Hogy volt?

VV5 - 1X23

2011. október 05. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nyugtassatok meg, nincs abban semmi szégyellnivaló, ha minden este hátravetett fejjel röhögök az öfin, és abban sem, hogy ma reggel kétszer visszanéztem Krisz riportszobás nagyjelenetét és vele együtt mondtam a monitornak, szeretlek titeket emberek. Meg szólhatna valaki, ha bekapcsoltam volna a tűzhelyet, most nem csodálkoznék, miért nem forrt fel a víz. Biztos engem is megcsapott a szél. A Villát megcsapta, a búcsúzkodásé, ennek okán feladatot is kaptak, hagyjanak maguk után valami nyomot, azaz valamelyik testrészüket gipszből meg kellett formázniuk, kezdetét veszi a ValóVilág kézműves szakköre, erős felütéssel: Krisz, most tényleg a farkadat választottad?

Igen, válaszolja Kasztró hűvös természetességgel, és megnyugtatja Veronikát, majd ő bekeni a pöcsét. Kiszop ezzel a döntésével bebiztosít magának negyed órányi szereplést az öfiben, külön örülök, hogy Veronika a párja, különben nem születnének olyan mondatok, menj már innen, vagy csinálj vele valamit, akárhova nézek, bazmeg mindenhonnan látom! Mert látni akarod!

Kinga a melleit örökíti meg az utókor számára, Gergőt külön örömmel töltötte el, hogy Kinga mellére gézlapokat teríthetett. Sehere morog a riportban, micsoda dolog ez, egy hete vannak itt és megengedi, hogy a melleit fogdossa. Ez neki tumáccs, hogy egy férfi nyúkálózzon rajta. Seggrészegen dörgölőzni meg pillantani és vibrálni összefonódva Gergővel, meg vízi násztáncot lejteni a medencében, az nem tumáccs, mi? Kiszop farka mellett eltörpül minden más, na, segítsen Veronikának a száját. Megcsináljam a szádat? Ezen nemcsak én, hanem Kiszop is felröhög. Vagyis, inkább így ne segítsen. A kukacos kezével ne nyúkálj a számba! Úgy is van, ráterít a kacsacsőrre három centi vastag gézt, jóvanazúgy, aztán megint a micsodás kezével akar Veronika szájához nyúlogatni. Mindenki szárad a napon, Veronika hisztizik, fölöslegesen van a számon ez a szar, hát ez nem adja ki! Hallod, haver, nagyon büszke vagyok rád, hozod azt a szintet, amit kell, dicséri meg Bábuját Péter, a riportszobában röhögve bevallja, egyrészt határtalan büszkeséggel tölti el, hogy a srác jó úton halad, másrészt előre röhögött, mert tudta, Krisznek nem lesz annyi esze, hogy olajot vagy gézt használjon a gipszeléshez. Krisz farka a helyén marad, de csak azért, mert ő szedi le magáról a cuccot, biztos vagyok benne, ha Annamari segít neki, egy mozdulattal letépi tőből. Kibírta a kemény kisportolt kubai srác, mert akárhol van ez a kő, vagy ez az odaragasztott dolog, bírnia kell!

A végleges szőrtelenítésen átesett kubai ezután nem hiszi el Péternek, még két nap és szerelmes lesz Veronikába, majd egy bálna kecsességével odadöglik Veronika mellé, és kezdetét veszi egy rendkívül romantikus és lingvisztikai szempontból is roppant érdekes beszélgetés, így képzeljük el körülbelül: mos’ mivan? Semmi, bejössz. Nem vagy az esetem. De az vagyok. De nem. Kinga összeszorított szájjal nézi, mi történik a pamlagon. Attila is rosszallóan bámul be az ablakon, a kiszívott nyakánál sokkal nagyobb gáz, hogy Veronika rákattant az idiótára, majd felhasználja a kedvező lehetőséget egy kis ekézésre, Veronika csak azért van az Ötösben, mert az első héten összebarátkozott Kingucival, amúgy a Seri lenne velük, csodáltam volna, ha kibírt volna valamit szó nélkül. Veronika nem tudja. Tizennyolc éves, hülyeségeket beszél, hülyeségeket csinál, és tök hülye. De azért… valamiért… Krisz neki aanyosz.

A következő feladatnál a kubai ismét kitesz magáért, a feladat nem más, menjenek be egyesével a nyugiszobába, és sóhajtsák bele valamelyik kamerába, kit raknának ki a Villából. Kiszop na mi van, öcsém felkiáltással érkezik, Dya és Csaba menjen haza, de ez mellékes, itt a kubai temperamentus, kis táncitánci, és most komolyan mond nekünk valamit: szeretlek titeket emberek. Nevessetek jót, lássátok testem, csak jót akarok nektek. A monológ közben pontosan úgy néz, ahogy Franco Nero a Honfoglalás c. film összes jelenetében. Még az irány is stimmel. Fecó Csabát és Pétert küldené haza. Attila Pétert, hogy neki könnyű dolga legyen, rajta kívül nem jön rá senki a trükkjeire. Csabi meg szürke, unalmas, nem csinál semmit. Veronika és Kinga, mintha összebeszéltek volna, Vera menjen, mert képmutató, hazudozó és Bandi is rohadtul idegesítő. A szimpátia kölcsönös, Vera Kingát és Veronikát picsázná ki a Villából. Péter Verát és Fecót, de azt nem is meri remélni, hogy Fecó hazamegy.

Miután Péter kifejti Veronikának, hogy Vera csókja közömbös volt, és Vera egy fasz, Csaba és Sehere nyomasztó randijának lehetünk szemtanúi. Seherének annyira nincs most kedve ehhez az egészhez, hogy világítós szájfényt ken magára, de előtte meghallgatja Dya életvezetési tanácsait, kintről úgy néz ki, mintha alakulna a szerelem, szóval, ha tényleg szereted Claudiót, akkor picit vigyázz. Miután meghallgathatjuk Sehere előadásában, Csaba gitárkíséretével, hogy a szerelemnek múlnia kell és visszanyertük hallásunkat, Csaba azt hallgatja a leterített pokrócon, a szaunába, a medencében és azokon a helyeken is, amiket most nem soroltam fel, hogy Gergőben minden megvan basszus. Apuci tud lenni, testvér és még Claudiót is tudja így izélni. Sehere hirtelen témát vált: tudod, mi a jó a Gergőben? Neki is szeretethiánya van. Ritka az ilyen lelkizős pasi. Mint én nőben. A nappaliban közben Krisz, akinek előnyére váljon, hogy részeg, ordibál a kamerába, Claudio, menj a büdös rákba, Gergő, te vagy az!

Dya rögtön kirángatózza magát a szaunához árulkodni, külön felhívom a figyelmet a gyere be után elhangzó mondatra: de ruhában vagyok! Az agyhalott hétszencségit! Még este is fúj a búcsúzás szele, búcsútáncot köll járni egymással. Krisz Verát kéri fel, aki intelligens és alszik, valamint kicsit megszaladt a pirosító sminkeléskor, vagy beleesett fejjel a malaclakba, azért barna mindkét orcája, ez sose derül ki, úgy ahogy van, kócosan, égnek álló hajjal kibilleg a kertbe. A kubai temperamentus kezelhetetlen, Krisz teátrálisan levetkőzik, sőt, elhajít néhány széket is, ne, nenene, a gatyáját ne vegye le, csak gombolja ki! Veronika úgy megsértődik ezen, hogy pisilni megy, Kingával, aztán, mikor Csaba is Verát viszi táncolni, a szobába, és ott borulnak ki. Ez a legrondább nő, még Annamari is szebb nála, és mindenki ezt választja! Égnek áll a haja, olyan, mint egy kakadu! Attila Kingucival táncol, mert komolyan vette a feladatot és mert tudta, hogy Kinga nem választaná őt. Aztán örül, hogy sikerült megbeszélni, a barátság falát soha nem fogja áttörni, majd üzen nekünk, valószínűleg ő megy haza, mert túllőtt a célon és a nézők a gerinctelen embert látják benne, nem a féltékenyt. Fecó és Kinga úgy meghatódnak egymástól, hogy végigzokogják a táncot és nagyon félnek, én nagyon röhögtem. Ma kiderül, kik szereztek védettséget, én meg jövök, és elmesélem, hogyvót.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1305 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KvakCaptain 2011.10.05. 15:10:37

"Sehere hirtelen témát vált" : LOL

agi78 2011.10.05. 15:16:34

"de ruhában vagyok! Az agyhalott hétszencségit!"
majdnem megfulladtam!!!

Tjuca 2011.10.05. 15:18:44

sajna nyertetek vera a másik. :-(((( www.valovilag.hu/video/143297

Akármi Áron 2011.10.05. 15:21:16

DDDD visszanyertük hallásunkat.... én még a látásomat is:) Megint remek:)

Strangerina 2011.10.05. 15:21:41

"Fecó és Kinga úgy meghatódnak egymástól, hogy végigzokogják a táncot és nagyon félnek, én nagyon röhögtem." :DD én is.

Hajnalka, lehet veled együtt kell elszégyellnem magam, ugyanis egyre inkább az az érzésem, hogy Kiszopfel nélkül én halálra unnám az "öfiket".

Akármi Áron 2011.10.05. 15:23:51

Szépen haladok, már eggyel feljebb vagyok a létrafokán, 8.:)

Adelaida 2011.10.05. 15:24:15

Szerintem Vera orczája azért volt olyan piros az esti táncolásnál, mert ugyanúgy járt a gipsszel, mint Krisz (csak másik testrészen): ő valami halotti maszkot akart kiönteni, ami csúnyán rákötött az arcára. Elég szürreális látvány volt, mint a vasálarcos, és alatta üvöltött, a maszk recsegve szakadt le a képéről,csoda, hogy a bőrt nem húzta le. Vagy csak van elég bőr a képén...?

capa05 2011.10.05. 15:24:26

@Tjuca:
Igen.. lehet, hogy megvettek ezért de nekem mint nő (már írtam) bejön.

capa05 2011.10.05. 15:25:52

@Dragonair:
Minden nap megjenenik csak más-más portálon.

Tjuca 2011.10.05. 15:29:02

@capa05: én reméltem, hogy nem ő lesz védett.

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.10.05. 15:32:58

Hajni, ne aggódj, én annyira röhögtem a kubai csodán, hogy majdnem megfulladtam.

Hurri Kán 2011.10.05. 15:34:03

Igen, tényleg a farkát választotta ez a nyomorult. :DDD

capa05 2011.10.05. 15:37:07

@Tjuca: Végülis teljesen mindegy mert szerintem nem ő volt a tuti kieső a lányok közül.
Én Melindát küldeném.. elmondása alapján ugyanazt csinálja a Villában mint kint, csak itt kevesebb a pasi.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.05. 15:45:23

Sehere indokai nagyon gyengék, miért viselkedik így Gergővel. Mi a tökömért nem meri mondani, hogy igen, nedves a bugyim tőle, ezek a hormonok és kész.

Tjuca 2011.10.05. 15:50:35

fenn van a feladat is

felka 2011.10.05. 15:50:52

@BGy: végül is kimondta, miután dia ellátta tanáccsal, hogy egy picit vigyázzon,azt válaszolta, alig hallhatóan..hogy "-az nem fog menni bébi.." vagy valami ilyesmit.

rives 2011.10.05. 15:51:05

Tegnap mintha láttam volna Csaba kezén egy lila kendőt. Csak divatolt, vagy lehetséges hogy akkor már túl voltak a védettség játékon?

