Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart 1x27/28

2011. október 07. 07:55 - sixx

A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj telefonozott, de vajh kivel? Korvettádám kanosan ébredhetett, mert berongyol a fürdőszobába, és meglesi Zsibbadt Száj mogyorónyi csöcseit, mire kizavarják a picsába, én nem vagyok olyan lány, basszameg, kéri ki magának a ház legidegesítőbb lakója. Korvettádámnak elvonási tünetei vannak, ha egy hétig nem dughat. Pitta és Alfa a Reményvesztett Vendéglősök Pultjában hegyezi a zabot, és közben egy nótával szórakoztatják magukat és az arra tévedő keletnémet és csehszlovák turistanőket, az első pár szót nem értettem, de aztán így folytatódik: …. / büdös a pinád / nem tudom, nem tudom / mégis újra megdugom. Naccerű.

Ha azt hittük, hogy ma nem kapunk újabb fejezetet Nahát, Ez Meg Nem Egy Mikroport A Derekamon Csiga és Zsibbadt Száj románcából, akkor nagyon tévedünk, a csaj a műanyag körömcipőt használja tereléshez, és úgy tesz, mintha valami barátnőjével beszélne meg találkozót, közben a telefon foglaltat jelzett, biztos a saját számukat hívta. Minderre azért van szükség, mert tegnap lebeszélte Nem Vagyok Beépített Ember, Siófokon Mindenki Mikroporttal Közlekedik Csigával, hogy a világ bédekkerírói által 2011 legromantikusabb randihelyszínének tartott útvégi parkolóban találkoznak, oszt vagy lesz egy laza szaxi vagy nem. Ha valaki majd egyszer igazán bevállalós reality-t készít itthon, az ilyen kérdéseket szavaztassa meg nyugodtan, több pénzt kereshetne vele, mint azzal, hogy VV Bandika fürdőnadrágos faszát ki morzsinkálja, csak mondom.

A beszélgetés után Niki nagyon gyanakodó üzemmódba vált, Zsibbadt Száj meg azt az alighaját tépkedi, ami negyvenéves korára ki fog hullani, és idegesen nevetgél, amikor faggatják, mi van a csajjal. Baj van, kérdezi a szokásnál is jobban leamortizált fejet villantó PornósBula, ja, elméletileg, válaszolja Zsibbadt Száj és láthatóan kurva büszke magára a zseniális elterelésért. Nikiék egy szavát nem hiszik, ez egyből látszik, de most nekik ennél fontosabb dolguk van, mennek muffint árulni PornósBulával és 95D-vel, aki egy legszívesebben egy gallyat arrébb nem tenne, de Niki retorziókat helyez kilátásba, így inkább beöltözik valami rettentő csíkos ruhába (MarciGold szállította, még jó) és elindulnak. PornósBula a jelmezben pont úgy néz ki, mint aki a Nedves Muffinok 6 forgatására indul, mondom én, hogy Kovival kellene reality-t forgatni. Zsibbadt Száj csak erre várt, és menten hívja a kanit, nahellóóóóó, nyócorakor?

Niki muffinjai kétszázér' kaphatók, de egyelőre nem kellenek senkinek, még a sétányon céltalanul kóborló Korvettádám és Levi sem vesz belőlük. Korvettádám szerint egy darabot nem fognak eladni, Levi viszont azon az állásponton van hogy ha valaki ránéáz PornósBulára, akkor muffint vesz rémítő sebességgel, viszont 95D rontja az összképet. Korvettádám jobb jós, mint Levi, mert az utcán hömpölygő családos tömeg inkább azzal foglalkozik, hogy a gyerekek szemét takarják el PornósBula kilógó picsája láttán, és mindenki leszarja Niki muffinját. A technika jóvoltából ránk esteledik, Zsibbadt Száj elindul a csutora irányába, egy olyan térdzokni-kisgatya-bemcsimackófelső kombóban, amit csak egy nagyon aljas és/vagy vak ismerőse beszélhetett rá, és akkor még a frizuráról nem is beszéltünk, mert nem vagyunk gecik. Mondjuk ma este kimaradt belőle a hajpánt, ezért már jár a pacsi.

PornósBuláék visszaérnek a kéróba, csak elmentek a sütik estére, mondja, de hiába tette ki a csöcsét, nem kellett a háromgyermekes családanyáknak, tényleg érthetetlen. Közben a parkolóba megérkezik Mikorporttal a Seggemben Születtem Csiga is, kezében egy üveg pezsgő és két pohár, gatyájban csutora, minden adott a pásztorórához. De jó illatod van, mondja Zsibbadt Száj, otthon meg Niki TELJESEN SPONTÁN rálel egy telefonszámra a műanyag körömcipő mellett, és felhívja, halló, szól bele egy bariton, ez egy pasi, állapítja meg elmésen Niki. Zsibbadt Száj lebukott. A parkoló melletti parkban közben folyik a pezsgő, odahaza meg megy a konspirálás, akkor most hazudott Zsibbadt Száj, vagy a Tina nevű barátnője egy nemváltó műtét előtt álló Tibor? 95D nagyot csalódna Zsibbadt Szájban, ha átbaszta volna, hiszen ők ketten minden megosztanak egymással csak Korvettádám farkát nem. Niki azt javasolja, lessék meg, hol és kivel van Zsibbadt, és megindulnak.

Niki tök spontán azt javasolja, talán nézzék meg a padokat ott a parkoló mellett, biztos voltak fiatalkori élményei errefelé Zbigniewvel, a lengyel kamionossal. Zsibbadt Szájnak lassan az agya is kezd zsibbadni, a térdzokni a védjegye, olyan lehet ez, mint Nikinek a csalánszáj, PornósBulának meg a mély szopóránc a fején, nem tudom, ki járt jobban. 95D, Niki és Pornósbula, meg egy teljes videós stáb csendben odaoson a padhoz, és kilesik a szerelmespárt, nézzük meg, Tinával van-e, mondja Niki a kapucnis felsős, farmeros, tornacipős, rövid hajú, borostás alakot látva, mire PornósBula rámutat, hogy az egy pasi bazdmeg. A trió leselkedik, Zsibbadt Száj fotót akar csináltatni magáról, vajh pinket villant majd rajta? Na, Nikiék eleget láttak, lehet hazamenni. Zsibbadt Száj is megunja a randit, hideg van, megyek haza, de egy smár azért belefér.

Otthon Levi és Korvettádám egy napgépet próbál, amit Nikiék vettek tán, nem érdekes. Megjön Zsibbadt Száj, jaj de boldog vagy, köszönti kedvesen Niki, igaz, azt is kérdezhette volna, hogy na, kit szoptál le a tölgyfa alatt, babám, szóval ne bántsuk. PornósBuláé az epizód tételmondata: amint Zsibbadt Száj belépett a szobába, megállt a kés a levegőben. Csillog a szemed, mondja 95D is Zsibbadtnak, mer' ittunk itt, nem messze, jön a válasz csípőből, indul a tetemrehívás. Niki és PornósBula berángatja Zsibbadt Szájat a szobába, lebuktál, ledér lófejű, lelakott lócán láttunk lámúrozni langaléta lovagoddal! Zsibbadt Száj klasszikus tereléssel próbálkozik, én nem ültem semmilyen padon sehol, de ültél, hiszen láttunk, nem kell tagadni. De a Tinát is láttátok, próbálkozik kétségbeesetten Zsibbadt Száj, nem randizni voltam. Ne nézzél már hülyének minket, mondja Niki és kimennek a szobából, Zsibbadt Száj köpnyi-nyelni nem tud.

A szembesítés a dzsaku mellet folytatódik, te a Csigával voltál baszki, mondja Niki röhögve, Zsibbadt Száj felháborodik, ééééén? Én a Tinával voltam, az volt két pasival, de nem ültem padion sehun. PornósBula Jászai Mari- és Oscar-díjat adna Zsibbadt Szájnak, és beleun ebbe a beszélgetésbe, joggal valahol, akkor nem láttunk semmit, te meg majd számolj el a lelkiismereteddel, oszt szevasz. Niki szerint azzal semmi gáz nincs, ha Zsibbadt Száj kurválkodik, csak ne hazudjon. Levi a nappaliban megállapítja, hogy a fos megint fel lett kavarva, van benne valami. 95D megy puncsolni Zsibbadt Szájhoz, most miért nézel így rám? Na, gondolj egy merészet.

Zsibbadt Száj bemegy Korvettádámhoz és kitálal, most az egyszer és utoljára leszek veled őszinte: Tinát hazudtam és Csigával találkoztam, mert bocsánatot kértem a verekedés miatt. Na, ez az őszinteség most sem jött össze. Zsibbadt Szájnak nem elég a testiség, mint mondja, ő többet akar. Korvettádám a kamerába azt nyilatkozza, bármennyire is összevesznek, mindig megtalálják a közös hangot, és a következő snittben már dugnak is a takaró alatt. Nem ők az egyetlenek, Niki Alfát szereti orálisan a másik szobában, Levi meg szárazbassza PornósBulát a pultban, ez már csak ilyen este.

