Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV - 1x15

2011. szeptember 27. 15:35 - Hódos Hajnalka

Hát gyönyörű volt az a pávás pruszlik a Lilun tegnap, kár, hogy a fülében nem volt toll (hogy máshol volt-e, a kameraállás miatt nem tudhatjuk). Az öfi viszont sűrű volt, van anyag a poszthoz, mindenki kényelmesen elhelyezkedett? Akkor kezdem, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Villa, ahol pár szerencsétlen éldegélt nagy egyet nem értésben és szellemi nyomorban a mi legnagyobb megelégedésünkre, ha nem így lenne, nem hallanánk olyan párbeszédeket, amiket Attila és Kinga folytat egymással. Add ide a testápolómat! Leápolhatom a tested? Hihihi. Mi van, kilóg a cicim? Aha, már háromszor láttam. A helyzet kinn sem jobb, Zizi ül! Jó, hogy nem ugatni tanítod, hihetetlen.

Attila elégedetlen, mert Kinga amatőr és állandóan lebukik. Gondolom, annak jobban örülne, ha rá, a szó összes értelmében. Az lett volna a csel, ha belé szeretett volna. Hát, így jártunk, vonja meg a vállát a Barbikirálylány, egyébként is, Attila menjen akkor Dyához meg Veronikához, azok bújósak. De Attilának Kinga tetszik. Mert jó nagy segge van, de ezt már nem neki, hanem Fecónak fejtegeti. Á, szórakozunk itt, mint két ovis, 32 éves vagyok bazmeg, faszomat, nem fog ő itt erőlködni. Hát akkor röpüljön rá Dyára. De Dya nem tetszik. Akkor ott van Sehere. Á, Sehere nem indítja be a hormonjait. De azért megdugnád? Persze. Aki ezen nevetett, nem a barátom többet.

A mai öfi főszereplője Veronika lesz, menjen a raktárba az eszközért, mivel nem hordta a mikroportot. Ez mi az Isten? Ez egy katonai rádió. Antenna is van rajta, szuper. Veronika ebben nem is tud mászkálni és hát ez kajak nehéz. Hát kurva nehéz. Picit aggódom, mert a levélben nincs benne, hogy aludni nem ebben kell neki és valószínűsítem, hogy erre nem fog magától rájönni. A disznót feszt basztatják, most adjon pacsit, ja hogy ülni akkor már tud, örülök, szeretnék a Villában törpemalac lenni, tényleg. Meglepetésemre mindenki tud írni a VillaLakók közül, ugyanis a feladat, amit kapnak az, szüljenek botránycikkeket egymásról. Kinga legyen geci? Akkor Veronika is az lesz. Legyenek mindketten köcsögök. A botránycikkekből botrány lesz, mert Veronikáról kiderült, hogy nem is olyan szép élőben, mint élőben. A teste olyan, mint egy kacsáé, kis láb, nagy száj és a cikk szerzője azt sem tudja, lefeküdne-e vele Alekosz után? Cristofel némi húzódozás után bevallja, ő írta. Mi a fasz, konstatálja Veronika. De Cristofel kritikát értett és nem is úgy gondolja. Nem gondol Veronikáról semmi rosszat. És tök gyorsan megírta. Veronika szájából a buta vagy, mint a segg gyönyörűen hangzik, de egyetértek vele. Kiszopfel megint jön a lenézel mániájával, a riportban meg azzal, hogy tizennyolc éves, úgy látszik, ez a két fő érve. Meg az, de csak ő egy mínuszt írt, hogy ne legyen közönséges, mint a többieké. Valaki üsse meg, Péterkém, lécci!

Hullik a vakolat, vagy a kategóriák voltak szarok mámegen, az Amazon picsog, hát behalok. Miért írta azt Kinga, hogy kiérdemelné a szarkavaró nevet? Mert kevered a kakit és ez nyílt titok. Melinda nem azért bőg, mert, hanem azért mert különvonulgatások vannak, azért. Kinga megmámorosodik, mert azt hiszi, megnyert egy harcot, Attila figyelmezteti, neörüjjébazmeg, mert ez a luvnya olyan, hogy bosszút fog állni. Ő is így szokta. Melinda nyavalyog még Gergőnek egy kicsit, brühühü, engem itt mindenki csak bánt, jóvanna, akkor tiszta lap, oké? Veronika is Gergőnek nyavalyog, ti nem is védtetek meg engem a gyökérgyerektől! Mi nem hármunk vagyunk, ugyanazt csinálta veled, mint te Seherével, úgyhogy ne vigyorogjál itt kislány, csoporton belül támadsz és azt várod, hogy megvédjünk? Veronika üveges tekintettel simogatja a haját és kurvára nem ért az egészből semmit, én azt nem, Gergő miért képzeli, hogy az első beköltözők a faszagyerekek, de hát baszott rá a klikkesedésre már más is, ugye Olivér?

Nincs mese, jön a Szűz, Annamari kiakad, hogy az Érintetlen barna hajú lányt nézett ki magának, én meg tényleg kérek egy időpontot a szemészeten, mert BTA haját eddig vörösnek hittem. Kiszopfel hitetlenkedve kérdezgeti a Szüzet, tényleg kiskunhalasi vagy? Fogalmam sincs, mit hihet, hol van ez a település, de nem is rongálom magam ezzel. Veronika mámeg nyíg, őt oltotta a Gergő. Sehere szemei akkorára kerekednek, mint egy lapostányér, nemá. Hádemondom, mert téged védett. Seherének csomó emberben ing a bizalma, de jólesett, hogy Gergő megvédte. Ezt részletesen meg is beszélik, majd te rohadék, illetve te köcsög állat jelzőkkel illetik egymást, ahogy kell, szent a béke, na. Bandi, a szűzfiú kategóriában indult nyomulós kis köcsög kiválasztott magának egy hölgyet. Kit, kapom fel a fejem, jahh, Dyát, már azt hittem, hölgyet hallottam. Dya vetkőzzön fürdőruhára és jelenjen meg a nyugiban, majd ő szól, mikor. Most majd olyan meglepetésben lesz része, hogy ihaj. Bandi rákészül Dya fogadására, aztakurva, az a vörös sárkányos köntös retinaszaggató. Sajnos, nem a szemébe spriccel a szájsprével, dámbésdámberben ugyanez a jelenet megvan? Érkezik Dya, fú, hát egy kicsit gyönyörködök. Cicid eredeti? Nem, hihi. Fú. Fú, kicsit leblokkoltam. Meg áll a farkam is. Mit szólnál egy kis masszírozáshoz? Tudod, szűz kéz, hehehe. Dya helyében tartanék attól, hogy Bandi farka felrobban, de Dya nem egy félős csajszi, sőt, anyáskodik kicsit: nyugodj meg nyugodtan. Nyugodtan nyugodj meg.

Dya ennek az ajándéknak egyébként nagyon örül. Hát látom. Bandi lihegve fúaztamindenitezik, én röhögök, Dya életvezetési tanácsokat oszt, miközben Bandi csöcsörészi, a lányok azt a pasit szeretik, akik nem nyomulnak. Biztos vagyok benne, hogy Bandi felvetette a vagina masszázs ötletét is, legalábbis Dya arckifejezéséből ezt szűröm le, hát rá a huszonöt éve alatt így nem nyomultak! Nem vette figyelembe, hogy nő vagyok! Ezen röhögök kicsikét, így nem hallom, a szezonális indexek hogyan alakulnak, Seherének túmáccs, Péter nyolcast adna, de mivel Bandi egy debill, ezért hármast kap. Kétségkívül ez Bandi estéje, a nézők megszavazták, hogy egy lánnyal zuhanyozhat. Veronikára esik a választás, már vihogok. ExAlekné lelkesedése határtalan, essünk túl rajta… nem akarsz? Én olyan büdös vagyok! Bandinak nem kell kétszer mondani, hát akkor ő meztelenül fürdik. Te hogy szoktál? Mindig így, fürdőruhában?

Mikor azt mondja, várj, elmegyek vécére, vinnyogva röhögök. Itt mindig ég a villany a vécében? Bandi akkora paraszt, hogy azon se csodálkoznék, ha jókorákat fingana és azt is kommentálná, Veronika kihasználja az alkalmat és kiszalad a többiekhez: vécén van és meztelenül akar zuhanyozni, mi a faszt csináljak? Szaladj, Vera! Hát ezt Dya megnézi. Tényleg meztelenül fürdik a Veronika mellett! Hát ezt Attila is megnézi: ez igen, gratulálok! Mindenki egyesével benyitogat, röhögök. A pillanatnyi nyugalmat Veronika igyekszik kihasználni. Rámered Bandi farkára, majd kis gondolkodás után megkérdezi: és neked egyébként még nőni fog? Nem tudom, válaszolja Bandi, kicsinek találod? Háááát… láttam már nagyobbat is! A kegyelemdöfés Fecótól jön, ő is benyit a fürdőbe, végignéz Bandin, majd rezignáltan ennyit mond: erre innom kell. Nekem is kéne, de még a reklám alatt is röhögök, hát Veronika baszod, megcsináltad az estét!

Nincs sok idő a viháncra, mert érkeznek az érzékeny lelkűek, Verának kell drukkolni, a barátnőm tanította matekból. Azóta se tért magához. A barátnőm. Nem azért, mert Vera nem tudott két kétjegyű számot fejben összeadni, azt én nem tudok, azon akadt ki, hogy értelmes nő miért jelentkezik a VV-be. Nem tudjuk, Ági, de puszilunk. Itt van hát a Romantikusan Törékeny Roberta, a Mimózalelkű Juditka, és a Tengermély Érzésű Vera. Mindenki papírzsepit csomagolt a bőröndjébe, vicceskedik Lilu, meg kérdez is. Próbáltad megedzeni a lelked, Vera? Hát ahogy elnézem, azt lehet, de a seggét nem.

Roberta, az Új Kazal 23 éves tanuló. Hogy miért nem róla és miért az öccséről csináltak bemutatkozó kisfilmet, az Isten tudja, Robertának nemcsak kistesója van, hanem egy lezáratlan kapcsolata is, és úgy érzi, a Villában rátalálhat a szerelem. A hugitól el sem tudott búcsúzni, ezen még a stúdióban is elbőgi magát, köszönjük szépen, az áradó könnytengert VV Anikó biztosította az elkövetkező két szériára, Roberta, unalmas vagy, nézzük Juditkát.

Mimózalelkű Juditka 27 éves és az anyjával alszik, különös ismertetőjele, hogy affekta picsa. Anyu mosfőztakarít rá, ő még a mosógépet sem tudja beindítani és reggelire bundit kér tejávaaaaaal. Várja, hogy találkozzon a lovaggal. Fehér lovon, gondolom. Ha neki nem lesz segítsége a Villában, éhen fog dögleni. Ámenbazmeg. Hogy mi az, amit ő hozzá tud tenni a Villa életéhez? Hogy ő szerethető. Ölelgeti az embereket és végtelen szeretetet tud adni. Kötözzük Kozsóhoz, könyörgöm!

Vera a kisfilmben vörös, határozottan jól áll neki. A rövid haj is. Keresi azt, akit szerethet és aki viszont szeretheti, ezért egy macskával beszélget. Értékrendjében első a család és a tartós párkapcsolat. Hát ide aztán tényleg a Villán keresztül vezet az út. Eduárd az unokaöcsi, de ő sajátjaként szereti, Eduárd bőg, faszér kellett a kiskölyöknek megmondani, hogy elmegy, akkor nem lenne hiszti, de így legalább lehet krokodilkönnyeket csiholni, hogy szegény Eduárdka. Vera tíz pontjából kerek hetet levon, hogy a nagy ő álljon a Duna-parton, naplementében. Egy olyan hétköznapon, ami mégis más. Igen, a Villában van olyan fiú, akinek zöld utat adna. Ezt még megfejeli azzal a mondattal, hogy a kulcsot már a kezébe adta, de hogy a zárat tudja-e nyitni, az űdóga. A kortesbeszédek alatt Juditka átmegy arrogáns némberbe, ő kell a Villába, nem ez a bőgőmasina, meg ez a másik NDK-s úszónő, röhögök, aztán megint, mert Kinga főzne Juditkának, mit bazmeg, te mondtad, hogy csak lecsót tudsz!

Lilu közli velünk, hogy elfogyott az idő, Vera 52%-kal jut a Villába, Juditka, a mimóza lelkével bazmegol egy hatalmasat, Vera annak tudja be a győzelmet, hogy jóindulatú és a szemekből sok minden kiderül. Verát rózsával és énekszóval köszöntik a fijjug, hát megható, tényleg, ma Helyesfiúk vagy kik, atlétában.

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2011.09.27. 15:48:29

hát én nevettem azon a bizonyos részen...

lucc.gizi 2011.09.27. 15:48:41

juditka milyen kőbunkó volt a végén...ütném, azt az érzékeny (muhaha) lelkét amíg mozog

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 15:49:37

@nathalie: hát azt gondoltam. lesheted, mikor adom oda a kislapátomat :P

nathalie 2011.09.27. 15:51:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
majd apukám vesz egy markolót nekem, nem kell a kislapátod :P

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.27. 15:51:45

"csöcsörészi" vö "Nem vette figyelembe, hogy nő vagyok!"
Vera így a 2 és fél fotó alapján normálisnak néz ki, nem értem.

nathalie 2011.09.27. 15:52:01

jaaaaa!!!!!
ELSŐ!!!

(végre egyszer, és nem figyelek. mekkora egy balfasz vagyok)

Talpig Jimmy 2011.09.27. 15:53:57

elsőzzön itt a nyavalya máskor :(

ritus_ 2011.09.27. 15:55:27

Szuper:)))

Hajni, ez a Veracsaj is fődi?

Talpig Jimmy 2011.09.27. 15:55:27

és a Lilu mindig jól néz ki LOL

Zsüszi 2011.09.27. 15:55:38

Ezen 5 percet röhögtem: "Bandi, a szűzfiú kategóriában indult nyomulós kis köcsög kiválasztott magának egy hölgyet. Kit, kapom fel a fejem, jahh, Dyát, már azt hittem, hölgyet hallottam."

ritus_ 2011.09.27. 15:57:53

Köszi, aszittem ő is vidéki mint mi;)))

ritus_ 2011.09.27. 15:58:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszi, aszittem ő is vidéki mint mi;)))

Manticore 2011.09.27. 16:05:41

Nem voltak különösebb illúzióim a VV stáb összetételét illetően, de azért feliratozni olyan valakit ültethettek volna oda, aki legalább írni/olvasni tud magyarul...

www.valovilag.hu/video/142187

4:18-nál

Hurri Kán 2011.09.27. 16:08:18

Az a masszír kemény volt...

Anselmo 2011.09.27. 16:19:04

Felőlem a picsába mehet ez a sok köcsög. De jó értelemben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.27. 16:35:57

Nagyon jót nevettem az íráson, köszönöm, jó kedvem lett!

Megyek is kutyákat fürdetni örömömben!

Naspolya 2011.09.27. 16:38:23

Lelőném, aki a jelölteket két igazán frappáns jelzővel próbálja megjegyezhetővé tenni...A "tengermély érzésű" tegnap este óta nem megy ki a fejemből, annyira jól sikerült. Értem én, de a tenger mélye sötét és hideg...

andrewblood 2011.09.27. 16:42:09

Remek lett megint! T.É. Vera meg tényleg értelmes(ebbnek tűnik, mint a többi), fel sem foghatom, hogy gondolta, hogy a sok szellemi egytálétel közt leli meg a cejelmet...

dr. gernika 2011.09.27. 16:43:42

Nem vagyunk barátok. :(

nathalie 2011.09.27. 16:44:57

@gernika:
de mi akkor azok leszünk!! :D

dr. gernika 2011.09.27. 16:50:23

@Yooha: Normálisnak néz ki, csak állandóan bőg, és volt egy elejtett fél mondata, ami alapján az emberem szerint vészesen tapadós.
Aszongya, azért lesz jó a Villa összejönni valakivel, mert itt nincs hova ELTŰNNI előle.
Na, vonjál le következtetést. :)

andrewblood 2011.09.27. 16:52:22

@gernika: Lehet rátalál a szűz gyerekre és közösen kiborítják egymást.

bknn 2011.09.27. 16:54:02

Tegnap pont akkor kapcsolódtam be, amikor Veronika a rádióval a hátán rohangált. Először azt hittem, permetezni küldték.

dr. gernika 2011.09.27. 17:02:35

@nathalie: Íííííí *tapsikolás, csuklórázás* :D
@andrewblood: Á, szerinted ő a tengermély érzékenységével hogy reagált volna arra a masszázsra? (én mondjuk beleléptem volna a tökébe, de engem Nard szerint úgyis csak az Undi kategóriában lehetett volna indítani)

Dragonair 2011.09.27. 17:31:07

ismerem a szűzike egyik haverját és érdekes dolgokat meséltek...

dr. gernika 2011.09.27. 17:35:38

@Dragonair: Nem lebegtetünk, konkretizálunk!!

MegLepke 2011.09.27. 17:41:09

@nemvállalom: :DDDDDD

1.Dumb és Dumber <3
2. ébren voltam még és nem nevettem. ezen már rég nem.:D

Is 2011.09.27. 17:41:13

"Hogy mi az, amit ő hozzá tud tenni a Villa életéhez? Hogy ő szerethető. Ölelgeti az embereket és végtelen szeretetet tud adni. Kötözzük Kozsóhoz, könyörgöm!"

Hajni, szerelmes vagyok beléd!!!

Hurri Kán 2011.09.27. 17:43:25

@MegLepke:
Olvashatnánk végre egy szonettet a Villa tegnapi napjáról?

andrewblood 2011.09.27. 17:43:39

@Dragonair: Így van! Éhezünk a pletyire!

Dragonair 2011.09.27. 17:49:43

Hát pl. nem tudom ki látta a beszavazón Bandit?! A kisfilmet 3srác vette fel, nyilván profik és még vmikor augusztus elején. Az egészet megrendezték, nincs bennük egy őszinte pillanat sem. Tényleg szűz és egyébként elég nyomulós. Egyenlőre ennyit aztán majd úgy is mondom a többit :P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 17:52:38

Ez a Bandi engem megijeszt. Mármint hogy olyan furcsa. Geek. Tök félnék, hogy álmomban rajtam bővítené a hiányos anatómiai ismereteit. Bár öltem már álmomban legyet. Lehet már a szuszogását meghallva akkorát kevernék le neki full öntudatlan állapotban,hogy másnap délig ott heverne eszméletlenül. De fizetni akkor sem tudnának annyit, hogy egy fedél alatt lakjak vele. Még akkor se, ha folyton kómásra itatnának.

Roberta totál fiatal Dobó Kata.

Dragonair 2011.09.27. 17:53:03

Adtak neki tanácsokat az itthoni haverok, hogy csak egy csajt szemeljen ki magának, n szálljon egyik csajról a másikra. Direkt nyomin öltöztették fel őket..tehát rájátszottak mindenre amire lehet

janeausten 2011.09.27. 17:53:45

Valaki elárulná, ezek mit esznek bent? Főzni senki nem tud...
Az egyik kis érzékeny tegnap azt mondta, hogy éhen hal, ha valaki nem szánja meg és nem főz neki... de a többi se jobb. Azért ki tudtam volna találni még kategóriákat... a Háziasszony, az Anyatípus, a Tisztaságmániás, az Anyós, a Főnök, a Feminista... ja, és legalább az életszerűség kedvéért egy-két dundibbat is beküldtem volna, csak hogy nehogy azt higgyék a nézők, hogy a Nő, mint olyan, kötelezően 45 kg-os, műcicis, HP.

dr. gernika 2011.09.27. 17:56:32

@Dragonair: Rohadt szemét. :S fél kilenc körül jövök vissza, legyél itt és érdekesebb infókat kérek!
:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 17:56:58

@janeausten:
Az, hallod a szösziket meg se bírom különböztetni. Ha nem lenne bent az a néhány fekete -jó, veronikát csukott szemmel is felismerem- elnevezném őket a 7 törpének azt csók.

traff 2011.09.27. 17:57:33

ijesztő az egyik kameraállás a plafonon egy cső mellett és még a szőnyeg csöve is látszik.olyan mint egy szerelőakna.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 17:59:47

@andrewblood: Tökmindegy, hogy hívod, ha sürgősen nem oldják meg a szexuális életét, pedofil vagy szatír lesz belőle. Erőszaktevőnek elég gyávának tűnik.

traff 2011.09.27. 18:00:51

azt hallottátok a szimpiszavin, hogy Sehi szerint nem gáz, ha 20 évesen vki szűz, ő pl. 19 volt, amikor elvesztette.Aha.Tavaly.Pont úgy néz ki:D

janeausten 2011.09.27. 18:01:38

@neccharisnyás útonálló: azt hittem, csak én vagyok ezzel így, de a Sehe meg a Kinga tök egyforma, és most már egyforma feketék is vannak, akiknek a nevét sem bírtam még megjegyezni. Egyéni( de nem egyéniség) csak az Annamari meg a Veronika - elég szegénységi bizonyítvány ez...

andrewblood 2011.09.27. 18:03:16

@neccharisnyás útonálló: Ja, de olyan igazi neten élő, kopasz, pörköltszaftos trikós gyökér, aki a másik gyereket szopatta be a randival a WOW-ban. :D

Hurri Kán 2011.09.27. 18:07:10

@neccharisnyás útonálló:
Kéne rájuk jeleket varrni, mint anno az oviban a törülközőnkre. :)

kemény keleti kommentelő 2011.09.27. 18:13:27

A Kiszopfelnél elakadtam. Melyik lakó nevezi így a srácot? Tudnom kéne, elvégre ez egy pontozásos sportág és közeleg a listázás ideje. Hogy pozitív vagy negatív irányban számít az ügy két pontot nem árulom el, hátha nem benti az ötletgazda. Senkinek se adok okot, hogy furának vagy összeférhetetlennek nevezzen engem valóságshow veteránt.

Zelefánt 2011.09.27. 18:13:29

@gyvy:
Van erre már találmány: A ribirendszám.
Csak meg kell őket...fordítani.

Hurri Kán 2011.09.27. 18:15:00

@Zelefánt:
Van, de az ilyen nonfiguratív általában... szinte egyforma mind.

capa05 2011.09.27. 18:15:28

@janeausten: Tudtommal, Gergő szakmája szakács. Az elején a Kinga elzavarta a konyhából amikor segíteni akart a lecsónál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 18:16:09

@andrewblood: Ilyen már van bent. Melyik az, amelyik álneveken-álprofilokon társalog az ismerőseivel és netes üzletkötő vagy mi?

@gyvy: Jajj, nemá! Először kifundálni rájuk egy kategóriát, ami nem is illik rájuk, most meg még holmi jeleket is megálmodni? Túlóráztatod a retkesek kreatívjait. Sokkal egyszerűbb lenne, hogy akit a Büdös Ribé kategóriában küldtek be, az teljes időben büdös riheként viselkedne, a HP 24/7 szirénázna valamin, a Sittes Gengszter meg hajigálná a bmw kulcsát a konyhapultra, mint túlmozgásos a színesiskolában, mikor a Luxusk... bekerül a látómezejébe.

Akármi Áron 2011.09.27. 18:17:37

@nemvállalom: DDD Én nem pont akkor, mégis azt hittem, csak gyanús volt, hogy szüret idején:)))

zoxó 2011.09.27. 18:18:25

@Binbir gece: valaki itt a hogyvolton adta neki a nevet, és Hayny behódolt a közakaratnak:)).

zgabi 2011.09.27. 18:20:22

Én sohasem néznék ilyen szar műsort. Mikor is kezdődik ma?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 18:20:48

@zoxó: Bőven jobb, mint a művésznév.
Jájj, Sixx, mikó gyüssz má! Hiányzik az Aranypart HV! 8O

Hurri Kán 2011.09.27. 18:21:47

@neccharisnyás útonálló:
Valahogy csak meg kell különböztetni őket... A nézőknek is, hogy tuggyák, kire szavaznak épp.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 18:28:32

@gyvy: Na EZ a bújtatott szavazatmanipuláció! El se merem képzelni, mi lesz, ha 2 szőke lesz kint párbajon. Nézed, azt feszt csak egy rikoltozó libát látsz. Lehet nem is ketten lesznek, csak végtelenített vágásban tolják az egyszemet.

Valaki rájött már, ezek mégis MIBEN fognak megmérkőzni az Arénában? Hajrá műveltségi vetélkedő!

traff 2011.09.27. 18:30:00

@zgabi: hűtélleg.

Kérem, írjon valaki listát (időrendit) arról, hogy melyik adón mikor van a vv, a nekedvaló meg a belevaló, de az összeesküvők is meg az esti Majka is mikor hol látható.
Köszönettel venném, nem bírok a port .hu-n lapozni, idegesít az oldal a kurvasok csatornájával.

mallpall 2011.09.27. 18:30:46

Tegnap néztem először bele a videokba a honlapon (mert nincs tévém ;D), és lehet éppen a jobb pillanatokat kaptam el, de ezek semmivel sem ostobábbak, mint a VV4-esek. Mondjuk ez a tény még mindig nem emeli 90 felé az átlag IQ-t. Csak a hogyvoltok alapján sokkal rosszabbra számítottam... Amúgy ez a Veronika kiköpött Jar Jar Binks a StarWarsból.

traff 2011.09.27. 18:31:37

A két szöszi meg nem is hasonlít egymásra, Sehinek sima az arca, Kindgáé meg olyan mint a birkózók karfiolfüle.

Szegedi Szilveszter 2011.09.27. 18:31:38

Ezt a Verát sztem itt láttam a csúnyáknak szóló társkeresőn:D www.rondarandi.hu/conquistador

Hurri Kán 2011.09.27. 18:33:36

@neccharisnyás útonálló:
Legjobb esetben is párducmintás fürdőruhában. :DDD

csak magamat képviselem 2011.09.27. 18:46:49

@neccharisnyás útonálló: Bandika world of worcraftban, vagy hol, tutkó nem szűz, végigkeféhette a fél szervert. :) erőszakkal, főként, csak azt az avatárok élvezik (ld. szausz park, randy).
ebben simán a lányoknak adok igazat, közveszélyes.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 18:50:05

Valamelyik geek tolja már át ide a szekeret :(. Megváltoztattam azon a ribanc faxcebookon a jelszavamat és amikor beléptem az újjal,akkor totál üres profil fogadott. Próbáltam nem egyszer nem kétszer, de semmi.Minden cuccom eltűnt.Namármost, a telón,ahol folyamatosan csak zárom,de nem kilépek, simán megy??WTF?Ha onnan kilépnék, lehet,hogy feloldana a loop -mert másra nem tudok gondolni-, és végre a saját fiókom nyílna meg?De a telón meg addig nem merek kilépni mert mi van ha azt is lelövöm és akkor nem szeretnétek velem egy szobában lenni :8. Mert akkor eltűnik az elmúlt 2 és fél év összes ismerőse meg minden szara.So, ötleteket várok!

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 18:52:58

ÉN IDIÓTA KRETÉN HÜLYE BAROM ÁLLAT,TEHETETLEN PÜHAPÖCSŰ DEBIL FASZ...rossz emailcímmel és a jó címhez tartozó jelszóval próbáltam belépni, most ordítani tudnék örömömben!!!!

Hurri Kán 2011.09.27. 18:53:59

@utcai_arcos:
Ejj... szétszórtnak tűnsz. Iszol rendesen?

lyia (törölt) 2011.09.27. 18:57:34

Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy Vera travi.

Akkor sem lennék meglepve, ha ez nem derülne ki, mert eddig nem került elő bizonyíték arra, hogy az, csak úgy néz ki.

Sötétben minden tehén fekete.

És a bikák is.

KvakCaptain 2011.09.27. 18:59:11

@janeausten: tegnap éjszaka az onlineban Fecó mesélte Verának , hogy Gergó + Peti főznek, ő pedig mosogat.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 19:08:25

Hej, tegnap cimborákat búcsúztattunk, és éjjel videóról (hm) néztem meg az esti adást fél 2-ig -tudom, nem vagyok komplett. Ki vette észre -gondolom mindenki-, hogy amikor Luli elkezdte mondani nézzüknézzüknézzüknézzüknézzüknézzüknézzüknézzüknézzüknézzüknézzük a képet, akkor Juditka -hejj, de kis finom falatka volt pedig- amikor beletúrt a hajába, a mutatóujjával átmutatott a szomszédba és kérdőn nézett a nézőtérre hoggy Ő???????És ezt 2x is. Mondjuk az eredmény mutatása után akkora BAZDMEG szaladt ki a száján, hogy a naiva kategória egyből kilökte volna magából. (Jajj, és Krisztofól monológja, hogy most látják végre, hogy nem csak a szépséget jelenti ő hanem esze is van és ezt most milyen jól megmutatta??ááááááá)

beacska 2011.09.27. 19:10:46

@janeausten: dehogynem tud főzni! Péter is tud, Attila is, Gergő meg egyenesen szakács. Mire gondoltál?

Drogon 2011.09.27. 19:14:20

@csak magamat képviselem: Nem a Bandika wow-ozott, hanem a másik gyerek.

Bandika az, aki gondolatban már sokszor kefélt, reggelenként kifütyizi magát, egyébként meg egy láncűréses gyilkos benyomását kelti.

Petya1977 2011.09.27. 19:15:44

Ezek közül én nem ismerek senkit !
Miről híresek ezek az emberek?

BarBwire 2011.09.27. 19:16:58

@janeausten: NA végre valaki, akinek hiányoznak a duci nőcik.

traff 2011.09.27. 19:17:59

Hogy van az, hogy valaki (Kinga) csak lecsót tud főzni?
Hát ahhoz hagymát kell aprítani, pirítani.
Akkor már tudna pörköltet is.
Meg egy jó kis ragulevest is.
Sima húsleveshez meg ész sem kell, megfő magától.

sogeking 2011.09.27. 19:19:10

nincs itt véletlenül egy chilifa (bokor) szakértő? múltkor vettem egy kis cserepes verziót - mennyit kell öntözni??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.27. 19:25:49

@BarBwire: "A gömbölyű, az gyönyörű" a költő szerint..:)

bknn 2011.09.27. 19:26:25

Hú, ez a Juditka kib*szottul ostoba lehet, ráadásul rosszindulatú is, ahogy ez a beszavazó vége felé ki is derült. Ütős kombó. Hál'istennek nem került be, így is túl magas a buta p*csák aránya a Villában. És az összes primkó bige őt várta...zsák a foltját.

penelope garcia 2011.09.27. 19:33:05

Há ki gondúta vóna, hogy a kacsacsőrnek humora is van?

penelope garcia 2011.09.27. 19:34:55

Vajon mikor a bentiek megmondják, kit várnak be, akkor szÍNpátia alapján döntenek, vagy abban a reményben, hogy a lehető leggázabb személyt könnyebb kiütniük a későbbiekben?

traff 2011.09.27. 19:35:18

@penelope garcia: ez nem humor volt tőle, őszintén és együgyűen kijött.Ő nem tudta, hogy az évszázad sztorija lesz:)

janeausten 2011.09.27. 19:35:45

@beacska: A nőkre gondoltam, de ezek szerint mázlijuk van, hogy a fiúk tudnak főzni.

varand 2011.09.27. 19:36:17

Nagyon jó poszt!
A nap kommentje tényleg Veronikáé! :)

Müszélia 2011.09.27. 19:36:23

@nemvállalom: tök jó ez a permetezés, tesó

janeausten 2011.09.27. 19:41:45

@BarBwire: nem annyira a duci nők hiányoznak, inkább az életszerűség. A forgatókönyvírók sosem néztek még körül, milyen típusú nők élnek körülöttük? vagy mi vagyunk ufók? Naiv liba vagyok, de a műsornak az a címe, hogy VALÓSÁGshow...

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 19:44:18

@janeausten: ugyan, ez a név, h valóságsó csak ráragadt, köze nincs hozzá. a só az igaz mondjuk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 19:47:47

@liberaliskonzervativ:
Szerintem annyiban VALÓSÁG, hogy a szereplők élnek, esznek, fürdenek(jó, azt tán nem mindegyik).... micsinálnak még?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 19:54:11

@gyvy: Nem látom a fülhallgatót a fejükön... :S

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.27. 19:54:20

a következő szériát forgathatnák az ózdi cigánytelepen... az is valóságsaó lehetne...

Tsubasa kapitány 2011.09.27. 19:57:04

Sziasztok!

Régi Haynysta vagyok, de csak readonlyban. Ezt már viszont nem bírom tovább.
Félek egyedül.
Nemsokára kezdődik a sokk, úgyhogy beregisztráltam, hogy legyen kikhez szólnom, ha már nagyon fáj, és befelé sírok.

Hurri Kán 2011.09.27. 19:58:30

@neccharisnyás útonálló:
Amelyiknek zöld a feje, az elfelejtette...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 20:01:10

@gyvy: Aucs! Lefejeltem a dohányzóasztalt! :DDD

@Tsubasa kapitány: Arra megtanítasz? Én csak üvölteni tudok a fejemben. De az látszik kívül. Mert kidülledt szemekkel tépem a hajam.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 20:03:22

@Tsubasa kapitány: Musi musi kapitány!Majd megvédünk!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 20:03:23

Nafaha! Végre adják a Szegénylegényeket, amit már olyan rég meg akarok nézni, erre pont akkor megy az IQ maraton is. Jóbarátunk a VCR!

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 20:04:57

@neccharisnyás útonálló: jaja,az Urániában 24 órás filmmaraton, sokáig éljen a MESTER, lesz@rom ki mit gondol róla, ISTEN éltessen Miklós bácsi!

Musti 2011.09.27. 20:06:39

a mai lesz az utolsó választás a hasznos holmik boltjából?

Tsubasa kapitány 2011.09.27. 20:07:25

@neccharisnyás útonálló: : ) jójó, csak szépíteni akartam. Valójában szégyenlem, de olyen... áhh... olyan szögesbészbólütős látomásaim vannak...