Tjuca 2011.10.05. 15:52:03

@capa05: miért vetnélek meg? kinek a pap, kinek meg nem. :-D

Tjuca 2011.10.05. 15:53:06

@rives: www.valovilag.hu/video/143301 egyik csaba, másik vera. verának a fején volt az esti partin.

rives 2011.10.05. 15:55:41

@Tjuca: ezen a linken csak az előzetest látom. Ettől függetlenül elhiszem :)

Tjuca 2011.10.05. 15:58:15

@rives: ?

felpattantak a fára és álldogálnak.

egyik videon csaba csuklóján a kendő, másikon vera fején. tehát megvolt a játék, csak még nem adták le, mint médiatörténelmi eseményt. :-)

traff 2011.10.05. 15:59:20

Pétertől hatalmas volt, hogy miért Fecót küldené haza, hogy szerezze vissza a családját OTTHON.
Igaza van, ne Kingácskával simolkálódjon.
Dya is bakker, mi van ezzel, alig tudta elmondani a szaunában Seherének, hogy mit mondott Krisztofel.
Biztos ugrált a béka a szájában.

Gipszből miért csak a neg. lenyomatokat készítették el?Szépen kiszappanozhatták volna és mintát is ki kellett volna önteni..

Müszélia 2011.10.05. 16:08:43

@Tjuca: jaj, láttam egy darabka lila kendőt, de biztos, hogy a vera az? mindjárt a kardomba dőlök.

sandokan 2011.10.05. 16:19:41

Csak csabácskát ne, plz.
Amúgy, ilyen erővel a hűtőszekrény lehetne a 15. villalakó, az sem beszél sokat, sőt semmit, viszont stratégiai szerepe jelentős, mert hidegen tartja az italokat, meg vigyázz az ételre és ha kinyitják még világít is.

A reteknek a nézettség és a bevétel számít. Van több mint 2 millió háztartás, közel ennyi hűtő, nem beszélve a rokonokról a mélyhűtőkről. Elég jelentős erőt képviselne a szavazásokon. Éljen vv hűtőszekrény!

liberaliskonzervativ 2011.10.05. 16:28:31

még melőtt elolvasnám. tegnapelőtt mi is visszanéztük az öfit, lemaradtunk a kingaattila vitáról, muszáj volt.

busifa 2011.10.05. 16:29:42

@Müszélia: Igen, a Verán volt a védettséget jelző lila kendő!!

liberaliskonzervativ 2011.10.05. 16:47:19

ne! vera és csaba? fenébe.

fran7 2011.10.05. 16:51:22

@liberaliskonzervativ: Nézd a jó oldalát. Újabb egy hétig nem látjuk őket.

antiszociális taho_kismama 2011.10.05. 17:29:16

"ma kiderül, kik szereztek védettséget..." az egyik védettről már tegnap kiderült:
www.nlcafe.hu/sztarok/20111005/leleplezte_magat_az_rtl_klub_kiderult_ki_a_vv_vedett/

capa05 2011.10.05. 17:30:58

@antiszociális taho_kismama: ha kicsit visszaolvasol vagy belenézel avideókba"Veronika megadta magát" és megláthatod a másikat is.

rianna 2011.10.05. 17:33:33

@antiszociális taho_kismama: az éber kommentelők már tegnap este jelezték:)

antiszociális taho_kismama 2011.10.05. 17:37:34

@capa05:
köszi, éccaka lesz időm, akkor visszanézem :)
bocs, ha ismételtem

Bandecuccoli 2011.10.05. 17:37:57

Előrebocsátom: még nagyon az elején vagyunk, így nincs kedvenc villalakóm, de azért azt most kifejezetten szórakoztatónak találom, hogy a két legesélytelenebb, legutáltabb ember kapott védettséget.

Kíváncsi leszek a hülyelibák (értsd: Veronika, Kinga) képére, amikor megtudják, hogy Vera marad. :)

Egyébként, Hayny (azt hiszem, így kívántad), jobb vagy mint valaha!

... és mindenkinek egy nagy üdv, ismét vv, ismét hogyvolt, ismét komment. :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.05. 17:38:34

Sokat kell még a tükör elött gyakorolnia Franco Neronak, hogy olyan értelmesen nézzen a jövőbe, mint Gipszkuki.

avanivi 2011.10.05. 17:42:29

Hajni ,nagyon jó vagy :)Imádlak:)

capa05 2011.10.05. 17:43:10

A másik videón Péter Melindával üzekedik az ágyban? Én rá saccolok de nem 100 100%

dr. gernika 2011.10.05. 18:04:19

Nagyon röhögtem végig, csak hamar vége lett. :) Na majd este re. :)

playoff szakáll 2011.10.05. 18:04:47

"Miután meghallgathatjuk Sehere előadásában, Csaba gitárkíséretével, hogy a szerelemnek múlnia kell, és visszanyertük hallásunkat,..."
5* kösz!!! XD

plüss_Teknős 2011.10.05. 18:06:33

Vera meg Csaba... O.o
Nemárrrrrrr

Müszélia 2011.10.05. 18:11:29

hát, seri nem egy x-faktor, de ezt a "hangot" is ki lehet keverni rágógumi minőségűre

Müszélia 2011.10.05. 18:12:28

@plüss_Teknős: csaba szép. ha fiatalabb lennék... nyamm.

FGSuperman 2011.10.05. 18:24:38

Hajnycycamyca!

pótoltam a lemaradásom - zsenyálys vagy továbbra is
próbálok bekapcsyzny majd a csevegésfolyamba estefelé

off:
Buci ma beköltözött a villába - no az az igazi való villa

plüss_Teknős 2011.10.05. 18:29:24

Nem a szépsége a baj (bár nekem nem jön be), hanem hogy olyan kis nyápic (sztem). Meg az eddigi 'szereplése' alapján elég halvérű...
És még jön hozzájuk a két új kategória 1-1 remek darabja :-(

capa05 2011.10.05. 18:31:09

@plüss_Teknős: Az egyik hőlgyemény nemcsak- remek hanem nagydarab is.

plüss_Teknős 2011.10.05. 18:32:31

@capa05:
Igen, a nem csak (nem tom' miben) erős ... khm, Szilvi..??
De ha a Benkő-kasztingon kihullott szőke muff jut be, a kardomba dőlök.
Néha így is... :-D

csak magamat képviselem 2011.10.05. 18:36:28

@antiszociális taho_kismama: Ez a link olyan dadogós - ki a vé-vé-védett

MagasMacska 2011.10.05. 19:14:31

@plüss_Teknős:
Nem tudom, mik voltak a feladatok, de ha ő volt bennük a legjobb, akkor lehet, hogy mégsem nyápic.

fordp01 2011.10.05. 19:30:39

egy pillanatra nem tudtam, mi lehet az a "malaclakk", amibe fejjel esett a Kakadu, de újraolvastam :)

okossan 2011.10.05. 19:32:21

"Sehere hirtelen témát vált" - ezen behaltam.

Alkaline 2011.10.05. 19:43:27

hogy a faxba szerezhetett védettséget az idióta Vera?? nagyon kíváncsi vagyok az öfire

nathalie 2011.10.05. 19:48:45

@Alkaline:
lehet alázni kellett másokat és ebben a versenyszámban nyert :)

MagasMacska 2011.10.05. 19:49:24

@Alkaline:
Az Arénában feladatok voltak, a legügyesebb pasi és nő védettséget nyert. Nem kapott, nyert.

MagasMacska 2011.10.05. 19:50:13

@Alkaline:
Hát, ahogy álltak azon a gerendán és üvöltöztek egymással - lehet.

Alkaline 2011.10.05. 19:51:29

@MagasMacska:
tudom hogy feladatok voltak, csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy ügyes legyen bármi ilyenben :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 19:55:04

Sziasztok!

@gyvy: de, de...öhm...volt mire rárakni a gipszet? (irul-pirul)

nathalie 2011.10.05. 19:57:51

@ladyandhenk:
őőő, a baszómackóm? meguntam szegényt nézegetni :)

Hurri Kán 2011.10.05. 20:02:22

@ladyandhenk:
Szia! :)
Jótól kérdezed. :DDD

Líder Máximo 2011.10.05. 20:03:28

Undósztrész, szeretlek titeket!

nathalie 2011.10.05. 20:06:49

@ladyandhenk:
akkor tessék, úgyis annyira tükrözi a mai lelkivilágomat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:06:53

@gyvy: jaj, nem úgy értettem én..., hanem annak akkor van értelme, ha merevedése van az illetőnek, különben................................................................

Szóval így értettem én:) Tehát?:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:07:47

@nathalie: jaj, ez olyan cuki, köszi, köszi:)
Nekem is rózsaszín napom van ma:)

Hurri Kán 2011.10.05. 20:09:32

@ladyandhenk:
Nem tudom. Van videó feltöltve, nézd meg.;)

nathalie 2011.10.05. 20:09:40

@ladyandhenk:
inkább úgy értettem, hogy annyira fáradtnak érzem magam, hogy a legszívesebben száz ilyen pihe-puha maci között fetrengenék :):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:18:28

@nathalie: ja, jó:)

Kinek mit jelent egy kép...Vajon a villalakóknak mit jelentene ez?:O

@gyvy: rendben:P:P

Nem néztem tegnap és ez a legnagyobb problémám:)

nathalie 2011.10.05. 20:20:42

@ladyandhenk:
hát tudjuk mit, azért adta Hajni neki a baszómackó nevet :)

nathalie 2011.10.05. 20:28:03

@ladyandhenk:
kár, hogy én nem vagyok valami nathalie-s :)

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 20:32:46

@Strangerina: azt hiszem, én is :)

@Városi Farkas: megnyugodtam :)

@biohazard: én is téged!

@Bandecuccoli: szia, ó, köszönöm, üdv újra itt! :)

@avanivi: pussz!

@FGSuperman: :))

@prezent fail: szivi!

@fordp01: :D

Líder Máximo 2011.10.05. 20:34:39

@nathalie: ez váljon az előnyödre...ööö...vagy hogy mondjam, mentségedre :D

ő-szinte 2011.10.05. 20:36:59

@nathalie: Hello!
Csak sikerült lecserélni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:37:38

@nathalie: @Líder Máximo: :D:D:D:D:D

Most melyiknek örüljek jobban?

Szép estét Hajnalka!

bknn 2011.10.05. 20:38:03

Hajrá druszám! Megúsztad a kiesést, úgyhogy most már kapd össze magad! :)

nathalie 2011.10.05. 20:38:47

@Líder Máximo:
hát reméljük, hogy előnyöm :)

nathalie 2011.10.05. 20:41:38

@ő-szinte:
nem, nem sikerül. a régi avataromat akartam egyébként visszarakni, már kb négy napja, de nem ismeri fel. pedig jpg. és régebben is az volt fent mindig.
úgyhogy most kénytelen vagyok ilyen rózsaszín ruhát viselni. :)

foxglove (törölt) 2011.10.05. 20:44:02

jaj. megnéztem a velvet-cikket.

rianna 2011.10.05. 20:44:12

@nathalie: ez az avatar illik hozzád a legjobban:)

ő-szinte 2011.10.05. 20:44:43

@nathalie: Ez aranyos volt. Mint az ovisok... :-DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:45:01

azért lányok, jó hülyék vagyunk! az összes volt pasinkról csinálnunk kellett volna gipszlenyomatot készítenünk és most összedobnánk amink van, csinálnánk egy príma kiállítást! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:46:09

@fkangi: és talán értelmes mondat is hagyja el még ma az ujjaimat...az előző nem az volt..:S

ő-szinte 2011.10.05. 20:47:11

@fkangi: Viszont a jövőben mindenkit meginterjúvolunk ez ügyben!

