Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x24

2011. október 06. 16:15 - Hódos Hajnalka

Nem szeretem, amikor ilyen sokan vannak a Villában, mert feszt pofázik mindegyik, én meg nem tudom kiélni a bennem nem is annyira mélyen rejtőző egészségtelen exhibicionizmust, ami rávett arra, hogy hogyvoltozzak, azt meg nem venném a szívemre, ha egyetlen fontos mozzanatról is lemaradnátok – gondolok itt elsősorban Seri apucizására, vagy Veronika nám száxálák a Villában nyavalygására – így önmérsékletet tanúsítok. Bevallom, nehezebben megy, mint Péternek és Attilának lenyelni, hogy Csaba nyerte el az Arénában a védettséget. Igen, felvirradt az Első Megmérettetés Nagy Napja, előtte sem unalmas a Villában az élet, Melinda nem találja a helyét, mert sok a fiatal és a buta, hát, nem ide kellett volna jelentkezni, hanem a kémiai Nobel-díjasok által minden évben megrendezendő, hathetes, ingyenes szabadegyetemére, ja, hogy olyan nincs, pech. Attila úgy érzi magát, mint otthon, csak ez a Csabigyerek ne lenne, jellegtelen, zabál, büfög, alszik, eszik, szarik, fekvőtámaszozik, aztán ez ismétlődik.

A Nagy Manipulátor vagy bal lábbal kelt fel, vagy unatkozik, és valakit baszogatni akar, de fennhangon kijelenti mindenki számára jól hallhatóan, ideges attól, ha bemegy abba a kibaszott konyhába, kurvaélet, hogy valami agyhalott sürög-forog körülötte. Olyan nincs, hogy üres a konyha, bemegy, és valaki ne jönne pont oda. Ez mennyire elképesztő egyébként, ha együtt élsz 13 emberrel. Na, Csaba elkezdte önként tolni a szopórollert, gondolom, Attila ujjong belül, te a szüleiddel laksz, ugye? Igen, nem a kutyámmal tíz éve. Attila és Csaba rövid úton eljutnak az Attila, leszarlak és az olyan embereket, mint te olyan távolra elkerülöm, amennyire csak lehettől a te egy olcsójános vagy és támadtál, pedig csak megkérdeztem, anyádékkal élsz-e párbeszédig, aztán megszólal a sziréna, cihelődjenek, sorakozó a medencénél, mert elérkezett a megmérettetés ideje. A készülődés és a sorakozó alatt mindenkitől hallhatunk egy mondatot arról, miért fog küzdeni, én jelen pillanatban azért, hogy öt oldal alatt megússzam ezt az öfit.

Az Arénában Lilu köszönti a Lakókat, tigrist, oroszlánokat, gladiátorokat még nem látni, a MMKK viszont elhangzik, hiszen a lila kendőkért folyik a harc. A játék két részből áll, az első a ki bírja tovább? Az első fordulónak két-két győztese lesz, két fiú, két lány, ők küzdenek meg egymással a második fordulóban. A kitartás próbája nem más, mint álldigálás meztélláb, farönkökre támasztott, öt méter hosszú léceken, amelyekből időről-időre levesznek egyet, míg az utolsó, egy hat centiméter vastag széles léc marad. Az unalmasnak és eleinte könnyűnek tűnő feladatot Cristofel és Attila egymás kölcsönös baszogatása teszi a nézők számára elviselhetővé, a kubai örülne, ha valaki lepotyogna, mert az erőt adna neki, Attila számára már Krisz mondatai is erőt adnak. Ezután következik egymás leidiótázása, elhangzik a kussbazmeg, az agyhalott és a te pszichopata állat, mindenki válogassa ki kedvére, melyiket mondta Attila, melyiket Krisz. Attila új módszert választ, a csajod kiszívta a nyakamat! Leszarom, bazmeg. Én röhögök, mert Péter azt is el tudja képzelni, hogy Attila saját maga karmolta össze a saját hátát, sőt, még a nyakát is ő maga szívta ki. Fogynak a lécek, az első kieső meglepetésre Gergő, nem sokkal később Fecó is követi, Bandika a végsőkig kitart! A végsőkig a kijelentéstől számítva három másodpercig tart, ráadásul majdnem magával rántja Csabát és Pétert.

A csajok közül még mindenki a léceken, egészen addig, míg ki nem veszik alóluk az utolsót, na, akkor potyog mindenki, mint rohadt alma a fáról, a fiúk közül Attila és Csaba, a lányok közül Dya és Vera nyert, övék a második kör. Az egymástól azonos távolságra leszúrt öt zászlót kell egyenként megszerezni úgy, hogy egy gumikötél van erősítve a derekukra. A cél a középen elhelyezett lila kendő megszerzése. Attila nagyon küzd, de Csaba gyorsabb nála, szegény Dya a negyven kilójával, nem sok esélye van, de a negyedik zászlóig egészen ügyesen küzd, aztán feladja. A roppant izgalmas, az életünkből kerek fertályórát elrabló blokk után Péter gratulál Csabának, hát, ha fogadni kellett volna, egy petákot nem tettem volna rád, hogy enélkül benn maradsz! Dya picsog a szobában, aztán bazmegol a fürdőben, Attila összegzi a történteket, a két fostalicska kapta a kendőt. Péter most egyáltalán nem tudja, mi lesz. Meg sem tudja tippelni, de szerint senki. Talán a Bandi. Én ezen három percig röhögök, a Villában senki.

A két fostalicska elmondhatja a véleményét a többiekről. Csaba szerint Péter egy ganajtúró, ha kiesik, azért fog kiesni. Bandi egy-két hét után unalmas, egy arca van, kábé ennyi, semmi más. Dya alvós meg kis kedves, Kinga talán azért eshet ki, mert irigyek rá, hogy ilyen szép hosszú haja van, Attila meg, ha csak olyan emberek lennének kinn, mint Csaba, akkor kiesne. Vera, a másik fostalicska kicsit túlspilázza a szerepét, hogy miért tekeri körbe a fejét színes anyagdarabokkal, hatalmas kérdőjel számomra, nekem gyerekkoromban akkor csinált ilyet a fejemre a mamám, mikor tetves voltam. Kinga azért eshet ki, mert megvezeti Attilát érzelmileg, és felhasználja a bennmaradás érdekében. Petin nem tud kiigazodni, de talán nem olyan rosszindulatú, mint amilyennek látszik, de egy biztos, baromi jó játékos. Sehere olyan játékos, aki eljuthat a fináléig, mert nemcsak szép, hanem egyedi is. Attila ugyanúgy megfoghatatlan számára, mint Péter, Gergő álljon oda mellé. Gergő, mint szemléltető eszköz, de mondhatnék bazári majmot is, kiáll a Lakók elé, Vera belekezd egy nagymonológba arról, itt mint minden normális ember, Gergő is a párját keresi, nem, az egy másik műsor és vannak benne anyósok is, egy biztos, Gergő megtalálta a…. Vera besértődik, mert a Lakók röhögnek, gyorsan le is bunkóz mindenkit, kurvára titeket minősít ez a viselkedés.

Seri gyorsan meghálája Verának, hogy az az előbb csontig benyalt neki, mikor finalistának jósolta, kurvára igaza van, mindig arra próbáltok következtetni, hogy nekünk mikor lesz valami köztünk és mi lesz! Mi a fasz közötök van a mi barátságunkhoz? Na, Dya, konkurenciát kaptál, ez is ugyanúgy rángatózik, mint te, csak Seri még beszédhibás is, vagy annyira felzaklatta magát idegileg, hogy lenyelt pár szótagot, hát tényleg nincs itt egy se, aki százas? Seri és Vera beszélgettek egy jót a szaunában, ki nem találjátok, mi volt a téma, Apuci, há. Rohadtul unom a sok szövegelést, pedig most Attila mond valamit Veronikának. Mi a helyzet? Hát az, hogy Veronika tegnap iszonyatosan megkedvelte Kriszt, ma meg iszonyatosan faszfej volt. Na akkor idefigyeljen Veronika. Ezt az egészet a Péter találta ki, úgyhogy úgy engedjen Krisznek, hogy a Péternek enged. Ezt el kell kicsikét magyarázni Veronnak, mert az visszakérdez, vagyis? Krisz nem tud udvarolni, két dolgot tud, magát sztárolni meg baszni. Sosem gondoltam volna, hogy Attila segítségével fedezek fel közös vonást benne és Kriszben, és nem a baszásra gondoltam. Szarj a fejére, ha engedsz ennek a vonzalomnak, bukni fogsz, mindenki röhögni fogsz rajtad, hogy egy ilyen agy nélküli degenerált be tudott szopatni. És még valami. Ha összejönnétek, bomlana az Ötös is. Veronikában ettől az agymosástól összedőlt egy világ, mert megkedvelte Kriszt.

Jön is a Kubai, az van, hogy tényleg tetszik neki Veronika, mert ő minden lányt megkap, könnyedén, de azok nem basztatják. Veronika meg basztatja, és ez tetszik neki. És belé tudna esni. És nem akarja, hogy olyan egyszerű legyen, hogy kúr vele, megcsókolja és ennyi. A lányra nagy hatással vannak ezek a megrendítő szavak, nagy levegőt vesz, abbahagyja a kérődzést, véletlenül becsukja a száját egy pillanatra és akadozva vallomást tesz: tegnap megfordult a fejemben, hogy meg akarlak ismerni közelebbről, de most már hányingerem van tőled! Azt mondtad tegnap, hogy hülye vagyok! De most már féreg is vagy! A shakespeare-i dialógus a kertben folytatódik. Miért vagy ilyen aljas bunkó? Mert őszinte vagyok. Veronika végre kiböki, hogymeraPétermondta. Krisz őszintén megrendül a hallottaktól: Ennyire buta felfogásod van, te kacsa?! Ha nem fogod fel, hogy kurvára bejössz, akkor sajnálom! Krisz, a becsületén esett csorbát azonnal orvosolni próbálja, ezért leugrik a lóról, pajzsát a földre dobja, és kardot rántva ráront a szaunában döglő Attilára, namitmondottaPéter?! Kell egy ember, akiben bízhatok? Pont a Péterben? A lovag összezavarodik. Ha te fasz vagy, én azt mondom, te retardált, agy nélküli, gerinctelen fasz! Péter azt mondja neked, barátom! Kintről is úgy néz ki, hogy te a csicskája vagy! És Péter mit mond? Hogy barátok vagytok. Jó, akkor Krisz beépített ember lesz Attiláék csapatában. A faszt, majd amikor először megégeted magad, amikor átbasz téged és egyedül maradsz, akkor!

Merlin, akarom mondani Attila ezután ránéz az összezavarodott, de a szerelem mámorában égő Kriszlovagra és a slicced, bazmeg jótanáccsal útjára bocsátja. A kubainak forr a latin temperamentusú vér az ereiben és szörnyű bosszú körvonalazódik benne: Petit átverni, a legszuperebb kubai csapatot létrehozni. Mindezt Bandi(t) segítségével. Nem kell Peti, érted?! A Csabi! A Csabi kurva erős fizikailag, én is erős vagyok, és itt vagy te! ( Analógia a Markos-Nádas párostól: „Azé’ vagyunk hárman, mer’ én jól látok, ő jól hall, ő meg csak itt van velünk!”) Bízol bennem? Bízok! A szövetség megköttetett. Este buli van, Péter önmagához képest jóindulatúan gratulál a két fostalicskának a győzelemhez. Attila nem gratulál, mert nem örül Csaba győzelmének. Maradj ilyen, amilyen vagy, te leszel a következő kieső. Verának azért nem gratulál, mert nem érdemelte meg a kendőt. Azért, mert Dyára szükség lenne még hosszú távon a Villában, érdekből és számításból, de ha most miatta kiesik, baszhatják.

Veszett partizás kezdődik, mindenki megtalálja a párját, Krisz Veronikát abajgatja, az egyfolytában óbégat, námáááááá, Seri Apucival táncol, Attila Fecóval ül a kerti asztalnál. Mikor Attila elkezdi fejtegetni, mennyire fáj neki Kinga viselkedése, már lúdbőrzöm. Neki valóban tetszik, és fáj. Hogy Kinga jól érzi magát, most éppen Csabával riszálnak az asztalon bebaszva, aztán Veronikával együtt vonaglanak az ablak előtt. Előtte Krisz a vécéajtó előtt nyomorgatja Veronikát, aki a riportszobában bevallja, ciki, vagy nem ciki, neki tetszik Krisz. Ezt meg is mondja neki: utállak, nem érted? Kinga megkapja a magáét, Attila először leönti sörrel, ezen mindenki kiakad és ledöbben, Kinga vörösborral próbálja leönteni, nem sokkal később Attila belevágja a medencébe. A Kubainak se kell több, namivanbázmeg felkiáltással seggest ugrik a medencébe, és mivel már mindenki van annyira részeg, hogy ez jó bulinak tűnjön, ki ruhástul, ki fehérneműben köt ki ugyanott. Fröcskölés, visítás, dörgölőzés, puszik, Attila egyszercsak odalép Kingához és letépi róla a melltartót. Kinga bőgni kezd, Csaba kisegíti a medencéből, Kinga költői kérdését: most ezt mi a faszért kellett bazmeg épphogy megválaszolná, mikor Attila csörtet be utánuk a szobába, na mi van, bőgtök? Csaba nem bőg. Pedig csajok vagytok, bőgjetek! Hát nekem sem sok kell, most jut eszembe, hogy ma van a dupla beszavazó a háromszemű druszámmal.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1207 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reKorrekt 2011.10.06. 16:15:21

Szerinted ki lesz az első két kieső a VV5-ben?

www.easypolls.net/poll.html?p=4e8daa46e5e2b0e4506ac49d

Szavazz két névre vagy elvisz a kiszopfel!

reKorrekt 2011.10.06. 16:16:43

@reKorrekt: Jééé, első elsőm! Este be kell söröznöm.

reKorrekt 2011.10.06. 16:27:15

@genevieve: Hát sajnálod a sört tőlem-e? :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 16:38:44

"hogy miért tekeri körbe a fejét színes anyagdarabokkal, hatalmas kérdőjel számomra, nekem gyerekkoromban akkor csinált ilyet a fejemre a mamám, mikor tetves voltam."

Drága baltás tündér, nem lehet, hogy azért van lila kendő Vera fején, mert így jelzi a VÉDETTSÉGÉT? persze nem tudom, hogy ez kötelező e nekik, mint a párbajok után...

Viszont szerintem a melltartóletépés az én univerzumomban ERŐSZAKnak minősül, amiért Attilát simán kizárnám a játékból. Mondjuk én simán életveszélyesnek tartom a fickót egyebek miatt is, egy a rondasága és elutasítottsága miatt rettenetesen frusztrált, és életveszélyesen elfojtós, kiszámíthatatlan időszakokban kitörni készülő, és agresszív fickó. Én a stáb helyében aggódnék miatta, hogy valakiben kárt fog tenni. Úgyhogy a melltartóletépésért minimum egy súlyos figyelmeztetés jár neki, de ha rám hallgatnak, kizárják a játékból...

hannamontanna 2011.10.06. 16:39:33

Helló. Ez - is - szuper volt... nem gondoljátok, hogy Attila néha úgy néz mint egy pszichopata darabolós gyilkos? Én néha már rendesen félek....

hannamontanna 2011.10.06. 16:40:12

ja.... na én is ezt mondom

témázgató 2011.10.06. 16:41:04

"ma van a dupla beszavazó a háromszemű druszámmal" - na végre rájöttem - kellett egy kis idő.
Jó a világot Hajni szemüvegén át látni, nekem csak a sok hiábavaló tróger beszéd jön át - ilyenkor olvasva áll össze a kép. Hajrá kétszemű Hajni!

genevieve 2011.10.06. 16:41:24

@Brr: te is sokk-ot kaptál?:-)

Hurri Kán 2011.10.06. 16:45:02

Jó lesz ez a ma este, érzem. :D

capa05 2011.10.06. 16:46:15

Hayny!
És a Melinda, Kinga könnyed flört kimaradt? Pedig nyálcserének- minimum rágógumi átadásnak nézett ki.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 16:46:16

amúgy Cristofelen elementárisan tudok röhögni, remélem kiviszi párbajra Attilát és jól kinn hagyja!

Csaba viszont kifejezetten szimpatikus, örülök, hogy megszerezte a védettséget, mintha a nagykönyvben lett volna megírva, ami fura, hisz kevesen múlott, hogy leessen, de valszeg akkor se esett volna ki, mert épp felébredt a konyhában és megaszondta Attilának...

de érdekes, hogy nem a tojás sárgáját eszi meg, ami a lényeg, hanem a fehérjét, ami viszont kifejezetten rossz a szervezettnek, magyarul méreg, legalábbis én így tanultam az iskolában... de helyes kölök akárhogy sír és tépi magát a frusztrált elfojtós Attila.

Wakka 2011.10.06. 16:47:13

Kinga érzékeny kis lelkét pár nap alatt rendbe teszi a gitáros gyerek,és mindenki megkedveli őt.

Hurri Kán 2011.10.06. 16:47:16

@genevieve:
Egyrészt nem szoktam randizni, másrészt nem izgulok előtte. :-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 16:47:31

@hannamontanna:

egyetértek, életveszélyes a fickó, mármint Attila, a stáb jobban teszi, ha szépen ejti a fickót, mielőtt valakiben komoly kárt tesz.

Hurri Kán 2011.10.06. 16:48:04

@capa05:
Rosszul láttad. Kölcsönösen ellenőrizték egymás pupilla-reflexét. :D

huncut 2011.10.06. 16:48:17

Cristofel és Veronika kettőse szenzációs volt tegnap. :-)
Attila bepöccenése azonban nem volt egészen előzmény nélküli. Kinga előbb Csabával flörtölt keményen és látványosan, de amikor még Melinda is beelőzte Kingánál, akkor aztán szakadt a melltartó. No nem mintha menteném Attilát, az erőszak az erőszak.

genevieve 2011.10.06. 16:49:34

@Brr: én úgy emlékszem, hogy a fehérjéket nem mindet eszi meg....

egyébként meg teljesen igazad van:-D

capa05 2011.10.06. 16:50:49

@huncut:
Pazarlás például csak úgy egy fél üveg sört kiöntözni!

sandokan 2011.10.06. 16:51:14

"Nem kell Peti, érted?! A Csabi! A Csabi kurva erős fizikailag, én is erős vagyok, és itt vagy te!"

Ezt akartam beírni tegnap egész este, aztán másfelé mentünk el, de ez zseniális volt, talán az egyik legjobb a vv-k történetében. Történjék bármi, nálam ez az előadás, már legalább döntőt érdemel.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 16:51:43

@Brr: amikor elküldte a teraszon a csába Annamarit, akkor egy haloványzöld kendő volt a fejére tekerve, nem ez az első alkalom, hogy így látom.

@témázgató: a sok káromkodás engem is zavar, még úgy is, hogy én sem vagyok az a kimondott bülbülszavú, de ugyanígy zavart a vv4-ben az állandó bagózás, pedig én is dohányzom. nem keveset.

@capa05: azt a belevalóban mutatták meg, ez meg az öfi hogyvoltja. :)

huncut 2011.10.06. 16:52:21

Mit gondoltok, Annamarit és Melindát miért hanyagolja ennyire az RTL? Szinte semmi nincs róluk már napok óta, pedig nem hinném, hogy ennyire csendesek. Azt akarhatják, hogy a két lány közül valamelyik essen ki?
A fiúk közül meg Bandika lehet az, aki nem akarnak tovább látni, de belőle mondjuk én sem nézek ki többet.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 16:52:44

@huncut:

igen, igy Cristofellel még a kis nyávogós exmennyasszony Veronika is "élvezhető" lesz, a kettősük egyszerűen cirkuszian mulatságos...

Líder Máximo 2011.10.06. 16:53:56

undósztrész, szeretlek titeket emberek!

beacska 2011.10.06. 16:56:02

@Brr: ez vmi vega baromság. Merthogy abban van a kiscsibe. ami persze nincs benne, csak ezt ők nem veszik tudomásul...

huncut 2011.10.06. 16:57:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Engem az zavar nagyon, hogy már megint többen csak motyognak és beszédhibásak, sokkal több feliratot szeretnék, mert állandóan a távkapcsival próbálok bűvészkedni, hogy értsem a szövegeket.

beacska 2011.10.06. 16:58:22

@huncut: igen, én is aggódom értük, nekem ők a kedvenceim. Dyáért már annyit aggódtunk, hogy tutira bent marad...sajna...mert akkor a két lány közül megy vki

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 16:59:38

@huncut: ez nekem is sokszor probléma, én sem értem mindig, mit mondanak.

hannamontanna 2011.10.06. 16:59:40

@huncut: Bandika valóban mehetne már. Csak egy nyálcsorgató kukkolás, amit művel. Idegesítő.

genevieve 2011.10.06. 16:59:59

@huncut: az öfik alatt maximális hangerőn hallgatom a tévét:-)

beacska 2011.10.06. 17:00:24

jaaa, és ha már Attiláról van szó itt egész nap: SZERINTETEK MILYEN TETKÓT TÜNTETETT EL A KARJÁN LÉVŐ NAGY PACÁVAL?

Líder Máximo 2011.10.06. 17:00:40

Ostoba barom állat vagyok. Fingolászok. De arra nem gondoltok, h Attila és Kinga csak megjátsza ezt az egészet, h minél többet szerepelhessenek? Néhány nappal ezelőtt az onlinban lehetett látni, amikor Attila odament Kingához és megkérte: kicsit távolodjanak el egymástól. A kubai macsót nem lehet átverni! Nem kell Péter!!! :D

beacska 2011.10.06. 17:01:04

@hannamontanna: és hallanád élőben miket mondanak róla. ez tényleg ilyen béna!!

huncut 2011.10.06. 17:04:36

@capa05: Egyetértek. :-)

@Brr: És ahogy egymásra néznek és csillog a szemük, miközben válogatott sértéseket vágnak egymáshoz. :DDD Ezek tényleg nagyon ráizgultak egymásra, de szép pár lesznek együtt.

capa05 2011.10.06. 17:05:47

@Líder Máximo:
Erre tényleg nem gondolok, mert nincs miért. Annyira azért a Kinga lány nem rafkós.

kemény keleti kommentelő 2011.10.06. 17:06:13

Én úgy hallottam az öfiben, Csabcsi beveszi a fehérjét, de nem nyeli le. Hogy a sárgáját miért dobja ki, azt nem tudom. Erről nem írnak a szakkönyvek.

genevieve 2011.10.06. 17:06:14

@beacska: abból kiindulva amit láthattunk eddig tőle a jószerencse/jólét jelképét....

