Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x29/30

2011. október 12. 19:12 - sixx

Az utolsó hetébe csavarodott a Viasat3 nagy emberkísérlete, amiből kiderült, hogy ha egy gyomorbajos nőt, egy levitézlett pornóst, egy bőröndbe hányó futballkapust, egy pocakos alfahímet, egy vállalkozó szíjjelvarrt hátú csemetéjét, egy nagyfarkú tirpákot és egy ideggyenge csontkollekciót összeeresztünk, az néha nagyon vicces is tud lenni, különösen akkor, amikor az ápoltak az instrukciók ellenére saját fejük után mennek. Az utolsó hét sztárvendéggel indul, Éder Krisztián látogat el a műsorba, aki ezek szerint tényleg minden szart bevállal az ingyenreklám fejében.

Míg SP képernyőre kerül, addig sok kulának kell fröcsögnie a képernyőn, és ezzel így van 95D is, aki reggel(?) éppen a dolog iránt a legteljesebb közönyt mutató Alfának magyarázza, mennyire szereti SP-t, és milyen szopás már, hogy pont akkor melózik, amikor a tinibálvány Siófokon húzza a talpalávalót, nahát. A litániát egyre kevesebb érdeklődéssel hallgató Alfa testbeszédéből diplomamunkát lehetne írni, olyan testrésze tán nincs is, amivel nem azt fejezné ki, menyire leszarja ezt a problémát, és legszívesebben Nikiben lenne csuklóig.

Odafent is SP a téma, Zsibbadt Száj és PornósBula egy hónapja arra vár, hogy az énekes fiatalember fellépjen végre. Az egyik fogyatékkal élő (Zsibbadt Száj) táncosként már melózott vele, PornósBula meg igazi rajongó, ott van a playbackeken, oppardon koncerteken, elnézést minden érintettől.Már reggel ezt kezdik tervezni, mit kellene este magukra aggatni ruha helyett, hogy SP a színpadról felfigyeljen rájuk, Levi készségesen felajánlja, hogy ad pár ruhadarabot - ilyen finoman rég nem buziztak le senkit a tévében, bravó. Pitta szopatja a két ribancot, oszt csöcsre kéritek az autogramot majd? PornósBula szerint olyat fröcsögtetnek majd, hogy befosnak Leviék és csak irigykednek.

Odalent a téma változatlan, Alfa lepatkányfejű ronda állatozza SP-t, 95D szerint viszont csak féltékeny a kölyökre, ezzel nem mellesleg a Pitta-Levi párost is megvádolják, hiába, mer azok csak röhögnek a rajongástól teljesen felhevült libákon. Az estére vonatkozó tervek között már most szerepel a hármasban zuhanyzás, ehhez Pitta bugyicserét javall PornósBulának, aki kijelenti, hogy ma este fedetlen lesz az akna. Jön a kék Aranypart logó, tehát napközben nem történt semmi. Este sem sok, PornósBula és Zsibbadt Száj gondosan Átlagosan Kinéző SP-fanná varázsolja magát, PornósBula besütött haja azért büntet, na. Niki érdekes módon leszarja SP-t, és csak rühüg a másik két észkombájnon, figyeljetek csak, ha felhozzátok ide, egy hétig a szolgátok leszek, mondja az előre megírt forgatókönyvnek megfelelően, innentől már nagyjából lehet tudni, hol ér véget az előadóművész ma esti zenés-táncos mulatsága. Ez jól hangzik, SP számára azonban annál rosszabbul, mert Zsibbadt Száj kilátásba helyezi, hogy ha úgy alakul, ő bizony leszopja, abban úgy is menő.

Niki az otthon ragadt triónak dzsakutakarítást ír elő, gondolom ő is szívesebben ülne Alfában, mint nézze, ahogy az életében először takarítóeszközökkel szembesülő és ettől látható zavarba jövő Korvettádám takarítgat. Pitta szokás szerint dolgozik ezerrel, neki nincs a melóval baja, csak azt nem érti, miért koszolódott volna be a dzsaku attól, hogy belebasztak egy ruhaszárítót és egy széket. Korvettádámról kiderül hogy Lady Gaga-rajongó, és ha speciel ő jött volna le a Balatonra, akkor már szétüvöltötte volna az agyát. Hát, akkor egy ideig csendben leszel, kis barátom, csak mondom. Zsibbadt Száj és PornósBula megérkezik a bulira, ami meglepetésre nem is playback, hanem élő, zenekar mozog a nyikhaj mögött, nahát. Ahhoz képest, mekkora rajongók, elég hátul vannak, gondolom a stáb miatt, megvadult első soros süldőlányok közé elég nehéz lenne bevinni a technikát. A terv az, hogy Zsibbadt Száj laza egyszerűségével, PornósBula meg a szopással veszi le a lábáról SP-t, szegény fiú.

Csápolnak, sikoltoznak, örömködnek, rajonganak, 95D meg közben a Kies Elhagyatottság Pultjában bassza a rezet, és kis híján leszakítja a saját arcát, annyira menne a buliba. Pittának nőhiánya van, ezért megragadja az első útjába kerülő 42-es fekete körömcipőt, és telefonoz lelkesen, valami csajt összeszedett tegnap, most azt zaklatja és hívja oda a pultba, hová máshová, az American Diner a legmenőbb hely a déli parton. Közben 95D lelép a pultból, úgy, melós cuccban, hátha elcsíp valamit a buli végéből. Nem fog, mert már lement a hakni, a sztár viszont leereszkedik a pórnép közé és persze, hogy emlékszik Zsibbadt Szájra, aki a backstage-ben várja, PornósBulát viszont csak most ismeri meg és felejtené el, mert a nőstényördög itt is talál magának egy rudat, amin minősíthetetlen mozdulatokkal vonaglani tud.

Zsibbadt Száj nem örül PornósBulának, annak meg végképp nem, amikor megérkezik 95D, és a csöcsei fölé kér klisés aláírást. Elmesélik a Nikis dolgot SP-nek, aki bevállalja, hogy felmegy veleük kéróra, nahát, micsoda meglepetés. Zsibbadt Száj szerint SP csak neki köszönhetően ment fel a házba, szóval mindenki kussoljon. A pultban közben Korvettádám és Levi váltja Alfát, Pitta meg összefut a csajjal, akit meg akar dugni ma este, és azt kérdezi tőle, hogy tud-e énekelni, Pitta csajozási technikáin lenne még mit csiszolni, mondjuk ipari sarokköszörűvel, Levi és Korvettádám viszont kiválóan mulat azon, milyen szerencsétlen a csávó.

Zsibbadt Szá, 95D és PornósBula megérkezik a házba, mögöttük SP, Niki szeme akkora lesz, mint egy csészealj, és a kamerába menten kijelenti, hogy lófaszt fog ő csicskázni. Sejtettem. Kiviszik SP-t a teraszra, és mutogatják, mint a vres kardot, és ehhez sikoltoznak, mintha kötelező lenne. SP szívet mutat Levinek, akit ettől kiráz a hideg. PornósBulának nemcsak a szája jár, illetve csak az járna, ha SP hagyná, akinek korábban Zsibbadt Száj is felajánlotta a laza szaxit, most meg az egykori leszbipornós rángatja be a fürdőszobába, hogy magába passzírozza pompás pélóját parázna pornós pózokban, pucsítva, pempős pinába, pállott pofába. SP megússza a kalandot, és lelép, ezt az estét az onokáknak is mesélni fogja.

Pitta felhozta a csajt a kéróba, de nem dugja meg, mert a nő lelép, szerencsétlen egy srác ez, na. Másnap reggel Levi és Pitta új feladatot kap, mennek anyagbeszerző körútra, ehhez kapnak egy autót, egy címet és egy térképet, ebből baj lesz, mér előre látom. Ott kezdődik a fergeteges móka, hogy Pitta életében nem vezetetett automata sebváltós autót, eddig azt hittem, ez pont fordítva okoz gondot, de mit értek én a lovakhoz. Levi speciel a térképolvasással áll hadilábon, és az istennek nem találják meg a célterületet, pedig Siófok nem egy Mexikóváros, ugye. A másfélórás szerencsétlenkedésnek a végre vakvéletlen vet véget, ha a jobb- és balkezét egymástól megkülönböztetni képtelen Levin múlna, még mindig ott kolbászolnának valahol a parton.

PornósBula és Niki eközben a partot választja, és a viszonylagos magányt, ami azt jelenti, hogy 95D-t nem viszik magukkal, mert Nikinek a töke tele van vele. A partra vetett bálnaként heverő szőkenő műcsöcsei a fizika minden törvényszerűségét meghazudtolva merednek az égnek, groteszk látvány, na, az meg még ijesztőbb, hogy ezek ketten még a finisben is képesek Zsibbadt Száj ellen áskálódni, s a parton is egyre csak őt fikázzák. Levi és Pitta a nagykerben szerencsétlenkedik, jöttünk, vinnénk, de itt kurva hideg van, tessék adni egy kabátot. Jól van, itt egy bekecs, de most már dolgozzatok és kapjátok össze magatokat, mert ezzel csak az idő megy. Dolgoznak, összeszedik a cuccot, aztán tolnék kifelé, de se pénz náluk, se pecsét, úgy meg nem lehet.

Pittának nagyszerű ötlete támad és megnézi a kocsiban, hátha benne van a pecsét. Benne hát, nem kell visszakínlódni az étteremhez majd a nagykerhez, és nekünk sem kell megnázni a szenvedést. A végére még kapnak két ládát, benne csirkéket, mert Marcinak kellenek. Odahaza Korvettádám farkát feszíti a cucc, egy kicsit megcsócsálod, kérdezi Zsibbadt Szájtól, adsz neki egy puszit? Haggyámá, mondja a csaj, de a kamerába azt nyilatkozza, hogy mostanára eljutottak addig, hogy ha rájuk jön, üzekednek, mint a nyulak, akárhol is legyenek. Leviék visszaérnek az étterembe, ahol egy nagyon dühös üzletvezető-helyettes fogadja őket, ugyanaz, aki Korvettádámmal is gecizett korábban, és persze a csirkék nem maradhatnak az étteremben.

A lakásban jó helyük lesz, gondolják Leviék, és a tettek mezejére lépnek szaros lábbal, ami azért olyan, mert a csirke, mit ahogy azt Levi elmésen megállapítja, szarik, és nem a budiba. A lakás és az erkély igen gyorsan összefosott csatatérré változik, de legalább a városi népek is látnak élő csirkét, Korvettádám csodálkozása határtalan. Levi, mint aki jól végezte dolgát, megy melózni és a többiekre bízza az állatokat. 95D úgy be van szarva a csirkéktől, mintha legalábbis Freddy Krüger támadt volna fel hamvaiból. Ezen a fóbiáján nem segít Korvettádám, aki kézbe fog egyet és megpróbálja hozzávágni, de a bögyös maca elszalad. Niki örömmel veszi a csirkéket, bár az meglepetésként éri, hogy szarnak is- ez PornósBulát és Zsibbadt Szájat is zavarja, és beterelnék őket a dobozukba, kevés sikerrel. Niki az egyetlen értelmes lakó szerte a vidéken és megoldja a dolgot - 95D szerint ez azért van, mert Niki egy büdös paraszt.

Levi és Pitta a melóból hazatérve csak alvó lakókat talál, ami kiváló alkalom arra, hogy megszopassák 95D-t, a hajára és a testére testápolót nyomnak és így tovább, amitől 95D kiakad, inkább vernétek a farkatokat, miért pont engem baszlattok, mondja, és megy aludni. Reggel megint rosszul ébred, de mennie kell melózni - még szerencse, mert Pitta kiereszti a fenevadakat a ketrecből. Korvettádám gokartozni viszi Zsibbadt Szájat, ki tudja miért, biztos szeretett volna vezetni egy kicsit, és csak így fizette be őket a stáb, vagy mittudomén. Zsibbadt Száj persze hisztizik, ne máááááár, stb, nem akarooook, a szokásos hiszti, amivel a csaj is tisztában van.

Miközben a szerelmesek gokartoznak, Levi, PornósBula, Niki és Alfa egy kocsmában pletykálja ki őket, mez a csaj már szerelmesebb Korvettbe, mint az belé, állapítja meg Levi, Niki szerint meg Korvettádám csak egyet int és máris a farkán zsibbad a száj, ez naccerű beszólás volt, komolyan. PornósBulának és Levinek az a legnagyobb baja, hogy Zsibbadt Száj állandóan csak magával foglalkozik és hiába szólnak hozzá, nem válaszol, mert leszarja, és csak nézegeti magát a tükörben. Azok ketten gokartoznak, a Roxette zenéjére, bazdmeg, nem már. Az autókázás végén Korvettádám virágot is ad Zsibbadt Szájnak, gondolom Siófokon a gokartpálya és a virágárus az ugyanaz, kisváros, vettem, van ez így.

