Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hacktion 1x01

2011. október 06. 13:00 - nathanp

Hát öcsém, ha arra számítottál, hogy ezzel a címmel a Reviczky büfés kalandjain röhöghetsz hetente az antennás adón, rábasztál, meg tuti hallás után karaokizod a vörc donkámízit a kultúr kistermében. Ez, baszod egy hekkeres-titkosrendőrös magyar sorozat, frankón olyan, mint a Mátrix, vágod, tök elgondolkodtató, mert mi van ha tényleg van ilyen hírszerző brigád nálunk is, amiről kurvára nem tudsz addig, míg be nem kopognak, hogy bocs, hogy épp most zavarunk, mikor rárántani készültél egy zacskó csipsszel a volt hiradós gádzsi showja alatt, de a hazának szüksége van rád, mák, hogy egy hete nem is szívsz, mert laborral kezdünk, meg letipkodjuk az ujjad bőrit, vedd fel ezt a csuklyát, kispajtás.

A titkosszolgálati beszervezés baromira nem ilyen. Úgy indul, hogy szőke IT-s muff vagy a sima BRFK-nál, de nem a rendes körteseggű, amelyik fekete root_admin feliratú pólóban jár és egy ötös csomag pogácsával meg zacskós kakóval elvan egész nap, hanem olyan, akit mindenki dugna még így harminc fölött is. Aztán ilyen tompa lakossági goára, amiben sosincs kiállás, trekingeled a fordos gonoszt a térfigyelő kamerákon, miközben az öreg felettesed finoman nyomkodja a répát a lapockádhoz, és olyanokat mond, hogy csinálja Zsolnay. A csaj amúgy Vera, és azzal villant, hogy egyszerre négy terminálablakon futtat olyan scripteket, amikkel huss, bejut a parkolóház CCTV-jébe, és még a kamerákat is úgy forgatja, hogy premierplán látjuk, ahogy a BRFK-s nindzsák szakszerűen leszedik az izzadós homlokú fegyverneppert.

Verának ez persze sima szerda volt, már Reálos szatyrokat cígöl haza az újlipóti garzonba, de a lak. goakiállás meg a nyitott I.em 6. bejárati ajtó miatt gyanút aztán stukkert fog, szolgálatba helyezi magát, és behatol, mint rendszergazda a C: meghajtóba. Persze a fater az, rottyant, ahogy kell, teát főz, és két kilót kér kölcsön kurvákra meg elgépezni. Az öregnek még tuti lesz jelentősége, de Zsolnay most gyorsan kibassza, hogy csetelhessen, mint a szingli rendőrlányok általában. Azt még nem tudja, hogy odakintről egy transporterből figyeli Colos és Csíkszáj, sőt még a netjét is lopják csetestül-mindenestül. A csetben persze semmi kamod van, mutasd a csúnyád, én meg meglóbálom, nézzed, hanem a fater miatt nyöszörög egy empatikus faszinak, de annyira, hogy a következő sorban benyögi, hogy öngyi lesz, amitől biztos elmúlik az arc masszírozhatnékja, viszont az addig a szupertitkos központból csak csendes megfigyelést meg jelentést kérő kisfőnököt rendesen feldörzsöli. Nem-ez-az-igazi-nevem András be is logol a csetbe, hogy ácsi kiscsaj, áru vagy, hibásan szart sem érsz, nézz csak hátra, hopp, ott a Colos, és tényleg. Gyors box után Csíkszájjal le is csavarják Verust és már viszik is be a föld alatti bázisra.

Sosem tudhatod, ki kicsoda, hogyan esszük a Pilótát apu is csak kamuból csavargat kekszet nappal a kölökkel, éjjel kőkemény titkosszolgálatos, aki biztos benne, ha jó a csaj, kár a gőzért, úgyis Nem-ez-az-igazi-nevem András fogja lekúrni. Fura hogy nem Szabó, az öreg ávéhás, ő a rangidős, fosik is tőle mindenki, de biztos csak munkaügyben baszogat. Nem is szarozik a felvezetéssel a kihallgatáson, levághatnánk a fejed bébi, de melózhatsz itt is, gondold át. Verus persze pattog, hogy ő rendőrlány, ő dönti el, hogy na most menjen vagy maradjon. Ez csillagom az Infrastruktúra Védelmi Osztag, ha nem láttad volna kiírva minden üvegfalra, az ország háborúban áll Kiberiával, mi vagyunk nemzet bitjeinek örző-védői, örülj, hogy nem húzunk a trashbe.

