Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x10 - 2. döntő

2011. október 24. 09:00 - candyperfumegirl

Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető szerelésben feszít, és színpadra hívja a Négyeket, talpig ultramarinkékben mindannyian, nagy az összhang, annál nagyobb lesz majd a hajtépés, úgy érzem. Mai téma: szerelmes dalok „suttogások és sikolyok” álnéven, de mivel az X-faktorról van szó, a téma valójában „énekelj, amit akarsz, ha szerepel benne legalább egyszer a love szó”-ként sokkal inkább értelmezhető. A műsort Muri Enikő nyitja, Feró azt ígéri, most megmutatják, hogy megvan benne is a ritmus. Ehhez képest Enikő a dal alatt végig arra koncentrál, hogy le ne essen a 10 centis tűsarkakról, amikre a stylist ráerősítette, így képzelhetjük, micsoda koreográfiát mutat be (semmilyet). A dal amúgy az I Will Love Again Lara Fabiantól, minden idők egyik legvérszegényebb diszkóslágere, és hiába énekli nagyon jól Enikő, abszolút semmi tűz nincs a produkcióban. Mentorok is ezt nehezményezik, több erő és átélés kell ide, különben bealszunk, és ahhoz korán van még.

Jönnek az Apollo fiúk, a magyar tinik legújabb kedvencei, akik kisfilmjükön kosárlabdával próbálkoznak, miközben fangirlök kukkolják és lesifotózzák őket . A mai kisfilmek címe egyébként mindnek lehetne akár „A Táblagép és a versenyző”, mert ez a tematika, és a fontossági sorrend is, már csak azért sem írom le a márkát, aki nem szúrta ki, csináltasson szemüveget. Vissza a fiúkra, talpig kékben a Blue All Rise-át tolják, maximálisan fiúbandát faragott belőlük Geszti, csábos kamerábanézés/perc arány egyre magasabb. Azt mondjuk nem értem, miért agymenése Lakatos Márk óta minden stylistnak a félig betűrt férfiing, a kapucnis pulcsira aggatott nyakkendőre meg inkább nem is keresném a szavakat, mert szépeket úgysem találnék. Srácok tetszettek a mentoroknak, lazasági szint a rigaláncét még nem éri el, ez az egyetlen kritika, de jó lesz ez. Tinilányok máris rekedtre visongták magukat, és az is kiderül, hogy "A-POL-LÓ" szó skandálásra tökéletesen alkalmas.

MalekMiki konferálja be megmaradt két emberéből az elsőt, Tarány Tomit, aki Pressertől énekli a Csúnya fiúknak is van szíve című dalt. Kicsit direkt ez így, és furcsa is, mert Tarány nem ronda egyáltalán , de a lényeg végül is az, hogyan énekel, és a válasz az, hogy baromi jól. Ráadásul szépen, érthetően énekli a szöveget is, magyar dalnál ez ugye még jobban kijön. Mentorok csak dicsérni tudják, Geszti sem antifazonozza le végre, Miki meg felpörgött, ezerrel nyomja és provokálja a tapsot a közönségből is, végre egy mentorból is kijött az állat!

Első reklámblokk, fáradt seggek és kivisított torkok pihentetésére, én meg megtudom, hogy milyen fájdalmas volt megszülni az ikreket, köszi a kis külön műsorért a stúdióban. Na, visszatért Nóri, és emlékezett, hogy ez a szerelmes dalok estéje, jól is teszi, mert az eddigi dalválasztásokból ez nem látszott a legkevésbé sem. Most Lil. C jön, aki a kisfilmjében rizst főz, és elrontja, nem fogjátok kitalálni miért – hát persze, hogy azért, mert megállás nélkül azt a rohadt táblagépet buzerálja, megáll az eszem. Ildi most Bruno Mars dalt adott neki, a Grenade-et, nem rossz, de most nem táncol, és éppen ez hiányzik a produkcióból. Mentorok húzzák a szájukat nagyon, az „az a helyzet, hogy táncosnak jobb vagy, mint énekesnek” mondatot kerülgetik, ezt persze egyikük sem mondja ki így, csak én.

Rocktenors kisfilmje a DRÁMÁRÓL és a nagy kudarc utáni talpra állásról szól, és azt ígérik, hogy visszatérnek a gyökerekhez. Lássuk. Az Adagio-t hozták, ami Nóri szerint egy 300 éves dal, a fiúk meg egész jól tolják, szerencsére a Show Must Go On vonalon haladnak tovább, és csak helyenként hamis. Stylist sem vette most annyira hülyegyerekesre a fazonírozásukat, mondjuk ebben a pillanatban kiszúrtam egy szegecses csokornyakkendőt, úgyhogy vegyétek úgy, hogy nem mondtam semmit. Mentorok értékelnek, valamit mindenki hiányolt a produkcióból, Geszti meg azzal mentegetőzik, hogy rövid idő alatt ezt tudták előhúzni a kalapból. Csak nekem hangzott ez úgy, mintha a múlt heti kritika után lecserélték volna az eredetileg erre a hétre tervezett produkciót?

KVera jön az ezerwattos vigyorával, és a kisfilmjében bebizonyítja, micsoda nagylány lett, mióta beköltözött a Corvin sétányra, gyönyörűen vasal pl. blúzt úgy, hogy két réteget egyszerre. Igazi tinis dalt kapott, életemben először tőle hallottam ezt a Love Songot, nem baj, legalább nincs viszonyítási alapom. Nem volt rossz, de több kakaót tehetett volna bele, de hogy a stylist mire gondolt, amikor felöltöztette, arról elképzelésem sincs, mert nincs rajta 2 összeillő ruhadarab. Mentorok Vera produkciója után végre kimondják azt, ami végig a fejemben járt: ma valahogy mindenki szarabb és uncsibb, mint lenni szokott, mi van itt?

Baricz Gergő kisfilmjében megmutatják, hogy ismerkedik Budapesttel, vagyis felül a négyeshatosra. Egyetértek, tényleg ez a legjobb módja a város megismerésének, kiegészítésként én még a hetes buszt javasolnám. Ikrekkel beülnek még a töküres Corvin moziba is, így tényleg olyan arcát látják a fővárosnak, amilyet soha senki. Most a Wet Wet Wet-től a Love Is All Aroundot hozta Gergő, és ez sajnos csúnya nagy mellényúlás. Mentoroknak is az a bajuk, ami nekem, aki ezt a dalt kiválasztotta neki, miért nem törődik a srác karakterével? Épp elég érdekes volt a Wicked Game-ben, vissza kéne hozni azt a vonalat akkor is, ha tényleg nagy fazon, amikor megmozdul a színpadon. Mondjuk ilyen dalokat sokkal inkább el tudnék képzelni neki, hiába van jó hangja, és érdekes egyénisége, ha azt agyoncsapják egy rossz dalválasztással.

