Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x26 - 1x27 és 1x28

2011. október 10. 14:05 - Hódos Hajnalka

Ott tartottunk, hogy "a srác, akinek oldalról nincs orra", és a "huszonkilenc évesen önálló ügyvédi irodám van és az valami" bevackoltak az Odúba, Balázs szerint igazából olyan volt a kibeköltözés éjszakája, mint egy túszdráma, Krisz jóvoltából meg új szót tanulhattunk: faszrágó. A búcsúlassúzás nem volt elég, még egyszer búcsúzzanak el egymástól, kettecskén, már most unom. Gergő Serit választja, igen, szeri van. Kényeskedő nyavalygás kutyaszaggatta farmerban, édelgés és vihánc. Attila Gergőtől búcsúzik, mert ő az, aki meg tudja védeni azokat, akiket meg kell még védeni. Például Kingát attól, hogy valaki megcsinálja. Műsóhaj, igen, ez komolyabb, mint szerette volna, pont ezért nem tőle búcsúzik. Stratégiai tanácsokkal is ellátja Gergőt, baszd ki a Verát és legyél gecibb. Veronika Kriszt választja, hempergőzéses csókolózás az ágyon némi naaaa… és hülyeeeee kíséretében. BTA Petit választja, el sem tudja képzelni, ha Peti kimegy, kinek fog szerelmet vallani?! Javaslom a tuját, VV Anikónak is eszébe jutott.

Peti fél az érzésektől. A sajátjaitól is, Annamari meg utál sírni, de csinálja. Peti BTA haját böngyörgeti és nem hazudna neki, én azért nem hajtanám a guillotine alá a fejem. Peti egy gonosz kis törpe, meg Casanova is. Nem a méret a lényeg meg hogy köpcös. És kurvajó a kisugárzása. Vigyorgok, nem árulom el, miért. De, elárulom, én is udvaroltam már pasinak, sőt. Benn maradunk bébi és mélyre vájkálunk egymás lelkében, jó?

Pakolásznak a Lakók, igen, Bandi kicsit sír. Krisz, mivel jólelkű, befújkálja Bandit a parfümjével, legalább jó illatal menjen haza, ha már úgy, ahogy jött. Fecónak beleszakadt a szíve Bandikába, Péter nem érti a sírás-rívást, ünnepelni kéne, valaki helyettük ment haza. Melinda kurva ideges, én röhögök, mert Kriszt hallani, a papírforma az, hogy vagy Dya, vagy Melinda. Hát mégis az Amazon ment a Szűzzel – ez milyen már – pedig Dya már az agyát is átállította. Kinga tudja, hogy kicsit bunkó, de úgy örül mind a kettőnek, Attila annak örül, hogy Dya maradt, BTA megkönnyebbült, Peti még mindig gonosz kis kerti törpe. Kinga leoltja Veronikát, nem is izgult, hanem egész este az ökörgyerekkel cimbizett, nem, nem fog odamenni hozzá, ha vele van, mert Krisz irritálja, olyan buta, mint a segg és öt mondatot nem tud vele váltani. Én se tudnék veled, Kinga, de azt hiszem, ez nem engem minősít. Attila csatlakozik, Veronika meg tudja, hogy utálják a Kubait, de ő kedveli.

Shadi gondoskodott róla, hogy az első este kihúzza a gyufát, Fecó rögtön megmutatja neki a vécét, ezt nem igazán értettem, de hát. Azt sem, hogy a fing mértékegysége a liter, de én egyszerű lélek vagyok. Veronnak az a legfontosabb, hogy Shadi orra oldalról nincs. Nem áll ki! Az legyen titok, hogy mit jelent a Shadi. Csaba ne röhögjön, róla súlyosabb beszélgetések szoktak elhangzani, merthogy a két Szellemóriás, segítek, a Köpcös Casanova és a Kingaimádó arról beszélgetnek, lehet kraft az új srácban, a kis rohadék fejével! És Esztert is kidumálják a háta mögött, persze, a Verának nagy unszimpátia lesz, mert okos, ügyvéd és karrierista. Hogy ez a három jelző hogy áll meg egymás mellett, az csak Attilának világos, én láttam már kutyán kamiont. Meg a kilencvenötévi százas törvényt is néhányszor. És voltam gyanúsított csempészet és orgazdaság miatt is, ehh, régi szép idők. Na, Shadi kihúzza a gyufát, dzsuvás a konyha. Gusztustalan. Hát, ez van, vonul át Seri a konyhán egy számomra értelmezhetetlen felsőben, aztán elég gyenge színészi kvalitásokat felvonultatva árulkodik Attiláéknak. Váháháhááá, a jordán gyereket máris egy veszekedésbe bele kell generálni, futnak a konyhába az Őslakosok.

