Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X31

2011. október 13. 15:45 - Hódos Hajnalka

Sigismundus szerint a tegnapi öfi volt a legjobb, hát nem tudom, én a mai délelőttöt egy barkácsbótban töltöttem, esküszöm, ácsolok két kurva ágyat, és az Opel tetejére pókozva viszem fel a Villába, talán akkor vége lesz ennek a rohadt vitának egyszer. Nyolc perc. Nyolc perc ment megint rá az életemből. A kinek legszarabb ma VillaLakónak lenni verseny egyértelmű győztese Fecó, megkapja a magáét Shaditól is, meg Gergőtől is. Azért, mert ők nem tudtak aludni, jól kibasztak a többiekkel. Halál flegmán. Tenyérbemászó stílusban. Pedig szeretik Fecót. Tó-lerálják is. De a stílus mindenkinél lebaszta a biztosítékot. Mondjuk ki, Attilát megutálták emiatt a mindent túlgondolok, titokzatos vagyok, manipulálok viselkedés miatt. Fecó csalódott, azt hitte, itt vannak barátai, ezek szerint nincsenek. BTA is elkapja a kertben, az ő Fecóját akarja, akit tizennyolcadika óta ismer, ha jól számolom, az Villaidőszámítás szerint már két örökkévalóság, nem ezt a szörnyet, amit Attila kreált belőle.

Dr. Frankeinstein a nyugiban döglik, fejére húzott kapucnival, Fecó panaszkodik neki, azt mondják, hogy te befolyásolsz engem. Hogy a kutyád vagyok! Attila sóhajtva jézusomozik, aztán megnyugtatja az Agymosottat, tök tipikus reakció, összetartja az őket, hogy most van egy közös ellenség. Krisz örül a szaunában, ő vágta bele a kézigránátot a pöcegödörbe, és mégse veszik elő! Aztán megbeszélik GKKT-vel, még jobban kibasznak Attilával, úgy fogja érezni magát, mint egy hajléktalan!

Megszólal a sziréna, lázas készülődés veszi kezdetét, térdvédő és szilikonfröccsenés elleni cicivédő, Attila egykedvűen zabál tovább. Az első játék szumóbajnokság lesz, párosával, külön a lányok, külön a fiúk. Egy zsákból színes rudakat kell húzni, aki feketét húz, nem küzdhet, rohadjak meg, az a zöld rúd akkor is sárga volt, akárki akármit mond. Megvannak a párok, Veronikának a faszát már, miért pont ő, harc! Verának könnyű dolga van Dyával, szerintem biztonság kedvéért még rá is fújt egyet, Sehere nekiesik Kingának piszkosul, aki nyavalyog, homok ment a szemébe, meg ilyenek. Eszter Annamarival küzd, és nyer. A fiúk közül Shadi nem játszhat, Fecónak meg megrottyan és fáj. A lelke is, mert fel kellett adnia a küzdelmet. A selejtezők után körmérkőzések következnek, ekkor hangzik el az első pibull vagyok Krisztől, Péter röhögése a háttérben eddig az egyetlen szórakoztató momentum az öfi alatt. A lányok küzdelme elég vehemens, várdmámeg, míg fölállok és nefogjáanyakamra! A Pitbull szétmarcangolja Csabát, a két győztes, aki a lila kendőért szállhat harcba: Eszter és Krisz.

Logikára és gyorsaságra van szükség az utolsó feladathoz, hungarocell elemekből kell kirakni egy kockát. A kocka minden oldalának színesnek kell lenni, időhatár nincs. Krisz, itt, az asztalon kell, hogy legyen egy kocka, ami kívül mindenhol zöld! Belül fehér, igen! Krisz, az a szabály, hogy kívül mindenhol zöld! Krisz, három szintes a kocka! Krisz, a kocka aljának is zöldnek kell lenni! Gonoszkodok itt, pedig én az éjszakát is az Arénában töltöttem volna, a bűvös kockát se raktam még ki életemben. De ismerek olyat, aki lehúzta a színes matricákat és átragasztotta őket, neki úgy sikerült, én ilyen mélyre sosem süllyedtem. A védettséget Eszter szerzi meg, a Lakók rossz hírt kapnak, a sorozatos fegyelemsértések miatt két napig nem lesz meleg víz a Villában, pedig az igazi bünti az lenne, ha a hajvasalót vennék el a csajoktól. Attilától a köntöst, az Agymosottól a cipőkefét, Krisztől a fülbevalót, Csabának meg meg kéne borotválkoznia. Az aréna után kiderül, napok óta meg volt beszélve, ha fizikai erőpróba lesz, az Erőt küldik Csaba ellen, mert nem kell a Villába. Amennyi esze van, ezzel Krisz dicsekszik is, de Vera hálás lehet neki, mert legalább arra a két pillanatra bevágták az öfibe.

Megint ármányésszerelem van, a fiúknak szerelmes verset kell írni. Attila küszködik, ő nem tud. Nem a faszt, csak megint produkálja meg sajnáltatja magát. Na meg jól jön az a kis energia is, amit ilyenkor a többiektől elszív, ugye. Most éppen figyelem formájában. Meg is kapja, Veronika szerint aranyos, amikor a szeretet meg a szerelem kerül szóba, akkor leblokkol, Péter érdekes pszichés blokknak nevezi a nyűglődését, Krisz segít neki, írjon ilyeneket, hogy gyönyörű nézésed, tekintélyed…mosolyod szívdobogtató. Attila sajnáltatja magát a riportban is, kényszeresen menekül a szerelmes helyzetek elől, és akikbe ő szerelmes volt, azoknak sosem kellett. Nem is értem, tényleg, vajon mi lehet az oka? Hát szépek a versek, na. Kinga egy termálforrás. Épp csak csepeg. De Csabát az a pár csepp lágyan csöpögő méreg is élteti. Az óda végére azért odabiggyesztett ám még két sort is: oly sokat gondolok rád, remélem, hogy fazonra van nyírva a …. Csaba első piros pontját akkor be is véstem. Krisz különleges lesz, már fogom a fejem. Veronika gyönyörű, tekintélye szívremegtető. Szív, szív, szív – nem, majd este fog – ne feledd, érted élek. Ha nem sikerül e érzelem, legalább megpróbáltam úgy, hogy a tükörrel szembe nézek. Látom lelki szemeim előtt az antológiát, ami a 2012-es év sikerkönyve lesz, Na mi van öcsém?! címmel. Gergő speciális lesz. Gergő egy padon ülve kinyitotta a szívét, de a sors elkezdte húzni, rángatni, de úgy, hogy még a spórái is szanaszét szálltak, annyira. Nincs az a nő mellette, akivel egész, úgyhogy kösz Seri, hogy itt vagy bazmeg, mert tudok kin dögleni egész nap. Csilla és Sehike elférnek. Gondolom, a padon is. Attila elnézést kér, nem tudta végrehajtani a feladatot. Kinguci szerint nincs felmentve, de hát, Seri meg nem akar köcsög lenni, milyen Csilla?! Ha azt mondaná Gergőnek, meggondolta magát, már ugrana is, hihihi, ez így lenne!

Sor kerül a Keresztapák első találkozójára, felosztják maguk között a dolgokat, Pepe az érintést választja, Gergő a konyhai eszközöket, Fecó a fürdőt. Persze mindenki baromi elégedett magával, Péter a leginkább, tudta, hogy a másik két don hibázni fog és nem ismerik fel az igazi hatalmat. Három hiba után nem Zizi feje kerül az ágyba, hanem a halakkal fog úszni a bűnös. A javak felosztása kihirdetése után másfél másodperccel Veronika már be is szerez két hibapontot, micsi? Micsinál a mikróval? Na lesz itt még cirkusz, csak azt nem tudom, ki fogja kiköpni a vajkrémet nagy ívben az udvarra, Olivér ugye nincs benn a Villában. Az öfi végén románckodunk, újra, Krisz igényli a D-matracot. A használat célja: masszázs, beszélgetés. És szex! A romantikus hangulatú, érzékiséggel és vad szenvedéllyel átitatott éjszaka előtt Veronika visítva zuhanyozik a hideg vízben, és fogadkozik, egy kurva mondatot nem fog többet mondani! És fél, hogy Krisz nyomulni fog, ami végül így is lett. Micsinááááász? Nem lóghat ki semmink! Krisz takarja le a fejét a párnával, mert már így is levágós! A hülyeeeee, kilátszik még a seggem is sivalkodás után Shadi beront, rájuk ugrik, aztán röhögve sóhajtozik, ez milyen jól esett neki. De Pitbulléknál nem szállt el az ihlet. Veronika teste olyan volt, mint egy gitár és Krisz egy klasszikus művet játszott rajta. Jahh, láttuk, ahogy középen pengette.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
584 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szőkerozsdás 2011.10.13. 15:46:39

Első-e?:) Éppen végeztem a tegnap előtti öfi végigolvasásával, és lám, itt tegnapi. :))

bulifúró 2011.10.13. 15:47:36

Mit elsőztök? :D

ötödik! :D

Dragonair 2011.10.13. 15:53:30

-_-h én soha nem lehetek itt 1. :/ nah mindegy is. :] Nekem folyamatosan nyílik a bicska a zsebemben ettől a... nem tudom ti h vagytok vele, de ezek nekem jóval degeneráltabbaknak tűnnek mint az eddigiek. A különböző face-es oldalaikon meg elszabadult a pokol :( szánalom!

egyébként nem szeretném ha bárki lemaradna a tegnap éjszaka általa megosztott ki szaftos pornóról :P :D bár nekem ez is inkább a szánalmas kategória :/ ez van kövezzetek meg bassza meg..

newsee.hu/tartalom/vv5-v%C3%A1gatlan-gruppen

ezekre meg nem tudok mit mondani :( szánalmas világban élünk és most már befejezem ennek a szónak a használatát igérem ,)

newsee.hu/tartalom/nyolcra-emelkedett-kaliforniai-fodr%C3%A1szatban-kit%C3%B6rt-l%C3%B6v%C3%B6ld%C3%B6z%C3%A9s-halottjainak-sz%C3%A1ma

newsee.hu/tartalom/hajfest%C3%A9s-v%C3%A9gzett-vele

bele se merek gondolni mit érezhetnek :( ááá de térjünk vissza ide a VALÓVILÁGBA :DDD

busifa 2011.10.13. 15:57:42

Épp nemrég érdeklődtem a mai poszt felől, és lám már itt is van! :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 16:02:13

@busifa: én meg mit sem sejtve, még az előzőt olvasgatom újfent órák óta, lassan betéve tudom :D
Közben meg nézem/hallgatom az éjjeli cuccot, és egyáltalán nem irigylem őket, hogy hajnali 3-kor kell randisat játszani kinn a 2 fokos udvaron.

beacska 2011.10.13. 16:04:26

@pushpang: érdemes végignézni? én most álltam neki, de a villáron izzadnak...

hannamontanna 2011.10.13. 16:05:11

hoppá... annyira hallgatom a tantrát, hogy majdnem lekésem a posztot. na akkor olvasom...

dr. gernika 2011.10.13. 16:08:09

"Gonoszkodok itt, pedig én az éjszakát is az Arénában töltöttem volna, a bűvös kockát se raktam még ki életemben. De ismerek olyat, aki lehúzta a színes matricákat és átragasztotta őket, neki úgy sikerült, én ilyen mélyre sosem süllyedtem. "
sírvaröhögök

Az egész jó volt. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 16:13:36

@beacska: még én se értem a végére..
A villaáras részeken hamar túltekertem, rohadtul nem érdekelt. Olyan 2.45 körül van egy kis ordibálás Kriszop meg Attila között. Most a két idióta épp kinn eszik/iszik az udvaron, Kriszop épp most köpött egy rágót a fűbe, amit Veron felszedetett vele, miközben K. fingott egy kurva büdöset. Ezen jót nevetnek.

genevieve 2011.10.13. 16:15:19

tudtam, hogy azért van odaát hallgatás, mert már ideát vagytok:-)

busifa 2011.10.13. 16:17:13

Veron egy gitár, akin Kiszop egy klasszikus művet játszott.
"láttuk, ahogy középen pengette"
Hatalmas!

beacska 2011.10.13. 16:18:16

Attila már megint a nyugiban osztja a többieket, hogy a PRIVÁT SZFÉRÁJÁT megzavarták.

Tessék, ennek a nyugi már PRIVÁT? ez marha!!! ezt miért tűrik a többiek? (igaz, hogy kiröhögték rendesen)

busifa 2011.10.13. 16:18:44

@genevieve: Sajnos "odaát" mindig hallgatás van...

beacska 2011.10.13. 16:18:57

@King of Shadows: jaaa, én is ezt nézem. Az Attila megint irtó jó fej!!!

Hurri Kán 2011.10.13. 16:21:44

Még egy ilyen gitározás, és felmászok a busifára. :D

beacska 2011.10.13. 16:22:00

:)) kidobta a Vera ágyneműjét! :))) rajta röhög mindenki :)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 16:22:43

@beacska: Kristo meg rögtön megjelent okoskodni, pedig gőze sincs róla, hogy mi történt... :D

busifa 2011.10.13. 16:22:53

@gyvy: Tárt karokkal fogadlak :-)

Hurri Kán 2011.10.13. 16:23:57

@busifa:
Előre szólok, nincs gitározás! :DDD

beacska 2011.10.13. 16:24:02

kb. 20 érintést láttam. ki fogják fizetni?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 16:24:21

Atilla beqrta a medencébe Peti és Vera ágyneműjét! XD

beacska 2011.10.13. 16:25:56

@King of Shadows: Attila volt? nem Vera lépett tovább?

busifa 2011.10.13. 16:26:29

@gyvy: Persze, csak gitár nélküli szomizás lesz :DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 16:31:36

@beacska: Azt láttam, hogy Ati berohan a hálószobába, erre Vera utánakiabál, hogy "hozd ki!". Utána már úszik az ő ágyneműje is, tehát gondolom a Jason Voorhees utánzat dobta bele.

Egyébként abba a medencébe szokott h*gyozni a kubai... :S

Hurri Kán 2011.10.13. 16:32:18

@busifa:
Románckodás sem lesz. Nem cipelek fel paplant a fára. :D

busifa 2011.10.13. 16:36:40

@gyvy: gitározás és románckodás hiányában nincs szükség paplanra :D

beacska 2011.10.13. 16:37:33

@King of Shadows: nem mutatta a kamera, de mintha Attila a "fűre" qurta volna ki, aztán került be a vízbe...

