Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 8x1590-8x1591

2011. október 04. 17:00 - Mária

Budai berezel, Vidovszky megnyugtatja, Bezi Margit lelkét ápolja, Áron Dél-Amerikába készül. Beára, Barbarára és Alexára megint rettentő ruhákat parancsolt a stylist. Kristófra rárepül két szőke bombázó, akiket még soha nem láttunk, Szilvia pedig imádkozni tanul. Budai iszik egyet az ijedtségre, miután kidobatta Konrádot és még mielőtt befutna Vidovszky, akit riasztott. Az arca zaklatott, feldúlt, mondhatni kisfiús, abból a fajtából, amire azt szokás mondani, szakadt volna a feje az anyjába. Nem tudom, hogy csinálja, de a nyakkendője követi a jobb karja által leírt ívet, mint ha aggódna, jajj, nehogy kicsöppenjen egy drága csepp abból a drága italból, aminek a gyártója nem szponzorálja a műsort. Kép lentebb, először nézzük meg inkább azt, hogyan imádkozik érdekből egy kurva:

Rendes magától, hogy első szóra idejött, mondja Csillagkút első embere köszönés helyett a könyvelőből lett maffiózónak, nem csodálkozik az ember a váltáson, a két szakma sokkal, de sokkal közelebb áll egymáshoz, mint gondolnánk. Arról nem volt szó, hogy Fehér Richárd öcsikéjével is nekem kell majd foglalkoznom, mondja a magasra kapaszkodott közhivatalnok, akarom mondani, kormánytisztviselő. Nekem már az is nagy stressz volt, hogy Füredi Attilát el kellett innen távolítanom, az elődöm likvidálásáról nem is beszélve, mondja a polgi, hát istenem, aki nem bírja a stresszet, menjen takarítónak a levéltárba.

Vidovszky is ezen a véleményen van, mert amíg a polgármester károg, tölt magának valamit a töményebb fajtából, ezt a hülyét nem is lehet szíverősítő nélkül kibírni. Azt hittem, hogy nagyobb a baj, feleli, rosszabbat is el tudok képzelni, mint ez a szerencsétlen Fehér Konrád, fogatlan oroszlán, mióta elkerült a klinika éléről, nyugodjon meg, nem fog sokáig a nyakára járni, mondja.

Bezi Margit lelkét ápolja, Áron bámulja őket a reluxás ablakon át, közben telefonál, szervezi, hogy Dél-Amerikába mehessen a kollégái után. Kardos Beát basztatja Margit állapota miatt, pedig jobb lenne, ha meg se szólalna, a nevelt lánya lakásába hordja egyik kurvát a másik után, miközben a felesége átköltözött az első pasijához és besokallt, mert nem jött össze a gyerek a harmadiktól. Beán olyan ruha van, mintha magára tekert volna egy vászonabroszt és megkötötte volna a melle alatt egy selyemsállal, hogy le ne csússzon. Bea reggelihez vagy vacsorához terít, salátát esznek, az asztalon még mindig ugyanaz az ezeréves bordó terítő van, ami már Réka idejében is nagyon leharcolt volt, Bea puffogva rakja rá a kést, villát, tányérokat, szólni kellene a kellékesnek, hogy vegyen valami olcsó abroszt, mert ez így nagyon gáz.

Bezi Margitot kérdezgeti, itt most jön egy extra adag lelki élet, amit szépen kihagyok, nem vagyok én újságíró a Nők Lapjánál, hogy ilyen szarokon agyaljak, mutathatnák helyette Bodolaiékat inkább, az legalább vicces. Lehet, hogy én már nem is vagyok képes érezni, kérdezi a végén Margit, lehet, bazmeg, tutibiztos hogy annyi lett a kádban ázástól az összes receptorodnak. Halászék asztalán egy extra adag üres spagetti van, jaj de jó, végre kiderült, hogy ebédidő környékén járhatunk, Kristóf főz, István nem éhes, a másnapi műtétjére készül lélekben, este állítólag még bulizni is fog, testben majd akkor fog készülni, érdekes műtétnek néz elébe az altatóorvos.

Beszéltem Budaival, újságolja Rolandnak Konrád, nagyon büszke magára, még nem tudja azt, amit Vidovszky már tud, vagyis azt, hogy az ikertestvére ki akarja csinálni. Te egészen elképesztő módon hülye vagy, mondja a túlpörgött nagybácsinak Roland. Gyáva nyúl, vág vissza Konrád, és ha nem lenne vége a jelenetnek, talán még azt is megtudnánk, hogy melyik Fehérnek nagyobb a farka, és melyiknek erősebb az apukája. Rájuk nyit Barbara, ismét valami hülye ruha van rajta, nem csoda, hogy senki nem veszi őt komolyan. A Wella hajápolási tenderanyagához hozza a cuccot, jól mehet Roland reklámügynöksége, ha nem telik külön irodára, hanem a klinikán van a főhadiszállás, ahol ő nem több, mint egy félig kirúgott alkalmazott.

Nekem István a világon a legfontosabb, nyafogja Szilvia Alexának Pongrácz lakásában, ahová befogadták éjszakára, mit csináljak, kérdezi nagyon túljátszva a dolgot. Először is idd meg a kávédat, menj, zuhanyozz le, és adj egy kis időt magadnak, sorolja a nő a praktikus tennivalókat. Hideg logikája csak kicsit van ellentétben a mellén díszelgő lila művirággal, ami nyilván a virágárusok és a művirágkészítők ajánlásával került oda, akik ezúton is gyúrni próbálnak a minden szentek és a halottak napjára. Alexának mangalicára emlékeztető zsíros vállai vannak, nem biztos, hogy ezzel kellene rémisztgetni azt a pár nézőt, aki még kitart a sorozat mellett.

Szilvia megitta a kávéját, lezuhanyzott, adott egy kis időt magának, majd kiment, hogy látványosan szenvedjen a parkban az egyik padon, Tamás atya szerencsére éppen arra jár. Kér egy zsebkendőt, kérdezi a pap, és már nyújtja is a pézsét, nem is tudtam, hogy zseb is van a reverendán, soha nem láttam még zsebre tett kézzel sétálgató papot. Nem hinném, hogy én vagyok a célcsoportja, atyám, mondja Szilvia, lám, lám, a marketinghez tényleg mindenki ért, pont úgy, mint a focihoz, még egy ilyen ősribanc is keni-vágja, mi az a target group, mi az a 4P meg az SMO. Tamás atya becserkészi Szilviát, aki bekapja a horgot, úgy látszik, bizonyos helyzetekben jól működő csali lehet egy papírzsebkendő.

Két szőke csaj érkezik a Macsekba, olyanok, mint anya és lánya, a magasabb Karda Beára hasonlít, persze nem a jelenlegire, hanem a harminc évvel ezelőtti változatára. Kíváncsian várom, mikor derül ki, hogy ki az apja a lánynak, Attila, István, vagy esetleg Kristóf? Végül az idősebbik rárepül Kristófra. Szilvia ezalatt hazamegy, vagyis visszamegy Füredi Attila lakásába, aki befogadta a Halász családot. Fogja az egyik kisméretű családi képet, leteszi az Attila műhelyébe vezető lépcsőre, mint egy oltárra, letérdel és hozzálát, hogy életében valószínűleg először imádkozzon. Azt már csak a mai rész beharangozójából tudjuk, hogy István közben hazateleportálta magát, sorsára hagyva Kristófot a két szőke bombázóval, és végighallgatja Szilvia vergődését a téglalépcsőn.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása