Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5819-5820

2011. október 11. 10:49 - dj Zax

Kíváncsian vártam a mai részt, vajon hogy jön fel Zsolt a kanapéra hányós családi idillből és Juli mekkora nyelvest vált Atikámmal legálban Nóra előtt, de valljuk be a frankót, mindez senkit sem érdekel ahhoz képest, hogy ha Tilda valóban visszatérne a képernyőre és első színre térdeplésekor levenné a füstöt Vili báról egy leopárdmintás nyitott tangában. De a remény hal meg utoljára, csak tudnánk hogy néz ki egy Remény-hal. Mindenki maradjon a helyén, a lánybúcsúval folytatjuk. Az exponenciálisan javuló kedvű asszonykák továbbra is követelik a Juli és Atikám által párban végzendő kölcsönös natúr szájrátétes kezelést, de azok még Nóra külön engedélyének hatására sem állnak kötélnek. Aliz lefújja a smár kényszert, de büntiből Atikám húzhat a Rózsába vodkáért. Miklós cár és Szűzoltó Balázs térnek meg a kecó békés magányába, Balázs kezéről a fásli a múlté. Cseten pingeli Hannát, hogy elmondja neki a nagy hírt: ezentúl nincs akadálya a manuális szexnek, működik a kéz, elég fingerlékeny. Miklós cár résen van, zavarja is rögtön fiát a kis résvezérléshez, hogy besült présével üssön rajta rést. Balázsnak nem tetszik az ötlet, mert a táskás szemű kígyó kitiltotta őtet. De van megoldás, nem is akármilyen, Hanna jöjjön át ma, arról nem szólt a fáma, hogy nem lehet ő itt. Tarthatnak egy szűzoltó partit.

Kezd felpörögni a Juli lánybúcsúja, Kinga és Aliz koktél ivó versenyen hajtanak a respektért. Klaudia közben pampog Zsófinak, mint akinek nem volt ki az éjszaka, hogy nem neki való ez az aljasodós, fekve hányós buli, de alapjában véve ez a kutyát nem érdekli. Zsófinak menni kéne a másik ordítva hányós partiba: haza a Zsolti-Oszi kettőshöz, akik után a lakás totál lakhatatlan lesz, ha így folytatják. A koktél ivó versenyt Aliz nyeri, Nóra hozza az ajándékot: egy koktélkészletet. Váuuu! Még jó, hogy nem egy ajtó, kukucskáló nyílással. De érkezik a fő meglepetés, az ajtón csípő riszálva libben be Carlos Kubából, aki a szoliban tripla időre fizetett be a csokicsőre, latin zenére közelíti Kingát, az meg átveszi a ritmust és átengedi a testét. Már magam előtt láttam, ahogy a srác ledobja a zöld mackó alsót, meglengeti a legendás méretű szafaládéját, Kinga nyaka köré tekeri és berántja, mint a fűnyírót, ehelyett zumba órát tart bazmeg! Eszem megáll. Balázs és Hanna közben szkájpon zsírozzák a randit. Kedvvel, hellyel nincs hiány, már csak a duma kell. Az viszont ott ül az orosz parlamentben. Ugorjunk!

Oszi fiú az este bemutatott róka-showja után boldogan horpaszt az összehányt kanapén. Zsoltot, mint szerető gyengéd családapát ismerhetjük meg a következő percekben. Megsimogatja fiának a fejét (vizitálva a hányás okozta hajcsomókat), majd ölbe veszi alvó fiát és kiviszi a nappaliból. Hová? - tehetnénk fel a kérdést. Namármost emlékeim szerint arra két célpont van: a zuhanyzó és a kijárat. Mindenki válassza ki a számára kedvesebbet. Eközben nagy zajjal folyik tovább a lánybúcsú, csoportosan hadonásznak a lányok , középen Carlos oktatja a zumbát. Klaudia arcán önfeledt mosoly, lám-lám, amilyen szar volt a pezsgő, olyan erős. Ékezik Hanna, Lindánál alszik, hazudja, de ez volt a csel, mert mi már tudjuk, hogy Miklós cár és Szűzoltó Balázs vágja kenterbe a billegő dohányzó asztalon, csak győzzük kivárni. A háttérben Kinga és Zsófi pezsgővel a kezében táncol bújj-bújj zöldágosat, Nóra meg Julit baszlatja, hogy Atikám nem volt elég minőségi csóka egy kósza csókra. De Juli a hűség mintaképe, ő bizony vagy Andrást csókolja vagy senkit, ez tétel. Ezek szerint Atikám egy senki. Még vártam volna egy újabb meglepetést vendég - Balázs Pali - felbukkanását, amint éppen kérdőjelet formálva a kezéből énekli, hogy „Miiért hagytál el...” de ettől most az írók eltekintettek. Nem tudom, hogy örüljek–e neki.