...és elhangzott az "itt semmi sem a te tulajdonon, legfeljebb a ruháid" mondat is ;D

beacska 2011.10.13. 16:38:47

@King of Shadows: de volt egy kis kavarodás aztán ágynemű és paplan ügyben, úgyhogy ki tudja, kié úszott ott :DDD
nem Attiláé az tuti, a többi meg le van...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 16:40:20

@beacska: Lehet. És Ati ki akarta fizettetni Petiékkel a medencehasználatot... :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 16:43:29

@beacska: Most jut eszembe: mikor Ati kirámolta Csaba ágyneműjét, az teljesen rendben volt...

beacska 2011.10.13. 16:48:50

@King of Shadows: Peti 5 perc alatt 2 érintést intett be Atillának. Kíváncsi vagyok, be tudja-e hajtani. ...és amikor Gergő a nyugiban Seri combját fogdosta? elismerem Gergő becsületességre törekvését, de ezt tutira nem fogja bevallani. egyszerűen eszébe sem jut.

Dragonair 2011.10.13. 16:49:12

egyébként erre a címre hogy a picsába nem ugrottatok rá?! :P nagy gruppen nem?!

VV5: Vágatlan gruppen!
newsee.hu/tartalom/vv5-v%C3%A1gatlan-gruppen

mocskosmacska 2011.10.13. 16:49:14

@beacska: Akkor vera hálás lehet neki, mert ezáltal bekerül az öfibe.

genevieve 2011.10.13. 16:50:21

na most azt kell mondanom, hogy attilának igaza volt...

azért más ágyneműjébe befeküdni elég nagy prosztóság...bármit is csináltak benne....minimum, hogy leszedem az ágyról ha odafekszem más ágyára

beacska 2011.10.13. 16:50:28

@Dragonair: ez volt tegnap este az ÖF-ban is. Halálra röhögtem magam rajta. "Ki ne lógjon az a segg!" ;DDD

mocskosmacska 2011.10.13. 16:50:36

@beacska: ÚGy tudom, hogy a vezéreknek nem kell engedély.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.13. 16:51:37

Első!

De én először végigolvastam :)

Dragonair 2011.10.13. 16:52:17

@beacska: sztem ritka taszító ez az egész szeretkezős jelenet :@ és milyen szépen fejezem ki magam :P egyébként meg nem vok prűd, de nekem olyan pojácák benne vagy nem is tudom mi van velem nah! :D

beacska 2011.10.13. 16:52:19

@mocskosmacska: Vera bekerül a tantrával is.

Igen, erről beszélek, hogy a nyugiszobában már "Attila ágya" van, a többi meg nyomorogjon 12-en a fingszagban,

MIÉRT ATTILÁÉ A NYUGISZOBA ÁGYA???

mocskosmacska 2011.10.13. 16:53:17

@beacska: Nem tudom, hogy miért attiláé.

Mi van verával meg a tantrával?

beacska 2011.10.13. 16:54:08

@Dragonair: jól van, és a kilógó seggen nevettem...az jóvótno.

genevieve 2011.10.13. 16:54:26

da úgy is nézhetjük, hogy egy ÁGYNEMŰRŐL BESZÉLÜNK:-DDDDDDDDDDDDDD

beacska 2011.10.13. 16:55:25

@mocskosmacska: hááát, a Péterrel volt egy "randijuk", ahol tantraszexet kellett csinálni .ezért feküdtek le a nyugiszoba ágyára (juszt sem mondom, hogy Attiláéra)

mocskosmacska 2011.10.13. 16:55:58

@genevieve: Simán hugyozza össze mindenki fogkeféjét, és akkor is csak még fogkefékről beszélünk.

Dragonair 2011.10.13. 16:56:32

gyerekek ezt most találtam és...basszus,
Pláza WC-ben erőszakolták meg a Facebookon felszedett lányt
newsee.hu/tartalom/pl%C3%A1za-wc-ben-er%C5%91szakolt%C3%A1k-meg-facebookon-felszedett-l%C3%A1nyt

de tényleg milyen világban élünk?:O és ha hallották a sikoltozást miért nem segítettek, meg olvastam szintén, h ma egy csomó baleset volt az országban is 12-en megsérültek, 5-en meghaltak... jajjajjj :( vigyázzatok a csemetékre, meg persze magatokra is:S
felüdülés lesz az esti VV5 :DDD
csak vicceltem, nincs időm nézni ezért is olvasom nagy szertettel és élvezettel ezt a blogot :] Hajrá Hajni :D

newsee.hu/tartalom/pl%C3%A1za-wc-ben-er%C5%91szakolt%C3%A1k-meg-facebookon-felszedett-l%C3%A1nyt

mocskosmacska 2011.10.13. 16:56:33

@beacska: Azt hittem ő hozta fel valakinek a témát.

genevieve 2011.10.13. 16:57:47

@mocskosmacska: most gondolom nem érted miért irtam ezt:-)

2 napja még egy ollóról beszélt, hogy az nem olyan nagy ügy:-)

mindenkinek meg van az a privát dolga amire ugrik...van akinek az olló, van akinek az ágynemű

beacska 2011.10.13. 16:59:04

jajj istenem! jelentkezzen, aki a kollégiumban még soha nem ült rá más ágyára úgy, hogy odébb tolta az ágyneműt ami ott volt!!!attól nem lett hugyos, szaros és ondós sem!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 16:59:28

@beacska: Szerintem a jelenlegi körülményeik között lehetetlen behajtani az ilyesmi tartozásokat, legalábbis az előzőben nem ment. De ha a szervezők besegítenek a "hitelezőnek"...

genevieve 2011.10.13. 16:59:35

@beacska: ebben most egyetértek veled:-)

az a nyugi szoba, másra készült, attila és feco csak bevackolta magát oda, de nem sajátithatják ki...főleg, ha úgy szólt attiláék feladata, hogy a nyugiba kell bemenniük

beacska 2011.10.13. 17:00:23

akkor nem az olló volt a baj, hanem a sunnyogás. De látom, újabb Béci született, hurrá!!! pedig még csak 1 hónap sem telt el...szuper...

avanivi 2011.10.13. 17:02:04

@Dragonair: Azt éreztem én is. Lehet azért,mert ezt az ostoba Krisz gyereket vágnám pofán,de nagyon.

mocskosmacska 2011.10.13. 17:02:20

@genevieve: De értettem, hogy miért írtad, emlékeszem még a kisolló botrányra.

Dragonair 2011.10.13. 17:03:35

@beacska: ez nem volt funkció nélküli férfisegg :D

genevieve 2011.10.13. 17:04:04

@beacska: nyugi, nem attila a kedvencem:-D

egyébként egy hónap alatt nem lehet kedvenc? neked elég volt 2 hét melindára:-)

genevieve 2011.10.13. 17:04:39

@mocskosmacska: akkor viszont én nem értem a hangsúlyt:-)

beacska 2011.10.13. 17:05:04

@genevieve: :DDD ez igaz.

jut szembe! MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA!!!

beacska 2011.10.13. 17:06:06

@Dragonair: :D csakhogy itt a Veronika fenekéről volt szó:DD az övé lógott ki :))biztos fázott

avanivi 2011.10.13. 17:07:11

@beacska: Szerinted hol kellene aludnia Attilának ??

kékdelfin 2011.10.13. 17:09:05

@avanivi: Hol? Hát otthon! Bárhol is legyen az, csak tűnjön a villából. Beacska nagyon nem komálja Attilát:)

Dragonair 2011.10.13. 17:10:14

@beacska: én láttam (vakuljak meg) a kiszopfelét is :(

avanivi 2011.10.13. 17:10:37

@Kékdelfin: Azt gondoltam ö üti le a magas labdát :)

kékdelfin 2011.10.13. 17:12:08

@avanivi: oppardon! Gondoltam leveszek a válláról egy kis gyűlölködést.

beacska 2011.10.13. 17:13:05

@Kékdelfin: öööö, ja. Az elmúlt 3 napban kicsit kiakasztott. De lemegyek alfába, és aztán megint minden okés lesz.
Nem szeretném, hogy haza menjen amúgy, de miért ne alhatna ő is bent? vannak, akik 3-an alszanak egy ágyban. 3*5=15 hely van. ez még túl sok is, még Zizinek is jut...

bknn 2011.10.13. 17:13:10

Jáj, Fecónál kiütközött a cigányvér az Arénában. Kicsit meg kellett volna dolgoznia valamiért, aztán már fájlalta is kezsit-lábát. Még jó, hogy nem lila kendővel lett bekötve neki.

beacska 2011.10.13. 17:14:54

@Kékdelfin: ;D kösz, de győzöm egyedül is...és erre a hétre végeztem is ;D (ha kiputrizik végre a nyugiból)

mocskosmacska 2011.10.13. 17:15:18

@genevieve: Végül is csak annyi, hogy
eldugott kisolló = csak egy kisolló
medencébedobott ágynemű = csak egy ágynemű, akkor a lehugyozott fogkefe is = csak egy fogkefe
Igazából ezen viccelődtem, de akkor valszeg nem voltam egyértelmű.

avanivi 2011.10.13. 17:16:06

@Kékdelfin: Miért is gyűlölködtem én most ???

mocskosmacska 2011.10.13. 17:16:48

@beacska: De Attila az összeférhetetlen...............
Egyébként a nagy manipulátor olyan szerencsétlen, hogy már megsajnáltam.

kékdelfin 2011.10.13. 17:17:25

@beacska: Nem azért mentek ki, mert szerettek volna egy kicsit kényelmesebben aludni? Merthogy átadták másoknak az ágyukat, és a földön aludtak? Valami ilyesmit pampogtak.

kékdelfin 2011.10.13. 17:19:25

@beacska: Amúgy miért zavar ennyire, hogy ott alszanak? nyugiszoba. Ők meg nyugodtan alszanak. Vagy minden nap a béka és a degenerált testiségét akarod vizslatni netán?;)
Szerintem ne vedd ennyire komolyan a bentlévőket, megárthat a szépségednek:)

kékdelfin 2011.10.13. 17:20:14

@avanivi: Nem te, beacska! Neki segítettem volt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 17:20:24

@beacska: Ebben az esetben azt is figyelembe kell venni, hogy például a Dya - Seher - Mari hármas sokkal kevesebb helyet foglal el, mint (mondjuk) Atilla Fecó és Péter.

beacska 2011.10.13. 17:22:55

@King of Shadows: Nem is mondtam, hogy ők aludjanak egy ágyban :DDD

mocskosmacska 2011.10.13. 17:23:59

Az Arénában a dya-vera meg eszter-annamária páros megint fair play volt.
De ahogy sehi küzdött!!!!!!! Beleélte magát teljesen.

beacska 2011.10.13. 17:25:45

@Kékdelfin: azért zavar, mert a megpróbáltatások része az, hogy ennyien kell ezen a kis helyen aludniuk. Mindenki panaszkodik, hogy ez mennyire nehéz, ezért is alszanak napközben is, mert akkor "nyugi" van.
Milyen dolog az, hogy amíg mások a többiekkel "küzdenek" ők ott szunyálnak NYUGIban? És pluszban már ott tartanak, hogy ha vki beteszi oda a lábát, Attila rögtön ott terem, és magyarázkodni kell, meg engedélyt kérni...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 17:29:00

@beacska: Én sem, csak arra akartam utalni, hogy a hímneműek közül egyedül a kubaidióta elég vékony ahhoz, hogy másik kettő is elférjen mellette. Ja ... meg az arab. :D

Kardhal.0 2011.10.13. 17:34:49

Viszont kiderült, hogy Cristofel mégsem olyan nagyon....eccerű.
Mertmivelhogy, a tekintély! szóban felfedezte a tekint(eni) szót és éles logikával! kikövetkeztette, hogy a tekintély, a nézéssel/látással van valamilyen kapcsolatban. Lenyűgöző. Zseniális.
(agyrém)
Mondhatni rafinált (mert úgyis csak ezt az egy szót ismeri).

kékdelfin 2011.10.13. 17:35:47

@beacska: Mivel megtehetik, így meg is teszik. A megpróbáltatások része az is, hogy megoldják a problémákat. Ők ezt most így oldották meg. Más is gondolhatott volna erre a lehetóségre. Sőt, ha jól emlékszem, nem ok voltak az elsők. Ha a szerkesztők nem akarják, akkor az igénylést elutasítják. Mert ugye igányelni kell.
Kűzdést a hálóban csak kiszoptól láttam;) A többiek aludtak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 17:41:28

@Kékdelfin: Nem csak a díjmatracot kell igényelni? :O

kékdelfin 2011.10.13. 17:43:29

@King of Shadows: Valamelyik öf-ben attila igényelte. Ja, persze azon aludtak volna, de a szivecske miatt attila végül a földön aludt, ha jól emlékszem.

biohazard 2011.10.13. 17:44:17

Tegyük, hozzá, hogy Kinga az ódából csak az utolsó két sort értette, amit el is ismert.

kékdelfin 2011.10.13. 17:46:56

@biohazard: gGakorlatilag az szólt hozzá, a többi csak "költői" bevezetés volt, aminek nem volt lényegi tartalma:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 17:50:16

@Kékdelfin: Az nem Kingával volt és Kinga menekült le a hálótársa elől? :D

Arra gondoltam az előzőnél, hogy a nyugiszobába előzetes bejelentés nélkül be lehet menni, vagy akár be is lehet költözni, amennyiben nem veszik igénybe a matracot. :)

kékdelfin 2011.10.13. 17:52:32

@King of Shadows: Nem, amit írtam, az ezen a héten volt. Volt olyan is, amit te mondasz:) De az még a szerelmük szárba szökkenése idején volt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 17:54:06

@Kékdelfin: Akkor szerintem arról van szó, amikor Fecóval nem akart a matracon aludni, mert hogy nézne az ki. :)

kékdelfin 2011.10.13. 17:54:31

Gondolkoztam, hogy kire hasonlít ezen a képen kinga. Aztán rájöttem, egy kicsit olyan, mint Trufa volt a Gy.U.-ban. Az orra stimmel.

kékdelfin 2011.10.13. 17:56:00

@King of Shadows: Igen, és valószínű, akkor igényelte, amit mutattak az öfiben is. De tehnap mintha már más matracot raktak volna maguk alá.

csak magamat képviselem 2011.10.13. 17:58:15

Kinga ma is rekordszánalmas volt. 1etértek Hajnival, Attila nagy görény volt, mint mindennap.
Végül is a Cselszövő csak nem vallja be, kinek a szívét akarja megkapni, hogy széttörhesse, hanem szerintem még mindig Csabázik. Én abban téves cselszövögetést látok, mert Attila ellen/érte ez csak rövidtáv. Csaba a hódoló punci, Attila a Big Fish.

biohazard 2011.10.13. 18:00:43

@Kékdelfin: Úgy úgy! Persze Csabától zseniális volt, hogy írt egy ódát egy olyan képzeletbeli nőnek, akinek agya is van, a végere meg odafröccsentette az igazságot :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 18:14:34

hogy ti hogy tudjátok fosni a szót...:P:DDDD nem győzök olvasni, még az előzőnek sem értem a végére, aztán már ezzel is lemaradok..

kékdelfin 2011.10.13. 18:19:49

@fkangi: ok, eztán csak szarjuk:)

mocskosmacska 2011.10.13. 18:21:28

Végül is azért van kevesebb ágy, mint lakó, hogy legyen balhé. Lett is. Most már csak a wc-k számát kellene csökkenteni.

sandokan 2011.10.13. 18:23:58

@beacska: a néma szarkeverőn kívül (csabika)a mostani történetben még krisz is attilának adott igazat.

csabika: attilának egy pillanatra elborult az agya
kinga: miért neked nem borult volna el ...
csabika: jogos

hogy is mondta attila: döntsd már el te szerencsétlen, hogy mi a véleményed.

mocskosmacska 2011.10.13. 18:32:26

Akkor most - ha jól értettem - gergő engedélye kell ahhoz, ha valaki a konyhába akar bármit is csinálni.
Én felverném a legmélyebb álmából, hogy ihatok-e egy pohár vizet.
Wcnek meg csak egynek kellene lennie, azt is csak kétóránként kinyitni 10 percre. Lenne annyi balhé, hogy nem férne bele a sehi-gergő irtó izgalmas nyűglődés.

mocskosmacska 2011.10.13. 18:33:30

@sandokan: Csabával szerintem semmi baj sincsen. Attila kinézte, mert Új és attila minden újat kinéz és akármit csinál az baj.

sandokan 2011.10.13. 18:34:34

annamarai csabához az online végén: te tényleg meleg vagy, te mindig a rózsaszínt választod.

percek óta hangosan nevetek, zseniális.

csak magamat képviselem 2011.10.13. 18:35:46

@King of Shadows: Jó, hogy bevágtad. Ez helyes és logikus észrevétel.
De: a "Leszarom a kamerát" szöveg pontosan a fordítottjaként értelmezendő.
A többiben kiviláglott, hogy öt-tízzel több az iq-ja, mint hittem. (90-ről)

sandokan 2011.10.13. 18:38:03

@mocskosmacska: khm, ugye most arra gondolsz, hogy ha attila csinál valamit, bármit, az baj csabika szemében. még akkor is, amikor az egész villa kingával és mr.kubával az élen, ami már tényleg nagy szó dexternek ad igazat.

mocskosmacska 2011.10.13. 18:44:48

@sandokan: A vélemények különböznek, de én csabit egy rendes gyereknek látom, attilát meg egy antiszociális tahónak, akinek egyetlen szórakozása a gyengébbeknek vélt emberek basztatása.
A feje mindenesetre jó, amikor sorozatban rá kell döbbennie, hogy kingucijának csaba kell és nem érti, hgoy hogy kellhet valakinek csaba, aki "új".

Mazlee 2011.10.13. 18:48:24

@beacska: hol van az leirva hogy kötelező a szobában aludni a többiekkel? a nyugi szoba nem bérlés tárgya. a D matrac az amit bérelni lehet.

amugy meg Attila nem az ágyért hőbörgött hanem az ágyneműért.

figyelhetnél jobban ahelyett hogy hülyeségeket beszélsz

Virágék 2011.10.13. 18:51:41

@mocskosmacska: Ha mind a 7 fiú olyan rendes gyerek lenne, mint Csabi, kurva unalmas lenne a VV.

Mazlee 2011.10.13. 18:52:29

amugy nem furcsa hogy tegnap este még ölték egymást ma meg semmi bajuk nem volt és beszélgettek még Attilával is?

mocskosmacska 2011.10.13. 18:54:51

@Virágék: A vv-vel az a baj, hogy azt akarja elhitetni, hogy izgalmas ember férfiben a tahót, nőben a kurvát jelenti.

sandokan 2011.10.13. 19:01:11

@mocskosmacska: de mi alapján látod rendes gyereknek? most komolyan? két hete nagyokat hallgat illetve bambán néz ki a fejéből. mert beszélni még nem sokszor hallottad, ha igen, lásd a fenti példát, abban nem volt sok köszönet. akkor neked ezek szerint a hűtőszekrény, meg a szobanövény a sarokban is rendes gyerek?

amúgy ott bent mindenki neki támad a gyengébbnek vélt játékosnak, pont ezt írtam tegnap. csak van, aki ezt nyíltan teszi, míg a többség hátulról mártogatja a kést.

Mazlee 2011.10.13. 19:05:02

@sandokan: azért ez nem igy van. Csaba nem trógerkedik, nem ordenáré, nem szít konfliktust... csarébe még ha havi 1 mondata is van az normális összeszedettebb és megfontoltabb mint a többieké.

sandokan 2011.10.13. 19:09:46

@Mazlee: pont ezért néztem bele a hajnali videóba, hogy azóta vajon felépítették-e a berlini falat, szögesdróttal, taposóaknákkal, járőröző kutyás határőrökkel, erre a többség simán röhög attila poénján.

sandokan 2011.10.13. 19:15:08

@Mazlee: az nem trógerkedés, amit fentebb idéztem? szerintem az.

havi egy mondatos szerepet ne hasonlítsunk már össze, azokkal akik folyamatosan viszik az adást. persze, hogy ők többet hibáznak. egyébként a statisztikában is van egy bizonyos szám, ami alapján az a valami mérhető. a havi egy, az még nem.

csak magamat képviselem 2011.10.13. 19:20:21

@mocskosmacska: én se nézek fényesen ki, ha valakit hiába ostromlok. Attila megtehetné, hogy abbahagyja, mert a kinti életben villamos és nő után nem futunk.

Oké, hogy Csabi kedves fiú.
Szerintem ez a tipikus rendes fiú totál használhatatlan. Hol a személyisége?
Csinál valamit?
Jólesik a hiúságának, hogy Kingucinak bejön. Sír-rí, hogy az autonóm attitűdű villalakókat irritálja.
Egy olyan semmilyen.
Szimpi, meg nyilván voltak/lesznek női, de itt most itt és most van. Bölcs, mi? :)
Ide azért nem való, mert egy közepes adag feromonon kívül semmije nincs.
Szerintem ez Csabi.

Mazlee 2011.10.13. 19:22:42

@sandokan: én nem mondom hogy legyen mindenki ilyen 1 mondatos, de messze többre értékelem ennyi alapján is mint gergőt vagy kiszpot vagy sááádit

csak magamat képviselem 2011.10.13. 19:23:23

valaki mongya már meg, ki az a gonosz kis kerti törpe? Atti? Ez felháborító!!

fran7 2011.10.13. 19:24:22

@sandokan: Mi lenne ha többet szerepelne a Csaba, akkor még jobban utálnád? Mond azt, hogy valami irritál benne és megértjük.;)

kékdelfin 2011.10.13. 19:27:33

@fran7: egyértelmű, a nőiessége:)

Hurri Kán 2011.10.13. 19:29:14

Elképesztően jó estét! :)

haruka 2011.10.13. 19:31:29

@gyvy: viszont! :)

Íccaka történt vajon valami érdekes? volt egyáltalán élő?

fran7 2011.10.13. 19:31:32

@Kékdelfin: Én kedvelem, de valami elképesztő artikulációja van. S elvileg Jung óta minden férfiben kell lennie egy kis feminim vonásnak. De ez csak egy pszichológiai elmélet.

Dragonair 2011.10.13. 19:33:35

NEM HISZEM EL!!!mi jöhet még:O de most komolyan tegnap a gruppi, ma ez.. :DD

newsee.hu/tartalom/film-lesz-farmville-b%C5%91l

Hurri Kán 2011.10.13. 19:35:25

@haruka:
Volt élő, nem tudok semmi érdekesről, itt adott valaki linket feljebb. :)

sandokan 2011.10.13. 19:36:13

@fran7: amatőr próbálkozás, erre a síkra elterelni a beszélgetést. mert az a kérdés, hogy mit csinált eddig csabika? mitől rendes gyerek? bement egy láthatatlan ember, de minek?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 19:39:24

@Kékdelfin: jóvanna, haggggyáááámáááá..::P:DDD
@mocskosmacska: ez annyira velős volt, hogy nagyon :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.13. 19:47:03

Sehi hat helyet ugorva már nyolcadik a lefrissebb ranglistán. Első is lehetett volna, de nem sikerült kivernie Kinguci bal felső kettesét és hármasát sumózás közben. Ez taktikai hiba tőle, reméljük tanul belőle.
1. Kuba 5560 pont
2. Veron 5550
3. Atilka 3220
4. Dugó 3100
5. Fecó 2410
6. Shadi 2000
7. BTA 1980
8. Sehi 1975
9. Vera 1970
10.dr.Eszti1420
11.Dya 1230
12.Gergő 8
13.Csabcsi 6
14.Kinguci 2

forrás: egyenidereprezentativ.hu

csak magamat képviselem 2011.10.13. 19:50:21

no, Attilát bevették egy poénba, és csatlakozott!! 8))
így hívjátok pszichónak. ha!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 19:51:44

@Binbir gece: :DDD

amit nem értek: "Fecó csalódott, azt hitte, itt vannak barátai, ezek szerint nincsenek..." hát, ez bizony nem egy civil szervezet. mijafaszt akarnak barátkozni??

fran7 2011.10.13. 20:04:00

@sandokan: Bocs vendégek jöttek. De épp a semmi miatt érzem túlzásnak a gondolataidat Csabával szemben. Hiszen szerinted semmit se csinál, ehhez képest eléggé dühít. Amit megértek, csak furcsállok.

csak magamat képviselem 2011.10.13. 20:09:23

remélem Attila hamarosan meg lesz büntetve. Az a baj, hogy nem azt fogja kapni, hogy nem szólhat senkihez. :(
Atka viszont mindent kibír.
Willpower: 20 Kinga: 1

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 20:09:43

@fkangi: írhatok neked magánba? (szép szempilla rebegtetés)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:09:44

@ladyandhenk: helló :) már majdnem elkezdtem magamban beszélni..:S

Hurri Kán 2011.10.13. 20:11:58

@ladyandhenk:
Szintén! :)))

@fkangi:
*inkábbnemmondsemmit* :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:13:23

@ladyandhenk: megint benyelte a züzimet..:O
nos, persze, csak ha az itt alapértelmezettként megadott címre nyomja, akkor azt holnap reggel látom, mert az a benti gépemhez rendelt outlook-os.
idekódoljam a gmailes címemet??

Dragonair 2011.10.13. 20:13:44

Péter? Nekem az a faszi nem is tudom olyan, mintha nem lenne kerek :/ vélemény?

avanivi 2011.10.13. 20:14:08

@King of Shadows: Megnéztem a videót amit linkeltél. A Krisz azt mondja Veronnak,nem szereti Pétert, mert egy patkány ? Bologass ha jól értettem ?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:14:25

@gyvy: tudom, mit gondoltál, telepatikusan ideért :P:P:DD

Hurri Kán 2011.10.13. 20:15:52

@Dragonair:
Hát a feje az elég szép kerek. Hogy belül milyen, azt nem tudom. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:16:41

@Dragonair: hát, nem egy tiszta fialás, ahogy felénk mondják..:DD

sogeking 2011.10.13. 20:17:48

@csak magamat képviselem: ha bejuttatsz a villába, ígérem leöntöm egy üveg sörrel :)

Dragonair 2011.10.13. 20:17:53

@fkangi: jaja, nekem nagyon undorító egy vmi lehet ő legundibb vki bent :/

csak magamat képviselem 2011.10.13. 20:18:03

@fkangi: A csalódásban (mert ezt írtad tulképp) igazságod vagyon, faszér jött ide, ha mindenki csókosaként tette? Aki mindenki barátságára vágyik, az senkitől se kapja meg. És szélkakas, ahogy anyám mondaná. barátkozni jó taktika is lehet, bár szerintem nem az, meg Feszcsi is imidzsfigura, a szocializációban szerzett érzékenységére dob 3 lapáttal és kész van don bőgő. Ezzel az álbarátkozással jó is lehet.

Dragonair 2011.10.13. 20:18:44

ezen a képen beszartam gyerekek :,d szerencsétlen kis pára :D newsee.hu/tartalom/fr%C3%A1szt-hozd-r%C3%A1m

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 20:18:57

@fkangi: Most ki akarod adni mindenkinek? És akkor ilyen gyvy félék írnak neked? Biztos, h felvállalod?:D

Gyvy szeretlek, tudod, neked is jó estét!

csak magamat képviselem 2011.10.13. 20:19:58

@sogeking: bejuttatlak a villába, ha megígéred, hogy ezt nem teszed meg. max a melltartóját tépd le Attinak.

Dragonair 2011.10.13. 20:20:26

@sogeking: indítsunk el egy peticíót

Jutassuk be sogeking-et, hogy leönthesse... vmi ilyen szöveggel :] :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:21:27

@Dragonair: az a baj, hogy odabent ki sem tudják kerülni egymást, akármilyen a másik..:S
@csak magamat képviselem: ráadásul üzletben nincs barátság, nincs szerelem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 20:21:53

@Dragonair: Nekem bejön a stílusa, a játék szempontjából ideális. Jó figura a játék ötletéhez!!! Nem olyan szenyó ő, sztem:D

csak magamat képviselem 2011.10.13. 20:22:24

www.youtube.com/watch?v=GTzfdgAIX5I&ob=av2n
jóéjt öfilakók. csak tévézni megyek anyám lakásába, hogy megnézzem, amiről írunk. 8)

sogeking 2011.10.13. 20:22:57

@csak magamat képviselem: arra annyira nem vágyom, viszont ha a lányok felsorakoznak, akkor teszek egy villában melltartó tépés rekordkísérletet :)

@Dragonair: támogatom :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:23:15

@ladyandhenk: valszeg nem ide írnám ki, teeee.. így is megtalál minden perverz alak..:DD;))
közben rájöttem, hogy a profilom postaládájába dobja, nem?? na, mindegy, told azt az üzit, aztán csak megtalálom valahol.:D
@csak magamat képviselem: gyáááááááááá!!:DDD

Hurri Kán 2011.10.13. 20:23:22

@fkangi:
Gondolni sem gondolok semmit...:P

sogeking 2011.10.13. 20:24:29

@fkangi: milyen perverz alakok találnak meg?

csak magamat képviselem 2011.10.13. 20:24:35

@fkangi: 8)
Ez így van, én szerencsésen megúsztam pár éve egy barátok által gründolt cég dicsőségét és bukását, kívülről nézhettem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:25:28

@gyvy: mer'hát az agyadat rég elszorította a nadrágszíj..:P:DD

csak magamat képviselem 2011.10.13. 20:25:51

@sogeking: akkor magamat is bejuttatom, azonos okokból.
no, bariközt végére haza kell érni, puszpacs.

Dragonair 2011.10.13. 20:26:42

áá én nem bírnék ki ennyi idegennel fél napot sem az tuti :/

Hurri Kán 2011.10.13. 20:26:45

@fkangi:
Gatyagumit használok, éppen a rugalmassága mijatt. :D :D :D

Albino Vernyul 2011.10.13. 20:26:47

@nemvállalom: Legyszi a faji hovatartozas emlegeteset inkabb szepen felejtsd el... Megserult, es kesz.. Ilyen tipusu feladatokban benne van ez a lehetoseg.. Szoval legyszi maradjunk normalis terepen.. Koszi..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:27:40

@sogeking: hagyjuk, mert lassan elszégyellem magam.. :DD
@csak magamat képviselem: ugyehogyugye.. szeretem a közhelyeket..

Szentpeter 2011.10.13. 20:30:01

Attila Feco és a kobold... ők a játékosok, a többi csak van...

Dragonair 2011.10.13. 20:30:03

@Kékdelfin: Facebookon egy játék és abból készül film..agyrém

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 20:30:55

@fkangi: jó, írok!

De megadhatsz egy alternatív helyet is:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 20:32:27

@csak magamat képviselem: Nekem az tűnik fel elsősorban, hogy mindegyiküknek van legalább háromféle véleménye ugyanarról a témáról. :D

@avanivi: Most visszanéztem. Igen, azt is mondja. Meg, hogy "csak sunyiságból" haverkodik vele.

kékdelfin 2011.10.13. 20:32:42

@Dragonair: Hja! Végülis a fészbuk mindennek az alapja, meg teteje. Vagy nem?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:32:54

@ladyandhenk: ok.
@gyvy: van még valami, amit feltétlenül meg kívánsz velünk osztani, vagy mész, kiváltani a receptet??:P:P:DD

Hurri Kán 2011.10.13. 20:34:25

@fkangi:
Olyan recept nincs, ami rajtam segítene :D

Dragonair 2011.10.13. 20:34:48

Jaja. Pont ahogy mondod;-)

nosce 2011.10.13. 20:37:04

@fkangi:
"ráadásul üzletben nincs barátság, nincs szerelem."

dehogy nincs, ott lehet a legjobbat dugni (üzletben)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 20:38:05

@haruka: Hogyne. Feljebb be is van linkelve belőle ez + az. Például Peti és Tantrikus Vera szétb@szta Attiék ágyát, mire a sértett bevágta az elkövetők ágyneműjét a medencébe. :D

nosce 2011.10.13. 20:38:21

@Albino Vernyul:
Hayni hol van ? éppen robog Pest felé a 2 ággyal ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:39:16

@nosce: azta, de durva arc vagy..:DDD ez jó :)))

@gyvy: hát, ez simán látszik..:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 20:40:37

@haruka: szió, írtam!!

@fkangi: tudom, este van, de most mi az ok? Adsz alternatívat, és arra írhatok?:P

nosce 2011.10.13. 20:41:07

@sogeking:
"viszont ha a lányok felsorakoznak, akkor teszek egy villában melltartó tépés rekordkísérletet :)"

esetleg egy tanga letépő rekordkisérletbe én is beszállnék a villában :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 20:42:49

@ladyandhenk: küldd nyugodtan, megnéztem, oké a beállítás..jó én is bénázok ma, kissé zizkó lettem a nap végére..

genevieve 2011.10.13. 20:45:50

@mocskosmacska: ha viccel és nem teszel mögé mosoly jelet azt hiszem halálosan komolyan mondod és beszólsz:-)

Szentpeter 2011.10.13. 20:48:00

Szegény "szépfiu" Csabi... nem sikerült nőt szerezni... akár a szűz fiunak...

sogeking 2011.10.13. 20:48:56

@nosce: de mit fogsz csinálni annyi szakadt tangával?

haruka 2011.10.13. 20:50:08

@King of Shadows: ahh, és én ezt nem láttam! mingyá megkeresem a linket!

@ladyandhenk: hali! olvasom! :)

mocskosmacska 2011.10.13. 20:50:58

@sandokan: Nem, én a hűtőszerkényt hűtőszerkénynek a szobanövényt meg szobanövénynek nézem.

nosce 2011.10.13. 20:51:24

@fkangi:
látod ennyit érnek a a közhelyek, megdőlnek mint Veronika a kubai csődőrnek :)

avanivi 2011.10.13. 20:52:51

@fkangi: Mikor láthatunk ??Melyik csatorna ?

mocskosmacska 2011.10.13. 20:54:14

@csak magamat képviselem: Attila azért vicces, mert abszult nem érti a körülötte zajló dolgokat. És ez egyben sajnálatraméltó/idegesítő is. A személyiség nem egyenlő azzal, hogy valaki állandóan beszél. Csabát elég ritkán vágják be (ő meg modorosvera elég mostohagyerek az rtl klubnak), de ha bevágják, akkor általában viszi a pálmát. pl. a versírásnál is ő volt a legütősebb.
Szerintem sehinek meg gergőnek nincsen személyisége.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 20:54:49

@fkangi: írtam, tessen jól megnézni és válaszolni:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Néked is szép estét!

@haruka: Helyes:)

fran7 2011.10.13. 20:55:33

@sogeking: Megszökik velük a villából az ablakon keresztül.

nosce 2011.10.13. 20:56:07

@sogeking:
összekötöm öket áztán leereszkedek vele a villaablakon a mélybe és elfutok mielőtt gergő a kisollót keresné rajtam :)

mocskosmacska 2011.10.13. 20:57:21

@csak magamat képviselem: MIt picit? Bocsi, de nem jelzi az oldal (vagy én vagyok hülye), hogy melyik válasz pontosan melyik hozzászólásra érkezik.

nosce 2011.10.13. 20:59:42

@fran7:
nagyjából ugyanarra jutottunk :)

avanivi 2011.10.13. 21:01:05

@King of Shadows: Nem is olyan hülye ez a 18 éves,azt hittem simán beeteti Péter.

nosce 2011.10.13. 21:01:54

@mocskosmacska:
"Attila azért vicces, mert abszult nem érti a körülötte zajló dolgokat."

én nem szeretem Attilát, de sztem ő az egyetlen aki igazán érti h mi történik körülötte..:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:03:32

@nosce: már miért értené?:) Néha rá tud csodálkozni a világra, de úúúúúúúúúúgyyyyyyyy:P:P:P

mocskosmacska 2011.10.13. 21:03:37

@nosce: Nekem másnak tűnik. pl. tök nem érti, hogy kingának mi a baja vele. Pedig tök egyértelmű, hogy nők nem szeretik, ha valaki erőszakosan letépi a melltartóját és utána még gúnyolódik is vele. Meg még egy csomó példát lehet sorolni.

nosce 2011.10.13. 21:03:42

@avanivi:
Azt csak Veronikának mondta mert látja h neki nem szimpi Péter, de egyből becsicskul a csődőr, amikor Péter osztja neki az észt...

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:04:02

jaj és bocsánat, aggyisten! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 21:04:22

@haruka: És ilyenek hangzottak el közben XD:

"Alekné: Mivaaaan? G*cis az ááááááááágy???
Krisz: "Benne van b@szd meg A PAPLAN, erre ilyet mond: bocsánat!
Krisz: Fecó, mint egy zsák SZ@R!!!"

nosce 2011.10.13. 21:05:12

@mocskosmacska:
dehogynem érti mondta is egyszer h most odalökte Kingát csaba ágyába, de Attila nem kingának játszik hanem a kinti nézőknek...

sogeking 2011.10.13. 21:06:01

@nosce: szerintem elég rosszul csinálja

nosce 2011.10.13. 21:06:06

@ladyandhenk:
rácsodálkozni mindenki tud :)

mocskosmacska 2011.10.13. 21:06:47

@nosce: Lehet, hogy igazad van, de szerintem nagyon vissza fog ütni attilának az, hogy ennyire nem nyit az újak felé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:06:54

@haruka: megkövetlek, és elnézésedet kérem:D Valóban nem gondoltam, de te is jó, félreérthető voltál így, direkt csapdát állítottál nekem:D:D:D

mocskosmacska 2011.10.13. 21:07:34

Krisz megkapta a választ, hogy alek után ki dugná meg veronikát.

gastro, missing in action 2011.10.13. 21:08:11

Azon azért nagyot röhögtem, hogy a szutyok kazalt IRRITÁLJA bzdmg a Csaba és a VEra.... Értitek? azt a nőt, aki az egész országott irritálta :D idióta...

nosce 2011.10.13. 21:08:35

@sogeking:
igen a kingát már rég dobnia kellett volna, meg bele sem kezdeni, persze lehet ez is a játéka része Aek-Éva reloaded. de valszeg inkább csak gyenge ellenállni neki..

sogeking 2011.10.13. 21:09:59

@nosce: Éva kettéharapná Attilát :D

nosce 2011.10.13. 21:10:56

@mocskosmacska:
sztem az stratégia h az ujakat tiporja, nekik még nincs bent spanjuk és a nézőknek se volt ideje rácuppani, így ki lehet könnyen szórni...

mocskosmacska 2011.10.13. 21:10:56

@gastro, missing in action: Az irritátornak is van szíve.............

nosce 2011.10.13. 21:11:44

@sogeking:
az lehet, meg az asztal alá inná :)

mocskosmacska 2011.10.13. 21:11:58

@nosce: Buta stratégiának tartom. De majd az idő eldönti. (vagy az rtl klub)

haruka 2011.10.13. 21:12:31

@ladyandhenk: :DDD na jó, most az eccer elnézem, de utoljára! :D

még hogy nem érzelmi alapon dönt Attila, ugggyan, uggyan...

genevieve 2011.10.13. 21:12:50

kedves fecó:JÓÓÓÓÓ REGGELT!!!:-d

Hurri Kán 2011.10.13. 21:13:00

Mindenki Kingát akarja megdugni? :D

mocskosmacska 2011.10.13. 21:13:56

@gyvy: Csabán és attilán kívül még ki?

sogeking 2011.10.13. 21:16:22

én a jelemet Attilára rakom

genevieve 2011.10.13. 21:17:21

@sogeking: én is...szánalmas figura

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:17:35

@haruka: köszi, köszi, még jó, h ebben nem is nagyon lehet hibázni még egyszer! Köszönöm, h megbocsájtasz:D:D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:17:44

Sehere 16-os hosszúságű műszempillái megvannak?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 21:18:15

@nosce: áá, Sziporka :DDD

@avanivi: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ezek nem adtak elég időt, hogy elég okos legyek..:D ráadásul a szőrösmikrofont belógató fiatal sráccal szétszívattuk egymás agyát a nap során és olyan gyökér volt, azt mondta, két mondatom lesz: az egyik amibe belebakiztam, a másiknál meg kilógott valami az orromból..:DD mondjuk, előtte tíz perccel röhögtem ki, mert egy sima csikóra azt hitte, póni..:DD
kedd este, retekklub..
@mocskosmacska: a megállapításod.:)

genevieve 2011.10.13. 21:18:25

ennyi erővel megkérdezhette volna a nappaliban fennhangon is, hogy ki rakja csabára a jelet?

még csaba is jelentkezett volna:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:19:25

@genevieve: én is, egyetértek:D

Valaki mondja már meg, h ezek hány órát vannak ébren? Vagy miért van mit nézni az ónlányon hajnalban, ha elvileg alszik? Vagy én vagyok értetlen?:D

Ja, és Attila mindent csak Kingáért tesz:D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 21:19:34

@fran7: Carl GustavJungnak teljesen igaza van!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 21:20:08

@avanivi: Szerintem a kubai csak fél tőle párbaj szempontjából, ahogy Atitól is. :)

sogeking 2011.10.13. 21:20:13

@ladyandhenk: napközben alszanak, éjjel matracoznak :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 21:21:04

@gastro, missing in action: Az már igencsak gáz, ha két normális ember és jó arc irritál valakit!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:21:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: erről jut eszembe! Magukat sminkelik ki ennyire jól? ergo csak olyat válogatnak be, aki ért ehhez, talán ilyen felvételi vizsga is van?:O Vagy esetleg mindennap sminkes megy be, és ki kér alapon?:O

nathalie 2011.10.13. 21:21:46

@genevieve:
csaba nem magát fogja jelölni? :D:D

egyébként gondolom, akkor mégse csaba lesz a kiválasztott...

fran7 2011.10.13. 21:22:21

Süteményt kosárka kivételével még nem nagyon sütöttem, de ilyen dolgokat nem szoktak csinálni sütés közben, ugye?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 21:22:37

@haruka: Attila egy természeti katasztrófa!

dr. gernika 2011.10.13. 21:23:47

Hayny hallod?
Veron kinyomott egy nutellát! :D
szív alakút! :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 21:24:29

Ezek úgy taktikáznak, mintha már a középjátékban lennének!

genevieve 2011.10.13. 21:24:45

ezaz!

Lasombra ez a kis tünci dyácska, még sütni is tud:)

nathalie 2011.10.13. 21:24:48

bár külsőleg nem az én típusum vagy...
istenem :D:D:D

haruka 2011.10.13. 21:25:27

@ladyandhenk: ha menne be sminkes, a múltkor Sehinek nem lett volna narancssárga a feje. :D

sogeking 2011.10.13. 21:25:39

ebben a szériában feltétel volt, hogy valakivel mindenképpen össze kell jönni?

genevieve 2011.10.13. 21:27:23

@nathalie: attila vért izzad, hogy a többiekkel rátetesse a jelet:-)

nem olyan egyértelmű ezek szerint, hogy MINDENKI utálja Csabit:-)

sogeking 2011.10.13. 21:27:40

kiderült amit régóta sejtettem - Attila csókolózott Fecóval :D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:29:00

@ladyandhenk: mi a jó? a világító lila meg a bugyirózsaszínű szájfények? :)

nathalie 2011.10.13. 21:29:29

@genevieve:
csak lelkes :D én is az vagyok ebben a csaba menjen haza témában :D

Viszont most tényleg felmerül a kérdés,hogy kingának tényleg lesz pofája rárakni a jelet??

genevieve 2011.10.13. 21:31:52

@nathalie: hogy kinga kire rakja a jelet az vizválasztó lesz a kettejük történetében, és kinga megitélésében is

mert ugye állandóan rinyál, hogy attila szemét módon bánik vele, meg előirja mit csináljon, ha most mégis úgy dönt, akkor hiteltelen lesz a nézőknek (akinek eddig nem volt az)

csabi meg eddig csak kedves volt hozzá és nem bántotta.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:33:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, te! Nem!!!:D Pl Sehe szemeit! 2szer mutatták ma, és más sminkje volt mindkétszer! :D:D:D Egy világítós lilás, és egy fekete:D

genevieve 2011.10.13. 21:33:53

@nathalie: egyébként kinga azért jó helyen kapisgál abban, hogy most csabi, legközelebb esetleg ő lesz akire attila ráteteti a jelet a többiekkel

témázgató 2011.10.13. 21:34:07

Visszanéztem a tegnapi on-line-t. Veronika folyamatosan újrakente a randi alatt magára a szájfényt, Kubai meg nagy vehemenciával lenyalta. Nem kis gusztus kell hozzá - lehet, hogy ez a szerelem....:D

dr. gernika 2011.10.13. 21:37:04

Látom Balázs mellbimbóját.

nathalie 2011.10.13. 21:37:41

:D:D:D
Mindegyik csapatban vlaki okos volt, de gergőék dyája a kiskutyájával tuti nyerő :D:D

sogeking 2011.10.13. 21:37:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: 5 percre elmegyek bundás kenyeret sütni, és már rossz híremet kelted? :D

nathalie 2011.10.13. 21:38:16

Attila a legokosabb :D:D:D

genevieve 2011.10.13. 21:38:19

@gernika: és túléled a traumát?:-D

liberaliskonzervativ 2011.10.13. 21:38:23

péter szerint ő mindig mindent tökéletesen csinál

témázgató 2011.10.13. 21:39:46

@nathalie: igen, egy zsákot simogatva kutyára asszociálni a súlya miatt - ez nem semmi.

