Hogy volt?

VV5 - 1X43

2011. október 25. 17:59 - Hódos Hajnalka

A tegnapi nap mondata egyértelműen az volt, Veronika tragikus körülmények között elveszítette a szerelmét, köszönjük, Lilu. Azért külön hálás vagyok, hogy a Lakók minden párbaj után értékelni fogják a visszatérő játékost, legalább olyan érdekes lesz, mint az előző szériában az állandó hintázás, hát lopom én a Signettát? Gergő jól ébred, a balhé nem befolyásolta az éjszakáját. Seriben annyi düh volt, hogy csak na, el is panaszolja Dyának, mi történt a vacsora alatt, de az csak valami szőkepicsázást hallott, aztán elmondja Gergőről a véleményét. Nem fiú, hanem férfi. Tök le van nyugodva, Seriben meg még benne van az izé. A bugi. Seri sóhajtozik, bezzeg a Claudio olyan lassú víz partot mos típus volt, és neki nem volt fontos a szex. Volt, hogy egy hónapig nem volt fontos. Gergő meg tök furcsa dolgokat hoz ki belőle. Például szenvedélyt. Ennek ellenére a sírógörcs kerülgeti, hogy Apuci ilyen tiszteletlen vele. És elege van, úristen. Dya meg éhes, úgyhogy menjenek kajálni. Valóban úgy tűnik, hogy ez a szerelem menthetetlen.

A két párbajhős utolsó feladata, hogy írják le egy-egy féltve őrzött titkukat. A kiesett játékos titkát megismerhetik a Lakók. Csaba titka, hogy Krisz többször megkereste őt a kihívása előtt és szövetkezni akart vele Péter ellen. Elhűlök és percekig a kezem remegését próbálom csillapítani. Csak sejtem, hogy Krisz azt akarta írni, felbolygatja a Villa életét, de az általa használt szót még Shadi is csak göngyölíteninek tudja majd kiolvasni. Bevallja, bár szereti Veronikát, ennek ellenére Eszterrel megbeszélték, stikában megcsinálják egymást. Krisz az ennek ellenére szavakat nem használta, azt én írtam csak le.

Aztán mindenki eltöltött egy búcsúestet a sajátjaival. Csudajó volt a hangulat mindkét helyszínen, többen majd’ bepisiltek a nevetéstől. Krisz felsorolja, kit miért szeret, aztán végrendelkezik, Veronikához ne nyúljon senki, mert féltékeny lesz a tévén keresztül is. Attila annak is örülni fog, ha Krisz marad kinn, de most azért őt várja vissza, úgyhogy szeretné megölelni. De nem. Gyere vissza, na csá. A következő percekre nem emlékszem, mert úgy kellett felmosni, mikor Vera azt mondta, Krisz vezéregyéniség a Villában és ő mindig felnézett rá. Végül tapintatosan magára hagyják a szerelmével, de most Krisz komolyan mondja, hogy nem fog kinn csajozni? Igen. De ne hazudjon. De nem. De de. Nagy meglepetésre Csaba nem tudja, mit mondhatna. Kinga nagyon sokat köszönhet Csabinak. Többek között azt, rájött, hogy őt nem lehet megerőszakolni és visszatalált önmagához. Azért is szeretné, ha Csaba visszajönne, mert jó sok borsot törne Attila orra alá, aki tuti, hogy idegroncs lenne, ha visszajönne. A következő képen már jön is vissza, Veronika a földre rogy, én röhögök, mert eszembe jut VVAnikó feje, mikor Jerzsi lépett be az ajtón Béci helyett, remélem, más is emlékszik rá, überelhetetlen. Szegény Veron meg sem bírt szólalni. Ösztönösen sem tudott beszélni, annyira meg volt sokkolódva.

Kinga Csaba érkezése után rögtön beszól Attilának, a saját kardodba dőltél, hogy ő jött vissza! Neked is köszönhetem! Csaba megkéri, legyen oly kedves, ezt a pillanatot ne rontsa el. Attilának rohadt fontos lenne minél többször elmondani, hogy Csaba nem magának köszönheti a győzelmet, hanem azért, mert ők mártírt csináltak belőle, de nem nagyon talál magának közönséget. Hogy Fecó miért omlik össze a fürdőszobában, nem értem, de minimum Szűz Mária jelenhetett meg neki. Zokogva térdel és azt ismételgeti, hittem, hittem. Még szipog, mikor Attila odaszúr neki, Fecó, adjunk egy babérkoszorút? Úgy nézem, Attila akkor is el fogja még vagy ötször mondani, hogy Csaba nem magának köszönheti, hogy visszajött, ha mindenki beledöglik is. Igen, szarul játszott, mert nem gondolta, hogy Kinga és Fecó áthúzza a számításokat. Csaba vállat von, lesz még idő ezt megbeszélni. Attilának Fecó nem is a barátja többé és a sárga szitát meg a kék lapátot sem fogja többé kölcsönadni neki, hogy játsszon vele egy kicsikét. Azért mert. Mert átnézett rajta. És át is húzott. Annyira megváltozott most benn minden, hogy egyedül maradt.

Gyorsan le is paktálnak Péterrel a nyugiban. Csodálatos látni, hogy Péter be van szarva. Azt még csodálatosabb volt előtte hallani, most, hogy kiesett, Krisz Kingánál előlépett kurvajófej csávóvá. Attilának és Péternek nincs más választása, össze kell állniuk. Mint két kicsi lego. De a taktikán változtatni kell. Meg kell fordítani. A párbajra való kijelölés legyen ezentúl a szempont. És Csabát 3-4 hétig békén kell most hagyni, úgysem fog tudni extrát hozni. Péternek fontos, hogy ők ketten ne menjenek ki párbajra, Attila leszarja, ha úgy alakul. A következő áldozat Shadi lesz, de ők nem fogják rárakni a jelet, akkor őket biztosan nem viszi ki. Addig is erősítik benne azokat a tulajdonságokat, amik miatt gyűlölik. Az, hogy odakint hogy döntenek, nekik mindenhogyan jó. Na, most Csabáéknak is el kell gondolkodni, mert most az lesz, hogy magukra fogják rakni a jeleket, és őket viszik ki. Csaba kimondja eddigi egyetlen összetett mondatát: ezek gyáva emberek, azért irányítanak másokat, hogy ne nekik kelljen a piszkos munkát elvégezni. Elvégeztetik másokkal. A két aljas Veronika látogatóba indul. Figyelj, nyuszika, ez egy ilyen játék. Mindannyian ki fogunk esni. De Veronika nem gondolta volna, hogy itt meg fog szeretni valakit. Azt, hogy Kriszt, azt főleg nem. Péter felajánlja, hogy igény szerint egyszer-kétszer megmutatja majd a seggét, Nyuszika bágyadtan mosolyog és sóhajtozik, mit csinálhat most Krisz? És ami a legfontosabb, fog-e nőzni? Levél érkezik, most kiderül Krisz titka. Eszter feje se kutyafasza a levél felolvasása közben, én a felgöngyölítiken röhögök. Igen, Eszter ezt felvállalja. Nyuszikának több se kell, megpördül és Eszter felé rohan, az igazi az lett volna, hogy azt visítja közben, megtéplek, te ribanc!

Fecó gyors, elkapja Veronikát és bevágja az ágyba. Veron őrjöng, BTA lefogja, Veronnak hányingere van és fúúúúj! Még a tojástalan sálat is letépkedi magáról. GeriSeri olyan szemekkel néznek Eszterre, mintha a szemük láttára még két feje nőtt volna ki. Eszter bevállalja, hogy lefeküdt volna Krisszel, mert felizgatta. És akkor mi van? Csak Krisz nem tette hozzá, csak akkor, ha szétmennek Veronikával, mert azt tiszteletben tartja. Veronika vigasztalhatatlan és mert nő, máris kombinál, Krisz nem is szerette őt sohasem, az egész kapcsolatuk egy hazugság volt. És Péter ezt tudta? Hát egyszer megkérdezte erről a véleményét. Péter persze azt nem árulja el, ő pitbulloztatta Kriszt a fürdőben, és ő kérdezgette tőle, te Hősszerelmes kategóriába jöttél? BTA szerint jobb ez így, legalább Veron nem agyal és könnyebb lesz neki benn. Ja, Krisz, ha nem lenne világos, Veronika szakított veled! A keserű pillanatok után szépen mindenki bevonult a hálóba értékelni Csabát. Ő kinn várta az ítéletet. Gergő számára nem volt túl meggyőző a színpadi produkció. Verában nem borult fel semmi attól, hogy Csaba jött vissza. Attila szerint nem volt meggyőző, nem volt szókincse, hebegett-habogott, nem tudott válaszolni a kérdésekre. Megint elmondja, hogy azért Csaba jött vissza, mert mártírt csináltak belőle, és megsajnáltatták. Azt is elmondja megint, elbaszta a taktikát. BTA nem látta Csaba szemében a tüzet. A szokásos kutyatekintet és nyalogatta a száját. Fecó megemeli a kalapját és igenis bátor volt, mert ki mert vinni azt az embert, akitől itt tizenketten rettegtek. Ettől kezdve az, hogy szürke, erős meg gyenge, az itt benn felborult. Csaba köszöni a hét pontot. A hét pont hetven százalék, de hogy a Villában van, az száz százalék.

Miután Gergő és Seri látták szétszakadni a másik szerelmespárt, kibékültek. Ez abból állt, hogy Gergő lehülyepicsázta Serit, Seri meg letrógerozta Gergőt, így kell ezt. Gergőnek egyébként tök sok lelke van és Seri ezt érzi is. Gergő nem érti, Seri miért csodálkozik, hogy állandóan kefélhetnékje van, ha odatekeri a seggét, meg ilyen szerelésben van. Jó, akkor Seri ezentúl kezeslábasban lesz. De Gergő legyen gyöngéd! Reménykedem benne, hogy vége van az öfinek, de nem mert Seri mámeg ki van akadva. Most nem Dya az ügyeletes lelki szemetesláda, hanem BTA. Tökjó, hogy kibékültek, de hiányzik neki az az idő, mikor még tiltott volt a csók és ábrándul ki. És folyton az együtt alvással basztatja. Már hetven százalék a szétszedlek és ez neki nem jön be, mert ő egy kislány. Nem úgy. Akkor, gondolom, amúgy. BTA azt tanácsolja neki, adjon Gergőnek egy hetet, és ha jó fiú, ajándékozza meg. A megható jelenetek végén Seri bazmeg, ki vagy és miért jöttél ide kérdéssel és csókkal üdvözli Apuciját.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1136 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragonair 2011.10.25. 18:29:51

Mai pletyi, érdemes megnézni Veronika fejét..Mekkora egy rohadt ribanc ez az Eszter 11:40-től érdemes nézni a videót.:)
www.newsee.hu/tartalom/veronika-szak%C3%ADtott-kubai-macs%C3%B3val-vv-eszter-miatt

Dragonair 2011.10.25. 18:38:42

Egyebkent tegnap bele neztem az ejszakai adasba es olyarlt szolt Vera Petrnek h ne aludjal nappal van Peter erre azt mondja neki h nezzen mar ki h ejszaka van ere Vera h de tudnia kene h msot ott nappal van...sztetek ezek utan Peter neki allt vmit magyarazni a csajnak de gyorsan lekevertek...milyen igazi ebbe minden..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:39:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én akkor fogok, ha NE ADJ ISTEN ez meg is valósul:D

Ja, valaki megmondaná, h miért ennyire jó Krisz farka? Csak mert sztem, nem nagy zsám:D:D

Dragonair 2011.10.25. 18:42:44

Masik h ezek utan ejszaka kettokor feladatba kaptak h a titokszobaba berakott babu Cristofelt abrazolja es mondjak meg neki a frankot mindennel kapcsolatba..osszak ki..gondolom ma lesz. Attila megpofozta es kozolte h szar ember..ebben az volt a szep h kiment bejott utana ket ember majd visszajott es ugyan azt jatszotta el atis csak szolidabban...szerintetek ez mi mondjatok h nem megrendezett szar..

icegrapefruit 2011.10.25. 18:43:20

Én már a maffiás játék alatt rájöttem, hogy Fecó a Brando klán Magyarországra szakadt ágának egyik leszármazottja. Két tampon a szájába, és tökéletes lesz.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 18:43:39

@ladyandhenk: én azon gondolkodom, ki a megcélzott réteg? :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:44:40

@Dragonair: igen, igen, megrendezett az egész! Biztosan instruálják őket!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:46:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pl te!!!!:P, v én:) Már kezdem gyűjteni rá a pénzt!:P

Ki tudja, h itt az oldalon is milyen elhanyagolt menyecskék vannak:D

2011.10.25. 18:51:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ezen én is! Cris mint férfi talán a lájtosabb, nem az eszükből megélni kívánó ifjú leányzóknak jöhet be, de nekik meg minek? Vagy mostanában trendi a vibrátor? Annyira nem vagyok képben ezekben a dolgokban.....

capa05 2011.10.25. 18:51:38

@Dragonair:
Csak morfondírozok, de nem tudok rájönni, hogy mit akartál ezzel?
Azt hogy milyen napszak van azt tudják, mert a kupola részen egy un.tyúkháló van ,na most az áttetsző.A campona meg középeurópai időzónában van.Azt, hogy pontosan hány óra azt nem biztos,hogy tudják, de 1 hónap alatt sokat nem téved az ember.Na meg van elég rendes forgalom is a környéken.

