Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x19

2011. október 01. 18:00 - Hódos Hajnalka

Én nem reménykedem abban, mint a mi csillogós Bazsánk, hogy mindenki hozzábújt a kedveséhez és kényelmesen elhelyezkedett, inkább töltöm mindenkinek svepszt – nem, nem tudok lejönni róla – és eszem ágában sincs főnökösködni, úgyhogy mindenki fogja be a száját! Egyúttal pályázatot írok ki arról, mi legyen a VV5 kommentelőinek titkos jele, a muslinca kergetés sajnos már foglalt, a lófasz meg túl nemzetközi és valljuk be, nem szívesen köszöntenék ezzel bárkit az utcán. Mint Szellemi Vezető, én fogok dönteni, mert nálam az ész, pályázni a vasárnap esti összefoglaló kezdetéig lehet, és most mindenki kiáltsa azt, király vagyok, na össze a kezeket, egy-két-há, hejj!

Szép üng. 

A Villában már ott tartanak, hogy egy szellemi fogyatékos ugráltat mindenkit kora reggel, segítek, mivel ez bármelyikük lehetne, Kiszopfel tartja a reggeli tornát. Attilának nem kéne ilyen látványosan kínlódni a testmozgás miatt, mert lassan megérik egy 80A-s melltartó viselésére, Kiszopfel elégedett magával, igazi kubai macsó stílus, forró vérhatásban (?) élhette ki magát. Megtudjuk továbbá, hogy az emberek többsége az 90%, remélem, fideszék közül senki nem nézte a tegnapi öfit, még ötletet merít belőle. Melinda, aki valamiért citromnak öltözött és egész nap le nem rohadt róla ez a gönc utálja, hogy mindig mindene eltűnik. Az semmi, Csabának az ágya tűnt el, Attila nem látta? De, Attila látta, ott van e. Melinda szerint ez olyan, mintha ő bemenne és konkrétan kibaszná az ágyat. Nem, Csabának kéne tekintettel lenni, hogy nem-e zavarja, ha már odaköltözött az ágya mellé ennyivel. Kiszopfel ott kezdené, hogy nem nyúl más cuccához, mi jogon nyúl Attila más cuccához? Mi vagy te, jogász? Akkor meg ne gyere a joggal. Csaba, aki eddig hallgatott, mint szar a gaz elereszt egy te le se szarsz engem, semmibe veszel kőkemény mondatot, erre még a legutolsó késdobálóban sem kapná fel senki a fejét, Attila szerint sem arra nem volt idő, hogy semmibe vegye, sem arra, hogy nagyra értékelje, Melinda meg ne próbálja ráerőszakolni, hogy főnökösködik és ne belegeneráljon egy másik fogalmat. Pont, hogy nem főnökösködök, na most fogd be a szádat, Melinda! Kiszopfel felpattan és valamivel egyetért, szerintem ő sem tudja, mivel, menjél, olvass egy könyvet, szól utána Attila. Intellektuális összecsapás volt ez, na.

A semmitmondó kezdés után nézzük, hogyan próbál egységbe kovácsolódni az Álomcsapat. A Drímtím tagjai a mosókonyhába vonulnak megbeszélésre, azt hiszem, az ilyen helyzetekre mondják, hogy vajúdnak a hegyek, oszt még az egér is farfekvéses, mindenesetre nagy brainstormingra nem számítok. Péter kiadja az ukázt, ahhoz, hogy ne kapjanak jelet, egyvalami kell, hogy azt csinálják, amit ő mond. Csabihoz ne közeledjenek, mert valószínűleg ő lesz az, akire rakni fognak. Péter tudja, hogy fáj, de ez őket ne zavarja. Ezeknek megvannak az okai. Péternél van az ész. Nem, Cristofel, nálad az erő van! Bandinál meg a szórakozás és a csajok, és Péter most sem röhögi el magát.

Fanatikus tekintet az Erőtől. Királyvagyokbazmeg!

Akkor sem, mikor csapaterősítő céllal megalkotják titkos jelüket: lassú halántéksimi mutatóujjal halántéktól arcközépig. A titkos jelre azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a speciálkommandó tagjai napközben elfelejtik, ők egy csapat. Péter, a Szellemi Vezető nagy terhet vett a nyakába, hiszen a kis speciális csapattal folyamatosan foglalkoznia kell, ugyanúgy, mint a malaccal. Most mondja mindenki, hogy király vagyok! Te is király vagy? Királybazmeg! Jól van, össze a kéz! Péter imádná, ha Dya tagja lenne a csapatnak. Ő még borzasztóan beleillik ebbe a történetbe, a muslinca kergetésével, a hajdobálásával és azzal, hogy gyakorlatilag fogalma sincs, mi történik körülötte. Az Erő próbálja beszervezni Dyát, a másik csapat nincs-ve-led, bökdös felé, az a csapat mondta, hogy gyen-ge-vagy! Ki fogsz így esni. Ühüm, jó, ráng Dya. Érted, lapátra tesznek! Jó, bólogat Dya, beleborul Cris nyakába, aztán na mindjárt jövök, pisilek, jó szavakkal kísérve kirángatózik ugrándozva az ajtón, nyerítek.

Szellemi vezető a Mein Kampf megírása ötletének megszületése pillanatában. 

Mivel két Lakó már csak egy hetet tölt a Villában, mindenki megnevezheti, kivel töltene el egy utolsó intim estet. Csak remélni merem, hogy a Lakóknak nem így fogalmazták meg a feladatot, mert Attila hüvelyirrigálást fog végezni Kingán. Sajnos, úgy néz ki, minden öfiben végig kell néznünk egy-egy randit, Gergő és Sehere kezdenek. Gergő azért választja Serit, mert van egy érdekes, furcsa vibrálás köztük amit még nem beszéltek meg. Sajnos nem hallani sem PszichoVera fogcsikorgatását, sem azt, hogy Veronika ászá mágáll, Sehere döbbenetet színlel, aztán a szobában hisztizik Dyának, semmiféle kurva vibrálás nincs! Miért kellett ezt mondani bazmeg, geci kellemetlen helyzetbe hozott! Vera azt szólja ehhez, hogy Gergő nem hülye srác, ha van vibri, azt ő is érzi. Veronika Péternek panaszkodik. Nem érti, miért mondta Gergő, hogy vibrál Serivel. Most kicsit mintha nem is tudja. Ez neki olyan furi. Hát bátyám. Akkor miért érdekel, hogy vibrál? De Péter nem érti, Veronika miről beszél, rohadjak meg én se. Milyen gyanú, haggyámá, és Péter ne nézzen így. Az van, hogy szarul esett neki. Arról van szó, hogy ne nézz már így te Peti mert kimegyek az ajtón!

Bandi. Hm. 

Sehere nem akarja kicsípni magát a randira, ezért felvesz egy kutyaszaggatta farmert, egy lógós szürke felsőt, egy tűsarkú cipőt és színben passzoló harminc centis övet a melle alá. Veronika és Kinga a Villa minden létező helyén, tán még a hűtőben is, és minden létező pozícióban, amit ember felvehet megbeszélik, hogy Gerfő izgulbazmeg és teljesen, mintha igazi randi lenne. Seri nagyon kivan, hogy mondhatott Gergő ilyet? Hát, még jó, hogy nem olaszul mondta, gratulálok, Fecó, ez jó volt! A randi a kertben van, pezsgő meg falatkák, a beszélgetés színvonaláról Zuzu Petals és VV Zsófi Rágógumi c. száma jut eszembe. Sehere kicsit le van fagyva. Igen. Nincs megrémülve, de a vibrálásnak nagy sok értelme lehet. Aztán Gergő bekaphatja, mert meglepően sokszor előfordult, hogy ilyen jó nével randizott, mint Sehere. Gergő egy nudli is. Utálja és bírja is de majd most elkerüli. Mert tudatosítani akarom mindkettőnkben, hogy… háháhá, elszóltad magad! Gergő is rohadtul unhatja ezt a nyűglődést. Na vetkőzz kisanyám, dögöljünk be a vízbe, akaromhá, hogyne akarnálak.

A búbos vöcsök násztánca c. természetfilm egy kiragadott jelenete.

A medencében elbaszott vízirevü, majd Gergő keresztre feszített Jézus pózban Seherét bámulja, Sehere meg ilyeneket mond, hogy reméli, Gergőnek nincsenek mocskos gondolattya, fordítok: remélem, áll már a farkad, mert nem győzöm kijjebb rakni a bóti melleimet meg pillantani. Nahát, most lejött a melltartója, mert Gergő belevágta a vízbe, láttad? Sajnos, nem. Sehere fújdeutálja Gergőt, na nem azért, mert kilógott a melle, és Gergő nem látta, hanem azért, mert nem vízálló szemfestéket használt, alig várom, hogy megkérdezze sipákolva, most hogy fogok kinézni az összefoglalóban bazmeg, de nem mondja. Helyette Apucinak szólítja Gergőt, azt hiszem, ez a medencés jelenet mélypontja. Na, mielőtt kavalkád lenne, másszanak ki és kopogjanak be, hátha beengedik őket, felsóhajtok, már azt vártam, Gergő lebukik a medence aljára és felhoz egy, a fogával kiszakított csempedarabot ajándékba a tojónak, akarom mondani Seherének, még csomó randi van hátra, könyörgöm, eresszék le a medencéből a vizet! A randi alatt Vera és Melinda tanácskoznak, mit csináljanak a Seri-Gergő kapcsolattal. Melinda szerint Sehere csak kelleti magát, nem fog tovább menni, csók tán lesz, szex nem. Vera szerint ez Seherénél alkohol kérdése, ha nagyon berúgik, oda fogja magát rakni, csúnyán. Melinda nyissa ki a szemét, dehogy szerelmes a palijába! Asszem, elkezdem növeszteni a hajam, semmiféle közösséget nem akarok ezzel a nővel, még rövid hajat sem!

Ármány születik a szerelem ellen. (Eredetileg azt akartam írni, hogy amikor pinával gyűlölik a nők a másikat, de azt túl hosszúnak találtam.)

Új Lakó érkezik a Villába, a D-matrac, amiről nekem egyből a Dugómatrac jutott eszembe. A matrac közepén hatalmas piros szív, tudom, tudom, hogy bennem van a hiba, de erről meg az jutott eszembe, anno, a nászéjszaka után közszemlére tették a véres lepedőt, mindenki lássa, szűz volt a feleség. A dugómatrachoz matrachasználati szabálykönyv is tartozik, bele sem gondolok, milyen rovatokat kell kitölteni, illetve hova kell pipát vagy keresztet rajzolni. Szavazás van, döntsék el, kik milyen körülmények között és hogyan avassák fel a matracot, előtte röhögök, mert Gergő elmagyarázza a dolgokat Bandinak: na, barátom, ha letárgyaltad valakivel a randit, beírjátok magatokat, mentek és dugtok. Bandi ábrándos tekintettel (és Gombinál is sárgább fogakkal) néz Gergőre, majd kiszakad belőle: mekkora lenne! A szavazás vitába torkollik, mert Attila csalt. Péter fel is háborodik, ezután erre számíthatunk tőled ilyen játékokban? Nem. Attila azért csalt, mert sértő volt számára, hogy Kinga Annamarival küldené a dugómatracra, ezért áthúzta Seherét és Gergőt és magukat írta oda, mert tudta, hogy így ők nyernek, vagy ahogy ő fogalmaz, Kinga geci volt, és ha ők egy klubban vannak, vele ne szívozzon.

A D-matrac felavatása

Kinga kiakad, köszöni mindenkinek bazmeg, aztán a szobában lead egy olyan hisztit, ami már az óvodában is egyértelmű pisisezést vált ki a többi négyévesből. Nem akarja. Nem akarja, nem akarja. Kivan a fasza. Kurvaéletért kell elmenni ezzel a kreténnel. Még párszor nem akarja és bőg is. Igen, csapkodja az ágyat is. De, majd mindjárt átpakol és nem akarja más arccal csinálni. Attila ne ugasson, ez nem feladat, hanem megszopatta. Miért, te nem próbáltad? Mit írtál a cetlidre? Na, akkor már tudod, hogy miért csaltam. Kinga természetesen plüssmacival vonul dugómatracozni, Attila poénkodik, mit csinálsz? Idejössz zaklatni? Jajmár. Attila zsebébe óvszert tettek. Jaj, Attila, ha nem szívatja, vigye ki. Attila szerint is felesleges az óvszer, mert tiszták. Na, ha Attila közelebb jön, akkor Kinga leköltözik. Azt gondolod, hogy ott neked jó? Igen. Igen? Igen. Szerintem nem. Régi szép idők, mikor Gigi és Jezsi légszíveket dobáltak egymásnak. Hát igen. Jut eszembe, Giginek is volt dugósmacija, hoppá!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
936 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.10.01. 18:02:22

azta, ha nem rontom el a jelszavamat:-D

arkangyal44 2011.10.01. 18:04:49

lecsúsztam a dobogóról :)

Akármi Áron 2011.10.01. 18:21:16

S.képe a fanatikus tekinTetűről, na meg a szellemi vezetőről mérhetetlen nagy piros ponTyra érett helyzetet teremtett:DDDD Kidolgozott foTYók:)))

Hogy arról meg ne is beszéljek, "na mindjárt jövök, pisilek jó szavakkal kísérve kirángózik..." 2 nagy piros ponTy:)))

arkangyal44 2011.10.01. 18:21:23

Drága Hajny ez is nagyszerű volt mint mindig,de sajnálattal kell közölnöm,hogy nem mondhatom neked hogy királyom,max királynőm hacsak nem vagy hermafordítva:)

témázgató 2011.10.01. 18:21:42

Tegnap óta fúrja az oldalam: van, aki kapucnis fürdőköpenybe burkolózva tölti a napot, van, aki normálisan öltözve + magassarkúban és van három abnormális, aki félpucéran virít egész nap és fél éjszaka. Most akkor milyen a klíma a villában?

Akármi Áron 2011.10.01. 18:24:18

DD úgyisjó, de korr. kirángatózik:))

traff 2011.10.01. 18:26:07

Hajni, tegnap varjúánuszt olvastam, ma meg hogy Krisztofelre rájőtt a forró vérhas...:D

Nem értem, ha kinga ennyire undorodik Attilától, akkor szemtől szembe miért nem ezt kommunikálja neki?

Hurri Kán 2011.10.01. 18:29:14

Elolvastam. Fájt. :D

bknn 2011.10.01. 18:30:35

Ejnye, Hajni. Jók azok a nők odabenn, nem kellene ennyire fikázni őket (bóti mell etc.). Vagy a szerelésüket . Vagy a műsorvezetőkét. Láttalak már, te sem vagy egy matyóhímzés, és hát az öltözködési stílusod sincs a toppon.

dr. gernika 2011.10.01. 18:31:44

Titkos jelnek a léghát javasolnám (öles nyelvcsapások) írásban sajnos nem tudom elmutogatni.

Hurri Kán 2011.10.01. 18:37:04

@utcai_arcos:
Valami azt súgja, nem sokáig...

traff 2011.10.01. 18:40:53

@gernika: mijaza léghát?Levegőből van a háta?

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 18:42:06

@nemvállalom: de én le is írom magamról, és nem képzelem azt, hogy barbikirálylány vagyok. egyéb gondod van, vagy nézhetem a meccset?

2011.10.01. 18:49:33

Még nem olvastam el, csak gyorsan ideírom a képek kurva jók! :)))) Péter és Kiszopfel, egyszerűen zseniális! :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 18:50:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de Hayny, most szólok, hogy barbikirálylány vagy és mi is azok vagyunk, csak made in China :DDD

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2011.10.01. 18:50:43

remek a poszt, már nagyon vártam ám! :-)
egy aprócska hiba, a VV4ben OLInak voltak extarsárgán-közmondásos fogai, nem Gombárnak... :-)

sogeking 2011.10.01. 18:52:07

(^o^) az új poszt örömére egy kis Saxobeat
www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 18:52:54

@fkangi: pont leszarom, kinek okozok vagy nem okozok esztétikai élményt, mikor hazai pályán a szezonban először vezet az AS Roma, hijj!

2011.10.01. 18:54:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Na, gratulálok, aztán tartani is az előny! (mi is nyertünk. :))) Bebebe! )

beacska 2011.10.01. 18:55:13

most éppen AM-Péter randit hallgatom (nézem), egyáltalán nem kínos: éppen Bandikán nevetnek, akire rá kellett szólni, hogy ne puszta kézzel szedje össze Zizi kakáját.

dr. gernika 2011.10.01. 18:56:43

@nemvállalom: Mondj EGY jó nőt odabent.
@traff: LégH, a légszív után szabadon, Hayny tiszteletére. Úgy kell elképzelni, hogy két kézzel párhuzamosan, egyszerre kezdjük a H szárát lefele, aztán vissza félútig és középen összeérnek az ujjak.
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Imádtam ezt a posztot is, a képaláírásokat különösen, de mostanában egyre több elütést veszek észre. Nem helyesírási, csak gépelési hibák. Picikét ha átfutnád, mielőtt publikálod. :)

2011.10.01. 18:57:58

@gernika: azért Sehere szép lány, bóti ide vagy oda. Mondom ez nőként, a félreértések elkerülése végett.

témázgató 2011.10.01. 19:00:26

@beacska: Írj egy linket, hol lehet a tegnapi éjszakát látni...

nathalie 2011.10.01. 19:02:44

@beacska:
hogy hogy nem kínos? szerelmet vall egy faszinak kb öt nap ismeretség után. Ha dya teszi ezt, akkor nem lepődök meg. De AM? azt hittem ennél több esze van. Úgy gondoltam, hgy egy elég eszes, és vagány csaj, de úgy néz ki, hogy férfiak terén nem sokban különöbzik seherétől...

dr. gernika 2011.10.01. 19:04:00

@beebeer: Nőként mondom, hogy nem szép, talán lehetne az természetes külsővel, normális sminkkel és némi intelligenciával, plusz néhány kiló izommal. De ez mind neki már megoldhatatlan feladat.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 19:04:06

@gernika: hát sosem jöttem volna rá, hogy az egy H betű akar lenni, én is hátban, mint testrészben gondolkodtam.

a mait kétszer is átolvastam, de tapasztalatom szerint a saját írásomban sokkal nehezebb észrevenni a hibát, mert önkéntelenül azt olvasom, amit írni szerettem volna.
de mondjátok nyugodtan, mert van helyesírási hibám is, nem is egy :)

Akármi Áron 2011.10.01. 19:05:37

@beebeer: sziJa:) E kettőt szúrtam én is ki a sok jól sikerült foTyókból, egy rugóra járt az agyunk:D

genevieve 2011.10.01. 19:06:16

Houston we have a problem...
még mindig nem találtam senkit annyira szimpatikusnak, hogy a kedvencem legyen:-)

Petitefamme 2011.10.01. 19:07:32

Veronika es Kiszopfel a D martacon hijjnye :DDDDD

témázgató 2011.10.01. 19:11:05

@Petitefamme: Köszönöm a linket - sok éjszakázástól kíméltél meg...

dr. gernika 2011.10.01. 19:11:42

@nathalie: Ha annyira eszes lenne, nem zúgna bele egy olyan pasiba, aki már az első nap arra az exére emlékeztette, aki anno szanaszét szivatta (meg gondolom aki a gyereket csinálta neki), és akin már aznap átlátott. Én azoktól a típusoktól, akikkel rosszul jártam, távol tartom magam.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ha gondolod, gyűjtögethetem neked ezután kommentbe az elütéseket, bár nem szívesen kritizálom azt, amit nagyon szeretek. :)

dr. gernika 2011.10.01. 19:13:49

@genevieve: Én sem, szóval kifejezetten örültem a bónusz két embernek, de a beharangozók alapján már nem nagyon reménykedek.

Petitefamme 2011.10.01. 19:14:41

Veronika Kiszopfelnek: -Jáj csak egy takit hoztál?
Ha nem az ágyban fekudtek volna , ki nem találom hogy a takarora gondol....

Akármi Áron 2011.10.01. 19:16:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez teljesen igaz, a saját írásban átfutunk rajta, valóban önkéntelenül és gyorsan olvassuk.
SP-t és stábját nem izgaTTYa a helyesírási és az elütési hiba sem:))

2011.10.01. 19:18:31

@Akármi Áron: igen, és erről a rugóról már csaknem egy éve tudunk! :))))
Kiszopfel nagyon emlékeztet ezen a képen kedvenc sorozatom (Ments meg!) kedvenc karakterére (Sean Garrity), de ezt tényleg csak azok tudják, akik ismerik a sorozatot.
Péter sátáni tekintete, egyszerűen zseniális! :)

genevieve 2011.10.01. 19:20:58

@gernika: reménykedjünk abban, hogy 1 hét múlva megint 2 embert raknak ki és jönnek helyükre új jelöltek:-D

nathalie 2011.10.01. 19:22:37

@beebeer:
tegnap pont ez jutott eszembe, hogy sean garrity vagy mike :):):)
Bár ők azért nem ennyire harsányak.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 19:22:38

@beebeer: @gernika: Hááát,pedig tényleg szép. Szerintem nagyon szép az arca, nagyon jó formájú a teste, az hogy belül milyen, az meg nem számít ebben az esetben.

