Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5831-5832

2011. október 19. 07:20 - dj Zax

Na megvolt a lagzi, Andrásék elhúztak nászútra Szoboszlóra lábgombát áztatni, Nóra megkérte Atikám kezét, Hanna meg Balázs pedig véletlenül leforgatták első, kissé szoftosra sikerült hómvideójukat Bandita napon hagyott kamerájával. Ma van az igazság napja, hogy melyiké még nem tudjuk, de jó lesz, az biztos. Zsozsó rezidencián kezdünk, Zsófi házimunkál, Zsolti bevásárol, teljes kiőrlésű péksütemény a menü, mert kurvára egészséges. Hát velem meg nem etetné. Na de mi van még Zsolti bácsi puttonyában az örökítőanyagon kívül? Egy terhesség előtti vitamin. Nyomul a csávó, nagyon akarja már azt a kis Barthát, de minek még egy börtöntöltelék a világra! Zsófi is így gondolhatja, nem is terhes még, lapít mint romlott hús a kutyatálban. Ügyvédnőéknél Timike zuhanyzik fél órája, miközben az asztalon hűl a lágy tojás, Nóra agya felbasz, füle füstöl, a Dühös Sárkány extrém póz jut róla eszembe. Atikámra mérges, aki kéreti magát, mint egy szende 50 éves aggszűz az isztambuli bazárban, időt kért. Na ebbűl sem lesz lagzi, elég hosszú volt az Andráséké is, ne raboljuk egymás idejét. De Atikám szerint az időkérés nem elutasítás, Nóra szerint viszont de. Atikám nem ellenfél.

A kapualjban egy remekbe szabott „Ügyeljünk a tisztaságra” tábla alatt pipiskedik lábujjhegyen Hanna. Furcsák ezek a mozdulatok, remélem tényleg ügyel a tisztaságra és a fingás is elmarad. Érkezik Balázs, gyors nyálas nyelvcsapások, majd józanodás, meg ne lássa őket valaki. Hanna azt álmodta, hogy Klaudia megette a videó miatt. Kollektíven fosnak tőle, hogy valaki feltölti a netre azt a szart, úgyhogy 2 eset van: Vagy kivándorolnak Ausztráliába, vagy Peti kurva ügyes lesz és megpattintja Bandita memória kártyáját. Hát nem tudom. Ha sokáig nem lesz szerelem, akkor inkább Ausztráliára szavaznék, ott legalább vannak cápák. Közben a gyermekbázison a titkos banda tag, Vanda ad villásreggelit a koptereknek. Nem mondom 60 rugóból kijön pár jó falat, mégis tejbe kása a menü. Emma tömné Mátét ezzel a remek étellel, de kiskölke nem kajál, ezért Vanda főnökösködik egy hangya fasznyit. Ügyes Péter szól bele a gyermek nevelésbe: normális kaját az asztalra. Eridj a bótba Bandita, oszt vásárolj fagyit meg gumicukrot reggelire. Vandánál a pénztár, cső waz!

A szipirtyó irodájában Aliz pakolgatja az új íróasztalán a papír és írószereket, igaz olvasni nem tud, de legalább az ötletei jók. Klaudia majd kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket. Hát Nincs-Megállás Ádám már párszor kiaknázta, nem tudom maradt-e még valami a szipirtyónak is. Érkezik Nóra, fésztufész óhajtja a kígyó társaságát, Aliz veszi a lapot, két pillepalackkal a hátán elmegy borért. Nóra meg meséli, hogy nem fasza Atikám. Közben odafenn Peti túrja Bandita szemétdombját, már éppen meglenne a szajré, de betoppan a kis hómvideó szakértő. Otthon hagyta a dezodorját, amire azért van szükség mert megint a kis vörös tanulócsaj van a pénztárban. Ott is érik a szerelem, de kicsit túl fújta magát a srác, hajlakkból ennyi már pöcsét is rögzítené. Közben Nóra nyit panasz napot Atikámról, aki időt kért és valszeg nem akar házasodni. De Atikámat nem kell sürgetni, férfiból van, majd megjön az esze, csak ágyék tájon kéne kezdeni a győzködést. Nóra szerint nem meri megmondani, hogy nem akar házasodni. Egy ügyvédnővel bazmeg? Hát persze hogy nem. Milyen jogai lehetnek ott egy férjnek?

Bandita kupleráját időközben Peti ha lehet, négyzetre emelte, baseball ütővel és székkel torlaszolja el a bejáratot és végül megtalálja a memória kártyát. Vajon arra-e? Közben Linda zavarja fatert az irodában, az elveszett gyöngyös karkötőjét keresi. Guggolgat, hajolgat a kis fodros miniszoknyájában, valszeg így vezetik fel, hogy most már ő is lassan eladó sorba kerül, részt vehetne egy kasztingon a Banditánál hómvideó kategóriában. Fater, te mit szedsz, ááá semmit, de most lebukott. Előkerül a terhességi vitamin reklámanyaga, Linda már alig várja a kis tesót. Csinálj magadnak kis bula! De bizony még legalább 9 hónapot várni kell, ilyen ez a filmes szakma. Barthának sem mehet minden elsőre. Pláne ha Zsófi szedi a fogalmazás gátlót, jegyzem meg. Udvaron az említett fél edzeni és dolgozni készül. Traccsolnak Kingával, meséli a terhességi vitaminokat. Ismét kezdődnek a „de mondd el, de nem mondom” kezdetű mantrák, végül Zsófi úgy látszik megtört. Most szenya vagyok? – vágja oda a kérdést. Az. És ha Zsolt megtudja, akkor büdöskurva is.

Klaudia ront Atikámra. Hülye vagy fiam? Időt kértél? – nyit be, de tőle már ez is erős. Tárgyalják a lagzit, Klausz fél, hogy Juli miatt kéreti magát Atikám, pedig dehogy Miklós cár az ok. Az nem gond, mondja Klaudia, lenézve az öreg iszapszemet, úgyhogy húzás Nórához, bocsánatkérés és epekedés, térden állás ás állva nyalás legyen, mert különben repülsz, mint a vadludak. Atikám érti, békülés lesz, de előbb az üzlet, úgyhogy Klaudia örülök, hogy jöttél, annak is hogy mész. Megy is, útközben kopasz Miklós cárral fut össze, aki most már sokkal jobban hasonlít egy maffia főnökre, mint egy cárra. A kígyónk inkább nem is mond semmit, de inkább ne is mondjon, mert nem Maffia Mikinek vannak akkora táskák a szeme alatt, amelyikbe befér egy kakukkos óra. Klausz szarik végül bele a reggeli idillbe, meséli Nóráék lagziját. Miki csak les, mint a potyka, pont úgy néz ki, mintha Sean Connery és George Michael közös gyermeke lenne.

Balázs érkezik a gyermekbázisra, fiúk a gép előtt, lányok csoportosan tolják a pletyka lapokat. Peti leadja a memória kártyát a szűzoltó vitéznek. Érkezik Klaudia is, benézett a kölkék közé, mi a stájsz, Bandita fiam te meg ne játsszál egész nap a számítógépen! De rábaszás van, nem játszik, hanem rendezgeti a lagzis képeket, amiket korábban letöltött a memória kártyáról. Kezdem bírni ezt a gyökeret, ennek mindenre van B terve. A szipirtyót persze hogy a viharba ne érdekelnék a képek, kabát ledob, behuppan Bandita mellé, itt bizony lagzis képek nézése lesz. Balázs seggébe egy karcsúsított rizsszem se férne be, liftezik a toj, meleg a pite, na. Maffia Miki ront rá Nórára, igaz, hogy férjhez mész te mellpiánusz? Infó Klaudiától, Nóra magyarázza a szart, Miki sértődik, csá. Gyermekbázison mozizás, még az esküvőnél tartanak, Klaudia a menyasszonytánctól jönne lázba, úgyhogy pörgessenek csak bele. De éppen beesik egy telefon, békebeli tekepályát kell keríteni hétvégére, rohannia kell. A kövek kopogását szabad füllel hallani. Balázs szerint megúszták, de én azért nem lennék nyugodt ha az anyag már gépen van, pláne Banditáén! Onnan már csak egy lépés a net és csak egy ugrás a Sugár.

