Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x12 és 1x13

2011. szeptember 25. 17:35 - Hódos Hajnalka

Nem hittem, hogy már most eljutok az aztakurvahétszencségit állapothoz, de Cristofel nagymonológja és Rambó csak kihozták belőlem, és még csak most jönnek a Szüzikék. Meg Zizike. Nincs más hátra, le kell írni ezt a tengernyi baromságot, vágjunk bele. Lilu sztájlisztja megint megdöbbentőt alkotott és nem jó értelemben, mivel még mindig nem mentem el a szemészetre, egyetlen feliratot sem tudok a ruháján elolvasni, de úgy gondolom, nem veszítettem semmit. Sajnos a ruha fazonját még látom. Számomra érthetetlen okokból Cristofel (jóvan, beadom a derekam és drága kommentelőink nyomására ezentúl Kiszopfel lesz a neve), Sehere és Annamária a szaunában aludt. Kiszopfel vad fekvőtámaszozásba kezd, Fecó csatlakozik, mert eddig egyet se tudott, Attila irigykedik: a külső bármilyen szellemi fogyatékosságot elfed.

Hogy a fekvőtámaszoktól-e, vagy sem, Kiszopfel önbizalom- és taktikarohamot kap, hogy milyen sikerrel, jól mutatja, hogy még Veronika is átlát a szitán, sőt, elhangzik szájából a primitív szó is, ami valljuk be, önmagában sírvaröhögésre késztet. Kiszopfel monológját megpróbálom egyben és a lehető legprecízebben visszaadni, higgyétek el nekem, érdemes. Szóval ő rafinált és neki van egy rafinált nézése is. Rohadtul rafi. Van egy megjelenése és magas is. Ő egy kubai latin srác, és itt mindenki gyökér, mert nem hisznek a külsőben. Rohadtul jól áll neki, hogy benne van ez a kubai vér, és vannak neki nagy szemei is, amik neki nagyon jól állnak. Iszonyatosan rafi. A fölfele göndörödő szempilláiról most egy kurva szó nem hangzott el, ettől iszonyatos úr támadt bennem. Kiszopfel, azon kívül, hogy önmagát dicsőíti a riportban, taktikázik, jó, várok, míg mindenki kiröhögi magát. A taktika lényege az, hogy gondolják azt, van egy kis csapatuk és ne rakják egymásra a jelet.

Nem ússzuk meg a Villa Legjobb Pasija versenyt, a fiúknak először szexisnek kell lenni, Gergő ezt úgy oldja meg, hogy egy kék fecskében kufircolja a kanapét és rángatózik egy sarokcsiszolóval, nem vidékiek kedvéért flex. A Kubai Csődör és Szalszakirály toporog, mint a szarógalamb, Sehi lehímringyózza, én felhördülök, mert Attila egy baltával szexiskedik, AC/DC-re. Felháborító! Pont Attila. Igen, rühellem, és? Fecó aranyeret csinált magának, hogy ez szexis-e, mindenki döntse el, én nem tudtam levenni a szemem a gatyájában dudorodó gombócról, úgyhogy töltöttem magamnak még egy pohár egri lehánykát. A verseny következő feladata: a buliban beállt csajt ágyba kell rakni. Dya vagy nem volt még átkozottul bebaszva, vagy ennyire buta szegény, de nem lavórt kér, hanem beszélgetésre vágyik. Kinga nem is olyan nehéz, és olyan illata van, hogy teljesen megbolondítja Attilát. Biztos hányás után van már. Veronika sír, mert Fecó úgy be tudja kajáltatni az embert, hogy egy pillanatra tényleg elhitte, amit mond. A forduló abszolút győztese Fecó, vitte a pálmát.

 

Megérkezik Melinda, ez összekovácsolja a csajokat, először egy emberként megsértődnek, mert ők nem kaptak ajit, csak a fijjug, ezt meg is bosszulják, lenagyseggűzik. És őket nullaszámba veszi ez a ribanc. Kiszopfel ne örüljön, mert őt meg lányszámba veszi. Kinga hisztizik Attilának, most nem is tud mit mondani. Ha ez Kingát megnyugtatja, Attila szerint Melinda nem nőies. Igen, Kinga féltékeny, mert emberileg nem akarja Attilát elveszíteni. Nagyon megkedvelte. Négy nap alatt. Van ilyen. Attila örül, bár nem neki szól a féltékenység, de végre éreznek vele kapcsolatban ilyesmit, úgyhogy most kell a Cselszövő köré cselt szőni, és mikor már jól körbe van szőve és nem tud mozogni, akkor jól meg kell csinálni. Ja és Melinda aludhat mellette, de az van, hogy őt most nagyon aranyosan megpendítették. A Kinga, igen. Igen, tetszik neki. Hát az eldobható e-mailcímekkel való álneves csajozás után ez maga lehet a Kánaán ennek a nyomorultnak, én még azt se hiszem el, hogy tényleg szemüveges. Azt se, hogy Attila. Szerintem Józsi, csak azt rangon alulinak tartja.

