Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5803-5804.

2011. szeptember 29. 16:41 - villanella

Évek óta azon gondolkozom, hogy a Mátyás térre költözőkkel aláíratnak-e egy szerződést, hogy csak a házban lakókkal járhatnak. Mert ez itt így megy. A Szomszédokban legalább Julcsi csávói nem a házból valók voltak, de itt mindenki csak a már adott felhozatalban gondolkozik. De félre az eszmefuttatással, a tegnapi részek őrülten izgalmasak voltak, volt bennük felnőttcsók, anorexia, kiabálás és sztárgyár is.

5803. rész:
Nóra még mindig vigasztalja Gabit. Nem hiszem el, hogy nem udvaroltak neked százával, ezt mondja, Gabi pedig közli, hogy voltak ugyan próbálkozók, de egy sem tetszett neki igazán, aztán úgy maradt. Mármint hogy úgy? Szexmentesen? És a maszti? Előtted az egész élet, le kell ezt zárni, javasolja a rendszeres szexuális életet élő ügyvédnő. De van itt más is. Mert Gabinak jól esett, amikor Laci megcsókolta, de mindjárt az ágyban kötnek ki, gondolta, és ha meglátja meztelenül, akkor kiábrándul majd, mert sikerült jó pár kilót felszednie. Na, ugye, hogy anorexia? Gyönyörű nő a Gabi, tudjuk meg Nórától, és Laci sem az a szép szál sudár legény, aki régen volt. Igen finoman fogalmaz. Gabi amolyan Magdi nénisen reagál erre, a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél. Ó persze.

 

Már Miklósnál, szokásos konyhai jelenet. Balázst azért meglepte Miki, hogy még mindig szereti Nórát. Az a helyzet, hogy amikor ott feküdt Miki a romok alatt, azt hitte, ezek az utolsó pillanatai, és csak Timike, Nóra meg Balázs járt a fejében. Utoljára Nóra képét nézte a mobilon. Az ő életében ő a nő. Csupa nagybetűvel. Miki szerint ezt tudja Nóra, de magasról tesz rá. És már vagy ezer okot adott neki, hogy egy életre meggyűlölje, de éjjel nappal az jár az agyában, hogy valaha visszaszerezze őt. Ez nem lesz könnyű Balázs szerint. Kedves, férfias vállveregetés.

Ádám szobájában smár az ágyon Aliz Ádám közt, de ezt mégsem kellene, Aliz szerint. Még térdcsók is van, ilyet. De nem kellene túlbonyolítaniuk a dolgokat a szex-szel Aliz szerint, meg őt mostanában hidegen hagyják a férfiak. Pont úgy néz ki, mint akit hidegen hagynak. Miért, kérdi Ádám. Csak arról van szó, hogy... de jönnek a csókok, és nem tudja befejezni Aliz a mondatot.

Zöldgomb-pin-zöldgomb. Szabi a Rózsában a vendégekkel társalog. Finom a tejeskávéjuk. Gyertek máskor is. A vendég aláír, istenem, ő Liszt Rita, az új tehetség. Ő lopta el a számát. A lány nem tudja, miről beszél. Ne játszd itt az agyadat. Az a dal, amivel te befutottál, azt én írtam. Nem mert Mészáros Petrától kaptam tök legálisan. Azonnal mondd meg, hol van az a szemét. Na, jó, gyere, menjünk innen, és elviharzanak.

Nóra japánkimonóban a hálóban Attilának mondani szeretne valamit. Szaxofon, ez nagyon szerelmes dolog lesz. Tisztában van azzal, hogy az utóbbi időben több időt töltött Mikivel, mint kellett volna, de nem Attilát akarta mellőzni, csak nem tudta kezelni a helyzetet. Nem tudta nem megsajnálni. Arról nem tehetsz, hogy Miki mindenkit palira vett, mondja Attila. Nóra elmeséli, hogy délután beolvasott Mikinek. Rá többé az életben ne számítson. Szeretném, hogyha tudnád, hogy soha nem tudnálak megcsalni. Nem tudom elképzelni, hogy megcsókoljon egy másik férfi. Attila sem tudja elképzelni, hogy ő megcsókoljon valakit. A kis hazudós paraszt.