Hurri Kán 2011.10.05. 20:47:30

@fkangi:
Szia! :)
Engem ez az összedobás, amitek van, jobban érdekel, mint a kiállítás. :D

Lasombra 2011.10.05. 20:48:06

szeVVasztok,

furcsa olvasni a posztot ÉS a kommenteket. mintha tér-idő anomáliába kerültem volna, ahogy keverednek az idősíkok. mi volt tegnap öfiben, mi volt tegnap az online-ban, ami csak ma este öfiben... megterhelőbb ez a blog, mint az Ulysses James Joyce-tól. (ezt csak azért írtam, mert 50:1 oddsban fogadtam, hogy James Joyce neve nem hangozhat el egy ilyen intellektuális fertő kapcsán, mint a VV. amúgy a VV messze érdekesebb. :D)

nagyon izgulok, hogy ki fogja kapni ma este a kendőt.
ja, nem. :S

fran7 2011.10.05. 20:50:28

@Lasombra: Az Ulysessnek is magyar a főhőse. Mi a gond?

beacska 2011.10.05. 20:50:39

@Lasombra: én azért kíváncsiak várom az Arénát. Remélem, nem lesz gagyi. Az rtl megrendezett már 1-2 ilyesmi műsort, tán felhasználja a tapasztalatait...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:51:19

@gyvy: na, tessék, amint koronaékszerekről esik szó, azonnal megjelenik egy potyautas! :P:))
Hy :)

Hurri Kán 2011.10.05. 20:52:47

@fkangi:
Koronaékszerek, mi? :D Nem is tudtam, itt ilyen kékvérűek is kommentelnek. :DDD

beacska 2011.10.05. 20:53:12

én azért ki vagyok akadva, hogy milyen amatőrök "rendezik" nekünk a műsort. (és mivel tudom, hogy olvasnak minket:): FIÚK, NEHOGYMÁÁÁÁ ILYEN BÉNÁK LEGYETEK!!! Egész éjszaka nincs online, hogy ne tudjunk meg semmit, ők meg kiadják bénaságból! És még a műsor elején vagyunk!

KAPJÁTOK ÖSSZE MAGATOKAT, MERT KI LESZTEK RÚGVA! (;D)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:53:46

@Lasombra: én nem is igen nézem, a család mindkét tévét eltocsikolja előlem, estére meg kinyiffanok. viszont ha már nagyon utálok melózni, a posztot és a hsz-eket elolvasom és ez tökéletesen elég ahhoz, hogy komplett hülyének nézzenek, ha valaki benyit az irodába :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:56:09

@ő-szinte: én csak ügyvéd jelenlétében, fekete csíkkal a szemem előtt..:DD

Hurri Kán 2011.10.05. 20:57:05

@fkangi:
Lehet... Akkor ez lehet az oka, hogy émmég nem nősültem. :D

James Lavelle 2011.10.05. 20:58:08

Új elemzés, plusz néhány stream témákra bontva, ha valakit érdekel: vv5elemzes.blog.hu/

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:59:36

@gyvy: pesze, pesze... nem az a kis defekt,mi??:DDD
na, ne offoljunk ennyit, mert Haynycukynyuszy büntiből elintézi, hogy beköltözzünk..:D

ő-szinte 2011.10.05. 20:59:56

@beacska: Ne bíztasd őke légyszi, mert rendszeresen meg fogják vonni az onlinet ha helyzet van.

2011.10.05. 21:01:30

@fkangi: "csinálnánk egy príma kiállítást!" - nem vagyok minden földi jónak az elrontója, de az ötlet nem eredeti; a goupie hőskorszak idején volt egy csaj aki már megcsinálta a zenészvilág élvonalát, beleértve Led Zeppelin, Who, Rolling Stones etc..... Kiállítása is volt. A legszebb benne, hogy nem volt nagy bombázó, így bizonyítva, hogy a kreativitás mennyire fontos dolog az életben. :))))

Hurri Kán 2011.10.05. 21:01:47

@fkangi:
De jó lenne. Jön a tél, ott meleg van, enni adnak, van medanszié, mi bajunk lehet? :D

Lasombra 2011.10.05. 21:03:15

@fkangi: á, mi meg már odáig süllyedtünk a mhelyen, hogy még VV-nézésre sincs időnk. pedig nem volt ez mindig így. :'-(

amúgy bocs, nem tudtam megállni, hogy szúrjak oda a spoilerezés miatt. (odamondtam, mint Fecó.)
de azért nézni fogom persze.

ez a Zaréna amúgy ilyen fizikai vagy szellemi megmérettetés lesz?
na nem mintha ne mosna le mindenkit mindkettőben Dya, csak kérdezem. :D
vagy várjak 2,5 percet és meglátom, mi?

Lasombra 2011.10.05. 21:03:54

@Lasombra: *nem tudtam megállni, hogy _ne_ szúrjak oda*

kopik a billentyűzetem.

Hurri Kán 2011.10.05. 21:04:54

@beebeer:
Vannak helyzetek, amikor az odaadás fontosabb. :DDD

MissX 2011.10.05. 21:05:16

jo estet! akkor most arena?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:06:36

@beebeer: wooooooow, mekkora arc lehetett a csaj :)) ja, persze, nem kell Miss Universe-nek lenni ahhoz, hogy jó nő legyen az ember, ez szerintem nem kérdés.:)

@gyvy: mi bajunk lehet?????? :D igazad van, mondjuk, ha már nagyon unatkozunk, pl.éjszakánként kilyukasztgatnánk a szilikonzacsikat..tényleg ellennénk valahogy :DD

fran7 2011.10.05. 21:07:03

Sehe: Tudod mi a jó Gergőben?
Csaba lehajtja a fejét. Hova keveredtem? -kérdi belül sírva.

Lasombra 2011.10.05. 21:07:45

és ott volt a Kiszop monológ! (tényleg olvasnak hv-t a szerkesztők)

szerintem volt egy kis Alekosz is abban az intonációban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:08:08

@beacska: írtam, ahol az igazság van:)

Ezt komolyan gondoltad? :P

Annyira nem komolyak ezek a szerkesztők stb-k, h ezt komolyan vegyék:P Csakh ismételjem a szavakat:)

Én mindig olyan részt látok, amiben Lilu van?:(

ő-szinte 2011.10.05. 21:08:24

És igen, és igen és igen! Kezdőőőődiiik!

ő-szinte 2011.10.05. 21:09:52

Automata frissítés létezik? Hogy ne kelljen mindig nyomni a gombot?

MissX 2011.10.05. 21:10:18

csak nem csaba meg kinga? jol lattam?

Lasombra 2011.10.05. 21:10:22

még három hónap... legyen három hét, és Attila csonkolni is fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:10:26

Már az elején spoilerezik magukat, de szánalmas:P

genevieve 2011.10.05. 21:10:46

csabi ráment kingára?:-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:11:00

Óh, azt még nem tudjuk, hogy ki megy? és ezek szerint ma sem lesz online? Köszi retek klub!

fran7 2011.10.05. 21:11:13

@MissX: Szőke volt, az biztos.

Félkupica_Fehér_Főnök 2011.10.05. 21:12:06

Tegnap olvastam egy tök jó postot valahol, még kommenteltem is hozzá, ma vártam a következő etapot, hátha hozza ugyanazt a szintet...
A blog nevére nem, de a post szerzőjére emlékeztem: Hajnalka.
Inteligens módon elkezdtem beírni, hogy "Hodós Hajnalka" és a "Ho" után az inteligencs böngészőm máris feldobta a blog címét. Amúgy ma sem csalódtam, és fél órája azon gondolkodom, hogy vajon mit árul ez el rólam?!? xD

genevieve 2011.10.05. 21:12:15

aham, attila tényleg az alekosz vonalat/dumát nyomja...

mintha otthon lenne és a sok vendég takarodna...majdnem szóról-szóra ezt mondta alek

Lasombra 2011.10.05. 21:12:21

@genevieve: ha van isten, fordítva.
dramaturgiailag érdekesebb lenne. :)

MissX 2011.10.05. 21:12:25

engem ez a melinda idegesit...

kékdelfin 2011.10.05. 21:12:26

@genevieve: de mégis melindával csókolózott.

ő-szinte 2011.10.05. 21:12:39

@genevieve: Hát, minden esetre együtt pörögtek az asztalon.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:13:03

kellemes meglepetés: Melinda felkötött hajjal, minimálsminkben (vagy smink nélkül? ) egész kellemes jelenség. csak az a hang.......az ne rontaná a dolgot..

haruka 2011.10.05. 21:14:18

Attila kezd idegesítő lenni. ez a szerep már uncsi.
Csaba lehet uncsi, de azért hmm... :)

2011.10.05. 21:14:28

@gyvy: ebben tök igazad van, már látom magam előtt Mick Jaggert, ahogy sír a sarokban, mivel képtelen egy igazi, odaadó nőt találni..... :)))))))

ő-szinte 2011.10.05. 21:15:00

Jesszu pepi! Melinda zavaró hatással van az idegrendszeremre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:15:05

Csak intelligens ehhez a játékhoz...Normális. Sajnos nem való ebbe a műsorba:(
Hajrá Péter, Csaba, Annamari:P

Lasombra 2011.10.05. 21:15:18

@fkangi: meg a kötelező bagó. legalább is részemről az is mínusz.

más: vki érti, hogy mi a fszt akartak a tojásokkal?

haruka 2011.10.05. 21:15:47

@ladyandhenk: haliiiii! :)
ma nem vagyok a topon, szóismétlek állandóan. :D ez a spoilerezés tényleg nagyon ciki, nem értem, nincs senki a stábban, aki gondolkodik?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:15:59

@beebeer: Mick Jagger és Veronka..:DD látjátok magatok előtt??:DDDDD

Hurri Kán 2011.10.05. 21:16:27

@beebeer:
Nem tartom valószínűnek, h emiatt a kardjába dőlt volna. :D

Lasombra 2011.10.05. 21:16:41

Dya kezdi átlátni a játékot. neki mindenki ellenfél.
ez az! go get'em, tiger!!!

ő-szinte 2011.10.05. 21:16:43

Na, Csabának kinyílt a csipája.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:17:24

@haruka: hasonló problémáim vannak, nem lehet, hogy a VV hat ránk így??

fran7 2011.10.05. 21:17:29

Mintha a mohácsi csatára készülődnének.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:17:31

@haruka: szióka!

Remélem, majd írsz:)

Nincs, minek gondolkodni?:) Bent sem teszik:P:P:P:P

2011.10.05. 21:17:37

@fkangi: ja, a másik párom meg Kelemen Annácska lehetne Steven Tylerrel. :)))

MagasMacska 2011.10.05. 21:17:59

Ez az Attila egyre idegesítőbb. Legalább annyira zavar, mint őt Csaba.

sogeking 2011.10.05. 21:18:18

bár nem kedvelem annyira, de most Csabának fogok szurkolni

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:18:47

@nemvállalom: Zizi nem vesz részt a küzdelemben.

MissX 2011.10.05. 21:18:51

micsoda izgalmak vannak itt

genevieve 2011.10.05. 21:18:53

nekem attila egyre ellenszenvesebb...eddig se volt túl szimpi...de momentán szarkavaróbb péternél akire azt mondták, hogy a főgeci

James Lavelle 2011.10.05. 21:19:13

"Még nem tudjuk ki az a két játékos, aki védettséget kapott" Muhaha.

haruka 2011.10.05. 21:19:35

@ladyandhenk: :DD írok, persze, csak ma reggel jöttem haza, még nem tértem teljesen magamhoz. :)

@fkangi: az is lehet. bár én inkább csak fáradt vagyok. :D

Lasombra 2011.10.05. 21:19:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az előzetes iq teszt alapján ő vezeti a jegyzőkönyvet.

genevieve 2011.10.05. 21:20:02

attilát már ketten is leszarják:-)

ő-szinte 2011.10.05. 21:20:12

Az aréna felvezetője mint ha vmi elbaszott surviver felkonf lett volna.

sogeking 2011.10.05. 21:20:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de, csak Attila belekötött, és nagyon megsértődött

haruka 2011.10.05. 21:20:40

@ladyandhenk: dugómatrac? :D

Attila amúgy nem sütötte már el egyszer ezt a "neked kívülállóként..." dumát?

