deka párizsi 2011.10.26. 20:36:34

én rögtön megláttam a töltöttgalamb eszterben a bomlott erotikát, ezek után nem lep meg tőle ez a, khm, paráznaság. emlékeztek, a bemutatkozó filmje is úgy indult, mint egy kistérségi pornó. kb a szigorúan ellenőrzött vonatok popsipecsételése ugrik be róla, bár az még teljesen úrias:

www.youtube.com/watch?v=c8lX_71Fc38

Hurri Kán 2011.10.26. 20:37:20

@fkangi:
Röhögés, mi? Hát így számíthatok a kommentelők biztatására? :DDD

@mocskosmacska:
Szerintem elég jól ki tunnám őket akasztani, hidd el. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 20:37:23

@beebeer: a kor meg a jogi diploma nem garancia sem észre, sem semmi másra.

Akármi Áron 2011.10.26. 20:37:50

@gyvy: bizonyára ezt teszi az a temérdek idő, amit az igen jól prosperáló üzletben régesrég eltöltöttünk: DDDDD
A környezeti hatások ugye?:)
Na ebe-guba.

csicserierika 2011.10.26. 20:38:32

@mocskosmacska: csak aztán akaratodon kívül be ne válasszanak :)

fran7 2011.10.26. 20:41:05

dreszteres vitához hozzászólva. Veron és Cris kapcsolata komolynak volt tekinthető? Volt egyetlen pillanat, ahol valaki azt gondolta, hogy ők egy igazi pár? Összeillők voltak, azt aláírom, de.
Másrészt azért az régi élettapasztalat, hogy általában a legjobb emberek nem dobálják a köveket a bűnösre. Akiknek lehetne rá erkölcsi magaslatuk.

Hurri Kán 2011.10.26. 20:41:10

@Akármi Áron:
Mindég a környezet, ez így van. ::D Az a hibás.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 20:42:02

@tíz deka párizsi: emlegettük már nemegyszer a híres jelenetet pecsételés közben az irodában...:D
@gyvy: hát, babám, ki mint vet..:P:P:D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyetlen diploma sem garancia. és - bár jó lenne hinni - de nem mindenki válik bölccsé az idő múlásával..:S

2011.10.26. 20:42:21

@Lotyóbridzsida: de hát pont az a lényeg, hogy a kubai nem kattant rá! Nem egy szépségszalon ugye. Csak azután, hogy drEszter kifejezte, mennyire felizgatta őt szexuálisan. Már tegnap is kérdeztem a fiúkat, 10-ből hány hagyna ki egy ilyen könnyen megkapató esetet, hááááát nem sokan ellenkeztek.

Mellesleg, abban a hitben ringatom magam, hogy képben vagyok a mai huszonévesek világában, unokaöcsém 23 évesen nagy csajozógép, hallanod kellene hogyan minősíti az ilyen csajokat. Ebben a tekintetben nem változott semmi az én ifjúkoromhoz képest.
Csak rá tudok hivatkozni ez ügyben, fiam hála Istennek nem beszéli meg velem a csajozós ügyeit, ő különben is hősszerelmes, igazi trubadúr típus. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 20:42:30

@Lotyóbridzsida: sztem abban a pillanatban egyik se gondolta komolyan.
aztán krisz a kertben el volt magától ájulva, hogy fú egy doktor baszki! örömködött verának meg péternek.
meg hogy ő kellene egy istenverte dokinak?

eszternek meg sztem - nem találok jobb szót - jólesett, hogy a sok bombanő közül neki mondta ez a hülyegyerek, hogy megcsinállak, mert krisznél ugye ez egy bevett udvarlási formula.

capa05 2011.10.26. 20:44:04

Dreszternek miért nem lehet hiányérzete?
Mondjuk a bemutatkozó filmek nem fedik a valóságot, de az anyjával él lehet hogy haza nem vihetett senkit.Itt calakinel látszólag tetszett és bele egyezett.Szóban... Ehhez nem kell tanultnak lenni!Nem szerelmet igért hanem szexet.

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:44:15

@beebeer:

Ja, igen és még valami: se a Chris-es, se az élveboncolást nem érezte megalázónak. Az egyiket még élvezte is a másiknál magyarázkodott, aztán kiment bőgni. Érted? Ehhez van szokva, ez neki belefér. Hogy miért? Mert nem becsüli magát semmire, sajnos. Ahogy a Kinga sem, csak ő másképp adja elő az Attilával.

Talpig Jimmy 2011.10.26. 20:45:36

@csicserierika: mi ez a harsány megjelenés? Egy elrontott Köpülő asszonyra hajaz.

csicserierika 2011.10.26. 20:46:28

@capa05: biztos, az csak a borgok privilégiuma :) Sehi meg azt hiszi, hogy a havi egy, az a gyengédség jele :) :)

Matrix_ 2011.10.26. 20:46:51

Kedves Hajni néni!
Ez megen jó vót! :)))
Én sajnálom a Váronikát, hogy nem volt meg a kubai Mácsónak a DrÖtker! szegény mi! :)

2011.10.26. 20:47:31

@fran7: szerintem a villa bezárt világában mindenképpen komolynak tekinthető kapcsolatuk volt. Ne felejtsük el, a villa olyan mint egy katalizátor, felerősíti, felgyorsítja azokat a folyamatokat, amiket mi itt kinn ugyanúgy megélünk.

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:48:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Persze, nem komolykodásról szólt, meg hát ugye ez eleve paradoxon a kubaikuki tekintetében. Nem is ismeri a szót.:D
Mindkettőnek volt egy kis egó legyezgetés a sztoriban aztán ennyi. Természetesen megfűszerezve a: "csináljunk már valami mocskosat, mert arra harapnak a nézők" életérzéssel.:)

never again 2011.10.26. 20:50:31

Most lelőjem a poént, hogy én nő vagyok?

Akármi Áron 2011.10.26. 20:51:05

@fkangi: Ezt én rögvest tudtam, a temperamentusod alapján erre garanciát láttam:)))

@csicserierika: Na még meghányom-vetem, hogy télvíz idején ne legyek én itt kirívó a piros pozsgámmal, csak leljek valami jóféle fotyót a szoftvered zavara ellen:) Majd előtte lemeóztatom veled, így jó-e?:D

2011.10.26. 20:51:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @Lotyóbridzsida: az önbecsülés hiánya, azt hiszem megtaláltuk mi a defektje drEszternek. Sajnálom azért őt.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 20:52:31

@Matrix_: köszönöm :)

@Lotyóbridzsida: kérdés, hogy Krisz miért írta le?

@never again: Akármi Áronnak se hittük el :DDDDDDDD

fran7 2011.10.26. 20:52:44

@beebeer: Igazad lehet. De őket én nem tudtam komolyan venni. Másrészt még egyetlen valós kapcsolat sem alakult ki a magyar valóságshowkban. Csak ha a Megasztárt is idevesszük. Az meg az a kivétel, ami erősíti a szabályt.

csicserierika 2011.10.26. 20:53:01

@Talpig Jimmy: P: már kerestelek ez ügyben a másik poszton.
Kérem szépen egy tisztességes háziasszony, aki a neten való lógás és a házimunka között vacillál :)
ÉS , teljesen egyedül csináltam :P

Hurri Kán 2011.10.26. 20:53:51

@fkangi:
Nem értek hozzá... :((( :DDD

@Talpig Jimmy:
Én máá előbb is meg lettem feddve, ezért csak halkan kuncogok. :DDD

capa05 2011.10.26. 20:55:54

Kb egy éve valamelyik sportadón került szóba a sportolókkal kapcsolatban a szex téma.Szabó Bence mint sportvezető elmondta, hogy a női versenyzőknél a legproblémásabb az edzőtábor az ilyen szükségletek miatt.

csicserierika 2011.10.26. 20:56:01

@Akármi Áron: mindenképpen meg kell mutatnod, az összes személyiséged, ahogy Cris is tette :)

2011.10.26. 20:56:13

Olyan megalázó ez a Krisz bábu, ez csúnya volt a szeriktől. Vagy csak én vagyok groteszk?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 20:56:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azért írta le, mert az RTL szépen megkérte rá..:D
@ladyandhenk: szia, Lady.:)
@Akármi Áron: miért nem érzem ezt 100%-ig dícséretnek???:D:PP

Swinger Betti 2011.10.26. 20:57:24

@fran7: Igazad van, drEszter és Cris semmi olyat nem tett, amit a többieknek így kellene lereagálni. Egyrészt semmi közük hozzá, másrészt Attila-Péter-Vera pont leszarta, hogy mi van Veronikával és Cris-szel, a gyereket sem tartották százasnak, felhasználták Csaba ellen, de Attila is kimondta, hogy örül, hogy Cris kiesett.
A két nagy szerelmes kapcsolata egy villa nász. Pont annyit ér. Veronika most kicsit szerepel a kameráknak, a többiek is ráncolják a szemöldöküket, közben már azon spekulálnak, hogy ebből ők hogy húzzanak hasznot. Sajnos Veronika nem tudta megütni Esztert, tehát nem zárják ki, de most Eszter a bűnbak, eddig sem csípték, túl okos is, diplomás, ügyvéd, nyert már védettséget, ezért veszélyes lehet, nosza tegye rá mindenki a jelet.
Ugyanígy elítélték Serit is, amiért összeszűrte a levet Gergővel, de ott Gergő fölénye miatt hamar elcsitultak a hangok, bár volt ott is egy kis műhiszti olyanoktól, akiknek közük nem volt hozzá, hogy kivel csalja az olasz pasiját Seri.
Pornós Vera volt a legszebb, amikor négyszemközt mély együttérzéséről biztosította Veronikát. Muhaha... Pont Vera, aki eddig csak 3-4 bent lakó férfinak kínálta fel magát, de a szottyadt tejeszacskó mellei és a lapáttal a szájába dobált fogak minden kiszemeltjét lelankasztották.
Sok lett bent az erkölcsös ember hirtelen.
Eszter szépen együttműködött a versenyekben, remélem még bent marad, bár nem egy szépségszalon.

Akármi Áron 2011.10.26. 20:58:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Micsoda???????? Na szépen vagyunk?:DDD (Csak az apraja, a nagyja igen:D)

@gyvy: MindÉg a szívemből szólsz,mostmán rontok rajta:D

Matrix_ 2011.10.26. 20:58:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Téged privátban milyen módon lehet zaklatni? mert vagy nem kaptad meg a blogos üzenetküldésileg, vagy baszol válaszolni :)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 20:58:25

@beebeer:

őőőő, ilyen megközelítésből lehet sajnálni az egész világot. Most mindenki ŐSZINTÉN tegye a szívére a kezét, nézzen magába, és mondja meg, hogy mennyire van mindenféle tekintetben megelégedve magával, az életével, a karrierjével, az emberi kapcsolataival, a kinézetével...
Szóval ez tömegbetegség. Csak kinél durvább, kinél enyhébb. Őőő, ÉS nagy tisztelet azoknak, akik komolyan dolgoznak magukon, hogy ez megváltozzon.:) Dehát én már csak ilyen önismeret-buzi maradok örökre.:))

2011.10.26. 20:58:40

@fran7: két egybites szerelmét láttad, még jó hogy nem tudtad komolyan venni. Szerintem nem véletlen, hogy a villa ingerszegény környezete után kint nem működnek a kapcsolatok, de azért Kismocsok is évekig együtt élt azzal a villabeli csajjal.
A Megasztár meg azért más tészta, Szabó Eszti és Kontor Tomi ott alapozta meg a családot. :) Milyen mások mint akik a VV-ben vannak, hiába na, ha valakiknek van ízlése és tehetsége!

Líder Máximo 2011.10.26. 20:59:10

Szeri van! Énekeljek egyet nektek?

Jaa, és em Csaba, hanem ÉN oldottam meg a matekot, szeretek matekozni :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 21:00:19

@ladyandhenk: hűha, de komoly :DD:P csináltam, vagy nem csináltam valamit, hogy magázol, kartársnő??:P:DD
@gyvy: ha lesz időm, majd sajnállak..:DD

2011.10.26. 21:00:39

Ugye van utógondozása a kiesett elmebetegeknek?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:01:08

@Matrix_: :) válaszoltam, de visszadobta a rencer. írtam, egyébként.

@beebeer: hát.. másokban sem teng túl az önbizalom, mondom ezt én :DDD

2011.10.26. 21:01:13

@Lotyóbridzsida: persze vazze, lúúúúzer vagyok, de drEszter sokkal lúzerebb, az életben nem szorultam Cristofel cukikukikra. :DDDDD

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:01:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Nah, egyet találhatsz!:D Hát akkor most mirű beszélnék????:D Akkor hogyan csücsörítene lefelégörbülve a Veronika bamba képpel a kamerába?:D Még két könnycseppet is kicsikart magábú, Te meg itten értetlenkedel???:D

Akármi Áron 2011.10.26. 21:01:29

@csicserierika: oszt abba románckodni is kell?:)))))

@fkangi: DDD Mert ez annál jóval több. Sokkal:))))) (Hát mán lemegyek a lapról, annyi röhögő jelet teszek)

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:01:42

eltűnt a tegnapi kommentem. szar a blogmotor?

Swinger Betti 2011.10.26. 21:03:47

@beebeer: Eszter, amikor felkínálkozott Crisnek, az olyan tipikus volt, hogy azt hittem, egy rossz pornót nézek, fagyinyalás a hűtőnél, ujjszopás... biztos voltam benne, hogy Eszter a kamerának játszotta ezt el, hogy végre benne legyen az összefoglalóban. Szerepelni akart. Aztán benne maradt a szerepben, de semmi rosszat nem tett.
Én nem tudom elítélni, nekem is volt már kapcsolatom két gyermekes családapával, mi ehhez képest egy flört a konyhapultnál?
Veronika és Cris kapcsolata meg még csak petting szinten volt, valós érzelmeket én nem tudtam felfedezni, ez csak olyan bezártság okozta egymásba menekülés volt.
Cris meg ki is jelentette, hogy mindenki skalp neki odabent, Veronika is.

Tüzitündér 2011.10.26. 21:04:25

@Swinger Betti: Eszter a bűnbak, eddig sem csípték, túl okos is, diplomás, ügyvéd, nyert már védettséget, ezért....

okos????? ezt nem mondod komolyan?? eddig egy értelmes bővített mondatot nem tudott elmondani!

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:05:17

@beebeer:

Naaaa!:))) Pedig Cukikuki egy PITBULL!!!:D Nem köllött soha PITBULL???:D Akkor valljál, hogy milyen kutyamárka jön be??? :D

never again 2011.10.26. 21:06:41

@Ancilla: Köszönöm, nekem nagyon tetszett. Sok részével egyet értek, sőt, majdnem mindennel.

Líder Máximo 2011.10.26. 21:08:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: heh, el vagy kényeztetve :)

Nekem ma a Bayern München-Ingolstadt ligakupa meccs jutott :D Ja, vezet a BM.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 21:08:11

@Akármi Áron: na, csak le ne billenj! :P:P:P:D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó hogy mondod: meg is nézem, van-e itthon csokis nápolyi..:P:DD

capa05 2011.10.26. 21:08:57

Ajjjjaj lesz itt botrány még!

fran7 2011.10.26. 21:09:27

drester combja, mint Roberto Carlosé.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 21:09:31

@ladyandhenk: nagyon helyes, valamit már tanultál itt.. :P:D

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:09:33

@Lotyóbridzsida: jóvanmá. :D

@capa05: DigiSport ill. DigiPlusz. A Pluszon Milan-Parma van, az 0-0 egyelőre.

fb-n vedd fel az AS Roma Streaming-et, öt percenként tolják az infót a meccsekről.

sogeking 2011.10.26. 21:09:57

egy beugratós kérdés:
mit csinál Dya a párbaj előtt ? :D

Líder Máximo 2011.10.26. 21:11:08

@capa05: Basszus, vezet a Lazio a Catania ellen :(

capa05 2011.10.26. 21:11:26

Kicsípi a szemét a csŐrével

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:12:01

@Tüzitündér: de a lányok közül a legszebb arcú :)

@Líder Máximo: atyaisten.

fran7 2011.10.26. 21:12:23

@Líder Máximo: jobboldaliak már nem is vezethetnek?

DamnedSoul 2011.10.26. 21:12:31

szép estét Mindenkinek!

Hajni! köszi ezt a remekművet, bearanyoztad az egyébként sz.r napomat, mostmár jó a kedvem! :):)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.26. 21:12:51

@sogeking: Most akkor mondd is el, mert soha nem fogom megtudni! ;)

mocskosmacska 2011.10.26. 21:13:33

REmélem kinga lesz a következő kieső. verának az az előnye, hogy mostanában keveset mutatják.

sogeking 2011.10.26. 21:13:38

@TrueY: hát elmegy pisilni :)

2011.10.26. 21:14:39

@Lotyóbridzsida: valahogy a pitbullok sosem jöttek be. Nincsenek nagy igényeim, legyen okos mint a nap meg ilyenek. :))))

capa05 2011.10.26. 21:15:58

Ha elfogy a golyó átnyúlnak a lányok a fiúk golyóiért

Tüzitündér 2011.10.26. 21:16:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaaaaaaaaaaaaa, így már értem, hogy okos :):)

genevieve 2011.10.26. 21:16:56

dyus milyen ügyes:-)

annamarinak befestették a haját? szerintem jól áll neki ez a szin

Líder Máximo 2011.10.26. 21:17:07

@fran7: Catania áll még közel a szívemhez, a Nápolyon kívül délről, ezért. Milyen jobboldal? (fasiszták, ombre) :D

sogeking 2011.10.26. 21:17:53

na Cris mint felszolgáló most brillírozna :)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:18:29

@beebeer:

Na! Dehát az okosság mán dreszternél sem vót elég, pont most beszéltük meg!:)

Lasombra 2011.10.26. 21:19:51

Dya ma is vérprofi az arénában! biztos kéz, kötélidegek, csinos pofi! :)

sziamindenki.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:20:09

@Tüzitündér: egy szóval sem mondtam ilyet. :)

fran7 2011.10.26. 21:20:30

@Líder Máximo: Azok nem jobboldaliak? Bár én kicsit skizo vagyok Vasas-drukkerként jobboldali.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 21:20:55

@capa05: Balázs az összes olcsó poént ellőtte a témakörben..:)

2011.10.26. 21:21:09

@Swinger Betti: ez szerinted flört volt????? A flört egy játék, eljátsszuk mi lehetne ha, de mégsem. A "megcsinállak" kurvául nem flört.
Szerintem.

Persze, én bonyolult lélek vagyok, szerintem a szeretkezés és a dugás között is hatalmas különbség van, de elfogadom hogy vannak emberek, akiknek a jó öreg bajor pornó maga a Káma Szutra.

Líder Máximo 2011.10.26. 21:21:18

@fran7: Egyébként: ki nem állhatom a lelátói politizálást és azt, h ráhúzol a kanyarra egy politikai sémát. Egyrészt totál általánosít, másrészt csak a nyolcvanas éveket összehasonlítva egy generációval később is változott a helyzet.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:21:29

@fkangi: cápáé volt a legjobb, valljuk be :D

Akármi Áron 2011.10.26. 21:22:25

Diának az elejétől fogva ugyanott volt középen a három golyó, meg sem mozdultak ügyes volt a tartása. Hát na, dícsérni is lehet:)

foxglove (törölt) 2011.10.26. 21:22:36

drEszter okossága bóti, de gyanítom, elcserélné a 3 diplomáját, ha úgy nézne ki, mint a borg.

Lasombra 2011.10.26. 21:22:44

(ha közben focira is figyelünk, akkor hajrá Biancocelesti. egy Catania nem lehet ellenfél.)

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:23:02

esetleg valaki más, akár egy fő látta, hogy megkérdeztem a társaságot? cca. éjfélkor. most meg látom, az ímélek közt semmi reakció, most meg a velveten olvasom vissza.
Anyu szerint Attila női szemmel jó pasi.
most a velveten rendesen kap szavazatokat,

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 21:23:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez tény :)
@beebeer: tök jól meghatároztad a flört lényegét. tetszik :)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:23:34

Én, ha kutyaférfiban kell gondolkodni, akkor egy tökös magyarvizslát szeretnék magamnak.:)) Ennek ellenére két drótszőrű tacsikülönlegességem van.:D Lányok.:D

Fontos közlemény: zsírkirály mamuszt vettem magamnak az imént!!!:))) Úgy néz ki, mint egy egyujjas bundakesztyű, csak a lábamon van!!! Az élet apró örömei...:))))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:24:03

@Lasombra: majmondom, mi van a nápoly, meg a milan meccsel. át is kapcsolok. :)

Akármi Áron 2011.10.26. 21:24:04

Bocsánat Dya. (Nekem ez megbocsátható, másképp szoktam:)

Líder Máximo 2011.10.26. 21:24:38

@fran7: Ahogy én tudom, innen Kubából, Pesten az ultrák nagy része jobbos, így a Vasas ultrák is. Persze a csapat hagyománya tradícionálisan baloldali. De én meg pl Rómából ismerek jobboldali búvároktatókat, pedig a Romára inkább azt mondják, h baloldali melósklub, míg mondjuk egy Laziot a tehetősebbek körében népszerű klubot.

Matrix_ 2011.10.26. 21:24:57

Namost a nagyarc magabisztos habisztik, vagy nagyon bíznak magukban, hogy nekik aztán nem kell védettség mert úgyis bent karácsonyoznak, vagy kib...tt bénák, és ezt a hatalmas arcukkal ellensúlyozzák... Dya mint egy droid úgy állt a golyókkal.:D
Sehinél meg érthető hogy kiesett hisz csak a Claudióét...

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:25:09

napoli-udinese 38. perc 1-0

Milan-Parma 40. perc 2-0

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 21:25:48

@fkangi: jaj, ma olyan történt velem! Tele voltam fiatalokkal(16-18 év)!!! És nem tudták, h ki az a Szandi és Papp Rita! Majdnem sírtam:(:):) Ilyen öreg vagyok?

capa05 2011.10.26. 21:25:49

@csak magamat képviselem: hajjaj!és még Kinga Seri Veronika

fran7 2011.10.26. 21:26:18

@Líder Máximo: Én is így vagyok vele. De érdekes mert a Vasas drukkerek többsége nem baloldali, vagy akik azok, ők se kommunisták, mégis így van beállítva a csapat.

Lasombra 2011.10.26. 21:26:41

@beebeer: erről az a vicc jut eszembe, amikor a főnök aszongya a titkárnőnek, hogy "Icuka, úgy berántanám magát a hátsó irodába, nekidönteném a fénymásolónak, megmarkolnám azokat a nagy csöcseit, és ordenáré mód megcsinálnám hátulról, mint a lovat!!!", mire a titkárnő: "Jaaaaj, főnök úúúúúr, már megint célozgat."

szal mindenkinél más a flört. :)

foxglove (törölt) 2011.10.26. 21:26:59

@csak magamat képviselem: nem csak ő, kollektíven az összes szilikonos odabenn

capa05 2011.10.26. 21:27:09

@ladyandhenk: Papp Rita vezetékneve délelőtt nem jutott eszembe nekem sem.Miatta én nem aggódnék.

genevieve 2011.10.26. 21:27:37

@csak magamat képviselem: én láttam és válaszoltam is éjjel:-)

Akármi Áron 2011.10.26. 21:27:57

@mocskosmacska: íén is nagyon remélem, hogy Kinga, nagyon nem állom:)

Lasombra 2011.10.26. 21:28:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szuper, köszi, de engem csak a jobbik római csapat érdekel. :P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 21:28:47

@ladyandhenk: Isten büntetése, amiért olyansmivel poénkodsz, amivel nem illik és nem elegáns.:P
@Lasombra: :DDDD
@capa05: észrevetted, hogy következetesen nem válaszolsz nekem???? csak mondom..:P:P

2011.10.26. 21:28:51

@Lotyóbridzsida: basszus irigyellek, én egy Homer Simpsonos óriásmamusszal szemezgetek egy ideje, de megfenyegettek, hogy elássák a virágládába, ha haza merem hozni. Tök vicces, a tátott száján keresztül kell bedugni a lábat. :)))

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:29:00

@capa05:
Nem, kint vótam a D-vel kezdődő cipőbótba'.:)) Nagyon édi, olyan mintha egy jegesmedve lenne a lábamon!:))) Akarom mondani kettő, mer' két lábam van (bibí!:D).

genevieve 2011.10.26. 21:29:12

most inkább nem mondok semmit:-D

DamnedSoul 2011.10.26. 21:29:20

@Matrix_: mi volt a feladat? le vagyok tiltva a VVről :(

nathalie 2011.10.26. 21:30:11

na lemaradtam a szabályokról.

Lasombra 2011.10.26. 21:30:21

vazz, nem tudok Dyának drukkolni rendesen. színtévesztő vagyok. :((

mi Dyus színe? :)

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:30:23

anyu ötlete nem jogvédett, de etikavédett tudna lenni. biznisz iz já di biznisz

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:30:52

@Lasombra: muhahhha

@beebeer: nekem olyan három ujjú piros szörnyláb köll! :DDD

Lasombra 2011.10.26. 21:31:38

ezt simán csinálhatnák becsukott szemmel is!

never again 2011.10.26. 21:32:07

Én a helyükben nem célozgatnék, hanem hulljon az az üveg bumm-bumm-bumm!

Lasombra 2011.10.26. 21:32:26

szabály, h alulról kell dobni, vagy csak csajok?
én tutira felülről dobnék. kosárlabdában sem szeszélyből csinálják úgy.

Tjuca 2011.10.26. 21:32:35

@csak magamat képviselem: szerintem külsőre átlagos. hát a feje... kutyájának biztos jó lenni, meg haverjának, de barátnője nem lennék az tuti. az nati lesz. vagy anyukád :-)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:32:47

Annamari, könyörgöm.... :D

sogeking 2011.10.26. 21:32:53

Annamari veszélyes :)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:33:02

@beebeer:

Hát én ilyen kis "köcsög" vagyok, hogy nem érdekel ki mit gondol a mamuszomról.:D
Vagyis átfogalmazom: aki negatívan merészeli véleményezni az általam választott ruhadarabjaimat, azt finoman kitessékelem a lakásból.:D Ez egyébként ilyen kis csizmaszerű bolyhos, szőrős, váááá, nagyon jó benne lenni!

Közben lázas vagyok!!!!!! 37,0!!!!!! Lángolok!!!!!

2011.10.26. 21:33:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a három ujjú piros szörnyláb az is klassz "vágyölő", majdnem annyira mint hajcsavaróban sarkot reszelni a kanapén. Ezt most idéztem. :))))

foxglove (törölt) 2011.10.26. 21:33:35

én Annamarinak szurkolok:)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:34:11

@Lotyóbridzsida: férfi lennél, már hívnám a papot, hogy feladja az utolsó kenetet. :D

sogeking 2011.10.26. 21:34:12

valaki légyszi halkítsa le Pétert :)

fran7 2011.10.26. 21:34:45

Legszebb öröm a káröröm.

Tjuca 2011.10.26. 21:34:48

itt nincs tv
csak kérdem
fiúk lányok külön? mert eddig csak lányneveket hallottam

Lasombra 2011.10.26. 21:34:48

Kingáról jut eszembe a másik vicc, miszerint disznóöléskor megkérdezik a közepesnél erősebben betütüzött böllért, hogy "mester, maga oda szúr, ahova néz?", "ja.", "akkor ha lehet, helyet cserélnék a disznóval."

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:34:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :) rendicsek, meg látom Zsönöv látta, az nekem elég. :)
simán bárki olvassa a blogot, így ez most tárgytalan, meg nem csinálok vihart egy kanál vízbe' ;)

mocskosmacska 2011.10.26. 21:35:13

@foxglove: Ha lefogyna, még szebb is lenne náluk.

genevieve 2011.10.26. 21:36:37

@Lasombra: nem mindegy, ha úgy sem látod a tábla szinét sem?:-)
egyébként fradi:-)

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:36:45

látom Zsönöv, meja kulpa meg Hajni tőled is. ?:)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:37:01

@csak magamat képviselem: általában szólok, ha moderálok.
először szépen :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:37:06

Na mi van öcséééém? Csicskultok, mi?

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:37:22

látom Zsönöv, meja kulpa meg Hajni tőled is. :)

Lasombra 2011.10.26. 21:37:22

@genevieve: otthoni, idegenbeli vagy harmadik mez? narancs? :))

2011.10.26. 21:37:24

@Lotyóbridzsida: én kénytelen vagyok kompromisszumot kötni, ha már apránként eltüntettem két kinyúlt melegítő gatyót és három überfasza alsónadrágot, el kell viselnem, hogy negálják a bolond mamusz mániámat. :)

sogeking 2011.10.26. 21:37:29

ebből balhé lesz :)

genevieve 2011.10.26. 21:37:41

nocsak dyus? hátezmegmivolt basszus?:-)

never again 2011.10.26. 21:37:45

Csaba marad!!!! :) :) :)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:38:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Remélem, megérem a reggelt...:D

Egyébként betegszabin vagyok, szóval nem meglepő. NO mártírkodás a melóban, szépen itthon fekvés egyik oldalamról a másikra.:) (na jó, mamuszvevés is de csak gyorsba':D

mocskosmacska 2011.10.26. 21:38:15

Attila nehéz perceket élhetett meg.

témázgató 2011.10.26. 21:38:53

Balázsnak olyan rossz kiskölyök képe van, amikor mosolyog.

fran7 2011.10.26. 21:39:09

Lasombra miatt nem mutatták, hogy Csaba miképp köszönte meg Dyának a segítséget.

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:39:17

áh, harmadszor NEM kérek bocsánatot. csak az első bocsánatkérést csak a második után láttam. :)

Lasombra 2011.10.26. 21:39:22

@genevieve: ezt a technikát altruizmusnak hívják. de drága!

Csaba meg a döntőig arénabajnok lesz asszem.

mocskosmacska 2011.10.26. 21:39:44

Péteren mi az a nyakkendő?

Lasombra 2011.10.26. 21:40:13

@fran7: (morcos nézés)
viszont ha tényleg ÉLŐ (möhöhö), akkor ennyi idő alatt nagy kárt nem tehetett benne. :)

genevieve 2011.10.26. 21:40:18

esztike nyalizik ezerrel:-)

Tjuca 2011.10.26. 21:40:22

valaki írja le mi történik?
:-)
dia kiesett? :-(

MagasMacska 2011.10.26. 21:40:32

Na, Csaba lett a legerősebb??? Ez azért megint nem igaz.

mocskosmacska 2011.10.26. 21:40:42

Meg shadin a búvárfelszerelés?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:40:56

Csúszásban vagyok, felvételről nézem, de Balázsnak az "engedjétek el a golyókat, most", hát erre felkaptam a fejemet.

fran7 2011.10.26. 21:41:03

Shadi mivel húzta ki ennyire a gyufát?

Tjuca 2011.10.26. 21:41:06

csaba lett megint védett?

japeti 2011.10.26. 21:41:48

Cristofel volt a legjobb arc :( goo.gl/e4O5f

foxglove (törölt) 2011.10.26. 21:42:04

ez hülye:) soltészrezső az oka:)

Tjuca 2011.10.26. 21:42:09

@fran7: gondolom tegnap megütötte attilát a szőnyegen csoszogós játékban

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:42:09

:)
Attila bazmeg, ARC vagy. :))))

mocskosmacska 2011.10.26. 21:42:16

Hivatalos oldalon szavaztam sehire. Mármint, hogy ő énekelt jobban.

