Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x02

2011. szeptember 29. 08:22 - adamsék

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, a második rész a diszkóban indul, ahol már mindenki szépre itta magát, különösen Deena, aki szemérmetlenül felajánlkozik Paulynak és a TV-történet legundorítóbb smárolásába fognak mindenki szeme láttára. Viszont Pauly correcto, nincsen dugás, mert nem akarja, hogy Deena sírjon, ha mással látja. Ennek szellemében gyorsan rá is mászik valami üszökre, mire Deena pont jelenetet rendezne, de szerencsére felbukkan Jenni, a rózsaszínbe öltözött Xéna, és az utolsó pillanatban elrángatja onnan.

 

A buliból mindannyian kissé ingatagon térnek haza, Deena az első összeesését produkálja. Ronnie telefonál, kásás hangon fűzögeti a vészpináját, Hannah-t, aki hamar bele is megy, hogy meglátogatja. Deena a jacuzzi lefejelését követően észleli, hogy rajta van a dughatnék, ezért keltegetni kezdi az okosan ájult alvást színlelő Paulyt. A misszió nem jár sikerrel, a mi kis Deenánk baszatlanul kénytelen nyugovóra térni.

Pauly vicces hangulatban ébred: szokásához híven ordítva és dudálva ébreszti a többieket, amiért meglepő módon most sem rúgja fejbe senki, majd bevásárolni indulnak a hagyományos vasárnapi vacsorához. De, jaj! Minden külföldiül van írva! Hogy fog így kiderülni, hogy mi micsoda?! Pánik. Azért csak sikerül megtömni a szatyrokat és hazajutni, ahol Sammi bizonyítási vágytól vezérelve bejelenti, hogy ma akkor ő főzi a vacsorát, a kukta pedig Deena lesz. A fiúk arca egy regény. A várakozásoknak megfelelően Sammi már az elején fokhagymának nézi a vöröshagymát, majd elszörnyedt arccal kiakad a furcsa epreken. Hát persze, mert az málna, te ostoba lotyó! Hamar el is unják a panírozást, inkább elmennek kicsit lófrálni a városba, és majd innen folytatják. Úgy látszik, ők sem bíznak magukban, mert biztos, ami tuti alapon beülnek kajálni. Közben a fiúk otthon rájönnek, hogy nem érdemes a csajokra várni, így nekiállnak maguk, jobban is megy nekik a dolog. A lányok persze felháborodnak, hogy mi a fasznak fejezték be helyettük, amikor ezt ők akarták, csodálatosan türelmes velük mindenki, bár lehet, hogy csak ennyire hülyék. Kaja után Snooki telefonon hívja Jionnit, akivel összebalhéznak. Az időeltolódás a gond, hogyha Snooki felkel Firenzében délben, akkor Jerseyben már este van, szegény Jionni meg nem érti, miért nem hívta egész nap Snooki. Még szerencse, hogy A Helyzet mindig készen áll, ha egy kis vigasztalásra van szükség, tapizással egybekötött unalmas lelkizés következik, persze mi tudjuk, hogy Szitu csak Snooki narancsos combjai közé kívánkozik, szarik ő Jionnira, meg különben is.

 

Reggel megcsörren a telefon, Helló, én lenni Marco, ti dolgozni nekem én pizzériám, jönni hamar, én tartani orientációs míting. A meglepettnek tűnő szereplők Aranypartos kollegáiknál lényegesen kevesebb nyafizás kíséretében fel is kerekednek. Útközben a házi földrajzbajnokság újabb fordulója következik, gyalog sem megy a tájékozódás, ez a Vatikán, kérdezi Jenni a firenzei dómra mutatva, asszem ja, válaszol Deena, tökre szép. Persze késnek, a hülye főnök türelmetlen, le is cseszi őket, nem értem, mit játssza az eszét, mégiscsak egy olaszról van szó. J-Woww kifejti, örül a pizzasütés elsajátításának, mert ha majd nyolcvanévesen a kis unokái megkérdezik, hogy Nagyi, hol tanultál pizzát sütni, majd azt feleli, kisköcsög, egyenesen Firenzében, úgyhogy kussolj és kajáld a pizzámat. A főnök bele is kezd a képzésbe, most én mutatni, hogyan csinál pizza, lenni első és utolsó alkalom, eh? Persze azonnal kiszúrja Snookit, vele fogja demonstrálni a folyamatot. Obligát szerencsétlenkedés után csak elkészül az a pizza, ahogy Ronnie is megmondja, ha Snookinak sikerült, nekünk is fog, baszod. Hazaérve a másnaptól kókadozó Jenni kávét inna, de nincs daráló. Ezért vágódeszkán, húsklopfolóval töri össze a kávébabot, de csak elborzadt arc és masszív köpködés a vége. Ezért az egészért persze az olasz nép kulturálatlansága a felelős.

 

Gyors készülődés az esti bevetésre, snitt, már a klubban is vagyunk, Ronnie gorillaként mozog, A Helyzet pedig már fűzi földijét, a kis szöszi Britneyt, míg Snooki féltékenykedik, szerinte a csaj ronda. Ronnie egyre részegebb, Sammi pedig szemmel veri a szoba másik végéből, ajaj, lesz még itt balhé. Amíg Sammi brunyál, Ronnie elkotyogja Jenninek, hogy hamarosan látogatója lesz Hannah személyében. J-Woww megbízható, és azonnal rohan Vinniehez és Paulyhoz a hírrel. A nagy kérdés, hogy szólni vagy nem szólni Samminek, átmenetileg a nemszólninál maradnak. Közben a parkett forr, Deena már az asztal tetején emelgeti a szoknyáját, Ronnie csatakosra izzadt pólóban nyomja bizarr táncát, Sammi pedig egyre idegesebb. Ronnie teljesen megkészülve, rátapadt WC papírdarabbal a szemhéján magyarázza a kamerába, hogy ő itt a legnagyobb csajozó király, majd dicsekszik Vinnienek, hogy öcsém, három nap alatt megbasztam négy nőt, még virsli ujjaival is mutatja a számokat, mert persze Sammi is ott ólálkodik a háttérben. Le is vágja rögtön, hogy miről van szó, és ahogy kell, ki is akad, sírva magyaráz Ronnie-nak. Ez olyan szánalmas! - mondja Jenni és milyen igaza van. Erős Sammi kint bőg a diszkó előtt, Snooki vigasztalja, a hangulat elromlott, indul a hazafelé botorkálás, Ronnie és Deena is taknyolnak egyet-egyet, utóbbi egész nagyot, arcra. Szitu is megérkezik a kis floridai szerzeménnyel, rögtön húznak is a dugiszobába, van minden, szopi-baszi, aztán tipli, viszlát ribanc, köszön el az irigy Snooki kedvesen. Közben Deena keres valamit az ágy alatt (a méltóságát?), miközben egy szürreálisat villant a segge alatt húzódó fehér szolicsík formájában. Még Vinnie és Pauly is nagyot néznek, pedig ők nem ma kezdték a barnítást.

 

Közben a spermailag frissen megcsapolt Helyzet és Snooki dumcsiznak a kanapén, ahol A Helyzet bátortalanul és sután színt vall, hogy kéne neki a narancsos törpe, állandóra. Az érzés sajnos nem kölcsönös, a lány elutasítja, bukta! Másnap közös reggeli, ahol Ronnie és Sammi a téma, de láthatólag ez mindenkit untat. Lazulásként Vinnie és Ronnie felavatják a jacuzzit. Olyan alakú, mint egy edény. Mint egy csirkeleves és mi vagyunk a hús benne! Hahaha! Az örvénylő víz egymáshoz terelgeti őket, amit az indokoltnál kicsit jobban élveznek mindketten, aranyosan nevetgélnek. Estefelé A Helyzet Deena mellé fekszik az ágyra, bújni szeretne, de a lánynak ez nem tetszik, menjünk, gyújtsunk rá, mondja és feláll. Másnap Deena és a többiek ezen témáznak, míg A Helyzet a szobájában készülődik a reggelihez.

 

Az étterem tetőteraszán újabb kör, Snookit elvarázsolja a kilátás, Imádom Rómát, izé, Firenzét!, majd megállapítják, hogy szép ez a Vatikán, ami még mindig a firenzei Dóm, vágod, Leonardo da Vinci festette ki, saját kezűleg osztja az észt Ronnie. Nem is, mert Michelangelo volt, helyesbít az okostojás kis Vinnie. Kösz, hogy kijavítottál, morogja Ron. Pauly szembesíti a helyzetet, hogy akkor hogy is volt ez az összebújás Deenával. Én aztán nem akartam hozzábújni, hárít A Helyzet, meghazudtolva Deenát, aki rém kellemetlenül érzi magát. Megharagszik Paulyra, mert elárulta, és komolyan meg van bántva, még felesezni sem akar. Pauly D azonban ért a nők nyelvén; az esti bulihoz való készülődés során egy karkötőt ad Deenának, aki persze olvadozik és azonnal megbocsát. A buli a szokásos, pia, risza, mindenki jókedvű, csak Pauly aggódik, hogy túl fiatalok a csajok, aki úgy látszik nem jegyezte meg Vinnie bácsikájának bombabiztos hónaljszőr-csekkoló módszerét. Közben Sammi lerészegedett, alig áll a lábán, Ronnie szedi fel a földről. Persze mikor máskor, a lány most akarná megbeszélni ezredszerre kettőjük dolgát, de kivételesen Ronnie némi észről tesz tanúbizonyságot és elutasítja.

A Helyzetnek nem akadt csaj, ezért odacsörög Britneyre, aki húsz percen belül tettre készen átjön. Eközben Sammi és Ronnie piásan falatoznak a konyhában, Sammi dörgölőzik, hiányzol, gyere az ágyamba, csak érezni akarlak, szeretlek. Ronnie szívét azonban most nem lehet meglágyítani: Szeretem meg minden, de eszembe jut Jersey és arra gondolok, basszál seggbe egy szegecses baseball ütővel, ha megteszem!

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása