Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x19

2011. október 01. 18:00 - Hódos Hajnalka

Én nem reménykedem abban, mint a mi csillogós Bazsánk, hogy mindenki hozzábújt a kedveséhez és kényelmesen elhelyezkedett, inkább töltöm mindenkinek svepszt – nem, nem tudok lejönni róla – és eszem ágában sincs főnökösködni, úgyhogy mindenki fogja be a száját! Egyúttal pályázatot írok ki arról, mi legyen a VV5 kommentelőinek titkos jele, a muslinca kergetés sajnos már foglalt, a lófasz meg túl nemzetközi és valljuk be, nem szívesen köszöntenék ezzel bárkit az utcán. Mint Szellemi Vezető, én fogok dönteni, mert nálam az ész, pályázni a vasárnap esti összefoglaló kezdetéig lehet, és most mindenki kiáltsa azt, király vagyok, na össze a kezeket, egy-két-há, hejj!

Szép üng. 

A Villában már ott tartanak, hogy egy szellemi fogyatékos ugráltat mindenkit kora reggel, segítek, mivel ez bármelyikük lehetne, Kiszopfel tartja a reggeli tornát. Attilának nem kéne ilyen látványosan kínlódni a testmozgás miatt, mert lassan megérik egy 80A-s melltartó viselésére, Kiszopfel elégedett magával, igazi kubai macsó stílus, forró vérhatásban (?) élhette ki magát. Megtudjuk továbbá, hogy az emberek többsége az 90%, remélem, fideszék közül senki nem nézte a tegnapi öfit, még ötletet merít belőle. Melinda, aki valamiért citromnak öltözött és egész nap le nem rohadt róla ez a gönc utálja, hogy mindig mindene eltűnik. Az semmi, Csabának az ágya tűnt el, Attila nem látta? De, Attila látta, ott van e. Melinda szerint ez olyan, mintha ő bemenne és konkrétan kibaszná az ágyat. Nem, Csabának kéne tekintettel lenni, hogy nem-e zavarja, ha már odaköltözött az ágya mellé ennyivel. Kiszopfel ott kezdené, hogy nem nyúl más cuccához, mi jogon nyúl Attila más cuccához? Mi vagy te, jogász? Akkor meg ne gyere a joggal. Csaba, aki eddig hallgatott, mint szar a gaz elereszt egy te le se szarsz engem, semmibe veszel kőkemény mondatot, erre még a legutolsó késdobálóban sem kapná fel senki a fejét, Attila szerint sem arra nem volt idő, hogy semmibe vegye, sem arra, hogy nagyra értékelje, Melinda meg ne próbálja ráerőszakolni, hogy főnökösködik és ne belegeneráljon egy másik fogalmat. Pont, hogy nem főnökösködök, na most fogd be a szádat, Melinda! Kiszopfel felpattan és valamivel egyetért, szerintem ő sem tudja, mivel, menjél, olvass egy könyvet, szól utána Attila. Intellektuális összecsapás volt ez, na.

A semmitmondó kezdés után nézzük, hogyan próbál egységbe kovácsolódni az Álomcsapat. A Drímtím tagjai a mosókonyhába vonulnak megbeszélésre, azt hiszem, az ilyen helyzetekre mondják, hogy vajúdnak a hegyek, oszt még az egér is farfekvéses, mindenesetre nagy brainstormingra nem számítok. Péter kiadja az ukázt, ahhoz, hogy ne kapjanak jelet, egyvalami kell, hogy azt csinálják, amit ő mond. Csabihoz ne közeledjenek, mert valószínűleg ő lesz az, akire rakni fognak. Péter tudja, hogy fáj, de ez őket ne zavarja. Ezeknek megvannak az okai. Péternél van az ész. Nem, Cristofel, nálad az erő van! Bandinál meg a szórakozás és a csajok, és Péter most sem röhögi el magát.

Fanatikus tekintet az Erőtől. Királyvagyokbazmeg!

Akkor sem, mikor csapaterősítő céllal megalkotják titkos jelüket: lassú halántéksimi mutatóujjal halántéktól arcközépig. A titkos jelre azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a speciálkommandó tagjai napközben elfelejtik, ők egy csapat. Péter, a Szellemi Vezető nagy terhet vett a nyakába, hiszen a kis speciális csapattal folyamatosan foglalkoznia kell, ugyanúgy, mint a malaccal. Most mondja mindenki, hogy király vagyok! Te is király vagy? Királybazmeg! Jól van, össze a kéz! Péter imádná, ha Dya tagja lenne a csapatnak. Ő még borzasztóan beleillik ebbe a történetbe, a muslinca kergetésével, a hajdobálásával és azzal, hogy gyakorlatilag fogalma sincs, mi történik körülötte. Az Erő próbálja beszervezni Dyát, a másik csapat nincs-ve-led, bökdös felé, az a csapat mondta, hogy gyen-ge-vagy! Ki fogsz így esni. Ühüm, jó, ráng Dya. Érted, lapátra tesznek! Jó, bólogat Dya, beleborul Cris nyakába, aztán na mindjárt jövök, pisilek, jó szavakkal kísérve kirángatózik ugrándozva az ajtón, nyerítek.

Szellemi vezető a Mein Kampf megírása ötletének megszületése pillanatában. 

Mivel két Lakó már csak egy hetet tölt a Villában, mindenki megnevezheti, kivel töltene el egy utolsó intim estet. Csak remélni merem, hogy a Lakóknak nem így fogalmazták meg a feladatot, mert Attila hüvelyirrigálást fog végezni Kingán. Sajnos, úgy néz ki, minden öfiben végig kell néznünk egy-egy randit, Gergő és Sehere kezdenek. Gergő azért választja Serit, mert van egy érdekes, furcsa vibrálás köztük amit még nem beszéltek meg. Sajnos nem hallani sem PszichoVera fogcsikorgatását, sem azt, hogy Veronika ászá mágáll, Sehere döbbenetet színlel, aztán a szobában hisztizik Dyának, semmiféle kurva vibrálás nincs! Miért kellett ezt mondani bazmeg, geci kellemetlen helyzetbe hozott! Vera azt szólja ehhez, hogy Gergő nem hülye srác, ha van vibri, azt ő is érzi. Veronika Péternek panaszkodik. Nem érti, miért mondta Gergő, hogy vibrál Serivel. Most kicsit mintha nem is tudja. Ez neki olyan furi. Hát bátyám. Akkor miért érdekel, hogy vibrál? De Péter nem érti, Veronika miről beszél, rohadjak meg én se. Milyen gyanú, haggyámá, és Péter ne nézzen így. Az van, hogy szarul esett neki. Arról van szó, hogy ne nézz már így te Peti mert kimegyek az ajtón!

Bandi. Hm. 

Sehere nem akarja kicsípni magát a randira, ezért felvesz egy kutyaszaggatta farmert, egy lógós szürke felsőt, egy tűsarkú cipőt és színben passzoló harminc centis övet a melle alá. Veronika és Kinga a Villa minden létező helyén, tán még a hűtőben is, és minden létező pozícióban, amit ember felvehet megbeszélik, hogy Gerfő izgulbazmeg és teljesen, mintha igazi randi lenne. Seri nagyon kivan, hogy mondhatott Gergő ilyet? Hát, még jó, hogy nem olaszul mondta, gratulálok, Fecó, ez jó volt! A randi a kertben van, pezsgő meg falatkák, a beszélgetés színvonaláról Zuzu Petals és VV Zsófi Rágógumi c. száma jut eszembe. Sehere kicsit le van fagyva. Igen. Nincs megrémülve, de a vibrálásnak nagy sok értelme lehet. Aztán Gergő bekaphatja, mert meglepően sokszor előfordult, hogy ilyen jó nével randizott, mint Sehere. Gergő egy nudli is. Utálja és bírja is de majd most elkerüli. Mert tudatosítani akarom mindkettőnkben, hogy… háháhá, elszóltad magad! Gergő is rohadtul unhatja ezt a nyűglődést. Na vetkőzz kisanyám, dögöljünk be a vízbe, akaromhá, hogyne akarnálak.

