Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nikita 1x04 - Hazudj ha tudsz

2011. szeptember 28. 13:31 - foldespeti

Mindennap egy alma, az orvost távol tartja! Szól a fáma, amit jól meg tanult Alex (a drága), mert reggelire már tolja is a szájba, bizonyára hogy erőt gyűjtsön mára, és vígan kémkedhessen tovább Nikita parancsára. Ám Nikita ezúttal csak annyit kér, hogy őrködjön, mert valami sej de durva akcióra készül, és kíváncsi, mit lép rá a Részleg, no és persze mikor veszik észre, hogy belecsapott a lecsóba. Így a rész elején még nagyon titokzatos minden, és Nikitát egy játszótéren találjuk, amiből sejthető, hogy nem akcióval fog indulni a rész most sem. Egy szőke luvnyához jött, aki a lányát eregeti a többi gyerek közé, és akiről hamar kiderül, hogy nem nagyon csípi Nikitát, mert az megölte a férjét. Nikita szívének a keménysége Chuck Norrisi magasságokba emelkedik, amikor közli, hogy nem kér bocsánatot, mert tudja, hogy azt sosem kaphat, de most oda fog csapni azoknak, akik anno őt ilyen sötét dolgokra kényszerítették, és anyut meg a lányát elküldi valami házba a tópartján, gondolom abba, amelyiknél Sandra Bullock és Keanu Reeves olyan szívbemarkolóan levelezett egymással.

A muksó egyébként, akit Nikita 6 évvel ezelőtt eltett láb alól, és aki miatt azóta is komoly lelkiismeret furdalással küzd, a kormánynak dolgozott, és a triádok ellen harcolt, akik rabszolgákkal gyártatják a Guccit meg a Versacet, illetve ezek amerikai megfelelőit. Ebből kifolyólag első utunk egy divatcéghez vezet, ahol egy roppant unszimpatikus picsa enyhén gusztustalan kék kardigánban játssza a nagyfőnököt, egészen addig, amíg Nikita utalás szintjén meg nem említi, hogy ő megérti a költségcsökkentés céljából alkalmazott rabszolgákat, meg minden, de azért mégiscsak, na. A szokásos furfangos keresztkérdéseit veti be, tehát eltöri a picsa csuklóját, meg kicsit megfojtogatja, és már meg is van a gyár helye, bingó! Közben a központban folyik az újoncok kiképzése, éppen azt tesztelik, mit lépnek stressz helyzetben, Alex meg nem igazán remekel, ugyanis amikor beküldik a kocsi alá hatástalanítani egy bombát, mindenféle látomásai lesznek valami nagy tűzről, meg hogy az ágy alatt kuporog. Amandának csillogni is kezd rögtön a szeme, végre pszichózhat egy picit!

Birkhoff közben riadót fúj, kiszúrja Nikita akcióját a divatcégnél, és mivel Michael és Percy sejtik, hogy nem a múlt héten vásárolt, 100% poliészter bugyogó árát ment visszakérni, gyorsan kiokoskodják, hogy csak arról a hat évvel ezelőtti ügyről lehet szó. Végre kapunk is egy feedbacket a hat évvel ezelőtti Nikitáról, aki újoncként ver éppen szarrá valakit az edzőteremben, amikor is jön Michael kiosztani neki az első missönt, és ha már ott van, "kis edzés" címszó alatt kicsit fetrengenek egymáson, meg szerelmetes pillantásokat váltanak Nikitával, alig feltűnő módon. Váltunk a jelenbe, a helyszín ugyanaz, csak most Alex botozik, mármint ilyen bottal verekszenek na, és közben látá, hogy Michael megy kifele, és gondolom már a járásáról meg lehet mondani, hogy Nikitáért indul, mert Alex már szalad is értesíteni a mesterét. Szaladna, de Amanda bekéreti magához, így napolni kell a dolgot. Nikita közben megérkezik a gyárhoz, jön egy újabb emlék a múltból, megismerkedünk Viktor Han-nal, Nikita első áldozatával. Nagyon szimpatikus figura, biztos azért, hogy Nikita a lehető legszarabbul érezze magát. Ja meg allergiás a mogyoróra. Na de térjünk is vissza a jelenbe, van még itt tennivaló elég, Nikita ki is csapja a viperát azt halad befele, lekaratájoz mindenkit, felszabadítja kiskínát, aztán a maradék statisztériumra meg rágyújtja az egész kócerájt, a műszakvezetőt meg hazaküldi, hogy mondja meg a főnökének jól, hogy hamarosan eljön érte is.

