Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X29

2011. október 11. 15:25 - Hódos Hajnalka

Lendüljünk túl rögtön az elején egy félmondattal Lilu terhesblúzán, amiben jobb helyeken nem műsort vezetnek, hanem háromdés ultrahangra mennek, a retikülben a Józsi fél fizetésével paraszolvencia gyanánt, és rögvest ugorjunk fejest a szerelem és ármány pöcegödrébe olyan lendülettel, ahogyan Krisz lerángatta Veronikáról a bugyit a Nagy Kisolló Botrány éjszakáján. Reggel még ne nézzen oda a fürdőben. Veron nem fog megbocsátani. Ideje lenne beszélgetni, de kedve nincs. Krisz értékeli erőfeszítéseit a riportban, „az, hogy visszamegyünk egy nőhöz és próbálunk utána rohanni, az teljesen kubai”, aztán a BTA-hoz megy tanácsért, aki kiokosítja, ilyenkor a nők mindenre képesek, ha a Kacsa nyakára jár, kurva dühös lesz, úgyhogy hagyja két-három napig békibe. A kubai nem bír a temperamentussal, másfél másodperc múlva már ott ül Veronikával szemben, csak hadd mondjon el pár dolgot. Nem érti, hogy 190 m2-es belső területen változnak az érzései? Én beléd fogok esni, beléd vagyok esve, nem érted?! Most már nem is tudnék veled szexelni, mert beléd vagyok esve! Krisz három-négy napért könyörög, amíg bizonyhat. Leszarja, már nem is akar Veronikával lefeküdni, elég, ha beszélgethet, románckodhat vele, meg csókolóznak. És ne! Ne! Nenene! Veronika ne mondjon semmit, nem! Be-jössz! Beléd vagyok esve! Már lassan azt is kimondom három nap után, hogy szerelmes vagyok beléd, baszki! Én hangosan röhögök, Veronikát nem hatja meg a temperamentus, szép kis mese volt, most fekszek, szevasz!

Hát ide egy profi kell, drEszter. Tegyen rendet a két dilis között, de izibe! Veronika, a felperes, sorolja sérelmeit, ki nem fogy a szóból: úgy érzi, nem bízhat Kriszben és a háta mögött beszélt. A fél csapat tudta, hogy csak meg akarta fektetni, és úgy volt az első csók is, hogy semmit nem érzett iránta. Éretlen 18 éves, nem hiszi, hogy meg tud bocsátani. Még Veronika beszél, mikor milyen aljas! Húzza. Azzal, hogy a lábát odateszi a kukihoz! A száját meg a fejéhez! Hát megőrül az ember! Megbolondulok! Amikor hozzám nyúl, már áll a kukim! DrEszter bocsánatkérésre szólítja fel, hozzátéve, nem kell teátrális jelenet, elég három mondat. Retardált, ostoba majom voltam, elnézést kérek. Ezután leltár Veronika gyönyörű végtagjairól, aztán a kertben a már-már szállóigévé vált „három napja beléd vagyok esve” (most baszki nélkül) ordítozás, ezután kevésbé teátrális óbágatás az ég felé, imádom Veronikát, szerelmes vagyok, ő kell nekem!

Dráma vegyül a (tragi)komikus pillanatokba, Seherének valóságos menekülés volt bejönni a Villába, Clau mellett kiszolgáltatott helyzetben volt, amit a latinláver maximálisan kihasznált, és még ő akarja áldozatnak magát előállítani. Ó, Gergő egy energia. Lelki társat nyújtott neki. Ezt csak azért írtam le, mert kettő perc alatt ennyi ökörséget összehordani, az ritka. Románckodás van, szerelmi jóslásokat írnak névtelenül egymásnak a Villalakók. Krisz és Veronika az első szex után szét fognak menni, pár hetes történet az egész. Krisz ezt nonszesznek tartja, remélem, inni nem próbál meg belőle. Seriék fognak csókolózni, Péterből hideg borzongást váltott ki a jóslat, miszerint közte és BTA között kialakulhat bármi, mert inkább lelki társnak tekinti. Shadi és Dya kapcsolata nehezen fog kibontakozni, az első csók a mosókonyhában csattan el. Kinga és Csaba a megfelelő mederben haladnak, ez a jóslat Attilánál veri ki a biztosítékot, mert nem alaptalan.

