Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5797-5798

2011. szeptember 26. 10:46 - cybergreg

Minden Hogyvolt-olvasó figyelmébe! Ha kaptok egy e-mailt nyunyi99 feladóval, semmiképpen se nyissátok meg, mert a Linda nevű féregvírus terjed benne. Eddig ismert kártékony hatásai: gagyi animáció megjelenítése az üzenet szövegében, a címzett személyében felélénkülő szarkavarási vágy, illetve eddigi barátaink elküldése melegebb éghajlatra. Ezek voltak informatikai híreink; most nézzük, mi történik a Mátyás téren! A Gabival súlyosbított legénylakásban Laci épp a kanapén ágyaz magának iccakára, amikor Géza lazán odébbrakja a paplant és leül popcornos bödönnel tévét nézni. Ja, hogy te aludnál? Akkor esetleg kidobhatnád már az önkényes szobafoglalódat, és lenne akár ágyad is. Aztnemlehet! „Nemakarokbeleszólni” Gabi a vita közepén átvonul a színen, és annyit bír hozzátenni a témához, hogy igazán kitakaríthatnának már itt is. Hálás egy teremtés.

Virrad a reggel, Gabi az udvaron megint nem akar beleszólni, de Gézának sürgősen étrendváltást javasol, mert ez a sok szennykaja, amit a Lacival összeesznek, hosszútávon nem nyerő. Aztán megy is föl a Mikit istápolni, aki hatalmas vigyorral ül a kerekesszékben. Több örömforrás is van ma kilátásban, egyrészt Balázs a biziosztásra készül öltönyben apja büszkeségére, másrészt alig várja, hogy a Claudia fiókjában elrejtett meglepetés célba érjen. Ez nem is várat magára sokáig. Clau épp egy fogfájás miatt beszédképtelen ügyfélnek részletezi a lánya jövendő menyegzőjét rutinosan: és ha kívánja, a lagziban fellép majd JÉZUS! Ezen az infón maga is úgy meglepődik, hogy ugrik vagy két métert, de mi tudjuk, hogy a fiókba rejtett kedves üzenetet pillantotta meg éppen.

Megint egy magasröptű jelenet jön. Gizi beugrik Gézához egy térképért. Na jó, előásom neked, de majd kérem ám vissza, mert a GPS is elromolhat, és akkor az a frankó, ha térkép is van. Géza te agysebész! Ha a műhódos útkalauz bemondja az unalmast Rákosrettenetes-külsőn, akkor egészen pontosan hogyan segít az ágy alatt tartott térképed? Vártában Gizi a kanapéra huppanna le otthonosan, de az megmozdul, és egy hunyorgó Laci jön elő belőle. Géza közben előhozza a térképet, ami ugyanaz az ezeréves Budapest-térkép, amelyik még a Novák Futár irodájában volt a falon, és kelet-nyugat irányban folyt rajta a Duna. Hát Géza, ezt tényleg hagyhatod elásva, és ha eltévedsz, inkább kérdezősködj. Megint Gizi áll elő a meglepő ötlettel a régi kényelem helyreállítására: ha Laci nem akarja kidobni Gabit, hozzuk össze őket, és megint lesz tévékanapé! Géza agyában haditerv fogan, Laci eközben mit sem sejtve befut az irodába, ahol meglepve értesül arról, hogy Claudia hivatali patkányokat tart a fiókban.

Az udvaron tovább pusztít a Linda-féreg, a nulladik beteg a többi fertőzöttet vádolja a járvány kirobbantásával. Peti nyomozni kezd, első tippje Bori, de ezzel lukra fut. Clau eközben a patkányt kézbesíti vissza a feladónak. Azért szánalmas egy maffiózó ez a Miklós, levágott lófej helyett egy szebb napokat látott rágcsálóval bírt előállni. Mikinél épp a masszőz meg Nóra vendégeskednek, amikor a nagysasszony behajítja közéjük a nem kívánt ajándékot. Nóra kikéri magának, hogy képzeled ezt, méghogy a Miki patkányra vadászik éjszaka, meg fiókokba csempészi, hát még járni se tud! No, ha valaha peres ügyem lesz, Nórát szeretném az ellenfelem ügyvédjének, olyan könnyű hülyére venni.

Géza a hadműveletet készíti elő, romantikus ebédet készít a lakótársaknak: articsókás pizzát rendelt, hogy legyen rajta valami egészséges is, meg van félédes fehér bor is. Az articsókára Laci azt hitte, egy madár, amíg meg nem tudta, hogy Gabi kedvence. De bukó az ügy, mert Gabinak el kell mennie nagyhirtelen sminkben valahová. Laci menti az ötletet, most nem jött össze, de ha már Géza ilyen jól eljászotta a kerítő Magdinénit, máskor bepótoljuk a romantikát. Géza hallgatózik, örül magának.

Eközben aktiválódik a Linda v2.0 féreg, itt már korhatáros tartalmú jelenetbe montérozta a rejtélyes hekker az áldozatát. Kattintás csak saját felelősségre! Claudia sem adja olyan könnyen: megvárja a Mikigyógyászt a lépcsőházban, és Esztergom látképét ajánlja fel minden titkok tudójának az infóért: tud-e járni a beteg? A lány vonakodik, ezért Clau rádupláz. Ne is mondjon semmit, csak bólintson, ha a kedves páciens csak poénból ragaszkodik a kerekesszékhez. A megszeppent masszírozónő átveszi a húszezer forintos vételárat és egy bólintás formájában Clau kezére játssza az ütőkártyát.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n0ri60 2011.09.26. 11:34:59

Ez a patkányügy is olyan szánalmas! Honnan szerzett Miklós döglött patkányt, amikor, igaz, tud valamelyest járni, de az édeskevés egy pőatkánybeszerzéshez!

andrewblood 2011.09.26. 15:50:15

Szerintem sem megy a nagy Miklóshoz ez a béna patkányrakosgatás. Nívó alatti. De örültem neki, hogy újra tud járni. Hamarosan teljes értékű lesz újra és leigázza a világot! :D
süti beállítások módosítása