Hogy volt?

VV5 - 1x33 és 1x34

2011. október 16. 18:40 - Hódos Hajnalka

Nézzük gyorsan, hogyvót, mert volt itt minden, mint a bucsuba’! Mondja valaki, hogy nem kulturális műsor a ValóVilág, ugyan kérem, öt perc alatt hol máshol tanulhatnánk ennyi új kifejezést, mint az összeférgesedés, a stratégiai dugás, és ezentúl a paplan alatti lábazós-rádöglős pettinget is úgy mondjuk, levittek alfába. Kingáról egyelőre nem tudtam eldönteni, faszirigységben szenved, vagy pusztán minden lében kanál, de megint ő az, aki felébred az éjszaka közepén, aztán háborog a rángatózva ugrándozó Dyának, akiről neurológusok új nevet fognak adni valamelyik idegcsoportnak, ezek dugtak, nem láttad, bazmeg? Dya nem látta, ezért a biztonság kedvéért még egyszer benyit a szobába, hátha még mindig. Péter és Vera annyira féreg, hogy Kinga még azt is el tudja képzelni, hogy így összeférgesednek és ebből egy óriási szerelem lesz. Seri Annamarit faggatja a teraszon, de hiába, tényleg nem esik neki rosszul, ő alapjáraton egyébként sem feküdt volna le Péterrel. Shadi szerint ez egy stratégiai dugás a bennmaradásért.

Vera eközben Krisszel beszélget a nappaliban, Krisznek még mindig nem lehet kimondani a nevét, Vera hagyná, hogy Péter megkúrja, de csak azután vallja be, miután a Kubai szebben teszi fel a kérdést, mintha ez a választ befolyásolná, ugye. A Kubai szentül meg van róla győződve, hogy Kinga odavan érte, ha Dyáról új neurológiai tünetet neveznek el, akkor Kriszről a nárcizmus szinonimáját alkotják meg pszichológusok. Vera adja alá a lovat, Kinguci az a fajta lány, aki alkoholmennyiségtől függően baszható, persze ő másként fogalmaz, mert úrinő. Nem kúr, hanem lefekszik.

Veronika és Kinga barinősége veszélybe kerül, mert Krisznének rosszul esett, hogy Kinguci randizott volna az Önimádóval. Kinguci ezt badarságnak nevezi és azvanbazmeg, hogy távolodunk egymástól. De Kinga értse meg, az a randi egy olyan program volt, amit együtt szerettek volna. Kinguci nem érti meg, neki beszélni kell Csabival, de úgy, hogy a többieknek ne legyen feltűnő. Megkéri az Ideggócot, hívja be Csabit a szobába, ahol elmutogatja, ilyen hullámvölgybe került, nem akar Csabinak hazudozni, de szeretne mellé állni. Csabi érti, amit Kinga mond, tehát nem akarod rám tenni. Nem, mert Kinguci tökre megkedvelte, szimpatikus és kedves és Kinguci nem tudja ezt a hátbaszúrós dolgot csinálni. Itt egyesek azt hiszi, hogy tudják manipulálni ezt az egész játékot. Csabika a testápolós kezével tisztában van, hogy ő lesz a kiválasztott, jólesik neki hogy Kinguci szembe megy miatta a Manipulátorral. Ezt gyorsan el is meséli Fecónak, alakul a molekula, mert megkérte Kingát, tegye rá a jelet, így Attila sem fog gyanút, Csaba meg kiválasztott akar lenni, és felfordulást is, ha visszajött. Csabika arra nem is gondolt, hogy ilyen gusztustalanul szövik a szálakat egyesek.

Kinga is Fecónak önti ki a szívét, aki közben Attilával jelel. Kinga rájött, hogy Attilának ez egy becsületbeli ügy, sőt, azt hiszi, hogy ő hónapokig biztonságban van itt. Attila persze beül közéjük a szaunába, két perc alatt felcseszi Kinga idegeit, pedig ő olyan higgadt, mint az állat. Kinga naiv, Attila kicsinyes és gyerekes és nem lehet vele kommunikálni. Kifele menet fasz is, de azt már Attila nem hallja. Kinga kicsit ugrándozik megbolondulás ellen a szobában, a riportban nagy bejelentést tesz, már nem fél Attilától, akinek az agya egy másik dimenzióban jár. Csabika megkéri drEsztert, ha netán egál alakulna ki, őt válassza, a csaj bólogat, mint az ezerkettes Zsiga hátuljában a kutya, Attila meg sóhajtozva közli Fecóval, ő fogja megmenteni ezt a hülyegyereket, ne legyen már Terézanya.

Lóvásáros feladat az ármányszerelem (a továbiakban á&sz) jegyében: ki az ideális férfi a Villában? Gergőnek szép ujjacskái vannak, hússzaga van de olyan, hogy menten leszívjuk magunkat, továbbá a hasa már nem szőrös, de nem derül ki, hogy Seri legyantázta-e neki, vagy kért egy disznópörzsölőt. Pufi menjen oda Verához és ne tegye a hülyét. A nadrágját legszívesebben kisollóval aprítaná fel – Vera, kérd meg Attilát, hogy hozza ki Gergő neszeszeréből – a gyűrött pólótól az életkedve is elmegy. Péter könyörtelen és önző, de nagyszerűen tudja kezelni Verát – khm… - olyannyira, hogy meg is tudná vezetni. Őszintén remélem, hogy ez nem egy fétisdugásra való felhívás, sok minden el tudnék viselni, de hogy Péter tokától bokáig latexban vezetgeti egy szöges nyakörvön a meztelen Verát az udvaron, azt nem. Csabi mutassa meg a felsőtestét. De, föl, föl, föl! Na, majdnem tökéletes. Őszinte ember, tiszta lélek és szeretnivaló. Krisz össze van alapozózva és yetilábú tündérke és illik Veronikához magasságban. Yetilábú tündérke bazmeg, sehol nem vagyok.

Gyilkolászni kell, a legellenszenvesebb Lakót végezzék ki a maffiacsalád tagjai. Jelzem, ezzel vége a maffiacsaládos feladatnak, ami olyan felesleges volt, mint árvaházban az anyák napi ünnepség. Attilát, miután Vera elcsábítja és mérget itat vele, lekötözik, sajnos senkinek nem jut eszébe, hogy székestül belevágja a medencébe, csak nekem, ezért a kegyetlen Ánámáríjá szénné égeti egy vasalóval. Bűne, hogy nem tiszteli don Alfredót, viszályt szít, de az anarchia ideje véget ért! Giovannit láncra verik, mert egy állat és a farkát lóbálja a társai arcába. Verát Attila nem tudja megcsinálni, mert don Alfredo betoppan. Verának pusztulnia kell, a lapostetvek és a papírok miatt. Veronika le is forrázza a punciját, aztán az udvaron végeznek vele. Verának egyébként egész jól állt ez a piros gönc, tollboástul, na, most mondjátok, hogy mindig csak ekézem őket! Öfi végén a Gitártestű és a Gitárvirtuóz összebalhéznak, a kibékíthetetlennek tűnő ellentét oka nem más, Krisz sosem mondja Veronikának, hogy szép, ellentétben most azt mondta rá, hogy csúnya, Veronikául köcsögösködik, úgyhogy most akkor ő is geci lesz, nem lesz se puszi, se együtt alvás. Krisz még veszekedni is imád Veronnal, nosza, meg is igényelték a dugómatracot, hogy a Kubai milyen riffet tolt, nem láthatjuk, mert összeférgesedés van. Van a nappali Péter ugyanis, aki nagyon kemény ellenfele Verának, és van az éjszakai, mikor szintén kemény, csak máshogy. Azért Péternek sem árt, ha van egy nő alatta, akarom mondani az oldalán. Seri és Gergő állpuszival ápolják a baráti kapcsolatot és még mindig nem csókolóztak, micsoda erkölcsi lángoszlopokkal állunk szemben, hijj.

Kedves Dya büntetést kap, visszavonásig ő a Villa vécésnénije, mert nem hordta a mikroportot. Köteles mindenki után bemenni a klotyóba, ha úgy találja, takarítsa ki és fújjon légfrissítőt is, nincs is annál jobb, mint a szarszaggal keveredő műgyöngyvirág illat. Ötperces hiszti, most az egyszer aludt, még a kibaszott kajáról is lemondott, ő egyébként sem vécésnéni típus és fúj. A fejére csomózott lila asztali futóra mi szükség, ha agyonvertek se tudom megmondani. Attila és Fecó szolidarítanak vele, jön Veronika, pottyantani megy-e? Fennkölt beszélgetés kezdődik a szarásról, Veronika felháborodik, senkinek semmi köze hozzá, hogy a kisdolgát, vagy a nagyot végzi, jóvanmá, asse érdekel, ha telefostad a vécéülőkét. Dya örül, végre valakivel összeveszett, és tudja valakire rakni a jelet, és most az is kiderült, Veronika nem érti a viccet. Kriszné a szobában háborog, csak kibukik belőle, hogy nagyvécézni ment, a pár perces ágybéli monológ lényege, hogy Dya egy hp, de ezt csak én rövidítettem le.

Gergő helyett mától Shadi a Villamester, akinek rejtélyes módon kiegyenesedett a haja. Mindenki szkeptikus, történhetik itt bármi, ugyanolyan kupleráj lesz, mint eddig. Már akkor tudom, hogy Péter megint valamiben sántikál, mikor teátrálisan gratulál a kinevezéshez. Shadi elkezdi felosztani a feladatokat, a Kacsa meg a Kubai csinálják együtt a fürdőt, az jót fog tenni a kapcsolatuknak. Kingánál elakad, Csabával és Dyával együtt ők lennének a felelősek, hogy a hálóban ne legyen pösz és mösz, dzsuva és szar se. Jó, de Kinga nem fogja mások helyett elpakolni a cuccot meg napi hat emberrel összeveszni. És Shadi beleáll az aurájába is. Meg egyébként is, ha nem tetszett a dzsuva, Shadi miért nem takarított eddig, ő is csak várta a banánt a szájába! Péter összehívja a Speciálkommandó Kettőt a szaunába, remek alkalom kínálkozik, támogassák Shadit! A Villamester, ha Péter jó irányba terelgeti, baszogatni fogja Attilát, Seriéket. Ha minden jól megy, nem lesz nála idegesítőbb figura a Villában. Biztosítják jóindulatú együttérzésükről és támogatásukról, persze Fecót, Gergőt és Pétert egyáltalán nem kell baszogatni, ők eddig is tették a dolgukat, a tyúkok viszont nem csinálnak semmit. Így a kezdeti Hatosnak is le lehet törni a szarvát! Szerintem Shadi simán beszopta, majd kiderül.

Kritikus levelek írása az újabb feladat, mindenki vitriolba márthatja a pennáját. Már, aki tud írni, Krisz gondolom, diktál majd valakinek. A Villanővérre tippelek. Attila fel van rá készülve, hogy ő kapja a legtöbb levelet. Kap is, Péter szerint nem eleget. Attila, embereket gyűjtesz magad köré, játszod, hogy okos vagy, holott egy ostoba, rosszul manipuláló ember vagy. Nevetnek a hátad mögött, még az is lehet, hogy rád rakják a jelet. A saját világod egy szar. Gyáva, ostoba, hülye ember vagy. A levelet Krisz írta, és szerinte senki nem jött erre rá. Kedves Péter – írja Annamari, bosszantásiból – már mindenki tudja, hogy te milyen szar alak vagy. Taktikából lefeküdni valakivel gusztustalan, főleg úgy, hogy előtte egy nappal még ostoba buta ribancnak nevezed az illetőt. Csaba nem élt a lehetősséggel, hogy villantson valami olyat, ami miatt benn maradhatna a játékban. Ha ennyire lapos ember vagy, nem biztos, hogy itt a helyed köztünk, írja Gergő, aki a Serire tekeredésen kívül szintén nem tud felmutatni semmit. Mióta a kisollóját békén hagyják, pláne. Dya undorítan eszik, hisztis, nyávog egész nap, sokszor játssza az eszét és nincs már sok ideje. Veronika szerint, aki köztudott, hogy a Kazinczy szépkiejtési verseny nagy esélyese volt.

A nézők szavaztak, a lányok lettek a cselédek a Villában. Shadi mondaná, hogy köszöni Veronikának az italt, de lassú volt a projekt, Attilának se pattanás, se fekély nincs a hátán. Kár, hogy Vera a felfekvéses sebeket nem említette meg. A Kubai nem bír a vérével, nehogymá a Gitár megfürdesse Shadit! Úgy érezte, Veronika leszarja, márpedig, ha kettejük közül valaki leszarja a másikat, az ő lesz! Ezért féltékennyé teszi. Kingával. Kinga csak a micsodával fogja megmosni a seggét, a kukiját meg nem. Attilának és Veronikának természetesen sürgős dolga támad a fürdőben, hogyne támadna aztán Veron nyafizik, hogy milyen rosszul esik neki, de nem sokáig, mert dolog van, a cselédeknek erotikus táncot kell járni. Hogy még szexisebb legyen, az Urak csak a sziluetteket látják. Ha férfi hogyvoltozná a vévét, biztos izgalmasabb lenne a leírás, én csak annyit írok, a szokásos markolászom a cicim, pucsítom a seggem, simogatom a combom és rángatom a fejem koreográfia következik, egyedül BTA robbantja fel a színpadot egy kissámlival, meg azzal, hogy vetkőzik. A fiúk egytől-egyig úriemberként viselkednek a táncitánci alatt, különösen tetszettek az „ez az, te cseléd”, „csapkodd a segged!” bekiabálások és Cristofel, aki a hím orángután párzásra hívó hangjával örvendeztetett meg minket. Péter cukrosbácsira emlékeztető szájtörölgetése után eltoltam magamtól a szőlőt is. Pedig kecskecsöcsű. Nehogymár csak szilikonosról legyen szó mindig a posztban! És hogy egyensúlyi helyzet legyen, a forralt borba meg raktam macskapöcsű paprikát, nahh. BTA-nak, a ribancnak, bejött a bugyiprojekt, ő nyerte a versenyt, Veronika lett az utolsó, próbálta is lebiggyeszteni a száját, de nem ment.