Alexa jön most fél lábon, szegénynek a kisfilmje sem szól semmi másról, csak a lábtörésről meg a táblagépről. Girls Aloudtól a Jumpot választotta, Nóri meg iszonyat hülyeségeket beszél, a Van Halen Jumpja egy tök más dal, ez nem annak a feldolgozása. Ez a dal akár ironikus is lehetne ebben a helyzetben, de akkor élezzék már ki az ellentétet, mondjuk üljön egy trónon, miközben szolgák ugrálnak körülötte, mert így, hogy egy helyben próbál táncolni, borzasztóan kínos a produkció, és NEM a lábsérülés miatt. Hogy ez mennyire szerelmes dal, azt már végképp ne firtassuk, ez egy energikus buliszám, semmi több, csak itt éppen az energia és a buli hiányzik belőle, van viszont Feró, aki Hugh Grantet játszva riszálja a csípőjét a kivetítőn. Itt kérek elnézést az előttem ülőtől, hogy ezen a ponton lefejeltem a széke háttámláját. Három mentor Feró ellen megy az értékelésben (teljesen jogos kritikákkal egyébként), kötelező mentorfight indul, mert Feró hurrog ész nélkül, ilyen esetekben jön ki, mennyire hülye dolog az, hogy az X-faktorban mentornak mindig elvtelenül védenie kell az embereit.

Demes Tomit a kisfilmben Ildi elvitte egy jelmezkölcsönzőbe ökörködni egy kicsit, meg hogy megmutathassák, milyen fotókat készít a táblagép, ez már tényleg vicc. Cserháti Hamu és gyémántját énekli Tamás, nagyon is szépen, jól szól a hangja ennek a srácnak, bejött. Mentorok mondjuk nincsenek 100%-ig meggyőzve, Gesztinek valami hiányzott, Ferónak a szenvedély, Ildi meg nekitámad, „19 évesen milyen szenvedélyt akarsz, teee gyökér, te aki minden élő koncerteden hamis vagy?” Alakul már megint a bitchfight, Ilditől már csak az hiányzott, hogy elkezdje skandálni, hogy „három hülye, három hülye!”, kezdem érteni, miért nem lehet üvegeket bevinni a stúdióba.

Még egy kis szusszanás az utolsó produkciók előtt, majd jönnek az Ikrek, akik Geszti szerint a cukiság blogra valók. Ezt nem is lehet elvitatni tőlük, de hogy még mindig rém hamisak, amellett sem lehet elmenni, az egyszerre éneklés sem jön mindig össze, és időnként a csípők is összekoccannak, ami vagy része a koreográfiának, vagy nem, de baromi hülyén néz ki. Erzsi (ismertebb nevén Fergie) Big Girls Don’t Cry-át hozták, sajnos nagyon iskolás meg kezdetleges a mentorok szerint is, érni kell még ennek a produkciónak. Miki konkrétan kimondja, hogy így ebben a formában nem versenyképesek még ebben a mezőnyben.

Utolsó énekes jön, és MalekMiki elvitte squasholni Kocsis Tibort - ezt látjuk a kisfilmben. Arról lehet, hogy senki nem szólt nekik, hogy a fallabda nem azt jelenti, hogy a játékosoknak is neki kell csapódniuk a falnak minden ütésnél, persze ettől vicces ez a spot, meg a sok kisípolástól. Miki azt mondja, addig hergelte Tibort, amíg meglett a Blikk címlap, amíg ki nem jött belőle az állat, hát lássuk. Queentől Somebody To Love-ot hoz, az egyik legjobb dalt, amit valaha írtak, ha valami, hát ez vállalás, de basszus érdemes volt, mert Tibor olyat énekel, hogy szétrobban a stúdió. Abszolút zenei csúcspontja a műsornak ez az előadás, akkora erő van bene, ami a közönségre is átragad, végre vezényszó nélkül ugrik talpra mindenki. Bevágják még a kiesett Gyurcsík Tibit is Kocsis Tibor rajongói pólóban feszítve, adu ász kijátszva. Mentorok sem tudnak szólni egy rossz szót sem, Geszti már a rock & roll angyalának nevezi, MalekMiki meg igazi büszke atyai mosollyal dicséri, tényleg felpörgött ő is a mentoráltjai érdekében.

Versenyprodukcióból ennyi volt mára, valahogy ki kell bírni az eredményhirdetésig. Nóri összegez, ő megállás nélkül a dugásra gondolt a produkciók kapcsán (suttogások és sikolyok ugye), TMI, köszi. Időhúzásnak jön egy produkcióval Tóth Gabi, amiről leginkább annyi mondható el, hogy egy eleme nem volt, ami eredeti lett volna. A ruha kicsit Gaga, a fehérneműs táncosok alkotta emberpiramis nagyon Kylie Minogue : All The Lovers, ráadásul villantott vagy kétszer, de legalább eltelt vele pár perc. Versenyzőknek van még egy közös produkciója is, Back II Black-től a Tevagyazakitalegjobban, úgy kezdődik, hogy Tarány Tamás mögé felsorakoztatják az összes többi énekest. Ez az előadásuk buli volt egyébként, és volt köztük interakció is, ami nagyon pozitív, nem csak idétlenül ugráltak egymás mellett, időnként a másik tyúkszemére lépve.

Embertelenül hosszú szünet után Nóri lezárja végre a szavazást, tudjuk, mit jelent ez, DRÁMAI pillanatok következnek, rengeteg sírással, és még annál is több hatásszünettel. A végére Keresztanyu három fia áll egymás mellett, és most egy pofátlanul hosszú szünet előzi meg az utolsó továbbjutó bejelentését, hogy Ildinek legyen ideje végiggondolnia, hogy „akárhogy is lesz, te ma itt szopni fogsz anyám, de nagyon.” Baricz Gergő továbbmegy, marad Demes és Lil. C, és azonnal, lélegzetvételnyi szünet nélkül kell kezdeni a párbajozást.

Demes Tamás Alicia Keys Fallint énekel, méghozzá nagyon jól, belead mindent, ahogy kell. Lil. C mindenki határtalan meglepetésére Jackót hozott, Man In The Mirrort, ami azért visszás egy kicsit, mert nekünk, nézőknek nem volt még olyan régen a Tábor, ahol Kocsis Tibor nyomta ugyanezt, nem is akárhogy. Lil. C a saját terepén mozog, vagyis MJ-t imitál, amiben nem rossz, de most hadd legyek már annyira szubjektív, hogy különösen ezen a ponton én az eredetiséget díjaznám jobban. Na, döntsenek a mentorok, Maleknak és Ferónak is Lil. C, Gesztinek meg Demes Tomi, hogy Ildinek két lehetősége maradjon: vagy eldönti Lil. C javára, vagy kihozza döntetlenre, hogy döntsön a boríték meg a közönség. Ildi fokozhatatlanul tragikus monodrámát él át, torzul az arca nagyon, és főleg hosszan, amiért meg fog kapni mindent, amit csak el lehet képzelni a fórumokon, de ez most tényleg rohadt egy helyzet neki, ezt lássuk be. És felvállalja a döntést, hazaküldi Demes Tomit, van vér a pucájában, én meg sajnálom, hogy ez most így alakult. Jön a sírás egymás vállán, „nemharagszomrád”, meg a grouphug, hagyjuk is most itt ennyiben a versenyzőket, nagy drámát élnek át a színpadon, jövő héten pedig Nóri ígérete szerint dübörög a rock! Meglátjuk.

