Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x31/32

2011. október 14. 07:14 - sixx

Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám már a pultban, a beszélgetés vélhetően a "petyhüdt fasszal miért nem lehet vastagcombú nőt dugni" című téma körül zajlik, odafent pedig Alfa, Niki lelkének másik fele kesereg, mert szerette volna szerelmét meglepni egy romantikus vacsorával így az utolsó napon, Bora Borát odavarázsolva egy rozzant balatoni stégre, fáklyákkal, főzőcskével (Top Chef Alfa) ésatöbbivel (pl. kisgépjárművel) romantikus gondolat. A kesergés oka pedig az, hogy szar az idő, és esni fog, de ha az nem is, akkor meg szél lesz, úgyhogy bele van szarva a terv közepibe.

Levi ennél sokkal kevésbé romantikusabb, és azzal foglalatoskodik, hogy a műsorból lelépett 95D ágyát keni össze testápolóval utoljára, hátha ott maradt valahol, vagy mittudomén, ez így már nem vicces, hanem leginkább szánalmas. Alfa egy ideig hagyja a gyerekeket játszani, aztán családi tanácsot hív össze, mivel az idő kibaszott velem, az erkélyen megcsináljuk Niki meglepetését, segítség kell hozz, benne vagytok? Benne hát, mondják, mert még fogalmuk sincs, mekkora hajcsár Alfa. A hat négyzetméteres teraszon öten pezsegnek egyszerre, asztalt tologatnak, tyúkszart sepregetnek, tüsténkednek, csak persze Alfa nem, mert ő nem olyan, meg eleve, a nőjének szervez ő maga egy bulit, nehogy már egy gallyat is keresztbe tegyen a siker érdekében, tök igaza van. Pitta a kamerába el is mondja, hogy lófasz Alfa seggébe, neki ne ugasson (ez a motívum megjelenik később Zsibbadt Száj és Levi nyilatkozataiban is).

A takarítás megy, Alfa félmeztelenre vetkőzik, és Zsibbadt Szájénál nagyobb csöcsöket villantva csokis kókuszgolyót készít Levi asszisztálásával, aki kedvesen arról érdeklődik a kissé deformált édesség láttán, hogy Alfa ilyet csinált-e már valaha, igen, de nem nőnek, jön a zavarbaejtő válasz, akkor kinek? Az öccsének? Ő látja el hétvégére a haverjait kókuszos csokigolyóval? Volt egy pasija, csak csalódott a bajuszban és átállt a pinára? Megannyi érdekes kérdés így az utolsó napon. Odalent Korvettádám és Niki az esti tervet részletezik (hiszen nem tudnak a készülő partyról), alvás néz ki mindkettőnek mert fáradtak, ha 12 órát kellene állnom MarciGold pultjában, amit csak a vendéglátás Szaharájaként szokás emlegetni, én is álmos lennék azt hiszem. Miközben a beosztottak a teraszon szorgoskodnak, Alfa elindul a kisgépjármű beszerzésére, én először egy Mini Cooperre gondoltam, de kétszemélyes tricikli lesz belőle, mert Alfa szerint Niki imádja az ilyen járgányokat. Alfának kurvára fogalma sincs arról, mit szeretne csalánszájú barátnője, de mindegy, így jobb a sztori, gondolom.

Odafent Levi és Pitta kitalálja, hogy ha már Alfa a Puceválj BT-nek nézi őket, akkor kibasznak vele, és az egyik csokigolyóba beleöntik a ház sókészletének 57 százalékát. PornósBula szerint ez hatalmas geciség, Pitta szerint is, sőt, ha Alfának jut a sós cucc, kezüket-lábukat eltöri. A takarítás és a lakás puccba vágása lassan véget ér, minden stimmel, azaz ideje széjjelkúrni azt, amin melóztak (ez visszatérő elem volt végig, a takarítás után mindig széjjehajigáltak valamit a kéróban), ennek első lépéseként az éppen zuhanyzó Levi fejére liszt (?), csirke (?) és hideg víz kerül, basszátok meg, üvölti az odabentről. Pitta a kamerába azt nyilatkozza, az ilyen szopatások nélkül halálra unta volna magát a műsorban, PornósBula meg a földön fetrengve röhög. Annyira jó és eredeti poén persze nem volt ez, de ne legyünk ünneprontók.

