Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x25

2011. október 07. 17:55 - Hódos Hajnalka

Hát, túl vagyunk rajta, ketten ki, ketten be, remélem, több ilyen húzás nem lesz, mert a franc akar három és fél órát a tévé előtt ülni, még sörözni se lehet, mert ennyi idő alatt beállok, mint a gerely, aztán másnap nézhetem újra az egészet. Nem, nem szólok Lilura semmit, aki látta, tudja miért, ha neki pingvinnek van kedve öltözni, mit bánom én, azon sokkal nagyobbat röhögtem, mikor komoly arccal megjegyezte, a VillaLakóknak fogggalma sincs, hogy ma van az a nap. Mindenki összecsomagolt? Akkor most megnézzük, hogyan, hogyan szerepeltek az Arénában, csak tudnám, minek. Előtte Vera és Csaba mond pár semmitmondó mondatot arról, mit jelent nekik, hogy védettek. Fel sem ocsúdok, Bandi már fogja is a fejét, mondjon búcsúbeszédet, de kvagyorsan, mert sürget az idő, másfél perc, gegv, Bandi, te jössz, Bandi, mongyámávalamit. Bandinak nehéz bármit mondani, köszöni, hogy itt lehetett és sajnálja. Én annyira nem. Fecó természetesen zokog, hogy Dya miért, szerintem ő sem tudja. Ölelkezés, jótanácsok a Szűzoltónak: ne add fel és ne növessz nagyobb pocakot! Szerintem is inkább agyat kéne. Bandi sír, és a boga faszáér nem akar kimenni a Villából, azt várom, Lilu mikor ordít rá, de visszafogottan csak bandihallaszemgemezik. Na, Bandit letudtuk, a szituációról eszembe jut egy nagyon ócska vicc, azért is elmondom, kínlódtam tegnap este én is épp eleget. Idős hölgy tárgyal a sírkövessel, azt szeretné, a következő legyen a felirat: szűzen született, szűzen élt, szűzen halt meg. Rendben, három sor, az akkor kilencvenezer forint lesz. Ó, az nagyon sok, nem tudná valahogy egy sorba tömöríteni? Megoldjuk, válaszol a szaki és ezt vési a kőre: felbontatlanul vissza.

Nézzük az öfit, előtte azonban megragadnám az alkalmat és szeretnék – hiszem, hogy sokunk nevében – izenni a tévébe’, kedves stáb, rohadtul unjuk az Attila-Kinga nyűglődést, köszönöm, csak ennyit szerettem volna. Kinga Fecónak picsog, a felsőmet is szétbaszta az a hülye fasz! Mit képzel magáról, hogy még a cuccaimat is szétbassza? Pillanatra elgondolkozom azon, nekem is ez lenne-e a legnagyobb bajom, az eddig történtek után, aztán hallgatom tovább, Kinga undorodik Attilától, annyira kezdi megutálni, hogy azt el sem tudja mondani. Fecó hümmög, aztán elmeséli Attilának, mi történt. Nem olyan okos, mint gondoltam, csóválja a fejét a Machinátor. Buta lány. Ösztönlény.

Veron és Seri a kerti asztalnál megbeszélik, a tegnap este kemény volt, a medencében gyakorlatilag mindenki mindenkivel. A Csabi meg a Kinga is, figyeld meg, ott lesz valami. Veronika már napok óta figyeli őket, úgyhogy neki aztán elhihetjük. A nyugiban is ez a téma, vagyis a lófejű gyerek meg a Cselszövő. Bejött egy buzigyerek, és a Kinga elveszítette a fejét. Attila úgy érzi, cserbenhagyták, pedig nem is volt semmi. Seri meg a Gergő is összejöttek, Fecó úgy látta, egy csók elpattant. Nagyon gáz, nagyon gáz, hogy a bezártság Seriből mit hoz ki, nagyon durva, ő is csodálkozik saját magán. Eddig volt a Claudio és pont, de tegnap a medencében már voltak olyan pillantások, hogy a vak is látja. Most a Sehere ennyire hülye, vagy minket néz annak?

Lilu egész öfi alatt Attila tetteit magyarázza bele az agyunkba, most éppen bosszút forral féltékenységében Kinga ellen. Megbeszéli a Pocokkal, ha ő menne ki, az emlékére ejtsék ki Csabát. Utána meg a Kingát. Ez de szép, kezet rá! Ha Péter megy ki, akkor Vera legyen az, akitől megszabadulnak! Ha mindketten maradnak, Attila Csabát fogja kirakni és utána nagyon csúnyán megbünteti a Kingát. Péter bólogat, persze, a puszta jelenléteddel ki tudod csinálni a csajt. Én azért kíváncsi vagyok, Péter mit gondolt magában, a riportszobában állítólag őszinte, mikor elmeséli, sajnálná, ha Attila a játéknak ebben a fázisában kiesne, mert kell neki egy taktikai ellenfél és Attila ehhez elég aljas és ügyes. Lilu megint a fejünkbe veri, hogy az Utolsó Vacsorán Attila mardosó féltékenysége miatt nem dőlt mindenki a röhögéstől, aztán kerek húsz percen keresztül nézhetjük, hogy ez a kretén gyerek baszogatja a buta szőke libát. Én például kíváncsi lettem volna, Melinda és Péter mikor és hogyan melegedtek össze, és ugyan mit szólt ehhez BTA, hogy Bandi miket mondott az utolsó estén, esküszöm, még Zizi gombnyomkodását is szívesebben nézném, de hát francokat annyit kíváncsiskodni, mikor a lelki Mengele megint kísérleteket folytat az áldozatával.

Az első öt percben arról folyik köztük a vita, mi a kulturált viselkedés. Az, amit Kinga tegnap csinált, az volt? Lehet, hogy Kinga smárolt csajokkal, de Attilának nem küldött jeleket, pont azért, mert Kinga látja, milyen agresszív Attila. Ha Kinga hazudik, fejezzék be a beszélgetést. De akkor ez lesz az utolsó. Kinga vállat ránt, Attila meg gondolkozzon el arról, miért nincs senki az életében. Fecó fogatlan prókátorként beleszól a vitába, nem gondolják, hogy szükségük van egymása? És miért nem mondják ki? Mit? Mit kéne kimondani? Szeretlek és hiányzol, mondja Attila és közben olyan fejet vág, mintha kínlódna belül és lelkében viharok dúlnának. Aztán feláll, és bemegy, az eszetlen Kinga vihog, istenem, hülye picsa. Persze Attila nem azért megy el az asztaltól, mert úgy érzi, a kijelentése után össze kell szednie magát, hanem azért, mert pontosan tudja, hogy a két süket tyúk csillogó szemekkel rögtön ráveti magát az érzelgős gyerekre, na Fecó, mi volt ez? Fecó pontosan azt a választ adja, amit Attila megetetett vele: Attila mindent azért csinál, mert itt van a Csabi és féltékeny. Á, szopatsz, vigyorog Kinga, érkezik Csaba, a pincér és persze Attila is, megint a megfelelő pillanatban. Mikor a többiek nevetnek.

A baszogatás második felvonása egy teátrális mi lenne veled, ha nem lenne itt a Fecó kérdéssel indul. És jó lenne, ha Kinga beindítaná az agyát. De mit is foglalkozom én veled? Kinga se foglalkozik Attilával. Jó, akkor Veronika rákérdez. A Csaba miatt vagy ilyen? Erre a menetrendszerű olyan egyszerűek vagytok a válasz, leszarlak, Kinga, én is leszarlak, Attila, akkor húzz el innen a picsába. Kinga hálistennek el is húz, Attila sóhajt, minden napra egy cirkusz, pedig már unalmas. Mit szóljunk mi, bazmeg? Most Fecó mondja, hogy ez a Kinga nem normális, annyira nem, hogy az már fáj. Attilának persze mindez fájt. Annyira, hogy Veronika kezét fogdosva bevallja, szereti Kingát és hiányzik neki. Tényleg. Szeretné visszakapni és mindent leszarna, ha ez megtörténne. Lilu elmagyarázza nekünk, egyértelműen látszik, hogy az álarc mögött egy kétségbeesett, szerelmes férfi lakozik, köszönjük szépen.

A dupla randi alatt sem szabadulunk meg sem Kingától, sem Attilától, mert a Cselszövő a Bőgőmasinál randizik és előtte Attila megint kiokosítja Fecót, mit kell mondani a lánynak. Halkan kérdezem, ha Kriszről kintről úgy néz ki, hogy a Pocok csicskása, akkor Fecó Attilának mi? A másik páros a Kubai és a Kacsa, ez némileg enyhíti az eddigi szenvedéseimet, ugyanabban a stílusban tolják, ahogy eddig. Veronika nincs oda Kriszért. Annyira utállak, ölelgeti. Miért, te odavagy értem? Igen. Tényleg? Komolyan??? Smárolás után Krisz a maga módján vall az érzéseiről: két napja érzek irántad valamit, baszki! Felröhögök, jó, nekem is mondták már telefonba, hogy „fogd már be a szádat egy pillanatra, most mondtam, hogy szeretlek, te meg beleugatsz bazmeg” de az az én vehemens, szenvedélyes verbális dominanciám, magyarul a szófosásom miatt volt, nem a másik fél volt kubai temperamentusú latin tizennyolc éves srác, na. Mondjuk én nem azt válaszoltam, mint Veronika, de nám lász sámmi, hanem röhögtem. A másik asztalnál Fecó győzködi Kingát arról, hogy Attila szerelmes belé, hát látja, mire nem képes féltékenységből. Ha arról lenne szó, hogy kijelölés, kimenne helyette! Kész, Kinga beszopta. A konyhában viháncolgat Attilával, aki, ha holnap kimegy, üzen neki Veronikával és Fecóval. Erről azok a pszichothrillerek jutnak eszembe, mikor a már meggyilkolt sorozatgyilkos még a halála előtt felad az őt elkapó nyomozónak egy levelet, amit a halála után kézbesítenek és abban röhögve közlik, hogy van még négy szétdarabolt áldozat és soha nem fog rájönni, hol. Pedig Attila nem akar belenyúlni Kinga életébe, pont az tetszik neki, hogy öntörvényű.

Hála a magasságos atyaúristennek, ezzel véget ér az öfi, és kezdetét veszi a dupla beszavazó, rögtön az első pillanatokban kapcsolják a Villát és Melindát gyorsan kirakják. Melinda, búcsúzz, gegv. Ha jól láttam, Krisz és Péter kapják a szerencsefülbevalót, Melinda nem utál senkit, nyilván véleményei vannak, tehát hálivúd. Semmi sírás basszus, ölelkezés, hálivúd.  Menjén, Melinda és mondd meg Ödönnek, hogy Erste Bank! Érkezzenek is a Karrieristák, a Művészlelkű Hajnal, a Nemcsak Verbálisan Erős Eszter, és az Örökifjú Susi. A Művészlelkű zagyvál valamit arról, hogy a pohár félig üres, félig tele, sóhajtok és legyintek, aztán hörgök és bevallom, ma gyakoroltam, ahogy Hajnal és Susi ült. Eszter vezet 55%-kal, egyébként, arra is legyintek. Ismerjük meg jobban Hajnalt.

38 éves, festőművész, a festészet az élete, a szerelme. Az ecsetet a szívébe mártja és a lelkét viszi a vászonra. Van egy jajrózsaszínű hajú lánya, akit születése óta egyedül nevel. A kiscsaj tizennyolcadik éves és lelki harmónia van köztük. Hajnal úgy érzi, be fog kerülni a Villába, mert nyitva van a harmadik szeme. Minden nap harmóniába helyezi magát és attól függően, hogy pozitívan gondolkodik, nem lehet pálcát törni a hátán. A következő könyöklő luvnya, akarom mondani Karrierista Eszter, aki 29 éves, most költözött vissza az anyjához és egy bűnronda nagy dög mackóval alszik. Komolyan mondom, elszedem a félszemű nyuszit a Pötyitől, kimosom és azzal fogok dögleni, rohadjak meg. Ha ez is bundit kér tejával, belevágok valamit a tévébe. Nem, haboskakaót. Tán ezért nemcsak verbálisan erős.

Eszternek saját ügyvédi irodája van, besiet, kiadja a csicskának az ukázt, aztán munkavédelmi sisakkal a kezében – ami köztudottan minden egyes ügyvédi iroda szerves részét képezi, sőt, a kamarai tagság feltétele, hogy a nőknek fehér legyen – elindul az építési területre. Tűsarkúban, hogyne. Az építési naplóért. Ilyenkor a dr.eszter benn marad az irodában és mindenkiesztikéje lesz. Mondjuk, én a csicskát küldeném, főleg esőben, és ez kaland? Amikor a volt kolléganőm a hetedik faluban, a disznóólban találta meg a hatósági állatorvost, és a disznó hátán íratta vele alá a növényegészségügyi bizonyítványt, az volt a kaland! Esztinek van varázstakarója, apu cuccaiból pecsvörközte anyu és persze viszi magával azt is. Verával és Csabával pendül egy hullámhosszon és új csapatot akar építeni a Villában. Namost a csaj vagy pályát tévesztett és építészmérnöknek kellett volna, hogy menjen, vagy így kompenzál amiatt, hogy nem kapott annak idején legót karácsonyra, mert mindegy, csak építeni lehessen.

Susi egy svájci magánklinika VIP osztályát szervezi. Bennem meg önkéntelenül felhorgad a kérdés, akkor mi a fasznak akar beköltözni a Villába? Rögtön választ is kapok, mert élvezni akarja az életet. Kalandot vár, ármányt és szerelmet. Én azt, a kapuzárási pánikot mikor tudják a nők kevésbé szánalmasan megélni. Van egy fia, ő is egyedül neveli, mint a háromszemű csaj, és igen, ilyen fegyelmezett létére be tudna illeszkedni a Villába, ott a helye, rendet kell tenni, mert most totál káosz van. A fiát Kriszhez hasonlítja, ezzel el is intézett neki pár év terápiát, gondolom, Svájban lesz protekciója a gyereknek legalább. A Nemcsak Verbálisan Hanem Combban Is Erős csaj jut be, a kortesbeszédekből Hajnal mondatát idézném: minden reggel hajnallal kezdődik és minden buli hajnalban végződik. Én voltam már olyan bulin, mikor senki nem végezte bennem, tudom, sivár az életem.

Jönnek a Feltörekvő fiúk, az Életrevaló Shadi, az Éjszaka Császára Andris és a Páratlanul Laza Dako. Dako nemcsak Páratlanul Laza, hanem Páratlanul Gyökér is, egy igazi, hamisítatlan nagyképű köcsög, és ezt a beszavazó alatt percről-percre be is bizonyítja. Nézzük inkább Shadit. Apu jordán származású, tehát ő félvér. Mit nem mondasz baszki, remélem, van még a tarsolyában ilyen meglepő információ. Tartja a Ramadánt és Zizinek sincs félnivalója. Alkoholt iszik, ha ünnepelni kell. Imádja a nőket, a női energiák jó hatással vannak rá. Remélem, a dobot nem viszi magával, akármilyen fontos számára a zene. Shadi nagyapja nagyon cuki. A Villában csajokból nagyon jó a felhozatal, bár mindenki megjátssza magát. Blabla az emberek iránt érzett szeretetről, haladjunk, mert unom, Andris.

Andris lemezlovászkodik, thai-boxol, három éve egyedül él és rendmániás. Hát róla, ha megszakadok, nem tudok többet írni, biztos nagyon jó fej srác, csak éppen olyan unalmas, mint az Önök kérték. Dako kisfilmjének első mondata már odabasz: elég, ha annyit mondok, én vagyok Zombory Dávid. Ipszilonnal. Aztakurva, és akkor mi van? Én meg a Hódos Hajni vagyok ipszilon nélkül. Arcoskodik, lazul, humorizál és általában elejti a vadat. Ez az arc, biztos, hogy benn lesz a Villában, arra akár mérget is vehetünk! Hát még szerencse, hogy nem tettük, mondjuk én már napokkal előbb biztos voltam benne, hogy akkor lesz ez a Villában, mikor én a Lazionak fogok fanatikusan szurkolni. Eszter – akit egy magát felfedni nem kívánó rajongó kommentelőnk kérésének engedve ezentúl Dr. Bubónak is szólítok majd – és Shadi vigyorognak, vagyis csak Eszter, Shadi lánnyal szeretne aludni. Mindegy, csak legyen melle. Ja, meg kisugárzása, holnap találkozunk, pá!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1808 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 18:05:55

@sogeking: délelőtt óta csak azt a nyomorult F5-öt nyomogatom, erre egy órára kiteszem a lábam itthonról és Hayny rögtön idenyomja a posztot..:S mint a buszvárás és a cigi.. (Hajdú-Volán nem BKV, nálunk lehet megállóban is :D )

Hurri Kán 2011.10.07. 18:07:25

Mijena háromszerű csaj? :D

lupacchiotta 2011.10.07. 18:07:34

@ Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nagybetűvel írtad... öröggg haraggg!!! :D

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 18:11:15

annyira jó nézni az online-ban attila és péter fejét, ahogy szétbassza őket az ideg :DD persze, a két köcsög, akarom mondani, manipulátor, már a srác ellen hangolta a "csapatukat". péter egyébként nincs gondban: a 3 fő kettőre csökkent, az lófasz.

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 18:11:51

és most megyek és kimosom a számat.

Tüzitündér 2011.10.07. 18:14:00

Hajny.... fogatlan prókátor :):):)

Müszélia 2011.10.07. 18:15:03

a fogatlan prókátor büntet. én inkább prokurátort írtam volna, de én csak egy hüjjje kommentelő vagyok.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 18:16:30

@Talpig Jimmy: kabbe..:P:))

Hayny!!!! de te is Y-nal vagy Haynal!!!!!!!!!!!!!! (vö. Zombory Nagyarc Dako)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 18:23:02

@sogeking: már amikor a VV4-et olvastam, akkor is mindig irigyeltem az elsőt..:D lehet, az idén írok a Mikulásnak, hátha..:)))

traff 2011.10.07. 18:23:18

segítsetek légyszi, Péter miért tett egy hatalmas meglepetéses-elsmeréses tyűhát, amikor Attila azt végrendelkezte, hogy először Csabát majd utána Kingát rakják ki?

Dragonair 2011.10.07. 18:24:02

nah akkor ezért rinyált Péter mikor kiderült, h Melinda megy....
newsee.hu/tartalom/p%C3%A9ter-megcsalta-ver%C3%A1t

Ettől meg kinyílt a bicska a zsebemben...miért kell őket bántani, nekem sem szimpi a csaj, de emiatt nem bántanék senkit :(

newsee.hu/tartalom/b%C3%A1ntalmazz%C3%A1k-villalak%C3%B3-unoka%C3%B6ccseit

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.07. 18:25:06

Nem kár a bandiért meg a MILFért, bár szurkoltam, hogy az a ribanc Kinga essen ki

traff 2011.10.07. 18:26:09

Ja, meg mi volt ez a kizavarás a vellából?Se egy fia % mutatása, se egy bevezetés, kivezetés, ünneplő tömeg a kapuban fizetett tűzdobálókkal. Miért volt ilyen sietős?

csicserierika 2011.10.07. 18:27:40

@liberaliskonzervativ: én csak M&M's-nek hívom őket :) Unalmas lenne nélkülük.

traff 2011.10.07. 18:30:18

@Dragonair: az anya miért nem költözik el már most, ha bántják a gyerekeit?Miért vár kvázi fél évet is, míg kijön a csaj

MagasMacska 2011.10.07. 18:32:02

@traff: Mer kellett az idő a beszavazásra.

Dragonair 2011.10.07. 18:32:48

@traff: azért elköltözni nem olyan egyszerű ám, meg szted máshol nincs gyökér gyerek? Dehogy nem... nem ez a megoldás ;) mire eladja a lakását, házát, melóhelyet otthagyni.. Inkább azt kérdem, h ezeknek a kölköknek miért nem lehet a szüleivel beszélni? Én pofán verném az enyémet ha ilyet tudnék meg, az fix ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 18:36:38

@Dragonair: @Medvevadász: Melinda kirakása óriási böszmeség volt a csatorna részéről! Sokkal inkább a Borgból kellett volna kiejteni egy versenyzőt! Bandi meg túl semmilyen volt.
Annamária unokaöccseinek az esete sajnos a magyar rögvalóság, szociológiai tény, hogy szüleik intoleranciáját viszik tovább ezek a balhés gyerekek is!

Dragonair 2011.10.07. 18:39:03

@Peter_Cs: ÉN NEM ÉRTEM MIÉRT NEM LÉP KÖZBE AZ ISKOLA, A SZÜLŐK...NEKEM EZ A NONSZENSZ :/ szánalmas, öcsémék osztályában már a facebookon kijelentett dolgokért harapnak a tanárok, nem h ilyen szintű dologért :(

Dragonair 2011.10.07. 18:43:45

@Dragonair: Péter jól összemelegedett Melindával tényleg...

bknn 2011.10.07. 18:55:28

Lilu nem pingvinnek öltözött, hanem megkúrt titkárnőnek.

Tüzitündér 2011.10.07. 18:57:21

@Peter_Cs: és ki nézi a tévét a gyerek? este 9 után? Miért is engedik neki? Hány évesek? 8?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 18:59:24

Shady beválthatná ígéretét Attilával kapcsolatban! Provokálni kellene Attilát, hogy olyat tegyen, amiért kizárják!

@Dragonair: Ez a helyi társadalom felelőssége is, egyetértek!

@nemvállalom: Szerintem nagyon jól nézett ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 19:01:07

@Tüzitündér: Ez az, amikor a szülők nem magyarázzák meg az élet dolgait a gyermekeiknek!

Tüzitündér 2011.10.07. 19:01:29

@Dragonair: Az én lányom (15) iskolájában sem megengedett ez! Ráadásul számomra felháborító, hogy a szülő engedi nézni ennyi idősen ezeket a műsorokat!Én rá sem tudnám venni a lányomat, hogy megnézze. Lehet, hogy szerencsés vagyok?

csicserierika 2011.10.07. 19:04:41

@Peter_Cs: már rég meg szerettem volna kérdezni, hogy Éva hol írja a VV-s blogját ?
Azt ígérte uis.

bknn 2011.10.07. 19:08:49

@Peter_Cs: mondtam én, hogy nem? :D

Tüzitündér 2011.10.07. 19:09:23

@Peter_Cs: Nem csak magyarázni kell, mert tudom, hogy az iskolában "lecikizik" aki nem nézi, vagy nem nézheti. De, ha ez ember fia avagy lányának fel van kínálva más perspektíva is ezeken a műsorokon kívül, vagy fel van keltve az érdeklődése más irányban is, plö: múzeum, nyelvtanulás akkor el lehet ezt kerülni szerintem! A fiam aki 15 évvel idősebb egyébként a lányomnál időnként azért rácsodálkozik a húgára....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 19:15:55

@csicserierika: Szia! :)
Azt én is elolvasnám, de mit szólsz ahhoz, hogy Alekosz meg könyvet írt?

Dragonair 2011.10.07. 19:17:08

@Tüzitündér: hat te normalisan neveled, de en nem is rendeznem ilyen nyugisan a dolgot mint ez a no...mar igy is kinyilt a bicska, pedig csak olvasom nem ismerem oket. Allergias vok a gyermekbantalmazasra, foleg ha azt a tarsaik teszik...undorito
szar telorol irni egyebkent :-(

lac64 2011.10.07. 19:19:17

@csicserierika: A Borsnál írta volna, de Éva FB oldalán azt írták a kommentelők, hogy kirúgták onnan. Legutóbb Éva azt írta, hogy az RTL-nél fog blogot írni

csicserierika 2011.10.07. 19:22:13

@pushpang: most megy a nyomdába :)
Nyugi, követem :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 19:22:53

@Tüzitündér: Gyerekkoromban megnéztem a Szörnyecskéket meg a Rémálom az Elm utcában filmeket, de volt sok más is mellette, főleg természettudományos ismeretterjesztő irodalom, zene, rajzolás.

csicserierika 2011.10.07. 19:24:39

@Peter_Cs: @lac64:
Köszi :) Semmi nem akar neki összejönni, de most olvastam, hogy az erotika kiállításon háziasszony lesz :) :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 19:25:15

@Dragonair: Elég gáz annak a helyi társadalomnak, inkább eltűrik a Legyek ura helyzetet, minthogy a problémákat megoldanák!

csicserierika 2011.10.07. 19:25:52

@pushpang: tegnap írtál valamit, és megdöbbenésemre egyetértettem minden szavával :)
Csak fáraTT voltam reagálni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 19:27:02

@csicserierika: Az már csak egy maximum harmadosztályú celebkategória!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 19:27:40

@csicserierika: na az egy neki való meló lesz, "vonagolhat" megint a párducmintás felsőjében. :)
Ebben a szériában még nem találtam olyan alapjárati ellenszenvforrást, mint Éva volt az előzőben. Kicsit aggódom..

témázgató 2011.10.07. 19:29:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

"Komolyan mondom, elszedem a félszemű nyuszit a Pötyitől, kimosom és azzal fogok dögleni, rohadjak meg." :):)

Tüzitündér 2011.10.07. 19:29:15

@Peter_Cs: erről beszélek... múltkor a lánykám mondta, hogy megnézte a fűrész című filmet,kérdeztem tőle, hogy és most a pornó jön? jót röhögött rajta!Mondom, szerintem nagyon szerencsés vagyok, mert az érdeklődési köre inkább az online nyelvtanulás. De nem fényezem ezt a témát tovább, mert nem szeretném ha rámzúdulna a kommentelők fújolása!

csicserierika 2011.10.07. 19:30:17

@pushpang: én is még csak keresgélek :)
Bezzeg tavaly....!

Tüzitündér 2011.10.07. 19:31:50

@Peter_Cs: nagyon remélem, hogy kezdesz belőle kiábrándulni! :)

Dragonair 2011.10.07. 19:32:50

Szanalmas h mindent bevalal..es meg a Gigit nezte le, pesig o is most ott lesz :-) felre ne ertsetek nem vok kibekulve a szopnek polos doggel sem :-P

lac64 2011.10.07. 19:33:18

@csicserierika: Nem csodálom, semmit sem változott. Az FB oldalán az esetleges kritizálókat néha ritka ordenáré stílusban osztja. Ilyet a többieknél nem nagyon látsz.

csiri bá 2011.10.07. 19:33:29

"Komolyan mondom, elszedem a félszemű nyuszit a Pötyitől, kimosom és azzal fogok dögleni, rohadjak meg."

Hehe akkor én viszont a Misa Mackóval:

ideiglenes.files.wordpress.com/2010/01/misha-misa-maci-bear-macko-olimpia-medve-bocs-orosz1.jpg

:d

Tüzitündér 2011.10.07. 19:38:08

@Dragonair: persze, hogy bevállal mindent, hiszen a köztudatban akar ( és szeretne) maradni! A lényeg, hogy hisz(t)i, neki mindig igaza van, ő okos és szép! egokirálynő

avanivi 2011.10.07. 19:38:58

Hajni, baromi jó volt . Örülök, hogy a Shadi papát megemlíted,aranyos volt.Azt mondta búcsuzóul, fontos( vagy vigyázz), hogy szeressenek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 19:41:19

@Tüzitündér: Kár, hogy már nem megy a Benne leszek a tévében!!!! :D:D:D:D:D

csicserierika 2011.10.07. 19:41:55

@lac64: még riportalanynak is rizikós élő adásban :)

Tüzitündér 2011.10.07. 19:42:30

@avanivi: Cuki PaPi :):) Nekem Shadi nagyon szimpi egyébként!Sőt ha ronthatok a helyzeten, akkor Eszter is!

mocskosmacska 2011.10.07. 19:42:36

@Dragonair: Az annamari unokaöcséi cikknél reménykedem, hogy csak a bulvár túlzása.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 19:43:27

@Tüzitündér: És Annamária - ha nem szürkülnek el.Vera kicsit Molnár Anikót idézi, a VV2-ben ő volt a kedvencem.

csicserierika 2011.10.07. 19:44:33

@pushpang: még a végén egy csapatba kerülünk :)

Tüzitündér 2011.10.07. 19:45:40

@Peter_Cs: Háááát le sem merem írni, hogy tózse

mocskosmacska 2011.10.07. 19:47:22

Tudom, hogy a varázstakarót nem illene fikázni, mert a halott apa ruháiból készült és ezt tisztelni kell, de nektek is feltűnt, hogy nagyon sok benne a rózsaszín? Ezek tényleg az édesapja ruhái voltak?

mocskosmacska 2011.10.07. 19:49:01

Letettem a reményről, hogy shadi betartja a sörös ígéretét. Főleg, hogy lilu az ötlet hallatán felszisszent és gyorsan lefújta.
Egyébként itt a műsorvezetők miért szólnak bele a dolgokba? Vannak akiket fényeznek, vannak, akiket leszólnak, miért nem lehet semlegesnek lenni. Úgy lenne normális.

tíz deka párizsi 2011.10.07. 19:49:08

Ez az uj jogasz csaj nekem is bejön a maga töltöttgalamb módjan, olyan kis erotikus a gyöngyöző kacagásával.

Es plusz egy shadi papajanak, tündèri az öreg!

Tüzitündér 2011.10.07. 19:51:26

@mocskosmacska: A fecskefészek című filmet láttad-é már? :):):)

dr. gernika 2011.10.07. 19:51:48

Láttátok, milyen tanácsot adott Melinda Bandikának???
Így is szar arc, miért kell még tovább rontani?

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.07. 19:55:40

"mikor a lelki Mengele megint kísérleteket folytat az áldozatával."

nagyon pontos megfogalmazás kedves Baltás tündér, és közben ki se kellett ejtened sz "n" szót....

én tegnap belenéztem a műsorba, és egészen pontosan emiatt a Mengele miatt nem fogom nézni a showt, csak téged foglak a jövőben olvasni (kivéve ha hírt adsz arról, hogy mengele kiesett) én pont úgy undorodom tőle mint Kinga, pedig sose voltam szőke... de viszont nagyon együtt tudok érezni vele.. el sem akarom hinni, hogy a nézők nézik, sőt szavaznak a mengelére... ez hihetetlen... Melindát sajnálom, valszeg tényleg ő volt a legintelligensebb a házban, így hát érthető hogy kivetette őt magából...

capa05 2011.10.07. 19:55:57

Hayny! Meccset nézel?

Tüzitündér 2011.10.07. 20:02:49

Megyek, vacsiztatni! Mindenkinek szép estét és jó szurkolást!:)
Láv Hajny!

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.07. 20:03:38

"két napja érzek irántad valamit, baszki!"

jó ez a CRISTOFEL gyerek, tetszett ahogy leugatta a Mengelét, szerintem simán le tudná győzni egy párbajban, és remélem le is győzi...

sandokan 2011.10.07. 20:04:25

@Peter_Cs: köszi, így már minden világos. hajrá anikó. jaj.

mocskosmacska 2011.10.07. 20:04:30

@Tüzitündér: Nem. Ott viseltek a férfiak rózsaszínt?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 20:06:08

@capa05: 75.PERC. FINN-SVÉD 1:2
mondjuk, nincs az az isten, hogy nézzem, de egy ismerős most dobta fel FB-re :)

capa05 2011.10.07. 20:08:30

@fkangi: Köszi , fél szemmel én is nézem, csak Hajnit hiányoltam és ezért kérdeztem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 20:10:47

@capa05: meccsre fél szemet is sajnálnék..:P báááár, ezek nem magyarok, valszeg tudhatnak focizni...

capa05 2011.10.07. 20:12:51

@fkangi:
Gyakorlatilag most derült ki, hogy nem juthatunk ki az EB-re. A meccs végét nézetem.

avanivi 2011.10.07. 20:14:50

@mocskosmacska: Nem beszélhetnek arról, hogy mi van a villán kívül. "A nők üzenik ezt neked "nem mondhatja el, mert nem szabad.

Talpig Jimmy 2011.10.07. 20:18:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"...minden buli hajnalban végződik. Én voltam már olyan bulin, mikor senki nem végezte bennem..."
köszi :D

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 20:19:51

@lupacchiotta: bocsi :)

@fkangi: ohh, tényleg ! :DD

@csiri bá: misa cuki! :)

@avanivi: igen, azt mondta egészen pontosan, "ember legyél! szeressenek benn, az fontos" de ha ezt leírom, oda a baltás imidzsem, érted! ;))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 20:21:24

@mocskosmacska: indításként biztos nem fogja sörrel megöntözni, de később lehet még ebből, ti. Attila nőkkel való viselkedéséből kiinduló konfliktus köztük..

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 20:24:19

@Talpig Jimmy: :D

@oázis: tényleg, milyen szót? jaj és köszönöm! :)

mocskosmacska 2011.10.07. 20:27:15

@pushpang: Pedig az lett volna a tökéletes bevonulás. Ezt csak úgy lehetne fokozni, ha rögtön az első beszélgetésüknél figyelmeztetné PszichoVerát, hogy viseljen melltartót.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.07. 20:28:37

"Eszternek saját ügyvédi irodája van, besiet, kiadja a csicskának az ukázt"
"Mondjuk, én a csicskát küldeném"

Nem lehetett volna a csicska szó helyett ALKALMAZOTT, MUNKATÁRS? De még a JOGÁSZTANONC is jobb lett volna.

Véleményszabadság van, különösen egy blogon, ám a stílus is jelez egy bizonyos intelligenciát...

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 20:33:50

@APOSTOL - Szemben az árral.: hívhatod jogásztanoncnak, akkor is egy csicska.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 20:34:29

@mocskosmacska: :)) jó ötlet, rémálom, ahogy a köldökénél kezdődnek a váll nélküli topjai.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.07. 20:38:05

@liberaliskonzervativ: Te is csak lejáratod a liberális gondolkozást, ha sok millió magyart csicskának tartasz.
Lehet, mégsem vagy az?
(egy másik liberális)

capa05 2011.10.07. 20:38:26

@APOSTOL - Szemben az árral.:
Ekkora gyakorlattal nem hiszem, hogy "jogásztanoncot" (ügyvédbojtár) tarthatna, pláne ha reményei szerint sokáig marad távol.
Másrész lehet titkárnő , irodai munkatárs halljakend de akárhogy is nézzük csicska.

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 20:41:12

@APOSTOL - Szemben az árral.: isten ments, h lejárassam a liberális gondolkoZást!
áprópó, hé, má serí, merre van buda?

mocskosmacska 2011.10.07. 20:41:38

@capa05: Ez a titkárnőknek meg az irodai munkatársaknak biztosan nagyon jól esett.

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 20:42:47

@mocskosmacska: mindenki csicska valahol. én is, te is. ez van.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 20:44:19

@APOSTOL - Szemben az árral.: igen, azért írtam néhány sorral lejjebb azt, hogy a volt kolléganőm, nem azt, hogy a volt csicskám.
ha nem érted az iróniát, bazmeg minek olvasol olyan blogot, aminek már az ajánlójában benne van az a szó, hogy "gúnyosan"?

nem várok választ és a témát akkor itt le is zárom, baj-e?

Tjuca 2011.10.07. 20:44:21

@liberaliskonzervativ: én csinovnyik vagyok. kikérem magamnak. :-D

nathalie 2011.10.07. 20:45:33

Én simán megengedném, hogy akik most mentek be, azok pár dolgot elmondhassanak a bentieknek. semmi magánéleti hír, de hogy mit gondolnak a viselkedésükről, az még sztem két hét után beleférne. szívesen megnézném a teperést, ahogy javítani akarnának a megítélésükön. persze úgyis belebuknának megint egy két hét után, de a feszültség jó tenne nekik.

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 20:46:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a volt csicskám. ez tetszik. hnap elnyomom az exemnek. :P

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 20:48:32

@nathalie: sztem a csávó így teszi érdekessé magát. h titkolózik, sejtelmesen mosolyog.
nem fogja kiteregetni a kártyáit. főleg, h bent ugye nem tudják, mi kerül be az öfibe, melyik riportszobás beszélgetést, stb. azt hiszik, MINDENT tud.

capa05 2011.10.07. 20:48:41

@mocskosmacska:
Sajna nem az elnevezésen múlik, hanem a tetteken...
Ha a főnök elé reggalit, ebédet stb kell szervírozni titkárnőként akkor az már csicskázás.. (szerintem)

Tudom, hogy ezt eddig is megtették és ezután is meg fogják.

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 20:51:46

holnap jönnek hajniért a jogvédők meg a feministák. "csicskázol, vazze?"

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.07. 20:51:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "baj-e?"

Nem baj.
Most is csak azért felelek mert rákérdeztél, és mert megszólítottalak.
A "vitát" már én is lezártam.
A többiekre nem is reagáltam.

nathalie 2011.10.07. 20:52:24

@liberaliskonzervativ:
de ezzel kb két napig teszi érdekessé a dolgot.utána leszarják, viszont ha konkértumokat mond itt-ott, akkor annak már hosszabb távú hatása lehet.

beacska 2011.10.07. 20:52:52

@Peter_Cs: ugye? MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 20:53:20

lassan kezdődhetne, mert már a farokméregetés kategóriában indultok lassan..:P

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 20:54:06

@liberaliskonzervativ: inkább ők jöjjenek, mint hajnali fél négykor a fekete volga. :D

nathalie 2011.10.07. 20:54:09

@capa05:
régen ezt a főnök jobbkezének hívták :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 20:56:06

@nathalie: nálunk nem EZT hívják a főnök jobbkezének :D;)

totál leépülök itt, életemben nem szóismételtem ennyit...

mocskosmacska 2011.10.07. 20:56:13

@capa05: Nagyon sokan tévesen képzelik el a titkárnői munkát.

capa05 2011.10.07. 20:57:38

@nathalie:
Tisztiszolga is elfogadott elnevezés volt... de az túl hosszú megnevezés.

mocskosmacska 2011.10.07. 21:02:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Titkárnőzés miért jobb, mint a cigányozás?

nathalie 2011.10.07. 21:03:27

mindannyian zsuzscsinók és fulzsensziók vagyunk, a szerencsésebbek izaurák :D
ezt szűrtem le az eddigiekből.

