Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X10 és 1X11

2011. szeptember 23. 16:35 - Hódos Hajnalka

Ha Balázs televíziós pályafutása során a Skalpvadászok beszavazója újabb mérföldkő volt, mit szóljak én? Már a műsor ötödik percében repülősóért kiáltoztam, kicsit később meg kegyelemért, pedig túl voltunk egy rém unalmas öfin, meg az alfafarkason is. Okulván az előző széria első napjaiból, az RTL kezdetektől igyekszik lefoglalni a Lakókat, nekem mondjuk azzal sem volt problémám, hogy Alekoszék minden este bebasztak, mint az albán szamár, inkább nézném most is azt, mint a pajkos kis játékokat, de ez nem az Önök kérték, hanem a vévéöt. Ugyan nekem nem szökik fel a pulzusom attól, hogy különböző érzékszervekkel kell egymást felismerni, másoknak talán igen. Sehere a többiek seggét markolássza, Attila szájról próbál felismerni másokat, lekrumpliorrúzza Kingát, Fecó comboz. Veronika egy testrész mögött Lacit sejti, Lacit?! Nincs is Laci. Ez még hagyján, de hogy az ő bokája plöttyedt? Mától nem is eszik semmit.

Veronika bánatában elbújik a paplan alá, érkezik a vigasz, nehogymá, Kinga valagára konkrétan azt hitték, hogy Annamáriáé, na az milyen már! Kingának a második fordulóban kezd elborulni az agya – ekkor szagúgatni kell egymást – hogy lehet azt a lapos tepsi segget összekeverni az övével? Kingát az sem vigasztalja, hogy Gergővel kettecskén megnyerték ezt a fájdalmasan szar játékot és amíg ők a dzsakuban döglenek, a többieknek kettesével összebilincselve kell feldíszíteni a Villát, az új lakó érkezése ürügyén. Fecónak nincs párja, ezért bekötött szemmel szerencsétlenkedik. Fecó kedvenc sorozata egyébként az Esmeralda, abban is megvakul a csaj egy időre, igen, tudom, mert a mama hogyvoltozza ezeket, ha kő, ha nem, úgyhogy ő most azonosul. Sehere elmélkedik, vajon van-e a szaláminak héja és meg lehet-e enni, Veronikának is baja van, Attila fogdossa a pöcsét. A sajátját. De igen, ne mondja, hogy nem. Fecó másik kedvenc sorozata nem tudom, mi lehet, biztos abban is letüdőzik az ablaktisztítót, Veronikának meg Attila nyomkodja, és nem szereti, ha ütik szex közben, miket kérdez már Attila? Csillog-villog minden, mint Salamon töke, a fiúk megbabonázva nézik Dyát, a lányok háborognak, ez mi volt ez a cucc? Ez hülye? Mit képzel magából ez a ribanc?

Attila, aki még mindig entellektüelnek próbálja eladni magát figyelhetne arra, hogy kvaszarul hangzik a szájából a sok fasz, faszomat meg kurva, összeegyeztethetetlen a szereppel, úgymond, most mondjuk az esik ki a száján, hogy aki bejön, azt megbasszuk, majd jön a malac, Attila, már lehet szavazni. Hát a fiúk teljesen odavoltak Dyáért. A testéért. A lányok sárgulnak az irigységtől, Dya egyébként egybe’ van, top tíz, csak hát a stílus, ugye. Dya házias. Nem, főzni nem tud, de csomó mást igen. Fecó lelkendezik, Andzselínának is hosszú fekete haja van és sukár, Attila fájdalmas búcsút vesz Kingától Dya miatt. A szimpiszavazáson Dya kap egy erős hetest, Isten hozott! Az est igazmondó üvegezéssel zárul, ilyenek derülnek ki, hogy BTA a legkevésbé vonzó és Sehi a legvonzóbb, Dya Gergőbe lenne szerelmes, Gergő a riportszobában feszít, lehet, hogy bejön a csajnak. Sírás lesz a vége, Fecó nagy ellenfelet tekint Gergőbe’, Attila meg értetlenkedik, ezeknek a mai lányoknak elferdült értékítéletük van és a jóképű pasikra buknak. A fészekrakási ösztön miatt. Amiatt, há. Fecó le van írva. Nem tudja miért, de le van írva. Gergő az alfafarkas, ő meg az omegapondró, igazságtalan az élet rohadtul. És sír. Mondom, sír. Én az alfafarkason röhögök. Hangtalanul, zokogva. Másnap reggel is.

 

A halálosan unalmas öfi után a Skalpvadászok beszavazója következik, hát mit mondjak. Nem mondok inkább semmit, érkezik az Elképesztően Menő Márkó, táncitánci, tépett farmer, strasszos póló. Alig ocsúdok fel a nyálasszájú kis majom láttán, máris itt az Egzotikusan Szexis Cristofel, fehér farmer, strasszos póló. Az Ellenállhatatlan Szili szintén farmerben és strasszos pólóban, hogy Crisizé lábán mi van cipő helyett, a mai napig nem tudtam megfejteni. A fiúk a csajozás nagymesterei és nem ismernek lehetetlent. Balázs úgy látja, mindenki jóban van önmagával és a konditeremmel, a fiúk nyugodtan dobáljanak puszit és iszonyatos mosolyokat a kamerába, mert azt is látja, hogy az megy. Én három csimpánzkölyköt látok, akik Tarzannak képzelik magukat, de egyelőre csak az üvöltés megy. Balázs röhög, duzzad a levegő a tesztoszterontól, amíg megmutatják az állást, ki lehet fújni a levegőt. Lemaradok arról, ki vezet, mindegy is. Márkó, nézzük a filmedet.

Márkó főiskolás és strandfiú. Strandfiú, igen. Hogy ez a buzigyerek szinonimája-e, még nem derítettem ki. Márkó a lányokat öt kategóriába sorolja, a bulizós lányokkal, a prűdekkel és az okostojásokkal nem foglalkozik. A flegma lányokat nehéz megkapni, azok a kedvencei, de ha érzelmekről van szó, akkor az ötödik kategória jöhet csak szóba, a Nők. A strandfiú és a barátai a Szent István téren szoktak lógni, mert ott sok a turista és lehet halászni-vadászni. Márkó a barátai helyett is csajozik, és amikor mozog, árad belőle a szexualitás, én ennek írmagját nem fedeztem fel, de ha jobban belegondolok, ez a nyomorult a fiam lehetne, ha az első randin nem dől rám a szénakazal. Persze ha az lenne, már elástam volna kukoricaföld melletti ganédombra, tíz méter mélyen. A tíz körmömmel. Az utolsó este két bombázóval sakkozott hajnalig, a legcsajozósabb ruháit pakolta össze és bakker, ő egyébként nem tud pakolni, Márkó csak a zenéhez, a tánchoz meg a csajozáshoz ért. Hány skalp volt meg eddig? Úgy hetven-nyolcvan, gondolom, ebben benne van az ovis mutasd meg a punid, én is megmutatom a kukimat, ha a Böbe néni nem figyel ide is.

A következő nyikhaj Cristolefelé, a Joker, a meggyőző srác. Azért különleges, mert benne nem lehet hibát találni, én máris találtam egyet, amit legegyszerűbben úgy fejeznék ki, a puszta létezés. Nemcsak a szempillája kunkorodik iszonyatosan fölfelé, de a testmagassága miatt is különleges, hiszen egynyolcvanöt és egykilencven között van. Aham, úgy képzelem, hogy szerdáig nő egy kicsit, aztán zsugorodik és vasárnap déli tizenkettőkor pontosan egynyolcvanhét. Ez egyébként a lányoknak ideális méret. Nem, az a 22 centi. Az Ideális Méretű Fiú szolizik, mert minden nőnek a tetszését el kell nyerni. Öreganyánkét is. Szegény körülmények között élnek, amit tud hazaad, most éppen a szokásos hatezer forintot, de hagyott dugipénzt is. Balázs nyíltan kiröhögi a Skalpvadászokat, szamba és fülledt erotika bazmeg, vagyunk úgy ezzel páran, hogy nem tudjuk hova tenni a látottakat.

Szili kisfilmje. Szili is strandfiú, csak ő nem nevezi magát így. Villanyszerelőnek és focistának nevezi magát. A focira tette fel az életét. Huszonhárom éves, csak mondom, hát hiába, hosszú az út az enbéháromból a ReálMargitba, ugye. Mondjuk Totti velem egyidős, de hát az elkápítánót hogy is tudom egy posztban említeni a Skalpvadásszal, jézusom, hát meg vagyok zavarodva, tényleg. Naszóval, az új Óven tisztában van vele, hogy a focistákat a lányok bunkónak tartják, de őt szeretik a lányok, kedvelik a lányok, minden lány. A nők elégítik ki a vágyait. Hm. Van barátnője. Két hete, segítek, kerek tizennégy napja. Ennek ellenére bármi megtörténhet a Villában. Szili azért szeretne VV-t nyerni, hogy ő legyen a leghíresebb focista. Látom lelki szemeim előtt, ahogy Céronaldó a haját tépkedi kínjában és tajtékozva tárcsázza az ügynökét: ki a fasz ez a Szili?! Szili gyorsan javít, ja a nő már nincs meg, és mivan? Hát Fecó főleg nem konkurencia, meg ez a másik két gyökér se itt mellettem.