A Lakók úgy gondolták, hogy egy jó buli feldobja a hangulatot, ezért ordibálnak az asztalnál. Gergő medencés buli kerekítését javasolja, a csajok ezért (?) visítozni és ugrándozni kezdenek a szobában. Hát elszabadult a pokol, na, mert alkoholizáltak. De előtte Kinga kiesett a medencéből, akkorát, mint az ólajtó. A vad bulizás alatt Sehere minden gátlásának búcsút mondott és megvillantott néhány dolgot a kelléktárából. Az ajakharapdálást is. Meg a pucsítást is. Egyértelmű, hogy vonzalma van felém, mondja Gergő a riportban, ennek ellenére elég unott fejjel veszi tudomásul a dörgölőzést a hűség oszlopától, látom, nemcsak Fecó hiszi azt, hogy az rtl-t nem lehet fogni Itália földjén, hanem Sehere is. Na, Claudio, neszeneked, első és utolsó férfi! Melinda keresztülesik a szimpátiaszavazáson, ezek nem az én szavaim, hanem Lilué, őszintén bízom benne, hogy én ekkora ökörségeket nem írok, nem figyeltem, mi történt, mert a nők körülöttem a veszett bulizásról beszélgetnek, idézem Idót: nekem nagyon sokszor van kedvem bulizni. Napközben. De amikor eljön az este, úgy kilenc felé megfáradok. Röhögés közben felírom a füzetbe, ami Alekosznak a trikó volt, az a Nagy Manipulátornak a mellény, holnap beköltözik egy disznó, mindhárman felháborodunk, mert nem lesz beszavazósója, közben Melinda kicsikar egy puszit Attilától és van extra bújás is.

Mi folytatjuk a 35 év felettiek buliját, az ágyban, párnák között, hígfosbarna dupla takaró alatt, rózsaszín csíkos zokni, bilikék alapon sötétkék csillagos köntösben, flitteres pólóban, napszemüveg hajráfban. Péntek este. És a VV-t nézzük. Nyögve, mert bezabáltunk pisztrángból. Mikor ez tudatosodik bennem, annyira röhögök, hogy újra kell néznem a Veteránok beszavazóját, pedig ez egy különleges kategória. Lilu segít nekünk és definiál: a valóságsó veteránok azt jelenti, hogy valamilyen valóságsóban már részt vettek. Köszönjük. Érkeznek is a főszereplők, a Kísértésbe Vihető Lackó, a Mindent Túlélő Péter és a Semmitől Sem Rettegő Rambó hosszú óval. Lackó, pink felsőben és fehér farmerban érkezik, és az egész show alatt olyan terpeszben ül, hogy hallom a cérna sikoltását. Rambó letérdel és karazsnyikovozik a bőröndjével, aztakurvabazmeg, piros izével a fején, frottírköntös övre tippelek. Rambó egyébként izgul, hát az adrenalinnak fel kell, hogy menjen és látja egész Magyarországot. Aham. Jó neked bazmeg. Péter hátöööööö, Lackón nem látszik, hogy izgul mert veteránok. Állás – Péter 62%-kal vezet – helóVillaLakók, ismerkedjünk meg Lackóval.

Lackónak a hűség mindent jelent és semmit, részt vett a Kísértés c. műsorban, hogy próbára tegye a párját és a kapcsolatát, de ő kúrt félre. Ezt úgy közölte a csajával, hogy ha nem tetszik, felállsz és elhúzod a beled bazmeg, a megcsalás egyébként is kapcsolatjavító. A csajjal még két évig együtt voltak, most Renit nyúzza, akivel harmonikus a kapcsolatuk, csak kicsit nyugdíjas. Lackó főállásban unatkozik és döglik a tévé előtt. Hánemtom, én aztán tényleg nem szoktam mások zsebében turkálni, de önkéntelenül kiszakad belőlem, hogy Lackónak honnan az anyja picsájából telik akkora medencére, aminek az alapterülete kétszer akkora, mint a mi lakásunk, meg ekkora kecóra, mert hogy nem lakatosként dolgozik három műszakban, az biztos. Lackónak van mellékállása is, Renit ugráltatja. Általában szereti ugráltatni a lányokat, és szereti, ha a párja azt csinálja, amit mond. Őt kényeztetni kell. Mert unatkozik. A Villába azért akar bejutni, hogy kipróbálja magát és csajozni nem, flörtölgetni viszont fog. Renivel egyébként az interneten ismerkedtek meg, felkapom a fejem, tud írni-olvasni? Ja és az régen volt, hogy azt mondta, a félredugás kapcsolatjavító, azóta megváltozott.

