Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x17

2011. szeptember 29. 12:45 - Hódos Hajnalka

Óvatosan kell bánni az elismerő szavakkal, az ember ellágyul egy kicsit, aztán másnap kap az arcába egy közúti jelzőtábla színben pompázó Lilut, aki a szőke hajával semmivel nem néz ki különbül, mint a sarokba állított, beszélő diffenbachia. És hol van Balázs?! Mivel én kevésbé vagyok teátrális, mint az RTL – ha igen, akkor viszont rettent és ripacs módon – nem várok a poszt végéig: a két napja pengeszájjal, klintísztvúdosan összehúzott szemekkel beharangozott drámai esemény nem más, mint az, két Lakó jövő héten fogja a petyerkáját és húz haza a Villából, csak úgy porzik utána az út. Jön helyettük két új játékos, egy Karrierista (mindhárom nő) és egy Feltörekvő (mindhárom pasi). Lesz egy Naaagy Megmérettetés az Arénában, a legügyesebb lány és fiú a Lakók közül itt védettséget szerezhet. A többiekről a nézők szavazata dönt, a legkevesebb szavazatot kapott két Lakó megy haza, nahh, kíváncsi vagyok a csillogó szemű köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott mondatok után megkapjuk-e, hogy basszunk egyedül életünk végéig, amiért rohadtak voltunk egy szájbalökött sms-t elküldeni. Nahhát, ez van, nézzük, hogyvót az öfi.

Zizike gombot tanul nyomni, figyelj csak, gomb-hami, gomb-hami, na erről elég ennyi, ezt is fájdalmas volt leírni. Veronika megtalálta ősellenségét a Villában TengermélyVera személyében. Utálja. Az hagyján, hogy Annamarit gyűlöli, de őt meg Seherét hülye picsáknak tartja. Gonosz. Nem, nem ebédel, mert a luvnya az ő helyére ült. Majd ha befejezte. Attila meg Péter nézzék meg: ő is Vera, leül a helyemre, meg közelít a Gergő felé. Az ott Veronika helye! Ki akarja túrni! A sátáni nő még arra is képes volt, hogy az öfiket megnézze, megjegyezze, melyik Veronika helye és direkt oda ült! Attila és Péter összenéznek, Péter arcán akkora döbbenettel vegyes aztakurvabazmegeztnemhiszemel kifejezés van, amekkorát még nem láttam. Vera valamiért úgy gondolja, a pánt nélküli felsők jól állnak neki, én arra, tizedekkora önbizalmam lenne, mint némelyik VillaGyökérnek, hol tartanék, hát ő ezekkel a lányokkal egy kávét nem inna meg, ez a Veronika meg, inkább fogna egy pisztolyt és fejbe lőné magát.

Annamária álmodott a múltjáról, szarul ébredt és bőg. Igyál egy vodkát, gondolom, ennél több vigasztalásra nem szorulsz. Mindezt félvállról odavetve, persze, hogy Péter volt az, hogy találtátok ki? BTA bőg, pedig azt sem tudja, mikor sírt utoljára. Az a legrosszabb, ha az embernek a saját démonaival kell küzdeni, hüpp. Beveti magát az ágyba és azt mantrázza, meg tudod csinálni. Ha a reggel Zizinek és Annamarinak volt szar, a nap további részében Dyának szar lenni, fiúkényeztető nap van, hátbazmeg, ilyet, őt nem választotta egyik fiú sem. Gergő rögtön talál megoldást, Dya majd a disznót kényezteti, aztán kicsit megnyugszik, ugyanis Péter, bevallja, csak azért választotta helyette a rút kiskacsa Annamarit, mert bőgött reggel. Jajhát Péter egy olyan jó ember, hogy Veronika a nyakába is borul. A fiúk piszkosul el vannak kényeztetve, Fecó tolja oda a formás seggét Sehinek, én az Opelt szoktam ezekkel a mozdulatokkal mosni, Kiszopfel érdemli a nap vakmerője tettéért járó díjat, mert engedi Kingának, hogy megborotválja. Az arcát, teszem hozzá. Rút Kiskacsa, aki a szaunában hirtelen Tündérke lesz vallomást tesz Péternek, nagyon emlékezteti a Csabeszra, aki a volt pasija. Aztán nekünk tesz vallomást a riportszobában, igencsak vonzódik Péterhez. Ő már majdnem az, akit keresek. És ahogy a bögre fölött ránéz, meggyőz, hogy igazat beszélt.

