Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x25/26

2011. október 05. 08:33 - sixx

A múlt heti kavarás után visszatérünk a rendes kerekvágásba, mintha mi sem történt volna, azaz nem pótlom a kimaradt két epizódot, csak röviden összefoglalom a történéseket, tessék: a Petőfi-sétány debiljei elmentek egy kalandparkba, ahol meglepetésre 95D bizonyult a legügyesebbnek, Csonti meg a leghisztisebb picsának, aki a két fa közé kifeszített szárítókötélen nem képes végigmenni anélkül, hogy ne racsítana, mint akit baszni visznek. És ha már itt tartunk, a fejére applikált hajpántra se magyarázat, se mentség nincsen, ez a nő olyan egyszerű, mint egy faékmintás bögre. A kalandpark után még sikerült egy titkos randit nyélbe ütnie a Véletlenül Pont Most Bemikrofonozott Csigával, csak hogy áldozzunk a spontaneitás műfasz alakú oltárán is.

A második epizódban 95D egy sztriptíztáncos farkát csókolgatta egy kicsit, és a szemén látszott, hogy kábé egy nap választja el attól, hogy öljön egy faszért. Levi és PornósBula pszeudorománca tovább bonyolódik, a násztánc jelenlegi állása szerint a dugástól egy igen vékony pinaszőr választja el a duót. A gyengeelméjű dakota lánynak öltöző Csonti, akit ennek örömére Zsibbadt Szájnak fogok szólítani, a Permanensen Bemikrofonozott Csigával randizik titokban és igen, elcsattan az első csók is, egy parkolóban méghozzá, a romantika non plus ultrájaként. Az epizód csúcspontján 95D kétezer forintért rázza (fedett) csöcseit egy platformon, a munkát biztosító vállalgengszterkozó szerint van keresnivalója a szakmában. Az egyre inkább egy terhes vízilóra hajazó Niki szerint a saját méretes picsáját kis fenékként aposztrofáló 95D dagadt.

Jelentem, rájöttem, néhol miért sárga, máskor meg kék az átvezető Aranypart logós animáció: mer' ezzel van jelezve a napszakok változása, narancs - nappal, kék - este. És igen, kibaszott büszke vagyok magamra, nem kell okoskodni kommentben. A délelőtt első jelentős momemtumaként Levi a fülére applikálja a műanyag körömcipőt és a Szarát hívja, haj kivasalva, napgép a fejen, beállás modelles, Jászkarafaszajenő agya minden percben a kamerának játszik, ezt becsülöm benne. A beszélgetés egy korábban (értsd: a legutóbbi epizódban) emlegetett téma körül forog: a csaj le akar, illetve le fog jönni Siófokra egy hétre, és ott fogja rázni a picsáját az ablak alatt, ami Levinek nem tetszik, mert szar. Mármint nem a Szara segge, hanem az, hogy ott rázza, ő meg a házban van. Szarának meg az a szar, hogy a faszija egy kiöregedett leszbipornóssal hál, szóval egy-egy.

Ajaj, Korvettádám úgy bebaszott tennap, hogy ma reggel megint vitustáncot járnak a fejében a mókusok, nem megyek dógozni bazdmeg, hörgi cserepes ajkakkal és a szájában zörgő nyelvvel, idáig érzem az acetonos leheletet, naccerű lehet ilyenkor a közelében. A szihopatának (igen, így esszel) nevezett 95D a párja, aki azért lemegy, oszt majd kavar valamit, mondja, egy Kitti nevű kisfőnökkel meg közli, hogy Korvettádám késik 25 percet. A kisfőnök nem egy megértő típus, ezzel szemben egy hisztis picsa, aki nem állja a munkafegyelem ilyetén lazulását, és legott nekilát a késve érkező Korvettádám vérének szívásához, dobjad el a cigit, MOST, nyit erősen, egy órát késtél bazdmeg. Oszt hova dobjam, kérdez vissza a morcos Korvettádám, faszomba, mondja Kitti, leszarom, én simán hozzávágtam volna.

