Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x26 - 1x27 és 1x28

2011. október 10. 14:05 - Hódos Hajnalka

Ott tartottunk, hogy "a srác, akinek oldalról nincs orra", és a "huszonkilenc évesen önálló ügyvédi irodám van és az valami" bevackoltak az Odúba, Balázs szerint igazából olyan volt a kibeköltözés éjszakája, mint egy túszdráma, Krisz jóvoltából meg új szót tanulhattunk: faszrágó. A búcsúlassúzás nem volt elég, még egyszer búcsúzzanak el egymástól, kettecskén, már most unom. Gergő Serit választja, igen, szeri van. Kényeskedő nyavalygás kutyaszaggatta farmerban, édelgés és vihánc. Attila Gergőtől búcsúzik, mert ő az, aki meg tudja védeni azokat, akiket meg kell még védeni. Például Kingát attól, hogy valaki megcsinálja. Műsóhaj, igen, ez komolyabb, mint szerette volna, pont ezért nem tőle búcsúzik. Stratégiai tanácsokkal is ellátja Gergőt, baszd ki a Verát és legyél gecibb. Veronika Kriszt választja, hempergőzéses csókolózás az ágyon némi naaaa… és hülyeeeee kíséretében. BTA Petit választja, el sem tudja képzelni, ha Peti kimegy, kinek fog szerelmet vallani?! Javaslom a tuját, VV Anikónak is eszébe jutott.

Peti fél az érzésektől. A sajátjaitól is, Annamari meg utál sírni, de csinálja. Peti BTA haját böngyörgeti és nem hazudna neki, én azért nem hajtanám a guillotine alá a fejem. Peti egy gonosz kis törpe, meg Casanova is. Nem a méret a lényeg meg hogy köpcös. És kurvajó a kisugárzása. Vigyorgok, nem árulom el, miért. De, elárulom, én is udvaroltam már pasinak, sőt. Benn maradunk bébi és mélyre vájkálunk egymás lelkében, jó?

Pakolásznak a Lakók, igen, Bandi kicsit sír. Krisz, mivel jólelkű, befújkálja Bandit a parfümjével, legalább jó illatal menjen haza, ha már úgy, ahogy jött. Fecónak beleszakadt a szíve Bandikába, Péter nem érti a sírás-rívást, ünnepelni kéne, valaki helyettük ment haza. Melinda kurva ideges, én röhögök, mert Kriszt hallani, a papírforma az, hogy vagy Dya, vagy Melinda. Hát mégis az Amazon ment a Szűzzel – ez milyen már – pedig Dya már az agyát is átállította. Kinga tudja, hogy kicsit bunkó, de úgy örül mind a kettőnek, Attila annak örül, hogy Dya maradt, BTA megkönnyebbült, Peti még mindig gonosz kis kerti törpe. Kinga leoltja Veronikát, nem is izgult, hanem egész este az ökörgyerekkel cimbizett, nem, nem fog odamenni hozzá, ha vele van, mert Krisz irritálja, olyan buta, mint a segg és öt mondatot nem tud vele váltani. Én se tudnék veled, Kinga, de azt hiszem, ez nem engem minősít. Attila csatlakozik, Veronika meg tudja, hogy utálják a Kubait, de ő kedveli.

Shadi gondoskodott róla, hogy az első este kihúzza a gyufát, Fecó rögtön megmutatja neki a vécét, ezt nem igazán értettem, de hát. Azt sem, hogy a fing mértékegysége a liter, de én egyszerű lélek vagyok. Veronnak az a legfontosabb, hogy Shadi orra oldalról nincs. Nem áll ki! Az legyen titok, hogy mit jelent a Shadi. Csaba ne röhögjön, róla súlyosabb beszélgetések szoktak elhangzani, merthogy a két Szellemóriás, segítek, a Köpcös Casanova és a Kingaimádó arról beszélgetnek, lehet kraft az új srácban, a kis rohadék fejével! És Esztert is kidumálják a háta mögött, persze, a Verának nagy unszimpátia lesz, mert okos, ügyvéd és karrierista. Hogy ez a három jelző hogy áll meg egymás mellett, az csak Attilának világos, én láttam már kutyán kamiont. Meg a kilencvenötévi százas törvényt is néhányszor. És voltam gyanúsított csempészet és orgazdaság miatt is, ehh, régi szép idők. Na, Shadi kihúzza a gyufát, dzsuvás a konyha. Gusztustalan. Hát, ez van, vonul át Seri a konyhán egy számomra értelmezhetetlen felsőben, aztán elég gyenge színészi kvalitásokat felvonultatva árulkodik Attiláéknak. Váháháhááá, a jordán gyereket máris egy veszekedésbe bele kell generálni, futnak a konyhába az Őslakosok.

A Villa Szókratésza, Veronika ragadja magához a szót. Lehet, hogy ő egy idióta, de ő első este inkább a többiekkel foglalkozna, aztán nem érti, hogy van az, hogy Shadi négy és fél éve szingli? Elhangzik az érzelmi intelligencia szófordulat, én felnyögök, a Doktornő heherészve bevallja, neki is csalódás, hogy kupleráj van. Shadi célozgat, Krisz és Veron kapcsolatára, ami fogmosásba torkollik, a vitából – el nem ítélhető módon – egy kurva kukkot nem értettem, valami olyasmi, hogy ki nézi hülyének a másikat és ki hazudik kinek. Krisz a dzsakuban fröcsög Szellemi Vezetőjének, ismeri ezt a fajtát, a legszemetebb! Péter most is tudja a megoldást, az új gyereket ki kell baszni a játékból, nemhogy kussolna, ráfeszül a fél csapatra! Krisz közeledni próbál Shadihoz: te mindig ilyen ellenszenves vagy, vagy mi vagyunk köcsögök? Nem azok, csak Shadi fáradt. Agyban is. Péter bölcs tanácsai után – ezt az egy két napot úszd meg anélkül, hogy összeszedsz magadnak öt-hat ellenséget, mert kurva könnyen megy – az Újak beavatási szertartása követi.

Provokatív (muhaha) kérdéseket tesznek fel, az válaszolhat, aki előbb széttör a fején egy tojást, különben inni kell valami trutyit, hát ha lekötöznének egy székre és végtelenítve kellene hallgatnom egy Bereczki cédét, jobbat találnék ki. Szóval, megtudhatjuk, hogy Shadi BTA-n kívül minden csajjal lefeküdne, Eszter és Fecó a legszimpatikusabb neki és az első estén okádni fog, Eszterről meg azt, hogy a frufruja nem atombiztos, Veronika és Attila a legunszimpibb, a pasik közül Csaba jön neki be és igaz, hogy a töltött galambok gurgulázva nevetnek.

Máris sodornak bennünket tovább az események, szokatlan összeállítással kezdődik az öfi, Sehere és Gergő enyelgését láthatjuk, „ez történt eddig” felirattal. Balázs komoly arccal közli, hogy ez a viszony túlnőtt a Villa falain, és a ma esti műsor a szőkeség köré fog épülni. Ezt kár volt szerintem, emberek százai nyúltak a távkapcsoló után, majdnem én is. A reggel csodálatosan indul, Halász Judittal, ugrándozással, visítozással, riszálással. Serinek szülinapja van. Gergő verset írt, a rímbe szedett sorokból süt az érzelem: Sehere rotyog, furcsa hangok jönnek ki a torkán, léptei csilingelnek és kicsidzsíló. Komponáltak nótát is, mivel ezt Fecó korábban elárulta, levettem a hangot, jóhogy, még a végén az ünnepelt is csatlakozik a fékevesztett danolászáshoz, alig hevertem ki az előzőt. Barinőktől rózsaszínű tortát és kedves üzenetet kap, Paszkálka is üzent, az osztálytársai szerelmesek Seribe. Anyu megható levelet írt, mondjuk nálam még mindig Szandikaanyu „ha ló lennél” kezdetű levele viszi a prímet. Seheanyu nagy meglepetésre Gergőt is beleszövi a sorokba, jó látni, hogy a lánya ilyen boldog vele, vigyázz a lányomra. A lánya vihog és nem akarja érteni, Gergőnek jólesett az anyós üzenete, Fecóék röhögnek, na, majd a Claudio megírja, hogy váffánkúló!

Paszkálka videóüzen is Serinek, Dya és Kinga meg bőgnek a nyugiban, olyan nehééééz itt benn, inkább ne jöjjön kintről üzenet. A közös sírás egész napra összehozza a csajokat, de ennek később lesz jelentősége. Seri nagyjából elbúcsúzik a fényképes kispárnájától, aztán bevágja az ágyneműtartóba, csak úgy nyekken. Aztán leül a kanapéra, és végignézi Claudio videoüzenetét, amiben őt rakják ki. Claudionak a dzsakus műsor után nincs mondanivalója. Olaszul. Ezért angolul szakít Serivel. Összepakolta a cuccait és elküldte Budapestre, végzett vele, nem akarja, hogy a nevét Sehere nevével emlegessék együtt, és ne játssza meg a jókislányt, mert egyre gyorsabban derül ki az igazság arról, ki is az a lány, aki azt hazudja, az élete tökéletes, a kapcsolata meg egy álom. Megtudhatjuk továbbá, hogy Seri Vivi. Ha valaki nem ért, az nem ért, kapaszkodik Seri a pohárba, aztán vihogva bejelenti, gyerekek, szingli vagyok! Nem kell sajnálni, Claudio megint megmutatta azt az arcát, amit már sokszor a pofájába kapott, szóval nem érdekli! Sehere ordítozik még részegen kicsikét, lebunkóparasztozza Claudiót, leszarja, mi van kinn, ja, Claudio agybeteg izé is, és sokkal nagyobbat veszít, mint ő. Mi volt az érv? A Gergő!

Seri kivonul a teraszra, dühöng, mi a fasz fog kiderülni, hogy csak vele basztam egész életem során? Serinek fáj, persze hogy fáj, hogy az ember, akire kibaszott az életéből két évet, ilyen üzenetet küldött. Benn Attiláék megbeszélik, ez várható volt és Serinek ez egy nagy szívesség. Mellesleg Attila is kibaszta volna Serit. Krisz is. Seri nagyon kivan Gergőn fekve, aztán bőg, mikor Dya kifejti a véleményét, azért gondoljon bele, ezt nem szabadott volna így csinálni. De Dya nem tud semmit, senki nem tud semmit, hogy Seri mit élt át. Nemcsak én unom, Veronika is, aki a tátott szájába mutogat az ujjával, de ezen legalább jót röhögök. Sehere aztán pezsit keres, csinibe öltözik, ez pinavillantós kis feketét jelent. Dyánál és Kingánál szakad a cérna, bevonulnak a szaunába és elkezdik kibeszélni a háta mögött, Sehere megnézi, mi a fasz van a szaunába, mi ez az antihangulat. Kingáéknak biztos, hogy semmi baja nincs, csak Diusnak nem tetszik ez a viselkedés. Sehere vállat von, neki most ez a legegyszerűbb, bevonul, panaszkodik Gergőnek, nem fogja kimutatni, minek? Dya háborog, egy kétéves szakítás, egy állítólagos szerelem nem így jön le! Kingának ne is mondja, Sehere megalázta Claudiót! Benn hatalmas buli van, Seri ordítozik, aki szeret, az bulizik velem, basszátok meg, aki meg nem, az üljön a szaunában, geci! Úrinők vagyunk, vagy mi a fasz, ugye

Sehere szívében akkora az űr, hogy a fiúk feladatot kapnak, vigasztalják meg. Krisz, aki a feladat alkalmából a Csók nevet választja magának, hevesen udvarol, Seri csak nézze meg a szempilláját oldalról! Veronika ettől mindjárt hány, pedig Krisz még csak most mondja azt, a legszebbet, a szívét is odaadná Sehinek. Gergőt szó szerint fényezni kell valami trutyival, Shadi szenvedélyesen udvarol, Veronika szerint is nagyon cuki. Nem is, egyébként, csak húzza Kriszt, akivel végig veszekednek, ne fogdossa a combját, ne segítsen neki, ne menjen utána, miért nem úgy oldotta meg a feladatot, hogy azt mondta Serinek, a szíve már másé? Mert Krisz szíve még nem Veronikáé, de már az övé se. Shadi és Veronika a teraszon vigyorogva felfedik a titkot, direkt tették féltékennyé Kriszt, Péter kap az alkalmon, ahha, akkor tőled a későbbiekben is erre számítsunk? A Kubai bevonul a Szellemi Vezetővel a nyugiba, feleslegesen, mert a tajtékozó ordítást a kertben is lehet hallani, hát ki ez a gyerek? Egy faszrágó! Veronika meg ilyenen kiakad? Hagynom kell ezt a nőt! Sebezhető vagyok vele! És ha megdugnád, és ott hagynád, kérdezi Péter, én meg csak remélem, hogy a Veronikák, akik az ajtó előtt hallgatóznak, hallották.

Na, hát másnap lesz itt olyan cirkusz, hogy csak na. Mielőtt Veronika a lehető legbambább fejjel nem akar arról beszélni Diusnak, hogy a nagy büdös semmitől változott meg minden, és a Kubai levegőnek nézi őt, Attila értékes gondolatokat oszt meg velünk a riportban: Krisz konfliktuskezelése óvodás és nagyon pici az agyi kapacitása. Krisz Verának panaszkodik, hiába, mert ő már elveszítette a fonalat. BTA kiokosítja, mindig a férfi megy a nőhöz, de azért ne vigye túlzásba a nyalást. Ha már egy kis féltékeny pöcs volt, az a minimum, hogy odamegy Veronikához és azt mondja, hülye voltam, bocsi. Krisz és Veronika kapcsolatában nemcsak a nemááááá az állandó, hanem a fogmosás is, csókos békülés, Veronika talán érez valamit.

A nagy megbeszélések napja a mai, Sehi és Kinga akkor megbeszélik a szaunában, ezentúl én is úgy fogok edzeni, mint Sehere, csak én a másfél méteres zámiát fogom emelgetni a nappaliban. A beszélgetés lényege, azon kívül, hogy Dius nem tudja, mit jelent az inkorrekt szó az, miért pont egy Kingával kellett lepaktálni és egy órás megbeszélést kreálni ebből az egészből? Egy Kingával?! Dya csak a véleményét mondta el, egyébként meg mindenki úgy gondolja a Villában, mint ő, csak senki nem meri Seri szemébe mondani. Ezekkel a szavakkal Dius meg is építette a gátat közéjük. A megbeszélés olyan jól sikerült, hogy Sehere nem sokkal később BTA-nak fröcsög Dyáról, meg kicsit nyafog arról, szerinte most meggyengült. Annamari is filózott ezen, és arra jutott, meg fog erősödni, de nem hiszem, hogy a virágemelgetésre gondolt. Seri varázsütésre most már érzi azt a vibrálást, amiről Gergő beszélt, de össze van zavarodva, és lassítani akar Gergő léptein. Ha még egyszer elhangzik a vibrálás szó, véresre karmolom magam, esküszöm. Attilát és Kingát hálistennek csak egy-egy pillanatra látjuk, például akkor, mikor Attila arról beszél, be kéne szívni a Dyát az Ötösbe, neki is jó, mert védelmet kap. Az idő is alkalmas rá, mert Kingát most éppen szereti.

Ma is van feladat, mutassák be az újaknak, hogyan élnek a Villában. A paródiákra való felkészülés izgalmasabb, mint maguk a paródiák, Seri tekeri magát, Csabának nincsenek jellemző mozdulatai, mert egy semmilyen, Annamáriának pont az a jellemvonása, hogy nincs neki, Krisz meg egy istentelen fingógép. Nekem egyébként Gergő, mint Dya tetszett a legjobban és bírtam Péter teátrális Fecó előadását is. Sádi és Eszter szerint Attila és Seherezádé voltak a legjobbak, ízlések és pofonok. Aztán arab est Shadi tiszteletére, azaz lóvásár csajokkal. Most Kinga nézze meg ezt a segget! Kinga nem Dyáét, hanem a sajátját nézegeti, jön a hiszti, hogy ő dagadt és csúnya, ezért nem is megy ki rázni. A többiek igen, a fiúk csorgatják a nyálukat és pontoznak, ebből lesz a következő hirig, Krisz három pontot ad Annamarinak, aki cserébe letahózza. Most azért, mert az Attila lepontozta a Veronikát? A következő öt percben BTA bőg és az ordítozza, de miért pont engem? Összesen négyszázharminchétszer. Péternek kreatív javaslata van, amilyen az aggyonisten. Vágjon vissza, és ne felejtse el, a bosszúnak aránytalanul durvábbnak kell lenni.

Annamarinak sem kell több, a szeme villogásából azt várom, isznak Péterrel egymás véréből, de nem, csak odaszól Krisznek az asztalnál, ha ki akarnék veled baszni, most mindent elmondanék a Veronikának, és repülnél, kiscsillag! Veronika bekapja a horgot, a Kubai érzi, hogy szorul a hurok, üvöltve tetűládázza Annamarit, aztán kénytelen elvonulni Veronnal, mert az ultimátumot ad: vagy elmondod most, vagy nem szólok hozzád többet. Krisz bevallja, hogy tegnapelőtt előttig nem érzett semmit a Kacsa iránt, nem hitt neki, nem bízott benne, volt olyan gondolata is, hogy csak lefekszik vele és hagyja az egészet. Na, adj neki bőgni, ágyban, párnák közt. Tudod, hányszor csalódtam én már a pasikban? Nem, Veronika nem fogja megérteni Kiszopot, hányingere van tőle. Annamari kicsit röhög a konyhában, az a legszebb az egészben, hogy Krisz neki nem is mondott olyat, csak le akarja fektetni Veronikát, a hülye mindent bevallott, aztán gyón Veronikának, de hiába, mert Veronikának csak attól a macitól nincs hányingere, amit az ágyban ölelget.