BarBwire 2011.10.07. 21:04:19

sziasztok, na mi volt ma?

julcsi29 2011.10.07. 21:04:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajnyyy Istennő vagy :D!A tegnapit nem volt alkalmam megköszönni,mert nem akartalak már oly későn zavarni,mikor hazaestem :):)

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:06:23

@mocskosmacska: hülyejogászozás mennyivel jobb, mint a titkárnőzés vagy a cigányozás?
voltam már titkárnő (nemegyszer), jogi abszolutóriummal rendelkezem, oszt itt vagyok.
ne vedd a szívedre.

BarBwire 2011.10.07. 21:07:10

Mi a baj a titkárnőkkel? (Az vagyok)

julcsi29 2011.10.07. 21:10:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én is csicska vagyok,a melóhelyemen naponta minimum 3 főnököm van ( nálam magasabb beosztásban lévő egyed ),és nem bántott amit írtál,sőt :):D ahogy írtad is,humor,irónia

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:10:46

lehet, hogy az új srác meg a csaba ismeri egymást? láttátok, hogy összevállaztak? vagymi.

MissX 2011.10.07. 21:11:00

Balázson érdekesen áll ez a nadrág. Jó estét :)

capa05 2011.10.07. 21:13:17

Hát ez olyan volt: futok még egy kört nehogy azt higgyék, hogy kurva vagyok

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:13:55

IfjuFrankensteinnek stílusos a pólója.

BarBwire 2011.10.07. 21:14:16

@pushpang: FEcónak meg Attilának puszit is adott.

BarBwire 2011.10.07. 21:15:48

Krisznek ez a nyögése smár közben....

capa05 2011.10.07. 21:15:53

Azért a "hosszú" kitartó ostrom célra vezet.

kékdelfin 2011.10.07. 21:16:52

@BarBwire: nekem konkrétan mindig hányingerem van, amikor meglátom őket csókolózni. Egy ilyen szájjal, broáf!!

capa05 2011.10.07. 21:16:56

Peti is meghajlik!!!

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 21:17:05

ezeket a nyalas reszeket unom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:17:27

@BarBwire: azon már nem is csodálkozom. :D
Talán úgy volt velük, mint egyszeri ember a tvcelebbel. Ráköszön, hogy hellóhéló! -merhogyismeri-, az illető meg vagy jól meglepődik és leszarja, vagy visszaköszön. :)

MissX 2011.10.07. 21:17:38

engem ezek a szerelemi enyelgések nem érdekelnek :( miért erre helyezik a hangsúlyt?

kékdelfin 2011.10.07. 21:18:05

rájöttem, peter_cs a péter!
csak hogy tud netezni?;)

nathalie 2011.10.07. 21:18:36

nos, akkor péter mégis csak tart egy am örülettől :D:D

kékdelfin 2011.10.07. 21:19:05

annamari szerelmétől én is tartanék. Erősen! jájj!

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:19:21

@MissX: mert ármány és szerelem, azért. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:19:58

nagyon kínos ez a péter-annamari jelenet.

MissX 2011.10.07. 21:20:07

kizárt dolog, hogy 170cm legyen péter. vagy ha mégis, akkor a többiek óriások?

kékdelfin 2011.10.07. 21:20:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de leginkább várható nézettségnövelő dugás(ok)

nathalie 2011.10.07. 21:20:57

na, akkor melinda még elköszönni is annyira unalmasan köszönt el, hogy az öfibe megint nem volt helye :D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:21:14

@Kékdelfin: hogy péter nem fog a villában dugni, abban biztos vagyok :)

kékdelfin 2011.10.07. 21:21:17

krisztof érzései?! Micsodái?! neki egy érzése van, hogy áll a kis pöcke!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 21:22:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: meg persze, a Világbéke.:)

@pushpang: nekem nem.. volt benne valami, ami nem stimmel, az igaz, de valahogy mégsem....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:22:24

@Kékdelfin: Annamari puhul. Olga sokkal dermesztőbb volt az Alekosz műsorában.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:26:15

off: elegem van a kutyából. jobban kicsinál, mint attila kingát. :D

capa05 2011.10.07. 21:28:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sétálni kell? Vagy elvetted a játékát, hogy azzal aludhass?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:30:00

@fkangi: engem Péter zavart leginkább. Sunyi az egész faszi, most is az volt.
Annamari meg ne sírjon többet, mert nagyon nem áll jól szegénynek.

julcsi29 2011.10.07. 21:30:22

Éva hagyott rájuk kukás zsákot :):D

bknn 2011.10.07. 21:31:18

Péter egy köpcös kis homár. Persze, hogy senkivel sem fog dugni.

BarBwire 2011.10.07. 21:31:33

@pushpang: Péter az alfahím, már rámozdult az összes nőre.

nathalie 2011.10.07. 21:31:43

hát nem hittem volna hogy leírom, de sajnálom ezt a bandi gyereket, jobb lett volna ha fecó megy.

julcsi29 2011.10.07. 21:32:58

@gyvy: @pushpang: Hát csomagolni :) Nem láttátok,Bandi ( a Sztár ) abba pakolt :D

capa05 2011.10.07. 21:33:51

Jó ez a Krisz és jól látott a pályán

BarBwire 2011.10.07. 21:34:01

@julcsi29: Nem a Krisz pakolt abba? Onnan húzta ki a parfümöt.

Hurri Kán 2011.10.07. 21:34:17

@julcsi29:
Nem mondod... Mán Bandi is celeb lett? :D

Télleg, következő műsor, Bandi feleséget keres :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:34:34

@BarBwire: tééényleg! :D és a végére szép suttyomban mindet "megcsinálja" (by Attila)

foxglove (törölt) 2011.10.07. 21:35:23

@nathalie: és fecó kapta a legtöbb szavazatot...

julcsi29 2011.10.07. 21:35:43

@BarBwire: Akkor ez már elterjedt szokás,Éva meghonosította :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:35:57

@julcsi29: pont ezért mondtam, hogy az kizárt. Sőt, megkockáztatom, hogy a végére a többiekét is begyűjtötte, mint egy hörcsög.

kékdelfin 2011.10.07. 21:36:04

@BarBwire: mindegyik csaj ronda:) (ott bent)

MissX 2011.10.07. 21:36:08

nem tudom, hogy csak azért mert úgy van összevágva, de tök olyan, mintha annamária futna péter után.

nathalie 2011.10.07. 21:36:44

biztos vagyok benne, hogy egy férfit az lendít a szerelem felé, ha azt hallja, hogy egy gonosz kis kertitörpe vagy :D:D

BarBwire 2011.10.07. 21:37:24

@gyvy: dehogy: Bandi eladja a szüzességét!

julcsi29 2011.10.07. 21:37:38

@gyvy: Jó műsor lenne,én kikötném,hogy a feleségjelöltek is szüzek legyenek :D !

kékdelfin 2011.10.07. 21:37:49

@nathalie: hát, ha az a férfi egy gonosz kis kertitörpe, akkor biztos:)

haruka 2011.10.07. 21:37:54

na jó, Kinga menjen már haza!

Hurri Kán 2011.10.07. 21:38:01

@nathalie:
Fijatal vagy még, nem ismered a férfijak lelkét... Sose tudhatod, mitől lobbannak lángra :DDD

JOKKA21 2011.10.07. 21:38:52

Kingára már nem találok szavakat.:)

Hurri Kán 2011.10.07. 21:38:55

@BarBwire:
Nem hinném, hogy csillagászati összeget kapna érte. :D

nathalie 2011.10.07. 21:39:03

@foxglove:
tényleg? ez csak vicc, ugye?

kékdelfin 2011.10.07. 21:39:24

@haruka: báncsák az okos kis kiszopot?;)

julcsi29 2011.10.07. 21:39:26

@BarBwire: Jó,de ki venné meg ? :D

BarBwire 2011.10.07. 21:39:29

@gyvy: Minél jobban meg kell taposni a kiszemelt pasast, és annál jobban jön majd.

nathalie 2011.10.07. 21:39:53

@pushpang:
mit írtam olyat mi nemárt ért? :D bandika?

kékdelfin 2011.10.07. 21:40:05

@BarBwire: és ha egy pasi veszi meg?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 21:40:39

@gyvy: az a csaj még nemigen született meg.. most rajzolják..:D

foxglove (törölt) 2011.10.07. 21:40:42

@nathalie: nem, fent van a honlapon. nincs bajom fecóval, de semmi érdekeset nem csinál és az erőltetett poénjain sem tudok röhögni. bandika sokkal szórakoztatóbb volt.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:41:39

csak én vágnám fejbe ezt az apukát egy péklapáttal, aki finnyog, mikor a kislánya kibaszott hamisan elkezd hegedülni?
könyörgöm... a kölyke.

Hurri Kán 2011.10.07. 21:42:22

@julcsi29:
Nem kéne olyan hosszú legyen, mint a Dallas volt :D

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 21:42:24

ezek tenyleg nem vagjak, h a nezok szavaznak? eva is bent maradt, nem?

nathalie 2011.10.07. 21:42:48

@gyvy:
azt hiszem, hogy péter azért nem akad ezen ki (mert másra tuti kiakadna), mert arra gondol: "Istenem, add hogy tényleg egy kertitörpének kezdjen el látni és ne legyen belém szerelmes" :D:D

Megjegyzem, hogy péter teljesen jól érzi,hogy am-ből kijöhet az állat, és sztem azt is felméri, hogy ez az ő veszte lehet.azért nem hiszem hogy péter gondolt arra a forgatókönyvre, hogy üldözni fogja egy nő bent a szerelmével és a visszautasítás miatt kiszavazzák :D:D szép az élet :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:43:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rámozdult a lábadra?
nem is tudom, hogy most dicsekszem, vagy panaszkodom, de a mi kutyánk alapból impotens, velem nem történik ilyesmi.

nathalie 2011.10.07. 21:44:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nálunk megkérte apám anyámat,hogy a gyakorlást a kerti munkák idejére időzítse velem, mert fáj neki, amit hall :D:D elméletileg én is a kölyke vagyok. de majd megmondom neki, hogy ez valóban felháborító :D

BarBwire 2011.10.07. 21:44:55

Balázs nadrágja flitteres, vagy festékes?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 21:45:06

@pushpang: majd kiderül, lehet, csak beleforog a szituba.. AM-nek tényleg jót tenne egy kis smink...rontani legalábbis tutira nem rontana..

Hurri Kán 2011.10.07. 21:45:34

@nathalie:
No de ha BTA-t kiakasztja, akkor még a végén őt (P-t) fogják sajnálni, már ha nem túl átláccóan csinálja, és jól jön ki az egészből. Túl azon, hogy nem kell BTA-val bírkózni a d-matracon. :D

nathalie 2011.10.07. 21:45:53

@foxglove:
hát nekem sincs bajom, de hát unalmas. valószínűleg azért élvezi ennyire kinga és attila ámokfutását, mert hogy szereti a brazil szapikat. de nekem ez kevés...

kékdelfin 2011.10.07. 21:46:40

uramisten azok az ügyvédvirgácsok!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 21:46:51

@nathalie: amikor utáltam anyámat, én direkt hegedültem hamisan...

nathalie 2011.10.07. 21:47:18

@gyvy:
egy szerelmes, szerencsétlen elutasított nővel asszonyok ezrei fognak együttérezni. De az egyetlen ember akiből kinézem, hogy valahogy megoldja a helyzetet az péter. Ettől függetlenül sztem néha ez miatt nem alszik valami jól :D

foxglove (törölt) 2011.10.07. 21:47:18

Annamarival oktató jelleggel végignézetném a Végzetes vonzerőt.

BarBwire 2011.10.07. 21:47:37

Veronika már plasztikázná Shadit.

nathalie 2011.10.07. 21:47:52

@fkangi:
sajnos én még szeretetből sem tudtam nem hamisan játszani :D:D

Hurri Kán 2011.10.07. 21:48:54

@nathalie:
Nem tudom, nem voltam még szerelmes, elutasított asszony. :D

kékdelfin 2011.10.07. 21:49:35

@gyvy: Neeem? Na akkor húzzá' bele!:)

haruka 2011.10.07. 21:49:43

@Kékdelfin: hö? bántóan ostoba ez a lyány, azé.

nathalie 2011.10.07. 21:49:52

@gyvy:
:D:D akkor a Te szavazatod ugrott :D

kékdelfin 2011.10.07. 21:50:45

@haruka: akkor pont egálban van krisszel:)

Hurri Kán 2011.10.07. 21:50:49

@Kékdelfin:
Tuom... Rövid a zélet. :D

julcsi29 2011.10.07. 21:50:49

"Nem láttad,hogy profilból nincs orra ???"L.O.L :D:)

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:51:23

az a vaj, shadikám, az életben nem fog megromlani, mert az RÁMABAZMEG, nem vaj. :D

nathalie 2011.10.07. 21:52:08

és még az állattetemet észre sem vette a nappali közepén...

kékdelfin 2011.10.07. 21:52:09

@julcsi29: sárkány ellen sárkányfű:)

haruka 2011.10.07. 21:52:20

@Kékdelfin: Krisz csak ostoba. Kinga meg bántóan ostoba. érzed a különbséget? :))

nathalie 2011.10.07. 21:52:57

attila megkorra egy fasz. kiült hallgatni hogy lebasszák a nők :D:D:D

kékdelfin 2011.10.07. 21:52:58

@nathalie: képzeld milyen szar neki, hogy bent van zizi.

Hurri Kán 2011.10.07. 21:53:39

Attila ma különösen megnyerő. :DDD

nathalie 2011.10.07. 21:54:00

@haruka:
krisz egy ártalmatlan idióta (foxglove), kinga egy kártékony hülye.

kékdelfin 2011.10.07. 21:54:08

@haruka: nekem bántó krisz ostobasága is. Egyszerűen olyan sötét, hogy a csillagoknak sem lenne fénye abban a sötétségben:) Persze kinga is az!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 21:54:32

Veronika úgy néz Shadira, mint aki életében nem látott méghülyét. melyik szót nem értette? az érzelmit vagy az intelligenciát??
költői kérdés volt...

haruka 2011.10.07. 21:55:09

@nathalie: kösz, én is erre gondoltam, csak én nem tudok hatékonyan és szépen fogalmazni. :)

BarBwire 2011.10.07. 21:55:27

Krisznek küldjünk be negrót.

nathalie 2011.10.07. 21:55:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ja nem, van bent egy vaddisznó bőr a szoba közepén. (zizi azon szokott futkosni...)

Ha zizi elpusztul, sose tudjuk meg, mert az rtl kicseréli. mégse vállalhatják be, hogy megöltek egy kismalacot.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 21:56:25

kubai rafináció, nyöszörgök...

Hurri Kán 2011.10.07. 21:56:31

Rájöttem. Kiszop Sztálóne Szilvesztertől tanult mimikát :D

nathalie 2011.10.07. 21:56:51

@haruka:
csak a felét fogalmaztam, nekem is foxglove segített még korábban :D

Hurri Kán 2011.10.07. 21:57:43

Attila most gondolkozik Sádi számára válogatott halálnemeken :D

nathalie 2011.10.07. 21:57:44

@gyvy:
néha jim carreyt utánozza, ha zavarban van, vagy valakivel veszekszik és nem tud normális érveket mondani :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:58:09

eddig szimpi az új srác, végre nem egy húgyagyú izompacsirtát küldtek be.
Vagy egy másik punnyadt szüzet.

BarBwire 2011.10.07. 21:58:28

Zizi visított, él!

kékdelfin 2011.10.07. 21:58:44

@nathalie: ja, olyasmi rángatózása van. Csak carrey humorból csinálta, krisznek meg ez olyan önkéntelen rángatózás, érvek hiányában.

dr. gernika 2011.10.07. 21:59:02

Jujj, Veronika azt mondta, cuki az új srác! következő jelenetben már ő a legrosszindulatúbb leggázabb leglegleg. :D

Hurri Kán 2011.10.07. 21:59:19

@nathalie:
Akkor mindig!!! :D

"agyban fáradt vagyok"
Ez kemény volt. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 21:59:46

@BarBwire: biztos tömlöcbe zárhatták szegényt, mert sehol nem látni. Én is visítanék.

kékdelfin 2011.10.07. 21:59:57

@gernika: szerintem verocskánál nincs különbség az utálat és a szeretet között:)

genevieve 2011.10.07. 22:02:27

huuu azt a sötét bandát....

azért ez a sadi elég jól lát a pályán ahogy elnézem:-)

nathalie 2011.10.07. 22:02:38

istenem, dya ötletére azt mondta vera, hogy jó ötlet??? hát ezt is megértük...

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 22:02:57

vajon megmozdul-e eszter frufruja?

valaki aggyon occot, köszönöm. :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:04:14

@genevieve: várjá' ő tegnap ment be, ugye, és eddig látta a tv-ben őket, ugye?:)

nathalie 2011.10.07. 22:04:53

hát ez kurva nagy feladat. simán szétörném az összes tojást egyből a fejemen, aztán akkor kérdezzetek bazd meg. max hazudok.

Hurri Kán 2011.10.07. 22:05:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Attila elébb fogja felvonni a szemöldökét :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 22:05:12

@Kékdelfin: ööö.. miért, az?
Karakán köpcös kis jordán, de hogy izompacsirta lenne? :)

kékdelfin 2011.10.07. 22:05:19

láttam, megmozdult, magának mozdította meg!

csiri bá 2011.10.07. 22:05:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: k-occ
amúgy meg megmozdult... odébbsimogatta kicsit. :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:06:17

@pushpang: azt mondom, hogy nem az. Mondtad, hogy nem húgyagyú izompacsirta, erre írtam, hogy ja, nem izompacsirta;)

nathalie 2011.10.07. 22:07:48

ez volt a kemény beavatás?? mi lett volna ha a könnyebbet szavazzák meg a nézők? teázgatás??

BarBwire 2011.10.07. 22:07:51

Tojás jó pakolás a hajra.

kékdelfin 2011.10.07. 22:09:30

@genevieve: igaz, csak nem egy nagy etvasz!:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 22:09:31

@Kékdelfin: ja! így már világos!

Húúúú ez a telefon nagyon kemény volt.

julcsi29 2011.10.07. 22:09:45

Nekem nem tűnt teljesen őszintének Seri meglepődése.

nathalie 2011.10.07. 22:09:46

úgy néz ki egy döglött csirkétől sehere jobban kiborul, mint ha kidobja élete szerelme. legalább ezt is megtudtuk.

foxglove (törölt) 2011.10.07. 22:09:59

ez a Claudio/Sehere műbalhé akkora röhej

kékdelfin 2011.10.07. 22:10:07

Gergő, tiéd a pálya!

BarBwire 2011.10.07. 22:10:37

@julcsi29: hát mert kamu volt, lehet hogy jóban voltak már csak,

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 22:10:42

@foxglove: eleg gazos. de mostmar kell a dugas a reteknek.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 22:10:46

hol van soge? biztos kanbuliban. úgy hiányzik a saxobeat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:11:40

na, a Zertéel megunta, hogy ohne szex, végre Sehinek lejátszanak egy elbocsájtó szép üzenetet Claudiotól.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 22:11:52

@nathalie: de legalább következetes és most is abba az irányba nézett, mint a temiben.

(temi=temető és elnézést kérek)

nathalie 2011.10.07. 22:12:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
értem. úgy néz ki neki ez a szomcsi kékacél nézése :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:13:07

@liberaliskonzervativ: ja! következő szavazós kérdés az lesz, hogy melyik pár dugjon, annamari-péter, sehe görgő, linga-attila, verocska-kiszop, bárki-sadi. És akit a nézők megszavaznak, azoknak kötelező.

dr. gernika 2011.10.07. 22:13:08

@gernika: Nem Verocska mondta ezt, hanem kiszopfel, akinek egyből féltékenység gyúlt temperamentás szívében, miután meghallotta, hogy az asszony más kant dícsér. :)

dr. gernika 2011.10.07. 22:16:36

@BarBwire: De csak a sárgája, a fehérjétől összetapad. :)
@Kékdelfin: Jól magamra posztoltam, de az előzőt neked írtam.

nathalie 2011.10.07. 22:17:59

a legjobb születésnapi ajándék!!! :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.07. 22:18:04

Ja hogy Seherével a szülinapján közölték a claudiót? Lol

nathalie 2011.10.07. 22:18:52

@foxglove:
tök rendesek. így legalább akkor ma dughat gergővel. :D:D

nathalie 2011.10.07. 22:19:36

@foxglove:
mekkora lenne már, ha valóban dugnának majd vlaki beszólna kintről: Boldog születésnapot sehere! :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.07. 22:21:14

@Peter_Cs: próbálom értelmezni, hogy ezt miért linkelted nekem:D

Hurri Kán 2011.10.07. 22:21:40

@foxglove:

Sztem tök korrekt így :D

Emanuelle 2011.10.07. 22:22:07

Szabad az út a Gergő-Sehi kamaty előtt, bár ezek szerintem közel sem olyan bevállalósak mint annak idején a régiek voltak. Hol vannak a régi szép idők, amikor VVFrenki a mosókonyhában rakta meg VVSzilvit vagy Katka, aki szintén Frenkit orálozta a klotyón.

Shadinak meg tök igaza volt, ez egy szutyok banda, a köjálosok (mittudomén hogy híják őket manapság) sírnának a gyönyörtől abban a konyhában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 22:22:26

@foxglove: Segítségül Claudio megfejtéséhez.

dr. gernika 2011.10.07. 22:23:31

Nézi valaki az onlájnt? Sehike hogy van?

nathalie 2011.10.07. 22:24:53

@gernika:
próbálja jól érezni magát a születésnapján és mindenkihez odamegy és közli velük,hogy ő nem fog magyarázkodni és jól fogja érezni magát. és dya és még valaki kapja be, mert neki ne mondják meg, hogy hogyan érezze magát. egyébként részeg. gergő sehol..

Hurri Kán 2011.10.07. 22:24:54

Vera táncol. Neeeeeeeeeee... :D

Hurri Kán 2011.10.07. 22:25:42

@nathalie:
Lehet már polírozza a bohócot :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:25:46

@foxglove: @Peter_Cs: nem egy fordulatszámon pörögtök, úgy látom..:D

nathalie 2011.10.07. 22:26:55

@gyvy:
lehet most állapodik meg összegben a riportszobában :D :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:27:12

@Peter_Cs: hehe! Én a VHK-tól akartam a Botrányos probléma c. számot, a refrénje miatt, de aztán megkíméltem a nagyérdeműt.

genevieve 2011.10.07. 22:27:41

azt én sem értem, hogyan tudnak olyan disznóólban élni....

Emanuelle 2011.10.07. 22:27:50

Aszongya Sehi, hogy nem fog egész Magyarország előtt sírni a párnájába és egész Olaszország előtt se. Bakker, nem tudtam, hogy egész Itália ezt nézi.

kékdelfin 2011.10.07. 22:29:24

@genevieve: megszokás kérdése. SEhi még egy szendvicset sem tud csinálni, gondolod takarítani tud?:)

genevieve 2011.10.07. 22:29:27

@Emanuelle: a pettinget viszont láthatja, ország-világ:-)

Emanuelle 2011.10.07. 22:29:33

Az Aranyalkony nyuggerotthonban pörgősebb bulik vannak, lefogadom.

Hurri Kán 2011.10.07. 22:29:45

@nathalie:
Holnap lesz Blikkekszluzív? És a La Stampa is Clajudijót hozza a címlapon? :DDD

kékdelfin 2011.10.07. 22:31:32

NA, akkor lássuk mit dolgozott sehe olaszba'.
"adjatok valami szexi bekket"

genevieve 2011.10.07. 22:32:18

@Kékdelfin: nem kifejezetten a takarításra gondoltam, de ahogy a konyha kinéz.....

kékdelfin 2011.10.07. 22:32:38

hehe, a nagyseggűek táncolnak sehi körül. (doktorktász, újvera, péter)

nathalie 2011.10.07. 22:32:57

közös fénykép piros villámjel köztük. piros nagy DRÁMA felirat. "Seherezádé halálra akarta inni magát miután kidodbta élete szerelme!"
alap! :D

(szeretnék blikk címpalíró is lenni :) )

kékdelfin 2011.10.07. 22:33:18

@genevieve: háddemostmé' náluk mindig buli után van, na, és még nem pakoltak össze.

nathalie 2011.10.07. 22:33:54

@Kékdelfin:
amíg kinga nem kezd el táncolni, addig nincs gond :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:34:39

@nathalie: Mer az milyen? Nem láttam még olyat. Botsáska?

genevieve 2011.10.07. 22:35:35

@Kékdelfin: na igen, csak az igényesség nem ott kezdődik, hogy rendben legyen a smink és a haj...

nathalie 2011.10.07. 22:35:53

@Kékdelfin:
mi? kinga? ja nem az miatt. attila miatt írtam. Tudod, akkor változik örjöngő tömeggyilkossá! :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:37:13

@genevieve: jajj, de kis naív vagy. a borg az ilyen. putriban lakik, de kifele csiniviliműkörömkisfaszomminden

nathalie 2011.10.07. 22:37:14

@genevieve:
a tegnapi után: "ott egy tampi" , már én is kezdtem kapizsgálni, hogy nem ott kezdődik :D:D

Hurri Kán 2011.10.07. 22:37:56

Vajjon Berlusconi nem sajnálja, h lecsúszott Sehéről? Igaz, ő a fiatalabb húsokra bukik. :DDD

kékdelfin 2011.10.07. 22:38:53

@gyvy: Lehet, hogy amikor fiatalabb volt sehe, akkor megvolt neki. Nem tudhatjuk.

nathalie 2011.10.07. 22:39:13

@gyvy:
lecsúszott? ezt nem tudhatjuk biztosan, nem?:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:39:39

Sehere a Kazinczy szépkiejtési verseny győztese. Részegen furán artikulál..

Hurri Kán 2011.10.07. 22:40:12

@Kékdelfin:
Írta volna a blikk... :D

@nathalie:
Meg kellene kérdezni. :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:40:22

@fkangi: részegen? Mindig:) neki is van békája.

Vlaci69 2011.10.07. 22:40:48

@fkangi: Nekem úgy tűnt, józanul sem egészen kiművelt a kiejtése

genevieve 2011.10.07. 22:40:57

@Kékdelfin:
@nathalie:
na a pasik helyében pont ezért nem piszkálnám meg őket egy bottal sem

tampi, mármint használt??? ez komoly?

kékdelfin 2011.10.07. 22:40:58

@gyvy: ja, én nem olvasok blikket.

Hurri Kán 2011.10.07. 22:41:00

@fkangi:
Józanul is... Bár a kiskiflizés különösebb szókincs nélkül is megy. :D

jpmjpm 2011.10.07. 22:41:36

Ez az Attila egy 1 bites, agresszív, bunkó. Hányinger.

kékdelfin 2011.10.07. 22:41:41

@genevieve: az ilyeneket én sem. mondjuk én sem vagyok nekik pálya;)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:41:42

@Kékdelfin: mondhatták volna nekik, hogy megcsókolni kell,nem félig lenyelni..

Hurri Kán 2011.10.07. 22:42:15

@Kékdelfin:
Valld be, ha elsétálsz egy újságosbódé előtt, a szemed sarkából csak rápillantasz. :D

kékdelfin 2011.10.07. 22:42:36

@fkangi: ja. Azóta is ki akarnak szabadulni szegény békák.

kékdelfin 2011.10.07. 22:43:25

@gyvy: ööö...öööö...nem, ríli nem. nem is sétálok újságosbódé mellett. Egyáltalán van még olyan?

nathalie 2011.10.07. 22:43:48

@genevieve:

ezt mondta valamelyik hangosan a szoba közepén( nem a wc-ben),majd leültek beszélgetni. Sajnos (hála isten) nem tudtuk meg, hogy használt-e...

Vlaci69 2011.10.07. 22:44:26

@nathalie: A remény még megvan, hogy rosszul látták és csak egy hibiszkuszos teafilter volt :-)

nathalie 2011.10.07. 22:45:15

@Vlaci69:
erre fogok gondolni, hogy ne legyenek rémálmaim. :D köszönöm.

kékdelfin 2011.10.07. 22:47:19

@fkangi: biztos sok embernek osztott már észt, neki azért nem maradt semennyi. És már csak rutinból nyomja.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:48:19

@gyvy: önzetlen a pali: azt a keveset, ami neki véletlenül valahogy jutott...:D

Hurri Kán 2011.10.07. 22:50:04

@fkangi:
Hát azzal Veron se jut messzire. .D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:50:55

@Kékdelfin:
azt mondják, az ész van legigazságosabban elosztva, mert mindenki meg van győződve róla, hogy neki elég jutott..:))

"Valahol emberek vagyunk!" - válogatott aranyköpések, 2. kötet..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:52:28

@gyvy: minket , nőket kis dolgokkal is boldoggá lehet tenni..:D

Hurri Kán 2011.10.07. 22:53:15

@fkangi:
Tegnap mintha más lett volna erről a dologról a véleményed. :DDD

genevieve 2011.10.07. 22:53:27

@fkangi: na ki fogja beirni először, hogy őt nagydologgal is lehet?:-D

Vlaci69 2011.10.07. 22:55:28

Írja valaki Kiszopfel azon mondásait, amikről nem tudja, mit jelent? "nonszensz vagy"

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 22:56:35

@Vlaci69: jelek szerint te vagy a gyűjtő :)

jó8 mindenkinek, nekem lezsibbadt az egerem :(

Hurri Kán 2011.10.07. 23:06:33

Eltűnt az onlány...

beacska 2011.10.07. 23:17:53

én csak nézem, nem hallom, mi a feladat?

Vlaci69 2011.10.07. 23:18:37

Ebben Kiszopfel fog győzni :-)

Vlaci69 2011.10.07. 23:21:57

@Kékdelfin: Önfényezésben???? A műkubai műbika abban verhetetlen

kékdelfin 2011.10.07. 23:24:03

@Vlaci69: ok, de most ő tudja legjobban milyen pasi kell sehernek.

genevieve 2011.10.07. 23:26:16

veronikának alekosz után krisztofel előre-, vagy visszalépés?

Hurri Kán 2011.10.07. 23:27:31

@genevieve:
Legjobb esetben is helyben járás. :D

Vlaci69 2011.10.07. 23:27:45

@genevieve: Nehéz, fogós kérdés, elég nehéz a két műveletlen öntelt gyökér között lényegi különbséget tenni

Hurri Kán 2011.10.07. 23:28:11

Durcizik kis tapír orcájával :D

Vlaci69 2011.10.07. 23:30:16

@beacska: A helyi kandúroknak meg kell próbálni ledumálni a bugyit seheréről

foxglove (törölt) 2011.10.07. 23:30:59

@beacska: Seherét kell felvidítaniuk a fiúknak azzal, hogy egyesével előadják neki, miért ők lennének a legjobb választás számára

tena_lady 2011.10.07. 23:31:51

Nekem Péterről mindig a Bëlga Péter c. száma jut eszembe. Kár, hogy Cristofel címűt nem írtak. De ami késik, az a MÁV.

genevieve 2011.10.07. 23:31:55

én is valami ilyesmit gondoltam:-)

beacska 2011.10.07. 23:32:40

@Vlaci69: @foxglove: köszi. közben lett hangom is. látom, Attila kitett magáért igen nagyon :D

beacska 2011.10.07. 23:38:26

nem mutatják, ki beszél :(((

kékdelfin 2011.10.07. 23:38:37

@genevieve: egyértelműen vissza. Bár ő sem fejlődött.

MagasMacska 2011.10.07. 23:39:09

De vajon egy szórakoztató feladat végrehajtása közben miért a durcás Veronikát kell nézni?

Vlaci69 2011.10.07. 23:39:53

És a cukornádföldek díszét!!!

Hurri Kán 2011.10.07. 23:40:39

Sehiről kiknek kell ledumálni a zsinórtangát?

Hurri Kán 2011.10.07. 23:41:14

@Vlaci69:
Kiszopot keresztezni kéne egy polippal.

MagasMacska 2011.10.07. 23:41:55

@gyvy: Mindenkinek. És Sehinek értékelnie kell

foxglove (törölt) 2011.10.07. 23:43:57

Nem veszek föl köntöst! Megmutatom, hogy fasza gyerek vagyok!
sírok:DD

Hurri Kán 2011.10.07. 23:45:57

@MagasMacska:
Én nem vagyok benne biztos, h én is értékelném, ha dumálni kéne róla lefelé. Kezdjük ott, nem is értené. Meg kell fogni, és letépni róla. .D

MagasMacska 2011.10.07. 23:49:34

@gyvy: Valószínűleg a fiúk is így voltak vele, csak hát a feladat, az feladat.

beacska 2011.10.08. 00:03:37

húúú, Cristofel! aztaaa-pasztaaa!!

beacska 2011.10.08. 00:04:18

Petiii! király vaaaagy!!!!

foxglove (törölt) 2011.10.08. 00:06:14

@beacska: és az egészet emelvényről nyomja, hihetetlen:)

Vlaci69 2011.10.08. 00:07:08

@foxglove: És nem mondta ki Peti, hogy "azért mert egy hülye pöcs vagy". Nehéz lehetett visszatartania

MagasMacska 2011.10.08. 00:09:17

Krisz már azt ismétli, amit Peti mondott neki - mintha a saját gondolatai lennének... Peti tényleg manipulátor...

Hurri Kán 2011.10.08. 00:09:23

Peti eléggé odavan... holnap manók fognak focizni a buksijában. :D

foxglove (törölt) 2011.10.08. 00:11:05

Ez a párbeszéd színpadra termett.

beacska 2011.10.08. 00:11:13

azért azt nem mondhatja senki, hogy Peti szenya módon irányítja!

Vlaci69 2011.10.08. 00:11:17

@MagasMacska: Na azért a büszke cukornádarató eszén (?) túljárni nem egy nagy művészet. Mindenesetre tényleg jól csinálja

MagasMacska 2011.10.08. 00:12:13

@Vlaci69: Emelem a kalapom előtte!

Vlaci69 2011.10.08. 00:13:53

@MagasMacska: Tulajdonképpen két perc alatt elérhette volna, hogy kirúgják Kiszopfelt, simán rá tudta volna venni, hogy leverje az arabust.

liberaliskonzervativ 2011.10.08. 00:17:10

mennyire egyszerű ez a krisztofel is. a csávó elintézte neki, hogy megmutathassa, őszinték az érzelmei. paranoid hülye.

beacska 2011.10.08. 00:19:03

"kirúgjuk a csajt"-"ugye, nekem nem kell ott lennem?":DD

MagasMacska 2011.10.08. 00:28:35

"Meg tud fogni a belsejével" - jaj, ne!!

Vlaci69 2011.10.08. 00:29:04

Seherénél okosabbakat mondani azért nem egy nagy igény...

nowo 2011.10.08. 01:11:48

Kíváncsi vagyok,Eszter hányszor fogja még a játék folyamán elmondani azt,hogy 29 éves létére van egy ügyvédi irodája...és,hogy azért az már valami...

dejoci 2011.10.08. 06:07:05

@nemvállalom:" Lilu nem pingvinnek öltözött, hanem megkúrt titkárnőnek."
istenkirály!!!

traff 2011.10.08. 06:11:49

komolyan mondom, egyre szimpatikusabb Veronika.
Szegény Krisztofel mellett olyan édesen kiáll Attila és Kinga ellenében:)
Mit szóltok Dya izomrángásaihoz a feladatról való ötletelés közben?Úgy rázta a bal kezét, hogy az ujjai alig tudták követni, ő meg maga vertikálisan is pattogott ülve, mint egy labda.
1.30-tól
www.valovilag.hu/video/143811

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.08. 06:28:49

Mondtam már, hogy jövő héten, vasárnap lesz az első párbajrajelölés?

playoff szakáll 2011.10.08. 08:47:37

"A fiát Kriszhez hasonlítja, ezzel el is intézett neki pár év terápiát" 5*

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 08:58:59

Miből lesz a cserebogár? :D

"Szia te fiú! Fizetnél azért, hogy egy jó csaj elvegye a szüzességed?
:
Nem nem fizetnék érte. A csaj fizessen nekem."

Müszélia 2011.10.08. 10:03:55

ez a shadi nem lesz a kedvencem.

beacska 2011.10.08. 10:39:25

kíváncsi vagyok, ebből az éjszakai zseniális Cris-Péter párbeszédből mi megy majd le az ÖF-ben, valszeg semmi, mert nem volt benne sem Attila, sem Kinga, és nem senki sem dugott :(((

beacska 2011.10.08. 10:50:36

jaaa, és MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA!!! ;D

MagasMacska 2011.10.08. 11:21:58

@beacska: Ja, azért az érdekes volt, hogy Péter - aki közéjük tartozónak mondta Melindát -, odaszúrta "naponta két órát volt ébren, akkor is részeg volt..."