Péter kisfilmje halálunalmas, gondolom, ezzel akarták érzékeltetni hogy ő normális. Ő a Survivor-ban szerepelt, ez egy kiesése izé, de egy vesegörcs miatt fel kellett adnia a játékot. Péter meglátogatja a kilencvenkét éves mamát és mond okosakat, mindig fájdalmas elbúcsúzni attól, akit szeretünk. Ajajj, ez is szeret sakkozni. A VV egy urbánszörvájvör, mindenki izgalmas, néhány figura nagyon ott van fejben és nagyon helyes, hogy nem teregetik ki a kártyáikat.

És most következik maga Rambó. Rambó a Rettegés Foka c. műsorban szerepelt (voltak ilyen műsorok, jé!) és sikerült megnyernie. Még Lilut is dobálgatta örömében. Az emberek általában agytalan nagyképű macsónak tartják. Vajon miért, suttogom bele a füzetembe. Meg szeretné mutatni, hogy negyven évesen fel tudja venni a versenyt a juniorokkal. Én választ szeretnék kapni arra, miért puszilgatják egymást felnőtt férfiak röpizés előtt. A mai fiatalok segítségre szorulnak, példát kell nekik mutatni. (Akkor valszeg ezért.) Rambó nagyon nem bírja a műmájer embereket, rögtön hozzáteszi, hogy nyolcvan százalékban ilyenekkel van körülvéve, csak én röhögök, az operatőr kibírta. Azt szeretné megmutatni, hogy kivagyokén. És itt vagyok. Rambó a kisfilm végére teljesen behergeli magát, láttam már ilyet, mikor a fejfájás központ helyett betévedtem az idegosztályra. Van egy öt hónapos kisfia, Kisrambó nagyon cukker egyébként, ezért vegyes érzelmekkel pakolt. Ő a magyarok királya, a vévé királya és ő megmutatja. Hogyne lehetne még egy lűdözés, Lilu kérésére pláne! Rambó lelövi a titeket is, ez a rákenroll! Ez a ránenroll érzés, ez belőle jön. Azbazmeg. Mi a műmájer? Műmájer alatt azt jelenti, hogy teszi-veszi magát valaki. Egy színt játszik. Én például most éppen zöldülök. A szemem meg fehér. Mert kifordult.

Higgyük el, hogy Lackó tud még újat mutatni. Hát igen, Lackó tényleg bizonyított Debreczeni Zitán. Hátulról. Rambót meg láthattuk őrjöngeni. Péter csak be akarja fejezni a játszmát, amit elkezdett. Lilu Debreczeni Zita nevében is megköszöni a hallottakat, jöjjön Rambó. Rambó nagyon sokat volt életében külföldön és mindig megmutatta, mi a magyar virtus! Hajrá magyarok, mert talpramagyar, híahaza, itt a zidő, mosvagysoha! Döbbenten ülök az eredményhirdetésig, Péter költözhet, Lilu halálra baszogatja, hogy miért nem örül meg őrjöng, mint a többi hülye. Lilu nyugodjon meg, Péternek már remeg egy kicsit a keze. Péter be, most nézem, négy oldalt jegyzeteltem a tegnapi öfi alatt, tényleg kezdek megbolondulni. Lilutól úgy látszik, nem szabadulunk, nem baj, akkor ma a Szüzek beszavazóján Balázs lesz, éljen! Lilu úgy néz ki, mint a háromszáz fős faluból a huszonezres kisvárosba költözött fodrász, aki kifogta a helyi uzsorást és most, tizenöt év múlva a helyi iskola gazdasági vezetője lányának az esküvőjére megmutatja a sok parasztnak, mire vitte és így öltözik egy úrinő. És még azt is mondja, hogy a Villát taktikusok és ösztönlények lakják, hát így elsőre nem tudom eldönteni, ki kicsoda.