A kortesbeszédek hasonló minőséget képviselnek, Márkó őszinte és vagány energiabomba, aki hajtani fogja a csajokat. Cristofelfelé anélkül mondja el lehetőleg a kortest, hogy tapogatni kezdené magát, menni fog? Lefogadom, nem. Az országnak egy kubai hőmérsékletű srácra van szüksége. Egy csődörre. Egy szalszakirályra van szükségünk! Nekem valami töményre. Szili pörgős fiatalember, és ha bekerül, egy csaj sem marad szárazon. A Lakók Márkót várják be, a nézők a Kubai Csődört küldik helyette, némá, ott van Gombi, vajon milyen tanácsokkal látja el? Hogy ne dobálja a plüssmacit? Netán felmondatja vele a jólvagyok szövegét még utoljára? Égető kérdések ezek. KubaiKrisz elég hűvös fogadtatásban részesül, de sorjában, juj, megtörténtek az első komoly beszélgetések a Villában. Attila nem lát Dyában semmi fantáziát. Kurvajó teste van, de ennyi idő alatt Kingában már látott valamit. Benn a csajok pletykálnak, Gergő nagyon aranyos. Hát ez a jelző jutna róla utoljára eszembe. Fecó? Hát Fecó a gyerekei anyját akarja visszaszerezni, az van. Ma is van játék, a Villa Legjobb Nője díjért folyik a versengés, a csajok elemükben vannak, mert fehérneműre kell vetkőzni, és billegni a fiúk előtt.

Dya, ha festeni tudnék, lefestenélek, áradozik Fecó. Dya, ha feküdni tudnék, lefektetnélek, próbál poénkodni Attila, újfent kevés sikerrel. BTA-tól szóhoz sem jutnak, hát Veron olyan ebben a fehér cuccban, mint Hókefélke. Kinga kibaszott szexi, Seherének ezzel foglalkozni kéne. Sehi nyeri a versenyt 29 ponttal, de korai az öröm, mert van második forduló is. Érzéki csókott kell adni gyengéd simogatással. Attila egyest ad Seherének, mert olyan volt a csókja, mintha egy döglött békával vágta volna pofán. Kingának egy azanyádúristenit jár, Dya szimplán feladatot oldott meg, BTA-tól Fecót kirázta a hideg. De jó értelemben. A fiúk el vannak ájulva A Halál csókjától (hátulról nyakba) Attilának ötlete támad, majd a végén jól megcsináljuk. Mivan? BTA hogy kapott már 29 pontot? Veronnak majd kiugranak a szemei, Kinga bemutat egy ócska paródiát Annamariról, aki le is oltja, ha baszogatsz bazmeg, legalább csináld úgy, hogy én is élvezzem, de ez szánalmas. Kinga nem érti, Annamari mire veri a nyálát. Te nem csinos vagy, hanem egy nagyszájú, idegesítő tyúk. Kinga kiakad, befejezhetem? Nem. Akkor húzzál ki innen bazmeg. Húzzál ki te. Te egy évakettő vagy. Kinga bőg, az erotikus-érzékiségi verseny első helyezettje BTA, a fiúk érzik a feszkót, de nem értik, miért vannak a csajok megfeszülve. Attila megint okosakat mond, érdekes, hogy a cselszövő éles helyzetben elveszíti minden erejét, aztán röhög kicsit Kingán, a Halál leverte a Mosolygós Gyilkost éles helyzetben. BTA nagy ívben szarik rá, hogy Kinga bőg, Lilu komoly arccal közli velünk, Kinga felfedte a gyenge pontját: az önértékelése az.

A harmadik forduló odabasz a Villanőknek, csirkét kell kopasztani, ezt valamiért mindenki pucolásnak hívja, pedig a krumplit pucoljuk ugye, mi itt vidéken. Máshol hámozzák, gondolom. Sehere mindjárt sír. A csirkének ott a feje is. Én nem értem az egész hisztit, már előre röhögök, bazmeg, majd ha megérzed a tollnak a szagát, akkor mekkora lesz a hirig! Én ehhez nem nyúlok hozzá, pesti lány vagyok. Sehi se vidéki lány, és ha ilyen helyen nőtt volna fel, hogy vidék, és ilyeneket látott volna, akkor nem is enne húst. Hánemtom, én mosom a belet disznóvágáskor és jóízűen megeszem a hurkát meg a disznósajtot, meg a szerencsétlen tyúkot se két ujjal mártogatom a vízbe. Nem is vagyok pesti lány. Nyavalygós póthajú picsa se, meg nekem elveim sincsenek, mint Veronikának. Sehiből kitör a Nő, menjenek ezek a faszomba, ilyen inkorrekt pontozást! Mivel BTA zokszó nélkül nekiállt pucolni a csirkét ő kapja a legtöbb pontot, ezzel a verseny abszolút győztese.

A Szalszakirály meg egy műmájer gyík. Seherét megsebezte a beszavazó alatt. Gondolkodtam, mivel, ja, tényleg, valami olyasmit mondott, hogy megcsinálja, és az nem olasz meló lesz, hanem kubai. Krisztofel bocsánatot kérhet? Hát talán. De tegyük hozzá, hogy nem vagy szimpi. Attila kiakad, egészen új sztori kezdődik a műmájer gyíkkal, hát neki ez sok, sőt, még annál is több, a szó legnegatívabb értelmében. Krisztofel is érzi ezt, te, Attila, miért nem vagyok neked szimpi? Mert nyolcvan százalékkal több vagy, mint amit hétköznapokon el tudok viselni, meg felvett manírok tárháza vagy, azé. Majomparádé vagyok? Azbazmeg. Jóvan, majd kinn megiszunk valamit. Szoktál bebaszni? Ritkán. Hát csak nincs közös vonal, szomorkodik Attila. Az esti beöltözős buliból hálistennek csak pár tánclépést látunk, pedig Veronikának nagyon tetszett. Táncos mulatságnak nevezi. Úgy látszik, nem szabadulunk a jelmezkölcsönző szponzortól, most éppen mindenkit parasztnak akartak beöltöztetni, nos, ha ez volt a cél, csomó mindenki maradhatott volna a saját ruhájában. A szimpiszavazáson Kubai Hőmérsékletű ötöst kap, de csak azért, mert ketten túl sok pontot adtak. Attila mínusz egyet adott, és jó lenne, ha tudná, hány kiló, mert ők normális társasági életet akarnak itt élni.

Lilu a tegnapi vehemens show után ma is kemény küzdelemre számít, Amazonok érkeznek hozzánk. Név szerint a Kitartóan Küzdő Valéria, Kati, a Veszekedés Nagymestere és Melinda, a Megtörhetetlen. Na akkor mondom én: Vali, a husimusi, a közönséges Kati és a számító ribanc. Hihetetlenül elbaszott göncökben. Drága Lilukámnak Kata elmondja, hogy nagyon elszánt, közben állandóan szőlőzsírozza magát, ha nem akkor nyalogatja a száját, itt láttam ilyet tegnap Szilvásváradon, közvetlenül azután, hogy a ló elfogadta a kockacukrot. Kata enyhén túlmozgásos, gilisztára tippelek, Valinak a mosolya ijesztő, Melindának meg a hangja. Melinda 55%-kal vezet, kapcsoljuk a Villát, ahol Krisztofel szobamamuszban büntet.

Doktor Vali 27 éves, jogász, maximalista és minden reggel fél hatkor kel fekete csipkekollekcióban, hogy beérjen a munkahelyére. Mindennek tökéletesnek kell lenni, a keresetlevélnek is meg a sminknek is. Már sehol nem tolja, mert kirúgták a munkahelyéről, így ma a természetbe indult el. Pinapicsacsöcski ruhában, tűsarkúban olvasgatja a természetbe’, hogy kirúgták. És a családja is elfordult tőle, mert úgy gondolják, szégyent hoz rájuk ezzel a műsorral. Három kölyköt akar, akár a spermabankból is, érzelmeket tudna már most nekik adni, de az anyagi hátteret nem tudná biztosítani, ezért akarja megnyerni a játékot. Érdemes, kérdez együttérző fejjel Lilu. Óháhogyne. A jogászok tanulnak a legtöbbet az orvosok után, mégis milyen keveset keresnek szerencsétlenek. A személyes tapasztalataimat erről azért nem osztom meg, mert három hét múlva államvizsgázom pógárjogból, ki tudja, ki olvassa a hogyvoltot, ugye.

Kata igazi határozott, erőszakos, veszekedős, erőszakos, temperamentumos dög, aki szemüvegben alszik és ismeretlen számára a fésű fogalma. Anyut isteníti, ezért leugatja, faszér sücc má kóbászt bazmeg, nem elugattam, hogy nem kő? A kedves hangulatú beszélgetés a pakolásnál folytatódik tovább, ménemsegíteszmánekipakónihe? Meg is unta a tesókat meg anyut is, bebaszott mindent a bőröndbe, fogta magát és eljött búcsú nélkül. Hányszor baszná fel magát a Villában? Napi ezerszer. Mellesleg mindenki jobb nála, nagyon erős a mezőny, de imádja magát és be akar kerülni. A harmadik luvnya harminc éves és életművészettel foglalkozik. Délben szárad föl az ágyból, egy vakarék kutyával. Van egy telke, ahova kóbor állatokat fogad be, van sok macska meg egy kaukázusi. Sok szingli barátnője van, mert a hülyék hagyták magukat kihasználni, bezzeg ő. Ő használja ki a pasikat, ő játszik a pasikkal és mindezt úgy, hogy közben élvez.

