Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X43

2011. október 25. 17:59 - Hódos Hajnalka

A tegnapi nap mondata egyértelműen az volt, Veronika tragikus körülmények között elveszítette a szerelmét, köszönjük, Lilu. Azért külön hálás vagyok, hogy a Lakók minden párbaj után értékelni fogják a visszatérő játékost, legalább olyan érdekes lesz, mint az előző szériában az állandó hintázás, hát lopom én a Signettát? Gergő jól ébred, a balhé nem befolyásolta az éjszakáját. Seriben annyi düh volt, hogy csak na, el is panaszolja Dyának, mi történt a vacsora alatt, de az csak valami szőkepicsázást hallott, aztán elmondja Gergőről a véleményét. Nem fiú, hanem férfi. Tök le van nyugodva, Seriben meg még benne van az izé. A bugi. Seri sóhajtozik, bezzeg a Claudio olyan lassú víz partot mos típus volt, és neki nem volt fontos a szex. Volt, hogy egy hónapig nem volt fontos. Gergő meg tök furcsa dolgokat hoz ki belőle. Például szenvedélyt. Ennek ellenére a sírógörcs kerülgeti, hogy Apuci ilyen tiszteletlen vele. És elege van, úristen. Dya meg éhes, úgyhogy menjenek kajálni. Valóban úgy tűnik, hogy ez a szerelem menthetetlen.

A két párbajhős utolsó feladata, hogy írják le egy-egy féltve őrzött titkukat. A kiesett játékos titkát megismerhetik a Lakók. Csaba titka, hogy Krisz többször megkereste őt a kihívása előtt és szövetkezni akart vele Péter ellen. Elhűlök és percekig a kezem remegését próbálom csillapítani. Csak sejtem, hogy Krisz azt akarta írni, felbolygatja a Villa életét, de az általa használt szót még Shadi is csak göngyölíteninek tudja majd kiolvasni. Bevallja, bár szereti Veronikát, ennek ellenére Eszterrel megbeszélték, stikában megcsinálják egymást. Krisz az ennek ellenére szavakat nem használta, azt én írtam csak le.

Aztán mindenki eltöltött egy búcsúestet a sajátjaival. Csudajó volt a hangulat mindkét helyszínen, többen majd’ bepisiltek a nevetéstől. Krisz felsorolja, kit miért szeret, aztán végrendelkezik, Veronikához ne nyúljon senki, mert féltékeny lesz a tévén keresztül is. Attila annak is örülni fog, ha Krisz marad kinn, de most azért őt várja vissza, úgyhogy szeretné megölelni. De nem. Gyere vissza, na csá. A következő percekre nem emlékszem, mert úgy kellett felmosni, mikor Vera azt mondta, Krisz vezéregyéniség a Villában és ő mindig felnézett rá. Végül tapintatosan magára hagyják a szerelmével, de most Krisz komolyan mondja, hogy nem fog kinn csajozni? Igen. De ne hazudjon. De nem. De de. Nagy meglepetésre Csaba nem tudja, mit mondhatna. Kinga nagyon sokat köszönhet Csabinak. Többek között azt, rájött, hogy őt nem lehet megerőszakolni és visszatalált önmagához. Azért is szeretné, ha Csaba visszajönne, mert jó sok borsot törne Attila orra alá, aki tuti, hogy idegroncs lenne, ha visszajönne. A következő képen már jön is vissza, Veronika a földre rogy, én röhögök, mert eszembe jut VVAnikó feje, mikor Jerzsi lépett be az ajtón Béci helyett, remélem, más is emlékszik rá, überelhetetlen. Szegény Veron meg sem bírt szólalni. Ösztönösen sem tudott beszélni, annyira meg volt sokkolódva.

Kinga Csaba érkezése után rögtön beszól Attilának, a saját kardodba dőltél, hogy ő jött vissza! Neked is köszönhetem! Csaba megkéri, legyen oly kedves, ezt a pillanatot ne rontsa el. Attilának rohadt fontos lenne minél többször elmondani, hogy Csaba nem magának köszönheti a győzelmet, hanem azért, mert ők mártírt csináltak belőle, de nem nagyon talál magának közönséget. Hogy Fecó miért omlik össze a fürdőszobában, nem értem, de minimum Szűz Mária jelenhetett meg neki. Zokogva térdel és azt ismételgeti, hittem, hittem. Még szipog, mikor Attila odaszúr neki, Fecó, adjunk egy babérkoszorút? Úgy nézem, Attila akkor is el fogja még vagy ötször mondani, hogy Csaba nem magának köszönheti, hogy visszajött, ha mindenki beledöglik is. Igen, szarul játszott, mert nem gondolta, hogy Kinga és Fecó áthúzza a számításokat. Csaba vállat von, lesz még idő ezt megbeszélni. Attilának Fecó nem is a barátja többé és a sárga szitát meg a kék lapátot sem fogja többé kölcsönadni neki, hogy játsszon vele egy kicsikét. Azért mert. Mert átnézett rajta. És át is húzott. Annyira megváltozott most benn minden, hogy egyedül maradt.

Gyorsan le is paktálnak Péterrel a nyugiban. Csodálatos látni, hogy Péter be van szarva. Azt még csodálatosabb volt előtte hallani, most, hogy kiesett, Krisz Kingánál előlépett kurvajófej csávóvá. Attilának és Péternek nincs más választása, össze kell állniuk. Mint két kicsi lego. De a taktikán változtatni kell. Meg kell fordítani. A párbajra való kijelölés legyen ezentúl a szempont. És Csabát 3-4 hétig békén kell most hagyni, úgysem fog tudni extrát hozni. Péternek fontos, hogy ők ketten ne menjenek ki párbajra, Attila leszarja, ha úgy alakul. A következő áldozat Shadi lesz, de ők nem fogják rárakni a jelet, akkor őket biztosan nem viszi ki. Addig is erősítik benne azokat a tulajdonságokat, amik miatt gyűlölik. Az, hogy odakint hogy döntenek, nekik mindenhogyan jó. Na, most Csabáéknak is el kell gondolkodni, mert most az lesz, hogy magukra fogják rakni a jeleket, és őket viszik ki. Csaba kimondja eddigi egyetlen összetett mondatát: ezek gyáva emberek, azért irányítanak másokat, hogy ne nekik kelljen a piszkos munkát elvégezni. Elvégeztetik másokkal. A két aljas Veronika látogatóba indul. Figyelj, nyuszika, ez egy ilyen játék. Mindannyian ki fogunk esni. De Veronika nem gondolta volna, hogy itt meg fog szeretni valakit. Azt, hogy Kriszt, azt főleg nem. Péter felajánlja, hogy igény szerint egyszer-kétszer megmutatja majd a seggét, Nyuszika bágyadtan mosolyog és sóhajtozik, mit csinálhat most Krisz? És ami a legfontosabb, fog-e nőzni? Levél érkezik, most kiderül Krisz titka. Eszter feje se kutyafasza a levél felolvasása közben, én a felgöngyölítiken röhögök. Igen, Eszter ezt felvállalja. Nyuszikának több se kell, megpördül és Eszter felé rohan, az igazi az lett volna, hogy azt visítja közben, megtéplek, te ribanc!

Fecó gyors, elkapja Veronikát és bevágja az ágyba. Veron őrjöng, BTA lefogja, Veronnak hányingere van és fúúúúj! Még a tojástalan sálat is letépkedi magáról. GeriSeri olyan szemekkel néznek Eszterre, mintha a szemük láttára még két feje nőtt volna ki. Eszter bevállalja, hogy lefeküdt volna Krisszel, mert felizgatta. És akkor mi van? Csak Krisz nem tette hozzá, csak akkor, ha szétmennek Veronikával, mert azt tiszteletben tartja. Veronika vigasztalhatatlan és mert nő, máris kombinál, Krisz nem is szerette őt sohasem, az egész kapcsolatuk egy hazugság volt. És Péter ezt tudta? Hát egyszer megkérdezte erről a véleményét. Péter persze azt nem árulja el, ő pitbulloztatta Kriszt a fürdőben, és ő kérdezgette tőle, te Hősszerelmes kategóriába jöttél? BTA szerint jobb ez így, legalább Veron nem agyal és könnyebb lesz neki benn. Ja, Krisz, ha nem lenne világos, Veronika szakított veled! A keserű pillanatok után szépen mindenki bevonult a hálóba értékelni Csabát. Ő kinn várta az ítéletet. Gergő számára nem volt túl meggyőző a színpadi produkció. Verában nem borult fel semmi attól, hogy Csaba jött vissza. Attila szerint nem volt meggyőző, nem volt szókincse, hebegett-habogott, nem tudott válaszolni a kérdésekre. Megint elmondja, hogy azért Csaba jött vissza, mert mártírt csináltak belőle, és megsajnáltatták. Azt is elmondja megint, elbaszta a taktikát. BTA nem látta Csaba szemében a tüzet. A szokásos kutyatekintet és nyalogatta a száját. Fecó megemeli a kalapját és igenis bátor volt, mert ki mert vinni azt az embert, akitől itt tizenketten rettegtek. Ettől kezdve az, hogy szürke, erős meg gyenge, az itt benn felborult. Csaba köszöni a hét pontot. A hét pont hetven százalék, de hogy a Villában van, az száz százalék.

Miután Gergő és Seri látták szétszakadni a másik szerelmespárt, kibékültek. Ez abból állt, hogy Gergő lehülyepicsázta Serit, Seri meg letrógerozta Gergőt, így kell ezt. Gergőnek egyébként tök sok lelke van és Seri ezt érzi is. Gergő nem érti, Seri miért csodálkozik, hogy állandóan kefélhetnékje van, ha odatekeri a seggét, meg ilyen szerelésben van. Jó, akkor Seri ezentúl kezeslábasban lesz. De Gergő legyen gyöngéd! Reménykedem benne, hogy vége van az öfinek, de nem mert Seri mámeg ki van akadva. Most nem Dya az ügyeletes lelki szemetesláda, hanem BTA. Tökjó, hogy kibékültek, de hiányzik neki az az idő, mikor még tiltott volt a csók és ábrándul ki. És folyton az együtt alvással basztatja. Már hetven százalék a szétszedlek és ez neki nem jön be, mert ő egy kislány. Nem úgy. Akkor, gondolom, amúgy. BTA azt tanácsolja neki, adjon Gergőnek egy hetet, és ha jó fiú, ajándékozza meg. A megható jelenetek végén Seri bazmeg, ki vagy és miért jöttél ide kérdéssel és csókkal üdvözli Apuciját.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragonair 2011.10.25. 18:29:51

Mai pletyi, érdemes megnézni Veronika fejét..Mekkora egy rohadt ribanc ez az Eszter 11:40-től érdemes nézni a videót.:)
www.newsee.hu/tartalom/veronika-szak%C3%ADtott-kubai-macs%C3%B3val-vv-eszter-miatt

Dragonair 2011.10.25. 18:38:42

Egyebkent tegnap bele neztem az ejszakai adasba es olyarlt szolt Vera Petrnek h ne aludjal nappal van Peter erre azt mondja neki h nezzen mar ki h ejszaka van ere Vera h de tudnia kene h msot ott nappal van...sztetek ezek utan Peter neki allt vmit magyarazni a csajnak de gyorsan lekevertek...milyen igazi ebbe minden..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:39:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én akkor fogok, ha NE ADJ ISTEN ez meg is valósul:D

Ja, valaki megmondaná, h miért ennyire jó Krisz farka? Csak mert sztem, nem nagy zsám:D:D

Dragonair 2011.10.25. 18:42:44

Masik h ezek utan ejszaka kettokor feladatba kaptak h a titokszobaba berakott babu Cristofelt abrazolja es mondjak meg neki a frankot mindennel kapcsolatba..osszak ki..gondolom ma lesz. Attila megpofozta es kozolte h szar ember..ebben az volt a szep h kiment bejott utana ket ember majd visszajott es ugyan azt jatszotta el atis csak szolidabban...szerintetek ez mi mondjatok h nem megrendezett szar..

icegrapefruit 2011.10.25. 18:43:20

Én már a maffiás játék alatt rájöttem, hogy Fecó a Brando klán Magyarországra szakadt ágának egyik leszármazottja. Két tampon a szájába, és tökéletes lesz.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 18:43:39

@ladyandhenk: én azon gondolkodom, ki a megcélzott réteg? :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:44:40

@Dragonair: igen, igen, megrendezett az egész! Biztosan instruálják őket!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:46:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pl te!!!!:P, v én:) Már kezdem gyűjteni rá a pénzt!:P

Ki tudja, h itt az oldalon is milyen elhanyagolt menyecskék vannak:D

2011.10.25. 18:51:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ezen én is! Cris mint férfi talán a lájtosabb, nem az eszükből megélni kívánó ifjú leányzóknak jöhet be, de nekik meg minek? Vagy mostanában trendi a vibrátor? Annyira nem vagyok képben ezekben a dolgokban.....

capa05 2011.10.25. 18:51:38

@Dragonair:
Csak morfondírozok, de nem tudok rájönni, hogy mit akartál ezzel?
Azt hogy milyen napszak van azt tudják, mert a kupola részen egy un.tyúkháló van ,na most az áttetsző.A campona meg középeurópai időzónában van.Azt, hogy pontosan hány óra azt nem biztos,hogy tudják, de 1 hónap alatt sokat nem téved az ember.Na meg van elég rendes forgalom is a környéken.

KvakCaptain 2011.10.25. 18:53:31

@Dragonair: hát, pl Fecó is bement kétszer, másodszorra énekelt valamit. Szerintem Attila is azért ment még egyszer, hogy legyen egy "b" verzió is, amiben nem dönti föl a bábút.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 18:54:15

@beebeer: lehet, nem mint vibrátor, hanem mint műtárgy jelenik majd meg a piacon. :D

Dragonair 2011.10.25. 18:56:11

Az volt a mondando lenyege h nem aludhat Peti mert forgatas van es o eloadta h latja h este van mar jo ideje es szari az egeszre...

capa05 2011.10.25. 18:56:11

@KvakCaptain: és ha megfigyelted először az első pofont jobb kézzel adta masodszor a balkezével.

Robina 2011.10.25. 18:57:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szerintem kiadnak majd egy gyűjtői VV-t. Abban lesz, mint Gollam volt a Gyűrűk Urában :D

Dragonair 2011.10.25. 18:58:13

Feco egy dalt adott elo a bucsu dalat kiszopdelnek..

genevieve 2011.10.25. 19:00:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az már a legalja.hu lesz:-)

de legalább lesz mit mutogatnia krisznek öreg napjaiban az unokáknak:-)

ott lesz a polcon nagyapafasza:-)

2011.10.25. 19:01:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az már nem eredeti, Benkő már megalkotta a magáét. Persze attól még lehet, hogy kiállítják. Esetleg időszakonként meg is koszorúzzák. Ki tudja, én már mindent el tudok képzelni.

Ma egész nap azon a kommenten röhigcséltem, ahol Crist parlamenti tudósítónak javasolja valaki, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből a képet, ahogy Cris NAMIVANÖCCSÉÉÉÉM odafordul Szíjártó Péter felé. Ha lenne egy tökös kész átveréses műsor, meg kellene csinálni! :))))

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 19:03:09

@genevieve: @beebeer: najólvan, magamra borítottam a tejeskávét.
nagyapafasza meg koszorúzás :DDDDDDDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:07:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az a megcélzott réteg, aki beszámíthatatlanul részeg.. csak így lehet...

annyira utállak benneteket, amiért ti sosem késitek le a friss posztot!!!!!! :P:D

2011.10.25. 19:07:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azt olvastad, hogy a kiszavazón megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz? Mert olyat még senki sem csinált élő adásban.
Arra nem tért ki, technikailag mégis hogy akarta megoldani, fejest ugrik a dobogóról, aztán lesz ami lesz? :)))

capa05 2011.10.25. 19:08:08

@fkangi:
én integettem, de nem figyeltél ide.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 19:09:45

@beebeer: :DDD jézusom.... nem. hol olvastok ilyeneket?

capa05 2011.10.25. 19:11:11

@beebeer:
Szerencsétlen csalódottságában már nem tudja mit beszél.

Hurri Kán 2011.10.25. 19:11:38

@beebeer:
Felakasztja magát Lilu sáljára.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:11:38

@capa05: akkor indultam hazafelé..azt hiszem, le fogom fizetni Hajnyt egyszer, hogy mindőtöket tiltson ki, amíg én elsőként kommentelek..:DD
legközelebb integess határozottabban!:P:D de azért kösz :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 19:13:00

@fkangi: hehe :) majd lezsírozzuk :D

2011.10.25. 19:16:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, hát a szakirodalom írja. (borscímlap) :))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.25. 19:16:59

Lehet bővíteni a kollekciót, mert Benkő is kiöntette gipszből a pöcsét. :)

2011.10.25. 19:18:13

@gyvy: mondjuk ahhoz képest, ami tegnap történt a kerületben, hogy felmászott egy csaj a lámpaoszlop tetejére és ott fojtogatta magát a magasfeszültségű vezetékkel, ahhoz képest Lilu sálja vérszegény ötlet. :)

Hurri Kán 2011.10.25. 19:20:11

@beebeer:
Kellett volna vezetéket vinni a stúdióba?

arkangyal44 2011.10.25. 19:23:28

Lassan leszek de még boncolok kicsit :)

2011.10.25. 19:24:20

@gyvy: biztos lett volna valami egyszerűbb, kézenfekvőbb lehetőség. :) Mondjuk nem értem, miért fojtogatja magát valaki fenn a magasban, biztos tutira akart menni, pedig elég lett volna, ha egyszerűen átharapja a vezetéket. Na, örülök, hogy ez nem jutott eszébe, a francnak van kedve órákat ülni sötétben, ugyanis itt ért rá az inger a Népligetben.

Robina 2011.10.25. 19:29:17

@beebeer: Ja, aztán majd kormos lesz a foga... Hogy néz már az ki?? :D De morbid, bocs...

MagasMacska 2011.10.25. 19:30:35

"Attilának Fecó nem is a barátja többé és a sárga szitát meg a kék lapátot sem fogja többé kölcsönadni neki, hogy játsszon vele egy kicsikét. Azért mert. Mert átnézett rajta. És át is húzott. "

Hát ezen megfulladtam!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:32:16

@gyvy: a Barátságot.. a két végén lezárva..:D

2011.10.25. 19:38:17

@Robina: morbid? A látvány az morbid, mikor jössz haza és fent a 220-os lóg valaki a nyakán körbetekert vezetékkel.. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:39:22

@ladyandhenk: ezek közül melyik lesz államvizsga tétel?:P:DD

MagasMacska 2011.10.25. 19:39:47

@beebeer: Nem vesz levegőt, amíg meg nem fullad...

Hurri Kán 2011.10.25. 19:44:17

@fkangi:
És belezárják Kriszt? :DDD

arkangyal44 2011.10.25. 19:44:50

@ladyandhenk: horgászni voltam,és hát a két pontyot,meg a csukát kell a hidegre tenni,és valóban igazad van a boltban láttam,hogy címoldalon vanik,de azt hittem ahogy a blikk az:)

Hurri Kán 2011.10.25. 19:45:21

@beebeer:
Én inkább a lábam elé szoktam nézni. :D

Hurri Kán 2011.10.25. 19:46:17

@arkangyal44:
De jó neked! :) (horgászás miatt)...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 19:46:33

@fkangi: ÖÖÖÖÖÖÖ:O

Menj a:):P , amúgy nagylelkűen segítek itt Hajnynak képben lenni:):)

Mindjárt küldök neked vmit:P Éppen írok:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 19:47:27

@gyvy: igen, aztán a felőlünk eső végét visszazárjuk, csak előtte belefújunk egy jó erőset és Krisz landol az oroszoknál..bosszú a 40 évért..:DD
(azt hittem, némasági és szüzességi fogadalmat tettél :P:P:P )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 19:48:03

@arkangyal44: én szívesen boncolok minden halat, csak megenni ne kelljen, de gratulálok, jó kis tevékenység az!:)

arkangyal44 2011.10.25. 19:49:04

@gyvy: ilyenkor nem annyira,mikor pucolászni kell őket,régebben volt egy saját kis tavam akkor könnyebb volt csak beledobtam oszt jónapot:)

2011.10.25. 19:49:05

@MagasMacska: ez jó, nagyon jó! :DDD Még látványos is, ahogy vesz egy utolsó mély levegőt majd fuldokolva küzd önmagával. :DDDDD

Hurri Kán 2011.10.25. 19:49:19

@fkangi:
Igen... De az a két és fél perc borzalmas volt, senkinek nem kívánom. :DDD

Hurri Kán 2011.10.25. 19:50:22

@arkangyal44:
Vízparton nem tudtad megpucolni? Vagy már hideg lett volna hozzá ott tapicskolni? :)

csicserierika 2011.10.25. 19:51:49

@arkangyal44: hűha, ott filézett halak uszikáltak ? :)

arkangyal44 2011.10.25. 19:51:57

@ladyandhenk: köszike a gratot,igazából várom a lékhorgászatot,annak van csak varázsa.állni a lék mellett,termoszból szürcsizni a forralt borocskát:))

arkangyal44 2011.10.25. 19:55:08

@gyvy: ott nem is tudnám,meg talán nem is nagyon szabad,pláne maszek tavaknál,mert mikor mész el lemérik és beírják a könyvbe,így tudják hogy mennyi a hal a vízben és mikor kell újra telepíteni.

csicserierika 2011.10.25. 19:58:01

minGyá Veron a Fókuszban.

arkangyal44 2011.10.25. 19:58:44

@ladyandhenk: Tavaly meghalt anyum,és ideköltöztem a örökölt házba,ami volt az eladódott:)tervezem jövőre ide is csinálok kis tavat,csak még nem tom hova tegyem:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 19:59:02

@arkangyal44: még a kifogás előtt kellett volna, amikor a zsinóron volt:), gondolom, h gyvy kollega erre utalt:)

haruka 2011.10.25. 19:59:37

estét! fos, fos nap... de legalább van új poszt, mire hazaérek, thanks Hajnalka nagyasszony! :)

@ladyandhenk: halihóóó! volt ma interakció, ha érted, hogy mondom! :D

csicserierika 2011.10.25. 20:00:25

:P most Angelina Jolie van benne, kit érdekel, mikor van nekünk saját teltebb ajkú sztárunk ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:04:26

@ladyandhenk: már akartam mondani, hogy folyamatosan meg van nyitva a gmail, úgyhogy látom..:P:P:D

Hurri Kán 2011.10.25. 20:05:40

@fkangi: Erről nem áll módomban további információkat adni :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:10:09

@gyvy: na, nem is az a része érdekel te.. én csak a némaságiról beszéltem.:P:DD amúgy meg nem kell írnod semmit, önjelölt látnokok vannak köztünk: a fejedbe látnak :D úgyhogy óvatosan gondolkodj..:P:D

beacska 2011.10.25. 20:13:54

most éppen Seri kornyikálását hallgatom...húúúúú...el nem hiszem, hogy hetük közül ő énekel a legjobban!

visszatérve a hét nagy kérdésére, Csabának itt lett volna a nagy lehetősége, hogy bebizonyítsa, hogy nem egy szürke egér, mégsem tette!!! Én a helyében ragaszkodtam volna hozzá, hogy én énekelhessek a csapatomból, és ha megfeszülök is eléneklem, amit elém raktak...de ő nem...na ja, persze, hisz nem játszhatja meg magát, mert az milyen lenne ;DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 20:15:28

@fkangi: jól van na, most írok, tehát majd látod, ha küldöm...:P:P:P

Hurri Kán 2011.10.25. 20:16:25

@fkangi:
Messzire nem jutnak vele, amit ott látnak :DDD

témázgató 2011.10.25. 20:18:25

Nekem a mai poston a nyitó mondat tetszett a legjobban: "A tegnapi nap mondata egyértelműen az volt, Veronika tragikus körülmények között elveszítette a szerelmét, köszönjük, Lilu."

capa05 2011.10.25. 20:26:07

@fkangi: kőszi, még azért a mosolygősért kutakodom, de ezt elmentem!

haruka 2011.10.25. 20:27:31

@ladyandhenk: hú, én most konkrétan olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt alszok. úgyhogy nyugodtan írj csak te nekem. :P amúgy röviden: beszélgettünk, jó volt. :)

témázgató 2011.10.25. 20:28:01

@capa05: elhagytad a kedvenc cápás képemet? Azonnnnnal átkutatod az egész gépet, addddig le nem fekszel!!!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:30:20

@capa05: google képkereső nem dobja az istennek sem azt....
szívesen.. az úttörő, ahol tud..:)
@témázgató: szerintem tévét se nézhessen,meg ítéld szobafogságra is! :DDD

capa05 2011.10.25. 20:31:00

Megfogadom,hogy nem írok több HSz-t míg nincs meg a régi cápám.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.25. 20:32:25

@Dragonair: Én is azt néztem, hogy szokatlanul aktívak éjjel 3 körül is és a szobában is ég a villany és teljes hangerővel beszélgetnek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 20:34:03

@gyvy: nyugi, gyenge kezdés után jöhet még erőteljes visszaesés! :P:P:D

mocskosmacska 2011.10.25. 20:46:30

Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg valamelyik bulvárba cikk cris legújabb hódításáról.

mocskosmacska 2011.10.25. 20:47:12

@témázgató: VAlami poénosabb büntetés kellett volna neki adni. Mondjuk egy hétig csak versben beszélhet.

penelope garcia 2011.10.25. 20:48:21

Azt valahol, valamikor elmagyarázták, hogy a kiesett pöcsinek miért volt ilyen lehetetlen neve, mintha beszédhibásokkal terveztette volna meg? Ennyi még érdekelne róla.

never again 2011.10.25. 20:50:47

Ez milyen már: "Ha a hülyeségtől nőni lehetne, te ülve nyalnád a Holdat" :D

csicserierika 2011.10.25. 20:51:41

@témázgató: egyre jobban érlelődik bennem az összeesküvés elmélet, hogy valakik manipulálták a szavazást.

Hurri Kán 2011.10.25. 20:52:15

@fkangi:
Hát, tény, hogy nem túl rózsás a helyzet. :D

penelope garcia 2011.10.25. 20:53:55

@csicserierika:

Az tuti!
Például azok, akiknek felállt a szőr is a talpukon a hisztérikus tapló örökös önszopásától, és Csabára szavaztak inkább?
Csak tipp. :)

csicserierika 2011.10.25. 20:58:01

@penelope garcia: de hiszen Csabi táborának derogál a szavazás, sőt van aki nem is nézi :)
Csak tipp :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:02:28

lih lih lih... lóhalálában fürödtem.
és majd elfelejtem: NAMIVANÖCCSÉM?!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:02:37

@gyvy: hallgatunk..:D itt, szűk körben nyugodtan feltáhatod aproblémáidat, biztosan tudunk építő jellegű javaslatokat adni..:DDD

Kardhal.0 2011.10.25. 21:02:38

@beebeer: Ezen a parlamenti Cristofelen, majdnem megfulladtam, már nem kaptam levegőt a röhögéstől, köszi. :))

penelope garcia 2011.10.25. 21:04:54

@csicserierika:

Nem az a lényeg, hogy Csaba kicsoda, és van-e lelkes szavazótábora, hanem hogy a kubai kretén kicsoda, és van-e lelkes utálótábora.
Arról nem is beszélve, hogy a népek gonoszak ám. A kacsacsőrű kiborulásáért, a pszichopata lemerevedéséért nagyon is megérte így szavazni.

arkangyal44 2011.10.25. 21:07:12

@penelope garcia: Ritkán szoktam veled egyetérteni, de most nagyon igazad van:)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:07:21

látta valaki, mit szólt Cris Veronika kiborulásához? (fókusz)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:07:37

@penelope garcia: Az anyja így diktálta be az anyakönyvbe - ő sem egy észlény a Fókusz riportja alapján!