95D rosszullétre panaszkodik a pultban, fáj a hasa és hányingere van, fel is megy, Pitta meg melózhat egyedül - mint már annyiszor. A pult meg természetesen most indul be, amikor csak egy nyomorult áll benne, Pitta keze jár, mint a motolla, 95D meg alszik otthon. A pletykások is visszaérnek, kicsit felhergelik egymást és magukat, kit érdekel, ha beteg, dógozni kell és kész, este le lesz zavarva 95D a pultba. Azért megnézném azt a sírásrívást, amit Niki levágna, ha betegen melóznia kellene. A házba visszaérve úgy döntenek, 95D aludt már eleget, és behajítják a két szárnyast a szobájába. 95D kiakad, mennyéki, faszom, kurvaanyád, mennyéki, és hajtaná kifelé a tyúkokat, de PornósBula meg visszafelé zavarja őket, mert egy ostoba liba, azért.

Na, most szakad el valami 95D-ben, kimegy a teraszra, és összeomlik, a kamerába is sírva nyilatkozik, az idegösszeomlástól egy paraszthajszál választja csak el. Levi és PornósBula összeszedi a tikokat, és viszik le őket Marcinak, ezt mondjuk hamarabb is meg lehetett volna lépni, de akkor elmarad a rendes napi veszekedés, és én sem írhattam volna le hatvanszor, hogy teleszarták a teraszt. Marci el is felejtkezett a tyúkokról, de legalább átad egy borítékot, amiben - kapaszkodj meg bazdmeg - 190 000 forint van, az fejenként 23 750 ugye, nem is rossz. Megjönnek Korvettádámék is, Niki a virágcsokor láttán fancsali képet vág, mekkora gyökér már. Húszezer jut mindenkinek, a maradék megy a közös kajába, Korvettádám szerint 95D-nek nem kell fizetést adni, Niki azt javasolja, a mai napot vonják le tőle - de azt nem, ha már itt tartunk, hogy kapja meg Pitta.

95D közben szépen összepakolja a cókmókját, és kijön a nappaliba a cuccal, hazamegyek, gecik, mert nem voltatok rendesek velem, és a betegségemmel is szívattatok. PornósBula szerint neki is gyomorfekélye van, ami majdnem olyan, mint 95D (szerinte) képzelt baja, így neki ne magyarázzon, mert ő fájós gyomorral is tudott melózni. 95D szerint neki idegi alapon jött ki a betegség. Korvettádám gálánsan felajánlja, hogy akkor ne melózzon 95D, majd letudjék a műszakait, de Niki beint, lófaszt, én ugyan nem, aki nem dolgozik, az menjen haza, mint Pókmajom, faszomba. Volt itt valami fülkeforradalom, vagy mi? Ki tette meg főnökasszonynak ezt a tehenet? 95D elköszön és elhúz, de nem úgy, mint Zsibbadt Száj, játszásiból, hanem tényleg. Már csak két rész van hátra, emberek.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: aranypart
31 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor Hugo 2011.10.12. 19:22:57

legnagyobb az volt, mikor Pitta megjegyezte SP-nek, hogy beki rákattant, és tapad rá "mint légy a szarra". SP meg csak megszeppenten mosolygott. :DDD

mjordan 2011.10.12. 20:07:48

Ezeknek az okos lányoknak ugye csak meg kellett játszani,h SP-rajongók???Nem bírom elhinni,h ennek a majomnak rajongói vannak...

Kullancs1983 2011.10.12. 20:16:37

Szerintem sose lehet tudni... A zsibbadtszájúból egész komolyan kinézném. A szőke meg még egész értelmes lesz itt a végére. Biz'Isten vannak még csodák..:D (Ja, a buzigyerek meg szerintem nem az ingyenreklámért ment oda, biztos kapott valami jó kis órabért a szereplésért.)