Akármi Áron 2011.10.01. 19:24:54

@beebeer: DDD ma mindenben (meg máskor is) csak egyet tudok érteni meglátásaiddal, naná, én pont úgy gondolom:))) (Ledgerről is)

dr. gernika 2011.10.01. 19:25:06

@genevieve: Háááát. :D
Mondjuk eddig a legtöbben az ellenkező reakciót váltják ki belőlem odabent, mint a beszavazón.
@nathalie: Én meg továbbgondoltam. :) Válassz már avatart, mindig azt hiszem, valaki más vagy. :)

nathalie 2011.10.01. 19:25:44

@gernika:
csak felraktam a baszómmackómat :D

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 19:27:12

@gernika: hát ha van rá időd meg energiát, nem bánom :)

@nathalie: én nem mertem ezt írni.... :DDD

dr. gernika 2011.10.01. 19:27:53

@utcai_arcos: www.facebook.com/profile.php?id=100002979425168
TENEKED van szemed?? És itt még a sminkje normálisnak mondható.
Jóvan, hát ízlések és pofonok....

@nathalie: LOL

2011.10.01. 19:29:49

@utcai_arcos: dehát én is azt mondtam, hogy szép lány! :))))
A tegnap esti násztánc nagyon tetszett, szinte pezsgett körülöttük a medence, lesz ebből még valami, meglátjátok.
Claudio különben is csak egy férfiatlan hisztérika, már amennyiben nem fake a pasas. (gyanús hogy néha kitűnően használja a magyart, a google translate nem fordítja ilyen pontosan a ragokat, igaz angollal, de néha szoktam szórakozni ilyen hülyeségekkel)

nathalie 2011.10.01. 19:30:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nézd, úgy néz ki minden valamire való nőnek van ilyen. Kiválaszottam, holnap megveszem a plázában :D
jó lett a post :D eddig is dőltbetűztél az írásokban az idézésnél? ez most így külön jó lett. grt :D

beacska 2011.10.01. 19:30:10

@nathalie: láttad is? mert én igen

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 19:30:41

@gernika: na,most rólam is készült már szar fotó; én az alapján döntöm el, amikor smink és smukk és csini ruha nélkül látom élőben a villában.

beacska 2011.10.01. 19:31:36

@témázgató: általában itt vannak délután felé az újak szép sorrendben:
www.valovilagblog.com/

2011.10.01. 19:32:07

@nathalie: végre, szintén egy Rescue me! fan! Már annyira egyedül voltam! :)))
Garrity és Mike nagy előnye, hogy tisztában vannak vele, hogy idióták, ha ez a tulajdonság előjönne Krisztofelben is, még szurkolnék is neki! :)

nathalie 2011.10.01. 19:32:58

@beacska:
mit? annamari és péter románcát? onlineban néztem tegnap élő egyenes adásban. páran itt végig szenvedtük, lehet hogy az volt a probléma, hogy kicsit már nem voltam józan, de majdnem legégett a fejem a helyéről.

2011.10.01. 19:33:59

Bóti mell... Hát, kedves Hajni, fantasztikusak a hogyvoltjaid, minden nap tanulok valami újat! :)))

@genevieve:
Én már találtam: Vera. Oszt' majd meglátjuk, mi lesz belőle. A kacsacsőrű arcára viszont szívesen elhelyezném cseppfolyós székletemet. :DDD

nathalie 2011.10.01. 19:34:49

@beebeer:
bár csak a fiúk is úgy oltanák bent őket mint Gavinék :D:D (imádom egyébként és még most fogom megnézni az utolsó évadot. holnap. csodálatos nap lesz. remélem tommy nem hal meg, az lenne a csodaszép, ha a felesége halna meg...ne mond el!!!) :D

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 19:36:15

@nathalie: az előző széria alatt kérték a kommentelők, hogy a könnyebb olvashatóság érdekében döntsem meg, amit a VillaLakók mondtak, én meg engedtem a nép akaratának :)tegnap kérdeztem, volt, aki kérte, úgyhogy most is így lesz.

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: köszi! :)

Hurri Kán 2011.10.01. 19:36:36

@beacska:
Ne mondd, hogy nem volt gáz, mert az volt. Nem is gyengén. :)))

2011.10.01. 19:36:45

@Akármi Áron: Ledgerre kifejezetten mérges vagyok! Szép és tehetséges volt, mindent megkapott, amit ember megkaphat útravalóul, erre ilyen hülyebarom módon hal meg!
Nem tartottam sokra, csak egy csinos fiúcskának, de az új Batman-ben Jokert úgy játszani, hogy eszedbe se jusson Jack Nickolson, na az már valami! :)

beacska 2011.10.01. 19:38:38

@nathalie: én most néztem végig, és teljesen jó volt:
-beszélgetés AM múltjáról
-miért jött be, mit akar a pénzzel
-Peti miért őt választotta-ÉS A SZELLEMI TÁRS SZÓ ITT JÖTT BE
-AM miért Petit-bakancslista-vallomás
-hallgatás, szavak keresgélése
-Peti-ha egyikünk sem akar itt dugni, hogyan lehet kiaknázni a helyzetet-két magányos farkas-szép átkötés a szövetségre
-utalás rá, hogy mindketten bentmaradnak a jövő héten
-közös gyerek (Zizi) megvitatása, többiek alapos kiröhögése

most itt tartok, nem hinném, hogy kínosabb lesz, de igyekszem visszanézni

És elhangzott az IMÁDLAK szó, és kézcsók is volt!!! ;DDD nem volt kínos, udvarias volt és aranyos-de én kedvelem mindkettőt

nathalie 2011.10.01. 19:39:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
azért dícséretes, hogy ilyen hamar engedtél a nép akaratának :D

sztem a jelünk dya arcrángatózása legyen. esetleg a testbedurrantás. ezeket tudom most javasolni. mondanám a segg tekergetést sehere módra, de ahhoz egy fasz is kellene akihez oda tudjuk dörzsölni magunkat, esetleg ez miatt a férfi kommentelők tiltakozhatnak...

beacska 2011.10.01. 19:40:04

Hajni! hogy áll a Róma meccs? csak hogy tudjam, milyen estém lesz, hogy jönnek haza a fiúk ;D

2011.10.01. 19:40:49

@nathalie: nem spoilerezek, pedig viszketnek az ujjaim! :)))))
De a lezárás jó, annyit azért leírok. :)
Be kellett már fejezni, nem volt már több ebben a sorozatban, kicsit kifáradtak a végére, de egy spinoff-ot bármelyik srác megérdemelne, zseniális karakterek. Na jó, esetleg még Teddy bácsi is!

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 19:41:56

@beebeer: @nathalie: Mermér?Bár le nem töltöttem soha, de ha ott ér az éjjel (...ssza meg a Retek a kezdési időpontért) én is meg szoktam nézni, lehet egyszer beszerzem az eddigi évadokat is. Jó film az.

2011.10.01. 19:42:24

@nathalie: melyik beszavazón volt az a szőke luvnya, aki a metálvillát 3 ujjal mutogatta? Lehetne akár ez is a mi titkos jelünk.

2011.10.01. 19:43:31

@utcai_arcos: jó film? Kib.....szott nagy sorozat, csak érdemes az első évaddal kezdeni. :)

nathalie 2011.10.01. 19:43:47

@beacska:
Te milyen aranyosan naív vagy :D vagy én vagyok túl pesszimista.átmásolom a kommentemet tegnapról, amivel a legtöbb férfi itt egyetértett:
Péter monológja:
"bárhogy alakulnak a dolgok (megpróbálom megbaszni diát), legyen köztünk egy olyan lelki szövetség (isten ments hogy testi) ami bizalomra alapul (csak csináld azt amit mondok, bazd meg)."
óriási.
Válasz erre

Hurri Kán 2011.10.01. 19:44:44

@nathalie:
Ez mind szép, és jó, de akkor én pl. hová dörzsöljem? :D

nathalie 2011.10.01. 19:45:25

@utcai_arcos:
nem találkoztam még olyan férfivel, akinek ne tetszett volna :D szerintem szerezed be. egy-pár rész után beránt. nagyon jó dumák vannak benne. igazi férfibeszélgetések:D

nathalie 2011.10.01. 19:46:00

@gyvy:
hát ez az, neked is férfihoz kellene... azért írtam, hogy esetleg probléma lesz ezzel :D

beacska 2011.10.01. 19:46:26

@nathalie: hol volt ez a monológ? mert a zárójeles duma vki másnak a belső világát és gondolatait tükrözi...jaaa, hogy mindenfélét belemagyarázunk? mert így tényleg szánalmas, de ez nem a Peti gondolatai, hanem a kommentelőé.

Hurri Kán 2011.10.01. 19:47:22

@nathalie:
Engem zavarna... olyat, akit a hozzádörzsölés nem zavar, még csak-csak lehet találni. :DDD

nathalie 2011.10.01. 19:48:16

@beebeer:
én mike-nak meg sean-nak adtam volna spinoff-ot. tuti nézném :D egyébként tényleg elfáradt. a magánéleti szálat már annyira felesleges volt bonyolítani. untam is a janet dolgot.

nem tudom melyik volt az a nő, de nem tudtuk eldönteni, hogy a győzelem jelét, a villát, vagy a telefonáljatok jelet mutotta :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 19:48:56

@beebeer: Kezdődő szerelmünk már zátonyra fog jutni, de én spec rosszul voltam attól a szereptől. Mint amikor valaki tehetségkutatóra jelentkezik és meg akarja mutatni, hogy márpedig ő, hogy el TUDJA játszani. Vagy inkább MEG. Nem volt rossz szereplő, de szerintem ennél sokkal több nem nagyon lett volna benne. De,mondom, ez csak az én véleményem. Nem éreztem benne soha azt a WHOOSH érzést, hogy ez a fiú, na ez tud valamit. Most ismét magam alatt vágom a fát, de amit pl DiCapriónál a The Beach-ben.

nathalie 2011.10.01. 19:50:37

@beacska:
én magyaráztam bele, én írtam a kommentet. nem tudom hol volt, nem tudtam tegnap este megjegyezni percre pontosan. mégegyszer nem akarom végig nézni, mert számomra volt kínos.
Nézd, értem, hogy Te ezt látod benne. De én nem.én semmi vonzalmat nem tapasztaltam péter részéről, és az elején eléggé izzadt is, hogy ebből hogyan magyarázza ki magát, anélkül, hogy sértődés lenne. eléggé meglepődött ő is, hogy ennek hogy adhatnak hangot öt nap után egy nő.

2011.10.01. 19:52:29

@nathalie: van az a régi vicc, hogy 5 sört kérek, és három ujjat mutat.. Talán innen vette az ötletet.

Nagyon remélem, hogy Denis Leary új sorozatában látjuk még a srácokat, láttam 1 rész egy réges régi minisorozatából, hát tényleg castinggal nem cicózik sokat, három színészt is láttam már az első részben, akik végül a Ments meg!-ben is szerepeltek. :) Jimmy, Teddy bácsi, na a harmadik meg nem jut eszembe.

nathalie 2011.10.01. 19:52:30

@utcai_arcos:
bocs, melyik szereptől voltál rosszul. most én elkeveredtem. bár nem hozzám írtad a kommentet, de érdekel.
Dicaprió a beachben sztem is ott van, de ő sztem általában jó.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 19:53:12

@nathalie: áhh, hagyd el. szoktam gyökér is lenni :DD

@beacska: 3-1-re nyertünk, úgyhogy boldogok lesznek :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.01. 19:53:21

Bűnjók mind a képek, mind a képaláírások! (nyelvcsapások a megfelelő helyekre)
Zuzu Petals+Rágógumi hasonlatnál instant röhögőgörcs.

Titkos jel helyett titkos MONDAT: ÓVASSÁ INKÁBB KŐNYVET!

nathalie 2011.10.01. 19:53:59

@beebeer:
the job? hát azt ha nem nézted meg (két évad, azt hiszem), azonnal pótold. :) a rescue me abból a sorozatból van nyúlva, csak már profibb, több szereplőve, több magánéleti szállal.

beacska 2011.10.01. 19:55:04

@nathalie: én már olyan szemmel néztem, hogy tudtam, mi fog következni, csak azt nem mikor. Péter, TÉNYLEG előbb hozakodott elő a lelki társ-dologgal, és a közös vonásokkal. Sorsszerű volt, hogy AM kibökte, amit kibökött. Én napok óta láttam Petin is, hogy ha nem is vonzódik hozzá, de csípi, szeret vele lenni. Gyakran volt, hogy csak megsimogatta a vállát, amikor elment mellette, meg ilyenek.
Most a medencézést nézem: sokkal kellemesebb látvány, mint tegnap Gergő és Seri kínlódása. Na AZ kínos volt.

Jaaa, és Peti ajánlotta fel, hogy menjenek medencézni!

dr. gernika 2011.10.01. 19:55:33

@utcai_arcos: Na majd megnézem este, ha mutatják úgy. Általában amatőr tinipicsa sminkben nyomul.

2011.10.01. 19:58:06

@utcai_arcos: na, széééép, ennyi volt a mi románcunk? Még ki sem teljesedett, még éppen hogy csak megmutattam valamit magamból és máris kiszavazol? :))))

Én nem vagyok a Batman filmek nagy barátja, de ez az új, sötétebb Batman tetszett. Én egy teljesen más Jokert láttam, mint Nickolson, azt aláírom, hogy helyenként már-már sok volt, de annyira nem vártam ezt a sráctól, azért tartom nagy játéknak.

DiCaprióval semmi gond nincs, szerintem korosztályának legnagyobbja, kicsit azért várom, hogy még öregedjen egy kicsit. A Partban jó volt, nem nagyon tudnék mondani olyan filmet, ahol nem volt jó. Csak a Titanic, hát igen, túl sok a nyálból, de Leo jó volt ott is.

nathalie 2011.10.01. 19:58:40

@beacska:
Péter a műcsöcsökre csorgatta a nyálát az előtte lévő online-ban. Nagy hibája a nőknek, hogy nem értik meg, hogy van bizonyos férfi típus, aki lehet, hogy kedvel egy nőt, mert tud vele beszélgetni, de attól még egy ilyen barbit látna szívesen az ágyában. péter ez a típus. egyébként meg péter úgy ment be, hogy nagy játékos, azért volt kedves am-mel, mert a kis speckó csapatában vicces mellőzve szeretne valaki olyat is látni, akire esetleg valóban lehet támaszkodni.
gergő és sehere esetében mindkettőn látszik, hogy baszni akar. legalább ugyanazt akarják egymástól. mondjuk az más kérdés, hogy elhányom magam tőlük.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 19:59:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: visszaolvastam mindegyik kommentem, bármelyikre is írtad, örülök neki :DD!Jó vagyok,na.És én is örülnék, ha jönne a cím :P!

dr. gernika 2011.10.01. 20:00:13

@beebeer: Pedig már előtte is bizonyított a Brokeback Mountain-ban (többek között).

Cipőveltelefonálás, mint titkos jel?

2011.10.01. 20:01:35

@nathalie: igen a The Job. Rákerestem, de csak online találtam, meg torrenten. Utálom a torrentet, inkább a direkt letöltést preferálom, de úgy nem találtam a neten. Megnéztem online az elsőt, aztán úgy abbamaradt.

Jaj, csak nem te is Denis Leary rajongó vagy? Tájékoztatlak, hogy ő az enyém, vagy a Hajnié, még nem tudtunk megegyezni a tulajdonjogon. :))))

(megjegyzem nekem járna, mert szőke!)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:03:27

@nathalie: óbaz...Nathi,mintha rólam írtad volna, én pont ugyan ez a típus vagyok, engem is általában azok a lányok, nők találnak meg akikkel jól el tudok beszélgetni, nem vagyok egy balta (bocs Hayny!) de az én álmaimban is más vár esténként haza :(. Valójában, pont egy Péterhez hasonló szarkavaró vagyok én is (ha akarok, de ha akarok, azt sokan nem akarnák magukon megtapasztalni!)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 20:03:30

@gernika: olyan rózsaszín (puncs, de ezt a pasik úgysem értik) cipőm van, hogy beszarnátok! ha ez lesz a jel, engem a színről megismertek :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.01. 20:03:36

@beebeer:
Hogyha nem baj a belekotty (ha baj, ignore mode, azt kész) Dicapriotól nézzetek mostani filmeket. Tégla, Kapj el, ha tudsz, Viharsziget(?), Véres gyémántok
Bitang jól kinőtte magát a nyálas titanicozásból fordulatos, jó filmekben, izgalmas szerepekkel.

beacska 2011.10.01. 20:03:51

@nathalie: nem csorgatta a nyálát (mert ezt a mondatát én is hallottam), csak azt mondta, hogy ő ilyenekkel van körülvéve.
Kezdem azt hinni, hogy téged vki átvert és általánosságban szegény Péterre vetíted a csalódottságodat és olyasmit látsz bele, amire még csak utalást sem tett.

nathalie 2011.10.01. 20:03:52

@beebeer:
imádom a faszit.:D miattam vedelhetne mellettem egész nap, azt is leszarnám :D
hát én torrentes vagyok, szóval nem tudok segíteni ebben a direktletöltésben.:(

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 20:06:47

@beebeer: azt hittem, ezen már túljutottunk. nemmegmondtam, hogy eredetileg barna??? :D

2011.10.01. 20:07:28

@nathalie: na üdv a klubban! Én is imádom, mostanában le is akartam cserélni az avataromat (amit a könyvéből szedtem mellesleg) egy fotóra, amin a mi Denisünk arany nagyestélyiben arany tűsarkúban mutatkozik. :)

2011.10.01. 20:08:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de MOST szőke, azt számít!!!!! :DDDDD

nathalie 2011.10.01. 20:08:22

@utcai_arcos:
hát nekem is van ilyen haverom, amit most leírtam, illetve amit leírtál magadról, ezért nem tudom elítélni az ilyen férfit. Lehet Te már megtaláltad egyébként a tökéletest, de a haverom ezzel nagy bajban van. Ha meg van a jó nő, akkor kikészül tőle egy idő után, mert hülye a csaj. Ha nem top csajt szed össze, akkor meg továbbra is a jócsajok után vágyakozik. Szóval azért ez egy nehéz helyzet. ráadásul a gyerek teljesen átlagos kinézetű, pénzesnek sem mondanám, tehát elég nehéz megtalálni a marha jó nőt, aki ésszel is rendelkezik...

Hurri Kán 2011.10.01. 20:09:36

Azér az X faktor is odabasz.. :D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 20:09:51

Sziasztok!
Pétert szerintem egyikünk sem hibáztatta, sőt, dicsértük is, hogy milyen jól és ügyesen kezeli ezt a roppant kellemetlen szituációt, amibe Annamari hozta.
Más lett volna a helyzet, ha ő préseli ki a vallomást (lásd Olivér-Anikó, na az szemétség volt), de nem, inkább előre megadta a menekülési útvonalakat (szellemi társ, stb), de Annamari csökönyösen ment előre.

nathalie 2011.10.01. 20:11:43

@beacska:
nem, drága, nem vertek még át(ilyen dologban), de elég sok fiú haverom van és csak próbálom reálisan látni a dolgokat. Tudom,hogy van a betty a csúnya lány sorozat, de nem minden rút kiskacsa kapja meg szőke hercegét.

(Nem azt írtam, hogy a beszélgetésnél csorgatta a nyálát)

2011.10.01. 20:12:17

@neccharisnyás útonálló: nem baj a belekotty, de nekem mondod a Téglát, aki hetente Dropkings Murphyvel (főcímdal) bombázza a régi topiklakókat FB-én???????

Sokat, rengeteget ért, megjegyzem már kamaszként is nagyon jó volt, de én már olyan öreg vagyok, szeretném látni még 10 évvel öregebben.

nathalie 2011.10.01. 20:13:31

@gyvy:
:D Gesztiék mindenkit átengednek, még ha szarul énekel, akkor is :D nem hiszem el, hogy ez a tábor, olyan mintha a legrosszabb válogatók lennének :D:D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:13:34

@nathalie: mindig olyat találok akitől véres pofára esésben van részem.Most is pl.

beacska 2011.10.01. 20:14:15

@foxglove: szerintem Péter nem akar semmi ilyesmibe bonyolódni itt bent, csak a játékra koncentrál. Bár, nem tartom kizártnak, hogy fog szexelni, de szigo rúan "egy éjszakás" kalandként. Én Melindával tudnám elképzelni a szitut...
@nathalie: bocs, nem akartam személyeskedni, csak kijött belőlem

genevieve 2011.10.01. 20:14:21

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára:

na, azért egy kis stílust vigyél már bele a véleményedbe!