ZsoZsó rezidenciára kapcsolunk, Zsófi amnéziában szenvedett amikor a kezében lévő cipőt vásárolta, mert rájött, hogy már vett egy ugyan ilyet. Hogy milyen problémáik nincsenek egyeseknek, de Zsolt vágja oda a tutit. Irány Róma, ott leszel terhes, Romulusnak fogjuk hívni a kölkét. Áldásom rá és csak örüljünk hogy nem Bartha Colosseum lesz a neve. Ügyvédnő közben a tükör előtt hesszel és testmonológot ad elő. Sminkel, ruhákat próbálgat, dekoltázsba illeszt egy csillogós nyakláncot, a lagziról álmodozik na. Háttérben szól a gitár, beledöglünk a melankóliába. Peti üti fel Lindánál a fejét, laptoppal a hóna alatt érkezett, megpattintotta Bandita vörksztésönjét és neki lát a törlésnek. Jól vágja, az egész nem törölhető, a gyermekbázison meg akkor a forgalom, mint a Keletiben, így lejött Lindához. Gondolom az sem utolsó szempont, hogy benne van a pakliban egy kölcsönös natúr francia, mégiscsak együtt számolták a bárányokat pár száz résszel ezelőtt.

Időközben Nóra is elkészül a toalettjével, mondjuk ebben a ruciban toalettre nem nagyon kell kimenjen, de érkezik is Atikám. Beszélniük kell. Szerelem vallás következik, Atikám felsorolja az összes lehetséges bókot és bugyinedvesítő mantrát, amit művel az kimeríti a verbális orál fogalmát, már ha van ilyen. Végül odaszarik, ahol a szippantós is csak kamillázik, megnősülni azért mégsem akar. Nóra arcáról lehervad a mosoly-smink kombó. Hol egy balta? Hadd vágom bele! Gondolja ő és csendben belebújik a romantikus szopóálarcba. Közben Peti küzd a videóval, megtalálja az ominózus részt és pikk-pakk már törli is. Linda szeme betakarásával jelzi, hogy ez a műsor 18-as karikás, így rá még nem tartozik. De azért kíváncsi a kis Fáncsi és kollektíven belenéznek a további titkos iroda felvételekbe. Na erre futott rá Zsófi és Kinga, amikor a kamera előtt tárgyalták ki a fogamzásgátló ügyet. Linda félrebassza a haját, oszt megmérged, ez némber átbassza a fatert! Csengetnek. Zsolt érkezik. Mi van srácok? Vili bá'-nak kellene jönni retyót takarítani. Mily kedves invitálás. Biztos mennék. Ilyen szöveggel vendégségbe menni? De aztán Zsolt rákérdez: milyen filmet néztek? Tényleg. Milyet is?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanCsi 2011.10.19. 10:49:47

Egyszerűen zseniális! A "pont úgy néz ki, mintha Sean Connery és George Michael közös gyermeke lenne." pontig bírtam fulladás nélkül, onnan már csak vinnyogtam. Naggggyon jó! Jorszimplidöbeszt!

hannamontanna 2011.10.19. 11:05:37

@JanCsi: Tényleg igaz! Akárhogy nézem valóban rájuk hasonlít Miki! Nagyon tuti volt ez a hv is....munkahelyen nem lehet olvasni...:-)))))

Johnny336 2011.10.19. 13:38:04

"lejött Lindához. Gondolom az sem utolsó szempont, hogy benne van a pakliban egy kölcsönös natúr francia" - az állat! jó értelemben! :DDD

Miki már nagyon kopaszodott, elég vicces volt a szép hosszú haj, 10 centi szünettel a szálak között.
süti beállítások módosítása