Attila és Kinga párosa nélkül nincs öfi, igen, Kinga elmegy randira az új fiúval, miért, Attilával is elment. Mert feladat volt! Házasodjunk össze, kurva sok pénzem van! Gecigazdag vagyok! Olyan kocsim van, hogy beszarsz! Kinga erre azt válaszolja, amit minden nő szokott ilyenkor, jaj ez engem nem érdekel. Lelki szemeimmel látom Attilát, nahh, jól van, a mai penzumot már majdnem teljesítettem, mondtam jó nagy hülyeségeket, ezt biztos bevágják az esti összefoglalóba, de még ki kéne találni valamit, ehh, nehéz ez a játék, mit össze kell agyalni! A lányok úgy készülődnek a Helyes Pasi érkezésére, mintha maga Brad Pitt érkezne a Villába, Dya összeomlik, mi a faszt keres Csaba a helyes fiú kategóriában?! Egy kibaszott helyes pasi nincs itt! Csabának híznia kell, meg kell borotválni és meg kell nyírni! Sehere szerint Csaba csúnyább, mint a sokévi átlag, Kingának kisfiús, néhány éve tetszett volna neki, de most már huszonkét éves érett nő, remélem, a klimaxtól azért még nem tart. Csabával van baj rendesen, ülni se tud tisztességgel a köntösben, kilátszott a farka, ne haragudjon, de Veronika látta is. Az ellenséges hangulat addig tart, míg Csaba elő nem kapja a gitárt, a lányok egy emberként érzékenyülnek el, a fiúk az ajtóban hallgatóznak és röhögnek. Az össznépi éneklésre nem térnék ki, aki hallotta, tudja miért, aki nem, ne akarja megtudni.

Péter kiakad, faszom, milyen ótvar manipuláció ez a gitározás! A lányok ugattak rá, mint állat, erre kettőt húz a húrokon és nyílnak a combok, meg tíz pont! Erősen manipulálva vannak a gitártrükktől, az óhájótól meg mindenki el van érzékenyülve! Péter dühöngését nagy ívben leszarja mindenki, Csaba szezonális indexe lesz a legmagasabb, kilenc pont. Fecó meg nem érti, Péterből ilyenkor mindig kijön az ördög. Kinga a maga nőies stílusában csatlakozik a beszélgetéshez, a Pétert kéne kiszórni a faszba, mert egy szarkavaró. Denehogymáááár, Veronika annyira bírja, olyan aranyoooos! Attila kap az alkalmon, hogy újra középpontban lehet, mi a baj, Fecó? Azt kérdeztem, mi van? Az, hogy Fecó gondolkodik. Attila szélhámosnak aposztrofálja saját magát, aztán biztosítja Fecót arról, hogy ők cimbik és ő áll hozzá legközelebb. Tanácsokat is oszt, ne teregesse ki a kártyáit, az nem jó, ha tudják, mit gondolsz, mit érzel! Kevesebb érzelmet! És Kingát hanyagolja, helyette őt helyezze előtérbe, mert ő akkor is mellette fog állni, mikor Kinga már rég kiesett. Mindezt annyi bazmeggel, baszkival, amennyivel csak lehetséges. Hiába, Attila nemcsak szélhámos, hanem prosztó is, mint tudjuk.

Este Tele A Villa buli van, nekem is tele van, csak más, de a Villával, igen, a lányok valamiért sötétlilába, a fiúk halvány libafoszöld ingben vannak, halványlila nyakkendővel. A buli négy okból érdekes, roppant jó alkalom annak szemléltetésére, hogyan ne öltözzünk fel, Bandi tánca miatt, ami leginkább a sarki kocsma zárása után nekiinduló helyi alkeszek mozgáskultúrájára emlékeztet, közvetlenül az első lépések megtétele előtt hosszas rugózással koncentrálnak és erősen néznek abba az irányba, amerre menni szeretnének, ez többnyire az előre. Péter tánca a harmadik ok, őt pár szóval lehet jellemezni: a hímnemű emberszabású majom a Viagra nevű gyógyszer megalkotásának kísérleti fázisában, túladagoláskor.

A negyedik ok Melinda és Vera csínye. Leitatni a fiúkat úgy, hogy ők közben nem vodkát, hanem vizet isznak. Csúnyán lebuknak, Péter meg pechjükre már erősre itta magát, na gyere csak kisanyám a nyugiba, ezt elbasztátok! Vera lógó fejjel hallgatja a hím szerepében tetszelgő Pétert, aki jobban szereti ezt a játékot annál, minthogy kinyírja, mint egy álnok kis kurvát. Javasol egy alternatív megoldást. Ha Vera nem lesz őszinte, vagy Péter egy kicsikét is úgy érzi, nem őszinte, akkor simán ellene hangolja az egész csapatot. Vera jaj elbasztam az elejénezik, de a jóságos Péterbácsi full ad neki egy második esélyt. Az öfi végén Vera kételyek között van és csak reméli, hogy Péter nem fog vele kibaszni, jaj most cseng a füle, mert az aranyszívű Péter belepuszilt, ma meg jól elküldi a picsába Annamarit, hiába, ezek az érzékeny lelkű nők, ezek tudnak valamit!

Címkék: vv5
726 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.09.29. 23:21:36

@nathalie: ahhh, mi a vébé egy vv-hez képest:-D

nathalie 2011.09.29. 23:21:36

"öntöm neki a swpes-t. Kérsz? FÚÚÚ, akadjon meg a torkodon!" :D:D:D
és az egész kis szösszenet alatt valami fütyülős zene megy :D

Battenfeld 2011.09.29. 23:21:49

Ez a Fecó gyerek többet tett eddig a romák elismeréséért, mint fél tucat Mohácsi Viktória.

nathalie 2011.09.29. 23:22:21

@genevieve:
teljesen igazad van :) pofátlanság volt részemről az összehasonlítás. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:23:58

@mocskosmacska: biztos kiolvasta az nlp könyvet. azt az egyet.

@nathalie: hát nézd. most éppen csirivel :D aztán vannak pillanatok, mikor veled. és sok olyan, mikor egészen érettnek érzem magam azzal a hat tavasszal :DDD

@genevieve: ha nem voltak agárkutyák, amikbe a kezeteket kellett törölni szalvéta gyanánt, azonnal mondjál fel :D

Hurri Kán 2011.09.29. 23:29:22

Péter egész jóféle bort iszik. :D

Hurri Kán 2011.09.29. 23:34:28

@sogeking:
Ezt is felvegyük a listára?

genevieve 2011.09.29. 23:35:08

na, én ki is dőltem.....pedig egy korty piát se ittam:-)

remélem holnap lesz olyan kedves személy aki gondol a szegény szerencsétlenekre akik nem látták a mai öfit, és belinkel pár részt....

természetesen most még türelmetlenebbül fogom lesni hajni remekbe szabott írását:-)

nathalie 2011.09.29. 23:38:03

@gyvy:
és ezt is
www.youtube.com/watch?v=GgoolZ-Mo48

ezzel köszönik is el: jó éjszakát :)

Hurri Kán 2011.09.29. 23:39:42

@nathalie:
Ó, ez kedvenc. :DDD

Jó éjt. :)

nathalie 2011.09.29. 23:40:20

köszönnék, köszönök stb

Kösz a halakat! 2011.09.30. 00:03:34

jól átbasztak azt hittem a cím alapján hogy a Villarealból raknak ki két játékost erre ez a szar bukkan fel

kékdelfin 2011.09.30. 00:03:40

Jajj, ez a péter olyan okos. Felfogadom tanácsadónak. Ez egy zseni.

Doktor Kotász 2011.09.30. 00:05:33

@huncut: "Krisztofel (no jó, nem nézek utána, hogy kéne írni a nevét, ő sem tudja): Imádom a monológjait, nagyon hiányozna. Sötét, mint az éjszaka, de ő is az a típus, akit csendes ámulattal nézek, hogy jé, ilyen is van?"

Kiszopfelben az a zseniális, hogy a banánevésen és a fán csimpaszkodáson kívül legalább két-három dologra képes, amit nem beidomítottak neki, hanem autodiakta módon sajátított el, és nagyjából érti is, hogy mi az.

Lasombra 2011.09.30. 00:11:21

remélem, nem volt érdekes a mai rész, vagy csak az volt benne, amit az éjjeli online-ből összevágtak, mert erről csúnyán lecsúsztam. vigyáznom kell, mert a szociális életem lassan a VV rovására megy. :(

holnap igyekszem felvenni a fonalat.

kékdelfin 2011.09.30. 00:12:21

Rájöttem kire hasonlít újvera, linda evangelista. Legalábbis most onlányon.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 00:18:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Élnék a lehetőséggel, csak legyen benne meggy. Mármint az idézetben.

FGSuperman 2011.09.30. 06:30:34

@csak magamat képviselem: sasfasz mûtét nincsen?
viccet félretéve, sajnos legközelebb vasàrnap leszek, felveszem az anyagokat és miutàn ,megnéztem jövök olvasni, beszélgetni szòval csak hétfô este lesz az a vasàrnap

addig is, csak ügyesen Hajnykacycamyculy

rianna 2011.09.30. 06:51:01

Annyira átlátszóan manipulálnak megint. Balázs a hátulgombolós szvetterkéjében, kicsit maga elé nézve aszonta, hogy ModorVerával nincs is baj, hiszen csak belelát az ember lelkébe, ezért sértődnek meg a többiek. Tisztára, mint mikor Alekoszt védték MMKK :((((
ModorVera mindig ilyen lassan beszél? Mintha lelassították volna a filmet, vagy csak a többieket tartja retardnak?:)

'reggelt

Müszélia 2011.09.30. 06:55:45

@genevieve: arra gondoltam, hogy pl a belevalóban ezerrel megy a rinyálás, hogy írjatok, telefonáljatok, mindegy, hogy mit, csak költsétek a zsozsót. a műsoridő fele elmegy a rinyálással, és ez nem lehet véletlen.
mocskosmacska, teljesen igazad van,
inkább a nyavalygás. ez a pszichovera az opniból szabadult, amikor az intézményt felszámolták.

beacska 2011.09.30. 07:24:56

jó reggelt!
Éjszakai műszak, történt vmi érdemleges? Fogok ma is fülhallgatóval az egyik fülemben családi életet élni? (férj duzzog)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.30. 07:42:34

Jó reggelt!

@beacska: A kérdésből ítélve, nem:D Nem láttam a tegnapi részt, tehát nem tudom, hogy mi volt olyan vicces, h mindenki azon röhögött, de majd bepótolom egyszer:D

jo.e 2011.09.30. 08:36:41

Pont nem figyeltem, amikor az a fejbelövős jelenet volt :) Miért is akarta volna ezt tenni a hölgy? Kérlek segítsetek...!

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 09:06:32

@jo.e: a riportszobában ecsetelte, hogy ezekkel a lányokkal kinn kávézni sem ülne le, annyira nincsenek egy szellemi szinten.

Lasombra 2011.09.30. 09:21:31

@Dragonair:
tehát összefoglalva, Serikét kibacták a tutiból, mert egy olyan - nem mellesleg exsittes - faszival kevert, aki amúgy egy másik nővel flörtölgetett, és nagy eséllyel fog is flörtölni.
priceless.
neki kellett volna a cselszövő taktikusok kategóriában indulni.

avanivi 2011.09.30. 09:26:50

www.chocome.hu/csokolade_tervezese/etcsokolade/dekoracio
A sziveket, színeket is koppintották a konfettirő ? ( valaki már beadta a szivek miatt ezt a linket !

mocskosmacska 2011.09.30. 10:06:31

@rianna: Belelát a vesékbe? Urológus?

mocskosmacska 2011.09.30. 10:08:13

@Müszélia: Ja, ha valaki azt mondja, hogy: "Az emberek úgy gondolják........." akkor biztos, hogy a második tagmondat az ő saját személyes magánvéleménye lesz, amit nem mer felvállalni.

mocskosmacska 2011.09.30. 10:09:12

@rianna: Tényleg nagyon tolják Modoros verát, pedig szerintem krisztofer kellene. Erre tegnap jöttem rá, amikor nem bírtam abbahagyxni a röhögést.

2011.09.30. 10:42:01

@mocskosmacska: és milyen aljas, gyáva dolog így becsomagolni személyes véleményünket.
Ismertem egy tahó picsát középvezetői beosztásban. Számtalan fiatal kezdő életét tette tönkre azzal a mondattal, hogy téged itt senki nem szeret.....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.30. 10:56:31

Nomost az tökjó, hogy Balázst bölcsészfiúnak öltöztették (NEEEEEM!) de miért mond olyanokat, hogy "varázsmondó szőnyeg"? Kétszer? Azon ülve(!) tényleg varázsolnak? Békává változtatják a pónilovakat, meg ilyenek?

Állás:
Fecót kezdem viccesnek találni -maradhat
Cristofel -egyszerű a lelkem, pass
Veronika -buta, mint a tök, tegnapi Vera-taktika felvázolásáért együtt nevettem Attiláékkal -muszáj, muszáj maradnia!!!

Sajnálom, én Dyát nézem travinak. De irgalmatlanul.
Ja, és remélem megvolt mindenkinek Attila megjegyzése az ominózus Veronika -Bandi címlapképre: "a debil és a qrva"
Petya meg beépített ember-gyanús.

rianna 2011.09.30. 10:59:06

@mocskosmacska: kiszop eladja saját magát, utálni nem utálja senki szerintem:) Míg ModorVera kavarására azért felfigyelhet az ecceri néző. Szerintem ezért pártolják, hogy ne szavazzák ki időnap előtt. De nagyon visszaszetsző, ahogy a szánkba akarják rágni, ki mit miért mond.

mocskosmacska 2011.09.30. 11:00:20

@beebeer: A nagyvállalatok néha olyan tudnak lenni, mint a sitt, meg kell mutatni, hgoy ki tudsz valakit készíteni, hogy erősnek tartsanak és ne téged készítsenek ki. Legalábbis pár évig dolgoztam multinál és ez lett a benyomásom róla. Tökéletes táptalaja az ilyen törtető picsáknak.

*jinx* 2011.09.30. 11:02:02

@Kékdelfin: szerintem meg Demi Moore-ra fénykorában. :)

mocskosmacska 2011.09.30. 11:02:05

@rianna: Ja, ez a szájbarágás engem is zavar. a vv4 ben az volt a mantra, hogy olivér milyen vicces, pedig inkább szánalmas volt az erőlködése.

mocskosmacska 2011.09.30. 11:04:48

Tényleg, olivérről alekosz jut az eszembe, róla meg az, hogy állhat most a nőkkel?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 11:10:39

@reKorrekt: Elég gerinctelen hányadék lehet az anyósjelölt!!! Biztos már a haverjai is röhögnek fiacskáján, hogy anyuci pincsikutyája!

rianna 2011.09.30. 11:12:00

@mocskosmacska: ühüm, meg hogy alek mennyire nagyszerű, és mindenki félreérti vagy túlreagálja a dolgait.
Coolom nincs, nem láttam olivért hálisten' régóta.

capa05 2011.09.30. 11:28:18

@Lasombra: Szerintem az, hogy exsittes nem sokat játszott a dologban.
A szüz Bandika jobb lett volna?
Ja és az olasz pasi nyilatkozata, hogy " én találtam ki" , meg a képek szóval nem biztos, hogy nem kerül cseberből....

capa05 2011.09.30. 11:35:12

Ja az ékszakáól (reggel négytől) annyit láttam, hogy Kiszpfel a medencéből lelkesen bizonygatta a körmét festegető Veronikának: "biztosan teszik neki" meg jövőképként, hogy le fognak feküdni ők ketten(nagyon rossz volt a hang így csak nagyjából vettem ki a szavaiból).
Ezt követően Vera meg Melinda lépett szövetségre és egy taktikát próbáltak körvonalazni.

beacska 2011.09.30. 12:07:04

végignéztem a tegnapelőtti igazmondósat: ÚjVera nem karakán volt, hanem törlesztett: Péter a kérdésre azt válaszolta, hogy verát vinné ki perpill. (ettől lett ő szenya Vera szemében), Annamari meg rászólt vki más kérdési alatt (hogy nem fer a kérdés, amit feltett). Jaa, Veronika meg szóvá merte tenni, hogy nem ért vele egyet a jellemzésében.
A tengermély érzésű kisasszony ezt adta vissza. Aki dicsérte, és a seggét nyalta, abban aznap nem rúgott bele.

Szánalmas volt. Mondjuk értem, hogy Péter miért akarja bevenni a szövetségébe (Melindával egyet is értek), csak még kell neki egy kis betörés, nem elég alázatos a többiekkel szemben...szerintem...

lac64 2011.09.30. 12:10:12

@reKorrekt: Tegnap megnéztem AM hivatalos FB-ját. Éppen ment a verbális csata AM nővére és a másik fél között felemlegetve a magánnyomozót és az sms-eket is. Ritka gusztustalan volt. Mára úgylátom, hogy már törölték, de lehet látni olyan bejegyzést, amiben az van írva , hogy valaki emiatt a vita miatt unlájkolta az oldalt.

Lasombra 2011.09.30. 12:26:33

@capa05: nem akartam megbántani az exsittes közösséget, csak úgy általában véve az álmoskönyv szerint nem feltétlenül minőségi csere egy ilyen ágra átmászni. főleg így. erre céloztam.

amúgy valóban tökmindegy, kinél ugrik árnyékra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 12:30:28

@lac64: Kb. olyan szintű volt, mintha egy Mónika show leirata lett volna. Az ilyen vitákkal inkább ártanak a játékosnak.

Müszélia 2011.09.30. 12:33:06

@rianna: nem kell megúsznod, a való világ oldalon látható az összes belevaló, olivér teljes szépségében, papagáj inkluzíve

nowo 2011.09.30. 12:33:17

Sziasztok!
Legyen szíves,magyarázza el nekem valaki,mi értelme van annak,hogy a nézőkkel kiszavaztatnak két embert?
Az egész lényegét veszíti el a játék,vagyis azt,hogy egymást nyírják ki,egyesével.Miért kellett ebbe belevonni ilyen módon a nézőket?

Valamint-nem tudom írta-e már valaki,mert nem olvastam végig az összes hsz-t-nem fair,hogy hetekkel később bekerül majd két új ember,aki rengeteg információt tud a már bent lévőkről.
Pl. Annamari múltjáról,a gyerekéről,amit nem hiszem,hogy nagydobra szeretne verni bent.
Gigi,Jerzy és a többiek múltjáról sem tudott senki egész addig,amíg ki nem kerültek.
Ez így abszolút nem fair!!!

nowo 2011.09.30. 12:40:34

Az előbbi folytatása:
Valamint Seherezádé sem tud arról,hogy kirúgta a római pasija.
Ezt az újonnan beköltözők már tudják.
Kérdés,hogy elárulják-e/elárulhatják-e?

Lasombra 2011.09.30. 12:51:05

@nowo: elvileg nem oszthatnak meg kintről infókat. de hogy ezt ki, hogyan ellenőrzi, és mi a szankció, ha mégis, azt passzolom.

ez a későn jövő dolog kétélű.

pro: felkészültebbek a játékosokból. ismerik azokat a párbeszédeket és megnyilatkozásokat is, amit a bentiek nem láthattak.

kontra: egy kész közösségbe mennek be. a korábbi valóságshow-kban is a később érkezőket szórták ki könnyebben. itt is hogy összezártak az első beérkezők, pedig csak pár nappal többet voltak bent. vagy a 4.-ben is, szinte a rajttól a finisig tolta kezdő csomag.

lehet, hogy tévedek, de szerintem nagyobb hendikepp később bemenni, mint előny. az infóelőnyt úgyis elvesztik, hisz úgyis kiismer idővel mindenki mindenkit.
viszont a kezdő klikk(ek) már addigra készen vannak, arról már lecsúsztak.

capa05 2011.09.30. 13:00:48

@nowo: Véleményem szerint némi anyagi haszonszerzés a cél. Eddig 2 játékosra szavaztak a szimpatizálók.Most 14 re. Nem jelent 14 szer több szavazatot, de (nem vagyok matematikus így nem érek fel A Gyilkos számok főszereplőjének magaslataiba) 2-3 szoros aktivitás kijöhet.

James Lavelle 2011.09.30. 13:01:59

Sziasztok, ajánlom figyelmetekbe szerény, de annál lelkesebb blogomat. Szívesen veszem véleményeteket!

vv5elemzes.blog.hu/

genevieve 2011.09.30. 13:04:43

@Lasombra: na most úgy csináltok mintha nem tudnátok, hogy az rtl már előre tudja kit akar győztesnek:-DD

mocskosmacska 2011.09.30. 13:21:27

@James Lavelle: Érdekes a blogod, de vitába szállnék azzal, hogy modorosverában nincsen rosszindulat, szerintem tele van vele. Másik, hogy aki ennyire maga alá akar gyűrni másokat, azzal valami nagy baj lehet.

dr. gernika 2011.09.30. 13:25:53

Hayny, szerintem Balázs tegnap direkt neked vette fel azt a kardigánt. :D

Vicces, hogy épp elkezdtek volna klikkesedni, mire jött a naaaaaaaaaaaaagy bejelentés.

nathalie 2011.09.30. 13:30:52

@James Lavelle:
sztem is érdekes. Viszont a végével nagyon nem értek egyet...
írtam kommentet hozzá.

lac64 2011.09.30. 13:45:21

A taktika szempontjából nem inkább káros egy ilyen korai klikkesedés? Nem ismerik még igazából egymást, és egy ilyen lépéssel gyakorlatilag magukat zárják be.

traff 2011.09.30. 13:46:04

Ez a Dya tényleg úgy néz ki, mint egy koponya amire ráaszott a hús.

Lasombra 2011.09.30. 13:54:51

@genevieve: úgy hát. :)
valójában ÉN is tudom, ki lesz a győztes, de belemegyek a játékotokba, hogy tudjak beszélgetni Veletek. :D

nathalie 2011.09.30. 13:58:03

@lac64:
igen, de ha meg már valaki elkezdte a csoportosulást, akkor csatlakozni kell, egyébként könnyen egyedül maradhatsz.

mocskosmacska 2011.09.30. 14:03:35

Valamelyik nem akarja eljátszani a kettős ügynököt? MIndkét csoportosulásnak beadja, hogy majd benyal a másik csoportnak és így infokat szerez. Ezt olyan tudná megjátszani, aki egyenlőre semleges. Pl. annamari.

lac64 2011.09.30. 14:09:08

@nathalie: Néha nem túl nagy baj az. Főként akkor, ha nagyon kiéleződik a harc két csoport között, és elkezdik egymást levadászni.

beacska 2011.09.30. 14:12:56

@mocskosmacska: szerintem AM is csatlakozni fog a "lúzerek"hez.
Én el tudnám képzelni, hogy Péter párhuzamosan szervez egy "lúzer" és egy "női" csapatot.

GYŐZZÖN VÉGRE EGY NŐŐŐŐ!

nathalie 2011.09.30. 14:14:09

@beacska:
inkább ne mondj ilyet, mert megnyeretik Verával ezt az egészet.

nathalie 2011.09.30. 14:15:10

@lac64:
nos, most minden vágyam az, hogy a speciális csapat akcióba lendüljön és Crisztofel megpróbálja levadászni a másik csapat tagjait :D:D:D

Caprica99 2011.09.30. 14:16:13

Tengernyi komment, hűha... :)
Biztos kibeszéltétek már, de ennyi hozzászólást lehetetlen végigolvasni.
Nekem az Újvera és a Krisztofel a legellenszenvesebb.
Ezt a Krisztofel gyereket valaki pofánvághatná már.
Rég láttam ennyire nagyarcú, beképzelt, magától elszállt, ocsmány kis nyikhajt.
Ő szép, ő szexi és ő milyen ravasz!
LOL!
Hülye kis seggduggancs!

Eddig azt hittem, AM gáz, de sztem egy
jófej úrinő az Újverához, ehhez a savanyúképű, tudálékos és gonosz némberhez képest.

beacska 2011.09.30. 14:18:01

@nathalie: én ezt komolyan gondolom, de ha nem nézitek jó szemmel, hát nem írom ide többet ;D

Én Annamarit nagyon kedvelem, bírnám, ha ő nyerne, másik befutóm egyenlőre Melinda.

Tjuca 2011.09.30. 14:18:49

jó lenne, ha pétert viccből nyugdíjaznák. most estél ki. aztán a műsor végén közölnék, hogy ja poén volt.

nathalie 2011.09.30. 14:22:30

@beacska:
neeee.Melinda? Miért???? :D
AM-el nekem sincs bajom, de tartok tőle, hogy ő nem fogja bírni ezt a játékot és elő fog belőle törni egyre inkább a kisebbségi komplex. ráadásul nemsokára szerelmes lesz Péterbe...

beacska 2011.09.30. 14:26:54

@nathalie: egyrészt ne felejtsd el, hogy AM intézetis lány! Azért ott szoktatva lehetett a dolgokhoz rendesen! Azért mert Vera szerint gyenge, még egyáltalán biztos, hogy az is. Mint mindenki, ő is gyenge, ám megtanulta kezelni a gyengeségét, és ez nagy előny! szerintem.

Melinda nekem szimpatikus és kész. Nincsenek allűrjei, nem ítél elhamarkodottan, és elég idős ahhoz, hogy tapasztalt legyen. Az én bizalmam még áll felé. (egy hibája, hogy Verában megbízik, de nem őt nevezte meg a szőnyegen)

Adeptus Astartes 2011.09.30. 14:28:36

Petike a keménycsávó egy pöcs!

Lasombra 2011.09.30. 14:32:53

@beacska: Melindával nekem sincs semmi bajom. Nem sok sanszot látok rá, hogy sokáig jut, de egyelőre tök semleges nálam. Ami egy VV esetén pozitív eredmény. :)

nathalie 2011.09.30. 14:37:57

@beacska:
lehet rosszul fogalmaztam. Nem is arról van szó, hogy nem bírná ő ezt és összeomlik és ki akar jönni. Inkább aarról, hogy pont azért ahonnan ő jött, meg amik történtek vele, egyszerűen nem fogja tudni kontrollálni magát. Ezt a játékot szerintem nem neki találták ki. Nem tud normálisan visszavágni szinte senkinek, felhúzza magát, és csak azt ismételgeti, hogy nem tárgyalok. Van benne igenis egyfajta irigység, ez látszik azért rajta és ez ki fog jönni, mint ahogy az is, hogy kisebbségi komplexusa van (azért ez is látszik rajta), lehet ez nem fog hosszútávon tetszeni a nézőknek így ki fogják ejtetni. Nekem tényleg szimpatikus, de nincs meg benne szerintem az, amiért hosszú távon ő kedvelhető lenne, vagy amiért nyernie kellene. És az is hozzátartozik, hogy szerintem azért kedvelik ennyien, mert agyatlan picsákkal van körülvéve. Átlagos lányok között, azért nem lenne ekkora az ováció iránta.

beacska 2011.09.30. 14:39:27

@nathalie: :d csakhogy változatlanul agyatlan p*csákkal lesz körülvéve, és tudod mit mondanak a vakokról és az ő királyukról? ;D

nathalie 2011.09.30. 14:42:11

@beacska:
Melinda semmilyen. Én nem látok nagy szimpátiát abban, hogy valaki seherének nyalja a seggét és Verával szövetkezik, amikor látszik rajta, hogy az a nő egy számító ribanc. Ráadásul szerintem Melindára az most a jellemző, hogy miután elbőgte magát rájött, hogy itt ő mégse amazon és most lapul mint szar a fűben. és ez egy elég visszataszító viselkedés részéről. sztem

nathalie 2011.09.30. 14:44:21

@beacska:
de vannak ott fiúk is:D és most arról beszélünk hogy lány nyerje meg. Szerintem ezek közül a lányok közül Verának lett volna esélye, ha nem vált át gyilkológépbe. Így viszont szerintem esélyesebb egy fiú, mert nekik nem lesznek annyira szélsőséges megnyilvánulásaik (lásd előző vv-k), a totál szélsőséges egyszer vitte el a fődíjat (alekosz), sztem többet nem lesz ilyen.

capa05 2011.09.30. 14:50:09

@nathalie: Valahol egyetértek veled, annyit hozzátéve (valószínű az én TV-m akusztikája rossz, de Melinda beszédét nem értem.(nem a tartalmát, mert nem igazán tudom miről beszél)

foxglove (törölt) 2011.09.30. 14:52:15

sziasztok!
Annamarinak Péter lesz a veszte, már most nagyon szar látni, ahogy próbálkozik nála, ez egy idő után át fog menni szánalmasba. Taktikának viszont baromi jó lenne, elhitetni Péterrel, hogy totál bele van zúgva, úgy ugrál, ahogy ő fütyül, aztán a kellő pillanatban lecsapni és szemberöhögni. De attól félek, az első variáció fog megvalósulni.

