Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x21

2011. október 03. 13:30 - Hódos Hajnalka

Nem tudom, mire gondolt Balázs, mikor azt mondta, ez már az erotika témaköréhez kapcsolódott, csakúgy, mint az online kérdésünk is, én az erotika csíráját nem fedeztem fel a tegnapi öfiben, vagy Balázs keveri az erotika szó jelentését a tragikomédiával, de az milyen már, hogy október harmadikán rövid ujjú felsőben lehet reggel kutyázni? Legnagyobb sajnálatomra az álomrandik folytatódnak, de most legalább nem kell attól tartani, hogy valaki csókolózni a fog a cápa előtt, ott tartottunk, hogy Veronika nem mondhatja ki Cristofel nevét, és ott kezdünk, hogy ne kéresd má’ magad! Nemáááá nyivákolással Veronika menekülőre fogja, úristen, ő befejezi ezt a játékot. A kubai temperamentusú elől nem könnyű megszokni, nincs az az Isten, hogy ne jöjjek be neki, mi ez? Nem jössz? Mi ez? Péterék röhögnek kicsikét a kertben a tesztoszteron hatása alatt fel-alá járkáló Kiszopon, bevallom, én is.

Nem bízik egy lányban sem, mert ő már megjárta a lányok bugyrát, na majd ő megmutatja Veronikának, ki a kubai! Beront a szobába, felkapja Veronikát, és úgy ahogy van, zsinórtangában átcipeli a nyugiba. Bárki bármit gondol, Veronika nem olyan lány, úgyhogy a szívecskénél van a térfelünk! Krisz menjen odébb. Veronika meg jöjjön adább. A micsinászmámegin után hirtelen reggel lesz, a Villában álmos találgatás arról, vajon megcsinálta-e Krisz Veronikát. Jaj, Fecó ne akarja megtudni, hogy mi minden történt éjszaka. Na, volt egy kis szex? Dehogyis. Fecó gyorsan jelent a többieknek, aszongya a Veronika, nem volt semmi. Hülyeség, vonja meg a vállát PszichoVera és őt hálistennek ma nem is látjuk az öfiben többet. Kinga tele pofával beleásít Veronika arcába és leoltja, jóhogy mindenki azt gondolja, hogy dugtak, Veronika mit csodálkozik ezen, mikor átlépett egy szintet, amit néhányan, illetve Kinga nem lépett volna át. Egy olyan fiúnál, aki nem tetszik. Hm. És egy olyannal, aki igen, teszem fel a költői kérdést, tudom, rosszmájú vagyok.

Sűrű napunk van, két feladatot is kapnak a lakók, namostakkor elő a farbával, ki miért jött ide? Mi a motiváció? Gergőnek a börtönviseltsége, talán meg tudja mutatni magát és meglepetést tud szerezni az embereknek. Fecó hibázott és reméli, hogy megbűnhődött. És…huhh…nem megy, tudjuk úgyis. Attila az elején kezdi, remélem, nem a fogantatásával. Hét évvel ezelőtt elkezdett vállalkozni, teltek az évek és azt vette észre, nincsenek barátai, ismerősei vannak, akiket nem ismer. Hat éve nincs karácsony, nincs szilveszter, nem jár sehova. Ha nincs senki, akit ismerhetünk, nincs saját életünk. Mostantól szeretne saját életet, ha ezen a Villa sem változtat, elfogadja, hogy ez a lap jutott. Hát ez igazán megható volt, csak tudnám, milyen társadalmi réteghez próbált szólni a Machinátor? Dya két dolog miatt jött. Nem, egy dolog miatt. Kihasználni a Villa adott tulajdonságokat amit kinn kamatoztathat. Magyarországon ez egy nagyon-nagy lehetőség, amit a Villa kínál. Krisz most komoly lesz. Ő egy 18 éves srác, aki ide bekerült, rohadjak meg, erre kitalálok valami rövidítést, mert le nem írom még egyszer. A családján akar segíteni, az életcélja, hogy megnyerje ezt a kurva összeget. A Szűzoltó, ha megélné első szexuális élményét, hát…hát azt nem is tudja. Ez a gyerek tényleg akkora farok, hogy eszébe se jutott elmenni egy prostihoz?

Melinda közgazdász – lelki szemeim előtt látom, ahogy Baukó Éva vitriolba mártja pennáját és összeszűkült szemmel sziszegi, én is Corvinusos voltam, ringyó – viszont krónikus munkakerülő. Gyűlöl dolgozni, úgyhogy általában ráment a gazdag pasikra és próbált belőlük megélni. Az Aranyásó szeretne kitörni ebből, egy farmot akar, rengeteg állattal. Melindám, kívánom neked, hogy minden álmod olyan gyorsan teljesüljön, mint ez! Azért elképzelem Melindát, ahogy hajnali ötkor, szaros gumicsizmában indul ganézni meg feji a kecskét, tojózza a tyúkokat és ez valahol teljesen életszerűnek és hihetőnek tűnik. BTA tesójának kisgyereke súlyos oxigénhiányos állapotban született, az ilyen gyerekek fejlesztéséhez rengeteg pénz kell, amit itt profitál, annak a kilencven százalékát nekik adja, és lehet, hogy hülyeség, de neki az az egyik legnagyobb álma, hogy kimenjen Párizsba. Na nézzük, megvolt a sejdeszarazüreséletem, volt sírás, szar anyagi helyzet, sérült kisgyerek és lehetőségek kihasználása, jól van, nem maradt ki semmi. Ja, de a kipróbálom magam és a Zigaz Szerelmet keresem, de gondolom, ezt Vera mondta, akit be sem vágtak. Megjegyzem, Kingát és Serit sem. Utóbbiakat biztos azért, mert fel voltak öltözve.

Két hét alatt rettent sok dolog nyomhatja a Lakók lelkét, menjenek a nyugiba és gyónják meg bűneiket. Péter vétkezett, mert maga mellé vett kettő darab félkegyelműt és a szavazataikkal valószínűleg ő rendelkezik. Mentségére szolgáljon, hogy próbálja fejleszteni őket. Krisz gondosan körbejárja a padot, majd letérdel fordítva, nnna. Elnézést kér, mert fingolászik, belehugyozik a kádba, és a fürdőbe is. Hülyeségeket beszél. És fingolászik. Egy igazi otromba baromarcú állatnak nevezi magát. Gyökérnek is. Azért, hogy szétpúzta az ágyat, tényleg még egyszer külön elnézést kér. Én vinnyogok, és azt ismételgetem, nem hiszem el. Attila bűne a Villában ő maga. Tiszteletlen, modortalan és nyers. Lehet, hogy ez utóbbi a vezetékneve, bár azt kétlem, hogy Rezső is. Érzelemmentesen tud döntéseket hozni és az igazi bűnei azok, amik ezután következnek. Azokért kér most bocsánatot. A kamerától. Veronika a tegnapi napot bánta meg, kicsit erős volt ez Cristofellel és az anyukája is látta, juj. BTA szándékosan felbosszant embereket, de csak azokat, akik megérdemlik. Bocs, bocs, Attila elfelejtett valamit, ilyeneket, hogy szándékosan eldugott a zsebébe két pezsgőtablettát, a malacnak meg azt mondta, Sehere pukizott, pedig nem is hallotta, jól van Attila, nagyon ügyes voltál, csak máskor ne legyen ennyire erőltetetten szánalmas, még a végén annyira se veszlek komolyan, mint eddig.

A következő blokk a Speckommandóról szól, Attila most szépítés nélkül megmondja akkor Bandinak, az az ember, aki hátba döfné, nem más, mint Péter. Az a helyzet, hogy bábuként használ titeket. Na hát Bandi odavan egyből, még tán el is sápad ilyen mérvű gonosz fondorlat hallatán, Krisz felháborodik, mit beszéltél te azzal a szemétládával? Hát hogy a Péter át akar verni minket. Krisz elárulja Bandinak, ő nem hülye, hanem okos és csak játssza a degeneráltat. Bandi ezt a kijelentést ugyanolyan kétkedve fogadja, mint a Baktalórántháza focicsapatának szurkolói, ha a legközelebbi falugyűlésen közölnék velük, hogy a BL-ben való részvétel az újonnan kitűzött cél és ennek érdekében felhúznak egy fedett, hatvanezer férőhelyes stadiont a napköziotthonos óvoda mellé. Még idén. Kriszt nem hagyja nyugodni a dolog, behívja a nyugiba Petyát, miért beszélsz te az Attilával, he? Ugyan, gyerekek egy perc alatt hagyjátok magatokat befolyásolni, persze hogy keverésből mondta az Attila! Péternek meg kell esküdnie, hogy Kriszt tartja első számmal, hát ott van a szívem, te szerencsétlen! Esküszöm neked, te hülyegyerek, hát mit gondolsz rólam, bazmeg? A tényfeltárásnak nincs vége, na mesélj Bandi. Hát azt mondták, hogy mi csak bábuk vagyunk. Milyen bábuk? Azt nem mondták. Itt lett végleg végem. Valószínűleg Péternek is, bár ő csak annyit mond, húsz perc alatt leszívták az agyamat. Attila élvezi, hogy szórakozik a Speckommandó tagjaival, amit Péter egész nap felépít, azt ő másnap délután megingatja, és kezdődik minden elölről. Péter szerint ő tartozik köszönettel Attilának, hogy ez a megingás a felkészülési időszakban történt, nem akkor, mikor komoly a tét és még puszit is ad a bábuknak.

Az öfi megint randival ér véget, Dya és Cristofel párosa vigyen magával törölközőt és fürdőruhát is. Dya örült, mert szerinte nem is randizott életében egyszer sem. Elhiszem, biztos más is látta enni. Dya úgy eszik, mintha egy élő béka lenne a szájában, aki halálfélelmében menekülni akar, ő meg ugrás közben próbálja ketté harapni. Megbeszélik, hogy bejönnek egymásnak, közben villára tűzött szőlővel etetik egymást, meg azt is, hogy Crisnek barna a haja és a szeme. Dya romi randit szeretett volna, de Cristofellel képtelenség romi hangulatot kialakítani. Berúgtam, gádzsi! De most már ne csak Kriszről beszéljenek, hanem Dyáról is, jó? Jó. Tényleg nagyon szexis vagy. Egyébként a trafik mellett lakom. A randi fénypontja, mikor Krisz a nyakában hurcibálja Dyát a medencében és közben ordítanak. Ki a legjobb pasi? Te! Ez az! Kinek van a legnagyobb szempillája? Neked! Kinek van a legjobb teste? A kubainak! Jól van. Mivel Dya az összes kérdésre helyes választ adott, a jutalma, hogy Krisz bebassza a medencébe. Ez egy akkora randi volt, bazmeg! Vicces is volt, romantikus is volt! Namivanöcsém is volt. Legalább háromszor. Öfi végén Seri és Gergő rezegnek az ágyban, kiskifli-nagykifli pózban, Gergő beszél a riportszobában, hogy majalakulez, mint púpos gyerek a prés alatt, Seri meg aludni akar, Attila húzzon onnan, és Gergő is hagyja békén, ha nem tud normálisan viselkedni barátilag bazmeg!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
934 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2011.10.03. 13:38:19

és nem és nem és nem!

Akármi Áron 2011.10.03. 13:43:16

Azé rangsorban vagyok még én is?:)

MissX 2011.10.03. 13:50:04

mielőtt beírtam volna, hogy hanyadik, gyorsan nyomtam egy frissítést.. így már csak a 4. :(

Naspolya 2011.10.03. 13:50:26

a Dya szájában az ugrásra készülő béka nagyon ütött, köszi!

nathalie 2011.10.03. 13:56:18

" Attila az elején kezdi, remélem, nem a fogantatásával. "
najó, ezen röhögtem :)

nathalie 2011.10.03. 14:03:35

@nathalie:
mármint a többi részen is, csak attila, meg minden stb.

Hurri Kán 2011.10.03. 14:07:01

Jók a képek. :D :D :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 14:09:51

Nem vagyok egy Baktalórántháza béközép, de simán elhinném, hogy jövőre kapnak egy hatvanezres fedett stadiont miért ne alapon. És mellé három templomot díszburkolattal.
Hajrá Kartofel, hajrá transzveszcica!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:10:05

Melindának elég lett volna fölregisztrálnia a farmerama.com-ra..:D
amúgy sziasztok!

VV VéVé 2011.10.03. 14:12:38

@Binbir gece: és a templomokban megjelölnék a gyóntatószék/zsámoly elejét-hátulját?

rianna 2011.10.03. 14:14:14

mindig lemaradok :D

nathalie 2011.10.03. 14:15:10

az is ütött amikor rárakta a gyóntatóra a sört, majd ráült és úgy dumcsizott. még jó, hogy nem karácsony van és betlehemezés, tuti befeküdt volna a jézuska mellé :D

ő-szinte 2011.10.03. 14:15:39

Remélem mindenkinek feltűnt, hogy Kiszopfel fordítva ülte meg a "lovat"!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.03. 14:17:59

A Speckommandó nagyon állat! Mint egy csehszlovák film. Emiatt nézem. :)

ő-szinte 2011.10.03. 14:19:55

Arra vagyok kíváncsi, hogy ez a Bandika mikor vedli le az álarcát? Mert ugyan létezik ilyen buta ember de ez nekem akkor is gyanús...

Hurri Kán 2011.10.03. 14:19:56

Villára tűzött szőlő... HúB+.. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:22:19

@gyvy: miért, ti nem úgy eszitek??? nem mondod, hogy a ribizlit sem???:O:))))))))))

Hurri Kán 2011.10.03. 14:25:44

@fkangi:
Illemhelyen nevelkedtem, ezér a ribizlit pálcikával eszem. :DDD

@Tomsik Pamacs:
Van még blog, amit nem szpemmeltél tele a fosoddal? Ha igen, ott próbálkozz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:28:30

@gyvy: sok mindent megmagyaráz a sanyarú gyerekkor..:P:D

@nathalie: behalok a kommentjeidtől..:D

Hurri Kán 2011.10.03. 14:30:20

@nathalie:
Én anno a karácsonyfa alá feküdtem be...

@fkangi:
És ez csak töredéke a szomorú tényeknek. :D

nathalie 2011.10.03. 14:31:30

@gyvy:
ugyan már kérlek, kivel nem történt meg! :D:D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 14:31:31

Szerintem a show szempontjából mehet Bandika és Dya. Kingát is kirakatnám, ritka egy nagyképű, bunkó, beképzelt, rosszindulatú nő, de a hisztijei műsort csinálnak. Péter (az egyik legellenszenvesebb karakter) és Attila a két legnagyobb kavarógép, a műsort csinálják, nem mehetnek. Annamária és Vera sok érdekességet tartogatnak, őket bent kell tartani - főleg Annamáriát, aki szerencsére zavaró hatással van Kinga idegrendszerére. Gergőre is szükség van, érdekes karakter, Seherezádé és Melinda határesetek, Melinda adhatna magából többet is, Seherezádé meg a a Gergővel való reménybeli hegesztés és a hálás bulvártémákért marad bent, Csaba pedig az aranytartalék is lehet, de nagy az esélye, hogy hamar kiesik. Krisztofel pedig tipikus röhejes figura, showelem. Remélem, az Arénában Annamária és Attila szerez védettséget!

Azért jobb kezdőcsapat is összejöhetett volna! A Szilvi, Niki, Andrea, Viki, Beló, Feri, Melinda, Márió, Annamária, Vera, Szili, Péter, Attila, Csaba leosztású csapat lett volna szerintem a legjobb. Ekkor nem alakult volna ki stabil hatalmi központ, inkább anarchisztikus közösség lett volna. A legizgalmasabb és legváratlanabb dolgokat, történéseket hozta volna ez. A jelenlegi leosztás kedvez a stabil hatalmi központnak és a kiszámítható klikkesedésnek.

ő-szinte 2011.10.03. 14:32:51

Melyik perverz állat akar afrikai bevándorlókkal játszani?!!!

nathalie 2011.10.03. 14:34:01

@ő-szinte:
én sem értem a játék lényegét...kicsit furcsa. azt hittem csak valami vicc.

Hurri Kán 2011.10.03. 14:34:29

@nathalie:
No de nem úgy, hogy közben feldíszítették fölötted a fát, és körülraktak az ajándékokkal, mert nem bírtak felébreszteni? :D

nathalie 2011.10.03. 14:36:23

@gyvy:
úgy nem :D nálunk csak egy eset volt, az egyik unoka (nem én) a nagyszülők előtt szédült bele a karácsonyfába olyan "ez itt a kert" stílusban, mindezt az ajándékosztásnál, majd elájult. :D

ő-szinte 2011.10.03. 14:37:28

@nathalie:

Én is viccnek gondoltam, aztán láttam , hogy komoly. Gondolom adatokat lopnak amíg használja az ember...

Hurri Kán 2011.10.03. 14:38:15

@nathalie:
:XDDD
Az mekkora videó!!! :D

Én is beszédültem, de nem az ajándékosztásba, na. :DDD

nathalie 2011.10.03. 14:39:35

@ő-szinte:
el nem tudom képzelni, hogy mégis ki lehet itt a célcsoport...

ő-szinte 2011.10.03. 14:39:38

Valakinek van infója Bandikáról?
Tényleg ennyire zátony vagy kurva jó színész?

ő-szinte 2011.10.03. 14:40:34

@nathalie:
Hát én sem de biztos nem véletlenül rakja fel. Tudja mit keres.

Naspolya 2011.10.03. 14:41:35

@nathalie: leendő embercsempészek, mert ha a legális út minden részletét ismered, csak akkor tudod kijátszani

okossan 2011.10.03. 14:41:41

Hajnalkának Pulitzer-díjat, Kiszopfelnak meg Purtzicert!

nathalie 2011.10.03. 14:41:56

@ő-szinte:
sajnos egyre inkább úgy néz ki hogy zátony. (én is azt hittem az elején, hogy ez valami főiskolás vicc, mármint az ő bejuttatása) semmilyen értelmes megnyilvánulása még nem volt. és ahogy beszél, az tényleg egyfajta szellemi retardáltságra enged következtetni. illetve a nézése is. ha ez nem így van, akkor jelenleg az egyik legkiválóbb színészünket csodálhatjuk munka közben...

Szabó Patrícia 2011.10.03. 14:42:08

Na, most jutottam el oda, hogy már az itt leírtakat sem bírom végigolvasni, ez nem az író hibája, de egyszerűen annyira érdektelen fos ez az egész műsor, hogy ebből már a hv változat is unalmas sajnos, hiába a vicces és szórakoztató leírás.

Kiszálltam.

nathalie 2011.10.03. 14:44:46

@ő-szinte:
ki akar esetleg befogadni afrikai bevándorlókat a közeljövőben?
de inkább naspolya álláspontja lehet az igaz.
ha ez valóban komoly, akkor ennél elbaszottabb reklámkampányt a tolerancia jegyében ritkán láttam.

ő-szinte 2011.10.03. 14:46:49

@nathalie:
Nekem gyanús. Igazából akkor lett gyanús, mikor kérdőre vonta Petinket, hogy hogy is van ez? Szerintem itt játszotta túl a "mindig megkérdezek mindent mert buta vagyok" dolgot. Egy ilyen buta emberben nem merül fel, hogy kérdőre vonjon bárkit. Persze lehet, hogy csal a megérzésem és én gondolom rosszul...

nathalie 2011.10.03. 14:48:59

@ő-szinte:
de hát oltotta előtte attila, azért ment kérdőre vonni pétert.
annyit mondanék még, hogy tegnap éjszaka kiállt és tartott egy kis beszédet a többieknek, hogy ő innen úgy fog kimenni, hogy összeszedi magát és szexibb lesz...

nasie 2011.10.03. 14:49:36

Hajni, a mai is isteni poszt!
És hatalmas respect a vv zenei szerkesztőjének!!! a Speckommandó bevágásai alatt bejátszott zenék zseniálisak!!!

Illúzióromboló kockacukor 2011.10.03. 14:50:21

Hú, most olvastam zorigón, hogy eltűnt a Csaba!4444
Most arra gondolok, hogy vagy annyi szavazatot kapott, hogy csomagolt és kimászott, vagy -és ez az elképzelhetőbb- összeveszett Attilával, az meg feldarabolta és a disznók felzabálták. Mármint Zizi. Mer hallottam már ilyenről egy komoly Brad Pittes dokumentumfilmben.

ő-szinte 2011.10.03. 14:51:37

@nathalie:
Azt nem láttam. Hánykor volt ez?

Nekem akkor is gyanús...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:52:03

@nathalie: anyámnak fixa ideája, hogy be kellene fogadnia egy etióp árvát, hogy megmentse az éhhaláltól...de sajnos, más defektje is van, úgyhogy ez elmegy a többi között..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:53:57

@Tomsik Pamacs: megadnám a főnököm elérhetőségeit.. diliflepnije is lehetne, ha bevizsgálnák, polgármester is, biztosan segít..:DD szerintem jól kijönnétek egymással..:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 14:56:25

@ő-szinte: igazából még egy csereutazást is el tudnánk képzelni.. az apparátus összedobná a költségekre a lóvét..:D
< vazz, egyszer megütöm a bokámat, hogy folyton pofázok >

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.03. 15:00:41

Írjátok be a jutúbon, hogy valóvilág 5 kacsacsőr. Órákig röhögtem. Ha voltmár kategória, akkor bocs.
najó, itt a link:
www.youtube.com/watch?v=E-MlqOA91RE

Müszélia 2011.10.03. 15:05:25

bandikát golyószóróval kellene szaporítani

ő-szinte 2011.10.03. 15:05:53

Hú! Várom az esti öfi-t ahol Vera csókolózik Petinkkel az önkéntes szociális munkással...

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 15:08:16

ha nem lenne közléskényszeretek, nekem is kevesebb dolgom lenne a hülyékkel.... khm...

VV VéVé 2011.10.03. 15:10:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ezt most csak én nem értem aztat amit mondasz? (Pedig nem is egy 18 éves kubai-latin temperamentusú nemis srác vagyok)

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 15:11:31

@VV VéVé: nincs közönség, nincs produkció, így tudnám egyszerűen megfogalmazni.

Hurri Kán 2011.10.03. 15:11:47

@ő-szinte:
Hát, akik látták azt a csókot, nem biztos, még eccer megnéznék. :DDD

kitikati 2011.10.03. 15:14:57

Legközelebb mákot adjanak a randizóknak! Azt adogassák egymás szájába

van-e szándék 2011.10.03. 15:17:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mit vársz olyanoktól, akik VV-t néznek? :DDDD

ő-szinte 2011.10.03. 15:18:31

@buppi:
Tehát ha jól értem valami feladat volt...

nathalie 2011.10.03. 15:22:43

@ő-szinte:
én egy repülős hányó zacskót javasolnék alapvető kelléknek ehhez a csókhoz...

nathalie 2011.10.03. 15:25:28

@fkangi:
anyukád nagyon empatikus lehet :D. hát most már az útvonalat meg tudjátok tervezni :D

VV VéVé 2011.10.03. 15:25:38

@nathalie: Most alapvetően kivel van bajotok mélyérzésűvel vagy pocokkal? Vagy kettőjük intim érintkezését gondoljátok bőven 16+-osnak?

van-e szándék 2011.10.03. 15:27:14

@VV VéVé: van 12, 16, 18 és broáf.. na, ez utóbbi :))

nathalie 2011.10.03. 15:28:42

@ő-szinte:
AM azt mondta éjszaka kingának, hogy ő totál ledöbbent. utána meg valami olyasmit vágott oda péternek, hogy csodás volt a vizimentős délutáni dolog. tehát lehet, hogy volt valami feladat, de az nem konkrétan, hogy smároljon a csajjal.

(annyira kurvára bennfentes vagyok egy éjszakai adás után :D )

VV VéVé 2011.10.03. 15:28:47

@van-e szándék: Az a baj, hogy nem vagytok ehhez a műsorhoz elég perverzek :)

nathalie 2011.10.03. 15:29:45

@VV VéVé:
ez az az orrbekapós, ki tudja a másik fél fejét bekapni smár volt. nekem személy szerint nem tetszett, függetlenül a szereplőktől.

VV VéVé 2011.10.03. 15:32:00

@nathalie: pedig a te orrodat én is könnyen bekapnám...

nathalie 2011.10.03. 15:32:04

@VV VéVé:
a csókkal volt a probléma.

mézescsók 2011.10.03. 15:32:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Balázs ümögjéről szó sem esett. Hiba!!! Most kétségek között hánykolódok itten.

Baktalórántháza nekem mindent vitt!

Attilát a jövőben akár Kőmíves Kelemennek is hívhatnák. Na jó, a balladában nem Ő bont, csak a képzettársítás kedvéért Amúgy meg építgette a falat idekint maga köré, Kétlem, hogy azok most majd a Vv után szépen leomlanak.

Tényleg mi lett Csabával?

Veronika nyávogása túl sok. Annyi esze persze nincs, hogy erre rájöjjön.

Ha az az elv, hogy aki csinálja a műsort, annak bent kell maradnia, akkor Kriszofelnek ott a helye.

traff 2011.10.03. 15:33:19

linkeljétek már a csókot

VV VéVé 2011.10.03. 15:34:41

Csókot! Csókot! Csókot! Csókot!

nathalie 2011.10.03. 15:34:53

@traff:
nem tudjuk, mert majd csak a mai adásban lesz bent. az éjszakai online meg nem tartalmazta, mivel nappal történt. türelem... :D

Tjuca 2011.10.03. 15:35:55

@traff: fenn van a hivatalos honlapon

Tjuca 2011.10.03. 15:36:58

már, ha erre gondolt a nagyérdemű

Hurri Kán 2011.10.03. 15:37:15

@VV VéVé:
Jer. :DDD

@nathalie:
Tűkön ülök, basszus... :DDD

van-e szándék 2011.10.03. 15:38:38

én Fecó hisztijére vagyok kíváncsi :)

Naspolya 2011.10.03. 15:45:36

de most akkor a feladat újraélesztés vagy csók volt???

Hurri Kán 2011.10.03. 15:46:08

Megnéztem... Ez valami borzalom... Nem is csók volt ez, inkább félúton az újraélesztés és a másik szájába való áthányás között való vonaglás...
Ahogy Verát elnézem, elég jó csontban van... Tuti egyedül vág disznót... :D

traff 2011.10.03. 15:48:28

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát ez nem csók hanem reanimáció.A vízből kimentette és újraéleszi
befúvással.
És sikerült is neki:DDDDDDDDDDDDDDDD

traff 2011.10.03. 15:50:46

Mondjuk adhatott volna neki egy kis szívmasszázst is:DDDDDDDDDd

ő-szinte 2011.10.03. 15:51:26

Kérdés, hogy ki jön be kinek? Mert Petink nem úgy tűnt mint ha nem élvezné. Megnéztem volna ugyanezt szegény Annamarival... Vajon milyen fejet vágott volna Petike az önkéntes szociális munkás?

Spéter46 2011.10.03. 15:51:32

Pont olyan volt a csolk, mint amikor a kani rozmárok verekszenek a nőstényért.
nyitott szájjal esnek egymásnak, aztán a két nyitott száj találkozik, a néző meg okádik.

nathalie 2011.10.03. 15:53:04

@traff:
ja, eléggé magához tért.
újra rosszul vagyok...

Spéter46 2011.10.03. 15:53:12

@ő-szinte: Peti hozzá van szokva az őserdő vadjaihoz.

Hurri Kán 2011.10.03. 15:57:40

@nathalie:
Én örülök, hogy nem láttam tegnap... Nem lett volna jó alvásom utána. :D

nathalie 2011.10.03. 15:58:55

@gyvy:
és ma még egyszer megnézem :D beteges...

evangeline77 2011.10.03. 15:59:23

@gyvy: Megnéztem ezt az ominózus felvételt, kész, végem van. A nagyobb lelki, szellemi sérülés érdekében én elköszönök..:)

Ha igaz AM vonzódása Péterhez, akkor ezek után sajnálom szegényt. Kinézem a spánielfül Verából, hogy csak azért csinálta, hogy AM-t felhúzza..

Spéter46 2011.10.03. 16:00:07

@nathalie: Ha tényleg rosszul vagy csak szólj és küldjük Szoció Petit akik újraéleszt!

Hurri Kán 2011.10.03. 16:00:41

@nathalie:
Vadász, vadász... :DDD

@stella03:
Értem én, hogy játék, meg nézettség, de akkor is... Pfejjjj!!! :D

nathalie 2011.10.03. 16:00:55

@Spéter46:
most mit írjak? inkább fulladnék meg? :D

evangeline77 2011.10.03. 16:01:17

@nathalie: Mazochista vagy? :) Ha a perverzióid akarok kiélni, akkor annak vannak élvezetesebb módjai is..:) Bár most nekem is elment a kedvem mindenféle testi kontaktustól..:S

ő-szinte 2011.10.03. 16:02:13

@Spéter46:
Azért Annamarit neki is nehezen venné be a gyomra. Visítva röhögtem, mikor szerencsétlen Annamari szerelmet vallott. Petink ábrázata megért egy misét! A "hű, bazdmeg, hogy fogok ebből jól kijönni?" szinte ki volt írva a homlokára. Látszott, hogy keményen dolgozik a szoftver, hogy a hardvernek véletlenül se kelljen aktivizálódnia a későbbiekben...

evangeline77 2011.10.03. 16:03:12

@gyvy: Hát, mások vagyunk. Én ezért a pénzért nem mennék be soha, ők ezért a pénzért nem csak hogy bementek, de hagynak pár dolgot. Dyácska Bandinak, Vera Péternek és lesz itt még érdekes és gusztustalan párosítás..:)

fran7 2011.10.03. 16:03:19

@Spéter46: Kis Balázsból Nagy Péter lett?

nathalie 2011.10.03. 16:05:29

@ő-szinte:
mi is azon röhögtünk, hogy ott keményen leizzadt. ráadásul az online-ban még durvábban kijött ez sztem.

Spéter46 2011.10.03. 16:06:27

@fran7: Sajnos ezt nem értem!!!!

ő-szinte 2011.10.03. 16:07:35

@nathalie:
Igen én is azt néztem végig. Az öfi nem adta át a lényeget. Egyébként a medencés résznél volt vmi? Mert én nem hallottam semmit attől a kurva csobogástól...

Spéter46 2011.10.03. 16:07:52

@ő-szinte: Láttam én is ! Ráült a fejére a félelem.
Annamary meg fizikailag is maga alá bírná gyűrni.

ő-szinte 2011.10.03. 16:08:50

Amúgy ha már itt tartunk, általában minősíthatatlen a hang.

ő-szinte 2011.10.03. 16:09:54

@Spéter46:
Igen, nagyon komoly volt! Még most is magam előtt látom és vonyítok ha rágondolok!

Líder Máximo 2011.10.03. 16:10:30

Egyértelmű, hogy Cristofel, népünk gyermeke nemcsak a szellemi vezetője a Specialkommandonak, de csókban is lenyomja Pétert!

Hurri Kán 2011.10.03. 16:11:11

@stella03:
Ó, sok van még hátra... És amilyen egyszerűek a bentlévők, szerintem jó mókák lesznek még. :D

ő-szinte 2011.10.03. 16:11:35

És az én gépelési technikám is minősíthetetlen! Mindig mellé ütök.

fran7 2011.10.03. 16:12:04

@ő-szinte: Aludj el szépen kis Balázs...
Tüzoltó leszel s katona!
Vadakat terelő juhász!
Lehet Péter komolyan vette az altatóját, hogy hozzá van szokva az őserdő vadjaihoz.
Erre asszociáltam az egyik hozzászólásról.

nathalie 2011.10.03. 16:17:27

@ő-szinte:
azt már nem láttam. annyira kínosnak éltem meg ezt az egészet, hogy inkább nem néztem meg a medencés jelenetet. tartva egy kicsit attól is, hogy am benyomja a sehere táncot.

ő-szinte 2011.10.03. 16:20:58

@nathalie:
Én arra gondoltam, hogy szimplán lesmárolja Petinket a medencében egy kis dörgölőzés után. De annyira idegesített, hogy a rohadt csobogástól (és hogy a két barom rossz helyre tette a mikroportot!)nem hallok semmit, hogy nem néztem tovább.

ő-szinte 2011.10.03. 16:23:37

@nathalie:
Én azt gondoltam, hogy AM váratlanul lesmárolja Péterünket a medencében. Mivel, hogy most nem menekült el és hát nem tudja magát visszafogni...

ő-szinte 2011.10.03. 16:25:22

Ezt a fos gépet! Elsőre nem jelent meg ahozzászólás, írtam egy másikat, mostmeg mindkettő ott van! Brrrrrrrrr.

nathalie 2011.10.03. 16:29:13

@ő-szinte:
semmi baj, hogy ennyit gondolkoztál ezen, hogy nyomatékosítani kellett :D:D

amennyit láttam a medencés jelenetből, péterről nem a pocok, hanem a sarokba szorított patkány jutott eszembe :) mondjuk mostantól a randizás etalonja nálam mindenképpen a veronika-attila duó mutatványa lesz :D:D

ő-szinte 2011.10.03. 16:31:43

Jó lenne, ha vissza lehetne nézni az online adást az rtlmost-on.

Spéter46 2011.10.03. 16:33:46

@ő-szinte: Annyira azért nem hiányzik:)))

ő-szinte 2011.10.03. 16:34:21

És ha a hangminőséget elfogadhatóvá tennék, meg szólnának egyik-másik okosnak, hogy lehetőleg beszéljenek a portba ráfekvés helyett. Lásd tegnap Kingát. A felét csak következtetni tudtam annak amit AM-nak csacsogott.

nathalie 2011.10.03. 16:37:06

@ő-szinte:
nem tudom ezt visszaadni. sajnos senki nem röhögte végig velem tegnap este ami ott történt. a bajok azt hiszem azzal kezdődtek, hogy nem kaptak pálinkás poharat és boros pohárból kellett a pálinkát inni (nem érezték sztem az adagokat), mindezt borral öblítették és volt egy remek ötletük, hogy féltékennyé teszik kingát és krisztofelt. totál részegek voltak. döbbenet mit műveltek a medencében és milyen párbeszédek zajlottak. :D:D:D néha kiugráltak a medencéből gerely részegen és a csokiszökőkútból ettek, az egyik ilyen alkalomkor a totál részeg veronikának tiszta csoki lett a feje, perceken keresztül attila úgy beszélgetett vele :D:D(lehet fel se tűnt neki )ehhez veronika bamba tekintete... talán ezzel a videóval tudnám érzékeltetni:
www.youtube.com/watch?v=zQU-h_ztVzE
most is hangosan röhögök :D:D

Hurri Kán 2011.10.03. 16:41:02

@nathalie:
Ó, miért nem szóltál este, h ekkora a baj? :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 16:45:35

@nathalie:
Azt én is láttam, hogy Éden Levire itták magukat. De nem néztem sokáig mert láttam, hogy kétségbeesett meddő kapálózás csak amit próbálnak kihozni ebből.

no mail, no problem 2011.10.03. 16:46:43

@Medvevadász: mi a fasz ez? a plasztikai sebészek kamarájának proto-geronazzós reklámfilmje a csalánszájtól nem sújtott fejlődő piacok számára?

fel vagyok zaklatva, ezek a képsorok megzavarták a nyugalmam.

nathalie 2011.10.03. 16:46:45

@gyvy:
én próbáltam szólni!!! figyi, amikor ez a két hülye azzal próbálta meg féltékennyé tenni a kingáékat, hogy a veronika a seggét verte a ház rolójához és síkitozott, mintha dugnák, akkor nekem a párnába kellett röhögnöm, hogy a szomszédokat ne ébresszem fel. majd attila fél órával később, miközben folyamatosan baszást imitáltak kint, jó hangosan hogy mindenki hallja: szerintem veronika, túljátszod :D:D:D
de kinga feje mindent megért, amikor meglátta attilát :D:D:D

nathalie 2011.10.03. 16:49:40

@ő-szinte:
én amikor már totál részegek lettek, nagyon sokat röhögtem rajtuk. :D és a kis terveiken :D

dr. gernika 2011.10.03. 16:53:44

"Ő egy 18 éves srác, aki ide bekerült, rohadjak meg, erre kitalálok valami rövidítést, mert le nem írom még egyszer." 18beker?

Hurri Kán 2011.10.03. 16:54:35

@nathalie:
Húb+ :DDDDD Hát most így utólag nem tudom, sajnáljam -e, vagy örüljek, h nem láttam... Attila mindenesetre hozta a formáját, nála is kezd kibújni a szög a zsákból... :DDDD

ő-szinte 2011.10.03. 16:55:23

@nathalie:
Kár hogy Kinga fejét nem láttam. Hogy volt?

Hurri Kán 2011.10.03. 16:57:53

Másnak is szétesik az oldal Firefox alatt?

ő-szinte 2011.10.03. 17:05:32

@gyvy:
Miért? Az jól működik és sokkal gyorsabb is. De ahogy gondolod.

nathalie 2011.10.03. 17:08:23

@gyvy:
mindenki crome-ot használ :P

Hurri Kán 2011.10.03. 17:10:02

@ő-szinte:
Jó nekem az FF, elég gyors, nem véletlen azt használom. ;)

@nathalie:
Én nem vagyok mindenki. Én én vagyok. :D

nathalie 2011.10.03. 17:10:46

@ő-szinte:
hát kinga eleve feszült volt, mert összeveszett közben bent verával (ezt nem mutatták). Erre attila totál részegen, kiszívva a melle, a keze, a nyaka és mindenhol vérvörös karmolásnyomok rajta megjelenik :D
kinga örjöngött, szó szerint vicsorgott. és veronikát tényleg mindennek elszidta. az egész élvezetemet elrontotta, hogy attila megint lement kutyába és próbált elnézést kérni.

Hurri Kán 2011.10.03. 17:12:00

@nathalie:
Azt se felejtsük el, Veron először nem szívta, hanem szopta! :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 17:12:45

@nathalie:
Attilánkon nehéz kiigazodni néha. Lehet hogy úgy érezte túl lőttek a célon.

ő-szinte 2011.10.03. 17:13:49

@gyvy:
Igen az jó volt! De kár, hogy nem láttam Kinguci(újabban) fejét!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.03. 17:16:30

Két kérdésem lenne:

Ha Gégerákos Linda tényleg gazdag fószerekkel tartatta el magát, hogyhogy azt ilyen nyíltan hangoztatja a villában? Ha tényleg olyan gazdagok és legalább az egyiknek olyan a természete, mint az Atillának...

Krisz milyen kádat h*gyozott tele? A villában csak zuhanyzók vannak, nem? Ugye NEM a medencére gondolt? :S

dr. gernika 2011.10.03. 17:19:29

Pfuj, Seri és a sminkje. Na most mondja valaki, hogy jónő. :S

nathalie 2011.10.03. 17:19:37

@gyvy:
de ne szopd a nyakamat :)))))

ő-szinte 2011.10.03. 17:20:39

@King of Shadows:
a jakura gondolt és a medencére.

Hurri Kán 2011.10.03. 17:23:02

@nathalie:
Részegen, csokis pofával se? :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 17:27:33

És bocsánat de én kérek elnézést minden NŐ nevében! Csak én gondolom úgy, hogy abban a vízben ami a jakuzziban van még a lábamat sem mosnám meg? Beleülni?! A mosóvíz is tisztább mint az a rémes szutyok ami abban van. Fúj!

ő-szinte 2011.10.03. 17:29:02

Egy-két nap és nem csak beszélni fognak a hüvelygombáról...

Lasombra 2011.10.03. 17:32:29

jónapot, alig várom, h lássam az estit, h hozzá tudjak már szakérteni!

de a kötelező kört azért muszáj:
ti Dyát evés közben úgy láttátok, hogy menekülő békát próbált kettéharapni, én meg úgy, hogy milyen ügyes a szájával!!!! ha így tud zsonglőrözni a nyelvével, akkor +1 <3 :D

az meg nekem is feltűnt már korábban, hogy Kiszop lassan már kötőszóként használja a "18 éves srác létemre" szófordulatot. félek, 19 évesen vissza kell vinni a szervizbe újrahúzatni a firmware-t.

Lasombra 2011.10.03. 17:34:32

@ő-szinte: dontvöri, a vizelet enyhe fertőtlenítő hatású. bár tele van méreganyaggal, de a gombának is ellensége.
ettől nem nő Ásóka a nagylábujjukon. (majd mástól.)

nathalie 2011.10.03. 17:36:49

@ő-szinte:
tegnap a csokit a medencében mosták le magukról. Ott szaladgálnak mezítláb, ahol a disznó végzi a dolgát, majd bele a jakuba meg a medencébe. Illetve amikor isznak a piát is rendszeresen beleborogatják... ja és a jakuba krisztofel belehugyozik.
Bár az aranyparhoz képest ez szinte semmi, amibe kaját dobálnak bele és totál büdös már a víz, de azért beleülnek.
nem értem, ha ekkora igény van rá, miért nem rak be az rtl egy ganédombot. abban lehetne dagonyázni...

ő-szinte 2011.10.03. 17:38:00

@Lasombra:
Én nem is a nagylábujjamat félteném...

ő-szinte 2011.10.03. 17:40:16

@nathalie:
Hú, tényleg! Aranypart! Most, hogy említed, hát tényleg. Az is nagyon beteg!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.03. 17:49:12

@ő-szinte: Akkor még egy ok, hogy miért nem jelentkeztem a VV-be...

Tehát Krisz belebrunyált a medencébe, aztán beleborította Dyát a hugyos vízbe ... Már negyed órája ezen röhögök. :D

ő-szinte 2011.10.03. 17:50:21

@Spéter46:
Bocs, de én ezeket a jeleket nem értem. írnál hozzá vmi értelmezőszótár félét?
Köszi.

ő-szinte 2011.10.03. 17:52:09

@King of Shadows:
Inkább úgy gondolom hogy akkor IS.

Spéter46 2011.10.03. 17:55:18

@ő-szinte: :) = tetszik, nevettem, v. mosolyogtam rajta!

ő-szinte 2011.10.03. 17:56:59

@Spéter46:
Köszi szépen. És egyéb használato jelzések?

Spéter46 2011.10.03. 17:58:43

@ő-szinte: Te hülyére akarsz venni engem?

Szentpeter 2011.10.03. 18:04:51

Attila kifejezetten jól játszik...