Kardhal.0 2011.10.13. 21:40:48

Juj, micsoda véletlen ez a cigit akarjuk dolog. :D

nathalie 2011.10.13. 21:44:01

ez a hülye feco belement végül, hogy a wc használatért ne kellejen fizetnie a többieknek? idióta. hát azért választották először azt.

GL-581 g 2011.10.13. 21:47:05

Ha Balázs még egyszer kiejti a konfliktus szót, elsírom magam. "Szavazzatok, hogy miből legyen konfliktus" "Ebből a feladatból sok konfliktus lesz." "Úgy döntsetek, hogy melyikből lesz több konfliktus"

Isteni szerencse, hogy picit sem izzadtságszagú és hatásvadász. :S

genevieve 2011.10.13. 21:48:15

@nathalie: erre nem okitotta ki a főnöke:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 21:48:40

@ladyandhenk: megvan, csak eddig a fürdőkádban döglöttem.. és ha esetleg a villalakóknak üzenhetnék: MELEG VÍZBEN !!! :DDD

Attila miért ruházta meg a medansziét?? lemaradtam...

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igen, igen! nekem kell olyan, mindkettő!!! :D

@gernika: mennyire közelről?? ugye, nem nyalogatod a képernyőt??:DD

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:48:41

@sogeking: bundit tejával? :D

egyébként.... én bevallottam elakadtam fizikából a soros kapcsolásnál, de én tudom rosszul, hogy egy kg nem egyenlő egy literrel?

genevieve 2011.10.13. 21:50:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem egyenlő, de kis ráhagyással lehet kb számolni vele:-)

haruka 2011.10.13. 21:50:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az attól függ, miből. :)

@GL-581 g: sziaaa! :) Lilu kedvence a "nagyon". azt hiszi, ha sokat mondja, úgy hatásosabb. nem!

Hurri Kán 2011.10.13. 21:50:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hát víznél pl. igen, de csomó más anyagnál nem. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:50:50

@ladyandhenk: jóvanmá, eszek, nemtok ennyi helyre figyelni :D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:51:31

agyfaszt kapok ezektől a kurva randiktól!!!

haruka 2011.10.13. 21:51:45

nem azért, de nem ez az ing volt a múltkoriban is Balin? még mondtam is, hogy olyan stúdió 54-es.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:52:11

@GL-581 g: Szia Gliese, de rég láttalak! Hogy vagy?:D Elhagytál minket, te:D

genevieve 2011.10.13. 21:52:37

@gyvy: ...izé, vagy ilyesmi:-)

nathalie 2011.10.13. 21:53:55

Ez a feladat sokkal jobban ment volna, és nagyobb lett volna a licitálás, ha elmondják, hogy a fiúk milyen javakkal bírnak...

genevieve 2011.10.13. 21:54:04

kurva izgalmas ez a licit:-D

nathalie 2011.10.13. 21:54:55

ez a vera egyre férfiasabb.

genevieve 2011.10.13. 21:55:14

huhha, péter totál beszart:-D

sogeking 2011.10.13. 21:55:21

nekem Péter és Annamari egyformán félelmetes

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:55:53

ez a péter hülye :D

@sogeking: jó, hagyjuk, tényleg hülye vagyok hozzá és itt rongálom az idmidzsemet :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 21:56:04

@fkangi: még semmiért, nem maradtál le róla:D Oké, értettem ÉN:D Én is meleg vízben fürödtem:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egészségedre!!!! :D Ezek után nyugodtan meg lehet figyelni a sminkeket is:D

@haruka: de:D, holnap válaszolok, ehhez idő kell:D

genevieve 2011.10.13. 21:56:14

krisznek ezek a legszebb ruhái?:-DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 21:57:59

milyen romantikus az a rezsó az asztalon :D

témázgató 2011.10.13. 21:58:02

Péter udvarol: kire teszed a jeled? ennél gusztustalanabb patkányt még nem láttam...

haruka 2011.10.13. 21:58:04

@ladyandhenk: mihez? nem kértem, hogy bizonyítsd az relativitás-elméletet! :P :D amúgy közben írtam a delikvensnek, de még mindig nem mondtam igent, csak magyarázkodtam. :DD

Hurri Kán 2011.10.13. 21:59:36

BiSztos flambérozni akarnak. :D

genevieve 2011.10.13. 21:59:45

veron, veron és amikor alekkal randiztál a cápák között az smafu volt?:-)

témázgató 2011.10.13. 21:59:57

Veronika életének legviccesebb randevúját láttuk. jajjjjj....

fran7 2011.10.13. 22:00:22

Inkább Kriszék randiját nézném végig minden gusztustalanságuk ellenére, mint ezt a Péter Vera gonoszok egymásra találnak produkciót. Hitler és Sztálin érzésem volt, mikor beszélgettek.

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 22:00:48

@genevieve: az álomálomrandi volt, te! :DD

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 22:01:58

hangosan röhögök.... Veronika "hú, eltaláltam a táblát!" édesistenem.........

GL-581 g 2011.10.13. 22:02:32

@haruka: @ladyandhenk: Sziasztok! :) Igen, kicsit eltűntem a nyáron, de újra itt a valóságshow-szezon. :D Amíg nem jön az ÉH2, próbálkozom a VV5-tel, eddig sajnos csalódás - túl sok nekem a "konfliktus" (WÁÁÁ!), és kevés a móka. :( De majd megszokom.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:02:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Péter hülye. mi a kérdés???:D
@ladyandhenk: jaj, de jó, már kétségbe voltam esve, hogy lemaradok valami iszonyatosan fontos és jelentőségteljes dologról:::DDD
@gyvy: azért, mert te nem vagy olyan romi, mint ők, még nem kellene lenézned a rezsójukat..:P:D

forexfelix 2011.10.13. 22:02:55

Az lett volna a bizarr ha a másik fijújába kellett volna dobálni a dartot :)

nathalie 2011.10.13. 22:03:14

ennyi erővel kaphattak volna egy orál képzést is.

fran7 2011.10.13. 22:03:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az ráadásul tripla 13-as volt, ami picit jobb, mint Péter 25-öse.

Hurri Kán 2011.10.13. 22:03:56

@genevieve:
Szerintem a cápák még nem felejtették el. :D

sogeking 2011.10.13. 22:04:06

Péteren mindig ez a póló van?

nathalie 2011.10.13. 22:05:17

én ezt nem értem. péter most akkor vágja mi a tantra vagyis azt hiszi? mert hogy úgy ül ott mint egy mester. mi lett volna ha krisztofel nyer?

genevieve 2011.10.13. 22:05:20

na én itt röhögtem volna szanaszét magam:-DD

látom vera is:-D

forexfelix 2011.10.13. 22:05:22

PÉter gyerek még dugás helyett is inkább manipulál, úgy a vérében van :)

Hurri Kán 2011.10.13. 22:05:29

@fkangi:
Nem néztem le. Egy rezsón adott esetben egy randi sikere múlhat. .D

genevieve 2011.10.13. 22:06:11

@nathalie: öööö...izé... a tantra nagyon nem ez:-D

sogeking 2011.10.13. 22:06:22

Attilánál ez valami szokás, hogy mindig rányit másokra ?

forexfelix 2011.10.13. 22:06:39

Attila fő erőssége a diszkréció és az árnyalt fogalmazás :)

sogeking 2011.10.13. 22:07:25

ugye hétvégén még két új játékos megy be ? :D

nathalie 2011.10.13. 22:07:49

@genevieve:
azért írtam utána hogy hiszi? mert most amit láttam az agykontroll volt, vagy annak tűnt.

Hurri Kán 2011.10.13. 22:08:16

@forexfelix:
Legalább is a Verával való dugás helyett. :D

@fkangi:
Azon sok minden más is múlhat. :D

fran7 2011.10.13. 22:08:52

Péter olyan mintha a tv szerkesztőknek magyarázná el,hogy ő mekkora király. A szerkesztők meg röhögnek rajta.
Attila védi a takaróját, de a Csaba egész ágyát elvitte és kidobta.

genevieve 2011.10.13. 22:08:56

@nathalie: agykontrollban nem vagyok otthon:-)

genevieve 2011.10.13. 22:09:41

most akkor péter utálja, vagy nem utálja verát??

nathalie 2011.10.13. 22:09:43

remélem aki rettegett attilától az most a dartsos am-től is lekezdett...

sogeking 2011.10.13. 22:09:56

@genevieve: akkor mesélj a tantráról :)

forexfelix 2011.10.13. 22:10:29

Rosszul emléxek hogy pár résszel ezelőtt Vera bőrére paktált le Péter Attilával?

kékdelfin 2011.10.13. 22:10:41

Éljen egy újabb pár.
Azt szeretném, ha magdianyus menne be (vagy a szelleme) és minden fiúnak egy hétig párban kell vele lenni. De rendesen, pity-puty, minden!
blöáfff!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 22:10:43

@haruka: a gondolkodáshoz:D, fáradt vok, csak a párom mondja a telóba, mondja, közben nem tudom figyelni a VV-t:D

@GL-581 g: Remélem, h tisztességesen visszatérsz hozzánk már!:D Ideje!!! A másikra is!!!:D

@fkangi: írtam! :D

beacska 2011.10.13. 22:10:43

meséljetek, mi történt a maiban, lemaradtam (család...)

genevieve 2011.10.13. 22:10:46

fúúúú annamari már gyakorolja a kivégző taktikát:-D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 22:10:53

valaki emlegette az előbb hitlert és sztálint. nahhát, akkkor megvolt a brezsnyevi csók is.

Hurri Kán 2011.10.13. 22:11:15

@genevieve:
Most dönti el, hogy utálja -e. :D

nosce 2011.10.13. 22:11:50

@gyvy:
az tényleg nagggyon durva ha a randin kellene hirtelen a rezsó és nincs :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 22:13:00

@beacska: sajnos nem nagyon tom:) (család)

Ám, visszatért közénk gliese:D

Hurri Kán 2011.10.13. 22:13:19

@nosce:
Ott őrülnék meg helyben. :D

forexfelix 2011.10.13. 22:13:38

Anomália haragjától rettegnék Péter helyében, mert még csak szerelemmel nézett eddig rá, már attól is rázta a hideg :) A dartos gyakorlást lehet már csak kinn látja meg, legalább addig nyugodtan alszik.

genevieve 2011.10.13. 22:13:55

na, ha kinga ezek után ráteszi a jelét a csabira akkor tényleg megu fogja érdelmi azt amit majd attilától kap szemétkedésben....

kékdelfin 2011.10.13. 22:14:06

(milyen az a japánkert illat?)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:15:33

@gyvy: a rezsót, teee...:P:D a fiókot meg betolni..:P:DD
@Kékdelfin: bázdmeg....! :DDD
@ladyandhenk: :)

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 22:16:24

@Kékdelfin: nemtom, én még mindig azon röhögök, ahogy Kiszop eldobta a rágóját :DD

beacska 2011.10.13. 22:16:35

kiderült, mikor lesz a kiválasztás? ugye, nem holnap???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.13. 22:18:13

@fkangi: rendben, fogok!:)

Most megyek szunyókálni:D:D

Jó éjszakát Mindenkinek!

haruka 2011.10.13. 22:18:31

@ladyandhenk: jól van, én úgyis megyek aludni, rám fér. jóccak!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 22:18:35

@nathalie: @fran7: @genevieve: Vera most nagyon jót alakított Péterrel! Jó arc és van humora, szórakoztató és kellemes jelenség!

genevieve 2011.10.13. 22:20:30

@Peter_Cs: most nem értünk egyet:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 22:20:34

@forexfelix: Attilát jól nyírta most Péter és Vera!!!

kékdelfin 2011.10.13. 22:20:56

@genevieve: de akkor mér' nem azt mondják, hogy cseresznyeillat, mit izélnek a jappánkerttel?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:21:53

@Kékdelfin: za Illatos kert megvan?? lehet, hogy ez is olyan..:D;)

kékdelfin 2011.10.13. 22:22:04

@fkangi: jófanna, a tököm tele van ezekkel az erőltetett párosodásokkal. mindegyik pár kifejezetten gusztustalan. de ez az utolsó (V-P) valami rettenet gusztustalan.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 22:22:16

@genevieve: Agyhalott nő ez a Kinga! Mi a rozbajnak válogatták be egyáltalán?!!!

genevieve 2011.10.13. 22:23:04

@Kékdelfin: csak vicceltem:-)

de japánban nagyon nagy kultusza van a cseresznyefáknak, a virágzásukkor hatalmas ünnepség van...

de azt hiszem a japán kert mint kifejezés a nagyon szépen megtervezett, ültetett apró fákból áll:-)

Hurri Kán 2011.10.13. 22:24:01

@Kékdelfin:
Ó, japánkert az egész más, minden részének megvan a jelentősége, ami benne van. Félig-meddig olyasmi, mint keresztény vallásnál egy templom.

beacska 2011.10.13. 22:24:16

@Peter_Cs: miért, mi történt? mesélj!! senki sem mesél nekem :(((

kékdelfin 2011.10.13. 22:25:14

@genevieve: tudom, hogy a jappánoknál a cseresznyafa az különleges dolog. Mérmint a virágzása. Az a baj, hogy erre a japánkert szóra nekem is ezek a rendezett kertek ugranak be, szép ződ növényekkel, meg nagy kövekkel, sziklákkal, örökzöld fákkal, gereblyézett kaviccsal, vízzel. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb problémám:)

nathalie 2011.10.13. 22:28:31

@Peter_Cs:
én még nem fedeztem fel ezt a humort.