2011.10.01. 20:14:53

@fkangi: na csináld már, rózsaszín cipő? Engem már eddig is hülyének néznek a srácok a melóhelyen, tetézzem?????

nathalie 2011.10.01. 20:15:02

@beebeer:
a roast-ját láttad? én még nem. sajnos az angol tudásom nem elég hozzá :(:(

foxglove (törölt) 2011.10.01. 20:17:38

@beacska: ezzel egyetértek, legalábbis az első mondattal mindenképpen.

2011.10.01. 20:18:53

@utcai_arcos: emlékeztetnélek TE szakítottál, én csak önmagamat adtam! :)))))
Köszi a linket, amikor még én néztem vagy 30 zip fájlban rakott fel egy epizódot, fejlődött úgy látom. Elraktam a linket.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:19:10

@nathalie: majd kiverik a felét úgyis.Nem marad csak 24 úgyis.

nathalie 2011.10.01. 20:20:32

@beebeer:
én régen töltöttem le innen. sztem úgy éri meg ha befizetsz két napra, és akkor orrba-szájba töltesz le. ha letöltsz hozzá progit, akkor egybe be tudod pakolni a rar.okat.

2011.10.01. 20:21:15

@nathalie: nem még nem. Ennyire én sem vagyok topon angolban. Nézem ezt az idiótás utazós szívatós filmet, azon röhögök, hogy azt az angolt értem, amit az angolok feliratoznak. A manchesteri srácot igen ritkán.

nathalie 2011.10.01. 20:21:26

@utcai_arcos:
hát eddig nem győzött meg nagyon senki. bár nem is nagyon láttam a válogatókat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.01. 20:21:57

@beebeer:
Na azért nem látok bele akkora színészi evolúciót, mint tudomisén... Brad Pitt tán vagy Mark Wahlberg?
Jelenleg Kiefer Sutherland a hatalmas szerelem.
És Tobey Maguire a nagy csalódás. Borzalmas, hogy az az ember mennyire NEM tud játszani. Egy semmi. Ugyanaz az X darab gesztikuláció egy kamaszfiú bábon, minden egyes szerepben, függetlenül a szerep követelményeitől. :(

No, mentem Doctor Parnassust nézni. Terry Gilliam filmjei hatalmas LÁJKok!8)

nathalie 2011.10.01. 20:23:08

@beebeer:
ja, amiről sixx hogyvoltoz. azon én is gondolkoztam. de most meg már, hogy olvastam a hogyvoltokat szinte úgy érzem már láttam :D
Bizonyos sorozatokat elbír az angolom, de egy ilyen szopatós műsort, ami tele van poénnal, szlenggel stb, hát az tuti nem menne.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 20:25:45

No cure for cancer megvolt?

genevieve 2011.10.01. 20:28:02

@nathalie: na, most már nagyon kiváncsi vagyok erre a románcra:-D

nathalie 2011.10.01. 20:28:43

úristen, ez a gyerek.

Hurri Kán 2011.10.01. 20:30:21

@nathalie:
Most mit néztek? X faktor? :D

2011.10.01. 20:30:48

@nathalie: az a vicces, hogy a külföldiek, kínaiak, indiaiak, mexikóiak angolját kitűnően értem, és ezt feliratozzák. Inkább a manchesterit kellene, szoktunk röhögni, hogy lassan csak az angolok nem értik meg azt az angolt, amit a világ beszél. :)
Itt inkább helyzetből adódó komikus helyzetek vannak, igaz néha aranyat szól a srác, de magyar felirattal már fenn van a neten.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:31:23

NA,végre Dya bevállalja, hogy egy üresfejű, unalmas senki,legalább ezt tiszteljük benne, hogy rendben van az önképe. (Rohadt,mocsok gßci vagyok, tudom :))

nathalie 2011.10.01. 20:31:32

@genevieve:
hát most már én is kiváncsi vagyok mindenki véleményére :D
lehet csak azért éltem meg nehezen, mert számomra egy elképzelhetetlenül kínos szituáció lenne,hogy valakinek bevallom,hogy oda vagyok érte, ő meg olyanokat mond, hogy húú, ledöbbentem, húú szellemitársam vagy, húú túl tisztellek ahhoz stb és ennyi kb...

nathalie 2011.10.01. 20:33:03

@beebeer: figyi, minden külföldi ügyféllel, aki nem angol vagy amcsi, tökéletesen elbeszélgetünk angolul :D minden szót értek :D:D szóval ugyanaz. aki a badenglisht beszéli, azt értem.:)

nathalie 2011.10.01. 20:34:00

@gyvy:
aha, én most az x factort nézem, vagyis megy a háttérben.

2011.10.01. 20:34:35

@neccharisnyás útonálló: ez meg különösen. A port.hu-n írta valaki LSD, némi hasissal megbolondítva.
Tom Waits mint ördög! :)))

genevieve 2011.10.01. 20:34:52

@nathalie: nekem már az is furcsa, hogy egy hét után ekkora érzelmek gerjednek...(mármint lelki eredetűek)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:35:10

Valaki kérdezte, hogy ugyan miről is szól az új Peugeot reklám, az esőben sétálós. Na,teljesen mindegy, de hátborzongatóan jó!

2011.10.01. 20:36:28

@foxglove: ha feliratozná valaki annyira megnézném. Már a No cure for cancer-t.

Akármi Áron 2011.10.01. 20:36:36

@beebeer: Már le se írom...:)), hogy erre gondoltam. Jokert játszani, nekem
maradandó volt.

nathalie 2011.10.01. 20:36:48

@genevieve:
ez számomra is érthetetlen. írtam is, hogy egy dyából még kinéztem volna...
de tényleg lehet, hogy itt kialakul egy am-péter szerelem és majd győzök elnézést kérni. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:38:05

@nathalie: én sajnos nem tudok segíteni, általában NEKEM szokták ezt mondani :(, de jó fej vagy, bla bla bla bla.

nathalie 2011.10.01. 20:38:28

@beebeer:
ja, én is csak belenézegettem, de sok mindent nem értettem meg. felirat kellene nekem is :D

2011.10.01. 20:38:30

@nathalie: tudom melyik kiejtés a leggázabb? A mongol! Nálunk mindenki jobban beszél angolul nálam, én inkább írok-olvasok, de a mongol ügyfelet csak én értettem! :))) TELEFONON! Nem semmi! :)

nathalie 2011.10.01. 20:40:17

@beebeer:
:D:D:D tényleg nem semmi! :D

genevieve 2011.10.01. 20:40:42

@nathalie: szerintem elég beszédes volt az amikor dya hisztijénél azt mondta neki, hogy a szépséges dya helyett azért választotta AM-t, mert délelőtt sirt...egyébként meg......dehogy választotta volna őt

2011.10.01. 20:41:29

@Akármi Áron: ketten vagyunk ezen az állásponton Áron, de nincs ezzel baj....
Ebben a dr. Parnassusban is nagyot játszik, de mekkorát. Szerintem sok volt benne, sajnáltam mikor meghalt.

nathalie 2011.10.01. 20:41:46

@utcai_arcos:
legyünk barátok bla, bla, bla.
na hát én szerintem annamarival ez történt tegnap éjszaka, csak ő nem vette észre. ez még gázabb.

nathalie 2011.10.01. 20:43:23

@genevieve:
igen, én is emlékszem, hogy így nyilatkozott a háta mögött. ezért kétlem, hogy lett volna ott szikra, amit én nem veszek észre.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 20:45:36

@genevieve: a randi után megejtették a fordított ágyelosztást, Péter ágytársául ketten jelentkeztek, Virsli és Annamari. Szerinted kit választott? Annamari mehetett a nappaliba aludni a kanapéra, egyedül. Persze ezt is ki lehet magyarázni...

nathalie 2011.10.01. 20:46:48

@foxglove:
neeee. erről én már le is maradtam. istenem.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 20:47:31

@nathalie: nekem is az megy a háttérben, fertályóra alatt volt három U2 szám, ezért ordítoztatom most az egyik élvezhetőt, amit még maga Bono is el tud énekelni. Please, live from Rotterdam
És kénytelen vagyok bevallani, hogy Bono húsát azért tépném. Foggal. És körömmel is.

Hurri Kán 2011.10.01. 20:47:57

@foxglove:
Így titkolja az érzéseit Am irányába. :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:49:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ÉS?Mi lenne belőle?Pörkölt?Rántott?Natúr? :PPP

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:50:32

B@ssza meg, és itt is mindenki egyből tudja a szöveget??Áááá,nem megjátszott.

2011.10.01. 20:51:35

@foxglove: hááááát ez kurva jó volt! Le fogom tölteni, i-má-dom ezt a pasit!

nathalie 2011.10.01. 20:51:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
én rosszul vagyok, milyen számokat kell nekik énekelni. U2 számoktól én kész vagyok. nem tudom megkülönbözetetni őket, és olyan a stílusuk számomra, hogy ha faszi lennék , azt mondanám, mintha langyosvízbe lógatnám a tökeimet...
Tudom, hogy nincs pénz, tudom, hogy ez MO és olyan számokat kell adni nekik, amit anyám is ismer,de nagyon elegem van ezekből a langyi számokból. a kinti x factorban, idolban legalább adnak nekik átírt számokat. pl
www.youtube.com/watch?v=rSttoXA_5Kg

genevieve 2011.10.01. 20:52:21

@foxglove: naná:-)

nem akarta AM-t kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy vele alszik:-)

Hurri Kán 2011.10.01. 20:52:29

@foxglove:
Ez jó... Legközelebb majd ezt mondom, drágám, azér dugok mással, mer tégedet aaaaannnnnnyyira tisztellek. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:52:37

@gyvy: Kit érdekel?Kussoljon és élvezzen :DDD!

Zelefánt 2011.10.01. 20:53:41

"Nem kéne piálnod...Megsokszorozza a gondjaidat..." ---- Tom Waits.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 20:53:46

@nathalie: én szeretem a U2-t :)bizonyos keretek között. ezek ugyan elég szűkek. :D

Hurri Kán 2011.10.01. 20:54:34

@utcai_arcos:
Elvégre neki is pont annyi ideje van rá. :DDD

@Zelefánt:
Bagoly mondja magának?

nathalie 2011.10.01. 20:55:13

@gyvy:
hát nekem már mondta csaj, hogy azt mondta a faszija, hogy azért ment más nőhöz, mert őt túl tiszteli. gyermekei anyját látja benne és hát ha ő nem akarja az orált, akkor megérti...
együtt vannak azóta is :) ja, a csaj csak egy kicsit okosabb mint dya :)

genevieve 2011.10.01. 20:56:01

egyébként meg lehet, mindenki rosszul látta, és péter tényleg érez valamit AM iránt:-)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:56:03

@gyvy: szegény Bono, ha egyszer véletlenül rákeres a nevére a gugliban és kidob neki 150 db hogyvolt találatot,nagyon fog csodálkozni :))!

nathalie 2011.10.01. 20:56:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
én csak a régebbi számokat, a tizenötéves számokat :D az újakat nem, bár csak olyat hallottam, amit rádiók adnak.

genevieve 2011.10.01. 20:56:47

@nathalie: istenkém, vannak még rendes pasik a világban:-D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 20:57:06

@beebeer: rekedt hang+cigi+bőrkabát+haj=WIN

2011.10.01. 20:57:32

@Zelefánt: mi van Zeli, Tom Waits neked címezi egyenesen? :)))

nathalie 2011.10.01. 20:57:37

ahogy nézem ezt a seherét, komolyan nekem is viszket...:D ritkán látni nőt ennyire begerjedni, úgy hogy nem érdekli a faszi :D

sogeking 2011.10.01. 20:57:40

nálam van a Saxobeat :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 20:57:58

@nathalie: Klasszik :DD

Boss Paul Vitti: I wasn't with my wife, I was with my girlfriend.
Dr. Ben Sobel: Are you having marriage problems?
Boss Paul Vitti: No.
Dr. Ben Sobel: Then why do you have a girlfriend?
Boss Paul Vitti: What, are you gonna start moralizing on me?
Dr. Ben Sobel: No, I'm not, I'm just trying to understand, why do you have a girlfriend?
Boss Paul Vitti: I do things with her I can't do with my wife.
Dr. Ben Sobel: Why can't you do them with your wife?
Boss Paul Vitti: Hey, that's the mouth she kisses my kids goodnight with! What are you, crazy?

genevieve 2011.10.01. 20:58:31

én is akarok igy ugrálni mint a villalakók:-)

dr. gernika 2011.10.01. 20:58:44

Najó, az jelentkezzen, aki még NEM érzett sürgős késztetést arra, hogy kitépje a csilli-fülbit Kiszopfel füléből...

evangeline77 2011.10.01. 20:59:05

szerintem most rendben van Lilu.

2011.10.01. 20:59:15

@foxglove: jaj, azt bírom benne a legjobban, annyira stílusban van idestova 30 éve. Nem törekszik a trendire, mégis akkora fazon!
Mindig is mondtam, aki trendi akar lenni annak nincs stílusa.
(nem dicsekvés, de első exem pont ilyen fazon volt, barnában).

Hurri Kán 2011.10.01. 20:59:32

@nathalie:
Monnyuk Dyánál okosabbnak lenni az nem egy emberfeletti teljesítmény. :DDD

@utcai_arcos:
És elgondolkozik rajta, hogy holnaptól ő is kevesebbet iszik. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 20:59:34

nemvállalom kommentelőnek már most üzenem, hogy ezt a farmert ezzel a farmerrel akkor sem húznám fel, ha utána egész életemben a kínaiból kéne öltözködnöm.

genevieve 2011.10.01. 20:59:39

lilunak nem volt ideje hajat mosni?

evangeline77 2011.10.01. 21:01:20

Nati, igazad van, ez a AM-Péter dolog kínos. Zavartan nézek magam elé csak ettől a két mondattól is, amit az ajánlóban mutattak.

dr. gernika 2011.10.01. 21:02:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Első blikkre én is azon gondolkodtam, hogy mibe fogsz belekötni, mert ok a felső, aztán megláttam a hypo foltokat a farmerén. :D

2011.10.01. 21:03:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne már, nekem van ilyen farmerem, csak már nem férek bele. :)))))

foxglove (törölt) 2011.10.01. 21:04:37

rájöttem, hogy Fecónak kéne kiesnie a fiúk közül. a lányok közül Dyának, de ha csatlakozik a speckommandóhoz, más a helyzet.

genevieve 2011.10.01. 21:05:53

na attila csak meggyőzte a kis csipetcsapatot?

sogeking 2011.10.01. 21:06:53

@utcai_arcos: nem kell, ma csak Dyának mutatom meg, feltéve ha ügyesen csavargatja a haját

genevieve 2011.10.01. 21:07:40

péter mennyire izgul, hogy a csapata hozza-e azt amit előírt nekik....

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:08:08

@foxglove: Fecónak?Miért?Az egyetlen színfolt.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:08:54

Szűzfiú most játszotta el az utolsó esélyét :P!

2011.10.01. 21:09:25

Dya milyen szép, normális, felnőtt módon reagálja le a szavazást. :)

evangeline77 2011.10.01. 21:09:37

Dyácska asszongya, hogy túl normális oda..:D ez a hiszti..:)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:10:12

@beebeer: nekem van két TH meg két GAS farmerem, de én öltözködésileg nem vagyok a toppon, két tével, úgyhogy rám nem kell adni.

sogeking 2011.10.01. 21:10:20

egy fésűs pólót kell hordaniuk?

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:11:23

@sogeking: az almától ég a gyomrom, úgyhogy kezdek vele megbarátkozni :)

evangeline77 2011.10.01. 21:12:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, hát nekem ez még belefér. A barátaim így is azzal csesztetnek, hogy mit szidom én a BORG-ot, hiszen külsőre egész hasonlatos vagyok hozzájuk. - Emberek, vérig sértettek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.01. 21:12:58

Ó ne. Twin Peaksből lopta a nevet a speciális csoportnak... Kiszopfel csak 1 könyvet tartott a kezében és azt is csak félig szinezte ki....

2011.10.01. 21:13:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én meg nem tudom minek őrizgetem, talán halálom után 3 hónappal férnék bele legközelebb.
De még boldogult vékony korszakomban szoktam kopott farmert hordani szigorúan jó felsőhöz és jó cipőhöz. Nekem Lilu ma teccik! :)))

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:13:56

@stella03: hűűhaa,képet kérnék, email címem a profilomon ;)!

dr. gernika 2011.10.01. 21:14:14

Könyvesház fiúk bazmeg á la Twin Peaks.
Mérnem inkább Vesztesek Klubja az It-ből?

evangeline77 2011.10.01. 21:14:23

@Nard: Hm.. Nem értek veled egyet. Az öt éves unokahúgom értelmi szintjén van. Cristofellel vetekszik nálam a villa hülyéje címért. Bár most Cristo vezet a "nincs velem semmi bajom" mondatával.. :D

nathalie 2011.10.01. 21:14:36

na hát akkor faszán lemaradtam az első részről :(

JOKKA21 2011.10.01. 21:15:19

Csájé jót röhögtem az írásodon.:)
Dya egy hülye liba, pedig CKM-ben jól nézett ki.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:15:23

@gernika: hagy, még szerencse, hogy nem Ulpius...

liberaliskonzervativ 2011.10.01. 21:15:47

peternek beszoltak h folytassa a csapaz dolgot?

kiszopfel beszede a jelrakasnal :D kell ez a fiu a villaba!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:18:59

OFF -Bpestiek, ha holnap nincs más dolgotok, feltétlenül másszatok fel a Gellért tértől a hegyre és álljatok meg minden kilátópontnál (és másszatok ki oda is ahol korlátokkal le van zárva,...ööö, nem mintha én ma ezt csináltam volna!!),elképesztően szép volt a ma ez a mocskos város a déli napsütésben!És a Szabadság híd felé gyertek le!

JOKKA21 2011.10.01. 21:19:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De, playboy címlapon volt és CKM bikini team-ben is.:)

Naspolya 2011.10.01. 21:19:20

@utcai_arcos: szó szerint is. de ezt csak a vicc kedvéért...

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:19:47

@beebeer: halleluja, úgy látszik, csak nekem van ízlésficamom :D

evangeline77 2011.10.01. 21:20:08

@utcai_arcos: Az avatar képemen én vagyok, remélem ennyi elég..

@liberaliskonzervativ: Simán kell. Dyácskától csak azért válnék meg, mert ő nem produkálja ilyen szinten magát, egyszerűen csak hülye.

genevieve 2011.10.01. 21:20:28

azt nem tudom, hogy mi lesz a csapatokkal, ha elfogynak a kilökendő többiek és már csak egymásra lehet tenni a jelet?

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:20:42

Krisznek már blokkolt az agya.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:21:07

@stella03: az én avatar képemen is én vagyok. csak akkor még hosszú volt a hajam.

evangeline77 2011.10.01. 21:21:17

"Bandika 5-6 másodpercre képes visszaemlékezni".. Bírom Pétert még akkor is, ha a valóságban falnak mennék tőle..:)

dr. gernika 2011.10.01. 21:22:10

Kiszopfelnek nem csak a memóriája vetekszik egy guppiéval, hanem az IQ-ja is.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 21:22:13

áááááááááááhháháhá

sogeking 2011.10.01. 21:22:37

Cristofel kell ebbe a műsorba :)

nathalie 2011.10.01. 21:22:37

BASSZA MEG!!!!
a nagy vezető én vagyok!!!

tudtam, hogy eljutunk idáig. TUDTAM! ÍRTAM IS!!

JOKKA21 2011.10.01. 21:22:38

Krisztofer a nagy vezető.:DDDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:22:48

@stella03: á, sejtettem,hogy csak barátok lehetünk :S!

evangeline77 2011.10.01. 21:22:52

Cristo szerint Ő a nagy vezető és Petya nem veszi észre..:) Eszem vesztem, akkora arc ez a srác..:D Fele ennyi önbizalommal megválthatnám a világot..:) Vagy legalábbis a felét..:P

foxglove (törölt) 2011.10.01. 21:23:29

Hajni, remélem tudsz jegyzetelni:DD

dr. gernika 2011.10.01. 21:23:31

Akadékosan... jól használtam a szót?

... rühellem a whiskyt de most eskü elindulok érte a spájzba, ezt nem lehet józanul feldolgozni. :S

liberaliskonzervativ 2011.10.01. 21:23:32

ne, ez komoly???nem emlekeznek!!!ez mekkora!!!!

Petitefamme 2011.10.01. 21:23:40

hatalmas:DDDDD sirva rohogok;))

sogeking 2011.10.01. 21:24:00

Lilun mi lehet a kabát alatt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.01. 21:24:30

ÚRISTN! Péternek rohadt nehéz dolga lesz.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:25:16

@stella03: de legalább az 50%-át, háháá :DD

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:25:55

@foxglove: meg sem próbálok. majd szólok valakinek, hogy helyettesítsen.

