Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X23

2011. október 05. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nyugtassatok meg, nincs abban semmi szégyellnivaló, ha minden este hátravetett fejjel röhögök az öfin, és abban sem, hogy ma reggel kétszer visszanéztem Krisz riportszobás nagyjelenetét és vele együtt mondtam a monitornak, szeretlek titeket emberek. Meg szólhatna valaki, ha bekapcsoltam volna a tűzhelyet, most nem csodálkoznék, miért nem forrt fel a víz. Biztos engem is megcsapott a szél. A Villát megcsapta, a búcsúzkodásé, ennek okán feladatot is kaptak, hagyjanak maguk után valami nyomot, azaz valamelyik testrészüket gipszből meg kellett formázniuk, kezdetét veszi a ValóVilág kézműves szakköre, erős felütéssel: Krisz, most tényleg a farkadat választottad?

Igen, válaszolja Kasztró hűvös természetességgel, és megnyugtatja Veronikát, majd ő bekeni a pöcsét. Kiszop ezzel a döntésével bebiztosít magának negyed órányi szereplést az öfiben, külön örülök, hogy Veronika a párja, különben nem születnének olyan mondatok, menj már innen, vagy csinálj vele valamit, akárhova nézek, bazmeg mindenhonnan látom! Mert látni akarod!

Kinga a melleit örökíti meg az utókor számára, Gergőt külön örömmel töltötte el, hogy Kinga mellére gézlapokat teríthetett. Sehere morog a riportban, micsoda dolog ez, egy hete vannak itt és megengedi, hogy a melleit fogdossa. Ez neki tumáccs, hogy egy férfi nyúkálózzon rajta. Seggrészegen dörgölőzni meg pillantani és vibrálni összefonódva Gergővel, meg vízi násztáncot lejteni a medencében, az nem tumáccs, mi? Kiszop farka mellett eltörpül minden más, na, segítsen Veronikának a száját. Megcsináljam a szádat? Ezen nemcsak én, hanem Kiszop is felröhög. Vagyis, inkább így ne segítsen. A kukacos kezével ne nyúkálj a számba! Úgy is van, ráterít a kacsacsőrre három centi vastag gézt, jóvanazúgy, aztán megint a micsodás kezével akar Veronika szájához nyúlogatni. Mindenki szárad a napon, Veronika hisztizik, fölöslegesen van a számon ez a szar, hát ez nem adja ki! Hallod, haver, nagyon büszke vagyok rád, hozod azt a szintet, amit kell, dicséri meg Bábuját Péter, a riportszobában röhögve bevallja, egyrészt határtalan büszkeséggel tölti el, hogy a srác jó úton halad, másrészt előre röhögött, mert tudta, Krisznek nem lesz annyi esze, hogy olajot vagy gézt használjon a gipszeléshez. Krisz farka a helyén marad, de csak azért, mert ő szedi le magáról a cuccot, biztos vagyok benne, ha Annamari segít neki, egy mozdulattal letépi tőből. Kibírta a kemény kisportolt kubai srác, mert akárhol van ez a kő, vagy ez az odaragasztott dolog, bírnia kell!

A végleges szőrtelenítésen átesett kubai ezután nem hiszi el Péternek, még két nap és szerelmes lesz Veronikába, majd egy bálna kecsességével odadöglik Veronika mellé, és kezdetét veszi egy rendkívül romantikus és lingvisztikai szempontból is roppant érdekes beszélgetés, így képzeljük el körülbelül: mos’ mivan? Semmi, bejössz. Nem vagy az esetem. De az vagyok. De nem. Kinga összeszorított szájjal nézi, mi történik a pamlagon. Attila is rosszallóan bámul be az ablakon, a kiszívott nyakánál sokkal nagyobb gáz, hogy Veronika rákattant az idiótára, majd felhasználja a kedvező lehetőséget egy kis ekézésre, Veronika csak azért van az Ötösben, mert az első héten összebarátkozott Kingucival, amúgy a Seri lenne velük, csodáltam volna, ha kibírt volna valamit szó nélkül. Veronika nem tudja. Tizennyolc éves, hülyeségeket beszél, hülyeségeket csinál, és tök hülye. De azért… valamiért… Krisz neki aanyosz.

A következő feladatnál a kubai ismét kitesz magáért, a feladat nem más, menjenek be egyesével a nyugiszobába, és sóhajtsák bele valamelyik kamerába, kit raknának ki a Villából. Kiszop na mi van, öcsém felkiáltással érkezik, Dya és Csaba menjen haza, de ez mellékes, itt a kubai temperamentus, kis táncitánci, és most komolyan mond nekünk valamit: szeretlek titeket emberek. Nevessetek jót, lássátok testem, csak jót akarok nektek. A monológ közben pontosan úgy néz, ahogy Franco Nero a Honfoglalás c. film összes jelenetében. Még az irány is stimmel. Fecó Csabát és Pétert küldené haza. Attila Pétert, hogy neki könnyű dolga legyen, rajta kívül nem jön rá senki a trükkjeire. Csabi meg szürke, unalmas, nem csinál semmit. Veronika és Kinga, mintha összebeszéltek volna, Vera menjen, mert képmutató, hazudozó és Bandi is rohadtul idegesítő. A szimpátia kölcsönös, Vera Kingát és Veronikát picsázná ki a Villából. Péter Verát és Fecót, de azt nem is meri remélni, hogy Fecó hazamegy.

Miután Péter kifejti Veronikának, hogy Vera csókja közömbös volt, és Vera egy fasz, Csaba és Sehere nyomasztó randijának lehetünk szemtanúi. Seherének annyira nincs most kedve ehhez az egészhez, hogy világítós szájfényt ken magára, de előtte meghallgatja Dya életvezetési tanácsait, kintről úgy néz ki, mintha alakulna a szerelem, szóval, ha tényleg szereted Claudiót, akkor picit vigyázz. Miután meghallgathatjuk Sehere előadásában, Csaba gitárkíséretével, hogy a szerelemnek múlnia kell és visszanyertük hallásunkat, Csaba azt hallgatja a leterített pokrócon, a szaunába, a medencében és azokon a helyeken is, amiket most nem soroltam fel, hogy Gergőben minden megvan basszus. Apuci tud lenni, testvér és még Claudiót is tudja így izélni. Sehere hirtelen témát vált: tudod, mi a jó a Gergőben? Neki is szeretethiánya van. Ritka az ilyen lelkizős pasi. Mint én nőben. A nappaliban közben Krisz, akinek előnyére váljon, hogy részeg, ordibál a kamerába, Claudio, menj a büdös rákba, Gergő, te vagy az!

Dya rögtön kirángatózza magát a szaunához árulkodni, külön felhívom a figyelmet a gyere be után elhangzó mondatra: de ruhában vagyok! Az agyhalott hétszencségit! Még este is fúj a búcsúzás szele, búcsútáncot köll járni egymással. Krisz Verát kéri fel, aki intelligens és alszik, valamint kicsit megszaladt a pirosító sminkeléskor, vagy beleesett fejjel a malaclakba, azért barna mindkét orcája, ez sose derül ki, úgy ahogy van, kócosan, égnek álló hajjal kibilleg a kertbe. A kubai temperamentus kezelhetetlen, Krisz teátrálisan levetkőzik, sőt, elhajít néhány széket is, ne, nenene, a gatyáját ne vegye le, csak gombolja ki! Veronika úgy megsértődik ezen, hogy pisilni megy, Kingával, aztán, mikor Csaba is Verát viszi táncolni, a szobába, és ott borulnak ki. Ez a legrondább nő, még Annamari is szebb nála, és mindenki ezt választja! Égnek áll a haja, olyan, mint egy kakadu! Attila Kingucival táncol, mert komolyan vette a feladatot és mert tudta, hogy Kinga nem választaná őt. Aztán örül, hogy sikerült megbeszélni, a barátság falát soha nem fogja áttörni, majd üzen nekünk, valószínűleg ő megy haza, mert túllőtt a célon és a nézők a gerinctelen embert látják benne, nem a féltékenyt. Fecó és Kinga úgy meghatódnak egymástól, hogy végigzokogják a táncot és nagyon félnek, én nagyon röhögtem. Ma kiderül, kik szereztek védettséget, én meg jövök, és elmesélem, hogyvót.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KvakCaptain 2011.10.05. 15:10:37

"Sehere hirtelen témát vált" : LOL

agi78 2011.10.05. 15:16:34

"de ruhában vagyok! Az agyhalott hétszencségit!"
majdnem megfulladtam!!!

Tjuca 2011.10.05. 15:18:44

sajna nyertetek vera a másik. :-(((( www.valovilag.hu/video/143297

Akármi Áron 2011.10.05. 15:21:16

DDDD visszanyertük hallásunkat.... én még a látásomat is:) Megint remek:)

Strangerina 2011.10.05. 15:21:41

"Fecó és Kinga úgy meghatódnak egymástól, hogy végigzokogják a táncot és nagyon félnek, én nagyon röhögtem." :DD én is.

Hajnalka, lehet veled együtt kell elszégyellnem magam, ugyanis egyre inkább az az érzésem, hogy Kiszopfel nélkül én halálra unnám az "öfiket".

Akármi Áron 2011.10.05. 15:23:51

Szépen haladok, már eggyel feljebb vagyok a létrafokán, 8.:)

Adelaida 2011.10.05. 15:24:15

Szerintem Vera orczája azért volt olyan piros az esti táncolásnál, mert ugyanúgy járt a gipsszel, mint Krisz (csak másik testrészen): ő valami halotti maszkot akart kiönteni, ami csúnyán rákötött az arcára. Elég szürreális látvány volt, mint a vasálarcos, és alatta üvöltött, a maszk recsegve szakadt le a képéről,csoda, hogy a bőrt nem húzta le. Vagy csak van elég bőr a képén...?

capa05 2011.10.05. 15:24:26

@Tjuca:
Igen.. lehet, hogy megvettek ezért de nekem mint nő (már írtam) bejön.

capa05 2011.10.05. 15:25:52

@Dragonair:
Minden nap megjenenik csak más-más portálon.

Tjuca 2011.10.05. 15:29:02

@capa05: én reméltem, hogy nem ő lesz védett.

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.10.05. 15:32:58

Hajni, ne aggódj, én annyira röhögtem a kubai csodán, hogy majdnem megfulladtam.

Hurri Kán 2011.10.05. 15:34:03

Igen, tényleg a farkát választotta ez a nyomorult. :DDD

capa05 2011.10.05. 15:37:07

@Tjuca: Végülis teljesen mindegy mert szerintem nem ő volt a tuti kieső a lányok közül.
Én Melindát küldeném.. elmondása alapján ugyanazt csinálja a Villában mint kint, csak itt kevesebb a pasi.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.05. 15:45:23

Sehere indokai nagyon gyengék, miért viselkedik így Gergővel. Mi a tökömért nem meri mondani, hogy igen, nedves a bugyim tőle, ezek a hormonok és kész.

Tjuca 2011.10.05. 15:50:35

fenn van a feladat is

felka 2011.10.05. 15:50:52

@BGy: végül is kimondta, miután dia ellátta tanáccsal, hogy egy picit vigyázzon,azt válaszolta, alig hallhatóan..hogy "-az nem fog menni bébi.." vagy valami ilyesmit.

rives 2011.10.05. 15:51:05

Tegnap mintha láttam volna Csaba kezén egy lila kendőt. Csak divatolt, vagy lehetséges hogy akkor már túl voltak a védettség játékon?

Tjuca 2011.10.05. 15:52:03

@capa05: miért vetnélek meg? kinek a pap, kinek meg nem. :-D

Tjuca 2011.10.05. 15:53:06

@rives: www.valovilag.hu/video/143301 egyik csaba, másik vera. verának a fején volt az esti partin.

rives 2011.10.05. 15:55:41

@Tjuca: ezen a linken csak az előzetest látom. Ettől függetlenül elhiszem :)

Tjuca 2011.10.05. 15:58:15

@rives: ?

felpattantak a fára és álldogálnak.

egyik videon csaba csuklóján a kendő, másikon vera fején. tehát megvolt a játék, csak még nem adták le, mint médiatörténelmi eseményt. :-)

traff 2011.10.05. 15:59:20

Pétertől hatalmas volt, hogy miért Fecót küldené haza, hogy szerezze vissza a családját OTTHON.
Igaza van, ne Kingácskával simolkálódjon.
Dya is bakker, mi van ezzel, alig tudta elmondani a szaunában Seherének, hogy mit mondott Krisztofel.
Biztos ugrált a béka a szájában.

Gipszből miért csak a neg. lenyomatokat készítették el?Szépen kiszappanozhatták volna és mintát is ki kellett volna önteni..

Müszélia 2011.10.05. 16:08:43

@Tjuca: jaj, láttam egy darabka lila kendőt, de biztos, hogy a vera az? mindjárt a kardomba dőlök.

sandokan 2011.10.05. 16:19:41

Csak csabácskát ne, plz.
Amúgy, ilyen erővel a hűtőszekrény lehetne a 15. villalakó, az sem beszél sokat, sőt semmit, viszont stratégiai szerepe jelentős, mert hidegen tartja az italokat, meg vigyázz az ételre és ha kinyitják még világít is.

A reteknek a nézettség és a bevétel számít. Van több mint 2 millió háztartás, közel ennyi hűtő, nem beszélve a rokonokról a mélyhűtőkről. Elég jelentős erőt képviselne a szavazásokon. Éljen vv hűtőszekrény!

liberaliskonzervativ 2011.10.05. 16:28:31

még melőtt elolvasnám. tegnapelőtt mi is visszanéztük az öfit, lemaradtunk a kingaattila vitáról, muszáj volt.

busifa 2011.10.05. 16:29:42

@Müszélia: Igen, a Verán volt a védettséget jelző lila kendő!!

liberaliskonzervativ 2011.10.05. 16:47:19

ne! vera és csaba? fenébe.

fran7 2011.10.05. 16:51:22

@liberaliskonzervativ: Nézd a jó oldalát. Újabb egy hétig nem látjuk őket.

antiszociális taho_kismama 2011.10.05. 17:29:16

"ma kiderül, kik szereztek védettséget..." az egyik védettről már tegnap kiderült:
www.nlcafe.hu/sztarok/20111005/leleplezte_magat_az_rtl_klub_kiderult_ki_a_vv_vedett/

capa05 2011.10.05. 17:30:58

@antiszociális taho_kismama: ha kicsit visszaolvasol vagy belenézel avideókba"Veronika megadta magát" és megláthatod a másikat is.

rianna 2011.10.05. 17:33:33

@antiszociális taho_kismama: az éber kommentelők már tegnap este jelezték:)

antiszociális taho_kismama 2011.10.05. 17:37:34

@capa05:
köszi, éccaka lesz időm, akkor visszanézem :)
bocs, ha ismételtem

Bandecuccoli 2011.10.05. 17:37:57

Előrebocsátom: még nagyon az elején vagyunk, így nincs kedvenc villalakóm, de azért azt most kifejezetten szórakoztatónak találom, hogy a két legesélytelenebb, legutáltabb ember kapott védettséget.

Kíváncsi leszek a hülyelibák (értsd: Veronika, Kinga) képére, amikor megtudják, hogy Vera marad. :)

Egyébként, Hayny (azt hiszem, így kívántad), jobb vagy mint valaha!

... és mindenkinek egy nagy üdv, ismét vv, ismét hogyvolt, ismét komment. :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.05. 17:38:34

Sokat kell még a tükör elött gyakorolnia Franco Neronak, hogy olyan értelmesen nézzen a jövőbe, mint Gipszkuki.

avanivi 2011.10.05. 17:42:29

Hajni ,nagyon jó vagy :)Imádlak:)

capa05 2011.10.05. 17:43:10

A másik videón Péter Melindával üzekedik az ágyban? Én rá saccolok de nem 100 100%

dr. gernika 2011.10.05. 18:04:19

Nagyon röhögtem végig, csak hamar vége lett. :) Na majd este re. :)

playoff szakáll 2011.10.05. 18:04:47

"Miután meghallgathatjuk Sehere előadásában, Csaba gitárkíséretével, hogy a szerelemnek múlnia kell, és visszanyertük hallásunkat,..."
5* kösz!!! XD

plüss_Teknős 2011.10.05. 18:06:33

Vera meg Csaba... O.o
Nemárrrrrrr

Müszélia 2011.10.05. 18:11:29

hát, seri nem egy x-faktor, de ezt a "hangot" is ki lehet keverni rágógumi minőségűre

Müszélia 2011.10.05. 18:12:28

@plüss_Teknős: csaba szép. ha fiatalabb lennék... nyamm.

FGSuperman 2011.10.05. 18:24:38

Hajnycycamyca!

pótoltam a lemaradásom - zsenyálys vagy továbbra is
próbálok bekapcsyzny majd a csevegésfolyamba estefelé

off:
Buci ma beköltözött a villába - no az az igazi való villa

plüss_Teknős 2011.10.05. 18:29:24

Nem a szépsége a baj (bár nekem nem jön be), hanem hogy olyan kis nyápic (sztem). Meg az eddigi 'szereplése' alapján elég halvérű...
És még jön hozzájuk a két új kategória 1-1 remek darabja :-(

capa05 2011.10.05. 18:31:09

@plüss_Teknős: Az egyik hőlgyemény nemcsak- remek hanem nagydarab is.

plüss_Teknős 2011.10.05. 18:32:31

@capa05:
Igen, a nem csak (nem tom' miben) erős ... khm, Szilvi..??
De ha a Benkő-kasztingon kihullott szőke muff jut be, a kardomba dőlök.
Néha így is... :-D

csak magamat képviselem 2011.10.05. 18:36:28

@antiszociális taho_kismama: Ez a link olyan dadogós - ki a vé-vé-védett

MagasMacska 2011.10.05. 19:14:31

@plüss_Teknős:
Nem tudom, mik voltak a feladatok, de ha ő volt bennük a legjobb, akkor lehet, hogy mégsem nyápic.

fordp01 2011.10.05. 19:30:39

egy pillanatra nem tudtam, mi lehet az a "malaclakk", amibe fejjel esett a Kakadu, de újraolvastam :)

okossan 2011.10.05. 19:32:21

"Sehere hirtelen témát vált" - ezen behaltam.

Alkaline 2011.10.05. 19:43:27

hogy a faxba szerezhetett védettséget az idióta Vera?? nagyon kíváncsi vagyok az öfire

nathalie 2011.10.05. 19:48:45

@Alkaline:
lehet alázni kellett másokat és ebben a versenyszámban nyert :)

MagasMacska 2011.10.05. 19:49:24

@Alkaline:
Az Arénában feladatok voltak, a legügyesebb pasi és nő védettséget nyert. Nem kapott, nyert.

MagasMacska 2011.10.05. 19:50:13

@Alkaline:
Hát, ahogy álltak azon a gerendán és üvöltöztek egymással - lehet.

Alkaline 2011.10.05. 19:51:29

@MagasMacska:
tudom hogy feladatok voltak, csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy ügyes legyen bármi ilyenben :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 19:55:04

Sziasztok!

@gyvy: de, de...öhm...volt mire rárakni a gipszet? (irul-pirul)

nathalie 2011.10.05. 19:57:51

@ladyandhenk:
őőő, a baszómackóm? meguntam szegényt nézegetni :)

Hurri Kán 2011.10.05. 20:02:22

@ladyandhenk:
Szia! :)
Jótól kérdezed. :DDD

Líder Máximo 2011.10.05. 20:03:28

Undósztrész, szeretlek titeket!

nathalie 2011.10.05. 20:06:49

@ladyandhenk:
akkor tessék, úgyis annyira tükrözi a mai lelkivilágomat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:06:53

@gyvy: jaj, nem úgy értettem én..., hanem annak akkor van értelme, ha merevedése van az illetőnek, különben................................................................

Szóval így értettem én:) Tehát?:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:07:47

@nathalie: jaj, ez olyan cuki, köszi, köszi:)
Nekem is rózsaszín napom van ma:)

Hurri Kán 2011.10.05. 20:09:32

@ladyandhenk:
Nem tudom. Van videó feltöltve, nézd meg.;)

nathalie 2011.10.05. 20:09:40

@ladyandhenk:
inkább úgy értettem, hogy annyira fáradtnak érzem magam, hogy a legszívesebben száz ilyen pihe-puha maci között fetrengenék :):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:18:28

@nathalie: ja, jó:)

Kinek mit jelent egy kép...Vajon a villalakóknak mit jelentene ez?:O

@gyvy: rendben:P:P

Nem néztem tegnap és ez a legnagyobb problémám:)

nathalie 2011.10.05. 20:20:42

@ladyandhenk:
hát tudjuk mit, azért adta Hajni neki a baszómackó nevet :)

nathalie 2011.10.05. 20:28:03

@ladyandhenk:
kár, hogy én nem vagyok valami nathalie-s :)

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 20:32:46

@Strangerina: azt hiszem, én is :)

@Városi Farkas: megnyugodtam :)

@biohazard: én is téged!

@Bandecuccoli: szia, ó, köszönöm, üdv újra itt! :)

@avanivi: pussz!

@FGSuperman: :))

@prezent fail: szivi!

@fordp01: :D

Líder Máximo 2011.10.05. 20:34:39

@nathalie: ez váljon az előnyödre...ööö...vagy hogy mondjam, mentségedre :D

ő-szinte 2011.10.05. 20:36:59

@nathalie: Hello!
Csak sikerült lecserélni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 20:37:38

@nathalie: @Líder Máximo: :D:D:D:D:D

Most melyiknek örüljek jobban?

Szép estét Hajnalka!

bknn 2011.10.05. 20:38:03

Hajrá druszám! Megúsztad a kiesést, úgyhogy most már kapd össze magad! :)

nathalie 2011.10.05. 20:38:47

@Líder Máximo:
hát reméljük, hogy előnyöm :)

nathalie 2011.10.05. 20:41:38

@ő-szinte:
nem, nem sikerül. a régi avataromat akartam egyébként visszarakni, már kb négy napja, de nem ismeri fel. pedig jpg. és régebben is az volt fent mindig.
úgyhogy most kénytelen vagyok ilyen rózsaszín ruhát viselni. :)

foxglove (törölt) 2011.10.05. 20:44:02

jaj. megnéztem a velvet-cikket.

rianna 2011.10.05. 20:44:12

@nathalie: ez az avatar illik hozzád a legjobban:)

ő-szinte 2011.10.05. 20:44:43

@nathalie: Ez aranyos volt. Mint az ovisok... :-DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:45:01

azért lányok, jó hülyék vagyunk! az összes volt pasinkról csinálnunk kellett volna gipszlenyomatot készítenünk és most összedobnánk amink van, csinálnánk egy príma kiállítást! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:46:09

@fkangi: és talán értelmes mondat is hagyja el még ma az ujjaimat...az előző nem az volt..:S

ő-szinte 2011.10.05. 20:47:11

@fkangi: Viszont a jövőben mindenkit meginterjúvolunk ez ügyben!

Hurri Kán 2011.10.05. 20:47:30

@fkangi:
Szia! :)
Engem ez az összedobás, amitek van, jobban érdekel, mint a kiállítás. :D

Lasombra 2011.10.05. 20:48:06

szeVVasztok,

furcsa olvasni a posztot ÉS a kommenteket. mintha tér-idő anomáliába kerültem volna, ahogy keverednek az idősíkok. mi volt tegnap öfiben, mi volt tegnap az online-ban, ami csak ma este öfiben... megterhelőbb ez a blog, mint az Ulysses James Joyce-tól. (ezt csak azért írtam, mert 50:1 oddsban fogadtam, hogy James Joyce neve nem hangozhat el egy ilyen intellektuális fertő kapcsán, mint a VV. amúgy a VV messze érdekesebb. :D)

nagyon izgulok, hogy ki fogja kapni ma este a kendőt.
ja, nem. :S

fran7 2011.10.05. 20:50:28

@Lasombra: Az Ulysessnek is magyar a főhőse. Mi a gond?

beacska 2011.10.05. 20:50:39

@Lasombra: én azért kíváncsiak várom az Arénát. Remélem, nem lesz gagyi. Az rtl megrendezett már 1-2 ilyesmi műsort, tán felhasználja a tapasztalatait...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:51:19

@gyvy: na, tessék, amint koronaékszerekről esik szó, azonnal megjelenik egy potyautas! :P:))
Hy :)

Hurri Kán 2011.10.05. 20:52:47

@fkangi:
Koronaékszerek, mi? :D Nem is tudtam, itt ilyen kékvérűek is kommentelnek. :DDD

beacska 2011.10.05. 20:53:12

én azért ki vagyok akadva, hogy milyen amatőrök "rendezik" nekünk a műsort. (és mivel tudom, hogy olvasnak minket:): FIÚK, NEHOGYMÁÁÁÁ ILYEN BÉNÁK LEGYETEK!!! Egész éjszaka nincs online, hogy ne tudjunk meg semmit, ők meg kiadják bénaságból! És még a műsor elején vagyunk!

KAPJÁTOK ÖSSZE MAGATOKAT, MERT KI LESZTEK RÚGVA! (;D)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:53:46

@Lasombra: én nem is igen nézem, a család mindkét tévét eltocsikolja előlem, estére meg kinyiffanok. viszont ha már nagyon utálok melózni, a posztot és a hsz-eket elolvasom és ez tökéletesen elég ahhoz, hogy komplett hülyének nézzenek, ha valaki benyit az irodába :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:56:09

@ő-szinte: én csak ügyvéd jelenlétében, fekete csíkkal a szemem előtt..:DD

Hurri Kán 2011.10.05. 20:57:05

@fkangi:
Lehet... Akkor ez lehet az oka, hogy émmég nem nősültem. :D

James Lavelle 2011.10.05. 20:58:08

Új elemzés, plusz néhány stream témákra bontva, ha valakit érdekel: vv5elemzes.blog.hu/

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 20:59:36

@gyvy: pesze, pesze... nem az a kis defekt,mi??:DDD
na, ne offoljunk ennyit, mert Haynycukynyuszy büntiből elintézi, hogy beköltözzünk..:D

ő-szinte 2011.10.05. 20:59:56

@beacska: Ne bíztasd őke légyszi, mert rendszeresen meg fogják vonni az onlinet ha helyzet van.

2011.10.05. 21:01:30

@fkangi: "csinálnánk egy príma kiállítást!" - nem vagyok minden földi jónak az elrontója, de az ötlet nem eredeti; a goupie hőskorszak idején volt egy csaj aki már megcsinálta a zenészvilág élvonalát, beleértve Led Zeppelin, Who, Rolling Stones etc..... Kiállítása is volt. A legszebb benne, hogy nem volt nagy bombázó, így bizonyítva, hogy a kreativitás mennyire fontos dolog az életben. :))))

Hurri Kán 2011.10.05. 21:01:47

@fkangi:
De jó lenne. Jön a tél, ott meleg van, enni adnak, van medanszié, mi bajunk lehet? :D

Lasombra 2011.10.05. 21:03:15

@fkangi: á, mi meg már odáig süllyedtünk a mhelyen, hogy még VV-nézésre sincs időnk. pedig nem volt ez mindig így. :'-(

amúgy bocs, nem tudtam megállni, hogy szúrjak oda a spoilerezés miatt. (odamondtam, mint Fecó.)
de azért nézni fogom persze.

ez a Zaréna amúgy ilyen fizikai vagy szellemi megmérettetés lesz?
na nem mintha ne mosna le mindenkit mindkettőben Dya, csak kérdezem. :D
vagy várjak 2,5 percet és meglátom, mi?

Lasombra 2011.10.05. 21:03:54

@Lasombra: *nem tudtam megállni, hogy _ne_ szúrjak oda*

kopik a billentyűzetem.

Hurri Kán 2011.10.05. 21:04:54

@beebeer:
Vannak helyzetek, amikor az odaadás fontosabb. :DDD

MissX 2011.10.05. 21:05:16

jo estet! akkor most arena?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:06:36

@beebeer: wooooooow, mekkora arc lehetett a csaj :)) ja, persze, nem kell Miss Universe-nek lenni ahhoz, hogy jó nő legyen az ember, ez szerintem nem kérdés.:)

@gyvy: mi bajunk lehet?????? :D igazad van, mondjuk, ha már nagyon unatkozunk, pl.éjszakánként kilyukasztgatnánk a szilikonzacsikat..tényleg ellennénk valahogy :DD

fran7 2011.10.05. 21:07:03

Sehe: Tudod mi a jó Gergőben?
Csaba lehajtja a fejét. Hova keveredtem? -kérdi belül sírva.

Lasombra 2011.10.05. 21:07:45

és ott volt a Kiszop monológ! (tényleg olvasnak hv-t a szerkesztők)

szerintem volt egy kis Alekosz is abban az intonációban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:08:08

@beacska: írtam, ahol az igazság van:)

Ezt komolyan gondoltad? :P

Annyira nem komolyak ezek a szerkesztők stb-k, h ezt komolyan vegyék:P Csakh ismételjem a szavakat:)

Én mindig olyan részt látok, amiben Lilu van?:(

ő-szinte 2011.10.05. 21:08:24

És igen, és igen és igen! Kezdőőőődiiik!

ő-szinte 2011.10.05. 21:09:52

Automata frissítés létezik? Hogy ne kelljen mindig nyomni a gombot?

MissX 2011.10.05. 21:10:18

csak nem csaba meg kinga? jol lattam?

Lasombra 2011.10.05. 21:10:22

még három hónap... legyen három hét, és Attila csonkolni is fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:10:26

Már az elején spoilerezik magukat, de szánalmas:P

genevieve 2011.10.05. 21:10:46

csabi ráment kingára?:-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:11:00

Óh, azt még nem tudjuk, hogy ki megy? és ezek szerint ma sem lesz online? Köszi retek klub!

fran7 2011.10.05. 21:11:13

@MissX: Szőke volt, az biztos.

Félkupica_Fehér_Főnök 2011.10.05. 21:12:06

Tegnap olvastam egy tök jó postot valahol, még kommenteltem is hozzá, ma vártam a következő etapot, hátha hozza ugyanazt a szintet...
A blog nevére nem, de a post szerzőjére emlékeztem: Hajnalka.
Inteligens módon elkezdtem beírni, hogy "Hodós Hajnalka" és a "Ho" után az inteligencs böngészőm máris feldobta a blog címét. Amúgy ma sem csalódtam, és fél órája azon gondolkodom, hogy vajon mit árul ez el rólam?!? xD

genevieve 2011.10.05. 21:12:15

aham, attila tényleg az alekosz vonalat/dumát nyomja...

mintha otthon lenne és a sok vendég takarodna...majdnem szóról-szóra ezt mondta alek

Lasombra 2011.10.05. 21:12:21

@genevieve: ha van isten, fordítva.
dramaturgiailag érdekesebb lenne. :)

MissX 2011.10.05. 21:12:25

engem ez a melinda idegesit...

kékdelfin 2011.10.05. 21:12:26

@genevieve: de mégis melindával csókolózott.

ő-szinte 2011.10.05. 21:12:39

@genevieve: Hát, minden esetre együtt pörögtek az asztalon.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:13:03

kellemes meglepetés: Melinda felkötött hajjal, minimálsminkben (vagy smink nélkül? ) egész kellemes jelenség. csak az a hang.......az ne rontaná a dolgot..

haruka 2011.10.05. 21:14:18

Attila kezd idegesítő lenni. ez a szerep már uncsi.
Csaba lehet uncsi, de azért hmm... :)

2011.10.05. 21:14:28

@gyvy: ebben tök igazad van, már látom magam előtt Mick Jaggert, ahogy sír a sarokban, mivel képtelen egy igazi, odaadó nőt találni..... :)))))))

ő-szinte 2011.10.05. 21:15:00

Jesszu pepi! Melinda zavaró hatással van az idegrendszeremre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:15:05

Csak intelligens ehhez a játékhoz...Normális. Sajnos nem való ebbe a műsorba:(
Hajrá Péter, Csaba, Annamari:P

Lasombra 2011.10.05. 21:15:18

@fkangi: meg a kötelező bagó. legalább is részemről az is mínusz.

más: vki érti, hogy mi a fszt akartak a tojásokkal?

haruka 2011.10.05. 21:15:47

@ladyandhenk: haliiiii! :)
ma nem vagyok a topon, szóismétlek állandóan. :D ez a spoilerezés tényleg nagyon ciki, nem értem, nincs senki a stábban, aki gondolkodik?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:15:59

@beebeer: Mick Jagger és Veronka..:DD látjátok magatok előtt??:DDDDD

Hurri Kán 2011.10.05. 21:16:27

@beebeer:
Nem tartom valószínűnek, h emiatt a kardjába dőlt volna. :D

Lasombra 2011.10.05. 21:16:41

Dya kezdi átlátni a játékot. neki mindenki ellenfél.
ez az! go get'em, tiger!!!

ő-szinte 2011.10.05. 21:16:43

Na, Csabának kinyílt a csipája.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 21:17:24

@haruka: hasonló problémáim vannak, nem lehet, hogy a VV hat ránk így??

fran7 2011.10.05. 21:17:29

Mintha a mohácsi csatára készülődnének.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:17:31

@haruka: szióka!

Remélem, majd írsz:)

Nincs, minek gondolkodni?:) Bent sem teszik:P:P:P:P

2011.10.05. 21:17:37

@fkangi: ja, a másik párom meg Kelemen Annácska lehetne Steven Tylerrel. :)))

MagasMacska 2011.10.05. 21:17:59

Ez az Attila egyre idegesítőbb. Legalább annyira zavar, mint őt Csaba.

sogeking 2011.10.05. 21:18:18

bár nem kedvelem annyira, de most Csabának fogok szurkolni

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:18:47

@nemvállalom: Zizi nem vesz részt a küzdelemben.

MissX 2011.10.05. 21:18:51

micsoda izgalmak vannak itt

genevieve 2011.10.05. 21:18:53

nekem attila egyre ellenszenvesebb...eddig se volt túl szimpi...de momentán szarkavaróbb péternél akire azt mondták, hogy a főgeci

James Lavelle 2011.10.05. 21:19:13

"Még nem tudjuk ki az a két játékos, aki védettséget kapott" Muhaha.

haruka 2011.10.05. 21:19:35

@ladyandhenk: :DD írok, persze, csak ma reggel jöttem haza, még nem tértem teljesen magamhoz. :)

@fkangi: az is lehet. bár én inkább csak fáradt vagyok. :D

Lasombra 2011.10.05. 21:19:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az előzetes iq teszt alapján ő vezeti a jegyzőkönyvet.

genevieve 2011.10.05. 21:20:02

attilát már ketten is leszarják:-)

ő-szinte 2011.10.05. 21:20:12

Az aréna felvezetője mint ha vmi elbaszott surviver felkonf lett volna.

sogeking 2011.10.05. 21:20:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de, csak Attila belekötött, és nagyon megsértődött

haruka 2011.10.05. 21:20:40

@ladyandhenk: dugómatrac? :D

Attila amúgy nem sütötte már el egyszer ezt a "neked kívülállóként..." dumát?

2011.10.05. 21:20:40

Neked kívülállóként mi a véleményed az intelligenciáról? - az ilyen poénokért bírom Attilát. :DDDDDDD

MissX 2011.10.05. 21:20:41

ha rajtam mulna, most hazaballagna attila, peter, ujvera meg melinda. a tobbiek egyelore maradhatnak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:20:55

@haruka: Térj magadhoz, itt a VV:):) Figyelni kell, koncentrálni:D

Lasombra 2011.10.05. 21:20:56

@ladyandhenk: szerintem Dugómatrac.
de egyelőre csak Dejólennehadugnarajtavalakimármatrac.

fran7 2011.10.05. 21:21:09

@ladyandhenk: D Drámai főhős matraca.

genevieve 2011.10.05. 21:21:45

@haruka: de igen

@beebeer: attila mikor csillogtatta meg eddig a sajátját?

Talpig Jimmy 2011.10.05. 21:22:08

affektál Lilu itt a D-matraccal.
Van annak tisztességes neve is :)
Egyébként nagyon jól néz ki.
És a Dya is.

kékdelfin 2011.10.05. 21:22:19

@MissX: én mindet hazaküldeném a picsába!:)

MagasMacska 2011.10.05. 21:22:55

@beebeer:
De ez nem Atilla szövege. Ha jól emlékszem, Vera találta meg vele Annamarit. Rút koppintás.

Lasombra 2011.10.05. 21:22:57

@beebeer: tényleg jó poén... az első 15 alkalommal.
utána már csak cöccög rajta az ember.
valakik már mondták bent.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:23:01

@haruka: @gyvy: de egy rugóra jár az agyatok:D:D:D:D

És az rtl meglátása szerint mi az?:O

Elsütötte már ezt a dumát, kivételesen ezt még én is láttam:D:D

MissX 2011.10.05. 21:23:25

@Lasombra: vaagy dugjonmarvalakibasszus matrac

fran7 2011.10.05. 21:23:36

Mit küzdött a retek, hogy ki találja a megfelől zenét, hozza a Gladiátor fílinget, vagy a Minden héten háborúét. Erre már mindenki tudja ki lesz a győztes. Vagy direkt csinálták, hogy átverjenek minket.

Lasombra 2011.10.05. 21:24:14

@Talpig Jimmy: "És a Dya is. "
jól beszélsz, mit iszol, Jimmy? :)

haruka 2011.10.05. 21:25:56

@ladyandhenk: igenis! ha már az Aranypartot abbahagytam, legalábbis a nézését, akkor legalább VV-ben legyek otthon. :)

2011.10.05. 21:26:01

@MagasMacska: Verából nem néztem volna ki ekkora poént.... meg intelligenciát sem. Bocs.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:26:05

@Lasombra: óóóóó, ha az lesz már a feladat, akkor már felavatott matrac lesz az:)

@fran7: oszt az ki?

@ő-szinte: mindenkinek megvan a válasza, és majdnem ugyanaz:), ez tetszik:D

nathalie 2011.10.05. 21:26:14

body szilvi milyen munkára keres magának kigyúrt férfit? lemaradtam. de csak egyre tudok gondolni...

haruka 2011.10.05. 21:27:26

@MagasMacska: ú, tényleg. csak arra emlékeztem, hogy Annamarinak mondta valaki.

ő-szinte 2011.10.05. 21:27:27

@nathalie: Valakinek el kell tartania a következő 5 évben...

2011.10.05. 21:28:13

@nathalie: talán valami mellékállásra, milliomos mellé. Helyett. Helyettesítésre. :))))

Lasombra 2011.10.05. 21:28:47

csak akkor vehetitek le a kendőt, ha alva fürdetek!

rianna 2011.10.05. 21:29:19

Jujj, megint mutatták Lilu lábait oldalról:D Hpgy fogok így elaludni:(((

fran7 2011.10.05. 21:29:32

@ladyandhenk: Próbáltam kreatív lenni a matrac az a főhős, aki nem tehet róla, hogy tragikus vagy komikus lesz a sorsa. Vele csak játszanak.

ő-szinte 2011.10.05. 21:29:35

Szerintem tippeljünk, hogy dya vagy sehere esik le először?

capa05 2011.10.05. 21:29:49

nagyon elmés játék

Lasombra 2011.10.05. 21:29:57

nem fogom spammelni, de innét képzeljetek ide tőlem 5-10 másodpercenként egy "Hajrá Dya!!!"-t
(akkor is, ha már tudom, h nem fog nyerni. :D)

nathalie 2011.10.05. 21:30:01

izgalmasabb lenne a játék öt méter magasban...

MissX 2011.10.05. 21:30:15

kislabuak elonyben

haruka 2011.10.05. 21:30:19

Lilunak miért kell minden mondat végére odatenni, hogy MOST!

capa05 2011.10.05. 21:30:44

@ő-szinte: verára ne fogadj a többi mehet

Lasombra 2011.10.05. 21:30:51

ez élő???
vagy mi van ott sarokban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:30:56

@gyvy: azaz, csakis arra kell neki egy ilyen pasi:D

Te lennél az?

foxglove (törölt) 2011.10.05. 21:32:15

töltsél inkább neki egy svepszt, Krisz.

haruka 2011.10.05. 21:32:19

Péter arca priceless!

Lasombra 2011.10.05. 21:32:35

nekem nem érne meg ennyit ez a kendő, hogy Kiszopékat hallgassam.
inkább a szavazás, mint ez. :D

genevieve 2011.10.05. 21:32:59

esküszöm előbb a fiúk között azt láttam, hogy valakinek ki van festve a lábkörme:-D

MagasMacska 2011.10.05. 21:33:12

Hát ez aztán egy olyan, de olyan, de olyan feladat!!!

Lasombra 2011.10.05. 21:33:19

@ő-szinte: én csak egy kerülettel vagyok arrébb, de misztikus mód nálunk már sötét van. :D

genevieve 2011.10.05. 21:33:36

na a sok lúdtalpas:-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:33:44

Micsoda buta banda! Ha kifordítanák a lábfejüket, még holnap után is ott állhatnának!

MissX 2011.10.05. 21:33:48

@genevieve: az az attilae lesz, neki lakkoztak a lanyok a multkor :)

dr. gernika 2011.10.05. 21:34:37

Nahát, az alfa esett ki elsőnek, de ciki...

Frenk a hal 2011.10.05. 21:34:43

@genevieve:
én többek lábán is ezt láttam. valami piros cucc. ízléses :-)

panoz (törölt) 2011.10.05. 21:34:57

Nem lehet segíteni egymásnak?

BarBwire 2011.10.05. 21:34:58

@Lasombra: nekem nincs ott semmi, mert széles képernyőn nézem, és nem látszik, de vicces lenne. A villa fölött süt a nap.

foxglove (törölt) 2011.10.05. 21:35:22

ezt ki mondta?!:D hogy meg kell várni, hogy az összes fiú kiessen?

ő-szinte 2011.10.05. 21:35:48

Ez mekkora! Bandi majdnem lerántotta a mellette lévőket!

nathalie 2011.10.05. 21:35:55

azért bandi utolsó erejével megpróbálta lerántani csabat (gondolom péter utasítására)
tényleg ha lerántotta volna a picsába, akkor csaba már nem mehet vissza nem?

Lasombra 2011.10.05. 21:35:59

DYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa

MissX 2011.10.05. 21:36:55

@ladyandhenk: igen

en ezt a nagy dramaisagot nem ertem

Hurri Kán 2011.10.05. 21:37:19

Mikor küldik be a tigriseket? :D

nathalie 2011.10.05. 21:37:34

dya hogy tudta felfogni a szabályokat???

genevieve 2011.10.05. 21:37:37

@MissX: és azóta úgy van??????

azért látszik, hogy csaba ésszel csinája:-)

Lasombra 2011.10.05. 21:37:57

@genevieve: kicsiszivem. :P

ennél a játéknál viszont bejön, hogy Csaba nem hülyén csinálja, Attila meg igen.

MagasMacska 2011.10.05. 21:38:31

És pont Attilával szemben!! Ez szép volt!

Lasombra 2011.10.05. 21:38:40

@genevieve: na tessen levenni a telepata sisakot. MOST! :)

MissX 2011.10.05. 21:39:13

@genevieve: haaaat azt nem mutattak, hogy lemosta volna, ugyhogy akar ugy is lehet :)

Frenk a hal 2011.10.05. 21:39:16

a végén az a kettő lesz védett akit a legjobban ki akartak tenni :-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:39:20

Vera előnyben van. Másfélszer annyi kiló mint Dya.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:39:24

@nathalie: látta a fiúkat, h mit csinálnak, csak leképezte, erre már a majmok is képesek:D

BarBwire 2011.10.05. 21:39:32

@ő-szinte: ja és intett és mondta, hogy mehettek

Lasombra 2011.10.05. 21:39:51

á, itt szegény Dyát egy pertligumi is visszatartaná. a Borg meg megy, mint a platós IFA. :S

sogeking 2011.10.05. 21:40:12

Dyának hirtelen mennyi barátja lett a villalakók között:)

Lasombra 2011.10.05. 21:40:30

@ő-szinte: hátezaz!
BUN! DA! BUN! DA!

Hurri Kán 2011.10.05. 21:40:53

@Lasombra:
Nincsen igazság a Földön. :D

ő-szinte 2011.10.05. 21:40:56

Milyen kényes picsa ez a dya!

genevieve 2011.10.05. 21:40:59

mi lett volna, ha senki nem éri el a kendőt?

nathalie 2011.10.05. 21:41:02

@ladyandhenk:
de hát így sem sikerült!!! hát szólni kellett neki, hogy a játék folytatódik :D

Frenk a hal 2011.10.05. 21:41:14

feladja...szánalom. ne már, hogy szélescsípőrövidhaj legyen védett. nemááár

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:41:25

Dya számomra kiesett, még csak nem is küzd!!!

kékdelfin 2011.10.05. 21:41:38

hát ez elég fika volt. Ehhez kár volt ezt a szart megépíteni.

Lasombra 2011.10.05. 21:42:32

faxom.
mindegy, a házi behajolós dekoltázs versenyt messze Dya hozta! :)

nathalie 2011.10.05. 21:42:44

@Kékdelfin:
ja, a deszkákon állhattak volna a medence felett is.

BarBwire 2011.10.05. 21:43:00

@ladyandhenk: nincs állóképessége, úgy nehéz

ő-szinte 2011.10.05. 21:43:08

Peti:De nem rossz indulatból mondom!

Á, dehogy! Tudjuk.

haruka 2011.10.05. 21:43:09

no, Dya mehet haza.

genevieve 2011.10.05. 21:43:12

@Lasombra: hehe:-D

most azért az én szememben is nőtt egy kicsit dyus:-)

Vlaci69 2011.10.05. 21:43:20

Azt hiszem, Vera most megmutatta, mi a különbség egy nagyszájú HP és egy érettebb gondolkodású nő között

kékdelfin 2011.10.05. 21:43:28

@nathalie: vagy lehetett volna, hogy ki tud több hosszt leúszni vízalatt;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:43:40

@nathalie: azt nem mondtam, h ő viszont megüti egy majom szintjét:D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 21:43:56

ezek tényleg nem tudják, hogy Melinda és Vera spanok?

nathalie 2011.10.05. 21:44:09

@Vlaci69:
mikor sikerült megmutatni neki? én lemaradtam...

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:44:55

Péter: meg sem tudom tippelni, mi lesz. De szerintem senki. Talán a Bandi. ááááááááááááááá :DDDDDDDD

haruka 2011.10.05. 21:45:04

@gyvy: hát remélem, mert engem yrrytál! :D

genevieve 2011.10.05. 21:45:08

ja, mellesleg szerintem ma először néz ki jól lilu:-)

Vlaci69 2011.10.05. 21:45:20

@nathalie: Semmi mondat, egyszerűen kitartóbban dolgozott a játékban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:46:09

@BarBwire: persze, de küzdeni lehet!

Itt jön be a genetika és a plasztikai sebészet...

Alkata azért tökéletes, mert így született, a másikat meg elintézte az orvos! Vera hiába nagyobb darab, mégis kitartóbb volt, és küzdött. Megérdemelte, szerintem!

Vlaci69 2011.10.05. 21:46:20

@Kékdelfin: A mondatok értelmezését én már feladtam :-), ebben az esetben az akarat, ami győzött

ő-szinte 2011.10.05. 21:46:21

@genevieve: Szerintem meg mea elég szedett-vedett.

nathalie 2011.10.05. 21:46:42

dejó!!! csaba talán megdugja kingát!!! fasza!

MagasMacska 2011.10.05. 21:46:52

Kinga és Csaba?? Ebből emberhalál lesz!

Hurri Kán 2011.10.05. 21:47:01

Asszem ytt szem nem fog szárazon maradni. :D

BarBwire 2011.10.05. 21:47:18

@ladyandhenk: láttátok ezt a holnapi bejátszást? Csaba kit dörzsizett?

Lasombra 2011.10.05. 21:47:24

@Vlaci69: ??

érettebb gondolkodású?
úgymint? porba alázni magunk első este, majd kicsit később smárolni az ellenséggel a népszerűségért?
vagy itt a gumihúzásnál maradtam le valami kvízkérdésről?

BarBwire 2011.10.05. 21:48:04

@MagasMacska: biztos kinga? olyan rövidnek látszódott a haja.

nathalie 2011.10.05. 21:48:07

@Vlaci69:
hát én ezt is néztem ki belőle. elsőre egy törtető picsának tűnt :):)
viccet mellőzve, még jó hogy küzd, tudja, hogy nem szimpi és kell neki a kendő. sose mondtam, hogy rá, hogy hülye.

haruka 2011.10.05. 21:48:08

@gyvy: biztos én vagyok túl igényes, de engem zavar a töküres tekintete szegénynek. Krisz legalább szórakoztató idióta. :D

Alkaline 2011.10.05. 21:49:08

@Vlaci69:
a különbség köztük 20 kiló. ennyi, ez döntött is

kékdelfin 2011.10.05. 21:49:29

@nathalie: kinga melindával csókolózott. csaba meg ott skubizott. Persze aztán lehet.

Vlaci69 2011.10.05. 21:49:36

@Lasombra: Én már rég visszajöttem onnan, hogy szellemi téren értékeljem bent bárki tevékenységét. Ebben az esetben egyszerűen azt díjaztam, hogy nyerni akarás több volt Verában és küzdött nyávogás helyett.

MagasMacska 2011.10.05. 21:50:15

@BarBwire:
Hát, én Kingának láttam. És mellé Attila pillantása. Másik lányért nem nézne így.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:50:49

@Vlaci69: ennél szebben én sem írhattam volna, így gondolom én ys:P

nathalie 2011.10.05. 21:51:15

@Kékdelfin:
de hát csaba valakire nagyon nyomult ott a medencében. az kinga volt. sztem.

genevieve 2011.10.05. 21:51:37

azért arra kiváncsi lennék, hogy ha valaki lelökdösi maga mellöl az embereket azt megengedett viselkedés lett volna?

Lasombra 2011.10.05. 21:51:42

@Vlaci69: ez rendben is van. drakula neki! szépen csillog az ezüst is. :D
csak az érett gondolkodást nem értettem, hogy hogy jön ide.
3 szó: fi. zi. kum.
ennyi.

kékdelfin 2011.10.05. 21:52:19

@nathalie: az igen, de utána/előtte/közben megvolt kingának melinda (is) :)

haruka 2011.10.05. 21:52:50

@genevieve: és ha Bandika magával ránt két embert? :D

Talpig Jimmy 2011.10.05. 21:53:23

a kis filigrán Dya az erkölcsi győztes

nathalie 2011.10.05. 21:53:39

@Kékdelfin:
már féltem hogy nem lesz álleszbizés a villában.

Hurri Kán 2011.10.05. 21:54:39

@ladyandhenk:
Pl. Sharon Stone, ő nem yryttálna. :D

Lasombra 2011.10.05. 21:54:48

jól van, Csaba nem kap két pofont.
Dya ne reklamálj, ez pozitív értékelés volt. a többiekhez képest pláne.

nathalie 2011.10.05. 21:54:55

csabi öntudatára ébredt?

ő-szinte 2011.10.05. 21:55:26

Nem, nem vagy alvós dyuska! De nyafogós az igen! Én most már a szívlapátnál tartok!

nathalie 2011.10.05. 21:55:37

Attila: ennyi? egy bunkó paraszt nélkül itt hagysz? :D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 21:55:39

Banditát utálni kell vagy ő milyen?
a Kakafejű nőt utálom, bármit mondtok:)))

Vlaci69 2011.10.05. 21:56:03

@Lasombra: érettEBB :-). Felismerni a saját érdekeit és küzdeni érte. Lehet hogy nem a legjobb szót használtam.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:56:14

Verát ki győzte meg arról, hogy ezek a fejére tekert rongyok jól állnak neki?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 21:56:17

Le a kalappal Csaba előtt! Megaláztatás a tetőfokon, Attila felé:D

haruka 2011.10.05. 21:56:18

Vera leégett a napon, vagy megint ráborult a pirosító?

BarBwire 2011.10.05. 21:56:36

Vera igy ronda. Nem csípem, most.

BarBwire 2011.10.05. 21:57:24

@haruka: Vagy rozáceája van, mint nekem. Nekem is a héten jött ki jobban.

nathalie 2011.10.05. 21:57:34

úgy ott lennék és én is kiröhögném verát!!! micsoda esti program lenne!

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 21:57:38

pfuj ez a kakafej olyan mint egy elbaszott osztályfőnök HR-es trénernek álcázva.

ő-szinte 2011.10.05. 21:57:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szerintem mindegy, hogy "van sapkája vagy nincs sapkája". Úgy fog járni mint nyuszika.

dr. gernika 2011.10.05. 21:57:45

Attila azért fog kiesni, mert kiröhögte Vera bullshitjét? :D

lócipő 2011.10.05. 21:58:14

Nyugodj meg... nincs baj...:-D

ő-szinte 2011.10.05. 21:58:21

Vera mért nyalt be seherének?

fran7 2011.10.05. 21:58:32

Na retek is fizet chipszadót.

Hurri Kán 2011.10.05. 21:58:42

@haruka:
Önbarnító krém csodákra képes, ha nincs a házban szoly. Márpedig nincs. Lehet, indulni készül valami okker-görl vetélkedőn. :D

haruka 2011.10.05. 21:58:48

@BarBwire: az valamilyen allergia tünete?

Frenk a hal 2011.10.05. 21:58:49

ez a seherezes mintha nem tudna rendesen beszélni....furán ejti a szavakat

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 21:59:40

@Ayesha/Nem szop fel: hüjjje, ez jobb, mint a hatodik ember volt :DDD

dr. gernika 2011.10.05. 21:59:45

Nyöhö megahiszti Sehikétől, reakció Verától:
"úgy éreztem lehet hogy picit zavarja ez a helyzet"

Aszta, micsoda tengermély empátia!

Lasombra 2011.10.05. 21:59:46

@Vlaci69: oks, vágom, nincs harag. meg flémelni sem akartam, bocsi.

egy csomóan egyébként zsigerből gyűlölik meg lenézik Dyát, ezzel sincs semmi gond. kinek a pap, kinek a paplan.

én akkor is drukkolok rendületlenül. amíg lehet. :D
ha nagyon gáz, szóljatok. de _tényleg_ bírom.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:00:04

Seriseri lédi szerintem félrebeszél, ködösít, hülye megjátszós picsa. Ráborulni a csávóra, Claudius vagy kitököm meg ugorjon le az Angyalvárról. Nem értem mit kell itt "barátságról" meg ilyen baromságokról beszélni.
*tiszta ideg

ő-szinte 2011.10.05. 22:00:14

Komolyan, ettől a seherétől sugárban hányok!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:00:24

@gyvy: na jó, de Sharon Stone-nak, amellett hogy még mindig tartja a formáját, egyedül több az IQ-ja, mint az összes villalakónak együtt...

Lasombra 2011.10.05. 22:00:27

@Frenk a hal: talán a nyúlszája miatt lehet.

BarBwire 2011.10.05. 22:00:51

@haruka: bőrprobélma, az arcon lévő hajszálerek kitágulása, ezvan, olyan mintha mindig pirulnál. Nem gyógyítható, csak csökkenthető.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:00:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: óó, a hatodik ember...nem is gondoltam, hogy megjegyzitek:)
Alekosz-epigon Attila. Gyenge utánzat.

haruka 2011.10.05. 22:01:00

Vera imád a megmondóember szerepében tetszelegni, de mi a jóégnek szól bele mindenbe? én úgy elhajtanám, mint a franc.

Frenk a hal 2011.10.05. 22:01:02

szélescsípőrövidhaj ezzel versenybringa belsővel a fülén, meg az állandó "gyere félre beszélgessünk" hozzáállásával rohadtul kezd idegesíteni. najó nem csak kezd. elejétől utálom

dr. gernika 2011.10.05. 22:01:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Verának nagyon vicces elképzelései vannak arról, hogy mik állnak jól neki. :)))

haruka 2011.10.05. 22:02:49

@BarBwire: azt tudom, csak nem tudtam, hogy ez valami miatt jön ki, vagy csak úgy magától. de kösz az infót. :)

sogeking 2011.10.05. 22:02:55

Attilának mi köze hozzá, hogy Veronika mit csinál? semmi? ja..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:03:34

Én többre értékelem Pétert, mint Veronikát, csak mondom!!!

BarBwire 2011.10.05. 22:04:00

@Peter_Cs: Akkor inkább menjen haza, az egészség a legfontosabb.

Lasombra 2011.10.05. 22:04:00

@Peter_Cs: hendikeppel is lehozza a játékot.
komolyra fordítva: remélem, semmi komoly. ha tényleg befordulna, inkább köszönjön el, nem ér meg ennyit ez a szutyok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 22:04:49

@haruka: @Frenk a hal: Legalább ő csinál valamit, érdekes karakter! Engem ez az akciója is szórakoztat!

BarBwire 2011.10.05. 22:05:01

@haruka: alkat kérdése, azt hiszem. Én is pirulós macát játszom most.

Lasombra 2011.10.05. 22:05:20

@BarBwire: ugyanazt ugyanabban a másodpercben? ilyet még zsöni se tudott! :D
cheers!

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:05:37

azt mondtad tegnap, hülye vagyok.
most már féreg is vagy.

megint hangosan röhögök.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:05:42

Bírom hogy Virsli őszinte.
"Én ilyen egyszerű vagyok!"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:05:55

Komolyan, sírok.....Kiszop minden nőt megkap?????????????

Más bőgök:(

Naspolya 2011.10.05. 22:05:56

ilyen kedvesen leférgezni valakit, hát ma is tanultam vmit...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 22:06:21

@sogeking: @ladyandhenk: Agyhalott Veronika! Beszopta elsőre Attila manipulációját! Ultragáz!!!

ő-szinte 2011.10.05. 22:06:29

Azért elgondolkodtató, hogy az előző szériában azon gondolkodtam, hogy melyik szimpatikusabb jobban számomra,a mostaninál meg nem tudom eldönteni, hogy melyiktől hányok kevésbé...

genevieve 2011.10.05. 22:06:30

@Lasombra: ja, mert közben én NÉZEM az adást:-D

Vlaci69 2011.10.05. 22:07:29

"Egy kaptafa alá veszlek" :-)

Naspolya 2011.10.05. 22:07:35

bocs a duplázásért...

kékdelfin 2011.10.05. 22:07:43

Mit érzel kriszfiú? Áll a kis pöcörőd?

Lasombra 2011.10.05. 22:08:02

ezek után át kell értékelnem az udvarlási szokásaimat. vagyis másként kell kinövesztenem. vagy izé.

kékdelfin 2011.10.05. 22:08:33

Uramisten, így kell udvarolni egy nőnek? Újrakezdem az életemet!

kékdelfin 2011.10.05. 22:09:08

@Lasombra: na, egyre gondoltunk, ombre;)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:09:32

húbazmeg, Etele bekavarta a szart.

sogeking 2011.10.05. 22:09:33

ez jó, már nem Bandika a legkevésbé szimpi :D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:09:44

Veronkán minnyár összebokszolnak. :D

ő-szinte 2011.10.05. 22:09:47

Ezen a háta mögött kavaráson jókat röhögök.