A Villa Szókratésza, Veronika ragadja magához a szót. Lehet, hogy ő egy idióta, de ő első este inkább a többiekkel foglalkozna, aztán nem érti, hogy van az, hogy Shadi négy és fél éve szingli? Elhangzik az érzelmi intelligencia szófordulat, én felnyögök, a Doktornő heherészve bevallja, neki is csalódás, hogy kupleráj van. Shadi célozgat, Krisz és Veron kapcsolatára, ami fogmosásba torkollik, a vitából – el nem ítélhető módon – egy kurva kukkot nem értettem, valami olyasmi, hogy ki nézi hülyének a másikat és ki hazudik kinek. Krisz a dzsakuban fröcsög Szellemi Vezetőjének, ismeri ezt a fajtát, a legszemetebb! Péter most is tudja a megoldást, az új gyereket ki kell baszni a játékból, nemhogy kussolna, ráfeszül a fél csapatra! Krisz közeledni próbál Shadihoz: te mindig ilyen ellenszenves vagy, vagy mi vagyunk köcsögök? Nem azok, csak Shadi fáradt. Agyban is. Péter bölcs tanácsai után – ezt az egy két napot úszd meg anélkül, hogy összeszedsz magadnak öt-hat ellenséget, mert kurva könnyen megy – az Újak beavatási szertartása követi.

Provokatív (muhaha) kérdéseket tesznek fel, az válaszolhat, aki előbb széttör a fején egy tojást, különben inni kell valami trutyit, hát ha lekötöznének egy székre és végtelenítve kellene hallgatnom egy Bereczki cédét, jobbat találnék ki. Szóval, megtudhatjuk, hogy Shadi BTA-n kívül minden csajjal lefeküdne, Eszter és Fecó a legszimpatikusabb neki és az első estén okádni fog, Eszterről meg azt, hogy a frufruja nem atombiztos, Veronika és Attila a legunszimpibb, a pasik közül Csaba jön neki be és igaz, hogy a töltött galambok gurgulázva nevetnek.

Máris sodornak bennünket tovább az események, szokatlan összeállítással kezdődik az öfi, Sehere és Gergő enyelgését láthatjuk, „ez történt eddig” felirattal. Balázs komoly arccal közli, hogy ez a viszony túlnőtt a Villa falain, és a ma esti műsor a szőkeség köré fog épülni. Ezt kár volt szerintem, emberek százai nyúltak a távkapcsoló után, majdnem én is. A reggel csodálatosan indul, Halász Judittal, ugrándozással, visítozással, riszálással. Serinek szülinapja van. Gergő verset írt, a rímbe szedett sorokból süt az érzelem: Sehere rotyog, furcsa hangok jönnek ki a torkán, léptei csilingelnek és kicsidzsíló. Komponáltak nótát is, mivel ezt Fecó korábban elárulta, levettem a hangot, jóhogy, még a végén az ünnepelt is csatlakozik a fékevesztett danolászáshoz, alig hevertem ki az előzőt. Barinőktől rózsaszínű tortát és kedves üzenetet kap, Paszkálka is üzent, az osztálytársai szerelmesek Seribe. Anyu megható levelet írt, mondjuk nálam még mindig Szandikaanyu „ha ló lennél” kezdetű levele viszi a prímet. Seheanyu nagy meglepetésre Gergőt is beleszövi a sorokba, jó látni, hogy a lánya ilyen boldog vele, vigyázz a lányomra. A lánya vihog és nem akarja érteni, Gergőnek jólesett az anyós üzenete, Fecóék röhögnek, na, majd a Claudio megírja, hogy váffánkúló!

Paszkálka videóüzen is Serinek, Dya és Kinga meg bőgnek a nyugiban, olyan nehééééz itt benn, inkább ne jöjjön kintről üzenet. A közös sírás egész napra összehozza a csajokat, de ennek később lesz jelentősége. Seri nagyjából elbúcsúzik a fényképes kispárnájától, aztán bevágja az ágyneműtartóba, csak úgy nyekken. Aztán leül a kanapéra, és végignézi Claudio videoüzenetét, amiben őt rakják ki. Claudionak a dzsakus műsor után nincs mondanivalója. Olaszul. Ezért angolul szakít Serivel. Összepakolta a cuccait és elküldte Budapestre, végzett vele, nem akarja, hogy a nevét Sehere nevével emlegessék együtt, és ne játssza meg a jókislányt, mert egyre gyorsabban derül ki az igazság arról, ki is az a lány, aki azt hazudja, az élete tökéletes, a kapcsolata meg egy álom. Megtudhatjuk továbbá, hogy Seri Vivi. Ha valaki nem ért, az nem ért, kapaszkodik Seri a pohárba, aztán vihogva bejelenti, gyerekek, szingli vagyok! Nem kell sajnálni, Claudio megint megmutatta azt az arcát, amit már sokszor a pofájába kapott, szóval nem érdekli! Sehere ordítozik még részegen kicsikét, lebunkóparasztozza Claudiót, leszarja, mi van kinn, ja, Claudio agybeteg izé is, és sokkal nagyobbat veszít, mint ő. Mi volt az érv? A Gergő!