Ha valaki arra tippelt, hogy Levi visszavág, az veregesse meg a vállát nyugodtan, a fotballkapus kinyitja a hűtőt, és az utolsó üveg ásványvizet locsolja szanaszét a konyhában, jut Pittára és PornósBula fejire is bőven. Levin ezt követően a zuhanyzóba menekül, PornósBula meg utána, hiszen Levin egy törölköző van mindössze, egy mozdulat és máris megvan a hőn áhított hímtag, ugyebár. Pitta is bemegy utánuk, és Levivel kettesben jól meghajigálják vizes liszttel PornósBulát, aki ezt annyira élvezi, hogy mindjárt behugyozok bazdmeg kiáltással lerántja magáról a bugyit és ráül a budira. Jó, szakmáját ismerve sejtettem, hogy kevesebb benne a szégyenérzet, mint a rokkant- és korkedvezményes nyugdíjakat visszamenőleg elvonó kormányzatban, de balga fejjel azt hittem, ott még nem tartunk, hogy PornósBula képes belehugyozni a kamerába. Pitta a művelet közben még lelocsolja a fejét, csak azért, hogy jobban csobogjon, mondja.

Alfa visszaér a házba, és felügyel, oda meg szarni fogok, kérdezi, amikor meglát egy üres sarkot a teraszon, ezt egy haverom apja játszotta el a családdal annak idején, de az egy másik hogyvolt. Nikiék lent senyvednek, Leviék közben rántottát csinálnak és zabálnak, az a csoda, hogy ezt nem kúrták el. Alfa vett egy plüsselefántot Nikinek és elnevezte Lilikének, mert lesz egyszer közös kiskutyájuk, és annak is az lesz a neve. Gondolom egy yorkie, vagy egy westie lesz, valahogy nem tudom elképzelni Nikit, amint a hóna alá csapott gagyi Louis Vuitton táskájába igyekszik egy dobermannt belepréselni. Odalent Niki kezd szépen lassan megőrülni az unalomtól és a fáradtságtól, zsibbad a lábam, recsegi repedtfazék hangján Korvettádámnak, pánikrohamom lesz menten, már foltokat látok, miért nem jön a váltás? Mert Levi és PornósBula az erkélyről figyeli, ahogy a puccba vágott Alfa a triciklin halad a pult felé, PornósBula meg is jegyzi, hogy érte összkerékmeghajtásos limuzinnal kell menni, szerintem PornósBula egy ideig nem fog olyanban ülni akkor.

A kisgépjármű Nikinél is kiveri a biztosítékot, a kamerába felháborodott arccal nyilatkozza, hogy amikor meglátta a pult felé közeledő Alfát "abban a szarban", megállt benne az ütő, mekkora égés más a Petőfi-sétányon így közlekedni. Alfa vidám és megbocsátó természet, gyere, felviszlek kéróra, ne járjon a szád feleslegesen. Felérnek, Niki meghatódik, de aranyos vagy te Alfa, és ha a szívünk mélyére nézünk, a cinizmus kérge alá, akkor bevallhatjuk, hogy igen, ez valóban aranyos húzás volt, bár Alfa azt elegánsan elfelejti megemlíteni, hogy ezt nem egyedül csinálta, sőt, Pitta a kamerába viszont elmondja, hogy mindent ők csináltak meg, csak Nikit nem. Levi és PornósBua lent a pultban, Niki ás Alfa romantikázik, Zsibbadt Száj, Pitta és Korvettádám pedig elmegy a vurstliba, azaz a Horror háza nevű ijesztgetős izébe, ahol egy rettentő fos maszkba öltözött csávó fogadja őket.

Bemennek a modern Elvarázsolt kastélyba, ahol a Fűrész, a Kör és hasonló horrorfilmek jeleneteit élhetik át élő szereplőkkel, egy csávó a lábát fűrészeli le éppen, egy fekete hajú csaj meg egy stilizált tévéből mászik ki éppen - Pitta böködi is Korvettádám oldalát, dugjuk meg, hallod? Az ijesztgetések a hangok alapján jól sikerültek, mindhárman sikoltoznak és ijedeznek, Korvettádámnak nagyon tetszik, hogy a házban mászkálás közben is csak malomkerék nagyságú fülbevalóival foglalkozó Zsibbadt Száj bevállalós, és ezért előre küldték mindenütt, hogy ő szarja össze magát elsőként. Lovag, na. A pultban PornósBula és Levi előadja az Alfa-Niki páros estéjét, odafent mindez megy ugye élesben is, most jutottak el a kókuszos csokigolyóhoz, és megvan a sós is, még jó, de nem harap bele egyik sem, csak nyalogatja.

