Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x14

2011. szeptember 26. 13:00 - Hódos Hajnalka

Nem. Nem és nem. Találni nem találom, keresni nem akarom a szavakat (szíveket írtam elsőre), úgyhogy csak úgy, minden kommentár nélkül tessék, itt a nyers való, ez fogadott tegnap este:

A vizuális inkvizíciós gyakorlatok után kénytelen vagyok megemlíteni, már megint elkezdte a szerelmi szálakat emlegetni, és mi, ősvévések tudjuk, ez semmi jót nem jelent, a Gigi-Jerzsi kínlódás is így kezdődött. A retyóscsókon át a légszíveken keresztül a kísértetpózig bezárólag. Négy kemény hónapon át. Tegnap döbbentem rá, ha nem lenne beszavazó, lófaszt sem tudnék írni, olyan unalmasak az öfik, azért próbálkozom, hátha. Kezdjük rögtön a Villa Első Igazi Csínytevésével, erről meg Olivér jut az eszembe, meg ÉnLázárLászó tojásai - nagy poén, nagyon nagy poén volt az is – hát még ez.

A VillaLányok nem férnek a bőrükbe, Kinga eldönti, hogy döntsék el, minden héten megfingatnak valakit. Attila az első a sorban, juj, lakkozzák ki a körmeit. Idétlen viháncolás kíséri a csínytevést, Attila természetesen felébred, itt sumákoltok? Á, csak őriztük az álmodat. Attila nem azért Nagy Manipulátor, mert most jött a hathúszassal, felméri a terepet, Dya a leggyengébb láncszem, ezért rajta fog szörnyű bosszút álni. Jajajaj. Dya visítva menekül, Kinga tényleg félt Attilától, mert levette a bugyogóját (sic!) és úgy kergette őket. Paplanba tekerve. Veronika visít, „hülye pedofil állat” maraton életre-halálra, Attila egy óvatlan pillanatban lenéz, bazmeg, ki festette ki a lábamat?! Az sivalkodós ugrabugrát mutatják még néhány percig, untam, ugorgyunk. Egyébként is, hol van ez a SzaraKonorhoz, ugyebár.

Reggel Fecó nem érti, Péter miért nem bratyizik vele. Elmondanám. Mert én is a halál faszára kívánnám azt, aki ébredés után - mikor gyűlölök mindenkit és az alaphangulatom a szarazélet és a rohadjonmegmindenki között mozog és a második bögre kávé felett is üveges tekintettel bámulok a semmibe – jönne egy túlmozgásos nagydumás és tolná a fejembe a hülye szöveget a semmiről, azért. Péter farmert húz és kimegy rágyújtani, Fecó nem tudja hova tenni, hát ő egy társasági ember. Fecó, hidd el, Péterrel jobban jártál, mint velem. Fecó nem hiszi el, panaszkodik, lehet, hogy csak ő képzeli be, de kerüli őt és Péter inkább hátulról csinálja. Távolról ismerkedik. Péter a homo sapiens.

Hálistennek van feladat, írjanak névtelenül kérdéseket, amiket eddig nem mertek, vagy nem akartak egymástól megkérdezni. Kiszopfel, nem gondolod, hogy te vagy köztünk a leggyengébb? Nem, hanem azt gondolja, a fiatalsága miatt lenézik, mert ő 18 évesen bekerült a Villába. Fecó, kit tartasz ellenfélnek? Téged, Péter. Gergő, ki a legerősebb? Magadat is mondhatod. Fecót. Melinda, ki áll tőled legtávolabb? Attila. Kinga, neked tetszik Attila, mint férfi? Nem, de amúgy jólesik, hogy cuki velem, úgyhogy kezd a szívemhez közel kerülni. Attila, valójában mit akarsz Kingától? Nem tudom, és azt akarom, hogy ezt megtudjam. Kinga, valójában mit akarsz Attilától? Hát akarni nem akarok semmit, de ha ki is alakul valami, az idő. Attila és Kinga föttétlen szükségesnek tartja ezt megbeszélni, NM sorra veszi a csajokat, odáig jutnak, hogy hát Dya jobb nő, mint te, erre a Krumpliorrú az asztalra csap és megsértődik. Attila azért mond ilyeneket Kingának, mert kamu az egész, Kinga meg azért hagyja Attilát nyomulni, mert önző és a lelkének jólesik, Lilu összefoglalja, Attila átlát a lányon, hát jól van, ezzel is elment vagy nyolc perc.