genevieve 2011.10.13. 22:28:47

@beacska: na majd akkor én:-DDDD

attila vért izzadva győzködött mindenkit, hogy tegyék a jelület csabira,

feco ki van ettől, hogy ő most akkor becsicskult tényleg?

kinga se akarja ezt a jelölést megtenni

a csajok sütit sütöttek a pasiknak, benne egy-egy levélkével...mindenki a papírforma szerinti pasijának adott

veron, krisszel
vera, péterrel ment randizni, ők aztán egy tantrának nevezett randival folytatták a nyugiba, azon a matracon és ágyneműn amin attila aludt (de ezt a részt már tudod:-)

meg volt valami egyezkedés a donok között a cuccok használatáról, mind azt hitte ő csinálta a legjobb üzletet:-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:29:18

@Peter_Cs: Kinga agyhalott??????? Kiszopfelnél betegebb tutira nincs odabent.. egy gyereknek már háromévesnek nem jutna ilyen az eszébe(enyémnek mondjuk,sohase..)
@gyvy: pirospont :)

genevieve 2011.10.13. 22:29:46

@Kékdelfin: nagyjából az is amit leírtál:-)

gondolom olyan tiszta levegő illata lehet:-)

genevieve 2011.10.13. 22:31:36

@traff: ugye tényleg egy sz-el akartad irni?:D

traff 2011.10.13. 22:33:03

@genevieve: hápersze, miért, mire gondoltál?Rokfortos lazacra?

genevieve 2011.10.13. 22:33:54

@traff: arra gondoltam amit irtam:-)

Vlaci69 2011.10.13. 22:34:07

Azért kíváncsi lennék arra, hogy a szigetország büszkesége eddig mibe nem engedte bele a testnedveit. Most épp az öblítőbe sikerült belealakítania.

traff 2011.10.13. 22:35:00

Jaja, bocs.Akkor arra nem gondoltál amire én sem.

beacska 2011.10.13. 22:35:35

@genevieve: :))) köszi. akkor napközben már megint nem történt semmi? csak alvás volt? ;D

és volt vmi a vera-Péter randiról? mert nekem az vhogy kimaradt. mintha másik kamera vette volna, vagy mi

genevieve 2011.10.13. 22:36:52

ma valami front van? olyan ingerlékenyek az emberek:-)

Hurri Kán 2011.10.13. 22:37:28

@fkangi:
Bevallom, kb. 2 hónappal ezelőttig azt sem tudtam, mi fán terem a japánkert, de voltam egyben, és ott le volt írva, hogy mit is látok tkp., nagyon érdekes volt egyébként.

genevieve 2011.10.13. 22:37:59

@beacska: ja, péter azt hitte a tantrára, hogy agykontroll és levitte verát alfába (nem hímbe) és utána egy csettintéssel visszahozta:-)

és vera testileg-lelkileg kicserélődött:-)

Vlaci69 2011.10.13. 22:40:30

@genevieve: elvileg valami pszichopedagógus, azért illene valamit sejtenie a tantráról

beacska 2011.10.13. 22:41:45

@genevieve: miért, te mit csináltál volna, ha ez a feladat? legalább abszolválta. nem hinném, hogy a kamera másik oldalán tudták...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:42:11

@traff: @genevieve: azért megnyugtató olvasni benneteket...jó látni, hogy más is gyári hibás :DD
@Vlaci69: ezen akadtam ki mint a kakukkos óra..:S
@gyvy: jó pap holtig.:)
@genevieve:én meg azt hittem, tantraszexelni fognak, de utána rá kellett jönnöm, ezeknek nincs ilyen orientációja.:D

genevieve 2011.10.13. 22:42:25

most nézem veron és krisz komoly beszélgetését....és basszus most ez tényleg komoly....

beacska 2011.10.13. 22:42:55

@Vlaci69: szociálpedagógus...az azért nem ugyanaz.

@genevieve: jaaa, és egy jó alvás megfelelő időben csodákra képes ;D

genevieve 2011.10.13. 22:44:25

ez a veron tényleg nem is olyan hülye:-)

genevieve 2011.10.13. 22:45:16

@beacska: ha nekem az lett volna a feladat, én azt csináltam volna:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:45:35

@genevieve: de akkor miért gügyög??? mi szükség rá????

Vlaci69 2011.10.13. 22:47:02

@genevieve: Abból kiindulva, hogy a cukornádbajnokkal érzi magát jól, azért nem mennék ilyen messzire...

genevieve 2011.10.13. 22:47:15

@fkangi: a szerkik is azt akarták:-)

azért gügyög mert ő ilyen:-)
látod milyen előitéletesek az emberek, fel sem tételezik róla, hogy lehet okos is:-)

beacska 2011.10.13. 22:47:30

@genevieve: én meg nem. fingom nincs róla. A terhestornán anno volt relax, fájdalomxcsökkentés végett, az menne...

kékdelfin 2011.10.13. 22:47:48

@genevieve: Vagy mondtad volna hogy tantrázunk, és elkezdtél volna valamit rázni, ami szereinted egy tant:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 22:47:57

@beacska: Vasárnap. Szerdán kihívás, utána következő vasárnap párbajoznak.

beacska 2011.10.13. 22:50:45

@King of Shadows: nnna, akkor elhúzzák. jól van. a péntek nem lett volna jó NEKEM :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 22:51:51

@genevieve: valamelyik adásszünetben megmondhatták volna nekik..
@gyvy: tanulmányait befejezte..:)

genevieve 2011.10.13. 22:52:18

@Kékdelfin: LOL :-DDD
a vesémbe látsz:-)

@beacska: ők még azt is elhitték volna:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 22:53:26

@fran7: Ezt mondtam én is, amikor az onlineban láttam. :D

@genevieve: Utálja. Az, amit csinálnak "Foe yay" néven szerepel az angol szakszlengben ... vagy legalábbis a Tvtropeson. :)

beacska 2011.10.13. 22:56:17

@King of Shadows: őt legalább adják. melindát méltatlanul mellőzték. Még ő is panaszkodott onlányban, hogy volt olyan nap, hogy be sem hívták. És Vera? meg Csaba? Esztert (új kedvencem) szintén nem szokták :(((

genevieve 2011.10.13. 22:57:35

@Kékdelfin: ugye nem hannibal a keresztneved?:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 22:58:36

@beacska: Miért nem nézed vissza a hivatalos oldalon? :O Én most is ott nézem ... illetve nézném, ha a Zertéel feltöltené. :@

kékdelfin 2011.10.13. 23:02:04

@genevieve: Nem, dehogy. Nekem az a vezetéknevem.

beacska 2011.10.13. 23:02:17

@King of Shadows: mert nálunk már elhangzott a "válás" szó a VV kapcsán, úgyhogy most alkalmazkodom, és marha nagy csalági életet élek :DDD majd holnap délelőtt talán pótolhatom, de furdall a kíváncsiság

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:06:56

@beacska: csapjál már az asztalra és mondjad a Zembernek, hogy ne akarjon már téged alkotmányos jogaidban korlátozni, mert az AB-hoz fordulsz, meg az ombudszmacihoz,meg satöbbi! :DD

genevieve 2011.10.13. 23:08:53

@fkangi: de a baszómacit ne emlegesse:-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:10:04

@genevieve: persze,persze, van amit a sírig tagadunk..:D;)))

beacska 2011.10.13. 23:11:04

@fkangi: ááá, 20 év után az emberlányának már fáj a keze...meg ő is így áll hozzá: nem veszem jó néven, ha a család nem velem nézi együtt a meccset...szóval, csak tartsuk meg a humorérzékünket, ha lehet ;D...nézi ám ő is, csak be nem vallaná...főleg a neten veszi le a pályát másnap. tegnap néztük az Aréna miatt, ma nem sürgős annyira ;D

genevieve 2011.10.13. 23:12:49

@beacska: pedig milyen jó is együtt fikázni attilát:-)

úgy családilag:-)

Hurri Kán 2011.10.13. 23:13:02

@fkangi:
A tudomány öl butít, és nyomorba dönt. :D

beacska 2011.10.13. 23:15:01

@genevieve: óóó, ne tudd meg, neki milyen jól megy ;D ki nem állhatja...ill. jó meglátásai vannak...mások, mint az enyém...

beacska 2011.10.13. 23:16:01

@genevieve: @beacska: fura egy balkezes férfival együtt élni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 23:17:03

@beacska: Szerintem ez (legalább részben) forgatókönyv alapján megy, mert a kényszeresen kierőszakolt (© by Én) szerelmi szálaknál kevés érdektelenebb dolog van, de ennek ellenére mégis azokat nyomják. Aki ezekbe sehogy sem fér bele, azt mellőzik.

@genevieve: Ja, tudok azért ezt-azt. Például felsőfokon nyomom az angolt. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:17:46

@beacska: én itt elpocsékolom a tudásom..:P:D
@genevieve: köpködni a tévét együtt... aztán vitatkozni, ki törölje le..:D
@gyvy: jókor szólsz..:D

genevieve 2011.10.13. 23:18:10

@beacska: én egy balkezes nővel élek együtt:-)

genevieve 2011.10.13. 23:18:50

@King of Shadows: akkor miért nem találsz melót?

beacska 2011.10.13. 23:19:42

@King of Shadows: hát én is láttam már olyat az onlányban, ami 100* inkább betettem volna, mint ami bekerült (asszem akkor épp Kinga-Attila ment, de lehet, hogy Gergő-seri)

Hurri Kán 2011.10.13. 23:20:39

@fkangi:
Jobb később, mint soha. :)

Jééé, Sehe levált Gergőről. :D

beacska 2011.10.13. 23:21:19

@genevieve: és ő is a balkezével vakarja a jobb fülét? ;D

genevieve 2011.10.13. 23:22:41

@beacska: ezt még konkrétan nem figyeltem meg, de pl. kötni nem tudtam megtanítani:-)

meg amikor ir az nekem nagyon fura

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:23:07

@gyvy: de most menjek hajat felvarratni,hátha felejtek??:D
aha, én is néztem, hogy Gergő egyedül ücsörgött,nem volt ölében a maca..

ritka ronda Attila tetoválása...

kékdelfin 2011.10.13. 23:24:00

@genevieve: pont azon gondolkoztam mostanában, hogy megtanulok bal kézzel is írni.

genevieve 2011.10.13. 23:24:46

na, elmék aludni

pá....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:25:01

@beacska: @genevieve: a legtöbb zseni balkezes volt :)
az én gyerekem is balos.. és kristálygyerek :) döbbenetes tud lenni..

genevieve 2011.10.13. 23:26:01

@Kékdelfin: miért?

@fkangi: ááá, manapság már a gyémántgyerek a menő:-)

genevieve 2011.10.13. 23:26:47

jut is eszembe, ma még nem láttam lasombrát....

kékdelfin 2011.10.13. 23:27:24

@genevieve: jobban használjam az agyam. Nem mintha nem használnám:)

genevieve 2011.10.13. 23:27:55

@Kékdelfin: ohhhh:-)

csipem milyen szerény vagy:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:27:58

@genevieve: olyat nem tudok beszerezni..:DDD

Jó éjt! :) /látom, te is vissza-visszalépsz elköszönés után.. itt kezdődik a függőség..:D /

kékdelfin 2011.10.13. 23:28:00

@genevieve: biztos magába fordult dia miatt:)

kékdelfin 2011.10.13. 23:28:57

@genevieve: tudod azt az elvet vallom mint bástyaelvtárs. szerénység, szerénység, ha én szeretek valamit magamban, akkor az aszerénység:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:30:40

@gyvy: ez most egy érv???:DD:P

na, azt hiszem, számomra itt a mai nap vége...jó éjszakát mindenkinek! :)

kékdelfin 2011.10.13. 23:31:29

az előbb hallottátok diát? Aszongya: "...és szőrös a lábam, érted, szőrös a kibaszott lábam..."

kékdelfin 2011.10.13. 23:32:22

jelmezkölcsönző megint bejátszik.

Hurri Kán 2011.10.13. 23:33:13

@fkangi:
Nem egy, kettő. :D

Jó éjt! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 23:33:26

@Kékdelfin: na, ezt a két percet még rászánom: meg kell védjem Dyát! egy nő számára ez egy trauma, de ez komoly...

kékdelfin 2011.10.13. 23:34:16

@fkangi: szar lehet:) nem tudom átérezni.

Hurri Kán 2011.10.13. 23:35:51

@Kékdelfin:
Ha eccer szőrös neki... A lába. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 23:40:58

@genevieve: Mert nincs se tapasztalatom, se önbizalmam, se kommkészségem, se jogosítványom, se szakmám...

@beacska: Most is lehagyták a legjobbat. Tantravera elkezdett nyafogni, hogy nem veszi le a nadrágját, amikor Petivel bementek a nyugiba. Erre a Survivor mondja neki, hogy már vagy öt napja együtt alszanak, majdnem meztelenül, mire a nő: "De az máááááááááás!"

Egy óra múlva már simán előjött a takaró alól, még mindig bugyiban, mikor már Ati is ott volt... :S

MagasMacska 2011.10.13. 23:46:11

Na, Attiláék családja Csabát teszi el láb alól?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 23:47:15

@Kékdelfin: Azt tegnapelőtt is mondta. :D Az excesszív szőr haj és körömnövekedés prophyriára utal... :)

traff 2011.10.13. 23:49:28

óbazmeg meddig készülődnek már?egy ruhát felvenni egy órát tart?
na dya örülhet, ennyi idő alatt egy medvét is simára lehet borotválni.

MagasMacska 2011.10.13. 23:51:38

Na jó, feladom. Egy órát olvastam, de most már bealszom.
Jó éjt nektek!

traff 2011.10.14. 00:02:22

hát ez a krisz pont olyan mint Borat:D

okossan 2011.10.14. 05:08:33

Na, én csak most olvastam el, pedig még Holdas Hajnalka van (5h), de grat a művészasszonynak a posztért.

mocskosmacska 2011.10.14. 08:37:26

@King of Shadows: Pedig vera bandit és cristofel is simán lemosdatta úgyhogy mindketten (mármint vera és a mosdatott fél is) tökmeztelenek voltak. Most akkor hirtelen válogatósabb lett?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 08:55:05

Jó reggelt.
Volt vmi érdekes a tegnapi öf.ban? Köcsög t-home valamiért úgy gondolta az este, hogy nincs szükségem se netre, se tévére.

capa05 2011.10.14. 09:11:11

@pushpang:
Én első adandó alkalommal otthagytam a t-home-ot.Sokáig itt Békáson egyeduralkodó volt.

kemény keleti kommentelő 2011.10.14. 09:11:11

@pushpang: Atilka ágyában pucér nők randalíroztak, kiderült, hogy Péter akkor dob ötvenest bal kézzel, amikor csak akar, Krisz pontosan dobálja a csokigolyót a háta mögé, Kinguci taktikázik és Csabcsira teszi a jelet, Csabcsi nagy játékos és viszi párbajozni Kingucit. Utóbbit a szeméből olvastam ki, kivételesen most nem szólalt meg.

