Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x17

2011. szeptember 29. 12:45 - Hódos Hajnalka

Óvatosan kell bánni az elismerő szavakkal, az ember ellágyul egy kicsit, aztán másnap kap az arcába egy közúti jelzőtábla színben pompázó Lilut, aki a szőke hajával semmivel nem néz ki különbül, mint a sarokba állított, beszélő diffenbachia. És hol van Balázs?! Mivel én kevésbé vagyok teátrális, mint az RTL – ha igen, akkor viszont rettent és ripacs módon – nem várok a poszt végéig: a két napja pengeszájjal, klintísztvúdosan összehúzott szemekkel beharangozott drámai esemény nem más, mint az, két Lakó jövő héten fogja a petyerkáját és húz haza a Villából, csak úgy porzik utána az út. Jön helyettük két új játékos, egy Karrierista (mindhárom nő) és egy Feltörekvő (mindhárom pasi). Lesz egy Naaagy Megmérettetés az Arénában, a legügyesebb lány és fiú a Lakók közül itt védettséget szerezhet. A többiekről a nézők szavazata dönt, a legkevesebb szavazatot kapott két Lakó megy haza, nahh, kíváncsi vagyok a csillogó szemű köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott mondatok után megkapjuk-e, hogy basszunk egyedül életünk végéig, amiért rohadtak voltunk egy szájbalökött sms-t elküldeni. Nahhát, ez van, nézzük, hogyvót az öfi.

Zizike gombot tanul nyomni, figyelj csak, gomb-hami, gomb-hami, na erről elég ennyi, ezt is fájdalmas volt leírni. Veronika megtalálta ősellenségét a Villában TengermélyVera személyében. Utálja. Az hagyján, hogy Annamarit gyűlöli, de őt meg Seherét hülye picsáknak tartja. Gonosz. Nem, nem ebédel, mert a luvnya az ő helyére ült. Majd ha befejezte. Attila meg Péter nézzék meg: ő is Vera, leül a helyemre, meg közelít a Gergő felé. Az ott Veronika helye! Ki akarja túrni! A sátáni nő még arra is képes volt, hogy az öfiket megnézze, megjegyezze, melyik Veronika helye és direkt oda ült! Attila és Péter összenéznek, Péter arcán akkora döbbenettel vegyes aztakurvabazmegeztnemhiszemel kifejezés van, amekkorát még nem láttam. Vera valamiért úgy gondolja, a pánt nélküli felsők jól állnak neki, én arra, tizedekkora önbizalmam lenne, mint némelyik VillaGyökérnek, hol tartanék, hát ő ezekkel a lányokkal egy kávét nem inna meg, ez a Veronika meg, inkább fogna egy pisztolyt és fejbe lőné magát.

Annamária álmodott a múltjáról, szarul ébredt és bőg. Igyál egy vodkát, gondolom, ennél több vigasztalásra nem szorulsz. Mindezt félvállról odavetve, persze, hogy Péter volt az, hogy találtátok ki? BTA bőg, pedig azt sem tudja, mikor sírt utoljára. Az a legrosszabb, ha az embernek a saját démonaival kell küzdeni, hüpp. Beveti magát az ágyba és azt mantrázza, meg tudod csinálni. Ha a reggel Zizinek és Annamarinak volt szar, a nap további részében Dyának szar lenni, fiúkényeztető nap van, hátbazmeg, ilyet, őt nem választotta egyik fiú sem. Gergő rögtön talál megoldást, Dya majd a disznót kényezteti, aztán kicsit megnyugszik, ugyanis Péter, bevallja, csak azért választotta helyette a rút kiskacsa Annamarit, mert bőgött reggel. Jajhát Péter egy olyan jó ember, hogy Veronika a nyakába is borul. A fiúk piszkosul el vannak kényeztetve, Fecó tolja oda a formás seggét Sehinek, én az Opelt szoktam ezekkel a mozdulatokkal mosni, Kiszopfel érdemli a nap vakmerője tettéért járó díjat, mert engedi Kingának, hogy megborotválja. Az arcát, teszem hozzá. Rút Kiskacsa, aki a szaunában hirtelen Tündérke lesz vallomást tesz Péternek, nagyon emlékezteti a Csabeszra, aki a volt pasija. Aztán nekünk tesz vallomást a riportszobában, igencsak vonzódik Péterhez. Ő már majdnem az, akit keresek. És ahogy a bögre fölött ránéz, meggyőz, hogy igazat beszélt.

Attila és Kinga párosa nélkül nincs öfi, igen, Kinga elmegy randira az új fiúval, miért, Attilával is elment. Mert feladat volt! Házasodjunk össze, kurva sok pénzem van! Gecigazdag vagyok! Olyan kocsim van, hogy beszarsz! Kinga erre azt válaszolja, amit minden nő szokott ilyenkor, jaj ez engem nem érdekel. Lelki szemeimmel látom Attilát, nahh, jól van, a mai penzumot már majdnem teljesítettem, mondtam jó nagy hülyeségeket, ezt biztos bevágják az esti összefoglalóba, de még ki kéne találni valamit, ehh, nehéz ez a játék, mit össze kell agyalni! A lányok úgy készülődnek a Helyes Pasi érkezésére, mintha maga Brad Pitt érkezne a Villába, Dya összeomlik, mi a faszt keres Csaba a helyes fiú kategóriában?! Egy kibaszott helyes pasi nincs itt! Csabának híznia kell, meg kell borotválni és meg kell nyírni! Sehere szerint Csaba csúnyább, mint a sokévi átlag, Kingának kisfiús, néhány éve tetszett volna neki, de most már huszonkét éves érett nő, remélem, a klimaxtól azért még nem tart. Csabával van baj rendesen, ülni se tud tisztességgel a köntösben, kilátszott a farka, ne haragudjon, de Veronika látta is. Az ellenséges hangulat addig tart, míg Csaba elő nem kapja a gitárt, a lányok egy emberként érzékenyülnek el, a fiúk az ajtóban hallgatóznak és röhögnek. Az össznépi éneklésre nem térnék ki, aki hallotta, tudja miért, aki nem, ne akarja megtudni.

Péter kiakad, faszom, milyen ótvar manipuláció ez a gitározás! A lányok ugattak rá, mint állat, erre kettőt húz a húrokon és nyílnak a combok, meg tíz pont! Erősen manipulálva vannak a gitártrükktől, az óhájótól meg mindenki el van érzékenyülve! Péter dühöngését nagy ívben leszarja mindenki, Csaba szezonális indexe lesz a legmagasabb, kilenc pont. Fecó meg nem érti, Péterből ilyenkor mindig kijön az ördög. Kinga a maga nőies stílusában csatlakozik a beszélgetéshez, a Pétert kéne kiszórni a faszba, mert egy szarkavaró. Denehogymáááár, Veronika annyira bírja, olyan aranyoooos! Attila kap az alkalmon, hogy újra középpontban lehet, mi a baj, Fecó? Azt kérdeztem, mi van? Az, hogy Fecó gondolkodik. Attila szélhámosnak aposztrofálja saját magát, aztán biztosítja Fecót arról, hogy ők cimbik és ő áll hozzá legközelebb. Tanácsokat is oszt, ne teregesse ki a kártyáit, az nem jó, ha tudják, mit gondolsz, mit érzel! Kevesebb érzelmet! És Kingát hanyagolja, helyette őt helyezze előtérbe, mert ő akkor is mellette fog állni, mikor Kinga már rég kiesett. Mindezt annyi bazmeggel, baszkival, amennyivel csak lehetséges. Hiába, Attila nemcsak szélhámos, hanem prosztó is, mint tudjuk.

Este Tele A Villa buli van, nekem is tele van, csak más, de a Villával, igen, a lányok valamiért sötétlilába, a fiúk halvány libafoszöld ingben vannak, halványlila nyakkendővel. A buli négy okból érdekes, roppant jó alkalom annak szemléltetésére, hogyan ne öltözzünk fel, Bandi tánca miatt, ami leginkább a sarki kocsma zárása után nekiinduló helyi alkeszek mozgáskultúrájára emlékeztet, közvetlenül az első lépések megtétele előtt hosszas rugózással koncentrálnak és erősen néznek abba az irányba, amerre menni szeretnének, ez többnyire az előre. Péter tánca a harmadik ok, őt pár szóval lehet jellemezni: a hímnemű emberszabású majom a Viagra nevű gyógyszer megalkotásának kísérleti fázisában, túladagoláskor.

A negyedik ok Melinda és Vera csínye. Leitatni a fiúkat úgy, hogy ők közben nem vodkát, hanem vizet isznak. Csúnyán lebuknak, Péter meg pechjükre már erősre itta magát, na gyere csak kisanyám a nyugiba, ezt elbasztátok! Vera lógó fejjel hallgatja a hím szerepében tetszelgő Pétert, aki jobban szereti ezt a játékot annál, minthogy kinyírja, mint egy álnok kis kurvát. Javasol egy alternatív megoldást. Ha Vera nem lesz őszinte, vagy Péter egy kicsikét is úgy érzi, nem őszinte, akkor simán ellene hangolja az egész csapatot. Vera jaj elbasztam az elejénezik, de a jóságos Péterbácsi full ad neki egy második esélyt. Az öfi végén Vera kételyek között van és csak reméli, hogy Péter nem fog vele kibaszni, jaj most cseng a füle, mert az aranyszívű Péter belepuszilt, ma meg jól elküldi a picsába Annamarit, hiába, ezek az érzékeny lelkű nők, ezek tudnak valamit!

Címkék: vv5
726 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giedi 2011.09.29. 12:47:43

Végre ... Már vártam ... :)

pp's wifey 2011.09.29. 12:55:49

harmadik???

ez az újvera nekem nagyon nem szimpi, elég tahó

lilu drága miért volt olyan ideges a naaaaagy drámai bejelentés után? remélem azt mondták a fülébe, hogy bocsi, de mégis volt hang még a vellában :D

Strangerina 2011.09.29. 12:59:42

ÚjVera szerintem is azt hiszi hogy méterekkel a többiek felett áll,pedig ugyanolyan gyökér mint ők.
Dya arcrángatózásai csak nekem tűnnek fel?Félelmetes arcberendezése van...

Tüzitündér 2011.09.29. 12:59:44

Ennek a Péternek akkora kisebbségi komplexusa van, hogy öröm nézni.

BarBwire 2011.09.29. 13:02:42

Péter új neve: Szörnyecske (Krisztofel adta neki)

capa05 2011.09.29. 13:12:29

Azért ki lehetett volna térni egy szösszenetben Lilu kebleire, mert szemmel láthatóan a jobboldali kb 8 centiven lejjebb volt mint a másik és olybá tűnt, hogy lényegesen nagyobb is.
Aztán lehet, hogy a melltartóban a szivacs csúszott el.
A Dya lány meg párválsztáson hoppon maradt és elkáromkodta magát nem igazán nyílvánult meg.

Andrei87 2011.09.29. 13:12:32

Legalább Kacsacsőr 'nem ebédelek, mert elvette a helyemet a névrokonom brühühühü' Veronika megmutatta, hogy tényleg nem gyerekes :D Amúgy Fecó is érdekes. Eléggé elgondolkodnék a következő mondaton a helyében: "Én szélhámos vagyok, bízz bennem!"

kékdelfin 2011.09.29. 13:15:14

@Strangerina: nem csak az arca rángatózik, az egész csaj, és a haját baszkurálja folyamatosan, bár azt a másik két szylykon is.

Akármi Áron 2011.09.29. 13:15:21

Hajni, hát remekül tartod a szintidőt,a pálcsi meg érik, tartjuk az ígéretet, na:))
Jókat vinnyogtam, két cuppogós husi(?)között, körbefröcskölödtem vele:D

Hát hijába az aranypenna a Te kezedben van, ez nem kéCCséges:D Nekünk könnyű dógunk van, csak ülünk és olvasunk, majd kommentelünk...misoda különbség Ídesanyám?:))))

basaja 2011.09.29. 13:17:15

bakker,tegnap lemaradtam róla,de a post besz@rás xD

kékdelfin 2011.09.29. 13:17:31

most hallgatom az éjszakait.
aszongya kriszfiú: "lehet hogy vigyorogtok, mint a fába szorult féreg..."

capa05 2011.09.29. 13:19:52

@Kékdelfin: tudsz valamilyen helyet ahonnan az éjszakait le lehet tölteni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 13:20:02

Tegnap este rájöttem, hogy mi Liluban a legidegesítőbb számomra: ahogy áll a pultnál (mindegy miben), és a jobb lábával állandóan kikaszál oldalra. És mindezt úgy, mintha valami hülye koreográfia lenne: lép előre, lép hátra, kaszál. Iszonyú idegesítő.

Annamari (aki valahogy egyre szimpatikusabb nekem) szempillája mitől olyan, mintha lisztbe fújt volna? Eredetileg szőke lenne?

Kinga eleinte még tetszett, de mostanában egyre furábban néz ki. Már most látszik, hogy rettentő randa öregasszony lesz, ha megéri.

Péter meg tényleg tök gyökér.

nathalie 2011.09.29. 13:21:17

@Kékdelfin:
valaki már mondta, hogy az akár elvonási tüntet is lehet.

Strangerina 2011.09.29. 13:21:24

@Kékdelfin: :D na igen...szerintem Csaba kérdése (elvonási tüneteid vannak-e avagy sem kedves Dya?) teljesen jogos volt.
egyébként én nem csak 2 embert,hanem a társaság 90%át hazazavarnám gondolkodás nélkül,szinte nézhetetlen a műsor ettől a sok ostoba, idegesítő kurvától.

kékdelfin 2011.09.29. 13:23:24

@nathalie: nem vagyok jártas ebben a témában.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 13:24:10

Ja, nem tudom, volt-e már, olvastam valahol, hogy Gergő meg az Új Vera valami randioldalról már ismerték egymást. Nahát.

capa05 2011.09.29. 13:24:35

@pushpang: Azért péter önuralmát csodálom Veronika kifakadásakor. Ezt szavak nélkül egy grimasszal elintézni... számomra megoldhatatlan lett volna.

nathalie 2011.09.29. 13:24:42

@Kékdelfin:
hála istennek én is csak a Trainspottingból tudok meríteni :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 13:27:51

@Strangerina: érdekes, az első, második vv-hez képest, ahol -aránylag- hétköznapi embereket válogattak össze, az utóbbiakban már tényleg csak ilyen agyatlan, affekta picsákat szedtek össze. Néha azt hiszem, hogy ezek nem is igaziak, csak az újságokban és a tv-ben léteznek. Valahogy sose botlom ilyenekbe az életben.

Strangerina 2011.09.29. 13:27:52

@Kékdelfin: KacsacsőrVeronika hiába ostoba,én tudok rajta röhögni (nem mindig).
Annamária+Attila is maradhatna,meg talán Kiszopfel is,mert az is olyan hülye hogy már néhol vicces is. De ennyi,többiek részemről go home.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 13:29:35

@capa05: igen, az azért nekem is tetszett. Valszeg blackoutolt az agya egy pillanatra , azt láthattuk. :)

nathalie 2011.09.29. 13:30:50

@Strangerina:
pont ezt a négyet tartanám bent én is! :D
Meg pétert. SZeretném látni ahogy teljesen kontrollt veszít. :D

Strangerina 2011.09.29. 13:33:04

@nathalie: :DD Péteren vacilláltam, de sokszor baromira irritál ez a csendes pszichopata (beképzeltgyökérvagyok) stílusa. Bár inkább 8 Péter mint egy Sehere vagy Kinga...

kékdelfin 2011.09.29. 13:34:30

kriszfiúnak az érzékeny ember, meg az érzéki ember ugyan azt jelenti.
Ez a gyerek tényleg szórakoztató, de mellette szörnyű is.

nathalie 2011.09.29. 13:38:30

@Strangerina:
jaj, hát irritálni engem is irritál :) De most már hogy látom, hogy ezzel a természettel nyerni nem fog, most már szórakoztató a vergődése. Külön perverz élvezetet jelentene, ha a döntőben maradna alul :D istenem, ez a vv teljesen kihozza a gonosz énemet...

.lll. 2011.09.29. 13:39:14

kókajancsit mikor szavazták be?

Strangerina 2011.09.29. 13:45:40

@nathalie: áhh,dehogy gonosz,teljesen reális a reakciód ;D

bulifúró 2011.09.29. 13:47:52

Péternek is elvonási tünetei vannak a tegnapi Keresztapás monológból következtetve. Megnézném, ahogy valaki eltapossa mint egy kivert b***t. :)

kékdelfin 2011.09.29. 13:47:52

hehe, a bent lévők azt hiszik, hogy csak az összefoglalókban látják őket a nézők?

suzy q 2011.09.29. 13:58:22

péter sztem úgy fog járni,mint laci. ő is bejött, hogy ő itt a legokosabb, legkitartóbb, legnormálisabb, majd összeomlott.
muhaha kivi vagyok péter vadállat énjére már én is. eleinte normális volt, most azonban már nem annyira.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 13:58:39

@bulifúró: a tegnap monológ inkább vicces volt, mint félelmetes. Sarki kocsmákban szoktak ilyen röptű monológok elhangzani, ahol az utcabeli vizesnyolcas bandafőnöknek hiszi magát néhány feles után. :)

kékdelfin 2011.09.29. 13:58:45

dya bandinak: szerinted fogunk szexelni?
bandi: csak rajtad múlik.
az újra feltett kérdésre: igen.
erre seherke: fúj!