Pitta életében nem érezte még ilyen jól magát, és telefröcskölte kulával az alsógatyáját, jó kis móka lehet ez a Horror háza, és nem, nem fizettek az ingyenreklámért. A túra végén irány haza, ahol Niki és Alfa már javában egymásba csavarodott, bár Csalánszáj jelezte jóelőre, hogy ő inkább aludna. Jó kis dugás lehetett. Másnap reggel úgy döntenek (mármint a stáb), hogy irány a szárazbob-pálya, ami jó móka lehet, ezerrel lezúgni valami sínen, egyfajta hullámvasútszerű izén. Ez az utolsó nap, Levi szomorkodik, a többiek is meg vannak szeppenve, a bobozás előtt elmennek vitorlázni, pezsgőzni és emlékezni. Alfáné Niki csöcseiben továbbra is önálló életet élnek az implantátumok, ezekről kellene reality-t forgatni egyszer.

A bobozás jól indul, mindenki élvezi, sikoltozás, húbazdmegelés, és így tovább - egészen addig, míg egy kanyar után Pitta és Korvettádám bobja le nem lassul, a mögöttük érkező Zsibbadt Száj és PornósBula viszont nem, így ezerrel a fiúkba csapódnak. Kibaszott nagy csattanás, Beki érzi, hogy komoly baj van és máris szól, hogy úgy érzi eltört a gerince. Láthatóan nagyon fáj neki, az ilyen dolgokkal meg nem nagyon érdemes viccelni. Le is állnak a mókával, és ugyan Beki saját lábán száll ki a bobból, komoly fájdalmai vannak, egy asztalra fekszik, és kis híján elájul. Zsibbadt Száj szerint az ő hibája, mert nem húzta be a féket, valahol igaza van, be kellett volna, de most már mindegy. Az ütközéstől Pitta ülése kiszakadt a helyéről, szóval nem egy piszlicsáré koccanásról van szó.

Beki sír és fáj a háta, a többiek egyelőre nem fogják fel, mekkora baj lehet ebből, Zsibbadt Száj például a kibaszott fülbevalóit piszkálgatja, immáron második napja, miből van az, faszból, hogy így morzsinkálja? Aztán beüt a cucc mindenkinél, és jönnek a sírós hangok, és a mentő, viszik Bekit a veszprémi kórházba menten. Levi menne vele, de nem fér be, így kiállnak stoppolni az út szélére. Nikit és Levit elviszi egy kék Skoda, a többiek meg mennek vissza a házba lógó orral. A kórházban Beki sírva meséli Nikiéknek, hogy egy csigolyája eltört és nem mozoghat, sőt, leginkább mozdulatlanul kell feküdnie, mert bénulás lehet a vége. Nabazdmeg, ez elég komolynak tűnik. Niki sokkot kap és még Levi szeme is könnyes lesz egy kicsit, fel sem fogják első körben, hogy Beki akár ott, a pályán is lebénulhatott volna.

Baki hazatelefonál a faternak, akit Józsikám néven emleget ugye, a hírre amaz egy kiadós káromkodássorozattal reagál, kurvaistenbasszameg, de azt nem mondja, hogy na, akkor menten ott vagyok, és ül kocsiba, taxiba, vagy valamibe. Ez így elég fura, vagy megszokta már, hogy a lánya néha a kórházban köt ki, vagy nincs kocsija, esetleg az egészet csak a kamerák kedvéért vették fel, és már túl vannak az első beszélgetésen. Jön a nővérke, tessen elhúzni a picsába, Niki és Levi balra el. Otthon közben Pitta megeteti Pörit, akire rákerült egy hám időközben, és kibaszott aranyosan bújik Pitta nyakába. Megjönnek Nikiék, és elmesélik, mi van Bekivel. Mindenki sokkot kap, csak Alfa nem, az ő arcán egyértelműen az látszik, hogy van ez így, Tajgetosz sem volt nagy marhaság, a XXI. században akár a szárazbob-pálya is átvehetné a helyét, már ha.

Az epizód itt átmegy egy Szomszédok 2.0-ba, tanulságokat vonnak le a szereplők, és szomorkodnak, ami valahol persze érthető, csak kilóg az eddig kulafröcsögtetésből. Úgy volt, hogy buliznak utolsó este, de ebből nem lesz semmi, megnézik az augusztus 20-i tűzijátékot de nem vidámkodnak, mert nincs miért. Alfa még egy keresztet is dob, nahát. Másnap reggel megjön MarciGold, elmesélik neki, mi történt Bekivel, különösebben nem rázza meg, reméljük jobban lesz, jegyzi meg, majd tart egy hegyibeszédet az elmúlt egy hónapról, amiről nem is sejtette volna, hogy ilyen lesz, azt meg végképp nem, hogy ennyien maradnak a végére. A melóval elégedett nagy általánosságban, és reméli, az ápoltak majd kamatoztathatják a a tanultakat az életben, szerintem erre mérget vehet, mert Niki útja egyenesen a koktélbárpult mögé vezet például, de nem akarok nagyon geci lenni.

Összepakolnak, Pitta elkéri Kittitől, a rémesen bunkó, de most aranyszívű boltvezetőtől a kisbuszt és átmennek Bekihez testületileg, viszik Pörit is. Beki örül nekik, és elmeséli, hogy 3 napig itt fog feküdni, majd kap majd egy merevítő fűzőt, és abban kell felépülésig élnie, a táncolást meg egyelőre hagyjuk. Ettől készül ki leginkább. Pitta felolvas egy verset, amit közösen írtak neki, Beki sír és röhög egyszerre, utóbbi nem megy simán, mer fájdalmai vannak tőle. Kemény vagy, mondja neki Niki, és Beki egy fokkal jobban is van hálistennek, mert bármekkora gyökér is volt a házban, ezt ezért nem kívántuk neki. A többiek szépen visszamennek a Balaton partjára, és leülnek megnézni a napfelkeltét, kicsit nosztalgiáznak és megegyeznek abban, hogy jövőre ugyanitt, az Alfa szerint csak leépítőtábornak nevezett buli akár folytatódhatna is. Nekem belefér, hajrá.

Kösz a kitartó figyelmet és a kommenteket, a következő reality, amiről hogyvolt készül az a Négy esküvő című házasulós izé lesz, az első adás október 18-án, az első hogyvolt másnap reggel jön. Addig is van kismillió fasza hogyvoltunk a blogon, tessék olvasni, állítólag az jót tesz az agynak.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2011.10.14. 08:10:54

azt tudja valaki, hogy alfahím-niki páros együtt van a műsor óta?
és beki meggyógyult rendes, tud vonaglani?

köszi Sixx a sok jót amit írtál eme remek műről!!

sertésszamba:-/ malacmambó 2011.10.14. 08:14:30

@godlikezaza: ááááááááááááááááááá!
köszönöm szépen, még ez is..így reggel letaglózott. :)

Dr. Bélus___ 2011.10.14. 08:20:38

Pornósnak nem hinném, h a tánc miatt kell bánkódnia; sokkal jobban fogja zavarni, hogy nem csak táncolni, de járni is alig fog tudni pár hétig - kellemetlen, ha ágyban kell sz@rni. :) Az meg külön élmény lesz, mikor leállnak a fájdalomcsillapítóval! :)

Dr. Bélus___ 2011.10.14. 08:22:47

@Savafan: Tekintve, hogy fel sem vágták egy kiadós drótozás céljából, majdnem biztos, h mostanra teljesen rendben van. Én inkább repedést, nem törést saccolok, ha rendesen eltörik, szerintem megműtik.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2011.10.14. 08:26:39

Jók a szövegeid, Sixx, de egy olvasószerkesztő/korrektor elkelne ide, mert tele van hibákkal (szóval a magyar nyelvvel azért még kicsit hadilábon állsz).

Amúgy mit jelent a "95D elüldöző tyúkok"?

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.14. 08:28:05

@Mityu "aljanép" MG: az elütésekre gondolsz troll barátom?

mocskosmacska 2011.10.14. 08:33:39

Nem láttam a befejező adást. Meg tudnátok mondani, hogy a veszprémi traumatológiai alkalmazottjai közül kiket mutattak?

kovacsattis 2011.10.14. 08:33:44

Kösz Sixx az egész sort! Egy élmény volt, komolyan!