2011.10.01. 21:27:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: halleluja, úgy látszik, csak nekem van ízlésficamom - anyám szerint ízlésficamom nekem van, halleluja, vesszünk már ezen is össze! :)))))

evangeline77 2011.10.01. 21:27:35

Veronika tényleg rohadt gyerekes. Én kb 13 évesen voltam ezen a szinten..:S

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:27:59

Próbáljatok meg 3 összefüggő mondatot mondani!

genevieve 2011.10.01. 21:28:42

attila miért gondolja úgy, hogy mindig az ő ötleteit kell elfogadni???

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:29:01

@beebeer: most vacsorázom, nem érek rá összeveszni

sogeking 2011.10.01. 21:30:28

50 fekvőtámasz annak, aki még egyszer kimondja, hogy Bandikaaaa

JOKKA21 2011.10.01. 21:30:31

Kiszopfel és Bandika formák.:)

dr. gernika 2011.10.01. 21:31:09

Már megint szilikonpánt. :(((

MagasMacska 2011.10.01. 21:31:47

Vessetek meg érte, betegre röhögtem magam Péteréken!

nathalie 2011.10.01. 21:31:48

kubai temperametusu véremmel
sírok. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.01. 21:32:15

Reméltem is hogy ez genetikus betegség Kiszopfelnél, és nem ragályos! :)

nathalie 2011.10.01. 21:32:24

@MagasMacska:
én folyamatosan röhögök rajtuk

evangeline77 2011.10.01. 21:32:32

@genevieve: Mert egy nárcisztikus fasz, aki túldimenzionálja a hétköznapokban végzett netes trollkodását és előadja, hogy ő egy szélhámos.

JOKKA21 2011.10.01. 21:32:43

Kinga robbanj ki a villából.:)

nathalie 2011.10.01. 21:33:02

mi ez a szar?
negyedik osztályban (általánosban) különb előadást hoztunk össze a mikulásünnepségre.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:33:11

@nathalie: én már on-screen billentyűzeten tolom, mert a másikat már széttörtem a fejemen :S

Hurri Kán 2011.10.01. 21:33:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Télleg nem vagy a toppon, se egy tével, se kettővel. :DDD

evangeline77 2011.10.01. 21:33:37

@MagasMacska: Detto, egy állat a pasi. Hihetetlen hogy mit művel azzal a két szerencsétlennel. Remélem sokáig benn maradnak a tagok.

Juuuj, de P és A..:) Péter és Attila..:D

haruka 2011.10.01. 21:33:48

vajon megadatik még ebben az életben, hogy Krisztofel úgy mondjon el egy mondatot, hogy minden szót megfelelő környezetben és értelemben használ benne?

dr. gernika 2011.10.01. 21:34:08

Remélem senki sem maradt le Vera extracsábos kanapéraüléséről...

JOKKA21 2011.10.01. 21:34:32

Attila nem lesz a tiéd.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.01. 21:35:39

@gernika:

Ja az csábos volt? :) Lerakta a kuffert.

nathalie 2011.10.01. 21:36:10

lilu késve érkezett és azért nem vette le a kabátot?

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:36:24

@haruka: IGEN /NEM. De lehet még ezt a két szót is eltolná.

nathalie 2011.10.01. 21:37:05

istenem. ez az AM még egy szerelmi vallomást is úgy ad elő mint a flegmaság királynője.

sogeking 2011.10.01. 21:37:38

Vera márpedig jó volt ebben a bőr cuccban

2011.10.01. 21:37:51

Haljak meg, ahogy most elnéztem Veronikát, tisztára Steven Tyler.

evangeline77 2011.10.01. 21:38:32

@nathalie: Nekem tetszik a kabát, én hordanám, de nem stúdióban. Később majd télikabátban és sapkában vezeti a műsort?

genevieve 2011.10.01. 21:38:52

gergő csak hozta az alfahím szerepét:-)

valammiért úgy érzem, őt érdekli a legkevésbé, hogy mikor esik ki, eszében sincs taktikázni, jól érzi bent magát...

biztosan tudja, hogy a nézők (már, ha ők döntenek, bár kétlem) úgyse engednék, hogy ő nyerjen a végén...

Akármi Áron 2011.10.01. 21:38:54

@beebeer: Hát mi baj volna, klikkesedtünk már cudar régen:))

Hurri Kán 2011.10.01. 21:38:54

Ez a aréna most van? Vacsiztam, lemarattam róla...

JOKKA21 2011.10.01. 21:39:20

@nathalie: hogy adja elő?ugorjon a nyakába?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.01. 21:39:43

@beebeer:

Steven Tylert előbb dugnám meg mint AM-t.

Naspolya 2011.10.01. 21:39:46

@sogeking: szóval bőrben jó bőr?

2011.10.01. 21:40:55

@Nard: mondjuk én is! :)))))

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:41:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rossz hatással vagy ránk!Reklám a tv-ben: "Olyan hatásos fájdalomcsillapítót keres,amitől egyből elmúlik a fejfájása?" Első dolog ami eszembe jutott :balta...

nathalie 2011.10.01. 21:42:05

@JOKKA21:
a legjobb lenne, ha sehogy :D:D:D

capa05 2011.10.01. 21:42:32

Eleinte Gergőt favorizáltam, de Péter a nyerő!!
Olyan szinten hülyíti ezt a két szerencsétlet, hogy életemben először meggondolok egy sms-t szavazásként.

sogeking 2011.10.01. 21:42:56

@Naspolya: igen, kár, hogy amúgy flegma és cinikus

Melindát cenzúrázzák? hangját sem lehet hallani

nathalie 2011.10.01. 21:43:29

@stella03:
kabát oké. csak fura egy tv műsorban. bár a többi ruháját nézve, lehet hogy nem is rossz választás.

KEZDŐDIK!

Naspolya 2011.10.01. 21:43:59

@sogeking: mondjuk a hangjáért nem is kár...

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 21:44:00

@Akármi Áron: persze, én mindaz vagyok, amit ti leírtok rólam, nem tudtad?

genevieve 2011.10.01. 21:44:00

lilu tényleg ugyan azt a pár tánclépést csinája végig folyamatosan

Hurri Kán 2011.10.01. 21:44:10

Kabát elmegy, My Little Pony séró nem menő. :D

JOKKA21 2011.10.01. 21:44:14

Én Annamarit vállalnám be a villából, nem a buta libákat.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 21:45:17

Ránőtt a szilikonpánt. : /
Jó estét! (és egészségetekre a sörömet.)

nathalie 2011.10.01. 21:45:21

@JOKKA21:
sajnos AM következő érzelem megnyilvánulása nem az eszéről tesz tanubizonyságot.

sogeking 2011.10.01. 21:45:27

nekem Dya szimpatikus, pár hét alatt kibontakoztatnám

evangeline77 2011.10.01. 21:45:35

@nathalie: Ezt én nem akarom nézni. Mármint az AM-Péter kínlódást.. :(

De ahhoz képest szerintem egész jól néz ki most a csaj..:)

genevieve 2011.10.01. 21:45:35

aztakurvaéletbe micsoda randicucc.....

ez most sokk volt

capa05 2011.10.01. 21:45:39

@sogeking: Engem nem zavar mert úgysem értem mit mond.Szájról olvasni is nehéz mert nem igazán nyitja ki a száját, csak szűken fogsor közt beszél.

JOKKA21 2011.10.01. 21:45:51

@nathalie: Nekem bejönne, ha úgy mondaná nekem, ahogy Péternek.:D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:46:22

jé,nőnek öltöztették!-bár nekem a promóban mutatott kardos haja volt eddig a legjobb.

nathalie 2011.10.01. 21:46:34

ilyenkor a csábos nőt akarja játszani?? teljesen máshogy viselkedik.

evangeline77 2011.10.01. 21:46:54

Valaki jelezze már szegény AM-nak, hogy ez a szilikonpánt nagyon gáz. Esküszöm odamegyek és bedobok neki egy pánt nélküli melltartót.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 21:47:21

Ez az AM kéztartás jó lenne kommentelőkjelének. De a pályázati anyagomra mást szánok, azt még finomítom : )))

kékdelfin 2011.10.01. 21:47:47

@stella03: arra a két tacskófülre?:)

nathalie 2011.10.01. 21:47:50

@JOKKA21:
értem. akkor tanulok, hogy hogyan valljak majd szerelmet. :)

JOKKA21 2011.10.01. 21:48:03

@nathalie: Pedig nem buta, mint a többi nő bent.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:48:36

Úristn, még jó hogy szegény csaj meghülyült, szerintem még SOHA!!!!nem mondtak neki ilyet a szerencsétlen életében :((.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 21:48:46

@Tsubasa kapitány: én a barbiintegetésre gondoltam, csak nem tudom, hogy kell csinálni

evangeline77 2011.10.01. 21:48:46

@nathalie: Hát igyekszik csábosan viselkedni, próbálta ellesni a BORG-tól, vagy nem tom. De erőltetett nagyon.

Hurri Kán 2011.10.01. 21:48:51

Megvan. Legyen a titkos jel a szilikonpánt! Éppen csak félre kell húzni az ing/ póló/ blúz stb. nyakát, és alatta ott villan. NA? :D

sogeking 2011.10.01. 21:48:58

Péter bajban lesz, amikor a jelölésnél visszajátsszák a korábbi dolgokat

genevieve 2011.10.01. 21:49:04

fuuu, ez de gáz.....

nathalie 2011.10.01. 21:49:10

@JOKKA21:
nézd. sztem az nagyon nincs rendben, hogy egy ismeretlen faszinak öt nap után szerelmet vallok. sztem. ez inkább rémisztő, nem srácok?

nathalie 2011.10.01. 21:49:48

@gyvy:
nyertél :D:D:D szilikonpánt baszki :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:50:53

@utcai_arcos: Hányszor csináltam már ilyen hülyét én is magamból :(.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 21:50:57

@foxglove: Téééééényleg! : ) (vagy tááánylág)

kékdelfin 2011.10.01. 21:50:58

@nathalie: hát, a.-tól bármennyi idő után rémisztő;)

evangeline77 2011.10.01. 21:51:02

@Kékdelfin: Nem tudom azon hogy állna, csak a saját mellemből tudok kiindulni,az meg rendben van. Másét nem nagyon tanulmányoztam még..:) De szerintem az is jobb lenne, mint ez a szilikon pánt, amit ráadásul megfogott valami és elég barnás színe van..:S Így pláne gáz.

nathalie 2011.10.01. 21:51:29

na azért ez elég rendesen meg volt vágva. és úgy zárták mintha valóban akár akarhatna valamit péter tőle.

csiri bá 2011.10.01. 21:51:42

@nathalie: főleg ha a vallomást egy Vámpírasszony teszi. :)

kékdelfin 2011.10.01. 21:52:20

@stella03: arról szerintem lecsúszna. ezért kell a pánt.) igazából nem azzal van baj, hanem a hozá felvett felsővel.

genevieve 2011.10.01. 21:52:22

baszki, péter nem mondott egyértelműen nemet ezért van még remény?????

ha egy pasi/csaj nem kezd el azonnal ugrálni örömében, ha szerelmet vallanak neki, akkor az nem érzi ugyan azt a másik irányában....

Hurri Kán 2011.10.01. 21:52:23

@sogeking:
Ezzel a randival én sem büszkélkednék. Jut eszembe, Hajni, asszem lehet leporolni az álomrandi kifejezést. :DDD

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 21:52:39

@gyvy: na valami ilyesmiben gondolkodom én is. És egyik kezünkkel a hajunkat simítgatjuk, míg másikkal tartjuk a bal csecsünk.

nathalie 2011.10.01. 21:52:57

keveri az ellenállhatatlan és az ellenálló szavakat :D:D

panoz (törölt) 2011.10.01. 21:53:06

A legnagyobb hazugság a világon a női smink.

kékdelfin 2011.10.01. 21:53:18

@genevieve: láttad volna élőben. itt szörnyülködtünk egy páran éjjel.

JOKKA21 2011.10.01. 21:53:41

@nathalie: Látod erre is jó a VV.:)

@Nard: Nő miatt hülyeség lenne összeveszni, ha neked bejönne.:)

genevieve 2011.10.01. 21:53:55

szóval gergőt meg kell szivatni mert neki inkább sehi tetszik mint veronika....
de az teljesen rendben van, ha veronika krisztofelt szivatja?

2011.10.01. 21:54:10

@gyvy: a szilikonpánt kurva gáz. Rajtatok pasikon meg főleg! :))))

JOKKA21 2011.10.01. 21:54:40

Sonadorasban volt régen a Cubano, mától nekem Kiszopfel a Cubano, annyit kubaizott.:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 21:54:42

@genevieve: Legalább ő természetes!

@JOKKA21: Én is.

@stella03: Szerintem OK!!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:55:06

Nem tudom,hogy van pontosan de valami ilyen volt:Ha azt gondolod, hogy átb@sztál valakit, téged b@sztak át!

JOKKA21 2011.10.01. 21:55:11

@genevieve: Női logika szerint igen.

ne most 2011.10.01. 21:55:13

A két legfurfangosabb játékos Kiszop és Virsli.

genevieve 2011.10.01. 21:55:30

@Kékdelfin: olvastam a reakcióitokat, az is elég volt....

kékdelfin 2011.10.01. 21:55:40

@stella03: ja, és az első mondat második felét majd még megbeszéljük;)

JOKKA21 2011.10.01. 21:56:07

@nathalie: Nekem jól esne, ha egy csaj szerelmet vallana, szerintem ahhoz nem kellenek évek, hogy azt vallhasson az ember.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 21:56:20

egy ilyen Cubay sráctól mit várunk?

Hurri Kán 2011.10.01. 21:56:29

@nathalie:
Nem azért, mert nekem jutott eszembe, de ennél jobb eddig még nem volt szerintem. :D

@Tsubasa kapitány:
Kicsit még híznom kéne, hogy legyen ilyen csecsem. .D

evangeline77 2011.10.01. 21:56:32

@genevieve: Na ez az! Olyan gusztustalannak tartom ezeket a játékokat. Bezzeg, ha Gergő szívatná Veronikát, a csaj sem fogná fel ilyen humorosan..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 21:56:43

@genevieve: Szerintem Péter hosszútávra rendezkedett be és a saját elhülyülése ellen értelmes szövetségesnek kell neki Annamária, eddig legalább ez jött le.

genevieve 2011.10.01. 21:57:08

@genevieve: természetes????? és ezzel minden felül is van irva?????

ronda volt és kész

attól mert nincs szilikon melle vagy szája még nem lesz egyértelműen szép...

sogeking 2011.10.01. 21:57:21

lehet Cristofel egy halogin

Hurri Kán 2011.10.01. 21:57:26

@beebeer:
Tudom. Ezér hordanánk titokban. :D

genevieve 2011.10.01. 21:57:45

@JOKKA21: ezek szerint nem vagyok nő....

nathalie 2011.10.01. 21:58:21

@Peter_Cs:
nekem is ez jött le. ráadásul sztem péter gondolhatja, hogy a am a szilikoncsöcsök ellenében még akár a nézők szimpátiájára is számíthat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 21:58:57

@utcai_arcos: nem, az úgy van, hogy akkor tudnak belőled hülyét csinálni, ha nem jössz rá, hogy éppen ez történik. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 21:59:26

Feltörekvők - Dako lenne a legjobb választás a villalét szempontjából.

genevieve 2011.10.01. 21:59:30

@stella03: egyáltalán miért kell büntetni valakit azért mert máshoz vonzódik???

veronika azt csinálja amit attila...ki akarják sajátítani maguknak az embereket

nathalie 2011.10.01. 21:59:37

@JOKKA21:
hát nézd, lehet hogy péternek is JÓL ESETT :D én azért szeretném ha a szerelmi vallomásomat viszonozná is valaki, nem csak jól esne neki :D persze, tudom, nagyok az igényeim.

2011.10.01. 21:59:40

@gyvy: juj de izgi, titkos szilikonpánt, miért nem inkább zsinórtanga? Az mindenkinek jól állna. :))))

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 21:59:57

Van bent egy cigány -kis faluból jöttem semmi bajom velük; van bent egy (ál)kubai -legalább röhögni lehet rajta, maradhat, DE ha beköltöztetnek egy arabot is -bocs a szimpatizánsokkal, de attól hányingerem lesz.

evangeline77 2011.10.01. 22:00:20

@genevieve: Hát ha Veronika az illusztráció a nagybetűs nő fogalma mellett, akkor én sem vagyok nő, de tudod mit? Nem is akarok!!!

JOKKA21 2011.10.01. 22:00:28

@genevieve: Tudnék linkelni róla olyan képeket, amiken szexi.:)

Akármi Áron 2011.10.01. 22:00:37

@beebeer: Nekem pedig időnként az arca Szűcs Judité:)))

genevieve 2011.10.01. 22:00:53

@Peter_Cs: igen, ez jött le szinte mindenkinek és nem az, hogy péter is szerelmes:-)

nathalie 2011.10.01. 22:01:03

@genevieve:
csak féltékenyek. azt meg mindenki máshogy éli meg. sok emberből kihozza az állatot.

capa05 2011.10.01. 22:01:07

@genevieve: ott a PONT.Tulajdonképpen a "nem szép" miatt találtak ki a műmellet.

JOKKA21 2011.10.01. 22:01:32

Veronika.:DDD Nem csak anyukád látja..:D

Hurri Kán 2011.10.01. 22:01:43

@nathalie:
Azok. :DDD

@beebeer:
Jajjmár, gondolkoGGY egy kicsit... Hát ha uccán szembetalálkozunk, hogyan libbentsük fel a fátylat a zsinórtangáról??? :D

evangeline77 2011.10.01. 22:01:51

Na, végre lesz valami izgi..:) Szerintem a Cristo inkább Dyácskához passzolna, de Verocskával sem rossz a párosítás.. :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:02:06

@fkangi: nem, ez tényleg egy filmben volt, de hiába erőltetem az agyam nem jut eszembe melyikben.

nathalie 2011.10.01. 22:02:46

az a helyzet, hogy szerintem AM-t dicsőíteni és átlagos nőként beszélni róla, nos az sztem túlzás. csak a szilikoncsöcs kommandóval szemben tűnik annak. sztem

genevieve 2011.10.01. 22:03:13

@JOKKA21: inkább csak nézegesd:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 22:03:18

@genevieve: Inkább ő, mint egy műmaca! Amúgy neki van arányaiban is a leghosszabb lába és karja a villalányok közül és a törzs-végtagok aránya is a legesztétikusabbak ebben a mezőnyben.

nathalie 2011.10.01. 22:03:53

@gyvy:
köszönöm, hogy itt vagy és felhívod a figyelmemet túlzott elvárásaimra. :D talán ragad rám valami a vv végéig. :D

blackbarika 2011.10.01. 22:04:18

Péter lett a kedvencem, ahogy szívatja ezt a két sötét majmot, a Cristofelt meg a Bandikát, hát kész :DDD olyanokat röhögök :D Mondjuk Cristofel már önmagában felér egy egyszemélyes vígjátékkal, ilyen hülye embert is régen láttam már :D "a nagy vezető én vagyok, a cubai macho srác, ezt peti sem veszi észre"

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:04:40

@beebeer: áú,már belevágott a gondolatra is!legyen inkább egy piros pötty a hüvelykujjunk végén, legfeljebb más csak arra gondolhatna, ha ezt látná, hogy király!

genevieve 2011.10.01. 22:04:45

@capa05: egyébként meg egy műmelltől sem lesz senki automatikusan szép....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.01. 22:04:50

@nathalie:

Ja, szerintem is sértés az átlagos nőknek, hogy egy ilyen rontja le a színvonalat! :)

Akármi Áron 2011.10.01. 22:05:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:D nekem a doktor bácsi azt mondta, hogy az almától azért ég a gyomrom, mert savat csinál, nekem pedig az temérdek, tehát kerüljem, ezért analógizáltam:)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:05:14

:DDDD jókat röhögök, ne hagyjátok abba!

nathalie 2011.10.01. 22:05:45

@Peter_Cs:
az aranymetszés szabályai szerint lehet, hogy ő a legjobb testalkatú nő, de az esztétikai szempontok alapján nekem annyira nem jön be :D:D bár a többiek sem.

JOKKA21 2011.10.01. 22:06:01

@nathalie: Nem csak hozzájuk képest.Nem világszépe, de nem is ronda.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 22:06:29

@utcai_arcos: lehet, nekem a memóriám nem a régi. és a memóriám sem a régi...:D
viszont az én verzióm tapasztaláson alapszik.

@Peter_Cs: első mondatoddal magyar nők százezreinek szavazatát nyernéd el a VV döntőben is :))))

jó éjt, én reggel melózom, de holnap visszaolvasom, mit grafonmánkodtok ..:)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:06:32

@Akármi Áron: nem kell mentegetőzni, ha jól emlékszem, voltam már férfi is, sőt, az sem biztos, hogy létezem.

genevieve 2011.10.01. 22:06:34

@Peter_Cs: ne könyörgöm ezt már ne!!

akkor se lenne jó alakja, ha hatalmas, hetyke álló mellei lennének...amorf az egész csaj...