Seri kivonul a teraszra, dühöng, mi a fasz fog kiderülni, hogy csak vele basztam egész életem során? Serinek fáj, persze hogy fáj, hogy az ember, akire kibaszott az életéből két évet, ilyen üzenetet küldött. Benn Attiláék megbeszélik, ez várható volt és Serinek ez egy nagy szívesség. Mellesleg Attila is kibaszta volna Serit. Krisz is. Seri nagyon kivan Gergőn fekve, aztán bőg, mikor Dya kifejti a véleményét, azért gondoljon bele, ezt nem szabadott volna így csinálni. De Dya nem tud semmit, senki nem tud semmit, hogy Seri mit élt át. Nemcsak én unom, Veronika is, aki a tátott szájába mutogat az ujjával, de ezen legalább jót röhögök. Sehere aztán pezsit keres, csinibe öltözik, ez pinavillantós kis feketét jelent. Dyánál és Kingánál szakad a cérna, bevonulnak a szaunába és elkezdik kibeszélni a háta mögött, Sehere megnézi, mi a fasz van a szaunába, mi ez az antihangulat. Kingáéknak biztos, hogy semmi baja nincs, csak Diusnak nem tetszik ez a viselkedés. Sehere vállat von, neki most ez a legegyszerűbb, bevonul, panaszkodik Gergőnek, nem fogja kimutatni, minek? Dya háborog, egy kétéves szakítás, egy állítólagos szerelem nem így jön le! Kingának ne is mondja, Sehere megalázta Claudiót! Benn hatalmas buli van, Seri ordítozik, aki szeret, az bulizik velem, basszátok meg, aki meg nem, az üljön a szaunában, geci! Úrinők vagyunk, vagy mi a fasz, ugye

Sehere szívében akkora az űr, hogy a fiúk feladatot kapnak, vigasztalják meg. Krisz, aki a feladat alkalmából a Csók nevet választja magának, hevesen udvarol, Seri csak nézze meg a szempilláját oldalról! Veronika ettől mindjárt hány, pedig Krisz még csak most mondja azt, a legszebbet, a szívét is odaadná Sehinek. Gergőt szó szerint fényezni kell valami trutyival, Shadi szenvedélyesen udvarol, Veronika szerint is nagyon cuki. Nem is, egyébként, csak húzza Kriszt, akivel végig veszekednek, ne fogdossa a combját, ne segítsen neki, ne menjen utána, miért nem úgy oldotta meg a feladatot, hogy azt mondta Serinek, a szíve már másé? Mert Krisz szíve még nem Veronikáé, de már az övé se. Shadi és Veronika a teraszon vigyorogva felfedik a titkot, direkt tették féltékennyé Kriszt, Péter kap az alkalmon, ahha, akkor tőled a későbbiekben is erre számítsunk? A Kubai bevonul a Szellemi Vezetővel a nyugiba, feleslegesen, mert a tajtékozó ordítást a kertben is lehet hallani, hát ki ez a gyerek? Egy faszrágó! Veronika meg ilyenen kiakad? Hagynom kell ezt a nőt! Sebezhető vagyok vele! És ha megdugnád, és ott hagynád, kérdezi Péter, én meg csak remélem, hogy a Veronikák, akik az ajtó előtt hallgatóznak, hallották.

Na, hát másnap lesz itt olyan cirkusz, hogy csak na. Mielőtt Veronika a lehető legbambább fejjel nem akar arról beszélni Diusnak, hogy a nagy büdös semmitől változott meg minden, és a Kubai levegőnek nézi őt, Attila értékes gondolatokat oszt meg velünk a riportban: Krisz konfliktuskezelése óvodás és nagyon pici az agyi kapacitása. Krisz Verának panaszkodik, hiába, mert ő már elveszítette a fonalat. BTA kiokosítja, mindig a férfi megy a nőhöz, de azért ne vigye túlzásba a nyalást. Ha már egy kis féltékeny pöcs volt, az a minimum, hogy odamegy Veronikához és azt mondja, hülye voltam, bocsi. Krisz és Veronika kapcsolatában nemcsak a nemááááá az állandó, hanem a fogmosás is, csókos békülés, Veronika talán érez valamit.

A nagy megbeszélések napja a mai, Sehi és Kinga akkor megbeszélik a szaunában, ezentúl én is úgy fogok edzeni, mint Sehere, csak én a másfél méteres zámiát fogom emelgetni a nappaliban. A beszélgetés lényege, azon kívül, hogy Dius nem tudja, mit jelent az inkorrekt szó az, miért pont egy Kingával kellett lepaktálni és egy órás megbeszélést kreálni ebből az egészből? Egy Kingával?! Dya csak a véleményét mondta el, egyébként meg mindenki úgy gondolja a Villában, mint ő, csak senki nem meri Seri szemébe mondani. Ezekkel a szavakkal Dius meg is építette a gátat közéjük. A megbeszélés olyan jól sikerült, hogy Sehere nem sokkal később BTA-nak fröcsög Dyáról, meg kicsit nyafog arról, szerinte most meggyengült. Annamari is filózott ezen, és arra jutott, meg fog erősödni, de nem hiszem, hogy a virágemelgetésre gondolt. Seri varázsütésre most már érzi azt a vibrálást, amiről Gergő beszélt, de össze van zavarodva, és lassítani akar Gergő léptein. Ha még egyszer elhangzik a vibrálás szó, véresre karmolom magam, esküszöm. Attilát és Kingát hálistennek csak egy-egy pillanatra látjuk, például akkor, mikor Attila arról beszél, be kéne szívni a Dyát az Ötösbe, neki is jó, mert védelmet kap. Az idő is alkalmas rá, mert Kingát most éppen szereti.

Ma is van feladat, mutassák be az újaknak, hogyan élnek a Villában. A paródiákra való felkészülés izgalmasabb, mint maguk a paródiák, Seri tekeri magát, Csabának nincsenek jellemző mozdulatai, mert egy semmilyen, Annamáriának pont az a jellemvonása, hogy nincs neki, Krisz meg egy istentelen fingógép. Nekem egyébként Gergő, mint Dya tetszett a legjobban és bírtam Péter teátrális Fecó előadását is. Sádi és Eszter szerint Attila és Seherezádé voltak a legjobbak, ízlések és pofonok. Aztán arab est Shadi tiszteletére, azaz lóvásár csajokkal. Most Kinga nézze meg ezt a segget! Kinga nem Dyáét, hanem a sajátját nézegeti, jön a hiszti, hogy ő dagadt és csúnya, ezért nem is megy ki rázni. A többiek igen, a fiúk csorgatják a nyálukat és pontoznak, ebből lesz a következő hirig, Krisz három pontot ad Annamarinak, aki cserébe letahózza. Most azért, mert az Attila lepontozta a Veronikát? A következő öt percben BTA bőg és az ordítozza, de miért pont engem? Összesen négyszázharminchétszer. Péternek kreatív javaslata van, amilyen az aggyonisten. Vágjon vissza, és ne felejtse el, a bosszúnak aránytalanul durvábbnak kell lenni.

Annamarinak sem kell több, a szeme villogásából azt várom, isznak Péterrel egymás véréből, de nem, csak odaszól Krisznek az asztalnál, ha ki akarnék veled baszni, most mindent elmondanék a Veronikának, és repülnél, kiscsillag! Veronika bekapja a horgot, a Kubai érzi, hogy szorul a hurok, üvöltve tetűládázza Annamarit, aztán kénytelen elvonulni Veronnal, mert az ultimátumot ad: vagy elmondod most, vagy nem szólok hozzád többet. Krisz bevallja, hogy tegnapelőtt előttig nem érzett semmit a Kacsa iránt, nem hitt neki, nem bízott benne, volt olyan gondolata is, hogy csak lefekszik vele és hagyja az egészet. Na, adj neki bőgni, ágyban, párnák közt. Tudod, hányszor csalódtam én már a pasikban? Nem, Veronika nem fogja megérteni Kiszopot, hányingere van tőle. Annamari kicsit röhög a konyhában, az a legszebb az egészben, hogy Krisz neki nem is mondott olyat, csak le akarja fektetni Veronikát, a hülye mindent bevallott, aztán gyón Veronikának, de hiába, mert Veronikának csak attól a macitól nincs hányingere, amit az ágyban ölelget.