Korvettádám a pultban tovább füstölög, nekem ne mondja meg senki, mit csinálok, késtem, oszt? Van egy olyan érzésem, hogy az élet tartogat még pár meglepetést a fess fiatalember számára. Mondjuk Kitti is meglehetősen gyökér, és nem szakad le róla, vegyed lefelé a napszemüveget, mondja neki, a pultban nem lehet viselni. 95D szerint az a baj, hogy Korvettádám elkényeztetett úrifiú, szerintem meg csak egy másnapos nyikhaj, 95D viszont egy rosszindulatú liba, akinek az a baja, hogy Korvettádám nem passzentotta a csúnyájához a pélót és kész. Odafent DRÁMA van: Levi és Pornósbula látszólag egyszerre döbben rá, hogy NINCS MEG A FÜLBEVALÓ, mindezt olyan hangon, mintha a szent koronát tüntette volna el valaki az éppen azt próbálgató egyszeri miniszterelnök álmos fejiről, irány a bazár, bizsuér'. Niki meg Alfa a heti kajabeszerző, mert Pornósbula elejtett megjegyzéséből kiderül, Marci Gold tegnap fizetett.

95D nagyon élvezi, hogy Korvettádám orrára koppintanak naphosszat, fogsz te még szopni, mondja, takaríthatsz. Lófasztfaszomgecikurvabazdmegpicsafaszombamár, hördül fel Korvettádám, én ugyan nem. Niki és Alfa a sétányon egy Spontán Ottfelejtett Lábbal Hajtható Eszközt lel (lásd kép), ezzel mennek vásárolni majd, és Niki előre sajnálja Alfát, akinek tekernie kell majd a pedált, mert néha kicsit elengedi magát, és akkor pár kilót felszed, mondja meglepő őszinteséggel, na igen, ketten együtt azért nyomhatnak vagy 160 kilót. Alfa nem az az ijedős típus, és rááll a pedálra, bár az arcán látszik, hogy ha ezt előre tudja, több pénzt kér a szerepért. Levi és PornósBula hazafelé andalog a sétányon, Kovi verziójában csak a lángossütőig, ahol Levi a fokhagymás ecsettel nedvesít, majd behatol, a Viasaton csak a szárazbaszásra kísértetiesen hasonlító kacérkodást mutatják.

Kitti vs. Korvettádám harmadik menet: faszért cigizel munkaidőben és mit keres a fejeden a szemüveg, támad elsöprő lendülettel a nő, Korvettádám fedezéke gyenge, nem a pultban vagyok, hanem mellette, de munkaidőben. Na, takarítsd le szépen a fejedről azt a gagyi réjbent, és ganézd ki a hűtőt, ha ennyire ráérsz, visz be egy övön alulit a végtelenül ellenszenves Kitti, és azt hiszi, nyeregben van. Korvettádám elhajol, és fedezékből szúr be egyet, én csak a pultozást vállaltam, faszom se takarít, ehhez képest vagy három hete nagyon lelkesen sepregetett a konyhában. Abba ez is beletartozik, kontrázik Kitti, na takarodj befelé a pultba dolgozni. Korvettádám heves faszomozással reagál, majd kilátásba helyezi, hogy telehugyozza a hűtőt, biztos nincs otthon budi, és ezt szokta meg, szegény Pókmajomnak ezek szerint minden szarás előtt ki kell majd pakolnia Red Bullt, nem lesz kellemes Korvettádám faterjával, na.

