Hogy volt?

VV5 - 1x21

2011. október 03. 13:30 - Hódos Hajnalka

Nem tudom, mire gondolt Balázs, mikor azt mondta, ez már az erotika témaköréhez kapcsolódott, csakúgy, mint az online kérdésünk is, én az erotika csíráját nem fedeztem fel a tegnapi öfiben, vagy Balázs keveri az erotika szó jelentését a tragikomédiával, de az milyen már, hogy október harmadikán rövid ujjú felsőben lehet reggel kutyázni? Legnagyobb sajnálatomra az álomrandik folytatódnak, de most legalább nem kell attól tartani, hogy valaki csókolózni a fog a cápa előtt, ott tartottunk, hogy Veronika nem mondhatja ki Cristofel nevét, és ott kezdünk, hogy ne kéresd má’ magad! Nemáááá nyivákolással Veronika menekülőre fogja, úristen, ő befejezi ezt a játékot. A kubai temperamentusú elől nem könnyű megszokni, nincs az az Isten, hogy ne jöjjek be neki, mi ez? Nem jössz? Mi ez? Péterék röhögnek kicsikét a kertben a tesztoszteron hatása alatt fel-alá járkáló Kiszopon, bevallom, én is.

Nem bízik egy lányban sem, mert ő már megjárta a lányok bugyrát, na majd ő megmutatja Veronikának, ki a kubai! Beront a szobába, felkapja Veronikát, és úgy ahogy van, zsinórtangában átcipeli a nyugiba. Bárki bármit gondol, Veronika nem olyan lány, úgyhogy a szívecskénél van a térfelünk! Krisz menjen odébb. Veronika meg jöjjön adább. A micsinászmámegin után hirtelen reggel lesz, a Villában álmos találgatás arról, vajon megcsinálta-e Krisz Veronikát. Jaj, Fecó ne akarja megtudni, hogy mi minden történt éjszaka. Na, volt egy kis szex? Dehogyis. Fecó gyorsan jelent a többieknek, aszongya a Veronika, nem volt semmi. Hülyeség, vonja meg a vállát PszichoVera és őt hálistennek ma nem is látjuk az öfiben többet. Kinga tele pofával beleásít Veronika arcába és leoltja, jóhogy mindenki azt gondolja, hogy dugtak, Veronika mit csodálkozik ezen, mikor átlépett egy szintet, amit néhányan, illetve Kinga nem lépett volna át. Egy olyan fiúnál, aki nem tetszik. Hm. És egy olyannal, aki igen, teszem fel a költői kérdést, tudom, rosszmájú vagyok.

Sűrű napunk van, két feladatot is kapnak a lakók, namostakkor elő a farbával, ki miért jött ide? Mi a motiváció? Gergőnek a börtönviseltsége, talán meg tudja mutatni magát és meglepetést tud szerezni az embereknek. Fecó hibázott és reméli, hogy megbűnhődött. És…huhh…nem megy, tudjuk úgyis. Attila az elején kezdi, remélem, nem a fogantatásával. Hét évvel ezelőtt elkezdett vállalkozni, teltek az évek és azt vette észre, nincsenek barátai, ismerősei vannak, akiket nem ismer. Hat éve nincs karácsony, nincs szilveszter, nem jár sehova. Ha nincs senki, akit ismerhetünk, nincs saját életünk. Mostantól szeretne saját életet, ha ezen a Villa sem változtat, elfogadja, hogy ez a lap jutott. Hát ez igazán megható volt, csak tudnám, milyen társadalmi réteghez próbált szólni a Machinátor? Dya két dolog miatt jött. Nem, egy dolog miatt. Kihasználni a Villa adott tulajdonságokat amit kinn kamatoztathat. Magyarországon ez egy nagyon-nagy lehetőség, amit a Villa kínál. Krisz most komoly lesz. Ő egy 18 éves srác, aki ide bekerült, rohadjak meg, erre kitalálok valami rövidítést, mert le nem írom még egyszer. A családján akar segíteni, az életcélja, hogy megnyerje ezt a kurva összeget. A Szűzoltó, ha megélné első szexuális élményét, hát…hát azt nem is tudja. Ez a gyerek tényleg akkora farok, hogy eszébe se jutott elmenni egy prostihoz?

Melinda közgazdász – lelki szemeim előtt látom, ahogy Baukó Éva vitriolba mártja pennáját és összeszűkült szemmel sziszegi, én is Corvinusos voltam, ringyó – viszont krónikus munkakerülő. Gyűlöl dolgozni, úgyhogy általában ráment a gazdag pasikra és próbált belőlük megélni. Az Aranyásó szeretne kitörni ebből, egy farmot akar, rengeteg állattal. Melindám, kívánom neked, hogy minden álmod olyan gyorsan teljesüljön, mint ez! Azért elképzelem Melindát, ahogy hajnali ötkor, szaros gumicsizmában indul ganézni meg feji a kecskét, tojózza a tyúkokat és ez valahol teljesen életszerűnek és hihetőnek tűnik. BTA tesójának kisgyereke súlyos oxigénhiányos állapotban született, az ilyen gyerekek fejlesztéséhez rengeteg pénz kell, amit itt profitál, annak a kilencven százalékát nekik adja, és lehet, hogy hülyeség, de neki az az egyik legnagyobb álma, hogy kimenjen Párizsba. Na nézzük, megvolt a sejdeszarazüreséletem, volt sírás, szar anyagi helyzet, sérült kisgyerek és lehetőségek kihasználása, jól van, nem maradt ki semmi. Ja, de a kipróbálom magam és a Zigaz Szerelmet keresem, de gondolom, ezt Vera mondta, akit be sem vágtak. Megjegyzem, Kingát és Serit sem. Utóbbiakat biztos azért, mert fel voltak öltözve.

Két hét alatt rettent sok dolog nyomhatja a Lakók lelkét, menjenek a nyugiba és gyónják meg bűneiket. Péter vétkezett, mert maga mellé vett kettő darab félkegyelműt és a szavazataikkal valószínűleg ő rendelkezik. Mentségére szolgáljon, hogy próbálja fejleszteni őket. Krisz gondosan körbejárja a padot, majd letérdel fordítva, nnna. Elnézést kér, mert fingolászik, belehugyozik a kádba, és a fürdőbe is. Hülyeségeket beszél. És fingolászik. Egy igazi otromba baromarcú állatnak nevezi magát. Gyökérnek is. Azért, hogy szétpúzta az ágyat, tényleg még egyszer külön elnézést kér. Én vinnyogok, és azt ismételgetem, nem hiszem el. Attila bűne a Villában ő maga. Tiszteletlen, modortalan és nyers. Lehet, hogy ez utóbbi a vezetékneve, bár azt kétlem, hogy Rezső is. Érzelemmentesen tud döntéseket hozni és az igazi bűnei azok, amik ezután következnek. Azokért kér most bocsánatot. A kamerától. Veronika a tegnapi napot bánta meg, kicsit erős volt ez Cristofellel és az anyukája is látta, juj. BTA szándékosan felbosszant embereket, de csak azokat, akik megérdemlik. Bocs, bocs, Attila elfelejtett valamit, ilyeneket, hogy szándékosan eldugott a zsebébe két pezsgőtablettát, a malacnak meg azt mondta, Sehere pukizott, pedig nem is hallotta, jól van Attila, nagyon ügyes voltál, csak máskor ne legyen ennyire erőltetetten szánalmas, még a végén annyira se veszlek komolyan, mint eddig.

A következő blokk a Speckommandóról szól, Attila most szépítés nélkül megmondja akkor Bandinak, az az ember, aki hátba döfné, nem más, mint Péter. Az a helyzet, hogy bábuként használ titeket. Na hát Bandi odavan egyből, még tán el is sápad ilyen mérvű gonosz fondorlat hallatán, Krisz felháborodik, mit beszéltél te azzal a szemétládával? Hát hogy a Péter át akar verni minket. Krisz elárulja Bandinak, ő nem hülye, hanem okos és csak játssza a degeneráltat. Bandi ezt a kijelentést ugyanolyan kétkedve fogadja, mint a Baktalórántháza focicsapatának szurkolói, ha a legközelebbi falugyűlésen közölnék velük, hogy a BL-ben való részvétel az újonnan kitűzött cél és ennek érdekében felhúznak egy fedett, hatvanezer férőhelyes stadiont a napköziotthonos óvoda mellé. Még idén. Kriszt nem hagyja nyugodni a dolog, behívja a nyugiba Petyát, miért beszélsz te az Attilával, he? Ugyan, gyerekek egy perc alatt hagyjátok magatokat befolyásolni, persze hogy keverésből mondta az Attila! Péternek meg kell esküdnie, hogy Kriszt tartja első számmal, hát ott van a szívem, te szerencsétlen! Esküszöm neked, te hülyegyerek, hát mit gondolsz rólam, bazmeg? A tényfeltárásnak nincs vége, na mesélj Bandi. Hát azt mondták, hogy mi csak bábuk vagyunk. Milyen bábuk? Azt nem mondták. Itt lett végleg végem. Valószínűleg Péternek is, bár ő csak annyit mond, húsz perc alatt leszívták az agyamat. Attila élvezi, hogy szórakozik a Speckommandó tagjaival, amit Péter egész nap felépít, azt ő másnap délután megingatja, és kezdődik minden elölről. Péter szerint ő tartozik köszönettel Attilának, hogy ez a megingás a felkészülési időszakban történt, nem akkor, mikor komoly a tét és még puszit is ad a bábuknak.

Az öfi megint randival ér véget, Dya és Cristofel párosa vigyen magával törölközőt és fürdőruhát is. Dya örült, mert szerinte nem is randizott életében egyszer sem. Elhiszem, biztos más is látta enni. Dya úgy eszik, mintha egy élő béka lenne a szájában, aki halálfélelmében menekülni akar, ő meg ugrás közben próbálja ketté harapni. Megbeszélik, hogy bejönnek egymásnak, közben villára tűzött szőlővel etetik egymást, meg azt is, hogy Crisnek barna a haja és a szeme. Dya romi randit szeretett volna, de Cristofellel képtelenség romi hangulatot kialakítani. Berúgtam, gádzsi! De most már ne csak Kriszről beszéljenek, hanem Dyáról is, jó? Jó. Tényleg nagyon szexis vagy. Egyébként a trafik mellett lakom. A randi fénypontja, mikor Krisz a nyakában hurcibálja Dyát a medencében és közben ordítanak. Ki a legjobb pasi? Te! Ez az! Kinek van a legnagyobb szempillája? Neked! Kinek van a legjobb teste? A kubainak! Jól van. Mivel Dya az összes kérdésre helyes választ adott, a jutalma, hogy Krisz bebassza a medencébe. Ez egy akkora randi volt, bazmeg! Vicces is volt, romantikus is volt! Namivanöcsém is volt. Legalább háromszor. Öfi végén Seri és Gergő rezegnek az ágyban, kiskifli-nagykifli pózban, Gergő beszél a riportszobában, hogy majalakulez, mint púpos gyerek a prés alatt, Seri meg aludni akar, Attila húzzon onnan, és Gergő is hagyja békén, ha nem tud normálisan viselkedni barátilag bazmeg!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
934 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2011.10.03. 13:38:19

és nem és nem és nem!

Akármi Áron 2011.10.03. 13:43:16

Azé rangsorban vagyok még én is?:)

MissX 2011.10.03. 13:50:04

mielőtt beírtam volna, hogy hanyadik, gyorsan nyomtam egy frissítést.. így már csak a 4. :(

Naspolya 2011.10.03. 13:50:26

a Dya szájában az ugrásra készülő béka nagyon ütött, köszi!

nathalie 2011.10.03. 13:56:18

" Attila az elején kezdi, remélem, nem a fogantatásával. "
najó, ezen röhögtem :)

nathalie 2011.10.03. 14:03:35

@nathalie:
mármint a többi részen is, csak attila, meg minden stb.

Hurri Kán 2011.10.03. 14:07:01

Jók a képek. :D :D :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 14:09:51

Nem vagyok egy Baktalórántháza béközép, de simán elhinném, hogy jövőre kapnak egy hatvanezres fedett stadiont miért ne alapon. És mellé három templomot díszburkolattal.
Hajrá Kartofel, hajrá transzveszcica!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:10:05

Melindának elég lett volna fölregisztrálnia a farmerama.com-ra..:D
amúgy sziasztok!

VV VéVé 2011.10.03. 14:12:38

@Binbir gece: és a templomokban megjelölnék a gyóntatószék/zsámoly elejét-hátulját?

rianna 2011.10.03. 14:14:14

mindig lemaradok :D

nathalie 2011.10.03. 14:15:10

az is ütött amikor rárakta a gyóntatóra a sört, majd ráült és úgy dumcsizott. még jó, hogy nem karácsony van és betlehemezés, tuti befeküdt volna a jézuska mellé :D

ő-szinte 2011.10.03. 14:15:39

Remélem mindenkinek feltűnt, hogy Kiszopfel fordítva ülte meg a "lovat"!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.03. 14:17:59

A Speckommandó nagyon állat! Mint egy csehszlovák film. Emiatt nézem. :)

ő-szinte 2011.10.03. 14:19:55

Arra vagyok kíváncsi, hogy ez a Bandika mikor vedli le az álarcát? Mert ugyan létezik ilyen buta ember de ez nekem akkor is gyanús...