KvakCaptain 2011.10.25. 18:53:31

@Dragonair: hát, pl Fecó is bement kétszer, másodszorra énekelt valamit. Szerintem Attila is azért ment még egyszer, hogy legyen egy "b" verzió is, amiben nem dönti föl a bábút.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 18:54:15

@beebeer: lehet, nem mint vibrátor, hanem mint műtárgy jelenik majd meg a piacon. :D

Dragonair 2011.10.25. 18:56:11

Az volt a mondando lenyege h nem aludhat Peti mert forgatas van es o eloadta h latja h este van mar jo ideje es szari az egeszre...

capa05 2011.10.25. 18:56:11

@KvakCaptain: és ha megfigyelted először az első pofont jobb kézzel adta masodszor a balkezével.

Robina 2011.10.25. 18:57:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szerintem kiadnak majd egy gyűjtői VV-t. Abban lesz, mint Gollam volt a Gyűrűk Urában :D

Dragonair 2011.10.25. 18:58:13

Feco egy dalt adott elo a bucsu dalat kiszopdelnek..

genevieve 2011.10.25. 19:00:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az már a legalja.hu lesz:-)

de legalább lesz mit mutogatnia krisznek öreg napjaiban az unokáknak:-)

ott lesz a polcon nagyapafasza:-)

2011.10.25. 19:01:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az már nem eredeti, Benkő már megalkotta a magáét. Persze attól még lehet, hogy kiállítják. Esetleg időszakonként meg is koszorúzzák. Ki tudja, én már mindent el tudok képzelni.

Ma egész nap azon a kommenten röhigcséltem, ahol Crist parlamenti tudósítónak javasolja valaki, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből a képet, ahogy Cris NAMIVANÖCCSÉÉÉÉM odafordul Szíjártó Péter felé. Ha lenne egy tökös kész átveréses műsor, meg kellene csinálni! :))))

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 19:03:09

@genevieve: @beebeer: najólvan, magamra borítottam a tejeskávét.
nagyapafasza meg koszorúzás :DDDDDDDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:07:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az a megcélzott réteg, aki beszámíthatatlanul részeg.. csak így lehet...

annyira utállak benneteket, amiért ti sosem késitek le a friss posztot!!!!!! :P:D

2011.10.25. 19:07:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azt olvastad, hogy a kiszavazón megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz? Mert olyat még senki sem csinált élő adásban.
Arra nem tért ki, technikailag mégis hogy akarta megoldani, fejest ugrik a dobogóról, aztán lesz ami lesz? :)))

capa05 2011.10.25. 19:08:08

@fkangi:
én integettem, de nem figyeltél ide.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 19:09:45

@beebeer: :DDD jézusom.... nem. hol olvastok ilyeneket?

capa05 2011.10.25. 19:11:11

@beebeer:
Szerencsétlen csalódottságában már nem tudja mit beszél.

Hurri Kán 2011.10.25. 19:11:38

@beebeer:
Felakasztja magát Lilu sáljára.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:11:38

@capa05: akkor indultam hazafelé..azt hiszem, le fogom fizetni Hajnyt egyszer, hogy mindőtöket tiltson ki, amíg én elsőként kommentelek..:DD
legközelebb integess határozottabban!:P:D de azért kösz :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 19:13:00

@fkangi: hehe :) majd lezsírozzuk :D

2011.10.25. 19:16:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, hát a szakirodalom írja. (borscímlap) :))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.25. 19:16:59

Lehet bővíteni a kollekciót, mert Benkő is kiöntette gipszből a pöcsét. :)

2011.10.25. 19:18:13

@gyvy: mondjuk ahhoz képest, ami tegnap történt a kerületben, hogy felmászott egy csaj a lámpaoszlop tetejére és ott fojtogatta magát a magasfeszültségű vezetékkel, ahhoz képest Lilu sálja vérszegény ötlet. :)

Hurri Kán 2011.10.25. 19:20:11

@beebeer:
Kellett volna vezetéket vinni a stúdióba?

arkangyal44 2011.10.25. 19:23:28

Lassan leszek de még boncolok kicsit :)

2011.10.25. 19:24:20

@gyvy: biztos lett volna valami egyszerűbb, kézenfekvőbb lehetőség. :) Mondjuk nem értem, miért fojtogatja magát valaki fenn a magasban, biztos tutira akart menni, pedig elég lett volna, ha egyszerűen átharapja a vezetéket. Na, örülök, hogy ez nem jutott eszébe, a francnak van kedve órákat ülni sötétben, ugyanis itt ért rá az inger a Népligetben.

Robina 2011.10.25. 19:29:17

@beebeer: Ja, aztán majd kormos lesz a foga... Hogy néz már az ki?? :D De morbid, bocs...

MagasMacska 2011.10.25. 19:30:35

"Attilának Fecó nem is a barátja többé és a sárga szitát meg a kék lapátot sem fogja többé kölcsönadni neki, hogy játsszon vele egy kicsikét. Azért mert. Mert átnézett rajta. És át is húzott. "

Hát ezen megfulladtam!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:32:16

@gyvy: a Barátságot.. a két végén lezárva..:D

2011.10.25. 19:38:17

@Robina: morbid? A látvány az morbid, mikor jössz haza és fent a 220-os lóg valaki a nyakán körbetekert vezetékkel.. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:39:22

@ladyandhenk: ezek közül melyik lesz államvizsga tétel?:P:DD

MagasMacska 2011.10.25. 19:39:47

@beebeer: Nem vesz levegőt, amíg meg nem fullad...

Hurri Kán 2011.10.25. 19:44:17

@fkangi:
És belezárják Kriszt? :DDD

arkangyal44 2011.10.25. 19:44:50

@ladyandhenk: horgászni voltam,és hát a két pontyot,meg a csukát kell a hidegre tenni,és valóban igazad van a boltban láttam,hogy címoldalon vanik,de azt hittem ahogy a blikk az:)

Hurri Kán 2011.10.25. 19:45:21

@beebeer:
Én inkább a lábam elé szoktam nézni. :D

Hurri Kán 2011.10.25. 19:46:17

@arkangyal44:
De jó neked! :) (horgászás miatt)...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 19:46:33

@fkangi: ÖÖÖÖÖÖÖ:O

Menj a:):P , amúgy nagylelkűen segítek itt Hajnynak képben lenni:):)

Mindjárt küldök neked vmit:P Éppen írok:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:47:27

@gyvy: igen, aztán a felőlünk eső végét visszazárjuk, csak előtte belefújunk egy jó erőset és Krisz landol az oroszoknál..bosszú a 40 évért..:DD
(azt hittem, némasági és szüzességi fogadalmat tettél :P:P:P )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 19:48:03

@arkangyal44: én szívesen boncolok minden halat, csak megenni ne kelljen, de gratulálok, jó kis tevékenység az!:)

arkangyal44 2011.10.25. 19:49:04

@gyvy: ilyenkor nem annyira,mikor pucolászni kell őket,régebben volt egy saját kis tavam akkor könnyebb volt csak beledobtam oszt jónapot:)

2011.10.25. 19:49:05

@MagasMacska: ez jó, nagyon jó! :DDD Még látványos is, ahogy vesz egy utolsó mély levegőt majd fuldokolva küzd önmagával. :DDDDD

Hurri Kán 2011.10.25. 19:49:19

@fkangi:
Igen... De az a két és fél perc borzalmas volt, senkinek nem kívánom. :DDD

Hurri Kán 2011.10.25. 19:50:22

@arkangyal44:
Vízparton nem tudtad megpucolni? Vagy már hideg lett volna hozzá ott tapicskolni? :)

csicserierika 2011.10.25. 19:51:49

@arkangyal44: hűha, ott filézett halak uszikáltak ? :)

arkangyal44 2011.10.25. 19:51:57

@ladyandhenk: köszike a gratot,igazából várom a lékhorgászatot,annak van csak varázsa.állni a lék mellett,termoszból szürcsizni a forralt borocskát:))

arkangyal44 2011.10.25. 19:55:08

@gyvy: ott nem is tudnám,meg talán nem is nagyon szabad,pláne maszek tavaknál,mert mikor mész el lemérik és beírják a könyvbe,így tudják hogy mennyi a hal a vízben és mikor kell újra telepíteni.

csicserierika 2011.10.25. 19:58:01

minGyá Veron a Fókuszban.

arkangyal44 2011.10.25. 19:58:44

@ladyandhenk: Tavaly meghalt anyum,és ideköltöztem a örökölt házba,ami volt az eladódott:)tervezem jövőre ide is csinálok kis tavat,csak még nem tom hova tegyem:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 19:59:02

@arkangyal44: még a kifogás előtt kellett volna, amikor a zsinóron volt:), gondolom, h gyvy kollega erre utalt:)

haruka 2011.10.25. 19:59:37

estét! fos, fos nap... de legalább van új poszt, mire hazaérek, thanks Hajnalka nagyasszony! :)

@ladyandhenk: halihóóó! volt ma interakció, ha érted, hogy mondom! :D

csicserierika 2011.10.25. 20:00:25

:P most Angelina Jolie van benne, kit érdekel, mikor van nekünk saját teltebb ajkú sztárunk ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:04:26

@ladyandhenk: már akartam mondani, hogy folyamatosan meg van nyitva a gmail, úgyhogy látom..:P:P:D

Hurri Kán 2011.10.25. 20:05:40

@fkangi: Erről nem áll módomban további információkat adni :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:10:09

@gyvy: na, nem is az a része érdekel te.. én csak a némaságiról beszéltem.:P:DD amúgy meg nem kell írnod semmit, önjelölt látnokok vannak köztünk: a fejedbe látnak :D úgyhogy óvatosan gondolkodj..:P:D

beacska 2011.10.25. 20:13:54

most éppen Seri kornyikálását hallgatom...húúúúú...el nem hiszem, hogy hetük közül ő énekel a legjobban!

visszatérve a hét nagy kérdésére, Csabának itt lett volna a nagy lehetősége, hogy bebizonyítsa, hogy nem egy szürke egér, mégsem tette!!! Én a helyében ragaszkodtam volna hozzá, hogy én énekelhessek a csapatomból, és ha megfeszülök is eléneklem, amit elém raktak...de ő nem...na ja, persze, hisz nem játszhatja meg magát, mert az milyen lenne ;DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 20:15:28

@fkangi: jól van na, most írok, tehát majd látod, ha küldöm...:P:P:P

Hurri Kán 2011.10.25. 20:16:25

@fkangi:
Messzire nem jutnak vele, amit ott látnak :DDD

témázgató 2011.10.25. 20:18:25

Nekem a mai poston a nyitó mondat tetszett a legjobban: "A tegnapi nap mondata egyértelműen az volt, Veronika tragikus körülmények között elveszítette a szerelmét, köszönjük, Lilu."

capa05 2011.10.25. 20:26:07

@fkangi: kőszi, még azért a mosolygősért kutakodom, de ezt elmentem!

haruka 2011.10.25. 20:27:31

@ladyandhenk: hú, én most konkrétan olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt alszok. úgyhogy nyugodtan írj csak te nekem. :P amúgy röviden: beszélgettünk, jó volt. :)

témázgató 2011.10.25. 20:28:01

@capa05: elhagytad a kedvenc cápás képemet? Azonnnnnal átkutatod az egész gépet, addddig le nem fekszel!!!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:30:20

@capa05: google képkereső nem dobja az istennek sem azt....
szívesen.. az úttörő, ahol tud..:)
@témázgató: szerintem tévét se nézhessen,meg ítéld szobafogságra is! :DDD

capa05 2011.10.25. 20:31:00

Megfogadom,hogy nem írok több HSz-t míg nincs meg a régi cápám.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.25. 20:32:25

@Dragonair: Én is azt néztem, hogy szokatlanul aktívak éjjel 3 körül is és a szobában is ég a villany és teljes hangerővel beszélgetnek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:34:03

@gyvy: nyugi, gyenge kezdés után jöhet még erőteljes visszaesés! :P:P:D

mocskosmacska 2011.10.25. 20:46:30

Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg valamelyik bulvárba cikk cris legújabb hódításáról.

mocskosmacska 2011.10.25. 20:47:12

@témázgató: VAlami poénosabb büntetés kellett volna neki adni. Mondjuk egy hétig csak versben beszélhet.

penelope garcia 2011.10.25. 20:48:21

Azt valahol, valamikor elmagyarázták, hogy a kiesett pöcsinek miért volt ilyen lehetetlen neve, mintha beszédhibásokkal terveztette volna meg? Ennyi még érdekelne róla.

never again 2011.10.25. 20:50:47

Ez milyen már: "Ha a hülyeségtől nőni lehetne, te ülve nyalnád a Holdat" :D

csicserierika 2011.10.25. 20:51:41

@témázgató: egyre jobban érlelődik bennem az összeesküvés elmélet, hogy valakik manipulálták a szavazást.

Hurri Kán 2011.10.25. 20:52:15

@fkangi:
Hát, tény, hogy nem túl rózsás a helyzet. :D

penelope garcia 2011.10.25. 20:53:55

@csicserierika:

Az tuti!
Például azok, akiknek felállt a szőr is a talpukon a hisztérikus tapló örökös önszopásától, és Csabára szavaztak inkább?
Csak tipp. :)

csicserierika 2011.10.25. 20:58:01

@penelope garcia: de hiszen Csabi táborának derogál a szavazás, sőt van aki nem is nézi :)
Csak tipp :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:02:28

lih lih lih... lóhalálában fürödtem.
és majd elfelejtem: NAMIVANÖCCSÉM?!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:02:37

@gyvy: hallgatunk..:D itt, szűk körben nyugodtan feltáhatod aproblémáidat, biztosan tudunk építő jellegű javaslatokat adni..:DDD

Kardhal.0 2011.10.25. 21:02:38

@beebeer: Ezen a parlamenti Cristofelen, majdnem megfulladtam, már nem kaptam levegőt a röhögéstől, köszi. :))

penelope garcia 2011.10.25. 21:04:54

@csicserierika:

Nem az a lényeg, hogy Csaba kicsoda, és van-e lelkes szavazótábora, hanem hogy a kubai kretén kicsoda, és van-e lelkes utálótábora.
Arról nem is beszélve, hogy a népek gonoszak ám. A kacsacsőrű kiborulásáért, a pszichopata lemerevedéséért nagyon is megérte így szavazni.

arkangyal44 2011.10.25. 21:07:12

@penelope garcia: Ritkán szoktam veled egyetérteni, de most nagyon igazad van:)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:07:21

látta valaki, mit szólt Cris Veronika kiborulásához? (fókusz)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:07:37

@penelope garcia: Az anyja így diktálta be az anyakönyvbe - ő sem egy észlény a Fókusz riportja alapján!

Kardhal.0 2011.10.25. 21:07:48

Hála égnek, nem Lilu van...

csiri bá 2011.10.25. 21:08:35

@Kardhal.0: Balázskán jobban áll a nadrág meg a bőrködmön? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:09:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sajnos, nem.:( de ha valaki dob egy linket,megköszönöm..:D (kárörvendő dög vagyok :DD)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:09:31

@penelope garcia: Csaba a párbajgyőzelmét a Cristofelellenes szavazatoknak is köszönheti.

csiri bá 2011.10.25. 21:10:37

húha elmebajnok pszichoati... nyomott egy reZet gobot agyilag. :D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:12:47

Attila teljesen hülye.

Atok 2011.10.25. 21:12:55

A Feco nyeri a ValoVilagot?

Kardhal.0 2011.10.25. 21:13:59

@csiri bá: A frizurája és a sminkje tetszik jobban. :D

Olyan rosszindulatú az a nő amúgy, rémesen unszimpatikus.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:14:13

Verának már a hangja irritál.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:16:21

Shadi sapkája büntet.

Fecő mazochista, hogy attilához állt?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:17:35

Veronikát miért nem büntetik meg vagy zárják ki? Fizikai erőszakot akart alkalmazni.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:18:13

nahálistennek, ma emlegettem az igazmondó hintát.

csiri bá 2011.10.25. 21:18:55

Dyácska miért kapta meg a bünti hátirádiót?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:19:49

Eszter ne!!!!!!! Ez csak rosszabb.

csiri bá 2011.10.25. 21:19:49

@mocskosmacska: jogos vagy legalább 3 háti büntirádiót cipeljen egy hétig. :)

2011.10.25. 21:20:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát igen, vigyázz mit kívánsz! Vagy mit nem! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:20:53

@mocskosmacska: Szerintem csak azért, mert Fecó és Annamária megállították.

vallatas 2011.10.25. 21:20:56

Kinga milyen arcot vág?
ez a legnagyobb szarkeverő, alig várja hogy másba döfhesse a kését...
és közben összejöttek Csabikával?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:21:42

@Peter_Cs: Engem igen.

Péter nagyon sunyít.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:22:44

@Peter_Cs: szerintem is csak azért. Zsuzsit meg pár retkes narancsért hogy kidobták.

fran7 2011.10.25. 21:22:45

Jordániában ennyire meleg lenne, hogy csak usankában lehet elviselni az időjárást a magyar házakban?

Atok 2011.10.25. 21:22:53

Gondolom a Shadi soha nem gondolt mas csajra mig volt baratnoje. Peldas!

dr. gernika 2011.10.25. 21:23:40

A nagysegg jól rövidre zárta a vitát.

fran7 2011.10.25. 21:24:36

Éva milyen büntit kapott ugyanezért?

Kardhal.0 2011.10.25. 21:24:55

@Peter_Cs: Az is igaz.
Csak hát mégis ellenszenvesebb Lilu.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:25:52

ne. könyörgöm. NE énekeljenek. neeeee..... (hörgés)

Kardhal.0 2011.10.25. 21:26:14

De miért? Miért? Miért? Miért csinálják ezt??

Atok 2011.10.25. 21:26:25

Seri nemgyenge.. :o

foxglove (törölt) 2011.10.25. 21:26:43

Sehi+Aranyeső egymás után. Most megyek és töltök magamnak egy svepszt.

kela-bá 2011.10.25. 21:26:45

Igazatok van.Csak igy tovább, hajrá !

csiri bá 2011.10.25. 21:26:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jujj nem irigyellek, hogy ezt még íráskor újra végig kell majd hallgatnod. :)
Sereherevere hangja mint a bagzó macskáé. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.25. 21:27:16

@fran7:

Biztos a bünti miatt lett koszpók! :)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Ja, inkább táncoljanak, a port legalább nem mi szívjuk be.:)

témázgató 2011.10.25. 21:27:23

Csaba büntetését túlzottnak tartom. Szerintem a tojásos incidens ehhez képest kevéssé lett megtorolva.
... és Veron sem kapott semmilyen büntit.

fran7 2011.10.25. 21:27:25

Seri annyira rettenetesen énekel, hogy Kodály és Bartók forog a sírjában, meg minden zenepedagógus szeretné visszaadni a diplomáját.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:27:35

ide keresztes ildikó kell!!

mocskosmacska 2011.10.25. 21:28:34

@fran7: A 4. szériában bécire adták a bénánál bénább szoponzorsapkákat, most shadi az áldozat.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:28:48

igazmondó szőnyeg lett? hiánya no, válság van, nem tellik hintára.

never again 2011.10.25. 21:29:27

@gernika: Ha Eszter tényleg egy talpraesett ügyvéd lenne, ere úgy visszapörkölt volna Kingának, hogy arról kódul.
DE!
Ha én Eszter lennék, be se szóltam volna Kingának.

Fel kellett volna ismerni a helyzetet, hogy tőle most igenis mindenki a megbánást várja. Szép, hogy megpróbált ellenállni, de 10+ ember ellen, szerintem azért butaság volt.

nathalie 2011.10.25. 21:29:43

nekem meg ez volt a kedvenc mondatom:
" Nagy meglepetésre Csaba nem tudja, mit mondhatna" :D:D:D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:29:46

@témázgató: Nem túl következetesek a szerkesztők.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:30:10

kinga a legjobb arc amúgy. mindenkit leoszt, mindenkit elküld a faszba. ebben az összefoglalóban eddig két emberrel veszett össze. félidőnél vagyunk :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:30:16

@foxglove: gyenge lesz.. béleld ki..:)szükséged lesz rá,ha a következő perceket a tévé előtt töltöd..:)
@Kardhal.0: szerintem a szlovákok mag a románok bérelték fel őket, hogy kiirtsanak bennünket a hangjukkal..:D

never again 2011.10.25. 21:30:27

@témázgató: Csabát azért büntetik meg, mert visszajutott a villába :(

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:30:48

@nathalie: nekem is ez a kettő tetszett a legjobban :DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:31:45

@fran7: Nem találkozhatott személyesen egyetlen szerettével sem a születésnapján.

Kardhal.0 2011.10.25. 21:32:43

@fkangi: Egy maffialeszámolásnak simán beillik.
Középkori kínzás kutyf.... ehhez képest. :)

fran7 2011.10.25. 21:33:06

@mocskosmacska: Szponzorsapka ok. De ki vesz meg ilyen sapkát? Falunkba, ahol igen érdekes sapkákat is hordanak az emberek és szeretik az ingyen dolgokat, ott sem fogadnák el kivéve -20környékén míg kimennek fáért a kamrába. De csak akkor ha a szomszédok nem látják meg.
@never again: +1

csiri bá 2011.10.25. 21:33:48

Sehere azt mondta Dyácskának, hogy volt hogy a caludijó egy hónapig nem csinálta meg őt... akkor vajon minek vitte ki? az eszéért nem a hangjáért sem... :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:33:48

@liberaliskonzervativ: nekem a két kicsi lego. bevallom, két percig röhögtem a saját poénomon. :DDD

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:33:53

attilának mi lesz a bünti? h találkozni KELL a szeretteivel, azaz, a kutyájával?

fran7 2011.10.25. 21:34:25

@Peter_Cs: De mintha csávójával találkozhatott volna. Biztos jól tudod amúgy.

fran7 2011.10.25. 21:35:31

@csiri bá: Lehet duplafenekű volt a bőrönd.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:35:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondjuk, Péter és Attila a legós szituban.. háát.. és még Csabát melegezitek...:P
@Kardhal.0: hát, hallod...:D
@fran7: "és melyik a disznó? amelyiken nincs sapka..:DD"

sogeking 2011.10.25. 21:35:58

Kinga jól csinálja :)

dr. gernika 2011.10.25. 21:35:59

@never again: Én nem tudom, hogy gondolta, hogy ebből a szituból daccal meg kihúzott derékkal majd jól kijöhet.

never again 2011.10.25. 21:36:31

EZ NEM EVEZŐGÉPEZÉS!!!!!!

Mutassák Csabát, na!

A csajok, mintha...hhhmmm :D

sogeking 2011.10.25. 21:36:44

Veronika no comment :D:D

témázgató 2011.10.25. 21:36:50

A csajoknál ez az evezős mozgás.... hmmm:DD

nathalie 2011.10.25. 21:36:59

na ez a shadi sztem az ágyban is így nyomhatja :D:D

kékdelfin 2011.10.25. 21:37:11

ezek hülyék, kurják az evezőpadot?!

sogeking 2011.10.25. 21:37:33

jó lenne ilyenkor egy Bandika

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:37:36

sehere, ezzel az "evezéssel".

témázgató 2011.10.25. 21:37:48

@never again: ezek az én gondolataim!!!:DD

mocskosmacska 2011.10.25. 21:37:54

Azért durva, hogy a leánycsapat jobb lett erőfeladatban.

vallatas 2011.10.25. 21:37:57

ilyen 1/4ed húzásokat csináltak, iszonyat gáz... ennek így semmi értelme...

nathalie 2011.10.25. 21:38:24

csaba csak úgy csillog.
A csaba valaha volt a riport szobában? vagy rá a villa nővér sem kiváncsi?

fran7 2011.10.25. 21:39:06

Rászóltak Péterre, hogy tegyen úgy, mintha ironizálna.

témázgató 2011.10.25. 21:39:17

Szegény Dyácska azzal a szarral a hátán küzd, úgy sajnálom...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:40:31

@fran7: Az a születésnapja után volt, a szerelmesek éjszakáján, ezt a randit kipörgette a villaszerencsekeréken.

témázgató 2011.10.25. 21:41:19

Ezekben a feladatokban lett volna erős Kiszop.. Attila legalább bevallja, hogy legszívesebben eltűnt volna.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:41:31

Csaba meg dreszter csinálja a logikai feladatot, a többi meg néz, mintha értené.

nathalie 2011.10.25. 21:42:19

jaj, hát csaba megy!! :D:D
végre csinált vlamit, hihetetlen.hihetetlen kérem szépen :D

Hurri Kán 2011.10.25. 21:42:25

Lesz szobabiciklizés is? :D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:42:45

Intelliegens vera nem tudta megoldani a feladatot?

KInga: olyan emberek, aki el vannak szállva maguktól.
Ez most magáról beszél?

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:42:46

csabinak mennyi barátja lett.

sogeking 2011.10.25. 21:43:11

@nathalie: értem én a viccet, de sörrel azért ne locsolj le :D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:43:59

Dyus most aranyos, mert fiatal.

Hurri Kán 2011.10.25. 21:44:07

@mocskosmacska:
Nem lehet az a feladat olyan bonyolult. :D

vallatas 2011.10.25. 21:44:07

Csabi a sztár, a királynő meg a Kinga!

fran7 2011.10.25. 21:44:09

Milyen versenyzők lehetnek ott, ahol Seri nyeri a lehetőséget, hogy énekelhessen?

nathalie 2011.10.25. 21:44:10

innentől pedofil aki dyát akarja :D:D:D

témázgató 2011.10.25. 21:44:30

Csomókban hullik a hajam....

csiri bá 2011.10.25. 21:44:32

@témázgató: de nem vinnyog mint a paplanszájú Vernyákonika mikor ő kapta meg...

mocskosmacska 2011.10.25. 21:44:58

KInga próbál aranyoskodni, szerintem neki volt a legszörnyűbb hangja, nem annamarinak.

genevieve 2011.10.25. 21:45:08

@nathalie: orgazmus közeli állapotba kerültél?:-D

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:45:25

most attila játssza a szerencsétlent?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:45:57

Seri büntet. JObban, mint shadi sapkája.

never again 2011.10.25. 21:45:59

Attillának 1 pirospont az énekért, Dya is aranyos volt.

Sehinek más dala nem is lehetett volna.

BarBwire 2011.10.25. 21:46:11

'estét, arra kell jönnöm, hogy Sehi kavirnyászik.

Atok 2011.10.25. 21:46:13

Attyauristen... vagy ezt mar irtam? :D

témázgató 2011.10.25. 21:46:15

Sheri fellépését végtelenített felvételen AKAROM!!!

nathalie 2011.10.25. 21:46:32

@genevieve:
csaba miatt? nem, még mindig nem nedvesedek csaba miatt... szégyen :D

Bennfenntes 2011.10.25. 21:46:46

Mindent elmond Csaba zenei előképzettségéről, ha Serit jónak hallja.

genevieve 2011.10.25. 21:46:46

gergő tényleg jó:-D

genevieve 2011.10.25. 21:47:39

@nathalie: pedig úgy tünt:-)

@Bennfenntes: nem pont azt mondta:-)

mocskosmacska 2011.10.25. 21:48:01

Szavazzuk meg sehit a legjobbnak! Ő utolérhetetlen.

témázgató 2011.10.25. 21:48:02

@Bennfenntes: Csaba most nyit a többiek felé, azért ilyen elfogadó Sheri nyikorgásával.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:48:10

hubasszameg.. ezt 5-től 10 évig terjedő szigorítottal kellene büntetni..:SSSSSSSSSS
Sehi mi a fenéért gondolja azt, hogy szexis?? de komolyan....

Bennfenntes 2011.10.25. 21:48:25

@genevieve: Hát aszonta, hogy jó lesz. De majd visszanézem, én így értettem.

nathalie 2011.10.25. 21:48:51

egy fokkal, egy fokkal????
jézus :D

nathalie 2011.10.25. 21:49:33

mindenki készüljön fel.

vallatas 2011.10.25. 21:49:54

egy FOKKAL???
CSABA SEMMI ÉRZÉKED, SHERIT KÜLDTED A VERSENYRE?

ennyit érsz újfent :D

Bennfenntes 2011.10.25. 21:49:55

Az RTL fizet nekünk valamit halláskárosodásért?

genevieve 2011.10.25. 21:49:57

aham:)

attila is megmutathatná végre mit tud a hisztizésen kivül:-)

ha tényleg villantana már valamit akkor isten bizony megdicsérném:-)

témázgató 2011.10.25. 21:49:59

Jajjjjjj.... füleimbe ólmot öntsetek!!!

csiri bá 2011.10.25. 21:50:03

Seri éneklését bevehetnék büntetésként a büntető törvénykönyvbe. :D

fran7 2011.10.25. 21:50:40

@Bennfenntes: Azt mondta, hogy eltévesztette a kezdőhangot Seri, de egy idő után hozzászoknak azok, akik nincs hallásuk. Ez nem a jót jelenti virágnyelven.
Én ezt a számot hallottam Soltész Rezső előadásában az STV1 Dáridójában. Slota azóta utálja a magyarokat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:50:42

TÉNYLEG Seherét tartották a legalkalmasabbnak?! jézusmária

nathalie 2011.10.25. 21:50:43

és mindenkinek a figyelmébe ajánlom a zenekart amit csabáék nyomnak, és amit attila lefikázott. persze megint paraszt volt, mert ez a koreográfia maga volt a csoda, hiszen csaba találtak ki. első ötlet csaba részéről.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:50:47

hajnali kettőkor, réccegen ezerszer különbül kareokizik a baráti társaságunkból bárki...:DD

Kardhal.0 2011.10.25. 21:50:49

És kettőt énekel. Most már hivatalos. Az ertéle utál mindenkit.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:51:11

segítség, nem hallok semmit.

never again 2011.10.25. 21:51:16

Balázs :D :D :D "Tejóisten!" :D

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:51:18

ez meg balazsnak is sok volt. bazz

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.25. 21:51:25

Asszem ezután, büszke leszek arra, amikor a Szigeten előadtam a Do you really want to hurt me című számot Boy Georgetól. És megdobáltak. Van nálam rosszabb is, megnyugtató.

genevieve 2011.10.25. 21:51:29

@pushpang: képzeld el milyen volt a többi:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:51:42

@fran7: "Én ezt a számot hallottam Soltész Rezső előadásában az STV1 Dáridójában. Slota azóta utálja a magyarokat "
vááááááá :D hüje

Bennfenntes 2011.10.25. 21:51:45

@fran7: De nem csak a kezdőhangot tévesztette el, hanem egyetlen tiszta hang sem jött ki a torkán. Ha csak a kezdőhangot hallotta hamisnak, az nagy baj.

Turambar 2011.10.25. 21:51:53

Sehere képes magát és az "énektehetség" szót egy mondatba helyezni. :D

Hátborzongató, tömegoszlató fegyver.

nathalie 2011.10.25. 21:52:20

istenem. veronika befektette az ágyba a bábut??????? :D:D:D

BarBwire 2011.10.25. 21:52:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szerintem nem a hangod, hanem a rossz dalválasztás miatt dobáltak meg.

csiri bá 2011.10.25. 21:52:52

@nathalie: a kezébe nem vehette, ott volt a borosüveg. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:53:03

kértétek, hogy egyszer legyenek benne a kommentek a posztban.

nahhát... eljött a pillanat :DDDD

lac64 2011.10.25. 21:53:31

@Bennfenntes: Nem egészen azt mondta, és hát a többinek sem volt valami nagy hangja (sőt kicsi sem) - bár én Dyát választottam volna

Turambar 2011.10.25. 21:53:33

@Bennfenntes: Nem volt egy hang, ami a helyén volt. Egyetlen egy sem.

A CIA alkalmazhatná Guantanamoban vallatóként. Mindenkinek megeredne a nyelve.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:54:02

@mocskosmacska: miért, kingus kurva sokat tett a logikai feladat megoldásáért. :D

fran7 2011.10.25. 21:54:12

@Bennfenntes: Csaba elkezdte a bosszúhadjáratát. Serit küldte énekelni.

BarBwire 2011.10.25. 21:54:30

@Turambar: extra bónusz a csípőtekerés :-D

nathalie 2011.10.25. 21:54:35

azt hiszem olvassák tényleg a hogyvoltot az rtlesek és a bábu lesz seri babája amin megmutatják majd neki a férfi test működését. reménykedek... :D

sogeking 2011.10.25. 21:55:26

akkor a többiek, akiket nem mutattak milyen jók lehettek :D

BarBwire 2011.10.25. 21:56:32

@sogeking: Csabát muttták? mert az sokat elárulna.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:57:03

szombaton keresztes arca, most meg ez...

Hurri Kán 2011.10.25. 21:57:03

@nathalie:
Hozzábassza a papucsát, ha nem visz neki sört? :D

lac64 2011.10.25. 21:57:27

@nathalie: Kedves Attila! Hogyan sikerült internet közelbe jutnod a villában? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:57:42

@genevieve: bele se merek gondolni...

Amúgy, aki hamisan énekel, az nem érzi, hogy valami nem stimmel? Vagy ő belülről mást hall, mint Pepin bácsi?

Turambar 2011.10.25. 21:58:22

"Amíg csak élek, énekelek én" - ez nagyon súlyos fenyegetés, ne vegyük félvállról!

csicserierika 2011.10.25. 21:58:47

miért nem a gitárművész úr énekelt ?
Nincs talán hallása ? erre gondolni sem merek. :)

Turambar 2011.10.25. 21:59:07

@pushpang: Sajnos ők semennyire nem érzékelik, hogy szar. Vannak olyanok, akik igen, de azok inkább nem énekelnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:00:18

Na tessék. Az előzőek úristneztek, ezek meg anyámoznak.

sogeking 2011.10.25. 22:00:36

@csicserierika: miért? a fülével énekelne? :)

loverain 2011.10.25. 22:00:51

ez az attila mekkora egy undorító gyökér!