Amanda köre jön Alexxel, kicsit egy Frei Tomi interjúra hajaz a beszélgetésük, Amanda mindent jobban tud, Alex meg mesél arról, hogy szex-rabszolgának lenni nem volt valami jó, főleg nem az oroszoknál, de legalább kapott minden nap drogot, ez némileg kompenzált. Közben van gyertya fény, teázgatnak, Amanda megmérgezi Alexet, nagyon hangulatos az egész. A mérgezést nem látjuk amúgy, csak a hatását, Alex ugyanis feláll, elküldi Amandát a búsba, elindul, majd padlót fog azt jóccakát. Láttam én már ilyet, bár nem hiszem hogy Alex csészéjébe belefért volna 7 deci vodka. Michael közben már a New York-i triád főnök, Chan Lo irodája előtt ácsorog, várva, hogy feltűnjön Nikita, aki két anyai pofon közt jeladót tett a művezetőre, aki meg egyenesen idejött. Michael telón figyeli, miről beszélgetnek bent a kínaiak kínaiul, de Birkhoff van olyan aranyos, hogy élőben feliratozza neki, amit egyébként meg is jegyez, hogy ne tűnjön olyan gagyinak, hogy fut a felirat a szöveg alatt. Kapunk még egy visszaemlékezést, amiben láthatjuk, hogyan nyírták ki anno Victor Han-t, (kicserélték az igazi gyerekét egy műgyerekre, amiben bomba van), meg cameózik az első rész óta nem látott Roan, aki megint hozza a szokásos tömegpusztító formáját, és Nikita első kétkedő hangsúllyal feltett kérdésére már likvidálni akarja az egész háztömböt, mindenestül, amiről Michael úgy véli, nem volna ildomos, ezért gyorsan visszazavarja Nikitát a házba, hogy csinálja a dolgát. Kapunk még egy látványos házrobbantást is, szerintem az előző három részben erre spórolták a pénz.

Alexnek van egy eléggé nehéz ébredése egy cellában, valami kényszerzubbony van rajta, az elején egy bombának látszó tárggyal, meg Amanda is itt sertepertél, nekem ezek közül egy is bőven sok lenne. Amanda gyorsan elmondja a játékszabályokat, az nem is bomba, hanem pulzus mérő, és úgy van beállítva, hogy ha 51 alá megy Alex pulzusa, akkor elereszti a zubbony. Jelenleg 123-mat mutat, az még nem pont annyi. Alexnek nem nagyon tetszik a dolog, visszaminősül előemberré, tör, zúz, meg artikulálatlan hangon üvöltözik, bár lehet az a taktikája, hogy annyira felcseszi magát, hogy megálljon a szíve, aztán a 0 az tuti 51 alatt van. Mint amikor focin az edző kiadta, hogy az nyer, aki a legközelebb gurítja a lasztit a gólvonalhoz, a Lalika meg rábikázta izomból, mer ő úgy gondolta, majd keresztlécről lepattan a labda, és ott marad. Triádéknál is buli van, csak ott tényleg, esténként a 107-es klub megtelik mindenféle celebekkel, Michaelék meg csak kapkodják a fejüket a nagy sürgés forgásban, hogy mikor jön már Nikita. Ő egyébként simán besétál az épületbe, elrendezi az egyszemélyes őrséget, majd kiüti a gép elől a Hong Kong-i főnökkel videóchatelő helyi főnököt, mint én a húgomat, amikor megláttam, hogy valami hard pornó oldalt nézeget épp, amit amúgy valszeg én hagytam bent az előzmények között, de az most mindegy. Amúgy meglepi van, kitaláljátok hogy ki a kinti nagyfőnök? Hát Victor Han! Bezony, a manus akiről eddig mindenki azt hitte, hogy halott.

