Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x12 és 1x13

2011. szeptember 25. 17:35 - Hódos Hajnalka

Nem hittem, hogy már most eljutok az aztakurvahétszencségit állapothoz, de Cristofel nagymonológja és Rambó csak kihozták belőlem, és még csak most jönnek a Szüzikék. Meg Zizike. Nincs más hátra, le kell írni ezt a tengernyi baromságot, vágjunk bele. Lilu sztájlisztja megint megdöbbentőt alkotott és nem jó értelemben, mivel még mindig nem mentem el a szemészetre, egyetlen feliratot sem tudok a ruháján elolvasni, de úgy gondolom, nem veszítettem semmit. Sajnos a ruha fazonját még látom. Számomra érthetetlen okokból Cristofel (jóvan, beadom a derekam és drága kommentelőink nyomására ezentúl Kiszopfel lesz a neve), Sehere és Annamária a szaunában aludt. Kiszopfel vad fekvőtámaszozásba kezd, Fecó csatlakozik, mert eddig egyet se tudott, Attila irigykedik: a külső bármilyen szellemi fogyatékosságot elfed.

Hogy a fekvőtámaszoktól-e, vagy sem, Kiszopfel önbizalom- és taktikarohamot kap, hogy milyen sikerrel, jól mutatja, hogy még Veronika is átlát a szitán, sőt, elhangzik szájából a primitív szó is, ami valljuk be, önmagában sírvaröhögésre késztet. Kiszopfel monológját megpróbálom egyben és a lehető legprecízebben visszaadni, higgyétek el nekem, érdemes. Szóval ő rafinált és neki van egy rafinált nézése is. Rohadtul rafi. Van egy megjelenése és magas is. Ő egy kubai latin srác, és itt mindenki gyökér, mert nem hisznek a külsőben. Rohadtul jól áll neki, hogy benne van ez a kubai vér, és vannak neki nagy szemei is, amik neki nagyon jól állnak. Iszonyatosan rafi. A fölfele göndörödő szempilláiról most egy kurva szó nem hangzott el, ettől iszonyatos úr támadt bennem. Kiszopfel, azon kívül, hogy önmagát dicsőíti a riportban, taktikázik, jó, várok, míg mindenki kiröhögi magát. A taktika lényege az, hogy gondolják azt, van egy kis csapatuk és ne rakják egymásra a jelet.

Nem ússzuk meg a Villa Legjobb Pasija versenyt, a fiúknak először szexisnek kell lenni, Gergő ezt úgy oldja meg, hogy egy kék fecskében kufircolja a kanapét és rángatózik egy sarokcsiszolóval, nem vidékiek kedvéért flex. A Kubai Csődör és Szalszakirály toporog, mint a szarógalamb, Sehi lehímringyózza, én felhördülök, mert Attila egy baltával szexiskedik, AC/DC-re. Felháborító! Pont Attila. Igen, rühellem, és? Fecó aranyeret csinált magának, hogy ez szexis-e, mindenki döntse el, én nem tudtam levenni a szemem a gatyájában dudorodó gombócról, úgyhogy töltöttem magamnak még egy pohár egri lehánykát. A verseny következő feladata: a buliban beállt csajt ágyba kell rakni. Dya vagy nem volt még átkozottul bebaszva, vagy ennyire buta szegény, de nem lavórt kér, hanem beszélgetésre vágyik. Kinga nem is olyan nehéz, és olyan illata van, hogy teljesen megbolondítja Attilát. Biztos hányás után van már. Veronika sír, mert Fecó úgy be tudja kajáltatni az embert, hogy egy pillanatra tényleg elhitte, amit mond. A forduló abszolút győztese Fecó, vitte a pálmát.

 

Megérkezik Melinda, ez összekovácsolja a csajokat, először egy emberként megsértődnek, mert ők nem kaptak ajit, csak a fijjug, ezt meg is bosszulják, lenagyseggűzik. És őket nullaszámba veszi ez a ribanc. Kiszopfel ne örüljön, mert őt meg lányszámba veszi. Kinga hisztizik Attilának, most nem is tud mit mondani. Ha ez Kingát megnyugtatja, Attila szerint Melinda nem nőies. Igen, Kinga féltékeny, mert emberileg nem akarja Attilát elveszíteni. Nagyon megkedvelte. Négy nap alatt. Van ilyen. Attila örül, bár nem neki szól a féltékenység, de végre éreznek vele kapcsolatban ilyesmit, úgyhogy most kell a Cselszövő köré cselt szőni, és mikor már jól körbe van szőve és nem tud mozogni, akkor jól meg kell csinálni. Ja és Melinda aludhat mellette, de az van, hogy őt most nagyon aranyosan megpendítették. A Kinga, igen. Igen, tetszik neki. Hát az eldobható e-mailcímekkel való álneves csajozás után ez maga lehet a Kánaán ennek a nyomorultnak, én még azt se hiszem el, hogy tényleg szemüveges. Azt se, hogy Attila. Szerintem Józsi, csak azt rangon alulinak tartja.

A Lakók úgy gondolták, hogy egy jó buli feldobja a hangulatot, ezért ordibálnak az asztalnál. Gergő medencés buli kerekítését javasolja, a csajok ezért (?) visítozni és ugrándozni kezdenek a szobában. Hát elszabadult a pokol, na, mert alkoholizáltak. De előtte Kinga kiesett a medencéből, akkorát, mint az ólajtó. A vad bulizás alatt Sehere minden gátlásának búcsút mondott és megvillantott néhány dolgot a kelléktárából. Az ajakharapdálást is. Meg a pucsítást is. Egyértelmű, hogy vonzalma van felém, mondja Gergő a riportban, ennek ellenére elég unott fejjel veszi tudomásul a dörgölőzést a hűség oszlopától, látom, nemcsak Fecó hiszi azt, hogy az rtl-t nem lehet fogni Itália földjén, hanem Sehere is. Na, Claudio, neszeneked, első és utolsó férfi! Melinda keresztülesik a szimpátiaszavazáson, ezek nem az én szavaim, hanem Lilué, őszintén bízom benne, hogy én ekkora ökörségeket nem írok, nem figyeltem, mi történt, mert a nők körülöttem a veszett bulizásról beszélgetnek, idézem Idót: nekem nagyon sokszor van kedvem bulizni. Napközben. De amikor eljön az este, úgy kilenc felé megfáradok. Röhögés közben felírom a füzetbe, ami Alekosznak a trikó volt, az a Nagy Manipulátornak a mellény, holnap beköltözik egy disznó, mindhárman felháborodunk, mert nem lesz beszavazósója, közben Melinda kicsikar egy puszit Attilától és van extra bújás is.

Mi folytatjuk a 35 év felettiek buliját, az ágyban, párnák között, hígfosbarna dupla takaró alatt, rózsaszín csíkos zokni, bilikék alapon sötétkék csillagos köntösben, flitteres pólóban, napszemüveg hajráfban. Péntek este. És a VV-t nézzük. Nyögve, mert bezabáltunk pisztrángból. Mikor ez tudatosodik bennem, annyira röhögök, hogy újra kell néznem a Veteránok beszavazóját, pedig ez egy különleges kategória. Lilu segít nekünk és definiál: a valóságsó veteránok azt jelenti, hogy valamilyen valóságsóban már részt vettek. Köszönjük. Érkeznek is a főszereplők, a Kísértésbe Vihető Lackó, a Mindent Túlélő Péter és a Semmitől Sem Rettegő Rambó hosszú óval. Lackó, pink felsőben és fehér farmerban érkezik, és az egész show alatt olyan terpeszben ül, hogy hallom a cérna sikoltását. Rambó letérdel és karazsnyikovozik a bőröndjével, aztakurvabazmeg, piros izével a fején, frottírköntös övre tippelek. Rambó egyébként izgul, hát az adrenalinnak fel kell, hogy menjen és látja egész Magyarországot. Aham. Jó neked bazmeg. Péter hátöööööö, Lackón nem látszik, hogy izgul mert veteránok. Állás – Péter 62%-kal vezet – helóVillaLakók, ismerkedjünk meg Lackóval.

Lackónak a hűség mindent jelent és semmit, részt vett a Kísértés c. műsorban, hogy próbára tegye a párját és a kapcsolatát, de ő kúrt félre. Ezt úgy közölte a csajával, hogy ha nem tetszik, felállsz és elhúzod a beled bazmeg, a megcsalás egyébként is kapcsolatjavító. A csajjal még két évig együtt voltak, most Renit nyúzza, akivel harmonikus a kapcsolatuk, csak kicsit nyugdíjas. Lackó főállásban unatkozik és döglik a tévé előtt. Hánemtom, én aztán tényleg nem szoktam mások zsebében turkálni, de önkéntelenül kiszakad belőlem, hogy Lackónak honnan az anyja picsájából telik akkora medencére, aminek az alapterülete kétszer akkora, mint a mi lakásunk, meg ekkora kecóra, mert hogy nem lakatosként dolgozik három műszakban, az biztos. Lackónak van mellékállása is, Renit ugráltatja. Általában szereti ugráltatni a lányokat, és szereti, ha a párja azt csinálja, amit mond. Őt kényeztetni kell. Mert unatkozik. A Villába azért akar bejutni, hogy kipróbálja magát és csajozni nem, flörtölgetni viszont fog. Renivel egyébként az interneten ismerkedtek meg, felkapom a fejem, tud írni-olvasni? Ja és az régen volt, hogy azt mondta, a félredugás kapcsolatjavító, azóta megváltozott.

Péter kisfilmje halálunalmas, gondolom, ezzel akarták érzékeltetni hogy ő normális. Ő a Survivor-ban szerepelt, ez egy kiesése izé, de egy vesegörcs miatt fel kellett adnia a játékot. Péter meglátogatja a kilencvenkét éves mamát és mond okosakat, mindig fájdalmas elbúcsúzni attól, akit szeretünk. Ajajj, ez is szeret sakkozni. A VV egy urbánszörvájvör, mindenki izgalmas, néhány figura nagyon ott van fejben és nagyon helyes, hogy nem teregetik ki a kártyáikat.

És most következik maga Rambó. Rambó a Rettegés Foka c. műsorban szerepelt (voltak ilyen műsorok, jé!) és sikerült megnyernie. Még Lilut is dobálgatta örömében. Az emberek általában agytalan nagyképű macsónak tartják. Vajon miért, suttogom bele a füzetembe. Meg szeretné mutatni, hogy negyven évesen fel tudja venni a versenyt a juniorokkal. Én választ szeretnék kapni arra, miért puszilgatják egymást felnőtt férfiak röpizés előtt. A mai fiatalok segítségre szorulnak, példát kell nekik mutatni. (Akkor valszeg ezért.) Rambó nagyon nem bírja a műmájer embereket, rögtön hozzáteszi, hogy nyolcvan százalékban ilyenekkel van körülvéve, csak én röhögök, az operatőr kibírta. Azt szeretné megmutatni, hogy kivagyokén. És itt vagyok. Rambó a kisfilm végére teljesen behergeli magát, láttam már ilyet, mikor a fejfájás központ helyett betévedtem az idegosztályra. Van egy öt hónapos kisfia, Kisrambó nagyon cukker egyébként, ezért vegyes érzelmekkel pakolt. Ő a magyarok királya, a vévé királya és ő megmutatja. Hogyne lehetne még egy lűdözés, Lilu kérésére pláne! Rambó lelövi a titeket is, ez a rákenroll! Ez a ránenroll érzés, ez belőle jön. Azbazmeg. Mi a műmájer? Műmájer alatt azt jelenti, hogy teszi-veszi magát valaki. Egy színt játszik. Én például most éppen zöldülök. A szemem meg fehér. Mert kifordult.

Higgyük el, hogy Lackó tud még újat mutatni. Hát igen, Lackó tényleg bizonyított Debreczeni Zitán. Hátulról. Rambót meg láthattuk őrjöngeni. Péter csak be akarja fejezni a játszmát, amit elkezdett. Lilu Debreczeni Zita nevében is megköszöni a hallottakat, jöjjön Rambó. Rambó nagyon sokat volt életében külföldön és mindig megmutatta, mi a magyar virtus! Hajrá magyarok, mert talpramagyar, híahaza, itt a zidő, mosvagysoha! Döbbenten ülök az eredményhirdetésig, Péter költözhet, Lilu halálra baszogatja, hogy miért nem örül meg őrjöng, mint a többi hülye. Lilu nyugodjon meg, Péternek már remeg egy kicsit a keze. Péter be, most nézem, négy oldalt jegyzeteltem a tegnapi öfi alatt, tényleg kezdek megbolondulni. Lilutól úgy látszik, nem szabadulunk, nem baj, akkor ma a Szüzek beszavazóján Balázs lesz, éljen! Lilu úgy néz ki, mint a háromszáz fős faluból a huszonezres kisvárosba költözött fodrász, aki kifogta a helyi uzsorást és most, tizenöt év múlva a helyi iskola gazdasági vezetője lányának az esküvőjére megmutatja a sok parasztnak, mire vitte és így öltözik egy úrinő. És még azt is mondja, hogy a Villát taktikusok és ösztönlények lakják, hát így elsőre nem tudom eldönteni, ki kicsoda.

A disznókat könnyebben megjegyeztem, ha beszavazójuk nem is volt, a Lakóknak bemutatják őket egyenként, egy óra múlva valamelyik beköltözik, nincs mese. A Lakóknak szemmel láthatóan úgy hiányzik az új Lakó, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Zizi egy kicsike malac, pötyökkel, nem a süket röfögés kell, hanem ő a médiába! Attila, mit szólsz hozzá? Sokat fog szarni, nézzük a többit! Gonzo egy nagyobb malac, korábban is jelentkezett már a sóba, de a szerkesztők nem figyeltek fel rá. Odavan minden disznóságért. Dömper egy tengerimalac és elege van abból, hogy mindenki disznónak nézi. Arra vágyik, hogy felfigyeljenek a belső értékeire. A Lakók többsége a tengerimalacnak örülne, pedig az is büdös. Nemcsak disznót, feladatot is kapnak, fussák le a maratoni távot. Lefutják, futópadon, haladjunk, házi feladatnak mindenki nézze meg Sehere mozgását, érdemes.

A csajok egyébként kurva másnaposak, Sehere lelkileg is rosszul érzi magát, mert túlzásba vitték az alkoholizálást. Veronika arra sem emlékszik, hogy csináltak szezonális indexet. Segítek, szimpátiaszavazást. Úristen, a Kingának milyen szerencséje van, nem látszik a fején, hogy bebaszott. Mert én egy pókerfész vagyok. Kiszopfel a harmadik garnitúra fülbevalót villantja meg, mióta a Villában van, azok a csillogós küvek odabasztak azért, most szolid feketében tolja. Közben egy apró szösszenet, aszongya az Egri Viktor a Juve meccs közben, hogy elnézést kérek a mikrofonból jövő hangokért, utoljára a Vízipók-Csodapókban hallottam én is ilyet. Na most hol tartottam? Attila és Kinga pusmorognak, Kinga azért vigyázzon a Melindával, mert rafkós, okos, járj utána mit mond. Ráadásul nem is olyan szánalmasan nyomorék módon csinálja mindezt, mint Kiszopfel.

