Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 01x04-05 - Amikor anyuka szerez neked nőt

2011. szeptember 26. 17:50 - szabóZ

Hiába minden, az Összeesküvők dübörög tovább, felesleges ellenkezni, toporzékolni, az ég felé emelt kézzel, kétségbeesetten sírni, inkább nézzük meg, hogy mi is történt csütörtök óta a rezidencián, ahol a Tv2 valóságshow-ja előtt Benkő Dániel is szerelmet keresett, még korábban pedig valami mást kerestek a lehető legkülönfélébb felállásokban.

Csütörtökön is Till Attila várt minket, ő ugráltatta a lányokat, de csak azért, hogy messze visszhangzó hangján (igen a hangmérnök még mindig nem találja a potmétert) mindenkit a kanapé elé parancsoljon, hogy aztán a női szakasz együtt izgulhassa végig, ahogy a fiúk egy kurva nagy daruról átugorjanak egy másik kurva nagy daruról lelógatott hálóra holmi használt bugyikért és melltartókért.

Ez már nem is az Összeesküvők, hanem a Rettegés foka, persze mindenki ki van kötve, de azért harminc méter magasan ugrálni még akkor is rémisztő, ha az ember olyan hülye, hogy egy valóságshow-ban, az anyja segítségével választ magának feleséget. Az első vállalkozó Marián, akiről kiderül, hogy valójában Marcinak hívja mindenki, csak hát a Marci az lehet zöldséges, tanár, vagy közgazdász, a Marián jár egy realitysztárnak. Mariánt egyébként úgy ismerhetjük meg, hogy a haja elől kissé penészes, vagy csak zöldre festette, meg ő az, aki 78 másodpercet tököl azzal, hogy a mélybe vesse magát.

Aztán jönnek sorba a többiek, mindenki pacsizik a nagy ugrás után mindenkivel, vihognak, mint amikor a Budapesti Szeszipari Vállalat női öltözőjébe megy osztálykirándulásra egy egész szakközépiskola. Sunaszaga van ennek a bugyinak, ennyit kell csak mondani, és akkora röhögve pacsizás lesz a vége, hogy azt már meg kell vágni. A leggyorsabb Szilo, aki 16 másodperc alatt ugrik, mászik, megkaparintja a női fehérneműket, aztán a mélybe is veti magát. Az anyja sír, biztos büszke a fiára, hogy mindenkinél gyorsabban szaggatja a bugyikat.

Szilo jutalma egy kósza kúrás, elnézést randi, de nem ám azzal, akit ő választ: a muternak kell kijelölnie a megfelelő alanyt a romantikus fedeztetésre. De ne ugorjunk ennyire előre, hiszen a fiúk előbb mélyinterjúkat készítenek a lányokkal, egyenként érkeznek a szerencsés jelöltek, hatan körülállják, és azt kérdezgetik tőle, hogy hát hajlandó lenne-e már itt bent szexuális aktust létesíteni valamelyikükkel. Igen, így kérdezik, mégsem mondhatják azt, hogy szopnál-e cica, hiszen mégis mit szólna az ilyesmihez a kedves mama. Így kezdődik egy gangbang casting is, csak a farokbelógatós jelenet marad el: a lányok ugyanis közlik, hogy szó sem lehet róla, a kamerák előtt semmiképp, legfeljebb csók, de leginkább csak szájra puszi. Egyébként is, esküvő előtt ők legfeljebb hosszú romantikus sétákra kaphatóak, meg arra, hogy pikáns beszélgetést folytassanak Faludy György erotikus költészetéről.


Szilo anyja azért csak mond egy nevet, némi hezitálás után Renikét jelöli ki az esti randevúra, aki ennek örömére bőrnadrágot és tűsarkút húz, hogy abban billegjen át a kert másik végébe, a fiúkhoz. Szilo ezt az igyekezetet azzal hálálja meg, hogy atlétában jelenik meg a randevún, talán még pörköltfoltos is, hogy teljesebb legyen a Szomjas György-retrospektív, kár, hogy még a hd-felbontás is kevés az ilyen apró, de fontos részletekhet.