Hurri Kán 2011.10.03. 14:19:56

Villára tűzött szőlő... HúB+.. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:22:19

@gyvy: miért, ti nem úgy eszitek??? nem mondod, hogy a ribizlit sem???:O:))))))))))

Hurri Kán 2011.10.03. 14:25:44

@fkangi:
Illemhelyen nevelkedtem, ezér a ribizlit pálcikával eszem. :DDD

@Tomsik Pamacs:
Van még blog, amit nem szpemmeltél tele a fosoddal? Ha igen, ott próbálkozz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:28:30

@gyvy: sok mindent megmagyaráz a sanyarú gyerekkor..:P:D

@nathalie: behalok a kommentjeidtől..:D

Hurri Kán 2011.10.03. 14:30:20

@nathalie:
Én anno a karácsonyfa alá feküdtem be...

@fkangi:
És ez csak töredéke a szomorú tényeknek. :D

nathalie 2011.10.03. 14:31:30

@gyvy:
ugyan már kérlek, kivel nem történt meg! :D:D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 14:31:31

Szerintem a show szempontjából mehet Bandika és Dya. Kingát is kirakatnám, ritka egy nagyképű, bunkó, beképzelt, rosszindulatú nő, de a hisztijei műsort csinálnak. Péter (az egyik legellenszenvesebb karakter) és Attila a két legnagyobb kavarógép, a műsort csinálják, nem mehetnek. Annamária és Vera sok érdekességet tartogatnak, őket bent kell tartani - főleg Annamáriát, aki szerencsére zavaró hatással van Kinga idegrendszerére. Gergőre is szükség van, érdekes karakter, Seherezádé és Melinda határesetek, Melinda adhatna magából többet is, Seherezádé meg a a Gergővel való reménybeli hegesztés és a hálás bulvártémákért marad bent, Csaba pedig az aranytartalék is lehet, de nagy az esélye, hogy hamar kiesik. Krisztofel pedig tipikus röhejes figura, showelem. Remélem, az Arénában Annamária és Attila szerez védettséget!

Azért jobb kezdőcsapat is összejöhetett volna! A Szilvi, Niki, Andrea, Viki, Beló, Feri, Melinda, Márió, Annamária, Vera, Szili, Péter, Attila, Csaba leosztású csapat lett volna szerintem a legjobb. Ekkor nem alakult volna ki stabil hatalmi központ, inkább anarchisztikus közösség lett volna. A legizgalmasabb és legváratlanabb dolgokat, történéseket hozta volna ez. A jelenlegi leosztás kedvez a stabil hatalmi központnak és a kiszámítható klikkesedésnek.

ő-szinte 2011.10.03. 14:32:51

Melyik perverz állat akar afrikai bevándorlókkal játszani?!!!

nathalie 2011.10.03. 14:34:01

@ő-szinte:
én sem értem a játék lényegét...kicsit furcsa. azt hittem csak valami vicc.

Hurri Kán 2011.10.03. 14:34:29

@nathalie:
No de nem úgy, hogy közben feldíszítették fölötted a fát, és körülraktak az ajándékokkal, mert nem bírtak felébreszteni? :D

nathalie 2011.10.03. 14:36:23

@gyvy:
úgy nem :D nálunk csak egy eset volt, az egyik unoka (nem én) a nagyszülők előtt szédült bele a karácsonyfába olyan "ez itt a kert" stílusban, mindezt az ajándékosztásnál, majd elájult. :D

ő-szinte 2011.10.03. 14:37:28

@nathalie:

Én is viccnek gondoltam, aztán láttam , hogy komoly. Gondolom adatokat lopnak amíg használja az ember...

Hurri Kán 2011.10.03. 14:38:15

@nathalie:
:XDDD
Az mekkora videó!!! :D

Én is beszédültem, de nem az ajándékosztásba, na. :DDD

nathalie 2011.10.03. 14:39:35

@ő-szinte:
el nem tudom képzelni, hogy mégis ki lehet itt a célcsoport...

ő-szinte 2011.10.03. 14:39:38

Valakinek van infója Bandikáról?
Tényleg ennyire zátony vagy kurva jó színész?

ő-szinte 2011.10.03. 14:40:34

@nathalie:
Hát én sem de biztos nem véletlenül rakja fel. Tudja mit keres.

Naspolya 2011.10.03. 14:41:35

@nathalie: leendő embercsempészek, mert ha a legális út minden részletét ismered, csak akkor tudod kijátszani

okossan 2011.10.03. 14:41:41

Hajnalkának Pulitzer-díjat, Kiszopfelnak meg Purtzicert!

nathalie 2011.10.03. 14:41:56

@ő-szinte:
sajnos egyre inkább úgy néz ki hogy zátony. (én is azt hittem az elején, hogy ez valami főiskolás vicc, mármint az ő bejuttatása) semmilyen értelmes megnyilvánulása még nem volt. és ahogy beszél, az tényleg egyfajta szellemi retardáltságra enged következtetni. illetve a nézése is. ha ez nem így van, akkor jelenleg az egyik legkiválóbb színészünket csodálhatjuk munka közben...

Szabó Patrícia 2011.10.03. 14:42:08

Na, most jutottam el oda, hogy már az itt leírtakat sem bírom végigolvasni, ez nem az író hibája, de egyszerűen annyira érdektelen fos ez az egész műsor, hogy ebből már a hv változat is unalmas sajnos, hiába a vicces és szórakoztató leírás.

Kiszálltam.

nathalie 2011.10.03. 14:44:46

@ő-szinte:
ki akar esetleg befogadni afrikai bevándorlókat a közeljövőben?
de inkább naspolya álláspontja lehet az igaz.
ha ez valóban komoly, akkor ennél elbaszottabb reklámkampányt a tolerancia jegyében ritkán láttam.

ő-szinte 2011.10.03. 14:46:49

@nathalie:
Nekem gyanús. Igazából akkor lett gyanús, mikor kérdőre vonta Petinket, hogy hogy is van ez? Szerintem itt játszotta túl a "mindig megkérdezek mindent mert buta vagyok" dolgot. Egy ilyen buta emberben nem merül fel, hogy kérdőre vonjon bárkit. Persze lehet, hogy csal a megérzésem és én gondolom rosszul...

nathalie 2011.10.03. 14:48:59

@ő-szinte:
de hát oltotta előtte attila, azért ment kérdőre vonni pétert.
annyit mondanék még, hogy tegnap éjszaka kiállt és tartott egy kis beszédet a többieknek, hogy ő innen úgy fog kimenni, hogy összeszedi magát és szexibb lesz...

nasie 2011.10.03. 14:49:36

Hajni, a mai is isteni poszt!
És hatalmas respect a vv zenei szerkesztőjének!!! a Speckommandó bevágásai alatt bejátszott zenék zseniálisak!!!

Illúzióromboló kockacukor 2011.10.03. 14:50:21

Hú, most olvastam zorigón, hogy eltűnt a Csaba!4444
Most arra gondolok, hogy vagy annyi szavazatot kapott, hogy csomagolt és kimászott, vagy -és ez az elképzelhetőbb- összeveszett Attilával, az meg feldarabolta és a disznók felzabálták. Mármint Zizi. Mer hallottam már ilyenről egy komoly Brad Pittes dokumentumfilmben.

ő-szinte 2011.10.03. 14:51:37

@nathalie:
Azt nem láttam. Hánykor volt ez?

Nekem akkor is gyanús...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:52:03

@nathalie: anyámnak fixa ideája, hogy be kellene fogadnia egy etióp árvát, hogy megmentse az éhhaláltól...de sajnos, más defektje is van, úgyhogy ez elmegy a többi között..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:53:57

@Tomsik Pamacs: megadnám a főnököm elérhetőségeit.. diliflepnije is lehetne, ha bevizsgálnák, polgármester is, biztosan segít..:DD szerintem jól kijönnétek egymással..:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:56:25

@ő-szinte: igazából még egy csereutazást is el tudnánk képzelni.. az apparátus összedobná a költségekre a lóvét..:D
< vazz, egyszer megütöm a bokámat, hogy folyton pofázok >

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.03. 15:00:41

Írjátok be a jutúbon, hogy valóvilág 5 kacsacsőr. Órákig röhögtem. Ha voltmár kategória, akkor bocs.
najó, itt a link:
www.youtube.com/watch?v=E-MlqOA91RE

Müszélia 2011.10.03. 15:05:25

bandikát golyószóróval kellene szaporítani

ő-szinte 2011.10.03. 15:05:53

Hú! Várom az esti öfi-t ahol Vera csókolózik Petinkkel az önkéntes szociális munkással...

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 15:08:16

ha nem lenne közléskényszeretek, nekem is kevesebb dolgom lenne a hülyékkel.... khm...

VV VéVé 2011.10.03. 15:10:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ezt most csak én nem értem aztat amit mondasz? (Pedig nem is egy 18 éves kubai-latin temperamentusú nemis srác vagyok)

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 15:11:31

@VV VéVé: nincs közönség, nincs produkció, így tudnám egyszerűen megfogalmazni.

Hurri Kán 2011.10.03. 15:11:47

@ő-szinte:
Hát, akik látták azt a csókot, nem biztos, még eccer megnéznék. :DDD

kitikati 2011.10.03. 15:14:57

Legközelebb mákot adjanak a randizóknak! Azt adogassák egymás szájába

van-e szándék 2011.10.03. 15:17:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mit vársz olyanoktól, akik VV-t néznek? :DDDD

ő-szinte 2011.10.03. 15:18:31

@buppi:
Tehát ha jól értem valami feladat volt...

nathalie 2011.10.03. 15:22:43

@ő-szinte:
én egy repülős hányó zacskót javasolnék alapvető kelléknek ehhez a csókhoz...

nathalie 2011.10.03. 15:25:28

@fkangi:
anyukád nagyon empatikus lehet :D. hát most már az útvonalat meg tudjátok tervezni :D

VV VéVé 2011.10.03. 15:25:38

@nathalie: Most alapvetően kivel van bajotok mélyérzésűvel vagy pocokkal? Vagy kettőjük intim érintkezését gondoljátok bőven 16+-osnak?

van-e szándék 2011.10.03. 15:27:14

@VV VéVé: van 12, 16, 18 és broáf.. na, ez utóbbi :))

nathalie 2011.10.03. 15:28:42

@ő-szinte:
AM azt mondta éjszaka kingának, hogy ő totál ledöbbent. utána meg valami olyasmit vágott oda péternek, hogy csodás volt a vizimentős délutáni dolog. tehát lehet, hogy volt valami feladat, de az nem konkrétan, hogy smároljon a csajjal.

(annyira kurvára bennfentes vagyok egy éjszakai adás után :D )

VV VéVé 2011.10.03. 15:28:47

@van-e szándék: Az a baj, hogy nem vagytok ehhez a műsorhoz elég perverzek :)

nathalie 2011.10.03. 15:29:45

@VV VéVé:
ez az az orrbekapós, ki tudja a másik fél fejét bekapni smár volt. nekem személy szerint nem tetszett, függetlenül a szereplőktől.

VV VéVé 2011.10.03. 15:32:00

@nathalie: pedig a te orrodat én is könnyen bekapnám...

nathalie 2011.10.03. 15:32:04

@VV VéVé:
a csókkal volt a probléma.

mézescsók 2011.10.03. 15:32:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Balázs ümögjéről szó sem esett. Hiba!!! Most kétségek között hánykolódok itten.

Baktalórántháza nekem mindent vitt!

Attilát a jövőben akár Kőmíves Kelemennek is hívhatnák. Na jó, a balladában nem Ő bont, csak a képzettársítás kedvéért Amúgy meg építgette a falat idekint maga köré, Kétlem, hogy azok most majd a Vv után szépen leomlanak.

Tényleg mi lett Csabával?

Veronika nyávogása túl sok. Annyi esze persze nincs, hogy erre rájöjjön.

Ha az az elv, hogy aki csinálja a műsort, annak bent kell maradnia, akkor Kriszofelnek ott a helye.

traff 2011.10.03. 15:33:19

linkeljétek már a csókot

VV VéVé 2011.10.03. 15:34:41

Csókot! Csókot! Csókot! Csókot!

nathalie 2011.10.03. 15:34:53

@traff:
nem tudjuk, mert majd csak a mai adásban lesz bent. az éjszakai online meg nem tartalmazta, mivel nappal történt. türelem... :D

Tjuca 2011.10.03. 15:35:55

@traff: fenn van a hivatalos honlapon

Tjuca 2011.10.03. 15:36:58

már, ha erre gondolt a nagyérdemű

Hurri Kán 2011.10.03. 15:37:15

@VV VéVé:
Jer. :DDD

@nathalie:
Tűkön ülök, basszus... :DDD

van-e szándék 2011.10.03. 15:38:38

én Fecó hisztijére vagyok kíváncsi :)

Naspolya 2011.10.03. 15:45:36

de most akkor a feladat újraélesztés vagy csók volt???

