Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X36

2011. október 18. 16:40 - Hódos Hajnalka

A mai nap tanulsága eddig annyi, rohadt nehéz balkonládában kukoricát kapálni és ne kérdezzetek semmit, én is kíváncsian várom a nap végét. Meg azt is, ez a szájbalökött tyúk mikor óhajt végre megfőni, mert egész más mutatvánnyal terveztem bekerülni a Rekordok könyvébe. Nem, nem Dyáról beszéltem, bár neki is vége van. Kinga meg sem akar házasodni, ha ezt kell csinálni. Két napja cselédek és már nyavalyognak. Pedig csak egy reggelit kell csinálni. És akkor hol van a „hol a csíkos ing?”, a „nem húzok kék zoknit fekete alsógatyához, mi vagyok én, egy kibaszott interdrukker?” (puszi, Zsuzsi), a „nincs vaj? Hol?”, a nem találom a papírzsebkendőt, hol?”. És meg sem említem a mosáskor rejtélyesen eltűnő fél pár zoknikat, a 37.1 lázzal haldokolva ágynak dőlést, a két éve lötyögő bármit, amit hétvégén most már tényleg megcsinál, és a hat centi vastagon papírtörlővel letakart kutya/gyerekhányást, mert köztudott, hogy a férfi pisihez, kakihoz, takonyhoz sem nyúl, még akkor sem, ha az ő vére produkálta.

Dya annyira kivan, hogy a földre rogyva, a hokedlit átölelve alszik, Veronika is, de az ő szeme nyitva van, és Shadit eteti. Kérem a kacsámat, pisilni kell! Kacsa?! Most a számra gondolsz? Nem, Shadi nem arra gondolt, de én rég röhögtem ekkorát. Levél érkezik, vége a cselédesdinek, nagy az öröm, Kinga és Dya már indulnak is a nyugiba aludni, de Shadi utánuk szól, takarítani kéne. Meg is kapja a magáét, egy hétig be volt húzva füle-farka, most, hogy kapott egy pozíciót, mindenkit ugráltat jobbra-balra! Azt hiszi, hogy a VillaMester itt tényleg a polgármester. Attila, és az ő egyszemélyes szakadár csapata, Fecó ellenállásra használják fel a kínálkozó alkalmat. Most idejöttél megint csicskáztatni? Na húzzál el innen. Shadi beül hozzájuk a szaunába, mondhatni önként betérdel a szopóbódéba. Én vagyok a VillaMester és én osztom ki a feladatokat. És, kiosztottad. Akkor ennyi volt a feladatod. És ne mutogasson. Jó, oké, majd megyünk. Hogy Fecó miért vesz részt Attila gyerekded játékaiba, nem értem, vihogva követi Attilát, mert ha kimennek a szaunából, az teátrálisabb ellenállás. Shadi még egyszer próbálkozik náluk, a szobában, Fecót kéri, akkor porszívózzon fel ő, hiszen csapattársak. Attila vigyorog, a harmadik csapattárs a Láthatatlan Eszter. Gondoltam, megjegyzem, látni ugyanis nem fogjuk.

Sor került hát végre az első Villatóksóra, úgy hiányzott, mint egy falat kenyér, ráadásul a lányok viszonyait boncolgatja a műsor, úgyhogy fájdalmas is lesz. Dya és Seherezádé kapcsolatával kezdjük, Seri hatalmas nagy unszimpátiával fogadta, faszér nem lehet azt mondani, ellenszenv, ha már az antipatikus nem mén, kisebb kis viták ellenére a viszonyuk most abszolút pozitív. Jaaaaaa, volt egy nagyobb is, de az más tészta. Seri a szülinapján felvett egy szinglivagyokje álarcot és Dya nem úgy fogta fel. Igen, abban a lelkiállapotban hátbadöfésnek érezte. Dya viszont nem érzi annak, és tartja magát ahhoz, egy hosszú kapcsolat végén nem így viselkedik az ember. Csalódott Seriben, mert nem tudta, melyik személyisége az igazi. Szerintem az ötödik. Sally. Érkezik Kinga, akire Dya lecserélte Serit. Biztos, hogy ő sírógörccsel fekszik egész nap, ha ez vele történik és igen, mostanában tök jól összejöttek Dyával. Vagy mi. És Veronika? Hát, konkrétan nagyon szar a viszony. Nem kommunikálnak egymással és nem is hiszi, hogy ez változni fog. Abból adódott a konfliktus, hogy jött Krisz, a nagy csábító. Mióta együtt vannak, Veronika minden lányra féltékeny és itt minden probléma. Hallgassuk meg, mi a véleménye Veronikának. Mielőtt elmondaná, kiesik a hálóból, egyszerűen imádom ezt a nőt! Veronika nem értette, miért akarja Kinga randevúra hívni Cristofelt, ha utálja? Annyira együgyű vagy, hogy nem tudod felfogni, Krisz nagyon cukimuki, de nekem nem kell egy 18 éves, agyatlan kisfiú! Az meg egyenesen felháborító, hogy randira hívnám őt!

Ezután jó ötperces kinek-van-igaza-nekem-nem-nekem vita következik, Attila megkéri Veronikát, üljön egy székkel arrébb, nehogy Kinga megüsse. Nyugodtan, legalább kizárják. Kingától ezért egy féreg jár neki meg egy bakker is. Gratulálok, ismét bebizonyítottad ország-világnak, hogy ilyen együgyű lány vagy! Egyszerű és együgyű. Aztán Dyával együtt nekiesnek, sosem adja vissza a kölcsönkért ruhákat, és buta, ha erre nem emlékszik. Nem ciki, csak illik. A következő történetben nem a barátságról, hanem annak hiányáról lesz szó. A két nőszemély Vera és BTA, Attila mégis inkább arra kíváncsi, hogy Vera a közönség soraiban ülő Péterrel szexuális viszonyba keveredett-e. Péter azt állítja, hogy megvoltál neki. Hencegett is? Hencegett! Vera válasza egyszerű, nem volt meg neki. Amíg Veronika a teraszon bőg két teljes könnycseppel, addig Vera a hálóban kérdőre vonja Pétert. Nem biztos benne, hogy nem kotyogott. Á, ez egy fricska volt Attila részéről, dehogy akarta Péter fasza csávónak feltüntetni magát. Verának ez azért fontos, mert nem egy könnyen kapható lány.

Hálistennek, vége a tóksónak, izgalmasabb nem lesz, megnézhetjük, mi történt a kihívás után. Csaba egyetlen kijelentéssel nem értett egyet. Attiláéval, hogy menjen ki olyan, akinek semmiféle érzelmi kötődése nincs. Minden lehetőséget megragadsz, hogy engem szürke kis egérnek állítsál itt be! Attila leszarom arckifejezéssel közli, hogy Csaba személyes sértésnek veszi ezt az egészet, és lehet, hogy nem fair, de a játék szabályzata ezt megengedi. Kurvára idegesítené, ha kiesnének a jófejek azért, mert valaki jó fizikumú, de szürke. Engem az idegesít, ha valaki eldönti egy közösségben, ki a jó fej és ki a szarfej. Az én nevemben is. Gergő, aki gondolom azt képzeli magáról, hogy ő bezzeg a szivárvány összes színében pompázik, innen üzenem, unalmas vagy baszki, azt magyarázza Csabának, még Shadi is több impulzust váltott ki belőle. Attila ezt a párbeszédet is felhasználja egy kis taktikára, vidd ki a Shadit és még én is téged foglak visszavárni. Oszt ki a faszt érdekel, apukám, hogy te kit vársz vissza? Shadi szörnyülködik, hogy ennyire lehet befolyásolni az embereket és arra biztatja Csabát, vigye Attilát, mert egy mocsok és a jó győzedelmeskedik. Nyöszörgök kínomban.

Péter és Cristofel megkapják a hülyegyerek ruhákat, aztán rögtön vétkeznek is, Shadi mindkettőt sarokba állítja. Méri az időt, Attila rögtön bele is köt. Most azt nézed, meddig tart a büntetés? Neked a véredben van az alázás bazmeg! Élvezed, hogy egy másik embert alázhatsz! Összeugatnak, Shadi a Villa Magdi anyusának nevezi Attilát, ezen röhögök, Attila visszakérdez, zavar, ha parancsolgatnak? Te egész nap parancsolgatsz. Attila szájából csak a szar jön. Shadi meg egy zsarnok. Önkényeskedő, diktatórikus faszkalap. Szerinted neked bírjuk a fejedet? Miattad össze se kellett volna beszélni, úgy kaptál volna 8-9 jelet! És ha Shadi megígérte, tartsa magát ahhoz, fordítson neki hátat és start! Kéjes örömmel dőlök hátra, ez a balhé volt, mikor pontosan rájöttem, hogy beszélnék Attilával, fél napon belül az őrületbe kergetve. Meg arra is, hol a gyenge pontja. Péter örül, hogy áll a bál, napok óta erre készítette fel Shadit, hát hogy ez neki mennyire jó, nem tudja. De, tudja. Nem jó.

Nem hittem a szememnek, de Seri és Gergő csókját meg-ün-ne-pel-ték! Mondom, pezsgővel! Kinga azt kívánja Serikének, Gergő legyen a második, hihihi. Attila irigykedik, és szeretné átadni Claudio és Csilla üdvözletét. Veronikának furcsa az indulás, meg, ha Gergőt fűzik kifelé érzelmi szálak, akkor ez mi a szar, de ha ezt félreteszi, akkor nagyon cukik. Gergő és Serike randizhatnak a kva hidegbe’ írnak egy levelet, azt rátűzik egy lufira, pedig hát vétek elereszteni azt a gyönyörű lufit. A lufi természetesen piros és szív alakú. A randi alatt a „világ leggiccsesebb dalai” c. cédé szól, igen, lassúznak is, tudom, irigykedek. Pedig minden vágyam, hogy három fokban, kabátban táncoljak, miközben szívem választottja kva hamisan dünnyög bele a fülembe, csak eddig nem akartam bevallani. A nappaliban ki-ki elfoglalja magát, Veronika hallgatózik és basszus, úgy lassúzna Krisszel. De nem lehet. Csak viccelt, nem akar Shadival lassúzni, mert féltékeny lesz ez a hülye ki fasz! Attila beszól a másik szerelmespárnak, mikor Veronika megcsinált téged az ágyba’, arra nem kaptatok semmit! Arra egy egész rezesbandát kellett volna odahívni! Serinek a legjobb választás az életében, hogy ide jelentkezett, aztán elmondják, mit szeretnek egymásban, bocsánat, csak arra figyeltem, elhangzik-e az, hogy Gergőnek jó humora van, mert régóta figyelem, és az Aranyásóknál fontos szokott lenni, a jó humor, az. Ha farka nincs, az se baj, csak legyen jó humora. Az öfi végén az Alfafarkas és reméljük, hozzá hűbb szerelmese beviszik a gyomrost: meseszerű, nem? Igen. De ez jó.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
708 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

capa05 2011.10.18. 16:42:21

Hayny ez már a 36-os!

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 16:47:16

@capa05: grrrrr... melléütöttem, fákk! köszi! :)

capa05 2011.10.18. 16:52:38

Ez olyan mint egy VV randi csak mi ketten!

capa05 2011.10.18. 16:58:17

@Dragonair: Ehhez képest Kinga, Dyával röhögött, hogy mekkora lett a hasuk.(16.-án az online -ban.)Közben dugi rétest faltak.

Dragonair 2011.10.18. 17:04:43

Beteg..;-) jeee masodiikk

Némber Ván 2011.10.18. 17:10:32

Már régóta motoszkál bennem, hogy Dya milyen randa vénasszonylesz, hát most sikerült vizualizálnom is:
www.in20years.com/shared/7/ager/1110189/aged_wb20111018100819875661.png

És még itt nem is eszik. :-D

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.18. 17:13:27

én ettől a lobogó szájú nyivákolós Verongytól kész vagyok.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajny max riszpektá ezért, hogy ezt nézed és még írsz is róla..... :D nekem így csak olvasnom kell. :DDD

kemény keleti kommentelő 2011.10.18. 17:18:16

Nekem tetszett az Attila-show és a vidd ki Shadit beszólás is. Faramuci egy gusztusom van, egyben-másban kezdek egy nosce nevű tagra hasonlítani.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.18. 17:19:06

Én néztem is és olvasom is! Hayny for president!!!Az öfit végig kínlódtam de ezen bugyborékolva felröhögtem többször is! Az "aranyásós" sírva röhögős... köszi! :-DDD

Hurri Kán 2011.10.18. 17:24:17

Jájjj, ezek a fotók. :D

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.18. 17:24:49

Attila trollkodása így a képernyőn keresztül, hogy mások a szenvedő alanyai, legtöbbször szórakoztat.
Veronikára minden alkalommal rácsodálkozok, egyrészt a szája, másrészt a gondolatai miatt. Hihetetlen hogy létezik ilyen nőszemély. És még meglepőbb amikor világosan lát dolgokat. Na azt végképp nem tudom hová tenni...

foxglove (törölt) 2011.10.18. 17:29:27

Mi a gyenge pontja (Attilának), szerinted?

Strangerina 2011.10.18. 17:36:15

Kövezzetek meg,de én bírom Attilát,olyan jókat röhögök azon,hogy mennyire belevágja mindenki arcába a tutit :)
Diller-Sehere párossal már tele a hócipőm,utóbbi asztmarohamra hajazó röhögésére nincsenek szavak.
Dya-Kinga páros is egyre inkább kritikán aluli,a hülyepicsa jelző kevés lenne hozzájuk.
Szerintem Attila,Kiszopfel+Veronika,Péter nélkül unalmas lenne az egész.

Kullancs1983 2011.10.18. 17:52:31

"Kacsát? Most a számra gondolsz?"
Ezt épp elkaptam tegnap, kurvajó volt! Legalább némi önkritika szorult a csajba, ha ész nem is..:D Amúgy gondolkozok rajta, hogy hasonlít-e az egyik ismerősömre, de még nem mertem eldönteni.

capa05 2011.10.18. 17:58:59

@Kullancs1983: Döntsd el magadban, jobb ha nem beszéled meg vele..

antiszociális taho_kismama 2011.10.18. 17:59:26

@Strangerina: megkövezni nem, de értetlenkedni igen.
Attila viselkedése számomra egy általános iskolai osztálytársamat juttatja eszembe. a srác hétről hétre kipécézett magának valakit, akit a falkájával először kiközösítettek, majd, ha ez nem volt elég, meg is szégyenítettek. számukra szórakozás volt gonosznak lenni.
(szerintem, ez minden csak nem vicces.)
egyébként azóta hallottunk róla, drogos lett és megjárta a pszichiátriát és börtönt is. nem, nem gergőnek hívják :)

JOKKA21 2011.10.18. 18:01:26

Annamari a legjobb.Kinga, Sehere, Dilya és Attila hess haza!

rattusi 2011.10.18. 18:01:47

@foxglove: Attila gyenge pontja szerintem az, hogy kint egy senki volt, itt bent pedig senki nem kérdőjelezte meg, hogy ő valaki, ezért lett ő a "valaki".
Amikor Csabát egyszer elkezdte volna baszogatni az omlettsütésnél, hogy "Csaba, te ugye a szüleiddel laksz...?" és Csaba visszaszólt egy másodperc alatt, hogy "Igen, és nem a kutyámmal 10 éve egyedül", akkor láttam először és utoljára tényleg lefagyni Attila arcát, felment benne a pumpa, és köpni-nyelni nem tudott egy pár másodpercig, majd elkezdett pampogni, de teljesen kizökkent.
Akkor Csaba nagyon betalált neki egyetlen, még csak nem is durva mondattal.
Attila amúgy nagyon magabiztos, még akkor is amikor olyan erős játékosokkal kötekedik, mint Gergő. Még azokban a szituációkban is meg tudja őrizni a hidegvérét, tudja hozni a pszichó nézést, a kiegyensúlyozott gyilkos hangsúlyt.
A gyenge pontja az, hogy nincs senkije, magányos, elviselhetetlen és teljesen kudarcos a magánélete. Ez viszont bent a villában nem fog sűrűn előkerülni, mert nem téma az ilyesmi. Egyszer Csaba véletlenül megemlítette, de senkinek nem tűnt fel, hogy ez mekkora nyílt seb Attilának.
Amúgy Attila hány éves lehet? Nem tudja valaki? Mert olyan beazonosíthatatlan számomra a feje alapján a kora.

@Kullancs1983: Az a "kacsa... a számra gondolsz?" párbeszéd be fog kerülni a best of-ba, ha egyszer lesz olyan.

playoff szakáll 2011.10.18. 18:04:21

"Amíg Veronika a teraszon bőg két teljes könnycseppel..." XDDD

Tüzitündér 2011.10.18. 18:07:28

Nekem tegnap este a Lilu ruhájáról egy elmosódott halovin csontváz jutott eszembe!

Strangerina 2011.10.18. 18:08:57

@antiszociális taho_kismama: Hmmm,szerintem nem lehet párhuzomat vonni a kettő között,de annyira nem vagyok fanatikus,hogy most nekiálljak védeni Attilát vagy bárkit is ezekből az idiótákból :) Én csak annyit akartam ezzel mondani,hogy inkább nézem Attila genyózásait,mint a porfogóként funkcionáló Csabát, Esztert,Gergőt,Seherét és még sorolhatnám...

MagasMacska 2011.10.18. 18:10:17

@Virágék: Kár lenne, ha igaz lenne, mert ezért bünti jár.

De újságoknak nem igazán lehet hinni.

Alejandro Puzante Kakante 2011.10.18. 18:14:48

@foxglove: Attila gyenge pontja még, hogy nem taktikából zuhanyzik nadrágban, hanem mert szégyelli, hogy kicsi a fütyije

Csaba helyében annyit kellene kérdezni Attilától, hogy mint kívülálló, mi a véleménye az esztétikus fejszerkezetről, a kielégítő szexuális életről és normális emberi kapcsolatokról

rattusi 2011.10.18. 18:15:24

@JOKKA21: Az kemény, kicsit meg lehet kattanva, hogy senkije nincs kint.

@Virágék: Amúgy azt nem értem miért tilos a kihívott megnevezése, ha azt szabad megszervezni, szépen megbeszélni heteken át, hogy kire rakják a jelet, akkor minek az a szabály, hogy a másik nem nevezheti meg, kit vinne ki. Az egyik oldal taktikázhat, a kiválasztott meg kussoljon, ne beszélje meg senkivel, ki se mondjon egy nevet sem, mert jaaaj, mi lesz.
Régen a Big Brother-ben volt olyan szabály, hogy nem szabad megbeszélni, kit küldenek ki. Már azt sem értettem mire jó.

@capa05: Kinga és Dya annyira soványak, az már nem egészséges. Ráadásul a nagy műanyag cicik ott domborodnak elől, mellette meg a bordák és a kulcscsontok meredeznek. Fenekük sincs szegényeknek, amikor farmer van rajtuk az annyira lapos a popsijukon és az arcuk is elég vénasszonyos már. Remélem nem fogják hánytatni magukat a villában, elég ha kint csinálják a lányok.
Azért az előző szériában talán csak Zsófika volt ilyen szörnyen sovány, Anikó vagy Gigi teste sokkal szebb volt, pedig szilikon sem volt bennük. Most sajnos nincs bent igazán szép lány.

capa05 2011.10.18. 18:16:37

@Strangerina: Ahogy látom illetve csak következtetni tudok,Gergőnek elég stabil helye van.Félszavakból ki lehet venni, hogy ő főz (talán Peti segítségével) a csapatra.Két csaj az éjszakai online ban meg is jegyezte, hogy a két nap szolgaság miatt megint nem lesz rendes kaja.
Gondolom ezért nem hangzik el, hogy nem csinál semmit.
Ez mondjuk a nézők számara a legkisebb gond és nem érdekes, de ők bent vannak.
Ahogy valaki írta viszi magával a hóna alatt Sherit.

loverain 2011.10.18. 18:21:51

@Strangerina: nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Csaba, Eszter, meg a többi 'porfogó' nem csinál soha semmit. Sztem csak nem mutatják őket, mert Attila szarkavarása miatt mindig van vmi műbalhé.

Ugyanez volt az előző szériában is. Amíg bent volt az a pöcs Olivér, mindig vele volt tele a műsor, utána sikerült mutatni vmit a többiekből is.

rattusi 2011.10.18. 18:22:14

@Okocha: Igen, Attilának az lesz a nagy pofon, amikor kimegy párbajozni előbb-utóbb és neki legfeljebb egy ismerőse lesz ott, meg esetleg a kutyája, de barátja egy sem. Bár ő ehhez már hozzászokhatott. Meg az RTL majd osztogat úgyis transzparenseket a nézők közt, amiken Attila neve áll.
Attila bent a villában elég jól keveri a kártyákat, de ha ezek az emberek a való életben lennének vele kapcsolatban, akkor már leléptek volna előle vagy kiközösítik. Még Fecó is. Csak hát a villában zárva van a kapu, nincs hova menni előle.
És akiket rábeszél, hogy úgy szavazzanak, ahogy ő akarja, azok nem veszik észre, hogy a következők vagy az utániak pont ők lesznek a listáján.

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 18:25:12

@loverain: köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett kimondani. :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.18. 18:25:28

@MagasMacska: Csaba szabadon mondhatja bárkinek kit visz ki, akár élő egyenes adásban is. Csak arra kell vigyáznia, a jelölés napján olyan nevet mondjon, amit azelőtt nem kotyogott ki. Jelen állás szerint Attila sansztalan a párbajra, a Verára és Shadira fogadók esélyei nőttek.

capa05 2011.10.18. 18:25:53

@rattusi: szerintem nem kiközösítik,hanem megrakják,mint szikvizes a lovát!

rattusi 2011.10.18. 18:27:29

@loverain: Így van, amikor Oli még bent volt, mindenki azt hitte, hogy csak ő viszi a hátán a műsort, aztán amikor kikerült, mindenki megtalálta a helyét, lett szex, lett ármánykodás.
Egy valóságshowban nincsenek pótolhatatlan karakterek, meg olyanok, akik ha kiesnek, akkor meghal a műsor, pedig Attila önmagát úgy állítja be, mint aki ilyen jó arc, aki vonzza a nézőket. Szerintem ha Attila kikerülne, a hirtelen támadt légüres térben minden felbolydulna. Fecó hirtelen nem tudná, hova csapódjon, Péter elkezdene arcoskodni, irányítani, lenne ám nagy kavarodás. Főleg azért, mert nem értenék, hogy az erős Attilát hogy ejthette ki az állítólag szürke Csaba.

Strangerina 2011.10.18. 18:27:37

@capa05: igen,ő meg Sehike szerintem első 6ban tuti benne lesznek :/
@loverain: én csak az öfik alapján tudok beszélni,nem élek benn és online-t se nézek. Amúgy meg kinek mi jön be,nekem pl. 4 se tetszett miután a 'pöcs Olivér' kigolyózta magát. :)

rattusi 2011.10.18. 18:31:40

@capa05: Ja, a feje olyan szegénynek, mint akit folyamatosan vertek a többiek, mert mindenkivel szívózott gyerekkorában.

