Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x21

2011. október 03. 13:30 - Hódos Hajnalka

Nem tudom, mire gondolt Balázs, mikor azt mondta, ez már az erotika témaköréhez kapcsolódott, csakúgy, mint az online kérdésünk is, én az erotika csíráját nem fedeztem fel a tegnapi öfiben, vagy Balázs keveri az erotika szó jelentését a tragikomédiával, de az milyen már, hogy október harmadikán rövid ujjú felsőben lehet reggel kutyázni? Legnagyobb sajnálatomra az álomrandik folytatódnak, de most legalább nem kell attól tartani, hogy valaki csókolózni a fog a cápa előtt, ott tartottunk, hogy Veronika nem mondhatja ki Cristofel nevét, és ott kezdünk, hogy ne kéresd má’ magad! Nemáááá nyivákolással Veronika menekülőre fogja, úristen, ő befejezi ezt a játékot. A kubai temperamentusú elől nem könnyű megszokni, nincs az az Isten, hogy ne jöjjek be neki, mi ez? Nem jössz? Mi ez? Péterék röhögnek kicsikét a kertben a tesztoszteron hatása alatt fel-alá járkáló Kiszopon, bevallom, én is.

Nem bízik egy lányban sem, mert ő már megjárta a lányok bugyrát, na majd ő megmutatja Veronikának, ki a kubai! Beront a szobába, felkapja Veronikát, és úgy ahogy van, zsinórtangában átcipeli a nyugiba. Bárki bármit gondol, Veronika nem olyan lány, úgyhogy a szívecskénél van a térfelünk! Krisz menjen odébb. Veronika meg jöjjön adább. A micsinászmámegin után hirtelen reggel lesz, a Villában álmos találgatás arról, vajon megcsinálta-e Krisz Veronikát. Jaj, Fecó ne akarja megtudni, hogy mi minden történt éjszaka. Na, volt egy kis szex? Dehogyis. Fecó gyorsan jelent a többieknek, aszongya a Veronika, nem volt semmi. Hülyeség, vonja meg a vállát PszichoVera és őt hálistennek ma nem is látjuk az öfiben többet. Kinga tele pofával beleásít Veronika arcába és leoltja, jóhogy mindenki azt gondolja, hogy dugtak, Veronika mit csodálkozik ezen, mikor átlépett egy szintet, amit néhányan, illetve Kinga nem lépett volna át. Egy olyan fiúnál, aki nem tetszik. Hm. És egy olyannal, aki igen, teszem fel a költői kérdést, tudom, rosszmájú vagyok.

Sűrű napunk van, két feladatot is kapnak a lakók, namostakkor elő a farbával, ki miért jött ide? Mi a motiváció? Gergőnek a börtönviseltsége, talán meg tudja mutatni magát és meglepetést tud szerezni az embereknek. Fecó hibázott és reméli, hogy megbűnhődött. És…huhh…nem megy, tudjuk úgyis. Attila az elején kezdi, remélem, nem a fogantatásával. Hét évvel ezelőtt elkezdett vállalkozni, teltek az évek és azt vette észre, nincsenek barátai, ismerősei vannak, akiket nem ismer. Hat éve nincs karácsony, nincs szilveszter, nem jár sehova. Ha nincs senki, akit ismerhetünk, nincs saját életünk. Mostantól szeretne saját életet, ha ezen a Villa sem változtat, elfogadja, hogy ez a lap jutott. Hát ez igazán megható volt, csak tudnám, milyen társadalmi réteghez próbált szólni a Machinátor? Dya két dolog miatt jött. Nem, egy dolog miatt. Kihasználni a Villa adott tulajdonságokat amit kinn kamatoztathat. Magyarországon ez egy nagyon-nagy lehetőség, amit a Villa kínál. Krisz most komoly lesz. Ő egy 18 éves srác, aki ide bekerült, rohadjak meg, erre kitalálok valami rövidítést, mert le nem írom még egyszer. A családján akar segíteni, az életcélja, hogy megnyerje ezt a kurva összeget. A Szűzoltó, ha megélné első szexuális élményét, hát…hát azt nem is tudja. Ez a gyerek tényleg akkora farok, hogy eszébe se jutott elmenni egy prostihoz?