Akármi Áron 2011.09.29. 14:00:13

@Kékdelfin: DDD és vagy másfél évig uralta is a saját kis villáját:)))

Vivien bácsi 2011.09.29. 14:02:20

Petike ámokfutása sokkal durvább volt, mint amit leadtak. Itt a vágatlan anyag, 40 percnyi tömény lelki terror /"B.szd meg, f.sz vagy, kinyírlak, eltiporlak!" stb./:

www.youtube.com/watch?v=RMTbQ2681JQ

MagasMacska 2011.09.29. 14:03:50

Újvera, Bandi és Péter nélkül igazán el tudnám képzelni a Villát.Bár lehet, hogy Péter kellene, mint galád intrikus???

bulifúró 2011.09.29. 14:06:53

@pushpang: Megnyalta a söröskupakot és egyből nagy lett az arca. Tényleg mint a talponállónál reggel 6kor :)

Strangerina 2011.09.29. 14:11:28

@Vivien bácsi: lelki terrornak túlzás,inkább egy idióta monológja - én fél perc után bevágtam volna a medencébe,arcoskodjál otthon anyukádnak.

nathalie 2011.09.29. 14:17:03

verának úgy kellett volna elköszönni a végén, hogy one more vodka, Petikém? :)
akkor elnéztem volna neki legalább egy napig, hogy egy paraszt :) De azt hiszem a humor egy nagyon távol álló fogalom Újverától.

reKorrekt 2011.09.29. 14:17:15

@Strangerina: +1. Ki nem állhatom az ilyen nagyképű kis pöcsöket. Bár néztem tegnap az öfit de annyi sör volt már bennem hogy semmire nem emléxem úgyhogy estére újra meg kell nézzem, már csak az arcok miatt is amit vághattak a kiesős hírre. Degenyóvagyok (nem).

kékdelfin 2011.09.29. 14:19:50

@Strangerina: az igazmondó szőnyegen rendesen megmondta neki. (vera petyának)
szóval a meghunyászkodás az messze áll hozzá.

nathalie 2011.09.29. 14:19:57

@reKorrekt:
dya esetében inkább majd a mai napról szóló öfit nézd :D ennyi biztos kellett neki, hogy megértse, hogy mit hallott:D

kida 2011.09.29. 14:20:43

végén csak azt vártam, hogy a péter előveszi a lőcsöt, kikötözi a verát és fejjel lefelé mélytorokkal megcsinálja, hogy csak úgy glu-glu-glu.... az meg szépen megköszöni bekönnyezett szemmel, thank you master...
mi a fasz volt ez, én azt hittem lemaradtam az elejéről és a péter most valami villakirály egy napra ezért fosik a vera ennyire... mindezt egy hülye leitatós poén miatt? ennyire ne legyen már érzékeny nő.

ga_zsi 2011.09.29. 14:20:47

Nem vagyok benne biztos, de mintha régen, még a mega3-ban levő Kontor Tomi azt mondta volna, hogy a volt párja a survizoros Peti-vel neveli együtt Kontor kislányát. Ez a Peti lenne Az a Peti????

Kinga valami szörnyű Úgy irritál, mint az előzőben Éva. teljesen más, és mégis. Attila próbál kisalekosz lenni. Fecóban semmi jópofa nincs mostanság. Gergő, Sheri-Vivi elmegy, Veronika szórakoztat, pedig az elején kikergetett a szobából a nyávogásával (most Kinga teszi ugyanezt).Annamarit kedvelem. Nem lehet mindenki édi-bédi tündérke. Szerintem nem buta. Melinda nem idevaló egy cseppet sem, a Vera pedig tényleg olyan, mint az Ndk-s úszónők, nagydarab, de belül üres, felfújt lufi. Legszívesebben újVerát és Kingust nem látnám többet a villában

kékdelfin 2011.09.29. 14:23:36

@capa05: érdemes az igazmondó szőnyeg miatt megnézni.

Lasombra 2011.09.29. 14:26:47

@capa05: lécci, lécci, ez kb hol van a jutyubos videóban? qrva kíváncsi vagyok, de nincs 5 órám. :)

beacska 2011.09.29. 14:27:30

@Lasombra: most nézem, kb. 1.30-nál kezdődik

Petitefamme 2011.09.29. 14:29:20

Jo reggelt :)
Most nezem az ejszakait, Feconal kidoltem tegnap. Mivel Ujvera raszallt kedvenc AM-ra, az itelet:menjen a levesbe de q gyorsan.
Azt a rohadt veszekedest (AM-Ujvera) sehol nem talalom:(((

Petitefamme 2011.09.29. 14:30:40

Segitsetel plz kit erdemes megnezni az igazmondobol? En sem akarom vegignezni ://

kékdelfin 2011.09.29. 14:32:28

@Petitefamme: én már az utolsónál tartok.

Strangerina 2011.09.29. 14:36:14

Ennél az igazmondó szőnyeges jelenetnél olyan édes ahogy Annamária úgy néz ÚjVerára mint egy darab szarra :)

Lasombra 2011.09.29. 14:37:52

@Petitefamme: Újvera olyan 3:50:00-től osztja az észt. ott kap AM is.
de Péterrel semmi komolyra nem bukkantam még.

hoseman 2011.09.29. 14:43:00

"jelzőtábla színben pompázó Lilut, aki a szőke hajával semmivel nem néz ki különbül, mint a sarokba állított, beszélő diffenbachia"

kedves hajnalka! ez valami kritikaféle ,vagy valamiféle elégtétel neadjsten esetleges rútságod végett?.. csak kérdezem

busifa 2011.09.29. 14:43:44

@nathalie: vagy esetleg: one more vodka or water?

foxglove (törölt) 2011.09.29. 14:45:02

@Petitefamme: Vera Annamarihoz intézett kérdését is érdemes nézni, 2.51-nél

nathalie 2011.09.29. 14:46:28

@busifa:
gyönyörű a nicked :D:D irigylem :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.29. 14:47:14

Namost már 2 Vera is van bent, vagy a régi valami más V-ben volt és most csak az Új van?

reKorrekt 2011.09.29. 14:47:25

@hoseman: te valami beszólogatóembör vagy? a kommentjeidet elnézve... csak kérdem.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 14:48:27

@hoseman: jelzőtábla szín = felsője színe

szőke haj megemlítése = a diffenbachia nevű szobanövény színe megegyezik a Lilun látható zöld blúz színével és halványsárga foltok/pöttyök vannak benne

ha járnál ide a hogyvoltra és olvasnád a posztokat, tudnád, hogy a műsorvezetők ÖLTÖZÉKÉT szoktam kifigurázni, de mivel nem ismerős a nicked, így csak annyit kérdezek: funkcionális analfabéta-e vagy?

ja és hogy a kérdésedre válaszoljak, van , aki rondának tart és van akinek én vagyok a legszebb. :)

nathalie 2011.09.29. 14:49:45

@Yooha:
három vera van bent:

- Veronika, a gyermek (alekosz exe, a pumpaszájú)

-Vera, az érzékenylelkű (péter kutyája, a kulcsok örzőjének leendő szerelme)

-Újvera, a tajparaszt ( vera gonoszabbik énje, vagy hívjuk inkább valós énjének)

nathalie 2011.09.29. 14:50:52

@reKorrekt:
azt hiszem megtalált bennünket lilu sztájlisztja! végre ! :D:D

BarBwire 2011.09.29. 14:51:09

Na van igazmondó szék. Hinta már lelakott volt.

busifa 2011.09.29. 14:53:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ugyebár ez a kedvencemtől van, aki Neked sem közömbös :DD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.29. 14:54:14

@nathalie: Oké, közben rájöttem hogy Donald Kacsa is Vera, bár őt mindig Veronika néven olvastam.

BarBwire 2011.09.29. 14:55:29

Na láttam Dya szilikonjait (1.22.00) kicsavarta a vizet a hajából és aztán a melleit simogatta meg. Hát kész. Dya kérdése: nem gáz hogy részeg vagyok?

hoseman 2011.09.29. 14:56:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: értem én a hasonlatot csillagom...csak feltűnt hogy nem volt még olyan formulában szerencsétlen Lilu,hogy ne érte volna kritikai hangvétel részedről...

kékdelfin 2011.09.29. 14:56:45

Volt már az előző szériákban ennyire az elején ilyen fokú taktikázás? Nagyon beleélik magukat. Ami persze nem baj. Sőt!

Hurri Kán 2011.09.29. 15:00:16

@Kékdelfin:
Mivel egyből két ember repül már az elején, így kénytelenek megmutatni, amijük van. :)

Tjuca 2011.09.29. 15:00:40

hol lehet ezt az igazmondót megtalálni?

Tjuca 2011.09.29. 15:01:29

hol találom ezt az igazmondóst?

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 15:01:38

@hoseman: hát... azt hiszem, erről nem én tehetek, hanem az a jóember/jóasszony, aki ráaggatja ezeket a göncöket.

másrészt, balázs (és az előző szériában stohl) is megkapta a magáét, nem kifejezetten lilura szálltam rá, ne aggódj

csillagom :P

reKorrekt 2011.09.29. 15:01:50

@nathalie: eskü hogy pont erre gondoltam én is :)
Ezúton üzenném is neki hogy Lilu haja tegnapelőtt fincsi volt, csinálja mindig olyanra, vagy egyszerűen csak csapja össze copfba és adjon rá egy egyszerű fekete top-ot farmerral. Kurvajó csaj Lilu de ezt valahogy mindig sikerült eddig eltitkolni ;)

nathalie 2011.09.29. 15:06:07

@reKorrekt:
lehet azért vergődik, hogy Hajni végre mondjon egy tippet, mit adjon lilura :D
egyébként ha tehetném én lilut küldeném először haza.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:06:12

@pushpang: MÁZLISTA!!!
Nembaj, nembaj, már csak 10 év és vége lesz.... jahajj!

Tjuca 2011.09.29. 15:07:19

tudom. de nekem tetszett a szívecskés ruha. mondjuk lehetett volna eredetibb minta, mint mondjuk piros alapon fekete szarvasbogarak, de alapvetően nekem bejött.

kékdelfin 2011.09.29. 15:07:20

@gyvy: már ennek ismerete előtt is folyamatosan ment a taktikázás.

Petitefamme 2011.09.29. 15:09:05

@Kékdelfin: jaj en meg csak a dijjanal. rosszul vagyok ettol a lénytol.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 15:09:42

@nathalie: vagy egy perzselő és szenvedélyes szerelem kibontakozásának lehettek tanúi, csak egy kicsit biztatni kell, mert félénk szegény, emiatt csak az oviból jól ismert megrángatom a copfod, aztán jól megrugdoslak, és teszem mindezt azért, mert bejössz közeledésre esküszik, várjuk ki a végét.

kékdelfin 2011.09.29. 15:09:53

@Petitefamme: nézd a szórakoztató oldalát;)

Petitefamme 2011.09.29. 15:11:06

@foxglove: lattam. leverem ezt a not. :)

Hurri Kán 2011.09.29. 15:11:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
BiSZtassuk egy kicsit így kollektíve? :DDD

Petitefamme 2011.09.29. 15:12:44

@Kékdelfin: persze:) de azé van egy pont ahol mar Anikora tépem a hajam tole.

Petitefamme 2011.09.29. 15:15:40

Leirom az evoluciomat.
1. HV-k olvasasa kb haromnegyed eve.
2.Aztan kommentek olvasasa is.
3. V-k miatt valosagsok nezesenek elkezdese.
4.Elkezdeni kommentelni az adasok alatt.
5.Elkezdeni kommentelni napkozben is.

Nyugtassatok meg h ez nalatok is igy volt:))))

Petitefamme 2011.09.29. 15:16:27

@Petitefamme: meg mar csak amiatt is behanyok tole, ahogy megalazkodott peternek. Hányinger volt, nah.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:16:29

@gyvy: Énis had segíccsek! Copfrángatóst taposni is akár... :DDD

BarBwire 2011.09.29. 15:16:35

Péter egy kisnapóleon.

Petitefamme 2011.09.29. 15:17:56

@reKorrekt: am neki sztem a sportos ecceru stilus all jol. De sosem oltoztetik igy :) ez nekunk viszont jo. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:18:12

@Petitefamme: Erősen rá vannak moccanva egymásra. Vera Petyára legalábbis biSZtosan. Nekem ez jött le a testbeszédéből.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 15:18:55

@Petitefamme: ezt már kifejtettem az előző posztban, szerintem, így utólag nézve, nem megalázkodás volt, hanem ügyes trükk, amit saját javára tudott fordítani. Akárhogy is nézzük, csak sikerült megfingatnia a Nagy Surviver Pétert.

nathalie 2011.09.29. 15:19:16

@Petitefamme:
így. nálam így van. remélem,hogy három év múlva nem lesz már vv, mert szerény számításaim szerint akkor jutok arra a pontra, hogy majd én megmutatom minden kis pondrónak, hogy hogyan kell ezt csinálni és jelentkezem lakónak :):)

reKorrekt 2011.09.29. 15:19:57

@Petitefamme: igyigy. vv4-nél még az éjszakai onlányt is kommenteltem néha. na erre már lusta vagyok, meg amúgy is vannak itt erre szakosodott kartársak és kartársnők :)

kékdelfin 2011.09.29. 15:20:04

@Petitefamme: nézd végig az éjszakait, látni fogod, hogy abszolút nem alázkodott meg.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 15:20:31

@nathalie: ez egy ilyen nap. ma már voltam alkoholfüggő is, mert megírtam, hogy a két hetes bécsi diéta alatt rohadtul kívántam a sört.

kékdelfin 2011.09.29. 15:20:56

@BarBwire: inkább simán csak egy görcsös kisfasz, igazi kishörcsög.

Hurri Kán 2011.09.29. 15:21:26

@neccharisnyás útonálló:
De csak ha felveszel valami szuperszexy combfixet meg tűsarkút hozzá, és elkérjük Hajny tüllszoknyáját is hozzá. Lovaglópálcát adok. :D

Petitefamme 2011.09.29. 15:23:52

@neccharisnyás útonálló: hat akkor az izlese is gaz. Vagy csak szereti a BDSM-et . :))

nathalie 2011.09.29. 15:23:59

@BarBwire:
a villa meg az ő kis waterloo-ja lesz :)
Napóleonnak egyébként egy heréje volt. csak hogy a mai napi tudtad-e rész is meglegyen :D

nathalie 2011.09.29. 15:25:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
hát nekem még a bécsi sem kell hozzá, elég bejönni a melóhelyre :D:D
most hogy beszéltünk róla, még jobban kívánom :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.29. 15:26:15

Tegnap sikerült megnéznem az öfit. Bandika helyett én kérek elnézést a nőktől. A férfi nem megcsúfolása!

Melinda átoperált csávó? Nagyon durva hangja van.

Most pedig elolvasom a kommenteket. :)

Lasombra 2011.09.29. 15:29:31

hehe. nézem az esti online-t. Dya az igazságos szőnyegen.
Fecó kérdez:
- Fájt-e, hogy Téged is a gyengék közé soroltalak?
Dya:
- Engem is odasoroltál??

:))
de drága.

nem. nem buta, csak annyira laza, hogy Fecót spamszűrőre tette. :P

Petitefamme 2011.09.29. 15:29:54

@nathalie: aham az az utolso fazis :))))

Lasombra 2011.09.29. 15:31:08

@Petitefamme: én az ötössel nyitottam. nekem innét csak lejjebb van. :)

nathalie 2011.09.29. 15:31:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ja jó, akkor folyamatosan kívánod Te is az alkoholt, vagyis a bort, és néha a sört. Nálam fordítva :D

Petitefamme 2011.09.29. 15:31:22

@Kékdelfin: azon vagyok csak lassan megy a dolog:))))

Petitefamme 2011.09.29. 15:32:05

a ziziket a vegen orokbe lehet fogadni kajak jelentkezem.

Petitefamme 2011.09.29. 15:33:13

@Lasombra: en is az otossel, csak pl sixx hogyvotjai miatt nezem az AP-t pl. Szanalmas vagyok:DDDDDDDDD

Petitefamme 2011.09.29. 15:34:33

@nathalie: melohely? na az tett alkessze. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:35:13

@gyvy: Hú, hallod, vállalom! Közben meg jól arra a néhány hasonlóan gyerekes gyökérre fogok gondolni, akikkel nekem volt szerencsém összefutni szerény pályafutásom alatt. >)

Minden a matekon múlik 2011.09.29. 15:35:45

Komolyan ezen akadt ki ez a szopottgombóc hogy vodkát itattak vele? Szánalmas. Az is vicces ahogy "Keresztapára" itta magát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:36:24

@nathalie: Leninnek meg a jobb agyféltekéje dió nagyságú.

Petitefamme 2011.09.29. 15:36:32

@Petitefamme: bocsanat lemaradt a betu. Tehát, ha.

Minden a matekon múlik 2011.09.29. 15:40:46

Csaj se százas hogy 40 percig hagyja alázni magát.
"Óh ez hatalmas hiba volt"
Szolgalelkű szar.

nathalie 2011.09.29. 15:40:49

@neccharisnyás útonálló:
köszönöm. imádom az ilyen tudtadokat :)

Petitefamme 2011.09.29. 15:41:59

AM hajra! Ez a Vera egy kiba. bunko. nem birom.

irógép 2011.09.29. 15:42:18

Ez a érzékenyVera ekkor egy lúzer??? Hagyja, hogy egy ilyen kis dagadt pöcs eljátssza neki a kemény csávót??
Úgy ott hagytam volna mint a szar. Remélem, hamar kiszavazzák ezt a görény nulla csávót. Illetve nem fogják, mert az rtl nem fogja engedni, szerintem tök beépített ember.
Attila meg mekkora szánalmas már, folyton Alekoszt majmolja, de nagyon gáz módon. Szegény Fecót itt oltja, hogy ne teregesse ki a lapjait, mikor maga ő a legátlátszóbb az egész házba:))
Attól, hogy azt hajtogatja, hogy ő nagyon prosztó, nem lesz titokzatos, hanem inkább vicces...

