Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x04 - Válogatás

2011. szeptember 26. 09:00 - candyperfumegirl

Nem ez volt a legszínesebb adag az idei válogatók során, de ez már az utolsó volt, ami azt jelenti, hogy most megtalálják a még hiányzó embereket abba a 150-be, akik mennek az ún. Táborba, vagyis a többnapos kiidegelésre, ami után már csak 24-en maradnak. Most vettem csak észre (vagy csak nem hangzott el eddig?), hogy új szlogent kapott a műsor: X-faktor – a zene jövője! Ambiciózus, annyi szent, és ha 1-2 idei jelentkezőre gondolok, konkrétan ijesztő is. Zsűrit nagyüzemben vakolják a jelentkezők színrelépése előtt, lássuk a mai első áldozatot. Egy túlpörgött zongoratanárnő érkezik, aki bizonyos arckifejezéseinél Király L. Norbi női verziójának simán elmenne. Körbeugrálja DevilNórit, majd visítva beront a színpadra és körbe is futja vagy háromszor bemelegítésképpen, azt hiszem, mentoroknak ezen a ponton lenne érdemes magukhoz venni némi szíverősítőt.

Versenyzőnk minden melegbár és travishow univerzális himnuszát nyomja, a Can’t Take My Eyes Off You-t, (NEM I Love You Baby a dal címe, ezt jegyezze már meg végre mindenki) hangja csak az első versszakban van valami minimális, de nem is ez maradandó igazán, hanem amit művel közben. Szexisnek szánt, de leginkább rémisztő pillantásokkal szemez minden útjába kerülő kamerával, pofákat vág, vonaglik, pörög-forog, némi bőrt is villant a biztonság kedvéért, a közönség meg bulizik, sőt Nóri is a backstage-ben. Eszméletlen itt a hangulat - akarják mindezzel kommunikálni a szerkesztők, bennem meg az tudatosul, hogy minél tovább hallgatom ezt a nőt, annál hamisabb. A produkció végére MalekMiki szemei az emberi anatómiát meghazudtoló méretűre guvadnak, Ildi feltartóztathatatlan röhögőgörcsöt kap, elhangzik a „te vagy az X-faktor kiszeltündéje” mondat is a miheztartás végett, és az egész groteszk blokknak a vége továbbjutás (csak Miki mondott nemet), én kérek elnézést.

Őt egy furcsa fiúka követi, aki úgy gondolja, hogy elszavalja Lady Gaga Pokerface-ét, olyat biztos nem hallottak még a mentorok. (igen, tudom, hogy ez az akusztikus változat akart lenni, csak éppen nem az lett, szándék itt nem elég.) Sajnálatos módon a zsűriasztalra is fel kell másznia, ez már annyira nem eredeti, és minél többen csinálják, annál gázabb, és ezt valahogy egyik sem érzi, pontosan olyan ez, mint a Fila oldaltáska. Ez a produkció meg MalekMikinek tetszett nagyon, valami számomra értelmezhetetlen okból kifolyólag, márpedig ha Dr. Genya azt mondta, hogy jó volt, akkor a többi ítész sem mer mást mondani, így a srác továbbjut, az eszem megáll.

Most olyan továbbjutók következnek megint, akikről fejenként 20 másodperc érdekes anyagot tudott összevágni a műsorszerkesztő, van egy perzsa pasi is köztük, majd jön egy Bravo magazin címlapjára kívánkozó tinisrác, aki egész vicceseket szól be, csak éppen hangja nincs. Ez nagy kár, mert ideális tinisztár-alapanyag lenne a mentorok szerint, úgyhogy elküldik énektanárhoz, nehogy már pont az énektudás hiánya akadályozza ebben. Itt az ideje az első igazán jó hangú versenyzőnek, jön is egy hosszabb blokk előzetes interjúval, már tudjuk ezt mit jelent, rá figyelni kell, mert nem most látjuk utoljára.
Tárány Tamás egy nagyobb darab biztonsági őr, akinek a bemutatkozása is emlékezetes: „szeretném tudni, hogy csak a lábamban van-e X, vagy máshol is.” U2 Beautiful Day-t énekel, és bár megállás nélkül fel-alá mászkál közben a színpadon (Geszti szerint ez a biztonsági őr reflex, rendnek köll lennie egy TV felvételen is, ne buzgálkodjanak a hátsó sorokban se), a dal jól szól, sőt nagyon jól. Közönség tombol, Miki szerint a srác a szemük előtt transzformálódott éjjeliőrből énekessé, Feró tökeit elkapta (ő monda így!), sőt mindenki tökeit elkapta, még a csajokét is, és már ez a tény is megér egy továbbjutást minimum.