ő-szinte 2011.10.03. 18:05:20

@fkangi:
Nagyon hasznos volt, köszi szépen.

beacska 2011.10.03. 18:05:49

@ő-szinte: én végig kagylóztam. érdemes volt. A többieket beszélték ki, meg egyéb szövetséges dumát, de nem árulom el nektek, hogy mit, mert piszkok vagytok ;D

beacska 2011.10.03. 18:17:46

@ő-szinte: áááá, én rosszul viselem, hogy itt minden bentlakó a kinézete miatt van ekézve, meg fújjolva. ezt már máskor is kifejtettem. Nem mindenki olyan szép, csinos és gusztusos, mint a kommentelők nagy része, sajna :(((én ezekben az utálkozásokban nem tudok részt venni, és egyre kevésbé akarok :(((

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 18:19:21

@beacska: csak semmi komplexus! :) szerintem nagyrészt nem a kinézet, hanem a műviség az, amit pfujolunk.

ő-szinte 2011.10.03. 18:20:47

@beacska:
Én nekem ez nem tűnt fel. Ha elolvastad, észre vehetted, hogy nem a kinézetükre reagáltunk, hanem a cselekdeteikre...

ő-szinte 2011.10.03. 18:22:20

@beacska:
És nem gondolom úgy, hogy utálkoznánk. Nem értelek. ?

Szentpeter 2011.10.03. 18:24:15

Ja... a gyónás nem játék...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.03. 18:24:34

@fkangi: Most elképzeltem, hogy ülnek a Jakuzziban és Krisz benyögi, hogy "Hoppá, már megint belehugyoztam. :S", erre mindenki kirohan a vízből. Aztán a "Verakettő" rákérdez, hogy mi volt az a "már megint"? :D

Krisz erre is megállapítaná, hogy már megint lenézik mert 18 éves...

ő-szinte 2011.10.03. 18:26:04

lehet, hogy küldök egy csomag pelust Kiszopfelnek.

beacska 2011.10.03. 18:26:13

@ő-szinte: nem is rád gondoltam ;D

ő-szinte 2011.10.03. 18:28:13

@beacska:
Csak is remélni tudtam.

Spéter46 2011.10.03. 18:29:20

@beacska: Namivanöcsém?:)))
Fel a fejjel!!

beacska 2011.10.03. 18:31:00

nem tudja vki, hol van az a RÉGI videó, ill. riport, amit pár éve készítettek Attilával vmi vásáron? blikk, v. mi volt...

ő-szinte 2011.10.03. 18:31:28

Anyukám mesélte, hogy a múltkor a Széchenyi fürdőben az egyik öregasszony is vmi pelusos betéttel volt a vízben (nem tudom ki mit óvott és mitől...?). Úgyhogy ő abba a medencébe már nem ment be...

ő-szinte 2011.10.03. 18:32:54

@Spéter46:
Ha Dyácskának erre nem esett le a libidója, gratulálok!

Spéter46 2011.10.03. 18:38:20

@ő-szinte: Szerintem Dyácska olyan sötét. mint a néger valaga, és szerintem még libidója sincs:(

ő-szinte 2011.10.03. 18:42:26

@Spéter46:
Biztos van neki, csak legfeljebb nem tudja, hogy van.:-)

Spéter46 2011.10.03. 18:47:34

...vagy ha nem cserélte el a Plazában cicára :)

Frenk a hal 2011.10.03. 18:48:13

hy all.
nem láttam és most nincs időm visszaolvasni mindent. mi volt a medencében?

capa05 2011.10.03. 18:52:23

A 18 éves mint domináns hím csak megjelölte a medencét mint saját területet.
Dya teljesítményét már én is "rosszallottam" de szerintem inkább ő mint a kitartott öreglány.

Frenk a hal 2011.10.03. 18:56:57

@capa05:
csinált vmit a fekete némber amiről szintén lemaradtam, vagy csak úgy összességében írtad?

capa05 2011.10.03. 18:59:34

Nem @Frenk a hal: Nem csinál semmit..Néha beszélget, de azt meg nem lehet érteni.Ja volt egy szövetségszerű megbeszélése Verával, de azóta semmi.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:00:27

@nathalie ÚristN. :) bolond nőszemély

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:02:06

@ő-szinte: valami brutális volt! ez volt A RANDI!

capa05 2011.10.03. 19:05:32

@csak magamat képviselem: Való igaz ez az attila rém sötét barom.Ez a karmolás meg byakszívás... Bandikán kívül kinek akart bizonyítani?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:06:14

@nathalie: Nekem is, cseréltem volna tegnap éjjel ATTIVAL, OKÉ, RONDA, PIZZAARCÚ (LD. CÉ RONALDÓ)CAPSLOCK, szóval csúnyácska, tányérarc és még az átlag ufo-ember hibridek közt is fura homlokú, de tegnap... b+ az God-forsaken Hell fuckin' volt!!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:08:12

@capa05: és igen, fantáziája max. Bandikát győzné meg.

Hurri Kán 2011.10.03. 19:10:28

Kérdés: van, aki Firefoxot használ itt? És neki is szétcsúszik alatta a blog? Vagy csak én küzdök? :)
Köszi.

Kardhal.0 2011.10.03. 19:15:24

Aaaaaúúúúúúúúú!
Hát ez a mai nap után már nagyon sok volt...

Hurri Kán 2011.10.03. 19:15:24

@Talpig Jimmy:
Köszi, akkor majd kialussza magát.

Spéter46 2011.10.03. 19:16:10

@gyvy: Nekem semmi bajom a FF-el!

Frenk a hal 2011.10.03. 19:16:22

@gyvy:
csak te :-) vagyis nálam nincs ilyen gond

Hurri Kán 2011.10.03. 19:16:30

@zoxó:
Köszi, akkor passz... Azért nem értem, ez a egyetlen oldal, ami ezt csinálja...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 19:18:49

@gyvy: én mikor mit: firefox, explorer, chrome, opera (utóbbit ritkán). nekem egyikkel sincs gond, max. nem minden frissítésnél kínálja fel a Válasz erre-opciót.

Lasombra 2011.10.03. 19:24:11

@gyvy: nálam is tűzróka, és semmi csúszás és a karakterek is rndenesne ltzástnaak. :)

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 19:26:59

Mit szóltok, az C:-) hogy nekiesett a 8-#fejű csajnak? Amit a ~</:-) alatt ;;)ként leadott az :-(*). Hol a #:-) (Y)e, hol a (.Y.)e volt a keze ügyében. -=:\:=-ra bejön neki a nő, két perc múlva rajta volt a 8==Đ----, szerencsére a >[| nem adta le. Nem a _@_//, hanem a másik >[|. A :@)fejű C=:-) jókat mulatott rajtuk a 3:-0szemű ~:0val, volt már bennük \%/ rendesen.

3-, ez jó játék.
Hajrá Kartofel, hajrá transzveszcica!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:28:44

@capa05: néztem is, hogy dyakiszívást akartál írni, vagty nyakkiszívást.

Lasombra 2011.10.03. 19:29:20

@foxglove: na, a hivatásos valóvilológus. nem fogy a könyve?
szerintem a pöcsét elhagyta volna ezektől a csajoktól, ha bent van. bármilyen egyszerűek is, Aligtoszhoz képest fúziós reaktor mindegyik. (igen, Dya is. főleg ő! :D)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:30:52

Attila kurva mázlista, bár hallgassatok a módszertani szociológusra: mázli, mint olyan NINCS!.
Veronika meg szimplán kurva. Ez így volt jó.

Lasombra 2011.10.03. 19:31:37

@Binbir gece: az "(Y)ja", nem? vagy egy rokonértelmű jellel keverem? :)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:32:33

történt valami érdekes 1 óra után, kedves éjjeli baglyok?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:34:02

@Binbir gece: szerintem is.
kivéve a 3. pont, kivéve, ha a tranveszcica Veronika. akkor én is hajrá!!

avanivi 2011.10.03. 19:36:09

@Binbir gece: Kösz, minden vílágos .

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:36:26

@gyvy: nekem egy játék felbontása zuhant szét a tűzrókán. itt minden oké.

Hurri Kán 2011.10.03. 19:37:23

@csak magamat képviselem:
Igen... Vagyis nem tudom pontosan, mikor lehetett, Veronika kiszopta Attila nyakát.
És Dyát nem vették be harmadiknak. Vagy Kingát nem vették be, már nem emlékszem.

Hurri Kán 2011.10.03. 19:39:23

@csak magamat képviselem:
Köszi neked is, másoknak ok, akkor nem tudom. Ráolvasok, vagy valami. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:39:55

szóval: megbaszta?
nekem egykor úgy tűnt. már indoor.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:41:11

@gyvy: A harmadik szemeddel szórd a szemmelverést, átkot rá!

nathalie 2011.10.03. 19:41:16

@csak magamat képviselem:
kicsoda bolond? mire írtad. kimaradt nekem egy óra :D
és melyik randi volt brutális?
elvesztem, segítség :D

Hurri Kán 2011.10.03. 19:42:01

@csak magamat képviselem:
Vagy megcsapkodom egy zsinórtangával, az is lehet.

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 19:42:48

@Lasombra: Mellja? Elég hülyén hangzik. Ettől még elírhattam valamit, de az elnézhető egy elsőéves kütyütanoncnak.@csak magamat képviselem: A kakas csípjen meg, mi a =<">= az a 3. pont?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:49:56

@nathalie: nem lett kékítve, mjire írtam neked.
tetszett a kiszopfel a gyóntatóban beírásod és magam elé képzeltem, ahogy a Jézus melletti jobb lator helyére befekszik, vagy mint egy együtt érző öcsike.

Bocs, blaszfémia, én hívő vagyok, de akkor is. szóval csak egy bolond nőnek ilyen jó a fantáziája. Kéretik dicséretnek venni.

Lasombra 2011.10.03. 19:52:36

@Binbir gece: jaaaa, az én akcentusommal a (Y) az a pina, suna, muff whatever (kis képzelőerő kell hozzá), azokhoz -ja megy. :) a dudák a következő mondatodban voltak. amelyeken pöttyök is szerepelnek.
bonyolult ez az ascii helyesírás. :D

nathalie 2011.10.03. 19:53:00

@csak magamat képviselem:
ja,azt hittem veronikát bolondoztad le a randi miatt, már meg akartam védeni.
de ha csak engem, akkor rendben vagyunk:D:D

juj, Te viszont láttad a randit (Attila-veronika). mond, hogy Te is röhögtél! ma kicsit elgondolkoztam, hogy én miért tudok röhögni két totál részeg emberen másfél órán keresztül...

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:55:35

@Binbir gece: azt tudtam elovasni, abból, amit írtál.:
"3-, ez jó játék
hajrá Kartofel, hajrá plázacica!"

van magyar billentyűzet kiosztásod? nálunk sok betűd //*:%=$& karaktered jelenik meg, ezért reagálunk furán.

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 19:57:45

@Lasombra: Elég bubus gyerek vagyok, de nekem egy Y-ról még sose jutott ilyesmi fejembe. Következő nickem most más biztos, hogy képzelőerő0 lesz.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 19:57:52

@nathalie: valami kegyetlenn volt! :)
én az ágyból csak hallgattam, de az is nyerítéseket váltott ki.
Ne védd Veronikát, én szeretem!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:02:17

@Binbir gece: JAJAA!
MOST SEM ÉRTEM, DE LÁTOM,MÁS IGEN CAPSLOCK, AKKOR BOCSESZ. SEMMI.

capa05 2011.10.03. 20:04:20

@csak magamat képviselem: Én sem vágom, hogy mit ír, de biztosan jó lehet..

sogeking 2011.10.03. 20:04:45

@gyvy: tegnap nekem sem volt jó, főleg ha az összes kommentet megjelenítettem, ma eddig jónak tűnik
(firefox minden új verzióval új bugokat is kínál)

nathalie 2011.10.03. 20:05:52

@csak magamat képviselem:
akkor megnyudodtam. Ha szar is a humorom, legalább van itt még valaki, aki osztozik ebben velem :) bár rossz humor nincs, csak más... :D
AZt szeretném ha attila mindig ilyen lenne és azt a szárazkaró kingát elfelejtené.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:06:00

de most már vágom a tartalmat nagyjából, és azt hiszem, igen. :)

Hurri Kán 2011.10.03. 20:08:18

@sogeking:
Márpedig most új verzió van. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:11:14

@nathalie: le Kingával és majd én értesítelek, mikor4 szar a humorod, (az enyémmel együtt), és ennek semmji jelét nem látom. Megalapítunk "Más Humor" akciócsoportot. Founded in 03/10/11.

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 20:11:19

@csak magamat képviselem: Az elöbb valaki betett egy hangulatjel táblázatot, azt használva készült egy általam baromi tréfásnak tartott bejegyzés. De van önkritikám, csak +1 pontot adtam érte magamnak.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:15:07

@Binbir gece: meg nem értett zseni vagy....majd az utókor..:P:))

Hurri Kán 2011.10.03. 20:15:20

@sogeking:
Jó az új avatárod. :D :D :D

sogeking 2011.10.03. 20:16:26

@gyvy: ugye? valamivel fel kell dobnom magam, tiszta tavaszi fáradtság van rajtam

Hurri Kán 2011.10.03. 20:17:34

@MagasMacska:
Mondom, többi oldalon nekem is.

Hurri Kán 2011.10.03. 20:19:03

@sogeking:
Rajtam is szokott, de az üveg után nem tavaszi... :DDD

MagasMacska 2011.10.03. 20:19:48

@gyvy:
Most már látom, amikor írtam, még nem.

rianna 2011.10.03. 20:24:16

@csak magamat képviselem: @fkangi: binbir csak az emotikon táblázatot próbálta ki :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:26:48

@rianna: nem mondod...:DD azt hittem, holt nyelveken kommentel...:D
én linkeltem be neki...:D

rianna 2011.10.03. 20:29:03

@fkangi: pedig úgy tűnt, h elfelejtetted :P

MissX 2011.10.03. 20:30:29

azon gondolkodtam, hogy kire is hasonlít szűzbéla, de rájöttem: mozinezo.hu/abc-filmek/m/macskafogo/macskafogo-165.jpg

sogeking 2011.10.03. 20:31:32

@MissX: neeee :) ő az egyik kedvenc karakterem

MissX 2011.10.03. 20:32:14

@sogeking: pedig de, nézd meg a fejét, a testalkatát :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:32:30

@rianna: pedig úgy tűnt, mindenki más hozzászólt binbir emotikonokkal megspékelt hsz-éhez, engem kivéve..:P:P:D de lehet, hogy csak öregszem, hülyülök..:D

MissX 2011.10.03. 20:35:35

@sogeking: sajnálom, nem :))))))

sogeking 2011.10.03. 20:37:00

@MissX: naaa, hajlandó vagyok kompromisszumra

MissX 2011.10.03. 20:39:34

@sogeking: na jó, a kedvedért még gondolkozom kire is hasonlíthat. nem, nem lusta dickre :)

sogeking 2011.10.03. 20:43:12

@gyvy: még nem, de ezentúl minden nap meghallgatom

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 20:49:32

@gyvy: @sogeking: majd vigyázzatok, oda ne csípje a cipzár az agyatokat! :P:D

Hurri Kán 2011.10.03. 20:50:25

@fkangi:
Már évek óta tépőzárat használok. :DDD

sandokan 2011.10.03. 20:51:02

@nathalie: na végig tekertem a hajnali adást és igazat kell, hogy adjak. a randi nagyon nehézkesen indult, de az a medencés történet teljesen rendben volt. kár, hogy ezt nem sokan látták.

viszont, ahogy szinte egyből befutott és elnézést kért a szőke hulktól, azért nagyon kár volt. az egészet hazavágta.
kingácska, nagyon lehúzza attilát, akinek még a saját démonaival is meg kell küzdeni és ez így együtt soknak tűnik.

a srác mondókája, akár a bejegyzésben említett, akár a ma hajnali, a kritikával szemben, meglepően egyben volt. csak ...

csak magamat képviselem 2011.10.03. 20:51:35

@Binbir gece: @rianna: :)
ez a reklamációm jelezte a gyakorlati ismereteimet gyakorlatilag már a gépeléstől és az elmenti a változtatásokat? szintek fölött-ről. :)

Hurri Kán 2011.10.03. 20:52:45

@fkangi:
Valamiből neki is meg kell élni. ;)

rianna 2011.10.03. 21:04:05

@csak magamat képviselem: majdnem biztos, h értem, amit mondasz:D

sogeking 2011.10.03. 21:04:12

amíg nem kezdődik a műsor, meglepem magam Muri Enikővel

www.youtube.com/watch?v=iFSjrEfCiJc

nathalie 2011.10.03. 21:04:28

@sandokan:
hol lehet megnézni??? :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:04:37

na,pont végeztem mire kezdődik.

nathalie 2011.10.03. 21:06:54

nem volt már ez a ruha?

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:07:29

ja, és Chrome.FF volt, de dobtam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.03. 21:08:17

@gyvy: a mediterrán típusból jobban megél :D viszont azért a tépőzáras farmered nem lehet gyenge..:P:P:P:D

kövezzetek meg, de én beájulok az ágyikómba, kihagyom a ma esti felejthetetlennek ígérkező VV-élményt.

BarBwire 2011.10.03. 21:08:26

sziasztok, micsoda cuccban van a Balázs, nemtudommineknevezzem-ben.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:08:45

hú de nagy buli lesz!!!!!FECÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

evangeline77 2011.10.03. 21:08:54

Fecó mekkora arc..:D Te jó Isten!

Kinga meg hogy bőőőg..:D nagyon klassz!!!

dr. gernika 2011.10.03. 21:09:25

Mijeza fekete kényszerzubbony balázson???

sogeking 2011.10.03. 21:09:28

@BarBwire: ma a férfi közönséget célozta meg :D

Hurri Kán 2011.10.03. 21:09:30

@Peter_Cs:
A lényeg, a görög megmonta a tutit :DDD

nathalie 2011.10.03. 21:10:03

@fkangi:
úristen, hát nem vagy kiváncsi feoo nagyjelenetére??:D

rianna 2011.10.03. 21:10:25

@BarBwire: 80as évekbeli bőrkabát stíl, kardigán megnyilvánulásban:)

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:10:39

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de SZERINTEM Cristophel bejön a csajoknak,vagy nem?

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:11:29

@utcai_arcos: sőőőt!még a pasiknak is!!meg a disznónak.(bocs Zizi!!)

fran7 2011.10.03. 21:11:31

Tippverseny: mikor jelenik meg a képernyőn Csaba?

nathalie 2011.10.03. 21:11:33

már szexelnek dya... :D

evangeline77 2011.10.03. 21:11:56

sherezádé sminkje a 90-es éveket idézi. gusztustalan..:S

nathalie 2011.10.03. 21:12:09

@fran7:
mielőtt melinda bekúszik a képbe vera háta mögött.

MissX 2011.10.03. 21:12:17

ez a shere-gergő románc nekem unalmas. csinálnak ezek azon túl valamit, hogy ölelgetik egymást az ágyban?

sogeking 2011.10.03. 21:12:21

ha Dya ma is bejelenti, amikor meg pisilni, berakom avatarnak

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:12:23

sok VV4-et néztek...SZERETETHIÁÁNY!!apa, kezdődik.

fran7 2011.10.03. 21:12:31

Tippem csütörtökön, amikor elhagyja a villát.

Hurri Kán 2011.10.03. 21:13:20

@nathalie:
Neki is kiszopták a nyakát? :D

dr. gernika 2011.10.03. 21:13:49

Attilának sose lenne szabad levenni a szemüvegét.

sogeking 2011.10.03. 21:15:33

ha Kingának olyan személyisége lenne, mint Dyának, az lenne az igazi

Lasombra 2011.10.03. 21:15:38

na, tévé on... MICSINÁLDYAAZONANYOMORONCON?!?!... bocs, kicsit túlreagáltam. szóval már várom, hogy Fecó keményen odasírjon a többieknek.

BarBwire 2011.10.03. 21:16:09

@gernika: Attilának nem kéne a Kingához odamenni. Kerülnie kéne, mint egy leprást.

nathalie 2011.10.03. 21:16:09

@gyvy:
a nyakszopást csak veronika tudja csinálni, sztem kell hozzá az a száj :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 21:17:11

@gernika: igen, ő a szokásos -5 IQ helyett -20 pontot hoz ki a hemüvege nélkül. ugye te is a tegnapi dzsákuzziban "ülésre" célzol? Kefélni már szemüvegben kefélt Veronikával, ha jól emlékszem."

Lasombra 2011.10.03. 21:17:26

@sogeking: féloff: ha Muri Enikő legalább az évtizedünket eltalálná az öltözködésével, istenbizony rámondanám, hogy s+

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:17:38

retardált project :) LOOOOL

fran7 2011.10.03. 21:17:45

Macsó hősök, közben a képben megjelenik Bandi hurkája.

sogeking 2011.10.03. 21:17:46

Melindát már megint nem látni, sztrájkolni fogok

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:18:27

@utcai_arcos: na, ez a beszélgetés IGAZI kavarás volt!!TETSZIK!!

evangeline77 2011.10.03. 21:18:57

Péter most kiadta magát. "Tök nehéz összetartani őket.."

MissX 2011.10.03. 21:19:17

ez milyen szar, mármint amit attila csinál most

BarBwire 2011.10.03. 21:19:17

Ez a Kinga azt csinál Attilával, amit akar. Hát jól becsavarták a pasit.

dr. gernika 2011.10.03. 21:19:33

@csak magamat képviselem: Nem, mert azt nem láttam. Csak eddig megfigyeltem. Hülyébb is szemüveg nélkül, meg röhelyesen kicsik a szemei is.

nathalie 2011.10.03. 21:19:38

írni fogok attilának sms. most döntöttem el. remélem beolvassák neki.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:19:56

@Lasombra: én már tavaly a brutál harisnyájában is + S +oltam volna :DDD

BarBwire 2011.10.03. 21:20:03

@MissX: a béna pasi jelképe.

Frenk a hal 2011.10.03. 21:20:05

már várom, h attila elássa kingát a malacól mellé

fran7 2011.10.03. 21:20:45

@MissX: Neki még rosszabb, voltam ilyen helyzetben. Nem is beszélek róla szívesen.

sogeking 2011.10.03. 21:20:56

@Lasombra: inkább a mostani stílusa, mint amit majd a stylist fog kreálni a döntőben - amúgy mindegy milyen ruha van rajta, vagy van -e rajta egyáltalán

capa05 2011.10.03. 21:21:03

@sogeking:
Saját magam véleménye szerint nem is hiányzik.

nathalie 2011.10.03. 21:21:41

hogy a faszomban tűrheti el egy hapsi, hogy így beszéljenek vele?

Frenk a hal 2011.10.03. 21:21:49

ja és még nincs 22:00 és nem sípolnak...aggódom a felcseperedő ifjúságért, h ennyi szennyet látnak -hallanak :-)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 21:22:13

@BarBwire: Kinga csak eteti és foglyul ejti, hagyja lógva a sunát.
Attila helyében -persze mit hoz a holnap, a fél év- hagynám, hogy Geri és Peti ledominálja egymást és kúróversenyt rendezzenek. Csak hagyják ki, rontsák el Annamarival és Veronikával. Kingát különösen takarítsák el Attila elől. Ez a feladat, remélem Ati nem lesz Kinga pincsikutyája.

BarBwire 2011.10.03. 21:22:21

Csaba a képernyőn!! Szép ugrás volt!

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:22:26

Hú,Csaba a sellőfiú!!

Lasombra 2011.10.03. 21:22:41

imádom, amikor egy negyvenöt kilós szöszi bazmegel meg faszol. oan cuki.
pedig tök egyszerű, mi hiányzik neki.

hoppp, Csaba átment a képernyőn! minden ilyennél feles. szerintem nem karmolok ma este be. :)

dr. gernika 2011.10.03. 21:22:42

Kingát nem nagy mutatvány megbőgetni. csak annyit kell neki mondani hogy Éva2 és már indul is a sírcsi.

Hurri Kán 2011.10.03. 21:22:59

@nathalie:
Úgy éljek, szerintem kint járt az állatkertben, és megleste, hogy csinálják a tapírok... Nem lehet véletlen, h pont olyanra maszkíroztatta magát. :D

evangeline77 2011.10.03. 21:23:25

Jézusom, valaki adjon neki pántos melltartóóót!!!

rianna 2011.10.03. 21:24:03

látom újvera melltartóból is a pántnélkülit preferálja :)

fran7 2011.10.03. 21:24:15

"Bandi meg alánéz" Ismeretlen villalakó örökbecsűje.

nathalie 2011.10.03. 21:24:31

@gyvy:
mosolyognék, de harmadszorra is ütött ez a smár...
:D

dr. gernika 2011.10.03. 21:24:46

Na szegény Béni már rá is gyújtott.
Mikor lehet már sms-t beküldeni nekik? Valakinek közölni kéne végre Verával, hogy ne erőltesse ezeket a pántnélküli cuccokat.

nathalie 2011.10.03. 21:25:18

@stella03:
ebből a pántnélküliből meg adhatna am.nek...

capa05 2011.10.03. 21:26:19

Remélem a főszponzor Pszichiáter a környéken van...

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:26:39

csak én vagyok perverz,hogy nekem ezzel semmi bajom?két ember csókolózott. ennyi. (tudom, házhogy megyek...)

Hurri Kán 2011.10.03. 21:26:52

@rianna:
Nemnem, Újvera megveszekedett szilikonpánt-fetisiszta. :D

@nathalie:
Fog az ütni negyedszerre is. :D

capa05 2011.10.03. 21:26:59

@nathalie: rajta is érdekes lenne

BarBwire 2011.10.03. 21:27:50

@utcai_arcos: már érzéketlen vagy, annyit láttad.

Lasombra 2011.10.03. 21:27:51

@sogeking: ja, nem kell rá semmi.
a sztájliszt meg egyszerű szakma. bárki tudná csinálni.
ha nő az alany: sok szín, lehetőleg üssék egymást. az idióta = trendi.
ha faszi: lánc a gatyára. mindig! lánc nélkül nincs sztár.

Borg-Gremlin:
azt hogy lehet, hogy egyik nap majd leköpik egymást, másik nap meg csőröznek? vagy majd elmondják a riportszobában, hogy valójában nyelvvel verekedtek?

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:28:04

@gernika: azt mélyen ülő, apró disznószemeknek híjják intelligencs körökben, mint például ez itten.

nathalie 2011.10.03. 21:28:10

@gernika:
nem ez a legnagyobb problémánk, amit meg kell kérdezni, vagy fel kell vetni :D
de hatodikra beírom neki. :D

capa05 2011.10.03. 21:28:25

@utcai_arcos: Szerintem Vera vállalható is!Egy hét ajtócsapkodást nekem is megérne.

foxglove (törölt) 2011.10.03. 21:28:35

újvera simán elérte nálam a baukó szintet, pedig...

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:28:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: (Igen,láttam,köszönöm, de nem tudtam reply-ozni.Olvastam anno a cikket,akkor ment el az eszünk is :).Majd megnézem melyik említett cím él még üzletként.Nekem a csíráztatás halott projekt :(. )

genevieve 2011.10.03. 21:28:51

hmm, lehet nem ugyan azt az adást nézem mint a többiek, de nekem az jön le, hogy attila baszogatja feleslegesen kingát...mást küld oda a csajhoz, hogy mondja ezt, meg azt, tényleg mint egy 15 éves, utána meg rárakatja mindenkivel a jelet csak azért mert a csajnak nem ő kell?
pont mint amit veronika csinált gergővel, féltékennyé teszi:-D
nem jut el az agyáig, hogy nem kell a csajnak?

nathalie 2011.10.03. 21:29:09

@capa05:
de legalább a szilikonpántot levedlené...

BarBwire 2011.10.03. 21:29:26

@capa05: tovább akar az ott maradni.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:30:02

@BarBwire: á,dehogy,én a TV Macin is mindig sírtam, amikor láttam, hogy csak a bohóc bújik vele ágyba :(.

Lasombra 2011.10.03. 21:30:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én tudok egy egérszeműt, aki vévét is nyert! és állítólag annyira intelligens, hogy elalvás előtt bárányokat integrál fejben!

Hurri Kán 2011.10.03. 21:30:31

@rianna:
Annamari a pszihóbb tekintetű, Újvera a bocibb karakter. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:30:41

csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a Kinga baszogatás teljesen olyan, mint amikor Alekosz ducizta Évát?

nathalie 2011.10.03. 21:31:09

@genevieve:
igazad van. attila csak szánalmassá teszi magát ezzel a nővel. és nem jut el. de azért érdekes,hogy kinga azt bömböli: most már végleg nem érek sose hozzá. Miért, mégis hozzá akart? szerintem azért attilának mindig van valami csont dobva...

foxglove (törölt) 2011.10.03. 21:31:35

@genevieve: ne felejtsd el, hogy attila alekosz kategóriában indult... oda meg kell egy peggy bundy is.

sogeking 2011.10.03. 21:31:47

tapírt nem bántani, a kedvenc állatom

BarBwire 2011.10.03. 21:31:58

Örülnöm kéne, hogy Újvera egy mindent bele csaj, cicikkel meg popsival. De valahogy nem tudok örülni :-(

capa05 2011.10.03. 21:31:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ez erősebb,ha lehet még jobban infantilis.

Lasombra 2011.10.03. 21:32:20

@genevieve: Zsöni, nem.
Attila elmondta, hogy neki új dolog ez az emberi kapcsolatosdi. bármilyen. és a csajok ebben a kurzusban nem épp a Beginner Level. (ezt opcionálisan egyfajta bóknak is lehet venni.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 21:32:23

@gyvy: Jó lenne, ha jóban lennének és összefognának!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Van sok hasonlóság abban!

MissX 2011.10.03. 21:32:27

@genevieve: engem egy pszichopatára emlékeztet, simán kinézem belőle, hogy ha tehetné, bezárná kingát a nyugiszobába és csak ő mehetne be hozzá..

rianna 2011.10.03. 21:32:43

@gyvy: ez tudom, bár újvera minden csak nem boci. De nem AM szokott syilikonpántot viselni?

Lasombra 2011.10.03. 21:33:16

Csaba még egyszer kamera előtt! cheers!

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:33:16

Hö,port.hu-n előzetes:Aréna (alatta tv-n vágókép Kovács Lázár :DDD )

nathalie 2011.10.03. 21:33:17

nem értem az időjárási viszonyokat. én rossz kerületben lakom, vagy mi a halál.

MissX 2011.10.03. 21:35:25

feco hozza a "aholaférfiakbátransírnak" szerepet :)

genevieve 2011.10.03. 21:35:30

@nathalie: nem kingát védtem egyébként, csak ez a hiszti tényleg gyerekes attilától

Hurri Kán 2011.10.03. 21:35:59

@sogeking:
Nekem is.

@Peter_Cs:
Erre van esély, csak nem sok. :D

@rianna:
Nem, Vera. Lehet, Annamari is, de hordásának látványától eddig megkímélt minket. :)

dr. gernika 2011.10.03. 21:36:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :D
@nathalie: Jó majd akkor megírom én. Ugyanabba az sms-be beírom azt is, hogy Béni dobja ki a szilikonpántot.

Asszem a cselszövő mint karakter megbukott.

ő-szinte 2011.10.03. 21:37:10

Hát ez a Kinga szánalmas! "Mit ártottam én nekiiii? Azt, hogy nem dugok veleee?"

Nem bazdmeg, hanem azt, hogy folyton szivatod! Tényleg beteg ez a nő.

sogeking 2011.10.03. 21:37:14

ez jobb, mint a Dallas

nathalie 2011.10.03. 21:37:35

@genevieve:
tudom, és ebben igazat adok. sztem leég a feje a helyéről, ha kijön és visszanézi ezt a pincsikutya magatartást. mindesetre azért elő szokott fordulni, hogy normális faszik eszüket veszítik egy hülye miatt. szóval elnézem. egyenlőre. :)

evangeline77 2011.10.03. 21:37:38

Most bírom Attilát, remélem tényleg kiteszi a Kingát, ha így játszik a kiscsaj.

Fecó nem bírja a gyűrődést..:D

Lasombra 2011.10.03. 21:37:43

Életemben nem csalódtam még akkorát, mint... abban, akit két hete ismerek... azaz nem ismerek.
nagyszínpad! nagyszínpad!

rianna 2011.10.03. 21:37:48

nem szeretem kingát

genevieve 2011.10.03. 21:38:01

fuuuu, de szánalmas ez az attila

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:38:59

van annyi pénz amiért mindig süt a NAP :)

nathalie 2011.10.03. 21:39:05

hogy örül a kis kurva.pfff.

Lasombra 2011.10.03. 21:39:21

a Borg fürdőruha-fazonja azóta nem menő, amióta feloszlott a Modern Talking.

capa05 2011.10.03. 21:40:02

@gyvy:
Én eddig igazából csak Annamarin láttam sylikon pántot.

nathalie 2011.10.03. 21:40:22

de hát ő nem is a hatvan millióért jött be :D:D

ő-szinte 2011.10.03. 21:40:38

Látom lassan mindegyikről kiderül, hogy klinikai eset.

fran7 2011.10.03. 21:40:44

Mi ez a sárga, amit isznak, hogy még véletlenül se igyak olyat.

evangeline77 2011.10.03. 21:40:54

Fecó mennyire nem a villába való..:) Maradt volna otthon a kis nyugis világában. Kellett neki ez a sok idióta?:) Nem bírja már most idegekkel..:)

rianna 2011.10.03. 21:41:13

a fecó-spícs a sírás nélkül egésyen hatásos lehetett volna

sogeking 2011.10.03. 21:41:20

erre iszom egy narancslevet, Fecókám lazíts

amúgy rajtam szilikonos pántos van, akkor menő vagyok?

Hurri Kán 2011.10.03. 21:41:33

@capa05:
Vera is abban hasított, nem? Vissza kéne nézni, de ezt senki ne várja el tőlem, hogy megtegyem. :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 21:41:59

@fran7:
Azt hiszem narancsos sör.

genevieve 2011.10.03. 21:42:02

ha attila, kingával szopatják egymást, akkor miért kever bele másokat?

nathalie 2011.10.03. 21:42:19

@sogeking:
csak ha összemostad a feketével, és most pisisárga :D

Lasombra 2011.10.03. 21:42:34

lemaradtam pár résszel, ezért lehet, hogy volt valami komoly, de EZ nekik a hátbadöfés? mi? hogy hazudnak? hogy fenyegetnek jelölésekkel?
ezek hol nőttek föl? hol élnek? hol dolgoznak?
bent munkahelyen egy csendesebb nap ehhez képest a Normandia partraszállás stressz szempontból.
nem értem.

capa05 2011.10.03. 21:42:47

csak lesz férfi csók is!

Hurri Kán 2011.10.03. 21:42:59

@sogeking:
Zsinórtangával össze van kötve? :D

sogeking 2011.10.03. 21:43:31

rájöttem, ezt a ruhát eredetileg Lilunak szánták :):):)

evangeline77 2011.10.03. 21:43:38

@fran7: :D Én már csak azért is innék!

@rianna: Be van tojva, egyszerű. Kell neki valaki, akiben bízhat, aki mögé elbújhat, akire számíthat. De a villa-lét nem erről szól.

sogeking 2011.10.03. 21:44:49

@gyvy: zsinórtangával kell összekötni a szilikonpántokat??

genevieve 2011.10.03. 21:45:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: áááá, mindig is utáltam az ilyen ovis, hajhúzogatós udvarlásokat....
mindenkiben legyen annyi tartás, hogy ne nyomuljon akkor ha nem kell a másiknak

Hurri Kán 2011.10.03. 21:45:32

@sogeking:
És hozzá kell kötni egy baszómacit. A titkos jel, tudod...

capa05 2011.10.03. 21:45:45

@gyvy:
Nme láttam rajta, még valaki meg is irta, a pánt nélküli ruha miatt "ha a melle alá szúrna a térdét találná el"

ő-szinte 2011.10.03. 21:45:51

Ez a Fecó tuti buzi. Ami nem baj, csak legalább vállalja fel.

nathalie 2011.10.03. 21:46:18

@gyvy:
jó, hogy mondod. meguntam az avatarom. cserélek.
:)

sogeking 2011.10.03. 21:47:47

látom Fecó csak nekem szimpi

@gyvy: ezt így már nem vállalom:) egy szilikonpántos zsinórtanga a max.

Lasombra 2011.10.03. 21:48:09

@genevieve: az udvarlást legjobban Kiszop nyomja. egy centiről az arcba: "Nem érted, hogy meg akarlak közelebbről ismerni?!?!?!"
gondolom, úgy -15 centi közelről.
egy ilyen kubai macsónál lehet, hogy még közelebb.
ahogy Veronika arcát néztem, a legsanszosabb a "legközelebb".

rianna 2011.10.03. 21:48:40

@stella03: így van, azt hitte, a csapat szent, és összetartanak és bla bla...

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:49:08

@genevieve: ehh... kinga most jó ürügy volt. de nem a csajra ment ki a játék.

Hurri Kán 2011.10.03. 21:49:08

@capa05:
Akkor lehet e két amazon szépségétől megbomlott az elmém, és összekevertem őket. :D

@nathalie:
Legfőbb ideje. ;)

ő-szinte 2011.10.03. 21:49:35

@sogeking:
Nem mondtam, hogy nem szimpi. Kicsit ugyan ideggyenge - mint sokan bent - ha nem zaklatják fel nagyon szimpi. Aztán mikor előbújik Mr.Hide...

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:50:33

@sogeking: nekem is szimpi, csak az van, hogy igaza volt attilának vele kapcsolatban: kevesebb érzelem kéne. sokkal. :)

capa05 2011.10.03. 21:50:50

Melinda mit csinálhat a Csba gyerekkel időközben, mert nem láttuk eddig?

GL-581 g 2011.10.03. 21:51:16

Ez a VV5 eddig szürke és nyomasztó. Rettenetes emberek buta konfliktusokat kreálnak maguknak, amiket zéró érzelmi intelligenciával oldanak meg. Vajon be tud még ez indulni annyira, hogy nézhető és szórakoztató legyen? :(

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:51:18

@capa05: na,most ez durva volt.Jöttem haza a Róna utcán és a Tecsó lekanyar után nem sokkal futott a biciGliúton egy csaj, pánt nélküli felsőben!!!!El sem tudom képzelni, hányszor kellett visszarángatnia mire letudta a napi penzumot :S.

ő-szinte 2011.10.03. 21:51:36

Balázs: Ugye még mindig magázódunk...?
Hú, vazeg!

sogeking 2011.10.03. 21:52:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de ki az az Attila? nálam ő nem viszonyítási pont :)

rianna 2011.10.03. 21:52:25

@sogeking: nekem is szimpi, de túl sokat sír. És még nem láttam egy egész részt sem:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 21:52:25

Mai BVV - műsorvezető: Anikó, vendégei: VV3 Anett és VV3 Jenny.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:53:06

nem tetszel nekem, mert egy faszfej vagy.
EZÉRT????
kész vagyok..... :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:53:43

@GL-581 g: szürke?nyomasztó?rajtad kívül mindenki könnyesre röhögi/sírja magát :O.

fran7 2011.10.03. 21:54:29

Kartofel néha meglepően értelmes és higgadt hangnembe képes beszélni. Pillanatokra azt hiszem, hogy tényleg csak játszik.

Lasombra 2011.10.03. 21:55:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a sorok közt olvasva ezen a szinten ez "Igen"-t jelent.

ő-szinte 2011.10.03. 21:55:12

@fran7:
Én is azt gondolom, hogy erősen rájátszik.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 21:55:23

@gyvy: most mondtad, hogy nem is nézed, akkor legalább ne kommenteljé, baszki :DD

evangeline77 2011.10.03. 21:55:35

Emberek, ez a Cristo-Érzékeny Vera meztelen fürdés volt már???
www.valovilag.hu/video/143087

BarBwire 2011.10.03. 21:55:39

Krisztofel hogy irigykedik a csokiszökőkútra.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:55:43

@fran7: na,most ezután a fél monológ után indulj neki még egyszer :DDDD

rianna 2011.10.03. 21:56:14

Vera Kiszopot fürdette??? :o
ezt vki látta élőben?

ő-szinte 2011.10.03. 21:56:14

Lasombra-naál a pont!

BarBwire 2011.10.03. 21:57:11

@stella03: el kezdtem csuklani tőle

ő-szinte 2011.10.03. 21:57:13

Veronika: "Nekem nem jön be! De olyan aranyos..."
Uff!

genevieve 2011.10.03. 21:57:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na akkor homályosíts fel mire ment ki a játék:-)

lehet nem vagyok elég konspiratív elme:-)

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:57:21

ÁÁÁÁÁÁ,ez nekem fááááj!!

rianna 2011.10.03. 21:57:55

@stella03: egyszerre vettük észre:). Félelmetes :D (mármint a videó)

Hurri Kán 2011.10.03. 21:57:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
De mostantól nézem. :DDD

@rianna:
Nem voltunk bent a villában...;)
VV5 oldalon fenn van valahol. :)

dr. gernika 2011.10.03. 21:58:00

Veronikának annyi esze nincs, hogy vízszintesen húzza azokat a csíkokat...

Alkaline 2011.10.03. 21:58:03

ne szopjad :DDDD
hatalmas

capa05 2011.10.03. 21:58:26

Hogy lehet függőleges karmolással olyan gondolatot ébreszteni, hogy szenvedélyes együttlét volt?

Lasombra 2011.10.03. 21:58:53

ez a Vercsi olyan egyszerű lélek, hogy - szigorúan játszásdiból! - egy análmenetben is benne lenne, csak hogy megvicceljék Kiszopot.

Alkaline 2011.10.03. 21:59:08

ezeket az arcokat látni :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 21:59:17

neee, Krisz gondolkozikk

dr. gernika 2011.10.03. 21:59:30

De mégis hatott, jaj de könnyű ezeket átverni,

sogeking 2011.10.03. 22:00:03

de szép volt eddig a mai műsor Péter és Bandika nélkül

Hurri Kán 2011.10.03. 22:00:27

@sogeking:
Na jó, de nála a piros gomb. :DDD
Baltáról nem beszélve...

Lasombra 2011.10.03. 22:00:29

@gernika: igen, talán ez a legszomorúbb.
ja, és Kinga a cselszövő elvileg. broáf.

ő-szinte 2011.10.03. 22:00:32

@nathalie:
Hú, a végére tényleg csacsira itták magukat! Most látom csak.

nathalie 2011.10.03. 22:00:34

én most is röhögtem :D:D

evangeline77 2011.10.03. 22:00:38

Hogy bekormoltak, basszus. Én is inni akarok.. De reggel dolgozni kell..:S

capa05 2011.10.03. 22:00:47

Kár hogy nem látom tisztán egy ilyen kacsaszáj szívásnyomát!

sogeking 2011.10.03. 22:01:18

@gyvy: betanítottad, hogy nyomkodja?

Lasombra 2011.10.03. 22:02:05

"nem akarok szexelni! többet akarok!"
2 szex?

nathalie 2011.10.03. 22:02:16

most akárhogyan nézzül veronika terve működött :D:D:D

fran7 2011.10.03. 22:02:33

Eddig nem szerepelt: Annamari, Csaba, Melinda, Gergő. Vera is csak egy csók erejéig. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek.

capa05 2011.10.03. 22:02:36

ez gyengéd volt" állandóan átbaszol"

ő-szinte 2011.10.03. 22:02:46

Én drukkolok Verónak és Kiszopfelnek!
Szerintem aranyosak lennének együtt.

nathalie 2011.10.03. 22:02:50

@capa05:
a mellén is kiszívta, meg a kezén meg több helyen is :D

evangeline77 2011.10.03. 22:03:21

CSABA?? CSABA?? CSABA!!!!:D:D

nathalie 2011.10.03. 22:03:27

:D:D CSaba még bent van a villában?

capa05 2011.10.03. 22:03:35

@nathalie: nem láttam közeli képet de majd visszanézem.

dr. gernika 2011.10.03. 22:03:50

De genya ez a balázs. Ha nem vágják be az öfibe, akkor nem lesz benne Csaba, na.

ő-szinte 2011.10.03. 22:03:56

@nathalie:
Igen. Hát tanuljunk tőle!

rianna 2011.10.03. 22:04:44

@gernika: na pont ezt akartam írni:)

Lasombra 2011.10.03. 22:04:50

Reteknél beégett az LCD kijelzőbe a "Melyik pár randizzon?" mondat? vagy addig permutálnak, míg nem lesz Zizivel egy menet?
találjanak már ki valamit!

- Mivel sirassa meg Attila Kingát?
- Hova bújjon Csaba a kamerák elől?
- Kit NE dugjon ma meg Bandi?

annyi lehetőség volna.

capa05 2011.10.03. 22:05:03

Biztosan Melindának gitározik

fran7 2011.10.03. 22:05:05

@ő-szinte: Az lenne még csak egy latin szappanopera. Az O Globo dollármilliókat fizetne a reteknek.

JOKKA21 2011.10.03. 22:05:10

Nem semmi összefoglaló volt, ma kivégeztek.Ez az Ati-Kinga násztánc már kurva unalmas.

nathalie 2011.10.03. 22:05:20

Nem itt mondta valaki, hogy csaba kiszökött?

ő-szinte 2011.10.03. 22:06:20

@fran7:
Szerintem ez még megtörténik.

sogeking 2011.10.03. 22:06:28

na indulok az Alek rendezte film castingjára

nathalie 2011.10.03. 22:07:10

nem tudom lecserélni az avatarom, örökre ez marad.

genevieve 2011.10.03. 22:07:13

@JOKKA21: ja, most meg együtt dumálják ki veronikát és kriszt

ő-szinte 2011.10.03. 22:07:21

Basszus ez a sehere szánalmas kurva.

dr. gernika 2011.10.03. 22:07:22

Seherének megmondták, hogy kukázva van, vagy most miért csinálja ezeket?

capa05 2011.10.03. 22:07:26

@nathalie: Azt még tegnap írta..

capa05 2011.10.03. 22:08:00

Az online- be láttam, hogy ott volt.

Lasombra 2011.10.03. 22:08:05

rohadjak meg, Kinga-Attila az Éva-Alek felvételeken edzett beköltözés előtt! ugyanazt csinálják.
csak mondjuk Kingát inkább megdugnám, Évát meg inkább felgyújtanám.

ő-szinte 2011.10.03. 22:08:43

@gernika:
Mert rohadtul inog az önbecsülése.

Naspolya 2011.10.03. 22:09:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tesztnek elég béna volt...mármint, ha tényleg akar vmit Kingától. El kéne döntenie, h játszik, vagy udvarol, mert láthatóan a 2 együtt nem megy

ő-szinte 2011.10.03. 22:09:54

@Lasombra:
Viszont százszor inkább Éva , agyilag.

GL-581 g 2011.10.03. 22:10:06

@utcai_arcos: A VV4-ben voltak poénok. Meg vicces emberek. Most Kiszopfel van. Ezen a másfél íkús havannaszökevényen nem tudok nevetni, annyira gáz szegény ember. Attila nagyon bénán nyomja a górét, talán még Petiből lehet valami. A csajokat egyelőre két csoportba tudnám osztani: idegtépő vagy jellegtelen.

Na mindegy, nem fintorgok itt tovább... hátha beindul ez is, mint az előző. :)

sogeking 2011.10.03. 22:10:19

@rianna: a férfi főszerepre :)

Hurri Kán 2011.10.03. 22:11:09

@GL-581 g:
Idő kérdése, hidd el. :)

Hurri Kán 2011.10.03. 22:11:42

@sogeking:
Te állsz majd a sor elején? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 22:12:25

@Naspolya: gyönyörűen elbizonytalanított és kétségbeesésbe hajszolt egyszerre három embert úgy, hogy ő jött ki az egészből jól , hiszen végig igazat mondott kingának. a három játékos végül saját magát "buktatta le" (=fecó, te tudtál erről????) és saját magukat bizonytalanították el.

ő-szinte 2011.10.03. 22:12:42

@GL-581 g: Az elején ott is volt faszolás. Emlékezzünk vissza, hogy mindenki kivolt Alekosztól. Aztán szép lassan kinőtzte magát...

MissX 2011.10.03. 22:12:56

jéééé már van online

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:12:59

@ő-szinte: Veró, mint Veronika, vagy mint második Vera?

rianna 2011.10.03. 22:13:03

@capa05: :D
@sogeking: nem túl nagy falat ez így elsőre?:P

mocskosmacska 2011.10.03. 22:13:45

@stella03: Még a végén kiderül, hogy vera bent legbujább és azért "nem ülne le egy kávét sem inni" a többi csajjal, mert azok túl erkölcsösek. Egyébként szegény csajnak iszonyat lóg a feneke.

JOKKA21 2011.10.03. 22:14:18

@genevieve: Nem tudom miért nem dugnak, faszért bonyolítják.

Hurri Kán 2011.10.03. 22:14:20

Csaba megkerült, vagy már föletették Zizivel?

genevieve 2011.10.03. 22:14:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

nekem inkább az jött le, hogy összeszarta magát annyira bepánikolt, hogy kihátrálnak mögüle....

ő-szinte 2011.10.03. 22:14:57

@csak magamat képviselem: Természetesem Veronika. A másik csak Vera.

evangeline77 2011.10.03. 22:15:01

@mocskosmacska: ja, lehet..:) Közölte, hogy 30 napot kell várni és ráugrik valakire..:D Nem egy szép látvány ő sem meztelenül.

sogeking 2011.10.03. 22:15:22

@rianna: nem hiszem, felvettem a szilikonpántos zsinórtangám, kobrapózba vágtam magam..

@gyvy: igen, remélem nekem így még nő jut :D

mocskosmacska 2011.10.03. 22:15:29

@capa05: Legalább a fenekét karmolgatta volna.

ő-szinte 2011.10.03. 22:16:26

Na , Petink megint elaltatja AM-t. Ő meg bekajálja.

mocskosmacska 2011.10.03. 22:16:30

@Lasombra: Lehet, hgoy annyira profin szövi a cselt, hogy észre sem vesszük.

Hurri Kán 2011.10.03. 22:16:59

@sogeking:
Miért, ez egy OLYAN pornófilm, amiben nők is vannak? Fúj!!! :D

genevieve 2011.10.03. 22:17:01

@JOKKA21: amiért éva és alek sem

éva undorodott alektől, mint férfitől

kinga undorodik attilától, mint férfitől...de azt szivesen veszi, ha krisztofel nyomul rá.....de vele sem fog kavarni, mert ahogy nézem ő az erkölcsös csajt játssza

ő-szinte 2011.10.03. 22:17:12

Hahó! Megy az online!

mocskosmacska 2011.10.03. 22:18:00

@JOKKA21: Én is szánalmasnak tartom már, iszonyat fárasztó.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:18:42

"weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött."Szólhattatok volna!

JOKKA21 2011.10.03. 22:19:16

@mocskosmacska: Kár rájuk az összefoglaló műsoridejét pocsékolni.

Naspolya 2011.10.03. 22:19:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:@genevieve: sztem sem volt benne tudatosság...először indulatból mondta, h kiba...a Kingát, amikor meg szembesült velük, akkor, ahogy genevieve írta, besz.rt. De bár úgy lenne, ahogy leírtad, mert tényleg jöhetnek még izgalmas percek, ha kicsináltatja egymással a többieket. Egyelőre nem nézem ki belőle

nathalie 2011.10.03. 22:20:08

vera lopós-turkálós lett? bugyilopkodó?

evangeline77 2011.10.03. 22:20:35

@ő-szinte: ??

Őszinte tiszteletem azoké, akik nap mint nap nézik órákig az online-t. Én egyszer bírtam, kb 15 percig.

genevieve 2011.10.03. 22:20:37

@JOKKA21: egyetértek:-)

minden nap megnyugszom, hogy nem lett egyik villalakó sem szimpatikus:-)

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:20:39

Vera panaszkodik, hogy a többieknek nincs humoruk. Huhh.

Hurri Kán 2011.10.03. 22:21:42

Melinda remélem felgyújtja a haját.

ő-szinte 2011.10.03. 22:21:44

@stella03: Oh, én csak megemlítettem, hátha valaki...

nathalie 2011.10.03. 22:21:58

ááá, vera arról beszél, hogy semmi rosszindulat nincs benne és hogy humor nélkül nem tudja végig csinálni a játékot :D:D humor????atyaisten.
A mai öfiből kimaradt, hogy vera és kinga tegnap kurvára összeveszett és péter kingának mondta el minden segghülyének verát. most akkor mit csinálnak a szaunában.

MissX 2011.10.03. 22:22:20

a két új ember bejövetele olyan lesz, mint tordas érkezése. megérkeznek egy többé-kevésbé összeszokott társaságba, ahová rohadt nehéz lesz beilleszkedniük. úgy látom megvan az első két tuti jelölt. mármint amikor már pakolgathatják egymásra a jelet.

ő-szinte 2011.10.03. 22:22:26

Vera a bátor: Meg kell indokolni?

genevieve 2011.10.03. 22:22:36

@Naspolya: leginkább attól félt, hogy feco kihátrál mögüle...

de az milyen már, hogy úgy akarja eltávolítani a konkurenciát, hogy az ellenféllel lepaktál??

szánalmas....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 22:23:03

@Lasombra: @ő-szinte: Évának sokkal több esze van, mint Kingának! Meg szórakoztatóbb is! Kinga egy rakás szerencsétlenség!

ő-szinte 2011.10.03. 22:23:43

Melinda is bátor: Ki kell fejteni?

mocskosmacska 2011.10.03. 22:23:51

@stella03: Végül is nem az a baj, hogy ronda az alakja, hanem, hogy nem tud róla. Ha felvenne egy melltartót és nem váll nélküli ruhákban rohangálna, már sokat javulna a helyzet. De így melltartó nélkül úgy néz ki, mint a South Parkban az a tanárnő, aki Garrison tanár bácsi után jött, amíg G.t.b egy barlangban bujkált, mert szégyellte, hogy buzi.

nathalie 2011.10.03. 22:23:56

sehere és gergő összenőttek.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:24:14

@MissX: jááj.remélem ők is úgy kezdik,hogy elmondják az értékeiket!

mocskosmacska 2011.10.03. 22:24:44

@JOKKA21: Az rtl minden évadban bevág egy ilyen párost (jerzy-gigi, ágica-leo, solya-laci), amivel a nézőket lehet untatni.

nathalie 2011.10.03. 22:25:18

@Peter_Cs:
hát amíg nem köp le valakit, addig nálam is csak senki a neve :D:D

mocskosmacska 2011.10.03. 22:25:45

@foxglove: Mert nem röhögtek a lelkész felesége poénon?

genevieve 2011.10.03. 22:25:54

@MissX: viszont ketten lesznek, és ebben a társaságban az már szövetség...és az előző vv-ben két csapat volt...itt meg több kis csipetcsapat:-)
nem tudnak úgy összezárni...arról nem is beszélve, hogy a két fő manipulátor meg akarja majd nyerni őket maguknak...

sogeking 2011.10.03. 22:25:57

á, nincs internetem, nem tudom nézni az onlájnt

ő-szinte 2011.10.03. 22:26:57

Mi ez a rohadt nagy háttérzaj a villában?

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:27:15

ha jól értem, Vera megcsinálta az Olivér-féle bugyielrejtős poént. Ez duplán humoros.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 22:28:09

@Naspolya: a mai napig én sem néztem ki belőle, de ma meggyőzött.

ő-szinte 2011.10.03. 22:28:12

Most meg a háta mögött nyal Attilának Vera, miközben mosakszik Sehere előtt.

nathalie 2011.10.03. 22:28:29

@foxglove:
és mindezt azért, hogy sehere arcára közelítsen a kamera, mert jót akart tenni vele, hogy kiröhögteti. és ez baszott jó volt, így fésztúfész mondom mindenkinek.
ez nő... jézus.

mocskosmacska 2011.10.03. 22:28:43

Ötös nem túl összetartó. Rendesen osszák egymást a másik háta mögött. Gergő meg folyton sehivel lóg. Nem sokáig fog ez az ötös fentállni. Remélem, a könyvesház fiúk tartósabbak lesznek.

Hódos Hajnalka 2011.10.03. 22:28:46

@sogeking: és ezt a kommentet is egy régi erika írógépen írtad, tudjuk... :D

Lasombra 2011.10.03. 22:29:02

@Peter_Cs: így van. de ettől még simán áll, amit írtam. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:30:03

@rianna: az már siker, mert én is/sem. csak fura vagyok, ez volt a lényeg.
használom az spss progit, statstical program for social sciences, amiben boldogulni kell a géppel úgy, hogy "variable label, system missing, recode into same variable, recode into different variable, count within cases, crosstab, compare means, median, modus, cramer-v, phi, anova, compute, frequencies, maximum likelihood becslés...pontpontpont."
Na, az emotikon az nem része, azt csak a telefonjomon tanultam meg, meg a fész, google helyettem megcsinálja.

ő-szinte 2011.10.03. 22:30:15

Hogy kell megcsinálni, hogy kis ablakban tudjam nézni az onlinet?

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:31:04

@nathalie: én a monológ felénél megdobtam volna egy naranccsal, lesz ami lesz

ő-szinte 2011.10.03. 22:32:40

egyébként azt sem érte, hogy hogy van az, hogy hajnal 3-kor meg mégkésőbb kapnak feladatokat? Hajnal kettőkor még vígan ég a lámpa a hálóban. Elég genyó dolog.

sogeking 2011.10.03. 22:33:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csak teszteltem Dya nincs -e a kommentelők között

MissX 2011.10.03. 22:33:55

@genevieve: szerintem inkább péter lesz, aki meg akarja majd nyerni őket, attila nekem úgy tűnik, mint aki fél a változástól. ő nem is nagyon akart nyitni az újak felé. de persze biztosan vannak értékei :)

nathalie 2011.10.03. 22:34:38

@foxglove:
mert konfliktus kerülő vagy, egyébként leköpnéd. persze nem mindenki merheti felvállalni a véleményét :D
ennek a verának egyébként úgy kivánnék egy veszekedéshez egy magából kikelt baukó évát :D:D
(istenem, végig biztonságban voltál, végig tudtam mik lesznek a reakciók,atyaisten)

genevieve 2011.10.03. 22:35:17

egyébként ők nem tudják, hogy ebben a vv-ben másképp kerülnek kiesésre a játékosok mint ez előzőekben, hogy a klikkesedéssel nem sokra mennek?

nathalie 2011.10.03. 22:35:31

@ő-szinte:
hát mert akkor van online. meg jobb ha kialvatlanok :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:35:49

@utcai_arcos: ja, jobb klikk ---open in small window :DDD

ő-szinte 2011.10.03. 22:35:58

@utcai_arcos: de hogy kell? Rohadtul nem értek a géphez.

ő-szinte 2011.10.03. 22:36:48

@nathalie: Igaz, hamarabb konfrontálódnak.

genevieve 2011.10.03. 22:36:51

@MissX: lehetséges, csak arra irtam, hogy a mostani beköltőzők nem lesznek úgy elszigetelve mint tordas

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:36:54

@nathalie: diszkriminálnak! kb. 1 az 5-höz, vagy nemtom az esélyt. fogalmazz minél egyszerűbben és érvelj triviálisan! @stella03: ha elkezded és másnap sokáig alhatsz, elég jó program estére.

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:37:22

@nathalie:
"ennek a verának egyébként úgy kivánnék egy veszekedéshez egy magából kikelt baukó évát"
na az akopaliptikus lenne:)

MissX 2011.10.03. 22:37:43

@genevieve: igen igen, ebben lehet valami

ő-szinte 2011.10.03. 22:38:12

@utcai_arcos: és ha ilyen opciót nem ajánl fel?

ő-szinte 2011.10.03. 22:38:58

De mit csinált Bandika, amiért így kiborultak az előbb?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:39:07

@nathalie: és legalább 60, legfeljebb 160 karakterrel!

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:39:14

@ő-szinte: na jó,kattints kétszer a lap tetejére,akkor összemegy az ablak.ha a kurzort a szélére viszed,megjelenik egy szét mutató nyíl. ezzel tudod lekicsinyíteni, ha ügyes vagy akkorára, hogy csak a online képernyő maradjon ott.gyakorolj, sikerülni fog, menet közben sokkal egyszerűbb mint itt elolvasva.

genevieve 2011.10.03. 22:39:19

szerintem az is probléma, hogy túl közel van a két vv egymáshoz... a mostaniak próbálják másolni az előzőt

ő-szinte 2011.10.03. 22:40:13

@utcai_arcos: Majd próbálkozom de most nem megy.

mocskosmacska 2011.10.03. 22:40:42

@genevieve: MOndjuk a mostani beköltözők mások. Szerintem az a háromszeműt nehéz lenne elintézi.

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:40:52

@ő-szinte: jajj ne haragudj :((.ilyen opció nincs, csak hülyéskedtem.de a másik, amit írtam,az tényleg működik!

ő-szinte 2011.10.03. 22:41:25

Kiszopfel is gyanakszik, megkérdezte Bandikát, hogy ő tényleg hülye gyerek? Mert szerinte nem. Bandika azt mondta, hogy nem tudja.

foxglove (törölt) 2011.10.03. 22:41:29

Kuba a titkos jelet mutatta, vagy csak vakarózott?:)

nathalie 2011.10.03. 22:42:16

@csak magamat képviselem:
fogalmam sincs miről van szó :D úgy ülök itt mint dya rosszabb napjaim.semmit nem értek :D

mézescsók 2011.10.03. 22:42:22

Láttam az utolsó negyedórát. Ritka jó casting volt, főleg, ami a Vv női részét illeti. A pasasok is nemük díszpéldányai, de a csajok vállalhatatlanok. Szinte minden műsorban minimum egyszer, de inkább töb bször elhangzik, hogy valaki valakit "megcsinál". És ezt a hülye libák tűrik, sőt alájátszanak. Élükön a Veronika nevezetű véglénnyel. Szívlapáttal verném orrba azt a kérkedő faszt, aki ezzel a szöveggel jön, játék ide vagy oda.
Eddig büszke voltam a nőiségemre.
Eddig azt is hittem, hogy nem vagyok prüd.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:42:23

vv6-ba, vagy ha lesz még cserebere, kell új beszavazás. milf, dilf (45-ig), szenyor, szenyoríta (46+).

genevieve 2011.10.03. 22:43:10

@mocskosmacska: nem hiszem, hogy bekerül

@foxglove: egyszer mutatta:-)

nathalie 2011.10.03. 22:44:07

@foxglove: hát azt elméletileg már elfelejtette :D

ő-szinte 2011.10.03. 22:44:22

Ezt ugye nem csak én hallottam?

ő-szinte 2011.10.03. 22:45:03

Tojást Kiszopfel seggébe és aztán kitolja!

Hú, ez is buzi!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 22:46:09

@nathalie: demár! az sms-re céloztam, amit Attilának tervezel írni. :)

mocskosmacska 2011.10.03. 22:46:25

@genevieve: Kár. Azt a nőt alkalmasnak érzem, hogy kiidegelje a társaságot.

Vlaci69 2011.10.03. 22:46:53

Ha ezeknek sikerül beetetniük Kiszopfelt, úgy érzem, még hányni is fogunk a tévé előtt

Dr_utcai_arcos 2011.10.03. 22:47:25

@ő-szinte: ne máár, tényleg nem hittem, hogy kipróbálod :).de egyébként a jobb sarokban a _ és a X között van egy négyzet, ha arra kattintasz kisebb lesz az ablak és ott már könnyebb átméretezni.

ő-szinte 2011.10.03. 22:48:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Teljesen elhűlte! Ezt majd nehogy kihagyd ha eljön az ideje, hogy Kiszopfelnek remek ötlete támadt, amit azon nyomban megosztott Petinkkel: Benyomok egy tojást a seggembe és kitolom! Elég őrült? Megcsináljam?

Nem hittem el!

sogeking 2011.10.03. 22:48:54

@gyvy: de hová tűnt Damon Hill?

ő-szinte 2011.10.03. 22:50:19

@utcai_arcos: Ok,azt tudom. De én egész kicsiben akarom. Kép a képben funkciót szeretnék elérni. Biztos lehet valahogy, Csak még nem tudom hogyan.

ő-szinte 2011.10.03. 22:51:30

Kiszopra seki nem reagál?

Vlaci69 2011.10.03. 22:53:00

@ő-szinte: Ölembe készítettem egy lavórt, ha ezt megcsinálja, hányni fogok

beacska 2011.10.03. 22:53:20

@ő-szinte: de, én itt vigyorgok magamban :DD

julcsi29 2011.10.03. 22:53:42

Szép estét,sziasztok!Most értem haza,mik a hírek?Most kezdek olvasni :)

ő-szinte 2011.10.03. 22:53:56

Most jöttem rá, hogy fecó karakterét a Győzike mintájára választották. kicsit kevesebb a tájszólás meg a csaje/more, de egyébként...

nathalie 2011.10.03. 22:55:55

@csak magamat képviselem:
jaaaaa!!

ok. kinga takarodj és attila felejtsd már el a számokat (ötös, hatos) lenne benne. még nincs megfogalmazva. és üzenem a verának, hogy baszhatod a kulcsodat.
ennyi. még finomítok :D

sogeking 2011.10.03. 22:57:29

ez hihetetlen, Melinda megszólal, és már el is ment az onlájn :(

ő-szinte 2011.10.03. 22:57:37

Valaki tudja, hogy miért szakítgatják meg az onlinet?

nathalie 2011.10.03. 22:58:00

@ő-szinte:
mit reagáljunk? ha lenne üzenetbeküldés, akkor beírnék neki: hangember vagy.
gondolom felolvasás után rögtön csinálná. így csak várom a meglepit :D

capa05 2011.10.03. 22:58:43

@nathalie:
Most Vera sem tudja, hogy hol van és keresi..

capa05 2011.10.03. 22:59:42

Da ha megnézed a fürdős jelenetet akkor lehet, hogy a kubainál van és meg is mosta.

Líder Máximo 2011.10.03. 23:00:19

@genevieve: ja, egyszer mutatta - akadékoskodva :)

nathalie 2011.10.03. 23:01:08

@capa05:
ja, láttam. péter szájában. :D

ő-szinte 2011.10.03. 23:02:26

Micsoda ribanc ez a sehere!

nathalie 2011.10.03. 23:03:25

ezek tényleg összenőttek.

ő-szinte 2011.10.03. 23:04:18

Amsterdamban pont ilyen kiélt lehasznált fejű lányok állnak az üveg mögött mint a sehere.

nathalie 2011.10.03. 23:04:59

@ő-szinte:
nem kell addig menni. Zalahíd...

ő-szinte 2011.10.03. 23:05:13

Mit szól ehez Szuper Mario?

capa05 2011.10.03. 23:06:24

@nathalie: azt nem nézted amikor Vera a kubait fürdeti?

ő-szinte 2011.10.03. 23:06:43

@nathalie: Ok. De szánalmas, hogy egy lány aki állítólag 20 éves (bár kétlem), így nézzen ki.

sogeking 2011.10.03. 23:07:04

unalmas, inkább mutassák min gondolkodik Dya

ő-szinte 2011.10.03. 23:08:20

20 évesen úgy kéne kinéznie mint egy baba, nem mint egy leharcolt 40-es!

nathalie 2011.10.03. 23:08:40

@capa05:
miért? képtelen magától már megfürdeni? :D
nem, egyébként nem.

ő-szinte 2011.10.03. 23:10:06

Köszi rtl!
Ma hány percenként szakítják meg vajon?

ő-szinte 2011.10.03. 23:10:48

@nathalie: Tegnap volt még itt vki hajnalban?

Hurri Kán 2011.10.03. 23:10:55

@sogeking:
Majd Kiszop elmagyarázza. :DDD

capa05 2011.10.03. 23:11:15

@nathalie: Az előzményt nem tudom csak fent van a VV lapon.

nathalie 2011.10.03. 23:11:41

@ő-szinte:
na jó, azért ne legyenek irreális elvárásaink a babával...:) bár most is egy babára hasonlít, a prostibarbira. nem tudom, hogy van-e már ilyen, de esetleg írhatna a mattelnek, a jogdíjakból megélne... :D

nathalie 2011.10.03. 23:14:36

@capa05:
mindenkit meg fog fürdetni? bandikát is megfürdette már. lehet csak a személyes higiéniáért felelős.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:14:49

@nathalie: :) már majdnem jó. nekem tetszik. a szerkesztők miatt mindenképp cseréld a baszhatodat és a takarodjot, javaslom a kinga cserélj maszkot és vera hiába kuncsorogsz a kulcsért. Ez alliterál is, ami nem tudom, hogy jó-e. Inkább ne. :)
de te döntesz, általában kisebb szókinccsel és egyikükre koncentrálva kell írni. szerintem.

capa05 2011.10.03. 23:15:00

Na ez jó két fiú kettesbe gatyában fürdik... Istenem! melyik nem bízik a másikban ha leesik a szappan?

Hurri Kán 2011.10.03. 23:16:04

@capa05:
És Gergő még bent sincs közük...

capa05 2011.10.03. 23:16:22

@nathalie: lehet!

(az előbbi meg kettesben)

ő-szinte 2011.10.03. 23:16:32

A fürdőben meg nagyotmondó verseny volt.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:16:37

@csak magamat képviselem: @nathalie: bár a szókincs már jó irányba csökken, és az indulat is jó.

capa05 2011.10.03. 23:19:08

@gyvy: Vagy, Csaba... De lehetne Bandika is és nem kellene már a szüzességgel szenvedni.

Hurri Kán 2011.10.03. 23:20:12

@capa05:
Hmmm... egy ilyen Bandika, Csaba, Gergő trojka? :D

ő-szinte 2011.10.03. 23:20:20

Szegény Fecó is elég zátony! Nem tenné Veronikára a jelét.
Én nem értem. Itt most jótékonysági reality van?

capa05 2011.10.03. 23:21:07

@gyvy: akkor az már kvintett!

sogeking 2011.10.03. 23:21:42

Bandika feje belóg a képbe, én kérek elnézést

Hurri Kán 2011.10.03. 23:21:49

@capa05:
Miért, ki zavarná még meg az idillt? :D

nathalie 2011.10.03. 23:22:35

@csak magamat képviselem:
mivel berakták későre és a csúnya beszéd is lemegy, azt hittem az sms-eket is ennek szellemébe lehet írni. de majd akkor megpróbálom kicsit kedvesebbre venni. :D bár szerintem úgy sokan nem fogják érteni. Legalább egy káromkodás kell bele. verának mindenképpen, csak azt érti.

ő-szinte 2011.10.03. 23:22:51

Úrist'n!

Melinda szerint a patkány egy rovar.

Hurri Kán 2011.10.03. 23:24:15

Ezt a Kiszop-féle kézrázást meg kell tanuljam. :D

capa05 2011.10.03. 23:24:17

@gyvy: kettő már bent volt meg a trojka??

sogeking 2011.10.03. 23:24:37

most meg Melinda csavargatja a haját, ez ragályos

nathalie 2011.10.03. 23:24:45

@ő-szinte:
én nem találkoztam senkivel. :) sajnos egyedül kellett végignéznem az álomrandit :)

capa05 2011.10.03. 23:25:29

@ő-szinte: szerintem is ki kéne zavarni.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:26:27

@nathalie: így jó lesz szerintem. aztán elválik. későre tették? régen ezzel indult a nap, nem?

nathalie 2011.10.03. 23:26:36

@ő-szinte:
úristen, azt hiszem azon az állatfarmon sem lennék állat. remélem a kisuszkárokat nem a rétisasok fészke alatt helyezi el...

ő-szinte 2011.10.03. 23:26:45

@nathalie: Nekem jó a gyomrom, de azt nem vette be. Az már az ingerküszöböm fölött van. Nekem az egy szinten van a Maunikashow és Józsibarát műsorával.

nathalie 2011.10.03. 23:27:28

@csak magamat képviselem:
nem az sms-t küldést, az adást! :D

nathalie 2011.10.03. 23:28:34

@ő-szinte:
hát nem mondhatjuk, hogy kínos feszengés volt, mint általában az első randikon. :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:28:41

@csak magamat képviselem: mímel, nem mimikál. én se vagyok prefektus.

ő-szinte 2011.10.03. 23:28:43

Kiszop miért csinálja a műsort?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:31:05

pia-vita. há nómális? mondja Seh. mindig elveszed a piámat! éva-alekosz 2.0

sogeking 2011.10.03. 23:31:27

Dya a hajával beszélget

julcsi29 2011.10.03. 23:31:31

@nathalie: Szia!Meddig nézted hajnalban? :)

ő-szinte 2011.10.03. 23:34:09

Bandit rá kéne ugrasztani repedtfazék hangú melindára.

Hurri Kán 2011.10.03. 23:34:26

Sehere -Csaba randi... hamvába holt projekt...:D

ő-szinte 2011.10.03. 23:36:18

Kiszop megint kifordult magából.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:41:08

kurva jól fúj orrot bandi! profi. legalább ő is ért valamihez. én megkérném, fújja ki nekem is, mint régen anyu.

ő-szinte 2011.10.03. 23:41:15

Szegény Kinga tényleg tök sötét!: Csak Attilával kíváncsiak rám a nézők, Bandival neeem?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:42:26

csaba meg borotválkozik, mint tarzan, amikor visszavitték.

julcsi29 2011.10.03. 23:43:34

@ő-szinte: Ezt a témát már tegnap ilyenkor is feszegette:) úgy tűnik azóta se sikerült feldolgoznia :D

nathalie 2011.10.03. 23:43:46

@julcsi29:
szia. amíg részegen ki nem mászott az álompár a többiek előtt a medencéből :D meg utána még megnéztem, hogy kinga rohamot kapott, attila meg lement kutyusba. ez kb fél három volt :D
ma nem lesz annyi. sőt..
mentem is.

jó éjt mindenkinek.

julcsi29 2011.10.03. 23:45:41

Csaba,a Helyes Pasi kategória....ez eléggé kiábrándító.Most jól lehetett közelről látni,hát ...:( Kinek teszik?

Hurri Kán 2011.10.03. 23:48:28

@julcsi29:
Szia! :)

@ő-szinte:
Ez elég tömör, ámde velős vélemény volt. :D

julcsi29 2011.10.03. 23:51:18

@ő-szinte: Örülök,hogy nem vagyok egyedül :):)

julcsi29 2011.10.03. 23:53:14

@gyvy: Szia! Kb egy órája próbálom felvenni a fonalat :)!Ami itt délután ment :D:D:D Most meg állandóan leáll a közvetítés,vagy lefagy a gépem :)

julcsi29 2011.10.03. 23:54:47

@nathalie: Az nem semmi!Akkor igazán van mit kipihenni :D Jó éjszakát Neked!

Hurri Kán 2011.10.03. 23:56:43

@julcsi29:
Ma még aránylag szolídak voltunk. :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.03. 23:56:43

@ő-szinte: :) a lányok odabent is csatlakoznak hozzád, láthatóan.

julcsi29 2011.10.03. 23:56:51

Kiszop : Hogy készül a méz? Tudod fiam,van az a dolog a méhecskével....ja,az nem a gyerek ? :D:D:D

sogeking 2011.10.03. 23:59:26

Bandika mindenhol ott van, és a beleolvad a környezetbe mint egy kaméleon

ő-szinte 2011.10.03. 23:59:53

Bazzeg, azt vettétek, hogy sehere szájfényében lámpa van? világít! Urist'n!

julcsi29 2011.10.04. 00:02:41

Seri nyávog,nekem meg nincs itthon chips:D:D:D

Hurri Kán 2011.10.04. 00:03:27

@julcsi29:
Igen. Miért, nem láccik? :D

csak magamat képviselem 2011.10.04. 00:06:44

Bandi!! Valamit csinájjá!
Fogy a türelmünk!
Elég lenne 1 előzmény nélküli mondat!

Líder Máximo 2011.10.04. 00:08:42

@julcsi29: Van szotyim, haveri alapon? :)

julcsi29 2011.10.04. 00:11:57

@Líder Máximo: Nagyon kedves,köszi:)
Sós,meg natúr mogyorót is tudok ajánlani cserébe :))Együtt mégiscsak más !:D Egyébként nem szeretem a chipset,csak most tudtam meg,hogy sikk ilyenkor,pláne az ágyban enni :D

julcsi29 2011.10.04. 00:13:32

@gyvy: Ööö...izé ..nem feltétlenül :D:D Holnap (ma) nincs robot,délután majd fokozottan figyelek a szolidságra :))

ő-szinte 2011.10.04. 00:14:47

Nagy kár, hogy nem választhatunk kameraállást, mint régen. Kiszop, oktat a szexről a nappaliban, nekem meg az unalmas AM-Kinga páros virnyogását kell hallgatnom.

csak magamat képviselem 2011.10.04. 00:15:29

Escobar, Dya? most gecire megleptél, de full zsírra. Erre nem számítottam! Kortárs észak- és dél-amerikai politikai-drogügyi tájékozottság?!
ez most egy telibe piros pont! pozitív csalódás. erről Marquez is írt egy elég jó túszejtős könyvet. Bakker!
Félek, egyszeri alkalom tanúja voltam.

Hurri Kán 2011.10.04. 00:16:01

@julcsi29:
Óóóó... ágyban csipszet nem sikkes enni. Max. szőlőt, epret, ilyesmit, szőlőt szigorúan villával! :DDD

Mivel nekem viszont holnap intenzíven ki kell vennem a részemet a zország építéséből, így mindenkinek további jó körömrágós izgalmakat és utána éjszakát kívánva, távozom. :)
Jó éjt!

julcsi29 2011.10.04. 00:16:04

Na ne!!!Ez már sok!Ma is AM - Kinga társalgást kell hallgatni egy órán át?:(
Inkább kiszaladok rágyújtni hátha addigra befejezik :)

julcsi29 2011.10.04. 00:17:14

@gyvy: Aztán szép legyen az az ország !:)
Jó éj!

Pepita O 2011.10.04. 00:20:48

Hegyezem a villámat én is!
:D

Líder Máximo 2011.10.04. 00:24:17

@julcsi29: Holnapra hátha megszavaznak nekünk egy randit..:P
bár a mogyi-szotyi mellé a tegnapi nutellás-csibehusi kockák is komolyan megmozgatnának :D
A bugyidat lécci dugd a matrac alá.

ő-szinte 2011.10.04. 00:38:57

Na , már bent is kezdik levágni, hogy Bandika színészkedik. Ma már Kiszopfel és Fecó pddzegette a dolgot. Nekem már gyanús egy ideje, na de én okosabb vagyok!:-)))))

julcsi29 2011.10.04. 00:51:52

@ő-szinte: Miből következtették ki?

csak magamat képviselem 2011.10.04. 01:01:30

Hajrá mittudoménki. most kinek van igaza? muszáj aludnom, de reggel megnézem, mit írtok erről a tisztaságizéről. jóéjt!

julcsi29 2011.10.04. 01:05:58

@csak magamat képviselem: mindjárt belenézek,aztán ha tudom összefoglalom :)Jó éjt!

julcsi29 2011.10.04. 01:13:36

Egyenlőre nem világos,csak az,hogy többen trehányak,és Dya az egyik jelet arra teszi,aki a legtrehányabb.Valamint hogy Melinda állandóan alszik,és nem segít.Annamari szerint Kiszop is trehány,de őt Péter megvédte,mert mindig ő mosogat el.Ja és a mosdókagylóra valaki már rányomott egy rágógumit.:)

julcsi29 2011.10.04. 01:20:14

Hosszú percekig Kingát látjuk,ahogy alszik,mellette Attila fekszik.Majd fürdőszoba,Bandi nem tudni mit csinál,Gergő (asszem Ő)a fejét borotválja.A nappaliban Kiszop a kanapén fekvőtámaszozik.1:15-kor rájönnek,hogy éhesek,és Kiszop megkéri Pétert,hogy segítsen főzni valamit.Így aztán ők ketten bevonulnak a konyhába,és fikázzák a nőket akik nem főznek,de nem is terítenek,nem is mosogatnak,kivéve AM és Dya.

julcsi29 2011.10.04. 01:21:52

Kiszop kijelenti,ő már megfigyelte hosszú !? élete során,hogy a nők mocskosabbak és trehányabbak mint a férfiak!:)

julcsi29 2011.10.04. 01:48:01

Leállt az élő,meg lassan az agyműködésem is :)
Nyugovóra térek,úgy tűnik én zárom a bótot :)Mindenkinek jó éjt(aki még esetleg ébren van)
A korán kelőknek szép napot,holnap ugyanitt,sziasztok! :)

ruzs54 2011.10.04. 07:12:03

ennek a fecónak a hangja dettó, mint kerekes józsefé,/a shrekből a szamár szinkronja/.attila meg vérgenyó,hogy a "barátját" /fecót/ is felhasználja a pitiáner játékaihoz .ha ilyen barátja van valakinek, mint attila,már ellenségre nincs is szüksége.nagy manipulátor,biztos benn marad sokáig, az rtl szempontjából jól jön az összeférhetetlen kategória,amit maradéktalanul be is igazol attila,hogy tényleg az.

mocskosmacska 2011.10.04. 07:55:33

Az összefoglalókat miért az első bejövőkről vágják össze? A többiek is tuti vannak olyan érdekesek, mint a kinga-attila nyűglődés.

mocskosmacska 2011.10.04. 07:57:28

Attilának a legjobb szórakozás az, hgoy a bandit oltja. Gratulálok attila, 32 évesen eljutottál oda, hogy mással nem tudod elfoglalni magadat, minthogy egy szerencsétlen, buta, félig gyerek srácot piszkálsz. Ehhez tényleg gratulálni tudod csak.

mocskosmacska 2011.10.04. 07:59:40

Vera azért mosdat le minden srácot, mert alfanőstény akar lenni. A csajok fúrja, akit mert szemtől szembe, a többit csak a háta mögött, a fiúkba meg próbál sexuális vágyakat ébreszteni. Az alfahímet is kinézte magának, hgoy mellette igazi alfanőstény lehessen, de annak nem kellet. Így maradt neki kiszopfel és bandika fürdetése meg péter lesmárolása.

mocskosmacska 2011.10.04. 08:07:22

Bocsi, hogy mindig modorosverát szidom, de észrvettétek, hogy amikor a nagy veronika-attila randi után mindenki kitódult, akkor mindenki odament a pároshoz, modoros vera kivételével, aki megtámadta a kaját.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.04. 08:58:47

@mocskosmacska: Mindenkiről lehetne pár jó jelenetet bevágni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.04. 08:59:51

@mocskosmacska: Súlyos érzelmi visszamaradottságra utal ez.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.04. 09:01:49

@mocskosmacska: Sokszor nem kell a csoportdinamikát követni!

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.04. 09:04:13

Drága Hódom!

csak érted, csak most, csak neked belenéztem tegnap a VV5-be, 10 percig bírtam, tedd a baltácskádat a szívedre, de őszintén, és akkor láthatod, hogy ezek a szereplők és ez az egész ház a közelében nincs a VV4-nek, ott azért voltak hús-vér intelligens, érdekes eredeti szereplők, akikre azért jó volt ránézni, lehet hogy voltak szélsőséges megnyilvánulásaik, és a készítők állandóan retteghettek, hogy a fő karakterek kiesnek, de ez ami most megy az egy nagy rakás nulla. A fő karakternek kinevezett A. olyan, mintha egy hullaházban választották volna ki újraélesztésre, rémes... de még a vidámabb figurák is halványak, nagyon halványak az előző csapathoz képest...

részvétem...

mocskosmacska 2011.10.04. 09:08:39

@Peter_Cs: Pedig így is túl nagy bent a Borg.

mocskosmacska 2011.10.04. 09:10:16

@Peter_Cs: Nekem nem kiélvezésnek tűnik, amit modorosvera tesz, hanem szánalmas erőlködésnek, hogy ő legyen bent a királynő, a férfiak álma.

mocskosmacska 2011.10.04. 09:10:53

@Peter_Cs: Ugy bizony. Most megvan a válasz, hogy valaki 32 évesen minek jelentkezik egy ilyen hülyeségbe.