MagasMacska 2011.10.25. 22:01:01

Attila most magyarázza meg, hogy a konzerv milyen egészséges...

témázgató 2011.10.25. 22:01:03

Attila és a hímek csorgó nyállal nézik a másik csapat kajálását.

fran7 2011.10.25. 22:01:09

@pushpang: Pepin bácsinak a hallása lehetett a legerősebb pontja. A problémái legalábbis nem azzal kezdődtek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:01:12

Attila istenkirály :D
..tömték magukba a zsíros hidegtálat.. :D

genevieve 2011.10.25. 22:01:13

szűk élelmiszer a konzerv sólet?:-)))

nathalie 2011.10.25. 22:01:54

@lac64:
köszi,bóknak vettem :D:D

BarBwire 2011.10.25. 22:01:57

@genevieve: mi az hogy szűk élelmiszer?

nathalie 2011.10.25. 22:02:31

izgulok, csaba lesz??

Atok 2011.10.25. 22:02:39

Pacsot nemkaptak? :)

BarBwire 2011.10.25. 22:02:58

Attila korrekt volt! Tetszett!

never again 2011.10.25. 22:02:59

@pushpang: Azt hiszi, hogy mindent megmagyaráz, pedig...
és milyen gyász már bábut pofozni

mocskosmacska 2011.10.25. 22:03:02

Ezt a cris bábut a ÉH-ból vették. Ez marha unalmas. Attila élvezi a helyzetet, mert egy bábu nem beszél vissza.

fran7 2011.10.25. 22:03:05

Attila magának, hány pofont osztana ki?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:03:06

Veronika: "Na jóu kis ëstë lësz! ..." LOL!

dr. gernika 2011.10.25. 22:03:07

@BarBwire: Hidd el, hogy a hangja miatt. :DDDD

Tényleg 10 kilót híztak egyes csajok ? Mondjuk Kingán én is észrevettem a minap, hogy kikerekedett, de azért nem ennyire.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 22:03:11

attila érzékeny lett! ez a drága fiú!

témázgató 2011.10.25. 22:03:17

Attila a bábunak: nem volt szép dolog szart keverni.
Kész vagyok.

nathalie 2011.10.25. 22:03:39

@pushpang:
de miért nem szólt üvöltette be kingának, miközbe kinga tömi magát:
"Kinga! meglesz a maradék két kiló a tizeshez??? " :D:D

capa05 2011.10.25. 22:03:47

Köszönöm @TapOut: önkéntes számüzetésem végét!
Az elhangzott zenedarabokat éjjel online-ban végig élveztem.
Sajnálom, hogy a játékosok értékelését nem játszották be , mert az sem volt piskóta.
Ha a beszélgetést végig játsszák Vera legalább 10 perc volt.

mocskosmacska 2011.10.25. 22:03:54

@MagasMacska: Az a zsírban úszó konzerv......

kékdelfin 2011.10.25. 22:03:54

@nathalie: nem csaba találta ki a zenekart. Legalábbis tegnap iccaka az élőben, miután gergő elénekelte a magáét sadi rögtönzött, hogy akkor amíg seri énekel, ők a háttérben zenekar lesznek. Ki is osztotta gyorsan, hogy ki mit csináljon.

sogeking 2011.10.25. 22:04:45

Attila és Péter mintha önmagához szólna

nathalie 2011.10.25. 22:05:10

@Kékdelfin:
totál csabira emlékeztem. elnézést. akkor az első ötlete sem volt meg csabának :D:D talán holnap...

capa05 2011.10.25. 22:05:10

Máig nem értem, hogy miért nem a szent hímvesszőt tették csak oda lenyomat alapján.

témázgató 2011.10.25. 22:05:43

@capa05: na végre, megvan az avatar, most rendben van, kijöhetsz a sarokból és nézhetsz tv-t is.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:05:55

Veronika imádlak!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD

kékdelfin 2011.10.25. 22:06:07

@nathalie: reménykedjünk. Már nagyon várom, hogy megnyíljon. Annyi minden lehet abban a lán.. oppárdon, fiúban!:)

MagasMacska 2011.10.25. 22:06:44

@mocskosmacska: Az összes tartósítószerrel és ízfokozóval. Nem arról van szó, hogy én adott esetben nem eszem meg jóízűen, de elhitetni magammal - és másokkal - , hogy ez egészséges és nem hizlal, és igazából ez a jutalom... Savanyú a szőlő!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:07:14

@capa05: Akkor érdemes belenéznem a streamripbe!

BarBwire 2011.10.25. 22:07:15

Ilyenkor szeretem a tv-met, mert minden nő dagadnak látszik. :-DDD

capa05 2011.10.25. 22:07:17

@témázgató: Egy koncerten voltunk!Hallgattam!

Hurri Kán 2011.10.25. 22:07:27

@Kékdelfin:
Izé... hát még nem forrott ki a személyisége, ezt beszéltük valamelyik nap. Olyan... elöl Rómeó, hátul Júlia. :D

nathalie 2011.10.25. 22:07:29

hogy lehet valaki ennyire aranyos??? :D:D

MagasMacska 2011.10.25. 22:07:37

@nathalie: Már megint nincs rajta sapka?

mocskosmacska 2011.10.25. 22:07:47

@MagasMacska: Attilából a párbaj óta egyre több indulat jön elő.

témázgató 2011.10.25. 22:08:06

Veron most mire gondol, amikor azt mondja, hogy nem feküdt le vele?
Akkor mit csináltak a D-matracon?
... és Eszter nem normális! by Veron....

kékdelfin 2011.10.25. 22:08:57

@gyvy: és alul-felül viszonylatban?:)

BarBwire 2011.10.25. 22:09:10

@témázgató: hát pettingeltek, azt mondta Krisztofel egyik nyilatkozatában.

capa05 2011.10.25. 22:09:36

@témázgató:
Hát ezt valószínű Marok Máriának hívják!

Atok 2011.10.25. 22:09:45

Tancverseny, Attila imadni fogja.

mocskosmacska 2011.10.25. 22:09:54

@témázgató: Akkor veronika sem olyan lány. Pont mint vera és sehi.

kékdelfin 2011.10.25. 22:09:55

@témázgató: nála a lefeküdtünk=bevezette a farokberendezést a punciberendezésbe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:10:12

@fran7: nem hát. Hanem, hanem amikor kecskét legeltetett a fronton.
Legalábbis Melichar, a rokkant trafikos szerint. :D

capa05 2011.10.25. 22:11:03

Akkor ma sem lesz online..

MagasMacska 2011.10.25. 22:11:05

Na, Krisz a a Belevalóban!

BarBwire 2011.10.25. 22:11:09

@Kékdelfin: de finom meghatározás volt ez!

Bennfenntes 2011.10.25. 22:11:19

Veron néha tényleg szórakoztató. "Eszti hogy áll?" :)

beacska 2011.10.25. 22:11:34

óóóó, ma volt az Aréna? nnna, akkor ma sem lesz onlány..nem baj, még nem végeztem a tegnapival...

genevieve 2011.10.25. 22:11:43

@BarBwire: nem tudom, attila találta ki:-)

MagasMacska 2011.10.25. 22:11:55

Lemaradtam! Kik nem kaphatnak védettséget? Shadi, Kinga és...?

nathalie 2011.10.25. 22:12:00

@Kékdelfin:
a segg nálatok se ér? érdekes :D:D

vallatas 2011.10.25. 22:12:42

-Kinga mikor volt jó csaj?
-Álmában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:12:49

Vera védett akar lenni - remélem, az is lesz! Annamária még úgyis marad!

témázgató 2011.10.25. 22:13:27

@capa05: ja, az volt olyan jó, amit annyira bizonygattak egymásnak. Most már értem.

csicserierika 2011.10.25. 22:13:41

mi a baj a konzervvel ? Legalább ettek pácsót :)

BarBwire 2011.10.25. 22:13:47

@nathalie: á, azt náluk prosztatamasszázsnak hívják.

nathalie 2011.10.25. 22:13:53

most akkor csabáék mind attilára rakják a jelet? dya, shadi, kinga, csaba, feco?

mocskosmacska 2011.10.25. 22:14:16

@vallatas: Kingának nem a legreálisabb az önképe.

Ha rtl-nek van esze, akkor előidéz egy veronika-dreszter párbajt.

nathalie 2011.10.25. 22:14:27

@BarBwire:
jobb mint ha erős pettingnek :D:D

genevieve 2011.10.25. 22:14:55

@témázgató: semmi olyat nem csináltak, semmi rosszaságot:-)

ők is azt vallják amit clinton:-)

mocskosmacska 2011.10.25. 22:14:57

@csicserierika: Az sem egészségesebb, mint a hidegtál.

témázgató 2011.10.25. 22:15:08

@mocskosmacska: "Akkor veronika sem olyan lány. Pont mint vera és sehi."
Ölemben a laptop majd elhagyta a kijelzőjét, annyira röhögtem, kösz.

BarBwire 2011.10.25. 22:15:35

@nathalie: erős petting: a sörösdobozt kézzel gyűri össze.

capa05 2011.10.25. 22:16:27

Azért ha szerkesztő lennék egy csárdást jelölnék ki táncnak.Képzeljétek a csárdást rúdra interpretálva...Sehi előadásában.

vallatas 2011.10.25. 22:17:00

@nathalie:
igen ez tetszene, Attila meg kihívna Csabát... :D

na ott megnézném ám Kinga fejét ha esetleg Attila jönne vissza... új segget kellene nyalnia.

MagasMacska 2011.10.25. 22:17:10

@nathalie: Fecó biztosan nem. Most erősítették meg az öribarit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:17:21

@nathalie: hallani fogjuk mi még ezt, tartok tőle.. :D

nathalie 2011.10.25. 22:18:01

@vallatas:
biztos nem menne vissza :( max ha munkahelyi kölcsönt veszek fel...

Bennfenntes 2011.10.25. 22:18:17

@MagasMacska: Lehet, hogy Fecó végig azt fogja játszani, hogy mindig arra tesz, akire a többiek nem, így igazából senkit sem küld párbajra és nem haragít magára?

nathalie 2011.10.25. 22:18:39

@MagasMacska:
adtak rá pacsit? csak úgy számít... :D

vallatas 2011.10.25. 22:19:14

@nathalie:
Fecó helyett Annamari!
ez már 5 szavazat esetleg még Eszter, borítékolható kb, hogy Attila lesz a kiválasztott, Kinga elintézi :)

kékdelfin 2011.10.25. 22:19:49

@nathalie: nem szoktam azzal kezdeni;) Bár tudom, hogy a segg a jövő pinája. Vagy hogy is van ez a mondás?!:)

mocskosmacska 2011.10.25. 22:20:18

@Bennfenntes: Ez okosabb taktika lenne, mint amit péter és attila tesz. Így a és p. fecónak simára taposná az utat a döntőig.

nathalie 2011.10.25. 22:20:34

engem brad pitt lábon is lőhetett volna ezekkel a híres fegyverekkel, ha találkozhattam vlna vele személyesen.

kékdelfin 2011.10.25. 22:20:39

@fkangi: így is lehet mondani. bár ehhez nem kell a textilosztályra menni, elég a húsosztály:)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:20:45

@genevieve: ha nincs benne sok hús, akkor naggyon jó vészhelyzet esetére. ha oda jut az ember, nem szűk az.

2011.10.25. 22:21:06

@genevieve: nem rossz AZ, az orális szex meg nem szex, ezt is tudjuk már egy ideje. Csak tudnám, mit fekvőtámaszozott akkor Cristofel a paplan alatt Veronikán. Érdekes egy petting lehetett.

Csak félszemmel tudtam nézni, de pont elkaptam dreszter vallomását, háááát, most komolyan, egy 29 éves nő odamegy egy pasihoz, hogy szexuális izgalomba jött tőle? Ez most komoly????

Legszívesebben mini közvéleménykutatást végeznék a jelenlévő pasik között, 10-ből hány utasítana vissza egy ilyen nyilvánvaló felajánlkozást?

genevieve 2011.10.25. 22:21:19

ááá, elfelejtettem, hogy ma van a sherlock a axn-en:-(

capa05 2011.10.25. 22:22:29

@vallatas:
Most a borgok összezárnak és dreszter lesz a jelölt.
Megbosszulják Veronikát!

sogeking 2011.10.25. 22:23:15

@beebeer: egy szórakozóhelyen simán előfordulhat

capa05 2011.10.25. 22:24:09

@beebeer: Az arab gyerek fel volt háborodva,igaz otthon 3 feleség dukál....
Hát az ritka barom!

mocskosmacska 2011.10.25. 22:24:27

@capa05: eszter meg kihív egy borgot és remélem a borg távozik. Mármint, ha kingát hívja ki.

nathalie 2011.10.25. 22:24:45

@vallatas:
ja, fecó tuti nem meri ezt bevállalni. gondolom majd megbeszélik csabáék hogy kire rakják, fecó meg a táblánál mégis másra rak. csak a szokásos :D

2011.10.25. 22:26:03

@sogeking: igen, tudom, és képzeld, volt egy ismerős nő, aki ilyenformán igyekezett bizonyítani mennyivel jobb nő nálunk. Én viszont fiúk között nőttem fel, tudom, hogy csak 1,2% utasít csak vissza közülük egy ingyen szopást.

nathalie 2011.10.25. 22:26:15

eszter később ment be. akkor már látta azért hogy kingát senki nem szereti, nem? mert hogy tényleg senki. gondolom azért olvasott fórumokat stb. akkor simán kihívhatná...

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:26:18

@genevieve: fenébe, én is, pedig be volt tervezve nekem is

nathalie 2011.10.25. 22:27:31

@beebeer:
jaja, a maradék 1,2%-nak elég ha kiverik :D

vallatas 2011.10.25. 22:27:44

@nathalie:
:DDD
bár az Eszer-Kinga is tökéletes lenne nekem :D
Eszter kiejtené a magát szépnek tartó Kingát, mekkora lol lenne :))

sosem felejtem el mikor Kinga asszondja,hogy:
csaj felhozatal az itt nagyon jó, gondol itt magára, majd mondja, hogy a pasi felhozatal meg nagyon elmarad ettől a szinttől :)))) á azóta röhögök ezen a csajon, az öregasszony fején és a dumbó fülein.

capa05 2011.10.25. 22:27:55

@nathalie: Fecót meg kell vezetni! Azt kellene, hogy látszólag kijelöljenek egy " ellenséget" aztán Fecó úgyis azt elhintené és másra rakná a jelet.Lenne esély hogy az igazi célszemélyre.

genevieve 2011.10.25. 22:28:03

@beebeer: eszter kamuzott...és , igenis megbeszélték, hogy ha mindenki elalszik akkor AZNAP! dugnak, és eszter azt mondta rá, hogy jó....

a csajról ennyit...

2011.10.25. 22:28:24

@capa05: inkább csak álszent! Nem Cristofel védelmében írom, de hát ilyen bizarr párbeszédet! Biztos, hogy nem feladat volt Eszternek???

nathalie 2011.10.25. 22:29:26

@nathalie:
kivihatná???? istenem, lehet veronikává alakulok nem attilává??? :D

2011.10.25. 22:29:37

@genevieve: olcsó a csaj, nagyon olcsó!

Bennfenntes 2011.10.25. 22:29:52

@genevieve: Reméljük, nem védőügyvéd a csaj, mert önmagát sem tudta megvédeni. :P

genevieve 2011.10.25. 22:30:12

@nathalie: nana:-)

attila kitalálta, hogy rakjanak csabára, és feco akkor megmondta, hogy nem akar rá rakni....vagy nekik feltétlenül azt kell csinálniuk amit attila kitalál, különben büntet??

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:30:13

@genevieve: elhangzott a "de ha visszahallom, kiheréllek" is.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:30:32

@BarBwire: nekem ma az volt a bájos, ahogy Fecó őrködött Attila mellett a szaunában.
Másrészt Fecót tök nem értem.
de itt írja le valaki, kinek hazudik, mert nekem normálisnak jön le a viselkedése, két tűz között van. Gondolom azzal akar nyerni, hogy békebíró lesz a Jockey-Cliff Barnes (Ati-Kinga) vitában.

capa05 2011.10.25. 22:30:43

@genevieve: Nem teljesen mindegy? Neki hiányzott volna a szex és kész.Mert Veronika minden Tv műsorban szerelmes miért kellene figyelembe venni?

BarBwire 2011.10.25. 22:30:59

@vallatas: emlékszel még a barbie-integetésére?

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:31:18

drEsztert a három diplomájával kommunikációban ma simán lenyomta a le sem érettségizett Veronika, ennyi.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:31:33

@beebeer: Azért az sem mindegy, hogy egy Alexandra Paul, vagy egy Besenyőné Bényei Margit ajánlkozik fel!

csicserierika 2011.10.25. 22:31:59

@nathalie: Kinga az egyik legerősebb lány bent, hiába utálják sokan, mert az öf-ban ő szerepel legtöbbet közülük.
Köszönhető Attilának és a szobapáfránynak.

sogeking 2011.10.25. 22:32:10

@genevieve: á, mondani bármit lehet

vallatas 2011.10.25. 22:32:50

@BarBwire:
nem sajnos, de nálam esküdt ellenség lett :)

2011.10.25. 22:33:14

@Bennfenntes: most nagy reklámot csinált az ügyvédi irodájának, az biztos! Hogy a fenébe tudnak becastingolni minden VV-be ilyen hülyéket, akik készek tönkrevágni vállakozásukat egy valóságshow miatt. Gondolok itt VV Lacira, aki testőrként itt akarta üzletileg sikeressé tenni a cégét. Hát ki venné őket ezek után komolyan?

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:33:31

@genevieve: nekem a csaj ennyi, még csak nem is szórakoztató. viccet félretéve, ez egy IGAZMONDÓ szőnyeg, kicsikém csak pont a történet kulcspontját hazudta el.

TapOut 2011.10.25. 22:33:34

@nathalie: Fecó soha nem igérné meg, hogy Attilára rak. Vagy lemaradtam valamiről?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:33:49

@vallatas: Ez pont jó lenne következő párbajnak! Mónika show szint garantált!

mocskosmacska 2011.10.25. 22:33:50

@beebeer: Abszult nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy feladat volt.

genevieve 2011.10.25. 22:34:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja tényleg, még ez is elhangzott!

a hülyéje vagy tagadta volna le kezdettől fogva, vagy ha már bevállalta akkor ne kamuzzon ilyen hülyén....

nathalie 2011.10.25. 22:34:17

@genevieve:
feco bent meresztette a seggét attila mellett és agymosásban vett részt két hétig hogy ötös, hatos stb. mindenki egyre rak. a végén kicsit nyávogott hogy jaj, de most csabira?? csabira kell?? ez biztos??? attila meg minden alkalommal elmondta neki: ez a lényege bazd meg az ötös, hatosnak. egyre rakjuk. Attila szegénységi bizonyítványa sajnos, hogy nem jött rá, hogy feco a jótétlélek kategóriában indult.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:34:28

Peti a másik Fecóhoz hasonlóan mindkét sakkcsapat oldalán álló alak, de Fecó jobb arc, mert Petinek kizárólag a riportszobában nagy a pofája. Csernus doki jól lebaszná, hogy bent csak Attilával őszinte (kb.25%-ban).

capa05 2011.10.25. 22:34:45

@foxglove:
12 en ültek vele szemben és osztották.Ez inkább vallatásnak tűnt és köztük olyanok akiknek szintén nem volt közük a dologhoz.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:35:17

@beebeer: Jövőre állítólag Donald Trump lesz az egyik játékos. ;-)

2011.10.25. 22:35:45

@Peter_Cs: na igen, de most mondd, legfeljebb becsukod a szemed! :))))

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:35:55

ajajj, SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

nagy valószínűséggel Sigismundus pár napig nem tud képeket küldeni, a vv hivatalos oldalán pedig csak igen kevés friss kép szokott lenni.

ha valaki lenne olyan kedves, helyettesítené, hogy ne maradjunk kép nélkül?

genevieve 2011.10.25. 22:36:16

@capa05: nem, egyáltalán nem mindegy...
és ettől teljesen független az, hogy veronika kibe és hányszor szerelmes....

nathalie 2011.10.25. 22:36:45

@csicserierika:
ja, ezt is attila baszta el, ejnye Attila!. ha nem nyomul kingára egy faszi se foglalkozott volna vele. És igen: Csaba sem. és most akkor nagy bajban lenne, mert ha egy faszi sem mozdult rá, akkor hogyan lehetne ő a legjobb csaj? No de nem kellett volna aggódni, mert akkor most ő lenne eszter helyében...

témázgató 2011.10.25. 22:36:54

@genevieve: vallatás volt, mentette a menthetőt, vérre szomjas ellenfelek előtt. Én megértem.

TapOut 2011.10.25. 22:37:17

@beebeer: szerintem tényleg rá volt indulva Crisre (döbbenet). Azért az sokat elárult, ahogy a fenekébe markolt, az elég spontán volt, nem hiszem, hogy feladatba kapta volna :-)

genevieve 2011.10.25. 22:37:26

@sogeking: igen, ha vicc lett volna akkor azzal kezdi, de ő másként reagált...

és aki látta a jelenetet, abban fel sem merült, hogy csak poén lenne...

sogeking 2011.10.25. 22:37:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudok adni egy nagy felbontású fotót két szelet gőzölgő bundáskenyérről

bagamoyo 2011.10.25. 22:37:55

Attila görény! DE engem szórakoztat!!! :D

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:38:15

@capa05: igen, ez egy kemény helyzet volt, és nem ment át az akadályon.

2011.10.25. 22:38:21

@Bennfenntes: na, Donaldban már az érdekes lenne, hogyan hozza létre minden nap azt az elképesztő hajszobrászati remekművet a fején! Vazze, milliárdos, de képtelen egy normális hajbeültetésre áldozni! Pfúj!!!!

sogeking 2011.10.25. 22:38:29

@genevieve: én láttam, és bennem felmerült :)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:38:34

@foxglove: tömören. :) sajnálatos, de drEszterből nem csak az etika hiányzik, azt én elnézem. De ahogy írod, minimum 5+2 év humán felsőoktatási felkészítés után ennyit tud nyújtani egy szócsatában...grat :))

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:39:39

@sogeking: hát ez hatalmas segítség lenne, tényleg. :DDD

csicserierika 2011.10.25. 22:39:52

@nathalie: igen, és megerősítették a barbikirálylány képzetét :)

Bennfenntes 2011.10.25. 22:40:07

@beebeer: Kazalon nevelkedtünk, kibírjuk! :) Az lesz a jó, hogy ő is feladja a jól menő vállalkozásait, mint én, Lázár László és Dr. Eszter.

genevieve 2011.10.25. 22:41:02

@nathalie: lehet, hogy rosszul emlékszem (elképzelhető), de akkor is attila találta ki azt, hogy kire tegyenek, ő nevezte ki magát főnöknek és amikor azt mondta feco, hogy nem akar csabára rakni, azt mondta neki, hogy igy nem fogja tudni megvédeni (mármint attila az aki meg tudna védene bárkit is, de csak akkor ha úgy tesznek ahogyan ő akarja...

és feco akkortájt kezdte el kapisgálni, hogy bizony ő becsicskult ahogyan a többiek mondják...

2011.10.25. 22:41:59

@TapOut: tényleg döbbenet, azt hiszem megtaláltunk a Cristofel farkáról mintázott vibrátor célközönségét. Dreszter az!

Annyira ciki, ha egy szál bugyiban sétál végig a főutcán, az sem okozott volna ekkora presztízsveszteséget neki szerintem. A praxisnak meg annyi!

sogeking 2011.10.25. 22:42:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudom még ajánlani a korábbi fotók újrahasznosítását, Veronika permetezős képét elő kell kotorni, és egy Dya arcot ráollózni :) a viccet félretéve max. a VV oldalon levő videóból tudnék képkockákat adni, de annak elég rossz a felbontása

genevieve 2011.10.25. 22:42:26

@témázgató: az viszont tényleg feladat volt, hogy kibeszéljék

capa05 2011.10.25. 22:42:26

@genevieve:
Arra emlékszel, hogy Veronika miként került kapcsolatba Kiszoppal?Egy jó tréfa hogy bolondítja! Csak neki szabad bolondozni?