2011.10.05. 21:20:40

Neked kívülállóként mi a véleményed az intelligenciáról? - az ilyen poénokért bírom Attilát. :DDDDDDD

MissX 2011.10.05. 21:20:41

ha rajtam mulna, most hazaballagna attila, peter, ujvera meg melinda. a tobbiek egyelore maradhatnak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:20:55

@haruka: Térj magadhoz, itt a VV:):) Figyelni kell, koncentrálni:D

Lasombra 2011.10.05. 21:20:56

@ladyandhenk: szerintem Dugómatrac.
de egyelőre csak Dejólennehadugnarajtavalakimármatrac.

fran7 2011.10.05. 21:21:09

@ladyandhenk: D Drámai főhős matraca.

genevieve 2011.10.05. 21:21:45

@haruka: de igen

@beebeer: attila mikor csillogtatta meg eddig a sajátját?

Talpig Jimmy 2011.10.05. 21:22:08

affektál Lilu itt a D-matraccal.
Van annak tisztességes neve is :)
Egyébként nagyon jól néz ki.
És a Dya is.

kékdelfin 2011.10.05. 21:22:19

@MissX: én mindet hazaküldeném a picsába!:)

MagasMacska 2011.10.05. 21:22:55

@beebeer:
De ez nem Atilla szövege. Ha jól emlékszem, Vera találta meg vele Annamarit. Rút koppintás.

Lasombra 2011.10.05. 21:22:57

@beebeer: tényleg jó poén... az első 15 alkalommal.
utána már csak cöccög rajta az ember.
valakik már mondták bent.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:23:01

@haruka: @gyvy: de egy rugóra jár az agyatok:D:D:D:D

És az rtl meglátása szerint mi az?:O

Elsütötte már ezt a dumát, kivételesen ezt még én is láttam:D:D

MissX 2011.10.05. 21:23:25

@Lasombra: vaagy dugjonmarvalakibasszus matrac

fran7 2011.10.05. 21:23:36

Mit küzdött a retek, hogy ki találja a megfelől zenét, hozza a Gladiátor fílinget, vagy a Minden héten háborúét. Erre már mindenki tudja ki lesz a győztes. Vagy direkt csinálták, hogy átverjenek minket.

Lasombra 2011.10.05. 21:24:14

@Talpig Jimmy: "És a Dya is. "
jól beszélsz, mit iszol, Jimmy? :)

haruka 2011.10.05. 21:25:56

@ladyandhenk: igenis! ha már az Aranypartot abbahagytam, legalábbis a nézését, akkor legalább VV-ben legyek otthon. :)

2011.10.05. 21:26:01

@MagasMacska: Verából nem néztem volna ki ekkora poént.... meg intelligenciát sem. Bocs.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:26:05

@Lasombra: óóóóó, ha az lesz már a feladat, akkor már felavatott matrac lesz az:)

@fran7: oszt az ki?

@ő-szinte: mindenkinek megvan a válasza, és majdnem ugyanaz:), ez tetszik:D

nathalie 2011.10.05. 21:26:14

body szilvi milyen munkára keres magának kigyúrt férfit? lemaradtam. de csak egyre tudok gondolni...

haruka 2011.10.05. 21:27:26

@MagasMacska: ú, tényleg. csak arra emlékeztem, hogy Annamarinak mondta valaki.

ő-szinte 2011.10.05. 21:27:27

@nathalie: Valakinek el kell tartania a következő 5 évben...

2011.10.05. 21:28:13

@nathalie: talán valami mellékállásra, milliomos mellé. Helyett. Helyettesítésre. :))))

Lasombra 2011.10.05. 21:28:47

csak akkor vehetitek le a kendőt, ha alva fürdetek!

rianna 2011.10.05. 21:29:19

Jujj, megint mutatták Lilu lábait oldalról:D Hpgy fogok így elaludni:(((

fran7 2011.10.05. 21:29:32

@ladyandhenk: Próbáltam kreatív lenni a matrac az a főhős, aki nem tehet róla, hogy tragikus vagy komikus lesz a sorsa. Vele csak játszanak.

ő-szinte 2011.10.05. 21:29:35

Szerintem tippeljünk, hogy dya vagy sehere esik le először?

capa05 2011.10.05. 21:29:49

nagyon elmés játék

Lasombra 2011.10.05. 21:29:57

nem fogom spammelni, de innét képzeljetek ide tőlem 5-10 másodpercenként egy "Hajrá Dya!!!"-t
(akkor is, ha már tudom, h nem fog nyerni. :D)

nathalie 2011.10.05. 21:30:01

izgalmasabb lenne a játék öt méter magasban...

MissX 2011.10.05. 21:30:15

kislabuak elonyben

haruka 2011.10.05. 21:30:19

Lilunak miért kell minden mondat végére odatenni, hogy MOST!

capa05 2011.10.05. 21:30:44

@ő-szinte: verára ne fogadj a többi mehet

Lasombra 2011.10.05. 21:30:51

ez élő???
vagy mi van ott sarokban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:30:56

@gyvy: azaz, csakis arra kell neki egy ilyen pasi:D

Te lennél az?

foxglove (törölt) 2011.10.05. 21:32:15

töltsél inkább neki egy svepszt, Krisz.

haruka 2011.10.05. 21:32:19

Péter arca priceless!

Lasombra 2011.10.05. 21:32:35

nekem nem érne meg ennyit ez a kendő, hogy Kiszopékat hallgassam.
inkább a szavazás, mint ez. :D

genevieve 2011.10.05. 21:32:59

esküszöm előbb a fiúk között azt láttam, hogy valakinek ki van festve a lábkörme:-D

MagasMacska 2011.10.05. 21:33:12

Hát ez aztán egy olyan, de olyan, de olyan feladat!!!

Lasombra 2011.10.05. 21:33:19

@ő-szinte: én csak egy kerülettel vagyok arrébb, de misztikus mód nálunk már sötét van. :D

genevieve 2011.10.05. 21:33:36

na a sok lúdtalpas:-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:33:44

Micsoda buta banda! Ha kifordítanák a lábfejüket, még holnap után is ott állhatnának!

MissX 2011.10.05. 21:33:48

@genevieve: az az attilae lesz, neki lakkoztak a lanyok a multkor :)

dr. gernika 2011.10.05. 21:34:37

Nahát, az alfa esett ki elsőnek, de ciki...

Frenk a hal 2011.10.05. 21:34:43

@genevieve:
én többek lábán is ezt láttam. valami piros cucc. ízléses :-)

panoz (törölt) 2011.10.05. 21:34:57

Nem lehet segíteni egymásnak?

BarBwire 2011.10.05. 21:34:58

@Lasombra: nekem nincs ott semmi, mert széles képernyőn nézem, és nem látszik, de vicces lenne. A villa fölött süt a nap.

foxglove (törölt) 2011.10.05. 21:35:22

ezt ki mondta?!:D hogy meg kell várni, hogy az összes fiú kiessen?

ő-szinte 2011.10.05. 21:35:48

Ez mekkora! Bandi majdnem lerántotta a mellette lévőket!

nathalie 2011.10.05. 21:35:55

azért bandi utolsó erejével megpróbálta lerántani csabat (gondolom péter utasítására)
tényleg ha lerántotta volna a picsába, akkor csaba már nem mehet vissza nem?

Lasombra 2011.10.05. 21:35:59

DYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa

MissX 2011.10.05. 21:36:55

@ladyandhenk: igen

en ezt a nagy dramaisagot nem ertem

Hurri Kán 2011.10.05. 21:37:19

Mikor küldik be a tigriseket? :D

nathalie 2011.10.05. 21:37:34

dya hogy tudta felfogni a szabályokat???

genevieve 2011.10.05. 21:37:37

@MissX: és azóta úgy van??????

azért látszik, hogy csaba ésszel csinája:-)

Lasombra 2011.10.05. 21:37:57

@genevieve: kicsiszivem. :P

ennél a játéknál viszont bejön, hogy Csaba nem hülyén csinálja, Attila meg igen.

MagasMacska 2011.10.05. 21:38:31

És pont Attilával szemben!! Ez szép volt!

Lasombra 2011.10.05. 21:38:40

@genevieve: na tessen levenni a telepata sisakot. MOST! :)

MissX 2011.10.05. 21:39:13

@genevieve: haaaat azt nem mutattak, hogy lemosta volna, ugyhogy akar ugy is lehet :)

Frenk a hal 2011.10.05. 21:39:16

a végén az a kettő lesz védett akit a legjobban ki akartak tenni :-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:39:20

Vera előnyben van. Másfélszer annyi kiló mint Dya.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:39:24

@nathalie: látta a fiúkat, h mit csinálnak, csak leképezte, erre már a majmok is képesek:D

BarBwire 2011.10.05. 21:39:32

@ő-szinte: ja és intett és mondta, hogy mehettek

Lasombra 2011.10.05. 21:39:51

á, itt szegény Dyát egy pertligumi is visszatartaná. a Borg meg megy, mint a platós IFA. :S

sogeking 2011.10.05. 21:40:12

Dyának hirtelen mennyi barátja lett a villalakók között:)

Lasombra 2011.10.05. 21:40:30

@ő-szinte: hátezaz!
BUN! DA! BUN! DA!

Hurri Kán 2011.10.05. 21:40:53

@Lasombra:
Nincsen igazság a Földön. :D

ő-szinte 2011.10.05. 21:40:56

Milyen kényes picsa ez a dya!

genevieve 2011.10.05. 21:40:59

mi lett volna, ha senki nem éri el a kendőt?

nathalie 2011.10.05. 21:41:02

@ladyandhenk:
de hát így sem sikerült!!! hát szólni kellett neki, hogy a játék folytatódik :D

Frenk a hal 2011.10.05. 21:41:14

feladja...szánalom. ne már, hogy szélescsípőrövidhaj legyen védett. nemááár

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:41:25

Dya számomra kiesett, még csak nem is küzd!!!

kékdelfin 2011.10.05. 21:41:38

hát ez elég fika volt. Ehhez kár volt ezt a szart megépíteni.

Lasombra 2011.10.05. 21:42:32

faxom.
mindegy, a házi behajolós dekoltázs versenyt messze Dya hozta! :)

nathalie 2011.10.05. 21:42:44

@Kékdelfin:
ja, a deszkákon állhattak volna a medence felett is.

BarBwire 2011.10.05. 21:43:00

@ladyandhenk: nincs állóképessége, úgy nehéz

ő-szinte 2011.10.05. 21:43:08

Peti:De nem rossz indulatból mondom!

Á, dehogy! Tudjuk.

haruka 2011.10.05. 21:43:09

no, Dya mehet haza.

genevieve 2011.10.05. 21:43:12

@Lasombra: hehe:-D

most azért az én szememben is nőtt egy kicsit dyus:-)

Vlaci69 2011.10.05. 21:43:20

Azt hiszem, Vera most megmutatta, mi a különbség egy nagyszájú HP és egy érettebb gondolkodású nő között

kékdelfin 2011.10.05. 21:43:28

@nathalie: vagy lehetett volna, hogy ki tud több hosszt leúszni vízalatt;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:43:40

@nathalie: azt nem mondtam, h ő viszont megüti egy majom szintjét:D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 21:43:56

ezek tényleg nem tudják, hogy Melinda és Vera spanok?

nathalie 2011.10.05. 21:44:09

@Vlaci69:
mikor sikerült megmutatni neki? én lemaradtam...

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:44:55

Péter: meg sem tudom tippelni, mi lesz. De szerintem senki. Talán a Bandi. ááááááááááááááá :DDDDDDDD

haruka 2011.10.05. 21:45:04

@gyvy: hát remélem, mert engem yrrytál! :D

genevieve 2011.10.05. 21:45:08

ja, mellesleg szerintem ma először néz ki jól lilu:-)

Vlaci69 2011.10.05. 21:45:20

@nathalie: Semmi mondat, egyszerűen kitartóbban dolgozott a játékban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:46:09

@BarBwire: persze, de küzdeni lehet!