A búbos vöcsök násztánca c. természetfilm egy kiragadott jelenete.

A medencében elbaszott vízirevü, majd Gergő keresztre feszített Jézus pózban Seherét bámulja, Sehere meg ilyeneket mond, hogy reméli, Gergőnek nincsenek mocskos gondolattya, fordítok: remélem, áll már a farkad, mert nem győzöm kijjebb rakni a bóti melleimet meg pillantani. Nahát, most lejött a melltartója, mert Gergő belevágta a vízbe, láttad? Sajnos, nem. Sehere fújdeutálja Gergőt, na nem azért, mert kilógott a melle, és Gergő nem látta, hanem azért, mert nem vízálló szemfestéket használt, alig várom, hogy megkérdezze sipákolva, most hogy fogok kinézni az összefoglalóban bazmeg, de nem mondja. Helyette Apucinak szólítja Gergőt, azt hiszem, ez a medencés jelenet mélypontja. Na, mielőtt kavalkád lenne, másszanak ki és kopogjanak be, hátha beengedik őket, felsóhajtok, már azt vártam, Gergő lebukik a medence aljára és felhoz egy, a fogával kiszakított csempedarabot ajándékba a tojónak, akarom mondani Seherének, még csomó randi van hátra, könyörgöm, eresszék le a medencéből a vizet! A randi alatt Vera és Melinda tanácskoznak, mit csináljanak a Seri-Gergő kapcsolattal. Melinda szerint Sehere csak kelleti magát, nem fog tovább menni, csók tán lesz, szex nem. Vera szerint ez Seherénél alkohol kérdése, ha nagyon berúgik, oda fogja magát rakni, csúnyán. Melinda nyissa ki a szemét, dehogy szerelmes a palijába! Asszem, elkezdem növeszteni a hajam, semmiféle közösséget nem akarok ezzel a nővel, még rövid hajat sem!

Ármány születik a szerelem ellen. (Eredetileg azt akartam írni, hogy amikor pinával gyűlölik a nők a másikat, de azt túl hosszúnak találtam.)

Új Lakó érkezik a Villába, a D-matrac, amiről nekem egyből a Dugómatrac jutott eszembe. A matrac közepén hatalmas piros szív, tudom, tudom, hogy bennem van a hiba, de erről meg az jutott eszembe, anno, a nászéjszaka után közszemlére tették a véres lepedőt, mindenki lássa, szűz volt a feleség. A dugómatrachoz matrachasználati szabálykönyv is tartozik, bele sem gondolok, milyen rovatokat kell kitölteni, illetve hova kell pipát vagy keresztet rajzolni. Szavazás van, döntsék el, kik milyen körülmények között és hogyan avassák fel a matracot, előtte röhögök, mert Gergő elmagyarázza a dolgokat Bandinak: na, barátom, ha letárgyaltad valakivel a randit, beírjátok magatokat, mentek és dugtok. Bandi ábrándos tekintettel (és Gombinál is sárgább fogakkal) néz Gergőre, majd kiszakad belőle: mekkora lenne! A szavazás vitába torkollik, mert Attila csalt. Péter fel is háborodik, ezután erre számíthatunk tőled ilyen játékokban? Nem. Attila azért csalt, mert sértő volt számára, hogy Kinga Annamarival küldené a dugómatracra, ezért áthúzta Seherét és Gergőt és magukat írta oda, mert tudta, hogy így ők nyernek, vagy ahogy ő fogalmaz, Kinga geci volt, és ha ők egy klubban vannak, vele ne szívozzon.