Battenfeld 2011.10.04. 09:11:30

@mocskosmacska: Elfelejted azt az aprócska tényt, hogy a villa rendkívül ingerszegény környezet. Egy ilyen helyen egymás csesztetése nyújtja az egyetlen szórakozási lehetőséget. Bandika és Kiszopfel pedig annyira sötétek, hogy adják magukat erre.

mocskosmacska 2011.10.04. 09:11:59

@Peter_Cs: Nem kell követni, de hülye amerikai filmekben vannak ilyen "poénok", hogy mindenki egyirányba, csak a túlsúlyos követi a kaját. (Bár ebben az esetben Péter is mehetett volna verával)

mocskosmacska 2011.10.04. 09:12:36

Több vv nem nézek egy ideig. Péterről volt erotikus jellegű álmom. Ez már a vég.

mocskosmacska 2011.10.04. 09:13:15

@Battenfeld: Szeirntem akiben van egy minimális intelligencia, az talál más szórakozást. ATtila csak csesztetni tud másokat.

mocskosmacska 2011.10.04. 09:40:45

@Nard: HÁt elmesélhetem. Azt álmodtam, hogy teljesítménytúrán vagyok a fiammal meg péterrel és a kölyök hisztirohamot kap, hogy ő nem fog jönni és péter végig a nyakában cipeli. Én meg olyan hálás vagyok miatta, hogy hálából le akarok vele feküdni, de péter olyan fáradt a túrától meg a cipeléstől, hogy nem áll fel neki. Ez égő, tudom, ha nem ismeretlenül lennék itt, el sem merném mesélni.

nathalie 2011.10.04. 09:43:57

@mocskosmacska:
percek óta röhögök. ne haragudj. :)

mocskosmacska 2011.10.04. 09:46:08

@nathalie: Nem haragszom. Tényleg röhejes.

mocskosmacska 2011.10.04. 09:50:50

Eszembejutott, hogy olvastam egy összeállítást, amiben kövér emberek írták le azt, hogy mit jelent vékonynak lenni. Az egyik nő azt írta, hgoy azt jelenti vékonynak lenni, hogy nyugodtan ehet mások előtt anélkül, hogy kinevetnék. Most emiatt szégyellem magam, hogy modorosvera kajarohamán röhögtem.

rianna 2011.10.04. 09:52:30

@oázis: szerintem meg pont fordítva, sokkal jobban válogattak, mint az előző vv-ben.

James Lavelle 2011.10.04. 10:03:46

@rianna: egyetértek, több az értelmes ember, jobb a humoruk, nekem jobban tetszenek a karakterek is.

beacska 2011.10.04. 10:04:36

@mocskosmacska: szerintem ez inkább kedves. el is tudnám a Petiről képzelni ;D

beacska 2011.10.04. 10:25:49

@James Lavelle: írtam be a blogodba. kíváncsi vagyok, a véleményedre ;D

capa05 2011.10.04. 10:29:00

@mocskosmacska:
Nem vagy te féltékeny Verára?Csak úgy tudat alatt.

Tüzitündér 2011.10.04. 11:45:55

Sziasztok! Nem volt még időm végigolvasni a kommenteket, lehet valaki kérdezte vagy írt már erről. De éjszaka belenéztem az online adásba és azt láttam, hogy az egyik szőke lányzó a tükörben szájfényezi magát és mintha úgy láttam volna, hogy ez a cucc amivel kenegette a száját világított??? :):)

nowo 2011.10.04. 11:45:56

@capa05: Vera jól néz ki,egészen addig,amíg meg nem szólal...
Tegnap a Belevalóban Anett ki is akadt rajta,hogy mit meg nem tesz a bentmaradásért.
Háát,mondjuk eléggé a legalja,ahogy viselkedik.

Valahogy nagyon egyenlőtlen az összefoglaló.
Vannak emberek,akiket napokig alig látni/hallani.
Ilyen pl. Melinda,Csaba,újabban Annamari.
Nagyon keveset mutatják őket.
Szinte csak Cristofel-Veronika,valamint Attila-Kinga-Fecó uralja a képernyőt.Nagyritkán Gergő-Seherezádé.

capa05 2011.10.04. 11:54:23

@nowo: Alapvetően egyetértek,de inkább nézem Verát, mint a heverőn fetrengő vagy dohányzó Melindát.Az összefoglalókban nem igazán szerepel, az Online adásban pedig azt csinálja amit írtam.Ezzel az erővel elég lenne róla egy fénykép..

Naspolya 2011.10.04. 12:03:17

@mocskosmacska: akkor Peti bukta a teljesítménytúrát...

mocskosmacska 2011.10.04. 12:09:57

@capa05: Óh, persze féltékeny vagyok verára. De miért is? A bálnateste, a modoros fellépése, azért mert a vv5-ben csinálhat hülyét magából vagy a petivel való smár miatt?

capa05 2011.10.04. 12:11:19

@nathalie:
Ha jól sejtem ezelőtt 2 vel volt a Villában.Olyasmi kinézete volt mint most She-nek.

beacska 2011.10.04. 12:11:25

@mocskosmacska: :D szerintem a csókra gondolt ;D

mocskosmacska 2011.10.04. 12:12:20

@beacska: @nowo: Én is észrvettem, hogy egyenlőtlen az elosztás. Meg vagyok róla győződve, hogy annyira érdekes dolgokat, amiket pl. kingáról mutatnak bárkiről be lehetne vágni.

mocskosmacska 2011.10.04. 12:13:44

@beacska: Az hatalmas sexuális élmény lehett..... Én egészen felizgultam tőle és azt kívántam bár én lehetnék ott és magamra ránthattnám peti a cipeléstől még mindig izzadt testét.

nathalie 2011.10.04. 12:16:48

@capa05:
ahhhh. emlékszem. őszintén érdekelne, hogy ki kíváncsi a véleményére. Sose bírta ezt a kérdezzük meg az elfeledett volt villalakókat nekik ki a kedvencük.

capa05 2011.10.04. 12:16:56

@mocskosmacska: Megjegyzéseidből kiérezni egyfajta utálatot. Mindezt egy versenyzővel kapcsolatban, mikor a többi sem különb, csak más módon csinálják.

fran7 2011.10.04. 12:19:14

Azért egyenlőtlen ez a képernyőre kerülés. Csabáról annyit tudunk, hogy gitározik, Baywatch kompatibilis a medencébe ugrása, és matracon alszik. De ezt is csak az, aki nagyon odafigyel. Még a Forma1-ben is meg van határozva, hogy a hatszor lekörözött sofőrt is kell mutatni.

nowo 2011.10.04. 12:29:14

@capa05: Melindától,a bemutatkozó filmje alapján,sokkal többet vártam.
Azt hittem,magába bolondítja az összes férfit.
Ehhez képest szinte semmit nem csinál,valóban.
Igaz,nincs is nagyon hozzávaló férfi a villában.
Vera pedig azt jósolta,hogy kéz a kézben fog távozni a villából a párjával.
Na mármost,ez két esetben lehetséges:most csütörtökön,Péterrel,vagy a játék végén,esetleg szintén Péterrel.
Én nagyon nem szeretném,ha ő benne lenne az utsó kettőben!!!
Mindenkit jobban elviselek a villában nála.
És ez nem féltékenység,hanem taszítanak a humortalan,öntelt,okoskodó emberek.

genevieve 2011.10.04. 12:30:57

@fran7: ezért ma reggel el is határoztam, hogy nekem Csaba lesz a kedvencem:-)

rosszat még nem láttunk róla:-) és még az is lehet, hogy szerdán kiesik

mocskosmacska 2011.10.04. 12:31:02

@capa05: Jól érezted, mert vera nekem nagyon unszimpatikus, de már a bevonulása estéjén szidtam gőzerővel. Szóval jól érezted, hogy taszít az a nő, csak az okát nem találtad el.

mocskosmacska 2011.10.04. 12:32:09

@nowo: Ezek a jóslások, amit a villalakók tesznek önmagukról valahogy sosem jönnek be.

mocskosmacska 2011.10.04. 12:32:54

@capa05: Utálatnak egyetlen oka a féltékenység lehet?

nathalie 2011.10.04. 12:41:16

@mocskosmacska:
sztem nem csak az lehet az oka. Vera tipikusan az a nő, akiről minden lány/nő/asszony, akinek van valamire való esze, tudja, hogy na csak ez ne mondja, hogy jóban vagyunk. Az a nő egyszerűen gonosz.

nowo 2011.10.04. 12:44:42

@nathalie: "Az a nő egyszerűen gonosz."
Korrekt!;)

MagasMacska 2011.10.04. 12:46:40

@mocskosmacska:
Nem vagy egyedül. Verát meglátni és elborzadni tőle egy pillanat műve volt. Nem a külseje miatt, az egész nő úgy, ahogy van, taszít.

nowo 2011.10.04. 12:46:48

@mocskosmacska: Ez így van.
Nem hiszem el,hogy Csabáról nem lehetne időnként bevágni valamit.Hogy egy kicsit jobban megismerjük.

genevieve 2011.10.04. 12:48:29

@nowo: de olyan szépen vetette be magát a medencébe:-)

nowo 2011.10.04. 12:51:16

@MagasMacska: Én is abszolút így érzek.
Már rögtön a kezdésnél,amikor megfellebezhetetlenül elkezdte elemezgetni a játékostársait,na már akkor a falra másztam tőle.

mocskosmacska 2011.10.04. 12:53:09

@nowo: Szerintem bármelyikről be lehetne vágni dolgokat, de valami miatt pár embert tolnak a szerkeztők, olyanokat, akik semmivel sem érdekesebbek a többinél.

genevieve 2011.10.04. 12:54:22

@nowo: mondjuk én először frászt kaptam:-)
azt hittem úgy jár mint alek és a medence szélére esik:-)

genevieve 2011.10.04. 12:55:51

@mocskosmacska: lehet úgy gondolják, hogy az arénában eleve csaba fog győztesként kikerülni és igy védett lesz:-)

a többieket meg azért mutatják ennyit, hogy meg lehessen utálni:-)

reKorrekt 2011.10.04. 12:58:32

@stella03: Mikor ezt a hsz-t írtad, bennem épp 10 sör ficánkolt már, pedig én is "dolgozom" ma, szóval ez sose vegye el a kedved :)

nowo 2011.10.04. 13:00:48

@mocskosmacska: Pár embert sztárolnak,a többi töltelék.
Sajnos.Pedig egyenlő esélyt kellene adni mindenkinek.
Szó se róla,vannak színesebb egyéniségek,de a kevésbé színes egyéniség is lehet érdekes,csak nem olyan harsány módon.

fran7 2011.10.04. 13:01:04

@nathalie: Szerintem csak felszínre jönnek a túlélési ösztönei. Neki a gonoszság az. Attilának és Gergőnek az, hogy az első szembejővő nőbe beleszeretnek, s akkor nem kell a saját kínjukkal foglalkozni. Fecónál ez a sírás, illetve konfliktuskerülés. Sehinek tudjuk mi az. Annamari befordul és szerelmet vall. Melinda, Csaba meghúzza magát, észrevehetetlené válnak. Bandi túlélési stratégiája nem komolyan vehetőség. Krisztofelnek a feltűnősködés. Kinga az elérhetetlent játssza. Dya szintén a beolvadást választotta. Veronika meg előadja a kisgyereket. Péter meg machinálna, de képtelen rá. Nála még nem tudjuk, mi lesz az. Még azt hiszi ő irányít.

avanivi 2011.10.04. 13:05:14

@genevieve: Szeretném, hogy Csaba , arénai szereplés után védett lenne :)

nathalie 2011.10.04. 13:08:03

@fran7:
akár hogyan nézem a legrosszabb tulajdonsága, akkor verának van, ami nyomás hatására előjön... :D

nowo 2011.10.04. 13:12:32

@genevieve: én is mindig frászt kapok,amikor dobálják a csajokat a vízben,hogy mikor veri oda a fejét hátulról,mert nagyon kicsinek tűnik a medence,így,tv-n keresztül...:)

beacska 2011.10.04. 13:12:59

@fran7: én szoktam nézni az éjszakaiak, igaz, hogy utólag, de majdnem az összeset végig futtattam.
Szerintem:Attila nem fér a bőrébe, Gergő kb. berendezési tárgy, csak ő olvassa fel a feladatokat. Fecó teng-leng, Sehi Gergővel együtt képzi a berendezést vhol elheverve, Annamari jön-megy, mindenkivel dumál, Melinda SZINTÉN! Melinda nagyon sokat agyal, többnyire négyszemközt ezzel-azzal. Szerintem őt "meglepetésembernek" tartalékolják (mint az ÉH-ban Alízt), Csabát tegnap láttam először dumálni, vagy bármit is csinálni: Annamarival és Crisszel. Bandi mindenhol ott lábatlankodik, Krisztofelnek feltűnési viszketegsége van, folyton az ő hangja hallatszik, meg Veronika nyávogása. Dya mindig vki lelkét, vagy testének vmelyik pontját ápolja (többnyire Kingáét). Kinga sziszeg vmelyik sarokban, Péter pedig egyfolytában fűz vkit. lassan a sor végére ér, még Csabival nem láttam bizniszelni. Ő nem alszik?

fran7 2011.10.04. 13:20:08

@beacska: Tudod ebből én keveset látok. A retek ismeri az Illyés Gyula-i mondást: Jaj csak azok vagyunk, aminek látszunk. A realityk arról szólnak, minek láttat a tv. Bölcs ember ezért kerüli a bennük szereplést. Úgyis van mindannyiunkon annyi "stigma" amit nem tudunk lekaparni.

nathalie 2011.10.04. 13:22:20

sztem melinda lófaszt se csinál. én is láttam már online-t, de nekem mindig az az érzésem, hogy amióta elbőgte magáz az amazonunk, azóta csak úgy mer bármiről is véleményt mondani, ha vera ott van.

foxglove (törölt) 2011.10.04. 13:29:38

most nem tudom visszaidézni, de az összefoglalókból lejött az, hogy Melinda és Vera egy csapat? mert az onlineból, ahányszor csak elcsíptem őket, az derült ki, hogy erős szövetséget alkotnak, és mindig konspiráltak, általában valakik ellen.

beacska 2011.10.04. 13:35:47

@nathalie: @foxglove: nem, nem adták le összefoglalóban, ezért írtam, hogy ezt meglepinek szánhatják.
Tegnap előtt pl. Annamarival konspiráltak, Péterrel már többször is, és sokszor szokott csak úgy, a "körben" ülni és dumálni. Őt biztosan nem mondanám berendezési tárgynak.Mármint Melindát. A mély dörmögős hangját sokat lehet hallani a háttérben, csak össze lehet téveszteni a fiúkéval (pl. Péterrel)

beacska 2011.10.04. 13:37:06

@fran7: ja, én pedig ezért nézem meg az éjszakait, mert igazán abból lehet megismerni őket. De csak végigfuttatom, a zacskócsörgéseket pl. kihagyom ;D

nathalie 2011.10.04. 13:39:01

@beacska:
csak hát semmi értelmeset nem mond soha. mindig akivel beszél, azzal egyetért. SZtem melindát ki fogja rakni az rtl. nem szép, nem okos, nem csinál semmit, és senkit nem érdekel. ha legalább szart kavarna, de most csak vera szárnysegédje.
Ha az rtl meglepit akarna vele csinálni, akkor ideje lenne előrántani a nyulat a kalapból, mert így ugye ki fogják szavazni a nézők.

beacska 2011.10.04. 13:41:09

@nathalie: én sanszosnak tartom őt az Arénában is. Annamarival kettőjüket tudom elképzelni, hogy nem nyafognak a körmük miatt

nathalie 2011.10.04. 13:45:25

@beacska:
nem tudom mi lesz az arénás feladat, de valamiért úgy érzem, hogy olyan, ami annak kedvez, akit az rtl bent akar tartani :D
tegyük fel meg kell tanulni gyorsan legitározni a nothing else matters- t vagy üres tekintettel bámulni a semmibe minél hosszabb ideig :D
Melindának sztem nem talál ki feladatot az rtl :D

BarBwire 2011.10.04. 14:01:00

Melinda nem sok vizet zavar. Csabát meg most összehozták a Sehivel, hogy legalább benne legyen az öfibe. Pedig biztos csinál valamit a Villában, csak nem olyan érdekes, mint Kinga szivatása.

genevieve 2011.10.04. 14:04:27

@BarBwire: majd ma este neki is bele kell párszor vágnia sehit a medencébe és megvillogtathatja izmait:-D

BarBwire 2011.10.04. 14:05:32

@genevieve: Rólad mindig egy francia dal jut az eszembe.

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 14:10:33

A bazdmegszámlálók mandátuma lejárt, vagy nem találnak elég nagy papírost, ahova a grafikonok beférnek? Ez a társaság számításaim szerint 8.7X mocskosabb szájú, mint az előző. Lányoknál ez a szám 72.1, a fiúk még hagyján. Grafikont csak pénzért rajzolok.
Továbbra is Gergő a legantibb skac, aki már baromi uncsi is.
Nőknél Sehi továbbra is utcahossz. Ritka egy tenyérbemászó figura.
Hajrá Kuba, hajrá Nyakszopó!

genevieve 2011.10.04. 14:19:06

@BarBwire: az még mindig egy jó verzió:-)

genevieve 2011.10.04. 14:20:21

@Binbir gece: tényleg veronikának mi volt a motivációja a villába kerülésre?:-)

avanivi 2011.10.04. 14:29:33

@genevieve: megmutatja, hogy nem olyan buta mint amit gongolnak róla .:)

Tjuca 2011.10.04. 14:29:43

@genevieve: felhívták telón, és úgysem volt melója. megmondta, ez jó, mert három hónapig ingyen lehet ánni.

fran7 2011.10.04. 14:33:04

@genevieve: Részt vesz egy kísérletben. Milyen gyorsan szívódik fel a botox. Azt mondták neki, hogy mindennap dokumentálja az eredményeit. Erre beköltözött a Villába. A VV számára alapanyag egy prezentációhoz ebben a témában.

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 14:36:12

@genevieve: Veronika értéket képvisel és példát mutat. Vagy valami hasonló. A meglepetés erejével ért a kérdés, felkészületlenségem majdnem kiderült.

genevieve 2011.10.04. 14:40:23

tyűha:-)

milyen élénk a fantáziátok:-D

BarBwire 2011.10.04. 14:40:46

@Binbir gece: én is kicsit zavartan állok a kérdés előtt, meg tudnád magyarázni, hogy milyen értéket képvisel?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.04. 14:43:18

Namost a demens kiscsapatokkal mindig az a gond, hogy bár könnyű irányítani a lelkileg roppant egyszerű tagokat, pont ezen utóbbi tulajdonságuk okán tudnak 1. a vezető agyára menni 2. tudtuk nélkül bírnak irdatlan rombolást véghezvinni a Nagy Tervben

julcsi29 2011.10.04. 14:46:49

@Tüzitündér: Szia.Igen,jól láttad,Sehere szájfénye megvilágítja Őt! :D

fran7 2011.10.04. 14:49:16

@BarBwire: A botox ára nem kevés, ne feledd.

Líder Máximo 2011.10.04. 15:10:26

Az egyébként mindenkinek megvan, hogy Péter lezsidózta Melindát a nyugiszobában?

Zelefánt 2011.10.04. 15:17:08

Azt télleg nem tudom...ki a Melinda...
A Péter viszont cigónak látszó izé, afféle Dopemean-klón...
Innen indulva...Godzilla is isten.

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 15:26:04

@BarBwire: Az előző szériában 300€ értéket kellett képviselni, a mostaniak még nem hencegtek.

Líder Máximo 2011.10.04. 15:30:37

@Zelefánt: "nekem a Melinda nem a partnerem..nem tudom..nekem nem kóser a csaj, bár ez vicces, mert zsidó, tehát kóser, de nem nekem."

Zelefánt 2011.10.04. 15:34:14

@Líder Máximo:
Ebből...semmit sem értettem...
Igaz, nem is nézem, amit nem feltétlenül kell látnom.
Beleáthatatlanul nézek ki.

Naspolya 2011.10.04. 15:37:47

@fran7: na meg a cicik sem olcsók

sandokan 2011.10.04. 15:47:02

Ahogy olvasom a hozzászólásokat, ez kezd egyre kínosabb lenni, mert szinte nincsen kedvelhető, szerethető vagy éppen sajnálható emberke a villában.

Ha csak nem csinálnak élő boncolást, vagy valami szex sorozatot, így nehéz lesz fél évig fenntartani az érdeklődést. Az utóbbira nagyobb esély van, mert magán közvélemény kutatásom eredménye szerint a lányok többsége ezen ősi mesterség tanult képviselője.

Líder Máximo 2011.10.04. 15:50:49

@Zelefánt: a nyugiban Kingus megkérdezte Pétert, hogy Melindát partnerének tartja-e, mint játékos? Erre jött a fenti válasz a Könyvesházi Fiúk Főnökétől.

Itt meg tudod nézni: http://www.valovilagblog.com/valo-vilag-5-online-kozvetites-–-2011-10-02/
5:39:20, VV5 10.02-03.

MissX 2011.10.04. 15:53:21

pajkospóni van a belevalóban vagy miben. meglepő, de most nem 40éves nőnek néz ki :o

sandokan 2011.10.04. 15:56:58

@Líder Máximo: aztán a hörcsög meg kiment és a két tüneménnyel kinevették kingácska agyi korlátait. Így kell ezt.

BarBwire 2011.10.04. 15:58:07

@Líder Máximo: Ez a Fecó azért sír, mert Kinga sír. Hát ez rémes.

Spéter46 2011.10.04. 16:01:24

@Líder Máximo: Húha ilyet sem szabad mondani?

fran7 2011.10.04. 16:02:42

@sandokan: Eddig az 5 VV-ből számomra szimpatikus ember a Szabi, Milo volt. Akitől nem kaptam idegbajt az a Majka, Leo és a lófarkas csávó az 1-ből. A VV nem a szimpatikus emberek összegyűjtésére rendezkedett be.