Melinda és Kiszopfel is pusmorognak, Kiszopfel szerint Gergő a húzóerő, Veronika gusztustalan és nem latínó. Egy nyálas hülye picsa. Sehere meg az anyámtyúkja. Csóri Dya rendes, de gyenge, Kingának nagy a füle és tele van lóvéval. Sehe azért jól néz ki, de elszállt alatta a ló. Kinga és Sehere teljesen ki vannak akadva a tegnapi bebaszás miatt. Még ribiskedtek is, úristen! Sehere csomó részre nem is emlékszik. Arra sem hogy bepucsított Gergőnek. Arra pláne nem. Tényleg odamásztam? És pucsítottam is? Meg pillantottam, jézusom! Na az a lényeg, hogy haverok vagyunk, jó? A riportban azért magyarázkodik egy sort, Gergő úgy adja elő, pedig dehogy, hogy pillantottam volna, nem is láttam! Aztán ekézi egy kicsit, ez a Gergő álomvilágban él, dehogy köll, négy évet ült bazmeg! Veronika közben átfut a célszalagon, kapnak érmeket, Gergő osztja ki őket, ki más?

Közben ugye megérkezett Péter és azonnal megkezdődött a hatalmi harc közte és Attila között! Kiszopfel megint okoskodik, nem kéne, nem nézett a szemébe a Péter, mikor lekezeltek, ez tudod, mit jelent?! Hogy lenézi őt! Nézzétek, fogja a poharat és már gondolkodik! Fogja, és gondolkodik! Kinga egyenesen rettegett Pétertől. Attila és Gergő össze is ülnek, van-e hely Péter számára a VV Pártban? SSKK! El kéne kerülni, hogy a Péter Attilakettő legyen, de már el is hangzott, a Melinda mondta. Ehh, nem jó ez így bazmeg. Lájtosítani kéne Attila fílingjét. (sic!) Péter belekezd egy játékba, remek csapatépítés lesz, neki van erről fogalma. Dobják egymásnak a labdát és fejezzék be a mondatot: azt nem szeretem benned, hogy… Attila azt tanácsolja mindenkinek, hogy kényszerűen hazudjanak. Kinga és Attila flörtölgetésre használják a játékot, Kiszopfelnek új fülese van, aztán megy a finnyogás, hogy tudják, mire megy ki ez a játék. Péter bemutatkozó estéjén mi mutatkozunk be bazmeg.

A szezonális indexelés nem megy könnyen, Veronikának kurvára tetszik, hogy Péter ilyen rafkós, Gergő nem érti, miért tört elő Attila paranoid énje, röhögtek hat kilométert, nem volt jó játék? Attilának észnél kell lennie. Végül a kis csipet-csapattól nyolc pontot kap, Gergő most elmegy és felakasztja Pétert. Muhaha. Veronika affektálva nyávog a fürdőben, de menjen már a Kinga is, mert Veronikának szüksége van egy pasira. Ennek ellenére Gergőre tekeredik rá, még jó, hogy benn van az a flex a Villában. Ma este Szüzek, asszem, ennyi ökörség után rám fér valami jó, úgyhogy lazacot sütök vacsira, bocs, Anna, a marhanyelvet ígérem, nem zabálom meg előled!

Címkék: vv5
669 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MegLepke 2011.09.25. 17:36:19

Elsőőőő! és most elolvasom, mert nem is láttam.

pp's wifey 2011.09.25. 17:37:39

végre, a napi betevő!!! megyek olvasni :)

Dragonair 2011.09.25. 17:44:49

egyébként én is pont ezt mondtam otthon, hogy mi a szart aggattak rá Lilura, mert úgy néz ki mint aki benéz...

genevieve 2011.09.25. 17:49:51

hehe, azon a képen ahol attila iszik, pont úgy néz ki mint hannibal lecter a szájmaszkban:-)

haruka 2011.09.25. 17:50:38

Krisztofel kiváló alapanyag lenne a Jersey Shore-hoz. követelem, hogy az ötödik évadba rakják be!

2011.09.25. 17:54:09

"Hánemtom, én aztán tényleg nem szoktam mások zsebében turkálni, de önkéntelenül kiszakad belőlem, hogy Lackónak honnan az anyja picsájából tellik akkora medencére, aminek az alapterülete kétszer akkora, mint a mi lakásunk, meg ekkora kecóra, mert hogy nem lakatosként dolgozik három műszakban, az biztos"

Dögöljek meg, pont erre gondoltam én is Hajni! Biztos azért, mert nálunk éppen tetőzik a válság (és hol van még a tél), de tényleg itt ez a faék aki szemmel láthatóan nem az agyával keresi a lovét. Vajon milyen üzletágban utazhat?

nandras01 2011.09.25. 17:57:12

kellett nekem először a posztot elolvasni, így frászt lettem a második...

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 17:58:58

@nandras01: :DD

@beebeer: sejtésem sincs. a tellik egyébként két el? megnéztem a helyesírási szótárban, attól sem lettem okosabb :D

MegLepke 2011.09.25. 18:01:21

@beebeer: lehet, hogy a titka az otthon unatkozás és valaki ugráltatása. Hátha attól is nő a bankszámla, ki kéne próbálni:)

MegLepke 2011.09.25. 18:03:24

@utcai_arcos: aki mondja másnak, az mondja magának, bebebeee!

2011.09.25. 18:03:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: két l szvsz, de ki nem szarja le, hiába tudjuk a büdös életben nem lesz ekkora medencénk.
Szerintem lányfuttatásból egyébként, este beszélek apjukkal, ne vegyük-e fel ezt is a Bt. tevékenységi körébe. Ez férfimunka ugye? Mint a szemétlevivés meg a szódacsinálás.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 18:05:17

Anno a konditeremben, az egyik ork előadott egy hat hónapos programot, hogy ezt tolni meg azt tolni, ezt szedni meg azt szedni és hogy jövő hónap elsején kezdi és szaros 200-ból meg lesz havonta! De ez csak a CUCC bassza meg, csak a cucc. És valahogy én se hittem, hogy sok adóval járult már hozzá a hajléktalanétkeztetéshez.

2011.09.25. 18:05:20

@MegLepke: én sosem unatkozom, lehet hogy ezért vagyok csóró????!!!
Azt tudom, hogy boldogok a lelkiszegények, de hogy már gazdagok is.... nem túlzás ez egy kicsit? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 18:05:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Királynőm, ez megint ütött, mint Ali! :D
Nagyon röhögtem, főleg azon a részen, amikor Kiszopfel előadja a rafkósság esszenciáját :D
Zseniális volt, szerintem nem is fogom nézni ezt a fost, a kottázás, amit Tőled lehet olvasni, pont annyi, amennyi ezekből a khm, szimpatikus fiatalokból kellemes arány.
OFF: a "telik" az egy "l"! :D

2011.09.25. 18:06:56

@utcai_arcos: ha vigasztal, ennyi cuccal 5 éven belül akkora fütyije lesz, mint egy kettétört hókifli. A heresorvadás mint mellékhatás mindig elkerüli a figyelmüket, persze lehet, hogy szövegértési problémáik is vannak.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 18:09:05

@beebeer: Valószínűleg ettől megy fel az agresszivitási szint is, amikor a fullos plázacicánál nem tudnak teljesíteni, persze attól függetlenül a csaj a Bömbiben jobb-egy szériatartozék :)

Kardhal.0 2011.09.25. 18:10:15

Remek! A mai hasizomgyakorlat is megvolt. :D

Müszélia 2011.09.25. 18:19:20

az is rejtély, kiszopfelnek miből ban pénze testépíteni, bulizni és csajozni, biztosan nem a csóri mamájától. egyébként a végén volt a halálnak egy jó megnyilvánulása: nem vesz részt a péter játékában, mert tudja, hogy mire megy ki. és tényleg ki is hagyta, amilyen rafkós. na mire megy ki? arra, hogy jól megutáljuk egymást.
petikém, az első kört elvesztetted.

2011.09.25. 18:19:48

@Möff CAT: ja, talán ezért nem elég manapság a marha nagy kocsi a férfiasság bizonygatására, kellenek a szilikon köbcentik is. :)

Csak nekem szimpatikus Gergő? Volt egy mondata, mikor Attila csorgatta a nyálát Dyára, valami olyasmi, hogy "én aztán tudom, milyen egy ilyen lány csókja" mindezt olyan hangsúllyal, hogy legalább 10 ponttal megemelkedett a szimpátia indexe nálam. Kiegyensúlyozott, nyugodt pasas.

MissX 2011.09.25. 18:20:41

@beebeer: nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy gergővel van valami közös múltja lackónak...

Magóg 2011.09.25. 18:21:36

Ezekért az összefoglalókért nem lehetünk eléggé hálásak, Hajni!

Egyébként kövezzetek meg, de szerintem az eddigi VV-k közül ez a sorozat indul a leginkább reménykeltően (mármint reménykedem, hogy nézhető műsor lesz). Egyrészt, a játékosok többsége nem primitív bunkó. Részemről mindössze Kszpfl és Veronika (esetleg Melinda, de róla még keveset tudni) a felejtős, de a többiek még akár értelmesen is tudnak kommunikálni. (Pl. Péter józansága nekem szimpi)
Másrészt elég sokat foglalkoztatják a játékosokat már az elején is (nem úgy, mint az előző szériában, aminek az eleje dög unalom volt).

Az viszont kezd idegesíteni, hogy minden VV adás (mármint az összefoglaló) ugyanolyan koreográfia szerint zajlik. Percre pontosan lehet tudni, hogy mikor lesz előzetes, mikor jön reklám, mikor mutatják be a játékosok nyereményét és mikor a szavazókét. Ráadásul a műsorvezetők is ugyanazokkal a mondatokkal vezetik fel ezeket a blokkokat. Miért kell minden adásban végignéznem, hogy a játékosok mit fognak nyerni? Kit érdekel? Ezt nem lehetne kicsit kreatívabban megoldani? Vagy csak engem zavar?

traff 2011.09.25. 18:21:44

Sehi honnan tudja, hogy a pucsításra nem emlékszik?

2011.09.25. 18:22:48

@Müszélia: alig emlékszem már arra a játékra, ahol Péter volt, csak arra, mit össze nem kavart. Ott nem tudták róla, itt már elég sokan átláttak rajta, illetve ismerték, helyzeti előnyt vesztett szerintem. Nem hiszem, hogy annyira nagy szám lesz, de Olivért a nagy manipulátort simán veri. Mondjuk azt nem lesz nehéz.

traff 2011.09.25. 18:26:09

Attila meg elrontotta a maga pecsenyéjét azzal, hogy a többiek figyelmét felhívta a játék mibenlétére.

Az ostobábbak végig papagájozták utána, hogy asztamilyenrafkós. És nagyokat bólogattak.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 18:30:03

@Magóg: Sajna ezért fizetnek a sponzorok, hogy X alkalommal, meghatározott időpontokban le kell adni a szpotokat.Nem keveset tolnak bele ebbe a szarba, szeretnék visszanyerni.

dr. gernika 2011.09.25. 18:32:49

Navégre, naköszi. :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 18:33:27

@Möff CAT: az a meglepő, hogy ennek a pasinak egy teljesen normális 40-es testépítő csaj a barátnője (felesége?).
www.bodysport.hu/kepgaleria/?g2_itemId=16263

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 18:33:48

@traff: Asszem ezt hívják szelektív amnéziának, van, amire emlékszel, van amire nem :D
Sehinek most az kényelmes, hogy nem :)

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 18:34:14

@locsolóember: inkább azt, hunnajd van ennyi péze. :D

@gernika: naszivi.

locsolóember 2011.09.25. 18:35:18

@utcai_arcos:
Ma kimarad a "KÖKI-terminál jóvoltából..."? :P

dr. gernika 2011.09.25. 18:36:55

@genevieve: Áhá, szóval rá emlékeztetett idáig? Nem bírtam rájönni.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 18:37:48

@utcai_arcos: Ööö, izé, ez a normális? Akkor én durván ízlésficamos vagyok... :)

locsolóember 2011.09.25. 18:38:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Vagy: mijafaszból fuSSa neki ekkora lukszusmödanszijéra
:)

Szentpeter 2011.09.25. 18:42:48

A szombati müsort a kispöcs uralta, ez a cubai szivar..

Az RTL hetekig válogatta ezt a csapatot, és ez jött ki belőle..

A müsor közben nyugodtan le lehet venni a hangot, ugyan is semmi értelme hallgatni, akkora üresjárat van a villában lakók fejében ..

Kétségkivűl az ármány, esetleg a szerelem lökne a műsoron, de a csajok még nem feküdtek le senkivel, a srácok meg egymással vannak elfoglalva,,

Izgatottan várom a szüzeket, meg a szépfiukat..

Szentpeter 2011.09.25. 18:46:19

Ja.. imádtam azt a részt amikor Seherezádé gondolkodni akart...

2011.09.25. 18:49:38

Megjegyezném Claudió az egyetlen és tízpontos még mindig ámokfut a neten (tegnap arra aludtam el, hogy báránykák helyett a kockákat számoltam a hasán, mintha ellent mondana az anatómiának, hogy az alsó hasizma is négykockás, de mindegy is). Ha a pasi és a szitu valódi, akkor komoly önértékelési zavarai lehetnek, még egy latintól is sok ekkora hiszti szerintem, ha meg megbeszélt PR akcióról van szó, szóljon már neki valaki, hogy sok, nagyon sok!

Talpig Jimmy 2011.09.25. 18:50:43

@beebeer: hogy lesz így beszámoló a forgatásról?
Elköltöztek a zombik Kőbányára :(

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 18:53:00

@Möff CAT: agyilag normális, és hidd el, versenyidőszakon kívül piszkosul nőies!!

2011.09.25. 18:54:17

@Talpig Jimmy: a hírt olvastam, egyszerűen nem igaz. Pitt itt fog forgatni, Kőbánya kapja be!
Láttam egyébként már újságban a házunkat kőbányai életkép aláírással, hülye újságíró annyit sem tud, hogy Kőbánya a liget túloldalán van, ez van, ha valaki alig mozdul ki az Egyetem tér környékéről.
Tényleg itt forgat nálunk, nem okt. 10-től, okt. 2-től 28-ig. Csak nekünk annyira megszokott, hogy nem dicsekszünk vele! :))))

Hurri Kán 2011.09.25. 19:00:36

Melyik disznó jutott be? (Most négylábúra gondolok.)

2011.09.25. 19:02:05

@gyvy: Zizi, a kismalac. Tündéri! :)

locsolóember 2011.09.25. 19:21:20

LiLu ruháján ilyen szavak tűnnek fel: punk, dirty, hard

Hurri Kán 2011.09.25. 19:22:37

@Szentpeter:
Még két lábon jár. Vagy tegnap ő is nagyon berúgott?

@beebeer:
Ő melyik? :)

vancrow 2011.09.25. 19:27:26

@gyvy:
Fecó nyerte a malacversenyt és a döntőjében betolt 3 deci alkoholmoslékot, az szépen odarakta...elég érzelgős lett

avanivi 2011.09.25. 19:27:54

A Kiszopfel gyereket gondolom a Gombi készítette fel a villaéletre. Mondhatta neki, hogy klikkeseggyéé!!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 19:29:39

@avanivi: Nadekérem, Kiszopfeltől nem láttunk eddig se sírást, se szívecskét, úgyhogy vagy az történt, hogy Gombi módosított a stratégián, vagy nem jegyezte meg jól a padaván a harcmodort :)

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 19:31:40

@Möff CAT: majd amikor ő mondja az ágyon állva, hogy "nincs anyázás, nincs baszakodás... és ha én egyszer azt mondom, hogy kuss........!" :DDD

locsolóember 2011.09.25. 19:32:31

@gyvy:
Ott van közvetlenül Dömper és Gonzó felett.
Iszol te rendesen? :)

avanivi 2011.09.25. 19:33:35

@Möff CAT: Remélem hamar kiesik és nem látunk tőle semmit:)

Hurri Kán 2011.09.25. 19:34:45

@vancrow:
Nem biztos, hogy többet akarok tudni a dologról. :DDD

@beebeer:
Óóóó... Zizi egy tündér, akárki meglássa. :)))

@locsolóember:
Mostanában rendetlenül iszom. :D

locsolóember 2011.09.25. 19:37:16

@locsolóember:
ZZa
kéne már egy új billentyűzet

locsolóember 2011.09.25. 19:41:50

@gyvy:
Pedig rend a lelke mindennek.

Szentpeter 2011.09.25. 19:42:15

Nekem idáig azt tetszett hogy Fecó elsirta magát..

Állítólag ezt is a szappanoperában látta,..

avanivi 2011.09.25. 19:42:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :))az ágyon állt, ..egy szál gatyában.. a legjobb jelenet volt,tudtam nevetni akkor Gombin.

Hurri Kán 2011.09.25. 19:46:08

@locsolóember:
Próbálok rendszert vinni a dolgokba.

vancrow 2011.09.25. 19:46:16

@gyvy:
Lehet hogy leadják vhol mert volt egy megható szavazatszerző monológja a kamerának, bár kissé akadozva adta elő :)

Szentpeter 2011.09.25. 19:50:09

@Möff CAT:

Gombi II ? Gombi intelligens volt, magához képest..

Fecónak csak kisebbségi érzése van..

Hurri Kán 2011.09.25. 19:50:30

@vancrow:
Nem biztos, h meg akarom nézni. Utána esetleg én is fecóra innám magam.

Hurri Kán 2011.09.25. 19:51:00

@vancrow:
Nem biztos, h meg akarom nézni. Utána esetleg én is fecóra innám magam.

vancrow 2011.09.25. 19:55:40

@gyvy:
Fecó saját bevallása szerint soha életében nem ivott, most is csak azért hogy megnyerje a malacversenyt, nekünk itt a villán kívül nincsenek ilyen komoly indokaink :)

Hurri Kán 2011.09.25. 19:57:36

@vancrow:
Malacversenyt lehetne itt kint is rendezni szerintem. :D

Szentpeter 2011.09.25. 19:57:44

Az nem baj ha valaki absztinens.. ( nem piál )

Az a baj, ha fejhangon ordít józanul egy társaságban...

Szentpeter 2011.09.25. 20:01:22

Ha azt veszem Fecó és Győzike nagyon hasonlítanak..

Szerintem ( ha a magyar ember szórakozási szokásait figyelembe veszem ) Fecó befut mint Győzike imitátor..

Minden a matekon múlik 2011.09.25. 20:03:41

Szörvájvör Péter egyébként RTL alkalmazott volt, valamelyik korábbi VV werkfilmjében ő válogatta az embereket.

vancrow 2011.09.25. 20:07:51

@gyvy:
Hja lehet versenyző akad elég, a Villába csak 14en fértek be :)
@Talpig Jimmy:
Szinttartáshoz talán már nem szükségeltetik, vagy ha igen akkor vmi nagyon nyomós..(Mire igyunk? -Háromra!)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 20:16:54

@vancrow: Az pedig mekkora lenne, hogy egy vagy két hónapig minden nap lenne beszavazás, és csak gyűlnének, gyűlnének bent :D
Mivel véges a hely és senki nem tudná, hogy hányan jönnek még, hamar meglenne a konflikt, ami a nézőszámot emelné...

vancrow 2011.09.25. 20:21:05

@Möff CAT:
Úgyis szeretnek az ország kettészakadásáról beszélni...fogja magát az egyik fele és beszavazza a másikat. :)

suzy q 2011.09.25. 20:25:03

hiányzik gombi. egyrészt. másrészt a barátaim idén már nem nézik a vv-t. magamra maradtam. és már a kutyasétáltatókkal sem lehet a vv-ről beszélni. kérem vissza évát, szandikát, anikót, olivért, meg alekoszt. najó tordast is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 20:25:38

@Möff CAT: Meg akkor már csak a hagymakarikák és az ecetpác hiányzik közibük!

vancrow 2011.09.25. 20:30:33

@suzy q:
Visszaszerzed még őket, hisz épp csak elkezdődött a műsor... :) Olivér, Anikó tolja a belevalóban ha épp hiányoznak

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 20:31:32

@Möff CAT: na az hiányozna. alig várom már, hogy vége legyen a beszavazóknak. gyakorlatilag minden nap duplaposzt, ugye.

@avanivi: hát akkor én is könnyesre röhögtem magam...

bknn 2011.09.25. 20:35:52

Ezt még végigolvasni is fárasztó volt.
"Elszállt alatta a ló". Bazz... :D

nathalie 2011.09.25. 20:38:24

@Möff CAT:
majd közben balázs egyik este bejelentkezne és közölné, hogy tartottunk közben itt egy kiszavazó showt, és a nézők megszavazták,hogy dya takarodjon haza. Unalmas, inkább mást raknánk a helyére...
Azt hiszem onnantól kezdődne a rettegés:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 20:41:25

"Ez a test készen áll a bevetésre",komolyan ez rosszabb mint a "sexcyborg" Sherman a Pitébe :S.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 20:42:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De olyan jól írsz, Királynőm, hogy a mindennapi tripla, vagy quadroposztot is szívesen venném tőled! :)
@suzy q: Mi itt vagyunk neked! :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 20:42:32

@nathalie: Én már felvetettem,hogy nyugodtan mehetne már egy párbaj!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 20:44:29

@nathalie: Kinga és Seherezádé is tűnhetnének kifelé a villából és mehetne be helyettük Viki és Szilvi!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 20:46:01

@nathalie: Whoa, az mekkora lenne, szétparáztatni a taktikus rafináltakat :D:D:D

nathalie 2011.09.25. 20:48:38

@Peter_Cs:
Kinga és Sehere lehet tudná mit kell széttárni ahhoz, hogy a nézők ne szavazzák őket ki egy ilyen helyzetben...

vancrow 2011.09.25. 20:48:48

Az aréna is jó lesz a párbaj mellé, ott szerintem teperni fognak, ha azt vki végignyeri övé a fődíj (ha jól értem a szabályt)

nathalie 2011.09.25. 20:51:43

@utcai_arcos:
sztem is. Valszínű úgyis egy dya-t hívnának ki, aki kint is maradna. Az ő helyére akár lehetne még beszavazó. Így kialakulhatna vlami izgalmasabb mezőny. Totál felesleges egy helyet lepazarolni egy lenoidász, dya vagy zsófika karakterre.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 20:52:25

@Peter_Cs:

Vaffankúló Claudio is hogy örülne Seherének!

nathalie 2011.09.25. 20:53:26

@vancrow:
az arénában nem csak a védettséget nyerheti el az aktuális párbaj nyertese?

Hurri Kán 2011.09.25. 20:54:57

@nathalie:
Feltételezed, kiterítenék a lapjaikat?

vancrow 2011.09.25. 20:55:17

@nathalie:
Én úgy emlékeztem bárki elnyerheti, ezek szerint rosszul...:(

mocskosmacska 2011.09.25. 20:59:02

Attilának, a magányos manipulátornak tényleg az a kurva nagy taktikája, hogy minden új érkezőt leszól gergővel együtt, megpróbál kiközösíteni, és csak gergővel és a borggal törődik.
Attila több lányra - kingára is - használta a "majd megcsinálom" kifejezést. Kíváncsi vagyok, hogy ennyire lenézi ezeket a csajokat vagy ilyen bunkó?

suzy q 2011.09.25. 21:01:33

@nathalie: mi? én már tökre nem értem. akkor párbaj,a nézők visszaszavazzák, és akkor a visszaszavazott szerencsétlen nem megy vissza, hanem marad a helyén, és a védettségéért cserébe kihív helyben egy másik lakót? vagy most ezt így hogy?

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:01:45

@mocskosmacska: esetleg tényleg szeretné megcsinálni őket :D

nathalie 2011.09.25. 21:04:10

@suzy q:
ööö, hát nem tudom. Én ennyit hallottam egyszer balázs szájából, hogy ott lehet a védettséget elnyerni. Lehet feladatokat kell teljesíteni. Nem másik villa lakóval kell megkűzdeni (életre-halálra :) )

nathalie 2011.09.25. 21:05:46

@mocskosmacska:
hát sztem csak arra akarná használni a lányokat, amire valók és amiért oly sok pénzt áldoztak :D:D Szerintem ez ezeknek a nőknek inkább dícséret mint lenézést :D

suzy q 2011.09.25. 21:06:09

@utcai_arcos: igen szeretnék róla beszélni, de hol vannak már azok az idők, mikor a lakótársam hagyott egy cetlit az asztalon: gombi, gyere a riprtszobába, most! amire azzal válaszoltam, hogy elmentem dolgozni, majd este jövök. dzsörzi.

FGSuperman 2011.09.25. 21:06:34

@beebeer: a nagy cocàt kellett volna beküldeny
byztos értékelték colna a kulypyntyòban a zyzy méretû szarkupacokat:-)

nathalie 2011.09.25. 21:07:01

@vancrow:
lehet. jó lett volna ha ezeket elmondják valahol normálisan.Bár lehet hogy még csak most írja az rtl a szabályokat :D

vancrow 2011.09.25. 21:07:29

@nathalie:
"Az első és legfontosabb változás egy teljesen új műsorelem, a Megmérettetés lesz, amelyre egy szintén új helyszínen, az Arénában kerül sor. Fontos változás az is, hogy a védettséget nem a párbajok győztese, hanem a Megmérettetés első helyezettje élvezheti majd." Enyit találtam a VV.hun

suzy q 2011.09.25. 21:07:56

@nathalie: de én meg ilyenre emlékszem pedig. meg hogy számít az ész, meg a fizikai erő, de lehet, hogy csak simán sajátmagából kell csak hülyét csinálnia szólóban.

mocskosmacska 2011.09.25. 21:11:27

Kinga fog először kikészülni, mert gazdag szülők elkényeztetett lánya és itt nincsen anyu meg apu.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 21:12:31

@suzy q: bezzeg az én nagy kedvencemre, a "Zsuzsi, Zsuzsi, látod, milyen bugyuta vagy" örökbecsűre már senki nem emlékszik. :))

mocskosmacska 2011.09.25. 21:12:40

@utcai_arcos: Biztos szeretné, de ez a kifejezés sértő egy nőre nézve.

mocskosmacska 2011.09.25. 21:13:18

@nathalie: Ja, lehet hogy ők nem fogják fel a szó pejoratív voltát.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 21:13:33

@nathalie: @vancrow: Balázs az első műsorban ejtett erről pár szót, és azt ígérte, hogy majd mindent a szánkba rágnak, mikor eljön az ideje.

nathalie 2011.09.25. 21:13:53

@vancrow:
értem.akkor lesz valami népi játék és aki ott nyer az biztonságban van a szavazáskor.
Sztem ez egyékbént nem jó. pont az volt a lényeg, hogy kiszavazak valakit a lakók, mert utálták, erre a nézők visszaküldték. Ő akkor nem mehetett, hanem két hétig még biztosan nézni kellett a pofáját a többieknek. Most ha jól értem, akkor újra lehet rá szavazni (hacsak nem nyerte meg a megmérettetést). Tehát az is előfordulhat, hogy AM hétről hétre jön ki, nézők meg visszaszavazzák.

vancrow 2011.09.25. 21:15:22

@mocskosmacska:
Szerintem addig bírja míg marad körülötte legalább egy, futtatásra vevő srác, avagy lelki társ :)

nathalie 2011.09.25. 21:16:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
izgatottan várom. Remélem a játokban szerepelnek oroszlánok, bárdok, kardok stb :)

suzy q 2011.09.25. 21:16:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jajdegáz én sem emlékszem. ú. viszont az úristN rajtunk ragadt. és a táávolságot ?! is.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:16:44

@mocskosmacska: ezért nem is szoktuk mondani amikor hölgyek is vannak a jelenlétünkben :)!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 21:17:41

@nathalie: Az se kicist lenne idegesítő, hogy a Halál Hölgye mindig visszamegy, mindenki ellen, szerintem a harmadik után sírógörccsel vinnék el a rohammentők a Borg teljes lényállományát :)

vancrow 2011.09.25. 21:19:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
És az nincs is már túl messze gondolom, ha mind beérnek elkezdik szájba adagolni

nathalie 2011.09.25. 21:20:26

@utcai_arcos:
"ezért nem is szoktuk mondani amikor hölgyek is vannak a jelenlétünkben :)!"

:D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 21:21:25

@vancrow: én arra vagyok kíváncsi, ki lesz a 15. lakó.
mert 15 fogkefe van a fürdőben. gondolom, nem Zizinek szánták.

suzy q 2011.09.25. 21:22:07

az első VV-ben györgyusz is vagy négyszer volt párbajozni, ha jól emlékszem éva is háromszor ment vissza. szerintem annamari is követi ezt az utat. péterrel kapcsolatban meg úgy érzem egy kicsit elkiabáltam, hogy szimpi. nem értem, nem fér a fejembe, hogy lehet kibírni hónapokat olvasás nélkül. normális ember nem csinál ilyet, hogy önszántából lemond az olvasásról fél évre. kivée akkor, ha nagyon biztos a dolgában, és tényleg megnyeri. viszont sajnos a nézőknek nem a normális emberek fognak tetszeni, hanem valamelyik surmóparaszt.

attila meg csak előadja a nagyokost, pedig ő is csak egy újabb alekosz.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 21:22:49

@suzy q: Leonidasz mondta Narancsdobálónak. :)
Rólam lekoptak a VV szövegek. Nem is bánom. :)

vancrow 2011.09.25. 21:23:15

@Möff CAT:
Így is borogatja már, mióta a manipulátor elhintette hogy a fantom lehet a legnépszerűbb kint (mivel megnyerte a legjobb csajt)

nathalie 2011.09.25. 21:23:46

@Möff CAT:
engem annyira nem zavarna ha egyesével hagyná kint a műcsöcsklónokat. kiváncsi lennék hányadik kieső után jönnének rá,hogy hagyják békén...
A nem csupán fizikai gyakorlatokról lesz szó az arénában, akkor így látatlanban az rtl sok mindent megtett azért,hogy péter jó sokáig bent maradjon és keverje a szart.

suzy q 2011.09.25. 21:24:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerintem az lesz, hogy aki a legtöbb szavazatot kapta, és nem jutott be. ebből kettő, és akkor megint lehet rájuk sms-t küldeni. ilyen vigaszág. vagy lévai adrienn. esetleg tordas nővére.

vancrow 2011.09.25. 21:25:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hát ismerve az RTL stílust kapásból azt mondanám minden héten más váltóceleb...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 21:25:35

@suzy q:

Attila képviseli a netes trollokat a villában, ezért neki szurkolok :) Köztörvényes Gergő nem szimpi, celebrokon. A Borg jellegtelen, Béni meg uncsi. :) Veronika meg....hát a gernika hörcsöge is okosabb nála, meg cuki is. :)

nathalie 2011.09.25. 21:25:58

@suzy q:
sztem péternek ez egy fizetett rtl-s állás jelenleg.
Attila sztem nem olyan hülye mint ahogy azt többen gondolják.de lassan befejezem a folyamatos megvédését :)majd meglátjuk.

csiri bá 2011.09.25. 21:26:38

kezdődik...aapaaa kezdddődiiiiik.. az öfi. :D

vancrow 2011.09.25. 21:27:39

Péter azt mondta mikor kérdezték mi a munkája: egy médiacég...nél,...vannak érdekeltségei. Bármit is jelentsen ez

BarBwire 2011.09.25. 21:27:39

Szép estét mindenkinek! Kezdődik.

FGSuperman 2011.09.25. 21:28:07

Vajon sehinek melyik beköltözô mondja meg, hogy lapàt van?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 21:29:37

Akkor ezennel megalakítom a Halál Hölgye Fan Clubot!
HHFC MMKK! :D

vancrow 2011.09.25. 21:29:52

@suzy q:
Ez elég sanszos szerintem

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:29:54

Luli vörösvérsejtnek öltözött...

BarBwire 2011.09.25. 21:31:14

@Möff CAT: túl hosszú, van rövidebb változat?

nathalie 2011.09.25. 21:31:51

attila én nem tudom hogy tudatosan csinálja,de pont azt műveli ahogy ezeket a műcsöcsöket meg lehet fogni: ásd alá az önbizalmát ("dya jobb nő mint te stb"

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 21:32:32

Lilu csinos mint egy teleszart zokni. :)

lucc.gizi 2011.09.25. 21:33:01

HÚÚÚ, lilu ruhája odabasz...

suzy q 2011.09.25. 21:33:12

@vancrow: asszem itt olvastam (hol máshol), hogy péter az rtl klubnál dolgozik, és régebben ő intézte a vv castingot. lehet, hogy tényleg beküldték, mert láttaák, hogy nem sikerült normális embert összeszedni évek óta, és akkor beküldték oda. ennek mondjuk ellentmondani látszik az a tény, hogy a villasazbályzatot olvasta az első napján.

FGSuperman 2011.09.25. 21:33:21

Ki az a bugris aki öltöztety Lylut?

csiri bá 2011.09.25. 21:33:32

jujj Lilu ebben a szivecskés otthonkában nagyot üt. :D
Domenico Dolce és Stefano Gabbana milliókat fizet majd a jogokért. :D

Alkaline 2011.09.25. 21:34:22

lehet semmi jelentősége, az is lehet csak nekem tűnt fel. DE MIÉRT nem szerepel Melinda a a szereplők között amikor kezdődik a műsor. 3 napja bent van, és mindenki más még Péter is ott ugrál, csak Melinda maradt ki. Nem hiszem hogy ennyi idő alatt nem tűnt fel a szerkesztőknek.

evangeline77 2011.09.25. 21:34:50

Ez a Dya.. Rémesen idegesítő egy semmilyen nő. Szép az arca, de mást nem tudok pozitívat mondani róla..

foxglove (törölt) 2011.09.25. 21:35:00

sziasztok,
azt hiszem, elértem arra a pontra, hogy Annamari bármit tehet, már semmivel sem tudja elrontani nálam a szezonális indexét:)

BarBwire 2011.09.25. 21:35:58

De ismerős ez a jelenet, ahogy Attila (Alek) kergeti Dyát (Évát).

vancrow 2011.09.25. 21:36:08

@suzy q:
Azt nem láttam olvasta e csak állította hogy olvasta :) (szimpiszavazás alatt)

nathalie 2011.09.25. 21:36:08

Rájöttem. dolgozik egy ember az rtl-nél,aki lilut öltözteti. Valami jófej csaj vagy srác, aki azt játsza, hogy beöltözteti lilut, majd haza megy leül a haverokkal a tv elé és piálás közben egész végig azon röhögnek,hogy "és bazd meg elhitte,hogy jól áll neki??" vagy "holnap adj rá olyan ruhát amiben úgy néz ki mint Icanéni, az általános iskolás töritanárnő" stb. csak ez lehet a magyarázat.

genevieve 2011.09.25. 21:36:47

baszki, ezek a libák még nem láttak farkat???

dr. gernika 2011.09.25. 21:36:50

Demér tekernek magukra paplant, ha van rajtuk ruha?

suzy q 2011.09.25. 21:37:13

annamari péter meg fecó hol voltak, amíg este a sötétben attila kergette a lányokat?

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:37:41

öcsém,ha mégkérdezi Atesz, hogy "Sarah Connor?" komolyan besz@rtam volna a röhögéstől :)!

evangeline77 2011.09.25. 21:37:45

Szimplán kitéptem az összes hajam ettől a nagy sikítozástól, jajgatástól. Bevonulok önként a pár utcával odébb lévő pszichiátriára, a számlát pedig küldöm az RTL-nek..

evangeline77 2011.09.25. 21:40:09

Fecó meg Péter egyszerűen annyira mások, hogy nincs miről beszélniük. Ezen mit kell csodálkozni? Nem fél ő senkitől, puhatolózik, felderít, közben valahogy beépül.

Alkaline 2011.09.25. 21:40:27

@FGSuperman:
ja az is igaz.
De most komolyan, Melinda miért nincs köztük napok óta?

nathalie 2011.09.25. 21:41:34

Hát én konkrétan megbolondulnék, hogy alig keltem még fel és egy fecó jön utánam és hülyeségekről beszél hozzám. folyamatosan.

dr. gernika 2011.09.25. 21:42:47

@genevieve: Verocska látott valamelyik nap. :)

dr. gernika 2011.09.25. 21:43:42

hogy én már előre mennyire utálom a Kökiterminált...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 21:43:44

@BarBwire: HHFC az egyesület neve, az MMKK az az előző VV-ből ellesett helyidőmód-határozóegyveleg :D

genevieve 2011.09.25. 21:44:07

@gernika: az inkább egy kis pöcs volt:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 21:44:15

@stella03:

Pont nem az arca szép :)

@gernika:

Gondolom a default női kripliség (hideg van, és a plusz réteg megvédi az esetleges direkt brékontakttól)

@suzy q:

Fecóval én sem tudnék sok közös témát találni, de semmintmondó bullshitet tudnék tolni neki. :)

nathalie 2011.09.25. 21:44:38

behányok ettől. Értem hogy kell a csöcs meg stb a képernyőre, de most mégis mennyire undorító már ez, hogy bent vannak csajok és kötelező jelleggel nekik együtt kell zuhanyozni egy faszival, aki még női hasat se látott soha. miért nem szavazzuk meg egyből, hogy melyik nő pózoljon meztelenül és közben a faszik ráverhetik?

FGSuperman 2011.09.25. 21:44:41

@stella03: szép az arca?
a koponyàra feszytett aszadék bôr?
nekem nem jön be

BarBwire 2011.09.25. 21:45:16

@suzy q: biztos vágták a rezet. :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 21:45:50

@nathalie: ugyanerre gondoltam én is. :)

evangeline77 2011.09.25. 21:46:13

@nathalie: Detto! Mikor gimnazista voltam, előfordult, hogy egyszerre 15 szobatársam volt. Most, hogy így belegondolok, tiszta VV volt. Mi se nagyon mehettünk ki..:D Ott én előre tisztáztam mindenkivel, hogy fél 8ig hozzám se szóljanak..:)

lucc.gizi 2011.09.25. 21:47:44

Ezek a puncik mindéééég talpig sminkben alszanak??

suzy q 2011.09.25. 21:48:06

@Nard: nahát dyánál én sem az arcára gondolom, hogy szép :))
@nathalie: ez mekkora, már ki is raktam a facebookra a lilut öltöztetőt:)

fecóval szegénynel amúgy én se beszélnék, mert nem lenne miről szerintem két nap után. főleg nem reggel. jófej jófej meg minden, de hát azért na.

vancrow 2011.09.25. 21:49:46

Fecó dumagép kategória ehhez is próbálja tartani magát, meg erre spanolja mindenki folyton (tény hogy akkor érzi a kontrollt csak ha a figyelem közepe körül van amúgy leereszt)

lucc.gizi 2011.09.25. 21:51:10

Mondjuk megértem Pétert, rögtön felkelés után ki a tököm akar pofázni? Lehet, antiszociális vagyok, de nekem 30 perc kuss+kávé kell, utána indulhat a nap.

evangeline77 2011.09.25. 21:51:16

@FGSuperman: Hát olyan kislányos a feje. A többinek lelakott és kiélt, mind idősebbnek néz ki a koránál. Ő azért annyira nem. Akkor nektek srácok mi tetszik rajta? Feneke nincs semmi, a teste, bár vékony, de darabos, a csípője és a dereka egyben van.. A melle pedig mű.

FGSuperman 2011.09.25. 21:51:43

@Alkaline: Melynda jòl kybaszyk magàval
elôadta a kytartatòs storyt, aztàn majd néz butàn, mint egy oràngutàn szopàs utàn kyköltözéskor
kereshet melòt pàlyakezdôként 40+-os fejjel

nathalie 2011.09.25. 21:51:52

@stella03:
nekem csak hét szoba társam volt és én 3/4 8-ig kértem a türelmet:D:D Most a melóhelyen se nagyon basztatnak kilencig :D GYŰLÖLÖM amikor reggel pofázgatnak hozzám a nagy semmiről! A reggel egy feszes tempóban való örült rohanás minden mozdulat előre eltervezve, hogy minnél hamarabb végezzek és így előtte tovább tudjak aludni. Velem szemben Péter nagyon kultúráltan oldotta ezt meg :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:52:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hú,te csaj,barátnőd paprikázott Gödöllőn?

suzy q 2011.09.25. 21:53:20

teljesen azt hittem, hogy kiszopfel azt mondja, "nem fogadtok be, mert túl jóé nézek ki."
az meg vicces, hogy sehi egy lapon emlegeti magát melinda nénivel

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:54:16

Ki áll tőled a legtávolabb!LOL!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:55:51

@nathalie: nekem erre 1 percre van szükségem.Alszik -nem alszik.Pont :)!

FGSuperman 2011.09.25. 21:56:22

@nathalie: nem mindegy
amilyen bevàllalòs a banda, hàromnegyedes bôrkabàtban fognak tusolni

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 21:57:21

Ja,és a KÖKI terminál jóvoltából, a Dikics Szépségszalon támogatásával, a rendszeres szavazók között korrekciós agyműtétet(teket) sorsolunk ki!

nathalie 2011.09.25. 21:58:23

@FGSuperman:
folyamtosan pucéran zuhanyoznak és állnak a tükör előtt. a cool egy kis zenész összeállítást is lead róla minden este, villantás néven.

suzy q 2011.09.25. 21:58:39

@stella03: de jó teste van. ha mű ha nem, ő a legjobb csaj szerintem.

foxglove (törölt) 2011.09.25. 21:58:49

van még ember, akit érdekel Alek-Éva szenvedése?

nathalie 2011.09.25. 21:59:20

ez a kinga mekkor egy ellenszeves fasz. te jó isten.

genevieve 2011.09.25. 22:00:54

már attól is agybajt kapok, mikor egy kisgyereknek gügyögnek...de egy malacnak?????

suzy q 2011.09.25. 22:00:54

annyira szánalmas az rtl-től, hogy ilyen iszonytzatóan erőletetik , hogy bármiféle párkapcsolat kialakuljon belemagyaráznak mindenbe mindent méér az a show ha dugnak? 2011-ben már bárki akkor néz pornót amikor akar. szappanoperát is. és az még jobban meg is van írva.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:01:23

Kinga a tipikus hintáztatós, akadálypálya építő, pasifelhőt tartó, tendereztető picsa. Okádok az ilyentől.

evangeline77 2011.09.25. 22:01:43

"Megfogalmazni sem tudom, annyira szeretem az állatokat..:)" Te jó ég. Most vágom fel az ereimet!!!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:02:14

Veronikából nem lenne jó muzulmán feleség! :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:02:49

Még a disznó SEM veszi emberszámba :P!

suzy q 2011.09.25. 22:03:00

@genevieve: kiszopfel simán bazmegolt neki - kétszer is.

BarBwire 2011.09.25. 22:03:24

Na a malac jó lesz a műkörmökre.

vancrow 2011.09.25. 22:03:46

Kiszopfel, úgy kivan szegény a 18 évére, hogy lassan 17re zuhan vissza

nathalie 2011.09.25. 22:05:07

@genevieve:
pont erre gondoltam. Hogy ha gügyögni fognak hozzá, megbolondulok.

FGSuperman 2011.09.25. 22:05:23

@stella03: a mûmellekel nincs gond, mondjuk Dyàval a legmagyobb gond az, hogy így elsôre iszomyat buta, és ez olyan mélyre nyomja az àtlagàt, hogy csak egy dologra lehetne hasznàlni

amúgy nekem Kinga jön be

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:05:56

Béni asszem, a saját definiálása szerint egyedül marad.

evangeline77 2011.09.25. 22:06:01

@gernika: fúú de csúnya azon a képen, a mű mellei pedig h állnak? A Kingáé sokkal szebbek..

Nekem Attila egyre unszimpibb..:S

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:06:05

Ez hülye...32 éves az majdnem 40?És vidéki gyerekként tudom, a malacnak semmi problémája ha simogatják!!