TapOut 2011.10.25. 22:42:58

@csak magamat képviselem: szerintem nem hazudik, fontos neki Attila barátsága, de nem akarja feladni a saját személyiségét, és taktikából jelet rakni. Attila ezzel tisztában van, mert Fecó nem egyszer elmondta neki, hogy minden esetben a szívére fog hallgatni.

genevieve 2011.10.25. 22:43:48

@sogeking: opardon, akkor biztosan csak poén volt:-)

2011.10.25. 22:44:13

@Bennfenntes: nézzük a jó oldalát, neked ehhez nem kellett beégetned magad milliók előtt a VV villában! :)))

nathalie 2011.10.25. 22:44:39

@TapOut:
sztem fecó megvezeti a népet és marhára nem annyira jószívű kispajtás mint ahogy azt mutatja. A fürdőben zokogó nagyjelent még mindig megborzongat.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:44:42

@beebeer: ja, nem "én", hanem "énLázárLászló", na. :)

genevieve 2011.10.25. 22:45:18

@capa05: nos, ha jól emlékszem krisz akkor MÉG facér volt:-)

Bennfenntes 2011.10.25. 22:45:23

@beebeer: most majdnem lebuktam, hogy én vagyok Donald Trump. :D

nathalie 2011.10.25. 22:45:49

@Bennfenntes:
ezen de jót nevettem "énlázárlászló" :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:46:00

@beebeer: nem olyan biztos ez. ördögnórit bármikor lehet venni a villán kívül.

BarBwire 2011.10.25. 22:46:04

@capa05: bárki is komolyan gondolta ezt a kapcsolatot? Szerintem Veronika sem, csak igy legalább a feszültség levezetődött.

sogeking 2011.10.25. 22:46:46

@genevieve: :) csak furcsa, hogy Eszter lett a főgonosz, szerintem inkább Cris.

szerintem Eszter csak hülyíteni akarta a kubai macsót, de rosszul mérte fel a benne rejlő temperamentust

nathalie 2011.10.25. 22:46:55

@genevieve:
rendben, akkor vegyük úgy hogy feco öntudatára ébredt. de én még egy kicsit úgy veszem, hogy megbízhatatlan. :D

genevieve 2011.10.25. 22:47:08

@nathalie: annyira megnéznék egy attila-péter párbajt:-)

atyaég mi lenne itt a rajongók között:-D

2011.10.25. 22:47:27

@Bennfenntes: igen????? Akkor visszaszívok mindent, tök jól sikerült a hajbeültetés, igazán megérte! :DDDD

capa05 2011.10.25. 22:47:43

@genevieve: szerinted egy pillanatig is komolyan gondolta Veronikával? Már szó került Kingáról is (Vera mondta, hogy itassa le és meglesz) és utána jött Eszter.

nathalie 2011.10.25. 22:47:55

@genevieve:
hogyhogy mi lenne? ezt most miért írod?

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:47:56

@Bennfenntes: kazalon nevelkedtünk, ez jóóóó! :DDD

@sogeking: a screenshot készítéshez külön program kell, ha jól tudom, ugye?

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:48:30

@genevieve: virraszthatnék megint, mint ani-kazalnál :DDDD

genevieve 2011.10.25. 22:48:41

@sogeking: dehogy, hiszen krisz is megkapta a magáét:-)

attila megpofozta:-) ( ő a nők védelmezője:-)

veronika meg tökön rugta:)

capa05 2011.10.25. 22:49:22

@capa05: Ja és a két felbujtó (minimum csendestárs) ültek a kanapén mint szar a fűben...

genevieve 2011.10.25. 22:49:39

@sogeking: ja, és ha a benti viselkedése után rosszul mérte fel kriszt akkor meg hülyébb mint amilyennek eddig gondoltam:-)

sogeking 2011.10.25. 22:50:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: általában nem, elég, ha megnyomod a print screen gombot a billentyűzeten, és utána beilleszted mondjuk a paint nevű programba, és onnan le tudod menteni

témázgató 2011.10.25. 22:50:44

@BarBwire: a benti ingerszegény környezetben unalmukban is egymásra fanyalodnak. Aki meg nem ezt teszi, az "unalmas".

2011.10.25. 22:51:17

@Bennfenntes: "énLázárLászló" - ja bocs, azt hittem te is éppen becsődöltél, gondoltam vigaszként szolgálna a tény, hogy legalább rajtad nem röhögtek milliók.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:51:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kösz. :) Mióta Donald Trump vagyok, sokkal kedvesebbek az emberek. :P

kékdelfin 2011.10.25. 22:52:16

@genevieve: szerinted van péterrajongó?

sogeking 2011.10.25. 22:52:50

@genevieve: szerintem csak szimplán csinálni akart valamit, keresni egy szövetségest, és úgy gondolta, hogy Crist a legkönnyebb befolyásolni :):):)

nathalie 2011.10.25. 22:54:33

@genevieve:
de miért? szeretet és béke van most közöttük. és attila hat darab rajongója kezdi már elfogadni pétert mint lehetséges fegyvertársat.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:54:43

@beebeer: igen, kihámoztam, és köszi.

TapOut 2011.10.25. 22:54:55

@capa05: lehet, hogy így kezdődött, de azért egy idő után látszott Veronikán, hogy rendesen bele van esve a kubaiba, és egy 29 éves nőben lehetne annyi önmegtartóztatás meg méltóság, hogy nem kapja el egy hótszerelmes nő pasiját, mert abból jól nem jöhet ki sehogy. Nekem ez nagyon gáz

genevieve 2011.10.25. 22:55:07

@capa05: igen, és ez róluk is sokat elárul ...

kékdelfin 2011.10.25. 22:55:45

@sogeking: Ja, tényleg, már ő is kintről nézi;)

MagasMacska 2011.10.25. 22:55:47

@Kékdelfin: Miért ne lenne? Most nem emlékszem, ki volt, de a tegnapiban is írta valaki, hogy imádja Pétert, mert olyan taktikus. És nem volt mögötte szmájli. (De lehet, hogy lefelejtette...)

genevieve 2011.10.25. 22:55:47

@Kékdelfin: van:-)

és mennyi lesz majd:-)

kékdelfin 2011.10.25. 22:56:21

@TapOut: Szerelemben és háborúban nincsenek szabályok.

nathalie 2011.10.25. 22:56:58

öööö, nekem már semmi bajom péterrel. persze rajongani, csak attiláért rajongok.

kékdelfin 2011.10.25. 22:57:02

@MagasMacska: Valószínűleg, egyáltalán nem taktikus.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:57:19

@genevieve: én nem, az esélyt se szabad meghagyni, hogy kiszóródjon az őrült. Petit meg pláne, IQ kisgömöc nélkül nincs intrika, mert Atti nem viheti egyedül a hátán az Erő sötét oldalát, kell hozzá egy HR menedzser.
Apropó: anyukám szerint (73 éves) Attila jó pasi. ezmiez?

kékdelfin 2011.10.25. 22:57:39

@genevieve: Ja, te is az leszel, ha attilával párbajozik?:)

genevieve 2011.10.25. 22:58:27

@sogeking: a dugás ezentúl keresni a szövetségest jelenti?:-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:58:34

@nathalie: helyes, üdv a Sith lovagok közt! :)

témázgató 2011.10.25. 22:58:47

@TapOut: képzeld magad dreszter helyébe. Veron meg kubai mindig megy a riportba, őt soha nem hívják, elkönyveli magáról, hogy unalmas.
Csak élt a lehetőséggel, hogy kitör ebből a szerepből, ha kubai, akkor kubai.
Úgy gondolom, bármelyik másik fiúnál is igent mondott volna, már a sztori kedvéért is.

2011.10.25. 22:58:57

@Bennfenntes: igen, kihámoztam, és köszi.

- azért ne nagyon, csak ott motoszkált a fejemben hátha mégis te vagy Donald Trump; van az a pénz, mikor az ember lánya kezd megbarátkozni egy szélfútta pepi bájos látványával.. :DDDDD

TapOut 2011.10.25. 22:59:05

@nathalie: szerintem vicces volt. Fecó nyilvánvalóan az érzelgős részeg kategóriába tartozik, melodráma ezerrel, meg hasonló :-) én birom, remélem hű marad önmagához

genevieve 2011.10.25. 22:59:23

@nathalie: helyesebben...még nincs bajod péterrel:-)

nathalie 2011.10.25. 22:59:29

@genevieve:
aha. hát annyit mondanék, hogy eddig a legparasztabban egy csaba rajongónak sikerült megnyilvánulnia felém tegnap este, természetesn a normalitás jegyében. szóval ennyit arról hogy ki kinek drukkol, szorít,kiért rajong stb és hogy hogyan viselkedik.

genevieve 2011.10.25. 23:00:00

@Kékdelfin: ezt csak akkor mondják az emberek ha mentegetni akarják magukat:-)

nathalie 2011.10.25. 23:00:30

@TapOut:
ha eljászta a 520-részben,mint egy jobb szappanoperában, hogy elveszítette az emlékezetét, onnantól én is bírni fogom. addig ez csak ripacskodás :D

BarBwire 2011.10.25. 23:00:58

@nathalie: ne szívd mellre, mi szeretünk.

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.25. 23:01:03

Ennyire egy kétszínű picsát, mint az eszter.. röhej
goo.gl/info/iXXAu

MagasMacska 2011.10.25. 23:01:23

@nathalie: Kösz, ez kedves volt tőled...

sogeking 2011.10.25. 23:01:26

@bagamoyo: én maradok a Photoshopnál képszerkesztés céljából:)

genevieve 2011.10.25. 23:02:38

@Kékdelfin: nem, én nem:-)

nincs ellenségem, hogy az ellenségem, ellensége a barátom legyen:-)

sogeking 2011.10.25. 23:02:51

@genevieve: a dugás csak onnan dugás, hogy megvalósul, addig nem amíg csak beszélnek róla :D

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:03:28

@témázgató: valamilyen szinten drEszter is áldozat, a szerkesztőké. Ők többet kérdeztek tőle a castingon, mit vállalna, és mit nem.

TapOut 2011.10.25. 23:03:47

@Kékdelfin: lehet, de akkor vállalni kell a következményeket :-)
aki a szerelmet nem tiszteli, arra könnyen jöhet háború

genevieve 2011.10.25. 23:03:48

@nathalie: akkor az csak egy ál csaba rajongó lehetett:-D

sogeking 2011.10.25. 23:04:03

btw. találtam az öfiben egy képet ahol Sahdi éppen kinyújtja a nyelvét

nathalie 2011.10.25. 23:04:23

@nathalie:
most nem a csaba rajongókat akartam fikázni, csak próbáltam jelezni, hogy egy péternek drukkoló is lehet normális, míg egy csabának drukkoló, aki elméletileg a normálisnak és a kedvesnek drukkol, egy kőbunkó.