Wakka 2011.10.06. 17:07:26

Kár,hogy nem arra lehet szavazni,ki essen ki,mert életemben először tolnék egyet a kábítószerdílerre.
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tetszenek a kommentjeid.

capa05 2011.10.06. 17:08:31

Azért egy olyan büntit el tudnék képzelni, hogy Attila ne közelíthesse meg Kingát.(A melltartó leszakítás miatt)

kemény keleti kommentelő 2011.10.06. 17:09:52

@beacska: Attila csuklójára eredetileg egy szeretlek Vera felirat van tetoválva. Valamiért takargatja, még nem derült ki miért.

beacska 2011.10.06. 17:11:48

@Binbir gece: :D ez viccesnek vicces, de szerintem egy ennél komolyabb volt ott. A mellkasáról a szöveget le tudta szedetni, de ezt csak "eltakarni" lehetett...

huncut 2011.10.06. 17:12:32

@capa05: Szerintem Kinga vonzódik Attilához. Csakhogy Attila nagyon távol áll a "jó pasi" kategóriától, ezért Kinga szégyelli maga előtt is, és nem akarja elismerni ezt. Ezért is tiltakozik ellene olyan vehemensen időnként.

Líder Máximo 2011.10.06. 17:12:43

@Binbir gece: Nem lepődnék meg egy "Bün az élet!!!" feliraton sem...

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 17:13:27

@beacska: lehet, hogy ez is a "titokzatos és megfejthetetlen vagyok" játszma része.

capa05 2011.10.06. 17:15:12

@huncut:
Hát de Kinga sem egy MATYÓHÍMZÉS..

huncut 2011.10.06. 17:16:35

@capa05: A páromnak ő a kedvence. :D

Líder Máximo 2011.10.06. 17:18:15

@capa05: Helga nem rafkós (vö. cselszövő kategória, wtf???), ez igaz, amikor Attila kijött az ölettel a lány szemei kikerekedtek, nem nagyon értette miért kellene eltávolodnia Attilától, de nem lehetett megtudni, mi lett a beszélgetés vége, sajnos elkapcsolták az adást Bandikára. Ha elfogadom, h Attila rájátszik Alekosz szerepére, akkor ezt a verziót sem vetném el teljesen, h Kinga mégiscsak felfogott valamit Attila elképzeléseiből...

capa05 2011.10.06. 17:21:29

@Líder Máximo: Hát ha Kinga cselszövő akkor max annyi cselszövést tudok róla elképzelni, hogy a kajapénzból nem krinolint vesz hanem szafaládét.

E-leonora 2011.10.06. 17:22:49

@Brr: A tojás sárgájában zsír van. Nem értek hozzá, de az ilyen kigyúrt pasik figyelnek arra, hogy csak fehérjét egyenek az izmosodáshoz.

capa05 2011.10.06. 17:26:35

@E-leonora:
Az ilyen kigyúrtak mint Csaba?

fran7 2011.10.06. 17:28:31

@capa05: Ebben a hétben ő kigyúrtnak számít.

E-leonora 2011.10.06. 17:30:10

@capa05: Bandikához és Attilához viszonyítottam. :)

Irkutszk 2011.10.06. 17:38:01

@Brr: Hmmmm. A tojás egy sejt. A citoplazma = fehérje, a sejtmag = sárgája. Ha a koleszterint keresed, az főként a fehérjéjében van, ez szent igaz, de azért én nem mondanám a tojásfehérjét egészségtelennek. :)

Irkutszk 2011.10.06. 17:40:03

@Irkutszk: Visszavonom, a koleszterin a sárgájában van. De azért én csak sejtként tudok rá gondolni, elnézést. :S A sárgája tele van nukleotidokkal, a fehérjéje meg (csoda!) fehérjével.

avanivi 2011.10.06. 17:43:24

@genevieve: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem hallottam én sem de kitaláltam hogy, fejhallgatóval a fejemen nézem, sokkal jobban lehet hallani ,és nem kell üvöltetnem a tv-t. Egy próbát megér:)

pp's wifey 2011.10.06. 17:44:05

@huncut: szerintem is ez van, hogy kingának bejön attila, de mivel se nem jóképű, se nem gazdag (vagyis gondolom, hogy nem az), szerintem kinguci ezt cikinek érzi. pedig szerintem nagyon ott van köztük, hogy szex lesz ennek a vége, mert nagyon gerjednek egymásra.

nowo 2011.10.06. 17:44:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ami a rengeteg,csöppet sem humoros káromkodást illeti ebben a villában,és főleg a lányok szájából,abban egyetértünk!Nekem is túl sok!

pp's wifey 2011.10.06. 17:45:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyébként köszi hajni, ma nagyon vártam a hv-t, mert tegnap elaludtam a nagyon "izgi" öfit :) ja és te egri leányka vagy, ugye? van ám nekem egy nagyon jó barátném, szintén egri, ő a félagyam :)

bizti attól ilyen jófejek az egri csajok, hogy sok egri bikavírust isztok :) puszi

JOKKA21 2011.10.06. 17:56:12

Ha akkora kukim lenne, mint amekkora fütyi Attila, akkor minden nő engem akarna(na jó páran Cristofelt is).:D Attilának az volt baja a medencében, hogy Kinga leszbizett?Veronika hol szedte fel az akcentusát?Nem budapesti lány?Seherezádé remélem egy logópédust kap különdíjként.

JOKKA21 2011.10.06. 17:58:28

@E-leonora: Az jó hely Katinka miatt.:D

JOKKA21 2011.10.06. 18:00:26

Tróger bandát szedtek össze, ezekhez képest a VV4-esek atomfizikusok és agysebészek(kivéve Annamari).

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 18:05:40

@avanivi: most hirtelen akartam írni valamit, aztán eszembe jutott, wakka most dícsérte meg a kommentjeimet :DDD

playoff szakáll 2011.10.06. 18:06:50

Attila a VV Eric Cartmanje.

traff 2011.10.06. 18:09:37

Hajnalka drága, nem a gerenda vastagsága volt 6 cm a végén(bár lehet, annyi volt az is, de a szélessége az, ami miatt nehéz volt:)
Tegnapi posztnál egy délutáni komment(nathalie?)hogy 5 m magasban kellett volna lennie a gerendának, az lett volna csak a móka.

Lilun jó volt a tógablúz, kár, hogy a haja meg copfban volt.
Ja, Lilu.Aszonta tegnap, MA este jól elfáradtak az arénában, lesz jó alvás-oszt közben mindenki tudta, hogy előző nap volt
@Brr: nem nagyon értetted meg a fejtekerést.Tudja mindenki, mit jelent a lila kendő, az a szar, hogy bandázst csinált belőle a fejére
Tojásfehérje mérgező?Na szevasz.
Serike, alig értettem mit makog Gergőről, amikor Veraát védte, ennek összeakadt a nyelve, biztos dya kölcsönbékáját tartotta vissza

Müszélia 2011.10.06. 18:15:47

attila életveszélyes, de legalább mindig történik körülötte valami. bulvár már többször megírta, hogy milyen csóró, bedőlt a vállalkozása, ha kimegy a villából, a nav fogadja sok szeretettel.

Irkutszk 2011.10.06. 18:31:10

@traff: A hat centis gerendán kötelező volt keresztbe állni? Mert én tuti hosszába álltam volna, teljes talppal...

avanivi 2011.10.06. 18:31:45

Remélem ma a háromszemű nő,és a laza idióta kerül a villába, mert azok még nagyon kellenek nekünk oda.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 18:35:49

ööö... miért pont az én posztomon van a hüvelygomba reklám, he???? :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.06. 18:45:36

@Dragonair: ez a kártya örök és sérthetetlen. Sose adu ász, de mindig kell vmi elejére.
Szükséges de nem elégséges feltétel.

csak magamat képviselem 2011.10.06. 18:47:26

@avanivi: ezt én is ki fogom próbálni, visszahozom az mp3-at, vagy azt a dagadt skype-fejhallgatómat.

Hurri Kán 2011.10.06. 18:53:31

@Dragonair:
Majd még jobban fogja szeretni Gergőt. :D

Dragonair 2011.10.06. 18:54:57

jaja majd meg vigasztalja szegénykét...szánalom az a lány meg ez az egész műbalhé... :/

csak magamat képviselem 2011.10.06. 19:10:52

@gyvy: Sógorbalhé lesz itten. Regina nem szereti Sehét, cikk uott. Az Isten is egymásnak teremtette Gergőt és Sehét. Montague és Capulet család.

pasik mégse menjünk el még, az még az előző hüvelygomba-spot volt. a mostaniban már nem kergetnek el a tévé elől. Legalábbis nem szólnak előtte a szemetek!
Kiírhatnák, h jön a HG-reklám!!

beacska 2011.10.06. 19:25:15

@csak magamat képviselem: micsoda baromság! Én is szeretem az öcsémet, mégsem mondtam meg neki soha, kit válasszon! Ez nem az ő ügye?

Turambar 2011.10.06. 19:34:28

@Brr: Érdekes dolgokat tanulsz a suliban. A tojás fehérje, ahogy a nevében is van, fehérje, teljesen egészséges. A sárgája finom, de az totál koleszterin, ha már választani kell, az az egészségtelenebb. :D

reKorrekt 2011.10.06. 19:35:20

@reKorrekt: Jelentem sikerült. Melinda a 2.??? Hát pont most monokiniztette meg Kingát gyerekek! (vagy csak itt több leány van-e mint legény? :)

reKorrekt 2011.10.06. 19:37:43

@hannamontanna: Mi az ilyet bátyámmal egyszerűen csak láfügyibának hívjuk. Aki rájön mit jelent kap egy légkökiterminált.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 19:42:37

@Turambar: 1. koleszterin kétféle van: LDL és HDL.
2. semmi baj a tojással, megdőlt az elmélet, miszerint magas koleszterinszintet okozna a fogyasztása.

reKorrekt 2011.10.06. 19:47:02

@huncut: Na, ezt akár Attila is írhatta volna. Tudod: "nem a méret a lényeg" - mondják a kisfarkú pasik.

reKorrekt 2011.10.06. 19:50:00

@huncut: Üzenem a párodnak hogy a"Sosem láttam még nemes asszony csecsét" axiómám nem miatta fog megdőlni :)

csak magamat képviselem 2011.10.06. 19:55:34

@reKorrekt: @fkangi: :)
Hál'Isten még nem találkoztam utóbbi elméletnek ellentmondó hölggyel.
Kicsit szerény vagyok?

mocskosmacska 2011.10.06. 19:57:40

A vv bebizonyította, hogy mindig van határ. A 2-nél azt mondtam, hogy ez a kismocsok mekkora egy gyökér. Aztán jött a 3 és azt gondoltam, hogy ágicánál és a frenki féle hármasnál nincsen lejjebb. De jött a 4 Olivérék csodanégyesével. Akkor már nem mertem azt mondani, hgoy nincsen ennél lejjebb, mert tudtam, hogy lehet még vv5. De jött a vv5-öt és rájöttem: Az Olivér féle négyesnél tényleg nincsen lejjebb.

mocskosmacska 2011.10.06. 19:58:36

@reKorrekt: Én még nem hallottam nőtől, hogy egy férfinak túl kicsi a farka. Csak azt, hogy túl nagy és ezért nem lehet minden csinálni vele.

Hurri Kán 2011.10.06. 19:59:11

Hú de várom már az esti besavazást. :)))

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 20:01:23

@gyvy: hát én már kevésbé. :D

tbundy · https://bravel.com 2011.10.06. 20:02:07

a hajtekergetős szőke csajtól vagyok ki... botrány - goo.gl/AGwQo

haruka 2011.10.06. 20:02:19

@gyvy: remélem a háromszemű megy be, meg Dako, ők ketten még nagyon hiányoznak ám onnan! :) Bandika, Vera/Melinda viszont remélem hazamegy ma!

reKorrekt 2011.10.06. 20:02:37

@fkangi: @csak magamat képviselem: Na akkor megosztok Veletek egy jópáréve történt esetet, amit bró fősulis havercsaja mesélt el neki (hívjuk Sárinak): Elment bulizni, egymásbagabalyodtak egy faszival ahogy köll, gohome, vetkezés... a srác levetkőzött. Sári pillantott és csak ennyit szólt:
- LoL
- Őőőh, kicsi de játékos.
- DE NEM JÁTSZANI JÖTTÜNK BAZDMEG!

Hurri Kán 2011.10.06. 20:05:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jajjmár, ne legyél ilyen negatív. :D

@haruka:
Melyik a háromszemű?

@reKorrekt:
Igaza volt. Ez nem is játék. :D

capa05 2011.10.06. 20:05:56

@haruka:
azért néha nézz bele a postba vagy esetleg egy összefoglaló??? Vera védett!

reKorrekt 2011.10.06. 20:06:19

Azért érdekes hogy Fecóra gyakorlatilag senki nem szavazott, pedig nem sok mindent láthattunk eddig tőle. Na jó, a Kingás-bőgős tánc alatt én végig röhögtem, de akkor is...

csak magamat képviselem 2011.10.06. 20:07:39

most mivan, mi megy a tévében? bariközt? volt@nowo: hallanátok anyukám, tennap együtt néztük, és az első léces bazmeg után kérdezte, h Ezek ilyen csúnyán beszélnek?
Szegény, mire Vera rácuppant a lilakendőre, ő is belilult.
Ezt a szót most bevezetem.
belilul:
1, foly. mellnévi igenév: elszíneződik vki, v vmi, a lila egy árnyalatára
2, foly. mellnévi igenév:
Lilu módjára él, viselkedik

anyu az 1. csoportba került.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 20:14:11

@reKorrekt: < álszerényen szempillaverdeső smiley > :))))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 20:15:24

@csak magamat képviselem: egy kicsivel több infót kaptunk, mint ami feltétlenül elégséges lenne ..:P:D

capa05 2011.10.06. 20:15:29

@csak magamat képviselem:
Ilyen szavakkal rendszeresen találkozhattatok volna mikor a labdarúgó mérkőzésen figyelmeztetést kap a játékos és "besárgul".
De néhány újszülött is szokott és olyankor nem engedik haza..

haruka 2011.10.06. 20:18:01

@capa05: ja, tényleg. elfelejtettem. pedig néztem tegnap, eskü! :D de attól még hazamehetne, rendkívül irritáló.

@gyvy: az a nagyonművészlélek anyuka.

TrOLL 2011.10.06. 20:18:06

sok fasszopó van ebben a műsorban, semmi több. atomot rájuk. bár azért jó rajtuk röhögni

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.06. 20:19:34

Remélem ez a ribanc kinga hamar kiesik. a bicska nyílik a zsebemben néha

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 20:30:47

@prezent fail: Attila a VV Várnagy Elődje, Jockey Ewingja, Berényi Mikije, John Kramere, Hannibal Lectere.

csak magamat képviselem 2011.10.06. 20:31:21

@fkangi: :)
Én csak a kis fehér kenyérmorzsákat szórom magam után, mint Jancsi az erdőben. Csak aztán nehogy a galambok felkapkodják, mert nem érünk vissza Juliskával.
a filmekben mindig mondják, hogy a LEGAPRÓBB információmorzsa is segíthet!
Meg itt a TESCO.
Na ez mind nem vagyok, félek, a megerősítésére vagy megcáfolására itt pont nincs senki. Akkor leteszek a bővebb kifejtésről.
Most, hogy a kisfarkúak elmentek, beszéljünk a nagycicikről.

haruka 2011.10.06. 20:32:34

@Ayesha/Represent, Cuba!: ezt de szépen összefoglaltad! :)

csak magamat képviselem 2011.10.06. 20:33:52

ma a villamoson hallgatózós közvélemény kutatásom végeredménye: 2 / 2 tinilány Dyadrukker.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 20:34:23

@haruka: és természetesen a tőlem kapott beceneve Herr Flick.

csicserierika 2011.10.06. 20:37:19

@Ayesha/Represent, Cuba!:
fentebb írta valaki, hogy Eric Cartman, na meg ott van még Dr Genya :)

Hurri Kán 2011.10.06. 20:38:32

Nahát. Tiszta filmklub alakul itt! :)

csak magamat képviselem 2011.10.06. 20:40:18

@csicserierika: Káosz professzor és Rettenet tábornok

traff 2011.10.06. 20:46:23

@Ayesha/Represent, Cuba!: zene mócárttya, a kis vuk sutja, Patrick Bateman,

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 20:47:05

@fran7: the main character of Saw-movies. Love him.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 20:48:15

@traff: Patrick Bateman kezében a porszívó...
(aki olvasta a könyvet, érti:)

Pepita O 2011.10.06. 20:48:44

@gyvy:
Jééézusom, hogy nézel ki!!!???!!! :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 20:50:39

@Pepita O: olyan szatírmaci kinézete van, nem?? pervimackó..:DDD

Hurri Kán 2011.10.06. 20:51:13

@Pepita O:
Erős izgalmi állapotba került baszómackó lettem. :D

haruka 2011.10.06. 20:52:02

@gyvy: szexuális zaklatás panda? :))

Líder Máximo 2011.10.06. 20:54:08

Ecsém, Cuba-fanok, ide!

Pepita O 2011.10.06. 20:55:31

@fkangi:
Lehet, hogy mindig így nézett ki, csak ma botválkozott??? :D

Hurri Kán 2011.10.06. 20:55:31

@haruka:
Kis mackó nagy bottal jár, ennyi. :DDD

Turambar 2011.10.06. 20:57:00

@fkangi: Nem 2 féle koleszterin van, hanem egyféle: koleszterin. Amiről te beszélsz, az a lipoprotein, amiből nem ez a kétféle van, hanem sokkal több, VLDL, LDL, HDL, chylomikron.
2. Nem azt mondtam, hogy a sárgája egészségtelen, hanem ha már a kettő közül választani kell, az az egészségtelenebb. Nem kell erre semmi elmélet, koleszterinre nyilván szükséged van külső forrásból is, de elhiheted, hogy nem tesz jót az érrendszerednek, ha ezerrel tolnád be a tojássárgáját. Ami amúgy finom, és normális mennyiségben teljesen tolerálható, sőt, egészséges.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 20:58:26

@Pepita O: hát te se panaszkodhatsz, bazmeg! :DDDDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 20:58:33

@Pepita O: az arckifejezését látva, még tán gyűrűt is húzott..;) :)))

@gyvy: vigyázz: arc, arc... kudarc! :P:P:DDD

Hurri Kán 2011.10.06. 20:59:14

@Turambar:
Monnyad még, okoska, ez a kétféle ez koleszterin. Inkább igyunk. :D

traff 2011.10.06. 20:59:50

@Pepita O: te se' vagy semmi:)
Mér ordít ez a szőke csaj?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 21:01:31

Itt egyesek azt állítják Kinga vonzódik Attilához, nos szerintem ez kizárt, többször kiderült, hogy szabályosan irtózik tőle. Vonzalom nuku. De a melltartó letépés viszont mindenképpen erőszak, ezt nem lehet kimagyarázni, és remélem a VV5 stábja nem huny szemet felette, különben még rosszabb következhet, úgyhogy remélem vagy kirúgják Attilát a showból, vagy valami nagyon komoly büntetést kap.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:02:59

@Turambar: igazad van , én kérek elnézést tanult kollégámtól! :)) salátanyelven, leszűkített infót közöltem, ezennel visszaadom a biokémiai Nobel-díjat :)))))
mondjuk, én hajlamos vagyok az egészségtelen dolgok élvezetére, mert mindennek ellen tudok állni, a kísértést kivéve...DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: avatarja: "Attila, amikor meglátta Kingát mással smárolni" :D

Turambar 2011.10.06. 21:03:22

@gyvy: Ezt most magyarul, légyszives.

Mellesleg nincs ebben semmi okoska, amit írtam, az úgy van.
A lipoprotein a koleszterin vérben szállított módja, ennek leegyszerűsítése tényszerűen helytelen, habár az "utca emberének" így magyarázzák a laborosok, hogy HDL meg LDL koleszterin, meg "jó" és "rossz" koleszterin.
Gyakorlati használhatósága van, de ha nem tudjuk pontosan, mit takar, akkor kicsit óvatosabban az okítással.

traff 2011.10.06. 21:03:39

@Turambar: Ha ennyire képben vagy a koleszterinről, akkor azt is tudod, hogy van a koleszterinszintézis meg az anyagcsere, szóval akinek olyan a szervezete, az a vízből is koleszterint szintetizál.

Kardhal.0 2011.10.06. 21:04:37

Mindenről le vagyok maradva. :(

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:05:40

hosszú volt, nem olvastam végig.első?

Turambar 2011.10.06. 21:05:51

@fkangi: No problem, csak ha már ennyire bele akarunk menni, akkor az legyen alapos. ;)

Kardhal.0 2011.10.06. 21:06:03

De azért az Attila rendesen elmebeteg. Megdöbbentően.

Turambar 2011.10.06. 21:07:11

@traff: Azért elég vicces ráfogni mindent a genetikára. Ha szar az alkatod, akkor is megúszod a dolgok nagy részét, ha nem viszel be se koleszterint, se zsiradékot. Mert mégis csak ezekből lesz a legtöbb, vízből önmagában azért messze nem.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:07:43

nahh, ha holnap kijelenti valaki, hogy már LÁTOTT ENGEM és én ne ekézzem Lilut az öltözködéséért, azt körberöhögöm. (ahogy eddig is)

fran7 2011.10.06. 21:08:15

Lilu ruháját milyen más esetben lehetne felvenni?

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:08:27

Mivel ma beszereztem 15 üveg bort a fóti Korából, ezért :A rendszeresen szavazók között, a KÖKI terminál támogatásával, az Ánusz-Rosa kiadó támogatásával, Cris T.Ofel:"Hogyan legyünk 18 éves kubai macsók" című kézikönyvét sorsoljuk ki.

Turambar 2011.10.06. 21:08:41

@traff: Amúgy nem akarok vitázni erről, mert ha nem vág szakmádba a téma, akkor egyenlőtlen.

traff 2011.10.06. 21:08:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát hogy pepita is jó képet választott magának.
Mást leszól, de a szálkától nem látja a gerendában az erdőt.

dr. gernika 2011.10.06. 21:09:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pont azért jöttem, hogy megemlítsem, remélem holnap találsz majd szavakat Lilu szerkójára, mert én nem...

haruka 2011.10.06. 21:09:13

Most meg Attila ölelgeti Kingát. szerintem ők ketten menjenek, oszt kész.

FGSuperman 2011.10.06. 21:09:47

vajon kit fogunk megsiratni ma?
:-)

remélem, hogy aki bekerül a kiesők helyett az legalább akkora kretén lesz, mint a távozók

sogeking 2011.10.06. 21:09:59

Bandika fodrásznál volt ? :):):)

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:10:02

koleszterin?hipofízis?Hajni...mi van itt??

Pepita O 2011.10.06. 21:10:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nem, de most hogy megláttam milyen csupaszon. Gipszeljünk? :DDDD

Tsubasa kapitány 2011.10.06. 21:10:38

Jó estét!
Seri megint fossal kente le az arcát...