A disznókat könnyebben megjegyeztem, ha beszavazójuk nem is volt, a Lakóknak bemutatják őket egyenként, egy óra múlva valamelyik beköltözik, nincs mese. A Lakóknak szemmel láthatóan úgy hiányzik az új Lakó, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Zizi egy kicsike malac, pötyökkel, nem a süket röfögés kell, hanem ő a médiába! Attila, mit szólsz hozzá? Sokat fog szarni, nézzük a többit! Gonzo egy nagyobb malac, korábban is jelentkezett már a sóba, de a szerkesztők nem figyeltek fel rá. Odavan minden disznóságért. Dömper egy tengerimalac és elege van abból, hogy mindenki disznónak nézi. Arra vágyik, hogy felfigyeljenek a belső értékeire. A Lakók többsége a tengerimalacnak örülne, pedig az is büdös. Nemcsak disznót, feladatot is kapnak, fussák le a maratoni távot. Lefutják, futópadon, haladjunk, házi feladatnak mindenki nézze meg Sehere mozgását, érdemes.

A csajok egyébként kurva másnaposak, Sehere lelkileg is rosszul érzi magát, mert túlzásba vitték az alkoholizálást. Veronika arra sem emlékszik, hogy csináltak szezonális indexet. Segítek, szimpátiaszavazást. Úristen, a Kingának milyen szerencséje van, nem látszik a fején, hogy bebaszott. Mert én egy pókerfész vagyok. Kiszopfel a harmadik garnitúra fülbevalót villantja meg, mióta a Villában van, azok a csillogós küvek odabasztak azért, most szolid feketében tolja. Közben egy apró szösszenet, aszongya az Egri Viktor a Juve meccs közben, hogy elnézést kérek a mikrofonból jövő hangokért, utoljára a Vízipók-Csodapókban hallottam én is ilyet. Na most hol tartottam? Attila és Kinga pusmorognak, Kinga azért vigyázzon a Melindával, mert rafkós, okos, járj utána mit mond. Ráadásul nem is olyan szánalmasan nyomorék módon csinálja mindezt, mint Kiszopfel.

Melinda és Kiszopfel is pusmorognak, Kiszopfel szerint Gergő a húzóerő, Veronika gusztustalan és nem latínó. Egy nyálas hülye picsa. Sehere meg az anyámtyúkja. Csóri Dya rendes, de gyenge, Kingának nagy a füle és tele van lóvéval. Sehe azért jól néz ki, de elszállt alatta a ló. Kinga és Sehere teljesen ki vannak akadva a tegnapi bebaszás miatt. Még ribiskedtek is, úristen! Sehere csomó részre nem is emlékszik. Arra sem hogy bepucsított Gergőnek. Arra pláne nem. Tényleg odamásztam? És pucsítottam is? Meg pillantottam, jézusom! Na az a lényeg, hogy haverok vagyunk, jó? A riportban azért magyarázkodik egy sort, Gergő úgy adja elő, pedig dehogy, hogy pillantottam volna, nem is láttam! Aztán ekézi egy kicsit, ez a Gergő álomvilágban él, dehogy köll, négy évet ült bazmeg! Veronika közben átfut a célszalagon, kapnak érmeket, Gergő osztja ki őket, ki más?

Közben ugye megérkezett Péter és azonnal megkezdődött a hatalmi harc közte és Attila között! Kiszopfel megint okoskodik, nem kéne, nem nézett a szemébe a Péter, mikor lekezeltek, ez tudod, mit jelent?! Hogy lenézi őt! Nézzétek, fogja a poharat és már gondolkodik! Fogja, és gondolkodik! Kinga egyenesen rettegett Pétertől. Attila és Gergő össze is ülnek, van-e hely Péter számára a VV Pártban? SSKK! El kéne kerülni, hogy a Péter Attilakettő legyen, de már el is hangzott, a Melinda mondta. Ehh, nem jó ez így bazmeg. Lájtosítani kéne Attila fílingjét. (sic!) Péter belekezd egy játékba, remek csapatépítés lesz, neki van erről fogalma. Dobják egymásnak a labdát és fejezzék be a mondatot: azt nem szeretem benned, hogy… Attila azt tanácsolja mindenkinek, hogy kényszerűen hazudjanak. Kinga és Attila flörtölgetésre használják a játékot, Kiszopfelnek új fülese van, aztán megy a finnyogás, hogy tudják, mire megy ki ez a játék. Péter bemutatkozó estéjén mi mutatkozunk be bazmeg.

A szezonális indexelés nem megy könnyen, Veronikának kurvára tetszik, hogy Péter ilyen rafkós, Gergő nem érti, miért tört elő Attila paranoid énje, röhögtek hat kilométert, nem volt jó játék? Attilának észnél kell lennie. Végül a kis csipet-csapattól nyolc pontot kap, Gergő most elmegy és felakasztja Pétert. Muhaha. Veronika affektálva nyávog a fürdőben, de menjen már a Kinga is, mert Veronikának szüksége van egy pasira. Ennek ellenére Gergőre tekeredik rá, még jó, hogy benn van az a flex a Villában. Ma este Szüzek, asszem, ennyi ökörség után rám fér valami jó, úgyhogy lazacot sütök vacsira, bocs, Anna, a marhanyelvet ígérem, nem zabálom meg előled!

Címkék: vv5
669 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kékdelfin 2011.09.26. 00:41:13

@utcai_arcos: Én sem értem, hogy miért engedi ezt meg neki.

dr. gernika 2011.09.26. 00:42:17

Én ugyan nem nézek onláljnt de a kommentek alapján amennyire várták a szüzifiút a lakók, annyira megbánták már. Mégis mit gondoltak, mitől nem jött össze neki semmi eddig, mert oan cukííí?

sogeking 2011.09.26. 00:42:25

@utcai_arcos: hát nem tudom, kíváncsi leszek utána Dya reakciójára.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:43:29

@Kékdelfin: tudod,a KÖKI terminál jóvoltából.Nála már ez AZ a pénz.

Meridian74 2011.09.26. 00:43:43

Normális nő ezt így nem bírná elviselni... hogy egy unszimpi srác rámásszon és kmarkolássza a melleit, mégha azok szilikonnal ki is vannak tömve...

Ez egy kurva. Ha nem jut semmire a játékra megy majd Dubaiba.

vancrow 2011.09.26. 00:44:05

@sogeking:
Gondolod a riportban majd megy a gusztustalan bunkózás? :)

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:44:18

nem tudom eldönteni, hogy kettejük közül melyik a szánalmasabb

kékdelfin 2011.09.26. 00:44:46

Ez a fax azt hiszi, hogy egy-két nap, és meg lesz neki dya.

pojaca 2011.09.26. 00:45:10

Hát de ne fogd már meg többet a mellemet!

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:45:22

Bassza meg, a legócskább NSzK pornófilmek bevezetőire hasonlít.

kékdelfin 2011.09.26. 00:46:04

@utcai_arcos: hja, ha csak úgy nem. Egyszerűen felfoghatatlan. Ezek szerint ha egy jobb pasi fizet neki egy italt, akkor már meg is kummanthatja?

Zelefánt 2011.09.26. 00:47:03

@Kékdelfin:
Hol nőttél fel, kedves?...
Uramisten.

vancrow 2011.09.26. 00:47:49

Dyának vagy brutál ingerküszöbe van, rettenetes szeretethiánya egy hét után, rutinos könnyűvérű, vagy mérhetetlenül pénzéhes másra nemtok gondolni

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:47:58

KÉT LEENDŐ DIPLOMÁS HOGY AZ ISTEN VERJE MEG.

pojaca 2011.09.26. 00:48:03

- A nyuszikát megsimogattam.
- A nyuszika ott marad egyhelyben.

nathalie 2011.09.26. 00:48:38

én ezt tényleg nem értem. a szerződéssel ezek aláírják azt is, hogy prostituálhatja őket az rtl?

kékdelfin 2011.09.26. 00:49:07

@Zelefánt: mert?
Amúgy a bőrömben.

sogeking 2011.09.26. 00:50:01

@vancrow: nem tudom, nem látok Dya agyába (khm..), de nem hiszem hogy erre számított masszírozás címszóval

vancrow 2011.09.26. 00:50:10

Vagy ennyire bejönne a szűz duma? Felfoghatatlan, az emlékeim meg elkoptak :)

pojaca 2011.09.26. 00:50:27

Kicsit dagadt vagyok, de a villában majd leedzem.

Hurri Kán 2011.09.26. 00:50:42

Az a biciGlisnadrág... Teremtőm... Irgalmazz. :D

pojaca 2011.09.26. 00:51:00

Nekem nagyon kell pisilnem, meg innom kell több bort.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:51:10

@nathalie: az a durva,hogy ez a 13.14. nap? és szerintem már valahol 20 millánál járhat a büntiméter.

vancrow 2011.09.26. 00:51:21

20 évesen 97 kiló azért nem veti meg a jó dolgokat

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:52:37

Dya, hidd el, nem irigyelnek...

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:53:16

még szerencse, hogy az IT pénteken birtokba vette a laptopom, és 10-nél korábban szerintem nem is végeznek.mert ez után súlyosan aludnom kell.

vancrow 2011.09.26. 00:53:20

Lehet dya kimegy és elhinti a Borgnak hogy élete élményét kapta, csak hogy szita a tüzet kicsit maga körül, úgysincs róla szó soha

pojaca 2011.09.26. 00:53:25

Én régi típusú lány vagyok.

kékdelfin 2011.09.26. 00:53:55

Rájöttem, ez valami humoros feladat. Bár inkább kínomban röhögök.

vancrow 2011.09.26. 00:54:53

Csak meghallgatom a szívedet-Nem hallok semmit. :))

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:56:04

@vancrow: szerintem a csaj SOHA többet nem szól hozzá a villában :DD

vancrow 2011.09.26. 00:56:45

Eltitkoljuk, úgyhogy ne mond hogy szekszeltünk, úriember módjára azt mond hogy...ne mondj semmit :)

Meridian74 2011.09.26. 00:56:58

uramatyám, de ronda látvány...

pojaca 2011.09.26. 00:57:13

Ne fogdossál! Csúnya kisfiú!

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:57:23

érdekes,én soha nem hangoztatom hogy úriember vagyok. csak egyszerűen az vagyok.

nathalie 2011.09.26. 00:57:29

@utcai_arcos:
ja.és tegyük, hozzá,hogy csak 8 napja vannak bent.
Én tényleg nem értem.Ha esetleg, valamilyen elvetemült pillanatomban bemennék, és apámnak vagy a páromnak egy ilyen felvételt kellene megnéznie rólam, ahogy én kötelezőből a mellemet markolásztatom, tuti berúgná azt az ajtót. Megértem hogy aláírtak dolgokat, na de azt hogy egy perverzt az rtl rájuk szabadítson, csak nem. Ennyi erővel perverz kategória is lehetne. Bár nem véletlen az sem hogy csak szilikon csajok vannak bent minden kategóráiában. Tekintve hogy eddig még nem nagyon volt olyan feladat, amiben ruhában kellett volna lenni.

pojaca 2011.09.26. 00:58:48

Ez jó volt. Valami elkezdődött - mondá a főhős.

vancrow 2011.09.26. 00:59:21

Monologizál tovább a kielégült szűz, hát, ez azért produkció volt.

foxglove (törölt) 2011.09.26. 00:59:32

de idegesítő, hogy narrálja saját magát

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 00:59:43

@nathalie: nekem ugyan úgy a perverz kategória jutott eszembe közben.(plusz az elmebeteg is néha)

vancrow 2011.09.26. 01:00:08

És villant! Ez egy nagyon furcsa lény ez a bandy

sogeking 2011.09.26. 01:00:09

srác most ki is jön a villából, hogy ő már nem szűz :)

kékdelfin 2011.09.26. 01:00:24

Ez a gyerek nem csak szűz, ez impotens is.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 01:01:08

@pojaca: erre a Dodgeball-ban volt egy nagyon jó mondás : "Bocs, csak feljött egy kis hányás a gyomromból, de már elmúlt.":)

pojaca 2011.09.26. 01:01:38

Remélem nem rajtam röhögnek. Hadd nevessenek! Nekem tényleg nagyon jó volt.

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 01:02:05

VÉGRE normális villalakók!KÖSZÖNÖM!!!

vancrow 2011.09.26. 01:03:48

Kinga már most unja bandyt nem hozott programot, ment volna a szűzmasszázsra! :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.26. 01:04:11

Na,annyit bírtam. Álmodjatok a KÖKI terminál jóvoltából.

kékdelfin 2011.09.26. 01:04:38

@vancrow: Mondjuk ezt a kinga-attila relációt sem értem.

vancrow 2011.09.26. 01:04:58

Szép álmokat azért :)

pojaca 2011.09.26. 01:06:02

Ja, és ha már üresjárat van, Haynybéybecyca, oltáriyó vagyol!

vancrow 2011.09.26. 01:07:12

@Kékdelfin:
Kinga nagyon igényli hogy legyen bent neki valaki mindig kéznél ezt hangoztatta is, Attesz meg elköveti a régi hibát hogy miközben be akarja kavarnia Kingát magát kavarja bele, szerintem

kékdelfin 2011.09.26. 01:08:05

"Hallod, ez a gyerek olyan unalmas bazdmeg, már most unom geci!"

pojaca 2011.09.26. 01:08:46

Amikor bejött a Bandy, akkor a Verocska hátán mit keresett az a katonai adóvevőrádiószerkezet? Vagy nem jól láttam?

kékdelfin 2011.09.26. 01:09:40

@vancrow: Ok, hallottam, hogy mit mondott erről az egészről, de akkor sem értem. Attilát igen, de a csajt nem. Ok, soha életemben me voltam csaj, főleg nem ilyen pitscha.

vancrow 2011.09.26. 01:09:43

@Kékdelfin:
jaja szemtől szembe meg "alig vártam hogy beszélgessünk!" lol

Alkaline 2011.09.26. 01:10:26

@Kékdelfin:
kire gondolt Kinga? épp lemaradtam

kékdelfin 2011.09.26. 01:11:57

@vancrow: nekem is az jutott eszembe, amikor bement a gyerek a szobába, miért nem azt mondta neki, hogy unalmas vagy geci, gyere már ide!:)

vancrow 2011.09.26. 01:12:58

@Kékdelfin:
Szerintem az a típusú lány aki ha elveszíti az irányítás illúzióját összeomlik, és nem sok dologban tudja magát fenntartani bent, az Atti futtatása ilyen. Amúgy már hisztihegy lenne. Ha az Atti kivágná repülne rá másra, az Anikó volt ilyen a 4ben.

vancrow 2011.09.26. 01:14:54

menyit kap a srác vajon? 5-7 szerintem szokásos

kékdelfin 2011.09.26. 01:16:52

@vancrow: Ebben lehet valami. Bár én az ilyen picskukhoz mindig nagykopaszkigyúrtfaszokat képzelek el, akiket nem igen irányítanak az ilyen csajok.

vancrow 2011.09.26. 01:18:58

@Kékdelfin:
Nem is a pasit irányítja, hanem a helyzetet (nekem van pasim neki nincs én vagyok a jobb) itt gyakorlatilag stoppolja Attilát, ki is akadt a melindás témán

vancrow 2011.09.26. 01:19:48

Inkább nézném a szavazást mint a srácot, ez most nem szép a szerk.től

vancrow 2011.09.26. 01:21:05

Na akkor ezzel elküldenek aludni, minden jót a kitartóknak

kékdelfin 2011.09.26. 01:21:41

@vancrow: Ja, van pasim. Mint férfi nem jön be, de imponál, hogy tetszem neki, és ez kell nekem. Mert olyan jó, hogy a krumoli orrommal kellek valakinek. Bár mennyivel jobb lenne egy jó pasi.

Értem:)

vancrow 2011.09.26. 01:24:57

@Kékdelfin:
Jah kb. A csajok (ilyenfajták) kemény versenyhelyzetben vannak és az "elkelésük" már komoly önbizalomszerzésre adhat okot...

beacska 2011.09.26. 08:24:29

hát örülök neki, hogy nem bírtam kivárni a fenti jelenetet Bandi és Dya között. A Szűz gyerek szerintem is kitalált figura.
Azért az fura volt, milyen "lúzer-találkozó" volt a fogadására. Christofel és Fecó ugrott rá, mindkettőnek nem kicsi kisebbrendűségi komplexusa alakult ki a villában a régi életéhez képest...

2011.09.26. 08:39:53

Péter nem csak a szőrvájvörben dombirított, hanem a rózsaszínbuszos scripted-realityben is, egy szilikoncsöcsú, botoxszájú műnővel, meg a dilis haverjaival. Ja, hogy az a műsor bukott egy nagyot és alig emléxik rá valaki...
Mindenesetre Petike már ott is akkora nagy arc volt, hogy tartálykocsival hordták neki a borotválkozáshoz az aftershawe-t. Egy újabb lúzer műmájer a klubban.
Még egy okkal több, hogy csak a Hogyvoltot olvassam a vövöötről.

dr. gernika 2011.09.26. 08:48:59

@nathalie: Ez mindenképp a műsorvezetés hibája. Valamelyik nap HajdúP úgy baszta le az Összeesküvős csajokat, amiért fürdőruhában és nem meztelenül zuhanyoznak, hogy az lement adásban. Szóval még csak nem is szégyellik.

beacska 2011.09.26. 08:51:52

@SamSem: látom, te is a tévéből nyered a szókincsedet (műmájer), és igyekszel gyorsan alkalmazni is :DDD
szép volt Emese!

nathalie 2011.09.26. 08:54:16

@gernika:
A nagyfejűről el is tudom képzelni, hogy a lányok további életének minden pontjára meghatározó befolyást gyakorló szerződést dobatott össze.

Müszélia 2011.09.26. 09:49:07

a vv4 szereplői kevésbé voltak szégyenlősek. 6 nap után ennyi micsoda, ez büntet.