Melinda közgazdász – lelki szemeim előtt látom, ahogy Baukó Éva vitriolba mártja pennáját és összeszűkült szemmel sziszegi, én is Corvinusos voltam, ringyó – viszont krónikus munkakerülő. Gyűlöl dolgozni, úgyhogy általában ráment a gazdag pasikra és próbált belőlük megélni. Az Aranyásó szeretne kitörni ebből, egy farmot akar, rengeteg állattal. Melindám, kívánom neked, hogy minden álmod olyan gyorsan teljesüljön, mint ez! Azért elképzelem Melindát, ahogy hajnali ötkor, szaros gumicsizmában indul ganézni meg feji a kecskét, tojózza a tyúkokat és ez valahol teljesen életszerűnek és hihetőnek tűnik. BTA tesójának kisgyereke súlyos oxigénhiányos állapotban született, az ilyen gyerekek fejlesztéséhez rengeteg pénz kell, amit itt profitál, annak a kilencven százalékát nekik adja, és lehet, hogy hülyeség, de neki az az egyik legnagyobb álma, hogy kimenjen Párizsba. Na nézzük, megvolt a sejdeszarazüreséletem, volt sírás, szar anyagi helyzet, sérült kisgyerek és lehetőségek kihasználása, jól van, nem maradt ki semmi. Ja, de a kipróbálom magam és a Zigaz Szerelmet keresem, de gondolom, ezt Vera mondta, akit be sem vágtak. Megjegyzem, Kingát és Serit sem. Utóbbiakat biztos azért, mert fel voltak öltözve.

Két hét alatt rettent sok dolog nyomhatja a Lakók lelkét, menjenek a nyugiba és gyónják meg bűneiket. Péter vétkezett, mert maga mellé vett kettő darab félkegyelműt és a szavazataikkal valószínűleg ő rendelkezik. Mentségére szolgáljon, hogy próbálja fejleszteni őket. Krisz gondosan körbejárja a padot, majd letérdel fordítva, nnna. Elnézést kér, mert fingolászik, belehugyozik a kádba, és a fürdőbe is. Hülyeségeket beszél. És fingolászik. Egy igazi otromba baromarcú állatnak nevezi magát. Gyökérnek is. Azért, hogy szétpúzta az ágyat, tényleg még egyszer külön elnézést kér. Én vinnyogok, és azt ismételgetem, nem hiszem el. Attila bűne a Villában ő maga. Tiszteletlen, modortalan és nyers. Lehet, hogy ez utóbbi a vezetékneve, bár azt kétlem, hogy Rezső is. Érzelemmentesen tud döntéseket hozni és az igazi bűnei azok, amik ezután következnek. Azokért kér most bocsánatot. A kamerától. Veronika a tegnapi napot bánta meg, kicsit erős volt ez Cristofellel és az anyukája is látta, juj. BTA szándékosan felbosszant embereket, de csak azokat, akik megérdemlik. Bocs, bocs, Attila elfelejtett valamit, ilyeneket, hogy szándékosan eldugott a zsebébe két pezsgőtablettát, a malacnak meg azt mondta, Sehere pukizott, pedig nem is hallotta, jól van Attila, nagyon ügyes voltál, csak máskor ne legyen ennyire erőltetetten szánalmas, még a végén annyira se veszlek komolyan, mint eddig.