Kardhal.0 2011.10.25. 21:07:48

Hála égnek, nem Lilu van...

csiri bá 2011.10.25. 21:08:35

@Kardhal.0: Balázskán jobban áll a nadrág meg a bőrködmön? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:09:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sajnos, nem.:( de ha valaki dob egy linket,megköszönöm..:D (kárörvendő dög vagyok :DD)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:09:31

@penelope garcia: Csaba a párbajgyőzelmét a Cristofelellenes szavazatoknak is köszönheti.

csiri bá 2011.10.25. 21:10:37

húha elmebajnok pszichoati... nyomott egy reZet gobot agyilag. :D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:12:47

Attila teljesen hülye.

Atok 2011.10.25. 21:12:55

A Feco nyeri a ValoVilagot?

Kardhal.0 2011.10.25. 21:13:59

@csiri bá: A frizurája és a sminkje tetszik jobban. :D

Olyan rosszindulatú az a nő amúgy, rémesen unszimpatikus.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:14:13

Verának már a hangja irritál.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:16:21

Shadi sapkája büntet.

Fecő mazochista, hogy attilához állt?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:17:35

Veronikát miért nem büntetik meg vagy zárják ki? Fizikai erőszakot akart alkalmazni.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:18:13

nahálistennek, ma emlegettem az igazmondó hintát.

csiri bá 2011.10.25. 21:18:55

Dyácska miért kapta meg a bünti hátirádiót?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:19:49

Eszter ne!!!!!!! Ez csak rosszabb.

csiri bá 2011.10.25. 21:19:49

@mocskosmacska: jogos vagy legalább 3 háti büntirádiót cipeljen egy hétig. :)

2011.10.25. 21:20:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát igen, vigyázz mit kívánsz! Vagy mit nem! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:20:53

@mocskosmacska: Szerintem csak azért, mert Fecó és Annamária megállították.

vallatas 2011.10.25. 21:20:56

Kinga milyen arcot vág?
ez a legnagyobb szarkeverő, alig várja hogy másba döfhesse a kését...
és közben összejöttek Csabikával?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:21:42

@Peter_Cs: Engem igen.

Péter nagyon sunyít.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:22:44

@Peter_Cs: szerintem is csak azért. Zsuzsit meg pár retkes narancsért hogy kidobták.

fran7 2011.10.25. 21:22:45

Jordániában ennyire meleg lenne, hogy csak usankában lehet elviselni az időjárást a magyar házakban?

Atok 2011.10.25. 21:22:53

Gondolom a Shadi soha nem gondolt mas csajra mig volt baratnoje. Peldas!

dr. gernika 2011.10.25. 21:23:40

A nagysegg jól rövidre zárta a vitát.

fran7 2011.10.25. 21:24:36

Éva milyen büntit kapott ugyanezért?

Kardhal.0 2011.10.25. 21:24:55

@Peter_Cs: Az is igaz.
Csak hát mégis ellenszenvesebb Lilu.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:25:52

ne. könyörgöm. NE énekeljenek. neeeee..... (hörgés)

Kardhal.0 2011.10.25. 21:26:14

De miért? Miért? Miért? Miért csinálják ezt??

Atok 2011.10.25. 21:26:25

Seri nemgyenge.. :o

foxglove (törölt) 2011.10.25. 21:26:43

Sehi+Aranyeső egymás után. Most megyek és töltök magamnak egy svepszt.

kela-bá 2011.10.25. 21:26:45

Igazatok van.Csak igy tovább, hajrá !

csiri bá 2011.10.25. 21:26:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jujj nem irigyellek, hogy ezt még íráskor újra végig kell majd hallgatnod. :)
Sereherevere hangja mint a bagzó macskáé. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.25. 21:27:16

@fran7:

Biztos a bünti miatt lett koszpók! :)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Ja, inkább táncoljanak, a port legalább nem mi szívjuk be.:)

témázgató 2011.10.25. 21:27:23

Csaba büntetését túlzottnak tartom. Szerintem a tojásos incidens ehhez képest kevéssé lett megtorolva.
... és Veron sem kapott semmilyen büntit.

fran7 2011.10.25. 21:27:25

Seri annyira rettenetesen énekel, hogy Kodály és Bartók forog a sírjában, meg minden zenepedagógus szeretné visszaadni a diplomáját.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:27:35

ide keresztes ildikó kell!!

mocskosmacska 2011.10.25. 21:28:34

@fran7: A 4. szériában bécire adták a bénánál bénább szoponzorsapkákat, most shadi az áldozat.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:28:48

igazmondó szőnyeg lett? hiánya no, válság van, nem tellik hintára.

never again 2011.10.25. 21:29:27

@gernika: Ha Eszter tényleg egy talpraesett ügyvéd lenne, ere úgy visszapörkölt volna Kingának, hogy arról kódul.
DE!
Ha én Eszter lennék, be se szóltam volna Kingának.

Fel kellett volna ismerni a helyzetet, hogy tőle most igenis mindenki a megbánást várja. Szép, hogy megpróbált ellenállni, de 10+ ember ellen, szerintem azért butaság volt.

nathalie 2011.10.25. 21:29:43

nekem meg ez volt a kedvenc mondatom:
" Nagy meglepetésre Csaba nem tudja, mit mondhatna" :D:D:D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:29:46

@témázgató: Nem túl következetesek a szerkesztők.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:30:10

kinga a legjobb arc amúgy. mindenkit leoszt, mindenkit elküld a faszba. ebben az összefoglalóban eddig két emberrel veszett össze. félidőnél vagyunk :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:30:16

@foxglove: gyenge lesz.. béleld ki..:)szükséged lesz rá,ha a következő perceket a tévé előtt töltöd..:)
@Kardhal.0: szerintem a szlovákok mag a románok bérelték fel őket, hogy kiirtsanak bennünket a hangjukkal..:D

never again 2011.10.25. 21:30:27

@témázgató: Csabát azért büntetik meg, mert visszajutott a villába :(

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:30:48

@nathalie: nekem is ez a kettő tetszett a legjobban :DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:31:45

@fran7: Nem találkozhatott személyesen egyetlen szerettével sem a születésnapján.

Kardhal.0 2011.10.25. 21:32:43

@fkangi: Egy maffialeszámolásnak simán beillik.
Középkori kínzás kutyf.... ehhez képest. :)

fran7 2011.10.25. 21:33:06

@mocskosmacska: Szponzorsapka ok. De ki vesz meg ilyen sapkát? Falunkba, ahol igen érdekes sapkákat is hordanak az emberek és szeretik az ingyen dolgokat, ott sem fogadnák el kivéve -20környékén míg kimennek fáért a kamrába. De csak akkor ha a szomszédok nem látják meg.
@never again: +1

csiri bá 2011.10.25. 21:33:48

Sehere azt mondta Dyácskának, hogy volt hogy a caludijó egy hónapig nem csinálta meg őt... akkor vajon minek vitte ki? az eszéért nem a hangjáért sem... :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:33:48

@liberaliskonzervativ: nekem a két kicsi lego. bevallom, két percig röhögtem a saját poénomon. :DDD

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:33:53

attilának mi lesz a bünti? h találkozni KELL a szeretteivel, azaz, a kutyájával?

fran7 2011.10.25. 21:34:25

@Peter_Cs: De mintha csávójával találkozhatott volna. Biztos jól tudod amúgy.

fran7 2011.10.25. 21:35:31

@csiri bá: Lehet duplafenekű volt a bőrönd.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:35:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondjuk, Péter és Attila a legós szituban.. háát.. és még Csabát melegezitek...:P
@Kardhal.0: hát, hallod...:D
@fran7: "és melyik a disznó? amelyiken nincs sapka..:DD"

sogeking 2011.10.25. 21:35:58

Kinga jól csinálja :)

dr. gernika 2011.10.25. 21:35:59

@never again: Én nem tudom, hogy gondolta, hogy ebből a szituból daccal meg kihúzott derékkal majd jól kijöhet.

never again 2011.10.25. 21:36:31

EZ NEM EVEZŐGÉPEZÉS!!!!!!

Mutassák Csabát, na!

A csajok, mintha...hhhmmm :D

sogeking 2011.10.25. 21:36:44

Veronika no comment :D:D

témázgató 2011.10.25. 21:36:50

A csajoknál ez az evezős mozgás.... hmmm:DD

nathalie 2011.10.25. 21:36:59

na ez a shadi sztem az ágyban is így nyomhatja :D:D

kékdelfin 2011.10.25. 21:37:11

ezek hülyék, kurják az evezőpadot?!

sogeking 2011.10.25. 21:37:33

jó lenne ilyenkor egy Bandika

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:37:36

sehere, ezzel az "evezéssel".

témázgató 2011.10.25. 21:37:48

@never again: ezek az én gondolataim!!!:DD

mocskosmacska 2011.10.25. 21:37:54

Azért durva, hogy a leánycsapat jobb lett erőfeladatban.

vallatas 2011.10.25. 21:37:57

ilyen 1/4ed húzásokat csináltak, iszonyat gáz... ennek így semmi értelme...

nathalie 2011.10.25. 21:38:24

csaba csak úgy csillog.
A csaba valaha volt a riport szobában? vagy rá a villa nővér sem kiváncsi?

fran7 2011.10.25. 21:39:06

Rászóltak Péterre, hogy tegyen úgy, mintha ironizálna.

témázgató 2011.10.25. 21:39:17

Szegény Dyácska azzal a szarral a hátán küzd, úgy sajnálom...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 21:40:31

@fran7: Az a születésnapja után volt, a szerelmesek éjszakáján, ezt a randit kipörgette a villaszerencsekeréken.

témázgató 2011.10.25. 21:41:19

Ezekben a feladatokban lett volna erős Kiszop.. Attila legalább bevallja, hogy legszívesebben eltűnt volna.

mocskosmacska 2011.10.25. 21:41:31

Csaba meg dreszter csinálja a logikai feladatot, a többi meg néz, mintha értené.

nathalie 2011.10.25. 21:42:19

jaj, hát csaba megy!! :D:D
végre csinált vlamit, hihetetlen.hihetetlen kérem szépen :D

Hurri Kán 2011.10.25. 21:42:25

Lesz szobabiciklizés is? :D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:42:45

Intelliegens vera nem tudta megoldani a feladatot?

KInga: olyan emberek, aki el vannak szállva maguktól.
Ez most magáról beszél?

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:42:46

csabinak mennyi barátja lett.

sogeking 2011.10.25. 21:43:11

@nathalie: értem én a viccet, de sörrel azért ne locsolj le :D

mocskosmacska 2011.10.25. 21:43:59

Dyus most aranyos, mert fiatal.

Hurri Kán 2011.10.25. 21:44:07

@mocskosmacska:
Nem lehet az a feladat olyan bonyolult. :D

vallatas 2011.10.25. 21:44:07

Csabi a sztár, a királynő meg a Kinga!

fran7 2011.10.25. 21:44:09

Milyen versenyzők lehetnek ott, ahol Seri nyeri a lehetőséget, hogy énekelhessen?

nathalie 2011.10.25. 21:44:10

innentől pedofil aki dyát akarja :D:D:D

témázgató 2011.10.25. 21:44:30

Csomókban hullik a hajam....

csiri bá 2011.10.25. 21:44:32

@témázgató: de nem vinnyog mint a paplanszájú Vernyákonika mikor ő kapta meg...

mocskosmacska 2011.10.25. 21:44:58

KInga próbál aranyoskodni, szerintem neki volt a legszörnyűbb hangja, nem annamarinak.

genevieve 2011.10.25. 21:45:08

@nathalie: orgazmus közeli állapotba kerültél?:-D

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:45:25

most attila játssza a szerencsétlent?

mocskosmacska 2011.10.25. 21:45:57

Seri büntet. JObban, mint shadi sapkája.

never again 2011.10.25. 21:45:59

Attillának 1 pirospont az énekért, Dya is aranyos volt.

Sehinek más dala nem is lehetett volna.

BarBwire 2011.10.25. 21:46:11

'estét, arra kell jönnöm, hogy Sehi kavirnyászik.

Atok 2011.10.25. 21:46:13

Attyauristen... vagy ezt mar irtam? :D

témázgató 2011.10.25. 21:46:15

Sheri fellépését végtelenített felvételen AKAROM!!!

nathalie 2011.10.25. 21:46:32

@genevieve:
csaba miatt? nem, még mindig nem nedvesedek csaba miatt... szégyen :D

Bennfenntes 2011.10.25. 21:46:46

Mindent elmond Csaba zenei előképzettségéről, ha Serit jónak hallja.

genevieve 2011.10.25. 21:46:46

gergő tényleg jó:-D

genevieve 2011.10.25. 21:47:39

@nathalie: pedig úgy tünt:-)

@Bennfenntes: nem pont azt mondta:-)

mocskosmacska 2011.10.25. 21:48:01

Szavazzuk meg sehit a legjobbnak! Ő utolérhetetlen.

témázgató 2011.10.25. 21:48:02

@Bennfenntes: Csaba most nyit a többiek felé, azért ilyen elfogadó Sheri nyikorgásával.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:48:10

hubasszameg.. ezt 5-től 10 évig terjedő szigorítottal kellene büntetni..:SSSSSSSSSS
Sehi mi a fenéért gondolja azt, hogy szexis?? de komolyan....

Bennfenntes 2011.10.25. 21:48:25

@genevieve: Hát aszonta, hogy jó lesz. De majd visszanézem, én így értettem.

nathalie 2011.10.25. 21:48:51

egy fokkal, egy fokkal????
jézus :D

nathalie 2011.10.25. 21:49:33

mindenki készüljön fel.

vallatas 2011.10.25. 21:49:54

egy FOKKAL???
CSABA SEMMI ÉRZÉKED, SHERIT KÜLDTED A VERSENYRE?

ennyit érsz újfent :D

Bennfenntes 2011.10.25. 21:49:55

Az RTL fizet nekünk valamit halláskárosodásért?

genevieve 2011.10.25. 21:49:57

aham:)

attila is megmutathatná végre mit tud a hisztizésen kivül:-)

ha tényleg villantana már valamit akkor isten bizony megdicsérném:-)

témázgató 2011.10.25. 21:49:59

Jajjjjjj.... füleimbe ólmot öntsetek!!!

csiri bá 2011.10.25. 21:50:03

Seri éneklését bevehetnék büntetésként a büntető törvénykönyvbe. :D

fran7 2011.10.25. 21:50:40

@Bennfenntes: Azt mondta, hogy eltévesztette a kezdőhangot Seri, de egy idő után hozzászoknak azok, akik nincs hallásuk. Ez nem a jót jelenti virágnyelven.
Én ezt a számot hallottam Soltész Rezső előadásában az STV1 Dáridójában. Slota azóta utálja a magyarokat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:50:42

TÉNYLEG Seherét tartották a legalkalmasabbnak?! jézusmária

nathalie 2011.10.25. 21:50:43

és mindenkinek a figyelmébe ajánlom a zenekart amit csabáék nyomnak, és amit attila lefikázott. persze megint paraszt volt, mert ez a koreográfia maga volt a csoda, hiszen csaba találtak ki. első ötlet csaba részéről.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 21:50:47

hajnali kettőkor, réccegen ezerszer különbül kareokizik a baráti társaságunkból bárki...:DD

Kardhal.0 2011.10.25. 21:50:49

És kettőt énekel. Most már hivatalos. Az ertéle utál mindenkit.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:51:11

segítség, nem hallok semmit.

never again 2011.10.25. 21:51:16

Balázs :D :D :D "Tejóisten!" :D

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:51:18

ez meg balazsnak is sok volt. bazz

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.25. 21:51:25

Asszem ezután, büszke leszek arra, amikor a Szigeten előadtam a Do you really want to hurt me című számot Boy Georgetól. És megdobáltak. Van nálam rosszabb is, megnyugtató.

genevieve 2011.10.25. 21:51:29

@pushpang: képzeld el milyen volt a többi:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:51:42

@fran7: "Én ezt a számot hallottam Soltész Rezső előadásában az STV1 Dáridójában. Slota azóta utálja a magyarokat "
vááááááá :D hüje

Bennfenntes 2011.10.25. 21:51:45

@fran7: De nem csak a kezdőhangot tévesztette el, hanem egyetlen tiszta hang sem jött ki a torkán. Ha csak a kezdőhangot hallotta hamisnak, az nagy baj.

Turambar 2011.10.25. 21:51:53

Sehere képes magát és az "énektehetség" szót egy mondatba helyezni. :D

Hátborzongató, tömegoszlató fegyver.

nathalie 2011.10.25. 21:52:20

istenem. veronika befektette az ágyba a bábut??????? :D:D:D

BarBwire 2011.10.25. 21:52:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szerintem nem a hangod, hanem a rossz dalválasztás miatt dobáltak meg.

csiri bá 2011.10.25. 21:52:52

@nathalie: a kezébe nem vehette, ott volt a borosüveg. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 21:53:03

kértétek, hogy egyszer legyenek benne a kommentek a posztban.

nahhát... eljött a pillanat :DDDD

lac64 2011.10.25. 21:53:31

@Bennfenntes: Nem egészen azt mondta, és hát a többinek sem volt valami nagy hangja (sőt kicsi sem) - bár én Dyát választottam volna

Turambar 2011.10.25. 21:53:33

@Bennfenntes: Nem volt egy hang, ami a helyén volt. Egyetlen egy sem.

A CIA alkalmazhatná Guantanamoban vallatóként. Mindenkinek megeredne a nyelve.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:54:02

@mocskosmacska: miért, kingus kurva sokat tett a logikai feladat megoldásáért. :D

fran7 2011.10.25. 21:54:12

@Bennfenntes: Csaba elkezdte a bosszúhadjáratát. Serit küldte énekelni.

BarBwire 2011.10.25. 21:54:30

@Turambar: extra bónusz a csípőtekerés :-D

nathalie 2011.10.25. 21:54:35

azt hiszem olvassák tényleg a hogyvoltot az rtlesek és a bábu lesz seri babája amin megmutatják majd neki a férfi test működését. reménykedek... :D

sogeking 2011.10.25. 21:55:26

akkor a többiek, akiket nem mutattak milyen jók lehettek :D

BarBwire 2011.10.25. 21:56:32

@sogeking: Csabát muttták? mert az sokat elárulna.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 21:57:03

szombaton keresztes arca, most meg ez...

Hurri Kán 2011.10.25. 21:57:03

@nathalie:
Hozzábassza a papucsát, ha nem visz neki sört? :D

lac64 2011.10.25. 21:57:27

@nathalie: Kedves Attila! Hogyan sikerült internet közelbe jutnod a villában? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 21:57:42

@genevieve: bele se merek gondolni...

Amúgy, aki hamisan énekel, az nem érzi, hogy valami nem stimmel? Vagy ő belülről mást hall, mint Pepin bácsi?

Turambar 2011.10.25. 21:58:22

"Amíg csak élek, énekelek én" - ez nagyon súlyos fenyegetés, ne vegyük félvállról!

csicserierika 2011.10.25. 21:58:47

miért nem a gitárművész úr énekelt ?
Nincs talán hallása ? erre gondolni sem merek. :)

Turambar 2011.10.25. 21:59:07

@pushpang: Sajnos ők semennyire nem érzékelik, hogy szar. Vannak olyanok, akik igen, de azok inkább nem énekelnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:00:18

Na tessék. Az előzőek úristneztek, ezek meg anyámoznak.

sogeking 2011.10.25. 22:00:36

@csicserierika: miért? a fülével énekelne? :)

loverain 2011.10.25. 22:00:51

ez az attila mekkora egy undorító gyökér!

MagasMacska 2011.10.25. 22:01:01

Attila most magyarázza meg, hogy a konzerv milyen egészséges...

témázgató 2011.10.25. 22:01:03

Attila és a hímek csorgó nyállal nézik a másik csapat kajálását.

fran7 2011.10.25. 22:01:09

@pushpang: Pepin bácsinak a hallása lehetett a legerősebb pontja. A problémái legalábbis nem azzal kezdődtek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:01:12

Attila istenkirály :D
..tömték magukba a zsíros hidegtálat.. :D

genevieve 2011.10.25. 22:01:13

szűk élelmiszer a konzerv sólet?:-)))

nathalie 2011.10.25. 22:01:54

@lac64:
köszi,bóknak vettem :D:D

BarBwire 2011.10.25. 22:01:57

@genevieve: mi az hogy szűk élelmiszer?

nathalie 2011.10.25. 22:02:31

izgulok, csaba lesz??

Atok 2011.10.25. 22:02:39

Pacsot nemkaptak? :)

BarBwire 2011.10.25. 22:02:58

Attila korrekt volt! Tetszett!

never again 2011.10.25. 22:02:59

@pushpang: Azt hiszi, hogy mindent megmagyaráz, pedig...
és milyen gyász már bábut pofozni

mocskosmacska 2011.10.25. 22:03:02

Ezt a cris bábut a ÉH-ból vették. Ez marha unalmas. Attila élvezi a helyzetet, mert egy bábu nem beszél vissza.

fran7 2011.10.25. 22:03:05

Attila magának, hány pofont osztana ki?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:03:06

Veronika: "Na jóu kis ëstë lësz! ..." LOL!

dr. gernika 2011.10.25. 22:03:07

@BarBwire: Hidd el, hogy a hangja miatt. :DDDD

Tényleg 10 kilót híztak egyes csajok ? Mondjuk Kingán én is észrevettem a minap, hogy kikerekedett, de azért nem ennyire.

liberaliskonzervativ 2011.10.25. 22:03:11

attila érzékeny lett! ez a drága fiú!

témázgató 2011.10.25. 22:03:17

Attila a bábunak: nem volt szép dolog szart keverni.
Kész vagyok.

nathalie 2011.10.25. 22:03:39

@pushpang:
de miért nem szólt üvöltette be kingának, miközbe kinga tömi magát:
"Kinga! meglesz a maradék két kiló a tizeshez??? " :D:D

capa05 2011.10.25. 22:03:47

Köszönöm @TapOut: önkéntes számüzetésem végét!
Az elhangzott zenedarabokat éjjel online-ban végig élveztem.
Sajnálom, hogy a játékosok értékelését nem játszották be , mert az sem volt piskóta.
Ha a beszélgetést végig játsszák Vera legalább 10 perc volt.

mocskosmacska 2011.10.25. 22:03:54

@MagasMacska: Az a zsírban úszó konzerv......

kékdelfin 2011.10.25. 22:03:54

@nathalie: nem csaba találta ki a zenekart. Legalábbis tegnap iccaka az élőben, miután gergő elénekelte a magáét sadi rögtönzött, hogy akkor amíg seri énekel, ők a háttérben zenekar lesznek. Ki is osztotta gyorsan, hogy ki mit csináljon.

sogeking 2011.10.25. 22:04:45

Attila és Péter mintha önmagához szólna

nathalie 2011.10.25. 22:05:10

@Kékdelfin:
totál csabira emlékeztem. elnézést. akkor az első ötlete sem volt meg csabának :D:D talán holnap...

capa05 2011.10.25. 22:05:10

Máig nem értem, hogy miért nem a szent hímvesszőt tették csak oda lenyomat alapján.

témázgató 2011.10.25. 22:05:43

@capa05: na végre, megvan az avatar, most rendben van, kijöhetsz a sarokból és nézhetsz tv-t is.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:05:55

Veronika imádlak!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD

kékdelfin 2011.10.25. 22:06:07

@nathalie: reménykedjünk. Már nagyon várom, hogy megnyíljon. Annyi minden lehet abban a lán.. oppárdon, fiúban!:)

MagasMacska 2011.10.25. 22:06:44

@mocskosmacska: Az összes tartósítószerrel és ízfokozóval. Nem arról van szó, hogy én adott esetben nem eszem meg jóízűen, de elhitetni magammal - és másokkal - , hogy ez egészséges és nem hizlal, és igazából ez a jutalom... Savanyú a szőlő!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:07:14

@capa05: Akkor érdemes belenéznem a streamripbe!

BarBwire 2011.10.25. 22:07:15

Ilyenkor szeretem a tv-met, mert minden nő dagadnak látszik. :-DDD

capa05 2011.10.25. 22:07:17

@témázgató: Egy koncerten voltunk!Hallgattam!

Hurri Kán 2011.10.25. 22:07:27

@Kékdelfin:
Izé... hát még nem forrott ki a személyisége, ezt beszéltük valamelyik nap. Olyan... elöl Rómeó, hátul Júlia. :D

nathalie 2011.10.25. 22:07:29

hogy lehet valaki ennyire aranyos??? :D:D

MagasMacska 2011.10.25. 22:07:37

@nathalie: Már megint nincs rajta sapka?

mocskosmacska 2011.10.25. 22:07:47

@MagasMacska: Attilából a párbaj óta egyre több indulat jön elő.

témázgató 2011.10.25. 22:08:06

Veron most mire gondol, amikor azt mondja, hogy nem feküdt le vele?
Akkor mit csináltak a D-matracon?
... és Eszter nem normális! by Veron....

kékdelfin 2011.10.25. 22:08:57

@gyvy: és alul-felül viszonylatban?:)

BarBwire 2011.10.25. 22:09:10

@témázgató: hát pettingeltek, azt mondta Krisztofel egyik nyilatkozatában.

capa05 2011.10.25. 22:09:36

@témázgató:
Hát ezt valószínű Marok Máriának hívják!

Atok 2011.10.25. 22:09:45

Tancverseny, Attila imadni fogja.

mocskosmacska 2011.10.25. 22:09:54

@témázgató: Akkor veronika sem olyan lány. Pont mint vera és sehi.

kékdelfin 2011.10.25. 22:09:55

@témázgató: nála a lefeküdtünk=bevezette a farokberendezést a punciberendezésbe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:10:12

@fran7: nem hát. Hanem, hanem amikor kecskét legeltetett a fronton.
Legalábbis Melichar, a rokkant trafikos szerint. :D

capa05 2011.10.25. 22:11:03

Akkor ma sem lesz online..

MagasMacska 2011.10.25. 22:11:05

Na, Krisz a a Belevalóban!

BarBwire 2011.10.25. 22:11:09

@Kékdelfin: de finom meghatározás volt ez!

Bennfenntes 2011.10.25. 22:11:19

Veron néha tényleg szórakoztató. "Eszti hogy áll?" :)

beacska 2011.10.25. 22:11:34

óóóó, ma volt az Aréna? nnna, akkor ma sem lesz onlány..nem baj, még nem végeztem a tegnapival...

genevieve 2011.10.25. 22:11:43

@BarBwire: nem tudom, attila találta ki:-)

MagasMacska 2011.10.25. 22:11:55

Lemaradtam! Kik nem kaphatnak védettséget? Shadi, Kinga és...?

nathalie 2011.10.25. 22:12:00

@Kékdelfin:
a segg nálatok se ér? érdekes :D:D

vallatas 2011.10.25. 22:12:42

-Kinga mikor volt jó csaj?
-Álmában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:12:49

Vera védett akar lenni - remélem, az is lesz! Annamária még úgyis marad!

témázgató 2011.10.25. 22:13:27

@capa05: ja, az volt olyan jó, amit annyira bizonygattak egymásnak. Most már értem.

csicserierika 2011.10.25. 22:13:41

mi a baj a konzervvel ? Legalább ettek pácsót :)

BarBwire 2011.10.25. 22:13:47

@nathalie: á, azt náluk prosztatamasszázsnak hívják.

nathalie 2011.10.25. 22:13:53

most akkor csabáék mind attilára rakják a jelet? dya, shadi, kinga, csaba, feco?

mocskosmacska 2011.10.25. 22:14:16

@vallatas: Kingának nem a legreálisabb az önképe.