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.08. 12:31:33

még mindig a kingát utálom a legjobban

gyapjasjak 2011.10.08. 12:42:11

Sehere nem tudom min lepődött meg, amikor kiment strihkurvának Olaszbee', akkor azt hitte, hogy örökké tart majd a dolcsevíta?
A digó pasija egy kis pénzért beszerez egy újabb kelet-európai ribancot, mondjuk egy románt vagy moldáviait. És az élet megy tovább.

Az előző széria alatt azt hittem, hogy Alekosznál nincs pszichóbb ember, de Attila bebizonyította, hogy ő minden eddigit felülmúlóan lelki sérült, szellemi és érzelmi nyomorék és még agresszív is.

Gergő fogja megnyerni, mert pont olyan rókalelkű, mint a testvére, a Dukai Regina. Tud viselkedni, manipulálni.

Eszter nem tudom mire olyan nagy arcú, 29 évesen éppen ideje, hogy saját ügyvédi irodája legyen. 3 év jelöltség után általában ez szokott történni. Kell hozzá pénz és ennyi. Mellesleg az ügyvédek mióta járnak ki építkezésekre? Mi a retkes faszt keresnek ott? Brutálisan nagy a picsája és arcoskodik.

Shadi egy normális gyerek, csak nem tudja hova tenni a nagy arcát. A régi versenyzők meg majd kicsinálják.

Péter egy szarember. Minden megnyilvánulásában.

Valahogy szerencsésnek érzem magam, amiért nem kell ilyen emberek közt élnem. Komolyan, aki ismeri őket, vagy a TV-ből megismeri, az még akar velük dolgozni, ismerkedni, beszélni stb? Ha ők a villán kívül is ilyenek, akkor nem hiszem, hogy akár a saját anyjuk is szeretné őket.

Turambar 2011.10.08. 13:28:57

@gyapjasjak: Amúgy Péter miért szar ember? Mert manipulál? Meg még kismillióan ezt teszik nap mint nap, csak ő ért is hozzá, plusz közszemlére van téve ezen tevékenysége.
Mellesleg nem ad szar tanácsokat Krisznek, függetlenül attól, hogy bábuként használja, lehet, hogy nélküle napokon belül lekenne egy sallert az arabnak, és jönne kifelé a kubai.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 13:58:09

@Turambar: szerintem meg szaKember:)
lehet szeretni, lehet utálni, de azt el kell ismerni, hogy vakok közt félszemű .

nowo 2011.10.08. 14:23:40

@fkangi: Péter nem rossz,de ha róla is kiderül,hogy csak nyolc általánosa van,mint Alekosznak és Attilának,nagyot csalódnék...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 14:40:23

@nowo: azt honnan lehet tudni, hogy kinek milyen végzettsége van? Én spec. Attilából többet nézek ki, mint 8 általános.

Turambar 2011.10.08. 14:46:38

@nowo: Szociálpedagógus a végzettsége.

lac64 2011.10.08. 14:53:28

@pushpang: Általában az egymás közötti beszélgetésből. Azt hiszem, hogy Attila 8 általánosa is egy éjszakai beszélgetésben hangzott el.

nowo 2011.10.08. 14:54:33

@pushpang: én is többet néztem ki belőle.
Az egyik online adásban hallotta valaki.
(itt olvastam)

BlahBlah 2011.10.08. 14:56:54

mert megérdemled.....

nowo 2011.10.08. 14:57:41

@Turambar: na,akkor rendben van!!!

gyapjasjak 2011.10.08. 14:59:04

@Turambar: Ja, egy szép kamu szak, amivel semmit nem ér a munkaerőpiacon. 8 általános vagy semmit érő diploma... egyre megy.

Tegye a szívére a kezét mindenki és vallja meg, hogy komolyan szeretne ilyen emberekkel kapcsolatban lenni a magánéletében, szakmájában, szeretné, ha a gyerekének ilyen személyisége lenne?

És igen, Péter azért szarember, mert keveri a szart és manipulál. Pont ezt nevezik szarembernek. Az, hogy még kismillióan ezt teszik nap mint nap, nem ment fel senkit.

Akinek ők normálisak, annak kívánom, hogy a rokoni, baráti körében csak ilyenek legyenek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:02:48

@Turambar: szociálpedagógus? pedig épp belőle nem néztem ki magasabb végzettséget.
Leginkább olyan rafkós iparosembernek gondoltam. Autószerelő, ilyesmi...

lac64, nowo: róla viszont azt is feltételezem, hogy kamuzik ezzel is, hogy más képet alkothassanak róla a többiek, mint ami valós.
Persze lehet, hogy csak nekem ilyen túlspirázós az észjárásom. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:09:07

@gyapjasjak: ne is mondd. Már attól kiakadok, hogy kisgyermekekre ismeretlen személyiségű óvónők felügyelnek egész nap, jócskán befolyásolva kialakulóban lévő személyiségük fejlődését. Van a rokonságban olyan alsós tanítónő, akire a világ összes kincséért se bíznám a gyerekem, egy percre se, mert tudom milyen jellemhibás szaralak (még ha nő is). A mit sem sejtő szülők pedig mit sem sejtenek.

Turambar 2011.10.08. 15:09:35

@gyapjasjak: Egyrészt akármilyen ember, egy ilyen műsorba ez kell. Aki ellenkezőjét állítja, az hazudik, vagy megrögzött zona romantica rajongó.

Másrészt mivel kismillióan vannak ilyen manipulatív emberek, ezért simán lesz a te ismerősi körödben is néhány. Csak a legtöbben nem pszichopaták, ezért szarabbul csinálják. Egy bármely munkahelyen fellelhető rosszindulatú pletykafészket sem becsülök többre, pedig azokból is jónéhány van az ismeretségi körömben. Ha csak nem akarsz remeteként élni, képtelenség kikerülni az ilyen embereket.

nowo 2011.10.08. 15:13:13

@gyapjasjak: ebbe a játékba ez kell,hogy manipuláljanak és kavarjanak,mert akkor érdekes.
Az már más kérdés,hogy sokkal nyíltabban teszik ezt a mostani játékosok,mint a korábbiak,de ez a játék lényege,szerintem.
Attila pl. lehazugozta Krisz előtt Pétert,közben nála nagyobb hazug nem kell.
Ő ugyanolyan ocsmény módon hazudozik és manipulál,csak még tetejébe agresszív is.

Turambar 2011.10.08. 15:14:21

@gyapjasjak: Kamuszaknak amúgy kamuszak (bár szükség lenne ilyenre és nem kéne, hogy az legyen), gondolom ezért akarja máshogy keresni a kenyerét.
Amúgy évek óta marketinggel foglalkozik, és sztem ehhez pont jó.

nowo 2011.10.08. 15:22:53

@pushpang:az látod könnyen lehet,hogy Attila kamuzik,és nem csak nyolc általánosa van.
Eszter is akkor lett volna számomra érdekes,ha így utolsóként bemegy,pontosan tudja,hogy bent senki nem tud róla semmit,és beadja,hogy neki is csak 8 általánosa van.
Na,akkor nőtt volna a szememben.
De így...:)+biggyesztős szmájli

Puncijós Pinátus 2011.10.08. 15:23:39

Szerencsére fingom sincs, ki kicsoda ebben a borzadályban.

capa05 2011.10.08. 15:26:52

@pushpang: azért neked az életed egy rettegés vagy az lesz.Én nem vitatom, hogy félted a gyermekedet, de hát ha csak a "jó" val találkozik akkor keserű lesz a csalódás és nagy a megrázkódtatás.
Ahhoz hogy ezt elkerülje tapasztalni kell.Vattában sem tarthatod egy életen keresztül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:37:16

@capa05: azt nem mondtam, hogy rettegek, sőt, én se vitrinben nőttem fel.
Csak a fent említett személyes dolgok miatt kurvára idegesít a gondolat.

capa05 2011.10.08. 15:43:24

@pushpang:
Megértelek én téget, csak hát a rendszer ezt adja...
Hacsak nem vagy nagyon jómódú, akkor sajna bele kell törőni. ( ha az vagy akkor kiküszöbölhető).
Eltöltöttem 17 évet tanulással, de összesen talán 5 tanárra emlékszem jó érzéssel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:43:48

@nowo: jogos, így már eleve előítéletesek lehetnek vele a többiek. Az "okos ügyvédnő" figura a benti pasik számára is frusztráló lehet, a lányokat már nem is említem. :)

gyapjasjak 2011.10.08. 15:46:38

@capa05: @pushpang: Pont az a lényeg, hogy a gyerek is lássa, hogy vannak szaremberek. Különbséget kell tudni tennie a jó és rossz közt és később magát megvédenie a rossztól, ha csak teheti, kizárni az életéből. Főleg a magánéletéből. Ehhez tudatosságra, kritikára kell tanítani, arra, hogy hiába áll az osztály előtt egy nő, akinek papírja van arról, hogy alkalmas és a gyerekek fejlődésében érdekelt, nem biztos, hogy ez a valóság.
Meg kell tanulnunk, hogy azért, mert valakinek az van a diplomájára írva, hogy "szociál-" "gyógy-" vagy "egészségügyi-" stb, attól még nem egy normális ember, csak végigült bizonyos órákat és átment a vizsgáin.
A többség mostanában azért megy ilyen szakokra, mert minden másra alkalmatlan, de kell egy ingyen diploma.
Péter számomra ez a kategória.

MissX 2011.10.08. 15:48:36

@Kövér: akkor mit keresel itt?

szia mindenkinek!

MissX 2011.10.08. 15:51:00

@nowo: neki a jogi diploma olyan, mint a borgnak a szilikonmell. csak ugye az egyik látszódik, a másikat viszont mondani kell.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:51:30

@capa05: őszintén szólva, ha megtehetném se biztos, hogy változtatnék a "rendszeren". Mindenből tanulunk, bár egy rossz pedagógus sokat árthat egy gyereknek. (Ilyenkor fontos a szülői odafigyelés.) De üvegbúra alatt meg nem lehet élni.

Na jó, ne offoljunk tovább, nem szeretném, ha Hajni megsuhintaná baltáját. :)

gyapjasjak 2011.10.08. 15:52:28

@pushpang: Az okos ügyvédnő image bent elég öngyilkos dolognak tűnik. Még ha nem is okos, akkor is már csak irigységből rá fognak szállni a többiek, akik semmit nem tettek le az asztalra eddig, még egy diplomát sem.
Amúgy 29 évesen saját ügyvédi iroda nem egy nagy szám, akármennyire is felvág vele. Végzett kb. 25 évesen, 3 év jelöltség, szakvizsga, majd rögtön nyithat is saját irodát, amihez csak pénz kell, amit nyilván a szülők dobtak össze. Sok százan csinálják meg ezt évente, teljesen normális dolog, nem extra. Annyira azért nem lehet jól menő irodája, ha csinált egy mérleget, aminek az az eredménye, hogy jobban megéri neki a bizonytalan VV5 szereplés, mint kint dolgozni a szakmájában. Nem lehet elhalmozva komoly ügyekkel a csaj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:53:07

@MissX: nem figyelek minden pillanatot, de már tegnap se értettem, ki/mi az a borg?

MissX 2011.10.08. 15:55:00

@pushpang: a szilikonos egyenlányok bent a villában :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 15:57:06

@gyapjasjak: gondolom a családi háttér tette lehetővé neki a "saját ügyvédi irodám van" állapotot, ez esetben olymindegy, hogy apuci kislánya fél évet szabira megy. Csak most nem Balira, hanem Budafokra megy a VV-be. Bár ez utóbbival többet árt magának, mint használ. Csodálkozom, hogy ezt nem gondolta végig. Ha sokáig húzza odabenn, egyre rosszabb. Még a legfegyelmezettebb ember is szétesik ott egy idő után. Ki fogja ez után komolyan venni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 16:00:24

@MissX: ja, hogy halmazt jelöl. Én meg azt hittem konkrét személyt jelent. :)

gyapjasjak 2011.10.08. 16:03:42

@pushpang: Szerintem pont azért, mert nem volt eddig ügyfélköre sem, csak egy szép üres iroda, ahol előadta magát, nem sokat árt neki a VV5. Nincs ügyfélkör, aki elpártolna tőle. Későbbi életében meg pont mindegy, hogy hányszor villantott sonkát a VV5-ben, saját irodájában majd földhivatali, meg gyerektartási és láthatási ügyeket visz, amiben aztán tényleg csak papírt kell gyártani, hitelesség nem feltétel. Senkit nem érdekel már, hogy egy ügyvéd mit tett korábban, hacsak nem piszok nagy bűncselekmény.
Lehet később még celeb ügyvéd is, celebek ügyvédje. Az is jó pénz mostanában.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 16:07:15

Sziasztok!

Nekem szimpatikus a jogász lány! Még a jordáni srác is! Remélem, egy-két idiótát kiraknak...

Vki kérdezte, h mit keres egy jogász az építkezésen! Nos, sok esetben mennek ki, mint pl engedélyek vizsgálata, stb....persze az építész mellett! Pl akkor is, ha vmilyen oknál fogva urambocsá szükség van rá! Nem olyan elképzelhetetlen ez!

Máskülönben meg igen is nagy dolog, h 29 évesen valakinek ügyvédi irodája van! 1, szakvizsga kell hozzá!!! Amit leghamarabb 3 után tehet le, miután megkapta a diplomát; 2, engedélyeket is ki kell hozzá váltani; 3, ami a legfontosabb, minimum 1,5 millió forintba van kamarai tagság, irodabérlés, egyéb befizetés után az összeg! És akkor még nincsen kuncsaftja!!!

Péter meg nem szaralak! Bizonyára más a kinti életben ő is, mint a legtöbbjük! Itt meg ez kell! Amíg tud manipulálni vkit, addig csinálja is! Inkább azaz érdekes, h van bent sok marha, akit lehet etetni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 16:16:57

@ladyandhenk: és 29 évesen honnan van/volt mindezekre pénze pályakezdőként? Ha csóró családból származik, se örökség, se semmi, a tanulás mellett hogyan tudott annyi pénzt összehozni, hogy mindez meglegyen? Ha ez a helyzet, akkor le a kalappal, de tartok tőle, hogy erős hátszele volt. (a pletykák is erről szólnak)

capa05 2011.10.08. 16:17:31

@ladyandhenk:
Csak kérdeznélek, hogy mitől szimpatikus? Még nem igazán bontakozott ki.
Én még max a külső alapján tudnék nyilatkozni az meg egyfajta előitélet lenne.Azt teljes mértékben elfogadom, hogy ilyen is kell a társaságba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 16:21:11

@gyapjasjak: jogos. Még az is lehet, hogy az rtl-nél kap majd valami jó kis melót. Az ördögnórás kapcsolatot se feledjük.

nowo 2011.10.08. 16:25:34

@pushpang: ördögnórás kapcsolatról mikor volt szó?

capa05 2011.10.08. 16:27:31

@nowo: tele van vele a bulvár.Valamilyen személyiség fejlesztő(vagy mi)"iskolája" van és a leányzó oda jár.

nowo 2011.10.08. 16:28:39

Ott volt az a másik jogász-csaj,akit kirúgtak,amikor jelentkezett.Azt pl. sajnáltam,hogy nem került be.Nekem kapásból az tetszett emberileg a háromból a legjobban.(Akkor jött be Melinda.)

nowo 2011.10.08. 16:31:25

@capa05: ott szerezte ezt a borzasztó nagy öntudatot,hogy majd mindent átszervez a villában?
Vagy ez is csak a szokásos bemutatkozó nagyotmondás.
Apropó,Shadi leöntötte-e már Attilát sörrel az összes nő nevében?:)

Buci-Bigyo (törölt) 2011.10.08. 16:32:25

@pushpang: Sehogy.Pénzes pasi/szülői háttér nélkül ez nem megy.Nem kell hozzá egy vagon ész,hogy valaki erre rájöjjön.:D

capa05 2011.10.08. 16:33:50

@nowo: Eddig nem (sör kérdés)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 16:40:26

@capa05: sőt Ördög N. még a fészbukon is kampányol(t) mellette.

nowo 2011.10.08. 16:42:31

@pushpang: és ez mennyire etikus?

tucka 2011.10.08. 16:43:13

Azé ok, hogy Cris nem egy észkombájn, de Attila nagyon nagy prosztó, ahogy Cris t ekézi a saját szemébe.
Kint az utcán már nyakon vágták volna ezért Attila t.

capa05 2011.10.08. 16:44:40

Szerintem azért ment be, hogy férjet vadásszon. Na nem a villalakók közül, jobb így mint hírdetésben a társkereső rovatban.(nem lennék meglepve ha valaki felderítene egy ilyet róla)
Nem kell megírni, hogy csinosnak mondott, rendszertő ..stb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 16:46:13

@nowo: nem tudom, de szerintem semmennyire.
Már a bekerülése is felvet egy-két kérdést emiatt, de ha a továbbiakban bármi pozitív történik a csajjal, ott lebeg fölötte a bennfentes manipuláció setét árnya. Vagymi :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 16:49:37

@capa05: mondasz valamit. Bekerül a celeb(vér)körbe, hátha sikerül valami pénzes pasit kifognia.
Remélem előbb-utóbb azt az oldalát is megismerjük, hogy milyen picsarészegen a budiban hányva. :D

bknn 2011.10.08. 16:53:26

@pushpang: "A mit sem sejtő szülők pedig mit sem sejtenek. " Ez már csak így megy xD

capa05 2011.10.08. 16:56:41

A besavazókat- diretk így- nem szoktam nézni de az egyik felvezetőben mintha azt láttam volna, hogy az anyjával él.
Ha tévedek igazítsatok ki.

nowo 2011.10.08. 16:58:24

@capa05: nahát,személyiségfejlesztés abszolút ráférne (csak ne pont Ördög Nórától,könyörgöm!).
Egy "29 éves,saját ügyvédi irodával rendelkező",komoly,érett doktornő,nem megy vissza anyucihoz,hogy az újból a plüssmacis ágyába hozza neki a habos kakaót,mint 5 éves korában,hanem,ha már egyszer különköltözött,úgy is marad.

hinta-palinta 2011.10.08. 16:59:19

Sádinak körszakálla van ugye?
Ez jutott róla eszembe:
www.youtube.com/watch?v=Md7OjocK8sE

nowo 2011.10.08. 16:59:29

@capa05: hihi...már válaszoltam is rá...:DDD

capa05 2011.10.08. 17:05:17

@hinta-palinta: ott a pont, jól szórakoztam.

Albino Vernyul 2011.10.08. 17:05:37

Ez a Shadi egy nagy kamu, foleg a nokkel kapcsolatos szovegei...:) Ne egyetek meg... Annyi elonye van, hogy ismeri a bent levoket, a viszonyokat, ki mit mondott egymas szemebe, es a hata mogott.. Ugyan olyan gyoker kisstilu manipulator, mint a tobbi..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.08. 17:09:16

@nowo: Amennyire Prolivér kampánya volt a VV4 alatt.

vitek 2011.10.08. 17:14:08

Nekem Seherezádé az egyik kedvencem. Ő tényleg nem fogja fel, hogy be vannak kamerázva, és ezért teljesen őszintén viselkedik. Nem szeretem amikor valaki hülyének tetteti magát csak hogy nevessünk rajta, Sehin meg pont azt látom, hogy ő tényleg ennyire naiv és buta. Ugyanezért tetszik még Kiszopfel, és Fecó, rajtuk lehet szórakozni, magukat adják (és nem VVÉva-i értelemben). Az ő viselkedésük, problémáik valósak, nem olyan mondvacsinált hülyeségek mint Attila kavarásai.

capa05 2011.10.08. 17:15:11

@King of Shadows:
Mintha olvastam volna róla, hogy az RTL úgy nyilatkozott: van felkéréses kiválasztás (mondjuk akkor minek a beszavazási hűhó)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.08. 17:19:47

@capa05: Alek is mondta, hogy őt Rubint Kristóf személyesen hívta meg a VV4-be. :O

Gondolom azért, hogy látszólag a nézők döntsenek. Ugyanezért vannak az online kérdések is, amiket szintén kézi vezérel az RTL (aki aktív volt az előző széria idején, tudja miről van szó). :D

capa05 2011.10.08. 17:22:29

@King of Shadows:
Lehet, hogy ezért nem kellett Aleknek Veronika?

Müszélia 2011.10.08. 17:23:06

nagy leleplezés. sehe a kínai áruházban vette a cipőjét (drapp, platform, 50 cm magas). ebből arra következtetek, hogy claudio már régen kiesett, mint cipőellátó kan.

capa05 2011.10.08. 17:23:16

@King of Shadows:
Vagy mindkét kapura játszik??

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.08. 17:32:24

Az építkezős vágóképekért az RTL-nél kellene reklamálnotok.
Mellesleg sokkal látványosabb és mozgalmasabb, mintha csak irodát vagy papírokat mutattak volna.

@beacska: Zseniális párbeszéd köztük?!
De hiszen csak annyiról szólt az egész, hogy Péter felvázolta a lehetőségeket, és azt mondta hogy ezt a helyzetet Veronikával Christofelnek kell megoldania.
Semmi több.
Nem volt manipuláció.

Viszont benne lesz az ÖF-ban és látva a kommentedet sikeresen el tudják adni a tömegnek, mint Péter bábként mozgatja a másikat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.08. 17:39:08

@capa05: Nem hiszem, viszont ez alapján gyanús, hogy Alekot mennyire favorizálta a csatorna...

Erről jut eszembe: a volt 4-esek gyakran mondják, hogy műsorvezetőként pártatlannak kell lenniük. De ha ez követelmény az RTL-nél, akkor a Balu - Lilu páros miért nem tud róla? És miért nem emlékeztetik őket? :S

capa05 2011.10.08. 17:45:04

@King of Shadows:
Ez a pártatlanság csak nagy duma..
Szerintem pártatlan ember nincs, csak kevésbé elfogult.

Turambar 2011.10.08. 17:47:54

@ladyandhenk: "Még a jordáni srác is!"

Inkább csak jordán.

capa05 2011.10.08. 17:48:19

Hol van már a Baltás Lazio fan ?Ma még nem is olvahattunk tőle semmit...

nowo 2011.10.08. 17:49:53

A BTA mit jelent pontosan Annamarinál?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 17:51:03

@pushpang: Nos, nem mondtam, h nem volt hátszele papa által pl, de enélkül a mai világban lehetetlen is!!! Mindenesetre nem kis meló azt összehozni így sem! (persze még nagyobb lesz nekem, akik mögött nincsenek Bill Gates-i szintű szülők)

@capa05: kizárólag onnan feltételeztem, h szimpatikus, hogy néztem éjszakai műsort, bár nem sokat, illetve, igen, a külseje alapján is az! A véleményem persze a későbbiekben változhat!

Turambar 2011.10.08. 17:51:12

@vitek: A francokat, tegnap picsarészegen még mindig volt annyi lélekjelenléte, hogy folyamatosan a kameráknak tegye magát.

Hurri Kán 2011.10.08. 17:51:55

@nowo:
Bénító Tekintetű Annamária :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 17:52:50

@Turambar: szerintem is:P, csak éppen aláhúzta a helyesírás ellenőrzöm a jordán-t, a jordániait is :) Mint pl most, lehet, h másnak nem?:)

Turambar 2011.10.08. 17:54:05

@APOSTOL - Szemben az árral.: Pedig volt manipuláció. De akkor tényleg nagyon jól csinálta, ha sokaknak nem tűnt fel.
Gyakorlatilag a szájába adott mondatokat, amiket aztán a Kubai saját gondolatként büfizett vissza, Péter meg előadta ekkor az "én nem adok tanácsot, ebben neked kell döntened" fordulatot, amivel utólag biztosítja a hátát is.

Turambar 2011.10.08. 17:54:41

@ladyandhenk: Nekem nem. :) De ha igen, higgy magadnak! :D

Turambar 2011.10.08. 17:56:19

@ladyandhenk: Szomorú kimondani, de bárkivel szembeni szimpátiánk, aki jelentkezik ebbe a műsorba, csak illúzión alapulhat. :(

nowo 2011.10.08. 17:57:56

@gyvy: :)))na,szegény!
Hú,szerintem,ha már BTA-nál tartunk,elég ciki,ahogy Péternek kitárulkozott.
Péter meg tegnap nyilatkozott a riportszobában,hogy nem szeretné,ha elmenne beteges rajongó irányba (nem emlékszem pontosan,hogy fogalmazott,de semmiképpen nem az jött át,hogy viszonozná Annamari érzelmeit,inkább tart tőle...)

capa05 2011.10.08. 18:00:23

@nowo:
Azért remélem ezt nem rója fel neki senki...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 18:00:27

@Turambar: rendben, magamnak fogok hinni, jobb is az! Legyek már büszke azokra a helyesírási versenyekre, mi ?:):):):)

Tisztában vagyok vele, h illúzió, de ha már nézem (néha), csak szimpatizálni kell(ene) valakivel:) Akkor meg legyen "szakmámbeli":)

nowo 2011.10.08. 18:02:11

@capa05: mármint Péternek?
Nem.
Éppen az,hogy Annamari túl hamar adta ki az érzelmeit.

capa05 2011.10.08. 18:05:09

@nowo:
Igen Péternek, hogy tart tőle..

nowo 2011.10.08. 18:07:23

@capa05: szerintem nem rója fel neki senki.
Annamarival pl. teljesen korrektül viselkedik,nem hitegeti,nem játszik vele,stb.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.08. 18:19:39

@Turambar: "amiket aztán a Kubai saját gondolatként büfizett vissza"

De hiszen nem a relativitás elméletet hallotta Pétertől, hanem csupa olyan dolgot amit már addig is pontosan tudott saját magától is!
Az hogy döntenie kell miszerint szereti a nőt, csak játszik vele a jövőben, vagy dobja most azt kb. egy általános iskolás gyerek is felméri hasonló szituációban...

""én nem adok tanácsot, ebben neked kell döntened" fordulatot, amivel utólag biztosítja a hátát is."

De hiszen tényleg nem adott neki tanácsot - csak lenyugtatta valamennyire - és nincs miért biztosítania magát.
(Nem kedvelem Pétert, de most aztán tényleg nem tett semmi rosszat.)

Egy másik kommentedben viszont okos dolgot írtál:
"Szomorú kimondani, de bárkivel szembeni szimpátiánk, aki jelentkezik ebbe a műsorba, csak illúzión alapulhat."

Ezzel nagyon egyetértek. :)

Turambar 2011.10.08. 18:23:22

@APOSTOL - Szemben az árral.: Én nem tartom Péter húzását rossznak, nem ítélem meg erkölcsileg egy ilyen játékban.
De még mindig erősen érzem, hogy ezt a "Veronikát dobni kell, h újra izgalmas legyek" gondolatot ő ültette el Kuba fejében, legalábbis ő erősített rá.
Ami mondjuk alapvetően nem hülyeség.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.08. 18:29:39

AM-nek nincsenek érzései. Pláne nem Péter iránt.
Mindketten pontosan tudják, hogy a nézők nem csak klikkesedést akarnak, hanem drámát is. Kölcsönösen felhasználják egymást.
Csak azért nem írom, hogy csodálom, hogy AM kibírta röhögés nélkül amit Péternek mondott mert tényleg nem bírta ki. :)
De nagyon okosan átvitte vicceskedésbe. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 18:33:19

@Turambar: Kiszopfel mint izgalmas??? hááááát.... :D

@Talpig Jimmy: na, pasinak eddig sem hittem... :P:))))

beacska 2011.10.08. 18:39:07

@APOSTOL - Szemben az árral.: én nem azt mondtam, hogy bábként, hanem hogy milyen zseniálisan levezette a feszültséget! És hogy mondja vki azt, hogy rosszat akar Crisnek!

nosce 2011.10.08. 18:40:53

@Turambar:
Jah Péter tulajdonképp egy dolgot mondott meg Krisnek, h ne üssön mert kizárják, azt is azért mert akkor nem tudna a szavazatával bábozni amikor rá kell rakni valakire a jelet. Az összes többire azt mondta h neki kell eldönteni (azaz oldd meg magad bazmeg) , csak abban tud majd segíteni h kire dobja a jelet , ez volt az üzenet, amit Péter előadott abban nem volt semmi manipulátorság, max beszarás h Krisz kiüti magát a villából :)

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.08. 18:42:02

@Turambar: "De még mindig erősen érzem, hogy ezt a "Veronikát dobni kell, h újra izgalmas legyek" gondolatot ő ültette el Kuba fejében, legalábbis ő erősített rá."

Ha nálad is csak ennyire csökkent Péter szerepe, akkor szerintem én is tudok engedni, és ebben maradhatunk közös nevezőként. :)

"Ami mondjuk alapvetően nem hülyeség."

Szerintem meg igen. Nagyon a műsor elején vagyunk még.
Na meg túl sok nő/férfi választék azért nincs a villában, ha a másik nemtől akarnak valamit.
(A Péter-AM kapcsolatnál kifejezetten úgy érzem egymásnak maradtak. Illetve mint tudjuk Vera is felajánlkozott játszótársnak.)

nosce 2011.10.08. 18:44:49

@Albino Vernyul:
Ha a pénzváltó zarabok mőgé állnak tenger sms-t dobnak majd rá, nehéz lesz kirakni a villából, a háromig meg se áll...

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.08. 18:49:16

@nosce: Azért olyan sok arab nincs az országban.

Ez kb. olyan hogy sokan minden utcasarkon zsidót látnak, holott alig néhány ezren vannak az országban. Arabok meg még kevesebb van nálunk.

Talpig Jimmy 2011.10.08. 18:53:30

@fkangi: rosszul látod.
Ez csak péntekre vonatkozik :D

nosce 2011.10.08. 18:55:54

@APOSTOL - Szemben az árral.:

"Ez kb. olyan hogy sokan minden utcasarkon zsidót látnak, holott alig néhány ezren vannak az országban."

"A rendszerváltás után az általános vallási és társadalmi fellendülés hatására a hozzávetőleg 80 000-100 000 fős magyarországi zsidóság reneszánszáról beszélhetünk" /wikipédia

hát ha százezer az néhány ezer akkor arab sincs sok :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 18:58:31

@Talpig Jimmy: francba, most kiderült, hogy mentálisan szőke vagyok :DD;)

kemény keleti kommentelő 2011.10.08. 19:08:15

Kevés a kohnfliktus, sok a magabiztos játékos, jöhetnének új szabályok. Kedden legyen újabb speckó kiszavcsi. Shadi dobókockáját használva, mindenki dob egyet. Aki hármast dob, az azonnal elhagyja a villát. Helyükre jönnek új karakterek, mondjuk egy hittérítő és egy szexrabszolga. Ha kettőnél többen esnek ki, a több szavazatot kapó új játékos viheti az anyját is.

Hajrá Olcsó János, hajrá Tcica!

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2011.10.08. 19:18:04

@nosce: A 2001-es népszámláláson közel 13 ezren vallották magukat zsidónak.
A Mazsihisznak 2010-ben 5263-an ajánlották fel az egyházi 1%-ot. (Az idei adat is hasonló lehet, nem fogom most megkeresni.)
Ezek a tények.

Albino Vernyul 2011.10.08. 19:20:57

Ha azt akarjatok, hogy jojjon Hajni, es belevagja az asztalba a baltat, jo uton haladtok..:)

nosce 2011.10.08. 19:40:00

@APOSTOL - Szemben az árral.:
igen azek tények, csak már a 13 ezer sem jelenti azt h néhány ezren vannak :), persze ha azt definiálod annak aki a Mazsihisznek felajánlja, akkor igazad van :)

Turambar 2011.10.08. 19:41:08

@fkangi: Elnézést, szórakoztatót akartam írni. :D

nosce 2011.10.08. 19:41:33

@Albino Vernyul:
ezek teljesen PC kommentek voltak....

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 19:42:19

ma nem lesz poszt, mert megevett a házimunka, és még szekrényt is raktam össze.
holnap duplázunk.

nosce, apostol, köszönjük a statisztikai adatokat, a többit intézzétek privátban, ha lehet. :)

@capa05: ezért még számolunk! :))

capa05 2011.10.08. 19:44:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ok bocsi! Úgy gondoltam, hogy ezzel hamarabb előkerüsz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 19:49:06

@Turambar: volt már, hogy szórakoztatót írtál! :P:P:DDD
ja, Kiszop ?? egy idő után marha idegesítő lesz szerintem utánfutóval is,anélkül is

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:nem vagyunk oda az örömtől! ( most úgy hangsúlyoztam, mint anyám szokott, de azt nem hallod, szerencsédre :D )

sandokan 2011.10.08. 19:50:47

aki látta az éjszakai felvételt, meg tudná erősíteni, hogy a két forradalmár, mr.kuba és az arab srác majdnem egymásnak ment egy szolid huha anyázás után a konyhában. thx.

nosce 2011.10.08. 19:52:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"és még szekrényt is raktam össze. "

akkor átköltözől az ágyneműtartóból ? :)

capa05 2011.10.08. 19:53:49

@sandokan: én csak gyorsan átpörgettem, de nézd meg a valovilagblog.com -on

sandokan 2011.10.08. 19:57:04

pótoltam lemaradásom, kingácska feje, amikor a srác belépet, epic, teljesen lefagyott.
nagyon várt valakit a másik kettőből, biztos a válogatáson találkozott az egyikkel, hát kedves ursula, ez megint nem jött össze. kíváncsi leszek mennyire változik meg a viselkedése, hogy még dya is a radaron van.

sandokan 2011.10.08. 19:58:33

@capa05: @MagasMacska: köszi, akkor megnézem. egy kis segítség, hogy az elején, közepén, végén keressem.

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 20:00:12

@capa05: :) az az én igazi fegyverem, hogy sosem tudhatjátok, mikor vagyok itt .... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:01:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akkor nem szóltam:D A takarítás nekem is éppen elég nagy rigolya:D:D:D

Remélem, h a szekrény azért lapra szerelt volt,b, nem pedig még fát is vágtatok, stb, stb, stb:D

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 20:02:52

@fkangi: döntenem kellett, és úgy ítéltem meg, ti kibírtok nélkülem egy napot. :)

@nosce: már rég nem ott éjszakázom :P

passievrucht 2011.10.08. 20:08:13

statisztikailag kérdem, nálad 3, 5 óra hány sör? :)
csak a gerely miatt :)

MagasMacska 2011.10.08. 20:08:44

@sandokan: Hát, ezt már nem tudom. De ha pörgetsz, lesz egy elég hosszú rész, ahol Péter és Krisz uralja a színt. No, az már a nyugtatás, a majdnem verekedés közvetlenül előtte volt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 20:10:55

@sandokan: feltételezem Kingából, hogy pl.Dakó bejön neki.:S

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nagy duzzogva..:)

@gyvy: délutáni szunyóka??

capa05 2011.10.08. 20:11:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nem lehetnél inkább Jedi lovag? Éreznénk az erőt!

julcsi29 2011.10.08. 20:11:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én sem örülök,de megértem a döntésedet,bár ha jobban megnézzük,mi történik itt Nélküled...?:))Még szerencse,hogy a keresztfiam ma lefárasztott,én voltam a pótmama,így nem szenvedek annyira hiányodtól,mert már csak az alvás jár a fejemben :D Jó pihenést Neked mára,és izgatottan várom a holnapi duplát!