Miklós cáréknál pörkölt készül férfi módra, meglepik Hannát, s elé teszik a mannát. Míg az kezet mos, Miklós cár pofázik bele a randizásba. Nyomja a sok okosságot Balázsnak a tartásról és férfiasságról, s végül rátér a védekezésre. Kivételesen nem a kettős fedezéket tárgyalja, mert azt már Kokótól láthattuk a Box-Klubban, hanem a kotont. Igaz nem tartanak még ott, hiszen Karácsony még messze van, de Balázskám mindig húzzon egy celofán-befőttes gumi kombót a szűzoltó szerszámra, nehogy korán kölke vagy orbitálisan viszkető csiperkéje legyen pöcstájékon. Vacsorával folytatjuk, retina petting a köbön, Balázs tekintetéből látszik, hogy még egyszer megdugná Hannát, mert egyszer már meg akarta. ZsoZso rezidenciára kapcsolunk, ahol Zsolt pakol Oszi után, keksz, kóla, hányás sorrendben. Érkezik Zsófi, meséli a bulit, Zsolt meg a kanapéra és egyébként egyetemlegesen mindenhova hányó Oszit. Zsolt nyert, egy hétig ő választ pózt. Összebújnak, búgnak, mint disznó az utánfutón.

Ádáz pörköltfogyasztás folyik Miklós cár kéjlakká avanzsált kéglijében. Hanna meséli a lelépőszövegét, meg a lánybúcsút kubai táncosostúl. Izgalmas, de Balázs szerint Mikit már várják a haverok. Miklós cár pattan, Hanna és Balázs pedig már is indít egy félre csúszott uncsi smárt, a srác olyan szenvedélyes, mint egy pár kitaposott rendőr csizma. Könyörgöm tanítsa meg valaki őket csókolózni, mert ez a műsor rosszabb Gaby Dohm és Klaus-Jürgen Wussow Klinika-beli csókjánál is, pedig annál nem sok kiábrándítóbb dolgot láttam életemben. Közben Zsófi és Zsolt kupaktanácsol bele az éjszakába, kitárgyalják az Oszit, hogy ez mekkora hányógép. De osztán Zsolt kezdi az érzelgősséget, meg a csöpögést, a lavórt megint betettem a tv alá. Száz szónak is egy a vége, köll a gyerek na. Nagy kedvvel jő el a reggel - hogy költői legyek, a reggelit Zsófi szervírozza. Itt jegyzem meg, hogy Oszinak nem adnék kaját, de ők tudják. A kis zabagép persze rántottát enne, hogy hűljön rá a bőr. Na húzás haza, várja a muter, csomagol-pakol, indulás. Ja és útközben a játék boltba vegyünk robotot. Bírom ezeket a kölkéket, hogy nem érzik mikor feszítik túl a húrt. Zsolt és hányógép haza, Zsófi meg tol egyet abból a magzatelhajtóból.

Indul a másnap Andráséknál is, Juli fejében boxolnak a majmok, a tegnapi „taszigál a maligán” után két összeszorított ökölben végződik a feje. Meséli a bulit Andrásnak, az andalúz éjszaka kék bugyi-melltartó kombóval együtt. András kéjes tekintettel pásztázza Julit testét, már bírná, ha az új cuccban töltené az estét. Érkezik Peti, aki jól értesült lévén dobja be a köztudatba Carlost. Köszönjük! Kinga és Zsófi ragozzák a gyerek témát, de mondd el neki, de nem mondom, de igen, de nem. Izgalmas beszélgetés, még húzzuk pár részig, legalább is addig, amíg tart a tabletta. Ugorjunk! Fejben gyenge Aliz fut össze az udvaron a jól felkészült szipirtyóval. Jó vót a buli Alizkám, jól szórakoztam és azok a játékok, meg a zumba, hát épp egy ilyen ügyes lányra van szükségem veszi magához a kezdeményezést ömlengve Klaudia. Na ezzel meg is volnánk, Aliz leigazolva kreatív igazgatónak. Hanna jön az emeletről, de a vén szatyrot nem ejti át, sejti a kígyó, hogy Hannának nem viccből hullámos a haja – hiszen Linda a földszinten lakik, vajon mit keresett az emeleten - de az csak ragaszkodik a kis hazugságaihoz., hogy ő felment Petihez, Linda ügyben közbenjárni. Ja! Klaudiát meg most fejtették le pajszerral a falvédőről.