Hurri Kán 2011.09.29. 15:42:25

@neccharisnyás útonálló:
Szerintem szóljál nekik is, hogy ők is legyenek ott. :D

Lasombra 2011.09.29. 15:42:31

@Minden a matekon múlik: ugyehogy?
egy csomó típusú részeg van. ezt a figurát, bevallom, még nem láttam. már csak egy kicsit rekedt hangon kellett volna beszélnie.

de a tegnap esti hosszú videót átnyálazva azt kell, hogy mondjam, soha jobb páros nem találhatta volna meg egymást, mint a Gremlin és a Borg.

ebből a deathmatchből bármi is lesz, én már csak egy kávét kérek. :)

Petitefamme 2011.09.29. 15:42:35

@Petitefamme: milyen dolog ez h nem valaszol AM kerdesere???

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.29. 15:42:45

Gergő az éjszakai onlájnon olyan volt mint egy tanítóbácsi az eltérő tantervű tagozaton (gyk: gyogyó)...eskü, sajnáltam :)

BarBwire 2011.09.29. 15:44:19

Mennyire komoly volt számukra ez a igazszőnyeges dolog, közben egyesek ettek, nem tudtak kérdések feltenni.

Minden a matekon múlik 2011.09.29. 15:46:26

@Lasombra: Ezt a figurát még én se láttam. Általában csak a síugrókkal találkozom :-))

BarBwire 2011.09.29. 15:46:50

Vera: Neked mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.29. 15:47:30

@bulifúró: Ez alapján lehetnek is elvonási tünetei:

"Egy ismerőse szerint, amikor Venezuelában dolgozott egy bárban, egész nap különböző szerek hatása alatt állt.

„Hátizsákos országjárásom után jó két napot buliztunk még közösen a tengerparton. Jaj de jó is volt! Ültünk egy bárban, nekem diafilmre lett volna szükségem, a srácok pedig kokót akartak venni. A pincér srác mondta, hogy szerez nekünk mindent. A kokainra három percet kellett várni, a diafilmre pedig két napot.”

„Két nap után jöttem rá, hogy VV Péter honnan ismerős. Tíz éve találkoztam vele Caracasban, a magyar ház bárjában „dolgozott" egy haverjával. A munka nagyjából úgy történt, hogy a reggel egy kis kokóval indult, napközben Cuba Libre, este pedig fű. Persze a 45-ös menekültek uralta konzervatív magyar ház mit sem vett észre a magyarországi vendégmunkások tevékenységeiből.”

Komoly vádak, Péterről van is egy fénykép, amin éppen a pipáját gyújtja meg, amiben nem éppen dohány van."

A fentieket ma írta róla a Postr...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:49:42

@gyvy: Ó, ne félj, megkapták ők már akkor. Csak az emlékek kiváló ösztönzőerők, ha ilyen dologról van szó. Mozgósítják az adrenalint, tudod.

GyökérPetya videóhoz visszatérve. Azt a Csabagyereket valaki belefojthatná már a jacuba. Az elmebeteg vonyításától alig hallani az érdemi információkat. Főleg, hogy ismerek énekelni is, gitározni is bőszen jobban tudó egyedeket. Örülnék, ha a Campona mellől visszalőnék a Gödörbe a földijei közé.

Petitefamme 2011.09.29. 15:50:03

@fkangi: a lajk gombot mar en is tobbszor hianyoltam :))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 15:52:17

@King of Shadows:
Péternek is van egy olasz csődöre, aki meglátva, hogy odabent mással kavar, féltékenységi rohamot kapott, és nekiállt módszeresen mindent kiteregetni?

nathalie 2011.09.29. 15:52:25

@King of Shadows:
Csabából azt is kinéztem volna, hogy a gitár helyett a pipát viszi be.
Nem azt mondom, hogy drogosok vannak bent, de mikor egy főiskolai kollégiumban kb öt perc alatt bármilyen drogot beszerezhetsz és a füvezés lassan elfogadottabb mint a dohányzás, akkor péter múltjából ez a szösszenet nem is meglepő. gondolom drogtesztet senkin nem végeztek most sem és az előző szériában sem...

Petitefamme 2011.09.29. 15:52:29

@King of Shadows: tudsz dobni egy linket? nem talalom a postr-on:( kosszencs elore is;)

Lasombra 2011.09.29. 15:53:01

meg az a furcsa, hogy mindegyik játékos ekkora satu, hogy nem bír kilépni a szerinted ki az erős? gyenge? ki taktikázik? ki nem mond igazat? sablonból? első nap van, vazz.

és egyiknek sem jut eszébe a szőnyegen úgy válaszolni, hogy "Nézd, jóbarát. Egy éjszaka óta van együtt ez a csapat. Ezen az éjszakán Pinyó Csöcsivel táncolt, Totya a vécében recskázott, Sutyi korán lefeküdt, én meg a tuja mellett hánytam. Honnét a faszomból tudjam, hogy ki hogyan taktikázik? Téged is most látlak harmadszor. Mit mondtál, hogy hívnak?"? vagy ilyesmi.

Lasombra 2011.09.29. 15:54:00

@nathalie: lehet, hogy a műfűből sodornak spanglit, azért butulnak így le, akik bekerülnek.

Hurri Kán 2011.09.29. 15:55:33

@neccharisnyás útonálló:
Teljesen igazad van... Taposni MMKK kell, nehogy elhalványuljanak az emlékek.

nathalie 2011.09.29. 15:57:01

@neccharisnyás útonálló:
továbbra sem értem miért engedték meg neki bevinni a gitárt. más se vitte be a számítógépet. még egy szaros könyvet sem vihetsz be magaddal.
Engem is marhára idegesít a nyávogása, semmit nem hallok az onlineból. Azt várom már, hogy homokkal felszórják a kertet, tábortüzet gyújtsanak, és csaba becsukott szemmel, törökülésben egy kötött pulóverrel a nyaka körül végig gitározza az egész estét. most már csak ez jöhet.

genevieve 2011.09.29. 15:59:45

@Lasombra: hát én tégedet nagyon csíplek:-)

Lasombra 2011.09.29. 15:59:50

@nathalie: nemcsak első este volt ott gitár?
mintha vmi ilyen - felettébb furfangos - kérdés lett volna Gergőtől, hogy ha visszakapja a gitárt, akkor fog-e még játszani?

E-leonora 2011.09.29. 16:04:01

Segítsetek lécci. Hol tudom megnézni az éjszakai részeket. Kösz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 16:04:13

@nathalie:
Elképzeltem... fúúúúúúj!!!! :S
Bár ha tényleg a műfűből tekernek spanglit, előbb-utóbb meglesz az a homokozás.

nathalie 2011.09.29. 16:06:50

@Lasombra:
ja, hogy neki ez volt a feladat? hogy bemenjen és dalban mondja el. ok, lehet.
tegnap nem néztem az onlinet, hanem aznap este, amikor petiék "beszélgettek" és ezért nem is értettem a vodkás balhét, mert csaba nyávogott.

BarBwire 2011.09.29. 16:06:54

@nathalie: az aji miatt, mert azt kapták a lakók, hogy írt nekik egy dalt. Ennyi.

reKorrekt 2011.09.29. 16:08:38

@nathalie: Vagy egyszerűen csak a lángoló gitárral szétverhetnék csabika fejét.

Lasombra 2011.09.29. 16:10:10

@genevieve: figyu, Zsöni, ezt most ugye nemcsak taktikázásból írod? megbízhatok benned? ha majd tenni kell a jelet majd, akkor is majd így gondolod majd? ez nem az élet, ez egy játék. ezt most tudnom kell. :)

kicsit bezakkantott ez az esti szőnyegezős videó így egyszerre.

BarBwire 2011.09.29. 16:11:22

Krisztofel szövege csúcs, még magát is kineveti.

genevieve 2011.09.29. 16:11:56

@Lasombra: ááá, dehogy taktika:-)

én akkor is ott állok majd a hátad megett amikor a jelet kell rakni:-)

(csak ne tudd meg mi lesz a kezemben:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.29. 16:12:50

@neccharisnyás útonálló: VV "Bagózó" Zéva személyesen ismeri, legalábbis ezt írja a hivatalos Facebookján...

@nathalie: De, hogy jutnak utánpótláshoz a villában?

@Petitefamme: Itt van:

valovilag5.postr.hu/ido-elott-repul-ket-jatekos-a-villabol

nathalie 2011.09.29. 16:13:10

@BarBwire:
ahogy néztem ezek az ajik számomra inkább a pokoli büntetések lennének :)
Megnéztem, hogy a lányok több mint fél órát ültek a szobában és hallgatták az egy akkordos pengetést. agyfaszt kaptam volna tőle :) ja, és még sírnom is kellett volna . ez egy elég megterhelő feladat lett volna az előző esti idézetes-elemzős randi után verával :) egy hetet nem bírnék ki bent :D:D:D

Lasombra 2011.09.29. 16:19:25

@genevieve: @fkangi: szerintem ti el akartok engem bizonytalanítani. engem! hááááromegyetemkétnyelvbasszátokmeg! ÉSZNÉL VAGYTOK?!?!?! :)))

meg kellene kérdeznem Dyát, mit gondol rólatok, az ő értékítéletében és emberismeretében megbízom.

@nathalie: filóztam, hogy én milyen ajándékkal tudnék készülni, ha be kellene mennem... szerintem mindenki úgy járna a legjobban, ha a kápé mellett döntenénk.

bknn 2011.09.29. 16:25:01

Péter monológját nehezen bírtam volna ki röhögés nélkül, szerintem Vera is így volt vele, simán elhajtotta volna a picsába, de hozni kell az Érzékeny Nő szerepet,ugye.
Egyébként Vera nem azt mondta, hogy Veronikát lőné fejbe, hanem saját magát, ha sokáig kellene őt hallgatnia.

Lasombra 2011.09.29. 16:30:20

@dejoci: háááát. nálam ez így is a "köszönjük, majd értesítjük" kategória.

HMF 2011.09.29. 16:33:53

Én nem tudom de durva kijelentés le rút kiskacsázni az Annamarit!
Szerintem nem az, egy egyszerű átlagos lány.Nekem szimpi.

rives 2011.09.29. 16:37:13

Annamari karakterét tovább bonyolítja a ma esti fókuszban az "örökbe adott gyerek" történet.

dr. gernika 2011.09.29. 16:37:54

@Tüzitündér: Igen. Csak lestem, ahogy túlreagálta a vodka-sztorit.

Strangerina 2011.09.29. 16:40:53

A villában a szépség fogalma egyenlő a műhaj-műköröm-műcsöcs szentháromsággal. Innen nézve Annamária tényleg ássa el magát a műfű alá... (btw szerintem is átlagos csaj)

szélfúttahaj 2011.09.29. 16:49:22

Valaki szánjon már egy percet arra, h.vázolja fel milyen arcot vágtak az ÓÓ
riási-szenzációs bejelentésre? vagy Hajni felejtette ki?

bknn 2011.09.29. 16:55:54

Veronikáról nincsenek műtét előtti képek?

genevieve 2011.09.29. 16:58:01

@pushpang: pedig itt vagyok az első hv vv5 óta:-)

genevieve 2011.09.29. 17:00:25

@dejoci: azért az igazi bombázótól messze van szerintem...

olyan mint minden 15 éves tinilány, ha ki van festve

genevieve 2011.09.29. 17:01:41

@Lasombra:mit csinál dya?:-D

gondol, gondol? nem micimaci:)

Strangerina 2011.09.29. 17:02:42

@szélfúttahaj: bennem annyi maradt meg hogy Kinga magára rántott +50évet, Sehere szokásos beszippantottaaporszívóafejem képet vágott, Dya meg a szokásos, olyan volt mint aki most szívott fel 3 csík spurit a retyón.
Javítsatok ki ha tévedek :)

Strangerina 2011.09.29. 17:03:42

(bocs a szóismétlésért,közben 6 felé figyeltem)

nowo 2011.09.29. 17:06:19

Sziasztok!
Nagyon jók a posztok!
Baltás Démonnak :))) gratula!
Én nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de nekem messze Vera a legantipatikusabb!!!
Azért,mert okoskodik,nagyon nagyra tartja magát,ugyanakkor humortalan,és véleményem szerint egyáltalán nem jó emberismerő.
Ennek ellenére Bandikára és Dyára szavaznék,hogy ők hagyják el a villát,mert nem sok vizet zavarnak.

Lasombra 2011.09.29. 17:07:12

@szélfúttahaj: ahogy emlékszem a bazmegeléstől kezdve, a pánikoláson keresztül, az ördögiterv generálásig minden volt.

amúgy a klasszikus Elutasítás -> Düh -> Alkudozás -> Depresszió -> Belenyugvás lépcsőket járják.

capa05 2011.09.29. 17:08:59

@Lasombra: kék delfin 13:22 kor küldte nézd meg a hozzászólások között

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.29. 17:16:32

@Lasombra: hát, ha ilyen könnyen hagyod magad :P:P:))))
én úgy vagyok vele, mint Veronika:nekem nagyon fontos az intelligencia..:)

Müszélia 2011.09.29. 17:16:39

óriási húzás az rtl-től. ezután nem a játékosok ejtik ki egymást. innen tök mindegy, hogy péterke hogyan zsarolja verát, vagy bandika eleget ijesztgeti a nőket a rudijával. ezzel a módszerrel rengeteg zsét lehetne keresni. kérdés, hogy lesz-e elég szavazó birka.

genevieve 2011.09.29. 17:19:41

@Müszélia: nem a szavazásból jön nekik a zsé:-)

szerinted miért nyomják be 5 percenként a reklámokat? ja meg a presztizs háború a tv2-vel

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.29. 17:20:55

@Müszélia: Lesz-e? Neviccelj! Nagyon menő ám Taki bácsi KÖKI által lízingelt Ladája.

gastro, missing in action 2011.09.29. 17:22:20

eddig sokkal jobb ez a vv, mint a 4-es, nem is értem azokat, akik azt sírják vissza... VV Éva is jó nagy pofával osztja az észt a saját rajongói oldalán, az még mindig nincs tisztában önmagával :D

gastro, missing in action 2011.09.29. 17:25:41

Dya keményen cuccozhatott régebben, azért rángatózik úgy.. van pár ilyen ismerősöm a múltból :)
Bandi és Kinga menjen szerintem.
Bandi azért, mert annyira szánalmas, hogy rossz nézni, Kinga meg azért, mert annyira el van szállva magától, hogy már most bukjon el és nem akarok mégegy alekoszos - Kazal párszerű képződményt látni, akik csak húzzák egymást, de ónefikken...
Cristopéló még maradjon, az nagyon mulatságos mennyire tévúton van mindenben :D

capa05 2011.09.29. 17:32:17

@genevieve: azért az is sokatmondó, hogy a hivatalos VV oldalon egy pszichiáter az egyik fő szponzor.
Leht már kezelte némelyiket a többit meg fogja.

Talpig Jimmy 2011.09.29. 17:33:46

apolitikus volt a rossz hír bejelentése, ilyet pénteken kell csinálni :D

Mme du Tancin 2011.09.29. 17:34:59

@capa05: hehe, ezen minden alkalommal röhögök :D

Ennek a Péter nevű gyökérnek egy baja van, mégpedig hogy egy alacsony férfi. A világ legtöbb rossza alacsony férfiak kompenzálása miatt jött létre :)

dr. gernika 2011.09.29. 17:39:20

@hoseman: hoseman! Valami Lilurokonféle? Csak kérdezem.

capa05 2011.09.29. 17:42:17

@gernika: vagy a reumatológusa, ő írhatta elő Lilunak az egyenes merev lábbal történő lépdelést.

beacska 2011.09.29. 17:45:21

:DD megnéztem ÚjVera válaszát: mondhattok bármit, nem beszólt Péternek, hanem behódolt. Ha nem ezt a választ adja, nem játszik a megbeszéltek szerint.

dr. gernika 2011.09.29. 17:52:49

@capa05: Akkor nem a reumatológusa, hanem az ellensége.

Nézem ezt a Vera-Péter pszichoterrort, szerintem nincs élő ember, aki Kkkkheményebben mondaná azt, hogy KKKKhemény, mint psychopeti.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 17:53:33

@nowo: köszi :)

@Talpig Jimmy: akopaliptikust akartál írni, nem? :D

Talpig Jimmy 2011.09.29. 17:57:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hááát...
tulajdonképpen úgy élték meg.

Tüzitündér 2011.09.29. 18:27:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Úgy szeretlek Hayny! :)

Összegezve akkor hoseman és xy szerint Te egy ronda alkoholista vagy és azzal, hogy kurvajó posztokat írsz kompenzálsz?? Én a pálinkát is szeretem és teljes mértékben hedonista vagyok, ráadásul még dagadt is! :)

JOKKA21 2011.09.29. 18:32:09

Aranypart hogyvolt nem lesz már?Hajrá Annamari!:)

Tüzitündér 2011.09.29. 18:33:45

@gernika: láttam én ezt a majmot már a szörvájvőrben is!

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 18:43:25

@JOKKA21: hogyne lenne?
hogyvolt.blog.hu/2011/09/29/aranypart_1x21

@Tüzitündér: hoseman szerint ronda, Mária hogyvoltíró hölgy szerint alkoholfüggő.
kollégák, egymás között, tudod...