Hurri Kán 2011.10.03. 15:46:08

Megnéztem... Ez valami borzalom... Nem is csók volt ez, inkább félúton az újraélesztés és a másik szájába való áthányás között való vonaglás...
Ahogy Verát elnézem, elég jó csontban van... Tuti egyedül vág disznót... :D

traff 2011.10.03. 15:48:28

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát ez nem csók hanem reanimáció.A vízből kimentette és újraéleszi
befúvással.
És sikerült is neki:DDDDDDDDDDDDDDDD

traff 2011.10.03. 15:50:46

Mondjuk adhatott volna neki egy kis szívmasszázst is:DDDDDDDDDd

ő-szinte 2011.10.03. 15:51:26

Kérdés, hogy ki jön be kinek? Mert Petink nem úgy tűnt mint ha nem élvezné. Megnéztem volna ugyanezt szegény Annamarival... Vajon milyen fejet vágott volna Petike az önkéntes szociális munkás?

Spéter46 2011.10.03. 15:51:32

Pont olyan volt a csolk, mint amikor a kani rozmárok verekszenek a nőstényért.
nyitott szájjal esnek egymásnak, aztán a két nyitott száj találkozik, a néző meg okádik.

nathalie 2011.10.03. 15:53:04

@traff:
ja, eléggé magához tért.
újra rosszul vagyok...

Spéter46 2011.10.03. 15:53:12

@ő-szinte: Peti hozzá van szokva az őserdő vadjaihoz.

Hurri Kán 2011.10.03. 15:57:40

@nathalie:
Én örülök, hogy nem láttam tegnap... Nem lett volna jó alvásom utána. :D

nathalie 2011.10.03. 15:58:55

@gyvy:
és ma még egyszer megnézem :D beteges...

evangeline77 2011.10.03. 15:59:23

@gyvy: Megnéztem ezt az ominózus felvételt, kész, végem van. A nagyobb lelki, szellemi sérülés érdekében én elköszönök..:)

Ha igaz AM vonzódása Péterhez, akkor ezek után sajnálom szegényt. Kinézem a spánielfül Verából, hogy csak azért csinálta, hogy AM-t felhúzza..

Spéter46 2011.10.03. 16:00:07

@nathalie: Ha tényleg rosszul vagy csak szólj és küldjük Szoció Petit akik újraéleszt!

Hurri Kán 2011.10.03. 16:00:41

@nathalie:
Vadász, vadász... :DDD

@stella03:
Értem én, hogy játék, meg nézettség, de akkor is... Pfejjjj!!! :D

nathalie 2011.10.03. 16:00:55

@Spéter46:
most mit írjak? inkább fulladnék meg? :D

evangeline77 2011.10.03. 16:01:17

@nathalie: Mazochista vagy? :) Ha a perverzióid akarok kiélni, akkor annak vannak élvezetesebb módjai is..:) Bár most nekem is elment a kedvem mindenféle testi kontaktustól..:S

ő-szinte 2011.10.03. 16:02:13

@Spéter46:
Azért Annamarit neki is nehezen venné be a gyomra. Visítva röhögtem, mikor szerencsétlen Annamari szerelmet vallott. Petink ábrázata megért egy misét! A "hű, bazdmeg, hogy fogok ebből jól kijönni?" szinte ki volt írva a homlokára. Látszott, hogy keményen dolgozik a szoftver, hogy a hardvernek véletlenül se kelljen aktivizálódnia a későbbiekben...

evangeline77 2011.10.03. 16:03:12

@gyvy: Hát, mások vagyunk. Én ezért a pénzért nem mennék be soha, ők ezért a pénzért nem csak hogy bementek, de hagynak pár dolgot. Dyácska Bandinak, Vera Péternek és lesz itt még érdekes és gusztustalan párosítás..:)

fran7 2011.10.03. 16:03:19

@Spéter46: Kis Balázsból Nagy Péter lett?

nathalie 2011.10.03. 16:05:29

@ő-szinte:
mi is azon röhögtünk, hogy ott keményen leizzadt. ráadásul az online-ban még durvábban kijött ez sztem.

Spéter46 2011.10.03. 16:06:27

@fran7: Sajnos ezt nem értem!!!!

ő-szinte 2011.10.03. 16:07:35

@nathalie:
Igen én is azt néztem végig. Az öfi nem adta át a lényeget. Egyébként a medencés résznél volt vmi? Mert én nem hallottam semmit attől a kurva csobogástól...

Spéter46 2011.10.03. 16:07:52

@ő-szinte: Láttam én is ! Ráült a fejére a félelem.
Annamary meg fizikailag is maga alá bírná gyűrni.

ő-szinte 2011.10.03. 16:08:50

Amúgy ha már itt tartunk, általában minősíthatatlen a hang.

ő-szinte 2011.10.03. 16:09:54

@Spéter46:
Igen, nagyon komoly volt! Még most is magam előtt látom és vonyítok ha rágondolok!

Líder Máximo 2011.10.03. 16:10:30

Egyértelmű, hogy Cristofel, népünk gyermeke nemcsak a szellemi vezetője a Specialkommandonak, de csókban is lenyomja Pétert!

Hurri Kán 2011.10.03. 16:11:11

@stella03:
Ó, sok van még hátra... És amilyen egyszerűek a bentlévők, szerintem jó mókák lesznek még. :D

ő-szinte 2011.10.03. 16:11:35

És az én gépelési technikám is minősíthetetlen! Mindig mellé ütök.

fran7 2011.10.03. 16:12:04

@ő-szinte: Aludj el szépen kis Balázs...
Tüzoltó leszel s katona!
Vadakat terelő juhász!
Lehet Péter komolyan vette az altatóját, hogy hozzá van szokva az őserdő vadjaihoz.
Erre asszociáltam az egyik hozzászólásról.

nathalie 2011.10.03. 16:17:27

@ő-szinte:
azt már nem láttam. annyira kínosnak éltem meg ezt az egészet, hogy inkább nem néztem meg a medencés jelenetet. tartva egy kicsit attól is, hogy am benyomja a sehere táncot.

ő-szinte 2011.10.03. 16:20:58

@nathalie:
Én arra gondoltam, hogy szimplán lesmárolja Petinket a medencében egy kis dörgölőzés után. De annyira idegesített, hogy a rohadt csobogástól (és hogy a két barom rossz helyre tette a mikroportot!)nem hallok semmit, hogy nem néztem tovább.

ő-szinte 2011.10.03. 16:23:37

@nathalie:
Én azt gondoltam, hogy AM váratlanul lesmárolja Péterünket a medencében. Mivel, hogy most nem menekült el és hát nem tudja magát visszafogni...

ő-szinte 2011.10.03. 16:25:22

Ezt a fos gépet! Elsőre nem jelent meg ahozzászólás, írtam egy másikat, mostmeg mindkettő ott van! Brrrrrrrrr.

nathalie 2011.10.03. 16:29:13

@ő-szinte:
semmi baj, hogy ennyit gondolkoztál ezen, hogy nyomatékosítani kellett :D:D

amennyit láttam a medencés jelenetből, péterről nem a pocok, hanem a sarokba szorított patkány jutott eszembe :) mondjuk mostantól a randizás etalonja nálam mindenképpen a veronika-attila duó mutatványa lesz :D:D

ő-szinte 2011.10.03. 16:31:43

Jó lenne, ha vissza lehetne nézni az online adást az rtlmost-on.

Spéter46 2011.10.03. 16:33:46

@ő-szinte: Annyira azért nem hiányzik:)))

ő-szinte 2011.10.03. 16:34:21

És ha a hangminőséget elfogadhatóvá tennék, meg szólnának egyik-másik okosnak, hogy lehetőleg beszéljenek a portba ráfekvés helyett. Lásd tegnap Kingát. A felét csak következtetni tudtam annak amit AM-nak csacsogott.

nathalie 2011.10.03. 16:37:06

@ő-szinte:
nem tudom ezt visszaadni. sajnos senki nem röhögte végig velem tegnap este ami ott történt. a bajok azt hiszem azzal kezdődtek, hogy nem kaptak pálinkás poharat és boros pohárból kellett a pálinkát inni (nem érezték sztem az adagokat), mindezt borral öblítették és volt egy remek ötletük, hogy féltékennyé teszik kingát és krisztofelt. totál részegek voltak. döbbenet mit műveltek a medencében és milyen párbeszédek zajlottak. :D:D:D néha kiugráltak a medencéből gerely részegen és a csokiszökőkútból ettek, az egyik ilyen alkalomkor a totál részeg veronikának tiszta csoki lett a feje, perceken keresztül attila úgy beszélgetett vele :D:D(lehet fel se tűnt neki )ehhez veronika bamba tekintete... talán ezzel a videóval tudnám érzékeltetni:
www.youtube.com/watch?v=zQU-h_ztVzE
most is hangosan röhögök :D:D

Hurri Kán 2011.10.03. 16:41:02

@nathalie:
Ó, miért nem szóltál este, h ekkora a baj? :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 16:45:35

@nathalie:
Azt én is láttam, hogy Éden Levire itták magukat. De nem néztem sokáig mert láttam, hogy kétségbeesett meddő kapálózás csak amit próbálnak kihozni ebből.

no mail, no problem 2011.10.03. 16:46:43

@Medvevadász: mi a fasz ez? a plasztikai sebészek kamarájának proto-geronazzós reklámfilmje a csalánszájtól nem sújtott fejlődő piacok számára?

fel vagyok zaklatva, ezek a képsorok megzavarták a nyugalmam.

nathalie 2011.10.03. 16:46:45

@gyvy:
én próbáltam szólni!!! figyi, amikor ez a két hülye azzal próbálta meg féltékennyé tenni a kingáékat, hogy a veronika a seggét verte a ház rolójához és síkitozott, mintha dugnák, akkor nekem a párnába kellett röhögnöm, hogy a szomszédokat ne ébresszem fel. majd attila fél órával később, miközben folyamatosan baszást imitáltak kint, jó hangosan hogy mindenki hallja: szerintem veronika, túljátszod :D:D:D
de kinga feje mindent megért, amikor meglátta attilát :D:D:D

nathalie 2011.10.03. 16:49:40

@ő-szinte:
én amikor már totál részegek lettek, nagyon sokat röhögtem rajtuk. :D és a kis terveiken :D

dr. gernika 2011.10.03. 16:53:44

"Ő egy 18 éves srác, aki ide bekerült, rohadjak meg, erre kitalálok valami rövidítést, mert le nem írom még egyszer." 18beker?

Hurri Kán 2011.10.03. 16:54:35

@nathalie:
Húb+ :DDDDD Hát most így utólag nem tudom, sajnáljam -e, vagy örüljek, h nem láttam... Attila mindenesetre hozta a formáját, nála is kezd kibújni a szög a zsákból... :DDDD

ő-szinte 2011.10.03. 16:55:23

@nathalie:
Kár hogy Kinga fejét nem láttam. Hogy volt?

Hurri Kán 2011.10.03. 16:57:53

Másnak is szétesik az oldal Firefox alatt?

ő-szinte 2011.10.03. 17:05:32

@gyvy:
Miért? Az jól működik és sokkal gyorsabb is. De ahogy gondolod.

nathalie 2011.10.03. 17:08:23

@gyvy:
mindenki crome-ot használ :P

Hurri Kán 2011.10.03. 17:10:02

@ő-szinte:
Jó nekem az FF, elég gyors, nem véletlen azt használom. ;)

@nathalie:
Én nem vagyok mindenki. Én én vagyok. :D

nathalie 2011.10.03. 17:10:46

@ő-szinte:
hát kinga eleve feszült volt, mert összeveszett közben bent verával (ezt nem mutatták). Erre attila totál részegen, kiszívva a melle, a keze, a nyaka és mindenhol vérvörös karmolásnyomok rajta megjelenik :D
kinga örjöngött, szó szerint vicsorgott. és veronikát tényleg mindennek elszidta. az egész élvezetemet elrontotta, hogy attila megint lement kutyába és próbált elnézést kérni.

Hurri Kán 2011.10.03. 17:12:00

@nathalie:
Azt se felejtsük el, Veron először nem szívta, hanem szopta! :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 17:12:45

@nathalie:
Attilánkon nehéz kiigazodni néha. Lehet hogy úgy érezte túl lőttek a célon.