Miután mindenki túltette magát a nagy meglepetésen, Nikita tart egy szentbeszédet Victornak, hogy csúnya dolog volt ott hagyni a feleségét meg a lányát, meg úgy en block átcseszni mindenkit, és végig a triádoknak dolgozni. Sajnos nem tudja hosszúra ereszteni, mert jönnek a kínaiak, így pucolni kell, de az irodaajtóban összeakad Michaellel, aki megint nem tud mit kezdeni vele, mert most egy golyóálló üveg választja el őket, aminek az iroda túl végén lévő tesóját Nikita két perc múlva simán bedobja egy poroltóval, csak előtte még kiokosítja Michaelt is Percy szemét húzásairól, meg titkos paktumáról a triádokkal. Michael őszintén megdöbben, és szalad vissza a központba, hogy kérdőre vonja Percyt, aki persze ennek nem örül túlságosan, de azért kegyesen lead egy borzasztóan gyenge sztorit arról, hogy ő ezt az egészet igazából a haza védelmében tette. Michael még azért utal egy kicsit mindenféle kenőpénzekre, ami Percyt már tényleg nagyon felcseszi, és elküldi inkább Nikita után, aki már Hong-Kongban is van, és éppen a vámon próbál átcsúszni. Azonban ez nem sikerül, mert jönnek a rosszfiúk, és bezsákolják, amin nem túl őszintén lepődik meg, így könnyen rájöhetünk, hogy valószínűleg ez a terv, mert a leggyorsabb út Victorhoz az, ha az emberei odaviszik hozzá.

Alex közben még mindig Amandával, meg a pulzusával küzd, de végül is sikerül legyőznie a kellemetlen emlékeket, és miközben mi láthatjuk, ahogy az ágy alatt szűköl kislányként, miközben ég a szoba, az apját pedig agyon lövi egy pár fekete csizma, ő Amandának pont egy ellentétes sztorit mesél el, folyóba zuhanó kocsival, meg rengeteg vízzel. Szépen megnyugszik, a zubbony kiold, Amanda meg nagyon büszke, és azt mondja, nagyon emlékezteti Nikitára, amire Alex meg nem kérdez vissza, hogy az ki, ami szerintem gáz, mert asszem még nem meséltek neki Nikitáról, de javítsatok ki, ha tévedek. Mindenesetre Amanda nem lép erre semmit. Az emlegetett szamár eközben megérkezik Victorhoz, kicsit szorult a helyzet, öten egy ellen, plusz hátrabilincselt kezek, de Nikita megoldja, ezt figyeljétek: addig nyomja a szájkaratét, amíg fel nem ébreszti Viktorban a férfi állatot, és az lesmárolja, de nem túl édes a csók, mert Nikita mogyoróolajjal sminkelt, amire, mint azt már tudjuk, Viktor allergiás. Kitör a pánik, Viktor gyógyszerért kiált, én meg majdnem nyúlok is a pálinkáért, sajnos ez ilyen reflex. Nikita kihasználja az alkalmat, lerugdos mindenkit, aztán meg tuszkolja is befelé Victort a bentleybe, de ó jaj, feltámad egy rosszfiú, és már épp hátba akarja lőni Nikitát, amikor valaki leszedi őt valami nagy kaliberrel, mert fröcsög a művér ezerrel. Michael a megmentő, aki ezúttal valószínűleg elhagyta az akciócsoportját, akik amúgy mindig vele vannak, mert tök egyedül van. Mosolyog, épp hogy nem integet, és elengedi Nikitáékat, ezzel jelezve, hogy végleg visszatért a sötét oldalról.

Percy telefonál, eléggé zavarban van, meg kicsit a keze is remeg, de szerintem ez mindannyiunkkal így lenne, ha éppen a triádoknak kellene megmagyaráznunk, miért az a vezető hír minden csatornán, hogy Viktor Han előkerült. Nikita elköszön Victor feleségétől, akitől megkapja a megbocsájtást, amit nem kért. Alex immár mosolyogva hatástalanítja a bombát a kocsi alatt, a pulzusa meg marad 60 alatt végig. Ennek mindenki nagyon örül, de Amanda sejteni véli azért, hogy Alex még titkol valamit. Thom megint incselkedik kicsit Alexxel, nehogy elfelejtsük, hogy köztük biztosan lesz valami. Kapunk egy utolsó emléket Nikitától, amiből kiderül, hogy Michael azért van még mindig a Részlegnél, mert Percy megmentette az életét, és ezért tartozik neki. Végül a jelenbe visszatérve láthatjuk Michaelt, amint gondterhelten püföli a boxzsákot, és Percyt, aki meg szintén gondterhelten figyeli őt. Kíváncsian várom a következő epizódot!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: nikita
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2011.10.09. 14:55:43

Csak tudjátok mit nem értek mért mentettem meg Michael Nikita életét?
süti beállítások módosítása