 

Zizike érkezése meghozza az első várva várt összeugatást, amit vévéül konfliktusnak hívunk, de előbb Dya sír a malac láttán, saját bevallása szerint azért, mert annyira szereti az állatokat, hogy nem is tudja nekünk elmondani, szerintem meg azért mert egy picsa. Veronika felháborodik, hát na nehogymá! Én ászám disznót, erre bejön egy disznó! Az lesz a vége, hogy megszereti és soha többé nem fog húst enni, mikor ő húst hússal eszik! Ne jöjjön ide egy disznó, mikor készül a disznó! Ha ezt valaki értelmezné, megköszönném, nekem nem sikerült, pedig ha jól emlékszem, háromszor is elhangzott. Még az is lehet, hogy Veronika legjobb barátja lesz, és neki fogja kiönteni a szívét! Hát, BusiZizi, nem irigyellek, na. A szerencsétlen törpemalachoz mindenki egyesével odamegy, mintha a lourdes-i Szűzanya lenne, Kiszopfel kétszer bazmegol is neki, ne nézzél már le bazmeg legalább te. Jól van, bazmeg, akkor bújjál is el. Attila felolvassa a disznócska használati útmutatóját, nem szereti a simisimit, csak a vakivakit és válasszanak maguk közül Kondást, mert Zizi egygazdás. Attila jobban szereti az állatokat, mint az embereket, elnézést is kér miatt, tőlem aztán nem kell, én is jobban szeretem az állatokat, mint téged és a csontgilisztát is belevettem a kategóriába.

Nemértedmábazmeg, hogy ne simogassad azt a nyomorultat? Világosan le volt írva, hogy a simisimit nem szereti. Attila unottan felnéz és elintézi Annamáriát, egy jól van, hülyével. BTA nem marad adós, morog, mint a bóhás kutya, ez a majnegyvenéves lúzer, aki a négy fal között él, neki ne ugasson, egy valamirevaló nőt nem tudott összeszedni eddig magának, mindig a hulladékok maradnak egyedül! Nálad nagyobb tahó parasztot nem láttam! Te meg beteg vagy, legyint Attila. Szevasz, húzzál befelé, csak azzal vitázom, aki érdekel, te meg nem érdekelsz. Attila még megkapja, hogy tetű és két centis a farka. Bazmeg, ez egy érv? Gyűlöl, gyűlöl téged ez a nő, sziszeg Péter. Hát mondtam neki, hogy velem ne, mert annak ára lesz, és igen, szánalmas addig eljutni egy vitában, hogy kicsi a farkad. Ja, én is széttártam a kezem, Péterkém. Attila szerint Annamária egy gyereklány tele belső sérülésekkel, végül megszületik a kegyetlen ítélet: holnap visszavesszük tőle a malacot! Kemények a fijjug, aztakurva. Ezzel párhuzamosan BTA bevallja, direkt csinálta a balhét Attilával, és ő jött ki belőle jól, hálistennek vége az öfinek, jönnek a Szűz Fiúk, azaz a Megrögzötten Szűz Tomi, az Éppenhogycsak Érintett Feri és a Roppantul Romlatlan Bandi.

