Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X29

2011. október 11. 15:25 - Hódos Hajnalka

Lendüljünk túl rögtön az elején egy félmondattal Lilu terhesblúzán, amiben jobb helyeken nem műsort vezetnek, hanem háromdés ultrahangra mennek, a retikülben a Józsi fél fizetésével paraszolvencia gyanánt, és rögvest ugorjunk fejest a szerelem és ármány pöcegödrébe olyan lendülettel, ahogyan Krisz lerángatta Veronikáról a bugyit a Nagy Kisolló Botrány éjszakáján. Reggel még ne nézzen oda a fürdőben. Veron nem fog megbocsátani. Ideje lenne beszélgetni, de kedve nincs. Krisz értékeli erőfeszítéseit a riportban, „az, hogy visszamegyünk egy nőhöz és próbálunk utána rohanni, az teljesen kubai”, aztán a BTA-hoz megy tanácsért, aki kiokosítja, ilyenkor a nők mindenre képesek, ha a Kacsa nyakára jár, kurva dühös lesz, úgyhogy hagyja két-három napig békibe. A kubai nem bír a temperamentussal, másfél másodperc múlva már ott ül Veronikával szemben, csak hadd mondjon el pár dolgot. Nem érti, hogy 190 m2-es belső területen változnak az érzései? Én beléd fogok esni, beléd vagyok esve, nem érted?! Most már nem is tudnék veled szexelni, mert beléd vagyok esve! Krisz három-négy napért könyörög, amíg bizonyhat. Leszarja, már nem is akar Veronikával lefeküdni, elég, ha beszélgethet, románckodhat vele, meg csókolóznak. És ne! Ne! Nenene! Veronika ne mondjon semmit, nem! Be-jössz! Beléd vagyok esve! Már lassan azt is kimondom három nap után, hogy szerelmes vagyok beléd, baszki! Én hangosan röhögök, Veronikát nem hatja meg a temperamentus, szép kis mese volt, most fekszek, szevasz!

Hát ide egy profi kell, drEszter. Tegyen rendet a két dilis között, de izibe! Veronika, a felperes, sorolja sérelmeit, ki nem fogy a szóból: úgy érzi, nem bízhat Kriszben és a háta mögött beszélt. A fél csapat tudta, hogy csak meg akarta fektetni, és úgy volt az első csók is, hogy semmit nem érzett iránta. Éretlen 18 éves, nem hiszi, hogy meg tud bocsátani. Még Veronika beszél, mikor milyen aljas! Húzza. Azzal, hogy a lábát odateszi a kukihoz! A száját meg a fejéhez! Hát megőrül az ember! Megbolondulok! Amikor hozzám nyúl, már áll a kukim! DrEszter bocsánatkérésre szólítja fel, hozzátéve, nem kell teátrális jelenet, elég három mondat. Retardált, ostoba majom voltam, elnézést kérek. Ezután leltár Veronika gyönyörű végtagjairól, aztán a kertben a már-már szállóigévé vált „három napja beléd vagyok esve” (most baszki nélkül) ordítozás, ezután kevésbé teátrális óbágatás az ég felé, imádom Veronikát, szerelmes vagyok, ő kell nekem!

Dráma vegyül a (tragi)komikus pillanatokba, Seherének valóságos menekülés volt bejönni a Villába, Clau mellett kiszolgáltatott helyzetben volt, amit a latinláver maximálisan kihasznált, és még ő akarja áldozatnak magát előállítani. Ó, Gergő egy energia. Lelki társat nyújtott neki. Ezt csak azért írtam le, mert kettő perc alatt ennyi ökörséget összehordani, az ritka. Románckodás van, szerelmi jóslásokat írnak névtelenül egymásnak a Villalakók. Krisz és Veronika az első szex után szét fognak menni, pár hetes történet az egész. Krisz ezt nonszesznek tartja, remélem, inni nem próbál meg belőle. Seriék fognak csókolózni, Péterből hideg borzongást váltott ki a jóslat, miszerint közte és BTA között kialakulhat bármi, mert inkább lelki társnak tekinti. Shadi és Dya kapcsolata nehezen fog kibontakozni, az első csók a mosókonyhában csattan el. Kinga és Csaba a megfelelő mederben haladnak, ez a jóslat Attilánál veri ki a biztosítékot, mert nem alaptalan.

Kinga el is vonul panaszkodni Fecónak a nyugiszobába, mi a faszom Attila, hogy eldöntse, ő kivel beszélget? Az van egyébként, de ezt Fecónak sskk nem szabad visszamondani Attilának, hogy valóban kezdi megkedvelni Csabát, hoppá! Attila bekopog, Kinga kiküldi, Attila hát akkor bazd meg felkiáltással távozik. Kinga bőg, nem bírja elviselni maga körül, Lilu meg jósolgat, lesz ez még nehezebb is! A jó előre beharangozott kisolló-botrány végre kitör, Gergő jön, jobban dülled a szeme, mint ÉnLázárLászlóé bármikor, ki hozta ki a kisollót a fürdőszobából? Némi fasszopózás és bazmegelés után sem válaszol senki, Péter suttog maga elé egy „jézus a kereszten” sóhajt, aztán ujjongva bevallja a riportszobában, ez volt a legtutibb dolog, ami a játékban eddig történt! Ki más venne részt először a vitában, mint Attila? Szerinte egy nő volt az ollós, és lehet, hogy azért nem mondja meg, ki volt az, mert védi. Krisz tudja, hogy ki volt, bibibíííí, az Attila! Poéngyilkosok vagytok, legyint a Machinátor, Gergőtől kijár neki egy szerencsétlen pöcs megszólítás, Attila a szokásos nem értem mi a fasz történik körülöttem tekintetével, amit néha kóborkutya tekintettel kombinál, mint most is, bocsánatot kér és azt fejtegeti, különbséget kéne tenni a jószándékú, de balul elsült poén és az aljas szarkeverés között.

Az Igazság Bajnoka Attila mellé áll. Ez volt a pillanat, mikor Péter úgy érezte, hogy Gergő mellé kell állni, egyébként is a játék kezdetétől az volt a célja, hogy a Fecó-Gergő-Attila triót megbontsa. Fecó megint nem ért semmit, de nem az eszéért szerettük eddig sem, három hónap múlva ki fog törni a világháború? Nem, Fecó, te akkor már Andzselínával fogsz ücsörögni a kanapén, otthon és tévében nézed a VV-t. Gergő huszonhetedszer is elszótagolja, hogy nem a kisollóról volt szó bazmeg, nem érted? Attila azt nem érti, miért viselkedett úgy Gergő, mint egy ideg-elmeosztályról szabadult bolond. Azt pláne nem tudta, hogy Gergő neurotikus módon reagál a dolgokra, és van ebben valami kellemes báj, Attila szájából hallani a neurotikus szót. A fogadatlan prókátorok meg fogják be a pofájukat. Péter nem veszi magára a jelzőt, szerint nem Gergőnek, hanem Attilának kéne bocsánatot kérni attól a 12 embertől, akiket ilyen helyzetbe hozott. A tömegen helyeslő morajlás fut végig. Attila még mindig kúrogatja Gergőt, de nem bánom, mert ilyen gyönyörű végszót ritkán hallani. Tudod hogy viselkedtél ma? Mint egy nő. Lehet, hogy eltúlzott volt, lehet, hogy indokolatlan volt, de te ne nőzzél le engem, te Picsa. Bravó, Gergő, hogyvolt!

Úgy látszik, Csaba az egyetlen, aki kezdi sejteni, hogy a Picsával nem érdemes szóba állni, meg is kapja a te bölcs, paraszt minősítést Attilától. A Manipulátor aztán Kinga mellett kesereg, most az értetlenséggel vegyes tekintetet és az orbáni, gondterhelt homlokredőket veti be, ma úgy érezte, még Kingáék is hátat fordítottak neki. Kinga szerint, ha így folytatja, mindenki az ellenségévé válik és hamar ki fog esni. A nehéz nap után a lányok úgy döntöttek, csajbulit szerveznek. Pizsiparti. Valamilyen rejtélyes oknál fogva mindenki kacsafossárga arcmaszkot ken a fejére, mintha anélkül nem lehetne istenesen bebaszni, és lázasan pontozni kezdik a fiúkat. A fiúknak több eszük van, grilleznek a kertben. Kinga vonzódik Csabához, de az ideált Gergő testesíti meg. BTA a Gonosz Kis Kerti Törpének, a továbbiakban GKKT hetest ad, Dya nyafog, nincs jó pali a Villában. Péter kiakad Shadira, ha te Dyát intelligens nőnek tartod, akkor nem értelek, mondjuk, te disznóhúst se eszel. Londonról azt hiszi, hogy egy farmermárka! Hát lehet, hogy GKKT gonosz, de hogy a legjobb mondatokat eddig tőle hallottam, az is biztos, a hideg borzongáson is két percig röhögtem. A pontozásos versenyt toronymagasan Gergő nyerte, Krisz lett a második, Veronika büszke, hogy a pasija (légidézőjelben, amitől én agyfaszt kapok) szexi. A csajbuli véget ér, viháncolva ki a kertbe, ki-ki a párjához, Kinga a nyugiba Fecóhoz és Attilához, aki a mi van, be vagy baszva után felszólítja, húzzon ki onnan. Mert be van baszva. Ó, hát pedig ő szereti, félti ezt a csajt. És aggódik érte, pedig egy idióta, nem normális. Tudod, hogy fáj, amikor így beszélek vele? Kimondom, és már bűntudatom van. Attila kicsit leskelődik a nyugiból, csak épp annyit, hogy megállapítsa szemből, Kingának jó segge van, aztán sóhajtozik, most megint a kretén lófejű karjába lökte Kingucit.

Kriszékkel keltünk, velük fekszünk, a Kubai udvarol Veronnak a fürdőben, gyere már, megfürdetlek, úristen, milyen melleid vannak! Veron visong, Krisz értékel: komolyan mondom, hogy egy nap alatt visszahódítottam, ennél faszább gyereket még nem csesztem, mint jómagam! Veronika eltántorog az ágyig, nem sokkal később Krisz kopasz seggében gyönyörködhetünk premier plán, majd Veronról lekerül a bugyi, de nem kell rosszra gondolni, mert semmi olyan nem történt a paplan alatt. Biztos csak románckodtak.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
836 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bribizli 2011.10.11. 15:35:39

Három, ki lészen a párom? :D

genevieve 2011.10.11. 15:36:14

tudtam, addig jópofizok, hogy lemaradtam:-)

VV VéVé 2011.10.11. 15:39:18

@genevieve: Hát, én is végigolvastam inkább... Nem leszek így fos 9 se :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 15:41:47

király az a leskelődős kép Attiláról.

Bunny Munro 2011.10.11. 15:42:45

azér Gergő úgy nézett, mint a böriben szokott, mikor csicskáztatni akarták

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.11. 15:43:19

Amíg nem láttam Lilun, hogy az blúz, azt hittem, otthonkában van.
Esztert mutathatnák többet, egészen esztétikus látványt nyújt. Szerintem a legjobb csaj a villában.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 15:43:41

Ezen én is röhögtem tegnap, nagyon üt. :D
"ha te Dyát intelligens nőnek tartod, akkor nem értelek, mondjuk, te disznóhúst se eszel. Londonról azt hiszi, hogy egy farmermárka!"

VV VéVé 2011.10.11. 15:43:59

@pushpang: Igen, nagyon jól tükrözi valódi énjét.
Hayny meg már meg van gyógyulva? Vagy bacilusos volt a hogy volt úgy ahogy volt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 15:44:40

@Bunny Munro: nocsak, ilyen járatos vagy ebben a témában? :D

genevieve 2011.10.11. 15:45:58

@VV VéVé: rutintalan, előbb elsőzni és utána olvasni:-D

foxglove (törölt) 2011.10.11. 15:46:28

nagyon tetszett ez a mai, Hajni!

VV VéVé 2011.10.11. 15:46:54

@Bunny Munro: Ja igen, Gergőről viszont készülhetett volna ettől durvább kép is (volt ott kidülledt szem rendesen). Lehet, hogy Hayny (netán Sixx) favorizálja She-nét?

Bunny Munro 2011.10.11. 15:47:18

@pushpang: zárkatársak voltunk a tolnaiban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 15:47:30

@VV VéVé: az, ott és akkor, úgy volt, hogy rohadt sokáig elhúzódott. De azóta már átestem ismét egy olyanon, mint akkor volt. Kezdem megszokni. Némán üvölteni a legjobb. :D

genevieve 2011.10.11. 15:49:44

@Bunny Munro: ezek szerint csak akarták:-)
és ki csicskult be neki?:-)

Bunny Munro 2011.10.11. 15:50:54

Budapest, Tolnai Lajos utca

nathalie 2011.10.11. 15:56:52

én meg még a másikon tipródom...

Bunny Munro 2011.10.11. 15:57:49

@genevieve: @pushpang: akkor még nem volt ennyire kigyúrva, de nézni azért tudott - jó arc a srác, miatta nézem az a fost most, remélem megnyeri, nagyon belehúzták a csőbe anno

genevieve 2011.10.11. 15:58:31

@pushpang: huhhh, most majdnem írtam egy csúnyát a poén kedvéért:-)

de rácsaptam a kezeimre:)

Bunny Munro 2011.10.11. 15:58:54

@pushpang: könnyű testi sértés ;)

genevieve 2011.10.11. 15:59:42

@Bunny Munro: hát szerintem kigyúrva most sincs:-)

inkább csak nagydarab,(ez az arcán is látszik) ha edzene erre a súlyra egy kicsit akkor igen...

genevieve 2011.10.11. 16:01:29

@Bunny Munro: véletlenül belecsempésztek pár tasak cuccot a zsebébe?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 16:02:10

@Bunny Munro: olvastam a neten valamit, de hogy tudott-e róla, nem derült ki számomra.

Én mindenesetre bírom itt a játékban.

VV VéVé 2011.10.11. 16:02:14

@Virágék: nálam most nincs hang, miről szólt a balhé? Így némafilmként nézve Fecó zuhant néhány szimpátiaszázalékot az akció során. Mi volt a lényege?

Bunny Munro 2011.10.11. 16:02:33

@genevieve: elengedte magát azóta, de a húst a csontjaira ott szedte fel
@pushpang: hát ne is mer rádborul a monitor, vagy megharap az okostelefonod

VV VéVé 2011.10.11. 16:05:55

@pushpang: Azért látjátok a bunkofon-tól alig 10 év alatt eljutottunk az okostelefonig. Ez ám a hiperevolúció.

Bunny Munro 2011.10.11. 16:06:41

persze hogy tudott róla, csak éppen azt nem tudta, hogy más is tudja

genevieve 2011.10.11. 16:09:21

@Bunny Munro: akkor nem megszivatták, hanem hülye volt:-)

egyébként eddig nekem nincs semmi bajom vele, semleges..

ez a sehi féle románccal nem lett szimpatikus (nem mozdulok rá egy nőre, ha tudom, hogy van barátja)

genevieve 2011.10.11. 16:10:33

@Bunny Munro: azért egy bécitől még messze van:-)

pedig nekem bejön a barna szem:-D

genevieve 2011.10.11. 16:11:14

na most már jegyzetelni fogok,hogy kinek-, ki a szimpi mert a végén még megvernek egy sikátorban:-D

capa05 2011.10.11. 16:12:07

@genevieve:
Hát az az rámozdulás azért kérdéses, legyen úgy hogy egyszerre rajtoltak.

traff 2011.10.11. 16:12:09

Hajnika 4 D ultrahang lesz az, ott van az IDŐ is, ami telik közben:)

genevieve 2011.10.11. 16:14:18

@capa05: khmm...Bécikémre is volt rámozdulás, de ő elhajtotta a lányt:-)

genevieve 2011.10.11. 16:17:27

@capa05: de persze nézhetjük úgy is a dolgokat (ha akarjuk), hogy sehi bemenekült a villába claudió elöl, mert tőle nem kapta meg azt a figyelmet(?!) amire vágyott, gergő meg csak felvette a felé dobott kesztyűt:-)

capa05 2011.10.11. 16:18:29

@genevieve:
Azt azért nem követtem annyira, én egy egy Anikó féle indíttatást láttam.De nem volt az olyan nagy roham.

nowo 2011.10.11. 16:22:23

A másik posztból:

Virágék 2011.10.11. 15:42:38
4:50-től nézzétek bele az éjjeli műsorba!

Belenéztem.Ismét Csabi foglalta össze két szóban tömören a lényeget kb:5:08-nál...
Csabit bírom a legjobban.!

Amúgy oltári nagy cirkusz volt.
Krisz majdnem nekiment Attilának,az meg direkt provokálta.
Eszter egy sipítozó,éles hangú,antipatikus luvnya!
Krisz meg tényleg buta,mint a föld!

traff 2011.10.11. 16:24:18

@genevieve:
Dejszen Péter nem azt mondta, hogy nincs is London farmermárka, hanem hogy Dya azt hiszi, hogy London(csak) farmermárka.

Zabkása 2011.10.11. 16:25:25

ez a románckodás bele fog épülni a magyar nyelvbe, én már tudom :D bárcsak lefordíthatnám itt az íreknek a szigeten, hadd nevessenek ők is.

genevieve 2011.10.11. 16:27:21

@capa05: oli mégse tudott ellenállni egy hasonlónak:-)

genevieve 2011.10.11. 16:27:53

@traff: jajj már, ne legyél ilyen mikor dyát védem:-D

sogeking 2011.10.11. 16:27:57

ma nem lesz onlájn:)
végre egy nyugodt este

Battenfeld 2011.10.11. 16:28:06

Én vagyok az x-edik.

genevieve 2011.10.11. 16:28:39

@nowo: no meg kell majd lesnem:-)

hiába, az én kedvenceim mindig jófejek :-D

Battenfeld 2011.10.11. 16:29:24

@sogeking: helyes, kussoljál csak mert senki semkíváncsi rád,

traff 2011.10.11. 16:31:34

Krisz meg mikor veszi már le a fejéről a 'fütyi-fasz-bré' feliratú sapkát?:DD

traff 2011.10.11. 16:32:46

@genevieve: ja, hogy nem komolyckodtál hanem ironizáltál?
Na, nekem meg péterfordítás kényszerem volt.

genevieve 2011.10.11. 16:33:51

@Battenfeld: hé, halló....kicsit lassabban gyorsúljál öcsi:-)

sogeking 2011.10.11. 16:35:23

@Battenfeld: ez remélem komoly volt, mert viccnek egy kicsit erős :)

genevieve 2011.10.11. 16:36:06

@traff: inkább csak jóindulatú akarok lenni vele:-)
végül is kedves lány (meg szép:-D, bizonyos kultúrkörökben), és nem kavarja a szart, nem gonoszkodik

de biztosan van valami baja, megfigyeltem, hogy beszéd közben tényleg folyamatosan ingatja magát, húzgálja a haját és grimaszol..tényleg mintha tikkelne

Battenfeld 2011.10.11. 16:39:21

@sogeking: ismered azt a viccet, hogy értem én tréfát, csak nem nem szeretem:D
Amúgy elnézést kérek mert tényleg túlzásba estem. Bocsi. Aki kitalálja, hogy kit utánoztam, az vendégem egy virtuális sörre:D

sogeking 2011.10.11. 16:41:22

@Battenfeld: Attila, esetleg Gergő/Chris/Csaba - ha már virtuális, akkor miért csak egy?

nathalie 2011.10.11. 16:44:30

@genevieve:

"hiába, az én kedvenceim mindig jófejek"
csaba? béci? mi jöhet még? Kismocsok? :D:D:D
bocs..

genevieve 2011.10.11. 16:51:33

@Battenfeld: egy tahó parasztot?:-D

útálom a sört:-)

genevieve 2011.10.11. 16:53:13

@nathalie: szerintem kismocsok egészen más kategória:-)

megjegyzem csaba és béci nem viselkedik/dett aljas, sunyi, szarkeverő módon...és itt most a villáról beszélek, ne keverjük bele az előtte és utána dolgokat (bár szerintem ott sem)

biohazard 2011.10.11. 16:53:54

Nem tudja valaki, honnan jön ez a "kubai" vonal? Megálmodta, vagy mi?

genevieve 2011.10.11. 16:54:50

@Battenfeld: ja, ha név kell, akkor: attila:-)

tena_lady 2011.10.11. 16:56:13

A VV honlapján néztem egy videót, amiben a "szakértő" VV4 Éva értékeli a versenyzőket és azt mondja, hogy Annamária 16 évesen örökbe adta a gyerekét. Csak annyi a kérdésem, hogy tényleg? A bemutatkozó videója szerint 22 éves most.

genevieve 2011.10.11. 16:56:17

@biohazard: anyukája született kubai:-)

Dragonair 2011.10.11. 16:56:26

Dukai Regina attól fél vitába keveredik testvére miatt.. amit azzal a szőke döggel csinál lesz is még neki vitája ;)

newsee.hu/tartalom/dukai-regina-att%C3%B3l-f%C3%A9l-vit%C3%A1ba-keveredik-testv%C3%A9re-miatt

Virágék 2011.10.11. 16:56:32

Attila nem véletlenül az összeférhetetlenek kategóriájából került be, én mindenesetre nagyon élvezem a műsorát.

genevieve 2011.10.11. 16:57:16

@tena_lady: attól lehet most 22 éves, ha 16 évesen szült:-)

egyébként igen, a média szerint legalábbis

traff 2011.10.11. 16:57:22

@tena_lady: és?
Mi ebben a csavar?

genevieve 2011.10.11. 16:58:01

@Virágék: állj be te is akkor a sorba:-)

genevieve 2011.10.11. 17:01:56

@Dragonair: mindig azt nézem gergőben, hogy látni vélem-e a tesója vonásait ....de nem:-)

tena_lady 2011.10.11. 17:07:38

@genevieve: Nem úgy szándékoztam írni, mintha ez kizáró ok lenne, csak mellékes infóként. Egyébként köszi a választ! Csak azért kérdeztem, mert most hallottam róla először és akár kamu is lehet az egész. Kíváncsi voltam.

@traff: Semmi?

Battenfeld 2011.10.11. 17:11:42

@genevieve: "ki a sört nem szereti, jó ember nem lehet"
Középkori bencés filozófus

Tjuca 2011.10.11. 17:23:38

5,24-nél csabi alekosz bennfelejtett atlétájával törölgeti a homlokát? :-D

sandokan 2011.10.11. 17:24:14

Attila vs Gergő
A drogbáró először mutatta meg igazi arcát. Várható volt, hogy lassan repedezik a smink, de ez így erős volt. Egy olló, ember, hát hogy volt. Vérben forgó szem, habzó száj, meg amit és ahogy mondta. Meglepetés.

Attila vs Sher
Amikor felpattant nem tudtam, hogy táncolni akar vagy a szürkehátú gorillát megvédeni. Úgy tippelem mondani akart valamit, csak még azóta is keresi a megfelelő szavakat. Papírforma.

Attila vs ügyvédnő
Már vártam egy ideje ezt az összecsapást, ahol végre nem ösztönlények, ha tanult emberek feszülnek egymásnak. 3 diploma, ezzel szemben csupán pityke őrmester kutyájához hasonlítva szirénázott. Csalódás.

Attila vs csabika
Dexter: Segget csinálsz a szádból, mert mást mondasz délután és mást most. Döntsd már el, hogy mi a véleményed.
atis: Nem érdekelsz, hagyjál már.
Megint egy férfias, okos, intelligens megmozdulás. Giliszta.

Attila vs Kinga
Itt viszont megint aknára lépett szerencsétlen. Ez a páros, a másik kettőhöz hasonlóan szintén elviselhetetlen. Katasztrófa.

Attila vs háziasszonyok
A fagyi visszanyalt. Egy hete megy a mantra, hogy bolond, mert eldurrant az agya és nem számít, hogy azt milyen események idézték elő, az és kész. Viszont most a megtért szakács esetében ez csak a provokációra adott válasz volt. Aha.

sandokan 2011.10.11. 17:26:51

@nathalie: zseniális, nem tudom tovább titkolni, szeretlek. d-matrac?

capa05 2011.10.11. 17:27:45

@sandokan:
Most ezzel kezdjünk valamit? Vita indító?

Müszélia 2011.10.11. 17:29:12

@Virágék: én meg inkább beutalnám a pszichiátriára, mielőtt tényleg közveszélyes lesz. de a rtl is hibás, meg kellett volna büntetni, amikor agresszíven viselkedett (ruhadarabokat szaggatott). most már el van szállva magától, és azt hiszi, neki minden szabad.
ja, és hajrá kinga és csaba. csak azért is.

Müszélia 2011.10.11. 17:30:51

kiszopfel akkora pöcs, amilyen még nem nőtt a földön.

Battenfeld 2011.10.11. 17:31:59

@genevieve: Naná, hogy Attila. Amikor át fogja venni a nyereményt ugyanaz az enervált vigyor lesz az arcán, mint most. "Megnyertem, baszd meg."

traff 2011.10.11. 17:32:09

@genevieve: dya nem tikkel, hanem jaktál.Ez egy sztereotip mozgászavar, fogyatékos magyarul.

Nem véletlenül pszichiátriai rendelő a támogatójuk, egész pacientúra repertoár.
Attila a szociopapa
Gergő a pszichopata agresszív
www.nlcafe.hu/sztarok/20111011/vv_gergo_sulyos_titka_idozitett_bomba/
Dya a fogyatékos
Sehe a narcisztikus
Kinga:'Az összetett tic komplex mozgás, az előbbi motoros és vokális formák együttese. Fejrázás hangadással, grimaszolással, obszcén káromkodás fintorgással, mások gesztusainak ismételgetésével, vállvonogatással.'
Shadi az identitászavaros
Eszteren még gondolkodom, de ott is van defekt, majd kiderül.
Krisz síkIQ
Veronika hát( ő a legnormálisabb egyébként, de még ő sem ugorja meg a lécet)
Vera a molesztált(gyerekkorban)
Péter a küldetéstudatos
Fecónál is kiderül majd valami, instabil személyiség- lehet, hogy agresszív és verte az asszonyt
Annamária a depressziós
Csaba az introvertált megalázott gyermek

fran7 2011.10.11. 17:33:01

@sandokan: Sok mindenben egyetértek veled. De mivel én jobban kedvelem a Csabát, mint te és az Attila helyébe is bele tudom élni magam. Ezért azt gondolom, hogy Attila rosszul csinálja. Csabával azért nem vitatkozik, mert minősítget. Úgy, ahogy azt nem lenne szabad. S ezért nem is mer visszaszólni neki senki. Ha Csabával kiépítene valami normális kapcsolatot, akkor sokkal jobban bonyolítaná Kinga és Csaba kapcsolatát. Így meg nézheti, amint összejönnek. Akkor aztán találhat ki jobbnál jobb beszólásokat, csak senkit nem fog érdekelni.

capa05 2011.10.11. 17:34:04

Ezt a Csaba kérdést vizsgálhattad volna korábbi időponttól.
Némi provokatív kérdésre, Csaba: "Nem érdekelsz leszarlak" volt a válasz.
Erre igencsak kővé dermedve nézett ki a fejéből... Nem is tudott válaszolni.

sandokan 2011.10.11. 17:36:04

@traff: kösz a linket, már kezdtem azt hinni, hogy én láttam rosszul.

csillámpóni 2011.10.11. 17:37:52

Nem azért, de a való világhoz tartozik, hogy egy 3/4D magzati ultrahang ára, - ami nem paraszolvencia, hanem adózó jövedelem - max. úgy 7-10e Ft, tehát a rendelkezésre állási támogatás/bérpótló juttatás fele se. Ez a Józsi tehát vagy át van baszva minimum 4e-rel
vagy anyuci egy nagyon puccos helyen háromdéztet aláfestő zenével, bónuszlemezzel, és rendezői kommentárral. Huh, én a rendezői kommentárra gerjedek. Meg a sörízű ehető tangára.

traff 2011.10.11. 17:37:59

Szálljatok le a kisolló mizériáról.
Nem a kisolló a baj, hanem a tulajdon védelme és ez nem csak a börtönviseltekre jellemző, hát nekem se turkáljon a táskámban senki.
Attila meg nagyon értelmesen térképezi fel a játékosok gyenge pontjait és csőbe húzza őket.

capa05 2011.10.11. 17:38:58

@traff:
Nagyon szép ez az elemzés, de Fecó nemes egyszerűséggel idióta, 3 éves lelkületű önálló gondolatra képtelen,
(hacsak nem réz kilincsről van szó)

fran7 2011.10.11. 17:40:36

@traff: Azért tragikus, hogy embereknek ilyen lehetősége van arra, hogy ilyen szinten diagnosztizáljanak vadidegeneket. S az még szomorúbb, hogy nagy vonalakban igazad van. Főképp a Verás értékelésed lehet igaz.

Battenfeld 2011.10.11. 17:42:22

@capa05: Az a nagy büdös igazság, hogy az Attila-Csaba párbaj rövidesen várható. És ha addig Csaba négy barátjával együtt szanaszét nem kúrja Kingucit akkor veszíteni fog.

sandokan 2011.10.11. 17:42:30

@fran7: én most itt konkrét helyzeteket emeltem ki. egyébként attila szerintem is rosszul csinálja.

csabát peti és pár lány, már nevén nevezte, ezért furcsa lenne egy kinga románc. persze biztos van az a forgatókönyv retekéknél, amiben ilyen rész is szerepel. lásd erzsike+takarítónő az előző évadból.

MagasMacska 2011.10.11. 17:43:28

@traff: Hát igen. A Nők Lapja, nem is beszélve az ő Cafy-fáról mindig megmondja a tutkót!

capa05 2011.10.11. 17:44:29

@traff:

" Veronika hát( ő a legnormálisabb egyébként, de még ő sem ugorja meg a lécet)"
Elfelejtetted, hogy következetes!

MagasMacska 2011.10.11. 17:45:21

@MagasMacska: Bocs, nem Cafy, hanem Cafe. (Nem, mintha így színvonalasabb lenne...)

TapOut 2011.10.11. 17:45:32

@sandokan: Attila vs Gergő
"Vérben forgó szem, habzó száj"
Hatalmas...holnapra már az is lesz, hogy magánkivül nyáladzott és artikulátlanul hörgött is mellé...
Kicsit túl van már spilázva ez a dolog. Habár itt többen biztos tök lazán kezelnék, ha egy olyan emberrel lennének összezárva a nap 24 órájában, akinek lételeme (vagy felvett szerepe) mások provokálása :-)

fran7 2011.10.11. 17:46:12

@traff: Szerintem meg túl sokat láttok bele a kisolló gate-be. Épp egy rossz pillanatban történt a csínytevés, ami minősíti Attila kreativitását. De Gergő is kényelmetlenül érzi magát a Seris kapcsolatában, csak ezt két ölelgetés közben nem lehet elmondani, amikor anyuka is üzent már neki. Ezért máshol tört ki Gergő. Szerintem csupán ennyi történt.

sogeking 2011.10.11. 17:46:25

@traff: azért azt add hozzá, hogy egész nap el kell viselniük egymás társaságát, míg kint messzire elkerülhetem aki nem szimpi

ha bent lennék, már lehet megdobtam volna Attilát egy... egy dinnyével :)

de vegyünk egy példát (Csaba)
attól, hogy valaki egy társaságban, ahol a többiek állandóan belekötnek introvertáltan viselkedik, egy normális (étsd nem VV) közegben még lehet egy kedves, nyílt ember - persze nem biztos, hogy az :D

sapka 2011.10.11. 17:47:16

3 nap múlva a magyar nyelv szerves része lesz a románckodni szó, figyeljétek meg!

sogeking 2011.10.11. 17:47:56

@sapka: én már a VV előtt is használtam ezt a kifejezést

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 17:50:30

Most nézem, hogy Dya is Békásmegyeri. :O Akkor ezért olyan ismerős az arca. Mintha láttam volna korábban, majdnem ... ismerős az arca. :ijedt

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 17:51:30

@King of Shadows: Javítás: most látom, hogy ebbe jól belekavarodtam...

sapka 2011.10.11. 17:51:46

@sogeking: akkor te amolyan nostredamus féle vagy?
:o)

sogeking 2011.10.11. 17:57:06

@sapka: nem, nem. hanem kubai macsó féle :D

traff 2011.10.11. 17:57:53

"Azért tragikus, hogy embereknek ilyen lehetősége van arra, hogy ilyen szinten diagnosztizáljanak vadidegeneket. S "

Ezt nem vágom igazán.

capa05 2011.10.11. 17:59:46

@traff:
Ő a Dr Hause-t is nézi

kemény keleti kommentelő 2011.10.11. 18:00:57

Zizi sztikus, pata vagy sziós? Mert ahogy csöcsre támad, az nem normális egy kezdeti formációban leledző vérmalacnál. A szakember erre is kitérhetett volna.

A képek jók, Veronika légymindigbevetésrekészen rucija 10 pont. Sehi egyre többet mutatja rokonszenves oldalát, 8 pontot érdemel ágyban döglés testhelyzetért. Kettőt le kell vonni a rajta fekvő Gergő látványa miatt.

HKHV!

sapka 2011.10.11. 18:03:21

@sogeking:csalafinta, kubai latin csávó?

sogeking 2011.10.11. 18:10:38

@sapka: ezt én sem mondhattam volna szebben

fran7 2011.10.11. 18:11:24

@traff: Arra gondoltam, hogy hozzánk közelálló emberek hasonló problémáit mennyire nehezen vesszük észre. Sok ok miatt. Míg ezek a szerencsétlenek lehetőséget adnak nekünk, hogy olyan dolgokat mondjunk ki róluk, amit amúgy senkiről nem mernénk.

nathalie 2011.10.11. 18:16:42

@TapOut:
mondjuk sztem gergő vérben forgó szeme csak annyira van túlspilázva, amennyira attila viselkedése, aki ugye embereket darabol fel a pincében. mindezt onnan tudjuk, hogy elszakított egy melltartópántot...

Talpig Jimmy 2011.10.11. 18:18:02

@nathalie: onnan már csak egy lépés a trancsírozás

Dragonair 2011.10.11. 18:19:40

egyébként anyuka jó helyen magyaráz...tanuljon :P Sehike szegény a láncra vet kutya...ugyan tehetett volna ellen

newsee.hu/tartalom/l%C3%A1ncra-vert-kutyak%C3%A9nt-%C3%A9lt-claudio-mellett-seherez%C3%A1d%C3%A9

TapOut 2011.10.11. 18:26:54

@nathalie: nem hiszem, hogy embereket darabolna (egyenlőre). Inkább az az ijesztő, hogy ennyire örömét leli mások bosszantásában és provokálásában, ez inkább utal arra, hogy nem teljesen egészséges. Ha csak a villában felvett szerepe ez, akkor félelmetesen jól azonosul vele...
Ezenkivül sunyi, aljas, alattomos, amik szintén nem túl szimpatikus emberi vonások.

csak magamat képviselem 2011.10.11. 18:29:47

@sandokan: ugye az attila vs csabikában nem attist gilisztáztad le, hanem a kingaideál átlagfiszfaszt? mert nekem csak így tetszik az interpretáció. tényleg ne jöjjön a csávó este a fordítottjával, mint du. most akkor mindenki előtt, négyszemközt, vagy kikkel jó ez, nem?
no mindegy, Csabika egy kis mindenhez értek egy kicsit, zenélek (muhaha), okos dolgokat mondok (fősuli tanuló+okj, ilyenje senkinek nincs az országban-vagy rosszul tudom, sokdipis? akkor is hülye), meg szép is vagyok. ez adottság, ha szexin borostás vagy borotvált, akkor is az alapanyag dönt. ha úgy néznék ki, mint ő, én is nyomnám azt a két-három baromságot, ami egy igényes külsőhöz kell. így is, csak máshonnan indultunk. meg szerintem nem is jó pasi, de ezt a női hölgyek ítéljék meg.

nathalie 2011.10.11. 18:34:03

@csak magamat képviselem:
csaba nagyon-nagyon messze van a jó pasitól.

csak magamat képviselem 2011.10.11. 18:42:37

@TapOut: egyetértek veled. én még - broáf- a szexuális életére lennék kíváncsi. most akkor 7 évig kutyával lakott és egy emberi muffott nem talált? nem hiszem, ennyire nem gáz a külvilágban. van ez a szerepelmélet, az egybe is vág azzal, hogy ő így akar - Nyerni. Azért mentek oda. Asszem pont Kinga az, aki konkrétan meghalna az ebe nélkül, csak ő, mint nyafi picsa sütötte el -nekem irtó gusztustalan volt- a kutyalapot. beképzelt, felszépített kiscsaj, Csaba kurvára nem az élete párja. ha vki, akkor Attila ebből az eresztésből.

Virágék 2011.10.11. 18:43:39

@Müszélia:
Még csak az hiányzik, hogy Kinga és Csabi románca is beszálljon a versenybe. Tököm kivan az enyelgésből, én zűröket akarok nézni.
Hajrá Attila!

MagasMacska 2011.10.11. 18:46:49

@Virágék: Na majd akkor látsz zűröket bőven, ha kiteljesedik Csaba és Kinga románca! (Amit egyébként nem szeretnék, de ez mindegy is.)

MagasMacska 2011.10.11. 18:47:55

@Virágék: Ja, a macsek saját? Gyönyörű jószág!

nathalie 2011.10.11. 18:48:10

@TapOut:
elméletileg jóban voltak gergővel, most egy ilyen poén azért sztem nem a világ vége. már leírtam korábban, hogy ha gergő jófej lenne, akkor még egy hétig basztathatnák az ollós poénnal, mi meg röhöghetnénk a beszólásokon, ahogy ő is. de hát nem az :)

capa05 2011.10.11. 18:50:01

@csak magamat képviselem:
Nem tudom mit értesz felszépítetten, vagy mely részét?
A teste tényleg jó, de az ábrázata...
Szóval a fejére még kellene költeni( orr fül )

nathalie 2011.10.11. 18:50:32

@MagasMacska:
én nagyon szeretném, de nem fog. Kinga csak kitalálta a menekülési útvonalat. Az a nő két percet nem bír ki anélkül, hogy valaki viszonzatlanul szerelmes ne legyen belé. Majd rájön, hogy csaba egy kis lófaszjóska gergő, péter, attila és talán még feco és krisztofel mellett is, aztán hirtelen fog véget érni ez az el nem kezdődött szerelem.
bár ne így lenne. bár dugna vele, attila meg tartaná be az ígértetét és péter segítségével tenné pokollá az életüket. azon elröhögnék :D

TapOut 2011.10.11. 18:51:46

@csak magamat képviselem: hogy ebből mennyi igaz és mennyi a szerep nem tudhatjuk, mindenesetre nyilvánvaló, hogy a csatorna által ráosztott összeférhetetlen karakterrel ő lett a fő konfliktusgerjesztő a villában, amihez ezek a kis történetek az előéletéről remekül asszisztálnak.
És tény, hogy Kinga sehol nem lenne nélküle. Még az is belefér neki, hogy úgy beszéljenek vele, mint a ronggyal. Talán még kevesebbre tartom őt, mint Attilát.

sapka 2011.10.11. 18:53:01

@sogeking: aki ugye szorgalmasan nézi az összefoglalókat, tudja, mi a dörgés!

capa05 2011.10.11. 18:56:09

Nekem pl mindegy ki nyer csak ne Attila.
Hab lenne a tortán, ha Csabával vagy Krisszel szemben veszítene.

MagasMacska 2011.10.11. 18:57:24

@nathalie: No, azért a mi reakcióinkra is tudna mit mondani a Nők Lapja pszichiátere!

Hurri Kán 2011.10.11. 18:57:31

Általános sziasztok! :)

sandokan 2011.10.11. 19:00:12

@nathalie: kingának is van állítólag kint valakije, ami bent megy csupán színjáték. ezért sem engedi közel magához dextert. kérdés, hogy mi van a szerződésében.

capa05 2011.10.11. 19:00:20

@MagasMacska:
Nekem az a problémám az ilyen "szakvéleményekkel" hogy nem írják oda ki adta ezt a véleményt.
Sajnos sok firkász a saját véleményét írja le aztán a szakember mondta..

MagasMacska 2011.10.11. 19:03:16

@capa05: De ha odaírják is...egy kiragadott, meglehetősen extrém jelenet után ad egy diagnózist. És a sok "egyszerű lélek" elhiszi. Kíváncsi lennék, ha őket a villamoson meglátja egy ilyen Nők Lapja pszichológus és és ír róluk egy kis esszét, ahhoz mit szólnának. Gondolom, repülnének a jelzők meg a személyiségi jogok emlegetése.

Én pl. utólag Gergő helyében fel is jelenteném a lapot is, meg a "szakembert" is.

TapOut 2011.10.11. 19:03:46

@nathalie: még mindig nem látom a poént abban, hogy valaki teljesen tudatosan azzal akar provokálni valaki mást, ami nyilvánvalóan az érzékeny pontja (NEM a kisolló, lehetett volna bármilyen személyes tárgy), és miután kiderül, hogy az illetőnek az adott "poén" nem poén, sunnyog, lapít, félmondatokat elereszt, tovább gerjesztve a feszültséget. Ez egy nagyon tudatosan felépitett akció volt, köze sincs a poénhoz (nem is röhögött senki Fecókát leszámítva).
De én is csak magamat tudom ismételni: tv elött könnyű röhögni az ilyen "poénokon". Hetekig összezárva lenni a nap 24 órájában egy ilyen poénmesterrel sok embernek az arcára fagyasztaná a mosolyt :-)

csak magamat képviselem 2011.10.11. 19:04:16

@capa05: igen, testileg. a feje nem az igazi. sőt. :)
és sajnos sötét, mint az éjccaka.
a tudatos énje szerint Kinga kedves, nyitott, érzékeny, vonzó. férfiideálja ugyanilyen.
de. ott a tudattalan énje (Freud), ahol csak benne van, hogy dominálj, győzz le! Vitatkozz, néha szeress, de akkor nagyon! Néha utálj nagyon, vess meg, én is meg foglak! Nézzél le, pont akkor fogok megtörni és behódolni hamar! Emiatt talán szerethetőnek is érzem Kingát, ha rájön erre. De addig is folyik a víz a Dunán...

sandokan 2011.10.11. 19:05:04

@nathalie: igazad van, állítólag haverok voltak, ott pedig ennél jóval több belefér. aki meg ennyi barom módon reagálja le, azt még, ahogy írtad is, hosszú évekig szívatjuk vele.

TapOut 2011.10.11. 19:05:52

@nathalie: Kingának nem szerelemre van szüksége, hanem arra, hogy játékban maradjon, ehhez pedig hajlandó lemenni kutyába. Hányinger ez a nő.

csak magamat képviselem 2011.10.11. 19:06:20

@TapOut: ebben nagyjából egyetértünk. Attila rettenet unsziNpatikus. Zsák a foltját. :D

sogeking 2011.10.11. 19:09:29

@nathalie: ezek szerint egyik villalakó sem jó fej, legalábbis nem láttam, hogy Attila bármelyik "poénja" ült volna:)
(ezzel ellentétben Gergőnek mással nem volt konfliktusa)

a kisollóról az jut eszembe amikor a kollégiumi szobatársam rájött, hogy valaki titokban iszogatja az üdítőjét (nem én voltam:), na ahhoz a reakcióhoz képest Gergő úrihölgyként viselkedett

csak magamat képviselem 2011.10.11. 19:09:57

@Tjuca: hát, kettőt és könnyebbet kérdezz. én mint modoros kifejezést tanultam meg ezt a szókapcsolatot, igazából nekem udvariassági fordulat. nem tudom, honnan szedtem föl.

capa05 2011.10.11. 19:10:11

@sandokan: Azon kívül, hogy Attila azt, mondta hogy haverok, hol lett ez megerősítve?
Mihelyt kijelölte magát csapatfőnöknek az első vetélkedés alkalmával. Gergő nem ment utána,maradt a 4 lánnyal.

sandokan 2011.10.11. 19:13:24

@MagasMacska: nem akarlak a kicsi világodban megzavarni, de lassan 3 hete láthatóak a játékosok. ez nem egy villamos megállónyi idő, még a csúcsforgalomban sem.

további szép estét a hölgyeknek, hajrá magyarok!

Tjuca 2011.10.11. 19:13:27

@csak magamat képviselem: :-P akkor jó, mert dilemmáztam az vagyok-e, de nem vagyok az. :-D a fickós urak még áll is :-DDD

sogeking 2011.10.11. 19:15:29

@ladyandhenk: kis híján megverte, és a dulakodásban kiszakították az üdítő műanyag üvegét, és folyt mindenfelé :)

TapOut 2011.10.11. 19:16:04

@sandokan: ha az a poén, hogy az állitólagos havert, vagy szövetségest egy érzékeny pontjával nyíltan kihozzuk a sodrából, arra lehetséges, hogy az adott személy nem fog jól reagálni, esetleg a bizalmát is elveszti.

Tjuca 2011.10.11. 19:16:22

@Tjuca: maláj tigris, a ti délceg fiaitok közül miért nem jelentkezett senki ebbe a nagy közös kupiba? :-D

sandokan 2011.10.11. 19:17:10

@capa05: ez csúsztatás, de belefér. többször megbeszéltek bent a fontosabbnak látszó dolgokat, még négy csajos dolog után is. a balhét megelőző éjszaka lásd a hosszú videót. még ott szívatták egymást, meg a rúdtáncost. pl akkor. de nem akarok a szoborkészítés útjába állni.

Tjuca 2011.10.11. 19:18:16

@sandokan: maláj tigris, a ti délceg fiaitok közül miért nem jelentkezett senki ebbe a nagy közös kupiba? :-D természetesen neked szólt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 19:18:58

@gyvy: baszki, lassan olyanok vagytok Lédivel estéről estére, mint Kriszop meg Veronka... :)

MagasMacska 2011.10.11. 19:19:36

@sandokan: Nem zavarsz. Három hete extrémek a körülmények (mondjuk, akik bementek, tudták, hogy az lesz). Így nem lehet diagnózist felállítani. Nem is beszélve a végén kilógó hirdetésre: Gergőnek segítség kell. Feltehetően tőle. És feltehetően jó pénzért. Éljen az etika!

Talpig Jimmy 2011.10.11. 19:19:59

@csicserierika: Attila gerjesztett vitái pusztán szofista mesterkedésen alapulnak.
Más fegyvere nincs, valld be!
És válassz más kedvencet, mert még megnyeri ;)

nathalie 2011.10.11. 19:21:30

@MagasMacska:
igen. Lehet be is írok, hogy mire lehet következtetni arról, hogy egy tv műsorban én egy pszichopatán röhögök. persze majd itt be kell vallanom, hogy sztem a batman sem lenne az igazi Jack Nickolson nélkül:)

sandokan 2011.10.11. 19:22:00

@TapOut: miről beszélsz? el mondta, nem tudta, hogy ennyire érzékenyen érinti a dolog. pont. arról, hogy nem hiszel neki én nem tehetek. honnan veszed, most komolyan, hogy szándékosan csinálta ezt a műbalhét? honna?

a ufc-ben, látva a képedet, egy edzésen vagy sajtótájékoztatón, mérlegelésen, mennyi zrika megy. ne viccelj már. utálod a srácot és bemesélsz olyan dolgokat, amik nem is történtek meg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 19:22:21

@TapOut: szerintem ezek, az előző szériából okulva, már nem szaroznak azzal, hogy adjanak a látszatra (barátság, lelkitársság(?), stb.), hanem pont az ellenkezőjét teszik. A VV4-ben az volt a fő vád Béciék ellen pl. hogy TAKTIKÁZIK! Fú micsoda őszintétlen bunkó volt, ugyi? Ezek viszont kapásból úgy indítottak -néhány kivételtől eltekintve-, hogy bizony taktikázni fogok, meg látjuk, a többiek mit kajálnak be belőle.
Ezért bizonytalan és bizalmatlan itt mindenki a másikkal kapcsolatban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 19:23:48

@sogeking: ja, csak ennyi?:P

@pushpang: mert?:O Ez sértő számomra:D:D:D Én öregebb vagyok, mint ők:D, sőt még okosabb és intelligensebb is vagyok, bibibííííííí:D

Hurri Kán 2011.10.11. 19:24:20

@pushpang:
Á, nekem nem olyan a temperamentusom. :D

traff 2011.10.11. 19:24:39

@MagasMacska:
extrem körülményekre adott reakciókról lehet ám az igazi vaskos diagnózist felállítani a személyiségről.

Folytatnám Kriszt is, szerintem siokat verték szegényt otthon:(

nathalie 2011.10.11. 19:24:50

@sogeking:
hát ezt pórbálom már elmondani egy ideje, hogy ezek a villalakók nem jófejek :D Mostanában Péterben látok megcsillanni némi reményt...

Nos voltam én is kollégista és egy rohadt vaj miatt csaptam gergőhisztit, de rá tíz percre már én is röhögtem az egészen és két végig röhögve hallgattam az ezzel kapcsolatos poénokat. Megértem a tulajdon védelmét, de továbbra sem értem, hogy mégis mit jelenthet gergőnek az a kisolló :D

sogeking 2011.10.11. 19:27:03

@nathalie: khm. ezek szerint én sem vagyok jó fej, mert nem nevetek Attila húzásain?

traff 2011.10.11. 19:27:23

Attilára megmá.
Az a célja, hogy leszedegessen mindenkit egyenként, ügyesen tudja is, hogy hogyan, a vv-ben miért baj ez?Nem puszizkodni jöttek.

nathalie 2011.10.11. 19:28:37

@TapOut:
szerintem azért ezt még ne kezdjük el az olló hadműveletnek nevezni...
Szerintem kiábrándító ha egy faszi így viselkedik egy rohadt olló miatt és ekkora patáliát csap.

sandokan 2011.10.11. 19:29:20

@MagasMacska: traff megelőzött, ott a válasz. persze ezt csak az egyszerű lelkek gondolják így, nálunk malajziában.

@Tjuca: azért mert nálatok, abban a kicsi, csodálatos európai országban, mi nem vagyunk számottevő kisebbség, sem gazdasági, sem demográfiai értelemben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 19:30:31

@gyvy: meg te már? nem vagy 18 éves kubai macsó:) Pedig én nem kubaival szinte szóba sem állok:)

capa05 2011.10.11. 19:31:03

@sandokan:
Ez a szoborkészítés számomra nem világos, de meghajolok, valamelyik orvosi sorozaton megszerzett tudásod előtt.

Tjuca 2011.10.11. 19:31:19

engem shádi akasztott ki. egyrészt szerintem nem fogta a szitut, másrészt a fiatalos butasága mellett villant ott fanatizmus is rendesen. eszterről meg nem tudtam eldönteni, hogy ennyire ostoba vagy csak kotnyeles.

Hurri Kán 2011.10.11. 19:31:51

@ladyandhenk:
Jelzem, oldalanként 700 köbcenti szilikon alatt én sem. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 19:32:18

@nathalie: hevesen bólogatok:)

@traff: tulképpen erre is hevesen bólogatok:P, annyi megjegyzéssel, h valaki ROMÁNCKODNI jött:P

nathalie 2011.10.11. 19:33:14

@sogeking:
mivel nem bírod attilát és ezért eleve nem nevetnél semmilyen poénján, ezért elnézem és ettől még lehetsz jófej :D
én csak azt próbálom újra és újra elmondani, hogy gergővel ők sztem egy egészséges férfi haverság félét (tudom, tudom ez még nem egy baráti társaság) tartottak fent, nem ősellenségek voltak. Nekem eszembe se jutott volna rögtön azt feltételezni, hogy itt aztán engem ki akarnak csinálni, mert kivették kisollót. könyörgöm férfiak! csak a mi társaságunkban szivatják egyfolytában egymást? amin egyébként minden érintett egész jól szórakozik. És hát persze hogy azzal szivatod, amivel lehet!

sandokan 2011.10.11. 19:34:46

@capa05: nem a szoborkészítés a lényeg, hanem, hogy a balhét megelőző éjszakán együtt poénkodtak. nem két idegenként vagy ellenséges, semleges játékosként. ezért mondtam, hogy haverok voltak cáfolva a hozzászólásodat. hogy jön ide az anatómiai kézikönyv? mindegy.

Tjuca 2011.10.11. 19:35:03

@sandokan: kár így sosem tudom meg hogyan románckodik egy maláj temperamentus. :-(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 19:37:07

@haruka: szióka!!! Ugye írsz nekem ma?:) Mármint mélt...

Ayesha (törölt) 2011.10.11. 19:37:10

faszom...még nem találtam kedvencet magamnak.
Tesómnak van kettő is.

sogeking 2011.10.11. 19:37:15

@nathalie: nyilván, de ha valaki várhatóan nem úgy reagál egy poénra, akkor kicsit visszavehetne - ha alapból egy kedves aranyos ember lenne, nem pedig egy gonosz tudós, akkor lehet a többiek is nevetnének

(szerintem a fő célja nem a poénkodás, hanem a gonoszkodás, keverés)

Tjuca 2011.10.11. 19:39:19

@Ayesha/Kisolló: bevallom ezt itt nem értem, kell olyan? egyikre sem költök egy petákot sem, nem mindegy melyik elmebajos nyer?

Tjuca 2011.10.11. 19:41:40

konkrétan a szituációban a két palinak igaza van, hogyha két hétig a földön hevernek, míg mások d matracolhatnának, de nem teszik (és közben ők mehetnének egy ágyra), akkor kell nekik a matrac. nem értem ezen mit nem értenek a többiek. lehet én vagyok egyszerű, de tényleg magas.

Ayesha (törölt) 2011.10.11. 19:42:16

@Tjuca: én se a költés végett. Csak megszoktam h mindig van egy akit kiemelek a többi közül és kedvelgetem.E bagázsból nem igazán találtam még ilyet.

2011.10.11. 19:43:22

@MagasMacska: nem beszélve arról, hogy mi mindent tudnánk MI megállapítani egy ilyen "Nők Lapja pszichológusról", komoly ember biztos nem lehet. :)

sandokan 2011.10.11. 19:43:27

@Tjuca: kérdezd meg nathaliet?

@Ayesha/Kisolló: ez a jó, mert így lehet nevetni a fanatikusokon, meg a benti birkákon.

Ayesha (törölt) 2011.10.11. 19:45:59

@sandokan: én tavaly is jókat röhögtem adott esetben, pedig volt kedveltem.:)

sandokan 2011.10.11. 19:46:21

@Tjuca: az előbb a kérdőjelet a mondat végén töröltem, amúgy meg igen, egyszerű vagy, velem együtt, de a 47 villamoson majd rájövünk a megoldásra.

traff 2011.10.11. 19:46:24

@beebeer: Ti még nem hallottátok Végh József nevét?
Nem nőklapaja pszichológus.
www.168ora.hu/cikk.php?id=7768

csicserierika 2011.10.11. 19:49:09

@Talpig Jimmy: késő :)...tavaly is jó ómennek bizonyult, hogy a blogerina utálta a leendő győztest .
Nincs mit tenni, a történelem ismétli magát :)

Tjuca 2011.10.11. 19:52:49

@nathalie: maláj tigrisünk sejtette, hogy te tudsz valamit a románckodásós virtusáról. azt mondta kérdezzelek. :-) ezek szerint vagy nem is sandokan, vagy nincs ott virtustemperamentus. messziről jött kalóz azt mond, amit akar.

capa05 2011.10.11. 19:53:41

@traff:
Én ismerem, de a megemlített cikk sem igaz.Amikor volt szerencsém vele találkozni akkor azt mondta, hogy ő képzi a túsztárgyalókat.
A cikk végén meg azt írják, hogy ő az egyetlen..????

csicserierika 2011.10.11. 19:54:08

@Ayesha/Kisolló: én is bajban voltam, de már körvonalazódik :)
Attila-Péter és Cris-Veron.
Beveszünk kebelbarátnőnek Nathalival, ha csatlakozol :)

2011.10.11. 19:54:12

@traff: ja bocs, hallottam róla, ismerem. De túlzásnak tartom mégis ennek a "Nagy kisolló" problémának az interpretálását.

nathalie 2011.10.11. 19:57:40

én csak most néztem meg a matracháborút :D nagyon röhögök attilán és fecón :D:D

sogeking 2011.10.11. 19:57:43

@Ayesha/Kisolló: de a hangját azért hallatja, kell pár hét, és feloldódik mint Jerzy :D

Ayesha (törölt) 2011.10.11. 19:58:44

@sogeking: beröfögi magát a döntőbe:D:D:D

2011.10.11. 20:01:56

@sogeking: Jerzy igencsak megtalálta a hangját, a Magyar Tolerancia díj átadóján műsorvezető lesz! Igaz, ez a tolerancia díj nem egyenlő a régebben adományozott nívós tolerancia-díjjal, de azért mégis ki gondolta volna? :)

nathalie 2011.10.11. 20:02:19

@Tjuca:
ja, arról! Minden szava igaz amit mond :D tényleg! :D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:02:58

@beebeer: most már be kellene vallanod, hogy elbuktad Pittet D:

sogeking 2011.10.11. 20:03:55

@beebeer: a végén még a mentorán is túlnő :)

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:04:53

@csicserierika: már nem tudom tovább magamba fojtani
hiteles forrásom, Regina! (Kéretik titokban tartani!)
- nálunk az OLLÓ dédnagyanyai ágon, elsőszülött férfiakra öröklődik. így került Gergőhöz
- az OLLÓ-t dédnagymamám használta erénye védelmére sikeresen, amikor (anno) többek között, szűziességére tört egy betörő
- azóta kultikus tárgyként kezeljük, őrizzük
Gergő (örökös) néhány évig kénytelen volt nélkülözni egyebek közt az OLLÓ-t is(mint tudjuk lopós környezetben volt)
ki ne értené meg a jogos felindulást, amikor e tárgyra törtek?

traff 2011.10.11. 20:05:41

@beebeer: nem olló probléma, nem tudsz általánosítani?Személyiségjegyekre jellemző viselkedési mód.
Lehetett volna lufi is. Tök mindegy .Övé volt, elvették és genyóztak vele.

2011.10.11. 20:06:56

@Talpig Jimmy: igazad lett, a fene enné meg! Két nappal azután, hogy a konzervgyári hír megjelent a közös képviselő bejelentette, hogy mégsem ide jön a produkció. Legnagyobb sajnálatunkra. :(

Logikus érveik voltak, a konzervgyár jobban őrizhető, nálunk 8 kapu van, meg rengeteg lakó.... Sírok.... :(((((

nathalie 2011.10.11. 20:07:39

ezek a retkek tényleg sajnálnak egy kurva matracot azoktól, akik a földön alszanak napok óta? attiláék helyében azt mondtam volna, hogy baszni fognak egymással a d-matracon, akkor talán ezek a retardáltak elfogadják a helyzetet. Gergő meg röhögök a háttérben, oda kellett volna neki szólni, hogy te meg addig röhögj,amíg a kisollódat is viszem a d matracra nem csak fecót :D:D:D hülyegyerek :D

haruka 2011.10.11. 20:08:24

@ladyandhenk: háhogyne írnék! olyat írok, besírsz! :D

@gyvy: köszcsike! :))

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:11:25

@beebeer: gondolom ŐT is védeni akarták a mindenre képes rajongóktól ;)

sogeking 2011.10.11. 20:12:34

nagy ügy, én is meg tudok nyomni egy gombot

2011.10.11. 20:12:38

@traff: nem tudok általánosítani, nem is szeretek. Nem is olvastam el rendesen a cikket (ciki tudom), csak magát a Nagy Kisolló jelenetet láttam, nem találtam olyan rettenetnek. Illetve reggel a 99-es buszon jóval nagyobb balhék zajlanak sokkal ordenárébb stílusban az utasok között, pedig ők még be sincsenek zárva.

nathalie 2011.10.11. 20:13:44

@traff:
nem olló probléma, nem tudsz nem általánosítani? :D poén volt, hisztizett, hülyét csinált magából, bedühödött :D
minden csak nézőpont kérdése :D

capa05 2011.10.11. 20:17:36

@nathalie:
Majdnem jó de szerintem az egyiknek legalább volt matraca.Az éjjel azon aludt az arab.Ő eddig a kanapén volt a " nappali" részben.
A két új beérkezésekor osztották el.

2011.10.11. 20:19:22

@Talpig Jimmy: én személy szerint nagyon sajnálom, minden rendetlenség és kényelmetlenség ellenére bírom a forgatásokat. Persze vannak lakók, akiknek rohadt fontos, hogy a kuka véletlenül se legyen 10 lépéssel messzebb, meg minden nesz zavarja őket. Mondjuk a csapatokban támadó rajongóktól nekem is herótom lett volna. Meg pont októbertől sokat kell bejárnom a dolgozóba, biztos én sem lettem volna boldog, hogy este kilenc táján csak igazoltatás és teljes testi motozás után jutok haza. De hát ilyen a sors, én és Brad Pitt nem létezhetünk egy légtérben, ez a karmám. :))))

capa05 2011.10.11. 20:20:05

@nathalie:
Az egyik "eladhatta" a matracot, mert az arabnak van és az elosztáskor a kanapé jutott neki.

nathalie 2011.10.11. 20:20:43

@capa05:
akkor feco hazudott. 14 és 15 napokat emlegetett.

capa05 2011.10.11. 20:22:16

bocs a dupláért a gép időnként kidob és újra be kell jelentkeznem.Azért elküldi az irományt mint kiderült

csicserierika 2011.10.11. 20:22:25

@Talpig Jimmy: :) ez most honnan ? Saját kútfő ? :)

Hurri Kán 2011.10.11. 20:24:39

@nathalie:
Mire emlegetett 14 napokat?

nathalie 2011.10.11. 20:25:17

@gyvy:
hát hogy azóta alszik attila földön. ejnye. :D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:25:39

@beebeer: csak igazoltatás és teljes testi motozás után jutok haza. De hát ilyen a sors, én és Brad Pitt létezhetünk egy légtérben, ez a karmám.
alig alakítottam a szövegen (csak a nem lett kitörölve)
egyébként szöveghű LOL

Albino Vernyul 2011.10.11. 20:27:08

Nem tudom mi bajotok Attilaval.. Beraktak a capat a sok mini capa koze, akik azt hittek, hogy a sajat kornyezetukbe, ok a capak.. Na most megtudjak, hogy milyen egy igazi ragadozo szajaban balettozni.. Amugy addir oruljunk, mig bent van, addig sem jar-kel koztunk...:)

nathalie 2011.10.11. 20:27:10

@Talpig Jimmy:
istenem, ha ez egy álom lenne, akkor testi motozást a brad pitt végezné . mármint rajtam, nem rajtad :D

Hurri Kán 2011.10.11. 20:28:16

@nathalie:
Óóóóó... és most szolidaritásból azóta Te is földön alszol? :D

2011.10.11. 20:28:55

@sogeking: Mentora. :DDDD Egy olyan ember tartott kommunikációs tréningeket, aki így ír:

"Betty Ipszilonnal olyan érzelmeket keltett életre bennem, amelyekben azt képzeltem, már nem lesz részem többé."

Szegény Alekosznak az a legnagyobb baja, hogy elhitte a sok zöldséget, amit összehordtak róla. :)

nathalie 2011.10.11. 20:30:04

@gyvy:
nem, de a hátam már fáj :D:D

2011.10.11. 20:32:37

@Talpig Jimmy: rátapintottál a lényegre, sajna a világ 90%-ának odadobta a gép azt a bizonyos "nem" szócskát.

:))) Gundi meccset közvetít: Raikkonen... Elnézést helyesebben, Vajmonnen.... :DDDDDDD

csicserierika 2011.10.11. 20:33:15

@beebeer: még egy bölcselet a Mestertől :
"A Való Világ, a nevelés egy fajtája. Megteremti az Ész, a Test, és a Lélek egységét."
:) :)

sogeking 2011.10.11. 20:35:56

@beebeer: a végén kiderül, hogy Vejnemöjnen, Alekos résszel (sajnos) egyetértek

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 20:36:04

@beebeer: örülj, hogy nem vejnemöjnennt mondott :D

capa05 2011.10.11. 20:36:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia! Semmi meccs??!! Vagy csak idenéztél?

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 20:37:01

@sogeking: fú, soge... alig tíz mp választott el minket egymástól.
ez jel.
sajnos, nem isteni. ellenkezőleg :D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:37:44

@beebeer: @nathalie: még az a szerencse, hogy szerencsés ötvözet vagyok :)
KimiBrad

2011.10.11. 20:37:52

@csicserierika: utánozhatatlan szépelgő zagyvaság - így tudnám minősíteni a szerző stílusát. :))))

sogeking 2011.10.11. 20:38:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akkor ha sietek, még utolérlek

na most komolyan, ki dugta el a kisollómat??

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 20:38:29

@capa05: én futballt nézek, nem magyarfocit. :P
előbb vonyítottam fel, hogyaszongya, "hiába, priskin a legerősebb emberünk".
a kapuban meg a lepkekirály.
ennyi elég is akkor, köszönöm.

capa05 2011.10.11. 20:39:10

Na Holland -Svéd 1:1

csicserierika 2011.10.11. 20:40:31

@gyvy: kár, hogy nehezen értelmezem, de biSztosan így van :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 20:40:43

@haruka: oké, oké:D Legalább még valaki szóba áll itt velem:D

nosce 2011.10.11. 20:41:18

@Talpig Jimmy:
rosszul tudod gergő apja az OLLÓT a seggében őrizte evékig mielőtt ráhagyta ezért is olyan fontos :)

csicserierika 2011.10.11. 20:41:57

@beebeer: az előbb írtam gyvynek hasonló megállapítást :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 20:42:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na, és az én ismijeim ilyenkor küldenek el melegebb éghajlatra, amikor én is ezt mondom: "futballt nézek, nem magyarokat". És utána hetekig szóba sem állnak velem! Jelzem, most is kint vannak a meccsen:D

2011.10.11. 20:43:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia! Jaj, Vejnemöjnennel kapcsolatban akkora sztorim van, de akkora!!!!!

Bunkó, de magát kultúrnak képzelő kőbunkó, megvan a fazon? Meséli, hogy utaznak Görögországba, Athénba, ha már ott vannak megnézik a Kalevalát. Nézünk, mint állat, nekem 5 másodperc kellett mire beugrott, hogy az Akropoliszra gondolt a tufa, de főnök már kontrázott is: jó hely a Kalevala, ott játszik a Vejnemöjnen. Én meg: csak az UJJA.

csicserierika 2011.10.11. 20:44:05

@gyvy: tudom, te egy síkon vagy a Mesterrel, úgy könnyű :)

2011.10.11. 20:44:18

@Talpig Jimmy: "szerencsés ötvözet vagyok :)KimiBrad"

Hm..... Öt gyereked van és szereted a Becherovkát???????

capa05 2011.10.11. 20:45:25

@ladyandhenk:
Jól állhatnak anyagilag.. 15000 ft-ért sörmeccset nézni???
Tétje már nincs.

nosce 2011.10.11. 20:45:37

@beebeer:
akkor hiába vártuk azt a drága Pittet :)

TapOut 2011.10.11. 20:46:04

@sandokan: OK, még ha feltételezzük is, hogy Attila ma született naív virágszál, fogalma sem volt arról, hogy Gergőt érzékenyen érinti a tréfa, nem derült ki ez a számára 5 perc után? 10 perc után? 15 perc után?
Nem, ő tovább feszítette a húrt, lapítva, többeket is hallgatásra bírva, csak, hogy Gergőt még inkább kihozza a sodrából.
Nyilvánvaló, nincs mit magyarázni.
Erről beszélek.

csicserierika 2011.10.11. 20:46:47

@nosce: nyugi, lehet, hogy tovább marad...van egy kis fegyvercsempészési botrányuk a stábbal :)

capa05 2011.10.11. 20:48:03

@TapOut: na majd téged is kielemez,mint a lakókat

csicserierika 2011.10.11. 20:48:28

@gyvy: jól van, visszaszívom, ez erős volt :)

2011.10.11. 20:48:47

@nosce: Kisollót mekkora már seggbe rejteni, ez a magyar virtus, az amcsik hol vannak tőlünk a hülye zsebórájukkal!!!! :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 20:49:06

@ladyandhenk: én megengedhetek magamnak ilyen kijelentéseket. írtam már fociblogra :D

@beebeer: hogyne lenne, csak az enyém Bibionében nyaral. 17 éve. folyamatosan.

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:49:20

@beebeer: öt nincs, de szeretném Angelinát
nevezőnek. nevező, ha nem is közös

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 20:49:46

@capa05: 15000??????????????????

Ennyi pénzt dobnak ki egy szar magyar focira???????????:O:O:O

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:50:59

@nosce: ott más őrizte, és nem azt

nosce 2011.10.11. 20:51:40

@beebeer:
hát jah tehetséges nép vagyunk nem hiába adtunk a világnak annyi nóbeldijjjast :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 20:52:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és még élsz?:) Őszinte gratulációm:)

Elgondolkodtam ezzel kapcsolatban, h vajon mennyit fizet az rtl a statisztáknak, h éljenezzek a lakóknak?

TapOut 2011.10.11. 20:53:27

@pushpang: nem arról beszélek, hogy nyíltan taktikáznak-e vagy sem, hanem hogy "csoporton" belül nem számít valaki ilyen akcióra a másiktól, legalábbis nem a játék ezen szakaszában.
Bécit nem tudom, miért hozod fel nekem, véleményem szerint ő nem volt taktikus az előző szériában, nyilván van aki szerint igen.

nathalie 2011.10.11. 20:54:05

@beebeer:
egy napja ezen röhögök, gergő és az ő ollója = butch és az ő órája :D:D:D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 20:54:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megengedhetsz magadnak???
honnan ez a nagy mellény? :D

nosce 2011.10.11. 20:55:40

@Talpig Jimmy:
nem mindegy ???? igen igen ne nézzél így rám te pöcs...:)

(parafrázis)

2011.10.11. 20:57:05

@nosce: nem jön az a drága jó ember, nem lesz Pitt. Sírok.... Úgy beterveztem pedig, be van írva a naptárba októberre: Moszkva. Legalább egy árva zombi tévedne erre, de nem, messze van a konzervgyár.

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 20:57:20

@ladyandhenk: sokkal kevesebben kurváztak/küldtek el a csába/afasztugacozztak le, mint itt, vagy a karajon :D

2011.10.11. 20:59:07

@Talpig Jimmy: ja, persze, Angelina, érthető, de hogy jön a képbe Kimi? Tán gyakran melegíted a gumikat városi forgalomban? :)))

TapOut 2011.10.11. 20:59:59

@nathalie: van aki igy reagál, van aki máshogy. Ha látjuk, hogy valaki érzékeny a személyes tárgyaira sztem nem kell tovább rontani a helyzetet lapítással és kussolással.

nosce 2011.10.11. 21:01:04

@beebeer:
lehet azért jött a hideg h igazi moszkva legyen Pittnek, a legfölsöbb szintekkel spanolt össze :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:02:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :D, na ezt ki kell próbálnom majd, igaz, nincs annyi élettapasztalatom, mint neked!:D:D

Remélem, jobban vagy egyébként!

haruka 2011.10.11. 21:03:24

@ladyandhenk: :D te szegény, elhanyagolt lady! :P :D majd mingyá összeszedem magam, és megírom, ma mi történt velem. csak már megint fél órát telefonáltam. :D

capa05 2011.10.11. 21:03:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Meccset is lehet jól blogolni.. amíg volt sport tv Horthi Gábor rajongója voltam ő is zanzásít rendesen

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:04:00

@nosce: én felkészületlen vagyok tapintásilag, ha érted

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:05:05

és most koncentrálni fogok Dya minden rezdülésére

Lasombra 2011.10.11. 21:06:07

apakezdődik!!!
sztok mindenkik.

vajon Attilát öli meg előbb Geri, vagy Csabit Atti, vagy Kiszopot Veronika, esetleg Zizi mindenkit?

húdeizgi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:06:15

@haruka: köszcsi, olyan elhanyagolva érzem magam:), pedig már a kiszsidó is be van engedve, rá is érek, erre senki:)

Éder mester 2011.10.11. 21:07:03

Lilu szerelését elnézve eszembe ötlött, hogy miért nem célszerű dinnyére sört inni.

TapOut 2011.10.11. 21:07:12

@nathalie: na ez a különbség, hogy a ti társaságotokban mindenki vevő a heccelésre, ez ok.
De könyörgöm, ha az állítólagos haveromat látszólag szétveti az ideg és láthatóan semmilyen szinten nem vevő az ilyen poénkodásra akkor tovább húzom, legyen csak még idegesebb???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.11. 21:07:36

Lilut denevérnek dizájnolták?!!!

Lasombra 2011.10.11. 21:08:34

Lilun az tarisznya, mikroport vagy nyaklánc?

haruka 2011.10.11. 21:08:51

istenem, Fecó mennyire idegesítő. lassan túltesz Kingán, pedig ő se semmi.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.11. 21:08:57

asszem, ma az elfogyasztott pezsgő mennyiségére tekintettel, kihagyom a kommentelést.. jobb lesz nektek is..:D

Zelefánt 2011.10.11. 21:09:21

Legalább zene van...

capa05 2011.10.11. 21:10:28

@TapOut:
Szerintem nem akarják megérteni.
Ilyen hozzáállással a közterület felügyelő nem geci csak humorizál ha elviteti az autót.
Tulajdonképpen csak feldobja a posványt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:10:38

Ez a kommunikáció Gergő, Kinga között, szakadok a röhögéstől:P

Hurri Kán 2011.10.11. 21:10:55

Hogy ti milyen rosszmájúak vagytok. :D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:11:27

Lilu akkor is jól néz ki, amikor már nincs jelzőm rá :P

MagasMacska 2011.10.11. 21:11:46

@fkangi: Nyugodtan írj. Ennél olyanabb már úgysem lesz. :D

Hurri Kán 2011.10.11. 21:11:57

@fkangi:
Jó estét, méltóságos asszony. :)

capa05 2011.10.11. 21:12:14

Azért Kinga irigykedett..

Hurri Kán 2011.10.11. 21:13:26

@Talpig Jimmy:
Olyan nincs, h ne legyen jelző. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:14:01

@TapOut: gyere, románckodok melletted, mert úgy látom, erre most szükség van. ne zavarjon ez a huszonpár ember itt mellettünk, semmi rossz nem fog a paplan alatt történni.

nathalie 2011.10.11. 21:14:03

@TapOut:
de hát mi is egyre idegesebbek leszünk, csak utána tudunk ezen nevetni. magunkon nevetni. sztem nagy dolog. mindnekinek ki kellene próbálni.:D

Lasombra 2011.10.11. 21:14:46

@fkangi: már mindegy, kommenteltél. tehát a nemkommentelést már buktad. folytathatod is akár. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.11. 21:14:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: finom célzásod értettem ám...:P:DDD

@MagasMacska: van bennem öntudat: 3 karakter, kettőt visszatöröl, 6 karakter, négyet vissza..::D túl strapás..

@gyvy: jó estét! hozzon egy teát fiam, aztán lefeküdhet! :P:D

dr. gernika 2011.10.11. 21:15:09

Attiska rohadtul nem tud felnőttként kezelni semmilyen infót

Zelefánt 2011.10.11. 21:15:47

Már fél éve...talán...azon vívódom, hogy ki a fasz akarja megdugni ezt a fertelmes állatot...
És...most láttam már olyat is...
De...még mindig tanácstalan vagyok.
Nem értem az élet lényegét?...

foxglove (törölt) 2011.10.11. 21:16:36

sziasztok.

Vajon Attila és Kinga összejönnek? Kibékülnek? Összevesznek? Én úgy izgulok!!!!!

Lasombra 2011.10.11. 21:18:58

@Zelefánt: az élet olyan, mint egy naaaaagy paradicsom. csak nem piros, nem gömbölyű, tovább tart, és az íze is más.
segítettem? :)

Attilának választani sem lehetett volna jobb célpontot, mint Kinga.
ő még egy nőzésben rutinos férfinak is nehezített pálya. bent talán csak Kiszop tudná meghódítani. :D

MagasMacska 2011.10.11. 21:19:23

Már megint egy médiatörténeti pillanat. Mindenki egyszerre a zuhany alatt! Nahát!!

TapOut 2011.10.11. 21:19:48

@nathalie: akkor miért nem röhögött senki rajta kivül? poén, ha a másiknak is az, de így csak felesleges szivatás.
mindegy, soha nem fogunk egyet érteni, de így szép az élet :-)

Lasombra 2011.10.11. 21:20:05

nnnya! láttam EszterPhd-t bikiniben. nincs több kérdésem.

Dyáról leszállni. MOST!

csiri bá 2011.10.11. 21:20:53

@Talpig Jimmy: Azt kell mondjam, meg... én is... :D

nathalie 2011.10.11. 21:20:54

@TapOut:
hát mert hülyék vannak bent :D:D
ok,ha feladod... :D:D:D:D

sogeking 2011.10.11. 21:20:57

na most meg lehet figyelni Attila humorát :D

csiri bá 2011.10.11. 21:21:47

@Lasombra: csatlakozom, leszállni Dyácskáról... :)

Zelefánt 2011.10.11. 21:21:50

Túl sok a víziló...kevés a víz...

dr. gernika 2011.10.11. 21:22:04

Jujj bikiniben azért nem kéne mutogatni doktoresztert...

sogeking 2011.10.11. 21:22:56

én is próbálok egy rekordkísérletet, behívok pár ember a szobámba az utcáról, ha esetleg nem akarnak elmenni, akkor egy darabig nem írok:)

nathalie 2011.10.11. 21:24:19

@sogeking:
ja, ez most tényleg szar volt, egy ekkora rekordkísérletet elbaszni!!! hát így hogy vonulnak be a történelembe? :D

és kimondta: én se csodálkoznék ha gergő verné a barátnőit.

sogeking 2011.10.11. 21:24:46

mekkora genya ez az Attila, inkább nézek egy kis Lilut

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:24:51

jaj de bénán csinálja ezt Attila, jajj de bénááááán..... ezt a gergő nőket ver sztorit.... száááni.

végre Zizi!

foxglove (törölt) 2011.10.11. 21:25:11

aztamindenit. Attila értekezik a nőverésről és az agresszióról. hű.

Zelefánt 2011.10.11. 21:25:23

Az Attila, meg az a másik, cigó srác...engem a Muppet Show-ban az kívülálló öregurakra emlékeztetnek...
Csak épp nem vihognak...

genevieve 2011.10.11. 21:25:40

na attila és feco a nagy barátok:-)

hát gratulálok, rendesen bemutatkoztak:-)

Lasombra 2011.10.11. 21:25:44

Lilu mögött az a kivetítő full pixelesre bezoomolva nem segít a szemkibaszódás elkerülésében.