Nikiék egy olyan közértbe mennek, aminek a nevét ki kell sípolni az adásból, de mi eláruljuk, a SPÁRRÓL VAN SZÓ. Az üzlet logóját nem sikerült kikockázni, nem értem, miért nem lehetett kimondani a nevét, de hagyjuk, a vásárlás beindul, nagyszerű. PornósBula a város másik végén sétálgatva felöltözős házibulit szeretne rittyenteni a házban, ez lesz akkor a második epizód témája, oké. A kamerába a leginkább kiélt fejű mosónőre emlékeztető PornósBula farmerdzseki-csipkés melltartó kombóban nyilatkozza, hogy ő már mindent megpróbált Levi farkának felállítására, és lassan már kezd kétségbeesni. 95D és Korvettádám a hűtő kitakarítása után - mert csak hiszti volt a belehugyozás, még jó - Nikiről beszélget, illetve arról, hogyan nem tudta Korvettádám megcsinálni a Csalánszájút puha pöccsel.

Alfa és Niki vásárlása sikerült, a hajtányra felpakolnak mindent, csak a 16 liter ásványvizet nem, azt a stábautó szállította ezek szerint. Niki nem barbibaba, mondja Alfa, amikor otthon Póthaj nekilát muffint sütni, hanem egy házias nő, ez bazdmeg szerelmes lett és mintha Niki is érezne valamit a faszi iránt, ezt sem hittem volna két hónappal ezelőtt. Levi és Pornósbula a frigid nőkről beszélget, illetve PornósBula világosítja fel a fotballkapust, hogy vannak olyan nők, akiket nem lehet felizgatni, nem élvezik a szexet, és ezt így hívják. Levi nyugtázza a dolgot, megint tanult valamit, az Éden hotelben ugye az inkontinenciát, most meg ezt.

Niki, Alfa, Zsibbadt Száj és Pitta családosat játszik otthon, miközben Niki a muffinja sorsát egyengeti módszeres, mechanikus mozdulatokkal, mint majd meglepetésre megtudjuk, mindhiába, megragadt muffint macerás majszolni. Felvilágosult Levi és PornósBula is megjön, buli lesz este, beszélik meg, Pitta akkor akad ki, amikor kiderül, hogy párba kell rendeződni, és neki megint a méretes csöcsök jutnak. 95D közben lent megbeszéli Korvettádámmal, hogy ha hagyná, nagyon elkapná a farkát. Nem hagyja, így ebből sem lesz semmi. A szünet előtti utolsó momentumként Zsibbadt Száj Csigával telefonoz, érdekli a szaxofon, mint hangszer, és gondolom Csigának pont van egy keveset használt, amit lehetne lízingelni, de mivel este buli lesz, ezért nem tud menni a randira.

A szünet után Marci Gold tart hegyibeszédet Korvettádámnak, majd otthon szarjál-hugyozzál bele a hűtőbe, ha lehet, itt meg dolgozz, bírjuk ki ezt a pár napot, jólvan? Korvettádám pofája sokkal kisebb, mint Kittivel, a Rémmel szemben, érthető, AranyMarci szerintem a betonba bele tudná állítani három másodperc alatt. Annyi poztívum mindenképpen volt a dologban, hogy Marci Gold bezáratja velük a Pultot, Ahol Senki Nem Vesz Semmit, és mehetnek retróbuliba odahaza, aminek a támája a hatvanas évek és a ranekroll lesz. Niki valahonnan (kirabolt egy turkálót?) kerített pár jelmezt is, tessen beöltözni, vegyük komolyan a felhőtlen szórakozást.

Alfát Hungárián tartotta az anyja otthon, szereti a retróbulit, de egyelőre lelki szemetesláda-gyóntató éppen, mert Levi mesél a PornósBuláról töltött délutánról, a konstans merevedéséről és arról, hogy nagyon nehéz már, mármint nem tudom pontosan mi is, talán a farkára vasdarabokat aggat, amikor nem látjuk? Ha iszik, akkor baj lesz, mondja. Akkor ne igyál, ad bölcs tanácsot Alfa, az önjelölt Yoda, és nagyon komolyan néz mellé, ha Lucasnak egy csepp esze lenne, nem szarakodna a trükkökkel, hanem Alfát montírozná bele Luke Skywalker hátizsákjába. Ekkor megszólal Rihanna, mint oly sokszor ebben a sorozatban, kámón, kámón, ájlájkit kámón, és a bolondokháza lakói elkezdenek öltözködni.

Ez sem megy zökkenőmentesen, Korvettádám bókol egyet 95D-nek, mire Zsibbadt Száj kiakad, anyádnak bókoljál, még a végén itt összejöttök - mindezt olyan sértődött hangon, mintha nem ő készülne torokra venni Csiga csudálatos csutoráját cselesen. Az önbecsülési versenyben a vigaszdíjról is lemaradni készülő 95D azt mondja a kamerába, hogy szerinte egy laza baszás erejéig érdekli Korvettádámot, mindehhez olyan arcot vág, mint a kisgyerek a karácsonyfa alatt, csak aztán nehogy megint sapka legyen belőle. Zsibbadt Szájnak fehér hajpántja is van, csak mondom, de az öltözködés alatt inkább az ünneplő, fekete darabot applikálja ritkuló sörényébe, negyvenévesen ez a nő kopaszabb lesz Martonyi Jánosnál is.

A készülődés képsoraiból világossá válik, hogy a Pitta-95D páros a soha el nem avulóan vicces "nőből lesz a legmacsóbb férfi, férfiből a legrondább nő" illetve "a szőrös lábú nő vicces" kabaréelvek mentén öltözik be, bár mintha Pitta kezében egy faszt reprezentáló répát is láttam volna, de ne legyen igazam. 95D másodlagos nemi jellegeit folpack segítségével igyekeznek nem túl feltűnővé varázsolni, nem fog menni, már látom, de PornósBula nem adja fel és teker rendületlenül. Levi fejére barkót rajzol PornósBula, a haját meg felsztájlingolja kicsit, 95D kap egy szakállt is, naccerű. Niki és Alfa kezdi a táncversenyt, amiben Levi és PornósBula nem vesz részt hivatalosan, nem is baj szerintem.

Nyitányként Pörkölt is odakerül a zsűribe, először Nikit harapja meg, aztán PornósBulára támad, csak ő az egyetlen értelmes karakter a villában. Az emberes vádlival és egyre vastagabb combokkal bíró Niki és Alfa valóban táncol egy sort, ami már az utánuk következő 95D-Pitta duóról közel sem mondható el, a produkció lényege, hogy Pitta a derekára (?) kötözött és a szoknya alól kilógó répát lóbálja egyre, miközben 95D tapló pasiként viselkedik. A D'Artagnan-bajuszt viselő Korvettádám és Zsibbadt Száj kettőse a legidétlenebb, a csaj konkrétan botlábú, a dolog átvitt és szó szerinti értelmezésében is, nem hiába nem láttuk még rúdtáncolni - egyedüliként a villából, hadd tegyem hozzá.

A táncverseny végén a Benny Hill Show zenéjére hangolva szabadul el a pokol, fröcsög a kula, Levi és PornósBula szárazbasz a szoba közepén, miközben mindenki locsolja a piát, hajigálja a kaját, és teljesen szétkúrja a lakást. Korvettádám bevonul a szobába, és legyúratja magát 95D-vel, mire Zsibbadt Száj teljesen kiakad és jelenetet rendez, erről többet nem vagyok hajlandó írni, ennél a nőnél idegesítőbb, ostobább lényt még életemben nem láttam, pedig a házban ott van bent Korvettádám és Pitta is. Levi egy gumimatracon tér nyugovóra a nappaliban, mert ha bent kell maradnia a szobában PornósBula mellett, akkor megdugja, és akkor a Szara ideges lesz.