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:42:31

@beebeer:

Hát na jó, azért tényleg nem baj, ha az ember lánya mondjuk közelít a NŐ-séghez, ha otthon is van, és nem ágrólszakadttehenészlányt játszik, lássuk be.:)))) Mondjuk én nem full-sminkben ébredek, mint Hollywoodban...és nem is piros rúzsban fekszem le, mint a Bariköztben. Ott még nem tartok. MÉG!:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:43:26

Bakker, ez a sehere nem nevet, hanem röfög.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 21:43:37

@capa05: @fkangi: a lényeg az volt, h felmerült, h milyen gyerekeknek való zenészek vannak, voltak! És ekkora a korkülönbség, h fogalmuk sincs róluk...Ez katasztrófa! Min nőnek fel?:) Ja, és Halász Juditról azt tudták, h öreg!

genevieve 2011.10.26. 21:43:38

@Lasombra: azért azt meg kell mondanom, hogy most csabától elegáns gesztus lett volna, ha mondjuk dyát segíti a zöld kendőzöz, vagy annamarit

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:43:39

kapjákbe, rövid szünet, mint a tegnapi írásban is elhangzott, az idő baromira relatív :(((

Lasombra 2011.10.26. 21:43:57

@fran7: hüpphüpp, erre érzékeny vagyok! :'-(

amúgy vágom, csak szerepben maradok. :)

Tjuca 2011.10.26. 21:43:59

@mocskosmacska: az biztos, hogy a produkciója mélyebb nyomot hagyot, nagyobb katarzist okozott, és kevésbé merül a feledésbe. :-D

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:44:11

@Cristofel a kubai macsó: igen, mert amikor moderálik, egyszerre nyílik meg a "kitiltom a kommentelőt" és a "moderálom ezt a kommentet" felirat. lehet választani.
aztán, amikor ezt ő-szintén megírom, akkor kapok egy olyan e-mailt, hogy én egy vidéki picsa vagyok, aki, ha egy kis hatalmat kap a kezébe, akkor Napóleonnak érzi magát. ;) ugye?

2011.10.26. 21:44:15

@Tjuca: lehet, hogy az a taktikája, hogy minden arénát megnyer. Erre edz.

nathalie 2011.10.26. 21:44:15

istenem, ha sehere felbassza magát, akkor én innentől esztinek is drukkolok :D

Feco előtt beszélgetni, taktikázni nem felelőtlenség attilék részéről?

capa05 2011.10.26. 21:44:34

@ladyandhenk: 100 folk Celsius megvolt nekik?

mocskosmacska 2011.10.26. 21:44:44

@fran7: Szerintem azzal, hogy új.

Matrix_ 2011.10.26. 21:45:31

@DamnedSoul: állni és golyókat egyensúlyozni egy falapon. először csak egyet aztán kettőt, majd nem fogja elhinni senki.... hármat!!!!! Kemény volt:)

Attilla mekkora arc. Még majdnemhogy kedvesen nyilatkozott Csabáról. persze azért a végén bottal agyonverte volna, de volt pár "kedves" sava :)))

mocskosmacska 2011.10.26. 21:45:36

@Tjuca: Én támogatom a művészetet.

MagasMacska 2011.10.26. 21:46:23

@genevieve: Szerintem itt most egyik sem szándékosan csinálta, dobtak, aztán sikerült vagy nem. Tényleg csak az utolsó, esetleg az utolsó két dobás lehetett tudatos. Az pedig már sem Dyán sem Annamarin nem segített.

Lasombra 2011.10.26. 21:46:25

@genevieve: ha nem tud célozni, akkor cseszheti.
de amúgy ja.
mind1, nincs harag, szerencsére Dya taktikusan annyira cukorfalat, hogy fel sem merülhet senkiben rátenni a jelet. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:46:37

@Cristofel a kubai macsó: egészen pontosan azt írják:

"az a tipikus szánalmas kis vidéki picsa vagy tele komplexusokkal, aki ha egy kis hatalmat kap azt hiszi, hogy Napóleon reinkarnációja.
Szexelj többet, hátha nem leszel ilyen frusztrált."

ezekből majd karácsonykor lesz egy best of.

2011.10.26. 21:46:44

@Lotyóbridzsida: ott még én sem, de lehet, hogy kellene, ma reggel felsikoltottam mikor megláttam magam a tükörben. :)
Az a baj napok óta nem tudok aludni, de majd ma! :)))

nathalie 2011.10.26. 21:46:45

@Matrix_:
marha unalmas ez az aréna nem?

mocskosmacska 2011.10.26. 21:46:52

Bírnám, ha kiválasztanák shadit, ő kivinné modorsverát, kinthagyná, aztán péter ott maradna álló fasszal, remény nélkül.

genevieve 2011.10.26. 21:46:54

@fran7: kb azzal amivel csaba:-)

csaba egyébként milyen kis agressziv kismalac lett:-)

Tjuca 2011.10.26. 21:47:23

@capa05: 14 évesek nem tudtak a kalákáról. a 100 folk celsius tán még kevésbé ismert. :-( ez az igazi paff.

mocskosmacska 2011.10.26. 21:47:44

@nathalie: Nem tudom, én inkább elkapcsoltam.

foxglove (törölt) 2011.10.26. 21:48:30

@genevieve: már másképp is jár és az ajtót is másképp csukja:)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:48:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Komolyra fordítva, azt hiszem jó műsort csináltam tegnap.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 21:48:52

@capa05: erről múltkor beszéltünk. Nem volt meg az sem!!!!:( Bezzeg Tokio Hotel az, igen.......No comment

genevieve 2011.10.26. 21:49:11

@nathalie: majd ha attila nyer, nem lesz az:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:49:49

@Cristofel a kubai macsó: ja. hízelgő, hogy nem bírtad ki azt a hetet, amire kitiltottalak. :DDDD
vagy most jöttél megbüntetni és megszégyeníteni? vagy mi van?
akarom mondani, namivanöcccsém????

capa05 2011.10.26. 21:50:06

@ladyandhenk: amennyi gyerek műsor van... csodálkozol?

Tjuca 2011.10.26. 21:50:06

megjegyzem délután három ember hiányzott a videoról. innen már sejthető volt, hogy vagy péter, vagy csaba vagy nem tudom ki volt a 3. tán dreszter lett kendős. :-P

Matrix_ 2011.10.26. 21:50:15

@nathalie: egy alapos iszapbirkózást a csajoknak, meg egy ki bír több HEA200x2500-as gerendát átcipelni az aréna egyik sarkából a másikba fiúknak, jobban felcsigázott volna :)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:50:29

@Cristofel a kubai macsó: hát rég röhögtem ennyit, tény :DDDDDDD

nathalie 2011.10.26. 21:50:37

@genevieve:
max ezzel a botos dologgal, amit a szaunában emlegetett :D:D

Lasombra 2011.10.26. 21:50:51

@genevieve: szóljál ám időben, ha Csaba elszemtelenedik, és másnak kell pótdrukkolnom! :)

Balázs 100. tapsánál istenbizony kibontok egy sört. hogy lehet így műsort vezetni? eddig csak tipratott, most már tapsol is. :S

mocskosmacska 2011.10.26. 21:51:40

Veronika szarabbul járt.

Swinger Betti 2011.10.26. 21:52:18

@beebeer: Eljátszották, hogy lehetne valami aztán mégsem.
A flörtnél tovább Eszter és Cris nem jutott.
A Káma Szútrát meg szerintem ne tekintsd etalonnak szexuális téren, mert elég sok butaság van benne.

Cris megdugta volna Esztert, de szerintem Eszter nem feküdt volna le vele, neki elég volt ez a kis ujjszopás-fagyizás flört. Így is napokig témát szolgáltatott.

Amúgy ez a védettségi játék, aréna, vagy mi a bánat, ez most inkább szerencsejátékká alakult a végére. A golyók egyensúlyozása még rendben van, ahhoz kell ügyesség, de a kókuszdobálás egy vízszintes célra... ez már a szerencsejáték kategóriát súrolta, annyira nem tudták befolyásolni az eredményt az ügyességükkel.

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:52:18

@beebeer:

Az mind semmi!:D
Én köhögök, mint egy láncdohányos, folyik feszt az orrom, LÁZAS VAGYOK, és veszettül fáj a torkom is és a tüdőm is. Azt terveztem, hogy csavargok betegszabi alatt, nem az ágyat nyomom TÉNYLEG!!!:D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:52:37

csak én nem értem a búvárszemüveget shadin és hogy miért mászik Veronika az állatbőrbe burkolva??

genevieve 2011.10.26. 21:52:42

@nathalie: szerintem nem lenne ideje felemelni a botot és már eltörne a karja:)

nathalie 2011.10.26. 21:52:47

na, ezért kedvelem attiláékat :D:D ugyanaz ezt csinálnám én is :D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:52:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A kommentelés benne van a kubai temperamentusomban.

Lasombra 2011.10.26. 21:53:37

Veronikát leteperte egy jak? vagy mi az a prémes jószág ott rajta?

Dya jó helyen van ott alul? nem követem ezt a játékot.

mocskosmacska 2011.10.26. 21:53:50

ATtila már csak unalmat tud belőlem kiváltani.

Tjuca 2011.10.26. 21:54:05

@Lotyóbridzsida: erre csak az izzadás jó. :-P rákenroll, ha már gyógyulni kell!

Swinger Betti 2011.10.26. 21:54:06

@mocskosmacska: Szegény Péter így sem kap abból a nőből, pedig a csaj kamerák előtt tud lelkesen szopni. Láttuk a bizonyítékot.
Modorosveráért szerintem senki nem ejtene egy könnycseppet sem. Se a lányok, se a fiúk. Őt ott bent senki nem szereti. Péternek is csak arra kellene.

capa05 2011.10.26. 21:54:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Még tegnap húzni kellett mindenféle hülyeséget, kinek mit kell csinálni Fecó azt tudom, hogy nem ülhetett és nem fekhetett

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:54:27

@nathalie: Ne aggódj, látom mennyire élsz halsz érte, majd elhívom, ha már kint lesz.Csak neked, öcsém!

mocskosmacska 2011.10.26. 21:55:02

Miért hiszik bent attilát erősnek?

genevieve 2011.10.26. 21:55:12

@Lasombra: feltétlenül jelzek:-)
arcomon végighúzom az egyik ujjam:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 21:55:12

@Lasombra: mert nem nézzük az onlányt.

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:56:14

aréna hány van a héten? ez volt csak, nem?
ez a lagymatag szerelmi kapcsolat jó volt Attilától.

mocskosmacska 2011.10.26. 21:56:20

Örüljenek neki, hogy senki nem lett fos9-es.

2011.10.26. 21:56:22

@Lotyóbridzsida: Harcot hirdetünk a táppénzcsalók ellen! Le a táppénzcsalókkal! Mi az, hogy csavarog????? Haldokoljon ágyban, ha beteg! :DDDDD

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 21:56:24

fontos kérdés: ez a péter hány cm lehet?

Swinger Betti 2011.10.26. 21:56:37

Attila tényleg csak magát ismétli, tartalom nincs, halál uncsi a csávókám.

Lasombra 2011.10.26. 21:56:49

Dya bepipul. mindenki fedezékbe. balhé lesz.

nathalie 2011.10.26. 21:57:05

sírok a zavarodottságukon :D:D:D

genevieve 2011.10.26. 21:57:19

péter és attila komolyan azt hiszik ők ennyire okosak?:-)

2011.10.26. 21:57:27

Shadin miért van búvárszemüveg?? Netalántán ő lenne a sokat emlegetett Juventus szurker búvároktató???? :o

mocskosmacska 2011.10.26. 21:57:31

Csaba helyében én is röhögnék. KInga hát.....inkább nem mondok semmit.

capa05 2011.10.26. 21:57:32

elérte a célját a foglalkozás

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 21:57:41

@nathalie: Viszont Csabát nehéz lesz idehívni "tuja tuja tuja":-DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 21:57:47

@capa05: igen, csodálkozom, még mindig, mert azért egy pár éve még volt! Akkor voltak kicsik!

Ja, a Kölyökidőről sem tudtak:(

sogeking 2011.10.26. 21:58:16

@Lotyóbridzsida: amikor elkövet egy gaztettet, mindig összemegy egy centit

capa05 2011.10.26. 21:58:26

Hú azt hittem megismétlik?????

nathalie 2011.10.26. 21:58:28

@genevieve:
persze a láthatatlan ember ellen nehéz győzni (hahó X-men, heroes stb) :D:D

kékdelfin 2011.10.26. 21:58:33

Kinga nem rokona Einsteinnek?

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:58:56

@nathalie: Énisénisénis.
Kinga: azért bazmeg, mert primitív vagy bazmeg!

mocskosmacska 2011.10.26. 21:59:01

Szavazatok! Sehi le van maradva:

valovilag.hu/szavazas/2601

Én kingát akarom látni, ahogy 200 méter után nyavalyog, hogy feltörte a cipő a lábát.

Lasombra 2011.10.26. 21:59:02

Csaba még a lieblingjébe is beleköt. baj lesz így, Zsöni.

@Lotyóbridzsida: 151. de ha mérges, felfújja magát 156-ra is akár.

fran7 2011.10.26. 21:59:09

Lap nélkül csinált 9 tapsot Balázs.

krumplicukor 2011.10.26. 21:59:40

@genevieve: Azt nem tudom, de látod, h működik. Kinga, Dya, jesszumpepi.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:00:07

@ladyandhenk: nekem van olyan ismerősöm (lány) aki megsértődött, mert azt hitte, szívatjuk, mikor meséltük neki, hogy 0.33-as üdítős dobozokat meg szappanyt gyűjtöttünk és tobleronét meg lila pause csokit grácbúl hoztak az ismik meg a rokonok.
és hogy a kóla egy literes volt, üvegüvegben.

nathalie 2011.10.26. 22:00:27

:D:D:D
fejbe lőném magamat ha csaba csapatában lennék. zokogva kucorodnék le péter lábához és könyörögnék, hogy vegyenek be az ő csapatukba:D:D:D

" de ő már hordott szénát..."

Hurri Kán 2011.10.26. 22:00:34

Vera miért lett Barbie-tigris?

Lasombra 2011.10.26. 22:01:18

piros?!?!?! beszarsz. a dártvéder annyira tüncimókus, hogy peros kardja van.
broáf!

VÖRÖS!!!!!!!!!!!!

ehh...

genevieve 2011.10.26. 22:01:38

@mocskosmacska: mert hülyék:-))))

péter és attila egymást spanolják:-)

genevieve 2011.10.26. 22:02:14

attila ez nagyon égő:-D

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:02:23

@beebeer:

:))))) hát sajnos vagy hálistennek akkora nettó befizetője vagyok a tébének, hogy már a bp-i kórházak felének a 1/1-es tulajdnosa vagyok és nem csak széljegyen!:D:D:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:02:41

Öcsém, leszerepeltél! Attila, mi van veled?

csak magamat képviselem 2011.10.26. 22:02:42

@Kékdelfin: múlt héten kellett megnéznem az IQ című filmet, Meg Ryan volt Einstein unokahúga. Nem is volt rossz amúgy. Kinga a másik, valami almafa dolog lehet ebben, a gyűmölcsök eséséről.

never again 2011.10.26. 22:02:50

Csaba mind erkölcsileg mind agyban magasan felette áll annak a g**inek!

sogeking 2011.10.26. 22:02:51

@genevieve: Péter kinevel egy második generációs pitbullt :)

Alkaline 2011.10.26. 22:03:06

mennyire idióta Dya

mocskosmacska 2011.10.26. 22:03:07

Veronika-eszter konfliktus elül a két csapat villogása mellett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 22:03:15

@ladyandhenk: jaj, elcímeztem, bocsi nathalie:) szánom-bánom:D

Nem is tudom, h történt:)

Fkanginak szólt az üzi:D

nathalie 2011.10.26. 22:03:28

@genevieve:
égő?? hangosan röhögöktem :D

Tjuca 2011.10.26. 22:03:35

@Lasombra: felfújja (5 centi), fej tájékon, hát... na. :-D

Lasombra 2011.10.26. 22:03:44

nem azért, de Veronikát már majdnem megette az a jak.
kéne szólni a kint héderező szerecsen kidobóknak, hogy menjenek már be intézkedni.

mocskosmacska 2011.10.26. 22:03:45

Nálatok is megállt a kép?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:03:55

Ez a csalás dolog tetszik. Kezdik megérteni a villa-lét lényegét.

capa05 2011.10.26. 22:04:09

a kózvetítés hamarosan folytatódik

csak magamat képviselem 2011.10.26. 22:04:25

Eszter, mint csábító (ribanc)?
mééé, ez igazságtalan.

mocskosmacska 2011.10.26. 22:04:30

Én folyamatosan nyomom sehire, de csak lejjebb megy.

Tjuca 2011.10.26. 22:04:50

@nathalie: nem biztos, hogy kucorodva kellene térdelned. ezzel is számolsz?

nathalie 2011.10.26. 22:04:51

@ladyandhenk:
baszki. azt hittem lebaszol, mert válaszoltál itt nekem én meg nem válaszoltam viszont :D

fran7 2011.10.26. 22:05:00

@mocskosmacska: Szalai Annamari leszólt.

genevieve 2011.10.26. 22:05:05

@nathalie: teljesen átmentél csabába:-))))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:05:07

őszintén megrémültem, hogy balázs azt mondja, ha nem látták volna MEGMUTATJUK ÚJRA AZ ÉNEKVERSENYT :DDDDD

capa05 2011.10.26. 22:05:13

ez olyan titkos hogy ők sem nézik

Lasombra 2011.10.26. 22:05:18

@csak magamat képviselem: Eszternél szvsz még egy áttétes hererák is csábítóbb.

nathalie 2011.10.26. 22:05:33

@Tjuca:
ezzel is. még így is megéri :D

kékdelfin 2011.10.26. 22:05:56

csicskacsicskacsicska!

mocskosmacska 2011.10.26. 22:06:03

Kingát nem nehéz kiakasztani.

Tjuca 2011.10.26. 22:06:30

most kezd izgi lenni a játék, amikor egy részük menekülőre fogná, ha tehetné. :-D

mocskosmacska 2011.10.26. 22:06:50

@fran7: És milyen jogos a felháborodása.

Alkaline 2011.10.26. 22:07:02

@Cristofel a kubai macsó:
ja az egyik csapat érti a lényeget, az meg nem lep meg hogy a másik nem :D

BarBwire 2011.10.26. 22:07:07

Sziasztok, Hajni csúcs amit írtál.

dr. gernika 2011.10.26. 22:07:49

Attila megint trollkodott?

capa05 2011.10.26. 22:07:50

Azért mit nem adnék, ha Geri jutalomképpen lesmárolná!

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:08:07

napoli - udinese 62. perc 2-0

Milan-Parma 65. perc 2-0

nemíromle-ingolstadt 4-0

Real-Villareal 7. perc 1-0

pussz :)

BarBwire 2011.10.26. 22:08:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ma én megmutattam a kollégáknak, elmenekültek a konyhába.

genevieve 2011.10.26. 22:08:18

@nathalie: igen, szerinte nagyon égő, hogy a butaságát megpróbálja viccel álcázni:-)

az irónia és intelligencia nem itt kezdődik:-)

momentán nem sokban különbözik krisztofeltől agyi kapacitásban:-)

mocskosmacska 2011.10.26. 22:08:26

Egyébként én legjobban gergő kiesésének örülnék. Annyira biztos ül a seggén és oszt mindenkit, hogy szép lenne, ha pofára esne.

Tjuca 2011.10.26. 22:08:45

@nathalie: bátor lány vagy bébi! :-D

capa05 2011.10.26. 22:09:04

@Alkaline: Ilyen szellemi gigászok mint sehi, Dya kinga... érzik a lényeget!

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:09:40

@BarBwire: puszi :)

@gernika: jóazest, csak önmagát adja. :D

lucc.gizi 2011.10.26. 22:09:43

nati, nem akarlak hörrrgelni, de csaba valahogy mindííííg-mindenben lenyomja a barátodat:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:09:49

Azt hiszem Attila helyett Eszter lesz az új kedvencem. Kezd kiderülni, hogy gátlástalanabb mint bármelyik és az erkölcsi határai is igen szélesek.

Swinger Betti 2011.10.26. 22:09:57

Attila kurva gáz és már az egész csapata osztja ezt a szellemiséget, Gergőben hatalmasat csalódtam, rendben, hogy ült 4.5 évet, de azt hittem megváltozott és erkölcsileg felette áll a csapattársainak. Péter jól hozza a gonosz kis szarházi szerepét, elvégre ilyennek született, de Veronika egyre inkább kiírja magát a felvett szende, megcsalt lány szerepéből, ami pont megmentette mostanáig attól, hogy céltábla legyen, egy pletykás kis ribi, buta, torz arcú Geronazzo Mária jellegű képződmény.

A ciprusi prosti múltjával szerintem jól fog teljesíteni a táncversenyen Veronika.

Az ész nem számít, csak a csalás, nem baj, ha buták vagyunk, csak legyünk hangosak is! Ez kell a magyaroknak.

nathalie 2011.10.26. 22:10:11

@genevieve:
hangosan üvöltöttem itthon hirtelen, hogy ATTILA! FEBRUÁR! :D:D:D:D

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:11:14

Minden mély antipátiám ellenére be kell vallanom hogy a Péter kurvajól játszik. Emiatt simán megérdemelné, hogy győzzön.
Mindamellett Csabát sunáznám, amennyiben a lányokat szerizi.

genevieve 2011.10.26. 22:11:18

@Alkaline: na akkor majd figyeld meg milyen lesz a reakció, ha a másik csapat nyer valamikor:-)

nathalie 2011.10.26. 22:11:22

@lucc.gizi:
jaja, beszédkészségben, humorban, szórakoztatásban. mindenben :D:D:D

Lasombra 2011.10.26. 22:11:49

@mocskosmacska: már attól beindulna nála a ronyó, ha jelölnék/kihívnák.
egyelőre a beszavazási kategóriájából él. (ti. ha rámondják, hogy alfahím, akkor biztosan az is.)

az furcsa szituáció van most bent, hogy konkrétan mindenki gyenge.
(kivéve persze Dyát. :D)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:12:10

@Swinger Betti: Veronika arca nem groteszk, jól van?!

lucc.gizi 2011.10.26. 22:12:23

@nathalie: lassan eggyé váltok, ugyanúgy tereltek:-)

Swinger Betti 2011.10.26. 22:12:37

Attila nem lenne baj, ha ironikus lenne, csak sajnos ő tényleg az ész hiányát próbálja palástolni a poénkodásával.

nathalie 2011.10.26. 22:13:50

most ha lenne eszük attiléknak, akkor mindenkiről kedveset írnának.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:14:02

@Swinger Betti: Úgy látom neked ma az Operába kellet volna menned Simon Boccanegrát nézni. Ha nem tetszik van más opció...

Swinger Betti 2011.10.26. 22:14:33

@Cristofel a kubai macsó: Milyen szavakat tudsz öcsém?!
Veronika szerepeltetése miatt elsötétíteném az RTL-t egy napra. Eleve azért, mert ilyet a képernyőre engednek, még meg sem kell szólalnia.

dr. gernika 2011.10.26. 22:14:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az tűnt fel, hogy Kinga bőg, az meg csak egyet jelenthet. :)

BarBwire 2011.10.26. 22:15:04

@lucc.gizi: Egyben azért ő a legjobb, a fikázásban, és a "hogyan-készítsük-ki-kingucit"-ban.

Lasombra 2011.10.26. 22:15:19

Shadi is kb annyira vicces, mint az szja-törvény.

mocskosmacska 2011.10.26. 22:15:21

Péterben van annyi humorérzék, hogy csak röhög ezen.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:15:22

@Swinger Betti: óóóóóóóóó. nem kapok levegőt. az ÉN Veronikámról ilyet írni! :DD

nathalie 2011.10.26. 22:15:30

@genevieve:
ja, én is vért izzadok nap mint nap, hogy butaságomat leplezzem :D megjegyzem attila többször is elmondta, hogy szte az ő iq-ja kb a 90-et veri.alulról.

sogeking 2011.10.26. 22:16:35

Gergő szöveg azért durva

mocskosmacska 2011.10.26. 22:16:54

MOndjuk péterben azt bírom, hogy ő nem húzza fel magát minden szaron, néha tud magán röhögni.

genevieve 2011.10.26. 22:17:12

@nathalie: és van eszük?:-)

péter elég átlátszó ezzel a dumával, mikor ők is a lányok külsőjére mennek rá...

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:18:12

ó, már csak 36.9 a lázam...:D
pedig már épp rettenetesen sajnáltam volna magam!:D

nathalie 2011.10.26. 22:18:31

mondjuk ez az egész páratlanul undorító mindkét csapat részéről.

mocskosmacska 2011.10.26. 22:18:38

Verát mutassák! Ő is kiakad minden szaron, ha úgy érzi, hogy nem állítják be őt tökéletesnek.

BarBwire 2011.10.26. 22:18:48

Kinguci sosem tud semmire se reagálni.

Lasombra 2011.10.26. 22:19:07

Kinga szerint mindenkié tök kedves volt????? melyik csatornát nézi?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:19:15

@Lotyóbridzsida: bazmeg hát most meg KIHŰLSZ!!!! :DDDD

mocskosmacska 2011.10.26. 22:19:20

@nathalie: Nekem sem tetszik, ez az egész egymás sértegetésére megy.

nathalie 2011.10.26. 22:19:23

most ezt a faszkalap kingát tényleg nem értem. mindenki kapott olyat, amit nem rak ki az ablakba.

Tjuca 2011.10.26. 22:19:32

hol van a borg az én külsőmtől? lehet háborg ni:-D

genevieve 2011.10.26. 22:19:41

@BarBwire: ez viszont igaz...

kinga meg tényleg hülye, hogy ezen fel tudja húzni magát:-)

kékdelfin 2011.10.26. 22:19:42

kinga! áháháháháháhá!!

témázgató 2011.10.26. 22:19:47

A lányoknál kozmetikus járhatott bent, nagyon erőteljes szemöldököt kapott Seri és Kinga is - eléggé zavaró a nagy barna csík a szőke hajkorona alatt.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:20:13

Könyörgöm, aki ért hozzá, csináljon egy klippet Sehere röfögés-röhögéséből! Ez NONSZENSZ !

mocskosmacska 2011.10.26. 22:20:20

Shadinak igaza van: ezért nem kell sírni.

sogeking 2011.10.26. 22:20:42

van itt még rajtam kívül Kinga fan ?

dr. gernika 2011.10.26. 22:20:48

Azért Attila feje megér egy misét, ahogy gyermeki mosollyal és láthatóan remegő gyomorral hallgatja Kinga szájából hallja a saját válogatott gonoszkodásait, aztán aranyosan zavarba jön, mondhatni meglepődik, amikor kiváltotta a várható hatást.

vallatas 2011.10.26. 22:20:59

na Attila egy pirospont ma :)
Kingát jó látni sírni :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 22:21:00

@mocskosmacska: másért sem:)

És Veronikától lecsikarom magam.......................................................

genevieve 2011.10.26. 22:21:06

@nathalie:elismerem, néha ő is mondhat igazat:-)

mocskosmacska 2011.10.26. 22:21:09

Modoros vera nagyon enyhét kaphatott, ha ő nem sír.

loverain 2011.10.26. 22:21:11

van egy csomo olyan napom, mint ma is, amikor nem kommentelek. De azt ma is be kell irnom, hogy Attila egy kibaszott gzoker paraszt.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:21:37

Attila jól odabaszott Kingának. Ügyes! Jaaaaaaaj, ne hogy már megsajnáld!

never again 2011.10.26. 22:21:40

Mondjuk Kinga visszaszólhatott volna annak a zsírfejűnek, hogy még jó, hogy ebből semmi nem igaz attilára, így sajnos-sajnos semmit esélye... vagy valami ilyesmit, akkor megnyúlt volna a tepsipofa!

Tjuca 2011.10.26. 22:22:02

megyek. tv nélkül követhetetlen a szisztéma. na ez az, ami nonszensz! jó éjt! ne há borgjatok... :-D

BarBwire 2011.10.26. 22:22:10

@genevieve: ez egy hp viselkedés, utálja a fószert, de a szívére veszi ha valamit mond rá.

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:22:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Bakker, tényleg már csak 36.8!!!!!
:D:D:D
Üljek be forró fürdőbe és mérjem meg közvetelnül kádból kimászás után magam?:D:D

kékdelfin 2011.10.26. 22:22:22

@genevieve: légy követkeetes! Ez nem az!:)

Hurri Kán 2011.10.26. 22:23:13

Nem lehetne, h DrEszter inkább rajzoljon???

capa05 2011.10.26. 22:23:18

Az arab teljesen felizgult

kékdelfin 2011.10.26. 22:23:51

veronika otthon érzi magát (a férfiak ölében)

csak magamat képviselem 2011.10.26. 22:24:02

a csatorna legjobb döntése volt szegény Kacsa és a doktornő táncpárbaja!!! :)

BarBwire 2011.10.26. 22:24:07

@Lotyóbridzsida: dugd a lázmérőt egy tuja alá, és élvezd a hűsséget.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:24:31

Veronika! Ne románckodjál, mert bemegyek.

genevieve 2011.10.26. 22:24:39

micsoda fejet vágnak a csajok:-DDDD

krisz most lett öngyilkos a tévé előtt:-DDD

témázgató 2011.10.26. 22:24:41

Ezek a döbbent női tekintetek....

mocskosmacska 2011.10.26. 22:24:42

"Ebből is látszik, hogy eszter szeret máséra rámenni."
Nem ő találta ki, hogy gergőnek táncoljon, hanem a csatorna.

OKé, veronika tényleg nem volt kurvás.

fran7 2011.10.26. 22:24:45

Fecó nem mert odanézni. Így kell asszonyt visszahódítani. Bravó.

lac64 2011.10.26. 22:24:53

Milyen lenne Veronika, ha ribancosra venné a figurát?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:25:07

Ez a Kinga szánalmas! De Sehere is!

Lasombra 2011.10.26. 22:25:11

szerintem Kinga zsírpárnáival nincs semmi gond. pedig az én .... szívem másfelé húz.

szexi != riherongy
vonzó != rüfke

az a kemény, amikor még Seri is fintorog. pedig neki ebből van papírja.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:25:47

Csak szét nem robbannak az irígységtől...

nathalie 2011.10.26. 22:26:02

Nem tudom, hogy sehere miért akad ki jobban, ha vlakinek rányúlnak a szilikonjára, mintha a saját pasijának a farkát masszírozzák lábbal. :D

mocskosmacska 2011.10.26. 22:26:03

@capa05: Én is röhögtem a merev, kifejezéstelen fején.

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:26:33

ÁHÁ!!! Szóval Szerivan seri gogózott!!!!
Fú, de meglepődtem!:D

mocskosmacska 2011.10.26. 22:26:37

@lac64: Ezen én is gondolkodom. Ha most nem kurvás, akkor milyen lehet, ha kurvás.

genevieve 2011.10.26. 22:26:53

eszti és vera egymás ellen mennek:-D
@BarBwire: mert tényleg egy hp:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:26:57

@fran7: :DDDD

@lac64: ezen most én is elgondolkodtam... :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:27:23

@Lasombra: Csak az irígységtől fintorog, hogy nem ő van a középpontban. És Kingának is ez a baja. Olyan szánalmasan álszent mind a kettő!

Hurri Kán 2011.10.26. 22:27:24

@nathalie:
Most éppen ki a pasija? :D

nathalie 2011.10.26. 22:27:25

sehere éneke annyira szar volt, hogy még balázs is állást foglalt :D:D

vallatas 2011.10.26. 22:27:39

Attila egyébként nem volt bunkó, ezeket a dolgokat Kinga már elmondta, hogy nekik ezek a pasik jönnek be, és pont így viselkedik, mint egy szőke ribi, ill magát is ilyennek gondolja, dögös szőke ribinek, kicsit butácska...
az meg hogy Ati asszonta, hogy zsír teljesen jogos, ha már annyira figyel az alakjára, akkor inkább tegyen ellene, legalább felnyitották a szemét....

erre durcizik :)

szép klikkek!