@Binbir gece: vagy mindenkinek a nevét elmondja tízszer és akkor bárkit kivihet, mert nem lehetett eldönteni, hogy kit akart tényleg kivinni.
Hülye szabály, főleg, hogy a jelrakást meg hetekig beszélhetik a lakók.

capa05 2011.10.18. 18:33:36

@rattusi: Igen, ez már bennem is felmerült.

csicserierika 2011.10.18. 18:34:09

@Strangerina: nem vagy egyedül, vagyunk páran, akik így látjuk :)
A porfogó találó jó pár emberkére odabent :)

Alejandro Puzante Kakante 2011.10.18. 18:36:24

@rattusi: ha lesz olyan verseny az Arénában, hogy sörösüvegeket kell a játékosoknak a fején tartani, akkor toronymagasan Attila nyer :)

csicserierika 2011.10.18. 18:39:20

@loverain: ha valami érdekeset csinálna, vagy szólna, akkor gondolod, hogy nem lenne érdeke az rtl-nek betenni az öf-ba ?

MagasMacska 2011.10.18. 18:43:53

@Binbir gece: Vagy mondja ki az összes nevet, és akkor borul a "megnevezés"
(De végülis, attól függ minden, hogy az RTL-nek van büntikedve vagy nincs.)

loverain 2011.10.18. 18:45:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: óóóó, igazán nincs mit :)

@Strangerina: ez igaz, kinek mi jön be :)

@rattusi: ja, ott is azt hitték a bent levők, hogy csak akkor jó a műsor, ha tele van balhékkal. Én szívesen elnézném azt is, ha csomó normális ember elbaromkodna ott bent.

_most_ 2011.10.18. 18:52:51

@loverain: jó, a de vv4-ben volt két olyan korszakos egyéniség, mint Éva és Alekosz, akik ki tudták tölteni az Olivér kiesése után keletkezett hatalmas űrt. Itt viszont ha történne valami érdekes a többi lakóval, akkor tuti nem Gegős és Seherezádé végletekig unalmas románcát tennék be az összefoglalókba.

loverain 2011.10.18. 18:53:53

@csicserierika: az rtl-nek ezek a semmiből generált balhék az érdekesek.

Az a baj, hogy én nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a látottak alapján melyik milyen ember. Attilán nem tudok röhögni. Péteren szoktam néha,bár őt se bírom.

foxglove (törölt) 2011.10.18. 18:54:05

@rattusi: nem hiszem, hogy ez gyenge pontja lenne, mert ő ezzel nyitott, folyamatosan hangsúlyozta, úgyhogy lényegében teljesen bebiztosította magát az ilyenfajta támadások ellen. Támadni csak olyan dologban lehetne, amit ő szégyell és éppen ezért nem hajlandó beismerni.

Hajnalka, áruld már el, mire gondoltál!:)

nosce 2011.10.18. 19:00:08

@Binbir gece:
"egyben-másban kezdek egy nosce nevű tagra hasonlítani."

tutttam h bejövök neked :)

loverain 2011.10.18. 19:00:54

@lami83: Gergőt bele kell tenni, mert Dukay :)

Majd meglátjuk mire megy ez a sok szerencsétlen később.

csicserierika 2011.10.18. 19:10:47

@loverain: pedig Attila sokszor vicces, és magán is tud nevetni, sőt önkritikája is van. Peti a kameráknak játszik.
Csabi lehet, hogy jó fej, de műsor szempontjából nulla.

tena_lady 2011.10.18. 19:13:54

"Kéjes örömmel dőlök hátra, ez a balhé volt, mikor pontosan rájöttem, hogy beszélnék Attilával, fél napon belül az őrületbe kergetve. Meg arra is, hol a gyenge pontja." - Félelmetes! Nekem egy az egyben ugyanezek voltak a gondolataim. Attilát örömmel kínoznám, jó érzés lenne. Kár, hogy nincs a villában ilyen ember. Ráadásul nőnek kéne lennie az illetőnek, ha már.

nosce 2011.10.18. 19:14:47

egyébkénz szerintem Attila teljesen jól vezette a sót beférne a most műsorvezető vv4-es csapatba, és humoros is volt no meg jól alá vágott Péternek is amolyan péteresen...

capa05 2011.10.18. 19:18:33

@nosce: Kingucival nem bánt elég keményen, de egyébként tényleg jó volt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 19:18:45

atyám, Kiszopfel családja a Fókuszban! most! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.18. 19:22:32

a fókuszban Kiszop családja van, nézitek? A kubai anyuka oké, hogy nem jól beszél magyarul, de úgy artikulál, mint a siketek... érdekes.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 19:23:56

@Némber Ván: ááááááááá, megijedtem!!
@Okocha: ez egy párbajon már elég is lenne ellene nyitásképpen..:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 19:25:05

@capa05: szerintük normális a gyerek.. ja, és első a tanulás, bár az idei bizonyítványa a VV miatt...rögtön láttam is, hogy ez a Kiszopfel gyerek nagyon jó tanuló lehet..:DDDD

rattusi 2011.10.18. 19:26:34

@foxglove: A Csabával az omletten összeveszős jelenetnél pedig nagyon kilógtak Attila fejéből az idegszálak, más még nem húzta fel ennyire, mint akkor Csaba visszaszólása. Még a Gergővel megesett több összecsapása során is teljesen nyugodtan tudott viselkedni, mert ott csak a kisollóról és a tányér leveréséről volt szó, nem a magánéletének kudarcáról. Attila akkor magabiztos, ha a labda az ellenfele térfelén pattog, amikor az ő sivár élete kerül szóba, akkor leomlik a kemény álarc és hisztis lesz.
Az, hogy ezzel nyitott, azt volt hivatva biztosítani, hogy a többiek azt higgyék, hogy ez az a terület, amivel nem lehet őt megfogni, mert hiszen ő maga hívta fel rá az ellenfelei figyelmét, tehát nagyon magabiztos benne. Pedig nem is.

@loverain: A VV4-ben is végig volt feszültség, csapatok, meg szex, Jerzy-Gigi vergődés, Béci arcoskodás, Alekosz monológok, Szandika hiszti.
Itt a VV5-ben is simán lenne feszültség akárki esne ki.
Sőt, a VV4-ben annyiból izgalmasabb is volt a helyzet, hogy csak később hozták létre a csapatokat.
Meg a VV4-ben az is állandó témát szolgáltatott, hogy a szereplőkről folyton kiderült valami mocsok. Prosti, markecoló, táncos, pornós múlt. A VV5 szereplőinél pedig nincsenek meg ezek a háttértörténetek, mintha nem is lenne múltjuk. Nem mondom, hogy hiányzik a pornós-prosti vonal, de a bulvár médiában azért legalább témát szolgáltatott ez is és árnyalta a benti eseményeket, lehetett röhögni Jerzy tükörre verős filmjén.
A mostani szereplők meg olyan kis sterilek, mintha tegnap születtek volna, nincs múltjuk. Még Dukai Gergő is, aki pedig sitten töltött éveket, és mégsem téma, legalábbis én nem hallok róla sokat.

sogeking 2011.10.18. 19:27:32

Cristofel család büntet :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 19:31:25

@rattusi: azért hosszú lesz még az a félév...lehet, hogy kiderül, a csapat fele a rózsahimlő miatt maradt ki csak a Sorbonne-ról..:D

@sogeking: súlyosan.:D

nosce 2011.10.18. 19:31:34

@Okocha:

"Attila gyenge pontja még, hogy nem taktikából zuhanyzik nadrágban, hanem mert szégyelli, hogy kicsi a fütyije"

aztán nehogy az legyen h amikor ez felmerül, előhalász a gatyájából egy Loch Ness-i szörnyet :)

capa05 2011.10.18. 19:31:40

@fkangi: Ilyen szókinccsel nem is csoda.
Mit tanult a kis okoska?

capa05 2011.10.18. 19:33:38

@rattusi: nézz körül azért a Neten.

nosce 2011.10.18. 19:34:47

@capa05:
"Kingucival nem bánt elég keményen"

még szerencse, a faszom akarta volna halgatni utána fél napig a kinga hisztit :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 19:35:56

@nosce: :DDDDDDDDDDDDDDD
@capa05: nem tudom, félig-meddig figyeltem, mert inkább itt olvastam a kommenteket :)

sogeking 2011.10.18. 19:37:02

@nosce: Hajni valamikor keresett, bundás kenyérből épített silverlight plugint, és összeomlott :)

capa05 2011.10.18. 19:37:35

@fkangi: Na tessék és én feltétlenül megbíztam benned!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 19:40:57

@capa05: nőben sose, csak ha ló legel a sírján! :P:P:DDD
@ladyandhenk: helló! :) van feléd egy adósságom, mindjárt rendezem, csak itt még futok egy kört :) pár perc...

rattusi 2011.10.18. 19:42:14

@nosce: A Loch Ness-i szörny, pikkelyes, nyálkás, mocsárszagú és zöldes színű, ha az lapul Attila nadrágjában, akkor már értem, miért nincs senkije. Inkább maradjon a gatyában tusolásnál...

@fkangi: Azért a Sorbonne legtöbb tagegyeteme már régen nem az a színvonalas intézmény, mint sok száz éve volt. Több helyre még Krisz is beférne.

nosce 2011.10.18. 19:43:31

@sogeking:
bepanírozta előtte ? :)

capa05 2011.10.18. 19:46:59

@rattusi: Ha bele gondolok azt a főiskolát amit Dya elvégzett azt Kiszop is elvégezheti..

Alejandro Puzante Kakante 2011.10.18. 19:47:43

@nosce: :-) az lenne csak az igazán taktikai zuhanyzás, ha tényleg egy monstert rejtegetne Attila nadrágja, és direkt csak később mutatná meg, hogy hergelje a nézőket, és bentmardjon

sogeking 2011.10.18. 19:48:29

@nosce: lehet az volt a gond? :D

capa05 2011.10.18. 19:49:54

@Okocha: Azt már szűk alsóban csak megvillantotta volna Kingucinak... már a mihez tartás végett.

capa05 2011.10.18. 19:51:26

@ladyandhenk: fkinga nem akarja megmondani... csak azt írta a TV műsor alapján, hogy kiszopnál otthon, első a tanulás.

rattusi 2011.10.18. 19:52:17

@capa05: Ne bazz, mit végzett Dya? Nem mintha számítana, de én csak egy kozmetikus, műkörmös, kutyafodrász lánybak néztem eddig. Mondjuk ezután sem vagyok hasra esve tőle.

sogeking 2011.10.18. 19:52:49

@capa05: ha jól hallottam felszolgáló lesz

mocskosmacska 2011.10.18. 19:53:32

Én ma nagyon pozitív leszek és mindenkibe találok valami jót.

Veronika: Természetes a kapcsolata Cristoferrel, nem kellett hetekig nézni az első pillantástól a kézfogásig tartó nyűglődést.

Gergő: Hetekig tud várni egy csókra egy nőnél.

Kinga: Kellemes hangja van.

Fecó: Alapból mindenkivel kedves.

Annamária: Természetesen viselkedik, nem játssza meg magát.

Csaba: Intelligens, karakán.

Attila: Ha az rtl nem ad neki időt, hogy a saját hülyeségeit megvalósítsa, hanem egy kis intelligenciát igénylő feladatot kap, akkor szórakoztató tud lenni.

Dya: Szembe mert menni a tömeggel, nem Csabára tett.

Cristofel: Tetszett, amikor az elején attilával megpróbálta megbeszélni a problémáját, látszott, hogy tényleg nyitni akar.

Sehi: Nem irigykedik.

Péter: Ő tudja legjobban összeszedni a gondolatait, ő képes a legintelligensebb nyilatkozatokra.

Eszter: Szép az arca.

Shadi: Nem rendetlen, mert attilára tenni.

VEra: hát...........eddig még nem dicsekedett azzal, hogy szeret macskákat kínozni.

capa05 2011.10.18. 19:56:04

@rattusi: tegnap írta valaki hogy ha jól emlékszem üzleti kommunikációs szakon főiskolát és csak azért nem kapott diplomát mert nincs nyelv vizsgája.

Alejandro Puzante Kakante 2011.10.18. 19:56:26

@capa05: lehet, azért undorodik tőle Kinga, mert ő már látta a szörnyecskét :)

amúgy sztem olyan ne nyerjen, aki ruhában fürdik, és olyan sem, aki nem dug bent a villában :)

capa05 2011.10.18. 19:56:55

@sogeking: elképzelem a beérkező vendégek üdvözlését......

Kardhal.0 2011.10.18. 19:58:06

@mocskosmacska: Veráról ennyit tudtál pozitívumként felsorakoztatni? :))))

mocskosmacska 2011.10.18. 19:58:17

Attila és gergő úgy viselkednek, mintha ők tisztában lennének, hogy a nézők kint mit élveznek, ezért az ő joguk eldönteni, hogy ki menjen és ki maradjon.

mocskosmacska 2011.10.18. 19:58:53

@Kardhal.0: Semmi más nem jutott az eszembe.

capa05 2011.10.18. 19:59:24

@Kardhal.0: kifelejtetted, hogy ha kell tisztán tartja a fiúkat!!!

Kardhal.0 2011.10.18. 20:00:13

@mocskosmacska: Végülis több, mint a semmié és lássuk be, azért nem kis teljesítmény. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 20:00:35

@rattusi: ez azért elég elkeserítő...
@mocskosmacska: te egy hős vagy a szememben ez után a pozitív értékelés után..:DD

capa05 2011.10.18. 20:00:52

@mocskosmacska: ha kell tisztán tartja a fiúkat!!

rattusi 2011.10.18. 20:01:20

@sogeking: Az szép, majd ráborítja a lebbencslevest a vendégre, ha az kérdez valamit...

@mocskosmacska: Szegény Veráról én sem tudnék több pozitívumot elmondani.

Az mi durva már, hogy szerintem a kövér Eszter a legszebb csaj a villában? Sose hittem, hogy ilyet leírok. Mert legalább arcra harmonikus, a plasztiklányok meg nagyon hátrányos arcberendezéssel vannak megáldva. Dya, Kinga ráncos, grimaszban beragadt arca, Veronka szája és a csatolt részek, Sehi magas homloka, kissé ló jellegű fogai... Ezek mellett Eszter kellemes arcú. Csak ne lenne akkora valaga.

Kardhal.0 2011.10.18. 20:01:30

@capa05: Nem azért, de én ezt nagyon szívesen felejtem el.... :)
Nem olyan khm..hogy is mondjam, szóval esztétikailag túl mély nyomot hagy bennem. :)

capa05 2011.10.18. 20:02:47

@capa05: Bocs a dupláért de megint kilökött a gép de közben elküldte.

Kardhal.0 2011.10.18. 20:04:29

@rattusi: "Csak ne lenne akkora valaga."
Ez szép volt a maga romantikus módján. :)

Viszont nem is az - véleményem szerint-,hogy ne lenne szép arcuk, csak megdöbbentően nincs összhangban az életkorukkal. Rettentően koravénnek tűnnek.

sogeking 2011.10.18. 20:05:27

Veránál azért feltétlenül pozitívum, hogy szívja Péter vérét :D

mocskosmacska 2011.10.18. 20:05:35

@rattusi: Szerintem is eszter néz ki a legjobban. Az arca nagyon szép, főleg, amikor hátra van tűzve a fufruja. Az alakja szerintem nem vészes, kicsit telt, ennyi. De igazából egy férfinak kellene ezt megítélni.

sogeking 2011.10.18. 20:07:28

@fkangi: én szoktam pornót nézni, ha ez számít :D

nandras01 2011.10.18. 20:07:45

elolvasva a kommenteket, én csak azt nem értem, hogy miért nézi ezt a szart az, akinek nem muszáj.
hajninak néznie kell, ez rendben- de a többiek..?

rattusi 2011.10.18. 20:07:54

@capa05: Mindig is sejtettem, hogy a nyelvvizsga komolyabb próbatétel, mint magának az üzleti kommunikációs főiskolának az elvégzése.

@mocskosmacska: A közönség meg akkora birka, hogy ha elégszer hajtogatja Gergő és Attila, hogy ők bent a színes egyéniségek, akkor a nézők el is hiszik, fel sem teszik a kérdést, hogy ez a két srác ugyan mi mást csinált bent azon kívül, hogy naponta elmondták, hogy Csaba kevés, de ők pont ide valók.
Kezd önbeteljesítővé válni a mantrázásuk, annyiszor ismétlik el, hogy maguk is elhiszik, hogy ők kellenek a közönségnek.

capa05 2011.10.18. 20:09:13

@mocskosmacska: inkább maradjunk a telt- nél..

rattusi 2011.10.18. 20:13:14

@Kardhal.0: Izé, szerintem ilyen arcberendezés, mint ami Dya vagy Kinga koponyájára ráfeszül, az nem életkorfüggő, magyarul semmilyen életkorban nem vállalható.
Veronka feje sem menne el se 12, se 22, se 42 éves nőnek. Egyszerűen torz.

Eszter nagy valaga pedig tény. Az arca sokat ellensúlyoz, belőle lehetne a legtöbbet kihozni, mert faragni lehet a testből, de arcot szoborni nehezebb (lásd. Veronka), bár az utóbbi időben Eszter is nyávogva beszél, mint a többi picsa a környezetében. Átragadt többi tyúk nyelvjárása rá is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 20:14:11

@nandras01: h legyen mit megtárgyalni, jókat beszélgetünk, jól érezzük magunkat, és nagyon sokat röhögünk:D

Kihagytam valamit?:D

@sogeking: nekem igen, már is szép estém lett!:D Köszi!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 20:14:17

@sogeking: ez maximum egy tény.. :D
@nandras01: gonoszak voltunk az előző életünkben és most ez a büntetésünk..:D:P
@capa05: te egy úriember vagy :)
/szerintem a női ruháknál elég lenne kétfajta méretezés: a próbababa és a töltött galamb :D /

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 20:15:18

@foxglove: most még nem, most még figyelek, hogy jól látom-e, amit látok :)

mocskosmacska 2011.10.18. 20:17:39

@rattusi: Én reménykedem, hogy talán nem és csaba visszamegy. MEgnézném gergő, attila meg az ilyenek képet. Lenne egy kis átrendeződés a házba és az tényleg izgalmas lenne.

loverain 2011.10.18. 20:19:43

@nandras01: részemről önkínzás
én ennyire perverz vagyok

rattusi 2011.10.18. 20:20:48

@fkangi: büntetésünk? én jutalomnak érzem, akkor én most is gonosz lennék?

a pornós kapcsolat olyan távoli, hogy nem is érdemes említésre
még ha Péter maga szerepelt volna a Hótehénke és a hét törpében mint az egyik törpe, akkor csak-csak, de így...

sogeking 2011.10.18. 20:23:15

az kiderült már, hogy Attila és Péter miért kézen fogva ültek egymás mellett?

capa05 2011.10.18. 20:23:57

@rattusi: miért törpe?? Ha hófehérke az lenne az igazi szenzáció!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 20:24:43

@rattusi: lehet, hogy a következőben leszel megint az és te előre is megkaptad..:P:DD
ez a Péter mint 7 törpe egyike... én vizuális típus vagyok, hát nem kívánnám megnézni azt a műremeket, amiben ilyen szerepben tündököl..:D
/egyébként érdekes, de tényleg van benne valami törpés: kis zömök test, rövid karok, viszonylag méretes fej../

sogeking 2011.10.18. 20:24:44

@sogeking: mármint Fecó :) látom agyamra ment a festés

capa05 2011.10.18. 20:27:11

@fkangi: Most már nem bízom benned! Minek véljem a jelzőt? Cinkelsz vagy vagy vehetem dicséretnek?

Alejandro Puzante Kakante 2011.10.18. 20:28:25

Ki milyen állat a villában?

Veronika: kacsacsőrű emlős
Csaba: farkas(ember)
Kirstofel: meztelen csiga
Seherezádé: albínó ló
Péter: disznó
Attila: lochnessi szörny
Fecó: bűzös borz
Gergő: papucsállatka
Shadi: majom
Dya: bolha
Vera: kakadu
Eszter: bagoly
Kinga: tyúk
Annamari: rút kiskacsa

rattusi 2011.10.18. 20:28:56

@capa05: Szegényes volt a fantáziám, csak a nyilvánvalóra gondoltam.

@fkangi: Nem véletlenül írtam a törpét, kicsi, tömzsi test, nagy fej. Bár szarkeverése inkább gonosz koboldos, mintsem törpés.

Kardhal.0 2011.10.18. 20:29:35

@rattusi: Egyébként ez legyen a legnagyobb baj velük (és erről mégcsak nem is tehetnek), de pl. Kinga természete erősen veri a biztosítékot.

A nyávogást meg csak elfelejti, aki anélkül ment be, van így is belőle bőven sok.

capa05 2011.10.18. 20:31:08

@Okocha: a fele jó (szerintem)

nandras01 2011.10.18. 20:32:25

elolvastam a nézési indokokat...
és én még azt hittem, hogy a pisikaki szex a perverzitás :)

sogeking 2011.10.18. 20:32:32

@ladyandhenk: egy sárkányt festettem diópáccal, és úgy látszik a pikkelyes részek úgy hatottak rám, mint Attila legszebb pillanataiban :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 20:38:35

@capa05: sosem cinkelek..:P:DDD nem, tényleg komolyan mondtam :)
@rattusi: ajj..:DDD
@nandras01: ááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!! :DDD

kész vagyok tőletek mára :DDDDDDDD

kemény keleti kommentelő 2011.10.18. 20:40:04

Túlzásnak tartom, hogy Verában senki sem lát semmi jót. Az a nő úgy pucol csízmát, ahogy az a nagykönyvben írva vagyon. Szépen borotválja Atilkánkat csigára, semmi pofavágás, semmi illegetés, semmi eröltetett jópofizás. (itt fel tudnék hozni ellenpéldának egy Gigi nevű leányt, akitől az átlagos fehérember hideglelést kap). Vera nem böki oldalba a mellette nyitott szájjal bűzölgő manust, nem rúgja le az ágyról, hanem a legnehezebb feladatot választva magának, megerőszakolja a szerencsétlent. Nem tapenálja állandóan a haját és az átlagosnál kevesebb hülye hangot présel ki magából. Ha nagyon megeröltetném magam, biztos tudnék többet is mondani.

sogeking 2011.10.18. 20:40:40

@nandras01: én Lilu térde miatt nézem, állítólag olyan finom, mint egy kalács, de eddig még sosem sikerült elcsípnem

foxglove (törölt) 2011.10.18. 20:43:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne feledkezz meg róla, én kíváncsian várom:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 20:43:30

@capa05: tudom, tudom, aztán h végezte, ugye:P:P

@sogeking: szabad megkérdeznem, h hova?:)

capa05 2011.10.18. 20:43:58

@Binbir gece: el kell ismernem, ezek az érvek teljesen jók, bár én nem szoktam Vera ellen ágálni.

nandras01 2011.10.18. 20:45:16

rendben, meg vagyok győzve.
(és most szólok az asszonynak, hogy pedig nem is az...)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 20:48:49

@nandras01: mármint nem perverz?:D Inkább nem vagyok kíváncsi a szexuális szokástokra:), azt nem bírnám ki a VV után ráadásként:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 20:51:29

@fkangi: elég, ha holnap írok? Fáradt vok gondolkodni:D

Haruka, ha olvasol, ez neked is szól!:D

Akármi Áron 2011.10.18. 20:52:02

@Binbir gece: DDD hát majd csak beleteszi valaki:)

sogeking 2011.10.18. 20:52:32

@ladyandhenk: hova rajzoltam, vagy hova hatott? :) amúgy egy sima A3-as akvarelpapírra

nandras01 2011.10.18. 20:53:06

@fkangi: "odalesz a boldogságtól"
az nem biztos, de ha választás elé állítom, hogy vv, vagy...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 20:55:06

@ladyandhenk: persze, a züzi nem szalad el..:P:D
@nandras01: szinte van választása..:P:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 20:56:22

@nandras01: vagy??????:O:P

@sogeking: oh, h te egy művész lennél?:O
Vagy tervező?

nandras01 2011.10.18. 20:58:30

@ladyandhenk: áh, inkább nem is magyarázom... megyek vv- t nézni

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 20:59:20

@gyvy: van egy ismerősöm - nem virtuális, hanem olyan igazi :P - aki felhív délután 6-kor és jóreggelt köszön..:D szerintem szintén szefós..:P:P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 21:00:33

@nandras01: már mindegy, mi, akik nem vagyunk szőkék,értettük..:P:P:DDD
nyugi, a VV-öfiif még belefér egy pisi..:P:P:DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 21:00:37

@nandras01: azt nem tudtuk meg, h te miért nézed ezt a szart?:)

sogeking 2011.10.18. 21:01:04

@ladyandhenk: csak hobbi, de azért próbálom fejlesztgetni magam - amúgy teljesen más a végzettségem

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 21:02:22

@ladyandhenk: mert köze van a perverzióihoz, ha jól értettem.. hiszen szar..:DDD

Hurri Kán 2011.10.18. 21:03:36

@fkangi:
Már hogy neki mi fáj? :DDD

@ladyandhenk: úgyszintén. :D

biohazard 2011.10.18. 21:03:41

Hajni, zsenge korodnál fogva nem ismerheted a Wett,Dass... műsort, ahol különböző kunsztokat mutatnak be, egyebek között egy csóka felszántott egy balkonládát Rába Steigerrel. Legközelebb elhívhatnád, remélem földszinten laksz, emeletre nehezen jár a gép.

nosce 2011.10.18. 21:04:18

@sogeking:
"mármint Fecó :) látom agyamra ment a festés"

lehet csak a jövőbe látsz :)

nandras01 2011.10.18. 21:05:19

@ladyandhenk: ki mondta, hogy nézem?
(hajnit viszont szertartásszerűen mindig olvasom, mert szerintem sokkal jobb, mint maga a vv- bár, azt hiszem ez nem igazán szellemi kihívás)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 21:05:41

Apa, kezdődik!!! :D

@gyvy: miért, neked mi??:P:D

nosce 2011.10.18. 21:06:24

@Binbir gece:
ráadásul Vera nagyon ravasz, ahogy Cris fülébe ültette Kinga megdugását, az zseniális húzás volt :)

Hurri Kán 2011.10.18. 21:06:46

@fkangi:
Még semmi. Reggel majd az élet. :D

nandras01 2011.10.18. 21:07:10

@fkangi: nemhiába a vörösek (vörösök..?) az esetem :)

Hurri Kán 2011.10.18. 21:07:31

@nosce:
Hádde most Kingát megdugták, vagy nem dugták? Megint sok a duma. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 21:08:20

@nandras01: idézlek:D

nandras01 2011.10.18. 20:58:30
@ladyandhenk: áh, inkább nem is magyarázom... megyek vv- t nézni

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 21:10:39

@gyvy: má' megint iszol?? micsináááááász??? :DDD
@nandras01: mondjuk, a kettő között óriási a különbség, de úgy ltom, az ízlésed remek:)
( a nicked láttán mindig mosolygok: a fiam két keresztneve: Nándor András..:) )
@ladyandhenk: én folyamatosan röhögök itt..:)

sogeking 2011.10.18. 21:12:07

@ladyandhenk: állítólag a grafikák a specialitásom, aztán ki tudja:)

@nosce: azt megnézném, ha kialakulna egy Attila - Fecó - Gergő férfi "barátság" :D

Hurri Kán 2011.10.18. 21:12:09

@fkangi:
Azt inkább nem részletezném. :D

evangeline77 2011.10.18. 21:13:27

Ez a Seherezádé, jézusom, akkorát adnék neki..:S Nem is a Veronika mondta, hogy összekaptak.. És azért, mert megmondta a kacsa a véleményét, most utálni kell???:S

nathalie 2011.10.18. 21:15:00

ezt a hármat lapáttal verném.

sogeking 2011.10.18. 21:15:23

@gyvy: mi az amit iszol? bedeco?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 21:16:53

@sogeking: mi meg megnéznénk egy-két grafikát.:) de komolyan.
@gyvy: ugye, tudod, hogy a 0690-nel kezdődő számok hívásáért nagyon sok magas lesz a telefonszámlád???:P:P:DD
@stella03: igen, ha nem ért vele egyet, utálni kell. sőt,kerékbe is kéne törni,meg felnégyelni és kiszögezni a város négy pontján :DDD és akkor még örülhetne, hogy Sehere méltányos büntetést rótt ki rá.::DD

Hurri Kán 2011.10.18. 21:17:57

@stella03:
Ez az ún. nőji barátság. :DDD

madou 2011.10.18. 21:17:59

mivan, semmi sem történt egész nap, h EZT adják be??

nosce 2011.10.18. 21:18:20

@sogeking:
jah ücsörögnének melegen a szaunában :)

biohazard 2011.10.18. 21:21:43

Cristofel csajozós dumája:

"Egy első tekintetet éreztem irántad"

Ezvajonmi?

DamnedSoul 2011.10.18. 21:23:13

ez a Cristofel mekkora arc!!! :):) azt hiszem, kedvelem :)

nosce 2011.10.18. 21:24:14

@gyvy:
kingát megdugta Attila, álmában :)

madou 2011.10.18. 21:25:09

Krisztofelnek nem megy ez a tekintet-tekintély dolog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.18. 21:25:33

Gondolom nem vagyok egyedül, akinek feltűnt, hogy Kiszopból kezd Alekoszt csinálni az Rtl.

Sztem korábban Attilában látták a nagy lehetőséget, de közben rájöttek, hogy Kiszopfel sokkal különlegesebb anyagból van gyúrva... hogyúgymondjam.

capa05 2011.10.18. 21:26:02

@stella03: Hát ha az a saját "érdekeit" sérti persze hogy szól.Én is szólnék ez a normális.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.18. 21:26:18

@DamnedSoul: fogadok, hogy neked Alekosz is a kedvenced volt. ;)

dr. gernika 2011.10.18. 21:26:23

Borzalmas hallgatni-látni ezeket a csajos gyűlölet-csevelyeket (itt: Borg vs. Veron)

Hurri Kán 2011.10.18. 21:26:52

@nosce:
Attila aludt közben, vagy Kinga? :D

evangeline77 2011.10.18. 21:27:42

@gyvy: Ha ez a női barátság, akkor egy barátnőm se legyen. Olyan hihetetlenül rosszindulatú benn mind. Esküszöm, az együgyű Veronika a legőszintébb és legnormálisabb. Lehet olyan a szája, amilyen, megvolt Alekosznak és a félkegyelmű Kiszopfelnek, de akkor is..

capa05 2011.10.18. 21:28:40

@fkangi: Lassan úgy viselkedsz mint egy nő! Ha valaki beszól a kapcsolatodba te nem védenéd? (szőke)

capa05 2011.10.18. 21:29:53

@stella03: Ha őszinte is vagy nem kell mindig mindent kimondani amit érzel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.18. 21:29:58

@Binbir gece: ez mind oké, de olyan melankólikus az egész nő, hogy kb annyira vágykeltő, mint egy nejlon titokzokni.

evangeline77 2011.10.18. 21:30:59

@capa05: Most Seherének milyen érdekét sértette Veron? Annyit mondott a szerencsétlen, hogy aranyosak, de neki fura ez a dolog, hogy akkor most mi van Csillával és hogy Gergőnek van kinn elvarratlan szála... Ami jogos és igaz. Még csak nem is azt mondta, amit minden normális tv néző gondol, hogy Serike egy erkölcstelen céda, mert az mondjuk lehet hogy benn tényleg erősen hatott volna. Őszinte volt, olyan kereten belül, ami még belefért abszolúte.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 21:31:34

@stella03: @nathalie: @fkangi: @gernika: Teljes agyhalál!!! Inkább mutatnák Verát és Annamáriát!!! Nekik legalább eszük is van és természetességük!

evangeline77 2011.10.18. 21:32:34

@capa05: Nem, van egy határ, amit a saját érdekében nem lép át az ember soha. De Veron ettől nagyon nagyon messze volt sztem.

DamnedSoul 2011.10.18. 21:32:50

@pushpang: nem, ki nem állhattam Alekoszt. egyelőre ismerkedem a szereplőkkel, de tetszett, ahogy a riportszobában előadta magát! :D

Hurri Kán 2011.10.18. 21:33:30

@stella03:
Erről beszélek... Vagy őszinte vagy, vagy vannak barátaid, érted. ;-)

Hurri Kán 2011.10.18. 21:34:14

@Peter_Cs:
De csak messziről, sötétben, és hátulról, maradjunk ennyiben.

evangeline77 2011.10.18. 21:34:38

@capa05: Semmi, az igaz. De mivel mindenki koccintott rájuk, és mondtak nekik 1-2 jót szót.. Kinga mondta, hogy reméli Claudio után Gergő lesz a Serike ágyasa 2.0 cím birtokosa.. A többiekét sztem kivágták, mert nem volt érdekes. Sztem Veronika egyáltalán nem kotnyeleskedett bele semmibe. Inkább Seri volt az, aki, igazi HP-ként reagált.

capa05 2011.10.18. 21:34:38

@stella03: Amit a csajok mondtak..igaz bele volt zúgva Gergőbe mint az atom.Mit hisztizett az elején, hogy valamiben nem őt választotta.(Veronika)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 21:35:06

@pushpang: Van valami nyolcvanas évek hangulata Verának, amitől vonzó a lénye.

dr. gernika 2011.10.18. 21:35:54

@capa05: Ja de így gyorsabb volt konkretizálni melyik jelenetről van szó, mint felsorolni a másik három nevét.

nathalie 2011.10.18. 21:36:08

Kinga neve hála a viselkedésének és Hajninak örökre egybeforrt számomra a faszirigység szóval.
Ez a nő egy gonosz kis faszirigy gnóm.

evangeline77 2011.10.18. 21:36:11

@gyvy: De hiszek benne, hogy a kettő között meglehet találni a Horatiusi arany középutat. Ne legyek gerinctelen seggnyaló, de azért ne is legyen mindenki a felvállalt véleményem miatt az ellenségem. Mondjuk abból a szempontból igazatok van, hogy ez nem ér meg egy vitát.. (mármint a Seri-Gergő dolog, mert mindkettő untat és borzasztóan idegesítőek..)

sogeking 2011.10.18. 21:36:41

ezt a nevetést minden nőnek meg kellene tanítani :)

@fkangi: meglátom mit tehetek

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 21:36:47

@gyvy: Total planban, minél közelebbről!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 21:37:46

@nathalie: Akkor legyen a neve Kingenya, ez úgyis ráillik!

dr. gernika 2011.10.18. 21:37:53

@stella03: Serike céda, Gergőre, amennyiben igaz, hogy Csillával nem szakítottak, csak a műsor kedvéért csinálja ezt a szálat a cédával, még keresem a szavakat...

dr. gernika 2011.10.18. 21:38:56

@stella03: Ezért van nekem kevés barátnőm. :)

evangeline77 2011.10.18. 21:39:15

@capa05: Ez igaz, de az villa időben régen volt..:D Én hiszem, hogy Veronika tényleg kedveli Kiszopot és nem csak a műsor kedvéért kamatyol, meg románckodik vele.

De azért Seherének ez a "lenyúltam előle Gergőt, hehehe" stílusú viselkedése a Dya-kinga-Ő (Seri) beszélgetésénél nagyon gáz volt. Tipikus..

Nyugee 2011.10.18. 21:39:25

Ez milyen zene, ami most szólt, a takarítás alatt?

capa05 2011.10.18. 21:39:42

Néztem a Dr Hause-t, Vera lehet, hogy beteg olyan szarul néz ki.

Hurri Kán 2011.10.18. 21:40:45

@stella03:
Én a műsorról eleve nem vitatkozom, mert nem nézem. :)

nathalie 2011.10.18. 21:40:55

sztem csaba sírni fog két napon belül....

capa05 2011.10.18. 21:41:13

@stella03: Ehhez már nem értek, női dolog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 21:41:15

Na, basszus, ebből a részből sem láttam még semmit:(, mindig ilyenkor kell engem lefoglalni?????????

@sogeking: és mutatsz is valamit?

evangeline77 2011.10.18. 21:41:42

@gernika: Nekem sincs sok, jobban szeretem a férfi haverokat, de azok meg időről időre kiderül, hogy mást szeretnének..:S Lassan olyan leszek, mint Attila..:D 10 éve a kutyámmal élek. (Ami nem igaz, na de tÉnyleg nem tudom mi lenne velem a MACKÓM NÉLKÜL????? )

dr. gernika 2011.10.18. 21:43:31

@stella03: :DDD Ma olvastam egy pletykalapban, hogy Attila tizenéve kurvázik, máshogy nem jut szexhez az első (gimis) barátnője óta. Azért ennyire szarul nem állsz. (remélem) :D

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 21:43:35

kezdem kvára unni Attila konfliktusait, meg a gyagya, intelligensnek tűnő odamondásait.

Alkaline 2011.10.18. 21:44:56

@stella03: igazad van. Veronika a legnormálisabb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 21:45:02

@stella03: Seherezádé - egy katasztrófa az egész nő!!! Ki fanyalodhat ilyenre?!!!

@capa05: Remélem, nincsen semmi baja!

Hurri Kán 2011.10.18. 21:45:03

@stella03:
Öööö... Minőségi baszómackóról beszélünk? :D

nathalie 2011.10.18. 21:45:11

@gernika:
lehet csak profival akarja intéztetni :D:D:D

never again 2011.10.18. 21:45:28

Attila egy undorító féreg. Az ilyen embereket az életben messziről kerülöm.

Csabát meg visszaszavazzák a tinilányok (meg az olyan hülye némberek, mint én), mert inkább őt nézzük, mint az a provokatív férget.

Továbbá ha Csaba tényleg kint marad, az a mai társadalom válságáról is sokat elárul :) :(

genevieve 2011.10.18. 21:46:14

attilának két gyenge pontja van:

ha átnéznek rajta,

ha rajtakapják, hogy hülyeségeket beszél

evangeline77 2011.10.18. 21:46:49

@gernika: Dehogy..:) Nem kell engem sajnálni..:) Én hajlamos vagyok mindent túldrámázni..:D

Attiláról pedig pont ezt feltételeztem. Bottal nem nyúlnék hozzá. Sőőt, ha benn lennék, engem nyugtatózni kellene, mert nem narancsot vágnék hozzá, hanem konyhakést. Nem bírom ezt a típust.

foxglove (törölt) 2011.10.18. 21:47:07

nem rossz ez a csaba, ha így folytatná (intim zónából arconröhögés, stb), egy-két napon belül kizárathatná Attilát.

never again 2011.10.18. 21:47:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nagyon nagyon egyetértek!
Shadi is onnantól lett szimpi, hogy nekiment tegnap vagy mikor...

nathalie 2011.10.18. 21:47:56

@genevieve:
meg ha belepofáznak a mondanivalójába. Azzal tudnám a legjobban kikészíteni, hogy amikor monológot tart valakinek folyamatosan a fülébe pofáznék, hogy nincs igazad, szar vagy stb. de persze nem akarnám kikészíteni :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 21:48:06

@never again: Ezzel csak egyet tudok érteni!

@genevieve: A játékostársai alkalmazhatnák ezeket!

Alkaline 2011.10.18. 21:48:21

kérdezte, hogy ki az a Csabi...
ez megint nagy beszólás volt

nathalie 2011.10.18. 21:49:07

@foxglove:
én meg úgy látom, hogy néha sírásra áll a szája :D:D

Hurri Kán 2011.10.18. 21:49:10

@nathalie:
Elvégre drága az ő ideje :DDD

capa05 2011.10.18. 21:49:22

@ladyandhenk: Ez valóban nagyon esélyes.Bennem is felmerült már.

evangeline77 2011.10.18. 21:49:35

@gyvy: Minőségi, 100% plüss, agyonhasznált, limitált szériás Baszó Mackó...:)

nathalie 2011.10.18. 21:49:46

tudtam, hogy erre a fecóra nem lehet építeni.pfff.

mocskosmacska 2011.10.18. 21:50:00

Kövezetek meg, de szerintem cris és veronika aranyosak együtt.

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 21:50:02

@ladyandhenk: az előző szériában Olivért nem bírtam elviselni. bevallottan. :)

Atok 2011.10.18. 21:50:21

A Feco csak kamuzik a Csabanak, vagy tenyleg ezt gondolja Attilarol?

genevieve 2011.10.18. 21:50:41

@Peter_Cs: nem figyeltek,pedig balázs a kiválasztásnál pont belekérdezett
csak akkor mindenki magával volt elfoglalva:-)

nathalie 2011.10.18. 21:50:49

@gyvy:
mindent profikkal intéztet. volt ilyen reklám is,nem? "én mindent profikkal végeztetek" :D

genevieve 2011.10.18. 21:51:23

@Alkaline: az elég gyengus volt, még ő is elröhögte:-)

nathalie 2011.10.18. 21:51:37

@foxglove:
ja,lehet, hogy csak reménykedek :D

evangeline77 2011.10.18. 21:51:58

@nathalie: Akard már!!!!!Nem szeretheted Attilát!!!:D:D

Már Fecónak is leesett, hogy Attila mekkora egy szarkavaró pöcspofa. (idéztem egy jóbarátot..)

capa05 2011.10.18. 21:52:03

@nathalie: Bár bulvár hír, ami ugye nem igazán ellenőrzött, de Fecó apja pironkodik a fia " teljesítménye" miatt

never again 2011.10.18. 21:52:15

@foxglove: Annyira összetett lenne a forgatókönyv, hogy attilától eltávolodást színleve Csaba bizalmába férkőzzön és szállítsa az infót, továbbá összezavarja Csaba őszinte-érzelmes-világát?

mocskosmacska 2011.10.18. 21:52:32

Ezeknél a vv5 játékosoknál mintha sértés lenne, hogy az előző lakokhoz hasonlítják őket. Kinga is sírni kezdett, mert azt mondták rá, hogy olyan, mint baukó éva a szemkarikái nélkül. Pedig az csak pozitív, hogy nem karikás a szeme.

genevieve 2011.10.18. 21:52:35

@mocskosmacska: szerintem is:-)

nekem az ő kapcsolatuk hitelesebb mint gerő-sehié

és tényleg nagy genyóság, hogy mellőzik őket

foxglove (törölt) 2011.10.18. 21:52:53

@genevieve: én a testi kontaktra mennék rá, idegesítés céjából. Ha valaki vita közben vállon veregetné, vagy megpaskolná az arcát, rögtön szétesne.

capa05 2011.10.18. 21:54:23

@genevieve: Feladat van és tilos a testi kontaktus a bünti szerint.

Hurri Kán 2011.10.18. 21:54:33

@nathalie:
Azt talán haggyuk, hogy MIT pofáznál a fülébe. :DDD

@stella03:
Ha bírja még... :)

@capa05:
Én sem lennék rá büszke. :D

genevieve 2011.10.18. 21:55:01

@mocskosmacska: én is sirnék, ha évához hasonlítanának:-)

nathalie 2011.10.18. 21:55:38

@stella03:
fecó egy akaratgyenge, könnyenbefolyásolható, simulékony kis senki. Nem hinném, hogy bármire is rájött volna. Egyébként meg hálás lehet attilának, hogy azt mondta csabának, hogy azért nem rakta rá a jelet, mert megsajnálta. Mégis jobban hangzik, mint az, hogy beszart, nehogy csaba kivigye, ezért inkább pétert válaszotta.

genevieve 2011.10.18. 21:56:06

@foxglove: az is jogos:-))

meg ugye amikor azt hitte, hogy baszóágyneműjét megszencsételenítették:-)

nathalie 2011.10.18. 21:56:56

@gyvy:
igazad van, ki kellene rakni a 18-as karikát. ide. azonnal :D

BarBwire 2011.10.18. 21:57:01

SZIASZTOK!!!! Na mi volt ma?

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 21:57:03

közben megfőztem a világ legjobb tökfőzelékét. tejszínnel. soge, kéred a receptet?
:)

genevieve 2011.10.18. 21:57:11

@capa05: ők izé.....zenekari művet játszottak, nem csak egy csók csattant, de bezzeg még egy bambit se kaptak

BarBwire 2011.10.18. 21:58:08

@mocskosmacska: Az a csajszi már mindenért sír.

sogeking 2011.10.18. 21:58:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: erre nagyon ráéreztél, kétféle ételt nem bírok megenni, az egyik a tökfőzelék, a másik meg a krumplis tészta :)

mocskosmacska 2011.10.18. 21:58:36

Kinga szerintem is büszke lehet magára a borsos ötletért, én még ennyit sem néztem volna ki belőle.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 21:59:15

@capa05: örülök, h egy hullámhosszon vagyunk:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tényleg, rémlik:P

@sogeking: le a kalappal!!!!!!!!!!! Gratulálok!

rattusi 2011.10.18. 21:59:34

@Atok: Szerintem Attiláról mindenki tudja, hogy mekkora egy szar ember, csak mindenki fél tőle valamiért. Fecó is ide-oda billeg, elhagyná Attilát, ha lenne egy másik csapat, akik megvédenék tőle és kiejtenék. Mert látja, hogy Attila előbb-utóbb őt is Csabához hasonló módon nyírja ki.
Attila szépen lassan mindenkit ki akar végezni, most pedig, hogy bejött a terve, egyesített mindenkit Csaba ellen, már kész ténynek veszik a többiek, hogy Attila a király, az igazi vezér, a játék egyetlen esélyese. És azzal, hogy feladták a személyiségüket, engedik Attilát szerepelni, önmagukat teszik jelentéktelenné mellette.

evangeline77 2011.10.18. 21:59:38

@nathalie: Hm.. Valahol igazad van, akaratgyenge és könnyen befolyásolható. De szerintem gerincesebb volt az, hogy Péterre tette, mintha Csabára tette volna. Egyrészt, mert neki semmi baja Csabával, másrészt, mert Péterről viszont megvolt a véleménye már a kezdetektől.

De Fecó egyre jobban ellenáll az agymosásnak. Nem azért nem rakta Csabára, mert félt az esetleges párbajtól (sztem), hanem szimplán a szíve szerint szavazott és nem Attila manipulatív szavai alapján..

loverain 2011.10.18. 21:59:45

@nandras01: az 2 szinttel ezelőtt volt :D

capa05 2011.10.18. 21:59:45

@genevieve: Ez tényleg figyelmetlenség volt.Ezt jól mondta Attila, hogy rezesbanda kellett volna.

BarBwire 2011.10.18. 22:00:03

Dya: szeretném ha megfésülnéd a hajamat. Shadi arca csócs, kb mint a csajoknak két napja.

mocskosmacska 2011.10.18. 22:00:06

Eszter alakja nem is olyan vészes.

MagasMacska 2011.10.18. 22:00:22

Atyavilág, ezek a csajok tényleg ilyen hülyék???

rattusi 2011.10.18. 22:01:17

@mocskosmacska: Veron és Krisz tényleg ilyenek lehetnek, ennyire egyszerűek és hisztisek, szerintem Sehere és Gergő kapcsolatánál ezerszer hitelesebb kubai és kubainé.

capa05 2011.10.18. 22:01:26

@mocskosmacska: milyen tv-nézed azaz milyen a beállitásod?

mocskosmacska 2011.10.18. 22:01:50

@BarBwire: Nekem is tetszett shadi arca.

sogeking 2011.10.18. 22:02:05

@BarBwire: hát reggel elég fáradtan ébredtem..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 22:02:13

@sogeking: oszt a paradicsomos káposzta??? Fúj:(

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most komolyan vv nézés közben tudsz főzni???:D

Atok 2011.10.18. 22:02:15

Lol, komolyan azt gondoltak, hogy majd Shadi belefekszik a borsba es reggelig hapcizni fog? haha

evangeline77 2011.10.18. 22:02:47

Komolyan, mikor valaki meg akarja szívatni a másikat, nem gondol bele, hogy neki az konkrétan hogy esne??

Shadinak igaza van, ez faszság volt.

mocskosmacska 2011.10.18. 22:02:57

@genevieve: Szerintem semmi, szimpla bunkóság, de kingából még ilyen szar ötletet sem néztem ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 22:03:53

@BarBwire: nekünk a kutya meg kinyírt egy macskát, aztán kificamította a bokáját!

Hurri Kán 2011.10.18. 22:03:55

@nathalie:
:DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tökfőzelék csak bundáskenyérrel jó, és úgy, hogy közben szól a
www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

foxglove (törölt) 2011.10.18. 22:03:56

drEszter a legszórakoztatóbb. Amiket művel...!

mocskosmacska 2011.10.18. 22:04:02

Attila nem a szívem csücske, de most tenne, ha beszórná borssal a csajokat.

témázgató 2011.10.18. 22:04:37

Kinga: "ki a faszom vagy! Itt a való világban senki nem érti a poént"

mocskosmacska 2011.10.18. 22:04:50

@mocskosmacska: tetszene

KInga: Itt senki sem érti a viccet.
IGen, szerintem sem, főleg ő.

MagasMacska 2011.10.18. 22:04:59

@mocskosmacska: Az első alkalom, hogy igazat adok Attilának.

sogeking 2011.10.18. 22:05:05

@ladyandhenk: köszi, paradicsomos káposzta, velős pacal, bármilyen tengeri herkentyű jöhet :)

never again 2011.10.18. 22:05:30

Shadinak igaza volt, csak már megint az a féreg ment intézkedni, mintha neki ehhez olyan nangy köze lett volna.

Amikor meg Kinga beolvasott neki, akkor meg egyszerűen otthagyta, mert azzal a helyzettel már nem tudott mit kezdeni.

mocskosmacska 2011.10.18. 22:05:37

Ha attila tényleg beszórja borssal a borgot, akkor a holnapi poszt alatt csak jókat fogok kommentálni róla.

nathalie 2011.10.18. 22:05:59

@stella03:
sztem azért rakta csabára, mert úgy gondolja, hogy csaba azok közül választ, akik rá rakták. Meg fogtok még lepődni az aranyos fecokán.
De ha ez mégse fog bekövetkezni, akkor onnantól elkezdek látatlanba bízni az emberekbe :D
ui: az akaratgyengeség és a könnyen befolyásolhatóság ritkán párosul gerincességel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:06:06

@capa05: elvégre nő vagyok, teee..:P:DD
@sogeking: nagyon jók..köszi :) holnap a többit is megnézegetem :)
@nathalie: már úgyis mindegy! :D

ez a hisztéria a végén.. pfff...

BarBwire 2011.10.18. 22:06:38

@sogeking: Én is, de van egy tündéri lányom, aki sok puszival fel tud dobni.

mocskosmacska 2011.10.18. 22:07:15

MEggondoltam. Attila maradjon, csaba vigye ki modorosverát. Szeretném látni, ahogy kikészíti a borgot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 22:07:15

@sogeking: te sem leszel a férjem, pedig azt hittem, h a rajztudásod segíthet, de így:D Talán még korban is jó lennél, de így?....:D:D:D

evangeline77 2011.10.18. 22:07:19

JAJ, DE VÁROM A HOLNAPI ÖFIT! SÍR SERIKE..:):):) Dug fel magad.. Az aztán méltó visszavágás volt..:D

genevieve 2011.10.18. 22:07:21

@mocskosmacska: ja, attilának remek ötlet volt, hogy szerepeljen megint:-)

ja, és persze ő megint kussoltat...kérdem én mi jogon?

na, lassan tiszta fekália lesz attila feje:-)

sogeking 2011.10.18. 22:07:23

na, most már követelem, hogy mutassák meg azt a szerencsétlen ebet :)

capa05 2011.10.18. 22:07:34

A 6 csajból max 1 tud főzni, a borsról max az étteremben látták, hogy mire való és tüsszenteni lehet tőle.
Azt hogy egy takaróban meddig marad ott azt már nem.

BarBwire 2011.10.18. 22:07:36

@ladyandhenk: a macskának?

ááá fáradt vagyok. :-DDDDD

nathalie 2011.10.18. 22:07:42

annyira röhögök most ahogy sehere eltorzult arccal hüppögi,hogy "hét éve él a kutyájával..." :D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 22:07:54

a tököt legyaluljuk, sózzuk, kicsit állni hagyjuk.
közepes fej hagymát pici zsiradékon megfonnyasztunk, rá a tök, én az elején öntök rögtön egy kis ecetet, mert a mama aszonta, akkor nem esik szét.
mikor majdnem megfőtt, kiveszek belőle egy jó merőkanálnyit, botmixerrel pépesítem, elkeverem tejszínnel, hozzáöntöm a többihez, készre főzöm.
se liszt, se habarás, se semmi.
a végén, ha kell, még egy kis ecet.
ja és kapor, persze. :)

dr. gernika 2011.10.18. 22:08:19

LOL

Emberem ugyanígy vitatkozik, mint ez a fasz, én azért már jobban viselem mint Serike. :D

nathalie 2011.10.18. 22:08:30

alig várom a holnapot, amikor itt mindenki sehere mellé fog állni, mert Attila hülye picsának nevezte :D

témázgató 2011.10.18. 22:08:55

@nathalie: ... és egy NŐVEL nem lehet így beszélni... tudod mit: dugd fel! - fejezi be a kommunikációt a NŐ.

evangeline77 2011.10.18. 22:09:25

@nathalie: Ezt úgy értettem, hogy bár nem mer szembemenni a borzasztóan erős Attilával (akaratgyenge, befolyásolható), de azért nem rúg bele a földön fekvő kutyába ( gerincesség)..

never again 2011.10.18. 22:09:46

Azt hiszem, attila ellen az egyetlen fegyver az lenne, ha teljes mértékben ignorálnák.
Serinek a beszólásán látszott, hogy csak azért csinálja, hogy menézze a reakciót, és élvezze a hatást.
Ha Seri hozzá se szólt volna, csak cigizget ott, attila roppan össze :D

BarBwire 2011.10.18. 22:10:12

@nathalie: Sehi is egy cserepes virág lenne, ha nincs Gergő meg az ő alfája.

genevieve 2011.10.18. 22:10:13

@nathalie: szerintem senki nem fog sehike mellé állni:-)

ettől attila még mindig egy tahó marad:-)

foxglove (törölt) 2011.10.18. 22:10:21

nem tartozik a tárgyhoz, de seherétől elkoboznám a sminkkészletét és helyette beküldenék neki egy fényvédőt, mert ez így...

Alkaline 2011.10.18. 22:10:22

@nathalie: én nem fogok mellé állni :D
2en már biztos leszünk így Atesz mellett

dr. gernika 2011.10.18. 22:10:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszi. A botmixernél bukott nálam a project, de azért elmentem valahova, arra az esetre, ha majd lesz olyanom.

Lasombra 2011.10.18. 22:10:45

sztok,
egy hangyányit elkéstem.
Lilun mintha nem lett volna melltartó. vagy?

a csajok remek, sőt REMEK poént találtak ki. ennyi erővel oda is hugyozhattak volna. biztos gyöngyöző kacajban törtek volna ki a fiúk.
megoldás: a hálózsákot ki kell mosni, két napig szárad, addig használni a csajok cuccait.

ugye Dya nem volt benne ebben a hülyeségben, csak pár hajszála beáldozásával járult hozzá?

Seritől jól hallottam most a végén a "dugd fel magad!" beszólást? és azt így hogy? hova? :D

off:
Zsöni, látom játszik a Reál. :D
bár én már kiörömködtem magam a római derbin.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 22:10:46

@mocskosmacska: @MagasMacska: @never again: És még képesek ennek a jelenetnek aláfestő zenéjének ennek: www.youtube.com/watch?v=Cqh54rSzheg a lecsirkított változatát berakni!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 22:10:57

@sogeking: ? Ez nekem szólt?:D

@BarBwire: nem, mint írtam, a macska elhalálozott, már nem ment ki a bokája!:D Az én drágámnak ment ki!:D

MagasMacska 2011.10.18. 22:11:23

@nathalie: Nagyjából félúton leszek (a kettő között)...

mocskosmacska 2011.10.18. 22:11:33

@stella03: Számomra sehinek ez a mondata értelmezhetetlen. Mit dugjon fel és hová?

genevieve 2011.10.18. 22:11:35

@never again: erre mondtam, hogy azt nem bírja, ha átnéznek rajta

evangeline77 2011.10.18. 22:11:39

@nathalie: azért van az a pont, amikor Attila mellé állok. Pl most..:) Nagyon tetszett ahogy Serike kiborult. Végre. Eddig azt hitte a kiscsaj, hogy őt mindig mindenki békében hagyja, meg biztonságban van. Na most majd megkapja.

nathalie 2011.10.18. 22:12:26

@stella03:
továbbra is úgy gondolom, hogy beszart és nem gerincet növesztett.
De én pesszimista vagyok, Te pedig ahogy nézem optimista :)

capa05 2011.10.18. 22:13:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én egybe szoktam beletenni a hagymát a többit ugyanúgy.

genevieve 2011.10.18. 22:13:23

@Lasombra: szia:-)

sajnos dya volt a elterelő hadmüvelet...

egyedül veronika jött rá milyen parasztok voltak...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.18. 22:13:40

@mocskosmacska: Verát ne! Inkább a Borgot bontsa, vagy Attilát vigye ki!

evangeline77 2011.10.18. 22:13:43

@mocskosmacska: Magának magát..:) "Dugd fel magad..:D" Mit vársz egy olyan nőtől, akinek a mondatai többségéből vagy hiányzik az állítmány, vagy a szavak sorrendje helytelen..:D

sogeking 2011.10.18. 22:13:49

@ladyandhenk: nem, Attila kutyáját szeretném látni :)

@fkangi: köszi

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 22:13:53

@gernika: nem muszáj, én sok főzeléket sűrítek önmagával, akkor nem kell liszt, ha nincs botmixer, keverj el pici lisztet a tejszínnel, hogy sűrűbb legyen.

MagasMacska 2011.10.18. 22:13:54

Nálatok sincs online?

mocskosmacska 2011.10.18. 22:14:57

@Peter_Cs: Kiegyezhetünk egy kingában.

evangeline77 2011.10.18. 22:15:03

@fkangi: Most kell nézni a XXI. századot?

never again 2011.10.18. 22:15:14

@Lasombra: Talán felállítja, ahogy megszokta, majd jó erősen hátrakényszerítve feltuszkolja magának. Azt hiszem ez a fiúknak fáj... de lehet nem pont így akart fogalmazni Serike :D

genevieve 2011.10.18. 22:15:16

atyaég szegény néni:-((((

BarBwire 2011.10.18. 22:15:18

@ladyandhenk: akkor ő nyert :-D biztos gyorsan meggyógyul.

nathalie 2011.10.18. 22:15:46

Jézus! akkor a holnapi napon tényleg nem kell bűntudatot éreznem az attila szimpátiám miatt??? Szinte mindenki velem, mellette?? Csak eljött ez a nap :D:D:D Ha Hajni első pozitív mondatát fogja attiláról leírni az öfiben, pezsgőt bontok :D

(jim carreyt most szülte meg az orszarvú :D:D:D)

capa05 2011.10.18. 22:16:11

@gernika: Az az igazság, hogy nemcsak a huzatot kell kimosni... (bár nem tudom milyen takarójuk van.) Valami száritógépről beszéltek, azt nekünk nincs, igy nem tudom az meddig tart .

DamnedSoul 2011.10.18. 22:16:35

túléltem az első, végig nézett VV5 öfimet, nem kerültem padlóra, de a mennyekbe sem.. elismerésem mindenkinek, aki ezt önszántából minden nap nézi :D:D pár részt még azért bevállalok, hátha függő leszek én is :D

never again 2011.10.18. 22:16:46

@genevieve: Hátha Csabi erre rájön, a többiekből ennyi értelmet nem nézek ki. (Oké Eszter, de ő nem igazán van jelen.)

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 22:16:59

@stella03: igeeeeeeeeeeeeeeen. de már volt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 22:17:08

@sogeking: jól van, naiv vagyok:), azt hittem már, de nem:(

@BarBwire: remélem:)

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 22:17:34

@DamnedSoul: abban biztos lehetsz. de csak a társaság miatt! ;)

evangeline77 2011.10.18. 22:18:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Most volt, nem? vagy 3 perce.. A betű-vel kezdődik a keresztneve..:) A haj és a szem a képről bevillant..:D

De nem volt hogyvolt... Vagy csak nem hallottam??

DamnedSoul 2011.10.18. 22:18:44

láttam, h vannak itt Attila fanok, és ellentábor is, én egyelőre nem tudom hova tenni.. a portörlős jelenetnél megetettem volna vele mind2 portörlőt, de az tetszett, ahogy a "lányokat" leugatta :D

dr. gernika 2011.10.18. 22:19:54

@stella03: Mondta már, hogy hogyvolt? A legelsőnél nem figyeltem. :D

evangeline77 2011.10.18. 22:20:22

Brutál, hogy néz ki szegény néni. Kék zöld az egész teste.. :( (bocsi az off-ért..)

Hurri Kán 2011.10.18. 22:20:26

@nathalie:
Kezdek rájönni, Attila vér profi. Tulajdonképpen olyan, mint Piszkos Fred. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 22:21:39

éljen fkangi!!! :))))

@gernika: még nem ... de már nem is fogja! :))

evangeline77 2011.10.18. 22:21:56

@gernika: Nem hallottam egyszer sem. Lehet direkt kivágták belőle??:(:( Más hallotta? Mert fél szemmel a kommenteket olvasom mindig..

dr. gernika 2011.10.18. 22:22:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszi, az lesz. :)

@stella03: Inkább szép padlizsánszínű.

Lasombra 2011.10.18. 22:23:50

@never again: csak azt hiszed, hogy fáj? ouch. remélem, még időben szólok, hogy _nagyon_, mielőtt még kárt tennél vkiben. :)
de amúgy is lehetetlen. utoljára ilyen ötlete a sorozatgyilkosnak volt a Bárányok hallgatnakban, ha jól emlékszem.

Sehire visszatérve. amint elszakadt a normál, megszokott környezetéből (értsd: Gergő seggéből) egyből illusztrálta, hogy mit tud. mondom, hogy közel sem Dya a legbutább nőszemély odabent. :)

persze Attila is akkora paraszt, hogy disznóvágást játszik otthon a Nintendoján.

amúgy hol volt a hős Alfalovag ekkor?

evangeline77 2011.10.18. 22:24:05

@gernika: Hm.. Lehet, nekem mondjuk a padlizsán lilásabb. De mindig szőke voltam, más színhez nem értek, hisz mondom, szőke vagyok..:P

Lasombra 2011.10.18. 22:25:10

@DamnedSoul: welcome. mindenki így kezdi. :D

capa05 2011.10.18. 22:25:35

@fkangi: Gratulálok a riporthoz, azért volt benne kincstári optimizmus.

capa05 2011.10.18. 22:27:21

@sogeking: fkangi most nyilatkozott a TV-ben.RTL

evangeline77 2011.10.18. 22:28:44

@capa05: Arra gondolsz, mikor azt mondta, szerinte ezeknek a gyerekeknek elég büntetés az us, hogy kiszakították a családból? Én csak pislogtam.. Nyilván jogilag mást nem nagyon lehet tenni - mondjuk nem figyeltem milyen idősek, csak fkangi-ra voltam kíváncsi..:D

mamasita 2011.10.18. 22:29:00

sztem attila szexi :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:29:25

@mocskosmacska: ez egy kreativitásfejlesztő mondat volt..:DD
@stella03: kivágták a szemetek..:D biztos féltek, hogy túl sokan fogják olvasni a blogot..:DD
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne izélj már, Anyánk,mert zavarbajövök..:)
(francba, a rohadt képernyő tényleg kövérít..:S:D)
@nathalie: csak nemfogunk tán kiközösíteni..:DD

avanivi 2011.10.18. 22:29:57

fkangi,nagyon jó voltál!!!:)

BarBwire 2011.10.18. 22:30:01

@Lasombra: éppen a szőrét boronálta.

capa05 2011.10.18. 22:30:06

@stella03: Nem hanem hogy ez (pontosan nem tudom idézni) javitó hatással lesz rájuk.

DamnedSoul 2011.10.18. 22:30:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a társaságot (itteni, nem villabeli) már most imádom :)
@Lasombra: :D:D

genevieve 2011.10.18. 22:31:22

@mamasita: szerintem meg furcsa az izlésed:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 22:31:54

@fkangi: na, grat! Holnap visszanézem, hátha az egészből fel is fogok valamit, de direkt megnéztem!:D

Jó éjt Mindenkinek!:D

BarBwire 2011.10.18. 22:31:58

@fkangi: jó voltál, az én képernyőmön teljesen normálisnak tűntél.

evangeline77 2011.10.18. 22:32:02

@fkangi: GRATULÁLOK A RIPORTHOZ! Sajnálom, hogy ilyen témában és a nénit is, de alapvetően ügyesen megoldottad. Ja és tetszett a zakód..:D

mocskosmacska 2011.10.18. 22:32:21

@mamasita: Volt egy pont, ahol én is azt gondoltam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:33:17

köszi, aranyosak vagytok :) muszáj optimistának lenni, amúgy meg csak legális megoldásokban gondolkodhatunk ;) :)/ja, és hát meg is vágták rendesen.. /
na, sztem hagyjuk a dolgot, sokkal viccesebbek történnek villafalon belül :)

nowo 2011.10.18. 22:33:51

@capa05: melyik műsor volt?Lemaradtam...:(((

nandras01 2011.10.18. 22:34:56

na, visszajöttem.
az asszony azt mondta, hogy mégis inkább a vv...
(mindig is éreztem, hogy van benne hajlam a perverzitásra :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:34:58

@mamasita: a pucér felsőtestén azzal a mellénnyel...::DDDD tényleg, szerintem mindannyian kicsavarjuk a bugyinkat az öfik után..:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:35:59

@nandras01: na, akkor neked kiforgatta a gép..:D panaszkodni ne merj, tudod te , milyen kincs egy perverz asszony??:DDD

rianna 2011.10.18. 22:36:19

@fkangi: lemaradtam:((( Vajon mikor ismetlik ?

nandras01 2011.10.18. 22:37:43

@fkangi: akarsz róla beszélni?

nowo 2011.10.18. 22:38:00

@capa05: köszi!
Aztán hogy volt-e benne?;)

Hurri Kán 2011.10.18. 22:38:11

@fkangi:
Sok pezsgőt ittál a riport előtt? :DDD

Lasombra 2011.10.18. 22:39:22

@BarBwire: egy picit póráz nélkül hagyja, és az jó érzékkel egyből beleszalad Attilába. legalább annyit mondjon meg neki, hogy ha minden áron arcoskodni akar, akkor kezdjen Csabával, Fecóval vagy Shanyival. aztán fokozatosan nehezíthet, Kiszop, Peti, végül Attesz.
de nem, a csacska lyány egyből a fekete pályán kezd! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:40:57

@nandras01: á, én gátlásos vagyok..:P:D verbálisan főleg..:DD
@gyvy: nem, az utána volt....:DDDDD

sogeking 2011.10.18. 22:42:22

@fkangi: valami harisnyás téma volt a riportban?

BarBwire 2011.10.18. 22:43:38

@Lasombra: Szerintem meg Veronikánál kezdett, csak aztán azt hitte tud síelni, és azért választotta a Fekete Urat.

MagasMacska 2011.10.18. 22:45:29

@Lasombra: Istenem, tényleg hülyít a VV. Már a csacska helyett is csicskát olvasok...

DamnedSoul 2011.10.18. 22:45:29

@Lasombra: és egyből az online-t is nézem :D:D vagyis néztem..

jó éjt mindenkinek! :)

capa05 2011.10.18. 22:45:48

@nowo: hát én nem hallottam

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:49:06

@sogeking: nem, olyan szolidan öltöztem fel aznap, hogy majdnem megfejeltem a tükröt..:D se harisnya, se rózsaszín cipő..:S:D@rianna: rtl honlap, sztem
@MagasMacska: kész vagy mint a házifeladat...:DDD
@DamnedSoul: jó éjt!

Péter mint frontember..:D

nandras01 2011.10.18. 22:50:25

@fkangi: gátlásos perverz :D
ez olyan oximoron, mint az okos villalakó?

Lasombra 2011.10.18. 22:52:30

@MagasMacska: néha a szabad asszociáció nem annyira félrevezető. mint pl most. :D

dr. gernika 2011.10.18. 22:52:33

@stella03: Azért egy gyereknek az is jó nagy büntetés.
@fkangi: Az a rohadt tévé. :DD

sogeking 2011.10.18. 22:52:39

Péternek jól áll ez a szerkó

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 22:54:22

@gyvy: ja nem,igazad van, két nappal előtte :DDD pénteken viszont koktélpartira megyek..:D nyami...:D
@nandras01: nem értelek, szerintem félreismersz !! :P:DDDD

nektek is meg-megáll az online, vagy a gépem vacak??

evangeline77 2011.10.18. 22:55:34

@gernika: Hm.. Egy gyereknek, aki pénzért valami brutálisan, nevetgélve elnáspángolt egy öreg nénit, szerintem ez semmi.

capa05 2011.10.18. 22:59:34

Ez a derékmozgás olyan volt mint a keljfeljancsi

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:00:07

@stella03: de le nem lőhetjük őket! ha csak két hónappal idősebbek, most javító-nevelőintézetben vannak.. de nincsenek 14évesek.pont.
és én nem magánemberként nyilatkoztam, hanem hivatalnokként. az meg a T.képviselők hibája, hogy bár egy gyerek 12 évesen már vétőképes (meg tudja különböztetni a jót a rossztól), de 14 alatt nem büntethető. ha a jogalkotók változtatnak,ami kezünkben is lesz eszköz.
a büntetést pedig a családok érdemlik általában, mert ők cseszik el (igaz, ellenpélda is van).
dene offoljuk már szét Hayny blogját, mert megőrül ősis (jelzem,én is)
@gyvy: gyk: pezsgő előbb, tévé utóbb.. koktél ezután :D

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 23:00:32

@nandras01: jó szöveg, nagyon jó szöveg..... :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:01:15

@capa05: megnyugodtam.kösz.:)
(remélem hallottad, nem káromkodtam! :P:DD )

dr. gernika 2011.10.18. 23:02:14

@stella03: Nem figyeltem annyira, ha bekerül egy akármilyen intézetbe bizonytalan időre, az pont olyan, mintha börtönbe kerülne. Ha olyan a család, amiből jön, még jót is tesz neki. Hogy kéne büntetni szerinted? Verjék meg ugyanúgy? Gondolod, aki ilyet csinál, az nem kapott már maga is eleget?

MagasMacska 2011.10.18. 23:03:34

@fkangi: Nekem is megáll. Sőt, többet áll, mint megy.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:06:20

@gyvy: köszönöm, hogy jóváhagytad! :P:P:DD enélkül nem is mertem volna pénteken folyadékot magamhoz venni..:P:P:DDD

hú, de vicces kis chippendale-csapatot sikerült összehozniuk a fiúknak! :DDDDD

nandras01 2011.10.18. 23:07:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: köszönöm, igyekszem :)
(bár hozzád képest sehol sem vagyok, főleg stressztűrésben...)

evangeline77 2011.10.18. 23:07:59

@fkangi: @gernika: fkangival egyetértek abban, hogy a jogalkotók hibája, hogy nem lehet büntetni a 14 év alattit, holott már feléri ésszel, hogy mi a jó és a rossz közötti különbség. Ha rajtam múlna már a 12 évest is büntetném. Természetesen nem fizikai retorziót alkalmaznék velük szemben, hanem valami javítóintézetbe küldeném, ahol szigorú felügyelet van és ahol nem még jobban elfajulhat, eltorzulhat a személyiségük, hanem ahol rendre nevelik őket..
Bocs az off-olásért, befejeztem! Jó éjt mindenkinek!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:08:45

@gernika: lakásotthon. az egyiket első este megpakolták odabent a többiek..
amúgy, ha valakit ez megnyugtat: a sok év alatt még olyan rohadék hangnemben nem beszéltem gyerekkel,mint ezek közül az egyikkel.
@MagasMacska: na, a szakadozás mellett az meg a másik! esküszöm, felhergelem magam rajta mindig...

MagasMacska 2011.10.18. 23:11:59

Hát pont az előadásra áll le az online?

MagasMacska 2011.10.18. 23:13:18

Nekem most jött meg, aztán el is ment. Csak a térdzoknit hallottam.

sogeking 2011.10.18. 23:18:38

Béci formában van :)

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 23:18:40

sigismundus átküldte a képeket, a holnapi kingástól beszartok :DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:20:22

tök aranyosak voltak a fiúk :DDD
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: basszus, Hajni, most nem fogunk aludni a kíváncsiságtól..:D

MagasMacska 2011.10.18. 23:21:10

Hát, lehet, hogy jobb lett volna nem látni...

Hurri Kán 2011.10.18. 23:23:40

@fkangi:
Természetesen. Nem vagyok én irigy. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:23:44

@MagasMacska: miért?? szerintem az amatőrségük adta a varázsát, meg hogy szemmelláthatóan élvezték a dolgot..:)

MagasMacska 2011.10.18. 23:25:30

@fkangi: Ja. Csaba meg Attila különösen...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 23:26:11

@gyvy: tudom, nem sajnálod, csak fogy..:P:DD

na, jó éjt, pár percig még olvaslak benneteket,meg lesem az onlájnt, de írni már nem bírok..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.18. 23:31:28

Attilát egyre jobban kedvelem. Olyan cuki mint én! :)

BarBwire 2011.10.18. 23:36:54

fkanig, jó voltál, többször is visszanézve. :-D

jó éjt mindenkinek.

dr. gernika 2011.10.18. 23:38:58

@fkangi: Remélem azt rakták meg, akire mondtad, hogy nem tanusított különösebb megbánást. Ezért mondom, hogy akárhova kerülnek ilyenkor a kölkök, az nekik börtön.

capa05 2011.10.18. 23:39:51

Azért Vera jó volt! Attila kérdezzél! Vera nem akarok visszaélni a helyzettel!

Doktor Kotász 2011.10.19. 00:18:00

@stella03: "fkangival egyetértek abban, hogy a jogalkotók hibája, hogy nem lehet büntetni a 14 év alattit, holott már feléri ésszel, hogy mi a jó és a rossz közötti különbség. Ha rajtam múlna már a 12 évest is büntetném. Természetesen nem fizikai retorziót alkalmaznék velük szemben, hanem valami javítóintézetbe küldeném, ahol szigorú felügyelet van és ahol nem még jobban elfajulhat, eltorzulhat a személyiségük, hanem ahol rendre nevelik őket..
Bocs az off-olásért, befejeztem! Jó éjt mindenkinek! "

Nem tudom milyen eset apropóján mondjátok ezt, de egy javítóintézet az egy bűnözői alapképzés.

FGSuperman 2011.10.19. 00:23:39

Lilu ma magàhoz képest elég normàlisan volt felöltözve.
A fodràszàt is lecserélgetné, mert ez a hitlerjugend nôi tagozatànak egyenfrizuràja nem menô.
Bàr az is lehet, hogy ebbôl az alapanyagbòl csak ennyit lehet kihozni:-)

Esperes úr 2011.10.19. 00:39:04

ez az attila tiszta hannibal lecter

Doktor Kotász 2011.10.19. 00:48:32

@FGSuperman: Mivel minden adásban más a frizurája, természetes, hogy minden alkalommal furcsa, hiszen nem tudjuk megszokni. Szerintem elégedetlen magával Lilu. Nem hiszem, hogy ez a sztájlisztok hóbortja lenne. Ráállna egy frizurára, megszoknánk, és időnként, mondjuk három havonta variálna rajta egyet. Akkor az lenne a téma, hogy na, mekkorát változott.

De így, az a téma, hogy na már megint milyen hülye frizurája van. És mivel ezt mondjuk, változtat rajta, alkotni akarnak valami hatalmasat, és így egy ördögi kör alakul ki.

Doktor Kotász 2011.10.19. 00:50:12

@Esperes úr: Mit csinált ma Attila?
Lemaradtam az öfiről.

jpmjpm 2011.10.19. 00:55:55

@Doktor Kotász: csak önmaga volt (sallangmentes pszichopata).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.19. 02:10:30

@Doktor Kotász: Hol vannak már Berkes Zsuzsáék, akiknek önálló stílusuk is volt?!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.19. 03:14:45

Melindát kirakni orbitális böszmeség volt, ugyanilyen böszmeség Verát is kirakni! Egy Melinda-Vera amazonszövetség is csinált volna sok érdekességet, csak az az érzésem, hogy a vágásokkal Attila, Péter és a románckodók köré fűzik-manipulálják a benti történések kinti értelmezését!

Spéter46 2011.10.19. 04:54:15

@Esperes úr: Őt is szerettük!
Attilát mától védő szárnyaim alá vonom, és aki őt bántja az engem ver!!! :)

Müszélia 2011.10.19. 05:49:44

melindácska ritka gusztustalan példány volt, nagyképű, modoros, lökött. ő se hiányzik, meg a bandika se. ez utóbbit volt szerencsém látni a nekedvalóban sztriptizelni. tíz év börtönt érdemelne.

mocskosmacska 2011.10.19. 08:25:26

Nem értem, hogy mi miatt gergő minden villalakó lánynak az álma. Nekem nem kellene egy olyan "férfi", aki mellébújok az ágyba lenge ruhában, ő ott van lenge ruhában, aztán ad pár puszit az államra, majd félrefordul és elalszik. Majd, ha 80 éves leszek, akkor megfelel nekem egy ilyen is.

capa05 2011.10.19. 08:37:05

@mocskosmacska:
Hát mert éppen lassítanak!Meg a lány nem akar többet.Modott ő már mást is, de erre a kiszavazásra a csók elég lehet.
Ha Csaba valamelyiküket kiviszi lesz itt több is.

Battenfeld 2011.10.19. 08:53:08

Imádom Attilát, öröm nézni, ahogy megy előre és szépen, lassan ledarálja a többieket. Bírnám, ha Csaba őt hívná ki. A győzelme után még durvább lenne, Fecó alig győzne visszasündörögni a lábához, Kingának is fel lenne adva a lecke, Shádi vonalkódos gatyóban kamillázna. Érdekes lenne.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 08:55:12

@Battenfeld: fura egy ízlésed van..:P:DD
@mocskosmacska: egészséges életösztön munkál benned, jányom :DDD
@capa05: ahogy mondod: a kiszavazásra elég lehet.. bennmaradásra is vajon???:)

Jó reggelt! :)

Müszélia 2011.10.19. 09:00:16

@mocskosmacska: gergő jó pasi. bekamerázott házban ennyi pont elég, sok is. bár megnézném, hogy attila meg annamari... vagy zizi...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 09:05:18

@Müszélia: :DDDDDDDD aztabetyár, ez egy elmegyógyintézet virtuális tagozata..:D

capa05 2011.10.19. 09:07:06

Szia!

Biztosan elég lesz, ma este kiderül, hoyg kit visz ki a "jóképű" harcos.Aztán már latolgathatjuk az esélyeket.

capa05 2011.10.19. 09:14:26

@fkangi:

Mééér mondod?Én kedvelem Shehit és Verát is!Úgy igazából Dya látványa (főként ha eszik) zavar leginkább.

nathalie 2011.10.19. 09:14:45

@Battenfeld:
egy álmom válna valóra ezzel a forgatókönyvvel :D

nathalie 2011.10.19. 09:17:55

@capa05:
"Bírnám, ha Csaba őt hívná ki. A győzelme után még durvább lenne, Fecó alig győzne visszasündörögni a lábához, Kingának is fel lenne adva a lecke, Shádi vonalkódos gatyóban kamillázna"

Caprica99 2011.10.19. 09:22:17

Mindig azon megy a téma, hogy Csaba mintha ott se lenne, csak eszik, alszik, szarik.
Ehhez képest mi van az Eszterrel?
Szinte már el is felejtettem, hogy ő is elmegyógyintézeti lakó.
Még amikor a Maunika tóksót játszották, ő abban sem vett részt (esetleg mert nem is nőnemű?)

Attila egy undorító, mocsok fosláda.
Oké, hogy picit durva volt, amikor a hülye bigék beborsozták Shadi ágyát, de mi az?
Előlépett Shadi szószólójának és védőügyvédjének? Mit ugatott és hisztériázott Shadi helyett?

Veronika - áááááááhhhhhh!
Már ő is kacsának hívja azt az undorító léggömböt a pofája közepén?
Jó ég, milyen egybites ez a véglény.

capa05 2011.10.19. 09:23:43

@nathalie:
Én egyébként Gergő kihívásán sem lepődnék meg.Csaba van olyan romantikus, hogy csajt ne vigyen ki. Igazából Attila és Gergő aki kimondottan "ellene" van.

avanivi 2011.10.19. 09:23:54

@fkangi: Jó voltál ,én valószínű azért dolgozom számokkal, mert az ilyen hülyegyerekekkel nem "rohadék hangnemben" beszélnék, hanem simán nekimennék.Közeli családtagomat megtámadott egy pöcs utcai harcos azért a pizzáért ami a kezében volt. Rengeteg kék-zöld foltot szerzett,pedig karatézik. Igat a keze valakinek eltört.
Nem a gyerekre haragszom, hanem a szüleire.

capa05 2011.10.19. 09:25:05

@Caprica99: A Dr-nő jelen esetben védett!

nathalie 2011.10.19. 09:26:58

@capa05:
verát lehet kiviszi. Szerintem nem tudja bent megítélni, hogy ennek a nagy sehere-gergő szerelemnek milyen hatása van kint, és lehet neki álompárnak tűnnek, amit nem akar szétszakítani, mert ezzel megutáltatja magát a nézők szemében. Szóval sztem nem viszi ki gergőt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.19. 09:28:27

@capa05:

Vigye ki a kis terrorista-palántát, Shadit. Bárki is győz, már megérte. :D

beacska 2011.10.19. 09:37:10

most néztem meg a tegnapiban a Csaba-Attila össze csapást portörlés ügyben.
Attila hiába mondja a Riportban, hogy lemosta Csabát, ez megint az az eset, amikor a nézőkbe akar szugerálni olyan dolgot, ami nem volt...Attila legnagyobb fegyvere a hazugság...lehet ezzel VV-t nyerni???

capa05 2011.10.19. 09:41:03

@beacska: Ezt ők meg az RTL úgy fogalmazza, hogy taktika.Bele kell gondolnuk, hogy ők egymásról kevesebb információt tudnak. Viszont a benti 24 órai hangulatot mi nem látjuk.

beacska 2011.10.19. 09:51:11

@capa05: EZ taktika? taktika az, amikor Vera ráuszítja Cristofelt Kingára, taktika az, amikor Péter-Vera-Cris ráuszítják Shadit a takarítás projektre.

ez sehol sem taktika. ez hazugság, van egy mondás a sánta kutyáról. én értem, hogy a bizalmat gyengíti, de ez kb. 2 hétig megy, mindenkivel megcsinálja egyszer-egyszer, és akkor már mindenki fogja tudni saját tapasztalatból, hogy mi az ábra...

beacska 2011.10.19. 09:51:54

megvan vhol, hogy Péter mit tanácsolt Csabának? merthogy gondolom feladat volt ez az osztogatás.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.19. 09:56:06

@beacska: Szerintem meg Attila el tud ezzel játszani a végtelenségig. A bentlévők egyik fele buta ember, akik nem látnak át rajta, a másik fele meg indulatvezérelt, úgyhogy mire átlátnának rajta, addigra már elvitte őket a haragjuk és Attila kiélvezkedte magát rajtuk. Meg mi is.
Attilát egy dolog idegelné ki szerintem, az pedig a higgadtság. Simán szét lehetne szedni a csávót, ha az ember elég nyugodt tudna maradni és tudja, hogy mik a gyenge pontjai. Mert az van neki azért bőven. :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.19. 10:01:47

Ha rtl lennék, hasonló karaktereket párbajoztatnék, a nézők rangadókra kiváncsiak.

Szobanövények:
Csaba - dr. Eszter

Harcosok:
Attila - Kuba

Fura szájúak:
Sehi - Veronika

Profi üzletasszonyok:
Kinga - Dya

Kihaénnemek:
Gergő - Fecó

Elhidegült házaspárok:
Annamária - Péter

Eröltetettek:
Vera - Shadi

Nem én vagyok rtl, már az első párbaj el lett basszarintva. -4 pont.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 10:06:59

@capa05: már ma este?? jaj, lerágom a körmeimet..:DDD
@gyvy: napszaknak megfelelő köszönés?? mi történt???? :P:DDD
@Gem121: én elég indulatos természet vagyok, de egy Attilával szemben tutira azt a taktikát véálasztanám, amiről te írsz. Ha belemennek a vele való konfliktusookba, felveszik a kesztyűt, nagyon durván olyan dolgokat hoz ki belőlük, ami bizony, a nézők jó részének nem szimpatikus. és hát szavazni a néző fog.. mondjuk, én tutira nem, mert hülye azért nem vagyok :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 10:08:08

@Binbir gece: szobanövények..:DDD jaj, rekeszizom-húzódást kaptam..:DDDDDD

capa05 2011.10.19. 10:08:57

@beacska: De azért ugye nem haragszol rám?

Hurri Kán 2011.10.19. 10:10:54

@fkangi:
Tegnap sokat ittam, még nem vagyok magamnál. De ne aggódj, elmúlik. :DDD

pickles 2011.10.19. 10:11:02

A fiúk egyszerűen féltékenyek Csabára, ahogy a lányok is csak egymásban látják az ellenfelet.
Érdemes megnézni, hogy az elején milyen szimpatikusnak találták Csabát a lányok és már akkor, látatlanban milyen szarkavarást indítottak ellene a manipulátorok. Péter és Attila.

valovilag.hu/video/142521

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ennél primitívebb rasszista hozzászólást még nem olvastam itt.

Attila azzal, hogy folyton mantrázza, hogy ide olyan erős és érdekes karakterek kellenek, mint ő, pont a gyengeségéről tereli el a figyelmet, arról, hogy ő pont nem érdekes, csak annyiból áll a villabeli élete, hogy másoknak beszól. Ha emellett még lenne valamilyen, akkor tényleg lehetne érdekes, de így már csak legyintek amikor megszólal és várom, hogy kiessen. Persze a nézők egy része szerintem úgy van vele, hogy aki sokat beszél, pampog, az érdekes, pláne ha naponta elmondja magáról, hogy ő az érdekes karakter.
Valahogy megértem, hogy Attilának a kinti életben miért nincs egyetlen kapcsolata, barátja sem.

Amikor a csajok beborsozták Shadi ágyát, akkor Attila felállt pampogni. Amikor Csaba ugyanezt tette amikor Attila lesöpörte a tányért, akkor Attila leordította, hogy "nem rólad szól!". De Attilának szabad más dolgaiba belepofázni, mert ő ki a pöcs?

@beacska: A portörlés ügyben és az utána következő magyarázkodás alatt szerintem a nézők 99%-a és a bent lakók nagy része is levágta, hogy ott is Attila volt a gyökér, el is küldték Attilát a picsába, de a riportszobában ő csak hajtogatta tovább, hogy ő mekkora ász, lemosta Csabát. Szerintem akinek van szeme meg füle az láttam, hogy Attila mit művelt.

capa05 2011.10.19. 10:11:33

@Binbir gece: Rendben a fele egyből kiesik és aztán???
Azért dolgozz még egy kicsit rajta.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.19. 10:14:37

@fkangi: Hát, ha Csaba kivinné Attilát, akkor lehet, hogy szakítanék a jó kis "énsohanemszoktamszavaznihülyevagy?!" hagyománnyal és mégiscsak tolnék egy smst. Csabira.
Néznének nagyot a villalakók, ha visszamenne a szépfiú. :D :D

pickles 2011.10.19. 10:16:14

@Binbir gece: ez elég ez elég buta és erőltetett felsorolás lett

Mazlee 2011.10.19. 10:21:00

úgy látom itt is van néhány VV jelölt...

feladatértelmezés nem megy???

portörlés nem asztalrendrakás és fordítva...

capa05 2011.10.19. 10:21:02

@pickles:
Ez nem a vége, jönni fog a titkos videofelvételekkel később...
Nagy tréfa csináló!

kozi001 2011.10.19. 10:22:52

@beacska: VV4-et hogy nyertek...?

Mazlee 2011.10.19. 10:24:04

@Binbir gece:

megkövetem magam a tegnapiért... úgy látszik az RTL mégis lát valamit a kubai macsóban... legközelebb már beljebb fog ülni a kanapén, fogadjunk :)

mocskosmacska 2011.10.19. 10:24:18

@capa05: @Müszélia: Értem, én hogy be van kamerázva a ház és ez feszélyezi őket, de ők nem is szenvednek ettől a helyzettől, az látszik, hogy nekik ennyi elég és kész. Gergő igencsak fatökűnek néz ki.

Más tegnap volt róla szó, hogy cris és veronika esti mesét szoktak mondani egymásnak. Azért egy ilyet betehetnének az öfibe, szerintem poénos lenni.

rattusi 2011.10.19. 10:26:58

Akárki akármit is mond, Attila nagyon uncsi már. Lehet, hogy sokat beszél, de amikor kinyitja a száját én már tudom mit akar mondani: Én kellek ide, te nem való vagy ide, beléd kötök akármit csinálsz.
Ez még az első harminc alkalommal nézhető is volt, de semmi újdonság nincs már benne.
Neki ez a taktikája, lehet, hogy bent tud vele zaklatni pár embert, de a tv nézőknek ez továbbra sem érdekes.
Bármilyen feladat van, Attila próbálja bebizonyítani, hogy Csaba rosszul csinálta. És általában nem sikerül neki és ezt már a többiek is látják.
Ha Attila kikerülne, szerintem érdekesebb, változatosabb lenne az élet a villában.

Mazlee 2011.10.19. 10:27:14

@pickles:

Attila azért szólt bele a borsos témába mert az ő cucca is olyan lett...

volt joga hozzá

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 10:28:45

@gyvy: nem nagyon aggódtam, de most már sokkal jobb, tényleg..:P:DDDD
@Gem121: lehet, hogy ennyit tényleg megérne..:D

Mazlee 2011.10.19. 10:29:40

@rattusi:

akárki akármit mond? :) te eldöntötted hogy mindenkinek unalmas? :D

idegesítőnek idegesítő, sokszor túl is lő a célon... de hogy unalmas lenne...

kozi001 2011.10.19. 10:30:03

@rattusi: Tisztázzuk:

Sokan a földhöz verték magukat anno Alek és Éva miatt! (magyarázhattam én h Anikó normális...)

Most meg megy a finnyáskodás Attilára vagy Péterre...?
Annyit láttott ez a két ember a vv4-ből h balhézz, legyél egy hátbadöfős, tárgyalj ki mást a háta mögött, légy álszent és bent vagy a fináléban!

Hol itt a probléma...?

Nem kell finnyáskodni! Még 1-2 hónap és tömegek fogják imádni Attilát, Péter vagy Cristofert...! Ugyanúgy, mint anno...!

rattusi 2011.10.19. 10:30:27

@mocskosmacska: lehet, hogy esti mese kódnév alatt emlegetik a bőnyálas pettinget.
Cris elkezdni, hogy egyszer volt, hol nem volt... és már megy is a paplan alatt a hancúr.

capa05 2011.10.19. 10:30:31

@mocskosmacska:
Mit tudnának csinálni?
Adva vannak a szponzorok! Van ugye a jelmezes (csodálom, hogy az éjjel nem abban táncoltak a fiúk)
Van az egészségügyis (köhögnek is egy páran)
És van a Pszichiáter, neki ugye elég sok munkája van és lesz...

nathalie 2011.10.19. 10:32:38

@kozi001:
szerintem kezdjük ott, hogy aki bemegy egy ilyen műsorba, az nem normális.
De ha meg már nem normálisak közül kell választani, akkor miért ne olyat akarjak nézni, aki műsort csinál?

Tjuca 2011.10.19. 10:33:07

@nathalie: sok arcot megnéznék, amikor kinthagyja attilát. többek közt a te arcodat is. :-D amúgy attila fosik csabától ez szépen látszik az arcán. belefagyott a vigyor. elég sűrűn pislog, meg kapkodja a fejét, ami rá nem jellemző. :-D

Hurri Kán 2011.10.19. 10:33:40

@fkangi:
Jaja... most éppen tombolok... hogy mennyire utálok idiótákkal dolgozni...áááááá....