Szűzmáriám, hogy stílusos legyek. Bandi haja – gereblyefrufru – mellett Lilu sem tud szó nélkül elmenni, ugyan, egy ilyen őrült flört a műsor elején belefér! Bandi szürke dzsörzémellénye is megérne néhány szót, nem tudom elhinni, hogy nem szándékosan adták rá, értem én, hogy ciki manapság húszévesen szűznek lenni, de az nem egyenlő az idióta kreténnel. Feri nemes egyszerűséggel partiarcnak nevezi saját magát, felröhögök, aztán megdöbbenek, mert az antipatikus Bandi vezet 57%-kal. A Villában nagy az öröm a SzűzFiúk láttán, ütemes taps és gyerebe, Veronikának hol a hátáról a katonai rádió, he? Nézzük Tomit. Tomi angol szakos egyetemista az ELTÉ-n és még ártatlan. Valami számítógépes játékot játszik, én ezekhez hülye vagyok, annyit írtam fel, hogy orkok, meg hogy a dominanciáért és a hatalomért megy a harc, én inkább Ki nevet a végént szoktam, azon legalább jól össze lehet veszni. A játék közben talált rá a szerelem is, először cseteltek, aztán megbeszéltek egy találkozót.

Tomi iszonyatosan rákészült a randevúra, a kedvenc pólóját vette fel és ráfújt fél flakon sprét. Vett virágot is, a legszebb szál vörös rózsát, aztán várakozott három órát csíkos pólóban és kockás gatyában egy tré helyen, de a csaj csak nem jött. A negyedik keserves órában rábaszott egyet az asztalra, és melankonikus állapotban szippantott egyet a rózsa aromájából. Nagyon maga alatt volt, de a gyönyörű táj segített neki. Az iváskényszere azonban nem múlt el. Szürkeállománya merevlemezén próbálta eltárolni a búcsú pillanatait, oszt most itt van. Hát a fasz tudja. A lányokkal semmi baj nincs, az van, hogy szeretne előmászni a barát fiókból, ahova berakták. Javaslom az áksz sprére való áttérést, akkor ilyen angyalok fognak potyogni az égből, glóriástól. Mondjuk, szükség lesz egy ács ismerősre is és nem folytatom ezt a poént, ha értitek, hogy mondom. Nézzük Ferit. Feri egy négyütemű Varjúval hasít, hát Mari nénnye a lányokkal semmi különös nincsen. A KombiVarjúval egyek. Három henger, egy szív! Mindig együtt dübörögnek.

Ferinek volt csaja, nemrég szakítottak, úgy három éve. Most már bánja, de akkor bepánikolt, hogy le fog ragadni az elsőnél, és egyik napról a másikra tiplizett. Anyu pakol, vigyen Feri egy kis savanyúságot meg befőttet a Villába, ne’ gyerök, itt egy kis szalámi is, ilyet úgyse esznek a tápos, kákabélű pesti kölykök. Feri szerint ez tök ciki, nekem tetszik, az én mamám is minden alkalommal beküldi a horvátországi utazás előtti napon apámmal a két levágott csirkét, a félig kiolvadt nyulat meg a tálca meggyes pitét az ecetes almapaprikával együtt, aztán felhív, hogy jaj, Lány, mit esztek ott? Szóval, Ferikém, ez egyáltalán nem ciki, tudom, hogy agyfaszt lehet tőle kapni, de akkor sem az. Mindenki sírt, jóvanmá, ne sírjá’ hát, te, papa szájharmonikázik, nevezzetek érzelgős baromnak, de ez nekem tetszett, ez a Ferigyerek így él, akarom a Villába, most! Ferinek azért nem jött egyébként még össze, mert kicsi a falu, kevesen vannak, de ez a test már készen áll a bevetésre! Éljen Feri!

Az idegesítő Bandinál csak a kisfilmje idegesítőbb, kenterbe veri Tordasét is. Ez a test egyelőre érintetlen. Reggel ébredés után rögtön kiveri a csajokat nézegeti, gondolatban már megvolt ám, többször is, de hát a gyakorlat. Apu cikinek tartja, hogy még szűz. Gondolta, az utolsó nap csap egy hatalmas bulit. Hát az volt, vérig, hányásig, fekveszarásig. Ketten jöttek el, társasoztak, sokat nevettek és ő nyert. Ő a legszüzebb ja és ő befelé sír. Igen, Csakabandi már kinézte a lányt, aki tetszik neki, barna haja van. Ha beledöglök, se tudom, kire gondolhatott, van barna csaj a Villában? Sajnos, nem tudom elolvasni a saját írásomat, így sose tudjátok meg, mit mondott Tomi azon kívül, hogy van veszítenivalóm a Villában. Feri lekockázza Tomit, Bandi meg menjen haza Kiskunvalahova. Bandi egy kedves, aranyos, őszinte srác, nyerni és veszíteni megy be.

LúzerBandi négy százalékot ver az Én Ferimre, teljesen behergeli magát, köszöni mindenkinek, a főiskolásoknak is, jól van, nyugi, ez még nem az Oscar-gála, csitítja Lilu aztán elröhögi magát, Bandi, ami nyitva van ajtó, azon menj ki! Bandi, ami nyitva van! Bandinak sikerült kimenni az ajtón, ez nagyon jó hír, Lilu röhög, én dühöngök Feri miatt, ma Érzékeny Lelkűek, ha az életképtelen csaj kerül be, akit etetni kell, tökön szúrom magam.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kékdelfin 2011.09.27. 01:46:14

szopatják bandit. karaj!!

nathalie 2011.09.27. 01:47:28

@vancrow:
jaj, néha kimondom másnak, hogy "JÓLVAN BAZD MEG?IGAZAD VAN! MOST JÓ?"
szóval el szoktam ismerni, ha másnak is igaza van. szerinte... :D

nathalie 2011.09.27. 01:48:32

@Kékdelfin:
nálunk inkább: kaaalbász. jó nyitott a-kal :D

kékdelfin 2011.09.27. 01:49:03

most nézem, bandinak már nincs a homlokára fésülve a haja.

kékdelfin 2011.09.27. 01:49:40

@nathalie: ahha. Gondoltam, hogy tájszólása válogatja. Merre az a nálunk?

nathalie 2011.09.27. 01:49:50

meg van a kóbász, de az már nagyon tájszólás :D:D

na indulok aludni. sziasztok. jó éjszakát!

vancrow 2011.09.27. 01:50:08

@nathalie:
És el is hiszem neked. :)

vancrow 2011.09.27. 01:51:15

V nem adja fel az észosztást még kettőkor sem...

kékdelfin 2011.09.27. 01:52:43

na, akkor én is joccakát!

vancrow 2011.09.27. 01:55:07

Akkor mindenki balra el! Jó éjt

vancrow 2011.09.27. 02:04:23

Kihasználva az alkalmat hogy egyedül maradtam és senki sem ugat le, kijelentem hogy ez egy összeszedett csajszi, és jó játékos lesz :)

beacska 2011.09.27. 07:38:34

lehet vmit tudni arról, hogy Vera milyen végzettségű? ő is szociálpedagógus? ;D

beacska 2011.09.27. 07:43:11

@vancrow: nekem is szimpatikus volt a pálinkázgatásnál pl. Nincsenek önértékelési problémái, nem fog hisztizni, cirkuszolni feleslegesen

avanivi 2011.09.27. 07:53:28

Veronika a Bélucit a zuhany alatt asszem egy életre hazavágta ! "Ez még nőni fog ?"

Az tetszett, hogy miután a Dya elmesélte a masszírozást, felügyelet alatt tartották Bélucit a fürdőzés alatt.Négyen ellenőrizték a zuhanyozást.

avanivi 2011.09.27. 07:54:59

@beacska: Kiderült kinél van a kulcs ?

beacska 2011.09.27. 08:02:14

@avanivi: nem. és nem is értettem. Én Péterről lemaradtam, de utána nem érzékeltem, hogy vki az idézeten kívül kulcsra is ráharapott volna...nem tudom, hol lehet.