ő-szinte 2011.10.03. 17:13:49

@gyvy:
Igen az jó volt! De kár, hogy nem láttam Kinguci(újabban) fejét!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.03. 17:16:30

Két kérdésem lenne:

Ha Gégerákos Linda tényleg gazdag fószerekkel tartatta el magát, hogyhogy azt ilyen nyíltan hangoztatja a villában? Ha tényleg olyan gazdagok és legalább az egyiknek olyan a természete, mint az Atillának...

Krisz milyen kádat h*gyozott tele? A villában csak zuhanyzók vannak, nem? Ugye NEM a medencére gondolt? :S

dr. gernika 2011.10.03. 17:19:29

Pfuj, Seri és a sminkje. Na most mondja valaki, hogy jónő. :S

nathalie 2011.10.03. 17:19:37

@gyvy:
de ne szopd a nyakamat :)))))

ő-szinte 2011.10.03. 17:20:39

@King of Shadows:
a jakura gondolt és a medencére.

Hurri Kán 2011.10.03. 17:23:02

@nathalie:
Részegen, csokis pofával se? :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 17:27:33

És bocsánat de én kérek elnézést minden NŐ nevében! Csak én gondolom úgy, hogy abban a vízben ami a jakuzziban van még a lábamat sem mosnám meg? Beleülni?! A mosóvíz is tisztább mint az a rémes szutyok ami abban van. Fúj!

ő-szinte 2011.10.03. 17:29:02

Egy-két nap és nem csak beszélni fognak a hüvelygombáról...

Lasombra 2011.10.03. 17:32:29

jónapot, alig várom, h lássam az estit, h hozzá tudjak már szakérteni!

de a kötelező kört azért muszáj:
ti Dyát evés közben úgy láttátok, hogy menekülő békát próbált kettéharapni, én meg úgy, hogy milyen ügyes a szájával!!!! ha így tud zsonglőrözni a nyelvével, akkor +1 <3 :D

az meg nekem is feltűnt már korábban, hogy Kiszop lassan már kötőszóként használja a "18 éves srác létemre" szófordulatot. félek, 19 évesen vissza kell vinni a szervizbe újrahúzatni a firmware-t.

Lasombra 2011.10.03. 17:34:32

@ő-szinte: dontvöri, a vizelet enyhe fertőtlenítő hatású. bár tele van méreganyaggal, de a gombának is ellensége.
ettől nem nő Ásóka a nagylábujjukon. (majd mástól.)

nathalie 2011.10.03. 17:36:49

@ő-szinte:
tegnap a csokit a medencében mosták le magukról. Ott szaladgálnak mezítláb, ahol a disznó végzi a dolgát, majd bele a jakuba meg a medencébe. Illetve amikor isznak a piát is rendszeresen beleborogatják... ja és a jakuba krisztofel belehugyozik.
Bár az aranyparhoz képest ez szinte semmi, amibe kaját dobálnak bele és totál büdös már a víz, de azért beleülnek.
nem értem, ha ekkora igény van rá, miért nem rak be az rtl egy ganédombot. abban lehetne dagonyázni...

ő-szinte 2011.10.03. 17:38:00

@Lasombra:
Én nem is a nagylábujjamat félteném...

ő-szinte 2011.10.03. 17:40:16

@nathalie:
Hú, tényleg! Aranypart! Most, hogy említed, hát tényleg. Az is nagyon beteg!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.03. 17:49:12

@ő-szinte: Akkor még egy ok, hogy miért nem jelentkeztem a VV-be...

Tehát Krisz belebrunyált a medencébe, aztán beleborította Dyát a hugyos vízbe ... Már negyed órája ezen röhögök. :D

ő-szinte 2011.10.03. 17:50:21

@Spéter46:
Bocs, de én ezeket a jeleket nem értem. írnál hozzá vmi értelmezőszótár félét?
Köszi.

ő-szinte 2011.10.03. 17:52:09

@King of Shadows:
Inkább úgy gondolom hogy akkor IS.

Spéter46 2011.10.03. 17:55:18

@ő-szinte: :) = tetszik, nevettem, v. mosolyogtam rajta!

ő-szinte 2011.10.03. 17:56:59

@Spéter46:
Köszi szépen. És egyéb használato jelzések?

Spéter46 2011.10.03. 17:58:43

@ő-szinte: Te hülyére akarsz venni engem?

Szentpeter 2011.10.03. 18:04:51

Attila kifejezetten jól játszik...

ő-szinte 2011.10.03. 18:05:20

@fkangi:
Nagyon hasznos volt, köszi szépen.

beacska 2011.10.03. 18:05:49

@ő-szinte: én végig kagylóztam. érdemes volt. A többieket beszélték ki, meg egyéb szövetséges dumát, de nem árulom el nektek, hogy mit, mert piszkok vagytok ;D

beacska 2011.10.03. 18:17:46

@ő-szinte: áááá, én rosszul viselem, hogy itt minden bentlakó a kinézete miatt van ekézve, meg fújjolva. ezt már máskor is kifejtettem. Nem mindenki olyan szép, csinos és gusztusos, mint a kommentelők nagy része, sajna :(((én ezekben az utálkozásokban nem tudok részt venni, és egyre kevésbé akarok :(((

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 18:19:21

@beacska: csak semmi komplexus! :) szerintem nagyrészt nem a kinézet, hanem a műviség az, amit pfujolunk.

ő-szinte 2011.10.03. 18:20:47

@beacska:
Én nekem ez nem tűnt fel. Ha elolvastad, észre vehetted, hogy nem a kinézetükre reagáltunk, hanem a cselekdeteikre...

ő-szinte 2011.10.03. 18:22:20

@beacska:
És nem gondolom úgy, hogy utálkoznánk. Nem értelek. ?

Szentpeter 2011.10.03. 18:24:15

Ja... a gyónás nem játék...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.03. 18:24:34

@fkangi: Most elképzeltem, hogy ülnek a Jakuzziban és Krisz benyögi, hogy "Hoppá, már megint belehugyoztam. :S", erre mindenki kirohan a vízből. Aztán a "Verakettő" rákérdez, hogy mi volt az a "már megint"? :D

Krisz erre is megállapítaná, hogy már megint lenézik mert 18 éves...

ő-szinte 2011.10.03. 18:26:04

lehet, hogy küldök egy csomag pelust Kiszopfelnek.

beacska 2011.10.03. 18:26:13

@ő-szinte: nem is rád gondoltam ;D

ő-szinte 2011.10.03. 18:28:13

@beacska:
Csak is remélni tudtam.

Spéter46 2011.10.03. 18:29:20

@beacska: Namivanöcsém?:)))
Fel a fejjel!!

beacska 2011.10.03. 18:31:00

nem tudja vki, hol van az a RÉGI videó, ill. riport, amit pár éve készítettek Attilával vmi vásáron? blikk, v. mi volt...

ő-szinte 2011.10.03. 18:31:28

Anyukám mesélte, hogy a múltkor a Széchenyi fürdőben az egyik öregasszony is vmi pelusos betéttel volt a vízben (nem tudom ki mit óvott és mitől...?). Úgyhogy ő abba a medencébe már nem ment be...

ő-szinte 2011.10.03. 18:32:54

@Spéter46:
Ha Dyácskának erre nem esett le a libidója, gratulálok!

Spéter46 2011.10.03. 18:38:20

@ő-szinte: Szerintem Dyácska olyan sötét. mint a néger valaga, és szerintem még libidója sincs:(

ő-szinte 2011.10.03. 18:42:26

@Spéter46:
Biztos van neki, csak legfeljebb nem tudja, hogy van.:-)

Spéter46 2011.10.03. 18:47:34

...vagy ha nem cserélte el a Plazában cicára :)

Frenk a hal 2011.10.03. 18:48:13

hy all.
nem láttam és most nincs időm visszaolvasni mindent. mi volt a medencében?

capa05 2011.10.03. 18:52:23

A 18 éves mint domináns hím csak megjelölte a medencét mint saját területet.
Dya teljesítményét már én is "rosszallottam" de szerintem inkább ő mint a kitartott öreglány.

Frenk a hal 2011.10.03. 18:56:57

@capa05:
csinált vmit a fekete némber amiről szintén lemaradtam, vagy csak úgy összességében írtad?

capa05 2011.10.03. 18:59:34

Nem @Frenk a hal: Nem csinál semmit..Néha beszélget, de azt meg nem lehet érteni.Ja volt egy szövetségszerű megbeszélése Verával, de azóta semmi.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:00:27

@nathalie ÚristN. :) bolond nőszemély

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:02:06

@ő-szinte: valami brutális volt! ez volt A RANDI!

capa05 2011.10.03. 19:05:32

@csak magamat képviselem: Való igaz ez az attila rém sötét barom.Ez a karmolás meg byakszívás... Bandikán kívül kinek akart bizonyítani?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:06:14

@nathalie: Nekem is, cseréltem volna tegnap éjjel ATTIVAL, OKÉ, RONDA, PIZZAARCÚ (LD. CÉ RONALDÓ)CAPSLOCK, szóval csúnyácska, tányérarc és még az átlag ufo-ember hibridek közt is fura homlokú, de tegnap... b+ az God-forsaken Hell fuckin' volt!!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:08:12

@capa05: és igen, fantáziája max. Bandikát győzné meg.

Hurri Kán 2011.10.03. 19:10:28

Kérdés: van, aki Firefoxot használ itt? És neki is szétcsúszik alatta a blog? Vagy csak én küzdök? :)
Köszi.

Kardhal.0 2011.10.03. 19:15:24

Aaaaaúúúúúúúúú!
Hát ez a mai nap után már nagyon sok volt...

Hurri Kán 2011.10.03. 19:15:24

@Talpig Jimmy:
Köszi, akkor majd kialussza magát.

Spéter46 2011.10.03. 19:16:10

@gyvy: Nekem semmi bajom a FF-el!

Frenk a hal 2011.10.03. 19:16:22

@gyvy:
csak te :-) vagyis nálam nincs ilyen gond

Hurri Kán 2011.10.03. 19:16:30

@zoxó:
Köszi, akkor passz... Azért nem értem, ez a egyetlen oldal, ami ezt csinálja...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 19:18:49

@gyvy: én mikor mit: firefox, explorer, chrome, opera (utóbbit ritkán). nekem egyikkel sincs gond, max. nem minden frissítésnél kínálja fel a Válasz erre-opciót.

Lasombra 2011.10.03. 19:24:11

@gyvy: nálam is tűzróka, és semmi csúszás és a karakterek is rndenesne ltzástnaak. :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 19:26:59

Mit szóltok, az C:-) hogy nekiesett a 8-#fejű csajnak? Amit a ~</:-) alatt ;;)ként leadott az :-(*). Hol a #:-) (Y)e, hol a (.Y.)e volt a keze ügyében. -=:\:=-ra bejön neki a nő, két perc múlva rajta volt a 8==Đ----, szerencsére a >[| nem adta le. Nem a _@_//, hanem a másik >[|. A :@)fejű C=:-) jókat mulatott rajtuk a 3:-0szemű ~:0val, volt már bennük \%/ rendesen.

3-, ez jó játék.
Hajrá Kartofel, hajrá transzveszcica!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:28:44

@capa05: néztem is, hogy dyakiszívást akartál írni, vagty nyakkiszívást.

Lasombra 2011.10.03. 19:29:20

@foxglove: na, a hivatásos valóvilológus. nem fogy a könyve?
szerintem a pöcsét elhagyta volna ezektől a csajoktól, ha bent van. bármilyen egyszerűek is, Aligtoszhoz képest fúziós reaktor mindegyik. (igen, Dya is. főleg ő! :D)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:30:52

Attila kurva mázlista, bár hallgassatok a módszertani szociológusra: mázli, mint olyan NINCS!.
Veronika meg szimplán kurva. Ez így volt jó.

Lasombra 2011.10.03. 19:31:37

@Binbir gece: az "(Y)ja", nem? vagy egy rokonértelmű jellel keverem? :)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:32:33

történt valami érdekes 1 óra után, kedves éjjeli baglyok?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:34:02

@Binbir gece: szerintem is.
kivéve a 3. pont, kivéve, ha a tranveszcica Veronika. akkor én is hajrá!!

avanivi 2011.10.03. 19:36:09

@Binbir gece: Kösz, minden vílágos .

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:36:26

@gyvy: nekem egy játék felbontása zuhant szét a tűzrókán. itt minden oké.

Hurri Kán 2011.10.03. 19:37:23

@csak magamat képviselem:
Igen... Vagyis nem tudom pontosan, mikor lehetett, Veronika kiszopta Attila nyakát.
És Dyát nem vették be harmadiknak. Vagy Kingát nem vették be, már nem emlékszem.

Hurri Kán 2011.10.03. 19:39:23

@csak magamat képviselem:
Köszi neked is, másoknak ok, akkor nem tudom. Ráolvasok, vagy valami. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:39:55

szóval: megbaszta?
nekem egykor úgy tűnt. már indoor.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:41:11

@gyvy: A harmadik szemeddel szórd a szemmelverést, átkot rá!

nathalie 2011.10.03. 19:41:16

@csak magamat képviselem:
kicsoda bolond? mire írtad. kimaradt nekem egy óra :D
és melyik randi volt brutális?
elvesztem, segítség :D

Hurri Kán 2011.10.03. 19:42:01

@csak magamat képviselem:
Vagy megcsapkodom egy zsinórtangával, az is lehet.

