Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 8x1592-8x1593

2011. október 05. 14:21 - Mária

Roland és Barbara prezentációt ír, Szilvia imádkozni tanul, Olivér a szerelmével csókolózik a parkban, aki nem Vera, hanem Dorina, Józsi belezúg Mónika nővérbe, Roland dugná Barbarát, zajlik az élet Csillagkúton.

A Bella reklámarca legyen mai, fiatalos, könnyed és természetes, tolja Roland a bullshit marketing dumát, Barbi meg rázza hozzá a fejét, mint a legyes ló, ezért tart itt a magyar gazdaság zuhanórepülése, az igénytelenség és a sótlanság miatt, nem a válság miatt. A lány a szomszédból? - kérdezi Roland, zseniális ez a lány a szomszédból karakter egy reklámkampány tervében, hogy nem jutott még az eszébe senkinek a világon? Barbara közben teázik, azon az ellenszenves, finomkodó, már-már kéjenc és élveteg módon, ahogy teát, kávét, bármimást inni csak bizonyos nőnemű egyedek tudnak. Majd leteszi a csészét a csészealjra, a csészealj meg a gondosan előkészített print anyag tetején van, hogy borulna rá az igénytelen luvnyájának a langyos lötty a portfóliójára.

A termék arca maga a természetes, kicsattanó szépség, tuning nélkül - folytatja a nő a marketinges közhelyszótár összeállítását. Akkor összegzem a koncepciót és beépítem a stratégiába, folytatja. Hajrá!

Bezárja a dokumentumot, mire megjelenik a laptop kijelzőjén Bea arca, merthogy a laptop Rolandé, jajjj, milllyen erotikus dolog is az, ha az ember a soha meg nem kapott ex alkalmazottja, és a soha meg nem kapott ex laptopján dolgozhat! Mondja is mindjárt a büszke férjnek, aki titokban már percek óta várta ezt a csattanót, hogy legyen a kisfeleség a Bella kampányarca, LOL. Képzeld, mekkora cirkusz lenne belőle, ha nem ő lenne a háttérképen, magyarázza Roland, na ilyet se hallottam még, hogy valaki az asszony képét nézegesse háttérképnek, de lehet, hogy csak nekem nem volt még munkakapcsolatom aberrált papucsokkal.

Bea közben Margitnál jár, csak látni akartalak, mondja. Szilvia imádkozni tanul Füredi vörös téglákból rakott lépcsőjén térdelve, a háttérben megjelenik István és egymás nyakába borulnak. Barbara ráun Roland irodájára, menjünk hozzánk, mondja, mire Rolandnak eszébe jut az a forró jelenet, ami akkor játszódott le, amikor utoljára Barbinál járt a Pongrácz-villában, a nőnek akkor még sokkal hosszabb haja volt. Olivér ezalatt a klinika lobbijában (?) püföli a billentyűzetet, tökjó, hogy a telefonját elszedték, de az ingyennetről nincs letiltva. Látszólag szakdolgozatot ír, valójában két egyáltalán nem feltűnően öltözött látogatót vár, most éppen a génműködés hiányán alapuló öröketes betegségekben vagyok benne, mondja, WTF, gondolom erre én. Olivér vegyésznek készül, és az immunbiológiai készítményekről ír szakdolgozatot. Ezt is csak azért csinálom, hogy az első randevúnkon diplomás, egyenrangú félként álljak majd Vera elé, mondja, vehehehemuhhahha, a mondathoz Józsi úgy kíván sok sikert, hogy nem röhögi el magát. Olivérnek szép új tiszta kendője, Józsinak kezdődő sörhasa van.

Jön a két látogató, akik miatt Olivér a hallban kavart, egyikük Kavics, a díler, a másik Olivér csaja, Dorina. Nem lógnak ki az enteriőrből egyáltalán, úgy is mondhatnám, hogy diszkréten beleolvadnak, órákat adhatnának álcázástanból a kaméleonnak.

Bezi Kardosnak magyarázza a Rorschach-teszt lényegét, ezzel akarja tesztelni Margitot, de beront Józsi az orvosi szobába, hogy tudassa, beleesett Mónika nővérbe. Micsoda csaj, nem is csaj, ízig-vérig nő, hadarja, azonnal számolj be erről a meghatározó élményről, Kalem doktor, biztatja a pszichó. Pasik. Vérbeli nő, kedves, tüzes, szexi, intelligens, mély érzésű, számolja az ujjain a jócsajok legfontosabb jellemzőit, szerencsére több ujja van, mint ahány jellemzője a jócsajoknak, a kellő térbeli kiterjedéssel rendelkező dudákat pedig szemlélteti is, úgy, ahogy az a következő képen látható:

Olivér végre kikeveredik a parkba a Kavics nevű díler és a csaj után, akit Dorinának hívnak, ez utóbbit gyorsan le is csőrözi, jajj, ha ezt Verácska láthatná!

Legyetek jók, most egy időre eltűnök, legközelebb 17-én, hétfőn jövök egy eseménydús összefoglalóval az addig történt hihetetlen, szenzációs, vérfagyasztó, fordulatos és elképesztő csillagkúti eseményekről, ha csak addig valaki meg nem írja.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2011.10.08. 01:19:34

Ne már :(most akkor honnan fogom tudni,hogy mi történik ebben a pörgős sztoriban? :)Teljesen le fogok maradni,és mi lesz így velem??? Érezd jól Magad ! :)))Ja és köszi az írásaidért !
süti beállítások módosítása