 

Képekért nagy köszönet Sigismundusnak, meg persze a műsor hivatalos oldalának is.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: x faktor
101 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.10.24. 10:04:47

Elmondom, a fórumokon mi megy Keresztesről:
1. Műbalhé, műsírás, könnyek nélkül. Másnak leég a háza, meg elüti a kiskutyáját a villamos, ő meg nehogymár ennyit ne tudjon feldolgozni!
2. Geszti rendes volt, hogy 2:1-re hozta a döntést, Keresztes meg hülye, hogy nem mondta Mikiegeret, mert akkor 2:2, dönt a boríték és nem a gonosz mentor küldte haza a kisfiát.
3. Geszti szemét volt, mert ha ő is Tamást mondja, akkor Keresztes vállán nincs teher, mert már úgyis eldőlt, azt mond amit akar.
4. (ez saját) Hasonló helyzetben ne kelljen dönteni a saját mentornak, mert ez szemétség! Mondjuk Keresztest bánthatják akármennyit ebben a műsorban mert megérdemli, de a másik 3 is lehet még ilyen helyzetben.

Nevem Earl 2011.10.24. 10:07:56

Néhány észrevétel.

1. Lilcsit haza, nem kell az országnak magyar Sean Paul. Jobb táncos, mint énekes, ennyi. Nem beszélve a névválasztásról, aki nézett valaha America's Best Dance Crew-t, annak vérig sértés.

2. A Rock Tenors kétharmadát fogorvoshoz, szabályoztatni, azonnal.

3. Tényleg kínos volt a Van Halen-t keverni a Pointer Sisters-szel, faszkorbács a gugliképtelen kreatív csoportnak.

4. A lesántult csajszi szerintem egész jó volt, bár valami ütős tánccal tényleg jobban átjött volna.

5. Kocsis Tibi tényleg nagyon magasan vitte az egészet, remélem, megmarad a lendület.

Akármi Áron 2011.10.24. 10:15:54

A poszt remek volt, jobban szórakoztatott, ("ezervattos vigyor")mint a döntő, köszi!DDD

fwarning 2011.10.24. 10:18:07

Olyan szívesen hallgatnék majd valamelyik műsorban valami igazán igényes és énekben is kihívást jelentő dalt...

Mondjuk:

www.youtube.com/watch?v=jhat-xUQ6dw&ob=av2e

www.youtube.com/watch?v=cs-XZ_dN4Hc

fran7 2011.10.24. 10:24:21

Keresztesnek sikerül elbuknia a legerősebb csoporttal. Szerintem leginkább ezért sírt. Rájött mennyire elrontotta. Amúgy meg ne sírjon. Ezért kapja ő a nagy pénzt, nem azért,hogy mosolyogjon és dicsérje a sajátjait.

lucc.gizi 2011.10.24. 10:25:23

Szerintem Kocsis Tibor volt a legjobb.
Keresztes meg kurvára irritáló, hihetetlen, amit ez a nő megenged magának. Nem rosszindulatból írom, de szerintem minél előbb pszichiáterhez kellene fordulnia, mert szüksége lenne rá..
Úgy csinál, mintha ő szülte volna a kiscsávókat (tavaly is így nyomult), értem én, h. valaki az ember szívéhez nő, de azért ez már túlzás. Azért kapja a fizetését, h. döntsön. Gondoljátok már el, milyen érzés úgy énekelni, h. veled szemben élő adásban zokog a mentorod..Arról nem is beszélve, h. milyen bunkó stílusban szól oda a többi mentornak, ha azok egy kicsit is negatívat mondanak a versenyzőiről.

womanestomen 2011.10.24. 10:32:47

Jó a sántalány, csak félrelépett, na. Remek hanganyaga van, csak nyíjjék ki. De például Muri Enikő mért üvölt? Nem énekel, inkább kiabál a magasaknál. Ez a második etap amúgy tényleg unalmas volt, a két seniortól eltekintve:)

Ugyandehogy (törölt) 2011.10.24. 10:57:12

csak azt tudnám, hogy egy erdélyi, gitáros fiúból miért csináltak jampit?

@Eruka: egyetértek:)
@Yooha: tényleg úgy sajnálom a nénit, rohadt sok pénzért a dolgát kell végeznie. "egy anya", mi? hányok.

bruu 2011.10.24. 11:02:12

Szuper a poszt már megint. Akkor most sikerült jobban helyezkedned és nem visitották szét a füled a tinik :)
Enikő ebben a ruhában olyan volt mint egy barbi baba, hosszú vékony lábakkal. Cipót bizta a stylisthoz vágtam volna a helyében, és tényleg kicsit visszavehetne a kiabálásból, bár Gurbik Petrát meg sem közeliti.
Devilnóri ismét mondott hülyeségeket, de ezzel lesz szórakoztató. Tényleg azt a helyszinen hogy lehet elviselni, ahogy beleüvölti a mikrofonba a továbbjutó nevét?
Verának annyira jó a személyisége, hogy akármilyen hülye ruhát adnak rá, akkor is jó nézni.
A bevált sablonokat itt is meg találjuk, külföldröl hazajött énekes, határontúli, két gyerekes anyuka, tini lány, sistersek kilónyi zsebkendőt szétbögő mentor.
Táblagép jahjah kiirták, hogy lesz termék megjelenités.
A drámai vég arra kellett, hogy a meglepett ledöbbent néző ne tudjon egyből elkapcsolni, és a reklámblokkból még az elejét biztos elcsipje

hszs 2011.10.24. 11:24:33

Ezt most végignéztem,konklúzió: letudva a "szerelmes dalok" kategória.

Nem vagyok romantika-ellenes és érzelmeit kimutatni nem tudó ember, de valahogy ez az a kategória, ami legkevésbé tetszik, bármilyen versenyről legyen is szó.

Sokszor nem sikerül a nagy érzelmeket átadni, ezért erőlködésnek tűnik a produkció. És ez nem is annyira a versenyzők hibája, mivel nehezebb egy érzelmi kategóriában hitelesen kitárulkozni, mint egy személyiségjegyekhez jól illeszkedő dalban "lubickolni" (pl. rokker-arc zúz és ordít, és jól).

Ezen az estén a két 25 éven felüli srác volt a legjobb, kiemelten Tibor.

Minden gonoszkodást mellőzve (hisz minden versenyzőt megillet a tisztelet tehetségéért): Lil C és a Baricz srác produkciója szörnyű volt.
Az Ikrekből, már elnézést, leginkább a "friss hús" motívumok maradtak meg - Margitszigeten tekerő seggek, stúdióban pulzáló mellek.
A csapatok átlagosak voltak, a lányok inkább nőiesen vonzóak (Enikő, Alexa) vagy bájosak (Vera), mintsem túl emlékezetesek.

Egy biztos, ennél mindenki sokkal többet tud, úgyhogy hajrá, a jövő hetit nem látom majd, de figyelni fogok! :-)

hszs 2011.10.24. 11:25:26

És még valami: a táblagép meg "monnyon le"!

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.10.24. 11:33:28

a: aki a bariczot továbbküldte az valahol nem értem miért néz tehetségkutatót illetve miért szavaz... a mostani produkciója kritikán aluli volt szó szerint.. vállalhatatlan a legjobb 12 között.. erre továbbmegy... pff..
ami a párbajt illeti, tamás egyedi volt jobban beleadott mindent, és jobban is énekelt. C bár meglepően jól utánozta jacksont a magas hangokat kihagyta, sokszor hamis volt, és majd végig csak a mikrofon előtt toporgott.. egyedül a megpördüléses térdeesés volt olyan ami előtt le a kalappal... énekelt, mozgozz és elóadóként viselkedett... 3mp-ig.
ezek után a feró meg a malek nem tudom mit látott benne. hozzáteszem én drukkoltam mindkettőnek mert szerintem mindketten jók, de itt most az ment haza aki a legjobban teljesített és az jutott párbaj nélkül tovább a 3-ból aki a legtrébb volt..

Állásrafal 2011.10.24. 11:37:20

Mint anya leszerepelt, ha már erre hivatkozott. Az ő döntése akkor lett volna anyai, ha a nézőkre bízta volna a döntést, de döntésével választott, saját gyerekei közül döntött. Ennyit erről.

Nevem Earl 2011.10.24. 11:38:17

@lucc.gizi: Egen, Keresztanyu kicsit érzelmeske. Ez önmagában nem baj, de amikor a párbaj alatt többet látom az eltorzult képét, mint az énekest, kicsit befeszülök. Faszkorbácsot a vágónak is. :)

Nevem Earl 2011.10.24. 11:42:24

@hszs: Amikor az ikrek kifutották a feszkót a Margitszigeten, lesírtam a szendvicsemet. És nem a meghatottságtól.

Nem Penny hajója 2011.10.24. 12:01:38

Mondjuk ki, az a srác azért esett ki, mert csúnya. Egyszerűen ilyen arccal nem lehet valakiből sztár, esetleg csak akkor, ha nagyon brutál jól énekel, róla pedig ez sem mondható el.

Más kérdés, hogy nézők egy négerre sem fognak tömegesen szavazni, a Keresztes székely spanja meg megint csak nincs ott énektudásban a topon, szóval fogjuk még bőgni látni a nyanyát.

lavór 2011.10.24. 12:02:07

Jaj, ezt a sok tehetségtelen előadót. Mindet haza, kapáljanak inkább.
A mentorok meg külön állatfajta, színház az egész...

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2011.10.24. 12:10:46

Most komolyan... fiúk lányok
Van aki komolyan veszi ezt a szánalmasan kézivezérelt, buta giccsparádét?

Keresztes tényleg ennyire buta, vagy ilyen jó színész?

Geszti miért hiszi, hogy húsz év után még mindig jópofa az idióta divatrepper hülyegyerek póz és duma?

Köszönöm, nincs több kérdésem. Kérem, kapcsolja ki.

Datura.Stramonium 2011.10.24. 12:13:11

@Babette_: Erdélyi gitáros fiúból én még egy normális előadást nem hallottam. Ez persze lehet az én zenei műveletlenségem, vagy ez a srác tényleg csak egy személyiség és inkáb Király L. Norbert utánérzés / klón okán van a műsorban.

Datura.Stramonium 2011.10.24. 12:15:47

@hszs: A műsorban termékelhelyezés található. NA DE ENNYI? Az a szerencséjük, hogy nem a Paski Atomerőmű szponzorálja a műsort. Akkor aztán lehetne a kisfilmek készítőinek agyalni a mit és hogyan dolgokon. :-)

killerkaller 2011.10.24. 12:20:52

Alapvetően szvsz a rossz dalválasztás vitte a műsort. A két srácnak a nyilvánvaló tehetségük mellett még szerencséje is volt ebben. a gyengébbeknek is jobban ment volna egy személyiségükhöz közelebb álló nóta, lásd az előző adást.Kimaradt a fokozatosság, amit mi nézők és a versenyzők is megszívtak.
Keresztes Ildikót -azért ne kövezzetek meg- kedvelem, de a szakmaiságának le kellene győzni az érzelmeit. MAlek és Feró rendben vannak, de nem értem Geszti mit keres még itt. Számomra nagyon irritáló a verseny marketing szempontú megközelítése.

nemecsek ernő áruló 2011.10.24. 12:21:03

Bár Lilszíből minden eredetiség hiányzik, egyértelműen Demes volt most a rosszabb. Keresztes meg a jogos kritikákon mekkorát tudott hisztizni... Ez van. Abból kell dolgozni, ami van. Neki szar hozott anyaga van, ennyi.

KenSentMe 2011.10.24. 12:35:38

Mindig megdöbbent, hogy ezekről a műsorokról felnőtt emberek komolyan tudnak beszélgetni, mintha ezek fontos dolgok volnának, egyáltalán, mintha ez bármit is számítana.. hogy a Keresztes Ildikó és a Keresztes Pók mit szól be a huszadik nímandnak..

remélem, azért ha moziba mentek és meghal a főhős, nem siratjátok napokig és nem estek mély depresszióba..

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.10.24. 12:40:56

Nem nézem a műsort, de kapásból Verára szavazok, helyes kicsi lány, jó nézni, ahogy ragyog.

Dr.Hátrányos Elonóra 2011.10.24. 12:43:23

azért a pénzért még a földön is fetrengenék,a szám habzana,hogy melyik kis hamisan nyávogó senki jusson tovább.Ildikó:ócska ripacs

lobster thermidor 2011.10.24. 12:45:12

Ha itt valaki azt gondolja, hogy ez a "mentorcirkusz" természetes mutatvány, az nézzen bele a hetek óta szombaton kora délután, és vasárnap délben a COOL-on futó amerikai X-faktorba. Tudjuk, hogy annak a hazai kópiája, és ezért mindenben meg kell felelniük a jogtulajdonos által eladott formátumnak. Szóval aki megnézi azt a műsort, az láthatja, hogy még a mentorok karaktere is le van kottázva. Olykor még a szájukba adott poénok is pontosan azok, mint amikkel Feróék operálnak. Úgyszintén a versenyzők szájába adott "nekem az életem a zene", meg a "meg kell mutatnom a világnak, hogy bennem mi lakozik" című botorságok. A sírás-rívás az ott is alap.
No ezen nem is rugózok tovább, így van, és kész.
Annyit azonban feltétlenül érdemes elmondani arról a műsorról, hogy valószínűleg az ottani takarítónő, és az utolsó díszletmunkás is jobban énekel, mint a mi "hatalmas" tehetségeink.

2011.10.24. 12:48:08

Jó összefoglaló, grat. Mondjuk a magam részéről Demes párbajdala szörnyszülött volt, egyszerűen fos. Az ikrek gyengék, de különböző magazinokban nézném őket, a kövér csávó meg tök jó, csak ne adjanak neki ilyen óriási nulla, vállalhatatlanul gyenge dalt, Presser miatt hajbókolunk, de tudjuk, hogy szar. A jövő heti rockosat is nézem majd, előre röhögök, hogy a rock a U2 meg az R.E.M. lesz, ha meg valaki hoz valami tényleg rockot, akkor úgy lesz mint a tavalyi tesólányoknál, az AC/DC-nél, hogy a gitársávot nullára veszik le. Akkor nem kell erőltetni a rock dolgot inkább.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.10.24. 12:54:10

Az idei X faktorban nagyon sok a tehetség.

lobster thermidor 2011.10.24. 12:56:49

Még annyi, hogy az ami verzióban a mentorok valódi producerek, kivéve Nicole Scherzingert, ő viszont nagyon jó nő, akik sok-sok millió eladott lemezzel a hátuk mögött valóban tudják segíteni a nyerteseket.
Keresztes a permanens picsogáson, Feró a tahóságon, Geszti a kancsi nézésen kívül vajon mit tud nyújtani a nyerteseknek?

lobster thermidor 2011.10.24. 12:57:38

@organikusviselet:

Ez igaz, csak nem az énekes műfajban.