Hurri Kán 2011.10.08. 20:11:59

@fkangi:
Kívánta a szervezetem :)

sandokan 2011.10.08. 20:14:02

@MagasMacska: te jó ég, na mibe futottam bele kapásból? a szörny masszírozza a hörcsögöt, maradandó élmény.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 20:17:49

@gyvy: én két órányit nyomtam le délután (muszáj volt felkelnem, amúgy még bírtam volna), olyan hatása volt, mint egy agyátültetésnek :)

Hurri Kán 2011.10.08. 20:19:53

@fkangi:
Irigyellek. Nekem nincs mit átültessenek. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 20:23:28

@gyvy: mi nők, a helyén tartjuk az agyunkat, ezért van rá esélyünk..:P:D

Hurri Kán 2011.10.08. 20:25:49

@fkangi:
Nem a tárolás helye a lényeg a működés eredményessége szemponTYából. :D

Hurri Kán 2011.10.08. 20:26:26

@ladyandhenk:
Hogy szolgál a kedves egésséged? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 20:27:37

@gyvy: azért nem árt, ha helyén van az ember esze :DD

kékdelfin 2011.10.08. 20:33:21

@fkangi: és a tiéd? Mert az ok, hogy az emberé...;)

nosce 2011.10.08. 20:33:52

@gyvy:
"Irigyellek. Nekem nincs mit átültessenek. :D"
dehogynincs ╭∩╮ :)

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 20:34:03

@gyvy: ezért az önkritikáért szeretlek, de már mondtam :D

@passievrucht: a mértékegység a következő: egy félidő, egy sör. ez alapján számold ki :D

@capa05: fogjátok, hidd el. :)

@julcsi29: :)

Hurri Kán 2011.10.08. 20:34:56

@nosce:
Ebből nem szorulok importra :DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Montál Te már mást is.. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:36:13

@gyvy: Az egéSSégem?:D Köszönöm, most boldog vagyok! És Kendnek?

nosce 2011.10.08. 20:36:50

@gyvy:
a tiedet ültetik át (időlegesen)

Hurri Kán 2011.10.08. 20:37:22

@ladyandhenk:
Szolgál, köszönöm kérdésed, szolgál...;)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 20:37:37

@gyvy: @Kékdelfin: tehát a sör nem ital ???:P:D

@nosce: taníts, Mester! ez 10 pontos volt! :)

nosce 2011.10.08. 20:40:37

@ladyandhenk:
én nem dönteném meg :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:42:35

@nosce: kérjünk gyvy-tól bizonyítékot, h megdönthető-e?:D

Hurri Kán 2011.10.08. 20:44:34

@fkangi:
Úgy! És a házipálinka sem. :D

nosce 2011.10.08. 20:44:46

@ladyandhenk:
jó, eszternek kell bemutatni :)

Hurri Kán 2011.10.08. 20:46:44

@nosce:
Bemutatok én neki. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 20:47:09

@gyvy: fú, az nagyon nem...:D bár, ha már iszik az ember (vagy az asszony), akkor azt igyon.. nem ugrik szét másnap a fej..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:47:32

@gyvy: No, akkor noscéval bizonyítékot kérünk! Megdönthető a vélelem, amit felállított, vagy nem:D Tessen a villába menni, bizonyítani!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:49:41

@gyvy: pont ezt kérjük:D

Najó, egye fene, én is megnézem:D

Hurri Kán 2011.10.08. 20:49:48

@ladyandhenk:
Már bocsánat... ki állított fel, és mit? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 20:49:49

@ladyandhenk: nosce állította fel? khm. hát sok mindent gondoltam volna róla és gyvyről, de azért......... :D

Hurri Kán 2011.10.08. 20:50:44

@fkangi:
Mézessel kell lekísérni, akkor nem bax úgy fejbe. :DDD

Hurri Kán 2011.10.08. 20:51:33

@ladyandhenk:
Ez nem egy nyilvános állás. :D

nosce 2011.10.08. 20:54:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"nosce állította fel?"

a világért se tennék ilyet :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:56:15

@gyvy: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na, visszaolvastam, amit írtam!:P Kissé félreérthető lett - a jogi szakzsargon:D! Hajny, szerintem nosce a személyiségéből ítélve fel tudja biz azt állítani!:D:D:D:D Nem kell hozzá nő nemű lény:D:D

Gyvy, ha Eszternek bizonyítasz, akkor azt mindenki látni fogja:D

Hurri Kán 2011.10.08. 20:58:07

@ladyandhenk:
Én nem állítok semmit, amit bizonyítanom kéne. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 20:59:26

@Pepita O: @gyvy: Jó, beleegyezem:) Gipszet kérünk:)

Off: Hogy hívják a pasit, aki Keresztes Ildikó mellett bírál?:O

MagasMacska 2011.10.08. 21:00:48

@ladyandhenk: Melyikre gondolsz? Ifj. Malek Miklósra vagy Geszti Péterre?

Hurri Kán 2011.10.08. 21:01:09

@Pepita O:
Miért? :)
Najó. Van még itt valaki, aki gipszelni akar? :DDD

nosce 2011.10.08. 21:01:28

@ladyandhenk:
én tényleg fel tudom állítani (a sajátomat) sőt, esetenként áll magától is :) de ez nem különleges :)

Pepita O 2011.10.08. 21:01:29

@ladyandhenk:
Oké! Én meg izzítom a fröccsöntőgépet, nyitunk egy szuvenírsoppot!!! :D

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 21:02:29

@Pepita O: :DD hé, előtte tesztelni kéne a többi pasit is, lehet, hogy nem is gyvyé az ideális...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:02:45

@MagasMacska: aki most fog a reklám után Ildikó mellett dekkolni! Feró mellett Wolf Kati volt!

sogeking 2011.10.08. 21:04:39

remélem az én szülinapi meglepetésemet nem az rtl szervezi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:05:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amondó vagyok, h ebben igazad van, mert nagyon nem akar bizonyítani:P:P:P

Most jött Magyarországra Pitt bácsi, esetleg ő jó lesz referenciának? Vagy elégedjünk itt meg vkivel?:)

Pepita O 2011.10.08. 21:06:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tényleg!!! Valamire biztos, hogy jók lesznek. Ha másra nem, kulcstartóra biszbasznak! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:07:37

@Pepita O: Jó, de Pesten legyen, és a vidéki nagyvárosokban is:) Legyen mindenkinek alkalma megnézni, megfogdosni stb:P

Na, ez a pasi ki, Keresztes mellett?

nosce 2011.10.08. 21:08:24

@Pepita O:
aztán majd sírsz ha nem fér bele a kulcstartó a biszbasztól a zsebedbe :)

nosce 2011.10.08. 21:09:19

@sogeking:
te is olaszbó várod a meglepit ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 21:10:11

@ladyandhenk: mi ez a diszkrimináció, hogy csak a nagyvárosokban?? és a kisvárosok, meg a falvak????
legyen körmenet! Szentjobbtól a Balf@szig címmel..:D
(bocs, Gyvy...:D)

nosce 2011.10.08. 21:10:26

@ladyandhenk:
Pitt gondolod gyvy farkára bukik ? :)

MagasMacska 2011.10.08. 21:11:42

@ladyandhenk: Bocs, most nem nézem, csak az eddigi műsorokon gondoltam.
Ezt nem tudom.

Hurri Kán 2011.10.08. 21:12:18

@Pepita O:
Nincsen itt mese, akkó télleg szoborni kell :DDD

@fkangi:
Semmi gond. Sokan dícsérték már a jobb kezem :DDD

MagasMacska 2011.10.08. 21:12:36

@sogeking: Miért, kivel akarod kirúgatni magad?

evangeline77 2011.10.08. 21:13:16

@ladyandhenk: A férje, valaki írta már korábban is. Valami Kicska László, vagy ki. Az Edda basszus gitárosa. Asszem..:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:15:38

@fkangi: :D:D:D:D:D:D:D:D

Jó, legyenek nők is! Ki vállalja a saját másodlagos nemi jellegének gipszbeöntését? (szilikonszáj):D:D:D:D

@nosce: Nem tudom, ezért jött?:D
Úgy gondoltam, h az ő eszköze lehetne a referencia:D

@MagasMacska: semmi gond! Valaki mondja már meg, h ki a frász az:D Plííííííízzzzzzzzzz

julcsi29 2011.10.08. 21:17:22

Nagyon jók vagytok,csak így tovább :)DD Én kidőlök,mindenkinek jó éjt,remélem még írtok sokat,holnap majd mindent elolvasok :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 21:18:52

@gyvy: szerintem csak a szád jár...:P:DDDD
naaaa...én csak arra céloztam, hogy fényezed magad :P:DD

Hurri Kán 2011.10.08. 21:19:30

@ladyandhenk:
Márhogy milyen referenciákat kéne eszközölni? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:20:22

@fkangi: inkább polírozza magát:D A jobb kéz mindenhez ért:D

@stella03: köszi, köszi, köszi:D:D:D

Hurri Kán 2011.10.08. 21:20:25

@julcsi29:
Jó éjt! ;)

@fkangi:
És? Már az is baj? :PPPP
Egyebekben minek fényezném? :D

Hurri Kán 2011.10.08. 21:21:00

@ladyandhenk:
Tudnád, miket főzök vele! :D

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 21:21:00

@ladyandhenk: a férjebazmeg, hát hányszor ugassuk már el???? :DDDD

Hurri Kán 2011.10.08. 21:21:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ne zavard össze, most a referenciákon jár az agya :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:24:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @gyvy: jó, jó, felfogtam:D Köszönöm! Épp a közös vállalkozásunkat indítom be:D Ennek inkább örüljetek:D Mindenkit gazdaggá teszek, mint egyszeri miniszterelnök a népét 2011-ben:D

csak magamat képviselem 2011.10.08. 21:25:50

@beacska: ne má, serious??? viccnek elfogadva. :) kurvára hiányzik MÁR MOST nekem is. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 21:25:53

@ladyandhenk: a legjobb, és überelhetetlen referencia a karajon már megszületett és így szól: "mióta megtudtam, hogy a férjem szeretője nem nyeli le, azóta én lenyelem".
ehhez a kommenthez képest mi a fasorba sem vagyunk.
nem, nem én írtam egyébként :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 21:27:03

@sogeking: légy büszke, ha ellenségeid vannak! :)

@ladyandhenk: értjük egymást, úgy látom..:DD

@gyvy: mondtam volna, hogy baj??:DDDD

Hurri Kán 2011.10.08. 21:28:16

@fkangi:
Eddig kevesen mondták. :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.08. 21:31:05

most lehet valamire szavazni? van 1780?? írnék má nevet!! bárkire, csak mondják meg, szeretem/utálom/leszarom.
Ez amúgy jó netes kérdés lenne.
"Ön kit szar le a villalakók közül?" Párbaj UTÁN egy nappal.

forexfelix 2011.10.08. 21:31:34

Odanézek az Xfactor beharangozójába, hát összezavarodtam, mert mintha VVBandika rítt volna. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:34:08

@gyvy: pedig egyetértek a hölggyel:D Nem baj, le kell tesztelni:D

@fkangi: bizony, bizony:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez még intelligens, nem vulgáris, sztem:D Mármint a mi terveink:D

Ez betett a szép álmaimnak:P Milyen igaza van a nőnek! Találni kell, amivel ráver a ribancra! Megtette! Gratulálok!:D:D:D

Hurri Kán 2011.10.08. 21:35:33

@ladyandhenk:
Mondtam én, hogy nem tesztelték még le? :P

csak magamat képviselem 2011.10.08. 21:36:08

jobbkézben és farokban ma Én vagyok otthon, jobb időkben más jobbkeze és nemfarka is van otthon.
A nevem Attila. Mármint tényleg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:38:10

Jaj, Balázs! De rég láttam:D

Jaj, Sehe:( Nemár....Nem nézem akkor ma:S

sogeking 2011.10.08. 21:38:18

jó tudni, hogy ma Seher nap lesz
Tv kikapcs

forexfelix 2011.10.08. 21:38:24

Fura, de a villában csak a disznó nem disznólkodik. Seberezádé ma éccaka lelepleződik, lehet helyet cserélhet Zizivel :)

forexfelix 2011.10.08. 21:39:13

Olaszországban angol a hivatalos nyelv? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:40:46

@gyvy: Nem vagy bandiszindrómás?:D

@csak magamat képviselem: Köszönjük:D Most rosszabb idpk vannak ezek szerint:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 21:42:04

Nahát. Gergőnek foltos volt a seggén a pizsialsó.

csiri bá 2011.10.08. 21:42:08

Seri, Seri lédi... :D

sogeking 2011.10.08. 21:42:10

valaki közvetítsen, nekem ez túl erőltetett :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:42:21

Ez a nyirvákolás lesz ma, mint akit nyúznak?:S Jaj.....

Kicsi J.LO????????????????

forexfelix 2011.10.08. 21:42:48

Kiderítették már valahol Gergő urat miért sittelték le? Sosem mondtam volna meg róla.

Vlaci69 2011.10.08. 21:43:46

@forexfelix: Ártatlanul narkó kereskedelmi ügybe keveredett :-)

forexfelix 2011.10.08. 21:43:59

Na ez a nyolcadikos emlékkönyvéből olvasott fel

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:44:05

@sogeking: Énekeltek neki! Verset mondott Gergő, kicsi J.lozta! Ajándkot kapott öcsitől és még a fél osztálya is szerelmes belé, bizony:D

forexfelix 2011.10.08. 21:44:47

@Vlaci69: most meg ártalanul belekeveredik seribe, az olasz maffia nem lesz ennyire elnéző :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:45:21

Msot mindenki örül, meg majd jön Claudiótól levelet, mondják...:D Juj, Gergőt a család, már családtagnak tekinti....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:46:35

Dya, Kinga bőg, mert ez olyan nehéz, h ő üzit kapott, ez szenyó dolog:D Ez katasztrófa

Hurri Kán 2011.10.08. 21:46:41

@ladyandhenk:
Kikúrálták a bandiszindrómámat :DDD

forexfelix 2011.10.08. 21:47:02

Hát ezt a két agygépet meg mi lelte, Ájvörit meg Ébönit?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:48:02

Na, nagyon várják Claudiót, őt tekintik legnagyobb ajándéknak:D

Közös felvétel jön!

Tesójától jön videoüzi, sírás....

Hurri Kán 2011.10.08. 21:48:40

Gergő, szabad a pálya. :DDD

Hurri Kán 2011.10.08. 21:49:19

És bemászik az ágyneműtartóba :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 21:49:22

Szandikaköntös meg 40 centis aranyozott fülbevaló. Ez az új reggeli háziasszonydivat? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:49:23

Nézegetjük Claudió fotóit, rosszalja, h még nem jött tőle semmi, vajh' mi lehet! Jön Balika:D

sogeking 2011.10.08. 21:50:37

na visszakapcsoltam :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:50:53

@gyvy: oh, orvosolták a problémát! Ez mind itt kommentelés közben?.O

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 21:50:58

@gyvy: ne belterjeskedj :DDDD

@pushpang: jahh... én is röhögtem....

Vlaci69 2011.10.08. 21:51:06

Másfél éve él kint Taljánországban, de angolul érintkezik a nagy Ő-vel???? Esetleg Klaudió nem is neki mondja a szöveget, hanem a közönségnek?

fran7 2011.10.08. 21:51:10

Az X-faktorban is úsztunk a könnyekben, akkor a mostani adásban is ez folytatódik. Nincs mindenkinek elég baja, hogy néha valami vicces is legyen abban a nyomorult tv-ben?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 21:51:34

@sogeking: aha, ha nem nézed, honnan tudod, hogy most van a reklám? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:51:53

@sogeking: mondd, h ennyire élvezetesen írtam, h ezért megérte visszakapcsolni:D

(ne merd a reklámra fogni):D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 21:52:28

én Poirot-t választottam ma este. de én defektes vagyok: szeretem az értelmes faszikat

sogeking 2011.10.08. 21:52:36

@pushpang: nem tudtam, hogy most van, de kellemes meglepetés:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 21:53:46

@Vlaci69: inkább az előbbi. A faszi angolul mondta, mégis feliratozták, ennyi erővel mondhatta volna olaszul is.

penelope garcia 2011.10.08. 21:54:03

Hajni, édesem, tök hiába panaszkodsz az Attila-Kinga események miatt, azt a stáb egészen biztosan végig fogja vinni, a végkifejletig. Ami természetesen erőszak lesz. Tétre-helyre-befutóra lefogadom, hogy nem véletlenül válogatták az idegbeteg Machiavellit. Tudják, hogy mi kell a népnek: erőszak. Ezt várja mindenki remegve. Hát meg fogják kapni. Kinga úgy taknyán lesz tenyerölve, hogy a fal adja neki a másikat, Attilát, a bősz agresszort pedig lehet óbégatva és sopánkodva kizárni, majd 3548 elképedt összefoglalót gyártani, oknyomozó cikket írni az esetről.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:54:54

@Vlaci69: jaj, miket képzelsz! persze, h neki mondja:D Angolul könnyebb, mert így egyiknek sincs nyelvi előnye:D Megjegyzem, nem néztem ki belőle, h beszél angolul! De grat!

forexfelix 2011.10.08. 21:58:26

Hú de váratlanul érte serit a fekete leves, végig mosolyogta, bár néhol a villamos alatt fekvő emberéhez volt hasonlatos a vigyora

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 21:59:34

Nahát Sehere=Vivien? Akkor miért sehere?:O Tudom, le vagyok maradva!

Milyen igaza volt, kell nekem ez a pasi!

sogeking 2011.10.08. 21:59:41

Fecó tud valamit, vagy miért mindig őt mutatják?

forexfelix 2011.10.08. 21:59:47

MIt is kell megvallania serinek, csak nem valami fekete munkát vállalt a talján szórakoztató ipar éjszakai részlegében?

Hurri Kán 2011.10.08. 21:59:56

@forexfelix:
Vicsor volt az, nem mosoly. :D

fran7 2011.10.08. 22:00:42

Gergő most komorodott el. Komolyan kellene vennie Seherét. Bajba van.

Hurri Kán 2011.10.08. 22:00:53

@forexfelix:
Én azt hallottam, hogy feketén takarított egy pizzériában. :DDD

forexfelix 2011.10.08. 22:01:10

Hogy változik a világ, eddig Kladio volt a 10/10-es pasi, most meg a bunkó, aki játsza az agyát

evangeline77 2011.10.08. 22:01:35

Én azért biztos nem így reagálnám le..:S Ez abszolút nem szerelem volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:01:38

Sokkal nagyobbat veszít, mint ÉN:D:D:D

szakadok a röhögéstől:D

Vlaci69 2011.10.08. 22:02:27

@pushpang: Eddig úgy láttam, amikor csak lehet

evangeline77 2011.10.08. 22:02:34

"csak vele basztam életem során".. és ahogy utána rángatta a száját..:S

forexfelix 2011.10.08. 22:02:37

Ezek a szőkék elég harsányan fogalmaznak a VV5-ben :)

Hurri Kán 2011.10.08. 22:02:38

@fran7:
Úgy... Most már nem a lepattanót kell szedegetni. :D

foxglove (törölt) 2011.10.08. 22:02:39

sziasztok
ő volt az egyetlen f..fa..férfi az életemben:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:03:01

@forexfelix: nem, nem változik. A világ már csak ilyen. :)

Hurri Kán 2011.10.08. 22:03:19

Fecó minnyár vele zokog. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.08. 22:04:36

Első jópont Seherezádénak, ahogy lereagálta a szakítást! Csak nyert ezzel!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:04:39

@Vlaci69: azokról lemaradtam, de most a telefon után, valahogy hirtelennek tűnt. Talán éhgyomira ivott? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:04:54

Jaj, egyet kell, h értsek Attilával, ezt is megéltem:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.08. 22:05:35

@ladyandhenk: Nagy Vivien Seherezádé Bernadett teljes nevén.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:06:34

@Peter_Cs: ?????

Szerintem, szánalmas, ahogy lereagálta!!! Mint nő mondom! Ezt nem így kell! Nem leköcsögözni a pasit, akinek igaza volt nem mellesleg!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:06:43

@Peter_Cs: hát nem tudom. Azért lehetett volna több méltóság benne. Olyan szánalmas, amikor egy szakítás után valaki kígyót békát kiabál ordenáré módon a másikra.

"Nem basztam egyszer se félre" - na erről is beszélek pl.

forexfelix 2011.10.08. 22:06:49

Na, ahogy nézem még szülinapra megkapja seri élete második f*-át mint Kovács úr a VVbogárt.

Turambar 2011.10.08. 22:07:25

Odaadta neki a szüzességét... húvazz, a lét nagy kincse. :D

Hurri Kán 2011.10.08. 22:07:29

Hú, de össze van törve...

fran7 2011.10.08. 22:07:49

@Peter_Cs: De Magyarországon elvileg csak két keresztnevet írnak be a születési anyakönyvi iratodba. Elvileg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:07:58

@Peter_Cs: hogy a picsába' van ennyi neve? :D
A Seherezádé lehetett a táncos "művész neve"?

Vlaci69 2011.10.08. 22:08:20

Ez a nyávogás azért eléggé bántja a fülhallásomat, horror ez a két nő együtt is, külön-külön is

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:08:42

@Peter_Cs: jó, értetlenkedem tovább:D

A magyar jogban, h lehet neki 3 neve? Tudtommal csak kettő lehet! Esetleg bérmálkozási név a Bernadett?:D:D:D:D:D

genevieve 2011.10.08. 22:08:51

hmm, dya sokkal okosabb mint gondoltam:-)

(puszi lasombra)

veronika meg szuper:-D

dr. gernika 2011.10.08. 22:09:17

Veronika milyen jó arc már. :DDD

Pepita O 2011.10.08. 22:09:42

@nosce:
Köszi a tippet!!! :D
Megyek, felveszem a legszűkebb farmeremet, előkapom a versenyparipámat és tekerek egyet a tömb körül!!! :D

foxglove (törölt) 2011.10.08. 22:10:51

az online kérdésen is röhögök... annyira igénytelen tré az rtl, hogy az már vicces

fran7 2011.10.08. 22:11:11

@genevieve: Dya tudta úgy elmagyarázni, hogy Seri megértette, mit rontott el.
Ki nem értett egyet Claudioval?

forexfelix 2011.10.08. 22:11:23

Na ez a szakitás visszafordithatatlan ugy látom, Klaudio mehet dubaiba másik magyar csajt fogni magának.

sogeking 2011.10.08. 22:11:50

nekem is kell egy világító szájfény!

Vlaci69 2011.10.08. 22:13:17

@fran7: Nos, azért abban ne legyél biztos, hogy megértette, nem arra utal, ahogy megsértődött.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:14:37

@pushpang: elmondta, h fogdossák egymást Gergővel, simogatja a liba seggét, ölelkeznek, majd csodálkozik, h így reagál Claudió? Ő is kidobta volna, attól, h azt hiszi, h semmit rosszat nem csinált!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:14:37

@sogeking: :))
Remélem szájfeltöltésen nem gondolkodsz még.

fran7 2011.10.08. 22:15:14

@Vlaci69: Akkor egy pillanatra úgy látszódott, hogy tényleg fáj neki, s valami köze csak volt a dolgokhoz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:15:28

Olyan ronda, de olyan ronda egy részeg csaj.....

Turambar 2011.10.08. 22:16:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ugye a sértésekre gondolt? Mi másra? :DDD

Hurri Kán 2011.10.08. 22:16:08

@ladyandhenk:
ezt nem értem... Már hogy akkor, ha Klaudijó Gergővel is összebújik, vagy mi van ? :D

sogeking 2011.10.08. 22:16:17

@pushpang: nem, Angelina Jolie szám van, igaz férfi verzióban :)

sogeking 2011.10.08. 22:17:34

én is kb. így táncolok, mint Cristofel - csak mondom.

genevieve 2011.10.08. 22:17:43

@fran7:
ezzel mentegetni magát, hogy csók nem csattant el???

fordított helyeztben mit gondolt volna, ha claudio ölelget, simogat, puszilgat egy nőt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:17:48

@sogeking: nekem meg Brad Pitt homlokom. Összejövünk? :D

Frenk a hal 2011.10.08. 22:17:48

seholserezesnek ez nagyon gáz. hiába nyomja itt az "erős vagyok, nem mutatom ki" szöveget, igazából azt kapta amit megérdemelt. jól meg lett alázva...ennyit ér. az meg, hogy tényleg nem érti a döntés miértjét, az megint őt írja le - ennyire buta, ez van.
ami meglepő - dyaipszilonnal okfejtése. fura értelmes(ebb) gondolatokat hallani egy sötét veremből

dr. gernika 2011.10.08. 22:19:01

Veronika még egyszer megdícséri Kiszopfelnek Shadit, az agyvérzést fog kapni. :DDD

foxglove (törölt) 2011.10.08. 22:19:05

hú de szar lenne ez a műsor Krisz-Veronika-Péter nélkül.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:19:24

@gyvy: este:D

Nem, csak Gergő bújik össze Sehével, és ez nem testzik a latin csődörnek:D Megjegyzem, Rómába én is vágyom:D

Ja, te meg csak polírozgass inkább, mert kell a holnapi gipszmintához:D

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 22:19:44

@Turambar: hát a poszt címe az volt, lenyelik? úgyhogy a válaszom: természetesen :D

genevieve 2011.10.08. 22:20:24

@foxglove: krisz és veron sokáig bent fog maradni szerintem

forexfelix 2011.10.08. 22:20:26

1000%-ig biztos voltam hogy Sedi jut be, de félek kicsit túlpörögte a beszavazást, és hamar ellövi a puskaporát.

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 22:20:28

@ladyandhenk: polírozgass inkább... bazz.... :DDDD

kékdelfin 2011.10.08. 22:20:41

@foxglove: tudod mi a baj? Hogy velük is szar;) engem pl. ez a veronika-kiszop nyavajgás iszonyatosan irritál.

sogeking 2011.10.08. 22:20:44

@pushpang: ha csinálsz nekem bundás kenyeret, akkor meggondolom, amúgy férfi vagy, vagy nő?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.08. 22:21:03

@fran7: @pushpang: A Seherezádés FB csoportba belinkelték a személyi igazolványának vonatkozó részletét, ott a Bernadett név nem szerepelt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:21:25

@pushpang: mi na?:D Nincs tán igazam?:D

@Frenk a hal: azért sem!!!! tűnik fel neki, mert már igen ittas hozzá:D

foxglove (törölt) 2011.10.08. 22:22:03

@genevieve: remélem is
@Kékdelfin: engem egyáltalán nem, sőt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:23:41

@sogeking: ha csinálok neked bundáskenyeret, nem mindegy?! :D

csicserierika 2011.10.08. 22:23:52

szerintem nem gáz Sehere viselkedése (pedig nem kedvencem ), hiszen fiatal még, kár lenne leragadnia az elsőnél.
Értékelem, hogy nem vonult be a sírós macijához, hanem felszabadultan bulizott, szabad az út Gergőhöz.
Dya egyszerűen irigy Kingával együtt, mert melegváltásban már ott figyel Seherének az új pasi : Gergő.

kékdelfin 2011.10.08. 22:26:06

@foxglove: Jó neked, hogy ezt bírod.
iszonyú!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:26:18

@pushpang: hidd el, már rég mindegy neki:D

@csicserierika: na, ez minden volt, csak nem felszabadult, görcsös volt, de nagyon....Na, majd én megmutatom jellegű...........

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:26:56

@Kékdelfin: egyet értek. Tiszta dedó amit lenyomnak, kurvára unom már.

fran7 2011.10.08. 22:27:09

@csicserierika: Gergőnek esze ágában nincs Seherével kezdeni.

Frenk a hal 2011.10.08. 22:28:34

@ladyandhenk:
tökéletesen egyetértek, erőltetett volt

Frenk a hal 2011.10.08. 22:29:12

annyira mókás mikor paplanajkút szétveti a féltékenység :-DDD

Pepita O 2011.10.08. 22:30:15

@ladyandhenk:
:D
Az üzemünk mellett késdobálót is nyitunk, a Fröccs Öntőt!!!

kékdelfin 2011.10.08. 22:30:23

@pushpang: én még gyerekkoromban sem voltam ilyen:) jó, mondjuk mit várjunk ettől a két szellemi feketelyuktól.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:30:29

@ladyandhenk: már az előző szériánál is gyanus volt. Csak azt nem tudtam, hogy bundáskenyér-perverz. :)

Hurri Kán 2011.10.08. 22:32:29

@Pepita O:
Tiszta Szodoma és Gonorrhea! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:32:38

@Kékdelfin: hát én se. Erről anyám sokat tudna mesélni. De inkább ne feszegessük. :D

Kiszop milyen volt már abban a sapkában... Mint egy pislogó medvecukor-nyalóka.

Frenk a hal 2011.10.08. 22:32:47

"sebezhetetlen szerelmes bika"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:33:04

@Pepita O: rendben!:D De a vállalkozást kiterjesztjük a kis városokra is:D

Jaj, teljesen nagy franchise rendszert hozunk létre:D

csicserierika 2011.10.08. 22:34:01

@ladyandhenk: de legalább nem bömbölt, ezzel nagy szívességet tett nekünk is :)

evangeline77 2011.10.08. 22:34:16

@fran7: Sztem a Gergő rohadtul odavan a Seri-ért... hogy örült a szülők irományának is..

dr. gernika 2011.10.08. 22:35:45

Dya egyre normálisabb.

evangeline77 2011.10.08. 22:35:46

Mi volt ez Seri részéről: "egy Kingával"?? Miért, ők ennyire utálják egymást?? Mióta? Volt valami konfliktus köztük, vagy mi?

csicserierika 2011.10.08. 22:35:52

@fran7: azt nem mondanám, de ijesztő lehet számára, hogy már Sehere mama is áldását adta kvázi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:36:04

@csicserierika: na, nem is ajánlottam volna neki, mert még jogalapja sem lett volna!

Az egyik kedvenc filmemet meg 22:30 után kell adni, basszus!

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 22:36:04

na erről meg a lófaszt írok holnap, oppardon?

sogeking 2011.10.08. 22:36:31

Melindát már megint nem mutatták

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 22:37:16

@Pepita O: amennyiben lady nő és engem is bevesztek, akkor javalom inkább a Hatcsöcsű elnevezést :D

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 22:37:55

MEGŐRÜLÖK ETTŐL AZ EGY FEHÉR LOVON ÜLÖK FASZITÓL!!!

genevieve 2011.10.08. 22:38:28

@stella03: gergőnek pontosan tudnia kellett szerintem, hogy hova vezet ez a dolog...nem egy kamaszfiú már...és mint "hátrányos helyezetű" villalakónak ezt nem szabad soha elfelejteni

ha tényleg kell neki sehi akkor a nézők megbocsátanak, ha szórakozott akkor ki fog esni a játékból...

kékdelfin 2011.10.08. 22:38:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az hogy fog kinézni? csak a lófasz szó lesz végig?

genevieve 2011.10.08. 22:39:36

@csicserierika: nem úgy volt, hogy sehit a nagyi nevelte????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:39:38

@csicserierika: szerintem ezzel akarta tudomására hozni, hogy Claudio dobta.

csicserierika 2011.10.08. 22:40:33

@genevieve: úgy hallottam, de attól még anya szülte :) :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:40:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :P:P:P

Igen, Lady egy úri úrhölgy:D:D:D, így benne vagyok a hatcsöcsben:D

genevieve 2011.10.08. 22:42:07

@csicserierika: igen, de annyira ki volt hangyúlyozva, hogy őt a nagyi nevelte, ezzel azt sugallva, hogy valamiért az anyukájával problémája volt...

csicserierika 2011.10.08. 22:42:15

@pushpang: igen, és ezt Sehere is megérezte, mert elrakta a ClaudiJós párnácskát a süllyesztőbe még a videóüzenet előtt .

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:43:54

@genevieve: na, ezt sem tudtam! Köszi, muszáj lenne nézni, mert ilyen fontos infókról lemaradok!:D

csicserierika 2011.10.08. 22:44:00

@genevieve: újságokban már nyilatkozott az anyja, úgyhogy nem értem, de látszólag minden rendben anya-lánya között.

foxglove (törölt) 2011.10.08. 22:44:13

online.
A jelmezkölcsönző megint lecsapott.

capa05 2011.10.08. 22:44:52

Lehetne már egy új szponzor, nem ez a jelmezes! A végén még gögrög tragédiákat fognak előadni...

MagasMacska 2011.10.08. 22:46:15

@capa05: Már azokat adnak elő. Csak még nem görögöt...

Hurri Kán 2011.10.08. 22:47:37

Most nincs bent görög. De még beküldhetik. :D

genevieve 2011.10.08. 22:48:16

@csicserierika: nézd vissza valahol a beszavazóját ...még volt egy megható jelenet is amikor a nyagi sírjánál sirdogált...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:49:59

@foxglove: francbamár... nemtom megnyitni, mindig összeomlik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.08. 22:51:15

No, mindenkinek szép álmokat! Jó éjszakát!

beacska 2011.10.08. 22:52:25

@sogeking: ugye? MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA! ;D

Pepita O 2011.10.08. 22:52:48

@gyvy:
Te mondod??? Az Inspirációóó?!!! :D

MagasMacska 2011.10.08. 22:53:15

Megjött az "ilyen vagyok", és pont Éva-hangsúllyal. Már hiányoltam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:53:35

@pushpang: na sikerült. Milyen ruhája volt/van Kingának, amiben úgy nézett ki, "mint egy transzvesztita"?

capa05 2011.10.08. 22:54:19

Ez jó volt " a két debella állat" hogy néz ki?

Hurri Kán 2011.10.08. 22:54:22

@Pepita O:
elképzelésem sincs, kit mi inspirál. :DDD

sogeking 2011.10.08. 22:55:17

Kinga nem tudja kiragadni magát a játék síkjából, Attila szerint

Hódos Hajnalka 2011.10.08. 22:56:14

@capa05: onlájnozunk? onlájnozunk?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:56:26

"Tényleg Éva2 vagyok, lássuk be"..... Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de honnan tudja Kinga, hogy Évához hasonlították a napokban?

Pepita O 2011.10.08. 22:57:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
A Hatcsöcs rendben, összeszámoltam, van már négy. Kié az ötödik meg a hatodik??? :D

MagasMacska 2011.10.08. 22:57:23

@pushpang: Már Annamari megmondta neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 22:57:35

@capa05: nem látok mást, csak valami mintás gatyát, meg egy rózsaszín köntöst. Mi lenne ez?

csicserierika 2011.10.08. 22:58:12

@pushpang: Annamari illette így egy vita alkalmával :) Össze is vesztek rajta.

sogeking 2011.10.08. 22:58:27

na, átkapcsoltam a Zizike nyivákol spinoffra, mert az Attila - Kinga sorozat 345. részét már nem bírom

MagasMacska 2011.10.08. 22:58:51

@pushpang: Valami török bugyogó, amiben hastáncolnia kellett volna.

capa05 2011.10.08. 22:59:13

@pushpang: Szerintem valamilyen keleties táncosnő ruha , amivel hadonászik meg efy selyen kendő amivel el takarják az arcukat.

capa05 2011.10.08. 23:02:49

"Szopjon le" az interakció?Már érdemes volt fentmaradnom!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 23:03:04

Tényleg kurva gáz az a bugyis cucc. :D

capa05 2011.10.08. 23:03:57

Tényleg van hely egy férfi nemiszervnek is

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 23:04:11

@MagasMacska: @capa05: oké, köszi, közben sikerült valahogy stabilizálnom az online-t :)

MagasMacska 2011.10.08. 23:04:19

A ruha tényleg gáz, de Attila most először normális.

JOKKA21 2011.10.08. 23:05:06

Kingától, Seherétől, Veronikáktól és Dyától agyhalált kapok.

capa05 2011.10.08. 23:06:31

Ajjaj ebből viszont jó öfi lesz.Hayny készülj inkább a holnapira!

MagasMacska 2011.10.08. 23:07:01

ÁÁÁ, elment az online, ki volt az, aki ennyire hisztizett?

kékdelfin 2011.10.08. 23:10:01

@capa05: jájj! ennyire komolyan vette magát?

MagasMacska 2011.10.08. 23:11:00

@capa05: Kösz, most már látom a bosszú-továbbképzőt is.

capa05 2011.10.08. 23:12:00

Húha itt már erősebb érzelmek és sérelmek dúlnak!

kékdelfin 2011.10.08. 23:12:01

itt a szimpatikus annamari.

foxglove (törölt) 2011.10.08. 23:13:12

hű, attila és péter együtt... a vállon ülő ördög és ördög.

Hurri Kán 2011.10.08. 23:13:14

@Pepita O:
Van hasonló elektromos kivitelben is. :DDD

MagasMacska 2011.10.08. 23:13:57

És itt a rendes Péter, aki köti a Krisz elleni szövetséget...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 23:14:05

Valami pszichodráma kurzus alakul éppen a hálóban? :D

capa05 2011.10.08. 23:14:52

Peti tipikus pszichikai bűnsegéd!

kékdelfin 2011.10.08. 23:16:24

kinga egyébként min izgul? Hogy rázni kell a rongyot?

Hurri Kán 2011.10.08. 23:16:33

Kinga kapott egy kis cuccot Shaditól? :D

Vlaci69 2011.10.08. 23:16:37

Egy biztos, ez a két kavarógép bárkiből hülyét tud csinálni, a szellemileg kihívásokkal küszködő bentlakók közül. Dresztert eddig nem próbálták. kíváncsi vagyok, abból mi lenne

Vlaci69 2011.10.08. 23:21:32

@beacska: Péter és Attila két tűz közé fogták a méltóságában megsértett illetve csak egyszerűen hisztis HP-t és uszították egy kicsit őket.

capa05 2011.10.08. 23:23:10

Kinga arab táncot tanul Sháditól

MagasMacska 2011.10.08. 23:23:13

@beacska: A lányoknak hastáncot kellett járni. krisz lepontozta Annamarit, AM szerint azért, hogy Veronika nyerjen. AM hisztizett, teljesen kiborult, a két kavarógép meg elmagyarázták neki, hogy nem most kell bosszút állni, hanem majd egy kicsit később, hideg fejjel. Mert a bosszú jó. AM le akarja önteni Kriszt (vajh, kitől meríthetett??), mire a két pasi rábeszélte, hogy ne most, hanem majd éjjel, amikor alszik. És végül mind a négyen kézrátétes bosszút esküdtek Krisz ellen.

capa05 2011.10.08. 23:25:29

Na egy újabb gyöngyszem

foxglove (törölt) 2011.10.08. 23:25:43

ez a sírás már Annamari bosszúja?

genevieve 2011.10.08. 23:25:50

@MagasMacska: azt a kicsinyes bosszúálló istenüket:-)

egy lepontozás miatt? mik ezek ovisok?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 23:26:22

@JOKKA21: akkor te már akár velük is lakhatnál, nem lennének beilleszkedési problémáid agyhalottként..:D

@capa05: szerintem határozottan.. ha megvalósul,akkor pláne..

@gyvy: az csak kaszkadőr..:D

MagasMacska 2011.10.08. 23:26:39

@genevieve: Rosszabb. Egy ovis elfejeti.

Vlaci69 2011.10.08. 23:27:20

Úgy tűnik a cukornád gyermeke maga alatt fűrészeli a fát erősen. Mi a bánatot mesélt bukszaszájúról, hogy az így kiakadt?

MagasMacska 2011.10.08. 23:27:21

@MagasMacska: Tudod, az a Rágalomária a Sevillaiból ehhez képest egy illemtankönyv.

foxglove (törölt) 2011.10.08. 23:27:56

@genevieve: szerintem most jött ki Annamarinál a sok külsejével kapcsolatos baszogatás, mondjuk csodálom, hogy idáig bírta

capa05 2011.10.08. 23:29:23

Ez a mai korosztályos szerelmi évődés azért egy kicsit vulgáris.

