Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt – 5815-5816.

2011. október 07. 14:20 - villanella

Amióta a barátnőm felvetette, hogy mi van, ha a Barátok közt egy pornófilm, amiből a médiahatóság miatt kivágják a 18+ részeket, és azok nélkül vetítik le nekünk, hogy óvják a kollektív, nemzeti lelkünket, azóta csak arra tudok gondolni, hogy minden résznek van egy Kovis rendezői vágata, ahogy ennek a mainak is, amelyben Zsuzsa, Juli, Klaudia és Attila egy óriás groupent nyomnak az irodában, és a Rózsa valójában egy swinger klub. Ez van a fejemben, de igyekszem a hogyvoltban a lényegre koncentrálni.

5815. rész:
A tegnapi zárójelenettel indulunk, Ádám lelke kivan, hogy akkor ő most egy tárgy. Dolores kéri, hogy borotválkozzon meg, mert a kisnő a babaarcot szereti, Ádám meg durcás. Mi van, ha nem jön be neki a nő? Ekkor Dolores számos darab húszezrest vesz elő, hogy az majd segít. Hát nem egy paxiresol, annyi szent.

Na, eljön-e a várva várt csajharc? Mert éppen Zsuzsához ront be Juli és Klaudia és gyanúsítanak. Attila kimenne, hogy megússza, de Zsuzsa marasztalja, mert kell neki a védőbástya. És azonnal mondja is, hogy csak bosszúból mondják ezt a lányok a bor miatt, hogy ugye leöntötte véletlenül a ruhát. De nem, Juli szerint irigy, Zsuzsa szerint meg soha nem tudott senkit sem megtartani. Mármint Juli.Juli felsorolja Zsuzsa bűneit, aki egy furcsa flakonnal a kezében most már sírni kezd. Klaudiának sem kell több. Azt hitted, hogy nem fognak összeházasodni? És sorolni kezdi a bizonyítékokat, amiből egyértelműen látszik, hogy ő volt a tettes. És ha én voltam? Akkor mit csináltok, megvertek? Ó, bárcsak, egy egész ország arra vár, hogy valaki az arcodra lépjen a topánkájával, kisszívem. De nem, egészen egyszerűen csak verbális harc van, ami lezárul egy soha többet nem akarlak látniban Juli részéről. Zsuzsa sír.

Hanna és Linda a fagyizóból érkeznek. Megfognád? Mivel? Mivel hogy megkértelek. Anyám. Szerintem kvóta van, humorkvóta a BK forgatókönyvírók körében, plusz egy ezres, ha beleraksz egy poént. Vagy nem tudom. A gördeszka Linda szerint rég kiment a divatból. Hanna beleeszik a sztaccsatellába, és különleges kapcsolat van köztük a citrommal. Linda levelet kap, újságból kivágottasat. Fenyegetőset. A zene veszélyessé válik. Linda ki van készülve, mindent tud róla, aki ezeket küldi. Ki lehet az, és mit akar.

Zsuzsa még mindig sír. Attila kérdi, miért mondta le a dolgokat. Nem tudja. Tényleg nem tudja. A Jánosnak új barátnője van, 15 évvel fiatalabb, és szebb, mint Zsuzsa. És akkor egyedül ült, megivott egy üveg bort, és belebújt a kisördög. Na, szépen vagyunk. Az alkohol. Pillanatnyi elmezavar. András így is úgy is el fogja venni Julit, tudod? Rendbe hozza magát Zuszsa, és nem szörnyeteg, ugye nem az? Attila szerint nagyon nehéz elfogadni, ha valaki, akit szeretünk, mást szeret. Zsuzsának meg az az érzése közben, hogy csak hibázni tud. És mi van, ha András és ő tartoznak egymáshoz? Attiláról lerí, hogy ő érzi ezt. Átérzi. Ajaj, rá is kérdez Zsuzsa. Neki is megvannak a maga történetei. Mindenkinek megvannak.

Andrásnál vagyunk hirtelen, Juli elmeséli, hogy Zsuzsa volt. Ez a sárga ing bazdmeg az Andráson. Sok mindent el tud képzelni Zsuzsáról András, de ezt nem gondolta. Juli fél, hogy mi jöhet még. Vanda csöndben áll, de most már elnézést kérnek tőle, amiért megvádolták. Kicsit Lilura emlékeztet engem ez a Vanda. A nászajándék a bocsánata. Mert kifogyott a zsebpénzéből épp, de majd anyu ad este. Na, ez már az Andrásnak is túl sok volt. Úgyhogy Zsuzsa ezt már nem ússza meg szárazon.

Aliz még mindig térképet hajtogat, amíg a leánya modellkedik a hátizsákkal, és nem akarja rendesen hordani a vállán, mert úgy csak a pisisek hordják. Leveri az egyik térképet, az anyja totál kiakad. Ne ugráljon, mint egy kergebirka, és ne nyúljon semmihez. Én mindenhol csak útban vagyok, ezt mondja Lucuska, de ekkor csengetnek, Vili bácsi érkezik, megdicséri a táskáját. A közös költségért jött. Luca tanácsot kér, hogy jobb neki a táska, félvállon, vagy háton. Vili néz, mint aki Szíjártó Pétert látja randizni Lendvai Ildikóval. Nincs pénze Aliznak, és csak este fizet majd. Mert a térképből kap majd pénzt.