MissX 2011.10.06. 21:10:55

jó estét jó estét, izgalmas este elé nézünk. vajon ki nem nyer ma? :)

Líder Máximo 2011.10.06. 21:11:02

@Turambar: Ostoba vagyok, de kérdések ezrei fogalmazódnak meg bennem, amíg el nem felejtem. Életünket miért szövi át minden szinten a koleszterintől való rettegés? Az "egészségtudatos ember" miért változtatta meg táplálkozási szokásait, vagy legalábbis miért fogyaszt bűntudattal zsíros ételeket? Miért hagytunk fel a vaj és a tojás fogyasztásával? Az élelmiszeripar miért jön ki naponta újabb és újabb csökkentett koleszterin tartalmú ételekkel? Miért iszunk csak fölözött tejet, fogyasztunk csökkentett zsírtartalmú tejfölt? Miért tekintünk úgy a szalonnázó emberre, mint egy baltás őrültre, aki a szakadék fölötti öt centis lécen sétálgatva nem fogja fel a veszélyt? Mindennapi rutin a koleszterinszint orvosi ellenőrzése, és amint a hivatalosan kiadott irányelvektől csak egy tizeddel is eltér vérünk koleszterinszintje, máris drága koleszterinszint csökkentőket írnak fel, részletes táplálkozási tanácsokat rágva a fülünkbe. Elhittük? Komolyan elhittük, hogy a koleszterin halálos veszély? A kubai macsó átlát a taktikán és a manipuláción, szeretlek titeket, emberek!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:11:10

@utcai_arcos: Ánusz-Rosa Kiadó..:DDD te szívsz vagy szúrsz, hogy ilyeket löksz? :D

Turambar 2011.10.06. 21:11:39

@fkangi: Te kezdted, most meg már tanárnénire váltottál? :)

haruka 2011.10.06. 21:12:11

Vera meg megint ténsasszonynak öltözött. ha még pánt nélküli felső is lenne rajta, akkor lenne az igazi.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:12:14

@utcai_arcos: lehet, ők karajkommentelők, csak átruccantak :DDDD

traff 2011.10.06. 21:12:34

@Turambar: hát akkor ne vitázz.
Faszom sem említett genetikát.
A vízből varázslás is csak vicc, erős túlzás volt.
A koleszterinelmélet már megdőlt.Nem a bevitt kaján van a hangsúly hanem a szintézisen.Meg lebontáson.
Ezt a tojásos szalonnás dolgot a gyógyszergyárak erőltetik a sok statin gyógyszert el kell adni

MissX 2011.10.06. 21:12:49

@foxglove: én is rátippelek, nagyon őt mutatják

Hurri Kán 2011.10.06. 21:12:57

@utcai_arcos:
Bor is jár a könyvhöz? :D

@Pepita O:
Még nincs eltörve :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:13:05

@Líder Máximo: én ezeket pont leszrom:),ami kell megeszem, ami kell megiszom.Jelen pillanatban Egri Bikavér-t.NA EGÉSZSÉGH :DDD

evangeline77 2011.10.06. 21:13:23

Mondtam.. :) De sztem mindenki tudta.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:13:26

@Pepita O: férjes asszony vagyok, baszki! :D

MissX 2011.10.06. 21:13:43

hát pápá bandika, szűzen jöttél, szűzen mész

dr. gernika 2011.10.06. 21:13:53

Bandi! Másfél perced van, hogy elveszítsd a szüzességed a Villában!

B.Andita 2011.10.06. 21:13:55

Hát,nem nagyon volt meglepi, hogy kiesett. Vagy nektek igen?

FGSuperman 2011.10.06. 21:14:14

no Bamdi szűzen hal meg
szerencsétlen phasz:-)

Turambar 2011.10.06. 21:14:22

@Líder Máximo: Élhetsz boldogan koleszterinnel is. Ha szerencsés alkatod van, élhetsz boldogan koleszterinnel 90 évig is. Ha peches alkatod van, élhetsz boldogan koleszterinnel 55 évig.
Ha tudod, hogy szerencsétlen alkatod van, akkor élhetsz boldogan koleszterin nélkül is 90 évig, vele viszont csak 55-ig.

B.Andita 2011.10.06. 21:14:31

@haruka: Nem...nem kell mennem...

Turambar 2011.10.06. 21:14:53

Na, az egyik Könyvesház fiútól megválunk. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:14:59

Szerintem Bandi ma(holnap) már nem lesz szűz, neki már bejött :D!HOGY SÍR A SOK ROHADT KÉPMUTATÓ :DDDDDD.

Gorlaami 2011.10.06. 21:15:12

"ne add fel Bandi" :D

evangeline77 2011.10.06. 21:15:14

A csajok közül pedig Melinda megy sztem.

Ez a mű sírás, a Dya azért sír, mert parázik h ő lesz az, aki megy a csajok közül, Fecó meg megkönnyebbült, hogy nem neki kellett mennie.

Turambar 2011.10.06. 21:15:31

Bandikám, irány a Rákóczi tér! :D

B.Andita 2011.10.06. 21:15:48

Én ezt nem értem, miért sirnak ennyire? Olyan jóban volt mindenkivel? Főleg a lányok vannak ki. Gondolom attól félnek, hogy ők lesznek a következő kieső. Juj de izgi......

FGSuperman 2011.10.06. 21:15:49

"ne növesszél nagyobb pocakot"
- ez aztán a tanács

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:15:50

@Turambar: a lóf@szt, én is csak reagáltam valamire (ja, a te hsz-edre??), de nem gondoltam, hogy összedobsz itt egy nagydoktori disszertációt! :P:DD
amúgy meg én már rég nem megyek bele fölösleges vitákba, ha te értesz hozzá jobban, mi a francnak vitatkozzak? elfogadom, hogy igazad van, oszt' jónapot :P:)

fran7 2011.10.06. 21:16:40

Bandi könnyei legalább őszinték.

sogeking 2011.10.06. 21:16:44

@utcai_arcos: azért egy könyvet küldj Bandinak is, biztos ami biztos :)

Turambar 2011.10.06. 21:16:53

@traff: Kénytelen vagyok kijavítani, ha hülyeségeket beszélsz.
Pl. ezt: "A koleszterinelmélet már megdőlt.Nem a bevitt kaján van a hangsúly hanem a szintézisen.Meg lebontáson."

Mert ez így nettó hülyeség.

Doktor Kotász 2011.10.06. 21:16:55

Kire tippeltek, mint jieső lány?

Turambar 2011.10.06. 21:17:35

@fkangi: Én is reagáltam valamire, egy hülyeségre, amit délután ejtett el egy kedves hozzászóló.

sogeking 2011.10.06. 21:17:50

hú, most látom Lilu szexi tanítónéninek/diáklánynak öltözött :D

BarBwire 2011.10.06. 21:18:01

Pont láttam a lényeget. Hát Bandi még egy ideig szűz marad.

B.Andita 2011.10.06. 21:18:18

Nagyon unom, hogy Dumbo-Kingu ennyit sír. Tök jó lenne, ha kiesne.

Hurri Kán 2011.10.06. 21:18:29

Szegény Bandi. Egy rongyos fülszex se jutott neki. :D

evangeline77 2011.10.06. 21:18:35

a két agynélküli sztem cuki..:) Két óvodás értelmi szintjén vannak, de sebaj..:D

Doktor Kotász 2011.10.06. 21:18:51

@Turambar: Pedig nem az.
Az egészséges szervezet tudja szabályozni a koleszterinszintet a beviteltől függetlenül.
Persze a hosszútávon magas bevitel csökkentheti a szabályozóképességet...

BarBwire 2011.10.06. 21:19:12

Lilu haja most tetszik.

fran7 2011.10.06. 21:19:28

@sogeking: Ilyen ruhát kb. az ad rá valakire, aki nőt felöltözve csak a pornófilmek elején látott.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:19:54

@B.Andita: örömükben sírnak, mert megkönnyebbültek: nem kell Bandit felavatniuk :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:20:20

@sogeking: majd kölcsön adom neki Marok Mária:Mindennapi örömök című kötetét.Bár,már kicsit szétolvasott.... izé, mondták.

B.Andita 2011.10.06. 21:20:50

Meg még az is zavar Kinguban, hogy nagyon csúnyán beszél. Én sem vagyok matyóhímzés, de még nekem is túmaccs.

Turambar 2011.10.06. 21:21:22

@Doktor Kotász: Igen, a "perszétől" kezdődik az a része, ami a lényeg, amiért hülyeség, hogy "megdőlt a koleszterin elmélet", stb.
Mert a bevitel kb. a felnőtt lakosság 90%-ánál messze több, mint a normális.

genevieve 2011.10.06. 21:21:26

ez a kinga tényleg szörnyű....

janeausten 2011.10.06. 21:21:35

Rúgják már ki ezt a mocskos beszédű Kingát!

Doktor Kotász 2011.10.06. 21:21:37

@B.Andita: Pedig nekem szimpi. Playboy csaj, és nem ribancoskodik. Nem hisztizik, nem rinyál. Szerintem nem ő fog.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:21:50

Kinga nem azon bömböl, hogy Attila megalázza, megpróbálja megfélemlíteni, hanem hogy tönkretette a ruháját... vazz, mi lett ebből a világból?????:O

B.Andita 2011.10.06. 21:22:23

Kingu az előbb nem Fecót szídta oly nagyon? Most meg neki panaszkodik.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 21:23:11

Kinga smink nélkül úgy néz ki, mint egy influenzás elf.

B.Andita 2011.10.06. 21:23:43

@Doktor Kotász: Hát, azért láttuk már hisztizni. Ha jól emlékezem.
Csak nehogy Zizikét rakják ki a villából.

JOKKA21 2011.10.06. 21:23:57

Attilával egyetértek, Kinga nagyon buta.

Hurri Kán 2011.10.06. 21:24:12

@Turambar:
Nem baj, legfeljebb magas koleszterinnel döglök meg. Addig viszont jól érzem magam.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 21:24:28

@sogeking: nekem egy szüfrazsett mozgalom alapítónője jut róla eszembe... vagy Miss Sissy a Csengetett-ből

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 21:24:38

kinga a legjobb arc. majd figyeljetek meg, ugy beszel meg kiabal, mint a vampiragi a monikashowbol. attila meg egy zaklato, hanyok tole

Turambar 2011.10.06. 21:24:46

Peti vajon beszervezi Dyát Könyvesház Fiúnak Bandi helyére?

traff 2011.10.06. 21:24:53

@Turambar: Hát a lipidanyagcsere fejezetet átnézhetnéd újra.

Doktor Kotász 2011.10.06. 21:25:33

Van egy pornóvideóm, ahol két lánnyal akciózik a tengerparton egy srác. A táj olyan olaszos. A Sehére nagyon hasonlít az egyik akrobata.

Van erről valami infó?

Csak olyan 60%-ra veszem.

Turambar 2011.10.06. 21:26:31

@gyvy: Én meg alacsonnyal, és nahát, én is jól érzem magam.

@traff: Sztem írd le nyugodtan a konkrét problémád, mit kéne átnéznem, mert így meglehetősen a levegőbe hőbörögsz.

B.Andita 2011.10.06. 21:26:35

@gyvy: Zizike? Hála az égnek, legalább valami aranyos is van bent :-)

fran7 2011.10.06. 21:26:40

@Turambar: Más szereppel, talán. Dyán múlik.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 21:26:54

faszom gyerekek, a Könyvesház Fiúk nem a Twin Peaksben volt?????

témázgató 2011.10.06. 21:26:57

Sehe: "nekem ott a Claudio és pont".

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:27:33

@Doktor Kotász: na jó...küldd a linket,megnézem -sóhaj-

fran7 2011.10.06. 21:27:47

@traff: Tényleg létezik olyan könyv, ahol ilyen fejezet van.?

sogeking 2011.10.06. 21:27:49

@foxglove: nekem meg kicsit japán hangulatú, bár a padlót beboríthatták volna cseresznyefa virággal

Turambar 2011.10.06. 21:28:04

@Ayesha/Represent, Cuba!: De, abban. A kézmozdulat is. Plusz pont Petinek. :D

B.Andita 2011.10.06. 21:28:11

Nnna a két manipulátor...És, ha mindkettő kiesne?

Tsubasa kapitány 2011.10.06. 21:28:52

és hála Csabának, elkezdődött az úgymondozás is...

traff 2011.10.06. 21:29:07

@Turambar: Nincs bajom,ne nézz át semmit.
Vagy a szintézist mégis.
Hagyjuk.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 21:29:13

@sogeking: jóvanna. lehet, hogy régen voltál iskolás.

Doktor Kotász 2011.10.06. 21:29:27

@sogeking: "hú, most látom Lilu szexi tanítónéninek/diáklánynak öltözött :D "

Nekem az a gondolat jutott eszembe elsőre, hogy feldönteném egy iskolapadra vagy a tanári asztalra. :-)

Hurri Kán 2011.10.06. 21:29:36

@fkangi:
;)

@utcai_arcos:
Hű, de áldozatkész itt valaki. :D

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 21:30:05

@Turambar: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

jóvan má:)
nemigen tudtam nézni az öfiket mert feszt dolgoztam.
melyik kézmozdulat?
magukat is így híjják?

genevieve 2011.10.06. 21:30:11

én most hányok attilától...

témázgató 2011.10.06. 21:30:19

Péter mikor sérült meg?

BarBwire 2011.10.06. 21:30:26

Én azért megbántva érezném magam, ha úgy emlegetnének, hogy két ütődött.

B.Andita 2011.10.06. 21:30:44

@Doktor Kotász: Neked adjuk szerintem mindannyian :-)

nathalie 2011.10.06. 21:30:46

hello. bandi kiesett? és ki a másik?

nathalie 2011.10.06. 21:31:16

ja értem. nem tudjuk.

genevieve 2011.10.06. 21:31:45

egyébként arra nem gondolnak, hogy a végén vissza tudja majd nézni mindenki a történéseket?

Hurri Kán 2011.10.06. 21:32:24

@nathalie:
Bandi ki. Nem tuggyuk még.

témázgató 2011.10.06. 21:32:39

@genevieve: én is éppen erre gondoltam. Szegény Bandika holnap visszanézi az őt most elsirató csapat igazi énjét...

Turambar 2011.10.06. 21:32:46

@traff: Figyelj már, ha okoskodni akarsz, legalább pontosan, légyszives. Ezek a levegőbe puffogtatások nagyon frankón hangozhatnak, csak üresek.
Ne magyarázz hülyeségeket, hogy a túlzott bevitel nem okoz problémát egy bármilyen tápanyag anyagcseréjében, mert körberöhöglek, ha meg mégis, akkor ne nekem ajánlgasd a tankönyvet, hanem inkább üss fel egyet te.

csiri bá 2011.10.06. 21:32:50

@genevieve: ezek gondolkodni? ugyanmár... :D

MissX 2011.10.06. 21:32:53

attilát is simán ki lehetne kezdeni, csak annyi kellene, hogy a többiek felállnak és otthagyják mikor elkezd kingával bunkózni.

Líder Máximo 2011.10.06. 21:33:44

@Ayesha/Represent, Cuba!: Szevasz ecsém, kubai tesó, de abban volt a KF! A közös jelet is onnan vették :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:33:53

@gyvy: rossz az, aki rosszra gondol... de hülye, aki nem :DDD

sogeking 2011.10.06. 21:34:18

@MissX: vagy a jelölésnél (ha lesz egyáltalán) bejátszani a konspirálását Péterrel

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:35:10

koleszterint témát kezdem unni, és különösebben nem érdekel a colon-hydro terápia sem, ha értitek, hogy mondom.

JOKKA21 2011.10.06. 21:35:20

Bizony Ati kurvára unalmas, amit Kingával műveltek ez a se veled se nélküled játék, vagy dugd meg vagy keress másik sunát.

MissX 2011.10.06. 21:35:24

@sogeking: azt még lehet, hogy megcsináljaz az rtl :)

Hurri Kán 2011.10.06. 21:35:35

@fkangi:
Ne gondolkozz, cselekedj! :DDD

csiri bá 2011.10.06. 21:36:05

@témázgató: és? "Bandika csak 5-6 másodperce tud visszaemlékezni". :D

fran7 2011.10.06. 21:36:11

@traff: Csak gyűjtöm az olyan könyvcímeket, amit soha nem fogok elolvasni. A kedvencem A bárányok ipari mennyiségben való termelésének kézikönyve.

traff 2011.10.06. 21:36:26

@Turambar: Ne húzd fel magad estére, nyugi.
Okoskodást te kezdted baszki:P

Turambar 2011.10.06. 21:37:15

@traff: Okoskodást nem én kezdtem, hanem az, aki pontokba szedi a válaszát egy kurva megjegyzésre.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:37:16

colon-hydroterápia, természeten
meg mínusz té

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:37:23

@traff: @Turambar: sportoljatok mind a ketten,így egészségesen halhattok meg ;)!Nagyapám 82 évesen halt meg, le se szarta a koleszterint.Na!

fran7 2011.10.06. 21:37:29

@témázgató: Bandi nem lesz rendszeres VV-néző.

Emanuelle 2011.10.06. 21:38:04

Idén nem küldenek be Blikket?

Csabához meg küldjenek logopédust, úgy beszél mint aki két aranyhörcsögöt forgat a szájában.

BarBwire 2011.10.06. 21:38:21

@JOKKA21: Attila rohadtul unatkozik, és azt bántja, akit egy kicsit kedvel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:38:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csak azt hadd meséljem még el, hogy a vörösmoszatok rodoplasztiszainak tilakoidján apró szemcsék formájában fikobiliszómák ülnek!! lécci, Anyuuuuuu!!!!! :DDDDDDDD
( ez a mondat volt anno az ittasságmérő..:DD )

Emanuelle 2011.10.06. 21:38:47

Szerintem Dya megy vagy BTA

Turambar 2011.10.06. 21:39:13

@utcai_arcos: Uh, kösz a tanácsot, most felnyitottad a szemem! :)

Líder Máximo 2011.10.06. 21:39:50

Kubából olvasunk titeket. Ma az kiderül, kik kerülnek be a kiesettek helyére? Szeretlek titeket.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 21:39:54

ha ezt a felvezetést Attila hallotta volna, síkideg lenne:)

Emanuelle 2011.10.06. 21:40:08

Fecó laza playboyra vette a figurát:-)

Hurri Kán 2011.10.06. 21:40:18

@fkangi:
Hagyjuk a fölösleges köröket, bevallom enélkül is, hogy berúgtam. :D

haruka 2011.10.06. 21:40:41

@Emanuelle: BTA? szerintem inkább Melinda. egyáltalán nem lehetne észrevenni hogy nincs ott. bár Annamari is elvan magának pár napja.

Gorlaami 2011.10.06. 21:40:44

"Ne legyél már Attila!"

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:40:47

különbséget a 2 asztal között :)?

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 21:40:56

@fran7: nem, mert Kovi felfedezi. Virgin poresz-sztár lesz.

sogeking 2011.10.06. 21:41:15

@foxglove: már letépte volna Liluról az inget :)

BarBwire 2011.10.06. 21:41:46

@gyvy: látszik, már el is dőltél :-D

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 21:42:13

kinga feje!!! es itt annyira vampiragi! sinter vagy! ne szolja bele! nem is tudok szavakat mondani ra :DD

Emanuelle 2011.10.06. 21:42:21

@haruka: Igazad lehet, én sem vettem észre, ezért nem jutott az eszembe:-)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 21:43:20

hagyjal beken! ne erj hozzam (ne hivogassal, az ibolyan keresztul hivogatol..) (kesz vagyok)

Hurri Kán 2011.10.06. 21:43:34

@fkangi:
Ajándék csónak ne nézd a lapát.

témázgató 2011.10.06. 21:43:43

Kinga: "Lehet, hogy én smároltam csajokkal." .... és sok-sok fasz emlegetés.

JOKKA21 2011.10.06. 21:43:51

Kinga neked egy jó nagy kubai dákó kéne, nem kicsit, nagyon.

BarBwire 2011.10.06. 21:43:54

@liberaliskonzervativ: Attila meg se hallja amit Kinga mond.

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:44:24

@Ayesha/Represent, Cuba!: szado mazo lesz, körülötte mindenki dugni fog csak ő nem :DD

nathalie 2011.10.06. 21:45:20

most mit lehet arra mondani, hogy kinga most "jön rá" hogy attila féltékeny...
na persze!

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:45:49

Kinga, mekkora egy segg, istenem, szeretlekhiányzol és már vigyorog, jézusfasza....

Hurri Kán 2011.10.06. 21:46:31

Attila olyan ebben a fekete PVC-dzsekiben, mint a Terminátor 2.-ben a t-1000-es volt. :D

capa05 2011.10.06. 21:47:16

Attila:félénk vagyok de hóditani akarok!

Emanuelle 2011.10.06. 21:47:22

Pszychoati naggyon kemény. Azért látom valaki valamikor már megkínálta egy balossal.

janeausten 2011.10.06. 21:47:34

Az Attila engem arra a szerencsétlenre emlékeztet, aki leült vagy tíz évet és sosem tudta bebizonyítani, hogy nem ő ölt meg egy 11 éves kislányt...nem emlékszem már a nevére, de a mély szemgödreivel meg a fejformájával nagyon hasonlít rá.

MissX 2011.10.06. 21:47:36

nem értem miért nem látják be, hogy attilával képtelenség kommunikálni. én már rég felálltam volna és otthagytam volna.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:47:44

@gyvy: csak annak a pasinak jó teste volt, tegyük hozzá.

Emanuelle 2011.10.06. 21:48:01

Kinga úgy eszik mint Boborján, potyog a kaja a szájából. ritka gusztustalan.

sogeking 2011.10.06. 21:48:01

az összefoglalóba berakták az élő legunalmasabb részeit

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:48:09

de hogy ezek a tyúkok még az asztalnál, evés közben is állandóan rángatják a (mű)hajukat!!!

JOKKA21 2011.10.06. 21:48:44

Istenem ez a Kinga olyan buta, mint a legtöbb nő..

fran7 2011.10.06. 21:49:29

Fecó közben mosolyog, az Angival való kapcsolata ehhez képest a nyugalom szigete lehetett.

nathalie 2011.10.06. 21:50:21

@fran7:
sztem most örül, hogy nincs angi és reménykedik benne, hogy soha nem lesz kapcsolata :D

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:50:26

ez nem az a blog, ahova pornóvideókat linkelnek be a kommentelők.
az ilyesmit intézzétek privátban.

Turambar 2011.10.06. 21:50:50

Ahogy Kinga 3 perce egy kérdés közben oldalról betolt egy férfiökölnyi falatot a szájába... kicsit sem volt kiábrándító. :D

nathalie 2011.10.06. 21:50:59

behányok attila balfaszkodásától. mikor lehet sms.t írni neki?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:51:11

@fran7: neeeeeeeeeeeeeeem semmi közöm Fecóhoz!!!!!!!!!!!!!

foxglove (törölt) 2011.10.06. 21:51:12

most hangosan röhögök Lilun.

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:51:25

REMÉLEM NYILVÁNVALÓ, hogy az álarc mögött egy kétségbeesett szerelmes férfi rejtőzik!!!!!

nathalie 2011.10.06. 21:51:32

lilu ma john travoltának öltözött a ponyvaregényből.

janeausten 2011.10.06. 21:51:34

"az álarc mögött egy kétségbeesett szerelmes férfi lakozik".... bruhahaha

haruka 2011.10.06. 21:51:40

én bármit megtennék, hogy blablabla, de a lényeg, hogy ne erősítse meg Csabát. ez az igaz szerelem.

loverain 2011.10.06. 21:52:33

Attila, mint hősszerelmes!!!
tömény szánalom!

fran7 2011.10.06. 21:52:35

Attila célja idegenedjen el a Csabitól a Kinga, mert ezzel a Csaba megerősödik. Íme, egy szerelmes férfi gondolatai. Rég olvastam, de Rómeó nem ilyeneket beszélt Júlia háta mögött.