Herr Glatzkopf 2011.10.12. 20:17:57

"Okos lányok"? Hahhhhaha! :)

Annyira seggarcok, de akkorák...a hülyepicsa csonti meg bemondja, hogy egy laza szaxi is beleférne, OMG! Hülye tahó sajóbivalybasznádalsói széldeszka. A pornósbula se egy agysebész, de hogy egy ilyen zs-kategóriás sp-ért éppen, hogy nem ment le kutyába, attól is hányás közeli állapotba kerültem.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.10.12. 20:29:07

Érdekes, hogy Beki gyomorfekéllyel piál...Nekem reflux betegségem van, a lánybúcsúmon egy tetves vodka-naracs se ment le. Lehánytam a pólót, amit a lányoktól kaptam :D Gondolom Melinek is ez a betegsége. Meló közben volt, hogy a pénztárba okádtam:D De legutóbb a férjem szedte ki a kádból,amit "beleműködtem". Szóval, ha Beki beteg lenne, nem piálna... Nikitől meg a hányinger kerülget, de Csontitól is okádnom kell Ilyen egy beképzelt,ostoba libát (csak,mert a tyúkokat nem akarom szidni, szegények most kaptak 15 perc hírnevet:D). Hogy tud valaki ennyit hazudni?! Nem is értem...Gábor meg nagyon meghízott. Vagy csak nekem tűnt úgy tegnap?

redriot77 2011.10.12. 20:42:19

" ha SP hagyná, akinek korábban Zsibbadt Száj is felajánlotta a laza szaxit"

Zsibbadt Száj és a lazaság. Furcsa ez így egy mondatban leírva. :)

Amit nem hiányoltam az eddigi Hogyvoltokból, az Zsibbadt néha furán "arisztokratikus" viselkedése: "Meli, hozz nekem egy energiaitalt.", "Hívd ide az Ádámot, beszélni akarok vele" - és így tovább, gyere ide, tedd oda, hozd ide. Mintha valami grófkisasszonynak képzelné magát a tyúkszaros lábú 'péteri wannabe SP-szopó.

sTormy 2011.10.12. 20:45:06

Az utolsó kép gyakorlatilag az egész sorozat kvintesszenciája. Tökéletes.

biohazard 2011.10.12. 20:49:17

"Heelo, te vagy SP? Én meg Mr. Nyíregyháza." :)

Ja, és a "fedetlen akna" megfizethetetlen!

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.10.12. 21:24:31

Azért Sp feje kész tanulmány volt. Ha már neki is kínos a történés, akkor ott már vannak gondok. :)

clt 2011.10.12. 21:47:37

A Zsibbadt szájú már borítékolhat néhány bulvárcikket a mellnövesztő próbálkozásairól. Bár a párbeszédet nem hallottam, de a képből nekem úgy tűnt, hogy orálisan ráközelített K. Ádámra. Azt hittem, hogy ez az utolsó rész, gondoltam megnézek egyet a kín kedvéért - minden elismerésem a krónikásé, én ezt sem bírtam végig...

Mosómedve! 2011.10.12. 21:54:53

A lányok sp-ért való rajongása engem is meglepett, főleg Beki, akivel szinte egy idős vagyok, de engem a világból ki lehetne sp-vel...
Én Melit azért sajnáltam, néha tényleg túlzásba vitték amit ellene műveltek, Levinél azt azért tiszteltem hogy a kamerába elmondta, hogy valszeg ők is keményen hozzájárultak ahhoz hogy hazamenjen.
Niki meg egy paraszt! És egyúttal a földművelőktől elnézést is kérnék.

sunblind 2011.10.12. 22:44:59

én megpróbáltam végignézni, de a felénél tényleg elfáradtam, és elkapcsolgattam. csánat.
kifulladt ez az egész. fura, hogy van olyan társaság, ahol az espé nevű előadó tűnik a legépeszűbb arcnak.
télleg hazament a csöcsaláíratós? (az mekkora vérproli volt, kb mint a leszoplak, ha feljössz hozzánk, áh) .. kár, hogy a tökösbula foglalt, mer lehetne ő mostantól akkó.

Grafithuszar 2011.10.12. 23:40:17

Vazzeg sixx, elég elkésett ez a hogyvolt, most kivételesen előbb néztem meg neten, mint itt. Túl sok kulát fröcsögtettél vagy mi van? Ez így nem lesz kúl end dö geng...a csütörtöki adást remélem már hétfő reggel olvashatom :)

Amúgy komolyan sajnálom hogy vége, azért titkon reménykedem hogy jövőre is lesz aranypart...

Atok 2011.10.13. 00:24:53

...ma este fedetlen lesz az akna...
ez utott :D

fülesboci 2011.10.13. 07:52:08

azé adát seggberaknám. 2x

Nyanyóka 2011.10.13. 07:56:46

@Bruhahahahihihi: Hülye vagy Te, hogy jön ez ide?! Inkább adózzunk Sixx "oltárán az ilyen beszólásokért: "...magába passzírozza pompás pélóját parázna pornós pózokban, pucsítva, pempős pinába, pállott pofába." Sixx, ha nem lennél,és HV-znál, az egész nem érne egy kifújt tojást!

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.13. 08:32:14

Ez az ada meg az sp pedig milyen szép pár lennének

GG81 2011.10.13. 08:32:46

azér asse vót semmi, amit Levi mutatott viszont a pultból... szív helyett, sokkal inkább KÖR volt az. :-) nem hiába, focista!!! :-DDD

kisRita 2011.10.13. 09:00:35

Ez a hogyvolt igen nagyra sikeredett Sixx, - külön kiemelném az alliterációt - tegnap este és ma reggel is széjjel kacarásztam a fejemet : D

Müszélia 2011.10.13. 09:05:27

ipari sarokköszörűvel, ez szuper, köszönöm

GRX 2011.10.13. 09:50:25

Konstruktív kritikaként azért jelezném sixx-nek, hogy a remek beszámoló bevezető enumerációjából kimaradt egy csálécsöcsű butikostehén. (Na meg Pókmajom is, de ő ugye nem számít.)

PiszkosFreddy 2011.10.13. 09:51:03

Jóóó vóóóútt...!!

naezjó... 2011.10.13. 10:00:19

@redriot77:
''a tyúkszaros lábú 'péteri wannabe SP-szopó''
Telitalálat :)

playoff szakáll 2011.10.13. 10:31:05

MarciGold 95D elköszönésekor vetett még egy utolsó pillantást a dekoltázsra, aztán tőle mehetett is a lány...

sélli_ 2011.10.13. 12:12:51

Hogy fog ez nekem hiányozni...! Mármint a hogyvót, nem az Aranypart. Na jó az is kicsit! :) Ma záróra, pohárürítés, ehhh :(

Tényleg, Édenhotel 2.0-áról van valami infó, hogy mikor kezdik?

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.10.13. 12:23:16

@prezent fail: ha már nem dolgozik, legalább nézni lehessen. mondjuk ezért 20k kissé sok.

Fredo78 2011.10.13. 12:58:59

Sixx! A fenti felsorolásból kimaradt a csalánszájú. Pedig biztos találni rá egy-két jelzőt...
Igazából meg valljuk be kemény kis produkció volt ez, bár a színvonal nem verdeste az eget...

mézescsók 2011.10.13. 13:18:01

Életemben nem gondoltam volna, hogy ezeket az agyhalottakat még megkedvelem a végére, bár szomszédnak vagy gyereknek nem kellene egyik se!
A nagykerhez vezető út sem volt eseménytelen, bár a többórás keringés egy majdnem tökegyenes úton prognosztizálható volt.
Zsibbadt Száj nem is annyira rettenetes. Hát, istenem, kicsikét szereti a szexet. Viszont: nem szokott sipákolni, ha meló van és a legkevésbé Ő beszéli ki a többieket.
Ha lesz jövőre is Aranypart vagy valami hasonló, jó lenne, ha néhány arcot megtartanának közülük: pl. Levit, Pittát, Korvettádámot. A csajok közül egyik sem hiányozna. Főleg Niki és Bula nem.

Tiziano Crudeli 2011.10.13. 16:25:31

@mutant: A Paleo étrend, ami segíthet rajtad, meg 95D-n is. A reflux súlyosabb betegségeknek az előfutára. Nem árt komolyan venni.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.10.13. 18:26:24

@Tiziano Crudeli: Pantoprazol-t kaptam,meg étrendet. Azt sajnálom,hogy se csípőset,se paradicsomosat nem ehetek :( És köszi,megnézem az étrendet.
süti beállítások módosítása