andrush 2011.10.24. 12:59:15

Én mindig a dagiknak szurkolok, úgyhogy hajrá Tomi!!!:)

AnnaKarenina 2011.10.24. 13:13:13

Uuutálom már ezeket a műsorokat, mert mindig igazságtalanok a közönségszavazatok miatt. De ez most még utálatosabb volt, mert Keresztesnek pontosan tudnia kellett, hogy Demes Tamás mennyivel tehetségesebb, mint Lil C. Demestől a Cserháti-dal teljesen pontos és különleges volt.
(Baricz Gergőnek meg csak dünnyögős, dörmögős dalokat lehet választani, másra nem elég a hangja. Egy kicsit most ő ennek a műsornak a Király L. Norbija.)
Innentől már azért drukkol a néző, hogy végre essenek ki a tehetségtelenek, hamisak, és csak a jók maradjanak: Kocsis, Tarány biztosan és Muri talán.

hszs 2011.10.24. 13:14:21

@Datura.Stramonium: Speciel az atomerőmű nálam már helyezett el terméket - van tőlük egy remek bőr kulcstartóm. :-)
Jól néz ki, nem sugárzik, praktikus.
Na de ez a nyamvadt tablet, mit össze nem erőltetik...

Waldeck 2011.10.24. 13:31:07

Szerintem rendes dolog egy tablet-reklámtól, hogy lehetőséget ad pár fiatalnak hakincelebbé válni.

Amúgy egy ideje a primitív zsűri miatt (főleg Keresztes meg Csótány) nem nézem a műsort, mert élvezhetetlen. Szórakozni akarok ha tévézek, nem bűnhődni.

Ahogy olvasom, az Ildi hozta a szokásos stílusát, szóval jól tettem, hogy nem néztem.
A szót amit kerestek és folyton körülírtok, ami az olcsó és primitív műhisztit jelöli: melodráma.

lucc.gizi 2011.10.24. 13:51:56

Nekem az (is) fura, h. egy pár versenyzőnél ledöbbenek, amikor kiderül, h. milyen fiatalok, és közben úgy nyilatkoznak, mintha kiélt negyvenesek lennének (pl. a kiabálós-nem-éneklős Muri Enikő, vagy Demes T., aki 18 éves, de legalább 26-28-nak néztem...tudom, h. ez "adottság", de akkor is fura valahogy.

jog-ász 2011.10.24. 13:52:16

érdemes néha belekukkantani az amerikai meg angol x factor-ba, mind versenyzők mind a zsűri habitusa szinvonala kapcsán..miki boldog lehet mert két nagyágyuja van, megérdemelten jutnak tovább.

szódabár 2011.10.24. 13:55:42

Keresztes Ildikó ok., el kell fogadni, hogy kirobbanó a stílusa, egyébként pedig roppant érzékeny a lelke. Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy neki van/volt a leggyengébb csapata is, mindegyik fiú tele hamis, gyenge hangokkal. Sajnálom, hogy nem a borítékos megoldást választotta, vagy legalább azt küldte volna haza, aki tényleg nem oda való. Lil C szerintem egyszerűen nem tud énekelni, a jó tánc pedig sosem feledteti a hamis hangokat. Fájt a fülem a tenoroknál is, mintha Bartókot hallgattam volna, össze nem illő néha hamis katyvasz, az ikrek inkább szépek, mint jók, Vera meg idegesítően mórikálja magát. A legjobb szerintem Kocsis Tibor, Alexa (igenis nagyon szépen énekelt), Tomi (csak ne Presser számot, ha lehet, például a Gnarls Barkley-féle Crazy nagyon jól állna neki) és az Apollo fiúk, akiknél jó volt a szám és az előadás is. előadás.

virágméz 2011.10.24. 13:56:04

szörnyű, hogy mennyire sablon mondatokkal értékelnek a mentorok, és még hátravan 10 döntő! A sablont elsősorban úgy értem, hogy mindenki a saját szintjén ismételgeti a betanult mondatokat, ha héliumhangon hallanánk, akkor is tudhatnánk, hogy milyikük is szólalt meg. Kedves mentorok, amit várunk a versenyzőktől, azt tőletek is szeretnénk látni, adásról adásra megújulni, színesedni, egy-egy friss véleményt is kiagyalni spontán.
A versenyzők közül meg Kocsis Tibor és K.Vera legyen a legjobb ffi és női hang ebben az évben, hisz ők a legjobbak!

MEDVE1978 2011.10.24. 13:57:45

Nem szoktam X faktort nézni, először láttam ezeket az embereket.

Ehhez képest én is a Keresztes Ildikó három emberét vártam az utolsó helyre.

A néger srác - lehet rasszistázni - azért van benn, mert néger rappernek lennie kell. Annyit is tud kb. mint egy néger hiphopos: táncolni és rappelni.

Demes Tamás, aki a végén kiesett, egyáltalán nem volt olyan borzasztóan rossz, de sajnos beleillett a lapos - unalmas sorozatba.

Mindenesetre én Baricz Gergőt raktam volna ki. Ezt a számot én nulla zenei képzettséggel jobban éneklem. Borzalmas volt, egy karaokee bárban már megdobálták volna érte, pedig ott van toleranciaszint.

G_P 2011.10.24. 14:08:35

Keresztes műbalhéja minden eddiginél durvább volt, konkrétan helyette égett az arcom. Legalább olyan spontán, mint tavaly a vastag tesvérek párbaja volt. Lil szí meg olyan 2006-os fazon kb, mozgásával és hangjával együtt.

Ez a >>lenyeltem egy gumikacsát-RNB HANG<< körülbelül abban az időben volt mainstream.

GRX 2011.10.24. 14:09:14

Love is all around - The Troggs, 1967, kedves Szerző Kisasszony. A Wet wet wet a dal sokadik feldolgozását készítette el csupán 1994-ben.

anothernick 2011.10.24. 14:12:55

halál komolyan érdekel: szerintetek nem volt hamis Demes párbajdala??? nekem néhányszor nagyon fájt a fülem. ha van köztetek zenész, érdekelne a véleménye. a másik, hogy Kocsis Tibinek télleg jó hangja van (és szép mosolya ;)), de valahogy elkapkodta ezt a dalt. de legalább kiderült, hogy van energia benne! csak még be van szorulva kicsit... sajna olyan ember, akinek hangja is van és előadónak való személysiége is, hát nem nagyon van itt most. sztem a boybandák olyan uncsik, hogy komolyan sajnálom a Gesztit! a csajokban meg nincs meg az a bátorság, ami tavaly Reniben. egy kis pimaszság, pörgés kellene mindenkinek. de ezt nem lehet oltani, vagy van, vagy nincs.

tomarill 2011.10.24. 14:15:02

Tök jó poszt, nem is bánom, hogy nem láttam, egyébként egy egész élvezhető 35-40 perces műsor lehetne belőle, ha reklámontás, meg pojácaság kizanzulna!

AnnaKarenina 2011.10.24. 14:18:08

@anothernick: Embör, milyen Reni? Ha az akire, én gondolok, akkor tuti, hogy én hallottam jól, hogy Demes nagyon jól énekelte a Hamu és gyémántot, mert az a Reni szinte mindig hamis volt.

silverwol 2011.10.24. 14:34:46

A műsornak egyetlen szembetűnően gyenge pontja van: Keresztes Ildikó. Ripacskodik, beledumál a zsűritársak véleményezésébe, ráadásul bután, gyakorlatilag alig van értelmes megnyilvánulása. Ráadásul meg sem hallgatja a kiritkákat, amikből esetleg tanulhatna...