A Rózsa hátsó traktusában Zsolt nyomja a fogpiszkáló és szalvéta rendeléseket, amikor jön Zsófi magyarázni a szart. Merhogy öregek már a gyerekhez, nézze meg Oszit, az is telibe hányta a csillárt meg a kanapét, még jó, hogy a kenyérkosár és a ruhás szekrény kimaradt. Aranypart Levi tuti a bőröndöt sem kímélte volna egy ordas okádás közben. Zsolt viszont akarja a kölkét, szerinte pont jó korban és súlyban vannak, áll a cerka, nedves a muff, szóval minden optimális. Az asztaloknál eközben Miklós tömi ésszel Pumukli Lacit, meséli hogy csípi ezt a Hannát, aki rákapott az ízére, hogy Klaudiát átverje. Igazán nagy erény. A pultnál Zsófi meséli Kingának a gyerek témát, megint a „de mondd el neki, de nem mondom” mantrákat ismételgetik.. Nem tudom más hogy van vele, de ha Kinga annyira akarja azt a gyereket, akkor kóstoltassa be magát Zsolttal, hadd lássuk mit kezd az öreg iszapszem ezzel a ki tölteni való cincér lánnyal a szerep osztó ágyon az iroda jótékony homályában. Átkapcsolunk Atikám irodájába, épp Julival elemzik a lánybúcsún elmaradt, de azon kívül jócskán bepótolt nyálas-nyelvest. Klaudia végszóra nyit be, éppen elcsípi az „azok után, ami köztünk történt” mondat részt, aláhúzza benne az alanyt, az állítmányt és a tárgyat, megjelöli a határozókat és jelzőket, majd kipenderíti Julit a folyosóra. „Neked viszonyod van Attilával?” – üt fel egy lapot. Juli néz, és vágja, hogy most úgy Isten igazából beleszart a hófehér szőrmebundába.

Címkék: barátok közt
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.10.11. 11:46:57

Hát ez istenkirály volt... könnyesre röhögtem magam!!!!!! köszi!

Mese92 2011.10.11. 12:02:19

"aláhúzza benne az alanyt, az állítmányt és a tárgyat, megjelöli a határozókat és jelzőket, majd kipenderíti Julit a folyosóra." xD LOL. Köszi az élményt :DDD

elmo27 2011.10.11. 12:07:25

Ha előbb menne le a komment, mint maga az adás, a kutya nem nézné. Esküszöm ezerszer színvonalasabb, mint ez a valóságtól elrugaszkodott magyar szappanförmedvény.
Na meg ezek a csókok! A Hanna-Balázs féle nyálcsere kb az elmegyógyintézet két eltévedt lakójának gyakorlatát közelítette. Bezzeg szegény Vili Bá még egy puszit nem kapott soha a szájára Gizikétől. Én már kifejezetten szurkolok az öregnek.

mufuvecske 2011.10.11. 12:32:55

Muhahahaha...mondjuk az írók ismét hatalmas műveltségről tettek tanúbizonyságot...ha egy kicsit is a valóságban élnének, akkor tudnák, hogy milyen egy igazi zumbaóra...:))))

loverain 2011.10.11. 13:16:11

nagyon nagy vagy, könnyesre röhögtem magam!

Lady.Vengeance 2011.10.11. 13:45:08

@Mese92: ennél a résznél majdnem megfulladtam az előbb :D

Johnny336 2011.10.11. 13:50:28

Basszus, ezek a rímek! :D

Kayzer Soze 2011.10.11. 16:26:15

Rendőrcsizma.
Szereposztó dívány.
Hajni, fölmegy már rád a hulahpp-karika?

Kayzer Soze 2011.10.11. 16:26:57

Jaaaaaj...nem Hajni.
Hulahopp sztornó, többi marad.

Kayzer Soze 2011.10.11. 19:18:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a népszerű és közkedvelt malacblogger kitiltott, miután - szokásomtól merőben eltérően - tettem néhány pikírt megjegyzést a mexikói macsó pánikszerű távozásának, valamint a guacamole con fajitas jellegű receptek ugrásszerű csökkenésének igen feltűnő összefüggésére:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.11. 20:23:56

@Kayzer Soze: tudok róla és - attól függetlenül, hogy a szívem még mindig csak érted dobog - be kell vallanom, rég láttam akkora paraszt hozzászólást, pedig.
töröld meg az orrom, megint lóg a taknyom, mint akkor, ott, a Keletinél. ahol minden kezdődött.
köszi.

Kayzer Soze 2011.10.11. 20:49:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azért ez egy ilyen sokat látott-tapasztalt némbertől, mint te, nem kis dicséret.
Nagyon büszke vagyok.
Ami a taknyot illeti, szarul is esne, ha már elfelejtetted volna.
süti beállítások módosítása