Líder Máximo 2011.10.06. 21:52:44

@Doktor Kotász: Hát ez kurvára nem ő. Viszont a csajokat jobban meg lehetett volna fingolászni szájba 69-ből-

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 21:52:51

ez a feco is olyan egyszeru.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 21:53:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez most mi, komolyan, azt hittem, visszavesznek a szájbarágásból, de ez überelte az előzőket

genevieve 2011.10.06. 21:53:25

viszont vera és krisz most aranyosak:-)

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 21:53:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha ezt most komolyan mondtad/komolyan vetted, esküszöm megszúrom magam...

Turambar 2011.10.06. 21:53:51

Attilának ez a "meg nem történtté tevés" vágya elképesztő infantilizmusra utal. :)

témázgató 2011.10.06. 21:53:56

Veronika: "annyi utállak" - és belepattan a srác ölébe.

lac64 2011.10.06. 21:54:01

Lehet itt savazni Kingát, de nem tudom, ki mit szólna, ha direkt a fejére öntenének egy üveg sört, letépnék a ruháját, és folyamatosan szivatnák (én mondjuk már a sörnél leütöttem volna, lesz, ami lesz). Egyébként lehet, hogy Kinga nem okos, de jók a megérzései, érzi, hogy Attila kinyírná.

capa05 2011.10.06. 21:54:17

A két idióta legalább aranyos!

nathalie 2011.10.06. 21:55:07

@fran7:
ja, csak megölte a rokonát!!!! :D:D

Emanuelle 2011.10.06. 21:55:09

Észrevettétek, hogy ez a garnitúra nem dohányzik? Tényleg dohányzik valaki közülük?

Líder Máximo 2011.10.06. 21:55:18

Vajon Tölgyesi D. Péter elemző szerint is kiesett Attila a szerepéből?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 21:55:20

@Turambar:

Nem a suliban tanultam, hanem egy komoly diétás könyvben olvastam, ezért én a fehérjét dobom ki, és a sárgáját eszem meg, csók!

sogeking 2011.10.06. 21:55:30

@lac64: a sör jöhet, a ruhát inkább nem adnám, a sok zsinórtangázás miatt lehet, hogy megfáztam..

témázgató 2011.10.06. 21:55:37

Krisz udvarol: két napja érzek valamit irántad, baszki.

Emanuelle 2011.10.06. 21:55:39

@témázgató: Konkrétan az arcába tolta a dudáit

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 21:55:40

Feco go home. befolyasolhato szar vagy.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 21:55:41

na Virsli kurvára következetes.
Mi a retekért van mindenki feketéen?

csiri bá 2011.10.06. 21:55:49

@témázgató: olyan lehet vele csókolózni mint Dagobert bácsival :D

Hódos Hajnalka 2011.10.06. 21:56:08

@utcai_arcos: azt csinálsz, amit akarsz, te kommentelsz, én meg admin vagyok, ez van.
tetszik tetszik, nem tetszik, nem tetszik.

és nem hiszem, hogy neked, vagy bárkinek magyarázattal kéne szolgálnom, úgyhogy ugorgyunk.

JOKKA21 2011.10.06. 21:56:13

Nagyon buta nőket válogattak be(Annamari kivétel), de nem csodálkozom, okos nőt nem lehet találni, abból kell főzni, ami van.

BarBwire 2011.10.06. 21:56:13

@Brr: Na most már megzavarodtam, akkor most melyik részét lehet megenni a tojásnak?

fran7 2011.10.06. 21:56:14

Cris még nem mondta, hogy ő 18 éves kubai macsó. Mondjuk így majdnem el is hisszük ezt neki.

nathalie 2011.10.06. 21:56:34

@lac64:
igen, ez érthető, csak utána akkor miért örül annak, hogy "jaj! féltékeny?" vagy "jaj hiányzom neki". édes istenem. ez a nő még egy pedofilnak is örülne, ha kedves lenne vele néha a jelen helyzetben.

Hurri Kán 2011.10.06. 21:56:56

@BarBwire:
A héján kívül bármelyiket. :D

csiri bá 2011.10.06. 21:56:56

@Emanuelle: hajjaj...
kinga melinda veronika1 csak igy hirtelen párat

Doktor Kotász 2011.10.06. 21:57:15

@Líder Máximo: Nekem is csak olyan 60% volt, amire az olasz tengerpart felerősített. :-)

BarBwire 2011.10.06. 21:57:24

@Ayesha/Represent, Cuba!: GYásznap van, ketten mennek a villából. Ez olyan megrendítően szomorú, hogy csak sírni lehet.

fran7 2011.10.06. 21:57:50

@nathalie: Neked is leesett a történet lényege.;)

nathalie 2011.10.06. 21:58:05

@gyvy:
most miért vagyok hülye?

BarBwire 2011.10.06. 21:58:28

@gyvy: héját is megeszik, sok benne a kalcium, nekem azt mondták (kutyának is szokták adni)

nathalie 2011.10.06. 21:59:01

@fran7:
csak másodszori olvasás után :)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 21:59:18

nem akarom megmondani h mit csinalj csak ne legyel senki massal csak velem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.06. 21:59:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Rémes, miket ki nem találnak Attila védelmében, pedig a fickó védhetetlen és életveszélyes pszichopata viselkedés jeleit mutatja.

Ha nem büntetik meg a melltartóletépésért Attilát, akkor nagyon komoly gondok lesznek a villában. Valahol meg kell húzni ennek az elmésnek a határokat.

MagasMacska 2011.10.06. 21:59:30

Ez a Kinga tényleg hülye. Aztán majd csodálkozik.

Emanuelle 2011.10.06. 21:59:31

@csiri bá: Minden esetre sokkal kevesebbet bagóznak, mint a VV4-esek.
ott komoly láncdohányosok voltak (Anikó, Kazal)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 21:59:36

@csiri bá: ez után a mondat után soha nem tudok olyan ártatlan rajongással nézni Dagobert bácsira :(( :))))

Hurri Kán 2011.10.06. 21:59:42

@nathalie:
ez a Travoltás hasonlat fájt, de jogos. :D

sogeking 2011.10.06. 21:59:55

új szavazás a valovilag.hu oldalon

1. még több Kinga - Attila jelenetet szeretnék látni
2. inkább Zizit mutassák 24 órában

Turambar 2011.10.06. 21:59:56

@Brr: Váljék egészségedre!

nathalie 2011.10.06. 22:00:11

ez a kérdés???? atyaisten. miért nem adtak mindjárt tippeket.

Dr_utcai_arcos 2011.10.06. 22:00:13

Legyetek jók,Sziasztok.

loverain 2011.10.06. 22:00:27

sztem Kinga már százezerszer megbánta, hogy akár csak 1x is szóbaállt ezzel a psziho fasszal

nathalie 2011.10.06. 22:01:19

@gyvy:
ha a végén kitwistel akkor megbocsátok neki mindent :D

nathalie 2011.10.06. 22:01:49

@utcai_arcos:
hova mész??? még nincs vége!

csiri bá 2011.10.06. 22:01:49

@sogeking: minden kinga-attila jelenet helyett mutassák zizit. :D

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:01:58

eljutottam odáig Attilával kapcsolatban, hogy a "kicsi a pöcsöd" már nem is tűnik olyan gyerekes és nevetséges érvelésnek. van, akinél felesleges mással próbálkozni.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:02:02

@loverain: melindanak vmi olyasmit mondott h azert van vele mer att eros es kirakná. aztan a fasz tudja. en felnek tole.

Líder Máximo 2011.10.06. 22:02:04

@Doktor Kotász: Apró nyúlszáj - az eltéveszthetetlen :)

playoff szakáll 2011.10.06. 22:02:40

Mi az, hogy KÖNNYEDEBB? Nem ismeri bazmeg a feliratozó azt a szót, hogy KÖNNYEBB? Hát ez egy síkhüje bazmeg????????????

loverain 2011.10.06. 22:02:52

mivaaaannn?
drága tündérkém???

Emanuelle 2011.10.06. 22:03:04

BTA alapállásban sem egy matyóhímzés, bőgni már tényleg nem kéne.

lac64 2011.10.06. 22:03:11

Hu, Annamari képe most ütött

fran7 2011.10.06. 22:03:13

35 perce nézzük a Kinga-Attila veszekedést. Csak történt bent valami érdekes. Peti lefejelte a falat. Fecó bezselézte a haját. Zizi körbefutotta a karámot vagy a pókok fontak egy új hálót.

MissX 2011.10.06. 22:03:21

tényleg szerepel valami pszichiátriai rendelő a szponzorok között, vagy ennyire félrehallottam volna?

csiri bá 2011.10.06. 22:03:38

@utcai_arcos: menekülsz? és mi lesz a kökiterminállal? :D

Emanuelle 2011.10.06. 22:05:20

@MissX: Lelki szemeimmel látom, ahogy több tucat végzős pszichiáter csap a homlokára és Attillából írja a doktoriját.

loverain 2011.10.06. 22:05:56

@liberaliskonzervativ: ja, ez a sok szerencsétlen ott bent azt hiszi, hogy ha nem áll oda vmelyik önjelölt nagyvezír mellé, akkor gyenge lesz

Turambar 2011.10.06. 22:06:21

@MissX: Szerepel. Lehet, hogy nem véletlenül. :D

témázgató 2011.10.06. 22:06:25

Már a Blikk.hu-n is fenn van Bandika távozása.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:06:30

Akik tavasszal kellett, hogy leadják a doktorit, Alekoszról írtak:D
a következő szemeszter Attiláé.

Hurri Kán 2011.10.06. 22:06:35

@Emanuelle:
És ha elég gyorsak, lesz idejük befejezni. :D

capa05 2011.10.06. 22:07:33

@MissX: igen a VV honlapon alul is jelzik! Mit gondolsz miért?

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:07:37

komolyan remelem h kinga beleszeret az uj fiuba. akkor lilu dramai hangon bejelentheti az elso gyilkossagot a vvk torteneteben.

MissX 2011.10.06. 22:09:45

@capa05: hmm nem is tudom :) :) :)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:09:48

@loverain: de ezt en nem ertem. meg 5 szavazat az pont semmire nem eleg (a nagy otos), ha 7 lenne, az ok. de ha mind az ot egyre rak, a tobbi 9 meg masra akkor bukta, nem? 5en kevesek. dehat attila jobban tudja, ugye.

B.Andita 2011.10.06. 22:10:18

@utcai_arcos: Hova az a nagy rohanás? Most jön a java...

Gorlaami 2011.10.06. 22:10:24

Melinda essen kiii légyszi, a hangjától félek

WaldhauserAranka 2011.10.06. 22:10:36

Írta már más is hogy Bandika már fekete-fehér a valovilag.hu-n?

capa05 2011.10.06. 22:11:42

Na ezért sem kár!

csiri bá 2011.10.06. 22:11:47

na a vén qrvát is kuqrták...

témázgató 2011.10.06. 22:11:58

Melinda! Gong az eleje, gong a vége.
Na, végre...

dr. gernika 2011.10.06. 22:12:15

Kíváncsi vagyok, Melindának hány fő maradt meg a pasifelhőjéből.

csiri bá 2011.10.06. 22:12:23

Hayny ha lehet egy kérés: az előbbi kinga-arcot tedd be a holnapi öfibe, kellene avatárnak. :D

Emanuelle 2011.10.06. 22:12:39

Fasza csaj ez a Kinga, ott szorongatta Attila kezét a kanapén.

Csá Melinda, nem fogunk rád emlékezni.

sogeking 2011.10.06. 22:12:46

jók ezek a spontán ölelések

nathalie 2011.10.06. 22:12:47

pedig már majdnem megvolt petinek...ajaj

fran7 2011.10.06. 22:13:09

Lasombra a távolban fellélegzett.

csiri bá 2011.10.06. 22:13:16

csoportölelés. :D
hol van szegál pista bácsi? :D

BarBwire 2011.10.06. 22:13:27

Lasombra most kicsit boldog.

Emanuelle 2011.10.06. 22:13:28

@haruka: Ruházz be sürgősen egy kristálygömbbe. Grat:-)

Hurri Kán 2011.10.06. 22:13:31

Nahhh... Jöjjenek a friss húsok. :D

janeausten 2011.10.06. 22:13:37

Egy transzvesztita őrülttel kevesebb....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 22:14:04

Vera olyan ezzel a kendővel a fején, mintha a gyermekrák alapítvány reklámarca lenne.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:14:16

na, most jon az a resz amit jozanul nem fogok birni.

WaldhauserAranka 2011.10.06. 22:14:19

@Forceracer: Csak az a ciki hogy már fél órája fekete-fehér...

BarBwire 2011.10.06. 22:14:25

Na megjött a háromszemű

sogeking 2011.10.06. 22:14:29

harisnya egy nagy piros pontot ér nálam:)

Turambar 2011.10.06. 22:14:49

Ezek most dór vagy ion oszlopok voltak? :D

Emanuelle 2011.10.06. 22:14:52

Menjen be a háromszemű! Esztert nem akarom fürdőruhában látni, Szuzi meg már nyögdíjas lehet.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 22:14:55

holnap úgy fogok bevonulni a munkahelyre mint A Művészlelkű Hajnal :DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 22:15:02

"Alakgyilkos harisnyák" témakörben mai példánkat, Hajnalt láthatják!

csiri bá 2011.10.06. 22:15:27

@gyvy: ezek a rágós vén banyák? :D
fura egy izlésficamod van. :D

Turambar 2011.10.06. 22:15:32

@BarBwire: könyörgöm, szúrjuk ki! :D

B.Andita 2011.10.06. 22:15:37

Mindenesetre nagyon nem szeretnék az uj beköltözők helyében lenni.

Talpig Jimmy 2011.10.06. 22:15:47

egy csöppet sem aggódtam a Dyáért

Gorlaami 2011.10.06. 22:16:04

susy, susi, szuzi? kicsit benkőné edit néni beütése van

témázgató 2011.10.06. 22:16:07

Szegény Melinda, hiába smárolt Kingával.
És igen, kérjük Kinga előbbi arcát!!!

capa05 2011.10.06. 22:16:15

Ej nem kispályás--a gyors beszéde ha bejut ezt sem fogjuk érteni.

Hurri Kán 2011.10.06. 22:16:21

@csiri bá:
Mondtam én, h a banyákra gondolok? :DDD

Turambar 2011.10.06. 22:16:24

Szakmája miatt karrieristaként indul. Egy festő, baszki.

BarBwire 2011.10.06. 22:16:29

@Nard: ő művész, művészi a harisnyája is,

traff 2011.10.06. 22:16:35

@MissX: van.Menj a vv oldalra és görgess lefelé.

Attila borderline egyébként.

fran7 2011.10.06. 22:16:37

@gernika: Szerintem végig arra játszott Melinda, hogy a lehető legtöbbet megtartsa. Nem csinált semmi túl kompromitálót.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 22:16:38

@sogeking: nálam meg ez a mondat:) nekem 50 van. színes,mintás :))

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:16:46

@Nard: nemár, én is erre gondoltam:D:D:D
pedig ő HRpitsa. Legalábbis a stílusa.

sogeking 2011.10.06. 22:16:58

Eszter félelmetes, elbújtam a sarokba :)

Hurri Kán 2011.10.06. 22:17:12

egyik se jusson be. :D

Emanuelle 2011.10.06. 22:17:14

Na, igaza lesz a bulvárlapoknak, állítólag a nagyseggű valakinek a valakije.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:17:24

háromszem nem fog bekerülni, úgy látszik, ez a Tordas-kategória... pff

csiri bá 2011.10.06. 22:17:43

@gyvy: friss húst mondtál... ezek meg már elég rágós vén banyák. :D

dr. gernika 2011.10.06. 22:17:47

Hajnal a vászonra szebb arcot fest mint a fejére.

MagasMacska 2011.10.06. 22:17:50

Te jó ég, ez a festőcsaj milyen fennkölt!!

loverain 2011.10.06. 22:18:14

nekem szimpi ez a Haynal

genevieve 2011.10.06. 22:18:19

@BarBwire: Lasombra, most NEM kicsit boldog:-)

Turambar 2011.10.06. 22:18:23

Ez a háromszemű még szimpi is lenne az alter lányával, ha nem akarna bejutni.

nathalie 2011.10.06. 22:18:25

aki vezet, az az ördök mindigkedvesvagyok nóri iskolájába jár.

felka 2011.10.06. 22:18:29

pedig annyira beleavaló lenne...

dr. gernika 2011.10.06. 22:18:47

@BarBwire: Jabocs. :D Amúgy én írtam, csak véletlen Nard profiljával. :)

fran7 2011.10.06. 22:18:48

Hajnal teszi tönkre az Arktiszt.

capa05 2011.10.06. 22:18:53

Ez Krisznek lenne jó, az anyját is meg a lányát is...

Emanuelle 2011.10.06. 22:19:00

Baszki, ez a piroshajú kiscsaj...Őt küldjék be!

csiri bá 2011.10.06. 22:19:25

@genevieve: majd lesz ha hazaér, azt mondta, ott a világ vége után kettővel, ahová megy, még net sincs :)

loverain 2011.10.06. 22:19:38

@loverain: na jó, ez a harmadik szem téma nem kellett volna...

sogeking 2011.10.06. 22:19:42

@loverain: nekem is, stabilan ráérzek az 5%-os jelöltekre :)

@fkangi: ami jó, az jó

nathalie 2011.10.06. 22:20:19

remélem a benkő csaja jut be és annyira várom hogy meglássam a fejüket :D:D:D

Turambar 2011.10.06. 22:20:27

Kár, hogy Hajnal nem jut be, érdekes lett volna odabenn. :D

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:21:03

baszki, ha ennyi idősen így fogok kinézni, mint egy jancsibohóc, valaki lőjön szitává.

dr. gernika 2011.10.06. 22:21:10

LOL ahányszor bevágták azt a tehenet középen elkezdett izomból rángani. :DDD

BarBwire 2011.10.06. 22:21:19

@capa05: nemá, hogy mindig krisznek legyen jó!

haruka 2011.10.06. 22:21:57

@Emanuelle: köszi. :) a beszavazót nem tippelném meg, fogalmam sincs, kik jutnak be. talán a művészlélek, meg a nagyonpartiarc srác.

BarBwire 2011.10.06. 22:22:09

@nathalie: remélem a dagi, mert az elején már hiányoltam a vágósúlyú csajokat, én is az vagyok.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:22:09

faszom, 5 szazalek. ez az eszter brutal. es ez a kedvenc nevem, nemar. (en is ovis lettem, hnap leontom a nagycicamat sorrel ha tobbet foglalkozik a kicsivel mint velem)

genevieve 2011.10.06. 22:22:20

@csiri bá: de újság biztosan van:-)

capa05 2011.10.06. 22:22:33

Nem tudom miért de a duci lány fizimiskája engem Morvai Krisztinára emlékeztet (Kicsit erősebb alkattal)

Emanuelle 2011.10.06. 22:22:51

Haynal: - Krisztofel, nyisd meg a lelked az univerzum szeretetenergiái előtt és láss a harmadik szemeddel!

Krisz: - Namivanöcsém??

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 22:22:53

A másik kettő a szklerózis multiplexesek csoportterápiáján érzi magát.

janeausten 2011.10.06. 22:23:10

A lányomat szeretem a világon a legjobban, de sosem mondanám, hogy szerelmes vagyok bele... és ha egy kis szavam van a nevelésében, nem engedném ezt a piros hajat... de ha ilyen lenne, egy napra sem hagynám egyedül egy lakásban...

sogeking 2011.10.06. 22:23:21

azért egy Péter - Eszter kombót megnéznék

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:23:29

@BarBwire: nem rossz alakú ez a nő, csak kibaszott előnytelenül van felöltöztetve.

nathalie 2011.10.06. 22:23:36

@BarBwire:
én benkőnének szurkolok. remélem egy állat :D krisztofel sztem alapból minden reggel jelentene neki mint a hetes a suliban :D:D

Gorlaami 2011.10.06. 22:23:56

Eszter Zizi anyukája, mással nem tudom magyarázni ezt a jelenséget.

Emanuelle 2011.10.06. 22:25:11

@gernika: Ha ez a nagyseggű bemegy, szétszedik a többiek. Ja, és remélem zsinórtangát nem visz magával, különben végünk.

JOKKA21 2011.10.06. 22:25:27

Hajnal lánya pumuklinak érzi magát?

BarBwire 2011.10.06. 22:25:47

@Ayesha/Frau Flick: akkor már értem, én is csak rosszul öltözöm fel minden nap :-D

csiri bá 2011.10.06. 22:26:10

@Emanuelle: az mekkora lesz, mikor csobban a jakuzziba. :D

BarBwire 2011.10.06. 22:26:28

@Emanuelle: Mellette még Vera is egy vékonka csajesz

capa05 2011.10.06. 22:26:35

@Emanuelle: Sylykonpántos melltartót visz.

Emanuelle 2011.10.06. 22:26:45

@haruka: A harmadik?? Anyám, az egy műmájer. Szerintem menjen be a török vagy arab vagy kicsoda. Imádja a nőket, lesz konkurrenciája Krisznek. Csak ne Kingára cuppanjon rá, mert akkor Attila lágytojás helyett az agyvelejét zabálja fel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 22:26:53

@Emanuelle: a nagyseggű nőktől csak a kisfarkú pasik félnek, mert optikailag kicsinyít :D

BarBwire 2011.10.06. 22:27:37

@fkangi: De tudod mit mondanak? Nagy kofferba jó pakolni:- D

haruka 2011.10.06. 22:27:57

@Emanuelle: a harmadik tűnik a legidiótábbnak, kiválóan elvegyülne. :D

capa05 2011.10.06. 22:28:04

@BarBwire: Nézten az online-t Vera és Melinda fürdött, melinda erősebb testalkatú mint Vera.

Emanuelle 2011.10.06. 22:28:54

@BarBwire: Majd Attila hízeleghet neki, hogy példát mutat a telt nőknek:-)

JOKKA21 2011.10.06. 22:29:11

Esztert 45-nek néztem.Susi viszont jó milf.

Gorlaami 2011.10.06. 22:29:12

Dadi Eszter. weh. :D

sogeking 2011.10.06. 22:29:13

a hideg futkos a hátamon Esztertől

Turambar 2011.10.06. 22:29:15

Mindenki az anyjával él együtt felnőttként, basszus? Szánalom...

haruka 2011.10.06. 22:29:21

Eszter 29? többnek néztem...

capa05 2011.10.06. 22:29:38

Hát tényleg szép nagy bugyi !!

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:29:59

Ó basszátok meg. Ezt a nőt promotálják egy bizonyos városban, hogy "jaaaj, gothami nőt a villába!!!"
komolyan. A4es plakátokat raktak ki lámpaoszlopokra, stb....

nathalie 2011.10.06. 22:30:06

imádom, hogy egy olyan országban élünk, ahol a nőket fikázzák folyamatosan miközben az egyik legjobb celeb férfinak szellő istván számít :D:D:D:D más országnak bezzeg brad pitt, meg jude law :D:D nekünk meg hajdu peti :D

BarBwire 2011.10.06. 22:30:15

@capa05: Nem egy tv-t nézünk :-D

fran7 2011.10.06. 22:30:18

Eszter olyan mintha láttam volna már. Ennyire átlagos lenne?