Hurri Kán 2011.10.08. 23:29:58

@fkangi:
De jó, h nem nekem kellett ezt leírni. :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.08. 23:30:28

@stella03: Már a beköltözésük óta fújnak egymásra, ahogy Aleknével is, csak Sehi két ellenfele visszafogja (legalábbis eddig visszafogta) magát Ati parancsára.

genevieve 2011.10.08. 23:32:25

@foxglove: ezektől veszi fel a baszogatást? akkor biztosan nincs annyi esze, mint ahogyan itt sokan gondolják

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 23:32:55

Ez a Kiszop.. még egy ilyen ostoba, felszínes faszt.

genevieve 2011.10.08. 23:33:36

@foxglove:
arról nem is beszélve, hogy van szeme, van tükör a villában, csak tisztában van magával, hogyan is néz ki....

Pepita O 2011.10.08. 23:34:07

@gyvy:
Kár. Lehet hogy kasszasláger lehettél volna.
:DDD

genevieve 2011.10.08. 23:34:19

@pushpang: 18 éves kubai temperamentusu:-)

Hurri Kán 2011.10.08. 23:34:20

@genevieve:
Az, hogy nincs neki sok, egy percig nem volt kérdéses. :)

Hurri Kán 2011.10.08. 23:35:11

@Pepita O:
Asszem most elveszítettem a fonalat. :D

foxglove (törölt) 2011.10.08. 23:35:51

@genevieve: ekkora adagban szerintem már nem számít, hogy kitől (az elején még jó képet vágott hozzá, amikor az ő kárára poénkodtak)

Pepita O 2011.10.08. 23:38:02

@gyvy:
Kaszkadőr!
Köszi fkangi!!! :D Kaszkadőr!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 23:38:56

@genevieve: esetében ezek egyike se mentő körülmény. :)

genevieve 2011.10.08. 23:39:04

@foxglove: ezt sose értettem

nem az első széria, mindenkinek tudnia kell mire számíthatnak bent

bezártság, szeretethiány, durva alázások, szemétkedések, megaláztatások...és mégis mind annyira, de annyira vágyik befele és annyira, de annyira nem akar kimenni...

aztán meg megy a picsogás

kékdelfin 2011.10.08. 23:40:42

mi volt most a konkrét kiváltó ok? Mi volt az, amit mindenki tudott csak kacsacsőr nem?

genevieve 2011.10.08. 23:41:23

@pushpang: csak magyarázat:-)

mondjuk én nem ismerek egyetlen kubait se személyesen, lehet nem is ilyen egy igazi kubai temperamentus?:-)

capa05 2011.10.08. 23:43:20

@Kékdelfin: Hogy Krisz csak érzelem nélkül közelíti..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 23:44:59

@foxglove: @genevieve: a róla pár napja belinkelt fotók szerint egy kis smink,normális haj, előnyös cuccok és egész oké lehetne, de úgy látszik, igénytelen magával szemben a csaj.

@Pepita O: örülök, hogy így örülsz..:DD

@gyvy: jó vagyok leütésben, de adogatásban is :D:D a tökéletesség az én súlyos keresztem..:DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.08. 23:47:03

Nahát, most mutatták Verát, már teljesen el is felejtettem, hogy ő is van.

Hurri Kán 2011.10.08. 23:47:34

@fkangi:
Nehogy agyonnyomjon. :DDD

kékdelfin 2011.10.08. 23:48:10

@capa05: ja. És ez hogy derült ki? Ki mondta el neki?

genevieve 2011.10.08. 23:49:00

@pushpang:

ha valaki igénytelen magával szemben és azt mondja nem a külső számit, hanem a belső akkor ne hisztizzen ha nem tetszik másoknak a külseje...

kékdelfin 2011.10.08. 23:49:14

vajon dijával alszik-e majd a sárkányfűárús?

MagasMacska 2011.10.08. 23:50:06

@Kékdelfin: Vagy Kingával? És akkor robban a villa?

kékdelfin 2011.10.08. 23:50:49

@MagasMacska: a dija tetszik neki a legjobban.

capa05 2011.10.08. 23:52:06

Dyanak komoly problémái vannak !Ha izgalomba jön egyből pisilhetnékje van.

Vlaci69 2011.10.08. 23:52:12

@Kékdelfin: Eddig elég tapintatosan intézte a nőügyeket, úgyhogy valószínűleg "gazdátlan" nővel fog hálni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.08. 23:53:23

Onlineban az arab beválasztotta a háremébe Dyát, Verakettőt és Kingát (szerintem Ati már élezi is a konyhakést).
Dya elment pisilni, a változatosság kedvéért. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.08. 23:54:50

@gyvy: majd vigyázok, hogy előrefelé boruljak, úgy van esélyem visszapattanni..:DD

jó'ccakát mindenkinek, szép álmokat, rózsás csókokat! :D

JOKKA21 2011.10.08. 23:58:49

Nem tudom ki hogy van vele, de én sajnáltam Seherét, amikor kidobta a római csődör(remélem nem Lazios).Bár Seherét nem igazán viselte meg..Én tuti törtem-zúztam volna és felgyújtottam volna mindent, ha a barátnőm(ha lenne) akit szeretek kidob, mert másik élet megkeserítővel(nővel) pettingelek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.08. 23:58:59

@foxglove: Akkor szerinted Annamária a szegénység és a dögunalom elől menekült be a VV5-be?

capa05 2011.10.08. 23:59:28

Azért az ügyvédlány reménykedett szerintem, hogy bent lesz az "utazó keretbe"

Pepita O 2011.10.09. 00:01:29

@gyvy:
A fonalad itt van, kinyitunk egy kötödét a Hatcsöcs mellett!!! :DDD

genevieve 2011.10.09. 00:01:32

@JOKKA21: azért aztán el-el szólta magát, hogy nem is volt olyan kerek az a kapcsolat claudióval...

JOKKA21 2011.10.09. 00:02:29

@fkangi: Pár órát bírnék ki velük józanul.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 00:03:36

Már az előző szériánál sem értettem, hogy ezek nem álmosak ilyenkor? Mindenféle agyament feladatokat kell megcsinálniuk az éjszaka közepén... kurva későn fekszenek, stb. Mikor kelnek? Nem fáradtak?

Hurri Kán 2011.10.09. 00:03:59

@Pepita O:
Majd kötünk ott sok zsinórtangát. :D

JOKKA21 2011.10.09. 00:04:23

@genevieve: Igen fikázta a tagot, hogy bunkó fasz és ő milyen rendes volt vele, hogy 2évet neki adott(mintha a srác nem ezt tette volna) és hogy neki adta a szüzességét..Úgy tűnt az szar neki, hogy őt dobták, egy szerelmes nő 100-as zsepi csomagot elhasznált volna..

ő-szinte 2011.10.09. 00:04:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia! Én voltam a Bubós, azt hittem ki írja kitől jött az üzenet.

foxglove (törölt) 2011.10.09. 00:05:07

@Peter_Cs: a kettő közül inkább az előbbi, nem gondolnám, hogy celeb szeretne lenni, médiában akar elhelyezkedni vagy lemezt kiadni. Bár ki tudja...:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 00:05:21

@JOKKA21: Én is sajnáltam a csajt. Itt a FB adatlapja a pasinak: http://www.facebook.com/#!/claudio.venanzetti - keresztény szélsőjobbos sajnos és beletrafáltál, Lazio drukker.

kékdelfin 2011.10.09. 00:05:27

@pushpang: de, valamelyik nap mondták is, hogy 2-3 órát alszanak.

capa05 2011.10.09. 00:06:18

@pushpang: Szerintem az online miatt reggel 5 ig néhánynak ébren kell maradnia.

genevieve 2011.10.09. 00:06:28

@JOKKA21: legalábbis bevonul egyedül a nyugiszobában és gondolkozik egy kicsit..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 00:06:49

@genevieve: @JOKKA21: Szerintem ez a kapcsolat már igencsak döglődött, nem volt az az idill, aminek beállították.

genevieve 2011.10.09. 00:07:55

@Peter_Cs: ha egy rohadék szemétláda, akkor miért volt vele 2 évig?

capa05 2011.10.09. 00:08:17

@Peter_Cs: Haynynk akkor csípőből nem kedveli!

ő-szinte 2011.10.09. 00:08:43

@Kékdelfin: Ezek szerint nem volt deportálás...

genevieve 2011.10.09. 00:08:52

@Peter_Cs: aham, a beszavazón még azt mondta, hogy első és utolsó pasi az életében claudió

JOKKA21 2011.10.09. 00:10:01

@Peter_Cs: Akkor egy csapatnak szurkolunk.:D

@genevieve: De biztos nem üvöltözik bebaszva jókedvűen, hogy buli van.

@Peter_Cs: Azt mondta a srác is, hogy kamu kapcsolat volt(fészbukon írta állítólag)

capa05 2011.10.09. 00:10:38

Na búcsúzom, nem "mozgat" az arab családi ismeretterjesztés.
Jó éjt mindenkinek!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 00:10:56

Ez a Shadi gyerek, ez nagy karriert fog a lányok között befutni. Túl egzotikus a (megszokott) felhozatalhoz képest...
És még csak nem is kubai temeperamentusú. :D

genevieve 2011.10.09. 00:11:07

@JOKKA21: akkor meg mit hisztizik, ha csak kamu kapcsolat volt?:-)

JOKKA21 2011.10.09. 00:11:41

@genevieve: :D persze, lesz még sok pasija..Ahogy ő mondta megy még belé sok szerszám(nem szerszámmal mondta).

ő-szinte 2011.10.09. 00:12:32

Látom rágódtok még seherén. Csak nehogy kiderüljön , hogy szegényke szexrabszolga volt a nagy Olaszországban. Amúgy meg nem úgy tűnik mint ha bármilyen kapcsolat lett volna, inkább egy szépen felépített kép.

JOKKA21 2011.10.09. 00:12:36

@genevieve: Szerintem azért, hogy őt a szőke ciklont kidobták, hogy nem ő tette lapátra, én erre tippelnék.

genevieve 2011.10.09. 00:13:25

@pushpang: én azért fenntartással fogadnék mindent amit mond:-)

főleg azok után, hogy elmondta ő a domináns fél egy kapcsolatban, ő dirigál a csajoknak:-)

ő-szinte 2011.10.09. 00:13:51

@genevieve: Ezt csak ő tudhatja.
Bocs, ahogy látom ő sem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 00:15:32

@Peter_Cs: Lazio drukker. És ez miért baj? (kérdem én, a kitiltásesély és minden egyéb esetleges retorzió ellenére :D)

genevieve 2011.10.09. 00:17:11

@ő-szinte: biztosan az olasz temperamentus miatt:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 00:17:41

@pushpang: Nem az a baj, hanem az azelőtt felsorolt szélsőjobboldalisága (AN - Alessandra Mussolini, a Duce unokájának és politikai örökösének a pártja)!

genevieve 2011.10.09. 00:17:44

@pushpang: ajvé mit vontál a fejedre:-D

ő-szinte 2011.10.09. 00:18:05

Bocsika de a ma esti adás közben csak én asszociáltam Kingáról Keleti Györgyire? Vagy már másnak is beugrott a hasonlóság?

Turambar 2011.10.09. 00:18:40

-Musztafa, légyszives ne verd a hugomat.
-Rendben!

Örömmel tölt el, hogy ilyen harmonikus és problémamentes a muszlim világ. :D

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:18:46

@pushpang: beszarás, mivan? ugye tréfálsz, vagy prognosztizálsz. de akkor jövő időben írtad volna.
mi van az újakkal? Shady jó arc, nem? ez a terepre utazós csaj hogy kezdett?
elolvasom Hajni öfijét, épp ideje, négy órája fészelek, jútúbok, ikariamok má.

JOKKA21 2011.10.09. 00:22:46

@pushpang: Nem baj, legjobb olasz csapat.:)

@ő-szinte: Tényleg, köszi.

Amúgy szerintem az rtl-t nagyon megbüntetik majd, csak ma pár millát összekáromkodtak csak az összefoglalóban.:D

ő-szinte 2011.10.09. 00:23:08

Jesszusom! Már megint Béci volt a belevalóban.
Broáf!

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:23:12

kicsitt tányérarcúbb a Györgyi, de nem eléggé. most, h mondod... de. hasonlít. nekem eddig nem tűnt fel.

kékdelfin 2011.10.09. 00:23:31

@Turambar: és azt mondja ez a drága gyerek, hogy nincs szex házasság előtt se férfinak, se nőnek. Ezek szerint a s**gbekuki az nem szex. Ezt feljegyeztem.

JOKKA21 2011.10.09. 00:23:46

Büntetés negyedét(kb) Kingának köszönhetik majd.:D

ő-szinte 2011.10.09. 00:24:47

@JOKKA21: Miért, már egyáltalán nem lehet káromkodni? Nem azért tették későbbre a műsort?

genevieve 2011.10.09. 00:26:23

@Kékdelfin: és ahogy clintontól tudjuk a szopás sem szex:-)

kékdelfin 2011.10.09. 00:26:25

Jájj, most mutatták zanzásítva a műcsöcsöket a belevalóban. Rettenetes ennyi szilikon egy rakáson. Mind randa!

Turambar 2011.10.09. 00:26:40

@Kékdelfin: Megy a kétszínű térítőduma és az ajnározás. Azért rákérdeznék, hogy akkor mégis, miért itt él, ha ott ennyivel frankóbb minden, és nincs erkölcsi züllés.

ő-szinte 2011.10.09. 00:27:08

@csak magamat képviselem: Nekem is csak ma ugrott be. Eddig csak azt tudtam, hogy emlékeztet vkire. De akkor ezek szerint nem én vagyok a hülye.

kékdelfin 2011.10.09. 00:27:15

@genevieve: legalábbis egy elnöknél nem.

Turambar 2011.10.09. 00:27:36

@Kékdelfin: Szerintem amúgy nem mind randa, csak sok egymás után unalmas, illetve csökkenti az ingerküszöböt.

kékdelfin 2011.10.09. 00:27:55

@Turambar: mert az anyukája magyar. gondolom

ő-szinte 2011.10.09. 00:28:19

@Kékdelfin: Gondolatrendőrség! :-DDDDDDDD

genevieve 2011.10.09. 00:28:20

@Kékdelfin: az elnök fütyije aranyból van?:-D

Pepita O 2011.10.09. 00:28:31

@gyvy:
És varrni is fogunk! Meg miegymást!
Jaj, nem is merem:
ep.yimg.com/ca/I/abcunderwear_2175_87191760
:D

Turambar 2011.10.09. 00:28:56

@Kékdelfin: Most én az ajnározásból indultam ki, tisztában vagyok vele, hogy félmagyar a csávó.

genevieve 2011.10.09. 00:29:17

@Kékdelfin: ettől még ő élhetne az őshazájában:-)

kékdelfin 2011.10.09. 00:29:46

@Turambar: nekem egyik sem tetszik. Talán még a kingáé esetleg. De ilyen labdákat gyömöszölgetni egy női testben...hát, nem.

ő-szinte 2011.10.09. 00:29:48

@Kékdelfin: Nem mind ronda. A kingáé kifejezetten szép, amíg nem emeli fel a kezeit.

JOKKA21 2011.10.09. 00:29:56

@ő-szinte: Szerintem nem lehet, annyira nincs későn szerintem.Bár lehet, hogy lehet, mert nem sípolták ki a káromkodásokat..

kékdelfin 2011.10.09. 00:30:22

@genevieve: ez igaz, de gondolom ott szegény lenne.

kékdelfin 2011.10.09. 00:30:58

@ő-szinte: nekem azért ronda, mert természetellenes.

Turambar 2011.10.09. 00:31:53

@Kékdelfin: Nem volt még szerencsém hozzá, hogy milyen a tapintásuk. Meg gondolom, az implant anyagától is nagyban függ.

kékdelfin 2011.10.09. 00:32:47

@genevieve: Ahhoz képest biztos. Gondolom. Most mondja, hogy 18 éves korában ment ki először.

ő-szinte 2011.10.09. 00:33:08

@Kékdelfin: Értem. De amúgy nagyon szép. Bár a Veronikáé számomra izgatóbb. De mért, azt nem tudom.

Turambar 2011.10.09. 00:34:13

@Kékdelfin: Akkor elég sok minden lehet ronda neked. Pl. a borotvált hónalj, ékszerek, apró tetoválás, festett köröm. :D

ő-szinte 2011.10.09. 00:34:32

Bakker! Azért jönnek ide, mert szerintük itt kurvák a nők!
Na akkor kurva gyorsan takarodjanak haza!

genevieve 2011.10.09. 00:34:39

@ő-szinte: @Kékdelfin:

annak ellenére, hogy nem tetszik nektek eléggé a témában vagytok:-D

kékdelfin 2011.10.09. 00:34:43

@ő-szinte: neked adom mindet, én meg csípőtől lefelé foglalom le őket;)

kékdelfin 2011.10.09. 00:35:36

@genevieve: A csúnyaságról is lehet beszélni, nem? Hisz, ha nem ismernénk a csúnyát, akkor a szép sem létezne;)

ő-szinte 2011.10.09. 00:36:27

@Kékdelfin: Ha jól van megcsinálva nem igazán érzed a különbséget. Csak háton fekve fura, hogy égnek áll.

kékdelfin 2011.10.09. 00:36:35

@Turambar: Amiket felsoroltál nem egy kategóri a berakott lufikkal. Persze erről lehetne filozófiai vitát nyitni:)

ő-szinte 2011.10.09. 00:37:10

@genevieve: Nekem tetszik, olvass vissza.

kékdelfin 2011.10.09. 00:37:43

@ő-szinte: négykézláb is nagyon randa tud lenni;)

ő-szinte 2011.10.09. 00:38:01

@Kékdelfin: Bár csaj vagyok, azért köszi.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:38:03

@capa05: engedd meg, hogy megdicsérjem a profilképed.
Shadi a klasszikus családi modell híve.
Ez jó is, bár kicsit túlspilázza, de azért jól lázad a mocsok ellen.
Dya okosodik. Meg fog változni a kurva? neeem.
a Paradicsom kicsit korai, a hastánc...nyomjad bazmeg!

Turambar 2011.10.09. 00:38:40

@Kékdelfin: Nézd, itt csak árnyalatnyi különbségek vannak. A határ elég elmosódott.
Pl. mit szólsz az orrplasztikához, amivel egy görbe, orrsövény-ferdüléses orrot rendberaknak? Vagy a tűzfoltok eltüntetéséhez? Hisz neki természetesen úgy fejlődtek.
De ennyi erővel a tudatos fitness is ellene megy a természetesen kialakuló zsírpárnáinknak. :)

genevieve 2011.10.09. 00:40:16

@ő-szinte: csaj vagy, de veronika melle izgató?:-)

genevieve 2011.10.09. 00:41:44

@Turambar: vagy a hajfesték, smink:-)

kékdelfin 2011.10.09. 00:42:13

@Turambar: hát, azért egy ékszer, és egy mellimlantátum között nem árnyalatnyi a különbség.
A görbe orr rendberakása kb. megegyezik egy eltörött csont helyretételével. Ez megint csak nem egyezik egy berakott műanyag darabbal.

ő-szinte 2011.10.09. 00:42:29

@genevieve: Igen. Miért? talán neked a seheréé jön be?

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:42:33

@Turambar: szerintem oké, ha valakinek bejön, hogy jó szakmát választott a doki.. csak rögtön érződik, gondolom, nekem semmi gondom a gravitációval. ezek a csajok próbálnak ellenállni ennek, de azt nem lehet. Minek is, néha nekem is lóg a p*csöm.
Sajnálom, az csak térdeljen nekem.

ő-szinte 2011.10.09. 00:43:51

@Kékdelfin: Inkább berakott lufi mint csikló pirszing! Az utóbbi elég gusztustalan.

Turambar 2011.10.09. 00:44:13

@csak magamat képviselem: A természetes mellek között melyiket szeretjük jobban? A feszes hetykén meredőt, vagy a térdvédőt? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 00:45:18

@Peter_Cs: oké, csak azt nem értem, hogy mi köze van a faszi politikai beállítottságának, urambocsá' futball hóbortjának Seheréhez való viszonyához?

Turambar 2011.10.09. 00:45:53

Múltkor ultrahangoztam egy "színes" egyént, egész pontosan here UH. Tumoros is volt az egyik. A farkán meg láttam egy csomó bőr alatt meredő gubicsot. Simán azt hittem, hogy áttétes lett a farka, közöltem vele, hogy elég gáz, de úgy néz ki, már péniszáttétjei vannak, mire közölte, hogy azon ne izguljak, mert azok neki implantok. :D

kékdelfin 2011.10.09. 00:45:59

@Turambar: A tacskófül a nyerő, egyértelmű;)

genevieve 2011.10.09. 00:46:09

@ő-szinte: nekem női mellek semmilyen formában nem jönnek be:-)

Turambar 2011.10.09. 00:46:37

@Kékdelfin: Ha az orr eleve ferdén nőtt? Mi az a korrekció, ami még számodra elviselhető?

ő-szinte 2011.10.09. 00:48:02

@Kékdelfin: Ó, hát én már nem is tudom... kérdezzük meg Hajnit? Ezt nekünk lehet-e?

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:48:25

ennek nagyon jó dumája van, már most van 2 rajija.

kékdelfin 2011.10.09. 00:49:09

@Turambar: Egyezzünk meg abban, hogy a berakott lufi nem. Gondolom nem baj, ha én így látom. A többi meg egészen más lapra tartozik.

ő-szinte 2011.10.09. 00:49:58

@Turambar: Hát azért ne essen bele az eső!
Amúgy az összes plasztikának a lényege az lenne, hogy a természetesen szép felé közelítsen. De vannak beteg agyú emberek és orvosok is.

kékdelfin 2011.10.09. 00:50:02

@ő-szinte: Én tudom a válaszát. Lehet, de intézzük priviben.

Turambar 2011.10.09. 00:50:24

@Kékdelfin: Nem baj, csak akkor mond így, nem kell hozzá a körítés a természetellenességről, mert abból túl sok van ehhez.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 00:50:36

@genevieve: szerinted megrángattam az oroszlán bajuszát? :D

ő-szinte 2011.10.09. 00:52:03

Mondjuk nézzük meg a Zimány Linda száját és VV Veronikáét. Mindkettő mű. Csak az elsőről nem biztos, hogy megmondanád.

Turambar 2011.10.09. 00:52:15

@ő-szinte: Persze, csak itt jön a kérdés,hogy egy női mellből, aminél többféle alakú szervünk sztem nincs is,mi a természetesen szép? OKé, nyilván nem a mai szilikonok, de azok mondjuk egy olyan állapothoz akarnak közelíteni, amivel egy szerencsés genetikájú nagy mellű nő rendelkezik mondjuk 20 évesen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 00:52:18

@csak magamat képviselem: hát ezt most nem tudtam kibogozni, mire írtad nekem. Mit prognosztizáltam?

ő-szinte 2011.10.09. 00:52:58

@Kékdelfin: A vonyítást hogyan kell írásjelekkel kifejezni?

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:53:10

@Turambar: 30-ig térdvédő (itt van egy kis fétisem), 30-tól előre meredő almácskák, azok a könyvekben leírt és általam fogott "formásak". Az kicsit több infó a kelleténél, hogy a redtubeon nekem a flat kulcsszóra kidobott szőke is rettenetmód okés.

genevieve 2011.10.09. 00:53:48

@pushpang: hogy visszahozzák melindát villába:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 00:54:28

@csak magamat képviselem: Shady nem lázad a mocsok ellen, hem kimazsoláz és ellenforradalmat akar, amely a merev szerepmodelleket is tartalmazza, azért ilyen ásatag hímsovinizmusáért megnézném, hogy egy Freydís Eiríksdóttir könnyedén elbánik vele!

kékdelfin 2011.10.09. 00:55:50

@Turambar: Én a bentlévő csajok melléről indítottam. Ezek kapcsán mondtam, hogy nem tetszik a műtött mell, mert természetellenes, nekem. A többit te keverted ide.

ő-szinte 2011.10.09. 00:56:12

Ki zuhanyozik, Dr. Bubó?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 00:56:22

@pushpang: Rühellem a szélsőjobboldaliságot. A foci nekem mindegy, csak a Totó jönne már be!

csak magamat képviselem 2011.10.09. 00:56:30

@pushpang: Melinda távozásáról írtál, h hiányzik nekik, az szórakoztatott. :)
a prognózis arra vonatkozik, hogy visszasírják-e később. közben tippeltem, nem. :)

kékdelfin 2011.10.09. 00:57:05

@ő-szinte: nem tudom. de miért vonyítasz?:)

ő-szinte 2011.10.09. 00:58:59

@ő-szinte: Oh, félre érettem a kérdést.

kékdelfin 2011.10.09. 00:59:19

@ő-szinte: ööö... mi igen? hazakísérhetlek, vagy mi?;)

ő-szinte 2011.10.09. 00:59:34

És már magammal beszélgetek.

Turambar 2011.10.09. 00:59:52

@Kékdelfin: De akkor itt már csak a plasztikai sebészek közti különbségekről beszélhetünk.

ő-szinte 2011.10.09. 01:00:33

@Kékdelfin: Látod, már teljesen összezavarodtam. Vagy nem?

kékdelfin 2011.10.09. 01:00:39

@Turambar: plasztikai sebész vagy?:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:03:30

@Kékdelfin: Tényleg, mitszólsz a felvetésemhez, hogy Kinga hasonlít a Keleti Györgyihez?

kékdelfin 2011.10.09. 01:04:12

@ő-szinte: zavarban vagy? Összezavarban? Amúgy mit akartál ott fentebb mondani?

Turambar 2011.10.09. 01:04:50

@Kékdelfin: Nem. Csak meg tudom érteni azt a sok-sok csajt, akinek pici a melle, vagy alig, és mondjuk frusztrálva érzi magát, mert ma a női szexualitás csimborasszójává van emelve ez a testrész.
Ezek a csajok kicsi mellekbe raktak bele túl nagy méretű implantot, azért néz ki hülyén.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 01:04:56

@Turambar: de! a mellfétist leszámítva, mert azt tartom. 30 alatt csak MELLékszempont, mert ott úgyis az összkép számít. Csak van preferenciám.

kékdelfin 2011.10.09. 01:05:05

@ő-szinte: nekem nem hasonlít. kgy-nek valami iszonyat mocskosul szét van izélve az arca. kinga csak simán krumpliorrú:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:05:14

@Kékdelfin: Már nem tudom. Néha nem tudom követni a kommenteket.

ő-szinte 2011.10.09. 01:06:57

@Kékdelfin: Nem az orra, a szeme olyan szerintem.

kékdelfin 2011.10.09. 01:07:34

@Turambar: Bármilyen mellbe a meglévőnél nagyobb betét hülyén néz ki. Mert látszik, hogy bélelt. Ott is görbül, ahol nem kellene.

ő-szinte 2011.10.09. 01:07:36

Bakker, Kinga meg AM okoskodik megint.

kékdelfin 2011.10.09. 01:08:28

@ő-szinte: nem tudom. Nem kívánom megkeresni kgy arcát. Elég kinga is:)

csak magamat képviselem 2011.10.09. 01:08:35

@Peter_Cs: ez igaz. bent dyának és kingának ez sokára fog leesni, mert kevés, de intenzív tapasztalatuk van vele.az is lelkizés, lepattan róluk. nem is baj, kezdem lenézni ezt a gyereket. egyelőre úgy igazából hatástalan.

ő-szinte 2011.10.09. 01:09:02

@Kékdelfin: Nem feltétlenül, de erről most nem tudunk meggyőzni, ahoz kőpeket kellene mutatnunk vagy élő példákat.

kékdelfin 2011.10.09. 01:09:24

jujj de izgi, meg lesz az első dugimugi? sárkányfűárús meghupákolja dját? Szegény lasombra!

ő-szinte 2011.10.09. 01:09:40

@Kékdelfin: És agyilag közel egy szinten vannak.

ő-szinte 2011.10.09. 01:10:46

@Kékdelfin: Ja, tényleg. Mit mondunk szegénynek?

kékdelfin 2011.10.09. 01:10:53

@ő-szinte: ok, láttam már képen, amiről nem lehett megállapítani rögtön, hogy mű. Úgy látszik, hogy én egy ilyen műmell antifetisiszta vagyok, vagy mi.

ő-szinte 2011.10.09. 01:12:15

@Kékdelfin: Nem baj. Attól színes a világ, hogy mások vagyunk.

ő-szinte 2011.10.09. 01:13:41

bírtam, ahogy Attila mondta a D matracot.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 01:13:45

@Peter_Cs: kiesés-esélyes Shadi, úgy járhat, mint Bandi, Csabával. aztán változhat még, ha sokat pofázik vissza Attilának.

kékdelfin 2011.10.09. 01:14:27

@ő-szinte: még jó. Ezért írtam fentebb, hogy a csúnya nélkül szép sem lenne.

Turambar 2011.10.09. 01:14:29

@Kékdelfin: Nem biztos, ha a pectoralis izom alá teszik be. Akkor sokkal természetesebb az alakja.
Plusz ma már kísérleteznek saját zsír beültetéssel, egyelőre vegyes eredményekkel (van, akinek tökéletes, van, akinek ugyanúgy felszívódik.)

kékdelfin 2011.10.09. 01:16:10

@Turambar: hát a zsír az olyan felszívódós, ha égetik, nem? (lásd sóbertcsalád:)

kékdelfin 2011.10.09. 01:17:01

@ő-szinte: Inkább térdelj. Az neked is kényelmesebb;)

ő-szinte 2011.10.09. 01:17:32

@Turambar: Na, az izom alá betett implantokból lesznek aztán csodák! Hallotad már a dupla mell effektust?

Turambar 2011.10.09. 01:18:39

@ő-szinte: Tudom, hogy annak is lehet szövődménye, de most a sikeres esetekről beszélünk. :D

ő-szinte 2011.10.09. 01:18:55

@Kékdelfin: Azt hiszem kicsit elbíztad magad...

csak magamat képviselem 2011.10.09. 01:19:02

@Kékdelfin: én is, egy japán lányon. de aztán úgy fordult, hogy picit azért átjött a cicikon.

kékdelfin 2011.10.09. 01:19:17

@ő-szinte: Minden nőnek dupla, jó esetben, nem?:) Egy bal, meg egy jobb. Tapasztalat;)

Turambar 2011.10.09. 01:19:40

@Kékdelfin: Persze, de a mellzsír genetikailag jóval meghatározottabb, tehát zsírégetés során sem csökken jelentősen (persze valamennyire igen, főleg ha serdülő sportol). De a beültetett zsírral kicsit több probléma van ilyen szempontból.

ő-szinte 2011.10.09. 01:20:02

@Turambar: Olyanról nem tudok, én csak elbaszottat láttam belőle sajnos.

kékdelfin 2011.10.09. 01:20:25

@ő-szinte: Dehogy, csak nem hagyhattam ki a poéntot. Bocsánat, ha éles(ebb) volt (a kelleténél).

ő-szinte 2011.10.09. 01:21:16

@csak magamat képviselem: Ez tetszik, cicikon! még nem hallottam.

kékdelfin 2011.10.09. 01:21:29

@Turambar: nem vagyok jártas az orvostudományban.

ő-szinte 2011.10.09. 01:22:26

@Kékdelfin: Tudod, csak addig jó poén amíg másokkal csinálják...

kékdelfin 2011.10.09. 01:23:58

@ő-szinte: ööö, mit csinálnak másokkal? Másokkal poénkodnak? háppersze, általában a poén alanyának nem szokott tetszeni.

ő-szinte 2011.10.09. 01:24:52

Kiszop kicsit sokat picsog ez már gáz. De mi volt AM-val? Tudtok vmit?

ő-szinte 2011.10.09. 01:26:35

Ma nem láttam Esztert. Már haza is ment?

kékdelfin 2011.10.09. 01:26:52

@ő-szinte: Vagy van olyan fajta humorérzéke is, amivel ezt könnyedén veszi:)

Turambar 2011.10.09. 01:27:09

@Kékdelfin: az átültetett szövet úgy viselkedik, mint az eredeti helyén. Ennyi a titok.

ő-szinte 2011.10.09. 01:28:00

Azért az is borzasztó, hogy 3 előtt nem kerülök mostanában ágyba.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 01:28:01

@genevieve: jó reggelt Zsönöv, együnk valamit, a reggeli a legfontosabb étkezés. most nem este 6 után van, hanem jóval előtte.
én nem ehetek csípőset, szóval kenek szilvalekváros szendvicset, de neked összedobhatok egy rántottát bármilyen töltettel. tej nincs, szólok, csak kördobozos tejszín.

ő-szinte 2011.10.09. 01:28:47

@Kékdelfin: Ezek szerint én érzékenyebb vagyok mint az átlag.

kékdelfin 2011.10.09. 01:31:07

@ő-szinte: Nem mondtam, hogy az az átlag. Az ágybakerülésedről is egyből eszembe jutott egy poén, de azt már le sem írom:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:31:30

Fú, Kiszop most már engem is komolyan idegesít, nem csak Veronikát.

kékdelfin 2011.10.09. 01:31:57

Krisz a nagy hódító? Rosszabb ahogy pitizik verocskának, mint attila kingával.

ő-szinte 2011.10.09. 01:32:31

@Kékdelfin: Látom, ma csak úgy sziporkázol.:-)

ő-szinte 2011.10.09. 01:33:49

@Kékdelfin: Igen. Ezt mondtam, hogy engem már jobban idegesít mint Veronikát.

És akkor sem hagyja magát! Jézusom!

kékdelfin 2011.10.09. 01:34:01

De bírnám, ha verocska bemosna egyet kiszopnak.

ő-szinte 2011.10.09. 01:34:44

@Kékdelfin: Megint az a fránya elbizakodottság...

kékdelfin 2011.10.09. 01:34:59

@ő-szinte: Szerintem azért ilyen kiszop, mert nem tapasztalt még ilyen visszautasítást. Nem tud mit kezdeni vele.

ő-szinte 2011.10.09. 01:35:37

Még két nap! Ezen egyszerre röhögtünk fel Veronikáva!:-DDDDDD

ő-szinte 2011.10.09. 01:38:22

@Kékdelfin: Nem gondolom, hogy Kiszop maximálisan őszinte. Persze, zavarja, hogy Verocska nincs elájulva tőle, de szerintem eléggé túljátssza, hogy szarul van, azt akarja elérni, hogy Veró legyen szerelmes belé ne fordítva. Próbálja megvezetni.

kékdelfin 2011.10.09. 01:38:39

kiszop, nők ezrei utálnak meg most! röhögnek rajtad!

ő-szinte 2011.10.09. 01:39:31

@Kékdelfin: Honnan tudja, hogy pont két nap múlva lett volna szerelmes?

kékdelfin 2011.10.09. 01:40:10

@ő-szinte: ez igaz, de benne van az is, hogy őt nehogymá' visszautasíccsák, őt a nagy kubai temperamentusú, szépszempillájú mácsót.

ő-szinte 2011.10.09. 01:40:50

Egyébként nem csodálom, hogy Veronika nem kajálja be. Olyan átlátszó faszságokkal próbálkozik.

kékdelfin 2011.10.09. 01:41:11

@ő-szinte: érzi;) a temperamentusából. Mert még két napja semmi, akkor két nap múlva minden.

ő-szinte 2011.10.09. 01:41:31

@Kékdelfin: Persze. De többet nem hajolok meg előtted...

kékdelfin 2011.10.09. 01:42:50

@ő-szinte: :) (nem írom le az ide vonatkozó poénomat:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:43:26

@Kékdelfin: Pedig én feldobtam a labdát...

ő-szinte 2011.10.09. 01:44:41

És most tényleg a kockától várják a megfejtést?

kékdelfin 2011.10.09. 01:45:13

@ő-szinte: de nem akarlak megint megbántani;)

ő-szinte 2011.10.09. 01:45:42

Attila meg Kinga meg interakció, mi?

kékdelfin 2011.10.09. 01:47:38

hitelesíthetnék a kockát olyan kérdésekkel, hogy pl. bent vagyunk a villában? Engem attilának hívnak?

kékdelfin 2011.10.09. 01:48:12

@ő-szinte: persze nem bántó, mint ahogy az a fenti sem volt az, csak hát...;)

ő-szinte 2011.10.09. 01:49:39

Én lassan megyek aludni, mielőtt még mi is bekerülünk a holnapi öfibe...

ő-szinte 2011.10.09. 01:50:51

@Kékdelfin: Ezeket a kérdéseket hallja a pszichiáter is mielőtt felírja a gyógyszereket nekik.

kékdelfin 2011.10.09. 01:51:52

hehe, kinga kérdése: szeret az az ember, akire most gondolok? aztán rögtön mondta, hogy hagyjuk a kockát, mert csak felidegesedik. ezek szerint nem:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:52:36

@Kékdelfin: Na ezt most nem értem. Hogyhogy a maiban vagyunk? Biztos csak túl fáradt vagyok. vagy csak szőke?

ő-szinte 2011.10.09. 01:54:00

Fecó nevetése is új értelmet adott az életemnek.

kékdelfin 2011.10.09. 01:54:16

@ő-szinte: esmeg egy poén volt. Tényleg fáradt vagy, meg szőke:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:56:05

És valóban mindkettő.

kékdelfin 2011.10.09. 01:57:04

@ő-szinte: Fáradt szőke. Ez a platina szőkéhez miként viszonyul? Csak hogy be tudjam azonosítani a színt:)

ő-szinte 2011.10.09. 01:57:27

Kivel akar dugni a törpe?

kékdelfin 2011.10.09. 01:58:03

@ő-szinte: vigyázz, mert két nap és véged!;)

kékdelfin 2011.10.09. 01:58:52

@ő-szinte: nem tudom, most nem hallgattam. Közben figyelek egy másik streamt is.