Meg aztán a szavazás a végén...Ez a nő a múlt előtti adásban a közönségre bízta, hogy kiesik-e a Rocktenors, holott elvileg nagy rock-fan. Tavaly is mindig ezt csinálta, ha ő maradt utoljára, biztosak lehettünk benne, hogy meg fogjuk nézni a borítékot. Mert félt bevállalni a véleményét.

Erre a múlt adásban meg hagyta kiesni Tamást, kimondta, hogy ő menjen, holott annyit kellett volna tennie, hogy ismét a közönségre bízza a döntést. Ha már a saját embereiről van szó, ne ejtse már Ő ki az egyiket. Ráadásul senki nem szólhatott volna ellene egy szót sem, talán Geszti is ezért szavazott Tamás mellett (hogy Ildikónak legyen lehetősége dönteni).

Egyébként ez a nő ideggyenge... én nem tudom... mit keres még itt? Nem lehetne valakit bevenni helyette? Őa a negatív kontraszt, kb. annyira elveszi a kedvema műsortól, mint a sok reklámblokk.

Nevem Earl 2011.10.24. 14:35:38

@lobster thermidor: Abszolút igaz, épp most figyeltem fel rá, hogy Keresztanyu és Paula Abdul gyakorlatilag szinkronban sírnak.

Nevem Earl 2011.10.24. 14:37:23

@GRX: Ne felejtsük ki a nagy Billy Mack remekművét a karácsonyi verzióval. :)

Nevem Earl 2011.10.24. 14:45:16

Egyébként senkinek nem tűnt még fel, hogy mivel azonnal nyitják a vonalakat, statisztikailag annál több esélyük van szavazatot kapni a versenyzőknek, minél előbb lépnek fel? Szerintem ez újabb manipulatív lehetőség hájpolni az aktuálisan lezsírozott nyerőembert.

Ámerikában úgy oldják meg, hogy az utolsó dal elhangzása UTÁN két órád van szavazni, pont. Miért nincs itthon így? Egy dologra tudok gondolni: igazságosságtól független bevétel-maximalizálás.

single 2011.10.24. 14:46:12

Ildikó valószínűleg nem olvas ilyesmit. Kár pedig, mert jó tükör lenne számára. Ildikó egy műnő. Csúnya, gebe, ostoba, megjátszós, (nem tudom mire, mert énekesnek is csapni való). Nem értem miért futtatják ennyire, bizonyára jó oka van. Kizárólag miatta nem nézem a műsort. Lábrázást kapok a látványától is.

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.24. 14:51:48

Ildikóval csak pár gond van, személyes sértésnek veszi, ha valaki kihangsúlyozza a mentoráltja hiányosságait. Ezt általában némi hangerővel szokta kompenzálni, s nem pedig észérvekkel. Ezen kívül nem áll jól neki, de még mennyire nem, a sírás, valamint a képernyő. Én az első kiszavazásnál mind a két illetőt hazaküldtem volna az ikrek társaságában.
goo.gl/iXXAu

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2011.10.24. 14:51:56

Nem volt rossz adás. Nekem ez a Demes gyerek egy percre nem volt szimpatikus már az elejétől kezdve, szóval nem bánom, hogy ment. Kicsi C meg nagyon jó táncos, de énekesnek max szódával elmegy kategória. Jacko-t jól adta, hasonló a hangszíne, de őszintén megvallva nem hiszem, hogy egy sikeres előadó imitálása lenne az a bizonyos X. Stifler, meg Tarány nagyon jók, a kislány ügyes, aranyos, helyeske, de őszintén megvallva kicsit kevés még ő ide, ahogy az ikrek is. A Baricz Gergőnek keresni valója sem lenne az élő mezőnyben, de hát az idei felhozatal nem igazán hozott valamire való 25 alatti férfi énekest (illetve egyet igen, de az már attól is elbőgte magát, ha egy bolha csúnyán nézett rá) Előzetesen én egyértelműen Muri Enikőnek drukkoltam, de két élő adás után nagyon közel áll ahhoz, hogy őt utáljam a legjobban. A dalokat szépen adja elő, de az a színészkedés amit művel közben rettenetes. Tavaly végig csesztették a Vastag Csabát, hogy milyen sok volt a manírja, hát idén egy szót sem szólnak erről Muri Enikőnek, holott neki minden mozdulata olyan mesterkélt, hogy az valami rettenetes. Minden egybevetve szerintem az idei eresztés bizony érezhetően gyengébb mint a tavalyi. Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akár azt is mondanám, hogy az itthoni X faktorból a döntősök többsége az amcsi verzióban két rostával előbb kihullott volna.

Sicc 2011.10.24. 14:59:53

Van az a pénz, amiért egy tehetséges művész hajlandó magát a "HÜLYE PICSA" kategóriába eladni. De nincs az pénz, amiért vissza tudja magát vásárolni.

Nagyon csodálkozom Keresztes Ildikón. :(

single 2011.10.24. 15:03:55

@Sicc: Ebben benne van az igazság, csak épp fordítva. Eleve egy tehetségtelen hülye picsa és ettől várja a felemelkedést.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.24. 15:16:02

@Nevem Earl: Igen, a Troggs az isten, Billy bácsi feldolgozása überállat. Viszont felfogásában, úgymint "nyálas szar", ez a produkció valóban a Wet... verzióhoz állt legközelebb. (Igaz ettől ez még nem a Wet... száma.)

Bogyó 2 2011.10.24. 15:27:14

@shitgun: Szóval akkor nálad is a rock egyenlő metál. Egy Vertigo meg ezek szerint hip-hop. Megáll az eszem ettől a felfogástól. Ha majd metál est vagy hard-rock est lesz, akkor reklamálhatsz, de addig bármennyire is fáj, a Coldplaytől a Dire Straitsen a Genesisig sok minden rock még, amiben nem hörögnek vagy visítanak.

Nevem Earl 2011.10.24. 15:28:31

@Bogyó 2: Meghallgatnám, ahogy az ikrek Marduk-ot adnak elő.

Bogyó 2 2011.10.24. 15:31:56

@single: "énekesnek is csapni való"

Ezt ugye nem mondod komolyan? Keresztes egy hisztérika, de énekesnek kiváló.

candyperfumegirl 2011.10.24. 15:34:41

@Bogyó 2: így van, a rock egy nagyon széles körű és sokrétű fogalom, rengeteg alműfajjal, nem lehet csak az egyik ágazatára azt mondani, hgy na ez "A rock". Amúgy én is kíváncsian várom, miket hoznak majd arra az estre... :)

Tomek13 2011.10.24. 15:35:06

Egy kicsit ha belegondolunk, akkor két dolgot is ki lehet következtetni a műsor utolsó tíz perce alapján:

1.Lil C kapta a legkevesebb szavazatot

2.Az RTL őt akarta, ezért Ildikó fülére mondták, hogy hogy döntsön.

Merthogy:
Egyértelmű, hogy Lil C sokkal profibb és képernyőkészebb és hosszútávon jobban megéri műsorban tartani, mint DT-t, akit kifejezetten rossz nézni. Lehet, hogy hallgatni jobb, de ez egy TV-s tehetségkutató. Ebből az következik, hogy a csatorna Lil C-t fogja favorizálni és gondolom azt senki sem hiszi itt, hogy a mentorok eldönthetik, hogy az utolsó kettőből ki maradjon benn - ezt a producer mondja fülre.