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:30:23

még egyszer kimondod, hogy ügyvéd, bontok neked egy svepszt, basszus.

nathalie 2011.10.06. 22:30:48

mondjuk tényleg nem képernyő képes...

nathalie 2011.10.06. 22:31:25

valamiért eszter ördög nória emlékeztet plusz kilókkal.

JOKKA21 2011.10.06. 22:31:48

@Turambar: Nem mindenki, csak aki nem milliárdos csemete és nem akar eladósodni devizában az nem tud lelépni otthonról, max albérletbe.

Líder Máximo 2011.10.06. 22:31:50

@Emanuelle: "Fasza csaj ez a Kinga, ott szorongatta Attila kezét a kanapén."

- Mondom, hogy csak megjátszák az egészet. Műbalhé itt kérem, minden.

csiri bá 2011.10.06. 22:32:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amelyiket a Melinda kirúgása előtti pillanatban vágott... rossz gyerekeket lehetne vele riogatni. :)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:32:22

annyira nem dagadt amugy, de bazdmeg, hogy lehet ez ugyved?? attol h azt nyomja "en cafolom". egy hullamhosszon pendul, beszarok.

Emanuelle 2011.10.06. 22:32:32

@nathalie: Jaj, a kuszafogú Szellő?:-)

nathalie 2011.10.06. 22:32:36

oké, ő jut be. elhangzott a kérdés.

felka 2011.10.06. 22:32:42

@genevieve: lehet, de a frufru nem előnyös

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 22:33:11

@BarBwire: :D szerintem amúgy semmi baj ezzel a csajjal. van melle, feneke, nőiesen gömbölyű.. mondjuk, ha ügyvédi irodája van, nem értem, miért akar nyilvánosan hülyét csinálni magából a VV-ben..

BarBwire 2011.10.06. 22:33:16

A nevetése azért kellemes, nem olyan vaddisznós.

MissX 2011.10.06. 22:33:18

jéééé tényleg tiszta benkőnéedit :) csak most figyeltem meg :)

capa05 2011.10.06. 22:33:36

Elég jó volt a golflabdák szórásképe!!!

Turambar 2011.10.06. 22:33:46

Basszus, ez tényleg azért megy be, hogy megdugják. Ennek nem kell az a lakás, mert jobb van neki. :D

BarBwire 2011.10.06. 22:34:25

beszarás, az egyik gyereknek a haja piros, a másiknak a fülbevalója

dr. gernika 2011.10.06. 22:34:35

no, legalább Susi korát ki tudjuk számolni.

nathalie 2011.10.06. 22:34:37

@Turambar:
istenem, erre gondoltam én is.
péterből kinézem a pókhálózást :D

genevieve 2011.10.06. 22:34:56

ármány és szerelem a villában??

kivel??????

úgy tünik ezeknek a csajoknak a nyereményre nincs szükségük..

JOKKA21 2011.10.06. 22:34:58

Susi kicsit sznob lehet, golfozni azok szeretnek.

Emanuelle 2011.10.06. 22:35:12

Azért döbbenet, hogy elvileg értelmes, inteliigens, diplomás emberek ebbe a diliházba akarnak bemenni.

MissX 2011.10.06. 22:35:21

ármányt és szerelmet vár a sok húszéves között? kiszopfelnek az anyja lehetne

Turambar 2011.10.06. 22:35:38

@BarBwire: De nehéz cipelni, és égő vele utazni. D:

capa05 2011.10.06. 22:35:49

Erre lehet rámozdulna Attila!

csiri bá 2011.10.06. 22:36:02

@Emanuelle: ebből látszik, nem minden a diploma. :D

BarBwire 2011.10.06. 22:36:02

@genevieve: ha tudnád, hogy hol van a nyeremény, te se törnéd magad.

sogeking 2011.10.06. 22:36:25

nem ez a srác indult a dumagépek között?

fran7 2011.10.06. 22:36:30

Susi csávója lelkes, pedig épp szerelmet keres a nője.

Turambar 2011.10.06. 22:37:02

@JOKKA21: Hát sztem 30 évesen érdemesebb elgondolkodni az albérleten.
Nem mondom, hogy vérgáz, ha a szüleivel lakik az ember ilyen idősen, de nem kérkednék vele, és főleg nem tenném bele a rólam szóló kisfilmbe. :)

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:37:04

29 évesen frissen szakvizsgázott új husi lehet, nem valami nagymenő ügyvéd, már csak azért se, mert akkor nem az anyukájával élne.

Gorlaami 2011.10.06. 22:37:17

vv szusi, vv dadi, vv hajnal. Micsoda választék. :D

capa05 2011.10.06. 22:37:21

Viszont este mesélhetne nekik!

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:37:21

lilu ugy beszel mintha kozte meg susi kozott nem 7 v 8 ev lenne hanem legalabb 40. oke, lehet o is abbol indul ki, amit lat, es nem a valodi korbol. najo "valodi"

nathalie 2011.10.06. 22:37:36

@MissX:
hát szerelem már alakul bent. az ármány meg az lesz, hogy ő szétbassza ezeket a szerelmeket :D:D

W Joe 2011.10.06. 22:37:36

Jó érzés lehet, ha valakit Kiszopfelhez hasonlít a saját anyja :D

BarBwire 2011.10.06. 22:37:36

A rendszeres szavazók között kisorsoljuk Dya maradék póthaját.

Hurri Kán 2011.10.06. 22:38:18

@Gorlaami:
Tiszta svédasztal, ugye? :D

Emanuelle 2011.10.06. 22:38:27

Cunami? Lesz, ha beugrasz a medencébe.

nathalie 2011.10.06. 22:38:30

eddig csak ő tudta megjegyezni a telefonszámot?

csiri bá 2011.10.06. 22:38:36

röfike tombolni akar... jesszusom...

JOKKA21 2011.10.06. 22:39:25

Spanyol vérmérséklet.:DD Majd Cris sunázza, ha nem, akkor majd én.:)

témázgató 2011.10.06. 22:40:12

Lilu: bent már várja az új embert egy összekovácsolódott csapat - na attól mentsen az ég...

Gorlaami 2011.10.06. 22:40:26

vv dadiiiii jee. japán bálnavadászok szavaztak szerintem rá

csiri bá 2011.10.06. 22:40:31

Miss Röfi nyert. :) lesz nagy csobbanás. :)

nathalie 2011.10.06. 22:40:33

@ő-szinte:
szia
hát én is csak késve jöttem:
-bandika kiment
-kinga újra hisztérikusan viselkedett.
- kinga újra megbocsátott attilának
- attila újra lement kutyába
- melinda kiment
- most beköltözik eszter

így ennyi :D

Emanuelle 2011.10.06. 22:40:39

Na, megnézem a fejeket. Krisznek visszahúzódnak a golyói.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:40:50

lesz meg egy beszavazo? megyek inni.

sogeking 2011.10.06. 22:41:13

ritka előnytelen ez a frizura

Hurri Kán 2011.10.06. 22:41:14

@ő-szinte:
Szia! :)

Na, megérkezett a zértelmiSEGG a villába :D

BarBwire 2011.10.06. 22:41:32

@Turambar: Én egész jól megvagyok vele,

MissX 2011.10.06. 22:41:36

egy ilyen valóvilágos szereplés után vajon mennyire lehet majd komolyan venni az ügyvédnőt? vagy ő lesz a celebek ügyvédje?

ő-szinte 2011.10.06. 22:41:38

Mit szóltok, Lilu már megint hogy néz ki?!
Még egy példa arra mikor egy nő nem tudja viselni magán a ruhát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 22:41:40

@Turambar: gondolom, a nicked mögött Brad Pitt lapul :P:P:DDD

Turambar 2011.10.06. 22:41:50

@Ayesha/Frau Flick: Ahhoz képest saját ügyvédi iroda...

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:41:56

@Turambar: de ha már így van, főzhetne ő is akár az anyjára, nem pedig fordítva.

BarBwire 2011.10.06. 22:42:04

@genevieve: Akkor tudod mire gondolok

lac64 2011.10.06. 22:42:35

@Emanuelle: a diploma nem feltétlenül jár együtt az értelemmel és az inteligenciával.

nathalie 2011.10.06. 22:42:36

@ő-szinte:
mert férfi ruhát vett fel,azért :D

ő-szinte 2011.10.06. 22:42:43

@gyvy: Most akkor ő fog okoskodni, mert "jogi alapja van rá"?

csicserierika 2011.10.06. 22:42:58

Eszter megígérte, hogy megmutatja :)
....de mit ?

genevieve 2011.10.06. 22:43:09

én még mindig nem értem mi annyira jó bent a villában, hogy mindenki elalél tőle?

meg bent vannak 2 hete és már sose akarnának kimenni?

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 22:43:12

@Turambar: ugyan már...az lehet mindenkinek, akár saját lakcímre bejelentve is.Egyszemélyes meg nem olyan nagy cucc. Ha az övé lenne a Cameron McKenna, az már igen:D:D:D

Emanuelle 2011.10.06. 22:43:23

Most már csak a pasikban bízhatok. Küldjék be Aladdint, majd megdörzsölgeti a csajokat

ő-szinte 2011.10.06. 22:43:50

@nathalie: Hát, szánalmas szegény.

sogeking 2011.10.06. 22:44:12

@Peter_Cs: ezek szerint a haját egy fodrász csinálta, hát gratulálok :)

nathalie 2011.10.06. 22:44:26

@genevieve: ráadásul utálják egymást és minden nap sírnak. én sem értem. :)

Emanuelle 2011.10.06. 22:44:28

@lac64: Főleg nem manapság. Ezért is írtam a másik két jelzőt is le. Ha valaki köp a diplomával villogókkal, akkor az én vagyok.

Turambar 2011.10.06. 22:44:38

@BarBwire: Bocs, amúgy nekem sincs bajom vele, csak az általad írt mondatra ez az adekvát, bevett válasz. ;)

genevieve 2011.10.06. 22:44:56

@gyvy: LOL.....:-D

@foxglove: kérlek, ő már nagyasszony, egy ügyvédnő, nem csinál ilyeneket:-)

Hurri Kán 2011.10.06. 22:45:20

@nathalie:
Látom, ez a Travolta-téma nagyon foglalkoztat :DDD

@ő-szinte:
Lehet. Legalább is megpróbálja. :D

genevieve 2011.10.06. 22:45:54

@sogeking: jó a haja, csak a frufru választást baszták el:-)

BarBwire 2011.10.06. 22:46:08

Rám is főzhetne már valaki.

JOKKA21 2011.10.06. 22:46:31

Menjen be Dákó gyerek arcoskodni, hátha meghúzza Kingát.

csicserierika 2011.10.06. 22:46:32

@ő-szinte: phűű.. köszi, már megijedtem :)

genevieve 2011.10.06. 22:46:44

@BarBwire: azért jobb mint a nyóckerbeli luxuskégli:-)

capa05 2011.10.06. 22:47:21

Hát dzsakuban kevesebb lesz a hely az már biztos

Emanuelle 2011.10.06. 22:48:59

@capa05: Azt se irigylem, aki mellé befexik. Össze kell húznia magát.

csicserierika 2011.10.06. 22:49:10

remélem, hogy nem fogja erőltetni a zsinórtangát.

genevieve 2011.10.06. 22:49:10

@capa05: abba akkor se mennék be, ha fegyverrel kényszeritenének rá!

Gorlaami 2011.10.06. 22:49:33

Beköltözött egy vízágy a villába. Nézzük így

capa05 2011.10.06. 22:49:39

Remélem lesz újra ágyválasztás azt minden körülmények között megnézem

Emanuelle 2011.10.06. 22:49:41

Kézenfogva együtt fognak szerintetek bemenni az újak? Alig várom a fejeket:-)

Gorlaami 2011.10.06. 22:50:16

a feltörekvő dákóó

felka 2011.10.06. 22:50:26

sadit a villába..

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:50:36

fogadjunk, hogy az ügyvédnő nem fürdőruhában zuhanyzik.

ő-szinte 2011.10.06. 22:50:37

Rájöttem, hogy néz ki Lilu! Mint a kisiskolás az első tanítási napon.

genevieve 2011.10.06. 22:50:51

miért kell minden bejövetelnél pózolni valami idiótasággal?

Emanuelle 2011.10.06. 22:50:56

Az éjszaka császára minek vesz világos pólót ha izzad mint állat?

felka 2011.10.06. 22:50:59

többiből már van bent bőven..

capa05 2011.10.06. 22:51:00

@genevieve: Legfeljebb krisz kevesebbet tud belebrunyálni mert kifolyik.

BarBwire 2011.10.06. 22:51:07

@capa05: Mióta megtudtam, hogy Krisztofel rendszeresen abba vizel, be se mennék.

dr. gernika 2011.10.06. 22:51:19

A zéjszaka császára és a pisztolytáskája!

JOKKA21 2011.10.06. 22:51:24

Esztert nem sunáznám.

témázgató 2011.10.06. 22:52:00

Eszter érdekes egyéniség, na és kulturált is, amihez biztosan hozzájárul, hogy diplomata szülők gyermekeként igyekezett az elvárásoknak megfelelni, több nyelven beszél, és saját ügyvédi irodája van. Már kamaszévei is a tanulásról szóltak, most viszont szeretné egy kicsit kitombolni magát. (borsonline.hu)

Emanuelle 2011.10.06. 22:52:04

Dako nálam lejátszott.

Turambar 2011.10.06. 22:52:08

Jesszusom, ez a disznófejű nagyúr még egy nagyképű majom is egyben...

ő-szinte 2011.10.06. 22:52:17

Lilu , Lilu! Éhes disznó makkal álmodik.

dr. gernika 2011.10.06. 22:53:05

Őszintén csodálkozom, hogy nem a legellenszenvesebb áll nyerésre.

JOKKA21 2011.10.06. 22:53:17

Dákó jusson be flegmáskodjon bent.:D Lilunak jól benyalt, bár a 18éves picsák tényleg megirigyelhetnék Lilu seggét.

genevieve 2011.10.06. 22:53:27

változott bármikor is a szavazás állása a megmutatás után?

Hurri Kán 2011.10.06. 22:53:57

Hát ezekkel sem fog odabent emelkedni a színvonal. :D

ő-szinte 2011.10.06. 22:54:04

Ez a Shadi nem volt vmi énekes versenyben?

felka 2011.10.06. 22:54:26

megyen befelé az arab csávó. hastánccal fogják szórakoztatni bent a csajok majd fogadok.

Turambar 2011.10.06. 22:54:27

Izgalmas orra van ennek a jordánnak.

capa05 2011.10.06. 22:54:45

Hahaha remélem Eszter eljár neki egy ilyen táncot ha ő jut be

JOKKA21 2011.10.06. 22:54:54

Shadi majd kinövöd, azt hogy imádod a nőket.

csiri bá 2011.10.06. 22:55:11

@gyvy: miért? volt színvonal? Hol? Mikor? ellopták? :)

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:56:38

@lac64: köszi!
Ezt a Shadit IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!

Gorlaami 2011.10.06. 22:56:41

Izgi lesz az élő adás

Emanuelle 2011.10.06. 22:57:04

@ő-szinte: Érdekes lesz, ha be kell mennie gyónni:-)

Ajaj, Attila reszkethetsz!

ő-szinte 2011.10.06. 22:57:34

Shadi bemegy és Atillánk csinál neki egy kis disznótorost...

felka 2011.10.06. 22:57:56

@Turambar: tényleg az orrát nem értem..

Gorlaami 2011.10.06. 22:58:17

lemezlovászkodás??

lac64 2011.10.06. 22:58:20

Attila fejére öntök egy korsó sört. Máris kedvelem.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 22:58:55

sadi az elso igazan szimpatokis ember. bazzeg irni se tudok. szimpatikus.

csiri bá 2011.10.06. 22:59:00

@felka: nekiszalad az automata ajtónak...

foxglove (törölt) 2011.10.06. 22:59:07

@lac64: ez a mondat nagyon kellett, VÉGRE VALAKI!

felka 2011.10.06. 22:59:19

@lac64: lefogadom, hogy nem teszi meg

ő-szinte 2011.10.06. 22:59:19

Jól hallottam, LEMEZLOVÁSZKODÁSSAL foglalkozik?
Uff!

Emanuelle 2011.10.06. 22:59:21

Shadit akarom a villába! Biztos nem fogja Zizikére fenni a fogát! Lesz vizipipázás és a vallási tolerancia jegyében ezentúl naponta ötször (vagy hatszor?) müezzin hív imára mindenkit.

Turambar 2011.10.06. 22:59:21

Végre egy faszi, aki egyedül is meg tud lenni. Nem is olyan gáz ez a DJ.

nathalie 2011.10.06. 22:59:27

ez a sadi mekkora egy gyökér. pfff.

JOKKA21 2011.10.06. 23:00:02

Lemezlovast mondta másként, vicces akart lenni.

témázgató 2011.10.06. 23:00:07

Andris szereti a rendet.
A villába vele!!!

ő-szinte 2011.10.06. 23:00:18

Na, Andris egy igazi zátony!

Gorlaami 2011.10.06. 23:00:34

vagy sok magyar nemzeti hiphappot hallgatott

felka 2011.10.06. 23:00:51

@nathalie: nekem is csalódás...

ő-szinte 2011.10.06. 23:01:00

@nathalie: Igen, és valószínűleg azért ő fog bemenni.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:01:15

ha tenyleg leonti, szavazni fogok ra. a vvk torteneteben elpszor, lilunak mondom!

okossan 2011.10.06. 23:01:43

Á Vároniká olyán furi!

nathalie 2011.10.06. 23:02:33

@genevieve:
nem szeretem az ilyen szájkaratét, meg női nem nevében stb. na persze. kell a szavazat...

BarBwire 2011.10.06. 23:02:44

A kapát is beviszi?

Emanuelle 2011.10.06. 23:02:47

Dakonak megszavazok egy faszkorbácsot.
Fújj

ő-szinte 2011.10.06. 23:03:01

Lilukám, Dákó az. Tudod ,amiről mindendig álmodozol.

genevieve 2011.10.06. 23:03:22

fuuu, de laza a csávó:-)

szép lányok, szép fiuk és akit bemutatnak......:-D

ez a stilus kubától legalább mulatságos....

Alkaline 2011.10.06. 23:03:24

hú ez a dakó katasztrófa

JOKKA21 2011.10.06. 23:03:34

Ezek a megrendezett csajozó(haver nőkkel) jelenetek miért kellenek?

ő-szinte 2011.10.06. 23:03:48

Hát én sem tudok írni.

JOKKA21 2011.10.06. 23:04:25

Ezt a szőke nénit bevállalnám, Anyukája ez a néni?

sogeking 2011.10.06. 23:04:33

srácnak nehéz lehet a feje, mert nem bírja egyenesen tartani

ő-szinte 2011.10.06. 23:04:37

Szerintem elég egyértelmű, hogy ki megy be.

genevieve 2011.10.06. 23:04:45

@nathalie: nem szereted az ilyen szájkaratét? attila folyamatosan azt csinálja:-)

dr. gernika 2011.10.06. 23:04:47

Dákó elkenődött arcocskájáért már megérte fennmaradni a tv előtt.

ő-szinte 2011.10.06. 23:06:12

De könyörgöm, mire van önbizalma ennek a Dákónak?

Vlaci69 2011.10.06. 23:06:24

Ha Dákó bemegy, lesz egy második Kiszopfelünk egy kicsit magasabb IQ-val

Hurri Kán 2011.10.06. 23:06:28

@genevieve:
Jajjmáááár... az máááááááááááás. :D

felka 2011.10.06. 23:06:35

dAko szigorúan A-val. hogy figyel erre lilu.

JOKKA21 2011.10.06. 23:06:46

Arab menjen iraki vv-be, Péter maradjon kint zenélni a 16éveseknek bed bícsen, menjen be a flegma Dako(ta).

genevieve 2011.10.06. 23:06:54

na most vettem le a hangot:-D

Alkaline 2011.10.06. 23:07:00

@Vlaci69:
ááá kiszopfel ehhez képest maga a tökéletesség :D

dr. gernika 2011.10.06. 23:07:02

@ő-szinte: Nincs neki, ezzel az arrogáns arcoskodással kompenzálja önnön nullaságát.

Hurri Kán 2011.10.06. 23:07:36

Andris be van rugva? :D

sogeking 2011.10.06. 23:07:37

@genevieve: pont ezt akartam írni :)

JOKKA21 2011.10.06. 23:07:38

Bocs, nem Péter, Andris.:D Főszereplő:DD

felka 2011.10.06. 23:07:39

andris kortesbeszédét már hallottam valahol..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 23:07:41

Shadi tetszik nekem.:) Andris elmegy vajaskenyérrel.. Dákó irritál..

nathalie 2011.10.06. 23:07:44

@genevieve:
attilának van humora :D:D:D tudom, hogy ez még eddig csak számomra mutatkozott meg :D ez a gyerek egy gyökér. egy kis lófaszjóska, nyomja a csajoknak meg minden, és közben az összes faszi utálja. csaba kettő.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:07:48

ez a csavo cuki. marmint a sadi vagy ki.

genevieve 2011.10.06. 23:08:02

jesszus, ezta dakot még nézni is szörnyű

janeausten 2011.10.06. 23:08:04

"Dákó, állj fel" )))))))

ő-szinte 2011.10.06. 23:08:11

Na lássuk ki megy be!

sogeking 2011.10.06. 23:08:48

nem a beszéd az erősségük

fran7 2011.10.06. 23:08:58

Dako a Kiss Ádám hasonmás verseny különdíjasa.

genevieve 2011.10.06. 23:09:05

@nathalie: na ezt kikérem csabi nevében:-)

nathalie 2011.10.06. 23:09:06

dákót akarom a villába!!!!

Vlaci69 2011.10.06. 23:09:08

Az arabus gyerek egész normálisnak tűnik. Így aztán nem is illik a villába

Emanuelle 2011.10.06. 23:09:11

Nem tudtam mi irritál legjobban a diszkósban, hát az az ocsmány bajusz.

BarBwire 2011.10.06. 23:09:16

sadi beszéde értelmes volt és udvarias

ő-szinte 2011.10.06. 23:09:32

Ez a Dakota is szánalmas.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:09:57

komolyan osszetorok ha nem a sadi.

Vlaci69 2011.10.06. 23:10:54

Ahogy Dákó képét nézem, nem laza, hanem sunyi. Marha nagy különbség

JOKKA21 2011.10.06. 23:10:55

Ali Baba jutott be..

nathalie 2011.10.06. 23:10:56

tuti hogy gyökér lesz. már most röhögök :D

genevieve 2011.10.06. 23:10:58

@nathalie: nem mondom, van egy fura izlésed:-D

Alkaline 2011.10.06. 23:11:00

huh. nem a dákó. megnyugodtam

mocskosmacska 2011.10.06. 23:11:02

Jöjjön az a pohár sör!

felka 2011.10.06. 23:11:18

na készítheti a söröskorsót attilának

dr. gernika 2011.10.06. 23:11:31

Végre valakinek örülök.
Mondjuk attól kicsit tartok, hogy Vera is szimpi volt, amíg be nem ment...