Jön egy nagyon magabiztos csaj, én vagyok itt a király, üzeni a testbeszéde, bedob mindent, lerúgja a tűsarkút a dal első soránál, csak éppen valami elképesztően fülsértően hamis. Aki látta a Glee 3. évad premierjét, ott volt egy hasonló jelenet, amire a tanerő válasza csak egy velős „holy shit” volt, na ez most az én érzéseimet is tükrözi. Zsűri oltja nagyon, szegény meg ártatlanul benyögi, hogy az énektanárja biztatta, hogy jelentkezzen, erre kitör a teljes káosz a stúdióban, mentorok az énektanár fejét követelik, közönség borzasztó irritáló módón megállás nélkül hurrog.

Apa és fiú páros jön, olyanok kicsit, mint Hodor a Trónok harcából, aki csak a saját nevét tudja mondani, nekik is egy válaszuk van minden kérdésre: Szelindi Miklós. Mi a nevetek? Szelindi Miklós. Mi a formáció neve? Szelindi Miklós. Mit vártok az X-faktortól? Szelindi Miklós. Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Szelindi Miklós. És ez így megy tovább, Geszti még bedobja, hogy bármit kérdezünk, mondjátok azt, hogy Szelindi Miklós, amire a reakció természetesen Szelindi Miklós. Ha megölnek, sem tudom felidézni, mit énekeltek.

Bejátszanak még néhány elrettentő példát, majd jön egy picike fekete csajszi, Maria, egyenesen Floridából, családi kísérettel. Forget You-t énekel, és van hangja, amiért a mentorok nem győznek hálálkodni, de legérdekesebb beszélgetés a színfalak mögött zajlik. „Kitől örökölte Maria a muzikalitását?”, kérdezi Devil, mire anyuka válasza: „a dédnagymama testvére Bartók Béla volt”, nincs több kérdésem. (Ördög Nóra „aztakurva”-feje epic volt mellesleg.) Csajszi jól nyomta, csak a folyamatos egyet jobbal-egyet ballal lábdobogásától kezdtem tikkelni kb. fél perc után, de a mentorokat nem zavarta ez sem, csont nélkül továbbengedik.

Most egy fiatal srác érkezik egy Hooligans dallal, és annyira belead mindent a koreográfiába, hogy hatalmasat nyal a színpadon, de ami a legjobb, hogy nem esik ki a dalból egy pillanatra sem, és térden állva simán folytatja tovább! Én már ezért a lereagálásért megszavaztam volna neki a továbbjutást, mentorok is hasonló véleményen vannak. Jön még egy RTLKlubos szerkesztő-riporter is, amit nem egészen értek, de nem is mutatnak belőle sokat, majd érkezik Mazsi, az a lány, aki a tavalyi válogatóról a Highway To Hellel jutott tovább (ha jól emlékszem), a táboros válogatást viszont elkúrta, nem kicsit, nagyon. MalekMikit most sem győzte meg, semmit nem fejlődött az egy év alatt szerinte, de azért továbbjuttatják, de úgy, mintha a fogukat húznák.

Jön egy rettentő tinibajusszal és geek szemüveggel rendelkező fiúka, Tóth Jonathán valami szappanoperafőcím – jellegű latin slágerrel (nem ismerek minden zenét, tessék kommentekben segíteni). Mentoroknak nagyon tetszik, én a műfajtól nehezem tudtam elvonatkoztatni, lényeg, hogy továbbjut. Őt egy ízes tájszólással beszélő lány követi, Abodi-Nagy Blanka, aki lakodalmakon szokott fellépni (és ezt vállalja). Geszti már fogja a fejét, ami azt illeti én is, ha most elmegy Lidi néni a vásárba, én kikapcsolom a tévét ebben a pillanatban. Szerencsére semmi ilyesmiről nincs szó, éppen ellenkezőleg, Cserhátit énekel, méghozzá nagyon szépen, egyszerűen csak jó érzés volt hallgatni. Mentorok elvarázsolva, Ildi szeme már csillog, ahogy kell (operatőr buzgón ráközelít), nagy négyes IGEN lesz ez is.