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 19:42:48

@Lasombra: Mellja? Elég hülyén hangzik. Ettől még elírhattam valamit, de az elnézhető egy elsőéves kütyütanoncnak.@csak magamat képviselem: A kakas csípjen meg, mi a =<">= az a 3. pont?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:49:56

@nathalie: nem lett kékítve, mjire írtam neked.
tetszett a kiszopfel a gyóntatóban beírásod és magam elé képzeltem, ahogy a Jézus melletti jobb lator helyére befekszik, vagy mint egy együtt érző öcsike.

Bocs, blaszfémia, én hívő vagyok, de akkor is. szóval csak egy bolond nőnek ilyen jó a fantáziája. Kéretik dicséretnek venni.

Lasombra 2011.10.03. 19:52:36

@Binbir gece: jaaaa, az én akcentusommal a (Y) az a pina, suna, muff whatever (kis képzelőerő kell hozzá), azokhoz -ja megy. :) a dudák a következő mondatodban voltak. amelyeken pöttyök is szerepelnek.
bonyolult ez az ascii helyesírás. :D

nathalie 2011.10.03. 19:53:00

@csak magamat képviselem:
ja,azt hittem veronikát bolondoztad le a randi miatt, már meg akartam védeni.
de ha csak engem, akkor rendben vagyunk:D:D

juj, Te viszont láttad a randit (Attila-veronika). mond, hogy Te is röhögtél! ma kicsit elgondolkoztam, hogy én miért tudok röhögni két totál részeg emberen másfél órán keresztül...

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:55:35

@Binbir gece: azt tudtam elovasni, abból, amit írtál.:
"3-, ez jó játék
hajrá Kartofel, hajrá plázacica!"

van magyar billentyűzet kiosztásod? nálunk sok betűd //*:%=$& karaktered jelenik meg, ezért reagálunk furán.

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 19:57:45

@Lasombra: Elég bubus gyerek vagyok, de nekem egy Y-ról még sose jutott ilyesmi fejembe. Következő nickem most más biztos, hogy képzelőerő0 lesz.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:57:52

@nathalie: valami kegyetlenn volt! :)
én az ágyból csak hallgattam, de az is nyerítéseket váltott ki.
Ne védd Veronikát, én szeretem!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:02:17

@Binbir gece: JAJAA!
MOST SEM ÉRTEM, DE LÁTOM,MÁS IGEN CAPSLOCK, AKKOR BOCSESZ. SEMMI.

capa05 2011.10.03. 20:04:20

@csak magamat képviselem: Én sem vágom, hogy mit ír, de biztosan jó lehet..

sogeking 2011.10.03. 20:04:45

@gyvy: tegnap nekem sem volt jó, főleg ha az összes kommentet megjelenítettem, ma eddig jónak tűnik
(firefox minden új verzióval új bugokat is kínál)

nathalie 2011.10.03. 20:05:52

@csak magamat képviselem:
akkor megnyudodtam. Ha szar is a humorom, legalább van itt még valaki, aki osztozik ebben velem :) bár rossz humor nincs, csak más... :D
AZt szeretném ha attila mindig ilyen lenne és azt a szárazkaró kingát elfelejtené.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:06:00

de most már vágom a tartalmat nagyjából, és azt hiszem, igen. :)

Hurri Kán 2011.10.03. 20:08:18

@sogeking:
Márpedig most új verzió van. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:11:14

@nathalie: le Kingával és majd én értesítelek, mikor4 szar a humorod, (az enyémmel együtt), és ennek semmji jelét nem látom. Megalapítunk "Más Humor" akciócsoportot. Founded in 03/10/11.

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 20:11:19

@csak magamat képviselem: Az elöbb valaki betett egy hangulatjel táblázatot, azt használva készült egy általam baromi tréfásnak tartott bejegyzés. De van önkritikám, csak +1 pontot adtam érte magamnak.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:15:07

@Binbir gece: meg nem értett zseni vagy....majd az utókor..:P:))

Hurri Kán 2011.10.03. 20:15:20

@sogeking:
Jó az új avatárod. :D :D :D

sogeking 2011.10.03. 20:16:26

@gyvy: ugye? valamivel fel kell dobnom magam, tiszta tavaszi fáradtság van rajtam

Hurri Kán 2011.10.03. 20:17:34

@MagasMacska:
Mondom, többi oldalon nekem is.

Hurri Kán 2011.10.03. 20:19:03

@sogeking:
Rajtam is szokott, de az üveg után nem tavaszi... :DDD

MagasMacska 2011.10.03. 20:19:48

@gyvy:
Most már látom, amikor írtam, még nem.

rianna 2011.10.03. 20:24:16

@csak magamat képviselem: @fkangi: binbir csak az emotikon táblázatot próbálta ki :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:26:48

@rianna: nem mondod...:DD azt hittem, holt nyelveken kommentel...:D
én linkeltem be neki...:D

rianna 2011.10.03. 20:29:03

@fkangi: pedig úgy tűnt, h elfelejtetted :P

MissX 2011.10.03. 20:30:29

azon gondolkodtam, hogy kire is hasonlít szűzbéla, de rájöttem: mozinezo.hu/abc-filmek/m/macskafogo/macskafogo-165.jpg

sogeking 2011.10.03. 20:31:32

@MissX: neeee :) ő az egyik kedvenc karakterem

MissX 2011.10.03. 20:32:14

@sogeking: pedig de, nézd meg a fejét, a testalkatát :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:32:30

@rianna: pedig úgy tűnt, mindenki más hozzászólt binbir emotikonokkal megspékelt hsz-éhez, engem kivéve..:P:P:D de lehet, hogy csak öregszem, hülyülök..:D

MissX 2011.10.03. 20:35:35

@sogeking: sajnálom, nem :))))))

sogeking 2011.10.03. 20:37:00

@MissX: naaa, hajlandó vagyok kompromisszumra

MissX 2011.10.03. 20:39:34

@sogeking: na jó, a kedvedért még gondolkozom kire is hasonlíthat. nem, nem lusta dickre :)

sogeking 2011.10.03. 20:43:12

@gyvy: még nem, de ezentúl minden nap meghallgatom

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:49:32

@gyvy: @sogeking: majd vigyázzatok, oda ne csípje a cipzár az agyatokat! :P:D

Hurri Kán 2011.10.03. 20:50:25

@fkangi:
Már évek óta tépőzárat használok. :DDD

sandokan 2011.10.03. 20:51:02

@nathalie: na végig tekertem a hajnali adást és igazat kell, hogy adjak. a randi nagyon nehézkesen indult, de az a medencés történet teljesen rendben volt. kár, hogy ezt nem sokan látták.

viszont, ahogy szinte egyből befutott és elnézést kért a szőke hulktól, azért nagyon kár volt. az egészet hazavágta.
kingácska, nagyon lehúzza attilát, akinek még a saját démonaival is meg kell küzdeni és ez így együtt soknak tűnik.

a srác mondókája, akár a bejegyzésben említett, akár a ma hajnali, a kritikával szemben, meglepően egyben volt. csak ...

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:51:35

@Binbir gece: @rianna: :)
ez a reklamációm jelezte a gyakorlati ismereteimet gyakorlatilag már a gépeléstől és az elmenti a változtatásokat? szintek fölött-ről. :)

Hurri Kán 2011.10.03. 20:52:45

@fkangi:
Valamiből neki is meg kell élni. ;)

rianna 2011.10.03. 21:04:05

@csak magamat képviselem: majdnem biztos, h értem, amit mondasz:D

sogeking 2011.10.03. 21:04:12

amíg nem kezdődik a műsor, meglepem magam Muri Enikővel

www.youtube.com/watch?v=iFSjrEfCiJc

nathalie 2011.10.03. 21:04:28

@sandokan:
hol lehet megnézni??? :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:04:37

na,pont végeztem mire kezdődik.

nathalie 2011.10.03. 21:06:54

nem volt már ez a ruha?

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:07:29

ja, és Chrome.FF volt, de dobtam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 21:08:17

@gyvy: a mediterrán típusból jobban megél :D viszont azért a tépőzáras farmered nem lehet gyenge..:P:P:P:D

kövezzetek meg, de én beájulok az ágyikómba, kihagyom a ma esti felejthetetlennek ígérkező VV-élményt.

BarBwire 2011.10.03. 21:08:26

sziasztok, micsoda cuccban van a Balázs, nemtudommineknevezzem-ben.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:08:45

hú de nagy buli lesz!!!!!FECÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

evangeline77 2011.10.03. 21:08:54

Fecó mekkora arc..:D Te jó Isten!

Kinga meg hogy bőőőg..:D nagyon klassz!!!

dr. gernika 2011.10.03. 21:09:25

Mijeza fekete kényszerzubbony balázson???

sogeking 2011.10.03. 21:09:28

@BarBwire: ma a férfi közönséget célozta meg :D

Hurri Kán 2011.10.03. 21:09:30

@Peter_Cs:
A lényeg, a görög megmonta a tutit :DDD

nathalie 2011.10.03. 21:10:03

@fkangi:
úristen, hát nem vagy kiváncsi feoo nagyjelenetére??:D

rianna 2011.10.03. 21:10:25

@BarBwire: 80as évekbeli bőrkabát stíl, kardigán megnyilvánulásban:)

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:10:39

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de SZERINTEM Cristophel bejön a csajoknak,vagy nem?

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:11:29

@utcai_arcos: sőőőt!még a pasiknak is!!meg a disznónak.(bocs Zizi!!)

fran7 2011.10.03. 21:11:31

Tippverseny: mikor jelenik meg a képernyőn Csaba?

nathalie 2011.10.03. 21:11:33

már szexelnek dya... :D

evangeline77 2011.10.03. 21:11:56

sherezádé sminkje a 90-es éveket idézi. gusztustalan..:S

nathalie 2011.10.03. 21:12:09

@fran7:
mielőtt melinda bekúszik a képbe vera háta mögött.

MissX 2011.10.03. 21:12:17

ez a shere-gergő románc nekem unalmas. csinálnak ezek azon túl valamit, hogy ölelgetik egymást az ágyban?

sogeking 2011.10.03. 21:12:21

ha Dya ma is bejelenti, amikor meg pisilni, berakom avatarnak

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:12:23

sok VV4-et néztek...SZERETETHIÁÁNY!!apa, kezdődik.

fran7 2011.10.03. 21:12:31

Tippem csütörtökön, amikor elhagyja a villát.

Hurri Kán 2011.10.03. 21:13:20

@nathalie:
Neki is kiszopták a nyakát? :D

dr. gernika 2011.10.03. 21:13:49

Attilának sose lenne szabad levenni a szemüvegét.

sogeking 2011.10.03. 21:15:33

ha Kingának olyan személyisége lenne, mint Dyának, az lenne az igazi

Lasombra 2011.10.03. 21:15:38

na, tévé on... MICSINÁLDYAAZONANYOMORONCON?!?!... bocs, kicsit túlreagáltam. szóval már várom, hogy Fecó keményen odasírjon a többieknek.

BarBwire 2011.10.03. 21:16:09

@gernika: Attilának nem kéne a Kingához odamenni. Kerülnie kéne, mint egy leprást.

nathalie 2011.10.03. 21:16:09

@gyvy:
a nyakszopást csak veronika tudja csinálni, sztem kell hozzá az a száj :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 21:17:11

@gernika: igen, ő a szokásos -5 IQ helyett -20 pontot hoz ki a hemüvege nélkül. ugye te is a tegnapi dzsákuzziban "ülésre" célzol? Kefélni már szemüvegben kefélt Veronikával, ha jól emlékszem."

Lasombra 2011.10.03. 21:17:26

@sogeking: féloff: ha Muri Enikő legalább az évtizedünket eltalálná az öltözködésével, istenbizony rámondanám, hogy s+

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:17:38

retardált project :) LOOOOL

fran7 2011.10.03. 21:17:45

Macsó hősök, közben a képben megjelenik Bandi hurkája.

sogeking 2011.10.03. 21:17:46

Melindát már megint nem látni, sztrájkolni fogok

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:18:27

@utcai_arcos: na, ez a beszélgetés IGAZI kavarás volt!!TETSZIK!!

evangeline77 2011.10.03. 21:18:57

Péter most kiadta magát. "Tök nehéz összetartani őket.."

MissX 2011.10.03. 21:19:17

ez milyen szar, mármint amit attila csinál most

BarBwire 2011.10.03. 21:19:17

Ez a Kinga azt csinál Attilával, amit akar. Hát jól becsavarták a pasit.

dr. gernika 2011.10.03. 21:19:33

@csak magamat képviselem: Nem, mert azt nem láttam. Csak eddig megfigyeltem. Hülyébb is szemüveg nélkül, meg röhelyesen kicsik a szemei is.

nathalie 2011.10.03. 21:19:38

írni fogok attilának sms. most döntöttem el. remélem beolvassák neki.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:19:56

@Lasombra: én már tavaly a brutál harisnyájában is + S +oltam volna :DDD

BarBwire 2011.10.03. 21:20:03

@MissX: a béna pasi jelképe.

Frenk a hal 2011.10.03. 21:20:05

már várom, h attila elássa kingát a malacól mellé

fran7 2011.10.03. 21:20:45

@MissX: Neki még rosszabb, voltam ilyen helyzetben. Nem is beszélek róla szívesen.

sogeking 2011.10.03. 21:20:56

@Lasombra: inkább a mostani stílusa, mint amit majd a stylist fog kreálni a döntőben - amúgy mindegy milyen ruha van rajta, vagy van -e rajta egyáltalán

capa05 2011.10.03. 21:21:03

@sogeking:
Saját magam véleménye szerint nem is hiányzik.

nathalie 2011.10.03. 21:21:41

hogy a faszomban tűrheti el egy hapsi, hogy így beszéljenek vele?

Frenk a hal 2011.10.03. 21:21:49

ja és még nincs 22:00 és nem sípolnak...aggódom a felcseperedő ifjúságért, h ennyi szennyet látnak -hallanak :-)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 21:22:13

@BarBwire: Kinga csak eteti és foglyul ejti, hagyja lógva a sunát.
Attila helyében -persze mit hoz a holnap, a fél év- hagynám, hogy Geri és Peti ledominálja egymást és kúróversenyt rendezzenek. Csak hagyják ki, rontsák el Annamarival és Veronikával. Kingát különösen takarítsák el Attila elől. Ez a feladat, remélem Ati nem lesz Kinga pincsikutyája.

BarBwire 2011.10.03. 21:22:21

Csaba a képernyőn!! Szép ugrás volt!

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:22:26

Hú,Csaba a sellőfiú!!

Lasombra 2011.10.03. 21:22:41

imádom, amikor egy negyvenöt kilós szöszi bazmegel meg faszol. oan cuki.
pedig tök egyszerű, mi hiányzik neki.

hoppp, Csaba átment a képernyőn! minden ilyennél feles. szerintem nem karmolok ma este be. :)

dr. gernika 2011.10.03. 21:22:42

Kingát nem nagy mutatvány megbőgetni. csak annyit kell neki mondani hogy Éva2 és már indul is a sírcsi.

Hurri Kán 2011.10.03. 21:22:59

@nathalie:
Úgy éljek, szerintem kint járt az állatkertben, és megleste, hogy csinálják a tapírok... Nem lehet véletlen, h pont olyanra maszkíroztatta magát. :D

evangeline77 2011.10.03. 21:23:25

Jézusom, valaki adjon neki pántos melltartóóót!!!

rianna 2011.10.03. 21:24:03

látom újvera melltartóból is a pántnélkülit preferálja :)

fran7 2011.10.03. 21:24:15

"Bandi meg alánéz" Ismeretlen villalakó örökbecsűje.

nathalie 2011.10.03. 21:24:31

@gyvy:
mosolyognék, de harmadszorra is ütött ez a smár...
:D

dr. gernika 2011.10.03. 21:24:46

Na szegény Béni már rá is gyújtott.
Mikor lehet már sms-t beküldeni nekik? Valakinek közölni kéne végre Verával, hogy ne erőltesse ezeket a pántnélküli cuccokat.

nathalie 2011.10.03. 21:25:18

@stella03:
ebből a pántnélküliből meg adhatna am.nek...

capa05 2011.10.03. 21:26:19

Remélem a főszponzor Pszichiáter a környéken van...

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:26:39

csak én vagyok perverz,hogy nekem ezzel semmi bajom?két ember csókolózott. ennyi. (tudom, házhogy megyek...)

Hurri Kán 2011.10.03. 21:26:52

@rianna:
Nemnem, Újvera megveszekedett szilikonpánt-fetisiszta. :D

@nathalie:
Fog az ütni negyedszerre is. :D

capa05 2011.10.03. 21:26:59

@nathalie: rajta is érdekes lenne

BarBwire 2011.10.03. 21:27:50

@utcai_arcos: már érzéketlen vagy, annyit láttad.

Lasombra 2011.10.03. 21:27:51

@sogeking: ja, nem kell rá semmi.
a sztájliszt meg egyszerű szakma. bárki tudná csinálni.
ha nő az alany: sok szín, lehetőleg üssék egymást. az idióta = trendi.
ha faszi: lánc a gatyára. mindig! lánc nélkül nincs sztár.

Borg-Gremlin:
azt hogy lehet, hogy egyik nap majd leköpik egymást, másik nap meg csőröznek? vagy majd elmondják a riportszobában, hogy valójában nyelvvel verekedtek?

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:28:04

@gernika: azt mélyen ülő, apró disznószemeknek híjják intelligencs körökben, mint például ez itten.

nathalie 2011.10.03. 21:28:10

@gernika:
nem ez a legnagyobb problémánk, amit meg kell kérdezni, vagy fel kell vetni :D
de hatodikra beírom neki. :D

capa05 2011.10.03. 21:28:25

@utcai_arcos: Szerintem Vera vállalható is!Egy hét ajtócsapkodást nekem is megérne.

foxglove (törölt) 2011.10.03. 21:28:35

újvera simán elérte nálam a baukó szintet, pedig...

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:28:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: (Igen,láttam,köszönöm, de nem tudtam reply-ozni.Olvastam anno a cikket,akkor ment el az eszünk is :).Majd megnézem melyik említett cím él még üzletként.Nekem a csíráztatás halott projekt :(. )

genevieve 2011.10.03. 21:28:51

hmm, lehet nem ugyan azt az adást nézem mint a többiek, de nekem az jön le, hogy attila baszogatja feleslegesen kingát...mást küld oda a csajhoz, hogy mondja ezt, meg azt, tényleg mint egy 15 éves, utána meg rárakatja mindenkivel a jelet csak azért mert a csajnak nem ő kell?
pont mint amit veronika csinált gergővel, féltékennyé teszi:-D
nem jut el az agyáig, hogy nem kell a csajnak?

nathalie 2011.10.03. 21:29:09

@capa05:
de legalább a szilikonpántot levedlené...

BarBwire 2011.10.03. 21:29:26

@capa05: tovább akar az ott maradni.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:30:02

@BarBwire: á,dehogy,én a TV Macin is mindig sírtam, amikor láttam, hogy csak a bohóc bújik vele ágyba :(.

Lasombra 2011.10.03. 21:30:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én tudok egy egérszeműt, aki vévét is nyert! és állítólag annyira intelligens, hogy elalvás előtt bárányokat integrál fejben!

Hurri Kán 2011.10.03. 21:30:31

@rianna:
Annamari a pszihóbb tekintetű, Újvera a bocibb karakter. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:30:41

csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a Kinga baszogatás teljesen olyan, mint amikor Alekosz ducizta Évát?

nathalie 2011.10.03. 21:31:09

@genevieve:
igazad van. attila csak szánalmassá teszi magát ezzel a nővel. és nem jut el. de azért érdekes,hogy kinga azt bömböli: most már végleg nem érek sose hozzá. Miért, mégis hozzá akart? szerintem azért attilának mindig van valami csont dobva...

foxglove (törölt) 2011.10.03. 21:31:35

@genevieve: ne felejtsd el, hogy attila alekosz kategóriában indult... oda meg kell egy peggy bundy is.

sogeking 2011.10.03. 21:31:47

tapírt nem bántani, a kedvenc állatom

BarBwire 2011.10.03. 21:31:58

Örülnöm kéne, hogy Újvera egy mindent bele csaj, cicikkel meg popsival. De valahogy nem tudok örülni :-(

capa05 2011.10.03. 21:31:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ez erősebb,ha lehet még jobban infantilis.

Lasombra 2011.10.03. 21:32:20

@genevieve: Zsöni, nem.
Attila elmondta, hogy neki új dolog ez az emberi kapcsolatosdi. bármilyen. és a csajok ebben a kurzusban nem épp a Beginner Level. (ezt opcionálisan egyfajta bóknak is lehet venni.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 21:32:23

@gyvy: Jó lenne, ha jóban lennének és összefognának!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Van sok hasonlóság abban!

MissX 2011.10.03. 21:32:27

@genevieve: engem egy pszichopatára emlékeztet, simán kinézem belőle, hogy ha tehetné, bezárná kingát a nyugiszobába és csak ő mehetne be hozzá..

rianna 2011.10.03. 21:32:43

@gyvy: ez tudom, bár újvera minden csak nem boci. De nem AM szokott syilikonpántot viselni?

Lasombra 2011.10.03. 21:33:16

Csaba még egyszer kamera előtt! cheers!

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:33:16

Hö,port.hu-n előzetes:Aréna (alatta tv-n vágókép Kovács Lázár :DDD )

nathalie 2011.10.03. 21:33:17

nem értem az időjárási viszonyokat. én rossz kerületben lakom, vagy mi a halál.

MissX 2011.10.03. 21:35:25

feco hozza a "aholaférfiakbátransírnak" szerepet :)

genevieve 2011.10.03. 21:35:30

@nathalie: nem kingát védtem egyébként, csak ez a hiszti tényleg gyerekes attilától

Hurri Kán 2011.10.03. 21:35:59

@sogeking:
Nekem is.

@Peter_Cs:
Erre van esély, csak nem sok. :D

@rianna:
Nem, Vera. Lehet, Annamari is, de hordásának látványától eddig megkímélt minket. :)

dr. gernika 2011.10.03. 21:36:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :D
@nathalie: Jó majd akkor megírom én. Ugyanabba az sms-be beírom azt is, hogy Béni dobja ki a szilikonpántot.

Asszem a cselszövő mint karakter megbukott.

ő-szinte 2011.10.03. 21:37:10

Hát ez a Kinga szánalmas! "Mit ártottam én nekiiii? Azt, hogy nem dugok veleee?"

Nem bazdmeg, hanem azt, hogy folyton szivatod! Tényleg beteg ez a nő.

sogeking 2011.10.03. 21:37:14

ez jobb, mint a Dallas

nathalie 2011.10.03. 21:37:35

@genevieve:
tudom, és ebben igazat adok. sztem leég a feje a helyéről, ha kijön és visszanézi ezt a pincsikutya magatartást. mindesetre azért elő szokott fordulni, hogy normális faszik eszüket veszítik egy hülye miatt. szóval elnézem. egyenlőre. :)

evangeline77 2011.10.03. 21:37:38

Most bírom Attilát, remélem tényleg kiteszi a Kingát, ha így játszik a kiscsaj.

Fecó nem bírja a gyűrődést..:D

Lasombra 2011.10.03. 21:37:43

Életemben nem csalódtam még akkorát, mint... abban, akit két hete ismerek... azaz nem ismerek.
nagyszínpad! nagyszínpad!

rianna 2011.10.03. 21:37:48

nem szeretem kingát

genevieve 2011.10.03. 21:38:01

fuuuu, de szánalmas ez az attila

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:38:59

van annyi pénz amiért mindig süt a NAP :)

nathalie 2011.10.03. 21:39:05

hogy örül a kis kurva.pfff.

Lasombra 2011.10.03. 21:39:21

a Borg fürdőruha-fazonja azóta nem menő, amióta feloszlott a Modern Talking.

capa05 2011.10.03. 21:40:02

@gyvy:
Én eddig igazából csak Annamarin láttam sylikon pántot.

nathalie 2011.10.03. 21:40:22

de hát ő nem is a hatvan millióért jött be :D:D

ő-szinte 2011.10.03. 21:40:38

Látom lassan mindegyikről kiderül, hogy klinikai eset.

fran7 2011.10.03. 21:40:44

Mi ez a sárga, amit isznak, hogy még véletlenül se igyak olyat.

evangeline77 2011.10.03. 21:40:54

Fecó mennyire nem a villába való..:) Maradt volna otthon a kis nyugis világában. Kellett neki ez a sok idióta?:) Nem bírja már most idegekkel..:)

rianna 2011.10.03. 21:41:13

a fecó-spícs a sírás nélkül egésyen hatásos lehetett volna

sogeking 2011.10.03. 21:41:20

erre iszom egy narancslevet, Fecókám lazíts

amúgy rajtam szilikonos pántos van, akkor menő vagyok?