Attila megint készül valamire, mert odamegy a Laokoon-csoporthoz, és baszogatja őket, persze a riportszobában ártatlanul azt mondja, szeretne ő is Kingával így feküdni, mert Gergő és Seri. A nyugiban dématracozás van, Shadi arról beszél a visszafogottan rángó Dyának, bejött ide a Villába, hogy megmutassa magát a nőknek, hogy megtalálja…. És lehet hogy itt vagy? Én meg azon gondolkodom, nem kell itt se Veteránnak, se Manipulátornak lenni, mikor ez a csapat hülye kitátott szájjal, egymás sarkát taposva lohol házhoz a lófaszért.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.10.10. 14:11:01

picsába:-)

ezek szerint jobban vagy Hajni:-)

gyógyulgass tovább:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.10. 14:19:15

@genevieve: sztem simán meg lehet fejteni, mit morzéznak a fogaim. :D
és az sem segít, hogy 15.3 fok van a lakásban.... mióta tudom, még jobban fázom :D

Hódos Hajnalka 2011.10.10. 14:21:28

@genevieve: mindjárt érkezik az olajradiátor.

capa05 2011.10.10. 14:22:17

Csak most értem haza, de örömmel köszöntelek Hayny!

capa05 2011.10.10. 14:23:19

Együtt érzek veled!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.10. 14:23:52

Mingyá' el is olvasom. Azt nem értem, miért nem mutatják az új csajt, pedig nekem tetszik. Vagy csak keveset láttam?

beacska 2011.10.10. 14:25:08

sajnálom, hogy a Péter-Cris párbeszédből csak ennyit adtak le, és azt sem következetesen, mert ez azért ennél fer-ge-teges-ebb volt...:(((

Dragonair 2011.10.10. 14:35:34

múltkor szóba került mi a fene van a nagyival meg anyával...és most akkor ki nevelte ezt az idiótát? Itt a válasz és a kommentek alul...beteg :(
newsee.hu/tartalom/vv-seherez%C3%A1d%C3%A9-anyja-ink%C3%A1bb-tanul%C3%A1st-v%C3%A1lasztotta-gyereknevel%C3%A9s-helyett

genevieve 2011.10.10. 14:43:37

@BGy: most fel van fogva elöl a haja, igy egészen helyes az arca:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 14:45:10

Jobbulást Hajni!
/Kis hazai házipálesz nem lendítene a dolgon? Hidegre, melegre egyaránt jó. Tapasztalataim szerint../

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 14:47:49

fel fogok mondani azzal az indokkal, hogy így nem érek rá levadászni a legújabb posztot...:D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.10. 14:49:31

Tizennegyedik? Wow, ilyen se' vót még :P

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.10. 15:00:49

Shadi utolsó pár perces monológját nem értettem. Udvarolt Dyának, vagy mi volt az?
@genevieve: szerintem is jól néz ki.

genevieve 2011.10.10. 15:04:32

shadi tényleg jól lát a pályán:-)

megmondta, hogy attila ezzel az akcióval elveszitette gergőt...és ő meg rábólintott

traff 2011.10.10. 15:07:51

Na megint volt egy szerkesztési baki, nem számít, nagyobb szám volt erre vadászni a vv4-ben, de akkor is leírom, ugye Kinga picsogott a hastáncruha miatt, hogy felvéve milyen szar és nincs segge benne, utána amikor a többiek táncoltak, bevágták Kingát, amint a szobában az ágyon kuporogva sír CIVIL UTCAI RUHÁBAN, majda a tánc végén Annamari kiokosítását(Peti és Attila általi Kriszbosszút) Kinga újra a hastáncruhában hallgatta.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.10. 15:09:40

Hajnycy! a végéről a link...a sixx-es...csak szólok, nehogy a végén ne elvigye az olajradiátort büntiből.

genevieve 2011.10.10. 15:13:51

na alakul a klikkesedés:-)

ne rakjon senki jelet attilára, hogy ne vihessen ki senkit:-)

a végén párbaj nélkül marad bent:-D

Akármi Áron 2011.10.10. 15:17:06

Három azegybe, így senem rossz:))
"Úrinők vagyunk, vagy mi a fasz, ugye?":D Jeee!
Hajny egy baciölő gyógyitóka és egy remek mentor csodákat művelhet a hirtelen gyógyulásod érdekében.:)

beacska 2011.10.10. 15:17:51

@traff: biztos, hogy utcaiban volt? nem köntösben? mert volt kb. egy óra, amikor kérette magát, és akkor magára húzott vmit...pulcsit, vagy köntöst, vagy mit...

endri33 2011.10.10. 15:18:02

Sziasztok!Még soha sem "elsőztem", nem is nagyon kommenteltem, de követem a blogot és nagyon jól szórakozom!
Gratulálok és jobbulást kívánok Hajnynak, a többi kommentelő is nagyon jó, így tovább :-)!!

genevieve 2011.10.10. 15:23:38

@endru33: köszönjük a hitkösség nevében:-)

(nehogy azt hidd, hogy nem utál mindenki az elsőzésért:-D

BarBwire 2011.10.10. 15:30:00

Sziasztok, na miről maradtam le? Hétvégén nem volt sok időm nézni-olvasni. Hayny köszi az irományt, így nem vagyok annyira lemaradva.

foxglove (törölt) 2011.10.10. 15:30:58

nézem a tegnap éjjelit, Kinga konkrétan bőg attól, hogy nem bírja elviselni Attilát, mert ha nem úgy viselkedik vele, ahogy az Attila szeretné (gondolom Alek/Éva viszonyt nyomatná Attila még mindig, a csökött agyával nem hajlandó eltérni ennek a húdekreatív másolásától), akkor bunkó vele és bántja.

És ilyenkor jön lilu és elmagyarázza nekem, hogy Attila mennyire szerelmes, és mennyire vágyik a szíve mélyén a szeretetre.

Hódos Hajnalka 2011.10.10. 15:31:02

@atlantisz72: :D köszönöm, hogy szóltál. az olajradiátoromat meg nem adom :D

@endru33: gratulálunk és üdv. :)

genevieve 2011.10.10. 15:35:34

@BarBwire: éppen ráérek és már 2,5 órája nézem:-)

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.10. 15:37:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Látod a zugolvasód képes regisztrálni csak azért, nehogy bajba kerülj..:-))

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.10. 15:37:53

Csináltam magamnak két brutális nagy bundáskenyeret, a tetjét fokhagymás tejföllel kentem be. Teát utálom, sör jár mellé. És akkor most kezdjük el olvasni a mai posztot!

MagasMacska 2011.10.10. 15:41:18

@Csehszlovák Kém:
Te gaz!! Én meg nem csinálhatok, mert megyek tornázni...

capa05 2011.10.10. 15:43:18

Ha így halad akkor Attila kettesben marad a sírdogálós szócsővel

MagasMacska 2011.10.10. 15:49:29

@capa05: Aki nálam egészen magasról egészen alacsonyra (szinte attilai mélységekbe) bukott.

huncut 2011.10.10. 15:51:48

@Csehszlovák Kém: @MagasMacska:
Tegnap én is "bundikenyeret" készítettem, szerintem mindannyiunknak nagy segge lesz, ha ez így megy tovább. :DDD

Talpig Jimmy 2011.10.10. 16:00:00

@MagasMacska: már miért ne ehetnél fokhagymát? Legfeljebb nagyobb területed lesz :)

Krissyfurrr 2011.10.10. 16:06:03

Hayny, jobbulást! :) A poszt pedig szokás szerint zseniális! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 16:06:31

Sziasztok!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Még mindig jobbulást kívánok!

@tek-NONO-logi error: Éljen, bár, sztem nem teljesen az volt, ha Veron lábából indulok ki, mert úgy nehéz lenne:)

És nem tom megérteni, h miért ott kell, ahol rajtad kívül még 12en alszanak, hallgatóznak, etc....Menjenek ki a D-matracra!:)

@huncut: köztudott, h minden kommentelő buta és nagy a segge, legfőképp irigy a szuper sztárokra a villában, tehát nem lesz nagy seggünk, hanem már van:D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.10. 16:06:35

@MagasMacska: lehet jobban jártál, kint hideg van és nem akaródzik kicsapatni a zsírszagot, mentem vóna én is csuklyázni:D

@huncut: mint tudjuk, nagy segge csak a Kingának van, de VV5 alatt szerintem meglesz a has is :)Hiába, Hajni posztjaihoz - innen is jobbulást - kötelező a legjobbakat tudom főzni :P

@tek-NONO-logi error: nagy mázli, h a bréking előtt elpusztítottam a "bundikenyerket" :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.10. 16:08:17

@Talpig Jimmy: Prágában bármelyik diszkóban alap a fokhagymaszag, a jányok is imádják, és tolják is rendsesen! :)

genevieve 2011.10.10. 16:14:08

@tek-NONO-logi error: érdekes élményeid lehettek, ha neked ez az amit irtál:-D

sandokan 2011.10.10. 16:15:43

Az elmúlt két hétben lezajlott ki tartja nagyobb bolondnak attilát verseny után, érdekelne, hogy akkor mit mondtok a tegnap esti gergő alakításra?
A megtért szakács konkrétan egy őrült, aki komoly mentális problémákkal küzd. Nagyon durva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 16:19:38

@genevieve: tulajdonképpen én is erre gondoltam, de jobban fogalmaztad meg:D

genevieve 2011.10.10. 16:22:33

@sandokan: én, konkrétan bolondnak tartom attilát:-)

genevieve 2011.10.10. 16:24:53

hehe a csajok bécire vannak rákattanva:-D

foxglove (törölt) 2011.10.10. 16:28:09

@genevieve: basszus pont ott tartok és pont be akartam írni:D

Tjuca 2011.10.10. 16:29:18

@sandokan: egyik 19, másik egy híján 20

genevieve 2011.10.10. 16:31:18

és ahogy most a csajokat hallgatom, mind gergőre van ráizgulva:-)

foxglove (törölt) 2011.10.10. 16:34:29

legyen, kopasz, kigyúrt, és gengszteres. az se baj, ha igazából gengszter.

genevieve 2011.10.10. 16:35:29

@sandokan: egy embernek akit direkt provokáltak és felhúzta magát..irtam már az előző posztnál kommentbe, hogy bárkit ki lehet borítani...és mindenkinél van az a pont, hogy ordibál...

ebbena vv-ben sem ő az első aki ordibált...attila is megtette már...

(ismét megjegyzem nekem gergő egyébként nem kedvenc)

genevieve 2011.10.10. 16:36:01

@foxglove: na ez a baja attilának, gergővel :-)

sandokan 2011.10.10. 16:37:16

@Tjuca: pontosan, sokan koppantak most.

genevieve 2011.10.10. 16:37:32

kinga értékelése: attila 3-as

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.10. 16:38:18

@genevieve:

Nekem nem tűnik gengszteresnek. Annyira gengszteres mint gernika hörcsöge.

foxglove (törölt) 2011.10.10. 16:39:15

@genevieve: visszatérve Bécihez, ezek után nagyon remélem, hogy beküldik a csajokhoz pár napra, kíváncsi lennék a reakciókra:)

genevieve 2011.10.10. 16:39:58

péter élég sok csajnál kap 1-est

genevieve 2011.10.10. 16:40:40

@foxglove: nyugi, befogják küldeni:-D

nem véletlenek ezek a játékok:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.10. 16:41:20

@genevieve:

Csodálkozol? Rosszindulatú kis gnóm :) BTA majd felrántja az átlagát :)

sandokan 2011.10.10. 16:42:05

@genevieve: aha, most akkor olvasd el kérlek, amit korábban dexter alakításainál írtál.

láttad a szemét a szakácsnak? hallottad amit és ahogy mondta? akkor miről beszélsz? mindegy, nem is vártam mást tőled, tényleg.

genevieve 2011.10.10. 16:46:07

rendesen ekézik a csajok a pasikat:-)

genevieve 2011.10.10. 16:50:49

vera is 1-es adott péternek:-)

genevieve 2011.10.10. 16:52:07

attilát pedig a feje miatt nem birják a csajok:-)

foxglove (törölt) 2011.10.10. 16:52:48

a darázsderéktól miért kell hányni?

genevieve 2011.10.10. 16:55:07

@foxglove: fogalmam sincs, nekem bejön:-)

genevieve 2011.10.10. 17:00:09

@foxglove: milyen jót fognak ebből csemegézni a szerkesztők:-)

capa05 2011.10.10. 17:00:48

Hát végig pörgetve az online adást én csak arra nem tudok épeszű magyarázatot találni, hogy Kinga mért megy mindíg Attila után?
Ha ezt valamelyik fórumtársnő megmagyarázná! megköszönném.
Ja és attól szexis egy férfi, hogy kivasalja az ingét? Plusz pont hogy ruhástól fekszik az ágyba...

Andrei87 2011.10.10. 17:03:18

Amúgy a szakítós üzenet közben szerintem Stohl Buci fényképet tették be, nem is Claudióét...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.10. 17:05:47

@capa05: Mert párbaj szempontjából fosik tőle, röviden ezért.

traff 2011.10.10. 17:06:04

@beacska:

www.valovilag.hu/video/143919

elején rajta a bugyogó fekete felsővel
2.05-utcai ruha
5.22-hipp-hopp felöltözött hastáncruhába a végén, még a hastáncfelsőt is felvette?Minek?
1, összeszerkesztési hiba-nem kronológia
2, Attilának megmutatta magát a ruhában, kérésre.:D Á, nem.

Ja, a videón 1.50-től érdemes Sádi szemeit nézni, ahogy Dyát falja a tekintetével.

Tjuca 2011.10.10. 17:09:58

a rúdtáncos megjegyzés odabökött. :-)

traff 2011.10.10. 17:16:55

Tudnátok linkelni Gergő-kiborulást?
Mikortól?

capa05 2011.10.10. 17:18:42

@traff: tulajdonképpen az elejétől mert akkor kezdi a sírós szócső oltogatni .Gergő olében ül she és onnantól.

nowo 2011.10.10. 17:19:27

@genevieve: Elkezdtem nézni az online-t,és ha jól értelmezem,akkor az ominózus Gergő-kirohanás nem látható benne,mert az korábban történt,így valszeg a mai öfiben lesz benne,ugye?

rumoskola 2011.10.10. 17:23:27

"Shadi" jelentése: vándor alóza :D
(egy hal) és még hasonlít is!

capa05 2011.10.10. 17:24:56

@rumoskola:
köszi, ez mitől olyan titok???

traff 2011.10.10. 17:28:19

@nowo: a vvblog.com videoajánlójában benne van, de rákattintva nem érhető el a kirohanásvideó.
Vajon miért???

capa05 2011.10.10. 17:29:36

@capa05:
Most, hogy írtad rákerestem, de perzsául: öröm, boldogság

nowo 2011.10.10. 17:38:35

@traff: Én sem tudtam elérni.:(

Turambar 2011.10.10. 17:39:08

Pedig a fing mértékegysége tényleg a liter. :D
Orvoslásban a testben keletkező gázokat, folyadékokat literben szoktuk megadni. ;)

traff 2011.10.10. 17:42:41

@Turambar: te tuti állatorvos vagy:D

nowo 2011.10.10. 17:52:25

Attila megint készül valamire, mert odamegy a Laokoon-csoporthoz, és baszogatja őket, persze a riportszobában ártatlanul azt mondja, szeretne ő is Kingával így feküdni, mert Gergő és Seri. A nyugiban dématracozás van, Shadi arról beszél a visszafogottan rángó Dyának, bejött ide a Villába, hogy megmutassa magát a nőknek, hogy megtalálja…. És lehet hogy itt vagy? Én meg azon gondolkodom, nem kell itt se Veteránnak, se Manipulátornak lenni, mikor ez a csapat hülye kitátott szájjal, egymás sarkát taposva lohol házhoz a lófaszért.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez nagy volt!

evangeline77 2011.10.10. 18:05:36

@nowo: Nekem is ez a mondat tetszett a legjobban. Hajni egy állat, jó értelemben!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jobbulást! Füzesabonyban sem sokkal jobb az idő!;)

nosce 2011.10.10. 18:08:50

@capa05:
Attila erős ember azért lohol utána Kinga, és annyira nem buta h ezt ne lássa át...de egyébként Attila az egyetlen akinek van stratégiája és taktikája a villában, még Péter is egy nagy nudli ehhez képest vár a felcsillanó lehetőségekre és ennyi...Feco még aki jól megérzi mit kell lépnie a többi csákó nettó fasz...

capa05 2011.10.10. 18:27:03

@nosce:
Valaki árulja már el, hogy mitől erős ember? Mert azt híreszteli magáról vagy azt a látszatot kelti? Ezt már csak az idióta síró szócső veszi be.
Első pillanattól felvette ezt az irányító pózt és kész!
Az egész dologról a Gyalog galopp jutott eszembe!
" Attól vagy te király mert egy hibbant tyúk a vizirevűből a fejedhez vágott egy rozsdás kardot"?

beacska 2011.10.10. 18:40:11

@nosce: Attilának semmilyen stratégiája és taktikája nincs. Az volt a nagy terv, hogy majd az első 6 összetart és jól megnyerik. Csakhogy ehhez egy erős vezéregyéniség kéne, aki nem Attila, az már tisztán látszik...

beacska 2011.10.10. 18:41:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szerintem érdekes, hogy a borgon kívül egyszer 7-est és Esztertől 6-ost (!) kapott, és Vera is szíve szerint 7-est adott volna, csak nem akarta kiadni magát...

...inkább 2 csajnál tuti, mint az összesnél langyos víz...;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 18:47:11

@beacska: teljes mértékben egyetértek! Egyébként szió! Nem tudom, h miről van szó pontosan, h ki, hol, mit pontozgat! :P

capa05 2011.10.10. 18:56:50

@ladyandhenk: online adásban a csajok pontozták a fiúkat (csajos buli volt)

nosce 2011.10.10. 19:04:21

@capa05: @beacska:
nézzétek végig az éjszakai felvételeket és meglátjátok h mitől. Attila gondolkozik direkt provokál szövetségeket köt, tábort szervez a többi meg ösztönlény....

capa05 2011.10.10. 19:09:44

@nosce: Igen a nagy taktikában csak az idióta maradt párnak.

Hurri Kán 2011.10.10. 19:20:23

Jó estét, mindegy, kinek. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 19:25:33

@gyvy: Köszönöm szépen! Neked is nagyon szép estét!!!

Ja, mi újs a gipszmintával? Elküldtem már a postával?:D

Hurri Kán 2011.10.10. 19:26:38

@ladyandhenk:
Igen, de zenés felárat kértek. Azt mondták, túlméretes a csomag. :DDD

MissX 2011.10.10. 19:29:38

jó estét jó szurkolást és jobbulást a betegeknek, kiváltképp Haynynak :)

MissX 2011.10.10. 19:33:26

azért a gergő-attila vitából kiderül, hogy attila csak azokkal szemben nagypofájú-szemét-pszichopata dög, akikről tudja, hogy gyengébbek nála. ez miatt külön szánalmas is

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 19:35:57

@gyvy: mennyibe került az?:P

Nem hiszem én, h az olyan méretes lenne!:D

Hurri Kán 2011.10.10. 19:55:18

@ladyandhenk:
Küldjek képet, vagy mire gondolsz? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 19:58:41

@traff: de sok kollegájára mondják ugyanezt, csak különírva.:D

@ladyandhenk: úgyis csak hangember, szerintem nem veszélyes bolond..:D

Hurri Kán 2011.10.10. 20:00:33

@fkangi:
Kegyednek is jó estét. :)

MagasMacska 2011.10.10. 20:02:08

@genevieve: Hűűű, hol van ez a "játék"?

haruka 2011.10.10. 20:05:22

@ladyandhenk: hali! :)

mikor lesz megint aréna, meg ilyenek?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 20:08:33

@gyvy: igen, minimum:D

@haruka: szió! Válaszoljak ma, most pl??:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 20:12:29

@gyvy: juj, most meg kellett volna ijednem? Tényleg olyan nagy doboz kellett?:O

(persze, h ezt szeretném, hát ki nem?:))

Turambar 2011.10.10. 20:13:14

@traff: :D Nem, nem. De folyadékból több liternyi össze tud gyűlni bennünk. :D

haruka 2011.10.10. 20:15:26

@ladyandhenk: ja, azt a néptől kérdeztem. :)) te viszont írhatsz, ha van kedved, még talán ébren is bírok maradni az öfi végéig, és el is olvasom! :D

evangeline77 2011.10.10. 20:16:53

Emberek, pls, kommenteljetek! Extrém szar kedvem van, viszont a "hülyeségeiteket" jó olvasni..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 20:17:10

@haruka: jó, írok!:D

Nem mellesleg én is a nép közé tartozom, elvileg, bár...:D

MagasMacska 2011.10.10. 20:19:18

@stella03: Úgy tűnik a többiek is hasonló helyzetben vannak...

Hurri Kán 2011.10.10. 20:19:58

@MagasMacska:
Nemnem. Nekem tök jó kedvem van. :D

evangeline77 2011.10.10. 20:24:08

@gyvy: jó neked. akkor mesélj,vmi jó storyt!! vagy vmelyik villalakó produkáljon egy kis botrányt..:)

Albino Vernyul 2011.10.10. 20:29:14

Kutyulik Baja kornyeken...:

http://www.facebook.com/VVAniko?sk=wall&filter=1#!/VVAniko/posts/259320700779143

Albino Vernyul 2011.10.10. 20:29:50

@Albino Vernyul:
" Figyelem!!! 7 Labrador kiskutyát találtunk egy erdőszéli úton dobozba kirakva. (no comment...) Gazdikat keresünk. Mind egészséges és gyönyörű. Akit érdekel kérem jelentkezzen. Telefonszám: 06-20/268-5288." Kérek mindenkit, h tegye ki az üzenőfalára! Baján vannak! Előre is köszönöm ha kiteszed!!!! És tovvábbi szép Napot."