Megsétáltat a kutya, aztán sírhatunk egymás vállán, de jó!(?tényleg beteg vagyok...:DDD)

zsok 2011.09.27. 20:10:08

JAJAJAJJJ emberek és asszonyok! ma egy helyen mellettem lévő asztalhoz telepedett egy pláza-cica-kandúr társaság, elsőre csak az tűnt fel mekkora gyökerek, édes istenem. aztán az egyik kérdezte a másikat a vv-ről, és akkor tűnt fel, h a szívlapáttal kezelendő fiatalember volt Kiszopfel kategóriatársa. Hát egy élmény élőben látni ilyet.

ezeket olyan kampány-az-élethosszig-való-tanulásért körútra küldeném, mint a stohlbucit a drogprevencióval.

reKorrekt 2011.09.27. 20:11:46

@andrewblood: És mi ezzel a baj? Épp káposztáskörmöt falatoztam a kanapén miközben olvastam Hajnalka haluját. Azóta rajtam is pörköltszaftos a póló.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 20:12:28

Jajjanyám, hogy néznek ki ezek a helyespaseek! Most nézem. Öööö... az alekoszos fehér atlétatrikóról nekem teljesen más jut eszembe. Mondjuk a Vízvezetékszerelő kategória.

andrewblood 2011.09.27. 20:16:05

@zsok: Nem hiszem, hogy tudnák értelmezni a hallottakat. Vagy ők adnának elő? Mert az még szörnyűbb vóna. :D

reKorrekt 2011.09.27. 20:16:21

@Lakis: Basszus, ráklikkeltem az első csajra és jó volt. már semmi sem a régi :S

andrewblood 2011.09.27. 20:17:24

@reKorrekt: Jajdehogybajaz! Csak az ilyen figuráknál a pörköltszaft az alapság. Meg a szauszparkban is így volt, úgyhogy biztos igaz.

Zelefánt 2011.09.27. 20:18:34

@zsok:
Nagy vagy...már ha megjegyezted a fazonját...
A futószalagon gyártott egyéniségek korában élve ez lehengerlő teljesítmény.

Hurri Kán 2011.09.27. 20:21:37

@Zelefánt:
Ismerek egy Máriót. Bedobóember a Váci utcában.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 20:22:08

@Zelefánt: Jó! Na őt pl. meg lehetne különböztetni a többitől!

Vlaci69 2011.09.27. 20:41:44

@penelope garcia: Ezt én sem értem. Első blikkre az IQ-ja valahol egy és másfél közöttinek tűnik, de néha igencsak jókat szól.

mocskosmacska 2011.09.27. 20:44:27

Vessetek meg, de nekem a szüzek közül Feri még szimpatikus is volt a kisfilmje alapján.

mocskosmacska 2011.09.27. 20:45:33

Juditkának nem vv, hanem pszichiáter kell, de sürgősen. Meg az anyjának is.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 20:45:55

"rendszeresen nézem magam a tükörben".Azt hiszem kitöltöm az USA vízum lottót.

mocskosmacska 2011.09.27. 20:46:06

@mocskosmacska: Ja, egyébként tökéletes részegysége lett volna a Borgnak.

mocskosmacska 2011.09.27. 20:48:05

Az a baj ezekkel a kategóriákkal, hogy nem illenek a viselőjükre. Talán csak gergő és fecó, az aki alfahím meg dumagép.
De Attila? Mitől összeférhetetlen? Inkább a lúzer informatikus kategóriába kellett volna neki indítani? És kinga mitől cselszövő? Ő inkább az elkényeztetett transzvesztita? És Melinda miért amazon? Vagy sehi miért szenvedélyes?

csiri bá 2011.09.27. 20:49:24

@gyvy: iszik... csak vagy túl keveset vagy túl sokat. :D

Zelefánt 2011.09.27. 20:49:38

@utcai_arcos:
Én is rendszeresen nézem magam a tükörben...Fogmosás, borotválkozás...fésülködés...
(Más kérdés, hogy nem igazán tetszik, amit ott látok...de majd lecserélem.)
Önimádó-e vagyok?...(Töprengek tipródom.)

nathalie 2011.09.27. 20:50:39

@mocskosmacska:
nem vetlek meg. Szinte bűntudatom van, hogy nem volt erre 95 ft-om...
Bár ugyse engedték volna bejutni, mert sztem akkor meg is nyeri.

csiri bá 2011.09.27. 20:53:15

@utcai_arcos: "Azt hiszem kitöltöm az USA vízum lottót. "

És majd a Köki terminál jóvoltából ki is húzzák? :D

dads gonna kill me 2011.09.27. 20:59:54

@mocskosmacska: Sehi kimondottan szenvedélyesen tud nem keveset inni és jól bebaszni - ez kérem teljesítmény.

Melinda meg inkább legyen amazon, mint emezen itt mellettem!

mocskosmacska 2011.09.27. 21:08:49

@nathalie: Igen, egy kedves, jóindulatú gyereknek nézett ki. A kajapakolás meg kifejezetten tetszett. Az én nagymamám mindig azt csinálta, hogy amikor indultam el tőle, figyelmeztetett, hogy menjek el pisilni. Még húszéves korom után is.

nathalie 2011.09.27. 21:09:28

ha melinda valóban eljátsza hogy szerelmes fecóba arra már tényleg nem fogok szavakat találni. Minden Borgnak kell egy pincsikutya?

nathalie 2011.09.27. 21:10:25

@mocskosmacska:
nekem is mai napig pakol a mama :D Lekvár?uborka? tojás? kolbász? sonka? :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 21:10:56

@nathalie: Még asszimilálja Fecót! :):):):):):):):):)

fran7 2011.09.27. 21:10:59

Mi baj az egoistákkal? Nem szeretnek eléggé engem.
Attila: Nem gondoltatok rám. Miért is kellett volna?

BarBwire 2011.09.27. 21:11:36

NA megint lemaradtam, milyen szituációs játékot kell játszaniuk?

Musti 2011.09.27. 21:11:43

kérdezhetek? lemaradtam... mi az az ótvar fekete rohadás Attila nevű csíkosra zselézett hajú egészen elképesztő arcberendezésű egyén karján???

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 21:11:56

hogy átbaszták a nagy manipulátort!!

Vlaci69 2011.09.27. 21:12:41

@Musti: Mintha valami friss tetkóról hallottam volna...

Zelefánt 2011.09.27. 21:12:59

A Kacsacsőr a háttérben dülöngél azzal a szerkezettel a hátán...és mégsem hívhat fel senkit... :) :) :)

Musti 2011.09.27. 21:13:44

kérdezhetek? lemaradtam... mi az az ótvar fekete rohadás Attila nevű csíkosra zselézett hajú egészen elképesztő arcberendezésű egyén karján???

nathalie 2011.09.27. 21:15:34

@Musti:
egy kezére rohadt karkötő.

mocskosmacska 2011.09.27. 21:15:39

@nathalie: Az egyik kb. ugyanezt tette, a másik szeretett helyben megtömni. ("Olyan vékony vagy.")

dr. gernika 2011.09.27. 21:16:13

@Dragonair: Nem látom a zaftos részleteket! :D

mocskosmacska 2011.09.27. 21:16:22

Annamari jobban néz ki nőben, mint attila férfiban.

BarBwire 2011.09.27. 21:17:26

Lilu meg ma tanítónéninek öltözött, a kilencvenes évekből.

mocskosmacska 2011.09.27. 21:17:58

@nathalie: Melyik? Az hogy, annamari jobban néz ki?

BarBwire 2011.09.27. 21:18:15

@nathalie: De rohadtul viszket neki, mert mindig vakarja.

mocskosmacska 2011.09.27. 21:18:26

HÁt, Attila, ha kimentek a villából mégjobban le fog szarni.

Hurri Kán 2011.09.27. 21:18:34

@Zelefánt:
A muslicákat híjja. Vagy üldözi éppen elfelé.
Szegény Zizi... Mi mindent kell neki ott kiállnia.

panoz (törölt) 2011.09.27. 21:18:45

Annamari is mellet villantott, na de miért pont ő????

nathalie 2011.09.27. 21:18:53

@mocskosmacska:
igen. de azért remélem összejönnek :)
lassan írok sms.t a blikkbe és beüzenem, hogy FEJEZZE MÁR BE EZT A KIBASZOTT KINGA TÉMÁT!

Drogon 2011.09.27. 21:18:59

@BarBwire: A pink felsőt megvenném:P

nathalie 2011.09.27. 21:19:36

@BarBwire:
ott mindenkinek viszket valami...

Dragonair 2011.09.27. 21:20:15

@liberaliskonzervativ: JÉZUSOM AZ AVATÁROD :S Megijedtem :(

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 21:20:21

@panoz: az nekem is fájt. ez attila mekkora gáááz!! hogy bepuncult :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 21:20:43

@panoz: Nem szándékos volt az, csak rossz helyen a kamera. Remélem.

nathalie 2011.09.27. 21:21:09

Remélem nincs itt olyan férfi, aki melinda hangjára szívesen ébredne!
Ha folyamatosan befogom az orrom, akkor sem tudom ezt produkálni. esetleg ha lenne egy olyan gégegépem. vagy ha rajzfilmfigura lennék.

BarBwire 2011.09.27. 21:21:19

Melinda hangja egy transzi fiúcskáé, és úgy beszél, hogy fel kell hangosítanom a tv-t. De a gyerek már alszik!

Éder mester 2011.09.27. 21:22:19

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem Psota Irén szinkronizálja Melindát?

nathalie 2011.09.27. 21:22:25

nos az lenne az igazán vicces, ha most gergő szopatná vissza a borgokat, hogy szerelmes beléjük.

Dragonair 2011.09.27. 21:23:06

@gernika: ne legyél telhetelen, amint van vmi nektek szólok 1x ,)

fran7 2011.09.27. 21:24:07

Dia miért nem vesz fel egy pólót?

mocskosmacska 2011.09.27. 21:24:09

Attilának ennyi volt a kerüljük kingát akciót.

A nagy négyes nem ismeri a vicc szót?

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 21:24:11

ennyi hülyét egy helyen bazzeg

nathalie 2011.09.27. 21:24:18

látom melinda hangja mindenkinek odabaszott.

Istenem Attila bazd meg, ne legyél ekkora hülye!

BarBwire 2011.09.27. 21:24:42

Jé Attila mellén is van tetkó, vagy már leszedette, annyit el lehetett olvasni ó, hogy TEN (csak nem tensitours?)

fran7 2011.09.27. 21:25:56

@utcai_arcos: Iniesta se jár mindig Barca mezben otthon.

mocskosmacska 2011.09.27. 21:26:48

Pedig a vicc alanyának tényleg fecó volt a legjobb, mert a benti fiúk közül szerintem ő értékeli legjobban ezeket a poénokat.

Éder mester 2011.09.27. 21:26:54

Hopp, hálótársakat alakíthatunk? Hova kell sms-t küldeni?

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 21:27:24

A rendszeresen szavazók között, a KÖKI terminál jóvoltából kisorsolunk mittudomén, valamit....

csiri bá 2011.09.27. 21:27:46

Na Lilu is rebootolt egyet. :)

nathalie 2011.09.27. 21:28:12

lilu! Te veronika! istenem.

BarBwire 2011.09.27. 21:28:24

@utcai_arcos: egy éjszakát Melindával és hangjával.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 21:28:29

@fran7: a múltkor iszogattunk éppen nála, rajta volt márpedig!

reKorrekt 2011.09.27. 21:28:35

Dögöljek meg de Lilunak jó a haja! Hát tényleg hova süllyedünk má?

dr. gernika 2011.09.27. 21:28:46

Hülye Lilu, műsor felénél várja a végeredményt.

Látom ma Melanie Griffithnek öltözött a Dolgozó lányból.

Anselmo 2011.09.27. 21:28:46

@mocskosmacska: "Annamari jobban néz ki nőben, mint attila férfiban."

Egyik sem rakta magasra a lécet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 21:28:56

Kinga: "Milyen féreg ez a nő?!" - biztos önmagából indult ki!!!

basaja 2011.09.27. 21:29:03

na lila hozza a formáját...

Bejgli 2011.09.27. 21:29:10

ez a pszichobarbie Kinga nem kevésbé idegesítő, mint a beszavazóján.... HIHetetlen :D

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 21:29:10

fúj, kinga tényleg a második éva. csak durvább. sokkal.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:29:15

jó estét, Zizike seggvakarása a falnál a legjobb pillanat volt eddig :))

harcos, nem felejtettelek, el! :)

csicserierika 2011.09.27. 21:29:23

egy varjú szebben károg, mint Melinda szerelmi vallomás közben.

csiri bá 2011.09.27. 21:29:24

@utcai_arcos: és az a valami milyen márkájú és hanyas méret? :D

nathalie 2011.09.27. 21:29:25

@gernika:
:D:D:D hát tényleg annak öltözött :D a haját is belőtték hozzá. fantasztikus.

BarBwire 2011.09.27. 21:29:48

@mocskosmacska: utazási iroda... írd be a google-ba

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:30:06

@gernika: most kereshetek másik jelzőt, UGYANEZT ÍRTAM FEL! :DD

Anselmo 2011.09.27. 21:30:06

Lilu egyébként jó nő, de AZÉRT SE kapcsolom be a tévét.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 21:30:40

sztem lilu jól néz ki. de nekem nincs ízlésem. (a szivecskés ruha mondjuk nálam is kicsapta)

Dragonair 2011.09.27. 21:30:44

Melinda tuti egy transzi ,) olyan a hangfekvése...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 21:32:03

@nathalie: Sokkal inkább Melinda hangja, mint egy sipítozós cicababáé!!!

foxglove (törölt) 2011.09.27. 21:32:14

sziasztok

@BarBwire: gondolom, az eredeti az volt, hogy ISTEN, csak így szerényen.

dr. gernika 2011.09.27. 21:32:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :DDD Használd nyugodtan és jelölj meg, mint forrást. :D

@nathalie: :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 21:32:28

@utcai_arcos: Mondom is neki, Te Andris -merhogy mi már csak így vagyunk-Te Andris,miért jársz te itthon mindig Barka mezben??Erre csak fügét mutatott és azt mondta Kabbeafaszom!vagy valami ilyesmit,mert a katalánom nem annyira jó még.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:32:33

@liberaliskonzervativ: ezért hogyvoltozok én és ezért kommentelsz te :DDD

Tsubasa kapitány 2011.09.27. 21:33:22

huhh örülök Nektek megint, mert Melinda hangja nagyon fáj.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:34:28

szarul megy az rtl-nek, a barabás éván (?) ugyanaz a gönc van, mint lilun :DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:35:00

@Tsubasa kapitány: köszönöm a Haynystát, nagyon tetszett :)

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:35:42

@gyvy: majd írok Sigisnek, hogy legyen róla kép, jó? :)

fran7 2011.09.27. 21:37:22

@utcai_arcos: De legalább a sportszárt meg a sípcsontvédőt levette?

Tsubasa kapitány 2011.09.27. 21:37:32

én köszönök Neked mindent. Már azt sem tudom, a menyasszony showt hogy élted túl : )))

Zelefánt 2011.09.27. 21:38:42

"...már Verából van egy...ezért..."
Csak össze ne zavarodjon a szerencsétlen...

reKorrekt 2011.09.27. 21:38:48

@Tsubasa kapitány: Találkoztam már közelebbről Melinda orgánumú hölggyel. Kurvajó segge volt, tök jó fej volt, de mikor megszólalt mindig buzinak éreztem magam...

fran7 2011.09.27. 21:39:13

Sehe alacsonyabb, mint Natalie Portman?

nathalie 2011.09.27. 21:40:50

sehere addig nem fog tudni aludni, amíg ki nem derük, kinél van az a szájbabaszott kulcs?

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 21:40:57

ne kombinálj kis csicska...

BarBwire 2011.09.27. 21:41:00

Kiszopfel de önző, csak magára gondol.

dr. gernika 2011.09.27. 21:41:13

@zgabi: :D

Seherét megöli a féltékenység.

fran7 2011.09.27. 21:41:22

Krisztofelnek igaza van, mindenki belé szerelmes. Csak így lehet csajozni. Kétségek nélkül.

csiri bá 2011.09.27. 21:41:23

Na ha még azt sem tudják, ki a Kulcsok Őre, akkor ki lehet vajon a Kapu Őrzője? :)

panoz (törölt) 2011.09.27. 21:41:36

Erősen gondolkozom hogy Kristóf láttán a félig megrágott almát a TV-hez vágjam.

nathalie 2011.09.27. 21:41:58

@fran7:
semmilyen formában nem tudom őket összehasonlítani. esetleg ha sehere is nekiállna rappelni :D

Vlaci69 2011.09.27. 21:42:57

@fran7: Miért, Natalie Portman mekkora?

mocskosmacska 2011.09.27. 21:43:11

Basszus!!!!!!!!!! Elkezdtem inkább olvasni az "Egy magyar nábob"-ot és az első két mondat: "Ejh, minden leány egyforma. Mindeniknek van szíve, csak a kulcsot kell találni hozzá."

nathalie 2011.09.27. 21:44:00

nem értem. Péter megkapta feladatba, hogy azt a rohadt játékot játszassa le velük. Most komolyan azt hiszi, hogy ez a lány válogatta az kis idézeteket?

Zelefánt 2011.09.27. 21:44:25

Ez a ribi valami pszichológus, vagy el akar nekik adni holmi radiátort?...

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:44:33

Úgy nézem, Mme komoly konkurenciát kapott :DD

csiri bá 2011.09.27. 21:44:53

- Te is találsz benne valamit.
- Na basszus... (csak nehogy a kulcs legyen). :)

reKorrekt 2011.09.27. 21:45:00

@mocskosmacska: Lapozz az utolsó oldalra, tudjuk már meg kinél van az a szájbavert kulcs :)

fran7 2011.09.27. 21:45:08

@Vlaci69: 1,60-at ír az imdb. De szerintem kisebb attól. Majd a Thorba figyeld meg. 1,85-ös csóka akkor mellette mint mellettem Bob Sapp.