Lasombra 2011.10.05. 22:09:49

@genevieve: na ennyit a legendás női multitaskingról. :)

@BarBwire: vagy egyszerre. nehogy elkezdjenek kombinálni a többiek. :P

nathalie 2011.10.05. 22:10:53

mi lesz húsz év múlva krisztofellel és a fiatal srác dumájával????

Hurri Kán 2011.10.05. 22:10:54

@Kékdelfin:
Hacsak a tegnapi gipszelés nagyon meg nem viselte. :D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 22:10:55

A riportszobából áthallatszana, ha a másik oldalon valaki röhögne?

Lasombra 2011.10.05. 22:10:56

@Kékdelfin: jegyzeteltem: köcsög, kacsaszájú, ostoba... ha ez nem működik, akkor semmi.

MissX 2011.10.05. 22:11:12

na, letrejon a kubai csapat... bandika meg kiszopfel. tuti gyoztes csapat.

ő-szinte 2011.10.05. 22:11:14

Attila ma is rombolt! Már jó éjszakája lesz.

genevieve 2011.10.05. 22:11:15

csabi kurva erős fizikailag, én is erős vagyok......és itt vagy te....

leestem az ágyról úgy röhögök:-DD

MagasMacska 2011.10.05. 22:11:16

Hát, Attilától hányok. De azoktól is, akiket így tud manipulálni.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:11:19

Már élvezem,hogy fogja Peti lebontani ezt a nagy ellenállást :DDD!

dr. gernika 2011.10.05. 22:11:27

A csodakubaikettősügynök első cselszövő tette, hogy Bandinak elmondja, mivan. :DDD

haruka 2011.10.05. 22:11:28

Csabi fizikailag erős, én is erős vagyok, és itt vagy te. :DDD

kékdelfin 2011.10.05. 22:11:36

Ú, krisz meg bundi klikkül! Beszarás! Egyenes út nekik a döntőig!
Kűzdjetek!

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:11:40

Bandi pólóját legszívesebben üvöltve szétvágnám egy cikk-cakk ollóval, aztán beszórnám a kukába és felgyújtanám!

loverain 2011.10.05. 22:11:48

ééédes istenem!!!

ő-szinte 2011.10.05. 22:11:53

@foxglove: Mert te a másik oldalon vagy?

Hurri Kán 2011.10.05. 22:12:16

@Lasombra:
Ezekkel tuti tarolni fogsz. :D

Lasombra 2011.10.05. 22:12:25

Attila nemsokára úgy érzem, ideg általi szétbaszódás áldozata lészen.

genevieve 2011.10.05. 22:12:46

@Lasombra: hallodhülyevagy? ha 8 szemem és 5 fülem lenne se elég annyira figyelek minden szóra:-D

capa05 2011.10.05. 22:13:02

@nathalie: Hát én csak a családokat sajnálom amikor szembesülnek a csemetéik "teljesítményével"

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:13:17

@Lasombra: talán még a klasszikus "rohadj meg, hát szeretlek, te állat!" beleférne...:DDD

kékdelfin 2011.10.05. 22:13:20

@Lasombra: várjá, be kell vetned azt is, hogy kubaisrác vagy, meg temperamentusos, meg szép a szemed.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:13:21

az a szőrös hómlessznek álcázott bölcsészgyerek melyik szőke hajába temetkezik bele???

foxglove (törölt) 2011.10.05. 22:13:26

@ő-szinte: nem. de nem hiszem, hogy ezt bárki is kibírja röhögés nélkül.

BarBwire 2011.10.05. 22:13:47

Nem hiszem el, hogy egy ilyen jól szart keverő emberke elcsúszik egy olyan balgaságon, mint Kinga.

Vlaci69 2011.10.05. 22:13:58

@Lasombra: Nem lepne meg. Ennyi nyávogás után, amit ott hallania kell én már valamelyik liba máját enném, újhagymával.

Naspolya 2011.10.05. 22:14:13

Bandi előbb-utóbb azt is megkérdezi a többiektől, hogy "én Bandi vagyok vagy, vagy...khm..ö...vagy te hogy látod?"

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:14:16

@fkangi: nem,az :szeretlek té géccciiii

sogeking 2011.10.05. 22:14:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szereti a feltűnő színeket :) de mi volt ráírva?
(rand-a rand-i band-i???)

@ladyandhenk: gondolom kitaláltad, de a pláne az, hogy engem is úgy hívnak

James Lavelle 2011.10.05. 22:14:31

Esküszöm, ez a legjobb VV-összefoglaló, amit valaha láttam. Attilának ez az elbaszott Don Corleone póza, amiben ült a szaunában, heves röhögőgörcsöt váltott ki belőlem.

genevieve 2011.10.05. 22:14:50

@BarBwire: az egész szart kinga miatt keveri

nathalie 2011.10.05. 22:14:58

@Ayesha/Nem szop fel:
a szőrös hómlessznek álcázott bölcsészgyerek

:D:D jó röhögtem. tökéletes jellemzés :D

capa05 2011.10.05. 22:15:10

Peti nemes egyszerűséggel kiviszi a D re Kingát és Attila harakirit követ el.

Vlaci69 2011.10.05. 22:15:16

@Ayesha/Nem szop fel: Nem mindegy? Semmi különbség nincs közöttük.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:15:58

ja,a rendszeres kommentelők közül kisorsolt nyertes a VILLA támogatásával, visszaviheti 6 hónap öszes üres üvegét.

ő-szinte 2011.10.05. 22:15:58

Szerintem meg sehere lesz. Kingának hosszabb , tömörebb haja van.

Hurri Kán 2011.10.05. 22:16:05

@nathalie:
Nem lehet mindenki akkora kubaimacsó, hogy még a hónalját is borotválja!:D

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:16:26

@nathalie: már csak a tarisznya hiányzik. Ja. Még az sem. Csak nem mutatják.

sogeking 2011.10.05. 22:17:05

@utcai_arcos: az jó lesz, köszönöm Mrs. Lipton

dr. gernika 2011.10.05. 22:17:49

@Vlaci69: De. Vagy Attilát haragítja magára, vagy Gergőt.
Attila a medencében sztem már több darabra vágta Csabeszt gondolatban, mint Dexter egy fursztráltabb napján.

kékdelfin 2011.10.05. 22:17:59

@Lasombra: Amúgy tudok egy tuti udvarlós dumát:
fiú: jössz táncolni?
lány: nem.
f: és dugni?
l: nem.
f: akkor mi a fasznak vagy itt?!

genevieve 2011.10.05. 22:18:12

@James Lavelle: ezzel nálam el is jutott oda, hogy első villalakó akinek azért drukkolok, hogy a felénél essen ki

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:18:16

@Ayesha/Nem szop fel: a borotvált bölcészek nevében kikérem ezt a hangot!egy vacak közgazdáról beszélünk!

haruka 2011.10.05. 22:18:19

@ő-szinte: Sheri Alfahímmel nyomul a medencében.

fran7 2011.10.05. 22:18:37

Bandi pólója csináltatott vagy így árulják valahol?

Turambar 2011.10.05. 22:19:10

@ladyandhenk: Ne zavarjon, hogy a nagyobb darab volt helyzeti előnyben a filigránnal szemben.

Lasombra 2011.10.05. 22:19:41

@Kékdelfin: @fkangi:
+ "Na mi van öcsééééééém!"
biztos, ami biztos. :)

@genevieve: én egy csomó dolgot csak tőletek olvasok itt, pedig nézem. :)

Peti féltékeny lesz Attila keresztapás nézésére.

B.Andita 2011.10.05. 22:19:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De mi van ráirva? B.andita? Jesszus, ez nekem szurkol? Ő Ponponlányom....

BarBwire 2011.10.05. 22:19:49

@fran7: póló régibb, mint bandika szüzessége.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:19:57

@utcai_arcos: a klasszikus modoros meghatározás szerint jellemeztem. Elnézést.

nathalie 2011.10.05. 22:20:05

@utcai_arcos:
a közgazdászok nevében meg én kérem ki ezt a hangot! :D

Gorlaami 2011.10.05. 22:20:48

Első résztől kezdve olvasom a hogyvoltokat, de már nem bírtam megállni, hogy ne csak olvassam, hanem írjak is. Király vagy Hajni, khm Hajny. :D A kommenteken meg sírvaröhögök. Üdv mindenkinek.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:21:03

@Kékdelfin: nálam a "kőkólageci?" viszi a prímet.

nathalie 2011.10.05. 22:21:04

@gyvy:
fila táskám nekem is van, sőt, most hogy ekkora divat lett, venni fogok még hármat. későbbiekre :D

nathalie 2011.10.05. 22:21:47

@Gorlaami:
te meg gyönyörű vagy! :) legjobb avatar ever! :D

kékdelfin 2011.10.05. 22:21:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez egyébként valós, elhangzott párbeszéd:) (konkrétan egy haverom társalogta egy lánnyal)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:21:55

Attila bazmeg...mint egy gyúrósabb, zömökebb Herr Flick.

Lasombra 2011.10.05. 22:22:08

@Kékdelfin: az a baj, hogy én csak irodalmi felolvasó estekre járok. esetleg néha kortárs kiállításokra. ott is fajin ez? :)

ő-szinte 2011.10.05. 22:22:27

Bakker, ez a sehere nem röhög, hanem röfög! Én kérek elnézést a női nem nevében.

kékdelfin 2011.10.05. 22:22:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amúgy az nem úgy van, hogy "teccőgeci, kókola"?

MissX 2011.10.05. 22:22:34

attilat addig utnem amig mozog

Hurri Kán 2011.10.05. 22:23:10

@nathalie:
Jól teszed. Hátha még nagyobb divat lesz! :D
Amúgy bölcsészeknek csinálhatnának kócból való Fila-tarisznyát. :D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 22:23:10

Dya helyett essen ki Kinga.

Naspolya 2011.10.05. 22:23:14

és Dya most elégedett fejet vág, h Attila megvédte... (mármint szerinte)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:23:32

@B.Andita: elképzelem flitteres rózsaszínű cuccban, pomponokkal..áááááááááááááá!!!!!!! :))))))))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:23:34

@Turambar: nyugi, nem zavar!

Ha több kiló, ha nem, akkor is küzdött és ez volt a lényeg! Egyértelmű volt, h nyerni fog, persze..., de ha meg sem próbálja, akkor meg ne nyígjon, ha hazaküldik a nézők!!!

@nathalie: a jogászok nevében nekem ki kell kérnem valamit?:D

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:23:34

@Gorlaami: üdv :)

Amikor Attila aszongya, neki fáj valami, elkezdek lúdbőrözni!

capa05 2011.10.05. 22:23:39

Ha a Kingán múlik benne is marad!! hahaha

nathalie 2011.10.05. 22:23:39

úgy néz ki a veronikánál ez a nyakszopás valami ősi reflex :D

sogeking 2011.10.05. 22:23:51

júúúúúúúúúj
milyen zene megy a villában???????

BarBwire 2011.10.05. 22:23:52

@MissX: kicsinálja majd az élet :-D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:23:52

Hűűű.. KIszop nyakát is kiszopják? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:24:09

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM HISZEM EL HOGY A SAXOBEAT SZÓLT, SOGEEEEEEEE MENEKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLJ!!! :DDDDDDDDD

BarBwire 2011.10.05. 22:24:23

@sogeking: Ricki Martinra gondolsz?

fran7 2011.10.05. 22:24:36

Az én kedvenc udvarlós viccem:
F: Haza kísérhetlek?
L. Jó. Remélem nem laksz messze.

kékdelfin 2011.10.05. 22:24:40

@ladyandhenk: nem, a jogászok szóra sem érdemesek;)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:24:48

Faszom. Mekkora ribanc ez a Se here se farka.

nathalie 2011.10.05. 22:24:55

@ladyandhenk:
hát elnézést... :D:D:D

csak viccelek. egy másik életben a jogász szakmát választanám. csak én valószínű minden vesztes ügy után gyógykezelésre mehetnék...

haruka 2011.10.05. 22:25:07

micsinááász? :D imádom, mikor ezt visítja Veron :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:25:13

@Kékdelfin: férjem anno: "szép vagy, mint egy új traktor" :))

BarBwire 2011.10.05. 22:25:21

Krisztől kb ezt gondolnám: Tetszel genyó.

MissX 2011.10.05. 22:25:25

gergotol meg vegyek el az osszes sapkat ami nala van!

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:25:42

@BarBwire: fáratt vagyok, azt hittem a negyedév első hete láblógatás, filmnézés youtube-ozás és úgy szopom már második napja a ft, hogy öröm nézni :S.

Vlaci69 2011.10.05. 22:26:03

Veronika agyberendezésének egyszerűsége felülmúlhatatlan, hogy ezt a tajparasztot aranyosnak látja...

genevieve 2011.10.05. 22:26:22

attila azt hiszi, hogy ő az univerzum közepe?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 22:26:31

Verán a farmercucc és a fülbevaló -totál nyolcvanas évek dizájnja! Jól választott!

haruka 2011.10.05. 22:26:52

@fkangi: ezt én, mint agrármérnök, kifejezetten hízelgő szövegnek tartom! :))

Gorlaami 2011.10.05. 22:27:10

Bandit hogy otthagyták. :DDd

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:27:15

@Ayesha/Nem szop fel: @nathalie: Istenem,de jól keverem a lapokat innen kintről :DD!

B.Andita 2011.10.05. 22:27:23

@haruka: Meg amikor aszongya : Nááám.Na az kész.

Lasombra 2011.10.05. 22:27:34

@fran7: és az, hogy
- Hozzád vagy hozzám?
- Is is. Te hozzád, én hozzám.

a "Relax, bébi, merrelax?"-ot meg gondolom már óvodában tanítják.

Hurri Kán 2011.10.05. 22:27:46

Bandi informatikusnak álcázta magát? :D

kékdelfin 2011.10.05. 22:27:49

@genevieve: vigyázz, a végén úgy jársz mint veronka krisszel? Addig utálod, hogy szerelmes leszel bele. Teljesen rákattantál:)

MissX 2011.10.05. 22:27:54

attila nem latja onmaga szanalmassagat? valaki bent mar raszolhatna, mert csak lejaratja sajat magat

B.Andita 2011.10.05. 22:28:09

@MissX: Meg a pólót....meg a gatyát...meg mindent. :-)))

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:28:36

@gyvy: nem minden informatikus nyomul mackónadrágban meg koczkás ingben:))

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:28:55

@genevieve: nem, csak nem bírja elviselni, ha Kinga jól érzi magát. azt szereti, ha kínlódik. és ezért tesz is.

haruka 2011.10.05. 22:29:25

Attila elszámította magát egy kicsit ezzel a medencébe bevágással.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:29:37

szerintem ezen buli után csak Bandi nem dugott...

Lasombra 2011.10.05. 22:29:46

nnna! azé, Melindának is vannak ütközői, ha nagyon akar!

Bandi meg feszegeti a pofonos ládát.

Hurri Kán 2011.10.05. 22:30:14

@Ayesha/Nem szop fel:
De. Még nyáron, 37 fok melegben is. :D

sogeking 2011.10.05. 22:30:15

@BarBwire: Saxobeatet már elég sokszor linkeltem itt :) úgy látszik már a villába is elért a divathullám

Turambar 2011.10.05. 22:30:18

Veronikának úgy látom, elég volt egy kicsit nedvesebb közeg a smárhoz.

haruka 2011.10.05. 22:30:21

most mit csinált Kingával? lemaradtam...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:30:22

@Kékdelfin: @haruka: én is röhögtem..:D férj lett belőle és szerencsére még mindig hülye..:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:30:37

@nathalie: nem kőőőő olyan jogásznak menni, oszt nem kell szipogni:P:P

Hajrá Csaba!!!

MissX 2011.10.05. 22:31:00

kinga is hulye, miert nem kuldi el a picsaba ezt a pszichopatat, nem is ertem

Hurri Kán 2011.10.05. 22:31:07

Csaba egyből hogy pincsizik.:D

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:31:11

@gyvy: neeeemiiiis!

az előbb mintha Virsli a melleivel pofozgatta volna Che Guevarát.

B.Andita 2011.10.05. 22:31:15

@utcai_arcos: Pont ez jutott eszembe nekem is :-)))

genevieve 2011.10.05. 22:31:41

@Kékdelfin: kizárt:-)

alekot se kedveltem meg:-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:31:51

@utcai_arcos: meg talán Zizi..bár nem vagyok benne biztos, hogy mindenki benn volt a medencében...

MagasMacska 2011.10.05. 22:31:53

Namostan azért ez legalább akkora erőszak, mint egy narancs. Lesz bünti?

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:32:04

@ladyandhenk: egy kóla sült krumpli menüt :)

fran7 2011.10.05. 22:32:22

Az ilyen csávókkal csak az a baj, hogy ha ilyen féltékenyek, mikor még nem történt semmi. Nem is a barátnője.

genevieve 2011.10.05. 22:32:23

de egy ilyen megmozdulás után jól pofánvágtam volna attilát....tényleg ki a fasznak képzeli magát?

Lasombra 2011.10.05. 22:32:26

ha így nyomja, Attilát nem kiszavazzák, hanem helikopterről kilövik, és kiviszik.

kékdelfin 2011.10.05. 22:32:28

@MissX: most már el fogja küldeni, mert most már csabicica lesz a támasza (vagy mit is magyarázott egyszer). Eddig attila volt.

BarBwire 2011.10.05. 22:33:11

Szerintem Attila egy idő után meg fogja unni ezt a játékot, és kisétál az ajtón.

Gorlaami 2011.10.05. 22:33:24

Bandi, és Melinda megy. Szerintem.

Lasombra 2011.10.05. 22:33:29

@fran7: igazság vagyon szavaidban.

sogeking 2011.10.05. 22:33:43

Bandika, ha csinálsz valami vicceset a szavazás végéig, küldök egy sms-t Attilára :)

panoz (törölt) 2011.10.05. 22:33:45

Bár sajnálatosan elpazarolják az emberek a szánalmas szót, én sokáig tartogattam magamban de most eldurrantom.

Attila kurva szánalmas volt most.

Amúgy meg nem értem hogy lehet feminim jelzővel illetni egy tetőtől talpig szőrös embert.

2011.10.05. 22:34:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem most lett félelmetes ez az Attila, az Isten mentsen meg mindenkit egy ilyentől.

nathalie 2011.10.05. 22:34:21

továbbra is bírom attilát :D "csajok vagytok bőgjetek"
jaj már, ha ez a kinga nem játszaná az eszét kb két hete neki és nem hagyta volna idáig fajulni a dolgokat, akkor nem lenne miért bőgni. de hát kell neki a pincsikutya. ahogy a mondás is, aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák.

BarBwire 2011.10.05. 22:35:02

@beebeer: gyerekes volt, nagyon gyerekes.

Lasombra 2011.10.05. 22:35:17

amúgy, ha nem lenne az a medence, akkor a fél műsor kuka.
ha viccesek a készítők, medence helyett pl sakktáblákat adnak be rekreáció gyanánt.

fran7 2011.10.05. 22:35:22

Ha Csaba megkapa volna a D-matracot- Lehet, hogy az rtlt örökre bezárták volna, gyilkosságban való részvétel miatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:35:36

@beebeer: bizony!

erről szoktuk utána olvasni, h lelőtte féltékenységből a barátnőjét, az új lovagot, stb....

MissX 2011.10.05. 22:36:05

@BarBwire: szerintem ha igy halad kizaratja magat.

capa05 2011.10.05. 22:36:24

Mi volt már a homlokán?

Turambar 2011.10.05. 22:36:28

Ez az Atesz - Peti fogadalom ütött. :)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:36:36

Na, megköttetett a Molotov-Ribbentropp paktum.

James Lavelle 2011.10.05. 22:36:36

@BarBwire: előtte azért kinyír pár embert.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:37:00

@BarBwire: te milyen műsort nézel?lassan mondom:ki-má-szik-a-te-tőn!!ha addig él is :D!

MagasMacska 2011.10.05. 22:37:10

Akkor ma sincs online vagy én vagyok ügyetlen?

kékdelfin 2011.10.05. 22:37:15

@genevieve: nem tudhatod:) a részeg is azt hiszi, hogy nem részeg. (a bolondokat nem is merem leírni. Jajj, leírtam!:)

genevieve 2011.10.05. 22:37:25

@nathalie: nana, kinga azért elég világosan megmondta neki, hogy nem jön be mint pasi...nem mondhatod, hogy játszadozott vele!

ja és a mostani húzása pedig teljesen gerinces dolog volt!

Lasombra 2011.10.05. 22:38:05

@fran7: viszont láttunk volna... pontosabban valahol lenne egy felvétel különös kegyetlenséggel elkövetett matraccal holtra verésről.

fran7 2011.10.05. 22:38:18

Péter-Attila egyezség olyan lehetett mint a Molotov-Ribbentropp paktum. Bár lehet az utóbbiak szimpatikusabbak voltak.

nathalie 2011.10.05. 22:39:32

@genevieve:
ja, tegnap megmondta neki, hogy nem tetszik a feje. előttem meg megmondta, utána meg mégis úgy csinált. attila innen is egy pszichopata, de ezt a kingát valamiért nem tudom sajnálni. meg hát hány faszi csinált már hülyét magából egy hülye pina miatt. és hány nő egy faszkalap miatt. szóval ez miatt én nem tudom elítélni.

2011.10.05. 22:39:46

@ladyandhenk: az a félelmetes, hogy ahogy írta már valaki, még csak nem is a barátnője. Azt hiszem ez a típus fejben eldönti, hogy te a barátnője vagy, függetlenül attól hogy leszel vagy voltál. Kontrollálja az életedet és Hajni jól írta, akkor boldog, ha szenvedni lát.
Nem tudom, meg lehet-e szabadulni valaha tőle.

De az is igaz, be is kell vonzani egy ilyen pasit.

Lasombra 2011.10.05. 22:40:00

@capa05: Peti krisnásra itta magát előző este.
vagy lefejelt egy százasszöget.

genevieve 2011.10.05. 22:40:12

ja és nem mellesleg ebben is alekot majmolja...ő is előbb nyomult gigire ezerrel, majd amikor látta, hogy teljesen halott ügy akkor elkezdett vele szemétkedni...vele és jerzyvel...

tényleg szánalmas pasi

MissX 2011.10.05. 22:40:45

en csak abban bizom, hogy az emberek tobbsegenek nem jon be sem az attila fele, sem pedig a peter fele viselkedes es nem kozuluk kerul ki a vv5 nyertese.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:40:50

@panoz: a törpe nők pl szőrösek, ezért ezért gyakran össze is keverik őket a törpe férfiakkal.ezért is utálják a törpe férfiak pl a csupasztestű elfeket :D!

nathalie 2011.10.05. 22:41:12

@genevieve:
én nem látom úgy mintha majmolná, tényleg úgy tűnik mintha féltékeny lenne. alekosz sose volt féltékeny senkire.

sogeking 2011.10.05. 22:41:17

@genevieve: azért Alek sokkal szórakoztatóbb volt

kékdelfin 2011.10.05. 22:41:31

@Lasombra: szerintem a második. Biztos valamit összeszőgeltek a délelőtt folyamán, és ő húzta a rövidebb gyufát, így az ő fejével verték be a szögeket.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:42:01

@sogeking: ez így van:)
(*nosztalgikus hangulatban van)

genevieve 2011.10.05. 22:42:06

@nathalie: nekem abszolute nem szimpi kinga...de letépni valakiről a melltartót/ruhát...ezután mi a következő lépés???
ja...kidobatja a villából...szóval egy aljas, szánalmas féreg...

fran7 2011.10.05. 22:42:16

@beebeer: Pedig ránézésre Kinga nem is egy áldozat típus. Vagy csak túl fiatal hozzá. Bár Csabára azt mondta, hogy neki túl fiatal. Pedig lehet több értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak, mint egy szót is váltani Attilával.

nathalie 2011.10.05. 22:42:19

hirtelen azt hittem stohl már egy amerikai börtön ruhát visel :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:42:38

ja,és Bucinak is lesz szex ma éjjel :S :O.

MissX 2011.10.05. 22:42:38

@beebeer: sot, szerintem az a tipus, aki miutan kidobja a noje, elkezdi zaklatni, fenyegetni a not.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.05. 22:42:38

@beebeer: erre alátett a Liba, az tuti! Amolyan birtoklási, hatalomvágya van...Nem jó ez...nem jó ez....

Ha enyém nem lehetsz, másé se!
Más kérdés, a szöszi is egy k...., de akkor is:D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:43:17

@nathalie:
Nem, mert határtalan egyszerűségénél fogva nem tudta, milyen féltékenynek lenni. :D

@Ayesha/Nem szop fel:
Régi szép májusi öfik...;) *nagysóhaj*

ő-szinte 2011.10.05. 22:43:24

El vagyok ájulva! Attilánk és Péterünk megint egy szőnyegen...

Lasombra 2011.10.05. 22:43:28

@utcai_arcos: off: az hagyján, de szakállasak is. amúgy világfüggő Dark Sunban pl tök csupaszok a törpék.

amúgy tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lenne (lesz?), ha (amikor?) Csaba (Bandi?) elkapja Kingát.
MINDEN szúró-vágó eszközt azonnal ki kell vinni.

Kabbe (törölt) 2011.10.05. 22:43:38

az Attila ex barátnői élnek még? ugye nem gyűjt fegyvereket?

nathalie 2011.10.05. 22:43:40

@genevieve:
hát megkattant, istenem :)
de most nem foglak győzködni, megértem ha féregnek tartod.
úgy néz ki egyedül maradok itt az attila imádatommal :)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:43:54

@fran7: jaj már. van köztük (csa+k) kemény 2 év. Kinguci professzorasszony 22 éves:D

Hurri Kán 2011.10.05. 22:43:57

@utcai_arcos:
Alig 4-5 ember fog tudni róla. :DDD

genevieve 2011.10.05. 22:44:05

@nathalie: nem a féltékenységről beszéltem!

@sogeking: azt kell mondanom, hogy egyetértek (bár ezt sose gondoltam volna, hogy leírom:-D

kékdelfin 2011.10.05. 22:46:06

@genevieve: nalátod, mondom én! (most jól lebuktál;)

MagasMacska 2011.10.05. 22:46:24

@sogeking: Hát nekem Attila - a mai után - nem szórakoztató, hanem félelmetes. Ez egy pszichopata. Én tényleg tartok attól, hogy itt, ha nem is emberhalál, de valami nagy verekedés lesz. És ez teljesen független lesz attól, hogy ki csinál valamit, csak attól függ, hogy Attila mikor dönti el, hogy ez a következő lépés.

ő-szinte 2011.10.05. 22:46:29

Stohk Buci csak a szerda reggeltől fél... Én a helyében a szerda estétől is megszeppennék. Zuhanyozás... villanyoltás... Hm...

genevieve 2011.10.05. 22:46:33

@nathalie: hmmm, ha veled történne akkor is ilyen elnéző lennél? istenem, hát megkattant?:-)

2011.10.05. 22:46:42

@Kabbe: "Attila ex barátnői élnek még?" - ritkán hiszek a bulvárnak, de a mai történések fényében abszolút hihetőnek látszik a történet, miszerint a lány hazament (hazafutott) Izraelbe, Attila meg utána, csak Attisunkat lekapcsolták feketemunkáért.

Dr_utcai_arcos 2011.10.05. 22:46:51

(A Bódy Sylvy válogatására jelentkezett tizenéves, de negyvenes macsó is.BELÓ????)

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:47:25

Hát...én még ott tartok, hogy mindegyiket utálom.
Kicsit később majd úgyis kialakul,hogy kit fogok bírni ebben a szériában.
Közben nézzétek a modoros Stohl interjút:)

genevieve 2011.10.05. 22:47:28

@Kékdelfin: szórakoztatóbb igen, de ettől még nem kedvelem meg:-)

fran7 2011.10.05. 22:48:12

@Ayesha/Nem szop fel: Részint ő mondta ezt. Másrészt meg arra írtam, hogy ilyen fiatalon nem derülhet ki hogyha rosszul választott is, akkor ennek az lenne az oka, hogy áldozat típus.

genevieve 2011.10.05. 22:49:09

@beebeer: és most már érthető a 7 éve nincs barátnőm sztori is...

nathalie 2011.10.05. 22:49:34

@genevieve:
de hát nem történik velem ilyen. nem megyek be a villába, nem hülyítek egy összeférhetetlen kategóriában induló, emberi kapcsolatoktól évek óta elzárt embert. nem próbálom kihasználni stb. nem hasonlítanám a való világos élethelyzeteket a sajátomhoz. egyébként meg pofán baszom. de mibe fogadunk hogy két nap múlva megint édesen fog rá mosolyogni és boldog lesz hogy attila féltékeny?

mocskosmacska 2011.10.05. 22:49:45

@sogeking: Nekem Attila szórakoztatóbb. Neki sokkal több esze van, mint Aleknek, aki buta volt, mint a föld.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:49:48

stohlozásból már a vv4 alatt is elegem volt, most meg el sem fogjuk kezdeni, ugye? akkor minden kisdobos kiáltsa, úgy lesz!

ő-szinte 2011.10.05. 22:50:23

Bazdmeg, mi a faszom az a Verán?

BarBwire 2011.10.05. 22:50:39

nekem jobban bejön ez a vv, mert többet nevetek rajtuk.