Hurri Kán 2011.10.25. 23:04:34

@sogeking:
Odáig csak orális szex. :D

genevieve 2011.10.25. 23:04:54

@Kékdelfin: értem , ezek szerint eszter szerelmes kriszbe?:-)

TapOut 2011.10.25. 23:05:29

@nathalie: Péternek Attila is csak egy eszköz, nehogy már más hitbe ringasd magad :-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:06:13

@sogeking: rolling stones, einstein? Shadi pédaképei-e?

nathalie 2011.10.25. 23:06:22

@TapOut:
ezzel attilával együtt tisztában vagyunk :D:D

Hurri Kán 2011.10.25. 23:06:43

@genevieve:
Vagy egy igazi. Csak az ő szöge már kibújt a zsákjából. :D

genevieve 2011.10.25. 23:06:57

@sogeking: vagyis ebben a játékban nem számítanak a szavak csak a konkrét cselekvés?:-)

ha ezt attila tudná:-)

Matrix_ 2011.10.25. 23:06:57

Én mint egyszerű halandó kérdezem az itt szagértőket: Nem lett volna egyszerűbb ennek az Eszterjogásznőnek, ha azt mondja a birkáknak, hogy ő csak szívatta Krisztofeltet, az meg amilyen együgyü kubai macsétás komolyan vette?!?!? csak kérdem! Lehet hogy nem Ő lenne most a sátán annya cím viselője, hanem a kubai temperamentus megmentette volna a helyzetet... Csak kérdem!

nathalie 2011.10.25. 23:07:00

@csak magamat képviselem:
einstein a haj miatt, az oké. de rolling stones miért?

BarBwire 2011.10.25. 23:07:01

Mentem aludni, napok óta nem aludtam ki magam, sziasztok, holnap.

kékdelfin 2011.10.25. 23:07:48

@genevieve: jó, te egy áldott jólélek vagy, nem háborúzol, meg szerelmes sem vagy soha;) Mondjuk az én sem!

nathalie 2011.10.25. 23:07:51

@gyvy:
amilyen bunkó volt, lehet attila rajongó volt a lelke mélyén csak még nem jött rá szegény. a keblemre kellett volna ölelnem! :D

sogeking 2011.10.25. 23:08:09

Hajni, hány kép kell?

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:08:23

Eszter akár Seri szájából is ujjazná a fagyit.

genevieve 2011.10.25. 23:08:26

@gyvy: a bújtatott bunkózás is bunkózás:-))

kékdelfin 2011.10.25. 23:08:47

@genevieve: Ja, hogy ezt másikra válaszoltad. Legközelebb megnézem az előzményt:)

témázgató 2011.10.25. 23:09:02

@Matrix_: ezt én sem értettem, ez lett volna a legkönnyebb út, a gyerek kintről már úgysem tudja megcáfolni.

nathalie 2011.10.25. 23:09:37

@Matrix_:
én ezt már tegnap megkérdeztem, de azt a választ kaptam, hogy mi nézők tudtuk volna hogy hazudik. Mondjuk szerintem jobb taktika lett vlna meggyőzni a bentieket hogy ne rakják rám a jelet és inkább bent hazudni, mint most kiválasztottnak lenni és nem vissza menni. de ez csak az én véleményem :D

sogeking 2011.10.25. 23:10:09

@gyvy: igen, akkor az ügyvédek az orális szex specialistái :)

@csak magamat képviselem: annyira azért nem, bár a haj is einsteini

genevieve 2011.10.25. 23:10:50

@Kékdelfin: még, hogy én nem háborúzok?:-)

hát mit csinálok most is nathalie-val?:-D

mondjuk az igaz, hogy szerelmes már régen voltam:-)

TapOut 2011.10.25. 23:11:12

@témázgató: az miért jó neki, ha bentiekkel és kintiekkel is megutáltatja magát? az emberek többsége nem nézi jó szemmel, ha egy nő (vagy pasi, mindegy) próbál magára rángatni valakit, akinek ott a nyilvánvalóan szerelmes párja.
Ha meg bárkinek igent mondott volna, akkor miért nem facér pasihoz próbál közeledni? OK, hogy a kubai volt az, aki felizgatta, de felnőtt nő, könyörgöm, tisztában kell, hogy legyen a következményekkel.

Hurri Kán 2011.10.25. 23:11:15

@nathalie:
Világosítsd fel. :DDD

@genevieve:
Hát még ha nem olyan bújtatott. :D

sogeking 2011.10.25. 23:11:35

@genevieve: igen, ő még csukott szájjal is tud beszélni

kékdelfin 2011.10.25. 23:11:42

@genevieve: háborúzol natival? Fel sem tűnt! milyen jó lenne, ha minden háború ilyen lenne!:)

genevieve 2011.10.25. 23:11:58

@nathalie: lehet csak imponálni akart neked:-)

mivel attila a kedvenced, azt hitte nálad a bunkó viselkedés a menő:-)

genevieve 2011.10.25. 23:12:37

@Matrix_: de, egyszerűbb lett volna, de ő önérzeteskedni akart:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:12:49

@sogeking: úgy szoktuk, hogy minden blokkból egy-kettő... egy poszthoz elég 6-7.

Matrix_ 2011.10.25. 23:12:54

@témázgató: Meg hát valljuk meg őszintén, a kubai temperamentusba ez még bele is illik, hogy a szerencsétlen pára meg volt győződve róla, hogy a jogásznő - csakúgy mint a villa összes nősténye - szívesen megcsinálná Kriszofelt jómagát, még ha ez nincs is így... :)Hiszen ha mása nem is önbizalma az volt dögivel :)

nathalie 2011.10.25. 23:13:02

@genevieve:
egy ostoba barom vagyok. :D most már fogom a fejem.

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.25. 23:13:17

minő meglepetés, várom már hogy mikor száll ki a kis suttyú sádi
goo.gl/iXXAu

sogeking 2011.10.25. 23:13:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ok, pár perc múlva küldök néhányat, aztán tégy belátásod szerint :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:14:09

@Kékdelfin: én élvezem! akkorákat röhögök, ahogy a nők osztják egymást. és mindezt úgy, hogy nincs szándékos bántás és picsogás, hiszti meg sértődés :)
le a kalappal. :)

genevieve 2011.10.25. 23:14:23

@gyvy: akkor viszont igaz a tételem:-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:14:30

@nathalie: :) einstein ugye az elhíresült nyelvnyújós képe miatt. a haj stimmel.
a nyelv-embléma stones jel. ott is maradjunk Jagger és Richards hajában. azok is durvák. hogy élnek még, az egy csoda.

Matrix_ 2011.10.25. 23:14:42

@nathalie: Na de Te meg Én mint néző honnét tudjuk, hogy nem csak játszott (szívatta) vele, mint ahogy sok nők szoktak a szerencsétlen férfiakkal :)))

témázgató 2011.10.25. 23:14:59

@TapOut: végig gondoltam a "szabad pasikat":
Péter Verára nyomul, Gergő Sherire.
Marad: Csaba, Shadi, Attila, Feco.
'ó mondd, te kit választanál...'

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:15:53

@sogeking: jujjj, soge. CSINÁLOK NEKED RIZSKÓT ÉS SZEMÉLYESEN ADOM ÁT :D

jaizé.
ja, várj... megváltozott az e-mail címem, dobj egy üzenetet blog.hu-n keresztül, oszt megírom az újat.

Hurri Kán 2011.10.25. 23:15:56

@sogeking:
Hogyan csomagolod be, hogy ne hűljön ki?

Ennek a fele sem tréfa.
www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20111025/meg_mindig_szuz_vv_bandika/
Valaki nem akarja feláldozni magát? Egyelőre csak a lányok közül? :DDD

TapOut 2011.10.25. 23:16:02

@nathalie: felőlem nevezd ripacskodásnak, nincs azzal semmi baj egy bizonyos szintig :-)

genevieve 2011.10.25. 23:16:20

@Kékdelfin: én már csak ilyen disztingvált nőszemély vagyok:-)

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:18:42

Hajni, kérdezted, hogy reagált Krisz Veronikára, most beszél a belevalóban. Nagyon értékeli, hogy Veronika megtámadta drEsztert, azt pedig különösen, hogy elájult. Ez az igaz szerelem jele ugyanis.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:18:43

@BarBwire: pussz Barb, bocs, teljesen kétségbe vagyok esve a képek miatt.

TapOut 2011.10.25. 23:21:31

@témázgató: hát Esztikének sajnos csak a gaz csábító szerepe jutott, vagy esetleg elgondolkodhatott volna azon, hogy más módon hívja fel magára a figyelmet, elvégre eszes lány, nem?
De nem, ő ezt választotta, hát viselje a következményeit

témázgató 2011.10.25. 23:22:16

@foxglove: jajjjjjjjjjjjjjj. Madách színházba az előadással!!!!

genevieve 2011.10.25. 23:24:11

@foxglove: igen, viszont krisz nem volt szerelemes, csak szerette veronikát...neki kellett volna még egy hét legalább (ezt mondta:-)

témázgató 2011.10.25. 23:24:44

@genevieve: persze, most már igen, hogy megoldotta a számolós feladatot, mindjárt szebben áll rajta a körszakáll. Rácuppannak a lányok, meglásd.

JOKKA21 2011.10.25. 23:27:44

Mai tahó világ összefoglalóban volt valami érdekes?

Matrix_ 2011.10.25. 23:29:19

Csak még egy kérdés: miafaszért nincs online közvetítés? Kérem vissza a pénzem! :)

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:29:53

@Matrix_: mert aréna volt ma, és kiderülne, ki nyerte meg

MagasMacska 2011.10.25. 23:31:00

@Matrix_: Mert ma Aréna volt, és a védetten már rajta van a kendő. Viszont, ha meglátjuk, oda a lepetés.

TapOut 2011.10.25. 23:31:37

@témázgató: sokak szerint "érdekes" ízlésem van pasik terén, de ha facér leányként a villában lennék, egyértelműen Fecó jönne be :-))
De mivel tiszteletben tartanám, hogy épp a feleségét próbálja visszaszerezni, így csak távolról imádnám :-))))
na tessék, megvolt a heti coming out

genevieve 2011.10.25. 23:33:37

@foxglove: nem lenne egyszerűbb, hogy ma este még nem kellene hordaniuk a kendőt?:-)

Matrix_ 2011.10.25. 23:33:43

@MagasMacska: @sogeking: óbocsbazmeg de műveletlen fatuskó vagyok... Akkor menjen itt a téma mert unalmas a meló ha nincs ami feltartson :))

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:34:16

@genevieve: nézted te is? nem tudod, mi volt ez a gypsy king story, ezt pont nem hallottam rendesen

témázgató 2011.10.25. 23:34:21

@TapOut: tetszett... Elképzeltem, hogy ültök egymás mellett a kanapén és Feco exéről és gyerekeiről értekeztek, miközben távolról imádnád..:D

JOKKA21 2011.10.25. 23:35:19

@foxglove: Fecóra mondta Kiszop, hogy ő is latin(gipsy) és nem tartott vele össze.

dr. gernika 2011.10.25. 23:36:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ne legyél, bár szoktak jó képek lenni, számomra csak annyi a funkciójuk, hogy széttagolja a posztodat. Simán kibírom pár napig nélkülük, ha nyomsz egy pár entert. :)

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:36:33

@TapOut: erotikus álmok volt a villantások tematikája, a szerkesztők szerint annamari vágyainak tárgya zizi.

genevieve 2011.10.25. 23:37:23

@foxglove: csak 2 percet láttam, éppen főzés közben voltam:-)

témázgató 2011.10.25. 23:38:12

@gernika: azér' a tátottszájú kingás kép az jólesett, de igazad van.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:40:05

@sogeking: aham, írtam azt is hogy imádlak, és hogy a hűtő mellett megbeszélhetnénk egy-két dolgot fagyizás közben :DDDDDD

@gernika: nem úgy mén az, itten kérem rendnek köll lenni. és ha az Atyaúristen úgy rendelkezett, hogy kép köll a posztba, akkor lesz is, még ha úgy is, hogy én rajzolom le a történteket. azt meg ne akarjátok, a pálcika emberke a maximum, amit ki tudok hozni magamból :DDDD

nowo 2011.10.25. 23:40:23

Eszterke hazudott a többieknek,mint a vízfolyás,mert a végén abban maradtak Krisszel,hogy akár bent marad Veronika,akár nem,akkor is összehozzák a dolgot.
Jól emlékszem?

nathalie 2011.10.25. 23:40:32

@csak magamat képviselem:
ja, hgy ezt te találtad ki!! én meg azt hittem az adatlapján van. a hajas dolog miatt még külön gratuláltam magamnak, hogy mekkora poén volt :D:D de béna vagyok :D