Az öfi végén a legeslegeslegeslegdurvább konfliktusra került sor. Megfigyeltem, a Villában a tojásokból mindig cirkusz lesz, most sincs másként. Krisz tojást rakott Vera ágyába, de Péter feküdt rá. A kubai szerelmes vallomásának a kellős közepén – és először csinálta, pedig már két hete járnak Veronikával, azaz lassan az aranylakodalmat kéne szervezni - némán odalép, és szétkeni a tojást a képén. Krisz felugrik, ordítani kezd, ez most mi volt? Péter, normális vagy?! Shadi mutogat, igen, Krisz rakta oda a tojást, Krisz továbbra is ordít, kikapja a mustárt és rálocsolja Péterre. Döbbent csend, szikrázó tekintetek, Krisz járkál, mint a sebzett tigris. Nem megy be a fürdőbe Péterhez. Pedig annak leesett a tantusz, hogy ez most rögtön meg kell beszélni. Krisz persze bemegy, Péter a bocsbazmeget elintézi egy eldurrant az agyammal. De miért rám? Mert te tetted oda. Na, hadd töröljelek le. Egymás kölcsönös letörölgetése fuldokló röhögésbe és ölelgetésbe fullad, Veronika nem érti, mit röhögnek már ezek ketten, mikor itt kurva nagy dráma van most és az ő szerelmi vallomásával akkor most mi lesz? Fecó aggódik, ezért most kizárhatják a Petit, így a legjobb, hogy röhögnek, Shadi bólogat, ja, csak bagatellizálják el, Csaba szerint Krisz feje nem volt megnyugtató látvány, Attila meg levonja a végkövetkeztetést: legalább láthattuk, hogy Cristofel milyen agresszív ember. Balázs pedig megnyugtat mindenkit, egyik sem lesz kizárva a játékból, mert nem akartak szándékosan sérülést okozni egymásnak, és ez még belefér. Ma kiválasztás és ami még fontosabb, este római derbi, holnap jövök, mindenki rosszalkodjon!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
623 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.16. 18:57:21

Lassú a netem, megvan még a BL hely? (4.)

BarBwire 2011.10.16. 18:58:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, köszi, és bocsi, kirándulni voltam, ma meg hazafelé láttam kivülről a Villát.

2011.10.16. 18:58:07

És IIIIIGEEEEEEN! :)))))

Hurri Kán 2011.10.16. 18:59:24

A tantrázás kimaratt :D :D :D

BarBwire 2011.10.16. 19:01:25

Visszanéztem a péntek-szombati vv-t Hát Péter elég keményen odatett Crisznek.

capa05 2011.10.16. 19:02:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Bocsánat, hogy ma megingott a bizalmam!

BarBwire 2011.10.16. 19:04:04

@beebeer: neked adom a másodikat, rendben?

Albino Vernyul 2011.10.16. 19:04:23

Lila ing.... Balazsrem megint kitett magaert..:)

2011.10.16. 19:05:43

Sokáig azt hittem Lilu és Balázs fogyott, ma jöttem rá, hogy a kölyök átállította a képarányt, mert zavarta az alsó-felső fekete csík.

Ahogy ma elnézem Balázs igen-igen vékonka. :)))

JOKKA21 2011.10.16. 19:08:25

Annamari kivételével mindenkit fejbevágnék baltával.Ilyen tróger bandával kéne, mint ezek már elvitt volna a TEK.

sogeking 2011.10.16. 19:09:06

@capa05: köszi

a lila divatot még Béci vezette :D

2011.10.16. 19:12:35

Dyájjacska asszonta nem tudott arcot mosni, de mintha smink lett vona rajta.

capa05 2011.10.16. 19:13:14

@beebeer: Katasztrófa ez a csaj!

BarBwire 2011.10.16. 19:14:23

Láttam Zizit! Még él!

sogeking 2011.10.16. 19:15:49

@BarBwire: megszámoltad a foltokat? biztos ő az?

BarBwire 2011.10.16. 19:16:32

Jaj te kis sütiszörny, egy pillanatra láttam, de a hangjából itélve ő volt.

JOKKA21 2011.10.16. 19:16:48

Kinga te hülye liba!!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.16. 19:17:01

Kinga Zsófi és Éva esszenciája. Brrr!

capa05 2011.10.16. 19:17:26

Hát BTA nak van igaza!!Ha szavaznék (nem fogok)igyekeznék bent tartani!

JOKKA21 2011.10.16. 19:17:29

Ilyenekkel kélne élnem, mint ez a brigád felkötném magam.

2011.10.16. 19:17:50

@capa05: hejj, egy majdnem diplomásról beszélsz, üzleti kommunikáció, az neked semmi? :DDDD

Most először érzem azt, hogy Kingát legszívesebben fejbe csapnám egy tésztaszűrővel.

capa05 2011.10.16. 19:18:35

@beebeer: De azzal a régi zománcossal!

capa05 2011.10.16. 19:19:39

@beebeer: Én felülvizsgálnám annak a főiskolának az akkreditációját!

haruka 2011.10.16. 19:20:33

Kinga abbahagyhatná az állandó ovis picsogást, egyre idegesítőbb.

BarBwire 2011.10.16. 19:21:52

Nincs benn a plüssmacija! Egyébként meg ennyi könnyet a villa sesokáig bírja.

BarBwire 2011.10.16. 19:22:26

@capa05: Nem ecseris véletlenül?

capa05 2011.10.16. 19:24:13

@BarBwire: Én már várom, hogy egy (persze ha volt) osztálytárs elmeséli milyen volt az almamáterben.

2011.10.16. 19:24:51

@capa05: tegnap linkelte valaki, a Zsigmond Király főiskola, vettem a fáradtságot, mire való az üzleti kommunikáció, gyakorlatilag semmire. Dyjjácska szempontjából meg biztosan nem. Mihaszna egy nőszemély, azt a kelletlen pofát, ahogy a konyhában működött!

BarBwire 2011.10.16. 19:28:03

Crisz: Ne legyél groteszk! (Kingának)

sogeking 2011.10.16. 19:28:15

lassan visszasírom a katonai hetet

BarBwire 2011.10.16. 19:28:55

Sehit miért énekeltetik mindig? Rémes a csaj, rosszabb, mint Zsófika.

capa05 2011.10.16. 19:29:50

Ha eddig nem vitték Dyá-t randira, hát ezután sem fogják.

mocskosmacska 2011.10.16. 19:31:11

HOgy jót is mondjak a borg részegységeiről: sehiben szimpi volt, hgoy gratulált annamarinak, nem kezdett el fújni rá, mint kinga.

JOKKA21 2011.10.16. 19:32:29

Attila mekkora paraszt...Hogy lehet kedvelni ezt a brét?

BarBwire 2011.10.16. 19:32:44

Attila tényleg összeférhetetlen, és ez jól ki fog jönni idővel.

capa05 2011.10.16. 19:33:18

@mocskosmacska: Halkan jegyzem meg én kedvelem sehit

capa05 2011.10.16. 19:35:39

Ez a hülye nem fogta fel mit írt róla a Peti?

JOKKA21 2011.10.16. 19:36:34

Kinga megkapta.:))))

BarBwire 2011.10.16. 19:38:21

Én tuti,hogy tökönrúgtam volna Krisztofelt, aztán Veronika pátyolgathatja.

JOKKA21 2011.10.16. 19:38:28

Na a másik agyhalott libácska(Dya) vígasztalja a nyafogógépet.

Kardhal.0 2011.10.16. 19:39:07

@capa05: Egyáltalán nem sikerült neki felfogni. Egy fél mondatot sem.

De, hogy a Dya figyelsz-re tényleg felkapta a fejét az szenzációs.
Párhuzam Zizi.

JOKKA21 2011.10.16. 19:40:17

@BarBwire: :D És mi van, ha jól esik neki?

2011.10.16. 19:40:33

@Kardhal.0: ez a párhuzam Zizire nézve sértő.

haruka 2011.10.16. 19:40:40

na jó, Kinga került a nem létező listám végére. ennyit picsogni egy kretén miatt, hihetetlen.

capa05 2011.10.16. 19:41:29

@JOKKA21: Egy könnycsepp sem jött ki a szeméből.Ez mezei hiszti.

nathalie 2011.10.16. 19:41:47

na a paraszt attila bemegy hozzá, hogy ne legyen egyedül, a kedves csaba meg fogta a levelet és hangosan, röhögve olvasta fel péternek. ennyit akkor erről.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 19:41:50

Na, basszus, egyszer megyek enni, erre itt a poszt:)

mocskosmacska 2011.10.16. 19:41:50

Attila most ebben az ajánlólevesl sztoriban szimpi viselkedésű?.

@JOKKA21: Mi volt az ajánlólevélben, amint kinga felhúzta magát? MOst kapcsoltam be.

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 19:42:02

hagyja már abba a barbikirálynő...........
mi lenne, ha nem lenn itt a macija???

Kardhal.0 2011.10.16. 19:43:57

@beebeer: Én kérek elnézést. :D

(De mindamellett, mégis olyan kedveskedő, édesen-együgyü, szóval nem lehet rá haragudni, na :) )

capa05 2011.10.16. 19:43:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Láttam én már piacon utángyártott Barbit, de ilyen rondát még nem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 19:44:03

@haruka: megyek, írok neked:), addig fel sem állok, jó?:)

Mi történt eddig?

BarBwire 2011.10.16. 19:45:33

@mocskosmacska: Csicska,csicska, rhaodt csicska, de jó jogy én csicskáztathatlak,

valami ilyesmi.

BarBwire 2011.10.16. 19:46:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Valamelyik fiúnál is láttam a barbi-integetést.

BarBwire 2011.10.16. 19:47:42

@Kardhal.0: olyan édi, ahogy nem érti az életet. Jó hogy bejutott, igazi próbababa.

liberaliskonzervativ 2011.10.16. 19:47:52

@nathalie: attila minden alkalmat megragad h nőjön kinga szemében. ennyi. szánalmas.

mocskosmacska 2011.10.16. 19:48:24

Én annamari helyében, ha tényleg ki akarom akasztani pétert, akkor a kritikában nem szar alakozom meg ilyenek, hanem a következőt írom: "Drága Péter! (ugye, már nem gond, ha így szólítalak, cicafiú.....) Először nem voltál nekem szimpatikus, kis pocakos, rosszindulatú pöcsnek tartottalak, de egyre közelebb kerültünk és rájöttem, hgoy nem a kinézeted a legnagyobb baj. Azon az estén elborzasztód a péniszed apró mérete és a merevedési problémáid. Tudom, hogy az éjszakánknak nem tett jó, a popsimból előtörő gázok szaga és hangja, de erről csak a vacsorára evett chilis bab tehet.
Nem baj, remélem, a legközelebbi légyottunk jobban sikerül és te sem mész el 12-13 másodperc alatt."
VAlami ilyesmit.
Kíváncsi lettem volna peti és modorosvera fejére, amikor ezt fel kell olvasni.

BarBwire 2011.10.16. 19:49:06

@capa05: barbi-integetés? Jaj nézd meg Kingus bejutásának videóját, ő integetett először így.

haruka 2011.10.16. 19:49:08

@ladyandhenk: oks! :)
annyi volt, hogy a csicskáztatás véget ért, és a fiúknak ajánlólevelet kellett írni a lányokról. Krisz a szokásos ostoba kretén stílusában nyilatkozott meg, amitől Kingusz kiborult.

mocskosmacska 2011.10.16. 19:49:26

@BarBwire: Kinga miért nem az érzékenylelkű kategóriába indult?

Mesüge Ügynök (törölt) 2011.10.16. 19:49:57

@liberaliskonzervativ: csak megragadna, ha tudna. Mivel érzelmileg majdnem teljesen nulla a gyerek, így most is csak arra volt képes, hogy bement hozzá, sok mindent mondani már nem tudott neki. Sebaj, a kis fejlődés is fejlődés.:)

JOKKA21 2011.10.16. 19:50:14

@mocskosmacska: Csicskázta Cristofel kb 30-szor és azt írta szar volt a szendvicse és büdös a szája.

@nathalie: Attól még Attila is paraszt.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kieshetne ez a plázaszökevény Kanga.

mocskosmacska 2011.10.16. 19:50:46

@liberaliskonzervativ: Arra lennék kíváncsi, hogy ez tényleg igaz-e.

Hurri Kán 2011.10.16. 19:50:47

@mocskosmacska:
AZÉRT BTA-tól ne várj ilyen hosszú, összetett írományt :D

BarBwire 2011.10.16. 19:51:12

@mocskosmacska: mert akkor nem jut be a Vera (mis kivera) és nem tudjuk meg hogy ő egy amazon.

csicserierika 2011.10.16. 19:51:24

@liberaliskonzervativ: Csabika meg ízlelgette még a csicska levelet. Melyik a képmutatóbb Kingával ?

JOKKA21 2011.10.16. 19:51:30

Jajj csóóók volt, huha.:DDDD

@capa05: Az hát..

nathalie 2011.10.16. 19:51:46

@liberaliskonzervativ:
jaja, az is attila hibája, hogy csaba egy paraszt. tényleg paraszt, ocsmány, bunkó módon viselkedett most attila megint. meg szánalmasan is.

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 19:52:11

remélem, most mindenki azzal van elfoglalva, hogy a seggét verdesi a földhöz örömében a csók miatt!

BarBwire 2011.10.16. 19:53:07

Sehi egy ribanc, sajnálom Gergő barátnőjét.

Hurri Kán 2011.10.16. 19:53:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Szerintem olajat fogok pisálni örömömben. :D

capa05 2011.10.16. 19:54:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Igen, már felkopogott az alattunk lakó!

liberaliskonzervativ 2011.10.16. 19:54:19

ki hiszi el, h sehere összesen 4 fiúval csókolózott??

JOKKA21 2011.10.16. 19:54:21

@csicserierika: Attila egy paraszt, lásd szendvics leverés.Mit esztek azon Atkán?

@gyvy: Ő a legértelmesebb bent és az ügyvéd néni.Kiszopfel nagy forma.

BarBwire 2011.10.16. 19:54:33

@gyvy: gyűjtsed, hogy legyen az olajválság idején.

capa05 2011.10.16. 19:55:24

@liberaliskonzervativ: Aki elhiszi Dyának a főiskolai végzettségét.

Hurri Kán 2011.10.16. 19:55:45

@JOKKA21:
Sose legyen értelmesebb csajod.

@BarBwire:
Kannába? :D

csiri bá 2011.10.16. 19:55:48

@liberaliskonzervativ: én igen... a mikulás is létezik meg a jézuska is... :)

2011.10.16. 19:56:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sokat gondolkodtam azon ez a Sehi kit néz hülyének, aztán rájöttem, hogy senkit, csak magából indul ki.
Már bocs a rajongóitól, de hetek óta összetapadva léteznek, miért van ekkora jelentősége egy csóknak? Emlékeim szerint én fordítva csináltam, csók majd tapadás, de lehet, hogy én tudtam rosszul.

Lasombra 2011.10.16. 19:56:58

Shanyi szakít Dyával!
Hahahahahahahamuhuhuhuhunyehehehe!
Hát ez qrva nagy!

csak ezt akartam megosztani.köszönöm. :D

liberaliskonzervativ 2011.10.16. 19:57:14

@nathalie: egy szóval se mondtam, h csabi nem paraszt.

BarBwire 2011.10.16. 19:57:29

@capa05: Nekem is volt olyan osztálytársam, hogy sosem gondoltam volna, hogy elvégzi, és elvégezte!

@gyvy: Hordóba!

JOKKA21 2011.10.16. 19:57:58

@gyvy: Kösz a jókívánságot, nekem jó lenne Annamari.:)

liberaliskonzervativ 2011.10.16. 19:59:01

az ilyen nőktől mentsen meg az isten, mint seri. komolyan.