BarBwire 2011.09.27. 21:45:42

@nathalie: Borg asszimiláció, már csökken az IQ

nathalie 2011.09.27. 21:45:50

@Zelefánt:
vagy csak meg akarja őket tanítani valamire. a suli végére mindenki fog tudni verset elemezni...

fran7 2011.09.27. 21:45:56

Mi volt Attila idézete?

nathalie 2011.09.27. 21:46:43

@fran7:
hidd el, nem lényeges :D

BarBwire 2011.09.27. 21:47:30

Kinga combja ebben a nadrágban duplának látszik, és a narancsbőr...

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 21:47:38

@fran7: az hogy "Ha lenne tízezer forintom...megvenném én is ezt az új mikroszoft vindóz programot"

Ez az Attila ma már kb ötvenedjére mondja ki a "prosztó" szót. Kurva unalmas...
már amúgy nem szokás sípolni a bazmegot?

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 21:47:45

@fran7: le b+,ott iszogattunk én Vidi pólóban ő meg Barkában és nem volt rajtunk csak egy gatya :DDD

Zelefánt 2011.09.27. 21:48:15

@csiri bá:
Nehogy ráharapjon a fémre...ugye...

Hurri Kán 2011.09.27. 21:48:58

@nathalie:
Úristen... 15 évig lesznek bent a villában?

nathalie 2011.09.27. 21:49:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
akkor nem villalakó?

(asszimilálódok, azt hiszem)

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 21:49:42

Ez a Vera HR menedzser v vmi tréner egy nyomorék csapatépítésről?

Zelefánt 2011.09.27. 21:49:44

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Nem, mert akkor csak veszett sípolás jönne az országból...

fran7 2011.09.27. 21:50:03

Kinga jólelkű? Teréz anya akkor valamit nagyon félreértett.

dr. gernika 2011.09.27. 21:50:34

Haha, Veronika: gyerek vagy.
Ez a fő jellemzője, ne vitatkozzon. :)

nathalie 2011.09.27. 21:50:54

hát vera tőlem kapna egy jó nagy kettest

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:50:56

@Ayesha/Scotch neat, please!: már nem kell, mert ez már nem a kilenc órás idősáv.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 21:51:13

@csiri bá: WHO YOU GONNA CALL? (te jössz!)

Lasombra 2011.09.27. 21:51:33

hi,
bekapcsolódnék in médiás rés.
Kinga Attiláról: elhúzza a mézesmadzagot, majd behúzza a stopot!
ezt pont ő mondja, pont róla? hát mégis létezik költői igazságszolgáltatás? kemény.

ami az új lány performanszát illeti, megható, hogy a villalakóknak mennyire új dolog ez:
hu.wikipedia.org/wiki/Cold_reading
(remek szócikk, és nem azért, mert én írtam. :P)

Zelefánt 2011.09.27. 21:51:56

Ez a Péter...emlékeztet a Dopemanra...Klón, vagy mi?...

Tsubasa kapitány 2011.09.27. 21:52:33

"A legbelsőbb gondolatom!" :D

nathalie 2011.09.27. 21:53:39

úgy néz ki kolosival nem egyezik az ízlésünk a helyes pasik terén. hát ez van.

BarBwire 2011.09.27. 21:54:17

Jaj, eddig annyiszor hallottam, hogy izgalmas egyéniség vagyok, de valahogy még nem jött át!

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 21:55:11

@BarBwire: dya fehér nadrágja se volt semmi....

BarBwire 2011.09.27. 21:56:40

BAZ, most volt reklám!

BarBwire 2011.09.27. 21:57:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ennek tiszteletére holnap én is fehéret veszek fel.

csak magamat képviselem 2011.09.27. 21:58:04

@Zelefánt: :)
ma láttam is a tévében az "öreget".

fran7 2011.09.27. 21:58:24

@Lasombra: Ez itt inkább hot reading volt. Hiszen, ha a retek nem adott neki infókat, akkor is utána nézhetett dolgoknak. VV Laci is mit mondott, hogy mindent tud a többiekről, de olyan tunya volt, hogy azóta is használom szavajárását: Holnaptól edzünk. Az a holnap sose jött el.

genevieve 2011.09.27. 21:59:16

@fran7: lónak az izéjét:-)

mindenkinek azt mondta, amit hallani akart:-)

meg is látszott a szimpátia szavazáson:-)

csiri bá 2011.09.27. 21:59:21

@nathalie: vagy egyszerűen csak ezek hagyták magukat a kolosinak. :D

panoz (törölt) 2011.09.27. 22:01:05

Ezt a Verát már ki nem állhatom, pedig 10 percet se láttam belőle.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:03:02

@genevieve: zsöni, azon röhögök folyton, ahogy a műsor előrehaladtával mennyit romlik a modorod. az előző szériában ilyenkor még nem bazmegoltál :DDD

genevieve 2011.09.27. 22:04:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most is visszafogtam magam:-)
más szófordulatot akartam használni:-D

ez a lilu ma tényleg normálisan néz ki:-)

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:04:57

nem kéne jegyzetelés közben kommentelnem, mert még egy valamirevaló mondatot nem sikerült leírnom :D

Vlaci69 2011.09.27. 22:05:04

Mit lehet fejben összerakni a VV-hez?

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:05:55

Milyen három búzavirágot ültettek már be...
pfejj méghogy helyes pasi. Gejl mind.

Verát ütném.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:08:01

kinga amikor nyávog, azt hiszi, cuki? meg sehe is? nyenyenyee

fran7 2011.09.27. 22:08:06

Vera gyorsan amortizálódott.

nathalie 2011.09.27. 22:08:13

kár borgok, hogy ezek a fiúk viszont nem titeket várnak :D szegények még nem fogták fel, hogy újabb konkurencia érkezik gergő kezéért és másáért... :D

basaja 2011.09.27. 22:08:33

sehere kívül szőke,belül sötét...

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:09:17

hogy mer az ÉN kedvenc hobbimnak hódolni???
kivégezni azonnal.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:10:15

Renátó meglepően normális. Tőle hallok először összetett mondatokat. :)

foxglove (törölt) 2011.09.27. 22:10:19

nem kell azt szégyellni, ha valaki meleg.

Lasombra 2011.09.27. 22:10:26

@fran7: jól beszélsz mit iszol.
amúgy én is arra gondoltam természetesen, de a coldra volt csak link. :D

de felnőtt emberek ezt benyalják? és meg is hatódnak? Pééééter a nagy agytröszt is? ha beköltöznék a villába, én is elbutulnék? (ha ilyesmire adnám a fejem, mondjuk akkor igen.)

megannyi kérdés.

Verát én csak akkor fogom szeretni, ha beékeli magát a GeriSeri tengelyre. AtiKingi tengelyről nem beszélhetünk, meg ahogy nézem, ők saját maguk legnagyobb ellenségei.

mindegy, csak Dyát hagyják ki. :D
(szerintem jó volt az a nacija, ami úgy néz ki, mint egy állatkerti gondozó tigristámadás után. de én el vagyok fogulva.)

nathalie 2011.09.27. 22:10:29

hát öcsi helyesebb, mint a "helyes pasi"
a gyerek számomra ocsmány kategóriába indulhatott volna.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 22:10:43

jé,ez még szinpátikus is volt.

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:11:38

ez a Renáta kiharap mindenféle élőlényt a sarokból.

nathalie 2011.09.27. 22:11:57

meglepően értelmesen beszél. mi történik itt?

2011.09.27. 22:12:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "mennyit romlik a modorod" - ezt mától magamra veszem: fél órája küldtem egy emailt egy főtanácsosnak, így kezdődik: mi a kurva faszom van már....

És ez tényleg megtörtént, nem színezek. Én egy orbitális nagy barom vagyok. :((((

csak magamat képviselem 2011.09.27. 22:12:46

sose az nyer, aki szimpibb nekem

csiri bá 2011.09.27. 22:12:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Zsófikája arcára meg kiült a "remélem nem ő kerül be" kifejezés. :)

nathalie 2011.09.27. 22:13:02

félelmetes a reklám mennyiség

foxglove (törölt) 2011.09.27. 22:13:40

úgy látom, mindenkiben mély nyomot hagyott a skalpvadászok beszavazó

Lasombra 2011.09.27. 22:13:55

Renátó: én maradnék Zsófinál.
lefordítom
Seherezádé: én maradnék Klaudilyónál.

ezzel nem azt akarom mondani, hogy smárolni fog Gergővel a jakuban. bár a fejét elnézve...
(Hajni, burkolt langyizás még belefér? :D)

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:14:05

Zsófikákról jut eszembe, vasárnap megint láttam a kis ocsmányságot az előző szériából.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:14:07

összezavarodtam. ez a csávó tényleg jófej volt, vagy csak bele akarom látni?

csak magamat képviselem 2011.09.27. 22:14:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: még van két fiú a rövid reklám után. nekem pl. ez remény.

fran7 2011.09.27. 22:15:15

@Lasombra: Valószínűleg ezt akarták hallani, megtetézve azzal, hogy hátha kint is ilyennek látják őket. Vera volt a Blikk.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:15:29

mibe h a következő kisfilmben is elhangzik majd a nekem fontos a családom című mondat?

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:15:54

@beebeer: tévékettőnek msot nem írtál? :DDD

csiri bá 2011.09.27. 22:16:04

@gyvy: majd a szülinapodon neked a boxoló barátjával duettet. :D

Spéter46 2011.09.27. 22:16:16

Renátó nem tűnik butának, és tud magyarul.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 22:17:27

@genevieve: Lehet, hogy a csatornánál olvasnak Hogyvoltot is!

@Ayesha/Scotch neat, please!: Remélem, agyhalált nem kaptál tőle!

genevieve 2011.09.27. 22:17:31

na, renatónak annyi:-)
túl normálisnak tűnik ahhoz, hogy bekerüljön:-)

Zelefánt 2011.09.27. 22:17:36

@beebeer:
Ez a nap kommentje...szerintem...
Radikalizálódik az ország...rohanunk a forradalomba...

nathalie 2011.09.27. 22:18:04

ennek a filmnek a bemutatóját már el tudom játszani

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:18:24

@Peter_Cs: kizárt. már adtak volna nekem melót :DD

Hurri Kán 2011.09.27. 22:18:54

@csiri bá:
A barátjának nem tudom, milyen hangja van, de így hallatlanban kijelentem, inkább ő énekeljen. :D

genevieve 2011.09.27. 22:19:19

@Peter_Cs: egyébként szerintem igen, olvassák...
végül is ez egy ilyen műfaj...kizárt, hogy ne figyelnének minden sajtó visszhangra...

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:20:04

@gyvy: mi van a meccsel, inkább azt írd :)

genevieve 2011.09.27. 22:20:10

na, megint nem láttam...mi az állás?

Musti 2011.09.27. 22:20:12

Szerintem Zsófikának csengettek, ha Renátó bekerül mert ezek a csajok bent elég durván ragadozó típusba sorolhatók...

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:20:56

@genevieve: a szélső vezet, de nem a renátó

csiri bá 2011.09.27. 22:20:57

@genevieve: csaba vezet kb 15%kal renátó előtt a 3.-nak van asszem 10 %-a

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:21:20

@Peter_Cs: a puszta látványától 30 pontot zuhant az IQ-m. Ez azt jelenti, hogy most már csak 20.

genevieve 2011.09.27. 22:21:38

na, ez tényleg langyi....

Lasombra 2011.09.27. 22:21:43

@nathalie: hja, mire eljön a film, épp meggyűlöli az ember az előzetesdömping miatt.

látom, közös pont az összes kategória összes jelöltjében, hogy a promóban szegény mutert ugráltatja mind.

nathalie 2011.09.27. 22:21:52

@foxglove:
láthatatlan
a halott fiús

csiri bá 2011.09.27. 22:21:55

hát Dyácska car wash-a sokkal jobb volt. :D

2011.09.27. 22:22:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem tárgyalok a TV2-vel, de ha már ilyen formában vagyok hagyok egy pársoros üzenetet a fészbukjukon. Hogy dögöjjenek halomra!!!!!

Nem a tanácsnoknak szólt volna a levél, az a baj, a témakör viszont érinti, most mi a francot csináljak, írjak neki egy elnézést kérő csontig nyaló levelet? A francba, egész életemben bujdokolnom kell előle.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 22:22:33

@Zelefánt: [off] Legyen forradalmi munkás-paraszt kormány! [on]

Lasombra 2011.09.27. 22:22:51

na, ez is cejelmes. :S

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:23:03

Roxyt szeretem...
Olivér is így ment be, oszt bejátszott a fiatal Bangó Margit.

foxglove (törölt) 2011.09.27. 22:23:42

@nathalie: azt meg akarom nézni, már láttam egyszer, és tetszett

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:23:47

na, alakul az új takarítóbrigád.

nathalie 2011.09.27. 22:23:52

@beebeer:
sztem írj. valami ilyen kezdéssel: elnézést kérek a minősíthetetlen hangvételért...
egyszer jártam így. én írtam. elnézték.

Spéter46 2011.09.27. 22:23:54

A Fehérfogú Péter a faszom alá sem kell!
Csaja is ronda, ő meg ráadásul szerintem kicsit pösze!

fran7 2011.09.27. 22:24:30

Vezet a Basel. Még ilyet.

nathalie 2011.09.27. 22:24:44

@foxglove:
akkor megnézem én is :D

dr. gernika 2011.09.27. 22:25:23

Csaba... nem... túl... szó...szátyár...

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:25:26

ennek a faszinak nincs szép feje. olyan nyuszifogú.

Zelefánt 2011.09.27. 22:25:37

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Bingó Mári mindenütt ott leselkedik...
Nincs új a nap alatt.

genevieve 2011.09.27. 22:25:53

2 egytemet/főiskolát végez egyszerre?

tyűhhhha

Tsubasa kapitány 2011.09.27. 22:25:58

nekem ez a zenekar most megadta a kegyelemdöfést...

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:26:04

@beebeer: dehogy írjál benyalós levelet. majd a műsor után kitaláljuk, ne parázz! :)

Lasombra 2011.09.27. 22:26:24

esküszöm, ez a Csaba az a nyomi a pöttyös rudi reklámból, akinek lepereg az élete a Quimbyre. csak egy szteroidkúra után.

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:26:27

Na ez a Csabagyerek szimpatikus, de csak egy picit. Nekem hivatalból mindenkit utálnom kell.

nathalie 2011.09.27. 22:26:27

ezzel a borzas hajjal meg borosta-szakáll nem tudom mivel kicsit ősember feje van a gyereknek.

beacska 2011.09.27. 22:27:31

Jöjjön hát Csaba!

dr. gernika 2011.09.27. 22:27:35

@Dragonair: Ja, aszittem még nem adtál ki magadból mindent. :)
Na majd akkor csöpögtessél. :)

Mindhárom fiú unalmas.

Alkaline 2011.09.27. 22:28:08

hát nem gondoltam, hogy ebben a kategóriában lesznek a legnormálisabb emberek :D

Vlaci69 2011.09.27. 22:28:15

@genevieve: Már Cseh Tamás is megírta, hogy a pénzügyesek mind ügyesek...

genevieve 2011.09.27. 22:28:22

aham, csaba megy be:-)

2011.09.27. 22:28:32

@nathalie: ja, esetleg a végére .....ha már így alakult az előző emailt szíveskedjék továbbítani a következő címre.... :)))))
Valami humorosat szeretnék írni a végére, lássa nem vagyok ám annyira hülye, mint amilyennek kinézek. :)

Ezek a fiúk elég helyesek, most küldik be a riválist Gergőnek?

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:28:59

Jó, most már nem szimpatikus. Elhangzott a szájából a "színes egyéniség" kifejezés.

Lasombra 2011.09.27. 22:29:01

Csaba annyira laza, hogy nem is vesződik a mássalhangzókkal.

"ne'u'om, én ko'olya' olya' e'be' va'ok, aki so'a ne' ko'olyo'ik me'...."

foxglove (törölt) 2011.09.27. 22:29:01

@Ayesha/Scotch neat, please!: nekem is. ja és khm, a zuhanyzós jelenetei sem zavarnának.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:29:05

mármint nem akartam durva lenni.

Zelefánt 2011.09.27. 22:29:51

Kurvaélet, megint fél tizenegy van...
Állat vagyok.

nathalie 2011.09.27. 22:29:55

@beebeer:
írd meg neki akkor,hogy "az előző emailt szíveskedjék továbbítani a következő címre" majd tedd hozzá, hogy "legközelebb már tudod a dolgod!" :D:D

csak magamat képviselem 2011.09.27. 22:30:02

@Zelefánt: most pont nem szar, ez a Csaba gyerek elég szélesebb körű személy, szerintem egyértelmű. ebben reménykedtem, és megérte. akkor is, ha rábasz Csaba.

dr. gernika 2011.09.27. 22:30:03

@Lasombra: Nem.
Én azt a pöttyös reklámfiút tudnám lájkolni, akit ezer éve hipnotizált a száradó gatya és habosan kicsúszott a hűtőhöz rudit enni, anyós meg nézte. :) Úgy eltűnt az a pasi, pedig ideálom... ha valaki ismeri, nyomjon már egy facebook linket pls.

genevieve 2011.09.27. 22:30:05

@beebeer: mondtam én, hogy mindenkinek küldenek be egy ellenfelet:-)

Hurri Kán 2011.09.27. 22:30:31

@beebeer:
Auuu.. rossz helyre küldted? :(

nathalie 2011.09.27. 22:30:52

neeeeeeeeeeeee. költeményt szaval. elmentem hányni.

sogeking 2011.09.27. 22:30:53

ez gáz, szegény J.A.