Lasombra 2011.10.26. 22:28:42

Dya kockás ing kigombolva... <3 <3 <3
hiába, tudják, a csúcson kell befejezni az öfit.

kékdelfin 2011.10.26. 22:28:52

@genevieve: magad;) mondjuk az nehéz feladat.

nathalie 2011.10.26. 22:29:43

@gyvy:
gergő. vagy már nem? múltkor gergővel bazdmegoztak, meg volt valami arconharapás is, majd gergő seggberúgta. sztem járnak :D:D:D

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:29:50

@genevieve:

Azé a sáde feje sem volt semmi. 25-ös pulzussal ült és unott pofával várta a végét veronika vonaglásának.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:29:57

@vallatas: valamelyik portálon olvastam, hogy kinga duci (sic!) volt és tíz kilót fogyott.
gondolom, ezért is érzékeny a súlyára tett megjegyzésekre.
meg hát atti nézte a vv4-et. a kazalt is ducizta alekosz mester, ugye.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:30:22

Még nem tudja a csaló-csapat, de Eszterrel jól fognak járni, mert legalább vkinek lexikális( Ó, mit nem tudok!)tudása is lesz. Verocska, meg majd lenyeli a békát...

genevieve 2011.10.26. 22:30:51

@Kékdelfin: az vesse rám az első követ....:-)

Lasombra 2011.10.26. 22:30:56

@nathalie: nem figyeltem, de ugye nem azt mondta most is, hogy "de ezt önökre bízom, szerintem egyébként ezzel nincs semmi baj"? :)

kékdelfin 2011.10.26. 22:31:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát a combja meg a feneketája simán jó lenne füstölve egy bablevesbe;) (attilának)

Matrix_ 2011.10.26. 22:31:20

DrÖtker munkássága inkább szánalmas volt mint bármilyen :) Azért ha egy tehén belép az ember lábai közé...

Váronika meg jól megfogadta a Vera tanácsát. mármint hogy " ezek azt hiszik hogy majd kurvás leszel, de te nem..." :)))
Azért az 2 bit keményen dolgozhat ilyenkor :))

nathalie 2011.10.26. 22:31:40

@Lasombra:
azt mondta, hogy igazuk van, gergő tényleg sokkal jobb volt :D

genevieve 2011.10.26. 22:31:48

@Lotyóbridzsida: szakértők szerint pedig fel volt izgulva..én nem értek hozzá:-)

kékdelfin 2011.10.26. 22:32:02

@genevieve: feldobod, és alá állsz:)

Lasombra 2011.10.26. 22:32:23

@ladyandhenk: nem-e?! ne viccelj, már így is egy kézzel gépelek! :))

nem ám. csak viccelek.

az orrommal. :P

kékdelfin 2011.10.26. 22:32:50

@Matrix_: Ja, 1, 0, 1, 0 és nem tud dönteni:)

never again 2011.10.26. 22:32:58

@Lotyóbridzsida: Szerintem a tekintete nem 25-ös pulzusról árulkodott, ő sincs fából. Veronika meg olcsó kur*át játszott.
Amúgy a szám (Nelly -hot in here) irtózatosan jó zene!

genevieve 2011.10.26. 22:32:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nos, őszintén szólva tegnap pont azt néztem, hogy most már majdnem olyan combjai vannak mint esztinek....

mondjuk szerintem alapvetően ettől mindkét lány lehetne egy tünemény:-)

nem ez ront az összbenyomáson rajtuk:-)

genevieve 2011.10.26. 22:33:52

@Cristofel a kubai macsó: meg azért mert eszti ezért most be fog tartani a másik csapatnak:-)

capa05 2011.10.26. 22:34:15

Ez a csaba féle bagázs sík hülye átküldik esztert ők 7 en vannak a kis butus Veronikát befolyásolják és mindjárt szavazat előny van ha maguk közül ha az ellenfél közül.mindkettőnek van előnye hátránya

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:34:36

@Matrix_: Azt kell mondjam Veronika esetében ez most a van sapkája-nincs sapkája dolog volt. Bármit csinálhatott, Shadi halálra ítélte már az elején.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:35:02

@Kékdelfin: nekem is nagy seggem van. oszt itt vagyok. :D
mondjuk, húsos, jó kemény, nem löttyedt.

genevieve 2011.10.26. 22:35:22

@Kékdelfin: az angyalokat nem érheti ilyen atrocitás:-)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:35:57

Nemtom eldönteni, h a sáde tök jó arc, csak korpa közé keveredett, vagy simán gyökér?

Matrix_ 2011.10.26. 22:36:11

@Kékdelfin: kilégzés belégzés kilégzés belégzés....:) egyébként Dya szokott olyan fejjel ülni mint aki erre koncentrál :))

capa05 2011.10.26. 22:36:12

@never again: már dreszernél be volt indulva

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:36:48

@capa05: Na ezt mégegyszer, mert rafinélt gyerek vagyok én de ez most nem jött át.

BarBwire 2011.10.26. 22:36:59

Ma a gyerekem új szót tanult: nuncsaku,

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:37:04

@sogeking: igen, kérlek. csak pár nap, míg sigis nem lesz újra száz százalékos. és szerivan, tudod. :)
és.. (kéretik jegyzőkönyvbe venni)annyiszor csinálod be a saxobeat-et, ahányszor csak akarod :)))

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:38:08

@Lotyóbridzsida: Nem jó felé kapizsgálsz, Nem simán gyökér, hanem kifejezetten egy FÉREG.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:38:09

@BarBwire: kérlek, ne meséld el, milyen apropóból :DDDD

BarBwire 2011.10.26. 22:38:11

@Cristofel a kubai macsó: szerintem ott rontotta el, hogy nyalogatni kezdte. Téged is nyalogatott?

sogeking 2011.10.26. 22:38:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ok, eddig is annyiszor csináltam :)
a húsos keményről egy screenshotot :)

Lotyóbridzsida 2011.10.26. 22:38:31

najóvan. én se vagyok fábul, lefexem.

Lö pá!

Talpig Jimmy 2011.10.26. 22:38:35

@csicserierika: @gyvy: pedig volt bája annak a kis szerény (alig látszó)megjelenésnek :)

Talpig Jimmy 2011.10.26. 22:39:07

bár nagy küzdelem volt :D

BarBwire 2011.10.26. 22:39:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyszer káromkodtam a gyerek előtt (basszus) és ma vissazkaptam de azt mondta nekem, hogy paszuly.

Matrix_ 2011.10.26. 22:40:31

@Cristofel a kubai macsó: De ha mutatott volna mást is mint amit kinéz belőle az ember az azért dobott volna egy hangyafasznyit a tetszési indexen.Legalább kreatívabbnak gondolná az ember. egy kicsit. szerintem :)

Hurri Kán 2011.10.26. 22:40:39

@Talpig Jimmy:
Hát, van, hogy a kevesebb néha több. :D

kékdelfin 2011.10.26. 22:41:29

@Lotyóbridzsida: Simán gyökér. Nem láttad, amikor bement a villába?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:41:31

@Matrix_: jahhát, ha maga is baszik válaszolni, akkor mit törjem magam, he? :)

@BarBwire: basszus=paszuly? :D

Lasombra 2011.10.26. 22:41:56

@Lotyóbridzsida: én ennél egyszerűbben élek. akiről nem tudom eldönteni, hogy jó arc-e, az nem az. :)

ezzel a zen bölcsességgel el is köszönnék.

jóccak Dyumyunak!
meg nektek is. :P

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:42:08

@Matrix_: Azt nem mondtam, hogy okos féreg.

capa05 2011.10.26. 22:42:09

@Cristofel a kubai macsó: A csíkos csapatnak több jelölési lehetősége lesz! dresztert magukhoz fogják csatolni, Veronika sem fog ellent mondani.Nem csodálkoznék, ha Attila javaslatára Kingucit jelölnék. Az meg összeomlana és veszítene.
Ha átadják a kezdeményezést akkor viszont saját jelölt hív ki az ellenféltől.Ekkor ők irányítanak.

kékdelfin 2011.10.26. 22:42:12

@Matrix_: szerintem olyankor lasombrára gondol;) mármint dya

Matrix_ 2011.10.26. 22:43:27

@BarBwire: Ez egy igen fontos szó a gyermek jövőjét tekintve! Hidd el! :))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:43:30

@sogeking: tudnék képernyőfotót csinálni a seggemről baszki, nem neked könyörögnék képekért, azt vágod??? :DDD
de majd belemarkolhatsz.

capa05 2011.10.26. 22:44:08

@capa05:
ha kell lépésenként elemzem a véleményemet, ha gondolod priviben

kékdelfin 2011.10.26. 22:45:17

@Lasombra: naugye. Látszik a szemén. De tényleg. Azt még nem döntöttem el, hgy amikor eszik, rág, akkor kire, mire gondol:)

genevieve 2011.10.26. 22:45:23

@capa05: én megkérnélek rá:-)

Matrix_ 2011.10.26. 22:45:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: válaszoltam, de a rendkívüli körültekintéssel megírt válaszom még kering valahol a zinternet posványos útvesztőjében. szerintem! :)

2011.10.26. 22:45:40

Veronika tánca Szandikás mélységekig hatolt, ő tekerte így a retkes testit.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:45:58

@capa05: Bár Kingát jelölnék! De félek,hogy Gergő és Veronika megvétózza. Egyébként teljesen jó az elgondolásod.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:46:18

jahh a meccsek basszus.

real-villa 43. perc 3-0

a nemmondomki meccs asszem 6-0 lett, de már vége

napoli-udinese 81. perc 2-0

milan-parma 4-1 (vége)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:46:44

@szerivan: Biztos tőle tanulta, jóban vannak.Most már.

nathalie 2011.10.26. 22:47:05

@nathalie:
de nem érdemes nézni mert unalmasék vannak benne...

2011.10.26. 22:47:31

@capa05: Miért van ez az átküldözgetés?

Matrix_ 2011.10.26. 22:47:31

@Kékdelfin: Igen! olyan az arckifejezése, hogy "de ki faszom aza a Lasombra????" :)))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:47:50

@Matrix_: nehezen indul a mi kapcsolatunk. mégiscsak kéne a hűtő meg a fagyi :DDD

genevieve 2011.10.26. 22:48:20

csajszik:-)

egy szolgálati közlemény:

azoknak akiknek mindig ott a gond, hogy nincs egy cucca sem amit fel vehetne az éppen aktuális programra:-))))

november 19-én lesz a glamour vásár az aréna plázában, ahol 500 forintos egységáron lehet megvenni olyan jó állapotú ruhákat amiket mások már meguntak - többek között híres/hírhedt celebekét is:-)

a sajátokat is le lehet adni, a glamourban található rózsaszinű zacsiban:-)

Hurri Kán 2011.10.26. 22:48:21

@szerivan:
Szandika szép volt, ne bántsd.

Hurri Kán 2011.10.26. 22:49:17

Az a feladat, hogy Kinga hátról kell enni?

nathalie 2011.10.26. 22:49:18

kinga úgy eszik mint egy kutya.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:49:31

Azt nem tudom, hogy ha így fog haladni ez a dolog, meddig kell még Borostát néznünk?

Matrix_ 2011.10.26. 22:49:40

@nathalie: zabálnak. de mit keres ott pornósvera?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 22:49:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Konkrétan a duci lányok példaképéül állította Alekosz Évát. Attila megpróbálja Kingával utánozni az Alekosz-Éva párost. Csak hogy szavazták be ezeket?!!!

2011.10.26. 22:50:03

@gyvy: Mint egy felpuffadt vizihulla. De ízlések és pofonok, ugye.

nathalie 2011.10.26. 22:50:10

fecot direkt nem küldték át péterék? :D

Ancilla 2011.10.26. 22:50:46

Most megint egyedül leszek a véleményemmel, de ez a mai összefoglaló nagyon felbosszantott. Szerintem Péter és Attila nem is nyerni mentek be, hanem gonoszkodni. És az ő gonoszságuk ráragad az egész csapatra.Miért kell egy játék során is azt csinálni, ami a kinti világban is megkeseríti az emberek életét? Gyűlölködni, gonoszkodni, csak azért is csalni, szándékosan megbántani a másik embert? Miért nem lehetett ezeket pl. a házassági hirdetéseket humorosra venni: egyáltalán az egész játékba több humort vinni? Itt most már egymás lelki kikészítése folyik. Én ezen nem tudok szórakozni.

S még egy dolog: nem szeretem Esztert, de arról, hogy milyen a testalkata, nem tehet. Ezen állandó koplalással sem tudna változtatni. Nem tartom ízléses dolognak ezen élcelődni. Mondom ezt úgy, hogy én abba a típusba tartozom, aki bármit és bármennyit ehet, nem jönnek rám a kilók.

nathalie 2011.10.26. 22:50:49

@Matrix_:
őt küldte át a másik csapat.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:51:16

@genevieve: Remélem ez legalább annyira komoly mint a tegnap esti belépőm!

2011.10.26. 22:51:48

Dya-Csaba d-matrac lesz? vagy Dya-Sadi, Dya-Gergo?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 22:52:11

@Matrix_: ez nagggyon gonosz volt :DDDD

Matrix_ 2011.10.26. 22:52:17

Fecó új kreálmánya: Bicigligép :)))

beacska 2011.10.26. 22:52:39

nem láttam a maiból PONT az arénát, de annyit még igen, hogy ki miért küzd:
Jól értettem, hogy Fecó azzal akarja megszüntetni a benti jó és rossz közti harcot, hogy hazaküldi Pétert???Ez NOOORMÁLIS?
1. éppen Kinga-Fecó találta ki, hogy ők a jók, és a "többiek" a gonoszak
2.mit is tett Péter mondjuk az elmúlt 2-2,5 hétben, ami GONOSZ volt? sunyin takarított???

Matrix_ 2011.10.26. 22:53:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Lehet, hogy Attila vagyok??? kaptam laptopot... ;)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:53:10

@Ancilla: Na csicskuljá, öcsém! Ez nem a mátrai szeretetszolgálat!

Matrix_ 2011.10.26. 22:54:00

@nathalie: jahogy ilyen csere volt? Megint lemaradtam valamiről:S

BarBwire 2011.10.26. 22:54:19

@genevieve: akkor ott nagy tömeg lesz.

2011.10.26. 22:54:22

@Ancilla: Igényes poénokat ettől a társaságtól te ne várj. Ahol Cris utolsó érve egy vitában mindig az vol.t, h Atinak eláll a füle, Verának lóg a melle... Veronika is hasonlóan kifinomult humorérzékkel rendelkezik.

Lasombra 2011.10.26. 22:55:03

@Matrix_: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
tiszta szerencse, hogy már nem vagyok itt, mert elmentem lefeküdni aludni. :)

amúgy felírtam mindenkit, aki röhögött!!! :D

beacska 2011.10.26. 22:55:16

@Ancilla: még az a szerencse, hogy Kingáék olyan marha humorosak voltak, legalább ellensúlyozzák a gonoszokat. De jól is teszik, mert a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz felett, és a nézők mindent látnak, és majd jól megbüntetik a sok aljast aki odabent van!!!

ÉLJEN A JÓ, VESSZEN A ROSSZ!! PFÚÚÚJ!!!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:55:40

@szerivan: Ne már, azok komoly érverések voltak.

genevieve 2011.10.26. 22:56:03

@Ancilla: mert a népnek ez tetszik:-)

az itteninek is:-)

capa05 2011.10.26. 22:56:11

@szerivan: szerintem a páratlan létszám miatt.

nathalie 2011.10.26. 22:56:17

@Matrix_:
hát ezen borult ki az előzetesben eszter, hogy őt küldték át a többiek attiláékhoz. Gondolom attiláéknak is át kellett küldeni valakit. Egyértelmű lett volna feco, de mégis verát küldték. gondolom azért hogy fecoka ne illeszkedjen annyira be unalmasékhoz.

beacska 2011.10.26. 22:56:51

@nathalie: én azt hittem, csak a hetes csapatból megy át valaki, hogy ne mindig ők legyenek a többen...én naív...hát a jóknak MINDIG többen kell lenniük! ;D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:57:08

@beacska: Mi van, öcsém? Egy 18 éves kubai macsó mondja meg, hogy ne olvass több mesekönyvet?

genevieve 2011.10.26. 22:57:46

@Cristofel a kubai macsó: te ezt nem tudhatod, ez női dolog:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 22:57:56

@Ancilla: Vehetnék viccesebbre, elmésebbre is a feladatokat, az nekünk, nézőknek is jobb lenne!

Matrix_ 2011.10.26. 22:57:59

@Lasombra: Jahogy Te vagy az a Lasombra????? Nemtudtam! :D:D ;)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:58:53

@nathalie: Nem, Fecó fontos stratégiai elem. Nem fogják elvesztegetni.

Matrix_ 2011.10.26. 22:59:04

@nathalie: Ja én az előzetest sose várom meg mert a tököm kivan a nyeremény 3247. bemutatásával. :))

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 22:59:42

@genevieve: Azt honnan veszed, hogy én nem tudhatom...?

Lasombra 2011.10.26. 23:00:04

@Matrix_: hogy a lieblingemet idézzem, "köszi, most már legalább tudom, kire tegyem a jelemet!" :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 23:00:53

@nathalie: Akkor garantált a Veronika-Eszter balhé!

genevieve 2011.10.26. 23:01:13

@Lasombra: én tudtam:-)

nem is röhögtem:-)

capa05 2011.10.26. 23:01:43

@Ancilla: A hírdetést mindkét csapat alázásra használta egymástól függetlenül.A többiben igazad van.

Matrix_ 2011.10.26. 23:01:47

@Lasombra: csak azért mert nemrég költöztem be? :))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:01:51

@Ancilla: én még mindig bízom abban, hogy péter nem zsigeri gonosz. bár ebben nem kéne, de a szociálpedagógusi végzettségében bízva... ismeri a csoportdinamikát, az emberi viselkedést, és - bár nem olvatam utána - állítólag kasztingolt embereket valóságsókba. őt sokszor inkább gunyorosnak, mint gonosznak látom, és neki valóban van az öniróniára hajlama, nem úgy, mint attinak.

én sem szeretem, mikor a másik ember kinízése a gúny tárgya, én éppen eleget kínlódtam ettől, eszter alkatán sem fogok, kinga fülein sem...
azt viszont egyre tisztábban látom, hogy a vv4 után itt kőkemény taktikára (vagy legalábbis, amit a játékosok a saját íkújuk alapján annak hisznek) lehet számítani, móka és kacagás nemigen lesz.
43 nap után kezdem becsülni alekoszt azért, mert végigagyalta az egészet, mégis tudott szárákonort produkálni.
ez itt senkinek nem fog menni. :)

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:03:21

Attila a Csaba párbaja után, ahogyan ellökte magától Fecót, az olyan csillagosötösen suttyó volt, hogy kiábrándultság vett erőt rajtam.

De ahogyan a Kinga vinnyogot a társkeresős hirdetésre, figyelembe véve a többiekét, az priceless. :-D

Szóval Attila kapott egy pirospontot. :-)

Kinga rendszeresen elbőgi magát ilyesmiken, ami szerintem nagyrészt azért van, mert ilyenkor támogatást kap, tehát manipulatív. Nem azt mondom, hogy tudatosan csinálja, hanem azt, hogy reflexé alakították a tapasztalatai ezt a viselkedésmódot. Ha valaki ezt túl gyakran csinálja, az elvágja magát nálam.

genevieve 2011.10.26. 23:03:26

@Cristofel a kubai macsó: ennyire meleg lenne ott délen?:-)))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:04:14

@Matrix_: jahhát nekidőlhetünk másnak is....

Lasombra 2011.10.26. 23:04:35

@genevieve: benned bíztam!
(amúgy most is röhögsz, vagy mik azok a szöszök a soraid végén? :D)

igen, beismerem, hülyeség volt elköszönnöm.
na de majd most már na most majd tényleg most komolyan már...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:05:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én viszont pont fordítva látom. Szerintem Péter igen is vérgeci. csak azt nem támadja meg aki nem fordít neki hátat. Viszont Attilánál sokszor látom az öniróniát és ettől aranyos számomra. Vagy is javítok, aranyos=emberi ebben az esetben.

kékdelfin 2011.10.26. 23:06:20

@Lasombra: Lasombra, két perced van elbúcsúzni. gong az eleje, gong a vége. Utána le kell hagynod a villát.

Matrix_ 2011.10.26. 23:06:37

Amúgy kubai barátunk egyik legnagyobb szólása a következő volt. Kiszavazás után a hírnévben fürödve telefonon zaklathatták a sztárt. Eleve így vette fel a telefont: "Krisztofel vagyok jómagam"... Erre egy női hang: "szia Krisz, küldesz nekem autogramot?" És ekkor: "persze! Mondhatom? Pittman kétté egy en, Cristofel ellel a végén..." Zeniális volt:)))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:06:44

@genevieve: csak ha kiszel bugyija is lesz. és persze hordta is.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:07:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: És a hátatfordítást nem átvitt értelemben értem jelen esetben.

kékdelfin 2011.10.26. 23:07:50

@Matrix_: Zseniális, szóban adott autogramot!

beacska 2011.10.26. 23:07:54

@Cristofel a kubai macsó: kit támadott meg Péter legutóbb? konkrét esete kérek!

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:07:55

@Cristofel a kubai macsó: Mondták az RTL-ben, hogy megy itt rólad a fikázás/magasztolás és bekukkantottál hirtelen felindulásból, vagy mókás kamanicknek tartod és bereggeltél vele Kiszopfel nevében?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:08:53

@Matrix_: Jól van na! Kognitívan disszonanciális vagyok.

2011.10.26. 23:10:15

Azt tudja valaki, h Crisnek miért nem lehetett kimondani a nevét?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:10:48

@Doktor Kotász: Olvass vissza és döntsd el magad. Bár a hátterét, hogy mért jöttem nem fedem még fel.

Matrix_ 2011.10.26. 23:11:08

@Kékdelfin: Telefonon keresztül!! Ezt nemsoksenki se tudja!! :)

genevieve 2011.10.26. 23:11:18

@Lasombra: azon, hogy mindig elköszönsz:-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.26. 23:11:45

Ki lett védett? Nem tudtam nézni az öfit. :(

genevieve 2011.10.26. 23:12:02

@Cristofel a kubai macsó: nem, de majd elmagyarázod lassan, hogy megértsem, ugye?:-D

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:12:07

@Doktor Kotász: :) valami olyasmi, de nem kell ennyire véresen komolyan venni :)

beacska 2011.10.26. 23:13:13

@Cristofel a kubai macsó: nem. Konkrétan? Hogyan? tényleg kíváncsi vagyok rá? hogyan okozott kárt Cristofelnek???

JOKKA21 2011.10.26. 23:13:51

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csaba királyfi.:D
De jó nők ezek a Nyári lányok.:)

nathalie 2011.10.26. 23:14:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
na szerinted ki lehet a védett? ki a legügyesebb? :)

penelope garcia 2011.10.26. 23:14:44

Hajni, kezdem úgy érezni, hogy nekem van valami issue-d a helyes pashee típussal.
Vagy csak buksz a kubai földművelőkre?

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:14:46

@Matrix_:
Szerintem meg szánalom a köbön. :-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:16:21

Shadi milyen intelligensen beszél teleszájjal.

nathalie 2011.10.26. 23:16:48

vera jól osztja őket :D:D:D

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:17:22

@Cristofel a kubai macsó: Nem fogom átolvasni az egész blogot ezért. :-D

Bár Kiszopfelből kinézném, hogy idejönne magából hülyét csinálni. :-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:17:29

Végre Vera beszólt Dyána, hogy hogy csámcsog! Bruhahahahaha

nathalie 2011.10.26. 23:17:43

Azt hiszem, hogy valóban a paraszt verát volt a legjobb döntés átküldeni :D:D:D nem hiszem,hogy a borg meg tudja törni :):):)

JOKKA21 2011.10.26. 23:17:43

@penelope garcia: Jó csaj vagy Penelopé, de a másik szőke csaj jobb az a Dzsldzsé.:D Hajrá Annamari!Dya, Kinga és Sehere go hazafelé!

capa05 2011.10.26. 23:18:09

Hú Vera belenyomta Dya arcába hogy úgy eszik mint egy malac. Teljesen iagza van egy szavaztom az övé.

genevieve 2011.10.26. 23:18:26

@beacska: fuuu, most törölgetem a homlokom, hogy hál istennek nem zavar péter:-D

JOKKA21 2011.10.26. 23:18:31

Dzsédzsé.Esztert és Shadit nagyon kiakarják tenni, csak nehogy megint szívószál legyen Atiéknak.:D

sogeking 2011.10.26. 23:18:31

ó, nyári lányok :D

genevieve 2011.10.26. 23:19:12

@Cristofel a kubai macsó: na bökd ki mert látom már alig bírod magadban tartani:-))

beacska 2011.10.26. 23:19:22

@Cristofel a kubai macsó: de igen. Ezért vagyok nagyon kíváncsi a hátbaszúrásaira.

Hogyan is ártott Crisnek? azzal, hogy a castingos szemével észrevette benne a lehetőséget, felerősítette, és alá adta a lovat? Cris is elismerte TÖBBSZÖR is Veronikának, hogy azért van Péterrel és Verával, mert nevetnek rajta, adják neki a végszavakat, és erre neki nagy szüksége van, nem Gergő és Attila lehúzására.

Szóval még egyszer kérdezem KONKRÉTAN kit szúrt hátba Péter és hogyan????

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:19:25

@Doktor Kotász: vagy ő ő-szinte, akit kitiltottam egy hétre, vagy valaki, aki szimpatizál stellával vagy ő-szintével...
és megbeszélték priviben, hogy én egy geci vagyok.
nagy vonalakban.

de jó a műsor, élvezzük. a tegnap iccaka felejthetetlen volt :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 23:19:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hosszútávú taktikát még ebben a VV-ben nem tapasztaltam, csak zsigeri dolgokat. Az elmés humornak is híján van a társaság.

genevieve 2011.10.26. 23:19:55

@nathalie: na, egész ügyesen csinálod:-)

nathalie 2011.10.26. 23:20:49

@genevieve:
mit? miért kapom a dícsértet? miért?? :D

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:20:54

A Dreszterrel szembeni reakciók eléggé megvetendők.

Kábé váltott Kiszopfellel három mondatot, aminek a végén Kiszopfel megjegyezte, hogy "megcsinálná", és itt vége is lett a történetnek. Az idióta Veronika kattogását meg senki nem állítaná le odabent, helyette inkább halgatólagosan bólogatnak neki.

sogeking 2011.10.26. 23:21:14

Hajni, hamarosan megy, csak még most tették fel a videók egy részét

kékdelfin 2011.10.26. 23:21:20

azta ketfájtot! ez igen!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 23:21:35

@nathalie: A Borg legalább kezdhet atomjaira hullani!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.26. 23:22:56

@JOKKA21:

Csabakka már megint? :(

@Doktor Kotász:

Igazából semmi nem történt. Dreszter le is tagadhatta volna :)

nandras01 2011.10.26. 23:23:05

juszt sem olvasom végig a kommenteket, így csak annyit jegyzek meg:
hajni, csodálatos vagy!
(azt már mondta, hogy felnézek rád, amiért nézed ezt a szart, de egyre inkább megerősödik bennem a gynú, hogy még élvezed is... nincs benned egy kis mazochista hajlam..?)

Matrix_ 2011.10.26. 23:23:21

@Doktor Kotász: Jó hát így is lehet mondani :)

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:23:47

@beacska: "kit támadott meg Péter legutóbb? konkrét esete kérek!"

Összeeskővéseket sző bárki ellen. Attila, Csaba, Shadi. Egy manipulátor zsebgenya.

beacska 2011.10.26. 23:24:21

@Cristofel a kubai macsó: Mit? EZ rossz volt Cristofelnek? (hül-hül) ez volt a legjobb, ami történhetett vele. Egész addig egy idióta volt.

Kérlek, mondj már egy konkrét példát Péter gonoszságára!!!

kékdelfin 2011.10.26. 23:24:25

@szerivan: A szilikonpicsák, ők mind a borg.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:24:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Azért, kösz hogy annyit nézel ki belőlem, hogy vkit ideküldök magam helyett. Én bent magamra rakatnám a jelet és kivinnélek...
:-))))

nathalie 2011.10.26. 23:24:38

hangosan röhögök
vera: mit kell csinálnom azért hogy a hangos ünneplésben a végén én is részt vegyek? nem kell vért innom, vagy nyers májat ennem :D:D:D
ez a vera egy állat. átment és atomjaira hullanak :)

capa05 2011.10.26. 23:24:54

Ajjaj Gergő a tét!

nathalie 2011.10.26. 23:25:34

@genevieve:
cajj! nem tudom meg? iszonyat kiváncsi vagyok. :)

2011.10.26. 23:25:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szerintem kiadták feladatba Desszertnek, h ha flörtöljön a félkegyelmŰvel és ha kiderül tálaljon ki. Ez ugyanolyan feladat mint Tordas talpmasszázsa, kell a mesterségesen generált feszkó.

beacska 2011.10.26. 23:25:48

@Doktor Kotász: Milyen összeesküvés sző??? ki ellen??? PÉLDÁT AKAROK! egy konkrét beszélgetést, amit tett is követett, következménnyel együtt!!!

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:26:22

@Cristofel a kubai macsó: Nem nézem.
Kérdeztem, ha akarod válaszolsz, ha akarod nem. Gondolj bele, ha válaszolsz, akkor beindul egyfajta kommunikáció. Ha utána nézek, akkor csak az időt baszom el, mert olyan ember után olvasgatok, akivel nem is beszélek.

Gondolom érted. :-)

Matrix_ 2011.10.26. 23:26:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Téged fel lehet húzni annyira, hogy kitilts valakit innét? mit tudhatott az illető?? :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.26. 23:28:18

@szerivan:

Furcsa is volna, ha egy ügyvéd nem hazudna, ezek szerint tuti kiadott feladat volt. :) Ha igazmondó ügyvédek lepnék el a Földet, tudnám biztosan, hogy közel a vég! :)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:28:22

@beacska: Nézd az öfiket meg az onlinet, olvass kommenteket és meg fogod érteni.

beacska 2011.10.26. 23:28:40

@Cristofel a kubai macsó: Miért?

VALAKI MONDJA MÁR MEG, MIT TETT PÉTER!!!

itt mindenki szidja, én meg lemaradok a legnagyobb g*ciségekről, pedig még az onlányokat is nézem!!! g*ciséget akarok!!!!

beacska 2011.10.26. 23:29:31

@Cristofel a kubai macsó: épp ezt magyarázom!!! nézd meg az előbbi hsz.-emet.

könyörgök egy konkrét este után!!! szánjatok már meg!!!!

nathalie 2011.10.26. 23:30:11

@genevieve:
HOL??????????????????????????????

2011.10.26. 23:30:30

@beacska: Más faszával veri a csalányot, ez geciség.

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:30:52

@beacska: Olló sztori Attilával. Csaba ellen a jelölési stratégia, illetve a szerencsétlen Shadival elhitette, hogy bevágódik az embereknél, ha ott pattog a szerte-szét zoknik miatt.

Hogy csapatot verbuvál, akiket kiröhög a hátuk mögött. Hogy amikor vizet ivott a vodkaversenyen egy leányzó, akkor berendeltette a nyugiba, hogy ott káőóként megzsarolja, hogy becsicskul vagy mindenkit ellene fordít és kirakatja. Nézd, szórakoztatónak szórakoztató, de akkor is egy tetüláda.

nathalie 2011.10.26. 23:31:21

@beacska:
rá akarta beszélni a kubait, hogy húzza meg esztert.
csak azért mert megszántalak, egyébként nincs bajom péterrel. :)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:32:24

@Doktor Kotász: Értem. A Hajni kitiltott, mert nem bítra a kritikát. Én meg kreatív voltam és egy aktualitáshoz nyúlva,- amivel jó műsort is csináltam tegnap( ezért ajánlottam figyelmedbe)- reinkarnálódtam mint Kiszop.
Stimt?

2011.10.26. 23:32:25

A másik meg, Vear mit rí, h rámászik atórpemalac mikor mutatták, mezítelenül fetrenget P. Vera paplana alatt. Mit hitt V.,h miért vetkőzik le?

genevieve 2011.10.26. 23:33:20

@beacska: én nem, én nem szidom:-)))

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:33:21

@beacska: Úr ist'n! Kingával van dolgom személyedben?

nathalie 2011.10.26. 23:33:34

@nathalie:
"legügyesebb" ok, megvan.

2011.10.26. 23:33:42

@beacska: Például Cria felbújtása,h gyűjtsön be még skalpokat, Bandika megvezetése. Az sem igaz amit kérdez.

Matrix_ 2011.10.26. 23:34:44

Jézusom. Amikor az elmék összecsapnak és gigászi szócsatában megpróbálják megoldani az emberiség legnagyobb problémáját: szeressük-e Verát avagy ne e! És egymásnak feszülnek a elmetitánok!! fééélelmetes:))

genevieve 2011.10.26. 23:34:50

@nathalie: arra válaszolva irtam amit, irtam:-)

keresd vissza:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:34:57

@Doktor Kotász: Ne magyerázd, mert megint megkérdezi. Ez már nem is Kinga hanem Bandi szintje.

Radikális Antiradikális 2011.10.26. 23:35:44

Sziasztok,
Most nézem az öfit, és belecsúsztam egy érdekes beszélgetésbe.. A kockás csapat vitázik. A benyomásaim: Vera folyamatosan szította a feszültséget, mindenkibe belekötött, olyan dolgokkal, amit ő csinált. Ez a nő beteg, iszonyat gázul viselkedett. Azon gondolkodtam közben, hogy vajon részeg, mert az talán mentség lenne.. De félek nem. A ma esti produkciója alapján betegebb, mint Attila. Főleg BTA, de Kinga is nagyon toleránsan viselkedett, ők nőttek a szememben. Megvédték egymást, és a többieket, szembeszálltak Verával, jó fejek voltak. Én a következőt csináltam volna: kinyitom a háló ajtaját, és elkezdem Vera arcába ordítani, hogy takarodjon ki :) Én nem vagyok jó fej :)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:36:10

@sogeking: pussz. :) köcce :)

@Cristofel a kubai macsó: én meg kinn hagynálak ;)
de tulajdonképpen miért erőzöl itt te velem? hm?
bántottalak én téged?
megsértettelek? vagy csináltam valami olyat, ami miatt te bosszút kéne, hogy forralj ellenem?
erre most idejössz és hülyét csinálsz magadból.
csak tegnap szórakoztató volt és veled együtt röhögtünk, ma meg átment ezt az egész izzadtságszagú vergődésbe.
és ezt hogy gondoltad? egy hét múlva visszajössz ő-szinte néven, mintha mi sem történt volna?

egyáltalán... mi a bajod velem, azon kívül, hogy szerinted én itt hatalmaskodok - amit privátban írtál meg - és durva vagyok a kommentelőkkel?
aztán meg azt írod nekem - mialatt én szépen válaszolok neked - hogy szexeljek többet, hátha nem leszek ennyire frusztrált, és vidéki kis hülye picsa vagyok?

nem értelek.

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:36:36

@Cristofel a kubai macsó: Az. Egy vérgeci törpe. És a te karakteredet is hülyére vette. Egyéblént kétlem, hogy te lennél, mert csak tiltja valami szerződés, hogy kitedd magad egy esetleges fikarohamnak, amire egy nem kontrollált válaszoddal olajat öntenél a tűzre. Én legalábbis belevenném, de lehet, hogy egy botrány témát adna a médiagenyaapparátusnak.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:37:07

Hogy osztja Dyát, komolyan megszeretem ezt a Verát még a végén.

beacska 2011.10.26. 23:37:48

@Doktor Kotász: Az ollós-sztoriban nem is volt benne.
Én SEHOL nem hallottam, hogy megegyeztek volna. Azt hallottam, hogy Attila szervezkedett, azt hallottam, hogy Cristofel, de Pétert nem. Sőőőt, ő Verával a randin éppen Shadit emlegette...
Shadival lett vmi következménye? nem. Rendet rakatott vele, ennyi.

Csapatot azért verbuvált, mert unatkozott. Mind a két srácnak hasznára vált. egész addig ők voltak a villa idiótái. És ettől elkezdték komolyan venni magukat, ahelyett, hogy szarul éreznék. AM-val pl. Peti meg is beszélte, hogy megszerette a "hülyéit", mintha a saját fiai lennének.
Verát lecseszte, mert mint kiderült nem ő az egyetlen, nem bírja ezeket a "vicceket", én láttam a 1,5 beszélgetésüket. Elég vicces volt, ahogy Vera beszart, hogy mi az, amit a Péter tud róla (azóta mi is tudjuk), és ki tudja rakatni. Péter vakon lőtt, és telibetalált. Aztán kihasználta a helyzetet.

És mindezek kb. 3 hete voltak! És nem mondhatnám, hogy tőrdöfések voltak....

beacska 2011.10.26. 23:39:33

@nathalie: Nem kellett rábeszélni. Nehogymá' ez Péter ötlete volt??? na, neee!!!
Ő csak mindig azt mondta Crisnek, amit az hallani akart. Illetve, lebeszélte a veronika-kalandról, nehogy dugájába dőljön.

Talpig Jimmy 2011.10.26. 23:40:04

nekem nagyon tetszett Attila lebőgése a szellemi vetélkedőn.
meddig húzza még a semmivel?

2011.10.26. 23:40:06

@beacska: Tud Vera pornós múltjáról?

Talpig Jimmy 2011.10.26. 23:41:33

Kinga cipője nyerne ellene :)

capa05 2011.10.26. 23:41:40

@Radikális Antiradikális: Kijelölés volt hogy egy csere van!Vera bement és a csíkos csapat ellen nem volt hajlandó elvtelen dolgot csinálni, feltehetőleg ő volt a bíró.Ezek meg nekitámadtak.
Ha Petiék eligazították ( szerintem igen)jól csinálja

genevieve 2011.10.26. 23:41:49

@Cristofel a kubai macsó: miért mi a baj dyával?

egy teljesen normális lány, és igen rendesen viselkedik a többiekkel

beacska 2011.10.26. 23:41:53

@szerivan: Bandika megvezetése?

Cris felbújtása csak annyi volt, hogy adta alá a lovat. ennyi...az ötlet Crisé volt, azért ne essünk át...

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:42:37

@Cristofel a kubai macsó: Dyát nem bántani!

A legnormálisabb csajos a villában. A beszavazós kampányműsorára azt mondtam, hogy szívlapáttal, amíg mozog, de kellemesen csalódtam benne.

2011.10.26. 23:43:15

@beacska: Hát hogy szívatt szerencsétlent.

nathalie 2011.10.26. 23:44:45

@capa05:
gergő utánozta seherét és jól értékelte. viszont ha szar pontot ad rá, akkor mehettek volna kirándulni a csíkosak. valószínűleg megfúrta dikert a kiruccanást. Na de nézzük onnan, hogy ha gergő tényleg jól csinálta a dolgát, akkor vera nem csalt. most ennek itt mindenki örülhet, hiszen tudjuk hogy nem szép dolog csalni a játékokban :)

egyébként sztem péter átküldte hogy csinálja ki őket. ebben vera még jobb mint attila, vagy péter.

capa05 2011.10.26. 23:46:37

hahaha Kinga meg Dya beszél intelligencia teszről!

penelope garcia 2011.10.26. 23:46:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Csabócát szurkálod a posztban. Visszatérően. Csak ezért gondolom.
Vagy félreértem? Ez egy crush? :)

2011.10.26. 23:47:11

@beacska: mintha egy csapat lennének, m eg ilyesmi. olyan esetlen volt B., inkább támogatni kellett volna, vagy hagyni a francba, se szerintem elég rossz lehetett neki visszanézni, h hülyét csinált belőle P. egy szónak is száz a vége P. gerinctelen mert mindig a gyengéket szívatja, kóstolgatja.

Radikális Antiradikális 2011.10.26. 23:47:33

@capa05: Értem, lemaradtam az elejéről.. Amit hallottam: Vera b@sztatja Diát, mert csámcsog. És mert playmate. És mert playmate létére csámcsog :) Aztán mindenki hallgatott, és ő egyedül, egy monológ keretében eljutott oda, hogy Dia húzzon ki a szobából, ha nem tetszik neki, amit mond, mert ő as csapatkapitány. Dia mindeközben meg sem szólalt. :) És így tovább... Nem tudom, mi történhetett előtte, de Verának elég rosszul eshetett, ha átment Hannibal Lecterbe.. :)

capa05 2011.10.26. 23:47:58

@nathalie: Arra gondoltál. hogy a kockásak mehettek volna.A megbízással egyetértek

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:48:18

@beacska: Péternek nem volt még egy őszinte gesztusa bent.

Szórakoztató, amit csinál, de akkor is egy vérgeci. Ezzel sokáig lavírozhat, de nyerni soha nem fog. Mert az elején még bent lehet tartani, mert érdekes, de a végjátékban az nyeri a dellát, akit emberileg is értékelnek a nézők. Attila dettó.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:48:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pont leírtad, hogy mi a bajom. Hatalmaskodsz és durva vagy, sokszor gondolatrendőrséget játszol. Ez zavar és szóvá tettem. Ha bosszút forralnék vmi egészen mást csináltam volna. Láthatod egész más szinteken mozgok.És igen,INNEN ki tudsz tenni ugyan de az nem változtat a tényeken. Én úgy láttam mindenki tapsolt a tegnapihoz. Ma meg élem a mindennapokat és megint te támadsz...
?

penelope garcia 2011.10.26. 23:49:20

@Doktor Kotász:

Tuti, hogy nem teheti meg. Szerintem nem véletlen, hogy eddig egyetlen kretén VV-s sem jelent meg egyik efféle fórumon sem. Nyilván súlyos büntetéseket fizettetne ki velük az rtl, ha csak úgy "nyilatkozgatnának". Megvették őket, szőröstül-bőröstül.
Szóval, ez a Cris nem az a Cris, arra mérget vehetsz. (Már csak azért is, mert emennek vannak összefüggő, értelmes, magyar mondatai. :))

Talpig Jimmy 2011.10.26. 23:49:24

szerintem Péter a legjobb. Főleg, amikor belefeledkezik a nagy csűréscsavarásba.
Néhány húzás és már önmaga ellen is játszik :)

genevieve 2011.10.26. 23:49:58

@Doktor Kotász: ha ez igy van akkor vagy csabi :-)))
vagy dya, annnamari , illetve feco lehet a végjátékban:-)

beacska 2011.10.26. 23:50:29

@szerivan: Nem, kóstolgatta a gyengéket, hanem erősítette! Láss már túl a demagógián!!!
Bandika olyan szerencsétlen volt, hogy ettől, hogy neki van itt egy mentora, aki segít neki, és számít rá, és egy "csapata" és TITKAIK!! ettől ő valakinek érezte magát!
Ez nem szívatás volt!!! Az, hogy leidiótázta a riportban, egy kikacsintás volt, de FOGLALKOZOTT VELÜK!

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 23:50:35

@Matrix_: igen, ki szoktam innen baszni kommentelőket. a következőkért: zsidózás, cigányozás, tótozás, szerbezés, buzizás. ezekre ugrok.
van itt olyan köztünk, aki ki lett baszva egy hétre az előző szériában, megértette, elfogadta, most itt kommentel és szemmel láthatóan jól érzi magát.

kommentet ritkán moderálok, mert úgy gondolom, szabad országban élünk.

az van, hogy ez egy nyílt közeg, ahova az emberek szórakozni jönnek. vagy azért, hogy kiadják a gőzt.
itt nem lehet méhkirálynőt játszani, nem lehet azt hinni, hogy egyenlőbbek vagyunk az egyenlőknél, mert akkor a közösség ellen vétünk, és esetleg elvesszük a másik kedvét a kommenteléstől. jó dolog játszani, jó dolog fricskázni, de provokálni állandóan a másik kommentelőt és túltengeni nem szerencsés. mert itt a közösség a lényeg. hogy EGYÜTT próbáljunk meg a témához kapcsolódóan jól érezni magunkat.
lehet klikkesedni, lehet belterjeskedni, lehet offolni... amíg ez a többi kommentelőt nem zavarja. addig szoktam hagyni egymás kúrogatását is.
engem lehet, én attól csak egészségesebb leszek, ha engem baszogatnak és leszarom idegen emberek véleményét, oppardon.

ha nem így teszek, abból balhé van, ez nekem is elég keserves tapasztalat volt az előző szériában. úgyhogy vagy elfogadja mindenki hogy itt nem szabályaINK vannak, hanem a Hajni szabályai, amik megyeznek a bloggazda sixx szabályaival, vagy mehet máshova értekezni a valóvilágötről.

ez egy közösségi oldal, én vagyok az óvónéni, ha néha akkor zárom el a homokozó vödröt, mikor pms-em van, én leszek az első, aki ezért bocsánatot kér.
van, hogy én is hülye vagyok (fáradt, álmos, nyűgös, stb.)
ezt általában közlöm.
úgy érzem, eddig erre nem volt szükség.

hát aztán így.

Hurri Kán 2011.10.26. 23:50:45

@Radikális Antiradikális:
Azért van annak egy diszkrét bája, h Vera vádol valakit burkoltan kurvasággal. :D

genevieve 2011.10.26. 23:51:12

@penelope garcia: és helyesen ír:-)

ami az igazi kriszről aligha lehetne elmondani:-)

capa05 2011.10.26. 23:52:01

@Radikális Antiradikális: Nati írta le az elejét csk szerintem a csikost kockást elcserélte.

2011.10.26. 23:52:04

@beacska: Ezt én nem így látom, sőt cáfolom.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 23:52:17

@Doktor Kotász: Te elolvasted amit írtam, hogy még azt gondolod amit?

beacska 2011.10.26. 23:52:33

@Doktor Kotász: meg sem merem kérdezni, hogy mi számít őszinte gesztusnak, mert akkor megint belefutunk Fecóba, és attól brrr...a hideg kiráz....

najó, megyek alukálni...

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:53:04

@Radikális Antiradikális:
"Amit hallottam: Vera b@sztatja Diát, mert csámcsog. És mert playmate."

A Vera meg faszt szop kamera előtt, mert pornózott. Ehhez képest a playmatség aggszűzként apácának lenni.

Egyébként kedves, szép, és magának nyávog elvonultan, ha törik a lelke, nem másokat kerget a hisztijeivel az őrületbe minden faszság miatt, mint a többi borg.

Radikális Antiradikális 2011.10.26. 23:53:04

Csaba Shadinak: "A legkisebb beleférne a fitymádba" :D

penelope garcia 2011.10.26. 23:53:15

@capa05:

Jaj, IQ-teszt legyen mindenképpen!
Megnézném a nagy machinátor fejét, mikor meglátja az eredményét... :)
Meg egyébként is szórakoztató, amikor a VV-sek szembesülnek a fenenagy eszükkel.

genevieve 2011.10.26. 23:55:07

@penelope garcia: ááá, menne előre a hiszti, hogy ő nem akarja, mert ő mindig is háttal állt a teszteknek... és egyébként is...aztán a riportba meg azt mondaná, hogy direkt elrontotta mert nem akarta, hogy kingucijé kisebb legyen mint az övé:-))

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:55:45

@penelope garcia: Ez már nekem is lejött, attól a lehetőségtől eltekintve, hogy valami okos embert maga mellé ültetne, mondjuk az ötödikes öccsét, ha van neki. :-)

Matrix_ 2011.10.26. 23:56:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Tudtam, hogy Hajni néni vagy!!!! :))) Én egyszer leírtam, hogy buzi, de szerencsére nem vetted észre. óbazmeg megint leírtam! :))

capa05 2011.10.26. 23:56:44

@penelope garcia: ezt csak Kinga és Dya beszélte meg, hogyan mehetett át azon Vera.

genevieve 2011.10.26. 23:57:26

@Doktor Kotász: egyetértek:-)

ha csaba kiesne (amire semmi esély nincs:-) akkor dyusnak fogok drukkolni:-)

Matrix_ 2011.10.26. 23:57:33

@sogeking: el kell dugni valami bizbaszokat és a másik csapatnak meg kell sherlockhlmszoznia. Aldugni a ruhában kell. Értelmetlen faszság így éjféltájban! :)

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:57:56

@beacska: Fecó normális karakter. Nem is cigányozzák annyit, mint az előző szériában az ikkerpárt.

nathalie 2011.10.26. 23:58:43

iq teszt. pfff. úgy mentem volna be a villába, hogy magamra varratom a megoldásokat, kb mint amikor michael scofield ment a börtönbe. a mensa sírva könyörgött volna értem :) ahogy kinga mondta hogy akarom a tesztet, sztem ő is megcsinált egy-kettőt otthon :)

genevieve 2011.10.26. 23:59:14

@Matrix_: miért nem lehet nekik nappal feladatokat adni?????

nathalie 2011.10.26. 23:59:24

most az a lényeg, hogy egymást tapizzák?

Doktor Kotász 2011.10.26. 23:59:38

@genevieve: Nekem is ezek a személyek jutnak az eszembe. Bár némelyiknek veszte lehet a korai párbaj.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:00:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Se zsidózás se buzizás se semmi nem volt. Pusztán vázoltam azt amilyen vagy, mert úgy tűnik nem vagy vele tisztában. Én megértem, hogy fáj a hajad vagy akármi de mást bántani ezért...? A hatalommal lehet élni, de visszaélni? És ha úgy gondolod basszál ki, de legalább gondolkodj el rajta légyszíves. Teljesen egyet értek azzal amit a közösségről írtál, stb. Ezért nem is értelek, hogy akkor mi van öcsééém?

2011.10.27. 00:00:56

@genevieve: mert akkor mit néznél az onlineban,ahogy alszanak?

Matrix_ 2011.10.27. 00:02:18

@genevieve: Mert nappal alszanak :)
@nathalie: egyenlőre úgy néz ki mindenki Sádit tapizza. fúúj :)

genevieve 2011.10.27. 00:02:29

@nathalie: szerintem nem vagy te ahhoz elég nagydarab, hogy minden megoldás rádférjen:-)

nathalie 2011.10.27. 00:02:36

@gyvy:
sztem itt perceken belül egymás testnyílásában fog mindenki turkálni. ha jól értem ez a játék lényege. bár a szabályokról lemaradtam :D

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:02:45

@penelope garcia: Azért a VV2-ben még 120 feletti számok is kijöttek, míg a VV3-ra már 103-al nyert Laca, és 97-el volt dobogós a már nem tudom mi a neve, de mindig szerelmes volt valakibe lány.

nathalie 2011.10.27. 00:03:32

@genevieve:
csak amiket nem tudtam egyébként. szóval kisujjpercem elég lenne :D:D:D:D

sogeking 2011.10.27. 00:03:39

@genevieve: mert ilyenkor van onlájn :)

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:03:52

@Cristofel a kubai macsó: nem, nem támadlak.
de te akkor írtad nekem, hogy én egy kis frusztrált baszatlan picsa vagyok, aki napóleonnak érzi magát attól, hogy egy kis hatalmat kapott a kezébe, MIUTÁN/MIKÖZBEN éppen írtam neked, hogy egy hétre kitiltottalak. előtte normálisan megírtad a véleményedet, aztán elgurult a gyógyszered és elkezdtél személyeskedni.

szóval, most, hogy ezt mindenki látta és olvasta, szerinted érdemes még verni magad?
megírtam neked, hogy kitiltottalak és hogy egy hét múlva visszajöhetsz.
mikor sérelmezted, azt is megírtam, hogy TÉNYLEG véletlenül moderáltam a kommentedet (mert ahogy megírtam, egyszerre nyílik fel az ablak a kitiltom-moderálom ajánlatokkal) és én klikkeltem egyet anélkül, hogy lejjebb csúsztattam volna az egeret, de bocs, mást is csinálok, miközben ezzel foglalkozom....
erre te azt írtad nekem, ezt már nem is minősíted.

én hozzád sosem szóltam egy rossz szót sem, nem tudom, hogy miért gondolod rólam, hogy én baszatlan vagyok meg frusztrált, meg vidéki kis picsa...
biztosan megvan rá az okod, de megkérlek, akkor máskor vállald ezt nyíltan, úgy fair.

mert az, hogy visszajössz ide álnicken... az kissé nevetséges.
nem, nem kicsit, nagyon.

és én erről nem akarok többet beszélni, mindent elmondtam, amit akartam.

szeretném nézni az atalanta-inter meccset.

nem haragszom rád, és ha lejár a kitiltásod, ő-szinte nicken is várlak ide vissza.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:03:59

@Doktor Kotász: Normális, mi? Legalább annyira napraforgó, mint Anikó volt. Ha nem jobban.

Hurri Kán 2011.10.27. 00:04:48

@nathalie:
Hú... tudtommal aranyerem nincs, de egy szemfenékvizsgálat azér durva lenne :DDD

sogeking 2011.10.27. 00:05:14

nos, eldugtam egy bundás kenyeret magamon, aki megtalálja, ma álmodhat egy tetszőlegesen választott VV szereplővel :D

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:05:26

szerintetek érdemes még ő-szinte/cristofel a kubai macsó nicknek még egyszer leírnom a nyilvánvalót, vagy hagyjam a faszba?

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:05:56

@genevieve: "miért nem lehet nekik nappal feladatokat adni????? "

Mert felborult a bioritmusuk. Izé, sokat buliztak, piáltak, későn feküdtek, és a vége az lett, hogy hajnaltól délután kettőig alszanak, ilyenkor meg a legaktívabbak.

genevieve 2011.10.27. 00:07:39

@Doktor Kotász: ez is lehetséges opció, de azt hiszem az az igazi amit szerivan irt:-)

penelope garcia 2011.10.27. 00:08:09

@Doktor Kotász:

És a VV2-t és 3-at nem is nézték annyian, mint a VV1-et. Éveket ki is hagytak. Aztán rájöttek, hogy rossz volt a koncepció. Nem JOBB anyagból kell válogatni, hanem mélyebbre kell nyúlni a kukába. Lehet, hogy a VV6-ban már kifejezetten feltétel lesz a jelentkezéshez a "mentális kihívásokkal való küszködés".

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:09:21

@Cristofel a kubai macsó: tudod, már tegnap is azért nem válaszoltam, mert funkcionális analfabéta nőkkel elvből nem állok szóba.

most mégis megpróbáltam.

és nem, nem baszlak ki, mi a fasznak bazmeg, hát visszajössz megint és itt vergődsz bazmeg, újra és újra.

szerintem elég nagy ez a blog, elférünk benne ketten úgy, hogy nem veszünk egymásról tudomást.

légy szíves, fejezzük be ezt a beszélgetést, szeretném nézni a meccset, tényleg.
jó éjt.

capa05 2011.10.27. 00:09:21

@Doktor Kotász: Akkor nem lenne online! Kit érdekelne, hogy 13 ember hogyan alszik?

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:09:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Véletlenül kitiltottad, és azért pampog?

Akkor jogosan teszi, ha ezért elégedetlen.

Vagy nem erről van szó? :-)

Egyébként engem nem érdekel.

Hurri Kán 2011.10.27. 00:09:48

@penelope garcia:
Ez már most sem volt kizáró ok. :)

genevieve 2011.10.27. 00:09:50

@capa05: kaptam egy levelet, és válaszoltam is rá:-)

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:11:04

@capa05: Szerinted mikor néznék többen?
Munkaidőben a céges gépről vagy éjfélkor? :-)

Hurri Kán 2011.10.27. 00:12:01

@Doktor Kotász:
Nem, egy kommentjét moderálta ki VÉLETLENÜL, amiért elnézést kért. De más nyilván nem szokott hibázni/ mellékattintani az egérrel soha.

sogeking 2011.10.27. 00:12:16

@Doktor Kotász: az lehet, hogy csökkentené az esti összefoglaló nézettségét

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:13:29

Nyomok egy oikket vagy színcserélőt az XP-n, azt visszanézek.

penelope garcia 2011.10.27. 00:14:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Szerintem nem érdemes bosszankodnod.
Kapsz egy szép verset, jó?
Bocsi, nem tudom, ki írta.

csendben ignoréra tettelek

nekem ne emesgézz
én rád nem pingelek
nem izgat, ha visz a split
remót vagy nekem
nem vagy itt

én ezen a csatin op vagyok
ha kell társaság, botokat hozok
nem bannolok, nem kikkelek
csak csendben ignoréra tettelek

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:14:14

@Doktor Kotász: nem. szándékosan tiltottam ki egy hétre, viszont az utolsó kommentjét is töröltem, mert harmadszor írom, egyszerre nyílok fel a kurva ablak, hogy kitiltom/moderálom és pont ránéztem a tévére.
ezt megírtam neki is. (azt nem, hogy pont a tévét néztem.)

hogy miért pampog, szerintem ő sem tudja, valószínűleg kb. 24 éves és az igazság bajnoka és ő most jól megmutatja nekem, mert ő egy hős és most fellép a barikádokra, én is ilyen voltam és értem is, csak én már idősebb vagyok és betörtem egyszer-kétszer a pofámat és leszoktam erről. :)

kékdelfin 2011.10.27. 00:15:28

Megvan kire hasonklit sadi! Badár Sándorra. Csak az normális ember.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:16:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az előbb még írtam vmit azt olvasd el azért még. Mielőtt kitiltottál én sem szóltam hozzád, épp mással folytattam eszmecserét. Te voltál aki megszólított, majd kibaszott, mielőtt bármit felvállalhattam volna. Az meg, hogy most Kiszop vagyok nem nevetséges hanem kreatív, vergődésnek akkor mondanám, ha ma is végig nyomtam volna a műsort mint tegnap. De meg kell mondjam elég fárasztó Pitmann Cristofelnek lenni:-))) Azt hiszem én is mindent elmondtam. És mint itt valaki nagyszerűen elmondta,: "Azért jöttünk itt össze, hogy jól érezzük magunkat, azt meg, hogy ki rúgta mellbe a menyasszonyt, ne firtassuk!"

Hurri Kán 2011.10.27. 00:17:39

@penelope garcia:
Szóval nem tudom, ennél még mennyivel lehetne mélyebbről meríteni. :D

sogeking 2011.10.27. 00:19:10

ki mondta, hogy 37 fokos láza van, szerintem megfertőzött :):) innom kell valami rövidet

madou 2011.10.27. 00:21:13

nekem nem tetszik, ahogy dr. Eszterrel bánnak. Utálom ezt a kiközösítőst.. biztos szivattak régen a suliban :(

Attila és Péter nem tudnak veszteni, ezzel kb. az undok 4éves unokaöcsém szintjét súrolják a játékban.
Attila, ha kikapnak, 100szor elmagyarázza, hogy mégiscsak ők jártak sokkaljobban, Péter pedig úgy kommentálja, hogy ő már legalább 2 hete azt tervezte, hogy végül kikapjanak.

Matrix_ 2011.10.27. 00:22:03

@sogeking: A 37 fok nagy jóindulattal is csak hőemelkedésnek nevezhető! A rövid kimondottan jó ellene! Kettő mégjobb! :)

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:23:44

@Cristofel a kubai macsó: őszintén örülök annak, hogy közeledünk. Pittmann Cristofelnek tényleg kibaszott nagy kihívás lenni. :DDDDD

DE MOST KÖNYÖRGÖM, TÉNYLEG.

Atalanta-Inter egyegy. lécci. lécci. léccilécciléccci. hadd nézzem.

könyörgöm. írhatsz még egy mélt, tényleg. csak ezt a pár percet add meg nekem, kérlek.... :DDDDDD

jahh, és ha nyer az inter, kibaszlak, bazmeg. :DDDDDDDDDDDDD

(vicceltem, nehogy komolyan vedd)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:24:38

Bakker, lemardtam a balhéról! Mi volt Verával, mi lett a vége?

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:24:48

@szerivan: hálátod, hogy a zistennek nem akar szeretni bazmeg! :DDD

capa05 2011.10.27. 00:24:53

@Doktor Kotász: ezt nem tudom megállapítani lehet, hogy drágább lenne a közvetítés technikailag vagy leterheltség...

Matrix_ 2011.10.27. 00:27:14

Vera bátortalanul megkérdezi: " én főztem ki fog mosogatni" és ekkor lefagy az internet :) Mi lehet abban konyhában ha már az internet is lehal :)

capa05 2011.10.27. 00:27:54

hát ez is elmés lesz

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:29:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nézzed nyugodtan, nem kell válaszolni. Kiszopnak lenni meg tényleg kurva fárasztó, majd próbáld ki ha lesz rá módod. Egyszerűnek lenni nagyon fárasztó, én sem gondoltam, hogy ennyire.

capa05 2011.10.27. 00:29:33

Nesze neked higiénia!

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:30:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nekem fel sem tűnt, hogy ilyen konfliktusok lennének.

Csak nem a fociról szakértett, hogy vasszigorral kitiltottad? :-D

nathalie 2011.10.27. 00:30:59

remélem a végén nyelvvel ki kell rakni betűtésztából mindenki nevét :D

sogeking 2011.10.27. 00:31:15

azt hiszem eszek valamit még a feladat előtt :)

capa05 2011.10.27. 00:32:14

ezen meddig godolkodtak? Végülis mindenki smárol a csapattagjaival

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:32:39

@Doktor Kotász: Basszus, mondtam, hogy tiszteld meg figyelmeddel a tegnap esti-éjszakai blogot. Majdnem minden kiderül belőle.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:33:50

Tényleg nyalogatják ahelyett hogy szívnák?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:34:44

Most az a feladat, hogy nyalogassák?

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:35:08

@capa05: Ne aggódj, szerintem is az onlájn miatt van a kései csoportos foglalkozás. :-)

Csak rugóztam. :-)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:35:19

Attila megint kurva jó. ő lesz a villa pasi Anikója. mindenki szerencséjére Kinga-fétises, és szerintem a többiek csak a luvnya miatt utálják. komolyan!!
Kinga l'agent provocateur!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:36:03

@capa05: Értem, csak nem hiszem el egyszerűen.

sogeking 2011.10.27. 00:36:05

Petiben egy Zizike veszett el :)

kékdelfin 2011.10.27. 00:36:36

sadi mia szart csinált ott a tálban a nyelvével? Élvezésig nyalja a levest? már elég nedves sadi!

Matrix_ 2011.10.27. 00:37:04

@sogeking: ha a gyógyszer előtt akarsz enni szigorúan tilos!! nem hat úgy mint éhgyomorra! :))) Ha a levesszürcsölgető VV-s feladatra gondoltál akkor meg inkább igyál. :))

genevieve 2011.10.27. 00:37:21

@capa05: lefetyelés???, oralszex van a villában?:-DDDD

Hurri Kán 2011.10.27. 00:37:27

DrEszter frufruján cukin fog mutatni a monogramja :DDD

Matrix_ 2011.10.27. 00:37:43

@nathalie: Abban Vera jó lenne nem? :)

capa05 2011.10.27. 00:38:09

Eddig csak a Média hatóság büntette az RTL-t most már a Tiszti Főorvos is.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:38:38

nem is láttam eddig, Eszter és Veron egy teamben űzik az ipart. ez is a csatorna jó döntése. az átkúrt szerelmes és az ún. Másik nő érdekközössége ...:)

sogeking 2011.10.27. 00:38:57

@Matrix_: igen, a VV-re gondoltam, Attila sütievését látva a legrosszabra számítok :D

capa05 2011.10.27. 00:39:14

Mennyit fognak büfögni a sok benyelt levegőtől

Matrix_ 2011.10.27. 00:39:22

A csíkosak csaltak! láttam hogy szopták a levest!! :)

capa05 2011.10.27. 00:40:09

A fiúk jobban tudnak jódlizni a kanyonban

Matrix_ 2011.10.27. 00:40:24

@sogeking: annyira talán nem volt vészes, de inni mégis jobb közben mint enni :)

Anselmo 2011.10.27. 00:40:32

Veron egész jót táncolt ma, ez látszott a többi nő fagyos arcán, nagyjából a pokolba kívánták. Kezdek Kacsa-párti lenni.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:40:51

@capa05: Gondolom ez volt az egyik cél. Jó kis klipp lesz belőle.

genevieve 2011.10.27. 00:41:06

shadi előnyben van:-)

a lapos orra miatt mélyebben tud belenyalni a tányérba:-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:41:58

Hó Attila olyat mondott, hogy beleszerettem!

genevieve 2011.10.27. 00:42:17

@Matrix_: hűűűűűűűűűűlye:-D

Matrix_ 2011.10.27. 00:42:38

@capa05: Azért Vera művésznő által űzött sportban is elkél a jó nyelvmunka nem? :)

kékdelfin 2011.10.27. 00:43:05

Ez kurva jó volt attilától:)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:43:34

@Cristofel a kubai macsó: and he is...? megnézem a wikin. vagy itteni alter-ego lennék? hát nem!! Lali, hmmm...
már látom "magamat". van egy honlapom is, vmi adásaim vannak, gondolom tetszik, vagy épp nem.fura egy alak vagyok, még nem szűrtem le, ki is vagyok valójában.