BarBwire 2011.10.05. 22:51:15

@ő-szinte: hogy került be a faszod?

csiri bá 2011.10.05. 22:51:23

na most ha a stohllal ekkora intervjú készül 5-10 hónap miatt, akkor miért nem készül mondjuk Kolompár Szméagol-lal is ilyen riport? :D

ő-szinte 2011.10.05. 22:52:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem mi tehetünk róla , hogy megint ő van a tévében és sületlen butaságokat nyilatkozik össze-vissza...

sogeking 2011.10.05. 22:52:04

@MagasMacska: nagyjából egyetértek, mondjuk azt nem tudom, hogy ez Attila valós énje -e, vagy csak egy felvett valami, amiről azt hiszi, hogy célravezető

kékdelfin 2011.10.05. 22:52:10

@ő-szinte: hetente egyszer van fürdés neki. legalábbis ezt mondták, hogy majd ilyen helyre kerül. Persze lehet, hogy az a nap pont szerda:)

mocskosmacska 2011.10.05. 22:52:42

Most kijött ModorosVera gyenge pontja. Ha csak egy kicsit poénkodnak rajta, vagy nem veszik őt halálkomolyan, hanem röhögcsélnek a mondanivalóján, akkor egy perc alatt kiborul.

genevieve 2011.10.05. 22:52:59

@nathalie: gondoltam, hogy ezt fogod válaszolni:-) nem mész be a villába:-)
de a bentieknek elnézhető ez a viselkedés?

de nem akarok összeugrani veled, csak meglepett ez a mondat...

én irtózom akár a fizikai akár a mentális, vagy verbális erőszaktól, és amit most attila produkált az nálam véglegesen kiverte a biztosítékot....semmi nem hatalmazza fel az embert, hogy ilyet tegyen a másikkal..

szerintem persze:-)

ő-szinte 2011.10.05. 22:53:24

@BarBwire: Már a Verában volt mikor bement. Végtére is egy személyes tárgyat mindenki bevihet.

BarBwire 2011.10.05. 22:53:34

Csaba tényleg egyetemista, minden cuccot mástól lejmol. Most példul Krisz ingét szedte el.

mocskosmacska 2011.10.05. 22:53:36

Krisztofer a vállán viszi a műsort.

ő-szinte 2011.10.05. 22:54:38

@csiri bá: Most vonyítok konkrétan!

Doktor Kotász 2011.10.05. 22:54:58

Hát ez a mai összefoglaló (holnapi hogyvolt) nagyon mozgalmasra sikeredett.

Az Attilán röhögtem, az arénás műsor miatt. Beszóltak neki, de olyat oltott vissza, hogy öröm volt látni. A Kingáról lekellene pattannia, mert a leányzó csak húzni fogja. Ha más nőhöz közelít, akkor megy a durci, ha meg hozzá, akkor az alázás. Attila veszte Kinga lesz. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a Kiszopfeles Peti stratégiát komolyan gondolta vagy hideg számításból.

Lasombra 2011.10.05. 22:55:01

na, hölgyek-urak, szolgálati közl.

jó hírem van.
vasárnapig nem rontom a levegőt. egy olyan harmadik világbéli országba megyek, ahol nincs VV. (net még kérdőjel)

tudom, kinemxarja le. :)

ha visszajöttem, kérni fogok egy pár soros Dya összefoglalót. (aludt. nyígott. hajat baszkurált. ilyenek.)

remélem, kihúzza a szentem valahogy az óvó tekintetem, szűnni nem akaró, lovagias és őszinte odaadásom nélkül. :)

vigyázz, pihenj, kérem folytassák...

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:56:02

@BarBwire: mert neki nincs dögös kubánó jelmeze, (pl mélyen dekoltált izompóló) csak egyetemistás kinőtt cuccai.

sogeking 2011.10.05. 22:56:13

@Lasombra: szerintem néhányszor majd pisilni is megy

Hurri Kán 2011.10.05. 22:56:19

@Lasombra:
Szerintem előre megírható a Día-öfy. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:56:55

@nathalie: simán kifoghatsz egy ilyen pasit. fogalmad sincs, milyen elbűvölőek tudnak lenni, és mennyire be tudnak hálózni.
észre sem veszed és már nem vagy ura a saját gondolataidnak sem.
és ez nem függ életkortól, intelligenciától vagy attól, mennyire vagy tapasztalt, hány pasid volt eddig, stb.

nathalie 2011.10.05. 22:56:59

@genevieve:
én nem tudom ezt a műsort úgy nézni mintha igazi lenne.vagy nem tudom hogy mondani. nem tudom mit néznék el nekik, képesek bemenni és ország-világ előtt szarni, baszni és hülyét csinálni magukból.lassan azt akarom, hogy egy fogyatékos nyerje meg (krisztofel)!!! :D hogyan tudnám ezt összehasonlítani a való élettel? én attilán elröhögök. valamiért jobban utálom kingát, minthogy fenn akadjak attila viselkedésén.

mocskosmacska 2011.10.05. 22:57:03

@gyvy: Igen, így tényleg szemléletesebb.

Ayesha (törölt) 2011.10.05. 22:57:13

@sogeking: meg kakilni is.esetleg öblöseket fingik szinkronban a dzsakuban.

BarBwire 2011.10.05. 22:57:39

@ő-szinte: ááá, abba férnek el a párnácskák.

nathalie 2011.10.05. 22:58:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
de ehhez nem kell attilának lenni. simán kifoghatok egy másmilyen faszkalapot is.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:58:20

@Lasombra: ohh. hiányozni fogsz. dya minden pillanatát kitüntetett figyelemmel kezelem és megkérem sigist, hogy küldjön róla a szokásosnál több képet. a magam szerény eszközeivel ennyivel tudok hozzájárulni az ügyhöz. :)

kékdelfin 2011.10.05. 22:58:23

@gyvy: nekem is az jutott eszembe, hogy már most előre beírom Lasombranak, hogy mit csinált dija az elkövetkező napokban:).

Turambar 2011.10.05. 22:58:48

Csabesz végre leszedette a szerencsétlen fejéről azt a lilát.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 22:58:52

@nathalie: nem, ehhez ezt a típust kell kifognod. :)

genevieve 2011.10.05. 22:59:12

@nathalie: nekem kinga tök semleges, ahogy a többi csaj is.... kivéve dyát (puszi lasombra:-)

de ha már taktika, és játék akkor gerincesen és ne sunyin

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 22:59:25

@Lasombra: azért, ha nagy baj lesz (elengedi a haját a varrás, letörik a körme,ilyenek), füstjelekkel üzenünk :P:DD
jó utat! :)

nathalie 2011.10.05. 22:59:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
hát volt már betegesen féltékeny faszim. ha ivott, attila hozzá képest csak egy kiscserkész.

Lasombra 2011.10.05. 23:00:02

@gyvy: jajmilyenvagymán! :)

@genevieve: bízok, bízok. :)

(le kéne szoknom a szmájlikról. már engem is idegesít.)

Turambar 2011.10.05. 23:00:05

@nathalie: Én már rég azt szeretném, hogy Kuba nyerjen. :D

ő-szinte 2011.10.05. 23:00:37

Bakker, Csaba szépíti verát.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 23:00:47

@ő-szinte: ez viszont a hogyvolt blog és nem a "kifejtemavéleményembuciról" blog. oszt így.

fran7 2011.10.05. 23:00:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Teljesen igazad van. De én olyat láttam, akinek 500 km-ről bevonzott ilyen férfit. S amikor 20 év szenvedés után megszabadult a csávótól, akkor a következő próbálkozása is valami hasonló lett. Szerencsére ott már több esze volt. Egy lehet véletlen, de kettő már jelez valamit.

sogeking 2011.10.05. 23:01:13

@Ayesha/Nem szop fel: de csak ha Crisszel megy dzsakuzzis randira

Lasombra 2011.10.05. 23:01:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha zihálást hallasz magad mögött, semmi pánik, csak a hálám üldöz.

@fkangi: köcce

kékdelfin 2011.10.05. 23:01:32

@Turambar: én is, egy repülőjegyet kubába, MOST!

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 23:01:44

@nathalie: nem érted vagy nem akarod érteni. nem az ivásról vagy a féltékenységről beszélünk. sem én, sem zsöni.

nathalie 2011.10.05. 23:02:18

@Turambar:
őszintén meg mondom, hogy betegesen vágyok arra, hogy megnyerje, majd egy meglepően intelligens beszédet nyomna ezt követően és kiderülne,hogy egy országot szopatott meg. sajnos ez nem lesz így :)

beacska 2011.10.05. 23:02:19

@fkangi: együtt jár az óránk, járjunk mi is együtt!

ő-szinte 2011.10.05. 23:02:23

Azt hiszem írni fogok egy illetve egy-egy(fiúk , lányok) negatív népszerűségi listát.

genevieve 2011.10.05. 23:03:19

nekem sose volt ilyen pasim....elég jó a radarom ennek elkerülésére:-)
az első árulkodó mondatnál megszólal a riasztó:-)

mocskosmacska 2011.10.05. 23:03:42

@Turambar: Én is az ő győzelmét szeretném. A hülye játékban nyerjen a leghülyébb. De végül is Cristofer egy ártalmatlan hülye, legalábbis nem rosszindulatú.

ő-szinte 2011.10.05. 23:03:43

@nathalie: Nem, őszintén csak én beszélek!

ő-szinte 2011.10.05. 23:04:13

Dya mikroport! Kinga mikroport!

nathalie 2011.10.05. 23:04:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
hát próbálom érteni, de továbbra sem tudok attól elvonatkoztatni, hogy engem ez az attila viselkedés nem hat meg. értem, hogy szörnyű, értem hogy kerülhetek ilyen helyzetbe, értem hogy egy pszichopata lehet, de egyszerűen én elröhögök rajta. ha velem csinálnák biztos nem ezt tenném stb. egyszerűen én ilyen érzéketlen vagyok és jól szórakozom a beszólásain egy műsorban.

James Lavelle 2011.10.05. 23:05:07

Ez a "Kinga. Mikroport." nem kicsit orwelles.

sandokan 2011.10.05. 23:05:44

Na engem abban a pillanatban zártak volna ki a játékból, amikor az a giliszta, abban a maszkban leült Fecóhoz és Attilához. Persze nem mennék be soha, de az most mellékes.

Nyilvánvaló, hogy kicsinyes provokáció volt, amit Attila akkor még dicséretesen megoldott. Nem százas a srác, de amit ez a szarházi ebben az adásban csinált, azt nagyon kevesen tűrték volna.

julcsi29 2011.10.05. 23:05:55

Jó estét,sziasztok :) ! Megjöttem,mizusj? Kiderült már,kié a másik lila kendő?

genevieve 2011.10.05. 23:06:54

@nathalie: oksa, megértettem:-)

mondjuk pl. ez a sirjatok csajok beszólása szerintem nem volt vicces, ütni akart, de csabi jól kezeli a dolgot, tényleg leszarja és nem veszi fel a kesztyűt:-)

(persze hazabeszélek:-D

nathalie 2011.10.05. 23:07:11

@sandokan:
ja, hát csaba előtörő faszkalap énjéről ne is beszéljünk. lapult mint szar a fűben eddig.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 23:07:11

@beacska: először azon gondolkodtam, hogy mondjak nemet úgy, hogy ne bántsalak meg, de utána szerencsére rájöttem,mire reagáltál..:P:DD

ő-szinte 2011.10.05. 23:07:25

@julcsi29: Hát hol is kezdjem... Attila és Peti spanok.

nathalie 2011.10.05. 23:08:04

@genevieve:
csabától behányok :):)

sandokan 2011.10.05. 23:08:07

@genevieve: "nem veszi fel a kesztyűt"

Biztos egy adást néztünk? Szerintem nem.

ő-szinte 2011.10.05. 23:08:16

@julcsi29: Gondolom azt már tudod, hogy Vera és Csaba védett.

Turambar 2011.10.05. 23:08:39

@nathalie: Nem élőben találkozol vele, nem annyi ideig, nem olyan intenzíven.
Pszichopata. Kívülről lehet vicces vagy röhejes, face to face meg "lenyűgöz".

fran7 2011.10.05. 23:08:43

@sandokan: Most Csabáról beszélsz? Mert van igazság a szavaidban. De azért Attila is kóstolgatta Csabát. Tehát ha én beszólogatok, akkor ne lepődjek meg, ha nem mindig veszik figyelembe az érzéseimet, mert én sem tettem.

BarBwire 2011.10.05. 23:08:48

@nathalie: ugye? a kis hamis. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

genevieve 2011.10.05. 23:09:12

@sandokan: pont erre gondoltam én is amikor elolvastam a te beírásodat:-D

varand 2011.10.05. 23:09:36

Némely puhány vv4-es sose kapott volna védettséget az arénában!

Van aki szerintem lerepült volna az első deszka kivételénél...!

ő-szinte 2011.10.05. 23:09:45

Belevaló Olivérrel.

nathalie 2011.10.05. 23:09:57

@Turambar:
engem így is lenyűgözött :D

Turambar 2011.10.05. 23:10:28

@mocskosmacska: Komolyan, amekkora hendikeppel indult a srác, gondolok itt a beszavazásra, meg hogy mindenki kezdettől fogva egy idiótának, ráadásul bosszantó idiótának tartotta, 10 nap alatt odáig küzdötte magát, hogy abszolút főszereplője a shownak, plusz szert tett benn egy csajra. A maga módján teljesítmény.

sandokan 2011.10.05. 23:10:33

@nathalie: jöttem erősítésnek. egyszerűbb, meg egyenlőre szórakoztatóbb, mint a mai tőzsde.

Az amit ma csabikából a győzelem után láttunk, ahogy beszélt a többiekkel, meg az utána következőt, az gusztustalan volt. Végre megmutatta ki is ő valójában, mondjuk olyan nagyot nem tévedtem.

Az döbbenetes, hogy három összetett mondatot nem képes egymás után megfogalmazni. Még a győzelem után sem, amikor a hörcsög próbálta valami kis nyilatkozatra bírni. Elképesztő.

genevieve 2011.10.05. 23:11:23

@nathalie: ezek szerint pl. annamari is lapul a füben? mert napok óta őt se nagyon látni...

mézescsók 2011.10.05. 23:11:28

A Vv4 alatt sokan, sokat kiabáltak Alekosz és Éva ellen és miatt, de mindenkor azzal keverték le a méltatlankodókat, hogy kell a műsor, márpedig azt az említett két figura szolgáltatja.
Ha ebből indulunk ki, akkor Attila végjátékos lehet. Azért őszintén kiváncsi lennék rá, hogy ha a villatársak tudják, hogy milyen fazon, akkor mi a francért ugrana be neki? A kérdésem még akkor is jogos, ha tudjuk, hogy nem IQ-bajnokok jöttek ott össze.
Kiszopfel-Veronika - hasonló eset. Nem a furmányoskodás, hanem az állandó műsor, visítozás, üvöltözés, magamutogatás stb. szempontjából. Amit végtelenül unalmasnak és bárgyúnak találok, de nyilván ez az egyéni problémám.

ő-szinte 2011.10.05. 23:12:00

Ezeket most direk fel akarják hízlalni?

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 23:13:45

@nathalie: :D hogy milyen érzéketlen vagy, látszik a kommentjeid szenvedélyességén, bocs, nem rajtad röhögök, hanem azon, amit írtál ...

ja, és volt már olyan játékos, aki egy országot szopatott meg. Nagy Alekosznak hívják.

nathalie 2011.10.05. 23:14:04

@genevieve:
ja, már annamarit sem bírom :) de egyébként ő nem lapul. az online-ban látszik hogy hadjáratot folytat és mindenkinek nyomja a semmiről sem szóló nagy szövegeit.

genevieve 2011.10.05. 23:14:48

@nathalie: az öfikről beszélek:-)

foxglove (törölt) 2011.10.05. 23:15:07

Kuba Veronikához: Bízz már bennem! És ne nézd már a farkamat!

sandokan 2011.10.05. 23:15:18

Ja és szeretnék itt és most elnézést kérni bécitől és erzsikétől. Nem voltam jó véleménnyel róluk, most sem vagyok, de a gilisztához képest, ahogy a tanárom mondta volt, hát az attól függ.

Igen,tudom, hogy a kislányok, meg a szomjas háziasszonyok és a gáz szerelők nagyon szeretik, ezt a típust, de ennél tenyérbemászóbb embert még nem láttam a villában. "ever".

mocskosmacska 2011.10.05. 23:15:19

Modoros verának étkezési problémája van? A coolon mutatták, ahogy idegbetegen nézegeti a chipses zacskókat, hogy melyikben van valami. Pár nappal ezelőtt, meg rárontott a húsra, amin kiszabadultak a randizók közé. Nem az a gond, ahogy eszik, de ő megtámadja az ételt, ráront, dühvel akarja a magáévá tenni.

James Lavelle 2011.10.05. 23:15:20

Cristofel és Veronika:

- Ne nézd a farkamat.
- Csak belement valami a szemembe, hova nézzek?

fran7 2011.10.05. 23:15:26

@sandokan: Valami ilyen csávó vitte el a nődet? Vagy mi van? Attila beszólogatott Csabának. Ráadásul ugyanazt tolta, amit Kingának meg osztotta az észt a kubainak. Hatalmas bátorság kell ehhez ám. Meg szívatni a szerencsétlen Veront. Értem én, hogy nem szimpi.

nowo 2011.10.05. 23:15:32

@nathalie: max egyetértek.
Hülyíti Attilát,de rendesen.
Ahogy csak Attilára kiveti a hálóját egy másik nő (pl. Melinda az elején),vagy Attila egy másik nőre,rögtön kell neki az Attila,öt percig.
Attila megjegyzem nagyon merev,semmi szexuális kisugárzása nincs.
A végén viszont nagyon beszólt Csabának is,hogy mindketten nők.
Nagyon negatív kisugárzása van.

kékdelfin 2011.10.05. 23:15:40

jajj, ugye eztán nem ez lesz, hogy a műszájú, meg a műagyú hogyan kinlódik egymással?

genevieve 2011.10.05. 23:15:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: alek szopatta meg az országot? ezt most komolyan írtad?:-)

nathalie 2011.10.05. 23:16:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
úgy értettem, hogy az erőszakra vagyok érzéketlen :) egyébként tényleg vicces velem kapcsolatban ezt így leírva látni :)

dr. gernika 2011.10.05. 23:16:51

@genevieve: Megmondta neki a szájával de a reakciói nem erre utaltak. Én sem tudtam eddig eldönteni, hogy lesz-e köztük valami.

nathalie 2011.10.05. 23:18:16

@sandokan:
jaj, bécit sem bírtad?? azt hiszem szerelmes lettem beléd :):)
ez a csaba egyébként egy valamire való férfitársaságban sem állná meg a helyét. nagyon gáz az a gyerek.

ő-szinte 2011.10.05. 23:18:49

Ez vmi elbaszott kabaré a fürdőben?

genevieve 2011.10.05. 23:19:24

@gernika: dehogyisnem, egyértelművé tette a dolgot, attila is tudja, mondta is...mindenkit közel engem magához, csak pont attilát nem, nem engedi, hogy hozzáérjen...ez tipikusan az a testbeszéd ami egyértelmű elutasítást jelent

genevieve 2011.10.05. 23:20:04

@nathalie: na akkor most meg már pláne hajrá Csabi:-DDD

sandokan 2011.10.05. 23:20:22

@fran7: ja, csabikáról. egyébként ebben az esetben teljesen mellékes, hogy ki kinek szólt be korábban. amúgy a giliszta, első megnyilvánulása attila fejének leszólása volt, csak a rend kedvéért.

nathalie 2011.10.05. 23:21:09

@genevieve:
napokig. érted napokig izgultam, hogy végül kit választasz kedvencnek. és erre csaba???? :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.05. 23:21:21

@genevieve:
Ezt ugye nem mondod komolyan? :D

ő-szinte 2011.10.05. 23:21:43

@genevieve: Egyébként amit a medencében művelt, az egyértelmű erőszak.

genevieve 2011.10.05. 23:21:53

@foxglove: nem...ha nincs mögötte oli és az rtl, a fasorban sem lett volna

dr. gernika 2011.10.05. 23:22:31

@genevieve: Lehet, hogy volt neki, szét kéne nézni a pincében.

genevieve 2011.10.05. 23:22:58

@nathalie: kénytelen voltam, mindenki őt tartotta a legesélytelenebbnek:-)

sandokan 2011.10.05. 23:23:20

@genevieve: ott bukik meg az érvelésed, hogy az olasz rúdtáncos is mondott már sok mindent a megtért szakácsról. aztán mindenki látja, hogy mi a helyzet velük.

sogeking 2011.10.05. 23:24:10

@genevieve: azért nekem remélem nem kell hasonló okokból Bandikának szurkolnom?

nathalie 2011.10.05. 23:24:39

@genevieve:
de most már nem esélytelen, védett. esetleg van remény a váltásra??? :D

kékdelfin 2011.10.05. 23:24:42

Hehe, sehere, ez jó! Neked már nincs kapcsolatod klaudijóval!

fran7 2011.10.05. 23:24:58

@sandokan: Ez mikor is volt pontosan. Mert már a reggelinél osztotta a Csabát. Utána jött amit említesz, ha nem tévedek. Másrészt Attilának lehetne annyi esze, hogy a Csaba félékkel szemben nincs esélye. Kivéve, ha a csaj tényleg őt választja.

genevieve 2011.10.05. 23:25:01

@MagasMacska: helyes:-)

@gyvy: de, komoly vagyok mint a vakbélgyulladás:-)

@ő-szinte: rezeg a léc..

@gernika: ettől tartok én is:-)

ő-szinte 2011.10.05. 23:25:18

Ez a sehere kikészít, már a hangjától is ökölbe szorul a kezem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 23:25:42

@ő-szinte: és kamerák nélkül még igencsak pofon is hajította volna...így az későbbre marad..

beacska 2011.10.05. 23:25:55

hallotta vki Cris nagymonológját veronikának a fürdőben? Igen érdekes volt...sokat megtudhattunk a motivációiról...egész összefüggően, értelmesen beszélt...és még nem tudta, hogy Veronikáé a d-matrac

kékdelfin 2011.10.05. 23:26:14

mondják már meg annamarinak, hogy ezt a kéztartást felejtse el!

julcsi29 2011.10.05. 23:26:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia Hajny ! Ismét nagyot alkottál :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.05. 23:26:27

@genevieve:
Ennek a fele sem tréfa. :D

genevieve 2011.10.05. 23:26:29

@sandokan: az olasz rúdtáncos gyakorlatilag össze van nőve gergővel, szóval az ő testbeszéde is elég egyértelmű:-)

sandokan 2011.10.05. 23:26:36

@nathalie: kölcsönös, már az első perctől fogva, amint olvastam az írásaid. azokkal a jelekkel hadilábon állok, de olyat mint te írtál ide is jó lesz.

Ne is mond, csak egyszer próbálna meg, olyan kedvesen megpaskolni ez a giliszta.

Hódos Hajnalka 2011.10.05. 23:26:42

@julcsi29: köszönöm, de már alszom :)

ő-szinte 2011.10.05. 23:26:45

@fkangi: Lehet. de ahogy hallom, érik a női bunyó is bent!

nathalie 2011.10.05. 23:27:02

@fran7:
sztem kinga vissza fog megint kúszni attilához. nem fogja az a nő soha választani csabát. túl nyálasnak, jellegtelennek tartja, meg rondának is. Attilát is rondának tartja, de jellegtelennek semmiképp.

genevieve 2011.10.05. 23:27:13

@sogeking: nem irhatom elő senkinek (sajnos), hogy kinek drukkoljon:-D

foxglove (törölt) 2011.10.05. 23:27:19

@genevieve: ez igaz... de a nagy tömegek a mankók nélkül is bekajálták, amit előadott

Talpig Jimmy 2011.10.05. 23:27:39

@Lasombra: kár, hogy nem leszel. egyedül maradok itt jó ízlésű :D

genevieve 2011.10.05. 23:27:57

@nathalie: nem vagyok én céda, hogy mindig más pasit válasszak:-)

ő-szinte 2011.10.05. 23:28:15

seherét méregeti a NŐ! A nagy puffadt szájával. Lesz itt box!

Doktor Kotász 2011.10.05. 23:28:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "ja, és volt már olyan játékos, aki egy országot szopatott meg. Nagy Alekosznak hívják. "

Alekosz nem szopatott meg senkit. Egy karakteres hülye volt, a többi meg akivel konfliktusba került, mind gonoszkodó gyökerek voltak vagy szürke egerek az agyhalottságuk mellett.
Az érdekes agyhalott nyert, nem volt ott átbaszás.

Egyéblént az Attilát csípem. A kérdésre, hogy miként reagálnék, ha velem szurkálódna, az a válasz, hogy velem nem tenné. Sőt, nekem élvezet, ha ilyen ember van a környezetemben, mert megy az oda-vissza, miközben jól szórakoztatjuk egymást.

julcsi29 2011.10.05. 23:28:33

@ő-szinte: Szia : ) ,nem,eddig nem tudtam,bár azért voltak ilyen sejtéseink az elmúlt napokban,ugye :(

nathalie 2011.10.05. 23:28:43

ja és kinga tipikusan az a nő, hogyha attila még kétszer azt mondja neki, hogy ez a csaba olyan mint egy nő, és még fecot is megkéri erre, hogy mondja el ezt háromszor, akkor kinga nem fogja soha csabát választani, mert ő mindig tart attól hogy mit szól a környezete hozzá. attilával szintén ezért nem jön össze, mert mit szólnak a kisbarátnők kint, hogy egy munkanélkülit szedek össze.

MagasMacska 2011.10.05. 23:28:44

@nathalie: Ha megteszi, megérdemli, amit kap.

Hurri Kán 2011.10.05. 23:28:50

@genevieve:
Csak barátok, és szeretethiányuk van. :D

sandokan 2011.10.05. 23:28:53

@fran7: nem láttam a mai adás elejét, kicsit elcsúsztam az edzéssel. de nem is a mai napról beszélek. amikor bejött és volt valami körkérdés, rögtön megtalálta attilát.

fran7 2011.10.05. 23:29:04

@nathalie: Akkor az Attila várja ki ezt.

genevieve 2011.10.05. 23:29:53

@Talpig Jimmy: én meg a pompom lány vagyok aki drukkol nektek:-D

julcsi29 2011.10.05. 23:30:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pardon,bocsánat :D , jó éjszakát kívánok :)

nathalie 2011.10.05. 23:30:37

nem én szedek, hanem kinga... :D

Hurri Kán 2011.10.05. 23:30:56

@nathalie:
Nem hinném, h Kinga ezt így végigmatekozná.

julcsi29 2011.10.05. 23:31:24

@gyvy: Szióka :) , már az előbb is akartam köszönni,de nem ment át :)

genevieve 2011.10.05. 23:32:34

@sandokan: huuu bakker a szemellenződ azért vedd már le:-)

nem egyből attilát találta meg, mindenkire mondott véleményt, de nem mindekit vágtak be:-)

jesszus:-)

nathalie 2011.10.05. 23:33:03

@gyvy:
nem matekozza. ősi ösztön: mit szólnak ehhez a barátnők? :D

genevieve 2011.10.05. 23:33:21

@nathalie: ebben valószinűleg igazad is van:-)

@gyvy: persze:-)

sandokan 2011.10.05. 23:33:28

@nathalie: remélem nem lesz köztünk ajtócsapkodás, de inkább arról lehet szó, hogy kinga tudja, attila mellett érdekes, egyedül nem lenne az. attilának kellene talán inkább melinda felé nyitni, az egy erős, jó páros lehetne. kinga mellett teljesen leírja magát, mert ez már, azért kezd durva lenni, még akkor is, ha tudatos provokáció eredménye.

Egyébként ez zavar ebben a szériában leginkább, hogy szinte minden percben a kamerának játszanak. Meg az, hogy megint nem sikerült egy értelmes, vicces, okos csajt beküldeni.

kékdelfin 2011.10.05. 23:33:47

@genevieve: azért az jó, amikor két szemellenzős összecsap, és az egyik azt mondja a másiknak, hogy vedd le a szemellenződ:)

Kivétel 2011.10.05. 23:34:19

Sziasztok!
Láttam pár percet ma a műsorból és megfejtettem a titkot... hogy mi volt a villába jutás feltétele:
A nagy elálló fül:)))

nathalie 2011.10.05. 23:34:32

@Doktor Kotász:
max. egyetértek. én remekül elröhögnék attilával. nem véletlen, hogy péter sem utálja, el van vele, elröhögnek.

Hurri Kán 2011.10.05. 23:35:13

@nathalie:
Ilyen alapon max. Sehe olasz pasija jöhetne szóba.:D

genevieve 2011.10.05. 23:36:12

@Kékdelfin: lehet rosszul láttam, de nem csaba kezdte el baszogatni attilát, hanem fordítva:-)

julcsi29 2011.10.05. 23:36:15

@sandokan: Ezt a véleményedet ( szinte minden percben a kamerának játszanak. Meg az, hogy megint nem sikerült egy értelmes, vicces, okos csajt beküldeni. ) maximálisan osztom ! :) És valahol szégyenkezem is, hát tényleg nincs ilyen csaj ?

sandokan 2011.10.05. 23:36:35

@genevieve: nem akartalak megbántani, ha magadra vetted a korábbiakat, az a te problémád. azért most ebben a személyeskedésbe nem menjünk bele.

természetesen úgy értetettem, hogy az első tüskét a giliszta eresztette el, ebben a párosban.

szemellenző, nálam, miközben csabika fan vagy, igen, köszönöm. jól esik. tényleg.

beacska 2011.10.05. 23:37:32

Cris kritizálja a terítéket :DDD tök jó, megigazította és szóvá is tette :D

nathalie 2011.10.05. 23:37:55

@sandokan:
nincs ajtó csapkodás. szerintem is érzi, hogy attilával jobban jár. sajnos sztem attilának ez a kingás balhé lesz a veszte. itt is már érezzük,hogy szinte mindenki ellene van :)

kékdelfin 2011.10.05. 23:38:10

@genevieve: nem az a lényeg, hanem te véded csabát, sandokan meg utálja!:)

dr. gernika 2011.10.05. 23:38:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én is unom már, de ez már a vége volt, 5 hónapig nyugtunk lesz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 23:38:38

@ő-szinte: azt a fene bánja, a pasik élvezik legalább a dolgot. de Attilából simán kinézem, hogy bántalmaz egy nőt..és nem csak úgy ímmel-ámmal a kamerák kedvéért..

genevieve 2011.10.05. 23:39:04

@sandokan: nem vettem magamra nyugi:-)

pont erről beszélek, attila az aki baszogat mindenkit (nem csak csabát)....

de akkor legyen harc:-)

mi ez a zsigeri gyűlölet csabi irányában?:-))))

MagasMacska 2011.10.05. 23:39:58

És akkor most Kinga Attilával ül egy asztalnál?

beacska 2011.10.05. 23:39:59

milyen jellemző, kiket ültettek egy asztalhoz! Szerintem nagyon eltalálták! megint irányítják a bentlakók csoportosulását...

sandokan 2011.10.05. 23:41:13

@Kékdelfin: azt ugye olvastad, amikor ma és már korábban is attila lelki bajairól és elhibázott, gyerekes megmozdulásairól beszéltem. most úgy tűnik, hogy őt védem, lehet, de ez inkább a giliszta ellen irányul.

azt viszont tartom, hogy az egyik legérdekesebb játékos jelenleg, vakok közt a félszemű, a kubai macsó és a hörcsög mellett. gergő jól indult, de a szerelembe beleszürkült, ennyit akkor szemellenzésről.

julcsi29 2011.10.05. 23:41:34

Az utolsó vacsora :D

nathalie 2011.10.05. 23:41:35

@Kékdelfin:
igen, tudom, hogy Te még nem fogod dobni attilát egy kis agresszió miatt :D:D

genevieve 2011.10.05. 23:41:42

@Kékdelfin: nagyon nem mindegy az indittatás:-)

én azért védem csabát mert mindenki leírta, és attila pedig ma prosztón viselkedett...
megjegyzem, ha bárkivel igy viselkedett volna akkor is ez lenne a véleményem

nekem ez nem vicces

foxglove (törölt) 2011.10.05. 23:41:51

@beacska: nem ültették őket, csak annyi volt megadva, hogy 3 négyszemélyes asztal van. a többi rajtuk múlt.

kékdelfin 2011.10.05. 23:41:53

@MagasMacska: én is ezt néztem. az előbb meg is szurkapiszkálta attilát. de jól vette, ráadásul fecó egy egész jó poént kerekített belőle.

kékdelfin 2011.10.05. 23:42:33

@genevieve: jófanna, csak húzlak. (lehet, hogy én vagyok attila?:)

MagasMacska 2011.10.05. 23:43:21

@beacska: Nem, hát azért elég sokáig tervezgették két asztal ülésrendjét, csak a harmadikat nem vettem észre. Lehet, hogy így maradtak...

kékdelfin 2011.10.05. 23:43:46

@nathalie: megvallom, ez kicsit gyermeki volt tőle, meg hülyeség. Szerintem is pattannia kellene kingáról a picsába. Sőt, nem is kellene szerelmebe esnie senkivel. Csak játszani a játékot és beszólni mindenkinek:)

beacska 2011.10.05. 23:44:19

@foxglove: igeen? nnna, akkor még érdekesebb...

MagasMacska 2011.10.05. 23:44:22

@genevieve: Az a bajom vele, hogy bárkivel így viselkedik.

nathalie 2011.10.05. 23:44:49

@Kékdelfin:
ja, sztem is. talán ha kingát megdugná csaba attila orra előtt az segítene. de a többiek azt mondják hogy akkor gyilkosság lenne. hát nem tudom :)

julcsi29 2011.10.05. 23:45:07

Itt ez ment egész nap?Erről írtok,ahogy Attila most is beszólt Csabára ?Attilának kicsit elment az esze ? Vagy mi van?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.05. 23:45:10

jó éjt mindenkinek, én puding vagyok: megyek aluszkálni.

kékdelfin 2011.10.05. 23:45:44

@nathalie: nem biztos, hogy az a dugás jót tenne neki:)

genevieve 2011.10.05. 23:46:34

@MagasMacska: nekem is

@Kékdelfin: akkor inkább kussolok:-)

beacska 2011.10.05. 23:46:53

már megint a két hülye veszekszik.

Hurri Kán 2011.10.05. 23:48:30

@julcsi29:
Nem kicsit ment el. És nem úőgy tűnik, h játék lenne.

kékdelfin 2011.10.05. 23:48:33

@genevieve: nem vagy fijú, így nem tudod miként reagálunk olykor-olykor. Mondjuk nem téptem el féltékenységből senkinek a melltartóját, de nekem is voltak érdekességeim. Mármint amikor még fiatalka voltam. Ezért mondom, hogy gyerekes. mondjuk nem tudok kórképet felállítani róla, nem szakmám. Tény, nem tetszett, amit csinált, de betegesnek semmi esetre sem mondanám. De ezen nem fogunk összeveszni, az is biztos. Nincs szemellenzőm;)

sandokan 2011.10.05. 23:48:36

@nathalie: igen, megint egyetértek, ha még sok ilyet írsz, semmi sem ment meg minket egymástól. akkor mi most minimum szövetségesek vagyunk, ugye?

nem lehet, ennyi balhéval eljutni a végéig. még csak két hét telt el és nehéz lenne megszámolni az általa gerjesztett (ez a fontos) konfliktusok számát. Plusz ezeknek a többsége teljesen felesleges is volt. ez mondjuk verára és a hörcsögre is igaz.

Ezért lehet jó később gergő és melinda mostani csendes vonatozása. nem égnek ki, nem használódnak el idő előtt. olyan ez mint a politikai pártok esetében a szóvivők, meg a megmondó emberek. a kivétel pedig alekosz volt.

foxglove (törölt) 2011.10.05. 23:48:51

én is mentem, írjatok szorgalmasan

MagasMacska 2011.10.05. 23:48:52

@beacska: Gergőékét meg a Péter-Krisztoferét. Lehet, hogy a harmadik asztalnál maradt ez a négy ember, akik a másik kettőbe már nem fértek bele.

nathalie 2011.10.05. 23:49:05

@gyvy:
nem ment el az esze!!! :D ez így nem igaz... :D:D

capa05 2011.10.05. 23:49:28

Ez az Attila egy pszichopata barom, inteligenciája még a kubai macsótól is utcahosszal elmarad.

kékdelfin 2011.10.05. 23:51:10

@genevieve: Csak fák ellen használom. Sőt, azok a fák olyankor már nem élnek. És a pince is tiszta, és aránylag világos. Aggodalomra semmi ok;)
(jajj, de jó volt ez a kimerevített kép kingáról)

beacska 2011.10.05. 23:51:44

@MagasMacska: hallottad, mit mondott C. Veronikának, hogy miért van Péterrel? ezt mondom már én is napok óta: azért, mert azzal, hogy Péter röhög a viccein, és nem fanyalog, jól érzi magát, és inspirálja a hülyeségre. és neki erre van szüksége.
Miről beszélünk? méghogy Péter kihasználja a debileket? vmit vmiért...

Hurri Kán 2011.10.05. 23:53:42

@nathalie:
Helyesbítek. Nincs, mi elmenjen. :DDD
Na jó, nem igaz, Attila nem buta, csak valami rosszul van bekötve a fejéhez.
És ha vacsorázni megyek, ha nem, pólóhoz akkor sem kötök nyakkendőt. :D

nathalie 2011.10.05. 23:54:08

@sandokan:
ja, meg az emberek is megunják. ráadásul attila teljesen begörcsöl ezen az egészen. állandóan csak kingán agyal, meg az ötösén (megbolondulok,hogy állandóan számokat hallok a szájából, ötös, hatos, négyes stb). gergő nagyon jól csinálja. ja, egyébként egy faszi inkább háttérbe húzódhat egy ilyen műsorban, mert őt akkor korrekt gyereknek tartják (általában meg is állják, hogy másról beszéljenek a háta mögött). egy nő ha ilyet tesz, az valamiért nem szeretik az emberek. lehet azért mert egy nő nem tudja megállni, hogy csöndben maradjon a társaságban, de ne mondjon véleményt a másikról. ez persze egy öfiben úgy néz ki, mintha irigy lenne, pletykás, szarkeverő. szóval a háttérben maradás, faszinak jöhet be. lásd korábban szabolcs, miló stb. csaba egyébként itt baszta el. ha csöndben marad, gitározgat stb sokkal tovább eljuthatott volna.

MagasMacska 2011.10.05. 23:54:31

@beacska: Valamit félreértettél. Nem beszéltem Péterről. Mire gondolsz?

sogeking 2011.10.05. 23:55:24

majd szóljatok, ha éppen nem Attila van az onlájnon :)

beacska 2011.10.05. 23:56:30

@MagasMacska: jaaa, nem. Egy fél órája volt onlányban, azt hittem, láttad, gondoltam megvitatom vkivel, aki látta...de ezek szerint nem láttad...:(((

nathalie 2011.10.05. 23:56:51

@gyvy:
köszönöm, hogy helyesbítettél :D

Hurri Kán 2011.10.05. 23:57:30

@sogeking:
Most éppen Fecó hombár arcát mutogatják. :D

genevieve 2011.10.05. 23:57:36

@Kékdelfin: bocs, nem kötöttem a neved semmilyen nemhez:-)

de! kinga nem attila barátnője, tehát semmi köze hozzá, hogy kivel és mit csinál

egyébként azért is húztam eddig a kedvencelést, mert tudtam, hogy ha kiválasztok valakit akkor rögtön lesz aki kardot ránt ellenem:-D

genevieve 2011.10.05. 23:58:34

@Kékdelfin: ebben az eset ben szimpatizálok veled:-)

sogeking 2011.10.05. 23:58:49

társasjátékban ülsz l*****t, nem vagy te Alekosz, de még egy gyatra másolat sem!

MagasMacska 2011.10.05. 23:58:59

@beacska: Láttam, és meg is vitathatjuk, csak azt hittem, válasz arra, amit írtam, és nem értettem.

Szóval, ha valaki tudja, hogy őt át akarják verni, és ő is át akarja verni a másikat és közben szórakoznak, azzal semmi bajom. Két intrikus, intézzék el egymással, és meg drukkolok valamelyiknek - na jó, ez esetben egyiknek sem. De mulatok rajtuk.

nosce 2011.10.05. 23:59:21

Attila egy igazi agresszív retardált gyökér akit a melltartó letépés után azonnal ki kellett volna baszni a villából. Az h ez fel se merült viszont jelenthet valamit. Lehet h beépített ember, de az is lehet h a retek túl érdekes karakternek tartja ahhoz h leléptesse. És persze az is lehet h Attila azért csinálta ezt az egészet h magát és Kingát felérdekesítse és igy sok szavazatot szakítsanak le h bennmaradjanak. Láthatóan az Attila -Kinga kettős az Alek-Éva civódásokat kopizza sőt még meg is fűszerezi a féltékenységgel ami AlekÉvából hiányzott..

sogeking 2011.10.05. 23:59:55

@gyvy: de mellényt azért veszel?

beacska 2011.10.06. 00:00:11

Attila szerelmet vallott Kingának

genevieve 2011.10.06. 00:00:26

@nathalie: ne már:-) eddig az volt a baj, hogy csabi a háttérben van:-)

kékdelfin 2011.10.06. 00:00:31

@genevieve: igenhez kötötted?;)
Tudom, hogy nem a nője, de a fordítottja is igaz. Azért kingának is voltak hülye reagálásai attilával kapcsolatban.

kékdelfin 2011.10.06. 00:01:07

@genevieve: akkor jó. Szimpatizáljunk. Vagy sziNpatizáljunk?:)

nathalie 2011.10.06. 00:01:32

@genevieve:
de csabi számomra ellenszenves. de azóta amióta öntudatára ébredt.egyébként nem zavarna ha ő a háttérben elücsörög a sarokban. :D

Hurri Kán 2011.10.06. 00:01:46

@sogeking:
Nem, mert nincs olyan mellényem, ami menne a lila szemfestékemhez.

sandokan 2011.10.06. 00:01:56

@nathalie: csak azt ne, ezt a gilisztát fél évig, azt nem viselném el. mondjuk nekem mindegy, mert még max két hét, aztán már csak a végére jövök vissza. ennyi idő kell, hogy az érdekes dolgok eldőljenek. addigra lekerül az emberkékről a púder, meg az erőviszonyok is kialakulnak.

valóban, csabika az a kategória, amelyik a legjobb ötig (csak, hogy mondjak én is egy számot) mindig el lavírozza magát a szobanövények mögött megbújva. ebből csak az látszik, hogy kik szavaznak.

genevieve 2011.10.06. 00:02:45

@nosce: keblemre:-)

olyanon vagyunk, mintha a villában lennénk:-)

mindenki keresi a szövetségeseket:-)

beacska 2011.10.06. 00:02:46

@MagasMacska: szerinted nem volt meglepő C. viselkedése? Mármint a monológ maga...

julcsi29 2011.10.06. 00:02:58

Hűha,csak kapkodom a fejem.Úgy tűnik,amíg nem nézem vissza az öfit,semmit nem fogok érteni :( Attila letépte Kinga melltartóját ? komolyan ???

julcsi29 2011.10.06. 00:04:03

@gyvy: Ha gondolod,tudok kölcsönözni :D A lila az egyik kedvenc színem,van belőle választék :))

nathalie 2011.10.06. 00:04:05

" taktikából vagy velem ilyen távolságtartó?"
ezt kérdezte kinga. hát persze hogy zavarja, hogy attila távolságtartó! örülne neki, ha már ennyit rinyált. de nem! ő persze hogy megkérdezi! na ez kinga.

sogeking 2011.10.06. 00:04:39

@julcsi29: igen, miután Kinga közelebbi kapcsolatba került Melindával :)

genevieve 2011.10.06. 00:04:46

@nathalie: @sandokan: mit tett az a szegény gyerek, hogy ekkor ellenszenvet vivott ki?:-)

de most komolyan

sandokan 2011.10.06. 00:04:48

@julcsi29: igen,az volt a este fénypontja, aztán még csabikát nevén is nevezte.

MagasMacska 2011.10.06. 00:04:50

@sandokan: Hát nagy jövőt én sem jósolok neki, de a mai bentmaradást nem a szavazóknak köszönheti.

julcsi29 2011.10.06. 00:05:38

A kendőket egyébként megérdemelten nyerték el,vagy megrendezettnek tűnt?

sogeking 2011.10.06. 00:06:04

Kinga elhiszi ezt a sok marhaságot, és holnaptól szent a béke

nathalie 2011.10.06. 00:06:09

@genevieve:
van ez a típusú faszi. nem tudom pontosan leírni. Csendben van, el van, de közben egy kis geci. egyszerűen ezt érzem vele kapcsolatban.

kékdelfin 2011.10.06. 00:06:50

@nathalie: ez jó! veronika hallott egy félmondatot, amiből kombináltak valami oltári marhaságot. Feco meg ott röhög, mert ugye ő tudja a teljes mondatot:) De kingát meg szétbassza az ideg, hogy nem tudja meg.

MagasMacska 2011.10.06. 00:07:25

@beacska: Igazából nem. Valahogy túl művinek tűnt az egész fiú. Gyanítottam, hogy előbb-utóbb valakivel beszélgetve (bár én inkább egy veszekedés során vártam) előjön, hogy nem olyan hülye, mint amilyennek mutatja magát. De előbb történt, mint gondoltam.

genevieve 2011.10.06. 00:07:45

@nathalie: aham:-)

a nagyhangú, nagy geci az viszont menő:-)

Hurri Kán 2011.10.06. 00:08:01

@julcsi29:
Hú, az szuper lenne. :DDD

nosce 2011.10.06. 00:08:29

@nathalie:
hát azért eléggé nekifeszült a kikapcsoláshoz, sztem simán eltépte, de nincs kedvem visszanézni :)

nathalie 2011.10.06. 00:08:39

@genevieve:
de ott van humor :D úgyhogy felénk a humoros geci menő. a kicsinyes kis seggdugasz geci viszont neeeem :D:D

Hurri Kán 2011.10.06. 00:09:39

@nosce:
Akkor dilettáns is. Nem tud félkézzel kikapcsolni egy melltartót. :D

nathalie 2011.10.06. 00:10:01

@nosce:
csak megbotlott a sok ember között a medencében :D:D:D

genevieve 2011.10.06. 00:10:13

@nathalie: csabi magasabb attilánál:-)

sandokan 2011.10.06. 00:10:39

@genevieve: bocs, már kérdezed, csak mindig másnak válaszoltam. sorry.

mit tett az a szerencsétlen egy hét alatt, hogy a kedvenced lett? ok,hogy napjában ötször felsőt váltott, de ezen kívül?

hogy válaszoljak is, valaki jelentkezik, bekerül, aztán csak néz ki a fejéből és nem képes, ahogy fent is írtam, három összetett mondatra. mit keres ott? eltévedt? amit meg ma az olimpiai bajnoki cím után produkált az önmagáért beszél. etc.

nosce 2011.10.06. 00:10:47

@gyvy:
rözsaszín körmökhöz minden mellény menő :)

genevieve 2011.10.06. 00:10:55

@nathalie: te az előző szériában évának drukkoltál?:-D

sogeking 2011.10.06. 00:11:16

@nathalie: mi volt a humoros abban, ahogy elszakította Kinga bikini felsőjét?

genevieve 2011.10.06. 00:12:12

@sandokan: és az, hogy jellegtelennek van beállítva, vagy akár az is attól már giliszta?????

nathalie 2011.10.06. 00:12:13

@genevieve:
a seggdugaszt nem a méretére értettem, hanem arra,hogy kb mire lehetne hasznosítani :D

Hurri Kán 2011.10.06. 00:12:27

@nosce:
Citromsárga körmöm van. HOgy menjen a zsinórtangához. :D

genevieve 2011.10.06. 00:13:20

@nathalie: áááá, nem szóltam akkor egy szót sem:-)

nosce 2011.10.06. 00:13:32

@gyvy:
7 év vagy mennyi alatt, kijött a gyakorlatból, a kutyája meg nem hordott mert kan :)

sandokan 2011.10.06. 00:13:39

@nathalie: ez már nem érzés többé, hiszen ezt láthattuk a pireuszi győzelme után.

Hurri Kán 2011.10.06. 00:13:40

@nathalie:
Ha elég nagy a dugasza. :DDD

beacska 2011.10.06. 00:13:50

na jó, Fecó már danol...én megyek alukálni, sziasztok...

nosce 2011.10.06. 00:14:39

@gyvy:
az igaz, citromsárga körömhöz csakis speciális melleny lesz jó :)

nathalie 2011.10.06. 00:14:55

@sogeking:
nyugalom, zokogtam akkor. egyébként meg most is ott nevetgél attilával, miután lefutották a ki miért haragszik a másikra köröket. azért ő nem kapott akkora sokkot mint egyesek itt...

na most egy apró kérdés. amikor attila odatrappol, akkor nem éppen a leszbicsókot akarta meggátolni, amit éppen kinga és melinda folytatott? csak véletlenül így sikerült?

Hurri Kán 2011.10.06. 00:15:05

@nosce:
Szomorú élet neki ez így... :D

sogeking 2011.10.06. 00:18:06

@nathalie: de kapott, csak annyira egyszerű, hogy már elfelejtette:) - attól függetlenül, hogy Kinga hogy veszi fel amiket csinál, még kulturálatlan (bunkó) a viselkedése (több emberrel kapcs. is)

lehet, de semmi köze hozzá, hogy mit csinál Kinga

genevieve 2011.10.06. 00:18:59

@nathalie: nem lehet, hogy kingát utálod annyira, hogy attila bármit tesz vele jogosnak találod?:-)

sandokan 2011.10.06. 00:19:01

@genevieve: beállítva? ha nem veszel komolyan, akkor kár folytatni, annyit nem ér ez a műsor, meg a giliszta sem. itt van nekem a szerelmem, akivel foglalkoznom kell.

Megkapta a lehetőséget, randi, táncok, látod most a hörcsög is alá kérdezett rendesen és mindig csak egy rövid, egyszerű mondatott sikerült magából kipréselni. öntelt, egyszerű és unalmas gilisztának tartom. ennyi.

MagasMacska 2011.10.06. 00:19:58

Hát, pincérnek egyikük se menjen.

julcsi29 2011.10.06. 00:20:11

@sogeking: ezért ? Melindáért ? Vagy Csabáért ? Na jó,inkább megnézem most már,mert hülyén érzem magam :)

nathalie 2011.10.06. 00:20:22

@genevieve:
de. ezt írtam is, hogy annyira utálom kingát, hogy lehet ezért nézem el. mármint a melltartóletépést.

genevieve 2011.10.06. 00:21:30

@sandokan: most én mondom, hogy ok:-)

ha foglalkozni kell a szerelmeddel akkor tedd meg amit megkövetel a haza:-)

nosce 2011.10.06. 00:22:28

@sogeking:
szerintem Attila ezzel a "törödéssel" csak Kingát fényezi fel, (legalább is remélem :) ) mert amúgy Kinga Attila nélkül Dyanál is uncsibb lenne, az legalább érdekesen rángatózik meg tekergeti a haját szal csinálja a músort végig :)

genevieve 2011.10.06. 00:22:41

@nathalie: elnézést, nem láttam, hogy ilyet irtál volna...megkövetlek:-)

(bár az én szemembe attila viselkedése ugyan az marad:-)

sandokan 2011.10.06. 00:23:42

@genevieve: nathalie gondoltam természetesen

sogeking 2011.10.06. 00:23:57

@julcsi29: azt nem tudom, hogy időrendben hogy volt, de Kinga táncolt Csabával, meg elég jól elvoltak - egy másik jelenetben amikor mindenki medencézett, Kinga és Melinda smároltak, erre Attila odalépett elég durva fejjel, és szétszakított Kinga bikini felsőjét.

nathalie 2011.10.06. 00:24:59

@genevieve:
semmi gond. egyenlőre még nem követelem meg itt mindenkitől,hogy memorizálja a kommentjeimet :D bár lehet kellene, hogy amikor megkedvelitek attilát, az igazam volt mondatnál mindenki tudja hogy mire gondoltam :D:D

Hurri Kán 2011.10.06. 00:25:39

@sogeking:
Azért az elég durva, hogy egy másik nőre is féltékeny. Már ha tényleg az volt, és nem csak a játék.

nathalie 2011.10.06. 00:25:44

@sandokan:
hangosan röhögök :D:D:D:D

nathalie 2011.10.06. 00:26:45

@sogeking:
na most az igazsághoz hozzá tartozik, hogy csaba pondró kis viselkedése abban nyilvánult meg, hogy táncolgatott kingával, majd kiment basztatni attilát.
szerintem attila meg csak meg akarta óvni kinga erkölcseit. :D

sandokan 2011.10.06. 00:26:47

@nosce: így van, de viszont attiának is kell valaki, akivel ezt a játékot tudja játszani. ezért írtam korábban, hogy talán melinda jobb választás lenne.

sogeking 2011.10.06. 00:27:06

@nosce: én fordítva látom - Attila Kinga nélkül sehol sem lenne, Kinga max. átpártol Csabához. Attilának már nem sok "barátja" maradt - Gergő zombi, Fecó inog.

genevieve 2011.10.06. 00:27:29

@nathalie: ha megkedvelem attilát, szintén meg foglak követni:-)

nathalie 2011.10.06. 00:28:02

@gyvy:
csak meg akarta gátolni,h ogy hülyét csináljon magából! :D

kékdelfin 2011.10.06. 00:30:10

nathalie figyelted a poént?:)

nathalie 2011.10.06. 00:31:07

@Kékdelfin:
nem. baszki nem... mi volt az?

sandokan 2011.10.06. 00:31:12

@sogeking: hogy mi van? kinga és melinda összeborult, nem csak tervezték? akkor meg végképp megértem a szerencsétlen attilát.

kinga mindenkit lekurvázott a napokban, erre tegnap cici beton, ma meg puszika az ellenséggel. szép. az elején, a legelején ebben a lányban láttam a potenciált. benéztem rendesen. előfordul, még a legnagyobbakkal is.

sogeking 2011.10.06. 00:31:28

@gyvy: igen, nem tudja, mi a jó, még zsinórtangája sincs :D

@nathalie: Kinga és Attila nem egy pár, K. azt csinál amit akar, ha kedve van akár Bandikával is táncolhat - Attila szerintem csak minden hozzá valamennyire közel álló ember máshoz fűződő kapcsolatait tönkre akarja tenni

nathalie 2011.10.06. 00:31:45

@genevieve:
azért addig nem állok féllábon :D

sandokan 2011.10.06. 00:32:20

@nathalie: bólogatott ismételten, de ne szokj hozzá, mert a papucsot csak a strandra menet használom.

kékdelfin 2011.10.06. 00:33:26

@nathalie: veronika mondja, hogy tetszik neki krisztopel, pedig egy tajparaszt. mire kinga, hogy ha tetszik, akkor tetszik, nem tudsz uralkodni. Erre attila, micsoda életigazságok. Persze kinga rögtön ugrott, hogy mit mondjon, hablaty? erre attila, de hisz azt mondtad!:)

Hurri Kán 2011.10.06. 00:34:33

@nathalie:
Neked télleg ügyvédnek kellett volna menni! :P

@sogeking:
Télleg igazi lúzer. :D
Baszómacit meg se említem. :D

kékdelfin 2011.10.06. 00:34:37

vorcseszter, az! bammeg!

genevieve 2011.10.06. 00:34:45

@nathalie: pedig komolyan mondtam, mindig beismerem, ha tévedek:-)

sandokan 2011.10.06. 00:34:52

@sogeking: attól a kinga+csabika párostól mentsem meg minket a retek tévé. hát nem volt elég neked az erzsike+takarítónő álompár?

nosce 2011.10.06. 00:35:07

@sogeking:
persze Attila nem szívjóságból csinálja ezzel ö is pezseghet a csapatban, de ha Kinga csabához pártolna akkor eljelentéktelenednének kb seheregergő kettős lenne csak ök nem tudnának egy féltékeny olaszmacsót lavolni közben ami fenntartja seheré körül a brazil szappanoperás feszkót

nathalie 2011.10.06. 00:35:24

@Kékdelfin:
:D ez a kinga is csak ezen lányok között tűnhet értelmesnek...

nathalie 2011.10.06. 00:36:02

@genevieve:
nem azt vontam kétségbe :D azt hogy megkedveled attilát :D:D:D

MagasMacska 2011.10.06. 00:36:53

Hát ebben az egész bagázsban Fecó az egyetlen viszonylag normális ember?

nosce 2011.10.06. 00:37:37

@sandokan:
de Melinda hogy néz már ki ? :)

nathalie 2011.10.06. 00:37:49

@Kékdelfin:
valakinek. természetesen nem nekem! :D

kékdelfin 2011.10.06. 00:39:28

Ennyi baszakodást, amit ezek csinálnak.
Rettenetes! Ez a kinga zsírhülye!

sandokan 2011.10.06. 00:40:37

@MagasMacska: vagy őt nem ismertük még ki. ha ez egy póker játszma, őt még nem tudnám igazán olvasni.

pl, amikor a mai összefoglalóban veronika szembesítette mr.kubát a péteres dolgával, mekkorát nyelt már fidel leszármazottja? még veronika is észrevette, hogy most megfogta a szabadságharcost.

sogeking 2011.10.06. 00:41:28

Kinga milyen kategóriában indult? naiva?

(ha Melinda nem kell senkinek, én megpályázom :)

MagasMacska 2011.10.06. 00:41:44

@sandokan: Nem azt mondtam, hogy okos. Hanem azt, hogy nem annyira hülye, mint amilyennek kinézett. Aztán persze lehet, hogy tévedek.

kékdelfin 2011.10.06. 00:42:39

@sogeking: tied! kingával együtt;)

Hurri Kán 2011.10.06. 00:43:05

@sogeking:
Melinda a takaréklánglelkű amazon. :D

nosce 2011.10.06. 00:43:41

@sogeking:
nem ö az aki sok pasit futtatott ? akkor drága :)

sandokan 2011.10.06. 00:43:56

@nathalie: kerülsz engem, pedig próbálkozom, de azt mond meg nekem, miért ilyeneket kell beválogatni?legalább egy normálist. csak egyet. olyan nagy kérés ez? ez az ötödik (megint a szám)széria és eddig nem volt egy sem.

kékdelfin 2011.10.06. 00:44:43

@nosce: Ő az. De már leállt erről;)

sandokan 2011.10.06. 00:45:29

@nosce: ha nem beszél szerintem nem. persze még nem láttam úgy.

@sogeking: csak lassan, még tárgyalás kérdése a dolog.

nathalie 2011.10.06. 00:45:30

@sandokan:
ne haragudj. cigit kerestem a lakásban,dehogy kerüllek., szinte az egyetlen embert aki megért itt?? :D
na szóval. aki normális az tudja hogy ilyen műsorba nem jelentkezhet. ez teljesen egyértelmű.

sandokan 2011.10.06. 00:46:50

@MagasMacska: én sem azt mondtam, hogy okos, csak azt, hogy őt nem ismertem még ki a bentlakók közül.

nosce 2011.10.06. 00:47:37

@Kékdelfin:
persze leállt, mint Buci a zivásról a böriben :)

(bocs Hayni :) )

ő-szinte 2011.10.06. 00:47:49

Gyerekek ez a műsor kezd hasonlítani vmi elbaszott pszichothrillerhez. Komolyan kezdek megijedni Attilától.

MagasMacska 2011.10.06. 00:48:29

@sandokan: Akkor még várunk és figyelünk.

genevieve 2011.10.06. 00:48:51

@ő-szinte: ugyan, ő csak egy vicces fiu:-)

sandokan 2011.10.06. 00:49:49

@nosce: én nem nézem az élőt, megint volt valami cirkusz?

nosce 2011.10.06. 00:50:19

@sogeking:
"Kinga bement?"

az a kérdés h kijön-e majd, vagy darabokban hozzák ? :)

sandokan 2011.10.06. 00:50:54

@nathalie: minden körülmények között. pedig, már menni készültem, de ezek után nem vagyok rá képes.

ő-szinte 2011.10.06. 00:50:59

@genevieve: Hát így messziről valóban. De ne face to face 0-24-ben, az biztos. Nem szeretnék összefutni vele egy szűk , sötét sikátorban...

nosce 2011.10.06. 00:51:28

@sandokan:
hol ? a böriben van élő ? :)

ő-szinte 2011.10.06. 00:52:14

@nathalie: Nem, de mikor vérben forog a szeme és rendkívül zavartan néz, akkor elgondolkodom.

nosce 2011.10.06. 00:52:57

@gyvy:
mire spórol ? ö is tuti cickót akar ? :)

ő-szinte 2011.10.06. 00:53:15

És az hogy hogy kutyázza a nőket! Én rendbe raknám 2 perc alatt.

nathalie 2011.10.06. 00:54:28

@ő-szinte:
csak próbált kialakítani egy csapatot és arra kérte őket, hogy tartsanak ki. nem sikerült. pedig már kinti hasonló műsorban bevált...

sogeking 2011.10.06. 00:55:13

azért van bőr Attila képén, ő beszél etikai hibáról Kingával kapcsolatban :)

ő-szinte 2011.10.06. 00:55:19

És az is rémisztő, hogy lassan ezek már saját magukban sem bízhatnak. Komoly jellemüknek köszönhetően. Tiszta pszicho!

Hurri Kán 2011.10.06. 00:56:10

@nosce:
Meg valami márkás zsinórtangát :D

ő-szinte 2011.10.06. 00:56:56

@nathalie: Ezt most nem igazán értem, milyen hasonló műsorban kint?

nosce 2011.10.06. 00:56:58

@genevieve:
na csak vigyázz, mert leröppen egy koki valahonnan a végén :)

nathalie 2011.10.06. 00:57:54

attilának most kellene váltania. péter, melinda, vera. akár mennyire nem bírom verát. de ezekkel meg lehetne beszélni, hogy négyen vigyük végig. ilyen érzelmes fecoval, meg hisztérikus kingával felesleges. veronikát meg hagyjuk :D

MagasMacska 2011.10.06. 00:59:03

@sogeking: Mert ő etikus. Mert ilyen a taktika.

nathalie 2011.10.06. 00:59:15

@ő-szinte:
big brother. négyen megbeszélték az elején hogy együtt. három benne volt az utolsó négyben. Meg is nyerte az egyik. a gyerek konkrétan ugyanezzel ment be mint attila. otthon kimatekolta. és bejött neki.

Hurri Kán 2011.10.06. 00:59:18

@nathalie:
Vera is egyből összeroppanna, ahogy egy pici nyomás lenne rajta. Melinda a sötét ló. (tyúk?) :D

sandokan 2011.10.06. 00:59:41

@nathalie: nem, a hálóba. vagy ilyen elegánsan érdeklődsz az egzisztenciális helyzetem felől?

ő-szinte 2011.10.06. 01:00:01

@nathalie: Az a baj, hogy azok sem tartanának össze, mert mindegyik fosna a másiktól és megpróbálná mindegyik mindegyiket mielőbb hátbaszúrni. Én kezdek már paranoid lenni helyettük.

nosce 2011.10.06. 01:00:01

@gyvy:
ha adna magára valamit nem hordana bugyit, meg tangát sem :)

sandokan 2011.10.06. 01:00:22

@nosce: ezt viszont most tényleg nem értem. böri-bőrtön vagy bőrönd, és ki van ott?

nosce 2011.10.06. 01:01:06

@gyvy:
"Vera is egyből összeroppanna, ahogy egy pici nyomás lenne"

például a kubai csődör nyomná hátulról :)

nathalie 2011.10.06. 01:01:32

@gyvy:

vera nem biztos. ha ő irányítva van és úgy érezné hogy a nyertes csapatban van, akkor sztem ő végig törtetne.
melinda meg lehet hogy most fekete ló, de eléggé számítónak tűnik ő is.

nathalie 2011.10.06. 01:02:22

@ő-szinte:
lehet, hogy ez csak másik országban működő taktika. elvégre magyarok vagyunk, nem adjuk azt a bizalmat könnyen :D

Hurri Kán 2011.10.06. 01:02:31

@nosce:
De nem ad. :D

@sandokan:
Ma vonult be szegggény stólbuci.

ő-szinte 2011.10.06. 01:02:45

@nathalie: Értem, de jellemtelen emberek nem fognak soha összetartani, hanem hátba szurkálják egymást. És itt Attila az élvonalban van, mert ő lenne az első aki átgázolna bárkin.

nathalie 2011.10.06. 01:03:04

@sandokan:
:D:D nem, nem az iránt akartam érdeklődni. nos, viszont én lassan megyek, úgyhogy abban nem akarlak visszatartani :D

Hurri Kán 2011.10.06. 01:03:26

@nosce:
Ezt max. akkor tudom elképzelni, ha már mindenkiről lepattant előzőleg.

nathalie 2011.10.06. 01:03:53

@ő-szinte:
jellemtelen ember,ha van esze a pénztért sok mindenre képes.

sandokan 2011.10.06. 01:04:13

@nathalie: szerintem péter és vera necces. nem kiszámítható egyik sem és nem hiszem hogy túlságosan népszerűek lennének idekint.

viszont melindával, meg a háttérben fecóval és gergővel erősek lehetnének. de csak ha felhagy a karakter gyilkossággal.

ő-szinte 2011.10.06. 01:04:41

@nathalie: Szerintem ez nem országfüggő. Az embereket a cselekedteik határozzák meg. Mindegyik csinál olyanokat, ami kiveri a biztosítékot.

nosce 2011.10.06. 01:05:48

@gyvy:
azért simán lecsutakolta a zuhany alatt nudiban az álló faszú kubai srácot :)

nathalie 2011.10.06. 01:05:50

@sandokan:
hát gergőt azért nem írtam, mert őneki elveszi az eszét a szerelem. fecó meg később összeroppan, amikor rá kell rakni a jelet olyanra, mint pl kinga. ezért mondtam a maradékból pétert meg verát. hát egyik sem egy életbiztosítás, de talán a pénztért, győzelemért..

Hurri Kán 2011.10.06. 01:06:37

Jó éjt, az éjszakai műszaknak kitartást. :)

Hurri Kán 2011.10.06. 01:07:23

@nosce:
Kiszop pattan le minden csajról, úgy értettem. Vera egyébként is max. lefolyni tudna valakiről. :D

ő-szinte 2011.10.06. 01:08:57

@nathalie: Akkor lehet, hogy nem jól fogalmazok. Ezeknek az erkölcsi normáik rohadtul el vannak csúszva és társul azzal, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze... Hiába taktikázgat bármelyik, ha elárulja folyton a társait, nem lesz bizalmasa. Bizalmasok nélkül pedig nem lehet nyerni. Legalább egy kell.

nosce 2011.10.06. 01:09:12

@gyvy:
hát ez az h Veráról nehéz lenne lepattanni, nem annyira ruganyos :)

sandokan 2011.10.06. 01:09:28

@nathalie: ott lenne még dya is, ha valami csoda folytán nem ő lesz az első női távozó. szegénykém, mennyire kihagyták a játékból.

fecóval kapcsolatban nem érzel valami indentitás zavart? hú, ezt nagyon finoman fogalmaztam meg.

MagasMacska 2011.10.06. 01:10:58

Attila most rácuppan Veronikára?

sandokan 2011.10.06. 01:12:01

@ő-szinte: az előz szezonból okulva talán nem véletlen, hogy most ennyire bizalmatlan, szarkeverő bandát hoztak össze. így lesz folyamatos feszültség, vita, háború, a világbéke a többséget nem érdekelné.

nosce 2011.10.06. 01:12:05

jó éjt mindenkinek, reméljük Hayni a baltájával örzi a blogját, és Attila nem tud ide besurranni széttépni pát kommentelő fürdőruciját:)

ő-szinte 2011.10.06. 01:12:32

Ez az Attila totál kretén. Teljesen mást mond mint amit csinál. Megspékelve azzal, hogy az egyik pillanatban ezt mondja a másikban pedig a totál ellenkezőjét. Kész káosz.

nathalie 2011.10.06. 01:12:56

@sandokan:
dya túlságosan befolyásolható. oda megy hozzá valaki és annyit mond neki te vagy a legszebb és már máris övé a szavazata.

feco instabil. sztem rá semmit nem lehet alapozni.

nathalie 2011.10.06. 01:15:47

@ő-szinte:
értem, és igazad van. de pénzért lehet, hogy mégis képesek kitartani és majd amikor négyen, öten vagy hatan vannak akkor kezdik hátba szúrni egymást, de akkor is már közelebb vannak a célhoz. persze, lutri. de látod, hogy péter is lassan rábaszik a retardált csapatával, attila meg az érzelmes csapatával. pedig mindegyik azt akarja,h ogy legyen mellettük ember. lehet közösen jobban menne nekik.

ő-szinte 2011.10.06. 01:16:42

@sandokan: Értelek, de ez nekem nem szimpatikus. Van jó fajta feszültség és van rossz. És ez nem a jó fajta. Komolyan már most fosok, hogy mikor robban vmelyik igeggyenge és szúrja le valamelyiket. Mert mint kiderült, szinte mindegyik az. És nem tűnnek túl kontrollálhatónak. Lehet, hogy szükség lesz nyugtató lövedékekre...

Battenfeld 2011.10.06. 01:17:13

Attila kell ebbe a játékba, ő nyomja a legjobb műsorokat. Továbbra is tartom, hogy Bandi és Dya esik ki.

sandokan 2011.10.06. 01:17:44

@nathalie: ami dyat illeti ki nem az, ott bent.

fecóval kapcsolatban nem pontosan erre gondoltam. talán neki inkább saját magával van gondja.

nathalie 2011.10.06. 01:19:45

@sandokan:
de dya nagyon buta. nem érti mit mondanak neki. ennyire buta emberre nem lehet alapozni.

fecó nekem furcsa. nem tudok mit kezdeni vele. hogy magával vannak gondja? nézd, azért ment be egy vvbe, hogy elnyerje volt szerelme kezét. nem tudok erre mit mondani. nem értem meg a logikát.

sandokan 2011.10.06. 01:20:17

@ő-szinte: igen, ebben viszont neked van igazad, hogy most jóval több lelkileg sérült, gyenge embert választottak ki. durva játék, de a reteknek ez hozza majd a nézettséget és a bevételt.

nathalie 2011.10.06. 01:20:42

most viszont megyek aludni.
jó éjszakát.

Battenfeld 2011.10.06. 01:22:29

@nathalie: fecó nekem furcsa. nem tudok mit kezdeni vele. hogy magával vannak gondja? nézd, azért ment be egy vvbe, hogy elnyerje volt szerelme kezét. nem tudok erre mit mondani. nem értem meg a logikát.
Lesz kb 60 millája,ha megnyeri a gámát.

ő-szinte 2011.10.06. 01:22:31

@nathalie: Ha lenne annyi agyuk, hogy a pénzért képesek lennének kitartani egymás mellett, akkor most nem itt tartanánk. Már most nagyon eldurvult a helyzet. Ennyi idő alatt már ki kellett volna alakulnia vmi bizalomnak. De sehol semmi. Ez a dolog belülről rohad. Ezért szerttem Alek-Oli Éva viszonyát, mert kitartottak. Ott is volt surlódás és ha Alek nem emelkedik felül a sérelmein(mert Éva sokszor kifalsult), ő sem jutott volna sehová. De gondolkodott és amikor feltétlenül szükséges volt lenyelte a békát.

sandokan 2011.10.06. 01:23:59

@nathalie: fecó nekem is, nem lehet, hogy ő is két kapus, mint a giliszta?

dya meg inkább függő, meg persze buta is. viszont a félelem és a kirekesztettség érzése miatt, talán hálás és hűséges lenne. én melinda mellett egy esélyt adnék neki, inkább mint verának.

julcsi29 2011.10.06. 01:24:54

Tetszett ez az aréna,végre valami feladat,valami amiért küzdeni kell,ez ráfért volna az előző szériára is.

sandokan 2011.10.06. 01:25:45

@ő-szinte: necces, mert a másik kettő tudta, hogy alek nagyon erős és inkább kapaszkodtak belé. ha meg már a végén elhagyják,azzal saját halálos ítéletüket írták volna alá.

ő-szinte 2011.10.06. 01:29:34

@sandokan: Igen, de szerintem az Attilának meg volt az esélye, hogy nagyon erős legyen. Csak teljesen aláássa a tekintélyét. Anno Alek sem volt erős, sőt! A leggyengébb volt. Mindenki röhögött rajta és menekült előle. Amíg Éva egyszer ki nem állt mellette... onnan kezdődött minden.

julcsi29 2011.10.06. 01:31:21

Jó éjszakát kívánok az éjszakai műszaknak,én lassan kidőlök,pedig még csak az öfi felénél tartok :)Sziasztok !

sandokan 2011.10.06. 01:34:16

@ő-szinte: ezt írtam én is korábban, hogy attila saját magát nyírja ki, ezekkel a felesleges műbalhékkal. ebbe a kingás sztori nem tartozik bele, mert ott valószínűleg egy beteg ember érzelmi reakcióját láthatjuk. az viszont öngyilkosság, hogy mindenkibe beleszúr. minek és miért most? majd amikor itt lesz az ideje. azért furcsa, mert egyébként neki is van humora, de túlzásba viszi. a határokat nem érzi és rendszerint át is lépni. ez lesz a veszte.

na most már én is megyek, mert reggel robot van. sziasztok.

Battenfeld 2011.10.06. 01:38:15

Most értem az öfi végére, ez az Attila Péter megállapodás gyönyörű volt. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a játékot ők fogják eldönteni.

JOKKA21 2011.10.06. 03:06:00

Attila egy fasz, nem szeretem Kingát, de durva, amit vele művel Attila.

johanna-ne 2011.10.06. 06:12:48

@sandokan: Na erre mondtam én a kezdetek kezdetén, amikor a transzvesztitát hiányolták a játékból, hogy az már bent van, csak ő maga sem tud róla

johanna-ne 2011.10.06. 06:28:24

@sandokan: valami kimaradt, a naptárfotó készítésnél számomra teljesen egyértelmű lett, lehet, hogy nincs igazam, de így érzem.

csicserierika 2011.10.06. 07:14:32

@ő-szinte: jó reggelt !
még nem igen szóltam hozzá , de most ki kell, hogy javítsalak :)
Alek az elejétől erős volt, Évát meg éppen ki akarta mindenki rakni. Ekkor állt mellé, és el kezdték húzni egymást a fináléig.
A vv 5-ben nincs még igazán kedvencem, de Attila, Péter, Cristforró és Veronka szórakoztatóak.

traff 2011.10.06. 07:48:48

A d matrac nem dugómatrac hanem egy reklám kéremszépen.
DORMEO matrac.

Attila nem kavarja és vezeti meg Veronikát. Igaz, hogy péter tukmálta rá Kriszt Verára, azt mondta neki, 2 nap és szerelmes leszel belé, Krisz meg azt hiszi, ez rényleg így van.

Láttátok, ez a pszichotherápiás rendelő is keményen sponzorálja a VV5-öt:)))
www.zadoryrendelo.hu/

beacska 2011.10.06. 07:51:40

jó reggelt! A tegnapival kapcsolatban csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy változatlanul állítom, hogy Attila nem mondható nagy taktikusnak. Az, hogy össze-vissza hazudozik a Szupercsapatnak, egyrészt, nagyon hamar lebukik (van az a mondás a sánta kutyáról), másrészt EZEKNEK? A Peti kiszúrja a szemét a nyomik istápolásával, és közben nem veszi észre, hogy ez csak egy vakvágány? Kingában már elültette a "szakítás" csíráját, nem sorolom fel a többi csajt, ahol szintén folyik a munka, Gergő is szarik a fejére nagyokat...

Kinga ezért is pártol el tőle. Egyrészt Peti nyitott neki egy kaput, ahol Attila nélkül beléphet, másrészt, úgy nézem a lilakendős új srácban látja az új "alfa" lehetőségét. Tudom, hogy ez a cím Gergőnek jár, de a belépésekor Attila igyekezett magához ragadni a titulust. Hááát, szerintem csúnyán elveszítette.

Csabi viselkedése tényleg visszatetsző, de valószínűleg a kendője egy olyan erőt adott neki, aminek most nem tud uralkodni! Úgy érzi, most végre törleszthet. Biztonságban érzi magát. Majd ez is elmúlik egyszer ;DD

beacska 2011.10.06. 07:54:15

@traff: Péter nem tukmálta. A beszélgetés teljes terjedelemben erről szólt: Gondold meg, mi akarsz idebent lenni. Egy szerelmes macsó, vagy egy bolond srác. mert ha ez így megy tovább, szerelmes leszel.
Ő éppen óvta attól, hogy Gergő sorsára jusson, és csak Veronikával foglalkozzon!!!

nowo 2011.10.06. 08:14:13

@beacska: Attilával kapcsolatos véleményeddel egyetértek.
De Kinga viselkedése sem szimpatikus.
Egyrészt rögtön kell neki Attila,ha Attila másnak is kell (Melinda),másrészt tegnap elég ribanc módon viselkedett Melindával a medencéban (leszbicsók).(Én nem tudom,ez most divat?)

beacska 2011.10.06. 08:24:36

@nowo: az a Melindás dolog már régen volt (nagy legyintés). Én a leszbicsókban azt látom, az ÉH alapján is, hogy bent nagyok a feszültségek. Szexuális és egyéb. Nem akarnak az emberek elköteleződni, és egy ilyen csók megfelelőnek tűnik levezetésnek, viszont később NYILVÁN nem lesz belőle semmi, tehát megúszható érzelmi következmény nélkül...

Mondjuk, azt megnéztem volna, Kinga mivel magyarázta ki később a dolgot mondjuk Veronika előtt. Valószínűleg elterelésként Attilát szapulta, így rajta nem kérhettek számon semmit.

Tegnap azért meglágyult a "szíve" Attila "szeretlek és hiányzol" vallomása után ;D

nowo 2011.10.06. 08:28:36

@beacska:"Tegnap azért meglágyult a "szíve" Attila "szeretlek és hiányzol" vallomása után ;D"

-ez mikor történt?

beacska 2011.10.06. 08:31:58

@nowo: élőben volt egy Utolsó Vacsora. 4-es asztaltársaságokat alakítottak ki spontán módon (:)), Csaba és Vera szolgált fel, és akkor beszélték ki Fecó vezetésével a problémáikat. Veszekedéssel és szétesett Csapattal kezdődött.

mocskosmacska 2011.10.06. 08:36:03

Szerintem ModorosVera fog először összeomlani, mert nagyon instabil.
1. Nagyon nincsen reális önképe. (ez már a zsinórtangájáról és a melltartó hiányáról üvölt. Aki ennyire el van tévedve a testét illetően, az a lelkét hogyan ismerheti)
2. Ha úgy érzi egy kicsit nem veszik komolyan, rögtön átmegy agresszívba.
3. Evési technikái, nem eszik, hanem megtámadja az ételt. Pszichiátriai zavarokra utal ez is.
4. Először előadta magát, mint érzékeny, intelligens, nagy szerelmet kereső nőt, akiben van tartás, de percek alatt lement kutyába. (Vajon milyen érzés lehet az anyjának, hogy azt látja, hogy a lánya minden este meztelenül fürdeti a pasikat?)

mocskosmacska 2011.10.06. 08:36:48

Melindának nagyon nem megy ez a csavarjuk el Attila fejét projekt. Pedig azt mondta, hogy neki ezen a téren nincsen lehetetlen.

nowo 2011.10.06. 08:59:38

@beacska: Attila mindig ki tudja dumálni magát.
(Múltkor is,amikor azzal fenyegetőzött,hogy kiszavaztatja Kingát.Aztán visszakozott,hogy ő nem szúrná le a saját Csapattársát.Tegnap pedig egyezséget kötött Péterrel ugyanarra,hogy Péterék csinálják ki /előbb Csabát,majd/ Kingát,ha ő már nem lenne bent.)
Közben eszeveszettül féltékeny.
Olyan volt tegnap a medencében,mint egy időzített bomba.Aztán robbant is a maga módján.
De egyébként,ha nem a villában lennének,máshol nekiment volna Csabának.

nowo 2011.10.06. 09:01:53

@mocskosmacska: ja,ezen röhögök én is.:D
Egyik nap persze kimondta a tutit,hogy sok a fiatal bent.
Ő,a maga 30 évével,már öregnek tartja magát.
Háát,ha azt vesszük,a férfifelhozatal nem nagyon kedvez neki...

mocskosmacska 2011.10.06. 09:02:38

@nowo: Az elején nem értettem, hogy ezt a srácot miért az összeférhetetlen kategóriában indítják. Most már értem.
Attila tényleg ki tudja magát dumálni minden helyzetből, de ez nem csak az ő érdeme, hanem a többiek szégyene is, nekik gyök2 az iq-juk. Fecó különösen megvezethető az érzelgőssége miatt.

nowo 2011.10.06. 09:10:48

@mocskosmacska: Modorosverának ezeken felül még az is a legnagyobb baja,hogy annyi humorérzéke sincs,mint egy hangyának.
De azért azt bírtam,hogy tegnap összesen egy,azaz egy ember drukkolt neki (Melinda).

nowo 2011.10.06. 09:11:52

@nowo: lemaradt:DDDDDDDDDDDD

dr. gernika 2011.10.06. 09:17:41

@mocskosmacska: Érző emberekhez van szokva, nem droidokhoz.

mocskosmacska 2011.10.06. 09:18:10

@nowo: Még peti lenne nekivaló korban. Küzdhetnének annamarival érte, szerintem peti lubickolna a helyzetbe.

mocskosmacska 2011.10.06. 09:18:59

@nowo: Te is beleestél ebbe "milyen jámbor gyerek, ez az attila, nem értem, hogy miért összeférhetetlen?" csapdába. Én beleestem.

beacska 2011.10.06. 09:19:58

@mocskosmacska: én már régen összejósoltam őket ;D

mocskosmacska 2011.10.06. 09:24:30

@nowo: Annyira ellenszenves az a csaj, hogy szinte kívánom, hogy vegyék észre a gyenge pontját és akasszák ki párszor. Péterből és attilából is kinézek annyi észt, hogy észreveszi.

mocskosmacska 2011.10.06. 09:25:33

@gernika: Hu, belőle nem sokat láttam, lehet, hogy igazad van, de a beszavazója számomra nem volt túl megnyerő.

dr. gernika 2011.10.06. 09:26:47

@mocskosmacska: A gyenge pontját láthattuk tegnap. Ki kell röhögni, mikor halálosan komolyan tolja a bullshitjeit. Teljesen összecsúszott, főleg hogy pont Gergőről beszélt épp.

mocskosmacska 2011.10.06. 09:28:23

@gernika: Igen, mi észrevettük és remélem, a Magányos Manipulátor és a Sakkjátékos is.

dr. gernika 2011.10.06. 09:32:25

@mocskosmacska: Attila tuti, Gergő meg ösztönből csinálta. :D

témázgató 2011.10.06. 09:35:09

VV Seherezádéval az elkövetkező napokban közli az RTL, hogy párja, Claudio szakított vele.
www.stop.hu/articles/article.php?id=943953

nathalie 2011.10.06. 09:36:45

@témázgató:
nagyon akarja a sexet az rtl...

dr. gernika 2011.10.06. 09:46:01

@nathalie: Akarja, de az sem lenne fair, hogy a kiscsaj félévig abban a tudatban él,hogy van kapcsolata, Claudio meg addigra túl is teszi magát rajta, meg becsajozik.

MagasMacska 2011.10.06. 09:47:17

@témázgató: Akkor marad Gergő. Nem úgy tűnik, mintha nagyon bánná majd.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.06. 09:49:51

Attila egy pszichopata. Ezt komolyan mondom. Oké,hogy a KInga egy hülye p. de ha engem kóstolgatna így ez az ember, miután világosan megmondtam,hogy barátság van részemről és kész, én azért nem tudnék ezen röhögni. Az a pasi egy idegesítő, zaklatós kretén.
Ilyenekből lesznek a machetés szerelmes gyilkosok.

Péter meg egy komplexusos törpeuszkár.
Okos, de akkora antipasi mint ház. Tipikusan az, aki habár okos,mellette rohadtul frusztrált az 1,50 centis magassága miatt és ettől ilyen kis agresszív, morcos törpekavarógép. Minimanipulátor.

nathalie 2011.10.06. 09:53:53

@gernika:
hát annyit nem sír utána ahogy nézem... de elfogadom másodlagos indokként :D

BarBwire 2011.10.06. 09:54:06

Sziasztok, nem fogjátok elhinni mi történt velem. Tegnap este elaludtam blogozás közben. Reggel ébredtem csak fel.

beacska 2011.10.06. 09:54:11

@Alfonzina: :DD valahol olvastam, hogy Péter 170-172 cm magas. Így is áll, amit írtál? ;DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 09:59:00

@Alfonzina:

Nekem szimpi Attila, troll. :) Messze a legokosabb a villában. Péter meg tényleg gnóm.

@beacska:

Jaj, nekem is mondta már egy ilyen csivava jellegű Törperős, hogy ő 175, de ha ő 175, akkor én 230? :)

beacska 2011.10.06. 10:00:55

@Nard: :DD ha vannak képek, nézd meg a Survivort, vagy a Bajkeverőket...akkor nem törpézte le senki, csak azóta túlhízta a magasságát.

nathalie 2011.10.06. 10:01:13

@Nard:
de jó! Te vagy a hatodik. Már hatan vagyunk akiknek szimpatikus Attila :D:D

fran7 2011.10.06. 10:01:26

@beacska: Az a jelenleg használt metrikus rendszerben nem lehetséges.- Gris és az Attila is egy fejjel magasabb nála. De még Bandi is fél fejjel magasabb.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 10:04:06

@beacska:

Vagy mind mélynövésű kis szobacirkáló volt, így nem tűnt fel hogy sliccmagasságban van a feje.

dr. gernika 2011.10.06. 10:05:10

@nathalie: Egy bizonyos pontig nekem is szimpatikus, mert szórakoztat, de érzem rajta, hogy pszicho és akármikor veszélyessé válhat. Ha bent lennék, elbeszélgetnék vagy poénkodnék vele, de nem engedném a közelembe.

beacska 2011.10.06. 10:06:14

@fran7: na jó, nem vitázok. Tudom, hogy igazam van, de kár ezen agyalni.
Nem egy frusztrált típus, de ez már rajta ragadt...így valszeg a kintieknek egyszerűbb őt utálni, bár én nem láttam tőle semmi olyat, ami okot adna erre.

nowo 2011.10.06. 10:07:03

@nathalie: az oké,hogy Attila időnként szimpatikus,meg őszinté(nek tűnik),de hogy minimális szexuális kisugárzása van,az már biztos.
Eddig akárkihez bújt oda Kinga (pl. Csaba,Fecó,Cristofel),mindenki sármosabb nála.

nathalie 2011.10.06. 10:07:17

@gernika:
végül is ugyanígy gondolom. Azt én is látom, hogy nem egy életbiztosítás, ha Attila szerelmes egy nőbe :D:D

nathalie 2011.10.06. 10:07:57

@nowo:
hát nem tudom. kinek a pap, kinek papné, ugye... :D:D:D

dr. gernika 2011.10.06. 10:09:39

@nathalie: Ki nem sír ki után? Serike napokig jajveszékelni fog, ha megtudja, ebben biztos lehetsz. Így hogy azt hiszi, minden tuti, nagykislány és vagánykodik, de amint szembesül azzal, hogy a tetteinek következménye volt, mindenki hibás és gonosz meg minden lesz, csak ő áldozat.

dr. gernika 2011.10.06. 10:11:26

@nathalie: Hát nem. Az egy idegösszeomlásra biztosítás. :)

nathalie 2011.10.06. 10:12:14

@gernika:
én a mostra értettem. hogy most azért annyira nem bőg utána. Csak próbáltam arra célozni, hogy lehet akkora lelki traumán mégse megy át majd, ha megmondják neki. Persze az más kérdés, hogy műhisztit milyet csinál...

beacska 2011.10.06. 10:12:27

elérkezett az idő, hogy a csatorna kisebb sérülések nélkül eltávolítsa Attilát a villából. Ezután már ha ki kell küldeniük, bonyodalmakat okoz (küldjenek-e be vki mást, v. rövidebb legyen a műsoridő)...így meg a nézőkre lehet fogni...

nathalie 2011.10.06. 10:14:19

@beacska:
dehogy fogják kiküldeni. Csinálja a műsort. Azért megjegyezném, hogy itt többen nagyobb sokkot kaptak mint Kinga, aki később megint bratyizott vele és azon rinyált, hogy attila miért tart távolságot vele szemben (ez már a fürdőruhaletépés után volt)?!

nathalie 2011.10.06. 10:15:44

még egy kérdés: ha attila, krisztofel és veronika nem lenne bent, miről szólna ez a műsor? valamiért engem nem kötne le az egymáshoz tapadt gergő és sehere látványa napi egy óra hosszat...

beacska 2011.10.06. 10:17:19

@nathalie: a bratyizás csak a "szeretlek és hiányzol" után volt!