Vlaci69 2011.09.27. 22:31:02

Na ez a vers beb...tt erősen.

Spéter46 2011.09.27. 22:31:05

Renátó vs.Csaba, de inkább az előbbi!
(A vers bebaszott nekem)

Zelefánt 2011.09.27. 22:31:07

Ez a legalja volt...borzadok.

vancrow 2011.09.27. 22:31:16

Jó szöveget tolt és nem igazán hibázott :)

beacska 2011.09.27. 22:31:18

nnna, az első valamirevaló kortesbeszéd-Csabától!

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:31:36

az igazi művész, villavers! te jó isten j.a. forog a sírjában.

nathalie 2011.09.27. 22:32:03

az a renátó úgy néz ki mint a dopeman. kicsi soványabban és fiatalabban.

Lasombra 2011.09.27. 22:32:15

@gernika: bár segíthetnék. :)

Sezeherezédázénak üzenem, hogy ronaldinnyó.

Zelefánt 2011.09.27. 22:32:38

Mér?
Nemtom. Csak..úgy...

sogeking 2011.09.27. 22:33:14

Annamarival mi történt? :D

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:33:25

Péternek is feltűnt a seggmarkolászás kosarazás közben. Nekem is :D

panoz (törölt) 2011.09.27. 22:34:11

Ezt a szar mentődumát...

Hurri Kán 2011.09.27. 22:34:36

CSZKA Moszkva - Inter
2-3 (1-2)
20:45
Real Madrid - Ajax
3-0 (2-0)
20:45
B. München - Man. City
2-0 (2-0)
20:45
Man. United - Basel
2-3 (2-0)
20:45
Lyon - Din. Zagreb
2-0 (2-0)
20:45
Otelul Galati - Benfica
0-1 (0-1)
20:45
Napoli - Villarreal
2-0 (2-0)
20:45
Trabzonspor - Lille
1-1 (0-1)

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:34:39

Úgy bemennék oda Annamariból szép arcú lányt csinálni.

vancrow 2011.09.27. 22:35:23

@nathalie:
Most jöttem csak lemaradtam :)

2011.09.27. 22:35:23

@gyvy: ja, igen-igen rossz helyre.... :((((

Ennél még az is jobb volt, mikor átutaltam a bankszámlám egyenlegét a T-mobilnak. :(((((( Sírok.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 22:35:42

one more drink Lacikám?

sogeking 2011.09.27. 22:35:44

@Ayesha/Scotch neat, please!: meg van még a vudus képességed? Bandit vuduzt meg légyszi :)

Hurri Kán 2011.09.27. 22:35:58

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Ihlenél neki egy egész arcot eltakaró sminket? :)))

reKorrekt 2011.09.27. 22:36:22

@genevieve: A balta Hajnié.

Nah, Rácz Béla 2.0 Csaba. Az ágyambadőlök :/

Zelefánt 2011.09.27. 22:36:39

Nem olvasnak itt verseket.
Szerintem azt hitték, az egészet ő írta.

Spéter46 2011.09.27. 22:36:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nálunk a tyúkokat tojózták így régen:)

2011.09.27. 22:36:41

@gyvy: a Basel verte az MU-t? Yesssss!!!!!!!!!

Lasombra 2011.09.27. 22:36:56

Péter nagy spíler. a Hazudj, ha tudsz-on nőtt fel, nem megy el egy seggtapír mellett.

intermezzo:
Dyában azt (is) szeretem, hogy MINDENEN - de tényleg - belelkesedik, és és vigyori üzemmódba vált, és hevesen gesztikulál. bár sokaknál ez a retardáltság jele, neki mindig eszemazuzáját, amikor látom.

visszakötve az első bekezdésre, Csaba összes haverja egymást markolássza!!! óemgé!

Hurri Kán 2011.09.27. 22:37:16

@beebeer:
És ennyire fontos az az ember, akinek rossz helyre ment a mél?

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:37:56

@genevieve: @gyvy:

Nem hiszem el h ilyen hülye hajat kellett neki csinálni, és hogy direkt rondásítva van.
Tuti h lehet vele vmit kezdeni:)

@sogeking: Bandi?

nathalie 2011.09.27. 22:38:01

@vancrow:
sok mindenről nem maradtál le:D

most azért mutatják az összes jelöltet,hogy hátha emlékezni fogunk, amikor beküldik a 15.-et?

Vlaci69 2011.09.27. 22:38:17

Minek akar bemenni valaki, aki nem akar szégyent hozni a családjára? :-)

2011.09.27. 22:39:16

@gyvy: tárgyalunk velük, szeretnénk némi pénzt kapni az évek óta használt (mondhatni ellopott) programunkért. Szerinted ezzel mennyit tettem az ügyért?

sogeking 2011.09.27. 22:39:36

@Ayesha/Scotch neat, please!: nincs olyan? a szűz srácot, a neve nem fontos :D

Vlaci69 2011.09.27. 22:39:47

@nathalie: Annamarira a katanával biztos emlékezni fogok...

nathalie 2011.09.27. 22:39:49

@beebeer:
legalább látják, hogy nem érdemes szarakodni veled :D

genevieve 2011.09.27. 22:40:32

ez azért most egy médiatörténeti pillanat volt:-)

egy értelmiségi felsőoktatást végző fiatalember került be a villába:-)

Lasombra 2011.09.27. 22:40:37

azt vki megfejtette már, h Anomáliának mi köze van a katanához?
jött a kellékes csaj egy műanyag csirkével, hogy "Ancsa, ezzel kell integetned a promóban!", mire Anomália bedurcult: "Kata! Naaaa!!!!"... és végül ebben maradtak?
(remélem, ezért nem jár ban forevör)

csiri bá 2011.09.27. 22:40:37

A szavazók között a Köki terminál jóvoltából kisorsoljuk Csaba széttépett trikóját. :D

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:40:49

@sogeking: jaaaaaaa:D most már vágom. Szerintem az egy szerethető hülye.

nathalie 2011.09.27. 22:41:05

@genevieve:
aki épp éveket halaszt :D

Lasombra 2011.09.27. 22:41:43

@genevieve: ja, Baukó Éva is így kezdte első nap, oszt mi lett belőle...

nathalie 2011.09.27. 22:42:07

azt hiszem egyesek állomba sírják magukat renátó után :D

Lasombra 2011.09.27. 22:42:34

ha ez nem búza, akkor én kozák zergepásztor vagyok.

csak magamat képviselem 2011.09.27. 22:42:39

Sehe mindig hátramenekül, olyan aranyos...

basaja 2011.09.27. 22:42:41

@beebeer: sokat...de hogy kinek a szemszögéből nézve,az nagy kérdés...

2011.09.27. 22:42:51

@genevieve: tényleg, Kazalt biztos eszi a penész..... pedig ő megkezdett egy szemesztert a Közgázon is! :DDDD

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:42:52

hm...abban a klipben megfigyeltem, hogy Annamarcsinak jó lába van.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 22:43:11

na mámeg alapjaiban megváltozik a villa élete. ezt mintha már hallottam volna az előzőben is.

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 22:43:17

1 hétig fog tartani,minden nap 2 embert kiszavaznak, az utolsó háromból az győz,aki először szúrja le a cocát!

csak magamat képviselem 2011.09.27. 22:43:43

végül is 2 egyetemet csinál, az 23-nál nem rossz.

Hurri Kán 2011.09.27. 22:43:57

@Zelefánt:
A neveletlen téli csapadék a tahópihe?

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Lehet. Én egy megfelelő méretű papírzacskóban gondolkozom... :D

@beebeer:
Nincs több kérdésem...:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Óhszivvv. :)

basaja 2011.09.27. 22:44:17

lila megint mit rizsázik?

nathalie 2011.09.27. 22:44:24

holnap valakinek élőben kell elvenni a bandi szüzességét és így védettséget kap két hétre.

csiri bá 2011.09.27. 22:45:31

@Ayesha/Scotch neat, please!: jujj szemésznél voltál már? :)
Nézd meg a feredőzős klippjét aztán fuss neki a dolognak még egyszer. :D

Lasombra 2011.09.27. 22:45:46

@nathalie: NNNNAAAA!!!!!
azé a viccelődésnek is van határa, he!

:D

genevieve 2011.09.27. 22:46:03

@nathalie: @Lasombra: @beebeer:

na, de ő egyszerre kettőt halaszt:-D

le fogja alázni az összest az IQ-s tesztekkel, meg a prímszámokkal:-)

2011.09.27. 22:46:18

@basaja: kössszzz! Ezzel most feldobtál! :)))
Menthető lenne a dolog, ha lenne humora, de nincs. MA már nem csinálok SEMMIT! Korábbra állítom a vekkert, reggel jobb formában szoktam lenni.
Esetleg tetézhetném némi szexchat-el, akkor ráfoghatnám az egészet a szolgáltatóra.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 22:46:20

az kerül be a következő körbe, aki 99+ot ér el az IQ tesztem

Spéter46 2011.09.27. 22:46:45

Jó éjt Mindenkinek!

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:46:58

@csiri bá: mondom abban a rohadt klipben, heee.:D a miniszoknyából azért nem oszlopcombok mutatkoztak meg.

nathalie 2011.09.27. 22:47:39

@genevieve:
sztem mindenki már otthon kitöltötte kb ötször a létező összes iq teszt,amit elért és memorizálta azokat :D

Vlaci69 2011.09.27. 22:48:36

@nathalie: Igen, igazad lehet, főként Kiszopfel

Hurri Kán 2011.09.27. 22:48:47

@nathalie:
Izé... előről, vagy hátulról?

nathalie 2011.09.27. 22:50:18

@gyvy:
ahogy szavazunk :D kezedben a döntés :D

genevieve 2011.09.27. 22:50:44

@nathalie: ha kitöltötte akkor már van némi IQ-ja:-)

basaja 2011.09.27. 22:51:18

@beebeer: szexchat?nem is rossz ötlet!xD
ígérj neki fenekelést,állítólag vezetőknél bejön...

Ayesha (törölt) 2011.09.27. 22:51:58

@Peter_Cs: pont ezt mondtam.

na mentem dögleni.

Lasombra 2011.09.27. 22:52:14

@genevieve: akkor is Dya a legokosabb, mert ő hitelesen el tudja játszani hosszú távon, hogy nem okos. míg a többiek sorra bebuknak a konspirációikkal, ő megerőltetés nélkül, pusztán a... hmm kisugárzásával (igen, ez a jó szó) elgaloppozik a döntőig, ahol már kegyetlenül végez az addigra úgy szellemileg mint lelkileg kifáradt ellenlábasokkal.
ennyi.

azért még így is izgalmas lesz a 2. hely sorsa. :P

nathalie 2011.09.27. 22:52:57

@genevieve:
nem biztos. szülei mondták neki. ő máig sem érti miért :D

genevieve 2011.09.27. 22:54:02

@Lasombra: elfogultnak teccik lenni?:-)

Akármi Áron 2011.09.27. 22:54:05

@liberaliskonzervativ: D van benne valami érdekes..:)))
Péter meg azért nem ő rá szavazott, mert volt egy félreérthető mozdulata kosarazás közben..én is félreérthetőnek láttam:) Mások vagyunk...

genevieve 2011.09.27. 22:54:43

@nathalie: ha megjegyzi a jó válaszokat azért az már elég jó teljesítmény:-)

Hurri Kán 2011.09.27. 22:55:02

@nathalie:
Hát, ha már, akkor írjunk médiatörténelmi pillanatot, szóval én egy két legyet egy csapásra megoldásra szavazok. :D

nathalie 2011.09.27. 22:56:14

@genevieve:
csak az lesz a baj, hogy nem olyan sorrendben kapja a kérdéseket, ahogy megjegyezte :D:D

vancrow 2011.09.27. 22:56:23

Ezt a Csabit most szeressük egyébként?

nathalie 2011.09.27. 22:56:57

@gyvy:
ha erről lesz szó, dobok egy sms-t :D

csiri bá 2011.09.27. 22:56:59

@gyvy: és akkor legyen Attila és Annamari a 2 kiválasztott a feladatra. :D

Hurri Kán 2011.09.27. 22:57:38

@vancrow:
Én utálom, mint varjú a rohadt tököt.

nathalie 2011.09.27. 22:58:01

@vancrow:
még nem tudjuk. nálam a vers miatt sajnos hátránnyal indul.

vancrow 2011.09.27. 22:58:04

@gyvy:
Akkor ahhoz ketten is kellenek? :)

nathalie 2011.09.27. 22:58:42

@csiri bá:
ne már, nekem ők a kedvenceim.

Hurri Kán 2011.09.27. 22:59:02

@nathalie:
Erre én is. :D

@csiri bá:
Szép csapat lenne. Jájjj... :D :D :D

vancrow 2011.09.27. 22:59:15

Erre lesz a Megmérettetés :)

csiri bá 2011.09.27. 22:59:30

@nathalie: akkor majd drukkolhatsz nekik, hogy a feladatot megfelelően végezzék el és védettséget kapjanak. :D

nathalie 2011.09.27. 23:00:08

@csiri bá:
tényleg :D remélem akkor ők lesznek a szerencsések :D

vancrow 2011.09.27. 23:01:25

@gyvy:
Máris a hármas döntőt vizionálom :)

2011.09.27. 23:04:40

@basaja: nyomjam a domina stílust? :)))) Nem rossz ötlet, reggel meg küldök egy körlevelet, hogy benyaltam valami vírust, disznó leveleket küldözget a címlistámnak.

Hurri Kán 2011.09.27. 23:05:40

@vancrow:
Hinnye... És mindezt a döntőben... Élőben. Meddig is tart ez a förmedvény? :D

vancrow 2011.09.27. 23:06:05

Online
A medence mint kellék, előkerült

Lasombra 2011.09.27. 23:06:19

@genevieve: kizárt. csak a kőkemény tudományos tényekre alapoztam.

az eddigiek alapján összeállítottam a versenyzők részletes személyiségprofilját, amit betápláltam az általam készített humánerőforrásfejlesztési valóságsómodellező alkalmazásba, ahol a rendszer extrapolálta az összes lehetséges párbajt, ármányt, cselszövést, játékfeladást, meteoritbecsapódást, ufotámadást meg mindent, ami szóba jöhet. és kiköpte Dya fürdőruhás ké.... izé, nevét.

szóval ez egzakt!
és bocsi a spoilerezést. :)

vancrow 2011.09.27. 23:07:18

@gyvy:
Élőben hát, akire többen szavaznak esősebben tolja. De ez finom, száraz puskapor nem szabad ellőni csak a finishben :)

genevieve 2011.09.27. 23:08:38

@Lasombra: nos, izlés dolgában nem szoktam vitatkozni:-)

vancrow 2011.09.27. 23:08:39

@nathalie:
Csaba beugrott...egyik csaj megjegyzése hátul: hogy itt a villában menyi csúnya srác van már :)

Hurri Kán 2011.09.27. 23:09:19

Hű... Péter mindjárt adja a virslijét a hot-doghoz. :D

@vancrow:
Szerintem is... Méltó befejezés lenne, feltenné az i-re a pontot.

csiri bá 2011.09.27. 23:10:30

ez télleg langyi... a srácokat átölelte a lányokkal kezet fogott. :D

vancrow 2011.09.27. 23:10:57

@gyvy:
Kissé beteg, talán :)

genevieve 2011.09.27. 23:11:05

attilának csak az a jó ember aki iszik mint az állat?:-)

kékdelfin 2011.09.27. 23:11:13

Ez a dya miért rángatózik állandóan, meg baszogatja a haját? Beteg?

Hurri Kán 2011.09.27. 23:11:38

@csiri bá:
Legalább felforrósítja a hangulatot... Ha megy főzni, végre lesz melegkonyha...