Másnap reggel Zsibbadt Száj takarítása veri fel a házat, nem bírja már látni a kuplerájt, mondja, ezt speciel megértem. Levi is besegít neki, a többiek is megébrednek lassan, kaja van, cigi, másnapos fejek és hasonlók, az idill pedig addig tart, míg Levi meg nem látja Marci Gold kocsmájának teraszán Korvettfatert és Szarát, amitől kiakad, felrúg egy széket és műfelháborodik, faszombamár, megmondtam, hogy ne jöjjön ide, erre idejön, nekem ebből elegem van. PornósBula bizakodó tekintettel az arcán máris vetkőzne, de korán és hiába, mert Levi lemegy a kocsmába, félrehívja a Szarát, szerelmet vall neki, és megöleli. Asszem ezt hívják szopásnak.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPadre 2011.10.05. 09:21:59

híííííííí. sixx visszatért, örömbódottá! :)

Hana30 2011.10.05. 09:36:36

Jó reggelit!

Az egészben szerintem zsibbadtszáj a legviccesebb. Bár a hajpántjáért szívlapát jár. Én meg a kis Szara helyében nem ölelgetném a Levit, hanem kicsontoznám.

Rozita 2011.10.05. 09:44:24

Bármennyire is sok az előre elpróbált jelenet, párbeszéd a műsorban, azért az tetszett mikor AdaÁdi produkciója előtt Beki kiégett pornósként aposztrofálta a lányt, Ada pedig csak a narrációban merte a bagoly, veréb hasonlatot- rendkívül találóan-
használni.

Kabarészínész 2011.10.05. 09:47:25

1. igen jó megfigyelő vagy, hogy a logót kiszúrtad, még soha fel nem figyeltem rá.
2. igen szar megfigyelő vagy, ha azt hiszed levi mindig a kamerának mozog (erre jó példa a bőröndbehányás)
3. AranyMarci szerintem inkább meleg, mint kemény, viszont nem tudom, hogy ez sittes múltból, vagy eredendően lett így, viszont az k*rvaélet, hogy van pár keméyn embere, hiszen a Petőfi sétányon nem egy-két 20 kilós tagból álló bandák kérik a védelmi pénzeket....
4. az is k*rvaélet, hogy nem ők takarítottak ki.... próbáltál te már viszkis-konfettit felszedni gyapjas szőnyegből????

Hana30 2011.10.05. 09:53:07

@Rozita: nem láttam az epizódot, csak sixx írásait olvasom. MOst akkor Beki belevágta Ada arcába, hogy kiégett pornós? Pont ő?

Nevem Earl 2011.10.05. 09:57:04

Jelentem, tegnap 5 percet néztem a nagy előd Jersey Shore-ból és ennek alapján megállapítom, hogy az egész szakadt Arany-bagázs a Harvard jogi karának évfolyamelsői azokhoz képest. Csak a csávók kisebbek.

Sixx, welcome back, de nem bocsátom meg a sokkot, amit Hajpánt férfias segge okozott egy hajtás után.

Hana30 2011.10.05. 09:57:22

Sixx örülünk, hogy visszatértél és remélem kipihented azt a rengeteg borzalmat, amit a műsor epizódjainak megtekintése okozott neked.

Rozita 2011.10.05. 10:00:43

@Hana30: Táncverseny volt és be kellett öltözni, Beki meg a zsűri volt és igen ezt a szókapcsolatot használta többek közt, amire a kis hamvas Ada csak mosolygott egyet, de a kamerák magányában már egy komplett "ittmindenkitudmindenkirőlmindent" és mégis én kaptam ezt, műfelháborodást vitt véghez.
Beki csak cinikus próbált lenni, de csak magából indult ki minden mély nyomokat hagyó munkát végzett egyszerű lányka is.:)

Liller 2011.10.05. 10:01:55

Igen,igen,sixx úgy hiányoztál!!!:)

Cinkes 2011.10.05. 10:09:29

nekem Tibi írásai is nagyon tetszettek, néha napján írhatná ő is ha bírja idegekkel

foxglove (törölt) 2011.10.05. 10:12:17

huhh, az első képet elég nehezen tudtam beazonosítani, egy pár másodpercre azt hittem, visszatért a Hanson és a 90'es évek.

Nyanyóka 2011.10.05. 10:16:36

"...torokra venni Csiga csudálatos csutoráját cselesen." SIXX, Te ISTENCSÁSZÁR vagy, most is fetrengve röhögök, ha nem lenne HV. a műsor nem sokat érne!

hszs 2011.10.05. 10:20:39

"hogy áldozzunk a spontaneitás műfasz alakú oltárán is"
Már itt borultam le a székről! :-))))

csudri82 2011.10.05. 10:31:43

Kitti tényleg egy picsa, de Korvettádám-ot sokkal kevesebbért is úgy basznám ki a munkahelyről, ha én lennék a főnöke, mint a macskát szarni...

Kíváncsi lennék, hogy $$$papa nélkül mit kezdene magával a kis ph@sz... :)

Toszkana 2011.10.05. 10:36:41

Jaj végre az első vidámság napok óta, de hiányzott !!!!! :))

Vision 2011.10.05. 10:45:23

Csonti hajpántja büntet!

GRX 2011.10.05. 11:10:12

Azt azért ismerjük el, hogy ez nagyon ütős visszatérés volt sixx részéről.
Az kimaradt, hogy Pörköltről milyen vérnyúl-hangeffektes interjút raktak be a szerkik, miután Csálécsöcs előállt azzal, hogy ő a nyúlakat nem komálja. Jár nekik egy piros pont érte.

GRX 2011.10.05. 11:11:15

*nyulakat, természetesen.

mocskosmacska 2011.10.05. 11:29:00

@csudri82: Hát már mentek munkahelyre részegen, próbáltak elkéredzkedni azzal, hogy ők bulizni akarnak, fizető vendéggel verekedtek a kocsma előtt. Ezekhez képest hol van 25 perc késés? Egy munkahelyről a századáért, amit ők tesznek itt kiröpteték volna már az egyszerű földi halandókat.

sélli_ 2011.10.05. 11:36:21

Sixx, welkám bekk.

Az hagyján, hogy Ada egy idióta barom, aki percenként gondolja meg magát, de hogy most már Levin sem tudok most már kiigazodni az tuti.
Én nagyon csípem Jászkarafaszajenő büszkeségét, télleg, de azért ez a Pornós Bula-Szárá-Levi tríengöl is megér egy agyvérzést...

vernal 2011.10.05. 11:41:05

Néhány égető kérdés foglalkoztat:

1. Ádám a telefontól hallotta, hogy este retro buli lesz? (legalábbis oda nézett, bár lehet csak az operatőr állt ott, aki szólt neki......)
2. Komolyan van olyan 16 év feletti, aki SP számot énekelget?
3. Bekinek vajon hogy sikerült megállni, hogy ne vegye le a ruháit, amikor kurvult Levinek?

4a. Vajon hány operatőrrel dolgoztak egyszerre a forgatás során?
4b. A "golfautózást" szükséges volt 4 kameraállásból is megörökíteni?

Lehet volt már az infó, csak lemaradtam: a Szerecsenkirály - Bisztro dal-ban Szara is kurvul.

elizon pucsnik 2011.10.05. 12:07:15

ez valami teleregény,vagy mi a rojtos f@sz és mellik kanálison?

J.T 2011.10.05. 12:10:25

Hiányoztál sixx mester! Bár bevallom izomTibi írásai is tetszettek! Remélem még olvashatok Tőle is!:)

Hana30 2011.10.05. 12:32:07

Nem csicsolína védjegye volt a hajpánt? Min nőtt fel ez a gyerek?

mjordan 2011.10.05. 13:19:19

Permanensen Bemikrofonozott Csiga:DDD

kapcsoljki 2011.10.05. 13:30:45

Ahogy nézem a lányok nem rajonganak a thai masszázsért! azt lehet ruhában is végezni:) www.masszazsakademia.hu/annak-aki-ruhaban-szereti

playoff szakáll 2011.10.05. 13:48:41

Ada = Zsibbadt Száj
Sixx, köszönet.

playoff szakáll 2011.10.05. 13:51:44

@Hana30: Sz apja külföldön dolgozik. Lehet, hogy mikor utoljára itthon volt, azt nézte videón, és épp látta ő is.