Illetve, vmi olyasmit mondott, hogy mindenkinél van egy, de majd eldől melyik nyitja....vagy hasonlót...tán az ÖF-ből kiderül

BarBwire 2011.09.27. 08:21:33

Pálinkás jóreggelt, mi volt az aji? Szupcsi lenne megtudni. Kérem valaki írja majd le.
@avanivi: Béla? Milyen Béla? De bandika nem sok vizet fog zavarni. Kirakják a malac mellé, ha túl sokat tapiz.

kékdelfin 2011.09.27. 08:22:36

@avanivi: @beacska: A kulcsról kriszfiú is kérdezte. Nem mondta el.
Végzettségéről nem hallottam. A munkájáról kérdezték, értékesítő, meleg burkolatokkal kereskedő cégnél.

dr. gernika 2011.09.27. 09:47:10

@avanivi: Az hatalmas volt, ahogy ki-be járkáltak. :D

nathalie 2011.09.27. 09:48:36

@BarBwire:
Vera ajándéka?
Bevitt egy kosár muffint, mindenkinek személyre szabottan volt benne egy idézet, mármint a muffinba belesütve, ami elméletileg a lakókra vonatkozott. Lakók egyenként bementek a nyugiszobába hozzá, megették a sütit, felolvasták az idézetet, majd Vera tanítónénis,pszichodokis keresztkérdései közepette elemezték az idézetet és kitárták lelküket.

genevieve 2011.09.27. 09:53:02

@Kékdelfin: szerintem ha tényleg tényező lesz a csaj, akkor ezt a kulcs szöveget csak belógatta a társaságba és most minden pasi azon izgul, hogy ő lehet-e a nagy Ő?:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.27. 10:06:47

Jó reggelt Mindenkinek!

@beacska: majd nézd meg az oldalunkat, plíííz, és reflektálj is :P:P

@nathalie:

Ez olyan szép és megható lehetett:):)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:08:19

@nathalie:

Ááááá az ilyen tantónénis dolgok közben, mindig úgy érzem, hogy 10 éves vagyok, és Emőke néni azt mondja nekem, hogy milyen fájdalmas neki az, hogy az f betűim nem úgy kerekednek ahogy kellene. Közben végtelenül sértődött pedagógusarccal néz rám.

nathalie 2011.09.27. 10:08:40

@ladyandhenk:
valakinek biztosan. Én szimplán csak értetlenkedtem :D:D

kékdelfin 2011.09.27. 10:09:43

@genevieve: Ahogy emlékszem egyedül kriszfiú volt ráizgulva nagyon a témára. A többieket mintha annyira nem érdekelte volna. Persze ettől belül mindegyik izgatott lehet.

nathalie 2011.09.27. 10:10:34

@Nard:
"sértődött pedagógusarc" :D:D:D és tényleg van ilyen. egy cseppnyi csalódottsággal átitatva :D
(mielőtt bárki lebasz:vagy pedagógus a családban, semmi bajom velük)

genevieve 2011.09.27. 10:12:48

@Kékdelfin: szerintem az mindenki fantáziáját megmozgathatja, hogy talán ő lehet a vágy tárgya:-)
még akkor is ha nem tetszik neki a csaj...tudod, ahogy attila is mondta: nem tetszik neki sehe, de azért dugná...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 10:27:53

Viki és Beatrix kibeszélik a villalakókat: www.valovilag.hu/video/142005

Viki megmondja a frankót Kingával kapcsolatban: www.valovilag.hu/video/142117

beacska 2011.09.27. 10:28:23

@ladyandhenk: van új bejegyzés? nem találom :((((

genevieve 2011.09.27. 10:34:44

@Peter_Cs: neked tobzódás ez az új vv:-)

beacska 2011.09.27. 10:36:21

@ladyandhenk: sztornó az előbbi, MEGVAN ;D még nem olvastam, szaladok...