BarBwire 2011.09.25. 22:06:18

Attilára rátört a hoppáré.

vancrow 2011.09.25. 22:06:27

A malacnak gügyögnek, a malacról konfrontálnak :)

genevieve 2011.09.25. 22:06:28

ejnye, annamari......

nathalie 2011.09.25. 22:06:29

@gernika:
milyen melle van? ez csak szerintem van elbaszva? legalábbis ebből a szögből számomra nagyon úgy tűnik...

sogeking 2011.09.25. 22:06:45

mindjárt jön a köpés :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.25. 22:07:18

azért besz@rnék a röhögéstől, ha egy nap azt látnám, ahogy apósom befekszik a kismalac mellé az ólba és simogatja :DDDDDD

BarBwire 2011.09.25. 22:07:18

@utcai_arcos: Hát ha nekem azt mondják, hogy így szeretem, akkor én nem másként fogom csinálni.

Annamarit gyereklánynak nevezte. Durva.

MissX 2011.09.25. 22:07:30

a nethuszar es apszicho osszecsapasat lathattuk

vancrow 2011.09.25. 22:08:10

Alakul az ellenpárt, kiszop, melinda, és már a fantom is

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:08:24

@gernika: júj,az a mell tényleg ocsmány!

nathalie 2011.09.25. 22:08:36

ajaj. Azt hiszem hogy annamari egy kicsit gonosz. vagy irigy? isten se tudja. Ez most nem tetszett tőle...

Hurri Kán 2011.09.25. 22:08:59

@vancrow:
A malacnak pont nem kéne gügyögni. A malac nem egy buta állat.

FGSuperman 2011.09.25. 22:09:16

@nathalie: na akkor majd nézem azt is
én eddig csak bugyys pynamosàst làttam tôlük:-)

evangeline77 2011.09.25. 22:09:33

Péter meg hogy agitálja Attilát, direkt kelti ott a feszültséget..:)

vancrow 2011.09.25. 22:09:42

@BarBwire:
jah a gyereklány 16 évesen szült :)

BarBwire 2011.09.25. 22:09:59

Ezek a szüzek azt hiszik, hogy bent majd valamelyik Borg rámászik?

nathalie 2011.09.25. 22:11:19

@FGSuperman:
szólok előre, hogy néha férfi seggeket is bevágnak, sztem két hét és farok is lesz benne... jobb ha felkészülsz, nehogy kellemetlen meglepetés érjen :D

genevieve 2011.09.25. 22:11:32

@gyvy: miért a gyerekeknek kell?:-)

vancrow 2011.09.25. 22:11:55

@gyvy:
Én buta állatnak végkép nem mernék gügyögni, még támad :)
@stella03:
bizony "gyűlöl", erős szavak :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:12:44

@BarBwire: 19 éves egy 10 éves gyerek emócionális fejlettségével :(.

dr. gernika 2011.09.25. 22:12:46

@nathalie: nem csak szerinted, azért tettem ki. :)

Hurri Kán 2011.09.25. 22:13:00

@genevieve:
Szerintem nem. Amíg a felnőttek el nem rontják őket, a gyerekek sem buták. :)

@vancrow:
Gondolod, hajlamosak félreérteni a dolgot? :)

FGSuperman 2011.09.25. 22:13:12

@gernika: a màsyk csaj jobb
ez a mell kissé el van szabva

nathalie 2011.09.25. 22:13:28

@BarBwire:
én már egyszer feltettem a kérdést, hogy az rtl fizethetett vlamelyik női kategóriának a szűzoltásért...

BarBwire 2011.09.25. 22:13:38

@nathalie: Már láttuk Gergő és Kiszpofel micsodáját, a többiekére valahogy nem vagyok kiváncsi. Köszönöm.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:13:50

@vancrow: attól még nem lesz valaki felnőtt, sőt!!!

nathalie 2011.09.25. 22:14:36

"kingának jó nagy a segge" :D:D remélem ezt is közli vele :D

W Joe 2011.09.25. 22:14:56

Szerintem amerikai pitével kéne fogadniuk a szűzet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:15:06

@nathalie:

Inkább adja a pasija kezébe az implantot, mert így szerintem nem fogyasztható. :)

BarBwire 2011.09.25. 22:15:07

@nathalie: És kaptál választ? Szerinted melyik ilyen bevállalós?

vancrow 2011.09.25. 22:15:11

@gyvy:
Nem vagyok nagy expert ebben, de azt hallottam pár állatra hogy mosolygásra kifejezetten ütnek :)

FGSuperman 2011.09.25. 22:15:31

@fkangi: egy ilyen zsebmalac mellé még ki lehet, ez azért nem egy 200 kg-s mangalica

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 22:15:43

@vancrow: néha én is így vagyok ezzel... :D

vancrow 2011.09.25. 22:16:44

@utcai_arcos:
Egyetértek, de azért lánynak se tartanám már, mondjuk gyereknő

BarBwire 2011.09.25. 22:17:24

@genevieve: gyerek csak kicsi de nem hülye. Naponta tapasztalom, sosem gügyögtem neki.

vancrow 2011.09.25. 22:17:46

@FGSuperman:
De ez már nem is nő, ilyen töpszli marad?

BarBwire 2011.09.25. 22:17:57

@vancrow: A majom ilyen, mert támadásnak véli.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:18:20

@vancrow:

Általában a kutyafélék. A disznók alapból agresszívek, de nem hülyék. Egy ilyen törpemalac is csúnya dolgokat képes csinálni, de ez még kicsi. Egy felnőtt példány azért meg tudná csócsálni némelyik villalakó lábát :)

nathalie 2011.09.25. 22:18:36

@BarBwire:
na majd ha jön a szépfiú kategória...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:19:24

@BarBwire:

A majmok a szemöldökemelgetéstől is eléggé bevadulnak, az az agresszió egyik jele. Próbáld ki egy zöld makákónál, szétszedi a ketrecet.

vancrow 2011.09.25. 22:19:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Akkor az utcán bátran sétálhatsz, gyorsétterembe nem úgysem jársz :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:19:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hogy ilyenekről miért csak utólag tudok :(.Megkérdeznéd tőle,hogy az Éjszakán kívül lehet e valahol ezekhez a mérgekhez jutni :)?

Hurri Kán 2011.09.25. 22:19:33

@vancrow:
Várjál... Most két, vagy négy lábon járóról beszélünk? :)))

evangeline77 2011.09.25. 22:19:41

@nathalie: Szerintem Melinda simán bevállalná a szűzoltást. Ő olyan Stifler mama típus..:D:P

BarBwire 2011.09.25. 22:20:59

@Nard: Majd megyek állatkertbe.

nathalie 2011.09.25. 22:21:38

@BarBwire:
nem, sajnos nem kaptam.
De sztem inkább majd bevisznek neki egy kurvát, a többiek meg körbe ülik őket és segítenek az első lépésekben...

BarBwire 2011.09.25. 22:21:51

Nem olyan világba élünk, ahol a szűz kategória ciki?

FGSuperman 2011.09.25. 22:22:07

@vancrow: most nincs erôm utànanézni, de gondolom nem sokat nô

vancrow 2011.09.25. 22:22:18

Hát ezek komolyak. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:22:27

Oh shit, szürkemellényke. Kiégett a szemem.

BarBwire 2011.09.25. 22:22:33

@nathalie: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt a részt nem fogom megnézni!

vancrow 2011.09.25. 22:22:52

Számolom Lilunak hányszor jön el a pillanat...

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:22:54

EZEK miről fognak beszélgetni?

nathalie 2011.09.25. 22:23:07

@stella03:
:D:D tényleg olyan.

Most megtudjuk hogy ki meddig jutott el? maszti, tipitapi,orál stb remélem nem, ki fogom hányni a vacsorámat...

BarBwire 2011.09.25. 22:23:27

Tomi olyan ebben a séróban, mint a Superman szemüvegben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:24:33

Ez a Feri úgy néz ki mint anno egy ilyen zsebtévében a Kristóf aki számítógépes műsort vezetett és a halálba szopattuk a kérdéseinkkel.

sogeking 2011.09.25. 22:24:34

nekem is van ilyen kockás zoknim :)

B.Andita 2011.09.25. 22:24:36

Most kapcsoltam ide. :-( Te jó ég, Lilura mifaszt adtak...

dr. gernika 2011.09.25. 22:24:58

@stella03: De csak ha van pénze a szűznek.

Bakker a középső klónja volt a csoporttársam. :S

csak magamat képviselem 2011.09.25. 22:25:21

Hajrá Schmuck Andor!!! geezösz

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:26:00

@Nard: nebasz, a legjobb arc volt :)!Fix.tv rulez!!!

csak magamat képviselem 2011.09.25. 22:26:20

@B.Andita: lilu általában sajátos stylist alkotása

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:26:38

imadlak hajni.

ki vezet? lemaradtam.

Meridian74 2011.09.25. 22:26:48

Bazz...! ezek külön-külön Gyurcsányra hasonlítanak...

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 22:27:15

@utcai_arcos: nem, de tudom, hol lehet ilyen paprikákat venni (kapni) :)

FGSuperman 2011.09.25. 22:27:30

@FGSuperman: 50 kg a vége
az egy nagyobb kajàra jò lehet 13 embernek, mert ugye Csalànszàj nem eszyk belôle

BarBwire 2011.09.25. 22:27:45

Olyan mintha pepijük lenne nem?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.25. 22:28:04

nem tudnék olyan részeg, magányos és elkeseredett lenni, hogy valamelyik is hozzámnyúljon..:D

Lilu pikkel Veronra :))))

vancrow 2011.09.25. 22:28:21

Veronikát még az antenna is húzza

FGSuperman 2011.09.25. 22:28:42

@FGSuperman: 50 kg a vége
az egy nagyobb kajàra jò lehet 13 embernek, mert ugye Csalànszàj nem eszyk belôle

genevieve 2011.09.25. 22:28:46

nem láttam,milyen az állás?

nathalie 2011.09.25. 22:28:51

majd nem lesz ekkora az öröm, ha aszűz fiú a lábukra élvez a zuhanyzóban...

sogeking 2011.09.25. 22:29:00

valaki kaphatna egy titkos feladatot, hogy levágja Dya haját

vancrow 2011.09.25. 22:29:01

wowosok szavazzatok! :)

B.Andita 2011.09.25. 22:29:05

Hát, mondjuk nem csodálkozom, hogy szüzek.Mind drámatagozatosnak néz ki.

nathalie 2011.09.25. 22:29:52

annyira röhögök.
látta valaki a HIMYM részt, amiben Te karakteréről kiderült hogy micsoda? no mindegy.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:30:02

akarom én ezt látni :S??

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 22:30:15

Szűzfiúk - a villalányok rögtön vérmes vadmacskaként csapnálak le a friss húsra!

BarBwire 2011.09.25. 22:30:18

gáztámadááááááás!!!!

B.Andita 2011.09.25. 22:30:19

És befujja a pólót dezedorral...én kész vagyok.

dr. gernika 2011.09.25. 22:30:51

Ja, meglátta a lány a csíkos pólót kockás nacival és elmenekült. Megértem, én is ezt tettem volna.

evangeline77 2011.09.25. 22:31:10

Ezeket ki öltöztette fel?? Oké, hogy manapság a szüzesség ebben a korban egyenlő sok ember szemében a lúzersággal, de muszáj ennyire lehúzni őket??

genevieve 2011.09.25. 22:31:26

óóóóóóóóóóóbazdmeg......

dr. gernika 2011.09.25. 22:31:28

@vancrow: Nard nem fog, mert allys. :DDD

BarBwire 2011.09.25. 22:31:34

Mit mondott hány éves?

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:31:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hű,ha Pesten, esetleg Gödöllőn, légy szíves küldd el a címet!Próbáltam már egyszer magról is nevelni, de khm...nem nagyon lett belőle semmi.

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:31:54

vegre, attila melle bekerul egy masik szuz is.

sogeking 2011.09.25. 22:32:00

viszont most nem a kabalapólója van rajta, ebből baj lesz

BarBwire 2011.09.25. 22:33:44

@utcai_arcos: 28-nak néz ki, biztos a sok gépezés.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:33:47

@utcai_arcos:

Weblapkészités címén élő adásban baszott el egy működő kódot! :) Mi meg felhívtuk, hogy nem megy a windowsunk jól, (Macet használtunk), mondta hogy kattintsunk a start menüre. -Nincs start menü... őőő akkor jobb klikk -Csak egy gomb van.

Ez a Tomi látszik, hogy ally oldalon játszik. Azok mind ilyen kis nyomorékok.

genevieve 2011.09.25. 22:33:51

@liberaliskonzervativ: pont erre gondoltam én is, attilának még egy konkurencia:-D

sogeking 2011.09.25. 22:34:11

legalább megnézhették volna Fecó beszavazóját, bár a középső már jól nyomkodja a gombokat a telefonon

vancrow 2011.09.25. 22:34:24

@gernika:
A jó Paladin ahol tud, szavaz :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:34:39

@gernika: most miért?nekem is van kabala ingen, rá van írva még a gombokra is,hogy Hugo Bosz.

sogeking 2011.09.25. 22:36:34

@utcai_arcos: azt hittem az, hogy KÖKI terminál

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:36:45

@Nard: én szerettem nagyon, nekem laikusként úgy tűnt elképesztően sokat tud!meg a másik is az a Mccouhaghy imitátor (féle), szerintem tudod melyik.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 22:37:15

@utcai_arcos: jó, holnap írok blog.hu üzenetet, nézd majd.

lucc.gizi 2011.09.25. 22:37:46

Dyácska pótrőzséjét megrángatnám, de úúgy...

JOKKA21 2011.09.25. 22:39:00

Kinga és Attila
"románca" = zsák a foltját..:D
Hajrá Annamari!Szűz bejutó remélem ma meghúzza valamelyik csajt.

vancrow 2011.09.25. 22:39:20

Bandi a legszűziesebb hebegős habogós édes cukorfalat a nép szerint

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.25. 22:40:59

@JOKKA21: azért erre - valljuk be - legalább annyi az esély, mint hogy Kingából egyszer agysebész lesz, Veronikából meg atomfizikus :D

evangeline77 2011.09.25. 22:41:42

Ferit a villábaaaa!!!!!!!!!!!!

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:41:59

en ferit akarom. bandi a gyurcsany2? faszomba, butulok a vvtol.

FGSuperman 2011.09.25. 22:42:23

Hàrom henger, egy szív:-)

dr. gernika 2011.09.25. 22:42:27

Aha, jóformán matyizni se tud a Feri, értjük.

nathalie 2011.09.25. 22:42:40

a légycsapós jelenet egyszerűen fergeteges volt :D:D

vancrow 2011.09.25. 22:42:46

Feri három év távlatából már bánja a szakítást...

sogeking 2011.09.25. 22:42:51

úú, én is ilyen macikat akarok!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:43:29

Ez egy mai Truman Burbank??Amikor elérte volna a falu határát visszazavarták a rendőrök??

kékdelfin 2011.09.25. 22:43:29

@nathalie: és a tv előtt ülős?:) kb 30cm-ről nézte a csóka.

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:43:57

hehe, anyam ugyanez, pakol, imadom. bar most a rebarbara lekvart en kertem, teny.

BarBwire 2011.09.25. 22:44:02

Nagypapit szavazzuk be!

vancrow 2011.09.25. 22:44:13

a szájharmónika azért büntet

lucc.gizi 2011.09.25. 22:44:15

ezt a ferit szerintem felkérik majd a köv. Üvegtigris filmre...

nathalie 2011.09.25. 22:44:27

@Kékdelfin:
jaja. meg hát most a KALBÁSZ pakolás :D

B.Andita 2011.09.25. 22:44:31

Ó, rínak halomban. Hát nem katonának vonul háborúba basszus

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:44:42

@Kékdelfin: ekkora kukerrel szerintem még az is távol volt.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 22:44:50

Ferit a villába, MOST! :D

evangeline77 2011.09.25. 22:44:57

Huuh, ez a Feri kisfilm nagyon durva volt, lássuk be. Szegény édesanyja, pakolt egy kis házit is..:) Én nekik elhiszem, hogy komolyan gondolták, hogy őszinte könnyek voltak.. Vagy az RTL ennyire ért a dramaturgiához?:)

nathalie 2011.09.25. 22:45:34

én is ferit akarom.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:45:59

ezek bent meghalnak.meg.

vancrow 2011.09.25. 22:46:01

Keémy PR-t kapott feri

nathalie 2011.09.25. 22:46:41

vlamiért a sváby jut eszembe erről a gyerekről.

sogeking 2011.09.25. 22:46:53

zsebkendők a szőnyegen, a kreatívok ma nagyot alkotnak :D

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:47:16

bandinak ez a haj, justin bieber kutyafasza hozza kepest. hnap en is ilyenre csinalom. hogy lehet azt befesulni igy?

BarBwire 2011.09.25. 22:47:27

Nem csoda, hogy szűz, reggelire habos kakaó...

BarBwire 2011.09.25. 22:48:29

nem látom többet őket.... ajjajj, nyelvtankönyvet neki.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:48:31

most miért?nekem is van kedvenc ingem, rá van még hímezve is, hogy Lalph Raurent!!

W Joe 2011.09.25. 22:48:42

Bandi kamulúzernek tűnik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:48:43

A terminátor zenéje, az nagyon ütött.

B.Andita 2011.09.25. 22:48:51

Jesszuskám, micsoda buli -elájul szmájli-

foxglove (törölt) 2011.09.25. 22:49:07

bandit és ferit is a villába!

BarBwire 2011.09.25. 22:49:07

Bocsi az eleje lemaradt: eszembe jutott, hogy hat hónapig nem látom többet őket.

nathalie 2011.09.25. 22:49:13

az a helyzet, hogy ferinél elhittem hogy ez az élete, mindez művészi kisfilmben előadva. Itt viszton egy feolvasott,előre megírt szart láthattam. a Buli sem volt éppen életszagú.

kitikati 2011.09.25. 22:49:19

Csak hogy képben legyetek Cool- Belevaló témában. 11-kor Béci és Anikó lesz a műsorvezető. Állítólag vendégként Baukó Éva is megszólal. Egyszer már a Nekedvalóba Gigihez meghívták, akkor enyhén füstölgött a feje. Most a rajongói azt tanácsolták neki,ha ő is műsort akar,legyen erőszakos és nyomuljon.

genevieve 2011.09.25. 22:49:45

legszüzebb......

nem szimpi ez a bandi

bezzeg a feri:-D

vancrow 2011.09.25. 22:49:50

Bandinak még szexuális élménye sem volt, nemhogy barátnő! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:49:54

@stella03:

Szerintem előtte ráugrottak a frissen vasalt zoknikra, hogy a mama sírjon.

FGSuperman 2011.09.25. 22:50:10

Bandi alatt ott volt a Terminàtor zene:-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:50:47

na ettől most kiégett az agyam, kompjut,kompjut...

evangeline77 2011.09.25. 22:50:55

:D ő nem szűz, ikrek...:) Behalás, mekkora poén(nak szánta)!:)

nathalie 2011.09.25. 22:50:58

@W Joe:
nekem is. nem azt mondom, hogy egy jól eltitkolt brad pitt, de vlaami nem oké ott.

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:51:47

ha ilyen gyerekem lesz mint ezek, nem tudom mit csinalok.

vancrow 2011.09.25. 22:51:48

@foxglove:
mindhárom bemehet :) akár a skalpvadászok

Ejoy 2011.09.25. 22:51:49

Péter nem beépített ember ÁÁÁÁÁÁ...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 22:52:04

@genevieve: Úgy néz ki, mint egy Sváby András JR!

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:52:22

EZEKNEK mennyit fizetett a retek, hogy szénné égessék magukat??Mert ugye kettő ma hazamegy. A faluba.

Hurri Kán 2011.09.25. 22:53:13

Melyik áll befutóra?

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:53:18

Biztos mert olyan mint Rick Morrannis :D!

FGSuperman 2011.09.25. 22:53:27

A két kiesôt Lylu lepippanthatnà:-)

nathalie 2011.09.25. 22:53:54

@liberaliskonzervativ:
ez már szinte minden eddigi kategóriánál felmerült bennem

mézescsók 2011.09.25. 22:54:03

Honnan szedték ezt a három szerencsétlent? Valahogy nem döbbenek meg attól, hogy szűzek.
A bent lévő nők ismeretében szerintem űgy jönnek ki, ahogy bementek.

vancrow 2011.09.25. 22:54:14

Szegény Bandit senki sem várja

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 22:54:31

@utcai_arcos:

A Falu Hősei lesznek. A Hős Aki Majdnem Bejutott a Villába.

nathalie 2011.09.25. 22:54:45

@FGSuperman:
ja, a szüzességüket azért ne egy lilura pazarolják. viszont valamit meg kapjanak vigaszként :D

BarBwire 2011.09.25. 22:54:56

Hiányzik Balázs beszólása.

kitikati 2011.09.25. 22:55:08

@Peter_Cs: Szia Peticsé! tudtam, hogy ezzel megtalállak!

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:55:19

annyira jo, h az ujabb es ujabb beszavazokon a retkek (ertsd bentelok) lenezik az ujakat. kiszopfel lenez, beszarok.

nathalie 2011.09.25. 22:55:33

@Peter_Cs:
pont ezt mondtam én is :D

genevieve 2011.09.25. 22:55:55

na, bandi elélvezett:-D

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:56:15

@BarBwire: á,IDE nem merték Balit berakni, botrányba fulladt volna :))

vancrow 2011.09.25. 22:56:19

@Nard:
Kategóriájában bronzérmes :)

Ejoy 2011.09.25. 22:56:19

Nyert a Bandi. Remélem más is levágta, hogy mekkora kamu gyerek.

kékdelfin 2011.09.25. 22:56:21

Na, a leghülyébb hülye megy be. Kriszfasz konkurenciája;)

foxglove (törölt) 2011.09.25. 22:57:10

ferit valahogy be kell juttatnia az rtlnek, mint ahogy jerzyt

BarBwire 2011.09.25. 22:57:28

Basszm..., kenyérdarabkát szórjanak az ajtóig, vagy kukoricát. Egyik se tud odatalálni ????

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:57:49

mondjuk az is vicc, h lilu rohog, nem nezett tukorbe? ebben a cuccban o is eleg nevetseges.

B.Andita 2011.09.25. 22:58:05

Még jó, hogy betalált az ajtón. És ez akar szexezni....Istenem. :-)))))

vancrow 2011.09.25. 22:58:27

@BarBwire:
Épp élménye volt neki úgy nehéz a külvilágra figyelni

FGSuperman 2011.09.25. 22:58:38

Az mekkora lesz amikor Kiszopfel fogja elkapni a fosszoròjàt:-)

aztàn dicsekedhet a faluban, hogy màr nem szûz

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 22:59:23

A rendszeres szavazóink között a KÖKI terminál jóvoltából (akár fiú akár lány)kisorsoljuk Bandi Első Éjszakájának jogát (Ius primus Bandus).

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 22:59:43

vv bandi csak a disznot ne bánccsa!!

ilovecooking 2011.09.25. 22:59:50

Szinte hallom, ahogy a Tomi szülei fellélegeznek, hogy a kisfiuk nem halaszt félévet egy ilyen faszság miatt... Ha siet a TO-ra, még épp válthat passzívról aktívra.

FGSuperman 2011.09.25. 23:00:00

Az mekkora lesz amikor Kiszopfel fogja elkapni a fosszoròjàt:-)

aztàn dicsekedhet a faluban, hogy màr nem szûz

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 23:00:48

azert annamari melltartopantja is buntet.

genevieve 2011.09.25. 23:01:10

csak nekem tűnik úgy, hogy mindenki kap maga mellé egy konkurenciát?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 23:01:18

Érzékenylelkűek - Vera túlságosan normális, Roberta jellegtelen, Juditka a legnyafkább, Juditkát rakja be a csatorna szerintem.

B.Andita 2011.09.25. 23:02:10

Miért kiabálta valaki bent, hogy Bandi gyere be, hiszen eggyik sem várta be, vagy nem jól hallottam?

FGSuperman 2011.09.25. 23:02:55

@nathalie: nekik Lylu elôrelépés lenne

kis lépés az emberységnek, nagy lépés a szûzeknek:-)

JOKKA21 2011.09.25. 23:02:57

@fkangi: Azoknál a hatos lottó esélyesebb, de Bandival hátha lefekszik valamelyik nő alkoholos befolyásoltság alatt.:) Forma ez a Bandi.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 23:03:47

ehh... feri négy százalékkal maradt le! aláírásgyűjtésbe kezdek! :))

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 23:04:21

@JOKKA21: sztem veronika bevallalja. alekosz utan siman.

vancrow 2011.09.25. 23:05:30

Szerintem Banditól is csak az lesz a kérdés: bebaszni szokott e? :)

lucc.gizi 2011.09.25. 23:05:44

Az mekkora lenne, ha bandi lekúrná a fél bandát a só végére...

B.Andita 2011.09.25. 23:05:58

@liberaliskonzervativ: Ugyehogy? Azért ez gáz a műsornak.Szerintem.

JOKKA21 2011.09.25. 23:07:41

@liberaliskonzervativ: Vagy Dya.:D@lucc.gizi: Krisztoferrel gyűjti majd a skalopkat.

lucc.gizi 2011.09.25. 23:08:02

@B.Andita: hátha annyira belejönne..Kiszopfel..?

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 23:08:15

istenem, add h vv bandinak elobb osszejojjon bmi mint attilanak! lecci! kerlek!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.25. 23:08:42

@JOKKA21: hát.. hacsak nem a kihívás, ugye...:D
@liberaliskonzervativ: engem meggyőztél :D

FGSuperman 2011.09.25. 23:09:15

@B.Andita: és az összes keleb-vendéget is:-)

vancrow 2011.09.25. 23:10:41

A Borg szereti a társasjátékot ezt már láttuk, például az üvegezést úgyhogy bejöhet nekik a srác

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 23:11:28

egyebkent, a vv4 utan azt hittem, nem lehet ennel lejjebb (v lentebb, soha nem tom melyik a helyes) menni. tevedtem.

nathalie 2011.09.25. 23:14:10

ez a bandi egy okoskodó, magát abszolut nem lúzernek tartó, sőt humoros egyéniségnek gondoló hülye. Tehát nem csak kinézetben sváby. Szerintem a ruháin is látszik, hogy a főiskolás haverokkal elment egy turiba és megvásárolták a legocsmányabb cuccokat. Szóval sztem ő állúzer. Be akart kerülni,ebben a kategóriában volt esélye. Nem csodálkoznék ha van valahol egy barátnő is, akivel már évek óta együtt jár.
HAsonló attilához, csak attilának bírom a beszólásait és a humorát. ezt a gyereket utálni fogom.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 23:20:27

@nathalie: az a baj,hogy ez elég könnyen -12 óra alatt- kiderülne és abból nagyon nagy botrány lenne, szerintem azonnali kizárást érne.

liberaliskonzervativ 2011.09.25. 23:22:36

@nathalie: attila humora: szoktal bebaszni? (utana meg arra vt buszke, h egy agyhalottat meg tudott szopatni. haat...)

vancrow 2011.09.25. 23:24:01

megjött az online, fecó már rárepült

kékdelfin 2011.09.25. 23:25:30

@liberaliskonzervativ: nem az a kérdés volt a humor, hanem amit annak válaszára mondott;)

nathalie 2011.09.25. 23:26:33

@liberaliskonzervativ:
hát sztem van neki, egy elég fura, irónikus humora van, vagyis remélem hogy van neki és nem én meg még páran látjuk csak bele a dologba. Mindesetre én néha hangosan felröhögök. Persze ha vlakinek ő helyből unszimpatikus, akkor ezt nem látja, vagy nem akarja látni.
Mi a kistörülközős randevún azóta is röhögünk. A "csak nincs közös vonal"-on szintén. hát ez van.

Hódos Hajnalka 2011.09.25. 23:27:37

@liberaliskonzervativ: igen, attila meg a humor nálam is két külön kategória.
nem bírom elviselni az oktalanul okoskodó faszokat.

nathalie 2011.09.25. 23:28:06

@utcai_arcos:
ja, akkor a barátnős vonalat nem erőltetem. a többihez ragaszkodnék. :)

nathalie 2011.09.25. 23:30:06

na.elkezdtem nézni a belevalót.
Dzsörzi: béci, a műsorvezetők gyöngye.
Béci válasza: és itt van a tükrös Dzsörzi.

kékdelfin 2011.09.25. 23:30:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ha ő az oktalanul okoskodó faszokat testesíti meg, akkor nem sok embert viselhetsz el;)

vancrow 2011.09.25. 23:30:43

Seherezádá máris kijelölte a területét, ő szólt be neki először

nathalie 2011.09.25. 23:31:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
jaj Hajni, hidd el ő nem az :D De nem zaklatlak ezzel, mert ha valakit egyszerűen utálunk, akkor utálunk. Szóval megértem.

kékdelfin 2011.09.25. 23:31:45

@nathalie: Béci mit csinált a kezével?

kékdelfin 2011.09.25. 23:32:23

@vancrow: szegény sehe nem tudja, hogy ő már nincs párkapcsolatban.

nathalie 2011.09.25. 23:33:34

@Kékdelfin:
nem tudom. arról lemaradtam. biztos táncolás közben eltörte.

vancrow 2011.09.25. 23:33:42

Szoktál inni tömény italokat? Atesz máris a lényegre tért :)

kékdelfin 2011.09.25. 23:34:22

Na, mindenki megnyugodhat, szokott inni, és berugni is szokott.

sogeking 2011.09.25. 23:41:11

ha a szűz ledönti valamelyik borgot, akkor.. majd kitalálom mit csinálok

vancrow 2011.09.25. 23:48:42

fecó és kiszopfel már elkezdte a kiképzését, fekvőtámasz lesz meg minden

SzumóNé 2011.09.25. 23:55:11

Ez a Bandi gyerek nekem gyanús. A klipben még kapott némi normalitásra hajazó külsőt, a beszav'on meg meg már idióta bilira sikerült a frizkója. Relative nem is nagyon gányó csákesz, meg hát tudjuk, hogy ugye már bizonyára ő is előre megkapta a szerződését, szóval én is arra szavazok, hogy ez egy ilyen szerkesztők által kitalált, ál-szakadt gyerek. Ezt dizájnolták ki, hogy a szüzek ilyen lúzer hülyegyerekek, mer' ez kell a nép egójának.
Várom a holnapi csajokat, hát remélem nem a legvérszegényebb, önállótlan izéke jut be.

S. Annyi 2011.09.25. 23:55:26

Belátom, igaza volt Pozsonyi Ádámnak, amikor az ízlésrendőrségről írt.

Azt is alaposan meg kéne verni gumibottal, aki ezt a szart nézi, azt is, aki szerepel benne és azt is, aki csinálja.

ALAPOSAN!

Hurri Kán 2011.09.25. 23:57:03

@S. Annyi:
Ez így van. Kivéve a kommentelőket, azokat nem szabad bántani. :D

dr. gernika 2011.09.25. 23:57:50

@S. Annyi: Meg azt, aki hogyvoltozza! Ne felejtsd ki!

*fedezékbe bújik*

vancrow 2011.09.25. 23:58:05

@gyvy:
Az kemény önirónia lett volna :)

kékdelfin 2011.09.25. 23:59:00

Ez a Ferenc egyerek miért ordít állandóan? Komplexusát próbálja palástolni vele?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.25. 23:59:52

@genevieve: Ugyanarról a képról beszélünk, de nekem borivó Attila fejszerkezete itt Mézga Aladárt juttatja eszembe :)

Hurri Kán 2011.09.26. 00:00:56

@vancrow:
Az tőlem távol áll. :D :D :D

vancrow 2011.09.26. 00:02:47

@gyvy:
Nem Neked, Neki. :) (Ha felsorolja)

kékdelfin 2011.09.26. 00:04:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Akkor nyugodtan összeveszhetünk azon, hogy milyen;)

vancrow 2011.09.26. 00:08:30

Szerintem Attila megosztó személyiség, de lehet vitatkozni :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:09:02

Dya szemei egy pillanat alatt megüvegesedtek.

vancrow 2011.09.26. 00:09:29

VVBandy Dyát választotta a privát showjára

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:14:51

Én vagyok hülye,hogy reggelente nem beszélgetek a ruháimmal????

pojaca 2011.09.26. 00:15:53

[onlájn] VVBandi Dyának fog vetíteni.

Hurri Kán 2011.09.26. 00:15:54

@utcai_arcos:
Ha nem is énekelsz nekik reggel, akkor mindenképpen. :D

vancrow 2011.09.26. 00:16:06

@utcai_arcos:
De ő úgyis empatikus hátha belefér egy kegyelemsex. Masszázs lesz?

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:17:13

Na,olyan se volt,hogy valaki a beköltözés után 2 órán belül már villantott :)).

vancrow 2011.09.26. 00:19:13

Zoknit le, nem megy a sárkányos kimonóhoz

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:19:23

@utcai_arcos: tuti,hogy a tömegközlekedésben is beszél magában.

pojaca 2011.09.26. 00:19:25

Vörös köpeny aranysárkány mintával + zokni.

vancrow 2011.09.26. 00:19:59

Dumál mert gondolja hogy most még őt veszi a kamera (helyesen)

kékdelfin 2011.09.26. 00:20:37

Ennek a gyereknek mondták, hogy kommentálja minden mozdulatát, amikor egyedül van?

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:21:12

szerintem,most felvagdosom az ereimet.

sogeking 2011.09.26. 00:21:57

bakker, ez meg produkálja magát

vancrow 2011.09.26. 00:22:27

Masszir a szűz kéztől, hát lehet ennél kívánatosabb dolog? :)

kékdelfin 2011.09.26. 00:22:31

Ez a kukac tényleg azt hiszi, hogy itt fogja elveszíteni a szűzességét?

sogeking 2011.09.26. 00:22:51

-meg szabad fogni??
-nem
-nem? azt majd később

én kérek elnézést

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:23:01

@sogeking: hú,amikor a bevezetőben felugrik és összecsapja a lábait, mennyire durván megrezeg a semmi izom a combján!

pojaca 2011.09.26. 00:23:06

"- A cicid eredeti?
- Nem.
- Meg lehet fogni?
- Nem."
:D

kékdelfin 2011.09.26. 00:23:11

@vancrow: Minden izom egy szűz kézre vágyik;)

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:23:52

@sogeking: persze hogy, tudja, hogy most legalább végre benne lesz az összefoglalóban

vancrow 2011.09.26. 00:24:07

@Kékdelfin:
Főleg a szilikon-izom :)

sogeking 2011.09.26. 00:24:13

@utcai_arcos: ez a csaj ennyire gyagya, vagy a műsor kedvéért bármit bevállal?

Szerénke. 2011.09.26. 00:24:33

Csak így hirtelen eszembe jutott egy kérdés. Vajon lehet-e a bentieket szexre 'kényszeríteni'? Mert ez már most undorító, amit ez az álszűz csinál, ha meg Dya nem csinálja meg a feladatot, akkor gondolom bünti. Ilyenkor mi van?

kékdelfin 2011.09.26. 00:24:46

Hú de kellemetlen!
Szerintem már áll a pélója!

pojaca 2011.09.26. 00:25:27

- Nyugodtan nyugodj meg.
...
- Kenek az arcocskádra is.

vancrow 2011.09.26. 00:26:00

Bevallom ez tényleg kemény. De közösen örülnek az ajándéknak. Már látom Veronikát hogy kiakad, ő nem kapott a szűz kézből csak dya :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:26:30

végül is még csak egy egész ország látta.

kékdelfin 2011.09.26. 00:26:50

@utcai_arcos: 110000%-ot akartál írni, nem?:)
Rettenetes! A csávó is, de szerencsétlen csaj is iszonyat.

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:27:22

@Szerénke.: tisztában vannak velük, hogy mit várnak tőlük a nézők, tudod, hogy "csinálják a sót". szóval kényszerről nincs szó, sőt.

sogeking 2011.09.26. 00:27:24

kidobnám a tv-m az ablakon, ha nem a monitoron nézném, de az még holnap is kell :D

vancrow 2011.09.26. 00:28:23

szürreális...a bugyim marad a helyén-bekukkantok.

kékdelfin 2011.09.26. 00:28:29

"Ez te meg az én estéd!" váááááá!
És ez holnap benne lesz az összefoglalóban a tv-ben?

Szerénke. 2011.09.26. 00:28:33

@foxglove: Én kérek elnézést, mindenki magából indul ki...:D Mert, hogy én levágnám minden kiálló részét, ha közeledne hozzám, az ziher.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:28:47

Annyit tegyünk hozzá, hogy EZ nem masszázs. Még féle sem.

pojaca 2011.09.26. 00:29:42

Ezt a műsorszámot már láttam, csak azok jappánok voltak.

vancrow 2011.09.26. 00:29:59

még sosem masszirozott, de tudná csinálni egész nap! (hát szűz)

kékdelfin 2011.09.26. 00:30:50

Szerintem a srác minden érintés nélkül a gatyájába fog magömleni a végére.
Édes istenem, ez nagyon gagyi!
Holnap meg valamelyik kiválasztott, mondjuk kriszfasz fogja a bekerülő érzékenylelkűtfelfűzni a pöcölőjére, ajándékkképpen?

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:30:51

@Szerénke.: nyilván én is, de Dyának ez garantált 5 perc a holnapi adásból, szóval érted.

kékdelfin 2011.09.26. 00:31:38

@utcai_arcos: ez még simogatásnak is béna.

sogeking 2011.09.26. 00:31:49

hát ha a srác kijön, nő nem megy a közelébe szerintem

vancrow 2011.09.26. 00:32:25

Ne kukucskáljál! jelenleg a fél ország kukucskál :))

Szerénke. 2011.09.26. 00:32:37

Undorító ez a görény. Miért ezt kellett, miért??? A másik kettő sokkal normálisabb volt. Ez még beképzelt is, bár nem tudom mire... Broooooooáf

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:33:01

@utcai_arcos: azt hiszem,ha én masszíroznám meg, nem nagyon tudna lábra állni.

pojaca 2011.09.26. 00:33:40

Médiatörténeti pillanatokat élünk, bazmeg :D

sogeking 2011.09.26. 00:34:33

srác egész családja otthon ül az internet előtt, és közben gratulálnak egymásnak

Szerénke. 2011.09.26. 00:34:59

@foxglove: Értem, csak tudod. Fúúúj, ha már belegondolok, akkor is. Az előző szériában is azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetett volna (ha valaki akarja) leállítani sosetoszt. Mert ugye ha rászólsz nem takarodik el onnan, mást meg nem csinálhatsz ugye, mert azért kizárás jár. Ergo a VV az ilyen aberrált gusztustalanságok mekkája...

kékdelfin 2011.09.26. 00:35:10

Szerencsétlen csaj.
Kár, hogy nem annamarit vitte be.

vancrow 2011.09.26. 00:35:11

Hozzánőttek a szűzi kezek dya seggéhez:)

pojaca 2011.09.26. 00:35:46

Becsuktam a szemem, úgy néztem oda.

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:35:53

Rohadtul nem csodálom, hogy ez a csávó még szűz.

kékdelfin 2011.09.26. 00:36:39

@foxglove: kérdés, hogy azért szűz, mert ilyen, vagy azért ilyen, mert szűz. Vagy ez így együtt?

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:36:46

@Szerénke.: ezzel én is így vagyok, utáltam, ahogy mindenkit letaperolt az a f@sz

Szerénke. 2011.09.26. 00:36:47

Dya a hátán, görény meg ül rajta...

vancrow 2011.09.26. 00:37:00

Úgy röhögtek a tükör mögött a kamerások hogy behallották :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:37:42

@pojaca: én tulajdonképpen nem nagyon hiszem,hogy jól látok.

sogeking 2011.09.26. 00:37:59

na jó, eddig bírtam

pojaca 2011.09.26. 00:38:04

- Csak a kispanka feküdhet rám.
- Én is kispanka vagyok.
- De nem!

vancrow 2011.09.26. 00:38:09

kezdi átlépni a határt a srác, nahát

Szerénke. 2011.09.26. 00:38:09

@foxglove: Szerintem engem már az első ilyen akciója után kizártak volna.:D Ezt a nyomorultat sem toleráltam volna. Hihetetlen párosítás. Egy nője sem volt, és még az arca is nagy. Adja az ég, hogy ne kapjon semmit.:D

kékdelfin 2011.09.26. 00:38:22

"Idáig nem vétettél." És közben a mejjét csócsálja!

Szerénke. 2011.09.26. 00:38:41

@vancrow: Nem a többi lakó áll kint a szoba előtt és ők hallgatóznak? Nem rájuk célozta?

pojaca 2011.09.26. 00:38:57

@utcai_arcos: már én is kicsordultam tőlük :)

Hurri Kán 2011.09.26. 00:39:15

És télleg csecserészi... ááááá.. :D

vancrow 2011.09.26. 00:39:18

Jobbra nézett dya a tükörre..

Szerénke. 2011.09.26. 00:39:51

Asszem megyek fürdeni... Ezt nem lehet kibírni.
Mindenkinek szebb estét!:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:40:35

@sogeking: nem létezik,hogy normális ember egy vadidegennek ilyet enged megcsinálni, hacsak nem 20e Ft/óráért.

kékdelfin 2011.09.26. 00:40:39

"úriember vagyok." és fogja a lufit
áááááá!

sogeking 2011.09.26. 00:40:55

nem elég a 4 interception, még ez is.
valamit innom kell

kékdelfin 2011.09.26. 00:41:13

@utcai_arcos: Én sem értem, hogy miért engedi ezt meg neki.

dr. gernika 2011.09.26. 00:42:17

Én ugyan nem nézek onláljnt de a kommentek alapján amennyire várták a szüzifiút a lakók, annyira megbánták már. Mégis mit gondoltak, mitől nem jött össze neki semmi eddig, mert oan cukííí?

sogeking 2011.09.26. 00:42:25

@utcai_arcos: hát nem tudom, kíváncsi leszek utána Dya reakciójára.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:43:29

@Kékdelfin: tudod,a KÖKI terminál jóvoltából.Nála már ez AZ a pénz.

Meridian74 2011.09.26. 00:43:43

Normális nő ezt így nem bírná elviselni... hogy egy unszimpi srác rámásszon és kmarkolássza a melleit, mégha azok szilikonnal ki is vannak tömve...

Ez egy kurva. Ha nem jut semmire a játékra megy majd Dubaiba.

vancrow 2011.09.26. 00:44:05

@sogeking:
Gondolod a riportban majd megy a gusztustalan bunkózás? :)

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:44:18

nem tudom eldönteni, hogy kettejük közül melyik a szánalmasabb

kékdelfin 2011.09.26. 00:44:46

Ez a fax azt hiszi, hogy egy-két nap, és meg lesz neki dya.

pojaca 2011.09.26. 00:45:10

Hát de ne fogd már meg többet a mellemet!

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:45:22

Bassza meg, a legócskább NSzK pornófilmek bevezetőire hasonlít.

kékdelfin 2011.09.26. 00:46:04

@utcai_arcos: hja, ha csak úgy nem. Egyszerűen felfoghatatlan. Ezek szerint ha egy jobb pasi fizet neki egy italt, akkor már meg is kummanthatja?

Zelefánt 2011.09.26. 00:47:03

@Kékdelfin:
Hol nőttél fel, kedves?...
Uramisten.

vancrow 2011.09.26. 00:47:49

Dyának vagy brutál ingerküszöbe van, rettenetes szeretethiánya egy hét után, rutinos könnyűvérű, vagy mérhetetlenül pénzéhes másra nemtok gondolni

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:47:58

KÉT LEENDŐ DIPLOMÁS HOGY AZ ISTEN VERJE MEG.

pojaca 2011.09.26. 00:48:03

- A nyuszikát megsimogattam.
- A nyuszika ott marad egyhelyben.

nathalie 2011.09.26. 00:48:38

én ezt tényleg nem értem. a szerződéssel ezek aláírják azt is, hogy prostituálhatja őket az rtl?

kékdelfin 2011.09.26. 00:49:07

@Zelefánt: mert?
Amúgy a bőrömben.

sogeking 2011.09.26. 00:50:01

@vancrow: nem tudom, nem látok Dya agyába (khm..), de nem hiszem hogy erre számított masszírozás címszóval

vancrow 2011.09.26. 00:50:10

Vagy ennyire bejönne a szűz duma? Felfoghatatlan, az emlékeim meg elkoptak :)

pojaca 2011.09.26. 00:50:27

Kicsit dagadt vagyok, de a villában majd leedzem.