Attila megint készül valamire, mert odamegy a Laokoon-csoporthoz, és baszogatja őket, persze a riportszobában ártatlanul azt mondja, szeretne ő is Kingával így feküdni, mert Gergő és Seri. A nyugiban dématracozás van, Shadi arról beszél a visszafogottan rángó Dyának, bejött ide a Villába, hogy megmutassa magát a nőknek, hogy megtalálja…. És lehet hogy itt vagy? Én meg azon gondolkodom, nem kell itt se Veteránnak, se Manipulátornak lenni, mikor ez a csapat hülye kitátott szájjal, egymás sarkát taposva lohol házhoz a lófaszért.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
777 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tjuca 2011.10.11. 12:46:44

@genevieve: gyesről, két adag összehányt cucc ganézása közben.

capa05 2011.10.11. 12:48:31

@genevieve:
Te például melóból?

genevieve 2011.10.11. 12:51:38

@capa05: jaja, idáig beborítékoltam 1500 levelet:-D

genevieve 2011.10.11. 12:52:15

@Tjuca: hát, nem irigyellek:-D

úgy örülök, hogy ezen már régen túl vagyok:-D

nathalie 2011.10.11. 12:52:37

@genevieve:
sajnálattal olvasom, viszont nem meglepődve :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 12:54:27

@nathalie:
Hát tudod, én egyiket se választanám, hálistennek nem is kell, de egy Évához hasonló vállalhatatlanul megbízhatatlan, idegbeteg, alkoholista némbert nem tudnék elviselni a környezetemben. Ráadásul ő, az őőőőőőőszinte, folyamatosan hazudozott, folyamatosan letagadta, hogy korábban kinek, mit mondott. Az öfikből simán kiderült.

Hurri Kán 2011.10.11. 12:57:03

@pushpang:
Nem biztos, hogy letagadta, gyak. állandó részegségében sztem kb. fingja nem volt, h mit mondott 10 perccel korábban. :)

capa05 2011.10.11. 12:58:08

@pushpang:
Csak az a megnyugtató, hogy sokáig reménykedett a győzelemben és jött keserű valóság!

Tjuca 2011.10.11. 12:58:26

@genevieve: évente benyeljük, de eddig a gyors halálos volt, most meg a lassú küzdelmes. kicsi lány 14,4 kilójából tegnap már csak 12,9 maradt, és már több mint egy hete. :-( a többieknek meg már vagy még védettséget szereztek régebben, csak ő küzd most.

nathalie 2011.10.11. 12:59:08

@pushpang:
de az a hazudozás a játék része.
én csak elröhögtem rajta, elméletileg ez a műsor lényege. nagyobb következtetéseket nem vontam le.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 13:00:15

@lac64: Az, hogy így adásba kerül és mindenki róla beszél (igen, itt is). Másrészt meg "elveszi" az összefoglalókat másoktól.

Harmadrészt meg jeleket akar kapni, hogy kivihesse Csabát, vagy az Újverát...

nathalie 2011.10.11. 13:00:19

@gyvy:
sztem is össze vissza beszélt :D:D

capa05 2011.10.11. 13:02:15

@Tjuca:
Jobbulást neki, neked meg türelmet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:02:58

@gyvy: az nem mentség! :D
Jó, én meg zsigerből -hogy finoman fogalmazzak- ellenszenveztem vele végig, talán ezért nem tudtam nevetni rajta.

Tjuca 2011.10.11. 13:03:38

@capa05: köszi. :-) meg remélem hamar visszaszedi a kilókat, amúgy sem egy debella.
mást meg ne környékezzen meg ez a kórság, sajna most van a szezonja. :-(((

Hurri Kán 2011.10.11. 13:03:57

@nathalie:
Hát de nem? Vagy elég megnézni bármelyik későbbi, vele készült interjút. Esküszöm, 30. születésnapomon, a 3 napos megemlékezés végén összeszedettebb voltam. :D

genevieve 2011.10.11. 13:04:52

@Tjuca: a fogyás nem jó hír:(

nekem a fiam került 10 hónaposan igy korházba anno:-(

nathalie 2011.10.11. 13:05:40

@gyvy:
hát ő a big brotheres éva, csak kicsit jobban néz ki :) de nem csodálkoznék ha zártosztályra kerülne, mert ő nem kapott műsort stb

Hurri Kán 2011.10.11. 13:05:48

@pushpang:
Nem is annak szántam. :)))

genevieve 2011.10.11. 13:05:54

@King of Shadows: de újverának van annyi esze, hogy erre rájött:-D

Hurri Kán 2011.10.11. 13:07:02

@nathalie:
Monnyuk annál nem nehéz jobban kinézni. :D
Igaz, nem szép, de legalább semminemű kisugárzása sincs. :D

nathalie 2011.10.11. 13:07:33

@genevieve:
újverát nem is láttam mostanában. mit csinál mostanában? sarokban zokog melinda után? vagy most már csak a zuhanyzóban várja a tisztálkodni kívánó faszikat? :D

genevieve 2011.10.11. 13:08:11

na mék, van egy kis teljes figyelmet követelő melóm:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:08:21

@Tjuca: Jobbulást a kicsinek.
Ez az a megfázásos-hányós-hasmenéses izé?

genevieve 2011.10.11. 13:09:01

@nathalie: nemnem:-)

nagyon ügyesen taktikázik:-)

komolyan!

nagyon sok dolgot nem raknak be az öfikbe ami történik bent a villában!