Kinga el is vonul panaszkodni Fecónak a nyugiszobába, mi a faszom Attila, hogy eldöntse, ő kivel beszélget? Az van egyébként, de ezt Fecónak sskk nem szabad visszamondani Attilának, hogy valóban kezdi megkedvelni Csabát, hoppá! Attila bekopog, Kinga kiküldi, Attila hát akkor bazd meg felkiáltással távozik. Kinga bőg, nem bírja elviselni maga körül, Lilu meg jósolgat, lesz ez még nehezebb is! A jó előre beharangozott kisolló-botrány végre kitör, Gergő jön, jobban dülled a szeme, mint ÉnLázárLászlóé bármikor, ki hozta ki a kisollót a fürdőszobából? Némi fasszopózás és bazmegelés után sem válaszol senki, Péter suttog maga elé egy „jézus a kereszten” sóhajt, aztán ujjongva bevallja a riportszobában, ez volt a legtutibb dolog, ami a játékban eddig történt! Ki más venne részt először a vitában, mint Attila? Szerinte egy nő volt az ollós, és lehet, hogy azért nem mondja meg, ki volt az, mert védi. Krisz tudja, hogy ki volt, bibibíííí, az Attila! Poéngyilkosok vagytok, legyint a Machinátor, Gergőtől kijár neki egy szerencsétlen pöcs megszólítás, Attila a szokásos nem értem mi a fasz történik körülöttem tekintetével, amit néha kóborkutya tekintettel kombinál, mint most is, bocsánatot kér és azt fejtegeti, különbséget kéne tenni a jószándékú, de balul elsült poén és az aljas szarkeverés között.

Az Igazság Bajnoka Attila mellé áll. Ez volt a pillanat, mikor Péter úgy érezte, hogy Gergő mellé kell állni, egyébként is a játék kezdetétől az volt a célja, hogy a Fecó-Gergő-Attila triót megbontsa. Fecó megint nem ért semmit, de nem az eszéért szerettük eddig sem, három hónap múlva ki fog törni a világháború? Nem, Fecó, te akkor már Andzselínával fogsz ücsörögni a kanapén, otthon és tévében nézed a VV-t. Gergő huszonhetedszer is elszótagolja, hogy nem a kisollóról volt szó bazmeg, nem érted? Attila azt nem érti, miért viselkedett úgy Gergő, mint egy ideg-elmeosztályról szabadult bolond. Azt pláne nem tudta, hogy Gergő neurotikus módon reagál a dolgokra, és van ebben valami kellemes báj, Attila szájából hallani a neurotikus szót. A fogadatlan prókátorok meg fogják be a pofájukat. Péter nem veszi magára a jelzőt, szerint nem Gergőnek, hanem Attilának kéne bocsánatot kérni attól a 12 embertől, akiket ilyen helyzetbe hozott. A tömegen helyeslő morajlás fut végig. Attila még mindig kúrogatja Gergőt, de nem bánom, mert ilyen gyönyörű végszót ritkán hallani. Tudod hogy viselkedtél ma? Mint egy nő. Lehet, hogy eltúlzott volt, lehet, hogy indokolatlan volt, de te ne nőzzél le engem, te Picsa. Bravó, Gergő, hogyvolt!

Úgy látszik, Csaba az egyetlen, aki kezdi sejteni, hogy a Picsával nem érdemes szóba állni, meg is kapja a te bölcs, paraszt minősítést Attilától. A Manipulátor aztán Kinga mellett kesereg, most az értetlenséggel vegyes tekintetet és az orbáni, gondterhelt homlokredőket veti be, ma úgy érezte, még Kingáék is hátat fordítottak neki. Kinga szerint, ha így folytatja, mindenki az ellenségévé válik és hamar ki fog esni. A nehéz nap után a lányok úgy döntöttek, csajbulit szerveznek. Pizsiparti. Valamilyen rejtélyes oknál fogva mindenki kacsafossárga arcmaszkot ken a fejére, mintha anélkül nem lehetne istenesen bebaszni, és lázasan pontozni kezdik a fiúkat. A fiúknak több eszük van, grilleznek a kertben. Kinga vonzódik Csabához, de az ideált Gergő testesíti meg. BTA a Gonosz Kis Kerti Törpének, a továbbiakban GKKT hetest ad, Dya nyafog, nincs jó pali a Villában. Péter kiakad Shadira, ha te Dyát intelligens nőnek tartod, akkor nem értelek, mondjuk, te disznóhúst se eszel. Londonról azt hiszi, hogy egy farmermárka! Hát lehet, hogy GKKT gonosz, de hogy a legjobb mondatokat eddig tőle hallottam, az is biztos, a hideg borzongáson is két percig röhögtem. A pontozásos versenyt toronymagasan Gergő nyerte, Krisz lett a második, Veronika büszke, hogy a pasija (légidézőjelben, amitől én agyfaszt kapok) szexi. A csajbuli véget ér, viháncolva ki a kertbe, ki-ki a párjához, Kinga a nyugiba Fecóhoz és Attilához, aki a mi van, be vagy baszva után felszólítja, húzzon ki onnan. Mert be van baszva. Ó, hát pedig ő szereti, félti ezt a csajt. És aggódik érte, pedig egy idióta, nem normális. Tudod, hogy fáj, amikor így beszélek vele? Kimondom, és már bűntudatom van. Attila kicsit leskelődik a nyugiból, csak épp annyit, hogy megállapítsa szemből, Kingának jó segge van, aztán sóhajtozik, most megint a kretén lófejű karjába lökte Kingucit.

Kriszékkel keltünk, velük fekszünk, a Kubai udvarol Veronnak a fürdőben, gyere már, megfürdetlek, úristen, milyen melleid vannak! Veron visong, Krisz értékel: komolyan mondom, hogy egy nap alatt visszahódítottam, ennél faszább gyereket még nem csesztem, mint jómagam! Veronika eltántorog az ágyig, nem sokkal később Krisz kopasz seggében gyönyörködhetünk premier plán, majd Veronról lekerül a bugyi, de nem kell rosszra gondolni, mert semmi olyan nem történt a paplan alatt. Biztos csak románckodtak.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
836 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:39:33

@Bruhahahahihihi: a stílus maga az ember...még akkor is, ha alapvetően igazad van..

@gyvy: csak szólok, hogy kiszáradtam a teára várva..:P:D

szép jó reggelt mindenkinek!:)

Hurri Kán 2011.10.12. 09:41:54

@fkangi:
Jó reggelt. :)
Tea? Ígértem volna teát? BiSztos ufótevékenység hatása alatt álltam, azért nem emlékszek. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:42:37

@capa05: helló :)

tegnap abszolájte nem volt online? lemaradtam valamiről??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:43:39

@gyvy: elraboltak ?? és több is történt? merz azok a kis zöld izék olyanok..::DD
spec. én rendeltem egyet, miután leméltóságosasszonyoztál, de már mindegy: porzik a vesém..:P:D

capa05 2011.10.12. 09:43:47

@fkangi: Itt fentebb binbir azt írja hogy volt és Csaba állitólag megcsinálta Kingát...

capa05 2011.10.12. 09:45:11

@Binbir gece: Lehet ez volt a szalmaszál amibe kapasztkodott a kiesés ellen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 09:45:55

@capa05: igen? Péter még válogathat is:P, tök jó:)

@fkangi: jó reggelt!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 09:50:26

@capa05: ó, ez a megcsinálta szó.. ez olyan.. én utálom. ennél szerintem még a vulgárisabb kifejezések is szebbek..

@ladyandhenk: jó reggelt :)
úgy látom, mindenütt megy a meló ezerrel..:)

capa05 2011.10.12. 09:51:54

@fkangi:
Bocs! Szerelmesen magáévá tette!

Hurri Kán 2011.10.12. 09:52:53

@fkangi:
Ilyen jófej lettem volna? Néha még én is meglepődök magamon. .D

capa05 2011.10.12. 09:53:23

@fkangi:
Valamiért kidobál a bolról??
Szóval Bocs! Szerelmesen magáévá tette.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 09:55:48

@fkangi: esetleg felcsinálta, de az is undorító, főleg a megcsinálta szó:(

@gyvy: igen, de nem történt semmi olyan....:P

capa05 2011.10.12. 09:56:42

@gyvy:
Az nem igazán jó mert mint a mai tájékoztatások írják, a kubai és Veronika csak manuális gyönyört okoztak egymásnak.

Hurri Kán 2011.10.12. 10:00:00

@ladyandhenk:
Milyen? :D

@capa05:
Kölcsönösen rendbe rakták egymás cuccait? :D

capa05 2011.10.12. 10:04:06

@gyvy: Végülis kisimították!Ha csak egy rövid időre is.

Tjuca 2011.10.12. 10:09:40

@genevieve: én nagyon kedvelem csabát, de itt most pl. nem értelek. krisztof se nem vicces, se nem eredeti, pusztán egy agresszív bunkó. pontosan olyan elmebeteg megnyilvánulása volt, mint ollós vagy melltartótépő elbuhant barátainknak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:09:45

@gyvy: ami rossz:), nem kell arra gondolni, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:16:08

@capa05: azért túlzásokba ne essünk..:DDD

@gyvy: hát, én nem tudom, az én memóriám sem a régi.. és a memóriám sem a régi..:D mondjuk, jobb hogy én tegnap kivonultam a köztudatból, mert pezsgő nélkül is van temperamentusom, de vele meg...:DD

@ladyandhenk: volt már pasi, aki javasolta, hogy szeretkezzünk, mondtam, hogy majd ha szeretjük egymást.. addig megfelel egy jó szex is :DDDD

traff 2011.10.12. 10:17:55

Az megvan, hogy az öfi első képe?A kamera ráközelít az ébredező szerelmespárra majd Veronika összegyűrt bugyijára, amin nagyon gusztustalanul látszik egy jó kis hüvelyfolyás sárga csíkja?

Hurri Kán 2011.10.12. 10:18:46

@fkangi:
Engem inkább a ..., de vele utáni rész érdekelne. ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:18:51

@fkangi: dettó:D

Jaj, még megtudják a titkainkat:D:D:D Ki tudja, h most mit gondol gyvy?:D

Virágék 2011.10.12. 10:23:56

@capa05:
Szerintem csak vizionált-ironizált, tuti nem volt onlány:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:25:44

@gyvy: tudatlanul fogsz meghalni..:P:DD

@ladyandhenk: hát hiába, hasonló a hasonlónak..:DD
ó, engem aztán olyan maximálisan nem hat meg már jó ideje, hogy ki mit gondol..:D

Tjuca 2011.10.12. 10:29:42

@ladyandhenk: elment az esze, szétesik mentálisan. heves megyei n"nyelvjárás"

Turambar 2011.10.12. 10:30:23

@TapOut: Akkor nagyon rosszul láttad. Ebben az ügyben Attis száz százalékig tiszta volt.
Peti kavarta a szart (nagyon helyesen, ez a dolga) az idióta Kubaival, aki viszont annyira szerencsétlen, hogy fél óra alatt bebukott a hazugságával. :D

Hurri Kán 2011.10.12. 10:33:12

@fkangi:
Ezzel tisztában vagyok, ezért is használom fel a hátralévő pár évemet inkább másra. :DDD

Hurri Kán 2011.10.12. 10:38:05

@fkangi:
Lehet, de szórakoztató. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:41:07

@gyvy: lehet, ezért vagy ilyen szórakozott?:P:P:DDD

@Turambar: Péter szarkeverését még mindig nem érzem olyan rosszindulatúnak és betegnek mint Attiláét..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:42:37

@Tjuca: köszönöm a választ, pedig nem is vagyunk messze egymástól:P

@fkangi: jójó, de ezt nem kell gondolniuk, ezt már tudják, tudod:P:P

@gyvy: már csak pár év? Hogy éled így meg a VV20at pl?:P

avanivi 2011.10.12. 10:44:12

Soha,senki nics tekintettel arra, hogy ki alszik, ki nem,pofáznak, jönnek-mennek, szeretkeznek !!tíz ember elött, és kiabálnak a másikra !!
Szóval ez baszás volt nem szeretkezés vagy jó szex a Krisz és Veron között.
A Péter pedig tényleg egy patkány , kérdés, mire fog jutni ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:46:25

@Tjuca: látszik, h még fiatal vagyok, hamvas csirke, még sokat kell tanulnom:P

@avanivi: ezt még én annak sem mondanám, vmi maszat ide, oda, esetleg:)

Hurri Kán 2011.10.12. 10:50:35

@fkangi:
Minden lehet. :)))

@ladyandhenk:
HA még élek akkor, majd nézem a nyugdíjasotthonban. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 10:51:00

@ladyandhenk: :DD;)
@avanivi: ez lehet az idegölő az egsézben.. gondold el, egyetlen percük nincs, amikor egyedül lehetnének, amikor nem kell a többiekhez alkalmazkodniuk..