Másnap reggel folyt. köv., Alfa takarékos mozdulatokkal dugja Niki méretes picsáját, PornósBula a teraszon nyalogatja Levi nyakát, Korvettádám meg a pultban smárol Zsibbadt Szájjal és Nikit és 95D-t kutyázza, szép az arca mindkettőnek, mondja, de a testük egy fos, egy hényás, egy fostalicska. Zsibbadt Száj rámutat, hogy ha Nikinek szép az arca, akkor ő egy fos. Hát, elég gáz, hogy az első nap megdugtam Nikit, mondja Korvettádám, mire Zsibbadt Száj sokkot kap, mint az egyszeri Apple-fan október 6-án, hogy mi van? Hoppácsak, ez nem is tudott róla, muhaha. Korvettádám mentegetőzik, fel sem állt, csak kicsit passzentottam bele a pélót. Zsibbadt Száj most jött rá, Niki miért féltékeny rá. Pitta odafent érdeklődik, hogy mi a fasz volt tennap a veszekedés, megmondják neki, öröm-bódottá'.

Pittának nincs pénze, irány valami melót keresni, és ehhez Levit nézi ki magának, aki dolgozni nem akar, csak bulizni. A pultban Korvettádámtól kapnak bölcs tanácsot, ott a cirkusz, hátha van valami meló. Mennek is legott, munka van, kérdezik, amíg az elefánt szarik, igen, jön a válasz. Pittának nagyszerű ötlete támad, nem mi melózunk majd, hanem két csaj, bikiniben. Ez az ötlet annyira bejön Pittának, hogy szétröhögi az agyát, otthon előadja PornósBulának és Nikinek, hogy állatsimogatóban kellene melózni, de csak lányok mehetnek, tűsarokban és bikiniben. A két luvnya felöltözik, és elindul, itt jegyezném meg, hogy Niki két csöcsébe durván nem egyforma méretű implantátumot tettek, lehet szándékosan, mert így viccesebb, esetleg pénzhiány miatt, ki tudja.

Megérkezik a két csaj a cirkuszba, ahol azt hiszik, hogy húszezerért állatokat kell majd simogatni, de az igazgató közli velük, hogy nem, kétezerötért kell szart lapátolni a lovak és az elefántok alól. Niki rögvest kijelenti, hogy ő undorodik az ürüléktől, ami ott hátul jön ki, ezek szerint attól, ami meg ott elöl, nem undorodik, de ebbe nem mennék bele. Niki nem melózik, PornósBula viszont, becsültére legyen mondva, felrántja a magasszárú mezőgazdasági tornacipőt, megragadja a vasvillát, és hajrá, olyan tempóban lapátolja a szart, hogy beleszédülök. Nem ragoznám, mert el lehet képzelni, de az is kurvaisten, hogy nem sok cirkuszban lapátolnak gőzölgő elefántszart pink bikifelsős nők, akik a meló előtt még egy rúd körül táncot is lejtenek mintegy bónuszként. A lapátolás eltart egy ideig, közben PornósBulának sikerül abszolválni azt, amit eddig csak rajzfilmben és szar vígjátékokban láttam, azaz rálép a gereblyére, az meg fejbekúrja. A végére Niki is beszáll, kapnak öt rugót és elvisznek magukkal két zacskó szart, kibaszni Leviékkel.

A pultban Korvettádámnak áll a farka, és legszívesebben előkapná, hiszen MarciGold explicite nem jelentette ki, hog a pultban nem lehet baszni, csak azt, hogy nincs cigi, pia és napszemüveg. Zsibadt Száj ebbe nem akar belemenni, de arra hajlandó, hogy a gatyájába benyúlva verje a farkát kicsinyég, hiszen úrinő. Levi otthon jobb híján 95D-vel dumál, nem tudnék beleszeretni PornósBulába, mert megbízhatatlan, és nem akarom megdugni sem. Jönnek vissza Nikiék, 95D ki is szúrja őket az ablakból, két zacskót hoznak, mondja Levinek, aki menten lehányja magáról az összes ruhát, mert egy srófra jár az agya PornósBulával, és sejti, mi lapul a zöld zacsiban. 95D lassabb felfogású, te meg mit csinálsz, kérdi őszinte csodálkozással a hangjában, vetkőzök, bazdmeg, mert nem akarom, hogy szaros legyen a cuccom.

PornósBulának van viszont esze, és a zacskókat kint hagyja az ajtó előtt egyelőre, megvárja, míg Levi megnyugszik, és inkább élménybeszámol, és akkor hozza be a két zacskó szart, amikor már Jászkarafaszajenő büszkesége el is felejti, hogy itten nagyon meg lesz szopatva, ha nem vigyáz. Az egyik zacskó a párnája alá, a másik a Pitta cuccai közé kerül, lelki szemeimmel epic lószarhajigálást vizionálok. Levi leheveredik az ágyba, és amikor benyúl a párna alá, úgy pattan fel, mint Kövér László az index fotósai láttán, ezmegmiafaszbazdmeg, szar, az. PornósBula úgy röhög, hogy leesik az ágyról, de csak addig, míg Levi egy borotvahab segítségével nemes bosszút nem áll, a seggére rajzol szar alakú kupacot vele.