A D-matrac felavatása

Kinga kiakad, köszöni mindenkinek bazmeg, aztán a szobában lead egy olyan hisztit, ami már az óvodában is egyértelmű pisisezést vált ki a többi négyévesből. Nem akarja. Nem akarja, nem akarja. Kivan a fasza. Kurvaéletért kell elmenni ezzel a kreténnel. Még párszor nem akarja és bőg is. Igen, csapkodja az ágyat is. De, majd mindjárt átpakol és nem akarja más arccal csinálni. Attila ne ugasson, ez nem feladat, hanem megszopatta. Miért, te nem próbáltad? Mit írtál a cetlidre? Na, akkor már tudod, hogy miért csaltam. Kinga természetesen plüssmacival vonul dugómatracozni, Attila poénkodik, mit csinálsz? Idejössz zaklatni? Jajmár. Attila zsebébe óvszert tettek. Jaj, Attila, ha nem szívatja, vigye ki. Attila szerint is felesleges az óvszer, mert tiszták. Na, ha Attila közelebb jön, akkor Kinga leköltözik. Azt gondolod, hogy ott neked jó? Igen. Igen? Igen. Szerintem nem. Régi szép idők, mikor Gigi és Jezsi légszíveket dobáltak egymásnak. Hát igen. Jut eszembe, Giginek is volt dugósmacija, hoppá!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
936 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kékdelfin 2011.10.02. 01:36:29

no, én is ledölök, vagy kidölök:) jóccaka!

JOKKA21 2011.10.02. 01:36:40

Aki küldte a linket, köszönöm, ezekre a képekre gondoltam, ezeken szexi Annamari.:)

Albino Vernyul 2011.10.02. 02:19:28

@genevieve: Pontositsunk 169.. Hat igen.. Gyak. meg se latszott a tobblet..:)

dejoci 2011.10.02. 04:56:12

Közös nótázás van (éppen mizu-mizu)amiközben Kiszopfel olyan érzékiséggel fűzi Veronikát,-nem akarok dugni, csak megakarlak ismerni-hogy ilyen kubai trükköknek csoda hogy ellent lehet állni....

avanivi 2011.10.02. 07:51:38

@nathalie: B+ igazad lett,a kubai kimondta : "a főnök én vagyok."

Battenfeld 2011.10.02. 08:01:11

Azt hiszem a Hörcsög rájött, hogy mi kell a népnek. Ő és a speszölkommandó hatalmas műsorokat fog nyomni:D

Tüzitündér 2011.10.02. 09:42:30

Hajni,sziporkáztál megint! :)

Müszélia 2011.10.02. 10:26:59

ez a komplett őrült anomália megbolondult, vagy azt a taktikát találta ki, hogy szerelmes lesz a gonosz törpébe? nem tudom elhinni, hogy a randin komolyan beszélt.
az a randi is milyen már, vacsora a disznóól mellett...

capa05 2011.10.02. 10:27:31

Számomra egy kédés merült fel:Melinda mit keres a villában?
Nála még Dya is szórakoztatóbb.

beacska 2011.10.02. 11:13:04

jó reggelt, jó szurkolást!
éjszakai műszak, történt vmi érdemleges?

témázgató 2011.10.02. 11:13:11

@Müszélia: Rosszul értelmezted a disznóól melletti vacsorát: Zizi a gyerekük, tehát a "gyerekágy" mellett vacsoráztak...:))

nathalie 2011.10.02. 11:17:53

@avanivi:
jó reggelt. mindig csodás egy ilyen mondatra ébredni: igazad lett :D

(halvány emlékeim szerint azt is írtam, ha ez megtörténik, akkor szavazok rá egy esetleges párbajnál...)

dr. gernika 2011.10.02. 11:57:28

@nathalie: Nem lettem volna a villanővér/pszichológus/riporter helyében.

Hayny, mikor a riportban vannak, mikorfon-hangszórón keresztül hallják azt, akihez beszélnek, vagy áthallatszik a vihogás? :)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 12:06:24

@gernika: nem hallatszik át. nem is látják a villanővért. fal választja el őket.

dr. gernika 2011.10.02. 12:08:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszi. Azt gondoltam, hogy nem látják, csak az akusztikára voltam kíváncsi. Akkor nyugodtan lehet sírvaröhögni Kiszopfel erősködésén.