Tjuca 2011.10.12. 10:51:42

@ladyandhenk: erre nem tudom mit mondhatnék, mint vén satrafa. :-O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:52:42

@gyvy: de csak pár éved van hátra, nem lesz nyugdíjas életed:P

avanivi 2011.10.12. 10:53:49

@ladyandhenk: Igazadd van, és ez a Veron tényleg egy hűlye.
A Csaba pedig tetszett nekem ahogy az esetről elmondta a véleményét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:53:55

@Tjuca: igen, erre szerettem volna utalni, amit magadról írtál:D

Mazlee 2011.10.12. 10:55:00

@Binbir gece:

isten biza sajnálom Attilát. bár egy kötözködős barom, de legalább azt adja amiként bement.

a Kinga ha tényleg bevette a Csabai kolbászt akkor Attila ki fogja még jobban csinálni. már csak úgy dühből.

Hurri Kán 2011.10.12. 10:55:29

@avanivi:
Majd akit zavar, kimegy közben. :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 10:56:27

@avanivi: igen, vannak jó beszólásai:), ritkán beszél, de jól:)

avanivi 2011.10.12. 10:58:11

@gyvy: Szia ,ma szerda van nem H.
Gondolj bele , holnap után után ,mi lesz, na mi ?

Hurri Kán 2011.10.12. 11:02:07

@avanivi:
onnantól számított kb. 50 óra múlva hétfő.:)))

avanivi 2011.10.12. 11:08:33

@gyvy: mijafszt számolsz?? Ne számolj !!
Van-e még abból a párolt körtéből, mert akkor megyek !!
Hegesztőszemüveg , FEL , megyek és vibrálni fogok !!

Hurri Kán 2011.10.12. 11:11:15

@avanivi:
Ó...:)))
Hát hogyne volna? :))) Várlak körtével és naaaagy szeretettel. :)))

genevieve 2011.10.12. 11:16:30

@Tjuca: ne mond, hogy nem volt röhejes ahogy krisztofel artikulálatlanul, vörös fejjel üvöltött:-)

megint leirom: szerintem is attilának és feconak volt igaza:-)

MissX 2011.10.12. 11:19:52

sziasztok!
megint elaludtam :( ahogy olvastam nem sikerült végül attilát megszivatni. ki aludt végül a dématracon? aludt valaki a földön és most mi van attila-kinga-csaba háromszöggel? videót itt nem tudok nézni :(

Tjuca 2011.10.12. 11:23:42

@genevieve: nem volt. én nem röhögtem, ha ugyanezt 31 évesen adja elő lepszichopatázod. lásd gergő. kottára ugyanolyan volt, annyi különbséggel, hogy nem fogta az adást. tudod a játszótéren, mikor egyik kismotoron ül, másikat meg fogja, mer' az neki jár, és taknya nyála egybe folyik úgy hisztizik, kedves anyuha helyrerakja a gyereket. na kb. itt is ugyanez volt a szitu. csak egy 80 kilós hormontelített csődört nem lehet csak úgy helyrerakni.

utálom az ilyen embereket, akik pillanatok alatt felstuccolják az agyukat, és nem tudnak uralkodni magukon. abszolút látható, hogy ha kinn lenne lazán lefejelné a másikat. és legyen bármilyen taknyos vagy sittes vagy 7 éve kutyájábal élő, nem tudok nevetni ezen.

Tjuca 2011.10.12. 11:26:36

ja és mint írtam én a háttérből tercelgető shadin akadtam ki, de látom más nem. fingja nem volt mi a szitu, de csak úgy jött a gőz az orra likán...