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.10.14. 08:36:13

mondjuk amikor nekem egyszer volt csigolyatörés gyanúm, akkor nyakmerevítőben, felfújhatós cuccban vittek el a mentők, szigorúan vízszintesen fekve, hogy nehogy elmozduljon és amig a a röntgennél ki nem derült, hogy nincs gáz nem is nagyon mozoghattam, ők pakolgattak.
itt kicsit furi volt, hogy félig ült a hordágyon.
a honnan volt vitorlásuk cuccra meg má' rá se kérdezek.

kicsijuti 2011.10.14. 08:37:00

kés villa olló gyerek kezébe nem való...
a baleset a stáb felelőssége, egyszerűen autistákat nem szabad ilyen bonyolult, veszélyes szerkezetek közelébe engedni.

Lük 2011.10.14. 08:40:25

Engem is erdekelne h mi van most.

Savafan 2011.10.14. 08:54:00

@mocskosmacska: nagyon senkit. egy nővérke beszólt az ajtón, hogy menjenek el a látogatók mert késő van már. ha jól emlékszem ennyi volt, se doki se senki más. csak mutatták, hogy bemegy a bagázs a kórházba és utána már Beki ágyánál vannak, közeli felvételeken.

Nyanyóka 2011.10.14. 08:54:19

Jót bizony Sixx, de csak akkor ha Te írod a következő HV-t is! Köszönettel!

kumm 2011.10.14. 08:55:16

Nekem az volt a fura Bekinél a kórházban, hogy ha elvileg nem mozoghatott, akkor, hogy öltözött át? Mikor bevitték még pánt nélküli ruhában volt, másnap már viszont egy zöld színű felső volt rajta. Szóval nem értem.

TantóNéni 2011.10.14. 08:57:59

Köszi sixx a beszámolókat, jobbak voltak mint a műsor. Nekem Levi volt a kedvencen, olyan ostoba hogy az már vicces. Jövök vissza az esküvős hogyvoltra, addig is FIST PUMP!

pink ninja 2011.10.14. 09:00:22

@Mityu "aljanép" MG: sixx-re ez nem jellemző, én is csodálkoztam :)))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.10.14. 09:01:23

@kicsijuti: A kérdés, hogy az első bob miért lassult be. Ha direkt lefékezték, akkor ők voltak hülyék, vagy a mögöttük lévők amiért ők meg nem fékeztek.
Ha műszaki hiba, akkor meg az üzmeltető.

elmo27 2011.10.14. 09:04:57

Az idióta stáb beülteti a bobozás terén kopasz Adát hátra, fékezőnek. Na nem is jött össze! Neki legalább volt háttámla, Bekinek sajnos nem.

Karachar Nevian (törölt) 2011.10.14. 09:16:53

Ha ez a fűzfői bobpálya volt, ott ki van írva h csak saját felelősségre.
Engem jobban érdekelne a veszprémi mentősök szakszerűsége. Egy gerincsérülés gyanúnál az eljárás nem az, hogy rábaxxuk a usert a hordágyra azt jóvan. Ezt gondolom ők is tudják. Ha tudják, de a szemükkel még azt is látják, hogy kamerával vannak rögzítve az események, akkor végképp igyekeznek precíznek látszódni.
Ebből én arra következtetek, hogy az egész kamu volt és a mentősök is qrva lazán vették, talán nem is voltak igaziak.
Ha van itt mentős, kérem cáfoljon vagy erősítsen meg.

rie 2011.10.14. 09:24:20

sixx köszi szépen :) a műsort nem néztem, de a hv hatalmas élmény volt :)

közalk. 2011.10.14. 09:26:10

Megint isteni voltál sixx, várom a további hv-kat!

biohazard 2011.10.14. 09:26:57

Köszi, sixx, kellemes napokat adtál!

sertra linne 2011.10.14. 09:32:09

@biohazard: Csatlakozom. Köszönöm, sixx, volt két jó hónapom.

@mocskosmacska: vissza lehet nézni az összes részt a Viasat3 honlapján. Itt az utolsó rész: video.viasat3.hu/series/aranypart/aranypart32

DJBZS 2011.10.14. 09:35:36

Az elmúlt időszakban sokszor nevettem fel és tapsoltam a monitor előtt...Sixx, köszönöm szépen!

par 2011.10.14. 09:39:03

@sixx: Szerintem inkább ilyenekre gondolhatott :)
"Levi ennél sokkal kevésbé romantikusabb"
Egyébként pedig tényleg gratula a hogyvoltakhoz, sokunk reggelét aranyoztad be ezzel!