Hurri Kán 2011.10.11. 13:09:51

@nathalie:
Vagy Zizit csutakolja, ő még nem menekült el előle. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:10:59

@nathalie: alig látni, hallani meg végépp nem lehet. Ha nem virít valamit, ki fog esni. Odakinn meg majd legfeljebb nyit egy kézi autómosót. :)

nathalie 2011.10.11. 13:11:04

@genevieve:
na akkor majd figyelem. lehet még a végén őt is megkedvelem. szeretem ezeket a főgonosz karaktereket, de csak ha van eszük hozzá és kis ügyesek :D Péter-Attila-Vera az apokalipszis lovasai :D:D imádnám :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:11:48

@gyvy: akkor lehet, hogy ezért visított tegnap este szegény kismalac? :D

nathalie 2011.10.11. 13:12:18

@nathalie:
mondjuk négyen vannak. Esetleg ebből a shadi gyerekből kinézek még valami hasonlót...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.11. 13:12:52

@nathalie: Vera mitől gonosz karakter? Ellenszenvesnek v. irritálónak inkább mondanám, de gonosznak...?

Hurri Kán 2011.10.11. 13:13:47

@pushpang:
Simán elképzelhető. Igazából Zizit sajnálom a legjobban, amit ki kell neki állni odabent.

nathalie 2011.10.11. 13:15:01

@pushpang:
hát azt szeretném ha azzá válna. jelenleg nekem is csak egy idegesítő picsa. de hátha... a többi lányban még a lehetőség sincs meg.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 13:18:59

@genevieve: Az nem sokat számít. Ati már kérte is a szavazatokat a két csatlósától. Ha a Survivorrel meg tudja dumálni, hogy tegyen rá jelet (Krisz minden további nélkül ráteheti, mert utálják egymást, Alekné meg a kubai és Kinga miatt teszi majd rá), és a tegnapi után Görgő és Sehi is jelöli, akkor már biztosan megszerzi a zöld kendőt.

Akkor viszi Csabát. :D

nathalie 2011.10.11. 13:24:40

@King of Shadows:
ohh, én ilyen elméletről nem is tudtam. most egy kicsit aggódok attila miatt...

Tjuca 2011.10.11. 13:30:02

@pushpang: köszi. nálunk ez fosóshányós néven fut. nincs megfázás, láz, csak jön a cucc, ahol csak tud. (vagy rota vagy calici vagy valami enterovírus vagy valami más szemétláda)

@genevieve: :-( na hát mi is ettől félünk.

de vidám dolgokra vissza, zizi a legjobb arc. ő tuti őszinte, szarik mindenkire. :-)

MagasMacska 2011.10.11. 13:31:22

@pushpang: No, azért Péter sem megy a szomszédba egy kis szarkeverésért!

Tjuca 2011.10.11. 13:32:08

@King of Shadows: sok víz lefoly(ik) még addig a bodrogon... :-) lesz többek közt egy aréna. meg szerintem a csajok is, és fecó is megbízhatatlanok. fecó péterre teszi a jelet.

MagasMacska 2011.10.11. 13:32:25

@genevieve: @Tjuca: Itthonról, merthogy nyugdíjas lettem. Ablakpucolás után jutalmazom magam veletek.

Tjuca 2011.10.11. 13:34:44

@MagasMacska: :-) ha ablakot pucolok esik az eső. de most csakazése pucolok. pedig kellene. és milyen nyugdíjasnak lenni? én szívesen lennék, de tuti csinálnék valami itthoni melót.

csicserierika 2011.10.11. 13:36:13

@genevieve: ha, ha... a semmiről nehéz lenne műsort adni :)
Gondolod, hogy nem érdeke a csatornának betenni, ha valaki valami érdekeset csinál, vagy legalább is arrébb mozdul? :)

csicserierika 2011.10.11. 13:37:22

@nathalie: na, na, csak nem szimpatizálod Verát, mert akkor nincs barátság :)

nathalie 2011.10.11. 13:39:36

@csicserierika:
még nem, ahhoz gyökeres változást kellene véghez vinnie és ezt a picsa magatartást és felsőbbrendűséget elhagynia, némi humort is kellene csillantania, meg eszet is. szóval sztem nincs veszélyben a barátságunk, mivel én tulajdonképpen egy más emberről beszélek :D:D

csicserierika 2011.10.11. 13:41:26

@nathalie: köszi, megnyugodtam :)
*homlok törölgetős szmájli*

MagasMacska 2011.10.11. 13:41:33

@Tjuca: Nyugdíjasnak lenni jó, de én is keresek valamit, mert hosszú itthon a nap, a pénz meg jól jönne. Csak engem nem keres a valami.