A következő blokk a Speckommandóról szól, Attila most szépítés nélkül megmondja akkor Bandinak, az az ember, aki hátba döfné, nem más, mint Péter. Az a helyzet, hogy bábuként használ titeket. Na hát Bandi odavan egyből, még tán el is sápad ilyen mérvű gonosz fondorlat hallatán, Krisz felháborodik, mit beszéltél te azzal a szemétládával? Hát hogy a Péter át akar verni minket. Krisz elárulja Bandinak, ő nem hülye, hanem okos és csak játssza a degeneráltat. Bandi ezt a kijelentést ugyanolyan kétkedve fogadja, mint a Baktalórántháza focicsapatának szurkolói, ha a legközelebbi falugyűlésen közölnék velük, hogy a BL-ben való részvétel az újonnan kitűzött cél és ennek érdekében felhúznak egy fedett, hatvanezer férőhelyes stadiont a napköziotthonos óvoda mellé. Még idén. Kriszt nem hagyja nyugodni a dolog, behívja a nyugiba Petyát, miért beszélsz te az Attilával, he? Ugyan, gyerekek egy perc alatt hagyjátok magatokat befolyásolni, persze hogy keverésből mondta az Attila! Péternek meg kell esküdnie, hogy Kriszt tartja első számmal, hát ott van a szívem, te szerencsétlen! Esküszöm neked, te hülyegyerek, hát mit gondolsz rólam, bazmeg? A tényfeltárásnak nincs vége, na mesélj Bandi. Hát azt mondták, hogy mi csak bábuk vagyunk. Milyen bábuk? Azt nem mondták. Itt lett végleg végem. Valószínűleg Péternek is, bár ő csak annyit mond, húsz perc alatt leszívták az agyamat. Attila élvezi, hogy szórakozik a Speckommandó tagjaival, amit Péter egész nap felépít, azt ő másnap délután megingatja, és kezdődik minden elölről. Péter szerint ő tartozik köszönettel Attilának, hogy ez a megingás a felkészülési időszakban történt, nem akkor, mikor komoly a tét és még puszit is ad a bábuknak.

Az öfi megint randival ér véget, Dya és Cristofel párosa vigyen magával törölközőt és fürdőruhát is. Dya örült, mert szerinte nem is randizott életében egyszer sem. Elhiszem, biztos más is látta enni. Dya úgy eszik, mintha egy élő béka lenne a szájában, aki halálfélelmében menekülni akar, ő meg ugrás közben próbálja ketté harapni. Megbeszélik, hogy bejönnek egymásnak, közben villára tűzött szőlővel etetik egymást, meg azt is, hogy Crisnek barna a haja és a szeme. Dya romi randit szeretett volna, de Cristofellel képtelenség romi hangulatot kialakítani. Berúgtam, gádzsi! De most már ne csak Kriszről beszéljenek, hanem Dyáról is, jó? Jó. Tényleg nagyon szexis vagy. Egyébként a trafik mellett lakom. A randi fénypontja, mikor Krisz a nyakában hurcibálja Dyát a medencében és közben ordítanak. Ki a legjobb pasi? Te! Ez az! Kinek van a legnagyobb szempillája? Neked! Kinek van a legjobb teste? A kubainak! Jól van. Mivel Dya az összes kérdésre helyes választ adott, a jutalma, hogy Krisz bebassza a medencébe. Ez egy akkora randi volt, bazmeg! Vicces is volt, romantikus is volt! Namivanöcsém is volt. Legalább háromszor. Öfi végén Seri és Gergő rezegnek az ágyban, kiskifli-nagykifli pózban, Gergő beszél a riportszobában, hogy majalakulez, mint púpos gyerek a prés alatt, Seri meg aludni akar, Attila húzzon onnan, és Gergő is hagyja békén, ha nem tud normálisan viselkedni barátilag bazmeg!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spéter46 2011.10.04. 16:04:08

@BarBwire: Fecónak a sírás a vérében van!

beacska 2011.10.04. 16:05:11

@sandokan: ez tényleg így hangzott el, de nem szitokszóként, hanem ténymegállapításként. gondolom, Melinda vallotta magát annak, Péter meg konstatálta a tényt. Nem volt benne pejoratív, sőőőőt...

sandokan 2011.10.04. 16:08:00

@fran7: ezért beszéltem egy kicsit tágabb halmazról, akik közül a nézők választanak kedvencet. Teljesen mindegy milyen megfontolásból, de választanak. Most, ha megnézed a hozzászólásokat, még a fanatikusok is bajban vannak. Persze korán van még.