Talpig Jimmy 2011.10.27. 00:43:42

merje IDE beírni valaki: LAZIO

genevieve 2011.10.27. 00:44:16

@Kékdelfin: na halljuk, hagy tudjam végre megdicsérni én is:-)

ha már nati ma megdicsérte csabit:-)

nathalie 2011.10.27. 00:45:16

@genevieve:
irónia volt! csak irónia volt!!! :D:D
(ugyse fogod soha megdicsérni!)

kékdelfin 2011.10.27. 00:46:12

@genevieve: Odaállt vera mellé, és azt mondta, hogy az az igazság, hogy nagyon hiányzol...petikém. De a petikém közben már vera kajabált, hogy hozzámszólt!
Csak a szokásos kis csipkelődése.

Persze ez így elmondva nem érdekes.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:46:14

@Cristofel a kubai macsó: szeretem Anikót/Attilát, vagy mi a közös bennem és magamban? ez most már tényleg érdekel.
na, out of joke: nem.

sogeking 2011.10.27. 00:46:24

a következő feladat böfögőverseny??

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:46:30

@csak magamat képviselem: Not he.Viszont én már tudom ki vagy. A múltkor is azért említette, hogy ate zenei múltaddal, illetve jeleneddel.. de ez még reinkarnálódásom előtt volt. Néhány napja.

genevieve 2011.10.27. 00:46:40

@nathalie: miért ne tenném?

ha tényleg jó volt én elismerem:-)

irónia nélkül is:-) nem leszek tőle kevesebb vagy több:-)

genevieve 2011.10.27. 00:48:04

@Kékdelfin: na akkor reméljük benne lesz az öfiben:-)

inkább ilyen poénokat kellene nyomnia és akkor előbbre haladna a céljában:-)

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:48:19

@Cristofel a kubai macsó: Annyira tényleg nem foglalkoztat. :-)

Szerintem téged sem kellene.

Ha viszont a későbbiekben is kibasznak, kreatívabb nickeket ajánlok.

Pölö Sthol Buci és a becsempészett ájfon, vagy Lilu fodrásza, Kibaszott Troll, Cordia a nyereménylakás, Új Deawo négyésflmillió forintig. Lenyelt gégemikrofon, Tícsák Bea Zonnal, Orál Análka.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:48:22

@csak magamat képviselem: És már összefolynak a betűk. Vagy lemaradnak.

capa05 2011.10.27. 00:48:35

@Matrix_: Hát igen az intenzitás lényegesen enyhébb lassabb.Az a fajta szerintem szivószálas feladatnál kamatoztatható

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:48:49

mindent, mindent vissza! first of all, onlinet ide!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:50:07

@Doktor Kotász: Ha nem foglalkoztat mért foglalkozol vele? Elég kreatív volt ez, hidd el.

nathalie 2011.10.27. 00:50:37

@genevieve:
ja, nem is azért mert nem feltételezném rólad, hanem mert úgyse csinál olyat. Nehéz neked megfelelni... :D

kékdelfin 2011.10.27. 00:50:51

@genevieve: Á, ilyet nem raknak be. Nem olyan nagy esemény. Meg szerintem ehhez hasonlót jópárat nyomathat egy nap.

sogeking 2011.10.27. 00:51:43

mi tetszik Dyának ennyire?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:51:48

Már látom, hogy Veronika és Eszi öribarik lesznek holnap után.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:52:20

@Cristofel a kubai macsó: káosz rádió? bájos. én minden mondatom kisbetűvel kezdem, ilyen vagyok. viszont a neveket nagybetűvel írom, és én is elhagyom a név elől a névelőtt, mert ez könnyebb használhatósága ellenére hibás. szóval folynak-nem folynak a betűk, van benne következetesség. és nem iszom 2 éve, pénteken sem.

Hurri Kán 2011.10.27. 00:52:26

Sakkozniuk kell? Ennek a fele sem tréfa. :D

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:53:33

@Cristofel a kubai macsó: "Basszus, mondtam, hogy tiszteld meg figyelmeddel a tegnap esti-éjszakai blogot. Majdnem minden kiderül belőle. "

A Blogmotor egy rakás fos. Ha az összes kommentet nézem, akkor iszonyat bokafosósan lehet benne görgetni. Tehát nincs benne, hogy százasával lapozzak.

Nincs arra felkészülve, hogy ezer feletti kommentek vannak. AZért egy 2,4 Gigahertzes procinak XP alatt nem kellene gondot okoznia egy blog beolvasása.

Tehát eszem ágában sincs visszalapozni.

Meg nem is nagyon érdekel.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 00:56:05

@csak magamat képviselem: Oh, nem egészen de majdnem.Nem tartozom a káoszhoz, de részt vettem oktatásban. Szerintem ki nem találnád soha. Illetve álmodban sem gondolnád.

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 00:57:07

@Cristofel a kubai macsó: rafinált, baszki. rafinált. nem kreatív. :D

csak magamat képviselem 2011.10.27. 00:57:08

@Cristofel a kubai macsó: ja, és helyesen írtam. booocs (ezt most nem).

nathalie 2011.10.27. 00:57:17

az udvar fűtve van? meg a medence? vagy ez természetesen tíz fokban, ez a medencés feladat?

Doktor Kotász 2011.10.27. 00:58:44

@Cristofel a kubai macsó: Az nem érdekel, hogy min kaptatok össze Hajnival. Akár még igazad is lehet, nem firtatom, mint ahogyan az is lehet, hogy neked nincs igazad. Ettől még ajánlhatok neked frappáns nickeket arra az esetre, ha megint kivágnak. :-)

Egyébként az, hogy nem érdekel a konfliktusotok előzménye, attól még szórakoztat, hogy itt fikázzátok egymást. :-)

Matrix_ 2011.10.27. 00:58:55

Faszért kell kétoldalas-szabályos játékot játszatni velük hajnali ilyenkor? Mérnem lehet, hogy kidobóznak azt kész. Nem bírom követni a szabályokat így :)

sogeking 2011.10.27. 01:00:00

@Matrix_: sok ruha, arra víz, vizet kicsavar, eredményt megmér :)

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:01:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ha valaki azt mondja mégegyszer, hogy rafinált, akkor bosszúból egy tisztességes bazmeget sem írok le többet, csak olyanokat, hogy a kokas csípje meg és a teringettit nekije, és ha valaki nagyon kihoz a sodromból egy a hét meg a nyócszázát is elengedek itt nektek. :-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:02:18

@Doktor Kotász: Hidd el, megy magamtól is. Amúgy ezt most megmarad, amíg úri kedvem tartja. Hát vagy míg nem repülök, ugye...

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:03:09

@Cristofel a kubai macsó: Most mé? Másról már nem is lehet beszélni? :-)

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 01:03:34

@Cristofel a kubai macsó: hát, barátom, te egy akkora barom vagy, amilyet még nem hordott a föld a hátán! mennyit pofáztam neked? és mennyit jegyeztél meg belőle? semmit.... tudodtudom....
azért bírtalak, öcsém! te egy hülyegyerek vagy!
(ölelés)

Líder Máximo 2011.10.27. 01:03:44

@csak magamat képviselem: Te miért nem iszol két éve péntekenként? Puszi:)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:03:48

@csak magamat képviselem: Na, most nem értelek. Ki vagy be? Mármint ixeled?

Matrix_ 2011.10.27. 01:04:22

@sogeking: na de ezt mérnem lehet így leírni. :))) Olyan sokáig olvasta a Kinguci, hogy már nem is érdekelt mit kell csinálni :). A feladat meg olyan bonyolult, hogy még a közvetítés bicskája is beletört :)

sogeking 2011.10.27. 01:05:06

Kinga és Dya nagyon beindult :)

Líder Máximo 2011.10.27. 01:05:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hö, azért kíváncsi lennék rá, ezt hogy magyarázod ki a riportszobába':)

lac64 2011.10.27. 01:05:54

@nathalie:
Nati, semmi smajli? :-)

nathalie 2011.10.27. 01:05:57

csabinak ahhoz képest, hogy eddig nem volt köntöse, most kettő is lett. érdekes módon az online is megszakadt, amikor arról volt szó hogy nincsen játszósgatyája, amikor meg visszajött az online már volt rajta egy melegítőgatya...

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:07:30

@nathalie: Kupolóban vannak, ami egy üvegház. Nem fúj a szél, ma 15 fok is volt, kint, elég kellemes lehet a klíma, és szerintem annyi kamera meg szerver, technika van bent a ház másik felében, ahol a stáb, a szerkesztők serénykednek egyszerre tucatnyian, hogy az a hő is fűti az egész létesítményt. Gondolj bele, hogy fűtik a házat, és ami meleg kimegy, az felfűti ezt az egész üvegházat.

Matrix_ 2011.10.27. 01:08:05

zooom a seggre... :)

Nem az lenne a taktika, hogy a legvékonyabbra minél több ruha ráfér? Kezdek bebaszcsizni. Jó ez a sör :)

sogeking 2011.10.27. 01:08:43

@nathalie: és mi a következtetés?

Matrix_ 2011.10.27. 01:09:53

@sogeking: hogy csabinak se inge se gatyája. pólót is a kubai adott neki :))

nathalie 2011.10.27. 01:10:31

@Matrix_:
nem a legnagyobbra kellene adni minnél többet a nagyobb felület miatt? persze inkább az számítana sztem hogy kinek vannak bővebb ruhái pl melegítő felsők férfiaknál.

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:10:42

@Cristofel a kubai macsó: Na, ezért adtam frappáns tippeket új nickre. Gondolj bele! Apokalipszis esetén nem kell azzal vesztegetned az időd, hogy milyen néven vészeld át a nehézségeket, van fél tucat talonban. :-D
Szerintem most reggelj be előre, mert ha Hajni csapata veszít, a meccs végén beleolvasva a blogba, azonnal kitilt. :-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:10:50

@Doktor Kotász: Igen, a reflektorok rohadt meleget tudnak csinálni. A stódióban is azért izzad annyira a Lilu, mert 28-30 fok is szokott lenni. Attól függ mennyi ideig tart a felvétel és mennyit tud levenni a klíma.

Matrix_ 2011.10.27. 01:11:20

és rózsaszín a kiskád.... áááááá :)

sogeking 2011.10.27. 01:12:05

@nathalie: biztos megint Péter volt

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:16:22

@Matrix_: Én eleve azt gondoltam, hogy a szponzorok hoznak akármi kell.

Ha én lennék bent, berendelném az egész Saxoo és Zara kollekciót, meg a farmerekből féltucat GUS-t. Meg Lacoste is, ha lehetséges.

nathalie 2011.10.27. 01:16:23

érthetetlen eszti miért nem vette fel egy köpenyt...

Matrix_ 2011.10.27. 01:20:09

@Doktor Kotász: Ezek szerint nem. vagy a fasz tudja. De pl kockás meg csíkos cuccot szerintem kaptak...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:20:26

@Doktor Kotász: Remekül működöm vészhelyzetekben, sőt, inspiráz(úgy tűnik Kiszop kiszólt). Na most már tudathasadásos is lettem.
Amúgy meg nem voltak frappánsak, sajna.
És nem vagyok félős, kidob, kidob. Okozott ez gondot eddig? Reinkarnálódom.
Viccen kívül, azt mondta nem fog. De lehet, hogy akkor viccelt igazán. Ki tudja már, hogy melyik rendezvényen vagyunk?

Líder Máximo 2011.10.27. 01:21:04

Kemény ez a csapat: Levante–Real Sociedad 3–2

csak magamat képviselem 2011.10.27. 01:21:22

@Líder Máximo: egy napot kibír az ember, főleg, ha kemény vagyok, mint Csoki. Se víz, se tej, se semmi!! A bagettben megbúvó vizet is kifacsarom. aztán hat napig johhny Walker. olyankor enni nem szoktam. ez a táplálkozás bizalmi köre.
@Cristofel a kubai macsó: fiam, lebuktattad inkognitómat. Pedig eddig jól játszottad a rossz fiút (nem véletlen kaptad a szerepet), de mától nekem nincs fiam!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:22:40

@Doktor Kotász: Na most a Gas-ra vagy a Guess-re gondoltál mint farmer?

csak magamat képviselem 2011.10.27. 01:22:52

@Líder Máximo: mit játszik az Athletico? A jobbik Madrid.

Matrix_ 2011.10.27. 01:24:13

most reggeli csöpögtetik a vizet a maskarából?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:24:21

@csak magamat képviselem: Lehet, hogy vkivel keversz? Mert ez utóbbit nem értettem.

Matrix_ 2011.10.27. 01:25:30

Bazzeg Váronika rendesen szurkol Eszti doktornőnek! Ezek tényleg barcsinők lesznek minnyá:)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 01:25:33

jól nyomod Eszti??? Ezt Veron mondta?! Atyaég!

nathalie 2011.10.27. 01:26:38

@csak magamat képviselem:
én is azt nézem hogy milyen aranyos bíztatja folyamatosan :D
ez a veronika annyira aranyos!!! :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:27:20

@csak magamat képviselem: Mondtam, hogy öribarik lesznek holnap utánra...

nathalie 2011.10.27. 01:27:22

én ezt a facsargatást egy perc után meguntam volna.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 01:27:30

@Cristofel a kubai macsó: helyes, nekem -bár ezért elnézést kérek-, nekem roppant kedvemre szolgál, hogy nem értjük egymást. Bocs, de ez így fog maradni. Van ez így.

Líder Máximo 2011.10.27. 01:27:53

@csak magamat képviselem: Már megijedtem, hogy ilyen fiatalon képtelen vagy feldolgozni alkoholizmusod :D De így mindent értek, én is a fűszeresebbeket kedvelem. Athletico: később játszik.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:31:03

Most mi a tényállás, mert lemaradtam. Olyan vagyok, mint egy pasi, egyszerre csak egy dologra tudok koncentrálni.

Matrix_ 2011.10.27. 01:31:07

Najó én ezt nem bírom tovább. jóéjt mindenkinek!

Líder Máximo 2011.10.27. 01:33:14

@csak magamat képviselem: "az mondjuk tényleg nem rossz. "

nem hiába, latin macsók ezek is! :P
Mondják, unalmas a spanyol bajnokság, azért már majdnem 10 forduló lement és a két gigaklub között ott figyelnek. Kíváncsi lennék most egy Levante-Anzsi meccsre, vajon tényleg a pénz jelent mindent?

csak magamat képviselem 2011.10.27. 01:33:59

@Líder Máximo: igazából olyasmi, ám a party-ivás a 16-35 rendszeres mókája. én eccerűen beelőztem néhány felelőtlen barátomat. A terhes barinők ugyanakkor felzárkóztak. na, tehát csak pénteken ittam, de akkor sokat. aztán 2009, stop. próbálom a várható élettartamot közelíteni.

Líder Máximo 2011.10.27. 01:34:37

@Matrix_: alvás előtt..öö..öö..találkozunk a hűtő mellett? De ha elpofázod, kinyírlak :D

Matrix_ 2011.10.27. 01:37:29

@Líder Máximo: az én hűtőm már foglalt!! :)

Líder Máximo 2011.10.27. 01:39:28

@Matrix_: nagy hűtőbe jó pakolni! :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:39:32

Sarka van a kádnak, és az ovális részénél öntik?!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:40:03

Tényleg agytröszt a kockás csapat!

Matrix_ 2011.10.27. 01:40:04

Nabazz tudtam, hogy a Csabi belepisált! mindent a győzelemért :)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:41:49

És Attiláék már rájöttek, a kockák meg még mindig nem.

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:43:11

@Cristofel a kubai macsó: Az Orál Análka nem vicces???

Na, akkor most figyelj!

Olyan vicceset mondok, hogy ledöbbesz!

Felkészültél?

Erre biztos nem... Gondolj valami nagyon brutálra! Meg van?

Szorozd be hárommal, és még a közelében sem jársz!

Na nem csigázlak tovább!

SZARTORTA

Na ugye, hogy ez volt a legviccesebb dolog, amit idén hallottál? Hidd el tavaly sem hallottál ilyen vicceset, azért nem jut eszedbe hirtelen semmi.

Szartorta. Eszetlen nagy óriási poén mi? :-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:43:15

És igen, most jön a sarkazás.

nathalie 2011.10.27. 01:45:59

@Doktor Kotász:
:D:D:D SZARTORTA :D óriási :D

nathalie 2011.10.27. 01:46:50

a kockásak nyertek.

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:47:36

@Cristofel a kubai macsó: Most mond azt, hogy nem röhögtél!? :-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:47:54

Ennek a löttynek lassan olyan színe van mint a pisinek.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:50:14

@Doktor Kotász: De, bele is haltam. Lehet, hogy reinkarnálódnom kell holnapra.

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:52:41

@Cristofel a kubai macsó: Az ideggyógyászom azt mondta, hogy aspirint kell szednem, de végbélen keresztül. :-)
Bár igaz, hogy furcsállottam, hogy álbajusz volt rajta de a nagy felfordulásban nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert jobban érdekelt, hogy ki szökhetett meg az intézményből. Valaki biztosan megléphetett, mert az őrök idegesen rohangáltak fel és alá.

nathalie 2011.10.27. 01:53:57

@Cristofel a kubai macsó:
és nem bazd meg! hála a jó égnek!!!!! van isten!!!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:53:57

@nathalie: Szerencsés. Mert nem túl okos. Van sarka a kádnak, és a lekerekített részénél önti a vizet...

Líder Máximo 2011.10.27. 01:54:35

@nathalie: "VV5 kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf az Új Ász lapnak árulta el: nem zárják ki, hogy a kubai macsó visszatérjen majd vendégként a luxusbörtönbe. A játék szabályai alapján nincs rá mód, hogy visszamenjen a villába, akit már egyszer kiszavaztak a nézők. Ez tisztességtelen lenne a bent lévőkkel szemben is, mivel így Cristofel kétszer is küzdhetne a fődíjért, és az emelt díjas SMS-sel szavazók is biztosan felháborodnának emiatt. Cris lehetősége azonban megvan, hogy vendégként, akár hosszabb időre is visszahessen."

nathalie 2011.10.27. 01:54:51

attila kingának: persze, miattad van minden te, idióta :D:D:D:D

Doktor Kotász 2011.10.27. 01:55:11

@Líder Máximo: Nem, az igazi szartortának marcipán helyett papírgalacsin van a tetején. :-)

nathalie 2011.10.27. 01:57:00

@Líder Máximo:
ááá, vendégként??, akkor már inkább menjen be baukó meg alekosz :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 01:58:27

@nathalie: Ezek nem kockások, hanem kocka fejűek.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:00:56

@Cristofel a kubai macsó: Most mé mondod? Azzal, hogy szex közben szeretek színes lufikat kipukkasztani, még nem ártok senkinek. :-DDD

Swinger Betti 2011.10.27. 02:01:35

Annak mi értelme volt, hogy a kádakból öntötték a hengerekbe a vizet?

Egyszerűen rá kellett volna tenni egy mérlegre a kádat, a másik is pont ugyanakkora tömegű, mert anyaguk, sűrűségük, méretük azonos, és kész.
Nem telt volna fél órába lemérni.
Még a víz kiöntése után vissza is ellenőrizhették volna a kádak tömegét.
Sok eszük nincs a szervezőknek.

Gergőnek igaza volt: gratulált a másik csapatnak, mert tudnak méltósággal veszteni. Ez valahogy Péternek és Attilának nem megy.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:02:04

Annamari miért BTA? ezmiez? mindig olvasom, de nekem Annamari és cuki és okos.

Líder Máximo 2011.10.27. 02:02:30

Egy kis félelem és reszketés a nap végére:

Most érkezett! VV Zsófika a rágógumis förtelem után a VV5 szereplőivel írná új nótáját

www.bevezetem.hu/cikk/most-erkezett-vv-zsofika-ragogumis-fortelem-utan-vv5-szereploivel-irna-uj-notajat

Swinger Betti 2011.10.27. 02:03:38

@Líder Máximo: Miért is nem jó Cristofel a villán kívül?

Ha megint beviszik a versenybe, akkor sokan be fogják perelni az RTL-t, mert ezzel az sms pénzekkel él vissza.

Attila közben puhítja Veronikát, ebből dugás lesz előbb-utóbb.

nathalie 2011.10.27. 02:03:38

szerintem attila annyira aranyosan kezeli az aranyos veronikát :D

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:03:42

@Líder Máximo: Most nem azért, de saját név alatt egy közösségi portálon simán letagadnám, hogy nézem a való világot. :-)

Ne hazudj, te is, meg majd mindenki itt. :-)

Ezek meg lájkolnak egy szellemi fogyatékost...

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:04:09

Attila Ember! Na, tessék már meglátni!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:05:15

@csak magamat képviselem: Azt hiszem büntető tekintetű annamari. De ezt nem tudom biztosan.

Swinger Betti 2011.10.27. 02:06:07

Pornós Vera okoskodik... persze nincs igaza.

Líder Máximo 2011.10.27. 02:06:18

@Swinger Betti: Az RTL jó néhány alkalommal már "szabályt szegett" a VV4 idején is, ők írják a szabályokat.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:06:48

@nathalie: Szerintem is. Egyébkén látszik, hogy rengeteg szeretet van benne, csak nincs kin kiélje.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:07:11

@csak magamat képviselem: Eposzi jelzőket használtak a beszavazóshowkban a jelölteknél.

Bénítő tekintetű Annamária.

Szédítóen jótestű Csaba vagy mittomén.
Mindenkire kitaláltak valamilyen baromságot. Szerintem komplett brinstorm-meetingeket tartottak.

nathalie 2011.10.27. 02:07:39

@csak magamat képviselem:
veronikával már a bebaszcsijuk óta tök kedves és tényleg tök normális vele :) és veronika is sztem tök kedveli őt. sztem aranyosak :D

Líder Máximo 2011.10.27. 02:08:10

@Doktor Kotász: Ez a szép a demokráciában, hogy nekik is ugyanannyi szavazti joguk van, ami ugyanannyit ér, mint a tiéd vagy Stadler Józsi bácsié.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:09:04

@Cristofel a kubai macsó: köszi!
Ez persze szimpla félreértés, az intelligens csapattársai hozzák ki belőle.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:09:58

@Líder Máximo: Kétharmados többségük van az igazgatótanácsban? :-D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:10:02

@csak magamat képviselem: Szívesen. De arra amit kérdeztem, nem? Boldi jól van?

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:10:23

@nathalie: olyanok mint egy aranyos testvérpár.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:11:42

Mért tömik ezeket hajnal 2-kor?

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:12:19

@Doktor Kotász: tényleg, megvan, felidéztem, mikor írtad. :))

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:12:58

Eszter már be is vágódott ezzel a vizes feladattal.

Líder Máximo 2011.10.27. 02:15:03

@Doktor Kotász: Ne, ne, nem akarok cinikus lenni ma este :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:15:15

@csak magamat képviselem: Jó, hát ha nem, nem. Akkor most nem nagyon szeretlek.

nathalie 2011.10.27. 02:15:27

egész jó ez az attila, gergő, péter trió. mondjuk egyértelmű volt,hogy egy férfi csapat mindig is szimpatikusabb lesz mint egy női, legalábbis számomra. veronika a kishug kategoriába még be is fér közéjük, vera meg elég paraszt, hogy a fiúk elröhögjenek vele. Eszter meg lehet hogy kurva jól járt, hogy átszavazták, sztem a srácok bevédenék és előbb tennék ki dyát mint őt, főleg most hogy ilyen jól szerepelt a vizes feladatban. a probléma majd sehere-gergő dologgal lesz. viszont nekem gergő totál kiegyensúlyozottnak tűnik sehere nélkül, talán van esély, hogy inkább nyerni akar, mint bohóckodni...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:16:29

Na, benyelték Gergőt is megint.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:16:44

@Líder Máximo: igen volt pár "ezt egyébként nem szabadna, de ezúttal Szandika úgy érezzük, megérdemli az esélyt, hogy Sanyi még egy utolsó kísérletet tegyen a lány meggyőzése érdekében"...stb.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:18:04

@Líder Máximo: Nem akarok senkit felháborítani, és itt be is fejeztem majd, mert lapáttal verném agyon saját magam, ha politikával offolnám szét a blogot, de nekem az a véleményem, hogy a választójogot egy általános műveltséghez kötném, azaz egy szavazói vizsga eredményéhez.

Volt egy faszi, akin napokig röhögtem, mert egy március 15-i rendezvényen a kérdére, hogy mi történt 1848 március 15-én azt válaszolta, hogy akkor volt 56. :-DDDD

A Youtube-on is fennt van valahol.
Nálam a séáger a Gali teh Aligator mellett. Na meg a Spenót. Youtube-on rákereshettek, ha valaki nem ismerné.

nathalie 2011.10.27. 02:18:10

Gergő: minden egyes alkalommal ledöbbenek, hogy kingában és dyában mekkora gyűlöle van.
talán jövő héten már serit is ide sorolja :D

Swinger Betti 2011.10.27. 02:18:12

@Cristofel a kubai macsó: Eszter most is a jó oldalon áll, mindig a minőségi kajás oldalon. Így nem fog lefogyni a nagy valaga.

Péternek az a bajusz úgy áll, mintha koszos lenne az szája felett és körülötte, ahogy falun mondják, mintha kutyát szopott volna.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:19:28

@nathalie: Osztom amit írtál, kivéve Verát. Ő le fog morzsolódni. Nem hallottad, hogy most is őket fikázta a kaja miatt? Amógy Eszter azért is kell nekik, mert így lexikális tudásra tesznek szert. Ami ugye elnézve ezt a bölcsész bandát...

Swinger Betti 2011.10.27. 02:21:29

@nathalie: Cicám, a fiúk Esztert, Verát és Veronikát is gondolkodás nélkül ki fogják tolni, bár most Kingát és Dyát szidják, de amikor eljön az ideje, ugyanezt fogják elmondani Seriről és egymásról is.

nathalie 2011.10.27. 02:23:20

@Cristofel a kubai macsó:
de hallottam. de el tudom képzelni, hogy vera valami beépített ember. simán kinézem péterből hogy átküldi bomlasztani. veránál inkább az a baj, hogy kurva okosnak hiszi magát és azt hiszi okosabb az összes fiúnál, valamint,hogy ezt a játékot egyedül is megnyerheti. van benne valami olyan flegmaság és nem törődömség,hogy sztem ha úgy tartja úri kedve baszik ő a péterre,attilára stb. ráadásul gonosz is, ezért kiszámíthatatlan.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:24:01

Mondom én, alakul ez! Már egymás mellett eszik a két baszóka.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:24:46

@Doktor Kotász: Nahát, ezt a hallatlanul korai felismerést!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.27. 02:25:44

Belenéztem az online adásba, ez a Mengele gyerek olyan tömény gonoszság, hogy elkezdett gyanús lenni, talán fizetett gonosz, egy rusnya kis retek alkalmazott, mert nem gondolhatja senki, hogy ezzel az ocsmány attitűddel megnyerheti ezt a játékot, tehát ő időre megy, és az alatt kiosztott szerepet játszik, ami persze alapból jól megy neki, mert ő tényleg ilyen... ő olyan, mint a középkori inkvizíció kínzó embere, hivatásos szadista, aki élvezi a hivatását, sok rosszat kívánok neki maradék életére...

nathalie 2011.10.27. 02:26:10

@Swinger Betti:
én hívhatlak Kutyámnak?
Viccet félretéve, persze majd a végén kitolják őket, hiszen nyerni jöttek. De azért gondolhatják, hogy a legjobb ötben nő biztosan lesz, nekik jó lenne olyan, akivel jóban vannak. nő meg sztem nem fog most se nyerni. talán am vagy veronika.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:26:22

@nathalie: Ez a leírás többekre igaz, ha jobban belegondolunk.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:27:27

@Swinger Betti: Én 30 év szigorított faszomnál fellogatást kapnék egy hajsütővel a seggemben, bármelyik bírónőtől, mert ennyi bezártság után már rávetettem volna magam Dyára, ha akraja, ha nem. Vagy nem, de értitek mit akarok mondani. Nekem nagyon bejön az a csaj. Nem értem mit fikázzák a fiúk.

nathalie 2011.10.27. 02:28:45

@Cristofel a kubai macsó:
ez igaz :)

most viszont megyek. sziasztok.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:31:16

Most megy a toljuk ki Kingát projekt.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:31:35

@Cristofel a kubai macsó: A különböző bejegyzésekre adott reagjaidból.

Swinger Betti 2011.10.27. 02:34:22

@Doktor Kotász: én nő vagyok, de azt hiszem értem miről regélsz, Dyával én is tudnék mit kezdeni

--

Fecó érdemben nem tud hozzászólni a dolgokhoz, de próbál benyalni amikor csak alkalma van rá. Kis talpnyaló a nagyfiúk asztalánál. Erőltetett nevetés, mosolygás.

--

Attila beszél Kinga és Dya gyűlöletéről, mikor ő geci módon viselkedett, melltartóletépés stb. Meg Csaba és az "áruló" Fecó indokolatlan gyűlölése. Azért a gyűlölet témában Attila előadásokat tarthatna.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:35:25

@Cristofel a kubai macsó: Szerinted is Veronika esik ki elsőként? :-)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:36:47

Veron azt is bírja, hogy 3dipis Eszti mellett ül. Ez tiszteletre méltó, még csak nem is a méltóság feladása, aki ezt hiszi, téved. ez egy jobbat érdemlő csaj (Veronika)!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:37:22

@Doktor Kotász: Nem, ő lesz az utolsó csaj, aki marad.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:37:28

@Swinger Betti: Én is leírtam Attilát, pedig a cinikus beszólásai a kedvenceim közé tartoznak.

A mai Kingás társkereső hirdetés priceless volt. :-)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:39:37

@Doktor Kotász: lehet is, mert nem villa pozitív. Csabának kéne, de védett.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:42:53

Látszik,hogy régen szívta, mert már Paff-ról ábrándoznak...

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:43:36

@Cristofel a kubai macsó: Konkrétan ahogyan az ellenvéleményed, nem tetszésedet fejezed ki, az egy bizonyos női típusra jellemzőbb, mint a férfiakra. Bár lehetsz férfi is, nem tudom, csak rákérdeztem, mert volt egy fura kontraszt a neved neme és köszted.

Van még egy nickötletem:

Csendes Marokbaélvező. (ha esetleg mégis férfi lennél. :-)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 02:44:19

@Doktor Kotász: Dyát? Nem ér fikázni, bármimmel hozzányúlnék, és még szimpatikus is.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:46:12

@Cristofel a kubai macsó: De hogy elbőgte rá magát. Mintha bevett reflex lenne nála, hogy sírással kelt szimpátiát.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:46:20

@Doktor Kotász: Milyen bizonyos nő típus? Nálad típusok vannak?

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:49:45

@csak magamat képviselem: "Dyát? Nem ér fikázni, bármimmel hozzányúlnék, és még szimpatikus is."

???

Ezt most hogy?
Nekem a legszimpatikusabb lány a villában. Arcra, seggre, agyra, szívre. Az se baj, ha borgosak a melső púpjai, nekem nagyon bejön a lány.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:50:38

Szerencsére Shadi megint nem a közönségnek dolgozik. És koreográfia hajnal 3-kor, jaaaaj ne.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:51:59

@Doktor Kotász: Agyra Dya? Hát nincsenek nagy igényeid.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:52:42

@csak magamat képviselem: Veled meg mi van? Lelépett az asszony, vagy mi?

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:53:50

@csak magamat képviselem: Ilyen társkeresős hirdetést kellett írni a másik nevében. Mindenki osztott mindenkit, tehát Gergőébe belecsempészték, hogy sittes volt, a Peti meg gonoszkodó törpe, stb.

Kinga hirdetését Attila kapta.

Valami olyasmi volt, hogy elkényeztetett budai domborseggű leányzó keresi bőkezű kigyúrt kopasz audis hercegét, de nem ilyen prosztón, hanem frappánsan volt megfogalmazva.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:54:28

Erről a sehere-kinga-shadi-csaba csapatról csak egy dolog jut eszembe, de az mindig: erőltetett.

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:55:58

@Cristofel a kubai macsó: Hát olyan Kingás, de húsz év távlatában. :-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:56:09

@Doktor Kotász: És azt hiszem a jelige zsírpárna volt.

Swinger Betti 2011.10.27. 02:57:22

@Doktor Kotász: Dya teste tényleg nagyon szép, az arca nekem nem tetszik annyira, a szemöldöke, a szemhéja miatt.
Esze meg pont annyi, amennyire szüksége van. Mondjuk én nőként mást látok egy nőben, mint egy férfi.

Azért amit Attila írt Kingának társkereső hirdetést, az inkább személyeskedő, alpári és vagdalkozó volt, mint vicces. Én nem csodálkozok, hogy Kinga ezen kiborult. Attila nem vicces, hanem durva.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 02:59:19

@Doktor Kotász: Tehát egy negyven év körüli kinga típusú aggyal és lélekkel rendelkező esetleg pasi vagyok?

Doktor Kotász 2011.10.27. 02:59:19

@Cristofel a kubai macsó: Úgy értem, hogy bármilyen baja van, azzal nem traktál másokat úgy, hogy velük balhézik. Tehát a saját bajait megoldja, és nem támadólag hisztériázik, hanem magának elpityeredik. Ekkor az ember akár meg is vigasztalja. Viszont sok nő ilyenkor inkább a másikat baszogatja. Ez nagyon szimpatikus nekem.

Swinger Betti 2011.10.27. 03:00:00

@Doktor Kotász: Szerintem a villabeli léttel kapcsolatban lehet poénkodni, amiről nem tudnak semmit, a kinti életéről a másiknak elég nagy felelőtlenség ilyet írni. Kivéve annál, aki ezt nyíltan bevállalja, mert eleve ezzel került be a villába, mint Gergő bűnöző múltja.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:02:13

@Swinger Betti: Durva, de mentségére legyen, hogy nem alaptalanul. Kinga mindig alapos okot ad rá. Persze máshogy is lereagálhatná de egy sérült személyiségtől aki nem rendelkezik megfelelő követendő mintával, mit is várunk?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:03:29

@Doktor Kotász: Jaj, értem. Neked ebből a "vigasztalás" tetszik.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:05:14

@Doktor Kotász: Úgy tűnik, egész "pontosan" látsz engem. :-)))

Doktor Kotász 2011.10.27. 03:06:32

@Swinger Betti: Kinga az elején már gusztustalanul viselkedett. Amíg nem szokott bele a villalétbe, és csak borgok voltak BTA-n kívül, nagyon kereste azt, hol rúghat bele. Egy tipikus hülye kis picsa, aki kisminkelve a barinőivel röhigcsél a többi nőn. Nem tudom érted mire gondolok?

Amit írt Attila, az tökéletesen stimmelt. És ez az ami kiverte nála a biztosítékot. Nem azt mondom, hogy Attila nem volt egy pöcs, hanem azt mondom, hogy nagyon találó volt.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:09:35

@Doktor Kotász: Igen, Attila beletalált a közepébe. És megérdemli, mert tényleg végig geci volt Attilával. És aztán meg csodálkozik. Nem volt gyerekszobája.

Doktor Kotász 2011.10.27. 03:11:06

@Cristofel a kubai macsó: Nem, azt nem szeretem, ha gyakori. Az emberi kapcsolatokról alkotott elképzelései, a kedvessége tetszik. E-nélkül csak annyi lenne, hogy jól néz ki a kiscsaj, és meghát, de utána tipli.

Ha atomfizikus is lenne, akkor a nem létező ideális nőt tisztelhetnénk benne.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:11:39

Basszus, megint ahelyett, hogy aludnánk, itt osztjuk az észt.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:13:22

@Doktor Kotász: Hát, legalább ő is tetszik valakinek.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:15:13

És mikor így elkezd nyavajogni, az is bejön? :-)

Doktor Kotász 2011.10.27. 03:16:30

@Swinger Betti: "Dya teste tényleg nagyon szép, az arca nekem nem tetszik annyira, a szemöldöke, a szemhéja miatt.
"

Amikor vécésnénikeként bűnhődött, akkor elaludt a sámlira támaszkodva. Szép és aranyos volt akkor. Amikor bóbiskolva felébredt. Keltében egy nő ritkán szép. Smink nélkül is kellemes benyomást keltene az arca. Anikó is szép volt smink nélkül.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:19:25

@Doktor Kotász: Dya testéről csak annyit, hogy semmi dereka, tök fiús. És nem tudom milyen nőkkel ébredtél együtt, de azért vannak szépek. Jól kell választani.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:21:40

Nem azért, én rühellem ezt a seherét, de ezt a vonaglást jól csinálja.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.27. 03:23:20

Most esett le a "volt, hogy egy hónapig nem volt szex". hát perszse, a stricik nem kúrják le minden nap az alkalmazottakat...

Müszélia 2011.10.27. 07:30:04

@Swinger Betti: ne már, hogy bűnöző. csak van valami különbség, hogy rabló, sorozatgyilkos, stb. vagy belefutott egy értelmetlen tilalomba.

lac64 2011.10.27. 07:40:57

@Cristofel a kubai macsó: Jó reggelt mindenkinek!
"(Csaba) szerencsés. Mert nem túl okos. Van sarka a kádnak, és a lekerekített részénél önti a vizet... "
Akkor Attilára mit mondasz? Csaba a kvízben lemosta, mint a szart. Ott egyébként látszott, hogy vág az agya, nem csak lexikális tudást igénylő kérdésekben volt jobb, hanem a logikaiakban is.
Itt szerintem inkább a gyakorlatiasság hiányzott.

never again 2011.10.27. 07:45:42

@genevieve: Nekem nem, node nem is vagyok nép, és már azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány:D

capa05 2011.10.27. 08:09:59

@lac64: Hát valóban nem túl okos gondolat így kiönteni a kádból a vizet, de ha valaki hülyeséget csinál, miért kellene (jelen esetben) felsorolni az összes villalakót, hogy azok milyenek?

capa05 2011.10.27. 08:11:25

Ja és jó reggelt az előbb valamiért nem ment ki a köszönés.

capa05 2011.10.27. 08:12:26

@never again: és úgy első ránézésre sem tudsz valamelyik nem felé tendálni?

van-e szándék 2011.10.27. 08:13:09

@lac64: akinek megvan a SICC vagy látott már legalább egy Fülest életében, annak ez nem volt feladat...

capa05 2011.10.27. 08:16:19

@van-e szándék:
Nem szoktam sokat nézelődni az újságosnál, van még a Füles hetilap?

never again 2011.10.27. 08:30:04

@capa05: Inkább az igen felé tendálnék, ha szabad :)

@van-e szándék: Ez jó! "van-e szándék" - "van" (bocs)

lac64 2011.10.27. 08:30:45

@capa05: Hú valamit benéztem, nem tudtam, hogy Csabán és Attilán kívül már mindenki kiesett.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.27. 08:35:27

Attila úgy néz ki ezen a képen a garázsajtó előtt, mintha épp most tört volna utat elő belőle az Alien... :D

Turambar 2011.10.27. 08:36:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Péter pediglen zsigeri gonosz. Én "A" típusú pszichopatának nézem. Szegény így született, nincs neki ilyen "lelkiismeret" nevű tulajdonsága.

De a párom klinikai pszichológusként imádja a pszichopatákat, mindig áradozik róluk, így én is megkedveltem őket. :D

Hurri Kán 2011.10.27. 08:38:06

'reggelt. Éjjel lettek valakik szakítva, majd kibékülve? :)

capa05 2011.10.27. 08:44:11

@gyvy: csak a "Tréfás" vetélkedőkig voltam vonalban. Különösebb szakitásról nem tudok.Meddig nézted?

Hurri Kán 2011.10.27. 08:44:52

@capa05:
Kb. fél 1. A levesszopásig. :D

capa05 2011.10.27. 08:47:58

@gyvy:
Az lement , aztán 1-1 versenyőt fel kellett öltöztetni.Bement a medencébe és kijövet után lemérték, hogy mennyi vizet tudnak belőle kifacsarni. Az eredményt már csak én is olvastam, hogy a csíkos csapat nyert.
Ja annyi érzelmi vihar volt, hogy dreszternek nagyon drukkolt veronika.

Turambar 2011.10.27. 08:50:08

@genevieve: Ne túlozzunk. Mondjuk azt, hogy eddig nem süllyedt le a Borg általános geciségi szintjére. De ugyanúgy nyafog és kibeszél másokat, csak talán picit enyhébben, meg elnézhetőbb módon.

capa05 2011.10.27. 08:55:14

@Turambar:
De ezt a tulajdonságát pótolja az "étkezési" kultúrája.

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 09:17:23

a velveten szavazás: ki a vv5 legjobb pasija? pszichoszociopata attila vezet...világvégét akarok MOST!

capa05 2011.10.27. 09:23:17

@prof. Perselus Piton: @nathalie megalapította az Attila fan klubot!Milyen hatékony!

kozi001 2011.10.27. 09:23:18

Veronika levél:

"Keresem groteszk párom! Görög és kubaiak előnyben! Intelligencia nem lényeges!"...

:)

kozi001 2011.10.27. 09:24:03

@prof. Perselus Piton: Mintha Alekosz nem nyert volna meg minden netes szavazást...!

nathalie 2011.10.27. 09:26:42

@prof. Perselus Piton: nem kellett volna szólni :( most mindenki oda megy és csabára nyom :(:(:(

jó reggelt.

csicserierika 2011.10.27. 09:34:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jó reggelt mindenkinek ! :)
A kezdem becsülni Alekot - mondatodtól, könnyekig meghatódtam :)

Albino Vernyul 2011.10.27. 09:51:46

Ki a legjobb pasi?

* 2952 Attila
* 2046 Csaba
* 1195 Gergő
* 507 Cristofel
* 384 Shadi
* 296 Fecó

Petit el is felejtettek inditani... Szegeny kis gonosz torpe..

Hurri Kán 2011.10.27. 09:53:51

@Albino Vernyul:
Ez hallatlan.
Azonnal csinálok egy Justice For Peti! rajongói klubot is. :D

genevieve 2011.10.27. 09:58:52

@Albino Vernyul: ahhoz képest, hogy krisztofelnek már 67.000-es rajongó tábora van, leég gyengusan szerepel mint a legjobb pasi:-D

genevieve 2011.10.27. 09:59:55

@prof. Perselus Piton: teljesen mindegy, ha az akit attila akar, annak meg a villa legrondább pasija:-)

biohazard 2011.10.27. 10:04:10

Érdemes megfigyelni, hogy Veronikába, ha gondolkodni kell (bár már maga az állítás is nevetséges) bennakad a levegő. Először nem értettem, de aztán rájöttem, hogy ez a csaj TÉNYLEG annyira hülye, hogy az agya egyszerre csak egy feladatot tud ellátni, így nem tud egyszerre gondolkodni és lélegezni.

Ha jól vettem ki, Dya hátán az a rádió egy R107-es, az eredetileg vagy három méteres antennával van szerelve, jó lett volna rajtahagyni, és akkor ő lehetett volna a dodzsem.

genevieve 2011.10.27. 10:05:32

@biohazard: ezek szerint nem szokott sokáig gondolkodni semmin, mert még él:-)

genevieve 2011.10.27. 10:06:34

egyébként úgy megnézném a villalakókat úgy 10 éves koruk körül:-)

kisati meg ilyenek:-D

Swinger Betti 2011.10.27. 10:07:13

Vera most kifigyel mindent a kockásoknál, aztán megy árulkodni az ő Péteréhez. A csíkosaknál meg Eszter akar bevágódni, de azok simán csak felhasználják, aztán kiejtik.
Pornós Vera anyja és testvéri hőzöngtek a Fókuszban, hogy Verát valaki a pornós fotókkal akarja lejáratni... na persze nem magát járatta le, amikor hazudott a múltjáról. Undorító az a nő. Most tudtam meg, hogy még csak 25 éves, ehhez képest egy 40-es nő arcával és testével rendelkezik.

@Albino Vernyul: Attilának van egy pár fanatikus rajongója és sok barátja kint, akikről ő nem beszél, tegnap még toronymagasan vezetett Csaba, Attila harmadik vagy negyedik volt. Ingyen kattintások nem számítanak, csak az emelt díjas sms-ek. Crisnél is mindenki olvadozott, hogy milyen vicces a gyerek, aztán a párbajon 20%-ot vert rá az a Csaba, akit itt a kommentekben folyton ekéztek az Attila fanok.

van-e szándék 2011.10.27. 10:07:13

@biohazard: ez a Villa 80%-ról elmondható :)

Swinger Betti 2011.10.27. 10:12:23

@genevieve: Attilán valószínűleg gyerekként is látszott már a pszichopátia, kis sértett pöcs lehetett, aki úgy próbált szeretetet kicsikarni, hogy durcáskodott, nem volt hajlandó enni a szülinapi tortájából, hogy a családja nyalja a seggét és könyörögjön neki. Tanulni viszont elfelejtett a nagy taktikázás mellett, mert azok a feladatok, ahol valamit ténylegesen tudni kell és teljesíteni, nem nagyon mennek neki.
Én egy párkapcsolatát is megnézném: lelki terror, majd fizikai, leselkedés a lány után, email feltörése, telefon lehallgatása, ellenőrizgetés, eltiltás a barátoktól, családjától. Én ilyeneket nézek ki belőle a magánéletben.

genevieve 2011.10.27. 10:16:40

@Swinger Betti: lehet, de mindezt olyan cukin és poénosan teszi, hogy ettől szerethetővé válik:-)

legalábbis az okosak szerint:-)

Swinger Betti 2011.10.27. 10:21:31

@genevieve: Attila az a fajta ember, akit a szülei sem szeretnek tiszta szívből és titokban reménykednek, hogy egyszer még kiderül, hogy a kórházban elcserélték őt és nem az ő vérük.

Attila a villán kívül mivel foglalkozik? Mi a szakmája? A korábbi VV-kben nem volt ez a nagy titkolózás a szereplők múltját illetően. Vagy itt túl sok a direkt castingos, akiket az RTL nem is a válogatásokon szedett össze, hanem RTL-es ismerősök vagy ügynökségek ajánlották be?

genevieve 2011.10.27. 10:23:28

@Swinger Betti: állítólag otthoni internetes vállalkozása van:-)

és mindent különböző álneveken bonyolít, ami nem hazugság, hanem úgy tudja kideríteni, hogy mit gondolnak róla az üzletfelei, ha másnak adja ki magát és saját magáról kérdezősködik:-)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.27. 10:30:26

@sogeking: Nagyon köszönöm! Bár nem értem. Azt hiszem, hogy egy nagy fehér foltot sikerült kisatírozgatnod tudásom térképén! ;) Ebben megnyugodva megyek is olvasni...

kékdelfin 2011.10.27. 10:43:47

@Swinger Betti: Most lebuktál! Te a csaja voltál. Persze azt fogod mondani, hogy nem, de egyértelmű.
:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.27. 10:49:46

Jó reggelt!

Mondja már meg valaki, hogy Gergő mitől olyan jó pasi, hogy mindenkivel járt már szinte?

Csak nekem nem jön/tt be abszolúte????:P:P:P

@fkangi: Neked is, amúgy körmöltem tegnap szorgalmasan neked!:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.27. 10:55:39

@fkangi: juj, juj, annyira, de annyira várom:D Köszcsi, köszcsi:P

Remélem, eléggé pl Sehis voltam:D

biohazard 2011.10.27. 10:58:21

@Swinger Betti: Attila jellemzése zseniális! :) (bár én leginkább csak "csecsemőfejű gyilkos"-nak hívom)

Mazlee 2011.10.27. 11:00:37

Szasztok!

Mennyire erőlködik a kockás csapat :) jó nézni ahogy a csíkos csapat hülyét csinál belőlük.

nathalie 2011.10.27. 11:01:08

@Mazlee:
ugye? én is annyira röhögök rajtuk :D

Swinger Betti 2011.10.27. 11:01:35

@Kékdelfin: Nem voltam a csaja, de ismerem a típust és nagyon taszító. Van a környezetemben ilyen "férfi". Kis követelőző, akarnok, hisztis és nem szeret, csak használja az embereket.
Elég szomorú, hogy ilyen emberek vannak.

@ladyandhenk: Mindenkivel azért nem járt Gergő, csak Dukai Regina ismerősei közül sokkal, akik akkor még nem voltak befutott celeb ribancok, csak sima ribik. Debreczeni Zita, Fresh Andi, nem éppen IQ bajnokok, gondolom, amikor fiatalabbak voltak, akkor még szóba álltak olyanokkal is, akik nem milliárdosok.
A csajok azt hitték, hogy Gergő egy laza csávó, meg valaki még lesz belőle, ha már Dukai Regina testvére. Sokáig nem tartott egyik kapcsolata sem, nem hiszem, hogy hosszú távon tudta volna pénzelni a lányok igényeit.
Őt most is direkt castingon juttatták be a villába, azért meg Dukai Regina testvére. Most nagyon kevés szereplő került be a villába a válogatásokról, inkább meghívták az ismerőseiket a szerkesztők. Gergő, Péter, Cristofel is ilyenek.

biohazard 2011.10.27. 11:03:55

@ladyandhenk: Nem, nem csak Neked nem jött be, férfiszemmel pedig kifejezetten szánalmas figura, ahogy próbál irdatlan laza lenni, közben harmadszor égeti szénné magát az arénában (a kőkemény börtönjárt alfahím, aki mindig az elsők között esik ki, legyen az erő vagy ügyesség).

És ne felejtsd el, hogy akikkel járt, az a "celebvilág" aljanépe, csupa lepattanó.

kékdelfin 2011.10.27. 11:05:46

@Swinger Betti: Mondtam, hogy tagadni fogod.:)

nathalie 2011.10.27. 11:05:56

Nekem egyre szimpibb gergő, amióta a fiúkkal van.

fran7 2011.10.27. 11:07:31

@Swinger Betti: Rubin sixxnek azt mondta, hogy a VV4-ben a szereplők harmada direkt castinggal lett megkeresve. Nem mindegy hogy a 15 szereplőből 5 direkt castingos vagy a 45 jelöltből 15 volt konkrétan megkeresve.

Mazlee 2011.10.27. 11:08:08

@nathalie:

pont tegnap említettem hogy javára válik hogy nem Sehizik. hát tessék :) sokkal emberesebb. Attila is üdvözölte a villában :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.27. 11:14:39

@Swinger Betti: azért fresh andi nem éppen mai a celebvilágban!!! Azt azért tegyük hozzá! Régóta ott van már a piacon. Ezzel az erővel megkérdezhetném, h miért? ki az a dukai regina, ugye...

@biohazard: nekem női szemmel is az, pedig nem azért mondom, mert alapból sem az esetem! Persze, van előítéletem is, ez is tény. Sőt, h kezd normálisabb is lenni, amióta nem lóg az idióta szőke liba nyakán, az is tény! Egyszerűen nem tudom megfogalmazni, h mi az, ami abszolút nem tetszik benne! Lehet, h valóban ez a nagyon nyegle, laza stílus az, majd rájövök még:D:D:D

genevieve 2011.10.27. 11:21:38

@nathalie: te kis hamis:-)

nem attól szimpibb, hogy attila "feltette" a térképre?:-D

nathalie 2011.10.27. 11:22:44

@genevieve:
nem. néztem tegnap az online-t és meglepően értelmesen elbeszélgettek a seherével való kapcsolatáról petivel.

szélfúttahaj 2011.10.27. 11:27:15

sok valamit nem értek, de azt végképp, h. miért Attila a főkomment az adás alatt. Talán már gyakoroltatják a VV6-ra?

Swinger Betti 2011.10.27. 11:28:03

@genevieve: Nekem is van egy olyan gyanúm, hogy ha Attila Csaba nyakába borulna és barátjává akarná fogadni, akkor @nathalie: rögtön elkezdené más színben látni Csabát is. Ez már igazi rajongás, amikor a számára Attila miatt kel fel a nap is.

@ladyandhenk: Annak külön örülök, hogy Fresh Andit nem énekesként aposztrofáltad, hanem celebként :P Amúgy ő mindig is hajlamos volt prolik közül választani pasit.

mézescsók 2011.10.27. 11:28:14

@genevieve: Hátborzongató ötlet!(Mármint a gyerekkori képek.( De jó!
Ismerősöknél kérdezgetés következménye: Attila nyilván ettól defektes, mert megtudja, hogy mit gondolnak róla. Annyit ugyanis nem nézek ki belőle, hogy valamit is tanulságként levonjon.Na, annyit talán mégis, hogy a többiek a hülyék.
@Swinger Betti: Bizony sokáig vezetett Csaba, tetemes előnnyel. Én is így láttam.
@biohazard: Az én női szememmel sem valami fantasztikus pasas. Gondolom, hogy az előélete miatt vélik macsónak. A börtönviseltsége nekem nem oszt, nem szoroz. Leülte, nem erőszakos bűncselekményért kapta, ennyi.

Swinger Betti 2011.10.27. 11:29:14

@szélfúttahaj: Igen, jól látod, pont ezért.

nathalie 2011.10.27. 11:32:02

@Swinger Betti:
aha,hát ahogy nézem neked is azért kel fel a nap hogy fröcsögjél, csak Te nem csabára hanem attilára.
Egyébként meg persze, ha akit attila szeret azt én is. ez ilyen kibaszottul kurvára egyszerű.

Swinger Betti 2011.10.27. 11:35:44

Gergőben annyit azért becsülök, hogy nem rappelni akar, mint megannyi tehetségtelen, énekelni nem tudó senki, aki eljátssza a karakószörcsöki maffiózót és ettől máris azt hiszi, hogy hitelesebb a rap műfajban. Énekelget, amiben szerintem nem kimagaslóan jó, bár a villában ez is bőven elég a kitűnéshez.
Mint pasiról: ha nem tudnák a nők, hogy ő börtönben ült, akkor csak egy átlagosnál kicsit csúnyább lazáskodó fiú szakácsgyerek lenne. A börtönmúltjából él most a villában.

mézescsók 2011.10.27. 11:36:06

@Mazlee: Attila azért "üdvözölte" a villában, mert valami taktikai megjegyzést tett.Attila "dicsérete" nekem elég kétes értékű. Nemcsak azért, mert antipatikus figura, hanem mert a nagy taktikus lépései csak a nála lényegesen gyengébbekkel szemben (Kinga pl.) és csak piti dolgok kapcsán jöttek be.

Swinger Betti 2011.10.27. 11:38:09

@nathalie: nyugi, nyugi... :P
Már csak az a kérdés, hogy Attila szeret-e egyáltalán valakit? Önmagán kívül.

nathalie 2011.10.27. 11:39:05

@nathalie:
egyébként már kezdem észrevenni csabát és tegnap arra is rádöbbentem, hogy attila valóban lehet, hogy néha nagyon primitív és bunkó

nathalie 2011.10.27. 11:39:38

@Swinger Betti:
ja, nyugodt vagyok. nyugodtan is rondán beszélek.

Tjuca 2011.10.27. 11:41:53

jó reggelt!

hú most jön az majd, hogy a csaba túl sok lett, mindent ő nyer, az a sok izzadság, de se humora, se semmi. :-DDD bezzeg mi milyen jófejek vagyunk. (ó gimi régi szép idők, mikor mindenféle tudásunkat azzal palástoltuk, hogy de mi echte tökéletesek vagyunk. :-DDD)

azért ez az aréna totál szerencsejáték volt.

Tjuca 2011.10.27. 11:42:50

tudásunk hiányát természetesen.

Mazlee 2011.10.27. 11:42:55

@mézescsók:

ott személyesen azért üdvözölte mert végre taktikázást vélt felfedezni a mondandójában. Végre gondolkodik nem csak úgy van.

amugy meg a riportban jegyezte meg Atti hogy végre Gergő is beköltözött. Abszolút jó helyen tett jó megjegyzést.

mindenkivel szemben bejönnek a taktikus lépései. Egy-egy épp nem... de a legtöbb igen. még anno Péterrel szemben is amikor 1-1 mondattal ingatta meg a Péterteam-et.

Mazlee 2011.10.27. 11:43:57

@Tjuca:

jó volt ez az aréna :) pont arra került a kendő akire felesleges :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.27. 11:44:13

@Swinger Betti: Vera jól játszik, ellenben Eszter lesz a VV5 legnagyobb vesztese.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.27. 11:46:36

@Mazlee: Annamária vagy Vera védettsége jobb lett volna!

kékdelfin 2011.10.27. 11:51:43

@Peter_Cs: Hihetetlen egy fazon vagy! Komolyan!
Szerintem, ha A. vagy V. a falra fosnák a sátán jelét, te akkor is ilyeneket mondanál róluk, hogy a legjobb arcok, meg nekik kell nyerni, a legjobb csajok, nekik nem szabad kiesni, stb.:)

Swinger Betti 2011.10.27. 11:53:40

@Peter_Cs: Miért is lett volna jobb?

Annamáriát úgysem akarja kivinni senki.
Vera meg nyugodtan kieshetne, senkinek nem hiányozna. Esetleg Péter új ágyas után nézhetne, vagy magához kellene nyúlnia.

Én úgy látom, hogy Eszter elég szépen teljesít a botrány ellenére, még Veronika is befogadta, sőt ő szurkolt neki a legjobban a vizes feladatnál.
Eszter a csapatváltásban is jól szerepelt, beilleszkedett, teljesített, Vera meg csak feszeng, kellemetlenül érzi magát, ha nincs ott Péter, a mestere.

Swinger Betti 2011.10.27. 11:58:43

@Mazlee: Ez azért van, mert ez a második feladat egy szerencsejáték volt. Önmaguknak dobtak a legkevesebb pontot a játékosok, egymásnak a négyzeteit törték össze, már ha éppen sikerült egyáltalán törni.
Ennél egy Blackjack party is jobb aréna verseny lett volna, ott is több múlt volna az egyéni teljesítményen.
Csaba megnyerte, ezzel mindenki elégedett Attila csapatában is, pont ez volt a céljuk.

sandokan 2011.10.27. 12:05:05

@Swinger Betti: olyan jó, hogy így nekimentél megint nathalienek, mert eszembe jutottál. tegnap nagyon magabiztos voltál, kár volt érte.

"ha figyeltél volna, akkor hallod, hogy Eszter csak beszélt, járt a szája, de nem tőle jött a megoldás, tudod, Csaba oldotta meg a feladatot egyedül, saját ötletéből." - írtad tegnap délután.

na, most az van, hogy ő figyelt, de te nem. ugyanis levezettem kedves, hogy nem volt igazad. de ma újra ugyanazzal a lendülettel oltasz, ej, az a szemellenező, tessék megtisztítani néha.

capa05 2011.10.27. 12:06:46

@biohazard:
Én R150 D rádióra tippeltem,de úgy látom, hogy sajnos nincsenek benne az akkumulátorok.azzal nem tudná ilyen könnyedén igazgatni a vállpántot.

Tjuca 2011.10.27. 12:08:09

vera többet kavar, mint péter meg attila összesen. és nagyon jól tudja, hogy ki érinthetetlen. fecóval nem is beszél. :-D ő játszik. az más kérdés, hogy nyerő vagy nem nyerő, de jó játékos. folyamatosan irányít.

Mazlee 2011.10.27. 12:09:39

@Swinger Betti:

hát igen, hihetetlen mennyire nem tudtak célozni. igy tényleg szerencsejáték lett belőle

sandokan 2011.10.27. 12:10:32

@Kékdelfin: zseniális, persze a tegnapi volt a legjobb.

Tjuca 2011.10.27. 12:11:33

@Mazlee: mondja ezt egy profi kosaras ugye. :-)

Tjuca 2011.10.27. 12:12:44

annamari szimpi volt, ahogy már röhögött a saját bénaságán. bár azért balázst megdobhatta volna. :-P

Mazlee 2011.10.27. 12:13:11

@Tjuca:

ehhez nem kosarazni kell tudni hanem pl bocsázni/petanque-ozni :) abban pl jó vagyok.

Tjuca 2011.10.27. 12:16:11

@Mazlee: jó oké. bár gyanítom a villában kevés válogatott petanque játékos van. az én ötletem az volt amúgy, hogy megfogni balázst a hat (13) embernek, és rávágni az asztalra. az nyer, akinek megvan a hat törött üvege. :-P

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 12:22:54

@capa05: na neee...attilafanklub? uristN :-O

capa05 2011.10.27. 12:23:23

én olyan arénás vetélkedőre vágynék, hogy pl az mehet a lányok közül a küzőtérre, aki mondjuk10 perc alatt pelenka öltéssel körbevarr egy 15x15 cm -es szövet darabot.

A fiúk meg pl cseréljenek egy csaptelepben tömitést.

Lenne dal, móka, kacagás.

Mazlee 2011.10.27. 12:27:04

@capa05: kerékcsere se rossz időre :)

Mazlee 2011.10.27. 12:28:00

@Tjuca:

nem kell annak lenni, de ezek akkor is fullbénák voltak :)

sandokan 2011.10.27. 12:28:10

@capa05: és azt végig is néznéd? ja persze. elmennél, leharapnád néhány bátor szörfös lábát, aztán a végére megérkeznél. csaptelep, jó, hogy nem atomreaktor.

egyébként tegnap megint olyan videót raktak ki, amiből lehetett előre tudni, hogy ki szerzi meg a lila kendőt.

Tjuca 2011.10.27. 12:29:40

@capa05: á az összes direkt castingos bukná, de még a pótok is.

am megcsinálná amúgy.

(vicces, mert az elején írtam, hogy van egy ismerősöm, aki eléggé asonlít csabára. külsőre is, de a beszéde, a gondolkodása, és igen a humora is. na az a tag simán kicserélt egy budit, pedig nagyon nem "terepe" a vízvezetékes meló. szóval sosem tudhatod, lehet megcsinálnák. ezt egyébként pont gergőből nézem ki.)

Tjuca 2011.10.27. 12:31:00

@sandokan: nem lehetett tudni, csak 1*3-ad eséllyel. három ember hiányzott ugyanis.

Mazlee 2011.10.27. 12:33:36

@Tjuca:

ugye nem gondolod komolyan hogy egy budicsere vagy egy lakásban bárminek a javítása cseréje valami horribilis feladat? :)

Swinger Betti 2011.10.27. 12:34:23

@Mazlee: Én azt mondom ennél a petanque ezerszer könnyebb játék. Itt a keretről is pattant a kókusz, a petanque-ban nincs ennyi hibázási lehetőség, kiszámíthatóbb. Bár Shadi első mzdulataiból úgy láttam, hogy ő petanque-ban jártas, aztán mégsem jutott vele sokra.
Látványos feladat volt, lehetett rajta nevetni, de igazából jórészt a szerencsén múlott, a végeredmény. Csaba sem ünnepelte magát emiatt, mert tudta ezt jól.

sandokan 2011.10.27. 12:34:51

@Tjuca: akkor pontosítok. a második kör előtt már tudni lehetett, hogy a giliszta lesz, megint a befutó.

Tjuca 2011.10.27. 12:35:14

ja és szerintem shadi attila párbaj lesz.

avanivi 2011.10.27. 12:35:42

A vv5 nekem nem megy. Annyira szeretnék már találni egy kedvencet, vagy valakit akit utálhatok, és senki a láthatáron, a Krisz meg ugye kiesett.