Tüzitündér 2011.09.29. 18:53:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A második állandóan védekezik és hivatkozik hol erre hol arra. Egyszer írtam neki, illetve hozzászólásnak, hogy Hódos Hajnalka hol vagy? :)Akkor szeressük :):)

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 19:11:39

@Tüzitündér: nem ismerem, így nincs véleményem rólam.

nathalie 2011.09.29. 19:13:34

na nézegettem az online-t. Hát ez a vera mekkora egy faszkalap, te édes isten. Az unott fejével. Egy ásóval varázsolnék mosolyt az arcára. Arra a kérdésre, hogy melyik az a két lány aki szerinte a leggyengébb, válasz: Annamari és Veronika és ki fognak esni, ha nem válatoztatnak (mindezt fenyegetően). pfff. Nagyon jól tudja szerintem, hogy Annamari a közelében nincs, hogy kiessen. meg veronika sem. De az elsőre rászállát, veronikánál meg a korábbi kérdésekre adott válaszok alapján tudja, hogy a csaj nem bírja őt. nem hiszem el, hogy van olyan ember akit ez a picsa nem irritál.

nathalie 2011.09.29. 19:19:17

de hát mégis van, a bent lakók, kivéve AM-t és Veronikát. Istenem, mindenki nézze meg a nagymonológot amit levágott csaba kérdése utána. faszokkal meg, kurvákkal teletűzdelt szöveggel beszél a hátbatámadásról, meg hogy mire kiváncsiak a nézők. többiek tátott szájjal Szépen betanult szöveg volt. kár, hogy nem illik egy érzékenylelkűhöz. Ez a lány annyira érzékenylelkű mint egy ork.

Tüzitündér 2011.09.29. 19:21:53

@nathalie:szerintem nem unott, hanem végtelen szomorú, vagy valamiért bosszúszomjas.

kemény keleti kommentelő 2011.09.29. 19:25:13

@nathalie: Sajna Vera nálam is visszaesett a 13. helyre. 8-10 vodka után lehet még 12. Sehere előnye behozhatatlan, kivéve ha megmássza Bandit hétvégén, akkor jön előre 9.-nek.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 19:26:43

@nathalie: szerintem szimplán FB-népszerűség alapján utálja Annamarit és Veronikát. Őket lesz a legegyszerűbb kitúrni. Seherének van a legtöbb követője, nézd meg, hogy benyal neki utána("gyönyörű vagy, ha visszamehetnék az időben, ennyi idősen úgy szeretnék kinézni, mint te!")

nathalie 2011.09.29. 19:30:30

@foxglove:
nos valakit ki kellett választania, hogy megmutassa, hogy ő milyen őszinte = megmondom annak akit nem bírok, hogy egy szar.
kit választhatott volna ha nem mást mint AM-t?
Feco: a jólelkűt? ellenérzést szül.
Attila, gergő, péter: no azt nem merné
krisztofel: túl hülye, magára se venné
Melinda, Bandi: érdektelenek
Sehere, Dya, Kinga: megvédenék őket a fiúk
csaba: új, meg sztem be is jön neki.

nathalie 2011.09.29. 19:31:55

Veronikánál az volt az indok, hogy nyávog és ezt nem szeretik a nézők. Dya meg Sehere nem is értik meg egymást ha nem nyávogva beszélnek!!!

foxglove (törölt) 2011.09.29. 19:36:38

@nathalie: az a baj, hogy Annamari nem fogja tudni vele felvenni a harcot, sajnos ahhoz túl szegényes az eszköztára.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.29. 19:42:54

@Binbir gece: neked kell 8-10 vodkát meginnod, vagy neki???

Talpig Jimmy 2011.09.29. 19:50:57

alig vártam, hogy vége legyen ezeknek a dög unalmas beszavazóknak, erre tessék végtelenítik :(

morgo1229 2011.09.29. 20:07:30

ugy neztem fuvescigiztek

kemény keleti kommentelő 2011.09.29. 20:12:37

@fkangi: Tulajdonképpen mindegy. Ennyi piától ő mélyen aludna a dzsaku mellett, és én imádom a csendes nőket. A másik esetben gyönyörűnek és szórakoztatónak látnám, tehát jogasan lépne egyet feljebb.

nathalie 2011.09.29. 20:14:51

@foxglove:
sajnos ez igaz. sajnálom, mert szívesen megnézném, hogy valaki szembesíti ezt a hülye picsát azzal, hogy mekkora egy szardarab.

Albino Vernyul 2011.09.29. 20:20:49

18-as karika.. Attila fikazza Kiszopfelt, az kozben lobal... Mindent a szavazok kegyeiert...:)

www.valovilag.hu/video/142575

mocskosmacska 2011.09.29. 20:21:05

@foxglove: Sajnos, pedig ez a vera egy könnyen parodizálható nő. Csak egyszer kellene parodizálni őt, meg röhögcsélni ezen, totál kibukna.

mocskosmacska 2011.09.29. 20:23:59

@Albino Vernyul: Basszus, ez az alsógatya!!!!!!! Mindent visz. Egyébként én bírom kiszopfelt. Jólelkű gyereknek tűnik, legalábbis eddig senkit sem cikizett, és nekem szimpi volt, hogy amikor bejött, megpróbálta attilával megbeszélni a problémákat, nem fújt ellene. Emellett szórakoztatóan sötét.

Szentpeter 2011.09.29. 20:28:58

Én már meghoztam a döntést... Péter és Veronika mehet...

Jöhet helyettük valami normálisabb...

foxglove (törölt) 2011.09.29. 20:29:02

@nathalie: ilyenkor szívesen beküldeném erre a célre Hajnalkát például:)

beacska 2011.09.29. 20:31:25

@Szentpeter: normááááális? minek?

nathalie 2011.09.29. 20:33:24

@foxglove:
egyébként én nem is értem, hogy a rtl miért nem internetes kommenteket küld be nekik, nem blikk sms-t. Szerintem jobban felborzolná a kedélyeket, mint egy "szeretlek gergő! Te vagy a legjobb!" sms. Vagy egy Hajni féle írás egy adásról romba döntené a bent lévő erőviszonyokat :D

Mérgeskutya 2011.09.29. 20:34:16

Mikor takarítják már el a retek klubbot, meg a tv2-t a magyar médiából??

Szentpeter 2011.09.29. 20:35:26

@beacska:

Igazad van, ez is egy nézőpont...

foxglove (törölt) 2011.09.29. 20:37:45

@nathalie: áá, kizárt. De majd rajongói zsinórtangát Bandikának, azt majd beküldenek, meglátod.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 20:38:17

@foxglove: bántottalak én téged?! nemmék! menjen a Nati! :D

Szentpeter 2011.09.29. 20:38:50

Cristofelt én is bent hagynám, ha levetkőzi a magamutogatását egészen szórakoztató...

foxglove (törölt) 2011.09.29. 20:43:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem is mehetnél, rájöttem, mert van már bent egy Baltás. Attilát Baltás Gyilkosnak nevezik, tegnap hallottam!!! A Bitorló!!!

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 20:44:37

@foxglove: kik? hol? és mit képzelnek??

nathalie 2011.09.29. 20:45:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
kizárt. készerzubbonyban hoznának ki. Vagy egyből a börtönbe mennék gyilkossági kísérletért. kb két héten belül :)

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 20:46:23

@nathalie: mit gondolsz, én miért nem megyek? :)

nathalie 2011.09.29. 20:47:11

@foxglove:
bandika meg egy illatos bugyi egyszerre a képernyőn tuti hányást idézne elő. nálam. Nála sztem mást. Nem is merek belegondolni mit művelne vele...

nathalie 2011.09.29. 20:48:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
valamiért szinte éreztem, hogy nem azért mert túl unalmas lenne ennyi ugyanolyan gondolkozású emberrel összezárva lenni.
Viszont ha bevihetnéd a baltádat az aréna egyből értelmet nyerne :D

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 20:49:04

nekem mindegy ki marad csak attila menjen! ugy megneznem az ontelt fejét. amikor kozlik h helo.

nosce 2011.09.29. 20:49:28

@Albino Vernyul:
kiszopfelnek fog még nőni ? :)

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 20:50:26

mondjuk az osszesét. ez lenne az igazi szopatas az rtltol. elteveszteni a kiesok nevet, ugy 13szor :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 20:50:37

Első?Helló banda!Felbontottam egy 2007-es Bock Villányi portóit.Akit feleségül kérnék, akinek szerelmet vallanék, akit megbántanék, akit megsértenék, hát, így járt :DD.Ja,első?

foxglove (törölt) 2011.09.29. 20:50:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a villalakók. meg ő saját magát. felháborított.

Szentpeter 2011.09.29. 20:51:07

Szerintem Gergő és Attila a legjobb játékos..

Én szurkolok nekik..

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 20:51:38

Ja,és ez nagyon jó!
Hamis barátok: felsegítenek, ha elesel.
Igaz barátok: rád ugranak, és azt kiabálják, "szendvics!"

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 20:53:14

@Mérgeskutya: fújd a sípod hátha veled mennek nótás fiú!

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 20:53:54

@nathalie: minek? szavakkal ölök, ha kell :DDD

@nosce: hülye :D

@utcai_arcos: már megint elfelejtettelek, basszus ...

@liberaliskonzervativ: jóestét! :)

@foxglove: engem is! na csak legyen az öfiben!!!

nathalie 2011.09.29. 20:57:41

@utcai_arcos:
lehet én is nekiállok inni.úgyse ittam már egy ideje. hello egyébként :)

nathalie 2011.09.29. 20:59:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
egy baj van Hajni: Te Attilát ölnéd meg a szavaiddal :):)
Én most már biztosan tudom, hogy egy kibaszott értelmes mondatott nem tudnék kinyögni ezeknél a villabeli veszekedéseknél. Csak üvöltöznék, hogy dögölj meg, meg ilyenek (talán nem köpnék mint a Kazal). Nem tudnám kezelni ezeket az embereket. Nem érek fel egy való világhoz. ez van :D

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:01:17

a, nem hiszem el. nincs itt gep, ahol most vagyok, es felhoztam a telot, h tudjak kommenteket olvasni :D

kiszopfel amugy annyira gaz, h mar jo.

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:04:30

@nathalie: en sztem mar leorditottam vna az osszeset. vagy nemtom. az a baj, h agyat nem lehet nekik adni.

mas: azert az is egy szint, h abbol csinalnak musort h a jakso becsajozott.

bandi lesz a masodik jakso! mar csak toka kell.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:06:53

@utcai_arcos: :DDDDD

@nathalie: áhh, nem csak őt :D Péter azért igazán fincsi lenne. úgy értem, összeugatni vele :)

nathalie 2011.09.29. 21:08:01

BAZSIIIII!!!! :D:D:D

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:08:12

gombos hálóköntös felső?

MissX 2011.09.29. 21:08:55

joestet! mire263 kommenten atragtam magam plusz az ofin, megerkezett balazs is.

csiri bá 2011.09.29. 21:09:24

Jó estéket mindenkinek
Bazsika 100% nylon kardigánja igen ütős darab, hol lehet kapni? :D

nathalie 2011.09.29. 21:10:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Pétert sztem totál ki lehet készíteni :D:D Elég lenne ha egy napig lekezelően PETIKÉMNEK hívnád :D:D Második napon meg akár mikor megszólalna, finoman ciccegnél a háttérben. És a harmadik napon lealáznád a szavaiddal :D:D

MissX 2011.09.29. 21:10:09

ezeket a kontosoket kotelezo viselni?

nathalie 2011.09.29. 21:10:44

kicsit félregombolták azt a kardigánt :D

MissX 2011.09.29. 21:11:00

@csiri bá: en is eppen bazsi kardiganjan gondolkoztam :)

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:11:13

Veronika pontosan azt mondta Veráról, amit gondoltam, ez azért durva

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:13:05

@MissX: én 2 után feladtam és megnéztem az Operation Endgame-t :).Jó volt, bocs Hayny!

Frenk a hal 2011.09.29. 21:14:02

ez az annamária egy szakadt seggetlen neveletlen, nem semmi gyerekkora lehetett, iszonyat sok frusztrációt cipel magával. nem szeretem verát, de igaza van. lelki sérült, és pont olyan a szeme mint zizi malacnak

mocskosmacska 2011.09.29. 21:14:22

@foxglove: Néha én is meglepődök, hogy veronikában van értelem.

nathalie 2011.09.29. 21:15:06

mennyire kedves bazd meg! hát hogy segít ez az Újvera?! elmondja, hogy össze fog omlani, ronda, féltékeny AM stb. Hát szép ez segítség.

sogeking 2011.09.29. 21:15:09

még egy flúgos csaj

mocskosmacska 2011.09.29. 21:15:11

@Frenk a hal: De nem nagy ügy erre rájönni, csak rá kell nézni kétnaponta a blikk címlapjára.

Hurri Kán 2011.09.29. 21:15:42

@Frenk a hal:
Zizinek több tiszteletet, ha kérhetem. :D

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:15:48

@nathalie: de csak jóindulatból teszi, természetesen!

MissX 2011.09.29. 21:15:58

en szint vallok: piros hihi

Frenk a hal 2011.09.29. 21:16:04

@mocskosmacska:
nem igazán jutok blikkhez...de el tudom képzelni a címlapokat

csiri bá 2011.09.29. 21:16:08

@Frenk a hal: Ne sértegesd Zizit, ő a legértelmesebb mind között. :D

nathalie 2011.09.29. 21:16:59

@Frenk a hal:
lehet hogy lelki sérült, de az meg milyen, hogy amióta bement ez a Vera, azóta folyamatosan basztatja ezt a szerencsétlent. Azért a legérzékenyebb villalakótól nem azt várnám le hogy egy lelki sérültet lealáz. Egy faszfej kurvától viszont igen. Rég láttam ennél unszimpatikusabb élőlényt mint ez az Újvera. Péter előrébb került a szeretetlistámon...

MissX 2011.09.29. 21:17:27

kiszopfel kamera elott nagyon jo. fantasztikus :)

mocskosmacska 2011.09.29. 21:17:35

@nathalie: szeretet meg jóindulat! Ezen én is felröhögtem. Már rég észrevettem, hogy a legnagyobb szemétládák tartják magukat a legjobb embernek.
Vera előbb fog összeomlani, mert iszonyatosan komolyan veszi önmagát.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:18:02

kikérem magamnak kiszopfel alá az egyik kedvenc zenémet!!!!

haruka 2011.09.29. 21:18:02

@nathalie: én is pont ezt akartam írni! :D legalább lesz mit fikáznia Hajninak.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:18:34

Huh a DM-ben meggyes-chilis csoki -bionak mondják- 600!!!ft,próbáljátok ki!Alnatura.

nathalie 2011.09.29. 21:18:34

születészabályozásnak szánják ezeket a fotókat???

mocskosmacska 2011.09.29. 21:18:58

@Frenk a hal: modoros vera tuti átnézte mindegyiket, tehát tutira .......bandi most a tökét vakarja tényleg?

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:19:03

szet fogom baszni a tevet ha most egy hetig kell neznem sehe feltuneskedeset. lesz hajdobalas dogivel bazzeg.

csiri bá 2011.09.29. 21:19:04

jujj Ál Bundyka keresi a hajzselét a rudit markolászva. :D

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:19:14

@mocskosmacska: egyre szimpatikusabb a Virsli nekem is

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:19:55

@MissX: én EZT nem mertem minősíteni :).

mocskosmacska 2011.09.29. 21:20:18

@MissX: kiszokpfel tök szórakoztató.

sogeking 2011.09.29. 21:20:36

@gyvy: te már zenéltél is :)

csiri bá 2011.09.29. 21:20:49

bakker Bánddy mint egy tuskó tiroli parazstgyerök. :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:20:52

Jézus,Dyát simán meg foják dugni, mert "csak barátságból".

Frenk a hal 2011.09.29. 21:20:57

@nathalie:
nem tűnt fel, h különösebben szemétkedne vele...lehet kihagytam pár mozzanatot. szerintem pont annamária az, aki helyből támad és beleköt az élő fába is. maradjunk annyiban, h intoleráns neveletlen, én meg szívtelen vagyok mert nem sajnálom

nathalie 2011.09.29. 21:21:34

balázs kedvence tuti cristofel :D:D

csiri bá 2011.09.29. 21:21:47

@utcai_arcos: majd szólj mester ha lesz belőle teszkógazdaságos. :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:21:49

"be kéne durranni kicsit".Zsűri:Hát nem sikerült.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:22:04

jó, Cristofel miatt újra kell néznem ezt a blokkot és akkor most felmosom a citromos vizet....

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:22:20

van egy pillanatnyi nezesem :D

sogeking 2011.09.29. 21:22:28

nyomok egy-két fekvőt, hogy ráhangolódjak a kommentelésre

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:22:38

na,mondjátok hogy most nem ezt hallottam ettől a baromtól amit hallottam...

Hurri Kán 2011.09.29. 21:22:41

@sogeking:
Azzal kezdtem, persze. :D

haruka 2011.09.29. 21:22:45

könyörgöm, Krisztofel maradjon, annyira szórakoztató! :D

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:22:48

Kubának mikor adják ki a villabeli értekezéseit, mert megvenném

nathalie 2011.09.29. 21:23:17

@Frenk a hal:
hidd el, hogy nagyon fontos mozzanatokat hagytál ki :D én nem AM-t sajnálom, verát utálom zsigerből annyira, hogy sztem még hajdú pétert is megvédeném vele szemben. (na jó, azt nem:) )

mocskosmacska 2011.09.29. 21:23:38

@Frenk a hal: Annyiban megértem annamariát, hogy vera bevonulása engem is irritált (bár tudom, hogy az rtl klub találta ki neki ezt az idézetes baromságot meg a médiumkodást) És mindenkinek csontig benyalt,annamariba, meg belekötött. Én le is köptem volna annamari helyében, nemcsak beszólok neki.

JOKKA21 2011.09.29. 21:23:58

@foxglove: :DD Szerény gyerek ez a Krisztofer

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:23:59

@csiri bá: ebben a kategóriában szerintem ócsó!

csiri bá 2011.09.29. 21:24:11

@utcai_arcos: "csak barátságból" én is szívesen. :D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:24:30

Kiszopfel mindent visz.

Frenk a hal 2011.09.29. 21:24:30

@nathalie:
tudtam már sütiknél, h vmi irgalmatlan rosszban sántikál ;-) vesszen vera!

mocskosmacska 2011.09.29. 21:25:24

@mocskosmacska: Na, jó ez a leköpés dolog durva, olyan kazalos, visszavonva. De tajparaszt volt annamarihoz.

Battenfeld 2011.09.29. 21:25:29

Most kaptam az infot, Dya és Bandi fog kiesni.

nathalie 2011.09.29. 21:25:31

Ha bandit pofánbaszom mert molesztál, akkor kivágnak a műsorból. ha viszont bandi molesztál, akkor őt is kibasszák?
vagy a villa szabályzat a zaklatást engedélyezi, a verekedést nem?

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:26:05

speciális képességű csapat...... sírok.

JOKKA21 2011.09.29. 21:26:09

Azt hittem Bandi(ta) megcsöcsörészi Veronikát.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:26:48

ÉÉÉs a KÖKI terminál jóvoltából, a rendszeres szavazók között kisorsolunk 3 darab alapos verést, a 4es metró biztonsági őreinek támogatásával.

Hurri Kán 2011.09.29. 21:26:54

@nathalie:
Csak akkor, ha nem forgatókönyv szerint molesztál.

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:26:56

ezek kajak sirnak? hany napja vannak bent??

JOKKA21 2011.09.29. 21:27:26

@mocskosmacska: Én örülök, hogy nem köpte le.Ebből is látszik, hogy ő intelligens.

nathalie 2011.09.29. 21:27:45

@Frenk a hal:
én is tudtam! :D:D

Nem értem mióta divat egyébként őszintének és korrektnek hívni azt, aki kérdezés nélkül osztja a másikat, lefikázza és minden szar tulajdonságára felhívja mindenki figyelmét. Ez az őszinteség szó kihasználása arra, hogy faszfej legyen az ember.

nathalie 2011.09.29. 21:28:31

a speciális képességű csapat miatt péter nálam egy kicsit előrébb lépett :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:29:31

@nathalie: faszfej helyett az érzéketlen, önmagát racionálisnak beállító tuskót javasolnám, az empátia teljes hiányával. általában ŐK a lelki sérültek.

mocskosmacska 2011.09.29. 21:29:43

@nathalie: Anyáskodva mondja másnak, hogy te egy szar vagy hozzám képest.

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:30:23

kiszopfel monologjat muszaj lesz visszaneznem. minden szava gyongyszem!

nathalie 2011.09.29. 21:30:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
köszönöm.felírtam :) szegényes a szókincsem ha ez a vera szóba kerül :)

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:31:17

@liberaliskonzervativ: igenigenigen! nem is tudtam jegyzetelni!

nathalie 2011.09.29. 21:31:55

@mocskosmacska:
látom akkor mindenki érti miről beszélek :D

(már csak attilát kellene megkedveltetnem itt mindenkivel :) )

reKorrekt 2011.09.29. 21:32:07

Bazmegbalázs, gyászoló séf?

Kifopfelnek már-már bizarr az önbizalma. De nem nézem le mert csak 18.
Újvera tényleg egy okoskodó kötsög, már értem miért ekéztétek tegnap.
Dyánál tényleg kezd gáz lenni az arcrángás. Olyan 40 V-ra saccolok.
És mégegyszer, Balázsbezmeg, miért veszel fel mindent amit elédraknak könyörgöm???

mocskosmacska 2011.09.29. 21:32:07

valovilag.hu/szavazas/2541

Hogyhogy színt valljanak egymásnak a villalakók? Miben valljanak színt?

mocskosmacska 2011.09.29. 21:33:27

@nathalie: Attilát az elején nagyon kedveltem, de átment kinga pincsijébe és így érdektelenbe is.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:33:39

@nathalie: most megint röhögök, mert rádöbbentem, hogy amikor péter azt mondta, spec. képességű csapat, akkor vágóképeken mutatták a bamba bandit meg valamelyiket még és most nyüszítve röhögök.....

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:34:04

Ez az öfi idáig rohadt jó:D

sogeking 2011.09.29. 21:34:29

az esti Saxobeat linket sogeking biztosította :)

www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

mocskosmacska 2011.09.29. 21:34:41

@reKorrekt: Kiszopfel hatalmas, azzal, hgoy az önmaga sexiségéről alkotott képe ennyire nem egyezik azzal, amit mások gondolnak az ő sexiségéről.

vancrow 2011.09.29. 21:35:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
És vannak hibáik is...legalább korrekt :)

mocskosmacska 2011.09.29. 21:35:28

Annamari tényleg átkarolja kiszopfelt?

Battenfeld 2011.09.29. 21:36:18

A ne féljünk rímel a keféljünkkel:D

nathalie 2011.09.29. 21:36:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
most hogy elovastam,amit írtál, megint röhögök. :D:D alig várom hogy legyen már újra. (az csak előzetes volt, nem?)

Hurri Kán 2011.09.29. 21:36:28

Az esti Guantanamera-link, a Köki terminál támogatása nélkül:
www.youtube.com/watch?v=LkbF_P2RrK4

Battenfeld 2011.09.29. 21:38:30

Én érzem magamat kínosan, ahogy próbálják magukat produkálni.

MissX 2011.09.29. 21:38:51

gergorol valaki vegye mar le azt a sapkat. koszi

Frenk a hal 2011.09.29. 21:38:59

@Battenfeld:
pont erre gondoltam én is...

haruka 2011.09.29. 21:39:34

@Battenfeld: dettó. főleg Seher miatt.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:39:47

Becsukod a szemed, csak a szád tartsd nyitva!

kékdelfin 2011.09.29. 21:40:06

Nekem van egy olyan javaslatom, ami a valóvilág történetében még nem volt. Küldjék mindet haza. És ne legyenek új lakók.

mocskosmacska 2011.09.29. 21:40:16

@Battenfeld: Igen, én is. De mindegyik. Ki így, ki úgy.
Van, aki a medencébe bulizik, van aki a hálóba próbál kurva bölcs, meg poénos lenni.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:41:18

bazdmeg ez nagyon nagy:DDDDD

mocskosmacska 2011.09.29. 21:41:30

Péter jól látja a dolgokat.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:41:42

@Kékdelfin: és minden este mutassák az üres villát egy órán keresztül.És még így is levernék a tv2-t.

csiri bá 2011.09.29. 21:42:04

Péter a szektavezér. :D

nathalie 2011.09.29. 21:42:08

Majdnem megfulladtam!!!! Ezért aki ezt így összevágta, nálam oscart érdelem :D
és baszki, pétert ezért egy kicsit kezdtem megkedvelni, hogy rohadjak meg :D:D

JOKKA21 2011.09.29. 21:42:10

Krisztofer nagy forma, biztos sok 16éves lány várja majd kint.

kékdelfin 2011.09.29. 21:42:21

@utcai_arcos: lehetne olyan az üres villa mutatása, mint régen a dunatv-n volt az akvárium:)

evangeline77 2011.09.29. 21:42:31

Ááá, Peti hogy megmondta. Minimális kreativitás, minimális intelligencia..:D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:42:36

Péter most Bandiról és kiszopfelről nyilatkozott vagy más is van a csapatában?

haruka 2011.09.29. 21:43:26

szegény Pétert nem irigylem! :D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:43:33

@nathalie: Képernyőn rohadt szórakoztató.

nathalie 2011.09.29. 21:43:46

Ahogy cristofel magyaráz, hogy mire szokott gondolni amikor meglátja kingát! hát az a taktikai gondolkodás csúcsa :D:D:Dmsot is röhögök. hol lehet ezt visszanézni???

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:44:31

én nemtok erről holnap írni.
folynak a könnyeim.......

mocskosmacska 2011.09.29. 21:44:45

Vera nem lehet akkora nagy ész, mivel akkor nem kötözködne veronikával, aki a kezdő ötös tagja.

csiri bá 2011.09.29. 21:45:01

@Frenk a hal: nem láttad a Gladiátort? tudod, Villalakók, vs. éhes tigrisek. :D

kékdelfin 2011.09.29. 21:45:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyszerűen ird bele a linket, és mindenki megnézi;)

vancrow 2011.09.29. 21:45:17

háromszázas szókincs, de legalább fanatizálhatóak

nathalie 2011.09.29. 21:45:20

@foxglove:
megfájdult a hasam :D:D
azt mondta,hogy kb száz szóból áll a szókincse a csapattársainak és közben bevágják ahogy cristofel makog :D most is röhögök :D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:45:42

Nem tudom, de én veronika nyavalygását jobban elviselem, mint vera modorosságát.

csiri bá 2011.09.29. 21:45:59

@Kékdelfin: és ott úszkálnának benne a villalakók. :D

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 21:46:11

peter honnam tudta h attilanak csapata van? amugy engem idegesit petet nagykepusege kicsit.

sogeking 2011.09.29. 21:46:16

ha szőrös fenék verseny is lesz, akkor Bandi tuti befutó

mocskosmacska 2011.09.29. 21:46:17

@vancrow: Ezen így visszaolvasva is felröhögtem.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:46:20

@nathalie: és közben hozzá Péter "megszívtam" feje:D

Frenk a hal 2011.09.29. 21:47:11

@liberaliskonzervativ:
és ne felejtsük el, h a szörvájvör alatti szervezkedése milyen csúful végződött...

csiri bá 2011.09.29. 21:47:15

@sogeking: majd a csabi meg leteszteli gyakorlata van benne. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:47:44

@nathalie: együttesen 300, teeeeeee :DDDDD

nathalie 2011.09.29. 21:47:47

Egyébként sztem marhára össze lehetne vágni így az öfiket. és van ott vlami eltitkolt tehetség az rtl-nél ,aki ezt most összevágta és ő csinálta feri kisfilmjét is sztem! miért nem ilyeneket adnak??

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:48:22

@gyvy: igen, csak most máshogy....

JOKKA21 2011.09.29. 21:48:39

@nathalie:Rtl moston, vagy valovilag.hu-n

nathalie 2011.09.29. 21:49:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
jaaaa, annyira röhögtem, hogy fel se fogtam igazán az egészet. meg kell néznem valahol.
Erre egy egész műsort lehetne építeni, ahogy péter taktikai felkészítést tart ennek a két szerencsétlennek, majd azok kimennek a többiek közé és totál mást csinálnak :D:D

nathalie 2011.09.29. 21:50:35

@JOKKA21:
nem találtam :( sztem még nincs fent.

csiri bá 2011.09.29. 21:51:08

varázsmondó szőnyeg. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:51:12

@nathalie: láttad azt a filmet, mikor a pszichiátriáról kiengedik egy meccsre aki jézusnak képzeli magát, a kóros hazudozót, meg még pár gyogyóst egy dokival? sajnos nem jut eszembe a címe, de az a csapat jutott eszembe...

nathalie 2011.09.29. 21:51:53

Balázsnak nem szimpi péter, mert nem röhögött a kisvideón. vagy leszarja ezt az egész műsort? elég unott...

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:51:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondatot mindenki rakja össze önállóan, még mindig röhögök

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:52:00

ajaj, most jön a neheze, a hülye pitsa évértékelő beszéde

JOKKA21 2011.09.29. 21:52:23

@nathalie: majd az adás után fent lesz.

sogeking 2011.09.29. 21:53:49

hehe, senki sem tudja, hogy hívják a szűz srácot :D

nathalie 2011.09.29. 21:54:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
PERSZE!!!Bazd meg Hajni, a címe: ÁLOMCSAPAT!!!! :D:D :D:D:D

Kardhal.0 2011.09.29. 21:54:14

Nos Hajni, "hiányoltad" az igazmondó hintát, hát itt a pótléka....
"varázs/igazmondó-szőnyeg"
:D

Frenk a hal 2011.09.29. 21:54:19

mi pedig azt érezzük, h egy koksz kocka vagy dya amivel kályhákat fűtenek

nathalie 2011.09.29. 21:54:55

megint röhögök :D

Battenfeld 2011.09.29. 21:55:33

VÁÁÁÁÁÁÁ, Veronika az oltógép!

nathalie 2011.09.29. 21:55:35

csaba hogy röhög :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:55:37

@nathalie: :DDDDDDDDD tényleg!!!

@Kardhal.0: írok lottót! :D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:56:20

@nathalie: De a film végén nem a gyógyósoknak lett jó?

foxglove (törölt) 2011.09.29. 21:56:32

hátulról surranó... ezkész:DD

sogeking 2011.09.29. 21:56:33

van egy ilyesmi haverom mint Cristofel :)

JOKKA21 2011.09.29. 21:56:35

Nem semmi ez a Krisztofer.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:56:38

hülyegyerek,nem a szembejövők a hülyék...

Alkaline 2011.09.29. 21:56:41

@nathalie:
hát egy nap alatt rájött kiszopfel képességeire :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 21:56:47

Veronika mellé Cristofelt is hazaviszem!!!

evangeline77 2011.09.29. 21:56:55

érzéki=érzékeny??? :D ez hülye? szakadtak a többiek is a röhögéstől.

EZ A VV EDDIG A LEGJOBB!!!:) Ennyit sosem röhögtem.

Hurri Kán 2011.09.29. 21:57:00

Minnyár sírok... :D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:57:09

KIszopfel nagyon hiányozna, ha nem lenne.

Na, jön a fenkölt.

nathalie 2011.09.29. 21:57:11

@mocskosmacska:
de. de most vess meg érte, nekem a speciális csapat a szimpatikusabb :D:D

mocskosmacska 2011.09.29. 21:58:15

MOdoros vera tud úgy kimondani egy mondatot, hogy
1. nem dicsőíti magát
2. nem tart folyton hatásszünetet

mocskosmacska 2011.09.29. 21:58:45

@nathalie: Szerintem is ők a legjobbak.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 21:58:57

hajjaj...EZ erős volt.És milyen igaz.

BarBwire 2011.09.29. 21:59:02

@mocskosmacska: na hali, krsztofel tök jó fej, főleg a nyugiszobában lévő hülyeségei tetszenek.

reKorrekt 2011.09.29. 21:59:17

@sogeking: Nem, ilyen nincs még egy! :D

evangeline77 2011.09.29. 21:59:33

Ez a Vera rohadtul idegesít.

nathalie 2011.09.29. 21:59:50

@mocskosmacska:
tényleg hatásszünetet tart állandóan. én ennél gonoszabb nőt ritkán látok.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:00:31

"nem vagyok elég intelligens, hogy megértsem a kérdést"
"nem vagyok alkalmas, hogy bármit is javasoljak"

ugye-ugye

Hurri Kán 2011.09.29. 22:00:36

Annamari be van baszva?

evangeline77 2011.09.29. 22:00:46

AM hamar elveszíti a magabiztosságát sajnos, nem tud sokáig higgadtan és korrektül érvelni. ennek ellenére inkább AM, mint Vera..:S

haruka 2011.09.29. 22:00:55

Vera milyen fölényeskedő, modoros, nagyképű picsa, hihetetlen.

nathalie 2011.09.29. 22:00:55

Ha veronika bekerül a speciális csapatba, én elkezdek rájuk szavazni :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 22:01:09

Ezt jegyezzétek meg:Ha Annamari nem megy haza, még valakit MEG FOG TÁMADNI!!Ha az RTL-nél tényleg lenne pszichológus a kamerák mögött, azonnal kihozná!Időzített bomba!!!!

BarBwire 2011.09.29. 22:01:42

@haruka: pár napja még védtem, de rájöttem, hogy nem vagyok olyan mint ő

evangeline77 2011.09.29. 22:02:00

Jéé, tényleg oszlik a BORG.. :D

JOKKA21 2011.09.29. 22:02:09

@utcai_arcos: Nem támad meg senkit, ilyen emberekkel szerintem kevesen bírnának együtt élni..:D

nathalie 2011.09.29. 22:02:17

Ettől a verától megy össze szerintem minden normális férfi farka egy pillanat alatt.pfff . még csodálkozik hogy egyedül van és várja a dunapartra azt a balfasz hülyét aki ezt beveszi...

penelope garcia 2011.09.29. 22:02:20

Próbálom, próbálom követni, hogy ki kicsoda, de csak pár embert tudok beazonosítani.
Na, mindegy.
Majd a végére, ha már csak 5-6 marad, majd csak kiismerem végre magam.
Azt már látom, hogy baromi nehéz itt drukkolni bárkinek is, mert igen erős a felhozatal. Erősen kretén valamennyi.

mocskosmacska 2011.09.29. 22:02:33

"realizálódjon a kapcsolatunk"
Vera érti azt a szót, amit mond?

sogeking 2011.09.29. 22:03:24

Fecó nálam azzal szerzi a plusz pontokat, hogy nem csinál semmit :)

mocskosmacska 2011.09.29. 22:03:31

@utcai_arcos: Szerintem ezért tették be, mert egy időzített bomba.

evangeline77 2011.09.29. 22:03:42

@nathalie: annyira merev az a nő, ne viccelj. ráadásul előadja hogy ő mennyire különb, jobb. az ilyenektől szerintem menekülnek a normális pasik.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:03:42

nem hiszem el, hogy egyedül Veronika látja át a dolgokat

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:03:48

@BarBwire: sátoros ünnepekkor kizárólag :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 22:03:57

Én ismertem már buta nőt, de mint ez a Veronika, na ne.

nathalie 2011.09.29. 22:04:01

szegény veronikára senki sem figyel... pedig kellene...

BarBwire 2011.09.29. 22:04:29

@nathalie: papucsot neki! (ha lehet fát)

Hurri Kán 2011.09.29. 22:04:45

@foxglove:
Miből gondolod, hogy átlátja? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 22:04:56

Úristn, Kinga úgy nézett ki az előbb ahogy az ágyon hevert a Veronika mellett, mint a tankcsapdás Lukács Laci.

JOKKA21 2011.09.29. 22:05:06

@nathalie: Nem lenne rossz csaj, de a stílusa brutális.

reKorrekt 2011.09.29. 22:05:19

@nathalie: "csodálkozik hogy egyedül van és várja a dunapartra azt a balfasz hülyét aki ezt beveszi" - háttesszkéssz :DDD

haruka 2011.09.29. 22:05:28

@BarBwire: még szerencse. :)
egyébként ő akkor érzékeny lelkű, ha neki szólnak be, és mehet a "neehheem érteehem miéért báhhántanak!", amúgy meg csípőből fikáz mindenkit?

Alkaline 2011.09.29. 22:06:01

veronika jól látja

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 22:06:07

@JOKKA21: nem tudom, szerintem nekem senkivel nem lenne gondom.Engem nőben is mindig a zakkantak találtak meg, szerintem én mindenkivel megtalálnám bent a hangot.

nathalie 2011.09.29. 22:06:16

@stella03:
nehogy azt hidd. látod, hogy bent az összes faszi beszopta a dumáját. most azt hagyjuk, hogy normálisak vagy sem.

liberaliskonzervativ 2011.09.29. 22:06:52

en nem birok ki meg ket beszavazot. komolyan.

mocskosmacska 2011.09.29. 22:06:52

Hajnal nagy rivális lesz Verának, mert neki is rálátása van a dolgokra.

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 22:07:04

"az örökifjú Suzy",szóval vénlány.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:07:06

@nathalie: mögé!! mögé álljon, ne csak úgy megjelenjen!

Hajnal sminkjétől csak nekem van idegrángásom???
Juteszembe, most már nemcsak a balta, már a nevem is kéne?? Ez a nő ki akar túrni!!!

Hurri Kán 2011.09.29. 22:07:29

Ezek a következő beköltözők se egy matyóhímzések. :)

Talpig Jimmy 2011.09.29. 22:07:31

milyen jól szórakoztam a vv4 nyereménylakásán, hogy mennyire fognak örülni a környékén lakók.
erre a mostani nyereménylakás itt van a szomszédomban

sogeking 2011.09.29. 22:07:44

kár, hogy a mostani jelöltek között nincs még egy Vera

Battenfeld 2011.09.29. 22:07:58

Veronika a vv5 Szandikája.

nathalie 2011.09.29. 22:08:02

@JOKKA21:
kinézetével nekem sincs gondom.

Hurri Kán 2011.09.29. 22:08:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Azt ne engedd, hogy az öfiket is ő írja. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 22:08:35

@mocskosmacska: három szemmel, a küklopszok között? Naná! :D

evangeline77 2011.09.29. 22:09:08

:D Cristo szervezkedik..:) Istenem, oly csodás esték várnak ránk..:D

nathalie 2011.09.29. 22:09:18

neeeee!!! hát dya is hiányzik a speciális csapatba!! :D:D és krisztofel megtalálta :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:09:40

@utcai_arcos: dehogy. az ura lepattant egy huszonévessel, most keresi önmagát, és ő bebizonyítja.
a szemét kis kurva meg félidős terhes az idióta baromtól, aki mindent neki köszönhet, hogy rohadjon meg ott ahol van.

BarBwire 2011.09.29. 22:09:48

@utcai_arcos: mi bajod van a vénlányokkal?

JOKKA21 2011.09.29. 22:10:00

Attila nagyon paraszt.

nathalie 2011.09.29. 22:10:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
remélem valóban mögé áll és belelöki a dunába :D

mocskosmacska 2011.09.29. 22:10:21

@pushpang: Az az ő szuperereje. Veráé az érzékenység.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:11:04

@nathalie: most akartam írni, jajnekem, csuklok.......

BarBwire 2011.09.29. 22:11:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kicsit zavarban vagyok a huszonéves a kurva vagy a vénlány?

kékdelfin 2011.09.29. 22:12:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az nem smink, az az egyik műve, amit festett;)

Hurri Kán 2011.09.29. 22:12:18

@utcai_arcos:
Második leánykorát éli.

nathalie 2011.09.29. 22:12:18

óóó, tudtam hogy hiányzik egy embertípus, aki engem kikészítene: A MŰVÉSZ. kis spirituális hajlamokkal, aki mindig közölné, hogy milyen az aurám :D:D remélem ez a bohócra festett nő ilyen lesz :D:D

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:12:40

@JOKKA21: Veronika most jogosan mondta, pár nyelvtani hibával...
Azt mondta, Vera mindannyiótokat kicsinál. Jól kiröhögték. Pedig világos, one by one van értelme. Ezt mondta volna, szókinccsel. Jó, mindenki one by one megy végig a többin, de Veronika jól érzi, PszichoVera indirekt hatalomra tör, ez nálam se jön be. Veronika, bármekkora is az iqja, bármennyire gyerek, nem úgy ment be, hogy hétről hétre kicsináljon valakit. És ez meg bejön nálam.

nathalie 2011.09.29. 22:13:03

@BarBwire:
minden nő kurva... :D:D:D

BarBwire 2011.09.29. 22:13:03

@nathalie: remélem a traktoros nyer :-DDD

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:13:31

@nathalie: nem érdekel, ki jön be, de a Speciális Csapatnak MARADNIA KELL.

JOKKA21 2011.09.29. 22:13:39

@nathalie: Vera vs Veronika párbajt megnéznék.:)

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:13:52

@nathalie: én is várom ezt a földtől 2 méterre repülő javasasszonyt. :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.29. 22:14:19

@BarBwire: azzal semmi, csak a körülírással,örökifjú b+, örökifjú.Én is fiatalnak tartom magam, de a kurva életbe,40-hez nagyon közel már nem jön rendbe a kiment bokám olyan hamar mint 20 éve :((((((.

Hurri Kán 2011.09.29. 22:14:35

@nathalie:
Velem egyszer egy ilyen egy esküvőn közölte, hogy látnám, ennyi pia után hogy néz ki az aurám. :D

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:15:16

most akkor azt kell írni, hogy 1780 attila?

nathalie 2011.09.29. 22:15:17

@foxglove:
én is így vagyok vele. remélem dya és veronika is beáll :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:15:39

@BarBwire: a huszonéves az új feleség :)

_most_ 2011.09.29. 22:16:30

Úristen Cristofel a legnagyobb taktikus, engem például teljesen megvezetett, amíg nem mondta meg, hogy ő mennyire rafinált, én tényleg elhittem, hogy egy idióta. Szerintem Péter csapatának Cristofel az igazi vezére, Péter csak egy báb.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:16:56

@nathalie: mingyár jön gyvy az esküvős sztorijával, asszem be fogok pisilni....

haruka 2011.09.29. 22:17:29

@lami83: köszönöm, sírva röhögök! :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.29. 22:17:36

@mocskosmacska: hát, nem tudom, mi alapján sorolták be egyes kategóriákba a játékosokat, de ez a Vera olyan érzékeny és mélylelkű, mint egy ütvefúró.
A többi kategória is erősen sántít, így néhány nap után.
Talán az Annamari stimmel, na ő tényleg fura. Bár a többi se egyszerű, az biztos.

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:18:31

@nathalie: 2 centisre megy össze, hogy pontosak legyünk. :)

nathalie 2011.09.29. 22:18:44

@lami83:
ha ezt lenyilatkozza a riport szobába is (már pedig le fogja), akkor onnantól egyértelműen neki fogok drukkolni. :D:D

nathalie 2011.09.29. 22:20:09

@gyvy:
nyomasd :D:D:D

(nekem egy lakótársam volt az aki életcéjának tartotta, hogy rájöjjön mi volt előző életében. aurákkal is foglalkozott...)

BarBwire 2011.09.29. 22:20:46

@csak magamat képviselem: Akkor Bandinál is azt láthattuk fürdetés közben :-DDDD

Hurri Kán 2011.09.29. 22:21:08

@nathalie:
gyvy 2011.09.29. 22:14:35

Ott van. :D

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:22:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: 8-)) pedig ez 475 kiérdemelt forintot jelent tőlem 1 hét során. ;) hemüveg nélkül kacsintok.

nathalie 2011.09.29. 22:22:41

@gyvy:
azt hittem folytatod, és elmondod, hogy milyen színű... de persze megértem, hogy ezt most taktikából nem adod ki :D:D

reKorrekt 2011.09.29. 22:23:42

Én már ezt várom nagyon: www.youtube.com/watch?v=yokaRFrTIic&noredirect=1
(3:30-nál a lényeg)
Nem tudom a szupercsapat mit lépne erre, élén a taktika szexistenével.

Hurri Kán 2011.09.29. 22:24:14

@nathalie:
Odáig nem jutottunk el, szerencsére megjelent az auralátó nőszemély barátja, és odébbcipelte élete értelmetlenségét, mert közel voltam hozzá, hogy beleállítom a Dunába. :D

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:24:59

@BarBwire: mivel én akkor átmentem hear onlyba. :)

sogeking 2011.09.29. 22:25:13

@nathalie: én vállalnám a művész karaktert, de azonkívül Bandikát, Cristofelt és Dyát is hitelesen tudnám alakítani

BarBwire 2011.09.29. 22:25:34

@gyvy: Megmondom én neked! Zöld!

nathalie 2011.09.29. 22:26:13

@sogeking:
én ebben a csapatban csak baukó évát tudnám hozni. :D:D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:26:18

@csak magamat képviselem: én is anélkül, de én csak a jobb szememmel tudok.

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:26:41

van online, péter, melinda és a pitsa konspirálnak

Hurri Kán 2011.09.29. 22:27:05

@BarBwire:
Kizárt, sötét volt már, nem láccott tisztán. :D

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:27:26

elhangzott a palotaforradalom szó, péter szájából.

nathalie 2011.09.29. 22:27:32

@gyvy:
akár milyen színű volt, tuti fekete lett a kérdés után :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:27:50

@nathalie: áhh... milyen színű.... ilyen hülyét kérdezni. muslincák hadából áll.
és ha vérnyomásproblémákra hivatkozik, nos, ő így nevezi a másnaposságot :DDD
majmég adok ilyen használati utasításokat. :DDD

nosce 2011.09.29. 22:28:01

@sogeking:
"én vállalnám a művész karaktert, de azonkívül Bandikát, Cristofelt és Dyát is hitelesen tudnám alakítani"

tudom már mi a közös Bandikában, Cristofelben és Dyában; hogy kicsi a farkuk :)

Hurri Kán 2011.09.29. 22:28:57

Péter levette a sapkáját. :D

Fucksee 2011.09.29. 22:30:18

I love to explore I recently came across your blog and have been reading along.
I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that
I have enjoyed reading. Nice blog.
Wish I had found this blog before. The advices in this post are very helpful
and I surely will read the other posts of this series too. Thank you for posting this.I admire the time and effort you put into your blog and detailed information you offer! I didn't know that!

BarBwire 2011.09.29. 22:30:29

@gyvy: és alatta vlt egy másik? biztos sapkában született.

Hurri Kán 2011.09.29. 22:30:30

@nathalie:
Lehet... és erős kóserszilva-szaga volt. :DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nem kéne elkezdeni a holnapi öfit írni, hogy ne megint este jelenjen meg? :D

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:30:30

ahhoz képest, amilyen szentbeszédet nyomott le Vera arról, hogy soha nem fog senkit hátbatámadni, meg taktikázni, nekem úgy tűnik, arról van szó, kit hogyan ejtsenek ki

nathalie 2011.09.29. 22:30:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
köszönöm :D úgy néz ki akkor meg van a közös vonal :D:D

Hurri Kán 2011.09.29. 22:31:40

@BarBwire:
Vulity tvtrrkó lenne az apja?

BarBwire 2011.09.29. 22:32:15

@foxglove: Lehet, hogy ezért mondta az Attila, hogy igazat kell mondani az igazság-szőnyegen vagy min.

nathalie 2011.09.29. 22:32:59

aggódok attila miatt. egyre jobban begörcsöl. kinga hajkurászása és feco pátyolgatása nagyon nem tesz jót neki...

foxglove (törölt) 2011.09.29. 22:33:08

péter szerint kuba meg bandika retardált.

Hurri Kán 2011.09.29. 22:33:10

@nathalie:
Neked is ingadozik a vérnyomásod? :D

sogeking 2011.09.29. 22:33:57

@Fucksee: esti nyelvlecke haladóknak:)
muszáj csatlakoznom :

Raindrops on roses and whiskers on kittens
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things..

nathalie 2011.09.29. 22:33:59

@gyvy:
nem, körülöttem is muslincák szállnak :D:D

nathalie 2011.09.29. 22:34:32

@sogeking:
kurvára nem tudok angolul. Claudió jelentkezett??

sogeking 2011.09.29. 22:34:43

@nosce: kicsi, de még nőni fog

Hurri Kán 2011.09.29. 22:34:56

@nathalie:
Akkor majd fog ingadozni. :DDD

Hurri Kán 2011.09.29. 22:37:23

@nathalie:
Ő sem tud angolul. Ő olasz. :D

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:38:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a gonosz embereket is lehet sajnálni, úgyhogy legalább sajnálj. :)

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:38:10

@gyvy: hát ha beleugatsz a közepébe megint, akkor biztos.... :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:39:04

@csak magamat képviselem: hát attól függ, mennyire vagy gonosz.

sogeking 2011.09.29. 22:40:14

@nathalie: az enyém csak egy részlet A muzsika hangjából, a másik pedig egy dicséret a blognak, de az lehet, csak eltévedt :D

nathalie 2011.09.29. 22:41:08

@gyvy:
hát akkor nem tudunk meg fontos infokat seheréről... :)

Hurri Kán 2011.09.29. 22:42:52

@nathalie:
Adatlapján megvan minden lényeges. :D

nosce 2011.09.29. 22:43:10

@gyvy:
már nem is tudom melyik :)

nathalie 2011.09.29. 22:43:24

@sogeking:
muzsika hangja, amikor a gyerekek mint az orgonasíp,ugye? milyen régen láttam...

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:44:22

@csak magamat képviselem: azt az előbb elfelejtettem, hogy csak jobb szemem van.

ki is a favorit? azt IS elfelejtettem :D

nathalie 2011.09.29. 22:44:47

@gyvy:
azt is csak később tudtuk meg, hogy 19 éve kora előtt vesztette el a szüzességét. lehet meg tudtuk volna, hogy melyik fél olasz disco volt a szerencsés :D:D

Hurri Kán 2011.09.29. 22:45:36

@nathalie:
Valószínűleg az ott lévő férfiközönség :DDD

nosce 2011.09.29. 22:45:52

@sogeking:
lehet h a malackarajba akart írni :)

sogeking 2011.09.29. 22:46:46

@nathalie: igen, a legkisebb kislányt csak úgy hívom - Dó :)

nosce 2011.09.29. 22:50:24

@gyvy:
az aranyhal meg a papagáj kimaradt :)

nathalie 2011.09.29. 22:50:45

@sogeking:
emlékszem, hogy nagyon tetszett a kapitány (vagy hadnagy? egyátalán katona volt?) kislánykoromban :D:D

Hurri Kán 2011.09.29. 22:53:46

@nosce:
Azok később jönnek. :D

@nathalie:
Beengedők? Nem hinném, kimaradtak volna a szúrásból. :D

BarBwire 2011.09.29. 22:54:43

@nathalie: katona volt, de valami magasrangú tiszt, mert hát menekültek a németek elől. Svájcba.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:55:29

@nathalie: én rühelltem, mert a kölyköknek ilyen füttyjelei voltak :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 22:56:17

@sogeking: eléggé... izé... khm... fallikus az új avatar...

csak magamat képviselem 2011.09.29. 22:56:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A jobb és a harmadik szemeddel (v az se lát ma) kiderítheted. a kezdőcsapat tagjai. Kurvára nem szőkék, és csak az egyik (tűnik) gonosznak. akárcsak én. a másik nem az, pont, mint én.

nathalie 2011.09.29. 22:56:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
én a sok gyereket rühelltem. nem volt akkor vlami jó kapcsolatunk az öcsémmel (kis pisis volt) és sose értettem, hogy hogyan lehet ennyi testvérrel együtt élni :D
a füttyjelek valóban furcsák volt, most hogy mondod :D

2011.09.29. 22:57:46

Mi van????? Muzsika hangjai????? Azt hittem ez a VV blog.

2011.09.29. 22:59:42

@gyvy: a fallikus szimbólum akasztott ki ennyire? Pedig igaz.

nathalie 2011.09.29. 23:00:08

zeneileg nekem ez jobban átjött kb hét évesen:
www.youtube.com/watch?v=VUxxwhfNjzE&feature=related

:D:D

Hurri Kán 2011.09.29. 23:01:16

@beebeer:
Nem, nem akasztott ki. :)))

sogeking 2011.09.29. 23:01:37

igen, Trapp kapitány

huncut 2011.09.29. 23:01:54

Hahó, túl sokat írtok, egyszerűen képtelen voltam addig visszatartani magam, míg a kommentek végére érek.
Összegezem az eddigi benyomásaimat: jó lesz ez a vv, zseniális társaság jött össze. :-)
Attila: Igazi köcsög, baromira szemét tud lenni, az esze rendben, jókat röhögök rajta.
Annamária: Van benne valami titokzatosság. Persze, olvastam én is a gyerekről, modellkedésről, de azt gondolom, benn is elég jól hozza azt a formát, amit kitervelt, érdekes jelenség, nem bújik senkihez (szegény pont Pétert nézte ki?), szóval adja azt a mindenkitől távol tartom magam formát, és ez tetszik nekem.
Péter: Egy igazi szemét. :-) Nagy taktikus, a monológja a csapatáról óriási volt, ő aztán tényleg nem egy mindennapi figura.
Veronika: Több esze van, mint amennyit mutat, de rendkívül szórakoztató, amint előadja magát.
Kinga: Egy igazi szarkeverő, affektáló hülye picsa, szóval kedvelem. :-)
Fecó: Imádom, ahogy vasal. Aranyos, szerethető, igazából lehet, hogy nem annyira érdekes, de jó fej.
Seherezádé: Az aranyos kis egérképű igazi szarkavaró, szóval szimpi.
Gergő: Kezdi elveszíteni az alfahím pozíciót, pedig jól állt neki. A mosolya csodás, a Borg is így érzi, olvadnak tőle, szóval van ott benn helye. :-)
Krisztofel (no jó, nem nézek utána, hogy kéne írni a nevét, ő sem tudja): Imádom a monológjait, nagyon hiányozna. Sötét, mint az éjszaka, de ő is az a típus, akit csendes ámulattal nézek, hogy jé, ilyen is van?
Bandika: Egy pszichopata sorozat-kéjgyilkos-jelölt. Remélem, nem kell végignéznünk, ahogy kiirtja a bentieket.
Vera: Nagyon bírom a csajt: óriási ego, ő aztán mindent tud értelmezni, jókat röhögök rajta. :-) Az Annamária-Péter-Vera-háromszög pedig kifejezetten érdekesnek ígérkezik, szóval izgi a nő.
Melinda: Azt reméltem, kicsit izgalmasabb lesz. Van még benne lehetőség, a szarkeverés tőle sem áll tőle távol, majd meglátjuk...
Dya: Jé, tényleg, ő is benn van. Homorít, domborít, mikor mit kell, de önálló gondolat vagy tett valahogy nem jött még ki tőle.
Csaba: Ő még egy rejtély, bármi lehet belőle. Lehet, hogy tojást lehet sütni rajta, de okozhat még meglepetéseket.

Hurri Kán 2011.09.29. 23:02:56

@sogeking:
Végén eljutunk Ózig, meg a Bádogemberig? :D

genevieve 2011.09.29. 23:04:41

na basszameg, pont ezt részt nem láttam, mikor a legjobb dolgok történtek:-(((

BarBwire 2011.09.29. 23:05:28

@gyvy: hát néhánynak elkélne egy kis ész, meg szív is.

sogeking 2011.09.29. 23:05:37

@gyvy: én most átállok az olasz vonalra, hátha Sehere miután kiesik, nálam keres menedéket :)

www.youtube.com/watch?v=yuUZrFwxDII

@huncut: Dyánál kihagytad a hajcsavargatást, és a fura vicsorgást

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:08:52

@nathalie: csirifiszkióóóóóó :DDDD

csak magamat képviselem 2011.09.29. 23:08:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csináltass sasszem műtétet. egy barátom egyik szemét korrigálták, és 102%-os lett a látása. Mikor én még nem látom a buszt, ő megmondja, hányas.

huncut 2011.09.29. 23:09:59

@sogeking: Jaja, valóban, pedig ez a legjellemzőbb rá, és ez tényleg egyedivé teszi. :-)

Hurri Kán 2011.09.29. 23:10:11

@sogeking:
Nem lesz ez az infó Dyának túl sok így hirtelen? :D

csak magamat képviselem 2011.09.29. 23:10:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a harmadik meg úgyis kinyílik, ha a félmarha beköltözik.

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:10:18

@genevieve: mer biztos megint színházban voltál valami újraértelmezett görög drámán, azér, aztán közben elmén melletted a kultúra, baszod!

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:11:16

@gyvy: akkor kibaszlak benneteket a vérbe! :DDD

csak magamat képviselem 2011.09.29. 23:11:30

na, akkor most megy Attira és Veronikára a pénz.

Hurri Kán 2011.09.29. 23:11:56

@BarBwire:
Már késő. Szerintem. :D

nathalie 2011.09.29. 23:12:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
tényleg ez volt a neve!!
SPOILER!!!
most nem akarok itt spoilerezni, de fogok: láttam videót, ahol a hóhér kíséri a kötélhez, a csaj meg apáca ruhában áll előtte. Most akkor a gyereket felakasztják a végén?

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:13:14

@csak magamat képviselem: nem akarok sasszem műtétet. nekem elég, ha máfinba sütök idézeteket.
akarsz egyet?

nathalie 2011.09.29. 23:14:31

@genevieve:
és ott nem nézitek a vv-t? hát milyen cég az ilyen :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:15:18

@nathalie: igen :( csiri meghal a végén :(
egyébként a csipszarról jegyeztem meg a nevét.
és ... egyidősek vagyunk, fákkje! :D

mocskosmacska 2011.09.29. 23:15:43

Vera egyik trükkje az, hgoy amikor valakit leszól, azt sohasem a saját véleményeként adja elő: "az embereket idegesíti azt.......", "többen mondják a hátad mögött........" De igazából a magánveleményét mondja, de így ütősebben hangzik, mert
1. "Látod, mások milyen rosszat gondolnak rólad"
2. Az a látszat, mintha nem ő gondolna rosszat a beszélgetőpartneréről.

genevieve 2011.09.29. 23:17:46

@nathalie: ebben az étteremben nem volt:-)

hiszen a középkorban még nem találták fel:-)

nathalie 2011.09.29. 23:18:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
hát én most ledöbbentem. én ezt elfelejtettem már. pedig tudtam, hogy volt valami nagyon szomorú abban a filmben, így már nem fogom újra nézni :(
velem vagy egyidős és nem csirivel, ugye? :D:D:D

nathalie 2011.09.29. 23:19:02

@genevieve:
ohhh, mi is voltunk ott sztem, és mi meg a foci vb egyik meccsét nem tudtuk nézni. :(

genevieve 2011.09.29. 23:21:36

@nathalie: ahhh, mi a vébé egy vv-hez képest:-D

nathalie 2011.09.29. 23:21:36

"öntöm neki a swpes-t. Kérsz? FÚÚÚ, akadjon meg a torkodon!" :D:D:D
és az egész kis szösszenet alatt valami fütyülős zene megy :D

Battenfeld 2011.09.29. 23:21:49

Ez a Fecó gyerek többet tett eddig a romák elismeréséért, mint fél tucat Mohácsi Viktória.

nathalie 2011.09.29. 23:22:21

@genevieve:
teljesen igazad van :) pofátlanság volt részemről az összehasonlítás. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.29. 23:23:58

@mocskosmacska: biztos kiolvasta az nlp könyvet. azt az egyet.

@nathalie: hát nézd. most éppen csirivel :D aztán vannak pillanatok, mikor veled. és sok olyan, mikor egészen érettnek érzem magam azzal a hat tavasszal :DDD

@genevieve: ha nem voltak agárkutyák, amikbe a kezeteket kellett törölni szalvéta gyanánt, azonnal mondjál fel :D

Hurri Kán 2011.09.29. 23:29:22

Péter egész jóféle bort iszik. :D

Hurri Kán 2011.09.29. 23:34:28

@sogeking:
Ezt is felvegyük a listára?

genevieve 2011.09.29. 23:35:08

na, én ki is dőltem.....pedig egy korty piát se ittam:-)

remélem holnap lesz olyan kedves személy aki gondol a szegény szerencsétlenekre akik nem látták a mai öfit, és belinkel pár részt....

természetesen most még türelmetlenebbül fogom lesni hajni remekbe szabott írását:-)

nathalie 2011.09.29. 23:38:03

@gyvy:
és ezt is
www.youtube.com/watch?v=GgoolZ-Mo48

ezzel köszönik is el: jó éjszakát :)

Hurri Kán 2011.09.29. 23:39:42

@nathalie:
Ó, ez kedvenc. :DDD

Jó éjt. :)

nathalie 2011.09.29. 23:40:20

köszönnék, köszönök stb

Kösz a halakat! 2011.09.30. 00:03:34

jól átbasztak azt hittem a cím alapján hogy a Villarealból raknak ki két játékost erre ez a szar bukkan fel

kékdelfin 2011.09.30. 00:03:40

Jajj, ez a péter olyan okos. Felfogadom tanácsadónak. Ez egy zseni.

Doktor Kotász 2011.09.30. 00:05:33

@huncut: "Krisztofel (no jó, nem nézek utána, hogy kéne írni a nevét, ő sem tudja): Imádom a monológjait, nagyon hiányozna. Sötét, mint az éjszaka, de ő is az a típus, akit csendes ámulattal nézek, hogy jé, ilyen is van?"

Kiszopfelben az a zseniális, hogy a banánevésen és a fán csimpaszkodáson kívül legalább két-három dologra képes, amit nem beidomítottak neki, hanem autodiakta módon sajátított el, és nagyjából érti is, hogy mi az.

Lasombra 2011.09.30. 00:11:21

remélem, nem volt érdekes a mai rész, vagy csak az volt benne, amit az éjjeli online-ből összevágtak, mert erről csúnyán lecsúsztam. vigyáznom kell, mert a szociális életem lassan a VV rovására megy. :(

holnap igyekszem felvenni a fonalat.

kékdelfin 2011.09.30. 00:12:21

Rájöttem kire hasonlít újvera, linda evangelista. Legalábbis most onlányon.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 00:18:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Élnék a lehetőséggel, csak legyen benne meggy. Mármint az idézetben.

FGSuperman 2011.09.30. 06:30:34

@csak magamat képviselem: sasfasz mûtét nincsen?
viccet félretéve, sajnos legközelebb vasàrnap leszek, felveszem az anyagokat és miutàn ,megnéztem jövök olvasni, beszélgetni szòval csak hétfô este lesz az a vasàrnap

addig is, csak ügyesen Hajnykacycamyculy

rianna 2011.09.30. 06:51:01

Annyira átlátszóan manipulálnak megint. Balázs a hátulgombolós szvetterkéjében, kicsit maga elé nézve aszonta, hogy ModorVerával nincs is baj, hiszen csak belelát az ember lelkébe, ezért sértődnek meg a többiek. Tisztára, mint mikor Alekoszt védték MMKK :((((
ModorVera mindig ilyen lassan beszél? Mintha lelassították volna a filmet, vagy csak a többieket tartja retardnak?:)

'reggelt

Müszélia 2011.09.30. 06:55:45

@genevieve: arra gondoltam, hogy pl a belevalóban ezerrel megy a rinyálás, hogy írjatok, telefonáljatok, mindegy, hogy mit, csak költsétek a zsozsót. a műsoridő fele elmegy a rinyálással, és ez nem lehet véletlen.
mocskosmacska, teljesen igazad van,
inkább a nyavalygás. ez a pszichovera az opniból szabadult, amikor az intézményt felszámolták.

beacska 2011.09.30. 07:24:56

jó reggelt!
Éjszakai műszak, történt vmi érdemleges? Fogok ma is fülhallgatóval az egyik fülemben családi életet élni? (férj duzzog)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.30. 07:42:34

Jó reggelt!

@beacska: A kérdésből ítélve, nem:D Nem láttam a tegnapi részt, tehát nem tudom, hogy mi volt olyan vicces, h mindenki azon röhögött, de majd bepótolom egyszer:D

jo.e 2011.09.30. 08:36:41

Pont nem figyeltem, amikor az a fejbelövős jelenet volt :) Miért is akarta volna ezt tenni a hölgy? Kérlek segítsetek...!

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 09:06:32

@jo.e: a riportszobában ecsetelte, hogy ezekkel a lányokkal kinn kávézni sem ülne le, annyira nincsenek egy szellemi szinten.

Lasombra 2011.09.30. 09:21:31

@Dragonair:
tehát összefoglalva, Serikét kibacták a tutiból, mert egy olyan - nem mellesleg exsittes - faszival kevert, aki amúgy egy másik nővel flörtölgetett, és nagy eséllyel fog is flörtölni.
priceless.
neki kellett volna a cselszövő taktikusok kategóriában indulni.

avanivi 2011.09.30. 09:26:50

www.chocome.hu/csokolade_tervezese/etcsokolade/dekoracio
A sziveket, színeket is koppintották a konfettirő ? ( valaki már beadta a szivek miatt ezt a linket !

mocskosmacska 2011.09.30. 10:06:31

@rianna: Belelát a vesékbe? Urológus?

mocskosmacska 2011.09.30. 10:08:13

@Müszélia: Ja, ha valaki azt mondja, hogy: "Az emberek úgy gondolják........." akkor biztos, hogy a második tagmondat az ő saját személyes magánvéleménye lesz, amit nem mer felvállalni.

mocskosmacska 2011.09.30. 10:09:12

@rianna: Tényleg nagyon tolják Modoros verát, pedig szerintem krisztofer kellene. Erre tegnap jöttem rá, amikor nem bírtam abbahagyxni a röhögést.

2011.09.30. 10:42:01

@mocskosmacska: és milyen aljas, gyáva dolog így becsomagolni személyes véleményünket.
Ismertem egy tahó picsát középvezetői beosztásban. Számtalan fiatal kezdő életét tette tönkre azzal a mondattal, hogy téged itt senki nem szeret.....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.30. 10:56:31

Nomost az tökjó, hogy Balázst bölcsészfiúnak öltöztették (NEEEEEM!) de miért mond olyanokat, hogy "varázsmondó szőnyeg"? Kétszer? Azon ülve(!) tényleg varázsolnak? Békává változtatják a pónilovakat, meg ilyenek?

Állás:
Fecót kezdem viccesnek találni -maradhat
Cristofel -egyszerű a lelkem, pass
Veronika -buta, mint a tök, tegnapi Vera-taktika felvázolásáért együtt nevettem Attiláékkal -muszáj, muszáj maradnia!!!

Sajnálom, én Dyát nézem travinak. De irgalmatlanul.
Ja, és remélem megvolt mindenkinek Attila megjegyzése az ominózus Veronika -Bandi címlapképre: "a debil és a qrva"
Petya meg beépített ember-gyanús.

rianna 2011.09.30. 10:59:06

@mocskosmacska: kiszop eladja saját magát, utálni nem utálja senki szerintem:) Míg ModorVera kavarására azért felfigyelhet az ecceri néző. Szerintem ezért pártolják, hogy ne szavazzák ki időnap előtt. De nagyon visszaszetsző, ahogy a szánkba akarják rágni, ki mit miért mond.

mocskosmacska 2011.09.30. 11:00:20

@beebeer: A nagyvállalatok néha olyan tudnak lenni, mint a sitt, meg kell mutatni, hgoy ki tudsz valakit készíteni, hogy erősnek tartsanak és ne téged készítsenek ki. Legalábbis pár évig dolgoztam multinál és ez lett a benyomásom róla. Tökéletes táptalaja az ilyen törtető picsáknak.

*jinx* 2011.09.30. 11:02:02

@Kékdelfin: szerintem meg Demi Moore-ra fénykorában. :)

mocskosmacska 2011.09.30. 11:02:05

@rianna: Ja, ez a szájbarágás engem is zavar. a vv4 ben az volt a mantra, hogy olivér milyen vicces, pedig inkább szánalmas volt az erőlködése.

mocskosmacska 2011.09.30. 11:04:48

Tényleg, olivérről alekosz jut az eszembe, róla meg az, hogy állhat most a nőkkel?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 11:10:39

@reKorrekt: Elég gerinctelen hányadék lehet az anyósjelölt!!! Biztos már a haverjai is röhögnek fiacskáján, hogy anyuci pincsikutyája!

rianna 2011.09.30. 11:12:00

@mocskosmacska: ühüm, meg hogy alek mennyire nagyszerű, és mindenki félreérti vagy túlreagálja a dolgait.
Coolom nincs, nem láttam olivért hálisten' régóta.

capa05 2011.09.30. 11:28:18

@Lasombra: Szerintem az, hogy exsittes nem sokat játszott a dologban.
A szüz Bandika jobb lett volna?
Ja és az olasz pasi nyilatkozata, hogy " én találtam ki" , meg a képek szóval nem biztos, hogy nem kerül cseberből....

capa05 2011.09.30. 11:35:12

Ja az ékszakáól (reggel négytől) annyit láttam, hogy Kiszpfel a medencéből lelkesen bizonygatta a körmét festegető Veronikának: "biztosan teszik neki" meg jövőképként, hogy le fognak feküdni ők ketten(nagyon rossz volt a hang így csak nagyjából vettem ki a szavaiból).
Ezt követően Vera meg Melinda lépett szövetségre és egy taktikát próbáltak körvonalazni.

beacska 2011.09.30. 12:07:04

végignéztem a tegnapelőtti igazmondósat: ÚjVera nem karakán volt, hanem törlesztett: Péter a kérdésre azt válaszolta, hogy verát vinné ki perpill. (ettől lett ő szenya Vera szemében), Annamari meg rászólt vki más kérdési alatt (hogy nem fer a kérdés, amit feltett). Jaa, Veronika meg szóvá merte tenni, hogy nem ért vele egyet a jellemzésében.
A tengermély érzésű kisasszony ezt adta vissza. Aki dicsérte, és a seggét nyalta, abban aznap nem rúgott bele.