Zsolt telefonál e közben, Zsófi a táskájába pakolja a cuccait. Linda osztályfőnöke hívta, hogy a gyerek jegyei leromlottak, nem figyel az órán, ilyesmi. Zsolt nem érti, hogy mi van. Szakított Petivel, veszekedések, meg lehet valami más is, mondja Zsófi, és tanácsolja, hogy beszéljen vele Zsolt. De ne számon kérje, hanem beszélgessen.

Az udvaron Linda és Hanna. Linda képtelen másra gondolni. Csak a zsaroló jár a fejében. Valami rokon vagy ismerős csinálja, mert annyi mindent tud róla. Lehet, mégis csak szólni kellene valakinek. De nem, mert ez annyira ciki. Klaudia megérkezik, mehetnek ebédelni. Linda is mehetne, de az anyja otthon főz. Klaudia olyan helyre viszi Hannát, ahova csak a médiaelit jár. Az mi lehet? A Rózsa VIP szekciója? Fúbazz, de irigylem őket. Majd ebéd közben elmeséli a Julis sztorit. Hanna meg át akar menni abba az isibe, ahova Lindáék járnak.

5816. rész:

Zsuzsa pakol, és közben sír. András érkezik. Soha sem gondolta volna, hogy ő valaha is képes lenne ilyesmire. Zsuzsa tényleg sajnálja. Hirtelen roham volt. És egy üveg bor is. Hirtelen felindulásból ilyet nem lehet. És Zsuzsa bármit megtesz, hogy jóvátegye. És örülni fog inkább, hogy boldogok. De már késő. András nem ad több még egy esélyt. De ő mindent megtesz. Akkor pakolj, és menj el ebből a házból. Ez a csávó ezzel a sárga inggel nem lehet kemény. Egyébként sem lehet kemény, de ez az ing.

Zsolt Lindát hívja a Rózsába dumizni. Nevetgélnek, aztán a tárgyra tér. Hogy gond van. Nincs semmi vész, azt mondja a leány. De akkor nem hívott volna fel az ofőd. Így, érted. Ofőd. Nekem mindent elmondhatsz, bármit. Mit kellene? Nincs semmi. Velem van a baj? Miattam romlottak a jegyeid? Nem körülötted forog a világ, felkapja a vizet és hazamegy anyu kajáját tesztelni.

Aliz otthon pénzt számlál, mikor érkezik Szabolcs. Elvitte egy futár a térképeket. Ennyi pénze marad, ha kifizeti a közös költséget. Halálra dolgozza magát a semmiért, és meghalni sincs kedve. De Szabi szerint előbb-utóbb lesz rendes munkája.

Attila nem tudja ezt már tolerálni, amit Zsuzsa csinált. Nóra szerint Zsuzsa sosem ismerte a határokat. András érkezik, Nóra mondja, most hallotta, András meg mondja, hogy épp most küldte el a házból Zsuzsát. Nóra védi a barátnőjét, hogy ki van készülve. Andrást nem érdekli, folyton ezt az átlépett határt emlegeti.

Érkezik Klaudia és Hanna és Julcsi csapódik hozzájuk az udvaron. A médiaelit hely nem tudjuk meg, mi lehetett, de fiatalos design és remek konyha jellemzi, viszont már sajnos lefoglalták, így nem lehet ott a lagzi. Időben leszervezünk mindent, és Zsuzsa pár perc alatt tönkre tette. Hát igen.

A háttérben Zsolt érkezik, neki esik Ádámnak. Megint ellógtad a fél műszakot, meddig tart az orvosi vizsgálat? Ádám magyarázkodik. Háttérben Szabolcs nézi. Kirúglak, ha így folytatod. Zsolt Szabolcsnak is beszól, hogy ő sem különb, majd elmegy. Szabolcs röhög. Mennyit lógtál? Csak pár óra, jogsi.

Klaudia Julival maradt a Rózsában. Majd talál telefonon valami szép, stílusos helyet a lagzira. És különben is, Hanna át akar menni a Szép Ernőbe. Pedig. Ez csak egy hirtelen ötlet, majd holnapra elmúlik. De Klaudiának érzése van. Hogy a háttérben van valami.

Lindáékra vált a kamera, akik egy másik asztalnál ülnek. Nem kell rám vigyázni, ne gyere át, mondja Hannának. Elmeséli, hogy az osztályfőnöke felhívta az apját, Hanna meg figyelmezteti, hogy előbb utóbb borulni fog minden.

Ádám otthon levert, kivesz egy italt a hűtőből, és megy a szobájába. A gondolatait el akarja terelni Aliz, de ő annyira levert, hogy még kúrni sincs kedve. Szabolcs elmeséli, hogy Zsolt lebaszta, és gyanús. Sokat hiányzik. Fura. Aliz aggódik.