Lasombra 2011.10.14. 09:19:24

@fkangi: csak miután megromlott a házasságunk Dyával, és különmentünk! :)

@genevieve: ugyehogy? mondom én! :)

amúgy tegnap - amikor nem voltam ugyebár - csúnyát Dya hibázott. az a kutyusos mérlegelős dolog egy picit nekem is kínos volt. annál a kanyarnál úgy megölelgettem volna. :)

az a szörnyű, hogy ma este nemcsak hogy nem leszek itt szakértői körben, de még a műsort sem fogom látni.
bánatomban eggyel több gintonicot fogok inni, asszem. :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 09:22:06

@capa05: ismerős, én is laktam Óbudán. Bár az még a tárcsázós internet korában volt. :)
Itt meg még mindig ez a legjobb.

capa05 2011.10.14. 09:27:58

@pushpang: Csak Attila már szervezkedett Csaba ellen... Számításai szerint van 8 szavazat és az Csabinak elég.

avanivi 2011.10.14. 09:30:47

@pushpang: Vam +egy szerelmes pár, no mit gondolsz kik ők ?

kemény keleti kommentelő 2011.10.14. 09:31:14

@pushpang: Az vasárnap lesz, most csak az előzetest adták le, érik a Csabcsi-Kinguci rangadó. Tegnap csináltam 8 fekvőtámaszt, mára tudok Csabcsi fejjel taktikázni. Ha jól meggondolom, és ha a tükör nem hazudik, egész helyes pasi lettem.

csicserierika 2011.10.14. 09:33:03

@pushpang: nem emlékszel a bánatos szeműre? Csak ugrat.... felismerem :)

Hurri Kán 2011.10.14. 09:39:57

' reggelt mindenkinek. :)

capa05 2011.10.14. 09:41:24

@avanivi: Csak most mutatták meg az Öfi-ben.Már tegnapelőtt az online-ban majdnem teljesen rámászott Petire.Azt hiszem az volt az utolsó momentum műsorzárás előtt.

biohazard 2011.10.14. 09:41:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, kérhetnék egy rövid okfejtést arról, hogyan kell elképzelni Attila kapuját, amit senki nem léphet át? Ez valami lilliputi dolog?

capa05 2011.10.14. 09:43:18

@capa05: Rosszul írtam, az előtt.
Tegnapelőtt csak Birbinnek volt adása..

avanivi 2011.10.14. 09:44:02

@gyvy: Szia, nem tudod véletlenül milyen nap van ma ???

avanivi 2011.10.14. 09:47:28

@capa05: Nem akarom látni őket,még elképzelni sem. A Gergőt szívesen nézném, de abból nem lesz semmi.

Hurri Kán 2011.10.14. 09:48:29

@avanivi:
Meg kellenen nézzem a naptárt... korán van még. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 09:49:04

@capa05: kapuzárási pánik..:D

bocs, hogy a link kétszer került ide...

avanivi 2011.10.14. 09:56:01

@gyvy: most látom ketten vagy :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 09:56:34

@avanivi: jó reggelt :)
basszus, egyre nehezebben tudok felkelni reggel 6-kor, mióta éjfél körülig még itt esz a fene esténként..:S
@Lasombra: a kérdés az volt, hogy Attilán és Csabán kívül ki akarja még megdugni Dyát.. erre válaszoltam, hogy te..:D
@gyvy: hát,először igen bambán nézegettem ezt az új avatart, aztán csak felfogtam..:DDD

capa05 2011.10.14. 09:57:12

fkangi! Sajnos nem kaphatsz Oscart!Így hiába írtam volna beszédet.. pedig szerettem volna!

Hódos Hajnalka 2011.10.14. 09:57:34

@kamionsofőr: ó, köszönöm. :)

@biohazard: a hogyvolton uralkodó mindent a kommentelőkért mentalitást szem előtt tartva, hogyne. :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 09:59:29

@capa05: de miért???????????????????:(((((((( Bástya elvtásat le se szarják?? már egy nyomorult kis Oscar sem...???:((( :DD

Hurri Kán 2011.10.14. 09:59:39

@avanivi:
Sokat ittál? :DDD

@fkangi:
Ügyes vagy. :D

capa05 2011.10.14. 10:01:38

@fkangi:
Egy uszkárt azért ki lehetne járni...de annak elég annyit mondani, hogy "gyere" vagy azt hogy "hozzám"!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 10:02:58

@capa05: tudtam, tudtam, csak nem nem sejtettem..:DDD

@gyvy: kezdesz elszemtelenedni.. vagy ahogy anyám mondja: elmérni a farkadat! :P:DDD

Lasombra 2011.10.14. 10:06:20

@fkangi: a világért sem vitatkoznék veled még így első kávé előtt, de ezúttal lelkesen visszaolvastam, és bizton állíthatom, hogy Kingáról volt szó. (itten e @gyvy: )
persze vele is meg bírnék állni egy interkurzust hiszti és zokogás nélkül, de alapvetően hűséges típus vagyok. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 10:06:23

@avanivi: Vera+Péter? Annamari+Fecó? :D
Esetleg Sádi+Dya?

capa05 2011.10.14. 10:06:27

@fkangi:
De ez ugye nem az a kapu amin Attila nem enged be senkit?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 10:10:32

@Binbir gece: a fekvőtámasz nem elég, attól még nem lesz bájos lóarcod. Ne a tükörnek higgy, nekem! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 10:13:05

@fkangi: mivanmivan?? Attila is meg akarja dugni Dyát?! Bassza meg, egy este nem látom ezt a szart és mikről maradok le.

kemény keleti kommentelő 2011.10.14. 10:14:00

@pushpang: Rózsi, te vagy az? Elsőre nem ismertelek meg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 10:16:23

@gyvy: nahát! de rég láttam már azt a képet, ami az avatarod most. Az egyik kedvencem abból a sorozatból, van egy rakás az otthoni gépemen.
Régi szép idők... :D

Müszélia 2011.10.14. 10:16:26

ezt a "játékot" az attilával akarják megnyeretni. azt hiszem, van itt valami szabály, hogy csak autista-aspergeres vagy láncfűrészes-darabolós pszichopata lehet a győztes. normális ember nem ér.
úgy mellékesen, nem értem, miért haragszik mindenki kingára. én inkább sajnálom, amiért rácuppant a dilis.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 10:16:43

@Lasombra: bocsi, úgy látszik tegnap este MÁR, ma reggel meg MÉG nem boot-olt be az agyam...
@pushpang: félrebeszéltem....:D
@capa05: de, az lehet...:)

Lasombra 2011.10.14. 10:16:45

van az az okos mondás, hogy "Régen bélyeget gyűjtöttem. Egyszer apám hozott 5 kilót. Azóta nem gyűjtök."
na kb így vagyok én az RTL műsorszerkesztésével.

kellenek jócsajok-jópasik: -> copypaste plázacica hegyek (kiv. Dyát, aki magasan kiemelkedik ofkorsz), alfahímek, macsópasik, skalpvadászok

kell románckodás. -> egy héten 25 randi. ugyanott ugyanúgy.

kellenek szerelmi kapcsolatok. -> mindenki jöjjön össze valakivel. kötelezően.

hát hagyják má hát má!!!
annyi mindenből lehet műsort csinálni a dugáson kívül. ráadásul a dugás pont nem érdekes, mert nem adják le úgyse. de ha le is adnák, akkor sem érdekes stírölni egy mozgó takarót a sötétben. ha dugást akarok nézni, akkor biztosan nem az RTL-t nézegetem.

na most jól odamondtam a Reteknek. tudom, hogy olvassátok sutyerákok! :)
és Shadinak is üzenem, hogy gondoljon a saríára mielőtt meggondolatlanságra vetemedne!

Lasombra 2011.10.14. 10:18:21

@fkangi: noproblémó. mondom, Kingával sem állsz nagyon távol az igazságtól. csak megijedtem, hogy távollétemben megcsaltam D-t. :D

Hurri Kán 2011.10.14. 10:19:45

@fkangi:
Velem ilyen nem fordulhat elő. Illemhelyen nevelkedtem. :D

@Lasombra:
Hűséges, mi? :DDD

avanivi 2011.10.14. 10:20:05

@pushpang: Vera -Péter . Péter egy lepedőakrobata, a Vara csak feküdt mozdulatlan ,és nagyon jó volt neki. Mondta.Annamari pedig vasárnap valszeg darccal fogja megjelölni Verát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 10:20:41

@Lasombra: végülis előfordul, hogy valaki transzbaesik és kilép a testéből..:D

Hurri Kán 2011.10.14. 10:21:25

@Müszélia:
Én nem haragszom rá, de nem is sajnálom. Magának keresi a bajt.

Lasombra 2011.10.14. 10:23:00

@gyvy: fejben mindent szabad. és itt nem az orális szexre gondolok. :)

Hurri Kán 2011.10.14. 10:24:23

@Lasombra:
Persze, de úgy nem olyan szórakoztató. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 10:24:26

@avanivi: nemár, vera meg péter dugtak? Beszarás.. végülis V. már mindenkit lecsutakolt, muszáj volt lépnie valamit.
Szegény Annamari. Remélem ki fogja készíteni azt a Megélhetési Verát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 10:25:40

@gyvy: ez sok kindent megmagyaráz...:D
@Lasombra: ja, csak az, hogy minden az agyban kezdődik, azért veszélyes, mert becsúszhat egy ékezet..:DDD

Hurri Kán 2011.10.14. 10:28:09

@fkangi:
Nekem sem könnyű ezzel a múlttal, elhiheted. :D

avanivi 2011.10.14. 10:29:26

@pushpang: még nem dugtak, de fognak. Megélhetési dugás lesz.
Tantra masszázst adott a Péter Verának.
A lábára.

nowo 2011.10.14. 10:39:51

Sziasztok!
Tegnap nagyot csalódtam Kingában!
Képes lesz rátenni a jelét Csabira???
Na ez egy olyan pont volt,amikor megkérdőjeleződött számomra,hogy egyáltalán érdemes-e nézni ezt az egészet...
Akkor már miért nem a "patkány" Shadira teszik,az kinek fájna???Dyának?Ugyan már!!!Vagy Krisznek,akivel újabban nagy haverok?Ugyan már!!!
Vagy miért nem Esztikére?Az ő kiesése kinek fájna?Ő egyáltalán mit csinál?Azon kívül,hogy időnként fejhangon rikácsol a rossz oldalon (Attila ellen)?
Attila miért nem őt akarja kiszavaztatni?Tudja,hogy utálja.
Remélem,legalább annyi haszon lesz Eszterből,hogy kigolyózza majd egyszer Attilát.
Attila egyébként szánalmas volt,ahogy tegnap rohangászott az udvaron keresztül-kasul,mint egy mérgezett egér,hogy megdumálja Csabi kiszavaztatását.
Most már csak abban bízom,hogy Csabit visszaszavazzák a nézők!!!!!!!!!!!!!!!
Attila a saját ágyneműjére milyen érzékeny,ugyanakkor Csabi matracát az összes cuccával,szó nélkül kihajította a hálóból.
Attila egy kretén!

Dragonair 2011.10.14. 10:46:45

VVSeherezádé expasija megdöbbentő bejelentésre készül

newsee.hu/tartalom/vvseherez%C3%A1d%C3%A9-expasija-megd%C3%B6bbent%C5%91-bejelent%C3%A9sre-k%C3%A9sz%C3%BCl

-_- ez komoly? mit keres itt? :O

nowo 2011.10.14. 10:47:29

@capa05: ja,bocs!tényleg!!!:D

capa05 2011.10.14. 10:52:07

@Dragonair:
Mi lehet megdöbbentő?
Max hogy She transzi.. vagy átoperált férfi..

nowo 2011.10.14. 10:55:46

@capa05: biztos majd az lesz,hogy kurválkodott,és ő mentette ki a mocsokból.

Dragonair 2011.10.14. 10:57:21

kurva volt és ő meg a striciJEEEE ...jah h ez nem lenne szintén meglepő

capa05 2011.10.14. 11:02:32

@nowo:
Még az (persze elvi síkon, mert annyi észt nem látok) hogy orosz kém.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 11:07:37

@capa05: de lehet, hogy ez csak az álca és közben meg 150 fölött van az IQ-ja, csak államérdekből kell játszania a buta picsát..:D

Lasombra 2011.10.14. 11:08:25

@nowo: Csabit nem kell félteni. Ráteszik a jelölést, és akkor mi van? Semmi.
Simán kint hagyja Annamarit, Shadit vagy esetleg Verát, de Seherezádén sem lepődnék meg, ha nem jönne vissza. (nem, Dyát le sem írom. :D)

capa05 2011.10.14. 11:10:33

@fkangi:
Te milyen megdöbbentőt tudnál elképzelni??? Az fk ból itélve talán egy megrontást...

capa05 2011.10.14. 11:15:44

@Lasombra:
Hát pedig tuti vesztes lenne egy párbajban (Dya)
Nem is tudnék olyan versenyzőt akivel szemben ne maradna alul.

Lasombra 2011.10.14. 11:36:14

@capa05: lehet. lehet, hogy nem.
mindenesetre nem hiszem, hogy őt vinné Csaba.
akkor genevieve is szorulna itt. :)

avanivi 2011.10.14. 11:37:08

@Lasombra: Szerintem Verát többen jelölik majd, mint Csabát.Vera kiviszi Dyát, és Dya visszajön :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 11:39:48

@capa05: rég voltam fk..:DD
@Lasombra: végülis észre sem vennék a különbséget, ha a négy bármelyike kiesne..

mézescsók 2011.10.14. 11:41:08

@gyvy: Még aznap este, amikor Krisz leüvöltötte valakinek a fejét, volt egy beszélgetés köztük, amikor Seri mondta, hogy távolodjanak kicsit, legyenek többet külön, mert aznap is milyen jó volt nem együtt. Meg valami olyasmit, hogy csókolózni sem fog vele, még nincs túl a megszakadt kapcsolatás, stb. Gergő megkérdezte, hogy "de szeri van?"
Ölelés. Nem mindig értem, hogy mit jelentenek a rövidítések. Csak eztán következő napon volt a szerelmes verses feladat. Szóval akkortájt kezdődött a leválás. Bölcs dolog volt egyébként.
@Lasombra: Dya legfeljebb a magasságával emelkedik ki, mert pont olyan műnő, mint a többi. Veronika, Vera, Annamari csúnyácska picit, a többi kevésbé picit. Az én női szememmel. A külseje alapján egyébként nem cikizek senkit, kivéve, ha tehet róla, hogy úgy néz ki, ahogy.
@Dragonair: Szánalmas a pasi. Vagy Seri megy ki. A lejáratósdi kampányok a Vv4-ben mindig a kiszavazások előtt voltak.

