Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart 1x21

2011. szeptember 30. 08:24 - izomtibi

Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az Aranyparton, hanem a Szarvas Büfében, de ehhez a műsorhoz még így is arany patron.

A Viasat oldalán (neten nézem, csodáltam is, hogy a NOD32 nem jelzett) a videó előtt az a felirat fogad, hogy ha elmúltál 15 éves, akkor nézd meg ezt az adást. Azt nem tudom, miért pont akkortól kell megnézni, de előre szólok mindenkinek, hogy azon gyermekeket, akik emiatt várják a 15. születésnapjukat, jobb a ház mögött egy lapáttal agyoncsapni mindenki közös érdekében.

38 másodperc, vége a mai adás előzetesének, ittam még egy Unicumot, hogy közelítsem az elvárt szintet. Szarkeverés lesz, sírás, és nem tudjuk meg mi az a prézli. A műsor főcím zenéje a 4F Club Balatoni láz c. szerzeményének 2011-es parasztosított változata, az Isten büntesse meg méltóképpen, akinek ez eszébe jutott. Már csak emiatt elkezdtem hinni nagyon gyorsan. Mondom, most kezdtem a műsor nézését, ezért mint az újszülött az újkapura.

A balatoni természet harmóniája kerül szembeállításra mosatlan edényekkel és wc-be hányásal, levettem az üzenetet. Egy félmeztelen férfi, egyik főhősünk, kinek nevét egyelőre nem tudtam meg, kurva szarul van, még mindig részeg, pedig már reggel van. Tegnap buli volt, na. Ádámnak hívják, most már odaírták, a kamerába elmondja az őszintét, hogy ő ha részeg nem tudja kontrollálni magát, és megbánt másokat. De mindig megbánja. Az dicséretes, én azt mondom. Levi Jászkarajenőről viszont azt mondja, hogy így semmilyen körülmények között nem szabad viselkedni, ezek szerint ő velem ellentétben nem fogadja el Ádám vezeklését.

Levi amikor nem a kamerába beszél, hanem úgy spontán, akkor elég sokat sípol. Tudom, hogy focizik, én sem a Holdról jöttem azért, biztos a Puhl Sanyi volt rá nagy hatással. Majd lezuhant helikoptereket mutat a kép, reggeliznek, és szerintem nők. Konfliktusuk van egymással, egészen pontosan a csepeli műkörmös küllemű magyaráz egy botsáskának, hogy szerinte mit kellett volna és hogy. Egy testesebb vörös nő a csepeli műkörmössel egy platformra kerül, nehezményeznek valami eljárást, amit a botsáska folytatott előző este az Ádám nevűvel szemben. Ez a vörös elég vehemens természet, nem tudom mit mond, de már az artikulációja miatt bármelyik jobbérzésű egyén leütné. Én jobbérzésűnek gondolom magam.

A botsáskát Adának hívják, senki nem érti meg őt, csak a Meli, és rajta kívül mindenki az Ádámmal van. Ezt mondja, és közben erősen fénylik a homloka, mintha direkt polírozták volna. A csepeli műkörmös pedig Beki a kiírás szerint, lehet az életmódja miatt kapta ezt a becenevet, ezt még nem tudom, de el hajlamos lennék így elsőre elhinni. Velem ellentétben viszont Levi komázza a vöröst, akit segges Barbinak hív. Ebbe nem tudok belekötni. Gábor, akinek dögcédula van a nyakában, meg talán egy krokodil fog a zsáneréről értekezik a kamerának, de mielőtt elhamarkodottan kizárna a maradék 4.954.000 nőt, pontosít, hogy azért a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Elsőre azt gondolom, hogy az egy szobába tartó Ádámnak szőrös a háta, majd azt hogy csak koszos, de harmadjára rá kell jönnöm, hogy csak felvarrt rá valaki valamit beelesdézve. Aggódik, hogy Ada sírt-e. Sír az most is. Közben Beki a vörössel megecsetelik a teraszon, hogy az rosszul van gondolva, hogy ők féltékenyek, mer nem. Gondolom Adáról van szó, az hisz ilyet a feltételezés szerint. Ada szerint pokoliak lesznek a hátralevő napjai, Ádám vigasztalja. Szerinte miatta volt a tegnapi verekedés, de ő ezt nem akarta. Na, arról lemaradtam, nem is baj, látok épp elég bebaszva verekedő embert. Olyankor csak akkor lépek közbe, amikor valaki letöri az üveg nyakát, de csak, hogy seperjen fel. Általában az ilyenekért nem kár, eddig ez a műsor megerősít benne, hogy jól gondoltam. Niki, a vörös, az ajtóból belepofázik, hogy de, az Ada miatt volt a verekedés, Ádám és Ada nem így gondolja. Ádám szerint ha úgy nézzük miatta volt, de nem miatta volt. Elégedjünk meg ennyivel. Ada a kamerába elmondja, hogy ő szeret kacérkodni, és amíg egyedül van, ő ezen nem kíván változtatni. Meli szerint, aki két nagy csecsből áll, Niki csak féltékeny Adára, mer annak jó a teste és gyönyörű. Ha ez így van, akkor ez a Niki hülyébb, mint az elsőre gondoltam.

Niki megkéri Ádámot, hogy a továbbiakban ne védje az Adát, mert az, aki tud egy harminchat évessel baszni, az meg tudja védeni magát. Én harminchét vagyok, csak hogy ha valaki meg akarná védeni magát, zárójel. Niki továbbá elgondolkodott azon, hogy Adának valóban van-e odakint harminchat éves pasija. Ada közben ki fog készülni idegileg. Meli szerint sokat hazudnak, de ha őszinték lennének, még több veszekedés lenne. Huszonkettes csapdája. Istvánban, akit eddig nem láttam, felgyülemlett a feszültség, de ilyenkor ő elvonul súlyzózni, mint azt megtudhatjuk. Ahogy elnézem nem egy ideges típus. Ádám szerint a sok veszekedés helyett viszont inkább baszni kellett vón. Lehet legközelebb ki is verhetnék egymásnak, én azt mondom, de akkor tényleg inkább a National Geographic-ot fogom nézni. Beki próbálja nyugtatni a kedélyeket. A nappaliban igyekeznek megbeszélni a dolgokat, Ada magyarázkodik, szerinte nem tett semmi rosszat. Ádám ennek ellenére nem tud megbízni benne. Levi fel szeretné oldali a dolgokat, Beki a csoportos szexet javasolja, valóban innen a be-ki.

Betoppan az üzletvezető, fizetést hozott. Meg szankciókat. Mert néhányan dohányoztak a pultban. Ádám megmondja a frankót, hogy ő szereti megszegni a szabályokat. Legközelebb gondolom bele is fog hamuzni a kajába. István elnézést kér a tegnap történtekért. Marci, az üzletvezető majd meglátja, hogy mi lesz, de jóvan. István ennek örül, mert szerinte úgy felrúghatta volna őket, hogy mire leesnek, kimegy a ruhájuk a divatból. Innen üzenem neki, hogy a fehér gyűrtes ingéért igazán nem lenne kár emiatt aggódnia.

Pénzosztás van. Még szép, hogy ebből is van némi konfliktus. Másnap Beki egyből fodrászhoz kíván menni, többiek bevásárolni szeretnének palacsintához, amit ugyan nem tudják, hogy kell elkészíteni, de majd lerajzolják egymásnak, nem gond. Hárman fiúk elmennek a Spárba. Vesznek tojást. Közben Nikiék is fodrászhoz mennek. Most jut eszembe, hogy közben megy a Bl meccs. Mindegy, elbasztam. Ada szerint jó pasi a Csiga. Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem tudom ki az a Csiga, így ennek eldöntését én a kedves olvasókra bízom. Mivel állítólag Ada sokat hazudik, annyit, hogy annyit már nem is lehet, így el tudom képzelni, hogy Csiga valójában nagyon csúf. Ennek ellenére nagyobb összegben mernék fogadni rá, hogy háromszor többször nem fogok az ágyban átfordulni emiatt álmatlanul.

A fiúk vicceskednek a bevásárlás során. Dobálóznak a fagyasztott csirkével pl. nagyanyám szerint az étel nem játék. Fejlődik a világ, na. Ádám szerint összeállt a triumvirátus, elég nekik egy nézés és elkezdődik a móka (lásd: Belga - Huszonkét férfi dalszöveg: Három hülye, három hülye). Ada közben valami pasinak telefonál és elnézést kér a fiúk nevében és a történtekért. A férfi megértő. Ennek ellenére Ada kiengesztelné szívesen. A férfi nevet, örül előre a cidának gondolom. Este nyolckor a Petőfi sétány végén a parkolóban fognak találkozni. Lehet nem is oboa lesz, hanem megisznak a fater Astrájának a csomagtartójából egy fél literes Royal vodkát, miközben csapatják a Rise Fm-et fullon.

Írnám mi történik (?), de inkább nem égetem a kalóriát feleslegesen. Jó, muszáj. Fiúk palacsinát akarnak sütni, meg nem tudják, hogy a húst prézlibe, vagy krumpliizébe kell-e először rakni. Valakit fel akarnak hívni (197). Ádám végül mégis a nagyit választotta. Rántott hús krumplipürével, palacsinta. Ez lenne a menü, ha a nagyi segít, a fiúk meg le tudják írni, amit mond. És utána el tudják olvasni, megérteni, összehangolni a cselekvést az akarással, stb. Ádámnak D@G pólója van. Tippmixen 1,1-es oddsal adták amúgy. A reklám után Meli belesóhatja az ételt a klotyóba. Nem derül ki, hogy a nagymama mondott valamit rosszul, vagy a jegyzetelés ment félre. De lehet csak bulémiás.

Ezen lehet legközelebbig elmélkedni.  

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!

Címkék: aranypart
82 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lük 2011.09.30. 08:48:58

Hbo elvette sixx-et vagy mi a f? még el sem olvastam de már követelem vissza sixxet!!!!!!

morzsakutya 2011.09.30. 08:50:24

ne csináljátok már! hát ez volt az egyik legjobb hogyvolt, amit valaha olvastam! óriási!!!!! köszönet érte. így már télleg vicces ez a műsor :D

Lük 2011.09.30. 08:52:30

Elolvastam, SZAR VOLT, kösz Tibi

Lük 2011.09.30. 08:54:21

"Jövő héten nem lesz Aranypart hogyvolt, mert szabin leszek, de utána pótoljuk az elmaradást, addig is fröcsögjön a kula, emberek!" inkább vártam volna, na befejeztem a trololo-t.

Kaqkk (törölt) 2011.09.30. 08:58:25

Nagyonnagyon szeretem sixx hogyvoltjait. De nekem ez is tetszett. Kifejezetten érdekes volt olvasni, hogy ha valaki 20 rész után kapcsolódik be, hogyan látja a dolgokat. :-)))
Én jókat kuncogtam rajta:-)))

Csimbi_Lővenstejn 2011.09.30. 09:12:19

Sixx for president! Nélküled már a kula sem fröcsög úgy,mint rég...

*azta* 2011.09.30. 09:15:15

ezt szépen csak adjuk vissza sixxnek - viszont a stílus nálam működik, vállalj más sorozatot, ha lehetne kérnem!

Esztykee 2011.09.30. 09:22:14

Szerintem zseniális volt Tibi,hajrá:D

Mária 2011.09.30. 09:29:20

Nahát, Bridget Jones is ott van az Aranyparton???

@*azta*:

Nem lázít, nekem is tetszett az új szemléletű megközelítés, Sixxet persze visszavárom, de olvasnék még AP hogyvoltot a jelen posztolótól :)

Borz_alom 2011.09.30. 09:49:26

Nekem tetszett :) Más, mint eddig, de jóóóó volt. Sixx gyere vissza, te vagy az igazi!!!

mocskosmacska 2011.09.30. 10:01:51

Szerintem is nagyon jó volt a poszt (a csepeli műkörmösért meg külön gratula), csak hozzá vagyunk szokva sixxhez, aki tényleg hatalmas.

sakraf8 2011.09.30. 10:05:59

Jó vót ez is! hajrá!:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.30. 10:18:22

Ez tökjó! Lehetne ilyen vendégszerzős HVkat, mikor Sixx nyaral, depizik vagy épp belustult.
Nálam nagyon bejött, köszi Tibi!
A "csepeli műkörmös" hasonlatért meg végképp!

Hedonista Daidalosz 2011.09.30. 10:26:21

sztem se volt rossz, de maradjon az előző embernél.

szabóZ · http://comment.blog.hu 2011.09.30. 10:27:02

Sixx nyaral, ezert egy idore atvette tole Izomtibi. Koszonjuk neki, osszehasonlitani meg nem kell, hiszen nem lehet. Pl Sixx elo szemely, nem kitalalt.

ginny03 2011.09.30. 10:27:28

Nekem is tetszett, bár sixx télleg jobb. Ne haragudj Tibi, de ez tény. Ja és egy észrevétel, szerintem Niki nem vörös hanem szőke.

Giedi 2011.09.30. 10:35:45

A Botsáska nagyon nagy. Csontit le lehet rá cserélni ... :D:D:D

ginny03 2011.09.30. 10:39:25

@Giedi: Ja ez a megközelítés is közel áll a valósághoz XD

Giedi 2011.09.30. 10:39:28

Ja, még annyit, hogy rábízták Tibire ezt a helyettesítést. OK. De azért kicsit készülhetett volna. Mondjuk 30 percet. Elolvassa a korábbi HV-ket, nagyjából képbe került volna, és nem lett volna minden második mondat az, hogy "nem tudom ki ez" ... :)

playoff szakáll 2011.09.30. 10:41:59

Jó, Izomtibi megértette, hogy rosszabb volt, mint sixx írása, és nekem is ez a véleményem, de tartsunk mértéket.
Kb. olyan sok lesz már, mint az írásban annak jelzése, hogy ő csak most látta először, nem tudja, ki kicsoda.
De azért: "Én harminchét vagyok, csak hogy ha valaki meg akarná védeni magát, zárójel." 5*

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.30. 10:48:00

@Giedi: Pont ettől van íze a dolognak. Hogy nulla készüléssel belecsöppent valamibe, és bemutatja, ő hogy látja. Nem kell mindig mindenhez használati utasítás.

bbq 2011.09.30. 10:50:57

Szerintem nem volt rossz, ne bàntsátok, elég nehéz lehet sixx helyett írni, azt meg ugye senki nem várta, hogy ugyanolyan lesz?!?! Viszont nekem tetszett!
Főleg ez: "reggeliznek, és szerintem nők"...:)

Mitya Ivanov 2011.09.30. 10:55:04

ez nagyon jó volt. Más szemszög, és nagyon tetszett. mondjuk ha ez a tagnapi adás hogyvoltja, akkor valami tévedés történt, mert abszolut nem erről volt szó. De az írás attól még jó.

playoff szakáll 2011.09.30. 10:56:15

Nem a tegnapié, hanem a keddié volt az írás.

baggins21 2011.09.30. 10:59:04

Szerintem fergeteg volt, bár nem értettem ki az a vörös, aztán kizártam, hogy csak Niki lehet az, bár ő szőke :D

Nevem Earl 2011.09.30. 11:01:44

"Beki a kiírás szerint, lehet az életmódja miatt kapta ezt a becenevet" Ez mekkora. :DD

És akkor keresztcsontig: ne fikázzátok a Tibit, szerintem lenne olyan jó, mint sixx, csak szűz még a szerencsétlen aranypartilag (boldog ember). Más arc, más stílus. Sixx meg visszajön arany(part)barnán és folytatja. No para.

Nevem Earl 2011.09.30. 11:05:08

Igen, a műkörmöst és a botsáskát viszont sixx kopirájtolhatná. :)

mickeyknox 2011.09.30. 11:13:54

hamisítatlan izomtibor poszt a hogyvolton. ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszett. gyakrabban is lehetne vendégszerző, és akkor bizonyos szófordulatok és poénok sem laposodnának el.

Deuce Bigalow 2011.09.30. 11:14:42

jó volt ez, de a tibor blog is szállhatna tovább már!

"A csepeli műkörmös pedig Beki a kiírás szerint, lehet az életmódja miatt kapta ezt a becenevet, ezt még nem tudom, de el hajlamos lennék így elsőre elhinni"

"Beki a csoportos szexet javasolja, valóban innen a be-ki."

:-D

biohazard 2011.09.30. 11:25:39

Nekem kifejezetten tetszett, főleg úgy, hogy eléggé nem bírom izomtitbit, aki mindig mindenkinek megmondja a tutit.

Borz_alom 2011.09.30. 12:12:23

Remekül szórakoztam, mire dekódoltam a csepeli műkörmös külleműt, a botsáskát és a testesebb vehemens vöröst :)

Eruka 2011.09.30. 12:36:20

sztem maxi riszpekt, hogy valaki a 20. rész után így felrántja a fonalat!
jah, és vicces is volt! :)

köszönjük a helyettesítést! :)

oOMoHiOo (törölt) 2011.09.30. 12:39:18

Jó volt ez is, csak ugye megszokta a jónép sixx-et.
De még megszokás nélkül is ezerszer jobb, mint egy percet is nézni ebből (elég is nekem a hv :) ).

1kutya 2011.09.30. 12:48:41

@szabóZ: Izomtibi igenis él! a múltkor ő vitt a keletiből a vigadóra 6ezerért:-DDD

az egyetlen ami nagyon szar volt benne, hogy vannak benne nagybetűk meg írásjelek. Tibi: megtaláltad a laptopod?:-DDD

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2011.09.30. 12:53:46

@1kutya: emlékszem rád, mer nem adtál jattot, szívtam is a fogam.

muszáj volt megtalálnom, mert az iphonet elvitte a clark kent magával a klotyóra, és azóta szar a kijelzője.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2011.09.30. 12:58:04

Csak hogy azok, akik nem tudják elhelyezni a téridőkontimuumban a mai poszt szerzőjét, itt a link.

tibor.blog.hu

Csak miheztartás végett! Én szóltam...

mircibanán 2011.09.30. 13:01:03

úúúúú <3 imádom
éssss az is szimpatikus, hogy megy a fikadobálás, de tibi nem reagál. sixx egy 'ez most nem lett olyan jó' kaliberű kritikáért hisztirohamot kap, és anyádat kívánja verbálisan a temetőbe

Kanadai Kókuszmenyét 2011.09.30. 13:01:38

"belesóhajtja az ételt a klotyóba".... :) ez gyönyörűűűű

ritus_ 2011.09.30. 13:08:35

én is lájkolom a posztot, jó lett, jókat vigyorogtam rajta:) de várom vissza sixxet:)

phranxinatra 2011.09.30. 13:10:18

Kurva jó volt, de Tibi mikor nem az? ;)

morbiczer 2011.09.30. 13:10:23

Jo volt ez, kulonosen a Beki nev etimologiajanak felderitese.

Miigeii 2011.09.30. 13:14:36

Jó voltál, Tibor, értékelem a bazmegmentes, entellektüel, lenézős-szánós fanyar humort. Jó vagy, na.

yilane 2011.09.30. 13:23:18

Remek volt, köszi.
Különösen az tetszett, ahogy az író rácsodálkozik az AP szereplőire és igyekszik beazonosítani őket.

A Beki név magyarázata is gyönyörű. :)

Ezek után feltétlenül megnézem a blogot is.
Lehet, hogy "izomtibi" fogalom, én sajnos most olvastam tőle először.

oceanearth 2011.09.30. 13:23:36

Szar vóóóót ez a hogy vóóóót az az igazság. Kérjük vissza sixx-et!!

Büszke_troll 2011.09.30. 13:26:17

Nekem néha elmegy ez a Rejtő stílus.

A Chevyre meg spongyát rá, vettem egy X6-ot.

Büszke_troll 2011.09.30. 13:30:58

Hát én jobban szerettem a tardás és elfogott leveles blogjait, az izomtibi nem jön be, talán azért mert éppen elég hasonló stílusú életkirályavagyok taxis stb.taplót ismerek élőben.

Mikro_cica 2011.09.30. 13:31:19

Ez egy fos volt.
Én ez így nem akarom olvasni.
Sixx visszajön???
Vagy köddé vált örökre?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2011.09.30. 13:32:19

@Büszke_troll: tegnap láttam egyet BOSS-05 rendszámmal a törökvészin. császár lett!

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2011.09.30. 13:33:38

nem a Tibivel van a baj, vagy ha van is, az most mindegy. a műsor szar gyárilag.
és tényleg vicces volt, így ismeretlenül írni a hogyvoltot. azért persze sixx hogyvoltjai utánozhatatlanok, de majd most mégjobban értékeli mindenki!

blueeyed333 2011.09.30. 13:42:44

Néha olvasok HV-t, de ennyit még összesen nem nevettem mint ezen az egyen...köszönöm Tibi :)

"Meli szerint, aki két nagy csecsből áll, Niki csak féltékeny Adára, mer annak jó a teste és gyönyörű. Ha ez így van, akkor ez a Niki hülyébb, mint az elsőre gondoltam."

"Ahogy elnézem nem egy ideges típus"

Kurva jó :)

nemvicces név 2011.09.30. 14:11:55

riszpekt Tibi, de aztán mehetne a blog is jobban, meg a könyv is hunvan már, és így tovább

Hetero Sapiens 2011.09.30. 14:40:03

@Mikro_cica: akkóneóvassad.
tibinek meg maxiriszkept. jó látni néha, hogy látja egy autszályder.
sixx persze isten, de itten nem van monoteizmus, tibi is az.

név_mindegy 2011.09.30. 14:40:14

sixx nagy király, nehéz az öröksége, szóval le a kalappal, kurvajó lett ez a hogyvolt. tibi, írsz valahová? az izomtibis blogot te viszed?

Hullamosó Papagáj 2011.09.30. 14:43:59

ahahah...mintha Fülig Jimmy írta vón :)

bandrobot 2011.09.30. 14:51:30

szerintem ehhez nemkell nagyon jofejnek lenni ,bárki tud ijen baromsagokat irni egy sorozatrol,aminek a 21 . részébe kapcsolodik be tök tufán ,értetlenül.

Eszter01 2011.09.30. 15:12:59

"aki tud egy harminchat évessel baszni, az meg tudja védeni magát. Én harminchét vagyok, csak hogy ha valaki meg akarná védeni magát, zárójel."
Engem itt fogott meg ;)

steelhand 2011.09.30. 15:27:26

Sixxet nyugdíjzajátok két agyvérzés közben, mikor nem nyeli be a kritikát. Ez jobb volt mindennél. Rég röhögtem ennyit. Tibi ATOM vagy! Nekem jobban átjött mint az előzök, de hát én TCM-et nézek a pincében, ahová a junosztot rejtettem ;)
pá gyíkok.

Sudu 2011.09.30. 15:35:01

Csatlakoznék a Sixx-éltetők táborához! Ja és egyébként ez most a keddi vagy a csütörtöki részek összefoglalója volt? Kurvára nem vagyok képben...

a5658755 2011.09.30. 15:37:20

Hábakker 1,1-re adták a Barcát? Mé nem szóltál előbb? Megvan az új játékom, p1csába a duplázós szín rulettel.

korlat 2011.09.30. 15:54:27

óriási ez a tibor.

korlat 2011.09.30. 15:55:51

@bandrobot: tessék, senki sem gátol meg. ha írsz én elolvasom szívesen és összehasonlítom tibi írásával. ingyen.

Forgács W. András · http://geekz.444.hu 2011.09.30. 16:04:30

"A férfi megértő. Ennek ellenére Ada kiengesztelné szívesen. A férfi nevet, örül előre a cidának gondolom. Este nyolckor a Petőfi sétány végén a parkolóban fognak találkozni. Lehet nem is oboa lesz, hanem megisznak a fater Astrájának a csomagtartójából egy fél literes Royal vodkát, miközben csapatják a Rise Fm-et fullon." Ezen még mindig fulladva röhögök :)

Nevem Earl 2011.09.30. 16:24:40

@yilane: Akkor üsd fel sürgősen Dolák-Saly Róbert "Madáretető" című gyöngyszemét. Ottan van a tibor és még igazságos izma is van.

morzsakutya 2011.09.30. 16:37:13

@Giedi: hát pont ettől volt zseniális, hogy felismertem így is csontit, meg a csepeli műkörmösról (amúgy LOL) is rögtön tudtam, hogy ki!!! :DDDDD

Veronika 2011.09.30. 16:42:42

@mocskosmacska: Mélységesen egyetértek! :)

kdancs01 2011.09.30. 17:03:58

"A csepeli műkörmös pedig Beki a kiírás szerint, lehet az életmódja miatt kapta ezt a becenevet"
Azért ez a burkolt qrvázás szerintem nagyon ottvolt! :-)

csubakkapákó 2011.09.30. 19:16:36

én szarok a sok fanyalgóra, Sixx nagyon jó de Tibi is atom sirályul tolja! Amúgy riszpekt, hogy képes voltál 1 részt is megnézni ebből a fosból. Nekem sokkal több unimukk vagy jéger kellene hozzá...
amúgy tényleg igaz, hogy ez az Ada már 1000ért játszik a varázsfuvolán? :-DDD

GL-581 g 2011.09.30. 20:35:06

Nem volt ebben semmi hiba, kösz Tibi! :D

A Botsáska pedig majdnem olyan találó, mint az ÉH1-ben a Pókmajom gúnynév volt! :DDD

pink ninja 2011.09.30. 22:51:55

izomtibi szeretlek :*
ez kurvanagy volt :)))))

manes 2011.10.02. 16:26:59

", jobb a ház mögött egy lapáttal agyoncsapni mindenki közös érdekében." Na,most vágtam hanyatt magam a röhögéstöl...

méregzsák 2011.10.03. 09:56:23

Izomtibi: nekem tetszett. Más, mint sixx, de jókat röhögtem.
Köszi!

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.10.03. 15:19:16

Nagyon zsir lett.
Mintha a jo oreg tarda blogot (RIP) olvasnam.
süti beállítások módosítása