2011.10.01. 22:06:36

@utcai_arcos: jaj de kár, mit nem adtam volna pár zsinórtangát villantó pasiért! De legyen, lehet piros pötty a hüvelykujjunk végén, ha a többiek is megszavazzák.

Hurri Kán 2011.10.01. 22:07:05

@nathalie:
Csak tolmácsolom tapasztalataimat a zéletből merítve, hogy ne kapd meg ugyanazokat a pofonokat, amiket én. :DDD

nathalie 2011.10.01. 22:07:18

(szeretnék ilyen brazil szappanopera beharangozókat írni...újabb dologgal bővült az álomállások lista)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 22:07:26

@genevieve: A villabéli műmacák kifezetten ocsmányak azon a testtájékon!

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:07:56

@Peter_Cs: hát nem tudom sosem ismerkedek centivel és számológéppel,arc, agy, cici, segg. Ha rendben van, bánom is én az arányokat.Bocs csajok, ez van :).

panoz (törölt) 2011.10.01. 22:08:10

Én aggódom Péterért, nagy szarba tenyerelt bele. Már a titkos eligazításon is látszott hogy ő se képes végletekig önkontroll alatt maradni a két géniusz társaságában.

kékdelfin 2011.10.01. 22:08:52

@JOKKA21: ízlésről nem lehet vitatkozni, ezt tudom. De hogy am. egy nagyon ronda nő az biztos. Semmi az égvilágon nem szép benne, rajta. De nem akarlak meggyőzni.

nathalie 2011.10.01. 22:09:18

@JOKKA21:
ha nem vágna ilyen fejeket és esetleg lenne egy természetes mosolya, lehet, hog nem lenne ronda. bár így sem a ronda szót használnám rá, hanem a rémisztőt. de el tudom képzelni, hogy egy jó fodrász, kis napfény és pár normálisabb ruha, esetleg egy jobb smink az átlag nők közé emelné.

kékdelfin 2011.10.01. 22:10:06

@beebeer: én villanthatok neked. Előhúzom a zsebemből;)

2011.10.01. 22:10:40

@gyvy: hogyan libbentsük fel a fátylat a zsinórtangáról? - ez lenne az egészben a legszebb, lejjebb toljátok a farmergatyót a zsinórtangát meg jól felhúzzátok, diszkréten látszódjon, így minden egyes lehajlás egy-egy hitvallás lehetne hátulról.
És csak mi tudnánk mit jelent, mindenki más egyszerű perverz állatnak nézne titeket. :))))))

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:10:44

fú, gyerekek, de jó, hogy engem lehet ekézni a fröcsögés miatt, titeket meg nem. asszem, nem én kapnék a legtöbbet :DDD

genevieve 2011.10.01. 22:10:52

@Peter_Cs: mondjuk esztétikailag szebb egy telt mell mint egy lógó...

de a műmacákkal nem csak a mellük miatt van gond...

de valakit csak az egekbe emelni azért mert olyan mint az átlagnő, túlzás...

JOKKA21 2011.10.01. 22:12:08

@Peter_Cs: Igazad van, de egy műmellű nő is lehet értelmes, bentiek nem azok.:D

kékdelfin 2011.10.01. 22:12:25

@genevieve: átlagnő. a rondák között átlag.

JOKKA21 2011.10.01. 22:13:03

@genevieve: Zsönöviev mi bajod Annamarival?:)

2011.10.01. 22:13:15

@utcai_arcos: basszus, ezt is most tudom meg!!! A francnak kínzom magam has- és hátizomgyakorlatokkal. Egy élet szenvedéseit spórolhattam volna meg ha előbb tudom! :)

genevieve 2011.10.01. 22:13:22

@Kékdelfin: úgy értettem az átlagnak nincs műmelle....(legalábbis remélem, hogy még nem tartunk ott, hogy az lenne az átlagos, ha lenne:-)

JOKKA21 2011.10.01. 22:14:11

Kiszopfel adja majd Veronikának a kubai szivart.:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 22:14:28

@utcai_arcos: Nem hordok mérőműszereket magammal a beépített organikus nikkelezett szemmértékem elég hozzá.

@Kékdelfin: Már akinek!!!

@nathalie: Szerintem nem rémisztő, hanem izgalmas, nem tucatarc.

kékdelfin 2011.10.01. 22:14:43

@genevieve: tudom, én csak definiáltam a helyét am-nek:)
spec nekem nem tetszenek a műmellek, mert nem természetesek. Bár a világ nagyon a mű irányába halad, kaja, nők, minden...

genevieve 2011.10.01. 22:14:47

@JOKKA21: momentán nem annamarival van bajom:-) ez egy elvi vita csak:-)

Hurri Kán 2011.10.01. 22:15:19

@panoz:
Én nem értem Pétert. Helyébe én ezerrel udvarolnék Am.nak, és mihamarabb megdönteném. Még egy ilyen nője nem lesz egyhamar. DDD

@beebeer:
Hát, ha ti meg diszkrét pucsítás közben a szoknyát egy picit feljebb...;)

2011.10.01. 22:15:25

@Kékdelfin: rémesen praktikus pasi vagy, erre a pofonegyszerű megoldásra gyvy nem gondolt, de még én sem! :)))
Gyakran találsz a zsebedben zsinórtangát zsebkendő helyett? :))))

kékdelfin 2011.10.01. 22:16:37

@Peter_Cs: gondolom az első mondatomat is olvastad. én nem akarok meggyőzni senkit. de, ha a világ összes nőjét, és azok megítélését rendszereznénk, hidd el, hogy ő nagyon lent lenne, messze az átlag alatt.
pl. láttad meztelenül?

JOKKA21 2011.10.01. 22:17:29

@genevieve: Nekem most olyan csaj tetszik, akinek műmelle van, én nem az alapján választok nőt, hogy mű vagy igazi a melle, egy bizonyos szintig nincs baj a plasztikázással(VV Szandika már durva).

genevieve 2011.10.01. 22:17:33

@Kékdelfin: mégis minden pasi megbámulja:-)

és ne tagadja senki, mert nem hiszem el:-D

capa05 2011.10.01. 22:17:34

Egykérdés: Nem 22 től szokott az on-line kezdődni?

kékdelfin 2011.10.01. 22:18:05

@beebeer: valószínűleg a szakmámból kifolyólag vagyok "praktikus".
Nem, nem szoktam perverzen begyűjteni és a zsebembe dugdosni a jányok tangáit.

Hurri Kán 2011.10.01. 22:19:18

@beebeer:
Persze... Aztán mit szólna más, ha megtalálja a zsinórtangát a zsebemben? Hát mit fognak gondolni rólam? :DDD

kékdelfin 2011.10.01. 22:19:37

@genevieve: tudod az olyan folyamat, hogy jujj, egy nagy cici (bár nem feltétlenül kell egy szilkonnak nagynak is lenni), aztán ha bármilyen formában fény derül arra, hogy mű, akkor már fujjolom is:)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:20:14

@genevieve: b+, a vv4 végigkommentelése után te még próbálkozol ilyesmivel? :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 22:20:38

@Kékdelfin: Amikor Melindával zuhanyzott + BVV villantások. Olyan nagy hiba nincs vele.

kékdelfin 2011.10.01. 22:20:40

@gyvy: a megítélésed biztos kedvezőbb lenne, mintha rajtad találnák;)

genevieve 2011.10.01. 22:20:46

@JOKKA21: szerintem sincs semmi baj vele, mindenki olyanná teszi magát amilyenné csak akarja...

végül is akár a hajfestés is lehet mű dolog...

azzal van gond, ha valaki azt hiszi, hogy a nagy ciciktől már ő lett a legjobb nő

nathalie 2011.10.01. 22:21:21

@Peter_Cs:
valóban nem tucatarc :D
nézd én elfogadom, hogy tetszik neked. nekem is sok olyan faszim volt, akik messze voltak a jóképűségtől, nekem tetszetettek. de ettől még nem mondtam azt rájuk, hogy jó faszik. nekem azok voltak.
ha am veled jönne szembe az utcán rá se néznél, mert most jönnék a szokásossal: ennél ezerszer jobb nők szaladgálnak odakint stb.

Petitefamme 2011.10.01. 22:21:35

@capa05: en is azt varnam, de az a fura h azt irja jelenleg nincs. erdekes

Hurri Kán 2011.10.01. 22:21:46

@Kékdelfin:
Attól függ, ki az, aki megítéli. :D

2011.10.01. 22:21:50

@gyvy: nem tudom mit izgulsz, szépen elmondod, hogy ez a HV-azonosítód, a jel, amiről megismerjük egymást, gondolod nem hinne neked? :)))))

kékdelfin 2011.10.01. 22:22:21

@genevieve: hát nem azért tömetik ki magukat, hogy legyen önbizalmuk, és az egyenesen azzal is jár, hogy kurvajó vagyok?

kékdelfin 2011.10.01. 22:23:29

@gyvy: ez igaz lehet a zsebedben talált tangára is:)

genevieve 2011.10.01. 22:23:30

mazohista vagyok, hogy peticsével vitatkozom azok után, hogy neki éva volt a No1:-))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 22:24:14

@genevieve: @nathalie: "A nő egy hatás ... egy komplett hatás ..." (Benkő Dániel)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:24:18

@genevieve: jó, akkor emlékeztetlek a fő szabályokra:
- minden nick okos, szép, tökéletes, olvasott és művelt
- minden nicknek tökéletes élete van
- minden nick humoros és kivételes intellektussal rendelkezik
és a legfőbb szabály:
- te nem tartozol ezen nickek közé

remélem, segítettem. :DDD

nathalie 2011.10.01. 22:24:20

@beebeer:
ja, és ha valaki netán jelentezki a vv6-ba a beszavazón ne felejtse bemondani a nick nevét :D:D
azt hiszem ott fognék padlót :D

kékdelfin 2011.10.01. 22:24:39

@genevieve: azt hiszem, kijelenthetjük, hogy IGEN!!:)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:24:45

@Peter_Cs: én megnéztem azt a zuhanyzást,néha még mindig verejtékben fürödve ébredek fel a rémálmomból.

Hurri Kán 2011.10.01. 22:25:24

@beebeer:
Elég szuggesztív tudok lenni, de nem biztos, h elég lenne :DDD

@Kékdelfin:
Á, szilikonpánttal kevesebb a macera. :D

genevieve 2011.10.01. 22:25:53

@Kékdelfin: szerintem azért tömetik ki magukat mert alapvetően nincs nagy mellük...pl. ami zsófikának is volt....na azt pl. abszolute meg tudom érteni...

mondhat bárki, bármit minden nőt frusztrál az ilyen

genevieve 2011.10.01. 22:27:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most ahogy írod, tényleg nem:-)

számos genetikai defektussal rendelkezem:-)

JOKKA21 2011.10.01. 22:27:07

@genevieve: Nem linkelem be, aki tetszik nekem, de szerintem nem mondaná rá, hogy mű.Nem feltétlenül pornósztár méretű mellett csináltatnak, akik megcsináltatják a mellüket.VV Zsófi sem hatalmasat csináltatott.

2011.10.01. 22:27:17

@nathalie: húúú, ez nagy királyság lenne! :)))))
Mondjuk bent a villában derülne ki, hogy páran végiglógták itt a HV-én a VV4-et és VV5-öt!
Nem lenne szükség csapatépítésre.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:27:32

Benkő Dánielről juteszembe, a törtető nők közül az utolsó kiköpött editmama. Ja igen, SISI. nincs benne ipszilon, de üt.

kékdelfin 2011.10.01. 22:27:36

@utcai_arcos: :) rájöttem mire hasonlít a teste, egy pókra, csak kevesebb végtagja van. (én kérek elnézést)

nathalie 2011.10.01. 22:27:49

@Peter_Cs:
ne haragudj, hogy hangosan felröhögtem, amiért benkőt idézted :D:D
nem akarok ízléseken vitatkozni. egyszerűen csak nem értem ezt az annamari az átlag nő dolgot, mert tudom,hogy a faszik általában még egy jobb nőt is képesek leszólni, itt most annamari értékét a körülötte lévő műcsöcsök viszik fel.

Doktor Kotász 2011.10.01. 22:28:01

A Peti-Annamari randi eléggé cenzúrázott a tegnapi onlinos kommentekhez képest.

Viszont a Kiszopfel-Verinyálka elvonulásra volt egy célzás. Verinyálka valami olyasmit mondott az összefoglaló végén, hogy nagyon megbánta, mert az anyja nem lesz elragadtatva a látottaktól. Lilu pedig hevesen ajánlgatta a Belevalót és a vv honlapot.

Mivel mobilnetem van túllépett kerettel, és szalagantennával fogom a tv-műsort, elmondaná valaki, hogy mi történt? Csak nem betolták neki a lompost valamelyik folytonossági hiányába?

MissX 2011.10.01. 22:29:02

jó estét! most értem ide, most olvastam csak végig az öfit és a mai adásról meg még jól le is maradtam :(

amúgy a D-matract én valami miatt tegnap végig T matracnak értettem. A d mint dugó viszont sokkal értelmesebb, mint a T mint mi a lófaszlehet ez matrac.

nathalie 2011.10.01. 22:29:39

@beebeer:
ja, attila kiszólna Hajninak, hogy a hogyvoltba meg ne ekézz, mert tavaly ezen és ezen a nicken elég jól eldumáltunk :D:D:D

kékdelfin 2011.10.01. 22:29:44

@genevieve: ebbe nem tudok belegondolni. Bár nekem volt olyan párom, akinek kb. akkora volt, és az égvilágon nem volt vele semmi baj. Mondjuk ő szép volt:)

genevieve 2011.10.01. 22:30:11

@nathalie: azért az tény, hogy a villában lévő pasik közül egyik sem vonzódik annamarihoz fizikailag...

nathalie 2011.10.01. 22:30:42

@MissX:
t mint toszó vagy töcskölő. ( a bent lévő fiúkból, ugyis csak azt néznék ki meg némi maszatolást, kivéve gergő)
:D

sogeking 2011.10.01. 22:30:59

@nathalie: á, itt senki sem küld sms-t :D

Hurri Kán 2011.10.01. 22:31:01

@MissX:
Transzbaejtő matrac. :D

@genevieve:
Lelkileg sem...

nathalie 2011.10.01. 22:31:23

@genevieve:
péter sem.
ebben gondolom egyetértünk :D

MissX 2011.10.01. 22:32:31

@gyvy: @nathalie: ok, kreatívabbak vagytok nálam :) de nekem meg vannak értékeim :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:33:06

@genevieve: van egy barátnőm, szerintem semmi baj nem volt vele.Nem volt egy Sam Fox, de nem volt egy zsíros deszka sem. Miután örökölt egy kis pénzt, arra használta fel, hogy elment egy orvoshoz.Persze, nem a legnagyobbat kérte, de elég látványosat. Amikor először megláttam, először csak képen, azt hittem elfelejtettem levegőt venni.Persze, nem az önbizalmával volt gond, olyan a csaj mint egy mágnes, az az igazi barna "dögvész", de olyan teste lett -plusz fitnessedző, tehát elég sportos-, hogy az volt az utolsó gondolatom -nem, hazudtam, soha nem gondoltam!!-,hogy jujj, műmell.És most mivel éppen szingli ;)...

genevieve 2011.10.01. 22:33:25

@Kékdelfin: mondjuk ettől annamari még lehetne egy jó csaj, ha nem ezt a hülye szerepet játszaná és bekopogtatna lakatos márkhoz:-)

2011.10.01. 22:33:58

@nathalie: az baszna be legjobban, már elnézést a kifejezésért, ha Lilu szólna ki legközelebb.... :)))))
Balázst nem mondom, mert tőle ki is telik.

nathalie 2011.10.01. 22:33:58

@MissX:
ja, nekem nincsenek :D

egy apró kérdés.ha az valóban egy dugó matrac és azért kapják, hogy ne piszkoljanak be másik patracot, akkor mindig ugyanazt a matracot kapja meg mindenki? milyen praktikus :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:34:01

@nathalie: de ha nem szavaztok rám így sem, rátok küldöm a cigány átkot!!

genevieve 2011.10.01. 22:34:07

@gyvy: péter azt mondta neki, hogy lelkileg igen:-)

genevieve 2011.10.01. 22:35:20

@nathalie: péter sem...és szerintem még szellemileg, lelkileg sem....

péter a többi csajt dugná, de mindenkinél okosabbnak képzeli magát (lehet az is, ezt most még nem tudom megitélni)

Hurri Kán 2011.10.01. 22:35:44

@MissX:
Nekem is...:P

@nathalie:
Két laffantás közben megfordítják, így addig a másik fele öntisztul. :D

@genevieve:
Zsöni, ne kezdd megint! :D

Doktor Kotász 2011.10.01. 22:36:00

@JOKKA21: Nem feltétlenül a méretekkel van baj, hanem a formákkal. Egy lógó tejeszacskónál persze, hogy szebbek, de egy műmel csak 4-es osztályzatot kaphat. Egyszerűen nem úgy néznek ki, mint egy mell.

kékdelfin 2011.10.01. 22:36:13

@nathalie: plusz egy nylon takarófóliát;)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:36:47

@nathalie: basztam én már ki innen ... hajajj.... :))

@beebeer: balázs lenyúlta a támadó kobra pozíciót, amit alekoszra mondtam, és még azóta sem követett meg :D

MissX 2011.10.01. 22:36:52

@nathalie: azon kívül, hogy praktikus, remélem fertőtlenített is :)

genevieve 2011.10.01. 22:37:21

@utcai_arcos: szerintem akkor van gond, ha egyértelműen látszik, hogy eredetileg nem olyan a formája amit éppen látni...
sajnos a legtöbb lány túlzásba esik ezen a téren

nathalie 2011.10.01. 22:37:29

@gyvy:
sztem nem lesz itt idő az öntisztulásra, ha az rtl álma valóra válik és mindenki mindenkivel. :)

Hurri Kán 2011.10.01. 22:37:51

@MissX:
Nem kell, hiszen Attila? Bandi? megmondta, hogy tiszták vagyunk. :D

kékdelfin 2011.10.01. 22:38:02

@Doktor Kotász: ez pontosan így van. Nálam egyértelműen mínusz pont.

nathalie 2011.10.01. 22:38:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
rendben. nem erőltetem az attila vonalat. egyenlőre :D :D
később esetleg még újra próbálkozom.

MissX 2011.10.01. 22:38:45

@genevieve: szerintem már egy normális sminkkészlet is sokat dobna rajta.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:39:16

amúgy tegnap is mondott Balázs valami hogyvoltos hangzásút, még a lakótársam is felkapta a fejét, hogy tuti olvassa. Szóval Szia Balázs, szeretlek, sose engedd meg mégegyszer azt a kardigánt, s a selyeminget sem.

genevieve 2011.10.01. 22:39:30

na akkor most váltsuk pár szót a villafiúk testéről is:-)

nathalie 2011.10.01. 22:40:05

@gyvy:
neeem. attila olyat nem tenne! :D

genevieve 2011.10.01. 22:40:18

@MissX: normális frizura, smink és ruhatár...

nathalie 2011.10.01. 22:41:11

@genevieve:
nos. csabáé ott van, sajnos a feje nem tetszik. :)
zuhanyzós jelenetet nem láttam annyit, hogy meg tudjam állapítani, kinek kellene implantátum :D:D

genevieve 2011.10.01. 22:41:16

@nathalie: általában egyetértek a meglátásaiddal.....de ezt az attila dolgot nem tudom magamévá tenni....
engem nagyon taszít a pasi viselkedése..(és kinézete is:-)

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:41:40

@genevieve: nekem nem tetszik egyik fiú sem : (

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:41:51

@Tsubasa kapitány: hülyék lennének ha nem olvasnák!Promózzuk?Írok a Morning só oldalára, direkt Balázsnak címezve,hogy ugyan már néha olvassanak bele a hogyvolt-ba, sokat segítene nekik!

2011.10.01. 22:42:22

@genevieve: tök igazad van, ízlés, és talán a doki ízlése/ízléstelenségének kérdése az egész. Vannak olyan plasztikai sebészek, akik nemet is tudnak mondani, de a többség olyan sarlatán, hogy elvenném tőlük a szakvizsgát.

Én nem láttam még szilikon melleket, de annyit tudok, hogy a bőr a kor előrehaladtával nyúlik, tehát ha egy húszéves lány szilikon melleket akar, számolnia kellene azzal is, hogy 5 évenként korrekciós műtétre van szükség, nem nehéz kiszámolni, hogy 35 éves korukra már 4 műtéti heg lesz rajtuk, vagy negyven éves korukra leesik a mellbimbójuk mint Terry Blacknek.

genevieve 2011.10.01. 22:42:35

@nathalie: igen, csaba teste az rendben van...gergő is okés lehetne, ha egy kicsit rágyurna az izmokra

kékdelfin 2011.10.01. 22:42:39

@genevieve: mind jó:) már csak sportolniuk kellene egy hangyányit. De nyilatkozzanak a nők.

nandras01 2011.10.01. 22:43:17

hajni, egyre jobban tisztellek.
ha ezt a szart pénzért nézed, akkor nem vagy megfizetve, ha meg ingyen, akkor teréz anya órákat vehetne tőled stressztűrésből...
ha nekem kellene nézni ezt a trágyát, akkor valószínűleg az első öt perc után felakasztanám maga a padlófűtés csövére... de így, olvasva szinte súrolja az "eztiskibírom" alját... nagyon alját...

nathalie 2011.10.01. 22:43:18

@genevieve:
egyszerűen én az elején többször felröhögtem rajta. így indult...:D
nem tudok normális magyarázatot, kinézetre egyébként nekem sem jön be, de mivel van humora...

julcsi29 2011.10.01. 22:43:31

Szép jó estét Mindenkinek!Most értem haza,pótolom a lemaradásomat :D

Hurri Kán 2011.10.01. 22:43:31

@nathalie:
Ha a nézők megszavazzák, nem kívánságműsor... Majd Gergő lefogja közben, elég jó erőben van. :D

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:43:40

@utcai_arcos: csak a mi véleményünk nem számít, mert nem küldünk drága ásámást.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:43:48

@genevieve: ó, kiváló ötlet. kezdjük rögtön bandival és attilával, mint a férficsecs képviselőivel.
attila mennyi? 32? és bandi?
hát igen, és sajnos ők a mai TIPIKUS férfitest képviselői.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:44:59

@nandras01: köszönöm és szerénytelenül mondom, igen, megérdemlem a tiszteletet :DD

@julcsi29: de izibe!

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:46:01

@sogeking: persze a jelenlevők mind kivételek...

kékdelfin 2011.10.01. 22:46:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, rájuk férne egy kis szilikon, hogy valahogy kinézzenek;)

nathalie 2011.10.01. 22:46:17

@gyvy:
stílus vagy, hogy nem gyakorlatot írtál gergő esetében :D:D:D

2011.10.01. 22:46:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a dög! Balázs olvassa a Hogyvoltot? Köszönjünk neki! Szia Bali!!!! (integetek) Aztán nem elkésni hétfőn! :))))

És mi van, ha valami ismert nick-kel nyomul itt? Na fijjuk, elő a farbával! Melyikőtök a Balázs?????

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:47:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ateszből már 1 hónap alatt ki lehetne hozni valami használhatót, elég jó alapja van hozzá. Bandiból max képen fotosoppal.Se.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:47:08

@genevieve: ha a fiús dologra vonatkozik a tényleg, akkor sajnos igen.

Doktor Kotász 2011.10.01. 22:47:16

@Tsubasa kapitány: Nem feltétlenül olvassa. Van a csoportban tucatnyi aszisztens meg szerkesztő, és szerintem teamben dolgoznak. Feldobta az egyik, lecsaptak rá, és onnantól kezdve úgy nyomatja a műsorban, mintha ott improvizálna.

genevieve 2011.10.01. 22:47:29

@Kékdelfin: ne már:-D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igen, fiatal emberek és teljesen elhanyagolták magukat, milyenek lesznek 50 évesen?

bandi 20 éves és csodálkozik, hogy nem kell a csajoknak? a szexhez vágy kell, és az pedig a külső alapján jön meg...jellemzően ők is a borgra gerjednek

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:48:38

@beebeer: ööö...VV XX irány az utca...

MissX 2011.10.01. 22:48:38

ezek a sok chipstől meg éjszakai zabálástól plusz semmi testmozgástól ne híznak? én egy hét ilyen életmód után szerintem beszorulnék a teraszajtóba :(

kékdelfin 2011.10.01. 22:49:04

@genevieve: azért írtam, hogy már csak sportolniuk kellene. És a sport alatt nem kiszfax bénázására gondoltam.

JOKKA21 2011.10.01. 22:49:04

@genevieve: Na látod, akkor a nők is külsőre mennek.:)

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:49:20

@beebeer: egyikük sem, hiszen itt csak 195-190 magas, sötétbarna hajú, zöld/kék szemű, tökéletes fogsorú, meglepően arányos testtel rendelkező férfiak nagy effel kommentelnek, akiknek könnyen barnuló bőrük van, és kockás hasuk, kőkemény seggük és 22 cm-es farkuk. istenek az ágyban, úgy nyalnak, ahogy te csak álmodozol róla és kőgazdagok. sőt, olyan kocsijuk van, hogy beszarsz!

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:49:32

@Doktor Kotász: én is ezért gondoltam hogy nem olvassa, mert alapból úgy képzelném, hogy valami szakmai gyakorlatossal vagy hasonlóval böngésztetik a netet info után.

nathalie 2011.10.01. 22:49:32

hát veronika, valóban erős volt.
de minden tiszteletem, hogy magassarkúban fekszel le aludni :D:D:D

kékdelfin 2011.10.01. 22:49:55

@MissX: a két réteg hőszigetelő üveg közé?;)

Hurri Kán 2011.10.01. 22:49:56

@nathalie:
Lehet, abban másnak van gyakorlata, hogy őt lefogják. :DDD

genevieve 2011.10.01. 22:50:13

@utcai_arcos: atillának elsősorban a feje nem tetszik

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:50:27

@genevieve: huhh. már azt hittem, hogy oly hihetetlen, hogy savanyú a szőlőre gyanakszol, avgy ilyesmi : ) de akkor jó, csak értetlen vagyok.

genevieve 2011.10.01. 22:51:20

@JOKKA21: nem véletlen a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart....

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:51:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "meglepően arányos testtel rendelkező férfiak nagy effel kommentelnek", jó lesz az 25-nek is :D!

nathalie 2011.10.01. 22:51:27

@genevieve:
azon azért röhögni szoktam, hogy a fotókon neki kétszer akkora feje van, mint a többieknek :)
no de senki nem tökéletes.

kékdelfin 2011.10.01. 22:51:39

@genevieve: mondjuk azon nem csodálkozom.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:51:48

@utcai_arcos: a recegős plazmatestre gondolsz, mindennemű izomzatnak a halvány jele nélkül, meg az öt év múlva szétfolyó arcvonásokat?

2011.10.01. 22:52:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a kubai vérvonalat kifelejtetted.
Úgy érted, érezzem megtisztelve magam, hogy ilyen hímekkel társaloghatok itt a blogon? :))))

MissX 2011.10.01. 22:52:43

@utcai_arcos: köszi, de egy ilyen életmód mellett, mint amit ezek ott bent folytatnak... és a csajok is, csak úgy tömik magukat, valaki mindig rágcsál valamit.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:52:59

@utcai_arcos: ne idegesíts, kikérem a D-Matracot!!

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:53:32

baszki, ma nemtok írni. helyesbítek. ma SEM.

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:53:36

@Kékdelfin: RÓLAD mindenki tudja, de RÓLAM?honnan?

Doktor Kotász 2011.10.01. 22:54:01

@JOKKA21: Az elég problémás, ha ez kell hozzá. Mellesleg még mindig nem mondta el senki, hogy mi történt Kiszopfel és Verinyálka között, ami kimaradt az öfiből.

MissX 2011.10.01. 22:54:10

onlájnt elnézve meg csaba átvette zsófikától a szobanövény szerepét

Hurri Kán 2011.10.01. 22:54:40

@nathalie:
Nem az ő feje nagy, a többieké kicsi. :D

kékdelfin 2011.10.01. 22:54:49

amúgy már van onlány

Doktor Kotász 2011.10.01. 22:55:16

@MissX: Majd nyivákolnak pár hét után, hogy terebélyesedett a seggük.

nathalie 2011.10.01. 22:55:22

@Doktor Kotász:
fent van a honlapon. nem teljesen értettem. veronika eléggé küszködik, de nem tudtam megérteni, hogy azért, hogy legyen szex vagy hogy ne.
www.valovilag.hu/video/142953

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 22:55:41

na, úgy néz ki, ma elvesztem a belevalóvilág szüzességem. Nagyon fog fájni?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 22:55:59

@MissX: A VV4-ben is Gigin és Anikón kívül mindenki hízott valamennyit.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:56:33

@Zsuzsán: jujj, kérem a holnapi posztbaaa! :) blog.hu-s üzenetben lehet képet küldeni, vagy adjak e-mail címet?

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 22:56:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egy ekkora emberen egy ilyen kar, az nem nő csak úgy hipp hopp oda!Több van ebben a srácban mint látszik.

kékdelfin 2011.10.01. 22:57:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amúgy ezekből, ha valakire igaz, hogy kőgazdag, a többi automatikusan igaz lesz;)

MissX 2011.10.01. 22:57:12

én, aki délután veszi észre, hogy könyékig fogkrémes a reggeli fogmosástól, mindig is irigyeltem azokat, akik úgy mosnak fogat, mint itt a villalakók. nem a mosdó fölött, hanem álldogálva, jőve-menve.. hogy nem kenik össze magukat fogkrémmel? :o

nathalie 2011.10.01. 22:57:32

@gyvy:
de hát úgy nem fog fájni! :D:D:D

kékdelfin 2011.10.01. 22:57:46

@gyvy: és a szemére kell kenni?:)

nathalie 2011.10.01. 22:58:29

@MissX:
én közben ruhákat válogatok, meg rohangálok a lakásban.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 22:58:45

@sogeking: sztem a modoroson már megírták a "ffikommentelő" címen.

de most mék, engem vár egy kevéssé tökéletes ;)

Hurri Kán 2011.10.01. 22:59:07

@Tsubasa kapitány:
Az is jó. Kend be az üveget. :DDD

@nathalie:
De, van, ami úgy is fáj... :DDD

@Kékdelfin:
Ha sötétlila, igen. .D

sogeking 2011.10.01. 22:59:22

Bandika legalább venne fel valami szolidabb színű ruhát, hogy ne legyen ennyire feltűnő

Zsuzsán 2011.10.01. 22:59:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

szerintem kérnék mail címet, mert nagyon ritkán használom kommentelésre stb-re a blog.hu-t, csak olvasni szoktam, és nem tudom mi merre.:D de amúgy ha szimpli lemented a képet, az úgy nem jó?:D

genevieve 2011.10.01. 22:59:51

@MissX: gyakorlatilag minden reggel tisztítanom kell a ruhám fogmosás után:-)

nathalie 2011.10.01. 23:00:05

@MissX:
én az amerikai filmeket nem értem, amikor semmi fogkrém nem látszik és sikálják a fogaikat a fogkefével, majd kiköpnek egy kis nyált (vagy nyálat?). semmi fogkrém. az én szám szinte habzik. lehet, hogy nem fogkrémet használok...

MissX 2011.10.01. 23:00:08

@nathalie: hát akkor nagyon úgy tűnik, hogy bennem van a hiba. ha én még ruhákat is válogatnék, vagy rohangálnék, hááááááááát minden fogkrémes lenne. a múltkor a combomon találtam fogkrémnyomokat.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:00:39

@gyvy: :DDD de tudod mi a jó. Dobozos. :DD

nathalie 2011.10.01. 23:00:58

@gyvy:
biztos, mert nem lazítod el magad. állítólag úgy semmi nem fáj... :D minden orvos ezt szokta mondani. szóval ez tuti igaz.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:01:18

jaaa én azt hittem, most kezdődik. akkor lehet, hogy szűz maradok.

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 23:01:34

@Zsuzsán: várj, próbálom, de előre közlöm, egy net- és szgép antitálentummal állsz szemben! :D

MissX 2011.10.01. 23:01:43

@nathalie: én valami olyasmit hallottam, hogy a fogkrém nem is lényeg, csak hogy sikáld. :)

julcsi29 2011.10.01. 23:01:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nagyon király lett Hajny!:DDD Az Ész az Erő meg a Szórakozás,meg,hogy nap közben esetleg elfelejtik,hát,folyik a könnyem:DDD
Ja meg Szellemi vezető fotója:D

Hurri Kán 2011.10.01. 23:02:19

@Tsubasa kapitány:
Még jobb. :DDD

@nathalie:
Miért, az orvos ellazítja magát? :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 23:02:25

@nathalie: egyik barátném a Balaton parton,kissé illuminált állapotban egyszer kb 35 percen keresztül járkált fel alá fogkefével a szájában miközben néha néha húzott rajta egyet :).Szerintem a világtörténelem leghosszabb fogmosását produkálta!

nathalie 2011.10.01. 23:02:44

@MissX:
akkor amerika már biztos ebben is előrébb van mint mi és ők már nem is használnak. :D

genevieve 2011.10.01. 23:02:55

szerintem irtó gusztustalan mikor fogmosás közben beszélgetnek az emberek, ahogy a villalakók rendszeresen csinálják...na meg az amcsi filmekben:-)

sogeking 2011.10.01. 23:03:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csak ügyesen, de most ne tüntesd el a posztot :)

Zsuzsán 2011.10.01. 23:03:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

hajráf! szurkolok! :D (jobb klikk a képre, mentés másként-vagy valami ilyesmi)
^^

Hódos Hajnalka 2011.10.01. 23:03:50

@Zsuzsán: ok, megvan és köszönöm szépen! :)

nathalie 2011.10.01. 23:03:59

@utcai_arcos:
én azért huzogatom közben és hétköznap reggel viszonylag ritkán vagyok részeg :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 23:04:01

@MissX: hűha a combos fogkrémes történetet szívesen meghallgatjuk,már elmúlt 11 óra a kiskorúak már úgysem olvassák!

MissX 2011.10.01. 23:04:06

kiszopfel elviszi bedbícsre bandit. hihi

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:04:20

@MissX: Nyugodj meg, én a hajamon is szoktam néha találni néha. Szigorúan délután, amikor már minden kollégám láthatta.

sogeking 2011.10.01. 23:04:29

Dya mindig bejelenti amikor pisilni megy???

Hurri Kán 2011.10.01. 23:04:45

@Zsuzsán:
Kép mentése más néven a megfejtés. :)

nathalie 2011.10.01. 23:05:00

@genevieve:
reggel nem vagyok hajlandó beszélni kb egy órán keresztül, úgyhogy én nem vagyok gusztustalan akkor :D

BarBwire 2011.10.01. 23:05:08

szép estét. Olvasam, megint páratlan írás.

genevieve 2011.10.01. 23:05:18

@MissX: nekem a fogorvosom mondta, hogy fogat mosni csak szex előtt és után kell, de a fogak épségben tartásához semmi köze nincs:-)

feltéve, ha normálisan eszel

nathalie 2011.10.01. 23:05:38

@sogeking:
ne bántsd, ha végre van közölni valója! :D

BarBwire 2011.10.01. 23:05:54

@MissX: valahogy én se kenem össze fogkrémmel magam, lehet hogy adottság?

nathalie 2011.10.01. 23:06:27

@genevieve:
érdekes beszélgetéseid vannak a fogorvosoddal. az enyém tuti nem merné kimondani a sex szót :D:D

genevieve 2011.10.01. 23:06:41

@nathalie: csak reggel mosol fogat?:-)

Hurri Kán 2011.10.01. 23:07:20

@nathalie:
A kettő nem zárja ki egymást. :D

@utcai_arcos:
:DDD

genevieve 2011.10.01. 23:07:25

@nathalie: hát elég ...hogy is fogalmazzam?:-) ...érdekes egy pasi volt:-)

MissX 2011.10.01. 23:07:45

@BarBwire: nézőpont kérdése :) vagy az az adottság, hogy nem keni össze magát az ember, vagy pont fordítva. de mindenbizonnyal szerencsésebb helyzetben vagy, mint én :)

nathalie 2011.10.01. 23:09:02

@genevieve:
nem, nem csak reggel, bár ez most tényleg úgy tűnhet :D de este nem mászkálok, akkor nem szorít az idő.

genevieve 2011.10.01. 23:10:22

egyébként melinda is olyan mintha ott sem lenne...vagy csak az öfikbe nem rakják be?

MissX 2011.10.01. 23:10:54

@BarBwire: a kiszopfelfélék gyülekezőhelye, bandifélék álmai netovábbja.

nathalie 2011.10.01. 23:11:07

@genevieve:
hát azért nem rakják be az öfikbe mert semmit nem csinál...
lehet, hogy ő fog hazamenni dya helyett.

genevieve 2011.10.01. 23:11:46

@nathalie: én sose mászkálok fogmosás közben, mégis olyan leszek:-)
és mivel legtöbbször fekete ruhában vagyok elég macerás eltüntetni a foltot:-)

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 23:12:16

@MissX: még nem tudja,hogy ott face controll one??

Hurri Kán 2011.10.01. 23:12:37

@nathalie:
Jó, hát nem vagyok pontosan tisztában alkoholfogyasztási szokásaiddal. :D

Albino Vernyul 2011.10.01. 23:13:12

@Peter_Cs: Rosszul tudod.. Ani versenysulya 49 kilo, es 55 kilosan jott ki..:)

MissX 2011.10.01. 23:13:19

@utcai_arcos: de addigra már celebek lesznek vagy mik :) bandin fürtökbe fognak lógni a csajok. :)

MissX 2011.10.01. 23:14:21

gergő meg sehere úgy fekszenek egymás mellett, mint a szerelmesek.

MagasMacska 2011.10.01. 23:14:24

@genevieve:
Megvígasztaltatok.
Azt httem, csak én vagyok ilyen.., na jó, szóval kevéssé ügyes.

Hurri Kán 2011.10.01. 23:15:13

@MissX:
Ahogy Alekoszon is. Úgy kell legumibotozni róla a tüzelő szukákat. :D

BarBwire 2011.10.01. 23:15:36

@MissX: hát nem tudom, biztos van akinek bejön ez a béna pasi.

genevieve 2011.10.01. 23:15:43

@nathalie: tételezzük fel, hogy tényleg a nézők döntenek, kiváncsi vagyok a kommentelők véleményére...persze az is számit, hogy kit nem kedvelnek és az is kit gondolnak úgy, hogy csinálja a műsort...

genevieve: aki engem irritál az attila és péter (persze a műsor szempontjából ők biztosan nem mennek haza)

vélemény?

kékdelfin 2011.10.01. 23:15:59

melinda és újvera tervet sző. robbantsunk! bizonytalanítsuk el kingát!

nathalie 2011.10.01. 23:17:14

@BarBwire:
a baszómacim.
Nem vagy nő,ha nincs ilyened.

:D

BarBwire 2011.10.01. 23:17:20

@genevieve: gergő és sehi szerelme is izgalomba tartja az embereket.

MagasMacska 2011.10.01. 23:17:54

@genevieve:
Attila és Újvera (és persze, nem ők fognak menni)

genevieve 2011.10.01. 23:17:56

@Albino Vernyul: és mindez a170 akárhány centijéhez? fujjj micsoda dagadt nőszemély:-)

Hurri Kán 2011.10.01. 23:18:33

@genevieve:
Engem Kiszop irritál legjobban a mérhetetlen sötétsége miatt. Igazából ő Veronika férfi megfelelője...

kékdelfin 2011.10.01. 23:18:33

@nathalie: melyik részével dörzsölgeted?;)

genevieve 2011.10.01. 23:19:29

@nathalie: valamiről lemaradtam?:-)

@BarBwire: engem tuti nem:-)

ma kiderült nem vagyok nő, most már az is, hogy ember sem:-) közelitek a véglényhez:-)

nathalie 2011.10.01. 23:19:49

@genevieve:
hát én kedvelem attilát, a humor faktor meg most péter generálja.