Spéter46 2011.10.04. 16:04:08

@BarBwire: Fecónak a sírás a vérében van!

beacska 2011.10.04. 16:05:11

@sandokan: ez tényleg így hangzott el, de nem szitokszóként, hanem ténymegállapításként. gondolom, Melinda vallotta magát annak, Péter meg konstatálta a tényt. Nem volt benne pejoratív, sőőőőt...

sandokan 2011.10.04. 16:08:00

@fran7: ezért beszéltem egy kicsit tágabb halmazról, akik közül a nézők választanak kedvencet. Teljesen mindegy milyen megfontolásból, de választanak. Most, ha megnézed a hozzászólásokat, még a fanatikusok is bajban vannak. Persze korán van még.

Spéter46 2011.10.04. 16:08:37

@beacska: Lehet, hogy Melindácska túl van a népszámláláson, és gondolta, hogy akkor már most hülyeség lenne tagadni.

fran7 2011.10.04. 16:11:04

@beacska: Akkor még jobban nem értem a Verát. Párt keresni ment be a villába. Azt gondolta, hogy ott bent talál egy normális, zsidó férfit? Akit gondolom eddig keresett, de még nem talált meg. Eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik ez a számomra.

sandokan 2011.10.04. 16:11:34

@beacska: ööö, pontosan mire gondolsz? Nem Líder Máximonak szántad. Én azokat a mondatokat nem tartom annak, egyszerűen csak megemlítette. Bár a hörcsög esetében semmit sem lehet tudni.

beacska 2011.10.04. 16:11:37

@Spéter46: nem hinném, hogy kéne neki. Hacsak nem bankár családból származik ;D

beacska 2011.10.04. 16:12:47

@sandokan: mert mi van az ő esetében??? és lehet, hogy nem oda kellett volna, éppen lefagyott a görgőm...

beacska 2011.10.04. 16:13:28

@fran7: nem a Verára mondta, hanem a Melindára, teeee...

mocskosmacska 2011.10.04. 16:13:58

Emlékszetek még anno a big brother1-re? Azt 0-24 óráig lehetett kukkolni az interneten és még azt is kiválaszthattad, hogy melyik helyiséget akarod nézni. Ehhez képest itt, csak 22-05-ig és azt a helyiséget nézed, amit kapsz. Ennek mi lehet az oka?

beacska 2011.10.04. 16:17:35

@mocskosmacska: több oka is lehet. Egyrészt pl. a VV4-nél emlékszem, hogy hangzottak el olyasmik (pl. Béci hencegése a "bandája" szabadidő töltésiről), amik nem voltak éppen hmmmm...szalonképesek. Ezért lett csúsztatott és korlátozott.

Nekem a BB1-nél még nem volt netem, biztos, hogy ilyen luxust tudtak akkoriban biztosítani? (több kamera, 0-24, stb)?

fran7 2011.10.04. 16:18:09

@beacska: Mire frissítettem rájöttem.

Spéter46 2011.10.04. 16:18:36

@beacska: Azt a betyárját, már én is megijedtem ettől a keveréstől!:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.04. 16:22:02

@mocskosmacska: Például az, hogy a tegnapi online szerint Sehi majdnem nekirontott a Perverz Bandinak? Lett volna verekedés, ha Anomália és Görgő nem fogja le... :S

Szerintem ez sem lesz benne az összefoglalóban.

Líder Máximo 2011.10.04. 16:25:05

@Spéter46: Miva' öcsém? Ha engem vagy Kriszt Kubázol nem fogok meglepődni, mert mi azok vagyunk, de nem emlékszem, hogy Melinda zsidóként ment volna be a villába így ez esetben ízléstelenség. Jól használom a szót?

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 16:26:19

@mocskosmacska: Azok a nonstop BB1 kamerák nem fizetősek voltak? Emlékeim szerint egy vagyont költöttem akkoriban az élő klotyósra. Be is jött késöbb minden megérzésem. Most, bár jobban élünk, mint másfél éve, nem sokan fizetnének egy élő Kingáért.

fran7 2011.10.04. 16:28:26

@King of Shadows: Mit csinált szerencsétlen Bandi?

beacska 2011.10.04. 16:28:58

@Líder Máximo: szerintem ezt hagyjuk. És ha vkinek kivették már a vakbelét, akkor annak azt is hangoztatnia kellett volna, és Vakbélnélküliként bemenni?

Líder Máximo 2011.10.04. 16:30:24

@Spéter46: oké, ugye csak fingolászok, de akkor sem értem, hogy Melinda miért lett zsidó Péternél. Valaki?

fran7 2011.10.04. 16:31:25

@Binbir gece: A VV1-ben lelehetett hallgatni a szereplőket telefonon. Ezért volt rajtuk mikroport. Pénzes volt a hívás. Szabi azzal is szerzett sok szavazót, hogy ő volt a legértelmesebb. S akik figyelték azok nem csak azt látták amit a tv mutatott. Azok még pénzt is volt hajlandóak áldozni rá.

beacska 2011.10.04. 16:32:11

@Líder Máximo: jajj, hát... Nézd meg a bejátszást, és megérted. nem tudod elképzelni, hogy vki nem szitkozódásként használja ezt a szót? szakadj már le, LÉGYSZI, erről a témáról!! Péter nem zsidózott, bármennyire is bele szeretnéd magyarázni, és kész...

genevieve 2011.10.04. 16:33:14

@sandokan: én már választottam:-)

meg még 1-2 ember:-)

Spéter46 2011.10.04. 16:33:20

@Líder Máximo: Mert állítólag ezt maga Melinda mondta!!!
Te figyelsz, vagy mivanöcsééém?:)))

beacska 2011.10.04. 16:33:37

@Líder Máximo: :DD a fingolászás amúgy is bűnös dolog, nyomás gyónni ;DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.04. 16:35:05

@fran7: Ő semmit. "Verakettő" elrejtette a párnája alá Sehi egyik bugyiját, és az áldozat nem szereti ha matatnak a cuccai között. :O

Spéter46 2011.10.04. 16:35:24

@genevieve: Ha elsőként kiesik, akkor nekem is Csaba lesz a kedvencem!

Líder Máximo 2011.10.04. 16:35:51

@beacska: Mi, kubaiak mindenesetre, macsók vagyunk, igazi királyok. De már nem emlékszem mit kérdeztél,inkább rágyújtok egy szivarra :) Péter különben sem tudja: az igazi vezér a kubai :)

beacska 2011.10.04. 16:36:49

@Líder Máximo: :))na, ugye ugye, hogy ugye? ;D

genevieve 2011.10.04. 16:37:22

@Spéter46: azért alakulnak már itt a frontvonalak:-)

van dya, péter, krisztofel, annamari rajongók:-)

megjegyzem, ahogy elnézem az előző széria kedvencelései teljesen analógok a mostanival:-)

Spéter46 2011.10.04. 16:38:37

@beacska: Helyes! No és nem fordítva térdelni a zsámolyhoz!!! Őcsééém!

fran7 2011.10.04. 16:40:35

@Líder Máximo: Azért szóltak neked, hogy már az öcséd a főnök? Líder Minimo.

foxglove (törölt) 2011.10.04. 16:40:41

@genevieve: "megjegyzem, ahogy elnézem az előző széria kedvencelései teljesen analógok a mostanival"
Na ezt fejtsd ki légyszi bővebben, példával:)

Spéter46 2011.10.04. 16:41:32

@genevieve: Kinövik majd ezek is magukat, és szerintem ugyanolyanok lesznek, mint az előzők voltak.
Kutyából nem lesz szalonna, hülyékből nem lesz értelmes csapat!

sandokan 2011.10.04. 16:41:41

@Spéter46: ez zseniális! szerintem is jobb a bambának a villán kívül. a szobabútorok több lehetőséget kínálnak a műsorkészítőknek, mint csabika.

sandokan 2011.10.04. 16:42:31

@fran7: hehe, viszont az a tréningruha jól áll neki

beacska 2011.10.04. 16:43:57

@Spéter46: ezt a kommentelőkre értetted, v. a bentiekre?

Spéter46 2011.10.04. 16:44:30

@sandokan: Örömmel látom, hogy a humorodnál vagy!DDD

Spéter46 2011.10.04. 16:45:27

@beacska: A bentiekre!
Vigyázz itt a főnök és kikapunk!!!

fran7 2011.10.04. 16:45:50

@Spéter46: De A-team igen. Legalábbis zeneileg.

genevieve 2011.10.04. 16:47:37

@foxglove: pl. én is Bécit favorizáltam, most meg Csabit:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 16:49:11

jó, akkor most mindenki menjen és bontson egy sört vagy fusson a ház körül egyet, este hatkor találkozunk, még egy kurva cigányozás vagy zsidózás, és átmék gyökérbe.

na akkor ezt megbeszéltük, remélem, nem kell többször benéznem hatig.

Spéter46 2011.10.04. 16:49:22

@fran7: Én már nem merek reagálni, mert a gazda baltáját érzem hátamon.

Líder Máximo 2011.10.04. 16:49:25

@genevieve: Itt most csak a Legnagyobb Vezető szavait idézném: "Egy ostoba barom vagyok. De imádom magam. És imádlak titeket! Folytatnám.
Azt gondolom, hogy a pöcsözés a kuki, a seggezés és a fingolászás és ha 69-ből szájbafingok egy hölgyet, már elnézést, ez egy kicsit aljas...na de viszont erősít" :)

Líder Máximo 2011.10.04. 16:52:01

@fran7: AZ öcsém olyan, mint Péter. Azt hiszi, hogy ő a vezető, közbe' meg nemis. Undosztrész, csikkó, szeretlekmagyarország!

foxglove (törölt) 2011.10.04. 16:55:44

@genevieve: én nem tudok úgy szimpatizálni (még) senkivel, mint ahogy az előző szériában mondjuk Bécivel v. Anikóval. (Csabi tényleg szimpatikus, de egyelőre szürke karakternek tűnik.) A spec. kommandón jól szórakozom, ez viszont új, mert a vv4-en nem tudtam nevetni.

nowo 2011.10.04. 17:17:09

@sandokan: én úgy vettem ki ,hogy Verát gyogyózta le és nem Kingát.

julcsi29 2011.10.04. 17:18:30

Nekem eddig csak Gergő szimpi,úgy-ahogy.Most viszont elmegyek locsolni és teregetni,hogy hatra visszaérjek :)

Hurri Kán 2011.10.04. 17:20:07

Nem akar az ökörcsorda legelni.

Spéter46 2011.10.04. 17:22:31

Befejezhetem a futást? :)

Müszélia 2011.10.04. 17:23:33

szerintem nem az van, hogy valaki tök érdekes, más meg "szürke," hanem az rtl így vágja össze az öfiket. nehéz hozzászólni, ha nem látjuk napi 24 órában.
más kérdés, hogy mi lenne a napi 24 óra következménye.

nathalie 2011.10.04. 18:06:32

@foxglove:
béci és anikó? ajaj... :D:D de jó, hogy vv5 van.

dr. gernika 2011.10.04. 18:20:03

Hol a hatórás poszt, hmmmm?

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:25:48

@nowo: akárcsak én. azt hittem, tényleg egy kvázi rendes, hétköznapi nő jön be, aki odafért volna a sok exhibicionista közé, megfékezni őket (ami nem sikerült volna). Ehhez képest egy nulla. A Horváth Charlie hangja egy dolog, sótlan és pont olyan kis önző dög, mint Sehe.
@Müszélia: Melinda esetében jogosnak látom, hogy nem kell néznem sokat. 11-től kettőig láttam, mi mindent "csinált", pedig ugyananyi sanszot kapott a nappaliban valami önállót mondani, ehelyett Bandika valószínűleg döbbenetes élménybeszámolój@julcsi29: át hallgatta, miközben a feje felett érdekesebb beszélgetés folyt. Mondhatott volna egy-két bővített mondatot, mert azt még Sehe is megtette, mielőtt és mialatt megsértődött.
Ahogy mondod, 24 órában fura is lenne, de az esti beszélgetéseken jól lecsapódik a nappali viselkedések eredménye.
Julcsi, vagy aki fent maradt: mi lett a vége a takarítás-polémiának?
Addig láttam, h Ati "A" iniciálét akar rajzolni minden birtokolni vágyott tárgyra. Gergő meg szólt, hogy minden retkes.
Lett valami?
Napos, mint a vv4 sulihetén, v mindenki maga után takarít, esetleg ezt x csinálja, azt y?
vagy mindenki iszik hány és belefekszik?

Pék Sütemény 2011.10.04. 18:28:37

Az istenit,megint itt vagyok. Hajni,vazeg,kapd be a baltádat! :)

julcsi29 2011.10.04. 18:29:14

@csak magamat képviselem: este írtam erről,nem volt túlzottan követhető,de ha gondolod kikeresem Neked :)

Hurri Kán 2011.10.04. 18:31:29

Órák óta délután 6 van...

sandokan 2011.10.04. 18:31:44

@nathalie: :)

Van egy tuti hírem, most mondta az éjszakai portásunk, de az új íráshoz tartogatom.

Spéter46 2011.10.04. 18:34:31

Ezel elbukott, hamarosan jön a baltás, csak könnyeit letörli orcájáról!

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 18:37:53

Rám ne mondja senki, hogy sóher vagyok, 40 dellámmal lcitálok Krisz gipszkukijára. Jó lenne a muskátli fölé.

capa05 2011.10.04. 18:38:29

@csak magamat képviselem:
Egy ideig nem fognak közös kaját csinálni (Gergő és Péter)
Attilának saját étkészlet(legalábbis tányér) kell,mert mások mosogatása után sem akar enni, tekintettel arra hogy nem mossák el rendesen.

nathalie 2011.10.04. 18:38:31

@sandokan:
béci és anikó megy vissza a villába???!!! :D:D:D
körmeimet rágom! tessék megmondani! :)

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:38:57

Istenem, már úgy várom, hogy elvegyék tőlük az alkoholt!
éVA NAGYOT RÖHÖGNE!capslock

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:42:24

most még nem váltak alkesszé, de hol van még a vége?
3 bulira vannak az abcszinenciától.

capa05 2011.10.04. 18:43:11

@csak magamat képviselem: Ez a csapat látszólag nem iszik annyit mint a VV 4 esek.
Bár egy tanitómesterem azt mondta, hogy félig berúgni felesleges pénz kidobás.

julcsi29 2011.10.04. 18:47:01

@csak magamat képviselem: Ilyenek is elhangzottak : többen trehányak,és Dya az egyik jelet arra teszi,aki a legtrehányabb.Valamint hogy Melinda állandóan alszik,és nem segít.Annamari szerint Kiszop is trehány,de őt Péter megvédte,mert mindig ő mosogat el.Ja és a mosdókagylóra valaki már rányomott egy rágógumit.:)

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:53:44

@julcsi29: :) a villában a helyzet fokozódik. ajjajjaj, lesz még erről beszélgetés, az ilyen viták általában az idő telésével egyenes arányban emelkednek. a 4-ben is folyton az "asztalon, terítéken" volt a téma. muhaha, micsoda szójáték!!

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:55:12

a mosdókagyló cool! ennyi és ekkora faszt!

Hurri Kán 2011.10.04. 18:57:29

Úgy látom, Baltás Démonunk vonakodik velünk megosztani bloggerinai munkásságának legújabb gyöngyszemét...

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 18:59:11

@gyvy: nemtom, feltűnt-e, hogy nemcsak én írok a hv-ra, illetve, hogy van két Atyaúristenünk is, úgyhogy lehet baszogatni, csak hát túl sok értelme nincs, pláne, ha fasságokat beszélsz.

csak magamat képviselem 2011.10.04. 19:03:18

"Kinga tele pofával beleásít Veronika arcába és leoltja, jóhogy mindenki azt gondolja, hogy dugtak, Veronika mit csodálkozik ezen, mikor átlépett egy szintet, amit néhányan, illetve Kinga nem lépett volna át. Egy olyan fiúnál, aki nem tetszik. Hm. És egy olyannal, aki igen, teszem fel a költői kérdést, tudom, rosszmájú vagyok."
:D jól is teszed Hajni. Kérek muffint, ígértél, én meg 2 hónapja nem ettem, amióta Marica néni az átlós szomszéd át nem hozott egy eszetlen jó adagot a tepsivel. :)

JOKKA21 2011.10.04. 19:10:56

Kingát sem eszéért szeretik.

capa05 2011.10.04. 19:22:40

@JOKKA21: az eszéért SEM szeretik.

dr. gernika 2011.10.04. 19:29:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: HM? Nem csak rajtad múlik, hogy mikor jelenik meg a poszt? Bocs ha hülyeséget kérdezek, nem látok bele.

csak magamat képviselem 2011.10.04. 19:34:36

Kingától eddig már láttuk a maximumát. Engem nagyon meglepne, ha meglepne.
15 vagy hány nap alatt ki tudta építeni a közhely hercegnő szerepét. Annamariba abszolút, de b+ még Sehébe és Dyába is több kreativitás szorult.

julcsi29 2011.10.04. 19:36:10

@gernika: Csatlakoznék a kérdéshez.Mivel még nem túl régen vagyok itt Veletek,sok minden nem világos technikailag.Ha majd van egy kis időd,Hajny,esetleg írsz erről?

csak magamat képviselem 2011.10.04. 19:38:26

@julcsi29: biztos Zsófi ragasztotta fel a rágót, a zeneipar után a villába is belopódzik.

JOKKA21 2011.10.04. 19:39:22

@capa05: Úgy akartam írni.Belső értéke biztos van.Jó mélyen.

julcsi29 2011.10.04. 19:43:30

@csak magamat képviselem: igazad lehet:)ha ragaszkodó típus,így még Ő is visszatérhet a villába,ahol elénekelheti azt a műremeket ( ami biztos jó,mesélték,én még nem hallottam ) :D:D:D

nathalie 2011.10.04. 20:12:07

@foxglove:
csak ha 18 éves vagy :)

MacákékIcukája 2015.03.09. 10:53:08

Jeleznem, hogy van itten egy olvaso aki 2015-ben potolja a vv5-ot :))))

Mirocska 2015.03.09. 21:10:39

@MacákékIcukája: Nem vagy egyedül! :-))))
Én is a múlt héten kezdtem! Most tartok a 12. beköltözőnél. A VV7 után hihetetlenül szórakoztató! Viccesek a játékosok, a feladatok, még egy káromkodást sem hallottam, és még senki nem akarta kicsinálni a másikat! :-))

MacákékIcukája 2015.03.09. 21:16:24

@Mirocska: huhuhuhuuu :)))) szerintem is hihhhhhetetlenul durva, egyszeruen nem talalom a szavakat, tatott szajjal nezem minden egyes osszefoglalot!
Te is most nezed eloszor? En most vagyok az elso kiesoknel, az arena nagyon nagy volt, Attila meg egy pszichopata allat :D Komolyan, csak lesek mint a lukinyul, egnek all a hajam, micsoda casting volt ez, fantasztikusan jok a szereplok!
Nem is ertem, a tobbi VV ehhez kepest egy nagy nulla... Ezt hogyan hoztak ossze?! :-O

MacákékIcukája 2015.03.09. 21:22:38

@Mirocska: egyebkent az alafesto zenek is nagyon jol el vannak talalva, neha komolyan olyan erzesem van, mintha valami pszichothrillert neznek :)))
Attila es Kinga kapcsolata egy VV7-es kapcsolatra emlekeztet, kitalalod kikre gondolok? :D

Mirocska 2015.03.09. 21:24:49

@MacákékIcukája: Igen, először nézem! Attilával elfogult vagyok, mert nagyon bírtam a 6-7-ben, amikor bement, rögtön rajongója lettem. :-))
Szerintem nagyon jó, hogy nem annyira fiatalok, mint a többi VV-ben, és így együtt tök jó csapatot alkottak. De a feladatok is nagyon kreatívok, viccesek, ehhez képest a VV7 csak langyos víz volt, szétunták magukat a játékosok, nem csoda, hogy jobb híján nyírták egymást non-stop.

Mirocska 2015.03.09. 21:26:02

@MacákékIcukája: Bár, én még csak az elején tartok a kapcsolatnak, de talán: Edina-Laci? :-D

MacákékIcukája 2015.03.09. 21:34:00

@Mirocska: a kerdesre a valaszt eltalaltad :D es egyre durvabb lesz!
En is elfogult vagyok, ugyanigy tortent velem is :) eddig azt hittem, hogy egyszeru lesz az o szemszogebol vegignezni a sztorit, de ez is egyre nehezebb (most vagyok az oktober elejei reszeknel, konkretan az oktober 6-i ofit nezem, itt derul ki, hogy kik esnek ki eloszor). Attila szerintem egy szociopata volt, az o erdekeben remelem, hogy valtozott azota. Nekem az a fura, hogy mindenkivel szemben felre tudta tenni az erzelmeit es babukent gondol a tobbi jatekosra. Erdekes erzelmek kavarognak bennem, neha utalom, mert en keptelen lennek azokra a dolgokra amiket o tett, neha meg tok birom es atlatom a tattikajat.
Sztem ezekben a reszekben nagyon kicsinyes es sertodekeny amugy.
A tobbi jatekos is tokre tetszik, tenyleg tok jo, hogy idosebbek, vagy erettebb gondolkodasuak. VV6 es VV7 nevetsegesen bena volt ehhez kepest, de sztem a tobbi szeria is.
Most melyik resznel vagy?

Mirocska 2015.03.09. 21:39:24

@MacákékIcukája: Szeptember 25-nél tartok, most költözik be a szűz csávó. Attila tényleg nagyon egyedi, hihetetlen, hogy azóta még csak hasonlót sem találtak.
süti beállítások módosítása