Hurri Kán 2011.10.16. 19:59:05

@BarBwire:
Annyira nem örülök. :D

sogeking 2011.10.16. 19:59:07

hát ezekhez a nőkhöz képest Veronika egy főnyeremény

JOKKA21 2011.10.16. 19:59:33

Két agyhalott "értelmes" beszélgetése.Igen Dya és Kinga.:D

BarBwire 2011.10.16. 19:59:58

@gyvy: akkor megoldjuk közösbe (igyál sok sört)

Kardhal.0 2011.10.16. 20:00:29

@BarBwire: De mégis zajlik körülötte az élet, nem aggódik semmin, teljesen jól elvan (míg más görcsöl a mindennapokon) szóval nem fog agyvérzésben maghalni, amiért, már irigylésre méltó számomra. :D

nathalie 2011.10.16. 20:00:47

@liberaliskonzervativ:
de azt sem, hogy az :D boldoggá tettél volna.

JOKKA21 2011.10.16. 20:00:48

@liberaliskonzervativ: Ha nem vagy rosszfiú, szépfiú, kigyúrt, milliárdos, menő, macsó és nagyon hejjespasee, akkor megment.

foxglove (törölt) 2011.10.16. 20:01:50

Újfent köszönjük drEszternek az aktív részvételt.

capa05 2011.10.16. 20:02:04

Ahogy egyre többet mutatják Dyát annál jobban kiderül rém egyszerűsége!Ennek nem 2 vel hanem 9 cel kellene kezdődnie a személyi számának.

JOKKA21 2011.10.16. 20:02:19

Egy Attila fan elárulná mit lehet szeretni Attilán?

Hurri Kán 2011.10.16. 20:03:25

@capa05:
A platánfák is előtte vannak a rangsorban? :D

2011.10.16. 20:05:07

@Kardhal.0: "nem aggódik semmin, teljesen jól elvan " - nem hiába mondják, hogy boldogok a lelkiszegények...... :))

evangeline77 2011.10.16. 20:06:20

Emberek, emberek!! Lemaradtam! Azt hittem, ma is 8kor kezdünk!! Valaki gyorsan összegzi mi volt az öfiben???:):):)

MagasMacska 2011.10.16. 20:06:34

Na, most már válasszanak, mert már szétrágtam minden textilt a lakásban....

BarBwire 2011.10.16. 20:06:49

@beebeer: bocsi, nem akarok veled vitázni, de szerintem lelkiszegény az Attila, Dia meg csak IQ szegény, de jól áll neki.

Kardhal.0 2011.10.16. 20:06:51

@beebeer: :D
Akkor igazából a VV kultúrműsor, mert példákat sorakoztatnak fel!? :)

Lasombra 2011.10.16. 20:07:00

@capa05: a villában még így is simán középmezőny. de a többi tulajdonsága miatt bőven elöl van nálam.

(persze nem akarok vitázni, csak illusztrálom, h ilyen vélemény is van. :D)

2011.10.16. 20:09:46

@Kardhal.0: "A Való Világ, a nevelés egy fajtája. Megteremti az Ész, a Test, és a Lélek egységét." - most idéztem a görög hőstől, de nem igazán mérte fel saját képességeit, mikor ezt a mondatot összerakta. :DDDDDD

capa05 2011.10.16. 20:11:50

@Lasombra: ok én teljesen tiszteletben tartom.

Kardhal.0 2011.10.16. 20:12:06

@beebeer: Mentségére legyen mondva, hogy végtére is nem láthatta előre a jövőt. :)

2011.10.16. 20:13:09

@BarBwire: Attila nem lelkiszegény, igen bonyolult lelke van. Szerintem a mondás az együgyűekre vonatkoztatható. :)

JOKKA21 2011.10.16. 20:14:37

Ez nagy büntetés.:DDD

haruka 2011.10.16. 20:14:41

Attila bezzeg nem kapott semmit, ezt a két hülyét meg beparáztatják itt, meg büntetik.

capa05 2011.10.16. 20:14:52

veronikát miért büntetik?

foxglove (törölt) 2011.10.16. 20:15:55

mi volt a bünti? lemaradtam

Frenk a hal 2011.10.16. 20:16:01

fú remélem ennek az ocsmány, neveletlen, agyzsugoros, véglény kubai vödörnek kell majd cuccolnia. esküszöm összeillenek az ostoba paplanszájú bandzsa veronikával

csiri bá 2011.10.16. 20:16:03

@capa05: nem büntetik... bármi mást a szájába vehet csak Kiszopfelt nem. :)

csak magamat képviselem 2011.10.16. 20:16:04

@BarBwire: Szia!
Írtál már a Villalakóknak? Vagy már nem akarsz? A tennapit ugye egymásnak írták. Én még nem hallottam, mikor vannak nézői smsek. este kapják egy pakliban? a blikkel? :) v nem?

JOKKA21 2011.10.16. 20:16:28

@foxglove: Gyerekként bánnak velük.

liberaliskonzervativ 2011.10.16. 20:18:21

@MagasMacska: a macskák is. bazzeg, ezért csinálták ők is? tudhattam volna!

JOKKA21 2011.10.16. 20:18:33

Csabát választják ki, de Kinga essen ki minél előbb.

MagasMacska 2011.10.16. 20:19:58

Azért Balázs jócskán ekézi Kriszt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:21:12

@haruka: na, folytatom az írást:)

Mi lett a büntetés?:)

nathalie 2011.10.16. 20:21:22

@JOKKA21:
csak a magam nevében mondanám, hogy igen.

Frenk a hal 2011.10.16. 20:21:43

@csiri bá:
bocs igazad van :-) két irányba néz egyszerre. valóban nem ezt hívják bandzsának, de nem jut eszembe a defektus neve...

Kardhal.0 2011.10.16. 20:22:20

@ladyandhenk: Gyerekként kell bánni velük (nincs csúnya beszéd, korán fekvés, nincs csajozás, nincs alkohol, ha ezt megszegik sarokban állás, ilyesmik).

haruka 2011.10.16. 20:23:03

@ladyandhenk: gyerekek lesznek, azt nemtom meddig. korán fekvés, no alkohol, semmi csúnya beszéd, ilyenek. valahogy érzem, hogy Krisz túl fogja játszani a dolgot! :D

Frenk a hal 2011.10.16. 20:24:30

sádinak korrektor a szeme aláááááááááá de gyorsan!!!!!

sogeking 2011.10.16. 20:24:31

Fecót még a képből is kiküldik :D

BarBwire 2011.10.16. 20:24:45

@csak magamat képviselem: még sosem írtam nekik, nem tudom, hogy írható-e, de az egyik részben írták, hogy lehet írni nekik, de nem tudom hogyan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:26:11

@Kardhal.0: @haruka: anyám, ez a nagy büntetés??????:P

Bele ne pusztuljanak:P

Csak én nem értem, h mit gajdol Kinga? Ja, és Dyát sem:D

témázgató 2011.10.16. 20:26:49

Balázs: "nagy kihívás lesz egyeseknek a ronda szavak nélkülözése".

JOKKA21 2011.10.16. 20:27:18

@nathalie: Akkor kívánom, hogy legyen ő a pasid.
Kingának szerintem szex kéne és nem hisztizne.

témázgató 2011.10.16. 20:27:36

@ladyandhenk: én is figyelem, miért nem értem - szerintem nem nyitja ki a száját eléggé.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 20:27:56

@beebeer: +1.
Attila összetett ember, eredeti beszólásokkal. Ezeket nem kötelező szeretni. Keveset beszél, ha igen, ellenszenvet vált ki, de ekkor hallható, hogy sskk nincs benne csordaszellem, nem egy bari a nyájban. Saját, egyfős nyája van. Pásztor. A többiek, ha meggyőzi akiket akar, hallgatnak rá. Aztán a pokolba kívánják és szemből-hátulról leüvöltik. Pont, mint egy boldog lelki szegény nyáj. A 3 agyatlan lányra és Shadira, Fecóra meg Csabára gondolok. Gergő és Peti még pásztorok, de nem igazodok ki rajtuk. Krisz egy érdekes, önfejű valaki.
A Biblia szerintem is a nem gonosz, de nagyon könnyen befolyásolható emberekre célozhat.

capa05 2011.10.16. 20:28:49

@Frenk a hal: postás szeme van, Út- házszám

haruka 2011.10.16. 20:29:13

@ladyandhenk: én sem értem Kingát, csak a bazmegeit, azt is csak azért, mert olyankor sípolnak helyette. :D

témázgató 2011.10.16. 20:29:21

Legfontosabb, amit krisz leszűrt a filmből: nagyon rondán néz ki.

Kardhal.0 2011.10.16. 20:29:53

@ladyandhenk: Azért az alkoholmegvonás ezek között az emberek között... szerintem az. :D

nathalie 2011.10.16. 20:30:03

@JOKKA21:
köszönöm. azt hittem kötözködsz, de a jókívánság alapján látom, hogy nem.

JOKKA21 2011.10.16. 20:31:04

@nathalie: Csak nem értettem mit lehet szeretni Atin.És még pár emberen bent.

capa05 2011.10.16. 20:31:13

@JOKKA21: igen, maci helyett vibrátor

haruka 2011.10.16. 20:31:40

Vera a tökéletes közhelyszótár, most jöttem rá.

nathalie 2011.10.16. 20:32:20

Annyira frankó lett volna, ha melinda fejét kitakarják :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:32:49

@haruka: ja, tényleg, jogos:D Élőben is vernyákol és jobban megértem a macskát! Már lassan kész vok a művel!

@Kardhal.0: számomra nem lenne az, biztos magamból indultam ki:P

haruka 2011.10.16. 20:33:17

@nathalie: :DD vagy beszürkítik, mint a honlapon.

nathalie 2011.10.16. 20:34:22

@haruka:
a feje áthúzva egy piros x-el :D:D

capa05 2011.10.16. 20:34:32

@gyvy: Nagyon találó kifejezés

Kardhal.0 2011.10.16. 20:35:05

@ladyandhenk: Nekem kellene hozzájuk ital, biztos magamból indultam ki. :D

Frenk a hal 2011.10.16. 20:36:01

amúgy érdekes, h ez a csabi gyerek elvileg odavan kingáért, de mikor a kubai vödör versén kinga elfutott sírni, akkor teli pofával vihogott a kanapén olvasva költeményt...biztos ő is őszinte vhol mélyen...csak nem látni mert takarja a krumpli orra

Hurri Kán 2011.10.16. 20:36:49

@capa05:
Elvégre az lenne az igazi baszómackó. :D

nathalie 2011.10.16. 20:36:59

@JOKKA21:
elröhögök a beszólásain. Ahogy nézem gergő, fecó, péter is el bírja viselni. persze, vannak hibái, de kinek nincsenek.
a többieknél még a humor szikráját sem látom. Aggódhatnék, hogy annyira egyedül vagyok itt ezzel, de az összes haverom őt kedveli, úgyhogy annyira nem lehet nagy a baj. legalábbis remélem.

nathalie 2011.10.16. 20:38:09

@Frenk a hal:
ezt írtam én is, hogy csaba mekkora paraszt, de visszakaptam válaszba, hogy attila a paraszt :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.16. 20:38:51

@nathalie:
Sokkal nagyobb a baj, mint hinnéd. :DDD

nathalie 2011.10.16. 20:39:28

@gyvy:
összehorta nálunk a szemetet a szél... :D:D:D

haruka 2011.10.16. 20:40:14

meddig húzzák mééééég? már unom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:41:36

basszus, ilyenkor is sehét kell ölelgetni?

Mint a sziámi ikrek!!!

capa05 2011.10.16. 20:41:52

@haruka: kár, hogy nem a kisfilmek után jelöltek.

haruka 2011.10.16. 20:42:06

@ladyandhenk: na látod, ők például majmocskák. :D

MagasMacska 2011.10.16. 20:42:58

@ladyandhenk: Neeem, dehogy. Csak egy hím. (Nem is olyan alfa)

capa05 2011.10.16. 20:42:59

@ladyandhenk: A kezdetkor még Kinga állt ott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:43:06

@Kardhal.0: Én????????:P:P:P
Helyeseltem mindkettőnkre, nem de bár?:)

BarBwire 2011.10.16. 20:44:03

Balázs csúcs, hogy tudja húzni az időt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:46:52

@haruka: igen, ez már fájna, levegőt sem kapnék:P

@capa05: na, elárultam magam, h nem néztem a műsort! Mea culpa!:D

@MagasMacska: azaz:D:D:D

2011.10.16. 20:47:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: te még itt vagy? Nem kezdődött még a meccs?

témázgató 2011.10.16. 20:48:23

@ladyandhenk: ezen a szimbiózison és is folyamatosan ki vagyok akadva.

Frenk a hal 2011.10.16. 20:48:34

@nathalie:
hát abban a szituban egyértelműen csaba volt a sunyi bunkó.

Kardhal.0 2011.10.16. 20:48:52

@ladyandhenk: És még a szavakat is kiforgatod. :DDDD

capa05 2011.10.16. 20:49:44

@beebeer: Rajtunk tartja a szemét

haruka 2011.10.16. 20:50:57

Attila konfliktusaiból egy nyolcórás öfit lehetne csinálni, remélem addig nem húzzák a kiválasztást! :D

témázgató 2011.10.16. 20:51:08

Bíztam benne, hogy nem egy nyomoronc 18 éves őrjöngése lesz benne minden összefoglaló részben.
Nem így lett...:(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:51:57

@témázgató: ez már orchidea-szindróma:D Ki a nagyobb élősködő a másikon!:D:D

@Kardhal.0: szakmámból adódik, sorry:D:D:D Ez meg bizonyára Dr.Eszter-effektus!!!:D

BarBwire 2011.10.16. 20:52:19

@capa05: jóanyánk vigyáz ránk.

Frenk a hal 2011.10.16. 20:52:37

@témázgató:
pont erre gondoltam, h kubai vödör mindenkivel üvöltözik. érdekes helyen szocializálódhatott szegény gyermek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 20:52:55

@haruka: jaj, még a végén nem szólok!!! MEGÍRTAM! ELKÜLDTEM! És most vállon veregetem magam:P

BarBwire 2011.10.16. 20:54:10

Krisz bölcselkedik, nem áll jól neki.

nathalie 2011.10.16. 20:55:14

jaj, hát sehere nem szerepelt kisfilmben. sztem holnaptól mindenkivel üvöltözni fog, hogy legközelebb szerepeljen :D

csak magamat képviselem 2011.10.16. 20:55:22

küldjük párbajra Balázst, még lila kendője sincs. és tényleg húzza a rétestésztát.

capa05 2011.10.16. 20:56:13

És a Róma vezet már

2011.10.16. 20:56:55

@nathalie: pont erre gondoltam én is! :) Pedig még a csókot is mára időzítette. Szegény Sehi!

csak magamat képviselem 2011.10.16. 20:56:58

@capa05: lehet, hogy ezért hagytam ki mostanában.

capa05 2011.10.16. 20:56:59

@csak magamat képviselem: Nekem szimpatikusabban csinálja mint Lilu.

témázgató 2011.10.16. 20:56:59

Sehi borzasztóan kereste magát az összefoglalókban.
Nem találta....:)
Kingus is addig tartja magát érdekesnek, amíg Attila hajtja.