JohnHenry 2011.10.02. 12:37:14

csak az impresszumot olvastam, viszont valamilyen szinten megnyugtató, hogy a kommenteket max 10 ember hozta össze.

egyébként igen, miattatok tart itt az ország.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 12:40:28

@JohnHenry: persze, mert nincs rendes életünk se, nem úgy, mint neked baszki.

Hurri Kán 2011.10.02. 12:41:52

@JohnHenry:
Valamint a kőfaragók és a balett-táncosok.

genevieve 2011.10.02. 12:44:15

@JohnHenry: jól van ülj le fiam egyes:-)

kékdelfin 2011.10.02. 12:50:45

@genevieve: Fenéket üljön le, álljon csak szépen! Eztán egész életében, egylábon!:)
Egyébként tényleg, az biztos, hogy én része vagyok az "itt tartásnak". Ha nem dolgoznék, még itt sem tartana. És sokan vagyunk így ezzel, gondolom.

kékdelfin 2011.10.02. 12:53:02

@beacska: amúgy, amíg láttam, semmi különös nem történt. Az kiderült, hogy kriszop nem dugta meg verát, meg diát sem. Melinda meg újvera ki akarja ugrasztani kingát attiláék bandájából. És ők csak hármasról beszéltek, tehát nekik verocska nincs benne a bandában, vagy fecó.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 13:07:48

@JohnHenry: és megkérünk,hogy máskor ne használj idegen szavakat,mert akkor nem értjük!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 13:10:44

@JohnHenry: Ja,és igen,miattam is tart itt ez az ország, ugyanis az én befizetett adómból utalják a te segélyedet ;)!

dr. gernika 2011.10.02. 13:16:43

@JohnHenry: Emiatt a 10 kommentelő miatt? :)

genevieve 2011.10.02. 13:17:13

@gernika: 11, mert már ő is kommentelt:-)

Albino Vernyul 2011.10.02. 13:31:14

@JohnHenry: Fiam, az orszag azok miatt tart itt, akik nem tudnak egy jot nevetni magukon/magunkon, lenyeltek egy karot, es azt hiszik, az a karo az elet ertelme...

Tüzitündér 2011.10.02. 13:34:41

@JohnHenry: Te meg mire vagy féltékeny? He?

nathalie 2011.10.02. 13:35:06

Úgy néz ki Krisztofel nethez jutott és most johnhenry néven kommentel :) a logikai brillírozás mitt csak erre tudok gondolni :D

Hurri Kán 2011.10.02. 13:39:32

@Albino Vernyul:
Ha elég nagy az a karó...:D

nathalie 2011.10.02. 13:40:08

@gyvy:
és nem lenyelve van... :D

Hurri Kán 2011.10.02. 13:42:31

@nathalie:
Ki-ki ízlésének és beállítottságának megfelelően. :D

Végül eldőlt, hogy mi lesz a titkos jel? Én eddig a szilikonpánttal zsinórtangához kötött baszómacit tartom a legjobbnak. :D

nathalie 2011.10.02. 13:49:00

@gyvy:
vasárnap estig tart a kiírás, ha jól tudom valaki egész kis pályázati anyaggal készül :D
én a szilikonpántnál lemaradtam... még, hogy hogy nem szilikonpántos, zsinórangás baszómacinak kell beöltöznünk...:D

Hurri Kán 2011.10.02. 14:01:18

@nathalie:
Egye fene, ha a zsinórtangát eltakarná ez a cuki kis rózsaszín rékli, még nem is zavarna. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 14:19:36

@gyvy: hááát, az nem hiszem,hogy leér addig :).

capa05 2011.10.02. 14:20:40

babáknak (születés után kb 6-8 hónapos koráig) felső rész -általában megkötős és leginkább az inghez lehet hasonlitani.

nathalie 2011.10.02. 14:28:16

@gyvy:
hát ebben nagyon csini leszek :D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 14:29:12

zavarjatok el posztot írni :))