A pasik egyébként a rosszlányokat szeretik, minél inkább kihasználják őket, annál jobban kaparnak. Több vasat tart a tűzbe, ezért naplót vezet a pasikról. Ödön például 34 éves és bankár. Hát ha ez életművészet, legyen, én ezt számító ribancoskodásnak nevezem. Nővére a legjobb barinő, ő az egyetlen, akiben megbízik. A pasiktól szívhez szóló levélben búcsúzott és reméli, hogy mindegyik megvárja. Attilára fog ráugrani, már kinézte magának. De nem mondja ki a nevét. Mert Lilu mondta neki. Azután, hogy kimondta Attila nevét. Valika nem sok vizet zavart, kéne egy ilyen védőügyvéd, tényleg, bár a csaj pógárjoggal foglalkozhat, ahogy elnézem, életünk legjobb befektetése lesz ez az sms, ha rá szavazunk, egy igazi doktorszöszi költözik a Villába. Kata egy rajzfilmfigura. Szöllőzsírral, nyelvcsapkodással. Akkor se smárolnék vele, ha az életem múlna rajta. Melinda felpattan, olyan mozdulatokat tesz, mintha lasszóval egy elkóborolt marhát akarna elfogni, ő az igazi amazon, nemcsak a Villában, de a képernyők előtt is el fogja minden férfi fejét csavarni, Fecó készítse a vasalót, mert sok a gyűrött ruhája! Mindezt ordítva, meg vagyok győződve, hogy ezt a szétbagózottnak tűnő hangot ő búgónak és erotikusnak tartja. Melinda költözhet, egyből beleugrik Attila nyakába, aki olyan értetlen fejet vág, amilyet csak magára tud erőltetni, ma jönnek a Veteránok, én meg holnap, nemsokára kiköp a Bükk és megint normálisan lesznek posztok, addig is hálásan köszönöm a várakozást és a türelmet.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:29:40

@gernika:

:) Tudod hogy csak téged imádlak, és a csokit.

csak magamat képviselem 2011.09.24. 23:31:28

@BarBwire: én a the Verve Pipe énekesére, mínusz a frizkó.

mocskosmacska 2011.09.24. 23:31:56

@Nard: OFF pedig a tena lady nem feltétlenül az öregség jele. Nagyon sok nő használja a szülés utáni erős vérzésnél. ON
Milyen pártot emlegetett Attila és Gergő? Ők ketten és a szilikonkülönítmény? Hát ez kurva erős párt lehet. Ha az új beköltözőknek egy kis eszük van ellenzéket alakítanak és kilövik mellőlük a szilikonvölgyet először, aztán őket?

dr. gernika 2011.09.24. 23:33:52

@Nard: Akkor jó, mert lasagnet nem kapsz-

sogeking 2011.09.24. 23:36:44

még esetleg Alekot is visszaküldhetnék pár hétre

(+K.K. +D.D)

csak magamat képviselem 2011.09.24. 23:36:47

@Nard: Dóra nem mélymagyar. nagyon is pragmatikus ő, mint az egész csapata. Mondani én is mindent tudok. :)))
tenni csak azt teszem, amiről...izé, sejtem, hogy jó. A fauszti üzletkötést meghagyom néki.

vancrow 2011.09.24. 23:41:43

@mocskosmacska:
Melinda beszél arról hogy az első pártot bontani kéne, eddig nem sok támogatót szerzett...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:42:14

@gernika:

:(

@csak magamat képviselem:

Jó engem nem érdekel a csaj, már úgyis leharcolta az kis gyíkarc köcsög :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:43:15

@gernika:

Kénytelen leszek Dexter s06e01et nézni nagy szomorúságomban.

BarBwire 2011.09.24. 23:44:22

@csak magamat képviselem: nyami (megnéztem a képeket)

@gernika: éhes vagyok
@Nard: csokit is szeretem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:45:57

@BarBwire:

gernika is szereti. Elveszi tőlem, és megeszi. :(

BarBwire 2011.09.24. 23:48:03

@Nard: cserélek csokit lasagne-ra, egyébként én csak Bocit eszek, de feláldozom a tartalékaimat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:48:53

@BarBwire:

Egyikkel sem rendelkezem jelen pillanatban. Van lightcolam. :)

mocskosmacska 2011.09.24. 23:51:53

@vancrow: Pedig szép lassan jönnek be az újak és akkor a kiközösítettek is elég szépszámúan lesznek. Gergő és Attila meg csak ketten vannak, mert Fecó igyekszik mindenki spanja lenni, a szilikonvölgy osztag meg egy embernek számít.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:54:18

@mocskosmacska:

Kollektív tudat. Ők a Borg.