Hurri Kán 2011.10.10. 20:30:29

Megvacsizom végre, utána mindenkinek rendelkezésére ülök. :DDD

haruka 2011.10.10. 20:33:33

@ladyandhenk: jó, te is a nép vagy, de psssszzzt, te puncsos vagy, szóval érted! ;) :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 20:37:22

@haruka: írtam, írtam, írtam:P:P:P

Most büszke vagyok magamra!:D

@Albino Vernyul: köszi, eszembe juttattad, hogy be kell engednem a törpét! Kutyiknak minden jót!!!

haruka 2011.10.10. 20:43:57

@ladyandhenk: hölye! :D olvastam! kösz, hogy aranyos, ahogy leírtam, de átélni nem olyan jó. :) de rámozdulni tényleg nem akarok. bár ma majdnem írtam neki fészen! :P :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 20:49:06

@haruka: no, majd azért írj levelet is:)

Eb már beengedve, egyébiránt! Ja, és az lett,a mit mondtam! Tequila majdnem neki ment a tökmagnak, mert nem ismerte, v nem akarta megismerni:D Így lenne 5ösöm:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 20:51:15

le fogom mészárolni a családom tagjait, ha 10 perc múlva nem vonszolják át a gyenge testüket a másik tévé elé! :D

haruka 2011.10.10. 20:52:49

@fkangi: ööö, és miért nem te mész a másik tévéhez? :D

@ladyandhenk: majd írok! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 20:56:31

@fkangi: és miért nem viszed a gépet át?:D:D

Nem! Tequila és Dalí!!!:D

dr. gernika 2011.10.10. 20:58:57

@genevieve: Igen, úgy sokkal jobban néz ki.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 20:59:15

@ladyandhenk: mert túl sok vezetéken kellene átesnem útközben..:D nem veszek laptopot, megvárom, míg a melóhely -remélem, már tényleg nemsokára - megteszi helyettem.

a festő, személyesen??:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 21:07:33

Lilu ma olyan amint Böbe-baba abban a pöttyös izében.
És megint kaszál a lábával. váááááááá

MagasMacska 2011.10.10. 21:08:15

UJa, szóval, hogy valaki belenyúlt Gergő holmijába? Azért én is üvöltenék.

dr. gernika 2011.10.10. 21:08:29

lilunak nem áll jól az irónia.
A felsőjéről és a festett szemöldökéről nem is beszélve.

Lasombra 2011.10.10. 21:10:34

háj,

Hajni jobbulást, ha nem vagy jól - nem vagyok képben, gyorsolvasok :D - kösz a Dya képeket.

a mai öfi érdekes lesz.
már az első hsz-em előtt 3x elhangzott a magamfajta kubai kifejezés.

Gergő vajon kibelezi Ateszt a kisollóval?

Hurri Kán 2011.10.10. 21:10:43

Megen lemarattam az elejéről... :D

fran7 2011.10.10. 21:11:19

A kubai stílus: futni a nő után. Azt hiszem ezért Kuba felszámolja a kapcsolatait Magyarországgal.

dr. gernika 2011.10.10. 21:14:02

Nekem még sosem mondtak olyan románckodósat, hogy BE-JÖSSZ!
meg, hogy Szeretlek baszki!

dr. gernika 2011.10.10. 21:15:38

És most elválnak, vagy miért mentek ügyvédhez? :)

sogeking 2011.10.10. 21:16:14

rtl klub átállt más felbontásra?
a régi típusú anti full HD TV-men mindenkinek óriási feje lett:)

foxglove (törölt) 2011.10.10. 21:16:30

Lilu ma tényleg fura valahogy. Furább a szokásosnál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 21:18:12

Dr. Eszter egész helyes volt. Nem áll jól neki a frufru. Kb. 8 kilót pakol a megjelenésére.

Lasombra 2011.10.10. 21:18:29

Itt Petrocelli is sírva tépné szét az ügyvédi diplomáját vagy engedélyét vagy amijük az ügyvédeknek van.

panoz (törölt) 2011.10.10. 21:18:46

Ez valami új lakó? Lemaradtam.

Emanuelle 2011.10.10. 21:18:49

Mennyivel helyesebb Eszter ezzel az egyszerűen hátrafogott hajjal, mint a beszavazón a kiló sminkkel meg azzal a rémes frizurával.

Lilun meg az az otthonka...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 21:19:08

@foxglove: olyan püffedt is a feje. Vagy másnapos vagy terhes.

Hurri Kán 2011.10.10. 21:19:39

DrEszter most kihallgatást tart? :)

fran7 2011.10.10. 21:19:46

Ezt a nyűglődést. Eszter szerintem örül, hogy nem ment bírónak. Mit gondolhatnak a bírók, amikor ilyen ügyekkel keresik meg őket? S ők nem nevethetnek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:19:56

@foxglove: lehet, hogy ma már gondolkodott
@gernika: biztos, nem vagy hozzá elég intelligencs.:P:D

Emanuelle 2011.10.10. 21:21:26

Zizike alig szerepel:-(

Hol lehet panaszt tenni? Több Zizzancs malackát!

Hurri Kán 2011.10.10. 21:21:30

@fkangi:
Vagy nincs meg a megfelelő temperamentus! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:21:52

@fkangi: igen, kicsi, törpe schnauzer reinkarnáció:) De most boldog, mert bent van:P A sok vezeték nem lehet akadály:)
Kiebrudaltad már a családot?:P

@Emanuelle: igen, szerintem is! A stylist idióta:P

Lasombra 2011.10.10. 21:22:25

most akkor nem is olyan jó a klaudijó?
vagy Serezedádé összevissza beszél vagy itt vagy a beszavazón?... neeem, az nem lehet. ő nem olyan lánynak néz ki.

nowo 2011.10.10. 21:22:43

Egészen Fellinis-fordulat volt ez,amit Krisz az előbb lenyomott,ordítozva az udvaron.
Csak éppen nem volt egy fa,amire felmásszon...:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:23:44

@gyvy: hacsak az nem..:DD bár Veronika temperamentusa nem annyira ütős..vannak ennél rosszabbak is:D

Emanuelle 2011.10.10. 21:23:56

Csabának reszeltek, Attila legyakja ha lesz valami Kingával

sogeking 2011.10.10. 21:23:58

@MagasMacska: eddig nem vettem észre, lehet, hogy a szolgáltatótól is függ

foxglove (törölt) 2011.10.10. 21:24:54

azért arra kíváncsi vagyok, hogy drEszter, mint jogász mennyiben más szerződést írt alá az rtlnek, mint a többiek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:25:20

@fran7: voltam én olyan családis válóperen, h a bíró halra röhögte magát:) velünk együtt, de még ilyen büntetőügyön is, nem is egyen:)

Emanuelle 2011.10.10. 21:25:28

@nowo: Nekem inkább Sörgyári capriccio ugrott be:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:25:31

@ladyandhenk: ajjé..:D a férjem szerint mazochista vagyok, hogy ezt a szart nézem, de amikor két-három mondatot felolvastam neki valamelyik posztból, meg egy-két hsz-t, akkor közölte, hogy most már tutira zártosztályon fogom végezni :D

BarBwire 2011.10.10. 21:26:06

hali, Lilu elővette a terhes ruháját?

Egyszer a Sehi-Gergő páros, most meg a Krisz-Veronika. Más nincs?

Lasombra 2011.10.10. 21:27:03

@foxglove: szerintem hajszálpontosan ugyanazt. a szakácsok is járnak néha mekibe.

fran7 2011.10.10. 21:27:22

@ladyandhenk: Addig jó nekem, míg ilyen helyen nem kell megjelennem.

haruka 2011.10.10. 21:27:30

jaj, volt valami izgi eddig? kellett nekem fél órát telefonálni...

Lasombra 2011.10.10. 21:28:06

na Sehi-mama már siratja a lóvét.

BarBwire 2011.10.10. 21:28:21

Na sehi anyja a holnapi fokuszban.

sogeking 2011.10.10. 21:28:29

@haruka: ittam egy pohár málnaszörpöt :D

capa05 2011.10.10. 21:28:56

@Emanuelle:
Csaba ritkán szól de jót!
A múltkor nemes egyszerűséggel közölte Attilával "leszarlak" .Az meg csak nézett...
Szóval lesz még problémája Csabával.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:29:17

gyerekek, valami ajánlóban mutatták fél percre Sehe anyját, hát azt kell mondjam,annak alapján, amennyi látszott belőle, hogy ezerszer különbül néz ki mint a lánya...

BarBwire 2011.10.10. 21:29:27

@sogeking: jaja, azt kihagytam, na meg még "hiányzik" a törpe-démon páros is.

dr. gernika 2011.10.10. 21:29:40

@fkangi: Vagy nem volt még elég temperamentusú pasim...

capa05 2011.10.10. 21:29:45

@BarBwire: Ma már nyilatkozott, fent van a Neten.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:30:06

@BarBwire: de, Kinga- Attila:)

@fkangi: nos, az én párom is hülyének néz ilyenkor, de jól szórakozom, nem kell gondolkodni, eleget teszem napközben, ugye:P

Csak röhögni kell:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 21:30:38

@nowo: szerintem meg ripacskodó volt. Látszik rajta, ahogy kétségbeesetten kutat az agyában (?), hogy mit mondjon, mivel lehet még feltűnőbb.
Vagy eredetibb. <-csak ezt a szót ő nem ismeri :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.10. 21:31:05

@pushpang: @Emanuelle: Katasztrófa, hogy milyen rongyot fostak rá Lilura! Eszternek meg ez az egyszerű hajzat nagyon jól áll, fiatalabbnak néz ki sokkal, mint pl. Kinga!

haruka 2011.10.10. 21:31:42

@sogeking: egészségedre váljék, a málnaszörp jóóóó! :))

foxglove (törölt) 2011.10.10. 21:32:02

@ladyandhenk: nem tudom, csak van valami, amit ő kiszúrt és a többiek nem. Szerinted?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 21:32:26

@Emanuelle: az udvari jelenetnél Zizi ott visított a háttérben Kriszop pszichozisa közben. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:33:10

@fran7: hidd el, hogy nagyon szórakoztató tud lenni, persze addig, amíg nem félként veszel részt rajta!

@haruka: nem néztem:P

fran7 2011.10.10. 21:33:18

Annamari mintázhatták meg a Matrjoskababát.

BarBwire 2011.10.10. 21:34:36

@Peter_Cs: és hogy fogják hívni? merthogy kell egy VV név!!!!!

capa05 2011.10.10. 21:34:44

@Peter_Cs:
Hacsak úgy nem! Ha már kérdezgetik válaszol, meg próbálkozik védeni a lányát. Már kötelességből is kell neki.

Lasombra 2011.10.10. 21:35:09

már megint ez a shady alak Dya körül. egy kicsit hagyom magára és ez van.
nem lesz semmi turkesz a konyhában. Jumurdzsák menjen csak a retyóba matyizni.

endri33 2011.10.10. 21:35:28

Lilun egy kinőtt babydoll van.Szer

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:36:17

@gernika: á, biztos volt, csak nem figyeltél eléggé és nem hoztad ki belőle a Zállatot :DD vagy nem olyan állatot hoztál ki, amilyennek temperamentusa van..:D

@Peter_Cs: ritka nőietlen ebben a cuccban (szerintem máskor is, de lehet, csak az én ízlésem rossz)

@ladyandhenk: dettó. :)

Lasombra 2011.10.10. 21:36:45

ha Kinga tényleg az előző pasija miatt menekült be a villába, akkor remek választás volt Attila mellé jönnie.
az élet néha geci, na.

Emanuelle 2011.10.10. 21:36:46

@Lasombra: Hát kiváncsi vagyok, ugyanis ismerem azt a némbert. Borítékolom, hogy egy igaz szava nem lesz.

sogeking 2011.10.10. 21:36:49

van számítógépük???
vagy összerakták a hűtőben talált cuccokból mint MacGyver?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:36:53

@foxglove: szerintem, ha ki is szúrt valamit, akkor sem lehetett szava! Vagy elfogadja, v nem! Nem kötelező bemenni! Amolyan ultimátum az!!! Lényegtelen, h jogász...

Na, bassz, Kinga megint bőg:D

nathalie 2011.10.10. 21:36:58

ha van isten, akkor kinga összejön csabával.

capa05 2011.10.10. 21:37:16

Na az idióta szócső! Az éjszakaiban volt egy jó:Kinga kérdezte hogy merre van Fecó.Csaba válaszolt hogy együtt sír Attilával a külön szobában

Lasombra 2011.10.10. 21:37:35

Lilun konkrétan egy asztalterítő van egy retró utasellátóból.

fran7 2011.10.10. 21:37:57

@Peter_Cs: Ahogy ott ült és elmosolyodott, vörösödő fejjel, akkor olyannak tűnt a feje.

MagasMacska 2011.10.10. 21:38:17

@capa05: Ők is nők? Nemcsak Csaba és Kinga?

sogeking 2011.10.10. 21:38:18

hú, holnap felveszem az aréna fürdőnadrágomat

Atok 2011.10.10. 21:38:28

Kedves fiu ez az Attila

BarBwire 2011.10.10. 21:39:44

@sogeking: a dokinéninek kellett valamire, arról lemaradtam.

Frenk a hal 2011.10.10. 21:39:56

csak engem idegesít az újcsaj ábrázata vagy mást is borzongással töltött el a megjelenő képi világ?

haruka 2011.10.10. 21:40:03

@ladyandhenk: és te ezen meglepődtél? :D

Zelefánt 2011.10.10. 21:40:05

Krisztoforó mindenképp célba ér...A Kacsacsőr memóriája sem terjed 25 percnél tovább.
Tán még...túloztam is.

Lasombra 2011.10.10. 21:40:08

@Atok: igen, Ted Bundy és Charles Manson után akár meg is szokná az ember.

Lasombra 2011.10.10. 21:41:36

@Zelefánt: ezért nem kéne feszegetnie ezt a témát. ha kettőt aludna külön szobában, talán még újra be is kellene mutatkoznia neki.

nowo 2011.10.10. 21:42:16

Na,végre megtudtuk,hogy Gergőnek más is van a szívében...
Vajon Sehi is tudja?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:43:03

@Frenk a hal: szerintem semmi baj vele...

@Lasombra: hú, de sziporkázik, aki szétpihente magát! :P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:43:46

@haruka: igen, meg! Oké, h ingerszegény környezet, de ez már fáj!!!:D:D:D Amúgy Érzékeny Vera hol van?:O

Emanuelle 2011.10.10. 21:44:23

@ladyandhenk: Nem vagyok rá büszke, elhiheted.Elolvastam a neten, amiket nyilatkozott, hát okádok. Mint a vízfolyás..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:45:16

@nathalie: vért akarsz látni ??:DDD

@ladyandhenk: keresi Kiszop IQ-ját, meg Attila EQ-ját..:D

Zelefánt 2011.10.10. 21:45:18

@Frenk a hal:
Rúgnám azt a rezzenéstelen faarcát, mert azt hiszi magáról, hogy csak egyedül ő jár itt felemelkedve, míg a többiek négykézláb másznak, és bégetnek.
Nem, mondom, olyan is van...Ám miféle jogász az, aki egy terráriumban kényszerül próbálkozni...?

capa05 2011.10.10. 21:45:44

@nowo: Tudta, már korábban valaki bennfektes információban közölte velünk, egy éjszaka elhangzott az RTL későn kapcsolta ki az adást.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:45:58

@Peter_Cs: ezen jót röhögtem, köszi:D:D:D

Szegény Liba, h sajnálom:D A csúnya Claudió...A VV kellett hozzá, h megmeneküljön:D

foxglove (törölt) 2011.10.10. 21:46:29

ki rakott tojást az izémbe?!

sogeking 2011.10.10. 21:46:36

erről van itt a szó :)

nathalie 2011.10.10. 21:47:05

@fkangi:
ármányt és szerelmet :)

Lasombra 2011.10.10. 21:47:19

oppá, előjönnek a börtönreflexek.
remélem, Seri jegyzetel. ja nem tud.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.10. 21:47:22

@Zelefánt: Katasztrofálisan röhejes mindkettő!!!

MagasMacska 2011.10.10. 21:47:46

@capa05: A fürdőruha-letépés után Csaba bement a síró Kingához, mire Attila utánuk ment és maró gúnnyal megjegyezte, "csak sírjatok, elvégre nők vagytok"

nathalie 2011.10.10. 21:48:25

Lehet azt a kisollót gergő valamelyik szerette a seggében hozta haza a háborúból mint a ponyvaregényben az órát, azért ilyen fontos. csak ez lehet a megoldás...

sogeking 2011.10.10. 21:48:29

Attilának mekkora humora van

Hurri Kán 2011.10.10. 21:48:52

@Peter_Cs:
Ezek a zolasz alfacsődörök már csak ilyenek. :D

foxglove (törölt) 2011.10.10. 21:48:59

Attila Olivér és Alekosz eltitkolt gyermeke.

Zelefánt 2011.10.10. 21:49:18

Mi lehet abban a poén...ha valakinek elveszik a kisollóját?...Hm...

Lasombra 2011.10.10. 21:49:36

@fkangi: nem is pihentem! ittam. az komoly munka. :)

hogy néz Seri!!! ő van felháborodva a bikája helyett is.
Gergő meg: "ezt még elnézem". möhöhö. mi van, ha NEM nézi el?

nathalie 2011.10.10. 21:49:45

Pétert egyre jobban bírom. hogy örül a háttérben :):):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:50:06

@Emanuelle: nem lepődtem meg:D

@fkangi: ja, boccs, nekem mit kellene keresni?:D

nathalie 2011.10.10. 21:50:28

@Zelefánt:
hát az, hogy eszét veszti :D

BarBwire 2011.10.10. 21:50:46

1-2 hét és az lesz a nyeremény, hogy ki jut ki élve a villából.

haruka 2011.10.10. 21:50:59

én is utálom, ha buzerálják a kisollómat.

MagasMacska 2011.10.10. 21:51:32

@nathalie: Nekem teljesen mindegy, miért fontos, ha engedélyem nélkül valaki belenyúl a neszeszerembe, azért én is üvöltenék.

Zelefánt 2011.10.10. 21:51:45

Béla, az előző szériában...el akarta égetni valamelyik ribi, talán Éva összes ruháját...
Arról sem hinném, hogy igazán szellemes ötlet volt, de nagyot szólt volna, az tuti.

BarBwire 2011.10.10. 21:51:45

@Zelefánt: én is harapok a kisollómért.

capa05 2011.10.10. 21:51:52

Az idióta kilincs tolvaj ugat!

haruka 2011.10.10. 21:51:55

@ladyandhenk: érzékeny Vera inkább ne legyen sehol, ha lehet.

nowo 2011.10.10. 21:52:22

Na,azért így már egészen más lett a leányzó fekvése.
Most azt kell mondjam,hogy itt,a storynak ebben a szakaszában,Attilának volt igaza.
Még elnézést is kért.

Fecó meg egy nyalcsi.

Frenk a hal 2011.10.10. 21:52:44

gergő azért van így berágva, mert bezárt ajtók mögött nem tűrik ha más cuccaival babrálnak...szerintem korrekt

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:53:09

@ladyandhenk: nem te! Újverát hiányoltad...:D
@Lasombra: mi vagy te, Borlovag??:D

Zelefánt 2011.10.10. 21:53:25

@BarBwire:
Mi mindenre lehet használni egy ilyen műszert...ha ennyire a szívetekhez nőtt...?

fran7 2011.10.10. 21:53:46

Sehi remélem érzi a csöbörből vödörbe esését.

Hurri Kán 2011.10.10. 21:54:13

Attila egyre ziláltabban néz ki. Nagy dolgok vannak itt készülőben. :D

nowo 2011.10.10. 21:54:14

@MagasMacska: Attila elnézést kért...

nathalie 2011.10.10. 21:54:20

@MagasMacska:
én is üvöltenék, de ha mások ez miatt egy idiótának néznének, mert sorba állítom az egész bandát és hisztérikusan (köszönöm attila) viselkedem, akkor utána elég hülyén érezném magam. Főleg ha alfahím lennék és pánikhangulatba kerülve üvöltözném, hogy kisolló. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:54:36

@haruka: :D:D:D

Én sem szeretem, de nem káromkodok ilyen ordenáré módon!:D

És Eszter jól néz ki!!!

haruka 2011.10.10. 21:54:47

ú Eszternek de jó így a haja! mostantól örökre hanyagolja a frufrut, követelem!
Fecót meg nem tudom miért kedvelik annyian, én már kimásztam volna a falon át miatta.

BarBwire 2011.10.10. 21:55:05

@Zelefánt: hát talán azért nem érted, mert neked nem körmeid vannak :-D

sogeking 2011.10.10. 21:55:29

számoljuk össze Attilának eddig hány "poénja" jött be :)

nathalie 2011.10.10. 21:55:44

na, hát sztem meg van a második pszichopatánk: gergő :D:D hát hogy nézett már, kigúvvadt szemekkel:D

Lasombra 2011.10.10. 21:55:44

engem viszont már 9,8-asra idegesít (a 10-es listán), hogy Seri tumort játszik Alfa testén.
menjen má arrébb másfél métert!!!!!! csak egy percre. nem fog szörnyű kínok közt elhullani.

ide hallom hogyan csorog el Alfa szavazóbázisa és szimpatizánsai. saját magát alázza. simán ki lehetne ejteni, ha felidegesítik.

de foglalkozzunk az igazán fontos kérdésekkel:
mivel pár napig nem voltam, ezért csak most: lehetséges, hogy ennek a jogászlyánynak jó ütközői vannak? ebben a pozícióban elég meggyőző. (oké, nem egy Dya. :D)

Frenk a hal 2011.10.10. 21:55:53

@gyvy:
tudod ezért írják ki mindig, h a műsor támogatója egy pszichiátriai rendelőintézet vagy mi a bánat :-))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 21:55:53

@gyvy: azért az elején sem volt egy Brad Pitt (bár nekem nem ő az etalon) :D
@BarBwire: én a szemöldökcsipeszemért ölnék :D

haruka 2011.10.10. 21:56:10

@ladyandhenk: mert ki káromkodik? mármint Kingán kívül. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 21:56:23

@gyvy: pl elküldöd a fotót?:D Mint nagy dolog?:D

@fkangi: jójó, őt keresem folyamatosan:D

@nathalie: ez aranyos:D

Csabi jó fej, akkor is!

Hurri Kán 2011.10.10. 21:56:23

@nathalie:
Még szerencse, hogy nem vagy alfahím. :D

Lasombra 2011.10.10. 21:57:40

@fkangi: ser vót. :)

@ladyandhenk: jól van, megnyugtattál. :D (mármint az Eszteres részről. már állítgattam a tévémet.)

nathalie 2011.10.10. 21:58:04

de hát Kinga! összeférhetetlen kategóriába került be!!! Csodálatos :D:D

BarBwire 2011.10.10. 21:58:22

@fkangi: nekem 20 éve megvan a szemöldök-csipeszem, annyira vigyázok rá. Maga a tökély :-)

Talpig Jimmy 2011.10.10. 21:58:33

lányok a nehéz nap végén

Lasombra 2011.10.10. 21:59:11

szerintem Attila nem is összeférhetetlen. :)))

na glettelnek a csajok...

capa05 2011.10.10. 21:59:17

Lányok ez mindegyikőtöknél úgy van ha buliztok arcpakolás kell hozzá-úgy spontán?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.10. 21:59:35

"Tényleg beteljesedett Veronika és Krisztofel szerelme." - Szappanopera!!! GigaLOL!!!

haruka 2011.10.10. 21:59:46

@ladyandhenk: ja, annyira nem figyeltem. :D

Hurri Kán 2011.10.10. 22:00:19

@nathalie:
Kinek a szerencséje? :DDD

nathalie 2011.10.10. 22:00:22

@capa05:
aha, csak az a baj, hogy manapság sok kocsmában nincs normális fény a mosdóban, meg a tükör is retkes, aztán így nehéz :D

haruka 2011.10.10. 22:00:24

@capa05: nem tudom, mi alkoholizálni szoktunk általában. :)

Emanuelle 2011.10.10. 22:00:35

Szerintem nem is a kisolló volt a lényeg, biztos volt ott még valami a neszeszerben:-)
Amúgy én is ölök, ha buzerálják a cuccomat. Attilával kapcs. meg felháborító, hogy milyen hangot enged meg magának másokkal szemben. Ha a többieknek, akiket eddig bántott (ja, mindenkit szerintem) lenne esze, akkor összezárnának és kiraknák. Ennek valszeg Peti örülne a legjobban.

BarBwire 2011.10.10. 22:00:37

@capa05: én koktélozom, és a joghurtot kenem az arcomra, de azt már részegen

Hurri Kán 2011.10.10. 22:01:03

@fkangi:
Nem vagy egyedül. Általában én sem értem magam. :D

Lasombra 2011.10.10. 22:01:10

Dya felsőteste mellett jobb és baloldalon is kilátszik az A4-es papír annyira combos a szentem.
és megint jól beszél. NINCS jó pali a villában! csak a hogyvolt blogon!

csiri bá 2011.10.10. 22:01:24

@Lasombra: "lehetséges, hogy ennek a jogászlyánynak jó ütközői vannak? ebben a pozícióban elég meggyőző."
A hátsó ütközője méretekkel nagyobb, 40 vagonos szerelvényt is megfogna. :D

Frenk a hal 2011.10.10. 22:01:27

@capa05:
mindenképp.és a kisminkelt arcunkra kenjük fel a pakolást, és fontos h legyen kiegészítőként tányér fülbevalónk is

BarBwire 2011.10.10. 22:02:46

A molett nőket nem báncsuk!!!

capa05 2011.10.10. 22:03:18

azért ez már igen...

Atok 2011.10.10. 22:03:21

Nagyon kedves srac ez az Attila, vagy ezt mar mondtam volna?

haruka 2011.10.10. 22:03:53

Attila óriási! "tudod hogy fáj mikor így beszélek vele?" :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 22:04:25

@BarBwire: nekünk is, a szép Sollingen:D Méreg drága, de megéri:D

@haruka: elég baj ez, ez a műsor egy aranybánya:D

Mi csak felöltözünk, esetlge laza smink:D

Frenk a hal 2011.10.10. 22:04:28

szögezzük le...a jogász egy vinnyogógép, okoskodó, öntelt kalácsképű. (az ilyen frufru már nem is divat és igazítsák meg a szemöldökét könyörgöm.) utálom az okoskodó embereket. a mesterkélt intelligenciába már verának is beletört a bicskája...

sogeking 2011.10.10. 22:04:29

Attila szisztematikusan beállítja a kulturálatlan húzásait valami pozitív, együttérző attitűdnek

Zelefánt 2011.10.10. 22:04:39

Na, a csöcs- és seggrázás...Mint az élet végső értelme...végre elérkezett...

nathalie 2011.10.10. 22:04:43

behányok ettől a sehere és gergő románctól. remélem sehere is az, aki képes a fasziját egy gügyögő állatá változtatni. És az alfahím gergő és sehere egész áldott nap csak cukineveken fogják hívni egymást és gügyögve fognak beszélgetni mint az óvodások.

BarBwire 2011.10.10. 22:04:48

Attilát ki kell zárni az Arénába.

Emanuelle 2011.10.10. 22:04:59

Attila érdekesen mutatja ki a szerelmét.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:05:15

@Frenk a hal: @BarBwire: @haruka: @capa05: és csak pasikról dumálunk. na jó, egy szint után intelligens mosóporokról és szárnyas betétekről is,meg 3D-s szempillákról..:D

@gyvy: na most udvarias legyek, vagy őszinte???:P:DD

nathalie 2011.10.10. 22:05:47

"komolyan mondom, ennél faszább gyereket stb". hihetetlen :D ki se kellene engedni a riport szobából :D egész nap ott ülhetne és beszélhetn :D

Lasombra 2011.10.10. 22:06:02

@ladyandhenk: Eszter melltartója 3D-s. :D
na majd Coolon este lecsekkolom.

@csiri bá: azt mondod olyan a feneke, hogy egy westernfilm végén simán belelovagolhatnának rajta a naplementébe? :P

ja, most látom, hogy a combja is vastagabb, mint Dya dereka. oh, well...

haruka 2011.10.10. 22:06:06

@fkangi: meg persze a hüvelygombáról. :D

evangeline77 2011.10.10. 22:06:21

Semmi olyan? Attól függ neki mi az olyan..:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.10. 22:06:31

@Emanuelle: Egyetértek! Attila ocsmány módon belerondított Gergő személyes szférájába, az a lényeg! Mindenki mással is így bánik!

Emanuelle 2011.10.10. 22:06:36

Nem kell rosszra gondolni - mondja Veronika:-)
Hát ja, végül is igaz

capa05 2011.10.10. 22:06:36

A kis csillagnak mi a valami?

BarBwire 2011.10.10. 22:07:15

@fkangi: és a hüvelygomba?????? és kinek hányszor, és milyen gyakran, és mióta, meddig, mikor, miért?

dr. gernika 2011.10.10. 22:07:22

Ahhoz képest hogy semmi nem történt, csak úgy csúszkáltak a tangák.
Lilut hogy feldobta. :)

Hurri Kán 2011.10.10. 22:07:40

@fkangi:
Rád bízom. Ahogy neked könnyebb. :D

Lasombra 2011.10.10. 22:07:42

pár szóban akkor összefoglalná valaki, hogy mi a különbség Eszter (neki még nincs nickneve?) és a Borg között?
első blikkre tökugyanaz a kettő csaj.

Lasombra 2011.10.10. 22:09:10

Kiszopban azt (is) szeretem, hogy olyan szavatartó kubai srác.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 22:09:12

@Lasombra: de Dya elmenne élő csontváznak is:D

@haruka: bizony, bizony:D

@BarBwire: az igények megvannak, látom:D

csiri bá 2011.10.10. 22:09:15

@gernika: becsúszott ez-az ide-oda. :D

BarBwire 2011.10.10. 22:09:21

@Lasombra: Led tv-n látható legjobban a különbség,

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:09:45

@haruka: @BarBwire: az attól függ, hányan vagyunk, mert ugye, minden 3. nőt érint, tehát 6 alatt csak egyet, ő meg kivel beszélje meg, ha a többiek nem tudják, miről van szó??:DD
(azért figyeltek?? én nem jogász, de annak a "kistestvére" :D volt ott olyan tárgy, hogy "logikum a jogban" - jó voltam belőle .:D)

Atok 2011.10.10. 22:09:45

Lol, Krisz szereny mosolya :D

capa05 2011.10.10. 22:09:47

@Lasombra:
A borg feltunnigolt(sylikonnal)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 22:10:35

@Lasombra: olyan szavatartó 18 éves kubai srác:D Nem kihagyni:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:11:51

@gyvy: pff... utálom a könnyebb utat :P
@BarBwire: fizetett hirdetésünket olvashatták :D

capa05 2011.10.10. 22:11:58

@Atok:
Olyan volt mint a juhász aki kiengedte a szállásról az egyik birkát, majd kinyújtózva: istenem ha tudna főzni is!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 22:12:04

@fkangi: nálunk ezt csak logikának hívják:D:D:D:D:D:D Szar egy tantárgy, hidd el!:D

BarBwire 2011.10.10. 22:13:08

@fkangi: (biztos érdekes volt)

Most azt ne mondjátok, hogy Krisz nem igazi pasi, mert rögtön ki akarja pofázni, hogy meg tudta húzni matracszájút, vagy valamit csinált.

Lasombra 2011.10.10. 22:14:47

@ladyandhenk: igaz is. klasszikust csak pontosan.

Dya meg zavarba hoz engem is, mert rajta kívül egyetlen "csontváz" nőre sem emlékszem, aki bejött volna.
azzal meg már nem is próbálkozom, hogy a személyisége vonz, mert az eddigi tapasztalataim alapján az is hihetőbb lenne itt, hogy egy híres csádi síugró vagyok.

haruka 2011.10.10. 22:15:08

@fkangi: :DD hát ő elmeséli, mi meg szörnyülködünk! viszont ha jól értem, nekem meg legjobb barátnőmnek sose lesz hüvelygombánk, mert általában kettesben szoktunk pletyizni?

csiri bá 2011.10.10. 22:15:35

@BarBwire: és beengedni mellé egy éhes oroszlánt

haruka 2011.10.10. 22:16:10

no, jóccak mindenkinek, éjszakai műszaknak kitartást! :)

csiri bá 2011.10.10. 22:16:48

@Lasombra: híres csádi síugró vagy? és tudsz csádiul? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 22:16:54

@haruka: pontosan, de megbeszélni se fogjátok tudni:D Ilyen ez:D

capa05 2011.10.10. 22:18:33

Maradi vagyok de kinek a képe van Peti pólóján?

BarBwire 2011.10.10. 22:18:51

@csiri bá: jaj, az gyorsan végezne vele.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:18:56

@ladyandhenk: @BarBwire: semmivel nem lettünk tőle okosabbak (mint egy ötödikes), viszont Bárdi tanár úr kedves édesanyja valószínűleg folyamatosan csuklott..:DD
@Barbwire: mert mi, nők nem beszéljük meg azonnal..:DDD

csiri bá 2011.10.10. 22:20:14

@BarBwire: mármint pszichoati a szegény oroszlánnal? :D

forexfelix 2011.10.10. 22:20:25

Ájvöri KIngát, ez a pszichopata attila megnyuvasztja, mielőtt összejönne lófej csabával

BarBwire 2011.10.10. 22:20:56

Peti olaszul tanítja a tagokat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:21:47

@haruka: szerencsések vagytok :DDD én se fogok bridzspartira csajokat meghívni..:DD

@gyvy: küzdjön, akinek Imre az anyja! csak nem akartam, hogy itt kegyet gyakorolj, beajánlva, hogy én válasszak az opciók közül..:P:P:DDD

BarBwire 2011.10.10. 22:22:01

@fkangi: hát azért várunk egy picikét.

forexfelix 2011.10.10. 22:22:41

Éböni veronka is szelektiv szégyenlős, a tdugiszobába nem dug, a közös hálóba minden további nélkül :)

Lasombra 2011.10.10. 22:23:12

@csiri bá: jaja. csak kimenőt kaptam a téli olimpiáig. :)

na, a holnapi viszontírásig!

genevieve 2011.10.10. 22:23:51

@forexfelix: nem fog, mivel a csajok lepontozták csabát, és csak nem jön össze egy lúzerrel?

neki (is) gergő jönne be:-)

BarBwire 2011.10.10. 22:24:02

@forexfelix: jaj, hát az sokkal izgibb, szerinted hányan hallgatták végig?

Hurri Kán 2011.10.10. 22:24:14

@fkangi:
Úgyis a másikat ajánlottam volna, mint amit szerettem volna, h válassz. :P

forexfelix 2011.10.10. 22:24:25

o sorry, most jut eszembe hogy én elcsúsztatva nézem, nem valós időben :( igy a reklámokat átugrom, viszont a bejegyzéseim tök értelmetlenek :)

genevieve 2011.10.10. 22:24:42

@Lasombra: szia:-)

azért figyelted, hogy óvó szemeinket mindig dyán tartottuk?:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:24:51

@BarBwire: jó ez igaz, meg az is,hogy ált. kettő barátnővel kell megbeszélni a dolgokat.:D
@Lasombra: Jó éjt!

BarBwire 2011.10.10. 22:25:24

@genevieve: észre se vette, meg se említette.

capa05 2011.10.10. 22:25:46

@forexfelix:
Ez azért van, mert ha kint csinálják a többiek csak sejtik, így viszont tuti tudják, hogy dugtak.

BarBwire 2011.10.10. 22:26:04

@fkangi: igen, mert mindkettő mást mond, így kiválaszthatod a számodra megfelelő választ.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:27:51

@BarBwire: mer egy hálátlan dög! :D

@gyvy: te nem félsz, hogy ha túl sokat gondolkodsz úgy mint egy nő, egy szép reggel arra eszmélsz, hogy ott fekszel a műtőasztalon, doktorbácsi nyomja a fejedre a számolós-altatós-kéjgázos maszkot és mire felébredsz, a gipszelős sztori már csak egy emlék lesz..:P:DD

genevieve 2011.10.10. 22:28:15

@BarBwire: lehet nem olvasta még vissza:-)

sogeking 2011.10.10. 22:28:17

az onlájn u-nal-mas

forexfelix 2011.10.10. 22:30:42

@capa05: holnapi összefoglalo meg arrol szol. hogy veronka véletlenül elszólja magát azok előtt akik nem hozzák a tudomására, hogy tudják hogy megcsinálták

Hurri Kán 2011.10.10. 22:31:13

@fkangi:
Nem egyhamar szarok be. :DDD

genevieve 2011.10.10. 22:33:06

@capa05: milyen románckodásos volt a dolog:-)

foxglove (törölt) 2011.10.10. 22:33:10

Krisz kifinomult tervvel áll elő: szarjanak bele egy ellenséges csapattag cipőjébe.
Péter: Hm. Az utolsó szabály legyen az, hogy a család egyik tagja sem állhat elő magánakciókkal.
:D

MagasMacska 2011.10.10. 22:34:58

@foxglove: Hát ez az egyetlen megoldás arra, hogy Krisz ne tegye meg. Nobel díj-aspiráns...

sogeking 2011.10.10. 22:36:02

@ladyandhenk: Péter nagymonológja volt éppen :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:38:01

@gyvy: nem-e?? na, csak nehogy mégis futnod kelljen :P:DD

@genevieve: meg szeri, meg romi, meg micsináááászmááá????:D

capa05 2011.10.10. 22:38:41

Ez a Krisz mekkorát fingott szegény Eszter orra alá!!!

capa05 2011.10.10. 22:40:28

Ajjaj Eszterke kikötötte, hogy családtaggal nem szexelünk! Ez akar valamit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.10. 22:41:15

Na, mindenkinek szép álmot, jó éjszakát, további jó kommunikációt!

Hurri Kán 2011.10.10. 22:41:29

@fkangi:
Ritkán van sürgős dolgom, akkor sem az. :D

MagasMacska 2011.10.10. 22:42:17

Hát tényleg Zizi a legjobb fej közöttük!

Lasombra 2011.10.10. 22:45:59

@genevieve: na csak ránéztem még erre a taskra. éreztem, hogy 39 másodperccel azután, hogy elköszöntem, megjelenik Zsöni. :D

és mindkettőtöknek igaza van fkangival: hálátlan dög is vagyok, és nem is olvastam mindent vissza. :)

csak néhány random helyen. és olyanra pölö emlékszem, ahol már előre sajnáltatok a szerelmi bánat miatt. onnét nem is mertem tovább olvasni, csak eldúdoltam a "ha nem tudod, nem fáj" c. örökzöldet. :D

viszont most tényleg off.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:48:34

@ladyandhenk: hagyjuk a kis álmost, hadd aludjon már most! :D

@gyvy: jó neked, én folyton rohanok..:S

@MagasMacska: ez sosem voltkérdéses :D

@Lasombra: :D

genevieve 2011.10.10. 22:52:19

@Lasombra: akkor megbocsátunk:-)

de azt megjegyzem, hogy tényleg meglepett mennyire volt határozott véleménye és ki is állt érte:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 22:54:09

"lehet, hogy kimegyünk és nem lesz New York" :O Shadi...

Lasombra 2011.10.10. 22:57:20

@genevieve: tényleg, arra is emlékszem! komolyan. nem18 éves nemkubai srác becsszavamra.

nagyon örültem, hogy végre más is látja, hogy Dya tényező! :D

genevieve 2011.10.10. 22:59:31

@Lasombra: na oszt hány éves vagy?:-)

Lasombra 2011.10.10. 23:02:22

@genevieve: ööö... Senor Lasombra már kettővel feljebb elköszönt, ezt már a személyi titkára írja, akinek nem áll módjában bizalmas adatokat kiadnia. azt üzeni, hogy szerintem... izé szerinte passzolna Dyához. :)

genevieve 2011.10.10. 23:03:30

@Lasombra: akkor 19:-D

én viszont tényleg elköszönök:-)

jó éjt mindenkinek:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:05:29

@genevieve: zsöni, már te is??!! :S
mi van? mindenki kidőlt? egyedül én szedek itt Béres-cseppet??:D

Lasombra 2011.10.10. 23:05:34

@fkangi: nem sokat tévedtél, de el ne áruld Zsöninek. :D

MagasMacska 2011.10.10. 23:07:12

Még itt vagyok, de ha nem robban ki valami véres veszekedés, lefejelem a klavit.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:07:50

@Lasombra: :D bízhatsz bennem..:d Zsöni, Zsöni!! képzeld...:DD:P

sogeking 2011.10.10. 23:07:52

@MagasMacska: az onlájnon, vagy itt a fórumon? :D

sogeking 2011.10.10. 23:10:15

Fecó és Attila között alakul valami

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:10:48

@MagasMacska: ha már maffia, csak muszáj lesz valami életszagú dolgot produkálniuk..:D

mekkora kötsög ez az Attila...