Laci és Géza. Hova mehetett Gabi? Próbálna tévézni Géza, de nem tud, mert Laci próbálja megérteni a történteket. Hangosan persze. Gabi megérkezik, megy lefeküdni. Ma sem tévézhet rendesen Géza. Ráadásul az egészről ő tehet, Laci szerint. Nehogy már Géza legyen a hibás, hogy ő nem tud bánni a nőkkel. Jön az aduász: kikapcsoltatom a kurva kábeltévét. Majd jönnek a Winklerék, gondolom.

Reggel van, Gabi a mérleg előtt megint. Géza benyit. Nem szoktál kopogni? És ha meztelen vagyok? Géza kiosztja, hogy máskor csukja be az ajtót. Meg hogy nyugodjon meg.

Szabi meséli Kingának a kiscsajt, aki az ő számával futott be. Kinga másnapos, fáj a feje. Megérkezik Aliz és Ádám, mi a pálya. Szabi nekik is elmondja, hogy itt volt az a csaj. Meg hogy nem tudja bebizonyítani, hogy ő írta a dalt. Kinga nem érzi jól magát, felmegy.

A Rózsában Hanna és Balázs beszélgetnek. Hanna menekül Klaudia rosszallása elől. Klaudia kiszámíthatatlan. Balázs szerint beszélniük kellene vele, de Hanna szerint mindig annak kell lennie, amit Klaudia akar.

Attila és Miklós összefutnak a gangon. Miki megkapja, hogy elég vicces, hogy bénának kellett tettetnie magát, hogy Nóra odafigyeljen rá. Gondoltam, szólok pár havernak, hogy elintézze a lábadat igaziból. Ilyeneket mond, mert kemény csávó. Ne feszítsd túl a húrt, sziszegi vissza Miklós. Megérkezik András, gyerekek meg kéne beszélnünk: Ne most! Ordítják egyszerre. Fröcsög a tesztoszteron.

5804. rész:
Körbemegy a kamera a Rózsán, Bandika nézi a fotókat, András a pultnál az étlapot sasolja, Szabihoz meg megérkezik a Rita nevű lány, aki behozta a címét a stúdiónak, ahol Petra dolgozik. És ő legálisan vette tőle a számot, ezt ne felejtse el. Van a lánnyal egy őr, mert ugye ő sztár, na, ez az őr ez kurvavicces. Szabi elnézést kér, és örül, hogy megismerte. Még a végén összekúrnak ezek is.

András Vili bácsinak panaszkodik, hogy nem tud mit kezdeni az öcséivel. Meg hogy izgul, mi lesz velük az esküvőn. De hát mit tudnának csinálni egy esküvőn, dobálóznak tortával? András szerint még ennél is kreatívabbat. Bandika jön, és megmutatja Vili bácsinak is a fotókat a kamerán.

Szabi keménykedik otthon Aliznak és Ádámnak, hogy odamegy, és elküldi a jóbüdösbe a producert. Hihetetlenül idegesítő ez a Szabi gyerek. A karakter is és a színész is. Ádámnak van egy ötlete. Csak ne az legyen, hogy fenyegetés, mert azonnal kidobatja majd őket a csak. Higgadj le, és szokj a gondolathoz, hogy találkozni fogsz vele. Állítsunk neki csapdát, születik meg a terv.

Kinga otthon másnapozik. Érkezik Géza, de rövid lesz, mint a házasságuk, mert indulnia kell Kingának. Na az van, hogy a Géza nem tud tévét nézni Laci miatt, pedig ez van neki, ami munka után kikapcsolja, a filmnézés. Kinga másnaposan fogja a fejét és szó sem lehet róla. Nem költözhetsz ide, ne is álmodj róla. De apushoz sem mehet szegény pára, mert Linda ott van. És még lakbért is fizetne, de nem tud annyit fizetni Kingának, amennyiért belemenne ebbe.