Zsuzsa pakol Attila irodájában. Érkezik Nóra, a legjobb barátnő. Kidobott. Mondja. És érdeklődik, hogy mikor neki elmesélte, mi történt, addigra lenyugodott-e már az András, vagy komolyan gondolta még, hogy elhúzzon innen. A helyében Zsuzsa is ezt akarná. Te is egyet értesz vele, igaz? Ezt nem lehet lenyelni, sőt, jóvátenni sem. Véli Nóra. Ez érthető, mondjuk nincs hová mennem, de mindegy. Na, jön a lelki terror. Az, hogy az Andrissal egyet értek, nem jelenti azt, hogy nem vagyok a barátod. Ad neki pénzt, amíg talál munkát, rendes asszony ez. Ha még jól is főz, megértem, miért van érte oda Miki ennyire. Nem pénz kell a cédának, hanem a lakás, és a Julikáék fontosabban, mint ő, mert kidobja onnan. A gecikurva.

Szabolcshoz bemegy Aliz. Nem mehet be, de bemegy. Biztosan jól vagy? Jól, de kérlek, hagyj magamra. Nem vagy beteg? Sokat jársz dokihoz. Nem kaptál el valakitől valamit? Szifilisz, mi? Neeeeem, hova gondol. Nem tud segíteni. Viszont, ha így állunk, adjon pénzt közös költségre. Tutira hagyjalak? Jó lenne, mert aludni akar kicsit.

Zsolt Gizinél gesztikulál. Hogy baj van a gyerekkel. Gizi meg osztja, hogy ha azt mondta, hogy minden rendben van, akkor az úgy is van. Ő megbízik benne. Zsolt aláz, inkább bízol benne, mint hogy foglalkoznál vele. Hát most nagyon megmondta. Mit tippeltek, hány hétig húzzák még ezt a zsarolós szart, mire kiderül? November eleje?

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andrewblood 2011.10.07. 14:48:06

Inkább tippeljünk ki lehet a zsaroló! Nekem a pókérzékem azt súgja, hogy Bandika. :D

villanella 2011.10.07. 14:49:00

hát, ilyen gyerekes húzást csak ea bandita csinálhat, vagy a magdi néni szelleme ;)

ribizligizi 2011.10.07. 16:01:16

szerintem meg a vanda az.

villanella 2011.10.07. 16:03:48

@ribizligizi: baszki, tényleg, lehet a vanda is, simán. az elég beteg. de miért csinálná? ő bírta lindát, nem?

andrewblood 2011.10.07. 19:25:41

@villanella: De összebalhéztak valamin, nem?

ribizligizi 2011.10.07. 19:26:31

@villanella: hát, nem emlékszem pontosan, de nem a linda volt, aki borította a terhes-abortuszos bilit, és akkor örihari lett a vége? hm.

villanella 2011.10.07. 19:26:48

@andrewblood: hát erre kurvára nem emlékszem, de meglehet. végül is kivel nem balhézott még vanda?

villanella 2011.10.07. 19:27:30

@ribizligizi: de. de várt x hónapot, és jön egy ilyen zsarolós hülyeséggel? mondjuk valahogy vissza kell hozni a karaktert, az is igaz.

ribizligizi 2011.10.07. 19:30:25

@villanella: biztosan mindenféle gonosz cseleket szőtt magában, aztán sokáig tartott, mire ezt az átfogó tervet kieszelte.

andrewblood 2011.10.07. 19:38:56

Annyira remélem, hogy ennek a zsarolósdinak az apropóján, Bajnai Attila - Juli smárja meg Zsuzsa geciskedése miatt kiborul a bili és valami atom brutál balhé lesz az esküvőn. :D Olyan jó Barátok Köztösen kemény.

villanella 2011.10.07. 19:48:11

@andrewblood: Az kurvajo lenne, de a gezaek eskuvojen mar volt balhe, nem hiszem, hogy most megint ellovik ezt.

andrewblood 2011.10.07. 23:01:09

@villanella: Áh, a BK a kiszámíthatóság obszidiánszobra. Minden jeles eseménynél történik valami balhé, mondhatni ezek köré épül a sorozat. A Miklós-Nóra esküvőn is volt balhé, Tildáékén is, Zsoltékén is. Kingáékén is. Majd pont itt nem lesz. :D

villanella 2011.10.07. 23:19:01

@andrewblood: ha lesz egyaltalan eskuvo, akkor szerintem attila fog balhezni, bar azt a mai napig nem ertem, hogy alakult ki koztuk vonzalom:)

julcsi29 2011.10.08. 01:11:31

@villanella: Mellette szól,hogy amikor a Linda leköltözött az anyjához,és épp összebalhézott mindenkivel,akkor felhívta a Vandát,hogy kiöntheti e neki a szívét,majd írt egy hosszú emilt neki.A zaklatás ezután kezdődött.Ez ennek a beteg csajnak szerintem elég ok lehet.Bosszút állhat az abortuszos biliborítás miatt.

villanella 2011.10.08. 13:23:59

@julcsi29: Baszki, total igazad van.
süti beállítások módosítása