MagasMacska 2011.10.10. 23:11:08

Azért Seri helyében most leöntöttem volna Attilát!

Hurri Kán 2011.10.10. 23:11:31

@sogeking:
Hmm... Attilának már mindegy, csak valami történjen?

MagasMacska 2011.10.10. 23:12:14

@sogeking: Mindegy! Csak ébredjek fel!

MagasMacska 2011.10.10. 23:13:57

Fecő teljesen részeg, vagy próbál társalogni?

sogeking 2011.10.10. 23:14:28

malackás kézzel esznek? gratulálok

dr. gernika 2011.10.10. 23:15:42

@nathalie: :))))

@Emanuelle: Csak arra tudok jutni, hogy Attilának tudnia kellett, hogy a börtönviseltek külön ugranak, ha a személyes cuccukat basztatják. Ergo, pontosan vágta, hogy ehhez hasonló nagyjelenet lesz, és azért csinálta, hogy aztán majd tudjon intelligensen, higgadtan hüledezni azon, hogy gergő micsoda egy állat...

MagasMacska 2011.10.10. 23:16:22

Seri Zizinek: Nem vágod, hogy nem ehetsz ilyent, mert megdöglesz?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:16:39

basszus, Sehere nem tudja, mi az a moslék??:DD azt mondja a malacnak, nem ehet a kajából, mert megdöglik..:D kivágnám valami tanyára pár hétre..:D nem Zizit...

nathalie 2011.10.10. 23:16:47

@gernika:
mit írtam, ami annyira rossz poén volt, hogy ilyen későn esett csak le? :D:D:D

sogeking 2011.10.10. 23:16:51

@MagasMacska: esetleg elénekelhetem neked a Saxobeat című számot :)

@gyvy: igen, ráadásul nagyot csalódtam benne, ugye nála a "szoktál bebaszni?" az alapkérdés - Kinga próbál közeledni hozzá, ezért lerészegedik, erre visszautasítja :D

Zelefánt 2011.10.10. 23:17:24

@MagasMacska:
Részeg a picsa és alapból is mással akar kúrni..
Ilyen helyzetben...már ha van képzelőerőd, némi kell csak, nem is túl sok...Te hogyan reagálnál?...
Felállni és elmenni a faszi nem tud, ez az opció elveszett.
Más?

MagasMacska 2011.10.10. 23:18:58

A puszta lehetőség is felvillanyoz. Köszi!

MagasMacska 2011.10.10. 23:20:05

@Zelefánt: Nem tudom. Velem így nem beszélhetne, az biztos.

Doktor Kotász 2011.10.10. 23:20:14

Csak én gondolom azt, hogy ez az olló-botrány egy műbalhé?

Az egy dolog, hogy Attilának nem kellett volna, de az meg a másik, hogy Gergőből kijött a sittes mentalitás. Persze nehezebb beismerni, hogy túlreagált valamit, mint kiátkozni a másikat.

Doktor Kotász 2011.10.10. 23:22:24

Jajj, hogy a kis Seherezáde, aki egyébként Vivien, mennyire meglett alázva azért, mert a barátjának nem tetszett, hogy részegen a seggét dörgölte más faszához a Jakuzziban, józanul meg csak vibráéva tapizzák egymást...

Zelefánt 2011.10.10. 23:22:31

@Doktor Kotász:
Ja, a kóterban tuti számít, kinek mije van, és azt elvileg a többieknek tiszteletben kell tartaniuk...különben...

nathalie 2011.10.10. 23:23:49

@Doktor Kotász:
én is így gondolom :D
az olló ügy :D:D Mondjuk a sitten az olló egy fegyver, tehát értem valahol hogy gergő miért ragaszkodik hozzá ennyire...

Hurri Kán 2011.10.10. 23:24:24

@Zelefánt:
Van a zembernek nyelve, és vannak ujjacskái is. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:28:02

Fecó tökre elhiszi magáról, hogy ő a vajd... őőőő.... a Keresztapa..:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:31:06

@gyvy: "javaslom a Tuját, VV Anikónak is eszébe jutott" (HHBD) :DD

Zelefánt 2011.10.10. 23:31:24

@fkangi:
Tisztességes disznó lehet, hogy fel is fordul attól, amit azok ott zabálnak.

nowo 2011.10.10. 23:34:33

Fecó:Don Áld...:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:34:39

@Zelefánt: dehát 14-en azt eszik és jól vannak..:DDD

mentős ismerős írta tegnap,hogy VV-ügyeletben volt, de csak körmöt reszelt (stílusosan), mert ezek nem annyira hisztisek ilyen szempontból, mint a VV4-ben szereplők...

Hurri Kán 2011.10.10. 23:35:02

@fkangi:
Ezt kifejtenéd kicsit részletesebben? :)

@Zelefánt:
A nyelv semmiképpen.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:38:04

@gyvy: mivel megint témánál vagy, gondoltam segítek keresni egy alternatívát...:DD:P

Zelefánt 2011.10.10. 23:38:47

@fkangi:
Nincsenek éppen jól...Ez tisztán látszik. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 23:54:14

eddig más fogalmaim voltak s szerepjátéról.. ez teljesen leépít..:D

na, mennem kéne lefeküdni, mert reggel nem bírok kimászni az ágyból..:S
Jó pihenést mindenkinek!

MagasMacska 2011.10.10. 23:55:19

Na jó, engem Fecó nem szórakoztat, nekem Soge király nem énekel, megyek aludni.
Sziasztok!

ő-szinte 2011.10.11. 00:03:53

Szia mindenkinek!

Hát hajni nem szarozott... jó hosszú lett. Mik a hírek?

ő-szinte 2011.10.11. 00:10:29

Azt kell hogy gondoljam, hogy három ember tudja abban a kibebaszott villában, hogy miről szól ez a játék. Attila, Fecó, Péter. Közükük is Attila és fecó van szerencsés helyzetben, mert ők összetartanak (és ez elengedhetetlen ahoz, hogy vki eljusson a végéig). Péter az ellenpólus. a többiek meg mi a faszomnak mentek be? Barátkozni, meg pasizni/csajozni?! Nem nyerni mentek, hanem élvezkedni? Biztos én vagyok buta de nem értem.

Zelefánt 2011.10.11. 00:22:17

@ő-szinte:
Attila jó úton jár...hogy az éjszaka leple alatt, a hajnali hulladékzsákba őt is belecsempésszék.
Fecó...amennyiben, ő az a roma..eddig semleges hatású...afféle enteriőr.
Pétert feletetném a malaccal, ennek viszont két akadálya van...: az előbbi nagyobb, az utóbbi pedig -- állítólag -- nem ehet moslékot.
Igen, igen, kúrni, bebaszni és elveszni...Megalóvé...Hátezacélunkavilágban...nem?
Mit is vártál?...

nowo 2011.10.11. 00:22:20

ttila ezt hogy éli túl,hogy Kinga most Csabival randizik?

ő-szinte 2011.10.11. 00:24:59

@nowo: Biztos megkapják majd a magukét, csak ki kell várni.

Hurri Kán 2011.10.11. 00:25:15

@nowo:
És Csaba hogy éli túl...

dr. gernika 2011.10.11. 00:28:07

@nathalie: "behányok ettől a sehere és gergő románctól. remélem sehere is az, aki képes a fasziját egy gügyögő állatá változtatni. És az alfahím gergő és sehere egész áldott nap csak cukineveken fogják hívni egymást és gügyögve fognak beszélgetni mint az óvodások."
Rohadt ritkán frissítek és csak ad hoc jelleggel olvasok. :)

ő-szinte 2011.10.11. 00:30:25

@gernika: Akkor neked nem is írok, pedig akartam.

ő-szinte 2011.10.11. 00:32:34

Basszus , ki vagyok attól, hogy ezek állandóan csak zabálnak. Mindig éhes leszek csak. Faszooombaaaamááá!

ő-szinte 2011.10.11. 00:33:15

Tényleg mindenki lefeküdt aludni?

Hurri Kán 2011.10.11. 00:35:50

@ő-szinte:
Én még nem , de percek kérdése. :)

Zelefánt 2011.10.11. 00:36:25

@gernika:
Kíváncsi lennék, ha -- tegyük fel -- ezen a héten az összes nyálkás/csúszkálós dolgon végigmennének, lenne-e utána tányérdobálás is, mondjuk a harmadik héten...és "Megöllek te ribanc!" az ötödiken...?

dr. gernika 2011.10.11. 00:50:50

@ő-szinte: írjál most, még pár percig vagyok. :)

@Zelefánt: Szerintem itt bent nem. Sehike csak odakint fog rájönni, hogy mit szakajtott. Még ha most látott is belőle kis ízelítőt.

Zelefánt 2011.10.11. 01:01:47

@gernika:
Senkiribije most még mintha a kirakatban nézelődne...Mi a jobb vétel, mi a megoldás...a későbbiekre nézve.
(Ja, az olasz pasik...nem konzekvensek...ha csöcsökről van szó, újra donganak...Még a lóvé sem motiválja őket igazán.)
Ribink tehát eddig biztonságban van...
Hiszen Caludio odahaza...még futtathatja is...ezután.

kékdelfin 2011.10.11. 01:01:53

@ő-szinte: én is itt vagyok. héllo szőke!

kékdelfin 2011.10.11. 01:23:04

Lasombra, neked annyi! Sárkányfűárus lecsapta diját a kezedről. Földkörüli randira vitte.

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.11. 08:08:44

Valaki lőőőőője le a Kingáááááááát!

capa05 2011.10.11. 08:37:16

@Medvevadász:
Nekem is van olyan érzésem, hogy kuplungos..

genevieve 2011.10.11. 09:02:43

@Lasombra: és aztán magas, kigyúrt, veszélyes fazon vagy-e? mert csak az jön be dyának:-)

dr. gernika 2011.10.11. 09:02:45

@ő-szinte: Tudják az előző szériából, hogy szerelmi szállal elég messzire el lehet jutni.

genevieve 2011.10.11. 09:03:45

@sogeking: végül is feco csak azt fogadta meg, hogy a csajok közül nem húz meg senkit:-D

genevieve 2011.10.11. 09:19:19

na mi ez a csend már megint?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 09:27:28

@Zelefánt: "Fecó...amennyiben, ő az a roma..eddig semleges hatású...afféle enteriőr."
Afféle enteriőr! :D hát te hüje vagy!

MagasMacska 2011.10.11. 09:27:55

@genevieve: Ébredezünk, reggeli kávé... Aztán még képesek is leszünk valamit mondani. Bár én tegnap sem voltam ébren, nem tudok semmit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 09:28:12

@genevieve: jó reggelt! Te, ebben a szériában kinek drukkoljunk? Gergő? ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 09:29:02

@MagasMacska: én újabban már az esti összefoglalókba is bealszom... nem bírom az őszt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 09:31:16

volt vmi érdekes a éjszakai onlájnban, nézte valaki?

BarBwire 2011.10.11. 09:36:29

Sziasztok,

olyan érzésem van, hogy Krisz a Darwin-díjra gyúr.

genevieve 2011.10.11. 09:36:30

@MagasMacska: azért hisztizek mert nekem is ki van támasztva a szemem, nehogy bealudjak:-D

legalább lenne mit olvasnom:-)

@pushpang: én már 1 hete letettem a voksom csabi mellett:-D

meglepő módon nekem gergő nem jön be:-D

BarBwire 2011.10.11. 09:37:23

@pushpang: eleinte elég unalmas volt, ott is hagytam, annyit láttam, hogy Péter próbál intellektüel poénkodni, de Krisz valahogy nem volt vevő rá.

BarBwire 2011.10.11. 09:40:03

@nathalie: csaba laza csávó, tud beszólogatni, tényleg csak egy kicsit kellett hagyni, hogy kiteljesedjen.

nathalie 2011.10.11. 09:41:59

@BarBwire:
na, akkor még egy rossz pontot felvések neki: laza csávó :D:D:D

Nem szimpatikus, szerintem sunyi.

genevieve 2011.10.11. 09:43:45

@nathalie: attila egyik "intelligens" megmozdulásával sem tudta még belopni magát a szívembe:-)

én sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a képernyőn látom (egyébként se voltak humoros megnyilvánulásai szerintem), de pont az a tipus akitől személyesen is viszolyognék

genevieve 2011.10.11. 09:44:55

@BarBwire: ahogy mondod:-)

@nathalie: na pont ő nem sunyi, csak tényleg leszarja attilát:-)

ha már a sunyiságnál tartunk ez a mostani ollós húzás pont sunyi lépés volt részéről..

nathalie 2011.10.11. 09:45:50

@genevieve:
én személyesen is kedvelném :D ez a kinga dolog nem éppen szimpi, na de kinek nem volt olyan haverja, aki folyamatosan a volt csaja után rinyál? (vagy barátnő a volt faszija után) :)

nathalie 2011.10.11. 09:47:29

@genevieve:
sztem vicces volt az ollós húzás. Mondjuk csak azért amit kiváltott gergőből, egyébként nem lett volna az :D

Csaba jelleméről mindent elmond az a jelenet, amikor kinga mögött teker, majd kimegy és aranyos megütögeti attilát, hogy hát mi a baj? épp hogy csak a pofájába nem röhögött...

BarBwire 2011.10.11. 09:49:02

@nathalie: jó, de nem stresszeli egész nap, és lehet, hogy csinál hülyeséget, de ha valakinek azt mondják, hogy húzz a francba, akkor húzzon a francba.

Az ollós ügy szerintem meg nem volt olyan nagy cucc, de nem volt semmi érdekes a villába, és hát össze kell ollózni (:-D) az öfit.

genevieve 2011.10.11. 09:51:27

@nathalie:
mi abban a vicces, hogy elveszi valaki dolgait?

amit meg gergőből kiváltott egyáltalán nem volt vicces...

fordított helyzetben ő sem találta volna annak...pont attól sunyi, hogy pontosan tudta mit vált ki gergőből és azért is csinálta...

Tjuca 2011.10.11. 09:51:41

nekem is csaba. :-) én csípem a minimál, de csípős jelenlétét.

(és csak zárójelben, hogy vele nem packáznak, mert nem veszi fel, elmegy, otthagyja. nem akar bizonyítani, túlpörögni. nem teszi a hülyét, és nem is ég ki idő előtt)

genevieve 2011.10.11. 09:52:25

@nathalie: ja, és az a csabás jelenet viszont vicces volt:-D

genevieve 2011.10.11. 09:53:58

@Tjuca: pontosan:-)

attilával csak igy lehet, ha nem veszi fel a kesztyűt...

ha gergő is annyit mondott volna, hogy attila kapd be a farkam, ne szórakozz a cuccaimmal, kifogta volna az egészből a szelet....

Tjuca 2011.10.11. 09:55:37

a rúdtáncos beszólása pl. vicces volt.

és nekem tetszik, hogy őt nem látom úton útfélen kibeszélni, fúrni, mószerolni, bölcsen hallgat inkább, és néha elmorog egy-egy 10 pontost az orra alatt.

MagasMacska 2011.10.11. 09:57:20

@genevieve: Sajnos, csak elég sokára mondta, de akkor a megfelelő hangsúllyal. Attila el is hallgatott.

MagasMacska 2011.10.11. 09:59:10

@Tjuca: Ige, de így csak mi látjuk. Akik sms-t küldenek, azok nem. Ha ugyan még hiszek a tiszta ügyletben (Játéknak már régen nem nevezném).

genevieve 2011.10.11. 10:01:48

@MagasMacska: ott azért húzta fel magát gergő mert fecó beszólt neki, és nem értette, hogy miután ő lezárta a témát attilával, most miért jön feco ezzel újra

aminek persze meg volt az oka..

de aztán kicsit későn ugyan, de rájött,hogy be kell fejezni a cirkuszt

megjegyzem mindenki igy reagál, ha úgy érzi feleslegesen és indokolatlanul baszogatják...
egy ideig próbálja elmondani az ő szempontjait (akár kiabálva), aztán mikor rájön, hogy felesleges, mert a másik NEM AKARJA MEGÉRTENI, ráhagyja...

ez utóbbi csinálja csaba is attilával

Lasombra 2011.10.11. 10:02:38

@genevieve: ezek közül csak kettő. de nem árulhatom el, melyik kettő. :)

@Kékdelfin: Föld körül a Villában? ravasz gyerek ez a Shanyi, de ezt még Dya sem veszi be. ... remélem.

az ollós afférról meg annyi a véleményem, hogy:
"Hol a faxban van a kisollóm?"
"Ja, bocsi, kihoztam, itt felejtettem."
"Semmi gond, de légyszi legközelebb tedd vissza, ahonnét elvetted."
"Persze, sorry."

ennyi.
produktívabb is, szociálisabb is, több szavazónk is marad.
bár így nincs műsor.

Tjuca 2011.10.11. 10:02:55

@MagasMacska: az más kérdés, hogy 14 csabával nem lehet sót csinálni. :-P

hát ki tudja, lehet az aréna lesz az ő terepe. :-) mert ugyan mindenki girnyózza, meg gilisztázza, de azért csak van benne erő.

genevieve 2011.10.11. 10:03:18

@MagasMacska: én alek óta meg vagyok győződve róla, hogy az rtlnél előre meg van,hogy ki fog nyerni...pont ezért fogom most úgy fel az egészet mint egy szappanoperát....
mert nem rajtunk, nézőkön múlik a dolog..

nathalie 2011.10.11. 10:03:48

@genevieve:
sztem ez egy hirtelen ötlet, ami egy óriási hisztériát generált. Azért mégis csak egy kisollóról beszélünk.

genevieve 2011.10.11. 10:05:46

@Lasombra:

igen, csak az olló témában pont az volt a lényeg, hogy gergő kizökkenjen a nyugis állapotából:-)

mivel megkérdezte ki vette el az ollót, és attila SUNYI :-D módon kussolt, mert szerinte poénos dolog volt elvenni az ollót:-)

genevieve 2011.10.11. 10:06:21

@nathalie: jajjj ne már:-)
te is úgy csinálsz mintha nem tudnád, nem az ollón van a hangsúly:-D

genevieve 2011.10.11. 10:07:32

@nathalie: egyébként meg mi a külünbség, hogy olló, ruha, pénz, családi fénykép....vagy esetleg vajkrém?:-D

attila úgy fog járni mint olivér, mindenáron ő akar lenni a villa alfája és omega lesz belőle:-)

Tjuca 2011.10.11. 10:09:35

most a jimjamen is ollólopás van nigelnek kinn kellett aludnia emiatt, és vacogott...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.11. 10:10:36

@Lasombra: ez egy jó vicc volt:) Ilyen szépen még én sem rendezném le:P

Hány éves is vagy?:P

Nekem Csaba szimpi, mert jófej, az életben is jól kijönnék vele, sztem! Attila meg egy amolyan geek, akit nehezen viselnék, inkább kerülném! Nem szeretem az ilyen embereket!:D

@Tjuca: szerintem 14 Csabával is lehetne, mert akkor saját embertípusával biztosan jobban feloldódna:D szerintem, tán még vicces is tud lenni:D

nathalie 2011.10.11. 10:11:54

@genevieve:
jajjj ne már :) Te is úgy csinálsz mintha az apokalipszis következett volna be az miatt, hogy 14 együtt élő ember között valaki elvette a másik kisollóját? egyből pénzt emlegetni nem szép dolog :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:12:50

@genevieve: Csaba? hm.. az a baj, hogy ő eddig gyakorlatilag semmilyen benyomást nem tett rám. Na majd meglátom :)

Lasombra 2011.10.11. 10:12:55

@genevieve: vágom. nem is Attila cseszte el ezt a szitut.
hanem Gergő.

ha kb így történik, ahogy írtam (Gergő része), akkor Attila látja, hogy ez nem pálya, ezzel nem talál fogást, legközelebb nem is jön ezzel. problem solved.