TapOut 2011.10.11. 21:26:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: aztarohadt... :-)))))
legyen, de a kispárnámra háklis vagyok, jaj annak, aki hozzáér

haruka 2011.10.11. 21:26:15

jaj, de édi az a Zizi! :)

nathalie 2011.10.11. 21:26:19

istenem de aranyos ez a malac :D

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:27:02

Zizi, puszi! hát megzabálom! :D

MagasMacska 2011.10.11. 21:27:12

@nathalie: Biztos, hogy veri a nőket. Sőt! Még a melltartót is letépi róluk!

BarBwire 2011.10.11. 21:27:23

Jó estét! Lilu kiről szedte le a bőrét?

Végre Zizi is a tv-ben szerepelt.

Lasombra 2011.10.11. 21:27:24

azért a "Zizi, ölbe!" paranccsal vigyáznék. ha már az első szótagot feldolgozza, eggyel kevesebb fogkefe kell.

capa05 2011.10.11. 21:27:33

@nathalie:
Az a Btk teljesen más fejezete, mint amiért elitélték.
Ha így lenne gondolod, hogy a bulvárban jó pénzért nem jelent volna meg?

nathalie 2011.10.11. 21:27:37

istenem film legyen és gergőnek a ponyvaregény!!! :D

TapOut 2011.10.11. 21:27:39

@nathalie: ebben egyetértek. lehet, hogy Gergő is képes lesz majd röhögni az egészen, ha visszanézi majd.

Zelefánt 2011.10.11. 21:28:00

A kisolló tehát télleg eltűnt...

Emanuelle 2011.10.11. 21:28:21

Zizi rulez! Ráadásul úgy tűnik a legtöbb agyi kapacitással ő rendelkezik a vityillóban.

sogeking 2011.10.11. 21:28:42

@Lasombra: mint szakértő, leírhatnád Dya egy kinti napját - a látottak alapján nem bírom elképzelni, eddig mit csinálhatott:)

MagasMacska 2011.10.11. 21:28:48

Istenem, már Csaba is vibrál??? Mindjárt nem lesz a kedvencem!

nathalie 2011.10.11. 21:29:21

@capa05:
hát még van rá idő...

sogeking 2011.10.11. 21:29:31

@haruka: inkább puha, omlós :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.11. 21:29:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: petrezselymes krumplival, uborkasalátával.::DD
@Lasombra: nem rossz az ötlet, igény mindenesetre lenne rá.:D

Lasombra 2011.10.11. 21:29:53

Shanyi addig közelít a rossz irányba, míg egyszer csak hogy hogynem kiszavazódik.
ott van neki Sehere az Ezeregyéjszakából, maradjon a Boszporusz túloldalán! az arabok még az ipszilont se ismerik, mit akar így Dyustól!?

csiri bá 2011.10.11. 21:30:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nono el a kezekkel Zizitől, ha disznótoros kell, ott a Phd. :D

BarBwire 2011.10.11. 21:30:23

@Emanuelle: meg az egerek (Galaxis utikalauz...)

nathalie 2011.10.11. 21:30:43

@MagasMacska:
nem, aki melltartót tép le, az gyilkolja őket a pincében. :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:30:47

@TapOut: jó, de akkor mondd, hogy tegnapelőtt előtt még nem éreztél semmit, de három napja szerelmes vagy belém. és azt is, hogy baszki! :D

nathalie 2011.10.11. 21:31:35

ez a csaba gyerek egyre rondább.

dr. gernika 2011.10.11. 21:31:53

@foxglove: Hát ő nem is veri a nőket.
Szeleteli.

TapOut 2011.10.11. 21:31:55

@nathalie: felőlem folytathatnánk hónapokig, de mi értelme? Uncsi vita, szerinted érdekel bárkit is, ha ötvenszer elismételjük ugyanazt? (megsúgom: Nem)

nathalie 2011.10.11. 21:33:07

@TapOut:
ó, én azt hittem igen.

haruka 2011.10.11. 21:33:09

@sogeking: naa, ne bántsd! :D

@ladyandhenk: írtam! :)

Emanuelle 2011.10.11. 21:33:21

@Zelefánt: Nem tréfa ez gyerekek, nekem amikor lába kélt a Fiskars körömollómnak hónapokig depis voltam miatta, közben pedig mindenkit keresztkérdéseknek vetettem alá, aki megfordult a házban.

Lasombra 2011.10.11. 21:33:36

@sogeking: gondolom egész nap bent ült a laborban krétaporos táblák és integrálegyenletek előtt, este fáradtan hazaért, lenyomott pár heroic raidet WoW-ban, bedobott egy sört, megnézte a Walking Dead új részét, és lefeküdt.
vagy ilyesmi.

de a múltat nem feszegetném. inkább arról mesélnék, hogy mit csinálnánk... mármint csinálna a jövőben. :P

foxglove (törölt) 2011.10.11. 21:34:16

Kinga és Csaba randiztak tegnap?
És Attila eltett egy ollót?
Hmm...

capa05 2011.10.11. 21:34:19

@nathalie:
Ilyenkor kell ütni a vasat.. ha kiesik már csak félárú az infó.

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:34:34

@Zelefánt: így jártunk
leragadtak a malacnál

Emanuelle 2011.10.11. 21:35:29

off

Na, sikerült túlkoros Lolitáknak sminkelni az ikreket.

on

Lasombra 2011.10.11. 21:35:44

Lilunak valaki ellopta a térdét.

BarBwire 2011.10.11. 21:35:59

Annyit beszéltetek a malacról, hogy ki kellett mennem a konyhába egy kis sonkáért.

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:36:07

@csiri bá: ma kaptam friss vágásból májat, saját desznyózsíron hirtelen kisütöttem, iszonyatos mennyiségű fokhajmával, borssal.... mamám-féle céklával.... szted? :D

Zelefánt 2011.10.11. 21:36:32

Csaba jó. Ha megborotválkozna, és nem akarna kilencevenesévekbeli-kockásinges értelmiségnek látszani...És ha csak kussolna, és nézné ezt az egészet...mivé fajul, beavatkozás nélkül...
kihúzhatná ezt mindvégig.

Emanuelle 2011.10.11. 21:36:55

Villa Nostra... a retek kreatív csapata elemében van.

Gergő, de gáz vagy. Nem vagy te keresztapa, csak egy piti kis díler

capa05 2011.10.11. 21:37:07

@nathalie:
Attila állitólagos titkárnője, már érvelt mellette és a nyilatkozata szerepelt is a bulvárban.

TapOut 2011.10.11. 21:37:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ezért akarta tegnap a nőkre terelni a gyanút, hogy megmutassa, hogy ez a Gergő mekkora egy neandervölgyi szakadék, aki hajuknál fogva vonszolja a nőket. Hát ez nem jött be kedves Attinak :-) Miközben ő simán mondhatja bármelyik nőnek, hogy fogja be a pofáját, + azzal a nyomorult Kingával is úgy beszél, mintha a seggéből rántotta volna ki.

BarBwire 2011.10.11. 21:37:29

Fecó csúcs, még a neveket se jegyzi meg.

Emanuelle 2011.10.11. 21:37:30

Hajni, má' megint démonoznak:-)

BarBwire 2011.10.11. 21:38:35

Veronika igazat mondott: én vagyok a legsötétebb.

csiri bá 2011.10.11. 21:39:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nyam-nyam.... (nyálcsorgás felitat). :)

Lasombra 2011.10.11. 21:39:09

na Klaudijóba még egyet belerúg az RTL, Gergő tolja az olasz figurát Sehinek. az meg csak néz, mint eszkimó a zsiráfra.

Emanuelle 2011.10.11. 21:39:21

@BarBwire: Kikérem magamnak, Zizikéről egyszerűen nem juthat az eszedbe ilyesmi

nathalie 2011.10.11. 21:39:42

most komolyan, senki fejében nem fordulna meg, hogy a családból valaki azzal kezd, hogy elveszi gergő ollóját??? :D:D:D

BarBwire 2011.10.11. 21:40:28

@Emanuelle: nem arról, hanem a kajákról.

TapOut 2011.10.11. 21:40:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem érted, hogy tetszel bammeg????
:-)))

Zelefánt 2011.10.11. 21:41:42

@nathalie:
Attila ollóját már...elvették...
Mi ez, holmi fémgyűjtés?...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:41:57

@haruka: elolvastam:D Szuper életed van, holnap délelőtt válaszolnék, ha nem baj:D A legfontosabbra most sem válaszoltál:P

nathalie 2011.10.11. 21:42:19

mégis mi volt ez a szar???

Lasombra 2011.10.11. 21:42:43

"Shadi és Dya szerelméről"??? mit tol ez a nőszemély?

Emanuelle 2011.10.11. 21:43:26

Jó, hogy Shadi elmondta, hogy kell a nevét ejteni, még senkinek nem jött össze.

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:43:29

@TapOut: nemáááááááááá hülyeeeeeee, utálllaaaaaak.
és a fél csapat tudja, hogy csak meg akarsz fektetni!

Lasombra 2011.10.11. 21:43:46

micsoda szuper ötlet! randit szerveznek! ilyen még nem is volt! nahát. remek.
remélem, elüti már a villamos a kreatívokat.

Zelefánt 2011.10.11. 21:43:50

Sádét én is szeretném...
Noha idősebb, de ez nem gáz.
Az esélyt...Szóval mennyi az odds?

csiri bá 2011.10.11. 21:43:51

kürtös kali.. ez üt. :)

Emanuelle 2011.10.11. 21:44:01

Ejnyemár mekkora penetra izzadságfolt virított Dya hóna alatt

csiri bá 2011.10.11. 21:44:27

@fkangi: vagy többet vagy kevesebbet kellene neki. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.11. 21:44:56

@foxglove: @MagasMacska: Attila magából indul ki! Ezzel együtt gerinctelen is!

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:45:01

visszanéztem itt saját kommenteket...
rájöttem, hogy utalni kell, hogy mire is született

nathalie 2011.10.11. 21:45:12

gondolom a mit nézel meg egy pasin először a jó válasz a haja lett volna :D:D

TapOut 2011.10.11. 21:45:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na de most komolyan, tök jó újra hogyvoltozni (csá Zsöni), és olvasni téged Hajnybaba. Már napok óta akartam csatlakozni, most jött el az ideje.

Hurri Kán 2011.10.11. 21:45:22

@Lasombra:
Már megint? Aztakurvahétszencségit!!! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:45:25

Láttátok Dyának azt a nagy izzadságfoltot a hónalján?:O

csiri bá 2011.10.11. 21:46:21

@nathalie: vagy az orra... ha van neki. :D

Lasombra 2011.10.11. 21:46:24

aszonta ámblokk! imádom a kis entellektüell buciját.
innét nem fikázni az ikuját!!! :)

Hurri Kán 2011.10.11. 21:46:28

@nathalie:
Az, hogy milyen zsebkendője van, a kutyát se érdekli már? :D

Emanuelle 2011.10.11. 21:46:54

Csabának olyan a fejszerkezete, mintha Csonka Picit összeturmixolták volna Hugh Laurie-val:-)

nathalie 2011.10.11. 21:47:11

@csiri bá:
:D:D:D

na, ennél a dyánál és shádinál én égek itt a tv előtt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.11. 21:47:18

@ladyandhenk:

Pisztolytáska! :)

@nathalie:

Amúgy tök idegesítő, hogy Shadi nem a csajra figyel, hanem azt a zacsit basztatja. Még ha nem is érdekli a csaj mondanivalója, legalább tegyen úgy :) Én biztos a szemébe néztem volna :)

nathalie 2011.10.11. 21:47:41

@gyvy:
hogy használt vagy sem? :D:D

genevieve 2011.10.11. 21:47:43

érdekes,most t3eljesen nyugis volt dya:-)

nem rángatta magát, kevesebbet basztatta a haját is:-)

Zelefánt 2011.10.11. 21:47:51

Nem szoktak neki bókolni...
Gondolom...na nem folytatnám...

genevieve 2011.10.11. 21:48:32

na mit mondtam, hogy dya örül annak, hogy végre ő is tetszik valakinek:-)

nathalie 2011.10.11. 21:48:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
hirtelen csak annyit olvastam, hogy zacsiját :D:D már pont figyelni akartam az asztal alá.
kurvára nem érdekli a dya,de neki is kell egy oldalborda.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.11. 21:48:57

@Lasombra: Erre sokáig rá lesz kattanva a csatorna!

dr. gernika 2011.10.11. 21:48:58

Dya hol élt eddig? Mi az hogy randira se vitték, meg nem szoktak neki bókolni?

Lasombra 2011.10.11. 21:49:01

jól van, megnyugodtam. Dyának az tetszik csak, hogy valaki neki is csapja a szelet (a maga nyomi módján).
igazából örülnöm kellene. Kiszop vagy Attila is juthatott volna neki.

genevieve 2011.10.11. 21:49:14

mondjuk az is látszik, hogy kinga jól érzi magát csabával:-)

Frenk a hal 2011.10.11. 21:49:19

@Emanuelle:
csontfűrésszel kicsit igazítani kéne az orrocskáján. meg én elküldeném borbélyhoz is

kékdelfin 2011.10.11. 21:49:23

4 nő randizik! haha!

Zelefánt 2011.10.11. 21:49:30

Megfejtettem.
Csaba Dr. House-ra hasonlít.
Ifjonc kivitelben.

genevieve 2011.10.11. 21:49:51

@Lasombra: milyen jó ember vagy te:-DDD

nathalie 2011.10.11. 21:49:59

@gernika:
lehet csak nem fogta fel. :D

Hurri Kán 2011.10.11. 21:50:11

@nathalie:
Ez alap, h első randin megkérdezem. Azt is, hogy kihajtható szárítót használ, vagy plafonra felhúzhatót.
Ezek nagyon sokat elárulnak valakinek a lelkivilágáról. :D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:50:12

kell ide egy crossreference tábla

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:50:22

@nathalie: ööö... nekem is kikerekedett a szemem a zacsinál... örülök, hogy egy malomban őrlünk, bár én nem dolgozom, mint kiskorú ká erzsébet, de azt hiszem, te ezt érteni fogod...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:50:30

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D, nem értem, h minek így beöltözni, ha majd meg lehet dögleni bent:S Gratulálok!

@Zelefánt: folytasd, kérlek! :D

nathalie 2011.10.11. 21:50:39

@Zelefánt:
hát marhára nem. csaba egy nyugati aluljáróban lévő hajléktalannak öltözött és sikerült is neki a farsang.

capa05 2011.10.11. 21:50:41

@gernika: ő szavak nélkül is megérti mit akarnak tőle!

BarBwire 2011.10.11. 21:50:41

most én vagyok a hülye, vagy a Villába csak olyan pasikat raknak bele, hogy ők tepernek a nőért, és nem fordítva. Bezzeg a külvilágban.....

Lasombra 2011.10.11. 21:50:41

@genevieve: már megint megelőztél a mondanivalómmal. büntiből a következő kommentem Te írod! :D

Shadi meg hazudik. Dya légy kemény és igazságtalan. én addig hívom a bevándorlásügyieket.

TapOut 2011.10.11. 21:51:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem érdekel, hogy utálsz baszki, én egy kubai csődör vagyok, futni fogok utánad, mert nálunk az a szokás, de nem akarlak szex nuku, mert komolyak a szándékaim, na jó, egy kicsi azért lehet

sogeking 2011.10.11. 21:51:38

Fecó az elején is ilyen izé volt?

Frenk a hal 2011.10.11. 21:51:39

előbb-utóbb valaki falhoz csapja a kubai vödröt...

MagasMacska 2011.10.11. 21:51:50

@Emanuelle: Csonka Picit kihagyhattad volna...

nathalie 2011.10.11. 21:51:53

@gyvy:
na azonnal mond el a szárítós dolgot! :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 21:51:56

Mit üvölt egy 18 éves nyikhaj egy 30 x éves emberrel? ráadásul így? Rég pofán vágnám, mégha talán igaza is van, amit ugye még nem tudok:S

BarBwire 2011.10.11. 21:51:58

@gyvy: mesélj, mit jelent a kihajthatós, mert nekem az van.

Zelefánt 2011.10.11. 21:52:00

@ladyandhenk:
A cigó srác eddig mindig békés megye volt.
Most mivan?...

Hurri Kán 2011.10.11. 21:52:25

@genevieve:
Ennek Attila mennyire fog örülni. :D

Lasombra 2011.10.11. 21:53:02

@BarBwire: nem akarok beletaposni a priviszférájába, de megkérdezhetem, hogy melyik galaxisból tetszik érkezni? :)
és milyen sűrűn járnak oda űrhajók? érdekelne az a női teperős világ.

2011.10.11. 21:53:19

Na, végre vége a meccsnek, itt meg reklám. Remek.

Hurri Kán 2011.10.11. 21:53:53

@BarBwire:
Hogy az illető meggondolatlan. :)

@nathalie:
lásd fent. :D

BarBwire 2011.10.11. 21:54:00

@Lasombra: én olyanba élek, szar nekem mi?

Zelefánt 2011.10.11. 21:54:36

Ja, akinek alig van orra a feje alatt...vagy hogy...
Láttatok már görög harcosokat anno ábrázolva...?
(Nem, nem Tajgetoszra gondolok...)

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:54:46

@Lasombra: nem figyeltem!
támadják hátulról a mi Dyánkat?

nathalie 2011.10.11. 21:54:54

@gyvy:
a kihajtós meggondolatlan? már miért???

csiri bá 2011.10.11. 21:55:06

@gyvy: és ha van mindkettő, sőt van felemelős is? :)

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:55:11

@nathalie: ezt holnap akkor beírom a posztba, köszi :DDD

MagasMacska 2011.10.11. 21:55:12

@sogeking: Feco? Én még láttam szinte normálisnak. Az utolsó két-három napban buggyant meg.

Talpig Jimmy 2011.10.11. 21:55:44

nem mintha védeni kellene

Lasombra 2011.10.11. 21:56:31

@BarBwire: nem tudom. vidámnak tűnsz a fotón. :)

amúgy az van, hogy az a Kiszop vitatkozik a Dématracon, aki frankón megoldja anélkül is? vagy mi van most?
Doktor E arca priceless a kiabálás alatt.

sogeking 2011.10.11. 21:56:34

@MagasMacska: ok, akkor jól emlékeztem, az elején még egész szimpatikus volt

Emanuelle 2011.10.11. 21:57:05

Gyűjtsünk aláírást, hogy igenis pofán lehessen baszni bárkit a villában. Krisz már nagyon megérdemelné.
Továbbmegyek, szavaztassák meg a nézőkkel, hogy ki ki vágjon pofán.

Hurri Kán 2011.10.11. 21:57:20

@nathalie:
Mert van úgy, hogy amikor hajnalban hazamész, a manók átrendezik a lakást, és eléd tolják, érted. :D

A plafonra olyankor ritkán mászol fel. :D

@csiri bá:
Akkor sok régi gönc van, ideje volna selejtezni. :D

fran7 2011.10.11. 21:57:23

Meccset néztem, mi történt eddig?

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 21:58:13

@TapOut: akkor akarj megfürdetni, smároljunk fogmosás közben, ordítozd, hogy imádom Hajnalkát, aztán én bebaszok, te meg lehúzhatod a bugyim. de a dugiszobában nem, csak itt, ahol mindenki hallja, ahogy nyögök.

BarBwire 2011.10.11. 21:58:35

@Lasombra: javíthatatlan optimista vagyok! Reménykedem, hogy a két bolygó ütközik egyszer.

dr.E arca priceless!

genevieve 2011.10.11. 21:59:01

@TapOut: szia:-)

már hiányoltalak, néztem is a mailjaimat, hogy van-e hir felőled:-)

most szólok,hogy csabi a kedvencem, nehogy csalódás legyen:-)

Hurri Kán 2011.10.11. 22:00:29

@Zelefánt:
A meccs? Melyik meccs? Magyar Finn O:O.

Zelefánt 2011.10.11. 22:00:41

@genevieve:
Zsöni...MI lett a meccs?

Lasombra 2011.10.11. 22:00:47

@Talpig Jimmy: mármint csak drukkerségből érted ezt _MI_ Dyánk dolgot, igaz? IGAZ?!?! :)

csak viccölök.
minden szövetségesnek örülök. majd kitalálunk vmi titkos jelet meg jelszót a többi megtévelyedett néző elől.

amúgy csak Shanyi álmodozik. semmi komoly. Dya állja a sarat, gyanaxik, ahogy kell, de kedves és nőies maradt. good girl.

Hurri Kán 2011.10.11. 22:01:26

@ladyandhenk:
Ott nyögtél, ahol mindenki hallotta? :D

Zelefánt 2011.10.11. 22:01:29

@gyvy:
Na végre...Egy nihilista.

nathalie 2011.10.11. 22:01:31

@gyvy:
de nem tetszik a plafonon :D

TapOut 2011.10.11. 22:02:20

@Zelefánt: kicsit emlékeztet B.J. Novak-ra az Office-ból

MagasMacska 2011.10.11. 22:02:59

Azért, ha ez a matrac-história Péter machinációja, akkor azért más egy kicsit a helyzet.

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 22:03:02

@BarBwire: áhh, megszólalt a Zúr Hangja, indulok románckodni.

BarBwire 2011.10.11. 22:03:19

@Lasombra: Szegény Dya, hagynia kellett magát, hogy a szűzfiú végigtapizza, pedig erkölcsösebb.

Attila a D-matracot Fecóval osztja meg?

sogeking 2011.10.11. 22:04:31

nagyon alakul ez az Attila - Fecó kapcsolat

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 22:04:35

@ladyandhenk: én ÉRTEK a románckodáshoz, baszki! három napja szerelmes vagyok! pedig tegnapelőtt előtt még nem éreztem semmit! :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:04:54

@gyvy: volt rá precedens, ha jobban belegondolok:D

Osztálykirándulás volt...

Emanuelle 2011.10.11. 22:05:03

@ladyandhenk: Nem biztos, hogy jó ötlet állandóan elmondani a ripszobában, hogy mit miért csinál, szerintem amúgy is vágja mindenki, ettől a "denagymájervagyok" stílustól kicsit kivagyok.

Zelefánt 2011.10.11. 22:05:22

Kinek van itt lelke, amely fájhat?...

Hurri Kán 2011.10.11. 22:05:40

@nathalie:
Akkor lekközelebb hason fekve aludj a fürdőszobában. :D :D :D

foxglove (törölt) 2011.10.11. 22:05:41

Fecóban az erőltetett, kényszeres röhögése zavar. De az nagyon.

mocskosmacska 2011.10.11. 22:05:53

Attilának most üt vissza az, hogy minden újjal ellenséges volt.

Lasombra 2011.10.11. 22:05:56

@BarBwire: nem hagyta rossz helyen. és ott sem hisztizett, csak eligazított. okosan. :)

na mindjárt robban a kubai rakétaválság.

TapOut 2011.10.11. 22:05:57

@genevieve: egyenlőre nincs kedvenc, majd kialakul, olyanok vannak, akik SSKK. De ahogy visszaolvasgattam, nem lesznek véres vitáink :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:06:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, de ne mondd el senkinek, h mi történt:D Bennem megbízhatsz:P

Hurri Kán 2011.10.11. 22:07:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
És van már legjobb barátnőd? :DDD

@ladyandhenk:
És a többieké nem nyomta el a te visításodat? :D

Lasombra 2011.10.11. 22:07:30

Kiszop konfliktuskezelésből jeles. tanítani lehetne.

nathalie 2011.10.11. 22:07:48

shadének nem adtak hajhálót?

Emanuelle 2011.10.11. 22:07:50

Oki szelleme kisért a villában, Kriszt mutogatja a valagát

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 22:08:03

@capa05: áhh, az a hatvankilenc.... az azért jólesett, na.

mocskosmacska 2011.10.11. 22:08:36

Ha három ember aludt, akkor attila hogyan ébreszthetett fel tizenötöt?

Egyébként attilának igaza van, bár nem bírom.

foxglove (törölt) 2011.10.11. 22:08:42

most eszembe jutott Gombi kisgatyás jelenete:)

sogeking 2011.10.11. 22:08:42

@foxglove: szerintem így kezeli a feszültséget

dr. gernika 2011.10.11. 22:09:05

@nathalie: :D

Dreszternek is van baszómackója.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:09:08

@TapOut: jó, tudom, h butuska vagyok, mint Veron, de mi az az SSKK? Már régóta érdekel:D

Krisz ííííííííírtó idegesítő:D H lehet így beszélni valakivel? Látszik, hogy jó nevelést kapott:D

genevieve 2011.10.11. 22:09:21

EGY ÁGY MIATT ILYEN CIRKUSZT CSINÁLNI, EGY ÁÁÁÁÁÁÁGY MIATT?:-D

kékdelfin 2011.10.11. 22:09:58

ez kurva jó volt. Petya, ez egy kicsit visszafelé sült el. Na ennyire vagy te nagy taktikusmágus! háháháhá!

sogeking 2011.10.11. 22:09:58

jól hallottam? Fecó azt mondta, hogy Chrisnek jó a feneke?

foxglove (törölt) 2011.10.11. 22:10:19

@sogeking: ebben mondjuk tényleg van valami

Zelefánt 2011.10.11. 22:10:26

Nőnélkül feküdni visszaOrdítahatalan.

genevieve 2011.10.11. 22:10:28

@Lasombra: a nagy balhé meg van?:-)

tudod, jobb kéz mutatóujját az orrhoz emelni:-)

kékdelfin 2011.10.11. 22:10:39

@ladyandhenk: a kubiji temperamentusúság.

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 22:10:43

najó, már itt sem vagyok :)
tsókok.

TapOut 2011.10.11. 22:10:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hallod, azért gondolkodnom kell, mert a mesterem szerint gyengítesz, nehéz ügy ez, még nem tudom, hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak. Amig eldöntöm jöhet egy kis petting a paplan alatt. Igérem vigyázni fogok, hogy a fejed el legyen takarva, ha alul minden kilóg, sebaj

nathalie 2011.10.11. 22:10:59

@gernika:
hát reménykedik... :D

Hurri Kán 2011.10.11. 22:11:39

@ladyandhenk:
És olyankor hangosabban szoktál visítani? Ezt most nem értem. :D

genevieve 2011.10.11. 22:12:07

na most kell figyelni az onlányt, hogy ki viseli a lila kendőt:-)

MagasMacska 2011.10.11. 22:12:21

@ladyandhenk:
SSKK = Soha Semmilyen Körülmények Között

Lasombra 2011.10.11. 22:12:21

@genevieve: hélóhaló, kisasszony! tegnap nem te voltál az egyik, aki átérezte az olló-konfliktus súlyát?
ahhoz képest egy ágy maga az Igaz Ügy, amiért érdemes vérünket adni!!! nem? :)

Shanyi amúgy remekül helyezkedik. Kiszoppal szövetkezik. ott jó helyen van, csak Dyát hagyják ki ebből.

kékdelfin 2011.10.11. 22:12:43

@genevieve: gondolod, hogy lesz onlány? Múlt héten sem volt. Bár most annyira nem érdekes, az is igaz.

Emanuelle 2011.10.11. 22:12:49

@ladyandhenk: Soha Semmilyen Körülmények Között a MMKK után (by Alekosz)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.11. 22:13:03

@ladyandhenk:

Ha velem játékon kívül így viselkedne, akkor úgy baszom arcon, hogy a takony a nyakán vág menetet.

Attila veszettül élvezi, hogy kiborítja a kis "kubai" köcsögöt.

"Üss meg és essél ki még ma!" :D Mint vv4ben a dobálós csaj.

nathalie 2011.10.11. 22:13:24

@genevieve:
most én is akartam mondani, hogy hát egyes kultúrákban az ágy fontosabb mint az olló :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:14:14

@gyvy: nem visítani, te, nyögni, érted?:D:D

@MagasMacska: Köszönöm, már boldogan halok meg:)

genevieve 2011.10.11. 22:14:26

@TapOut: mondjuk ezt gondoltam:-)

nathalie 2011.10.11. 22:14:38

(csak nekem furcsa hogy egy bélrendszert helyrerakó cuccot úgy reklémoznak utolós mondatként, hogy újra hangos lett a ház??? )

kékdelfin 2011.10.11. 22:14:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: petyáék fordítva szerették volna, de nem jött be. Nem attila lett ideges, hanem az iqbajnok. Ehhez képes görgő tegnapi ordítása, semmi nem volt.

MagasMacska 2011.10.11. 22:14:49

@foxglove: Megint kiderülne a védett?

kékdelfin 2011.10.11. 22:15:23

@foxglove: ja, nem néztem, csak tippeltem.

genevieve 2011.10.11. 22:15:24

@Lasombra: na és még gergőt szólták meg, hogy kijött belőle az állat, meg milyen feje volt:-)

kiszopnak meg rendesen vörös lett a feje:-D

TapOut 2011.10.11. 22:15:43

@Zelefánt: mármint Csaba fizimiskája, emlékeztet az amerikai Office egyik színészére. Ryan-t alakítja, egyben ő a sorozat producere

nathalie 2011.10.11. 22:15:57

@Kékdelfin:
azért kiváncsi vagyok gergő kin röhögött a háttérben...

capa05 2011.10.11. 22:16:09

@nathalie: erről szól, nincs puffadás

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:16:26

@Emanuelle: jó, de mi az az MMKK?:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: egyetértek! Borítsa, de basszus, nincs önuralma? És ilyen egy mai 18 éves, gratulálok! Ugye nem kerülnek a megszámláltak közé a népszámláláson? Valaki elfeledkezhetne róluk:S:S:S

nathalie 2011.10.11. 22:16:34

@TapOut:
és tényleg! a csöves ryan. :D

Talpig Jimmy 2011.10.11. 22:17:55

@Lasombra: én ugyan vissza nem keresem hivatkozásod, de

MagasMacska 2011.10.11. 22:18:27

@ladyandhenk: MMKK = Mindig, minden körülmények között

Lasombra 2011.10.11. 22:18:41

@nathalie: opsz, szegény zsönire ezt most jól rázúdítottuk. beleszaladt. :(

@genevieve: a nagy balhé az film? mert akkor nincs. kultúrbunkó vagyok. :'-(
csak a zombisbelezősfejezős, a kardozósvisszafoglalós, a megölőskinyomozós és a kérdésnélkülmegdugós filmeket ismerem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:18:46

@gyvy: azt hiszem, h olyankor az embernek nem szorulása van, hanem az ellentettje:D

Amúgy ÉÉNN nem lennék rá képes, h mindenki előtt ÚGY nyögök:D

TapOut 2011.10.11. 22:18:50

@ladyandhenk: Soha Semmilyen Körülmények Között - még az előző szériából vált szállóigévé Alekosz jóvoltából.

genevieve 2011.10.11. 22:18:54

@Lasombra: hádehonnem én voltam:-)

nem érezted az iróniát a szavaimban?:-D

én holnap gergő helyében oda állnék egy pohárral a kezembe feoc elé és megkérdezném, szóval elmondhatjuk, hogy aki egy ágy miatt csinál feszkót az nem normális?:-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.11. 22:19:03

@Kékdelfin:

Sittescelebrokongergő tényleg semmi ehhez képest :)

@nathalie:

Mindenkin. Azt hiszi a köztörvényes, hogy ő már nyert.

dr. gernika 2011.10.11. 22:19:05

@Kékdelfin: Addig-addig dícsérgette itt a nép, hogy nem is olyan dundus, hogy a szerkesztők megmutatták bikiniben. Neszenekünk. Ha szerencsénk van, holnap lesz róla screenshot az öfihez is.

sogeking 2011.10.11. 22:19:32

@ladyandhenk: ha nem tudod mit jelent az MMKK, akkor sajnos az egész vv4-et vissza kell nézned :)

genevieve 2011.10.11. 22:19:34

@ladyandhenk: ja, rájött az rtl, hogy lebukhatnak a kendő miatt ha onlány van?:_D

Hurri Kán 2011.10.11. 22:19:42

@Lasombra:
Igen, film, mégpedig nem is akármilyen. :)

Lasombra 2011.10.11. 22:19:51

@genevieve: Kiszop kényelmesebb helyzetben van, mint Gergő. neki ui. nem volt tekintélye, amit eljátszhatott. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:20:16

@MagasMacska: Hogy lehet valaki ilyen tanulatlan, tudatlan, tuskó, mint ÉN?:D:D:D

nathalie 2011.10.11. 22:20:21

@genevieve:
de hát krisztofel csinálta a feszkót, attiálék reagáltak csak...

Lasombra 2011.10.11. 22:21:55

@genevieve: vaze, fáradok. nem vettem az iróniát. asszem itt kell abbahagyni.
megyek, mert kifolyik a kádból a víz. belemerülök és átgondolom az életem.

hölgyek-urak, ma is egy élmény volt.
jó éjt mindenki, jó éjt Dya.

Hurri Kán 2011.10.11. 22:22:34

@nathalie:
Hát hogyne, Attila mindÉg csak reagál. :D

TapOut 2011.10.11. 22:22:35

@nathalie: nahát, csöves lett belőle? pár évaddal le vagyok maradva :-)

genevieve 2011.10.11. 22:23:14

@Lasombra: jájjj:-)

igen egy film:-) klasszikus, hogy úgy mondjam:-D

paul newman és robert redford:-)

majd nézd meg:-)

genevieve 2011.10.11. 22:24:14

@nathalie: ééés? nem találtad humorosnak?:-D

Hurri Kán 2011.10.11. 22:24:18

@genevieve:
És A nagy zsákmány sem rossz. :)

nathalie 2011.10.11. 22:24:19

@gyvy:
ne legyel cinikus, mert a krisztofel is megmondta hogy az nem jó! :D

Hurri Kán 2011.10.11. 22:25:40

@nathalie:
És mit mondott még? Tudnom kéne, nem boldogulok így, szükségem lenne a tanácsaira. :D

BarBwire 2011.10.11. 22:26:06

@Lasombra: csak nehogy elaludj benne,

nathalie 2011.10.11. 22:26:07

@BarBwire:
okvetlen tudni szeretném, hogy egy gyermek miben adna most jobb rálátást bármire is. Ha megtennéd hogy elmagyarázod a kérdés miértjét, rögtön válaszolok is :D

dr. gernika 2011.10.11. 22:26:53

@Ejmiakő: Lilumama, keziccsókolom? :)

genevieve 2011.10.11. 22:27:44

@gyvy: Belmondo örök:-)

@nathalie: én szakadtam a röhögéstől:-)))

kiszop tuti bent lesz az uccsó háromban:-))

nathalie 2011.10.11. 22:28:01

@gyvy:
18 éves kubai latin csávó szeretnél lenni? :D

nathalie 2011.10.11. 22:28:59

@genevieve:
na, hát én ugyanígy röhögtem az olló-botrányon :D

TapOut 2011.10.11. 22:29:08

@nathalie: óóóóó, hát szent Atti megint ártatlan az egészben, hisz ő csak reagált és megvédte magát a gonosz és indulatos többiekkel szemben :-))))
Asszem itt PeterCs/Éva affektusra kell számítani az elkövetkező pár hónap során :-)))

Hurri Kán 2011.10.11. 22:29:42

@genevieve:
Bizony...;-)

@nathalie:
Eccerűen megdöglök a temperamentusától, na, meg ahogy románckodik... Jobban románckodik, mint az Alekosz, na. Fasorba se vagyok hozzá képest, tanulni akarok, érted. :D

BarBwire 2011.10.11. 22:29:57

@nathalie: csak annyi, hogy ha megszokod, hogy ott van, zsibong, dumál, rendezkedik, ha beteg akkor teljesen el tudják hagyni magukat (a férfiak sosem nőnek fel, ha betegek, mint a gyerekek) és vágynál arra, hogy inkább zsibongjon, dumáljon, minthogy a lázát csillapítsd, és aggódj miatta.

TapOut 2011.10.11. 22:30:28

azaz effektusra, hiába első nap, gyorsan fáradok

dr. gernika 2011.10.11. 22:30:30

@nathalie: A beteg gyerek nem üvölti tele a házat, hanem fekszik csendben az ágyában.

genevieve 2011.10.11. 22:31:33

nahát, egy modern kori sherlock holmes az axn-en:-)

nathalie 2011.10.11. 22:31:36

@TapOut:
hát igen. azért elárulom, hogy lehetett volna az egy nathalie/éva vonal is :D

Most azért komolyan kérdezem, hogy ha péter bevallja, hogy a szart keverte, krisztofel utána azt állítaj, hogy ő is dikert csinálta, attila meg csak egy rohadt matracon akart aludni, akkor mégis miben hibás attila, a gonosz? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:31:45

@MagasMacska: de ez nem az alap intelligenciához tartozik, h tudjam?:)

BarBwire 2011.10.11. 22:32:23

@gyvy: többre is jutott mint Alek

genevieve 2011.10.11. 22:32:23

@nathalie: de itt krisztofon lehett röhögni, mig ott attilán nem:-)

Hurri Kán 2011.10.11. 22:32:46

@nathalie:
Hogy erre nem jött rá hamarabb. :D

BarBwire 2011.10.11. 22:33:20

@genevieve: lemaradtál SP-ről a Viasaton...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 22:34:00

@genevieve: van ám a film plusszon, a legnagyobb mimikai színész is Chuck Norris után: Steven Segal:P

nathalie 2011.10.11. 22:34:34

@BarBwire:
a válasz: nincs gyerekem. De azért ezt úgy alapvetően felfogom.
Csak hogy rohadt nagy bajban vagyok és még a hajamat is tekergetem hozzá, de nem vágom ezt a beteg gyerek dolgot... ki beteg? totál elvesztettem a fonalat :D:D:D

Lasombra 2011.10.11. 22:35:16

@genevieve:
/visszatér
na látod, az meg az én kedvencem. pedig az eredeti Conan Doyle-okat ronggyá olvastam, és nagyon aggódtam, hogy mi lesz ebből, de zsöni-ális!!! kár, hogy csak 3 részt csináltak. :(
viszont 2012-ben lesz még három. még sokat kell aludni.
/újra el

nathalie 2011.10.11. 22:35:41

@gyvy:
de hát jól szórakozott. elnevetgélt :D

BarBwire 2011.10.11. 22:36:09

@nathalie: akkor inkább lépjünk tovább. :-))))

nathalie 2011.10.11. 22:36:42

@Lasombra:
lesz még három? csodálatos :)

genevieve 2011.10.11. 22:37:50

@nathalie: újra hangos a ház:-)

azért mert a gyerek már nem beteg és igy újra üvöltözik, rohangál, zajoskodik:-)

nathalie 2011.10.11. 22:38:04

@genevieve:
hát én ott gergőn röhögtem :D:D

genevieve 2011.10.11. 22:38:56

@Lasombra: assszittem már alszol:-)

de még leírom, én megkedvencelem dyát és szövetségre lépek veled, ha te is megkedvenceled csabát:-D

TapOut 2011.10.11. 22:39:17

@nathalie: a saját fegyverével harcolnak ellene, nem magasztaltam sem Pétert, sem a kubait, nem róluk volt szó idáig, ha gerinctelenül viselkednek, ugyanúgy megkapják majd a magukét, mint Attila.
Ezenkivül kis lemaradásban vagyok, mivel külföldről követem a show-t, a matracos jelenetet pedig még nem sikerül teljes egészében megnéznem. De megint Attila volt a konfliktus középpontjában, és abból amit láttam, megint az jött le, hogy szándékosan hergeli a másikat, a kis csatlósa segítségével.

genevieve 2011.10.11. 22:40:21

@nathalie: furcsa humorod van:-)

olyanon nevetsz ami nem vicces:-)

Lasombra 2011.10.11. 22:40:29

@genevieve: deal. de majd pontosan definiáljuk, hogy mit tesz Csaba esetén a "megkedvencelés"! még élénken él bennem az az alsó madárfogás a kosárpályán. :D

most már tényleg-úttörőbecsszó-kéketfogtampirossalerősítem mentem.

genevieve 2011.10.11. 22:43:18

@TapOut: én mondjuk az egész matrac problémát nem értettem ...viszont kiszopon nagyon jót nevettem:-)

nathalie 2011.10.11. 22:44:19

@BarBwire:
azt a rohadt élet! visszakövettem!!! és meg van!! szóval a reklám. oké! értem! természetesen gondoltam hogy ezért van a reklámban, csak hát másra is lehet hirtelen gondolni.
De itt most tudjátok az volt a probléma hogy perceken keresztük azon gondolkoztam hogy ki lehet beteg a villában?? és hát írtátok a gyerek szót, akkor azt hittem hogy krisztofel, én meg itt röhögök szerencsétlenen, amikor betegen kellett üvöltözni, de közben örüljünk hogy újra zsibong :D:D:D
nagyon röhögök. ez számomra most egy sherlocki feladat volt :D

BarBwire 2011.10.11. 22:48:07

@nathalie: Na akkormár volt értelme az estének :-DDD

krisz beteg lehet, mert csak ordítva tud vitatkozni.

nathalie 2011.10.11. 22:49:56

@BarBwire:
hirtelen tényleg nem értettem, hogy azt a fába szorult féreg üvöltést hogy tudod zsibongásnak hívni, de hát végül el is fogadtam. :D:D:D

BarBwire 2011.10.11. 22:53:34

@nathalie: :-DDDD jaj, ez vicces, egy gyerek teljesen más, és remélem nem egy ilyen kubai csődört hoz majd haza.