nathalie 2011.10.11. 13:44:44

@csicserierika:
győztem én is korrigálni :D:D

genevieve 2011.10.11. 14:08:49

@MagasMacska: hmm, sokkal fiatalabbnak gondoltalak:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:10:32

@nathalie: Én is csak következtettem, mert Fecótól és Kingától már kérte a szavazatokat.

@Tjuca: Nem hiszem, hogy Fecó rátenne a Survivorre, miután az előadta, hogy rá tömegek szavaznának az előző műsorai miatt.

genevieve 2011.10.11. 14:12:59

@King of Shadows: na itt akkor nem lesz a barátomra sose tenném a jelet ....és a nem taktikázásból teszem a jelem cirkusz:-)

genevieve 2011.10.11. 14:15:00

@csicserierika: csak nehogy meglepődj aztán:-)

a lányok esti, kibeszélem a pasikat partiját végig ő irányitotta, és a többieknek meg még csak fel sem tünt..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:19:46

@csicserierika: Azt sem tették be, hogy Seher majdnem összeverekedett Bandikával Újvera egy vice miatt. Ezt még az onlineban sem mutatták...

csicserierika 2011.10.11. 14:22:27

@genevieve: ettől még nem fogom jobban kedvelni :)

genevieve 2011.10.11. 14:29:53

@csicserierika: az online-ból:-)

egyébként meg úgy vágják össze az öfiket, hogy azzal mindig céljuk van...vagy ki akarnak rakni valakit, vagy megtartani....

nem véletlen, hogy krisz+vera szexéről csak ennyi jött le...ők még most egyébként sincsenek veszélyben szerintem...mindkettő el fog bandukolni majd a végsőkig

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:34:04

@csicserierika: Rögtön utána visszaadták a képet és Anna, Péter, Verakettő, Sehi meg Görgő erről beszélgettek...

genevieve 2011.10.11. 14:42:52

@csicserierika: értem, ha attila keveri a szart az szimpatikus, ha vera az nem:-D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.11. 14:52:03

@genevieve: Szerintem nem és itt már nyíltan vállalják is, hogy kavarnak.

nathalie 2011.10.11. 14:56:28

@genevieve:
pontosan :D
vera humortalan tuskó, az a baja.

genevieve 2011.10.11. 14:59:57

@King of Shadows: akkor az első ilyen kijelölés megint médiatörténeti pillanat lesz:-)

@nathalie: igen, az tény, hogy eddig nem sok humort csillantott meg:-)

nathalie 2011.10.11. 15:04:11

@genevieve:
kicsit vártam, hogy hozzátedd: mint ahogy attila sem :D

csicserierika 2011.10.11. 15:04:14

@genevieve: pontosan :)
Pedig nekem nem volt szimpi Péter, de tetszik ahogy kavar. Vera felsőbbrendűségét nem bírom,meg a mimikátlan arcberendezését :)

dr. gernika 2011.10.11. 15:04:51

@genevieve: Verával az a baj, hogy modoros.

csicserierika 2011.10.11. 15:05:04

@nathalie: ez nem igaz ! Nem is olvastalak előtte, ahogy én is leírtam majdnem ugyanazt :) :)

csicserierika 2011.10.11. 15:07:17

@genevieve: jaj, én Péterre reagáltam, de Attilával más a helyzet, őt elejétől kezdve bírom :)

nathalie 2011.10.11. 15:09:48

@csicserierika:
jaj, hát vlem is ugyanaz történik/történt!!! Attilát már az elejétől bírtam, Pétert meg most kezdtem el megkedvelni. és egyébként ők is kedvelik egymást! :D és utálják verát :D
:D:D

genevieve 2011.10.11. 15:12:16

@nathalie: de, attila az elején, mikor még nem ment át ámokfutókingábaszerelmesvagyokpöcsbe, akkor még humoros volt:-9

genevieve 2011.10.11. 15:13:04

@csicserierika: @nathalie: ez egy csodálatos barátság kezdete:-D

genevieve 2011.10.11. 15:14:20

@gernika: igen, eléggé az:-)
a többi csaj sem mondhatni hurmorharoldnak:-)

kivéve veront, rajta tudok jókat nevetni:-) (sajnos nem vele)

csicserierika 2011.10.11. 15:15:12

@genevieve: mi is lehettünk volna, vagy még lehetünk, csak rajtad áll :) :)
Állj át közénk ! :)

Virágék 2011.10.11. 15:16:01

@csicserierika: A legjobb karakter, akit eddig a vv-kbe beválogattak. Megnyerni nem fogja, de remélem a végéig benn marad.