én sem mondom, hogy küldjék haza, csak szóltam ;D. Nekem már a bemutatkozó filmje alapján skizofrénnek tűnt, és bár azt mondta, az csak egy szerep volt, de ez azóta beigazolódni látszik.

nathalie 2011.10.06. 10:19:25

@beacska:
ja, mert ennyi már elég, hogy szeretlek és hiányzol? ha akkor erőszak áldozata lett, nem értem továbbra sem a ragaszkodást attilához.

mocskosmacska 2011.10.06. 10:24:23

A bemutatkozó kisfilmek alapján jutott az eszembe: Melyik a nagyobb gáz, ha egy felnőtt nő a kutyájával vagy ha egy felnőtt nő az anyjával alszik egy ágyban?

dr. gernika 2011.10.06. 10:25:12

@nathalie: Nem lesz az mű, teljesen mélyen fogja érintetni, hogy őt a kiskirálylányt kidobták és nem tehet meg mindent, amit ő jónak lát.

mocskosmacska 2011.10.06. 10:25:15

Szerintetek, ha mindannyian egyszerre mentek volna be, attila akkor is kingára röppen rá? Mert úgy nézem, ő bezárkózott ebbe az első ötök körbe és nem is akar nyitni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 10:26:22

@beacska:

Nem skizo, csak épp kb annyi lehet az EQ-ja mint nekem. Attól még nem pszichopata vagy skizo, mert nem érted. Összeférhetetlen kategóriában került be, maximálisan hozza az elvárt figurát. Ott van a skalpvadász kubai "ide bekerült 18 éves srác akit lenéznek" aki annyira suta bazmeg, csoda hogy nem szarik a szoba közepére. Az alfahím naphosszat egy műmellű olaszba szakadt ribancot ölelget. A szűzfiú hozza még a szerepet, balfasz. Ez ok. Az amazon aki nem csinál semmit, a hajbasztató miss műmell aki szintén eléggé harmatos. Kinga annyira cselszövő, mint 20dkg párizsi. Ha csúnyábban ránéznek összehugyozza magát és elmegy sírni. Péter, aki igaz hogy egy csivava-hörcsög szerelemgyerek, de hozza a veterán valóságshows figurát.

Attila a leghitelesebb mind közül.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 10:27:47

@mocskosmacska:

Bundikenyér tejááááááával ? :) Az nem égőbb ?

fran7 2011.10.06. 10:29:23

@mocskosmacska: Ő beleragadt ebbe a vakcsoportba. Azon múlt, hogy ki került bele abba. Bár az Attila korabeli emberek tudják, hogy most van az utolsó lehetőség arra, hogy egy ilyen - szép, illetve szépnek tartott - nővel összejöjjenek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.06. 10:31:42

@beacska: @nowo: @Alfonzina: Attila tényleg kóros pszichopata, semmi emberségre sem képes, ráaadásul kicsinyes és bosszúálló, társaira valós veszély a jelenléte.
Kingában nincs meg az a tartás és intelligencia, hogy kiálljon ezügyben magáért.
Mehetne mindkettő haza.

mocskosmacska 2011.10.06. 10:34:17

@fran7: Én úgy tudom attila 33 éves. Ezek szerint elmúlt 60?

MagasMacska 2011.10.06. 10:34:26

@mocskosmacska:
Igen, ez egy jó kérdés. Miért indok mindenre pont ez az ötös? Ez olyan, mint amikor egy állat megjelöli a területét, rajta a bentlévőkkel, aztán többet onnan senkinek se ki, se be.

beacska 2011.10.06. 10:35:50

@Nard: hu.wikipedia.org/wiki/Skizofr%C3%A9nia

Lehet, hogy alacsony az EQ-ja, sőőt biztos, de számomra a problémát nem ez jelenti. Egyszerre akar irányító lenni, amihez számára egyetlen eszköz létezik: a hazudozás, és közben hiányzanak számára az emberi kapcsolatok, ám a bizalmatlansága miatt nem fogadja el őket. És ez iszonyat feszültséget okoz benne.

MagasMacska 2011.10.06. 10:38:09

@beacska: Nem tudom, tényleg hiányzik-e az emberi kapcsolat, vagy ezt is csak taktikából mondja. Szerintem neki egy plusz futó kell a sakk-készletbe.

beacska 2011.10.06. 10:38:12

@Peter_Cs: nem Attila hibája ez a helyzet, hanem a csatornáé. Azt gondolták, Alekosz viselkedése alapján kell a mostaniba is egy hibbant, és jó ötletnek tűnt. Nem volt az.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.06. 10:38:25

@mocskosmacska: @gernika: Vera érdekessé teszi a villalétet, a monológjai kicsit emlékeztetnek a Molnár Anikó és Vitkó Laci közötti beszélgetésekre, azok a jelenetek kedvenceim voltak. Miért kellene őt kiakasztani?

nowo 2011.10.06. 10:40:18

@Peter_Cs: na,visszanéztem a tegnapi öfi végét,és összeállt,hogy Attila akkor ment oda Kingához és tépte szét a melltartópántját,amikor az éppen összetapadt Melindával.
Ez a leszbismár volt az utsó csepp...

beacska 2011.10.06. 10:40:39

@MagasMacska: nincs sakk készlete. szétfutott, de képtelen észrevenni, és lépni. Ebben a játékban annak van esélye, aki képes a változó helyzetet felmérni, és a helyes irányba lépni.
lsd. Fecó: ott ragadt le, hogy Péter azért menjen haza, mert nincs rá szükség, csak a konyhában főz. Aztán mikor közölték vele, hogy mi az ábra, azóta gyűlöli ezerrel...(fejcsóva)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.06. 10:41:27

@témázgató: @gernika: Ez így a tisztességes, meg kell tudnia, mint annak idején a Tordas!

dr. gernika 2011.10.06. 10:42:29

@Peter_Cs: Mert így sokkal viccesebb. Mond jókat, de olyan halálosan komolyan veszi magát, hogy muszáj kiröhögni.

Anikó és Laci beszélgetéseitől a falat kapartam, főleg mikor Anikó nekiállt kápsztalevessel fogyókúrázni, Laci meg ki nem szállt a seggéből és könyörgött, hogy NETEGYE!

fran7 2011.10.06. 10:43:46

@mocskosmacska: Ha valamiben kiemelkedő vagy, akkor 50 felett is szóba állnak veled a gyönyörű nők. De ha csak átlagos vagy, mint a legtöbbünk, akkor rájössz hogy a huszonéves csajok már nem nagyon látnak benned célpontot. Az okos ember ezt felméri, s keres olyat, aki nem fut el előle. Ez az öregedés egyik első jele.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.06. 10:43:53

@mocskosmacska: Mindkettő gáz, de nagyobb gáz, ha az anyjával.

mocskosmacska 2011.10.06. 10:46:44

@Peter_Cs: Mert az a női nemi szervekkel bíró organizmus egy annyira rosszindulatú, minden női tartást nélkülöző, alulra rúg, felülre nyal szutyok, hogy felébreszti geci ösztöneimet.

mocskosmacska 2011.10.06. 10:47:16

@Peter_Cs: Szerintem is az anya a nagyobb gáz.

nowo 2011.10.06. 10:48:52

@mocskosmacska: ki alszik az anyjával?(lemaradtam)

genevieve 2011.10.06. 10:51:25

jó reggelt, látom alakulnak a frontvonalak:-D

mocskosmacska 2011.10.06. 10:54:23

@fran7: És szerinted egy 50 feletti férfinek egy huszonéves lány kell feltétlenül?

mocskosmacska 2011.10.06. 10:55:21

@nowo: A beszavazó showkban a bemutatkozó kisfilmekben több nő is volt, aki a kutyájával aludt, meg olyan is, aki az anyjával.

reKorrekt 2011.10.06. 10:56:06

@Félkupica_Fehér_Főnök: Nyugi Főnök, VV4 óta én is itt szocializálódom :) Közéleti blogok helyett inkább visszatéretem a kávéra...

mocskosmacska 2011.10.06. 10:56:09

@genevieve: Hát lehet, hogy kicsit erős volt a vera jellemzés.

fran7 2011.10.06. 10:59:21

@mocskosmacska: Nem. Csak kb. ott vagyok korban, ahol Attila és meg kell barátkozzam azzal a gondolattal, hogy már nem az az elképzelt tökéletes nővel fogok összejönni. Mindenki mondta ezt, de belül nehéz elfogadni.

nathalie 2011.10.06. 11:00:00

Attila mentségére szóljon, hogy a kinézett 20 éves hölgy, kinéz 35-nek... :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.06. 11:01:54

Ma reggeli kvízkérdésünk:

Mikor csattan el az első szerelmes csók Belbecs és Alfa között?

1. Majd ha elég érettnek találják a vibrálást
2. Claudio írásos beleegyezése után
3. Mikor beszól a stáb, hogy adásban vannak, mehet a smaci
4. A ma esti kiszavazás utáni meghitt pillanatok egyikében

mocskosmacska 2011.10.06. 11:02:23

@fran7: Igen, attila már kezd abba a korba érni, amikor egy 20 éves bombázó már nem olyan könnyű préda, de a korral változik a "tökéletes nő" képe. Én nemrég vettem észre magamon, hogy a 25 év alatti fiúkat aranyos gyerekeknek tekintem. Pedig 33 éves vagyok, nem hatvan.

mocskosmacska 2011.10.06. 11:03:11

@Binbir gece: 3. De valaki írta vagy itt vagy az indexen, hogy gergőnek állítólag van kint barátnője.

nathalie 2011.10.06. 11:04:28

@Binbir gece:
sztem szenteste a fagyöngy alatt, háttérben kint esik a hó...

BarBwire 2011.10.06. 11:18:49

@nathalie: áááá, Sehi-seha nem fogja addig bírni, majd mos szépen megtudja, hogy Claudio elhagyta és megy vigasztalódni. És akkor jöhet a dörzsi-mörzsi.

beacska 2011.10.06. 11:19:17

@mocskosmacska: HA (mondom HA) igaz az, amit Attila a bentlakóknak mondott, hogy megelégelte a magányos életet, és újat akar kezdeni (kac-kac, de beleillik a skizó-fikciómba), akkor ott hibázott, hogy leragadt a 7 évvel ezelőtti korosztálynál, és ott próbálkozott. Ennek a korosztálynak ő már öreg. Nem véletlenül szúrta ki őt kintről Melinda, aki pénzes pasikra vadászik. Sejtem, nem véletlenül hagyott alább a vadász-szenvedélye, rájött, hogy Attila neki is meredek.

Attikánknak tudomásul kell vennie, hogy a 30 felettiek rakják a fészket, a húszasok még bőven nem...

mocskosmacska 2011.10.06. 11:22:31

@beacska: Igen, attila és kinga között vannak generációs különbségek (is).

nowo 2011.10.06. 11:23:44

@beacska: vagy rájött,hogy nincs elég pénze.(Melinda a pénzes pasasokból élt eddig)

Apropó,Veronika mikor fog rádöbbenni,hogy Crisnek nincs egy kanyija sem (elég visszaemlékezni,hol lakik,)hacsak meg nem nyeri a játékot?
Pedig Veronika sem egy olcsó nő...

nowo 2011.10.06. 11:25:17

@BarBwire: én már csak azt várom,hogy amikor megtudja,még Claudio lesz a hibás...

mocskosmacska 2011.10.06. 11:25:24

@nowo: Én veronikából kinézem, hogy nem mindig számító.

nowo 2011.10.06. 11:31:06

@mocskosmacska: nem mindig,csak néha...;)

Egyébként most még nem gondolkodik előre,mert úgy tűnik,megtetszett neki Kuba.

Egyébként honnan a bánatos rosebből telik egy 20 éves csajnak,aki nem dolgozik,műmellre meg műszájra?(Szandikának tudjuk,honnan).
Szülők,vagy...???

fran7 2011.10.06. 11:33:49

@nowo: Kinga a volt csávójától kapta. Kapásból felmérte, hogy ilyet kitől nem kaphat a villában.

BarBwire 2011.10.06. 11:35:46

@fran7: milyen pasi lehet az, aki mellet ad karácsonyra a nőjének?

nowo 2011.10.06. 11:36:23

@fran7: pl. Attilától?

(Ezt most őszintén kérdem,Attila mit mondott magáról,van pénze?Gyanítom,ha lenne,többen ragadnának rá.)

nowo 2011.10.06. 11:38:49

@BarBwire: milyen csaj az,aki ezt el is fogadja?

beacska 2011.10.06. 11:39:39

@nowo: dicsekedett vele, hogy milyen jól menő üzletember. Nekem azért gyanús...mi van ilyenkor a jól menő üzleteivel? ;D

MagasMacska 2011.10.06. 11:40:13

@nowo: Legalábbis Kingának mondta azt, amit azóta már utcán is hallottam "gecigazdag vagyok".

beacska 2011.10.06. 11:40:55

@nowo: önbizalomhiányos? kismellű??? ;D

fran7 2011.10.06. 11:41:12

@BarBwire: Kérdezz kettőt és könnyebbet.
@nowo: Attila osztotta neki egyszer az észt, hogy elég gazdag.

nowo 2011.10.06. 11:41:45

@beacska: az,ami a VVLaciéval...(emlékszel?)

nathalie 2011.10.06. 11:43:26

@beacska:
máskor meg azt mondta, hogy egy vasa sincs, és azt se tudja hova fog menni aludni.
a "gecigazdag vagyok" poén volt,bár ettől még lehet igaz.

beacska 2011.10.06. 11:44:09

@nowo: csődeljárás alatt? csak találgatok, már nem emlékszem...

beacska 2011.10.06. 11:45:02

@nathalie: meg az autójával is dicsekedett. Na, látod, ezért is gázos, mert össze-vissza beszél (jónak mondom, mi? ;D)

nathalie 2011.10.06. 11:46:36

@beacska:
nem össze-vissza beszél. egy szilikoncsöcsnek azt mondta, hogy gecigazdag vagyok, ha már neki ezt számít... poén volt. én röhögtem rajta. nem értem ezeket miért veszitek halálosan komolyan. ejej :D:D

kemény keleti kommentelő 2011.10.06. 11:49:26

@BarBwire: milyen pasi lehet az, aki mellet ad karácsonyra a nőjének?

Egy érzéketlen tuskó. Karácsonyra seggbeültetést vagy műhajat illik adni. Praktikus is, mert szőrösseggű nőknél a kettőt egyszerre lehet megcsináltatni. Műmellet Valantin napján adunk. Zsírleszívásra és tokavarrásra ott a Challenge Day.
Hogy én mit varratok fel magamon Húsvétkor, az maradjon az én titkom.

fran7 2011.10.06. 11:49:26

@nathalie: Semmi nem az, aminek látszik a villában. Agatha Christie azt mondta hogy az emberek azért nem hazudnak, mert túl fárasztó. A kérdés, hol túl fáradtak az emberek a hazudozáshoz.

nowo 2011.10.06. 11:50:30

@beacska: igen,meg nagy adósságai voltak/vannak.

MagasMacska 2011.10.06. 11:51:46

@nathalie: Semmit nem veszek komolyan tőle. Ezt hallottam. Viszont tudom, hogy mondott már mindent, meg mindennek az ellenkezőjét is, legfeljebb azt nem hallottam.

nathalie 2011.10.06. 11:57:30

@MagasMacska:
hát a pénzügyeimről lehet én is össze vissza beszélnék bent. kinek mi a szar köze van hozzá.

MagasMacska 2011.10.06. 11:58:12

@nathalie: Én nem beszélnék róla.
De egyikünk sincs bent. Nem véletlenül.

reKorrekt 2011.10.06. 11:59:57

Na akkor...

Az arénás majomkodás:

Attila osztása egyértelmű provokáció volt Kiszopfel. Nem mellesleg igaz is volt minden szava :) cukornádültetvényre se küldeném mer azt is elrontja. Ami nagyon gáz volt, az már az volt amit végül kihozott ezzel a kubaihülyéből. Ha ezt gyakran eljátszotta idekint is akkor hálát mondhat az Úrnak (nem háttal) hogy eddig senki nem kente el a száját úgy istenesen.
Aki Dyát amiatt basztassa hogy nincs akaratereje az még sosem volt olyan helyzetben mint ő ott akkor. A lábremegéstől, légszomjtól eltekintve, egyszerű fizika: hatás-ellenhatás. A gumikötél ugyanolyan erős volt, de Vera 55, míg Dyácska 45 kilóval tudott nekifeszülni alapból. Gyanítom hogy ha mások odahúzták volna a lila kendőig Dyát majd elengedik, úgy elrepült volna mint egy borgőzös éjszaka Angelina Jolie-val.

Délutáni matiné:
Attila nagy ász volt hogy teletömte Veronika fejét (nem hurkalével), az meg rázúdította mindezt Kiszopfelre, aki akkorákat nyelt közben hogy én lettem éhes tőle. Na ott, akkor kicsit visszavett az arcból a kisköcsög, látszott rajta hogy rohadt zavarban van.

Esti bebaszcsi:
Eddig amennyire tetszett Attila szarkavarása, annyira nem tetszett az amit a medencében művelt. Csináltam már én is hülyeségeket részegen (pl. napló szerint percekig beszéltem az adószámommal, stb) de ez a tépkedés kurva erős volt azért. Pedig voltam már én is olyan helyzetben mint ő, nem is egyszer... szóval ebből még gáz lesz szvsz, az rtl meg azt fogja rá lépni hogy kiteszi Kingát, ide az abálót.
Oké, lehet hogy Kingusnak se úgy kellett volna pörögnie Csabykával mint Johnny Weissmüller-nek a gumikrokodillal, de ez a reakció már-már megfélemlítésnek is beillett volna.

Visszatérve Dyácskácskához. Nyilván valami elfojtott látens perverzió ez nálam de nekem is tetszik a drága és csak azért nyafog és pityog állandóan a lelkem mert folyamatosan báncsa bent az a sok hülye :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.06. 12:11:03

@beacska: szívesen, neked bármit!:D

Most megyek, nincs kedvem érdemben hozzászólni a vv-hez!

Ja, hajrá Péter, Annamari!!! (esetleg Csaba)

@reKorrekt: jó, nem Dyára illett a feladat, na:) Attól én még jól elkerülöm az ilyet az életben, mint ő:D

mocskosmacska 2011.10.06. 12:11:47

@reKorrekt: Szerintem kuba is rendesen osztotta attilát, a hét éve egy kutyával éleket én viccesnek tartottam.

BarBwire 2011.10.06. 12:27:22

@reKorrekt: Vera ugy 55 kg mint én (én 80 kg vagyok)

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 12:27:59

tegnap hajnali haromig neztuk az onlinet - tudom tudom -, kinga es melinda arrol dumaltak h melinda kinga utan peterrel is smarol - haromszor. ez kimaradt az ofibol.

BarBwire 2011.10.06. 12:29:47

@liberaliskonzervativ: mármint hogy fog, vagy hogy megvolt neki?

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 12:30:07

marmint smarolt. multidoben.

beacska 2011.10.06. 12:30:19

@ladyandhenk: meg a 90-60-90-est is légyszi

beacska 2011.10.06. 12:35:25

biztos hibás az elméletem, de nekem az az ötletem támadt, megnézve a feladatot, hogy neki kell futni, és akkor jobban tágul a gumi...akkor nem számít a súly...

az senkinek sem tűnt fel, hogy mind a ketten a bal oldalról győztek? ;D anno a Survivorban kifejezetten látni véltem a döntőben, ugyanennél a feladatnál, hogy Anna kötele rövidebb volt ...de biztos a bezártságtól üldözési mániám van, összeesküvés-elméleteket gyártok..:(((

liberaliskonzervativ 2011.10.06. 12:35:37

@BarBwire: es azon csodalkozott h miert nem hivtak be a riportszobaba. egyebkent vegigneztuk attila szarkavarasat, kinganak a fasza telelett, mert att nem hagyja beken. volt hiszti, minden. attila meg kozolte, kinga miatt felbomlik a hatos. o a hibas, marmint kinga. majd megbizta veronikat, hogyha nem akarja h felbomoljon a hatos, kingaval beszeljen. de csak ugy maradhat fenn a hatost ha senki mast nem vesznek be. ha kinga leszall csabarol.

att kozolte veronikaval, kinga hulye, es ezert hiszi h ki akarja sajatitani maganak. holott nem is. veronika meg bevette.

beacska 2011.10.06. 12:36:18

@beacska: jaaa, neeem, Csabi a jobb oldalon volt...a kötélhossz-dolog még mindig áll!!!

nowo 2011.10.06. 12:38:08

@reKorrekt:"A gumikötél ugyanolyan erős volt, de Vera 55, míg Dyácska 45 kilóval tudott nekifeszülni alapból."
Ez így van!
Nem teremtett egyenlő feltételeket az RTL.Nincsenek egy súlycsoportban!!!
Bírkózásnál/boxnál ezt figyelembe veszik.
Szemétség!!!

James Lavelle 2011.10.06. 12:40:30

Attila egy provokatőr, a VV5 Tomcatje.

Tjuca 2011.10.06. 12:41:08

@nowo: ha itt tartunk attila és csaba sem egy súlycsoport

nowo 2011.10.06. 12:49:22

@Tjuca: Szerintem Attila és Csaba majdnem egy súlycsoport,csak Csaba egy kicsit magasabb,ezért tűnik vékonyabbnak.
Vera-Dya esetében sokkal nagyobb a súlykülönbség,legalábbis szerintem.

nowo 2011.10.06. 12:56:18

Húúú,mekkora zokogással egybekötött sírást rendezett volna Fecó,ha meghallja,miben egyezett meg Attila Péterrel,a műsor végén,a mai előzetesben...:DDD

nowo 2011.10.06. 13:03:12

"szóval ebből még gáz lesz szvsz, az rtl meg azt fogja rá lépni hogy kiteszi Kingát, ide az abálót.
...ez a reakció már-már megfélemlítésnek is beillett volna."

Én nem értem,ha valaki agresszív állat módjára viselkedik,és már-már tettlegességig fajul a dolog,akkor miért a szenvedő félt kéne már kirakni?

nathalie 2011.10.06. 13:05:09

@nowo:
mert kingára aztán végképp senki nem kíváncsi :D

nowo 2011.10.06. 13:15:08

@nathalie: nálam Kinga a középmezőnyben van.
Dya,Melinda,Sehere és főleg Vera,sokkal távolabb áll tőlem.
De ez persze szubjektív.

avanivi 2011.10.06. 13:15:43

Lehet hogy ma Kinga fog hazamenni és Bandika ,ha csak a papa nem baromi gazdag.

nathalie 2011.10.06. 13:24:50

@nowo:
de itt mi most arról beszéltünk, hogy miért kingát rakná ki az rtl ha tarthatatlanná válna az attila helyzet és miért nem attilát.
semmi köze ehhez most a többieknek.

nowo 2011.10.06. 13:27:23

Kéthetente lesz Aréna,és kettesével lesznek védettek,ennek következtében kettesével fognak kiesni,mindig egy fiú és egy lány?Vagy hogyan?
Így nagyon hamar véget érne a játék.
Vagy időnként utántöltik őket?
Szerintetek?

scrubb 2011.10.06. 13:29:04

Üdv régóta olvasok HV-t, de nem bírtam ki, hogy ne írjak. Először is rohadt jól írsz Hajni így tovább másrészt viszont ez volt az első amikor nem az adáson és a HVn hanem a kommentelőkön röhögtem. Vicces, hogy drámáztok Attilán egy melltartótépés és szúrkálódás miatt :D. Azt kéne már felfogni, hogy ez egy showműsor amit jelenleg Attila és Krisztofel visz a hátán tetszik nem tetszik. Másrészt Attila nem azért szúrkálódik Kingával, mert azt hiszi, hogy Kinga a csaja. Az idegesíti, hogy amíg ő napokig, hetekig tepert a csajnál addig egy szobanövény egy este alatt eljutott odáig mint ő. Persze attól még valami nincs rendbe nála, de így valamennyire érthető a viselkedése szerintem. Engem személy szerint nem érdekel ki nyeri meg a játékot csak legyen a műsor szórakoztató és ne aludjak be rajta mint anno a VV4nél. Lehet utálni Attilát, de jelenleg ő az egyik ember aki miatt érdemes nézni ezt a műsort.

nowo 2011.10.06. 13:31:36

@nathalie: ezt értem,csak jeleztem,hogy Kinga is érdekelhet valakit.Pl. engem,mint nézőt.
Ezért soroltam fel,hogy a lányok között milyen helyet foglal el nálam.
Bocs,ha kissé körülményes voltam,vagy érthetetlen.:)

avanivi 2011.10.06. 13:31:59

@nowo: Igen ,így mi is sorra kerülünk :)

nathalie 2011.10.06. 13:33:55

@nowo:
elfogadom a bocsánatkérésed :D:D:D

sogeking 2011.10.06. 13:35:05

Bandika ezért gyúr már egy hete chips-szel, hogy jó legyen majd gumikötél húzásban, erre ő meg leesik a gerendáról

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.06. 13:42:13

@beacska: töröltem

@nathalie: na, csak mert nevetett a kommentelőkön, v mert nem tudom miért?:D:D:D:D

@nowo: nem tudom, h előre kitalálták-e, h mi lesz a második feladat, de szerintem, igen! Így ez pech..., hogy egy vasággyal 20kg liba és egy normális súlyú lány került szembe egymással! Ha rögtönzés volt,akkor meg nem akarták, h Vera kiessen, ennyi!

Tjuca 2011.10.06. 13:42:40

@nowo: ööö ránézésre nekem úgy tűnt, hogy legalább ekkora a különbség testfelépítés szempontjából a fiúknál.
amúgy olyan ez, mint a magyar foci, mentségeket keres mindenki. a szél ugyanonnan fújt. itt még a bíróra sem lehet kenni a meccset. :-) ha észjáték az a baj, ha ügyességi az, ha egyik drabális az, ha nem egyformán rugalmas, akkor meg az. :-D

lehet tudni valamit a kiesésről? akit kiszavaz a közönség? vagy párbaj? vagy jelölés? én vagyok koki, vagy tényleg nem világosak a szabályok?

Tjuca 2011.10.06. 13:44:34

@ladyandhenk: szerintem előre kitalálták. ha fiúknál előre gondolkodtak, biztos nem csabi lett volna az "esélyes" a nyurgaságával. ehhez erő is kellett, ha nekem meg kellett volna tippelnem fecót vagy gergőt előbbre tippeltem volna. :-O

nathalie 2011.10.06. 13:47:28

@ladyandhenk:
na, pont nem az miatt a rész miatt. hanem az összes többi miatt. :D:D

fran7 2011.10.06. 13:47:37

@scrubb: Azért volt sokkoló, mert szerintem ilyen kirohanást mindenki látott már. S egyáltalán nem vicces, bárhol is látod. Amúgy direkt úgy lett bevágva, hogy azt higgyük, hogy Csabán mérgelte fel magát Attila. Közben meg a Melinda affér ürügyén, ami mindjárt más. Mert ha egy másik fiú jobban bejön egy csajnak az nemesik jól, de ilyen van. De ha már egy lány is, akkor az tényleg frusztráló. Bár sörrel sem szokás lányokat öntözni.
Attila viszi a showt kétségtelen. Kicsit az Alek-Oli összest akarja lejátszani nekünk.

nathalie 2011.10.06. 13:52:31

@fran7:
én sztem nem melindára volt féltékeny, hanem azon örjöngött, hogy miért viselkedik ilyen kurva módon kinga és minek alázza meg magát.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 13:52:46

Hadd védjem meg egy kicsit Virslinket:)
szerintem alacsony (én is az vagyok) és kb nekem is ilyen alakom van, más kérdés, hogy nem veszek fel tangás bikinit, mert szerintem azt inkább az ilyen seherék hordják, ne én.
De kizártnak tartom h 67 kiló legyen, én se vagyok ennyi...1.56 magassághoz ilyen súly már vágósúly. És nem vagyok kövér:)

fran7 2011.10.06. 13:57:56

@nathalie: Ugyanazt mondjuk más szavakkal.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 13:57:58

@Ayesha/Nem szop fel: nem Virsli a 67 kiló, hanem a másik Vera

MagasMacska 2011.10.06. 13:58:02

@nathalie: Ezért aztán gyorsan megalázta ő.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 14:02:05

@fran7: én már a sörrel leöntésnél kiakadtam volna, szerintem nem poén, hanem megalázó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.06. 14:02:14

@Tjuca: na, innentől kezdve viszont lutri volt, h ki kerül be a 2. körbe! Így akárki ott lett volna, nem lett volna egyenlő....

@nathalie: igen, igen, meg tudom érteni:P:P

@Ayesha/Nem szop fel: Szerintem még az sem vágósúly! Nem olyan sok az, ha arányosan oszlik el! Nem is szép az, akinek se feneke, főleg melle nincs, de még szexinek is hiszi magát! Ezt az ismerősi tapasztalatból mondom:D

SSTamás 2011.10.06. 14:03:45

@beacska: Mivel a gumikötél húzóereje a kihúzás hosszával egyenesen arányos és mivel a mozgás vízszintes és emiatt a gravitáció nem szól bele a képletbe, az abszolút izomerő számít.

