Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 8x1586-8x1587

2011. október 02. 10:00 - Mária

Orsi már zárna és nézne az anyjáék után, amikor berongyol az üzletbe egy libatalpas kakas. Lökné is kifelé a boltból azzal, hogy ez nem egy éjjelnappali üzlet, csipkedje magát a kedves vevő. Az állat szerencsére se panaszkönyvet nem kér a csípős modor miatt, se a rendőröket nem hozza a lány nyakára, az mégis felháborodva mondja Szabinak telefonba, hogy kihozta belőlem az ideget egy kacsalábú csirke. Ja, mert telefonálgatni volt idő, kiszolgálgatni meg nem. Hívj, hogy mi a stájsz, mondja végül Szabi, innen lehet tudni, hogy a TV2 is olvassa a szlengblogot. Nem tudom, figyeli-e valaki, de a kisbolt kasszája mögött mindig hegyekben áll a kenyér meg a pékáru, tökmindegy, hogy nyitás után vannak éppen, vagy zárás előtt.

István egy pofás bőrládikóból önti Szilvia elé az ékszereket, amik megúszták a zaciba vágást, nem ám, hogy kulcsos pléhdobozban, kórházas mobilszéfben vagy az eredeti Picasso mögött a falban tartják azt a pármillás befektetést. Megajándékozlak azért a sok szépért és jóért, amit adtál nekem, üvölti, a viselkedése nagyon gáz, az a nő a sok szépért és jóért, amit adott, nem ezt érdemelné, hanem kibelezést, minimum, ha már a kövezést, mint büntetési tételt nem ismeri el a bétéká.

Tudom, súlyos betegeknél van úgy, hogy elszakad a cérna, én mégis jobban szeretem, ha valaki természetéből adódóan őszinte és szókimondó, szól, ha baja van, nem pedig egy nyavalya hozza ki belőle az állatot pár évtizednyi képmutató kussolás után. Nem jön be István üvöltözős stílusa. Tudod mit, ezt pedig add a szeretődnek, ő tovább tudja viselni, mint én, bömböl tovább István, és hergeli magát, letépi a nyakából az aranyláncot, de nem végez alapos munkát, mert a csuklóján díszelgő mázsás fux a helyén marad. Végül kifullad a saját idegrohamától és köhögve borul rá az asztalra.

Bandit és Böbét ezalatt Eszes hadnagy a rendőrségen hogyvoltozza, olyan vagy, mint egy szépen megtermett habcsók, bókol Bandi az asszonynak, mire Eszes rájuk szól, hogy fejezzék ezt azonnal abba, még a végén rejtett információkat cserélnek titokban.  A hadnagy a csubrica szóra építi fel az elméletét, amit még soha nem hallott, a nomen est omen az ő esetében nem mérvadó. A gyanúsítottak az erdélyi szervezett bűnözés tagjaként egy bizonyos Csubrica nevezetű bolgár nemzetiségű drogbáró beszállítói, diktálja bele a nála csak egy fokkal értelmesebb ábrázatú közrendőr tollába és kiadatja az Interpolnál a nem létező drogbáróra a nemzetközi elfogatóparancsot. Nem tudni egyébként, mit szokott keresni Böbe mama zöldbabjában a csubrica, ismertebb nevén borsikafű, vagy csombor, hiszen ez a húsételek fűszere, a Major Anna biztos nem volt elég jó név egy drogbaronessznek, azért nem főzettek Böbével kelkáposztát, pedig az is milyen olcsó :)

Kardos és Viktor Pongrácz irodájában találgatják, hogy mitől golyózott be Margit, Pongráczon úgy áll a botcsinálta pszichiáter jelmeze, mint tehénen a gatya, verje már ki valaki a kezéből a Psychiatria folyóiratot, de ne nyomjon bele szikét helyette, mert lehet, hogy a doki se beszámítható. A fenti kép az igazgató-főorvos irodájában készült, Kardosnak szép bojlerteste van, ha nőkre lehet mondani, férfiakra miért ne lehetne? Tudja valaki, hogy mi a francnak van egy kórház első emberének az irodájában egy kék lepedővel letakart vizsgálóágy, miközben a jakuzzi méretű forgó bőrfotelek meg a bőrkanapé a marketinges meg a gazdasági vezető irodájában vannak, és leginkább a Parancsnok nick alatt Roland nagyívű monológjait széttrollkodó mezei sebész terpeszkedik benne?

Szilvia elmondja a két gyereknek, hogy bevallotta Istvánnak, hogy el akarta hagyni azon a napon, amikor a betegségét is megtudta. Gratulálok, te hülye vagy, apa egy fontos műtét előtt áll, most jön rád az őszinteségi roham? - támad az anyjára Kristóf, persze csak verbálisan. Orsi végre kirakta a libatalpas baromfit a kisboltból, bezárt, és lohol az anyjáék után a yardra. Mennyivel jobb választás ez a lány a 18 éves Orsi szerepére, mint az előző volt, aki hozzá képest egy kiégett, koravén savanyú uborkának látszott a pályafutása végére. Eszes hadnagyon egy figyelemre méltó, vasalt ingből és kötött mellényből álló kombó van, inkább nem mondok rá semmit, bízzunk benne, hogy a vicces összeállítás nem rendszeresített öltözék a szolgálunk és védünk állományában és a civil szférában se szándékozik követni ezt a stílust senki.

Pongráczéknál tea time van, pedig a nagyi nem is angol, hanem svájci, Margit a téma, szegényke, mondja Barbi, én, vagy Margit, kérdez vissza Betti, a kérdés jogos, hiszen majdnem az ő szemüregében végezte a nővérpultról származó papírvágó olló. A szegénykézés persze nem Bettinek szólt, szegény Zolit is sajnálom, folytatja Barbara, minek, majd én megvigasztalom, zárja rövidre Betti a témát. A két csaj alig leplezve cinkeli egymást, apa totál kiakadna, mondja a szőkeség, ha megtudná a dolgokat Zolival, tudod, mondja a másiknak, ne mártsd a tollad munkahelyi tintába, miért, hiszen ő is abba mártja, feleli Barbara. Király. Barbarán olyan nadrág van, mintha az elejét vette volna hátra, vagy mintha összeszarta volna magát a két teáscsésze súlya alatt, míg Bettit nézve be kell, hogy lássuk, nem szerencsés melltartóügyileg, ha félhátulról fényképeznek egy töltöttgalambot.

Orsit Eszes hadnagy persze lepattintja, a csaj megy haza, hogy eltakarítsa Szabival a disznóólat, amit a kommandós házkutatók (vehehehe...) hagytak, képek itt a pusztításról. Mitől állhattak be, kérdezi a lány, honnan tud ez a lány ilyen szavakat, kérdezem én, mert hogy beálltak, az biztos, magyarázza Szabinak, amin az csak vihog, mit szólnak majd a nagyiék, ha megtudják, hogy anyáékat kábszerbirtoklással meg terjesztésel vádolják, röhögcsél tovább. Tényleg nagyon vicces, ha egy idióta rendőr rászáll az ember családjára, ennél csak az viccesebb, ha egy idióta teleregény próbálja meg a rendőröket félnótásnak beállítani, nem igaz? Felállítják az asztalt, megéheztek, ennének, még jó, hogy nem törték össze az összes tányért, néz körbe Orsi a földön az evőeszközök után.

Mi mást ennének, mint az ebédről maradt főzeléket, Orsi felvesz a földről két kanalat és nyúl a hűtőbe a babfőzelékért, Szabi addig Biget csörgetné, de a gyerek vagy nem veszi fel, vagy ki van kapcsolva, pontosan nem tudjuk. Orsi belekotor a főzelékbe, és ezt találja:

Nem, ez nem pók, nem hajszál, még csak nem is egy kis zöld gyíkocska. István elzavarja Szilviát, soha többé nem akarlak látni, mondja. Íme, így ér csúnya véget egy hazugságra épített élet, de ez csak egy mellékszál, a lényeg az, hogy Orsi még a babba főzve is felismeri a vadkender levelét és így a két gyerek sült tojást eszik vacsorára.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.10.01. 14:17:06

ennyi minden történt benne tegnap? :)

Mária 2011.10.02. 10:07:43

@kuanyin:
@gernika:

Nem röhög, tegnap a gonosz hogyvoltmanó kiélesítette üresen, tartalom nélkül a posztot :)

Kárpótlásul írok ma délután egy aktuálpolitikai Jóban Rosszban hogyvoltot a maria.blog.hu blogon :)

julcsi29 2011.10.02. 23:08:31

@Mária: Ismét nagyon jól sikerült!Láttam már ezt a Bezit végre,de nem jött be.Ami meg Margit gyógyítása címszó alatt megy???Ilyen nincs!!Köszi a posztot,szia :)

n0ri60 2011.10.03. 18:35:24

Egy dologban vitatkoznék, a régi Orsi nekem szimpatikusabb volt
süti beállítások módosítása