Tjuca 2011.10.19. 10:35:13

én téged várlak vissza. aha, és honnan tudja, hogy nem ő megy párbajozni??? :-D

rattusi 2011.10.19. 10:35:34

@Mazlee: Amikor valaki ugyanazt hajtogatja folyton, sose változtat még célpontot sem, akkor az unalmas. Nincs új információ benne. Attila ezt teszi.
A VV4-ben Alekosz, bár szintén nem volt normális, kötekedett, legalább variálta a szövegét, voltak csajozós kísérletei, egyéb ötletei, bár ő is rögeszmés, legalább színezte a mondandóját és nevetségesen szerencsétlen volt. Már azon szakadtam a röhögéstől, ahogy kinézett.
Attila meg csak karba tett kézzel, merev arccal hajtogatja ugyanazt a szöveget már hetek óta.

kozi001 2011.10.19. 10:40:13

@nathalie: Nézni lehet! Maradjanak bent sokáig, de a pénzt ne ők vigyék haza...!
Mivel valószínűleg ők fogják, nem látok majd progressziót a fejekben...!

mocskosmacska 2011.10.19. 10:40:41

@rattusi: NEm kötekedett? Jerzy, tordas, éva miket mesélne erről?

nathalie 2011.10.19. 10:41:10

@Tjuca:
biztos eltorzulna és örökre úgy maradna...

Soha nem mondtam, hogy attilát erősnek tartom, azt mondtam, hogy kedvelem. Egyáltalán nem döbbennék le ha a csaba kihívná és kint hagyná. Kiindulva abból, hogy itt is szinte mindenki attila ellen van nem lenne nagy meglepetés a korai távozása.

Caprica99 2011.10.19. 10:41:26

@capa05: igen, tudom, hogy védett.
Ettől még neki nem kell résztvenni egy olyanfeladatban, ami a lányokról szól?

Ott bent nem veszik észre, hogy Eszter mintha nem is létezne, mert csak a Csabát ekézi mindenki, pedig sztem ezerszer érdekesebb, mint a "doktornő".

Vagy él a csaj, mint hal a vízben, csak kifelejtik őt a szerkesztők, mert nem káromkodik és kiabál?

Mazlee 2011.10.19. 10:41:53

@rattusi:

értelmetlen összehasonlítani 1 hónap viselkedését fél évvel. Még Attila is kihozhat magából többet.

nem változtat célpontot??? konkrétan a 13 ellenfélből 10-zel vitatkozik.

mocskosmacska 2011.10.19. 10:42:28

@Tjuca: Igen, nekem is ez a benyomásom. Mármint, hogy attila fél attól, hgoy csaba őt viszi ki párbajozni. Minden alkalmat megragad, hogy csaba fejébe vésse, hogy ő (mármint csaba) gyenge és semmi esélye sincsen ellene. Ha annyira magabiztos lenne, akkor inkább hajtana a párbaja, hiszen egy nyert párbaj jó alkalom a gonoszkodásra. Szerintem is be van szarva egy esetleges párbajtól.

rattusi 2011.10.19. 10:43:42

@mocskosmacska: Olvasd el légyszi még egyszer a hozzászólásomat és értelmezd.
Azt írtam, hogy Alekosz kötekedett, de nem ez volt az egyetlen tevékenysége, voltak önálló ötletei, nem egy szöveget hajtogatott folyton.
Értő olvasás, könyörgöm!

Mazlee 2011.10.19. 10:44:13

@mocskosmacska:

ki nem lenne beszarva? főleg az elsőtől. egyértelműen okos ha másra tudja terelni a párbajt.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.19. 10:44:14

@mocskosmacska: Sztem Alekosz olyan nyomi-idiótán kötekedett és volt pszichopata. Attila viszont agresszív-bunkó módon az. Ami ráadásul még lufi is, úgyhogy én speciel örülnék, ha valaki kidurrantaná.
Nem véletlenül idegesíti Csaba, aki nyugis és leperegnek róla Attila baromságai.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.19. 10:45:04

@Mazlee: Sztem nem vitatkozik, hanem értelmetlenül kötekszik.

nathalie 2011.10.19. 10:45:45

@Tjuca:
ja, remélem nem veszed magadra, hogy engem viszont nem tesz kíváncsivá a Te fejed Attila győzelme esetén. :D

Mazlee 2011.10.19. 10:46:12

@Gem121:

nem mindig ő kezdi tehát nem csak kötekszik. ráadásul nagyon is jól eltalálja a pontokat.

Tjuca 2011.10.19. 10:46:19

@nathalie: engem mindkettő "szórakoztat". de az biztos, hogy megnézném, amint csaba visszamegy. attila nagyon is tart csabitól, de most már nem fogja elismerni, hogy ezt nagyon eltaktikázta. :-O) az volt a cél, hogy a fekete lovakat kiszórni (értsd, akiből bármi lehet, és több van benne, mint ami látszik, ráadásul helyből tudja a gyenge pontjait) az elején. később a hülyéket (szürkéket) sehere, dya, kinga, gergő kell egyesével kipakolni. a taktika jó, csak éppen visszanyalt a fagyi. attól, hogy azt hajtja mindenki, hogy csaba semmi, ez még nem így van. pl. attilát két perc alatt leoltja, míg ez másnak nem megy. :-P

ne torzuljon, és nehogy úgy maradjon! :-)

mocskosmacska 2011.10.19. 10:47:10

@Mazlee: Attila azt a képet próbálja beállítani, hogy neki semmi félnivalója, mert ő annyira színes egyéniség, csaba meg egy kis szürke veréb, aki csak untatja a nézőket. Ha ő tényleg ezt gondolja, akkor nem szabadna félnie. De fél.

mocskosmacska 2011.10.19. 10:49:06

@Gem121: Nekem ebből a szempontból egykutyák. MIndkettő szereti bántani a gyengébbet (vagy akit gyengébbnek tart). A különbség az, hogy attilában van ennyi bátorság, hogy egyedül is nekimegy több embernek, alekosz meg a baráti háta mögött mert csak piszkálódni, akkor is csak egyszerre egy embert, nehogy baj legyen. Meg attila intelligensebb. MIndent összevéve attila szimpibb, de ő sem a szívem csücske.

Mazlee 2011.10.19. 10:51:17

@mocskosmacska:

szerintem meg nem fél. ha félne nem így állna hozzá

Tjuca 2011.10.19. 10:52:45

@nathalie: mint írtam én vagyok az a kisebbség, aki mindkettőt "kedveli". ergó nekem tök mindegy, nem is nézem, csak itt olvasgatok. tehát nagy katarzis nem fog érni. az én fejem akkor lenne csak üde, ha sehert, kingát, verát nem mutatnák sosem. :-DDD de így is tudok élni. alapjáraton meg nem nagy szám a fejem, tehát egy párbaj sem képes csodákat művelni vele :-DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 10:53:07

@gyvy: tombolj !! néha muszáj :)
oszt' mit??
@Tjuca: abban bíznak, hogy így nem őket hívja ki..:)
@Mazlee: nem egy konfliktuskerülő típus..:D

nathalie 2011.10.19. 10:53:20

@Tjuca:
hát mindent értve szerintem Csaba kiszórása inkább érzelmi alapú. Gyűlöli a gyereket, főleg kinga miatt :) Most már lehet el tudná viselni, de már elkezdte a szervezkedést ellene korábban, amikor a gyerek nyomult kingára. Most azt hagyjuk, hogy csaba személyisége sztem is irritáló.
szóval ez a szöveg, hogy azért kell kimennie, mert szürke, és hogy senkit nem bánt ha távozik elég gyenge. Ha már annyira szürke, akkor jobb lett volna bent tartani, és mondjuk egy erősebbet kiszavaztatni valahogy, hiszen egy szürke ember nagy eséllyel később is szürke marad, hamar meg lehet tőle szabadulni.

pickles 2011.10.19. 10:54:39

@Gem121: Így van, Attilával szemben az az egyetlen ellenszer, ha ignorálják.
A fentebb belinkelt videón, ami Csaba beköltözése után készült, jól látszik, hogy a lányok nagyon szimpatizáltak vele, a fiúk pedig rögtön megijedtek ettől, próbáltak mindenkit ellene hangolni (az élen Péterrel és Attilával), ezt Fecó át is látta rögtön, azóta sem tud szemét lenni Csabához.
Csaba ellen azért indítottak hadjáratot a fiúk, mert első percben bejött a lányok nagy részének. Igazi ellenfelet láttak benne, ezért próbálták róla azt a képet kialakítani, hogy szürke. Elszigetelték, kiközösítették, de ő azért Dya, Kinga, Fecó, Shadi körében elég jól feltalálta magát. Akik kezdettől elutasították, azok félnek tőle, mert erős lehet a végére. Péter ezt ki is mondta már a beköltözésénél és legutóbb a jelrakásnál is.

valovilag.hu/video/142521

Érdemes Péter kétségbeesett szövegére figyelni :) Attila szövegére, amivel Fecót irányítja. És arra, hogy Fecó mennyire átlátta már akkor Péter taktikáját.

Tjuca 2011.10.19. 10:55:09

@nathalie: már kinga előtt gyűlölte. nem szégyen ez. kicsit homofób is a pali.

Hurri Kán 2011.10.19. 10:56:35

@fkangi:
Meló... mindegy... Lényeg az, kurvára utálom, ha más tudatlansága miatt 3X annyi idő valamit megcsinálnom, mint rendesen.

nathalie 2011.10.19. 10:57:21

@Tjuca:
azt korai ellenszenvet inkább egy kis irigységnek tudtam be :D

Mazlee 2011.10.19. 10:58:18

@Tjuca:

tököm tudja, de ha az ember fél a legritkább esetben megy fejjel a falnak.

Mazlee 2011.10.19. 10:59:55

@pickles:

ebből is látszik hogy Attila nem a féltékenysége miatt akarja kitenni hiszen mielőtt lett volna mire féltékenynek lennie már kitalálták hogy őt tegyék ki.

kékdelfin 2011.10.19. 11:00:05

@Tjuca: "ergó nekem tök mindegy, nem is nézem, csak itt olvasgatok." v.s. "amúgy attila fosik csabától ez szépen látszik az arcán. belefagyott a vigyor. elég sűrűn pislog, meg kapkodja a fejét, ami rá nem jellemző."
???

mocskosmacska 2011.10.19. 11:00:07

Szerintem vigye ki gergőt és hagyja kint.
Akkor:
- röhöghetünk a meglepődött fejeken
- gergő egy nézőnek sem hiányozna (még attila igen)
- attila bent marad és olthatja a borgot.
- nem kell nézi a sehi-gergő nyüglődést.
- hamar kikerül sehi is.
- teljesen átrendeződnek az erőviszonyok, hiszen gergőt erősnek gondolják és ez érdekes lesz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 11:01:07

@gyvy: mondjad neki, hogy a más gipszmintájával ne verje a csalánt! :DDDD
@nathalie: nagyfokú irigységnek..
@Mazlee: többször mint hinnéd.. aki olyan típus, inkább szembemegy a bajjal, minthogy az váratlanul meglepje...:)

Mazlee 2011.10.19. 11:05:02

@fkangi: de itt nincs váratlan meglepetés. nem beszél a fejével többet mint eddig.

no meg ha Csaba kimondta már Attila nevét akkor már csak azért sem viheti ki. Ha a cikk igaz akkor ezzel már meg is dőlt itt több ember elmélete a bent érzett erőviszonyokról :)

Tjuca 2011.10.19. 11:05:07

@Kékdelfin: csak néha megnézem a hivatalos oldalon a videokat, ott sem mindet. egyszerű, nincs időm. adást sosem nézek, mert akkor más dolgom van, vagy alszok. így a párbajt sem fogom látni. :-) célirányosan azt nézem, amit ide belinkeltek, vagy nagyon sok komment jön rá. :-D

Tjuca 2011.10.19. 11:06:39

@Mazlee: nem vagyok pszichológus. ha én félek, pont így viselkedek. magamból indulok ki. :-P (tudod látszólag bátor és lehengerlő, mögötte meg ott a zabszem)

kékdelfin 2011.10.19. 11:08:26

@Tjuca: Akkor mégiscsak nézed:)

Mazlee 2011.10.19. 11:08:39

szerintem nem fogja túltaktikázni magát Csabi.

a Derdő-Sehi párost nem meri megbontani
a Pétert sem meri
szerintem Attilát sem meri
Kingát nem
Fecót nem
Dyát Kinga miatt nem
Esztert nem lehet
Kiszop-Vero párost sem meri
Shadi havert nem

marad Vera, Annamari

ez az én elképzelésem az alapján hogy nem tartom magabiztosnak Csabit.

capa05 2011.10.19. 11:08:48

@mocskosmacska:
Már fentebb megírtam, hogy benne van a lehetőség.
De az is hogy 6 hónapig tojásrántottát egyenek az is...Mert hogy Peti nem fog mindennap rájuk főzni az bizonyos.
Az egész bagázsban max 3 fő talája fel magát a konyhában.

Hurri Kán 2011.10.19. 11:09:06

@fkangi:
Majd a végén. Ha kifizettek. Addig lenyelem, tudod. :DDD

mocskosmacska 2011.10.19. 11:09:13

@Tjuca: Az kiabál, akinek a háza ég?

mocskosmacska 2011.10.19. 11:10:07

@Mazlee: Viszont annamari nem rá tette a jelet. Így vera marad.

Mazlee 2011.10.19. 11:10:57

@Tjuca:

gondolom ösztönlény vagy :) semmi taktika :)

mocskosmacska 2011.10.19. 11:11:02

@capa05: Na, ez lenne a sokadik indok. Jót röhögnék azon, mit szerencsétlenkednek a konyhában, illetve milyen képpel eszik a szar kajákat.

mocskosmacska 2011.10.19. 11:12:10

@capa05: Dr.Eszter sem tud főzni? Belőle kinézem. Meg shadiból is.

mocskosmacska 2011.10.19. 11:13:21

@capa05: Meg rendelhetnének félkész kajákat. Egy üveges spagettit mindenki el tud készíteni.

Anselmo 2011.10.19. 11:13:31

@mocskosmacska: szerintem is Gergőt kellene kivinnie, vagy Attilát.

Érdekes ez a plátói viszony Gergő és Seri között. Nem értem.

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:13:55

Attila karakterének az a lényege, hogy kimondja azt, amit mindannyian godolunk a többi szereplőről. Bármelyikre elmondjuk, hogy mekkora marha, az hülye picsa, az álszent, az egy fatökű, stb.

Attila személyisége olyan, hogy ezt nem messziről mondja meg, hanem szemtől szembe. Szerintem mindenki azt szereti a Doktor Houseban, hogy mekkora paraszt. Ugyanakkor, majd minden ember zokon veszi, ha neki szólogat be egy Doktor House. Az a furcsa, hogy engem az ilyen emberek a valóságban is szórakoztatnak. Mert kapva-kapok az alkalmon, és velük szemben megtehetem azt, amit másokkal nem teszek, azaz előcsalogathatom a bennem rejlő Doktor House-t. És ha megy az oda-vissza, akkor sok esetben kölcsönös szimpátia és nevetés lesz a vége. Mert a szellemes rivalizálásnak van egyfajta diszkrét bája.

Én ezért nem tudom elítélni Attilát, attól függetlenül, hogy amikor kicsinyességből teszi azt, amit tesz, akkor én is egy fasznak tartom.

Gondoljatok bele, hogy mennyivel korrektebb az, amikor valaki a mindannyiunkban rejlő Doktor Houset úgy éli ki, hogy másnak a háta mögött magyaráz? Én dolgoztam úgy nők között, hogy alig voltunk férfiak. Na, ami ott megy, az kész kabaré. Kajálsz az egyikkel, és ekézi a másikat, hogy az mekkora ribanc, szemét, akármi. Kimegy, bejön a másik, és ugyanazt elmondja a másikről. Amikor meg együtt látod őket, akkor csicseregnek, mintha a legnagyobb barinők lennének.

Ezért nem sorolom egy kategóriába Pétert és Attilát.

Attilához még hozzáfűzném.
Cégtulaj, tehát melóhelyen nem haverkodik, mert főnök. Akikkel haverkodik, azok megint cégtulajok, és nem fogják magukat égetni tévéshowkban, mint barátok. Ha nekem a legjobb barátom lenne bent, akkor sem mennék be fogatlanok közé produkálni magam, hogy benne legyek a tévében.

Na, remélem érthető, hogy nekem miért a kedvenc karakterem Attila. A másik a Csaba, mert ő egy korrekt arc.

capa05 2011.10.19. 11:15:15

@mocskosmacska: Te, ha bent lennél bevállalnád?

Mazlee 2011.10.19. 11:15:56

azon is járt az agyam hogy mitől lenne az nagyobb ciki hogy valaki egy kutyával él mint ha a szüleivel élne.

szerintem semennyire. Én is egyedül éltem 7-8 évig, és még kutyám se volt. Emellett rendszeresen csajoztam és volt pár rövidebb kapcsolatom is azidő alatt.

Ezt nőknél szinglinek hívják és divatja van. Az agglegénység ciki lenne?

Mazlee 2011.10.19. 11:17:48

@Doktor Kotász:

Amit Attiláról írtál szerintem tökéletesen így van!

Mazlee 2011.10.19. 11:18:24

@Tjuca:

bocsi, de a nevedből tippelve nőnemű vagy. vagy tévedtem?

mocskosmacska 2011.10.19. 11:19:08

@Mazlee: Szerintem is a szülőkkel élés (egy bizonyos kor felett) ciki, nem a kutyával élés. Attilának ezt azért hozzák fel, mert attila magányos.

mocskosmacska 2011.10.19. 11:20:23

@Anselmo: Én sem értem. Három magyarázatom van:
- gergő mentálisan impotens
- gergő homokos
- sehit gergő kint bottal sem piszkálná meg, ezért dirket jó neki sehi úrilány tempója.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 11:21:10

@Mazlee: na, meglátjuk, igazából ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedünk, aztán este eldől..
szinglinek lenni nem azt jelenti, hogy nincs senkid, hanem hogy bárkit megkaphatsz :)))
@Tjuca: rokonlélek :))
@gyvy: egy pasi szájából nem esik jól ezt az utolsó ondatot hallani..:P:DDD
@Anselmo: lekvárosüveg-nyalogatás - kívülről..

Mazlee 2011.10.19. 11:21:25

@mocskosmacska:

a szinglik is magányosak csak nem vallják be.

Attila annyit mondott hogy barátai nincsenek. ismerősei igen. Kozmik Lala ismeretségében szerintem csajok is voltak ott rendesen. Csak az tök más mint egy páros élet.

Hurri Kán 2011.10.19. 11:21:59

@fkangi:
A mérgemet természetesen. Mégis mire gondoltál? :DDD

Rizzo the Rat 2011.10.19. 11:22:36

Én azt látom, hogy Attila nagyon fél most, hogy elszámította magát, hogy talán nem jön be a taktikája és bár Csabán a jel, őt viszi ki és valójában nem tudja, hogy a srác kint milyen erős. Attila fapofát vágni, keménynek mutatkozni, de látja, hogy bent sem mindenki van már egyértelműen Csaba ellen, kint pedig talán még többen lettek Csaba táborában, mert jól kezelte a támadásokat. És Attila most próbálja Csabát meggyőzni arról, hogy ők nincsenek egy szinten, ezért öngyilkosság lenne őt kivinni.
Attila tart attól, hogy a nézőkben ellenszenvet váltott ki az, ahogy bent viselkedik a nőkkel.

Kingáról nincs valami jó véleményem, tipikusan olyan hisztérikus nő, aki szereti, ha erőszakos vele a férfi, szeret szenvedni, mellette hisztizni, nem bánja, ha megalázza, meg is veri. Ő szereti az izgalmat egy kapcsolatban és azt hiszi az erőszak és a megalázás adja meg a kapcsolat érdekességét. Attila annyiszor alázta már meg, hogy régen ott kellett volna hagynia (melltartó letépés stb.).

@pickles: Egyetértek, ilyen éles helyzetekben kibukik, hogy ki milyen személyiség. A fiúk annyira féltékenyek lettek hirtelen a helyes fiúra a beköltözésénél, nem csak a csajok szimpátiája miatt, hanem mert erős ellenfelet láttak benne, aki sokaknak szimpatikus lehet később, ezért gyorsan el kellett szigetelni. Péter pedig hozta a cselszövő gnóm karakterét. És szépen lassan mindenkit bedolgoztak a Csaba elleni összeesküvésbe.

@Tjuca: Igaz, ez a tipikus hangosan ugató kutya, amelyik valójában retteg. Attila valami ilyesmi lehet.

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:22:37

@Mazlee: Szerintem meg olyat nem fog, aki nem rá tette, így Annamari kiesik.
És miért számítana, hogy valaki egy pár tagja? Ha mindketten rádobták a jelet, akkor miért ne lehetne? Kint látnál babám? Hát akkor előre engedlek, és mérlegállásban várakozzál rám! :-)

capa05 2011.10.19. 11:24:20

@Doktor Kotász:
Értem én mire gondolsz, csak szerintem egy nüansznyi probláma még hozzá tartozik:
bevezetesen Dr Hause nak van mire parasztnak lennie.Más a megitélés, hogy zseni vagy és úgy paraszt vagy magadból adódóan.

capa05 2011.10.19. 11:25:12

Bocs csak közben beszéltek hozzám és ezért a sok elütés.

nathalie 2011.10.19. 11:25:30

@Doktor Kotász:
én is egyetértek. annyival kiegészíteném, hogy attilának igenis van humora, de ezt valóban elég nehéz lehet bedolgozni, ha valaki nem hajlamos az iróniára.

Csaba azonban nekem nem szimpatikus. én nem érzem a korrektséget.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 11:25:56

@gyvy: arra, arra én is, természetesen! :DD komoly nő csakis arra..:DD

Mazlee 2011.10.19. 11:26:09

@Doktor Kotász:

Mert Csaba elméletileg nem genyó fajta.

Krisz túl erős a szemében
Verot azért nem mert akkor Krisz morcos lesz rá

a Derdőt is erősnek tarhatja mert alfafarkas
Sehit meg szintén a pasi haragja miatt nem

...szerintem...

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.10.19. 11:27:02

az ötödik. Sally-ért 10 pont:)

Rizzo the Rat 2011.10.19. 11:30:06

@mocskosmacska: Akkor Magyarországon nagyon sokan hülyék, mert a szüleikkel élnek, mert
1. nincs pénzük saját lakást venni
2. nem akartak svájci frank alapon eladósodni egy életre és még haláluk után is 30 évre
3. egyszerűen nem akarják egy idegen zsebébe tömni az albérlet árát, pláne a szülővárosában, ahol ott a szülői ház, elég vesztes dolog még egy albérletet is fenntartani

Szóval ettől szerintem Csaba még nem lesz gáz. Illetve nem ettől lesz gáz.

A kutyával, macskával élés meg nem mindenkinél azonos, akinek nincs mellette kapcsolata, barátja, gyereke, szerelme az elég szánalmas. Pótlék.