nathalie 2011.09.30. 14:53:25

@capa05:
a rajzfilmfigura hang tehet róla. sztem. én se mindig értem :D

nathalie 2011.09.30. 14:57:08

@foxglove:
ugye! Szánalmassá fogja tenni ez a péter szerelem. Minden csajnak tolni fogja, hogy ő a faszacsaj, mindenkinek megmondja a véleményét, közben meg Péter ezentúl csak úgy fog tudni közlekedni, hogy AM a bokáját átkulcsolva csimpaszkodik rá és kiskutya szemekkel könyörögni fog a szeretetéért.
Mindenkinek van gyenge pontja. AM-nek szerintem a rossz faszikba való belehabarodás lehet az. tippre. Sztem szerencsétlen lúzert fog csinálni belőle az rtl (és ő is saját magából), aki az élet viszontagságai után csak szerelemre, meleg családi fészekre, és elhagyott gyerek után vágyakozik stb. stb. stb.most rosszul vagyok.

nowo 2011.09.30. 15:08:07

@nathalie: Melindával kapcsolatban abszolút egyetértek veled.
Azt nem értem,Sehere miért állt Vera mellé???Miért lépett ki a "hatosból"?

beacska 2011.09.30. 15:12:28

@nowo: nem Vera mellé állt, hanem Dya mellé. seggriszába csaptak át.

beacska 2011.09.30. 15:13:17

@nathalie: nem úgy nézem, hogy bokakulcsolás lenne. Sőőt...

nathalie 2011.09.30. 15:14:28

@nowo:
nagyon egyszerű a válasz: mert hülye :D:D

egyébként sztem azért, mert Sehere azon a szinten van, hogy akinek nagy a pofája, az a fasza csaj (persze ha szép, csak akkor). Na most bejött egy lány, akinek meglepően nagy a pofája. Fiúk kedvelik. SEhere nem meri bevállalni, hogy nem tetszik ez neki, hanem úgy csinál, hogy "ez igen!minden tiszteletem!stb" Egyébként sztem inkább puhatolózva mondta mindezt melindának, lehet ha melinda azt mondja, hogy ez egy kurva, akkor egyből ő is vált, hogy ja, sztem is :D.
És még van két dolog. az egyik gergő: sehere most azt játsza, hogy nem érdekli gergő. Ezért sztem verát nem meri nem szeretni, mert akkor azt hiszik majd az emberek, hogy ő féltékeny.
és végül: sehere kurvára nincs tisztában azzal, hogy ő már nincs a hatosban. Ő csak barátkozik dyával, mert aranyos és pletyizik melindával, mert ehhez mindketten értenek (bár most korrektségben próbálják felül múlni egymást). SZtem ő úgy van vele, hogy a hatos az aki először beköltözött, és ez még mindig meg van.

nathalie 2011.09.30. 15:16:29

@beacska:
hát amilyen szemekkel nézett hip-hop péterre az eléggé fura volt. szerintem szerelmes lesz a gyerekbe, vagy ha péter ezt nem viszonozza, akkor gyűlölni fogja, de úgy, hogy kő kövön nem marad :D átmenet sztem annyira nem lesz.

foxglove (törölt) 2011.09.30. 15:21:31

@nathalie: tegnap az online-ból elcsíptem, ahogy arról kellett szavazni, melyik pár töltse együtt az éjszakát a nyugiban... Annamari megszavazta saját magát és Pétert (nem ők nyertek végül.) Mondanom sem kell, nem volt kölcsönös. Ez már nekem volt kínos.

nathalie 2011.09.30. 15:23:16

@foxglove:
én is ezt érzem, hogy ez kínos. és azt hiszem ez onnan indult, hogy péter AM-t választotta a kényeztető feladathoz. AM lehet ebbe többet látott bele, meg még az álma is. szerintem ez egy kicsit rémisztő és nekem nem tűnik taktikának. :(

Hurri Kán 2011.09.30. 15:38:35

@nathalie:
Valahogy órák óta délután kettő van... :D

nathalie 2011.09.30. 15:40:40

@gyvy:
én meg úgy érzem, hogy órák óta hajnali kettő van :D olyan fáradt vagyok :D

Tjuca 2011.09.30. 15:41:07

jajj ez a péter magával is konspirál? paktum megvan közte és maga között? ez kakálni sem képes nyugodtan, csupa paranoia. :-D

Hurri Kán 2011.09.30. 15:43:03

@nathalie:
Jahhh, hát aki éjjel leány, az legyen nappal is. :DDD

Asszem mostantól hétfő reggelig szellemi szabadfoglalkozásra mentem. :D

FGSuperman 2011.09.30. 17:30:10

@nathalie: férfi nyer
miért?
a nôk sokkal irigyebbek egymàsra, nemf ognak nõre szavazni
a férfiak meg miért szavaznànak nôre?
süti beállítások módosítása