Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x 06-10 - A hét, amikor ringott a csípő

2011. október 03. 19:00 - szabóZ

Az Index-közeli események és a Zsidó Világösszeesküvés Nagy Páholyában zajló bonyodalmak miatt a múlt héten kicsit elterelődött a figyelmünk a kis magyar rögvalósággal zsúfolt rezidenciáról, ezért elnézést kérünk minden érintettől, különösképpen Ircsi anyóstól és Hajdú Péter producertől. Holnap azonban felvesszük a fonalat, addig is álljon itt egy gyors visszatekintés az előző hét eseményeiről, és megdöbbentő eszméléseiről.

Kiderült, hogy Mása jól viseli a penészes hajú Marcit, pedig a fickó olyan túlmozgásos volt Párizsban, hogy az elég lett volna négy romantikus musicalre és három böfögős-fingós vígjátékra is. Mása bebizonyította, hogy két gyerekkel már nem ugrálhat egy nő, hiszen egyébiránt minden kultúrában, nagykorú, cselekvőképes emberek körében válóok, ha társas kapcsolatra kiválasztott partner azt meri mondani, hogy “Ez fantörpikus”. Súlyosbító tényező, ha mindez az Eiffel-torony tövében hangzik el.

Kiderült, hogy Marci le akarta smárolni Erzsók anyóst valami függöny mögött, legalábbis Erzsók ezt visította Kati anyósnak a konyhában, miközben előadták a Roncsfilm egyik trágár jelenetét. Eközben Ircsit már senki nem szerette, fiáról Csokiról pedig kiderült, hogy nem szeret felmosni, és ez összezárt férfiak körében akkora bűn, mintha a tévé előtt mosószer reklámokra verné a faszát. Ja és, ha már egy bekezdésbe került Marci és a maszturbálás, akkor emlékezzünk meg arról a pillanatról is, amikor a zöldre festett hajú hősszerelmes megüzente az anyjának, hogy mindössze három napig bírta onanizálás nélkül. Mondjuk nem pont ezt a szót használta.

A hét egyik legszebb jelenete volt, amikor a szipogó Niko (ő egy lány, mielőtt félreértések lennének) befeküdt Szilo (ő meg egy pasi) és Renike (lány) közé, hogy hagyják a dugást másra, inkább őt sajnálják. Eközben odakint a nők és a férfiak buliztak, ami a rezidencián azt jelenti, hogy mindenki smárolt mindenkivel, a pasik pedig félmeztelenül vonaglottak a rúdon. Mert kurvásat játszani annyira vicces.

Marci lett a hét karaktere, emlékezetes volt, amikor maga alá hányt a kanapén, majd félmeztelenül integetett büszkeségtől elérzékenyült anyjának. Erzsók ezzel bizonyította, hogy belevaló anya a nézők pörköltszaftos ujjal mégsem az ő nevét pötyögték be emelt díjasan. Kati lett a hét anyósa, aki később Petrát választja Zsanika párjának a pénteki párbajra. Utóbbi azzal váltotta ki az anyósok egyesített küldöttgyűlésének haragját, hogy túl fiatal a házassághoz.

Mónika eddig nem nagyon szerepelt, de végül csak együtt töltötte az estét Ricsivel, kiderült, hogy a baszókaranténban nem azért vetkőzik mindenki, mert baszhatnékja van, hanem mert cselesen feltekerte a fűtést Hajdú Péter. Ennek ellenére Mónikát nem zavarja, hogy Ricsi a seggét fogdossa, amúgy barátilag, sőt heves ágyéktáji aerobikmozgással reagálja le az eseményeket. A rezidenciába zárt szappanoperán erre föl tekernek egyet a valóságshow készítői, és bejátsszák azt az üzenetet, amiben egy férfi azt üzeni Mónikának, hogy nagyon hiányzik, meg büszke rá, de amúgy dugja fel magának a gyűrűt, amit ajándékba adott neki. Aláírás: Maki. Mónika tagad, neki aztán nincs senkije, a Maki egy női becenév, meg nem is tudja, ki az, és ő tényleg, ő csak itt és most, csak nekünk találja meg a szerelmet. De hiába lett ő a nézők kedvenc kancája, a jutalomkör elmarad: 24 órát kap, hogy döntsön, leveszi a gyűrűt, vagy elhagyja a villát. Ja, bocs a rezidenciát. Mónika persze szerelmes a tangájába szerelmes Ricsibe, úgyhogy marad. Kocsi, ház nem számít, az érzelmek döntöttek.

Ricsi és Csoki egymásnak esnek, csak Marián tudja megakadályozni, hogy ne fajuljoanak mínuszos bűnügyi hírré az események. Közölte Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Ricsi fehérjezabáló izomagynak nevezi Csokit, mindezt úgy, hogy közben egy szál alsógatyában, a faszára akasztott mikrofonnal mondogatta a klasszikus mondatot, miszerint Mivanmivanmivan. Ricsi végül elsírja magát, Marián meg kimondja a kulcsmondatot, ami akár a műsor mottója is lehetne: Mindannyian emberek vagyunk, hibázhatunk. Akár falvédőre is hímezhetnék az anyósok.

A párbajon, elnézést összecsapáson Zsanettka azzal érvel, hogy még csak 18 éves, pedig az anyósok mintha ezért szavazták volna ki. Persze a nézők nem házasodni akarnak, csak minél több szemcsés, éjjellátó kamerás pornót. Petra eközben kijátssza a határon túli kártyát, pedig ez nem is a Megasztár. A taktika nem jön be, a nézők a feszes seggekre szavaznak, így Zsanettka térhet vissza a rezidenciába. Most ő mehet el Csokival egy hétvégére, ha nem is Párizsba, de a Bükkbe. És akkor tagoltan, a hangalámondásos szexfilmek érzelemmentes hangján idézzük fel: Egy romantikus hétvégét tölthet együtt egy Afrikát idéző szállodában, a Bükkben. Sárbogárdi Jolán könnyezve eszi a tepertőt a tévé előtt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsbokrocska 2011.10.03. 19:27:33

Az csak nekem tűnt fel, hogy Sziló- fiú többször hord szoknyát, mint nadrágot????

Mária 2011.10.03. 20:12:55

Nem baszókarantén, hanem baszoba a Venyigeszú és a plankton óta :)

GL-581 g 2011.10.03. 20:16:07

Esküdni mernék, hogy a szavazás vége előtt 10 perccel még Petra vezetett Zsanika előtt, ráadásul valami 65-35% arányban. Aztán leléptem a vérbe itthonról.
Most vagy keverem a kisasszonyokat, vagy "bámulatosan izgalmas és hihetetlenül fordulatos" módon megfordult a szavazás. Öhöm. :-|

szabóZ · http://comment.blog.hu 2011.10.03. 21:00:47

utóbbi. megfordult, de nagyon váratlan és izgalmas módon. (nem)

powers 2011.10.03. 21:08:14

jővő héten már csak egy külvárosi panzióba küldik a szerencsés párt,két hét múlva meg remélhetően szép csendben mindenki hazamegy.nem sok nézőnek fog feltünni...

julcsi29 2011.10.04. 00:08:57

@szabóZ: Tök jó lett! Talán 2X5 percet láttam belőle a héten,de így leírva király! :))

.lll. 2011.10.04. 10:30:20

Szabó úr,ön egy hős

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.04. 13:36:05

Én olyan valóságsót szeretnék nézni, ahol Csányi Vilmos etológust, Lukács Béla fizikust, Esterházy Péter írót, Vizi E. Szilveszter agykutatót (és még sokan mások) összezárnak egy hónapig és beszélgetnek. No ezt megnézném.

A Filmmúzeumban volt nyulakkal, teknőssel, arany hörcsöggel is valóságsó. Rendes kommentekkel. Az is jó pofa volt. De ez?

locsolóember 2011.10.04. 13:41:50

Ahhoz képest, mennyire gyönge a műsor; egész jó összefoglalót rittyentett, szabóZ.
"pörköltszaftos újjal" - ez viszont lyully :)

Mitya Ivanov 2011.10.04. 15:24:55

érdekelne azok véleménye, aki nézi ezt a műsort. Ezt jó műsor vagy szar, amolyan igazi TV2-s?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.05. 10:47:38

@Mitya Ivanov: Szerinted? Az a nagy hír, hogy az első coitust a mama is végig izgulta. Hát inkább egy intrapust érdemelne. ;)

Mitya Ivanov 2011.10.05. 13:16:03

@TrueY:
milyenek a nézettségi adatai?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.05. 13:57:07

@Mitya Ivanov: Érdekel is az engem! TV2-t nem nézek, amióta nincs rajta Beugró...
süti beállítások módosítása