@vancrow:

Te nem játszottál az Argent Dawnon a Vérhollókban? Ismerős a név. :)

mocskosmacska 2011.09.24. 23:56:44

@mocskosmacska: bocsi, rosszul számoltam. Hárman vannak: Attila, Gergő és a SzilikonBorg (köszönet Nardnak az ötletért)

vancrow 2011.09.24. 23:57:23

@mocskosmacska: nincs olyan sok kiközösitett mert Gergőék Christ, a Fantomot, Diát és Pétert is magukhoz számolják éles helyzetben, mondjuk bátor..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.24. 23:59:17

@vancrow:

Én határozottan emlékszem, ezek szerint egy névbitorló volt.

vancrow 2011.09.25. 00:01:17

@Nard:
Miféle emlékek ezek pozitivak? :)

mocskosmacska 2011.09.25. 00:03:39

@vancrow: Péterről megállapították, hogy nem veszik be a pártba, ha nagyon puncsol, akkor szimpatizáns talán lehet. Dya meg a Borg része, nem egész. A fantom ő ki?

mocskosmacska 2011.09.25. 00:04:34

Ha én Gergő lennék, megdugnám a borgot, de részenként, aztán összeugrasztanám őket, és ölbetett kézzel nézném, ahogy az első körökben kiszavazzák egymást.

vancrow 2011.09.25. 00:06:28

@mocskosmacska:
Az előbb megbeszélték hogy mivel Péter rafkós, nem megy a hat ellen ha látja az egységet...a fantom az Annamari, Chrisnek Gergő két napot adott hogy behódol

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 00:06:37

@vancrow:

Mondhatjuk :)

@mocskosmacska:

Én inkább nem dugnék ilyeneket, gergő sem lennék :)

sogeking 2011.09.25. 00:08:46

végre egy testhezálló feladatot kaptak

vancrow 2011.09.25. 00:11:20

@Nard:
Akkor elképzelhető, voltam az Argenten még a hőskorban

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 00:12:04

@BarBwire:

Gondoltam, valahogy be kellett kerülniük a műsorba. :)

mocskosmacska 2011.09.25. 00:12:21

@Nard: NÉzd, így nőként nekem sem túl vonzóak (én annyit látok belőlük, hogy idegsítő, hülye picsák, akiknek annyi eszük sincs, hogy rájönnének mi lesz velük 15 év múlva), de gergőt nem nézem annak a fajtának, akinek az ösztönei túl bonyolult feltételekhez lennének kötve és ha hármat kiszavaznak belőle, akkor is marad még.

mocskosmacska 2011.09.25. 00:13:54

@vancrow: Pedig Chirs már Melindával háborog a nyugiszobában a Párton. Annamari meg szerintem szívesen betartana a Borgnak.

vancrow 2011.09.25. 00:14:26

Malacest...klasszikus összefoglaló anyag lesz

mocskosmacska 2011.09.25. 00:19:44

Attila nem ismeri a háborúzás fő elvét, amit valami nagy hadvezér mondott (akinek ciki, de nem tudom a nevét). Na a lényeg az, hogy akiről nem vagy biztos, hogy legyőződ, azzal szövetkezz.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 00:19:46

@vancrow:

Igen, összefutottunk akkor Tarren Millben. Az Ordo Solamnus guildleadere voltam :)

@mocskosmacska:

Gergő celebrokon. Ezért került be. Csak a huga farvizén akar befutni. Ő nem tud elmenni dubajozni.

kékdelfin 2011.09.25. 00:20:57

Atyaúristen, az előbb belenéztem az annamarimelinda fürdésébe! Nem kellett volna!

vancrow 2011.09.25. 00:22:07

@mocskosmacska:
Sok múlhat azon az újak Melinda mellé állnak e, (ök ezt most nézik még) Chris látványosan nem höbörög szerintem teljesen becsicskul. A fantom kivár és csak néz ugylátom míg mind bent van addig nem tart be. Most Gergőék nagyon magabiztosak meg vannak győződve róla hogy bárkit ki tudnak rakni, mondjuk kíváncsi leszek az aréna szitu menyire borítja ezeket a "csoportdinamikákat" :)

csak magamat képviselem 2011.09.25. 00:24:32

@BarBwire: sajnos hazudtam. ha én ilyen magas lennék...
ha már valaki, akkor Bruce Willis, a tuti utolsó cserkész, a nehezen meghaló rendőr meg a könnyen meghaló pszichológus. + nekem a lucky number slevinben is tetszett az alakítása, függetlenül a gyakori pókerfésztől.

vancrow 2011.09.25. 00:24:34

@Nard:
Én csak egy katona :)

mocskosmacska 2011.09.25. 00:26:15

@Nard: Sun Tzu???????????????????? Bocsi, de ezt nem értem.

mocskosmacska 2011.09.25. 00:27:49

@vancrow: Remélem, az újak az erős csoportot alkotnak. Úgy izgalmas a játék. Attiláék óriási hibát követnek el, ha nem veszik be pétert a pártba, mert ő alkalmas egy új csoportot szervezni. Gergőnek meg attilának meg semmi biztos nincsen a Borgon kívül, de ők sok vizet nem zavarnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 00:29:34

@mocskosmacska:

Sun Tzu írta a Háború Művészetét.

Látom a Borg kifejezés nagyon megtetszett, ha már így használod.

@vancrow:

Undead warlock....

BarBwire 2011.09.25. 00:30:38

@csak magamat képviselem: Imádom a pasit, minden filmjét láttam. Az utolsó cserkész meg is van.

vancrow 2011.09.25. 00:34:06

@mocskosmacska:
Jah reméljük is. :) Péternek viszont nem is kell szerveznie mert Melinda felvállalta a hangadást, csak besorol alá, de csak akkor teszi, ha van ott már tényező. Amúgy felevez gergőék farvizén (olyannak tűnik aki a könnyű utat választja) :)

vancrow 2011.09.25. 00:38:29

@Nard:
Jól tolod ezt a memória témát, a Voidwalkerem neve is megvan? :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.25. 00:45:17

@vancrow:

Nem, de a guilded tagjaira nagyjából emlékszem. :)

vancrow 2011.09.25. 00:48:46

@Nard:
Ez rólam nem mondható el úgyhogy respekt! :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 08:28:23

@vancrow: @Nard: OMG,csak én nem értem ezeket a mai 8 éveseket?Fogalmam sincs mikről beszélgethettek!

Albino Vernyul 2011.09.25. 08:30:04

@mocskosmacska: Egy kinai hadvezer volt, sokat idezik a gondolatait, ha haborurol, harcrol van szo..

Albino Vernyul 2011.09.25. 08:36:57

@utcai_arcos: Online szamitogepes jatekrol.. Valamelyik MMORPG lesz.. Hasonlo mint a WOW...

mocskosmacska 2011.09.25. 09:16:08

@Nard: Neked is köszi. Igen, ez a Borg nagyon üt.

mocskosmacska 2011.09.25. 09:16:57

@vancrow: Remélem, nem gergőék farvizén akar evezni. Az rohadt unalmas lenne.

MissX 2011.09.25. 09:25:48

@utcai_arcos: jó reggelt! én sem értem, nem vagy egyedül :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 09:56:47

Jó ég,én is megnéztem a zuhanyzós videót. Szegény Pszichónak, csak abban a harisnyában volt szép a lába, Melindának pedig már nincs 10 éve,hogy megalapozza elég sötét fényeket (képzavar) elővetítő jövőjét, max 2.

MissX 2011.09.25. 10:27:09

@utcai_arcos: de melinda sem popsiformálással tölti a napjait :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 10:30:51

@utcai_arcos: Annamária még csinos is, szép testarányokkal, de Melinda erőteljesen kezd hasonlítani a bontott csirkére.

kékdelfin 2011.09.25. 10:43:51

@Peter_Cs: Megnézted azt a videót? Mert az ok, hogy vannak testarányai, de hogy az szép lenne, az erős túlzás. Inkább úgy mondanám, hogy rettenetes a teste.

vancrow 2011.09.25. 11:05:14

@utcai_arcos:
8 éves emlékekről beszélgettünk végülis eltaláltad...:)
@mocskosmacska:
lesz kavarás mert hajnal kettő felé ha jól láttam Kingácskának tette a szépet aki úgy látom legyőzte félelmeit Péterrel kapocsaltban...(vagy jól adja)

FGSuperman 2011.09.25. 11:23:35

@mocskosmacska: hülye picsàk szò se ròla, de te tudod mi lesz veled 15év múlva?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 11:25:00

Na jó reggelt!

Várjuk az összefoglalót ám nagyon már, Hajnycycamycakirálynő! :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.09.25. 12:34:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ójeeeeeee! Hódolat- és hálatelt szív az ismertetőjele a szép hölgyeknek és a nemes uraknak Hajnykirálynő udvarában! :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 12:42:20

@Peter_Cs: testarányok??Apám,ha odafigyelek én nőiesebb vagyok.Tudom, szegény nem tehet róla, de akkor is, inkább fiú mint lány.@gernika: ne akarj linket!

Albino Vernyul 2011.09.25. 13:07:49

@gernika: Jo poszthoz ido kell.. Nem hajkurasszuk a baltas holgyet, mert aztan elkezd eletlen fegyverrel posztot faragni...:)

dr. gernika 2011.09.25. 13:45:23

@Albino Vernyul: Tegnap nem hajkurásztam, de mára előjöttek az elvonási tünetek, mostmár tesen semmi mást se csinálni,csak pötyögni. :)

Kérem a linket!

dr. gernika 2011.09.25. 14:05:02

@utcai_arcos: Köszönöm. Tökéletes önbizalomtuning volt.
Mondtam már, hogy Melinda akkor volt 30, amikor én 20?