Lük 2011.10.05. 13:51:46

LEVI remélem olvasod ezt a blogot:
HÜLYE BAROM VAGY A SZARODDAL EGYÜTT...igazán ráhányhattál volna poreszbuleszre baszki..HÜLYE

playoff szakáll 2011.10.05. 13:53:34

@Lük: Aszongya a rész végén: "Szellemi???"

sunblind 2011.10.05. 14:16:23

... nekem nem is volt ellenszenves a Kitti. Csak ki volt bukva. Akinek az a köjálmágnes marcigoldpresszó a munkahelye, havi nyolcvankettőfélért, az vajon hogy nézhet ezekre a félighülyékre.
Póthajniki rendesen zsírdisznó jelleget ölt. Monnyuk nem szép, de szerintem bármely egysejtű kolóniában kaphatna valami középvezetői pozíciót.

ő-szinte 2011.10.05. 15:57:48

Sixx!

Az a frigides dolog nem egészen úgy volt... Pornós ügyesen elmagyarázta Levinek, hogy:" a frigid nő az olyan mint a fridzsider" (igazán szakértői megfogalmazás)mint ha igazán ő sem lenne tisztában a dologgal. Erre Levink:"Tényleg? Szerintem olyan nincs!"
Hát igen, Levi tényleg ért a szexhez...

Lük 2011.10.05. 17:43:14

A 23-24 az teljesen kimaradt vagy én vesztem el a matek csodás világában?? Nem tudom már mit töltsek le :D

playoff szakáll 2011.10.05. 18:06:49

@Lük: sixx a beszámoló elején írja, hogy azokat gyorsan összefoglalja.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2011.10.05. 18:30:03

most olvastam hogy 95D nagy karriert futott be: felszolgál a Kakas presszóban a Deákon

JOKKA21 2011.10.06. 02:57:52

Levi a legnagyobb forma.

GEORGE 2011.10.06. 10:50:56

"Ha iszik, akkor baj lesz, mondja. Akkor ne igyál, ad bölcs tanácsot Alfa, az önjelölt Yoda, és nagyon komolyan néz mellé, ha Lucasnak egy csepp esze lenne, nem szarakodna a trükkökkel, hanem Alfát montírozná bele Luke Skywalker hátizsákjába"

El kellett olvasnom vagy 3 szor, hogy teljesen átjárja az agyam így felkelés után, meló előtt, de amint bemegyek megosztom ezt az elmés eszmefuttatást.

Sixx.Király vagy.Végre.

Tibit nem akarom megbántani, de maradjon háttérzaj, ha Sixx nincs itt.Nekem nem jött be, de ugye nem vagyok mindenki(Apám is mindig ezt mondta, bár amikor elvasaltak vendéglátói ismeretekből akkor egy kicsit eltért a véleménye)

kerdesek05 2011.10.07. 01:02:40

ki kivel dugott már az aranypartban? van erről valamiféle adatbázis?:)

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/06/eden_niki_bemutatja_kepessegeit_kicsi_oral_sok_dugas/

illetve honnan van ada infó pirszingelt pináról?

Tonohaver 2011.10.07. 17:25:23

@ElPadre:

Naon' jó volt nyitásnak, már-már sixx-i.

(monnyuk' én emléxem az eredetire...)

Dunyi az Agilis 2011.10.18. 00:33:56

"Az önbecsülési versenyben a vigaszdíjról is lemaradni készülő 95D azt mondja a kamerába, hogy szerinte egy laza baszás erejéig érdekli Korvettádámot, mindehhez olyan arcot vág, mint a kisgyerek a karácsonyfa alatt, csak aztán nehogy megint sapka legyen belőle."

:D
süti beállítások módosítása