Irány a baszókarantén, az illatgyertyákkal, leárazott Kika-selymekkel és masszázsolajokkal feltöltött sufni, amibe azért a rend kedvéért egy kurva nagy franciaágyat is bezsúfoltak.

Renike határozottan közli, hogy ő az első randevún nem hagyja magát, a kamerák előtt meg pláne nem, egyébként is még csak nem is ismeri Szilót. Majd még levegőt sem vesz a mondat végén, de máris pólóra és zsinórtangára vetkőzik. Ezt is rendíthetetlen magabiztossággal. Most, hogy Renike felvette minden college-pornó elengedhetetlen jelmezét, a tangát kilátszani engedő kinyúlt pólót, rögtön a lényegre is térnek: masszírozás a következő programpont, most, hogy már a kedvenc zenekarukat, a kedvenc egzisztencialista költőjüket, és a kedvenc francia művészfilmjeiket jól kibészélték. Renike masszíroz, de nem hagyja, hogy Szilo is viszonozza, mert az már tapizás lenne. Még szerencse, hogy az még a viktoriánus erkölcsök szerint sem kihágás, ha az első randin tangábán meglovagolja a pasi olajos testét, és néha a mellét a hátához dörgöli, mert a végén még beszélgetniük kéne, és akkor tényleg halálra unnánk magunkat. Aztán persze este tovább jutnak, mint a kézfogás és pirulva egymás szemébe nézést, de a koituszról szemérmesen hallgat a Tv2. Pedig takaró alatt még az is meglehetett, hiszen olyan mintha már nagyon régen ismernénk egymást Szilóóóóóóval.

 

Eközben a házban azon sír Mása, hogy nem szeretik az anyósok, pedig hiába van két gyereke, attól még óriási a szíve, és úgy, de úgy tud szeretni. Ja, és mellesleg számomra is egyértelművé vált végre, hogy Csenge a popdalénekes Kiki lánya.

"Erről az apás dologról le kéne szállni, jó?’" - mondja Csenge olyan hangsúllyal, ahogy a tinisorozatokban a rohadék pomponlány szokta, de én remélem addig nem hagyják békén, amíg el nem énekli az Állj, állj vagy lövök refrénjét a rezidencián rendszeresített leharcolt melegítőben.

De hagyjuk is a nyavalygást, hiszen pénteken jött az első kiszavazás, Mása vs Alexa, kismama kontra szomszéd csaj a Real Girlfriend 8-ból. Az utóbbi az adás előtt még magabiztosan jelentette ki, hogy ő aztán visszatér, Mása meg arról beszélt, hogy muszáj visszajutnia, mert ugye itt van Marián, akivel eddig mindössze tíz percet beszélt, de biztos ő élete szerelme. Marián anyja vélhetően ekkor esett össze halk puffanással a kameráktól távol.

Till Attila mellett ezúttal Peller Mariann is feltűnik, aki a Versmondó lány helyett most a bekatizott bulicsajt adja, aki egy üveg pezsgővel betévedt egy pankrátorgálára. De hát ki figyelt rá, amikor volt olyan szereplő, akit Dévai Nagy Kamillának maszkíroztak.

A nagy összecsapás tulajdonképpen csak a hét összefoglalója, plusz Marián anyja bevallja, hogy ő is elvált asszony, vagyis talán mégsem olyan nagy baj, hogy Másának már van két gyereke, aztán a Tv2 mindkét gyereket rögtön be is dobja a médiaipar sötét, állott szagú vizébe, videoüzenetet küldenek Moszkvából, és ezt már tényleg nem bírja szárazon egyetlen szem sem, főleg, ha török szappanoperákhoz szokott.

A mamák egy nagy tolókarral szavaznak, miközben a lányok maguk mellett kampányoknak, látványos, csak semmi értelme nincs, mert ugye nem az anyósok döntenek. Hanem elvileg a nézők. Az sms-ek alapján Mása kétszer annyi szavazatot kap, mint Alexa, aki mehet vissza a való világba (nem, nem az RTL Klubba), ahol a jövendőbeli anyós nem pofázik bele, legfeljebb csendben moroghat, hogy mégis milyen lányt választottál fiam. Mása ráadásul nyert egy párizsi utat, ahová választottjával repülhet. A lány persze rögtön Marci nevét mondja, sőt üvölti, pedig ugyebár a penészes hajú realitysztár neve Marián.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

26 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 18:22:17

tetőtől-talpig pisasárga vagyok az irigységtől a baszókarantén szó miatt.

nathalie 2011.09.26. 19:19:54

hát köszönet a baszókarantén szóért :D Be kell valahogy építenem a nyelvhasználatomban:D

plusz pont a kiki lánya énekelje el dolog miatt. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 19:23:37

azt a visítást, jéééézusom :)

Erzsókot le akarta smárolni valaki... hát röhögök! :D

Esztykee 2011.09.26. 21:00:25

"Till Attila mellett ezúttal Peller Mariann is feltűnik, aki a Versmondó lány helyett most a bekatizott bulicsajt adja, aki egy üveg pezsgővel betévedt egy pankrátorgálára."

És tényleg, ezen sírok percek óta:DD
Én már reménykedtem csütörtökön amúgy, hogy kivágták:)

Kulminaator 2011.09.26. 21:17:42

Peller Mariann a baltával faragott szépsÁg..

GiaMarie 2011.09.26. 21:38:42

Én azon röhögök,hogy miközben este nézem a műsort melyben a versenyzők a reggeli kávéjukat fogyasztják a napfényben fürdő teraszon,ki van írva végig,hogy élő.Valamelyik nap nyakig pulcsiban a kellemesen 19 fokos lakásban néztem,ahogy a csajok egész nap egyszál trikóban izzadnak,majd a belevetik magukat zsinórtangába a medencébe.Az aznapi csúcshőmérséklet volt vagy 24 fok,de reggel pl 7 fok volt...Tudom,hogy az ilyen műsor mind kamu,de ez pl vérciki módon nézi idiótának az embereket...

chipshop (törölt) 2011.09.26. 21:39:50

A leirasokbol ugy tunik,hogy Csenge azt hiszi,hogy az apukaja legalabb akkora(ha nem nagyobb sztar)mint Prince vagy Tom Jones,pedig o mindossze egy patkobela.Anyu meselte,hogy anno mindenki meg akarta tudni Kiki igazi nevet,es amikor rajottek h Bela,az valami egbekialto csalodasa volt az egesz Magyar nemzetnek(monjuk anyunak nem,o leragadt(szerencsere)Tony Benett-nel,es Nina Simone-nal.A baszokrantenon besirtam:-)))))

GiaMarie 2011.09.26. 21:41:12

Mindettől függetlenül a legtöbb reality első vadát megnézem,mert a maga nemében szórakoztató.Csak azon szoktam megdöbbenni,hogy ezekben a másorokban valaki tényleg szavaz.Emeltdíjas SMS-ben.Panel per kettőből,két pokrócba a bikiniben izzadó lányokra az élő műsorban...
Én még mindig azt mondom,az Éden hotel vlt az elmúlt évek legélvezhetőbb darabja a műfajon belül

Vas Dora 2011.09.26. 22:58:14

a Szomjas György-rektrosprektív sem smafu.
Alexa macskáit kár, hogy kihagytad, de mégsem, mert nincsen arra szó, sem szókép, hogy méltóképpen lehetne értékelni eme vizuális élményt és dramaturgiai fordulatot: A Macskák Bevonulását (bevonszolás félsikerrel) --egyszerűen nem merték mutatni Anyóspajtás-jelöltek arcát, mert lefagytak, mint rendes windows 2 nyitott excel-táblától:)

bloggerman77 2011.09.27. 04:49:30

A Pellernek átlátszott a bugyija a szoknyán, vagy sem? Ezen tűnődöm azóta is :p

Kaqkk (törölt) 2011.09.27. 07:20:11

EZ nagyon fáj:-))))