Valahogy úgy érzem, mintha elfogytak volna az igazán vicces jelentkezők így a negyedik válogatóra, és a szerkesztők remek időzítéssel be is vágnak most egy Zoltán Erika imitátort. Hangutánzás megvan, szemforgatás megvan, koreográfia megvan, rettenetes outfit megvan, faludiszkó hakni-hangulat megvan! Ráadásul backstage-ben akkora Ötye buli van, hogy még, DevilNórit is elkapja az érzés, megy a karlengetős táncikálás teljes erőbedobással. MalekMiki egy megfelelő pillanatban leállítja, jóból is megárt a sok, hát még ebből, így a backstage partinak vége szakad mindenki nagy bánatára.

Látunk még pár pillanatot néhány fülsértő próbálkozásból, meg túljátszott mentor-fintorból, majd újra egy hosszabb blokk következik, ezúttal egy 21 éves kétgyerekes anyuka köré építve, nocsak. Alexandra ha hunyorítva nézem, a magyar Katie Holmes is lehetne akár, nem semmi azért a háttértörténete sem, de az ezen való csámcsogást meghagyom inkább a Storynak meg a Fókusznak, minket az énektudása sokkal jobban érdekel. Van neki, ez már jó kezdet eleve, és nagyon érdekes a hangszíne, ezt rögtön kiemelik a mentorok is. Kellemes előadás, egyértelmű továbbjutás, csak az anyukaságot hagyja otthon, ha legközelebb jön, ezt kéri a zsűri, itt dögnek kell lenni, nem háziasszonynak, úgyhogy kereshet is egy babysittert a Tábor idejére.

Utolsó etapban két haver mutatkozik be, mindketten indulnak, de nem formációban, lássuk a srácokat. Első próbálkozó Bagoly Norbi, akinek határozottan képernyőbarát feje van, a választott dalával viszont iszonyatos bajban vagyok, mert olyan zenei világból származik, amivel nekem abszolút semmi kapcsolatom. (aki tud, segítsen ki) Ildinek valami hiányzott az előadásból, többieknek nagyon bejött, ami érdekes, hogy Miki kimondottan kampányol mellette (showbiz-alapanyagot lát benne biztosan), így jöhet a következő körre is.

Érkezik a haver, Baricz Gergeny, nyakában gitárral, és a Wicked Game-be kezd bele, ebből a dalból illene valami újat kihozni egy tehetségkutatón. Az előadás kicsit világfájdalmas, de nagyon hatásos, engem arra emlékeztet, amikor egy feldolgozását felhasználták ennek a számnak egy remek Nip/tuck évadpromóhoz, hasonló hangulata van az ő verziójának is, JÓ úgy ahogy van. Geszti szerint most egy aranyrögöt találtak, akit gyönyörű ékszerré lehet majd csiszolni, de szép is ez a hasonlat, biztosan nem előre megírt. Megvan így a 150. táborlakó is, jövő hétvégén pedig 2 részt is kapunk (szombat és vasárnap), ami bemutatja majd a tábor eseményeit, ezeket terveim szerint egy hogyvoltban foglalom majd össze. Utána már csak 24-en lesznek, és irány a Mentorok Háza, ami tavaly a legnagyobb idegi megpróbáltatás volt versenyzőnek és nézőnek egyaránt.

 A képek Sigismundustól és az X-faktor hivatalos oldaláról származnak

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: x faktor
49 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baggins21 2011.09.26. 10:34:36

Bagoly Norbi Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen c. számát énekelte, Szelindi Miklós-ok meg Piramis szállj fel magasra. Amúgy sztem ez a Baricz gyerek beszarás jó volt, vagy 5x meghallgattam azóta a youtube-on és Tárány Tamásnak is fantasztikus hangja van.