Ebből aztán vergődéses-évődéses műverekedés kezdődik, PornósBula egy óvatlan pillanatban telenyomja Levi száját testápolóval, mire az kiront a budiba és heves öklendezésbe kezd. Pitta közben rátalál a saját szaros zacsijára, és hozzávágja PornósBulához, mindezt abban a szobában, ahol Korvettádám alszik, így PornósBula takaríthat megint, meg is jegyzi, hogy egész nap szart lapátolt éhbérért, most meg ugyanazt csinálja, csak ingyen. Pitta megjegyzi, hogy most aztán szó szerint fröcsögött a kula.

A gyerekjáték végén az agyhalottak indulnak bulizni, mindegyik kicsípi magát, mint szarospista Krisztus nevenapján, bebasznak, táncolnak, Pitta hevesen smárol egy csajjal, de dugásig nem viszi. A buli csúcspontján lekerülnek a polók Kelet-európa legszebb férfi felsőtesteiről, ahogy az kell, 95D meg a kamerába rázza bele a beleráznivalót, miközben a fiúk Pákó egyik nótáját adják elő röhögve, szóval minden pontosan úgy megy, ahogy szokott.

Otthon mindez folytatódik azzal, hogy Pitta és Levi a napalit és a konyhát amortizálja le, megint szétgórnak mindent, sörösdobozokat harapdálnak és így tovább, amitől Niki kiakad, de hiába baszlatja Alfát, az csak a vállát vonogatja, felnőtt emberek vagyunk, faszomat se érdekli, míg az én cuccaimat nem mocskolják össze. A benti dúlás nem elégíti ki a rettentő triót, így a dzsakunak esnek neki, mindegyik beleugrik, Korvettádám pedig valami gyermekkori traumát levezetendő nekifutásból ugrik bele a ruhaszárítóba, majd belebassza a vízbe és utána vetődik, később pedig 95D-t is megfürdeti a biztonság kedvéért. Már csak egy hét, emberek, jövő héten csütörtökön este finálé.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: aranypart
84 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.10.07. 08:22:21

Én még mindig nem értem, hogy Nikinek és a pornósnak mi köze van hozzá, hogy Csonti kivel pasizik.

mocskosmacska 2011.10.07. 08:22:54

@mocskosmacska: Illetve: Miért érdekli őket ennyire?

Dr. Bélus___ 2011.10.07. 08:33:58

"Niki és Pornósbula, meg egy teljes videós stáb csendben odaoson a padhoz" - ez a csúcs, majd leestem a székről a röhögéstől. Sixx, rossz hírem van, innen már minden út lefele vezet, az életednek nincs értelme többé. :)

órarugófelpattanó 2011.10.07. 08:37:20

mert aztat mondta a rendező meg a kreatív menedzser, hogy legyenek veszettül kíváncsiak, meg féltékenyek is.

cicómicó 2011.10.07. 08:41:00

Zseniális írás volt.
Ez a kulafröcsögtetés nem megy ki a fejemből.
Niki mellei a képen sokkolóak.

Amundsen73 2011.10.07. 08:54:02

szétröhögtem magam........ gratula....!!

sulcus (törölt) 2011.10.07. 08:57:09

@mocskosmacska:
Mert a rendező ezt mondta,marha!

paaj 2011.10.07. 09:09:06

Megint ott van nagyon:)))
Azt azért megjegyzem, ha van vér a stáb pucájában, a forgatás végén bezárják ezt az agyhalott bandát étlen-szomjan a kéróba és addig nem engedik ki amíg olyan puccba nem vágják mint amilyen a beköltözéskor volt.

Fredo78 2011.10.07. 09:18:49

Ez erős kis műsor volt megint. Szokás szerint az hogyvolt sokkal jobb mint az eredeti...
Amúgy szerintem az nem térdzokni hanem sportszár. Legközelebbi randira szerintem sipcsontvédőt is vesz, meg ha esik az eső csavarost...

Most esett le, bár nem vagyok fiatal, de van ilyen hogy kiszökök randizni-csókolózni egy faszival aztán este lefekszem egy másikkal? (vagy a szerkik vágták igy össze?

Rohir 2011.10.07. 09:21:04

Ez az írás megint epic volt :D

Ahogy olvasom ezeket a hogyvolt-akat, arra gondolok, hogyan lehet ezt végignézni agysorvadás nélkül és utána ilyeneket írni?! Én csak széttárnám a karom és néznék, mint egyszeri zombi a kiürült városban.