Emanuelle 2011.10.06. 23:11:55

Szimpi ez a Shadigyerek. olyan kis ari.

mocskosmacska 2011.10.06. 23:12:08

Ez a shadi gyerek nekem szimpi.
De az összefoglalót már nem bírtam nézni, mert folyton a kinga-attila nyűglődést mutatták és azt már unom.

James Lavelle 2011.10.06. 23:12:31

A Sárkányfűárus bent!

ő-szinte 2011.10.06. 23:12:39

Fű bazdmeg!Legyen melle...
IQ bajnok ez is.

mocskosmacska 2011.10.06. 23:12:51

Eszter mit keres itt? Nem lenne fontosabb az ügyvédi irodáját fejlesztgetni?

nathalie 2011.10.06. 23:13:23

nekem eddig vera tűnt a legnormálisabbnak, most meg shadi. de most már nem szopom be!!! :D

Emanuelle 2011.10.06. 23:13:38

@ő-szinte: Mit kellett volna mondania? Legyen pöcse?

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:13:52

@nathalie: igen, ez a legyen melle dolog...

ő-szinte 2011.10.06. 23:14:23

@mocskosmacska: Lehet, hogy irodája van, de ügyfelei nincsenek az biztos.

Emanuelle 2011.10.06. 23:14:33

Attilából azt is kinézem, hogy rasszista, szóval nem irigylem szegény Shadit.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:14:37

attila feje :DD remélem, sadi betartja ígéretét!

nathalie 2011.10.06. 23:14:41

@genevieve:
azért akartam bent, mert jót nevettünk volna rajta. tuti :D

Vlaci69 2011.10.06. 23:14:50

Akárhányszor nézem ezt a logót, szerintem ez akkor is KUKI terminál

genevieve 2011.10.06. 23:14:51

na közben meg lemaradtam dako képéről mikor meghallotta az eredményt, milyen volt???

ő-szinte 2011.10.06. 23:15:40

@Emanuelle: Mondjuk, hogy lány legyen. De hát lehet hogy ő valami travira gondolt

Hurri Kán 2011.10.06. 23:15:40

Hát, nem történt minőségi csere.:D

Emanuelle 2011.10.06. 23:16:04

Eszternek csadorban kéne járnia.

dr. gernika 2011.10.06. 23:16:07

@ő-szinte: @liberaliskonzervativ: Nard itt mondta először, hogy ez jóarc. :)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:16:14

azért bemenni ezek közé a villába....

Emanuelle 2011.10.06. 23:16:54

@ő-szinte: Oké, elvicceltük. De azért nem lehet egyszerű ilyenkor Lilu hülye kérdéseire normális választ adni.

csiri bá 2011.10.06. 23:16:59

@gyvy: de mennyiségi annál inkább. :D

ő-szinte 2011.10.06. 23:17:07

@Emanuelle: Mondjuk, hogy lány mellett szeretne aludni. De lehet, hogy ő vmi travira gondolt.

genevieve 2011.10.06. 23:17:10

most nem kérdezték meg a lakókat, hogy kiket várnak..

sogeking 2011.10.06. 23:17:15

ezt az őszinte örömöt :D

nathalie 2011.10.06. 23:17:34

milyen őszinte volt az az öröm :D
na most megnézhetjük ahogy leönti attilát. hiszen bekerült...

ő-szinte 2011.10.06. 23:17:41

@Emanuelle: Hát azzal az IQ-val nem is.

Emanuelle 2011.10.06. 23:17:44

De ciki, kicsit lefagytak

capa05 2011.10.06. 23:17:46

Azért lefagyott a mosoly

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:17:48

két puszi attilának. csalódtam.

felka 2011.10.06. 23:17:59

jól láttam, hogy annamari azonnal ráindult aladinra?

Vlaci69 2011.10.06. 23:18:04

@Emanuelle: Szerintem egyáltalán nem volt ez rossz válasz, gyakorlatilag ügyesen kikerülte, hogy bárkit megnevezzen és ezzel gondokat generáljon magának

témázgató 2011.10.06. 23:18:17

Elhangzott a mivanöcsém. Hazaértek a feltörekvők.

Emanuelle 2011.10.06. 23:18:23

Shadi már begyűjtötte az első fekete pontot, sörlocsolás helyett lepacsizott a pszichopatával. Ejnye

JOKKA21 2011.10.06. 23:18:44

@mocskosmacska: Így lesz ismert ügyvéd néni.Látom már sok nő már olvad Ali Babától, hogy de ari..:D

Fruttik 2011.10.06. 23:19:03

úristen, ezt a shadi gyereket, mint a lopott biciklit... amúgy sziasztok!

Emanuelle 2011.10.06. 23:19:58

@ő-szinte: Oké, vágom, unszi neked a kölyök, de mondtak már ennél nagyobb faszságokat is szerintem ebben a műsorban.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:20:05

aj fenébe, tegnap pedig megfogadtam h nem fogok online-t nézni.

csiri bá 2011.10.06. 23:20:18

@Fruttik: "ezt a shadi gyereket, mint a lopott biciklit"... pontosan... azonnal beadni a legközelebbi vaskereskedésbe. :D

genevieve 2011.10.06. 23:20:31

@liberaliskonzervativ: @Emanuelle:

de még csak éppen belépett az ajtón, nem is volt a közelében sör:-)))

Hurri Kán 2011.10.06. 23:20:52

@kamionsofőr:
Hidd ál, nám is olyán vészás. :D

genevieve 2011.10.06. 23:21:00

@Fruttik: öööö te fiu vagy lány vagy-e?:-D

témázgató 2011.10.06. 23:21:01

Kinga - Eszter párbeszédeket akarok hallani! Sokat!

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:21:09

@genevieve: kemény bírák vagyunk mink kérem szépen.

Emanuelle 2011.10.06. 23:21:09

@Vlaci69: Na tessék, így is lehet nézni.
Attól függ ki hogy akar hozzáállni.

JOKKA21 2011.10.06. 23:22:48

@témázgató: Leírom én neked.Kinga: Bazdmeg faszomat bazdmeg faszom.Eszter: ne beszélj így Kinga, mert beperellek!

Vlaci69 2011.10.06. 23:23:08

@Emanuelle: Nem tűnik teljesen hülyegyereknek és már látta, hogy a média bármilyen kijelentést ki tud forgatni. Így ezt sikeresen kikerülte, és ráadásul teljesen az arab kultúrkörnek megfelelően válaszolt :-)

genevieve 2011.10.06. 23:23:14

@liberaliskonzervativ: telhetetlenek:-)

lesz még rá alkalma, remélem meg is teszi:-)

Fruttik 2011.10.06. 23:23:33

@genevieve: lány :D
@csiri bá: erre az opcióra nem gondoltam, majd meglátjuk pár napon belül...

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:23:59

@JOKKA21: erre egy újságíró mit válaszolna? "kérek egy fröccsöt"

Emanuelle 2011.10.06. 23:24:08

Fellőtték a pizsimet, sziasztok!

ő-szinte 2011.10.06. 23:24:29

Megin miért nincs online?

genevieve 2011.10.06. 23:24:44

@Fruttik: mondjuk akkor felmerül a kérdés, hogy mivel és hol?:-D

BarBwire 2011.10.06. 23:25:11

Jó éjt, holnap tali.

genevieve 2011.10.06. 23:25:45

de jó lesz látni ahogy átrendeződnek majd a viszonyok:-D

csiri bá 2011.10.06. 23:26:29

jó éjt mindenkinek belevalót már ágyikóból nézem. :)

foxglove (törölt) 2011.10.06. 23:26:34

@ő-szinte: még várjunk egy kicsit, hátha

Fruttik 2011.10.06. 23:26:44

@genevieve: bármivel bárhol. csülök kizárva.

Rodzservoterz 2011.10.06. 23:26:46

Hajnit dugnám ezerrel.

ő-szinte 2011.10.06. 23:26:54

@genevieve: igen ,jó lesz látni. De mikor? Már megint mit nem tudhatunk, hogy megvonták az onlinet?

JOKKA21 2011.10.06. 23:27:24

@liberaliskonzervativ: Azt én is kérnék, de inkább sört.:D

mocskosmacska 2011.10.06. 23:27:29

@JOKKA21: Szerintem is ari a shadi gyerek, de ha ügyvéd lenne egy vv szereplés után nem hozzá mennék, ha ügyvéd kéne, hanem olyanhoz, akit komolyan tudok venni. Aki szerepelt a vv-ben, az már kiesett ebből a körből.

ő-szinte 2011.10.06. 23:27:44

@foxglove: Ok. De 10-től mennie kellene, nem?

Fruttik 2011.10.06. 23:28:09

online-nak nem kéne már lennie?

genevieve 2011.10.06. 23:28:20

@Fruttik: inkább nem feszegetem tovább ezt a kérdést:-D

mocskosmacska 2011.10.06. 23:28:20

@capa05: Fejleszteni az irodáját? Szerinted egy vv-s szereplés után lesz olyan, aki komolyan veszi, mint ügyvédet?

mocskosmacska 2011.10.06. 23:28:59

@ő-szinte: Valószínű. Vagy teljesen hülye.

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:29:00

@mocskosmacska: valószínűleg rájött, hogy a pálya, amit választott, nem igazán az ő területe. innen meg már bmi jó.

varand 2011.10.06. 23:29:08

@nathalie: Bandi még az első zhkra visszaért! :)

MagasMacska 2011.10.06. 23:29:18

Na, én is megyek, sziasztok! Írjatok sokat, hogy holnap tudjam, mi a helyzet.

ő-szinte 2011.10.06. 23:29:39

@mocskosmacska: Ez utóbbi reálisnak tűnik.

Fruttik 2011.10.06. 23:29:47

@genevieve: pedig szívesen részletezem, persze szigorúan pironkodva.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 23:29:54

@ő-szinte: de. de igazából meg attól függ, hogy a szerkik milyen kedvükben vannak.

Vlaci69 2011.10.06. 23:31:13

Ahogy elnéztem Kinga arcát, valószínűleg most fojtogatja zsinórral dresztert, azt meg mégsem adhatják ki egyenesben

ő-szinte 2011.10.06. 23:31:15

@foxglove: Nem tudom milyen kedvükben vannak, de az anyukáik nagyon csuklanak most, az biztos.

genevieve 2011.10.06. 23:32:08

@Fruttik: jobb ha nem teszed, mert ez nem az a hely:-D

mocskosmacska 2011.10.06. 23:32:13

tudom már lefutott téma, de melindával szemetek voltak. Gyakorlatilag semmit sem mutattak róla, az öfiket kitöltötték a halál unalmas mindenki tudja mivel.

Fruttik 2011.10.06. 23:32:23

@Vlaci69: dehogynem, végre történne valami érdekes is.

JOKKA21 2011.10.06. 23:34:05

@mocskosmacska: Nem ő az ügyvéd, hanem Eszter.

ő-szinte 2011.10.06. 23:34:34

@mocskosmacska: Azért azt köszönjük, hogy nem mutattak Melindából többet. Ennyi is elég volt belőle.

Fruttik 2011.10.06. 23:34:37

@genevieve: visszafogom magam, majd éjszaka ezzel álmodok :) amúgy tuti, hogy két nap alatt kiábrándulok belőle.
@mocskosmacska: de ha tényleg nem csinált semmi érdekeset? mondjuk a kinga-attila nyűglődésnél még az ő hörgése is jobb lett volna.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 23:35:02

@mocskosmacska: igazad van, pedig lett volna róla anyag, több is, mint a többségről. tényleg nem értem, miért mellőzték őt ilyen látványosan.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.06. 23:36:13

@varand: legalább mégis jut neki egy szopás.. csak a másik végén lesz, mnt szerette volna :DD

mocskosmacska 2011.10.06. 23:36:16

@Fruttik: Nem hiszem el, hogy nem csinált semmit. Ha csak a fogát mosta már az is jobb lett volna, mint a szokásos. Meg gondolom neki is volt, utolsó tánca. Ott is kingáékét mutatták csak.

nowo 2011.10.06. 23:36:33

@mocskosmacska: nekem van egy olyan érzésem,hogy Melinda egy kicsit maga adta fel a játékot.
Gyorsan felmérte,hogy neki itt nem sok babér terem,mármint férfiügyileg.
Aztán persze,lehet,hogy az utsó pillanatban jött össze Péterrel,de akkor már késő volt.

genevieve 2011.10.06. 23:37:01

@foxglove: de mit akart azzal a hálivuddal?:-)

@Fruttik: hát most már én is:-) brrrrr

mocskosmacska 2011.10.06. 23:37:50

csak nekem van Esztertől Tordas fílingem?

ő-szinte 2011.10.06. 23:38:02

@genevieve: Biztos megy forgatni. Kovival...

Fruttik 2011.10.06. 23:38:32

@nowo: ja, mondott is valami olyat, hogy nem érzi jól magát, mert sok a fiatal meg a buta. őt nem igazán viselte meg, hogy kiesett, a felénél amúgy is megőrült volna. amit nem is csodálok.

nathalie 2011.10.06. 23:38:43

jaj, hát pont attila tartja a tárlat vezetést :D még mindig nem talált sört a gyerek...

Fruttik 2011.10.06. 23:39:59

@genevieve: :D bocsánat, nem akartam :D

sogeking 2011.10.06. 23:40:08

Attila nem egy nagy statisztikus

mocskosmacska 2011.10.06. 23:40:16

@nathalie: Ha tényleg leönti, akkor küldök rá egy smst.

nathalie 2011.10.06. 23:41:00

És krisztofel témánál van:
tudjátok ezek a nők hogy szopnak?? :D:D

ő-szinte 2011.10.06. 23:41:02

Kiszop megint hozza a formáját!

mocskosmacska 2011.10.06. 23:41:56

Eszter: Én mindent elértem, amit akartam.

Hát, nem vágyhatott túl sokra.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 23:42:19

@genevieve: fogalmam sincs:)
@nathalie: ez nagyon hülye, basszus:D

Fruttik 2011.10.06. 23:42:28

valaki írja le, mi van, nem tudok hangot adni az onlájnra, fülesem meg nincs...

ő-szinte 2011.10.06. 23:42:54

na bakker, villazenekar!

nowo 2011.10.06. 23:43:27

@mocskosmacska: jéé,tényleg,nem csak neked!!!:DDD

Amúgy elég nagy mellénnyel ment be,és mit ad Isten,egyből Verát jelölte meg lelki társnak.
Fúj!

nathalie 2011.10.06. 23:44:00

na ha bedobnának egy kongát, meg egy gitárt illetve egy pipát hozzávalóval, csabát meg sádét örökre elveszítenénk :D:D:D

ő-szinte 2011.10.06. 23:44:48

Attila meg Peti alakul.

ő-szinte 2011.10.06. 23:45:46

Remélem jól kiszopatják Shadit.

nathalie 2011.10.06. 23:45:58

nem bírom a pelyhedző szakállat...

genevieve 2011.10.06. 23:45:58

@nathalie: nekik legalább meglenne a világ béke:-)

ő-szinte 2011.10.06. 23:46:32

Shadinak bejön a Kinga.

beacska 2011.10.06. 23:46:35

@foxglove: ugye? én is ezt mondtam. és így már világos lett, miért nem volt szó róla, hogy konspirált Verával, AM-val és Petivel. SZEMÉCCCSÉG!!!

kékdelfin 2011.10.06. 23:46:52

Mondja már meg nekem valaki, hogy egy ügyvéd mi a faszt keres egy építkezésen és mi a rákért kéri el az építési naplót? Ez a kérdés nem hagy nyugodni.
Vellában kérte már?

Fruttik 2011.10.06. 23:47:19

@ő-szinte: mindenkinek az elálló fül meg a bazmegolás tetszik??

Hurri Kán 2011.10.06. 23:47:23

@ő-szinte:
Itt vér fog folyni. Mégpedig elég gyorsan. :D

beacska 2011.10.06. 23:47:50

Nekem Eszter szimpatikus, Shadi még kérdéses...már fogdosni akarja a csajokat :DD

nowo 2011.10.06. 23:47:54

@mocskosmacska: én is,pedig megfogadtam,hogy egyet sem fogok küldeni,egész idő alatt.

Hurri Kán 2011.10.06. 23:48:05

Szadi egy hosszúhajú Kiszop.

nathalie 2011.10.06. 23:48:06

@genevieve:
meg nekem is, hogy nem kellene nézni őket... disznő ketrecben pont elüldögélhetnének naphosszat :D ez a sáde miért akar mindent megszagolni? amikor bement akkor is ezt mondta, még utoljára szagolok egyet. füvet keres?

Hurri Kán 2011.10.06. 23:48:43

@Kékdelfin:
Nem ügyvéd, ú.n. háeres. :D

kékdelfin 2011.10.06. 23:48:51

Na, ez is nikotinista! Disznóhúst neki!!

beacska 2011.10.06. 23:49:15

@Kékdelfin: ez jó kérdés, én is ezt kérdeztem, sőőőt, a kislányom is!
Én befektetőként gyanakszom rá, de ha nem Ellenőr, akkor el a kezeket a naplótól!

kékdelfin 2011.10.06. 23:49:55

@gyvy: Azt mondta ügyvéd. De akkor sem értem.

nowo 2011.10.06. 23:50:19

@ő-szinte: na,erre gondoltam én,mert este Kinga már mondta előre,hogy mi lesz,ha az új lakó egy jó pasi lesz?
Attila akkor már kettőt kell eltegyen lába alól...

Fruttik 2011.10.06. 23:50:28

amúgy veronnak meg kiszopnak megvolt már a dugómartac? vagy még nem tudni?

nathalie 2011.10.06. 23:50:53

na hát megint dya vagyok, azt hittem az ördögnóri építész, a sádé meg az ügyvéd...
azt hiszem lassan ideje lefeküdni.

ő-szinte 2011.10.06. 23:51:13

Doktor, mi? Dr. Bubó.

nathalie 2011.10.06. 23:51:57

@nowo:
na, hát kinga erre a faszira is csak húzni fogja a száját, de majd egy hét múlva egynek majd ez is elmegy...

kékdelfin 2011.10.06. 23:51:59

@beacska: Aha, gazdasági jogász, most mondja. Ettől függetlenül sem értem.

ő-szinte 2011.10.06. 23:51:59

@nowo: Elteszi, csak figyelj.

Hurri Kán 2011.10.06. 23:52:16

@Kékdelfin:
Bocs, télleg ügyvéd.
Félrebeszélek. Innom kéne. :D

nathalie 2011.10.06. 23:52:51

@gyvy:
lehet hogy csak szarszag van zizi miatt a való villa környékén :D:D

genevieve 2011.10.06. 23:52:51

@nathalie: tudod mint a vak mikor elmegy a sajtbolt előtt és beszagol a levegőbe:-)

sziasztok lányok:-D

én kérek most elnézést:-)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:53:50

kinga már kibeszél!! imádom!

kékdelfin 2011.10.06. 23:53:58

@gyvy: mondta, hogy gazdasági orvos:) cégekkel foglalkozik.

Hurri Kán 2011.10.06. 23:54:33

@nathalie:
Csak nehogy oda sz...n Zizi mellé. :DDD

nathalie 2011.10.06. 23:54:38

vera: eleve nyitott vagyok mindig az emberekre... :D:D:D

kékdelfin 2011.10.06. 23:55:23

@gyvy: Örök megfejthetetlen kérdőjel marad bennem, hogy egy ügyvéd kimegy egy építkezésre és elkéri az építési naplót, csak úgy. Beszarok!

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 23:55:43

ott egy tampi! (fúúj, bazdmeg)

nathalie 2011.10.06. 23:56:33

@liberaliskonzervativ:
akkor jól hallottam. apró kérdés meg van gondolom mindenkinek: használt???

genevieve 2011.10.06. 23:56:37

@Kékdelfin: ha a saját kéglijét épiti:-)

Vlaci69 2011.10.06. 23:56:40

@liberaliskonzervativ: Reméljük, hogy becsomagolva, használat előtt...

Hurri Kán 2011.10.06. 23:57:01

@Kékdelfin:
Lehet, munkajogász is, vagy gazdasági jogáaz, vagy csak egy pornófilm intróját láttuk, köv. snitt az lett volna, hogy a melósok rendezik abban a műanyag ketreckében, ami ott volt. Ilyen indusztriális pornó, érted. :D

kékdelfin 2011.10.06. 23:57:31

@genevieve: És mit csinál az építési naplóval? Este olvasgatja?:)

sogeking 2011.10.06. 23:58:19

@genevieve: egy hétig ezt fogom mesélni az ismerőseimnek :)

genevieve 2011.10.06. 23:59:11

@Kékdelfin: pl megnézi, hogy van-e vezetve:-)
mondjuk ha éppen valami munkaügyi felelősség járna arra, azok is belenéznének ám:-)

nathalie 2011.10.06. 23:59:20

na kingával végre valamiben egyetértünk, sunyi feje van az új gyereknek.

Fruttik 2011.10.06. 23:59:24

@Kékdelfin: ettől fontosabbnak tűnt, vagy mi.

James Lavelle 2011.10.07. 00:01:05

mi van a cigányvonallal? :D

Vlaci69 2011.10.07. 00:01:17

Na megyek inkább olvasni, szép álmokat kívánok mindenkinek

nathalie 2011.10.07. 00:01:17

@liberaliskonzervativ:
elnézést. nem én raktam oda :):)egyébként ott maradt? :D
attila belefeküdt?

nathalie 2011.10.07. 00:01:55

annyira undorítóan gusztustalanok tudnak lenni egyébként a nők...

nathalie 2011.10.07. 00:03:20

attila: nekem is unalom.

genevieve 2011.10.07. 00:03:32

@nathalie: bizonyos nők! már elnézést:-)

sogeking 2011.10.07. 00:03:51

Attila fejét már csukott szemmel is le tudom rajzolni, mutathatnak mást is

Hurri Kán 2011.10.07. 00:03:58

Attila milyen ügyesen fekszik. :D

nathalie 2011.10.07. 00:04:07

@Kékdelfin:
nem, de néha újra és újra elmondom magamnak és most már nektek is :D

Hurri Kán 2011.10.07. 00:04:31

@sogeking:
Én is, de nem akarom. :D

kékdelfin 2011.10.07. 00:04:34

egy hét múlva repül a srác:)

nathalie 2011.10.07. 00:05:00

@genevieve:
természetesen tudok, hogy kik a kivételek... :D

kékdelfin 2011.10.07. 00:05:44

@nathalie: írd fel egy postit-ra/re és tedd a monitorod aljára/oldalára:)-

nowo 2011.10.07. 00:06:22

@Emanuelle: ha rasszista lenne,nem Fecó lenne a legjobb haverja.

James Lavelle 2011.10.07. 00:07:05

shadi elég hamar megszerettette magát

kékdelfin 2011.10.07. 00:07:12

belopta magát a szívükbe a csávó!

kékdelfin 2011.10.07. 00:08:18

@liberaliskonzervativ: ha bentmarad a srác, disznóhúst fog enni két hét múlva:)

James Lavelle 2011.10.07. 00:08:36

@gyvy: ironikusan írtam, mivel baszogatja őket h redvás a konyha

Hurri Kán 2011.10.07. 00:09:37

@James Lavelle:
:D
Egyébként ebben tök igaza van.

