Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV - 1x15

2011. szeptember 27. 15:35 - Hódos Hajnalka

Hát gyönyörű volt az a pávás pruszlik a Lilun tegnap, kár, hogy a fülében nem volt toll (hogy máshol volt-e, a kameraállás miatt nem tudhatjuk). Az öfi viszont sűrű volt, van anyag a poszthoz, mindenki kényelmesen elhelyezkedett? Akkor kezdem, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Villa, ahol pár szerencsétlen éldegélt nagy egyet nem értésben és szellemi nyomorban a mi legnagyobb megelégedésünkre, ha nem így lenne, nem hallanánk olyan párbeszédeket, amiket Attila és Kinga folytat egymással. Add ide a testápolómat! Leápolhatom a tested? Hihihi. Mi van, kilóg a cicim? Aha, már háromszor láttam. A helyzet kinn sem jobb, Zizi ül! Jó, hogy nem ugatni tanítod, hihetetlen.

Attila elégedetlen, mert Kinga amatőr és állandóan lebukik. Gondolom, annak jobban örülne, ha rá, a szó összes értelmében. Az lett volna a csel, ha belé szeretett volna. Hát, így jártunk, vonja meg a vállát a Barbikirálylány, egyébként is, Attila menjen akkor Dyához meg Veronikához, azok bújósak. De Attilának Kinga tetszik. Mert jó nagy segge van, de ezt már nem neki, hanem Fecónak fejtegeti. Á, szórakozunk itt, mint két ovis, 32 éves vagyok bazmeg, faszomat, nem fog ő itt erőlködni. Hát akkor röpüljön rá Dyára. De Dya nem tetszik. Akkor ott van Sehere. Á, Sehere nem indítja be a hormonjait. De azért megdugnád? Persze. Aki ezen nevetett, nem a barátom többet.

A mai öfi főszereplője Veronika lesz, menjen a raktárba az eszközért, mivel nem hordta a mikroportot. Ez mi az Isten? Ez egy katonai rádió. Antenna is van rajta, szuper. Veronika ebben nem is tud mászkálni és hát ez kajak nehéz. Hát kurva nehéz. Picit aggódom, mert a levélben nincs benne, hogy aludni nem ebben kell neki és valószínűsítem, hogy erre nem fog magától rájönni. A disznót feszt basztatják, most adjon pacsit, ja hogy ülni akkor már tud, örülök, szeretnék a Villában törpemalac lenni, tényleg. Meglepetésemre mindenki tud írni a VillaLakók közül, ugyanis a feladat, amit kapnak az, szüljenek botránycikkeket egymásról. Kinga legyen geci? Akkor Veronika is az lesz. Legyenek mindketten köcsögök. A botránycikkekből botrány lesz, mert Veronikáról kiderült, hogy nem is olyan szép élőben, mint élőben. A teste olyan, mint egy kacsáé, kis láb, nagy száj és a cikk szerzője azt sem tudja, lefeküdne-e vele Alekosz után? Cristofel némi húzódozás után bevallja, ő írta. Mi a fasz, konstatálja Veronika. De Cristofel kritikát értett és nem is úgy gondolja. Nem gondol Veronikáról semmi rosszat. És tök gyorsan megírta. Veronika szájából a buta vagy, mint a segg gyönyörűen hangzik, de egyetértek vele. Kiszopfel megint jön a lenézel mániájával, a riportban meg azzal, hogy tizennyolc éves, úgy látszik, ez a két fő érve. Meg az, de csak ő egy mínuszt írt, hogy ne legyen közönséges, mint a többieké. Valaki üsse meg, Péterkém, lécci!

Hullik a vakolat, vagy a kategóriák voltak szarok mámegen, az Amazon picsog, hát behalok. Miért írta azt Kinga, hogy kiérdemelné a szarkavaró nevet? Mert kevered a kakit és ez nyílt titok. Melinda nem azért bőg, mert, hanem azért mert különvonulgatások vannak, azért. Kinga megmámorosodik, mert azt hiszi, megnyert egy harcot, Attila figyelmezteti, neörüjjébazmeg, mert ez a luvnya olyan, hogy bosszút fog állni. Ő is így szokta. Melinda nyavalyog még Gergőnek egy kicsit, brühühü, engem itt mindenki csak bánt, jóvanna, akkor tiszta lap, oké? Veronika is Gergőnek nyavalyog, ti nem is védtetek meg engem a gyökérgyerektől! Mi nem hármunk vagyunk, ugyanazt csinálta veled, mint te Seherével, úgyhogy ne vigyorogjál itt kislány, csoporton belül támadsz és azt várod, hogy megvédjünk? Veronika üveges tekintettel simogatja a haját és kurvára nem ért az egészből semmit, én azt nem, Gergő miért képzeli, hogy az első beköltözők a faszagyerekek, de hát baszott rá a klikkesedésre már más is, ugye Olivér?

Nincs mese, jön a Szűz, Annamari kiakad, hogy az Érintetlen barna hajú lányt nézett ki magának, én meg tényleg kérek egy időpontot a szemészeten, mert BTA haját eddig vörösnek hittem. Kiszopfel hitetlenkedve kérdezgeti a Szüzet, tényleg kiskunhalasi vagy? Fogalmam sincs, mit hihet, hol van ez a település, de nem is rongálom magam ezzel. Veronika mámeg nyíg, őt oltotta a Gergő. Sehere szemei akkorára kerekednek, mint egy lapostányér, nemá. Hádemondom, mert téged védett. Seherének csomó emberben ing a bizalma, de jólesett, hogy Gergő megvédte. Ezt részletesen meg is beszélik, majd te rohadék, illetve te köcsög állat jelzőkkel illetik egymást, ahogy kell, szent a béke, na. Bandi, a szűzfiú kategóriában indult nyomulós kis köcsög kiválasztott magának egy hölgyet. Kit, kapom fel a fejem, jahh, Dyát, már azt hittem, hölgyet hallottam. Dya vetkőzzön fürdőruhára és jelenjen meg a nyugiban, majd ő szól, mikor. Most majd olyan meglepetésben lesz része, hogy ihaj. Bandi rákészül Dya fogadására, aztakurva, az a vörös sárkányos köntös retinaszaggató. Sajnos, nem a szemébe spriccel a szájsprével, dámbésdámberben ugyanez a jelenet megvan? Érkezik Dya, fú, hát egy kicsit gyönyörködök. Cicid eredeti? Nem, hihi. Fú. Fú, kicsit leblokkoltam. Meg áll a farkam is. Mit szólnál egy kis masszírozáshoz? Tudod, szűz kéz, hehehe. Dya helyében tartanék attól, hogy Bandi farka felrobban, de Dya nem egy félős csajszi, sőt, anyáskodik kicsit: nyugodj meg nyugodtan. Nyugodtan nyugodj meg.

Dya ennek az ajándéknak egyébként nagyon örül. Hát látom. Bandi lihegve fúaztamindenitezik, én röhögök, Dya életvezetési tanácsokat oszt, miközben Bandi csöcsörészi, a lányok azt a pasit szeretik, akik nem nyomulnak. Biztos vagyok benne, hogy Bandi felvetette a vagina masszázs ötletét is, legalábbis Dya arckifejezéséből ezt szűröm le, hát rá a huszonöt éve alatt így nem nyomultak! Nem vette figyelembe, hogy nő vagyok! Ezen röhögök kicsikét, így nem hallom, a szezonális indexek hogyan alakulnak, Seherének túmáccs, Péter nyolcast adna, de mivel Bandi egy debill, ezért hármast kap. Kétségkívül ez Bandi estéje, a nézők megszavazták, hogy egy lánnyal zuhanyozhat. Veronikára esik a választás, már vihogok. ExAlekné lelkesedése határtalan, essünk túl rajta… nem akarsz? Én olyan büdös vagyok! Bandinak nem kell kétszer mondani, hát akkor ő meztelenül fürdik. Te hogy szoktál? Mindig így, fürdőruhában?

Mikor azt mondja, várj, elmegyek vécére, vinnyogva röhögök. Itt mindig ég a villany a vécében? Bandi akkora paraszt, hogy azon se csodálkoznék, ha jókorákat fingana és azt is kommentálná, Veronika kihasználja az alkalmat és kiszalad a többiekhez: vécén van és meztelenül akar zuhanyozni, mi a faszt csináljak? Szaladj, Vera! Hát ezt Dya megnézi. Tényleg meztelenül fürdik a Veronika mellett! Hát ezt Attila is megnézi: ez igen, gratulálok! Mindenki egyesével benyitogat, röhögök. A pillanatnyi nyugalmat Veronika igyekszik kihasználni. Rámered Bandi farkára, majd kis gondolkodás után megkérdezi: és neked egyébként még nőni fog? Nem tudom, válaszolja Bandi, kicsinek találod? Háááát… láttam már nagyobbat is! A kegyelemdöfés Fecótól jön, ő is benyit a fürdőbe, végignéz Bandin, majd rezignáltan ennyit mond: erre innom kell. Nekem is kéne, de még a reklám alatt is röhögök, hát Veronika baszod, megcsináltad az estét!

Nincs sok idő a viháncra, mert érkeznek az érzékeny lelkűek, Verának kell drukkolni, a barátnőm tanította matekból. Azóta se tért magához. A barátnőm. Nem azért, mert Vera nem tudott két kétjegyű számot fejben összeadni, azt én nem tudok, azon akadt ki, hogy értelmes nő miért jelentkezik a VV-be. Nem tudjuk, Ági, de puszilunk. Itt van hát a Romantikusan Törékeny Roberta, a Mimózalelkű Juditka, és a Tengermély Érzésű Vera. Mindenki papírzsepit csomagolt a bőröndjébe, vicceskedik Lilu, meg kérdez is. Próbáltad megedzeni a lelked, Vera? Hát ahogy elnézem, azt lehet, de a seggét nem.

Roberta, az Új Kazal 23 éves tanuló. Hogy miért nem róla és miért az öccséről csináltak bemutatkozó kisfilmet, az Isten tudja, Robertának nemcsak kistesója van, hanem egy lezáratlan kapcsolata is, és úgy érzi, a Villában rátalálhat a szerelem. A hugitól el sem tudott búcsúzni, ezen még a stúdióban is elbőgi magát, köszönjük szépen, az áradó könnytengert VV Anikó biztosította az elkövetkező két szériára, Roberta, unalmas vagy, nézzük Juditkát.

Mimózalelkű Juditka 27 éves és az anyjával alszik, különös ismertetőjele, hogy affekta picsa. Anyu mosfőztakarít rá, ő még a mosógépet sem tudja beindítani és reggelire bundit kér tejávaaaaaal. Várja, hogy találkozzon a lovaggal. Fehér lovon, gondolom. Ha neki nem lesz segítsége a Villában, éhen fog dögleni. Ámenbazmeg. Hogy mi az, amit ő hozzá tud tenni a Villa életéhez? Hogy ő szerethető. Ölelgeti az embereket és végtelen szeretetet tud adni. Kötözzük Kozsóhoz, könyörgöm!

Vera a kisfilmben vörös, határozottan jól áll neki. A rövid haj is. Keresi azt, akit szerethet és aki viszont szeretheti, ezért egy macskával beszélget. Értékrendjében első a család és a tartós párkapcsolat. Hát ide aztán tényleg a Villán keresztül vezet az út. Eduárd az unokaöcsi, de ő sajátjaként szereti, Eduárd bőg, faszér kellett a kiskölyöknek megmondani, hogy elmegy, akkor nem lenne hiszti, de így legalább lehet krokodilkönnyeket csiholni, hogy szegény Eduárdka. Vera tíz pontjából kerek hetet levon, hogy a nagy ő álljon a Duna-parton, naplementében. Egy olyan hétköznapon, ami mégis más. Igen, a Villában van olyan fiú, akinek zöld utat adna. Ezt még megfejeli azzal a mondattal, hogy a kulcsot már a kezébe adta, de hogy a zárat tudja-e nyitni, az űdóga. A kortesbeszédek alatt Juditka átmegy arrogáns némberbe, ő kell a Villába, nem ez a bőgőmasina, meg ez a másik NDK-s úszónő, röhögök, aztán megint, mert Kinga főzne Juditkának, mit bazmeg, te mondtad, hogy csak lecsót tudsz!

Lilu közli velünk, hogy elfogyott az idő, Vera 52%-kal jut a Villába, Juditka, a mimóza lelkével bazmegol egy hatalmasat, Vera annak tudja be a győzelmet, hogy jóindulatú és a szemekből sok minden kiderül. Verát rózsával és énekszóval köszöntik a fijjug, hát megható, tényleg, ma Helyesfiúk vagy kik, atlétában.

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lasombra 2011.09.28. 01:04:43

@gernika: igen, azt hiszem, tudom, mire gondolsz. ez ismert dolog. felénk ezt hívják az ún. "Kérsz pizzát?" jelenségnek.
itt ugyebár A: Igen, B: Nem lehetőségekkel számol az ember, és kap egy ilyet. :)
kecskefeszek.net/egyperces/humoros-sztorik/kersz-pizzat.html

vancrow 2011.09.28. 01:07:09

@Kékdelfin:
Attila is megvédi! Legjobb cimborája, Gergő tekintélye kopik?

vancrow 2011.09.28. 01:08:35

Fecó sír megint, lassan már nem számolom

kékdelfin 2011.09.28. 01:08:44

@vancrow: szeretik a fecót. És ő most sír a meghatottságtól. nagy gyerek ez a fecó.

vancrow 2011.09.28. 01:10:22

@Kékdelfin:
Jól tolja de Attila szerint túl kiadja magát, zsákmánynak kínálkozik...azt pedig nem lehet engedni mert minden lánc olyan erős...

kékdelfin 2011.09.28. 01:12:02

@vancrow: ja, és kinga sokkal hamarabb ki fog esni a bizalmi körből, mint fecó gondolja.

vancrow 2011.09.28. 01:13:07

@Kékdelfin:
Ezzel már ki is esett...Attilához megy először

kékdelfin 2011.09.28. 01:15:55

@vancrow: nem, pont attila mondta neki, hogy ne kingának mondja először, hanem neki. próbálja a hierachiát "beállítani" a csapatban.

vancrow 2011.09.28. 01:17:45

@Kékdelfin: Jah azt mondom, Attilához Kinga meg a "másikak" előtt. Akik elől sajnálja a nyereményt.

kékdelfin 2011.09.28. 01:18:55

nyitóbuliiiiiii!!!!!!!!

kékdelfin 2011.09.28. 01:19:28

lássuk vera csöcsét!!!!!!!!

vancrow 2011.09.28. 01:19:33

"Bazmeg nincs cigink hiába iszunk!" :)

kékdelfin 2011.09.28. 01:22:25

hogy be tudnak izgulni egy vacak rongytól.

vancrow 2011.09.28. 01:22:40

Kollektív villanás

vancrow 2011.09.28. 01:23:16

@Kékdelfin:
jaja, Gergő:"nem mindegy hogy miben basztok be?" :)

kékdelfin 2011.09.28. 01:26:14

Na, én nyugovóra térek. Jóccakát mindenkibe!

vancrow 2011.09.28. 01:26:55

Akkor most az van, hogy Gergő még nem hajlandó elkezdeni játékot, mert bulizni akar tovább, de a többiek nem várnak rá, mert az ellen már támadásba lendült.

vancrow 2011.09.28. 01:28:04

@Kékdelfin:
Megvoltak a csöcshegyek és máris elalszol? :)

dr. gernika 2011.09.28. 01:30:07

@vancrow: Nem mondtam, csak nem értem, miért ne mehetne be bármilyen kategóriában negyvenhez közeli nő.

@Lasombra: Ezt ismerem és nagyon jó, de nem erre gondoltam, hanem a jellemfeltérképező keresztkérdésekre. :)

vancrow 2011.09.28. 01:32:13

@gernika:
Miért ne mehetne be? Én nem bánnám :)

Spéter46 2011.09.28. 07:39:32

Jókedvű Ébredést!!!!!

beacska 2011.09.28. 07:57:00

tegnap zenélés volt este? és bentmaradhat a gitár? akkor ezt fogjuk hallgatni esténként? hurrá!!

avanivi 2011.09.28. 08:09:22

@beebeer: Egyszerűen mond azt, hogy sokat ittam,mert nagy öröm, vagy bánat ért és basszus, ilyenkor előjön egy elfojtott énem,de eddig csak a szekszuális életemre volt jellemző, ez a trágár beszéd nekem is új.

beacska 2011.09.28. 08:22:51

Attilát egyáltalán nem értem. Elvileg, ugye, mint jól menő cég vezetője, és laptulajdonos, nem a nyereményért ment be, hanem a játék kedvéért.
Eddig legnagyobb taktikája a Kinga kerülgetése: Nem amatőr dolog, hogy egy nő köti le a figyelmét? Az még oké, hogy az első nap a Cselszövő csajt vette célba, de nem vette még észre, hogy vannak bent "hasznosabb" lányok is? Ezzel a Kingával hosszú távon nem sokra fog menni.

Tényleg ennyire amatőr???

Lük 2011.09.28. 08:30:53

Hát ebből a felhozatalból komolyan csak a Tulélő Pétert tudom kihozni winnernek.
Van tapasztalata és ezt a sok faék-et nem nehéz átlátni.

Ezek a nők meg "thank god" hogy betévedtek a barlangba.

BarBwire 2011.09.28. 08:34:01

Jó reggelt, tegnap este ledöntött az allergia, ezért nem néztem. Szóval Csabaci ment be a Villába. Na akkor kezdődhet az Arénaaaaa.

beacska 2011.09.28. 08:41:04

@BarBwire: szerintem még lesz egy 15. beköltöző. Ne felejtsük el, hogy 15 fogkefe van! ;D

beacska 2011.09.28. 08:41:44

@Lük: átlátni nem nehéz, de megjósolni a reakciójukat...háááát...

mocskosmacska 2011.09.28. 08:41:58

Debellavera jó nagy tapír volt annamarival. "Annamari, (hatásszünet) te egy jéghegy vagy (hatásszünet) hogy mi van alatta nem tudom (hatásszünet), de nem is akarom megtudni. (hatásszünet) Te hátba fogsz engem döfni (hatásszünet) és veszekedni fogunk (hatásszünet, aztán sipítozva) de én állok elébe!!!!!!!"
Ez hülye? Egy embernek, akivel két szót nem beszélt még (elvileg erről szól a játék.) azt mondja, hogy téged nem is akarlak megismerni és te úgyis bunkó leszel velem. MIndenki másnak meg csontig benyalt.

mocskosmacska 2011.09.28. 08:45:09

Ez a vera szerintem a borghoz akar csatlakozni.
Egyébként milyen idézetet rejtett (az rtl klub) a muffinban bandinak és kiszopfelnek?

avanivi 2011.09.28. 08:46:18

@mocskosmacska: Anamari szerinted miket mondott amikor bement ??

dr. gernika 2011.09.28. 08:46:34

@vancrow: Hát én is ezt mondom, hogy nem bánnám, meg miért ne mehetne be. De látod, Melinda legalább 38-39, Vera kábé 33, és nem győzik letagadni.

BarBwire 2011.09.28. 08:47:38

@mocskosmacska: Annamarinak is benyalt, mert Annamari ezt várta tőle. Ezt akarta hallani. A nőket szépen zsebre vágta.

beacska 2011.09.28. 08:48:22

@mocskosmacska: azzal kezdte, hogy ha Annamari közeledik, akkor áll elébe, de ha hátbaszúrja, akkor...Annamari azt kapta, amit szeretett volna. Ő szeret a szívtelen jéghegy képében tetszelegni, és megkapta.
Vera kb. jól ítélte meg a bentlakókat, ill. mindenki kihámozta a nagy ködből azt, ami rá jellemző. (vagy legalábbis úgy csinált, mintha ;D)

BarBwire 2011.09.28. 08:48:24

@beacska: és a malac nem mos fogat?

mocskosmacska 2011.09.28. 08:51:31

@avanivi: Végül is mindkettőt az rtl klub utasította erre a bevonulóra, csak számomra vera fölényes pszichológuskodása irritálóbb volt, mint annamari tapírsága.

mocskosmacska 2011.09.28. 08:54:36

@beacska: Nem hiszem, hogy annamari a szívtelen jéghegy képébe próbál tetszeni, nekem sokkal inkább az az érzésem, hogy így védekezik. Vera csak nagy általánosságokat mondott: "Te vagy a legszebb, de hogy belül mi vagy, majd meglátjuk." "te inagyon érzelmes vagy" "Te sokat csalódtál" Ezeket mindenki elhiszi magáról.
Lehet, hogy ezzel húzta ki nálam a gyufát. HOgy ilyen fölényeskedő, intelligenskedő stílussal mond nagy közhelyeket, mintha hatalmas bölcsességek lennének.

mocskosmacska 2011.09.28. 08:58:26

@beacska: Ráth-Végh István írt egy esetről az Emberi butaság című könyvéből. Pontos adatokra nem emlékszem, de a lényeg: Pasi asztrológusnak adta ki magát és minden egyes embernek ugyanazt az elemzést küldte. A szövegre nem emlékszem, de tele volt ilyenekkel: "Az ön életében a múltban felváltva váltották egymást a jó és rossz események, és ezeknek egy része hatással van a mostani életére."
"Ön kedves, ha valaki szereti önt, de tud haragudni, ha valaki megbántja."
A páciensei meg ünnepelték, hgoy mennyire jól a veséjükbe látott.
A verás bevonulónál is pont ez történt.

avanivi 2011.09.28. 08:58:46

@mocskosmacska: Anmar tapírsága tartós, úgy látom.

mocskosmacska 2011.09.28. 09:00:28

@avanivi: Én csak az összefoglalót nézem, abban inkább kinga tűnik tapírnak, de lehet, hogy élőben máshogy van.

Lasombra 2011.09.28. 09:02:25

gvantanaméra gitáros jó reggelt,

@mocskosmacska: ilyesmiről írtam én is az éccaka. itt van gyakorlatban a sztori:
www.youtube.com/watch?v=haP7Ys9ocTk
nem nagy vaszisztdasz.
bár a villalakóknak szerintem még az elektromosság is csodaszámba megy.

beacska 2011.09.28. 09:05:55

én bízom benne, hogy nem mindenki nyalta be ezt a Verás szarságot. Az persze lehet, hogy úgy csinált, mintha bevette volna. Lehet, hogy csak kintről ennyire nyilvánvaló?

Engem nem érdekel Csabának mennyi a normál testhőmérséklete, de remélem, neki lesz szeme az efféle szarságokhoz.

mocskosmacska 2011.09.28. 09:07:38

@Lasombra: Igazából nem is az az irritátor, aki ezt csinálja, hanem aki olyan hülye és beszopja. Bár amikor péterék "hihetetlenzetek" az volt az érzésem, hogy nem is így gondolják, hanem egyszerűen ezt a feladatot kapták az rtl-től.

beacska 2011.09.28. 09:08:48

@mocskosmacska: ugye? én is akkor gondoltam azt, hogy talán mégsem mindenki szopta be ;D

mocskosmacska 2011.09.28. 09:12:13

@beacska: A borg biztos beszopta. Kivéve vera, mert ő nem gyerek.
Péterből, attilából meg gergőből kinézem, hogy talán nem. Főleg péterből, én azt is el tudom képzelni, hogy szociálpedagógusként még tanult is ilyesmit. Legalábbis én hasonló dolgot tanultam és ott volt ilyenekről szó.

beacska 2011.09.28. 09:15:48

@mocskosmacska: Gergő szerintem sem (már nem is emlékszem, mit kapott), de Attila nagyon titkolgatta, nehogy eláruljon magáról valamit...mit, hogy nincsenek barátai? Azok után, hogy hárman kísérték el a stúdióba, abból egy a kutyája volt? Nem nagy titok...

Lasombra 2011.09.28. 09:16:40

@mocskosmacska: hja. mondol valamit.
de amikor a vévéről elmélkedek, akkor abból indulok ki, hogy nem scripted, amit látunk. ui ha igen, akkor nem sok értelme van az egész haccacárénak.

plusz abban bíztam, amikor néztem, hogy ha Péter tényleg akkora spíler meg sakkos, mint beharangozták, akkor pont Verával zabáltatja fel, amit a csaj főzött neki.
azaz Vera odanyomta neki, amit szerinte (RTL szerint) Péter hallani akart, és erre Péter úgy reagált, amit akkor és ott szerinte (és szerintem is) Vera hallani akart.

szerintem ez volna a helyes megoldás ebben a szituban.

beacska 2011.09.28. 09:19:00

@Lasombra: és Péter így is tett ;D Méghogy "magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, nem tűröm el"...erre mit lehet mondani? ki az a marha, aki erre azt mondja: nahát, én még szeretem is!

mocskosmacska 2011.09.28. 09:19:43

@beacska: Szerintem nem is mutatták, hgoy gergő mit kapott. De a srácnak - annak ellenére, hgoy nem szimpi - van józan, paraszti esze.
Attila meg egy hülye kinga miatt, de ezt már fejtegettem. A beszavazója után azt hittem a srácról, hogy okos meg ilyenek, de nem az. Kockára teszi a fődíjat, hogy egy olyan csajt pátyolgasson, aki kint vissza sem köszönne neki, itt is csak azért kell neki, mert egyedül nem megy neki. Szal azt el tudom képzelni, hogy attila megvezethető.
Gergő meg főleg péter nehezebben.
Erről jut eszembe: Észrevettétek, hogy gergő kezdi levenni az alfamacsó stílusát? Így már néha nem is olyan ellenszenves.

Lasombra 2011.09.28. 09:30:16

@mocskosmacska: ezotériásan kifejezve magam Attila lehet, hogy mentális síkon rendben van, de asztrális síkon kezdő.
ha az agyával fel is érné, hogy mi zajlik körülötte Kingával, a zsigereivel/szívével/farkával képtelen lépést tartani.

az milyen kemény volt, amikor nem mutatta meg a szerencsesütis cetlijét, és pont Kinga vetette a szemére, hogy húzdmeg-ereszdmeg játékot játszik vele!
én spec felröhögtem. Attila meg befordult.

lehet, hogy okos, de ha nem változtat ezen, nem tömi be ezt a rést a pajzson, akkor ezek a csajok simán megcsócsálják és kiköpik.

BarBwire 2011.09.28. 09:32:07

@mocskosmacska: De Veronika nagyon kapaszkodik Gergőbe.

FGSuperman 2011.09.28. 09:35:54

@gernika: egy középkategòriàs milf kenterbe ver a bent lévô csajok közül minimum hàrmat

Lasombra 2011.09.28. 09:42:03

@Kudlik Júlia: persze, értjük. azok a könyvek nem fogják eladni magukat.

KvakCaptain 2011.09.28. 09:45:29

@Kudlik Júlia: neeeeeeeeee. Csak a taktikai részeget ne.

kékdelfin 2011.09.28. 09:49:22

@Lasombra: Nem láttad mit beszélt Fecóval Attila? Pont azt mondta, hogy kipróbálja, hogy egy napig nem megy oda hozzá, nem szól hozzá. Ha Kinga nem reagál erre, akkor hagyja a francba. Tisztában van ő rendesen a dolgokkal. Csak a mellett, hogy szeret (az ő szóhasználatával) prosztó lenni, van benne emberi tulajdonság is. Nem sok, de pl. Kingára áll a pöcörője, meg Fecót védi, Gergő meg egyelőre jó haver/szövetséges.

KvakCaptain 2011.09.28. 09:50:37

@Lasombra: scripted-nem scripted.
Itt még a bandimasszírt elemzik,

valovilag5.postr.hu/perverz-erotikus-masszazs-a-nezettsegert

A blikkes kép tényleg érdekes, s beállítottnak tűnik. Ha jól emlékszem ebbe a tapicskolási pózba nem rendeződtek hőseink. Ebben a helyzetben talán érthető Dya kényszeredett részvétele. :)

Persze az is lehet, hogy oda volt rendelve a fotós, hogy akció lesz, most kell lőni.

FGSuperman 2011.09.28. 10:10:39

@beacska: a 15. Kefe szerintem Zizué

FGSuperman 2011.09.28. 10:11:56

@beacska: a 15. Kefe szerintem Zizué

Lasombra 2011.09.28. 10:19:05

@KvakCaptain: áááááá, ez érzékenyen érint. nem bírom nézni se.

a helyzet az, hogy akut Dyaitisem van. (senki sem tökéletes :D) biztos, mert emlékeztet vkire v nem tudom.
de ott is kapott pár plusz pontot tőlem a csaj. Kinga vagy Sehe sikítógörcsöt kapott volna, vagy felfújták volna magukat, hisztizni kezdenek stb., de Dya a helyzethez képest nyugodtan és kultúremberként elmagyarázta ennek a szerencsecsomagnak, hogy ezt így ebben a formában nem biztos, hogy kellene. persze kint már vágott egy arcot, de ott nem vette le az arcát a srácnak.
lehet, hogy csak a stáb utasítására. :)

dr. gernika 2011.09.28. 10:19:19

@mocskosmacska: Nem pont így volt. Azt mondta, ő nem fog felé közeledni, Annamarin múlik hogy lép-e felé. Ha nem, akkor valószínű, hogy lesznek csúnya veszekedéseik.
De amúgy tényleg igaz, Annamarinak nem érdemes senkinek sem tolnia magát, lép ő, ha arra érdemesnek tartja az embert. Én jól kijönnék vele.

KvakCaptain 2011.09.28. 10:23:32

@Lasombra: tyűha! Éjszaka onlányban Bandi beígért valami meglepetést rajongásod tárgyának. Előtte a pizzákról beszélgettek - Dya szeret hawaii pizza, meg minden pizza, meg mirelitpizza, meg pizza éjjel s nappal - szóval ha szerencsénk van megússzuk egy meglepizzával, ha meg az rtl-nek van szerencséje, akkor durvábbal. :)

dr. gernika 2011.09.28. 10:24:22

@mocskosmacska: Direktben nem tanul ilyet a szociálpedagógus, de az igaz, hogy egy idő után immunis lesz az érzelmi manipulációra, én legalábbis az lettem.

Lasombra 2011.09.28. 10:29:22

@KvakCaptain: RTL klub ide, forgatókönyv oda, van-az-a-pénz amoda, ha Dya ezzel a Bandi gyerekkel bármit is összehoz, akkor eladom a tévémet.

a VV elvileg egy szórakoztató műsor, de már most felhúztam magam, pedig csak belegondoltam. nem tehetik ezt a dolgozó emberrel. ennyire a Retek se aljas. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 10:33:09

@mocskosmacska:

Müllerpoppercoelhopéterek is ezzel a módszerrel adják el a szemetüket. Sok barom meg beszopja. Persze, hiába fikázom előttük és mutatom nekik a nyilvánvalót, annyira hisznek benne, hogy nem akarják összetörni az illúzióikat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 10:34:38

@KvakCaptain:

Lehet kaubászos pizza lesz. Tormás végű kaubásszal.

capa05 2011.09.28. 10:35:43

Sajnos a műsorvezető néhány játékos szintjét is alulmúlta.Durván két év alatt nem sikerült megtanulnia a forgatókönyvet. Nagy örömet szerzett amikor a műsor közepén nézői szavazás eredményhídetését akarta megtartani...

Lasombra 2011.09.28. 10:42:11

@capa05: fogalmam sincs, miért lehet szeretni Lilut, de biztosan nem az eszéért.

csicserierika 2011.09.28. 10:51:01

@Lasombra: nem értem ezt az állandó Lilu ellenszenvet.
Ki lenne alkalmasabb a jelenlegi rtl--es felhozatalból ? Tényleg csak érdeklődöm.
Én hálás vagyok, hogy a Liptói, a Peller, meg a Demcsák a másik csatornán hasít, mert ők elérik nálam, hogy pár perc után elkapcsolok, ha véletlenül beléjük botlok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 11:03:12

@Lasombra:

Nyilván valakinek a faszát tisztelhetjük benne.

Lasombra 2011.09.28. 11:04:49

@csicserierika: pusztán attól, hogy esetleg nincs jobb alternatíva, még senki nem lesz okosabb.
persze értem a problémát. de mit tegyek, nekem nem jön be.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 11:17:55

@Lasombra:

Elviekben létezik médiaszűrő, ami az általad nem kívánt híreket lehalkítja. :) Sajnos itthon néma lenne az összes magyar adó. :)

csicserierika 2011.09.28. 11:23:05

@Lasombra: értem én, de hogy jön ide az okosság ? Esetleg, ha kvízműsor lenne :)
Ott én is furcsának találnám .