Mazlee 2011.10.27. 12:38:06

@Swinger Betti:

mármint eltalálni egy golyóval egy másikat ami sokkal kisebb mint ez az üvegdarab ráadásul még kb messzebb is van az könnyebb?

amugy viccesnek vicces volt. ebben egyetértünk.

Swinger Betti 2011.10.27. 12:39:37

@avanivi: Hát igen, ez most ilyen taktikázós műsor, nézni lehet, meg bosszankodni, néha nevetni, de a karakterek nem olyanok, amik megfognák a nézőt. Érzelmeket nem váltanak ki.

@sandokan: én végig azt hittem, hogy Veronika kapja a kendőt, bár én nem néztem előtte semmilyen videót

@Mazlee: vízvezeték-szerelős, villanyszerelős feladatban még engem sem lehetne megfogni, pedig gyönge nő vagyok

Tjuca 2011.10.27. 12:39:42

@Mazlee: nem, de te írtad példaként. én bölcsen nem csinálom meg, mert ismerem a határaimat. :-P (nem gányolom szét a dolgaimat) a pelenkaöltést bármikor.

egyébként nézőpont kérdése mi a nagy feladat, egy fogfúrás sem az, egy egyéves átpelenkázása megetetése sem az vagy egy üzleti levél megírása angolul. vagy tévedek?

nekem tetszenek az arénás feladatok, rendben vannak. :-)

capa05 2011.10.27. 12:40:24

@Tjuca:
valami olyat amit egy normál nőnek , férfinek meg kellene tudni csinálni.

Kicsit extrém, de a csajok fejhetnének tehenet.A tájékozatlanabbja úgyis bikához menne.

Swinger Betti 2011.10.27. 12:45:51

@capa05: Vera szájjal esne neki a bikának és több literrel "tejjel" verné a második helyezettet, aki balga módon tehénhez megy és kézzel próbálkozik.
De gonosz vagyok... :P

A varrás rajtam inkább kifogna, mint a villany vagy vízvezeték-szerelés.
Még jobb lenne, ha a fiúknak kellene varrni, fejni, a lányoknak meg autót, gőzgépet, bútort szerelni.

Mazlee 2011.10.27. 12:47:41

@Tjuca:

én egy kerékcserét ajánlottam. az eléggé célszerszámos feladat. nehéz máshogy csinálni mint ahogy :)

amugy egész jópofák, csak keveslem őket.
2 feladat... lehetne legalább 5 ahol mindenki mindegyikben pontokat gyűjt. a legtöbb nyer. ennyi.

2011.10.27. 12:48:14

A kubai kórsággal álmodtam, úszómester volt egy aquaparkban. Alvás előtt nem kéne ezt a fórumot olvasnom...

Tjuca 2011.10.27. 12:48:41

@capa05: na abban jó vagyok. mármint tehén fejésben. :-D ha nem is gyakorlott, de megy az elmélet és gyakorlat is. géppel is. :-D

de ezzel vitázok! a tehénnek ez nem jó játék.

értem mire gondolsz, de olyan nincs, amit a NORMÁL embernek MEG KELL tudnia csinálni. nyilván egyikünknek ez könnyű, másiknak meg az evidens.

én kedvelem ezeket az arénás feladatokat, végre elszakadunk a go-go tánctól meg "erotikus" feladatoktól kicsit.

mocskosmacska 2011.10.27. 12:48:49

Ha jól vettem ki a hozzászólásokból, akkor vera ki akarja akasztani a kockásokat és sikerül neki. Pedig őt lenne tök könnyű kiakasztani pár poénnal. Az a nő nem bírja és nem érti a viccet. (Neki csak az vicces, ha egy alvó ember szájába mustárt nyom, többre nem telik tőle. A baj az, hogy kingáéknak sem futja sokkal többre. REmélem bta, csaba és shadi mozgósítja magát.)

mocskosmacska 2011.10.27. 12:50:20

Tegnapi ígértemhez híven, most írnom kell három jó mondatot attiláról.
Na, szóval.
Aranyos volt, ahogy énekelte a hupikék törpikéket,a dal is jó választás volt.
Délután jön a maradék kettő.

Tjuca 2011.10.27. 12:51:22

@Swinger Betti: jajj életem leggusztustalanabb élményei, amikor egy pali nyersen itta a disznó vérét, majd fejet egy kis tejet és ráitta úgy, ahogy kijött a tehénből. :-((( nem vagyok egy finnyás, de ez nekem akkor egy hányást hozott össze.

Tjuca 2011.10.27. 12:53:35

@mocskosmacska: szerintem nem fognak, bár csaba, és annamari simán kikészítenék, ha akarnák, de nekik
-jó ha vera hecceli a borgot, az meg háborg
-kijelölés előtt minek akasszák ki?
-csabának meg tök mindegy (szerintem magában röhög a sok idiótán)

capa05 2011.10.27. 12:55:54

@Tjuca: Könyörgöm, tegnap (ma éjjel) csapatonként egy tálból egymás után paradicsom levest lefetyelni...
Ez már orgia! Mindenki smárolt a többiekkel!
Ez szex, biszex, másság, meg gruppenszex.
Lehet, hogy a herpesz elleni kenőcs gyártó is szponzor??

Tjuca 2011.10.27. 12:56:11

csaba nem hülye, jót röhögött kinga hisztijén, és jól lehülyézte. kb.: igazad van, nem kell a műsor, lépjél már tovább, szánalom. :-P hát ő kb. hanyattfekve röhög azon ahogy megy a csajok közti catfight.

Tjuca 2011.10.27. 12:57:35

@capa05: mondom arénás feladatok :-DDD ezekből a primitív gólyatábori táncikból meg lefetyelésekből lehetne visszavenni. ezt írom én is. :-DDD (bár lefetyelést nem láttam, én akkor jót aludtam :-)

nowo 2011.10.27. 13:02:12

@Swinger Betti:"Én úgy látom, hogy Eszter elég szépen teljesít a botrány ellenére, még Veronika is befogadta, sőt ő szurkolt neki a legjobban a vizes feladatnál.
Eszter a csapatváltásban is jól szerepelt, beilleszkedett, teljesített, Vera meg csak feszeng, kellemetlenül érzi magát, ha nincs ott Péter, a mestere."

Bocs,én ezt nem értem.
Ez mikor volt???

_most_ 2011.10.27. 13:02:24

jó ez a sötét oldal, tetszik, hogy így összeállt Attila meg Péter, bár Attilába kicsit csalódtam, mikor megsajnálta Kingát. Remélem aljasul kiejtenek mindenkit, és valamelyikük megnyeri a valóvilágot, persze csalással, az lenne igazán szép.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.27. 13:02:39

Tegnap volt a Nekedvalóban Tordas. Erről jut eszembe, milyen lenne, ha "vendégművészként" beküldenék pár napra pusztítani?

genevieve 2011.10.27. 13:03:29

@nathalie: óóóóóó

leborultam és megcsókolom a lábad nyomait:-DDDD

capa05 2011.10.27. 13:04:48

@nowo:
az éjjeli vetélkedőkön.

nowo 2011.10.27. 13:06:43

@Tjuca:"catfight"

Ezt,ha lennél szíves magyarul...ha már Magyarországon fórumozunk...nem biztos,hogy mindenki megérti...ezenkívül tiszteljük annyira anyanyelvünket,hogy -ha van magyar megfelelője- ne szemeteljük tele idegen szavakkal,kifejezésekkel...

nowo 2011.10.27. 13:09:31

@capa05: ja,azt nem nézem.
Egyébként észrevettem,hogy itt néha előre kapom a történéseket...:)

Veron Eszternek szurkolt???:O
Na,eddig tartott a "büszkesége",ami nem is volt neki soha,meg esze sem...:(

kékdelfin 2011.10.27. 13:09:49

@nowo: én leírom neked a magyar megfelelőjét: ketfájt:)

kékdelfin 2011.10.27. 13:11:47

ez meg shadi kedvéért: القط قتال ;)

Tjuca 2011.10.27. 13:12:47

liba viadal jó lesz? (nem tudom a magyar megfelelőjét)
pont nem én szoktam teletűzdelni a hozzászólásaimat idegen kifejezésekkel, de külön figyelni fogok eztán. :-)

csicserierika 2011.10.27. 13:14:25

@nathalie: olyan leszel lassan mint Fecó.
Így nem fogok veled kezet :)

nathalie 2011.10.27. 13:16:00

@csicserierika:
"egyébként már kezdem észrevenni csabát és tegnap arra is rádöbbentem, hogy attila valóban lehet, hogy néha nagyon primitív és bunkó"

jaaa, lemaradt: DE NEEEEM! :D:D:D:D

csicserierika 2011.10.27. 13:17:40

@nathalie: ja, Attila féle humor :)
Istenem, hogy megkönnyebbültem :)

nowo 2011.10.27. 13:19:22

@Tjuca:"libaviadal"
Nagyon jó!Sokkal szellemesebb,mint a "ketfájt"...:)

nowo 2011.10.27. 13:21:27

Egyébként most,hogy nincs már a "tragikus körülmények közt elveszített" Cristofel,sokkal többet látunk a többiekből,és kezdenek érdekesebb karakterek lenni számomra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.27. 13:23:58

Na, nem tudom, h volt-e már, de akkor is bemásolom:):

Kikapós Eszterke ügyvédi karrierje lehet, hogy hamarabb véget ér, mint sem kiesne a játékból. Néhány napja a Budapesti Ügyvédi Kamara szűkszavú közleményt adott ki, amelyben közli, hogy fegyelmi vizsgálatot kezdeményeztek Dr. VV Eszter ellen. A vád etikátlan és ügyvédhez méltatlan viselkedés.

Részlet a kamara hírleveléből:

A Kamara elnöke, mint a fegyelmi jogkör gyakorlója, ügyvédhez méltatlannak tartja a valóságshow-ban való szereplést. Az ügyvéd a házba való belépést megelőzőleg szünteltette ügyvédi tevékenységét. A Kamara szerveinek most azt kell eldönteniük, hogy az ügyvédjogon kívül helyezheti-e valaki magát a szünetelés ténye által, különösen, ha szereplése során folyamatosan nem gyakorolt hivatásával hozza magát kapcsolatba. A Kamara az eljárás lezáródásáig nem kíván az ügyben további nyilatkozatokat, információkat kiadni.

Na, igen sajnálnám Esztert:(

avanivi 2011.10.27. 13:24:30

Azt várom, hogy Kinguci mikor fog összeveszni Csabával,olyan kedves szép szavakat kiabálva ,mint amilyeneket szokott.

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 13:26:39

" Kikapós Eszterke ügyvédi karrierje lehet, hogy hamarabb véget ér, mint sem kiesne a játékból. Néhány napja a Budapesti Ügyvédi Kamara szűkszavú közleményt adott ki, amelyben közli, hogy fegyelmi vizsgálatot kezdeményeztek Dr. VV Eszter ellen. A vád etikátlan és ügyvédhez méltatlan viselkedés.

Részlet a kamara hírleveléből:

A Kamara elnöke, mint a fegyelmi jogkör gyakorlója, ügyvédhez méltatlannak tartja a valóságshow-ban való szereplést. Az ügyvéd a házba való belépést megelőzőleg szünteltette ügyvédi tevékenységét. A Kamara szerveinek most azt kell eldönteniük, hogy az ügyvédjogon kívül helyezheti-e valaki magát a szünetelés ténye által, különösen, ha szereplése során folyamatosan nem gyakorolt hivatásával hozza magát kapcsolatba. A Kamara az eljárás lezáródásáig nem kíván az ügyben további nyilatkozatokat, információkat kiadni."

kékdelfin 2011.10.27. 13:29:10

@ladyandhenk: Az jó, amikor az ügyvédi kamara nem tudja, hogy a saját kamarájuk szabályait miként kell értelmezni. Hehe! Szerintem kérjenek fel egy független jogászt ennek megítélésére.

lac64 2011.10.27. 13:29:19

@Mazlee: Hát az online alapján ők is erőlködnek. Mekkora kamu duma volt Pétertől, hogy őket nem érdekli a nyerés, csak csalni akarnak meg játszani. Ahogy elérhető közelségbe került egy győzelem, abban a pillanatban már ők vádolták csalással a másik csapatot (érmés játék) és szemmel láthatóan nem szivatásból, hanem hót komolyan. A vizes feladatnál is látszott, hogy nyerni akarnak.
Egyébként meg is értem őket, ki a franc akar 3. nap is konzervet enni.

sandokan 2011.10.27. 13:31:54

pótoltam a maradékot, ez a táblás rangsor jó volt. erről beszéltünk, már több hete, illetve én mondtam, mások meg bólogattak, vagy fordítva, mindegy. az attila-péter páros, kiegészülve az igen ravasz drogossal, meg a vera 1., 2. változattal, verhetetlenek lennének.

attila mennyire kiszúrt már fecóval, hogy szenvedett szegény igazmondó köztük, de szép.
a kódfejtő gilisztán a kendő meg kit érdekel, annál nagyobb büntetés nincs, mint abban a csapatban lenni. nem baj. next time, izé, akarom mondani, legközelebb.

nowo 2011.10.27. 13:32:14

@ladyandhenk: nem szeretem Esztert,de ezért a kizárásért sajnálnám.
Hogy lehetett ennyire hülye,hogy nem tájékozódott előre???
Amúgy tényleg nem komoly emberhez méltóan viselkedik (tudom,ez a játékból fakad),de sem az ujjnyalogatós Krisz-kaland,sem a tegnapi,lábbal faroktapogatós kurvás vonaglás nem tett jót az "jogászi" megítélésének.

genevieve 2011.10.27. 13:36:47

@lac64: ezt mondtam már tegnap is:-)
csak addig jópofi a csalás, meg a többi amig nem ők nyernek:-)))

nathalie 2011.10.27. 13:37:56

@sandokan:
jót röhögtem az esti beszélgetésen. veronika be akart baszni, fiúk nem. attila veronikának: egy kubai szivar is kellene a piához. fecó: vagy egy szivarka. fiúk röhögnek mint az állat, veronika, jáj, ne mondjatok ilyet. Péter: veronika, a barátok szivatják egymást. mire feco:jaja, a barátok szivatják egymást. És akkor azt hiszem gergő szólalt meg: Feco,te ezt honnan tudod, te azt hiszed, hogy neked még van itt bent barátod? :D
vagy valami hasonlót. :)

kékdelfin 2011.10.27. 13:37:56

@Mazlee: De a legjobb, hogy annyira hülyék, hogy ezt meg is írják a közleményben! A faszé nem tudtak összeülni, és eldönteni, hogy ezt most akkor hogy kell értelmezni, és amikor megvan a döntés, akkor kiadni a nyilatkozatot, frappánsan?

sandokan 2011.10.27. 13:38:03

@nowo: ott bent összezárva a többivel, két hét után, ő, már nem jogász, hanem egy játékos.

ez azért így durva lenne. azokat a diplomákat nem ingyen adták neki, az a minimum, hogy választhasson kijön mert vagy játszik tovább.

nathalie 2011.10.27. 13:39:10

"Az ügyvéd a házba való belépést megelőzőleg szünteltette ügyvédi tevékenységét. "

sztem eszter marhára nem akar ügyvédkedni.

kékdelfin 2011.10.27. 13:40:15

@nathalie: inkább kurválkodni kubában?:)

genevieve 2011.10.27. 13:42:28

@nathalie: akkor minek seggelt (haha) annyit a diplomáért?:-)

sandokan 2011.10.27. 13:42:41

@nathalie: júúúúj, de szép ez is, kb hol volt, megnézném.

Azt már akartam kérdezni, hogy dya mikor és miért utálta meg attilát ennyire vagy csak megy kinga után?

nathalie 2011.10.27. 13:45:36

@genevieve:
lehet nem ment neki. van ilyen.

Mazlee 2011.10.27. 13:46:22

@lac64: a tegnap estét nem láttam. arról nem tudok nyilatkozni.

capa05 2011.10.27. 13:48:16

@nathalie:
De a drága ügyvéd uraknak az is eszébe juthatna, hogy védelem nélkül (távollétében) aggályos döntést hozni. A védelemhez meghatalmazás kell.Ezt az eljárást nemes egyszerűséggel fel kell függeszteni.

Mazlee 2011.10.27. 13:49:13

@Kékdelfin:

azt épp nem arra reagáltam, de ja :)

amúgy érdekes. tehát akkor egy ügyvéd sosem bachat be igazán és nem vehet rész swinger partikon mert etikátlan?

kékdelfin 2011.10.27. 13:51:47

@Mazlee: tudom, cska tovább ragoztam, mert annyira tetszik. tiszta nonszesz!:)

avanivi 2011.10.27. 13:52:41

Eszti a médiában akar dolgozni,csak még nem mondta senkinek.Most alapozza a jövöját hát..:)

sandokan 2011.10.27. 13:54:15

@avanivi: nem, én azt hallottam, hogy cd-t akar kiadni, bár a kettő nem üti egymást.

avanivi 2011.10.27. 13:58:59

@sandokan: a médiát most találtam ki,nem hallottam semmit.

kékdelfin 2011.10.27. 13:59:18

@avanivi: Végülis, körbehaknizhatja (nowonak, körbe alkalmielőadhatja) a médiát, hogy őt a játék miatt diszkvalifikálták (nowonak: kizárták, törölték) a kamarából súlyos diszkrimináció (nowonak: hátrányos megkülönböztetés) kíséretében.

nathalie 2011.10.27. 14:00:47

@sandokan:
hát. megnéztem az online-ban, hogy 3:20 körül ülnek le vacsorázni, de hogy hol történik ez, azt nem tudom most így kikeresni. bocs. :(

Mazlee 2011.10.27. 14:01:30

@Kékdelfin:

azon morfondírozok hogy ez most EPIC volt vagy Priceless :)

nathalie 2011.10.27. 14:02:10

Ha nem zárják ki a kamarából, akkor végül is el tudom képzelni hogy van egy celeb réteg, akiknek rá lenne szükségük, mint ügyvéd (Kiszel, Győzike, Pákó). Tehát akkor lehet, hogy valóban ügyvédkedni akart :D

nowo 2011.10.27. 14:05:16

@Kékdelfin: köszi,látom megy ez magyarul is;)

avanivi 2011.10.27. 14:06:35

@Kékdelfin: Nekem ott kezdödött a problémám vele amikor bement a villába.
Szerintem nam is akar ügyvédként dolgozni.

kékdelfin 2011.10.27. 14:07:32

@nathalie: és ő lenne a celeb (nowonak: ismert személyiség) celebügyvéd (nowonak: ismert személyiség ügyvédje)

sandokan 2011.10.27. 14:08:04

@nathalie: még keresem, bár már csak perceim vannak.

attila: akkor, hogy állunk?
gergő: kurva jók vagyunk.

kékdelfin 2011.10.27. 14:08:36

@avanivi: nekem meg már ott, hogy mi a szart csinál egy ügyvéd egy építkezésen az építési naplóval:) De ezt már akkor is érdeklődve kérdeztem.

sandokan 2011.10.27. 14:12:36

péter shedinek: elmondom neked nem énekeltél jól, de, de nagyon szép vagy.

avanivi 2011.10.27. 14:14:56

@Kékdelfin: Akkor megbeszéltük, és azóta sem derült rá fény.Hülyén fogunk meghalni.

kékdelfin 2011.10.27. 14:16:49

@avanivi: Ja, lehet, hogy ott leszek, amikor kiesik, és megkérdezem tőle személesen. Vagy elég lenne a kisfilmek rendezőjét megkérdezni?:)

Albino Vernyul 2011.10.27. 14:17:02

@nowo: "catfight" "catfight" "catfight" "catfight"
Ne legy mar karotnyelt...

genevieve 2011.10.27. 14:20:37

@Mazlee: de, csak ne tudódjon ki:-)

genevieve 2011.10.27. 14:22:05

@nowo: hallodhülyevagy?:-)

tanulhatunk egy csomó új szavat:-D

van-e szándék 2011.10.27. 14:22:49

@genevieve: mert a végén még elterjed, hogy a zügyvéd isember :)

nowo 2011.10.27. 14:24:51

@Albino Vernyul: nem vagyok karótnyelt.
Írd már meg,légyszi,mit jelent magyarul?Szó szerint.
Én csak akkor szoktam ideges lenni,amikor olyan (legtöbbször angol) újkeletű kifejezéssel találkozom,beágyazva egy magyar mondatba,amit nem értek.

van-e szándék 2011.10.27. 14:26:03

@nowo: egy blog posztjában ez adekvát comment :D

Hurri Kán 2011.10.27. 14:28:21

@nowo:
Ennek pont nincs magyar megfelelője. Bocs.
De ha zavar, írj erről egy posztot, a Modoros blogon biztos örömmel fogadják.

avanivi 2011.10.27. 14:29:55

A Fecó egy nagyon rendes, tényleg jószívű kedves, segítőkész ( még a Bandika ingét is kivasalta)ember, aki megcsalta a nejét,bejött a villába valamiért nem is érdekel,de,hogy a kisgyermekét otthagyta hónapokra azt nem értem meg,és nem hallom hogy emlegetné !Földhözragadtvagyok tudom.
@Kékdelfin: ne felejts el értesíteni ha megtudtad:)

nowo 2011.10.27. 14:35:31

@gyvy:A kifejezés használója (Tjuca) egyből talált rá egy szellemeset:libaviadal.
Csak egy kicsit gondolkodni kell hozzá.

De egyébként,ha én nem értem,akkor az miért baj,ha szóvá teszem?

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 14:41:07

nahh elment az ablakos ember, aki vagy alapból hülye, vagy be volt baszva, de a végén csak megértette, hogy az ablakot akarom kicseréltetni, úgyhogy akkor most:

@nowo: én a ripezéstől vagyok ki, faszér nem lehet azt mondani magyarul, hogy "nyugodjék békében", úgyhogy megértelek és meg is szeretgetlek. :)

az ügyvédi kamara-féle sztoriról meg csak egy nevet említenék: dániel péter.
köszönöm.

nathalie 2011.10.27. 14:46:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
de a rip-et legalább ki lehet olvasni, ha látom neten leírva, de nyb-t hogyan? nyöbö? enybé? :D:D

nowo 2011.10.27. 14:47:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: köszönöm,ha jól értem,most lájkoltál?;)

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 14:49:50

@nathalie: ha részvétet nyilvánítunk, azt akkó magyarul kéne.
nem karótnyeltségből, hanem kegyeletből meg együttérzésből.

mondjuk, te nem vagy valami emocionális, úgy vettem észre, úgyhogy azt hiszem, hiába is magyarázom.

nathalie 2011.10.27. 14:50:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem, valóban nem vagyok. mi a halottaink sírjára is csak ripet vésünk.

kékdelfin 2011.10.27. 14:50:58

@nowo: csontig belájkolt neked;) (bocs)

Tjuca 2011.10.27. 14:55:33

emberek!

ne már. ennek nincs magyar megfelelője, de ismert kifejezés. a libaviadal meg modoros, csak azért írtam, hogy érthető legyen, mi is az.

a rip az más kategória a szememben, az a riszpi, meg a krizi a ravi mellett.

öri bari? naaa :-DDD

csicserierika 2011.10.27. 14:56:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az ablakos véletlenül nem számteches volt, oszt a windowst kereste ?:)

genevieve 2011.10.27. 15:02:59

@avanivi: ezen már én is gondolkodtam, sose hallottam a gyerekeiről beszélni (ugy tudom két fia van)...vagy lehet nem adják le?

genevieve 2011.10.27. 15:04:39

@nathalie: ha már valaki arra veszi a fáradtságot, hogy kifejezze sajnálkozását valaki halála iránt, akkor vegye arra is, hogy leirja: nyugodjék békében...

nathalie 2011.10.27. 15:11:46

@genevieve:
ugye most senki nem gondolja komolyan,hogy azért használom a ripet (nem használtam még egyébként), mert nem szeretem kiolvasni hogy nyöbö??????
csak próbáltam kifejezni, hogy akik leírják ezt azok valószínűleg nagyon cool-nak/ vagánynak tartják stb.
ma engem senki sem ért :(

kékdelfin 2011.10.27. 15:11:59

@genevieve: És ha külföldi a halott? Akkor miként kell?

Líder Máximo 2011.10.27. 15:13:23

mivanöcsém! Elfelejtettem tegnap mondani: a képválogatás valami zseniális munka :)

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 15:14:54

@Líder Máximo: a main beszarsz. soge címeket is adott a képeknek, csak azon röhögtem ordítva húsz percet. :D

genevieve 2011.10.27. 15:15:32

@Kékdelfin: de csak ha külföldi helyre irod be:-)

ha magyar helyen ott lehet magyarul is:-)

nathalie 2011.10.27. 15:15:41

@genevieve:
még mindig döbbenten ülök...

Albino Vernyul 2011.10.27. 15:16:03

@nowo: Amit irtal abbol nem az jott le, hogy nem erted, hanem hogy grammanaciskodsz.. Egyszeruen annyit jelent, hogy nok osszevesznek, vagy megtepik egymast... A libaviadal nem rossz amugy... De tenyleg nincs magyar megfeleloje..

avanivi 2011.10.27. 15:17:57

@genevieve: két fia van ? Mekkorák ? Lehet hogy éjszaka beszél róluk.

nathalie 2011.10.27. 15:18:08

cicaharc a megfelelője és sokan használják.

kékdelfin 2011.10.27. 15:18:12

@genevieve: de én a külföldi személynek üzenek a magyar helyről. érted? És ha ő lenéz Isten, Allah, Krisna, Buddha,..., mellől, akkor kell, hogy értse, hogy mit mondtam neki.

nathalie 2011.10.27. 15:20:07

@Kékdelfin:
meg meg is tiszteled, hogy anyanyelvén fejezed ki részvéted.

Tjuca 2011.10.27. 15:20:43

valaki van dunakesziről itt? s.o.s. kellene segítség nekem.

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 15:21:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: oszt mé kell ablakot cserélni? aprófát csináltál belőle?

@Tjuca: a libaviadal egy kurva jó szó, szép a ritmusa :-)) szerintem a catfight modoros, meg a többi hasonló, de lehet csak azért, mert egy huncut szót nem beszélek angolnául...

kékdelfin 2011.10.27. 15:22:33

@nathalie: szerintem a rip-et anyanyelvtől függetlenül sokfelé megértik a műveltebb világban.
Ha meg azt vesszük, már a rómaiak is rövödítgettek, pl. annak a 33 éves fiatalembernek a keresztjére is egy rövidítést biggyesztettek. Tudom, az más volt, meg nem volt több hely a táblán.

kékdelfin 2011.10.27. 15:23:30

@prof. Perselus Piton: mondhatod azt is, hogy macskacsata.

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 15:24:12

@nathalie: pláne, ha svéd, vagy japán.

@avanivi: puszi :))))

@prof. Perselus Piton: még csak mellette sem ültem. szétrohadt magától a hülye. :D

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.27. 15:25:55

"egy bottal tudnám agyonbaszni a gyereket" :DDD Attila most sem hazudtolta meg önmagát. :D

@Ancilla: Az lett volna szomorú, ha miközben PSZF-re jár és egy ilyen logikai feladatot nem ő old meg elsőnek. Mint az előző szériában DrLacin a „105 százalékos” IQ teszt.

avanivi 2011.10.27. 15:27:52

@nathalie: De én megértelek,és ne rijjjál, mára Attila fan leszek veled :))

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 15:28:27

@Kékdelfin: azért ennek utána járnék a helyedben. ;)

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 15:29:20

@Kékdelfin: a macskacsata nyert nálam...olyan jó dallamos :-))) és nem lehet egyszerű kimondani pár feles után :-D

van-e szándék 2011.10.27. 15:29:25

איך ליבע דעם בלאָג אַז איז

:)

kékdelfin 2011.10.27. 15:29:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: melyiknek? Hogy megértik-e, vagy, hogy mi volt a táblácskán?

nathalie 2011.10.27. 15:29:49

@avanivi:
hát egy hétnek jobban örültem volna, de minden segítségre szükségem van mostanában, úgyhogy köszönöm az egy napot is :D:D:D

Tjuca 2011.10.27. 15:29:59

@vv5: aki tanult számvitelt, meg pénzügyet, az tisztában van vele, hogy az 100% magolás. logika nem sok kell hozzá. józan paraszti vagy magyar fifika megtalálni a kiskapukat később, de az nem számjáték, hanem dörzsöltség kérdése.

kiábrándító, de pszf-en nem kell logikai fejtörőket oldogatni. :-D (ha közgázos, akkor már talán, de ott is másokat, valszám, lineáris programozás stb. az is másféle tudást igényel)

nathalie 2011.10.27. 15:31:04

sztem legyen a tikviadal.

kemény keleti kommentelő 2011.10.27. 15:31:29

Ritka egy gusztustalan játék volt ez a pleves lefetyelés, de el kell ismerni, Gergő világbajnok is lehetne ebben a sportágban. Kitartás, lelkesedés, és még a többiek röhögése közepette sem fulladt bele.

Tjuca 2011.10.27. 15:32:34

@prof. Perselus Piton: igen, csak ez nem fejezi ki a szó jelentését. ez egy piti kicsinyes, inkább nőkre jellemző hajtépés, ami inkább a közönségnek szól, és olyan harci elemeket tartalmaz, mint másik műkörmének betörése, hajtépés, karmolás, műcsöcs implantátumainak leeresztése stb. háBORGú

Tjuca 2011.10.27. 15:34:07

a dunakeszis kérdés megoldódott (vagy...) tessék drukkolni, hogy ne fossam össze magam, míg oviba megyek a gyerekért! :-D köszi.

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 15:34:41

@van-e szándék: megmondalak sixxnek, hogy csúnyákat beszélsz :-))

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 15:38:28

@Tjuca: igaz...és a macskákra nézve is derogáló :-) de a műkörömletörést olimpiai sporttá kellene tenni...

Tjuca 2011.10.27. 15:40:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :-DDD (inkább nem írom le, ez hanyadik kör, és mióta tiszteli meg családunkat ez a foskór :-( bezzeg a villában csak lefetyelnek, ott meg semmi. :-((() na készülök, segítségül hívom még tena ladyt! :-)

Tena Lady!

gyere bébi! :-D

prof. Perselus Piton 2011.10.27. 15:41:48

Seherezádé vicce:

Buli után a pasi így szól a frissen megismert szöszkéhez:
- Cseréljünk telefonszámot!
Mire a szöszi:
- Nemáá, nekem kell az enyém, olyan sokan ismerik.

avanivi 2011.10.27. 15:43:37

@van-e szándék: szép, nálad szebbet csak @Binbir gece: tud irni nekünk.

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 15:44:57

@Kékdelfin: voltak ilyen okoskodó grafomán faszok, mint máté meg lukács, ők nem egészen ezt írják. :DDD

Líder Máximo 2011.10.27. 15:48:07

@Ancilla: OFF

"Most megint egyedül leszek a véleményemmel, de ez a mai összefoglaló nagyon felbosszantott. Szerintem Péter és Attila nem is nyerni mentek be, hanem gonoszkodni. És az ő gonoszságuk ráragad az egész csapatra.Miért kell egy játék során is azt csinálni, ami a kinti világban is megkeseríti az emberek életét? Gyűlölködni, gonoszkodni, csak azért is csalni, szándékosan megbántani a másik embert? Miért nem lehetett ezeket pl. a házassági hirdetéseket humorosra venni: egyáltalán az egész játékba több humort vinni? Itt most már egymás lelki kikészítése folyik. Én ezen nem tudok szórakozni."