BarBwire 2011.09.27. 10:47:27

@avanivi: Nembaj, tényleg olyan Bélás a tag.

BarBwire 2011.09.27. 10:48:48

@nathalie: hozhatott volna ide is. Biztos feladat volt (hogy én hogy utálom ezt a bejöttem-elemezzünk dolgot)

nathalie 2011.09.27. 10:50:24

@BarBwire:
persze. az volt. de attól még az a stílus...

BarBwire 2011.09.27. 10:51:38

@nathalie: majd megnézem, de még picit munka...

dr. gernika 2011.09.27. 11:00:45

@nathalie: Én is kiugrott tanár vagyok, és tegnap este a háziszemüvegemben előadtam neki egy ilyen monológot. Szegény azóta sem tért magához. :)

mocskosmacska 2011.09.27. 11:09:46

Villalakók mi miatt utálják a bejövetel miatt az újakat? (Csak a fiúknak hozott ajándékot, csak a dyát masszírozta, mindenkivel bunkó volt stb.) Amikor mostanra már tök egyértelmű, hogy ezeket a dolgokat az rtl adja az új lakóknak.

mocskosmacska 2011.09.27. 11:13:07

Attila karaktere azt hittem érdekes lett, de átment kinga pincsikutyájába. Szerintem neki ez lesz a veszte, mert ez így dögunalmas.
Mellesleg, ha annyira meg akarja dugni a csaj, az pofonegyszerű lenne. Kinga nem tud létezni anélkül, hogy valaki nem lenne ott mellette mindig. Villában nincsen apu, anyu, kopasz maffiózó, így marad attila. Attilának csak annyit kellene tenni, hogy bejelenti kingának, hogy látja, hogy ő nem jön be a csajnak, nem akar vele testi kapcsolatot, hagyják a picsába az egészet. Aztán két napig nem szólna kingához, hanem melindának udvarolna. Pár nap után kinga bármire hajlandó lenne csak visszakapja a mankóját.

MissX 2011.09.27. 11:13:15

most, hogy elolvastam az éjszakai műszak termését, megyek és megnézem miről maradtam le.

MissX 2011.09.27. 11:15:12

miért búcsúznak a családtagok, barátok a bemenőktől, hogy vigyázzon magára? basszus, csak egy villába megy be.

nathalie 2011.09.27. 11:26:49

@gernika:
ok. közben leesett nekem is :)

nathalie 2011.09.27. 11:27:46

@gernika:
ok, leesett.

(a hozzászólásaim meg eltűnnek...)

nathalie 2011.09.27. 11:28:19

nem, mégsem tűnnek el.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.27. 11:29:33

Ezek csak nekem tűntek fel az új bekö(l)tözőkkel kapcsolatban?

- A bemutatkozó filmek fele sem igaz, és még jóindulatú voltam...
- Mindig az kerül be, aki már a savazáson sikeresen magára haragítja leendő villatársait, illetve mindig azt tereli veszélyes terepre a "mű sorvezető", aki be fog költözni...
- Mindig az nyer a három jelölt közül, aki már az indításnál is vezet.
- Akinek valamelyik játékos kimondja a nevét, az veszíteni fog...
- Minden új beköltözőnél megállapítják, hogy ennél rosszabb már nem jöhet (be).
- Aztán kiderül, hogy mégis...

avanivi 2011.09.27. 11:45:44

@King of Shadows: Azt gondoltam én is , hogy a Crisztofer a legrosszabb, de látod rácáfol az élet, és megjelenik Bandi !!

dr. gernika 2011.09.27. 11:46:23

@Peter_Cs: Annyira ízléstelennek tartom, hogy a sunatörölgetéseket is bevágják műsorba. Jó, mutassák meg a cicivillantásokat (hozzáteszem, Seheréé is elég nyomi lett), de az ilyeneket miért kell?

vancrow 2011.09.27. 12:32:36

@mocskosmacska:
Vannak lányok akik csak akkor hajlandóak szexuális kontaktusra ha ők is akarják. Tudom hogy felháborító, de ez van :) (persze nem állíthatom Kingácska közéjük tartozik)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 12:33:24

@gernika: Gondolom, a mindent megmutatunk szellemében.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.27. 12:35:42

@avanivi: A Bandi az a Gyurcsány utánzat? Amint megláttam, elkereszteltem L'Qró-nak...

@genevieve: Akkor jó. :)

FGSuperman 2011.09.27. 12:41:03

Volt valami érdekes este?

Az alkoholista Éva volt mostansàg a belevalòban?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.27. 12:42:49

Tudja valaki, hogy hova lehet képet feltölteni, aztán idelinkelni? Lementettem az ostoba, fekete hajú csaj (nem a "Vejonyika") fejét, amikor kiderül, hogy valamelyik nőnek együtt kell zuhanyoznia az L'Qróval. Szerintem arról a pofáról festették a Sikolyt is...

Dragonair 2011.09.27. 12:50:06

mit találtam: VVAttila hosszú hajjal...blee jobb a rövid sztem
newsee.hu/tartalom/vvattila-laptulajdonos-hossz%C3%BA-hajjal

Albino Vernyul 2011.09.27. 12:56:06

Duki&Beci uj klipp.. Szines szemuveg ajanlott...:)

www.youtube.com/watch?v=1TbTLMkrTFs

MissX 2011.09.27. 12:59:33

@Albino Vernyul: ez a duki ez olyan mint a fluor, hogy egyszer csak lett a semmiből? baj-e hogy nem tudom kicsoda? :)

Albino Vernyul 2011.09.27. 13:56:00

@Nard: Nem, nem, Svaby el nem ismert fattya...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:12:05

@Albino Vernyul:

South Parkból beugrik róla Bono. A legnagyobb darab szar. :)

Sváby is jó tipp! :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:15:11

@King of Shadows: Höhö, őt masszírozta, csodálod? :)
@Albino Vernyul: Én is letagadnám.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:25:46

@gernika:

Hát igen, jobbakat húzok le a wc-n mint Bandika :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:35:10

@Nard: Bármelyik jobb lett volna helyette, az életképtelen wow játékos, vagy a halmozottan hátrányos ámde jólelkű, de neeeeem az ertéelnek az arcoskodó recskagép kell.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:37:50

@gernika:

Feri lett volna a legjobb választás. Az tényleg csak nyomi, de jószándékú. Szerintem tök jó arc. A Tomi mindenképp kieső, de elég jó poén lett volna, ha elmeséli a Borgnak, hogy milyen jól nyomja HC ICC25-ben a dpst. :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.27. 14:45:55

@Nard: A Borg az Annamari (vagy BTA vagy Halál vagy mi az ő kanonikus neve?) vagy van egy még borgabb?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:52:10

@Yooha:

A Borg nem 1 személy, hanem egy tudatközösség. Így neveztük el a szilikoncsöcsűeket. Ők a Borg. Asszimilálnak. Az ellenállás hasztalan.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.27. 14:55:12

@Nard: Le vagyok maradva, ha ez a naponta 618 db hozzászólásban volt, akkor szinte behozhatatlan a hátrányom. De majd egyszer kizárom az asszonyt a lépcsőházba és megnézek egy részt, élő hogyvoltozással.

nathalie 2011.09.27. 15:09:15

@Nard:
én is ferinek drukkoltam. De lássuk be, ha bemegy, meg is nyeri :D sztem ezért nem kerülhetett be. Tuti poén forrás, ráadásul jólelkű, egyszerű gyerek és lehet olyanok is elkezdenek szavazni akik eddig nem tették (én) :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 15:21:56

@Nard: Elkélne oda egy Janeway kapitány!!!

reKorrekt 2011.09.27. 15:28:27

@Nard:
A Borg hasonlat mellett:
- a Borg is félig "műanyag"
- a Borg is csordában gondolkodik, nincs egyén, egyéni tudat, egyéni akarat
- a parancsnoki hajó gömb (fagolyó) alakú
- időnként a Borgnak is sok időt kell egy energia-fülkében töltenie
Ellene:
- a Borg a tudást is asszimilálja
- a Borg azonnal képes alkalmazkodni

Hamánkockulunk, de Te nyertél :)

KvakCaptain 2011.09.27. 15:30:12

@reKorrekt: hát ók asszimilálták tudásukat. Sok nulla sokra nem megy.

BarBwire 2011.09.27. 15:45:35

@reKorrekt: Nem kocka volt a hajójuk?

fran7 2011.09.27. 15:57:26

@reKorrekt: Miben szerepelt ez a Borg? a VV-n kívül?

Zelefánt 2011.09.27. 16:01:34

@fran7:
Teniszben egész magasra jutott... :)

reKorrekt 2011.09.27. 16:13:23

@BarBwire: A sima őrjárat vagy felderítőhajó az kocka alakú, a kiemeltebb küldetéssel bíró vagy parancsnoki hajók viszont Borg gömbök. Tapasztalatom szerint legalábbis :)
@fran7: Star Trek (nem akartad tudni :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 18:34:59

Hát menetek tik a piába :S.1121 komment??Na,ezt se fogom elóvasni.Utolsó???

B.Andita 2011.09.27. 21:25:16

Halihó, na most ti hol vagytok? Nem itt kell lenni?

B.Andita 2011.09.27. 21:26:57

Jaaa....nem.... :-)))

francesco90 2015.11.13. 08:49:03

Uhhh emberek ez de régen volt. :D Jó volt olvasni és köszönöm így nagyon nagyon sokkal később mindenkinek aki szavazott. Nem tudom mennyire érdekes, de megtaláltam szerelmem, együtt élünk már 3 éve, dolgozunk és éljük a kis életünk. :) Az a szalámis dolog pedig nem úgy volt...nem mondtam hogy ciki csak oda vágták és a csomagomban amit vittem magammal tényleg ott volt egy rúd szalámi házi savanyúsággal és befőttel. Nagyapám azóta sajnos már nincs köztünk, a harmonikáját vele temettük el. Jut eszembe a wartburg megvan még :D Igaz már csak a faluban üzemel mert erősen nyugdíjas korú. :D Volt abban a videóban egy két dolog amire nagyon rápörögtek, de 90%-ban igaz történet, nálunk ilyen volt a család a mindennapi dolgok. Akkor pacsi a srácoknak és puszi a csajoknak, Feri voltam. :)

francesco90 2015.11.13. 13:28:34

na te is egy ketrecben nőttél fel....

francesco90 2021.06.27. 22:47:25

Lehet kicsit megkésve 10 éve, de én vagy a Feri. Elkell mondja, hogy egyáltalán nem volt ciki a savanyúság szalámi pakolós rész. Egyszerűen egy felvételen kimondatták velem és oda vágták, úgy ahogy elég sok mindent. 8 órát forgattak a pár perces anyaghoz. A család viszont igaz, a szeretet és a sírás is igaz volt mert azt mondták, hogy most azonnal indulunk a beszavazó előtti felkészítőre és bucsuzkodjunk aztán indulunk is. Szóval tényleg bucsuzkodjunk bár aztán nem kellett menni sehova de úgy lett őszinte. Szegény papa miatt őrizzük ezt a kis videót, ő azóta meghalt. Nagy zenész volt a családban, szájharmónika, dob, cimbalom, hegedű volt a hangszere. Én is Sok mindenen játszom hála neki és géneknek. Azóta eltelt pár év és rengeteg minden történt. Tavaly 8 év után egybe keltünk a párommal. Élünk és virulunk.

francesco90 2021.06.27. 22:48:37

@francesco90: Hupsz, most láttam, hogy már kommentelnek egyszer. Na sebaj egy kis frissítés 5 év után.
süti beállítások módosítása