2011.09.25. 14:53:28

@gernika: Melinda igenis volt harminc, igaz eléggé régen már. :)))

dr. gernika 2011.09.25. 14:55:18

@beebeer: Hát ezt mondom én is, olyan régen, amikor én 20 kb. :)

Haaaaaaynyyyyyyyy! Hogy állsz?

2011.09.25. 15:03:47

@gernika: csak vicceskedtem. Olyan tíz éve még Kiszel Tünde is 35 évesnek hazudta magát, csak néztem nagyokat, mert bár benne vagyok a korban én is, de azért mikor a TuttiFruttiban nyomult én még iskolás voltam. :)

Dragonair 2011.09.25. 15:13:12

Ki is valójában Nagy Vivien (VVSeherezádé?
ez egyre cikisebb gyerekek, nagyobb balhé van belőle, mint anno Szabi szörp és BBZsanett körül.. :D
newsee.hu/tartalom/ki-val%C3%B3j%C3%A1ban-nagy-vivien-vvseherez%C3%A1d%C3%A9

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 15:24:31

@beebeer: te miről beszélsz??Kiszel Tünde még MA is 35 évesnek mondj magát...

Dragonair 2011.09.25. 15:29:37

már vki létrehozta a Mi megvédjük VVSeherezádé nevezetű facebook ökörséget is...kész menünk tüntessünk miatta ,) :DD

genevieve 2011.09.25. 15:50:53

@Peter_Cs: annamarinak szépek a testarányai? attól függ mire hasonlít szerinted:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.25. 15:54:45

@Dragonair: Agyhalál! Katasztrófa a csávó! Szánalmas az egész!!!

@genevieve: Olyan német-skandináv vonal testalkatilag.

genevieve 2011.09.25. 16:02:30

@Peter_Cs: hááát, ha neked az tetszik:-)

bár én még csak filmeken láttam skandinávokat bombázókat, de azoknak másmilyenek voltak a vonalaik:-)

Dragonair 2011.09.25. 16:06:51

szánalmas az egész... egyébként nem lennék meglepve, ha ez is egy jól kitalált marketing fogás lenne ;)

genevieve 2011.09.25. 16:16:22

@Dragonair: olasz, féltékenykednie kell:-)

viola narvilly 2011.09.25. 16:24:02

Teljesen ki vagyok maradva ebből a vv-ből, de tegnap láttam egy videót a neten, ahol a kubai (?) gyerek lóbálja a kukit.
Nem bííírom Veronyka (vagy ő még nem y-nal írja?) nyávogását, de ettől a látványtól én is sikoltoztam volna. Csak én őszintén.

Dragonair 2011.09.25. 16:30:30

jah hogy már ő is pénzt kap ezért :D értem már...

MissX 2011.09.25. 16:31:20

@genevieve: lehet, hogy nem is igazi olasz, csak valami statisztaolasz és az rtl fizeti

MissX 2011.09.25. 16:38:00

és ez a krisztofellll mitől kubai? a kubaiak nem úgy néznek ki mint gombócedina férje?

genevieve 2011.09.25. 16:39:35

@MissX: biztosan északkubai:-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 16:53:41

@MissX: nekem ugyan ez van a fejemben, csak nem akarok a facebookra kimenni vele, mert nincs kedvem idióták üzeneteit olvasgatni,amikor majd bizonygatják,hogy jajj dehogy.

MissX 2011.09.25. 16:54:26

nézem a tegnapi videókat: csináltunk szezonális indexet? micsodát? szimpátia indexet.

Dr_utcai_arcos 2011.09.25. 16:54:32

@genevieve: vagy a nagyszülők eltévedtek és BEvándoroltak Kubába.

MissX 2011.09.25. 16:55:17

kinga meg a poker face hihi

genevieve 2011.09.25. 17:05:22

nekem az tetszik, hogy mindegyiknek az a fene nagy vágya, élete értelme, hogy bekerüljön a villába...oszt majd ott kő-, kövön nem marad, meg ihaj mekkora balhékat fog csinálni...aztán, miután bekerült mindenki átmegy nyugdíjas klubba:-)

FGSuperman 2011.09.25. 20:13:56

@genevieve: kabaré
ezekkel gondolom komoly szerzôdést íratnak
elsô ponotok közé rakatnàm be, hogy fürcsyzny csak pucéran
vycc amikor a "valò vilàg"ra hivatkoznak, majd tundrabugyiban elcsattognak zuhyzny
süti beállítások módosítása