Nikinek meg dokihoz kellene menni, szerintem kifolyt a szilikon a zacsiból

Sudu 2011.10.07. 09:28:36

"Korvettádám pedig valami gyermekkori traumát levezetendő nekifutásból ugrik bele a ruhaszárítóba" Ez kész! :-))
Mit fogok olvasni, ha ennek jövő héten vége???!!!

rántott hógolyó 2011.10.07. 09:33:08

sztem nem a korvettádám tossza bele a dzsakuba a szárogatómaradványt, hanem a pitta, ott műörjöngött a végén, nyilván ez volt megadva!

Nevem Earl 2011.10.07. 09:38:25

Na, épp kérdezni akartam, hogy meddig gyilkolják az agysejtjeimet ezek a genetikai hulladékok, kösz az infót, sixx.

nyuszi_muszi 2011.10.07. 09:38:34

Niki és PornósBula........mifaszt keresnek ott??? Olyanok mint valami kiöregedett....k***ák! Ki kíváncsi rájuk? Niki mellei elég csálén állnak....ezért fizetett...bár a száját elnézve, lehet grátiszba kapta a Viasattól, de az Éden nézettsége sem olyan volt, hogy egyforma mellekre jusson!

nyuszi_muszi 2011.10.07. 09:39:19

Sixx!Jövő7 csüttől mivel boldogítasz minket????

Cinkes 2011.10.07. 09:46:50

nem hittem volna, hogy bánni fogom, hogy egy ilyen sorozat véget ér :)

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.10.07. 09:47:22

eeeegen, én is pont azon gondolkoztam, hogy ez a Siófok olyan picsányi kis hely, nyilván csak a parkoló végén lehet randizni, ahol egggészen véletlenül úgyis rájuk találnak.

mjordan 2011.10.07. 09:49:46

A tegnapi csúcs nekem Csonti volt: most az egyszer és utoljára leszek veled őszinte:DDDD

nyuszi_muszi 2011.10.07. 09:50:21

Jó, és a telefonban, honnan tudták, hogy az pont ez a Csiga gyerek??? Mert Niki már naphosszat csacsogott vele, innen ismeri ennyire jól a hangját!!!!!

playoff szakáll 2011.10.07. 10:11:24

"95D, Niki és Pornósbula, meg egy teljes videós stáb csendben odaoson a padhoz"
5*

panzermeyer 2011.10.07. 10:15:47

Sixx, látszik, nem gyakran nézel focimeccset.
Az nem zokni, hanem sportszár.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.07. 10:19:59

@panzermeyer: térdzokni és kész, sportszár az a gyöpön van. eredj trollkodni a faszomba.

garrett27 2011.10.07. 10:26:00

Szóval, 3 spiné, meg egy komplett tv-stáb befér egy fa mögé! Megint tanult valamit az ember. A szardobálás az viszont már tényleg a legalja. Már csak az ágybaszarás és az erkélyről hugyozás maradt hátra!
Ada egy seggfej, még ha meg is rendezték a jeleneteit, akkor is. Kb. két percig bírnám mellette úriemberként, aztán simán nyakon vágnám, elveimet elfeledve. Ami meg rajta volt, az tényleg sportszár. Nincs ebben semmi különös, minden felkészült nő ruhatárában van egy pár. Meg nyilván pinpongütő és bokszkesztyű is. Bármikor kellhet egy randihoz.

nyuszi_muszi 2011.10.07. 10:26:44

Mind1 minek nevezzük...lehet tőlem lábtyű is, a lényeg hogy szarul néz ki!

Fredo78 2011.10.07. 10:34:59

Hoppá, megvilágosodtam! Ada úrhölgy a sportszárhoz való elkötőt tette a fejére! Utoljára Caniggától láttunk ilyet 90-es években, de annak az volt a gyakorlati oka, hogy lásson rendesen foci közben.

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.07. 10:50:52

Ezt az Adát be kellene fogni egy szekér elé.

sfok 2011.10.07. 11:03:28

Szerintem az egyik legviccesebb jelent volt, amikor 95D egy hungarocell kajás dobozzal a kezében a láthatatlan embernek mesélte, hogy "mennék haza pihenni, erre ott fröcsög a kula".. :)) szerintem az ő szájából nagyon mókásnak hatott. Hangosan felröhögtem rajta, még talán azt is mondanám, hogy spontán volt...