Ejoy 2011.10.14. 09:44:28

Sajnálom a csajt,mert azt tényleg nem kívántam neki, de az azért fura volt, hogy "törés" ellenére egy sima kórházi ágyon feküdt(egyedül a szobában). az meg külön fura volt, hogy stoppolniuk kellett, mikor a stáb is ment velük a csaj után, de ez már részletkérdés.

sunblind 2011.10.14. 09:50:06

... elfogyott a kakaó a végére a tévéműsorból, sikerült rajta párszor még bealudni is, igazából erre is ott ébredtem fel, hogy szedik össze a bobpályán a halottakat.
De a hogyvoltokat öröm volt olvasni, köszönjük a szerzőnek!
Csontinak innen is gratulálunk. Nyilván egy ilyen lejtőn guruló szarnak az összetett irányítórendszerét, és zavarba ejtően bonyolult műszerezettségét a Nasa-nál is évekig oktatnák.

IT Steve 2011.10.14. 09:52:05

A legszebb alfa "keresztvetése" volt, ami inkább egy villámrajzolás volt, mert a sorrendet kicsit felcserélte:)

Kabarészínész 2011.10.14. 09:55:48

úgy látszik sixxbe is van empátia, mert a "csigolyatörés" után már nem pornósbula, hanem beki lesz a pornósbulából.... :D

GRX 2011.10.14. 09:58:05

@Karachar Nevian: Ugyan nem vagyok mentős, de szerintem is kamu volt a csigolyatörés. Már a gyanúnál is az az első, hogy vákuumágyat raknak köré. Itt meg az asztalról ketten úgy cibálták le, ahogy macskát szokták a kaparófáról. Utána félig felültetve a hordágyon. Szóval egy pöttyet megint feltuningolták a helyzetet a szerkik, hogy legyen dráma a végére. (Már csak azért is, mert egy csigolyatörést azért ennek a deilnek sem kíván senki).

GRX 2011.10.14. 09:59:15

@Karachar Nevian: Ugyan nem vagyok mentős, de szerintem is kamu volt a csigolyatörés. Már a gyanúnál is az az első, hogy vákuumágyat raknak köré. Itt meg az asztalról ketten úgy cibálták le, ahogy macskát szokták a kaparófáról. Utána félig felültetve a hordágyon. Szóval egy pöttyet megint feltuningolták a helyzetet a szerkik, hogy legyen dráma a végére. (Már csak azért is, mert egy csigolyatörést azért ennek a deilnek sem kíván senki).

Nevem Earl 2011.10.14. 10:02:09

Jól van, ennek is vége. Büszke vagyok rá, hogy egyetlen részt sem láttam, viszont arra is, hogy minden hogyvoltot elolvastam. :)

Chimorin 2011.10.14. 10:13:00

Érdekes stilisztikailag, hogy a balesetet követően megszűnt PornósBulának lennie neki, és visszatért Beki :)

Mosómedve! 2011.10.14. 10:21:22

Kedves sixx! Őszintén bevallom, a te hogyvolt-od alapján kezdtem el nézni ezt a műsort, mert nagyon szórakoztatóan írtál róla, de leginkább csak azért néztem, mert kíváncsi voltam, mit fogsz ebből kihozni másnap és így utólag is minden elismerésem.

Ja és persze a kommentek is igen csak szórakoztatóak voltak, úgyhogy köszi mindenkinek aki így vagy úgy hozzájárult a reggeli jókedvhez.

A négy esküvős hogyvolt-okat pedig várom!

(igen, egy kicsit nyálas lett, érzelgős nő vagyok, na :) )

tucka 2011.10.14. 10:25:39

@IT Steve: ki nem szarja le a sorrendet ?:)

cicómicó 2011.10.14. 10:32:58

@sixx: Egy élmény volt. Te írod a négyesküvős HV-t? Akkor megnézem.

mjordan 2011.10.14. 10:43:20

"Ő látja el hétvégére a haverjait kókuszos csokigolyóval?"....jajj:DDDDDD

sfok 2011.10.14. 10:45:34

sixx: Köszi!!!!! xDDDDDD

trailman 2011.10.14. 11:14:02

Csak nekem tűnt fel,hogy Pornósbulát farmercuccban vitték a kórházba,de bikinifelső és zöld trikó volt rajta az ágyban?