Dragonair 2011.09.26. 10:16:57

ez fogad korán reggel, már az anyuka is közbe szól a Seherezádés sztoriba... de egyébként nem a mama nevelte fel?:O anyáról szó sem volt a kisfilmben :/

newsee.hu/tartalom/vvseherez%C3%A1d%C3%A9-anyja-k%C3%B6zbesz%C3%B3lt

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 11:18:52

@Dragonair:

Anyuka sem akarja, hogy a pénzespasi otthagyja a kislányát. Mit gondoltál? :) Neki is csurran-cseppen a pízbő'!

nathalie 2011.09.26. 11:37:47

@KvakCaptain:
rég láttam ennyire undorító dolgot.
Azért én egy kicsit nagyobb ellenkezést vagy visítást vártam volna a csajtól. Becsukott eszemmel elég sokáig "élvezte", ahogy a gyerek a mellét markolássza. Eddig értetlenkedtem, hogy a lány miért van egyáltalán bent, úgy néz ki most legalább megtudtuk az okát...

evangeline77 2011.09.26. 11:54:13

Jézusom. Én a Dya helyében ezután hipóval zuhanyoznék.. Na jó, nem. De melyik épeszű nő hagyná ezt?? Ráadásul rá is játszik! Én letépném a csávó kezét és feldugnám a seggébe!!!!!

mocskosmacska 2011.09.26. 11:56:51

@stella03: Épeszű nő, nem hagyná, de ez a dya valszeg egy prosti,akinek ezért fizet az rtl klub.

nathalie 2011.09.26. 11:59:10

@mocskosmacska:
vagy az, vagy ennyire hülye szegény. EZt is el tudom képzelni. Elég agyhalott és üres a tekintete ahhoz, hogy azt gondolhassa, hogy ez egy feladat volt, és neki ezt engednie kell.

evangeline77 2011.09.26. 12:01:22

@mocskosmacska: Most már biztos vagyok benne, hogy őt tényleg ezért fizetik..:S Ez nagyon gáz. Én kinézem az előző VV Szandikájából, hogy őt Alekoszra akarták fizetni, volt egy nyugiszobás jelenetük, ami nekem elég megrendezettnek tűnt akkor is, ahogy ez is. Látszik a Dyán, hogy kényelmetlenül érzi magát, miközben ez a kis undorító, ocsmány, férfiszerűség taperolja, és mégis hagyja...:S Hát, neki biztos van az a pénz..:S

evangeline77 2011.09.26. 12:06:35

Dia (most már azért is sima i-vel): "igen, szégyenlős vagyok. Nem láthatja senki a cicijeimet"... Csak az a több tízezer ember, aki megvásárolta anno a Playboyt és az a pár millió ember, akik megnézhetik a netes képeit, pl én is..:D

Micsoda képmutatás..

BarBwire 2011.09.26. 12:17:06

@stella03: ismerős helyzet, láttunk már ilyet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 12:29:17

@nathalie:

Nos igazából minden valamirevaló nő addig rugdalta volna a kis gyíkarcot amíg szuszog, de Dya hivatásos. Aki meg kurvának áll, ne sírjon ha baszni viszik. :)

BarBwire 2011.09.26. 12:31:17

@Nard: biztos nem ez volt a szíve vágya, de valahogy olyan halovány, hogy észre se lehet venni,

nathalie 2011.09.26. 12:36:31

@Nard:
nos igen. gondolom most már a sima sex nem elég, hanem minimum egy szüzet kell felavatni.És akkor ilyenkor majd lehet mondani, hogy médiatörténeti esemény.
Gondoltam még a férfi-férfival való kapcsolat intim pillanatainak bemutatására is. Úgy néz ki, erről is megpróbálnak gondoskodni majd kriszfasz személyében, és talán majd a beszavazandó szépfiú kategóriával.
Sztem legközelebb egy kilenc hónapos terhes nőt is szavaztassanak be, aki élő adásban fogja megszülni a gyereket a villában, és ebben a többiek fognak neki segíteni.

nathalie 2011.09.26. 12:38:11

@nathalie:
na de most mit várok? Hiszen okinak annak idején egy kurvát vittek be. és egy kismocsok működését is nézni kellett. tulajdonképpen a retekklubb csak saját magát ismétli :D:D

BarBwire 2011.09.26. 12:51:26

@nathalie: Én azért várnék egy kis prűdséget.

nathalie 2011.09.26. 12:56:47

@BarBwire:
úgy néz ki ezzel már nem akarja fárasztani magát a rtl.

vancrow 2011.09.26. 13:45:10

@Albino Vernyul:
nem kifejezetten, de eléggé tolta a kapcsolatfüggő "engemszeressenvalaki" hangulatot..
@gernika:
lehet, lehet :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.26. 22:30:41

@nathalie: szegénykém, nem a rózsahimlő miatt maradt ki a Sorbonne-ról..
süti beállítások módosítása