Kullancs1983 2011.10.07. 12:02:24

Az a lófejű szerintem időutazóra itta magát, és éppen azt játssza, hogy ő az 1982-es csehszlovák női talajtornacsapat tartalékversenyzője, aki a Balaton melleti edzőtáborozás közben titokban elszökik egy randira. Azért öltözött úgy ahogy.

sélli_ 2011.10.07. 12:03:37

Ez a tegnapi rész, mégjobban odavert, mint szokott. Szó szerinti 'szarral gurigázá' eccerűen félelmetes. Szerintem ha vége a sorozatnak gyújtsák fel az egész házat és építsék újra - jobban járnak, mintha kitakarítanának.

Az Adás-Csigás-lebukós rész rettenetesen átlátszó, és megrendezetten kínos volt...
Niki a lakásbalépés után 30 másodperccel PONT odamegy a telefonhoz, és PONT talál egy cetlit. Mellesleg mivel este értek haza, Csontit meg ugye reggel hallották telefonálni, az fel sem merült, hogy napközben MÁSVALAKI is használta a cipellőt? Arról nem is beszélve, hogy egy férfi hangon eldörmögött 'halló' mögött BÁRKI lehet... no mind1.

Tényleg vége a jövő héten??? Rémes!!! :))

sunblind 2011.10.07. 12:06:11

" ... közben PornósBulának sikerül abszolválni azt, amit eddig csak rajzfilmben és szar vígjátékokban láttam ... " :D
... nekem is ez jutott eszembe, hogy végre megszülte az viasz3 producereinek erőlködése a tom&jerry vs análvadász kilencet.

vernal 2011.10.07. 12:13:20

Egyébként nehéz nem észrevenni 2 operatőrt és 2 bárkit az amúgy nem túl fényes parton. Főleg ha a lopakodó operatőrök ismerik a bujkáló kollégákat.

A műsor legelején nem hittem volna, hogy Csonti a legnagyobb ribanc. Így lesz a szűzkurvából igazi kurva? Lehet egy (éjszakai/celebkurva) pillangóvá alaKULÁSnak vagyunk a szemtanúi? Ha igaz, hogy van egy laza kapcsolata 2-3 éve, akkor vajon ennyi szex belefér a barátjának?

vernal 2011.10.07. 12:22:40

Ez lehet, hogy gáz:

a nagy "verekedés" után kibékültek a srácok:
kepfeltoltes.hu/111007/aranypart_boxolgat_k_cs_ndesen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ez fent a műsor FB oldalán.

moli 2011.10.07. 12:22:53

@sixx: """úgy tesz, mintha valami barátnőjével beszélne meg találkozót, közben a telefon foglaltat jelzett, biztos a saját számukat hívta."""

nem tudom, hogy miota jelzett foglaltat, de ha sokaig tartod a szabad vonalat, egy ido utan atmegy foglaltba.

tejfölösbableves 2011.10.07. 12:47:18

mint mindig, az öfi kva jó, de a "Zsibbadt Száj sokkot kap, mint az egyszeri Apple-fan október 6-án" hasonlattal egy picit túllőttél a célon.

agatsu 2011.10.07. 12:48:30

Csonti tutti röplabdázott, csak nem mondták neki, hogy randizni nem menő a cucc, viszont röhögcséges!
A cirkuszsátor-rúdon pörgő feketeségen meg behaltam, baszki ez a "nő" minden függőleges megmarkolható cuccra rátekeredik és haját dobálja...Pavlov megmondta! :D

agatsu 2011.10.07. 12:51:10

@panzermeyer: Te meg röplabda meccseket nem nézel...:) Csontika pont úgy néz ki ,mint akit épp lecseréltek..:D

TakiNandi 2011.10.07. 13:05:53

Sziasztok! Nem tudom, hogy valaki más már szóvá tette-e, de az adóhatóság csőrét nem b@ssza a dolog, hogy ezek azért kapnak pénzt, mert feketén dolgoznak szinte minden nap???

baggins21 2011.10.07. 13:08:58

@tejfölösbableves: Szerintem ez volt az egyik legnagyobb beszólás benne :D

HetedikEnVagyok 2011.10.07. 13:13:11

Sixx, az l betűs alliterációk közé befűzhetted volna a luvnya szót (devil)

Fredo78 2011.10.07. 13:14:39

@TakiNandi: Ki mondta hogy feketén dolgoznak?

esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.10.07. 13:27:58

@Fredo78:
mert szerinted az ilyen alkalmi munkákat (pl takarítás) is lepapírozzák, ugye?

tejfölösbableves 2011.10.07. 13:48:57

@baggins21:

nos nekem egy ember halálán való viccelődés sohasem lesz jó beszólás.