ő-szinte 2011.10.09. 01:59:22

@Kékdelfin: Neked mi a platina szőke? Az extra buta? Mert akkor én biztos világosabb szőke vagyok mint gondolod...

kékdelfin 2011.10.09. 01:59:24

@Kékdelfin: streamet, na. Én is fáradok, szőkülök.

kékdelfin 2011.10.09. 02:00:24

@ő-szinte: kivételesen tényleg a színekről beszéltem:)

ő-szinte 2011.10.09. 02:02:23

Micsoda!!!? Felállt a pinája? Ez meg mi?

ő-szinte 2011.10.09. 02:03:19

@Kékdelfin: Ezt meg én nem hagyhattam ki.

kékdelfin 2011.10.09. 02:03:30

@ő-szinte: Valami hülyeséget beszéltek, amiből ez jött ki. De én sem értettem.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 02:03:59

@ő-szinte: az a tízesével kapható bolti kávétejszín, amikben 1-1 adag tejszín van, olyan kis barna műanyagban, 1 pohár kávéhoz tervezve/dobozka. ilyen fém lerántandó tetővel.

kékdelfin 2011.10.09. 02:04:09

@ő-szinte: tudom, kellőképpen értékeltem is, csak nem adtam neki hangot.

ő-szinte 2011.10.09. 02:04:34

Ahogy látom, innen a blogról meg egy ideje már mindenki jobbra el.

ő-szinte 2011.10.09. 02:06:06

@csak magamat képviselem: Igen, tudom, köszi, csak nem hittem a szememnek.:)

kékdelfin 2011.10.09. 02:06:11

@ő-szinte: a jelenlegi forradalmi helyzetben csakis jobbra;)

ő-szinte 2011.10.09. 02:07:05

@Kékdelfin: Szóval te nem vagy Krisztofel.

kékdelfin 2011.10.09. 02:08:54

@ő-szinte: nem, semmiképpen sem. pl. nem vagyok félig kubaji:) meg nem is vagyok bent a vellában.

ő-szinte 2011.10.09. 02:09:17

Minkét ágyban megy a szárazbaszás?

ő-szinte 2011.10.09. 02:09:49

@Kékdelfin: Arra gondoltam, hogy nem adsz hangot.

ő-szinte 2011.10.09. 02:10:52

Tök jó! Milyen pofátlan ez az Attila. Persze amíg nem velem...

kékdelfin 2011.10.09. 02:11:17

@ő-szinte: értettem. csak felvázoltam, hogy ha hangot adok esetleg, akkor sem, mert...

ő-szinte 2011.10.09. 02:12:08

@Kékdelfin: Szóval mégis kubai vagy...

ő-szinte 2011.10.09. 02:13:00

@csak magamat képviselem: Te óránként kétszer bejelentkezel?

kékdelfin 2011.10.09. 02:13:08

@ő-szinte: nem! Pont azért mondtam, hogy nem vagyok krisz, és ez nem attól, hogy nem adok hangot, hanem, hogy nem vagyok kubaji. Érti?

ő-szinte 2011.10.09. 02:15:21

Azért azt nem próbálnám ki, hogy hajnal 3-4ig ég a villany a hálóban minden nap mikor már aludnék... Most jól érzékelem, hogy az az új elképzelés, hogy amíg van "műsor" addig villany is?

kékdelfin 2011.10.09. 02:16:25

@ő-szinte: nem tudom, hogy megy ez. Soha nem voltam fent az "adás" végéig.

ő-szinte 2011.10.09. 02:17:04

@Kékdelfin: Már nem, most hirtelen fehér lett a hajam.

ő-szinte 2011.10.09. 02:18:09

@Kékdelfin: Még én se, csak tippelek. Vajon mikor keltik ezeket a szerencsétleneket?

kékdelfin 2011.10.09. 02:19:29

@ő-szinte: megőszültél a fáradtságtól?:)
Az ébresztésüket sem ismerem. 8-9 óra?

ő-szinte 2011.10.09. 02:20:56

Na jó, megyek most már mert holnap jön a szilikonos barátnőm és...

kékdelfin 2011.10.09. 02:22:11

@ő-szinte: Én is megyek. Bár nekem nem jön a szilikonos barátnőm holnap;)
Joccaka!

ő-szinte 2011.10.09. 02:22:38

@Kékdelfin: Nem megőszültem, hanem a hjszínem világossága arányos az értelmi szintemmel. Most ezt tényleg magyarázom?

kékdelfin 2011.10.09. 02:23:23

@ő-szinte: tényleg magyarázod, pedig én csak poénkodtam megint. Szerintem aludj rá egyet:)

szbszig 2011.10.09. 04:54:13

"Namost a csaj vagy pályát tévesztett és építészmérnöknek kellett volna, hogy menjen, vagy így kompenzál amiatt, hogy nem kapott annak idején legót karácsonyra, mert mindegy, csak építeni lehessen."

Mármint építőmérnöknek, nem? ;)

Amúgy nem olvastam végig, csak ezért az egy bekezdésért kattintottam ide, mert kíváncsi voltam, hogy kerül egy ügyvéd, vagy egyáltalán egy diplomás ember ebbe a műsorba. Amúgy a válasz nem nagyon derült ki belőle számomra, de mindegy, ennyi elég is volt, leszarom az egészet továbbra is.

MissX 2011.10.09. 08:12:52

jó reggelt! most néztem végig a tegnapestit... hát veronika mozdulata, amikor sehi picsog az ágyon, priceless :))))

MissX 2011.10.09. 08:24:50

ez a shadi gyerek egyre szimpibb :) remélem kicsinálja pétert is :D :D :D

Hurri Kán 2011.10.09. 10:13:21

Jó reggelt. Hű, mi volt itt az éjjel. :)

marisellanickmárlétezikválasszmásikat 2011.10.09. 10:17:27

Hajni, akármi is, neked kell nyerned a VV5-t.megérdemled, hiszen végig szenveded.Sokan vagyunk, akik nem nézik, csak a te Hogy volt-jaidat olvassák.kíp de god wörk!

Liquid_Night 2011.10.09. 10:31:40

Azt a kötsög Attila gyereket nem akarja megrugdosni valaki, miután kijön a villából?

Az egy pszichopata...remélem valaki kicsit rendbe rakja, vagy itt vagy ott :)

nowo 2011.10.09. 10:39:17

Jó reggelt!

Nahát,hogy ez a Sehi milyen közönségesen tud beszélni...tisztára egy útszéli...

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2011.10.09. 11:13:08

Mi a retkes patkány faszáért van még mindig kinn ez az ultrafos az index címlapján?????????????? (X10000000000000000000)

kemény keleti kommentelő 2011.10.09. 11:29:01

A szerelmes Claudio nehezen hozta meg döntését, de meg kellett védenie a szakma becsületét. Szűz gogotáncos ingyen nem incselkedhet manusokkal, Munka Törvénykönyv egyes pont első bekezdés. Idáig talán még bociszemű Sehi is eljutott a szerződésben.

Hajrá Cuba, hajrá csapodár Régivera!

nowo 2011.10.09. 11:45:39

@Liquid_Night:"Azt a kötsög Attila gyereket nem akarja megrugdosni valaki, miután kijön a villából?"

Esetleg te?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 11:51:09

Jó reggelt!
Csülök Pékné módra sülöget, gyerek+ apja leléptek, végre jöhet a magaskultúra :D
mi történt az éjszaka, leszámítva, hogy a fáradt és szőke Ő-szinte és az ultraszellemes de bántó szándék nélküli Kékdelfin majdnem levette a Kinga-Attila páros udvarlási szokásait?? :DD
(és én perverz állat, még végig is olvastam, amit összenyígtatok :P:DD )

MagasMacska 2011.10.09. 12:10:04

@gyvy: Mi volt, mesélj! Én kidőltem, amikor a csajok bementek a hárembe.

Hurri Kán 2011.10.09. 12:12:51

@fkangi:
Szintén jó reggelt! :)

@MagasMacska:
Nem tudom. Én itt a blogra értettem, jó sokat írtak a népek a zéjjel. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 12:17:24

@gyvy: jó lenne, ha nem fájna a fejem ezerrel. 3 napja nem kávézom,vagy ez a baj, vagy az, hogy itt éjszakázok a gép előtt.:S

istenem, milyen büszkék lehetnek a villalányok anyukái, amikor látják a kislányukat a képernyőn..:D

Hurri Kán 2011.10.09. 12:20:22

@fkangi:
Végül is a KV hiányára is lehet fogni. :PPP ;)

Szerintem is. Csak úgy dagad anyai keblük a büszkeségtől. :D
Szomorú csak az, ha az utcán körülnézel, ott is össze lehet szedni hasonlókat kb. találomra.

capa05 2011.10.09. 12:23:47

Sziasztok!
Én is arra lettem volna kíváncsi, hogy az arab melyek lánnyal hál'-t?

capa05 2011.10.09. 12:27:11

@gyvy:
Az lehet nekik a borzasztó, hogy az ismerősök előtt nem tudják letagadni a csemetéjüket.Gondolom néhány megpróbálta aktivizálni őket telefonálgatásra és így nincs visszaút.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 12:28:29

@gyvy: megnyugtatlak, másban nem szenvedek hiányt:P:P:DDD
nem tudom, én nem szoktam utcán összeszedni senkit :P:D
"Boldog Függetlenség Napját!" - ez tetszett..az idősebbik húgom válásának évfordulóján mi is mindig pezsgőt bontunk..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 12:32:07

@capa05: normálisan nevelt gyerek nemigen jelentkezik ide, ha meg igen, akkor van annyi esze, hogy megpróbál nem kivetkőzni magából.

Hurri Kán 2011.10.09. 12:36:11

@capa05:
Így jártak...

@fkangi:
Hú... pedig azt hittem, nem fussa cukorra a kávéhoz. :DDD
Uccán én sem, nem vagyok én állat. Becipelem egy kapualjba legalább. :DDD

avanivi 2011.10.09. 12:38:55

makeup.blog.hu/2011/10/08/ bizarr_termekek_neon_smink?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_10_09&utm_campaign=index

capa05 2011.10.09. 12:40:45

Hát elnézve illetve hallva a lányokat...szerintem utcahosszal verik a fiúkat ordenáré kifejezésmódjukkal.Csak a jogászlányt nem hallottam igaz nem is igazán szerepelt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 12:46:48

@gyvy: az Élet édes, pluszcukor nélkül is..:D
@avanivi: engem az érdekelne, hogy fog-e ez a világítós szájfény.. mert ha igen, kezdem érteni, honnan jött a fénykard ötlete..:D;)
@capa05: "úrinők vagyunk, bázdmeg! " :DD

avanivi 2011.10.09. 12:48:31

@fkangi: nem tom, ki kell próbálni :)

Hurri Kán 2011.10.09. 12:54:01

@fkangi:
Nincs az az élet, amit ne lehetne tovább édesíteni. :)))

capa05 2011.10.09. 12:55:40

Kíváncsi vagyok hogy Hayny mit rud kihozni a tegnapi Öfi ből ?
Bár még nem jeletkezett de bizonyosan égszinkékben látja a világot.

avanivi 2011.10.09. 12:55:44

@gyvy: segits légyszi, hol tudom megnézni az éjszakai bulit?

avanivi 2011.10.09. 13:00:08

@fkangi: halovinkor kipróbáljuk :)

capa05 2011.10.09. 13:02:36

@avanivi: még az előbb nem volt fent

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:03:35

@avanivi: napfényben csodálatosan csillogó-villogóm már van..:DD
pironkodva be kell valljam: olyan hiú vagyok, hogy bármit, ami javít az összképen, de még a jóízlés határain belül van, hajlandó vagyok bevetni, hogy "édes legyen a kávém" :DD

Hurri Kán 2011.10.09. 13:04:10

@avanivi:
Szia! :)
sztem VV5 hivatalos oldal,
www.valovilag.hu/
itt találsz videókat, meg délután valószínűleg még jönnek hozzáértők, akik tudnak esetleg más oldalakat is.

@fkangi:
Lehet, de jó. :DDD

capa05 2011.10.09. 13:06:22

@gyvy: valovilagblog.com - on csak a mai még nincs(8.-9.)

Hurri Kán 2011.10.09. 13:08:51

@fkangi:
Nem megyek én sehová. :D

avanivi 2011.10.09. 13:11:49

@fkangi: Te kukucskálsz az avatarodon?

beacska 2011.10.09. 13:14:23

jó reggelt, jó szurkolást! MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA! - csak, hogy Cristofelnek is kedvezzek ;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:17:39

@gyvy: óh, micsoda fájdalom! :P:DD pedig éppen feltettem főni egy kávét :P:D

Hurri Kán 2011.10.09. 13:18:39

@fkangi:
És megégetted közben az ujjad? :PPP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:20:27

@gyvy: okos vagyok, sosem sütöm meg az ujjam..:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:25:20

@avanivi: köszi :)

@gyvy: a szívem, de annyira!! :DD hát, nem azt hittem, elindultál kávézni?! :DD:PP én kis buta, szőke..:DDD:P

Hurri Kán 2011.10.09. 13:28:40

@fkangi:
Ó, nagyon szépen köszönöm a meghívást, de nem ihatok annyi kávét. Túlságosan felizgulok tőle, aztán nincs, aki lecsillapítson. .DDD

Naspolya 2011.10.09. 13:31:22

A valovilagblog.com-on már fent van az éjszakai online

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:36:56

@gyvy: az tényleg gáz..:DD:P

@Naspolya: már nézem.. amikor nagy elmék találkoznak: Péter és Attila taktikai megbeszélése...gyáááá!! :)

Naspolya 2011.10.09. 13:40:15

@fkangi: igen, én is pont azon szórakozok :)

Hurri Kán 2011.10.09. 13:43:40

@fkangi:
Nekem sem könnyű ezzel a tudattal együtt élni, hidd el. :DDD

Naspolya 2011.10.09. 13:43:49

@fkangi: Kinga hisztije sem kispályás, nekem nincs gyerekem, de emlékeim szerint olyan 12-14 éves korban szokás ilyen jellegű hisztiket lenyomni...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:45:16

@Naspolya: Kinga "nem fog hülyét csinálni magából".. nem kellene szólni neki, hogy már megtette??:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 13:46:05

@gyvy: ezekszerint jellemzően izgága vagy..:P:DD

Hurri Kán 2011.10.09. 13:49:34

@Naspolya:
Akkor megállapíthatjuk, hogy Kinga egy csodagyerek, mert szellemileg még nem érte el ezt a szintet, de a hozzá tartozó hisztit azt tudja produkálni. :)))

@fkangi:
Csak ha túl sok kávét iszom. Vagy túl kevés benne a cukor. :)))

Naspolya 2011.10.09. 13:51:28

@fkangi: Attila hiába próbálja megértetni vele, reménytelen. Annyira makacs ez a csaj, hogy hiába érti, hogy mit magyaráz neki Attila, a makacsságot képtelen feladni. Sztem nem hülye lány ő, csak önértékelési zavarokkal, és egy csomó feldolgozatlan problémával küzd, amelyek miatt az elhárítási mechanizmusai kiválóan működnek, és ennek eredménye ez a mindenek feletti makacsság

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 14:04:27

@Naspolya: és elkényeztetett liba. ismerek ilyet: harmincévesen még mindig azt hiszi, jól áll neki az a fajta nyavalygás, nyávogás, kényeskedés, makacskodás, ami hatévesen...

@gyvy: szerintem olyan, hogy túl sok kávé, nincsen..:DD max. az orvosnál nem dicsekszünk el vele, hogy koffeinfüggők vagyunk..:DDD

capa05 2011.10.09. 14:04:45

Hát remélem egy darabig nem lesz KInga és Attila ügyeletes az éjszakai közvetítéshez.Már igazán egysíkú.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 14:05:23

na, By all, a délután további részében családi életet élek..:)

MissX 2011.10.09. 15:42:40

nézegetve a videókat, nekem kezd dYa szimpatikus lenni :)

péternek meg háááááááát van egy mozgáskultúrája :D :D :D

capa05 2011.10.09. 16:57:06

@Peter_Cs:
Úgy látom a szlovák jogászlányt Veronikának hívják...

capa05 2011.10.09. 16:57:59

@MissX:
Mennyit kell nézni, hogy ez rá törjön az emberre?

MissX 2011.10.09. 17:08:39

@capa05: a szimpatia dYaval kapcsolatban? haaat az eppen aktualis osszefoglalo nezese utan 2 perccel mar ugy ereztem, hogy nekem ez a lany szimpi :) pedig eddig csak egy rangatodzo hajdobalo lany volt a szememben. :)

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:09:42

sziasztok!
feltunt nektek is hogy ez a soherszoda, mennyira hasonlit a kicsike vv zsofikahoz?
ugyanaz az infantilizmusban maradt fejlodesi szint. ugribugri, happik vagyunk, szercsi (szerelmesek) vagyunk, buta, buta, buta!
raadasul a szaja olyan kicsike, hogy semmi komolyabb dolog be nem ferne oda.

az hotaba (hot, mar mint meleg csaba) meg mintha egy vakond es patkany keresztezese lenne. ez helyes fiu, annyira ronda, hogy gyomorforgato.

pszichoattila jatsz a sosetoszt (valszeg o se), mig a krumplika nagyon hulye, buta...na abban lehet igazi erzesek is vannak, de egy manipulator kis dog. ugy kiszurnam a szilokonjat...ole:)

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:14:13

remelem az arnyekos humusz (aka falafel), nem fogja felrobbanatani a villat, bar ha belegondolok nem lenne rossz....
o az aki tudatosan nem esik szerelembe, omg...
micsoda egy valogatott ovodai banda.

kubiaikitszopfel? meg egy kreten semmi szorakoztato nincsen benne, bar emlekezetett a 10 eves kiadvanyomra, de tovabb fejlodtem. valszeg a kisujjammal legyurnem annyira eros. xtra sotet gyerek.
es ha mar zinkeles...aketallu kacsa hogy jutott hozza tarantino szemeihez? lehetnek kozelebb is? valszeg az agyat keresi.

zoxó 2011.10.09. 17:16:25

@tek-NONO-logi error: Tudnál mellékelni egy tek-NONO-logi error- magyar szótárt, mert a pszichoattilán kívül a kib...ott szót nem értettem. Köszcsi!

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:19:16

@zoxó: nem kell erteni. nincsenek ekezeteim, de ha akarod szivesen megirom angolul, ami az anyanyelvem. unotkozok azert vagyok itt, most vagyok leszokasban az orvosi morfiumrol, igy van egy kis idom.

zoxó 2011.10.09. 17:22:54

Szar ugy. De nem az ekezetek hianya zavart, hanem a szemelyek beazonositasa.

zoxó 2011.10.09. 17:24:34

Ja, es irhatod nyugodtan angolul. Maj' meKKerem a Klaudijot, hogy fordiCCSa le:)).

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:26:33

@zoxó: ba benne. we can ask him, i am just afraid, that with his though capacity, it will take a very long time for hime to understand and translate. possibly the translation of a sentence could take up to eternity, potentially more.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:28:09

@zoxó: nem szar ugy. nyilvan osszevisza beszelek es irok.mellekhatasa az eletemnek. meg szerencse, hogy ahol dolgozok, ott darts-ot dobalo majmokkal versenyzek, igy neha csurran-cseppen:)

capa05 2011.10.09. 17:30:35

@tek-NONO-logi error:
Hát nem tűnt fel, mert a szőke haján kívül más hasonlatosság nem igazán van.
De mindenki azt lát a másikban amit akar.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:34:54

@capa05: biztos elvakitott a sok teve, vagy nincs nyitva a hamadik szemed. a vv zsofi es a sohaseszoda interchangeable. nem nok, hanem kislanyok, akik kb 12 eves fejlodesi szinten megalltak. vmi sokk lehetett akkor....apuci lelepett, molesztalas, szex, faxom tudja. mondom ezt mint pszihiater.

zoxó 2011.10.09. 17:35:19

@tek-NONO-logi error: Ó, én nem félek, attól, hogy sokáig tartana neki. Aki képes olasz létére angolul szakítani, az mindenre képes.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:37:26

@capa05: az ugri bugri, becezgeto beszeles, allando onstirolas a tukerben = not cool. komoly onertekelsi zavarokra utalhat. 12 evesen meg rendben lenne, de 21 evesen, szocioskizofrenia, azaz meghasadt tarsadaolmszerep tudat. magyarul: nincs enje. az osszes ertekelest a tukorbol szedi fel. very dangerous. meduza is valahogy igy kezdte....aztan mi lett vele?

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:38:30

@zoxó: igazad van, de megis krva zavaro, hogy jol tud angolul, de ugy csura a szavakat hogy csak olasznak hangozzek...kimondottan irigylem ezt a mad skill-jet, ez beszelt belolem.

nowo 2011.10.09. 17:39:46

@tek-NONO-logi error: feltunt nektek is hogy ez a soherszoda, mennyira hasonlit a kicsike vv zsofikahoz?

Nekem feltűnt.
Sehi egyre rosszabb.
Trágár,beszédhibás,buta liba.

lucc.gizi 2011.10.09. 17:40:51

sziasztok, mostanában nincs új poszt?:-)

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:41:16

@tek-NONO-logi error: Schizophrenia ( /ˌskɪtsɵˈfrɛniə/ or /ˌskɪtsɵˈfriːniə/) is a mental disorder characterized by a disintegration of thought processes and of emotional responsiveness.
a social szizofrenia ennek a kapcsolatokra es tarsadalmi kotelekekre kivetetett reszegysege.

Hurri Kán 2011.10.09. 17:44:50

Némmár, egy öngyilkosjelölt. :D

capa05 2011.10.09. 17:46:01

@nowo:
Zsófika hangjától nekem felállt a szőr a hátamon,véleményem szerint együgyű volt.
Azt nem állítom, hogy She egy géniusz, de vállahatóbb.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:47:37

@capa05: mindenkeppen valalhatobb, foleg ha a mellminuszos zsofikarol beszelunk. de csak parancsra nyissa a szajat:)

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 17:57:26

osszeallitottam a kulonleges kepessegeiket, azaz skills:
sohaseszoda:gogtanc, es tukorbe nezes
bta: ?
gergo: ronda izlestelen tetkok
csaba: egyetemi diploma x 2...omg...egy agy, kar h ures!
falafel: gazdag, kepes nem szerelembe esni, magas erzelmi intellegenica
eszter: + 30 kg
vera: rosszindulatu mindentudor
go vera: taratino seem, keeps tv-ben dugni ronda pasikkal, es 12 eves szinten levo pasikba szeretni
kinga: szilkonmellek, es MAN-ipulator (semmi frusztracio)
Attila: nem pszihopata, hanem szociopata
dya: playboy modell, undorito tetovalt szomoldok
feco: mini az a hulye roma enekes, valosagosos...
peter: - 10 cm, + 20 kg, hasztalan diploma
krisz: 8 altalanos, mar ez is csoda amugy!
kit hagytam ki?
prognozis: eletkepes egyedek, most...

csak magamat képviselem 2011.10.09. 18:00:08

@ő-szinte: :) ezek szerint az eddigi külső mintaelemzés erre utal. :) innen bentről random, de este visszaállok a tempómra.

julcsi29 2011.10.09. 18:02:39

@gyvy: Szia ! :) Mire gondolsz?Esetleg arra,amire én? :D

Hurri Kán 2011.10.09. 18:04:34

@julcsi29:
Szia! ;)
Szerintem igen...:D

FGSuperman 2011.10.09. 18:06:30

nem kapcsolódik szorosan a témához, de:

- Mi volt ma a reggeli a börtönben?
- Friss, meleg buci

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:06:53

Sziasztok!

Nem szeretném ÉN egyáltalán siettetni a Mi Drága Hajnynkat, de mikor lesz már poszt?:) (Már nem a férjéé, hanem a miénk:P:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:08:20

@julcsi29: @gyvy: Ti mire gondoltok? Mi ez a titkos kommunikáció?:)

@FGSuperman: ez fájt:)

julcsi29 2011.10.09. 18:08:30

@gyvy: Hát igen...:)Jöhetne már a Démon,a Baltával :D

Hurri Kán 2011.10.09. 18:10:57

@ladyandhenk:
Szia! :)
Hát, mivel ez egy nyilvános fórum, nem biztos, hogy a megfelelő hely arra, hogy ezt kifejtsem. :DDD

Hurri Kán 2011.10.09. 18:12:00

@julcsi29:
Szerintem... nemsokára itt lesz. :)

Ha páran így folytatják. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.09. 18:12:34

@tek-NONO-logi error: Akkor ez alapján:

Dya: hair touching. +5 charisma, -2 strength, -3 constitution, -5 on willpower saving throws.

Sehi: breakup. -4 charisma, +2 strength.

Újvera: gettig drunk. -3 intelligence, dexterity and charisma, +2 strength, and constitution. +10 on willpower.

Attila: careful planning. +5 intelligence and wisdom, -10 charisma.

julcsi29 2011.10.09. 18:13:48

@gyvy: Remélem igazad lesz :) ! Mit folytatják?Belehúznak !

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:14:12

@gyvy: teljesen megértelek, el is fogadom, ezek után meg sem merek ám mukkanni :P:P:P

Hogy Áll a gipszminta?:P

Hurri Kán 2011.10.09. 18:14:46

@julcsi29:
Lehet, kicsit biztatni kéne őket. :D

julcsi29 2011.10.09. 18:15:27

@ladyandhenk: Picit görgess vissza,szerintem mindent megértesz rögtön :):D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:15:27

@King of Shadows: :D:D::D:D

Dyánál azt a 5 karizmát komolyan gondoltad?:D

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 18:16:09

@King of Shadows: kellene egy kis chaos principium is ide, mert csak fel le jojoznak...szeretnek latni egy minimum 10, de inkabb 50 pontos charismat...vagz strenght and dexterity-t, esetleg robbanekonysag:)

fight! fight! ovoda fight!

julcsi29 2011.10.09. 18:17:24

@gyvy: Tényleg,jogos Lady kérdése :) Mi is van/lesz a mintával ? Ha meglesz,lehet hogy el tudjuk cserélni Neked Veron szájára,hogy lóghasson a falon nálad :D

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 18:17:29

@ladyandhenk: meg a dya a legnomalisabb a csajok kozul, a legoszintebb. helyes kis csitri. porgetnem. a tobbit, oszinten meg sem fognam.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 18:18:12

@tek-NONO-logi error: ez jó összefoglaló.

az új poszban körkérdezek, ha megjön végre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:18:40

@gyvy: Ennek azért örülök, nem is merek belegondolni, h mi lenne a gipszmintád nélkül:)

Hurri Kán 2011.10.09. 18:22:30

@julcsi29:
Á, falon lógva mire megyek vele? :DDD

@ladyandhenk:
Én sem. Nem is értem, eddig hogyan volt meg a világ nélküle. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.09. 18:22:56

@ladyandhenk: Igen, nekem valamiért nagyon szimpatikus. :)

@tek-NONO-logi error: I almost forgot about Peter's whiskey overload ability: +8 strength and constitution, -5 intelligence, wisdom and dexterity.

Oh, yeah! And Kinga has an "enrage" ability, which propels her combat skills to the height of a mountain, but decreases her abilities in the art of diplomacy...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:23:03

@julcsi29: Nem cserélünk, az lesz a bemutató minta a közös shoppunkba!:D Illetve shopjainkba!!! Az lesz sokszorosítva, ha megfelel a paramétereknek!:D

Gondoltam, hogy gondoltad:D

@tek-NONO-logi error: Nos, ízlések és pofonok! Nekem abszolút nem jön be! :D (tudom, h az irigység beszél belőlem csak:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:24:56

@King of Shadows: Örülök neki:), valamiért így vannak ezzel a férfiak:P

julcsi29 2011.10.09. 18:25:44

@gyvy: De hisz azt akartad,nem? :)) Vagy most már az igazi kell? Nem bánom gyűjthetünk arra is :D

Hurri Kán 2011.10.09. 18:27:19

@julcsi29:
Lehet, nem tudom már. Igazi az nem lehet az enyém, elvégre Hajni akarja örökbe fogadni. :D Legfeljebb néha kölcsönkérem. ;)

julcsi29 2011.10.09. 18:27:23

@ladyandhenk: Értettem! :D Mikor hol lehet megtekinteni,izé kipróbálni? :D

julcsi29 2011.10.09. 18:28:46

@gyvy: Szerintem Hajni lesz oly rendes,hogy egy kis időre kölcsönzi Neked :D

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 18:29:28

@King of Shadows: kinga has a pretty high MAN- ipulator ability also, although it works only on losers, but an interesting side note. I would venture that miss pork chops lawyer has a quite good bullshit ability for the group...if she starts it could potentially numb the opponents brain, i will be looking out for that, could be wrong.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 18:31:26

@King of Shadows: whose hysteria ability do you rank highest? this is one skill set that is wildly available at the villa, even with the guys.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:34:14

@julcsi29: nem tudom, tegnap azt beszéltük, h majd Eszter kipróbálja, megnézi, viszont ez csak a Villában megoldható:) Tehát ott, akkor, amikor végre megkapom az áhított mintát:P

Hurri Kán 2011.10.09. 18:34:27

@julcsi29:
Időpontot egyeztetni a titkárságon lehet! :DDD

julcsi29 2011.10.09. 18:37:17

@gyvy: Küldöd a titkárság számát ? :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.09. 18:38:12

@ladyandhenk: Ha a kinézetére gondolsz, az különösebben nem tetszik, a viselkedése viszont igen. Szerintem nagyon jóindulatú. :)

@tek-NONO-logi error: If she is a rules lawyer It would be better to watch out. She might sue any and everyone who might challenge her to a duel. :D

julcsi29 2011.10.09. 18:40:02

@gyvy: Köszi rohanok a tollért,papírért illetve a telefonért :D ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:41:51

@julcsi29: vasárnap van, nem fogják felvenni ma, inkább próbálkozz holnap:P

Hurri Kán 2011.10.09. 18:44:45

@ladyandhenk:
Nonstop ügyintézés van. :P :D

julcsi29 2011.10.09. 18:44:50

@ladyandhenk: Igazad van :( Most mi lesz velem addig ?? :):D

julcsi29 2011.10.09. 18:45:31

@gyvy: Jaj de jó! :) Hát mégis :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.09. 18:45:32

@tek-NONO-logi error: Fecó. "I will oppose all of you at once! ALL OF YOU!!! DO YOU UNDERSTAND??? *starts sobbing*". That was a hilarious scene! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:47:28

@gyvy: @julcsi29: éljen, éljen, non-stop ügyintézés, éljen, éljen:)

Én is kérem a számot:)

Pepita O 2011.10.09. 18:50:29

@ladyandhenk:
@julcsi29:

@gyvy:
Fasza! Most ülhetek a telefon mellett!!! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.09. 18:50:54

Most látom hogy Kinga egy kos nő. :O Akkor már értem, hogy miért olyan, amilyen. Csak egy buta kos...

julcsi29 2011.10.09. 18:51:09

@ladyandhenk: @gyvy: Bármibe lefogadom,hogy amíg elmegyek megcsinálni a vacsit,megjön Hajni az új poszttal :) Márpedig éhes vagyok,muszály....:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:51:11

@gyvy: :P:P:P

Jó, de honnan tudom a többi részét:)?

Illetve honnan tudod, h én vagyok, nem julcsi?:)

julcsi29 2011.10.09. 18:51:50

@julcsi29: muszáj : ) bocsi,az éhség :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:53:40

@Pepita O: nem neked kell, gyvy-nek:) Ő nem tudja majd, h ki hívogatja:)

@julcsi29: jó étvágyat! Amúgy gondolom, h muszáj akar az lenni, nem muszály:P:P (bocsi-pirulva)

Hurri Kán 2011.10.09. 18:55:25

@Pepita O:
Van már mobil is. Vidd magaddal, úgy kényelmesebb. :D

@julcsi29:
Jó étvágyat! :)

@ladyandhenk:
Én mindent tudok. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 18:56:58

@gyvy: A lényegre nem válaszoltál:)(bár, mire számítok, pasi lenni vagy-nagy-nagy legyintés:D)

Hurri Kán 2011.10.09. 18:59:43

@ladyandhenk:
Ha nem tudnék mindent, visszakérdeznék, mi a lényeg? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 19:01:13

@gyvy: még jó, h így nem kérdezel vissza, mivel mindent tudsz:D

Lesz ma vajon Poszt?:O

Hurri Kán 2011.10.09. 19:05:46

@ladyandhenk:
Ezért nem tettem. :)

Reméljük a legjobbakat... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 19:15:57

@fkangi: :D:D:D:D

Nem nehéz kontrollálni azt, ami nem nagyon van, ezt valljuk be:D:D:D:D

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 19:16:52

@King of Shadows: azt hiszem szaddam huszein is vmi hasonlot mondott amikor elkaptak. talan obama, vagyis oszama is.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 19:18:26

@fkangi: ugyes egy csaj. maris 1 percenter lett a tobbi villashoz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:19:50

@ladyandhenk: ebben a megközelítésben végülis....:D következő egy ilyen diploma lesz nekem is...:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:22:02

@tek-NONO-logi error: mitől? egy négynapos gyorstalpalótól???? :DDDD na, ne röhögtess, az a csaj soha, még egy igazi diplomától sem..

Hurri Kán 2011.10.09. 19:22:35

@fkangi:
Jesszus... Még ez is... Gondolom nem volt túl hosszú a tanfolyam. :DDD

MissX 2011.10.09. 19:23:49

jó estét! még nincs új poszt?

MissX 2011.10.09. 19:23:53

jó estét! még nincs új poszt?

MissX 2011.10.09. 19:24:25

@MissX: bocsánat csak egyszer akartam

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:25:50

@MissX: még sehol sámli... Hayny belustult...vagy még mindig szereli az ikeás asztalt..:)

sogeking 2011.10.09. 19:27:10

@fkangi: nálam eredeti bundáskenyér-készítő oklevelet lehet szerezni, igaz az államvizsga elég nehéz

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:29:15

@sogeking: és miből kell szigorlatozni?? szeletelésből ???

sogeking 2011.10.09. 19:30:35

@fkangi: az csak az egyik része, a végén Liluéhoz hasonló titkárnő szerelésben kell tálalni :)

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 19:31:27

@fkangi: csak irigy vagy ra. nyilvan nagyon nehez egy 4 napos agyontroll tanfolyam. en is irigylem. olyan okos es szep. mindene megvan!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:31:43

@fkangi: ( nem mertem tojásfelverést megjelölni szigorlat-témának,mert egyes perverzek rögtön bejelentkeznek a hívószavakra .:DDD )

kemény keleti kommentelő 2011.10.09. 19:32:02

Nem tudom ki hogy van vele, de én már nagyon várom a holnapi tripla posztot. Addig is büszkék vagyunk vvZsuzsi két diplomájára és három nyelvvizsgájára.
HKHV!

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 19:32:09

@sogeking: ha kell vizsgaztato, jelentkezzek ....

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 19:32:54

@Binbir gece: en ugy hallottam beke nobel dijra is jelolnek!

Hurri Kán 2011.10.09. 19:33:33

@fkangi:
Miért, itt ilyenek is vannak? :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:36:45

@sogeking: amire te gondolsz, abban a titkárnő-szerelésben általában nő is van, aki kitölti az inget..:P Lilu meg olyan lapos, mintha faxon jött volna..:D

@tek-NONO-logi error: bevallom, VV Zsuzsira tényleg marhára irigy vagyok, ja..:DD okos, kulturált, cseppet sem közönséges, stb... most megyek, mert az éppen szakadó plafont ki kell támasztanunk:)

Hurri Kán 2011.10.09. 19:39:24

@fkangi:
Már kérdezni se lehet újabban? :D

capa05 2011.10.09. 19:39:42

@Binbir gece: csak tudnám, hogy egy agykontroll tanfolyam mitől diplomás végzettség.
Jó sok pénzért 2 hétvégét eltöltesz és kapsz egy diplomát!!

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:40:14

Fallout

Kinga Strength-1(4), Luck+1(6), Sex appeal, -20% damage resistance, +20% Unarmed damage (against Attila), sneak, speech charisma 5
Dyavetítő Strength -2(3), Agility +2(7), Sex appeal, Charisma +2(7), Intelligence -2(3), +20% damage resistance Charisma 5
Sehh Strength -4(1) Agility +3(8), Intelligence -3(2), Sex appeal, -20% damage resistance charisma 5
ügyvédnő n/a
Vera ld. Attila, Peti, félúton
Veronika Stregth+1(6), Agility+2(7); Intelligence -4(1), +20% unarmed weapons, +20% unarmed damage; -20% damage resistance, -20% speech. Sex appeal; charisma 5

Krissyfurrr 2011.10.09. 19:41:15

Sziasztok!