JOKKA21 2011.10.16. 20:57:38

Kiszopfel for köztársasági elnök.:D

Lasombra 2011.10.16. 20:58:55

@capa05: :) thx

Attilával igen vékonyan fogott a ceruzájuk.

Kiszopnál sem konfliktusokról volt szó zömében, hanem retardáltságról.

Verát nem is értem, miért tették bele. csak mert odamondogatott? ennyi erővel bárki lehetett volna.

Petivel meg kezdem azt érezni, mint tavaly Prolivérnél. Kissé mintha "speciális" státuszt élvezne a csatornánál. Erősítsük a pozitívumokat, hallgassuk el a kínos dolgokat.

és az RTL nagy szívességet tenne, ha Serit meg Geri tényleg közös listán játszatná.

beacska 2011.10.16. 20:59:01

hali! nem láttam az elejét. volt már Cris és Péter büntetése? ha volt, mit kaptak?

témázgató 2011.10.16. 20:59:42

@beebeer: ejnye, a csók nem azért volt ma, mert kiválasztás van!!!
A tiszta szerelem - és a bevallott 4 férfi előd után idő kellett az aktushoz.

haruka 2011.10.16. 20:59:44

@ladyandhenk: :P nézzél fééészt! :D

Kardhal.0 2011.10.16. 21:00:01

@ladyandhenk: Jaj. Csak nem pszichológus vagy? Akkor nem beszélgethetünk tovább. :D

Van egy nagy dilemmám. Sose tudom eldönteni, hogy Sehere szép-e. Jó, az alakja az nagyon jó, az nem kérdés, arra egyértelműen féltékeny vagyok,de az arca kérdéses számomra. Hol nagyon szépnek találom, hol meg nagyon kiélt, öreg arcot látok (talán smink?).
De az biztos, hogy nem tudok objektív maradni...

témázgató 2011.10.16. 21:00:28

@beacska: gyerekként viselkedtek, gyereknek fogják őket tekinteni - nem ihatnak alkoholt, nem beszélhetnek csúnyán, korán kell lefeküdniük...:)))

haruka 2011.10.16. 21:01:00

@beacska: volt, gyerekként kell viselkedniük, azt nem tudom, meddig. mivel hogy gyerekként viselkedtek. :)

capa05 2011.10.16. 21:01:08

@Lasombra: Szerintem a "belépő" erős volt aztán nem volt konzekvens.

beacska 2011.10.16. 21:02:44

@témázgató: :)) nnnna, az aranyos!!!kukorica nem került elő?

Frenk a hal 2011.10.16. 21:02:45

@Kardhal.0:
a test nem minden. (nézd a dyátipszilonnal, mindenki odavan érte de egy épkézláb mondatot nem tud összerakni. az alapvető szóformázás/használat nehézséget okoz neki) amúgy az arca tényleg kicsit kiélt. és nincs vmi sok sütnivalója. kezdem azt hinni, h itt feltétel volt a 80 alatti iq a lányoknál

2011.10.16. 21:03:31

@témázgató: rosszidulatú hülye picsa vagyok, hogy nem hittem el ezt a kristálytiszta szerelmet. De megvilágosodtam, hála neked. Sehere a szűz gogótáncos! :)))))))

Lasombra 2011.10.16. 21:04:25

@capa05: bocs, elvesztettem a fonalat, ezt melyikre írtad? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:06:22

@haruka: nézek:P:P:P

Köszi, köszi:D:D:D:D Le van blokkolva egy csomó mindened?

témázgató 2011.10.16. 21:06:42

Shadi szerintem az egyetlen tiszta ember ebben a príma csapatban.
Hajrá Shadi!!!

haruka 2011.10.16. 21:07:41

@ladyandhenk: ööööö, nem tudom. egy csomó minden nincs kitöltve inkább. :) mert milyen infó hiányzik még rólam? kinek és mit szeretnél kiteregetni? :DD

2011.10.16. 21:08:05

MIntha Attila nem számított volna Annamari jelére.

Hurri Kán 2011.10.16. 21:08:14

Zizinek ugye védeCCSége van? :)

nathalie 2011.10.16. 21:08:25

na, le lett zsírozva, hogy attila menjen ki. csabi nem kap elég jelet.

témázgató 2011.10.16. 21:08:48

Fecóóóóóóóóóó!!!
Amikor visszajönnek az emberek Péterrel való beszélgetésből, olyanok, mint a zombik...))

Lasombra 2011.10.16. 21:10:02

@capa05: faja, de róla pont nem írtam egy betűt se. :D
vagy most hány éves a kapitány?

Kardhal.0 2011.10.16. 21:10:53

@Frenk a hal: Zárójeles megjegyzés jön. Ezen: "dyátipszilonnal", nagyon jót nevettem. :)))

Persze, hogy nem minden (azért nem is utolsó szempont, ha tetszik, ha nem), csak amíg ezt nem tudom magamban tisztázni, objektív véleményt sem tudok mondani, mert félek, a véleményem egy része (vagy jó része) féltékenységből fakadna, de nem tudok neki hinni, ez a "jókislány" image, valahogy elképesztően hiteltelen.

Az iq-hoz kapcsolódó felvételi feltétel már az én fejemben is megfordult. :)

nathalie 2011.10.16. 21:10:55

az a helyzet, hogy am kurvára nem arra rakta a jelet, akire szíve szerint rakta volna, mert az vera lett volna. Csak akkor mindenki azt gondolta volna hogy féltékeny. Szóval akkor am is taktikázik.

Lasombra 2011.10.16. 21:11:15

@témázgató: ez most ült. Fecónak jár a pont.

Ki akar fogadni velem, hogy Gergő és Seri egymást jelöli? :)

nathalie 2011.10.16. 21:11:52

ez a csaba hülye??? hát miért nem attilára rakta??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:12:01

@beacska: szió!

Le a kalappal a tegnapi harcodért!!! Egyetértek veled!:D

@Kardhal.0: nos! Szerintem! 1, csinos, valóban, bár nekem girhes! Ja, és csak a genetika:D Szerintem! 2, nekem abszolút nem jön be ez az arc!!! Sminkelhető, fotózható, de abszolút nem szép! Bár ez szubjektív!

Egyébként meg nem:D, nem vagyok pszichómókus:D Másik dr.:D

capa05 2011.10.16. 21:12:12

@Lasombra: igazad van valamit elnéztem a visszaolvasásnál

Lasombra 2011.10.16. 21:12:30

Seri tekintetéből sugárzik a bölcsesség.

témázgató 2011.10.16. 21:13:08

Az agymosás hatott, úgy tűnik, Csaba lesz a kiválasztott.

sogeking 2011.10.16. 21:13:50

Cris a Tv képernyőnek válaszol :)

témázgató 2011.10.16. 21:14:57

Kubai vödör taktikája: megbeszélés alapján volt a jelrakás.
Szegénykém nem tud semmit kitalálni, csak azt, hogy ő jóban van azzal, akire a jelet teszi.

MagasMacska 2011.10.16. 21:15:18

@témázgató: Percig sem kételkedtem benne. (Pedig én csípem.)

2011.10.16. 21:15:30

@Lasombra: szerintem meg egyformán szavazak, értelemszerűen nem egymásra. Na, majd meglátjuk.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 21:15:33

Fecó elmondta, amit ide írtam.
Köszönöm-köszönöm! :) Annyi a Peti-féle összezavarás, hogy csak na!!

Lasombra 2011.10.16. 21:15:52

Eszter egyetlen 345 szavas többszörösen alárendelt mondatban fejtette ki álláspontját.
Vajon mi lehet a szakmája?

nathalie 2011.10.16. 21:15:52

@nathalie:
buta vagyok. verát egyszerűbb lesz kivinni. majd mondhatja, hogy én rá is raktam a jelet, nem csinálok segget a számból. Így attilát nem kell kihívnia. én vagyok a hülye, nem ő. :D

Hurri Kán 2011.10.16. 21:16:25

Szorul a hurok, Csaba... Itt nem segíthet mán a gitározás. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:16:29

Attila, h megnyugodott már, h nem ő fog menni!:D Az a pofa!!!

MagasMacska 2011.10.16. 21:16:55

Prsze, Gergő meg érzelmi hatás!

nathalie 2011.10.16. 21:17:07

na de mitől lett narancssárga????

sogeking 2011.10.16. 21:17:44

közel kerültél hozzám, de rád rakom a jelet :)

Lasombra 2011.10.16. 21:17:47

@capa05: a csudába. félreismertem őket! :D
pedig menő lett volna, Balázs biztos agyfaszt kapott volna.
tétje, kockázata nulla, csak humor. de olyanjuk nincs mondjuk.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 21:17:59

@csak magamat képviselem: na meg Attila, a másik pásztor nyomása érvényesült, na. hülye birkák

témázgató 2011.10.16. 21:18:10

Sehi: nagyon bírlak, közel kerültél hozzám ez alatt a hülye játék folytán.

haruka 2011.10.16. 21:18:17

Seri már megint naranccsal sminkelt.

sogeking 2011.10.16. 21:19:07

legalább találnának ki valami kamu szöveget :)

Lasombra 2011.10.16. 21:19:10

vajon azt vágják, hogy ezzel semmit nem ártanak Csabának?
azt visz ki, akit akar.

na. egyedül Kinga érzi a dörgést. meg vagyok lepve picit.

Kardhal.0 2011.10.16. 21:19:26

@ladyandhenk: Na jó, ez az üdvözlése a nézők felé, most döntött...atya ég...

Ha másik doktor, akkor lehet, hogy pont ma este nem bánnám a beszélgetést. :)

sogeking 2011.10.16. 21:20:30

Fecó és Csaba között ki áll? miért kell azt a helyet szabadon hagyni?

MagasMacska 2011.10.16. 21:20:36

@sogeking: Nem tudnak. Azt Attila nem mondta meg nekik.

nathalie 2011.10.16. 21:20:55

@Lasombra:
verát fogja vinni, és lehet vissza fog jönni.

témázgató 2011.10.16. 21:21:10

Dyát becsülöm, nem állt a többi mögé.
- vagy nem értette, mit mondtak neki...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:21:37

@Kardhal.0: nem, nem a szexualitás doktora vagyok, ne tévessz össze vkivel:D

MagasMacska 2011.10.16. 21:21:44

@Lasombra: Nem érzi. Tényleg megbeszélték, Csaba mondta neki, hogy inkább választó akar lenni.

capa05 2011.10.16. 21:21:54

Retorikábol Csaba sem fog vizsgázni

csak magamat képviselem 2011.10.16. 21:22:05

@cápa05: lehet nekik írni, Barb most megerősítette, elvi szinten.
mindjárt nézem a honlapot.

JOKKA21 2011.10.16. 21:22:14

Csaba jusson vissza, mondjuk Ati ellen.:))

Lasombra 2011.10.16. 21:22:19

ja, csak hogy ma is dicsérjem Dyát: ő nem állt be a birkacsordába. most sem.
way to go, girl! :)

témázgató 2011.10.16. 21:22:24

Balázs kérte, hogy hagyják szabadon azt a helyet - mert az anyukája is nézi a tv-t...

haruka 2011.10.16. 21:22:26

@ladyandhenk: he, már untam, régóta nem cseréltem. baj? :P

@nathalie: ha így lesz, remélem is, hogy Vera kint marad.

csiri bá 2011.10.16. 21:22:41

@Lasombra: vágóhídi szakasszisztens esetleg? :D

sogeking 2011.10.16. 21:23:12

@capa05: majd belejön, szerintem nem ez volt az első jelöltsége

2011.10.16. 21:23:26

@sogeking: "miért kell azt a helyet szabadon hagyni?" - hogy látszódjon Balázs a TV-ben. Komoly.

capa05 2011.10.16. 21:23:39

@csak magamat képviselem: Azt én is láttam már, de még beküldést nem láttam, pedig a reakció lenne az érdekes.

Lasombra 2011.10.16. 21:23:39

@MagasMacska: ja. akkor legalább emlékezett rá! :D

@témázgató: te vagy az én emberem. :)

@nathalie: tegnap feszegettük, kivel jöhet vissza. Vera valóban az egyik.

sogeking 2011.10.16. 21:23:50

@sogeking: mármint az utolsó, pedig nem ittam semmit :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:23:57

@haruka: he, most nem akarok lemaradni mögötted, cserélek én is!!! A kedvencemet berakom!:D:D:D:D

Kardhal.0 2011.10.16. 21:24:18

@ladyandhenk: Hoppá! Én voltam félreérthető, de nem arra gondoltam. :DD
Kedden jogalapok vizsga. :)

Gorlaami 2011.10.16. 21:24:56

Értelmesek ezek a villalakók. Nem vágják, hogy így Csabát hozták helyzetbe? Úgyis őt vitte volna bárki, ha kiválasztják, így viszont odaadták az ellenfelüknek a választást, hogy a leggyengébbet vigye ki, és esetleg visszajöjjön.

capa05 2011.10.16. 21:25:16

@Lasombra: Mert elfelejtette, hogy mit mondtak neki.Egy szarás lett a jelölés alapja..?

sogeking 2011.10.16. 21:26:13

@beebeer: lehet, de szegény Fecót meg elkülönítették :)

nathalie 2011.10.16. 21:26:38

@haruka:
akár kivel megy ki, azt szeretném ha csaba maradna kint...

Lasombra 2011.10.16. 21:26:52

@beebeer: csodálom, hogy nem tettek ki kordonokat nekik.
díszlettervezőket, technikusokat ezúton is üdvözlöm. ezer kamera közül egyet se tettek olyan helyre, hogy normálisan meg lehetne oldani a közvetítést.

Tjuca 2011.10.16. 21:27:13

fecó kire tette a jelét? péterre?

foxglove (törölt) 2011.10.16. 21:27:34

@Gorlaami: egyszer beszéltek erről, és úgy gondolják, hogy tökmindegy kit visz ki Csaba, mert annyira semmilyennek tartják, hogy esélye sincs visszajönni.

liberaliskonzervativ 2011.10.16. 21:27:38

@sogeking: kamera miatt. hátulról is mutatják őket.

fecóban most pozitívan csalódtam.
én csabi helyében ennyit mondtam volna: bármelyikőtök ellen összeszervezkedhetnek.

amit ugye kinga is mondott annó.

Lasombra 2011.10.16. 21:28:19

@capa05: totálisan mindegy, mi a jelölés alapja.
szvsz még egy szarás is jobban hangzik, mint a "tisztellek-becsüllek, semmi bajom veled, ezért téged jelöllek" duma.

Gorlaami 2011.10.16. 21:29:35

@foxglove: Vera ellen szerintem visszajönne, és őt is fogja vinni.