Spéter46 2011.10.04. 16:08:37

@beacska: Lehet, hogy Melindácska túl van a népszámláláson, és gondolta, hogy akkor már most hülyeség lenne tagadni.

fran7 2011.10.04. 16:11:04

@beacska: Akkor még jobban nem értem a Verát. Párt keresni ment be a villába. Azt gondolta, hogy ott bent talál egy normális, zsidó férfit? Akit gondolom eddig keresett, de még nem talált meg. Eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik ez a számomra.

sandokan 2011.10.04. 16:11:34

@beacska: ööö, pontosan mire gondolsz? Nem Líder Máximonak szántad. Én azokat a mondatokat nem tartom annak, egyszerűen csak megemlítette. Bár a hörcsög esetében semmit sem lehet tudni.

beacska 2011.10.04. 16:11:37

@Spéter46: nem hinném, hogy kéne neki. Hacsak nem bankár családból származik ;D

beacska 2011.10.04. 16:12:47

@sandokan: mert mi van az ő esetében??? és lehet, hogy nem oda kellett volna, éppen lefagyott a görgőm...

beacska 2011.10.04. 16:13:28

@fran7: nem a Verára mondta, hanem a Melindára, teeee...

mocskosmacska 2011.10.04. 16:13:58

Emlékszetek még anno a big brother1-re? Azt 0-24 óráig lehetett kukkolni az interneten és még azt is kiválaszthattad, hogy melyik helyiséget akarod nézni. Ehhez képest itt, csak 22-05-ig és azt a helyiséget nézed, amit kapsz. Ennek mi lehet az oka?

beacska 2011.10.04. 16:17:35

@mocskosmacska: több oka is lehet. Egyrészt pl. a VV4-nél emlékszem, hogy hangzottak el olyasmik (pl. Béci hencegése a "bandája" szabadidő töltésiről), amik nem voltak éppen hmmmm...szalonképesek. Ezért lett csúsztatott és korlátozott.

Nekem a BB1-nél még nem volt netem, biztos, hogy ilyen luxust tudtak akkoriban biztosítani? (több kamera, 0-24, stb)?

fran7 2011.10.04. 16:18:09

@beacska: Mire frissítettem rájöttem.

Spéter46 2011.10.04. 16:18:36

@beacska: Azt a betyárját, már én is megijedtem ettől a keveréstől!:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.04. 16:22:02

@mocskosmacska: Például az, hogy a tegnapi online szerint Sehi majdnem nekirontott a Perverz Bandinak? Lett volna verekedés, ha Anomália és Görgő nem fogja le... :S

Szerintem ez sem lesz benne az összefoglalóban.

Líder Máximo 2011.10.04. 16:25:05

@Spéter46: Miva' öcsém? Ha engem vagy Kriszt Kubázol nem fogok meglepődni, mert mi azok vagyunk, de nem emlékszem, hogy Melinda zsidóként ment volna be a villába így ez esetben ízléstelenség. Jól használom a szót?

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 16:26:19

@mocskosmacska: Azok a nonstop BB1 kamerák nem fizetősek voltak? Emlékeim szerint egy vagyont költöttem akkoriban az élő klotyósra. Be is jött késöbb minden megérzésem. Most, bár jobban élünk, mint másfél éve, nem sokan fizetnének egy élő Kingáért.

fran7 2011.10.04. 16:28:26

@King of Shadows: Mit csinált szerencsétlen Bandi?

beacska 2011.10.04. 16:28:58

@Líder Máximo: szerintem ezt hagyjuk. És ha vkinek kivették már a vakbelét, akkor annak azt is hangoztatnia kellett volna, és Vakbélnélküliként bemenni?

Líder Máximo 2011.10.04. 16:30:24

@Spéter46: oké, ugye csak fingolászok, de akkor sem értem, hogy Melinda miért lett zsidó Péternél. Valaki?

fran7 2011.10.04. 16:31:25

@Binbir gece: A VV1-ben lelehetett hallgatni a szereplőket telefonon. Ezért volt rajtuk mikroport. Pénzes volt a hívás. Szabi azzal is szerzett sok szavazót, hogy ő volt a legértelmesebb. S akik figyelték azok nem csak azt látták amit a tv mutatott. Azok még pénzt is volt hajlandóak áldozni rá.

beacska 2011.10.04. 16:32:11

@Líder Máximo: jajj, hát... Nézd meg a bejátszást, és megérted. nem tudod elképzelni, hogy vki nem szitkozódásként használja ezt a szót? szakadj már le, LÉGYSZI, erről a témáról!! Péter nem zsidózott, bármennyire is bele szeretnéd magyarázni, és kész...

genevieve 2011.10.04. 16:33:14

@sandokan: én már választottam:-)

meg még 1-2 ember:-)