Lasombra 2011.09.27. 23:12:00

@genevieve: tudod ki küzdjön neked legközelebb hihető magyarázattal meg objektív érveléssel! :)

Csabi szerintem már együtt zuhanyzik Kartofellel. Nem is merek a coolra kapcsolni.

vancrow 2011.09.27. 23:12:16

Érdekes Melinda a Borghoz dörgölőzik...

genevieve 2011.09.27. 23:12:39

@csiri bá: a pasik mindig ölelgetik egymást:-)

nem csak ő, a többi is:-)

kékdelfin 2011.09.27. 23:12:47

Kinga, lapátfüled van, érted, kibaszott elálló lapátfeüled!
Ja, és krumpliorrod! nyenyenye.

csiri bá 2011.09.27. 23:13:28

@genevieve: A légióba újoncokat toboroznak. A feltétel: felhajtani egy üveg rumot, háromszor körbefutni a medvebarlangot, berohanni, kezet fogni a medvével, kijönni, és az elso nőt lekapni.
Indul először a francia: felhajtja a rumot, körbefutja a barlangot, bemegy, nemsokára lihegve kirohan, elkapja a hadnagy feleségét, majd leroskad.
Aztán az angol: ő is kiüríti az üveget, körberohanja a barlangot, betrappol, majd ki, elkapja a hadnagy feleségét, majd leheveredik a fűbe.
Jön a cigány: benyakalja a rumot, körberohanja a barlangot, bemegy, kijön, majd megkérdezi:
- Hol az a nő, akivel kezet kell fogni?
:D

Alkaline 2011.09.27. 23:13:50

kire rágott Kinga? hogyhogy ilyen jól eldumálnak Melindával. Miről maradtam le? :D

vancrow 2011.09.27. 23:13:58

@genevieve:
Ez durva általánosítás :)

genevieve 2011.09.27. 23:14:18

@Lasombra: izlés dolgában nem is kell közdeni, elfogadom a véleményed:-)

Lasombra 2011.09.27. 23:14:47

@Kékdelfin: nekem kínos, de kénytelen vagyok elismerni, hogy Kingának jó teste van. de szegényemen az a fej. na meg a szoftver benne! pazarlás.

vancrow 2011.09.27. 23:15:10

Kiszopfel szerint Csabber egy Forma.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.27. 23:15:12

Szép estét mindenkinek :)

Sajnos elkövettem a tipikus lúzerhibát, kajáltam, miközben az összefoglalót olvastam, így sikerült a kedvenc alienes pólómra rizst és szószt köpni a Veronikás zuhanyzást taglaló résznél :D

genevieve 2011.09.27. 23:15:43

@csiri bá: izé...ez most hogyan jön ide?:-)

csiri bá 2011.09.27. 23:16:06

@Lasombra: van benne szoftver? 1 kilobájton mi fér el? a "nexardteleazudvart" parancs maximum. :D

genevieve 2011.09.27. 23:16:18

@vancrow: a bentiekre gondoltam:-)

kékdelfin 2011.09.27. 23:16:19

@Lasombra: @vancrow: Ja, mert neki is szálkás teste van. Nem emlékszem kinek még. Valószínű magára gondolt. ehhheehe!

sogeking 2011.09.27. 23:16:22

hiába, nőnek nem lehet olyant mondani, hogy jó legyen

kékdelfin 2011.09.27. 23:17:00

@csiri bá: nem, az van rajta, hogy: kilégzés, belégzés, kilégzés...

vancrow 2011.09.27. 23:17:24

@Kékdelfin:
Izmos gyerek nem lesz vele baj...:)

csiri bá 2011.09.27. 23:17:26

@genevieve: hát tán hogy csabitól mi várható... kivel fog kezet és kit akar megcsinálni. :D

nathalie 2011.09.27. 23:17:42

ez a béci se lett okosabb...

vancrow 2011.09.27. 23:18:50

Laza Veronika tájfún tombol a dohányzónál

genevieve 2011.09.27. 23:19:54

@nathalie: elég okos már igy is:-)

de még mindig csípem:-)

genevieve 2011.09.27. 23:20:38

@csiri bá: majd meglátjuk mi lesz:-)

Lasombra 2011.09.27. 23:20:44

@csiri bá: már elég késő van hozzá, hogy ellőhessem: persze, hogy van benne szoftver, de ahogy nézem, már jó ideje meg kellene peccselni.

nemsokára még jelentkezem, ha a cookie-ra is eszembe jut valami obcén poén.

genevieve 2011.09.27. 23:21:18

@nathalie: dede:-)

azt hiszem elmondhatom, hogy itt én voltam az egyik fő bécifan:-D

foxglove (törölt) 2011.09.27. 23:21:35

öööö... mi ez a Péter/Virsli dolog?

csiri bá 2011.09.27. 23:22:13

@Lasombra: itt a pendrive-omon az új biosa. :D

vancrow 2011.09.27. 23:22:16

Frankón azon vesztek össze hogy ki kinek tetszik, édes. :)

nathalie 2011.09.27. 23:22:30

@genevieve:
neeeee!!!
még jó hogy annak a vv-nek vége, mert én meg a főutáló voltam máshol.
Talán most lesz közös vonal :D:D:D

Lasombra 2011.09.27. 23:24:06

Vera zuhanyzott vagy masztizott?
vagy az érzékeny kategóriában mindenki ilyen átéléssel tisztálkodik?

nathalie 2011.09.27. 23:24:43

@Lasombra:
én is pont azt néztem, hogy mennyire szenzitíven zuhanyzik. :D

genevieve 2011.09.27. 23:24:48

@nathalie: ugyan, ilyesmin nem veszünk össze:-)

mint említettem izlés dolga:-)

de momentán még nincs kedvencem:-)

Lasombra 2011.09.27. 23:25:23

@nathalie: nem figyeltem, láttuk mindkét kezét?

foxglove (törölt) 2011.09.27. 23:26:47

@genevieve: azért kemény meccsek voltak itt;)

nathalie 2011.09.27. 23:26:56

@Lasombra:
én meg a melleit néztem, hogy igaziak-e. lemaradtunk. :(

genevieve 2011.09.27. 23:27:03

@Lasombra: csak belement a viz a szemébe, azért csukta be:-)

nathalie 2011.09.27. 23:27:57

@sogeking:
coolon a szokásos zenés kis összeállítás ment a csöcsökről. és vera elég érdekesen zuhanyzott.

genevieve 2011.09.27. 23:28:16

@foxglove: voltak, de nem az izlés miatt:-))

akinek alek jön be mint pasi, hát istenkém...az ő izlése:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 23:28:48

@genevieve: Most előreláthatólag ki lesz a kedvenc?

nathalie 2011.09.27. 23:29:27

@genevieve:
nekem egyik se jött be,mint pasi :P

Lasombra 2011.09.27. 23:29:59

@nathalie: ehhh, én meg azt néztem, hogy ereszt a szimering a melegvizes csövön, és nem láttam se csöcsöket se kezet. :D

de mindegy is. ahogy Dya öltözött... <3

genevieve 2011.09.27. 23:30:02

@Peter_Cs: passz....

talán veronika:-D

nathalie 2011.09.27. 23:30:09

@genevieve:
azok

istenem, a gyerek énekel és gitározik a borgoknak. sírnak. istenem.

nathalie 2011.09.27. 23:31:23

@Lasombra:
ha dyáról kiderül hogy értelmes, hivatalos bocsánatkérő levelet fogok neki írni.

genevieve 2011.09.27. 23:31:32

@nathalie:

bent pasiként csak béci jöhetett szóba szerintem:-)

vancrow 2011.09.27. 23:32:13

Ez a Csaba gyerek nagyon lassú...:)

genevieve 2011.09.27. 23:32:36

@nathalie: a nagy manipulátor:-D

már az isiben is a gitároscsávó volt mindig a menő:-)

csiri bá 2011.09.27. 23:32:44

@Lasombra: "én meg azt néztem, hogy ereszt a szimering a melegvizes csövön"
Szakmai ártalom. :D

nathalie 2011.09.27. 23:33:21

@genevieve:
biztos hogy nem, a bamba fejével... mindigy egy majom jutott róla eszembe. persze nem csak a kinézet miatt, hanem a szókincs miatt is :D:D

Hurri Kán 2011.09.27. 23:34:02

Kingának olyan a szája, mint a mészáros kutyájáé...

nathalie 2011.09.27. 23:34:32

@genevieve:
nekem volt gitárcsávóm, de mindig szóltam neki hogy a nyálaskodás és becsukott szemmel pengetve éneklünk nagyon nem oké! :D Szakítottunk:D

nathalie 2011.09.27. 23:35:48

én ha faszi lennék kingát szépnek tartanám. egy ostoba,gonosz, nyivákolós kurvának, de szépnek :D

genevieve 2011.09.27. 23:35:58

@nathalie: fiatal még, van ideje tanulni:-)

na, jóccaka...a dolgos népnek szorgoskodnia kell holnap

genevieve 2011.09.27. 23:36:35

@nathalie: uhhh, hát izlés dolgában tényleg nem vagyunk egyformák:-D

kinga szép???:-D

Doktor Kotász 2011.09.27. 23:36:43

@Kékdelfin: Nőstényként akarja magára vonni a hímek figyelmét

Hurri Kán 2011.09.27. 23:36:55

@nathalie:
Mit ér a szép tál, ha üres...

csiri bá 2011.09.27. 23:37:45

nincs csúnya nő, csak keveset ittunk. :D

csiri bá 2011.09.27. 23:38:31

@gyvy: Lada jobb egyben lehet mutogatni a faluba'. :D

nathalie 2011.09.27. 23:39:01

@gyvy:
ezzel a szép mondanivalóval indulok aludni :D én ezt most megszavaztam a ma este tanulságának :D

vancrow 2011.09.27. 23:40:56

Én felírtam Csabának a "Belsőség is van olyan fontos mint a Külsőség" gyöngyöt :)

Hurri Kán 2011.09.27. 23:41:06

@csiri bá:
Lada az jó autó. Nagyjából vízszintes a motorházteteje. :D

@nathalie:
Jó éjt. :)

kékdelfin 2011.09.27. 23:42:12

@Doktor Kotász: ezzel maximum orvosok figyelmét kelti fel.

Lasombra 2011.09.27. 23:42:17

@csiri bá: :) valójában agysebész vagyok, de azt nem szokták elhinni, így itt sem próbálkoznék be vele.

amúgy - kis off - megtörtént sztori:
kolléganőmnek egyszer mutattam valami aktsorozatot (szoktam ilyenekkel boldogítani),.... na jó, három nő is volt a képeken, hogy "látod, milyen tehetségesek? ez igen!"
mire ő, full elragadtatva: "annak az alsónak de tök jó cipője van!!! én is valami ilyet akarok nyárra."
:S

Doktor Kotász 2011.09.27. 23:43:31

A véleményem szerint, aji a Robertót (faszé nem Róbert?) várta vissza, és nem a Csabát, az felszínes. Milyen szöveg volt már, hogy igényes, ad a külsőjére, sokat foglalkozik magával, na de mégsem annyit, csak kicsit többet, mert nem vagyok én piperkőc azért.

A Csabánál viszont semmi arcoskodás. Persze az összes bula, aki Robertó nevét mondta, simán kinyögné, hogy a belső értékek a legfontosabbak neki. Erre vazzeg a piperkőcöt választják.

vancrow 2011.09.27. 23:44:45

Énekel és gitározik a Költő, van arcbőr

Doktor Kotász 2011.09.27. 23:45:33

@Kékdelfin: Én is meginjekcióznám. :-)

Hurri Kán 2011.09.27. 23:45:46

Kingát és Sehét hogy lehet egymástól megkülönböztetni?

csiri bá 2011.09.27. 23:46:44

@gyvy: a homlokuk és a szájuk alapján. :)

vancrow 2011.09.27. 23:46:45

Még nem láttam a Borgot sokkot kapni, ez Médiatörtélem

Lasombra 2011.09.27. 23:47:21

@gyvy: nem nézem a közvetítést, de amelyik Gergőn csüng, az lesz Sehe.

Hurri Kán 2011.09.27. 23:48:42

@csiri bá:
Homlokuk? Bele van gravírozva a nevük? :D

@Lasombra: @vancrow:
Értem, kösz. :)

vancrow 2011.09.27. 23:49:22

@gyvy:
Ruha még ott van, ha más nem megy :)

vancrow 2011.09.27. 23:50:11

Komoly koncert lesz, a csajok stoppolják a gitárt :)

Hurri Kán 2011.09.27. 23:50:24

@vancrow:
Izé... nem figyelem, mit vesznek fel, meg nem ismerem a sztájlisztyukat se. :D

kékdelfin 2011.09.27. 23:50:34

@Doktor Kotász: injekció, beöntés, ilyesmi?

vancrow 2011.09.27. 23:51:24

@gyvy:
Én már rájöttem közben, Sehe az amelyik Melinda mellet fexik :)

Doktor Kotász 2011.09.27. 23:52:02

@gyvy: Hát az elején nekem sem ment.

csiri bá 2011.09.27. 23:52:10

@gyvy: Kingának akkora homloka van mint egy ZS-kat scfifiben az ufonautának. :D
szemtől állig ugyanakkora mint a homloka. :D

JOKKA21 2011.09.27. 23:53:04

Forma ez a Bandi.Szimpatikus gyerek a Csaba.Vera nem rossz csaj.Hajrá Annamari, én Attila helyében non-stop masszíroztam volna.

kékdelfin 2011.09.27. 23:53:05

@vancrow: Sehernek nagyobb a homloka, a kingának meg eláll a füle. Bár ez csak akkor látszik, ha összefogja a haját. Ja, és a krumpliorr!

Hurri Kán 2011.09.27. 23:53:30

@csiri bá:
No majd figyelek erősen. :)

Dyát aSZt tudom, őt Bandi csecserészi állandóan. :D

kékdelfin 2011.09.27. 23:53:39

@csiri bá: Az a seher, annak nagyobb a homloka:)

csiri bá 2011.09.27. 23:55:07

@Kékdelfin: na akkor kell egy kép amin mind2 ott van azt majd méretet veszünk. :D

Lasombra 2011.09.27. 23:55:35

arcról is könnyű.

Kinga egy orr + két fül, mert előbbi eltakarja az egész arcát, csak két utóbbi látszik.

Sehének meg olyan pici a szája, hogy három harapás neki egy szőlőszem. vagy mindig ű betűt készül mondani. nem tudom.

foxglove (törölt) 2011.09.27. 23:56:10

egyszerű dalt énekelnek, ezt így konkrétan nem hiszem el.

kékdelfin 2011.09.27. 23:56:22

nézd meg a valóvilag főoldalán!

vancrow 2011.09.27. 23:56:27

Csaba már másodjára hívná be a fiúkat, de a csajok nem engedik...

csiri bá 2011.09.27. 23:56:44

@Lasombra: "vagy mindig ű betűt készül mondani"

O-ra gondoltál nem? :D

kékdelfin 2011.09.27. 23:57:50

édesistenem! Lukit énekelnek? Ez a vég!

Lasombra 2011.09.27. 23:58:39

@gyvy: ezért a kezébe is adom a fejét a srácnak amint kiszavazták. (azaz első héten.)

nem is értem, a szűz kategóriában van két szerethető, kedves, vicces, sztereotíp szűz geek. meg egy retardált. naná, hogy utóbbi megy be.
már a beszavazón láttam, hogy csak a gond lesz vele! :)

vancrow 2011.09.27. 23:58:44

@vancrow:
Bementek a srácok maguktól, helyes :)

kékdelfin 2011.09.27. 23:59:09

vera mi a jó eget aggatott a fülébe? Két műholdvevő lavórt?

foxglove (törölt) 2011.09.27. 23:59:11

10 pont a szezonális indexem a csávónak

Doktor Kotász 2011.09.27. 23:59:19

@Kékdelfin: Hát először kitapogatnám, hogy van-e daganat a mellében. Meghőmérőztetném a szájüregén keresztül, közben ízleléses laborvizsgálatot tartanék a hüvelyénél, és elrendelnék egy g-vitamin kúrát az adott szervnél és a szájüregnél.

Lasombra 2011.09.27. 23:59:20

@csiri bá: most próbálgatom, de az ű szűkebb, nem? :)

dr. gernika 2011.09.28. 00:00:30

@nathalie: Neked is volt az a kínos érzésed a beszavazó alatt, hogy az összes srác (látens)meleg?

vancrow 2011.09.28. 00:00:44

@Kékdelfin:
Tegnap is vmi ilyet lógatott csak feketét nem?

kékdelfin 2011.09.28. 00:02:24

@Doktor Kotász: Helyes! De védőfelszerelést minden esetben használj!

Hurri Kán 2011.09.28. 00:03:16

@Lasombra:
Küldtél volna több SMS-t a másik kettőre. :)

@vancrow:
Hű... Lányoknak új konkurencia érkezett a mai nappal?

kékdelfin 2011.09.28. 00:03:19

@vancrow: Az valami lyukas volt, nem? Nem emlékszem pontosan.

vancrow 2011.09.28. 00:04:31

@Kékdelfin:
Jól emlékszel szerintem, ilyen karima

vancrow 2011.09.28. 00:05:25

@gyvy:
Nem szeretnék elkiabálni semmit. De puskaporosnak tűnik :)

kékdelfin 2011.09.28. 00:06:04

szerintem inkább vágják bele a medencébe a srácot, akkor lesz vízizene (händel)

vancrow 2011.09.28. 00:06:57

Nagyon kéne ide egy tábortűz :)

Hurri Kán 2011.09.28. 00:08:45

A Guantanamera volt már?

vancrow 2011.09.28. 00:09:17

@Kékdelfin:
Jah beleugrott gondolom, vagy belökték azt nem láttam

vancrow 2011.09.28. 00:10:27

@gyvy:
Fecó mer e énekelni vajon.