Dragonair 2011.10.14. 11:44:29

lehet most is vmi ilyen a cél, csak itt egyre többen csatlakoznak a csajhoz.. gyanús így nyerik meg a gémet ,) :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.14. 11:45:16

@Lasombra: Annamarit nem biztos, hogy kinn hagyná Csaba. Vannak még a lányban rejtett indulatok, meg komolyan mondom,néha jól esik rá nézni a sok felfújt száj, tetovált szemöldök és szilikonos csöcsök között.
Azt hiszem, Zizi egyelőre jó hatással volt rá, nem folyt bele annyit a balhékba.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.14. 11:46:36

@Müszélia: Lassítsunk egy kicsit! Gyakran látni, hogy Kinga magától megy oda Atihoz és Fecóhoz... :)

Lasombra 2011.10.14. 11:53:14

@avanivi: úgy legyen. cheers! :)

@mézescsók: de gustibus non est disputandum.
egyébként pont a természete az, amivel fényévekkel a többiek előtt jár Dya. (tisztelet pár kivételnek.)
egyszerű lélek? igen, az.
rosszindulatú, baszogat, áskálódik, hisztériázik? nem. a légynek sem árt, mindenkit meghallgat, ha tud segít (ld 2 kilós játék. :DD szegény.)
és a vicc az, hogy ha a lebontanánk róla a műanyagot, hülyesminket, hülyeszemöldököt, még a javára is válna. sok nő azt hiszi, hogy javít magán ezekkel a xarokkal, közben ellenkezőleg.

@pushpang: ezzel az a baj, hogy aki van annyira értelmes, hogy a külsőségek mögé néz (és lát is), az nem feltétlenül az a lelkes sms-küldő típus. plusz Annamarinak, amennyire tudom szervezett tábora sincs (mint pl Kiszop Gombi spanjai.)
amúgy különösebb bajom nincs vele. felőlem épp úgy maradhat is, mint ahogy ki is eshet.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.14. 11:54:12

@mocskosmacska: Úgy néz ki. Vagy már ő sem tudja, hogy mit akar. :D

@capa05: Te is Békási vagy? :O Dya is Békási, én is az vagyok... Idegyűlik a fél paneltelep? :D

avanivi 2011.10.14. 12:04:40

Fecó és Kinga sem fog Csabára szavazni, ezt a Veron megtudja és ő sem.Fecó Petire, Veron Verára, Kinga bárkire a Csabán kívül, mert mindenkit egyformán utál. Csabára Attila, Peti, Krisz és talán Gergő. A Shadiról most fog kiderülni ,hogy mennyire befolyásolható.

capa05 2011.10.14. 12:11:04

@King of Shadows:
Igen, de Dya a bemutatkozón mintha üröminek mondta volna magát.
@fkangi:
ÁÁÁÁÁÁ nem hiszem!

Dragonair 2011.10.14. 12:11:05

Jó étvágyat! :P Csirke Puttanesca ,) ha már megint előkerült az olasz macsónk...

newsee.hu/tartalom/csirke-puttanesca

capa05 2011.10.14. 12:20:07

@Lasombra:
Szerintem sem őt viszi.
Tekintettel arra, hogy nagy ellenfelet akar ,akkor Attilát viszi..
Ha ki akar szúrni vele, akkor Fecót vagy Kingát.

Lasombra 2011.10.14. 12:20:56

@avanivi: annyira vicces, hogy a nagy taktikus lángelmék már egy olyan szavazáson -konkrétan az elsőn- kimutatják a foguk fehérjét (mennyire megbízhatóak, beszervezhetőek, öntörvényűek, érzelem- v észvezéreltek stb.), aminek még SEMMI tétje nincs.

súlyosbító körülmény, hogy teszik mindezt egy olyan atmoszférában, ahol az elsődleges indok a jelrakásra, hogy csapatban vagy-e vagy a kutyának sem fogsz hiányozni.

ilyenkor a logikus lépés az volna, hogy ha ez a szempont, akkor csapattagnak mutatom magam. teszem, amire megdumáltuk, úgyis egyfaszmindegy. hisz a jelöltnek még ott van mindenki a merítéshez. majdhogynem szívességet teszünk a neki, hogy azzal mehet párbajra, akivel csak akar.

a középjátékban kell a sarkunkra állni, amikor már a bent maradtak bármelyike életveszélyes ellenfél. ott kell tudatosítani, hogy ez szóló játszma. nem most izmozni az elején.

szerintem. :)

jó étvágyat, lépek én is burkolni.

capa05 2011.10.14. 12:23:22

@King of Shadows: Ok , akkor én emlékszem rosszul.

beacska 2011.10.14. 12:34:34

@avanivi: én meg lennék lepve, ha Peti és Cris Csabára szavazna, jelenleg az ő családjuk tagja!!!
Szerintem ők Shadira, v. Fecóra szavaznak. De inkább az első. Vera semmiképp, ő most becserkészés alatt van ;D

beacska 2011.10.14. 12:36:17

@capa05: de vki szerintem is ürömi...bááár, olyan sok volt a jelölt, hogy lehet, hogy az be sem jött...

pp's wifey 2011.10.14. 12:40:21

sziasztok!
az csak az én fejemben fordult meg, hogy attilára csak ráhagyják, hogy csabára szavaznak, majd szépen attilára rakja mindenki a jelet?

lehet túl sokat nézem a vv-t és kombinálok? :)

azt hiszem én attilának drukkolok

capa05 2011.10.14. 12:40:45

@beacska:
Ma már vége a családosdinak,párocskák lesznek...

beacska 2011.10.14. 12:46:06

@pp's wifey: erre már én is gondoltam. De Attila MOST nem kap jeleket. szerintem, ha van eszük, Csabát bent tartják, és ő Kingával szépen kikészíti Attilát, aki durvaságért kizárja saját magát...én erre tippelek. Ez lenne a jó "taktika" Attilával szemben

beacska 2011.10.14. 12:47:16

@capa05: vééégeee??? hát akkor minek törték magukat a 100 villapénz számolgatásával? 5000 VP elég lett volna nekik 5 napra...mekkora baromság...(nagy legyintés)

capa05 2011.10.14. 12:48:20

@avanivi: Ahogy a védettség miatt "összeálltak" most is megteszik.(szerintem) Csaba lesz itt a kiválasztott.
Jővő héten meg "learathatja"(fkangi figyelsz?) a gyümölcsöt, Kingát, mert ő félni fog a kihívástól.

capa05 2011.10.14. 12:49:43

@beacska:
Balázs mondta az Öfiben...

beacska 2011.10.14. 12:50:58

@capa05: jaaa, a tegnapit nem láttam...de akkor is baromság

nowo 2011.10.14. 12:51:27

@avanivi: Fecó és Kinga nem lesznek annyira gerincesek,hogy meg merjék tenni Attilával szemben,hogy NE Csabira szavazzanak...

Dragonair 2011.10.14. 12:52:28

Lady Gaga nem adja magát az első randin!
www.newsee.hu/tartalom/lady-gaga-nem-adja-mag%C3%A1t-az-els%C5%91-randin

Szerintetek ez miről beszél?:O vagy ennyire másmilyen, ahhoz képest, amit mutat a külvilágféle ?:O nem értem...

pp's wifey 2011.10.14. 12:58:41

@beacska: de én nem akarom, hogy Attila kiessen akár így, akár úgy :)

sajnos este elkövettem azt a hibát, hogy az öfi közben vacsiztam ... az újvera-peti összeborulás eléggé felkavarta a gyomrom. annyira undorító az a lány brrrrr ő az a tipikus b*szatlan okoskodó vén fapina típus

capa05 2011.10.14. 13:01:57

@pp's wifey: Akkor te kapsz ajándékot majd Nathalie tól.(ö sem szeretné..,) de nem vagytok túl sokan.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 13:04:15

@capa05: hazudj még, Pinokkió! :DDDD
@pushpang: AM-re esetleg annyiban esik jól ránézni, hogy nem műnő.. de amúgy...

mézescsók 2011.10.14. 13:26:15

@Lasombra: És, ha lehántanád róla a műanyagot, akkor mi maradna? Ha azt a nevet hallom vagy olvasom,hogy Dya, akkor csak a fejrángatózásai és a hajcsavargatása ugrik be és semmi más. Én nagyon jellegtelennek látom, de hát Te írtad, hogy "de gustibus..." és ezzel egyetértek.

busifa 2011.10.14. 13:32:44

@pushpang: AM arcáról és viselkedésében eltűnt az a pökhendiség, ami beköltözéskor jellemezte, csak most már nem mer nagyon konfliktusba keveredni. A bekómázott arcot a paródia is jól hozta :-)

csak magamat képviselem 2011.10.14. 14:24:42

@nowo: akció-reakció. 8P
Az időrend fontos!
2 "haverom" összekeféli az ágyamat- én is szarnék a masszázs, dugás megkülönböztetésén- kilátásba helyeznék konkrét retorziókat, ahogy szerintem itt sokunk.
ha olyan helyzetben van (mer'ez tény és nem vélemény), hogy egy nyomorult kis zug a birodalma, hadd védelmezze bármi áron. Persze a GKKT és II. Vera hercegnő feladatba kapták, ez is tény. Röhögtem is, mekkora kiborulást rendez Attila, de a szituban az ő reakciója volt őszinte és logikus. Petike már a tantra utáni pillanatokban röhögött, hogy vicces lesz, mikor kijönnek. Na ez nem őszinte, ez a kamerának ment. Attila rájuk nyitott, Petike meg egy szál pendelyben vigyorgott vissza rá..

csak magamat képviselem 2011.10.14. 14:26:02

anyád Peti, ez lemaradt a végéről. 8)

capa05 2011.10.14. 14:26:50

@fkangi: Az a 4 évet igazán letagadhatod

capa05 2011.10.14. 14:38:04

@csak magamat képviselem:
Ezért szeressük meg?
Amit kevert eddig ... most annak fütyinek a rosszabbik végén volt

capa05 2011.10.14. 14:38:55

@fkangi: akkor viszont gykangi!?

genevieve 2011.10.14. 14:39:45

@Lasombra: kedves elv-társam:-)

veronika a tegnap előtti randiján nagyjából ugyan ezt mondta krisznek, azért szavaz most csabára, mert a többiek úgyis ráteszik a jelüket és az övé már nem változtat ezen, viszont most még korai lenne feszültséget generálnia és kimutatni mit is gondol valójában...

fog még ő is meglepiket okozni..

Tjuca 2011.10.14. 14:42:40

@genevieve: ugye tegnap te válaszoltál nekem? mivel nem töltök fel képet nem tudok olvasni. :-( na de, minden jó, ha jó a vége, túl vagyunk rajta remélem kilábalt végre.:-) ha mégsem te voltál, akkor ennek így nincs értelme. :-O)

Tjuca 2011.10.14. 14:43:09

@genevieve: ha te voltál, köszi, bármi is állhatott benne. :-D

csak magamat képviselem 2011.10.14. 14:51:43

@fkangi: szerintem egyenesen szexepil, hogy nem műnő. az első hete óta egyre szociábilisabb. ezért is szerepel már keveset, most eccerűen naiv volt, hogy szétlicitálta magát Petiért.
Jó, hogy nem ő nyerte a főnyeremény GKKT kegyeit, mert az rohadt kínos lett volna, és csalódás neki. bár Peti bevállalta volna ezt a tantra-kört, de csak mintha a fogát húznák.

beacska 2011.10.14. 14:52:06

@csak magamat képviselem: szerinted a dühöngés az őszinte és a röhögés meg nem...hmmm...ez fura...

genevieve 2011.10.14. 14:56:45

@Tjuca: mármint, hogy én linkeltem be a tegnap előtti onlányt? többször is megtettem valóban

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 15:02:27

@capa05: max. gyengébbek kedvéért...:DD
@csak magamat képviselem: persze, az oké is, hogy nem műnő, de engem - nőként - annyira taszít, hogy szinte nincs szeme..:S egyetlen vonással egy szemceruzával igazán szalonképessé tehetné magát.. kellemesebb lenne a szemnek, mármint a nézőkének :)
@genevieve: Veronika a fekete ló :))))

Tjuca 2011.10.14. 15:09:28

@genevieve: nem. a kórsággal kapcsolatban kerestelek magán, aztán kis idő múlva jött egy ismeretlen üzenet, amit nem tudtam megnyitni.

capa05 2011.10.14. 15:10:57

@fkangi:
Veronika csak lázadozik, amíg megkapja a kubaitól a betevőjét, addig azt fogja csinálni amit az kér tőle.

genevieve 2011.10.14. 15:11:37

@Tjuca: akkor az nem én voltam...

genevieve 2011.10.14. 15:15:20

van új poszt:-D

@Tjuca: most nézem, mégis nekem irtál..csak most olvastam a levelet (ritkán nézem azt a mail cimet) viszont akkor nem tudom ki válaszolt neked???

most irok majd egy választ!

Tjuca 2011.10.14. 15:16:53

@genevieve: ó nem baj, minden oké, már itthon mindannyian, és tegnap óta semmi. csak lemond már a fosóshányós! :-) akkor nem tudom ki keresett. :-P

nowo 2011.10.14. 15:38:13

@csak magamat képviselem: ilyen alapon Csabi vissza kellett volna helyezze a matracát oda,ahol volt,és össze kellett volna göngyölnie Attila cuccait és kicsesznie a hálóból,merthogy őt is ugyanúgy zavarják Attila "szagos" cuccai az saját fekhelye mellett.
Ilyen alapon ne kérje számon Gergő és Krisztofel agresszióját,amikor ő egy NŐVEL szemben képes agresszív lenni.(melltartószéttépés)

Attilának néha igaza van,és akkor gondolatban mellé állok (D-matrac ügy),néha pedig aljas provokátornak tartom (amikor Kriszt direkt hergelte),illetve kettős mércével mérőnek (neki lehet agresszornak lenni,másnak nem,neki hozzá lehet nyúlni más privát szférájához,másnak az övéhez nem).
Amikor pedig kihúzza a gyufát,akkor elővesz egy ájtatos manó stílust,amivel mindig kibeszéli magát-de csak a gyengébb játékosok előtt...

csak magamat képviselem 2011.10.14. 16:25:39

@nowo: ez tagadhatatlan. :) Ab ovo: Attila kezdettől Villarendőrnek osztotta be magát. Kapitány, hadnagy és közlegény: 3 az egyben.
És még sokkal durvábban, mint Énlázárlászló. ;)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.14. 19:57:19

@nowo: a gyengébb itt értelemszerűen csekélyebbértelműt jelent, ha nem tévedek?:)
süti beállítások módosítása