így Gergő duplán rosszul járt: kiderült, hogy ideggyenge (- szimpátia kint) + lesz még ilyen karika Attilával.

BarBwire 2011.10.11. 10:13:07

@genevieve: A lényeg, hogy ők ugyse fogják megnyerni. Csaba normális ember, úgy is viselkedik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:14:17

@BarBwire: "...Péter próbál intellektüel poénkodni, de Krisz valahogy nem volt vevő rá." Nahát! Vajon miért nem? :D

Hurri Kán 2011.10.11. 10:15:18

@nathalie:
Van neked fogalmad, mibe kerül egy normális kisolló? :D

genevieve 2011.10.11. 10:16:07

@nathalie: nem, én nem csinálok úgy, pont ezt mondom, hogy ha ezt akarjuk feszegetni nincs különbség:-)

nem lehet elbagatelizálni, hogy hiszen csak egy kisolló volt:-)

én pontosan tudom (ahogyan mindenki más, Te is),hogy nem a kisollón van a hangsúly:-), haneem azon, amit kihozott gergőből (és pont ezt akarta attila elérni).

gergő többek között ezért is volt kibukva, mert elvileg ők szövetségesek/haverok és attila most pont hátbatámadta....egyébként ezt péter szépen le is vezette:-)

Tjuca 2011.10.11. 10:17:51

@nathalie: voltál te kolis? :-) aki volt, pontosan tudja, hogy mi a szitu. nekem már a csaba "ágyának" kihajítása sok volt. hogy jön ehhez bárki? másrészt a reakció is döbbenetes, azok a szemek váh.

genevieve 2011.10.11. 10:18:30

@pushpang: megmondom az őszintét:-)

eddig valóban nem sokat mutattak belőle az öfikben, DE! eddig a legnormálisabban reagált le mindent ahogyan én láttam...és tegnap végigszenvedtem az 5 órás online-t, és ott többször is úgy nyilvánult meg ami nekem szimpatikus volt...

de valóban egy teljesen átlagos, normális fiúnak tüni...DE! ebben a felhozatalban ez bőven elég nekem a szimpátiához:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:20:39

@genevieve: visszagondolva az ollós éjszakára, amikor Fecó ott lófrált bőrjakóban, a kezében a pezsgős pohárral, tök olyan volt, mint Alekosz, brazil szappanoperás hanghordozással.
Mondjuk azóta se értem miért folyt bele ebbe az egészbe, főleg úgy, ahogy.

genevieve 2011.10.11. 10:21:07

@Lasombra: igen, végül is gergő lett a hunyó abból a szempontból, hogy kizökkent a nyugis állapotából

viszont ahogy péter is mondta, megbomlott az ötös (ami már amúgy is ingott)...és szerintem gergő nem fogja ezt a húzást elfelejteni attilának

@BarBwire: fogalmam sincs kivel akarja az rtl megnyeretni, sanszos egyébként feco

Lasombra 2011.10.11. 10:21:47

@ladyandhenk: 20 és 40 között vagyok, nem félúton. :D
jó pár évet lehúztam koleszban meg albiban változó összetételű, 4-8 fős társaságban. ott ez mindennapos sztori. sok ember együtt már csak ilyen.

állítólag viszonylag nehéz engem felhúzni, de kis szorgalommal vagy ráérzéssel simán összejöhet.
de ha csak kettő darab másodpercet elgondolkodom előtte, akkor nem az előtt rendezek ilyen palávert, akiről tudom, hogy "összeférhetetlen", szeret másokat baszogatni és ezzel pont az ellenkező hatást érem el.
plusz ott ül mellettem/rajtam a wannabe csajom.
plusz pár százezren még néznek is kint, akiken a benti sorsom múlik. (legalább is papíron. az konteókat most is kihagyom.)

tudom, könnyű kintről, de szvsz Gergő ezt elqrta, nem kicsit, nagyon.

genevieve 2011.10.11. 10:22:14

@pushpang: iiigen, volt egy olyan átérzés a dologban:-)

miér, miért? mert megbeszélték attilával, hogy beszól gergőnek:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:22:22

@Tjuca: ja, Attilára tökre jellemző, hogy csinál valami sunyi vagy nem sunyi geciséget, aztán a másik a hülye.

nathalie 2011.10.11. 10:23:46

@genevieve:
na jó. ez az egész szimpátia dolog csak.
Ha fordítva történik, attila ollóját rakja ki az asztalra gergő és attila szemei forognak így, talán már petíciót írnának egyesek, hogy azonnal ki kell hozni, GYILKOLNI fog!!! Én pedig az mellet érvelnék, hogy ez a sunyi kis gergő hogy mert más cuccához hozzányúlni és direkt idegesíti attilát.
De mivel pont fordítva történt, ezért most az érem másik oldala van terítéken...
kb ennyi sztem egyébként a történtet :)

genevieve 2011.10.11. 10:23:59

@Lasombra: ez azért nem ilyen fekete és fehér

látod itt is sokan gergőnek adnak igazat:-)

nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy ha a te agyad borul el, te sem fogod vissza a mondandód:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:24:05

@Lasombra: szerintem nem biztos, hogy elkúrta. Végre adott valami életjelet Serebere hátsójából. És végre valaki hasonló stílusban küldte el a picsába Attilát, mint ahogy ő szokott másokat.

genevieve 2011.10.11. 10:25:21

@nathalie: nem:-)

ha fordítva történt volna meg, attilának adok igazat!

mint említettem nekem gergő nem szimpatikus:-)

genevieve 2011.10.11. 10:26:20

@pushpang: jogos:-)

egyébként meg nem tudom mi ez a hülledezés?

csak kiabált egy kicsit, többen megtették már ott bent:-)

Tjuca 2011.10.11. 10:26:51

@nathalie: hát én öt évig voltam középiskolában. ott voltak ilyen kis szösszenetek dögivel. de azért a szemek, ahh so, jó tudni mire számíthatnak. seherezádé olyan tyúkagyú, hogy nem fogja. a többiek talán.

nathalie 2011.10.11. 10:27:13

@genevieve:
Te tényleg jobb ember vagy mint én :D:D
vagy csak az én ragaszkodásom mániákus Attila iránt :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:27:16

@genevieve: kíváncsi vagyok, mikor lesz elege abból, hogy Attila számára csak egy eszköz és miatta sokan fordulnak el tőle, de legalábbis csalódnak benne.

genevieve 2011.10.11. 10:27:32

és akár olló, akár nem...2 napja ezen megy itt is a polémia:-)

és az rtl-nek ez a célja, mindegy, hogy miről, csak dumáljanak és nézzék a cirkuszt

Tjuca 2011.10.11. 10:28:53

@Lasombra: ez pont erről szólt, hogy nem TUD elgondolkodni, hanem kitör belőle a düh, és így. én a wannabe csaja helyében gondolkodnék, de nagyon. bár szerintem ő sem tud. (csak nekem erős, mikor a nyakánál fogva viszi a csajt? vagy ez szexi?)

Lasombra 2011.10.11. 10:30:28

@pushpang: @genevieve:
ha elborul az agyam, akkor valóban nem. a bibi ottan vagyon, hogy ettől miért borul el bárkinek is az agya.
de ez van. :D különbözőek vagyunk.

én elsősorban játékszempontból nézem.
ha bent lennék, igyekeznék odafigyelni a játékra. (hú, színészkedés, fúj.) ez az egy dolguk van, amivel egész nap foglalkozniuk kell(ene).

de meglátjuk, hogy jön ki ebből Gergő.

azt a korai szövetséget - ami most surprise, surprise! megbomlott - meg nem is vettem komolyan. szövetségről akkor beszélhetünk, ha eltelt min. egy hónap (=ismerik egymást), túl vannak pár jelölésen, arénán, akármin (=nemcsak papíron szövetség).
addig az ilyesmit a helyén kell kezelni.

nathalie 2011.10.11. 10:30:32

@Tjuca:
én négy évig voltam középsuliban.mondjuk én a barátnőmre ha poénból kirakja a fogkefémet az asztalra, tuti nem néztem volna így és nem viselkedtem volna úgy mint egy ideggyenge. pedig én is utálom ha a cuccaim között turkálnak, de azért ez a reakció szerintem túlzás volt.

Tjuca 2011.10.11. 10:31:05

@genevieve: ahogy (jogosan) kiakadtál attila pszichopata megnyilvánulásain, neked nem tűnt fel gergő szeme, meg ahogy köpi a szavakat, a szája, mint a penge? azé, én fosnék tőle. de én langyi vagyok, nem viselem az agressziót. :-) nekem ez nem szexi.

nathalie 2011.10.11. 10:31:58

@Tjuca:
nekem is erős volt amikor a medencében egy olyan fojtó fogást mutatott be rajta egy fél pillanat alatt, hogy csak néztem. azt hittem a medencéhez is odabassza játékból. sztem gergő tele van elfojtott agresszióval...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:32:00

@genevieve: mert összemosódnak a történések és az éjszakai ordibálást az olló miatti balhénak gondolják, amit tekinthetnek akár egy pitiáner, nem jól sikerült viccelődésnek is. Attila is ebbe az irányba próbálta ugye terelni az egész ügyet.
Holott Gergő amiatt volt a legjobban kiakadva, hogy Attila akkor is sunyított, amikor G. már sík ideg volt és a többieket baszogatta.

genevieve 2011.10.11. 10:35:03

@Lasombra: gergő nem azért ment be, hogy játszon:-)

ő pont jól elvan sehivel:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:35:04

@pushpang: és akkor még nem beszéltünk Fecó alattomos húzásáról, ahogy a börtönéveket emlegette. Nálam is elszakadt volna a cérna. És nem az olló miatt. :D

nathalie 2011.10.11. 10:36:53

@pushpang:
fecó a börtönéveket emlegette? egyszer nevethettem volna rajta, erre lemaradok. ejnye :D

Tjuca 2011.10.11. 10:37:11

@nathalie: igen ezt írtam. de poénnak satnya. ez koli szinten egy óvszer kipakolása a tanári asztalára a bugyimmal együtt. kb. annyira humoros és ötletes, viszont kiakasztó. nyilván attila tudja, hogy más cuccait piszkálni idegesítő dolog. ezért próbálkozik be mindenkinél. ismétlem nekem a csaba cuccának kihajítása legalább ilyen "poén" volt. poénból mondjuk más csinálná ezt vele, akkor forrna ő is a dühtől, és kapnánk legalább ekkora jelenetet. ezért írom, hogy egy kutya. egyik pszichopata kipiszkálta a másikból a pszichopatát. peti meg röhög a markába, mert gyakorlatilag ő jött ki az egészből jól.

Lasombra 2011.10.11. 10:37:24

de örülhetünk, hogy láttunk két igazi archetípus párbajt. az Összeférhetetlen vs az Alfahím.
annak így kellett történnie.

szerepben vannak a srácok. :)

genevieve 2011.10.11. 10:38:16

@Tjuca: attila hidegvérrel, előre megtervezetten cselekszik...lásd melltartó széttépés, mutatták, hogy előtte percekig nézte kingát...na neki feltünt a szeme....nem véletlen, hogy a lányok közül minden csaj a fejét és a szemét emelte ki, hogy nem tetszik nekik

gergő pedig hirtelen indulatból lett dühös..

attilának nem szivesen fordítanék hátat,
gergő pedig miután kidühöngte magát lenyugodott....

Lasombra 2011.10.11. 10:38:56

@genevieve: ó, az is játék. :)

egyébként senki nem a pénzért van ott, tudjuk. :D talán csak Kiszopra emlékszem, aki beismerte. bár ő meg a szüleivel takarózott.

genevieve 2011.10.11. 10:39:05

@pushpang: tudom, ezt próbálom magyarázni én is:-)

genevieve 2011.10.11. 10:40:50

@Tjuca: mondtam, pont mint olivér...más cuccaival ő is elég lazán bánt...de a vajkrém miatt már köpködött:-)

BarBwire 2011.10.11. 10:41:24

Akkor beszéljünk Veronika kis valamijéről!

lac64 2011.10.11. 10:42:01

Sziasztok!

Többen írjátok, hogy Attila tervszerűen és taktikusan cselekszik. Mi abban a taktika, hogy szépen lebontja a saját csapatát, hogy módszeresen összeveszik mindenkivel? Az utánfutóján kívül van még olyan ember bent, aki vele jóban van?

Tjuca 2011.10.11. 10:42:09

@genevieve: nem néztem az előző szériát. most sem, csak itt olvasgatok, meg a honlapon a videókat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:42:14

@nathalie: nem, nem a közös börtönéveikre gondolt :)

nathalie 2011.10.11. 10:42:40

@pushpang:
tehát akkor gergő nem is az olló miatt volt ideges, hanem mert meglátta kint az ollót, jelenetet rendezett, szinte senki nem hagyhatja el nappalit, amíg nem derül ki, ki vette ki az ollót (ugye meg van mindenkinek a trainspottingban begbie jelenete a kocsmában a korsóval és a csajjal...), majd miután már percek óta hülyét csinál magából, és még fecó is beszól, végre kiderül hogy attila az, akin verni le tudja verni azt, amire akkor rádöbben: úristen egy olló miatt hisztériázom percek óta. Tehát akkor gergő azon idegesítette fel magát, hogy hülyét csinált saját magából. mindent értek :D:D

BarBwire 2011.10.11. 10:43:02

@Tjuca: Én azért visszaadnám neki, kidobálnám a cuccát, felvenném a bőrdzsekiét poénból. Megnézném meddig bírná szó nélkül a dolgot.

nathalie 2011.10.11. 10:43:13

le tudja verni. cseréljük a szavakat.

Tjuca 2011.10.11. 10:43:15

@lac64: szerintem sem taktikus. max. lassabban beszél. :-D de rögtönzésben a péter talán jobb.

genevieve 2011.10.11. 10:43:39

@Lasombra: lehet, hogy játszik sehivel...de az nem a villa miatt van:-)

@nathalie: kár, hogy az öfiben nem adták be a lányok értékeléseit a pasikról:-)

érdekes módon a legtöbb csaj gergőt rakta az első helyre (kinga is), mert nekik az ilyen magas, izmos (?), tetovált, kopasz állatok jönnek be:-D

nathalie 2011.10.11. 10:44:51

@lac64:
hát lehet hogy ezt a játékot nem a nézői szavazatok döntik el, hanem hogy ki tudta leginkább hozni a karaktert: Attila= összeférhetetlen. Nem is értem mi a problémátok emberek! :D:D

genevieve 2011.10.11. 10:44:56

@lac64: attila többek szerint nagy taktikus ...

szerintem meg csak ő hiszi magát annak és pont azt csinálja amit irtál:-)

Tjuca 2011.10.11. 10:46:01

gyerekek szavazzátok meg, hogy küldjem be a nálunk egy hetet tomboló fosóshányósunkat. csak a középsőm, de már már már. nekünk nem kell, kezdjenek valamit vele. adna nekik egy kis pluszt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:46:09

@BarBwire: Veronka aszonta semmi olyan nem történt, nem kell semmi rosszra gondolni. Kriszop is biztos csak szellőztette a seggét... :D
Amúgy tök vicces volt, ahogy Veronka állandóan a fejére próbálta húzni a takarót, miközben alul mindig mindenük kilógott.

genevieve 2011.10.11. 10:47:42

@pushpang: ezen röhögtem én is:-D

lehet az cikibb neki ha a fejét látják szex közben:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:47:48

@nathalie: mindez nem egyidőben történt. De kurvára nincs kedvem megint elmesélni az egészet. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 10:49:49

@lac64: úgy tesz, mintha lebontaná, azért, hogy aztán újraépíthesse. Érted? :D
Fecóval meg Kingával folyamatosan ezt csinálja pl.

lac64 2011.10.11. 10:50:43

@nathalie: Ez alatt azt érted, hogy mivel hozza a karaktert, azaz iszonyú nagy tapló, az RTL akár a nézők ellenében is bent tartja?
Habár visszagondolva a VV4-re, Éva is bent maradt a végéig.

genevieve 2011.10.11. 10:51:53

@pushpang: hagyd, attilát játszik:-)

nathalie 2011.10.11. 10:51:55

@genevieve:
nem. tök fáradt vagyok hozzá. :) csak próbálom nem véresen komolyan venni az "olló ügyet". a lényeg, hogy nekem gergő érdekes reakciója jobban ütött, mint attila magánszférába való betolakodása. De nem tagadom, hogy elfogult vagyok attilával szemben, ezért írtam, hogy fordított helyzetben lehet máshogy állnék hozzá.
Egyébként gergő tulajdonképpen tényleg magán idegesítette fel magát, mert hogy perceken keresztül jelenetezett és hogy attila nem szólt. tehát nem is a személyes cuccok fogdosása miatt volt ideges. sztem. egyre inkább így tűnik...

genevieve 2011.10.11. 10:53:05

@pushpang:

ahogy alek is ezt tette évával:-)

lac64 2011.10.11. 10:53:17

@Tjuca: Péter valóban jobb és számomra szórakoztatóbb is.

kékdelfin 2011.10.11. 10:53:54

@pushpang: és az etgyik vágásban látszott, hogy kinga ott skubizik. Bár látni biztos nem látott túl sokat, hisz nekik ott bent sötét volt, csak mi láttuk az "éjjellátóval";)
Amúgy mi volt? Csókolóztak, kiszop nyalogatta a bimbijét(veronikáét), meg talán a sunáját(veronikáét), meg csattogva megujjazta (veronikát). Valószínűleg veronikának ez mindennapos, semmiség. Az "olyan" nála biztos a konkrét baszás.

avanivi 2011.10.11. 10:54:54

Gergő megtudta,hogy Serit kidobták, aztán kiderült hirtelen, hogy ő nem szingli,lehet ez is közrejátszott,kikészült kicsit.
Nem szeretem, ha turkálnak a cuccaim között,de azért van ott akkora kupi,hogy csoda, hogy megvan az a k.rva olló !! Akkor az rtl még szavazást indít, mert kevés szerinte a feszültség,legyen két veszekedő csapat !! Ez nem elég ?

nathalie 2011.10.11. 10:55:26

@genevieve:
jóvanna!:) csak az összefoglalót láttam. meg próbálom itt összerakni az infokat. Elengedem most ezt az olló ügyet :D

genevieve 2011.10.11. 10:55:39

@BarBwire: egyébként érdekes, hogy a nézőket és az rtl-t is mennyire nem érdekli az a szex:-)

BarBwire 2011.10.11. 10:55:53

@pushpang: hát mert inkognitóban akartak lenni :-DDDD

kékdelfin 2011.10.11. 10:56:47

@lac64: Péter szórakoztató? Huha! Akkor ajánlom neked a sajtreszelőt:)

nathalie 2011.10.11. 10:57:12

@lac64:
nem, összeférhetetlen kategóriába került be. Lehet az kapja a nyereményt, aki hű lesz a kategóriájához :D

nathalie 2011.10.11. 10:58:33

@genevieve:
ha a krisztofel-veronika félére gondolsz, akkor nem is csoda :D:D

genevieve 2011.10.11. 10:59:24

@nathalie: na akkor utoljára:-)

gergő, megbeszélte a dolgot rögtön akkor attilával...aztán telt az idő...
atilla és feco megdumálták, hogy feco beszól gergőnek az ollós üggyel kapcsolatban...amit fasz módon meg is tett..
és ekkor akadt ki gergő, és nem az olló miatt, hanem azért mert egyrészt feco miért szól bele, miért úgy szól bele és attila miért sunyított
és igen, mikor rájött, hogy feleslegesen kiabál, akkor lenyugodott és lezárta a témát

és az egész egyáltalán nem volt vicces..sunyi és szánalmas cirkusz volt

Tjuca 2011.10.11. 10:59:25

@lac64: engem néha az szórakoztat, mikor eltaktikázza magát. meg még magával is csapatépít, meg már annyira intellektuális, hogy már magának is sok. szerintem nem fogja, hogy itt ez nem survivor, hanem meg kell fogni a nagy sms-ezni hajlandó réteget, és nem csak a taktika a nyerő. nekem ő sem szimpi, de tény, hogy gyorsabban és esztétikusabban csapja le a labdákat. (mondjuk verával az elején bemutatkozott, hogy milyen arc is ő)

genevieve 2011.10.11. 11:01:02

@Kékdelfin: igen, van akinek ez nem szex:-D

de ha mondjuk attila-kinga, vagy gergő-sehi, vagy shadi-dya (bocs lasombra) csinálta volna ezeket, akkor már címlapon lennének:-D

lac64 2011.10.11. 11:01:19

@Kékdelfin: Nem azt írtam, hogy szórakoztató, hanem hogy szórakoztatóbb, mint Attila. Nagy különbség.
Attilának az elején volt pár jó beszólása, azóta csak szimplán paraszt, Péternek pedig pl. a riportszobás kommentjei (pl. a csapatával kapcsolatban) szeritem igenis jók.

genevieve 2011.10.11. 11:02:42

@Tjuca: azon röhögtem (szintén nem rakták be az öfibe), hogy tüzet kellett gyújtaniuk a grillezőben és nem sikerült nekik....erre péter: engedjetek oda én vagyok a survivorpéter, a nagy tűzgyújtó:-)
de neki sem sikerült:-D

Lasombra 2011.10.11. 11:02:52

@genevieve: Alekosz is azt hitte (ma is hiszi) magáról, hogy ő a realityk Szun-Céja, a Taktika Öregapja, közben annyi esze van, mint a kilincsnek, komplexusa viszont annál több.
de megnyerte.

nem mondom, hogy Attila egy copycat, de nem biztos, hogy az a célravezető egy ilyen játékban, amit én/te/mi annak gondolunk. :)

nathalie 2011.10.11. 11:03:09

@genevieve:
hát én most ezen jót röhögök :) tényleg velem van a baj. Ha egy ilyen történne a haveri társaságunkba egyértelmű, hogy amikor lenyugodott az illető beszólunk neki és elnevetgélünk hogy megint felbassza magát. Ha én lettem volna gergő, sztem a barátaim csak ollót vennének innentől a születésnapomra, névnapomra is :D és valószínű minden ruhámba belehímeznék az olló jelét, hogy mindig meglegyen :D:D:D

kékdelfin 2011.10.11. 11:04:34

@lac64: hja, hogy összehasonlítottad a szart a fossal?:) Így már értem. Akkor sajtreszelő visszavonva.