Lasombra 2011.09.28. 00:10:47

@gyvy: hja, most már 'szhatom. amúgy bármelyik másik egyre bőven elegendő lett volna ugyebár. :)

@gernika: látens???? ez a Csabi olyan meleg, hogy a tenyerével vasalja majd az ingeit, csak figyeld meg!
ha beülne mellém a jakuzziba, dobbantás nélkül ugranék ki. tudod ki kockáztasson.

kékdelfin 2011.09.28. 00:11:48

@vancrow: nem láttam. De gondolom akkor még nem zenélt.

vancrow 2011.09.28. 00:12:36

Fűzik hogy énekeljen, de metallicát nem fog :)

Hurri Kán 2011.09.28. 00:12:37

@vancrow:
Állítólag szokott? :D

@Lasombra:
Sajnos ez a lehetőség már elment...:D

kékdelfin 2011.09.28. 00:13:19

@Lasombra: tenyerével vasal, ez jó!:)
Akkor őt kriszfiúnak küldték be, és jön a médiatörténeti seggbekuki?

vancrow 2011.09.28. 00:14:15

Megvan a 17 fecó mondta...kit küldenek be holnap vajon.

vancrow 2011.09.28. 00:15:03

@gyvy:
Volt már az a pia :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 00:15:03

Hát nem egy Dino Cazares a csóka. Én rövid úton azt mondanám neki, hogy inkább táncoljon, a port jobban bírom.

kékdelfin 2011.09.28. 00:15:34

@vancrow: stohlt. megy a börtönbe.

vancrow 2011.09.28. 00:15:37

@Nard:
Úgy látszik nekik ez inger.

kékdelfin 2011.09.28. 00:16:13

@Nard: mondta az elején, hogy nem tud énekelni. Ezt halljuk is.

kékdelfin 2011.09.28. 00:17:22

jajj, milyen idétlenül mozog sehere meg dia ott egymás mellett!

Hurri Kán 2011.09.28. 00:17:32

@vancrow:
Akkor gond egy szál se. :)

vancrow 2011.09.28. 00:18:20

@Kékdelfin:
Sorba ülnek a csajok mint verebek a dróton :)

Lasombra 2011.09.28. 00:18:22

@Kékdelfin: nem tudom, de ha feltételezzük, hogy a csatornán konstans a drogosok száma (Stohl ki, Gergő be... vagyis Stohl is be... na mindegy), akkor a homárokkal is ez lehet.
és akkor felmerül a kérdés, vajon kinek mondtak fel?

vancrow 2011.09.28. 00:19:56

@vancrow:
Egyik végén Kinga, másikon Annamari, középen Melinda

vancrow 2011.09.28. 00:21:37

Még mindig bemehet vki a barátok köztből

kékdelfin 2011.09.28. 00:22:46

végre vége!
jöhet a sziNpátiaszavazás.

kékdelfin 2011.09.28. 00:23:22

@Lasombra: tegyük fel, hogy a drogosok egyben homárok is...

kékdelfin 2011.09.28. 00:24:06

atyavilág! Kingán ez a "ruha"!

kékdelfin 2011.09.28. 00:24:53

@Nard: jobban, mint énekelni;)

kékdelfin 2011.09.28. 00:25:46

@vancrow: Várjá', holnap még bucinak lesz egy meglepiszavazás. Mármint nem bucinak lesz meglepetés, hanem nekik.

kékdelfin 2011.09.28. 00:26:15

Péter, értjük, fasz vagy!

vancrow 2011.09.28. 00:26:38

@Nard:
Gitározni mindenki tud nem kvantumfizika, de hogy élvezhető e? :)

kékdelfin 2011.09.28. 00:27:51

@vancrow: Én nem tudok gitározni. Pedig tanultam két évig zenesuliban. Bár lehet, hogy ez engem minősít:)

vancrow 2011.09.28. 00:29:25

@Kékdelfin:
Menne az. Megmarkolod a nyakát azt húzogatod, közben csapkodod a húrokat :)

kékdelfin 2011.09.28. 00:29:27

jujj, és mi lesz ezzel a szimpátiaszavazással a lényeg? Aki legtöbb pontot kapja, az elveheti bandi szűzességét?

dr. gernika 2011.09.28. 00:30:00

@beebeer: Nézd, lehet hogy pont ez hiányzott nekik, hogy magukba nézzenek. :)

kékdelfin 2011.09.28. 00:30:18

@vancrow: a nyakát húzogatom, meg csapkodom? uristn! Az nem a faszverés?;)

vancrow 2011.09.28. 00:31:32

@Kékdelfin:
Ízlés kérdése gondolom :)

Lasombra 2011.09.28. 00:31:35

@vancrow: én pl hajszálpontosan olyan élvezhetően gitározok, mint éneklek.

tényleg van tábortűz is? ha Csabán múlik, üvegezni is fognak.

vancrow 2011.09.28. 00:32:36

@Lasombra:
Dettó. :)
Kilencest kapott...a top!

kékdelfin 2011.09.28. 00:32:55

tehát ez 10 pont, a kerekítés szabályait figyelembe véve.

vancrow 2011.09.28. 00:33:51

Attila és Péter nyolcast adna :)

Lasombra 2011.09.28. 00:35:40

@Kékdelfin: vazz, 9 pont??? nem kéne! ezt bátorításnak fogja venni. ma este szerintem mindenki háttal a falnak aludjon.

kékdelfin 2011.09.28. 00:36:08

@Lasombra: A fiúk is? Akkor nekik annyi!

vancrow 2011.09.28. 00:36:21

@Lasombra:
Miért baj az ha Bátor? :)

Hurri Kán 2011.09.28. 00:37:40

@Kékdelfin:
Ajjaj... Csaba a hétvégéig mindenkit megdug? A nőket kétszer?

vancrow 2011.09.28. 00:38:41

Vera és Melinda már kint alszik...szimpik lehetnek egymásnak

vancrow 2011.09.28. 00:41:39

Csabit úgy hívják kint a barátai, Gnú :))

julcsi29 2011.09.28. 00:42:16

Szia Haynycy!!!Nagyon jó lett,szolgáltatták az anyagot rendesen :-)!Alig van időm belenézni,ilyenkor este,videóról,de Te mindíííg,minden körülmények közt megragadod a legjavát!:-)

Lasombra 2011.09.28. 00:42:23

@vancrow: akkor erre edzett Vera a zuhanyzóban.

mondjuk, ha Csabi bent alszik, akkor én is biztos, ami biztos, kint aludnék. mondjuk a medencében. vagy a malac mellett a szénában.

kékdelfin 2011.09.28. 00:42:32

@vancrow: melinda eleve kint aludt. Este mondogatták verának, hogy hol lehet, ezek szerint ő is a kannapét választotta.

kékdelfin 2011.09.28. 00:44:43

@Lasombra: az szalma. A szénát eszik, a szalmán pihennek:)

Doktor Kotász 2011.09.28. 00:46:12

@Kékdelfin: Mivel lehetséges, hogy hipohonder és sokat jár orvoshoz. :-)

dr. gernika 2011.09.28. 00:47:20

@Lasombra: Imádom, mikor így megakadtok a teljesen kiszámíthatatlan reakcióinkon. :DDD

vancrow 2011.09.28. 00:48:00

Dia és Bandi kerülgeti a forró pizzát...:)

julcsi29 2011.09.28. 00:48:35

@janeausten: Egyetértek Veled,valamint javasolnám még az egyszerű,hétköznapi Normális Ember kategóriát is:-)!Igaz persze,az nem tud/akar menni,mert dolgozik,családot lát el,és normális élete van.
A nőket illetően is osztom a véleményed,és megnyugtat a tudat,hogy még a nézői szavazás is Annamarit hozta ki legjobb nőnek.Nem mondom,hogy ezek a lányok csúnyák....de nem is feltétlenül szépek.És a kulcsszó a MŰ.Bármelyik természetes nőből lehet CSINÁLNI ilyesmit.....

Lasombra 2011.09.28. 00:48:56

@Kékdelfin: ó, mink itten a panelban nem ismergyük az ijjen gyékényizéket e.

whatever. mindegyikre allergiás vagyok. :)

kékdelfin 2011.09.28. 00:51:33

@Lasombra: Ok, nem is okításnak szántam. Sokáig én is kevertem.

vancrow 2011.09.28. 00:52:41

Fecó nem bízik meg Péterben és a Kubában, hát lesz még itt meglepi meg hátba-döfés :)

Lasombra 2011.09.28. 00:53:29

@gernika: igen, ez mondjuk a jobbik / viccesebb esete a kiszámíthatatlan reakcióitoknak. :)

Lasombra 2011.09.28. 00:55:47

@Kékdelfin: dontvöri, szívesen fogadok minden tudást.

kékdelfin 2011.09.28. 00:59:41

jajj, ez a kinga-fekvés!

julcsi29 2011.09.28. 00:59:47

További jó szórakozást és jó éjt kívánok mindenkinek,én megyek csicsizni.:-)Sajnálom,hogy csak ilyen későn tudok bekapcsolódni közétek:-( (az a fránya munka,brrr...)

dr. gernika 2011.09.28. 01:00:09

@vancrow: Egy korcsoport, mindketten kábé 10 évet tagadnak le. :)
@Lasombra: :)
Számomra vicces még, mikor első randik egyikén a PéterAttilai rafináltságot túlszárnyaló egyed feltesz nekem egy ravasz keresztkérdést, amire ugye a fejében van A és B variáns mint válaszlehetőség, amikből nyilacskák mutatnak a megfelelő fiókba/dobozba. Én meg mondok C-t.

vancrow 2011.09.28. 01:01:07

Veronika, Fecó, Kinga taktikázik, félelmetes csapat lesz ez :)

kékdelfin 2011.09.28. 01:02:00

kinga teljes mellszéleséggel megvédi fecót, mindig!!

kékdelfin 2011.09.28. 01:02:58

@vancrow: azzal nem foglalkoztam. De a comb és a vádli az jó volt. Szinte megkívántam! olyan művészi "behatása" volt.

vancrow 2011.09.28. 01:03:01

@gernika:
Ja hogy miért nincs MILF kategória? :)

vancrow 2011.09.28. 01:04:21

@Kékdelfin:
Hát a spanyol bikát, akarja a veteránnak ütköztetni :)

Lasombra 2011.09.28. 01:04:43

@gernika: igen, azt hiszem, tudom, mire gondolsz. ez ismert dolog. felénk ezt hívják az ún. "Kérsz pizzát?" jelenségnek.
itt ugyebár A: Igen, B: Nem lehetőségekkel számol az ember, és kap egy ilyet. :)
kecskefeszek.net/egyperces/humoros-sztorik/kersz-pizzat.html

vancrow 2011.09.28. 01:07:09

@Kékdelfin:
Attila is megvédi! Legjobb cimborája, Gergő tekintélye kopik?

vancrow 2011.09.28. 01:08:35

Fecó sír megint, lassan már nem számolom

kékdelfin 2011.09.28. 01:08:44

@vancrow: szeretik a fecót. És ő most sír a meghatottságtól. nagy gyerek ez a fecó.

vancrow 2011.09.28. 01:10:22

@Kékdelfin:
Jól tolja de Attila szerint túl kiadja magát, zsákmánynak kínálkozik...azt pedig nem lehet engedni mert minden lánc olyan erős...

kékdelfin 2011.09.28. 01:12:02

@vancrow: ja, és kinga sokkal hamarabb ki fog esni a bizalmi körből, mint fecó gondolja.

vancrow 2011.09.28. 01:13:07

@Kékdelfin:
Ezzel már ki is esett...Attilához megy először

kékdelfin 2011.09.28. 01:15:55

@vancrow: nem, pont attila mondta neki, hogy ne kingának mondja először, hanem neki. próbálja a hierachiát "beállítani" a csapatban.

vancrow 2011.09.28. 01:17:45

@Kékdelfin: Jah azt mondom, Attilához Kinga meg a "másikak" előtt. Akik elől sajnálja a nyereményt.

kékdelfin 2011.09.28. 01:18:55

nyitóbuliiiiiii!!!!!!!!

kékdelfin 2011.09.28. 01:19:28

lássuk vera csöcsét!!!!!!!!

vancrow 2011.09.28. 01:19:33

"Bazmeg nincs cigink hiába iszunk!" :)

kékdelfin 2011.09.28. 01:22:25

hogy be tudnak izgulni egy vacak rongytól.

vancrow 2011.09.28. 01:22:40

Kollektív villanás

vancrow 2011.09.28. 01:23:16

@Kékdelfin:
jaja, Gergő:"nem mindegy hogy miben basztok be?" :)

kékdelfin 2011.09.28. 01:26:14

Na, én nyugovóra térek. Jóccakát mindenkibe!

vancrow 2011.09.28. 01:26:55

Akkor most az van, hogy Gergő még nem hajlandó elkezdeni játékot, mert bulizni akar tovább, de a többiek nem várnak rá, mert az ellen már támadásba lendült.

vancrow 2011.09.28. 01:28:04

@Kékdelfin:
Megvoltak a csöcshegyek és máris elalszol? :)

dr. gernika 2011.09.28. 01:30:07

@vancrow: Nem mondtam, csak nem értem, miért ne mehetne be bármilyen kategóriában negyvenhez közeli nő.

@Lasombra: Ezt ismerem és nagyon jó, de nem erre gondoltam, hanem a jellemfeltérképező keresztkérdésekre. :)

vancrow 2011.09.28. 01:32:13

@gernika:
Miért ne mehetne be? Én nem bánnám :)

Spéter46 2011.09.28. 07:39:32

Jókedvű Ébredést!!!!!

beacska 2011.09.28. 07:57:00

tegnap zenélés volt este? és bentmaradhat a gitár? akkor ezt fogjuk hallgatni esténként? hurrá!!

avanivi 2011.09.28. 08:09:22

@beebeer: Egyszerűen mond azt, hogy sokat ittam,mert nagy öröm, vagy bánat ért és basszus, ilyenkor előjön egy elfojtott énem,de eddig csak a szekszuális életemre volt jellemző, ez a trágár beszéd nekem is új.

beacska 2011.09.28. 08:22:51

Attilát egyáltalán nem értem. Elvileg, ugye, mint jól menő cég vezetője, és laptulajdonos, nem a nyereményért ment be, hanem a játék kedvéért.
Eddig legnagyobb taktikája a Kinga kerülgetése: Nem amatőr dolog, hogy egy nő köti le a figyelmét? Az még oké, hogy az első nap a Cselszövő csajt vette célba, de nem vette még észre, hogy vannak bent "hasznosabb" lányok is? Ezzel a Kingával hosszú távon nem sokra fog menni.

Tényleg ennyire amatőr???

Lük 2011.09.28. 08:30:53

Hát ebből a felhozatalból komolyan csak a Tulélő Pétert tudom kihozni winnernek.
Van tapasztalata és ezt a sok faék-et nem nehéz átlátni.

Ezek a nők meg "thank god" hogy betévedtek a barlangba.

BarBwire 2011.09.28. 08:34:01

Jó reggelt, tegnap este ledöntött az allergia, ezért nem néztem. Szóval Csabaci ment be a Villába. Na akkor kezdődhet az Arénaaaaa.

beacska 2011.09.28. 08:41:04

@BarBwire: szerintem még lesz egy 15. beköltöző. Ne felejtsük el, hogy 15 fogkefe van! ;D

beacska 2011.09.28. 08:41:44

@Lük: átlátni nem nehéz, de megjósolni a reakciójukat...háááát...

mocskosmacska 2011.09.28. 08:41:58

Debellavera jó nagy tapír volt annamarival. "Annamari, (hatásszünet) te egy jéghegy vagy (hatásszünet) hogy mi van alatta nem tudom (hatásszünet), de nem is akarom megtudni. (hatásszünet) Te hátba fogsz engem döfni (hatásszünet) és veszekedni fogunk (hatásszünet, aztán sipítozva) de én állok elébe!!!!!!!"
Ez hülye? Egy embernek, akivel két szót nem beszélt még (elvileg erről szól a játék.) azt mondja, hogy téged nem is akarlak megismerni és te úgyis bunkó leszel velem. MIndenki másnak meg csontig benyalt.

mocskosmacska 2011.09.28. 08:45:09

Ez a vera szerintem a borghoz akar csatlakozni.
Egyébként milyen idézetet rejtett (az rtl klub) a muffinban bandinak és kiszopfelnek?

avanivi 2011.09.28. 08:46:18

@mocskosmacska: Anamari szerinted miket mondott amikor bement ??

dr. gernika 2011.09.28. 08:46:34

@vancrow: Hát én is ezt mondom, hogy nem bánnám, meg miért ne mehetne be. De látod, Melinda legalább 38-39, Vera kábé 33, és nem győzik letagadni.