Talpig Jimmy 2011.10.11. 22:58:02

@genevieve: mit nem értesz?
sokszor hivatkoztam arra, amikor nem értetted

genevieve 2011.10.11. 23:01:05

@Talpig Jimmy: ok, nekem végül is mindegy:-)

Talpig Jimmy 2011.10.11. 23:03:25

de nem!!!
a Lilu, verhetelen

Mazlee 2011.10.11. 23:19:02

hát én Attila és Fecó helyében annyit mondtam volna hogy ha nem adod az ágyat ahogy igérted akkor nem kapsz matracot. helló...

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:27:08

@nathalie: "azért kiváncsi vagyok gergő kin röhögött a háttérben... "

A szituáción, hogy Attilát lehet majd ezért is kibeszélni. Ettől függetlenül tudja, hogy Attila nem vétkezett, a Kiszopfel meg egy hülye gyökér. Miss Kacsa reakcióira leszek kíváncsi. Hogy miként csapódik le nála, hogy egy hülyegyerekkel "bútorozott" össze.

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:32:37

@genevieve: "én holnap gergő helyében oda állnék egy pohárral a kezembe feoc elé és megkérdezném, szóval elmondhatjuk, hogy aki egy ágy miatt csinál feszkót az nem normális?:-D "

Szerinted a Fecó vagy az Attila csinálta a balhét?

Ha jól tudom, akkor annak kellett a D-matrac, akihez odamentek, hogy akkor cseréljünk. Az meg nem azt mondja, hogy oké, hanem azt, hogy neki mindkettő kell, a másik meg aludjon a fogasra akasztva, és különben is takarodjon, és ezt ordibálással nyomatékosítja.

genevieve 2011.10.11. 23:35:30

@Doktor Kotász: ha jól vettem le a dolgot, most krisztofel csinálta a balhét:-)

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:38:32

@genevieve: "ééés? nem találtad humorosnak?:-D "

Szerintem botrányos volt. Frissen dugott, megakarta mutatni a barátnőjének, hogy tökös gyerek, meg a Peti is felhergelte. Egyébként csak szimplán mutatta, hogy egy ostoba suttyó.

genevieve 2011.10.11. 23:39:03

@Doktor Kotász: szerintem meg röhejes volt:-)

nosce 2011.10.11. 23:39:49

Hááát nagyon nagy mágus ez a Petya, egy cselszövésével sikerült a nézőkkel megsajnáltatni és visszakedveltetni Attilát, olyan hatást ért el amit a retek 10 tendenciózus öfivel se tudott volna...

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:40:28

@genevieve: "kiszop tuti bent lesz az uccsó háromban:-)) "

Szerintem meg biztos kieső...

genevieve 2011.10.11. 23:40:31

@nosce: én nem sajnálom és nem kedveltem vissza attilát:-)

nosce 2011.10.11. 23:42:10

@genevieve:
de sokan igen, attis meg feco is simán kint hagyná akár gergőt is...

genevieve 2011.10.11. 23:43:02

naná, mikor adják a tudorokat:-(

okossan 2011.10.11. 23:43:39

mé nem tom nézni az online közvetítést?

genevieve 2011.10.11. 23:44:33

@nosce: szóval aki eddig nem kedvelte attilát, most mind megsajnálta szegényt, mert nem kapta meg a dugómatracot és nem tudott kettesben lenni szegény fecóval?:-D

zseniális:-D

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:45:12

@genevieve: "de itt krisztofon lehett röhögni, mig ott attilán nem:-) "

Nekem Attila a vicces. Nyugodt, higgadt beszólásai vannak. A Kinga vonala szánalmas volt. Ha nem hajtott volna a lányra, csak keresi a társaságát, többet ért volna el. Ha ettől eltekintünk, csak az idiótákkal, köcsögökkel szemétkedik.

genevieve 2011.10.11. 23:46:27

@Doktor Kotász: mikor volt vele köcsög gergő, vagy csaba?

genevieve 2011.10.11. 23:47:21

@Doktor Kotász: nyugodt, higgadt beszólásai vannak?:-)

tetszik nekem ez a rajongás irányába:-)

nosce 2011.10.11. 23:48:51

@genevieve:
nem ezért sajnálják hanem azért, mert betegek a szekrényt stb. önzetlenül átadták másoknak és most amikor szükségük lenne nyugalomra petya direkt kibaszik velük h ne tudjanak pihenni....

genevieve 2011.10.11. 23:50:37

@nosce: betegek? akkor valamiről lemaradtam

kékdelfin 2011.10.11. 23:51:07

@genevieve: Vannak szép fehér szárnyaid-e? És glória van a fejed felett-e? Tiszta angyal vagy! Egy védőangyal Kicsit elfogult, de azért angyal:)

genevieve 2011.10.11. 23:51:12

nah, jó éjt mindenkinek:-)

genevieve 2011.10.11. 23:52:51

@Kékdelfin: mindenki elfogult mikor védelmébe vesz egy (két) embert:-)

egyébként mint irtam, ott ha jól vettem le a szitut, attilának és feconak volt igaza:-)

de ettől, nem lett szimpatikus attila:-)

nosce 2011.10.11. 23:53:31

@genevieve:

hát ha nem nézed b+ :)
Attila meg van fázva nézd majd meg vörös a szeme egyfolytában köhög, Feconak meg fáj a dereka...

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:56:29

@TapOut: "De megint Attila volt a konfliktus középpontjában, és abból amit láttam, megint az jött le, hogy szándékosan hergeli a másikat, a kis csatlósa segítségével. "

A szitu röviden.
Attila és Fecó a D-matracon alszik, mert nincs is máshol hely. Kiszopfel összejött Alekosznével, ezért elkérte a D-matracot. Attila meg Feco rábólintott, hogy akkor cseréljhünk ágyat. Amikor később lebonyolították volna a cserét, Kiszopfel úgy gondolta, hogy az ágy az övék marad, ott aludna, a D-matracot meg tartsák szabvadon, hogy alkalmilag használhassa. Attila meg Fecó meg azt gondolta, hogy ezért nem fognak a földön aludni, úgyhogy felejtse el Kiszopfel a cserét, mert nekik nem fontos. Erre elkezdett Kiszopfel óbégatni, takarodjálozni.
A villany égett a szobában, Attilláék ezt csendben közölték, a Kiszopfel meg arról üvöltözött, hogy Attila nem hagyja a többieket aludni.

Ég a villany, senki nem alszik, ő meg üvöltözik, de a másik nem hagyja aludni az embereket, amikor senki sem aludt mellékesen.

Attilának vannak beszólásai, de az ilyen szitukra. Nagyjából mi sem ekézzük kevésbé a majmokat a villából.

nathalie 2011.10.11. 23:56:37

akkor valaki mégis csak beteg abban a villában:):):)

Doktor Kotász 2011.10.11. 23:57:54

@Mazlee: "hát én Attila és Fecó helyében annyit mondtam volna hogy ha nem adod az ágyat ahogy igérted akkor nem kapsz matracot. helló... "

Ennyi történt a részükről.

kékdelfin 2011.10.11. 23:57:55

@genevieve: Nem konkrétumokra gondoltam, hanem a "munkásságodat" figyelve. És semmi rossz hátsó gondolat volt a mondandómban. Olyan kis aranyosan vagy ilyen:) Csak azért kérdeztem, mondtam. Érti ke'?

genevieve 2011.10.12. 00:00:39

@nosce: oké, oké ez kimaradt nekem a sztoriból:-)

@Doktor Kotász: a kis kötsög kiszop:-)

@Kékdelfin: az egészből a "kis" jutot el az agyamig és azt kösziköszi:-D

genevieve 2011.10.12. 00:01:12

na tényleg húzok aludni, mert ma is csak kóvályogtam a melóban:-)

Doktor Kotász 2011.10.12. 00:01:39

@genevieve: "mikor volt vele köcsög gergő, vagy csaba? "

Olló botrány. Gergő hozta a sittes formát. Soha nem ismerné be, hogy hülye volt, amikor üvöltözött. Inkább másokat is Attila ellen hangol. Attila nem rejti véka alá a véleményét. Csabát nyálasnak tarja. Nézd, én Csabát is bírtam.

ő-szinte 2011.10.12. 00:03:50

@Kékdelfin: Szia! Tegnap már leléptem, így nem láttam ,hogy vagy. Tudunk valamit az aréna kimeneteléről?

genevieve 2011.10.12. 00:04:53

@Doktor Kotász: ott gergő volt köcsög?:-D

ez jó:-)

na tisztára olyan vagyok mint lasombra:-)

észrevéttitkosan vagyok már csak itt... könyörgöm ne irjatok nekem :-D

kékdelfin 2011.10.12. 00:07:22

@ő-szinte: Sömmi baj. Aztán már én is fordultam az x tengelyre:)
Nem tudok semmit. Nagy a csend.

ő-szinte 2011.10.12. 00:08:51

@Kékdelfin: De most már legalább kiírták, hogy aréna után nincs online.

ő-szinte 2011.10.12. 00:11:48

@Kékdelfin: Egyébként tegnap pont azt a gondolatomat próbáltam megosztani vkivel, hogy ebben a játékban két, illetve három ember mérte fel, hogy miről is szól ez a játék. A többiek barátkozni meg pasizni/csajozni mentek be. Hogy akarnak ezek nyerni?

kékdelfin 2011.10.12. 00:14:30

@ő-szinte: A véletlenre bízzák. Meg a majdleszvalahogyra. De mondhatjuk azt is, hogy nincs annyi eszük, hogy ezt felmérjék. Pl. amit kiszop művelt tegnap este az minden volt, csak taktika nem. Bár ő meg van győződve róla, hogy kurva jó volt. Meg a pötyi is azt hiszi. Közben meg pont az ellenkezője történt annak, amit akart.

ő-szinte 2011.10.12. 00:20:15

@Kékdelfin: Ki az a pötyi? Még szerencse, hogy Fecó veszi a lapot, Így eljuthatnak a végéig. Egyébként milyen furcsa, hogy Attila eddig erőlködött, hogy megalakuljanak mint csapat de nem sikerült neki. És az élet mindig kovácsolja az eseményeket, jött ez az ollós eset és tudtukon kívül alakultak meg akkor Fecóval. Ja, és nagyszerű volt a "rakjátok ránk a jeleket!". Ezzel megint csak erősödnek. A Kinga meg egy kertén, nem lát az orránál tovább.

ő-szinte 2011.10.12. 00:22:05

Szerintem Kiszop "taktikája" az, hogy mindegy hogy mit csak csináljon vmit, mert hát a negatív reklám is reklám.

kékdelfin 2011.10.12. 00:29:55

@ő-szinte: pötyi? Hát a nagy manipulátorguru péter. Nagyon elemében van a kis hízotthörcsög:) Majd most ő mindenkit irányit, megmanipulál. Ez a matracos balhé előtt olyan ügyesen szervezte meg az erős, karakteres fiúkat (csaba, sadi, krisz).
Csak az rtl-en múlik, hogy meddig jut el a-f kettős.
Ja, kinga berománcozódott, vagy mi a csabalánnyal. Meg persze amúgy sem egy akadémiai elme.

kékdelfin 2011.10.12. 00:31:06

@ő-szinte: A kiccsávó nagyon frusztrált. Ez a hangerőből is látszott. Most, hogy megszerezte magának a villa egyik legszebb lányát, minnyá kinyílt a csipája.

ő-szinte 2011.10.12. 00:36:23

@Kékdelfin: Ettől a párocskákba rendeződünk dologtól már hányok. Ezek vmi rapid randi játékra jelentkeztek? Gondolom A+F sokáig lesznek és csinálják a feszkót. Amúgy bírom Attilában, hogy szájkaratéval nem lehet földbe döngölni és érdekes, hogy ilyenkor higgadt tud maradni. Bezzeg Kingával...

kékdelfin 2011.10.12. 00:39:55

@ő-szinte: Nem ért a nőkhöz, talán ez az oka. Én sem;)
Mondjuk ők ketten is párba rendeződtek:)
Majd meglátjuk ki kapott védettséget, mert akkor megint alakulni fog egy kicsit a játék.

ő-szinte 2011.10.12. 00:44:22

@Kékdelfin: Hát szegény tényleg nem ért a nőkhöz, biztos nem volt megfelelő követendő példa előtte... Ők nem páros, hanem csapat. A védettségről van elképzelésem, ugyanis az előzetesben Attila-Kiszop küzd egymással.

kékdelfin 2011.10.12. 00:49:35

@ő-szinte: Vagy csak egyszerűen nem jött össze rendesen egy nővel sem a külseje miatt, amiből jött egy görcsös akarás.
Igen, azt láttam. Lehet, hogy kiszop győz, majd attilát megjelölik, mert most mindenki utálja, kimegy, és kintmarad:)

kékdelfin 2011.10.12. 00:50:14

Ja, tudom, hogy "csapat", de ők is párban vannak, ezért mondtam.

ő-szinte 2011.10.12. 00:52:51

@Kékdelfin: Én nem erre gondoltam. Szerintem Attila lesz védett. És talán Fecó megy párbajozni. És vissza is jön. Aztán ki tudja? Majd meglátjuk. Biztos, hogy bárhogyan is lesz, élvezni fogjuk.

ő-szinte 2011.10.12. 00:56:00

@Kékdelfin: De párban lenni nekem a hormonvezérelt összetartozás a csapat meg...

kékdelfin 2011.10.12. 00:56:04

@ő-szinte: Gondolod, hogy legyőzte attila a nagy kiszopot. A kubai mácsót, a szépszemű donhuánt, akinek egy nő sem tud ellenállni kortól, nemtől függetlenül? Aki fekvőtámaszozik, gyúr, és izmos, mint egy Rodin szobor férfialakja?:)

kékdelfin 2011.10.12. 00:57:14

@ő-szinte: tudom, tudom... (amúgy nekik is beindulhattak a hormonjaik, manapság az nem is lenne olyan furcsa;)

ő-szinte 2011.10.12. 00:58:01

@Kékdelfin: Mivel minden fejben dől el...

ő-szinte 2011.10.12. 00:58:33

Amúgy meg a Kiszop nem egy jó pali.

ő-szinte 2011.10.12. 01:01:00

Ha az lenne, már minden - értsd : minden - csaj rámozdult volna. de nem. Inkább a Gergőre mozdultak ,de rá se mind. Dyácskának van igaza, a villában egy jó pasi sincsen.

kékdelfin 2011.10.12. 01:01:27

@ő-szinte: De ott valami erőlködős kűzdelem volt. Mondjuk Attila fejben erős;)

kékdelfin 2011.10.12. 01:02:59

Na, én most joccaka, mert sok teendő vár rám holnap.

ő-szinte 2011.10.12. 01:03:44

@Kékdelfin: Sajnos ez utóbbi is teljesen igaz.

ő-szinte 2011.10.12. 01:05:23

@Kékdelfin: Igen, erőlködős volt, de ha mentálisan kizökkenti Kiszopot... márpedig ez neki könnyen megy. Csak ezért gondolom. De nem tudhatom.

ő-szinte 2011.10.12. 01:06:32

@Kékdelfin: Okés, én is megyek, jó éjt.

Bruhahahahihihi 2011.10.12. 08:27:31

Gergő börtöntöltelékből kijött a 4 osztály:)))

Bruhahahahihihi 2011.10.12. 08:29:05

Komám asszony hol az olló...háát...beleesett a Gután táág veronika mű pin--jába.
Mű száj, mű csöcs, mű pi.a és rajta és benne a mű májer kubai Fasz!

Bruhahahahihihi 2011.10.12. 08:30:05

ennyi mű csöcsöt.....olyanok mint a guminők:) felfújva:)

Bruhahahahihihi 2011.10.12. 08:30:53

Ebbe a műsorba csak gecitartályok jelentkeztek:)

lac64 2011.10.12. 08:31:20

Jó reggelt mindenkinek!

Picit az ÖF-ről. Rühellem Attilát, de kénytelen vagyok igazat adni neki. Át akarták vágni, nem jött össze, erre a kubai még megpróbálta leugatni is.
Dyát kezdem megkedvelni, szerintem idegileg nincs teljesen rendben, de alapvetően egy kedves, jóindulatú lánynak tűnik, úgyhogy Lasombra +1.
Péter nem akkora hatalmas taktikus szerintem. Nem értem, hogy mi a szándéka ezzel a mostani üggyel. Úgy gondolom, hogy csak azt érik el, hogy Attilát áldozatként állítják be. Én az Ő helyükben Fecót támadnám be. Fecó nagydumásként ment be, utána ő volt a mindenkit szeretek érzékeny, most gyakorlatilag semmi más, mint Attila csicskája. Ha Fecót ki tudnák pöccinteni, akkor Attila magára maradna, márpedig hosszútávon szerintem azt nem lehet bírni.
Az arénát elnézve egyébként sanszos, hogy Attila védettséget szerez, ebben a játékban a nagyobb testsúly és az alacsony súlypont előnyt jelenthet, ráadásul a bevágás alapján nem is tűnik túl lassúnak.

Dyának azon a dumáján én is meglepődtem, hogy őt nem hívták még randizni, de a VV4-ben Anikó is prüntyögött valami hasonlót, talán azt, hogy őt étterembe még nem hívták meg.

kemény keleti kommentelő 2011.10.12. 09:08:19

Hajnali fél négykor csak beadták az online-t. Kinga és Csaba dugása közben, a tükörből látni lehetett a háttérben síró Attila kezén a lila kendőt. Várható volt, hogy ő lesz a védett, olyan mint John Wayne, kétszer nem követi el ugyanazt a hibát, a második döntőjét már megnyerte. Hiába bíztam a kubai birkozó sport feltámadásában.
A lányoknál nem tudható ki nyert, egész éjjel a paplan alatt matattak, nem látszott semmi kendő.

Hurri Kán 2011.10.12. 09:12:46

@Binbir gece:
Hű... ha Attila marad még, akkor itt hamarosan vér fog folyni. :D
Kinga meg egy hülye picsa amúgy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 09:16:50

@Binbir gece: hű, Kinga-Csaba? Nahát...Ezen meglepődtem. Oszt hol mentek egymásra, h Attila tudta, h mit csinálnak?

Azt gondoltam, h ő lesz a lila kendős...

@gyvy: jaja, jaja!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 09:18:55

@ladyandhenk: ja, itt előbb-utóbb már mindenki mindenkivel fog. Shadi biztosan meghódítja Dyát, Csabáékra, Veronékra már nem kell várni! Péter-Annamari?:P:O Gergő, Sehe? Szegény Eszter fog kimaradni a jóból?:D

kemény keleti kommentelő 2011.10.12. 09:19:34

@gyvy: Abszolút. Kinga ámblok kvázi 1 hülye picsa. Bár időnként kőkemény dolgokat tesz le az asztalra. Idézőjelben úgymond.

tribeca 2011.10.12. 09:28:50

Mi is az a BTA rövidítés Annamarinál??? segítsetek ki! köszi

Hurri Kán 2011.10.12. 09:30:14

@tribeca:
Bénító Tekintetű Annamari. :)

capa05 2011.10.12. 09:32:08

@ladyandhenk:
Péter Verát csinálja meg.A nő már a tegnapi öfi végén egyértelmű utalásokat tett a dologra. Visszafogottan rátette a lábát Petire.

tribeca 2011.10.12. 09:33:54

@gyvy: jaaaa. ok, köszike:) sosem jöttem volna rá...

capa05 2011.10.12. 09:36:36

@capa05: Az éjszakai online-re gondoltam bocsi.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:39:33

@Bruhahahahihihi: a stílus maga az ember...még akkor is, ha alapvetően igazad van..

@gyvy: csak szólok, hogy kiszáradtam a teára várva..:P:D

szép jó reggelt mindenkinek!:)

Hurri Kán 2011.10.12. 09:41:54

@fkangi:
Jó reggelt. :)
Tea? Ígértem volna teát? BiSztos ufótevékenység hatása alatt álltam, azért nem emlékszek. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:42:37

@capa05: helló :)

tegnap abszolájte nem volt online? lemaradtam valamiről??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:43:39

@gyvy: elraboltak ?? és több is történt? merz azok a kis zöld izék olyanok..::DD
spec. én rendeltem egyet, miután leméltóságosasszonyoztál, de már mindegy: porzik a vesém..:P:D

capa05 2011.10.12. 09:43:47

@fkangi: Itt fentebb binbir azt írja hogy volt és Csaba állitólag megcsinálta Kingát...

capa05 2011.10.12. 09:45:11

@Binbir gece: Lehet ez volt a szalmaszál amibe kapasztkodott a kiesés ellen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 09:45:55

@capa05: igen? Péter még válogathat is:P, tök jó:)

@fkangi: jó reggelt!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:50:26

@capa05: ó, ez a megcsinálta szó.. ez olyan.. én utálom. ennél szerintem még a vulgárisabb kifejezések is szebbek..

@ladyandhenk: jó reggelt :)
úgy látom, mindenütt megy a meló ezerrel..:)

capa05 2011.10.12. 09:51:54

@fkangi:
Bocs! Szerelmesen magáévá tette!

Hurri Kán 2011.10.12. 09:52:53

@fkangi:
Ilyen jófej lettem volna? Néha még én is meglepődök magamon. .D

capa05 2011.10.12. 09:53:23

@fkangi:
Valamiért kidobál a bolról??
Szóval Bocs! Szerelmesen magáévá tette.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 09:55:48

@fkangi: esetleg felcsinálta, de az is undorító, főleg a megcsinálta szó:(

@gyvy: igen, de nem történt semmi olyan....:P

capa05 2011.10.12. 09:56:42

@gyvy:
Az nem igazán jó mert mint a mai tájékoztatások írják, a kubai és Veronika csak manuális gyönyört okoztak egymásnak.

Hurri Kán 2011.10.12. 10:00:00

@ladyandhenk:
Milyen? :D

@capa05:
Kölcsönösen rendbe rakták egymás cuccait? :D

capa05 2011.10.12. 10:04:06

@gyvy: Végülis kisimították!Ha csak egy rövid időre is.

Tjuca 2011.10.12. 10:09:40

@genevieve: én nagyon kedvelem csabát, de itt most pl. nem értelek. krisztof se nem vicces, se nem eredeti, pusztán egy agresszív bunkó. pontosan olyan elmebeteg megnyilvánulása volt, mint ollós vagy melltartótépő elbuhant barátainknak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:09:45

@gyvy: ami rossz:), nem kell arra gondolni, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:16:08

@capa05: azért túlzásokba ne essünk..:DDD

@gyvy: hát, én nem tudom, az én memóriám sem a régi.. és a memóriám sem a régi..:D mondjuk, jobb hogy én tegnap kivonultam a köztudatból, mert pezsgő nélkül is van temperamentusom, de vele meg...:DD

@ladyandhenk: volt már pasi, aki javasolta, hogy szeretkezzünk, mondtam, hogy majd ha szeretjük egymást.. addig megfelel egy jó szex is :DDDD

traff 2011.10.12. 10:17:55

Az megvan, hogy az öfi első képe?A kamera ráközelít az ébredező szerelmespárra majd Veronika összegyűrt bugyijára, amin nagyon gusztustalanul látszik egy jó kis hüvelyfolyás sárga csíkja?

Hurri Kán 2011.10.12. 10:18:46

@fkangi:
Engem inkább a ..., de vele utáni rész érdekelne. ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:18:51

@fkangi: dettó:D

Jaj, még megtudják a titkainkat:D:D:D Ki tudja, h most mit gondol gyvy?:D

Virágék 2011.10.12. 10:23:56

@capa05:
Szerintem csak vizionált-ironizált, tuti nem volt onlány:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:25:44

@gyvy: tudatlanul fogsz meghalni..:P:DD

@ladyandhenk: hát hiába, hasonló a hasonlónak..:DD
ó, engem aztán olyan maximálisan nem hat meg már jó ideje, hogy ki mit gondol..:D

Tjuca 2011.10.12. 10:29:42

@ladyandhenk: elment az esze, szétesik mentálisan. heves megyei n"nyelvjárás"

Turambar 2011.10.12. 10:30:23

@TapOut: Akkor nagyon rosszul láttad. Ebben az ügyben Attis száz százalékig tiszta volt.
Peti kavarta a szart (nagyon helyesen, ez a dolga) az idióta Kubaival, aki viszont annyira szerencsétlen, hogy fél óra alatt bebukott a hazugságával. :D

Hurri Kán 2011.10.12. 10:33:12

@fkangi:
Ezzel tisztában vagyok, ezért is használom fel a hátralévő pár évemet inkább másra. :DDD

Hurri Kán 2011.10.12. 10:38:05

@fkangi:
Lehet, de szórakoztató. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:41:07

@gyvy: lehet, ezért vagy ilyen szórakozott?:P:P:DDD

@Turambar: Péter szarkeverését még mindig nem érzem olyan rosszindulatúnak és betegnek mint Attiláét..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:42:37

@Tjuca: köszönöm a választ, pedig nem is vagyunk messze egymástól:P

@fkangi: jójó, de ezt nem kell gondolniuk, ezt már tudják, tudod:P:P

@gyvy: már csak pár év? Hogy éled így meg a VV20at pl?:P

avanivi 2011.10.12. 10:44:12

Soha,senki nics tekintettel arra, hogy ki alszik, ki nem,pofáznak, jönnek-mennek, szeretkeznek !!tíz ember elött, és kiabálnak a másikra !!
Szóval ez baszás volt nem szeretkezés vagy jó szex a Krisz és Veron között.
A Péter pedig tényleg egy patkány , kérdés, mire fog jutni ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:46:25

@Tjuca: látszik, h még fiatal vagyok, hamvas csirke, még sokat kell tanulnom:P

@avanivi: ezt még én annak sem mondanám, vmi maszat ide, oda, esetleg:)

Hurri Kán 2011.10.12. 10:50:35

@fkangi:
Minden lehet. :)))

@ladyandhenk:
HA még élek akkor, majd nézem a nyugdíjasotthonban. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:51:00

@ladyandhenk: :DD;)
@avanivi: ez lehet az idegölő az egsézben.. gondold el, egyetlen percük nincs, amikor egyedül lehetnének, amikor nem kell a többiekhez alkalmazkodniuk..

Tjuca 2011.10.12. 10:51:42

@ladyandhenk: erre nem tudom mit mondhatnék, mint vén satrafa. :-O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:52:42

@gyvy: de csak pár éved van hátra, nem lesz nyugdíjas életed:P

avanivi 2011.10.12. 10:53:49

@ladyandhenk: Igazadd van, és ez a Veron tényleg egy hűlye.
A Csaba pedig tetszett nekem ahogy az esetről elmondta a véleményét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:53:55

@Tjuca: igen, erre szerettem volna utalni, amit magadról írtál:D

Mazlee 2011.10.12. 10:55:00

@Binbir gece:

isten biza sajnálom Attilát. bár egy kötözködős barom, de legalább azt adja amiként bement.

a Kinga ha tényleg bevette a Csabai kolbászt akkor Attila ki fogja még jobban csinálni. már csak úgy dühből.

Hurri Kán 2011.10.12. 10:55:29

@avanivi:
Majd akit zavar, kimegy közben. :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:56:27

@avanivi: igen, vannak jó beszólásai:), ritkán beszél, de jól:)

avanivi 2011.10.12. 10:58:11

@gyvy: Szia ,ma szerda van nem H.
Gondolj bele , holnap után után ,mi lesz, na mi ?

Hurri Kán 2011.10.12. 11:02:07

@avanivi:
onnantól számított kb. 50 óra múlva hétfő.:)))

avanivi 2011.10.12. 11:08:33

@gyvy: mijafszt számolsz?? Ne számolj !!
Van-e még abból a párolt körtéből, mert akkor megyek !!
Hegesztőszemüveg , FEL , megyek és vibrálni fogok !!

Hurri Kán 2011.10.12. 11:11:15

@avanivi:
Ó...:)))
Hát hogyne volna? :))) Várlak körtével és naaaagy szeretettel. :)))

genevieve 2011.10.12. 11:16:30

@Tjuca: ne mond, hogy nem volt röhejes ahogy krisztofel artikulálatlanul, vörös fejjel üvöltött:-)

megint leirom: szerintem is attilának és feconak volt igaza:-)

MissX 2011.10.12. 11:19:52

sziasztok!
megint elaludtam :( ahogy olvastam nem sikerült végül attilát megszivatni. ki aludt végül a dématracon? aludt valaki a földön és most mi van attila-kinga-csaba háromszöggel? videót itt nem tudok nézni :(

Tjuca 2011.10.12. 11:23:42

@genevieve: nem volt. én nem röhögtem, ha ugyanezt 31 évesen adja elő lepszichopatázod. lásd gergő. kottára ugyanolyan volt, annyi különbséggel, hogy nem fogta az adást. tudod a játszótéren, mikor egyik kismotoron ül, másikat meg fogja, mer' az neki jár, és taknya nyála egybe folyik úgy hisztizik, kedves anyuha helyrerakja a gyereket. na kb. itt is ugyanez volt a szitu. csak egy 80 kilós hormontelített csődört nem lehet csak úgy helyrerakni.

utálom az ilyen embereket, akik pillanatok alatt felstuccolják az agyukat, és nem tudnak uralkodni magukon. abszolút látható, hogy ha kinn lenne lazán lefejelné a másikat. és legyen bármilyen taknyos vagy sittes vagy 7 éve kutyájábal élő, nem tudok nevetni ezen.

Tjuca 2011.10.12. 11:26:36

ja és mint írtam én a háttérből tercelgető shadin akadtam ki, de látom más nem. fingja nem volt mi a szitu, de csak úgy jött a gőz az orra likán...

Tjuca 2011.10.12. 11:29:02

jól mondta péter fanatizálhatóak. :-( tessék, itt a 3d-s példa.

avanivi 2011.10.12. 11:33:01

@fkangi: Így van, ezért volt most igaza Attilának és Fecónak , de mi azt is tudjuk, hogy ez az egész a Péter ármánykodása volt.

genevieve 2011.10.12. 11:43:26

@Tjuca: szerintem egyáltalán nem volt ugyan olyan:-)

főleg mert itt krisztofelnek nem volt igaza és ezt ő is nagyon jól tudta, és azt hitte, ha üvöltözik akkor mindenki elhiszi, hogy neki van igaza:-)

gergő meg azért üvöltözött (közel sem úgy mint krisz), mert fecó beszólt neki indokulatlanul...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 11:45:12

@avanivi: persze, ez igaz. mégis számomra kulturáltabban - bár átlátszó módon - adja elő Péter.. mondjuk, helyzeti előnye is van a szakmájából kifolyólag. neki tisztában kell lennie a csoportdinamikával is, a személyiségtípusokkal, a várható reakciókkal és azzal, ki milyen módon manipulálható.. más kéréds, hogy tartom azt a véleményem, hogy visszaél a tudásával.

genevieve 2011.10.12. 11:48:26

@Tjuca: ja és annyi különbséggel, hogy gergő elvileg attila barátja/haverja (?)
mig péter és krisztofel attila ellensége/fele..

megjegyzem: péter első perctől nem szimpatikus és gondolom nem is ilyen reakciót várt:-)
hogy aztán mit ért el vele arról is megoszlanak a vélemények...

genevieve 2011.10.12. 11:50:03

@fkangi: amit mindenki tud róla, hogy tudja:-D

kivéve krisztofelt, mert azt hiszi, ő manipulálja pétert:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 11:50:44

@gyvy: eltűnt a válaszom az éterben..:O
na szóval, akkor mégegyszer:minden lehet?? még az is , hogy a Föld gömbölyű??:O:DD micsoda újdonságokat tudok meg tőled! :P:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 11:51:35

@genevieve: mégis beszopják a dolgot...kivéve Kiszopfelt, ő simán idiot..:D

kékdelfin 2011.10.12. 11:57:04

@fkangi: A Föld nem gömbölyű!

MagasMacska 2011.10.12. 12:00:26

@Kékdelfin: Csak nem piramis alakú? (Lehet, hogy az egyiptomiak már tudtak valamit?)

Albino Vernyul 2011.10.12. 12:01:38

@Kékdelfin: Hat nem, enyhen egy krumplira hasonlit.. Csak meg ne hamozzak..:)

kékdelfin 2011.10.12. 12:03:27

@MagasMacska: Geoid alakú. A tengely körüli forgás következtében a forgási tengelyen és az erre merőlegesen mért átmérők nem azonosak.

Tjuca 2011.10.12. 12:03:41

@genevieve: aha, neked van röhejes és komoly agresszió. most én mondom, mint tegnap valaki natalienak, hogy érdekes dolgokon tudtok nevetni. :-> nem, szerintem semmi különbség nem volt.

MagasMacska 2011.10.12. 12:09:43

@Kékdelfin: Jujj, ez nagyon tudományos volt! (Elvben persze, látom a földgömbön, de azért hétköznapi értelemben mégis gömbölyű)

genevieve 2011.10.12. 12:10:58

@Tjuca: nekem röhejes volt, pont úgy ahogy irtad is, egy játszótéri kis pöcs üvöltözött:-)

attila csak mozdult volna felé egyet és már kutyába ment volna le:-)

nem vagyunk egyformák tényleg:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 12:11:17

Az "ágyügyről" ez a véleményem: Az egyik onlineban Kinga bement Fecóékhoz a nyugiszobába és kérdezte, hogy Ati miért alszik a földön, a matrac mellett. Erre azt a választ kapta, hogy mégse kéne Fecó mellett azon az ágyon, középen a hatalmas szívvel, mer az ... félreérthető lenne.

Tehát egyikük amúgy is a földön alszik, a másiknak meg jutott volna szabad hely. Természetesen ezt is kihagyták az összefoglalóból.

Azt is, hogy a balhé után Kinga kiment Attiláékhoz beszélgetni...

genevieve 2011.10.12. 12:13:16

@Kékdelfin: hehe:-)

bírom ezt a stílust:-)

apropó: fehér angyal helyett nem lehetnék inkább kék?:-D

genevieve 2011.10.12. 12:14:16

@King of Shadows: érdekes, mikor beszélgettek, mind a ketten a matracon feküdtek...akkor mikor kizavarta kingát, hogy részeg...

nosce 2011.10.12. 12:14:57

@capa05:
a kubai tutira betolta a farkát mikor lehúzott gatyával rányomott vagy kettőt, legfeljebb Veron azt hitte h csak ujjazza :)

kékdelfin 2011.10.12. 12:17:05

@MagasMacska: Hát, hétköznapi értelemben lehet. De attól még nem gömbölyű:)

kékdelfin 2011.10.12. 12:19:23

@genevieve: Olyan angyal vagy, amilyen csak szeretnél. Egy angyal maga választja meg a saját színét. Amúgy meg csak a szárnyaid színét említettem. Te lehetsz kék:)

MagasMacska 2011.10.12. 12:19:39

@Kékdelfin: Megnéztem a Wikiben a geoidot. Kb. a tengerszint feletti magasság volt az, amit megértettem belőle...

MagasMacska 2011.10.12. 12:20:17

@genevieve: Nem lennél inkább sárga? Többen várnának...

genevieve 2011.10.12. 12:21:07

@Kékdelfin: hát végül is amig nem azt mondod, hogy patás vagyok:-D

kékdelfin 2011.10.12. 12:22:24

@genevieve: Patásangyal?! Ha kévánod?:)

nosce 2011.10.12. 12:25:47

@King of Shadows:
"Tehát egyikük amúgy is a földön alszik, a másiknak meg jutott volna szabad hely. Természetesen ezt is kihagyták az összefoglalóból."

akkor nem jól nézted sztem, vagy nézd vissza ugyanis Attila a matracon aludt bár a földön és ugye a vita a D-matrac örök kibérléséről szólt...

genevieve 2011.10.12. 12:29:13

@Kékdelfin: nem biztos, hogy jó lenne:-)

nosce 2011.10.12. 12:37:00

@MagasMacska:

"Kb. a tengerszint feletti magasság volt az, amit megértettem belőle..."

akkor majdnem mindent értettél :), a geoid felületén végig ( minden pontjában), ugyanakkora a nehézségi erő mint mondjuk a nyugvó tengeren (bármelyiken) levő csónakban...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 12:41:49

@genevieve: @nosce: Ezen hangzik el, 5:19:00-tól kell nézni...

http://www.youtube.com/watch?v=OEa8YQuxys0&feature=player_embedded#!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 12:44:22

@King of Shadows: Javítás: megpróbálom rövid linkkel belőni a megfelelő időpontra.

youtu.be/OEa8YQuxys0?t=5h19m4s

genevieve 2011.10.12. 12:46:46

@MagasMacska: ebből annyi a lényeg, hogy nem gömbölyű:-)

nosce 2011.10.12. 12:48:49

@King of Shadows:
igen de 4:48:40-nél teszi le a matracot ki is mondja 2 szivacs :) és utána meg eleve nem tudjuk h hol aludtak a többi időben...

kékdelfin 2011.10.12. 12:56:56

@MagasMacska: Megnéztem. Én mindent értettem;)

kékdelfin 2011.10.12. 12:57:39

@genevieve: Lehetne mondani rád, hogy ördögien angyali vagy. Vagy angyalian ördögi.

genevieve 2011.10.12. 13:01:21

@Kékdelfin: ohhhhh:-)

pillarebegtetős szmájli:-)

ja és van új poszt:-)

Virágék 2011.10.12. 13:01:49

@King of Shadows:
Megnéztem. Ez a Kinga egy mocskos szájú, idegesítő majom. Nem tudom, Attila miért van oda érte.

genevieve 2011.10.12. 13:04:02

@nosce: én is nézem, érdekes egy kis beszélgetés:-)

dr. gernika 2011.10.12. 13:19:00

@ladyandhenk: A felcsinálta csak akkor érvényes, ha a csaj a legyet is bekapta. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 13:31:17

@Kékdelfin: zdmeg, most az egész életemet át kell értékelnem..:DD
@nosce: de gonosz...:DDDD
@gernika: ez így politikailag teljesen korrekt definíció :DD

dr. gernika 2011.10.12. 13:31:37

@traff: Lemaradtam az öfi elejéről, szóval rettentően köszi ezt az infót.
süti beállítások módosítása