Friss hús vagyok a kommentelők közt, de már a vv4 eleje óta a rendszeres olvasók táborát gyarapítom :))) Épp ezért nem akarom siettetni az Úrnőt, de már elvonási tüneteim vannak! :D:D:D szóval: posztot, posztot, POSZTOT! :)))))

sogeking 2011.10.09. 19:42:32

bakker, remélem Enikő azért továbbjut

Hurri Kán 2011.10.09. 19:43:49

@fkangi:
Nem tudtam... :DDD

Hinnye, ma is lesz aréna. :D

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:44:06

@csak magamat képviselem: Annamari Strength +1(6), Intelligence+3(8), -20% damage resistance, Charisma 6

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 19:44:27

@sogeking: te tényleg bundáskenyér-perverz vagy. :)

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:45:04

fiúk

Ahmed +20% speech; -20% barter; -20% damage resistance; charisma 6;
Attila +5 Intelligence(10), -2 Strength; +20% speech, sneak, steal, traps, throwing weapons (against Kinga); outdoorsman; Snakeeater; charisma 1
Péter +4 Intelligence(9), +20% speech, sneak, steal, traps, outdoorsman; Snakeeater, charisma 7
Fecó Luck +2(7); -20% damage resistance; Good natured; charisma 4
Krizé Stregth+1(6), Agility+2(7); Intelligence -4(1), +20% unarmed weapons, +20% unarmed damage; -20% damage resistance, -20% speech. Sex appeal; charisma 5
Gergő Charisma +1(8), Luck +1(6), Strength+2(7); +20% damage resistance, Sex appeal; Charisma 7

julcsi29 2011.10.09. 19:47:46

@ladyandhenk: @gyvy: Köszi,megvacsiztam :)és buktam a fogadást,látom még mindig semmi új poszt :(

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:48:31

@sogeking: @capa05: ez engem is érdekel, szerintem sajnos Enikő nem jut tovább, de Anikó se, esetleg Annamarira gondoltál?

avanivi 2011.10.09. 19:49:30

@Binbir gece: Írjál légyszi valamit megint rejtlelekkel.:) Baromira szép volt:) Nem értettem de szép vót.:)Éjszaka megfejtem.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 19:50:16

@csak magamat képviselem: Ahmed:-)))) en falafelnek hivom, de barmilyen arab nev megteszi. Mohamed? Estleg leila?;-)

Hurri Kán 2011.10.09. 19:51:37

@julcsi29:
Egésségedre. :)
Hidd el, már én is tűkön ülök. :D

@tek-NONO-logi error:
Ali baba? Harun al Rasid? Szezám? :D

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:51:59

8-ra legyen, mert bár boldogok a késők, mert ők öröklik ami mindenki más után maradt, de hő. Amúgy vszínű külső az ok, eddig csak egy szabinappal rövidültünk, akkor is a leghamarabb be lett pótolva.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 19:52:16

@gyvy: igazad van, nem abban...:S az csak a hivatalos verzió.:S

@avanivi: :DDD

kemény keleti kommentelő 2011.10.09. 19:53:13

@avanivi: Krisz szurkoló vagyok, nem bízhatok senkiben. Csak azért kérsz ilyet, hogy a nézők szeressenek. De én egy 6x18 éves kubai srác vagyok, átlátok a szitán.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:53:35

@pushpang: kialakult itt egy spontán elemezzük fantasyben és sci-fiben a Villát.

ő-szinte 2011.10.09. 19:53:42

Sziasztok!

Ki vagyok az X faktortól! Hogy rakhatták ki azt a szegény Gergőt aki kibaszott tehetséges és azt a Manson alkatút azt hiszem Attilát?! És ma hajni nem írt semmit?

julcsi29 2011.10.09. 19:53:46

@gyvy: Az Neked nem tesz jót ! Mi lesz így a mintával,ha szétszurkálod ? :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 19:53:55

@fkangi: baszki, halálos az avatarod, mindig zavarba jövök, hogy látsz engem. :D

csak magamat képviselem 2011.10.09. 19:55:54

@tek-NONO-logi error: a Leila legalább szexi, nem is állna jól falafelnek, én egy leilát ismerek, na őt megismerném jobban, de emmönt a vonat.

Hurri Kán 2011.10.09. 19:56:11

@julcsi29:
Nem hajtogatom magam alá ülés közben. Meg különben is be van gipszelve, nem lesz semmi baj. :DDD

capa05 2011.10.09. 19:57:18

Mert Hayny elhanygol bennünket, tiltakozásul avatart váltottam

julcsi29 2011.10.09. 19:58:44

@gyvy: Megnyugodtam! :D Mióta van rajta a gipsz?Nem túl kellemetlen?Remélem kentél alá babaolajat,vagy valami :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.09. 20:00:09

@capa05: pedig jó volt, ebben nem találom az esztétikát, pedig keresem.

Hurri Kán 2011.10.09. 20:02:47

@julcsi29:
Kellemetlen, de hát a művészetért áldozatot kell hozni. :D

foxglove (törölt) 2011.10.09. 20:02:59

@csak magamat képviselem: perks:
Attila: Lady Killer/Terrifying Presence
Gergő: Confirmed Bachelor
Krisz: Quick Draw
Csaba: Math Wrath
Dya: Animal Friend

Talpig Jimmy 2011.10.09. 20:03:57

@capa05: nekem is van ilyenem, de én gyáva vagyok :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.09. 20:10:28

@csak magamat képviselem: ja! nem olvastam vissza az egész napot, de nagyjából megértettem, csak nem tudtam honnan van.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 20:13:14

@foxglove: Falafel: cleaning lady
Annamari: gnome charmer
Peter: casting couch
Kinga: potatoe friendly
Soseszoda: virgin (almost)
Eszter: + 30kg
Veronika: duck power
Vera: key smith

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:23:52

@pushpang: látlak is!!! :DDDDD úgyhogy még éjszaka is vigyázz, elkapcsolsz-e a Belevalóról!! :DD

@fkangi: kieg.a szabad ország témához: Demokrácia az, amikor 2 farkas és 1 bárány szavaz arról, mi legyen a vacsora..:D

sogeking 2011.10.09. 20:25:18

hú, ez jó ötlet - bár nem fantasy, de musical/operett :)

Attila - Dracula
Dya - Hair
Cris - Kabaré
Veronika - Csókos asszony
Péter - Az operház fantomja
Csaba - Mozart
Seher - Macskák
Vera - Fame
Bandika - La Mancha lovagja
Zizi - A dzsungel könyve

Hódos Hajnalka 2011.10.09. 20:27:23

a Zúrnőnek 38.6 a láza és deglend, mert egy szál pendelyben futkározott és már a tanyán is csodálkozott ma, miért rázza a hideg.
meg más bajok is gyötrik (nem giliszta).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:27:26

ajjaj, Lilu ma meg már nem is fax, hanem egy gyenge fénymásolat..
hogy lehet egy ilyen halvány tónusú nőre egy ilyen színű ruhát ráadni?????

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:29:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: legközelebb októberben már vegyél fel bugyit! :P:DD
jobbulást! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 20:29:18

@gyvy: meddig leszel begipszelve?:)
Azta, te tűkön ülsz? Igazi fakír.....:P

@julcsi29: miben fogadtál?:)

Hurri Kán 2011.10.09. 20:29:25

@fkangi:
Nemhogy a pijócás ember, mán a fotosopp sem segít rajta? :D

fran7 2011.10.09. 20:31:02

Veron mint Geronazzo...

Frenk a hal 2011.10.09. 20:31:06

veronikának bajusz figyel ott??!!

julcsi29 2011.10.09. 20:31:07

@ladyandhenk: Konkrétan azt írtam : bármibe lefogadom :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 20:31:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jobbulást kívánunk!!!

Beengedtem a kutyát, mert mínuszt mondanak!:(

julcsi29 2011.10.09. 20:32:14

@fkangi: Jé,én azt hittem Lilu a függönyt kapta magára sebtiben :)

MissX 2011.10.09. 20:32:16

annyira neztem az x aktakat a coolon, hogy majdnem lemaradtam :(

Hurri Kán 2011.10.09. 20:32:19

@ladyandhenk:
Amíg tökéletes nem lesz az alkotás. :DDD Még ennél is tökéletesebb. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:32:23

@gyvy: azokkal a combokkal és bocitérdekkel már nemigen lehet segíteni fotoshoppal sem...:D viszont tök jó önbizalomnövelő tréning megnézni esténként ..:DD

@sogeking: mindenre jó??:O:D

foxglove (törölt) 2011.10.09. 20:33:43

jesszus, pont Annamari oktat a női tartásról...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:33:52

@julcsi29: ó, én meg azt hittem, felöltöztették.. de így már értem..:D és nem szólnak neki, hogy valami ruhát vegyen magára???

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 20:34:09

Kitszpfel kulonleges kepessege: a hirhedt kubai terrifying felules!;-)))
Kozben bta krisznek: a noknel nem szabad tulzasba vinni a nyalast.

Frenk a hal 2011.10.09. 20:34:31

a kubai vödör festi magát?? előbb a veronika bajsza most meg ez...még 1 ilyen megállapítás és tök lelombozódom

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:35:14

@tek-NONO-logi error: úgy látom, a legfontosabb magyar kifejezésekkel tisztában vagy..:DDD

Emanuelle 2011.10.09. 20:35:54

BTA tök jó fej kezd lenni, a Halál Angyalából már kezd igazivá válni.

A Krisz/Veronika jeleneteket pedig egy az egyben be lehetne vágni egy most futó brazil/argentin/mexikói szappanba, nem lógna ki

MissX 2011.10.09. 20:35:56

miert emelgetik azt a vodrot? ez valami feladat?

julcsi29 2011.10.09. 20:35:58

@fkangi: Szerintem örülhetünk,hogy a sötétítőt és nem a csipkét vette magára :)

MissX 2011.10.09. 20:37:43

dYa kopje mar ki ami a szajaban van. akkor talan erthetoen eszelne

sogeking 2011.10.09. 20:37:50

@fkangi: igen, de lehet, hogy egy kis zene hatásosabb :)

www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 20:37:51

Soseszoda ovodaban van, panasz, panasz, nem nezz dya szemebe...

haruka 2011.10.09. 20:38:52

@sogeking: még jó, hogy nem két Kingával beszélt Dya, akkor kő kövön nem maradna valószínűleg! :D

Emanuelle 2011.10.09. 20:39:23

BTA felcsapott párterápiás tanácsadónak?

Frenk a hal 2011.10.09. 20:39:23

annamária kapjon fésűt a fejébe degyorsan

Hurri Kán 2011.10.09. 20:39:27

@fkangi:
Azok mán úgy maradnak. :)

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 20:40:20

@Emanuelle: Vitatkozz, szolj mire jutottal:-) jaj, szegeny szoda, 2 evig volt egy szar kapcsolatba, h kituntetest ne kapjon.

haruka 2011.10.09. 20:40:23

@ladyandhenk: haliiii! engedd is, nehogy baja essen szegénynek! :)

capa05 2011.10.09. 20:41:42

Ha már megrendült Hayny egészsége akkor nem tiltakozom.

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 20:41:50

Szodat megijeszti a szerelem:-))))))

Emanuelle 2011.10.09. 20:43:04

@tek-NONO-logi error: valamiről lemaradhattam, ki az a szoda?

tek-NONO-logi error 2011.10.09. 20:43:25

Kriszek dick sapka! Csodas!

csak magamat képviselem 2011.10.09. 20:43:25

@Emanuelle: ma sincs tévém, de örülök, ha BTA-ról ilyen véleményt olvasok.
Már csak azt írja be valaki, hogy Attila ma úgy baszta le Kingát, hogy öröm volt nézni... :)

Hurri Kán 2011.10.09. 20:43:49

@foxglove:
Ennek valóban van egy diszkrét bája... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 20:43:56

@haruka: nem lenne baja, de úgy bújt, meg most rövid is a szőre:D A másik bezzeg holnap majd fölényeskedik vele, h ő bezzeg:D nem, ezért pusztulj:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:44:31

@julcsi29: vagy a fiúk nagy örömére a függönyzsinórt..:D
@sogeking: hát, ahhoz hogy ilyen kategória legyek, még jópár reinkarnáción át kellene mennem..
@gyvy: megtapogattam a térdeimet és hálát adtam a Jóistennek..:DD

Zelefánt 2011.10.09. 20:45:31

@Emanuelle:
Jedinek...Az Erőd átmenetileg gyengül majd...Ám aztán..minden eddiginél erősebb leszel...
(Vagy épp körzeti orvosnak...)

Hurri Kán 2011.10.09. 20:45:52

@fkangi:
Ha ő tekerné magára, nem tudom, mekkora öröm lenne. :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 20:46:46

@julcsi29: Ótvar egy zsákruhát lőttek rá!

@Emanuelle: Egyetértek, Annamária jó tanácsokat ad. Dya és Kinga meg csak varnyaskodnak!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 20:47:07

@haruka: nahát, előbb köszöntem is, szimplán, de eltűnt:S:S:S

Emanuelle 2011.10.09. 20:47:51

@csak magamat képviselem: BTA fan-e vagy?

Kinga és Attila Dyára vetették ki a hálót, most éppen nagy az összhang. Attila a konyhában osztotta az észt meg a stratégia csínját-bínját Kingának, aki szokása szerint irdatlan gusztustalanul zabált valamit. Iszonyat az a csaj, ráadásul tök hülye, szóval Attila tényleg a farka után megy, nem elég, hogy pszicho, még ízlése sincs. Állítólag évek óta csak prostikkal volt együtt, biztos Kinga valamelyik ribitípust idézi fel benne.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 20:48:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: get well as soon as possible. c-vitcsi a fő, meg főjön a kamillatea, inhalálhatsz is, szigetkört, tanyakört ilyenkor már rétegesen, sapkában akár, ez nem volt egy jó gondolat.

julcsi29 2011.10.09. 20:48:41

@fkangi: Hát nekem az eddigiekből nem feltétlenül tűnt úgy,hogy a fiúk örülnének Lilunak függönyzsinórban..kérdezzük meg :) Fiúk örülnétek ? :D

sogeking 2011.10.09. 20:51:17

Seher olyan aranyosan nevet

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:51:17

@gyvy: ügyes voltál, ülj előre! :P:DD

@julcsi29: reprezentatív felmérésünkhöz itt az első önkéntes válaszadó..:D

haruka 2011.10.09. 20:51:35

@ladyandhenk: sose baj :) imádom, amikor azt írod, hogy az egyik kutya fölényeskedik a másikkal. megnézném. :D
jaj, képzeld, meg vagyok bolondulva teljesen :D de nem offolok ide :D

csak magamat képviselem 2011.10.09. 20:52:52

@Emanuelle: Avvagyok, hát. Attilafan is, csak mérsékelten, majd ha ő is mérsékli a szociopata értékrendjét. Az ízlése meg rossz, igaz a választék is (de az a kevésbé rossz).

Emanuelle 2011.10.09. 20:53:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A fokhagymás mézes cuccot próbáltad már?
Most a lényeg a lázcsillapítás. Éjszakára meg izzadás kéne (nem páros mostan), ehhez valami meleg italt kéne inni, plusz meleg lábfürdő, zokni, betakaróz, éjszaka többször hálócuccot vált. Get well!

Hurri Kán 2011.10.09. 20:54:03

@fkangi:
És jó lesz az nekem? :DDD

capa05 2011.10.09. 20:54:15

@julcsi29: különösebben nem kedvelem, csak 1 alkalommal megnézném.

Emanuelle 2011.10.09. 20:54:51

@sogeking: Ja, én is csípem a szamárhangot!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 20:55:21

hát, ez az egymás parodizálása egy tragédia....

dr. gernika 2011.10.09. 20:56:28

Péter szarul parodizál

Hódos Hajnalka 2011.10.09. 20:57:41

köszönöm, vasból vagyok.
az idegeim is.

julcsi29 2011.10.09. 20:58:39

@capa05: Oké,ez eddig egy szavazat :)

Hurri Kán 2011.10.09. 20:59:21

@fkangi:
Maximum ha elfogy a vörösbor! :P

Emanuelle 2011.10.09. 20:59:23

Híííj, de ocsmány ez a ruha Lilun

sogeking 2011.10.09. 20:59:29

a mai becherovka helyett iszom egy multivitamint (a kommentben termékmegjelenítés található)

dr. gernika 2011.10.09. 20:59:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kell is ehhez a ruhához. Sztem Lilu már direkt téged provokál.

MissX 2011.10.09. 21:00:58

gergoooo! sapka le! most!

Emanuelle 2011.10.09. 21:01:05

Csaba felfedezett némi rúdtáncot Sehi táncában:-)

MagasMacska 2011.10.09. 21:02:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A Zúrnő feküdjön ágybb, igyon citromos teát és forralt bort! És gyógyuljon!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 21:04:02

@gyvy: @sogeking: Az AA csoport mai ülésén köszöntsük az absztinens sogekinget!

@Emanuelle: vajon, miért???:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: finom célzásod értettük ám! :P:D

capa05 2011.10.09. 21:05:51

KInga hisztijét kihagyták eddig -nem volt túl jó ez tény

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 21:06:16

@capa05: ja, akkor nem ki:D, hanem mi:D:D:D:D

Anyám, ilyenen rinyálni.........

dr. gernika 2011.10.09. 21:06:21

Öööö a Kinga rucijában én se lettem volna hajlandó riszálni. Direkt adtak be nekik ilyen borzalmas szarokat?

sogeking 2011.10.09. 21:07:21

@ladyandhenk: ha megduplázom a bundás kenyér adagom, talán bírni fogom

Hurri Kán 2011.10.09. 21:08:23

@sogeking:
Tunkold becherovkába, úgy még inkább bírni fogod.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 21:12:13

@Emanuelle: @pushpang: Melyik sügér adott rá olyen ocsmány zsákruhát?!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 21:13:03

@ladyandhenk: Szerintem most jött ki nála több hét feszültsége.

Hódos Hajnalka 2011.10.09. 21:14:02

ó, nekem is írjatok e-mailt! perverz, arcpirítóan szexuális tartalmúak előnyben!

haruka 2011.10.09. 21:14:32

@ladyandhenk: okés! :)

jézus, most nézem, Lilut hogy vastagítja ez a ruha, wow!

capa05 2011.10.09. 21:15:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a gyógyulás útjára látszol lépni!

Hódos Hajnalka 2011.10.09. 21:17:08

@capa05: dehogy, félrebeszélek a láztól. majd holnap moderálom saját magam. :))

Frenk a hal 2011.10.09. 21:17:09

kubai diósapkás vödör ideggyenge. igazából ilyen szempontból jól illik a malac molesztáló fésületlen központi tartógerenda-derkerú annamáriához

julcsi29 2011.10.09. 21:17:33

Ez a zene,ami most megy,legalább ezért érdemes volt !

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 21:18:15

@sogeking: csak nehogy félreküldd.. nagggyon szar utána magyarázkodni..:DD

Mme Chauchat 2011.10.09. 21:18:40

@Frenk a hal: magam sem mondhattam volna szebben

capa05 2011.10.09. 21:19:14

azért AM rendesen bevitte az erdőbe a kubai "ászt"

nathalie 2011.10.09. 21:19:37

hajrá péter, hajrá attila :D:D

Mme Chauchat 2011.10.09. 21:19:48

Kérem, ha valakinek terápiára lenne szüksége, szóljon

sogeking 2011.10.09. 21:20:07

@fkangi: igazad van, inkább elküldöm mindenkinek

dr. gernika 2011.10.09. 21:20:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mit szedtél te be lázcsillapító helyett? :)

Hurri Kán 2011.10.09. 21:20:35

@fkangi:
:DDD :DDD

@nathalie:
És hajrá BTA! :DDD

capa05 2011.10.09. 21:21:11

Hát Péterre sem kötnék életbiztosítást ha AM-et magára haragítja..

Hurri Kán 2011.10.09. 21:21:13

@Mme Chauchat:
Hamarosan... még egy-két öfi, és szükség lesz rá.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 21:21:28

@Frenk a hal: @capa05: Krisztofóró lebőgött!!! Annamária jól játszik!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 21:21:41

@sogeking: :DD
mondjuk, én csak hallottam valakitől a dolgot....:DDD

Mme Chauchat 2011.10.09. 21:23:00

@gyvy: rendben. A Varázshegyen leszek

Zelefánt 2011.10.09. 21:23:14

Senkiházéde hamar túltette magát élete szerelmén...

julcsi29 2011.10.09. 21:23:24

Még szerencse,hogy nincs D matracom,így legalább nem kell kiöltözni este alváshoz :)))

Frenk a hal 2011.10.09. 21:23:56

@julcsi29:
ezt én sem értettem. mármint a kiöltözést :-D

Hurri Kán 2011.10.09. 21:24:32

@fkangi:
MMKK! :PPP

@Mme Chauchat:
Szerintem fel foglak hamarosan keresni. Lehet, a segédekre is szükség lesz. :)

dr. gernika 2011.10.09. 21:25:02

na, ez az izé mikor indult Shadi és Dya között?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 21:25:28

@haruka: írtam!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: h venné ki magát, ha nőként írnék neked ilyen tartalmú dolgokat?:O Vagy annyira jó nő tetszik lenni? Mert akkor bevállalom:D Csak a párom meg ne tudja: pssszttttt

Hurri Kán 2011.10.09. 21:25:31

@julcsi29:
Ahhoz ki kell vetkőzni. :D

Zelefánt 2011.10.09. 21:26:14

Pezsgőt inni Lilu cipőjéből...

Emanuelle 2011.10.09. 21:27:01

Attila nem érti, hogy lehet, hogy egy nő hozzábújik egy pasihoz, anélkül, hogy az késsel kényszerítené.

Románckodás:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.09. 21:27:07

@Mme Chauchat: én románckodni akarok, ha nem gond.

dr. gernika 2011.10.09. 21:27:25

románckodni! velem még senki sem románckodott. :(

foxglove (törölt) 2011.10.09. 21:27:37

@gernika: semmikor. feladat volt, hogy együtt aludjanak, csak ezt ügyesen elfelejtették megemlíteni

Emanuelle 2011.10.09. 21:27:49

@gernika: Ez a D matrac mágikus hatása

Hurri Kán 2011.10.09. 21:27:57

@Mme Chauchat:
Ha tudom, h jó kezekbe kerülök, kivárom.

csicserierika 2011.10.09. 21:27:59

Gergőnek összenövése lesz Seherrel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 21:28:05

@gyvy: Te inkább gipszelj:D De ez nagyon jó, tényleg ki kell vetkőzni:D:D:D

capa05 2011.10.09. 21:28:13

A holnap is jól alakul. Lehet hogy Attila rossz lóra tett?

julcsi29 2011.10.09. 21:28:38

@gyvy: Ugye hogy ugye ? :)Dyácska meg
öltözni szokott(meg a többiek is) :DDD

capa05 2011.10.09. 21:28:53

@csicserierika: Eddig nem úgy ahogy szeretné.

sogeking 2011.10.09. 21:29:13

egy bundás kenyérért cserébe mindenkivel románckodok, már a 8. fejezetnél tartok a Hogyan legyünk 18 éves kubai macsók könyvben, úgyhogy menni fog :D

btw. mi a mai KÖKI nyeremény??

Emanuelle 2011.10.09. 21:30:00

Jóccakát mindenkinek. Rám még vár a Királyok harca utolsó 100 oldala.

Hurri Kán 2011.10.09. 21:30:04

@fkangi:
Ha valaki nem bírja a piát, akkor ne akarjon utána e-mailt küldeni. :DDD

julcsi29 2011.10.09. 21:31:13

@capa05: Nekem is tetszett az előzetes :)))

Lasombra 2011.10.09. 21:31:19

na, 8 óra buszozás után erre kell hazajönnöm, hogy támad bent az iszlám veszedelem?! hát ezért küzdött Hunyadi?!?!?

akarom mondani, szevasz mindenki!!

sikerült elcsípnem az uccsó 2 percet. de elég sűrű volt.
most iszok valami töményet. :'-(
aztán visszaolvasok, hogy hogyan fajulhattak idáig a dolgok.

jól látom, Bandi volt a cserejátékos?

sogeking 2011.10.09. 21:31:19

@gyvy: most már azt is mondd el, hogy milyen emailt küldött neked :)

MagasMacska 2011.10.09. 21:31:45

@capa05: Hát, most Gergő eléggé egyértelmű volt. Legalábbis holnaputánig.

Kardhal.0 2011.10.09. 21:31:57

Isten bizony, ezt holnap kipróbálom! Megmondom az embernek, hogy románckodni akarok. Kíváncsi leszek az arckifejezésre. :)
Bár ha jól sejtem, zsigerből félre fogja érteni. :D

csicserierika 2011.10.09. 21:32:03

@capa05: csak a kamerák akadályozzák...most még :)

dr. gernika 2011.10.09. 21:33:16

@Emanuelle: Ja, meg egyéb önös érdek nélkül.

@foxglove: Akkor nem maradtam le semmiről.
Egyébként rájöttem kire emlékeztet Shadi. Ha az a típus, ami egy régi ismerősöm, akkor tündéraranyos cukifalat, de csalfa. Az a kutyaszemmel bámulós, "nem tudom, hogy, csak megtörtént" típus.

julcsi29 2011.10.09. 21:33:33

@ő-szinte: A Zúrnő lázas beteg :(

julcsi29 2011.10.09. 21:34:42

@ladyandhenk: Én is szoktam,ez bűnnek számít?Nem múlhat el anélkül nap.

Hurri Kán 2011.10.09. 21:34:48

@ladyandhenk:
A gipszeléshez kivetkőztem, hidd el. :D

@sogeking:
Egyelőre még én sem értem. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 21:35:35

@gyvy: á, réccegen az ember ne irkafirkáljon! :DD józanon, de félre, na az.....:DD
@sogeking: ja, nem vele... :DD majd csak két nap múlva tart ott a kapcsolatunk..:DD és mondom, hogy csak valaki, mesélte, akinek az unokatesójának a sógorának a szomszédja ismert valakit, aki hallotta a nagyapjától, hogy az látta...:DDD

dr. gernika 2011.10.09. 21:38:20

@ő-szinte: Meg tegnap se. Eddig én sem tudtam, de úgy látom, dögrováson van.
Jobbulást, Hayny!

Turambar 2011.10.09. 21:41:35

@Emanuelle: Királyok csatája lesz az. ;)

ő-szinte 2011.10.09. 21:41:59

@gernika: Bakker! A tegnapi fel sem tűnt. ez azért durva. monjuk az furcsa volt, hogy Dr. nagyseggről semmi és az új gyerekről sem sok infó van.

haruka 2011.10.09. 21:43:50

@ladyandhenk: válaszoltam! :)
megyek alukálni, jóccak mindenkinek!

capa05 2011.10.09. 21:45:05

@ő-szinte: Az utóbbi az online adásban aktív volt.Hát a leányzót egyszer lehett látni.Ha nem lenne ekkora fel se tűnt volna

csak magamat képviselem 2011.10.09. 21:47:21

@julcsi29: háhallodhülyevagy? a szüleik polcain ha akad is néhány papíralapú tárgy, ők odabent biztos nem hagyták, hogy ezt a ragályt átörökítsék rájuk. tisztelet a kivételnek. Annamari, Vera, meg talán az új tud olvasni, a fiúkból Ahmed és Csaba. Attila monitorarc, Fecó inkább orális kultúrájú hagyományőrző, Gergő hagyjuk, Péter talán-talán, de ő is monitorarc ehhez. Krizé totál felejtős. Szerintem olvass, hogy kipihend az estéket, már azért is megéri. 8) én erre használom.

ő-szinte 2011.10.09. 21:47:51

@capa05: tegnap hánykor volt a feladat? Mert én valahogy lemaradtam róla. pedig megnéztem volna a riszát. Főleg Eszterét. irtó vicces lehetett abban a ruhában.

capa05 2011.10.09. 21:52:21

@ő-szinte: Amikor bekapcsolódtam sajna akkor már lement a risza csak Kinga hisztizett Attila meg győzködte.
Ma végig pörgettem az éjszakai online adást de nem láttam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 21:53:07

@julcsi29: nálunk akármilyen családi buli van, a fényképek felén az látható, hogy felváltva olvasunk..:D és szerencsére már a gyerek is..:Hajdú-Bihartól a Balcsiig végig, pedig fiú és 9 éves :)

ő-szinte 2011.10.09. 21:54:13

@capa05: Hol pörgetted végig? Vissza nézném.

julcsi29 2011.10.09. 21:54:23

@csak magamat képviselem: :DDD Minden este olvasok,és nem csak itt,hanem az ágyban,párnák közt is,anélkül szerintem el se tudnék aludni :)) Egyébként én a szüleimtől örököltem a könyv szeretetét,de tök igazad van,ma már nem túl divatos :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 21:55:01

@julcsi29: szörnyű, gyalázat, hisz a vv-ben sem olvasnak:P Ma már nem sikk:P

Tudod, nekem sem telik el nap, h ne olvasnék, itt a hv, a sok komment:):)

Egyénként én is szoktam, és nagyon fontosnak is tartom... ( a vv-t meg senki nem nézi, mert mindenki Spektrumot néz, v már a pincében van a tv):P

@haruka:

jó éjt:)

@csak magamat képviselem: egyetértek!!!

@gyvy: úgy gondolom, h nekem más pasi is kell ehhez:P

julcsi29 2011.10.09. 21:56:50

@fkangi: Dicséretes ! Jó nevelést kapott a gyerek,meg jó géneket örökölt :DDD

capa05 2011.10.09. 21:59:11

@ladyandhenk:
Az olvasás valóban fontos, de sajna a mai könyv árak mellett majdnem luxus.
A könyvtári hálózat sem a régi...

julcsi29 2011.10.09. 21:59:13

@ladyandhenk: Én nézem,és a tv itt van a szobában :D De olvasni is szoktam.Egyébként a tavalyi szériánál végig ezen csodálkoztam,ha tőlem megkérdik,mi hiányozna a legjobban ott bent,egyértelműen a könyv lenne az első :) !!!Na ezért is nem jelentkeztem :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:03:14

@gyvy: nem, hanem másik alanynak:)

@capa05: ma már olyan akciók vannak! Sok szar máson lehetne spórolni!!! Csak akarni lehetne:D

@julcsi29: én is így vagyok:D Kell a könyv, a tv nélkül meg lehet lenni!:D

julcsi29 2011.10.09. 22:04:27

@capa05: Igazad van,ténylag horror amit egy-egy jó könyvért elkérnek :( Én nagyon sokat vettem használtan,antikváriumban illetve aluljáróban :)

beacska 2011.10.09. 22:08:47

@ladyandhenk: persze, hogy nem olvasnak bent: nem képernyőképes, nem társasági, unalmas. Ha vki olvas, nem történik vele semmi...meg nem lehet követelni tőle, hogy megossza a gondolatit.

beacska 2011.10.09. 22:10:09

@capa05: mi már csak e-bookról nyomjuk sznob módon, nem tehessük meg magunknak, hogy megvegyük. A könyvtár meg néha elég elmaradott....meg úgy kell sorban állni egy-egy jó könyvért.

liberaliskonzervativ 2011.10.09. 22:12:46

attila meg gergo mikor veszett ossze?nezte vki tegnap az onlinet?

beacska 2011.10.09. 22:14:52

képzeljétek, tegnap elkövetkezett az, amit álmomban sem szerettem volna: összevesztem az apukámmal a ValóVilág miatt: azzal kezdte, hogy ő nem szeretné, ha a fia AM-val szexelne, utána jött, hogy a VV5 legjobb nője Dya, és Eszter egy iszonyat rAnda nő. Ezen úgy felhúztam magam, hogy leostobáztam az öreget...:(((

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:16:50

@beacska: ne bántsd, mégiscsak az apád.. elég lesz, ha íratsz neki egy új szemüveget..:D

capa05 2011.10.09. 22:17:02

@beacska: És a tesód szeretné?

beacska 2011.10.09. 22:18:53

@fkangi: mondtam is neki, hogy arra kell rájönnöm, hogy az én okosnak hitt 66 éves apám a külsőségek rabja, az nagyon lelombozó :((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:20:07

@beacska: szióka!!!

1, persze, h nem szeretné, ki szeretné! Ha már bent van, akkor úgyis mindegy, h mit mond!
2, Eszter osztán miért lenne ronda? Egyfolytában mosolyog! Nekem ez tetszik!
3, Dyától kiráz a hideg!
4, férfi, Édesapád is, nem is hazudtolta meg magát!:D
5, Sajnálom!

beacska 2011.10.09. 22:20:30

@capa05: :)) én még azt sem bánnám, sose szóltam bele a nőügyeibe. Ill. (húúú) egyszer, amikor vega csaja volt, hogy jól gondolja meg, mert aki nem tud egy jót enni sem, az hogy engedi el magát? ;D

julcsi29 2011.10.09. 22:21:23

@beacska: Megértelek,nemrég hasonló szituba keveredtem apuval,igaz nem a villa miatt,de nem volt jó :( Kitartás !

beacska 2011.10.09. 22:22:44

@ladyandhenk: 2. mi is ezt mondtuk, hogy kifejezetten szép az arca. és azóta néztem is, nem is olyan dagadt. Kövérkés, de ki nem az? Petit is ezért csúfolják az ostobák ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:23:06

@beacska: eredmény?:D

Nem véletlenül van a mondás, h a férfi a farkával gondolkodik!

beacska 2011.10.09. 22:24:09

@julcsi29: az oké, hogy az anyu nagyon szép lány volt anno, meg engem is megdicsér, ha fogyok, de hogy lehet ilyen korlátolt (fejcsóva)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:25:00

@beacska: jaj, azt nagyon nem szeretem, ha külső alapján ítélnek!

Eszter nő, nem vmi gebe gágogó liba! Péter meg amolyan normális, nekem jobban bejön a testalkata, mint pl csabáé!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:25:16

@ladyandhenk: /volt már, hogy imádkoztam ezért az opcióért..:D;) /
@beacska: Eszter szerintem is szép csaj, pont azért, mert természetes és mosolygós .

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:26:37

@ladyandhenk: egy szép, házinevelésű férfipocak igen vonzó tud lenni.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:27:17

@beacska: férfi:(:(:(

Nekem mindegy a külső! Bár, nem szeretem, ha nagyon vékony valaki, mert az abszolút nem egészséges! De ez a mai divat. Ettől sírnom kell! Na már most Dya is ilyen, nekem ez a legnagyobb bajom vele!
Nekem, jelenleg Eszter tetszik a legjobban!

beacska 2011.10.09. 22:27:38

@ladyandhenk: áááá, már lapátra került ő is...azért sajnáltam, mert csendes, aranyos volt...de hát VEGA...még jó, hogy nem szült neki gyereket ;D

capa05 2011.10.09. 22:27:48

Na tessék Gergő ráült a malacra

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:29:19

@fkangi: igen, utána le lehet vágni:D, és házi húsod lesz?:D

Én az egészséges alkatú embereket szeretem! Peti az, nincs vele semmi baj pl!

capa05 2011.10.09. 22:29:38

Már megint kibékült a két lökött?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:31:48

@beacska: na, most sok embernek nem fogok tetszeni! De a vegetáriánus életmód nem egészséges! :D

És pl beácska sem tűri meg a családban:D

beacska 2011.10.09. 22:33:03

@fkangi: én nem is tartom normálisnak, ha egy 30 feletti férfinak kockahasa van. Az gyanús. Kompenzál vmit. Az én férjem pl. 40 felett pocakosott meg, de huszonévesen is "kisportolt" testalkata volt. Szereti is az életet ;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:33:12

@ladyandhenk: nem vágósúlyról beszélek, csak egy kis pocakról, teeee...:D
@capa05: melyik kettő?

beacska 2011.10.09. 22:33:37

@capa05: ki kivel? (HetiHetes miatt nem nézem :()

beacska 2011.10.09. 22:35:10

@ladyandhenk: hát a kismamáknál biztosan nem egészséges. Meg a kamasz gyerekeknél sem.

MagasMacska 2011.10.09. 22:35:44

Ez a Sehe olvasni sehe tud...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:36:41

@ladyandhenk: az ember fogazat és gyomra mindenevésre "lett tervezve". ettől függetlenül, egészséges felnőtt nyugodtan lehet vega, ha a tejterméket és a tojást nem zárja ki az étrendből, szerintem semmi gáz. te kérdezzük majd meg a koleszterinszint-szakértőnket, Turambart..:D
@beacska: ennyi, ehhez nincs mit hozzáfűzni :DD

Hurri Kán 2011.10.09. 22:36:51

@beacska:
Senkinél nem az, hacsak nincs valami olyan betegséges, ami miatt nem ehetsz húst, köszvény pl.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:39:13

@gyvy: maradj a gipszelésnél, mert most hülyeséget mondtál! :P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:39:28

@fkangi: jól van, na:P:P:P

@beacska: nem csak náluk, az ember húsevésre lett teremtve:)

@MagasMacska: és még beszédhibás is, sőt nem csaő, bent:)

beacska 2011.10.09. 22:41:36

@capa05: az ő civódásuk sokkal inkább hihető, mint az Attila-Kinga-féle. Ők aranyosak, bár már őket is unom...kitalálhatna már az Attila-Péter szerelmespár is vmit ;D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.09. 22:42:06

Eszter sokkal fiatalabbnak néz ki, mint Kinga!

julcsi29 2011.10.09. 22:42:39

@gyvy: Ebben igazad van,ízületi betegségeknél kifejezetten jót tesz,ha az ember hanyagolja kicsit a húsevést :)

Hurri Kán 2011.10.09. 22:42:42

@fkangi:
Nem mondtam hülyeséget. :P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:43:35

jut eszembe,húsról:
Vendég a kínai büfében:
- az ott mi?
- csiike..
- az ott, mellette??
- maaha.
- és az a sarokban?
- kuta
- kutya??? az nálunk tiltott!!
- akkor csiike...

capa05 2011.10.09. 22:44:10

@beacska: az éjszakai online ban Veronika borzasztóan meg volt sértődve cifrábbakat mondot annál amit az öfiben bejátszottak.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:46:19

@gyvy: de-de! :P:DD de elnézem neked..:P:P:DD

@julcsi29: de ez nem jelenti azt, hogy vegának lenni káros.
én húsevő vagyok, de a tesóm, aki gyógyszerész, évek óta vega és köszöni, jól van, biokémiai hátterével tisztában van, tudja is, hogy miről van szó.

beacska 2011.10.09. 22:46:51

@capa05: azt még nem néztem. de nem baj, az ő viselkedésükben nincs logikai baki legalább

beacska 2011.10.09. 22:49:20

nnna, nézem az élőt. Mi a feladat?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.09. 22:49:27

@fkangi: jól van, na:DDDDDDDDDDDDD

Este van:D

Jobb is, ha megyek csucsulni! Jó éjt mindenkinek! Jó pihenést!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:49:37

@csak magamat képviselem: mindannyiunk véleményét összegezve megkapjuk a cikk tartalmát :D csak jók vagyunk..:)

capa05 2011.10.09. 22:51:40

@beacska: Jósolni kellett egymásnak (pároknak) névtelenül de akire vonakozik véleményt kell mondani.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 22:51:53

az vicces, hogy a medúza egészséges táplálék. fene gondolta volna, főleg mivel nyersen és élő állapotban nem tűnik annak.

Hurri Kán 2011.10.09. 22:53:00

@fkangi:
Óhhh... nemeslelkűséged úgy meghatott, hogy elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. :)))

csak magamat képviselem 2011.10.09. 22:53:39

megyek én is onlájnföldjére.

beacska 2011.10.09. 22:54:01

mondtam ma már? MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA!!! ? (bocs)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:54:23

@gyvy: na, ne ríjjál! :DDDD az az áldott jó szívem! :P:DDD

julcsi29 2011.10.09. 22:55:19

@fkangi: Bocs,akkor én félreértettem valamit,szerintem egyik állapot sem káros,és megértem mindkét fél álláspontját,valamint úgy gondolom,mindenki azt egye,amitől jól érzi magát :)

csak magamat képviselem 2011.10.09. 22:56:01

ez azért fordítva van kicsikinga, igaz a levél

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:56:46

@julcsi29: utolsó félmondatodra: az intelligencia jele a tolerancia :)) :*

beacska 2011.10.09. 22:57:31

@julcsi29: én két kamasz gyereket nevelek, nem hinném, hogy egészségesen fel lehetne nevelni őket hús nélkül. Vékonynak vékonyak lehetnek, de hogy nem "izmosak", az biztos. Plusz, még az is lehet, hogy a sok kenyértől egészségtelenebbek, mint a többiek...

csak magamat képviselem 2011.10.09. 22:58:11

@beacska: bocsánat, de erre nincs bocsánat!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 22:58:17

Kingának volt egy feje, miközben Gergő felolvasta a róla és Seheréről szóló sztorit..

beacska 2011.10.09. 22:58:38

@csak magamat képviselem: igen. Találgatják, hogy ki írhatta

Hurri Kán 2011.10.09. 23:02:20

@fkangi:
Jóvammá, nem ríjjjok. :D

csak magamat képviselem 2011.10.09. 23:02:35

konfliktust! konfliktust! konfliktust!
mélyedjetek el a levelekben, ne nevetgéljen az egész bagázs. legalább Attila kimarad (ebből is).

beacska 2011.10.09. 23:02:51

www.valovilag.hu/cikk/503547

mit kéreti magát Veronika ennyit???

capa05 2011.10.09. 23:03:57

Jó éjt a tovább kitartóknak!

csak magamat képviselem 2011.10.09. 23:05:01

Attila látta a Torrentét :D semmi buzulás

beacska 2011.10.09. 23:05:40

ez a D-matrac rém komplikált dolog...:D..már azt sem tudják hányadika van...szegények...

Hurri Kán 2011.10.09. 23:07:01

@beacska:
Ha nincs a matracon naptár. :D

@fkangi:
Kóstoltad már azt a bort? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:08:05

@csak magamat képviselem:
Kinga: mi vagyok én, egy prostituált??
Attila: most összeveszhetünk ezen...

besz@rock...:DD

beacska 2011.10.09. 23:08:39

@gyvy: de legalább odafigyelhetnének a napokra, amíg tartják, legalább tudják, hány nap telt el ott...el fogják veszíteni a fonalat

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:09:17

@gyvy: AZT a bort hogy a gránátba kóstoltam volna? te pusztítod...:P:D

Hurri Kán 2011.10.09. 23:10:00

@beacska:
Szerintem ezen már túl vannak. :D

Hurri Kán 2011.10.09. 23:10:48

@fkangi:
Akkor nem mondanád, h nekem könnyű! :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:16:47

@gyvy: már ezen is?? legtöbbjük szerintem már túl sok mindenen...

ja, ha szar,minek iszod?? ha már iszol, az íze miatt tedd.:)

beacska 2011.10.09. 23:17:15

egyébként szerintem AM elég hülye volt, hogy kiugrasztotta Cristofelt a bokorból, mert ezzel azt érte el, hogy rá haragszik mindkét fél, és nehezebb lesz benne megbízni...

Hurri Kán 2011.10.09. 23:19:06

@fkangi:
Mert van a világon akaraterő is, azért. :D

Egyébként házi meggypálinkával sanyargatom testemet. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:21:03

@gyvy: nekem olyanom (akaraterő) nincs, de leszarom..:D
a meggyből fénypostával küldhetnél egy felest..nyitom az ablakot..:D
( a nyár elején pálinkafeszten nagyon jókat kóstoltunk. birset, vadmeggyet..hmmm..)

beacska 2011.10.09. 23:21:31

@fkangi: de ennél okosabbnak hittem. Attila meg röhög a markában, mert ő vette rá. Péter azt mondta, hogy a köv. pontozásnál adja vissza. Én legalábbis így érzékeltem az uszítást.

Hurri Kán 2011.10.09. 23:22:42

@fkangi:
Kűűűűdöm. :)

Békéscsabán volt az a pálinkafeszt netán? ;)

Csak én látom úgy, hogy Kinga arckifejezése kezd Attiláéhoz hasonlatossá válni? :D

MagasMacska 2011.10.09. 23:22:54

Hoppá! Kingának mégis Csaba jön be??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:23:57

@beacska: ha AM-nek esze lenne, tudná, hogy a bosszú lehűtve, rózsaszínű masnival átkötve...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:26:07

@gyvy: Budán, a Várban.:)csak a szád jár, reggelre megfagynék a nyitott ablak mellett, aztán a pálesz még mindig úton lenne..:P:D

@MagasMacska: nem sok potens pasi van odabent...de lehet, hogy jövő héten már Shadi lesz a kiszemeltje

csak magamat képviselem 2011.10.09. 23:27:10

Kingának lehet akár egy rövid kalandja Csabával, aztán egy örök szerelme Attilával. Kinga maga csinálja, éri el, hogy beszélnek róla. Most mondja Bájosfecó, hogy bolhából csinálnak elefántot, és én hozzáteszem, Kinga van a középpontban, ezért most miért rinyál Kinga?
bmeg Csabi egy "emberként tisztellek..." pasi, a barátnő-barát. Sokra megy vele Kinga. Aztán lehet, hogy nem.

Hurri Kán 2011.10.09. 23:29:25

@fkangi:
Mondtam már, h elküldtem. :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:32:07

@gyvy: én meg Szűzmária vagyok, személyesen! :P:P:DDDDD ja, és kis zöld marslakók is léteznek :DDD

Hurri Kán 2011.10.09. 23:33:41

@fkangi:
Azok... télleg léteznek. Két hete hajnalban láttam is őket. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:36:06

@gyvy: azok Delírium és Tremens elvtársak lehettek, inkognitóban..:DDD

julcsi29 2011.10.09. 23:37:36

@fkangi: Ó,nem is tudtam,hogy ide Szentek is járnak :)micsoda hely,Úrist'nnnn :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:38:44

@julcsi29: na, látod? micsoda úri helyre tévedtél??:DDDD

julcsi29 2011.10.09. 23:39:18

@fkangi: "Delírium és Tremens elvtársak" nagyon jó !!!! :DDD

Hurri Kán 2011.10.09. 23:39:23

@fkangi:
Nem ittunk együtt, nem mutatkoztak be :D

beacska 2011.10.09. 23:40:39

@csak magamat képviselem: szerintem meg Kinga most jön rá szép lassan, hogy ez már a birtoklásról szól. Már nem olyan jó móka. Érzi ő, hogy Attila nem vonzódik hozzá (mert ezt megérzi az emberlánya), csak nem érti, hogy mi van akkor...

beacska 2011.10.09. 23:41:23

ti értitek Fecó miért akarja mindenáron Péterre rakni a jelet? mi ez az utálat?

beacska 2011.10.09. 23:42:24

csajbuli (szájbiggy)...najó, én megyek, visongásra nem vagyok kíváncsi...remélem, a fiúkat fogják venni!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.09. 23:43:08

@gyvy: szerintem H.Hajnalka úgy ki fog bennünket vágni innen az offolás-sorozatért,mint a macskát.. úgyhogy ahogy Fecó mondta: "neked kell megoldanod.. vagy ő oldja meg"...most én szépen lelépek pár órára ráncot vasalni :)
jó éjszakát mindenkinek! :)

julcsi29 2011.10.09. 23:46:01

@fkangi: Jó éjszakát Neked ! ( Te Szent asszony ) :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.09. 23:47:28

@beacska: az tény. Attila egy érzelmi fogyatékos. neki való kategóriában indult.

nowo 2011.10.09. 23:52:58

Most akkor Shadi összejött Dyával,vagy mi van?
Teljesen érthetetlen volt.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 23:53:02

@beacska: a vonzódás viszont fennállhat, mert az első benyomás sokat számít, és akkor Kingának szimpi volt Attila. csak utána kezdtek macska-egerezni, mikor telítődni kezdett a villa és Attila beseggfejült, ami az alaptermészete. de erre Kinga szerintem csak akkor jött rá. van ott kémia, mert Kinga le is szarhatná a dolgot, de logikus, hogy nem teszi.

csak magamat képviselem 2011.10.09. 23:54:20

na most nézem Gergőt, mert fingom sincs, miről beszélnek.

julcsi29 2011.10.10. 00:16:57

@MagasMacska: A francba,akkor nem fogom megérteni,hogy most tényleg az olló holléte miatt mentek majdnem egymásnak? :)

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:18:15

ez egy tipikus szociopata-pszichopata nézeteltérés.

MagasMacska 2011.10.10. 00:20:03

@csak magamat képviselem: Nem. Azért, mert Attila nem vallotta be, hogy ő csinálta, Gergő meg leüvöltött mindenkit, aki nem csinálta.

julcsi29 2011.10.10. 00:20:23

@csak magamat képviselem: Melyik melyik szerinted?Az Attilára már mindkét jelzőt mondták.

MagasMacska 2011.10.10. 00:21:03

Mindenesetre a tíz perc alatt kb. négyszer vágták Gergő fejéhez a börtönt. Barátok... Szövetségesek...

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:22:57

@julcsi29: :)
Attila a szociopata (azok introvertáltak), Gergő pedig pszichopata (akik extrovertáltak).

hutyutyu-hutyutyu 2011.10.10. 00:26:50

Sittes Féreg és Rúdtáncos Ribanc de gyönyörű egy populáció így együtt.
És eme elkövetői kör hasonszőrű prókátora is adott, Dr. Bigsegg, alias Csámpás Rozi személyében.

Remekül szórakozom.

julcsi29 2011.10.10. 00:29:25

@csak magamat képviselem: Uff!Most nem nézem,de ezentúl akkor majd jobban figyelek,mert bár Attilán láttam mentális betegség jeleit,de Gergőn eddig nem.Bár,most,hogy belegondolok,általában csendben van,van egy fix helye a ranglétrán,és ha ebből kizökkentik...erről szólt ez a veszekedés?Mert akkor simán lehet,hogy igazad van.Tényleg fel kéne kérni Hochnert és csapatát,Reed ezt egy perc alatt levezetné :))

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:33:52

@MagasMacska: egyetértünk. ezek a viselkedések beleivódtak a személyiségükbe. Nem ismerek börtönviselt embert, de egy diákmunka alkalmával naponta 30 db. metróújságot kellett odaadnom egy ilyen barátságos fickónak, aki az ellenőrömet, aki elkergette volna, ezzel a sztorijával fogta vissza, hogy ő gyilkosságért ült, és leszünk szívesek kiszolgálni, ha 30 kell, hát annyit visz (gondolom megállónként).
Való igaz, Gergő messze nem ilyen, de feltűnő kezd lenni a múltjának ez a része. Nem csoda, ha ilyen helyzetben előkerül, mert az azért közismert, mire nevel a börtön. Gondolom Gergő nem hibás könyvelésért ült, már bocsánat. Mindketten a másik hitelességébe kötnek bele, nem akartak igazából, de ez lett belőle.

MagasMacska 2011.10.10. 00:38:31

@csak magamat képviselem:
Tényleg nem tudom, miből indult, de úgy tűnik, Attilánál nem először veri ki a biztosítékot Gergő és Sehere kapcsolata. És - talán emiatt is - egyre gyakrabban piszkálja Gergőt.
Mindenesetre szép, nagy veszekedés (esetleg verekedés) lehetett belőle, ha ennyi időre elvették a kapcsolatot.

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:40:11

Anettkára hasonlít az új csaj, csak barna.

Hurri Kán 2011.10.10. 00:40:56

Eszternek eltűnt a frufruja. :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:43:35

@MagasMacska: az biztos, ettől még Attila nem lett szebb a szememben. Már most olyan szép, amilyen lehet.

MagasMacska 2011.10.10. 00:47:35

Az Újvera most először kap tőlem piros pontot. Van esze, és használja is!

MagasMacska 2011.10.10. 00:48:51

Najó, én kidőltem. Jóccakát!

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:51:06

ez a tizennégy fő kivetítése 2 millióra azért nem egy hiteles valami.
pont most mondta jól Vera, meg ezt tudjuk is, a nézők (én is) szeretik a feszkót. A Gergőnek a Seri fáj, de jogos is ezt felhasználni, mert az érzéseikbe senki normáááális néző nem köt bele, de mind a ketten adják a lapot, a magas labdákat, főleg Sehe.

julcsi29 2011.10.10. 00:51:56

@gyvy: Szerintem tök jól nézett ki,így kiengedett hajjal.Mondjuk elsőre nem ismertem meg :)

csak magamat képviselem 2011.10.10. 00:52:17

@MagasMacska: dettó. jár a piros pont. most látok benne autonóm és konstruktív megnyilvánulást.

julcsi29 2011.10.10. 00:58:32

Én is megyek aludni,mindenkinek jó éjt,aki még marad,sziasztok ! :)

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:08:17

krizé: "nem felzárkóztató, hanem...ja!"

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:21:54

Vera szerintem tényleg leszbi, ezzel nincs is semmi baj.
Az a medencés leszbicsók a két másik lány közt lópunci volt, de ezek a laza öltözködési tanácsok (nem is rosszak), pirulós félrepillantások a "Vetkőzzünk, csajok?" hallatán. hm.:)

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:27:31

most az élőben pasit játszik Vera, azzal, hogy megfeddi a szokás szerint kurvuló Veronikát, hogy kurvuljon jobban. Ribancnak nevezi őket, magát pedig mádámnak. csak így tovább, én aszondom.

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:31:26

csak még1:)
szerintem Vera élvezni fogja az üvegezést a csajokkal. jó éjt magamnak, mert itt már senki sincs, akivel gondolatokat cserélhetnék. :(

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:44:17

nem csak Veráról, mert a szexi orientációja per pill nemigen centrális téma.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 07:29:34

@julcsi29: ó, ha ismernél, tudnád, hogy minden vagyok, csak szent nem :DD;) és nem is akarok az lenni:
1.: mert ahhoz meg kellene halnom
2.: unalmas lenne a Menyország
:D

dr. gernika 2011.10.10. 09:05:01

@csak magamat képviselem: Hűűűűűha.
Ennek inkább olvass utána, mielőtt valaki elhiszi.

capa05 2011.10.10. 11:38:20

Árvák vagyunk! Haynalka betegség miatt "zárva"

genevieve 2011.10.10. 11:39:37

@MagasMacska: úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom:-(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 11:50:07

Jó reggelt!
Valaki elmesélné mi ez a gergős balhé? Esetleg meg lehet nézni valahol?

capa05 2011.10.10. 11:54:15

szerintem nappal történt, így csak az esti öfi ben

Virágék 2011.10.10. 11:55:14

Sziasztok!
Az előző szériában néha kommenteltem, eddig a 5-ben még csak olvastalak titeket:)
A kért balhé, megnézni egyszerűbb, mint leírni:
www.youtube.com/watch?v=ehQrPF20npM&feature=player_embedded

csicserierika 2011.10.10. 12:07:57

@Virágék: szia :)
Én még emlékszem a régi avatárodra :)

capa05 2011.10.10. 12:13:31

Így gyorsan átfuttatva nem jött be a tréfa.Így aztán plélum előtt osztotta Attilát.

capa05 2011.10.10. 12:15:34

Gondolom a sírós meg, megbízásból froclizta tovább.

genevieve 2011.10.10. 12:20:50

@Virágék: attilának agyára megy a taktikázás:-)

nagyon átlátszó az egész amit csinál

genevieve 2011.10.10. 12:22:11

@capa05: ahogy gergő is mondta, nem foglalkozott vele, aztán jött feco...azzal az indítással, hogy elitélhető-e valaki azért mert elvesz egy ollót, mikor gergőnek ott a sittes múltja...tényleg olcsójánosok

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:23:18

oké, el kezdtem nézni, de 3 perc után még mindig fogalmam sincs, hogy milyen olló miatt áll a balhé? Miért tört ki a balhé?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:24:35

@pushpang: balhébalhébalhé.:D pedig utálom a szóismétlést.
(balhé)

Tjuca 2011.10.10. 12:26:37

@pushpang: nem az ollón van a hangsúly. szerintem inkább azt kellett volna mondani gergőnek, hogy bagoly mondja. mintha attilának nem öntötte volna el még az agyát a szar. ámbátor tényleg gáz, hogy valakinek ennyire eldurran az agya, és mindenkit megfélemlítve ordibálhat. :-O tényleg bolondok háza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:26:40

(dedurva Gergő arca, meg tekintete - végre valami jelenlét)
Tök fura az is, hogy 3 heti öf-ban nem beszélt ennyit, mint most 3 perc alatt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:27:19

"PRECEDENS"! :D na már ezek is kezdik.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 12:29:32

@pushpang: biztos szóltak neki, hogy ideje lenne...

fájdalommentes hétfőt mindenkinek!

genevieve 2011.10.10. 12:30:40

@pushpang: úgy gondolom, hogy attila feladatba kapta azt, hogy tegye el az ollót...(poénból)
csak mikor gergő kereste senki nem vállalta fel a dolgot, és ezen durrant el gergő agya és meggyanúsított mindenkit...aztán attila bevallotta, hogy ő volt..eddig lehetett volna tényleg poén

csak jóval később állt elő feco ezzel a dumával (gondolom megbeszélték attilával a taktikát), és az, hogy gergő múltját belekeveri az szemétség, meg ahogy be akarják állítani

capa05 2011.10.10. 12:34:12

@Tjuca:
Ha valaki szórakozik (mint kiderült ) és még egyéb dolgokkal félrevezeti a másikat ( szó volt valamilyen meg nem érkezett levélről) ad okot a felháborodára, akkor érthető! (nem biztos hogy elfogadható)
Szerintem Attila ezt (nem védett helyen) nem merné megcsinálni.
Vagy lehet hogy megcsinálta és megkapta a magáét és ezért ilyen kretén.

capa05 2011.10.10. 12:36:48

Ém már nem csodálkozom, hogy Attila barátnője egy másik földrészre menekült előle.

genevieve 2011.10.10. 12:37:05

@capa05: azért kretén ahogy aztán gergőt kezelik...sugallják, hogy börtönviselt, agresszív (mintha ő nem az lenne), hogy építi a csapatát (gergő szerintem nem épít semmit), és azért mert tényleg nem ketten rendezték le négyszemközt ...

azzal, hogy figyelj gergő feladat volt, bocs egy kicsit túllihegtük...és ennyi

genevieve 2011.10.10. 12:37:49

@capa05: azért az tetszett, hogy az egész közben kinga unott fejjel bambult:-)

Tjuca 2011.10.10. 12:40:11

@capa05: értem, de biztosan a mértékkel volt a gond. tegyük fel zizi viszi el az ollót vagy a stáb kicsempészi, és tényleg nincs ollósember, akkor joga van másik 13-serike megfélemlíteni? gyanítom erre ment ki az egész, kiugrasztani a pszichopatát.

és ez nyilván a stáb tudtával, lásd levél.

szvsz elég furcsa játékot csinál az rtl, tudták, hogy kiket vittek be, és gerjesztik is rendesen az agressziót. oké, hogy ne tunyuljanak, de ebből könnyen lehet valami galiba.

most pont azon döbbentek le, hogy mekkora rejtett agresszió van gergőben, ami eddig nem derült ki, csak sejteni lehetett.

agresszív attila, gergő, kartofel, és még ki tudja ki mindenki. :-(

capa05 2011.10.10. 12:40:41

Hisztin, leszbicsókon kívül az sem sokat mutatott magából ( nem a fizikai testre gondolok)

genevieve 2011.10.10. 12:43:38

@Tjuca: rejtett agresszíó mindenkiből előjön, ha olyan helyzetbe keverik...még a legnyugisabb emberből is, az a szemétség, hogy direkt erre játszanak...

én is csapkodtam már a telefonkagylót a falhoz mikor matávot hívtam:-D

Virágék 2011.10.10. 12:44:25

Nem tehetek róla, de engem ebben a szituban Fecó kavarása irritál a legjobban.
Úgy járkál ott, mintha ő lenne az Isten farkán a forgó stanicli:)

genevieve 2011.10.10. 12:44:37

hovatovább itt is vérremenő viták tudnak generálódni, pedig össze sem vagyunk zárva, és nem is ismerjük egymást...

Tjuca 2011.10.10. 12:45:01

én most kivételesen értem attilát. az együttélésnek szabályai vannak. tegyük fel kisolló elveszik a nagy kupiban, és senki nem tudja hol van.

ez egy teszt volt. csúnya teszt. csak egyet nem értek, miért mindig attilának kell "tesztelgetni", csak mert ő ezért a kategóriáért "felel". mert megmondta, hogy neki ezt megmondták...

genevieve 2011.10.10. 12:45:19

@Virágék: ezt mondta neki gergő is (most jelzem, hogy nekem nem szimpatikus gergő:-)

capa05 2011.10.10. 12:46:22

Az hogy mekkora az agresszió, kérdéses? Ha levert volna egyet akkor sok.Így verbálisan elintézte.
Az hogy börtönben volt és ez váltotta ki belőle hülyeség.
Ha megnézed a Hófehérke és a hét törpét ott is megvan ugyanez az agresszió!
Székecském , poharacskám, ki ivott belőle...
Ugyanaz a birtoklás tudat.

genevieve 2011.10.10. 12:46:26

@Tjuca: hmmm:-) nem a kisollón van a hangsúly, hanem azon, hogy attila sunyin hallgatott és utána feco beszólt gergőnek:-)

Tjuca 2011.10.10. 12:46:54

@genevieve: igen, de míg te a telefonkagylót csapkodtad, gergő a matávost ugatta volna le, vagy a csaját, vagy vagy vagy. ő is megtehette volna, hogy megpucol egy kondér krumplit, vagy zizi szarát a földhöz vágja. :-P

genevieve 2011.10.10. 12:47:29

@Tjuca: ja, és akkor attila melltartó széttépése mi volt????

genevieve 2011.10.10. 12:48:02

@Tjuca: ha ott lettem volna a matávost csapkodom meg a kagylóval:-D

genevieve 2011.10.10. 12:48:48

@Tjuca: egyértelműen látszik, hogy attila és feco direkt baszta fel gergő agyát ....szerintem....

Tjuca 2011.10.10. 12:49:44

@genevieve: szerintem meg is. ezen is, meg azon is, hogy hogyan tud viselkedni valaki.
én laktam 10 ágyas koliszábában, hidd el tudom miről van szó. :-P igenis egy kicsi közösségben egy mértéken felüli agresszió nem elnézhető. senkinek. sem gergőnek, sem attilának (melltartótépkedés) sem senkinek.

úgyhogy itt leginkább az rtl-ről van szó, és nem a kisollóról, meg a kisstílű poénkodóról. :-(

Virágék 2011.10.10. 12:49:59

@genevieve: A Gergő nekem kicsit hamis. Túl "jó fiú"-nak akar látszani.

capa05 2011.10.10. 12:50:49

@Tjuca:
Szerencsés lehetsz, hogy neked ilyen cselekedetek jutottak volna eszedbe.
Az én reakcióm (bizonyosan megvetsz érte) Gergőéhez áll közelebb.Kapott volna kb 3 "pengét"a sírós is.

Tjuca 2011.10.10. 12:52:27

@genevieve: így van. de ilyen módon kapott már pl. csabi is, akinek kitette "az ágyát", de lám ő akkor az itteni vélemények alapján langyin reagált. szerintem meg az a reakció a normális. :-D

nem tudom milyen lehet benn, de gyanítom az része a "játéknak", hogy megtudják ki mire képes.

genevieve 2011.10.10. 12:53:18

@Virágék: ugyan már:-)

teljesen normálisan elvolt eddig...nem szervezkedett, nem áskálódott, nekem nem tünt eröltetettnek a viselkedése....aztán sehivel meg pláne kivonta magát a forgalomból...már a tegnapi bejátszásnál is az jött le nekem, hogy attila féltékeny a kapcsolatukra, egyszerűen az a tipus aki nem tudja elviselni, ha a másik boldog...neki meg nem jut semmi

Tjuca 2011.10.10. 12:53:49

@capa05: ismétlem öt évet húztam le 9 csajjal egy internátusban. néha azt gondolom ez a való világ nudli ahhoz képest. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:54:30

Eddig aránylag szimpatizáltam Attilával, most már kevésbé.
Hát elég tanulságos volt megnézni ezt a filmet. Fecó is megmutatta szarházi oldalát.

Tjuca 2011.10.10. 12:55:18

attila az a típus, aki nem képes veszíteni, nehogy már ne legyen benne este a tv-ben.

azonban seri, na tőle agyhúgykövet kapok, ahogy tercelgetett seribaba, meg rángatja a száját, fejét. ohh.

genevieve 2011.10.10. 12:55:44

@Tjuca: csabi és gergő helyezete más...
csaba akkor még nem akarta felvállalni a konfrontációt, tudta, hogy direkt van bekóstolva...

gergő és attila meg elvileg barátok, és gergőnek eszébe se jutott, hogy attila rá fog állni

arról meg nem is beszélve, hogy gergő leülte a társadalom által rá kiszabott büntetését...ebben a szituban felemlegetni (pofánkba nyomva nyomatékosítani többször is), hogy ő börtöviselt nagyon átlátszó manipuláció...

nowo 2011.10.10. 12:56:57

@genevieve: csak jóval később állt elő feco ezzel a dumával (gondolom megbeszélték attilával a taktikát), és az, hogy gergő múltját belekeveri az szemétség, meg ahogy be akarják állítani

Milyen dumával állt elő Fecó?
(lemaradtam)
(nagyon röviden,mi történt?)

Köszi!

genevieve 2011.10.10. 12:57:38

@Tjuca: többek között azért sem mennék önként be ilyen helyre, mert nem bírnám elviselni,hogy össze vagyok zárva emberekkel...még akkor sem, ha a világ legaranyosabb emberei lennének...

ha már nem úgy pakolnák el a konyhába a dolgokat ahogyan nekem logikus, agybajt kapnék:-D

genevieve 2011.10.10. 13:00:09

@pushpang: nem tudom feco mit mondana, ha elkezdenék neki mondani az etnikai hovatartozását, mint indok bármilyen viselkedésére

genevieve 2011.10.10. 13:01:19

@genevieve: és mielőtt ezért kapnék a pofámra:-)

az előző szériában béci volt a kedvencem:-D

Virágék 2011.10.10. 13:02:06

@genevieve:
Hát éppen ez az! Ha ilyen(lenne) az alaptermészete, hogyan keveredhetett kábszeres ügyletekbe?
Illetve az is gáz, hogy 30 valahány évével nem mondta a foglalt Serinek, hogy "baba, figyelj, ez kívülről félreérthető", hanem vastagon benne volt a vibrálásban.(nem szeretem Serit, de mégis csak egy 21 éves kis ribi, akinek tetszett Gergő udvarlása)

capa05 2011.10.10. 13:02:25

@Tjuca:
Persze, hogy másként reagál, mert más egyéniség.(Fizikailag is és szellemileg is.)
Az hogy mivé válsz nagy mértékben a környezeted befolyásolja.

evangeline77 2011.10.10. 13:03:18

Rémesen gusztustalan volt ez a vita! Hatalmas szemétségnek találom, hogy Fecó viselkedett Gergővel szemben. Attilától ezt vártam, egy kis alattomos, irigy szarkavaró, aki jól írjátok, nem védett környezetben sose merne megtenni 1-2 dolgot, amit benn lazán. Gergő börtönviseltségét felhánytorgatni, pláne egy ilyen esetben annyira gáz és annyira átlátszó manipuláció. Csalódtam Fecóban.

Tjuca 2011.10.10. 13:04:25

szerintem olyan nagyon nem más. az is elég szánílmas volt.

a sittes múlt meg, hát ezzel számolnia kellett, hogy ez úton útfélen le fog esni. valahol pedig értettem, amikor az hangzott el, hogy pont az akad ki egy ilyen piti dologra, aki elég kemény dolgokon ment át.

bevallom fecót meg nemes egyszerűséggel nem értem. járkál ott, mint jézus, hogy ki veti az első követ, meg mire. most az nem tiszta, hogy azt akrta-e tudni, hogy gáz-e 1500-é a rézkilincset elcsórni, és elítélné-e a másik? a mélyfilozófia mögött azt hallottam, hogy arra kíváncsi mikortól bűn a bűn, és kinek van joga büntetni.

erről jut eszembe tegnap megkérdezte a lányom, hogy hol kezdődik az ég, és hol van az űr. mikor mondtam, hogy az ég rögtön a föld felett kezdődik kicsit lekonyult. :-)

hát kedves fecó a bűnt elítéljük. ez van. így én részemről elítélem attilát a pitiánerségéért, gergőt az ordításért, és téged a tekenőbe öntött vízségedért. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 13:05:13

@Tjuca: Én is megértem Attilát. Konkrétan azt, hogy rájött, milyen jól "meg lehet lovagolni" Gergő felindultságát és mintegy büntetlenül provokálni őt, hogy az első hangos szó után elő lehessen hozakodni börtönviselt múltjával és ezzel mintegy felfrissítve a nézők emlékezetét. Túl nyugis és szimpatikus lehetett szerinte G. a külvilág felé.
Ahogy kisiklik a kérdések alól, ahogy folyamatosan terel (Fecóra hivatkozik, v. a kubait hibáztatta, amikor már nagyon sarokba volt szorítva), ugyanezt szokta csinálni Kingával is, csak G. keményebb dió.

genevieve 2011.10.10. 13:06:08

@Virágék: ha jól tudom 4,5 évet ült, azért az nyomott hagyhat az emberben...

hogyan keveredhetett bele? fogalamam sincs, kellett neki a gyors meggazdagodás, vagy ő is drogos volt...az agresszíónak ehhez semmi köze szerintem

capa05 2011.10.10. 13:08:09

Ahogy én a felvételből láttam ez a dolog már le volt rendezve csak a pityergő szócső újra kezdte(biztosan megbízásból, mert még önálló gondolata annyi volt, hogy mennyit érhet a réz kilics a MÉH-ben)

genevieve 2011.10.10. 13:09:47

ja vágom már, a nézők arra szavaztak, hogy legyen feszültség a villában ezért volt ez a feladat....

vagy azt tegnap este szavazták meg?

Virágék 2011.10.10. 13:10:36

@pushpang:
Teljesen egyet értek veled.

MagasMacska 2011.10.10. 13:12:20

Azért az RTL és Attila elérték, amit akartak, "felpezsdült az élet"...

Bár kérdés, hogy Attila ilyen eredményt szeretett volna, vagy ennél hízelgőbbet.

kemény keleti kommentelő 2011.10.10. 13:12:30

Dubai Regina bátyjának igaza van. Én már arra is ütök, ha a kisollómat valaki nem merőlegesen elvágólag teszi vissza a tyúkszemtapasz mellé. De ez az Attila elvarnyúzta. Atomot neki.

Virágék 2011.10.10. 13:13:23

Nem tartok egyelőre senkit sem méltónak a nyereményre. Nincs számomra benn szimpatikus ember és ez gáz.

genevieve 2011.10.10. 13:13:49

@MagasMacska: az ilyen nagy manipulátorok el szokták felejteni, hogy mások nem az ő szemükön keresztül látnak....
az én szememben pl. egyáltalán nem gergő jött le szemétként

capa05 2011.10.10. 13:14:12

@Virágék:
Ha már a kívülállókról (nézőkről) beszélünk .Kíváncsi lettem volna (ha úgy reagál ahogy írtad) erre a postra.
Lett vona köcsög, hogy a börtönban azzá vált, vagy impotens.. stb)

genevieve 2011.10.10. 13:14:27

sőt eddig valamilyen szinten feco is szimpatikus volt...

Tjuca 2011.10.10. 13:14:30

visszatérve az agressziókezelésre. három már, még, megint dackorszakoló gyerek edz nap, mint nap. nagyon nem mindegy, hogyan vezetem ki a gőzt. :-O és nekem az nem elég, hogy dehát mindenkiben van feszkó.. van, csak nem mindegy hogyan adja ki. ilyen értelemben sok benn a pszichopata, én a szerkesztők helyében kicsit tartanék a jövőtől. a fodrász mellé beküldenk egy pszichológust is. ;-P

genevieve 2011.10.10. 13:15:17

@capa05: vagy sunyi, és direkte kerüli a konfrontációt:-D

capa05 2011.10.10. 13:16:01

@genevieve: Nem feszültséget szavaztak, ha jól emlékszem, hanem klikkesedést.

genevieve 2011.10.10. 13:16:23

@Tjuca: ugyan már, mindenki szokott ordibálni egy kicsit ha felbosszantják:-)

ez még nem agresszió:-)

genevieve 2011.10.10. 13:17:15

@capa05: nem ugyanaz?:-)

jópofizásból klikkesednek?:-)

sorszámot húznak, hogy ki melyik klikkbe legyen?:-)

Tjuca 2011.10.10. 13:18:15

@genevieve: igen. ezért írtam, hogy nem láttuk az eredetit. azért gergő szemei, hm. kicsit riasztóak. de vess meg nem szoktam melltartót/gatyát tépkedni. mondom én langyi vagyok. hajrá csaba. :-D

Tjuca 2011.10.10. 13:20:58

apropó haynynak gyógyulást! mi egy hete szenvedünk 2/5 létszámmal fosós kórban.

capa05 2011.10.10. 13:23:24

@genevieve:
Az utolsó tetszik.
Egyébként mert azonos érdeklődésű , beállítottságú emberek egy klikkben vannak, attól egy más érdeklődésűnek nem kell feltétlenül "kivájni a szemét"

genevieve 2011.10.10. 13:48:50

@capa05: feco és attila azonos érdeklődésű szerinted?:-)

vagy péter és krisztof?:-)

nowo 2011.10.10. 13:58:42

@genevieve: köszi a linket.
Ennek alapján Gergőnek adok igazat.
Attilának a melltartótépkedés után nincs jogalapja számon kérni senki agresszióját.
Fecó alapjában véve jóindulatú,de ebben az esetben nem fogta fel a szitu lényegét,és abszolút nem volt helyénvaló Gergő múltját felemlegetni,sem neki,sem Attilának.

Amúgy Attila egy nagy kavarógép.
(Azt nem értettem,hogy milyen levélre várt???)
Gergő meg teljesen lejáratta magát Sehivel,legalábbis az én szememben.

beacska 2011.10.10. 14:01:37

nekem eddig sem volt jó véleményem Fecóról, és kezd is beigazolódni....

nowo 2011.10.10. 14:01:37

@nowo: folyt.
Ja,és Péter most miért nem jött azzal a standart szövegével,hogy ezek után hogy higgyünk neked,Attila?

E-leonora 2011.10.10. 14:03:25

Hayny beteg? Jobbulást.

genevieve 2011.10.10. 14:05:16

@nowo: neki csak jó, ha bomlik az ötös

beacska 2011.10.10. 14:06:30

@nowo: mert nem akart belefolyni?

nowo 2011.10.10. 14:09:01

@beacska: egyelőre "nagy haverok" Attilával,látszólag.
Nem akarta direktben lebőgetni Attilát.

beacska 2011.10.10. 14:11:58

@nowo: szerintem meg látta ő, hogy nem kell ehhez Attilának segítség, lebőgeti ő saját magát segítség nélkül is. 1* beleszólt...

genevieve 2011.10.10. 14:21:04

akkor még egyszer: van új poszt
süti beállítások módosítása