MissX 2011.10.11. 15:18:58

sziasztok!

ahogy látom, még nincs új poszt :( pedig az esti öfiről lemaradtam, videót meg most nem tudok nézni.

genevieve 2011.10.11. 15:20:37

remélem Hajninak megérkezett a radiátor és már jobban van:-)

genevieve 2011.10.11. 15:25:05

@csicserierika: soha nem leszek attila fan:-)

de ettől még lehetünk barátok:-)

nathalie 2011.10.11. 15:27:18

@csicserierika:
kebelbarátnő, mint az anne shirley-ben!!!
:D:D

Virágék 2011.10.11. 15:42:38

4:50-től nézzétek bele az éjjeli műsorba!

nowo 2011.10.11. 15:42:46

@genevieve: Miért beszél mindenki "ötösről"?

Hát nem hatan mentek be első körben,és ők hatan lettek egy csapat?

Ki vált ki,Sehi?De ha Sehi,akkor már a Gergő is,nem?
Akkor már rég "négyes",ha egyáltalán még létezik...

csicserierika 2011.10.11. 15:44:07

@Virágék: valószínű, de ha kicsit is megnyerőbb külseje lenne, akkor nagyobb esélye lenne a győzelemhez.
Sokakat már a külleme taszít.

csicserierika 2011.10.11. 15:44:46

@genevieve: soha ne mondd, hogy soha :)
Adj egy ötöst :)

csicserierika 2011.10.11. 15:46:39

@nathalie: igen, az mindenképpen jobban hangzik :)
Azért a lelkitárs jutott az eszembe, mert az előző vv-n szocializálódtam :)

csak magamat képviselem 2011.10.11. 15:51:17

@genevieve: szerintem Peti nem Kingára és pl. Gergőre és Sehire, hanem Krizére, Veronikára, Annamarira specializálódott.
Attila pedig vice versa, az ő szakterülete Kinga, Gergő, Fecó (Sehe nem). Sehe mindenkié a vidiüzenet óta különösen, de előtte is: mé foglalkozik a zegész világ velem és Gergővel? ezt ugye a hatfős villa óta hallottuk párszor.
Kettőjüknek A,P csupán más-más a szarkavarói célpreferenciájuk. Nem?

nathalie 2011.10.11. 15:53:32

@csak magamat képviselem:
de. és milyen szép lenne, ha kiszavaztatnák egymással a csapattársaikat :) a végén meg majd ketten a döntőben elröhögnek ezen. álmodozom. :D

dr. gernika 2011.10.11. 15:53:38

@genevieve: Ja, Kacsacsőrnek van némi szórakoztató értéke, a többiek csak fotoszintetizálnak.

csak magamat képviselem 2011.10.11. 16:02:43

@csicserierika: @nathalie: dettó, nem csak én képviselem magamat. Attila A Színfolt, kezdettől fogva, hiába jár a szörnyű barna pólójában (hány van neki??!:]), meg van ott más egyedi is, Peti, Vera, Eszter, Annamari), egyszerűen nem lehet nem figyelni rá. és a szarkasztikus, groteszk, bizarr humora szerintem kurvajó.

csicserierika 2011.10.11. 16:04:08

@nathalie: Attiláé.
Engem nem befolyásol, de tényleg nem túl megnyerő .:)

nathalie 2011.10.11. 16:04:48

@csak magamat képviselem:
van új post, ahol Hajni megint nem szimpatizál attilával :D

nathalie 2011.10.11. 16:05:19

@csicserierika:
lassan nekem már az lesz :D:D

csicserierika 2011.10.11. 16:08:20

@nathalie: nem is a mi fejünkkel gondolkoztam most :)

csicserierika 2011.10.11. 16:11:47

@csak magamat képviselem:
Háát, Vera nekem nem tud szimpi lenni, bármit csinál, Annamariban jobban bíztam, de mostanság elég lapos, Eszter meg bent van még ? :)
Nekem változatlanul a két Manipulátor, meg a dilis pár (Cris-Veron) a favorit :)

csak magamat képviselem 2011.10.11. 18:00:19

@csicserierika: nálam is, bár a párocska kezd elvadulni, ami nem baj.

genevieve 2011.10.11. 22:08:02

huhha, EGY ÁGY MIATT ILYEN CIRKUSZT CSINÁLNI, EGY ÁÁÁÁÁÁÁGY MIATT?:-D
süti beállítások módosítása