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:30:10

@Mazlee: Akkor téged is szórakoztat a jelenléte.
Amikor kipakolta a matracot, akkor ment a hajcihő, hogy volt-e joga hozzá. Gyors visszakérdezés: Jogász vagy? Hát én azon akkorát szakadtam. :-D

mocskosmacska 2011.10.19. 11:37:58

@Rizzo the Rat: Szerintem félreértettél. Bizonyos kor felett gáz a szülőkkel élni, csaba ebben nincsen bent.

Mazlee 2011.10.19. 11:38:14

@Doktor Kotász:

hatalmasakat röhögök rajta mert imádom ezt a stílust :)

pl tegnap a Shadinak is ahogy mondta hogy Téged nem tisztellek abban is volt egy kis mosolygós fricska :)

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:39:59

@capa05: Attila intelligenciája a felső két százalékba sorolja, tehát 140 feletti (20-as szórásnál, 15-nél 130 fölé). A 20-as szórás az elterjedtebb mérési metódus. Gyorsan képes irónikus reakciókra. Sokan Verát hiszik intelligensnek, pedig ő a modoros álintelligencia trükköt alkalmazza. Max 110 felett teljesítene. Dyát mindenki butának tartja, de szerintem csak kedves. Kiszopfel viszont jő, ha a 90-et eléri, mint Veronika.

kékdelfin 2011.10.19. 11:41:58

@Mazlee:Nekem is ez jutott eszembe tegnap, amikor sehike felhozta érvnek, hogy deatillaegyedülél7éveakutyájával. És? Ez valami bűn, vagy miafax? Én is éltem egyedül, igaz, csak 5 évig, és szintén nem volt még kutyám sem. Aztakurva, én is milyen riherongy senkiember voltam. Rossz belegondolni is!:)

rattusi 2011.10.19. 11:42:58

@Mazlee: Olyat egyelőre senki nem fog kivinni, akinek bent párja van, mert félnek attól, hogy a szimpátia szavazatok összeadódnak. Nem látják bent, hogy a nézőknek milyen unalmas a Sehere-Gergő téma. Ők azt hiszik, ez a villa lovce story-ja.
A nők nyilván ezért a szimpátia szavazatért, a két tábor összeszavazásáért is kezdték el felszedni a pasikat bent. Még Annamari és Vera is versenyeztek Péterért.
Az előző VV-ből indulnak ki, amiben Anikó elég sokáig húzta azzal, hogy minden kiválasztás és kihívás előtt szerelmet vallott valakinek (Olivér, Béci). A villában egy érzelem sem őszinte, legfeljebb ösztönös, mint Cris és Veronika esetében.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 11:45:14

@mocskosmacska: vagy csak kényszerűség..:S munka nélkül, szülői anyagi támogatás nélkül még albérletet sem tudnak sokan fenntartani egy-egy nagyvárosban, gondolom..
@Doktor Kotász: Attila ugyanakkor érzelmileg 0
Kiszop IQ-ja nem érheti el a 90-et, az tuti, az már egy jó intellektust jelentene. valószínűbb a 80, ami azért egy határvonalat jelent gyogyós és normális között.. na jó, esetleg éppen 81.2 .. annyi még talán ..

mocskosmacska 2011.10.19. 11:46:03

@Doktor Kotász: Szerintem ez szánalmas volt tőle. A jog szót miért csak egy jogász használhatja. És a jog-nak több értelme is van, nemcsak maga a paragrafusok.

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:46:57

@nathalie: Én is tisztelem Attilában az intelligenciát. Az irónikus humor az intelligens emberek privilégiuma. Persze enélkül is lehet valaki intelligens, de akinek van, az nem lehet hülye. Csak az nem tartja annak, aki azt hiszi, hogy az intelligencia a színházbérlet vagy a meghv a kocsmában egy sörre.

Attila hibája, hogy az emberi értéket az intelligencián méri. Csak azt becsüli, akinek van esze. Márpedig ott hülye emberekkel van körülvéve. Kingának is csak a seggére izgul. :-)
Mert, okosnak nem látja, az biztos. :-)

_most_ 2011.10.19. 11:48:30

Nem értem ezeket a villalakókat, egyik se tudja felvenni a vitákban a kesztyűt Attilával, pedig Attila elég defektes, szóval lenne támadási felület rajta. Csaba tegnap például benyöghette volna, hogy Attila hét évig élt együtt egy asztallal, csak le tudja már takarítani.

capa05 2011.10.19. 11:48:36

@Doktor Kotász:
Neked is vannak " praktikáid" arra, hogy valamilyen módon besorolj embereket.Ha az Attilával kapcsolatost magadnak meghatároztad,abba Dya felértékelése nehezen fér bele...
Szép dolog a reakció idő, de a magatartás és megnyilvánulás is az intelligenciához tartozik.
Nézd meg azt a részt a tegnapelőtti online adásból, amikor Dyát elég hosszan mutatják! ha kell megnézem neked az időpontot, mert a kommentben "érted kiáltottam"

mocskosmacska 2011.10.19. 11:48:40

@fkangi: IGen, biztos vannak ilyenek is, de én a 30 felett is anyukámmal élők közül csak olyan embereket láttam, akik érzelmileg is képtelenek voltak leválni a szülőkről, az sem zavarta őket, ha anyukájuk választja ki milyen ruhát vegyenek fel (37 éves férinál!!!!!!)
Nehezen tudom elképzelni, hgy egy egészséges, felnőtt emberbe ne legyen meg annyira a vágy az önállóság iránt, hgoy valamit legalább nem próbál meg.

mocskosmacska 2011.10.19. 11:50:00

@lami83: Attilát kiröhögni és semmibe venni kellene. Attól kikészülne. De mindenki leáll vele vitatkozni.

Mazlee 2011.10.19. 11:50:21

@rattusi:

igy van. a kérdés inkább az mikor lesz egy pár valamelyik tagja kiválasztott.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 11:50:58

@mocskosmacska: persze, az a kategória tényleg gáz..
sokan nem akarják felvállalni a felnőttszerepet, mert az kötelezettségekkel is jár.:S

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:51:06

@capa05: "Szép dolog a reakció idő, de a magatartás és megnyilvánulás is az intelligenciához tartozik."

Az a személyiséghez tartozik. AZ attitűdök nem intelligencia kérdése.

rattusi 2011.10.19. 11:51:12

@Kékdelfin: Seherezádét egy hülye picsának tartom, de abban igaza van, hogy elég nagy lelki nyomorúságra vall egyedül élni egy kutyával, akit azért tart maga mellett, mert nem tud olyan lénnyel együtt élni, aminek önálló akarata van. Van ilyen ismerősöm kettő is, az egyik kutyát tart a másik macskát, ami önmagában nem rossz, csak amiért nincs partnerük, az a gáz. A személyiségük.
Egyedül élni nem gáz, nem lehet mindenkinek boldog párkapcsolata, de az ok, amiért Attila egyedül van, az a kellemetlen. Párkapcsolatra a személyiségénél fogva képtelennek lenni az a durva. Meg kell nézni hogy viselkedett Kingával, aki állítólag a legközelebb áll hozzá, tetszik is neki. Ha együtt élnének, naponta ezt eljátszaná.
Sehi amúgy nyilván egy hülye liba, de amit mondott, az igaz.

beacska 2011.10.19. 11:51:17

tegnapi onlány 1.49??? basszus!! ma se megy tönkre a családi életetem!

capa05 2011.10.19. 11:56:57

@Doktor Kotász:
Akkor miből értékelted a hölgyet?
Gyorsan reagál, hogy nem tetszik neki apoló?Meg ciki?Kakaskukorékolásra nem szeret ébredni és ezért ő már nem bírja?

Doktor Kotász 2011.10.19. 11:57:51

@capa05: "Dya felértékelése nehezen fér bele..."

Dyát 110 és 120 közés sorolom, és inkább a 110 felé. A diplomás alsósávba. Azért, mert jólelkű szépség, még nem hülye. Annyi esze van, hogy szorgalommal pótolva a képességeit lediplomázzon. A kedvesség nem az ostobaság szinonímája. A lányok közül a legszimpatikusabb. Utána Annamarit bírom még a különcsége miatt.
Az igazi sötét, a Veronika-Sehere-Kinga trió. AZ, hogy Dya szebb náluk, az nem jelenti azt, hogy hülyébb is.
Dya nem hülyébb a modoros Veránál.

kozi001 2011.10.19. 11:58:31

@rattusi: Azért vannak apró különbségek...!
A magány érzet miatti panaszkodás nem egyenlő azzal h Sehere vagy Dya a fenekét tolja valakihez a jacuzziban, Vera, Melinda lekap valakit egy feladat közben vagy alváskor...! Veronika meg tiltakozott ugyan, de csak bejött neki a kubai !

rattusi 2011.10.19. 12:02:33

@fkangi: De Kiszoptól nem is várunk el sokkal többet, valami felszolgálónak tanul, ami elég nagy kihívás lehet neki. Kedvesnek lenni a vendéggel, nem leordítani a haját...

@mocskosmacska: Mondjuk én ismerek olyan férfit, akinek egy nagyon jól menő vállalkozása van és közben a panelban lakott a szüleivel 29 éves koráig, majd vett egy akkora házat, ami elmenne egy kisebb kastélynak (sok száz négyzetméter) és onnantól a szülei laktak nála. Egyszerűen jól kijöttek, nem lógtak egymás nyakán, de egy fedél alatt laktak.
Egyszer mesélte, hogy felszedett egy csajt, aki amikor megtudta, hogy még a szüleivel lakik, rögtön otthagyta. Ha megvárta volna azt az információt, hogy 65 milliós ingatlanban laknak, ami ráadásul a srácé, akkor gondolom nem lett volna gáz, hogy 6 szobával távolabb ott él az anyós is :P Az ilyen buta libák hasra esnek egy újpalotai társbérlettől, csak mert már nem lakik otthon az illető, milyen önálló.

Doktor Kotász 2011.10.19. 12:04:25

@fkangi: AZért nem mertem 80-at írni, mert az már az enyhe fogyatékosság határvonala. Bár így belegondolva, tényleg enyhén fogyatékos. :-)
A 60 lehet az, akit nem lehet egyedül hagyni egy búszmegállóban, mert haza sem talál? :-)

Tjuca 2011.10.19. 12:07:29

@Mazlee: miért érdekes? egyébként igen. az ösztönlényt azóta sem értem. általában nem taktikázok az emberi kapcsolataimban, minek is tenném? taktikázni akkor taktikázom, ha játszom. ilyen volt a gimiben vagy a vizsgaidőszakokban. :-D igen, tanultam valszámot is, meg logikát is, meg nagyom minimális önismeretet. volt, hogy használtam, ha úgy láttam kevés a tárgyi tudásom, akkor jött a taktika. (pl. mikor vizsgázok, kivel vizsgázok ilyesmi)

foxglove (törölt) 2011.10.19. 12:08:15

@Doktor Kotász: hmm. House azért engedheti meg magának, hogy tapló legyen, mert ehhez 2 dolog társul (mellesleg, éppen erre épül a sorozat, csak sokan hajlamosak ezt elfelejteni):
- zseniális, briliáns szakember (elme), aki ezt konkrétumokban is tudja bizonyítani, nemcsak a szája nagy
- lehengerlően szexi (ezt muszáj volt, bocs)

Ha a feltételek közül bármelyik is hiányzik, akkor sima mezei taplóról beszélünk. Mint pl. Attiláról.

genevieve 2011.10.19. 12:08:34

lehet itt dobálózni a számokkal, hogy kinek mekkora az érték...
de szerintem az aki nem tudja kezelni az emberi kapcsolatokat, aki szántszándékkal rosszat akar a másiknak, aki csak mások megalázásában és kinzásában találja meg az örömét, aki képtelen normális kapcsolatot kiépíteni másokkal, aki az igaza érvényesítését ordibálással és/vagy erőszak kifejtésével éri el....
az ilyen ember NEM INTELLIGENS!

rattusi 2011.10.19. 12:08:46

@kozi001: Veronikának alapból bejön a kubai mácsó.

A többiek meg taktikából fekszenek össze mindenkivel a villában, normális párkapcsolatra nem a villában keresnék példákat a helyedben.

A fenekét Attila is tolná Kingának, de nem tudja hogy kell, sajnos már sose nő ki abból az ovis stílusból, hogy ha tetszik valaki, akkor megdobálom sárgaborsó főzelékkel és megcibálom a haját, amíg az el nem sírja magát. Persze vannak nők, akiknek ez jelenti az izgalmat és szenvedélyt egy párkapcsolatban.

Doktor Kotász 2011.10.19. 12:08:57

@rattusi: Én a srác helyében közöltem volna a csajjal, hogy mi a szitu, és amikor visszapróbálja tolni a seggét, lepattintottam volna. :-)

Tjuca 2011.10.19. 12:09:05

nekem meg az jut eszembe, hogy legjobb védekezés a támadás. :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.19. 12:12:10

@rattusi:

Viszont arra nem gondolt az olaszba' kurválkodó szűz, hogy az a kutya értelmesebb és hűségesebb mint ő.

capa05 2011.10.19. 12:14:42

@Doktor Kotász:
Le nem diplomázott, ez az egyik.A szöveg értelmezésének hiánya komoly probléma.. A cseléd ajánlásban nem vette észre a maró gúnyt az már Cristofel szintű volt.

Doktor Kotász 2011.10.19. 12:15:02

Egyébként Kinga smink nélkül arcra tiszta Sziporka. Az egérlány a Csipet csapatból (Walt Disney Chip & Dale).

Kis elálló fülei vannak neki is, mint Attilának.

rattusi 2011.10.19. 12:15:54

@foxglove: Azt is hozzátenném, hogy Dr House egy kitalált karakter, akit bármelyik amerikai kórházból kirúgnának, ha a valóságban így beszélne az emberekkel. Hugh Laurie amúgy egy teljesen normális ember, aki a felvételek után nem viszi haza a kellemetlen karaktert, Attila meg nem tudja levetni, ha akarná sem.

foxglove (törölt) 2011.10.19. 12:17:01

@rattusi: persze, én is a karakterről beszélek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.19. 12:18:48

Üzenet Csabának, kérlek adjátok át neki:

Kedves Csaba, ha kiviszed ezt a lelki Mengelét (copyright Baltás Tündér), azaz Attilát, én és másik 1800 barátom rád fogunk szavazni a párbajon, mert nem tudjuk se nézni, hát még élvezni ezt a műsort ameddig egy ilyen ostoba embergyülőlő rémalak van a villában.

Légy bátor Csabi, hívd ki párbajra, és mi hálából segítünk neked kinn hagyni azt a szalonképtelen szörnyeteget...

Ha nem a lelki Mengelét viszed ki, hanem valaki mást, akkor ne számíts a szavazatainkra...

Doktor Kotász 2011.10.19. 12:19:08

@capa05: Feleségnek akkor is jó lenne. A többi csaj (Kinga.Seherezáde) garantáltan hülye, viszont folyton balhéznának. :-)

beacska 2011.10.19. 12:19:53

tegnap éjjeli táncos esten Vera Attilát választotta, Petinek Eszti maradt. Nem is baj, jobban illenek össze ;D

Mazlee 2011.10.19. 12:20:14

@rattusi:

ez általánosítás. nem tudhatod hogy igaz-e amit tudsz róla és igaz-e hogy ő ilyen a privát életében is.

Doktor Kotász 2011.10.19. 12:21:43

Nekem furcsa, hogy Péter kevesebb embernél veri ki a biztosítékot, mint Attila.

mocskosmacska 2011.10.19. 12:21:54

@rattusi: Hát engem a hat szobával arréblakó anyós is zavarna...OKé, el tudom képzelni, hogy vannak olyan nők, aki hagyják leválni a fiúkat, meg normálisan együtt tudnak élni, de én ilyennel még nem találkoztam. Az ismerőseim között, ahol egy ingatlanban laktak a szülők meg a gyerekük és annak a házastársa, ott mindig nagy gáz volt. És hat szoba nem távolság.
Tony curtis mondta, hogy valami baj lehet a házassággal, ha ő nyolc házasság után is az anyját tartja a legcsodálatosabb nőnek a földön.
Ebben a mondatban bent van a nyolc válás oka.

Mazlee 2011.10.19. 12:22:17

@Doktor Kotász:

nekem nem. nem konfrontálódik annyira.

Mazlee 2011.10.19. 12:23:43

@mocskosmacska:

akkor laksz kellő távolságra az anyóstól ha nem tud mamuszban/papucsban átjönni :)

genevieve 2011.10.19. 12:23:48

@Doktor Kotász: na majd ha egymást kezdik el basztatni:-D

beacska 2011.10.19. 12:24:20

Attila szimpatikus, ahogy táncol Verával, és zavarbaejtően néz rá. Kingára nem nagyon nézett így...

genevieve 2011.10.19. 12:24:30

egyébként most akkor a könyvesház fiúknak annyi?

beacska 2011.10.19. 12:25:12

@beacska: tanítja keringőzni...aranyosak...

beacska 2011.10.19. 12:25:57

@Doktor Kotász: és ebben mi a furcsa? azért mert itt kint mindenki élből acsarkodni kezdett rá, nem lehet, hogy nem is olyan kisgeci?

mocskosmacska 2011.10.19. 12:27:12

@genevieve: SAjnos annyi. Jók voltak pedig.

beacska 2011.10.19. 12:28:12

@mocskosmacska: kivel voltak jók? mármint Attila és Kinga v. Attila és Vera?

mocskosmacska 2011.10.19. 12:31:24

@beacska: A könyvesház fiúk voltak jó.

rattusi 2011.10.19. 12:31:25

@mocskosmacska: Én sok olyan nőt és férfit ismerek, akik külön laknak, de valójában ez csak illúzió, hiszen a szülők vették a lakást, fizették be a kezdőrészletet stb. Az érzelmi elválás nem földrajzi kérdés. Az pénzügyi elválás meg ma már jórészt gazdasági kérdés, egyszerű gazdasági döntés, hogy mi éri meg, mi vállalható anyagilag.

Olyan férfival pedig nem is kezdenék, aki nem az anyját tartja a tökéletes nőnek. Feltéve, hogy én is jó embernek tartom az anyját :P Mert aki egy hárpiát tart tökéletesnek, azzal nyilván nem kezdenék.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azért Sehi, bár nem a legszebb arcú nő a világon, még mindig kielégítőbb szolgáltatásokat tud nyújtani, mint a kutya. Bár Attilából kinézek minden perverziót. Szerintem még kínzókamrája is van otthon.
Az olaszországi referencia pedig ma már inkább elvárás, mintsem szégyen :)

genevieve 2011.10.19. 12:31:26

@Doktor Kotász: igen, pont olyan...

csak sziporka aranyos volt és kedveltem:-)

_most_ 2011.10.19. 12:33:06

@Doktor Kotász: Péter azért eléggé visszafogja magát, csak akkor szemétkedik, ha muszáj, tudja, hogy neki a legnagyobb ellenfelei a hülye nézők, mert végül ők döntik el, hogy ki essen ki.

capa05 2011.10.19. 12:33:37

@beacska:
A beszélgetést is hallottad?

beacska 2011.10.19. 12:36:15

@capa05: igyekeztem kagylózni. mire gondolsz?

kékdelfin 2011.10.19. 12:36:55

@beacska: Vera kifejezetten zavarba jött, amikor Attila hosszan kezet csókolt neki. Ott heherészett.

beacska 2011.10.19. 12:38:19

Vera a leírásában Dexter néven említi Attilát

Anselmo 2011.10.19. 12:38:49

@Doktor Kotász: "Nekem furcsa, hogy Péter kevesebb embernél veri ki a biztosítékot, mint Attila."

Péter egy hatalommániás pszichopata, de ugyanazért szórakoztató, amiért Dzsoki volt a Dallasban. (ezt a nevet nem tudom angolul írni, mert az eredetiben JR volt, csak a magyar szinkronban Dzsoki)

Azt megfigyeltem, hogy ha megsértik, akkor bepöccen és elveszti az önuralmát.

capa05 2011.10.19. 12:39:03

@beacska:
Vera milyen ügyesen lelépett a "csúszdáról".Attila felajánlotta, hogy kérdezzen.Vera pedig nem élt vele, ezzel kizárta azt a lehetőséget, hogy Attila is beszéltetni próbálja...

beacska 2011.10.19. 12:39:59

@Kékdelfin: Vera feladatba kapta Pétertől, hogy a Szolga-Úr(hölgy) viszonyt kihasználva férkőzzön Attila bizalmába. Jól sikerült :)))

Amúgy Attila TÉNYLEG csábosan viselkedett, kivülálló, női szemmel nézve IS.

beacska 2011.10.19. 12:41:16

@Anselmo: szociálpedagógusként nem mondanám, hogy hatalommániás :DDD tán még kutyája sincs, akin uralkodhatna :)))

mocskosmacska 2011.10.19. 12:42:19

@beacska: Attila csábosan? MOndjuk az elején nekem is volt egy perc, amikor azt mondom, hogy vonzó volt. De nem csábos. Akkor a mai öfit feltétlenül megnézem, merté erre tényleg kíváncsi vagyok.

beacska 2011.10.19. 12:42:38

@capa05: ja, ja. Attila is próbálkozott. Bár ő valszeg azt gondolja, Vera hasra esik a kedvességétől...vagy kitudja...

mocskosmacska 2011.10.19. 12:43:11

@beacska: Szerintem sem hatalommániás, csak nagyon beszívta ez a reality világ, hogy taktikázni kell.

kékdelfin 2011.10.19. 12:43:37

@beacska: Annyira nem figyeltem éjszaka, csak azt pont láttam, amikor elkezdtek táncolni, A. rögtön mondta, hogy utál táncolni, meg (talán) az első tánc után adott neki egy hosszú kézcsókot. Akkor látszott vera szemén, hogy zavarban van.
Ja, és mennyire utálom, ha egy nő nem kaparja le a cipellője talpáról a cimkét. Az igénytelenség felsőfoka!! (Vera mindkét cipőjén ott virított)
Azt nem látta senki, amikor kiszop valamire azt mondta, hogy "ámen cézár"?

Anselmo 2011.10.19. 12:44:20

@beacska: pedig mindenkit próbál irányítani.

Nem tudom, láttadd-e pár hete, mikor Verát kiosztotta a nyugiszobában. Megfélemlítette, majd pedig elkezdte fogdosni.

kékdelfin 2011.10.19. 12:45:37

@mocskosmacska: Nem hatalommániás. Hanem az a típus, akit senki nem vesz komolyan (a való életben). A tipikus kispöcs!

mocskosmacska 2011.10.19. 12:46:01

@Anselmo: Az a jelent nekem nagyon megrendezettnek tűnt és azt állapítottam meg, hogy péter jó színész, vera pedig rossz.

beacska 2011.10.19. 12:48:10

@Anselmo: én azt élőben láttam a medence mellett és a nyugiban is. Ne bízz vakon a csatorna által leadott anyagban. Ez egy adok-kapok volt, ahol Vera azt adta, amit szerinte Péter elvárt, Péter pedig, amit a Vera elég meglepő reakciója kívánt. Ha nem szólal meg a "levél" felkiáltás, akkor még az unga-bunga szó is elhangzott volna ;D

Anselmo 2011.10.19. 12:48:28

@mocskosmacska: érdekes, hogy ugyanazokba a dolgokba különböző emberek mennyire mást látnak bele... egy valóságsó filozófiai következményei :)

mocskosmacska 2011.10.19. 12:49:42

@Anselmo: Ja, az életben is gyakran.

Anselmo 2011.10.19. 12:51:27

@beacska: szóval Vera provokálta ki... ez elképzelhető, végülis a tangóhoz ketten kellenek.

beacska 2011.10.19. 12:52:59

@Anselmo: láttad az onlányt? kb.30 perc volt az első beszélgetésük és még 20 a másik...ha érdekel nézd meg, ha nem, akkor bízz vakon a csatornában

beacska 2011.10.19. 12:54:56

ma éjjel Esztikénk sokat szerepel. Haj-rá Eszter!!! nyomulj csak!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 12:55:23

@rattusi: nincs az a ház, akárhány tízmilliós, amiért anyámmal vagy anyósommal együtt laknék, bár szeretem mindkettőt.. nem egészséges.. jobb messziről szeretni egymást..
@Doktor Kotász: 55-öst ismerek, az még jól elvegetál, csak nincsenek túl fennkölt gondolatai, na..:D
@foxglove: Dr. House-zal én is megbirkóznék..:DDD
@Brr: :DD
@mocskosmacska: igazad lehet...

Anselmo 2011.10.19. 12:55:48

@beacska: az az igazság, hogy online nem követem, csak az öfiket nézem este. A munkahelyemen eleget netezek, otthon már nem akarok :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 12:56:18

@Brr: Most komolyan. Nem tudnátok valami értelmesebbre elkölteni azt a pénzt, ti ott 1800-an? :D

beacska 2011.10.19. 12:57:10

@Anselmo: én is csak átpörgetve másnap az érdekesebb részeket ;D

Mazlee 2011.10.19. 12:58:23

@rattusi:

ez tök hülyeség amit írsz. nem teljesen mindegy milyen úton módon jut el valaki az önállósodáshoz?

felesleges a piszkos anyagiakat felhozni.

Én meg olyanokat ismerek aki maguknak teremtették meg vagy maguk döntöttek inkább az albi és a nagybetűs élet mellett minthogy szülővel éljenek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 13:01:51

@Doktor Kotász: egyetértek.
A kezdetek óta leginkább Attila-párti vagyok, még ha néha tényleg paraszt is. Vagy tán ezért is. De sokszor nagyon imponáló, ahogy bizonyos helyzeteket kezel, gondolok itt pl. a fröcsögve képébe üvöltőkre, meg tapsifülesmutogatókra.

beacska 2011.10.19. 13:14:13

@Kékdelfin: :))) jaa, hallottam. volt, aki kijavította, a többiek meg csak röhögtek :))).Lehet, hogy Cris dislexiás?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.19. 13:21:18

@beacska:

Azért Attila nem olyan intelligens mint Dexter. De főleg nem vörös, a vörösöknek tudvalevőleg, nincs lelkük. :)

nathalie 2011.10.19. 13:22:03

@Brr:
hát én is büszke voltam, hogy a baráti társaságban közös véleményünk (közösen szeretjük attilát), de most elásom magam, hogy neked ezt 1800 baráttal sikerült megvalósítani csaba esetében :D:D:D

Rizzo the Rat 2011.10.19. 13:29:32

Nem tudom, hogy Attilát utáljam, amiért ekkora paraszt, vagy sajnáljam, amiért ilyen félresiklott az élete.

Modoros Vera mehetne már haza, nekem ő nulla. Ha Csaba őt viszi ki, akkor övé a szavazatom.

nathalie 2011.10.19. 13:33:50

@rattusi:
szinte semmiben nem egyezik a véleményünk :)
olyan férfival együtt lenni, aki a tökéletes nőnek az anyját tartja egy rémálom lehet :D
egy kutyát meg nem tudom hogyan lehet egy nőhöz hasonlítani.

Mazlee 2011.10.19. 13:43:16

@nathalie:

Pedig Somló Tamás már megénekelte. :)

érdemes meghallgatni.
www.youtube.com/watch?v=8TwPcChMels

rattusi 2011.10.19. 13:52:12

@nathalie: Attila nő helyett van kutyával, sajnos neki olyan lány kell, aki nem szól egy szót sem, hűséges akármit is tesz, akinek nincs önálló akarata. Nem én hasonlítom a kutyát egy nőhöz, hanem a Attila. Kutyaként kezeli a nőket, úgy beszél velük és róluk, mint az állatokkal, a kutyáját meg gondolom tutujgatja. Elég tipikus, a kutya nála valamit helyettesít, amit nem kaphatott meg az életében, mert nem volt képes nőt szerezni, családot alapítani.

--------

A szülői minta a legfontosabb, egy olyan anya, akit a saját gyereke sem tart tökéletes anyának, nem jó minta. Ez nem azt jelenti, hogy a párjával szemben az anyját választaná bármikor (egy jó anya vagy pár ilyen választásra nem is kéri a férfit), hanem hogy van egy magas mércéje, jót akar a saját gyerekeinek, jó anyát, nem azért választ párt, hogy el tudjon otthonról menekülni. Mert nincs mi elől menekülnie.

Nőknél ugyanez áll az apára. Ismerek sok olyan nőt, akinek nyugodt gyerekkora volt, a családja támogatta, köztiszteletben álló szülők stb., de az apja egy nagy nulla férfiként, nem is tud társat választani a lány. Vagy férfiatlan-gyerekes, vagy önbizalomhiányos-kurvázós-agresszív partnereket választ, de egyik sem férfias.

A szülői minta fontos a párválasztásnál is, és ebbe mindenféle Oidiuszos perverziót belelátni hiba.

rattusi 2011.10.19. 13:55:56

@Mazlee: Szerencsétlen kutya ott ténfereg a színpadon és nem is tudja, hogy róla van szó.

nathalie 2011.10.19. 13:59:10

@rattusi:
egy felnőtt embernek nem kell tökéletesnek látnia a saját szüleit, mint ahogy magát sem. Egyáltalán nem értem a gondolatmenetedet. Annyira távol áll tőlem, hogy az hihetetlen, holott nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Mégis mindig az önállóságra törekedtem, ők pedig örültek ennek. nem menekültem, hanem egészséges emberként úgy gondoltam, hogy saját lábamra kell állnom egy idő után.
De tényleg annyira nem értem, hogy miről beszélsz, hogy lehet elbeszélünk egymás mellett :D

A szülői minta fontos, ezzel egyetértek. Bár manapság a társaság, külső hatások szintén sokat jelenteken egy gyerek fejlődésében.

Mazlee 2011.10.19. 14:02:00

@nathalie:

én sem tudom értelmezni őt :) és absz Veled értek egyet.

én is úgy költöztem el hogy se kényszer se semmi bú bánat. ki akartam próbálni magam és ebben támogattak.

amúgy csúnya lenne ha alkesz családokban az apa/anya lenne a példakép.

nathalie 2011.10.19. 14:06:15

@Mazlee:
még az jutott eszembe, hogy az összeesküvőkben lévő "férfiak" gondolják sztem az anyjukról, hogy tökéletes nők. Egy momentum az egyik kisfilmből: a gyerek beleharap!!! anyu fenekébe, mert ők ilyen jó kapcsolatban vannak :D:D

Meg hát olyan ember nincs, aki tökéletes. Miért kellene gondolnom akár a saját anyámról, apámról, hogy tökéletes? tényleg nem értem.

Mazlee 2011.10.19. 14:07:43

@nathalie:

no azt a trashrealityt nem nézem :) épp elég ez is :)

rattusi 2011.10.19. 14:08:27

@Mazlee: Nem tudom miért akarsz olyat belemagyarázni a mondanivalómba, amit nem mondtam. Az alkesz szülők nem jó példaképek, ez világos... a jó szülői teljesítményt nyújtó anya és apa a jó példakép.
Kicsit olyan szándékosan értetlennek tűnsz, mint maga a nagy Attila :)

@nathalie: A társaság, kortárs csoport szintén jelentős hatást gyakorol a személyiségfejlődésre. De ha bekerül egy olyan elem, akit nem neveltek, vagy rosszul, akkor előáll a vak vezet világtalant helyzet.

nathalie 2011.10.19. 14:08:43

@Mazlee:
én se, kb négy részt láttam még az elején. de ez beégett a retinámba :D

beacska 2011.10.19. 14:08:46

abban van vmi igazság, hogy nekem volt olyan pasim, aki borzasztó csúnyán beszélt az anyukájáról, az öccsével ugráltatták csak (az apukája volt az élen), és én azt mondtam, hogy akkor köszönöm, nem kérek belőle. Láttam a jövőmet, és nem tetszett...

nathalie 2011.10.19. 14:09:48

@rattusi:
igen, ez igaz.
De a tökéletes szülői példaképet még mindig nem értem :D de engedjük el sztem ezt a témát:)

nathalie 2011.10.19. 14:10:41

@beacska:
sztem itt nem erről beszélünk. ez a másik véglet.

rattusi 2011.10.19. 14:12:43

@nathalie: Nem minden területén az életnek tökéletes, hanem anyaként vagy apaként. Az nyilván kevéssé érdekli a gyereket, hogy a szülei szeretőként milyenek.

Az Összeesküvőkben szereplőkkel példálózni szerintem elég fals dolog. Senki nem gondolja, hogy az a jó, helyes, ami ott megy, hogy nézik a saját lányukat, fiukat, ahogy éppen dug egy kamera előtt.
A fenékbeharapással kapcsolatban nincs tapasztalatom, furcsa, de nem ismerem a motivációjukat :P

rattusi 2011.10.19. 14:14:26

@beacska: Valahogy így gondolom én is. Végre megértette valaki.

nathalie 2011.10.19. 14:16:49

@rattusi:
azért hoztam fel példaként, mert még életemben nem hallottam annyit nyivákolni felnőtt férfiakat, hogy az ő anyjuk a tökéletes anya, mint ott. ezért hoztam fel példaként, hogy végül is láttam ilyet, mármint a tökéletes anya dolgot :P

Nem hiszem, hogy anyám vagy apám lenne a tökéletes anya vagy apa. Továbbra sem értem hogyan gondolhat egy felnőtt így bárkire is. Tökéletes jelzőt használni egy ember jelleme esetében (bármilyen szempontból) számomra egy érthetetlen és naiv dolog.

nathalie 2011.10.19. 14:18:45

@rattusi:
de hát nem ezt írtad! :D:D te tökéletes anya képről meg ilyenekről beszélsz, beacska meg egy parasztról. mi köze a kettőnek egymáshoz? Ha azt írod, hogy tisztelni a szüleidet, ahogy felneveltek, akkor megértelek. Bár még akkor sem értem miért kellene ettől ragaszkodnom ahhoz, hogy otthon maradok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 14:22:42

Azt honnan lehet tudni, hogy Attila miért él egyedül (kutyával, stb.)? Beszélt róla, vagy ide csupa sorselemző, látnok, szociológus és pszichológus kommentel? :D

beacska 2011.10.19. 14:27:38

@pushpang: nnna, én is pont ezt akartam írni. (majdnem). Hogy az, hogy Attilának van egy kutyája, éppen azt mutatja, hogy nem veszítette el teljesen az érzelmi kapcsolatokra az igényt. nagyon sokan nem mernek egy olyan komoly kötöttséget felvállalni, mint egy kutya.

Rizzo the Rat 2011.10.19. 14:36:25

Rájöttem, Attila csak szélsőségesen tud viszonyulni a lányokhoz a villában, vagy szidja őket, támadólag lép fel, agresszív, csapkod, tányért dobál, vagy meghunyászkodik előttük (Kinga). Kiegyensúlyozott, egészséges, laza nem tud lenni nőkkel szemben.
Férfiakkal nyíltan nem tud szembemenni, amikor Gergővel voltak konfliktusai, akkor fülét farkát behúzva somfordált és csak alibi visszaszólásai voltak, de látszott, hogy retteg a férfiakkal való konfliktustól.
Ráadásul azt a srácot szemelte ki legfőbb ellenségének, aki a lányok szemében először a legszimpatikusabb volt, Csabát.
Mi lehet ennek az oka?
1. nem is olyan hideg számító, hanem az érzelmei vezetik és féltékeny?
2. látens meleg, nem meri bevallani, hogy nem a lányokat félti Csabától, hanem Csaba tetszik neki, de nem bírja elviselni a beteljesületlen szerelmét, ezért kiküldené, hogy ne szenvedjen a látványától
3. szűz, vagy tapasztalatlan, ezért nem tudja hogy kezelje a nőket (de ilyen viselkedéssel normális párja nem is lesz)
4. mikropéniszű, ezt nagyon szégyenli, ezért tusol alsónadrágban még mindig és irigy mindenkire, akinek nagyobb
5. nincs a személyiségében semmi érdekes ezért kitalált magának egy ilyen álarcot, ami offenzív, senki nem kérdőjelezi meg, leplezi a semmilyenségét.

capa05 2011.10.19. 14:39:44

@beacska:
Akkor most jelenleg mi van a kutyával?Arról nem volt szó.Ha csak az van neki akkor mit csinált vele legrosszabb esetben 6 hónapig?

Rizzo the Rat 2011.10.19. 14:40:30

@beacska: Az igaz, hogy a kutya kötöttség, de nem érzelmi kapcsolat. Legfeljebb belelátjuk a kutyába az érzelmeinket. Nekem is van kutyám, de van egészséges humán kapcsolatom mellette, ugyanakkor látom, hogy sokaknak gyerek, asszony, pasi helyett van állatuk. Attila ilyen. Ő nem tud nőt megtartani, aki mellett emberként, férfiként kellene viselkednie.

beacska 2011.10.19. 14:47:11

@capa05: gondolom rábízta vkire. Arra, aki a hűtőjét is kihúzta ;D

Albino Vernyul 2011.10.19. 14:50:18

@rattusi: "Az előző VV-ből indulnak ki, amiben Anikó elég sokáig húzta azzal, hogy minden kiválasztás és kihívás előtt szerelmet vallott valakinek (Olivér, Béci). A villában egy érzelem sem őszinte, legfeljebb ösztönös, mint Cris és Veronika esetében."

Bocs, ez hulyeseg.. Az, hogy kihuzta a vegeig parbaj nelkul, 3 dolognak volt koszonheto, amik ossze is fuggnek.. Egyreszt Ani alapjaban egy nagyon kedves leanyzo, es nem szereti a konfliktusokat.. Voltak bent neki, de gyakorlatilag mindenkivel viszonylag normalis kapcsolata volt, kisebb-nagyobb kilengesekkel.. Mikozben a tobbiek kozott nagyon eles osszezordulesek voltak, igy ok mindig inkabb egymast probaltak levadaszni, azaz Ani kimaradt a szorasbol.. Aztan, ahogy egyre tobbet maradt bent, es jol teljesitett a feladatokban, jo sms-eket kapott, a tobbiek mar nem tudtak beloni, milyen eros, igy mar ez is bejatszott a valasztasaikba..

kékdelfin 2011.10.19. 14:50:46

@pushpang: Ahogy elnézem, itt leginkább látnokok vannak. És valahogy mind utálja Attilát:)
Én örömmel olvasom. Jó látni, hogy enny okos ember van ebben az országban. Nem veszett el minden remény.
ámencézár!
;)

BarBwire 2011.10.19. 14:54:45

Attila próbál taktikázni, de sokszor nem jön össze a dolog. Szerintem ezt a borsos dolgot túlspilázták.

Régóta benn vannak, és már szakad a cérna. Azért megterheli őket az, hogy 14-en össze vannak zárva. De hát ők választották.

Virágék 2011.10.19. 15:01:21

@Albino Vernyul:
" Egyreszt Ani alapjaban egy nagyon kedves leanyzo, es nem szereti a konfliktusokat.."

Ezt cáfolnám. Hülye egy picsa.
Nyaraláson a mellettünk lévő szobában töltött 2 éjszakát Anikó és Istenes Bence. Mindkét este valahol felléphettek, mert éjjel 2 óra tájban, mikor megjöttek, mindkétszer részeg hangon, üvöltözve féltékenykedett a pasira. Utána meg hangosan nyögdösött, gondolom békülős dugás volt.
Nem sok híja volt, hogy szóljunk a szálloda vezetésének, mert pihenni nem nagyon lehetett tőlük. Szerencsére 2 nap után elmentek.

rattusi 2011.10.19. 15:06:54

@Virágék: Mondjuk azt nem értem, hogy VV Anikó mire fel nyögdécselt, mert saját bevallása szerint is aszexuális, frigid, orgazmusra képtelen (a VV4 alatt ezt többször elmondta). De gondolom eljátszotta a vérmes nőstényt az aktuális pasijának cserébe a sok lehetőségért, amit kapott tőle.

Virágék 2011.10.19. 15:10:36

@rattusi:
Én azt sem hinném el neki, amit kérdez.
Rafkós kis qrva, mint szinte mind, aki ilyen műsorba jelentkezik.

nosce 2011.10.19. 15:10:37

@pickles:
"Amikor a csajok beborsozták Shadi ágyát, akkor Attila felállt pampogni. Amikor Csaba ugyanezt tette amikor Attila lesöpörte a tányért, akkor Attila leordította, hogy "nem rólad szól!". De Attilának szabad más dolgaiba belepofázni, mert ő ki a pöcs?"

Csakhogy Attila el is mondta h azért szól be, mert ő is ott alszik ahol shádi. Na most a bors az egy allergén főleg ha meg vagy még fázva, de gondolom te mindannap úgy alszol a fullra beborsozott ágyneműben mint a mormota :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 15:16:14

@Rizzo the Rat: "..fülét farkát behúzva somfordált és csak alibi visszaszólásai voltak, de látszott, hogy retteg a férfiakkal való konfliktustól..."

Hát nem tudom. Eddig milyen balhéi is voltak? Szinte mindenki -férfiak, nők- magából kivetkőzve üvöltözött vele. Nekem pl. tetszik, hogy nem veszi fel a másik stílusát, nem üvöltözik, hanem nagyjából alaphangon szól vissza. Adott esetben hallgat. Sokkal szimpatikusabb stratégia, mint az, ha valakire azért emlékszünk, mert ordított mint az állat. Én ezt nem érzem elsomfordálásnak.

Mazlee 2011.10.19. 15:17:24

@rattusi:

nem belemagyaráztam hanem kiragadtam egy tipust aminél nem állja meg a helyét a kijelentésed.

és milyen a "jó" szülő?

ugye hogy ez igy nem egzakt...

BarBwire 2011.10.19. 15:22:27

@nosce: Egy ici-picikét túlspilázták, mert azt az ágyneműt ki lehet mosni, és kész, de hogy fél órán keresztül ezen problémázni, bár Sadin látszott, hogy most ébredt, és úgy ébresztették fel.

na ennyit akartam mondani

BarBwire 2011.10.19. 15:25:23

@nathalie: a szülők nem tökéletesek, de ha az én anyámról lenne szó, hiába mondjuk egy tapló meg fogom védeni.
Ott van az exem esete, hogy alkesz az apja, de ő "piedesztára emelve" veszi neki a drágábbnál drágább ajándékokat, meg ha füttyent neki akkor ugrik. Hogy nem volt normális gyerekkora az biztos.

nathalie 2011.10.19. 15:28:47

@BarBwire:
értem. de azt nem, hogy most támogatsz a vitában éppen vagy sem :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 15:31:59

@BarBwire: irigylem a hozzállásod, én kibaszott mérges lettem volna, ha az én hálózsákomat szórnák tele borssal - és ha jól láttam az öf.-ban, valamelyik nagyeszű díszpicsa még jól bele is dörgölte a belsejébe. Az éjszaka közepén meg biztos kurvajó lehet ágyneműt mosni, te is biztos neki álltál volna és ahogy megszáradt, aludhattál volna is tovább :)

nosce 2011.10.19. 15:32:26

@BarBwire:
Én nem így reagáltam volna, de azt simán el tudom képzelni h egy mosással nem jőn ki teljesen, például érdemes fullra beparlagfüvezni egy ágyneműt és utána kimosni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 15:35:35

@Kékdelfin: akkor ezúton kérném a látnokkartársakat, hogy a heti lottószámokat.. ha lehetne.. :)

Számomra amúgy Péter sokkal irritálóbb jelenség, mint Attila. De Shadi is kezdi karcolni a lécet, pedig eleinte szimpatikus volt.
Kiszopfel meg ha így halad, a végén megnyeri a vv-t; az előző szériából okulva, meg kell állapítanom: idiótákra iszik a vendég.. vagymi. :D

nathalie 2011.10.19. 15:37:05

@BarBwire:
köszönöm :D:D
Ha rákezdek, hogy attila a legjobb fej, abban is? vagy ne feszegessem a határaimat? :)

Mazlee 2011.10.19. 15:44:30

@pushpang:

plusz az RTL rátett egy lapáttal a sanyarú ( nem lenézően mondom ) családi körülményeket mutogatva. bár az nem sanyarúság kérdése hogy a lakás ótvar mocskos... egy tisztasági festés is nagyságrendekkel javíthatna rajta.

BarBwire 2011.10.19. 15:46:46

@pushpang:
Hát lehet, hogy én vagyok nyugodtabb, de hát amikor a lányok voltak a csicskák, akkor voltak ott is olyan dolgok, amik nekem nem tetszettek, és tuti hogy vissza adtam volna, akár Attilának is. Szerintem meg nem érdekelte őket, hogy kinek a takarója, pedig Attila megérdemelte volna.
Ha jól láttam a felvételt, akkor ott volt más szag is, nemcsak a bors.

Rizzo the Rat 2011.10.19. 15:48:18

Nekem van pár női ismerősöm, akik szerint Attila a legjobb pasi bent.
Nem külsőre (mert úgy Gergő tetszik nekik), hanem a személyisége.
Mert nem olyan kedveskedő, talpnyaló, mint Gergő, elég élesen nekimegy mindenkinek. Ha kell, még a saját kvázi nőjét (Kingát) is helyreteszi elég keményen, nem mutat érzelmeket, kint még meg is verné, ha megérdemli. Nem fél irányítani, nem érdekli egy nő véleménye, megmondja, hogy legyen, aztán vagy úgy lesz, vagy kap a pofájára a csaj. Szóval végül is ha a lányoknak ez a kápó mentalitás a nyerő, akkor Attila tényleg tudhat valamit. Szerintem inkább alfahím kategóriában kellett volna bekerülnie. Körbevizelte a területét és utána azt senki nem lépheti át, nincs ellentmondás.

Egy másik lány ismerősöm szerint pedig Attila simán látens meleg, küzd önmagával, ezért ilyen kis agresszív.

Én meg már nem értem.

BarBwire 2011.10.19. 15:48:35

@nathalie: nem kedvelem annyira Attilát, mert ő nem az én esetem. Ami azért tisztelendő, hogy ha baja van, udvariasan kezdi, és nem ordít senkivel. De ahogy a nőkkel viselkedik.... Én már nekiestem volna (mint Zsuzsa Olivérnek)

nathalie 2011.10.19. 16:09:51

@Rizzo the Rat:
nem tudhatjuk hogyan beszélne egy normális nővel, mivel csak a borggal van jelenleg kapcsolata.

arkangyal44 2011.10.23. 20:32:35

nincs itt senki? jóestét
süti beállítások módosítása