Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x03

2011. október 03. 18:00 - adamsék

Egy édeshármast összehozni egy ikerpárral nagypálya, de ha az egyik szűz, akire rárabol a leszbikus rémálmot kergető Deena, majd Vinny is, miközben rólad kiderül, hogy lefeküdtél Snookival, amikor már nem lett volna szabad, akkor egyenesen kurva nehéz. A Helyzet azonban nem hátrál meg a kihívások elől. Elöljáróban még annyit, hogyha van egy olyan kulcsod, ami minden lakatot nyit, akkor az egy rohadt jó kulcs, ha viszont egy olyan lakatod van, amit minden kulcs nyit, akkor az csak egy szar lakat. Ilyen alapigazságok ellen küzd Deena.

Britneyt élete egyik numerájának nevezi A Helyzet, ettől függetlenül úgy teszi ki aktus után, mint jobb érzésű ember a szemetet, majd posztkoitális álomba merülne a belső udvar kanapéján, de egy galamb rászáll a kanapé karfájára, Mike pedig a padlón végzi. Snooki és Ronnie megállapítják, hogy ők most hatalmas spanok, együtt is mennek gyúrni, Snooki Ronnie-ra bízná a térkép kezelését, mert ő most olyan állapotban van, hogy nem veheti le a szemüvegét.

Ronnie persze Ronnie, így nem találják a kondit, ezért beülnek egy kávézóba, ahol Snooki bort kér, mert az neki olyan, mint másnak a kávé reggelente. Kitárgyalják a Ronnie-Sammi páros újra bimbódzó szerelmi életét, Ronnie szerint holnap randizni fognak, függetlenül attól, hogy korábban mindenkinek megígérte, hogy többet nem áll össze Sammivel, mert olyan hatással van rá a lány, hogy bármelyik pillanatban börtönbe kerülhet.

Gyúrás közben egy negyvenesnek kinéző ötvenes nyári sálban próbál bókolni a futógépen sétáló Snookinak, mi az hogy bella, mit beszélsz, ja, gyönyörű, köszi. Luigi végigkíséri a kis törpét a gyúrótermen, a mellgépnél mögé ül, közben olaszul hablatyol, mit beszélsz. Ronnie szerint a helyzet tarthatatlan, fölöklendez egy kis bort Snooki is, ezért irány haza, ahol már a többiek készülődnek a bulira. A taxiban Snooki, aki féltékeny Mike-ra, de azért nem feküdne neki hanyatt, megkérdezi A Helyzetet, hogy jön-e a barátnője, kiderül, hogy hozza az ikertestvérét is, a lányok szerint ez gusztustalan, Mike szerint meg egy álom válik valóra. A diszkóban Snooki kifejti, hogy neki most nagyon nehéz önmagát adnia, mert nem tud faszizni a Jionni miatt, egy belissima kiáltás miatt el is szalad, és csak félig kurvásan illegeti magát percekig. Megjön Deena olasz pincére, akit napközben szedett össze, ugyanis Deenának küldetése van, miközben smárolnak, a háttérben Sammi újra felkinálkozik Ronnie-nak, aki nem érti, hogy miért részeg mindig Sammi, amikor össze akar jönni vele, de ez tök lényegtelen, mert itt vannak az ikrek. Ez tényleg egy álom.

A házban Deena a pincérnek magyarázza, hogy ő nem egy könnyűvérű lány, úgyhogy ma csak bújás. A szobatársak Vinny és Pauly D, ha én nem baszok, ne basszon senki alapon megjegyzéseket tesznek Deenára, hogy inkább a dugiszobába kéne menni, amit Deena úgy reagál le, hogy elküldi őket a picsába, mert őt nem fogja kiküldeni senki a szobájából, amikor ő nem szexel, hanem csak összebújik egy olasz pincérrel. A fiú végül titokban hagyja el a házat az éjszaka. Snookinak újra szerelmet vall Mike miközben Britneynek hagy üzenetet telefonon, van, aki bármit megenged magának.

Másnap reggel az üzeneten bebátorodó Britney ötször hívja az alvó Helyzetet, ez valamiért még a fiúkat is idegesíti, ezért Ronnie eljátssza, hogy ő Mike, és áthívja az ikreket. Ronnie úgy röhög, ahogy ember nem tud. A csajok megjönnek, Snooki úgy néz rájuk, hogy abban semmi köszönet, nappal van, mormolja maga elé. A Helyzet éppen kel, megtaláltak, bazdmeg, megjönnek a srácok is, Ronnie újabb embertelen röhögéssel veszi tudomásul, hogy itt vannak az ikrek, akiket Mike kínjában elvisz reggelizni. Vinny szerint ez egy komoly dolog, mert Mike nem szokott nappal találkozgatni nőkkel.