Fredo78 2011.10.14. 11:21:19

@trailman: Az már másnap volt rajta.
Nem vagyok egészségügyben jártas, de kórházi ruhát miért nem kapott? Gerincsérülést így kell ellátni?
Nem érdemelt volna meg két bővített mondatot hogy mi lett vele?

trailman 2011.10.14. 11:33:45

@Fredo78:
Szerintem úgy volt csigolyatörése ahogy nekem.
Valaki csak átvitte egy másik kórterembe és átöltöztette civilbe,de úgy hogy bikinifelsőt adott a trikója alá.
Ha nem tartanám lehetetlennek,azt hinném hogy közülük valaki a forgatókönyvíró :D

playoff szakáll 2011.10.14. 11:34:53

"Aztán beüt a cucc mindenkinél, és jönnek a sírós hangok" 5* kösz!!!

Nem tudom, miért olyan érdekes, hogy azóta felépült-e PornósBula rendesen. A ruhaszárító, meg a székek jakuzziba hajításakor kb. 3 embernek mehetett volna ki a szeme, azzal meg baszott foglalkozni bárki is.

kumm 2011.10.14. 11:42:29

@trailman: Ezt már én is megemlítettem :)

Pávor Jál 2011.10.14. 11:48:40

Élvezet volt olvasni! Eddig egy részt se láttam belőle, talán a folytatást nézni fogom. :D

tjunior 2011.10.14. 12:29:55

hát igen egy nyári bobban általában a fékező kar alap állásban fékez, milyen meglepő, le kell nyomni ha haladni akarsz, ezt azért kemény dolog észben tartani lássuk be

gastro, missing in action 2011.10.14. 13:11:47

95 D bosszúja! Jól tette, ha megátkozta ezeket ... Amit kapott szegény a két tehéntől.... És így utólag már érthető Szandra óriási briósa is a Csalánszájú zongoralábúnak:))

nlght84 2011.10.14. 13:34:45

Az a legviccesebb hogy szinte mindenki elhitte az egész storyt. Szerintetek a ker. tv-ket az őszinteségükről és a becsületességükről ismerjük? Simán megrendezett jelenetek voltak, amatőr 80-as IQ-val rendelkező "színészekkel"...

Nevem Earl 2011.10.14. 13:46:17

@gastro, missing in action: Mert az internet korában gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy belefuss néhány részbe, a róla szóló (ál)hírbe, műbalhéba. Külön sportág már dodzsolni a médiahype-ot.

sixx stílusát pedig bírom, azért olvastam el az összeset.

sélli_ 2011.10.14. 13:56:05

Gyönyörűűűűű! Köszi sixx a vidám perceket. Petta for perzident!: 1mindent ők csináltak meg, csak Nikit nem' - na az ilyen beszólásokért csíptem őt a legjobban. Aranypart 2,0-ig is fröcccsssöööögjön a kula! Jövőre ugyanekkor, ugyanitt :)

Szerintetek csinálnak második évadot? Lehet tudni, hogy milyen nézettséggel ment a műsor? Kösz!

Rohir 2011.10.14. 13:56:52

Kösz sixx az írásokat, bearanyozták a napjaimat, bár az Édepart, vagy Aranyhotel vagy minek :D az összefoglalói jobbak voltak ... lehet azért, mert azt néztem is, ezt meg csak olvastam.

szélfúttahaj 2011.10.14. 14:02:58

Drága Sixx! Csúcs voltál! Mély depressziómban üldögélek boltomban, /kong az ürességtől/ csak a Te szövegeiden hangosan hahotázva múlatom az időt. Örök hála!

pink ninja 2011.10.14. 14:21:29

www.sixx.de/ :P
csak csajoknak :)

német műsorokról is lehetne hogyvoltot írni, van pár sírvaröhögős európa nyugati felén is :)

2011.10.14. 15:26:56

Az is furcsa volt, hogy Beki nem mozoghat, de az első kórházas jelenetben még egy nagyobb kórteremben van, amikor meg minden Aranypartos megy hozzá, akkor meg áttették egy kisebbe. Amúgy több ilyen hiba is volt, pl. mikor Beki beköltözött az első részben, már megvolt az a csillagos tetkója, amit elvileg közösen csinált Levivel pár résszel később, Leviét meg bár nem mutatták, de szerintem nem volt igazi, mert valahogy sose látszott a karján egy hónapon keresztül.
Vagy mikor Pitta haverja jött a Gáboros születésnapos résznél, akkor ő hozta a pezsgőket, mert a lakóknak nem volt rá pénzük, de mikor először belépett, az üvegek már ott voltak az asztalon, szóval ebből is látszott, hogy megrendezettebb, minthogy spontán lássa először Pitta a haverját. Meg szerintem mindenki tudna ilyen hibákat sorolni, én csak a Balaton miatt néztem, jó volt olvasni a blogot is. Azért az utolsó bejegyzésbe lehetett volna tenni szokásos körmönfont mondatot, ami alliterál, de hát így jártunk, nem kaptunk :(

fofofo 2011.10.14. 15:33:27

Egy élmény volt az egész sorozat, köszönöm!

kódex 2011.10.14. 16:16:57

Sixx, mi ösztönöz arra, hogy újra meg újra a klaviatúra elé ülj és felemeld a mutatóujjad?
Őszintén kíváncsi lennék...
De komcsi! :-)
És hát tényleg egy élmény vagy mindig.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2011.10.14. 16:23:53

@sixx: Azt csak szeretnéd, hogy a barátod legyek (bár lehet, hogy hamarosan én is az Indexnél fogok dolgozni...).

De tényleg, mit jelent az a "95D elüldöző tyúkok", mert azt tényleg nem tudom, és a guglival sem találtam.

mjordan 2011.10.14. 16:28:16

@Mityu "aljanép" MG: gondolom,nem nézted,vagy olvastad eddig,mert akkor tudnád...szal nem tökmind1 neked?:)

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2011.10.14. 17:26:26

@mjordan: Bazmeg, tényleg olyan kurva nehéz válaszolni egy kérdésre, hogy inkább minden más kerülő marhaságot leírtok??
Magyarok, bazmeg....

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.14. 17:29:21

@Mityu "aljanép" MG: miért, te mi a faszom vagy, kínai? na takarodj innen a picsába, de gyorsan.

Billy a kölyök 2011.10.14. 19:10:24

Az a nagy kár, hogy Korvettádám nem maradt együtt Csontival. Abból a családi életből lehetne egy igazán ütős valóságshow-t forgatni.
Pókmajom-Korvettapu-Korvettádám-Csonti.
Kardashianék a kanyarba nincsenek.

deltaTheEnd 2011.10.15. 11:00:47

@sixx: Survivor-ről nem terveztek hogyvoltot írni? A mostani évad is kezd nagyon beindulni (a redemption island felesleges erőltetése ellenére).

mizrolist 2011.10.15. 15:05:56

@Mityu "aljanép" MG: ha olvastad a hogyvoltot, akkor értenéd... (bár tény, hogy helyesen "95D-t elüldöző tyúkok" lenne)

blacklord 2011.10.15. 15:42:09

Yo Sixx, én is szeretnék egy köszönömöt elrebegni eme feledhetetlen alkotások műélvezete után - míg az Éden Hotelbe a HV-id után belenéztem egyszer-egyszer a neten (ez most nem is a szokásos csak a pincében van a Junoszty, hanem kf-ön élek), ebbe már egyszer se - úgyis nagyságrendekkel élvezhetőbb HV formában... :-)))
A legjobban amúgy az tetszett, ahogy szapultad a forgatókönyvesek és rendezők által végzett munkát - ehhez kapcsolódóan: soha nem értettem, s ha van kedved, te mint jártas (és most már ezen hazai pályán elismert) AV kritikus elmondhatnád magvas gondolataidat - hogyan lehet az, hogy dollár tíz- és százmilliókba kerülő filmek (tévé- és mozi egyaránt) forgatókönyveiben ordító logikátlanságok ragadnak szinte mindig?
Vegyük pl. hülye példának a legutolsó X-Men végső csatáját - nem fura kicsit, hogy a 60as évek amerikai és szovjet csúcsflottáinak hajóira nincs telepítve légvédelem (abból, ahogy repkednek közöttük, miközben mindenki csak tátott szájjal bámul, ez erősen vélelmezhető). Heteken, sőt hónapokon keresztül tudnám folytatni (pl. hogy a Mátrix-nál is miért alapvető fizikai törvényszerűségeknek ellentmondó ostobaságra építették fel az egész, amúgy szerintem 2-3. résszel együtt is nagyon jó sztorit) - egyszerűen nehéz elhinni, hogy miért nem képesek még egy körre visszaküldeni a scriptet, amikor az a többi költséghez képest elhanyagolható tétel lenne. Az időnyomás a ludas mindig?
süti beállítások módosítása