Közben a bunkeren kívül is van rátermett helpdeskes, kettő is, az okosabb épp 8 IP-címről belépve tervez egy nagyívű pókercsalást, a spanja meg csak pislog, hogy mér nem a bankot csináljuk meg hátulról, na majd én azt tudom, hülyegyerek. Ezek készülnek valamire.

 

Nem-ér-a-nevem András közben hazataxizza Verust, persze csuklyában, mert a csaj nem ismerheti fel a Katona József utcát, még a végén rájön, hogy hazaért. Verus már falja is a híreket a portal.hun, miközben Nem-is Bandi iktatja kifele a poloskákat, mikor Pilóta Apu bekérdez egy távoli asztalról, hogy a Hacktion Kft. ügyvezetőjét keresem csókolom. Nem András odaül, nyit egy Photoshopot, azt eltünteti a bajt, teljig, számla mehet. Verus persze besegít, magic eraser, ott jobbra. Érzi hogy penge, de nem tudja, hogy etetés volt, csak ahhoz kellett, hogy benedvesedjen.

Ezalatt a két okostóni már nyomja is a Nagy Póker Svindlit, menő arc a kuplerájos kecóból, hülyegyerek egy netcaféból, hogy ne legyen feltünő, de akkora fasz, hogy a nahát, épp erre jártam gimis osztálytársnő csöcseivel beszélgetés közben majdnem elfelejt entert nyomni, az ilyet még patcheléssel sem bíznám meg, baszod. Az online pókercsalásban biztos az a legjobb, hogy a végén kijönnek a gépből a húszezresek, mert ezek már osztozkodnak, a nyommer persze alig kap, úgy kell kisírnia egy ötöst a kávéházi számlára. Pilóta apuék most még nem avatkoznak közbe, hadd játszanak a fiúk. Azért mindent láttak.

De nem sejtik, hogy Ál-Bandi ledőlt kicsit szunyálni, vagy, VAGY! meghúzta nedves Verát! De hogy a picsába, a csaj fel van öltözve, Bandesz az ágyban, de az a kielégült vigyor... Ezek kúrtak! Gyors volt, jó volt, neked?, szedd a cuccod visszamegyünk a bunkerbe. Bassza meg, a csuklya otthon maradt, te csak hunyd le a szemed, míg odaérünk. Azt hiszed, ez egy kólagép, muhaha, ez a titkos bejárat, itt a lift, nyomok egy mínusz hatot, de felejtsed el. A lentiek persze kiakadnak, nem hurcibáljuk a nőnket melóba, Szabó megtudja, letépi a farkad. Szabó persze jön, van is riadalom, meg bukta. De félre a függelemsértést, szarban a haza, Csíkszájnak kiment a bokája, mikor Verát bedobozolták, csak ő tud angolul, meg neki van másodlagos nemi jellege, ami elengedhetetlen egy fontos melóhoz. Na mi legyen, honnan szerzünk hekkercsajt Rigó utcai papírral. Nincs mese, Zsolnay, do you speak English? Akkor irány a munkaügy, ma kezdesz.

Jövő szerdáig meg intézd el a kilépést a Teve utcában, de kuss a melóról, azt mondod, hogy hekket sütni mész a Reviczkyvel Balatonra. A sok hülye ott úgyis hallás után karaokizza a vörc donkámízit a rendőrbálon.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: hacktion
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szutykos Pityu 2011.10.06. 14:56:35

nagyon jóó, reméltem lesz írás róla, maradéktalanul meg vagyok elégedve:D

genevieve 2011.10.06. 15:31:32

ez az öfi is jobb lett mint az eredeti cucc:-D

genevieve 2011.10.06. 15:35:15

az utolsó képet látva már a filmben is arra gondoltam, hogy ha bekötik a csaj szemét akkor láthatatlan lesz?:-D
Ő nem lát, akkor őt sem látják?:-)

H3rold 2011.10.06. 15:41:20

nathanp, szerintem máskor ne részegen írj filmkritikát, mert ez elég zagyva lett.

genevieve 2011.10.06. 15:45:03

@Quarker: szerintem teljesen érthető volt:-)

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.06. 16:13:44

Ez ment ma a rendelőben, néztem is mi a rák. Amíg vártam a röntgenleletre, pont megnéztem belőle 15 percet, néma edisönben.
Már kíváncsi voltam mi lehet ez. Ezennel megtudtam. kösz.