Itt jön be a genetika és a plasztikai sebészet...

Alkata azért tökéletes, mert így született, a másikat meg elintézte az orvos! Vera hiába nagyobb darab, mégis kitartóbb volt, és küzdött. Megérdemelte, szerintem!

Vlaci69 2011.10.05. 21:46:20

@Kékdelfin: A mondatok értelmezését én már feladtam :-), ebben az esetben az akarat, ami győzött

ő-szinte 2011.10.05. 21:46:21

@genevieve: Szerintem meg mea elég szedett-vedett.

nathalie 2011.10.05. 21:46:42

dejó!!! csaba talán megdugja kingát!!! fasza!

MagasMacska 2011.10.05. 21:46:52

Kinga és Csaba?? Ebből emberhalál lesz!

Hurri Kán 2011.10.05. 21:47:01

Asszem ytt szem nem fog szárazon maradni. :D

BarBwire 2011.10.05. 21:47:18

@ladyandhenk: láttátok ezt a holnapi bejátszást? Csaba kit dörzsizett?

Lasombra 2011.10.05. 21:47:24

@Vlaci69: ??

érettebb gondolkodású?
úgymint? porba alázni magunk első este, majd kicsit később smárolni az ellenséggel a népszerűségért?
vagy itt a gumihúzásnál maradtam le valami kvízkérdésről?

BarBwire 2011.10.05. 21:48:04

@MagasMacska: biztos kinga? olyan rövidnek látszódott a haja.

nathalie 2011.10.05. 21:48:07

@Vlaci69:
hát én ezt is néztem ki belőle. elsőre egy törtető picsának tűnt :):)
viccet mellőzve, még jó hogy küzd, tudja, hogy nem szimpi és kell neki a kendő. sose mondtam, hogy rá, hogy hülye.

haruka 2011.10.05. 21:48:08

@gyvy: biztos én vagyok túl igényes, de engem zavar a töküres tekintete szegénynek. Krisz legalább szórakoztató idióta. :D

Alkaline 2011.10.05. 21:49:08

@Vlaci69:
a különbség köztük 20 kiló. ennyi, ez döntött is

kékdelfin 2011.10.05. 21:49:29

@nathalie: kinga melindával csókolózott. csaba meg ott skubizott. Persze aztán lehet.

Vlaci69 2011.10.05. 21:49:36

@Lasombra: Én már rég visszajöttem onnan, hogy szellemi téren értékeljem bent bárki tevékenységét. Ebben az esetben egyszerűen azt díjaztam, hogy nyerni akarás több volt Verában és küzdött nyávogás helyett.

MagasMacska 2011.10.05. 21:50:15

@BarBwire:
Hát, én Kingának láttam. És mellé Attila pillantása. Másik lányért nem nézne így.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:50:49

@Vlaci69: ennél szebben én sem írhattam volna, így gondolom én ys:P

nathalie 2011.10.05. 21:51:15

@Kékdelfin:
de hát csaba valakire nagyon nyomult ott a medencében. az kinga volt. sztem.

genevieve 2011.10.05. 21:51:37

azért arra kiváncsi lennék, hogy ha valaki lelökdösi maga mellöl az embereket azt megengedett viselkedés lett volna?

Lasombra 2011.10.05. 21:51:42

@Vlaci69: ez rendben is van. drakula neki! szépen csillog az ezüst is. :D
csak az érett gondolkodást nem értettem, hogy hogy jön ide.
3 szó: fi. zi. kum.
ennyi.

kékdelfin 2011.10.05. 21:52:19

@nathalie: az igen, de utána/előtte/közben megvolt kingának melinda (is) :)

haruka 2011.10.05. 21:52:50

@genevieve: és ha Bandika magával ránt két embert? :D

Talpig Jimmy 2011.10.05. 21:53:23

a kis filigrán Dya az erkölcsi győztes

nathalie 2011.10.05. 21:53:39

@Kékdelfin:
már féltem hogy nem lesz álleszbizés a villában.

Hurri Kán 2011.10.05. 21:54:39

@ladyandhenk:
Pl. Sharon Stone, ő nem yryttálna. :D

Lasombra 2011.10.05. 21:54:48

jól van, Csaba nem kap két pofont.
Dya ne reklamálj, ez pozitív értékelés volt. a többiekhez képest pláne.

nathalie 2011.10.05. 21:54:55

csabi öntudatára ébredt?

ő-szinte 2011.10.05. 21:55:26

Nem, nem vagy alvós dyuska! De nyafogós az igen! Én most már a szívlapátnál tartok!

nathalie 2011.10.05. 21:55:37

Attila: ennyi? egy bunkó paraszt nélkül itt hagysz? :D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 21:55:39

Banditát utálni kell vagy ő milyen?
a Kakafejű nőt utálom, bármit mondtok:)))

Vlaci69 2011.10.05. 21:56:03

@Lasombra: érettEBB :-). Felismerni a saját érdekeit és küzdeni érte. Lehet hogy nem a legjobb szót használtam.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:56:14

Verát ki győzte meg arról, hogy ezek a fejére tekert rongyok jól állnak neki?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:56:17

Le a kalappal Csaba előtt! Megaláztatás a tetőfokon, Attila felé:D

haruka 2011.10.05. 21:56:18

Vera leégett a napon, vagy megint ráborult a pirosító?

BarBwire 2011.10.05. 21:56:36

Vera igy ronda. Nem csípem, most.

BarBwire 2011.10.05. 21:57:24

@haruka: Vagy rozáceája van, mint nekem. Nekem is a héten jött ki jobban.

nathalie 2011.10.05. 21:57:34

úgy ott lennék és én is kiröhögném verát!!! micsoda esti program lenne!

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 21:57:38

pfuj ez a kakafej olyan mint egy elbaszott osztályfőnök HR-es trénernek álcázva.

ő-szinte 2011.10.05. 21:57:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szerintem mindegy, hogy "van sapkája vagy nincs sapkája". Úgy fog járni mint nyuszika.

dr. gernika 2011.10.05. 21:57:45

Attila azért fog kiesni, mert kiröhögte Vera bullshitjét? :D

lócipő 2011.10.05. 21:58:14

Nyugodj meg... nincs baj...:-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:58:21

Vera mért nyalt be seherének?

fran7 2011.10.05. 21:58:32

Na retek is fizet chipszadót.

Hurri Kán 2011.10.05. 21:58:42

@haruka:
Önbarnító krém csodákra képes, ha nincs a házban szoly. Márpedig nincs. Lehet, indulni készül valami okker-görl vetélkedőn. :D

haruka 2011.10.05. 21:58:48

@BarBwire: az valamilyen allergia tünete?

Frenk a hal 2011.10.05. 21:58:49

ez a seherezes mintha nem tudna rendesen beszélni....furán ejti a szavakat

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:59:40

@Ayesha/Nem szop fel: hüjjje, ez jobb, mint a hatodik ember volt :DDD

dr. gernika 2011.10.05. 21:59:45

Nyöhö megahiszti Sehikétől, reakció Verától:
"úgy éreztem lehet hogy picit zavarja ez a helyzet"

Aszta, micsoda tengermély empátia!

Lasombra 2011.10.05. 21:59:46

@Vlaci69: oks, vágom, nincs harag. meg flémelni sem akartam, bocsi.

egy csomóan egyébként zsigerből gyűlölik meg lenézik Dyát, ezzel sincs semmi gond. kinek a pap, kinek a paplan.

én akkor is drukkolok rendületlenül. amíg lehet. :D
ha nagyon gáz, szóljatok. de _tényleg_ bírom.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:00:04

Seriseri lédi szerintem félrebeszél, ködösít, hülye megjátszós picsa. Ráborulni a csávóra, Claudius vagy kitököm meg ugorjon le az Angyalvárról. Nem értem mit kell itt "barátságról" meg ilyen baromságokról beszélni.
*tiszta ideg

ő-szinte 2011.10.05. 22:00:14

Komolyan, ettől a seherétől sugárban hányok!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:00:24

@gyvy: na jó, de Sharon Stone-nak, amellett hogy még mindig tartja a formáját, egyedül több az IQ-ja, mint az összes villalakónak együtt...

Lasombra 2011.10.05. 22:00:27

@Frenk a hal: talán a nyúlszája miatt lehet.

BarBwire 2011.10.05. 22:00:51

@haruka: bőrprobélma, az arcon lévő hajszálerek kitágulása, ezvan, olyan mintha mindig pirulnál. Nem gyógyítható, csak csökkenthető.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:00:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: óó, a hatodik ember...nem is gondoltam, hogy megjegyzitek:)
Alekosz-epigon Attila. Gyenge utánzat.

haruka 2011.10.05. 22:01:00

Vera imád a megmondóember szerepében tetszelegni, de mi a jóégnek szól bele mindenbe? én úgy elhajtanám, mint a franc.

Frenk a hal 2011.10.05. 22:01:02

szélescsípőrövidhaj ezzel versenybringa belsővel a fülén, meg az állandó "gyere félre beszélgessünk" hozzáállásával rohadtul kezd idegesíteni. najó nem csak kezd. elejétől utálom

dr. gernika 2011.10.05. 22:01:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Verának nagyon vicces elképzelései vannak arról, hogy mik állnak jól neki. :)))

haruka 2011.10.05. 22:02:49

@BarBwire: azt tudom, csak nem tudtam, hogy ez valami miatt jön ki, vagy csak úgy magától. de kösz az infót. :)

sogeking 2011.10.05. 22:02:55

Attilának mi köze hozzá, hogy Veronika mit csinál? semmi? ja..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:03:34

Én többre értékelem Pétert, mint Veronikát, csak mondom!!!

BarBwire 2011.10.05. 22:04:00

@Peter_Cs: Akkor inkább menjen haza, az egészség a legfontosabb.

Lasombra 2011.10.05. 22:04:00

@Peter_Cs: hendikeppel is lehozza a játékot.
komolyra fordítva: remélem, semmi komoly. ha tényleg befordulna, inkább köszönjön el, nem ér meg ennyit ez a szutyok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 22:04:49

@haruka: @Frenk a hal: Legalább ő csinál valamit, érdekes karakter! Engem ez az akciója is szórakoztat!

BarBwire 2011.10.05. 22:05:01

@haruka: alkat kérdése, azt hiszem. Én is pirulós macát játszom most.

Lasombra 2011.10.05. 22:05:20

@BarBwire: ugyanazt ugyanabban a másodpercben? ilyet még zsöni se tudott! :D
cheers!

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:05:37

azt mondtad tegnap, hülye vagyok.
most már féreg is vagy.

megint hangosan röhögök.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:05:42

Bírom hogy Virsli őszinte.
"Én ilyen egyszerű vagyok!"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:05:55

Komolyan, sírok.....Kiszop minden nőt megkap?????????????

Más bőgök:(

Naspolya 2011.10.05. 22:05:56

ilyen kedvesen leférgezni valakit, hát ma is tanultam vmit...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 22:06:21

@sogeking: @ladyandhenk: Agyhalott Veronika! Beszopta elsőre Attila manipulációját! Ultragáz!!!

ő-szinte 2011.10.05. 22:06:29

Azért elgondolkodtató, hogy az előző szériában azon gondolkodtam, hogy melyik szimpatikusabb jobban számomra,a mostaninál meg nem tudom eldönteni, hogy melyiktől hányok kevésbé...

genevieve 2011.10.05. 22:06:30

@Lasombra: ja, mert közben én NÉZEM az adást:-D

Vlaci69 2011.10.05. 22:07:29

"Egy kaptafa alá veszlek" :-)

Naspolya 2011.10.05. 22:07:35

bocs a duplázásért...

kékdelfin 2011.10.05. 22:07:43

Mit érzel kriszfiú? Áll a kis pöcörőd?