Bocsánat mindenkitől, csak most olvastam vissza még kommentekben és ezzel a helyzetmegállapítással nagyon nem tudok egyetérteni. Ne érts félre drága Ancilla, de te olyan a "Kommenteők Fecója" vagy. Ezt nem személyeskedésből mondom, hanem annak jellemzésére, ahogy teljesen félreértelmezed ezeknek a játékosoknak a szándékait. Minden házassági hirdetés a humoros volt a maga módján, ahogy láthattad, nevettek is rajta. Gyűlölködésről, gonoszkodásról beszélsz, ami nem a készítők, de inkább a te humortalanságodra utalhat. Próbálom érteni, hogy te mire gondolsz, de elfelejtesz egy alapvető és igencsak fontos tényt: ez a játék nem arról szól, amit te vagy Fecó közvetítesz. Lehet persze úgy is játszani, kérdés, meddig lehet eljutni vele. Különböző stratégiák, taktikák vannak, és véleményed fő stratégiai hibája, hogy összemosod a kinti és a benti logikát. Ezt csak a jövőre nézve mondom neked, ha eddig nem esett volna le, h hiba "kinti" logikával megítélni játékosokat, mert akkor úgy jársz, mint Fecó. Oszt sírhatsz mindenen. Felesleges. Egyébként ettől függetlenül nagyon szeretem kommentjeidet, írj többet, na :)

ON

kemény keleti kommentelő 2011.10.27. 15:48:38

@avanivi: Nem megy? איך ליבע דעם בלאָג אַז איז = sápadt ördög

Swinger Betti 2011.10.27. 15:50:37

@vv5: A PSZF nem erről szól, ez logika, intelligencia kérdése, teljesen más képességeket igényel, mint a számviteli fősuli, a PSZF-et seggeléssel, magolással el lehet végezni, ismerek ott végzett lányokat, nem éppen okosak, csak megtanulták, amit a vizsgákra kellett.
Csaba viszont intelligens, legalábbis a bent lévők közt annak számít, van logikája, nem káromkodik.
Ha szerinted a számviteli törvény tele van olyan feladatokkal, amiket a villában használhat Csaba a versenyekben, akkor javaslom, szabadidődben olvasgasd, garantálom, hogy öt perc után tépni fogod a hajadat.

Amit Eszterrel csinál az ügyvédi kamara, attól mit remélnek? Hogy az emberek majd felnéznek az ügyvédekre, mert kizárnak egy ilyen nőt maguk közül?
Inkább a lakásmaffiában érintetteket, a bolondokat, a csalókat, stohlbucit kimosdatókat, a pártpolitikával kacérkodókat, a torgyánjózsefeket és hasonlókat kellene kiszórni, az többet használna a megítélésüknek, mint az Eszterrel kapcsolatos okoskodás.
Az ügyvédi kamara egy sóhivatal, tele sótlan emberekkel...

genevieve 2011.10.27. 15:50:40

@Kékdelfin: nekem végül is mindegy, ezt mindenki maga dönti el:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.27. 15:51:11

A RIP mellé még tegyük oda a respectet is. Engem az is zavar. De én nem akarok zavarni. :))

van-e szándék 2011.10.27. 15:51:43

@Swinger Betti: máshogy nem kerülnének be a Fókuszba :)

kékdelfin 2011.10.27. 15:53:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó, ok, most én nem akarok vallástörténeti dolgokba belemászni, hogy ki szerint hogy volt felírva, meg hány nyelven, meg kiírva, vagy rövidítve.
Ráadásul én ezt az egészet nem is hiszem el:)

avanivi 2011.10.27. 15:54:53

@nathalie: Jelenleg egyformán kedvelem /NEM/ a villalakókat, hogy midegy melyik lesz a kedvencem.

Swinger Betti 2011.10.27. 15:57:44

@Líder Máximo: A nézők majd szavaznak. Sokan pont a szarkavarás, az agresszió, lelki terror miatt Attila és Péter ellen. Ahogy a kubai macsót is elzavarták nagy többséggel, mert már taszító volt. 18 évesen így viselkedni? És nem most kezdte, hanem már ilyen szellemben nőtt fel a srác, érdekes gyerekkora lehetett.

Egyetértek Ancilla kommentjével, még azt hozzátenném, hogy a Péterhez és Attilához hasonló aljas, gátlástalan emberek mutogatása károsabb, mint Pornós-Modoros Vera mélytorkos-spermafürdős mutatványának közzététele a médiában vagy egy délutáni időpontban sugárzott kemény pornó a gyerekcsatornán.

nathalie 2011.10.27. 16:14:52

@avanivi:
akkor legyen attila, már ha a humort kedveled. Ha nem, akkor inkább a másik csapatból válassz :)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 16:16:36

@Líder Máximo: Egyetértek. A kinti világból akkora a kiszakadás, hogy sajnálni nem sajnálom pl. Attilát, hogy ilyen meg olyan faszkalap, de valamilyen szinten megértem, hogy pl. kintről a kutyi mellett emberi bíztatást is többet kapott. Ez pedig azért van, mert csak vannak neki is a műsort néző igazi barátai, akik tudják, miért érdemel meg egy kis gondoskodást legalább. Nem megyek át geilbe, meg ezt 14 emberre mind értem, és így világlik meg, hogy 1., a törés miatt semmi sem ugyanaz kint és bent, 2. kintről sokat tudnak hozzátenni a bentiek világához azzal, hogy visszajeleznek - érezni is lehet, hogy a szülinapja végén Attila tényleg boldog volt, nem csak belehazudta a riportszobába...mert visszajeleztek, ami ha elmarad, aznap is gecin fekszik le. És nem csak Attila, mert elfogult vagyok.
Kint, bent, nagyon különbözik. Való életben én se...de ha lenne valakim bent, nem is a megértés, de az eljutás és visszajelzés rettentő fontos. egy fikázó sms is, attól izgi és kacarászom én is. kár is ennél komolyabban venni, inkább szórakozzunk, ha már nézzük. :)

csak magamat képviselem 2011.10.27. 16:28:19

@prof. Perselus Piton: olvastam, hogy a külföldiek kedvenc magyar szava a cipőfűző. :DDD jó nehéz nekik, de pont ezért szeretik még a többi nehéz szónál is jobban(inkább hallgatni, mint kimondani).

csak magamat képviselem 2011.10.27. 16:31:28

Nyugodj Békében, ha barát, rokon. Szerintem odaát a tegezés senkit nem zavar. A nyugodjék ugyanilyen jó, ahhoz több tisztelet társul. Kinek mi a kedvesebb.

Líder Máximo 2011.10.27. 16:32:48

@Swinger Betti: "Sokan pont a szarkavarás, az agresszió, lelki terror miatt Attila és Péter ellen. Ahogy a kubai macsót is elzavarták nagy többséggel, mert már taszító volt. 18 évesen így viselkedni? És nem most kezdte, hanem már ilyen szellemben nőtt fel a srác, érdekes gyerekkora lehetett."

1. Szerintem nem tudod mi az a lelki terror és agresszió ha e két játékos kapcsán ezek a szabak ugornak be neked. Bé-verzió: burokbam éltél/élsz.

2. Aki azonosítja a benti játékosokat pillanatnyi, választott taktikájukkal az csak nézi, de nem érti ezt a játékot és most próbáltam finoman fogalmazni.

avanivi 2011.10.27. 16:35:39

@nathalie: Nem szabad komolyan venni ezt az egész cirkuszt, nem is szabad őket utálni meg szeretni.Vannak, nézem, de főleg a Hajnit olvasom /nám !!/,és a kommenteket ,jelenleg sokkal szivesebben
mint a napi híreket.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 16:36:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @Kékdelfin: igen, ha jól értem itt a fonetika az izé...
Jesus Nazarenus Rex Judeorum. itt van az i és a j elásva, nem, Hajni?

sandokan 2011.10.27. 16:36:57

@nathalie: képzeld most olvasom a fejkönyvben(nowo), hogy mi gergővel tulajdonképpen lyukhaverok vagyunk. á, egyre jobban azt érzem, hogy kezdek meginogni. még két ilyen éjszaka és gondban leszek. pedig nem.

kinguci milyen jól viselte, ennek a nagyon fontos vizes játéknak az elvesztését. juj. ennél már csak az volt szebb, ahogy rögtön leoltották. valaki elmondhatná már neki, hogy ez egy komolyabb bajnokság, nem a megye III.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 16:37:28

de ez még mintha az indiana jonesban is téma lett volna :)

nathalie 2011.10.27. 16:37:43

@avanivi:
megpróbálom neked most elmondani az igazat: nem is veszem :)

Hurri Kán 2011.10.27. 16:38:19

@csak magamat képviselem:
Régebbi írásmód szerint a Jézust Iesus-nak, v. hogy írták, innen az I betű.

sandokan 2011.10.27. 16:38:29

@Líder Máximo: jól beszélsz, de nem biztos, hogy célba is talál.

Líder Máximo 2011.10.27. 16:39:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "a main beszarsz. soge címeket is adott a képeknek, csak azon röhögtem ordítva húsz percet. :D "

Ez még az ablakos előtt volt vagy után? Mert úgy nekem is lassan ment volna, ha az ügyfél sírva-röhögve ordítja, hogy DE NEM KELL KIBONTANI A RÉGI NYÍLÁSZÁRÓT :)))

nathalie 2011.10.27. 16:40:33

@Líder Máximo:
sajnos nem biztos, hogy ezt most megérti a címzett.
de egyébként tökéletes összefoglalás volt :) örülök, hogy Te válaszoltál, nem én.

nathalie 2011.10.27. 16:42:30

@avanivi:
ja, akkor jó. már nem tudom ki mit hisz itt rólam... :D

sandokan 2011.10.27. 16:53:35

@nathalie: oldalágról.
egyébként tényleg, legalábbis a mai bulvár alapján, ez most nem vicc, ezért sem fejteném ki részletesen.

csak magamat képviselem 2011.10.27. 16:53:38

én lyuk sógornak ismerem ezt az állapotot.@nathalie: hát úúúgy.

nathalie 2011.10.27. 16:56:35

@sandokan:
tudom mi a lyuk sógorság. csak azt hittem hogy megmondod, hogy frash andi, vagy zita. :D de ha nem, hát nem :D

Tjuca 2011.10.27. 17:01:21

@nathalie: na ezt a kifejezést pl. lyuksógornak ismerem.

sandokan 2011.10.27. 17:11:04

@nathalie: bocs. engem így programoztak. utálnak is érte.

@Tjuca: ugye elhiszed nekem, hogy szándékosan nem azt írtam. ugye?

Tjuca 2011.10.27. 17:14:30

@sandokan: jajj ne már! messziről jött ember azt mond, amit akar. ;-P (már persze, ha valamelyik nem vállalhatatlan.)

így ni: ccöö na mijezmá, csak a debreceni a megaz andi? nekem az egész fresh megvolt (bocs nem vagyok képben remélem nők vannak benne, és azt sem tudom hányan), meg a... és sorolod. :-D

mi vagy te?
pitbull!

neeem maláj tigris vagyok ecsééém! :-PPP

Tjuca 2011.10.27. 17:17:27

jaj most olvasom a sógorbátyám viszonnyal van gond, nem a számokkal.

pardon, én kérek elnézést. :-)

sandokan 2011.10.27. 17:19:18

@Tjuca: ok, lebuktam, elismerem hazudtam. előbb más nevet írtam a papírra, aztán gyorsan átírtam.

valószínű, hogy privátban kellett volna ezt az információt közölnöm. elnézést, akit megbántottam.

mocskosmacska 2011.10.27. 17:25:20

Szerintem veronika tudjátok mi miatt felejtette el ilyen gyorsan az eszti-kubai affért? Mert a rtl néha furcsa feladatokat ad a játékosoknak és ezzel minden bentlévő tiszában van.

mocskosmacska 2011.10.27. 17:26:04

Attilának nagyon csinos volt a kabátja, amit reggel viselt.

Attilának jó áll, ha nincsen rajta szemüveg.

Swinger Betti 2011.10.27. 17:28:44

@gyvy: @csak magamat képviselem: Az nem a régi, hanem a helyes írásmód. A vulgárlatin tahók a provinciákban, akik eltorzították a latint, írták sok helyen az "i"-t "j"-nek.
Pl. Iesus-ból lett Jesus
ius-ból meg lett jus

valahogy így

mocskosmacska 2011.10.27. 17:31:54

Tudom, hgoy nem sokan fogják osztani a véleményemet, de: shadi háp-háp-háp vicce, nem volt poénos, de legalább aranyos.

mocskosmacska 2011.10.27. 17:34:34

Kinga csapata helyében én csupa-csupa jót írtam volt az apróhirdetésben a mások csapat tagjairól.
Mivel ők gúnyolódó, leszóló hirdetéseket vártak, erre fel voltak készülve, ráadásul egyik sem olyan érzékeny lélek, hogy egy fikázó hirdetésből nagy ügyet csináljon.
Viszont egy csupa-csupa szeretet hirdetés meglepi őket és nem értenék a dolgot. Aztán lehetett volna röhögni, hogy milyen összeesküvés-elméleteket gyártanak, illetve elemzik a hirdetés szavanként, hogy ez tulajdonképpen mit jelenthet.

Swinger Betti 2011.10.27. 17:35:56

@mocskosmacska: Kétlem, hogy Veronika bármivel is tisztában lenne, ami körülötte történik. Bár néha megvillan benne a taktikázó lány, de csak annyira futja, hogy gyorsan szalad Péterhez az információkkal. Önállóan ő nem gondol semmit.
Azt azért bánom, hogy Eszternek ne volt alkalma játszani Cris hancúrlécével.

Elfelejtettek szexelni a villalakók. Sőt még Veronika és Cris sem szexelt, csak csattogtattak. És nem is nagyon látom, hogy ki kivel jöhetne össze, nekem a szex-szerelem-megcsalás vonal kellene az ármánykodás mellé.

Hurri Kán 2011.10.27. 17:38:32

@Swinger Betti:
Köszönjük újabb, értékes és felettéb kultÚrált hozzászólásodat. Szerencsére Te nyilván nem tartozol ezek közé a vulgártahók közé. Akkor bizonyára arról is hallottál, hogy a nyelv, az írott, és a beszélt is változik.

Egyebekben -Nomen est Ómen- javaslom, keress fel egy nevedben foglalt intézményt, hátha az ott kapott kezelés hatására kissé oldottabbá és ebből következően a jó modor általános elvárásainak megfelelő kommunikációra is képessé válnál.

Swinger Betti 2011.10.27. 17:42:06

@mocskosmacska: De most mit lehet Veronikára mondani, ami vicces?
Rá kell nézni, meg kell hallgatni, máris röhögsz, semmi csavar nincs a lányban, azt kapod, amit látsz.

Azért a Kinga csapat írt olyat, ami betalált. Gergő nagyon felkapta a vizet amikor azt írták, hogy baráti köre folyamatosan változik a villában. Ebben azért volt igazság. Hol Attila, hol Csaba mellé állt korábban. És mégis hevesen tiltakozott a riportszobában. Pedig eddig sokszor váltott oldalt.
A sittes múlttal kapcsolatos poénok meg tényleg nagyon viccesek, kreatívak voltak. Azon Gergő is nagyot nevetett.

nathalie 2011.10.27. 17:44:40

@mocskosmacska:
az az igazság, hogy amit írtál, hogy direkt kedveset ír a másikról és ezzel a másik csapatot az örületbe kergeti, inkább attila-péter vonal.sztem. kingáék egyből megbeszélték volna, hogy tuti az ellenkezőjét gondolják és azon sírtak volna fél órát, hogy mekkora parasztok ezek.(lásd sorrendes feladat)

egyébként láttam a két mondatot. akkor ennyi volt mára? :D:D

Swinger Betti 2011.10.27. 17:49:35

@gyvy: @nathalie: Szerintem ti valamit nagyon félreértettetek. Semmi latinos, klasszikus műveltségetek nincs, vagy csak rosszindulatúak vagytok. A "vulgár" itt egy szakkifejezés, ha nem értitek, akkor szabad utána nézni, könyvtárba járni.

Vulgár latin. Ez a neve a provinciákban kialakult latin nyelvváltozatnak, amiben többek közt olyan jelenségek is megfigyelhetők, mint az ius-jus, amire utaltam.

A tiszta latinhoz képest ez valóban tahó nyelvhasználat volt. Provinciális, szó szerint. Aztán ebből a vulgár latinból és germán nyelvek keveredéséből alakultak ki az olasz, spanyol és portugál, francia stb. nyelvek ősei.

A fentebb folytatott Iesus-Jesus vita miatt írtam, amit írtam.

Hivatalos swinger klubba pedig nem járok, máshol hódolok ennek a szenvedélyemnek :P

mocskosmacska 2011.10.27. 17:51:31

@nathalie: MÉg fentebb írtam az elsőt, hogy milyen jól választott attila a hupikék törpikék dallal és jól is énekelte.

mocskosmacska 2011.10.27. 17:52:44

@nathalie: Szerintem itt már annyira átmentek egymás basztatásába, hogy a kingáéknál jóval értelmesebb péter sem tudott volna mit kezdeni a dologgal előszörre.

sogeking 2011.10.27. 17:53:15

swinger klub és nyelvészkurzus egy helyen?! lehet még jelentkezni??

Hurri Kán 2011.10.27. 17:54:39

@Swinger Betti:
Akkor nézz utána mi a ma már általánosan elfogadott írásmód.

@sogeking:
Igen. Bundáskenyér a belépő.

Hódos Hajnalka 2011.10.27. 17:55:21

szerintem meg egymás kúrogatását be lehet fejezni, mert lehet, hogy a többi kommentelőt még nem, de engem már kezd zavarni. :)

sogeking 2011.10.27. 17:55:40

@gyvy: ha nincs klasszikus műveltségem, azért jöhetek?

nathalie 2011.10.27. 17:57:34

@Swinger Betti:
közöm nincs hozzá, amit írsz. Még leragadtam a pszf-es kismonológodon, hogy az nem számviteli főiskola...

Hurri Kán 2011.10.27. 17:57:50

@sogeking:
Ha jó a nyelvtudásod, igen. ;-)

mocskosmacska 2011.10.27. 17:58:09

@Swinger Betti: De legalább valami háromszög féle kialakult. Az eddigi "villaszerelmek" két ember véget nem érő nyűglődése volt.

nathalie 2011.10.27. 17:59:07

@mocskosmacska:
igen, mondjuk ez igaz. Attila tuti összezavarodott volna ha a jó tulajdonságairól ír valaki (tudom: nincsenek! mielőtt még valaki betalál) :) És péter is vért izzadt volna a riportban hogy elmagyarázza a másik csapat kedvességét :)

sogeking 2011.10.27. 17:59:14

@gyvy: állítólag jó :D viszont a számvitelhez nem ragaszkodom

Swinger Betti 2011.10.27. 18:01:05

@gyvy: a vulgár latin változatból (Jesus), nem következik az INRI betűszó feloldása, ami fentebb kérdés volt :P Ezért volt a röpke nyelvészkedés.

@sogeking: Én nem klubban művelem a swingert, hanem magán úton, baráti társaságban, de egy kis nyelvérzéket mindenkitől elvárok ám :)

Odabent is örültem volna egy kis párcserés, többes gabalyodásnak, az Eszter-Cris-Veronika hármas szerintem elég formabontó lett volna. Kár, hogy ez már nem jöhet össze.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:03:00

@nathalie: ???
Valamit nagyon félreértettél akkor, azt írtam, hogy ott nem intelligenciát osztogatnak, hanem szaktudást. Aminek ára a magolás.
Csabát nem a számviteli törvény olvasgatása tette értelmes fiúvá.
Kb ennyi volt a lényeg :)

mocskosmacska 2011.10.27. 18:04:14

@Swinger Betti: Nem igaz, hogy senkinek sem jut az eszébe, hogy valami háromszögféle izgalmasabb lenne, mint hogy ketten folyton kézenfogva fekszenek a kanapén és néha moralizálnak azon, hogy vajon már megpuszilhatják-e egymás állát, meg "ez még nem szerelem, de nagyon szeretem." Ez a standars szöveg és már annyira unom, hogy Annamária hirtelen szerelembeesése péter iránt is jobb volt ennél.

nathalie 2011.10.27. 18:04:32

"A PSZF nem erről szól, ez logika, intelligencia kérdése, teljesen más képességeket igényel, mint a számviteli fősuli"

de ok, félreértettem. mindegy.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:05:24

@nathalie: attila tényleg össze lett volna zavarodva és érzékeny pontján érintették volna, mert valszeg nincsen hozzászokva a pozitív kritikához. Ezért lehet, hogy gonoszság lett volna. Mármint valakit az érzékeny pontjával szivatgatni.

Hurri Kán 2011.10.27. 18:06:43

@mocskosmacska:
Mással meg nincs értelme. ;-)

Swinger Betti 2011.10.27. 18:06:53

@mocskosmacska: Valahogy így gondolom én is. A villaszerelmek unalmasak és idegesítőek. A villaszex viszont izgalmas lehetne, csak hagyják már ki belőle az állszopkodást és a szerizést, komplikálást.

sogeking 2011.10.27. 18:07:22

@Swinger Betti: egyébként mi az a swinger klub? - innen a blogról származik a szexuális műveltségem, és még csak a B mint BDSM-nél tartunk az ABC-ben

icegrapefruit 2011.10.27. 18:08:01

@nowo: Régebben én is megőrültem tőle, de már megszoktam. Annak idején kitalálták az eszperantót, de nem fogyott, most viszont lehet, hogy megszületik magától. :)

nathalie 2011.10.27. 18:08:31

@mocskosmacska:
hát mondjuk azért veronikánál is kiemelték a kacsaszájat és péternél is arra a pontra próbáltak menni, ami fájhat. Gergő sittes múltjának felemlegetése sem szívjóságból történt.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:11:18

@gyvy: Gyanítom, hogy attila kreténsége valami elég szörnyű gyerekkorból eredhet, ahol nem nagyon dicsérték meg szerették. VAlakit a gyerekkora tragédiájával kínozni elég utolsó dolog.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:13:09

@nathalie: Most nem akarok túl költői lenni, de attiláról néha az jut az eszembe, hogy mi lehet az a seb, ami annyira mély, hogy csak ilyen tapló, kretén viselkedéssel tudja takargatni.
És szerintem ez durvább, mint veronika kacsaszája, meg gergő sittes múltja, amivel a bemutatkozón filmjében is eldicsekedett.

nathalie 2011.10.27. 18:14:41

@mocskosmacska:
én még mindig nem vagyok benne biztos, hogy egy súlyos gyerekkori lelki trauma kell ahhoz, hogy valaki néha paraszt legyen.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:14:54

@nathalie: Gergő pont azon nevetett a legnagyobbat, a riportban elismerte, hogy ezzel semmi baj nincs, a sittes poénokban nyelvi lelemény is megvillant. Neki a sittes múlt védjegy, egyáltalán nem fájdalmas emlegetni. Elvégre ezzel került be és haknizta végig a Reggelitől kezdve az összes RTL-es műsort. Jól forgatja a srác ezt a tőkét.

@sogeking: A swinger klub a legnagyobb jóság a világon :)
Most lesz egy hosszú hétvégém, és megyünk baráti párokkal swingerkedni egy szép helyre. Izgi lesz. Még epilálnom is kell előtte.

nathalie 2011.10.27. 18:16:32

@Swinger Betti:
igen, valóban jól kezelte, de lehet hogy csak azért, mert ahogy említetted ezzel haknizott, tehát volt annyi esze, ebből ne csináljon problémát. azért seritől akkor is fura sztem, hogy ezt engedte, vagyis állítólag ő írta.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:16:42

@sogeking: Olyan hely, ahová sok ember elmegy és együtt malackodnak.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:18:17

@nathalie: Attila nem paraszt paraszt, hanem pszicho paraszt.
Aztán lehet, hogy neked van igazad és tényleg csak egy tapír.
De modorosveráról is az jut néha az eszembe, hogy ez a nő miken mehetett keresztül, hogy ennyire elvesztette minden önbecsülését.

nathalie 2011.10.27. 18:19:32

@mocskosmacska:
arról már azért van képünk miken mehetett keresztül :D:D
én továbbra sem látom attilában a pszichot, de másoknak állítólag érzékenyebb a lelkük mint nekem. :)

mocskosmacska 2011.10.27. 18:21:06

De hogy egyértelmű legyek, ez nem mentség sem attila, sem vera részére. Felnőtt emberek, akinek észre kellene venniük, hogy ahogy úgy viselkednek, úgy nem viselkednünk.
MOndjuk szerintem attila azért ment be, hogy kiélhesse magát.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:28:43

@nathalie: MÉg Truman Capote Hidegvérrel című könyvében olvastam egy pszichiáter cikkét "Gyilkosság mindenféle nyilvánvaló indíték nélkül". A cikkben négy esetet vizsgált az orvos, ahol épelméjű emberek mindenféle nyomós indíték nélkül öltek. (pl. egy jámbor pasi megfojtott egy kislányt, aki röhögött a beszédhibáján) MInd a négy vizsgáltról kiderült, hogy gyerekkorukban súlyosan bántalmazták őket és emiatt tele voltak elfojtott indulattal, ami egy aprócska kis ok miatt előjött belőlük. A végkövetkeztetés az volt, hogy a mind a négy emberben iszonyú nagy harag volt és nem is azt akarták megölni, akit megöltek, hanem a bántalmazóikon akartak bosszút állni. Az áldozat tulajdonképpen a gyilkos gyerekkori bántalmazója helyett halt meg.
REmélem, érthetően írtam le, nem vagyok szakember.
Na, szóval attiláról is ez jut az eszembe. HOgy ő nem is csabát utálja, hanem valaki máson akar bosszút állni, csaba csak egy bábu.

sogeking 2011.10.27. 18:28:51

@mocskosmacska: sok ember összegyűl és úgy eszik a krémest, mint Attila?

nathalie 2011.10.27. 18:40:01

@mocskosmacska:
értem mit írsz (könyv is megvolt). Ettől függetlenül nekem még a csaba utálat egy egyszerű kétségbeesett féltékenységnek tűnik némi irigységgel vegyülve. ez pl jöhet abból, hogy soha nem kellett egy nőnek sem. Adott volt a lehetőség, hogy megszabaduljon csabától (kiszavazás) és megpróbált vele élni. sok mindenki ezt tette volna ha féltékeny valakire. Az egy dolog hogy nem jött be, meg az is egy dolog, hogy ezt elég átlátszóan csinálta. Mióta felfogta hogy csaba marad, kinga meg tényleg csak szopatta, egész normális. Tényleg nem látom azt mengelét, pszichopatát, sorozatgyilkost, gyermékként bántalamazott személyt, amiről itt többen beszélenek.
Ennyi erővel arról is értekezhetnénk, hogy pl csabával mi történt gyerekkorában, hogy egy értelmes mondatot nem tud kinyögni és hogy valamiért mindegyik faszi kerüli (még shadi se bírja).
Valamint az külön témánk lehetne, hogy mégis mi történhetett a többiekkel is, hiszen jelentkeztek egy ilyen játékba! számomra már ez felfoghatatlan. de a szomszédom számára meg lehet, hogy az, hogy miért cserélek én itt erről véleményt. biztos erről is lehetne egy doktorik írni, hogy ki miért kommentel itt stb. szóval az hogy mit látsz ebben az egészben inkább arról szól, hogy mit szeretnél bele látni, esetleg a te személyiségedhez mi áll közel, melyik magatartásforma megszokottabb számodra a saját környezetetben stb. ezek elég összetett dolgok.

avanivi 2011.10.27. 18:40:39

@nathalie: Nagyon jól áll Attilának a csíkos póló !! :))Jó alakja van .

Swinger Betti 2011.10.27. 18:40:47

@mocskosmacska: Érdekes amit leírtál, de keversz két dolgot:
van, aki gyerekkori bántalmazásba, hideg bánásmódba kattan bele, aztán később ez előtör belőle a legváratlanabb helyzetekben.

Megint más a pszichopata, akinek az agya rendellenesen működik, ennek semmi köze a gyerekkorhoz, vagy ahhoz, hogy csúfolták, megverték. Egyszerűen kémiai-biológiai okok miatt nem úgy működik, mint egy egészséges emberé.
A pszichopata, ha a legjobb környezetben nő fel, akkor is pszichopata lesz, csak esetleg nem a bűnözésben lesz sikeres, hanem valami másban, ahol embereket kell manipulálni, tárgyként használni.

mocskosmacska 2011.10.27. 18:43:17

@nathalie: Persze, igazából úgysem fogjuk megtudni, hogy mit miért tesznek, de attil a és vera nekem akkor is totál pszichiátriai tanulmánynak tűnnek.

nathalie 2011.10.27. 18:44:21

@mocskosmacska:
az újra is elküldtem, mert azt hittem ott vagy.
de akkor mondom, van új post :D

mocskosmacska 2011.10.27. 18:44:27

@Swinger Betti: Akkor a pszichopata szót a hétköznapi jelentésében lett használva nem a szakmaiban.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:51:01

@mocskosmacska: Én Veránál el tudom képzelni a megalázó helyzeteket, amik ide eljuttatták, ö tényleg nincs kibékülve önmagával, de Attilánál nem tudom eldönteni, hogy pszichopata, ami elég ritka, vagy régebbi sérelemért áll bosszút valakin, mindegy kin, most éppen Csabán. Lehet, hogy bánja, hogy nem tudott továbbtanulni, nem volt vonzó annyi idősen, mint Csaba, nem voltak barátnői, esetleg megalázták, vagy Csaba képviseli számára azt a fiatalságot, amit ő sose élt meg, vagy nem úgy, ahogy szerette volna.
A pszichopatára jellemző, hogy a eszközként kezeli az embereket, semmilyen érzelmet nem vált ki belőle a másik fájdalma, hideg, saját maga érdekén kívül nem is tud azonosulni mással, nincs empátiája, nem tanul az elkövetett hibákból, nem szorong. Attilára ezek elég jól illenek. Sajnos.
Ennek ellenére nem lesz sorozatgyilkos, csak sakkozik az emberekkel és közben nem is érzi át, hogy a többi lény mit érez.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:52:01

@mocskosmacska: Én Veránál el tudom képzelni a megalázó helyzeteket, amik ide eljuttatták, ö tényleg nincs kibékülve önmagával, de Attilánál nem tudom eldönteni, hogy pszichopata, ami elég ritka, vagy régebbi sérelemért áll bosszút valakin, mindegy kin, most éppen Csabán. Lehet, hogy bánja, hogy nem tudott továbbtanulni, nem volt vonzó annyi idősen, mint Csaba, nem voltak barátnői, esetleg megalázták, vagy Csaba képviseli számára azt a fiatalságot, amit ő sose élt meg, vagy nem úgy, ahogy szerette volna.
A pszichopatára jellemző, hogy a eszközként kezeli az embereket, semmilyen érzelmet nem vált ki belőle a másik fájdalma, hideg, saját maga érdekén kívül nem is tud azonosulni mással, nincs empátiája, nem tanul az elkövetett hibákból, nem szorong. Attilára ezek elég jól illenek. Sajnos.
Ennek ellenére nem lesz sorozatgyilkos, csak sakkozik az emberekkel és közben nem is érzi át, hogy a többi lény mit érez.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:54:23

@mocskosmacska: A pszichopata szónak egy jelentése van, esetleg a köznyelvi használat során mindenfélére ráhúzzák. A pszichopátia egy személyiségzavar, aminek a jellemzői elég jól illenek Attilára.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:57:17

@Swinger Betti: Hozzáteszem Attila, hogy amennyiben pszichopátiás személyiség, akkor Attila és a környezete nem okolható ennek kialakulásáért, ez egyszerűen biológiai-kémiai, szervi eltérés az agyműködésben.
Ugyanakkor érdekes módon a pszichopátiás személyiségzavar nem zárja ki a beszámítást, tehát büntethető, ugyanis nem elmebetegség.
A pszichopata nem pszichotikus.

Swinger Betti 2011.10.27. 18:58:54

@Swinger Betti: mármint a pszichopata bűnelkövető büntethető, nem maga a pszichopátia... :)

arkangyal44 2011.10.27. 19:13:18

szép estét kommentlakók,jól látom ,hogy nem látom a mai Hajni posztot ?

arkangyal44 2011.10.27. 19:25:48

@sogeking: merre ?a 44-es a tegnapi nem ?

Turambar 2011.10.27. 21:17:00

Veron tényleg gyermeteg lélek. :)

sogeking 2011.10.27. 21:33:52

@avanivi: köszi, ismerem, ő volt az egyik akinek szurkoltam :D
süti beállítások módosítása