Tjuca 2011.10.12. 11:29:02

jól mondta péter fanatizálhatóak. :-( tessék, itt a 3d-s példa.

avanivi 2011.10.12. 11:33:01

@fkangi: Így van, ezért volt most igaza Attilának és Fecónak , de mi azt is tudjuk, hogy ez az egész a Péter ármánykodása volt.

genevieve 2011.10.12. 11:43:26

@Tjuca: szerintem egyáltalán nem volt ugyan olyan:-)

főleg mert itt krisztofelnek nem volt igaza és ezt ő is nagyon jól tudta, és azt hitte, ha üvöltözik akkor mindenki elhiszi, hogy neki van igaza:-)

gergő meg azért üvöltözött (közel sem úgy mint krisz), mert fecó beszólt neki indokulatlanul...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 11:45:12

@avanivi: persze, ez igaz. mégis számomra kulturáltabban - bár átlátszó módon - adja elő Péter.. mondjuk, helyzeti előnye is van a szakmájából kifolyólag. neki tisztában kell lennie a csoportdinamikával is, a személyiségtípusokkal, a várható reakciókkal és azzal, ki milyen módon manipulálható.. más kéréds, hogy tartom azt a véleményem, hogy visszaél a tudásával.

genevieve 2011.10.12. 11:48:26

@Tjuca: ja és annyi különbséggel, hogy gergő elvileg attila barátja/haverja (?)
mig péter és krisztofel attila ellensége/fele..

megjegyzem: péter első perctől nem szimpatikus és gondolom nem is ilyen reakciót várt:-)
hogy aztán mit ért el vele arról is megoszlanak a vélemények...

genevieve 2011.10.12. 11:50:03

@fkangi: amit mindenki tud róla, hogy tudja:-D

kivéve krisztofelt, mert azt hiszi, ő manipulálja pétert:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 11:50:44

@gyvy: eltűnt a válaszom az éterben..:O
na szóval, akkor mégegyszer:minden lehet?? még az is , hogy a Föld gömbölyű??:O:DD micsoda újdonságokat tudok meg tőled! :P:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 11:51:35

@genevieve: mégis beszopják a dolgot...kivéve Kiszopfelt, ő simán idiot..:D

kékdelfin 2011.10.12. 11:57:04

@fkangi: A Föld nem gömbölyű!

MagasMacska 2011.10.12. 12:00:26

@Kékdelfin: Csak nem piramis alakú? (Lehet, hogy az egyiptomiak már tudtak valamit?)

Albino Vernyul 2011.10.12. 12:01:38

@Kékdelfin: Hat nem, enyhen egy krumplira hasonlit.. Csak meg ne hamozzak..:)

kékdelfin 2011.10.12. 12:03:27

@MagasMacska: Geoid alakú. A tengely körüli forgás következtében a forgási tengelyen és az erre merőlegesen mért átmérők nem azonosak.

Tjuca 2011.10.12. 12:03:41

@genevieve: aha, neked van röhejes és komoly agresszió. most én mondom, mint tegnap valaki natalienak, hogy érdekes dolgokon tudtok nevetni. :-> nem, szerintem semmi különbség nem volt.

MagasMacska 2011.10.12. 12:09:43

@Kékdelfin: Jujj, ez nagyon tudományos volt! (Elvben persze, látom a földgömbön, de azért hétköznapi értelemben mégis gömbölyű)

genevieve 2011.10.12. 12:10:58

@Tjuca: nekem röhejes volt, pont úgy ahogy irtad is, egy játszótéri kis pöcs üvöltözött:-)

attila csak mozdult volna felé egyet és már kutyába ment volna le:-)

nem vagyunk egyformák tényleg:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 12:11:17

Az "ágyügyről" ez a véleményem: Az egyik onlineban Kinga bement Fecóékhoz a nyugiszobába és kérdezte, hogy Ati miért alszik a földön, a matrac mellett. Erre azt a választ kapta, hogy mégse kéne Fecó mellett azon az ágyon, középen a hatalmas szívvel, mer az ... félreérthető lenne.

Tehát egyikük amúgy is a földön alszik, a másiknak meg jutott volna szabad hely. Természetesen ezt is kihagyták az összefoglalóból.