Én melindát és csabát raknám ki. az első semmit nem csinál, második túl normális. én röhögni akarok, meg műsort stb. szóval miattam dya is maradhat, hiszen elröhögök rajta, hogy milyen hülye. tehát én az mellett vagyok, hogy a műsor szempontjait nézzük.

kékdelfin 2011.10.01. 23:19:57

gergő azt mondta melindára, hogy úgy néz ki mint egy boszorkány. Szerintem meg egy cigányasszony.

julcsi29 2011.10.01. 23:20:11

@genevieve: az online-ban most pont Melinda beszéli ki a többieket Verával,vajon holnap ez benne lesz?

varand 2011.10.01. 23:20:31

@Tsubasa kapitány: Egy BV-t Anikóval végig lehet nézni! Csak ne éjfélre raknák!

foxglove (törölt) 2011.10.01. 23:20:37

@genevieve: engem Vera irritál pl nagyon, de nem akarom, hogy kimenjen, mert ők a 3. csapat (Melindával), kíváncsi vagyok, mire mennek.
Fecóval nincs bajom, de nagyon szeretném, ha ő menne. Nem csinál semmi olyat, ami engem, mint nézőt érdekelne.

genevieve 2011.10.01. 23:21:25

egyébként attilában az is idegesit, ahogyan ki akarja lökni csabát...és csak azért mert jó pasinak tartja és féltékeny rá

kékdelfin 2011.10.01. 23:21:37

@julcsi29: és szépen vigyázott, hogy a mikroport ott legyen midnig a szájuknál, hogy lehessen hallani a sugdolózásukat.

nathalie 2011.10.01. 23:21:43

@gyvy:
azt hittem arra írod, hogy nem beszélek reggel, ezért nem vagyok gusztustalan.
erre írtad, hogy a kettő nem zárja ki egymást.
vagy most nem erre? közben én elmentem telefonálni, kicsit kimaradtak a dolgok, megpróbálom magam összeszedni :D

julcsi29 2011.10.01. 23:22:01

@BarBwire: Nem vagyok benne biztos,hogy ez szerelem :DDD De az izgalom az biztos :-) Ahogy azt itt tegnap este megbeszéltük,minket biztos izgalomban tart...főleg Gergő :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.01. 23:22:04

@genevieve: ugye erre van az a hülye mondás,hogy: De nem mindegy melyik vég(l)én(y)vagy :DDDDDD!

nathalie 2011.10.01. 23:22:10

óóó,baszki. sandra bullockról beszélgetnek. itt lőném fejbe magam. :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 23:22:34

@nathalie: átérzem, főleg hogy a beépített szépség is szóba került:)

genevieve 2011.10.01. 23:23:25

igy gondoltam, hogy a nézőknek nagyon megoszlik a véleménye...

most örülök, hogy senkit nem találok szimpatikusnak

julcsi29 2011.10.01. 23:24:02

@gyvy: Egyetértek Veled,számomra is Ő a leg,negatív értelemben,és pont a butasága miatt.Akkor legalább ne beszélne :-)

nathalie 2011.10.01. 23:24:07

@Kékdelfin:
nem úgy kell használni!
ha jön a faszi, akkor be kell rakni mellénk az ágyba. nem tudom mi a funkciója, de a vv-ben használják a nők...

Hurri Kán 2011.10.01. 23:24:25

@nathalie:
Nem, a húzogatásra, meg arra, hogy hétköznap reggel ritkán vagy részeg. :D

genevieve 2011.10.01. 23:24:35

@julcsi29: eddig nem nagyon rakták be az öfikbe, igazából csak annyit tudni, hogy állandóan fogadnak valamiről verával

nathalie 2011.10.01. 23:24:52

@foxglove:
sehere kedvence, mert ott szép volt a sandra bullock :D tuti, csak a rózsaszín ruha miatt :D

nathalie 2011.10.01. 23:26:42

@gyvy:
igen, most már rájöttem.
hát az alkohol fogyasztási szokásaim nem annyira izgalmasak, hogy belemenjek :D Attilával azért meg lenne néha a közös vonal :D

nathalie 2011.10.01. 23:27:10

neeeeeeeeeeee!
kunfupanda!!!! :D:D:D

genevieve 2011.10.01. 23:28:13

@nathalie: őt nagyon szépen lehet sminkelni:-)

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:28:13

Ajjaj. Most olyan kellemetlenül érzem magam, mert tegnap néztem Csipet-csapatot.

julcsi29 2011.10.01. 23:28:42

Miért dobálgatja Melinda állandóan azt a labdát?

Hurri Kán 2011.10.01. 23:28:44

@Kékdelfin:
A seggével, a titkos jel miatt, érted. :D

@nathalie:
Lenne dörzsölgetés? :D

kékdelfin 2011.10.01. 23:29:42

@gyvy: ja, össze kell dörzsölni a macit a szinórtangával? Értem;)

nathalie 2011.10.01. 23:29:55

@genevieve:
attilának szeretem a humorát. múltkor is amikor néztem az onlinet és volt az a nehazudjáá szőnyeg, akkor két csaj kiment hajat szárítani, pont amikor ő volt. erre megszólal:
pont most mennek ki ezek is hajat szárítani, az én részemnél. Ez se kerül adásban...
majd jókat röhög rajta. sztem sokkal viccesebb lenne, ha kinga miatt nem vesztené el teljesen az eszét.

Hurri Kán 2011.10.01. 23:30:45

@Kékdelfin:
Igen, és utána összekötni a szilikonpánttal.

kékdelfin 2011.10.01. 23:31:58

miért van mindegyik a szobában?

nathalie 2011.10.01. 23:32:28

keltsék már fel őket!

julcsi29 2011.10.01. 23:32:39

@Kékdelfin: Köszi:DDD Honnan tudtad,hogy szőke vagyok?:-) Jó,de mire jó?Pótcselekvés?Vagy levezeti a stresszt?

Hurri Kán 2011.10.01. 23:32:40

@nathalie:
:DDD Akár hétköznap reggel is? :D

@Kékdelfin:
Illetve rá lehet a macira is adni egy zsinórtangát. :D

kékdelfin 2011.10.01. 23:33:04

na, erre kimegy egy része:)

genevieve 2011.10.01. 23:33:04

@nathalie: ezek szerint meg van győződve arról, hogy őt mindig veszi a kamera?:-)

nathalie 2011.10.01. 23:34:04

@julcsi29:
aha, egyébként igen.nekem is volt stressz labdám.

Hurri Kán 2011.10.01. 23:34:07

@Kékdelfin:
Mer tegnap kúrtak mint egerek, és most ki vannak degelve. :D

kékdelfin 2011.10.01. 23:34:09

@julcsi29: nem tudtam, hogy szőke vagy, én csak egy reális lehetőséget vázoltam:) szerintem unatkozik, de veszettül. Amin nem csodálkozom.

julcsi29 2011.10.01. 23:34:13

Sehi : " Fúj,Te szoktál ilyet csinálni?Ez undorító!!" Ez a nő (?) nooormális?

nathalie 2011.10.01. 23:35:03

@gyvy:
csak ritkán :D van azért annak bája, ha reggel iszol, miközben mások dolgozni mennek :D

kékdelfin 2011.10.01. 23:35:15

@gyvy: mindegyik kúrt? Mikor, hol?

nathalie 2011.10.01. 23:35:43

mondja már meg valaki, mit csinál és ki, amin ez csaj folyamatosan fujjog???

julcsi29 2011.10.01. 23:36:20

@nathalie: értem én,de ugyan mitől ideges ott?

Hurri Kán 2011.10.01. 23:36:21

@nathalie:
Nekem mondod? Személy szerint imádom ezt az érzést. Mármint nem a reggeli munkába indulást. :D

@Kékdelfin:
Mikor, hol. :D

kékdelfin 2011.10.01. 23:37:13

@julcsi29: szexhiány? a többi ember?

nathalie 2011.10.01. 23:37:32

@julcsi29:
pont ezt akartam én is kérdezni :D:D
de lehet ez pótcselekvés is...

julcsi29 2011.10.01. 23:38:25

@Kékdelfin: Lehet.De ilyen hamar?Ha már most itt tart,mi lesz itt még később :)

nathalie 2011.10.01. 23:38:51

@julcsi29:
lehet neki nem lesz később :D:D

kékdelfin 2011.10.01. 23:39:10

@julcsi29: nem biztos, hogy kummantott mielőtt bejött.

beacska 2011.10.01. 23:39:24

és azt hallottátok, ahogy a fürdőben Csabi dohogott Bandikának, hogy azt hitte itt ő lesz a leglustább, és itt a csajok közül senki sem csinál semmit?

nathalie 2011.10.01. 23:39:48

@Kékdelfin:
kummantott? ezt mire használod?

julcsi29 2011.10.01. 23:40:20

@nathalie: Gergő a paplan alatt imitálta,hogy maszturbál :-),ez váltotta ki ezt az óbégatós nyivákolást

Hurri Kán 2011.10.01. 23:41:10

@julcsi29:
Vagy az, hogy az ő kezével. :D

nathalie 2011.10.01. 23:41:20

@julcsi29:
jaaa, azt hittem befingot :D:D

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:41:25

@beacska: nem, de ez tényleg kemény. mit esznek?

nathalie 2011.10.01. 23:42:14

@Kékdelfin:
neeeeeee! hát mifelénk a kummant szót az alvásra használják! legalábbis kurvára remélem, mert öreganyám meg öregapám szokta használni... most lehet elájulok!!!!!!!!!

julcsi29 2011.10.01. 23:42:42

@Kékdelfin: szégyellem bevallani,de már egy ideje én se...:-). Eddig nem tudtam,hogy egy ilyen labda segíthet,hétfőn rohanok venni egyet :DDDD

Hurri Kán 2011.10.01. 23:42:55

Már előre fenem a fülemet, hogy a Dya_kyszop randin micsoda nagymonológok lesznek. Igazi favágólíra. :DDD

lac64 2011.10.01. 23:43:38

@julcsi29: Nem Gergő, Hanem Attila. Mondta is a luvnya, hogy "Gergő szép barátaid vannak". Attila meg rá is játszott, hogy a kezére ment, és a csaj ágyába törli

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:43:52

@Kékdelfin: mindig csak ők? leégne a pofámról a bőr. nemtől függetlenül, de lányként talán még cikibb.

julcsi29 2011.10.01. 23:45:02

Én a kumment szóról eddig azt hittem,azt jelenti,hogy valaki nem hajtotta végre a feladatot,amit kellett volna neki

kékdelfin 2011.10.01. 23:45:28

@Tsubasa kapitány: azt hiszem kiosztották, hogy ki mit csináljon. Legalábbis az elején volt ilyen. És mivel gergő meg péter tud főzni, így ez az ő feladatuk lett.

nathalie 2011.10.01. 23:45:47

@julcsi29:
jaja, már én is megnéztem a népiszótárban. most ugyanis sokkot kaptam hirtelen. a gyerekkorom dőlt volna össze...

kékdelfin 2011.10.01. 23:46:02

@julcsi29: arra is lehet használni:)

Hurri Kán 2011.10.01. 23:46:36

Elkezdtem YT-n Doktor Bubót nézni... Asszem ez a vég...

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:47:07

@Kékdelfin: jaaa. Akkor elnézést. Akkor, ezek szerint gondolom az lehet a gond, hogy a lányok nem csinálják, amit kiosztottak rájuk. Persze lehet, de most nézek először összefoglalón kívüli villaéletet : )

julcsi29 2011.10.01. 23:47:10

@nathalie: akkor már tudod a pontos választ?

julcsi29 2011.10.01. 23:47:44

@Kékdelfin: Pláne rohanok kipróbálni :DDD

nathalie 2011.10.01. 23:47:58

@julcsi29:
aha, az alvásra is használják.

lac64 2011.10.01. 23:48:27

@nathalie: A kummantás lógást jelent, azaz kibújsz egy feladat alól. Katonáéknál legalábbis ezt jelentette. Úgyhogy nem kell megijedni

sogeking 2011.10.01. 23:48:58

mióta hiányoltam Melindát, nagyon aktivizálódott:)

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 23:48:58

azt akartam írni: persze lehet, hogy nem így van.

nathalie 2011.10.01. 23:49:11

@lac64:
igen, most már egyre jobban képbe kerülök :D köszönöm.

julcsi29 2011.10.01. 23:50:51

Nálam most leállt sz élő...gondolom most szólnak rájuk,hogy csináljanak már valamit.:)Furcsálltam,hogy ezek ilyen korai órán csak feküsznek,és filmekről dumcsiznak.

nathalie 2011.10.01. 23:51:43

nem most van dya meg krisztofel randin?

Hurri Kán 2011.10.01. 23:52:14

@julcsi29:
Vihar előtti csend... :D

kékdelfin 2011.10.01. 23:52:54

@julcsi29: néha le szokott állni az adás, nem folyamatos.

nathalie 2011.10.01. 23:57:36

pofán basznám ezt a seherét egy lapáttal. oda engedi magához a malacot, majd hangosan üvöltözik, amikor megmondták neki, hogy a malac hallása nemtudomhányszor jobb mint az övüké és hogy érzékeny szerencsétlen állat. A zizi, nem a sehere.

nathalie 2011.10.01. 23:58:31

@gyvy:
alig várom :D szellemi óriások csatája fog következni.
persze lehet, hogy totál unalmas lesz, miután kussban fognak ülni, mert nem értik mit beszél a másik...

Hurri Kán 2011.10.02. 00:00:22

@nathalie:
Szerintem saját magukat se értik...:D

kékdelfin 2011.10.02. 00:01:43

@Tsubasa kapitány: Ja, az első napok valamelyikén két csaj, sehere, meg talán dia csináltak szendvicseket. Sehere valami iszonyat bénán szeletelte a szalámit és megkérdezte a másiktól, hogy így kell csinálni szendvicset. Érted, ez életében még egy kurva szendvicset sem csinált.

Hurri Kán 2011.10.02. 00:02:44

@Kékdelfin:
Jó, hát két rúdugrás óra között nem volt ideje kitanulni a konyhatündérkedést.:D

lac64 2011.10.02. 00:03:44

Vera és a szűzfiú úgy néznek most ki, meg kb. úgy is beszélgetnek, mint anya és fia

Hurri Kán 2011.10.02. 00:04:58

És talpas pohárból issza a svepszet. :D

kékdelfin 2011.10.02. 00:05:04

@gyvy: na jó, de egy szendvicset? Ezek szerint enni sem evett soha, vagy mindig csukva volt a szeme?

Hurri Kán 2011.10.02. 00:05:44

@Kékdelfin:
Nem csak kenyéren él a zember...

kékdelfin 2011.10.02. 00:06:23

@gyvy: ja, akkor már értem:)

nathalie 2011.10.02. 00:09:24

@lac64:
hát anyám nem szokta ennyire látványosan unni az öcsémet :D:D

julcsi29 2011.10.02. 00:09:57

Na,Kinga most eléggé elvágta magát nálam.Átmegy az utca túloldalára,mert irritálják a macskák,és bántják a kutyáját.....

kékdelfin 2011.10.02. 00:10:08

annamari baszdle melindát, mert nem vakargatta, hanem simogatta zizit. De legalább olyan lekurást kérek, mint amilyet attila kapott! Hallod?!

nathalie 2011.10.02. 00:10:14

sztem krisztofel és dya most vannak a randin.

Hurri Kán 2011.10.02. 00:11:02

@nathalie:
Miért nem aSZt mutatják? :D

nathalie 2011.10.02. 00:11:06

@julcsi29:
nálam kingának ez az első pirospontja :D:D:D

nathalie 2011.10.02. 00:11:53

@gyvy:
azon gondolkoztam, hogy ha mondjuk már rég dugnak, akkor azt úgy rendesen mutathatja az rtl online? vagy drága közvetítés lenne?

kékdelfin 2011.10.02. 00:12:14

@gyvy: nem történik semmi, biztos azért:) csak ülnek, és néznek maguk elé. Vagy történelmi pillanat van, és kurnak, és majd azt a belevalóban.

julcsi29 2011.10.02. 00:12:18

Ezen a mostani képen tisztán látszik,hogy Seri nem vonzódik Gergőhöz:-) én is pont ilyen szorosan szoktam hozzábújni és dörgölőzni számomra nem vonzó emberekhez :DDD !!

Hurri Kán 2011.10.02. 00:12:46

@nathalie:
Valószínűleg drága lenne. Ha csak ki nem takarják a lényeget. De akkor meg ki nézi? :D

nathalie 2011.10.02. 00:13:22

hát most ez kurva érdekfeszítő, ahogy gergő sehere fülébe szuszog.

nathalie 2011.10.02. 00:14:12

@gyvy:
meg hogy tudja az élőben kitakarni. lehet most takarják és majd azt fogják fél óra múlva mutatni.:D

julcsi29 2011.10.02. 00:15:01

@nathalie: hát nekem vannak cicáim,meg kutyáim is.Nem bántják egymást,sőt játszanak egymással.De még ha,akkor is túlzásnak tartom az utca túloldalára való átmenést.

nathalie 2011.10.02. 00:15:20

de a veronika sincs meg. hol van?

nathalie 2011.10.02. 00:16:00

@julcsi29:
kicsit vicceltem.
A valós helyzet az, hogy kutyás vagyok.

Hurri Kán 2011.10.02. 00:16:38

@nathalie:
Hát izé, rángatni kell a törülközőt monnyuk a helyzetnek megfelelően. :D

kékdelfin 2011.10.02. 00:16:49

@julcsi29: van olyan, hogy a csajok irtóznak bizonyos állatoktól, ő a macskáktól, van aki a pókoktól (számomra az is érthetetlen), vagy a hüllőktől, vagy mittomén.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 00:17:09

néhányukban most kezd tudatosulni, hogy ez piszok hosszú és unalmas lesz.

julcsi29 2011.10.02. 00:17:43

Ez most feladat,vagy direkt jó a malackának,hogy Melinda keblén hever?

Hurri Kán 2011.10.02. 00:18:10

@Kékdelfin:
Vagy nem akarják, hogy Dya lámpalázas legyen, és emiatt ne tudja a monológját előadni. :D

nathalie 2011.10.02. 00:18:12

@utcai_arcos:
hát ez tényleg kurva szar lehet, hogy nekem azért kell ülnöm a nappaliban, mert más randizik.

julcsi29 2011.10.02. 00:19:04

@nathalie: Értem.Én ilyen szempontból kétpárti vagyok,mindkettőben ugyanannyi szépséget és örömöt találok :)

nathalie 2011.10.02. 00:19:10

@gyvy:
vagy hogy ne vegyék fel az online érdekesebb részeit és ne lőjék el a neten adás előtt (mint ma a péter - am románcot)

kékdelfin 2011.10.02. 00:19:43

@julcsi29: Én szeretem az állatokat, semmilyet nem tartok;)

nathalie 2011.10.02. 00:19:45

@utcai_arcos:
nem mertem erre gondolni...

nathalie 2011.10.02. 00:20:25

jaj, ezt a verát továbbra is lapáttal.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 00:20:51

@nathalie: és ez a Bandi,mekkora topic-ot dobott fel.De ha, ne adj Isten, bent marad, miről fog beszélni 2 hét múlva?

julcsi29 2011.10.02. 00:21:15

@Kékdelfin: Én spec a lódarázstól félek.Nem irtózom,csak félek.A pókos dolog számomra is érthetetlen,nőként.Rendben,ne szeresse.Lehet,hogy csak nekem sok ez a túlzásba vitt,nyávogós utálkozás:)

kékdelfin 2011.10.02. 00:21:15

most van veronika, krisz a belevalóban

nathalie 2011.10.02. 00:21:24

vera attila haját próbálja másolni?

kékdelfin 2011.10.02. 00:22:19

háháháháhááháh

nathalie 2011.10.02. 00:23:15

@utcai_arcos:
volt egy elméletem, hogy ez a bandi annyira nem lúzer (ok, szüzességét nem vonom kétségbe) és a fősulis haverokkal kitalálták, hogy bejutattják mint balfasz-szerencsétlent.
ez az elméletem már rég megdőlt. Semmi esze nincs ennek a gyereknek.

julcsi29 2011.10.02. 00:23:28

@Kékdelfin: mesélj!!!nekem olyan csatornám nincs:-(

kékdelfin 2011.10.02. 00:23:56

az ellenállhatatlan krisz! Ez tényleg azt hiszi, hogy minden nő arra vár, hogy megdugja. félelmetesen sötét.

julcsi29 2011.10.02. 00:25:32

@Kékdelfin: én már tegnap is hitetlenkedtem,hogy van olyan nő,aki ezt akarná/hagyná.Vajon melyik korosztály?

nathalie 2011.10.02. 00:25:33

@utcai_arcos:
be kell vallanom: nem vágom... :S

kékdelfin 2011.10.02. 00:26:06

@julcsi29: gyakorlatilag birkóztak, krisz próbálta megcsókolni, meg tapogatni, de veronika eltolta a kezét, meg amikor meg akarta csókolni, akkor a fejét. Bár egyre kevesebb ruha volt veronikán. melltartó és bugyi maradt.

nathalie 2011.10.02. 00:26:39

@Kékdelfin:
ennek ellenére veronikát majdnem megdugta... Lehet most dyát csinálja. még a végén igaza lesz, legalábbis villa szinten :D

kékdelfin 2011.10.02. 00:26:52

@julcsi29: már régebben írtam, 15-16 éves agyhalottak:)

julcsi29 2011.10.02. 00:27:02

Bandi Verához : "Szeszelnél velem?" Vera : " nem valószínű,bár ezt sose lehet tudni" Mi van?????