Líder Máximo 2011.10.07. 00:09:38

Egy Vera-Dokinő-Csaba-Aladin klikk?

A gyüttek.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 00:10:22

@James Lavelle: az, hogy itt nincs olyan, semmilyen formában. ha igényed van ilyesmire, ott a saját blogod.
ha poén volt és belterjes és nem értem, se kérek elnézést a saját posztomban érte, ugye megérted. köszi.

nathalie 2011.10.07. 00:10:36

gondoltam hogy életművész...nem megyek fél évig dolgozni... fasza.

kékdelfin 2011.10.07. 00:11:01

@Fruttik: baszogatjat őket. koszos a konyha, a wc-vel is baja van.

nathalie 2011.10.07. 00:12:38

érzelmi intelligenciának hívja hogy csak dug. csodálatos. :D:D

Fruttik 2011.10.07. 00:14:10

@Kékdelfin: oszt sörrel borogatott már? vagy csak hangember?

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 00:14:57

ennyire durva fogadtatásra még én se számítottam.

kékdelfin 2011.10.07. 00:15:17

@Fruttik: abszolút hangember. @James Lavelle: az előzmény alapján félreértette hayny a cigányvonal kérdésedet.

ő-szinte 2011.10.07. 00:19:04

Jordániából Németországba. Kis sejt. Lesz itt szeptember 11.

Fruttik 2011.10.07. 00:19:59

@Kékdelfin: @liberaliskonzervativ: hát sajnálom, pedig szívesen megnéztem volna...
na viszont jóccak mindenkinek, reggel koránkelés.

kékdelfin 2011.10.07. 00:20:10

@ő-szinte: és ha négyszemközt van egy nővel, akkor nagyon arab, a férfi a zúr.

James Lavelle 2011.10.07. 00:20:16

@Kékdelfin: ah, köszi, így már ok. @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a streamre utaltam, Attila egy mondatára.

nathalie 2011.10.07. 00:21:34

ez egy okoskodó faszkalap és attól van elszállva, hogy a pelyhedző szakállára és a kis lófaszjóska fejére buknak a balfasz nők, akiket eddig csak dugott, hiszen érzelmi intelligenciája van és egyébként is megteheti, hiszen ha ő fél évig nem akar dolgozni és hippi fesztiválra akar kiugrani a kis barkasszal a haverokkal, akkor had tehesse már meg! jézus. na az ilyen fasziktól mentsen meg az isten.

ő-szinte 2011.10.07. 00:22:07

@Kékdelfin: Hát , ezért szingli négy éve. és hány éves is?

ő-szinte 2011.10.07. 00:23:02

Tök király, Attila szívja rendesen a vérét a kis sejtnek!

ő-szinte 2011.10.07. 00:25:15

@Kékdelfin: Tehát 18 és fél éves kora óta szingli. És keménykedik a nőkkel még mindig. Nem mondanám, hogy fejlődőképes.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 00:26:26

@James Lavelle: arra, hogy megfogom a meccset egy sárga lappal. de már elolvastam, amit írtál, úgyhogy béke van és nyugalom. :)

ő-szinte 2011.10.07. 00:26:37

@foxglove: De, mindíg beleszúr egy kicsit . Törekszik rá, hogy összezavarja. És ez Attilánknak ott bent nem megy olyan rosszul...

kékdelfin 2011.10.07. 00:26:48

@ő-szinte: arra lennék kíváncsi, hogy ő fiú, vagy lány szokott-e lenni, amikor fiúkkal van. Ha már annyira arab;)

foxglove (törölt) 2011.10.07. 00:28:07

@ő-szinte: próbálkozik, a srác meg jól kezeli.

ő-szinte 2011.10.07. 00:30:00

@Kékdelfin: Két dologból is következtethetsz: 1. a kinézete
2. keménykedik a nőkkel (tehát súlyos önértékelési probléméja van)

foxglove (törölt) 2011.10.07. 00:30:25

Attila beszél az illetlen viselkedésről, lol

kékdelfin 2011.10.07. 00:31:01

@ő-szinte: Nem volt számomra sem kérdés:) Csak költőien vetettem fel.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 00:31:35

jó, akkor most elmegyek aludni.
reggel visszaolvasok.
jordánozást, arabozást, alvóügynöközést meg ilyesmiket, ha látok a gyönyörű péntek reggelen, akkor kikúrok mindenkit egy hétre, figyelmeztetésül.
ugyanez vonatkozik a zsidózásra, cigányozásra és minden egyébre, ami sajnálatos módon bassza a zidegeimet, ugyanez vonatkozik, vv4-es kommentelőktől lehet privátban érdeklődni, mi az, amire ugrom/k, hogy a mindenkinek eleget tegyek.

jóccakát.

ő-szinte 2011.10.07. 00:31:47

@foxglove: Bocs, de mindig az köszön, aki érkezik, nem pedig aki már ott van.

Hódos Hajnalka 2011.10.07. 00:32:49

az ugyanez vonatkozik után kimaradt buzizás, bocs, már alszom.

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 00:33:36

ezt az uj csajt ket nap alatt kicsinaljak.

kékdelfin 2011.10.07. 00:34:54

@ő-szinte: én is rögtön összehúztam magam;)

foxglove (törölt) 2011.10.07. 00:35:34

@ő-szinte: hát attila már ott van egy ideje, és ezalatt bőven bebizonyította, hogy fogalma sincs, mit illik és mit nem.

kékdelfin 2011.10.07. 00:36:59

@ő-szinte: de magyarozni azt lehet, azt nem tiltotta meg hayny;)

ő-szinte 2011.10.07. 00:37:05

@foxglove: Akkor nem értetted amit írtam.

ő-szinte 2011.10.07. 00:38:05

@Kékdelfin: Látom mi már barik leszünk!

Hurri Kán 2011.10.07. 00:38:27

Csajok, ez szekszi ez a dekoltált trikó, ami Kiszopon van? :D

ő-szinte 2011.10.07. 00:39:08

@Kékdelfin: Ja , és remélem a héten Hajni nyeri a védettséget...

FGSuperman 2011.10.07. 00:40:40

Lylu ma gyönyörû volt, mint egy 2 forintos kurva, akit szopatàs elôtt megtéptek
Tényleg vicc, hogy ilyen ruhàkat adnak rà.
Igazi divatdiktàtor a lelkem:-)

foxglove (törölt) 2011.10.07. 00:41:27

@gyvy: a pecsétes alekosztrikó, na AZ szekszi!

kékdelfin 2011.10.07. 00:41:59

Kérném a műsor rendezőit, hogy a verocska-kriszp páros együttléteiből ne mutassanak semmit! Mert rettenetes. Egyszerűen elsötétül a monitorom ettől a szellemi szinttől. Nem akarom hallani ezt a faszkodást!

kékdelfin 2011.10.07. 00:42:47

@ő-szinte: ki szavazza ki, és honnan?

ő-szinte 2011.10.07. 00:42:51

@Kékdelfin: Kiszavazás ellen. Én azt hiszem a héten rá rakom a jelemet ez után a szólásszabadság korlátozás után.

kékdelfin 2011.10.07. 00:44:25

@ő-szinte: Hja, így már értem. Bocs, még nem vagyunk teljesen barik, így egyelőre nem megy a gondolatolvasás, a félszavakból egymás értése, itákdáse:)

Hurri Kán 2011.10.07. 00:45:57

@FGSuperman:
Nem ő dönti el, mit vesz fel. :D

@foxglove:
Nekem olyan KELL!!! De vajon rajtam is szekszi lenne? :D

ő-szinte 2011.10.07. 00:46:40

@Kékdelfin: Hát ha így áll a dolog már nem sokáig lesznek félszavaim. Illetve hamarosan félszavaim se lesznek mert VISSZAOLVAS.

ő-szinte 2011.10.07. 00:47:56

Most lesz a beavatás?

kékdelfin 2011.10.07. 00:48:05

@ő-szinte: akkor gondolatolvassunk! azt csak nem cenzorasszonykodja meg:)

Hurri Kán 2011.10.07. 00:48:30

@foxglove:
Nem pedo, gyerekmacikat SSKK nem buz... ööö... birizgálok. :D

kékdelfin 2011.10.07. 00:48:56

@gyvy: hú, én már régóta. minden üzenet elküldésénél klikkelek;)

ő-szinte 2011.10.07. 00:49:31

@gyvy: Jó meglátásaid vannak.

ő-szinte 2011.10.07. 00:50:45

@Kékdelfin: Gondoltolvasás, persze! Aztán meg jön a Gondolatrendőrség!

kékdelfin 2011.10.07. 00:51:53

@ő-szinte: hát, még az is megeshet. Modjuk hajni egy baltával olvas a gonolatainkban, azzal lát bele a fejünkbe;)

ő-szinte 2011.10.07. 00:52:24

Jesszu Pepi! Azt mondta"köszönöm Magyarország!"?

Hurri Kán 2011.10.07. 00:53:05

@Kékdelfin:
Akkor az egy elég szűk klikk. :D

kékdelfin 2011.10.07. 00:53:25

@ő-szinte: azt mondta, és verioptimista a csávó, mert egy fél évig lesz bent, szerinte, ilyen nyitás után.

ő-szinte 2011.10.07. 00:53:36

@Kékdelfin: Hát ha baltával "lát" bele, akkor a valódi rendőrség is jönni fog.

kékdelfin 2011.10.07. 00:55:05

@ő-szinte: á, nem hinném. ügyesen csinálja.
Megköszönte nekünk az sms-t. De én nem küldtem.

ő-szinte 2011.10.07. 00:55:07

Bakker ez a Kiszopot utánozza.

Hurri Kán 2011.10.07. 00:55:35

@Kékdelfin:
and one on the right...
Jah, azt Sammy Hagar énekelte. :D

ő-szinte 2011.10.07. 00:58:05

Na, apró darabokra fogják szedni ezt a két kretént. Ezek be akarják takarítani magukat a döntőbe? Nem tudják, hogy azzal nem lehet nyerni?! Nem néztek még valóvilágot?

kékdelfin 2011.10.07. 00:59:16

@ő-szinte: ezen a takarításon én is jót nevettem.

ő-szinte 2011.10.07. 00:59:31

Látom jól befulladt a buli.

kékdelfin 2011.10.07. 01:03:34

Ezek megint "takarítanak"! Beszarás!

ő-szinte 2011.10.07. 01:04:06

@Kékdelfin: Inkább az egy nehéz nap éjszakája c. jó öreg nótát kellene énekelnie.

ő-szinte 2011.10.07. 01:05:48

@Kékdelfin: Most kezdenek rohadt szánalmasak lenni. Már lassan 20 perce próbálnak beszélgetni a takarításról. És nem tűnik fel nekik, hogy csak ketten vannak?

kékdelfin 2011.10.07. 01:07:00

@ő-szinte: ez egy nagyon okos csávó. meg kell, hogy állapítsam.

Hurri Kán 2011.10.07. 01:07:46

Jó éjt, éjszakai műszak. :)

ő-szinte 2011.10.07. 01:08:37

Na, most fogják beavatni őket.

foxglove (törölt) 2011.10.07. 01:09:39

@gyvy: nekem is ennyi volt, jó éjt!:)

ő-szinte 2011.10.07. 01:10:38

@Kékdelfin: Kíváncsi leszek erre. Megnézem, aztán megyek aludni. Holnap megint, ha csak nem csap le a gondolatrendőrség... Jó éjt!

pojaca 2011.10.07. 02:41:56

Beavatás: a "régiek" feltettek sorban egy kérdést az újoncoknak, amelyikük gyorsabban széttörte a tojást a fején, az válaszolhatott, a másik pedig ivott egy kupica vegyesitalt (sör-bor-tej-bors-ilyesmi tartalmú volt állítólag).
Aztán énekeltek egyet (Az légy, aki vagy), majd behozták a ruháikat és beosztották az ágyakat/fekvőhelyeket.

pojaca 2011.10.07. 02:45:05

MINDENKInek küldtek be ruhákat, cipőket. Jó nagy kupleráj, megy a szortírozás, szekrényekbe pakolás.

pojaca 2011.10.07. 02:46:11

Lófasz lesz itt, nem buli. Jóccak!

Müszélia 2011.10.07. 07:30:02

ja, és szuper volt melinda. szempillarezegtetés, csábmosoly: akkor most várom a felkéréseket.
muhaha

beacska 2011.10.07. 07:41:48

tegnap előtti élőt nézem (ebből vágták össze a tegnapi ÖF-it). Melinda azon kesereg, hogy nem hívják be a riportba. Nagyon el van keseredve. Nagyon szenyák voltak a Melindával!!!
Nem értem, miért kellett kirakni!!!

Amúgy nem értem, miért kell Attilát így nyomni! Ennyire nem jó fej! Remélem, nem lesz még egy ilyen ÖF, ahol Attila-Kinga baromságot kell néznünk, mintha más nem is lenne bent. És ez nem azért van, mert "ők hozzák a műsort"...

beacska 2011.10.07. 08:08:25

nnna, gratulálok a csatornának! kiderült az élőből, hogy Attilának 8 általánosa van! És Melindát baszarintották ki!

Gratulálok! A tegnapi este volt a csúcs! Remélem, ennél csak jobb lesz...:(((

okossan 2011.10.07. 08:09:31

Bocsánat, nem akartam káromkodni. de kijött.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 08:26:31

@beacska: A szimpátia szempontjából bejön mindkettőnek, amit csináltak, legalábbis az RTL-es sorrend szerint. A hivatalos oldal szerint így néz ki a sorrend (érdekes, hogy a lányok közül Dya kapta a legtöbb szavazatot).

1. Fecó
2. Dya
3. Gergő
4. Attila
5. Péter
6. Kinga
7. Veronika
8. Cristofel
9. Annamária
10. Seherezádé
11. Melinda
12. Bandi

mocskosmacska 2011.10.07. 08:33:57

@beacska: Szerintem is szenyák voltak melindához és bandikához. Egy percet sem kaptak az öfiből, minden elvett a kinga-attilal dögunalom páros.

beacska 2011.10.07. 08:41:50

@King of Shadows: nem vagyok meglepve Dyán, tegnap este írtam is, hogy veszélyben érzem Annamarit és Melindát, annyit nyomták a Dyát, hogy már a szívünk szakadt meg (már akinek) miatta...:(((

mocskosmacska 2011.10.07. 08:48:40

Attila elég furcsa. Minden új lakót fúr, csak a régiekkel áll szóba.

beacska 2011.10.07. 08:53:23

@King of Shadows: én azért nem tenném Fecót az első helyre. én nem bírom

MissX 2011.10.07. 08:58:33

jó reggelt! mivel elaludam az ügyvédnőn, így most néztem vissza.

az a "hatalmas" ováció amivel fogadták a villalakók őket... talán még újvera, csaba nyit majd feléjük (valahogy róluk agyilag többet tételezek fel, mint a többiről).

MissX 2011.10.07. 08:59:30

@mocskosmacska: szerintem attila minden változástól fél. megszokott 5 embert, akikkel beköltözött és kész. a többiek felé nem tud, nem akar nyitni.

MissX 2011.10.07. 09:01:01

@King of Shadows: érdekes ez a hivatalos sorren, gergő mitől a harmadik? valahol ott kéne lennie sehi mellett, hiszen ő sem csinál semmit, ő is csak biodíszlet.

mocskosmacska 2011.10.07. 09:16:51

@MissX: Ez így képernyőn keresztül nagyon visszatetsző. KIngával úgy viselkednek, mintha ők lennének a villa urai és minden újat az ő bosszantásukra küldenének be, amivel megzavarják fenséges magányukat és szemtelen legyekként szennyezik be az ő villájukat. ráadásul játékba akarnak maradni (mármint az újak) és nem értik, hogy ez a villa kinga és attila villája és a játék csakis az ő kettőjük játéka.

Remélem az újak összeállnak és megszopatják őket.

mocskosmacska 2011.10.07. 09:17:51

@Müszélia: Nekem az volt az érzésem, hogy tudta, hogy ő megy.

mocskosmacska 2011.10.07. 09:18:40

@MissX: Újvera és ESzter szerintem össze fognak barátkozni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 09:25:10

@beacska: Dyát én is kedvelem.

@MissX: Egyrészt még tart a kezdeti lendülete, másrészt jól néz ki. Meg a húga/nővére áldozott rá néhány SMS-t. Legalábbis szerintem...

Hurri Kán 2011.10.07. 09:30:04

@fkangi:
Ezek szerint nem szekszi ;-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 09:33:49

@gyvy: az este már nem akartam ezen rágódni, de egyszerűen annyira irritált az a trikó? póló? top???:D, hogy azon gondolkodtam, lesatírozom a monitoron fekete alkoholos filccel..:D

MissX 2011.10.07. 09:39:51

@King of Shadows: hááát, hogy jól néz-e ki, az szerintem viszonylagos. nekem nem tetszik :)

inkább a hugica és annak rajongói akik sms-t küldenek rá.

MissX 2011.10.07. 09:42:27

@mocskosmacska: nekem az a fura, hogy tök olyan, mintha félnének attilától. nem merik otthagyni miközben baszogatja őket. simán le lehetne rázni.

beacska 2011.10.07. 09:45:52

nektek nem fura, hogy Péter ennyire utálja ÚjVerát? Honnan jött ez neki? Nekem az jutott eszembe, amikor ÚjVera és Melinda beszélgetett, és Vera felvetette, hogy vesszenek össze csúnyán, és vegyék le a pályát a "két másik" csapatban. De Melinda nem ment bele, mert szerinte könnyen átlátnak rajtuk (főleg Péter)
Nem lehet, hogy Vera ezt Péternek is felvetette, de ő belement?

Ti láttatok vmit, ami okot ad Péternek az utálatra? mert én nem. Olyan, mintha a Verát utáló lányok alá adná csak a lovat...

MissX 2011.10.07. 09:47:43

@beacska: nekem még nem jött le ez a fene nagy utálat. nem vele csókolózott péter?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 09:49:28

@MissX: Én nem tartozom Görgő célcsoportjába, de szerintem még mindig nagyságrendekkel jobban néz ki, mint például Attila. :D

Egyébként a sorrendet illetően nagyjából mindegyik hozta azt, amit vártam, kivéve Dyát és a 18-ast. Az utóbbinál azért meglepett, hogy a saját mezőnyében ő volt a második leggyengébb.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 09:52:43

@beacska: Szerintem még mindig haragszik rá a leitatás miatt... :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 09:53:01

@beacska: ez is lehet, de van, hogy az embernek egyszerűen nem szimpatikus valaki. vagy mert emlékezteti valakire, vagy - ha beácska hsz-ét is átgondoljuk - mert úgy gondolja, nem tud a másiknak megfelelni (és azért Újvera egy fokkal csak értelmesebb műcicikéknél) , vagy rákattan a feromonjaira, de nem akarja ezt felvállani, vagy a fene se tudja, miért..

MissX 2011.10.07. 09:54:45

@King of Shadows: hát attilától nem nehéz nagyságrendekkel jobban kinézni.
nem is tudom amúgy ki lenne a gergő célcsoportja. a tinilányoknak ott van kiszopfel és csaba illetve most már az újfiú (még nem tanultam meg a nevét). fecó a szappanoperákon szocializálódott közönség körében lehet népszerű.
gergő attilával együtt kakukktojás.

beacska 2011.10.07. 09:59:37

@MissX: illetve Vera kapta le az előadás után. Péter arca alapján a második nem volt a terven ;S

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 10:07:57

@mocskosmacska: Szerintem Attila szándékosan egy fekete-fehér helyzetet akar kialakítani, a stratégiai céljai miatt. Olyankor az átlag nézők elkezdenek táborokban gondolkodni, és így a "csapat" tagjai osztozhatnak a szavazatokon. Mint az előzőben is...

Szerintem ezért is pöccent be Kingára a Csaba ügy miatt, és nem azért mert féltékeny. Nem tetszett neki, hogy az egyik "csatlósa" lepaktál az ellenséggel, az ő határozott utasításai ellenére is. Úgy látszik azt már nem veszi észre, hogy ha továbbra is ennyire merev marad, akkor csak szétrombolja a saját táborát.

BarBwire 2011.10.07. 10:22:30

@beacska: milyen szar lehet olyat csókolni, akit úgy utálunk, nem? Én még bottal se piszkálnám.

beacska 2011.10.07. 10:26:58

@BarBwire: kit nem piszkálnál? Verát, v. Pétert?

BarBwire 2011.10.07. 10:30:27

@beacska: mindkettőt :-D

Most nézem az öfit, és Lilu mondja, hogy a lakók nem tudják, hogy ma lesz a kiköltözés. TE HÜLYE? a múlt héten te mondtad nekik, hogy csütörtökön.

lac64 2011.10.07. 10:33:16

@King of Shadows: OK, de most kik a csapat tagjai?Attila/Feri/Kinga/Gergő/Veronika? Hát ezzel a csapattal azért nehéz fekete-fehér helyzetet teremteni, mert kb. mindenki kikacsint.

beacska 2011.10.07. 10:33:41

@BarBwire: bocs, de tudod én vagyok az, aki itt mindig reklamál, ha a lakók külső kinézete alapján folyik az utálkozás...úgyhogy velem együtt nem fogsz senkit bottal piszkálni, bocs :((

genevieve 2011.10.07. 10:43:05

@BarBwire: ja és utána megkérdezte mindenki összepakolta-e a cuccait?:-D

BarBwire 2011.10.07. 10:45:18

@beacska: nem a külső miatt itélkezem, mert én se vagyok szépségverseny győztes, hanem természet alapján. Én eleinte védtem a Verát, de sok olyat mutatott a kamerákon keresztül, ami nem tetszik. Péterben meg az nem tetszik, hogy befolyásolni akarja az embereket (ez nem gond), és ezt úgy teszi, hogy közben az ellennel röhögi ki azokat, akikkel szövetkezett. Ennyi.

beacska 2011.10.07. 10:49:59

@BarBwire: ebben nem értek veled egyet. Röhög rajtuk, de valójában ez volt a legjobb, ami ezzel a két debillel történhetett: Bandika életképtelen, mindenért hálás, amit kap: Peti tanította meg a zuhany használatára. Cris pedig mondta Veronikának, hogy tudja, hogy Péter irányítja, de röhög a viccein, biztatja, és ezzel motiválja, hogy produkálja magát, és neki erre nagyon nagy szüksége van.
Tehát mindkettőnek lehetőséget adott rá, hogy jól érezzék magukat bent.

plusz a randin AM kérdezte tőle: olyan, mintha a gyerekeid lennének, ugye? A válasz: Jaaa, imádom őket...és ez valszeg így is van

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.07. 11:15:38

Ajánlom figyelmetekbe az Anyák szigete valóságshow tervezetet:

Hat házas férfit egy szigetre telepítünk, fejenként 1 autóval és három gyermekkel, hat hétre.

tukor.nolblog.hu/archives/2011/10/06/ANYAK_SZIGETE/

a versenyző férfiaknak:
"gyantáztatnia kell a lábát (és egyéb gyantázandó testrészeit), és naponta sminkelni, ékszereket viselni, kényelmetlen ámde elegáns cipőket hordani, kézkörmöket festetlenül, lábkörmöket (meleg időben) festetten tartani, és szemöldökükben a felesleges szálakat naponta kihúzni."

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.07. 11:21:25

nekem szimpatikus a két tegnap beköltözött játékos, a srác olyan, mintha egy klasszikus, ókori közel-keleti vázáról vagy freskóról szállt volna le, elképesztő...

a lány viszont bátor, hogy ilyen ducin be mert költözni, nem tudom hogy fogja bírni a gyűrődést hosszú távon, és marad e a mosolya, hát az ügyvédi irodája nyilván nem ment túl jól... vagy én látom rosszul a dolgokat

kida 2011.10.07. 11:27:09

Falafel a legjobb, iszom szavait :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 12:14:16

@BarBwire: Lilu sem egy IQ-bajnok, valljuk be..:D lehet, nem kellene töübb VV-t vállalnia...:D

beacska 2011.10.07. 12:15:33

jaaa, és ...MELINDÁT VISSZA A VILLÁBA!!! ;DD

MagasMacska 2011.10.07. 12:30:33

@BarBwire: Előző este csináltak nekik búcsúbulit, utolsó D-matrac lehetőség, mert másnap már lehet, hogy nem találkoznak, de nem is sejtik, hogy melyik nap lesz a kiköltözés... Lilu hülye vagy a lakók?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 12:40:49

Elolvastam Peticsé tegnap esti linkjeit, az egyikbe találtam ezt a mondatot Esztertől:
"... Kíváncsi vagyok, mit hozna ki belőlem a bezártság, és szeretném bebizonyítani, hogy a 38/40-es konfekcióméretű nőknek is van esélyük az érvényesülésre... "

Megnéznék én rajta egy 38/40-es konfekció ruhát. Tömzsi és széles, kizárt, hogy ekkora méretet hordjon.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 12:42:58

@pushpang:

Az a nő minyimum 80kg. Olyan mint egy ömlesztett sajt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 12:46:26

@Nard: tényleg olyan :D Főleg a combjai. Azok olyanok a kurta szoknyáiban, mint egy valamire való konyhás néninek a menzán.

Tegnap elaludtam a legvégét, mutatták, hogyan fogadták a többiek a két új lakót?

capa05 2011.10.07. 12:49:28

@pushpang: Lefagyott mosoly volt.Aztán be is fejezték a műsort.

MissX 2011.10.07. 12:54:51

@pushpang: lehet, 40es méret ez a testalkat, főleg ha alacsony. nem tudjuk a magasságát. egy 160cm-es nőnek a 40es méret már sok, de egy 170cm-esnek vagy attól magasabbnak egyáltalán nem sok,

MissX 2011.10.07. 12:55:35

@MissX: úgy tűnik nálam meg a "," sok :)

mocskosmacska 2011.10.07. 13:20:19

@beacska: Nekem azért nem fura, mert nekem elég volt képernyőn keresztül belőle 10 perc, hogy megutáljam.
De tényleg vannak páran a villában, akik fogalmam sincsen miért utálják egymást.

mocskosmacska 2011.10.07. 13:27:11

Szerintem ESzter csinos nő. Telt, de egyenletesen oszlik el rajta a felesleg, meg remélem neki van annyi esze, hogy ezzel az alakkal nem vesz fel zsinórtangás bikinit.
Szal a kinézetével semmi baj, ha tud hozzá öltözködni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 13:45:14

@MissX: lehet, hogy igazad van, csak ha arra gondolok, hogy pl egy 40-es (38-as!) ingnek, szoknyáról már ne is beszéljek, milyen a szélessége, derékbősége, stb., akkor kizárt, hogy erre a nőre, akárhány centi is, jó legyen. De még sose voltam 160 centis duci ügyvédnő, nem tudhatom. :D

mocskosmacska 2011.10.07. 13:49:39

@King of Shadows: Nekem meg egyre inkább az az érzésem, hogy tényleg ilyen hülye és nem veszi észre, hogy a villa nem az első öt beköltöző villája.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 13:50:18

@mocskosmacska: én még nem döntöttem el, hogy kedvelem-e vagy sem, de a külseje semmiképp se fog befolyásolni. Amit eddig láttam belőle, az alapján egy szimpátiapontot gyűjtött azáltal, hogy olyan kacagva nevet.
Eddig elég előnytelenül öltözködött, mert térd fölötti/környéki szoknyákat hord és az nem áll jól neki.

Egyébként meg kifejezetten örülök, hogy a sok 40 kilós hót unalmas, tökegyforma plázalány között lesz egy ilyen is.

mocskosmacska 2011.10.07. 13:50:43

@MissX: Ennyire erősnek tartják? Az elején nekem is ő volt a legszimpatikusabb, de most már csak simán átkapcsolok, ha őt és kingát mutatják.

MissX 2011.10.07. 13:51:30

amúgy a nem csak verbálisan erős jelző a testalkatára utalna?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.07. 13:54:06

@pushpang: tökegyforma helyett először Tőgyegyformát olvastam..:DD az sem stílusidegen a villabéli lányokkal kapcsolatosan.:DD

mocskosmacska 2011.10.07. 13:54:20

@pushpang: Nekem így elsőre nem szimpatikus (bár az tényleg pozitív benne, hogy más mint a Borg), de majd meglátjuk. Remélem, nem lesz olyan, mint Modorosvera, aki nagy fellengzősen bejött, hogy ő más, mint a többi lány, aztán kiderült, hogy ő is csak az olcsó sexualitáson keresztül tudja elképzelni a bent maradását. Szeretnék már egy olyan nőt, aki a bent maradásért nem úgy küzd, hogy előveszi a melleit és szexuális kapcsolatra lép valakivel.

MissX 2011.10.07. 13:56:55

@mocskosmacska: ezekszerint igen. meg lehet, hogy látják, hogy egy pszichopata és félnek tőle :)

mocskosmacska 2011.10.07. 13:58:29

Megnéztem shadi adatlapját és tetszett, hogy nem volt hajlandó válaszolni a nemi életét firtató kérdésre. A leendő feleségét viszont nem irigylem anyóspajtás miatt.

mocskosmacska 2011.10.07. 13:59:04

@MissX: Én még mindig reménykedek, hogy a shadigyerek ráborítja a sört.

MissX 2011.10.07. 14:00:56

milyen lenne már, beragadna az ajtó, nem tudnának kijönni onnan, attilának meg elborulna az agya és elkezdené láncfűrésszel levadászni a többi lakót. végig online közvetítés és senki sem tudna se be, se ki jutni. aki túléli az nyertes :)

nowo 2011.10.07. 14:05:46

Azért azt bírom,hogy az RTL úgy megvágja az eseményeket,hogy teljesen elferdülnek.
Pl. most néztem vissza a tegnapi Belevalót,ahol is az ominózus medencés smár Kinga és Melinda között egészen másképp zajlott le,mint ahogy eddig képzeltem.
Először is a fő-öfiben úgy érzékeltették,hogy Csabi miatt rág be Attila és rohan oda szétszakítani a melltartópántját Kingának.
Majd másnap kiderült,hogy Kinga éppen Melindával volt összeforrva,és akkor rontott neki Attila.
A tegnapi Belevalóban pedig beadtak egy képsort,amikor is Attila először asszisztál a két csak smárjához...
Nézzétek csak meg.
Szóval rohadtul manipulálják a műsort a vágásokkal!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 14:10:23

@MissX: én már a beszavazás estéjén is vért, horrort és terrort vizuáltam Attilával kapcsolatban. :D
Mindezek ellenére még talán őt kedvelem a legjobban, minden prosztósága ellenére. (Meg a Fecót, aki szerintem esélyes a fináléra is.)

Csak a fejét (attiláét) ne kéne látni közben.. mintha Frankenstein doktor tervezte volna egy mámoros hajnalon. Legalább venne szemüveget, az némileg tompít a látványon.

MissX 2011.10.07. 14:13:31

@pushpang: fecót én is esélyesnek találom, meg nekem ő még szimpatikus is, igen, a sírós kirohanásaival együtt :)

kár, hogy a meki nem szponzorálja őket, mert akkor egy mekis zacskót húzhatnánk attila fejére, szeménél két lyuk, és akkor elviselhető lenne a látványa :) vaaagy egy popcornos vödör. popcornos vödre van a kokakólának nem? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 14:15:18

@mocskosmacska: talán nem fogja minden áron kipakolni a melleit, viszont az se tesz jót neki, ha túlságosan azzal lesz elfoglalva, hogy ő mennyire tanult és mennyire ügyvéd.

Verától én spec. rohadtul nem vártam mást, mint amit látunk. Ő is úgy járt, hogy a saját, kinti közegében talán más, talán különleges, de itt benn nem tud más lenni, mint amit a környezet enged neki. Veronikánknak bezzeg nincsenek ilyen gondjai. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 14:17:28

@MissX: vödröt bármelyik mozi előterében lehet szerezni. Az annyival parktikusabb is lenne, hogy még dobolni is lehet a tetején. :)

mocskosmacska 2011.10.07. 14:18:51

@pushpang: A mellein és a diplomáján kívül talán van benne valami más is.

Veráról azért nem akarok nyilatkozni, mert nekem ő az egészből a legunszimpatikusabb, én az első pár perc után nagyjából azt vártam tőle, amit tesz leszámítva a meztelenül bárkit lemosdatunk akcióját. Azt éreztem, hogy e kezdeti fennköltségéből ki fog bújni a mocskos szájú rosszindulat, de hogy olcsó szutyok is lesz, azzal engem is meglepett.

mocskosmacska 2011.10.07. 14:21:02

@pushpang: Miattam a feje maradhat, de könyörgöm...........ne szólaljon meg. Illetve én azzal is kiegyezek, hogy nem beszélhet kingával, fecóval és veronikával.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 14:24:34

@lac64: Akiket felsoroltál, de Görgő nélkül. És igen, igazad van, tényleg mindenki nyit kifelé is, de ez egyáltalán nem tetszik Atinak. Aleknét is ezért szekírozza egyfolytában, hogy akadjon már le a 18-ról.

MissX 2011.10.07. 14:24:53

@mocskosmacska: ültessük be egy sarokba és csak fotoszintetizáljon :)

beacska 2011.10.07. 14:25:12

@capa05: mert méltánytalanul elbántak vele. Nekem ő volt a kedvencem, és szándékosan kihagyták az ÖF-kból. Csak azért, mert nem rángatózik a feje, és nem villant zsinórtangát...viszont agyalt sokat, és mindenkivel jóban volt (az utolsó estén Kingával lelkiztek hosszasan pl.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 14:26:32

@mocskosmacska: még Annamarit is bírom, pedig eleinte nagyon idegesített.
Érdekes, mennyire megváltoztak a szereplők (szinte mind) az eredeti karakterkiírásukhoz képest... Kinga, mint cselszövő? Vicc.
Gergő meg egy nagy nulla, mióta rávasalódott Sereberére, azóta mintha ott se lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 14:32:59

@mocskosmacska: nekem bejön, ahogy mainpulálja a többieket. Bár néha egyértelmű, hogy csak a hirtelen és jó helyzetfelismerő képességének és lélekjelenlétének (na meg a többiek sötétségének) köszönheti, hogy nem jönnek rá, hogy fingja nincs mi történik körülötte, de kimagyarázza magát. :D

dr. gernika 2011.10.07. 14:35:41

@mocskosmacska: Nem csodálnám, elég hasonlóan modorosak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.07. 14:39:21

@mocskosmacska: Ez megmagyarázná azt is, hogy miért pampogja egyfolytában azt, hogy "*őt* kidobatom a villából", meg "*őt* dobjátok ki, ha kiesnék". Az sem zavarja, hogy elvileg csak a nézők rakhatnak ki bárkit is. :O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.07. 14:49:03

@King of Shadows: sújkolásos pszichoterror. Ha sokat mondja, előbb-utóbb elhiszik, hogy képes rá. Ki is nézem belőlük. :D

Müszélia 2011.10.07. 14:58:20

@beacska: alekfosnak is elég volt 8 általános a világraszóló győzelemhez.

sandokan 2011.10.07. 15:03:59

@beacska: ez konkrétan nem igaz, bár már lényegtelen.

Saját magával bánt el, de nagyon ostobán. Mégis mit várt? Ki áll és büszkén elmondja, hogy eddig kitartott volt, meg mániákus munkakerülő, mert utál dolgozni, de a győzelemért járó pénzből állatmenhely létrehozását tervezi. Aha. De legalább te elhitted neki.

capa05 2011.10.07. 15:19:41

@beacska:
Biztosan jót lelkiztek, de sajnos (nemcsak én ,más is jelezte) szinte egy szót sem értettem a beszédéből.Szájról meg csak akkor tudok olvasni ha látom(mármint a száját).
Effektív tevékenységet dohányzáson ,kanapén való fekvésen kívül még az online ben sem láttam.(nem voltam fenn hajnalig) bár az online adásokat át néztem gyosítva.

beacska 2011.10.07. 16:20:22

@sandokan: engem nem érdekelt az állatfarm.

mire írtad, hogy nem igaz?

beacska 2011.10.07. 16:22:29

@capa05: érdekes, nekem nem okozott gondot megérteni, sőőőt, értettem őt akkor is, amikor csak a hangja hallatszott...

de abban igazad van, hogy a beszélgetéseket nem visítozva, vagy ugrálva tette. tényleg ült közben, többnyire ;D

liberaliskonzervativ 2011.10.07. 16:25:44

@capa05: hol tom visszanézni az online-t?

capa05 2011.10.07. 16:30:01

@beacska: És egyébként mit csinált, amit a nézők olyannak tartanak amiért érdemes nézni?

Tüzitündér 2011.10.07. 16:30:17

@gernika: már olvastam eztet. Rémálom az egész! :)

sandokan 2011.10.07. 16:52:06

@beacska: azt gondoltam, de az eredményből ítélve a többséget igen.

Nem szándékosan hagyták ki az adásokból, hanem mert nem csinált semmit. Nem volt mindenkivel jóban, de nagyon nem.

Az meg, hogy elbántak vele, nettó hülyeség. Miért? A retek egy kereskedelmi csatorna, ahol a nézettség és a bevétel számít. Ennyi volt benne és nem több.

@capa05: ez kegyetlen kérdés volt.

dr. gernika 2011.10.07. 17:00:51

@mocskosmacska: Nem tud hozzá öltözködni. Ha tudna, nem vett volna fel térd fölé érő szoknyát a stúdióban ücsörgéshez.

Líder Máximo 2011.10.07. 17:04:09

@beacska: "nektek nem fura, hogy Péter ennyire utálja ÚjVerát? Honnan jött ez neki?"

mivan ecsém, szevasztok! Nekem úgy rémlik, hogy Melinda, Újvera és Péter beszélgettek a konyhában, de Újvera képtelen volt felfogni, hogy a játék ezen szakaszában klikkek jönnek létre, természetes módon kialakulnak ezek a csoportok. Emlékszem, Péter vagy háromszor futott neki, hogy elmagyarázza, a hülyepicsa meg csak nézett, hogy ő ezt nem érti. Péter a végén már csak odaszólt Melindának, hogy beszéljél te vele, mert "te tényleg ennyire hülye vagy?" kérdéseivel már nem tudott mire menni Újveránál. Én attól tartok, h egyszerűen számolt a csajjal, de mivel az annyira ostoba, nem tud vele mit kezdeni, Attiláékohoz sem tartozik, csak kipattintani lehet.

Szeretlek titeket, gyerekek, písz.

Tüzitündér 2011.10.07. 17:11:37

@gernika: szerintem, meg neki ez tetszik és azt gondolom erről, hogy nem is akar ezen talán változtatni. A főnököm nekem egyszer azt mondta, hogy én leragadtam a hippi korszaknál és egyátalán nincs stílusom, mert nő létemre állandóan farmernadrágba és lapos cipőben jövök megyek mindenhova. Nekem ez a stílusom nem is tudom elképzelni sem, hogy egy chanel kiskosztümben legyek.Egyébként 49 éves vagyok.

beacska 2011.10.07. 17:15:38

@capa05: egyrészt gondolkodott, másrészt 2 napot adtam neki, és lefeküdt volna a Petivel. Mindenki szexet akar látni, vagy nem? Csak a csatorna ráizgult Gergőre, meg a tahó Attilára, és a surranópálya nem érdekelte őket :(((

foxglove (törölt) 2011.10.07. 17:29:28

sziasztok,
@beacska: egyetértek veled, ezt már korábban is írtam. Újabban ha Attila bejelenti, hogy wc-re megy, azt is beadják az összefoglalóban (igen, sarkítottam), Melinda hiába agyalt többet, mint bármelyik lány (kivéve Vera), de ebből meg semmit. És ezt attól függetlenül mondom, hogy nekem pl. nem volt különösebben szimpatikus a csaj. Viszont lett volna benne még lehetőség.
Ha megfigyelted, tegnap a felfkonfban is megkezdődött a szokásos rtles manipuláció, Attila javára.

dr. gernika 2011.10.07. 17:32:06

@Tüzitündér: Nem mindegy ám, hogy neked jól áll a stílusod, vagy esztétikai sokkot okoz a környezetnek, mint pölö Eszterke a rövid ruháival. Vegyen fel ápolós-eltakarós cuccokat, kosztümke is végződik ám térd alatt.

mézescsók 2011.10.07. 17:37:28

@pushpang: Tudom, hogy nem nekem szántad a közlendődet, de mivel nagyobb nyilvánosság előtt tetted közzé, ezért reagálok rá.
Nem vasalódott rá Seherére, még akkor sem, ha úgy látszik. Láttak ezek már egy csomó Vv-t, nagyon jól tudják, hogy egy kis érzelmi szál nem árt, ha minél tovább bent akarnak maradni. A villákban nem szoktak szerelmi kapcsolatok szövődni, legfejlebb kisebb liezonok, amik aztán véget is érnek villámgyorsan, gyakran már a músor vége előtt. Ezt kb. annyira kiosztott szerepnek érzem, mint az előző Vv-ben a Jerzy-Gigi kettőst, vagy most a Veronika-Criszfofel, Attila-Kinga párosokat, ez utóbbiakhoz még hozzávéve Csabát. Ha a legcsekélyebb érzelmi érdeklődés is lenne Gergőben Sehere iránt, akkor nem mondta volna neki, amikor szobára hívta, hogy ha kiszavaznak innen, akkor keress magadnak más támaszt. Ez egy elég barátságtalan megnyilvánulás, akárhonnan nézem. Még akkor is, ha valaki utál búcsúzkodni, amit egyébként megértek.
Szóval a hugicának nem nagyon kell aggódnia a tesó érzelmi élete és Sehere miatt. Azt meg, hogy annyira nyomta volna rá az sms-ket, kétlem, részben mert - a sajtó szerint - nem nagyon örült a jelentkezésének, részben mert nagyon jól tudja, hogy mivel jár a celeblét. Épeszű ember ilyesmit a szerettének nem kíván. Dukai Regina meg általában épeszűen viselkedik.

Tüzitündér 2011.10.07. 17:39:05

hááát a főnökömnek esztétikai sokk lehetett ezek szerint. Azt meg, hogy a kosztümke hol végződik vagy végződhet nem tudhatom :)De, mégegyszer mondom, hogy lehet neki ez tetszik és szarik mások véleményére, ahogy én is!

capa05 2011.10.07. 17:42:32

@beacska:
Én nem vitatom, hogy 2 nap múlva Petivel öszzejönnek , ennek volt jele is egy éjszakai videoban.
Ahhoz hogy valaki "ármánykodni+ tudjon valamelyest be kell illeszkedni a közösségbe.
Több bejátszásban szerepel, hogy a többi lakó szidja hogy nem hajlandó semmit csinálni( itt a takaritásra, mosogatásra stb.)gondoltak.
Eddig elmondása szerint körül rajongtás elvitték vásárolni stb. Itt nem tudott vásárolni -szerinted gondolkodott- .
Sajnos én nem vagyok gondolat olvasó, megkockáztatom hogy a nézők jelentős része sem és így nem igazán szavaztak rá.
Abban viszont én sem vagyok biztos (sőt biztos, hogy nem biztos) hogy az RTL által kihírdetett adatok a valóságnak megfelelnek.
Az én reményeimnek viszont megfelelt a kiküldése.

mézescsók 2011.10.07. 17:46:20

Ja, még valami:
Ez a széria szerintem két dologra ment rá. Az egyik a taktika, a másik a szex.
A taktikával csak az a bajom, hogy ennyire tenyérbemászó és ellenszenves alakokat választottak hozzá, mint Attila, Cristofel (az Ő taktikája az üvöltözés, a magamutogatás, az önfényezés, ami hülyeséggel párosítva engem fáraszt, de nyilván egydül vagyok), Péter. Alekosz sem volt semmi, de néha legalább röhögni lehetett a felvett manírjain, ezek meg sajnos magukat adják.
A szex: a szokásos vonal. Mindenesetre azoknak jegyezném meg halkan, akik alig várják már, hogy történjen valami, hogy a neten számos pornóoldal található, ahol profik produkcióit láthatják. Premier planban.

dr. gernika 2011.10.07. 17:50:37

@Tüzitündér: Jó, hát neki is ez a stílusa és valszeg szarik mások véleményére: myskinnyjeanschallenge.com/wp-content/uploads/2010/03/muffin-top-5.jpg
Mégis esztétikai sokkot okoz.
Ha nem akarod felfogni a különbséget az ízléses öltözködéssel szembeni jogos társadalmi elvárás és a stílusváltásra való alaptalan felszólítás (főnököd, amennyiben nem recepción vagy egyéb reprezentatív helyen dolgozol) között, akkor nem magyarázom tovább.

mézescsók 2011.10.07. 17:52:19

Na, de aztán tényleg az utolsó:
Kedves Hajni!
Sehere csak egyszer mondta, hogy Apuci, de Veronika legalább nyolcszor (addig számoltam), hogy utállak!
Tisztelettel csatlakozom ahhoz az előttem kommentelőhöz, aki az RTL-től kérte, inkább ne mutogassák már Veronikát, mert lepusztítja az agysejtjeit. Nekem a hv-k olvasása elég ahhoz, hogy ez az egysejtű kimerítse a napi keretemet.

Talpig Jimmy 2011.10.07. 17:58:04

lehet jönni másodiknak :P

csicserierika 2011.10.07. 17:58:28

nektek nem tűnt fel, hogy üvegvázából isznak ?
Alig hevertük ki Zsófika habüstjét, most meg ez... :)

Hurri Kán 2011.10.07. 18:07:59

@csicserierika:
Mi ezzel a baj? Anno ittunk lámpaburából is :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.07. 18:09:56

@sandokan: @foxglove: Melinda kirakása óriási böszmeség volt a csatorna részéről! Sokkal inkább a Borgból kellett volna kiejteni versenyzőt!

@Tüzitündér: Szerintem nagyon jó a stílusod!

Hurri Kán 2011.10.07. 18:11:31

@Peter_Cs:
Dunsztosüveg is van a világon. :D

Hurri Kán 2011.10.07. 18:17:52

@Peter_Cs:
Jaja... egy idő után a francia krémes is sörnyitó :D
süti beállítások módosítása