Ha rtl-nek van esze, akkor előidéz egy veronika-dreszter párbajt.

nathalie 2011.10.25. 22:14:27

@BarBwire:
jobb mint ha erős pettingnek :D:D

genevieve 2011.10.25. 22:14:55

@témázgató: semmi olyat nem csináltak, semmi rosszaságot:-)

ők is azt vallják amit clinton:-)

mocskosmacska 2011.10.25. 22:14:57

@csicserierika: Az sem egészségesebb, mint a hidegtál.

témázgató 2011.10.25. 22:15:08

@mocskosmacska: "Akkor veronika sem olyan lány. Pont mint vera és sehi."
Ölemben a laptop majd elhagyta a kijelzőjét, annyira röhögtem, kösz.

BarBwire 2011.10.25. 22:15:35

@nathalie: erős petting: a sörösdobozt kézzel gyűri össze.

capa05 2011.10.25. 22:16:27

Azért ha szerkesztő lennék egy csárdást jelölnék ki táncnak.Képzeljétek a csárdást rúdra interpretálva...Sehi előadásában.

vallatas 2011.10.25. 22:17:00

@nathalie:
igen ez tetszene, Attila meg kihívna Csabát... :D

na ott megnézném ám Kinga fejét ha esetleg Attila jönne vissza... új segget kellene nyalnia.

MagasMacska 2011.10.25. 22:17:10

@nathalie: Fecó biztosan nem. Most erősítették meg az öribarit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 22:17:21

@nathalie: hallani fogjuk mi még ezt, tartok tőle.. :D

nathalie 2011.10.25. 22:18:01

@vallatas:
biztos nem menne vissza :( max ha munkahelyi kölcsönt veszek fel...

Bennfenntes 2011.10.25. 22:18:17

@MagasMacska: Lehet, hogy Fecó végig azt fogja játszani, hogy mindig arra tesz, akire a többiek nem, így igazából senkit sem küld párbajra és nem haragít magára?

nathalie 2011.10.25. 22:18:39

@MagasMacska:
adtak rá pacsit? csak úgy számít... :D

vallatas 2011.10.25. 22:19:14

@nathalie:
Fecó helyett Annamari!
ez már 5 szavazat esetleg még Eszter, borítékolható kb, hogy Attila lesz a kiválasztott, Kinga elintézi :)

kékdelfin 2011.10.25. 22:19:49

@nathalie: nem szoktam azzal kezdeni;) Bár tudom, hogy a segg a jövő pinája. Vagy hogy is van ez a mondás?!:)

mocskosmacska 2011.10.25. 22:20:18

@Bennfenntes: Ez okosabb taktika lenne, mint amit péter és attila tesz. Így a és p. fecónak simára taposná az utat a döntőig.

nathalie 2011.10.25. 22:20:34

engem brad pitt lábon is lőhetett volna ezekkel a híres fegyverekkel, ha találkozhattam vlna vele személyesen.

kékdelfin 2011.10.25. 22:20:39

@fkangi: így is lehet mondani. bár ehhez nem kell a textilosztályra menni, elég a húsosztály:)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:20:45

@genevieve: ha nincs benne sok hús, akkor naggyon jó vészhelyzet esetére. ha oda jut az ember, nem szűk az.

2011.10.25. 22:21:06

@genevieve: nem rossz AZ, az orális szex meg nem szex, ezt is tudjuk már egy ideje. Csak tudnám, mit fekvőtámaszozott akkor Cristofel a paplan alatt Veronikán. Érdekes egy petting lehetett.

Csak félszemmel tudtam nézni, de pont elkaptam dreszter vallomását, háááát, most komolyan, egy 29 éves nő odamegy egy pasihoz, hogy szexuális izgalomba jött tőle? Ez most komoly????

Legszívesebben mini közvéleménykutatást végeznék a jelenlévő pasik között, 10-ből hány utasítana vissza egy ilyen nyilvánvaló felajánlkozást?

genevieve 2011.10.25. 22:21:19

ááá, elfelejtettem, hogy ma van a sherlock a axn-en:-(

capa05 2011.10.25. 22:22:29

@vallatas:
Most a borgok összezárnak és dreszter lesz a jelölt.
Megbosszulják Veronikát!

sogeking 2011.10.25. 22:23:15

@beebeer: egy szórakozóhelyen simán előfordulhat

capa05 2011.10.25. 22:24:09

@beebeer: Az arab gyerek fel volt háborodva,igaz otthon 3 feleség dukál....
Hát az ritka barom!

mocskosmacska 2011.10.25. 22:24:27

@capa05: eszter meg kihív egy borgot és remélem a borg távozik. Mármint, ha kingát hívja ki.

nathalie 2011.10.25. 22:24:45

@vallatas:
ja, fecó tuti nem meri ezt bevállalni. gondolom majd megbeszélik csabáék hogy kire rakják, fecó meg a táblánál mégis másra rak. csak a szokásos :D

2011.10.25. 22:26:03

@sogeking: igen, tudom, és képzeld, volt egy ismerős nő, aki ilyenformán igyekezett bizonyítani mennyivel jobb nő nálunk. Én viszont fiúk között nőttem fel, tudom, hogy csak 1,2% utasít csak vissza közülük egy ingyen szopást.

nathalie 2011.10.25. 22:26:15

eszter később ment be. akkor már látta azért hogy kingát senki nem szereti, nem? mert hogy tényleg senki. gondolom azért olvasott fórumokat stb. akkor simán kihívhatná...

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:26:18

@genevieve: fenébe, én is, pedig be volt tervezve nekem is

nathalie 2011.10.25. 22:27:31

@beebeer:
jaja, a maradék 1,2%-nak elég ha kiverik :D

vallatas 2011.10.25. 22:27:44

@nathalie:
:DDD
bár az Eszer-Kinga is tökéletes lenne nekem :D
Eszter kiejtené a magát szépnek tartó Kingát, mekkora lol lenne :))

sosem felejtem el mikor Kinga asszondja,hogy:
csaj felhozatal az itt nagyon jó, gondol itt magára, majd mondja, hogy a pasi felhozatal meg nagyon elmarad ettől a szinttől :)))) á azóta röhögök ezen a csajon, az öregasszony fején és a dumbó fülein.

capa05 2011.10.25. 22:27:55

@nathalie: Fecót meg kell vezetni! Azt kellene, hogy látszólag kijelöljenek egy " ellenséget" aztán Fecó úgyis azt elhintené és másra rakná a jelet.Lenne esély hogy az igazi célszemélyre.

genevieve 2011.10.25. 22:28:03

@beebeer: eszter kamuzott...és , igenis megbeszélték, hogy ha mindenki elalszik akkor AZNAP! dugnak, és eszter azt mondta rá, hogy jó....

a csajról ennyit...

2011.10.25. 22:28:24

@capa05: inkább csak álszent! Nem Cristofel védelmében írom, de hát ilyen bizarr párbeszédet! Biztos, hogy nem feladat volt Eszternek???

nathalie 2011.10.25. 22:29:26

@nathalie:
kivihatná???? istenem, lehet veronikává alakulok nem attilává??? :D

2011.10.25. 22:29:37

@genevieve: olcsó a csaj, nagyon olcsó!

Bennfenntes 2011.10.25. 22:29:52

@genevieve: Reméljük, nem védőügyvéd a csaj, mert önmagát sem tudta megvédeni. :P

genevieve 2011.10.25. 22:30:12

@nathalie: nana:-)

attila kitalálta, hogy rakjanak csabára, és feco akkor megmondta, hogy nem akar rá rakni....vagy nekik feltétlenül azt kell csinálniuk amit attila kitalál, különben büntet??

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:30:13

@genevieve: elhangzott a "de ha visszahallom, kiheréllek" is.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:30:32

@BarBwire: nekem ma az volt a bájos, ahogy Fecó őrködött Attila mellett a szaunában.
Másrészt Fecót tök nem értem.
de itt írja le valaki, kinek hazudik, mert nekem normálisnak jön le a viselkedése, két tűz között van. Gondolom azzal akar nyerni, hogy békebíró lesz a Jockey-Cliff Barnes (Ati-Kinga) vitában.

capa05 2011.10.25. 22:30:43

@genevieve: Nem teljesen mindegy? Neki hiányzott volna a szex és kész.Mert Veronika minden Tv műsorban szerelmes miért kellene figyelembe venni?

BarBwire 2011.10.25. 22:30:59

@vallatas: emlékszel még a barbie-integetésére?

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:31:18

drEsztert a három diplomájával kommunikációban ma simán lenyomta a le sem érettségizett Veronika, ennyi.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:31:33

@beebeer: Azért az sem mindegy, hogy egy Alexandra Paul, vagy egy Besenyőné Bényei Margit ajánlkozik fel!

csicserierika 2011.10.25. 22:31:59

@nathalie: Kinga az egyik legerősebb lány bent, hiába utálják sokan, mert az öf-ban ő szerepel legtöbbet közülük.
Köszönhető Attilának és a szobapáfránynak.

sogeking 2011.10.25. 22:32:10

@genevieve: á, mondani bármit lehet

vallatas 2011.10.25. 22:32:50

@BarBwire:
nem sajnos, de nálam esküdt ellenség lett :)

2011.10.25. 22:33:14

@Bennfenntes: most nagy reklámot csinált az ügyvédi irodájának, az biztos! Hogy a fenébe tudnak becastingolni minden VV-be ilyen hülyéket, akik készek tönkrevágni vállakozásukat egy valóságshow miatt. Gondolok itt VV Lacira, aki testőrként itt akarta üzletileg sikeressé tenni a cégét. Hát ki venné őket ezek után komolyan?

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:33:31

@genevieve: nekem a csaj ennyi, még csak nem is szórakoztató. viccet félretéve, ez egy IGAZMONDÓ szőnyeg, kicsikém csak pont a történet kulcspontját hazudta el.

TapOut 2011.10.25. 22:33:34

@nathalie: Fecó soha nem igérné meg, hogy Attilára rak. Vagy lemaradtam valamiről?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 22:33:49

@vallatas: Ez pont jó lenne következő párbajnak! Mónika show szint garantált!

mocskosmacska 2011.10.25. 22:33:50

@beebeer: Abszult nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy feladat volt.

genevieve 2011.10.25. 22:34:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja tényleg, még ez is elhangzott!

a hülyéje vagy tagadta volna le kezdettől fogva, vagy ha már bevállalta akkor ne kamuzzon ilyen hülyén....

nathalie 2011.10.25. 22:34:17

@genevieve:
feco bent meresztette a seggét attila mellett és agymosásban vett részt két hétig hogy ötös, hatos stb. mindenki egyre rak. a végén kicsit nyávogott hogy jaj, de most csabira?? csabira kell?? ez biztos??? attila meg minden alkalommal elmondta neki: ez a lényege bazd meg az ötös, hatosnak. egyre rakjuk. Attila szegénységi bizonyítványa sajnos, hogy nem jött rá, hogy feco a jótétlélek kategóriában indult.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:34:28

Peti a másik Fecóhoz hasonlóan mindkét sakkcsapat oldalán álló alak, de Fecó jobb arc, mert Petinek kizárólag a riportszobában nagy a pofája. Csernus doki jól lebaszná, hogy bent csak Attilával őszinte (kb.25%-ban).

capa05 2011.10.25. 22:34:45

@foxglove:
12 en ültek vele szemben és osztották.Ez inkább vallatásnak tűnt és köztük olyanok akiknek szintén nem volt közük a dologhoz.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:35:17

@beebeer: Jövőre állítólag Donald Trump lesz az egyik játékos. ;-)

2011.10.25. 22:35:45

@Peter_Cs: na igen, de most mondd, legfeljebb becsukod a szemed! :))))

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:35:55

ajajj, SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

nagy valószínűséggel Sigismundus pár napig nem tud képeket küldeni, a vv hivatalos oldalán pedig csak igen kevés friss kép szokott lenni.

ha valaki lenne olyan kedves, helyettesítené, hogy ne maradjunk kép nélkül?

genevieve 2011.10.25. 22:36:16

@capa05: nem, egyáltalán nem mindegy...
és ettől teljesen független az, hogy veronika kibe és hányszor szerelmes....

nathalie 2011.10.25. 22:36:45

@csicserierika:
ja, ezt is attila baszta el, ejnye Attila!. ha nem nyomul kingára egy faszi se foglalkozott volna vele. És igen: Csaba sem. és most akkor nagy bajban lenne, mert ha egy faszi sem mozdult rá, akkor hogyan lehetne ő a legjobb csaj? No de nem kellett volna aggódni, mert akkor most ő lenne eszter helyében...

témázgató 2011.10.25. 22:36:54

@genevieve: vallatás volt, mentette a menthetőt, vérre szomjas ellenfelek előtt. Én megértem.

TapOut 2011.10.25. 22:37:17

@beebeer: szerintem tényleg rá volt indulva Crisre (döbbenet). Azért az sokat elárult, ahogy a fenekébe markolt, az elég spontán volt, nem hiszem, hogy feladatba kapta volna :-)

genevieve 2011.10.25. 22:37:26

@sogeking: igen, ha vicc lett volna akkor azzal kezdi, de ő másként reagált...

és aki látta a jelenetet, abban fel sem merült, hogy csak poén lenne...

sogeking 2011.10.25. 22:37:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudok adni egy nagy felbontású fotót két szelet gőzölgő bundáskenyérről

bagamoyo 2011.10.25. 22:37:55

Attila görény! DE engem szórakoztat!!! :D

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:38:15

@capa05: igen, ez egy kemény helyzet volt, és nem ment át az akadályon.

2011.10.25. 22:38:21

@Bennfenntes: na, Donaldban már az érdekes lenne, hogyan hozza létre minden nap azt az elképesztő hajszobrászati remekművet a fején! Vazze, milliárdos, de képtelen egy normális hajbeültetésre áldozni! Pfúj!!!!

sogeking 2011.10.25. 22:38:29

@genevieve: én láttam, és bennem felmerült :)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:38:34

@foxglove: tömören. :) sajnálatos, de drEszterből nem csak az etika hiányzik, azt én elnézem. De ahogy írod, minimum 5+2 év humán felsőoktatási felkészítés után ennyit tud nyújtani egy szócsatában...grat :))

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:39:39

@sogeking: hát ez hatalmas segítség lenne, tényleg. :DDD

csicserierika 2011.10.25. 22:39:52

@nathalie: igen, és megerősítették a barbikirálylány képzetét :)

Bennfenntes 2011.10.25. 22:40:07

@beebeer: Kazalon nevelkedtünk, kibírjuk! :) Az lesz a jó, hogy ő is feladja a jól menő vállalkozásait, mint én, Lázár László és Dr. Eszter.

genevieve 2011.10.25. 22:41:02

@nathalie: lehet, hogy rosszul emlékszem (elképzelhető), de akkor is attila találta ki azt, hogy kire tegyenek, ő nevezte ki magát főnöknek és amikor azt mondta feco, hogy nem akar csabára rakni, azt mondta neki, hogy igy nem fogja tudni megvédeni (mármint attila az aki meg tudna védene bárkit is, de csak akkor ha úgy tesznek ahogyan ő akarja...

és feco akkortájt kezdte el kapisgálni, hogy bizony ő becsicskult ahogyan a többiek mondják...

2011.10.25. 22:41:59

@TapOut: tényleg döbbenet, azt hiszem megtaláltunk a Cristofel farkáról mintázott vibrátor célközönségét. Dreszter az!

Annyira ciki, ha egy szál bugyiban sétál végig a főutcán, az sem okozott volna ekkora presztízsveszteséget neki szerintem. A praxisnak meg annyi!

sogeking 2011.10.25. 22:42:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudom még ajánlani a korábbi fotók újrahasznosítását, Veronika permetezős képét elő kell kotorni, és egy Dya arcot ráollózni :) a viccet félretéve max. a VV oldalon levő videóból tudnék képkockákat adni, de annak elég rossz a felbontása

genevieve 2011.10.25. 22:42:26

@témázgató: az viszont tényleg feladat volt, hogy kibeszéljék

capa05 2011.10.25. 22:42:26

@genevieve:
Arra emlékszel, hogy Veronika miként került kapcsolatba Kiszoppal?Egy jó tréfa hogy bolondítja! Csak neki szabad bolondozni?

TapOut 2011.10.25. 22:42:58

@csak magamat képviselem: szerintem nem hazudik, fontos neki Attila barátsága, de nem akarja feladni a saját személyiségét, és taktikából jelet rakni. Attila ezzel tisztában van, mert Fecó nem egyszer elmondta neki, hogy minden esetben a szívére fog hallgatni.

genevieve 2011.10.25. 22:43:48

@sogeking: opardon, akkor biztosan csak poén volt:-)

2011.10.25. 22:44:13

@Bennfenntes: nézzük a jó oldalát, neked ehhez nem kellett beégetned magad milliók előtt a VV villában! :)))

nathalie 2011.10.25. 22:44:39

@TapOut:
sztem fecó megvezeti a népet és marhára nem annyira jószívű kispajtás mint ahogy azt mutatja. A fürdőben zokogó nagyjelent még mindig megborzongat.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:44:42

@beebeer: ja, nem "én", hanem "énLázárLászló", na. :)

genevieve 2011.10.25. 22:45:18

@capa05: nos, ha jól emlékszem krisz akkor MÉG facér volt:-)

Bennfenntes 2011.10.25. 22:45:23

@beebeer: most majdnem lebuktam, hogy én vagyok Donald Trump. :D

nathalie 2011.10.25. 22:45:49

@Bennfenntes:
ezen de jót nevettem "énlázárlászló" :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.25. 22:46:00

@beebeer: nem olyan biztos ez. ördögnórit bármikor lehet venni a villán kívül.

BarBwire 2011.10.25. 22:46:04

@capa05: bárki is komolyan gondolta ezt a kapcsolatot? Szerintem Veronika sem, csak igy legalább a feszültség levezetődött.

sogeking 2011.10.25. 22:46:46

@genevieve: :) csak furcsa, hogy Eszter lett a főgonosz, szerintem inkább Cris.

szerintem Eszter csak hülyíteni akarta a kubai macsót, de rosszul mérte fel a benne rejlő temperamentust

nathalie 2011.10.25. 22:46:55

@genevieve:
rendben, akkor vegyük úgy hogy feco öntudatára ébredt. de én még egy kicsit úgy veszem, hogy megbízhatatlan. :D

genevieve 2011.10.25. 22:47:08

@nathalie: annyira megnéznék egy attila-péter párbajt:-)

atyaég mi lenne itt a rajongók között:-D

2011.10.25. 22:47:27

@Bennfenntes: igen????? Akkor visszaszívok mindent, tök jól sikerült a hajbeültetés, igazán megérte! :DDDD

capa05 2011.10.25. 22:47:43

@genevieve: szerinted egy pillanatig is komolyan gondolta Veronikával? Már szó került Kingáról is (Vera mondta, hogy itassa le és meglesz) és utána jött Eszter.

nathalie 2011.10.25. 22:47:55

@genevieve:
hogyhogy mi lenne? ezt most miért írod?

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:47:56

@Bennfenntes: kazalon nevelkedtünk, ez jóóóó! :DDD

@sogeking: a screenshot készítéshez külön program kell, ha jól tudom, ugye?

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 22:48:30

@genevieve: virraszthatnék megint, mint ani-kazalnál :DDDD

genevieve 2011.10.25. 22:48:41

@sogeking: dehogy, hiszen krisz is megkapta a magáét:-)

attila megpofozta:-) ( ő a nők védelmezője:-)

veronika meg tökön rugta:)

capa05 2011.10.25. 22:49:22

@capa05: Ja és a két felbujtó (minimum csendestárs) ültek a kanapén mint szar a fűben...

genevieve 2011.10.25. 22:49:39

@sogeking: ja, és ha a benti viselkedése után rosszul mérte fel kriszt akkor meg hülyébb mint amilyennek eddig gondoltam:-)

sogeking 2011.10.25. 22:50:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: általában nem, elég, ha megnyomod a print screen gombot a billentyűzeten, és utána beilleszted mondjuk a paint nevű programba, és onnan le tudod menteni

témázgató 2011.10.25. 22:50:44

@BarBwire: a benti ingerszegény környezetben unalmukban is egymásra fanyalodnak. Aki meg nem ezt teszi, az "unalmas".

2011.10.25. 22:51:17

@Bennfenntes: "énLázárLászló" - ja bocs, azt hittem te is éppen becsődöltél, gondoltam vigaszként szolgálna a tény, hogy legalább rajtad nem röhögtek milliók.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:51:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kösz. :) Mióta Donald Trump vagyok, sokkal kedvesebbek az emberek. :P

kékdelfin 2011.10.25. 22:52:16

@genevieve: szerinted van péterrajongó?

sogeking 2011.10.25. 22:52:50

@genevieve: szerintem csak szimplán csinálni akart valamit, keresni egy szövetségest, és úgy gondolta, hogy Crist a legkönnyebb befolyásolni :):):)

nathalie 2011.10.25. 22:54:33

@genevieve:
de miért? szeretet és béke van most közöttük. és attila hat darab rajongója kezdi már elfogadni pétert mint lehetséges fegyvertársat.

Bennfenntes 2011.10.25. 22:54:43

@beebeer: igen, kihámoztam, és köszi.

TapOut 2011.10.25. 22:54:55

@capa05: lehet, hogy így kezdődött, de azért egy idő után látszott Veronikán, hogy rendesen bele van esve a kubaiba, és egy 29 éves nőben lehetne annyi önmegtartóztatás meg méltóság, hogy nem kapja el egy hótszerelmes nő pasiját, mert abból jól nem jöhet ki sehogy. Nekem ez nagyon gáz

genevieve 2011.10.25. 22:55:07

@capa05: igen, és ez róluk is sokat elárul ...

kékdelfin 2011.10.25. 22:55:45

@sogeking: Ja, tényleg, már ő is kintről nézi;)

MagasMacska 2011.10.25. 22:55:47

@Kékdelfin: Miért ne lenne? Most nem emlékszem, ki volt, de a tegnapiban is írta valaki, hogy imádja Pétert, mert olyan taktikus. És nem volt mögötte szmájli. (De lehet, hogy lefelejtette...)

genevieve 2011.10.25. 22:55:47

@Kékdelfin: van:-)

és mennyi lesz majd:-)

kékdelfin 2011.10.25. 22:56:21

@TapOut: Szerelemben és háborúban nincsenek szabályok.

nathalie 2011.10.25. 22:56:58

öööö, nekem már semmi bajom péterrel. persze rajongani, csak attiláért rajongok.

kékdelfin 2011.10.25. 22:57:02

@MagasMacska: Valószínűleg, egyáltalán nem taktikus.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:57:19

@genevieve: én nem, az esélyt se szabad meghagyni, hogy kiszóródjon az őrült. Petit meg pláne, IQ kisgömöc nélkül nincs intrika, mert Atti nem viheti egyedül a hátán az Erő sötét oldalát, kell hozzá egy HR menedzser.
Apropó: anyukám szerint (73 éves) Attila jó pasi. ezmiez?

kékdelfin 2011.10.25. 22:57:39

@genevieve: Ja, te is az leszel, ha attilával párbajozik?:)

genevieve 2011.10.25. 22:58:27

@sogeking: a dugás ezentúl keresni a szövetségest jelenti?:-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 22:58:34

@nathalie: helyes, üdv a Sith lovagok közt! :)

témázgató 2011.10.25. 22:58:47

@TapOut: képzeld magad dreszter helyébe. Veron meg kubai mindig megy a riportba, őt soha nem hívják, elkönyveli magáról, hogy unalmas.
Csak élt a lehetőséggel, hogy kitör ebből a szerepből, ha kubai, akkor kubai.
Úgy gondolom, bármelyik másik fiúnál is igent mondott volna, már a sztori kedvéért is.

2011.10.25. 22:58:57

@Bennfenntes: igen, kihámoztam, és köszi.

- azért ne nagyon, csak ott motoszkált a fejemben hátha mégis te vagy Donald Trump; van az a pénz, mikor az ember lánya kezd megbarátkozni egy szélfútta pepi bájos látványával.. :DDDDD

TapOut 2011.10.25. 22:59:05

@nathalie: szerintem vicces volt. Fecó nyilvánvalóan az érzelgős részeg kategóriába tartozik, melodráma ezerrel, meg hasonló :-) én birom, remélem hű marad önmagához

genevieve 2011.10.25. 22:59:23

@nathalie: helyesebben...még nincs bajod péterrel:-)

nathalie 2011.10.25. 22:59:29

@genevieve:
aha. hát annyit mondanék, hogy eddig a legparasztabban egy csaba rajongónak sikerült megnyilvánulnia felém tegnap este, természetesn a normalitás jegyében. szóval ennyit arról hogy ki kinek drukkol, szorít,kiért rajong stb és hogy hogyan viselkedik.

genevieve 2011.10.25. 23:00:00

@Kékdelfin: ezt csak akkor mondják az emberek ha mentegetni akarják magukat:-)

nathalie 2011.10.25. 23:00:30

@TapOut:
ha eljászta a 520-részben,mint egy jobb szappanoperában, hogy elveszítette az emlékezetét, onnantól én is bírni fogom. addig ez csak ripacskodás :D

BarBwire 2011.10.25. 23:00:58

@nathalie: ne szívd mellre, mi szeretünk.

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.25. 23:01:03

Ennyire egy kétszínű picsát, mint az eszter.. röhej
goo.gl/info/iXXAu

MagasMacska 2011.10.25. 23:01:23

@nathalie: Kösz, ez kedves volt tőled...

sogeking 2011.10.25. 23:01:26

@bagamoyo: én maradok a Photoshopnál képszerkesztés céljából:)

genevieve 2011.10.25. 23:02:38

@Kékdelfin: nem, én nem:-)

nincs ellenségem, hogy az ellenségem, ellensége a barátom legyen:-)

sogeking 2011.10.25. 23:02:51

@genevieve: a dugás csak onnan dugás, hogy megvalósul, addig nem amíg csak beszélnek róla :D

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:03:28

@témázgató: valamilyen szinten drEszter is áldozat, a szerkesztőké. Ők többet kérdeztek tőle a castingon, mit vállalna, és mit nem.

TapOut 2011.10.25. 23:03:47

@Kékdelfin: lehet, de akkor vállalni kell a következményeket :-)
aki a szerelmet nem tiszteli, arra könnyen jöhet háború

genevieve 2011.10.25. 23:03:48

@nathalie: akkor az csak egy ál csaba rajongó lehetett:-D

sogeking 2011.10.25. 23:04:03

btw. találtam az öfiben egy képet ahol Sahdi éppen kinyújtja a nyelvét

nathalie 2011.10.25. 23:04:23

@nathalie:
most nem a csaba rajongókat akartam fikázni, csak próbáltam jelezni, hogy egy péternek drukkoló is lehet normális, míg egy csabának drukkoló, aki elméletileg a normálisnak és a kedvesnek drukkol, egy kőbunkó.