Ronnie és Sammi újra járnak, egy tetőn jönnek össze, Sammi szerint romantikus, Ronnie böfög, a pokol kapuja újra nyitva. Snooki örül, hogy járnak, mert ha nincs balhé a házban, akkor kicsit unatkozik, Pauly öngyilkos akar lenni, Vinny szerint szimbolikus jelentéssel bír, hogy a hír hallatára többen, mint egy temetésre, feketében mennek bulizni. A napi diszkó olyan, mint Jersey, ami mindenkit kicsit felszabadít, állatias mozdulatok, pumpálás, kúrásimitálás, aztán megjönnek az ikrek. Ezek itt vannak, bazdmeg. Kiderül Ericáról, hogy még szűz, Snooki ettől függetlenül látja, hogy egy lotyóról van szó, Deena viszont kihívásként fogja föl az egészet. Az ikrek közül az egyik mindig jobban néz ki, és szerintem ez most te vagy. Deena úgy nyomja, mint egy pasi: kicsit dülöngél, a kezében ott a pia, aztán megpróbálja lesmárolni Ericát és összejön. Deena szerint semmi gond azzal, hogy Erica még szűz, meg azzal sem, hogy ő csajozik, egyébként is ez csak egy állapot, mert nagyon szereti a péniszt.

A házban Britneyt A Helyzet befekteti az ágyba, vigyázz az ágyra, Deena megmutatja a Szűznek a helyet, kaját csinál, és akkor a félrészeg Ronnie Sammi ölelésében elmondja, hogy Snooki megcsalta Jionnit A Helyzettel. Botrány, bazdmeg! Közben a Szűz nem bírta kivárni, amíg az ura megvacsorál, ezért átmászott a Vinny ágyába, van is egy kis akció, majd megjön Deena. Mi a faszt csináltok, én hoztam haza a csajt, szóval az én ágyamban van. Vinny szerint ez nem korrekt, mert most éppen az ő ágyában volt, de a lányok leszavazzák. A Szűzön nincs bugyi, amikor átmászik Deenához, összeesik, majd bizonygatja, hogy van rajtam bugyi, nyugi.

Snooki és Mike, miközben Britney vigyáz az ágyra, dumálgatnak, megjelenik Jenni, hogy vészhelyzet van, Snookikám, és elmondja a törpének, hogy mit hallott Ronnie-tól. Kurva nagy hazug vagy, mit beszélsz, te köcsög? - mondja Snooki Mike-nak. A Helyzet láthatóan meglepődik, nem érti, hogy miért mondja a lány, hogy hazudik mindenkinek, amikor ő csak Ronnie-nak mondta el, ami Snooki szerint nem is volt. Mondja is, hogy ő nem mondta el senkinek, de aztán arra finomít, hogy nem mondta el mindenkinek. Megy az ugatás, mindenki tudja, hogy A Helyzet sosem hazudik. Te, egy pszichopata vagy, utállak! (Közben a Szűz újra Vinny ágyába kerül, mert Deena rájött, hogy a faszt szereti.) Snooki sír, és előad egy sztorit, hogy az nem két hónapja volt, hanem hat, és akkor is megmondta Mike-nak, hogy nem lesz köztük semmi, és nem is volt. Ronnie szerint meg kéne mondani Jionninak, hogy mit terjeszt A Helyzet, Snooki nem érti, miért, mikor nem volt semmi.

Ronnie-nak felveti A Helyzet, hogy talán kussolni kellett volna. Ronnie szerint ez úgyis kiderült volna, szóval nem érti, mi a gondja Mike-nak. Ez titok volt, Ronnie szerint Mike meg korábban bekavart neki Sammivel, szóval egál. A Szűz testvére megjelenik, és követeli jussát, azaz A Helyzet hímtagját. Feküdj le, most nem alkalmas, jól van, akkor inkább feküdjünk le. Snooki a kanapén Minnie egér masnival a fején pityereg, hogy nem engedi, hogy tönkretegye Mike a kapcsolatát, és ha elhagyja Jionni, akkor megöli Mike-ot. Jenni vigasztalja, hogy Jionni ennél rendesebb, nem fog elhagyni, nyugi. Snooki sírva alszik el, Britney a dugiszobában lovagolja Mike-ot, ezek valószínűleg lefeküdtek egymással, bazdmeg.

Címkék: jersey shore
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medvevadász · http://megmacizva.blog.hu 2011.10.04. 08:41:49

Azért az az ágyról leperdülés priceless volt

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.04. 09:57:52

Nem hiszem el,hogy a héja nász tovább folytatódik. Sam elég szép csaj, nem igaz,hogy nem talál mást. Szerintem a só miatt nyomják már csak.
süti beállítások módosítása