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 11:29:30

@csicserierika:

Legalább leplezni tudná az ostobaságát az a nyomorék. De nem megy az sem, ahhoz sincs esze.

Spéter46 2011.09.28. 11:34:44

@Lasombra: Nem lesz könnyű vevőt találni!

csicserierika 2011.09.28. 11:37:55

@Nard: engem szórakoztat, a vv.vel teljesen kompatibilis .
A bentiek pedig még egy nagy massza számomra, senkit nem tudnék kiemelni.

rianna 2011.09.28. 11:38:44

@csicserierika: azonkívül, hogy rendkívül irritáló, nem tud beszélni, hadar, ráadásul még rosszindulatú is, semmi baj nincs vele :) Ha 3 mp-ig látom, előjön az összes rejtett agresszióm, és minimum, hogy szét tudnám verni a tévét.
És az öltözködéséről se feledkezzünk meg:D
Amúgy rengeteg ember végez kommunikáció szakon, van egy csomó kisebb v. helyi tv, szóval válogatni lehet, nem muszáj minden műsort ugyanazzal a 3 arccal vezettetni.

Spéter46 2011.09.28. 11:41:00

Péter szépen csendesen haza fog küldeni mindenkit! Haver az RTL.-nél!

A 15. fogkefe, pedig a hisztis Baukó Évát
várja. Na az ő megjelenése fogja nálam végleg kikapcsolni ezt a műsort!!!!!

vancrow 2011.09.28. 11:43:34

@Spéter46:
Ezt tényként állítod vagy csak találgatás?

Lasombra 2011.09.28. 11:48:51

@Spéter46: Baukó Éva nem hiányzik. Abból a típusból már bent van Kinga. jó, mondjuk ő kispályás Évához képest, amolyan Baukó Light, de jó alapanyag, ha beletanul, és elkezd vedelni, bármi lehet.
A keringői Attilával már most az Alek-Éva balfaszkodásokat idézik.

Éva max vendégként egy hétvégére (vagy ameddig kitart a bor).

capa05 2011.09.28. 11:50:13

Az új jövedéki adó mellett kész ráfizetés lenne Baukó Éva beküldése.
Egy a szerencse, hogy nem iszik gázolajat is.

fran7 2011.09.28. 11:52:17

@Spéter46: Szerintem meg Péter a felénél ki fog esni, mint Olivér. Ő szerintem azért ment be, mert nagyjából sejti, hogy még 5 évig a reality lesz a vezető műsorszám a magyar csatornáknál. S ő mint castingos és szereplő olyan tudásbeli fölényben lesz, hogy minden csatorna versenyezni fog érte, hogy adjon nekik tanácsokat. S abból igen jól meg fog élni. Esze ágában sincs nyerni. Most csak arra figyel, hogy túlzottan ne rombolja le a renoméját.

csicserierika 2011.09.28. 11:54:22

@rianna: nem vagyunk egyformák.
Engem egyenlőre a játékosok jobban irritálnak.
Nálunk is van helyi, meg körzeti adó, hát... nem akarnék rosszat nektek :)

fran7 2011.09.28. 11:54:22

@capa05: Miért lenne? Egymaga betömné fogyasztásával a költségvetési hiányt. Cigi és irsai.

Naspolya 2011.09.28. 12:07:37

@capa05: "Egy a szerencse, hogy nem iszik gázolajat is." :)
A mai napon eddig ez a kedvencem, köszi!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.28. 12:16:21

@beacska: Ati is "érdekes" egy alak, mert a Nekedvalóban rendszeresen megjelenik valami nő, aki állítólag (és az RTL szerint) "Attila barátja", és azt állítja, hogy a beosztottja is volt.
Tehát Ati körül is kavarodás van...

Spéter46 2011.09.28. 13:11:38

@vancrow: Természetesen én is csak hallottam, de olyantól aki közel van a tűzhöz.- velem ellentétben!!!

reKorrekt 2011.09.28. 13:19:48

@fran7: Basszus, nyár derekán voltunk Szépasszonyvölgyében és a társaságból mindenki az irsait kereste a pincékben, én meg azon agyaltam hogy honnan a picsából ismerős nekem ez a név :D

Spéter46 2011.09.28. 13:28:23

Irsai Olivér, melyet VVOlivér emlékére vedeltek. Egyébként nem egy nagy bor!
@reKorrekt:

Vivien bácsi 2011.09.28. 20:31:04

Péter megalázza Verát az éjszakai streamben /pl.ilyeneket mond neki: "Baszd meg, fasz vagy, kinyírlak!" stb.stb

www.youtube.com/watch?v=RMTbQ2681JQ

Zb74 2011.09.28. 20:34:00

"Dya életvezetési tanácsokat oszt"

Hajni, ezt most komolyan "elélveztetési tanácsok"-nak olvastam...:-D
süti beállítások módosítása