Hurri Kán 2011.10.03. 21:41:33

@capa05:
Vera is abban hasított, nem? Vissza kéne nézni, de ezt senki ne várja el tőlem, hogy megtegyem. :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 21:41:59

@fran7:
Azt hiszem narancsos sör.

genevieve 2011.10.03. 21:42:02

ha attila, kingával szopatják egymást, akkor miért kever bele másokat?

nathalie 2011.10.03. 21:42:19

@sogeking:
csak ha összemostad a feketével, és most pisisárga :D

Lasombra 2011.10.03. 21:42:34

lemaradtam pár résszel, ezért lehet, hogy volt valami komoly, de EZ nekik a hátbadöfés? mi? hogy hazudnak? hogy fenyegetnek jelölésekkel?
ezek hol nőttek föl? hol élnek? hol dolgoznak?
bent munkahelyen egy csendesebb nap ehhez képest a Normandia partraszállás stressz szempontból.
nem értem.

capa05 2011.10.03. 21:42:47

csak lesz férfi csók is!

Hurri Kán 2011.10.03. 21:42:59

@sogeking:
Zsinórtangával össze van kötve? :D

sogeking 2011.10.03. 21:43:31

rájöttem, ezt a ruhát eredetileg Lilunak szánták :):):)

evangeline77 2011.10.03. 21:43:38

@fran7: :D Én már csak azért is innék!

@rianna: Be van tojva, egyszerű. Kell neki valaki, akiben bízhat, aki mögé elbújhat, akire számíthat. De a villa-lét nem erről szól.

sogeking 2011.10.03. 21:44:49

@gyvy: zsinórtangával kell összekötni a szilikonpántokat??

genevieve 2011.10.03. 21:45:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: áááá, mindig is utáltam az ilyen ovis, hajhúzogatós udvarlásokat....
mindenkiben legyen annyi tartás, hogy ne nyomuljon akkor ha nem kell a másiknak

Hurri Kán 2011.10.03. 21:45:32

@sogeking:
És hozzá kell kötni egy baszómacit. A titkos jel, tudod...

capa05 2011.10.03. 21:45:45

@gyvy:
Nme láttam rajta, még valaki meg is irta, a pánt nélküli ruha miatt "ha a melle alá szúrna a térdét találná el"

ő-szinte 2011.10.03. 21:45:51

Ez a Fecó tuti buzi. Ami nem baj, csak legalább vállalja fel.

nathalie 2011.10.03. 21:46:18

@gyvy:
jó, hogy mondod. meguntam az avatarom. cserélek.
:)

sogeking 2011.10.03. 21:47:47

látom Fecó csak nekem szimpi

@gyvy: ezt így már nem vállalom:) egy szilikonpántos zsinórtanga a max.

Lasombra 2011.10.03. 21:48:09

@genevieve: az udvarlást legjobban Kiszop nyomja. egy centiről az arcba: "Nem érted, hogy meg akarlak közelebbről ismerni?!?!?!"
gondolom, úgy -15 centi közelről.
egy ilyen kubai macsónál lehet, hogy még közelebb.
ahogy Veronika arcát néztem, a legsanszosabb a "legközelebb".

rianna 2011.10.03. 21:48:40

@stella03: így van, azt hitte, a csapat szent, és összetartanak és bla bla...

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:49:08

@genevieve: ehh... kinga most jó ürügy volt. de nem a csajra ment ki a játék.

Hurri Kán 2011.10.03. 21:49:08

@capa05:
Akkor lehet e két amazon szépségétől megbomlott az elmém, és összekevertem őket. :D

@nathalie:
Legfőbb ideje. ;)

ő-szinte 2011.10.03. 21:49:35

@sogeking:
Nem mondtam, hogy nem szimpi. Kicsit ugyan ideggyenge - mint sokan bent - ha nem zaklatják fel nagyon szimpi. Aztán mikor előbújik Mr.Hide...

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:50:33

@sogeking: nekem is szimpi, csak az van, hogy igaza volt attilának vele kapcsolatban: kevesebb érzelem kéne. sokkal. :)

capa05 2011.10.03. 21:50:50

Melinda mit csinálhat a Csba gyerekkel időközben, mert nem láttuk eddig?

GL-581 g 2011.10.03. 21:51:16

Ez a VV5 eddig szürke és nyomasztó. Rettenetes emberek buta konfliktusokat kreálnak maguknak, amiket zéró érzelmi intelligenciával oldanak meg. Vajon be tud még ez indulni annyira, hogy nézhető és szórakoztató legyen? :(

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:51:18

@capa05: na,most ez durva volt.Jöttem haza a Róna utcán és a Tecsó lekanyar után nem sokkal futott a biciGliúton egy csaj, pánt nélküli felsőben!!!!El sem tudom képzelni, hányszor kellett visszarángatnia mire letudta a napi penzumot :S.

ő-szinte 2011.10.03. 21:51:36

Balázs: Ugye még mindig magázódunk...?
Hú, vazeg!

sogeking 2011.10.03. 21:52:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de ki az az Attila? nálam ő nem viszonyítási pont :)

rianna 2011.10.03. 21:52:25

@sogeking: nekem is szimpi, de túl sokat sír. És még nem láttam egy egész részt sem:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 21:52:25

Mai BVV - műsorvezető: Anikó, vendégei: VV3 Anett és VV3 Jenny.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:53:06

nem tetszel nekem, mert egy faszfej vagy.
EZÉRT????
kész vagyok..... :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:53:43

@GL-581 g: szürke?nyomasztó?rajtad kívül mindenki könnyesre röhögi/sírja magát :O.

fran7 2011.10.03. 21:54:29

Kartofel néha meglepően értelmes és higgadt hangnembe képes beszélni. Pillanatokra azt hiszem, hogy tényleg csak játszik.

Lasombra 2011.10.03. 21:55:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a sorok közt olvasva ezen a szinten ez "Igen"-t jelent.

ő-szinte 2011.10.03. 21:55:12

@fran7:
Én is azt gondolom, hogy erősen rájátszik.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:55:23

@gyvy: most mondtad, hogy nem is nézed, akkor legalább ne kommenteljé, baszki :DD

evangeline77 2011.10.03. 21:55:35

Emberek, ez a Cristo-Érzékeny Vera meztelen fürdés volt már???
www.valovilag.hu/video/143087

BarBwire 2011.10.03. 21:55:39

Krisztofel hogy irigykedik a csokiszökőkútra.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:55:43

@fran7: na,most ezután a fél monológ után indulj neki még egyszer :DDDD

rianna 2011.10.03. 21:56:14

Vera Kiszopot fürdette??? :o
ezt vki látta élőben?

ő-szinte 2011.10.03. 21:56:14

Lasombra-naál a pont!

BarBwire 2011.10.03. 21:57:11

@stella03: el kezdtem csuklani tőle

ő-szinte 2011.10.03. 21:57:13

Veronika: "Nekem nem jön be! De olyan aranyos..."
Uff!

genevieve 2011.10.03. 21:57:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na akkor homályosíts fel mire ment ki a játék:-)

lehet nem vagyok elég konspiratív elme:-)

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:57:21

ÁÁÁÁÁÁ,ez nekem fááááj!!

rianna 2011.10.03. 21:57:55

@stella03: egyszerre vettük észre:). Félelmetes :D (mármint a videó)

Hurri Kán 2011.10.03. 21:57:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
De mostantól nézem. :DDD

@rianna:
Nem voltunk bent a villában...;)
VV5 oldalon fenn van valahol. :)

dr. gernika 2011.10.03. 21:58:00

Veronikának annyi esze nincs, hogy vízszintesen húzza azokat a csíkokat...

Alkaline 2011.10.03. 21:58:03

ne szopjad :DDDD
hatalmas

capa05 2011.10.03. 21:58:26

Hogy lehet függőleges karmolással olyan gondolatot ébreszteni, hogy szenvedélyes együttlét volt?

Lasombra 2011.10.03. 21:58:53

ez a Vercsi olyan egyszerű lélek, hogy - szigorúan játszásdiból! - egy análmenetben is benne lenne, csak hogy megvicceljék Kiszopot.

Alkaline 2011.10.03. 21:59:08

ezeket az arcokat látni :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:59:17

neee, Krisz gondolkozikk

dr. gernika 2011.10.03. 21:59:30

De mégis hatott, jaj de könnyű ezeket átverni,

sogeking 2011.10.03. 22:00:03

de szép volt eddig a mai műsor Péter és Bandika nélkül

Hurri Kán 2011.10.03. 22:00:27

@sogeking:
Na jó, de nála a piros gomb. :DDD
Baltáról nem beszélve...

Lasombra 2011.10.03. 22:00:29

@gernika: igen, talán ez a legszomorúbb.
ja, és Kinga a cselszövő elvileg. broáf.

ő-szinte 2011.10.03. 22:00:32

@nathalie:
Hú, a végére tényleg csacsira itták magukat! Most látom csak.

nathalie 2011.10.03. 22:00:34

én most is röhögtem :D:D

evangeline77 2011.10.03. 22:00:38

Hogy bekormoltak, basszus. Én is inni akarok.. De reggel dolgozni kell..:S

capa05 2011.10.03. 22:00:47

Kár hogy nem látom tisztán egy ilyen kacsaszáj szívásnyomát!

sogeking 2011.10.03. 22:01:18

@gyvy: betanítottad, hogy nyomkodja?

Lasombra 2011.10.03. 22:02:05

"nem akarok szexelni! többet akarok!"
2 szex?

nathalie 2011.10.03. 22:02:16

most akárhogyan nézzül veronika terve működött :D:D:D

fran7 2011.10.03. 22:02:33

Eddig nem szerepelt: Annamari, Csaba, Melinda, Gergő. Vera is csak egy csók erejéig. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek.

capa05 2011.10.03. 22:02:36

ez gyengéd volt" állandóan átbaszol"

ő-szinte 2011.10.03. 22:02:46

Én drukkolok Verónak és Kiszopfelnek!
Szerintem aranyosak lennének együtt.

nathalie 2011.10.03. 22:02:50

@capa05:
a mellén is kiszívta, meg a kezén meg több helyen is :D

evangeline77 2011.10.03. 22:03:21

CSABA?? CSABA?? CSABA!!!!:D:D

nathalie 2011.10.03. 22:03:27

:D:D CSaba még bent van a villában?

capa05 2011.10.03. 22:03:35

@nathalie: nem láttam közeli képet de majd visszanézem.

dr. gernika 2011.10.03. 22:03:50

De genya ez a balázs. Ha nem vágják be az öfibe, akkor nem lesz benne Csaba, na.

ő-szinte 2011.10.03. 22:03:56

@nathalie:
Igen. Hát tanuljunk tőle!

rianna 2011.10.03. 22:04:44

@gernika: na pont ezt akartam írni:)

Lasombra 2011.10.03. 22:04:50

Reteknél beégett az LCD kijelzőbe a "Melyik pár randizzon?" mondat? vagy addig permutálnak, míg nem lesz Zizivel egy menet?
találjanak már ki valamit!

- Mivel sirassa meg Attila Kingát?
- Hova bújjon Csaba a kamerák elől?
- Kit NE dugjon ma meg Bandi?

annyi lehetőség volna.

capa05 2011.10.03. 22:05:03

Biztosan Melindának gitározik

fran7 2011.10.03. 22:05:05

@ő-szinte: Az lenne még csak egy latin szappanopera. Az O Globo dollármilliókat fizetne a reteknek.

JOKKA21 2011.10.03. 22:05:10

Nem semmi összefoglaló volt, ma kivégeztek.Ez az Ati-Kinga násztánc már kurva unalmas.

nathalie 2011.10.03. 22:05:20

Nem itt mondta valaki, hogy csaba kiszökött?

ő-szinte 2011.10.03. 22:06:20

@fran7:
Szerintem ez még megtörténik.

sogeking 2011.10.03. 22:06:28

na indulok az Alek rendezte film castingjára

nathalie 2011.10.03. 22:07:10

nem tudom lecserélni az avatarom, örökre ez marad.

genevieve 2011.10.03. 22:07:13

@JOKKA21: ja, most meg együtt dumálják ki veronikát és kriszt

ő-szinte 2011.10.03. 22:07:21

Basszus ez a sehere szánalmas kurva.

dr. gernika 2011.10.03. 22:07:22

Seherének megmondták, hogy kukázva van, vagy most miért csinálja ezeket?

capa05 2011.10.03. 22:07:26

@nathalie: Azt még tegnap írta..

capa05 2011.10.03. 22:08:00

Az online- be láttam, hogy ott volt.

Lasombra 2011.10.03. 22:08:05

rohadjak meg, Kinga-Attila az Éva-Alek felvételeken edzett beköltözés előtt! ugyanazt csinálják.
csak mondjuk Kingát inkább megdugnám, Évát meg inkább felgyújtanám.

ő-szinte 2011.10.03. 22:08:43

@gernika:
Mert rohadtul inog az önbecsülése.

Naspolya 2011.10.03. 22:09:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tesztnek elég béna volt...mármint, ha tényleg akar vmit Kingától. El kéne döntenie, h játszik, vagy udvarol, mert láthatóan a 2 együtt nem megy

ő-szinte 2011.10.03. 22:09:54

@Lasombra:
Viszont százszor inkább Éva , agyilag.

GL-581 g 2011.10.03. 22:10:06

@utcai_arcos: A VV4-ben voltak poénok. Meg vicces emberek. Most Kiszopfel van. Ezen a másfél íkús havannaszökevényen nem tudok nevetni, annyira gáz szegény ember. Attila nagyon bénán nyomja a górét, talán még Petiből lehet valami. A csajokat egyelőre két csoportba tudnám osztani: idegtépő vagy jellegtelen.

Na mindegy, nem fintorgok itt tovább... hátha beindul ez is, mint az előző. :)

sogeking 2011.10.03. 22:10:19

@rianna: a férfi főszerepre :)

Hurri Kán 2011.10.03. 22:11:09

@GL-581 g:
Idő kérdése, hidd el. :)

Hurri Kán 2011.10.03. 22:11:42

@sogeking:
Te állsz majd a sor elején? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 22:12:25

@Naspolya: gyönyörűen elbizonytalanított és kétségbeesésbe hajszolt egyszerre három embert úgy, hogy ő jött ki az egészből jól , hiszen végig igazat mondott kingának. a három játékos végül saját magát "buktatta le" (=fecó, te tudtál erről????) és saját magukat bizonytalanították el.

ő-szinte 2011.10.03. 22:12:42

@GL-581 g: Az elején ott is volt faszolás. Emlékezzünk vissza, hogy mindenki kivolt Alekosztól. Aztán szép lassan kinőtzte magát...

MissX 2011.10.03. 22:12:56

jéééé már van online

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:12:59

@ő-szinte: Veró, mint Veronika, vagy mint második Vera?

rianna 2011.10.03. 22:13:03

@capa05: :D
@sogeking: nem túl nagy falat ez így elsőre?:P

mocskosmacska 2011.10.03. 22:13:45

@stella03: Még a végén kiderül, hogy vera bent legbujább és azért "nem ülne le egy kávét sem inni" a többi csajjal, mert azok túl erkölcsösek. Egyébként szegény csajnak iszonyat lóg a feneke.

JOKKA21 2011.10.03. 22:14:18

@genevieve: Nem tudom miért nem dugnak, faszért bonyolítják.

Hurri Kán 2011.10.03. 22:14:20

Csaba megkerült, vagy már föletették Zizivel?

genevieve 2011.10.03. 22:14:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

nekem inkább az jött le, hogy összeszarta magát annyira bepánikolt, hogy kihátrálnak mögüle....

ő-szinte 2011.10.03. 22:14:57

@csak magamat képviselem: Természetesem Veronika. A másik csak Vera.

evangeline77 2011.10.03. 22:15:01

@mocskosmacska: ja, lehet..:) Közölte, hogy 30 napot kell várni és ráugrik valakire..:D Nem egy szép látvány ő sem meztelenül.

sogeking 2011.10.03. 22:15:22

@rianna: nem hiszem, felvettem a szilikonpántos zsinórtangám, kobrapózba vágtam magam..

@gyvy: igen, remélem nekem így még nő jut :D

mocskosmacska 2011.10.03. 22:15:29

@capa05: Legalább a fenekét karmolgatta volna.

ő-szinte 2011.10.03. 22:16:26

Na , Petink megint elaltatja AM-t. Ő meg bekajálja.

mocskosmacska 2011.10.03. 22:16:30

@Lasombra: Lehet, hgoy annyira profin szövi a cselt, hogy észre sem vesszük.

Hurri Kán 2011.10.03. 22:16:59

@sogeking:
Miért, ez egy OLYAN pornófilm, amiben nők is vannak? Fúj!!! :D

genevieve 2011.10.03. 22:17:01

@JOKKA21: amiért éva és alek sem

éva undorodott alektől, mint férfitől

kinga undorodik attilától, mint férfitől...de azt szivesen veszi, ha krisztofel nyomul rá.....de vele sem fog kavarni, mert ahogy nézem ő az erkölcsös csajt játssza

ő-szinte 2011.10.03. 22:17:12

Hahó! Megy az online!

mocskosmacska 2011.10.03. 22:18:00

@JOKKA21: Én is szánalmasnak tartom már, iszonyat fárasztó.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:18:42

"weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött."Szólhattatok volna!

JOKKA21 2011.10.03. 22:19:16

@mocskosmacska: Kár rájuk az összefoglaló műsoridejét pocsékolni.

Naspolya 2011.10.03. 22:19:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:@genevieve: sztem sem volt benne tudatosság...először indulatból mondta, h kiba...a Kingát, amikor meg szembesült velük, akkor, ahogy genevieve írta, besz.rt. De bár úgy lenne, ahogy leírtad, mert tényleg jöhetnek még izgalmas percek, ha kicsináltatja egymással a többieket. Egyelőre nem nézem ki belőle

nathalie 2011.10.03. 22:20:08

vera lopós-turkálós lett? bugyilopkodó?

evangeline77 2011.10.03. 22:20:35

@ő-szinte: ??

Őszinte tiszteletem azoké, akik nap mint nap nézik órákig az online-t. Én egyszer bírtam, kb 15 percig.

genevieve 2011.10.03. 22:20:37

@JOKKA21: egyetértek:-)

minden nap megnyugszom, hogy nem lett egyik villalakó sem szimpatikus:-)

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:20:39

Vera panaszkodik, hogy a többieknek nincs humoruk. Huhh.

Hurri Kán 2011.10.03. 22:21:42

Melinda remélem felgyújtja a haját.

ő-szinte 2011.10.03. 22:21:44

@stella03: Oh, én csak megemlítettem, hátha valaki...

nathalie 2011.10.03. 22:21:58

ááá, vera arról beszél, hogy semmi rosszindulat nincs benne és hogy humor nélkül nem tudja végig csinálni a játékot :D:D humor????atyaisten.
A mai öfiből kimaradt, hogy vera és kinga tegnap kurvára összeveszett és péter kingának mondta el minden segghülyének verát. most akkor mit csinálnak a szaunában.

MissX 2011.10.03. 22:22:20

a két új ember bejövetele olyan lesz, mint tordas érkezése. megérkeznek egy többé-kevésbé összeszokott társaságba, ahová rohadt nehéz lesz beilleszkedniük. úgy látom megvan az első két tuti jelölt. mármint amikor már pakolgathatják egymásra a jelet.

ő-szinte 2011.10.03. 22:22:26

Vera a bátor: Meg kell indokolni?

genevieve 2011.10.03. 22:22:36

@Naspolya: leginkább attól félt, hogy feco kihátrál mögüle...

de az milyen már, hogy úgy akarja eltávolítani a konkurenciát, hogy az ellenféllel lepaktál??

szánalmas....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 22:23:03

@Lasombra: @ő-szinte: Évának sokkal több esze van, mint Kingának! Meg szórakoztatóbb is! Kinga egy rakás szerencsétlenség!

ő-szinte 2011.10.03. 22:23:43

Melinda is bátor: Ki kell fejteni?

mocskosmacska 2011.10.03. 22:23:51

@stella03: Végül is nem az a baj, hogy ronda az alakja, hanem, hogy nem tud róla. Ha felvenne egy melltartót és nem váll nélküli ruhákban rohangálna, már sokat javulna a helyzet. De így melltartó nélkül úgy néz ki, mint a South Parkban az a tanárnő, aki Garrison tanár bácsi után jött, amíg G.t.b egy barlangban bujkált, mert szégyellte, hogy buzi.

nathalie 2011.10.03. 22:23:56

sehere és gergő összenőttek.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:24:14

@MissX: jááj.remélem ők is úgy kezdik,hogy elmondják az értékeiket!

mocskosmacska 2011.10.03. 22:24:44

@JOKKA21: Az rtl minden évadban bevág egy ilyen párost (jerzy-gigi, ágica-leo, solya-laci), amivel a nézőket lehet untatni.

nathalie 2011.10.03. 22:25:18

@Peter_Cs:
hát amíg nem köp le valakit, addig nálam is csak senki a neve :D:D

mocskosmacska 2011.10.03. 22:25:45

@foxglove: Mert nem röhögtek a lelkész felesége poénon?

genevieve 2011.10.03. 22:25:54

@MissX: viszont ketten lesznek, és ebben a társaságban az már szövetség...és az előző vv-ben két csapat volt...itt meg több kis csipetcsapat:-)
nem tudnak úgy összezárni...arról nem is beszélve, hogy a két fő manipulátor meg akarja majd nyerni őket maguknak...

sogeking 2011.10.03. 22:25:57

á, nincs internetem, nem tudom nézni az onlájnt

ő-szinte 2011.10.03. 22:26:57

Mi ez a rohadt nagy háttérzaj a villában?

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:27:15

ha jól értem, Vera megcsinálta az Olivér-féle bugyielrejtős poént. Ez duplán humoros.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 22:28:09

@Naspolya: a mai napig én sem néztem ki belőle, de ma meggyőzött.

ő-szinte 2011.10.03. 22:28:12

Most meg a háta mögött nyal Attilának Vera, miközben mosakszik Sehere előtt.

nathalie 2011.10.03. 22:28:29

@foxglove:
és mindezt azért, hogy sehere arcára közelítsen a kamera, mert jót akart tenni vele, hogy kiröhögteti. és ez baszott jó volt, így fésztúfész mondom mindenkinek.
ez nő... jézus.

mocskosmacska 2011.10.03. 22:28:43

Ötös nem túl összetartó. Rendesen osszák egymást a másik háta mögött. Gergő meg folyton sehivel lóg. Nem sokáig fog ez az ötös fentállni. Remélem, a könyvesház fiúk tartósabbak lesznek.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 22:28:46

@sogeking: és ezt a kommentet is egy régi erika írógépen írtad, tudjuk... :D

Lasombra 2011.10.03. 22:29:02

@Peter_Cs: így van. de ettől még simán áll, amit írtam. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:30:03

@rianna: az már siker, mert én is/sem. csak fura vagyok, ez volt a lényeg.
használom az spss progit, statstical program for social sciences, amiben boldogulni kell a géppel úgy, hogy "variable label, system missing, recode into same variable, recode into different variable, count within cases, crosstab, compare means, median, modus, cramer-v, phi, anova, compute, frequencies, maximum likelihood becslés...pontpontpont."
Na, az emotikon az nem része, azt csak a telefonjomon tanultam meg, meg a fész, google helyettem megcsinálja.

ő-szinte 2011.10.03. 22:30:15

Hogy kell megcsinálni, hogy kis ablakban tudjam nézni az onlinet?

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:31:04

@nathalie: én a monológ felénél megdobtam volna egy naranccsal, lesz ami lesz

ő-szinte 2011.10.03. 22:32:40

egyébként azt sem érte, hogy hogy van az, hogy hajnal 3-kor meg mégkésőbb kapnak feladatokat? Hajnal kettőkor még vígan ég a lámpa a hálóban. Elég genyó dolog.

sogeking 2011.10.03. 22:33:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csak teszteltem Dya nincs -e a kommentelők között

MissX 2011.10.03. 22:33:55

@genevieve: szerintem inkább péter lesz, aki meg akarja majd nyerni őket, attila nekem úgy tűnik, mint aki fél a változástól. ő nem is nagyon akart nyitni az újak felé. de persze biztosan vannak értékei :)

nathalie 2011.10.03. 22:34:38

@foxglove:
mert konfliktus kerülő vagy, egyébként leköpnéd. persze nem mindenki merheti felvállalni a véleményét :D
ennek a verának egyébként úgy kivánnék egy veszekedéshez egy magából kikelt baukó évát :D:D
(istenem, végig biztonságban voltál, végig tudtam mik lesznek a reakciók,atyaisten)

genevieve 2011.10.03. 22:35:17

egyébként ők nem tudják, hogy ebben a vv-ben másképp kerülnek kiesésre a játékosok mint ez előzőekben, hogy a klikkesedéssel nem sokra mennek?

nathalie 2011.10.03. 22:35:31

@ő-szinte:
hát mert akkor van online. meg jobb ha kialvatlanok :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:35:49

@utcai_arcos: ja, jobb klikk ---open in small window :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 22:35:58

@utcai_arcos: de hogy kell? Rohadtul nem értek a géphez.

ő-szinte 2011.10.03. 22:36:48

@nathalie: Igaz, hamarabb konfrontálódnak.

genevieve 2011.10.03. 22:36:51

@MissX: lehetséges, csak arra irtam, hogy a mostani beköltőzők nem lesznek úgy elszigetelve mint tordas

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:36:54

@nathalie: diszkriminálnak! kb. 1 az 5-höz, vagy nemtom az esélyt. fogalmazz minél egyszerűbben és érvelj triviálisan! @stella03: ha elkezded és másnap sokáig alhatsz, elég jó program estére.

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:37:22

@nathalie:
"ennek a verának egyébként úgy kivánnék egy veszekedéshez egy magából kikelt baukó évát"
na az akopaliptikus lenne:)

MissX 2011.10.03. 22:37:43

@genevieve: igen igen, ebben lehet valami

ő-szinte 2011.10.03. 22:38:12

@utcai_arcos: és ha ilyen opciót nem ajánl fel?