Ez általában nagyobb a "súlyosabb" versenyzők esetében, mert az ő izomzatuk a nagyobb tömeg egész napos mozgatása során abszolút mértékben erősebbé teszi az izomzatot.

Egy kifejezetten sportos (futó, kerékpáros), kirobbanó sprintre képes ember azért simán megver egy nehezebb átlagembert.

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 14:10:16

@foxglove: ja ő lehet, mert magas. Legalábbis annak tűnik...

scrubb 2011.10.06. 14:11:48

@fran7: Azért írtam oda hogy idézem: "Persze attól még valami nincs rendbe nála"

Az ilyenem embereket a valóságba olyan messziről elkerülöm amennyire lehet, de az a valóság. Ez meg egy műsor.
Másrészt szerintem nem Melinda vagy Csaba miatt mérgelte fel magát, hanem inkább Kingán és valami elszállt nála. Ők csak a kiváltó okai voltak.
Mondjuk ezzel az Alek hasonlattal kicsit várnék még nagyon az elején vagyunk. Lúzer mindkettő, de szerintem eléggé más karakterek. Alek egy jóllakott óvodás volt vicces beszólogatásokkal. Attila meg egy igazi troll :D

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 14:14:26

@scrubb: PROSZTÓ. Ahogy ő fogalmazott:)

BarBwire 2011.10.06. 14:18:55

@Ayesha/Nem szop fel: azt is szokta mondani, hogy olcsójános, bár ezt én a nagyszüleimtől hallottam utoljára.

genevieve 2011.10.06. 14:20:34

@scrubb: de hát mi élvezzük ezt a vitát, azért csináljuk:-)

hidd el egy kommentelőnek sem volt álmatlan éjszakája ezért:-D

scrubb 2011.10.06. 14:22:37

@genevieve: Jólvan akkor megnyugodtam :D

genevieve 2011.10.06. 14:28:03

@scrubb: sőt, én ma reggel el is aludtam:-)

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 14:28:37

@genevieve: emlékezzünk csak meg arra, amikor védtem Aleket és kb senki nem értett velem egyet:D

nathalie 2011.10.06. 14:29:08

@genevieve:
hát mondjuk én sokáig forgolódtam tegnap éjszaka :D:D:D

genevieve 2011.10.06. 14:29:32

sőt, az a legjobb az egészben, hogy ahány ember annyiféleképpen látja az eseményeket és az egyéneket...

erre mondtam, hogy minden kedvenc választás jellemző dolog:-)

genevieve 2011.10.06. 14:30:28

@Ayesha/Nem szop fel: speciel 2 embert is tudok aki imádta alekot:-)

én a mai napig nem tudom megérteni miért:-)

@nathalie: borsószem volt az ágyacskádban?:-D

nathalie 2011.10.06. 14:33:24

@genevieve:
lehet, hogy ez volt a baj :)vagy csak azon agyaltam, hogyan tudom lecseréltetni csabát (pfff) Attilára genevieve-nél :D:D

kékdelfin 2011.10.06. 14:33:58

@ladyandhenk: Egy 1.56 magas jánynál a 67kg az bizony vágósúly, akár hogy oszlik el a testén:)

nathalie 2011.10.06. 14:34:02

@gyvy:
köszi :D:D óriási :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.06. 14:34:44

@genevieve: Györgyusz, Molnár Anikó, Elvis, Kismocsok, Sziszi, Éva, Annamária és Vera mire utal szerinted? Neked kik a kedvenceid VV[1..5]?

nathalie 2011.10.06. 14:35:41

@Peter_Cs:
úristen. ezek ki kedvencei?? na jó, éva nekem is az volt :DD

genevieve 2011.10.06. 14:36:12

@nathalie: ha ezen agyalsz akkor abba bele fogsz betegedni:-)

@Kékdelfin: ne már:-)

Hurri Kán 2011.10.06. 14:36:20

@Kékdelfin:
Ha más nem, disznóvágósúly. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.06. 14:36:54

@genevieve: Pedig nem különb az átlag cúgot kapott kocsmafilozófusból, amelyből szinte minden kocsmába jut egy-két példány!

Hurri Kán 2011.10.06. 14:37:07

@nathalie:
Éva??? Te télleg beteg vagy. :DDD

genevieve 2011.10.06. 14:37:23

@Peter_Cs: súlyos személyiség zavarra:-D

ez persze csak poén, de neked pl. mindig a deffektes csajok jönnek be:-)

nathalie 2011.10.06. 14:37:32

@genevieve:
megpróbálom visszafogni magam ezentúl :D

nathalie 2011.10.06. 14:38:03

@gyvy:
de hét olyan szórakoztató volt :D

capa05 2011.10.06. 14:38:50

Elolvastam itt a hozzászólásokat, van itt Attilával kapcsolatban pro és kontra..
Én tolerálom, hogy kiakadt Kinga miatt, de valakit meghívnak vacsorára (még ha azt az RTL is rendezi) A vacsora mint ismeretes Vera és Csaba győzelmét volt hivatott ünnepelni.
Na most az ünnepelteket pincérnek nézni ritka nagy parasztság,különösen akkor ha az egyikkel szeben ki-ki alapon bukik el.

fran7 2011.10.06. 14:38:52

@scrubb: Alekra akar hasonlítani abban,hogy ő is kerülgeti Kingát, aki el is hajtja meg nem is. A többi csaj tudna dönteni, vagy ha nem akkor is képes lenne egy konstans állapotot bemutatni, mint a Sehere, közelít is Gergőhőz, meg nem is. Ad is valamit is meg nem is. Olivért hozza abban, hogy beszólogat provokál keresi a gyenge pontokat, s közben kiröhögi a gyengéket, vagy csak elröhögcsél velük.

Hurri Kán 2011.10.06. 14:39:31

@nathalie:
Az túlzás... Én mondjuk nem aludnék el mellette, az biztos. Nem mernék...:DDD

kékdelfin 2011.10.06. 14:39:34

@genevieve: A jelenlevők mindig kivételek!:)

nathalie 2011.10.06. 14:41:52

@gyvy:
én sem, mert azt mondták, hogy büdös. de egyébként szórakoztató volt :D én imádtam :D persze a való életben egy percig se bírnám elviselni, de így képernyőn csodálatos volt :)egy harminc éves nő azon akad ki, hogy a tanárbácsi és tanárnénik nem őt választották meg a legjobb kisdiáknak. :D egy hétig röhögtem ezen :)

BarBwire 2011.10.06. 14:43:30

@nathalie: egyedül forgolódtál éjszaka?

Hurri Kán 2011.10.06. 14:43:58

@nathalie:
Nyilván, mivel hiperérzékeny a kis lelke, és emiatt meglévő bánatát állandóan alkoholba fojtja. :D

genevieve 2011.10.06. 14:44:23

@Kékdelfin: egyik paraméter sem stimmel:-D

huncut 2011.10.06. 14:45:35

@fran7: Nem, ő nem akar senkire sem hasonlítani, hanem tényleg ilyen. :-)
Ilyen volt már Alekosz előtt is. Flúgos a pasi, az fix. De én épp ezért kedvelem. :-)

kékdelfin 2011.10.06. 14:46:00

@genevieve: de, ahogy emlékszem, vannak itt olyanok, akik kűzdenek a testmagasság-testsúly aránytalanságával:)

nathalie 2011.10.06. 14:46:32

@BarBwire:
igen, de amire Te célzol sztem, annál a forgattak szót használtam volna :D:D

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 14:51:35

ez a Seheresefarka és Alfamfetamin Gergő románca az Oli-Anikó sztorit hivatott feleleveníteni?

fran7 2011.10.06. 14:52:32

@huncut: Ezt úgy kell érteni, hogy bizonyos sémákat felhasznál a látott dolgokból. Nyilván csak azokat lehet, amik passzolnak a személyiségéhez.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.06. 14:55:30

@Kékdelfin: jó, nem veszünk össze! Szerintem, az még igazán nőies, semmi probléma nincsen vele! :D

Ha belegondolok, az sokkal jobb is, mert lassan bejön az éhínség, akkor van miből leadni, de aki vasággyal 20kg, az nem fog tudni miből:)

Én nem szeretem a túl vékony embereket, főleg, ha még énkép zavaruk is van...

sandokan 2011.10.06. 14:55:44

@nathalie: reggelt, mindenkinek.

hu,ebből melltartó letépés lesz, nathalie irány a medence, de előbb beszélek rólad Péterrel.
hát ennyi elég neked, pedig csak összefoglalta, amiket este írtam. és te már ..., szép. látjátok ez belőlem is kihozza az natgeot, pedig én nem kutyával alszom hét éve.

nathalie 2011.10.06. 14:58:17

@sandokan:
jaja, valaki két jó szót szól attilára és én máris lemegyek kutyába. ennyi. :D

reKorrekt 2011.10.06. 14:58:39

@ladyandhenk: Egy helyről kellett volna indítani őket, hidd el, még mindig ott lennének :D

avanivi 2011.10.06. 14:59:38

@gyvy: Nem ismerek rád !!Mi történt?

Hurri Kán 2011.10.06. 14:59:41

@Kékdelfin:
Legfeljebb az itt kommentelő hölgyeknél, az ide kommentelő férfiak mind tökéletesek, ezt Hajny is megmondta. :D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:00:32

@avanivi:
Elkapott a VV-láz. Baszómacinak álcázom magam. :D

sandokan 2011.10.06. 15:01:12

@SSTamás: nekem azt mondták az illetékesek, hogy a srácok megbeszélték egymás közt, amennyiben erőt igénylő feladat lesz, akkor a kubai marad csabával szemben. csak a kubai mindenkit átvert, mert neki csabika, a vv5 mozgó szobanövénye még jól jöhet.

nathalie 2011.10.06. 15:01:21

@genevieve:
nem akarok senkinek csalódást okozni, de én kurvára nem :D:D

fran7 2011.10.06. 15:05:44

@sandokan: Ugyanezt magyarul is elmondanád.

genevieve 2011.10.06. 15:06:54

@nathalie: ezzel senkinek nem okozol csalódást szerintem:-)

Mesüge Ügynök (törölt) 2011.10.06. 15:07:48

Attila egy sérült, okoskodó gyökér, de kell a műsorba, legalábbis egyelőre.

sandokan 2011.10.06. 15:07:54

@nathalie: a melindával történő esetleges szövetségről, új partnerről, azt hiszem le is mondhatunk, látva a hajnalban történteket. nagyon átlátszó és ostoba dolog volt ez megint melinda részéről, elképzelhető, hogy abban a lányban tényleg csak ennyi van és én láttam többnek.

avanivi 2011.10.06. 15:09:14

@gyvy: "és ez még nöööni fog ?"

reKorrekt 2011.10.06. 15:09:38

@SSTamás: A gravitáció olyan szinten számít bele, hogy a visszarántás ellen eleve van egy ellenerő (tehetetlenség) mindkét játékoson (tömeg x 9,81). És azt most nem is nézem hogy ha 45 fokban lendül neki mindkettő, akkor a Vera ugyanakkora erő kifejtésével jóval tovább jut. De ebbe tényleg nem menjünk most bele :D

kékdelfin 2011.10.06. 15:10:13

@ladyandhenk: Ez egy ilyen örök téma:)
@gyvy: Ok, ez világos, én is így gondolom:)
@genevieve: Kűzdesz? Nehéz, mi?;)

Hurri Kán 2011.10.06. 15:10:27

@avanivi:
Nem, jön a hideg, ilyenkor összébb megy. :D

sandokan 2011.10.06. 15:11:25

@fran7: bocs, tudod, a maláj akcentus néha megmarad.

A srácok megbeszélték, ahogy a survivorban is szokás, hogy ha olyan feladat lesz, ahol férfias erőre, állóképességre van szükség, akkor csaba ellen a mr.kubát küldik csatába. vagyis krisznek kellett volna a lécen maradnia, de ő "véletlenül" leesett. Mert neki így volt jó. Abba nem gondolt bele, hogy ez persil Bandi kiesését eredményezheti.

Hurri Kán 2011.10.06. 15:12:38

@Kékdelfin:
Akkor ezt meg is beszéltük. :D

kékdelfin 2011.10.06. 15:16:22

@reKorrekt: a függőleges erő csak akkor nem számít, ha nem dőlnek előre. Amint előredőlnek már számít a súly is. És mint láttuk mindenki előredőlve csinálta a feladatot. Ha egy pillesúlyú dől előre, akkor lehet, hogy a gumikötél megtartja, míg, ha egy nehéz testalkatú dől bele, akkor simán elfeküdhet. És itt jön az erő, hisz a lábukkal nyomják magukat. Szóval egy nehezebb testsúlyú de gyengébb ember simán veszíthet egy könnyebb testsúlyú, de jóval nagyobb erővel rendelkező emberrel szemben. De ha mindkettő gyenge, akkor a testsúly számít(hat). Meg az állőképesség (hiánya).

genevieve 2011.10.06. 15:17:08

belenéztem az vv4 kommentjeibe...hiányzik nekem innen egy csomó onnani kommentelő:-)

az a vicces, hogy ott is az új avataron futnak a régi kommentelők:-)

nathalie 2011.10.06. 15:17:29

@genevieve:
azért gondoltam szólok, nehogy valakinek más jöjjön le itt a megnyilvánulásaimból :D:D:D

kékdelfin 2011.10.06. 15:17:45

@genevieve: nincs lehetetlen. Csak akaraterő kell, megfelelő táplálkozás, és mozgás! Fotelben felesleges belekdeni:)

nathalie 2011.10.06. 15:19:23

@sandokan:
én lemaradtam. mit művelt ez a melinda nőszemély?

Hurri Kán 2011.10.06. 15:19:44

@csicserierika:
Erős izgalmi állapotban lévő baszómackóvá változtam. :D

fran7 2011.10.06. 15:20:33

@sandokan: Szerintem Csabi ellen Crisnek se sok esélye lett volna ahol erő és súly is szükséges. Azok a fekvők, amit havannai barátunk csinál azok nem erőfejlesztőek. Erőben Gergő lenne ellenfele Csabának, de gondolom egy heti Seherével való heverészés után inkább azt mondta, hogy Hajrá Cris!

genevieve 2011.10.06. 15:21:40

senki nem nézte tegnap az m1-en az új magyar akciófilm sorozat kezdő epizódját?

elég vicces:-D

Hacktion a címe:-)

nathalie 2011.10.06. 15:23:08

@fran7:
annyit szeretnék mondani, hogy az ilyen kitartásra alapuló feladatok sztem főleg akaraterőről szólnak (lásd az előző szériában a fej felett lavórt tartós feladat - gigi kidőlt, pedig jobb kondiban volt mint a több lány). Csabának nagyon kellett az a kendő. Bár billegett is, lehet csak mákja volt, hogy megtartotta magát vagy jobb az egyensúlyérzéke stb.

csicserierika 2011.10.06. 15:24:38

@gyvy: jellemző...kibújt a szög a zsákból :)

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 15:26:02

@genevieve: jéjzus. ez ilyen 24 koppintás mint a Légvonalban?

fran7 2011.10.06. 15:26:50

@nathalie: A második feladathoz erő és robbanékonyság kellett.

genevieve 2011.10.06. 15:27:45

@nathalie:persze, mindenki tudja, hogy Te királylány vagy:-)

csicserierika 2011.10.06. 15:28:26

@gyvy: egy kis prizniccel kigyógyítanálak :)

nathalie 2011.10.06. 15:28:44

@fran7:
aha, az elsőről beszéltem, mert hogy cris, gergő stb már ott elvéreztek. innentől a második feladattal már nem foglalkoztam.

genevieve 2011.10.06. 15:29:07

@Ayesha/Nem szop fel: gondolom nagyjából olyasmi:-)

elég jókat derültem rajta a vv előtt, meg most mikor a hogyvoltját olvasom:-)

sandokan 2011.10.06. 15:30:33

@nathalie: kedves, a második feladat már kőkemény erőt és állóképességet igényelt. de abban igazad van, hogy ez még így elsősorban akarati tényezőn múlik, bár attila nagyon le akarta győzni a gilisztát.

sandokan 2011.10.06. 15:32:04

ha volt már elnézést érte, de kire tippeltek, ki fog ma távozni a villából?

nathalie 2011.10.06. 15:32:19

@sandokan:
drága :), az első feladatról beszéltem, nem láttam értelmét átmenni a másodikra, amikor ott már elvéreztek a többiek :D csaba a túlélésért küzdött, az nagyobb úr mint hogy valakit utálsz. sztem.

genevieve 2011.10.06. 15:32:34

@sandokan: csak ahhoz nem elég a nagypofájúság:-D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:32:44

@csicserierika:
Az kevés lészen ide... :D Nagyobb itt a baj :D

genevieve 2011.10.06. 15:33:24

@nathalie: beállsz a tükör elé és mondogatod magadnak:-)

előbb vagy utóbb elhiszed:-)

sandokan 2011.10.06. 15:33:46

@fran7: súlyban a giliszta nem lehet valami jó, ott hiányzik a szükséges tömeg, ami a kubaiban megvan. de ez már a múlt, sajnos nem így történt.

sandokan 2011.10.06. 15:38:43

@genevieve: látom, hozod a formát, így is kell, még sérülne az imázs.

csak halkan jegyezném meg, úgy apró betűsen, hogy az a 10 év mínusz is sokat számít. az meg, hogy kinek van nagyobb arca, a tegnapi összefoglalók alapján már nem annyira egyértelmű.

Viszont amikor a giliszta három összetett mondatot képes lesz magától kinyögni egy beszélgetés alkalmával, akkor kibontunk egy tavalyi befőttes üveget.

beacska 2011.10.06. 15:40:41

@sandokan: mi történt Melindával hajnalban???

avanivi 2011.10.06. 15:41:01

A Csabát elsőnek vártam, de nem gongoltam,hogy Attila lesz a második.Gergőre vagy Kriszre tippeltem. A lányoknál viszont a Dya meglepetés volt,talán ezért nem fog ma kiesni .

genevieve 2011.10.06. 15:41:39

@sandokan: úgy döntöttem csaba konra attila ügyben nem vitázom veled:-)
te gilisztának érzed, elfogadom:-)
nekem meg attila egy féreg:-)

reKorrekt 2011.10.06. 15:42:14

@sandokan: Belső szavazás eredménye:
www.learnmyself.com/personality.asp?p=poll-results&qp=68235x0f964c46

Bár nem tippről, hanem kívánságról :)

BarBwire 2011.10.06. 15:46:29

Reménykedem, hogy Dya nem fog kiesni, mert úgy gondolom, hogy sokkal több van benne, mint amit AZRTL mutat belőle.

genevieve 2011.10.06. 15:49:02

@BarBwire: lasombra legnagyobb sajánlatára még valami hiányzik belőle:-D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:49:41

@genevieve:
A giliszta is féreg...;) Név szerint? :)

@BarBwire:
Nincs benne több.

BarBwire 2011.10.06. 15:50:13

@genevieve: azt majd ők ketten megoldják :-D

Tjuca 2011.10.06. 15:50:23

@reKorrekt: milyen belső? valamint csaba 7%-át és vera 12%-át szét lehet dobni, és akkor más az egész.

BarBwire 2011.10.06. 15:50:44

@gyvy: te szadomacika, meglátjuk este, okés?

genevieve 2011.10.06. 15:51:33

@gyvy: ha attila a féreg, ki lehet a giliszta, ha én csaba/attila ügyben nem vitázom?:-D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:52:03

@BarBwire:
Kikérem magamnak. Látsz a kezemben ostort? :D

sandokan 2011.10.06. 15:52:19

@nathalie: hol volt, hol nem volt.

amikor kinga és fecó randizott, akkor melinda bent letámadta attilát. nem volt semmi előzménye. mert szerinte a srác, azt mondta valakinek,hogy ő szarkeverő és nem bízik meg benne.

attila kérdezte, hogy ki mondta, mire melinda azt válaszolta, hogy kinga. jó, mondta attila, akkor várjuk meg kingát és vele együtt tegyük tisztába ezt a dolgot.

vége lett a randinak, melinda pedig kirohant kingához, hogy vázolja a helyzetet. nem járt sikerrel, mert rögtön kiderült, hogy melinda megint csak a szart kavarta. teljesen feleslegesen és ostobán.

Tjuca 2011.10.06. 15:52:38

bocs, vera 11%-át

sandokan 2011.10.06. 15:53:25

@gyvy: csabika a giliszta, attila pedig dexter, nálam legalábbis.

genevieve 2011.10.06. 15:53:42

@sandokan: kinga és fecó mikor randizott?

sandokan 2011.10.06. 15:54:36

@genevieve: ok, de a három összetett mondat után, kinyitjuk majd a befőttet?

Hurri Kán 2011.10.06. 15:55:25

@sandokan:
Ok., köszi, csak annyi fedőnév kering már itt, elcsúsztam. :D

genevieve 2011.10.06. 15:56:01

@gyvy: nem:-)

alekra már szavaim sincsenek:-)

genevieve 2011.10.06. 15:57:20

@sandokan: szerintem az már régen elhangzott:-)

ha máskor nem akkor a beszavazón:-)

de ezt úgyis feleslegese mondom, mert ha egy akadémiai székfoglaló beszédet mondana el, neked az sem lenne jó:-)

Tjuca 2011.10.06. 15:57:36

@sandokan: nem attól okos egy ember, mert összetett mondatokban beszél, vagy állandóan beszél. lásd alekosz. ;-P nekem pl. bejön ha valaki tőmondatokban lényegretörően beszél, és képben van.

Hurri Kán 2011.10.06. 15:57:39

@genevieve:
Hű... akkor vele télleg nagy lehet a baj. :)
Közben sikerült ám kimatekozni. :D

mocskosmacska 2011.10.06. 15:59:06

@sandokan: De akkor ebbe a szarkeverésbe kinga is benne volt. Bár lehet, hgoy nála ez a cselszövés.

Tjuca 2011.10.06. 15:59:38

érdemes megnézni a versikés feladatot, ki mit alkotott.

reKorrekt 2011.10.06. 16:00:19

Szerinted ki lesz az első két kieső a VV5-ben?

www.easypolls.net/poll.html?p=4e8daa46e5e2b0e4506ac49d

Szavazz vagy elvisz a kiszopfel!

genevieve 2011.10.06. 16:00:24

mellesleg 3 összetett mondatot nem sokan tudnak elmondani bent a villában:-)

Tjuca 2011.10.06. 16:00:51

@Tjuca: érdemes megnézni a versikés feladatot, ki mit alkotott.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 16:01:04

@mocskosmacska: fönt van valahol az online a neten, a legutolsó percekből kiderül, hogy Melinda Péter seggét védte, ezért azt is bevállalta, hogy szarkeverőnek titulálják

mocskosmacska 2011.10.06. 16:01:19

Attilának mi a baja csabával? Én csak annyit látok, hogy kezdettől piszkálja, csak azt nem értem, hogy miért.

sandokan 2011.10.06. 16:01:52

@genevieve: lehet, hogy nem randi volt, hanem vacsora, a lényeg, hogy kint voltak a kertben, míg a többiek bent bezárva.

genevieve 2011.10.06. 16:02:25

@Tjuca: egyébként is csabi dalt is írt már:-D

@foxglove: olyan jó segge van péternek?:-)

BarBwire 2011.10.06. 16:02:33

@mocskosmacska: Rámoccant a Kinga Csabára

Tjuca 2011.10.06. 16:02:44

@mocskosmacska: mert hallgatag, és mert lehet, hogy van esze. ezért az első perctől fúrja, mert ki tudja mi van benne. ez részemről érthető.

sandokan 2011.10.06. 16:03:00

@mocskosmacska: nem, ebben most kivételesen, nem. néha van ilyen pillanata is.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 16:03:41

@genevieve: csak jó segge lehet, ha Melindának, Annamarinak és Verának is bejött;)

genevieve 2011.10.06. 16:06:21

@foxglove: nos, az ő izlésüket nem tartanám mérvadónak:-D

Talpig Jimmy 2011.10.06. 16:06:21

@genevieve: igaza is van, de nem az hanem ez

sandokan 2011.10.06. 16:06:27

@Tjuca: ezért van mindig egy ilyen kategória ezekben a műsorokban.

mondjuk, azt hogy a giliszta képben van, nem tudom mi alapján következtetted ki, mert látni, hallani biztosan nem sikerült.

Tjuca 2011.10.06. 16:07:25

@genevieve: ebben attila sem rossz, ő sem beszél feleslegesen a semmiről órákat. nekem ez bejön. keveset szól, de azok a mondatok a helyükön vannak.

meg szerintem azért is csípi attila szemét csaba, mert pont azt játsza, amit ő akar, keveset ad ki magából, csak a legszügségesebbet, akkor, amikor kell. nyilván nem támadhatja azzal, hogy jól csinálod ecsém, jön azzal, hogy nem csinál semmit, meg nyálas, meg vékony. a nyálasság ízlés kérdése, amivel nem érdemes vitázni. a vékonyság adottság, ezzel nem érdemes vitázni, a nem csinál semmit pedig lehet érv, de ezt meg a nézők fogják megítélni. attilát azért zavarhatja, mert pont olyan, amilyen. :-D

sandokan 2011.10.06. 16:07:48

@foxglove: erre a hármasra büszke lehet

foxglove (törölt) 2011.10.06. 16:08:25

@foxglove: nem értem, miért mondod ezt:D

reKorrekt 2011.10.06. 16:11:49

@reKorrekt: Őőő, kettőre is lehet ám szavazni :)

genevieve 2011.10.06. 16:12:07

@Tjuca: helyesebben csabi pont olyan amilyen attila szeretne lenni:-D@Talpig Jimmy: mi is?

reKorrekt 2011.10.06. 16:13:46

@genevieve: Szerintem össze sem hasonlíthatóak. Csaba mikor megszólal akkor sem mond olyat amin félóráig röhögök vagy ami után azt hiszem hogy na most mindjárt pofáncsapja valaki.

genevieve 2011.10.06. 16:19:24

@reKorrekt: ez azért nem akkora érdem:-)
akár kiszop is lehetne:-D

Tjuca 2011.10.06. 16:20:40

@reKorrekt: én nem hasonlítgattam. csak arra válaszoltam miért csípheti a szemét.

amúgy 10 ágyas koliszobában szocializlódtam, és nagyon nem mindegy kivel lehet együtt élni és kivel nem. a taktika szerintem nem annyira fontos, itt kicsit túlértékelik az játékosok. nagyon fontos, hogy ők belül hogyan vergődik végig az időt, és az is nagyon fontos, hogy melyik nézőréteget célozzák meg. :-) amíg péter és attila a saját taktikájukkal vannak elfoglalva simán elevickélnek a nevető harmadikok, akik sokan vannak. hiába, hogy nem ők a show éllovasai, kevésbé "égnek ki" a végéig. és nyilván akik taktika vezéreltek, azok azokat teszik ki legelőbb, akikből még nem bújt elő a kisördög, ki tudja mivel lehet számolni, ha maradnának.

de ez csak az én véleményem.

sandokan 2011.10.06. 16:21:01

@reKorrekt: az a baj, hogy rossz a kérdés, mert nem úgy teszi fel, hogy kit tartanál bent a villában, hiszen most arra szavaz az ezerfejű.

Persze így is érdekes. Bandi, dya papírforma, péter helyezése meglepetés és ezek alapján a boszorkány csapat alatt is rezeg a léc.

capa05 2011.10.06. 16:21:07

@Tjuca:
Nálatok melyik vv megy? Attila nem beszél feleslegesn??? Alapból ha már kinyitja a száját felesleges hülyeségeit adja elő.

sandokan 2011.10.06. 16:22:25

@Tjuca: meg az enyém, ugyanezt írtam az este.

Tjuca 2011.10.06. 16:23:11

@capa05: én csak az összefoglalókat nézem, és -nyilván úgy vágják- hogy eddig pont azért röhögtem a poénjain, mert rögtön jöttek, és szúrtak. a cigizős filozofálgatásokra nekem nincs időm, nem nézek onlányt.

Tjuca 2011.10.06. 16:24:25

@sandokan: igen, de a te meggyőződésed, hogy csabának üres a feje, az enyém meg az, hogy nem az. :-P

Wakka 2011.10.06. 16:25:39

Kinga az egyetlen vállalható nő a villában.Tömören ennyi.

Tjuca 2011.10.06. 16:26:27

kár, hogy még csak 17 szavazat, de én is "jó" lovakra tettem.

sandokan 2011.10.06. 16:29:08

@Tjuca: ez így túl egyszerű lenne, ezért csak részben adok igazat. nem csak és elsősorban az üres fejűsége zavar, de nagyon, hanem sok minden más is. de ezt fentebb, még tegnap este, már részletesen kifejtettem.

capa05 2011.10.06. 16:29:11

Jó én belenéztem az online adásba, hát az én értékitéletembe sehogy nem fér bele Attila reakciója.
Egy példa:Ugye Kinga és Fecó kint vacsoráztak.
Bejövetel után kérdés Kingához " Miről beszélegettetek ?"

Ha karakán és udvarias vagyok akkor -közöd ? a válasz.Ha rossz kedvű vagyok elküldöm a halál faszára!

sandokan 2011.10.06. 16:30:32

@Tjuca: én a másik szavazást véleményeztem, ott már azért lényegesen többen adták le voksukat.

genevieve 2011.10.06. 16:32:34

csak szólok, hogy van új poszt:-)

reKorrekt 2011.10.07. 16:34:10

@Félkupica_Fehér_Főnök: Jót ne halljak felőled, én most el sörözni :)
süti beállítások módosítása