Szóval adott a helyzet, hogy ez a két figura kapja a legkevesebb szavazatot, producer már a tenyerét köpködi: Hurrá, Ildikó drámát fog csinálni!

Rámondják a zsűri fülére, hogy 2-1 arányban kell eljutni Ildikóig, hiszen 3-0-nál Ildikó monodrámája nem lesz ilyen érdekes és ilyen sokáig sem húzhatják el. Szóval ez kész.

Ildikónak ilyen esetekben el kell vinnie a balhét a producer kívánsága szerint. Márpedig nem dönthet a 2-2 javára, hiszen akkor nyílik a boríték és Lil C hazamegy - tehát kénytelen szemét lenni.

Kb.így befolyásolják a verseny előmenetelét és csinálnak show egyidőben, nincs itt szükség a szavazatok hamisítására, aki ilyet állít, az nincs tisztában a média hatalmával!

baba jaga 2011.10.24. 15:35:43

@Sicc:
Nem igazán értem min csodálkozol.
Alkoholista,ideggyenge, hisztérikus picsa.Még a vasorrú bába lehetett ilyen.
Viszont a nagy kisember a jóbarátja.
Ilyen mentorral most mindenhová bejut, teljesen érdemtelenül.
Csak azt nem értem, a politikai hirdetéseken miért nem ezt az arcát mutatják?
Amúgy, ha már kérdezte, én bizony szívesen beülnék a döntnöki székébe azért a pénzért, amit kap.
És még zsebkendőre se lenne szükségem.

AnnaKarenina 2011.10.24. 15:45:04

@Tomek13: Borzasztó, de hihető. Akkor ezek szerint a legjobb hangoknak semmi esélyük? (Bár Vastag Csaba pont jó példa erre, egyáltalán nem érdemelte volna a győzelmet.)
A másik, hogy amiről a tv-s azt gondolja, sikeres lesz, bukhat is, mert az embereknek azért van ízlésük. Hol van már a tavalyi Tolvai Reni(ke)? :)

Starlark 2011.10.24. 15:48:23

Keresztes ritka gyenge csapatot kapott. Ezt nehezen dolgozza fel a múlt évi után.
Baricz nagyon rossz nem értem mit esznek rajta folyton olyan mintha a seggéből énekelne, ráadásul most bűn hamis is volt.

Legjobb a Tarány Tamás, neki olyan hangszíne van ami taníthatatlan, és mellette még hallása is van hálisten. A Tibor sem rossz, végre vki aki úgy énekelt Queen-t hogy nem kellett fogvicsorgatva szenvedni közben. Mellesleg nem értem miért erőltetik a Queen dalait, én azokat Mercury-n kívül még senkitől se hallottam jól énekelve, nem véletlen nem találtak a helyére senkit.

Az ikrek mit keresnek még itt azt pedig fel nem foghatom...

Nevem Earl 2011.10.24. 15:54:16

@candyperfumegirl: Bogyónak igaza lesz, jön majd a Genesis, U2, meg az AC/DC, mint örök adu (abban azért bízom, hogy a Sumérlányok produkcióját nem ismétlik meg, azok a picsák gyakorlatilag análisan erőszakolták meg a műfajt).

lucc.gizi 2011.10.24. 15:54:50

"Baricz nagyon rossz nem értem mit esznek rajta folyton olyan mintha a seggéből énekelne, ráadásul most bűn hamis is volt."

Milyen igaz, ezt magam sem mondhattam volna ékesszólóbban...:-)

2011.10.24. 15:58:27

@Bogyó 2: jó, igaz, én ilyen hülye metálos vagyok, mondjuk nem Cannibal Corpse-ot akarnék hallgatni az X-Faktorban, de mentségemre legyen szólva, hogy a tavalyi AC6DC-nél, ami azért teljesen az általad is említett rock kategória, teljesen kinyírták a dalt a halkítással.

fénycsepp 2011.10.24. 16:02:07

lehet, hogy senki sem beszélt Keresztes übergáz tetkójáról?:-o

jó volt a poszt :)

2011.10.24. 16:03:55

@shitgun: persze ha lenne egy kis bátorság meg kreativitás a szerkesztőkben, akkor simán énekeltethetnének a kölkökkel Iron maident (pedig utálom) vagy ott a Tori Amos-féle Slaxer feldolgozás, ami nagyot üthetne, meg még ezer ilyen ötletem lenne, de úgyis főleg lassú, zongorás rockzenék lesznek, meg U2 (erre most leteszem az ezer forintot), meg pár abszolút nem rock, rocknak eladva, lásd a tavalyi Pinket.

JanCsi 2011.10.24. 16:08:44

Köszi az öfit, nagyon jó!!!

Demes: csak én éreztem úgy, hogy mintha Terry Blacket hallottam volna énekelni (ha a képet elvesszük)???????? nekem nem tecc....

Kocsis: a legjobb. kétség nem fért hozzá.

Baricz: olyan szinten volt gáz és ciki, hogy már nekem fájt. Vártam, hogy otthagyja a színpadot és inkább lesétál.
Ikrek: ditto....

Muri:
lehet, hogy színésznőnek jobb lesz?! Agyonmanírozza minden produkcióját. Vagy csak nekem too much a nő?!

Nekem a JUMP tetszett. A nő is, a szám is!

Azt hiszem két embert maradt aki odavaló: Kocsis és egyáltalánnemcsúnyafiú Tarány...

Keresztes meg faaaaartooomuch! vérciki!

Ditti82 2011.10.24. 16:15:30

@fran7: Legerősebb csoport? Na ne... Malek fiai sokkal erősebbek. Nálam 25+, lányok, csapatok, fiúk sorrend van...

csicserierika 2011.10.24. 16:22:51

ott lett elcseszve a fiúk csapata, hogy Lilc, vagy Demes helyett nem Oltyán Attilát választották be. Elég jó hanggal, és karizmával rendelkező fiú. Kíváncsi lettem volna, hogy mit alakít élőben.

Nevem Earl 2011.10.24. 16:28:10

@csicserierika: Szerintem Geszti úgy döntött, nem elég megosztó a srác. Elsőre nyilván nem így gondolta, azért vitte táborozni.

csicserierika 2011.10.24. 16:31:39

@Nevem Earl: Ildikó golyózta ki, mert már az első előadása sem tetszett neki.
Éppen, hogy megosztóbb mint pl. a már két kiesett.

2011.10.24. 16:34:10

@csicserierika: az az őrült volt? Én annak drukkoltam.

