Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x12 - A fűrészelés

2011. október 05. 10:53 - izomtibi

Tán a Subbán láttam azt a képet, amint a Gellért előtti dunai partszakaszon kialakított jakkuziban egy pár jókedvűen baszik, miközben a lépcsőről bíztatja őket egy hölgy, hogy „ezaz fiam, adjál neki”. Ugyan a kép készültekor még nem volt ez a nagyszerű játék műsoron, de a Vacsoracsata előtt is főztek már emberek otthon (még ha nem is a Zámbó Árpinak), ennek ellenére bizakodó vagyok, hogy jelen produktum hatására a szex családépítő szerepe megnő. 

Társadalmunk elidegenedik, alacsony a gyermekvállalási hajlandóság, globális gazdasági nehézségek vannak, pusztulnak az értékrendek, a családok összetartó erejére minden korábbinál nagyobb szükség van. Mindezért jó lehet, ha egy jót zsákolunk anyánk előtt (ügyeljünk azért arra, hogy anyánkba péniszét csak apánk helyezze szemünk láttára, vagy figyelmeztessük a család szentségére). 

Aki netán a keresztet lekapva a falról most a monitor elé tartja, ne feledje, régen is szokásban volt a nők derekának szélességéből következtetéséket levonni, hogy mennyire alkalmas az anyaszerepre. Ebből azonban még sok egyéb lényeges körülményre nem tudunk következtetni. Például, hogy az anyajelölt milyen hatékonyan tudja az örökítő anyagot kinyerni kelyhébe fiunk falloszából. Több szem többet lát, főleg hogy a fiú objektív értékelését tompítja a folyamatban lévő munkával való törődés. Az anya pedig azért van, hogy gyermekét minden körülmények között segítse, támogassa. Nem jobb-e az az anya, aki gyermeke örömét sajátjaként éli meg, azzal teljesen azonosulni akar, sőt tud, mint az, aki csak odabassza a gyerek elé a finomfőzeléket, hogy egyed meg bazdmeg, mert kell a vitamin. 

Bevallom számomra mai napig fájdalmas emlék, hogy édesanyám egyszer sem látogatott ki focimeccsemre. A műsor hatására egyébként én máris megkezdtem kapcsolatom elmélyítését szülőanyámmal, és ugyan ott még nem tartunk, hogy beavassam a hálószobatitkaimba, de dekáztam egy kicsit előtte a nappaliban, és bizony örült neki, és ügyesnek talált. Elsődlegesen az összetört vázák pozitív egész számmal ki nem fejezhető értéke miatt. Egyúttal itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elnézést kérjek Azon Tisztelt Olvasóktól, akik nehezményezték az Aranypart c. műsor kapcsán, hogy nem tudtam a pozitív értékeket felfedezni, kaparászásom kizárólag zsigeri baszogatásból állt. Láthatják, hogy a kritikák hatására a falloszom tisztogatása helyett anyjukkal közös örömszerzésekre buzdítom őket. 

De  vigyázó tekintetünket vessük inkább magára a keddi epizódra. A Tv2 oldalán fellelhető szöveges műsorelőzetes tartalmából: „A védett menyasszonyjelöltről a héten a fiúk hétfői küzdelmének győztese dönthetett. A srácoknak fafűrészelésben kellett bizonyítaniuk. Szilo úgy érezte, jelenlegi teljesítményével csalódást okozott testnevelő tanárnő édesanyjának, Erzsóknak. Csoki az erőlködés közben nagypapájára gondolt, ám elgörbült a fűrésze.” Máris izgalmamban felülök kicsit, a gigászok harca lesz ez, érzem. 

Ráadásul az anyósok is egymásnak feszülnek a kedvenc anyós címért, be is nézek a bödönbe, és találok ott nyolc darab gyűrött ezrest. Tibi, ma mulatunk bazmeg, az egészet elkúrjuk sms-re, mondom magamnak elégedetten, azt ha még lesznek lányok is, akkor még én is fűrészelek egy kicsit! De egyelőre csak sötét autókkal viszik ki a srácokat a pusztába. Vajh ez már a mexikói határ? Lehet, hogy mégsem fűrészelni, hanem ásni fognak? Nézzük. De nem, csak egy gringó van messze a vidéken, Ózdról egyenesen. Majka várja őket, és nem blöffölök, amikor azt mondom, hogy egy rusnya egy sapka van rajt. Az ózdi hős bizakodó a fiúk fűrészelési képességeit illetően, ő is nézi az adást úgy látszik. 

Ehhez képest érdemesebb lett volna egy fokpiszkálót rábízni egynémelyikre. Csodáltam, hogy egyik sem próbálta megrágni a hasábot, mint egy jobbféle hód. Nekem a legjobban a Marci nevű próbálkozása tetszett, az nekiesett a fának, mint Karcsibá a mosdóajtónak. A stylist egyébként a játékhoz a Túl a barátságonból meríthetett ihletett, de jól állt a fiúknak. Norbi nyert, aki Nikót helyezi védettség alá. Nikó ezt azzal a tekintettel fogadja, mint amikor szól neki a bikája, hogy húzzál mosogatni. Azt mondja nagy nehezen végül, hogy semmi baj. Hát ezért nem fogja viszonzásul  meggyömöszködni Norbi pitonját, azt ide látom. A mamák sem vígak, egyik sem pattan fel, hogy tortát süssön örömében, teljesen nem látom át a problémát, jobban szeretem az intellektuális részek helyett a baszást, na. 

Jön rövidesen A Harmadik Szembesítés. Csicsák Márió ilyenkor teljes amnéziába szokott kerülni, és senkit nem ismer fel, azt meg majd meglátjuk hogy az anyósok meg a jányok, hogy reagálnak ebben a helyzetben. A pillanatnyi szavazás alapján Ági mamát ütnék a nézők, mint állat, Erzsók pedig a legnépszerűbb. Ezután megnézhetjük mi történt az elmúlt 48 órában a villában. A lányok alsóneműre/fürdőruhára vetkőztek, nem tudom, hogy valami játék kedvéért, vagy belső késztetésből. Engem egyik sem zavar, főleg, hogy 2010 óta még a narancsbőr is sima és feszes. Csilla kérésre elmondja a megoldást: született feleséges jelmezben kellett várniuk a fiúkat.  Másának, az elszántnak olyan feje van a kanapén, hogy attól más nem lesz az, az fix. Jön a zene is, a lányok pedig légrúdtáncolnak, miközben szívják a koszt a porszívóval.  Erről az jut eszembe,  amikor egy gólyatáborban megkérdezték a csajt, hogy mégis miért rohangál egy szál hüvelyben és nyalatja a csöcséről a habot, akkor azt mondta, hogy a plusz pontokért. Arra a kérdésre pedig, hogy mit lehet kapni a pluszpontokért, azt mondta, hogy csokitortát. Aztán megérkeznek a fiúk is  a munkából, és csak kevesen rohannak a sörért a hűtőhöz. Megy a gusztálkodás, stírölgetés, szemlámúr.  Ezután nem tudjuk mi történik, lehet kivitték a szemetet. 

Utána kérdezz-feleleket játszanak, ki kit vinne el randizni, csinálná-e a takaró alatt, mi a kedvenc pozitúrája, stb. Az egyik szőke utóbbira azt válaszolja (bocsánat, smink nélkül nem tudom felismerni őket, hasonló nehézségi fok mintha a Pápa Fc játékosainak a mezén nem lenne felirat), hogy állva, falnak támaszkodva, hátulról. Közben még a kabátot is felakaszthatja, praktikus. Diaz elmondja, hogy Norbit szeretné elcsábítani, de nem gondolta volna, hogy ekkora kihívás lesz. Kifogásolja továbbá, hogy Nikó nyomul a Norbira. Azt mondja, hogy ez szerinte Norbinak nem tetszik. A Norbinak, ja, annak. Hátha lesz majd hajcibálás is, fasza. 

Aztán inkább elkezdtek üvegezni.  Nyaltak, szívtak, nyalattak, szívattak. Ricsike és Mónika össze is melegedtek, aztán jött a smárolás. Meg mennek ágyra is. Anyukák közben kommentálják a produkciókat, van aki pornós reményeket fűz a fiához. Jó, hogy nem űrhajósnak szeretné látni, sosem bírtam a szülőket, akik nincsenek tisztában gyerekük képességeivel. Azt jön egy elég jó rész, Kati mama mata bebaszva esketi Mását, hogy nem fogja átbaszni a fiát. Tilla azt mondja, hogy beszélgetnek. Hát a faszom se tudja, ezek szerint az Asztalos Misi és a Törpe Feri is beszélgetni szoktak, sosem gondoltam volna. Kati Mama viszont hiába kérleli az üdvös Szűzmáriára Mását, az azért se tudja azt mondani, hogy szerelmes a Mariánkába. Kedveli és fontos neki. Mint nekem a fradis kulcstartóm. Ezután még láthatunk néhány lelkizést, de elég unalmasak, a rumos üveget nem kéne Kati mamának kisajátítania. 

Csoki és Ricsi meg kakaskodtak. Fel is álldogáltak, felnézegettek egymásnak, köcsögösködtek, hiányolták a tiszteletet. Csak úgy duzzadtak a golycik. Aztán jön a lelkizés, meg a bizonygatás, hogy kint már feküdne. Valamelyik lány igazán leápolhatná őket, mielőtt szétveti őket teljesen a tesztoszteron. Red Bullt viszont ne adjanak többet nekik, azt mondom. Ircsi megpszichológizálja a fiát, aki szerint Ricsi mélyérzésű, de nincs akiből ki ne lehetne hozni az állatot. De neki is bassza a csőrét a Csoki muterja, a gének ugye. 

A nők eztán jelölnek egy-egy mátkát, akiknek kiadnák a szűrét. Ági mama Mását, Erzsók szintén, Ircsi mama (a kisfaszomnak indokolnak ennyit barokk körmondatokban) Mónikát, Éva mama megincsak a Mását, Ildi ugyancsak, Kati mama szerint pedig akinek mennie kell, az nem más, hanem de, Mása.  Nem szereti a Mása a Marcit annyira, ez a baj. Marci viszont kiáll Mása mellett, ő nem közeledett eléggé. Inkább csak barátkozni akart. De ő is türelmet kér, amíg együtt rá nem jönnek, hogy ő meleg, impotens vagy még csak szűz. 

A kedvenc anyós maradt Erzsók. Erős mezőny volt, meg kell hagyni. Én meg kidobtam az ablakon nyolc rugót, hiába szavaztam, kiderült, hogy Csenge nem anyós. Pedig milfnek elment volna. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miszerint 2011.10.05. 14:15:47

Tibi, te az Igazságos Izom Tibor vagy-e? sztem nagyon jó lett a hv (nekem az aranypart is tetszett)

miszerint 2011.10.05. 16:47:52

@izomtibi: végre találkozok egy celebbel!

kerdesek05 2011.10.08. 00:53:11

a fentebbi képen a fürdőszoba jelenet a csöcsös szőkével az mi volt?

kerdesek05 2011.10.08. 01:03:32

@Chat Egon: ki az első csaj összefolyt szilikon csöcsökkel?
süti beállítások módosítása