Tjuca 2011.10.11. 11:04:52

@genevieve: én azt hittem shadi lasombra. :-D és van valami rejtett kapcsolata a hogyvolttal. :-DDD

kékdelfin 2011.10.11. 11:06:28

@genevieve: hát, ez a sadija páros nagyon erőltetettnek tűnik nekem. A tegnapi nyáladzás is. Jájj! Mondjuk tény, én nem tudok udvarolni ilyen szépen, ilyen szép nőnek;)

Lasombra 2011.10.11. 11:06:42

@genevieve: nem tudtad megállni, mi? tényleg ki akarod hozni belőlem a Zálatot?!?! :)

a Dya-Shanyi románc egyelőre annyi, mint az Anomália-Péter vonal.
de ha dugnak is, lelkük rajta, össze vannak zárva, megesik. Dzsörzi-Gigiből sem lett semmi kint, én hosszú távon gondolkodom Dyában... hopsz, freudi, szóval Dyával. :D

kékdelfin 2011.10.11. 11:08:01

@Tjuca: Szegény lasombrát ne húzd le ennyire!:)

genevieve 2011.10.11. 11:08:42

@Lasombra: amit én gondolok az tuti nem lenne célravezető ebben a játékban:-)

én alekot és attilát is elküldtem volna az első megmozdulás alkalmával a halál faszára:-)
és alekot az első fogdosásnál pofán is basztam volna...és ezzel azonnal repültem is volna:-)

kékdelfin 2011.10.11. 11:10:04

@Lasombra: mondjuk ki, szeretnéd dijába helyezni a bizalmadat, a kígyód melengetnéd a keblén, és szeretnél belőle kiindulni:) (hogy a klasszikust is beleszőjük, ugye)

BarBwire 2011.10.11. 11:11:07

@Lasombra: ez jóóóóó volt,

egyébként szerintem meg csak össze akarják hozni a Shadit Dyával, pedig mindenki tudja, hogy Dya szíve a tied.

Tjuca 2011.10.11. 11:11:23

@Kékdelfin: ó dehogy. leborulok nagysága előtt, mekkora álca ez kérem. képes más testben megjelenni, adnijahüjét, és még kommentelni is, miközben dya vagy ő megnyeri játékot, és élnek, mint marcy jordániában. ekkora svéd csavart, nehéz volt kitalálni, de fantasztikus húzás.

Hurri Kán 2011.10.11. 11:11:27

@Kékdelfin:
És felül bírálni, meg alul értékelni. :D

genevieve 2011.10.11. 11:12:06

@nathalie: tényleg nem érted a dolog lényegét:-)

ok, olló téma lezárva:-)

@Tjuca: nem, lasombrának velem van rejtett kapcsolata:-D

@Kékdelfin: igy ne is udvarolj:-)

@Lasombra: nem gondoltam ám komolyan:-)
és szerintem ők sem, dyának csak imponál,hogy neki is "lett valakije" mint annamarinak, sehinek, kingának...
kicsi is, savanyú is, de az övé:-)

egyébként is az ő erkölcsei nem engednék meg, hogy a villában szexeljen:-)

Lasombra 2011.10.11. 11:12:55

@Kékdelfin: jaj, már megint csak a piszkos testiség! az ember azt gondolná, hogy egy keritévés trashreality blogon érettebb közönséggel oszthatja meg az érzéseit! :))

csicserierika 2011.10.11. 11:13:51

@nathalie: én sem értem, hogy mi az a nagy hűhó. Gergő túlspilázta, Attila szándékán kívül túllőtt a célon.
Elég kis apróság, hogy bármelyik ugorjon, főleg, ha nincs jó passzban.
Ennyi van benne, semmi több.
Olyan csúnyán én is tudok nézni mint Gerő,...sőt .

nathalie 2011.10.11. 11:14:15

@genevieve:
de értem!!! csak máshogy kezelem, kezelném stb. de alapvetően értem, hogy mi a probléma, csak én lennék attila, Te meg gergő. így nehéz közös nevezőre jutni :D

genevieve 2011.10.11. 11:21:14

@nathalie: nemegészen, mert én nem üvöltem le a fejed ilyen hülyeség miatt:-)

higgadtan magyarázom újra, és újra, és újra:-)

bezzeg ha a csabit bántaná:-D

nathalie 2011.10.11. 11:24:33

@genevieve:
:D:D megpróbálnám nem kihasználni véges türelmedet, bár látható, hogy ez nem az erősségem :D:D

genevieve 2011.10.11. 11:25:17

@nathalie: nyugi, nőket és gyerekeket nem ütök meg:-)

csicserierika 2011.10.11. 11:25:30

@genevieve: sajnos, ritka pillanat :)
Csak már kér napja az ollón megy a vita, már nem bírtam magammal :)
Akkor lőállás vissza, mert Csabit nem szimpatizálom :) :)

genevieve 2011.10.11. 11:26:47

egyébként meg nekem lett igazam az új jövevényekkel kapcsolatban:-)

annyira el van foglalva mind a saját kis taktikázásával, hogy simán befogadták az új játékosokat:-)

nathalie 2011.10.11. 11:27:02

@genevieve:
inkább erre nem írok semmit :D:D:D

nathalie 2011.10.11. 11:27:47

@csicserierika:
én sem szeretem csabit, ez már a második dolog amiben egyetértünk. csodálatos :D:D

genevieve 2011.10.11. 11:28:11

@csicserierika: hmm, ezen már meg sem lepődöm:-D

de amíg nem attila lesz a favoritod nem fogunk vitázni:-)

genevieve 2011.10.11. 11:29:05

@nathalie: mert? pasi vagy?:-D

na akkor gyere ki a hóra:-D

krj 2011.10.11. 11:31:13

a szaunában dya és sehi beszélgetett, amikor elhangzott az "egy kingával..."

Tjuca 2011.10.11. 11:31:24

off szerintetek stohl és balázs catfightjában ki a hunyó?

capa05 2011.10.11. 11:31:25

@avanivi:
Az hogy van barátnője már korábban kiderült csak most mondatták el vele.
Egyszer már késve vették el az online közvetítést amikor she megemlítette.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 11:31:59

@nathalie: oké, csakhogy ezt itt nem egy haveri társaság... :)

capa05 2011.10.11. 11:32:41

@Tjuca: úSzerintem Balázsnak, de nagyon elfogult vagyok.Stohlt kurvára utálom.

nathalie 2011.10.11. 11:32:49

@Tjuca:
stohl. csak irigy balázsra, mert neki nincs humora (mármint stohlnak)

nathalie 2011.10.11. 11:35:21

@genevieve:
nem vagyok, úgyhogy ez a bunyó így elmarad :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 11:35:51

@Tjuca: szerintem mindkettő bekaphatja a fülemet. Bár én Balázst bírom, igaz, Stohllal sincs különösebb bajom, de kurvára bassza a csőrömet, hogy milliókat keresnek egy-egy ilyen műsor alatt. Havonta.

Tjuca 2011.10.11. 11:35:53

még diák voltam, amikor a reggeliben egy masszírozós nő jött az ágyát promótálni. stohl felugrott egyik végén nagyott estt a másikon szó szerint pofára. ha valkinek meg lenne ez a kis video, az küldje nekem! :-*

on

nathalie 2011.10.11. 11:35:56

@pushpang:
hát de gergő, fecó, attila azok próbálnak lenni :D

genevieve 2011.10.11. 11:40:05

@nathalie: ha jól emlékszem az az ötöst is attila eröltette rá a többiekre:-)

és mióta sehi van gergőnek, nem foglalkozik a ötössel....
veronnak meg ott van krisz, annak ellenére, hogy se attila, se kinga nem nézi jó szemmel

kinga...meg kényszerből van benne,mert szükséges van attila imádatára..mert nélküle csak egy szőke picsa lenne bent a többi között (számomra most is az)

szóval csak feco és atti az az ötös:-)

capa05 2011.10.11. 11:43:18

@nathalie:
Nincs kedvem visszanézni, de ezt a "barátságot", vagy szövetséget csak Attila találta ki azzal, hogy ő kinevezte magát bandavezérnek.Igazából a többi csak nem szólt ellene.
Mikor az első alkalom volt már Gergő és she lepattant.Alekné már egyre inkább a fütyi felé húz. Kinga még csak a háta mögött lázadozik.
Maradt az idióta sírós szócső.

nathalie 2011.10.11. 11:43:27

@genevieve:
hát én is mondom már egy ideje hogy attila rossz helyen keresgél... :D

nathalie 2011.10.11. 11:45:47

@capa05:
oh, egy újabb attila ellenség? :)
szerintem is elhamarkodott volt megalakítani ezt az ötöst, de attila arra alapozott, hogy ők kerültek be hamarabb és talán így könnyebb őket egyben tartani. persze ez most már látjuk hogy ez faszság, de akár még működhetett volna. ha nem vitatkozna ennyit kingával, gergőnek meg seherének kurvára mindegy lenne melyik csapatban játszák a sziámi ikerpárt.

nathalie 2011.10.11. 11:46:57

@pushpang:
legrosszabb tulajdonságom a naívságom. próbálom elfojtani, de csak úgy előtör belőlem néha-néha :)

genevieve 2011.10.11. 11:47:00

@nathalie: a játék végéig ragaszkodni fog ehhez a rögeszméjéhez...
ha kingának szerencséje van akkor megmarad kedves személynek, ha nem (erre látok nagyobb esélyt), akkor meg fogja gyűlölni és tényleg mindent megtesz azért, hogy kinga kint legyen a játékból, vagy legalábbis tényleg gyötörni fogja végig...persze ezt mind a klasszikus: nekem fáj, hogy bántom kingát dumával:-)

amit egyedül feco szop be, mert neki ez igy romantikus dolog:-)

genevieve 2011.10.11. 11:47:52

@capa05: eszünk mint a beretfa:-)

nathalie 2011.10.11. 11:48:58

@genevieve:
úgy szeretném ha kingát levarná csaba, attila ettől megkattanna és szövetséget kötne péterrel és pokollá tenné csaba és kinga életét, úgyhogy még a végén kingáékat utálnák a nézők és szegény attilát sajnálnák. istenem, de szeretném :D

csicserierika 2011.10.11. 11:49:14

@nathalie: igen, olvaslak :)
Általában egyetértünk.
Attila, Péter, Cris és Veronka nélkül nem lenne műsor :)

nathalie 2011.10.11. 11:50:11

@csicserierika:
Te vagy itt a legjobb barátnőm :D:D

csicserierika 2011.10.11. 11:50:54

@genevieve: hoppá, most coming outoltam nathalienek :)
Nem tehetek róla, de ásítanom kell Csabitól , Attila legalább csinálja a feszkót :)

Dragonair 2011.10.11. 11:50:54

csak az hagyja magát láncra verni aki akarja is, vagy függ a másiktól...alapból nem indulhatott tiszta lappal ez a kapcsolat sztem.. ;)

newsee.hu/tartalom/l%C3%A1ncra-vert-kutyak%C3%A9nt-%C3%A9lt-claudio-mellett-seherez%C3%A1d%C3%A9

csicserierika 2011.10.11. 11:52:12

@nathalie: ok, öribari :)
Ha tudnád, hogy mit álltam ki a VV4 alatt, mert szembementem Béciékkel :)

capa05 2011.10.11. 11:53:05

@nathalie:
Engem Attila szigorú tekintetű vezetőre emlékeztet.
Tapasztalataim szerint ha beosztottból kineveznek vezetőnek valakit jelentősen megváltozik.
Értekezleten komoly accal, szigorú szúrós tekintettel ül a pulpituson.
Mindig elkap a röhögés, hogy ezt a tekintetet, komoly arcot biztosan otthon tükör előtt gyakorolják.
Tipikusan ez látszott mielőtt leszaggatta a melltartót.
Nekem az önjelölt vezetők teljesítmény nélkül nem jönnek be.

nathalie 2011.10.11. 11:53:57

@csicserierika:
és én akkor nem voltam itt!!??? pedig látod, akkor meg én támogathattalak volna Téged :D most kérek elnézést :D

genevieve 2011.10.11. 11:54:24

@csicserierika: megint abba a hibába estek mint olinál:-)

jajj, ha oli kiesik nem lesz műsor....aztán lett:-)))

műsor mindig van, gondoskodik róla az rtl:-)

megjegyzem: ha csaba kiesik, akkor dyának :-D és veronikának fogok drukkolni:-)

csicserierika 2011.10.11. 11:54:37

@nathalie: Ok, öribari :)
Ha tudnád, hogy mit álltam ki a VV 4 alatt, mert a Béci féle csapattal szembe mentem :)

csicserierika 2011.10.11. 11:55:35

Jól van, kétszer ment el a komment :P

genevieve 2011.10.11. 11:55:49

@nathalie: kinga senkivel nem fog dugni a villában:-)

de flörötlgetni biztosan fog csabával (vagy bárki mással attilán kivül), de atinak annyi is elég lesz, hogy elboruljon az agya:-)

az lenne tuti, ha gergő dobná serit és levarrná kingát:-D

genevieve 2011.10.11. 11:56:26

@csicserierika: mindjárt nagyon megsajnállak:-D

nathalie 2011.10.11. 11:56:45

@genevieve:
vagy az ha a szánalmas kinga a végén már fecora nyomulna csak hogy valaki szeresse :D

nathalie 2011.10.11. 11:57:17

@genevieve:
persze hogy volt műsor, mert bent volt éva meg alekosz :D

csicserierika 2011.10.11. 11:57:41

@nathalie: nem tudom, hogy mellém álltál volna-e, mert a nagy négyes, ezen belül is Alek támogató voltam :)
Páran voltunk csak olyan elvetemültek, hogy MMKK megvédjük .

genevieve 2011.10.11. 11:58:11

@capa05: a tegnapi onlineban ez tisztán látszott

megvolt az első balhé, elvonult játszott a palack vizzel és közben agyalt, látszott, ahogy kattognak a kerekei, na most mit lépjen:-)

csicserierika 2011.10.11. 11:58:47

@genevieve: persze, hogy lett, mert Alek és Éva maradt :)

genevieve 2011.10.11. 11:58:55

@nathalie: huhh, az mekkora lenne:-D

genevieve 2011.10.11. 11:59:34

@csicserierika: de előtte ment a rinya, hogy szegény oli nélkül nem lesz műsor:-)

csicserierika 2011.10.11. 11:59:39

@nathalie: ha, ha... telepatikus úton is tudnák beszélgetni, mint Alek :) :)

nathalie 2011.10.11. 12:00:24

@csicserierika:
teljesen egyértelműen igen :D bár én a legutolsó részeknél már évának drukkoltam, de tulajdonképpen mindegy volt :D

nathalie 2011.10.11. 12:03:07

@capa05:
én mindig érzem egy kicsit a szigorúság mögött a viccet és az álkomolykodást. és néha tök ironikusan nyilatkozik pl a kinga kapcsolatáról is.

genevieve 2011.10.11. 12:03:28

na most már csak arra leszek kiváncsi, Hajnink kivel szimpatizál?:-)

genevieve 2011.10.11. 12:04:17

@nathalie: ironikusan? lehet másként?:-D

nathalie 2011.10.11. 12:04:22

@genevieve:
én annyira ez miatt nem izgulok :D:D gyűlöli attilát :D

capa05 2011.10.11. 12:07:54

@nathalie:
Kinga azt kapja amit megérdemel..
Aki ilyen agyilag zokni, azt sajnálni sem tudom. Mint kutyával úgy beszél a lánnyal, az meg mindig visszamegy.
Nem magyarázat, hogy fél tőle a kiesés miatt.

genevieve 2011.10.11. 12:09:13

@capa05: de, egyrészt igen azzal is
másrészt imponál neki, hogy attila látszólag oda van érte:-)

capa05 2011.10.11. 12:09:28

@nathalie:
Kinga azt kapja amit megérdemel..
Aki ilyen agyilag zokni, azt sajnálni sem tudom. Mint kutyával úgy beszél a lánnyal, az meg mindig visszamegy.
Nem magyarázat, hogy fél tőle a kiesés miatt.

capa05 2011.10.11. 12:10:27

bocs a duplázáséert de a gép az előbb kidobta.. ezek szerint el is küldte

nathalie 2011.10.11. 12:14:07

@capa05:
nem baj, jó volt olvasni a véleményedet. akár kétszer is :D
Kingának kell egy belé reménytelenül szerelemes férfi. ez neki marhára tetszik. nem a kieséstől fél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 12:16:39

@csicserierika: nemnem, ez így nem igaz! Te a megátalkodott Alekosz-imádatod miatt kaptál!
Persze később, amikor rajtad kívül senki sem maradt, kezdtünk egyfajta tisztelettel nézni rád.. ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 12:18:33

@nathalie: Évának??? De jó, hogy nem botlottál belém. :D

genevieve 2011.10.11. 12:19:21

@pushpang: ahogy peticsére is éva imádata kapcsán:-)

genevieve 2011.10.11. 12:20:54

azért érdekes, hogy elvileg pétertől tartott mindenki mint legnagyobb szarkeverő... és látszólag attila az:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 12:21:00

@genevieve: és rá még neheztelni se lehetett, olyan eltökélt volt. :)
(Bár a vadmacskázást sose bocsátom meg neki :D)

nathalie 2011.10.11. 12:21:00

@pushpang:
jaja. totál bolond volt. én nagyon bírtam :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 12:22:20

@nathalie: számomra pedig benne öltött testet mindaz, amit egy emberben, főleg egy nőben rühellek.

genevieve 2011.10.11. 12:24:29

@pushpang: de meg nézném alekot és évát ebben a csapatban:-)

capa05 2011.10.11. 12:25:03

@nathalie:
Tegnap próbáltam a fórumtársnőket interjúvolni, hogy miért megy Attila után mindeféle megalázás ellenére, erre az egyik azt írta, hogy a kieséstől való félelmében.