Lasombra 2011.10.05. 22:08:02

ezek után át kell értékelnem az udvarlási szokásaimat. vagyis másként kell kinövesztenem. vagy izé.

kékdelfin 2011.10.05. 22:08:33

Uramisten, így kell udvarolni egy nőnek? Újrakezdem az életemet!

kékdelfin 2011.10.05. 22:09:08

@Lasombra: na, egyre gondoltunk, ombre;)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:09:32

húbazmeg, Etele bekavarta a szart.

sogeking 2011.10.05. 22:09:33

ez jó, már nem Bandika a legkevésbé szimpi :D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:09:44

Veronkán minnyár összebokszolnak. :D

ő-szinte 2011.10.05. 22:09:47

Ezen a háta mögött kavaráson jókat röhögök.

Lasombra 2011.10.05. 22:09:49

@genevieve: na ennyit a legendás női multitaskingról. :)

@BarBwire: vagy egyszerre. nehogy elkezdjenek kombinálni a többiek. :P

nathalie 2011.10.05. 22:10:53

mi lesz húsz év múlva krisztofellel és a fiatal srác dumájával????

Hurri Kán 2011.10.05. 22:10:54

@Kékdelfin:
Hacsak a tegnapi gipszelés nagyon meg nem viselte. :D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 22:10:55

A riportszobából áthallatszana, ha a másik oldalon valaki röhögne?

Lasombra 2011.10.05. 22:10:56

@Kékdelfin: jegyzeteltem: köcsög, kacsaszájú, ostoba... ha ez nem működik, akkor semmi.

MissX 2011.10.05. 22:11:12

na, letrejon a kubai csapat... bandika meg kiszopfel. tuti gyoztes csapat.

ő-szinte 2011.10.05. 22:11:14

Attila ma is rombolt! Már jó éjszakája lesz.

genevieve 2011.10.05. 22:11:15

csabi kurva erős fizikailag, én is erős vagyok......és itt vagy te....

leestem az ágyról úgy röhögök:-DD

MagasMacska 2011.10.05. 22:11:16

Hát, Attilától hányok. De azoktól is, akiket így tud manipulálni.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:11:19

Már élvezem,hogy fogja Peti lebontani ezt a nagy ellenállást :DDD!

dr. gernika 2011.10.05. 22:11:27

A csodakubaikettősügynök első cselszövő tette, hogy Bandinak elmondja, mivan. :DDD

haruka 2011.10.05. 22:11:28

Csabi fizikailag erős, én is erős vagyok, és itt vagy te. :DDD

kékdelfin 2011.10.05. 22:11:36

Ú, krisz meg bundi klikkül! Beszarás! Egyenes út nekik a döntőig!
Kűzdjetek!

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:11:40

Bandi pólóját legszívesebben üvöltve szétvágnám egy cikk-cakk ollóval, aztán beszórnám a kukába és felgyújtanám!

loverain 2011.10.05. 22:11:48

ééédes istenem!!!

ő-szinte 2011.10.05. 22:11:53

@foxglove: Mert te a másik oldalon vagy?

Hurri Kán 2011.10.05. 22:12:16

@Lasombra:
Ezekkel tuti tarolni fogsz. :D

Lasombra 2011.10.05. 22:12:25

Attila nemsokára úgy érzem, ideg általi szétbaszódás áldozata lészen.

genevieve 2011.10.05. 22:12:46

@Lasombra: hallodhülyevagy? ha 8 szemem és 5 fülem lenne se elég annyira figyelek minden szóra:-D

capa05 2011.10.05. 22:13:02

@nathalie: Hát én csak a családokat sajnálom amikor szembesülnek a csemetéik "teljesítményével"

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:13:17

@Lasombra: talán még a klasszikus "rohadj meg, hát szeretlek, te állat!" beleférne...:DDD

kékdelfin 2011.10.05. 22:13:20

@Lasombra: várjá, be kell vetned azt is, hogy kubaisrác vagy, meg temperamentusos, meg szép a szemed.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:13:21

az a szőrös hómlessznek álcázott bölcsészgyerek melyik szőke hajába temetkezik bele???

foxglove (törölt) 2011.10.05. 22:13:26

@ő-szinte: nem. de nem hiszem, hogy ezt bárki is kibírja röhögés nélkül.

BarBwire 2011.10.05. 22:13:47

Nem hiszem el, hogy egy ilyen jól szart keverő emberke elcsúszik egy olyan balgaságon, mint Kinga.

Vlaci69 2011.10.05. 22:13:58

@Lasombra: Nem lepne meg. Ennyi nyávogás után, amit ott hallania kell én már valamelyik liba máját enném, újhagymával.

Naspolya 2011.10.05. 22:14:13

Bandi előbb-utóbb azt is megkérdezi a többiektől, hogy "én Bandi vagyok vagy, vagy...khm..ö...vagy te hogy látod?"

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:14:16

@fkangi: nem,az :szeretlek té géccciiii

sogeking 2011.10.05. 22:14:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szereti a feltűnő színeket :) de mi volt ráírva?
(rand-a rand-i band-i???)

@ladyandhenk: gondolom kitaláltad, de a pláne az, hogy engem is úgy hívnak

James Lavelle 2011.10.05. 22:14:31

Esküszöm, ez a legjobb VV-összefoglaló, amit valaha láttam. Attilának ez az elbaszott Don Corleone póza, amiben ült a szaunában, heves röhögőgörcsöt váltott ki belőlem.

genevieve 2011.10.05. 22:14:50

@BarBwire: az egész szart kinga miatt keveri

nathalie 2011.10.05. 22:14:58

@Ayesha/Nem szop fel:
a szőrös hómlessznek álcázott bölcsészgyerek

:D:D jó röhögtem. tökéletes jellemzés :D

capa05 2011.10.05. 22:15:10

Peti nemes egyszerűséggel kiviszi a D re Kingát és Attila harakirit követ el.

Vlaci69 2011.10.05. 22:15:16

@Ayesha/Nem szop fel: Nem mindegy? Semmi különbség nincs közöttük.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:15:58

ja,a rendszeres kommentelők közül kisorsolt nyertes a VILLA támogatásával, visszaviheti 6 hónap öszes üres üvegét.

ő-szinte 2011.10.05. 22:15:58

Szerintem meg sehere lesz. Kingának hosszabb , tömörebb haja van.

Hurri Kán 2011.10.05. 22:16:05

@nathalie:
Nem lehet mindenki akkora kubaimacsó, hogy még a hónalját is borotválja!:D

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:16:26

@nathalie: már csak a tarisznya hiányzik. Ja. Még az sem. Csak nem mutatják.

sogeking 2011.10.05. 22:17:05

@utcai_arcos: az jó lesz, köszönöm Mrs. Lipton

dr. gernika 2011.10.05. 22:17:49

@Vlaci69: De. Vagy Attilát haragítja magára, vagy Gergőt.
Attila a medencében sztem már több darabra vágta Csabeszt gondolatban, mint Dexter egy fursztráltabb napján.

kékdelfin 2011.10.05. 22:17:59

@Lasombra: Amúgy tudok egy tuti udvarlós dumát:
fiú: jössz táncolni?
lány: nem.
f: és dugni?
l: nem.
f: akkor mi a fasznak vagy itt?!

genevieve 2011.10.05. 22:18:12

@James Lavelle: ezzel nálam el is jutott oda, hogy első villalakó akinek azért drukkolok, hogy a felénél essen ki

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:18:16

@Ayesha/Nem szop fel: a borotvált bölcészek nevében kikérem ezt a hangot!egy vacak közgazdáról beszélünk!

haruka 2011.10.05. 22:18:19

@ő-szinte: Sheri Alfahímmel nyomul a medencében.

fran7 2011.10.05. 22:18:37

Bandi pólója csináltatott vagy így árulják valahol?

Turambar 2011.10.05. 22:19:10

@ladyandhenk: Ne zavarjon, hogy a nagyobb darab volt helyzeti előnyben a filigránnal szemben.

Lasombra 2011.10.05. 22:19:41

@Kékdelfin: @fkangi:
+ "Na mi van öcsééééééém!"
biztos, ami biztos. :)

@genevieve: én egy csomó dolgot csak tőletek olvasok itt, pedig nézem. :)

Peti féltékeny lesz Attila keresztapás nézésére.

B.Andita 2011.10.05. 22:19:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De mi van ráirva? B.andita? Jesszus, ez nekem szurkol? Ő Ponponlányom....

BarBwire 2011.10.05. 22:19:49

@fran7: póló régibb, mint bandika szüzessége.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:19:57

@utcai_arcos: a klasszikus modoros meghatározás szerint jellemeztem. Elnézést.

nathalie 2011.10.05. 22:20:05

@utcai_arcos:
a közgazdászok nevében meg én kérem ki ezt a hangot! :D

Gorlaami 2011.10.05. 22:20:48

Első résztől kezdve olvasom a hogyvoltokat, de már nem bírtam megállni, hogy ne csak olvassam, hanem írjak is. Király vagy Hajni, khm Hajny. :D A kommenteken meg sírvaröhögök. Üdv mindenkinek.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:21:03

@Kékdelfin: nálam a "kőkólageci?" viszi a prímet.

nathalie 2011.10.05. 22:21:04

@gyvy:
fila táskám nekem is van, sőt, most hogy ekkora divat lett, venni fogok még hármat. későbbiekre :D

nathalie 2011.10.05. 22:21:47

@Gorlaami:
te meg gyönyörű vagy! :) legjobb avatar ever! :D

kékdelfin 2011.10.05. 22:21:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez egyébként valós, elhangzott párbeszéd:) (konkrétan egy haverom társalogta egy lánnyal)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:21:55

Attila bazmeg...mint egy gyúrósabb, zömökebb Herr Flick.

Lasombra 2011.10.05. 22:22:08

@Kékdelfin: az a baj, hogy én csak irodalmi felolvasó estekre járok. esetleg néha kortárs kiállításokra. ott is fajin ez? :)

ő-szinte 2011.10.05. 22:22:27

Bakker, ez a sehere nem röhög, hanem röfög! Én kérek elnézést a női nem nevében.

kékdelfin 2011.10.05. 22:22:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amúgy az nem úgy van, hogy "teccőgeci, kókola"?

MissX 2011.10.05. 22:22:34

attilat addig utnem amig mozog

Hurri Kán 2011.10.05. 22:23:10

@nathalie:
Jól teszed. Hátha még nagyobb divat lesz! :D
Amúgy bölcsészeknek csinálhatnának kócból való Fila-tarisznyát. :D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 22:23:10

Dya helyett essen ki Kinga.

Naspolya 2011.10.05. 22:23:14

és Dya most elégedett fejet vág, h Attila megvédte... (mármint szerinte)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:23:32

@B.Andita: elképzelem flitteres rózsaszínű cuccban, pomponokkal..áááááááááááááá!!!!!!! :))))))))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:23:34

@Turambar: nyugi, nem zavar!

Ha több kiló, ha nem, akkor is küzdött és ez volt a lényeg! Egyértelmű volt, h nyerni fog, persze..., de ha meg sem próbálja, akkor meg ne nyígjon, ha hazaküldik a nézők!!!

@nathalie: a jogászok nevében nekem ki kell kérnem valamit?:D

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:23:34

@Gorlaami: üdv :)

Amikor Attila aszongya, neki fáj valami, elkezdek lúdbőrözni!

capa05 2011.10.05. 22:23:39

Ha a Kingán múlik benne is marad!! hahaha

nathalie 2011.10.05. 22:23:39

úgy néz ki a veronikánál ez a nyakszopás valami ősi reflex :D

sogeking 2011.10.05. 22:23:51

júúúúúúúúúj
milyen zene megy a villában???????

BarBwire 2011.10.05. 22:23:52

@MissX: kicsinálja majd az élet :-D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:23:52

Hűűű.. KIszop nyakát is kiszopják? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:24:09

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM HISZEM EL HOGY A SAXOBEAT SZÓLT, SOGEEEEEEEE MENEKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLJ!!! :DDDDDDDDD

BarBwire 2011.10.05. 22:24:23

@sogeking: Ricki Martinra gondolsz?

fran7 2011.10.05. 22:24:36

Az én kedvenc udvarlós viccem:
F: Haza kísérhetlek?
L. Jó. Remélem nem laksz messze.

kékdelfin 2011.10.05. 22:24:40

@ladyandhenk: nem, a jogászok szóra sem érdemesek;)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:24:48

Faszom. Mekkora ribanc ez a Se here se farka.

nathalie 2011.10.05. 22:24:55

@ladyandhenk:
hát elnézést... :D:D:D

csak viccelek. egy másik életben a jogász szakmát választanám. csak én valószínű minden vesztes ügy után gyógykezelésre mehetnék...

haruka 2011.10.05. 22:25:07

micsinááász? :D imádom, mikor ezt visítja Veron :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:25:13

@Kékdelfin: férjem anno: "szép vagy, mint egy új traktor" :))

BarBwire 2011.10.05. 22:25:21

Krisztől kb ezt gondolnám: Tetszel genyó.

MissX 2011.10.05. 22:25:25

gergotol meg vegyek el az osszes sapkat ami nala van!

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:25:42

@BarBwire: fáratt vagyok, azt hittem a negyedév első hete láblógatás, filmnézés youtube-ozás és úgy szopom már második napja a ft, hogy öröm nézni :S.

Vlaci69 2011.10.05. 22:26:03

Veronika agyberendezésének egyszerűsége felülmúlhatatlan, hogy ezt a tajparasztot aranyosnak látja...

genevieve 2011.10.05. 22:26:22

attila azt hiszi, hogy ő az univerzum közepe?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 22:26:31

Verán a farmercucc és a fülbevaló -totál nyolcvanas évek dizájnja! Jól választott!

haruka 2011.10.05. 22:26:52

@fkangi: ezt én, mint agrármérnök, kifejezetten hízelgő szövegnek tartom! :))

Gorlaami 2011.10.05. 22:27:10

Bandit hogy otthagyták. :DDd

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:27:15

@Ayesha/Nem szop fel: @nathalie: Istenem,de jól keverem a lapokat innen kintről :DD!

B.Andita 2011.10.05. 22:27:23

@haruka: Meg amikor aszongya : Nááám.Na az kész.

Lasombra 2011.10.05. 22:27:34

@fran7: és az, hogy
- Hozzád vagy hozzám?
- Is is. Te hozzád, én hozzám.

a "Relax, bébi, merrelax?"-ot meg gondolom már óvodában tanítják.

Hurri Kán 2011.10.05. 22:27:46

Bandi informatikusnak álcázta magát? :D

kékdelfin 2011.10.05. 22:27:49

@genevieve: vigyázz, a végén úgy jársz mint veronka krisszel? Addig utálod, hogy szerelmes leszel bele. Teljesen rákattantál:)

MissX 2011.10.05. 22:27:54

attila nem latja onmaga szanalmassagat? valaki bent mar raszolhatna, mert csak lejaratja sajat magat

B.Andita 2011.10.05. 22:28:09

@MissX: Meg a pólót....meg a gatyát...meg mindent. :-)))

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:28:36

@gyvy: nem minden informatikus nyomul mackónadrágban meg koczkás ingben:))

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:28:55

@genevieve: nem, csak nem bírja elviselni, ha Kinga jól érzi magát. azt szereti, ha kínlódik. és ezért tesz is.

haruka 2011.10.05. 22:29:25

Attila elszámította magát egy kicsit ezzel a medencébe bevágással.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:29:37

szerintem ezen buli után csak Bandi nem dugott...

Lasombra 2011.10.05. 22:29:46

nnna! azé, Melindának is vannak ütközői, ha nagyon akar!

Bandi meg feszegeti a pofonos ládát.

Hurri Kán 2011.10.05. 22:30:14

@Ayesha/Nem szop fel:
De. Még nyáron, 37 fok melegben is. :D

sogeking 2011.10.05. 22:30:15

@BarBwire: Saxobeatet már elég sokszor linkeltem itt :) úgy látszik már a villába is elért a divathullám

Turambar 2011.10.05. 22:30:18

Veronikának úgy látom, elég volt egy kicsit nedvesebb közeg a smárhoz.

haruka 2011.10.05. 22:30:21

most mit csinált Kingával? lemaradtam...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:30:22

@Kékdelfin: @haruka: én is röhögtem..:D férj lett belőle és szerencsére még mindig hülye..:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:30:37

@nathalie: nem kőőőő olyan jogásznak menni, oszt nem kell szipogni:P:P

Hajrá Csaba!!!

MissX 2011.10.05. 22:31:00

kinga is hulye, miert nem kuldi el a picsaba ezt a pszichopatat, nem is ertem

Hurri Kán 2011.10.05. 22:31:07

Csaba egyből hogy pincsizik.:D

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:31:11

@gyvy: neeeemiiiis!

az előbb mintha Virsli a melleivel pofozgatta volna Che Guevarát.

B.Andita 2011.10.05. 22:31:15

@utcai_arcos: Pont ez jutott eszembe nekem is :-)))

genevieve 2011.10.05. 22:31:41

@Kékdelfin: kizárt:-)

alekot se kedveltem meg:-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:31:51

@utcai_arcos: meg talán Zizi..bár nem vagyok benne biztos, hogy mindenki benn volt a medencében...

MagasMacska 2011.10.05. 22:31:53

Namostan azért ez legalább akkora erőszak, mint egy narancs. Lesz bünti?

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:32:04

@ladyandhenk: egy kóla sült krumpli menüt :)

fran7 2011.10.05. 22:32:22

Az ilyen csávókkal csak az a baj, hogy ha ilyen féltékenyek, mikor még nem történt semmi. Nem is a barátnője.

genevieve 2011.10.05. 22:32:23

de egy ilyen megmozdulás után jól pofánvágtam volna attilát....tényleg ki a fasznak képzeli magát?

Lasombra 2011.10.05. 22:32:26

ha így nyomja, Attilát nem kiszavazzák, hanem helikopterről kilövik, és kiviszik.

kékdelfin 2011.10.05. 22:32:28

@MissX: most már el fogja küldeni, mert most már csabicica lesz a támasza (vagy mit is magyarázott egyszer). Eddig attila volt.

BarBwire 2011.10.05. 22:33:11

Szerintem Attila egy idő után meg fogja unni ezt a játékot, és kisétál az ajtón.

Gorlaami 2011.10.05. 22:33:24

Bandi, és Melinda megy. Szerintem.

Lasombra 2011.10.05. 22:33:29

@fran7: igazság vagyon szavaidban.

sogeking 2011.10.05. 22:33:43

Bandika, ha csinálsz valami vicceset a szavazás végéig, küldök egy sms-t Attilára :)

panoz (törölt) 2011.10.05. 22:33:45

Bár sajnálatosan elpazarolják az emberek a szánalmas szót, én sokáig tartogattam magamban de most eldurrantom.

Attila kurva szánalmas volt most.

Amúgy meg nem értem hogy lehet feminim jelzővel illetni egy tetőtől talpig szőrös embert.

2011.10.05. 22:34:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem most lett félelmetes ez az Attila, az Isten mentsen meg mindenkit egy ilyentől.

nathalie 2011.10.05. 22:34:21

továbbra is bírom attilát :D "csajok vagytok bőgjetek"
jaj már, ha ez a kinga nem játszaná az eszét kb két hete neki és nem hagyta volna idáig fajulni a dolgokat, akkor nem lenne miért bőgni. de hát kell neki a pincsikutya. ahogy a mondás is, aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák.

BarBwire 2011.10.05. 22:35:02

@beebeer: gyerekes volt, nagyon gyerekes.

Lasombra 2011.10.05. 22:35:17

amúgy, ha nem lenne az a medence, akkor a fél műsor kuka.
ha viccesek a készítők, medence helyett pl sakktáblákat adnak be rekreáció gyanánt.

fran7 2011.10.05. 22:35:22

Ha Csaba megkapa volna a D-matracot- Lehet, hogy az rtlt örökre bezárták volna, gyilkosságban való részvétel miatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:35:36

@beebeer: bizony!

erről szoktuk utána olvasni, h lelőtte féltékenységből a barátnőjét, az új lovagot, stb....

MissX 2011.10.05. 22:36:05

@BarBwire: szerintem ha igy halad kizaratja magat.

capa05 2011.10.05. 22:36:24

Mi volt már a homlokán?

Turambar 2011.10.05. 22:36:28

Ez az Atesz - Peti fogadalom ütött. :)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:36:36

Na, megköttetett a Molotov-Ribbentropp paktum.

James Lavelle 2011.10.05. 22:36:36

@BarBwire: előtte azért kinyír pár embert.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:37:00

@BarBwire: te milyen műsort nézel?lassan mondom:ki-má-szik-a-te-tőn!!ha addig él is :D!

MagasMacska 2011.10.05. 22:37:10

Akkor ma sincs online vagy én vagyok ügyetlen?

kékdelfin 2011.10.05. 22:37:15

@genevieve: nem tudhatod:) a részeg is azt hiszi, hogy nem részeg. (a bolondokat nem is merem leírni. Jajj, leírtam!:)

genevieve 2011.10.05. 22:37:25

@nathalie: nana, kinga azért elég világosan megmondta neki, hogy nem jön be mint pasi...nem mondhatod, hogy játszadozott vele!

ja és a mostani húzása pedig teljesen gerinces dolog volt!

Lasombra 2011.10.05. 22:38:05

@fran7: viszont láttunk volna... pontosabban valahol lenne egy felvétel különös kegyetlenséggel elkövetett matraccal holtra verésről.

fran7 2011.10.05. 22:38:18

Péter-Attila egyezség olyan lehetett mint a Molotov-Ribbentropp paktum. Bár lehet az utóbbiak szimpatikusabbak voltak.

nathalie 2011.10.05. 22:39:32

@genevieve:
ja, tegnap megmondta neki, hogy nem tetszik a feje. előttem meg megmondta, utána meg mégis úgy csinált. attila innen is egy pszichopata, de ezt a kingát valamiért nem tudom sajnálni. meg hát hány faszi csinált már hülyét magából egy hülye pina miatt. és hány nő egy faszkalap miatt. szóval ez miatt én nem tudom elítélni.

2011.10.05. 22:39:46

@ladyandhenk: az a félelmetes, hogy ahogy írta már valaki, még csak nem is a barátnője. Azt hiszem ez a típus fejben eldönti, hogy te a barátnője vagy, függetlenül attól hogy leszel vagy voltál. Kontrollálja az életedet és Hajni jól írta, akkor boldog, ha szenvedni lát.
Nem tudom, meg lehet-e szabadulni valaha tőle.

De az is igaz, be is kell vonzani egy ilyen pasit.

Lasombra 2011.10.05. 22:40:00

@capa05: Peti krisnásra itta magát előző este.
vagy lefejelt egy százasszöget.

genevieve 2011.10.05. 22:40:12

ja és nem mellesleg ebben is alekot majmolja...ő is előbb nyomult gigire ezerrel, majd amikor látta, hogy teljesen halott ügy akkor elkezdett vele szemétkedni...vele és jerzyvel...

tényleg szánalmas pasi

MissX 2011.10.05. 22:40:45

en csak abban bizom, hogy az emberek tobbsegenek nem jon be sem az attila fele, sem pedig a peter fele viselkedes es nem kozuluk kerul ki a vv5 nyertese.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:40:50

@panoz: a törpe nők pl szőrösek, ezért ezért gyakran össze is keverik őket a törpe férfiakkal.ezért is utálják a törpe férfiak pl a csupasztestű elfeket :D!

nathalie 2011.10.05. 22:41:12

@genevieve:
én nem látom úgy mintha majmolná, tényleg úgy tűnik mintha féltékeny lenne. alekosz sose volt féltékeny senkire.

sogeking 2011.10.05. 22:41:17

@genevieve: azért Alek sokkal szórakoztatóbb volt

kékdelfin 2011.10.05. 22:41:31

@Lasombra: szerintem a második. Biztos valamit összeszőgeltek a délelőtt folyamán, és ő húzta a rövidebb gyufát, így az ő fejével verték be a szögeket.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:42:01

@sogeking: ez így van:)
(*nosztalgikus hangulatban van)

genevieve 2011.10.05. 22:42:06

@nathalie: nekem abszolute nem szimpi kinga...de letépni valakiről a melltartót/ruhát...ezután mi a következő lépés???
ja...kidobatja a villából...szóval egy aljas, szánalmas féreg...

fran7 2011.10.05. 22:42:16

@beebeer: Pedig ránézésre Kinga nem is egy áldozat típus. Vagy csak túl fiatal hozzá. Bár Csabára azt mondta, hogy neki túl fiatal. Pedig lehet több értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak, mint egy szót is váltani Attilával.

nathalie 2011.10.05. 22:42:19

hirtelen azt hittem stohl már egy amerikai börtön ruhát visel :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:42:38

ja,és Bucinak is lesz szex ma éjjel :S :O.

MissX 2011.10.05. 22:42:38

@beebeer: sot, szerintem az a tipus, aki miutan kidobja a noje, elkezdi zaklatni, fenyegetni a not.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:42:38

@beebeer: erre alátett a Liba, az tuti! Amolyan birtoklási, hatalomvágya van...Nem jó ez...nem jó ez....

Ha enyém nem lehetsz, másé se!
Más kérdés, a szöszi is egy k...., de akkor is:D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:43:17

@nathalie:
Nem, mert határtalan egyszerűségénél fogva nem tudta, milyen féltékenynek lenni. :D

@Ayesha/Nem szop fel:
Régi szép májusi öfik...;) *nagysóhaj*

ő-szinte 2011.10.05. 22:43:24

El vagyok ájulva! Attilánk és Péterünk megint egy szőnyegen...

Lasombra 2011.10.05. 22:43:28

@utcai_arcos: off: az hagyján, de szakállasak is. amúgy világfüggő Dark Sunban pl tök csupaszok a törpék.

amúgy tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lenne (lesz?), ha (amikor?) Csaba (Bandi?) elkapja Kingát.
MINDEN szúró-vágó eszközt azonnal ki kell vinni.

Kabbe (törölt) 2011.10.05. 22:43:38

az Attila ex barátnői élnek még? ugye nem gyűjt fegyvereket?

nathalie 2011.10.05. 22:43:40

@genevieve:
hát megkattant, istenem :)
de most nem foglak győzködni, megértem ha féregnek tartod.
úgy néz ki egyedül maradok itt az attila imádatommal :)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:43:54

@fran7: jaj már. van köztük (csa+k) kemény 2 év. Kinguci professzorasszony 22 éves:D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:43:57

@utcai_arcos:
Alig 4-5 ember fog tudni róla. :DDD

genevieve 2011.10.05. 22:44:05

@nathalie: nem a féltékenységről beszéltem!

@sogeking: azt kell mondanom, hogy egyetértek (bár ezt sose gondoltam volna, hogy leírom:-D

kékdelfin 2011.10.05. 22:46:06

@genevieve: nalátod, mondom én! (most jól lebuktál;)

MagasMacska 2011.10.05. 22:46:24

@sogeking: Hát nekem Attila - a mai után - nem szórakoztató, hanem félelmetes. Ez egy pszichopata. Én tényleg tartok attól, hogy itt, ha nem is emberhalál, de valami nagy verekedés lesz. És ez teljesen független lesz attól, hogy ki csinál valamit, csak attól függ, hogy Attila mikor dönti el, hogy ez a következő lépés.

ő-szinte 2011.10.05. 22:46:29

Stohk Buci csak a szerda reggeltől fél... Én a helyében a szerda estétől is megszeppennék. Zuhanyozás... villanyoltás... Hm...

genevieve 2011.10.05. 22:46:33

@nathalie: hmmm, ha veled történne akkor is ilyen elnéző lennél? istenem, hát megkattant?:-)

2011.10.05. 22:46:42

@Kabbe: "Attila ex barátnői élnek még?" - ritkán hiszek a bulvárnak, de a mai történések fényében abszolút hihetőnek látszik a történet, miszerint a lány hazament (hazafutott) Izraelbe, Attila meg utána, csak Attisunkat lekapcsolták feketemunkáért.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:46:51

(A Bódy Sylvy válogatására jelentkezett tizenéves, de negyvenes macsó is.BELÓ????)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:47:25

Hát...én még ott tartok, hogy mindegyiket utálom.
Kicsit később majd úgyis kialakul,hogy kit fogok bírni ebben a szériában.
Közben nézzétek a modoros Stohl interjút:)

genevieve 2011.10.05. 22:47:28

@Kékdelfin: szórakoztatóbb igen, de ettől még nem kedvelem meg:-)

fran7 2011.10.05. 22:48:12

@Ayesha/Nem szop fel: Részint ő mondta ezt. Másrészt meg arra írtam, hogy ilyen fiatalon nem derülhet ki hogyha rosszul választott is, akkor ennek az lenne az oka, hogy áldozat típus.

genevieve 2011.10.05. 22:49:09

@beebeer: és most már érthető a 7 éve nincs barátnőm sztori is...

nathalie 2011.10.05. 22:49:34

@genevieve:
de hát nem történik velem ilyen. nem megyek be a villába, nem hülyítek egy összeférhetetlen kategóriában induló, emberi kapcsolatoktól évek óta elzárt embert. nem próbálom kihasználni stb. nem hasonlítanám a való világos élethelyzeteket a sajátomhoz. egyébként meg pofán baszom. de mibe fogadunk hogy két nap múlva megint édesen fog rá mosolyogni és boldog lesz hogy attila féltékeny?

mocskosmacska 2011.10.05. 22:49:45

@sogeking: Nekem Attila szórakoztatóbb. Neki sokkal több esze van, mint Aleknek, aki buta volt, mint a föld.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:49:48

stohlozásból már a vv4 alatt is elegem volt, most meg el sem fogjuk kezdeni, ugye? akkor minden kisdobos kiáltsa, úgy lesz!

ő-szinte 2011.10.05. 22:50:23

Bazdmeg, mi a faszom az a Verán?

BarBwire 2011.10.05. 22:50:39

nekem jobban bejön ez a vv, mert többet nevetek rajtuk.

BarBwire 2011.10.05. 22:51:15

@ő-szinte: hogy került be a faszod?

csiri bá 2011.10.05. 22:51:23

na most ha a stohllal ekkora intervjú készül 5-10 hónap miatt, akkor miért nem készül mondjuk Kolompár Szméagol-lal is ilyen riport? :D

ő-szinte 2011.10.05. 22:52:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem mi tehetünk róla , hogy megint ő van a tévében és sületlen butaságokat nyilatkozik össze-vissza...

sogeking 2011.10.05. 22:52:04

@MagasMacska: nagyjából egyetértek, mondjuk azt nem tudom, hogy ez Attila valós énje -e, vagy csak egy felvett valami, amiről azt hiszi, hogy célravezető

kékdelfin 2011.10.05. 22:52:10

@ő-szinte: hetente egyszer van fürdés neki. legalábbis ezt mondták, hogy majd ilyen helyre kerül. Persze lehet, hogy az a nap pont szerda:)

mocskosmacska 2011.10.05. 22:52:42

Most kijött ModorosVera gyenge pontja. Ha csak egy kicsit poénkodnak rajta, vagy nem veszik őt halálkomolyan, hanem röhögcsélnek a mondanivalóján, akkor egy perc alatt kiborul.

genevieve 2011.10.05. 22:52:59

@nathalie: gondoltam, hogy ezt fogod válaszolni:-) nem mész be a villába:-)
de a bentieknek elnézhető ez a viselkedés?

de nem akarok összeugrani veled, csak meglepett ez a mondat...

én irtózom akár a fizikai akár a mentális, vagy verbális erőszaktól, és amit most attila produkált az nálam véglegesen kiverte a biztosítékot....semmi nem hatalmazza fel az embert, hogy ilyet tegyen a másikkal..

szerintem persze:-)

ő-szinte 2011.10.05. 22:53:24

@BarBwire: Már a Verában volt mikor bement. Végtére is egy személyes tárgyat mindenki bevihet.

BarBwire 2011.10.05. 22:53:34

Csaba tényleg egyetemista, minden cuccot mástól lejmol. Most példul Krisz ingét szedte el.

mocskosmacska 2011.10.05. 22:53:36

Krisztofer a vállán viszi a műsort.

ő-szinte 2011.10.05. 22:54:38

@csiri bá: Most vonyítok konkrétan!

Doktor Kotász 2011.10.05. 22:54:58

Hát ez a mai összefoglaló (holnapi hogyvolt) nagyon mozgalmasra sikeredett.

Az Attilán röhögtem, az arénás műsor miatt. Beszóltak neki, de olyat oltott vissza, hogy öröm volt látni. A Kingáról lekellene pattannia, mert a leányzó csak húzni fogja. Ha más nőhöz közelít, akkor megy a durci, ha meg hozzá, akkor az alázás. Attila veszte Kinga lesz. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a Kiszopfeles Peti stratégiát komolyan gondolta vagy hideg számításból.

Lasombra 2011.10.05. 22:55:01

na, hölgyek-urak, szolgálati közl.

jó hírem van.
vasárnapig nem rontom a levegőt. egy olyan harmadik világbéli országba megyek, ahol nincs VV. (net még kérdőjel)

tudom, kinemxarja le. :)

ha visszajöttem, kérni fogok egy pár soros Dya összefoglalót. (aludt. nyígott. hajat baszkurált. ilyenek.)

remélem, kihúzza a szentem valahogy az óvó tekintetem, szűnni nem akaró, lovagias és őszinte odaadásom nélkül. :)

vigyázz, pihenj, kérem folytassák...

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:56:02

@BarBwire: mert neki nincs dögös kubánó jelmeze, (pl mélyen dekoltált izompóló) csak egyetemistás kinőtt cuccai.

sogeking 2011.10.05. 22:56:13

@Lasombra: szerintem néhányszor majd pisilni is megy

Hurri Kán 2011.10.05. 22:56:19

@Lasombra:
Szerintem előre megírható a Día-öfy. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:56:55

@nathalie: simán kifoghatsz egy ilyen pasit. fogalmad sincs, milyen elbűvölőek tudnak lenni, és mennyire be tudnak hálózni.
észre sem veszed és már nem vagy ura a saját gondolataidnak sem.
és ez nem függ életkortól, intelligenciától vagy attól, mennyire vagy tapasztalt, hány pasid volt eddig, stb.

nathalie 2011.10.05. 22:56:59

@genevieve:
én nem tudom ezt a műsort úgy nézni mintha igazi lenne.vagy nem tudom hogy mondani. nem tudom mit néznék el nekik, képesek bemenni és ország-világ előtt szarni, baszni és hülyét csinálni magukból.lassan azt akarom, hogy egy fogyatékos nyerje meg (krisztofel)!!! :D hogyan tudnám ezt összehasonlítani a való élettel? én attilán elröhögök. valamiért jobban utálom kingát, minthogy fenn akadjak attila viselkedésén.