Azt is, hogy a balhé után Kinga kiment Attiláékhoz beszélgetni...

genevieve 2011.10.12. 12:13:16

@Kékdelfin: hehe:-)

bírom ezt a stílust:-)

apropó: fehér angyal helyett nem lehetnék inkább kék?:-D

genevieve 2011.10.12. 12:14:16

@King of Shadows: érdekes, mikor beszélgettek, mind a ketten a matracon feküdtek...akkor mikor kizavarta kingát, hogy részeg...

nosce 2011.10.12. 12:14:57

@capa05:
a kubai tutira betolta a farkát mikor lehúzott gatyával rányomott vagy kettőt, legfeljebb Veron azt hitte h csak ujjazza :)

kékdelfin 2011.10.12. 12:17:05

@MagasMacska: Hát, hétköznapi értelemben lehet. De attól még nem gömbölyű:)

kékdelfin 2011.10.12. 12:19:23

@genevieve: Olyan angyal vagy, amilyen csak szeretnél. Egy angyal maga választja meg a saját színét. Amúgy meg csak a szárnyaid színét említettem. Te lehetsz kék:)

MagasMacska 2011.10.12. 12:19:39

@Kékdelfin: Megnéztem a Wikiben a geoidot. Kb. a tengerszint feletti magasság volt az, amit megértettem belőle...

MagasMacska 2011.10.12. 12:20:17

@genevieve: Nem lennél inkább sárga? Többen várnának...

genevieve 2011.10.12. 12:21:07

@Kékdelfin: hát végül is amig nem azt mondod, hogy patás vagyok:-D

kékdelfin 2011.10.12. 12:22:24

@genevieve: Patásangyal?! Ha kévánod?:)

nosce 2011.10.12. 12:25:47

@King of Shadows:
"Tehát egyikük amúgy is a földön alszik, a másiknak meg jutott volna szabad hely. Természetesen ezt is kihagyták az összefoglalóból."

akkor nem jól nézted sztem, vagy nézd vissza ugyanis Attila a matracon aludt bár a földön és ugye a vita a D-matrac örök kibérléséről szólt...

genevieve 2011.10.12. 12:29:13

@Kékdelfin: nem biztos, hogy jó lenne:-)

nosce 2011.10.12. 12:37:00

@MagasMacska:

"Kb. a tengerszint feletti magasság volt az, amit megértettem belőle..."

akkor majdnem mindent értettél :), a geoid felületén végig ( minden pontjában), ugyanakkora a nehézségi erő mint mondjuk a nyugvó tengeren (bármelyiken) levő csónakban...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 12:41:49

@genevieve: @nosce: Ezen hangzik el, 5:19:00-tól kell nézni...

http://www.youtube.com/watch?v=OEa8YQuxys0&feature=player_embedded#!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 12:44:22

@King of Shadows: Javítás: megpróbálom rövid linkkel belőni a megfelelő időpontra.

youtu.be/OEa8YQuxys0?t=5h19m4s

genevieve 2011.10.12. 12:46:46

@MagasMacska: ebből annyi a lényeg, hogy nem gömbölyű:-)

nosce 2011.10.12. 12:48:49

@King of Shadows:
igen de 4:48:40-nél teszi le a matracot ki is mondja 2 szivacs :) és utána meg eleve nem tudjuk h hol aludtak a többi időben...

kékdelfin 2011.10.12. 12:56:56

@MagasMacska: Megnéztem. Én mindent értettem;)

kékdelfin 2011.10.12. 12:57:39

@genevieve: Lehetne mondani rád, hogy ördögien angyali vagy. Vagy angyalian ördögi.

genevieve 2011.10.12. 13:01:21

@Kékdelfin: ohhhhh:-)

pillarebegtetős szmájli:-)

ja és van új poszt:-)

Virágék 2011.10.12. 13:01:49

@King of Shadows:
Megnéztem. Ez a Kinga egy mocskos szájú, idegesítő majom. Nem tudom, Attila miért van oda érte.

genevieve 2011.10.12. 13:04:02

@nosce: én is nézem, érdekes egy kis beszélgetés:-)

dr. gernika 2011.10.12. 13:19:00

@ladyandhenk: A felcsinálta csak akkor érvényes, ha a csaj a legyet is bekapta. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 13:31:17

@Kékdelfin: zdmeg, most az egész életemet át kell értékelnem..:DD
@nosce: de gonosz...:DDDD
@gernika: ez így politikailag teljesen korrekt definíció :DD

dr. gernika 2011.10.12. 13:31:37

@traff: Lemaradtam az öfi elejéről, szóval rettentően köszi ezt az infót.
süti beállítások módosítása