Szánalmas volt. Mondjuk értem, hogy Péter miért akarja bevenni a szövetségébe (Melindával egyet is értek), csak még kell neki egy kis betörés, nem elég alázatos a többiekkel szemben...szerintem...

lac64 2011.09.30. 12:10:12

@reKorrekt: Tegnap megnéztem AM hivatalos FB-ját. Éppen ment a verbális csata AM nővére és a másik fél között felemlegetve a magánnyomozót és az sms-eket is. Ritka gusztustalan volt. Mára úgylátom, hogy már törölték, de lehet látni olyan bejegyzést, amiben az van írva , hogy valaki emiatt a vita miatt unlájkolta az oldalt.

Lasombra 2011.09.30. 12:26:33

@capa05: nem akartam megbántani az exsittes közösséget, csak úgy általában véve az álmoskönyv szerint nem feltétlenül minőségi csere egy ilyen ágra átmászni. főleg így. erre céloztam.

amúgy valóban tökmindegy, kinél ugrik árnyékra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 12:30:28

@lac64: Kb. olyan szintű volt, mintha egy Mónika show leirata lett volna. Az ilyen vitákkal inkább ártanak a játékosnak.

Müszélia 2011.09.30. 12:33:06

@rianna: nem kell megúsznod, a való világ oldalon látható az összes belevaló, olivér teljes szépségében, papagáj inkluzíve

nowo 2011.09.30. 12:33:17

Sziasztok!
Legyen szíves,magyarázza el nekem valaki,mi értelme van annak,hogy a nézőkkel kiszavaztatnak két embert?
Az egész lényegét veszíti el a játék,vagyis azt,hogy egymást nyírják ki,egyesével.Miért kellett ebbe belevonni ilyen módon a nézőket?

Valamint-nem tudom írta-e már valaki,mert nem olvastam végig az összes hsz-t-nem fair,hogy hetekkel később bekerül majd két új ember,aki rengeteg információt tud a már bent lévőkről.
Pl. Annamari múltjáról,a gyerekéről,amit nem hiszem,hogy nagydobra szeretne verni bent.
Gigi,Jerzy és a többiek múltjáról sem tudott senki egész addig,amíg ki nem kerültek.
Ez így abszolút nem fair!!!

nowo 2011.09.30. 12:40:34

Az előbbi folytatása:
Valamint Seherezádé sem tud arról,hogy kirúgta a római pasija.
Ezt az újonnan beköltözők már tudják.
Kérdés,hogy elárulják-e/elárulhatják-e?

Lasombra 2011.09.30. 12:51:05

@nowo: elvileg nem oszthatnak meg kintről infókat. de hogy ezt ki, hogyan ellenőrzi, és mi a szankció, ha mégis, azt passzolom.

ez a későn jövő dolog kétélű.

pro: felkészültebbek a játékosokból. ismerik azokat a párbeszédeket és megnyilatkozásokat is, amit a bentiek nem láthattak.

kontra: egy kész közösségbe mennek be. a korábbi valóságshow-kban is a később érkezőket szórták ki könnyebben. itt is hogy összezártak az első beérkezők, pedig csak pár nappal többet voltak bent. vagy a 4.-ben is, szinte a rajttól a finisig tolta kezdő csomag.

lehet, hogy tévedek, de szerintem nagyobb hendikepp később bemenni, mint előny. az infóelőnyt úgyis elvesztik, hisz úgyis kiismer idővel mindenki mindenkit.
viszont a kezdő klikk(ek) már addigra készen vannak, arról már lecsúsztak.

capa05 2011.09.30. 13:00:48

@nowo: Véleményem szerint némi anyagi haszonszerzés a cél. Eddig 2 játékosra szavaztak a szimpatizálók.Most 14 re. Nem jelent 14 szer több szavazatot, de (nem vagyok matematikus így nem érek fel A Gyilkos számok főszereplőjének magaslataiba) 2-3 szoros aktivitás kijöhet.

James Lavelle 2011.09.30. 13:01:59

Sziasztok, ajánlom figyelmetekbe szerény, de annál lelkesebb blogomat. Szívesen veszem véleményeteket!

vv5elemzes.blog.hu/

genevieve 2011.09.30. 13:04:43

@Lasombra: na most úgy csináltok mintha nem tudnátok, hogy az rtl már előre tudja kit akar győztesnek:-DD

mocskosmacska 2011.09.30. 13:21:27

@James Lavelle: Érdekes a blogod, de vitába szállnék azzal, hogy modorosverában nincsen rosszindulat, szerintem tele van vele. Másik, hogy aki ennyire maga alá akar gyűrni másokat, azzal valami nagy baj lehet.

dr. gernika 2011.09.30. 13:25:53

Hayny, szerintem Balázs tegnap direkt neked vette fel azt a kardigánt. :D

Vicces, hogy épp elkezdtek volna klikkesedni, mire jött a naaaaaaaaaaaaagy bejelentés.

nathalie 2011.09.30. 13:30:52

@James Lavelle:
sztem is érdekes. Viszont a végével nagyon nem értek egyet...
írtam kommentet hozzá.

lac64 2011.09.30. 13:45:21

A taktika szempontjából nem inkább káros egy ilyen korai klikkesedés? Nem ismerik még igazából egymást, és egy ilyen lépéssel gyakorlatilag magukat zárják be.

traff 2011.09.30. 13:46:04

Ez a Dya tényleg úgy néz ki, mint egy koponya amire ráaszott a hús.

Lasombra 2011.09.30. 13:54:51

@genevieve: úgy hát. :)
valójában ÉN is tudom, ki lesz a győztes, de belemegyek a játékotokba, hogy tudjak beszélgetni Veletek. :D

nathalie 2011.09.30. 13:58:03

@lac64:
igen, de ha meg már valaki elkezdte a csoportosulást, akkor csatlakozni kell, egyébként könnyen egyedül maradhatsz.

mocskosmacska 2011.09.30. 14:03:35

Valamelyik nem akarja eljátszani a kettős ügynököt? MIndkét csoportosulásnak beadja, hogy majd benyal a másik csoportnak és így infokat szerez. Ezt olyan tudná megjátszani, aki egyenlőre semleges. Pl. annamari.

lac64 2011.09.30. 14:09:08

@nathalie: Néha nem túl nagy baj az. Főként akkor, ha nagyon kiéleződik a harc két csoport között, és elkezdik egymást levadászni.

beacska 2011.09.30. 14:12:56

@mocskosmacska: szerintem AM is csatlakozni fog a "lúzerek"hez.
Én el tudnám képzelni, hogy Péter párhuzamosan szervez egy "lúzer" és egy "női" csapatot.

GYŐZZÖN VÉGRE EGY NŐŐŐŐ!

nathalie 2011.09.30. 14:14:09

@beacska:
inkább ne mondj ilyet, mert megnyeretik Verával ezt az egészet.

nathalie 2011.09.30. 14:15:10

@lac64:
nos, most minden vágyam az, hogy a speciális csapat akcióba lendüljön és Crisztofel megpróbálja levadászni a másik csapat tagjait :D:D:D

Caprica99 2011.09.30. 14:16:13

Tengernyi komment, hűha... :)
Biztos kibeszéltétek már, de ennyi hozzászólást lehetetlen végigolvasni.
Nekem az Újvera és a Krisztofel a legellenszenvesebb.
Ezt a Krisztofel gyereket valaki pofánvághatná már.
Rég láttam ennyire nagyarcú, beképzelt, magától elszállt, ocsmány kis nyikhajt.
Ő szép, ő szexi és ő milyen ravasz!
LOL!
Hülye kis seggduggancs!

Eddig azt hittem, AM gáz, de sztem egy
jófej úrinő az Újverához, ehhez a savanyúképű, tudálékos és gonosz némberhez képest.

beacska 2011.09.30. 14:18:01

@nathalie: én ezt komolyan gondolom, de ha nem nézitek jó szemmel, hát nem írom ide többet ;D

Én Annamarit nagyon kedvelem, bírnám, ha ő nyerne, másik befutóm egyenlőre Melinda.

Tjuca 2011.09.30. 14:18:49

jó lenne, ha pétert viccből nyugdíjaznák. most estél ki. aztán a műsor végén közölnék, hogy ja poén volt.

nathalie 2011.09.30. 14:22:30

@beacska:
neeee.Melinda? Miért???? :D
AM-el nekem sincs bajom, de tartok tőle, hogy ő nem fogja bírni ezt a játékot és elő fog belőle törni egyre inkább a kisebbségi komplex. ráadásul nemsokára szerelmes lesz Péterbe...

beacska 2011.09.30. 14:26:54

@nathalie: egyrészt ne felejtsd el, hogy AM intézetis lány! Azért ott szoktatva lehetett a dolgokhoz rendesen! Azért mert Vera szerint gyenge, még egyáltalán biztos, hogy az is. Mint mindenki, ő is gyenge, ám megtanulta kezelni a gyengeségét, és ez nagy előny! szerintem.

Melinda nekem szimpatikus és kész. Nincsenek allűrjei, nem ítél elhamarkodottan, és elég idős ahhoz, hogy tapasztalt legyen. Az én bizalmam még áll felé. (egy hibája, hogy Verában megbízik, de nem őt nevezte meg a szőnyegen)

Adeptus Astartes 2011.09.30. 14:28:36

Petike a keménycsávó egy pöcs!

Lasombra 2011.09.30. 14:32:53

@beacska: Melindával nekem sincs semmi bajom. Nem sok sanszot látok rá, hogy sokáig jut, de egyelőre tök semleges nálam. Ami egy VV esetén pozitív eredmény. :)

nathalie 2011.09.30. 14:37:57

@beacska:
lehet rosszul fogalmaztam. Nem is arról van szó, hogy nem bírná ő ezt és összeomlik és ki akar jönni. Inkább aarról, hogy pont azért ahonnan ő jött, meg amik történtek vele, egyszerűen nem fogja tudni kontrollálni magát. Ezt a játékot szerintem nem neki találták ki. Nem tud normálisan visszavágni szinte senkinek, felhúzza magát, és csak azt ismételgeti, hogy nem tárgyalok. Van benne igenis egyfajta irigység, ez látszik azért rajta és ez ki fog jönni, mint ahogy az is, hogy kisebbségi komplexusa van (azért ez is látszik rajta), lehet ez nem fog hosszútávon tetszeni a nézőknek így ki fogják ejtetni. Nekem tényleg szimpatikus, de nincs meg benne szerintem az, amiért hosszú távon ő kedvelhető lenne, vagy amiért nyernie kellene. És az is hozzátartozik, hogy szerintem azért kedvelik ennyien, mert agyatlan picsákkal van körülvéve. Átlagos lányok között, azért nem lenne ekkora az ováció iránta.

beacska 2011.09.30. 14:39:27

@nathalie: :d csakhogy változatlanul agyatlan p*csákkal lesz körülvéve, és tudod mit mondanak a vakokról és az ő királyukról? ;D

nathalie 2011.09.30. 14:42:11

@beacska:
Melinda semmilyen. Én nem látok nagy szimpátiát abban, hogy valaki seherének nyalja a seggét és Verával szövetkezik, amikor látszik rajta, hogy az a nő egy számító ribanc. Ráadásul szerintem Melindára az most a jellemző, hogy miután elbőgte magát rájött, hogy itt ő mégse amazon és most lapul mint szar a fűben. és ez egy elég visszataszító viselkedés részéről. sztem

nathalie 2011.09.30. 14:44:21

@beacska:
de vannak ott fiúk is:D és most arról beszélünk hogy lány nyerje meg. Szerintem ezek közül a lányok közül Verának lett volna esélye, ha nem vált át gyilkológépbe. Így viszont szerintem esélyesebb egy fiú, mert nekik nem lesznek annyira szélsőséges megnyilvánulásaik (lásd előző vv-k), a totál szélsőséges egyszer vitte el a fődíjat (alekosz), sztem többet nem lesz ilyen.

capa05 2011.09.30. 14:50:09

@nathalie: Valahol egyetértek veled, annyit hozzátéve (valószínű az én TV-m akusztikája rossz, de Melinda beszédét nem értem.(nem a tartalmát, mert nem igazán tudom miről beszél)

foxglove (törölt) 2011.09.30. 14:52:15

sziasztok!
Annamarinak Péter lesz a veszte, már most nagyon szar látni, ahogy próbálkozik nála, ez egy idő után át fog menni szánalmasba. Taktikának viszont baromi jó lenne, elhitetni Péterrel, hogy totál bele van zúgva, úgy ugrál, ahogy ő fütyül, aztán a kellő pillanatban lecsapni és szemberöhögni. De attól félek, az első variáció fog megvalósulni.

nathalie 2011.09.30. 14:53:25

@capa05:
a rajzfilmfigura hang tehet róla. sztem. én se mindig értem :D

nathalie 2011.09.30. 14:57:08

@foxglove:
ugye! Szánalmassá fogja tenni ez a péter szerelem. Minden csajnak tolni fogja, hogy ő a faszacsaj, mindenkinek megmondja a véleményét, közben meg Péter ezentúl csak úgy fog tudni közlekedni, hogy AM a bokáját átkulcsolva csimpaszkodik rá és kiskutya szemekkel könyörögni fog a szeretetéért.
Mindenkinek van gyenge pontja. AM-nek szerintem a rossz faszikba való belehabarodás lehet az. tippre. Sztem szerencsétlen lúzert fog csinálni belőle az rtl (és ő is saját magából), aki az élet viszontagságai után csak szerelemre, meleg családi fészekre, és elhagyott gyerek után vágyakozik stb. stb. stb.most rosszul vagyok.

nowo 2011.09.30. 15:08:07

@nathalie: Melindával kapcsolatban abszolút egyetértek veled.
Azt nem értem,Sehere miért állt Vera mellé???Miért lépett ki a "hatosból"?

beacska 2011.09.30. 15:12:28

@nowo: nem Vera mellé állt, hanem Dya mellé. seggriszába csaptak át.

beacska 2011.09.30. 15:13:17

@nathalie: nem úgy nézem, hogy bokakulcsolás lenne. Sőőt...

nathalie 2011.09.30. 15:14:28

@nowo:
nagyon egyszerű a válasz: mert hülye :D:D

egyébként sztem azért, mert Sehere azon a szinten van, hogy akinek nagy a pofája, az a fasza csaj (persze ha szép, csak akkor). Na most bejött egy lány, akinek meglepően nagy a pofája. Fiúk kedvelik. SEhere nem meri bevállalni, hogy nem tetszik ez neki, hanem úgy csinál, hogy "ez igen!minden tiszteletem!stb" Egyébként sztem inkább puhatolózva mondta mindezt melindának, lehet ha melinda azt mondja, hogy ez egy kurva, akkor egyből ő is vált, hogy ja, sztem is :D.
És még van két dolog. az egyik gergő: sehere most azt játsza, hogy nem érdekli gergő. Ezért sztem verát nem meri nem szeretni, mert akkor azt hiszik majd az emberek, hogy ő féltékeny.
és végül: sehere kurvára nincs tisztában azzal, hogy ő már nincs a hatosban. Ő csak barátkozik dyával, mert aranyos és pletyizik melindával, mert ehhez mindketten értenek (bár most korrektségben próbálják felül múlni egymást). SZtem ő úgy van vele, hogy a hatos az aki először beköltözött, és ez még mindig meg van.

nathalie 2011.09.30. 15:16:29

@beacska:
hát amilyen szemekkel nézett hip-hop péterre az eléggé fura volt. szerintem szerelmes lesz a gyerekbe, vagy ha péter ezt nem viszonozza, akkor gyűlölni fogja, de úgy, hogy kő kövön nem marad :D átmenet sztem annyira nem lesz.

foxglove (törölt) 2011.09.30. 15:21:31

@nathalie: tegnap az online-ból elcsíptem, ahogy arról kellett szavazni, melyik pár töltse együtt az éjszakát a nyugiban... Annamari megszavazta saját magát és Pétert (nem ők nyertek végül.) Mondanom sem kell, nem volt kölcsönös. Ez már nekem volt kínos.

nathalie 2011.09.30. 15:23:16

@foxglove:
én is ezt érzem, hogy ez kínos. és azt hiszem ez onnan indult, hogy péter AM-t választotta a kényeztető feladathoz. AM lehet ebbe többet látott bele, meg még az álma is. szerintem ez egy kicsit rémisztő és nekem nem tűnik taktikának. :(

Hurri Kán 2011.09.30. 15:38:35

@nathalie:
Valahogy órák óta délután kettő van... :D

nathalie 2011.09.30. 15:40:40

@gyvy:
én meg úgy érzem, hogy órák óta hajnali kettő van :D olyan fáradt vagyok :D

Tjuca 2011.09.30. 15:41:07

jajj ez a péter magával is konspirál? paktum megvan közte és maga között? ez kakálni sem képes nyugodtan, csupa paranoia. :-D

Hurri Kán 2011.09.30. 15:43:03

@nathalie:
Jahhh, hát aki éjjel leány, az legyen nappal is. :DDD

Asszem mostantól hétfő reggelig szellemi szabadfoglalkozásra mentem. :D

FGSuperman 2011.09.30. 17:30:10

@nathalie: férfi nyer
miért?
a nôk sokkal irigyebbek egymàsra, nemf ognak nõre szavazni
a férfiak meg miért szavaznànak nôre?
süti beállítások módosítása