Tjuca 2011.10.16. 21:29:43

mögmondta, hát mögmondta. :-D

haruka 2011.10.16. 21:30:08

@ladyandhenk: utánozós majom! :P

@nathalie: igazából az lenne a legjobb, ha Kingusz menne, mert iszonyat az a nő. de őt úgyse viszi ki, meg ellene kint maradna szerintem.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 21:30:22

b+nincs ilyen menü a honlapon, az sms a 4-ről szól, tévedtem.

foxglove (törölt) 2011.10.16. 21:30:54

@Gorlaami: ezt én is így gondolom, remélem is, hogy őt választja

Lasombra 2011.10.16. 21:30:55

@foxglove: mert akkora satuk, hogy fel sem fogják a kinti erőviszonyokat.
vagy nem nézték tavaly Jerzyt.

capa05 2011.10.16. 21:31:14

@Lasombra: Ebben igazad van, egyetlen pozitívum volt, hogy " nem állsz közel hozzám,még nem ismerlek" szinte alig hangzott el.

beacska 2011.10.16. 21:34:12

azért ez a Fecó érdekes ember. Láttam élőben vele 2 jelenetet:
-amikor Shadinak fényezte a becsületet, a gerincet, meg hogy ő milyen nagylelkű volt a 2 másik marakodó donnal a pénzügyekben
-és láttam, amikor egyezkedtek, és a 2 másik don közölte vele, hogy ha ő az egyetlen, aki nem képes alkura, akkor kezdik elölröl az egészet, de új feltételekkel.

Hááát, ezért szeretem az onlányokat ;DD

mocskosmacska 2011.10.16. 21:34:31

@témázgató: Ma nekem is szimpi volt a kiválasztásnál. Nem volt olyan görény, mint páran, hogy pusztán kényelemből és konfliktuskerülésből rárakták a jelüket csabára. Ma este ő, BTA és fecó volt szimpi. Rajtuk látszott, hogy nem a félsz vezeti őket a kiválasztásnál. Csabi meg szimpi, hogy rárakta a jelét a modoros banyára.

Hurri Kán 2011.10.16. 21:34:34

Az lehet a baj, Csabának nem lett legjobb barátja bent. :D

capa05 2011.10.16. 21:37:07

@beacska: az éjjel volt jó amikor táncoltak és valakit VV Sárinak nevezett el , sajna nem derült ki hogy kit?

2011.10.16. 21:37:17

@sogeking: ne gyere már a szegregációval. :)))) Fecó most nagyon tökös volt egyébként.

Közben figyelem a Roma meccset, ilyeneket írnak az NST-én: "39. perc Egy újabb Lazio-támadásnál ront el egy könnyű passzt Klose, aki nem tudja kiugratni a mellette hat méterre lévő Klosét. "

A büdös életben nem fogom megérteni az olasz focit.... Most hány Klose játszik a Lazioban tulajdonképpen? De mindegy is, Hajnit kellett volna megkérdezem...

Tjuca 2011.10.16. 21:38:42

@beebeer: de hisz fecó mindig ezt hajtogatta, hogy ő márpedig péterre rak, ha a kutya a kovászba tojik akkor is. :-)

capa05 2011.10.16. 21:39:20

@beebeer: lehet szellemképes a tv

beacska 2011.10.16. 21:39:53

@capa05: :DDD azt még nem láttam...én az ilyen "tömegjeleneteket" ugrom. csak megnézem, ki kivel, és a szűkkörű beszélgetésekre korlátozódom ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:40:22

@Kardhal.0: pasi vagy-e?:) És nem arra gondoltál?:) Nahát:O:O:O

De jó kis vizsga lehet, bár nem tom, h mit tanultok rajta, és hol?!

beacska 2011.10.16. 21:40:52

@beebeer: kíváncsi vagyok, Attila meddig tűri a tökeit....

mocskosmacska 2011.10.16. 21:41:02

Modoros verára tök jellemző, hogy a kiválasztásnál, amikor a tábla előtt állt, akkor sem azt indokolta, hogy miért teszi a jelet arra, akire teszi, hanem a saját lelkivilágát fényezte. Egyébként ő volt az egyik, aki gyávaságból és megfelelési vágyból tette a jelet csabira.

never again 2011.10.16. 21:41:25

Csaba jó volt, bár a Chris-Kinga kiboruláson szerintem azért nem ment Kinga után, mert akkor abból kombináltak volna, inkább játszotta a laza-fasza-gyereket =)

JOKKA21 2011.10.16. 21:42:08

Annamarit elveszem feleségül.:)

csak magamat képviselem 2011.10.16. 21:42:50

Hozzászólás menü van, Barb. névvel és moderálással. lehet, regelni kell, egy másik menüben. vigyázz mit írsz.

2011.10.16. 21:42:51

@Tjuca: ez nem zárja ki azt, hogy tökös volt. Megmondta előre. Jól látja, hogy Péter főállásban keveri a kakit, megjegyezném, hogy roppant módon szórakoztatóan, és nem félt rátenni a jelet. Idáig tetszik, amit Fecóból látok.

Lasombra 2011.10.16. 21:42:54

@beebeer: Klose ilyen gyors, hogy saját magát kiugratja.

never again 2011.10.16. 21:43:01

És Csabának igaza volt abban, hogy közölte, hogy mindenki kényelmi szempontból rakta rá a jelét :(

témázgató 2011.10.16. 21:43:21

@beebeer: Fecó megalapozta a közönség szimpátiáját - erre szerintem emlékezni fognak majd, ha ő kerül kiválasztásra.

Kardhal.0 2011.10.16. 21:43:53

@ladyandhenk: Tudomásom szerint nem vagyok :),viszont most csak véletlenül nem gondoltam arra (ha ez jó mentségnek). :)

Az, hogy jó lesz-e, az majd kiderül :), csak ilyen mellékvágány óra amúgy.

capa05 2011.10.16. 21:44:03

@JOKKA21: Ha kibírod röhögés nélkül?

csak magamat képviselem 2011.10.16. 21:44:25

@capa05: az nekem is tetszene, a vv4-ben kurvajó hisztik voltak a napiblikk miatt. :)

forexfelix 2011.10.16. 21:44:27

lofej csabinak csak valamelyik eböni ellen lehet esélye sztem, dija a legesélyesebb,de azzal smúzolt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.16. 21:44:32

@Gorlaami:

remélem azt a rém karakter Attilát viszi, ebben az esetben én és a másik százezer nő némi ízléssel megáldva Csabára fogunk szavazni, hogy visszamenjen a házba, és ha az RTL nem egy hazug csaló társaság, akkor a Csaba fog visszamenni... én amúgy csak egy adást láttam élőben, és abban annyira undorító volt Attila (letépte egy csaj melltartóját) hogy megfogadtam, amíg ő a házban van nem nézem az adást...

foxglove (törölt) 2011.10.16. 21:44:47

@beebeer: nekem kell egy Klose itthonra, ha már annyi van. Meg amúgy is.

nathalie 2011.10.16. 21:45:02

@JOKKA21:
am? most kérdezzek vissza? :D:D

2011.10.16. 21:45:29

@capa05: Ja, vagy Klose skizofrén és második énje manifesztálódott.

De ez a jelenet nagyon tetszik, szinte rejtői:
"Rosi és Radu csap össze keményen, férfiasan, bátran. Így hát kétperces ápolás" :DDDDDDDD

beacska 2011.10.16. 21:46:04

@ladyandhenk: sziaaa! miért? amúgy már írtam itt, hogy csalódni fogok a Péterben, ha Csabára teszi a jelét, és nem is értem...tökre nem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:46:34

@Kardhal.0: ja, hát akkor az semmi nem lesz:D Jogra jársz?

Tudom, este van! De most lemaradtam, h hölgy, v úr vagy?:D

2011.10.16. 21:46:54

@foxglove: aztán mire használnál egy Klosét?
De tudod mit, inkább ne mondd meg! :DDDDD

témázgató 2011.10.16. 21:46:55

Kingát akkor becsülném valamire, ha a kubai köcsögre tette volna a jelét azok után, amit az ajánlás címen írt róla.

beacska 2011.10.16. 21:47:00

@beebeer: mert csak olyat tesznek be, látnád az onlányokat is...kicsit irányítottak vagyunk..

mocskosmacska 2011.10.16. 21:47:21

@beebeer: Igen, shadin és bta-n kívül még fecó volt ma este szimpi, ráadásul ő nekem meglepetés volt, mert eddig nemigazán csíptem. Shadiról meg azt hittem, hogy sodródni fog az árral, ő is csabára teszi, de gerincesebb, mint hittem.

beacska 2011.10.16. 21:48:54

egyébként, aki meglepően tökös volt, az Shadi. nem hittem volna, hogy rátámad a Főnökre, de nem lehetett véletlen: tegnapelőtt a gerinces Fecó környékezte meg, tegnap a Gergő okította. Szerintem rövidre akarta zárni a dolgot...

témázgató 2011.10.16. 21:49:24

@mocskosmacska: teljesen egyetértek.
Az egyszerűbb utat választotta a többség, a közönség szimpátiájával nem számoltak, csak a gyors menekülőutat választották.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:49:37

@beacska: amit írtál:) A szelektálás:)

Én sem értettem, h Ő miért tette rá:( Én lazán Attilára nyomtam volna, az egy jó lépés lett volna, mert adott volna állandó konfliktust köztük!!!

Még véletlenül sincs benne 3 volna, tessék elnézni nekem:P

Lasombra 2011.10.16. 21:50:36

@Brr: "és ha az RTL nem egy hazug csaló társaság, akkor ..."
ugye érzed, hogy hol csúszik el a terved?

@témázgató: valóban.

Kardhal.0 2011.10.16. 21:51:03

@ladyandhenk: Nem, nem jog, programozás. :)

Hölgy (lehet ilyet mondani itt? :D )

2011.10.16. 21:51:09

@beacska: nyilván, mert műsort kell gyártani, azért annyira nem venném komolyan, hogy egész éjjel online nézzem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 21:51:59

@beacska: Én értem. Megegyezett Attival, hogy egészen addig együttműködnek, amíg ki nem szórják "a szürkéket" és ezt be is akarja tartani, mert számára (is) előnyös. Ezért is dumálta meg ma hajnalban az ügyvédet, hogy ne Shadira tegye a jelét, hanem Csabára. Azt nem tudom, hogy végül rátette-e, mert még nem töltötték fel a videót...

haruka 2011.10.16. 21:53:16

@ladyandhenk: háhá, a Rozser! :D írtam amúgy választ!
és most lelépek, jóccak mindenkinek!

capa05 2011.10.16. 21:53:31

@JOKKA21: Egy bemutatkozó szinte naturális megsemmisítő véleményt kapnál, aztán szépen visszavenne a stílusból és ha megszeret még meg is alázkodna, megkérné a kezed.

beacska 2011.10.16. 21:53:33

@ladyandhenk: én a Shadit tippeltem. Csak aztán Attiláék leleplezték azt a nagy "ármányt", amit Péterék elkövettek, így maradtak Csabinál. De nem értem, miért egyezkedik vele. Attila már többször bebizonyította, hogy egy vállrántással szarik az egyezségekre. Bár A. a Fecón elgondolkodhatna, nem lesz ez így jó ;D

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 21:53:55

@beebeer: Klose az eddig megszerzett nyolc pontból hatot szerzett a lációnak.

Kardhal.0 2011.10.16. 21:53:57

@King of Shadows: Az ügyvédnő Shadira tette volna?? :o Azt hittem jóban vannak.

témázgató 2011.10.16. 21:54:21

@beacska: bocs: Csabára tette, előző hozzászólásom törölve!

beacska 2011.10.16. 21:54:33

@beebeer: én sem éjjel. nappal, pörgetve. Reálisabb a kép...itt megbeszéljük, mikor érdemes kuksizni ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 21:56:57

@haruka: igen, olvastam is! :D Majd holnap válaszolok! Jó éjt!

@beacska: :D

Fecóról lemaradtam, basszus, kire rakta?:O

Mivel 24 órából csak egy szar órát látok, mínusz reklám, nem tom, h mik történnek, nem tom, h kire kellett volna Petinek raknia:s

Én Attilára tettem volna, azt tudom!

mocskosmacska 2011.10.16. 21:57:33

@ladyandhenk: Igen, ő volt a negyedik, aki ma este szimpibb lett.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 21:58:01

@témázgató: @Kardhal.0: Most akkor rátette, vagy csak rátette volna? :P

Egyébként egyáltalán nincsenek jóban, ma hajnalig jelölni is akarta, csak a Survivor sikeresen (vagy sikertelenül?) közbelépett. :)

Kardhal.0 2011.10.16. 21:58:45

@beacska: Igen, csak az volt új infó, hogy ha nem beszélik le róla, akkor Shadira tette volna, ez meglep.
(" Ezért is dumálta meg ma hajnalban az ügyvédet, hogy ne Shadira tegye a jelét, hanem Csabára.")

témázgató 2011.10.16. 21:58:52

@ladyandhenk: Fecó Péterre tette (egyem a lelkit) - nagyon korrektül indokolt mellé.

2011.10.16. 21:59:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: könnyen van, magát is tudja indítani ez a Klose! :DDDDD

capa05 2011.10.16. 22:00:34

@Kardhal.0: Már korábban Csaba kérte a DR-t hogy rá tegye.

témázgató 2011.10.16. 22:01:32

@King of Shadows: Jajistenem, hát rátette!!! (mármint Csabára)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 22:01:58

@capa05: @témázgató: juj, nem hódolt be kishitlernek????Nahát!!!!!!!!

@beebeer: Én szeretem Kloset! Vitathatatlan, h nagyon jó játékos!

capa05 2011.10.16. 22:02:09

@témázgató: Csoda hogy nem sírta el magát jelölés közben..

beacska 2011.10.16. 22:02:41

@Kardhal.0: hát volt abban is logika: a legkisebb ellenállás felé hajlik. Fura amúgy, hogy Csaba régebben van bent mint Shadi, mégis neki van kevesebb kötődése.

Kardhal.0 2011.10.16. 22:03:09

@capa05: Jah ééértem. Iszonyat bonyolult szálak vannak itt mindenhol. :))

beacska 2011.10.16. 22:03:56

@ladyandhenk: persze, hogy nem, hisz ő gerinces, és nem bírja, ha manipulálják az embertársait!! MERT ZOMBIK LESZNEK!!! :DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 22:04:03

@ladyandhenk: jaj, hagyd, véletlenül összekapta magát a csapata, aztán nem bír magával :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 22:04:07

@Kardhal.0: Azt mondta neki, hogy mindenféleképpen Csaba kapja a legtöbb jelet, tehát az övé már nem oszt, nem sz@roz, ezért tegye rá.

@témázgató: Jó. :) Nem tudom megnézni, mert sz@rnak feltölteni... :(

mocskosmacska 2011.10.16. 22:04:10

VAjon kik lesznek azok, akik innentől gyors, erős nyelvcsapkodásokkal próbálják csabát meggyőzni, hogy ne őket vigye ki?

capa05 2011.10.16. 22:04:43

@Kardhal.0: Akkor történt amikor Kinga elárulta Csabának, hogy szervezkednek ellene.