Hurri Kán 2011.09.26. 00:50:42

Az a biciGlisnadrág... Teremtőm... Irgalmazz. :D

pojaca 2011.09.26. 00:51:00

Nekem nagyon kell pisilnem, meg innom kell több bort.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:51:10

@nathalie: az a durva,hogy ez a 13.14. nap? és szerintem már valahol 20 millánál járhat a büntiméter.

vancrow 2011.09.26. 00:51:21

20 évesen 97 kiló azért nem veti meg a jó dolgokat

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:52:37

Dya, hidd el, nem irigyelnek...

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:53:16

még szerencse, hogy az IT pénteken birtokba vette a laptopom, és 10-nél korábban szerintem nem is végeznek.mert ez után súlyosan aludnom kell.

vancrow 2011.09.26. 00:53:20

Lehet dya kimegy és elhinti a Borgnak hogy élete élményét kapta, csak hogy szita a tüzet kicsit maga körül, úgysincs róla szó soha

pojaca 2011.09.26. 00:53:25

Én régi típusú lány vagyok.

kékdelfin 2011.09.26. 00:53:55

Rájöttem, ez valami humoros feladat. Bár inkább kínomban röhögök.

vancrow 2011.09.26. 00:54:53

Csak meghallgatom a szívedet-Nem hallok semmit. :))

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:56:04

@vancrow: szerintem a csaj SOHA többet nem szól hozzá a villában :DD

vancrow 2011.09.26. 00:56:45

Eltitkoljuk, úgyhogy ne mond hogy szekszeltünk, úriember módjára azt mond hogy...ne mondj semmit :)

Meridian74 2011.09.26. 00:56:58

uramatyám, de ronda látvány...

pojaca 2011.09.26. 00:57:13

Ne fogdossál! Csúnya kisfiú!

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:57:23

érdekes,én soha nem hangoztatom hogy úriember vagyok. csak egyszerűen az vagyok.

nathalie 2011.09.26. 00:57:29

@utcai_arcos:
ja.és tegyük, hozzá,hogy csak 8 napja vannak bent.
Én tényleg nem értem.Ha esetleg, valamilyen elvetemült pillanatomban bemennék, és apámnak vagy a páromnak egy ilyen felvételt kellene megnéznie rólam, ahogy én kötelezőből a mellemet markolásztatom, tuti berúgná azt az ajtót. Megértem hogy aláírtak dolgokat, na de azt hogy egy perverzt az rtl rájuk szabadítson, csak nem. Ennyi erővel perverz kategória is lehetne. Bár nem véletlen az sem hogy csak szilikon csajok vannak bent minden kategóráiában. Tekintve hogy eddig még nem nagyon volt olyan feladat, amiben ruhában kellett volna lenni.

pojaca 2011.09.26. 00:58:48

Ez jó volt. Valami elkezdődött - mondá a főhős.

vancrow 2011.09.26. 00:59:21

Monologizál tovább a kielégült szűz, hát, ez azért produkció volt.

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:59:32

de idegesítő, hogy narrálja saját magát

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:59:43

@nathalie: nekem ugyan úgy a perverz kategória jutott eszembe közben.(plusz az elmebeteg is néha)

vancrow 2011.09.26. 01:00:08

És villant! Ez egy nagyon furcsa lény ez a bandy

sogeking 2011.09.26. 01:00:09

srác most ki is jön a villából, hogy ő már nem szűz :)

kékdelfin 2011.09.26. 01:00:24

Ez a gyerek nem csak szűz, ez impotens is.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 01:01:08

@pojaca: erre a Dodgeball-ban volt egy nagyon jó mondás : "Bocs, csak feljött egy kis hányás a gyomromból, de már elmúlt.":)

pojaca 2011.09.26. 01:01:38

Remélem nem rajtam röhögnek. Hadd nevessenek! Nekem tényleg nagyon jó volt.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 01:02:05

VÉGRE normális villalakók!KÖSZÖNÖM!!!

vancrow 2011.09.26. 01:03:48

Kinga már most unja bandyt nem hozott programot, ment volna a szűzmasszázsra! :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 01:04:11

Na,annyit bírtam. Álmodjatok a KÖKI terminál jóvoltából.

kékdelfin 2011.09.26. 01:04:38

@vancrow: Mondjuk ezt a kinga-attila relációt sem értem.

vancrow 2011.09.26. 01:04:58

Szép álmokat azért :)

pojaca 2011.09.26. 01:06:02

Ja, és ha már üresjárat van, Haynybéybecyca, oltáriyó vagyol!

vancrow 2011.09.26. 01:07:12

@Kékdelfin:
Kinga nagyon igényli hogy legyen bent neki valaki mindig kéznél ezt hangoztatta is, Attesz meg elköveti a régi hibát hogy miközben be akarja kavarnia Kingát magát kavarja bele, szerintem

kékdelfin 2011.09.26. 01:08:05

"Hallod, ez a gyerek olyan unalmas bazdmeg, már most unom geci!"

pojaca 2011.09.26. 01:08:46

Amikor bejött a Bandy, akkor a Verocska hátán mit keresett az a katonai adóvevőrádiószerkezet? Vagy nem jól láttam?

kékdelfin 2011.09.26. 01:09:40

@vancrow: Ok, hallottam, hogy mit mondott erről az egészről, de akkor sem értem. Attilát igen, de a csajt nem. Ok, soha életemben me voltam csaj, főleg nem ilyen pitscha.

vancrow 2011.09.26. 01:09:43

@Kékdelfin:
jaja szemtől szembe meg "alig vártam hogy beszélgessünk!" lol

Alkaline 2011.09.26. 01:10:26

@Kékdelfin:
kire gondolt Kinga? épp lemaradtam

kékdelfin 2011.09.26. 01:11:57

@vancrow: nekem is az jutott eszembe, amikor bement a gyerek a szobába, miért nem azt mondta neki, hogy unalmas vagy geci, gyere már ide!:)

vancrow 2011.09.26. 01:12:58

@Kékdelfin:
Szerintem az a típusú lány aki ha elveszíti az irányítás illúzióját összeomlik, és nem sok dologban tudja magát fenntartani bent, az Atti futtatása ilyen. Amúgy már hisztihegy lenne. Ha az Atti kivágná repülne rá másra, az Anikó volt ilyen a 4ben.

vancrow 2011.09.26. 01:14:54

menyit kap a srác vajon? 5-7 szerintem szokásos

kékdelfin 2011.09.26. 01:16:52

@vancrow: Ebben lehet valami. Bár én az ilyen picskukhoz mindig nagykopaszkigyúrtfaszokat képzelek el, akiket nem igen irányítanak az ilyen csajok.

vancrow 2011.09.26. 01:18:58

@Kékdelfin:
Nem is a pasit irányítja, hanem a helyzetet (nekem van pasim neki nincs én vagyok a jobb) itt gyakorlatilag stoppolja Attilát, ki is akadt a melindás témán

vancrow 2011.09.26. 01:19:48

Inkább nézném a szavazást mint a srácot, ez most nem szép a szerk.től

vancrow 2011.09.26. 01:21:05

Na akkor ezzel elküldenek aludni, minden jót a kitartóknak

kékdelfin 2011.09.26. 01:21:41

@vancrow: Ja, van pasim. Mint férfi nem jön be, de imponál, hogy tetszem neki, és ez kell nekem. Mert olyan jó, hogy a krumoli orrommal kellek valakinek. Bár mennyivel jobb lenne egy jó pasi.

Értem:)

vancrow 2011.09.26. 01:24:57

@Kékdelfin:
Jah kb. A csajok (ilyenfajták) kemény versenyhelyzetben vannak és az "elkelésük" már komoly önbizalomszerzésre adhat okot...

beacska 2011.09.26. 08:24:29

hát örülök neki, hogy nem bírtam kivárni a fenti jelenetet Bandi és Dya között. A Szűz gyerek szerintem is kitalált figura.
Azért az fura volt, milyen "lúzer-találkozó" volt a fogadására. Christofel és Fecó ugrott rá, mindkettőnek nem kicsi kisebbrendűségi komplexusa alakult ki a villában a régi életéhez képest...

2011.09.26. 08:39:53

Péter nem csak a szőrvájvörben dombirított, hanem a rózsaszínbuszos scripted-realityben is, egy szilikoncsöcsú, botoxszájú műnővel, meg a dilis haverjaival. Ja, hogy az a műsor bukott egy nagyot és alig emléxik rá valaki...
Mindenesetre Petike már ott is akkora nagy arc volt, hogy tartálykocsival hordták neki a borotválkozáshoz az aftershawe-t. Egy újabb lúzer műmájer a klubban.
Még egy okkal több, hogy csak a Hogyvoltot olvassam a vövöötről.

dr. gernika 2011.09.26. 08:48:59

@nathalie: Ez mindenképp a műsorvezetés hibája. Valamelyik nap HajdúP úgy baszta le az Összeesküvős csajokat, amiért fürdőruhában és nem meztelenül zuhanyoznak, hogy az lement adásban. Szóval még csak nem is szégyellik.

beacska 2011.09.26. 08:51:52

@SamSem: látom, te is a tévéből nyered a szókincsedet (műmájer), és igyekszel gyorsan alkalmazni is :DDD
szép volt Emese!

nathalie 2011.09.26. 08:54:16

@gernika:
A nagyfejűről el is tudom képzelni, hogy a lányok további életének minden pontjára meghatározó befolyást gyakorló szerződést dobatott össze.

Müszélia 2011.09.26. 09:49:07

a vv4 szereplői kevésbé voltak szégyenlősek. 6 nap után ennyi micsoda, ez büntet.

Dragonair 2011.09.26. 10:16:57

ez fogad korán reggel, már az anyuka is közbe szól a Seherezádés sztoriba... de egyébként nem a mama nevelte fel?:O anyáról szó sem volt a kisfilmben :/

newsee.hu/tartalom/vvseherez%C3%A1d%C3%A9-anyja-k%C3%B6zbesz%C3%B3lt

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 11:18:52

@Dragonair:

Anyuka sem akarja, hogy a pénzespasi otthagyja a kislányát. Mit gondoltál? :) Neki is csurran-cseppen a pízbő'!

nathalie 2011.09.26. 11:37:47

@KvakCaptain:
rég láttam ennyire undorító dolgot.
Azért én egy kicsit nagyobb ellenkezést vagy visítást vártam volna a csajtól. Becsukott eszemmel elég sokáig "élvezte", ahogy a gyerek a mellét markolássza. Eddig értetlenkedtem, hogy a lány miért van egyáltalán bent, úgy néz ki most legalább megtudtuk az okát...

evangeline77 2011.09.26. 11:54:13

Jézusom. Én a Dya helyében ezután hipóval zuhanyoznék.. Na jó, nem. De melyik épeszű nő hagyná ezt?? Ráadásul rá is játszik! Én letépném a csávó kezét és feldugnám a seggébe!!!!!

mocskosmacska 2011.09.26. 11:56:51

@stella03: Épeszű nő, nem hagyná, de ez a dya valszeg egy prosti,akinek ezért fizet az rtl klub.

nathalie 2011.09.26. 11:59:10

@mocskosmacska:
vagy az, vagy ennyire hülye szegény. EZt is el tudom képzelni. Elég agyhalott és üres a tekintete ahhoz, hogy azt gondolhassa, hogy ez egy feladat volt, és neki ezt engednie kell.

evangeline77 2011.09.26. 12:01:22

@mocskosmacska: Most már biztos vagyok benne, hogy őt tényleg ezért fizetik..:S Ez nagyon gáz. Én kinézem az előző VV Szandikájából, hogy őt Alekoszra akarták fizetni, volt egy nyugiszobás jelenetük, ami nekem elég megrendezettnek tűnt akkor is, ahogy ez is. Látszik a Dyán, hogy kényelmetlenül érzi magát, miközben ez a kis undorító, ocsmány, férfiszerűség taperolja, és mégis hagyja...:S Hát, neki biztos van az a pénz..:S

evangeline77 2011.09.26. 12:06:35

Dia (most már azért is sima i-vel): "igen, szégyenlős vagyok. Nem láthatja senki a cicijeimet"... Csak az a több tízezer ember, aki megvásárolta anno a Playboyt és az a pár millió ember, akik megnézhetik a netes képeit, pl én is..:D

Micsoda képmutatás..

BarBwire 2011.09.26. 12:17:06

@stella03: ismerős helyzet, láttunk már ilyet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 12:29:17

@nathalie:

Nos igazából minden valamirevaló nő addig rugdalta volna a kis gyíkarcot amíg szuszog, de Dya hivatásos. Aki meg kurvának áll, ne sírjon ha baszni viszik. :)

BarBwire 2011.09.26. 12:31:17

@Nard: biztos nem ez volt a szíve vágya, de valahogy olyan halovány, hogy észre se lehet venni,

nathalie 2011.09.26. 12:36:31

@Nard:
nos igen. gondolom most már a sima sex nem elég, hanem minimum egy szüzet kell felavatni.És akkor ilyenkor majd lehet mondani, hogy médiatörténeti esemény.
Gondoltam még a férfi-férfival való kapcsolat intim pillanatainak bemutatására is. Úgy néz ki, erről is megpróbálnak gondoskodni majd kriszfasz személyében, és talán majd a beszavazandó szépfiú kategóriával.
Sztem legközelebb egy kilenc hónapos terhes nőt is szavaztassanak be, aki élő adásban fogja megszülni a gyereket a villában, és ebben a többiek fognak neki segíteni.

nathalie 2011.09.26. 12:38:11

@nathalie:
na de most mit várok? Hiszen okinak annak idején egy kurvát vittek be. és egy kismocsok működését is nézni kellett. tulajdonképpen a retekklubb csak saját magát ismétli :D:D

BarBwire 2011.09.26. 12:51:26

@nathalie: Én azért várnék egy kis prűdséget.

nathalie 2011.09.26. 12:56:47

@BarBwire:
úgy néz ki ezzel már nem akarja fárasztani magát a rtl.

vancrow 2011.09.26. 13:45:10

@Albino Vernyul:
nem kifejezetten, de eléggé tolta a kapcsolatfüggő "engemszeressenvalaki" hangulatot..
@gernika:
lehet, lehet :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.26. 22:30:41

@nathalie: szegénykém, nem a rózsahimlő miatt maradt ki a Sorbonne-ról..
süti beállítások módosítása