Klaudiánál Hanna és Balázs. Drámai beszélgetés a kapcsolatukról. Balázs tudja, hogy nem örül nekik Klaudia, de ettől még ők szerelmesek, és szeretnének együtt lenni, amennyit csak lehet. Miért kellene bujkálniuk és hazudniuk, ha ezt tisztességesen is lehet? Ugye nem kell gyerekesen viselkedniük? Beszól Klaudia Miklós miatt. Majd Balázs visszaszól. Na, most lett elég Balázska. Soha többé ne próbálj meg kioktatni. Főleg ne a saját házamban. Megint új nyaklánc van Klaudián, csak mondom.

Aliz énekel otthon a többieknek, irtó hamisan. Ez a terv ezek szerint. Most Ádámot hallgatják meg. Mert oda akarnak menni, mint tehetség, és fel akarják venni, hogy mit hazudik Petra, a producer. Ádámkának végre kinéz egy éneklési lehetőség a Barátok köztben, nem kellett sokat várni.

Kinga leül Gabihoz a Rózsában. Mindent megtesz, hogy Géza ne nála lakjon. Gabirexia nem akar tortát enni, ne kínálja. Szóval Géza beugrott Kingához, és elmesélte, hogy rányitott Gabira a fürdőben. Kinga most egyedül él, és nincs-e kedve átköltözni oda hozzá.

Miklóshoz jön Vili bátyja. Felmosó, meg mindenféle tisztítószer, pazar látvány. Vili kérni akar valamit. Hogy az András esküvője. Nincs az rendjén, hogy az Attilával vérre menő küzdelem. Azért abban ugye egyet értünk, hogy az esküvőn ne. Ti testvérek vagytok, nektek össze kéne fogni, nem pedig hadakozni egymással. Mikós az elgondolkozós arcot hozza, tehát valami lesz akkor ezzel kapcsolatosan.

Laci kivan, ne menjen már el Gabi, ne költözzön el, ne csacsiskodjon. Soha többé nem fog nyomulni, meg semmi. De hát nem is ismered Kingát. Mondjuk rendes lány. Állandóan egymás lábára lépnek ott abban a kis lakásban hárman, mondja Gabi, és még nem tudja, miből fogja fizetni, de csak talál valami melót. Te nem vagy hibás semmiben Laci, csak nem szeretnék elsietni semmit, azt szeretném, ha mind a ketten biztosak lennénk magunkban, mielőtt belekezdünk. Csók. Szomorúkutyafej.

Ádám Robi álnéven érkezik Mészáros Petrához a meghallgatásra. Nahát, szép hangja van, őrült meglepő. Petra odavan, leesik az álla, meg minden. Nyitva van a száj, nem éppen esztétikus látvány amúgy.

Andrásnál Juli porszívózik, mikor Miki érkezik. De csak egy percre. Szervezne egy legénybúcsút Miklós. Ugyan nem ő a tanú, de van mit jóvátennie, mert annyi szart kavart már. Arra gondolt, hogy van egy haver erdővel és vadászházzal, és eltölthetnének ott egy szép napot. Jó ötlet.

Ismét a producer csajnál. Szenzációs hangod van. Hol bujkáltál eddig? Bemutatkozik, hogy ő valójában Bokros Ádám, a Non Stop énekese az X-Faktorból. Ja, nem, csak simán Bokros Ádám, és nem Robi. Csak besétált ide, hátha valaki felfedezi. Pimaszul nyomulós vagy, tetszik. Felvesznek egy demót, és ha a főnökeinek is tetszik, akkor aláírnak egy szerződést, amit szeretne Ádám az ügyvédeinek is megmutatni. És nincs lóvéja erre. Petra azonban egy kiadónál dolgozik, ez a kör egyetlen fillérjébe sem fog kerülni.  Csak gondolom, jó sok szexbe, de amint azt tudjuk, ez Ádámkánknak nem jelent majd nagy gondot.

 

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janeausten 2011.09.30. 06:20:16

Jó volt a hogy volt... )))))

Lady.Vengeance 2011.09.30. 10:08:14

gabirexia, zseniális :D

villanella 2011.09.30. 10:08:54

köszi. igyekszik az ember.

Johnny336 2011.09.30. 14:05:26

Ez a producer csaj tuti az X-Faktorból leste el hogyan kell ámulni a megcsillanó tehetségen, az összes mentor is így bámul.
süti beállítások módosítása