GrG 2011.10.06. 16:39:40

Mi a másik M1 sorozat, ami most indul?

zsocek 2011.10.06. 16:41:51

Ez az izzadságszagú erőlködés a jófejkedésre pont olyan szánalmas, mint amiről szól. Ja, a kólaautomata, mint titkos bejárat, kb. a 70-es évek NDK-s kémfilmjeinek színvonala.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2011.10.06. 17:01:03

Tardát vissza!

De legalább azt írja meg nathanp, hogy még hova posztolt azóta.

smartdrive 2011.10.06. 17:01:55

hát nem annyira speak English, mert lazán lemajorozta az ezredest (pedig ez a Dunai, haha)

Attilajukkaja 2011.10.06. 17:15:14

Csak 3 csatornam van otthon, nem is nezem oket gyakran. Tegnap megis idetevedtem, az M1-re. A masik ketto musorat nem minositem. De az azonnal feltunt, hogy akarhova kattintgatok, magyar sorozatokat latok. Huha! Ezek a nep-nemzetiek nem viccelnek!

Aztan meglattam Szonjat. Megorultem. Aztan a Hujbert. Lelkesedesem 99%-a odaveszett. Nem veletlenul.
Tiz percig birtam. Szerintem jo vagyok :o)

Igazi programozó 2011.10.06. 17:50:16

Hát ez elég béna HV. Kicsit vegyél visszább, nem a stílusgyakorlatod érdekel, hanem az, hogy HV. Vágod?

Attilajukkaja 2011.10.06. 17:55:33

Kedves nathanp!

Nem akarok senkit sem cikizni,...de ne'mileg egyetertek @Igazi programozó:-val. Nem baj, ha az elso posztotad nem nyomod tul kisse eroltetett poenokkal. Vagy a masodikat....

elizon pucsnik 2011.10.06. 18:12:28

vissza kéne menni vv00-át meg anyósosat nézni

Kullancs1983 2011.10.06. 18:14:22

Az a szomorú, hogy elég jól lekövette az eseményeket... Ez tényleg ilyen. Én néztem, de úgy se értettem többet, csak fölbasztam magam a hülyeségeiken. Még pár ilyen, és visszasírom a Szomszédokat, pedig nagyon útáltam annakidején!

womanestomen 2011.10.06. 18:20:03

jajnemá, ne ekézzétek, tök jó. tovább!!

kpityu2 2011.10.06. 18:56:55

Véletlenül odakapcsolok. Autó megyen, látom magyar szereplők, dikmán ez egész jól néz ki. Azután szöszi szája fullhádéban sutyorog a mikrofonba, itt egy kicsit elkap a gagyi érzés, de próbálkozom hátha. Majd tanakodnak a köztéri kamerákon, kompjúterkedés eltartott kisujjal. Itt eluntam és a távirányítót kezdtem nyomogatni.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.10.06. 19:06:07

Inkább Pirx kapitány kalandjait ismételjék!

goodsector 2011.10.06. 20:31:22

Hát tegnap végigszenvedtem...
A rendező csákó vazzeg nem, hogy hackert, de még számítógépet sem látott életében.
Szonyácska+Hujber Frekó kombó kb annyira hiteles ebben a szerepben (igaz ezek miben hitelesek...?, mint Stadler Utolsó vacsorája.
Minden filmben csak klimpírozni kell a billentyűn 1000-el, és sutty, már benn is vagyunk a bankban, pentagonban, rendszerben, bármiben.

mama ottmarad 2011.10.06. 21:02:39

még a végén megnézem

cadix · http://www.blog.hu 2011.10.06. 21:36:17

@Igazi programozó: @Attilajukkaja: ha nem tudod ki nathanp és nem ismered a tarda.blog.hu-t, akkor szerintem ne kritizáld az írót, ez ilyen stílus és ilyen is lesz. Lehet szeretni, meg gyűlölni, de nathanp-t reformálni nem lehet és nem is szabad.

Attilajukkaja 2011.10.06. 21:54:47

@cadix:
"ha nem tudod ki nathanp és nem ismered a tarda.blog.hu-t, akkor szerintem ne kritizáld az írót"
Ertettem, oberstummerfurerakarki!
Velemenyem sem lesz, ha magacska nem engedelyezi!
Remelem, nathanp is ezen az allasponton van. Ha egyaltalan meg mer mukkanni a magacska keze alatt!
Bocsanat, hogy elni mertem a hozzaszolas jogaval.
A musor is egy borzadaly, de hogy a HV is az lesz, arra meg en sem szamitottam!

Wizardus86 2011.10.06. 22:26:24

azért a Goliath National Bank-nál hangosan felröhögtem :D

Kullancs1983 2011.10.06. 22:57:13

@Wizardus86: Bistos egy filiszteus bank...

@goodsector: Hujber játszott már hekkert egy magyar sorozatban. Valami új, vagy első, vagy milyen generáció volt a címe, az rtlklub adta még pár éve. Na az is megérne egy-két szót...

andorka 2011.10.06. 23:03:15

Paszmekk nathanp, ilyen zagyavaságra elcseszni a teheccseéget, méltóságot, kutyafáját. Egyrészt ez a sorozat gagyi, agyszívó fos. Másrészt sokkal jobbakat is írhatnál saját kútfőből. Például azt a sztorit amikor a Kockáék a biztos pénzkereset miatt felmentek a városba a maunika sóba lovettáért aszisztálni. Nem akarom lelőni a sztorit, de végül azt a botrányos epizódot mégsem adták le a tévében...Ezt a sztorit mér nem árulod el?

ixub 2011.10.07. 07:17:31

@Szárnyati Gézа:
nathanp ezekben a blogokban publikált:

Tardai történetek (96 poszt)
Modorosblog (4 poszt)
addict (2 poszt)
Vendéglátós (1 poszt)
fishdipbudapest (8 poszt)
Bünti - Mit érdemel az, aki...? (1 poszt)
¡Dale, dale, dale Bicolor! (38 poszt)
hogyvolt (1 poszt)

artax 2011.10.07. 10:04:18

@ixub: És persze Dezsőt se felejtsük el,még ha kómában is van szegény

Celtic 2011.10.07. 11:20:00

@Szárnyati Gézа: Nemigen :( Legalabbis nathanp neven. Anno raktam az userre egy rss-readert, kb. egy eve irt blogra (nem poszt, csak komment...). Persze mas neven lehet...

dpthrt 2011.10.07. 23:11:26

fászom bázmeg, mi volt ez?

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2011.10.08. 22:08:46

Hát bátyám, nem csipázom a stílusodat.

Kétszer futottam neki, de mégis csak a második bekezdés közepéig jutottam.

@Attilajukkaja: "A musor is egy borzadaly, de hogy a HV is az lesz, arra meg en sem szamitottam!"

Megfogalmaztad helyettem. Basszus inkább megnézem még egyszer az első részt, mint hogy még egy bekezdést olvassak innen.

nekemtetszett 2011.10.09. 10:54:54

A második rész új időpontban, hétfőn este a Kékfény után, 21:10-től!!!
Helyet cserélt a Hacktion és a Párizsi helyszínelők.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2011.10.09. 12:01:43

@nekemtetszett: Kösz. Már kezdik is TV2 módra tönkre vágni?? :-o

nekemtetszett 2011.10.09. 12:52:14

@vadász2: Nagyon rossz helyen volt 20:15-től, szerintem jó döntés a hétfő 21:10. Addigra vége a BK-nek.
Persze szerencsésebb lett volna, ha elsőre sikerül jó helyre pakolni, de talán az első rész után még nem késő.
Én bizakodó vagyok, nekemtetszett.

Dr. jegeket_bérleteket 2011.10.13. 14:59:53

A második részről nem lesz hogyvolt??? Végignéztem, de frankón nem emlékszem, miről szólt, úgyhogy szívesen elolvasnám, mi maradt meg másnak a sztoriból.

2011.10.13. 21:14:07

Frankón kérdem, mert lehet én nem figyeltem jól, de Vera az nem Betti?

M. Bertalan 2011.10.17. 11:37:57

Na mi van, a 2. részt már a HV. sem nézte??

beacska 2012.09.18. 10:34:40

hali! Újratöltve HV nem lesz????
süti beállítások módosítása