Nevem Earl 2011.10.24. 16:40:41

@csicserierika: Elsőre én is falnak mentem a csávó pojácáskodásától, de végül is nem volt olyan rossz hangja. Valóban igazi megosztó lehetett volna, ezért furcsa, hogy nem került be. Igazán elfért volna a kiszeltündéktől és tálképű hajdúpéterektől hemzsegő kicsiny celeb-tenyészetünkben.

csicserierika 2011.10.24. 16:44:29

@shitgun: igen, a hosszú hajú, aki felfeküdt a zsüriasztalra :)

Nevem Earl 2011.10.24. 16:44:47

@Nevem Earl: De abban biztos vagyok, hogy hallunk még róla valamilyen módon.

csicserierika 2011.10.24. 16:46:15

@Nevem Earl: én is meghökkentem először, hogy egy őrült, de tetszett a gátlástalansága és hang is volt hozzá :)

Piotr 2011.10.24. 16:46:43

@Starlark:"Mellesleg nem értem miért erőltetik a Queen dalait, én azokat Mercury-n kívül még senkitől se hallottam jól énekelve"

www.youtube.com/watch?v=dREKkAk628I

GRX 2011.10.24. 16:53:10

@Nevem Earl: "Színarany Szar!" :-)

ethan blow 2011.10.24. 18:03:27

Kérném vissza Oltyán Attilát, köszönöm! Azon legalább volt mit nézni, ezek itt elég uncsi tucatemberek, de rájöttem, hogy felveszem a médiaboxommal, átpörgetem, mert 2,5 óra az kib sok ebből, megnézem, hogyan geciznek a mentorok, mennyit bőg a Keresztes, és ki esik ki, az drámai. De az éneklések elég uncsik, illetve kibaszott unalmasak, szori.

szbszig 2011.10.24. 18:53:02

"3. Geszti szemét volt, mert ha ő is Tamást mondja, akkor Keresztes vállán nincs teher, mert már úgyis eldőlt, azt mond amit akar."

Meg is verték volna a rendezők a műsor után, ha idő előtt eldönti, és Keresztes nem produkálhatja magát perceken keresztül.

vitaygeorgina 2011.10.24. 20:54:07

@Nevem Earl: Szerintem kevesebben néznék a műsort, ha a dalok elhangzása után még két órát kellene várni a műsor végére.
Ha viszont csak a dalok után lehetne szavazni, akkor meg kevés az idő. Szóval perpillanat nem látok jobb megoldást, mint a jelenlegit, az esetleges igazságtalanságokkal együtt. Amúgy szerintem a legtöbb ember kedvencekre szavaz, és pont leszarja, hogy a kedvence mit és hogyan énekelt, akkor is szavaz rá. Így meg mindegy, hogy mikor és mennyit lehet szavazni.

vitaygeorgina 2011.10.24. 21:05:00

Kösz az összefoglalót, Cindy (hihihi - ezen nem tudok túllépni:D)
Szerintem is haloványabb volt az adás, mint ahogy a felhozatal alapján várható lett volna. Ami feltűnt, hogy a mentorok sokkal természetesebben viselkednek ebben a szériában, mint az előzőben. És ezt azzal együtt mondom, hogy műbalhék, megkoreografált összeveszések és síráshegyek vannak. A tavalyihoz képest vagy én szoktam már meg ezt, vagy a mentorok fejlődtek, és jobban eladják magukat és kevésbé idegesítők.
A felhozatal szerintem már erre a második döntőre kettészakadt, és vannak nagyon jók, és nagyon bénák. Tarány, Kocsis magasan a legjobbak (érdekes lenne, ha a két fiú menne a döntőbe, és megnézném Malek reakcióját a helyzetre.). A többiek közül Vera, Alexa elviselhető,a többieknél hálás vagyok, ha van valami élet a produkcióban. A Muri Enikő körüli felhajtást sem értem, továbbra is egy üres, élettelen valami, azonkívül, hogy jó a hangja, és jól énekel, semmi egyebet nem tud felmutatni, és a hang még nem X faktor.

vitaygeorgina 2011.10.24. 21:06:57

Demes Tamás szerintem jobb volt, mint a másik párbajozó, és sajnálom, hogy kiesett, de a döntőre esélytelen volt, így végül is lényegtelen, hogy mikor esett ki.
A következő héten akkor lennék boldog, ha LilC és az Ikrek egyszerre esnének ki.

Nevem Earl 2011.10.24. 22:14:13

@vitaygeorgina: Ebben van valami. És itt válik a termék valódi versenyből feneketlen sms-kúttá.

Nevem Earl 2011.10.24. 22:16:36

@vitaygeorgina: Igenigen! A próféta szóljon belőled. Ha ezek ketten (ööö, hárman) állnának ott a kövi adás végén, már csak egy sört kérnék.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.10.25. 07:44:59

@vitaygeorgina: Hát mivel a dalok elhangzása után nem 15 percen belül van vége a műsornak, én már nem is nézem. Elég lenne annyi, hogy "Na kedves, nézők, elhangoztt minden dal, a legkevesebb szavazatot X éy Y kapta!" Utána párbaj, ítélet, függöny. Ez a percekig tartó várakozás totál felesleges időhúzás.

Lizalány 2011.10.25. 08:12:56

De jó,hogy említitek az Oltyán Attilát! Ő hatalmas figura volt,szerintem Ildi nagy hibát követett el,hogy a Demes vagy a mikiegér gyerek helyett nem őt vitte tovább.Gergővel nincs bajom,a múlt héten jól állt neki az a dal,de most Ildi iszonyúan mellényúlt.Az első sornál kitűnt, pocsék lesz,nem passzol a hangjához.A Demes dalválasztásánál szintén (olyan mint amikor egy 8 éves Für Elise-t játszik),ott a múlt héten is hibázott,hagyta hogy agyonhajlítgassa a Beatles számot.Azt kell mondjam,Ildi kiégett :)Mondjon le! :) De a többi mentorra is vonatkozik,baromi uncsik.
Az ikrek meg......minden komizható helyen lehúzzák őket,akkor mégis mi a fészkes fenéért nem estek még ki? Talány...

rorki 2011.10.25. 10:27:28

Tudja valaki h mi az a zene, ami Demes Tamás "felkészülő-videója" alatt szólt?

JOKKA21 2011.10.27. 00:07:05

Jó az írásod parfümös csaj, Alexáról jövő héten remélem csak jót írsz.:)

Krissyfurrr 2011.10.29. 21:29:03

Amíg nincs új poszt, addig ideírok:

Bagosi Alexa szép, aranyos, de ez a My immortal pocsék volt tőle! Hab a tortán mikor belibbent mellé afrofrizkó-tollseprű Nóri (ez a séró vetekszik a múltkori szerkóval) és közölte, hogy Alexa az Ivöneszensz Májimmorsölét énekelte. (bocs, hogy ezen lovagolok, imádom azt a dalt és kész :D)

Lil C most kivételesen tetszett,(pedig a falra mászok ettől a herélt kiskappan hangtól) de tényleg egysíkú, a Baricz gyerek hiába helyes, ha ez a dal (szerintem)nem feküdt neki.

És nem tudja valaki ki volt az az egész helyes eyecandy az ikrek mellett? :D (emelte a leányzók produkciójának fényét, ami szintén elment, és nem csak a gitáros félisten miatt! :D)

Krissyfurrr 2011.10.29. 21:31:28

Ó, és el ne felejtsem, Candyperfumegirl alig várom a hogyvótod! :D

Krissyfurrr 2011.10.29. 22:28:27

oldblog.tilos.hu/malestripshow/grace-jones.jpg

Annyit gondolkoztam, hogy kin láttam már ezt a borzalmat, aztán átnyergeltem a portponthura, és ott megtaláltam a választ! :D

candyperfumegirl 2011.10.29. 23:53:59

@Krissyfurrr: csaj nyugodtan, amíg nem töltöm fel az újat, addig ez itt simán lehet terep az aktuális adás kitárgyalására is.
süti beállítások módosítása