Hurri Kán 2011.10.25. 23:04:34

@sogeking:
Odáig csak orális szex. :D

genevieve 2011.10.25. 23:04:54

@Kékdelfin: értem , ezek szerint eszter szerelmes kriszbe?:-)

TapOut 2011.10.25. 23:05:29

@nathalie: Péternek Attila is csak egy eszköz, nehogy már más hitbe ringasd magad :-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:06:13

@sogeking: rolling stones, einstein? Shadi pédaképei-e?

nathalie 2011.10.25. 23:06:22

@TapOut:
ezzel attilával együtt tisztában vagyunk :D:D

Hurri Kán 2011.10.25. 23:06:43

@genevieve:
Vagy egy igazi. Csak az ő szöge már kibújt a zsákjából. :D

genevieve 2011.10.25. 23:06:57

@sogeking: vagyis ebben a játékban nem számítanak a szavak csak a konkrét cselekvés?:-)

ha ezt attila tudná:-)

Matrix_ 2011.10.25. 23:06:57

Én mint egyszerű halandó kérdezem az itt szagértőket: Nem lett volna egyszerűbb ennek az Eszterjogásznőnek, ha azt mondja a birkáknak, hogy ő csak szívatta Krisztofeltet, az meg amilyen együgyü kubai macsétás komolyan vette?!?!? csak kérdem! Lehet hogy nem Ő lenne most a sátán annya cím viselője, hanem a kubai temperamentus megmentette volna a helyzetet... Csak kérdem!

nathalie 2011.10.25. 23:07:00

@csak magamat képviselem:
einstein a haj miatt, az oké. de rolling stones miért?

BarBwire 2011.10.25. 23:07:01

Mentem aludni, napok óta nem aludtam ki magam, sziasztok, holnap.

kékdelfin 2011.10.25. 23:07:48

@genevieve: jó, te egy áldott jólélek vagy, nem háborúzol, meg szerelmes sem vagy soha;) Mondjuk az én sem!

nathalie 2011.10.25. 23:07:51

@gyvy:
amilyen bunkó volt, lehet attila rajongó volt a lelke mélyén csak még nem jött rá szegény. a keblemre kellett volna ölelnem! :D

sogeking 2011.10.25. 23:08:09

Hajni, hány kép kell?

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:08:23

Eszter akár Seri szájából is ujjazná a fagyit.

genevieve 2011.10.25. 23:08:26

@gyvy: a bújtatott bunkózás is bunkózás:-))

kékdelfin 2011.10.25. 23:08:47

@genevieve: Ja, hogy ezt másikra válaszoltad. Legközelebb megnézem az előzményt:)

témázgató 2011.10.25. 23:09:02

@Matrix_: ezt én sem értettem, ez lett volna a legkönnyebb út, a gyerek kintről már úgysem tudja megcáfolni.

nathalie 2011.10.25. 23:09:37

@Matrix_:
én ezt már tegnap megkérdeztem, de azt a választ kaptam, hogy mi nézők tudtuk volna hogy hazudik. Mondjuk szerintem jobb taktika lett vlna meggyőzni a bentieket hogy ne rakják rám a jelet és inkább bent hazudni, mint most kiválasztottnak lenni és nem vissza menni. de ez csak az én véleményem :D

sogeking 2011.10.25. 23:10:09

@gyvy: igen, akkor az ügyvédek az orális szex specialistái :)

@csak magamat képviselem: annyira azért nem, bár a haj is einsteini

genevieve 2011.10.25. 23:10:50

@Kékdelfin: még, hogy én nem háborúzok?:-)

hát mit csinálok most is nathalie-val?:-D

mondjuk az igaz, hogy szerelmes már régen voltam:-)

TapOut 2011.10.25. 23:11:12

@témázgató: az miért jó neki, ha bentiekkel és kintiekkel is megutáltatja magát? az emberek többsége nem nézi jó szemmel, ha egy nő (vagy pasi, mindegy) próbál magára rángatni valakit, akinek ott a nyilvánvalóan szerelmes párja.
Ha meg bárkinek igent mondott volna, akkor miért nem facér pasihoz próbál közeledni? OK, hogy a kubai volt az, aki felizgatta, de felnőtt nő, könyörgöm, tisztában kell, hogy legyen a következményekkel.

Hurri Kán 2011.10.25. 23:11:15

@nathalie:
Világosítsd fel. :DDD

@genevieve:
Hát még ha nem olyan bújtatott. :D

sogeking 2011.10.25. 23:11:35

@genevieve: igen, ő még csukott szájjal is tud beszélni

kékdelfin 2011.10.25. 23:11:42

@genevieve: háborúzol natival? Fel sem tűnt! milyen jó lenne, ha minden háború ilyen lenne!:)

genevieve 2011.10.25. 23:11:58

@nathalie: lehet csak imponálni akart neked:-)

mivel attila a kedvenced, azt hitte nálad a bunkó viselkedés a menő:-)

genevieve 2011.10.25. 23:12:37

@Matrix_: de, egyszerűbb lett volna, de ő önérzeteskedni akart:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:12:49

@sogeking: úgy szoktuk, hogy minden blokkból egy-kettő... egy poszthoz elég 6-7.

Matrix_ 2011.10.25. 23:12:54

@témázgató: Meg hát valljuk meg őszintén, a kubai temperamentusba ez még bele is illik, hogy a szerencsétlen pára meg volt győződve róla, hogy a jogásznő - csakúgy mint a villa összes nősténye - szívesen megcsinálná Kriszofelt jómagát, még ha ez nincs is így... :)Hiszen ha mása nem is önbizalma az volt dögivel :)

nathalie 2011.10.25. 23:13:02

@genevieve:
egy ostoba barom vagyok. :D most már fogom a fejem.

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.25. 23:13:17

minő meglepetés, várom már hogy mikor száll ki a kis suttyú sádi
goo.gl/iXXAu

sogeking 2011.10.25. 23:13:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ok, pár perc múlva küldök néhányat, aztán tégy belátásod szerint :)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:14:09

@Kékdelfin: én élvezem! akkorákat röhögök, ahogy a nők osztják egymást. és mindezt úgy, hogy nincs szándékos bántás és picsogás, hiszti meg sértődés :)
le a kalappal. :)

genevieve 2011.10.25. 23:14:23

@gyvy: akkor viszont igaz a tételem:-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:14:30

@nathalie: :) einstein ugye az elhíresült nyelvnyújós képe miatt. a haj stimmel.
a nyelv-embléma stones jel. ott is maradjunk Jagger és Richards hajában. azok is durvák. hogy élnek még, az egy csoda.

Matrix_ 2011.10.25. 23:14:42

@nathalie: Na de Te meg Én mint néző honnét tudjuk, hogy nem csak játszott (szívatta) vele, mint ahogy sok nők szoktak a szerencsétlen férfiakkal :)))

témázgató 2011.10.25. 23:14:59

@TapOut: végig gondoltam a "szabad pasikat":
Péter Verára nyomul, Gergő Sherire.
Marad: Csaba, Shadi, Attila, Feco.
'ó mondd, te kit választanál...'

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:15:53

@sogeking: jujjj, soge. CSINÁLOK NEKED RIZSKÓT ÉS SZEMÉLYESEN ADOM ÁT :D

jaizé.
ja, várj... megváltozott az e-mail címem, dobj egy üzenetet blog.hu-n keresztül, oszt megírom az újat.

Hurri Kán 2011.10.25. 23:15:56

@sogeking:
Hogyan csomagolod be, hogy ne hűljön ki?

Ennek a fele sem tréfa.
www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20111025/meg_mindig_szuz_vv_bandika/
Valaki nem akarja feláldozni magát? Egyelőre csak a lányok közül? :DDD

TapOut 2011.10.25. 23:16:02

@nathalie: felőlem nevezd ripacskodásnak, nincs azzal semmi baj egy bizonyos szintig :-)

genevieve 2011.10.25. 23:16:20

@Kékdelfin: én már csak ilyen disztingvált nőszemély vagyok:-)

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:18:42

Hajni, kérdezted, hogy reagált Krisz Veronikára, most beszél a belevalóban. Nagyon értékeli, hogy Veronika megtámadta drEsztert, azt pedig különösen, hogy elájult. Ez az igaz szerelem jele ugyanis.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:18:43

@BarBwire: pussz Barb, bocs, teljesen kétségbe vagyok esve a képek miatt.

TapOut 2011.10.25. 23:21:31

@témázgató: hát Esztikének sajnos csak a gaz csábító szerepe jutott, vagy esetleg elgondolkodhatott volna azon, hogy más módon hívja fel magára a figyelmet, elvégre eszes lány, nem?
De nem, ő ezt választotta, hát viselje a következményeit

témázgató 2011.10.25. 23:22:16

@foxglove: jajjjjjjjjjjjjjj. Madách színházba az előadással!!!!

genevieve 2011.10.25. 23:24:11

@foxglove: igen, viszont krisz nem volt szerelemes, csak szerette veronikát...neki kellett volna még egy hét legalább (ezt mondta:-)

témázgató 2011.10.25. 23:24:44

@genevieve: persze, most már igen, hogy megoldotta a számolós feladatot, mindjárt szebben áll rajta a körszakáll. Rácuppannak a lányok, meglásd.

JOKKA21 2011.10.25. 23:27:44

Mai tahó világ összefoglalóban volt valami érdekes?

Matrix_ 2011.10.25. 23:29:19

Csak még egy kérdés: miafaszért nincs online közvetítés? Kérem vissza a pénzem! :)

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:29:53

@Matrix_: mert aréna volt ma, és kiderülne, ki nyerte meg

MagasMacska 2011.10.25. 23:31:00

@Matrix_: Mert ma Aréna volt, és a védetten már rajta van a kendő. Viszont, ha meglátjuk, oda a lepetés.

TapOut 2011.10.25. 23:31:37

@témázgató: sokak szerint "érdekes" ízlésem van pasik terén, de ha facér leányként a villában lennék, egyértelműen Fecó jönne be :-))
De mivel tiszteletben tartanám, hogy épp a feleségét próbálja visszaszerezni, így csak távolról imádnám :-))))
na tessék, megvolt a heti coming out

genevieve 2011.10.25. 23:33:37

@foxglove: nem lenne egyszerűbb, hogy ma este még nem kellene hordaniuk a kendőt?:-)

Matrix_ 2011.10.25. 23:33:43

@MagasMacska: @sogeking: óbocsbazmeg de műveletlen fatuskó vagyok... Akkor menjen itt a téma mert unalmas a meló ha nincs ami feltartson :))

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:34:16

@genevieve: nézted te is? nem tudod, mi volt ez a gypsy king story, ezt pont nem hallottam rendesen

témázgató 2011.10.25. 23:34:21

@TapOut: tetszett... Elképzeltem, hogy ültök egymás mellett a kanapén és Feco exéről és gyerekeiről értekeztek, miközben távolról imádnád..:D

JOKKA21 2011.10.25. 23:35:19

@foxglove: Fecóra mondta Kiszop, hogy ő is latin(gipsy) és nem tartott vele össze.

dr. gernika 2011.10.25. 23:36:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ne legyél, bár szoktak jó képek lenni, számomra csak annyi a funkciójuk, hogy széttagolja a posztodat. Simán kibírom pár napig nélkülük, ha nyomsz egy pár entert. :)

foxglove (törölt) 2011.10.25. 23:36:33

@TapOut: erotikus álmok volt a villantások tematikája, a szerkesztők szerint annamari vágyainak tárgya zizi.

genevieve 2011.10.25. 23:37:23

@foxglove: csak 2 percet láttam, éppen főzés közben voltam:-)

témázgató 2011.10.25. 23:38:12

@gernika: azér' a tátottszájú kingás kép az jólesett, de igazad van.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 23:40:05

@sogeking: aham, írtam azt is hogy imádlak, és hogy a hűtő mellett megbeszélhetnénk egy-két dolgot fagyizás közben :DDDDDD

@gernika: nem úgy mén az, itten kérem rendnek köll lenni. és ha az Atyaúristen úgy rendelkezett, hogy kép köll a posztba, akkor lesz is, még ha úgy is, hogy én rajzolom le a történteket. azt meg ne akarjátok, a pálcika emberke a maximum, amit ki tudok hozni magamból :DDDD

nowo 2011.10.25. 23:40:23

Eszterke hazudott a többieknek,mint a vízfolyás,mert a végén abban maradtak Krisszel,hogy akár bent marad Veronika,akár nem,akkor is összehozzák a dolgot.
Jól emlékszem?

nathalie 2011.10.25. 23:40:32

@csak magamat képviselem:
ja, hgy ezt te találtad ki!! én meg azt hittem az adatlapján van. a hajas dolog miatt még külön gratuláltam magamnak, hogy mekkora poén volt :D:D de béna vagyok :D

témázgató 2011.10.25. 23:41:00

@JOKKA21: az összetartásról kubaival - kint nem tudom, hogy ezek a 30 év körüli férfiak mennyire kommunikáltak volna a taknyos 18 évessel. Legfeljebb elhajtották volna, mint az erőszakos legyet.

nowo 2011.10.25. 23:41:28

Folyt.:Aztán Péterrel meg is dumálták,hogy mindenképpen megcsinálja Esztert,még azalatt,hogy bent van Veronika.

nathalie 2011.10.25. 23:42:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
kingát ne pálcikákkal rajzold, hanem rönkökkel :D

TapOut 2011.10.25. 23:42:31

@témázgató: de szigorúan csak 1 méteres távolságban, ebben nincs pardon :-)

genevieve 2011.10.25. 23:43:45

@nowo: hát, valami ilyesmi vót:-)

nathalie 2011.10.25. 23:44:14

@Matrix_:
ez természetesen benne is felmerült, hogy hát honnan tudnánk biztosan hogy eszter hazudik. de olyanok, akik nem csak attilára figyelnek elmagyarázták, hogy voltak jelek és mondatok. most ezeket nem tudom visszaidézeni, de én hittem nekik :d

témázgató 2011.10.25. 23:45:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: itt van egy jó kép kubairól, de gondolom őt már nem akarod - de azért nézd meg, lécci, nagyszerű pillanatkép...
www.origo.hu/teve/20111025-otvenezren-kovetelik-vissza-cristofelt-a-vv5villaba.html

genevieve 2011.10.25. 23:46:37

@nathalie: nekem inkább dicsekvésnek tünt:-)

Matrix_ 2011.10.25. 23:48:22

@nathalie: Én elhittem volna neki. Meg az ellenkezőjét is. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy a forgatőkönyvíró bácsi mondta neki, hogy merre kéne terelni a történéseket. Én ilyen hiszékeny vagyok :))
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem biztos, hogy nem lenne még jobb a poszt!! ;)

nowo 2011.10.25. 23:48:45

@genevieve: na és ahhoz mit szólsz,hogy Veron NEM feküdt le Krisszel???!!!:o

nathalie 2011.10.25. 23:49:19

@genevieve:
lemaradtam :( mi tűnt dicsekvésnek?
(este felé már mindig értetlenekedem. elnézést)

JOKKA21 2011.10.25. 23:49:31

@foxglove: Nincs mit.

@témázgató: Így is volt, aki elküldte.

After x-et nézitek?

genevieve 2011.10.25. 23:50:10

@Cristofel a kubai macsó: már vártam, hogy mikor jön valaki ezzel a vicces belépővel....

genevieve 2011.10.25. 23:50:55

@nowo: szóhoz sem tudok jutni:-)

csak magamat képviselem 2011.10.25. 23:51:04

@nathalie: innen is látszik, hogy milyen nagyokat tévedsz. nem vagy béna. ;)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.25. 23:51:29

@genevieve: Voltam ilyen kreatív... csodálom, hogy senkinek sem jutott eszébe.

genevieve 2011.10.25. 23:52:04

@nathalie: esztertől, hogy ő biza megkivánta kriszt:-)

gondolom ezzel azt akarta üzenni, hogy ő egy belevaló nőci

nathalie 2011.10.25. 23:52:42

@nowo:
nem is sexeltek, szerencsétlen attila meg addig a földön aludt, mert a d matracot elkótyavetyélték. pfff...:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.25. 23:53:06

@genevieve: Inkább csak próbál színesedni :-)))

nathalie 2011.10.25. 23:53:51

@genevieve:
szerencsétlen :D
egyébként lehet hogy valóban ezt akarta üzenni. felnőtt vagyok, vannak sexuális vágyaim stb.

genevieve 2011.10.25. 23:55:01

@nathalie: akkor ezek szerint csak a nagy sikerű Máté Péter dalt gyakorolták a paplan alatt?:-)

elmegyek, elmegyek.....:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.25. 23:55:04

@genevieve: Viccelsz? Ezzel a kubai temperamentussal...

nathalie 2011.10.25. 23:55:08

@csak magamat képviselem:
cccc. azért nem tévedek olyan sokat :P :D

genevieve 2011.10.25. 23:55:53

@Cristofel a kubai macsó: hát most már ott van a skarlátbetű a homlokán....

Cristofel a kubai macsó 2011.10.25. 23:56:20

@genevieve: Ma komolyan vicces vagy. Úgy románckodnék veled!

genevieve 2011.10.25. 23:56:26

@nathalie: vagy tényleg ennyire hp:-)

sogeking 2011.10.25. 23:56:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: írtam egy másik címet is, bár blog.hu véletlenszerű sorrendben küldi a válasz értesítőket :)

nathalie 2011.10.25. 23:56:42

@genevieve:
sztem csak megmutatták egymásnak kinek milyen van,mint az oviba. egyébként is olyanok voltak mint az ovisok. szeretném azt hinni, hogy csak ennyi történt :D

genevieve 2011.10.25. 23:57:36

@Cristofel a kubai macsó: azt lehet, de semmi szexelkedés:-)

nathalie 2011.10.25. 23:58:23

@genevieve:
nem bírod esztert? most akkor nekem meg kell kedvelnem??? ez most egy lehetetlen küldetésnek tűnik :D

genevieve 2011.10.25. 23:58:51

@nathalie: már azt a kis jót is sajnálnád veronikától?:-D

genevieve 2011.10.25. 23:59:54

@nathalie: nyugi, engem eszter hidegen hagy:-)

ez csak egy teoretikus eszmecsere:-)

nathalie 2011.10.26. 00:00:04

@genevieve:
nem sajnálnám, de amikor olyan kis aranyosan gügyög, meg nyöszörög szinte pedo dolognak tűnik bármit is kezdeni vele ilyen téren :d

nathalie 2011.10.26. 00:01:34

@genevieve:
ja jó, mert már kezdtem összeírni a jó tulajdonságait. eddig csak egyik jutottam: kinga utálja. :d

genevieve 2011.10.26. 00:01:39

@Cristofel a kubai macsó: nem vagyok én sehi, hogy pörögjek a .....(ide azt képzelsz amit akarsz:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:04:06

@genevieve: Naná, tudom! Akkor azt írtam volna... :-)

TapOut 2011.10.26. 00:04:15

@nathalie: vagy lehet, hogy ezt tanították neki az önismereti tréningen, felnőtt nő vagy, fejezd ki bátran szexuális vágyaidat...
az nem volt benne a fejezetben, hogyha foglalt pasira mászol rá, az nagy eséllyel nem fog számodra jól végződni. pfff

nathalie 2011.10.26. 00:04:15

@genevieve:
Neked itt kérlek udvarlód lett!!! :D:D:D

genevieve 2011.10.26. 00:05:25

@TapOut: nos, ha azt vesszük ki volt a tréning vezetője, akkor ez a nős pasi ügy tananyag lehetett:-)

nathalie 2011.10.26. 00:06:16

@Cristofel a kubai macsó:
úgy szeretném ha Te lennél, de hát csak nem jönnél egy olyan blogra, ahol ketten drukkoltak Neked :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:07:05

@TapOut: Szerintem öcséééém , Eszter pont leszarja, hogy mi lesz. Ha nem így lenne , nem bonyolódott volna ebbe bele.

nathalie 2011.10.26. 00:07:07

@TapOut:
remélem fizetett érte :D:D

genevieve 2011.10.26. 00:07:20

@nathalie: kérlek szépen a végén még meg leszek koreografálva:-)

nathalie 2011.10.26. 00:07:44

@TapOut:
remélem fizetett érte :D:D

nathalie 2011.10.26. 00:11:46

@Cristofel a kubai macsó:
khm, egy testrészedről készített fényképpel ezt most bizonyítani tudod :D

TapOut 2011.10.26. 00:12:01

@genevieve: Ördög N-ról van szó? Nős volt a fotós pasi? ezt nem tudtam

Matrix_ 2011.10.26. 00:12:29

@genevieve: na ilyen a kubai temperás mentus!! :)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:13:09

@nathalie: Hát, frankón mondom, megmutatnám...

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:13:14

@genevieve: :DDDDDD itt mindenki hülye. ezért írok én itt :DDDDDDDDDD

@Cristofel a kubai macsó: hozd a dématracot, öccccsém!

@sogeking: áááááá :DDDDDDDD

genevieve 2011.10.26. 00:13:55

@TapOut: úgy tudom igen...

de, ha tévednék...akkor hamut szórok a fejemre...

TapOut 2011.10.26. 00:14:25

@Cristofel a kubai macsó: nem az a kérdés kisfiú, hogy ő leszarja-e, az ő jelenlegi helyzetében inkább az számít, hogy mások leszarják-e, ugyanis az ő villabeli jövője nagyrészt ettől függ

genevieve 2011.10.26. 00:14:28

@Matrix_: na ebből látszik, hogy az igazihoz van szerencsénk:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:15:19

@nathalie: Stikába megcsinállak, na benne vagy? De veronika ne tudja...

genevieve 2011.10.26. 00:16:22

@nathalie: huhhh, már nekem is késő van:-)

első olvasatban csak annyit láttam, hogy berakhatod:-DDDD

nathalie 2011.10.26. 00:16:23

@Cristofel a kubai macsó:
hát most már úgyse írhatsz neki :D

TapOut 2011.10.26. 00:18:44

@genevieve: ugyan már, médiavilág...
nem az a kérdés, hogy ki kivel, hanem az, hogy ki kivel nem

Matrix_ 2011.10.26. 00:19:05

@genevieve: De már Hajni nénit is dobta :))

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:20:27

@Matrix_: mi az hogy néni basszus? 37 vagyok! :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:20:33

@genevieve: Irígykedtél, mi? Tudom hogy bejövök neked is!

nathalie 2011.10.26. 00:22:08

valami gyorstesztet kellene nyomni, hogy megtudjuk valóban az igazi kubaival beszélgetünk-e.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:23:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: izé, huszonhetet akartam írni, csak elcsúszott a kezem :DDDDDDDD

@sogeking: áááááá ezt ÉN AKARTAM!!! :DDDD

TapOut 2011.10.26. 00:23:42

@nathalie: fizetett hát a nyomorult, de nem lett tőle életrevalóbb, annyi szent

genevieve 2011.10.26. 00:24:08

@Cristofel a kubai macsó: pedig nem is vagyok egy szépségszalon:-)

csak egy kis hajszárító:-)

nathalie 2011.10.26. 00:24:52

@Cristofel a kubai macsó:
és ki ment vissza helyetted a villába?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:26:34

hangosan röhögök.........

Matrix_ 2011.10.26. 00:26:55

@genevieve: Most erre azt akartam írni, hogy "a veronika se egy... de pont az Eszter..." akkor kubai szabadságharcos barátunknál ez nem igen számít... De ilyet úriember nem ír!! ,)

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:27:10

@nathalie: kész. vinnyogok....................
ÉS MIT GONDOLSZ KÖZBEN???? :DDDDDDDDDDD

nathalie 2011.10.26. 00:27:10

@Cristofel a kubai macsó:
ej, a Borosta lett volna a jó válasz. ejejej. Nem vagy felkészült magadból.

nathalie 2011.10.26. 00:28:09

@Cristofel a kubai macsó:
ej, a Borosta lett volna a jó válasz. ejejej. Nem vagy felkészült magadból.

genevieve 2011.10.26. 00:28:48

@Matrix_: ööö.... van fagyid?:-)

nathalie 2011.10.26. 00:29:57

@Cristofel a kubai macsó:
na, kétszer is elment. nem szopattalak. Hajnin kívül csak én drukkoltam "neked" itt, a válaszból valóban kiderült volna, hogy Te vagy és mi Hajnival a legcsodálatosabb esténkent éltük volna meg. kibaszott szomorú vagyok:(
Na talán majd attila idetéved...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:30:05

@genevieve: Ja, megmutassam? Csak le ne nyeld...

Matrix_ 2011.10.26. 00:30:12

@genevieve: ööö... ezt most nem értem. (vagy igen? De nem)

genevieve 2011.10.26. 00:31:32

@Matrix_: nekem is kubai a temperamentusom:-D

nathalie 2011.10.26. 00:31:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hajni, pedig nagyon közel voltunk a csodához :D:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:31:57

@nathalie: Megcsinállak titeket de csak ha jó nagy csöcsötök van.

Líder Máximo 2011.10.26. 00:32:37

namivan, csicskák!!!!

Énekeljek nektek?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:33:15

@genevieve: Akkor most románckodunk vagy mi a faszom , öcsém?

Matrix_ 2011.10.26. 00:34:23

@genevieve: Óbassz dekéső van! :)) Mindég van fagyi a hüttőben! Kivegyem??:))

Zelefánt 2011.10.26. 00:35:08

@Líder Máximo:
Használd ki az idődet, mielőtt fejedet veszi a baltás démon...

nathalie 2011.10.26. 00:36:09

@Cristofel a kubai macsó:
csak ha úgy játszasz rajtam mint a második legjobb hangszeren :D:D

Líder Máximo 2011.10.26. 00:36:22

@Cristofel a kubai macsó: Nálad meg hiányzik egy vessző, csicska! Groteszk!

genevieve 2011.10.26. 00:37:37

@Cristofel a kubai macsó: románckodjon veled a hóhér:-)

egy pillanatra nem nézek ide, aztán már nati ujjait szopkodod:-D

nathalie 2011.10.26. 00:38:26

@genevieve:
én már csicskulok, szóval nem jutottunk semeddig :D nyugalom :D

Líder Máximo 2011.10.26. 00:38:35

@Zelefánt: Majd elfelejtettem, küldöm az uruguayi csicskát, nektek: www.youtube.com/watch?v=K4V9GEOTmyE

Zelefánt 2011.10.26. 00:38:44

@genevieve:
Zsöni...De rég láttalak...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:38:52

@Líder Máximo: MOST IRÍGYKEDSZ MERT BENNED NINCS MEG A LATIN TEMPERAMENTUS?

genevieve 2011.10.26. 00:39:36

@Zelefánt: akkor nekem jobb a szemem, én sokszor láttalak....

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:40:34

@genevieve: a micsodás kezével???!!!!

ááááááááá még még méééééééééééég!!!!!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:41:30

@genevieve: Jaaaj, hát tudod, hogy az csak taktikából volt! Hogy aztán veled lehessek. Mert már érzek valamit.

Zelefánt 2011.10.26. 00:41:47

@Líder Máximo:
Még mindig nem értem, hogy basztatsz-e, vagy csak évődsz velünk?...

genevieve 2011.10.26. 00:41:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megkívántam a fagyit...na és akkor mi van?:-D

genevieve 2011.10.26. 00:42:27

@Cristofel a kubai macsó: ha érzel valamit, akkor irány a mellékhelyiség:-)

genevieve 2011.10.26. 00:43:05

@Zelefánt: veletek? királyi többes?:-)

nathalie 2011.10.26. 00:43:22

@Cristofel a kubai macsó:
hány nap után? és mit érzel? :D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:44:04

@genevieve: Naa, nem lesz szex csak peting. Benne vagy?

genevieve 2011.10.26. 00:45:06

@Cristofel a kubai macsó: elkéstél öcsém, már más fagyija van az asztalon:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:45:12

@nathalie: Két napja még nem éreztem semmit. De most már esküszöm, hogy majdnem érzek.

sogeking 2011.10.26. 00:45:23

@nathalie: hívd meg egy kávéra, ha kicsi, zömök és meztelen, akkor a Péter, ha nem, akkor tényleg Cristofel :D

Líder Máximo 2011.10.26. 00:45:32

@Cristofel a kubai macsó: PITBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!
namivan, öcsém?

Zelefánt 2011.10.26. 00:45:41

@genevieve:
Trónszéktelen királyság ez...