Gazdagréti Jack Bauer 2011.10.07. 13:57:48

Egyetlen részt se láttam, nem is tudom a szereplők igazi nevét, de a hogyvoltot mindig elolvastam. Nyilván sokkal viccesebb lenen, ha tudnám, hogy kik ezek, de így se hülyeség olvasni. Kurva jó posztok ezek, Sixx!

benoke77 2011.10.07. 14:06:47

Újra és újra BEsírok rajtad:D:D:D:D:D:D

HetedikEnVagyok 2011.10.07. 14:08:22

@Nevem Earl: Addig gyilkolják, amíg nézni fogod :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.07. 14:15:00

@mocskosmacska:
Detto. De real life-ban is így megy. Tipikus ovis magatartás, na.

baggins21 2011.10.07. 14:15:52

@tejfölösbableves: Na akkor ilyeneket i.imgur.com/YRmwo.jpg már be se linkelek neked :D

Eruka 2011.10.07. 14:20:20

@_Soma_: jéééézusom....szerinted ezeket tényleg AranyMarci fizeti???? :o hűűűű de naivak vagytok....
Az sem véletlen, hogy nem az éttermen belül üldögélnek, mert abba valszeg az ÁNTSZ bele tudna kötni, hiszen akkor már kvázi éttermi dolgozók, amihez ugyebár kell pár pépör... üldögélnek kint a pultban, nyilván pénzt sem kezelnek (ha véletlen láttunk ilyet, akkor az is fake volt. Nem EZ a lényeg ebben a műsorban :)

Kreta 2011.10.07. 14:50:12

Jövő héttől a hogy lenne-vel kéne folytatni! Úgy is meg van rendezve akkor már írja meg előre Sixx és azt forgassák le! :)

panzermeyer 2011.10.07. 15:15:33

@sixx: Te szerencsétlen szarházi, te.
Nagyon elszaladt veled ló, hogy ilyen hangot mersz megengedni.

Csak tudnám, mi az alapja.
Az életed ennyi, hogy nézed a TV-t, ki sem mozdulsz otthonról(ennyi TV, meg sorozatnézés mellett 1000%, hogy nincs közvetlen szociális életed), mert a társadalom kivetett magából, de itt császárnak érz(het)ed magad.

Mi lett volna veled 50 éve, amikor nem bújhattál volna el az odúdban, nem lehettél volna az igénytelen szórakozás koronázatlan királya?

forlan 2011.10.07. 15:17:39

baj,ha azt érzem,hogy ez egy rakat szar? olyan vagánykodós,jópofás,terézanyus, hódos hajnalkás,egy levegővétellel leírós,többször átolvasós,vajon elég jópofa voltam? gondolatokba belemerengős.szóval szar.

Nevem Earl 2011.10.07. 15:21:12

@HetedikEnVagyok: Jogos, bár én csak a HV-ot olvasom. :) Büszke vagyok rá, hogy eddig egyszerre nem néztem belőle 15 másodpercnél többet, de elég idegesítő, hogy ötpercenként vagy beléjük vagy a VV5-be botlom.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.07. 15:22:21

@forlan: javaslom az archivum lapozgatasat, egy tevedesedre menten feny derul. De persze ha nem tetszik, hat nem tetszik, attol meg nyugodtan alszom.

Dávid a góliát 2011.10.07. 15:22:47

Kövezzetek meg, de nekem izomtibi hv-ja jobban tetszett. sixx már kicsit belefásult az aranypartba, ami persze nem csoda. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.07. 15:23:45

@panzermeyer: De hianyzott mar innen egy igazi idiota troll, kibaszottul orulok neked, de tenyleg.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.07. 15:24:56

@Dávid a góliát: Ezen a heten irt par kivalo osszeeskuvoket is, azokat olvastad? Erdemes.

dhp 2011.10.07. 15:29:40

Egyébként Korvettapukáné Szandrának is ugyanott műtötték a csöcseit, ahol Nikinek. Szerintem direkt kibaszott velük a sebész. Meg is érdemlik.

tucka 2011.10.07. 15:32:33

"közben a telefon foglaltat jelzett, biztos a saját számukat hívta."
ez nagyon jó volt ...

Csonti:"most az egyszer és utoljára leszek veled őszinte" (hogy bocsánatot kér)

Ádámnak mind1 mit hazudik, csak dugjon :) hát igaza is van.

Egyébként én meg nyáron tudtam meg, hogy sportszár -nak mondják még szemüvegeken lévő nyaklánc szerű zsinórt.

tucka 2011.10.07. 15:36:29

hát nekem a tv ben nem tűnik fel, hogy szarul csinálták meg a mellét, érdekes, nem máshogy nyúl hátra és azért ?
Mert ha tényleg rosszul van meg csinálva, akkor tv ben valaki utána retusál ?:)
A régi melleinél mondjuk sokkal jobb, már ha lehet egy mű dologra ilyet mondani.

TakiNandi 2011.10.07. 15:40:27

@tucka: ami továbbá még érdekesség, hogy Niki az összes dugós felvételen melltartóban feszít. Aki melleket csináltat magának az utána büszke szokott azokra lenni, nem?

nathalie 2011.10.07. 15:43:46

Pár hogyvolt kimaradt, de Niki milyen jót tett, hogy újra nevén van nevezve? Nem volt neki is valami neve? Póthaj vagy vlami ilyesmi...köszönöm a segítséget :) roppant fontos kérdés.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.07. 15:55:49

@Dávid a góliát: Muszáj beleugatnom, hogy az olyan stílus amit izomtibi vagy sixx képvisel írásaival, kurvára nem létezik Szlovákiában vagy Csehországban, sőt, mégcsak erre emlékeztető jeleket sem találok, úgyhogy kurvára becsüljétek meg őket, végre vmi amiben lenyomjátok a csehszlovákokat :)

Sombi_úr 2011.10.07. 16:24:23

@tejfölösbableves:

Szerintem senki nem viccelt más halálával.
Ő a jelenségről írt, hogy most hirtelen demindenki almás :D

playoff szakáll 2011.10.07. 17:26:50

@Dávid a góliát: Akkor vedd úgy, hogy meg vagy kövezve.

kerdesek05 2011.10.07. 22:37:59

ki kivel dugott már az aranypartban? van erről valamiféle adatbázis?:)

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/06/eden_niki_bemutatja_kepessegeit_kicsi_oral_sok_dugas/

illetve honnan van Ada=Zsibbadtszáj=Caniggia infó pirszingelt pinájáról?

kerdesek05 2011.10.07. 22:39:18

ez a baszós niki amúgy mivel foglalkozik?
hol lehet elérni hab testét?
olyan lesz mint a molnár anikó, terebélyesedik mint a zsák aztán a 500 cm3 cici is kevés lesz neki pár év múlva

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/06/eden_niki_bemutatja_kepessegeit_kicsi_oral_sok_dugas/

deltaTheEnd 2011.10.08. 16:54:32

számomra a nap mondata mikor kulafröcsögés közben bevágják Levit amint a party rock anthemet énekli (próbálja meg) és karriertudatos focistaként angolul semmit nem tudva az everyday im sufflin' helyett everyday sufferinget énekel :D

Undertaker 2011.10.08. 19:08:29

@kerdesek05: Ha már az eposzi jelzője a baszós, mégis mivel foglalkozna?

clt 2011.10.08. 19:32:21

tetszett, ahogy a "szarospista" hasonlat pásszolt a történetbe...

JOKKA21 2011.10.09. 03:18:48

Nagyon jókat nevettem ezen a poszton.:D Levi és Cristofel mit művelne, ha együtt lennének tahóság showban?:)))

marisellanickmárlétezikválasszmásikat 2011.10.09. 10:42:31

@panzermeyer: akkor minek olvasod?mert nem tetszik?kis mazochista.azt, hogy milyen ális élete, ahhoz meg mi közöd? bár sixx nem szorul védelemre, tudom.

Krissyfurrr 2011.10.09. 20:01:35

Sixx, egy zseni vagy! :))) Imádom a posztjaid! no, de hogy ne csak ömlengés legyen:
www.pixter.hu/video?id=29868 - "Teszteltük az Aranypartosok műveltségét"
www.pixter.hu/video?id=30009 - "Az Éden hotelesek fikázzák az Aranypartot!"

Kolombusz 2011.10.10. 22:50:38

uh vazze leestem majdnem az ágyról, úgy röhögtem. ezt megnézem.

zutzur 2011.10.11. 18:27:57

@Krissyfurrr: nagyon nagy videók
"tejfog nem karcol" :DD

Pitta for president!!44négy

amúgy már jó ideje nem nézem, de ezek a hogyvoltok mindig feldobják a napom.

májgeriberi 2011.10.11. 19:46:18

ebben a szarban nyerni fog vki vagy mi?

Sudu 2011.10.12. 14:02:32

Sixx! Hol marad a tegnapi részek összefoglalója? Már alig várom, hogy végre olvashassam.

fofofo 2011.10.12. 14:56:25

igenigen, elvonási tüneteim vannak:)

Kreta 2011.10.12. 15:15:00

Na mi van má'! SP kiverte a biztosítékot?

Timi272 2011.10.12. 19:28:37

Sziasztok ez az első kommentem ezen az oldalon:D sixx nagyon-nagyon jó vagy az éden hotel óta olvasom az írásaidat és szerintem nagyon nagy tehetség vagy. Gondolkoztál már azon h elmenj humoristának? Mert nagyon ügyes lennél szerintem:D Nem nézem ezeket a szarokat de általad jól informált vagyok és nagyon vicceseket írsz:D Csak így tovább:D
süti beállítások módosítása