Starlark 2011.09.26. 10:59:00

Tárány Tamás volt az egyetlen akire azt mondtam hogy ennek ott a hangja ahol kell.
Bagoly Norbit kicsit sajnáltam az Ildikó miatt mert látszik csak azért adott nemet mert a műfajt nem komálja, nála sokkal borzalmasabb énekesek kaptak igent.
Baricz nálam nem gyere be volt úgy énekelt végig mint aki beszart.
Blankától is oda voltak meg vissza, ok helyes, nem hamis de ennyi 12 egy tucat hang és megjelenés.

Ugyandehogy (törölt) 2011.09.26. 11:03:38

nekem tetszett Maria topogása:)

Tiziano Crudeli 2011.09.26. 11:04:24

Hát persze, hogy nem érzik, hogy az asztalra ugrálás már ciki, és erőltetettnek hat, mert ők nem látták ezt annyiszor, mint mi. Tudniillik, nekik nem vetítették le a több versenyző produkcióit. Legalábbis assszem. :)

Ugyandehogy (törölt) 2011.09.26. 11:04:40

@baggins21: vad fruttik???????
na én kész vagyok. tippeltünk párat, de ez nem volt köztük:DDDDDDDDDDD

nathalie 2011.09.26. 11:16:12

Emlékeim szerint geszti nem azt mondta hogy ékszerré akarja csiszolni a srácot, hanem találtunk most egy aranyrögöt, amiből reméljük aranybánya lesz. És geszti péter ismeretében ez így sztem sokkal érhetőbb is...

baggins21 2011.09.26. 11:26:18

@Babette_: Örülök, hogy segíthettem :)

backward 2011.09.26. 11:34:25

Tarány Tamás szerintem nagyobbat ütött, mint eddig bármi a magyar x faktorban. A debreceni anyukába pedig egyből szerelmes lettem.:D

Enid66 2011.09.26. 11:35:00

igen, igen, Vad Fruttik :)
www.youtube.com/watch?v=bSMf0hwGErQ

szerintem tök jó volt a srác, szerintem is azért kapott negatív kritikát, mert nem mindenkinek jön be a magyar alter-vonal... éppen ezért volt bátor döntés egy ilyen dal... :)

musi 2011.09.26. 11:35:37

Sajnállak titeket, hogy ezt a szart nézitek, miközben léteznek igazi zenék, és igazi zenészek is.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.09.26. 11:37:38

A srácot Bagossy-nak és nem Bagolynak hívják. És tessék jobban felkészülni a magyar underground-ból! uff!

kéne 1 nick 2011.09.26. 12:03:10

Bús Judit jóval tehetségesebb éneklésben, mint a blogíró írásban.

Lehet, hogy ezen neki is el kéne gondolkodnia.

Helyesírás nulla, stílus nulla, humor nulla (de azért erőlteti... ez a legszarabb, mikor humortalan emberek próbálnak humorizálni), hibás idegenszó-használat... más hobbit kéne keresni, mert ez nem a te pályád.

Csülök 2011.09.26. 12:06:05

@musi:
Azol is kezdték valamikor, valahol...

Eruka 2011.09.26. 12:07:27

@Babette_: az a baj a feka lánykával, hogy a múltkori Fever-es kiskölöknek durvább négernő szorult a torkába :))

Norbi jól énekelt, és sztem elég szép is :)

és sztem Tamás az igazi aranyrög! :) hatalmasat énekelt, valaki aranyat "helyezett el" a torkában ;-))) Hajrá!

Ugyandehogy (törölt) 2011.09.26. 12:09:47

@Eruka: egyébként én senkitől sem voltam elájulva....

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.09.26. 12:33:17

„Kitől örökölte Maria a muzikalitását?”, kérdezi Devil, mire anyuka válasza: „a dédnagymama testvére Bartók Béla volt”,

- köszi cindyperfumegirl, ez nagyon feldobta a napomat, lehet mégsem ölöm meg magam (még), eddig csak egy adást láttam, azt is utólag a netről, viszont akkor mostantól innen fogok tájékozódni, hogy kit érdemes majd itt a neten utólag megszemlélni, sajnos ahhoz nincs türelmem, hogy egy ilyen showt élőben végignézzek, úgyhogy számomra nagyon instrumentális lesz, amit írsz!

És még egyszer kösz,

oázis

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.09.26. 12:38:17

A Cserhátit éneklő nő linkje megvan a youtubera valakinek?, és akkor már jöjjön a Bartók dédunokahúg link is, ha van, köszi!

oázis

reccs 2011.09.26. 12:44:45

Ja, a Blanka éa a Tamás srác nagyon rendben volt.

kompakt 2011.09.26. 13:05:59

lusta vagyok visszaolvasni, lehet már leírták: Bagoly Norbi száma: Vad Fruttik - Nekem senkim nincsen

érdemes az eredetire is rákeresni :) meg ezekre: "Nem hiszek", "Embergép" :)

üdv!

nasie 2011.09.26. 13:06:11

őszintén szólva én nagyon örültem, hogy Vad Fruttik számot hallottam egy kereskedelmi tv-ben!

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.09.26. 13:10:47

@reccs:

Kedves reccs! köszi a linkeket!

1.
a cserhátis csaj szimpi, de nem engedte ki igazán a hangját...

2.
a Bartók dédunokahúgnak jó a hangja, hozza, amit köll, és tényleg pontosan fogalmazott cindy, hogy a mozgása kicsit monoton, majd remélhetőleg ezen is javítanak a showra

silverwol 2011.09.26. 13:20:55

A két utolsó srác volt a legjobb eddig az összes közül, azt hiszem. A U2-s csóka se volt rossz, de a dayt picit furcsán ejtette ki. Lesz itt 12 jó, ha a csillagok is azt akarják. Azért érdekelne, hogy kit honnan kapartak elő :). Az felettébb gyanús, h van akinél Geszti kérdéseiből tudom, hogy jó lesz, mielőtt megszólalna és a 40mp környékén az egész közönség áll (U2-s srác pl). Ne mondja nekem senki, h a zsüri nem tudta előre, hogy mi jön, ennyire nem vagyok birka :).

Mitya Ivanov 2011.09.26. 13:33:23

az ugye megvan, hogy a Zoltán Erika imitátorcsaj playbackről énekelt?
miután leállította MAlek Miklós, még szólt a háttérből a dalszöveg

fran7 2011.09.26. 13:38:26

@silverwol: Keresik a tehetségeket és olyan durva szerződéseket tolnak a jelentkezők elé, amiből még az egész Bárándy familia se tud kivakarni. S gondolom, aki ezt aláírja annál már tudják, mit fognak belőle csinálni. Egyestés bohócot, vagy Vastag Csabát. Szerintem az ismeretlen tehetségeket ezzel szűrik meg, nem pedig a mentorokkal.

Emmet Ray 2011.09.26. 13:46:18

Azért a zenetanárok beégtek egy kissé ebben a részben (egyesek közvetetten, mások direktben). Pl láthattuk az oravicai énekoktatás magas színvonalát. :D A Bartók-rokon Floridából nagyot ütött (az infó), meglátjuk ki tudnak-e hozni valamit belőle a táborban (jó, hogy a kereskedelmi Cee Loo Greent nyomta és nem a fuck you-s verziót).
Castor&Pollux pedig stoppolhattak egy keveset Gyergyóból Pestre és úgy általában a székelyek odatették magukat rendesen, Blankával együtt. Kíváncsi leszek a bennmaradó 24-re.

Emanuelle 2011.09.26. 13:52:01

Nem kötözködésből, de a zizi énektanárnő által előadott dal címe helyesen Can't take my eyes off of you.

A dagi szemüveges srác nagyon tetszett, remélem lesz alkalmam megtanulni a nevét.
A Vad Fruttis számot éneklő srác meg...huh...hangja se rossz, de a pali maga...mit mondanak az olyan pasikra, akikre nőben azt, hogy tutajos?:-)

Rohir 2011.09.26. 14:08:13

Csak apró megjegyzés:

Maria-ról nem az anyja mondta meg, hogy Bartók rokon, tekintettel arra, hogy a leányzó 14 éves korában meghalt ;-)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.09.26. 14:34:50

@candyperfumegirl:

hát ezt elnéztem candy! bocs! látásom rohamosan romlik, és lehet, hogy cindy lauper is keresztezte közben a mágneses erőterem, vagy mezőm..

úgyhogy akkor visszafelemenőleg és előrefelemenőleg is minden candyre vonatkozik!

remélem számíthatók a pardonodra!

oázis

fia 2011.09.26. 15:12:19

"Most egy fiatal srác érkezik egy Hooligans dallal, és annyira belead mindent a koreográfiába"
Mi volt a szám címe?
Köszi

saturnalia 2011.09.26. 17:06:19

@Emanuelle: A "vadfruttis" srác, hát igen..:P Érdemes itt is meghallgatni, ennél a számnál kiderül, hogy tényleg kiválóan énekel:
www.youtube.com/watch?v=uGbBA_V_FoY&feature=related

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.09.26. 17:48:23

@saturnalia:

szép... úgy érzem ebben a mostani X ben több a faktor, mint a múltkoriban, kevesebb a kommersz gyerek, több az őstehetség..

candyperfumegirl 2011.09.26. 18:28:32

@oázis: nekem is egész jónak tűnik eddig a felhozatal, aztán majd meglátjuk, ki hogy bírja a gyűrődést, de voltak már most is kimondottan izgalmas hangok.

kumm 2011.09.27. 08:51:33

@fia: A szám címe: Kánaán, az egyik legjobb Hooligans szám :)

fia 2011.09.27. 09:04:45

@kumm: Köszi, nem tudtam felidézni hirtelen.

viragmez 2011.09.27. 17:02:07

@kéne 1 nick: miért akarod őt elüldözni, kellene talán a helye? Nem valószínű, hogy szívesen olvasgatnám a te írásaid, ha ebben a stílusban írnál. A blogírót én elfogadom, egy elütés-elírás nem von le semmit a tartalomból, a korrekt ismertetés oké, meg tudom ítélni belőle, hogy mit nézzek meg utólag a neten. Ha meg láttam az adást, öf-nak is jó, élvezetes.

nico61 2011.09.29. 08:58:29

Sziasztok!

A nevem Szelindi Miklós...nekem legalább van, ellentétben a blog írójával...
Szóval:mint mindenki tudja, ezek az RTL-en lejátszott spot-ok össze (vagy össze-vissza) vágott jelenetek. Vagy a poén kedvéért ilyenek, vagy azért, hogy a nagyérdemű meggyőződhessen arról, a zsűri mennyire okosan és megalapozottan döntött.Nem azért 10 mp. a dalrészlet, mert a többi olyan hallgathatatlan...elhihetitek, voltak jó pillanatok.Hozzá tartozik, azért kaptunk 2 "igen"-t is, a Nagy Feró és a Geszti szerint tovább mehettünk volna.
Nem védekezni vagy magyarázkodni szeretnék, csak annyi mailt és megjegyzést kaptam már...jót-rosszat vegyesen.Talán ha volna lehetőség a teljes felvételt megnézni...na mindegy.Ilyenkor az ember már hiába...magyarázkodik. Szép napot Nektek...Ja! és mást is tudunk ám mondani, mint:
Szelindi Miklós

KittyKotty 2011.09.29. 22:36:13

Nekem tetszett az összefoglaló, mind a műsor, mind pedig Candy írása. Amúgy a nagyon fura nevű srác (Jonatán azt hiszem) Paolo Meneguzzi Era stupendo című számát énekelte, amely a 2008-as svájci induló volt az Eurovíziós Dalfesztiválon (nem mellesleg szerintem igen rosszul volt előadva az X-ben).

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.02. 15:40:21

Valaki meg tudná mondani, hogy a Janice Joplint éneklő csaj bennmaradt végül a műsorban?

Laliath 2011.10.04. 11:04:54

A folytatásról már nem lesz hv?

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.04. 12:20:29

@Laliath:

Megnéztem a szombati adást, és meg kell mondjam, az a mostani válogatás teljesen az izlésem szerint való...

Mindegyik énekes szimpatikus, más és más oknál fogva, eredetieknek és hiteleseknek érzem őket, közelebb áll hozzám az egész gárda, azt hiszem sokat fejlődött a mentorok társasága, és nagy megelégedésemre a természetes, hiteles énekesek (karekterek) irányába mentek el, ami nagyon jó. Örülök, hogy egy kommersz tévé is tud ilyet produkálni!

láttam, hogy a Joplinos csaj is bennmaradt, örülök!

candyperfumegirl 2011.10.04. 13:54:44

@Laliath: már hogyne lenne, mindjárt jön!
süti beállítások módosítása