BarBwire 2011.09.28. 08:47:38

@mocskosmacska: Annamarinak is benyalt, mert Annamari ezt várta tőle. Ezt akarta hallani. A nőket szépen zsebre vágta.

beacska 2011.09.28. 08:48:22

@mocskosmacska: azzal kezdte, hogy ha Annamari közeledik, akkor áll elébe, de ha hátbaszúrja, akkor...Annamari azt kapta, amit szeretett volna. Ő szeret a szívtelen jéghegy képében tetszelegni, és megkapta.
Vera kb. jól ítélte meg a bentlakókat, ill. mindenki kihámozta a nagy ködből azt, ami rá jellemző. (vagy legalábbis úgy csinált, mintha ;D)

BarBwire 2011.09.28. 08:48:24

@beacska: és a malac nem mos fogat?

mocskosmacska 2011.09.28. 08:51:31

@avanivi: Végül is mindkettőt az rtl klub utasította erre a bevonulóra, csak számomra vera fölényes pszichológuskodása irritálóbb volt, mint annamari tapírsága.

mocskosmacska 2011.09.28. 08:54:36

@beacska: Nem hiszem, hogy annamari a szívtelen jéghegy képébe próbál tetszeni, nekem sokkal inkább az az érzésem, hogy így védekezik. Vera csak nagy általánosságokat mondott: "Te vagy a legszebb, de hogy belül mi vagy, majd meglátjuk." "te inagyon érzelmes vagy" "Te sokat csalódtál" Ezeket mindenki elhiszi magáról.
Lehet, hogy ezzel húzta ki nálam a gyufát. HOgy ilyen fölényeskedő, intelligenskedő stílussal mond nagy közhelyeket, mintha hatalmas bölcsességek lennének.

mocskosmacska 2011.09.28. 08:58:26

@beacska: Ráth-Végh István írt egy esetről az Emberi butaság című könyvéből. Pontos adatokra nem emlékszem, de a lényeg: Pasi asztrológusnak adta ki magát és minden egyes embernek ugyanazt az elemzést küldte. A szövegre nem emlékszem, de tele volt ilyenekkel: "Az ön életében a múltban felváltva váltották egymást a jó és rossz események, és ezeknek egy része hatással van a mostani életére."
"Ön kedves, ha valaki szereti önt, de tud haragudni, ha valaki megbántja."
A páciensei meg ünnepelték, hgoy mennyire jól a veséjükbe látott.
A verás bevonulónál is pont ez történt.

avanivi 2011.09.28. 08:58:46

@mocskosmacska: Anmar tapírsága tartós, úgy látom.

mocskosmacska 2011.09.28. 09:00:28

@avanivi: Én csak az összefoglalót nézem, abban inkább kinga tűnik tapírnak, de lehet, hogy élőben máshogy van.

Lasombra 2011.09.28. 09:02:25

gvantanaméra gitáros jó reggelt,

@mocskosmacska: ilyesmiről írtam én is az éccaka. itt van gyakorlatban a sztori:
www.youtube.com/watch?v=haP7Ys9ocTk
nem nagy vaszisztdasz.
bár a villalakóknak szerintem még az elektromosság is csodaszámba megy.

beacska 2011.09.28. 09:05:55

én bízom benne, hogy nem mindenki nyalta be ezt a Verás szarságot. Az persze lehet, hogy úgy csinált, mintha bevette volna. Lehet, hogy csak kintről ennyire nyilvánvaló?

Engem nem érdekel Csabának mennyi a normál testhőmérséklete, de remélem, neki lesz szeme az efféle szarságokhoz.

mocskosmacska 2011.09.28. 09:07:38

@Lasombra: Igazából nem is az az irritátor, aki ezt csinálja, hanem aki olyan hülye és beszopja. Bár amikor péterék "hihetetlenzetek" az volt az érzésem, hogy nem is így gondolják, hanem egyszerűen ezt a feladatot kapták az rtl-től.

beacska 2011.09.28. 09:08:48

@mocskosmacska: ugye? én is akkor gondoltam azt, hogy talán mégsem mindenki szopta be ;D

mocskosmacska 2011.09.28. 09:12:13

@beacska: A borg biztos beszopta. Kivéve vera, mert ő nem gyerek.
Péterből, attilából meg gergőből kinézem, hogy talán nem. Főleg péterből, én azt is el tudom képzelni, hogy szociálpedagógusként még tanult is ilyesmit. Legalábbis én hasonló dolgot tanultam és ott volt ilyenekről szó.

beacska 2011.09.28. 09:15:48

@mocskosmacska: Gergő szerintem sem (már nem is emlékszem, mit kapott), de Attila nagyon titkolgatta, nehogy eláruljon magáról valamit...mit, hogy nincsenek barátai? Azok után, hogy hárman kísérték el a stúdióba, abból egy a kutyája volt? Nem nagy titok...

Lasombra 2011.09.28. 09:16:40

@mocskosmacska: hja. mondol valamit.
de amikor a vévéről elmélkedek, akkor abból indulok ki, hogy nem scripted, amit látunk. ui ha igen, akkor nem sok értelme van az egész haccacárénak.

plusz abban bíztam, amikor néztem, hogy ha Péter tényleg akkora spíler meg sakkos, mint beharangozták, akkor pont Verával zabáltatja fel, amit a csaj főzött neki.
azaz Vera odanyomta neki, amit szerinte (RTL szerint) Péter hallani akart, és erre Péter úgy reagált, amit akkor és ott szerinte (és szerintem is) Vera hallani akart.

szerintem ez volna a helyes megoldás ebben a szituban.

beacska 2011.09.28. 09:19:00

@Lasombra: és Péter így is tett ;D Méghogy "magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, nem tűröm el"...erre mit lehet mondani? ki az a marha, aki erre azt mondja: nahát, én még szeretem is!

mocskosmacska 2011.09.28. 09:19:43

@beacska: Szerintem nem is mutatták, hgoy gergő mit kapott. De a srácnak - annak ellenére, hgoy nem szimpi - van józan, paraszti esze.
Attila meg egy hülye kinga miatt, de ezt már fejtegettem. A beszavazója után azt hittem a srácról, hogy okos meg ilyenek, de nem az. Kockára teszi a fődíjat, hogy egy olyan csajt pátyolgasson, aki kint vissza sem köszönne neki, itt is csak azért kell neki, mert egyedül nem megy neki. Szal azt el tudom képzelni, hogy attila megvezethető.
Gergő meg főleg péter nehezebben.
Erről jut eszembe: Észrevettétek, hogy gergő kezdi levenni az alfamacsó stílusát? Így már néha nem is olyan ellenszenves.

Lasombra 2011.09.28. 09:30:16

@mocskosmacska: ezotériásan kifejezve magam Attila lehet, hogy mentális síkon rendben van, de asztrális síkon kezdő.
ha az agyával fel is érné, hogy mi zajlik körülötte Kingával, a zsigereivel/szívével/farkával képtelen lépést tartani.

az milyen kemény volt, amikor nem mutatta meg a szerencsesütis cetlijét, és pont Kinga vetette a szemére, hogy húzdmeg-ereszdmeg játékot játszik vele!
én spec felröhögtem. Attila meg befordult.

lehet, hogy okos, de ha nem változtat ezen, nem tömi be ezt a rést a pajzson, akkor ezek a csajok simán megcsócsálják és kiköpik.

BarBwire 2011.09.28. 09:32:07

@mocskosmacska: De Veronika nagyon kapaszkodik Gergőbe.

FGSuperman 2011.09.28. 09:35:54

@gernika: egy középkategòriàs milf kenterbe ver a bent lévô csajok közül minimum hàrmat

Lasombra 2011.09.28. 09:42:03

@Kudlik Júlia: persze, értjük. azok a könyvek nem fogják eladni magukat.

KvakCaptain 2011.09.28. 09:45:29

@Kudlik Júlia: neeeeeeeeee. Csak a taktikai részeget ne.

kékdelfin 2011.09.28. 09:49:22

@Lasombra: Nem láttad mit beszélt Fecóval Attila? Pont azt mondta, hogy kipróbálja, hogy egy napig nem megy oda hozzá, nem szól hozzá. Ha Kinga nem reagál erre, akkor hagyja a francba. Tisztában van ő rendesen a dolgokkal. Csak a mellett, hogy szeret (az ő szóhasználatával) prosztó lenni, van benne emberi tulajdonság is. Nem sok, de pl. Kingára áll a pöcörője, meg Fecót védi, Gergő meg egyelőre jó haver/szövetséges.

KvakCaptain 2011.09.28. 09:50:37

@Lasombra: scripted-nem scripted.
Itt még a bandimasszírt elemzik,

valovilag5.postr.hu/perverz-erotikus-masszazs-a-nezettsegert

A blikkes kép tényleg érdekes, s beállítottnak tűnik. Ha jól emlékszem ebbe a tapicskolási pózba nem rendeződtek hőseink. Ebben a helyzetben talán érthető Dya kényszeredett részvétele. :)

Persze az is lehet, hogy oda volt rendelve a fotós, hogy akció lesz, most kell lőni.

FGSuperman 2011.09.28. 10:10:39

@beacska: a 15. Kefe szerintem Zizué

FGSuperman 2011.09.28. 10:11:56

@beacska: a 15. Kefe szerintem Zizué

Lasombra 2011.09.28. 10:19:05

@KvakCaptain: áááááá, ez érzékenyen érint. nem bírom nézni se.

a helyzet az, hogy akut Dyaitisem van. (senki sem tökéletes :D) biztos, mert emlékeztet vkire v nem tudom.
de ott is kapott pár plusz pontot tőlem a csaj. Kinga vagy Sehe sikítógörcsöt kapott volna, vagy felfújták volna magukat, hisztizni kezdenek stb., de Dya a helyzethez képest nyugodtan és kultúremberként elmagyarázta ennek a szerencsecsomagnak, hogy ezt így ebben a formában nem biztos, hogy kellene. persze kint már vágott egy arcot, de ott nem vette le az arcát a srácnak.
lehet, hogy csak a stáb utasítására. :)

dr. gernika 2011.09.28. 10:19:19

@mocskosmacska: Nem pont így volt. Azt mondta, ő nem fog felé közeledni, Annamarin múlik hogy lép-e felé. Ha nem, akkor valószínű, hogy lesznek csúnya veszekedéseik.
De amúgy tényleg igaz, Annamarinak nem érdemes senkinek sem tolnia magát, lép ő, ha arra érdemesnek tartja az embert. Én jól kijönnék vele.

KvakCaptain 2011.09.28. 10:23:32

@Lasombra: tyűha! Éjszaka onlányban Bandi beígért valami meglepetést rajongásod tárgyának. Előtte a pizzákról beszélgettek - Dya szeret hawaii pizza, meg minden pizza, meg mirelitpizza, meg pizza éjjel s nappal - szóval ha szerencsénk van megússzuk egy meglepizzával, ha meg az rtl-nek van szerencséje, akkor durvábbal. :)

dr. gernika 2011.09.28. 10:24:22

@mocskosmacska: Direktben nem tanul ilyet a szociálpedagógus, de az igaz, hogy egy idő után immunis lesz az érzelmi manipulációra, én legalábbis az lettem.

Lasombra 2011.09.28. 10:29:22

@KvakCaptain: RTL klub ide, forgatókönyv oda, van-az-a-pénz amoda, ha Dya ezzel a Bandi gyerekkel bármit is összehoz, akkor eladom a tévémet.

a VV elvileg egy szórakoztató műsor, de már most felhúztam magam, pedig csak belegondoltam. nem tehetik ezt a dolgozó emberrel. ennyire a Retek se aljas. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 10:33:09

@mocskosmacska:

Müllerpoppercoelhopéterek is ezzel a módszerrel adják el a szemetüket. Sok barom meg beszopja. Persze, hiába fikázom előttük és mutatom nekik a nyilvánvalót, annyira hisznek benne, hogy nem akarják összetörni az illúzióikat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 10:34:38

@KvakCaptain:

Lehet kaubászos pizza lesz. Tormás végű kaubásszal.

capa05 2011.09.28. 10:35:43

Sajnos a műsorvezető néhány játékos szintjét is alulmúlta.Durván két év alatt nem sikerült megtanulnia a forgatókönyvet. Nagy örömet szerzett amikor a műsor közepén nézői szavazás eredményhídetését akarta megtartani...

Lasombra 2011.09.28. 10:42:11

@capa05: fogalmam sincs, miért lehet szeretni Lilut, de biztosan nem az eszéért.

csicserierika 2011.09.28. 10:51:01

@Lasombra: nem értem ezt az állandó Lilu ellenszenvet.
Ki lenne alkalmasabb a jelenlegi rtl--es felhozatalból ? Tényleg csak érdeklődöm.
Én hálás vagyok, hogy a Liptói, a Peller, meg a Demcsák a másik csatornán hasít, mert ők elérik nálam, hogy pár perc után elkapcsolok, ha véletlenül beléjük botlok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 11:03:12

@Lasombra:

Nyilván valakinek a faszát tisztelhetjük benne.

Lasombra 2011.09.28. 11:04:49

@csicserierika: pusztán attól, hogy esetleg nincs jobb alternatíva, még senki nem lesz okosabb.
persze értem a problémát. de mit tegyek, nekem nem jön be.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 11:17:55

@Lasombra:

Elviekben létezik médiaszűrő, ami az általad nem kívánt híreket lehalkítja. :) Sajnos itthon néma lenne az összes magyar adó. :)

csicserierika 2011.09.28. 11:23:05

@Lasombra: értem én, de hogy jön ide az okosság ? Esetleg, ha kvízműsor lenne :)
Ott én is furcsának találnám .

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 11:29:30

@csicserierika:

Legalább leplezni tudná az ostobaságát az a nyomorék. De nem megy az sem, ahhoz sincs esze.

Spéter46 2011.09.28. 11:34:44

@Lasombra: Nem lesz könnyű vevőt találni!

csicserierika 2011.09.28. 11:37:55

@Nard: engem szórakoztat, a vv.vel teljesen kompatibilis .
A bentiek pedig még egy nagy massza számomra, senkit nem tudnék kiemelni.

rianna 2011.09.28. 11:38:44

@csicserierika: azonkívül, hogy rendkívül irritáló, nem tud beszélni, hadar, ráadásul még rosszindulatú is, semmi baj nincs vele :) Ha 3 mp-ig látom, előjön az összes rejtett agresszióm, és minimum, hogy szét tudnám verni a tévét.
És az öltözködéséről se feledkezzünk meg:D
Amúgy rengeteg ember végez kommunikáció szakon, van egy csomó kisebb v. helyi tv, szóval válogatni lehet, nem muszáj minden műsort ugyanazzal a 3 arccal vezettetni.

Spéter46 2011.09.28. 11:41:00

Péter szépen csendesen haza fog küldeni mindenkit! Haver az RTL.-nél!

A 15. fogkefe, pedig a hisztis Baukó Évát
várja. Na az ő megjelenése fogja nálam végleg kikapcsolni ezt a műsort!!!!!

vancrow 2011.09.28. 11:43:34

@Spéter46:
Ezt tényként állítod vagy csak találgatás?

Lasombra 2011.09.28. 11:48:51

@Spéter46: Baukó Éva nem hiányzik. Abból a típusból már bent van Kinga. jó, mondjuk ő kispályás Évához képest, amolyan Baukó Light, de jó alapanyag, ha beletanul, és elkezd vedelni, bármi lehet.
A keringői Attilával már most az Alek-Éva balfaszkodásokat idézik.

Éva max vendégként egy hétvégére (vagy ameddig kitart a bor).

capa05 2011.09.28. 11:50:13

Az új jövedéki adó mellett kész ráfizetés lenne Baukó Éva beküldése.
Egy a szerencse, hogy nem iszik gázolajat is.

fran7 2011.09.28. 11:52:17

@Spéter46: Szerintem meg Péter a felénél ki fog esni, mint Olivér. Ő szerintem azért ment be, mert nagyjából sejti, hogy még 5 évig a reality lesz a vezető műsorszám a magyar csatornáknál. S ő mint castingos és szereplő olyan tudásbeli fölényben lesz, hogy minden csatorna versenyezni fog érte, hogy adjon nekik tanácsokat. S abból igen jól meg fog élni. Esze ágában sincs nyerni. Most csak arra figyel, hogy túlzottan ne rombolja le a renoméját.

csicserierika 2011.09.28. 11:54:22

@rianna: nem vagyunk egyformák.
Engem egyenlőre a játékosok jobban irritálnak.
Nálunk is van helyi, meg körzeti adó, hát... nem akarnék rosszat nektek :)

fran7 2011.09.28. 11:54:22

@capa05: Miért lenne? Egymaga betömné fogyasztásával a költségvetési hiányt. Cigi és irsai.

Naspolya 2011.09.28. 12:07:37

@capa05: "Egy a szerencse, hogy nem iszik gázolajat is." :)
A mai napon eddig ez a kedvencem, köszi!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.28. 12:16:21

@beacska: Ati is "érdekes" egy alak, mert a Nekedvalóban rendszeresen megjelenik valami nő, aki állítólag (és az RTL szerint) "Attila barátja", és azt állítja, hogy a beosztottja is volt.
Tehát Ati körül is kavarodás van...

Spéter46 2011.09.28. 13:11:38

@vancrow: Természetesen én is csak hallottam, de olyantól aki közel van a tűzhöz.- velem ellentétben!!!

reKorrekt 2011.09.28. 13:19:48

@fran7: Basszus, nyár derekán voltunk Szépasszonyvölgyében és a társaságból mindenki az irsait kereste a pincékben, én meg azon agyaltam hogy honnan a picsából ismerős nekem ez a név :D

Spéter46 2011.09.28. 13:28:23

Irsai Olivér, melyet VVOlivér emlékére vedeltek. Egyébként nem egy nagy bor!
@reKorrekt:

Vivien bácsi 2011.09.28. 20:31:04

Péter megalázza Verát az éjszakai streamben /pl.ilyeneket mond neki: "Baszd meg, fasz vagy, kinyírlak!" stb.stb

www.youtube.com/watch?v=RMTbQ2681JQ

Zb74 2011.09.28. 20:34:00

"Dya életvezetési tanácsokat oszt"

Hajni, ezt most komolyan "elélveztetési tanácsok"-nak olvastam...:-D
süti beállítások módosítása