Matrix_ 2011.10.26. 00:45:59

@genevieve: kivettem és be.... izé kitettem! :))
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a micsodás kezével mitcsinál? vagy a fagyis kezével? vagy micsodás fagyijával? nembírom már követni!! :))

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:46:29

@genevieve: Látod milyen vagy! Pedig két nap múlva már szerelmes lettem volna beléd.

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:47:16

@Matrix_: a fagyis micsodájánál most kissé elgondolkodtam.

genevieve 2011.10.26. 00:47:26

@Zelefánt: a trónszék most foglalt, kiszop ül rajta:-)

dr. gernika 2011.10.26. 00:48:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Figyi, atyaúristennek feltűnne, ha már használt képeket illesztenél a posztba? ;) :D

genevieve 2011.10.26. 00:48:12

@Matrix_: hmm, azt hittem a fagyi hideg és nem forró:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:48:33

@sogeking: Péter barátom kirakott a villából, de jön majd ő is nem soká.

Matrix_ 2011.10.26. 00:49:56

@Cristofel a kubai macsó: Kubában ha nincs sex akkor petangoznak? mondjuk ahhoz is kell golyó csak nem olyan... :)

nathalie 2011.10.26. 00:49:58

@Cristofel a kubai macsó:
jézus, ez majdnem szó szerinti idézet volt :D

genevieve 2011.10.26. 00:51:04

na, joccaka

egy élmény volt:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:51:15

@genevieve: Abba is benne vagyok! Remélem valami jó gádzsi vagy!

Matrix_ 2011.10.26. 00:51:50

@genevieve: a fagyi az az. mé nem? de! :)

Matrix_ 2011.10.26. 00:52:42

@genevieve: ennyi? és a fagyival most miaszart csináljak? :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:52:43

@nathalie: Ja, hát okos vagyok nagy az internátusom.

Líder Máximo 2011.10.26. 00:52:44

@Zelefánt: Amennyiben jól értem, h kákszekker Suareznek drukkoltok, akkor, de csak akkor, nézzétek meg ezt: www.youtube.com/watch?v=9BgxWLxzxKs

:)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:54:39

@Matrix_: Várj a hűtőnél, majd csak valaki lenyalja.

dr. gernika 2011.10.26. 00:55:10

@Cristofel a kubai macsó: Meg átható a tekintélyed.
nem jól mondtam? :)

nathalie 2011.10.26. 00:55:17

@Cristofel a kubai macsó:
jaja, meg érzékeny is vagy. vagy érzéki? :D:D:D

Matrix_ 2011.10.26. 00:55:20

@genevieve: akkor egészségedre!:) jóccakát!

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:56:59

kész, bezártam az internetet. elég volt. ennyit bírok befogadni... :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 00:58:00

@nathalie: bazemg nati, a legfontosabb kimaradt!!!!! hogy lehetsz ennyire hülye????

A TEKINTÉLY :DDDDDDD

Matrix_ 2011.10.26. 00:58:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: miért gondolom azt, hogy tik most élcelődtök rajtam, és kihasználjátok a nemkubai temperamentusomat? :)

Zelefánt 2011.10.26. 00:58:36

@Líder Máximo:
Liverpool.
Suarez olyan, amilyen.
Ha seggbekúrna bárkit, akkor is különbül lövi a gólt...mint oly sokan mások.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 00:59:13

@Matrix_: Négy, illetve már öt. De tudod te! Te is a rajongóm vagy?

Matrix_ 2011.10.26. 01:01:03

@Cristofel a kubai macsó: szánalmas egy fasz voltál, de jókat mulattam rajtad :))

nathalie 2011.10.26. 01:01:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
azt már nyomta vlaki :D:D
Lassan rákérdezek a nagybácsi sztorira :D:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 01:02:09

@nathalie: Legyél jó csicska, mossál fogat!

Matrix_ 2011.10.26. 01:02:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jól emlékszem, hogy van Bajával valamiféle kapcsolatod?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 01:02:37

@Zelefánt: fúbazmeg, és mióta igazol púljátékos? tessék? nem hallottam jól? hogyan? 2011? jahh.... hát így remek rajongani, tényleg. (röhögés)

nathalie 2011.10.26. 01:03:14

@Cristofel a kubai macsó:
:D:D

annyira röhögök. remélem ha attila kiesik akkor valaki megtisztel elbeszélget velem itt attilaként :D:D

Matrix_ 2011.10.26. 01:03:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Még szoknom kell a ritmust meg a temperamentust meg az ilyeneket ami itt van! :)

Zelefánt 2011.10.26. 01:04:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Démonizálva-e vagyok?
Az AS Romáról mostanság hallott-e valaki?...

nathalie 2011.10.26. 01:05:09

@Cristofel a kubai macsó:
azt nagyon megköszönném :D remélem legalább annyira felkészült lesz magából mint Te :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 01:07:54

@nathalie: Rád minden képpen felkészül, ahogy látom hasonlítassz Kingucira.

Líder Máximo 2011.10.26. 01:08:25

@Zelefánt: Ha szigetország, már nem nézek angol focit. Inkább a skót vagy az ír. Angol foci csak a business, nincs szurkolás, nincs matek, nincs sport. No és Dél-Itália, Szicília, a legnagyobb meccsek. Maradona és Nápoly. Ott kezdődött minden. No és leszarom hanyadosztály, a hétvége az a lelátó, előtte sör és utána szex a párommal. Liverpool? Vannak ismerőseim, de ők 15 éve 'pool drukkerek, ez respect. Téged nem ismerlek. De ez a Suarez, ez nagyon csicska!

Dragonair 2011.10.26. 01:09:15

vááá mit találtam :O durva ez a videó meg ez a cucc :O rohadt jóóó
newsee.hu/tartalom/dermablend-csodaszer

nathalie 2011.10.26. 01:09:35

@Cristofel a kubai macsó:
mert csicskacsicskacsicska vagyok? :D

sogeking 2011.10.26. 01:10:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: közben eszembe jutott valami :) gondolom a képeket nem szoktad átméretezni

nem baj, mindjárt küldök kicsit kisebbeket :)

nathalie 2011.10.26. 01:11:22

@Cristofel a kubai macsó:
no de Te ezt honnan tudhatnád, hogy élek-halok után? :)

Zelefánt 2011.10.26. 01:13:17

@Líder Máximo:
A skót foci reménytelen vállalkozás...
Az ír futball terméktelen.
Maradona igen régen volt, és folyton be volt lőve.
Nápoly disznóóllá változott.
A szex...hát az még vezethet jóra is...
Suarezből szerintem lesz valaki.

Matrix_ 2011.10.26. 01:15:59

@nathalie: HV-t bent is olvassák... nem tudtad? :)

nathalie 2011.10.26. 01:18:44

@Cristofel a kubai macsó:
lehet hogy ez csak IRÓNIA!!!!! :D:D:D

2011.10.26. 01:19:45

a kubai kórság hasonmásossága van itt?

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 01:20:44

@sogeking: ne, ne. jajjtekiste. ez így jó, ahogy van. :) ne csinálj semmit velük. :)

@Matrix_: hát én is.... :)

nathalie 2011.10.26. 01:21:01

@Matrix_:
csak azt hittem az rtl-nél :) Lassan akkor attila köszönetet mondhatna a küzdelmemért, amit folytatok elfogadása érdekében :D

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 01:21:23

@szerivan: szerivanbazze...... sírok...........istenem.

2011.10.26. 01:21:30

észrevettétek mikor Atika mond vmit ótvar geciséget utána csücsörít egyet a szájával?

Líder Máximo 2011.10.26. 01:22:29

@Zelefánt: Pont azt lehet szeretni az ilyen "reménytelen vállalkozásokban", "termékelen" futballban, hogy állsz a korlát mellett és a játékra tudsz koncentrálni. Örömmel fedezed fel a legújabb változást is a keretben, vagy hogy a csatárt levitték balhátvédnek. És nincs a meccsek előtt napokkal felvezetett reklámkampány. Nincs félórás felvezetés a tv-ben. Csak az éli át a legújabb hétvégét, aki ott van, aki jelen van a pálya mellett. A szünetben meg eszel egy kolbászt.
Maradona? Nekem nem volt régen :) Folyton belőve? Nézd meg ezt a meccset 1985-ből a Lazio ellen, 3 gólt lőtt a GRANDE DIEGO! ülön felhívnám a figyelmed a 2:38-nál kezdődő góljára:

www.youtube.com/watch?v=-hhfLPLpazg

Suarez jóarc, a papája is jól nyomta a válogatottban, de Anglia tönkre fogja tenni, az délamerikaiaknak való vidék. Inkább a Taljánföldre jött vóna!

Zelefánt 2011.10.26. 01:23:27

@szerivan:
Tiszta Beugró. (Fejtsd meg.)

sogeking 2011.10.26. 01:24:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem mindegy, de kb. 600 pixel szélesek, a mai posztban levők meg 490 :)

nathalie 2011.10.26. 01:24:36

@Zelefánt:
ez tényleg olyan volt :D:D:D

Líder Máximo 2011.10.26. 01:24:47

@nathalie: "lehet hogy ez csak IRÓNIA!!!!! :D:D:D "

Na, az non-szensz!

2011.10.26. 01:25:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: így kell üdvözölni az újat? megyek sírni a a teracéra, egyszál poppybeaautyandlove köpenyben 5fokban.

Zelefánt 2011.10.26. 01:26:22

@Líder Máximo:
Ha rettentőt akarok látni...hát ott van a Fradi...Nagyapám forog a sírjában....Bassza meg mindenki.

sogeking 2011.10.26. 01:27:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, azért küldtem 490 széleseket is :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 01:28:29

Na csicskák, befáradtam. Az elmúlt két napban összesen 11 órát aludtam,most megyek. Mi van öcséééém!

nathalie 2011.10.26. 01:30:08

@Cristofel a kubai macsó:
hát jó éjszakát. valóban egy élmény volt :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 01:31:36

@sogeking: Már megcsináltam... de Veronikának ne!

Líder Máximo 2011.10.26. 01:33:41

@Zelefánt: Lila elefánttal Fradit nézni? Most ezt csak én nem értem? :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.26. 01:35:16

@Zelefánt: Csicskuljá, alszok! Majd holnap, öcsém.

Swinger Betti 2011.10.26. 02:32:56

Szép volt, amikor a győztes kockás csapat megkapta a jutalom tálakat, akkor Attila a szokásos módszerével elkezdte hajtogatni, hogy az milyen gusztustalan, semmit nem ér, különben is zsíros szar kaja. Bezzeg ők milyen jól jártak a konzerv ételekkel, mert azok egészségesek, nem hizlalnak, nem zsírosak.
Aki evett már olyan konzerv ételt, az tudja, hogy csöpögnek a zsírtól és fémes ízük van.
Attila ugyanígy próbálja Csabát beállítani szürke senkinek, mint a kockások jutalom tálait szar kajának. Mondja, mondja, talán még maga is elhiszi, de a nézők látják a valóságot.

Csaba ügyes volt a feladatokban. A matematikai feladványban és az evezésben is ő nyerte meg a csapatának a pontokat. Attila meg annyit tudott hozzátenni, hogy ő azt se tudja, mi az a matematika. Nem szeretem az ilyen embereket, akik buták és még büszkék is rá, mert akkor szerintük kisebb égés a műveletlenség.

Vera meg kijelentette, hogy neki kell a védettséget jelző kendő. Ez így megy szerinte? És pont Péterrel osztotta ezt meg, aki gondolkodás nélkül rá rakná a jelet, ha eljön az ideje. Sőt még előtte is.

Swinger Betti 2011.10.26. 02:50:18

Az első képen Dya és Seherezádé arca félelmetesen csúnya. Nekik mennyi smink kell, hogy férfiak közé tudjanak menni?

Esztert meg nem tudom milyen alapon ítéli el Péter és Seherezádé, amikor Seri megmászta Pétert, holott kint volt pasija. Az egy kicsit durvább húzás volt.

Albino Vernyul 2011.10.26. 03:31:22

@Swinger Betti: Ti nem ismeritek az ironia fogalmat..?!?! Attila ezt alkalmazta a zsiros kaja eloadasnal.. Juj..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 04:15:05

@Swinger Betti: Attila csak irigykedik és próbálja az ellenkezőjét kommunikálni, Csaba remekelt, remélem még sok ilyen lesz! És egy esetleges Csaba-Attila párbajt is nyerje meg Csaba, az nagy szám lenne!

Péter mindenkire rárakná a jelet. Remélem, Vera védett lesz megint!

capa05 2011.10.26. 05:58:03

@Swinger Betti: Erről a Seri- Péter megmászásról írnál bővebbet!
Sajna lemaradtam erről!

capa05 2011.10.26. 06:17:30

@Peter_Cs:a történetet ismeri,de Swinger Betti a szereplők nevével nincs teljesen tisztában.

capa05 2011.10.26. 06:19:14

@Peter_Cs:
Verával kapcsolatban egyetértek. Nekem mint nő bejön csak ne filozofálgatna...

csicserierika 2011.10.26. 07:40:13

@Swinger Betti: jujj, de izgi, akár egy cserkésztáborban az eminens jocóka, aki mindenben jó, csak baromira unalmas.
Ez Csabi :)
Amúgy jó reggelt !

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 08:33:11

ébresztő, gyógyszerbevétel, vizit!!! :D

lac64 2011.10.26. 08:49:15

@csicserierika: Sziasztok, jó reggelt! Attila egy dolgot jól megtanult a VV4-ből: Alekosz azon módszerét, hogy elkezd valamit sokszor elmondani, aztán azt a kintiek átveszik. Attila rásütötte Csabára ezt a bélyeget, s ha Csaba a feje tetejére áll, akkor sem tudja ezt már leszedni magáról.
Valóban nem látszik túl izgalmasnak, de ezzel az erővel a villában kb. másik 5-6 emberre - beleértve Attilát is, aki teljesen egysíkúvá vált - rá lehetne fogni ugyanezt (Pl: Veronika, Dya, Gergő, Shere, Eszter)
Az meg külön tetszett, amikor a Kiszopfel kiesése után készített Blikk felvételben Gombi is leunalmasozta Csabát. Mert Gombi olyan baromira izgalmas szereplő volt.

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 08:50:34

Sziasztok!Új vagyok itt,ezért most gyorsan elmondom az én véleményem:)fő kedvencem Attila,bár tudom itt nem sokan szeretitek,de szerintem szerethető karakter,volt egy-két rossz húzása,na de kinek nincs...Fecót túl jónak tartom ehhez a játékhoz,fel kéne fogna,h nem szerethet mindenki mindenkit.Veronikát nem nagyon bírtam,de most sajnálom...Verát már majdnem megkedveltem,mert láttam online milyen kedvesen kiállt Veron mellett,de atán bevillant az a mondata,amit Crisnek mondott Kingáról..tudjátok h hajtson rá,részegen simán lefeküdne vele.Szóval sztem egy érzéketlen picsa,de jó színésznő.Peti vhogy nem remekel,minden terve rosszul sül el.Csabának örülök,hogy visszament és a tegnapiak után világossá vált,h minden téren tarthatnak tőle a többiek az arénában...nem csak ügyes,de esze is van.A többiekről most nem jut eszembe semmi.Még annyi h Eszti és Shady irritál,ki velük!:D

Matrix_ 2011.10.26. 08:52:54

@nathalie: csak nehogy mikor kijön, veled akarjon majd szeretetre vágyni! :))

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 08:54:15

Ja és grat Hódos Hajnalkának,mindig megnevettetnek az írásai:)

nathalie 2011.10.26. 08:54:39

@Matrix_:
Attila? Már miért ne??? :D:D
jó reggelt egyébként mindenkinek.

nathalie 2011.10.26. 08:56:21

@Albino Vernyul:
pont ezt akartam én is írni, hogy valaki itt nem tanulta meg Krisztofellel az irónia szó jelentését...

csicserierika 2011.10.26. 09:03:16

@lac64: miért ? Nem volt igaza Gombinak ?
Ő is repült az első párbaján, most is az unalmasabbnak kellett volna, csak valóban elcseszte Atis, hogy annyi jelet rakatott.
Most meg az rtl csinál belőle újfent mártírt, a szigorú büntetéssel.
Jól eléldegél Csabika ebből a munícióból, csak remélem, a győzelemhez kevés lesz.

nathalie 2011.10.26. 09:07:46

@csicserierika:
meg kérlek ne felejtsd el, hogy megfejtett egy feladványt. igaz hogy mintha eszter is ott állt volna és valamit számolt volna a csaj is, de ez most lényegtelen. szóval ebből a feladvány megfejtésből sztem most egy hétig el lesz:D
azért jól osztották az sms-ekben is. Attilék teli pofával röhögtek rajta.

Matrix_ 2011.10.26. 09:09:08

@nathalie: csak azokra a pillanatokra gondolok, mikor elküld majd a picsába, meg egyéb kedves jelzőkkel illet majd... :)

nathalie 2011.10.26. 09:10:55

@Matrix_:
azt hittem a melltartó letépéses pillanatot várjuk, de rendben van :D:D
hidd el hogy nem kapkodnék levegő után egy picsába elküldés után :D biztos vagyok benne hogy jól szórakoznék.

nathalie 2011.10.26. 09:12:08

@banyamancs30:
olyan jól indítottál, aztán a végén annyira összetört a szívem :D csabi? komolyan?

csicserierika 2011.10.26. 09:14:14

@nathalie: nincs olyan érzésed, hogy Csabi nem lenne ekkora favorit, ha Atis nem őt támadta volna be, hanem pl. Shadit, akkor most össznépi összefogás lenne a jordán mellett. Vagyis, már megint nem magának köszönheti Csabi a szimpátiát sem :)

Tjuca 2011.10.26. 09:14:56

@nathalie: hát most megakadtam. minek a kockás füzet? matematika nem megyen. de ahogy látom a francia változatra sincs szüksége... :-D kezdem azt gondolni, hogy szegény hülyébb, mint dia. :-DDD most egyre jobban röhögök attilán, folyamatosan visszanyal a fagyi szerencsétlennek. :-D

lac64 2011.10.26. 09:15:40

@csicserierika: Gombival arra céloztam, hogy neki talán kussolnia kellett volna az előző VV-ben mutatott teljesítménye miatt. Csabának miért kellett volna repülnie? Ez egy játék, mindenki úgy játsza, ahogy tudja. Krisz megpróbált felkészülni, az előző VV-ben azt látta, hogy a nagyhangú, illetve love story-s emberek sokáig húzzák, elkezdte ezt a játékot játszani, csak túl sok lett. Csaba az áldozat jó fiú karaktert hozza, eddig ez bejött, miért változtasson?
És igen, Attilának lehet hogy igaza van abban, hogy Csaba unalmas, csak éppen addig, amíg mellette másik 5-6 emberre is el lehetne ugyanezt mondani, azokat meg nem emlegeti, addig ez baszogatásnak tűnik.

Matrix_ 2011.10.26. 09:17:10

@nathalie: Amúgy szerintem csak ilyen csajok hiányoznak bentről, akik aláznák szerencsétlent. Na az érdekes lenne! :)) De ezek a libák... hagyjuk... :) A melltartó letépéssel szerintem nincs gond. Gyakorolt a későbbiekre. Hátha... :)

nathalie 2011.10.26. 09:17:11

@csicserierika:
ezt már én rengetegszer leírtam. Nem is lehetne kedvence itt sokaknak, hiszen nem is szerepelt a tv-ben baszki!!!! Csak akkor volt képernyőn ha attila basztatta.
Azon is röhögtem, hogy ő volt a párbaj nyertese, de krisztofel estet kellett tartani, hogy legyen valami az öfiben. most azt külön hagyjuk, hogy az ő elköszönését a bábutól megint nem rakták be :D:D sztem ez az egész egy vicc.

nathalie 2011.10.26. 09:20:48

@Matrix_:
én nem aláznám. én elröhögnék vele. Istenem, minden jel arra mutat, hogy ha bent lennék a közös gyűlölet, amit irántam és attila iránt éreznek az emberek végre egységbe kovácsolná az országot :D:D

lac64 2011.10.26. 09:24:00

@csicserierika: Bocs, tudom, hogy nem nekem írtál, de reagálnék. Egyértelműen Attila csinált belőle "favoritot". Ha nem kezdi el baszogatni, akkor kb. olyan lenne, mint Dya, akit néha megemlítenek itt a blogon, de nem foglalkoznak vele és az unalmasságával sem. Nem lógna ki sem felfelé, sem lefelé nagyon az átlagból. Attila miatt teszik sokan szóvá az unalmasságát, de részben szintén miatt lett Cris legyőzője.

nathalie 2011.10.26. 09:24:07

@Tjuca:
egy kicsit tényleg visszanyal :D
ezen a matekfeladaton sztem ne tipródjunk. Én se nagyon törtem volna a fejemet rajta:D tuti én is néztem volna ki a fejemből, csak én arra gondoltam volna közben, na, a csabi gyerek tuti vért izzad, tuti sikerül neki, bassza meg, benne lesz egy összefoglalóban :D:D

csicserierika 2011.10.26. 09:25:07

@lac64: írtam fentebb nathalienak, az a válaszom.
Ha Attila nem Csabára fókuszált volna, akkor sokkal kisebb enne a népszerűsége.

csicserierika 2011.10.26. 09:26:51

@lac64: na, most teljesen egyetértünk :)

csicserierika 2011.10.26. 09:29:05

@nathalie: ha, ha...igen, még egy bábu is érdekesebb :) :)

Stella70 2011.10.26. 09:32:57

Attila mégis mitől olyan izgis?
Nagy zsírfej..bunkó stílus és zöldszemű szörnyeteg teljesen elvette az aszét. Kinézett magának valakit és mást se csinál csak őt cseszteti..
Szerintem totál szánalmas ..

fran7 2011.10.26. 09:33:11

Szerintem az árnyalná a képet ha tudnánk, hogy az első kiszavazásnál, hanyadik helyen végzett volna a Csaba. Eléggé biztos vagyok abban, hogy nem esett volna ki és talán bőven a 10-ben benne lett volna. Mert egy támogatói kör van mögötte. Akit zavart, hogy nem szerepelt. S ő úgy nem szerepelt, hogy észre lehetett venni, hogy nincs adásban. Míg Vera, Bandi, Melinda úgy nem szerepelt, hogy még itt a blogon se hiányolta senki őket. Melindát egy ember hiányolta.

Matrix_ 2011.10.26. 09:35:27

@nathalie: De ha Te is hasonló stílusú ember vagy akkor lehet hogy benned konkurenciát látna, és veled még köcsögebb lenne. Vagy lehet hogy csak úgy lenne ilyen veled. Azt se bánnád? Az meg egyáltalán nem biztos, hogy minden hasonló stílusú embert utálni szokás ;))

nathalie 2011.10.26. 09:38:30

@Matrix_:
én bírom a humorát, tuti röhögnék a beszólásain. Mint ahogy egyébként péter és gergő is szokott, csak azt nem vágják be. Biztos néha elküldeném a faszba, meg ő is engem. De ha a csabi,dya,kinga, feco csapatában kellene lennem egy napot, attila lábát átkulcsolva könyörögnék neki, hogy vigyen magával :D:D

lac64 2011.10.26. 09:42:03

@nathalie: A matekfeladaton tényleg nem kéne, ha jól értettem BGF-en számvitelt tanul, így az ilyen szintű matematikai feladatokat neki meg kell tudnia oldania. Azt is mondanám, hogy neki adták a feladatot.
Azon még nem gondolkodtál el, hogy kb. ugyanazt csinálod, mint bent Attila? Kicsit mintha rákattantál volna erre a szerencsétlenre, nem tudod egy megmozdulását sem kritika nélkül hagyni, azaz hasonlóképp kiprovokálod a védelmét itt a blogon, mint Attila a tv-n keresztül? :-)

beacska 2011.10.26. 09:42:06

húúú ez a Kinga, de egy sunyi: "szeretném a rendszernek jelezni!". a csíkos csapatból vki (nem hallottam ki) udvariasan maga elé engedte Esztert: menj csak nyugodtan...hát igen, ezért büntetést kell kiharcolni a másik csapatnak, de sürgősen!!!

beacska 2011.10.26. 09:43:49

@fran7: Melindát vissza a villába! ;D

Matrix_ 2011.10.26. 09:47:23

@nathalie: Én is bírom.Néha. De engem mondjuk nem is baszogat, meg nekem nem szólogat be :) Meg bent is bírják azok akiket nem baszogat folyamatosan. Aki bírja kezelni ezt a fajta viselkedést, annak biztos elviselhető arc. Bent akiket baszogat, azok nem tudják kezelni. EZ egy ilyen játék :)

mocskosmacska 2011.10.26. 09:53:05

Vera megrendelte péternél a lila kendőt. Hajrá péter, ez egy szép feladat!

Attila tegnap olyan volt a crisbábuval, mint a film+ egy átlag horrorfilmjében a pszichopata gyilkos, aki az áldozata felakasztott holtestéhez beszél.

Esztert megsajnáltam, bár nem szimpi. Faszságot tett, de rajta kívül is sokan hasonló dolgokat a villában, de egyedül ott szívatja a rtlklub.

nathalie 2011.10.26. 09:53:49

@lac64:
de, tegnap pont ezen gondolkoztam, hogy már szinte perverz módon örülök, hogy csaba visszament, mert hogy annyira nem bírom, hogy már ezen röhögök és jó magyar szokás szerint van min hőbörögnöm :D
Lehet, hogy tényleg én vagyok az oka, hogy itt mindenki csabát védi????!!!! ugyanazokat a hibákat követjük el attilával, istenem :(
ok, most megpróbálom csabát két napig nem basztatni. Ha szerencsém van nem is látom :)... (ez volt az utolsó)

mocskosmacska 2011.10.26. 09:54:17

Attilának nem a jó kaját kellett volna leszólnia, hanem beadnia kingának, hogy beleköpött a hidegtálba. Abban láttam volna még valamennyi poént.

mocskosmacska 2011.10.26. 09:55:06

Gergőben meg tegnap láttam először valamit szimpit, amikor volt benne annyi elegancia, hogy nem ment bele ebbe a 12-en rátámadunk egy 13.-ra és jól megalázzukba.

mocskosmacska 2011.10.26. 09:56:02

@nathalie: Szerintem két napig dicsérd az egekbe minden egyes mozdulatát. Hátha bejön.

nathalie 2011.10.26. 09:59:48

@mocskosmacska:
csak úgy tudom dicsérni, hogy süt a szavaimból a irónia :D ez sztem nem fog menni.

genevieve 2011.10.26. 10:04:17

Jó reggelt:-)

Na most kérdem én, attila mit csinál azon kivül, hogy csabát baszogatja (ná?:-)

mert a feladatokat rendszeresen passzolja, logikailag sincs a top-on, semmi nem az ő asztala.....
az iróniáját meg hagyjuk szerintem:-)

mocskosmacska 2011.10.26. 10:04:23

@nathalie: Gyakorold. Én is megpróbálom verát dicsérni.
hmhmhmhmmmm..........
szóval.......
Édes volt, ahogy veronikát vigasztalta cris ügyben. LÁtszott rajta, hogy empatikus és tengermélyérzésű.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 10:07:05

@gyvy: le vagy fel??:DDD nagggyon nem mindegy, mire ébred az ember..:DD
@genevieve: szia, Zsöni! :) mit csinál Attila? szerintem a tükör előtt stikában Hókuszpók arckifejezéseit gyakorlgatja..:D

genevieve 2011.10.26. 10:07:08

@nathalie: látod, látod:-)

ha most krisz ment volna vissza csaba helyett én nem kivántam volna a vérét:-)

mocskosmacska 2011.10.26. 10:07:29

@genevieve: Tényleg égő, hogy attila minden egyes feladatnál bejelenti, hogy neki ez nem megy.

Hurri Kán 2011.10.26. 10:08:21

@fkangi:
Még lent... Aztán hamarosan úgy is elindul felfelé :DDD

genevieve 2011.10.26. 10:09:48

@mocskosmacska: hát ő ott azért kicsit hazabeszélt:-)))

@nathalie: szerintem egyszerűen csak ne foglalkozz vele...meglátod mennyivel könnyebb lesz az életed:-)

@fkangi: attila fejében most elég rendes örvény lehet:-)
azt hitte, hogy...aztán mégse...most mit csináljon, mit csináljon? és még feco is, meg kinga...és csaba...faszom, valamit tenni kell, tenni kell:-)

debramorgan 2011.10.26. 10:12:13

nekem az durva, ahogy Veronika eljátssza ezt az egészet..amikor Krisz nem jött vissza, úgy tűnt teljesen megzuhant, de szerintem csak színészkedett, pl. egy könnycseppet nem ejtett...amikor Eszternek neki akart menni, simán lehetett látni, hogy előbb megállt, mint ahogy elráncigálták onnan...műsort csinált, ennyi....
nekem mondjuk semmi bajom Eszterrel, sokkal értelmesebb, mint Veronika, és helyesebb is, és nem találok óriási bűnt abban, amit csinált

Matrix_ 2011.10.26. 10:19:16

@genevieve: Baszogatná vagy legalábbis baszogatta volna Kingát pl. De az már nem fogja lenyalni a fagyiját egy ideig az tuti:) ÉS még szokott enni, aludni meg gondolom szarni is... :)

genevieve 2011.10.26. 10:20:42

@Matrix_: álmában már meg volt neki:-)

Swinger Betti 2011.10.26. 10:22:01

@csicserierika: "Ha Attila nem Csabára fókuszált volna, akkor sokkal kisebb enne a népszerűsége."

Ezt úgy értetted, hogy sokkal kisebb lenne Attila népszerűsége?

Mert Attila már hetek óta mással nem tud képernyőre kerülni, mint Csaba cseszegetésével és az áskálódással, ami már rohadt unalmas.
Közben elfelejtett részt venni a feladatokban, elfelejtett dolgozni a csapatáért. Vagy teljesíteni nem tud, csak szövegelni?
A Kinga-ügy is nagyon elhidegült már, sikerült a szemétségével elérnie, hogy a csaj már menekül előle.
Akik rajonganak itt Attiláért, azok azt hiszik, hogy mekkora haverok lennének vele, ha személyesen találkoznának, közben Attila őket is el akarná pusztítani minden áron. Intrikával, szemétkedéssel, megrögzötten. Értem én, hogy az ilyen Jockey Ewing típusú karakterek szimpatikusak egy ideig a TV képernyőjén, de én ilyen szomszédot, munkatársat, rokont, partnert nem kívánok senkinek.

lac64 2011.10.26. 10:23:50

@genevieve: És amikor ezt álmodta, akkor is Fecóval aludt?

mocskosmacska 2011.10.26. 10:24:30

Megfogadom, hogy ezentúl attila ahányszor kiakasztja egy öfibe verát vagy kingát, annyiszor 3 dicsérő mondatot fogok róla írni.

Matrix_ 2011.10.26. 10:25:05

@genevieve: legalábbis ezt mondatták vele a forgatókönyvíró bácsik. Szerintem álmában is cseszegette nem baszogatta :)

mocskosmacska 2011.10.26. 10:25:28

@Swinger Betti: J.R. Ewing tudott megújulni meg néha változtatta a keveréseit. Attila mindig ugyanazt nyomja.

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 10:25:54

@nathalie: Azt nem mondtam,hogy a kedvencem Csaba,de sok ember van ott bent,aki sokkal jobban irritál,mint ő:)Annak meg egyenesen örülök,hogy Cristofelt hagyta kint,mert fájdalmas volt a hülyesége:D Egyébként meg élvezem,ahogy Attilával utálják egymást,persze ha ők párbajoznának nem volna kérdés hogy ki mellé állnék:)Ja Gergőt meg se említettem az előbb...na az egy igazi pszichopata sztem,már várom mikor fog vérben forgó szemekkel üvölteni...

Swinger Betti 2011.10.26. 10:28:12

@debramorgan: Igen, Veronika elég jó színész ilyen szempontból, már azt is eljátszotta, hogy tetszik neki Alekosz, nem olyan szende lány ő, mint ahogy mutatja, elvégre ez már a második valóságshowja, meg volt külföldön erotikus munkás, tudja, hogy mi a dörgés. Nem egy butuska kislány ő, illetve buta, csak ilyen szex-szerelem-kapcsolatok témában elég jártas.
Most bent is mindenki őt sajnálja, meg a képernyő előtt is. És van egy közellenség: Eszter, akit lehet utálni.
Ráadásul Veronika a botoxos-szilikonos arcával bármilyen érzelmet el tud játszani, mert senki nem tudja, hogy milyen az igazi arca.
Nagyon jól jött ki a Cristofel balhéból.

genevieve 2011.10.26. 10:30:44

@lac64: azt nem mondta, hogy mikor:-)

beacska 2011.10.26. 10:30:45

@mocskosmacska: Verát nagyon megviselte ez a Cris-Eszter+levél ügy. Az éjszakaiban, az titokszobában nagyon lecseszte Cristofelt...az övé volt a leghosszabb monológ, és mindenre kiterjedt...szimpatikus volt, no..

Tjuca 2011.10.26. 10:31:32

@Bennfenntes: fecó végig péterre fogja tenni a jelet. ebben biztos vagyok.

nathalie 2011.10.26. 10:32:10

@Swinger Betti:
de mi nem rokont, partner keresünk... egy elméletileg szórakoztató műsort szeretnék nézni, hogy lehetne ez a műsor szórakoztató, ha a szereplő elbújuk a sarokban?
ügyes volt, hogy visszafordítottad a csaba azért van képernyőn mert attila basztatta dolgot :)

debramorgan 2011.10.26. 10:32:57

@Swinger Betti: egyetértek, ez már bennem is megfogalmazódott többször. ezért is sajnálom azt az Esztert, ok, hülyeséget csinált, na de még hányan bent? mégse alázták meg őket így. meg amúgy ez egy mesterséges helyzetben keletkezett, kb. 2 hetes "kapcsolat" volt Krisszel, miről is beszél akkor? szerelem?:DDD nem máááár.

beacska 2011.10.26. 10:33:19

@banyamancs30: nnna, Gergő áll még távol a pszichopatáktól. ezt csúnyán benézted ;DDD

Swinger Betti 2011.10.26. 10:35:14

Modoros-Ponós Vera benyögte Péternek, hogy neki KELL a védettség, ezt szerintem úgy értette, hogy segítséget vár ehhez Pétertől a csapatától. Gondolom már sejti, hogy mostanra kint minden kiderült a múltjáról és nem szeretne párbajozni.
Péter meg megértően bólogatott, közben azt gondolhatta, hogy "cicám, nem akartál lefeküdni velem és akkor még ilyen kérésekkel jössz? ekkora pofátlanságot! ess ki, nekem az is jó lesz..."

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 10:35:21

@beacska: bocs,hogy beleszólok,de azért érdekes,hogy pont ő volt ennyire kiakadva,mikor ő mondta Crisnek h hajtson rá Kingára,részegen simán meg lehetne dugni...

Tjuca 2011.10.26. 10:35:30

@nathalie: cris megmondta, hogy a többiek szürkék. attila mégis miben jó? csak egy valamit mondj. és nem, nincs többet saját jogán az összefoglalóban. mint már mondtam, mert egy vörösre mindenki rámondja, hogy fekete, attól még nem az. szar ügy, hogy még a csajok is leverték erőnléti versenyben, matekból hülye, szerintem énekelni átlagosan tud, csak megint a manír, hogy jajj ő nem, meg szerepelni kell, meg éneklés, meg csak egyet tud. a sztriptíznél is húzta a száját, minden feladatnál húzza a száját. egyet tud, de azt nagyon rinyálni. :-D

nathalie 2011.10.26. 10:36:06

@debramorgan:
aki kurvaként viselkedik, az ne lepődjön meg, hogy ha így kezelik. ezt kb már kingánál is megfogalmaztam. az mondjuk külön vicces volt, hogy kinga támadt eszterre.

debramorgan 2011.10.26. 10:36:17

@nathalie: igen, csak ennyi erővel másokat is kikiálthatnánk 'tujának', és unalmasnak...annamari se sok midnen csinált mostanában, leszámítva Zizi elvesztését, Dya se nagyon, Shadi se, Esztert meg kb. egy hétig észre se lehetett venni

Swinger Betti 2011.10.26. 10:37:02

@nathalie: de Attilában semmi szórakoztató nincs, ugyanazt csinálja mindig körbe-körbe

debramorgan 2011.10.26. 10:37:03

@nathalie: nekem sokkal kurvásabb pl. Sehere, ahogy rázza magát, vagy Veronika.

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 10:37:30

@beacska: nem hinném,hogy benéztem...csak azt figyeld meg,hogy bánik Serivel...agresszív állat:D na meg azért a kis ollós ügynél is titszán látszott,hogy vmi nem stimmel nála:D

nathalie 2011.10.26. 10:38:29

@debramorgan:
hát igen, csaba beszopta. de hát ő nyomult kingára, mert vagánykodott, meg idegesíteni akarta attilát, holott nem is jön be neki a csaj. azért megnézném mindenki fejét, hogyha tetszik neki valaki, akkor egy másik ember csak basztatásból kikezd a csajjal/férfival ki hogyan reagálna. főleg egy ilyen zárt környezetben.

beacska 2011.10.26. 10:38:48

@Tjuca: ez fura, ez a FecózsigerbőlutáljaPétert-dolog. Már 2* volt rá utalás, hogy ennek vmi más van a hátterében:
-egyszer még régen Attila próbált rákérdezni Fecónál a mosókonyhában, de Fecó eltért a tárgytól és sírva fakadt (:DDD)
-és egyszer Péter mondta Verának, hogy "emögött van vmi, de még meg kell tudni, hogy tulajdonképpen mi az"

Szóval ők is érzik, hogy vmi fura (nekem is az), de még élőben nem hangzott el (lehet, hogy azóta már tisztázódott-talán most, hogy egy csapatban vannak)

Én arra tippelek, hogy régebben összefuthattak, csak Péter nem emlékszik Fecóra (ÉH-s, vagy vmi más castingon nem válogatta be?)

nathalie 2011.10.26. 10:39:15

@debramorgan:
persze, sehere egyértelmű.

Turambar 2011.10.26. 10:39:28

A lakóknak küldött sms--ek is emelt díjasok?
Most elgondolkodtam egyen.

beacska 2011.10.26. 10:40:17

@Swinger Betti: láttam Péter futópadozni vmelyik nap. szerintem ő is be van tojva, most nem lesz a "nemkellavédettségcsak Csabanekapjameg"-duma :DDDD

debramorgan 2011.10.26. 10:40:25

ja, és arról mi hír, hogy Vera pornózott? ez nem kizáró ok? meg se kérdezik? vagy nem néz utána az rtl?

mocskosmacska 2011.10.26. 10:41:25

@beacska: VAjon miért nem vagyok meglepődve, hogy
- övé volt a leghosszabb monológ
- önmagát érezte legilletékesebbnek, hogy "helyretegye" a dolgokat.

mocskosmacska 2011.10.26. 10:42:54

@debramorgan: Most shadi jól beleégette magát a recehártyáimba a sapkájával.

beacska 2011.10.26. 10:44:27

@banyamancs30: a kisollós-ügyet szerintem hagyjuk. Nem villogott ott semmi a szemében, csak sunyítás volt. Ilyenkor én is kegyetlenül fel tudom húzni magam.

A Serivel szemben pedig, egyrészt a szexuális energiáit vezeti le, másrészt, ő ilyen vad. Akkor mi van? Valljuk be, mi nők is jobban bírjuk a vad bikákat, mint a langyi vizeket. Nekem éppen ettől lett szimpatikus és emberi. A Seri csak le akar feküdni vele, panaszkodva dicsekszik mindenkinek és biztatást vár, nehogymá' kurvának nézzék.

mocskosmacska 2011.10.26. 10:44:33

@nathalie: Ha attilában jófejség, hogy másokat direkt szopat, akkor csabában miért baj, hogy pusztán attilaszopatásból nyomult kingára?

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 10:45:30

Attilával semmi probléma nincs:)Egy jó párkapcsolat szerintem helyre tenné a lelkét és egy tök normális pasi volna...valószínűleg a sok csalódás tette ilyenné,de a szülinapján sztem megmutatta h vannak neki is érzései...

nathalie 2011.10.26. 10:46:38

@Swinger Betti:
engem szórakoztat, mert elröhögök a cinikus,irónikus beszólásain. Miattam ötvenszer elmondhatja, hogy csaba neki köszönheti hogy visszament, én ezen is elröhögök, mert egyrészt igaz, másrészt meg tudom, hogy basztatni akarja csabát, és hát a mániákusság is szórakoztat valahol. csabában még a humor szikráját sem véltem felfedezni,ezen kívül egy értelmes mondatot nem tud kinyögni. makog mintha a majmok nevelték volna fel. lehet én is ezt tenném egy ilyen műsorban, de én nem is megyek be embereket untatni.

Ti hajszoltok bele ebbe a csabázásba!!! :D

beacska 2011.10.26. 10:46:47

@nathalie: szerintem Csaba cseppet sem nyomult Kingára. Kinga és csatorna forszírozta az ügyet. Én még mindig a coming out-ot várom, mint a VV5 szenzációját, de Hajnira való tekintettel nem buzizunk ;DD

Swinger Betti 2011.10.26. 10:47:05

@debramorgan: A Cris-Veronika kapcsolat szerintem sem volt több, mint egy jó marketingfogás, ami nem jött be, de most Veronika lehúz még egy bőrt róla. Most a sértett, bánatos, biggyesztett szájú lányt alakítja.

@banyamancs30: Igazad lehet, Gergőben is rejlenek agresszív hajlamok, csak még nem nagyon voltak olyan események, amiken előtörhetne (kisolló, Serivel szembeni viselkedése), ez nem pszichopátia, hanem simán bunkóság, erőszakosság.
Attila más, ő tényleg pszichopata, sakkozik az emberekkel, rögeszméi vannak, érzelmei nincsenek, indokolatlanul gyűlöl. Gergő meg csak egy agresszív ember, akinél valami kiváltja az agressziót és akkor robban, de nincs sokáig az agresszív állapotában.

beacska 2011.10.26. 10:48:14

@mocskosmacska: Attila és Péter is "helyretette" a dolgokat. Meg Shadi is. (Csaba monológja király volt, érdemes volt várni rá)

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 10:48:29

@beacska: Hát szerintem sok nő nem lenne vevő erre a vadságra,főleg nem ilyen rövid idő után....velem ezt csinálná egy pasi 2-3 hét után,sztem pofán is vágnám:DAz más kérdés,hogy én nem is viselkednék ilyen kihívóan,de akkor is egy nő felé közeledjen már gyengédebben,ha már minden áron baszni akar:D

Swinger Betti 2011.10.26. 10:50:32

@beacska: Pétert én meg zuhanyozni láttam, szerintem azt a futópadozást úgy 10 évvel ezelőtt kellett volna elkezdenie, hogy a védettségi játékokra felkészülhessen. A csávónak nincs dereka, olyan a teste, mint egy öregemberé.
Ennek ellenére szerintem is most mindenki teljes gőzzel teper majd a védettségért, mert egy ilyen felbolydult szituációban senki nem tudja, ki kire fog rakni.

nathalie 2011.10.26. 10:51:48

@beacska:
sírva röhögnék. az rtl-t beperelnék a szavazók, mert így csaba hogyan lesz lányuk, unokájuk, anyjuk szerelme??? :D:D

beacska 2011.10.26. 10:52:13

@banyamancs30: :DD Gergő csak reagált Serire, aki gyakorlatilag az ölébe ült. Én be is sértődnék, ha így viselkedem, és a "pasim" nem reagál rá. Én nem találom túl durvának.
Fenntartom, hogy Seri panaszkodva dicsekedett!

nathalie 2011.10.26. 10:52:39

@mocskosmacska:
nem különbözik. Akkor csaba egy paraszt? egy ősbunkó? :D:D

beacska 2011.10.26. 10:53:45

@Swinger Betti: na és ha olyan? (szerintem nem, az öregeknek löttyedt). Nem lehet mindenki JótestűCsaba! nem volt feltétel.

mocskosmacska 2011.10.26. 10:54:58

@beacska: Mit mondtak? Nem szoktam nézni az éjszakait.

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 10:55:14

@Swinger Betti: Már hogyne lennének érzelmei:)Attól,hogy próbálja nem mutatni attól még vannak!Csabát meg szerintem nem gyűlöli,ő csak egy eszköz volt,hogy kicsesszen Kingával....megjegyzem meg is érdemli Kinga,mert eleinte igenis úgy viselkedett,mintha ő is akarna vmit Attilától.

mocskosmacska 2011.10.26. 11:00:23

@nathalie: Csaba csak visszaszopat, attila meg azt lesi, hogy kit lát gyengének, mert arra rászáll.

mocskosmacska 2011.10.26. 11:01:45

@banyamancs30: Akart is valamit. HOgy legyen egy mankója, mert van kényeztetve és egyedül semmi nem megy neki.

nathalie 2011.10.26. 11:03:46

@mocskosmacska:
hol szopat vissza csaba? eddig még semmit nem csinált :)

beacska 2011.10.26. 11:05:33

@mocskosmacska: háát, Shadi nem dicsérte meg, Attila és Péter annyi volt kb., mint az összefoglalóban.

mocskosmacska 2011.10.26. 11:07:03

@nathalie: Kinga "átcsábításával".

nathalie 2011.10.26. 11:11:52

@mocskosmacska:
de hát az miatt alakult így az egész. azzal kezdődött, hogy csaba elkezdett nyomulni kingára. miét nevezzük ezt visszaszopatásnak? logikai bukfencet érzek itten én most :D

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 11:15:21

@mocskosmacska: Azt nem nevezném épp szivatásnak:D lehet,hogy most még nem tudja Attila,de ezzel csak szívességet tett neki Csaba:D De egyébként mióta visszament a párbajról nem tett semmit,pedig azt ígérte felveszi a kesztyűt....szerintem majd max akkor veszi fel,ha hideg lesz kint és fázni fog a keze:D Rendes gyerek meg minden,de nem az a nagy taktikus meg odamondogatós fajta....

mocskosmacska 2011.10.26. 11:15:48

Én tiszelem fecóban, hogy próbálja attilával rendezni a kapcsolatát, de rá kellene jönnie, hogy attilának ő már csak egy rugdalni való bábu marad, aki áruló és nem engedelmeskedett a Mesternek.

mocskosmacska 2011.10.26. 11:17:57

@nathalie: Én azt láttam, hogy úgy kezdődött az egész, hogy attila fúj az újakra, így csabára is, mert megszentségtelenítik jelenlétükkel attila villáját. Figyi, oké, te bírod attilát, számomra is vannak benne értékelhető dolgok, de nem igaz, hogy nem látsz benne semmi hibát.

Matrix_ 2011.10.26. 11:19:56

Azt látta valaki, hogy a többiek miket mondogattak a kubai macsós rafinérás bábunak? mert az összefoglalóban (öfi?) csak Attila, Váronika, meg Eszter volt bent, ha jól emlékszem... Esetleg online volt-e? :)

nathalie 2011.10.26. 11:22:17

@mocskosmacska:
dehogynem látok! hát irigy (csaba kinézetére), mániákus (ezért mond el mindent kb szásszor), paraszt (ok nélkül néha megbánt másokat), nem tudja kezelni a saját érzéseit, ha valamit elbasz, akkor azt ugyan beismeri, de mindig hozzáteszi a "de" szócskát, sok embert hülyének néz, nőkkel egyáltalán nem tud bánni, sértődékeny stb
de legalább van humora :)

mocskosmacska 2011.10.26. 11:23:05

@Matrix_: Most én shadire lettem volna kívnácsi. Az öfikben mindig eldugják, pedig beácska szerint jókat mondott.

nathalie 2011.10.26. 11:23:06

@Matrix_:
online volt.kurva unalmas volt az egész. természetesen csabáé volt a legszarabb:D

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.10.26. 11:25:21

Most, hogy így olvastam, tényleg beugrott Anikó feje az ominózus pillanatban... szerintem korábban csak rajzfilmekben láttam ilyen klassszikus áll-leesést (hú de szép szó).

Matrix_ 2011.10.26. 11:27:25

@mocskosmacska: @nathalie: csak mert mintha olyasmit olvastam volna, hogy Fecó is lepofozta a bábut, vagy valami ilyesmi... Ezért kérdezem:
www.nlcafe.hu/sztarok/20111026/ami_mindent_felborit_vv_attila_meglepo_uzenete_cristofelnek/

:))

nathalie 2011.10.26. 11:32:23

@Matrix_:
feco valami teátrális baromságot adott megint elő. meg visszament énekelni vlamit stb.
attila kisműsora nekem túl színház volt, de legalább kimondta azt a dolgot, amit még eddig senki, hogy a gyerek igenis megalázta veronikát. nem az a lényeg, hogy hosszú-e a szerelem, meg mit akart eszter stb, hanem hogy a levél beküldése egy megalázó helyzetbe hozta a veronikát.

lac64 2011.10.26. 11:32:53

@mocskosmacska: Azért Fecót a döntéshelyzetbe kényszerítésével most Attila rendesen behúzta a csőbe. Ezzel kapásból bevert egy éket Fecó és Kinga közé (Kinga már szóvá is tette), illetve ebben a helyzetben azért elég nehéz Fecónak Péterre tennie (hiszen saját csapat, stb).

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 11:41:37

@Matrix_: @Matrix_: Fecó búcsúzása vmi ilyesmi volt:Na mi van öcsém?Te kubai!A kubai vér!(hátpaskolás)Jól vagy?Kemény vagy?Mi?(röhögés)Te kubai macsó!(ezt még vagy 3*elmondta:D)Jó arcod van,kemény vagy,légy kint is kemény!Vigyázz magadra!A biztonság kedvéért megint elmondta,hogy kubai macsó...aztán ölelés,és az ajtóból NA MI VAN ÖCSÉM kiáltás:D Ja meg EZ MI?:DD Hát érdekes volt mindenesetre....De ha nagyon érdekel van linkem róla:D

capa05 2011.10.26. 11:42:14

Sziasztok! Visszajöttem, élmény volt olvasni titeket!

mocskosmacska 2011.10.26. 11:44:21

@lac64: Kingában nem teng túl az empátia.

foxglove (törölt) 2011.10.26. 11:45:39

sziasztok!
láttátok a Cristofel vlogokat?
www.valovilag.hu/video/146145

Hátezkész:D

capa05 2011.10.26. 11:47:52

@mocskosmacska:
Kingában semmi sem teng túl. Nekem a hangja olyan fülsértő...
Ennél jobban csak a VV4 ben Gigi visítása hozott ki a sodromból.

capa05 2011.10.26. 11:53:10

@foxglove:
Ez egy sík hülye gyerek, csak valaki félre informálta a magatartás vonaláról.
Itt Csabát meg Attilát hasonlítgatjátok.
Pedig (saját meglátásom)sokan ezt a kretént nem akarták tovább nézni.

Valaki már irogatta, hogy ötvenezer szavazat ..INGYEN úgy meg semmi sem drága!
Nem vagyok sms küldő tipus , ha küldtem volna csak ezért és Csabára.

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 11:54:16

@Matrix_: www.youtube.com/watch?v=2GoJSjkAY_8&feature=player_embedded

2 óra 14 perc 39 mp-től "búcsúzik" Fecó:)Előtte ill utána meg megtalálod az összes többi villalakót:)

Tjuca 2011.10.26. 11:56:02

@lac64: nem. ezen vitázok. a számvitel olyan, mint a jog, csak talán több számot írnak, és kevesebb betűt. seggelni kell. ez pedig egy logaikai (szerintem gimis) példa volt, ha jól láttam egy egyszerű számsorozat. tehát, aki gimibe járt, attól elvárható lenne a megoldás, a pénzügy számvitelnek ehhez semmi, de semmi köze nincs. :-P

Tjuca 2011.10.26. 12:00:25

@beacska: szerintem nem ennyire bonyolult. fecó egyszerűen nem csípheti zsigerből is. (tán mert tanultabb, mert intelligensnek lett kikiáltva, kulturált kisfilm stb.) és ne feledjük fecó láthatta a survivorban, onnan kialakíthatott egy képet a csókáról.

peti meg nem csípi, mert a szavazóbázisát tekintve potenciális ellenfél, mert ő azt a réteget, akik fecóra tesznek sskk nem tudja megcsípni, tehát tök mást kell játszania.

és azért egyik sem teljesen hülye, mindkettő tisztában volt a másik adottságaival. (igen, adottság az, hogy ha fecóra szavazni kell, akkor szavazni fognak. és ha nem csinál valami orbitális baromságot, akkor ő pusztán azzal nyer(het), aki.)

capa05 2011.10.26. 12:01:59

@Tjuca:
Szerintem sem lehetett nagyon "komoly" szintű feladat.
Iskolapadból (főiskola) lendületből meg kellett csinálni! Csaba meg is csinálta, nekem csak az tetszett, hogy visszaellenőrzés közben Shadi már ment volna villantani a megoldással, holott a drukkoláson kívül semmi szerepe nem volt a megoldásban.

beacska 2011.10.26. 12:07:56

@Matrix_: onlineban megvan. h gondolod, megpróbálhatom elmondani, de inkább nézd meg! (Kingát nem láttam vmiért)

Matrix_ 2011.10.26. 12:09:06

@banyamancs30: mondjuk egy dumagéptől én egy kicsit frappánsabb búcsúbeszédet vártam volna. :) túl nagyok az igényeim :)

capa05 2011.10.26. 12:09:53

@beacska:
Most hogy írod, nekem sem rémlik, hogy Kinga bent volt!

csicserierika 2011.10.26. 12:10:17

@Swinger Betti: nem, én Csabira gondoltam, ha nem foglalkozna vele Attila, akkor ennyit sem látnánk.
Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de sem havert, sem társat nem keresek a villában, csupán azt szeretem, aki szórakoztatóbb, meglepőbb.
Ha találkoznék velük, úgy érzem, hogy Attilával jobban el tudnék beszélgetni, mert érdekel, míg Csabival csak néznénk ki a fejünkből, nekem sem jutna semmi olyan az eszembe, ami érdekelne vele kapcsolatban.

Tjuca 2011.10.26. 12:11:17

@capa05: de ismétlem, attilának a krémes zabáláson kívül még nem tudtak olyan feladatot adni, aminél ne húzta volna a száját. ez így nehéz lesz. értem én, hogy összeférhetetlen, de azért valamit illene mostmár villantania a csabán való bunkózáson kívül. néha vannak jó beszólásai, de ez kevés. a rinya meg sok. ha csaj lenne simán hp kategória. nekem sok a nyafogása.

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 12:13:49

@Matrix_: Hát én ezt már rég megállapítottam,hogy abszolút nem hozza a dumagép kategóriát:)Elcseszte a kortesbeszédet is,mert túl döcögős volt....még Veronika is jobban megoldotta.Neki kellett volna az érzékenylelkű kategóriába menni,az illik rá:)

nathalie 2011.10.26. 12:14:33

@Tjuca:
na de hogy ette azt a krémest!!! most is röhögök :D:D

capa05 2011.10.26. 12:14:49

@Matrix_:
Ez az egész próbababához beszélek olyan sekélyes baromság volt.Hasonlóan szerencsétlen megoldás mint a "gyónás"az imapaddal!
Akkor is a baromarcú aki dobálta magára a keresztet rossz helyre térdepelt...

beacska 2011.10.26. 12:15:22

@Tjuca: nem értek veled egyet Fecő-ügyben. Nem hinném, hogy Péter félne tőle. Ő is tudja jól, hogy ma magyarországon, ha 1 ember szavaz Fecóra mert cigány (igen, Hajni, ki KELLETT, hogy mondjam), akkor ketten szavaznak ellene, bárki is ül a másik székben. esetleg Shadi ellen lenne esélye...

Az meg, hogy Fecó milyen rendes ember...brrr...1 SMS-t kap az anyukáktól, mert milyen kis renmdes, és 1-et ellene, mert képmutatás az egész...

capa05 2011.10.26. 12:17:29

@Tjuca: Ebben teljesen egyetértünk!Meg kellene kérdezni (a szerkiknek) mit szeretne csinálni?
Modjuk lehetne csapat jutalom és Attila mondhatná meg mint csk.

Lonyul 2011.10.26. 12:19:37

Üdv! Úgy látom, én vagyok itt az egyetlen, aki csak Attila és csak Csabi miatt nézem a műsort. Ugyanis mindkettővel szimpatizálok, kit ezért, kit azért. Attila humora közel áll hozzám, Csabi meg tetszik, nem kicsit, nagyon! :) Meg olyan aranyoska, elfogadnám barátnak.
A többi tulajdonképpen hidegen hagy.
Tetszik amúgy ez az ellentét Attila és Csaba között.

Tjuca 2011.10.26. 12:20:12

amúgy meg előállt az a helyzet, hogy attila kezd csak úgy benn lenni az öfikben meg riport szobában, hogy csabára fanyalog, hogy evezni, nagy cucc, matek, nagy cucc, párbaj nagy cucc, én csináltam meg. ha így halad megöntözik... :-DDD

péter meg vera simán kitáncolnak mögüle, ha érdekük úgy kívánja ez nem kérdés.

beacska 2011.10.26. 12:20:20

Ezekre mondtam én tegnap, hogy Attila határozottan fejlődőképes! csak 20 perc unszolás kellett és ÉNEKELT!!! Énekelni nehéz, és mégis megtette. igen, egy barbi-királynő, de ezek a manírjai az önbizalomhiányból, és a nem biztonságos közegből adódnak.

szerintem szépen alakul, mint pupos gyerek a prés alatt ;DD

Tjuca 2011.10.26. 12:21:39

@Lonyul: nem. én is így vagyok ezzel. (oké még péter miatt is) meg dr. kotász is ide tartozik.

ezzel együtt most már attilának elő a farbával, mert kezd kifelé állni a rúdja. :-P

capa05 2011.10.26. 12:22:34

@beacska: Azért nyomatékkal csak az Aranyesőnél jött ki belőle.Egyébként ha szarban lenne sokakat megmozgatna.
Csak azt nem értem vele kapcsolatban, hogy ezzel a "középúton" mozással, békítésekkel miként hódítja vissza az asszonyt (azért elég bulváros a visszahódítás kifejezés)

Mazlee 2011.10.26. 12:23:21

Nnnnna.

végigolvasva a sok kommentet jókat mosolygok :)

Csaba tényleg semmit nem csinált azóta hogy visszament. Megoldott egy feladatot. húha...
Attila azzal hogy beismerte hogy elbacták szerintem jól jött ki belőle. Az hogy a Fevót maga mellé állította újra azzal megint jót tett...
Kinga eleinte aranyos volt, de kezd legalább annyira rögeszmés lenni mint Attila. Már saját kárára. Ráadásul az ő segge se sokkal kisebb már mint dreszteré.
A kajaelosztás is viccesen jött ki :) hízzanak csak még tovább :)
Ének: gergő egész elfogadható volt. ha nem ők kapják a pontot akkor mindenki bekaphatja. Gergő ebben a csapatban legalább ki tud valamennyire bontakozni, mert nem tud kiskutyáskodni.

ja és hajrá Attila :D

Lonyul 2011.10.26. 12:24:05

Akkor meg is alapíthatjuk a Hármast. :)

capa05 2011.10.26. 12:24:54

@Tjuca: Azért Natit se hagyd ki! Ráadássul ő készül karácsonyra is a fanoknak.

Mazlee 2011.10.26. 12:26:03

ja és Attila rengeteget változott a szülinap óta. már nem tud annyira genya lenni mint előtte és látszik rajta hogy lazább. többször mosolyog, viccelődik. nem csak a szivatás.

foxglove (törölt) 2011.10.26. 12:26:23

@beacska: pontosan így látom én is, azzal az eltéréssel, hogy fecót nem képmutatónak tartom, csak véééégtelenül idegesítőnek. A dumagép kategória meg a legnagyobb fail, semmiféle beszédkészsége, humora nincs, kínszenvedés számára egy önálló, eredeti gondolatot megfogalmazni is, nemhogy szavakba önteni.

Tjuca 2011.10.26. 12:27:32

@beacska: nézd vissza pétert a gyóntatós jelenetben. pontosan azt gondolja, amit leírtam.

és én nem erre gondoltam, vagyis nem így.az ő közege összetartó, nekik fontos, hogy a mi kutyánk kölyke megmutassa magát a világnak. és sokkal többen szavaznak valakiért, mint valaki ellen. és ebben én a pozitívumot szeretném kiemelni. ráadásul fecó hozza azt, amit tőle elvárnak. remekül játszik, jobban, mint ahogyan bárki is számított volna erre. :-D

Tjuca 2011.10.26. 12:28:11

@capa05: nati csabaszeretére gondolsz? sajna nem mehet be hozzá karikor, bünti van. :-D

nathalie 2011.10.26. 12:29:53

@Lonyul:
most már én is csaba és attila miatt nézem a műsort. csak én nem szeretném ha csaba a barátom lenne :D:D

Swinger Betti 2011.10.26. 12:30:02

A matematikai feladatról: ilyet általános iskolások felső tagozatban csinálnak, ott kicsit izzadnak vele a butábbak. Ez ne differenciálegyenlet és határérték számítás vagy más felsőbb matematika. Ez egy kis fejtörő volt.
Alapműveletekről volt szó. Csaba ezt kapásból megoldotta, nem nagy dolog, inkább az a félelmetes, hogy a másik csapat csak nézett, mint hal a szatyorban.
Hogy Attila ehhez hozzá sem tudott szólni, az elég csúnya képet fest a műveltségéről. Nálam nem ott kezdődik a műveltség, hogy valaki szart tud kavarni, hanem hogy ért valamihez és abban jó, súlya van a szavának. Attila ahhoz ért, hogy hisztizik. Ez férfiatlan és kevés.

Civilben Attila mivel foglalkozik, hogy semmihez nem kell értenie és még normális személyiségre sincs szüksége?

A barátnőimmel az ilyen "férfiakon" jókat szoktunk nevetni. Külső és belső tökéletes összhangja: mindkettő szánalmas.
Külsőre Csaba jön be nagyon, belsőre meg egy Gergő-Csaba kombináció. Izgat Gergő szexis-mocskos beszéde, Seri nem tudom miért nem indult be tőle, valami baj lehet a fejében :P

capa05 2011.10.26. 12:30:48

Nem tudom miért, de lenne tétem rá, hogy a héten a csajos csapat fog kirándulni( kockások ha úgy tetszik)Én valamilyen szüreti mulatság vagy újbor ünnepre gondolok.Valamelyik vidéki rendezvényen kell a felhajtás.
A fiúknak maradni fog a disznóőlés...

capa05 2011.10.26. 12:33:06

@Tjuca: Nati az én ismereteim szerint Attila fan

mocskosmacska 2011.10.26. 12:34:15

@capa05: Kingában a tévedés a saját maga megítélésében teng túl.

nathalie 2011.10.26. 12:34:54

@Tjuca:
azt ígértem hogy ajándékot adok az attila rajongóknak. jelenleg nem lesz nagy anyagi megterhelés :D viszont azzal nem tudok mit kezdeni hogy valaki csabát is szereti és attilát is. ő sztem nem fog ajándékot kapni... :D:D:D

Lonyul 2011.10.26. 12:35:39

VV4-ben is volt disznóölés, nem?
Hányásig ivott Olivér. :)

capa05 2011.10.26. 12:35:59

@mocskosmacska: Sajna ilyen önkép zavarral legalább a fele szenved.

capa05 2011.10.26. 12:36:44

@Lonyul: Alek hányt ha jól emlékszem, de lehet hogy Olivér is.

Lonyul 2011.10.26. 12:36:52

@nathalie:
Akkor valami kis szürke ajándékot kérek szépen! :D

capa05 2011.10.26. 12:37:28

@nathalie:
Figyelek rád és jól emlékeztem!!

beacska 2011.10.26. 12:37:30

@capa05: nem csak akkor. A teátrális sírás, a keresztvetegetés, a Máriázás...ez mind onnan jön. Meg az, hogy neki mindig tisztának, pedánsnak kell lennie, a szélsőségeket elutasítania. Ez egy klissé, aminek neki MEG KELL FELELNIE. De pl. előjött a "vére", amikor maffia-családfőként alkudoztak. Kibukott a lócsiszár ;D. és ha rajta lenne a kendő, megszaporodnának ám a célirányos hozzászólások, hidd el!

Matrix_ 2011.10.26. 12:40:46

@banyamancs30: Itt senki nem hozza a kategóriájára jellemzőket, talán csak Attila.
Váronika ugye nem tulajdonság kategóriában van, ugye azt nem nehéz produkálni, hogy valaki ex :)
Gergő annyira alfahím, hogy széttépi a többi hímet é magáéváteszi a nőstényeket. Ja ezt a nasönel geografikon látni. Ez max Serit nyalja azt ennyi. Alfahím a faszom.
Kinga egy hülyepicsa nem cselszövő. Még szőnyeget sem tud szőni nemhogy cselt.
Fecó meg sírógép nem dumagép. És ahogy a vizet meg a narancslét issza talpaspohárból az kész. Alekosz mászkált mindig így de annak legalább alkoholos ital volt a poharában, bár az is szánalmas volt.:)
Verának tuti nem a lelke érzékeny. Modoros hülyepicsa
BTA meg nem fura hanem csúnya. A teste meg ijesztő...
Csaba... hááát férfiszemmel inkább buzis mint helyes...
Attila eddig hozza a kategóriáját.
Dya. Na talán még ő. agyatlan plázacica csinált mellekkel.
Serehe... Shere... faszom! Seri egy szőke affektáló orrhangon nyávogó hüjepicsa. faszt neki
Eszter: nem is értem a karrierista kategóriát. miafaszt keres egy ilyen kategória ebben a műsorban. na mindegy. Ő a gaz csábító kategóriában kellett volna hogy induljon.
Shadi meg unalmas kis pöcs. Bár már azzal is feltörekedett hogy bekerült. Mondjuk ezt a kategóriát sem értem...
A kiesetteket meg hagyjuk. Talán még bandi hozta a dolgot, már ha tényleg szűz volt. A Psota meg... hagyjuk:)

mocskosmacska 2011.10.26. 12:40:52

Azért van valami nagyon jó ebben a vv-ben. Az idősek, akik eddig féltek, hogy a fiatalok züllöttek megnyugodhatnak, mert ennyi erkölcsös lányt még a vasárnapi nagymisén sem mutatnak.
Ott van pl. modoros vera, aki nem egy könnyen kapható lány. Ráadásul segítő alázattal mosdatja a meztelen férfiakat futószalagon, miközben alázata jeléül ő is meztelen. A pornófilm csak valami tévedés lehet.
Aztán ott van sehi, akibe a nagymama beleoltott a konzervatív erkölcsöket. Go-gozni is csak azért go-gozott, hogy legyen műmellre valója.
Aztán most veronika is, aki crisel csak az esküvőjöket beszélte meg a takaró alatt, hogy addig önmegtartóztatásban élnek.

Swinger Betti 2011.10.26. 12:41:43

Veronika hatalmasat profitált Cris kieséséből, most csak róla van szó mindenhol, játszhatja a sértett szerelmest és mindenki nyalja a valagát.

Péter a Cris-bábuval levágott egy olyan álságos szöveget, hogy csak néztem. Ő hergelte Cris, hogy feküdjön le Eszterrel, most meg eljátssza, hogy meg van botránkozva?

nathalie 2011.10.26. 12:43:34

@Swinger Betti:
ezek a logikai fejtörök olyanok, hogy ha most megcsinálnék négyet, akkor utána menne a többi hatvan is. ha nem láttam évek óta ilyet, akkor hirtelen meg azt sem tudnám, hogy mit csináljak. lehet inkább én is a pezsitabin gondolkoztam volna :)
Hajni írta, hogy ismer olyat,aki átragaszgatta a bűvöskocka színeit és úgy rakta ki. Nos én voltam az aki szétszedte és összerakta szépen színenként. Egyszerűen véges a türelmem, na! :D:D:D

nathalie 2011.10.26. 12:44:22

@capa05:
elég fenyegető volt ez most :D:D

capa05 2011.10.26. 12:45:07

@Matrix_:
Hát igen.Én már tegnap leírtam a véleményemet, hogy ezeket a karaktereket a gépírónő ex has taláhatta ki, aztán nem olvasták végig a tervezetet és benne maradt.

csicserierika 2011.10.26. 12:46:10

@nathalie: szerintem sem létezik olyan :)

mocskosmacska 2011.10.26. 12:46:36

@capa05: Szenvednek helyette a nézők.

Mazlee 2011.10.26. 12:46:38

Azért gondolom azt más is "észrevette" amikor Veronika azt mondta hogy "azért nem feküdtem le veled, mert..."

akkor mégsem volt szex még a villában! a szopás, nyalás, ujjazás az nem szex...

capa05 2011.10.26. 12:47:20

@nathalie: Jó értelemben! Akkor úgy írom, hogy nagy figyelemmel olvasom a Hsz-eidet.

Mazlee 2011.10.26. 12:47:33

@nathalie:

kiraktad vagy sem? :) a megoldáshoz több út is vezethet :)

Tjuca 2011.10.26. 12:47:41

@Lonyul: sajnos csabító miatt nincs aji. azóta is sírok veszettül.

nathalie 2011.10.26. 12:48:34

@Mazlee:
pontosan ez volt a lényeg :D

nathalie 2011.10.26. 12:49:07

@capa05:
értem. mint egy orvosi esetét :D:D

beacska 2011.10.26. 12:49:22

@nathalie: én is ezt akartam mondani. A csíkos csapatban mindenki 30 feletti (Veronikát ne számítsuk, ha matekról van szó). Mikor tanultak matekot utoljára? mikor oldottak meg ilyesmit? Én több mint 20 éve. 95%-os volt az érettségim, mégis, ha nem matekoznék a gyerekkel heti szinten, tutira meggyűlne a bajom az ilyenekkel...kijöttem a gyakorlatból, no...

speciális feladat volt...

capa05 2011.10.26. 12:49:51

@Mazlee: Azokban a körökben lehet, hogy nem.

Mazlee 2011.10.26. 12:50:43

@beacska:

kb ugyanilyen lesz a táncolós feladat is...

egyik csapat falábú pasikból áll a másikban eleve ott egy go-go táncos..

Matrix_ 2011.10.26. 12:50:48

@nathalie: én az ajándék mértékétől függően tudnék rajongani az Attiláért :)))

szíddkiafődbűavetőmagot 2011.10.26. 12:51:34

@Matrix_: Ezt rohadt jól megfogalmaztad:D És még kérdezze ezek után valaki,hogy miért pont Attilát szeretem...hát,mert legalább ő legalább tényleg azt adja,amit elvárhat az ember egy összeférhetetlentől. Az a Shady gyerek is akkora balfasz volt a beszavazón...azt mondja bemegy oszt leönti Attilát egy korsó sörrel....ehelyett összeveszett a csajokkal a redvás konyha miatt:D

Swinger Betti 2011.10.26. 12:55:12

@Mazlee: Szex szerintem sem volt, Cris és Veronika a róluk készült videóban mindig takaró alatt hancúroztak, midig olyan pózokban, ami nem klasszikus szexre utal.
Konkrétan Cris ujjazta Veronikát, Veronika pedig esetleg kiverte neki. Péternek is csak kézimunkáról dicsekedett. Szerintem még orál sem volt.
18 éves kisfiú játszotta az eszét. Méghogy skalpvadász...
Így már érthető, hogy miért akart lefeküdni neméppenegyszépségszalon-Eszterrel, mert tőle legalább kapott volna igazi szexet.

capa05 2011.10.26. 12:55:28

@nathalie:
Akkor most udvaroljak???
Melyik esne jobban ha azt írnám, hogy igen,
vagy hogy annyira tetszik kiállásod az általad kiválasztott személy mellett.
Ez nagy empátiára és anyatigrisre jellemző indulatokra vall.

Mazlee 2011.10.26. 12:57:10

@Swinger Betti:

de néha mintha úgy csinált volna :)

szellempóz :)

capa05 2011.10.26. 12:57:30

@Mazlee:
Ezért írtam, hogy a csapatokat képviselő versenyzőknek a döntőben csárdást kellene járniuk!!!!

Tjuca 2011.10.26. 12:59:34

@beacska: jajj ne mondd már, hogy 30 évesen már nem kell tudni két számot kivonni. :-) egyszerű logikai feladat volt. ha nem háromszög meg négyzet van, hanem piásüvegek, tán jobban ment volna.

lehet a megrendült speciális képességű csapattal kellett volna megoldatni, ott legallább röhögünk. :-D

ismétlem nincs az a feladat, ami neki testhezálló lenne.

tényleg egy barbiekirálylány a pali. :-PPP

beacska 2011.10.26. 13:01:25

@Mazlee: mondjuk a röhej az, hogy a kockás csajok maguk beigazolását találják a győzelemben, a csíkosok meg kb. magasról szarnak rá. Részt vesznek benne, de azontúl...

mondjuk 6 embernek nagyon kell igyekeznie, hogy 7 embernél többet húzzon evezésben, még ha a 7. félkézzel húz, akkor sem...;D

foxglove (törölt) 2011.10.26. 13:03:09

@Tjuca: ez a feladatokkal szembeni elő-önkritika tipikus védekező mechanizmus Attilánál, ugyanúgy, mint a 10 éve egyedül élek a kutyámmal. Támadási felületetek kiküszöbölése, alapfok.

beacska 2011.10.26. 13:04:21

@Tjuca: ...hááát, mérnökként sem nagyon szoktam fejben számolni, de ez igenis ritin feladat volt...de mindegy, hagyjuk...

...és kézzel sem nagyon szoktam írni ;D

nathalie 2011.10.26. 13:04:59

@capa05:
mindegy:)
elég mániuákus vagyok és az igazság bajnokának érzem magam mindig. valamint nem tudom bedolgozni, hogy valaki nem látja át logikusan azt amit én mondok, hiszen nekem van igazam :D bevallom, ezek mintha kicsit a jellemhibáim lennének :D legalábbis mások azt mondják. de sztem annyira talán nem feltűnő :D:D:D

capa05 2011.10.26. 13:05:36

@beacska:
Ha valaha láttak volna egy normálisan evezőpadon (van ennek egy speciális neve csak nem jut eszembe)"hajtó" egyént akkor fele ennyi energával többet hajtottak volna.Ismereteim szerint van Eb és Vb is ilyen eszközzel.

nathalie 2011.10.26. 13:05:48

@Matrix_:
egy rohadt saját készítésű rajz lesz, szóval sztem nem fogod túlzásba vinni :D:D

Tjuca 2011.10.26. 13:06:42

@beacska: ne vedd kötekedésnek, de ha figyeltél időre ment a játék. ott meg az emberszám csak annyiban mérvadó, hogy talán többet tudnak pihenni. (viszont a két fiúnak jóval több meló jutott, mint másik csoportban a négynek, ha már...)

capa05 2011.10.26. 13:07:12

@nathalie:
Erre szoktam mondani, hogy sajátos a logikád. (már ha nem értem meg)

Tjuca 2011.10.26. 13:07:49

@beacska: de nyugtass meg, hogy ha kell, azért még összehozol kézzel egy bevásárló listát. :-D

kozi001 2011.10.26. 13:11:33

@beacska: Őt nem tudom, de a haverja aki bejött énekelni...! :)

kékdelfin 2011.10.26. 13:13:48

@nathalie: Hibás volt a feladvány, ugyanis a háromszögek, és négyszögek nyíllal voltak összekötve, jelezve, hogy a nyíl mentén lehet eljutni a megoldáshoz, viszont az utolsó háromszög is össze volt kötve aza elsővel Az viszont már nem jó.
Ja, és dreszter jött rá először, hogy milyen összefüggés mentén haladjanak, csak ő két számig számolta jól, ekkor jött rá csaba, hogy mi van. Szóval nem csaba volt a nagy matematikus:)

Mazlee 2011.10.26. 13:14:01

@beacska:

azon az evezésen fogtam a fejem... nem vagyok egy evezős alkat, de hogy egy se tudja hogyan is kell egy ilyet használni... jaaaj.

a számolós meg a másik :) csaba számol, megfejt mindenki örül és köpköd a másik csapatra hogy ők milyen okosak is voltak :)

azok meg pont szartak az egészre :)

capa05 2011.10.26. 13:15:33

@csicserierika: Nekem is az, de sajna, ha meg akarom nézni az online-t másnap fel kell lépnem rá! Ezek után pedig nem igazán akarok.

foxglove (törölt) 2011.10.26. 13:16:06

@csicserierika: esküszöm megvenném ezt az Álljunk meg egy szóra c. könyvet!:)

Mazlee 2011.10.26. 13:16:33

@csicserierika:

nekem az is hogy évának van blogja

nathalie 2011.10.26. 13:16:33

@Kékdelfin:
én is láttam hogy eszter is dünnyög ott valamit. meg azon is röhögtem, ahogy kinga suttogja: "csaba menjen ki! Csaba mondja!" :D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 13:17:01

@gyvy: ezért a csodáért hálát szoktunk adni az égieknek..:DD;)
@genevieve: azért az mégis megnyugtató érzés lehet, hogy mindenki más hülye..:D mármint Attila körül, nem körülötted..:DDD
@capa05: te kis Lucifer! :P:D
@mocskosmacska: szerintem ez totál életszerű..:D kételkedik valaki??:D

Tjuca 2011.10.26. 13:17:17

@Kékdelfin: tök mindegy, itt nem ők voltak sztárok, mert ez egy kicsi gondolkodást igénylő feladat. ez a többiekre nézve gáz. :-)))

Mazlee 2011.10.26. 13:17:28

@nathalie:

olyan kis pitiáner csaj lett ebből a kingából, nem? :) magát égeti

kékdelfin 2011.10.26. 13:18:02

@beacska: Megnéztem az előbb megint ezt az evezést. Hát, talán három ember csinálta jól, aztán jött diácska, és elkezdte kúrni az evezőpadot, onnan már mindenki ezt a marhaságot csinálta. A vera meg egy húzásra két üléstolást csinált, gyakorlatilag tényleg úgy mozgott, mintha faszra húzta volna magát, csípőből mozgott. Veronikának meg az arca volt olyan, mintha élvezne. Ez a tipikus (a Belga által megénekelt) tisztabeszarás kategória volt.

capa05 2011.10.26. 13:18:46

@Mazlee: Az evezés,az árnyék box analógiájára , árnyék sex volt.

beacska 2011.10.26. 13:19:00

@Tjuca: a vízilabdában is időre megy a dolog, mégis számít, hogy kinek milyen hosszú s cseresora. Miért is? ;DD

nathalie 2011.10.26. 13:19:45

@Mazlee:
már magamat tartom lassan pitiánernek, hogy ennyit basztatom csabát. kb egy hét és megsajnálom saját magam miatt. félelmetes.

Kinga eddig is magát égette, nálam semmi nem változott :D

kékdelfin 2011.10.26. 13:20:07

@nathalie: ő dünnyögte először a háromszögek és négyszögek lényegét.

beacska 2011.10.26. 13:20:32

@Tjuca: :DDD ja, igen...azt szoktam...csak már nem tűnik fel. Amúgy többoldalas műleírásokat is, de azt géppel ;D

foxglove (törölt) 2011.10.26. 13:20:39

most azon röhögök, hogy elképzeltem az eredeti Álljunk meg egy szóra c. műsort, Grétsy Lászlóval és Pittman Cristofellel.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.26. 13:20:48

Jajj tegnap Serike éneklésétől kiégett az agyam... :-((
Az egy dolog hogy pánikfejjel próbáltam a távirányító után kapni és halkítani... de közben mélységes döbbenettel figyeltem ahogy a szájával próbál csücsörítgetni.. szerintem azt gondolja hogy roppant szexis, szerintem meg pont olyan mint amikor kockacukrot akartam adni a lónak és ilyen viccesen próbálta elérni a tenyeremből, kicsit rebegtetve kinyújtva az ajkait. Hát kész voltam... :-DD

capa05 2011.10.26. 13:21:43

@fkangi: ebédszünet? Ja meg szia, még ma nem olvastam tőled.

capa05 2011.10.26. 13:23:09

@beacska:
Azért ez viccnek durva!!!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.26. 13:23:18

@capa05: szia:) hááát... egy kicsi lógás..:) van, aki egészségügyi sétát tart, én ide jövök felüdülni :)

kékdelfin 2011.10.26. 13:24:01

@Mazlee: az volt mindig, nem?:) Egyébként szerintem mindig ilyen feladat kellene nekik. Ha veszítene a kinga féle csapat, akkor kinga meg sadi teljesen kiborulna. Amikor volt az a szőnyeges hülyeség, és attila átdölt hozzájuk (hogy most magától, vagy vera is segített neki, azt nem tudom megítélni) de sadi ütésre emelte a kezét. Nooormális?!

capa05 2011.10.26. 13:24:39

@atlantisz72:
A csapattársai véleménye szerint jó volt csak férfias volt zenedarab.

Tjuca 2011.10.26. 13:25:13

@beacska: igen, meg az is, hogy milyen fizikumú emberek vannak benn. ne sírjál már :-) a víz mindenkinek ugyanolyan hideg, klóros, ráadásul ott még bíró is van.

az már érdekesebb kérdés, hogyha egyes emberek mindig leszarják a feladatokat, akkor miért mentek be? otthon kutyával nincsenek feladatok. most tökéletesen mindegy milyen feladatokról van szó, azok 85%-át nem csinálja vagy csak úgy ímmel-ámmal, mert az a cél. nagy túrót. ki is a szobanövény? és pont ebben jobb gergő, meg péter, vagy akár csaba, vagy cristofel volt hogy ha nem is éppen kedvenc a feladat, de megcsinálják, vagy viccet csinálnak, vagy legalább valamit csinálnak. a csak morgás uncsi. nagyon uncsi.

kékdelfin 2011.10.26. 13:26:54

@atlantisz72: Nekem egy ponty jutott róla eszembe, akinek valami olyan iz érinti a száját, amit nem nagyon bír elviselni:)

capa05 2011.10.26. 13:27:50

@Kékdelfin:
Ez a rutin(Attila mondta is hogy kis sportszerűtlenség)!
Hogy beacska példájával éljek a vízben a vizilabdázók is belekapaszkodnak egymás gatyájába is!

nathalie 2011.10.26. 13:28:18

@atlantisz72:
seher és gergő éneklésénél külön röhögtem, hogy mindegyik kicsit odabaszott a másiknak a riportban. Gergő a tekergést emelte ki, sehere meg "gergőnek IS jó hangja van".
Berémlett előttem sonny és cher, ike és tina, bobby és withney szerelme. énekes sztárpároknak ne mindig sikerül minden olyan jól mint szinetárnak és a vöröshajú gyereknek... remélem nem lesz baj a két énekes pacsirtánk szerelmével, a legendás példák adnak némi aggodalomra okot :D:D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 13:29:21

@mocskosmacska: @beacska: Abban a teljes online-ban a legszimpatikusabb volt Vera, tökéletesen átlátta és kezelte a helyzetet! Az egyik legjobb arc bent!

@debramorgan: Ez a téma már lecsengett, le kellene már szakadni róla!

nathalie 2011.10.26. 13:30:55

Én jót röhögtem attila esésén.mondjuk én elfogult vagyok, meg simán lopok egy porszívót magamnak a gazdálkodj okosanban, és visszatolom más bábuját is, szóval azt hiszem én nem vagyok mérvadó :D:D:D

debramorgan 2011.10.26. 13:31:29

@Peter_Cs: hát elnézést, nem vagyok túl naprakész, szerintem ez nem olyan régi téma....nem emlékszem, lett-e visszhangja, bocs

kékdelfin 2011.10.26. 13:32:09

@capa05: Nem is azon van a hangsóly, hogy most ki miért dőlt el, hanem sadi reakcióján. Halálba lehetne őt, meg kingát szívatni ilyen feladatokkal.

Tjuca 2011.10.26. 13:32:48

@nathalie: mindkettő sót csinált, csak utóbbi után kaphatnak ingyen dobhártyastoppolást. kellemetlen lesz, ha valaki legközelebb kitekeri a kezéből a mikrofont, mert szegény meggyőződött róla, hogy mekkora ász. hát sok hamisan éneklő embert hallottam már, de ez fájdalmas volt. uhh. ez iy egy kicsit közelebb vitte a kieséshez. puszi nekik.:-D

capa05 2011.10.26. 13:33:48

@nathalie:
Azért mélyebb nyomokat hagyott volna ha az a .... Rita és Bodnár Attila duettje jut eszedbe.
Nem ugrik ve a nevük .A Modern Hungáriából váltak ki. a csubicsubi dzsaszperrt énekelték.

csicserierika 2011.10.26. 13:35:34

@capa05: tanulságos kis videók lesznek ezek :)

beacska 2011.10.26. 13:36:03

@nathalie: az ilyen feladatokat nem szabad vérkomolyan venni! Az idő agyoncsapására valók, nem a saját magunk fényezésére. Erre mondogatom a csepű-lapú-gongyolát

capa05 2011.10.26. 13:36:41

@nathalie: Nati egyre szimpatikusabb vagy!
Attila fan azért nem leszek.

csicserierika 2011.10.26. 13:37:24

@foxglove: azt nem értettem tisztán, könyvről beszélt ? :) Habár, Aleké most jelenik meg, a jövő héten :)

csicserierika 2011.10.26. 13:38:19

@Mazlee: nagyfokú felkészületlenségre vall ez részedről :)

nathalie 2011.10.26. 13:38:47

@capa05:
azt hiszem sehere és gergő inkább az én általam említett vonalba képzelik magukat :D papp rita, egyébként :D

csicserierika 2011.10.26. 13:42:21

és kihagytátok a Korda-Balázs duót :)

capa05 2011.10.26. 13:43:43

@csicserierika: Gondoltam rá csak aztán nati megindokolta az ő logikáját és ezért nem írtam.

nathalie 2011.10.26. 13:56:54

én is gondoltam rá, de Gyuribácsit együtt említeni seherével mindenhonnan nézve gyalázat! :D

Swinger Betti 2011.10.26. 13:57:41

@Tjuca: A lányos csapatban a legtöbbet Csaba húzta az evezőt a csajok ugyanis hamar kidőltek, alig bírták. Csaba tette oda magát. A másik csapatban a sok erős férfi képtelen volt teljesíteni.

@beacska: Én is 30 feletti vagyok, de mégis mennek az alapműveletek. Ez nem korfüggő.
Volt egy tanárom, aki azt mondta, hogy amit elfelejtettél, azt nem is tudtad soha. Az alapműveletek elfelejtése bizony nagyon kellemetlen dolog. Attila meg egy olyan szöveggel ütötte ezt el, amit a bukott diákok szoktak használni: sose tudtam, még csak közöm sincs hozzá, sose lesz rá szükségem, engem ez nem érdekel. Szánalmas, ha valakinek az általános iskolai matematika speciális feladatnak minősül.
Veronikát ne számítsuk, ha matekról van szó? Akkor mibe lehet rá számítani?
A 30 éveseket a koruk miatt zárod ki, a 20 éveseket meg csak úgy... szép kis ország, ahol már mindenki felmentést kap az alapismeretek alól, mert mentség mindenre van, csak elég hangosan kell szövegelni, a tartalom mellékes.

A korábbi VV-kben ha valaki ennyire leszarta a feladatokat, akkor azért keményen megbüntették. Attila miért ússza meg? Csak nem az RTL embere?

nathalie 2011.10.26. 14:03:54

@Swinger Betti:
most attila nem egy feladatban nem vett részt? a rekordkísérletben? mondjuk az sem feladat volt, hanem rekordkísérlet, hát istenem, ő nem akart rekordot dönteni :D
hőzöng, de megcsinál végül minden feladatot. Most azért meg komolyan büntetést kellene adni valakinek mert másra gondol (pezsitabikra)??
Biztos vagyok benne hogy tudnánk egymásnak olyan feladatokat adni itt pillanatok alatt, ami alapján egymás fejéhez vághatnánk, hogy még az alapműveltsége sincs meg a másiknak. ebbe szerintem felesleges belemenni.

busifa 2011.10.26. 14:04:06

@Mazlee: Szerintem Veronika azért mondta, hogy "azért nem feküdtem le veled, mert ..." mivel azt hitte, hogy Krisz akkor csalta volna meg dreszterrel, mikor még nem D-matracoztak.

beacska 2011.10.26. 14:27:55

@Swinger Betti: nyilván, ha az lett volna a feladat, hogy +200, *3, akkor nem írtam volna ezt. Logikai feladat volt, középiskolás szinten "rutin". De ha vki elszokott az ilyen feladatoktól, annak idő kell. Nem kívánom még egyszer ugyanezt elmondani, ha vki nem akarja, nem érti meg....

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 14:31:34

@nathalie: jó, három perce röhögök teli pofával a porszívólopáson. akkor most bezárom az oldalt és nem olvasok kommenteket, mert nem lesz poszt. nem vagy normális! :DDDDD

Tjuca 2011.10.26. 14:33:06

@beacska: nem azt írtam, hogy komolyan kell venni, de azért valamit csináljon. sót, viccet, önégetést, bármit, csak ne nyávogna állandóan, hogy na ezt a feladatot se neki találták ki, meg azt sem, meg amazt se, meg 20 percig kell könyörögni, hogy naaaa léccikeeee énekeljé má'. meg duzzogott a szolgás játéknál, a sztriptíznél, bocsánat de nem voltam képes verset írni. ??? érted? semmit, de semmit nem csinál, csak duzzog. és ez sovány. annyival különb a borgtól, hogy nincs műmelle, minden másban ugyanolyan hp, vagy még rosszabb. tessék elkezdeni játszani!

Tjuca 2011.10.26. 14:36:59

@nathalie: nem. alapvetően leszarja az egészet. ebből pedig az a büntetés lesz, hogy ki fogják hajítani, mint macskát szarni, mert a nyávogása uncsi, mást meg nem csinál. kedvelem az automatikus beszólásait, de ez kevés. nagyon kevés. most már uncsi. tuja. manírok tárháza ugye.

nathalie 2011.10.26. 14:40:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
egy konyhabútort azért elég nehéz :D:D
de most inkább menjél posztot írni, mert azon meg én akarok röhögni :D

nathalie 2011.10.26. 14:41:42

@Tjuca:
de a leszarja meg a nem megcsinálja nem ugyanaz. azért dobnák ki mert nyávog? nem hiszem :D

genevieve 2011.10.26. 14:48:38

@Tjuca: asszem én meg Neked fogok karácsonyi ajándékot adni:-)))

mert, MEGÉRDEMLED:-)

Tjuca 2011.10.26. 14:49:39

@nathalie: mármint a közönség.

ha nem kezd el játszani, akkor nem marad bent. olyan értelemben leszarja, hogy baromira nem szórakoztató. nem tud műsort csinálni. ha hülye feladat van, csak morog, ahelyett, hogy viccet csinálna belőle. csak főnök akar lenni, ha nem jön össze jön a dedó. kb. az ovisaim viselkednek így. :-P (bár ők zsarolhatók némi csokival)
és most könnyen verhető, mert a pszichoatiból elmozdult egy engem nem szeret senki cukifiúba, de nem találja a helyét. nála nincs újratervezés, pedig nagyon kellene. nem taktikázgatni kellene, hanem játszani.

genevieve 2011.10.26. 14:53:01

@Tjuca: most csak álldogálok a pálya szélén és bőszen rázom a pompomrongyot:-)

VaLaky 2011.10.26. 14:59:31

@Tjuca: Szia!

Most írok először, kicsit izgulok is.
Szerintem Attila igenis játszik, a nyafogásért tényleg kár.
A sztriptízben pedig a legnagyobbat alakította.

huncut 2011.10.26. 15:00:20

@Swinger Betti: A matekhoz való hozzáállásban sajnos nagyon sokat ronthat az iskola: nem logikus gondolkodásra ösztönöz, hanem szabályok tanulására, és emiatt jó néhányan „lebénulnak” egy nem szokványos, hanem kis gondolkodást igénylő feladat előtt, legyen az bármilyen könnyű is.
Az Attilához hasonló hozzáállást sokszor láttam már olyanoknál, akiket matekból korrepetáltam (nem vagyok tanár, csak némelyik szomszéd gyerekének segítettem), egyszerűen leblokkolnak, és nem könnyű elhitetni velük, hogy ezt ők is meg tudják oldani.

VaLaky 2011.10.26. 15:01:00

@Tjuca: Ja, és ha testhezálló feladat van, nem tétovázik, lásd: Attila show.:)

beacska 2011.10.26. 15:04:06

@VaLaky: szia! akkor már nem vagy fórumszűz ;D gratula, átestél a tűzkeresztségen!!

VaLaky 2011.10.26. 15:07:35

Véleményem szerint Attila egyáltalán nincs a feladatok ellen, Kinkácskát is rábeszélte a hastáncra. Hát az sem volt egy egyszerű mutatvány!
Ám a kedvencem, amikor olajos testtel, kifestett szemmel Kill Bill zenére edzette a kubai macsót. Na ott fetrengtem. Aki ezt bevállalja, jó arc.

VaLaky 2011.10.26. 15:08:20

@beacska: Köszi, sokat tépelődtem...Aztán kikívánkozott...:)

kemény keleti kommentelő 2011.10.26. 15:10:37

Napi kvízkérdés:

A tegnapi online-ban 2:16:00-nál Fecó jobb kezéből hiányzik a félliteres konyakospohár. Mi a szokatlan esemény oka?

A: A feldühödött Csaba kiverte a kezéből, csak ezt nem mutatták.
B: Súlyos szabályszegés miatt Fecó egy hétig csak üvegből ihat.
C: Nincs tiszta pohár a házban, mióta Annamária a védettségét kihasználva baszik mosogatni.
D: Ott van az a pohár, csak az rtl kiretusálja.

BarBwire 2011.10.26. 15:12:13

Jó reggelt, mizu?

Attila mintha emberibben viselkedne mostanában. Csabát nagyon nyomják, még az odabennt lakók is.

MagasMacska 2011.10.26. 15:12:53

@VaLaky: Lehet, hogy most az a szerep, hogy nyafog. Ezzel is egyfajta játék.

MagasMacska 2011.10.26. 15:14:57

@VaLaky: Testhezálló feladatot bárki meg tud csinálni. Az lenne a poén, ha a nem testhezállót megcsinálná komolyan, csak nem igazán jól vagy poénosra véve.

Helyes a kutyád. Saját?

VaLaky 2011.10.26. 15:16:08

@MagasMacska: Szerintem kissé megzavarodott a fejleményektől, és azóta is fáj/fő a feje.

MagasMacska 2011.10.26. 15:16:17

@Binbir gece: Annamária??? Hoppá, te tudsz valamit???

VaLaky 2011.10.26. 15:18:18

@MagasMacska: Szerintem azokat lealacsonyítónak véli, lemenni kutyába? Ezeknek, akik nem értékelik a nagyságot? :)

És IGEN!

VaLaky 2011.10.26. 15:19:40

@MagasMacska: Néha eltűnik a hozzászólás? Vagy csak én nem látom?

MagasMacska 2011.10.26. 15:40:21

@VaLaky: Gonoszkodik a blogmotor. Majd meglátod, csak esetleg két frissítés után. Aztán ha valakinek kétszer is elküldi, akkor jót vihog magában...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.26. 15:40:44

Méghogycsak Vaffanculo Claudio volt az egyetlen férfi az életében Seheheherének :)

www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/10/forever.jpg

lolz.

capa05 2011.10.26. 15:41:17

@huncut: Nem a matematikával, hanem a számtan oktatással van gond!A matematika szerintem középiskolában kezdődik.

Mit vársz amikor kimész a piacra és már számológéppel számolják ki 3 db tizen akárhány forintos termék árát? Ja és nam azért, hogy blokkot adjon.

MagasMacska 2011.10.26. 15:44:20

@VaLaky: Már azzal lement kutyába, hogy egy ilyen műsorba keletkezett.

Líder Máximo 2011.10.26. 15:48:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Erre nem számítottam tőled, Drága...
Ha észreveszel az utcán, menj át a túloldalra!

sandokan 2011.10.26. 15:49:28

@capa05: szintén zenész. amikor először csinálják meg veled kb. 8 évesen, akkor elborul az agyad, azután csak egy dolog számít, hogy vissza add. kit érdekel a figura, meg az üvöltő edző a parton. utána meg már rutinná válik az egész.

nathalie 2011.10.26. 15:50:17

@VaLaky:
üdvözöllek :D:D minden újabb attila drukker feltűnésekor pezsgőt bontok magamban.
ARtúr-Bandi van a képen? :)

TapOut 2011.10.26. 15:50:45

@beacska: hát ezt az "előjött a vére" dolgot nem nagyon kéne erőltetni, mert pont Fecó volt az a maffiás feladatnál, akit a legjobban lehúztak, most akkor Péterből milyen vér jött ki, hm?
És ha megtehetném én is szavaznék Fecóra, nem azért mert cigány, sokan nem azt nézik Beácska, hanem mert helyén van a szíve és kérdéses szituációkban tudja, mit kell tennie. Eddig ahol megméretetett, ott helyt állt.

sandokan 2011.10.26. 15:58:03

@Tjuca: hogy tetszik ezt mondani? hogy attila nem csinál semmit? juj.
de jó lenne ez a műsor, ha a benti birka többség csak annyit csinálna, mint a hogyvoltos közellenség.

beacska 2011.10.26. 16:08:56

@sandokan: :))) akkor egy sporttárs? ;D (fiam révén)

lac64 2011.10.26. 16:13:18

Azon röhögök, hogy VV Éva mit tepert azért, hogy az RTL-nél valami állandó feladatot kapjon (videoblog), most meg Cris ugyanazt a melót első kiesőként megkapta. A legszebb, hogy több mint 2x-es a megtekintése a Cris bejegyzéseknek.

mézescsók 2011.10.26. 16:13:55

@Tjuca: Volt már olyan dolog, amiből Attila előre nem húzta ki magát vagy mormogás nélkül tudomásul vett? Fizikai feladatokból nem jó, szellemiekből sem. Miben jó akkor?
@nathalie: Kár Serit ekézni az "éneklése" miatt. Vannak még emberek, akik szeretnek énekelni, de nem tudnak. Nem kiscsillagot kerestek éppen és lehetett röhögni. Úgy volt jó, ahogy volt. Sztem egyikőjük sem gondolta világsztárnak magát vagy azt, hogy csodaszépen énekel. Hogy a többiek milyen műsort adtak volna, azt nem tudjuk. Még.
@Kékdelfin: Gondolom, akkor is ilyen toleráns vagy, amikor a Te partnereid ilyen "sportszerűek". Jutalom volt a tét. Jellemhiba, ha egyesek - pl. Shadi - komolyan veszik a fair playt?
@VaLaky: Aki a többé-kevésbé idétlen feladatokat lealacsonyítónak érzi, az ne menjen be a villába vagy jöjjön ki gyorsan, mert piszok rosszul fogja érezni magát. Meg a nézők is, amikor egy fürdőskurvaként sipákoló nyomoroncot néznek estéről estére.

VaLaky 2011.10.26. 16:13:55

@nathalie: Szia!
Régóta olvasom a blogot, gondoltam Rátok fér egy kis (meg)erősítés.!

A képen saját kutya van, egy leány Westie.
Artúr meg ugye fiú,és az ország Artúr-Bandija.:)

beacska 2011.10.26. 16:14:28

@TapOut: te láttad az éjszakai alkudozást is, vagy csak az összvágást? mert én végignéztem a 40-50 percet. Kb. 20 perc után közölte a Gergő és a Péter, hogy ha Fecó nem hajlandó kompromisszumra, akkor ők is keményebben fognak alkudozni, és kezdjék az egészet előlről. Fecó csak azt számolgatta, hogy neki napi 2500 peták jár, és hogy semmiért nem hajlandó alkalmit fizetni, csak napit, de neki nehogymá' napidíjat fizessenek a többiek.

Aztán asszem újra kezdték az egészet, mert nem bírtak a Fecóval zöldágravergődni. Ő meg aztán úgy adta elő úton-útfélen (pl. Shadinak), hogy a MÁSIK két fiú szemében kattogott a dollárjel. Nnnna, ekkor mondtam először, hogy a kamerának játszik ez a Fecó gyerek...

VaLaky 2011.10.26. 16:15:15

@MagasMacska: Ez igaz, mondtam is Neki.:)

A fekete macsek is saját?

genevieve 2011.10.26. 16:16:37

ahhoz képest, hogy csaba nem csinál semmit, a hozzászólások 50 %-a róla szól:-)

pedig vannak még bent olyanok akik nem "attila"-ak:-)

Bennfenntes 2011.10.26. 16:17:19

@Kékdelfin: Így van. Eszter oldotta meg a logikai feladatot, nem Csaba. Azután Csaba kinevezte az énekverseny győztesének a leghamisabban éneklő Serrit. És ezek után Csaba a nap hőse? Ne már!

capa05 2011.10.26. 16:17:20

@mézescsók:
Ha a többiek (csíkos csapat) előadására vagy kíváncsi nézd meg az online adást.
valovilagblog.com

nathalie 2011.10.26. 16:17:32

@mézescsók:
ok, nem ekézem. de azért leírhatom, hogy iszonyatos volt és bevérzett a fülem?
Egyébként ennél meg csak jobbat adhattak volna. Ja! és azért itt ezt most nem vállalom be, mert csaba-attila rajongástól függetlenül mindenki rosszul volt. Te vagy az első, aki megvédte. Ez mondjuk tiszteletet keltő.

nathalie 2011.10.26. 16:18:13

@genevieve:
szia!
és annak a felét én generálom!!! :D már valaki mondta tegnap hogy egy attila lettem. miattam van szó csabáról.

genevieve 2011.10.26. 16:18:33

@mézescsók: imádom az elemzéseidet:-)

genevieve 2011.10.26. 16:19:23

@VaLaky: melyi országé?:)

attiland-é?:-)

genevieve 2011.10.26. 16:20:50

@nathalie: én mint csaba rajongó nem irok fele annyit róla, mint te:-)

Tüzitündér 2011.10.26. 16:20:50

@nathalie: fetrengek a röhögéstől, Te kb annyira vagy elmebeteg, mint a Hajny! Imádlak Benneteket! :):)
Kérdés:Hiába hangosítom fel a tv-t amikor a sehere, vagy a kinga beszél, egyszerűen nem értem mit mondanak. Nem lehet, hogy ilyen gyerekkori nyelvletapadásuk van? :):):)

kékdelfin 2011.10.26. 16:21:14

@mézescsók: Ja, komolyan vette a fair playt. Akár ököllel is érvényt szerez neki, de fair play;) ugyanmár. Ez egy játék volt, nem vérremenő harc. Kis ideggomboc az a csávó. Szép pár lennének krumpliorral!

VaLaky 2011.10.26. 16:25:52

@genevieve: Akár lehetne Attilandé is, hiszen ez a blog is róla szól. Ám mind a 13 lakó ezt kajabálta utána, mikor elhagyta a villát. Ebből gondoltam, ő is sztár lett, mint a gazdi.
A mi kutyánk meg csak mezei, de ma van a szülinapja, 2 éves. Az ovációkat a családtól kapja. :)

sandokan 2011.10.26. 16:27:26

@mézescsók: huha, itt azért rendesen félre ment a patron.

Volt már olyan dolog, amiből Attila előre nem húzta ki magát vagy mormogás nélkül tudomásul vett?
*igen volt.

Fizikai feladatokból nem jó, szellemiekből sem.
*az valamiért elkerülte a figyelmed, hogy evős, ivós versenyben, sőt, minden csapat versenyben odatette magát. ezt nem is értem igazán.

Kár Serit ekézni az "éneklése" miatt. ... Nem kiscsillagot kerestek éppen és lehetett röhögni.
* az a valami tényleg borzalmas volt, ha értenéd az iróniát, akkor meg tudnád, hogy még gergő is annak tartotta. amúgy igazad van nem kiscsillagot, de nem is olimpiai bajonokot keresnek odabent. khm.

Jellemhiba, ha egyesek - pl. Shadi - komolyan veszik a fair playt?
* az nem, de ha ezért ütni is képesek, az már igen.

Meg a nézők is, amikor egy fürdőskurvaként sipákoló nyomoroncot néznek estéről estére.
* ez szép volt, kinek a pap, kinek a papné. meg a fogkefe, esetleg a szobabútor.

Bennfenntes 2011.10.26. 16:27:27

@beacska: Legdurvábban Shadi jelleme jött ki ennél a játéknál. Miután (!) a családfők korrekten megállapodtak egymással, hogy mi mennyibe kerül, Shadi elkezdte fűzni a többieket, hogy a családok tagjai egymás között cserélgessenek. Holott ezzel a saját családjukat károsították volna meg! Senki nem vette komolyan, de ő órákig ezen pörgött és mindenkit megpróbált rávenni, hogy egyéni érdekből játsszák ki a családjukat.

nathalie 2011.10.26. 16:28:24

@genevieve:
tudom, tudom. Szerintem kezdek megbolondulni :D már ígértem, hogy két napig nem hozom szóba csabát, de a következő kommentemben megint róla írtam. beteges. :)

Tjuca 2011.10.26. 16:28:50

@VaLaky: boldog szülinapot a kiskutyádnak! :-D

nathalie 2011.10.26. 16:30:38

@VaLaky:
boldog születésnapot neki :)

genevieve 2011.10.26. 16:30:42

@VaLaky: inkább csak róla is szól:-)

a te kutyusodhoz meg gratula:-)

capa05 2011.10.26. 16:31:21

@nathalie:
ez biztosan valami elfojtott szimpátia!!!

VaLaky 2011.10.26. 16:31:31

@Tjuca: Köszi szépen, most is itt heveredik a székem alatt, vigyázni kell, hogy rá ne gördüljek gépelés közben.:)

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.26. 16:32:51

Mikor lett BTA védett?????? már megint lemaradtam valamiről? :-(

Tjuca 2011.10.26. 16:33:12

@capa05: még nem is írtam, jó látni a fotódat. :-) az a huncut mosoly... :-P

kékdelfin 2011.10.26. 16:33:14

@capa05: A zsenit egy hajszál választja el az örülttől. Lehet, hogy a gyűlölet is egy hajszálnyira van a szerelemtől?;)

Matrix_ 2011.10.26. 16:33:49

@nathalie: Ha van olyan hogy látens buzi akkor lehet olyan is, hogy látens csabafan! :)

Tjuca 2011.10.26. 16:34:22

@atlantisz72: tán múltkor is tőle terjedt a pletyka, hogy sehere védett... :-) szóval nem tennék rá fogadásból egy üveg nutellát. :-D

capa05 2011.10.26. 16:34:56

@Tjuca: köszi! Kaptam segítséget @TapOut-tól

capa05 2011.10.26. 16:37:12

@Tjuca: igen Binbir gece szokott szórakozni, már elég régen csinálta.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.26. 16:39:09

Binbir kartárs írta:
"C: Nincs tiszta pohár a házban, mióta Annamária a védettségét kihasználva baszik mosogatni."

capa05 2011.10.26. 16:40:41

@VaLaky: te mozgás közben gépelsz? Én csak visongok ha megvan egy egy betü.

Tjuca 2011.10.26. 16:41:55

@capa05: eggen. bár küllemem igen szerény, kikerekednek itt a szememim folyamatosan, de vettem az adást. szóval am annyira védett, mint múltkor sehere volt. :-))) bár azt még mindig nem tudom hova lett 2,16-nál a talpas pohár. meg hová tűnt damon hill?

capa05 2011.10.26. 16:46:12

@Tjuca: most elég jól műkszik a hírzárlat, korábban már voltak "csepegtetések" a védettség kimeneteléről.
Most ahogy az előzetesben láttuk Balázs vezette a tusát, lehet hogy ő nem szószátyár?

Müszélia 2011.10.26. 16:52:13

@genevieve: senki sem csinál semmit. minek is, ez nem egy munkatábor.

Müszélia 2011.10.26. 16:59:23

@TapOut: ha minden cig olyan lenne, mint fecó, azt se tudnánk, mi a probléma. csak azt nem tudom, szegény fecó miért látszik 40-50 évesnek. csak nem a látomások öregítenek?

mézescsók 2011.10.26. 17:04:18

@capa05: Megnézem.
@nathalie: Én is szarul énekelek.Nem mondtam, hogy gyönyörű volt.
@genevieve: Ezen most gondolkodom.
@Kékdelfin: Nézőpont kérdése. A játékot nem tartom vérre menő dolognak, de igyekszem tisztességesen játszani. Ebből indulok ki. A viszonzás reményében. Aztán gyakran megszívom.
@sandokan: Nem gondolom, hogy félrement a patron, de ha úgy gondolod, akkor legyen. Többször egyébként még lassan sem írom le, hogy mindenki megértse, csak most utoljára: nem, Seri nem énekelt szépen. Így tud, erről nem tehet. Ha az X-factorban indult volna, harsányan röhögnék. Nem maga jelentkezett pacsirtának, hanem kijelölték. Megpróbált megfelelni. Ennyi.

Itt kint ülünk, elemezgetünk, próbálunk kiagyalni dolgokat, magyarázunk mindenfélét, okoskodunk, aztán onnan bentről meg teljesen más a világ.
T

Tjuca 2011.10.26. 17:09:25

@capa05: na ha jól látom 10 ember látható a képeken, és egyiken sincs kendő. bár ugye a lányok ülnek, nekik lehet a fenekükön, de nem hiszem. www.valovilag.hu/cikk/505691

csak magamat képviselem 2011.10.26. 20:55:34

@nathalie: Sonny és Cher az kegyetlen. én jobb vagyok Sonnynál Isten nyug.

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:13:30

Anyu mondta, hogy Attila női szemmel szép. A kis szemét Velvet ellopta a kommentem tartalmát, FŐLEG, hogy Attila a középmezőnyben végzett, 300x szavazattal. És még lehet, hajrá, lányok!!!

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:19:36

leszarom, én vagyok a zsírcsávó, bőven elég, ha én tudom. menten mentem vv-t nézni.
süti beállítások módosítása