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 14:33:20

@nathalie: ó, ki az? tessék elárulni! :))

nathalie 2011.10.02. 14:33:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mennyééé már el postot írni!!! pont amire kávézni fogok készen lennél vele! cigi+kávé közben olvashatnám Hajni!!! mennnyémár!!!

nathalie 2011.10.02. 14:34:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
a pályázati anyag? nem emlékszem, csak hogy írta valaki... :(

dr. gernika 2011.10.02. 14:39:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mennyémá posztot írni, azt akarom olvasni ebéd közben!
:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 15:45:13

Bírnám azt a jelenetet és utóhatását, amikor Attila a tükör elé viszi Kingát, Kinga haját hátrafogná és Siv Videberg után szabadon azt mondaná, hogy Kingának nagy, elálló füle van, nekem tetszik a nagy, elálló fül. Azután meg folytatná, hogy Kinga, te a nagy, elálló fülű lányok példaképe lehetsz!

dr. gernika 2011.10.02. 15:54:30

@Peter_Cs: És hozzátenné, hogy De jó értelemben!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.02. 16:05:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Attila szavait és hangsúlyát megidézve: "Menjél is írjál egy posztot!" :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 16:43:34

@gernika: Ez na félmondat lemaradt, ezzel együtt teljes ez. :D:D:D:D:D:D:D

@King of Shadows: Agyhalál!!! Mint Kartoffel feje itt: m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/vv5/kir%C3%A1lybazmeg.gif - az ő feje sem gyengén agyhalott!!!

dr. gernika 2011.10.02. 16:47:41

@King of Shadows: Megjegyzem, én is ilyen fejeket vágnék, ha nekem kéne Kiszopfellel zuhanyoznom, vagy mit csinálnom...

kemény keleti kommentelő 2011.10.02. 16:57:03

Ha van még felvétel, szívesen belépnék a nyerjen végre egy lány klikkbe. Már az előzőt is annak a helyes hellóbellós lánynak kellett volna.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.02. 17:03:47

@King of Shadows: A lányok innen kölcsönzik a jelmezt:

www.unnepekaruhaza.hu/index.php?stilus=webaruhaz&first=25&hiv=157&select_rendezes=

"Punk Rocker Koponya Álarc Piros Hajjal

Halloween és Horror partira félelmetes jelmez kiegészítő. Gumi álarc, ijesztő vigyorral, piros hajjal. A maszk az egész fejet befedi. Mérete: felnőtt. Egy méretben. Anyaga: gumi."

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.10.02. 17:03:47

@King of Shadows: A lányok innen kölcsönzik a jelmezt:

www.unnepekaruhaza.hu/index.php?stilus=webaruhaz&first=25&hiv=157&select_rendezes=

"Punk Rocker Koponya Álarc Piros Hajjal

Halloween és Horror partira félelmetes jelmez kiegészítő. Gumi álarc, ijesztő vigyorral, piros hajjal. A maszk az egész fejet befedi. Mérete: felnőtt. Egy méretben. Anyaga: gumi."

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.02. 17:09:53

@Peter_Cs: Azon a főnöke épp ki akarja ütni, már emeli az öklét...

@gernika: Kirszto-Forró bekente illóolajjal. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 17:14:07

Na jó, azért ezek a felvételek bármelyikünkről készülhetnének, csak jó /rossz helyen kellene megállítania felvételt. Azért nem hiszem, hogy Dya mindig szarul néz ki és Sehének sincs egyáltalán "lófeje". A képek feltöltőit jelen esetben nyugodtan nevezem rosszindulatúnak.

dr. gernika 2011.10.02. 17:16:29

@Csehszlovák Kém: Melinda Vén boszorka maszkot visel.
Attilának meg jól állna a Kannibál Hannibál maszk.
@King of Shadows: Akkor nem csodálkozom. Még hozzá is ért, öeh.

Talpig Jimmy 2011.10.02. 17:19:38

mi a retkes... van itt?
Jövök 10 + 2-nek és még nincs új poszt?
Hajni!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.02. 17:24:56

@utcai_arcos: Igen, de aki szándékosan olyan helyre megy, ahol reggeltől estig figyelik a kamerák ne csodálkozzon, ha ilyen fényképek készülnek róla.

Én vállalom is, hogy rosszindulatú és gonosz vagyok. Törvényes gonosz, hogy pontos legyek.

Csak annyira nincs, mint Giginek. Emellett (Nem emelet!) Sehi majd' minden adásban nyihog, amikor nevet. Ezért az első ami eszembe jut róla, az a tenyészkanca. :O

capa05 2011.10.02. 17:26:59

@King of Shadows:
Azért a VV 4 ből Gigié lényegesen jobb volt.

Tüzitündér 2011.10.02. 17:27:07

@nathalie: Az életben nem fogsz kv-t inni meg cigizni.... :):)

capa05 2011.10.02. 17:28:55

Az elmúlt ejszakához van esetleg cím?

nathalie 2011.10.02. 17:29:51

@Tüzitündér:
Hajni miatt elaludtam!!! addig vártam a postra meg a kávéra, hogy elaludtam :D
viszont hatkor meginnám azt a kávét még, úgyhogy talán majd most...

Tüzitündér 2011.10.02. 17:32:30

@nathalie: Ja akkor már tudom, hogy bírod az éjszakai "műszakot" itt! :)Hatkor kávét inni, az nálam kb annyit jelentene, hogy másfél napig állandóan poszt tolást követelnék a Hajnitól! :)

nathalie 2011.10.02. 17:35:56

@Tüzitündér:
igen, gondoltam, hogy ez a hatos kávé oka lehet esetleg a késői fekvésnek :D:D

avanivi 2011.10.02. 17:39:22

@Talpig Jimmy: A 13-dik országrontó én vagyok.

Hurri Kán 2011.10.02. 17:43:48

@avanivi:
Szerintem nemsokára itt lesz a 14-ik is :)

MagasMacska 2011.10.02. 17:58:29

@gyvy:
Szerintem csak azért mondott tízet, mert annyi ujja van, és addig tud számolni.

14.

Hurri Kán 2011.10.02. 18:21:27

Hajnyt hová küldtétek el posztot írni, hogy még mindÉg nem ért vissza? :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 18:23:11

@gyvy: A VVilla ajtó csak egy irányba nyílt, ezt benézte :S.

Hurri Kán 2011.10.02. 18:24:50

@utcai_arcos:
Na baxxx fel... Mostantól ki fog öfiket írni? :D

sogeking 2011.10.02. 18:24:58

@gyvy: már rég a Kanári-szigeteken, esetleg Kubában nyaral, nem is nézi a VV-t, csak mindig kitalál valamit a kommentek alapján :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 18:27:35

@gyvy: kénytelenek leszünk NÉZNI ezt a szart...

Hurri Kán 2011.10.02. 18:29:51

@utcai_arcos:
Kizárt... Eddig se néztem, max. néha az onlányt.

beacska 2011.10.02. 18:31:13

@King of Shadows: nekem itt logint kér. lehet, hogy letiltották? nem tud vki szabad helyet?

Tüzitündér 2011.10.02. 18:31:26

Amikor az oviban tudtuk, hogy ebédre piskóta lesz csoki mártással, kb azt vártuk ennyire! Hajni a mi ovispiskótánk!:)

E-leonora 2011.10.02. 18:31:49

Hol a napi adag...az adag....
Elvonási tüneteim vannak. Hajny! Írjááá

Hurri Kán 2011.10.02. 18:33:43

Ahelyett, hogy itt siránkoztok, inkább olvassátok a következő öfit. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.02. 18:42:50

@beacska: Egyelőre nem tudok másikat adni, mert a feltöltött videókat töröltette az RTL. Igen, úgy néz ki azt a blogot is lesöpörték... :(
süti beállítások módosítása