SzumóNé 2011.09.27. 08:06:48

Asszem a "baszókarantén" a Nap Szava! Egyszerűen zseniálisan foglalja magában azt a kényszeredett érzést, amivel a jól/rosszul fizetett, új, reality celebjelölteket belökték egy kibélelt betonbunkerbe, hogy hozzák a nézettséget egy kis tipi-tapival.

üvöltő dervis 2011.09.27. 08:55:15

sokkal jobb, ha elolvasom itt, mintha nézném. A baszókarantén egy 10-est megér! :)

Bloodscalp 2011.09.27. 09:05:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem csak azért kéne, sokkal normálisabban viccesebben írja le mint te:)

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 09:14:43

@Bloodscalp: akkor engem nem olvasol, oszt így.

Logan Grimnar 2011.09.27. 10:00:43

@GiaMarie: azért nézik idiótáknak, mert akik ilyen fostalicska műsort néznek, azok idióták is....

Mitya Ivanov 2011.09.27. 10:12:10

tudom, hogy gáz azt írni, hogy mekkora egy fos ez a műsor, és mégis nézem, de valóban. az annyira gyenge, és tényleg mintha egy harmadvonalbeli venezuelai (nem mexikói) kábeltévé alacsony költségvetésú produkciója lenne.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.09.27. 11:06:31

én a "Peller Mariann is feltűnik, aki a Versmondó lány helyett most a bekatizott bulicsajt adja, aki egy üveg pezsgővel betévedt egy pankrátorgálára"
résznél röhögtem fel hangosan az irodában.
mondjuk nézni képtelen vagyok 8elég nekem az Aranypart), de a beszámolók alapján nincs is rá szükség.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.09.27. 11:10:11

@Esztykee: látom sikerült majdnem szóról szóra ugyanazt írnom:)

Ringlósztár 2011.09.27. 11:30:37

Ki az a kacsafejű Till Attila mellett?

2011.09.27. 11:36:22

A román Kanal D-n Nora pentru mama címmel évek óta futó verzió tényleg arról szól, amiről kell: párkeresésről. Nem a szervezők írják hozzá a forgatókönyvet és nem fizetett szereplők vannak benne. (Vagy ha mégis, akkor nagyon profik.)

A magyar verzió ugyanolyan ribancgettó, mint a többi magyar valóságshow. Tudom én, hogy ez kell a népnek, csak elszomorít.

gastro, missing in action 2011.09.27. 15:17:19

egyébként nekem olybá tűnik, hogy ez az sms szavazás most VALÓS adatokat mutatott... Szegény Másán akartak segíteni a nézők, mert azt hitték ő van ellenzékben az 1/3-adnyi szavazattal, aztán csak rátettek egy lapáttal a szimpátiaszavazatok, ezért volt a nagy különbség is. Alexa meg hoppon maradt.. Az anyós catfight a legjobb, de csak ezért nem eröltetem a nézését a műsornak :)

Bloodscalp 2011.09.30. 09:10:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem nézem ki írja, és beleolvasok csak a te írásod sztem vonal alatti, és X-elem inkább, ismeretségből írnak sokan:)

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 10:01:59

@Bloodscalp: nagy baj, ha ezt a mondatot nem tudom értelmezni? :)

GL-581 g 2011.09.30. 19:43:13

Nézi valaki a mait?

Tillának üzenem, hogy a "MÓNIKÁZÁS" szó egy picit mást jelent... :P

Egyébként ez hogy van? Itt mindegyik, luvnya expasija ismeri a másik luvnya expasiját? Ezeket ugyanabban az üzemben fröccsöntik? :D
süti beállítások módosítása