Spéter46 2011.10.04. 16:33:20

@Líder Máximo: Mert állítólag ezt maga Melinda mondta!!!
Te figyelsz, vagy mivanöcsééém?:)))

beacska 2011.10.04. 16:33:37

@Líder Máximo: :DD a fingolászás amúgy is bűnös dolog, nyomás gyónni ;DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.04. 16:35:05

@fran7: Ő semmit. "Verakettő" elrejtette a párnája alá Sehi egyik bugyiját, és az áldozat nem szereti ha matatnak a cuccai között. :O

Spéter46 2011.10.04. 16:35:24

@genevieve: Ha elsőként kiesik, akkor nekem is Csaba lesz a kedvencem!

Líder Máximo 2011.10.04. 16:35:51

@beacska: Mi, kubaiak mindenesetre, macsók vagyunk, igazi királyok. De már nem emlékszem mit kérdeztél,inkább rágyújtok egy szivarra :) Péter különben sem tudja: az igazi vezér a kubai :)

beacska 2011.10.04. 16:36:49

@Líder Máximo: :))na, ugye ugye, hogy ugye? ;D

genevieve 2011.10.04. 16:37:22

@Spéter46: azért alakulnak már itt a frontvonalak:-)

van dya, péter, krisztofel, annamari rajongók:-)

megjegyzem, ahogy elnézem az előző széria kedvencelései teljesen analógok a mostanival:-)

Spéter46 2011.10.04. 16:38:37

@beacska: Helyes! No és nem fordítva térdelni a zsámolyhoz!!! Őcsééém!

fran7 2011.10.04. 16:40:35

@Líder Máximo: Azért szóltak neked, hogy már az öcséd a főnök? Líder Minimo.

foxglove (törölt) 2011.10.04. 16:40:41

@genevieve: "megjegyzem, ahogy elnézem az előző széria kedvencelései teljesen analógok a mostanival"
Na ezt fejtsd ki légyszi bővebben, példával:)

Spéter46 2011.10.04. 16:41:32

@genevieve: Kinövik majd ezek is magukat, és szerintem ugyanolyanok lesznek, mint az előzők voltak.
Kutyából nem lesz szalonna, hülyékből nem lesz értelmes csapat!

sandokan 2011.10.04. 16:41:41

@Spéter46: ez zseniális! szerintem is jobb a bambának a villán kívül. a szobabútorok több lehetőséget kínálnak a műsorkészítőknek, mint csabika.

sandokan 2011.10.04. 16:42:31

@fran7: hehe, viszont az a tréningruha jól áll neki

beacska 2011.10.04. 16:43:57

@Spéter46: ezt a kommentelőkre értetted, v. a bentiekre?

Spéter46 2011.10.04. 16:44:30

@sandokan: Örömmel látom, hogy a humorodnál vagy!DDD

Spéter46 2011.10.04. 16:45:27

@beacska: A bentiekre!
Vigyázz itt a főnök és kikapunk!!!

fran7 2011.10.04. 16:45:50

@Spéter46: De A-team igen. Legalábbis zeneileg.

genevieve 2011.10.04. 16:47:37

@foxglove: pl. én is Bécit favorizáltam, most meg Csabit:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 16:49:11

jó, akkor most mindenki menjen és bontson egy sört vagy fusson a ház körül egyet, este hatkor találkozunk, még egy kurva cigányozás vagy zsidózás, és átmék gyökérbe.

na akkor ezt megbeszéltük, remélem, nem kell többször benéznem hatig.

Spéter46 2011.10.04. 16:49:22

@fran7: Én már nem merek reagálni, mert a gazda baltáját érzem hátamon.