Kardhal.0 2011.10.16. 22:05:03

@beacska: Azt a kevés kötődés dolgot -szerintem- csak Attila hangoztatja és ez így szépen mindenkinek megfelelt, mint érv, hogy "ezért tettem rá a jelem".

mocskosmacska 2011.10.16. 22:06:12

@beacska: Szerintem csabának több a kötődése, ez ilyen standard szöveg, amit attila kitalált, a többi meg fújja, mert valamit mondani kell annál a táblánál, azt nem lehet, hogy: hát ez a legegyszerűbb, mert különben is ha nem teszem, lehet, hogy csúnyán néznek rá.

témázgató 2011.10.16. 22:06:34

@mocskosmacska: a kérdés jogos. Kingus elmondja, hogy nyomás alatt cselekedett, a többi csaj szerelmet vall, a fiúk csendben szűkölnek..

Kardhal.0 2011.10.16. 22:07:12

@King of Shadows: Meggyőző érv... :) (bár a jelek szerint tényleg az volt)
Sokkal jobban megy a manipulálás ebben a szériában és érdekes, akik később jöttek is simán megvezethetők, pedig látták,hogy kik és milyen technikával teszik ezt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.16. 22:08:32

@beacska: statisztálnak a Brad Pitt filmben?:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A Lazio nem érdekel, mert nem szeretem, de ő jó! Máshol is jól játszott!:D Örülök, ha egy jó focistának jól megy a sport! Bárkiről legyen szó!!!:D:D:D:D

Kardhal.0 2011.10.16. 22:08:48

@capa05: Köszi! :) Az a baj, hogy minden egyes öfi után úgy érzem magam, mint akit leszedáltak és Cris naccerű hozzászólásin kívül (úgy szeretlek, hogy nagyon bírlak), nem igazán ragad meg semmi. :)

2011.10.16. 22:09:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @ladyandhenk:

Még mielőtt elterjedne, semmi bajom Kloseval, sőt az egész német válogatottból csak Ballackot nem csípem. Tehetek én arról, hogy ilyen hülyén írták le a nemzeti sport online közvetítésében azt a bizonyos mondatot? (Azóta kijavították, Cissét nem tudta indítani Klose).

témázgató 2011.10.16. 22:10:11

@King of Shadows: fenn van a szöveges összefoglaló a szavazásról.

beacska 2011.10.16. 22:10:35

@Kardhal.0: persze, én ezt értem! Ezért rakott rá az Attila-klán. De a Péter-klánnak PONT az lett volna az érdeke, hogy Csaba maradjon, hergelje Attilát, aki szépen egy dühkitöréssel kizáratja magát...de lehet, hogy ez csak innen látszik így...

és még egy utolsó Fecó-dolog: MOST mit gondol Fecó? Péter szavazott a Főnök kedve szerint, ő meg nem. Kinek is mosta át az agyát???

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 22:11:31

@Kardhal.0: Szerintem Eszti arra épít, hogy Csaba most nem tudja kihívni, aztán meg úgyis kint marad. Így elkerülheti, hogy valaki potenciális párbajellenfélnek tartsa...

capa05 2011.10.16. 22:12:38

@beacska: Egyenlőre közös az ellenség,a párbajnál is megegyeztek.

beacska 2011.10.16. 22:13:17

@mocskosmacska: Péter az egyetlen elfogadhatót mondta: hogy az Arénában nagy az esélye az állandó védettség megszerzésének (fizikum+agy)

beacska 2011.10.16. 22:14:01

jaaa, és Melinda megint volt!
MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA!!!

beacska 2011.10.16. 22:14:55

@capa05: de miért? mit zavarja a többi 12-t Csaba? nem értem...csak Attilát zavarja...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.16. 22:15:20

azért nem bánom, hogy még nem neveztek yetilábú tündérkének..:DD

foxglove (törölt) 2011.10.16. 22:16:32

@beacska: nem zavarja őket, csak valamiért mind azt hiszik, ő a leggyengébb kint.

tena_lady 2011.10.16. 22:17:23

Forralt borba paprika? Hm. És mi az arány?

capa05 2011.10.16. 22:17:24

@fkangi: Jó estét hazaértél?

capa05 2011.10.16. 22:18:33

@tena_lady: Attól függ milyen erősen szereted?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.16. 22:19:50

@ladyandhenk: bocs, hogy soká ment a válasz, de közben beindultunk..:) jó éjt!
@capa05: helló:) haza, most gyorsolvasás, aztán fürcsi, vacsi, alcsi.. hogy stílusos legyek a VV-hez :D

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:20:14

@beacska: ma miért volt ilyen Fecó? én szimplán nem tudom hová tenni. önjáróvá vált? Mit kap ezért Attilától? Csaba mit fog gondolni róla? Pozitívat, mert elárulta a tengelyhatalmakat. Duplán. Csaba nem akarja kivinni, mert hálás.

beacska 2011.10.16. 22:20:20

hahóóó, hogy áll a Róma meccs? vér folyt már???

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 22:21:21

@témázgató: Igen? :O

@beacska: Nem zavarja őket, de nagyjából ő az egyetlen, akitől nem félnek. És ha kivisz valakit, a győzelem arányából lehet következtetni az illető erejére is. Vagy Csabiéra, ha nyer...

beacska 2011.10.16. 22:21:42

@capa05: csak azt nem értem, nem tűnt fel neki, hogy Melindát is ezért küldték haza?
Remélem, új kedvencem, Eszter tanul ebből, és kicsit aktiválja magát!

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 22:23:02

@beacska: :) még nem. 1-1, lazio tizenegyesből egyenlített, egy piros, négy sárga.... szóval, a szokásos :)

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 22:24:22

@tena_lady: aham, próbáld ki. 7 deci bor, 3 deci víz, egy kettétört macskapöcse.
lehet pár szem borsot is + a többi fűszer szokás szerint.

capa05 2011.10.16. 22:25:25

@beacska: Ha nincs a táblánál, eltávon is lehetett volna a mai napon.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:25:33

@beacska: sorry, without a doubt it is impossible. today, tomorrow, the day after tomorrow...never! accept it or I will make an example of you, lil'Bee! :)

mocskosmacska 2011.10.16. 22:25:59

@beacska: Péter tényleg értelmesen megindokolta a döntését, és ezzel elfogadhatóvá tette azt. De kinga, sehi, modorosvera, gergő, eszter meg még páran nagyon szánalmasak voltak annál a táblánál.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:26:34

@beacska: az egyik legfontosabb testrészünk, csoda, ha vigyáz rá? ;)):DD

capa05 2011.10.16. 22:28:37

@mocskosmacska: Gergő már több alkalommal mondta, hogy eszik,alszik súlyzózik és kész.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:29:57

@beacska: kedvenc állatom a bárány, 2010 szülinapomon kis nevető plüssbarit kaptam a barátnőmtől. hogy miért nem zavar senki mást Csaba és dobálják a jeleket? ők is kis barik. nyáj. öntudatlan.

mocskosmacska 2011.10.16. 22:30:32

@capa05: Ez szerintem csak a duma része volt a dolognak.
NEkem gergő az, aki totál unalmas sehivel együtt.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.16. 22:30:39

@Lasombra:

aha, van benne valami... akkor kimaradok az élvezetből...

beacska 2011.10.16. 22:31:20

nálatok sincs onlány?

capa05 2011.10.16. 22:33:57

@mocskosmacska: Az online-t át szoktam pörgetni és ott sem igazán mutatják.
Gergő egyenlőre a többiek szemében erős, másrészt Petivel ők főznek.
Ahogy a VV 4 ben Alek mondta nehogy már a kaját kiszavazzák

beacska 2011.10.16. 22:35:29

@capa05: Meg Gergő a csajoknak is nagyon bejön (a bentieknek). Volt az a pontozás, ahol szinte mindegyiknek 1. vagy 2. lett a rangsorban.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:41:38

@beacska: hívja ki Fecót a picsába! most bedühödtem a kis gyökérre. jól számolgatott, hacsak Csaba át nem látja. és Attila is kikészíti, remélem.
nincs online.

BarBwire 2011.10.16. 22:41:40

@csak magamat képviselem: bocsi, a vesszőket nem olvastam :-DDD

akkor mégse lehet nekik üzenetet küldeni? Hát ez igy hót unalmas lesz.

témázgató 2011.10.16. 22:42:48

@mocskosmacska: azért unalmas Gergő Serivel, mert nekik még nem mondta meg Péter a tutit, amit viszont Kubai Köcsögnek elárult:
unalmas leszel, ha mindig csak azt látják, hogy a nőt nyalod.
Ez köcsögnél egy ideig hatott is, de aztán győzött a SZERELEM....

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:43:29

@BarBwire: BarB csak egy van! ;-) és még vezetékes is.

mocskosmacska 2011.10.16. 22:44:48

@capa05: Gergőt szerintem is erősnek tartják bent. HOgy erős-e azt nem tudom, csak azt hogy én már rohadtul unom a szerelmi nyűglődésével együtt.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:45:06

@beacska: semmi baj, minden rendben lesz, megígérem.

Hódos Hajnalka 2011.10.16. 22:45:23

@beebeer: és pont Klose akciógóljával.... most hörgök kicsit.

csak magamat képviselem 2011.10.16. 22:45:52

@BarBwire: semmi interaktivitás. kapjákbe. :)

mocskosmacska 2011.10.16. 22:46:36

@témázgató: Péternek kurvára igaza volt. Pedig Kubai és harcsaszáj jóval szórakoztatóbb, természetesebb és szimpatikusabb, mint gergő-sehi páros.

capa05 2011.10.16. 22:47:34

Azért "romantikusabb" lelkek is potenciális szavazók, akik eddig egy smárért drukkoltak, legközelebb egy könnyed pettingben.Szóval még ez a páros kihúzhat kb 3 kiszavazást..Hacsak Csaba most ki nem viszi She-t és akkor a lány kint marad.

2011.10.16. 22:48:42

@capa05: én szóltam, hogy ezzel a Kloséval még baj lesz.....
Na jóccakát! :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 22:53:47

@csak magamat képviselem: Szerintem arra akarta tenni a jelét, akire várhatóan más nem tenne, ahogy Dya is. Ati meg nem nagyon fog hőzöngeni, mert a Szóvivője az egyetlen, aki még jóban van vele.

capa05 2011.10.16. 22:55:54

Na jó éjt mindenkinek!Akik Online várnak , türelmet!

BarBwire 2011.10.16. 23:00:21

Jó szunyát! Holnap munka.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.16. 23:02:05

Még mielőtt elfelejteném! Görgő a legnagyobb hipokrita az egész kócerájban. Azt mondja Csabi nem csinál semmit, holott ő sem a konstans Seri-ölelgetésen kívül.

Azt kérdezte a WC-s néni Dyától, hogy miért nem alszik akkor amikor lehetősége lenne rá? Viszont aznap hajnalban Görgő és Sehi pont Dya ágyában enyelgett, miközben az ágy gazdája ott feküdt tőlük tíz centire.

Eddig ennyit szedtem össze Görgőről. :)

csak magamat képviselem 2011.10.16. 23:04:26

@King of Shadows: ebben abszolút van valami. a 4ben Alek Olival a csapat felének a jóindulatát és tiszteletét kivívta, Attilát itt tényleg nem tiszteli Fecón kívül más, csak érdekszövetségesei voltak. meg szerintem Kinga belezúgott, de ez már az én hülyeségem.

témázgató 2011.10.16. 23:26:39

@capa05: "Hacsak Csaba most ki nem viszi She-t és akkor a lány kint marad."
Ha figyelmesen nézte Csaba az összefoglalót, láthatta, hogy She-ről nincs film, amit az érintett erősen hiányolt - és ez utal valamire...

ő-szinte 2011.10.16. 23:28:45

Huhuhú! Megjött az online!

ő-szinte 2011.10.16. 23:31:12

Basszus, milyen tundrabugyi van Kingán?

csak magamat képviselem 2011.10.16. 23:31:51

@King of Shadows: biztos kimarad az öfiből, mekkora crazy virgonc is ő (muhaha). a kisollón kívül csinált valami eredetit?

ő-szinte 2011.10.16. 23:34:00

Vmi feladat lehetett, mert Kiszop furcsán van felöltözve.

ő-szinte 2011.10.16. 23:35:02

És már látom, hogy nem csak ő.

ő-szinte 2011.10.16. 23:35:33

@gyvy: Szia! Örülök, hogy vagyunk.

ő-szinte 2011.10.16. 23:36:30

Szerintetek kit visz Csaba?

Hurri Kán 2011.10.16. 23:43:24

@ő-szinte:
De.
De annyira nem követem a műsort, h tudjam. :)

ő-szinte 2011.10.16. 23:45:09

@gyvy: Értem. Pedig sokszor kommentelsz.

Hurri Kán 2011.10.16. 23:46:44

Igen, mert ahogy Fkangi komment-kollegina mondta, jókat lehet itt röhögni a többi ápolttal, de nézni, az nagy büntetés lenne :)

ő-szinte 2011.10.16. 23:49:30

@gyvy: Értem,de én nem érzem büntetésnek. Én élvezem. Tanulságos nagyon.

ő-szinte 2011.10.16. 23:54:33

Ez a Dya legalább olyan okos , mint Tordas!

Hurri Kán 2011.10.16. 23:58:04

@ő-szinte:
Ha néznem is kéne, sztem rosszul lennék. Annyit nekem nem ér meg.

dr. gernika 2011.10.17. 00:08:47

"Jelzem, ezzel vége a maffiacsaládos feladatnak, ami olyan felesleges volt, mint árvaházban az anyák napi ünnepség."
Kellenek a jelmezes vágóképek a "Legjobb pillanatok" válogatásba a párbajokhoz. Ezt igazán tudhatnád már Hayny *fejcsóva*. :)

ő-szinte 2011.10.17. 00:10:17

@gyvy: Hát, szerintem intelligencia kérdése csak, hogy helyén tudd kezelni a dolgokat.

ő-szinte 2011.10.17. 00:12:31

@gyvy: Engem kifejezetten szórakoztat.

ő-szinte 2011.10.17. 00:16:16

@gyvy: Mondjuk az Éden Hotel még mókásabb volt.

csak magamat képviselem 2011.10.17. 00:47:10

fürödtem, merthát ki mikor. most a Közhely Pár első csókos ajándéka és bulija zajlik. pezsi torta retardált jókívánságok Peti vicceskedik, Attila irigy, Csabi most se túl észrevehető. többiről szót se, beleértve az ünnepelteket is.

csak magamat képviselem 2011.10.17. 00:55:59

@ő-szinte: Fecót, még ha nagy a család, sok a pulya is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 01:06:38

@csak magamat képviselem: Szerintem Fecó nagyon konfliktuskerülő, ha a főnöke nem rángatja bele valamibe. Már több, mint egy hete kijelentette, hogy nem akar Csabára rakni és ehhez tartotta is magát, csak nem hangoztatta a döntését. Mondjuk az jó kérdés, hogy ezek után Ati mennyire számolhat vele...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 01:15:19

@csak magamat képviselem: Tudtommal nem, pedig adott volt számára egy nagyszerű lehetőség. :D Megnéztem volna Dya feyét, ha mellette dugni kezdenek. A következő forgatókönyveket tudtam volna elképzelni Dius számára:

1: Felébred és rémülten kiszalad a nappaliba.
2: Felébred és rájuk ordít, hogy: "Most nem mondjátok komolyan, hogy az ágyamban szexeltek, basszuuuuuuuuuus!"
3: Nem ébred fel.
4: Felébred és beszáll harmadiknak.
5: Felébred és unottan konstatálja, hogy elég nagy, de ő látott már nagyobbat is.

rattusi 2011.10.17. 01:15:27

Akik Csabára azt mondták, hogy jellegtelen, kevés, unalmas, azok gondolom azt hiszik, hogy azzal, hogy ráakaszkodnak egy nőre/férfira odabent, megjátsszák a nagy szerelmet, de még csak nem is smárolna, mert ők még "össze vannak zavarodva", ezzel válnak érdekessé.
Sehere és Gergő szerintem fele annyira sem érdekes személyiség, mint Csaba. Sehere csinált magának egy álbalhét az olasz ál-pasijával, akkor egy napig érdekessé tudta tenni magát. Gergő attól érdekes, hogy Dukai a vezetékneve és ült elég sokat sitten, meg nem a legcsúnyább pasi a villában, amúgy nem sok vizet zavar. Attila összes tevékenysége abból áll, hogy Csaba ellen szervezkedett, egyébként ő is csak eszik, szarik, alszik.
Odabent csak akkor csinálnak valamit, ha kintről feladatot kapnak, amúgy mind döglik és unatkozik.
A hisztit is sokan összekeverik az érdekes személyiséggel. Dya, Cristofel, Veronika... ők csak a hisztivel tűnnek ki.
Vera kimehetne, remélem őt viszi ki Csaba.

csak magamat képviselem 2011.10.17. 01:21:00

@King of Shadows: szerintem Fecó fél, az mindenképp igaz, hogy Ati ezt a Fecó jelrakásában csalódva kiábrándul önállósuló szolgájából.
Csabi tényleg nem őt kéne kihívja, a helyében próbálnám Dyát, vagy elválasztani az álompárt. Sehe a butább, ez alapján Dya jóval erősebb, szóval Tímea (asszem ez a polgári neve Sehének) lenne a nyerő vesztes.

rattusi 2011.10.17. 01:22:05

@King of Shadows: Hát igen, ebben a VV5-ben mindenki azt a taktikát választotta, hogy gyorsan összeszed egy párt, akivel érdekesebbé teszik egymást, így képesek sokáig bent maradni.
Sőt, minél tovább beteljesületlen a "szerelem", annál érdekesebb, ezért húzza sokáig Gergő és Sehi.
Gondolom látták a VV4-ben, hogy a teljesen közömbös Jerzy mekkora favorit lett azzal, hogy eljátszották a szerelmet Gigivel, most tömegesen másolják azt a taktikát.
Vera is addig meztelenkedett, míg a lógó mellei végre férfikézre akadtak, a köpcös kis cselszövő Péter ráfanyalodott.

Amúgy mutasson már nekem valaki egy szereplőt, akire nem lehet rásütni, hogy érdektelen!

csak magamat képviselem 2011.10.17. 01:27:28

@rattusi: el is baszták a sok szeretem de rárakom emberkék, Csabának volt egy gyenge-közepes laza tábora, ami most ugrani fog, mert a vélt bevágások (amik bejöttek a szarkavaróknak) tényleg Csaba ellen szóltak, ebben a szerkesztők is ludasak. Közben egyesek tényleg annyit tettek, hogy merényletet szerveztek. ettől független hajrá Ati! :DDD

rattusi 2011.10.17. 01:31:06

Aki most nem Csabára tette a jelet, az bármilyen buta, azért a szememben gerincesebb, mint a többi. Főleg Fecón lepődtem meg, aki folyamatosan ki volt téve Attila agymosásának és mégis másra rakott. A pszichó Annamária is Attilára tett, azon is meglepődtem.
Könyörgöm Csaba Verát vigye ki, akkor még szavaznék is rá.

csak magamat képviselem 2011.10.17. 01:32:16

@rattusi: Vera bátor húzás, az nagyon 50-50. szerintem ők a legönállóbb, legfüggetlenebb lakók, plusz Annamari. A párbaj meg 50-50-re túl veszélyes Csabának. Én Verára szavaznék pl. Nem mintha 1 fő 1 savazata döntene.

csak magamat képviselem 2011.10.17. 01:33:29

@csak magamat képviselem: Az utolsó sort leszámítva nagyon helyesen írtad. :)

csak magamat képviselem 2011.10.17. 01:34:28

@rattusi: mármint veled értek egyet, de Vera ügyében nem.

csak magamat képviselem 2011.10.17. 01:36:41

@King of Shadows: fúj, elképzeltem. bár dyust nem dobnám ki az ágyból, akárhány csaj is lenne benne.

rattusi 2011.10.17. 01:37:07

A nagy szerelmek, amik most a VV5-ben taktikából ennyire elharapództak, annyira idegesítőek. Ha csak összejárnának dugni, akkor még megérteném, nem lenne kifogásom, de ez a közönségnek szóló évődés zavar. És ettől tartják magukat érdekesebbnek a többinél.
Elárulom, hogy 4+4 évig voltam kolis, összezárva sok száz fiatal egy koliban, közös főzés, bulik stb, mégsem alakult ki sok év alatt sem ennyi kapcsolat. Ezek meg hirtelen pár nap alatt megtalálják életük szerelmét a kamerák előtt. Hogyne.
A beteljesült szerelemnél a közönség csak a szex húzását, halasztását, az "össze vagyok zavarodva" műsort szereti jobban és erre Gergő és Seri nagyon jól rájátszik, de emiatt érdekesnek nem nevezném őket.

rattusi 2011.10.17. 01:45:57

@csak magamat képviselem: Verát én azért említettem, mert ő nekem abszolút nem érdekes személyiség, sőt, ellenszenves, egyáltalán nem hiányozna a villából, csak egy szatellit Atilla és Fecó körül, viszont az is igaz, hogy most bárkit vinne ki Csaba és Csabára szavaznék, hogy lássam a többiek arcát, amikor visszamegy és belép a kapun.

rattusi 2011.10.17. 01:47:33

Mármint Vera csak egy szatellit Attila és Péter körül...
Fecóban kellemesen csalódtam, nem hittem, hogy van önálló akarata.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 02:02:16

@csak magamat képviselem: Sehi eredetileg Vivien.
Dyát veszélyes lenne, mert ő volt a egyik, aki nem tett rá jelet, viszont Sehit kiejthetné. Vagy Tantraverát, ha már megjelölte.

@rattusi: Ja. Mondjuk azt meg elfelejtik, hogy Jerzy simán kiesett volna, ha "arra" a párbajra ő megy a barátnője helyett.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 02:07:11

A holnapi összefogalóban már megint Görgő-Seher kínlódás lesz, most megy az onlineban is...

teng-leng 2011.10.17. 02:30:41

Megerősödtem ama hitemben, hogy jól teszem, hogy nem nézem ezt a fost.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 02:31:32

@csak magamat képviselem: Én szeretem Dyát. :)

Nem akarja megdugatni magát csak, hogy versenyezhessen Aleknével, nem balhézik csak azért, hogy botrány legyen körülötte, nem tette Csabára a jelét, annak ellenére, hogy jóformán mindenki más rátette... :)

rendszerhiba 2011.10.17. 06:53:37

Véleményem szerint Csaba semmivel sem szürkébb egyéniség, mint a többi. Azért, mert sokan mondják még nem lesz igaz. Attilánál biztosan többet bulizott.
Kingában, Gergőben csalódtam, hogy rápakolták a jelet. A szememben nagyon összementek, mint egy nanoszál.
Csaba helyében Attilát vagy Pétert vinném ki, nagy poén lenne ellenük nyerni. A zombik besz@rnának! :)

Müszélia 2011.10.17. 07:22:35

@ő-szinte: azért a tordas sokkal szebb. és versmondásban is az övé a pálma.

csicserierika 2011.10.17. 07:23:45

jó reggelt !
Amennyiben az az erőltetett vonaglás, amit a Csabi csinált a bulikon, akkor valóban nagy forma, egy igazi partyarc :)
Esélye Shadi ellen lenne.
Shadi csak azért nem rakta rá a jelet, mert fél, hogy őt viszi ki, így olyanra rakta, aki biztos nem megy párbajozni.
Fecó pedig jól tette, hogy nem egyformán szavazott Attilával, így tompítja azt az erőltetett vonalat, hogy agymosás áldozata.
Verával szemben nem vagyok biztos, hogy vissza tudna jönni.

dr. gernika 2011.10.17. 07:37:00

@ő-szinte: Mit mire?
Akkor olvastam el az öfit.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 07:38:40

Jó reggelt, fórumlakók!:)
azt hiszem, van egy kis lemaradásom, ma visszanézem a videókat, hogy képben legyek, aztán gyövök :)

Hurri Kán 2011.10.17. 08:38:44

Jó reggelt az összes ápoltnak! :D

capa05 2011.10.17. 08:56:16

@rattusi: Amit a kommentedben felépítettél (gondolatmenet) azt az utolsó mondattal keresztbe verted.
Vera nem hisztizett, a maga sajátos módján taktikázik, ezzel azért többeket meglepett.Szerintem így nem unalmas.

mocskosmacska 2011.10.17. 08:59:26

@capa05: Mi vera viselkedésében a taktika? Az a csaj mindig mást tesz, mint amit mond, rengeteg problémája van. Annyira instabil, hogy nem képes taktikázni.

capa05 2011.10.17. 09:06:19

@mocskosmacska: belemondja a másik arcába a véleményét.Bevállalja még a fürdetést is.Nem hisztizik ha valamit csinálni kell.

beacska 2011.10.17. 09:07:50

Valamikor azt mondta Csaba, asszem ÚjVerának, hogy ha megkapja a jelet, kiviszi Attilát, és ha visszajön, rendetrak a Villában rendesen...Gondolom a meglepetés ereje miatt tette most a jelét Verára. Bár tévedtem már jel-ügyben...

capa05 2011.10.17. 09:10:54

@beacska: Én úgy emlékszem, hogy Kingának mondta, de tényleg arról volt szó, hogy erősnek tűnő embert visz ki.Aztán ha visszajött leszámol a hangadókkal.

beacska 2011.10.17. 09:13:34

@capa05: kint az asztalnál volt? mert én úgy emlékszem konkrétan elhangzott a név is

mocskosmacska 2011.10.17. 09:13:43

@capa05: Pont erről beszélek. Bemegy úgy, hogy ő önálló, különálló személyiség, aki mindenkivel őszinte, felvállalja a konfliktusokat stb., szal ezt próbálja elhitetni mindenkivel, aztán birka módon leszavaz a többivel.
Ez is kb. olyan, mint amikor bement, hogy ő tengermély érzésű, a nagy szerelmet keresi a kulccsal, a lemenő nap fényében, akivel majd együtt, kézenfogva mehetnek ki a villából. Aztán bent meg úgy viselkedik, mint egy ócska szutyok. VAlaki szólhatna neki, hogy így nem a nagy szerelemet fogja megtalálni.

mocskosmacska 2011.10.17. 09:15:29

@beacska: Nekem a szaunás-fecós beszélgetésből úgy jött le, mintha csaba azt mondta volna, hogy shadit akarja kivinni. Nevet nem mondott, de valahogy az jött le nekem, aztán lehet, hogy tévedek. Bár most hogy shadi attilára tette, nem esélyes hogy kiviszi.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.10.17. 09:15:34

@rendszerhiba: kár, hogy nem nyerne, mert valójában szürke és emiatt nem kerül be az öfikbe, az ilyenekre meg a kutya nem szavaz a játék elején.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.17. 09:24:59

@Zka:

Ja, unalmas ahogy a fura szőrös fejét ingatja és nyomja a bullshitet :)

capa05 2011.10.17. 09:26:56

@beacska: Ami nekem rémlik az bent volt a szobában.

mocskosmacska 2011.10.17. 09:34:11

@capa05: Belemondja a másik arcába a véleményét? Mint például, amikor bejött és a riportszobába lenyilatkozta, hogy ő ezekkel a csajokkal egy kávét nem inna meg, aztán sehinek meg kingának csontig benyalt. Az ő belemondom a véleményemet abból áll, hogy akit gyengének gondol, azt elkezdi sértegetni.

capa05 2011.10.17. 09:35:07

@mocskosmacska: Ha nem alakul a többiekhez,akkor most azon polemizálnánk, hogy Vera kit fog kivinni?

Toszkana 2011.10.17. 09:36:47

@rattusi: Tökkéletesen egyetértek Veled ! :)

avanivi 2011.10.17. 09:37:08

Félek, hogy az idióta Krisz olyan komolyan
alakítja a gyereket,hogy kis-nagydolgát a szobában fogja végezni.

beacska 2011.10.17. 09:40:17

@capa05: akkor ez egy másik beszélgetés volt.

capa05 2011.10.17. 09:41:05

@mocskosmacska: Alapból ha bevalljuk, ha nem, mindenki kialakított egy véleményt a bent lévőkről.Aki szimpatikusabb annak kevesebb hibáját látja mint aki kevésvé.
Én pl Shehit kedvelem, de sok pozitívumot nem tudnék felsorakoztatni mellette, de kevesebb irritálót mint néhánynál igen.

beacska 2011.10.17. 09:49:22

@mocskosmacska: nekem Vera tökéletesen semleges, úgyhogy nem mentségére mondom, de kb. 1 hete lehetett bent, amikor bevallotta, nem éppen azt találta bent a villában, amire számított. Azt hitte, a bentiek csak a pénzért jöttek, nyaralgatni, de be kell látnia, "kurva nehéz" a helyzet...gondolom, kénytelen volt taktikát változtatni. Amúgy sokat nem is változtatott, csak "hozza, amit elvárnak tőle". Seri nem túl bonyolult lélek, ő azt kapja...kinek -kinek érdemei szerint ;D

nosce 2011.10.17. 09:51:06

@mocskosmacska:
Vera dehogynem képes taktikázni, amikor Kiszopnak mondta h ha Kinga beszik akkor simán megdughatná, az priceless volt :)

capa05 2011.10.17. 09:52:54

@avanivi: Csak igényelnek neki pelenkát!

capa05 2011.10.17. 09:54:17

Veronika meg -mint jó anyuka - cicire veszi. Az etetés szerintem üti a testi érintkezés tiltását.

nosce 2011.10.17. 09:56:20

@mocskosmacska:
"Bár most hogy shadi attilára tette, nem esélyes hogy kiviszi."

Shádi nagyon ügyes volt h Attilára tette és nem Csabára, mert enélkül valszeg ő lett volna akinek Csabi odatolja ajcsiba a kendót :)

nosce 2011.10.17. 10:02:49

@beacska:
"Seri nem túl bonyolult lélek,"

Seri nagyon figyelt a fojtásos ölelésben a kiszavazáskor, h breaking news lesz-e az első nem hamis CSÓK a kisollóssal. De értette az üzenetet, amíg nem pippantja le a lovagot, addig csak a futottak még kategória jut neki :)

csicserierika 2011.10.17. 10:18:20

@nosce: én is ezt írtam az előbb.
Szerintem Csabinak lenne esélye Shadi ellen, kérdés, hogy ezek után kihívja-e .

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 10:23:48

Kiszopfel ajánlólevele, amit Kingának írt, egyértelműen bizonyítja azt, amit eddig is tudtunk:a gyerek olyan szinten primitív, hogy arra nincsen szó.Kivételesen jogosnak tartom Kinga hisztijét, még ha letúlzottnak is.
A kiválasztásnál Shadi és Péter indoklása tetszett, AM-ről pedig megállapítottam, hogy kisminkelve egész jól néz ki.

mocskosmacska 2011.10.17. 10:23:57

@capa05: Igen, ha valaki unszimpatikus lett, annak már nehezebb észrevenni a jó dolgait. De pl. én sehit sem kedvelem, a gergővel való nyűglődése miatt, de észrevettem, hogy ő volt az egyetlen, aki gratulált annamarinak. Verában meg először az volt szimpi, hogy lehet, hogy egy segg, de ő legalább nem a sexen keresztül próbálja magát érdekessé tenni. Aztán kiderült, hogy dehogynem, csak ő a szutyok stílusban nyomja.

nosce 2011.10.17. 10:25:49

@csicserierika:
igen, tényleg azt írtad :)

SSTamás 2011.10.17. 10:25:58

@King of Shadows:
[off]
Komolyan munkanélküli vagy? Próbálkoztál már multinál elhelyezkedni? Még ha nem is álmaid pozícióját nyernéd el, jó eséllyel hamar előreléphetnél, mert mind magyarul, mind angolul jól kommunikálsz.
Kifejezetten Budapesten és/vagy környékén keresel munkát vagy Nyugat-Magyarország is szóba jöhet?
[on]
Vera nagyon ellentmondásos számomra, de semmiképpen sem szeretnék a munkatársa lenni. Mintha beteljesületlen ambíciók feszítenék (VV4 Évához hasonlóan). A többieknél felsőbbrendűnek mutatja magát, de ebben igazából nem hisz, ezért alázza azt, akit mer: ezeket az akciókat nyert csatáknak könyveli el, ezzel akarja meggyőzni magát arról, hogy náluk biztosan jobb.

mocskosmacska 2011.10.17. 10:28:44

@nosce: Igen, pillanyatnyi kavarás megy neki, de hosszabb, következetes játékra képtelen.

nosce 2011.10.17. 10:31:44

@csicserierika:
egyébként Csaba dolga qrva egyszerü azt kell kivinnie akiről szinte semmi bevágás nem volt, így Sherit és Esztert lehetne ha nem lenne védett...azt is levehették ha volt eszük h Attila az egyik legerősebb, vele foglalkoztak a legtöbbet

mocskosmacska 2011.10.17. 10:32:50

@beacska: Hát verának meg sikerült az abszult ellenszenvemet kivívnia, de nekem már erről is az jut az eszembe, hogy ennek a csajnak mekkora homály van a fejében magáról és a világról.

mocskosmacska 2011.10.17. 10:34:26

@nosce: Shaditól jó döntést volt, azért is, mert ha már nem öntötte le attilát, legalább a jelét rárakta. Aztán lehet, hogy nem volt benne semmi taktika, egyszerűen attilát kedveli a legkevésbé és kész.

nosce 2011.10.17. 10:37:30

@mocskosmacska:
az a húzás h Kiszop qrja meg Kingát stratégiai húzásnak is elmegy, ugyanis összeomlasztja Attila csapatát amibe Veronika és Kinga is bele tartozik és egyuttal összeugrasztja Attilát és Kiszopot végérvényesen, na meg meggyengíti Pétert is, mesteri húzás volt ha ez tudatos, Péter összes cselszövése ehhez képest szánalmas erölködés...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 10:38:39

@nosce: Gergő úgy hordja a hóna alatt Sehit, mint a nők a retikült..:D
én a helyében Kiszopfelt vinném..de ezt valószínűleg csak azért írom, mert annyira irritál a kubai18évesmacsógyerek, hogy minél hamarabb kint szeretném látni..

kemény keleti kommentelő 2011.10.17. 10:39:12

Világos e4-re sötét f5 a lépés, ezt már tudjuk. A jelentéktelen tujának a nagypofájú macát kell kivinnie. Na de melyiket? Annamari csendes kondás lett, Veronika szerelmes bakfis, Dya zombibb a zombinál, Sehi szája végre tömve, dr. Eszti inkább formás lábaival próbál érvényesülni. Marad Kinga vagy Vera. Egy komoly elemző nem bocsátkozik találgatásba, meghagyjuk kétesélyesnek.

A játék győztesére viszont már most tippelünk. Ördög Nóri favoritja dr. Eszti lesz a befutó, mert nő, mert okos, és mert 29 évesen már saját ügyvédi irodája van, ami nem semmi.

csicserierika 2011.10.17. 10:40:06

@nosce: Sheri valóban gyenge, de Gergő mellől nem biztos, hogy ki meri emelni...pedig ha tudná, hogy mi nézők már hogy unjuk az állandó szimbiózisukat :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.17. 10:45:29

@Binbir D. Gece elemez:

Szerintem Verát viszi majd, az tufa müllerpéterrajongó az biztos :)

nosce 2011.10.17. 10:51:32

@csicserierika:
sztem se meri, pedig ellene lenne a legnagyobb esélye, sokan gondolnák úgy Claudió úgyis itt van adnak egy esélyt Sehének h kint megbeszéljék :), és hogy felizzana már a villa ha kint is hagyná, a kisollós asszem ott vágná ahol éri :)

capa05 2011.10.17. 10:52:00

@fkangi: Én Dyát javasolnám.Ezt a sötétséget...
Felolvasták neki az ajánlást és nem vette észre, hogy a "sorok között" mi van!
Még a nyakába is ugrott Petinek az ajánló levélért..
A "Dya figyelsz" megkoronázása volt a burkolt megalázásnak!

nosce 2011.10.17. 10:56:30

@capa05:
Sztem Dya nem olyan hülye mint ahogy kinéz eleve viszonylag tud olvasni az már önmagában jó pont abban a mezőnyben, meg Veronikát a "wc csatában" simán megszivatta dumában szal jóval több van benne mint látszik...

csicserierika 2011.10.17. 10:56:34

@nosce: legalább meglátnánk, hogy Gergő mindig ilyen unalmas, vagy csak elkényelmesedett Seher mellett.

nosce 2011.10.17. 10:59:18

@fkangi:
az a durva h a kisollós állandóan fojtást alkalmaz Seherénél, szal jó lesz vele nem összeveszni :)

capa05 2011.10.17. 10:59:22

@nosce: Ott maga mellett tudott két segédet, akik végül is kiprovokálták a vitát.
A tepsi szájú meg nem tudta megkülönböztetni Attila hangját a Dyáétól?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 11:01:17

@capa05: de Dya legalább nem rosszindulatú,ráadásul néha mintha kiesne a szerepéből, vagy csak két rángatózás között bevillanna neki valami emlék egy korábbi, esetleg értelmesebb életszakaszából..vannak full stílusidegen, normális gondolatai néha..

capa05 2011.10.17. 11:01:20

@nosce: Ja és úgy láttam, hogy a hálóban olvasgatta a Peti által írt "szösszenetet" legalább akkor háborodott volna fel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 11:02:28

@nosce: ebben van rutinja..:D
tudod, mit mondanak: "nehogy már a ridikül forgassa meg a kurvát!" :DDD

nosce 2011.10.17. 11:11:13

@capa05:
én azt gondolom, de lehet csak belelátom h nem akarta felvenni a kesztyűt, egyedül van mert sehere gergőre tapad Kinga Attilára, nincs csapatban meg nincs akire számíthatna még a faszfej Shádi is lepattant róla....de télleg mintha téli álmot aludna aztán néha felriad és cikázik egyet, WcVeronika ellen tök sharp volt...

nosce 2011.10.17. 11:12:54

@fkangi:
tényleg van rutinja , az látszik :)

capa05 2011.10.17. 11:23:28

Ez a hét sokat fog tisztázni.Véleményem szerint vissza játsszák a szolgálósdit, a fiúk lesznek csicskák.
Azt én nem láttam mi alapján voltak a párok beosztva, de lehet, hogy a párosítás marad.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 11:54:00

@nosce: amúgy mint pasi nekem bejön, de nem értem,mit eszik ezen a kis buta fruskán. meg nem tudom.. azért mert valakinek van egy párja, nem kell megszűnjön az egyénisége, nem szabad bezárnia minden más emberi kapcsolattal szemben. nem hiszem el,hogy nem igényelnek szabad órákat, másokkal folytatott beszélgetéseket.
@capa05: ez a feladat szerintem eleve baromásg.
zárójelben: hálát adok a sorsnak, hogy a 9 éves gyerekem nagy kerek szemekkel kérdezte a múltkor: mi az a csicska. az iskolában hallotta, szerencsére életében először.

capa05 2011.10.17. 12:08:45

@fkangi:

Ajjaj! Ismét rossz szót használtam! Nélad már másodszor lépek csúszdára.
Amit mondjuk, tegnap Attila művelt arra jobb szó nincs mint hogy csicskáztatás.( szolga ,alárendelt stb.nem adja vissza a viselkedés lényegét) talán :"alantas" lehetne, de szoktam használni a "gyeprúgó"kifejezést is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 12:11:50

@capa05: jaj, ne haragudj, szakmai ártalom biztosan, muszáj pontosan fogalmaznom és úgy látszik, nem, hat rám jól, nem bírom kikapcsolni a korrektorprogramot az agyamban.. :D nem téged akartalak minősíteni!!!:*

pickles 2011.10.17. 12:19:15

Csaba szerintem nem fog kihívni olyat, akinek bent párja van. Mert úgy számol, hogy így két tábor szavazatai összeadódnak ellene. Sehi, Gergő, Cristofel, Veronika, Péter és Vera így biztonságban van. Pedig ha tudná, hogy kint pont ellenszenves sokaknak a személyiségüket vesztett egymásban elvesző szerelmespár. Kivéve talán Cristofelék, akik külön is elég színes, buta, feltűnő jelenségek lennének. Sehi és Vera egyedül semmi nem lenne bent, észre sem vennénk őket, Sehi egyedül Gergő miatt van képernyőn, más tevékenysége nincs azon kívül, hogy egymást kerületik. Vera szintén a Péterrel való kapcsolat miatt érdekes csak, amúgy egy gyenge játékos, uncsi, próbált bepasizni, hogy legyen oltalmazója, de ezzel is csak ellenszenvet váltott ki, amikor Pétert lecsapta Annamária kezéről, megverhető, de persze Csaba lehet, hogy bentről ezt nem látja.
Fecó, Dya, Shadi nem rá tette a jelet, ezért nem őket viszi ki, mert az ellenszenves lenne a nézők szemében, pedig ellenük tényleg lenne esélye.
Attila számíthat a kihívásra, erős ellenfél, de szerintem sokan a nézők közül jó szemmel néznék, ha lefejeznék a csapatát és Csaba visszamenve újrarendezné az erőviszonyokat. Lenne kétségbeesés, kapkodás, újrarajzolnák az erővonalakat.
Attila viszont erős szavazótáborral rendelkezik, kemény dió. Vera vagy Attila. Én Csaba helyében közülük választanék. Attila megverése átrendezné, izgalmassá tenné a viszonyokat bent, lenne nagy felfordulás, új szövetségek, seggnyalások, meglepődés. Verával szemben persze több az esélye és ugyanúgy pofon az ellenfeleinek a kiejtése.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 12:25:05

@SSTamás: Az, ellátatlan munkanélküli, szóval csekken fizetnem kell a TB-met, miközben nem kapok egy fillért sem.

Próbáltam, a legtöbbször írattak velem egy anyanyelvi szintű angol tesztet (ez többnyire 90% fölötti lett, de legalábbis sosem volt 85-nél kevesebb), aztán a beszélgetésnél megállapították, hogy egyáltalán nincs önbizalmam (se két év tapasztalatom) és elhajtottak.

Legutóbb meg az Auchan zavart el, pedig árufeltöltőnek jelentkeztem. Az ilyesmit például szeretném is csinálni. Vagy lennék BKV ellenőr is... :|

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 12:27:45

Csabától vehemensebb beszólásokat vártam tegnap. Ehelyett mekegett-makogott.
Viszont Kinga akármilyen liba, nagyon korrektül kiállt a Csaba mellett, még, ha rá is tette a jelet. Attila feje egy tanulmány volt.
Ha Csaba biztosra megy, akkor Verát viszi ki. Az a nő hatalmas csalódás az indulásához képest. Persze ezt bentről nem biztos,hogy látni.
Ha viszont tökös, és azt mondja, csak egy embernek van helye bent: vagy ő, vagy Attila, akkor kiviszi Attilát, és arra is komoly esélye van,hogy kint hagyja.

Most akkor a kopasz meg a gogotáncos összenőttek? Mert szerintem már a klozetra is együtt járnak.
És szerintük jellegtelen a Csaba. Cccc.

pickles 2011.10.17. 12:31:30

@King of Shadows: Bocs, de ha tudsz angolul, akkor ilyen szar árufeltöltői melót csinálhatnál 1500 kilométerrel nyugatabbra is, Angliában. Sőt, alap angollal is. A TB-d legalább kijönne belőle.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 12:32:14

Egyébiránt Attila tett egy nagy szívességet Csabának: népszerűvé és kedveltté tette.

_most_ 2011.10.17. 12:32:39

Szerintem, ha Csaba kiesik, a következő kiválasztásnál Balázs tuti megjegyzi, hogy Csabára nem rakhatnak jelet, mert már nincs a villában :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 12:35:40

@csicserierika: Szerintem nem lenne, mert Shadi volt az egyik, aki nem őt jelölte. Amint kihívná, Ati és a Survivor felváltva kezdené mantrázni, hogy Csaba nem is annyira különbözik tőlük ("You're not so different than us after all, and yet YOU have the guts to condemn what WE have done? This is almost too ... ironic!"). :D

Egyébként igazuk is van, mert ebben a játékban hideg ... számító döntéseket kell hozni. Petiben megvan ez a képesség és Atiban még erősebben megtalálható. Felül tudnak emelkedni a szentimentális érdekeiken és így lépesek aszkendálni egy magasabb szintre, azaz a taktikairól a stratégiaira.

Ez most nagyon Alekosra sikeredett... :S

pickles 2011.10.17. 12:39:04

@Alfonzina: Igaz, ha nincs Csaba ellen ez a szerkeverő hadjárat, akkor én észre sem veszem, hogy bent van. Persze akkor Attilának sem jutott volna ennyi szereplés, hiszen neki sem volt sok más tevékenysége, mint ez a cselszövés.
És Attila azt is elérte, hogy nem csak a villán kívül, de még bent is talált olyanokat Csaba, akik valamennyire kitartanak mellette, Kinga, Dya, és még Fecó is, akit pedig naponta órákon át tréningezett Csaba ellen, mégsem rá tette a jelet.
Azt is fenntartom, hogy önmagában is igazán érdekes