nathalie 2011.10.11. 12:25:51

@pushpang:
valószínű az életben egy verekedésbe bonyolódnék vele, de hát így tv-n keresztül iszonyatosan vicces karakter volt. egyébként még azt bírtam benne, hogy totál őszinte volt. simán bevállalta egy ország előtt hogy ő sokszor igenis irigy, kicsinyes stb. Sok ember ezeket a tulajdonságait próbálja leplezni és különböző álindokokat talál ki tettei igazolására. Ő simán belemondta a kamerába, hogy irigy vagyok.

nathalie 2011.10.11. 12:26:57

@capa05:
ok. lehet hogy van benne valami.

capa05 2011.10.11. 12:29:34

Lusta vagyok elmenni a TV távkapcsolójáért, így a déli híradó után Astro centert hallgatok.
Hát egy ilyen kéne még a villába mint ez a Tramini.(lomini csak úgy nincs semmi értelme)

genevieve 2011.10.11. 12:32:55

@capa05: hiába aki úr, az napközben otthon tévézik:-D

capa05 2011.10.11. 12:40:25

@genevieve:
Ha úr nem is vagyok, de most meg tudom tenni.

genevieve 2011.10.11. 12:41:39

@nathalie: az, hogy őszinte volt egy dolog:-)

de ő ezt a mentségeként hozta fel:-)

attól, mert valaki bevallja,hogy egy kicsinyes, irigy , hisztis liba még nem lesz megnyerő személyiség:-)

csicserierika 2011.10.11. 12:42:35

@pushpang: az volt a bajom, hogy nem csak Alkot minősítették sokan, hanem a fanjait is , azért szálltam harcba :)
Láttam, és látom most is, hogy milyen, de engem szórakoztat :)

genevieve 2011.10.11. 12:42:39

@capa05: kiváncsi lennék, ki honnan tolja most a forumot:-D

nathalie 2011.10.11. 12:46:33

@genevieve:
hát az nem. de inkább egy ilyen a közelemben, mint egy gigi féle sunyi, rosszindulatú, mama kedvencét megjátszó kis pornós riherongy. :D

Tjuca 2011.10.11. 12:46:44

@genevieve: gyesről, két adag összehányt cucc ganézása közben.

capa05 2011.10.11. 12:48:31

@genevieve:
Te például melóból?

genevieve 2011.10.11. 12:51:38

@capa05: jaja, idáig beborítékoltam 1500 levelet:-D

genevieve 2011.10.11. 12:52:15

@Tjuca: hát, nem irigyellek:-D

úgy örülök, hogy ezen már régen túl vagyok:-D

nathalie 2011.10.11. 12:52:37

@genevieve:
sajnálattal olvasom, viszont nem meglepődve :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 12:54:27

@nathalie:
Hát tudod, én egyiket se választanám, hálistennek nem is kell, de egy Évához hasonló vállalhatatlanul megbízhatatlan, idegbeteg, alkoholista némbert nem tudnék elviselni a környezetemben. Ráadásul ő, az őőőőőőőszinte, folyamatosan hazudozott, folyamatosan letagadta, hogy korábban kinek, mit mondott. Az öfikből simán kiderült.

Hurri Kán 2011.10.11. 12:57:03

@pushpang:
Nem biztos, hogy letagadta, gyak. állandó részegségében sztem kb. fingja nem volt, h mit mondott 10 perccel korábban. :)

capa05 2011.10.11. 12:58:08

@pushpang:
Csak az a megnyugtató, hogy sokáig reménykedett a győzelemben és jött keserű valóság!

Tjuca 2011.10.11. 12:58:26

@genevieve: évente benyeljük, de eddig a gyors halálos volt, most meg a lassú küzdelmes. kicsi lány 14,4 kilójából tegnap már csak 12,9 maradt, és már több mint egy hete. :-( a többieknek meg már vagy még védettséget szereztek régebben, csak ő küzd most.

nathalie 2011.10.11. 12:59:08

@pushpang:
de az a hazudozás a játék része.
én csak elröhögtem rajta, elméletileg ez a műsor lényege. nagyobb következtetéseket nem vontam le.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 13:00:15

@lac64: Az, hogy így adásba kerül és mindenki róla beszél (igen, itt is). Másrészt meg "elveszi" az összefoglalókat másoktól.

Harmadrészt meg jeleket akar kapni, hogy kivihesse Csabát, vagy az Újverát...

nathalie 2011.10.11. 13:00:19

@gyvy:
sztem is össze vissza beszélt :D:D

capa05 2011.10.11. 13:02:15

@Tjuca:
Jobbulást neki, neked meg türelmet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:02:58

@gyvy: az nem mentség! :D
Jó, én meg zsigerből -hogy finoman fogalmazzak- ellenszenveztem vele végig, talán ezért nem tudtam nevetni rajta.

Tjuca 2011.10.11. 13:03:38

@capa05: köszi. :-) meg remélem hamar visszaszedi a kilókat, amúgy sem egy debella.
mást meg ne környékezzen meg ez a kórság, sajna most van a szezonja. :-(((

Hurri Kán 2011.10.11. 13:03:57

@nathalie:
Hát de nem? Vagy elég megnézni bármelyik későbbi, vele készült interjút. Esküszöm, 30. születésnapomon, a 3 napos megemlékezés végén összeszedettebb voltam. :D

genevieve 2011.10.11. 13:04:52

@Tjuca: a fogyás nem jó hír:(

nekem a fiam került 10 hónaposan igy korházba anno:-(

nathalie 2011.10.11. 13:05:40

@gyvy:
hát ő a big brotheres éva, csak kicsit jobban néz ki :) de nem csodálkoznék ha zártosztályra kerülne, mert ő nem kapott műsort stb

Hurri Kán 2011.10.11. 13:05:48

@pushpang:
Nem is annak szántam. :)))

genevieve 2011.10.11. 13:05:54

@King of Shadows: de újverának van annyi esze, hogy erre rájött:-D

Hurri Kán 2011.10.11. 13:07:02

@nathalie:
Monnyuk annál nem nehéz jobban kinézni. :D
Igaz, nem szép, de legalább semminemű kisugárzása sincs. :D

nathalie 2011.10.11. 13:07:33

@genevieve:
újverát nem is láttam mostanában. mit csinál mostanában? sarokban zokog melinda után? vagy most már csak a zuhanyzóban várja a tisztálkodni kívánó faszikat? :D

genevieve 2011.10.11. 13:08:11

na mék, van egy kis teljes figyelmet követelő melóm:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:08:21

@Tjuca: Jobbulást a kicsinek.
Ez az a megfázásos-hányós-hasmenéses izé?

genevieve 2011.10.11. 13:09:01

@nathalie: nemnem:-)

nagyon ügyesen taktikázik:-)

komolyan!

nagyon sok dolgot nem raknak be az öfikbe ami történik bent a villában!

Hurri Kán 2011.10.11. 13:09:51

@nathalie:
Vagy Zizit csutakolja, ő még nem menekült el előle. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:10:59

@nathalie: alig látni, hallani meg végépp nem lehet. Ha nem virít valamit, ki fog esni. Odakinn meg majd legfeljebb nyit egy kézi autómosót. :)

nathalie 2011.10.11. 13:11:04

@genevieve:
na akkor majd figyelem. lehet még a végén őt is megkedvelem. szeretem ezeket a főgonosz karaktereket, de csak ha van eszük hozzá és kis ügyesek :D Péter-Attila-Vera az apokalipszis lovasai :D:D imádnám :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:11:48

@gyvy: akkor lehet, hogy ezért visított tegnap este szegény kismalac? :D

nathalie 2011.10.11. 13:12:18

@nathalie:
mondjuk négyen vannak. Esetleg ebből a shadi gyerekből kinézek még valami hasonlót...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:12:52

@nathalie: Vera mitől gonosz karakter? Ellenszenvesnek v. irritálónak inkább mondanám, de gonosznak...?

Hurri Kán 2011.10.11. 13:13:47

@pushpang:
Simán elképzelhető. Igazából Zizit sajnálom a legjobban, amit ki kell neki állni odabent.

nathalie 2011.10.11. 13:15:01

@pushpang:
hát azt szeretném ha azzá válna. jelenleg nekem is csak egy idegesítő picsa. de hátha... a többi lányban még a lehetőség sincs meg.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 13:18:59

@genevieve: Az nem sokat számít. Ati már kérte is a szavazatokat a két csatlósától. Ha a Survivorrel meg tudja dumálni, hogy tegyen rá jelet (Krisz minden további nélkül ráteheti, mert utálják egymást, Alekné meg a kubai és Kinga miatt teszi majd rá), és a tegnapi után Görgő és Sehi is jelöli, akkor már biztosan megszerzi a zöld kendőt.

Akkor viszi Csabát. :D

nathalie 2011.10.11. 13:24:40

@King of Shadows:
ohh, én ilyen elméletről nem is tudtam. most egy kicsit aggódok attila miatt...

Tjuca 2011.10.11. 13:30:02

@pushpang: köszi. nálunk ez fosóshányós néven fut. nincs megfázás, láz, csak jön a cucc, ahol csak tud. (vagy rota vagy calici vagy valami enterovírus vagy valami más szemétláda)

@genevieve: :-( na hát mi is ettől félünk.

de vidám dolgokra vissza, zizi a legjobb arc. ő tuti őszinte, szarik mindenkire. :-)

MagasMacska 2011.10.11. 13:31:22

@pushpang: No, azért Péter sem megy a szomszédba egy kis szarkeverésért!

Tjuca 2011.10.11. 13:32:08

@King of Shadows: sok víz lefoly(ik) még addig a bodrogon... :-) lesz többek közt egy aréna. meg szerintem a csajok is, és fecó is megbízhatatlanok. fecó péterre teszi a jelet.

MagasMacska 2011.10.11. 13:32:25

@genevieve: @Tjuca: Itthonról, merthogy nyugdíjas lettem. Ablakpucolás után jutalmazom magam veletek.

Tjuca 2011.10.11. 13:34:44

@MagasMacska: :-) ha ablakot pucolok esik az eső. de most csakazése pucolok. pedig kellene. és milyen nyugdíjasnak lenni? én szívesen lennék, de tuti csinálnék valami itthoni melót.

csicserierika 2011.10.11. 13:36:13

@genevieve: ha, ha... a semmiről nehéz lenne műsort adni :)
Gondolod, hogy nem érdeke a csatornának betenni, ha valaki valami érdekeset csinál, vagy legalább is arrébb mozdul? :)

csicserierika 2011.10.11. 13:37:22

@nathalie: na, na, csak nem szimpatizálod Verát, mert akkor nincs barátság :)

nathalie 2011.10.11. 13:39:36

@csicserierika:
még nem, ahhoz gyökeres változást kellene véghez vinnie és ezt a picsa magatartást és felsőbbrendűséget elhagynia, némi humort is kellene csillantania, meg eszet is. szóval sztem nincs veszélyben a barátságunk, mivel én tulajdonképpen egy más emberről beszélek :D:D

csicserierika 2011.10.11. 13:41:26

@nathalie: köszi, megnyugodtam :)
*homlok törölgetős szmájli*

MagasMacska 2011.10.11. 13:41:33

@Tjuca: Nyugdíjasnak lenni jó, de én is keresek valamit, mert hosszú itthon a nap, a pénz meg jól jönne. Csak engem nem keres a valami.

nathalie 2011.10.11. 13:44:44

@csicserierika:
győztem én is korrigálni :D:D

genevieve 2011.10.11. 14:08:49

@MagasMacska: hmm, sokkal fiatalabbnak gondoltalak:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:10:32

@nathalie: Én is csak következtettem, mert Fecótól és Kingától már kérte a szavazatokat.

@Tjuca: Nem hiszem, hogy Fecó rátenne a Survivorre, miután az előadta, hogy rá tömegek szavaznának az előző műsorai miatt.

genevieve 2011.10.11. 14:12:59

@King of Shadows: na itt akkor nem lesz a barátomra sose tenném a jelet ....és a nem taktikázásból teszem a jelem cirkusz:-)

genevieve 2011.10.11. 14:15:00

@csicserierika: csak nehogy meglepődj aztán:-)

a lányok esti, kibeszélem a pasikat partiját végig ő irányitotta, és a többieknek meg még csak fel sem tünt..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:19:46

@csicserierika: Azt sem tették be, hogy Seher majdnem összeverekedett Bandikával Újvera egy vice miatt. Ezt még az onlineban sem mutatták...

csicserierika 2011.10.11. 14:22:27

@genevieve: ettől még nem fogom jobban kedvelni :)

genevieve 2011.10.11. 14:29:53

@csicserierika: az online-ból:-)

egyébként meg úgy vágják össze az öfiket, hogy azzal mindig céljuk van...vagy ki akarnak rakni valakit, vagy megtartani....

nem véletlen, hogy krisz+vera szexéről csak ennyi jött le...ők még most egyébként sincsenek veszélyben szerintem...mindkettő el fog bandukolni majd a végsőkig

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:34:04

@csicserierika: Rögtön utána visszaadták a képet és Anna, Péter, Verakettő, Sehi meg Görgő erről beszélgettek...

genevieve 2011.10.11. 14:42:52

@csicserierika: értem, ha attila keveri a szart az szimpatikus, ha vera az nem:-D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:52:03

@genevieve: Szerintem nem és itt már nyíltan vállalják is, hogy kavarnak.

nathalie 2011.10.11. 14:56:28

@genevieve:
pontosan :D
vera humortalan tuskó, az a baja.

genevieve 2011.10.11. 14:59:57

@King of Shadows: akkor az első ilyen kijelölés megint médiatörténeti pillanat lesz:-)

@nathalie: igen, az tény, hogy eddig nem sok humort csillantott meg:-)

nathalie 2011.10.11. 15:04:11

@genevieve:
kicsit vártam, hogy hozzátedd: mint ahogy attila sem :D

csicserierika 2011.10.11. 15:04:14

@genevieve: pontosan :)
Pedig nekem nem volt szimpi Péter, de tetszik ahogy kavar. Vera felsőbbrendűségét nem bírom,meg a mimikátlan arcberendezését :)

dr. gernika 2011.10.11. 15:04:51

@genevieve: Verával az a baj, hogy modoros.

csicserierika 2011.10.11. 15:05:04

@nathalie: ez nem igaz ! Nem is olvastalak előtte, ahogy én is leírtam majdnem ugyanazt :) :)

csicserierika 2011.10.11. 15:07:17

@genevieve: jaj, én Péterre reagáltam, de Attilával más a helyzet, őt elejétől kezdve bírom :)

nathalie 2011.10.11. 15:09:48

@csicserierika:
jaj, hát vlem is ugyanaz történik/történt!!! Attilát már az elejétől bírtam, Pétert meg most kezdtem el megkedvelni. és egyébként ők is kedvelik egymást! :D és utálják verát :D
:D:D

genevieve 2011.10.11. 15:12:16

@nathalie: de, attila az elején, mikor még nem ment át ámokfutókingábaszerelmesvagyokpöcsbe, akkor még humoros volt:-9

genevieve 2011.10.11. 15:13:04

@csicserierika: @nathalie: ez egy csodálatos barátság kezdete:-D

genevieve 2011.10.11. 15:14:20

@gernika: igen, eléggé az:-)
a többi csaj sem mondhatni hurmorharoldnak:-)

kivéve veront, rajta tudok jókat nevetni:-) (sajnos nem vele)

csicserierika 2011.10.11. 15:15:12

@genevieve: mi is lehettünk volna, vagy még lehetünk, csak rajtad áll :) :)
Állj át közénk ! :)

Virágék 2011.10.11. 15:16:01

@csicserierika: A legjobb karakter, akit eddig a vv-kbe beválogattak. Megnyerni nem fogja, de remélem a végéig benn marad.

MissX 2011.10.11. 15:18:58

sziasztok!

ahogy látom, még nincs új poszt :( pedig az esti öfiről lemaradtam, videót meg most nem tudok nézni.

genevieve 2011.10.11. 15:20:37

remélem Hajninak megérkezett a radiátor és már jobban van:-)

genevieve 2011.10.11. 15:25:05

@csicserierika: soha nem leszek attila fan:-)

de ettől még lehetünk barátok:-)

nathalie 2011.10.11. 15:27:18

@csicserierika:
kebelbarátnő, mint az anne shirley-ben!!!
:D:D

Virágék 2011.10.11. 15:42:38

4:50-től nézzétek bele az éjjeli műsorba!

nowo 2011.10.11. 15:42:46

@genevieve: Miért beszél mindenki "ötösről"?

Hát nem hatan mentek be első körben,és ők hatan lettek egy csapat?

Ki vált ki,Sehi?De ha Sehi,akkor már a Gergő is,nem?
Akkor már rég "négyes",ha egyáltalán még létezik...

csicserierika 2011.10.11. 15:44:07

@Virágék: valószínű, de ha kicsit is megnyerőbb külseje lenne, akkor nagyobb esélye lenne a győzelemhez.
Sokakat már a külleme taszít.

csicserierika 2011.10.11. 15:44:46

@genevieve: soha ne mondd, hogy soha :)
Adj egy ötöst :)

csicserierika 2011.10.11. 15:46:39

@nathalie: igen, az mindenképpen jobban hangzik :)
Azért a lelkitárs jutott az eszembe, mert az előző vv-n szocializálódtam :)

csak magamat képviselem 2011.10.11. 15:51:17

@genevieve: szerintem Peti nem Kingára és pl. Gergőre és Sehire, hanem Krizére, Veronikára, Annamarira specializálódott.
Attila pedig vice versa, az ő szakterülete Kinga, Gergő, Fecó (Sehe nem). Sehe mindenkié a vidiüzenet óta különösen, de előtte is: mé foglalkozik a zegész világ velem és Gergővel? ezt ugye a hatfős villa óta hallottuk párszor.
Kettőjüknek A,P csupán más-más a szarkavarói célpreferenciájuk. Nem?

nathalie 2011.10.11. 15:53:32

@csak magamat képviselem:
de. és milyen szép lenne, ha kiszavaztatnák egymással a csapattársaikat :) a végén meg majd ketten a döntőben elröhögnek ezen. álmodozom. :D

dr. gernika 2011.10.11. 15:53:38

@genevieve: Ja, Kacsacsőrnek van némi szórakoztató értéke, a többiek csak fotoszintetizálnak.

csak magamat képviselem 2011.10.11. 16:02:43

@csicserierika: @nathalie: dettó, nem csak én képviselem magamat. Attila A Színfolt, kezdettől fogva, hiába jár a szörnyű barna pólójában (hány van neki??!:]), meg van ott más egyedi is, Peti, Vera, Eszter, Annamari), egyszerűen nem lehet nem figyelni rá. és a szarkasztikus, groteszk, bizarr humora szerintem kurvajó.

csicserierika 2011.10.11. 16:04:08

@nathalie: Attiláé.
Engem nem befolyásol, de tényleg nem túl megnyerő .:)

nathalie 2011.10.11. 16:04:48

@csak magamat képviselem:
van új post, ahol Hajni megint nem szimpatizál attilával :D

nathalie 2011.10.11. 16:05:19

@csicserierika:
lassan nekem már az lesz :D:D

csicserierika 2011.10.11. 16:08:20

@nathalie: nem is a mi fejünkkel gondolkoztam most :)

csicserierika 2011.10.11. 16:11:47

@csak magamat képviselem:
Háát, Vera nekem nem tud szimpi lenni, bármit csinál, Annamariban jobban bíztam, de mostanság elég lapos, Eszter meg bent van még ? :)
Nekem változatlanul a két Manipulátor, meg a dilis pár (Cris-Veron) a favorit :)

csak magamat képviselem 2011.10.11. 18:00:19

@csicserierika: nálam is, bár a párocska kezd elvadulni, ami nem baj.

genevieve 2011.10.11. 22:08:02

huhha, EGY ÁGY MIATT ILYEN CIRKUSZT CSINÁLNI, EGY ÁÁÁÁÁÁÁGY MIATT?:-D
süti beállítások módosítása