Líder Máximo 2011.10.04. 16:49:25

@genevieve: Itt most csak a Legnagyobb Vezető szavait idézném: "Egy ostoba barom vagyok. De imádom magam. És imádlak titeket! Folytatnám.
Azt gondolom, hogy a pöcsözés a kuki, a seggezés és a fingolászás és ha 69-ből szájbafingok egy hölgyet, már elnézést, ez egy kicsit aljas...na de viszont erősít" :)

Líder Máximo 2011.10.04. 16:52:01

@fran7: AZ öcsém olyan, mint Péter. Azt hiszi, hogy ő a vezető, közbe' meg nemis. Undosztrész, csikkó, szeretlekmagyarország!

foxglove (törölt) 2011.10.04. 16:55:44

@genevieve: én nem tudok úgy szimpatizálni (még) senkivel, mint ahogy az előző szériában mondjuk Bécivel v. Anikóval. (Csabi tényleg szimpatikus, de egyelőre szürke karakternek tűnik.) A spec. kommandón jól szórakozom, ez viszont új, mert a vv4-en nem tudtam nevetni.

nowo 2011.10.04. 17:17:09

@sandokan: én úgy vettem ki ,hogy Verát gyogyózta le és nem Kingát.

julcsi29 2011.10.04. 17:18:30

Nekem eddig csak Gergő szimpi,úgy-ahogy.Most viszont elmegyek locsolni és teregetni,hogy hatra visszaérjek :)

Hurri Kán 2011.10.04. 17:20:07

Nem akar az ökörcsorda legelni.

Spéter46 2011.10.04. 17:22:31

Befejezhetem a futást? :)

Müszélia 2011.10.04. 17:23:33

szerintem nem az van, hogy valaki tök érdekes, más meg "szürke," hanem az rtl így vágja össze az öfiket. nehéz hozzászólni, ha nem látjuk napi 24 órában.
más kérdés, hogy mi lenne a napi 24 óra következménye.

nathalie 2011.10.04. 18:06:32

@foxglove:
béci és anikó? ajaj... :D:D de jó, hogy vv5 van.

dr. gernika 2011.10.04. 18:20:03

Hol a hatórás poszt, hmmmm?

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:25:48

@nowo: akárcsak én. azt hittem, tényleg egy kvázi rendes, hétköznapi nő jön be, aki odafért volna a sok exhibicionista közé, megfékezni őket (ami nem sikerült volna). Ehhez képest egy nulla. A Horváth Charlie hangja egy dolog, sótlan és pont olyan kis önző dög, mint Sehe.
@Müszélia: Melinda esetében jogosnak látom, hogy nem kell néznem sokat. 11-től kettőig láttam, mi mindent "csinált", pedig ugyananyi sanszot kapott a nappaliban valami önállót mondani, ehelyett Bandika valószínűleg döbbenetes élménybeszámolój@julcsi29: át hallgatta, miközben a feje felett érdekesebb beszélgetés folyt. Mondhatott volna egy-két bővített mondatot, mert azt még Sehe is megtette, mielőtt és mialatt megsértődött.
Ahogy mondod, 24 órában fura is lenne, de az esti beszélgetéseken jól lecsapódik a nappali viselkedések eredménye.
Julcsi, vagy aki fent maradt: mi lett a vége a takarítás-polémiának?
Addig láttam, h Ati "A" iniciálét akar rajzolni minden birtokolni vágyott tárgyra. Gergő meg szólt, hogy minden retkes.
Lett valami?
Napos, mint a vv4 sulihetén, v mindenki maga után takarít, esetleg ezt x csinálja, azt y?
vagy mindenki iszik hány és belefekszik?

Pék Sütemény 2011.10.04. 18:28:37

Az istenit,megint itt vagyok. Hajni,vazeg,kapd be a baltádat! :)

julcsi29 2011.10.04. 18:29:14

@csak magamat képviselem: este írtam erről,nem volt túlzottan követhető,de ha gondolod kikeresem Neked :)

Hurri Kán 2011.10.04. 18:31:29

Órák óta délután 6 van...

sandokan 2011.10.04. 18:31:44

@nathalie: :)

Van egy tuti hírem, most mondta az éjszakai portásunk, de az új íráshoz tartogatom.