Hurri Kán 2011.10.02. 00:27:20

Megint nincs onlány. :(

nathalie 2011.10.02. 00:27:58

@Kékdelfin:
nanana. az a bírkó később olyan pucsításba és illegetésbe megy át, hogy ott már veronika is akarja.
nem tudom mit néztek,de ami az rtl honlapon van fent az egy idő után másról is szól mint full elutasításról.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 00:28:15

@nathalie: Lester!Maga ennyire hülye vagy csak megjátssza??Nem uram,soha nem voltam jó színészkedésben! :DDDD!

kékdelfin 2011.10.02. 00:28:16

@nathalie: azért a majdnem megduta-tól kurva messze voltak. Bár lehet, hogy azt már nem mutatták:)

julcsi29 2011.10.02. 00:28:30

@Kékdelfin: szomorú,sőt rémületes :(

kékdelfin 2011.10.02. 00:28:57

@nathalie: ja, én csak az előbb láttam a belevalóban, vagy mi az. a honlapon nem láttam.

julcsi29 2011.10.02. 00:29:36

@utcai_arcos: Imádom ezt a beszólást!!!:DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 00:32:46

"Az udvaron kergeti lógó fasszal!" ááááá!

nathalie 2011.10.02. 00:35:45

@utcai_arcos:
ja, leírva sose láttam a nevet :D és totál rosszul olvastam ki. köszi a linket :D
egyébként igen.

nathalie 2011.10.02. 00:36:23

végül akkor megkaptuk a választ: nem lehet krisztofel lógó faszát mutatni :D:D

kékdelfin 2011.10.02. 00:36:25

@nathalie: na, végignéztem. Hát, ez mindkettőjük számára kínos. Persze, amikor levette a gatyáját krisz, onnantól már nem mutatták. De abból, amit mutattak, abból nem tudom eldönteni, hogy veronika akarta, csak kérette magát, vagy csak azért hagyta, amit, mert ennyit engedett a szívatás miatt? majd kiderül.

nathalie 2011.10.02. 00:42:05

@Kékdelfin:
a bemutatóban mondta veronika, hogy túl sok minden is történt és hogy szégyelli magát, mert az anyja hátha látta. Nőként azt mondanám, hogy nem a legjobb elutasítási módszer ha vlakire ráfekszem és hozzádörzsölöm magam...

kékdelfin 2011.10.02. 00:45:04

@nathalie: igen, azt hallottam. De az anyukája felé akár ez is lehet olyan, amit szégyell. Na mindegy.

nathalie 2011.10.02. 00:45:55

@Kékdelfin:
ja, lehet. elég fura jelenet volt.

julcsi29 2011.10.02. 00:46:38

@nathalie: hát igen.Én is megnéztem.Ez elutasításhoz édes kevés,ha nem akarok semmit,már az elején nem hagyom ezt elindulni,se szívatásból,se egyébként.Kiszopfellel meg pláne,annyit nem tudnak fizetni :DDDD

Hurri Kán 2011.10.02. 00:46:58

@nathalie:
visszahúzódó elutasítást tanúsított. :D

kékdelfin 2011.10.02. 00:48:21

@gyvy: nem inkább rámászós elutasítás?

julcsi29 2011.10.02. 00:49:32

@gyvy: szóval ezt így hívják? :DDDD megjegyzem,jól jöhet még valamikor :-)

nathalie 2011.10.02. 00:50:40

@gyvy:
igen, szinte kislányosan szégyenlős volt. azért a magassarkú-bugyi-melltartó lefekvéshez egy picit más sugall, de lehet hogy csak igényes a lelkem :D

Hurri Kán 2011.10.02. 00:54:34

@Kékdelfin:
Határozott tartózkodás, akkor így mondom. :D

@julcsi29:
Persze. Nem tudtad? :)

@nathalie:
Igen, ezt kb. a harmadik kommented után levettem. :D

julcsi29 2011.10.02. 00:55:35

@gyvy: mindig tanul az ember :D

nathalie 2011.10.02. 00:59:10

@gyvy:
igyekeztem tényszerűen visszadni a dolgokat :)

nathalie 2011.10.02. 01:01:23

@gyvy:
nem. tudtam. próbáltam hátha eltalálom a kommentet, de végig kétségiem voltak :D:D:D kurvára lebuktam...
segítesz? ne haragudj, ma ez egy ilyen nap...

Hurri Kán 2011.10.02. 01:03:06

@nathalie:
Segítek, de ez már a második... Nem lesz olcsó. :P
"de lehet hogy csak igényes a lelkem :D "

"Igen, ezt kb. a harmadik kommented után levettem. :D"

Megvan? :)

nathalie 2011.10.02. 01:05:26

@gyvy:
naaaaa! a lelkemet a veronikára értettem!!! :D:D
de egyébként a saját lelkem valóban igényes, természetes, hogy ez lejött a kommentjeimből :D

figyi, ha most is mellényúltam, akkor fejbe lövöm magam :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.02. 01:07:36

@nathalie:
Adjak pisztolyt? :DDD

Na jó, nem kell, ez most helyén van. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:08:19

Zizi megtanult lámpázni???

nathalie 2011.10.02. 01:08:36

@gyvy:
nagy megkönnyebülés volt most ez nekem :D
nem is a fejbelövés miatt, hanem hogy csalódást okozom :D

kékdelfin 2011.10.02. 01:08:45

jópofa ez a malac azzal a lámpával:)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:09:02

@utcai_arcos: eszméletlen ez a kis disznó :DD,mit művel már :)!

Hurri Kán 2011.10.02. 01:09:34

@nathalie:
Jogos. A fejbelövés egy pillanat, a csalódás esetleg egy életen át elkísér. :D

kékdelfin 2011.10.02. 01:11:06

@gyvy: a fejbelövés is egy életen át elkísér, csak kurva rövid utána az élet:)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:12:22

"Mivel vágod fel?". A virslit??

nathalie 2011.10.02. 01:12:39

@utcai_arcos:
nem látom :(
egyébként marhára aranyos. kellene nekem is egy ilyen. mondjuk megnézném öregapám fejét, hogy egy malacot tartok nem vágási célból a lakásban :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:14:44

@nathalie: ki be kapcsolgatja a lámpát megállás nélkül :),rászokott.

kékdelfin 2011.10.02. 01:17:00

@utcai_arcos: úgy kéri a kaját. Az volt a feladat nem, hogy megtanítsák a gombot nyomogatni?

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:17:16

Milyen fasza minőség lehet az a CSAVAROS bor :S!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:18:06

@Kékdelfin: igen.de ezzel a malac lett a legokosabb a villában!

nathalie 2011.10.02. 01:20:42

@utcai_arcos:
hát dya lehet előbb hal éhen,mint hogy egy kérést megfogalmazzon :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:21:34

Ó bazd meg,nincs kókusz íze a kókusznak, a Bounty-nak sokkal jobb íze van. Facepalm :S.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:22:37

@nathalie: vagy megtanuljon megnyomni kajáért egy lámpát :PP (rossz Tibi, rossz!sarokba!!)

julcsi29 2011.10.02. 01:23:39

Sziasztok,jó éjszakát mindenkinek,én mindjárt bekómázok!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 01:25:05

Az ananász,MINDENKINEK kimarja a száját, főleg ha a szélét is megrágja.Ezért kell levágni a szélét.

nathalie 2011.10.02. 01:27:18

@utcai_arcos:
nem hiszem,hogy ez menne neki :D

kékdelfin 2011.10.02. 01:28:51

hopp, kérdés, tegnap szexeltem? ne., igaz!

kékdelfin 2011.10.02. 01:36:29

no, én is ledölök, vagy kidölök:) jóccaka!

JOKKA21 2011.10.02. 01:36:40

Aki küldte a linket, köszönöm, ezekre a képekre gondoltam, ezeken szexi Annamari.:)

Albino Vernyul 2011.10.02. 02:19:28

@genevieve: Pontositsunk 169.. Hat igen.. Gyak. meg se latszott a tobblet..:)

dejoci 2011.10.02. 04:56:12

Közös nótázás van (éppen mizu-mizu)amiközben Kiszopfel olyan érzékiséggel fűzi Veronikát,-nem akarok dugni, csak megakarlak ismerni-hogy ilyen kubai trükköknek csoda hogy ellent lehet állni....

avanivi 2011.10.02. 07:51:38

@nathalie: B+ igazad lett,a kubai kimondta : "a főnök én vagyok."

Battenfeld 2011.10.02. 08:01:11

Azt hiszem a Hörcsög rájött, hogy mi kell a népnek. Ő és a speszölkommandó hatalmas műsorokat fog nyomni:D

Tüzitündér 2011.10.02. 09:42:30

Hajni,sziporkáztál megint! :)

Müszélia 2011.10.02. 10:26:59

ez a komplett őrült anomália megbolondult, vagy azt a taktikát találta ki, hogy szerelmes lesz a gonosz törpébe? nem tudom elhinni, hogy a randin komolyan beszélt.
az a randi is milyen már, vacsora a disznóól mellett...

capa05 2011.10.02. 10:27:31

Számomra egy kédés merült fel:Melinda mit keres a villában?
Nála még Dya is szórakoztatóbb.

beacska 2011.10.02. 11:13:04

jó reggelt, jó szurkolást!
éjszakai műszak, történt vmi érdemleges?

témázgató 2011.10.02. 11:13:11

@Müszélia: Rosszul értelmezted a disznóól melletti vacsorát: Zizi a gyerekük, tehát a "gyerekágy" mellett vacsoráztak...:))

nathalie 2011.10.02. 11:17:53

@avanivi:
jó reggelt. mindig csodás egy ilyen mondatra ébredni: igazad lett :D

(halvány emlékeim szerint azt is írtam, ha ez megtörténik, akkor szavazok rá egy esetleges párbajnál...)

dr. gernika 2011.10.02. 11:57:28

@nathalie: Nem lettem volna a villanővér/pszichológus/riporter helyében.

Hayny, mikor a riportban vannak, mikorfon-hangszórón keresztül hallják azt, akihez beszélnek, vagy áthallatszik a vihogás? :)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 12:06:24

@gernika: nem hallatszik át. nem is látják a villanővért. fal választja el őket.

dr. gernika 2011.10.02. 12:08:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszi. Azt gondoltam, hogy nem látják, csak az akusztikára voltam kíváncsi. Akkor nyugodtan lehet sírvaröhögni Kiszopfel erősködésén.

JohnHenry 2011.10.02. 12:37:14

csak az impresszumot olvastam, viszont valamilyen szinten megnyugtató, hogy a kommenteket max 10 ember hozta össze.

egyébként igen, miattatok tart itt az ország.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 12:40:28

@JohnHenry: persze, mert nincs rendes életünk se, nem úgy, mint neked baszki.

Hurri Kán 2011.10.02. 12:41:52

@JohnHenry:
Valamint a kőfaragók és a balett-táncosok.

genevieve 2011.10.02. 12:44:15

@JohnHenry: jól van ülj le fiam egyes:-)

kékdelfin 2011.10.02. 12:50:45

@genevieve: Fenéket üljön le, álljon csak szépen! Eztán egész életében, egylábon!:)
Egyébként tényleg, az biztos, hogy én része vagyok az "itt tartásnak". Ha nem dolgoznék, még itt sem tartana. És sokan vagyunk így ezzel, gondolom.

kékdelfin 2011.10.02. 12:53:02

@beacska: amúgy, amíg láttam, semmi különös nem történt. Az kiderült, hogy kriszop nem dugta meg verát, meg diát sem. Melinda meg újvera ki akarja ugrasztani kingát attiláék bandájából. És ők csak hármasról beszéltek, tehát nekik verocska nincs benne a bandában, vagy fecó.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 13:07:48

@JohnHenry: és megkérünk,hogy máskor ne használj idegen szavakat,mert akkor nem értjük!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 13:10:44

@JohnHenry: Ja,és igen,miattam is tart itt ez az ország, ugyanis az én befizetett adómból utalják a te segélyedet ;)!

dr. gernika 2011.10.02. 13:16:43

@JohnHenry: Emiatt a 10 kommentelő miatt? :)

genevieve 2011.10.02. 13:17:13

@gernika: 11, mert már ő is kommentelt:-)

Albino Vernyul 2011.10.02. 13:31:14

@JohnHenry: Fiam, az orszag azok miatt tart itt, akik nem tudnak egy jot nevetni magukon/magunkon, lenyeltek egy karot, es azt hiszik, az a karo az elet ertelme...

Tüzitündér 2011.10.02. 13:34:41

@JohnHenry: Te meg mire vagy féltékeny? He?

nathalie 2011.10.02. 13:35:06

Úgy néz ki Krisztofel nethez jutott és most johnhenry néven kommentel :) a logikai brillírozás mitt csak erre tudok gondolni :D

Hurri Kán 2011.10.02. 13:39:32

@Albino Vernyul:
Ha elég nagy az a karó...:D

nathalie 2011.10.02. 13:40:08

@gyvy:
és nem lenyelve van... :D

Hurri Kán 2011.10.02. 13:42:31

@nathalie:
Ki-ki ízlésének és beállítottságának megfelelően. :D

Végül eldőlt, hogy mi lesz a titkos jel? Én eddig a szilikonpánttal zsinórtangához kötött baszómacit tartom a legjobbnak. :D

nathalie 2011.10.02. 13:49:00

@gyvy:
vasárnap estig tart a kiírás, ha jól tudom valaki egész kis pályázati anyaggal készül :D
én a szilikonpántnál lemaradtam... még, hogy hogy nem szilikonpántos, zsinórangás baszómacinak kell beöltöznünk...:D

Hurri Kán 2011.10.02. 14:01:18

@nathalie:
Egye fene, ha a zsinórtangát eltakarná ez a cuki kis rózsaszín rékli, még nem is zavarna. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 14:19:36

@gyvy: hááát, az nem hiszem,hogy leér addig :).

capa05 2011.10.02. 14:20:40

babáknak (születés után kb 6-8 hónapos koráig) felső rész -általában megkötős és leginkább az inghez lehet hasonlitani.

nathalie 2011.10.02. 14:28:16

@gyvy:
hát ebben nagyon csini leszek :D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 14:29:12

zavarjatok el posztot írni :))

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 14:33:20

@nathalie: ó, ki az? tessék elárulni! :))

nathalie 2011.10.02. 14:33:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mennyééé már el postot írni!!! pont amire kávézni fogok készen lennél vele! cigi+kávé közben olvashatnám Hajni!!! mennnyémár!!!

nathalie 2011.10.02. 14:34:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
a pályázati anyag? nem emlékszem, csak hogy írta valaki... :(

dr. gernika 2011.10.02. 14:39:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mennyémá posztot írni, azt akarom olvasni ebéd közben!
:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 15:45:13

Bírnám azt a jelenetet és utóhatását, amikor Attila a tükör elé viszi Kingát, Kinga haját hátrafogná és Siv Videberg után szabadon azt mondaná, hogy Kingának nagy, elálló füle van, nekem tetszik a nagy, elálló fül. Azután meg folytatná, hogy Kinga, te a nagy, elálló fülű lányok példaképe lehetsz!

dr. gernika 2011.10.02. 15:54:30

@Peter_Cs: És hozzátenné, hogy De jó értelemben!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.02. 16:05:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Attila szavait és hangsúlyát megidézve: "Menjél is írjál egy posztot!" :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 16:43:34

@gernika: Ez na félmondat lemaradt, ezzel együtt teljes ez. :D:D:D:D:D:D:D

@King of Shadows: Agyhalál!!! Mint Kartoffel feje itt: m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/vv5/kir%C3%A1lybazmeg.gif - az ő feje sem gyengén agyhalott!!!

dr. gernika 2011.10.02. 16:47:41

@King of Shadows: Megjegyzem, én is ilyen fejeket vágnék, ha nekem kéne Kiszopfellel zuhanyoznom, vagy mit csinálnom...

kemény keleti kommentelő 2011.10.02. 16:57:03

Ha van még felvétel, szívesen belépnék a nyerjen végre egy lány klikkbe. Már az előzőt is annak a helyes hellóbellós lánynak kellett volna.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.02. 17:03:47

@King of Shadows: A lányok innen kölcsönzik a jelmezt:

www.unnepekaruhaza.hu/index.php?stilus=webaruhaz&first=25&hiv=157&select_rendezes=

"Punk Rocker Koponya Álarc Piros Hajjal

Halloween és Horror partira félelmetes jelmez kiegészítő. Gumi álarc, ijesztő vigyorral, piros hajjal. A maszk az egész fejet befedi. Mérete: felnőtt. Egy méretben. Anyaga: gumi."

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.02. 17:03:47

@King of Shadows: A lányok innen kölcsönzik a jelmezt:

www.unnepekaruhaza.hu/index.php?stilus=webaruhaz&first=25&hiv=157&select_rendezes=

"Punk Rocker Koponya Álarc Piros Hajjal

Halloween és Horror partira félelmetes jelmez kiegészítő. Gumi álarc, ijesztő vigyorral, piros hajjal. A maszk az egész fejet befedi. Mérete: felnőtt. Egy méretben. Anyaga: gumi."

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.02. 17:09:53

@Peter_Cs: Azon a főnöke épp ki akarja ütni, már emeli az öklét...

@gernika: Kirszto-Forró bekente illóolajjal. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 17:14:07

Na jó, azért ezek a felvételek bármelyikünkről készülhetnének, csak jó /rossz helyen kellene megállítania felvételt. Azért nem hiszem, hogy Dya mindig szarul néz ki és Sehének sincs egyáltalán "lófeje". A képek feltöltőit jelen esetben nyugodtan nevezem rosszindulatúnak.

dr. gernika 2011.10.02. 17:16:29

@Csehszlovák Kém: Melinda Vén boszorka maszkot visel.
Attilának meg jól állna a Kannibál Hannibál maszk.
@King of Shadows: Akkor nem csodálkozom. Még hozzá is ért, öeh.

Talpig Jimmy 2011.10.02. 17:19:38

mi a retkes... van itt?
Jövök 10 + 2-nek és még nincs új poszt?
Hajni!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.02. 17:24:56

@utcai_arcos: Igen, de aki szándékosan olyan helyre megy, ahol reggeltől estig figyelik a kamerák ne csodálkozzon, ha ilyen fényképek készülnek róla.

Én vállalom is, hogy rosszindulatú és gonosz vagyok. Törvényes gonosz, hogy pontos legyek.

Csak annyira nincs, mint Giginek. Emellett (Nem emelet!) Sehi majd' minden adásban nyihog, amikor nevet. Ezért az első ami eszembe jut róla, az a tenyészkanca. :O

capa05 2011.10.02. 17:26:59

@King of Shadows:
Azért a VV 4 ből Gigié lényegesen jobb volt.

Tüzitündér 2011.10.02. 17:27:07

@nathalie: Az életben nem fogsz kv-t inni meg cigizni.... :):)

capa05 2011.10.02. 17:28:55

Az elmúlt ejszakához van esetleg cím?

nathalie 2011.10.02. 17:29:51

@Tüzitündér:
Hajni miatt elaludtam!!! addig vártam a postra meg a kávéra, hogy elaludtam :D
viszont hatkor meginnám azt a kávét még, úgyhogy talán majd most...

Tüzitündér 2011.10.02. 17:32:30

@nathalie: Ja akkor már tudom, hogy bírod az éjszakai "műszakot" itt! :)Hatkor kávét inni, az nálam kb annyit jelentene, hogy másfél napig állandóan poszt tolást követelnék a Hajnitól! :)

nathalie 2011.10.02. 17:35:56

@Tüzitündér:
igen, gondoltam, hogy ez a hatos kávé oka lehet esetleg a késői fekvésnek :D:D

avanivi 2011.10.02. 17:39:22

@Talpig Jimmy: A 13-dik országrontó én vagyok.

Hurri Kán 2011.10.02. 17:43:48

@avanivi:
Szerintem nemsokára itt lesz a 14-ik is :)

MagasMacska 2011.10.02. 17:58:29

@gyvy:
Szerintem csak azért mondott tízet, mert annyi ujja van, és addig tud számolni.

14.

Hurri Kán 2011.10.02. 18:21:27

Hajnyt hová küldtétek el posztot írni, hogy még mindÉg nem ért vissza? :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 18:23:11

@gyvy: A VVilla ajtó csak egy irányba nyílt, ezt benézte :S.

Hurri Kán 2011.10.02. 18:24:50

@utcai_arcos:
Na baxxx fel... Mostantól ki fog öfiket írni? :D

sogeking 2011.10.02. 18:24:58

@gyvy: már rég a Kanári-szigeteken, esetleg Kubában nyaral, nem is nézi a VV-t, csak mindig kitalál valamit a kommentek alapján :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 18:27:35

@gyvy: kénytelenek leszünk NÉZNI ezt a szart...

Hurri Kán 2011.10.02. 18:29:51

@utcai_arcos:
Kizárt... Eddig se néztem, max. néha az onlányt.

beacska 2011.10.02. 18:31:13

@King of Shadows: nekem itt logint kér. lehet, hogy letiltották? nem tud vki szabad helyet?

Tüzitündér 2011.10.02. 18:31:26

Amikor az oviban tudtuk, hogy ebédre piskóta lesz csoki mártással, kb azt vártuk ennyire! Hajni a mi ovispiskótánk!:)

E-leonora 2011.10.02. 18:31:49

Hol a napi adag...az adag....
Elvonási tüneteim vannak. Hajny! Írjááá

Hurri Kán 2011.10.02. 18:33:43

Ahelyett, hogy itt siránkoztok, inkább olvassátok a következő öfit. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.02. 18:42:50

@beacska: Egyelőre nem tudok másikat adni, mert a feltöltött videókat töröltette az RTL. Igen, úgy néz ki azt a blogot is lesöpörték... :(
süti beállítások módosítása