Spéter46 2011.10.04. 18:34:31

Ezel elbukott, hamarosan jön a baltás, csak könnyeit letörli orcájáról!

kemény keleti kommentelő 2011.10.04. 18:37:53

Rám ne mondja senki, hogy sóher vagyok, 40 dellámmal lcitálok Krisz gipszkukijára. Jó lenne a muskátli fölé.

capa05 2011.10.04. 18:38:29

@csak magamat képviselem:
Egy ideig nem fognak közös kaját csinálni (Gergő és Péter)
Attilának saját étkészlet(legalábbis tányér) kell,mert mások mosogatása után sem akar enni, tekintettel arra hogy nem mossák el rendesen.

nathalie 2011.10.04. 18:38:31

@sandokan:
béci és anikó megy vissza a villába???!!! :D:D:D
körmeimet rágom! tessék megmondani! :)

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:38:57

Istenem, már úgy várom, hogy elvegyék tőlük az alkoholt!
éVA NAGYOT RÖHÖGNE!capslock

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:42:24

most még nem váltak alkesszé, de hol van még a vége?
3 bulira vannak az abcszinenciától.

capa05 2011.10.04. 18:43:11

@csak magamat képviselem: Ez a csapat látszólag nem iszik annyit mint a VV 4 esek.
Bár egy tanitómesterem azt mondta, hogy félig berúgni felesleges pénz kidobás.

julcsi29 2011.10.04. 18:47:01

@csak magamat képviselem: Ilyenek is elhangzottak : többen trehányak,és Dya az egyik jelet arra teszi,aki a legtrehányabb.Valamint hogy Melinda állandóan alszik,és nem segít.Annamari szerint Kiszop is trehány,de őt Péter megvédte,mert mindig ő mosogat el.Ja és a mosdókagylóra valaki már rányomott egy rágógumit.:)

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:53:44

@julcsi29: :) a villában a helyzet fokozódik. ajjajjaj, lesz még erről beszélgetés, az ilyen viták általában az idő telésével egyenes arányban emelkednek. a 4-ben is folyton az "asztalon, terítéken" volt a téma. muhaha, micsoda szójáték!!

csak magamat képviselem 2011.10.04. 18:55:12

a mosdókagyló cool! ennyi és ekkora faszt!

Hurri Kán 2011.10.04. 18:57:29

Úgy látom, Baltás Démonunk vonakodik velünk megosztani bloggerinai munkásságának legújabb gyöngyszemét...

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 18:59:11

@gyvy: nemtom, feltűnt-e, hogy nemcsak én írok a hv-ra, illetve, hogy van két Atyaúristenünk is, úgyhogy lehet baszogatni, csak hát túl sok értelme nincs, pláne, ha fasságokat beszélsz.

csak magamat képviselem 2011.10.04. 19:03:18

"Kinga tele pofával beleásít Veronika arcába és leoltja, jóhogy mindenki azt gondolja, hogy dugtak, Veronika mit csodálkozik ezen, mikor átlépett egy szintet, amit néhányan, illetve Kinga nem lépett volna át. Egy olyan fiúnál, aki nem tetszik. Hm. És egy olyannal, aki igen, teszem fel a költői kérdést, tudom, rosszmájú vagyok."
:D jól is teszed Hajni. Kérek muffint, ígértél, én meg 2 hónapja nem ettem, amióta Marica néni az átlós szomszéd át nem hozott egy eszetlen jó adagot a tepsivel. :)

JOKKA21 2011.10.04. 19:10:56

Kingát sem eszéért szeretik.

capa05 2011.10.04. 19:22:40

@JOKKA21: az eszéért SEM szeretik.

dr. gernika 2011.10.04. 19:29:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: HM? Nem csak rajtad múlik, hogy mikor jelenik meg a poszt? Bocs ha hülyeséget kérdezek, nem látok bele.

csak magamat képviselem 2011.10.04. 19:34:36

Kingától eddig már láttuk a maximumát. Engem nagyon meglepne, ha meglepne.
15 vagy hány nap alatt ki tudta építeni a közhely hercegnő szerepét. Annamariba abszolút, de b+ még Sehébe és Dyába is több kreativitás szorult.

julcsi29 2011.10.04. 19:36:10

@gernika: Csatlakoznék a kérdéshez.Mivel még nem túl régen vagyok itt Veletek,sok minden nem világos technikailag.Ha majd van egy kis időd,Hajny,esetleg írsz erről?

csak magamat képviselem 2011.10.04. 19:38:26

@julcsi29: biztos Zsófi ragasztotta fel a rágót, a zeneipar után a villába is belopódzik.

JOKKA21 2011.10.04. 19:39:22

@capa05: Úgy akartam írni.Belső értéke biztos van.Jó mélyen.

julcsi29 2011.10.04. 19:43:30

@csak magamat képviselem: igazad lehet:)ha ragaszkodó típus,így még Ő is visszatérhet a villába,ahol elénekelheti azt a műremeket ( ami biztos jó,mesélték,én még nem hallottam ) :D:D:D

nathalie 2011.10.04. 20:12:07

@foxglove:
csak ha 18 éves vagy :)

MacákékIcukája 2015.03.09. 10:53:08

Jeleznem, hogy van itten egy olvaso aki 2015-ben potolja a vv5-ot :))))

Mirocska 2015.03.09. 21:10:39

@MacákékIcukája: Nem vagy egyedül! :-))))
Én is a múlt héten kezdtem! Most tartok a 12. beköltözőnél. A VV7 után hihetetlenül szórakoztató! Viccesek a játékosok, a feladatok, még egy káromkodást sem hallottam, és még senki nem akarta kicsinálni a másikat! :-))

MacákékIcukája 2015.03.09. 21:16:24

@Mirocska: huhuhuhuuu :)))) szerintem is hihhhhhetetlenul durva, egyszeruen nem talalom a szavakat, tatott szajjal nezem minden egyes osszefoglalot!
Te is most nezed eloszor? En most vagyok az elso kiesoknel, az arena nagyon nagy volt, Attila meg egy pszichopata allat :D Komolyan, csak lesek mint a lukinyul, egnek all a hajam, micsoda casting volt ez, fantasztikusan jok a szereplok!
Nem is ertem, a tobbi VV ehhez kepest egy nagy nulla... Ezt hogyan hoztak ossze?! :-O

MacákékIcukája 2015.03.09. 21:22:38

@Mirocska: egyebkent az alafesto zenek is nagyon jol el vannak talalva, neha komolyan olyan erzesem van, mintha valami pszichothrillert neznek :)))
Attila es Kinga kapcsolata egy VV7-es kapcsolatra emlekeztet, kitalalod kikre gondolok? :D

Mirocska 2015.03.09. 21:24:49

@MacákékIcukája: Igen, először nézem! Attilával elfogult vagyok, mert nagyon bírtam a 6-7-ben, amikor bement, rögtön rajongója lettem. :-))
Szerintem nagyon jó, hogy nem annyira fiatalok, mint a többi VV-ben, és így együtt tök jó csapatot alkottak. De a feladatok is nagyon kreatívok, viccesek, ehhez képest a VV7 csak langyos víz volt, szétunták magukat a játékosok, nem csoda, hogy jobb híján nyírták egymást non-stop.

Mirocska 2015.03.09. 21:26:02

@MacákékIcukája: Bár, én még csak az elején tartok a kapcsolatnak, de talán: Edina-Laci? :-D

MacákékIcukája 2015.03.09. 21:34:00

@Mirocska: a kerdesre a valaszt eltalaltad :D es egyre durvabb lesz!
En is elfogult vagyok, ugyanigy tortent velem is :) eddig azt hittem, hogy egyszeru lesz az o szemszogebol vegignezni a sztorit, de ez is egyre nehezebb (most vagyok az oktober elejei reszeknel, konkretan az oktober 6-i ofit nezem, itt derul ki, hogy kik esnek ki eloszor). Attila szerintem egy szociopata volt, az o erdekeben remelem, hogy valtozott azota. Nekem az a fura, hogy mindenkivel szemben felre tudta tenni az erzelmeit es babukent gondol a tobbi jatekosra. Erdekes erzelmek kavarognak bennem, neha utalom, mert en keptelen lennek azokra a dolgokra amiket o tett, neha meg tok birom es atlatom a tattikajat.
Sztem ezekben a reszekben nagyon kicsinyes es sertodekeny amugy.
A tobbi jatekos is tokre tetszik, tenyleg tok jo, hogy idosebbek, vagy erettebb gondolkodasuak. VV6 es VV7 nevetsegesen bena volt ehhez kepest, de sztem a tobbi szeria is.
Most melyik resznel vagy?

Mirocska 2015.03.09. 21:39:24

@MacákékIcukája: Szeptember 25-nél tartok, most költözik be a szűz csávó. Attila tényleg nagyon egyedi, hihetetlen, hogy azóta még csak hasonlót sem találtak.
süti beállítások módosítása